Primera División - preview 26. kola

28.02.2014, 09:11, aktualizováno 02.03.2014, 08:45
Previews
Zraky španělských fanoušků se dnes budou upínat především do hlavního města, v Madridu se hraje derby mezi Atléticem a Realem. Snazší pozici má Barcelona, ta se střetne s Almeríí. Valencia se představí na půdě Raya, Sevilla hostí Real Sociedad a Villarreal Betis...
Villarreal CF - Real Betis  (neděle 12:00)
Nedělní program šestadvacátého kola odstartují v poledne Villarreal s Realem Betis. Souboj nováčka s tradičním klubem z horní poloviny tabulky letos nemůže být více naruby, a tak bude mít žlutá ponorka co dělat, aby svého soupeře ze dna ligy nepodcenila.

Zatímco svěřenci kouče Marcelina se nachází na výtečném pátém místě s dohledem na ještě lákavější čtvrté, Betis se níže nacházet ani nemůže. Čtrnáct získaných bodů z dosavadních pětadvaceti zápasů je dokonce historické minimum zelenobílého klubu ze Sevilly. O to paradoxněji vyznívá, že se Betis stále drží v Evropské lize, kde díky výhře 2:0 na půdě ruské Kazaně proklouznul již do osmifinále. V rámci souboje o postup mezi nejlepších osm ani nebude muset jezdit daleko, los mu totiž určil městského rivala FC Sevillu.

"Nemíním Betis podcenit ani omylem, nevěřím u nich prvnímu dojmu nejvíce ze všech týmů v lize," nabádá k opatrnosti trenér Marcelino. "Samotný fakt, že nevyhráli mnoho utkání, ještě neznamená, že by něčeho takového nebyli schopní nebo že mají špatný tým. Ukázali to proti Kazani a také Athleticu, kde sice nevyhráli, ale rozhodně si zasloužili víc," vrátil se ještě boss Villarrealu k prohře Betisu 2:0 z minulého týdne.

Domácí navíc neustále sužují zdravotní patálie klíčových hráčů. Nepříjemný svalový problém dělá potíže Giovanimu Dos Santosovi, byť by mexický reprezentant nakonec měl být na zápas fit. Chybět bude naopak definitivně Chechu Dorado, ovšem poprvé od listopadu by se možná mohl vrátit na trávník Cani, jenž se zotavuje ze zranění kolene. Po překonání problémů s vykloubeným ramenem by se také mohl na soupisce objevit Oliver Torres, jenž ve Villarrealu hostuje z Atlética Madrid.

Na druhé straně budou Betisu chybět vykartovaní Lolo Reyes a Damien Perquis, kteří oba uviděli červenou kartu v zápase s Athleticem, zato stoper Amaya se po jednozápasovém trestu vrací zpět do hry.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Musacchio, Jokic - Trigueros, Pina, Bruno, Gómez - Uche, Giovani
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Amaya, N'Diaye, Dídac - Nono, Matilla - Baptistao, Sevilla, Cedric - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (neděle 17:00)
Madrid čeká velký fotbalový svátek. Jen málokteré utkání je v Primera Division tak ostře sledované, jak se to dá říct o madridském derby. Zvláště Atlético k tomu tuto sezonu značně přispívá, neboť usiluje o narušení dosud vládnoucích hegemonů Barcelony a Realu. Právě svého městského rivala v neděli večer vyzve.

Souboj o prestiž, tři body a také postavení lídra, to vše je v sázce. Také druhá Barcelona bude totiž napjatě sledovat vývoj tohoto utkání. Oba týmy se velmi dobře znají a do jejich vzájemné historie byly nedávno napsány další dvě kapitoly. Madridské rivaly svedl dohromady los Copa del Rey. A tady je další důvod, proč Atlético prahne po pomstě - Bílý balet mu totiž ve dvou utkáních nadělil pět branek a ještě k tomu stačil v obou z nich udržet čisté konto!

O ofenzívu nemusí mít trenér Carlo Ancelotti vůbec starosti, což jeho tým dokázal destrukcí německého Schalke. Do sítě brankáře Ralfa Fährmanna se postupně trefili Benzema, Bale i Ronaldo, všichni tři mušketýři se navíc zastavili až na dvou zářezech. Postup má Bílý balet na dosah kopačky a vesele se může soustředit pouze na La Ligu. V ní se mu také nevede špatně a pomalu tančí směrem k titulu. Teprve nedávno sesadil z trůnu Barcelonu, ale samozřejmě nechce usnout na vavřínech slávy. Přeci jen, do konce zbývá ještě řada kol.

A hned v tom dalším se Ancelottiho tým střetne s ambiciózní skupinou vedenou úspěšným trenérem Diegem Simeonem. Ten od svého nástupu vdechl kdysi slavnému klubu nový život a naplno využil chytrých nákupů i individuálních počinů jednotlivých hráčů. Colchoneros nyní zdobí to, co Realu Madrid občas scházelo - přehlídnout hvězdné manýry jednotlivců a vytvořit z nich fungující celek. Pokud tohle v prostředí Merengues zvládnete, můžete pomýšlet na titul.

A to přesně Carlo Ancelotti zatím zvládá. Ostatně, po posledním výkonu v Lize mistrů se médiím svěřil s následujícím přáním. "Celý tým se cítí skvěle, i když mnozí hráči odehráli proti Schalke náročné utkání. Máme několik možností a hráči musí být čerství. Možná se rozhodnu pro nějaké změny v sestavě, ale je těžké měnit hráče, kteří se prezentují dobrými výkony. Utkání Ligy mistrů se nám povedlo na výbornou a já doufám, že náš výkon dokážeme zopakovat také proti Atléticu."

Ani po vysoké výhře se však oponent Realu Madrid nebojí. Atlético se dostalo na šedesátibodovou hranici a od druhé Barcelony jej dělí pouze horší skóre. Diego Costa a spol. se nyní budou snažit toto manko umazat a zaskočit favorizovaného protějška. Alespoň v to věří trenér Diego Simeone, jehož vyzpovídal argentinský deník Ole. V rozhovoru s tím se Simeone svěřil ohledně svých pocitů, španělského života i zkušeností s Atléticem.

"Povedlo se nám utkání Ligy mistrů, ale vyhráno ještě nemáme. Někdo mi jednou řekl, že v Miláně jsme ještě nevyhráli. To ale není tak důležité. Znám Italy, budou bojovat. My se musíme pokusit dosahovat svých cílů, abychom mohli být spokojeni my i naši fanoušci. A tím základním je vyhrávat a bavit se fotbalem. Když jsem přišel do Španělska, první věc, kterou jsem řekl, byla, že musíme být konkurenceschopní. V tom jsme se hodně zlepšili a můžeme být klidnější," vzpomíná Simeone.

Španělská elitní liga byla dlouho dobu považována za záležitost dvou týmů, ale Atléticu se zatím daří tento zaběhaný stav měnit. K tomu přispívá i fakt, že jeho hráči ztrácí obvyklý respekt vůči velkým týmům. To je důležitý faktor pro to, aby se boj o čelo v La Lize mohl opět zdramatizovat.

Ostatně, trenér Simeone uvádí: "Já jsem osobně rád, že bojujeme proti Barceloně a Realu. S asistentem Burgosem vždycky hráčům v předsezónním zápase říkáme, aby si představili, že je to přátelské utkání proti Realu nebo Barceloně. Pak ztrácí strach před opravdovým utkáním. V médiích často čtete deset stránek o Barce a deset o Madridu, ale ten strach z nich vytvářejí pouze média. Když na to přijdete a pochopíte klíč, jak proti nim bojovat beze strachu, můžete uspět," dodává někdejší fotbalista. Kdo vyhraje bitvu o hlavní město?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, F. Luís - Koke, Suárez, Gabi, Turan - Villa, Costa
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Alonso, Di María - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán se stane dějištěm utkání dvou týmů, které mají pohárové ambice. Lépe jsou na tom hosté ze San Sebastianu, kterým patří šestá příčka. Jejich nejbližším sousedem je právě Sevilla, která se však také chce poprat o možnost kvalifikovat se do pohárů.

Sevilla má za sebou povedený týden, protože v jeho prostřední části dokázala porazit Maribor a postoupit tím do další fáze Evropské ligy. V osmifinále se utká s velice známým soupeřem, protože budeme svědky sevillského derby. Při pozápasové tiskové konferenci se však trenér Unai Emery nechtěl zmiňovat o očekávaném souboji s městským rivalem. Místo toho chce, aby se jeho hráči soustředili pouze na duel La Ligy s Realem Sociedad San Sebastian.

"Na prostředí Evropské ligy bude ještě čas, budeme v naší cestě Evropou pokračovat velmi brzy. Teď se ale chceme soustředit pouze na domácí soutěž, v níž nás čeká souboj s Realem Sociedad. Bylo by skvělé, aby hráč mysleli jen na to, jak zase nabrat síly a plně se zotavit především po fyzické stránce. Real Sociedad pro nás totiž bude opravdu velkým testem schopností. Moje pozornost se upíná pouze k nedělnímu zápasu, na nic jiného teď nechci myslet. Derby v rámci Evropské ligy bude skvělá podívaná plná emocí, ale La Liga je naší prioritou," uvádí zkušený trenér.

Zápas s Realem Sociedad bude opravdu těžkým testem, protože již minulý výsledek Sociedadu by měl být varovným signálem. V něm si totiž zcela proti předpokladům domácí hráči na stadionu Anoeta poradili se slovutnou Barcelonou, kterou tím sesadili z čela ligy! Real Sociedad poslal do vedení Alexandre Song, který míč poslal za záda vlastního brankáře. Na jeho trefu sice odpovídal již do té správné brány Lionel Messi, ale rychlé góly od francouzského talentu Griezmanna a Zurutuzy ukončili sérii výher Blaugranas.

Taktiku, která by mohla proti hostům uspět tentokrát, uvádí samotný trenér Emery. "Naším cílem bude hrát s míčem u nohou, dostat soupeře pod tlak. To bude dost těžké, Real Sociedad se často zatahuje hluboko do defenzívy. Ale při troše štěstí a motivaci se nám to povede. Možná potřebujeme zapracovat na lepším zakončení a touze po tom vytvářet si víc šancí, ale jinak jsem s výkony týmu spokojen," hledá Unai Emery pozitiva.

Dobře se daří také jeho oponentovi, kterého díky výhře nad Barcou dělí od pátého Villarrealu jen horší skóre. Vítězství nad katalánským gigantem se ale v žádném případě nerodilo snadno, o čemž svědčí i vzkaz zadáka Joseby Zalduy. Pravý obránce dostal v prestižním duelu na starosti zastavit brazilskou hvězdu Neymara, což sám považuje za téměř nadlidský úkon. Soudě dle toho, že bývalý hráč Santosu neskóroval, však obránce Joseba Zaldua svou úlohu zvládl na jedničku.

"Bránění Neymara byla jedna z nejtěžších věcí, jaké jsem ve fotbale dělal. Když mi trenér před zápasem řekl, že chce, abych ho hlídal, trochu mě to vyděsilo. Když hra začala, chtěl jsem dělat věci jednoduše, nic moc složitě nevymýšlet a plně se soustředit. Věděl jsem o jeho přednostech, takže mě to stálo hodně sil. Naštěstí ale všechno dopadlo dobře a celý tým mi pomáhal. Do konce života si budu pamatovat, jak zuřivě jsme se spoluhráči oslavovali vstřelené branky a to štěstí, které jsme díky nim cítili," doplňuje mladý obránce.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Fazio, Moreno - Reyes, Rakitić, Carrico, Vítolo - Gameiro, Bacca
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zaldúa, González, Martínez, Ángel - Zurutuza, Elustondo, Bergara - Canales, Vela, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.75 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - UD Almería  (neděle 21:00)
Barcelona přivítá v neděli od osmi hodin večer na svém stadionu nováčka z Almérie a bude mít co napravovat. Porážka 3:1 od Realu Sociedad v minulém kole totiž měla za následek škatulka na čele tabulky, které Barcelonu odsunuly na druhé místo tři body za Realem Madrid.

Po skvělém úvodu sezony se přitom zdálo, že si Katalánci svého dlouholetého soka udrží s odstupem za sebou, ovšem nedávné prohry s Valencií a Sociedadem spolu s několika remízami rázem celou situaci obrací vzhůru nohama. Vše se však může brzy v dobré obrátit, neboť Real čeká městské derby s Atlétikem, které se v tabulce nachází za Barcelonou na třetím místě pouze kvůli horšímu skóre.

"Na tuto šanci se opravdu moc těšíme," hovoří krajní bek Adriano o možnosti odčinit zaváhání na Anoetě. "Vše, na to momentálně myslíme, je jen vyhrávání všeho až do konce."

"Osobně vnímám kritiku jako něco pozitivního, což využívám k tomu, abych se pokusil zlepšit," pokračoval Adriano na téma palčivých komentářů, následujících po zkratu z minulého týdne. "Ačkoli někdy podobným nářkům sami nerozumíme. Stále jsme ve hře o tři trofeje a musíme se nyní pokusit udělat všechno proto, aby ztráta na Real Madrid zmizela."

Almería jde do zápasu na šestnáctém místě, čtyři body od sestupových příček. Její záložník Verza připustil, že zrovna v tuto dobu bude Barcelona ještě nepříjemnější soupeř, když musí žehlit nedávné neúspěchy. "Jsou favority, protože bojují o titul. Nyní zakopli a dostali se na tři body od Realu, takže se budou chtít revanšovat před svými fanoušky, utišit kritiky a dokázat, že jsou pořád tím samým silným týmem, který měl jen jeden výpadek a nic víc."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Bartra, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fábregas - Alexis, Messi, Neymar
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier - Verza, Tébar, Azeez - Vidal, Jonathan, Suso
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 13.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Valencia CF  (neděle 21:00)
Rayo Vallecano má další nelehkou překážku v boji o záchranu, na jeho stadionu nastoupí v nedělní večer Valencie. Výhodou pro madridský celek by mohlo být větší vytížení soupeře, který hrál před třemi dny svou odvetu vyřazovací části Evropské ligy a začínají se na něm projevovat zdravotní neduhy.

Pro Valencii zase hraje fakt, že její snaha na evropské půdě nepřišla vniveč a po bezbrankové remíze s Dynamem Kyjev se kvalifikovala do osmifinále. Proti Vallecanu však svěřencům Juana Antonia Pizziho bude chybět kapitán Ricardo Costa, jehož vyřadilo zranění již v průběhu čtvrtečního utkání s Kyjevem. A portugalská opora Netopýrů není ani zdaleka jediným absentérem. Javi Fuego, Pablo Piatti i Oriol Romeu zůstávají všichni do jednoho rovněž mimo hru, Dani Parejo stojí kvůli karetnímu trestu.

Přesto Pizzi nehledá žádné výmluvy a jede si do Madridu pro vítězství. "Pokud chceme nadále usilovat o prohánění špičky tabulky, musíme se s výpadkem několika hráčů vypořádat."

Argentinský trenér má alespoň znovu k dispozici Sofiana Feghouliho, Federica Cartabiu i Míchela. Navíc naznačil, že svou šanci by mohl dostat i jednadvacetiletý záložník Portu, jenž si proti Kyjevu odbyl z lavičky debut. "Věříme, že Portu se opravdu dobře dokázal adaptovat a je již připraven hrát za první tým."

Po novým vedením se Los Che přece jen vzepjali a nechávají postupným vzestupem tabulkou zapomenout na hrozivou první polovinu sezony. V posledních šesti zápasech navíc drží neporazitelnost a myslí i na vyšší než momentální sedmé místo. To Rayo má úplně jiné starosti. Po minulé porážce 0:1 doma se Sevillou se jeho šance na záchranu znovu povážlivě ztenčily, vždyť na první nesestupové místo již ztrácí pět bodů.

Podcenění ze strany hostů však podle Pizziho nehrozí. "Ukážeme jim stejný respekt, jako vůči všem ostatním klubům z ligy. Nepřijde mi, že by to v neděli mělo být jednodušší než kdykoli jindy, vždy se rozhoduje až na hřišti."
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Castro, Rat - Baena, Trashorras - Lass, Rochina, Falqué - Bueno
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Vezo, Mathieu, Bernat - Míchel, Keita - Feghouli, Vargas, Fede - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Real Valladolid  (sobota 16:00)
Sobotní program utkání šestadvacátého kola Primera División zahájí duel mezi Malagu a Valladolidem. Obě mužstva by ráda po delší době opět bodovala naplno a vymanila se z hrozby sestupu do druhé ligy. Lépe je na tom sice Malaga, ale v případě vítězství se může osmnáctý Valladolid na andaluský tým bodově dotáhnout.

Malaga má eminentní zájem na tom, aby proti svému tabulkovému soupeři uspěla. Domácím totiž hrubě nevyšly poslední tři utkání a od sestupového pásma je nyní dělí pouhé tři body. Přímý zápas o sestup tak bude nejspíš velmi vyhecovaný a k vidění bude hodně bojovnosti a nasazení. Malaga navíc potřebuje po dvou porážkách od Vallecana a San Sebastianu a pouhé remíze ze hřiště Almeríe opět nabrat sebevědomí, které bude potřebovat pro další důležité zápasy.

"Bude to pro nás i našeho soupeře klíčový zápas. Nehraje se ale úplně o všechno, jelikož do konce sezóny zbývá ještě odehrát mnoho utkání a i v případě porážky ani jedno mužstvo nemusí nezbytně sestoupit. My ale nechceme být v pozici zachraňujícího se týmu, a uděláme vše pro to, abychom vyhráli a dodali si sebedůvěry," uvedla před zápasem gólmanská jednička Malagy Willy Cabellero.

S daleko větší naléhavostí se pochopitelně vyjadřuje Valladolid. "V každém ohledu se jedná o zápas, kde bude ve hře více než tři body. Budeme muset být silní po psychické stránce, jelikož to bude dlouhých devadesát minut. Bude potřeba zvítězit, jelikož jenom bod by nyní nic neřešil," komentoval nadcházející zápas trenér hostů Juan Ignacio Martinez.

Odhodlání čiší i ze samotných hráčů Valladolidu. Například záložník Óscar González se nechal slyšet, že nastoupí i za cenu toho, že by si zraněný kotník, který ho vyřadil na více než měsíc ze zápasového zatížení, musel nechat obstříknout léky proti bolesti. Jedinými zraněnými hráči neschopnými nastoupit do utkání v Malaze tak jsou Jeffren a Heinz Barmettler. Domácím budou naproti tomu scházet Weligton, Eliseu a Flavio Ferreira.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W. Caballero - Antunes, Gámez, S. Sánchez, Angeleri - Tissone, Camacho - Amrabat, Duda, Samuel - S. Cruz
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Peňa, Mitrovič, J. Rueda, Rukavina - F. Rossi, Á. Rubio - Rama, Óscar, Larsson - J. Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - CA Osasuna  (sobota 18:00)
Souboj mužstev ze středu tabulky se v sobotu večer odehraje na stadionu Levante. Valencijští chtějí před domácími fanoušky s Pamplonou prodloužit svou neporazitelnost už na osm zápasů, Osasuna však oplývá sebevědomím po senzačním vítězství nad Atléticem a její hráči jsou hladoví po dalším úspěchu.

Hráči Levante sice první zápas v roce 2014 na půdě městského rivala Valencie CF prohráli, od té doby však nenašli přemožitele a po třech vítězství a čtyřech remízách se vyhřívají na vynikajícím devátém místě. Úspěšného lodivoda Levante Joaquína Caparrose už dokonce láká konkurenční FC Sevilla, jejíž představenstvo není příliš spokojeno s dosavadní prací Unaie Emeryho. Caparros však veškeré spekulace odmítá, přestože mu na konci sezóny vyprší smlouva. Ani Levante ale nelení a s osmapadesátiletým koučem už začalo jednání o prodloužení kontraktu.

Pamplonští jsou aktuálně v euforii po jednoznačném vítězství 3:0 nad Atléticem Madrid. "Dává nám to neskutečnou motivaci do dalších utkání hlavně proti přímým konkurentům. Musíme ale zůstat nohama na zemi, jelikož to budou spíš utkání s Levante a Malagou, co určí naše další směřování v La Lize," uvedl před zápasem obránce Osasuny Oier Sanjurjo, jenž úspěšně nahradil Marca Bertrána a vydobyl si jednoznačné místo v základní sestavě týmu z Pamplony.

Domácí kouč se může spolehnout na kompletní kádr, zato trenér Pamplony Javi Gracia se musí vypořádat s dlouhodobými absencemi De las Cuevase, Puňala a Sisiho. Utkání začíná v 18:00 a hlavním sudím bude Pedro Pérez Montero.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
K. Navas - Nikos, Juanfran, D. Navarro, Vyntra - Simao, P. Diop - Ivanschitz, V. Casadesús, P. López - D. Barral
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
A. Fernández - Damiá, Arribas, Loties, Oier - F. Silva, Lolo - Armenteros, R. Torres, Á. Cejudo - O. Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Espanyol Barcelona  (sobota 20:00)
Espanyolu se příliš nepodařil zápas s Villarrealem, ale v něm bylo jasně vidět, že se barcelonský celek nikdy nevzdává. Na to bude muset myslet také proti Getafe, z jehož hřiště si chce odvézt tři body. Bojovat s týmem, kterému hrozí sestup, ale nikdy není snadné.

Kromě nešťastného zápasu se Žlutou ponorkou, v němž se v rozhodující chvíli z penalty netrefil Sergio Garcia, se poslední zápasy vydařily. Také díky brankářskému umění Kikeho Casilly Espanyol zvítězil nad Granadou a k tomu přidal výhru v utkání s Bilbaem. I díky těmto bodům se nyní nachází na poklidné desáté příčce. Není ale vyloučeno, že se hráči katalánského klubu pokusí dostat se blíže vysněným pohárovým příčkám. Getafe má však ještě silnější motivaci pro výhru - chce se vyhnout sestupové zóně.

O tom, jak je tento duel pro Getafe důležitý, svědčí také vyjádření ofenzivního talentu Pabla Sarabiy, který v rozhovoru pro deník Marca sdělil: "Nemyslím si, že sestoupíme. Každým zápasem dokazujeme, že jsme silní a máme chuť bojovat. Stav v kabině se zlepšuje a to i náš herní projev. Jsme spokojeni s tím, jak hrajeme, protože víme, že do zápasů dáváme všechno. Bod proti Celtě Vigo dokazuje, že se zlepšujeme a že při troše štěstí půjde naše výkonnost ještě nahoru," doufá Sarabia.

Getafe dělá problémy především domácí forma, protože na Coliseum Alfonso Perez již od prosince minulého roku nevyhrálo. Teď má další pokus na to, aby tuto smutnou statistiku přerušilo. V tou doufá i Sarabia, kterému samozřejmě forma před vlastními fanoušky dělá největší starosti. "Když prohrajete na domácím hřišti, máte v dalším domácím zápase hroznou chuť všechno otočit. My máme dost dobrý tým na to, aby se nám to povedlo. V první polovině sezony jsme si vedli výborně a poháry nebyly ničím nemožným, pak se ale něco změnilo. Naším úkolem je najít zpátky ztracenou formu a ukázat fanouškům, že si jejich pozornost zasloužíme," dodává Sarabia.

Svou motivaci má ale také hostující celek, který touží po odplatě za minulé klání. V něm sice Villarreal neporazil, ale daleko k tomu neměl. K bodům mu mohla pomoci penalta Sergia Garcii, zkušený útočník však šanci zahodil a Espanyol musí na tři body čekat další utkání. V duelu se Žlutou ponorkou se ale hráči trenéra Javiera Aguirreho vůbec neprezentovali špatným dojmem.

Trenér Aguirre tedy logicky naznačuje, že si jeho hráči zasloužili alespoň remízu. "Porazili nás díky dvěma skvěle sehraným útokům, jinak jsme měli míč pod kontrolou. Každý, kdo ten zápas viděl, musí souhlasit, že se nám dařilo Villarreal často přehrávat. Nemám, co bych vytkl ani jedinému hráči. Každý se snažil a dělal svou práci velmi dobře. Někdy to tak bývá - remizujete v zápasech, kdy si body nezasloužíte. Dnes jsme si je ale naopak zasloužili a odcházeli s prázdnou," smutně dodává Aguirre. Zareaguje Espanyol na prohru třemi body?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Alexis, Rafa, Lago - Borja, Rodríguez - Léon, Sarabia, Castro - Lafita
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Sidnei, Colotto, Fuentes - Abraham, López, Sánchez, Simao - Córdoba, García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Sobotní program šestadvacátého kola zakončí v nočním utkání Elche s Celtou Vigo. Oba celky se momentálně pohybují ve středu tabulky, o bezpečí před sestupem však stále nemůže být řeč ani na jedné straně. Výhra ať už pro kohokoli z těchto dvou celků by byla výrazným krokem k záchraně.

Domácí Elche drží momentálně na sestupové pásmo čtyřbodový náskok a výhra nad Celtou by jej dostala na slušných 29 bodů, tedy zase o něco blíže na dostřel kýžené čtyřicetibodové hranici, která je obecně považována za klíčovou v boji o setrvání v nejvyšší soutěži. "Mít blízko ke třiceti bodům by nám mohlo řádně ulevit," tvrdí domácí kouč Fran Escriba. "V Primera División bojujete o každý metr a zítřejší získané body by nás přehouply na dostřel záchraně."

V prvním vzájemném zápase těchto dvou celků na Balaidosu uspěli trochu proti očekáváním hosté, ovšem Escriba správně upozornil na fakt, že od té doby se tým Luise Enriqueho značně zlepšil a momentálně drží šňůru pěti zápasů bez porážky v řadě. "Bude to velmi těžký zápas, neboť Celta poslední dobou hraje kvalitně, pracuje jako dobře sladěný celek a snížila počet vlastních chyb na minimum."

Přestože se Vigu daří držet neporazitelnost, minulé kolo bylo spíše zklamáním. V domácím zápase s Getafe, které dohrávalo v desíti, totiž Celta nedokázala uhrát víc než jen remízu 1:1 a podle slov brankáře Yoel to nyní chce napravit. "Jedeme na Elche s cílem doplnit bodový zisk k tomu poslednímu s Getafe. Získat všechny tři by bylo ohromné, protože bychom rázem byli jen jeden krůček od celosezónního cíle," vypočítává Yoel.

"V posledních týdnech jsme si konečně uvědomili, že dokážeme předvádět dobrý fotbal. V předchozí fázi sezony se nám často stávalo, že jsme si zápasy nechali proklouznout mezi prsty lacinými výpadky v obraně, ale nyní je tým soustředěnější, tvrdší a dáváme to každému řádně najevo."

Celta se na Elche bude muset obejít bez záložníka Alexe Lópeze a hrota Nolita, jehož vyřadil karetní trest. Mario Bermejo zůstává i nadále mimo hru kvůli zranění. Na opačné straně se vrací do hry Cristian Herrera a také jeho jmenovec Sapunaru, trenér Escriba navíc naznačil, že debut po příchodu z Levski Sofia by si mohl odbýt Garry Rodrigues.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
M. Herrera - Suárez, Botía, Lombán, Albácar - Sánchez, Pérez, Márquez - Gil, C. Herrera, Coro
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Fernández, Oubiňa, Krohn-Dehli - Rafinha, Charles, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (pátek 20:30)
Předehrávku šestadvacátého kola La Ligy obstará duel favorizovaného Athleticu, na jehož hřiště dorazí třináctá Granada. Athletic má v plánu opět nastartovat vítěznou sérii na San Mamés, kterou mu před dvěma týdny pokazil Espanyol. Granada však v letošním ročníku dokázala vybojovat více bodů venku než na domácím hřišti, a proto není radno Alcarazův výběr podceňovat.

Athletic si i přes zaváhání proti Vigu a Espanyolu stále drží na vytoužené čtvrté pozici pohodlný čtyřbodový náskok a jeho šance na start v Lize mistrů je nadále velmi reálná. V posledním zápase si Baskičtí lvi spravili chuť na hřišti posledního Betisu, kde zvítězili 2:0. O nestrannosti hlavního sudího však na straně Sevilly panovaly velké pochybnosti a sám rozhodčí Gil Manzano a jeho asistent už byli španělskou komisí rozhodčích dočasně zbaveni delegací pro zápasy nejvyšší soutěže. Pro Athletic tak nemůže být lepší odpovědí, než jednoznačné vítězství nad hosty z Granady.

"Už jsme s Granadou v této sezóně jednou prohráli. Mají velmi dobré hráče hlavně ve středu hřiště. Budeme muset hrát velmi tvrdě a pokusit se vstřelit vedoucí branku co nejdříve. Minulý víkend jsme mohli vidět, jak snadno mohou prohrát i ti nejlepší. Nemůžeme si dovolit odpočívat proti nikomu," uvedla před zápasem ikona baskického klubu Gaizka Toquero, jenž se již plně zotavil z vleklého zranění a je stoprocentně připraven naskočit do utkání. "Na každém tréninku se cítím lépe a lépe. Teď už jen potřebuju opět nabrat zápasové tempo, ale samozřejmě je na trenérovi, jestli se dostanu do zápasu," dodal.

Poslední vítězství zaznamenala Granada stejně jako Athletic proti Betisu. Hosté si jej však připsali o týden dříve než jejich nadcházející soupeř. Kromě tří bodů za jednogólovou domácí výhru proti Betisu však v posledních pěti utkáních tým Lucase Alcaraze tápal a postupně prohrál s Realem Madrid, Vigem, Espanyolem a naposledy také na hřišti Valencie. Granada by tak potřebovala bodovat jako sůl, jelikož jsou Andalusné od sestupu aktuálně vzdáleni pouhých pět bodů.

Na straně hostů nebude moci do utkání zasáhnout Fran Rico trpící svalovým zraněním. Bilbau bude chybět nejspíš pouze Ibai a Beňat. Utkání začíná ve 20:30 a hlavním sudím bude Alfonso Álvarez Izquierdo.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, D. Marcos - M. Rico, Iturraspe - Muniain, Ander, Susaeta - K. Sola
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Angulo, Mainz, Coeff, Nyom - Recio, Iturra, Fatau - Brahimi, El-Arabi, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid25203271:2463
2.FC Barcelona25193370:2060
3.Atlético Madrid25193359:1960
4.Athletic Bilbao25145645:3047
5.Villarreal CF25134846:3043
6.Real Sociedad25127646:3543
7.Sevilla FC2598843:4135
8.Valencia CF251051038:3635
9.Levante UD2589824:3133
10.Espanyol Barcelona25951129:3232
11.Celta Vigo25861132:3630
12.CA Osasuna25851224:3729
13.Granada CF25831422:3227
14.Elche CF25681122:3726
15.Getafe CF25751323:4026
16.UD Almería25751324:4226
17.Málaga CF25671223:3425
18.Real Valladolid254101127:4322
19.Rayo Vallecano25621725:5920
20.Real Betis25351720:5514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (770)

Přidat komentář
X-bano-X

Tu zdá sa nie je o čom.

Reagovat
madridcan

Sice este niesme majstri, ale dik, ze uz teraz vies, ze nie je o com

Reagovat
X-bano-X

Nakoniec budete radi za 3 miesto v lige, finále Copy a štvrťfinále LM

Reagovat
madridcan

Minimalne v dvoch s tebou spominanych troch oblasti sa stretneme s Barceonou. So sucasnou Barcelonou a s jej obranou. Su sucasnou Barcelonou a jej problemami o ktorych vypisujete tu tento rok slohove prace. Ten tvoj vypis mi skor svedci k vam

Reagovat
X-bano-X

Aby si nebol prekvapený. V tejto sezóne sme zatiaľ žiaden zápas v ktorom o niečo šlo neprehrali. Vy už 2. V stredu som popri pokri sledoval LM a neviem z čoho teda vyvodzujete tie veci o výbornej defenzíve (nechcel som tu po zápase nič písať lebo eufória tu bola neskutočná) ale tie okna v strede, ktoré tam boli by akékoľvek lepšie mužstvo trestalo. Schalke bolo najslabšie mužstvo s akým sa Real v tejto sezóne stretol. Už to bude len a len ťažšie. Osobne neverím, že s týmto prejdete cez PSG, Bayern, či Chelsea. Absolútne otvorené by to bolo proti Barcelone a atletom. No ak vás bude sprevádzať povestné madridské šťastie, tak to bude Olimpiakos a v semifinále niekto s vykartovanými či zranenými ťahúňmi.

Reagovat
madridcan

Jo...ono je velmi povestne. Ze zatial co my mozme rok co rok kalkulovat, ze kde urveme body, aby sme nejak postupili-Galatasaray, Juve alebo predtym majstri lig, tak vy si mozte rok co rok pretancovat zakladnu skupinu s troma rukami v prdeli a viete, ze budete prvy. Aj ked sme ligli Manchester United, tak sme mali povestne stastie. Prehraty penaltovy rozstrel proti Bayernu bolo tiez povestne stastie. Ked Ramos nepremenil hlavicku, ktora by znamenala postup proti Dortmundu, tak opat raz to povestne stastie.

Ono je pekne, ze ste klucove zapasy zvladli a my nie, ale vsetci velmi dobre vieme, ze aky mal Real vstup do sezony a ich upotene vitazstva. A tam presne tie prehry prisli. Myslim si, ze teraz uz taky odovzdany ako doma proti Atleticom nebude a naopak Atletico na tom nebude fyzicky tak uzasne, ako boli na konci septembra. Prikladom nech je dvojzapas v pohari, ale hlavne prvy zapas, ktory sme zvladli perfektne odhladnuc od toho, ze tam aj tak budu svietit tie dva vlastne goly.

Ked hovoris o defenzive, tak mas pravdu. Ja k tomu pridam aj predvedenu hru. Ono to nie je taka parada, ako napriklad z rekordnej sezony, ze ono tam fakt hra balet a je to krasa. Teraz mi to casto pride krcovite. Schalke meritko nie je, tym nefungovalo absolutne nic. Ani pressing, ani zaloha, ani obrana. Skutocna previerka pride zajtra.

Ja som optimista aj z dovodu toho zrebu. Liga Majstrov nas trapit nemusi mesiac. Ono je toto u mna uz tiez nad limit. Pred sezonou som ratal iba s postupom zo skupiny a dalej podla zrebu. Ten v osemfinale prisiel najpriaznivejsi. Dalsie kolo dufam, ze dostaneme niekoho tazkeho a vobec nemam nic proti Bayernu, aj ked si myslim, ze to bude skor Jose alebo Carlo proti svojmu byvalemu timu. Spat k zrebu, do mesiaca mame z krku aj Atletico, aj vas, aj Sevillu, aj Malagu(nech je na tom hocijak, stale ich mam za supera). Potom uz ostane tazky super hadam len Sociedad vonku, kde su to vzdy paradne zapasy. Vy, ale hlavne Atletico takyto dobry zreb nemate. Vase plus vsak je, ze mate Atletico az v poslednom kole.

Bude to este zaujimave, dopredu neslavim, ale ako pisem uz po xty krat, tak aktualna situacia je oproti tej septembrovej forme nieco uzasne. Keby mi niekto povedal, ze na konci februara budeme prvy, tak sa ironicky zasmejem.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmmm a tretí zápas

Reagovat
madridcan

humorne

Reagovat
madridcan

S Mascheranom sa predlzuje zmluva, aby zanho viac vytrieskali cez leto?

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne, to by mohla být ta posila

Reagovat
Phillipinho

Obavam se, ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli skončí Puyol, pak musí zůstat. Nejsme schopní přivést jednoho stopera, jak bychom zvládli přivést dva? Dáme si za cíl Ramose s Pepem nebo nějaké podobné reálné cíle, tak Masch musí zůstat.

Reagovat
madridcan

Ani si nevies predstavit, ze ako by som smial, keby ste neurvali stopera toto leto No...som zvedavy, ze co s tym Luizom. A hlavne to trosku vypovie aj o nom po tych kecoch, co na vas mal. Ale ked sa to hodi, tak minulost sa da velmi lahko objasnit vlastnymi slovami....ako u Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se taky smál. Byl by to takový ten zoufalý smích, kde bych v jedné ruce držel flašku Jacka a v druhé nabitou pistoli. Kdyby mi v ten moment někdo ukázal Piqueho, tak bych se bez rozmýšlení zastřelil.

Jestli se prokaučuje Doria a on půjde nakonec hrát anglickou nakopávanou za 5 mega, tak se fakt naseru. Ten kluk by měl být prioritou číslo jedna, ale absolutně nikdo o něm v souvislosti s Barcou nemluví. Mou nás u Luize natáhne, Porto Mangalu střelí Petrohradu za 70 mega, Silva nemá důvod z PSG odcházet atd. atd. atd. Bude to zajímavé léto.

Reagovat
smazaný uživatel

No, konečně něco

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem, taky by mně přišlo zvláštní kupovat dva zároveň. A asi i riskantní. Koupíte jednoho, prodloužíte Mascherana a za rok se uvidí.

Reagovat
Phillipinho

Ve 12 Lesak oznami posledni nominaci pred MS....jsem docela zvedavej, jestli bude Costa, Thiago, Azpi, Jese nebo Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago si myslím že určitě

Reagovat
Phillipinho

Tak Thiago,Costa nebo Azpilicueta v nominaci jsou, Villa, Jese a pro me docela prekvapive Arbeloa chybi

Reagovat
madridcan

Porteros: Casillas, Reina, Valdés;

Defensas: Juanfran, Javi Martínez, Ramos, Alba, Azpilicueta, Albiol.

Centrocampistas: Xabi Alonso, Busquets, Xavi, Koke, Thiago, Iniesta, Navas, Cazorla, Cesc, Silva.

Delanteros: Pedro, Diego Costa y Negredo

Reagovat
Phillipinho

Vypada to, ze tihle pojedou i do Brazilie + Pique...asi vezme jenom 2 hrotaky a bude to Negredo s Costou

Reagovat
Kily

Azpi dostává regulérní šanci vytlačit Arbelou (pokud tam tedy není nějaký zdravotní problém, stejně jako u Villy, tam se mi pořád nechce věřit tomu, že by ho nechal doma), na MS můžou ode dneška regulérně přestat myslet Jesé a Llorente

Reagovat
Kluivert9

Tak Jesé asi ani reálně nezačal. A pokud ano, tak je dost naivní...

Reagovat
Kily

nějaké to prohlášení tam bylo, navíc podpořené několika jeho výkony s tím, že to trochu připomínalo situaci s několik let starou nominací Pedra

Reagovat
madridcan

Nemoze sa nikto z nas vcitit ako to takyto clovek vnima. Mozno ked na seba pozeral pri novinovom stanku a videl tie palcove titulky, tak mohol uz premyslat nad hocicim Ale hlavne, ze ho to herne nepoznacilo a hra dalej svoju vynikajucu hru.

Reagovat
Kluivert9

Jasně, máte pravdu, ale je blbost si myslet, že dám 7-8 gólů a hned pojedu na MS, navíc v týmu, ve kterém je jedna z největších konkurencí na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Pravdepodobne v zakladu bude Juanfran a Alba. Azpilicueta bude nahradnik na oba posty, s tim, ze Ramos v pripade potreby taky bude moct zahrat na pravym bekovi.

Reagovat
Kily

mně se pořád nechce věřit tomu, že by takhle rychle chtěl hodit Arbelou přes palubu, tím spíš, když on oba kraje obrany dovede suplovat taky. Podle mě je to tak, že si u něho jenom není jistý a zkusí tak zapojit do hry ještě jednoho náhradníka pro případ, že by se osvědčil a o tu nominaci si hlasitě řekl i na srazu

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemuzu pomoct, furt juanfrana na zaklad nevidim podle me ustrasenej lesak nakonec bohuzel vsadi na jistotu jmenem arbeloa a v tomhle utkani chce akorat videt, jak si to mezi sebou rozdaji azpi a juanfran. pro azpilicuetu bohuzel mluvi vetsi univerzalnost

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, Arbeloa nehraje na svoje poměry vůbec špatně, dá se říct, že pravidelně rotuje napravo a občas je i nalevo a stejně tam není. Toto je čistě o Juanfranovi a Azpim.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me tam mozna neni prave proto, ze chce videt v akci juanfrana a azpilicuetu a rozhodnout se mezi nima. nejak mi to hlava nebere. s villou totez...

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa má horší jaro než podzim, to střídání bych u něj jako problém neviděl, zhruba takhle vytížený byl v Realu vždycky. Rozhodně mu nepřidala ta prasárna na Costu, to se del Bosquemu hrubě nelíbilo. Když o tom tak přemýšlím, tak pokud se osvědčí univerzál Azpilicueta, tak může mít opravdu problém. Teď už si tak jistej nejsem jako před obědem .

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja si na jednu stranu myslim (ci spise chci), ze by fakt mohli jet juanfran a azpilicueta, pricemz o tom, kdo nastoupi v zakladu, rozhodne momentalni forma pred MS. na druhou stranu mi vrta hlavou, ze by lesak jen tak pred MS zametl s arbeloou a jak rikam, proste nevidim spanelsko v zakladu s juanfranem. toho hrace mam sice strasne rad, ale podle me na to nema kvalitu (coz ovsem v porovnani s arbeloou asi tak nevadi...)

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je jasnej, na srazu si to rozdají Azpilicueta s Juanfranem. Byl bych pro toho prvního.

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som ze zobere viac mladych hracov . Pokial chce zobrat Thiaga preco nezobere Matu alebo Isca ? za Cazorlu .

Reagovat
smazaný uživatel

hodne me prekvapila absence villy, kterej podle me nakonec ale stejne pojede. rovnez teda nechapu, proc povolal cazorlu...

zajimalo by me, jestli villu a arbelou nepovolal naschval, aby videl, jak si to mezi sebou o ta dalsi mista rozdaji ostatni. ocekaval bych, ze ve finalni nominaci nahradi villa a pique cazorlu s albiolem, jinak bych tam rad videl presne tuhle skvadru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jich je jenom 22, takže ten Piqué navíc tam bude.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vidis, to jsem si vubec nevsiml pak bych rekl, ze pojede presne tohle + pique a villa namisto albiola...

Reagovat
Kenneth

Xabi ... At už mu dá pokoj.

Reagovat
Ángel di María 22

Jedině, že by Xabi ukončil sám. Taky se mu trochu divim, že to po těch všech vítězstvích už neudělal, i když zas chápu, že v Brazílii na MS si chce asi zahrát každej, pak skončí.

Reagovat
Ángel di María 22

Je to asi jasný. Arbeloa i Piqué podle mě pojedou, jeden z dvojice Azpi/Juanfran ne. Útočníci co tam jsou pojedou určitě a z těch záložníků nevim, no. Možná Cazorla nakonec nepojede, asi se ještě uvidí, jak bude hrát Mata, popřípadě Isco. Villa asi už moc šancí nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takže zaplatit 10-15M za hráče do B týmů půl roku před koncem smlouvy.

WTF? (chápu, že tam musí být nějaká kompenzace, protože je U21, ale zas taková pálka to snad být nemůže ne?)

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rafinha odchází ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už víme, že je jeho otec kokot. Záleží jen, jak moc velký kokot to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ve výsledku budete za kokoty vy .

Reagovat
Phillipinho

v lete by mel hrat za prvni tym. Ma na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo koho?

Reagovat
Phillipinho

Xavi uz bude hrat cim dal mene, navic muze zahrat na pozici falesne devitky, kde podle me je platnejsi nez Fabregas. Nevim, co s Robertem....Rafinha je podle me lepsi

Reagovat
Magic player

To, ze Xavi uz bude hrat cim dal mene, tady pisete uz celkem dlouhou dobu a ono se to porad ne a ne splnit.

Reagovat
madridcan

ako fanusik Realu by si mal byt len rad

Reagovat
Magic player

Proto taky ten smajlik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby se o to ti naši obchodníci snažili, v létě (pokud se ho dočkají) budou zoufale potřebovat peníze a 30 miliónů za hráče, který jenom hostoval, by pro ně byl další výhodný obchod.

Reagovat
Kenneth

No za 30 melco nikam opravdu nepujde. Proc by tohle taky nekdo platil.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by tohle někdo platil za méně talentovaného a o tři (v době přestupu o dva) roky staršího Illaramendiho? Pro nás může mít hodnotu mnohem vyšší, stačí se podívat, jak jsme se spálili s Thiagem.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty myslíš, že by někdo ze zahraničních týmů tolik za Illarru dal? Ani náhodou. Real za něj zaplatil tolik, protože je to mladý Španěl s potenciálem. Což je sice Rafinha taky, jenže ve Španělsku už takový tým, který by ho za takový prachy koupil, není. A zahraniční týmy tolik za cizince, co má za sebou jednu sezonu na vrcholový úrovni, nedají už tuplem.

Reagovat
Kenneth

Do puntiku.

Reagovat
X-bano-X

Rafinha nie je Spaniel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty dvě top sezony v béčku jako nic? Hraje parádně, potenciál jde více než vidět a stále častěji se mluví o tom, že bude lepší než Thiago. Pokud bude chtít odejít, zájemců, kteří budou chtít vypláznout výkupku, bude více než dost.

Reagovat
valloire

tak na to si fakt počkám

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kde pořád berete, že Rafinha bude lepší než Thiago? Takových přirovnání už jsem v Barce zažil spoustu a z valné většiny se nenaplnily. Jeho odchod by mě hodně mrzel, je skvělý a hlavně je třeba mu vytvořit prostor. Snad se na případu Thiaga vedení dostatečně poučilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně osobně se už teď více zamlouvá. Co malinko ztrácí oproti Thiagovi ve hře dopředu, to více než dohání hrou dozadu. Celkově jde z něj lepší dojem, větší herní jistota. Hraje stabilně na vysoké úrovni, ne jak se zrovna vyspí a jeho odchod by mě mrzel mnohem více než od Thiaga.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thiago hral podle toho, jak se zrovna vyspal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli v lete odejde, tak vlastne nakonec hrali oba podle toho, jak se vyspi, a nejvetsi herni jistota, dojem a stabilita pujde z Halilovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, všechna má kritika Thiaga dávno před jeho odchodem budiž zapomenuta. Stejně tak se zapomene na to, že jsem byl jeden z mála, který Thiaga kvůli jeho odchodu pomalu neproklínal.

Nesuď podle sebe druhé. Taky vám nepředhazuji, že odchod Ozila byl prokauč, dokud se mu dařilo a Bale byl zase drahá a zbytečná opice. Najednou je vše naopak, tráva je zelenější a vzduch v Ostravě čistější.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc prokauz, kdyz hrali Isco s Modricem skvele uz od zacatku?

Reagovat
Phillipinho

Thiago hlavne riskoval daleko vice nez Xavi; coz je na jednu stranu dobre; ale castokrat to prehanel a ztracel mice na pulce. A pak vznikala precisleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ano, ztracel mice, ale bylo to dano jak jeho stylem hry, tak i vekem a s tim souvisejicimi zkusenostmi. Za Pepa udelal ohromny pokrok, Tito uz v nej takovou duveru nemel a projevilo se to. Kdyz se letos koukam na Bayern, tak hraje bombove, z jeho fotbalovosti jsem nadseny. V soucasny dobe by se nam dost hodil, protoze trpime predrzovanim mice, hlavne v dulezitych zapasech.

Reagovat
Phillipinho

Jo souhlasim ... letos mohl u nad hrat klidne zaklad; on ma neco co ostatni nasi zaloznici nemaji

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Španěl žijící v Německu říkal, že jsou tam z něho úplně nadšení. Že Kroos je bomba, ale Thiago ještě o půl stupně výš.

Reagovat
smazaný uživatel

A Gotze?

Reagovat
stas87

thiago ma väcsi vplyv na rozohravku,prihravky ale v zakonceniu je slaby,to toni nema tolko kontaktov s loptou ale ma paradne strely a vybornu koncovku,skvelo sa doplnaju a mozu spolu este dost odohrat,toto sa bayernu podarilo

Reagovat
smazaný uživatel

A co s Mariem?

Reagovat
stas87

ked nebude hrat mandzukic tak mario hra na jeho mieste ale s tym ze si meni poziciu s müllerom,treba proti gladbachu tak nastupili v prvom jarnom kole a mario si po narazacke s müllerom dosiel pre prvy gol,je to dalsi takticky variant guardioly ale ten asi padne s prichodom lewy

je docela zahada ako to v tejto fazi sezony bude pep skladat,vratil sa basti,je tam javimar,na kridla arjen a franck..asi to bude tak ze thiago a mario pri sebe,kridla robben a ribery,mandzukic na hrote,preto prave nehrava kroos lebo guardiola podla mna bude chciet stavat na dvojke thiago-mario

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevidel si Kroose proti Arsenalu? Snad jedinej mladsi hrac, co se trochu kopaci technikou priblizuje Xabimu, neskutecne to rozdaval..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl, váhal jsem, ale nakonec jsem dal přednost AC - Atlético, to mi přišlo o chlup atraktivnější co se týče zajímavých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrá, nehodlám rozjíždět takovou debatu, protože každý to vidí jinak. Za mě osobně hrál Thiago jak se zrovna vyspal. Jeden zápas ti spadla brada z toho jak hrál dobře a další z toho, jak je na hřišti zbytečný.

Podívej se tedy na Thiaga dva roky dozadu a na Rafinhu letos. Rozdíl ve věku jen nějaké dva měsíce a vyznívá to daleko lépe pro Rafinhu, který navíc kolem sebe nemá Xaviho, Iniestu atd. Nemluvě o jejich počínání v béčku, které vyznívá mnohem, ale mnohem lépe pro Rafinhu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nez zacnu oponovat, tak se jen zeptam, kolik zapasu Celty si letos videl?

Reagovat
Phillipinho

Ja osobne asi 5 plus sestrihy a musim rict; ze je jasnej vudce tymu a to ma Celta v tymu nekolik dalsich vybornych hracu...ma vybornej driblink; podle me uz ted lepsi jak Thiago....a ti ze dostal cenu pro hrace mesice uz take o necem svedci

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři celé a šest poločasů. Ve všech Rafinha hrál.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Mám hodně velký tušení, že tohle něktěří z vás píšou jen proto, že se na vás Thiago vysral. Proto teď najedou ty řeči o tom, jak je Rafinha lepší. Za pár let se uvidí, podle mě ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se klidně přiznám, že Rafinhu jsem viděl hrát minimálně, ale rozhodně ho nevyzdvihuju kvůli tomu, že jsme za pár šupů přišli o Thiaga, protože u něj se obávám něčeho podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Už při jeho odchodu jsem psal, že to taková ztráta není, protože Rafinha bude lepší. Soudil jsem tehdy čistě jen na základě jejich hry v béčku, která byla od Rafinhy mnohem lepší a jsem rád, že má očekávání zatím v Celtě více než naplňuje. Samozřejmě bych měl rád v týmu i Thiaga, ale pro mě osobně zkrátka jeho ztráta nijak těžká nebyla. Nemít Rafinhu, bylo to o něčem jiném a určitě bych byl jedním z těch, co Thiaga proklínají

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi zájemci se nejvíc skloňuje Manchester, který je na tom se zálohou letos docela zoufale a vysolit 30 mega (výkuní klauzule) pro ně neni problém. Rafinha je navíc sázka na jistotu, jeho trajektorie je podobná (spíš lepší) než Thiagovo, loni byl prý jeden z nejlepších hráčů 2. ligy, teď vyhrál cenu pro hráče měsíce 1. ligy, akorát Segundu ani Celtu nikdo pořádně nesleduje, takže kolem sebe nemá ten hype. Na druhou stranu netvrdím, že neodejde za míň, ale o to větší chyba ze strany Barcelony to bude.

Reagovat
Kokesh

Sázka na jistotu? To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, to je asi přehnaný, ale nakročeno má fakt výborně. Hodně by mě mrzelo, kdyby u nás nedostal pořádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha najlepším hráčom La Ligy vo februári

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
Kenneth

Koukám že Barcelona kopíruje a taky už si koupila svýho Modriče.

Reagovat
Kluivert9

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

tak dinamu 10 mega a ak sa halilovic presadi do acka tak 5 mega bonus alenovi a agentovi,docela skoda ze o neho viac nezabojoval bayern zmluva ale iba na tri roky?

Reagovat
Kongo

Snad Broskve vezme Bernata na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

situacia po 26. kole sa nam opat zamota:

1. Barcelona 63

2. Real 63

3. Atletico 63

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším až zítra Real vyhraje na Atleticu, jestli budou hrát zase ten antifotbal a furt faulovat jako proti každému težšímu soupeři tak nemají šanci, nejde o Atletico, ale o to jak tomu přistoupí Real

Reagovat
smazaný uživatel

ano, lebo real nefauluje, chudatka, kazdy im ublizuje

Reagovat
madridcan

Ono ked tak na nas pozeram(nie je to len tvoj pripad, ale aj moj), tak uz lietame velmi vysoko...z takej vysky byva pad velmi bolestivy. A ked to zvladneme aj zajtra, tak uz nas nezachyti asi ani Hubblov teleskop

Reagovat
Kenneth

15 let neporazeni u nich. Nic jineho jako vyhra neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pred finale copy jste byli skoro 15 let neporazeni celkove. nic takoveho jako statistiky nerozhoduje.

Reagovat
Kenneth

Koukam ze ty z ty Copy budes zit jeste 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

budu do ty doby jsem nikdy nezazil, aby atletico porazilo real - a to jsem cekal sakra dlouho

chtel jsem ale spis poukazat na to, ze zvlast pod simeonem bych na zadny statistiky nesazel. i kdyz osobne si nemyslim, ze zitra atletico vyhraje...

Reagovat
Kenneth

Tak mela to bejt spis takova zajimavost, nez ze bych chtel z ty statistiky zit. Vyhrat u vas musime i kdyby sme tam posledni 3 zapasy dostali 0:5.

Reagovat
madridcan

Nechcem ti odpisovat pod tvoje prianie na FB, lebo by sa to zase objavilo na ploche ako aktualita, takze ti odpisem tu. Nie je to len tym, ze sme finale prehrali, ze sa na tento zapas sa tesim viac. Ja vzdy beriem pohar len ako sladky bonus k niecomu. Je to stale trofej cislo tri po titule a LM. Ak by sme ho vyhrali, tak by to bola iba nieco ako naplast na zlomeninu. Zato zajtra sme tabulkovo vlastne rovny s rovnym a ide o vela. Preto ma ten zapas premna vacsi cveng

Reagovat
smazaný uživatel

pro me je pohar v tomhle ohledu vic - uz jen tim, ze to bylo proti mourinhovi, ronaldovi, na san bernabeu, po vic nez deseti letech...a byla to hlavne trofej, kterou jsme vam proste vyfoukli. ligu zkratka nepovazuju za trofej, kterou atletico muze ziskat, nemuzu si pomoct....

Reagovat
madridcan

No ved jasne, to si priali len fanusikovia Barcelony, lebo vyzeralo to tak, ze by sme mohli skoncit po dlhej dobe treti. A od sezony 07/08 a Villarealu tu hegemoniu nikto nenarusil.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze letos tu hegemonii uz atletico narusit stihlo (a to za mnohem silenejsich podminek nez tehdy ponorka), bez ohledu na to, kolikaty nakonec skonci. otazkou je, jaky v lete prijdou posily - treba to napresrok vydrzime zase o mesic dyl

Reagovat
valloire

já musím jenom gratulovat. Liga je takhle o dost zajímavější. Na zejtra se těším jako kdyby to bylo Clasico. A to je co říct.

Reagovat
madridcan

Tak musime si hladat taketo a podobne zapasy na ktore sa mozme tesit ako na El Clasico, kedze tych Clasic uz bola plna rit, rocne 5-6...to uz nie je take uzasne ako ked sa hrali dve za rok

Reagovat
madridcan

Si nemozem pomoct, ale Atletico na mna posobi ako tim, ktory by mohol tu partiu udrzat pokope asi s vynimkou Costu a nie sa rozpredat. Pri vasom cuchu na utocnikov(mozno zase zalovite v Porte ) by ste mohli pokracovat naplno aj nadalej. Plus udrzat Curtoisa a da sa s vami ratat. Inak ma celkom sklamal Baptistao, cakal som, ze bude vyborny zolik.

Reagovat
smazaný uživatel

me trochu taky, ale holt zraneni on to mel slusne rozjety, na zacatku jednu dobu vypadal, ze by mohl vytlacit villu, jenze pak se zranil a tahlo se to s nim dva mesice...

jn, nahrada za costu bude klicova, stejne tak to, jakym zpusobem cholo vymysli system, aby mu tam pasoval diego. s courtoisem nepocitam, skoda roberta - to je uzasnej golman...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak prej cerezo jednal s azerbajdzancema o prisunu dalsich prachu a tohle je (bulvarni) program na leto: Alberto Moreno, Rakitic, Witsel, Valbuena, Angel Correa y Luis Suarez

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim jak ty, ale já bych chtěl (kromě Suareze ) jedině Correu (místo Adriána) a Morena (místo Insuy). A ještě Valbuenu, ale jedině pokud bysme nakonec nekoupili Diega. A nebo pokud Cholo přejde na 4-2-3-1, to by se nám určitě mohli hodit oba, ale jinak dva hráči na desítku nemaj smysl. Witsel a Rakitič za ty peníze imho nestojí, střed zálohy nám funguje dobře a navíc jí může posílit zabudování Joshuy, Olivera a Saúla. Pak ještě jednoho hroťáka místo Costy a křídlo místo Cebolly, zabudovat Baptistaa, a myslim že jsme na příští sezonu vybavený.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim, jestli jsem to nepojal moc megalomansky, zkusim to přepočítat

Kdyby nám někdo dal za Cebollu 6 mega, za Adriána 5 (když ho prodáme hodně dobře), za Insuu 3 a za Costu 38 + 22 za LM, tak to máme 74 mega. Novej hroťák (Martínez?) třeba za 35, nový křídlo (Candreva?) za 10, Moreno za 10, Correa za 10. Ale jo, to by ještě zbyly peníze pro berňák

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je za 10? Klauzule 30 a mluví se o 20-21, což je ale asi cena pro nás . Každopádně si nemyslím, že vezmete takového hráče na post Filipeho, který je vynikající.

Reagovat
Atlético de Madrid

On má klauzili 30? aha, tak to pardon, toho nechci myslel jsem jako záložní řešení za Filipeho namísto Insuy, ten je příšernej..

Reagovat
Phillipinho

Ja si myslim, ze se Costa jeste jednu sezonu da udrzet. Atletico mu chteji nabidnout lepsi plat a zvysit klauzuli, podle me to neni nerealny. K nemu bych koupil Correu a vrati se zpatky Baptistao, kterymu verim, ze bude skvelej. Ma to v sobe, drzim mu palce . Jinak urcite prodat Adriana, na toho se nemuzu divat . Insua asi odejde, za toho bych koupil nejakou levnou nahradu, stejne vetsinu zapasu odehraje Filipe. Pokud se nekoupi Diego, sel bych po Cabellovi, podobnej hrac jako Valbuena, ale mladsi a golovejsi. No a nez kupovat za velkej peniz Courtoisa, tak bych sel po Keylorovi Navasovi. Sice je neproverenej, ale za tech 5 mega nebo kolik muze stat se to vyplati zkusit.

Reagovat
Phillipinho

Ale bude se jeste shanet nejaky levny kridlo, protoze odejde Cebolla a Sosa asi zustane v Metalistu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Metalist opustil majitel, ti jsou na hranici bankrotu

Reagovat
Phillipinho

Suarez nerealnej , Witsel prej sel strasne dolu a navic ho Petrohrad koupil za 40 mega, Moreno jedine kdyz odejde Filipe do United , Correa vypada hodne realne a Valbuena by byla dobra posila, ale ja bych radsi volil Cabellu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Cabellu fakt vůbec neznám a neviděl jsem ho nikdy hrát, moje veškerý znalosti o něm jsou z toho článku co tu cca před týdnem vyšel Jestli je to fakt hráč, to ochotně brání tak bych ho možná bral radši než Valbuenu, kterej moc nebrání.

Reagovat
Phillipinho

Nerikam, ze ho pravidelne sleduju , ale zrovna v tom clanku pisou, ze maka dozadu dost.

Reagovat
Dominator

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, podle me je Alberto spis nahrada za potencialni odchod filipeho. Sosa mozna dokonce prijde jako volnej hrac, pokud ho budeme chtit, protoze jak pise kolega made mnou, Metalist byl sponzorovanej janukovycovym kamosem a ted je na hranici krachu. Valbuenu bych si fakt pral, toho hrace chci v atleticu uz leta nevim, ty spekulace fakt beru spis s nadhledem a v tom duchu, ze v lete nekdo odejde, a nejen Costa (+ cebolla a asi i sosa). Suarez je sice kravina, ale to byl tehdy falcao taky witsel a rakitic jsou kraviny totalni, protoze jejich prichod by nedaval ani trochu smysl - leda by sel treba i koke. Uvidime v lete, ale kazdopadne to bude dost zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, ale vetsi ubozak snad do tyhle sekce nechodi...

Reagovat
madridcan

Hadal by som sa

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze sekce realu...

Reagovat
Ed_Hazard

za 100€ som to nasolil na real, boh im pomáhaj ak nevyhráme neviem či som iba okúzlený poslednými výsledkami a hlavne výkonmi, ale podla mňa to je tutovka víkendu, ešte k tomu za kurz 2.10

Reagovat
madridcan

Strasne vela ludi bije na Real, pricom ked si to tak vezmeme, tak zavahanie az taka tragedia pre Real nie je, Atleticu ide o vela. Prehra moze byt zlomova v ich dalsom premyslani o titule...

Reagovat
Kenneth

Prohra muze byt zlomova i v nasem premysleni o titule. Mame o dost tezsi los nez ty dva a musime tam proste vyhrat. Jestli bude Carlo premyslet jako ty a hrat na remizu, tak to muzeme zabalit jako na Nou Campu.

Reagovat
madridcan

Ja to samozreme vyhrat chcem. Ja upozornujem nato, ze az prilis ratame so zajtrajsou vyhrou

Reagovat
madridcan

RM Barca Atlético

26. Atlético Madrid (V) UD Almería (D) Real Madrid (D)

27. Levante UD (D) Real Valladolid (V) Celta de Vigo (D)

28. Málaga CF (V) CA Osasuna (D) RCD Espanyol (D)

29. FC Barcelona (D) Real Madrid (V) Real Betis (V)

30. Sevilla FC (V) Celta de Vigo (D) Granada CF (D)

31. Rayo Vallecano (D) RCD Espanyol (V) Athletic Club (V)

32. Real Sociedad (V) Real Betis (D) Villarreal CF (D)

33. UD Almería (D) Granada CF (V) Getafe CF (V)

34. Real Valladolid (V) Athletic Club (D) Elche CF (D)

35. CA Osasuna (D) Villarreal CF (V) Valencia CF (V)

36. Valencia CF (D) Getafe CF (D) Levante UD (V)

37. Celta de Vigo (V) Elche CF (V) Málaga CF (D)

38. RCD Espanyol (D) Atlético Madrid (D) FC Barcelona (V)

Dovolil som si skopirovat z pred tyzdna. Atletico sa ti zda, ze ma lahsi los ako my? To si nemyslim ani nahodou.

Reagovat
madridcan

my musime riesit hlavne najblizsich pat kol. To je zlomove. Potom uz len Sociedad a finito.

Reagovat
Kenneth

Proto musime vsechno vyhrat.

Reagovat
madridcan

Ja pisem dakde opak ci co? Ja len hovorim, ze vacsina sa na ten zapas pozera tak, akoby zajtra malo nastupit devat hracov, ktori sa nato vyseru, lebo im neide o nic. Zato za Real nastupi dvadsat hracov a vsetci nabudeny na vitazstvo.

Reagovat
Kenneth

A hlavne rozhoduji vzajemny zapasy a my ty prvni dva prohrali. Takze nic jineho jako vyhra proste neexistuje.

Reagovat
Phillipinho

Pozor na Celtu venku

Reagovat
smazaný uživatel

los mate po tomhle kole podle myho nejlehci ze vsech: s barcou to mate ve svejch rukach a jedinej narocnej zapas vas podle me ceka venku se sevillou, potazmo s errealou. atletico hraje na san mames, mestalle a nou campu, barca hraje na bernabeu a madrigalu, navic ma doma athletic a atletico...

jo, tenhle zapas napovi hodne a bohuzel se obavam, ze ve vas prospech...

Reagovat
Kenneth

Barca to ma suverenne nejlehci, navic ma k dobru posledni zapas sezony s vama. Jestli se v tom zapase bude lamat titul a bude o nej hrat jen Barca a Real tak jim to tutove nechate.

Reagovat
smazaný uživatel

nema: prave kvuli venkovnimu utkani s vama

Reagovat
Kenneth

Jejich posledni tezky zapas.

Reagovat
madridcan

Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

villarreal, athletic, atletico...i espanyol muze bejt osemetnej...

Reagovat
madridcan

Od Simeoneho to cakat asi len tazko, ale nemyslis si, ze pri zajtrajsej pripadnej prehre by uz ligu nebral natolko vazne ako LM? Predsa len tam klopete na dvere stvrtfinale a skusit spravit dieru do sveta v LM by bolo fajn A celkovo....ked si predstavim uz len to AC na Calderonovi a v pripade postupu nejaky ten Bayern, tak.....to si ani velmi neviem predstavit Barcu a Real neratam kedze su z jednej lige a nesvietia mi na vasom stadione tak, ako by mi tam svietil napriklad ten Bayern A to este si zober, ze ak Pireus postupi a by ste ho dostali, tak uz ste prakticky v semifinale, ale to uz hram hudbu velmi dalekej boducnosti

Reagovat
smazaný uživatel

simeone nebrat neco vazne?

Reagovat
madridcan

no ved...

Reagovat
Kenneth

Ja vsadil vcera za 2,05.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

http://abcblogs.abc.es/la-volea-de-zidane/public/post/halilovic-un-madridista-que-ficha-por-el-barcelona-16172.asp/

Sice to budou stovky probrečených nocí jako u chudáka Iniesty, ale za nějakých osm let, až z něho bude chlap, už to bude dobrý .

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Bho5oAsCMAIooTu.jpg (pár dní stará fotka)

A když jsme u těch Chorvatů...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu veris snad jenom ty.

Reagovat
valloire

no když myslíš

Reagovat
rufus

Narozdíl od tebe právě myslí..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš tolik věřit bulváru

Reagovat
valloire

Jen se smějte nevěřící lojzíci.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tomu pořád věříš?

Reagovat
iamek

opravdu je to ruka člověka s bílou pletí ve věku 17ti let

Reagovat
smazaný uživatel

Já na něj nechtěl být tvrdý, ale když už jsi to nakousl, pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Sis nasel novej tym kdyz uz United hraje jak hraje?

Reagovat
Phillipinho

Na insta dal fotku, kde ukazuje zapesti a nema tam zadny tetovani

Reagovat
valloire

protože něco jako smývatelné tetování neexistuje?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, má to ze žvejkačky Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=5p7AyaEVNjw

ou

to bude zase v madridu radosti

Reagovat
Ángel di María 22

Myslim, že za Valdése náhrada akorát

Reagovat
Atlético de Madrid

téměř identickej si dal už jednou za repre

http://www.youtube.com/watch?v=m5_W9s9Yg3M

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se naučí Pique něco vymyslet a přestane to dávat na brankáře

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Schalke

Reagovat
madridcan

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Khedira by prý mohl být za 15-20 dní s mužstvem . To by ten poslední měsíc měl stihnout.

Reagovat
LAM

Těžko bude moct hrát.To by bylo obrovský hazardování z jeho karierou.Spíš se bude chtít pomalu dostávat do tempa aby byl příští sezonu ready.

Reagovat
Kokesh

Bude připraven daleko dříve, nezapomeň na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Do tempa se dostává už teďka, protože podle Carla už i běhá a celkově se cítí dobře.

Reagovat
Ed_Hazard

dokonca som čítal, že bol v Nemecku a prezerali ho repre fyzioterapeuti ktorý prehlásili že "sa nachádza v neuveriteľnej kondícii" .... že by to napísali ironicky sa mi veriť moc nechce

Reagovat
Kokesh

Tak on je v Německu porad, připravuje se tam. Jjo říkal to Löw...

Reagovat
Ed_Hazard

nech sa dá čím skôr dokopy, som zvedavý či dokáže zdvihnúť zálohu ešte niekam vyššie....aj keď netuším ako to bude potom Carlo skladať, čierny Peter zostane pravdepodobne v rukách Angela

Reagovat
Kokesh

To letos nezjistime, uvidíme co příští sezonu.Já vidím naší zálohu na výkonnostním vrcholu. Xabi už svá nejlepší léta prožil, Modric si hraje svou ligu a Angelovi se našel post, pro který je stvořen. Budou zápasy, kde je potřeba měnit, točit hráče...Isco už přestává hrát nesmyslný podhrot, Illara se pomalu učí od toho nejpovolanejsiho a nakonec Sami, o kterém i po tak vážném zranění Carlo řekne, že poskládat základ s nim bude ohromně těžké, což svědčí o všem. Ze zálohy mám jen a jen radost a slova chvály a to se projevuje i v dalších liniích. Nemít letos na LB takový problémy, nenajdu v sestavě slabé místo a Carlo mužstvo posunul opět někam jinam. Zajímavý, že se sestavením, které chtěl hrát celou dobu Mou.

Reagovat
Ed_Hazard

s nahradením Xabiho to bude ešte zaujimavé, ja tomu Illarovi celkom verím....samozrejme nebude to Xabi ako cez kopirák, ale verím že mu to pôjde...celkom mám strach kto o pár sezón prevezme žezlo po Modričovi, svojim pohybom, prihrávkami a diktovaním tempa hry nasadil latku veľmi vysoko

Mou chcel hrať 4-3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial ma dostat cierny peter Di maria tak to radsej nech Khedira ide prec . Nemyslim si ze Khedira zvladne hrat Di mariovu poziciu alebo Modricovu na to proste neni ofenzivne ladeny . A tento pol rok ma presvecil ze v time nepotrebujeme klasicke DM . Di maria/Isco/ - Modric /Isco/Illarra - Xabi/Illarra . S Carlovou rotaciou si to bude akurat . A ziadny VIDAL

Reagovat
smazaný uživatel

čo je klasické DM? (keď si tam napísal Xabi/Illarra)

Reagovat
smazaný uživatel

klasicke DM je Khedira / Matuidi / Mikel / atd ...

Reagovat
Kyrill

Není no.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný Mikel z tých, čo si vypísal

Reagovat
Kyrill

A to jenom Mikel v Chelsea. V repre DM nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidi hraje v PSG tu samou pozici jako u nás Ángel, toho posledního tam hraje Motta. A to samý se dá předpokládat u Khediry. S Mikelem souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z nich neni klasicky DM zrovna ani jeden

Reagovat
LAM

Jinak Bayern drtí o poločase Schalke 4:0.Ti musej mít poslední dobou fakt formu(Schalke)

Reagovat
LAM

Hráči měli nebývale dlouhý volno a já doufám že toho využijí,potrénují a od téhle chvíle už to bude jinej tým.Né že by vysoká výhra nějak odčinila tu hrůzu z SS ale i tak chci vidět pořádnou snahu o co nejlepší hru a aspoň 5 golů v síti Almerie.

Reagovat
Kokesh

Benavente v základu? Asi se juknu.

Reagovat
smazaný uživatel

a od 17:00 spojme vsetci sily a zborovo atletico heja heja heeeej atletico do toho!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

pocitam aj s tebou

Reagovat
Kenneth

Cristiano bude na Calderonu tradicne hladovy. I Jese by mohl pridat nejaky ten fik.

Reagovat
LAM

To by ale musel hrát.A to když jsou všichni zdravý bude asi těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto povedal (na margo Bale-Jesé), že dnes bude hrať ten, kto nehral v stredu. A CR je snáď jasný

Reagovat
Kenneth

Ten toho uz nakecal. Dneska bude hrat Bale, tak jako kazdy dulezity mac do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze tam da 100 milionov a nie "nejakeho" Jeseho....

Reagovat
misinho7

lepsie ako ten vas 100+ milionovy Neymar ktory sa na Balea ani zdaleka nechyta...

Reagovat
sensei25

si naivný,alebo si fakt myslíš, že cena za Balea je oficiálna?Samozrejme,že v oboch prípadoch ide o obrovské sumy,čo je podľa mňa choré a ani jeden z nich nemá ani polovičnú cenu.

Reagovat
misinho7

tazko posudit ci je oficialna ci nie , neymarova cena tiezasi nieje oficialna a mozno presahuje 100 mega.. ale neznasam ked niekto zacne ripat s tym ze on musi hrat bo stal 100 mega.. aj keby stal 200 mega ale hraje dobre tak neviem co ma to docinenia s tym kolko stal.. take statistiky ake ma nikto neocakaval a este spolupraca BBC je proste

Reagovat
sensei25

máš pravdu....či má hrať,alebo nie neurčuje jeho cena...jedine čo ma zaráža je to, že tie ceny sú ďaleko za realitou....mal by byť nejaký strop max 50M a hotovo..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

to si fakt myslíš, že se Bale a Jesé budou takhle střídat?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak nevidím dôvod, prečo by mal hrať Bale, keď mu to evidentne v lige nejde a Jesé v stredu nehral

Reagovat
Kenneth

Kvuli prestupove castce?

Reagovat
smazaný uživatel

takže dnes budú hrať Isco s Illarrom namiesto ADM so Xabim?

Reagovat
Kenneth

coze? Proc hral Bale Clasico misto Benzemy?

Reagovat
smazaný uživatel

reagujem na tvoj argument prestupovej čiastky (Isco a Illarra stáli viac), ale nejdem sa s tebou hádať, koho si myslím, že postaví večer, uvidí sa po štvrtej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

inak zavital som na stranku realu a tam citam: di maria - dreveny potkan

Reagovat
smazaný uživatel

To zas dneska bude rádoby-chytrých fanoušků Barcelony.

Ať je to tady nebo na stránkách fcbarcelona.cz kde až na vyjímky umí každý jen kritizovat a rozdává moudra, že by mohl z fleku dělat trenéra.

Když se daří, vše je ok, když se prohraje tak hned totální kritika.

Jako dlouholetý fanda Barcelony se stydím za takové "fanoušky". Doufám, že dneska půjdete do prdele a ti opravdoví budou fandit.

Visca el Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Někomu se hold človek nezavděčí..

Reagovat
smazaný uživatel

ter stegen sa teda predviedol, ked si predstavit neporovnatelne vacsi tlak v barcelone, tak to bude ozaj zaujimave, este budeme spominat len v dobrom na valdesa...

Reagovat
Phillipinho

Moc mu neverim, zalepit diru po Vickym bude strasne tezky.

Reagovat
sensei25

konečne Sport 2 v HD kvalite....hneĎ sa lepšie pozerá na tú španielskú ligu.....

Reagovat
Ángel di María 22

Nervozita stoupá, první zápas o všechno.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

flaška sa už chladí, ešte vydržať 3 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych rád viděl D.Lopez-Carvajal-Pepe-S.Rámos-Coentrao-Xabi Alonso-Modrič-di María-C.Ronaldo-Bale-Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal podle mě nebude, hrál ve středu a Carlo ty beky rotuje pravidelně. Fábio by byl super. No a vepředu je jediný otazník jestli Bale nebo Jesé no. Nevadil by mi ani jeden.

Reagovat
sensei25

Dnes som vsadil na Real,lebo 2,1 kurz sa neodmieta. No ja keď vsadím,tak je to vždy opačne. Žeby dnes Real prehral?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

to teda som

Reagovat
Kenneth

Real Madrid have won 41 of the 45 possible points in La Liga since the return of Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

A ty dvě plichty jsme dohrávali v deseti. Z toho plyne poučení hrát s Alonsem a v plném počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti's men have also kept a clean sheet in 12 of their last 15 games.

Reagovat
madridcan

Ide sa fandit. Tip: Vyhra o dva goly, minimalne jeden gol Cristiano a tusim aj Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

López - Coentrão, Ramos, Pepe, Arbeloa - Di María, Xabi, Modrić - Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale.

Reagovat
LAM

a undund se diví že nehraje Jese

Reagovat
smazaný uživatel

Marceloburger fakt nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná.

Reagovat
Ángel di María 22

Super. Dalo se to čakat, defenzivnější beci (navíc odpočatější), to je logická volba, jinak válec.

Snad to dáme, bude to strašně těžký. Atleti do toho půjdou jak kdyby to byl poslední zápas v sezóně o všechno, nebojim se, že i kdyby vyhráli, tak pak nebudou ztrácet venku skoro s každym, ale bejt s Barcelonou zas nastejno by byla škoda. Aspoň remízu!

Reagovat
Ed_Hazard

žiadna remíza treba si nehať rezervu pre prípadné zaváhanie v Classicu

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to vůbec. Jestli chceme titul, tak domácí clásico musíme zvládnout na 100%, tam vážně ztráta přijít nesmí, tady remízová může.

Reagovat
Ed_Hazard

stať sa môže hocičo, tak prečo nemať pred Clásicom dobrú východiskovú pozíciu? dnes musíme bodovať naplno

Reagovat
Ángel di María 22

Tak já si výhru taky přeju, ale v tomhle jsem zatim spíš realista s malym "r" Uvidíme.

Reagovat
Ed_Hazard

takže veríš viac výhre proti Barce, ako výhre proti Atletom? ideálne by bolo získať 6 bodov

Reagovat
Ed_Hazard

Fabio, ukáž sa

Reagovat
smazaný uživatel

Na střídačce San Iker, Varane, Marcelo, Carvajal, Isco, Illara, Jesé. Takže na tribuně Jesús, Nacho, Casemiro a Morata.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kyrill

Courtois - Juanfran, Godín, Miranda, Filipe - Mario Suárez, Gabi, Koke, Arda - Raúl García, Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo borci, za 50 minut začínáme... už se nemůžu dočkat.. k sestavě: je výborná, i když by mě nevadilo Jesé za Balea, když hrál v Schalke v základu, ale neva no su zvědavej a HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych Vás chtěl poprosit pokud byste hodili nějaké odkazy na stream. Já to vždycky lovím na wiizingu a co je na 1000kps se mě seká, takže většinou zkouším sopcasty kolem 500, ale taky nic moc. Minule tady uživatel "imp" házel výborné odkazy na flash ve velké kvalitě. Pokud byste teda kolem 17:00 sem něco hodili co se neseká a kvalita je na úrovni, byl bych rád

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe, Mario, Gabi, Arda, Koke, Raúl García, Diego Costa

nejlepší možná sestava, tak poďme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrá sestava, fyzická hra by na Real mohla platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že se Realu rozklepou nohu a nakonec rupnou.

Reagovat
Atlético de Madrid

Půjde o to, jestli do toho dáme všechno a jestli to zvládneme fyzicky. O tom prvním nepochybuju, to druhý je otázka. Real bude dost pravděpodobně nebezpenčjěíš dopředu, takže půjde o to jak budeme bránit. Byť máme nejlepší možnou sestavu a tejden odpočinku za sebou, tak pořád čelíme mnohem silnějšímu Realu než na podzim.

Jinak doufám, že se jim nevyplatí talisman Iker na lavičce Ten s náma nikdy neprohrál, zatimco Lopez má ze tří utkání jednu výhru a dvě prohry..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico v základu má stejně samý no-namemi takový který musíme porazit

Reagovat
Ángel di María 22

Běž s těma svejma příspěvkama už do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem vylezl kousek od prdele, no nevím jak ty, protože potom je tvůj příspěvěk blbý

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, stejný no-namové který na podzim vyloupili Bernabeu a v květnu vám vyfoukli Copu viď

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pre koho , ja tam vidim same hviezdy

Reagovat
Ed_Hazard

načo to hrotíš, šetri si to na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska veřím v překvapení :) Pojdme Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

tak co máme nějakej stream ? prosím ideálně flash

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

děkuji mnohokráté.. našel jsem toto: Channel - 150662, ale lehce se posekává.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo link s anglickým komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejede mě

Reagovat
smazaný uživatel

http://cricfree.tv/sky-sports-4-live-stream.php

Tohle jsem ještě našel, jestli ti to nejede.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec jede ale mizerna kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prečo hra concentrao a ne marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rotace, Marcelo hrál ve středu, navíc Fábio je zodpovědnější dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Létající KARIM!!

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš flash ????

Reagovat
smazaný uživatel

Házel sem ho už nahoru, ale musíš vypnout AdBlock, ale mě se celkem sekal, takže jedu na tom od Lolka.

http://zonasports.to/canal-1.shtml

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooolllllll kurva jo !!!!

Reagovat
Ed_Hazard

KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
ACSeRw!n

golaso

Reagovat
jany kozak

niekto dobry stream?

Reagovat
smazaný uživatel

To je strelec najednou. Tak proti tomu nemam nic, jen tak dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidis, zase si sa mylil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se muzes mylit, kdyz hodnotis a kritizujes neco, co se uz stalo?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Atlético de Madrid

no tak to začíná pěkně, příšerná obrana

Reagovat
smazaný uživatel

karim se idealne rozehrava pred MS

Reagovat
Ed_Hazard

dobre Diego do centrov sa musí ísť tvrdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Costa bez zlute ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam padne cervna 100 %

Reagovat
Ed_Hazard

Costa žltá nie? takto zošupnút Lopeza a nič?

Reagovat
Jackmaker1989

Ten Costa je obyčajný vypatlaný idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

žádná novinka

Reagovat
ACSeRw!n

simulace jako hovado

Reagovat
C0br

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

10 minuta a už takové srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos gay. Klidne to mohl pisknout...

Reagovat
smazaný uživatel

hm ... tak to byla penalta

Reagovat
patas92

jasná no

Reagovat
C0br

Jinak rozhodčí by si to měl začít trochu klidnit

Reagovat
smazaný uživatel

jak to chceš klidnit bez červené?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase typicka Ramosovka. On je obcas tak hloupej..

Reagovat
sensei25

Cista penalta

Reagovat
smazaný uživatel

on to fakt nepísk? jasná penalta

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

z opakovačky netuším, ale penclu by som asi pískol Ramos tam šiel ako debil

Reagovat
smazaný uživatel

Faul a Costa tomu klasicky pridal.

Reagovat
Ed_Hazard

súhlas, ale ten kontakt tam bol.....ach Ramos

Reagovat
masly008

atleti a rozhodčí to moc nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem to, abych viděl v přímém přenosu nějakou zlomeninu. Snad nezklamou, zatím paráda na obě strany. Tohle bez červené karty neskončí. Bavím se.

Reagovat
Miguel19

Kontakt tam byl..to měl písknout.

Reagovat
Kenneth

Ty brazilsky pice uz by nekdo ty hnaty mohl zlamat.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa prase a simulant... s Pepem si můžou podat ruce.

Reagovat
sensei25

A este trapak ramos sa tam dusuje,ze cisty zakrok

Reagovat
roman1978

tak na druhou stranu, co má jako udělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, protože ty bys v takový situaci určitě přišel za rozhodčím a řekl mu ať to pískne, že to byla jasná penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

a co má dělat? běžet za rozhdočím ať to pískne, že to bylo jasné ?

Reagovat
roman1978

tak ramos vůbec nehrál balón. úplně jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Mala to byť penalta...Ramos mal šťastie...

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačná

Reagovat
Atlético de Madrid

Kontakt byl a Costa šel ochotně k zemi. Stejně jako v odvětě Copy, kdy sudí pískal penaltu po kontaktu s Insuou. Tohle je dvojí metr...

Reagovat
Atlético de Madrid

* s Manquillem, prostě ta první

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak ochotně nešel, Ramos to vyřešil jak dement

Reagovat
Atlético de Madrid

to jo, ale přihrál to..pokud byla penalta to v Copě, tak tohle musela být taky..a já myslim že měly být obě, prostě tam byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci je traged. Zatim to nema vubec v rukou....

Reagovat
ACSeRw!n

sudi by mel zacit davat karty..

Reagovat
-Carles-

Divenaldo

Reagovat
masly008

Reagovat
sensei25

Ronaldovi nohu odtrhlo,ked sa tam tak vala...dalsi kkt z madridu a pi.cujete na costu

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ho tam Juanfran na konci toho zákroku zasáhl

Reagovat
sensei25

Tak ako Ramos Costu a vsetci tu grcali na Costu ako tomu pridal...ronaldo tomu nepridal...xD

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, buď aspoň trošku objektivní Juanfran mu tam ke konci přišlápl nohu, nevím jestli si slepý nebo ne.

Reagovat
Firkraag

Sopcast 102067 - nic extra, ale ted uz to bezi dobre, jestli ma nekdo lepsi, sem s nim

Reagovat
Magic player

Tohle vypada zle

Reagovat
Magic player

Jsem si rikal, ze ma utrhnute vazy, kdyz tak trpel a ono nic. Za chvili uz beha. Tohle me na nem strasne sere.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou řeznici to ani v Pl neni vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke vs Stoke

Reagovat
ACSeRw!n

co to mele ten komentator

Reagovat
One-Real

Garcia s Costou, jediná vymaštěnejsi dvojka nez Ramos-Pepe.

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
Ed_Hazard

celkom slušná válaná, takýmto štýlom si zápas nevyhráme

Reagovat
nani92

ten španielsky futbal to je fakt komedia..možno maju 2 takmer najlepšie mužstva na svete ale tá liga sa nedá pozerať..

Reagovat
ACSeRw!n

kazdymu se libi neco jinyho ja mam treba tohle a jihoamericky styl rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

ty voa to nemá s fotbalem nic společného.furt se někdo kope a válí.

Reagovat
smazaný uživatel

to má snad ještě větší grády (divadlo) než clásico..

Reagovat
patas92

to budou jatka

Reagovat
mike.84

když se tak dívam na ten real.. tak sorry ale největšími blbci nejsou ani barcelonští ani madridští ale ti fanoušci těchle dvou klubů, kteří nadavají na soupeře a obvinují z divingu. oba kluby resp. ti konkretní hráči z obou klubů si mohou podat ruce... fakt horší jak v NFL..přerušení co 20 sekund

Reagovat
ACSeRw!n

chapes ze tyhle provokace k tomu patri ?

Reagovat
mike.84

ale jo, asi jo. jenže když už městke derby kde se fakt hraje o hodně a když už musí být řežba tak přece jenom je rozdíl když jde do sebe pepe s někym (=90 sekund přerušení) a kdokoliv z PL.. (žlutá,shake hands a hrajem dal)

Reagovat
ACSeRw!n

no prave.. ve Spanelsku je to vo necem jinym

Reagovat
Aldeano

Ten Benzema, když se stahuje do středu hřiště to je prostě tragédie.

Reagovat
ACSeRw!n

nevim proc se jim tam plete

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
sensei25

Nadheraaaaa...

Reagovat
-Carles-

Kokeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ardaaa to udělal náádherně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KOKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej zapas ale.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Atlético de Madrid

Arda a Koke the best samej noname v tom Atléticu prostě

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedia zase

Reagovat
Kenneth

Tak sa na to nepozeraj ty kokot..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

rad sa obcas odreagujem od futbalu pri nejakom divadle. cirkus PD v tomto nikdy nesklame. ale neboj sa, kokotko, uz som prepol na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně volný ve vápně, kde jako byl Ángel..

Reagovat
Atlético de Madrid

toho měl bránit Coentrao, kterýho ovšam posadil Arda na prdel

Reagovat
ACSeRw!n

ale co se musi nechat, tak atmosfera vynikajici, asi jim pomahaj rady od Ruchu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
patas92

to je kašpar fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Bale s poradnym souperem proti sobe zase nic..

Reagovat
smazaný uživatel

není vůbec vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Nestiha to tempo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

aj Juventus bol nic

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak byl, nebo nevim, co zase zkousis. Ze hraje picu a nakonec da gol, to je jedna z mala veci,za ktery se ho da pochvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou komedianti

Reagovat
jany kozak

tak odporne a zakerne ako atletico nehra ani šamorin este raz niekde uvidim ze niekto napise sympaticke atletico ma odo mna automaticky styri na temeno

Reagovat
Atlético de Madrid

Real má v kádru prasata jako Pepe, Ramos a Arbeloa. Občas pěkně prasí i Xabi, pěkný zákroky několikrát předvedl i Marcelo. Di María je zase známej diver, Ronaldo má taky svoje dny.. A tim nepopírám že nakterý naši hráči nehrajou tvrdě a nesimulujou, jen myslim že je to na obou stranách uplně stejný.

Reagovat
masly008

ale o realu nikdo neříká že je sympatické,ale o atletiku někdo jo a o ro mu asi šlo.

Reagovat
Miguel19

Tak buď písknu faul a nebo dám kartu za simulaci..takhle se to furt plácá na místě.

Reagovat
nani92

Reagovat
ACSeRw!n

a ted udelal oboje najednou nebo co to melo bejt

Reagovat
masly008

to je MS ve válení ne.zatím teda fotbalu poskromnu.

Reagovat
C0br

to je neskutečnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pepé

Reagovat
ACSeRw!n

to je fakt trotl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale má to šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

PEPE

Reagovat
smazaný uživatel

Pepééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
patas92

Pepe

Reagovat
Aldeano

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

no to je cisty quequet s tym simulovanim. normalne by som daval automaticky zapas, dva zakaz.

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil ten pepe

Reagovat
culé

Čo urobil? nesledujem to.

Reagovat
smazaný uživatel

skácel se k zemi, jako kdyby ho někdo přetáhl kladivem po hlavě a pak ležel odhadem 2 minuty na zemi. Přitom se ho Godín možná jen trochu dotkl. Ale fakt jen dotkl

Reagovat
smazaný uživatel

málem umřel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jde si nejak aktualizovat (stahnout) kanal sport 2 na digi tv ??

Reagovat
Ed_Hazard

nech vám už nejebe preboha, pepe, ramos, arbeloa zase

Reagovat
nani92

30 minut futbalu, 10 minut váľanie.. škoda,futbal to je dobrý,kým sa jeden druheho nedotknu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Pepe to je cirkus, ale bavim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně se líbí jak vždycky když něco předvede Costa, tak ho Pepe musí svou demencí trumfnout

Reagovat
sensei25

Pepe mentalne retardovany jedinec,ktory sa vo futbale len tak nevidi....

Reagovat
smazaný uživatel

je tvoj tatko

Reagovat
sensei25

Dement sa ozval....

Reagovat
smazaný uživatel

svojimi komentarmi to dokazujes chudacik

Reagovat
Miguel19

PEPE

To ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že se Modrič ještě nenaučil divovat

Reagovat
Kluivert9

Chudak Pepe, snad to prezije...

Reagovat
Firkraag

Cikáni hrajou fotbal ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

PEPEk to je kus

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele di maria teraz sme mohli dostat gol pre tvoju stratu

Reagovat
Rssa

To je hrozná komedie toto, oba dva týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Atletiko nás už dobrou chvílí pěkně mačká, jen odkopáváme..

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
Rssa

Ale goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Gabi...

Reagovat
Ed_Hazard

mosí jebat..............

Reagovat
nani92

Reagovat
ACSeRw!n

Iker na plac..

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to byla šlupka

Reagovat
-Carles-

Wow Gabi

Reagovat
Kluivert9

Tvl, mazec

Reagovat
smazaný uživatel

ci boha krista ta to jaky gooooool !

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě, tlačí nás pěkně

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

TY PICOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Krásný, toto měl Lopez mít....

Reagovat
kiwwi

no, neviem...ta strela sa dostala do brany asi za 0.3 sekundy odkedy ju Gabi vypustil...navyse to zaplavanie...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
kiwwi

wau, to bola paradna raketa

Reagovat
patas92

Lopez

Reagovat
Ed_Hazard

iker do brány

Reagovat
Fairplay

Díky Lopéz

Reagovat
jany kozak

lopez to si robia zo mna srandu ze prehravaju s takymto timom

Reagovat
sensei25

Ten team je zatial lepsi ako real

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sensei25

Atleti zatial lepsi....pepe,ramos katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Magic player

Tohle se snad musi chytat.

Reagovat
Kenneth

Co cekat od ty diry Lopeze....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co se zase smejes jak idiot?

Reagovat
Aldeano

Nazvat tak kvalitního gólmana "dírou". Jinak pro návrat Ikera do branky pochopitelně jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses jak idiot. Celou sezonu Diego drzi, i dneska tam vychytal v tutovce Costu, ale pak jednou chybuje a nakonec to je vlastne dira, od ktere nejde cekat nic jinyho..

Reagovat
Kenneth

Strasne sem mu vdechny za vychytane tutovky proti nymandum kdyz ve velkych zapasech hori jako fakla.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, boze, boze..

Reagovat
smazaný uživatel

uvedom si, ze keby je Lopez taky top brankar tak nechyta iba vo Villareale a nerobi 2ku v Seville.. podarilo sa mu niekolko zapasov minulu sezonu.. tento rok ale uz chyta iba priemer, a obcas ani to.. za vykony urcite neni v brane, to musi vidiet aj slepy

Reagovat
Kenneth

To ze Iker neprohral 15 let s Atleticem neni nahoda ale nejvyssi kvalita. Ted si to porovnej s Lopezem a vzpamatuj se zase.

Reagovat
smazaný uživatel

A ze Lopeze pred Casillasem uprednostnil Ancelotti i Mourinho, to urcite nahoda je.

Reagovat
Kenneth

Jojo a jak dopadli. Prohrana Copa, prohrany ligovy mac a dneska mozna dalsi prohra. Zatimco Iker od nich nedostal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

A za vsechno muze Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o com tu v kuse tocis.. ale madridisti chcu v brane Ikera.. tuto sezonu jasne lepsi brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Murko s nim mal osobne spory.. Ancelotti dal Lopeza ako dosledok toho ze Iker 5 mesiacov nechytal a zacal neskor pripravu nez Lopez.. zo zaciatku este Lopez chyby nerobil tak nechcel nic menit.. ale neni nahoda ze na najdolezitejsiu sutaz dava Ikera.. dufam ze nebude pos*ra a Lopeza posadi

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez drzi celu sezonu ? .. posledny zapas kde naozaj podrzal bol Villareal v septembri.. okrem toho nemal ziadne velke vykony, jedine s Galatasarayom

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ty uz jdi regulerne do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi vymenuj tie zapasy kde podrzal.. ty pseudofanusik

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, tak s tim dodatkem jsi me dostal do kolen, takovyho frajera jako ty jeste EF nepoznalo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To si Lopez dela prdel? Takovej plachtak pustit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli si ani po dnešku Iker nezaslouží základ v lize tak už asi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas ma všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní branka do kabiny.

Reagovat
masly008

gol skoro do středu kasy z 30ti.hm kvalita golman

Reagovat
smazaný uživatel

Přizvedl to Cris nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Fairplay

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, tohle je lepsi nez Iker. Ha ha.

Reagovat
alcantara

Nie, taketo zapasy nie su nikde na svete. Nic tomu nechyba, radost sledovat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

A mas link pre mna prosim ?

Reagovat
alcantara

nemam, pozeram na Sport2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Kennethe jdi už fakt do prdele, jsi totalni dement.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nový komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to vetsiu dominanciu na ihrisku Isco na ihrisko ! Jese za Bale . A iker do brany ! strasne nas biju v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

? vetšiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ciego Lopez .. to je tak ked kapitan tymu ktory chyta v perfektnej forme nemoze chytat v lige kvoli nejakemu divnemu rozhodnutiu z Augusta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ciego Lopez .. to je tak ked kapitan tymu ktory chyta v perfektnej forme nemoze chytat v lige kvoli nejakemu divnemu rozhodnutiu z Augusta..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to je nesktučný. Herně si ani jeden tým nemá co vyčítat, to je prostě prasárna. Rozhočí to moc nezvládá a ještě by ho to mohlo mrzet. Ramos, Pepe, Costa, Mario už mohli letět, pecka taky bejt mohla ale to je uplně fuk. Důležitý je, že herně jsme mírně lepší, měli jsme víc šanci a dali jsme dva nádherný góly. A ten Gabi...to byla lahůdka, neskutečná bomba, neskutečná. Musíme to udržet.

Reagovat
Atlético de Madrid

* Co se týká disciplíny tak si nemá ani jeden tým co vyčítat. Herně jsme o něco lepší

Reagovat
Hristo Stoichkov

Každopádně parádní zápas, možná jsem divný, ale bavím se jako u fotbalu dlouho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny tempo, to je proste nejvyssi kvalita fotbalu.. A ze jsou v tymu picusove, co maj zapotrebi simulovat a prasit, s tim uz se tak nejakou pocita..

Reagovat
alcantara

To je prave to najlepsie, furt sa nieco deje, ziadne miesto na oddych

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz hrajou tymy, kterym nefandis, tak je to super, to jo. To mi i ten Mourinho v Chelsea i potom v Interu nevadil, ale takhle je to takovy blby..

Reagovat
Kenneth

Je to teda vazne uzasny kdyz se divame na picoviny misto kvalitniho fotbalu. Ani se nedivim ze fandis komu fandis.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Simulování mi vadí, ale ta agresivita a fanatismus rozhodně ne. Je to pravá fotbalová válka, která z dnešního fotbalu dá se říct vymizela, což mě celkem mrzí. Akorát bych potřeboval kartu pro Diega Costu, jelikož jsem si na to vsadil. Tak snad se pochlapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

nadherny zapas zatim: tri goly, fanaticka atmosfera..

Reagovat
Miguel19

Ty krávo...

Z velké dálky, ale nevím jestli to přičítat Lopezovi. Podle mě viděl hovno, až těsně před ním se to objevilo, raketa jak sviň, ale zase to nešlo nějak k tyči..těžko říct.

Reagovat
Masi

Atleti připravili přesně strategii jaká platí. Prasečí fotbal Real neunesl a tím šel přesně Atletům na ruku. Pokud chtějí otočit musí se pořádně uklidnit a začít hrát fotbal, jinak je dneska nepřehrajou.

Reagovat
Fairplay

Vždyť to je snad jediné, na co se Atleti proti Realu či Barce zmůžou. Dojíždět hráče, provokovat, zdržovat. Kdyby to bylo poprvé, ale kolik zápasů se už to táhne...

Reagovat
Masi

Ale to jim přesně vyšlo, Costovi prošel zákrok na Lopeze má štěstí tím pádem může provokovat dál ale katastrofa je to že se mu to daří. Je to strategie ikdyž krysí, tak furt je a oplácení nebo stěžování si nepomůže, maj na to 45 minut s tím udělat něco.

Reagovat
ACSeRw!n

tvuj nick

Reagovat
ACSeRw!n

tvuj nick

Reagovat
Kenneth

Opět srandovní Bale, střed úplně k hovnu a navíc nás ta díra ani nepodrží. Tohle nedopadne dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tu brečte, že Lopéz je trapnej gólman a že pouští laciný góly. To, že vám už několikrát vychytal zápasy tu nezmíníte co?

Reagovat
smazaný uživatel

kedy prosim ta .. naposledy co zachytal vazne dobre bolo v septembri s Villarealom.. okrem toho chyta tazky priemer alebo podpriemer

Reagovat
smazaný uživatel

bez si udelat ukoly ty dite

Reagovat
smazaný uživatel

to říká ten, co si dnes založil účet

Reagovat
smazaný uživatel

A spojitost? Ty ty mas mozna ucet deset let ale pises nehorazna hovna hodna tvemu detskemu veku

Reagovat
Euphael

Nananananananananana.....žerte....Atletico zaslouženě.

Zhoř Kennethe

Reagovat
smazaný uživatel

a neide len o zakroky, Lopez si tak nerozumie s obranou a neni nahoda, ze pod nim ovela viac inkasujeme.. ked chytal Iker dvojzapas v pohari tak sme Atletov skoro do nicoho nepustili

Reagovat
2miguel1

porovnávať pohárový zapas a ligový zapas to je ako porovnávať či je krajšia verešová alebo sábliková

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj.. to je uplne jedno.. obrana hra lepsie pod Ikerom, to je fakt

Reagovat
2miguel1

to si ani nevieš predstaviť, aký je to rozdiel v tom najprofesionalnejsom futbale liga a pohár

Reagovat
smazaný uživatel

uz nedristaj.. vsetci vidia ze s Ikerom hraju lepsie, a Iker chyta tiez lepsie

Reagovat
2miguel1

o tom žádná ...myslim si že Iker je o triedu lepší brankár ..to nič nemení natom že porovnavať zapas v pohari a v lige je diametralny rozdiel

Reagovat
Ángel di María 22

Iker do branky, já nechápu, na co ten Carlo čeká, Diego už dávno nemá TOP zákroky jako bonus, co by zachránil, minimáln ten druhej gól by Iker určitě mel, hodně velká dálka a navíc to ani nebylo k tyči moc, lacinost.

Zápas hnus, tohle je nechutný. Kam se hrabe clásico z před pár let, Atletico od začátku krev na každym kroku, my jsme se pak pochopitelně přidali, na tohle nelze jen koukat, z obou stran se z toho pak stává uplná demonstrace vyhecovanosti až zákeřnosti.

Druhá půle bude na hovno, musí přijít Jesé, pro Balea tohle neni vůbec zápas, tady se musí makat na obě strany. Moc nevěřim, že tohle jsme schpný vyhrát, jak jsem psal na začátku, Atlético asi po tomhle zápase umře, dostanou manitu ve Vigu, ale hlavně, že tohle vyhrajou No jo no, to se ale dalo čekat, na titul nemaj, jen škoda, že se zas k nám dostane Barcelona, chce to vydřít aspoň tu plichtu, tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe neskutocna liga. s futbalom to nema nic spolocne... je to iba banda hereciek s loptou, ale pobavit sa da u toho kralovsky

Reagovat
Euphael

ten Pepe jak se zkutálel

Reagovat
alcantara

Banda hereciek, ktora vie kopat do lopty najlepsie na svete A my sa na to radi pozerame.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Možná jsou to herečky,ale fotbal umí parádně a člověk s u toho rozhodně nenudí :)

Reagovat
valloire

no musim

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Spurs bys měl radši od čtvrtka chodit kanálama než tady něco psát o bandě hereček.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ vyrovnaný priebeh, škoda toho 2.gólu, Diego to videl až v poslednej chvíli, inak zatiaľ slušný výkon v defenzíve, ADM chce hrať, ešte musia pridať ostatní dopredu

Reagovat
ACSeRw!n

Vsechno uz asi bylo receno: tragicky rozhodci, pekny prasarny a simulace.. Na EF proste chodi pouze ti pravy fotbalovy odbornici .

Reagovat
smazaný uživatel

To je uroven diskuse Deti skolou povinne jako dejdik tu pisi kraviny zcela mimo misu, farcelonane se vysmivaji ronaldovy za simulovani ktere u nich skvele ovlada skoro cely tym a madridane nadavaji top golmanovy do der

Reagovat
smazaný uživatel

běž zpátky do cirkusu šašku

Reagovat
smazaný uživatel

bez si udelat ukoly, dite

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel a je to škoda, fanoušci Atlética naprosto v klidu - viz uživatel "Atletico de Madrid", ale Barceloňáci kteří dneska ani nehrají se sem naserou a vysmívájí se. Toto pokrytectví nezná mezí

Reagovat
Kenneth

Doufám že Ancelotti konečně vytáhne Perezův cock z pusy a vyndá tu chodící reklamu a dá tam Jesého. A hodilo by se profackovat i Xabiho a Di Máriu. Lopéz dneska doufám poslední zápas v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze Perez je aj za tym Lopezom v lige.. mal dobre vztahy s Mourinhom a preto chce "potrestat" Ikera, ze sa s nim opovazil nesuhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto už nie

Reagovat
smazaný uživatel

ver tomu ze hej.. on je toho schopny

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem si dost jistej, že by Jesé byl platnější než Bale, protože od něj je jediný nebezpečí střela z dálky. Ale jen ať tam toho chlapce z Walesu nechá

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní match. Nebýt té Keplerovy simulace, tak je to parádní tvrdý fočus se vším všudy. Má to všechno. Snad to přes pauzu nezamrzne a druhá půle bude ještě vyhrocenější. Nechápu, že se ještě nikdo pořádně nezranil, ale třeba se ještě dočkám. Být na place Bayern, tak trnu hrůzou při každém balonu do šprajcu, protože to nikdo nevypouští. Naopak, všichni do toho jdou naplno a mnohdy lze i vypozorovat snahu soupeře zasáhnout, případně způsobit mu nějaké zranění.

I výsledek je příslibem zajímavé druhé půle.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že Atletico se krásně na nás připravilo a zaslouženě vede Fotbal dobrý tempo, škoda těch simulací na obou stranách, do 2 .půlky bych tam asi poslal Isco pro větší klid a držení míče, jenže za koho ? Pak bych vystřídal v 60 minutě Bale Jsé, dnes to není jeho zápas.

IMP: co čekuješ za stream ? ten cos poslal se právěže nesekal a jel v kvalitě HD, bohužel pak ho stopli, tak se dívám na ten Lolkáčův, ale seká se to jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast - Channel 150662.

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím ale sopcasty se mě jebou. mám asi slabej net :) ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 141110

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/SlimRegalAchillestang

Tohle prostě nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Godin uses invisible headbutt. It's super effective!

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Euphael

To bude teď ve druhém poločase pádů, simulování, tiátrů. Padne redka.

Reagovat
ACSeRw!n

ikdyz to je faul, tak Costa pada jak kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračovaní :D

Reagovat
Manik...

Simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je ten Costa nesympatický hráč, ale dokáže si z hráčů Realu udělat dobrý den, kdykoliv bude chtít .

Reagovat
smazaný uživatel

co jsi pod pojmem udelat dobry den z hracu realu predstavujes? upadnout a vymodlit si primak?

Reagovat
Rssa

*upadnout po faulu a vymodlit si přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Real neskutecni tragedi. Nedaji si ani 3 prihravky po sobe.

Reagovat
smazaný uživatel

proto maji na farcelonu naskok jenom tri bodu

Reagovat
smazaný uživatel

ten stred pola neskutocne hori

Reagovat
2miguel1

Modrič nieje až taký dobrý ako so msi myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

sorry ... je je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Isco, Jesé, Morata...DiMa dneska utaženej

Reagovat
Rssa

Když čtu ty jména, tak opravdu musím uznat, že vaše budoucnost je zajištěna. Pěkně se vám to tam sešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to mate tiez len ich musite zacat vyuzivat

Reagovat
smazaný uživatel

atletiko jasne lepsi

Reagovat
Atlético de Madrid

Sakraaa...to by chtělo ještě jeden, jinak o to klidně můžem přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt si Real ani neprihraje

Neskutecne je tlacite a Real nema jak ten gol dat.

Z rohu aspon jeden jeste pridate.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak jako třeba tak že necháme volnýho Benzemu ve vápně

Reagovat
JacoBee
Reagovat
One-Real

On si tam toho Balea schovává na nějakou bombu ze 30 metrů, jinak si to neumim vysvětlit.

Reagovat
Euphael

Bale totálně nevýrazný, to už byl Arshavin výraznější na konci působení u nás

Reagovat
ACSeRw!n

on mu tu zlutou za simulovani proste neda

Reagovat
ACSeRw!n

konecne

Reagovat
sensei25

Marcelo,rozcvicuje sa Illara...real ide branit vysledok 1-2?

Reagovat
Kenneth

Je dobre ze ty simulantsky brazilsky mr... nic nepiskaji.

Reagovat
Atlético de Madrid

Děláš si prdel? Po zákroku Ramose se měla pískat pecka, po tom Pepeho taky klidně mohla a teď ho Arbeloa chytil za nohu Kdyby se tohle stalo Realu tak už má Ronaldo hattrick z penalt...

Reagovat
smazaný uživatel

chytil za nohu???

Reagovat
Euphael

nebreč

Reagovat
C0br

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je neskutecna spina, jak takovy clovek muze sam se sebou zit?

Reagovat
kiwwi

nechytil ho Arbeola rukou za nohu?

Reagovat
kiwwi

kazdopadne ked nie, tak to bola neskutocna kokotina, takto vyhrat suboj a potom skusit toto

Reagovat
I am Mancunian

cisty faul

Reagovat
Atlético de Madrid

Arbeloa ho normálně chytil za nohu

Reagovat
smazaný uživatel

faul to zase byl jasný, ale Costa tomu vždycky teatrálně přidá a tím se ten zákrok stane pochybným

Reagovat
C0br

"Držte mě všichni nebo na něj jdu!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Spiny z Atletica se ukazuji v plne krase.

Reagovat
Euphael

ty jsi špína

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto ale podle me byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

tak to podle tebe bylo spatne, jako obvykle, zkus si sundat farcelonske bryle

Reagovat
Miguel19

Co to bylo za Shreka tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Burgos

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasna komedia zachvilku sa aj upratovac pride pobit

Reagovat
smazaný uživatel

Costa spina vsech spin, nejaka nula z lavicky se chce rvat, co je toto za tym?

Reagovat
smazaný uživatel

Burgos

Reagovat
wild

to je komedia

Reagovat
ACSeRw!n

mel ji tomu rozhodcimu natahnout

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
masly008

to je komedie.to nemá s fotbalem nic společného.

Reagovat
Ed_Hazard

už se perooooou

Reagovat
smazaný uživatel

Néé Ale stejně za to může Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ješteže ted netrenuje Real Mourinho :D To už by to bylo kompletní :D

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone je sice kvalitny kouc.. ale je to bezcharaketrny h*jzel.. a obklopuje sa rovnakymi ludmi

Reagovat
smazaný uživatel

ach bože, ten rusky komentator je poriadny blázon

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě ideální zápas před Costovým 1. repre srazem za Španělsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

po zapase si so vsetkymi poda ruky a ide sa dalej

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Modric je taky ko.kot

Reagovat
kiwwi

boha, nas by to Atletico ustvalo jak psov by sme pri nich vyzerali kondicne jak amateri

Reagovat
Ed_Hazard

rozhodca ale slušný kokot, píska uplne odveci

Reagovat
kiwwi

piska vyborne

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ed_Hazard

ty musíš byť zo zápasov UTD pokrivený, iné vysvetlenie nie je

Reagovat
One-Real

Di Maria musí dolů, už je toho na něj strašně moc.

Reagovat
masly008

ten costa je běsný,a jako za tohle dát žlutou je fakt komedie

Reagovat
-Carles-

Neskutočný zápas

Reagovat
Rssa

Snad nejklidnější je tam Turek Arda...to už o něčem vypovídá

Reagovat
One-Real

Vážně? Si neviděl první půli jak dostal žlutou?

Reagovat
Rssa

Jaj, to jsem neviděl...co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

pyskoval..

Reagovat
One-Real

Burgos na hřišti, vypadal že tomu rozhodčímu natáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

to preto lebo už má žltu

Reagovat
smazaný uživatel

však má žlutou a musí se krotit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v prestavku som prepol na vieden na salzburg-rapid. luxusny futbal !!!

Reagovat
Euphael

podle mě to teď všichni přepnem na ten zápas. Díky za upozornění.

Reagovat
Manik...

To si ti hráči vsadili nebo co kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nechci vidět jak hráči Realu přijmou Costu na reprezentačním srazu

Reagovat
smazaný uživatel

Bejl

Reagovat
C0br

Zakažte mu už někdo ty přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo taky dneska vic posral nez udelal dobre

Reagovat
Ed_Hazard

konečne arbeloa dole

Reagovat
ACSeRw!n

podavaci micu by zaslouzili proplesknout..

Reagovat
Kenneth

At uz to nekole proste do pici .....

Reagovat
Euphael

nebreč

Reagovat
One-Real

Někdo mu ty přímaky vemte, dvakrát za sebou z ideální pozice trefit zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Milionkrat trefi zed..

Reagovat
Euphael

Jese sedí Bale hraje

Reagovat
One-Real

On tam toho Jesého nedal, teda tohle je na kriminál a veřejný lynč uprostřed Madridu.

Reagovat
2miguel1

toto niesu zapasy pre hráčov typu Jese,Tello....

Reagovat
Aldeano

Bale...

Reagovat
One-Real

Tohle je přesně zápas pro Jesého.

Reagovat
ACSeRw!n

proc tam furt posila obrance?

Reagovat
Atlético de Madrid

protože Arbeloa je prase a má žlutou, navíc Carvajal je dopředu platnější

Reagovat
ACSeRw!n

to chapu, ale do utoku sme docela marny a prohravame

Reagovat
Aldeano

Cristiano

Reagovat
Aldeano

Kdyby Pepe raději hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Pepéé :DD To je fakt kus vola :D SI vzpoměl na zápas s Elche

Reagovat
C0br

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Anceloti a jeho taktika, jeho tym prohrava a on tam posle 2 obrance.....

Reagovat
Aldeano

A jeho tým vyrovná..

Reagovat
smazaný uživatel

a je vyrovnano, asi proto ty blejes na eurofotbalu a ancelotti trenuje real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas je fyzicky extrémně náročný, kor pro ty beky. Fábio nemá skoro žádnou zápasovou praxi, Arbeloa už taky nestíhal, navíc Dani je dopředu mnohem platnější. Sice je blbý, že se nedostalo na Jesého, ale já ty střídání prostě chápu.

Reagovat
ACSeRw!n

OLOLOLOLOL

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Aldeano

Gooooaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo zavrel farcelonistum a atletum hubu

Reagovat
Atlético de Madrid

tyvole...tohle měl bejt vyhranej zápas, škoda těch spálenejch šancí...

Reagovat
Ed_Hazard

DANI RONALDOO pridáme ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se mu tam ten Bale nenasral.

Reagovat
smazaný uživatel

JOO KURVAA!

Reagovat
garruklol

Bale asistence

Reagovat
Gazza.8

gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
-Carles-

Tak toto bola obrovská chyba

Reagovat
Miguel19

Co tam za kašpara ztratilo ten míč u vápna?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale asistence z ničeho

Reagovat
masly008

a bale krásná asist

Reagovat
Whitemedia

Poprvé, co vidím na hřišti Costu a mám dotaz.. chová se vždy jako neuvěřitelný čurák?

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy, s náma je to vždycky dost vyhrocené

Reagovat
Euphael

Atleti měli zužitkovat ten tlak lépe

Reagovat
Aldeano

No tvl

Reagovat
Aldeano

Škoda Luka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Realu to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth a CR7

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

to je Sebeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale Bale paráda

Reagovat
Aldeano

Offside ani náhodou

Reagovat
nani92

na toto čaká Bale celý zapas a rozhodca mu to pokazi

Reagovat
Usty

Z poslouchání španělskýho komentáře 90 minut by se mi dělal fyzicky zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ti neco "ztlumit"?

Reagovat
smazaný uživatel

Caulks je fantasticky. nemozem si pomoct to mal byt future captain proste. snad sa vrati ked zostupia

Reagovat
Kluivert9

Sranda liga je vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi by si mohl z toho zápasu odnést nějaké "zranění", aby nemusel na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas, Real naprosto otřesně

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená remíza :)

Reagovat
Ed_Hazard

díky realček, pojebali ste mi tiket takto tragický prvý polčas som nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Nastaveni odehrany na remizu? Proc tam do vapna ty tri posledni minuty neposlali temer zadnej balon, fakt nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

paradny zapas ale dufam ze proti Levante DOMA Di maria , Bale , Xabi si odpocinu . Dneskam to bola proste unava

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič byl dneska na hovno, Coentraa a Arbelou nechci dlouho vidět

Reagovat
Kenneth

Skoda tech opicaren tech dvou brazilskych vymazu, mohl to byt luxusni fotbal. Zapas sme meli dotahnout do vitezneho konce, tohle je ztrata dvou bodu. Ale sem rad ze nas Atleti poslali zase na zem a z Balea udelali zase toho prumerneho kopace.

Reagovat
Kenneth

Carlo uplne uzasny stridani, Marcelo a Carvajal to je proste uplne jina liga, Arbeloa se doufam dostane na hriste uz jen proti trpaslikum.

Reagovat
Atlético de Madrid

Bale imho neumí dvě pro PD zásadní věci - kvalitní rychlý zpracování míče pod tlakem a 1 na 1 ze stoje. Když to dostane do běhu a má dost času i prostoru, tak je hodně platnej. Ale v PD je ten tlak na míč i zdvojování/ztrojování mnohem častější než v PL a tak proti lepším týmům vypadá jako dřevák.

Reagovat
2miguel1

škoda že Real vyrovnal ..ale má tažší los, postráca ešte

Reagovat
smazaný uživatel

iste

Reagovat
Ed_Hazard

takto sa o titul nebojuje, bodaj by nás atleti na konci sezóny obrali titul vďaka vzájomným zápasom

Reagovat
Kenneth

Mame na ne 3 body a oni maji jeste zapas na Nou Campu kde nevyhraji. Ti uz nas nedotahnou. V El Clasicu musime jit na vyhru.

Reagovat
Ed_Hazard

my máme pred sebou tiež Barcu, sice doma...ale je to Barca....a ak sa bude hrať tak ako dnes prvý polčas, tak nám boh pomáhaj

Reagovat
Kenneth

Mame to doma, ti na nas takhle nevybehnou. Hlavne se z toho zapasu nesmi Carlo posrat a hrat ofenzivne.

Reagovat
smazaný uživatel

"ale je to Barca" .. videl si Barcu hrat tento rok ?

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok musi byt titul nas.. Atletico to neda a Barcelona tiez nehra nic tento rok

Reagovat
stas87

sevilla-sociedad slubuje tiez pekny zapas s vela brankami?

Reagovat
smazaný uživatel

s Ikerom by sme brali 3 body.. hadam sa uz Ancelotti a vedenie uvedomia a daju tam lepsieho brankara

Reagovat
smazaný uživatel

prej Carlo užasný střídání měl dát aspoň Carvajala od začátku, tím pádem by aspon mohl potom vyměnit Balea za Jesého, takže to beru jako prokaučovaný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

López strašný, neustále nejistý

Reagovat
smazaný uživatel

a ty blbci ho tam budu stale davat..

Reagovat
Ed_Hazard

po dnešku by som ho do brány už neposlal, Gabi tú strelu trafil sice pekne, ale šla prakticky do stredu brány....kde stál preboha? veď má 190cm..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe a Costa

Reagovat
sensei25

Tento zapas mohli vyhrat v klu Atleti,keby Simeoneho napadne striedat,lebo od 65minuty boli hotovy....real si ani ten bodik nezasluzil podla mna,hrali fakt zle....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyli ani tak hotoví. Atlético se prostě takovéto zápasy snaží ubetonovat jakmile se dostane do vedení....

Reagovat
Ángel di María 22

Remízu beru. Ten zápas strčil vyhecovaností clásico do kapsy, možná, že to bude v nejbližsí budoucnosti největší zápas ve Španělsku, boj o Madrid.

Nejtěžší zápas v sezóně máme za sebou a stále jsme na prvnim místě, ten bod může bejt, stejně jako ze San Mamés, dost klíčovej. Je potřeba, krom ostatní zápasů pochopitělně, hlavně zvládnout doma clásico. Jsem rád, že v odvetě LM můžeme šetřit hráče, to je mírný +.

Dneska ani nevim, koho pořádně vyzdvihnout. Všichni 3 střídající to v kontrastu odumírajících Atletů hodně oživili, Isco mně přišel hodně dobrej. No a dík patří i střelcům. A San Iker do branky.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Vsiml sis, jak priposrany bylo to nastaveni? Atleti horeli, ten gol by mozna i padl, byl tam velkej tlak, ale misto balonu do vapna prisly nahravky dozadu a i Ancelotti tam Carvajalovi nebo komu ukazoval, at to radsi posle na jistotu zpatky, coz je docela skoda. Jinak kdyz se Iscovi s Marcelem (dneska jim to obema slo) nebo komukoliv pravidelne dari 1v1, coz je proti takhle branicimu souperi dulezity, tak je to hrozne moc velky plus, ta hra se s nema a diky ubytku sil Atletu zvedla fakt hodne.. Kazdopadne bod dobrej, jen to nastaveni trochu mrzi.

Reagovat
Ángel di María 22

Jojo, hlavně jsem nepochopil, proč tu poslední standartku zahrávali na krátko, když už čas vypršel, ale nezkusili to nakopnout do vápna. Hned potom by se stejně pískalo, na druho ustranu, po tom, co tam vymyslel v závěru Carvajal a málem jsme dostali na 3:2 trochu chápu, že tu remízu Carlo bral.

Reagovat
Ed_Hazard

so všetkým súhlas a snaď si Carlo uvedomil že do veľkých zápasov treba stavať Daniho a nie skapatého arbelou (aj keď Dani zaváhal pri tej malej domov)

Reagovat
Ángel di María 22

Tu je problém s tou LM, že zrovna musíme hrát nejnáročnější zápas pár dnů po LM v Německu. Nemohla prostě vyběhnout stejná sestava, kdybychom věděli, že Schalke neni tak dobrý, jak možná vypadalo, bylo by lepší, kdyby tam hrál Arbeloa - Coentrao a dneska zas Carvajal - Marcelo, protože ta druhá dvojice je určitě lepší, ale to nejde takhle předpovídat, Liga Mistrů musela bejt na jisotu a někdo holt dneska odpočívat musel.

Reagovat
Ed_Hazard

pravda, po dnešku je ale 100% jasné že Dani je na RB jasná jednotka, doteraz mi to prišlo tak 50-50%

Reagovat
Cizinkx

Pepe to vysloveně "zabil"

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle skvěle ilustruje Kokeho univerzálnost:

Koke vs Real Madrid: 4 tackles won, 3 interceptions, 32 completed passes, 74% pass success, 2 key passes, 1 assist & 1 goal.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke je suprovej.

Reagovat
Ángel di María 22

Co je pravda na tom předkupnim právu Barcelony, nebo co to bylo? To by byl jinak dobrej provar.

Reagovat
Kluivert9

No je to pravda, nebo myslis, ze Villu dostali zadarmo ze slitovani?

Reagovat
X-bano-X

No ja som čítal len o predkuponom práve na tuším 3 mladých hráčov ale mená tam neboli.

Reagovat
smazaný uživatel

takový španělský Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Karel je takovej spíše profesor, ale když prohrává tak je bídnej, nedokáže vyhecovat tým nic

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Neymar.

Reagovat
vocasisko

Xavi-Cesc zas

Reagovat
smazaný uživatel

budu sledovat do první branky

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik děr v obraně a my to řešíme zatím naprosto katastroficky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi do prdele Leosi nahravej....

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, zapomenuto. Krasny primak

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooooo

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádherne to zatočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak, nez z rohu

Reagovat
SIRBRANIKE

Puyol, iný prehľad.

Reagovat
SIRBRANIKE

Leo, bože! Inak Alexis mu to nádhere posunul.

Reagovat
patas92

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujte športové zápasy, zbierajte body a vyhrajte finančné ceny. To všetko úplne zadarmo! Registruj sa na http://www.profibets.com/ a začni tipovať už teraz!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele