Primera División - preview 20. kola

17.01.2014, 09:04, aktualizováno 20.01.2014, 08:31
Previews
Dvacáté kolo španělské ligy zakončí duel mezi Athletikem a Realem Valladolid. Athletic by rád prodloužil domácí neporazitelnost a proti soupeři hrajícímu o sestup se vrátil na čtvrtou příčku. Hosté naopak potřebují cestu na sever země zakončit alespoň bodem, který by jim dodal sebevědomí do dalších bojů.
Athletic Bilbao - Real Valladolid  (pondělí 22:00)
Dvacáté kolo La Ligy zakončí duel mezi Athleticem a Realem Valladolid. Athletic by rád prodloužil domácí neporazitelnost a proti soupeři hrajícímu o sestup si pojistil čtvrtou příčku. Hosté naopak potřebují cestu na sever země zakončit alespoň bodem, který by jim dodal sebevědomí do dalších bojů.

Mužstvo z Bilbaa má v této sezóně skvostnou bilanci domácích zápasů. Na novém stadionu San Mamés už baskičtí lvi vydřeli celých šestadvacet bodů z třiceti možných, což tvoří základní kámen jejich vynikajícího postavení v tabulce. V domácím prostředí si svěřenci kouče Ernesta Valverdeho poradili třeba s Barcelonou a naposledy tu utržila debakl 6:1 Almería. Není proto divu, že v nadcházejícím zápase je obrovským favoritem právě domácí celek.

"Očekávám, že Valladolid udělá před zápasem podstatné změny, jelikož teď utrpěli dvě těžké venkovní porážky v řadě. Budou se rvát o každý míč, jen aby se vyhnuli sestupu. Čeká nás velmi náročné utkání," prohlásil před zápasem Valverde, jenž se bude muset vyrovnat s absencemi Muniaina a Toquera. Radost však může dělat domácímu trenérovi návrat Susaety mezi použitelné hráče. Kvůli kartám budou stát Mikel Rico a San José.

Valladolid je skutečně ve svízelné situaci a nutně potřebuje bodovat v každém utkání. Tým pod vedením Juana Martíneze nasbíral v dosavadním průběhu sezóny jen šestnáct bodů a k opuštění nepopulární osmnácté pozice mu aktuálně chybí tři body. Hostující celek zvítězil v posledních devíti kolech pouze jedinkrát a nyní by chtěl napodobit Elche, které si v jedenáctém kole odvezlo z Bilbaa bod po remíze 2:2. Při současné formě Athleticu to ale bude téměř nadlidský úkol.

"Bez nejmenší urážky vůči našemu příštímu soupeři budeme v pondělí hrát nejen proti Athleticu, ale především sami proti sobě," uvedl na předzápasové tiskovce Martínez, jenž byl z předchozích výkonů svého mužstva velmi zklamaný. "Můžete prohrát, ale nesmíte za sebou zanechat tak špatný dojem. Největší výzvou je pro nás nyní Real Valladolid. Předváděná hra je hlavně ukázkou schopností trenéra," zakončil sebekriticky hostující kouč, který bude v Bilbau postrádat zraněného Eberta, Garcíu a Barmettlera.

Zápas začíná tentokrát až ve 22:00 a utkání bude řídit Javier Estrada.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Iraola - Beňat, Iturraspe - Ibai, Ander, De Marcos - Aduriz
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Peňa, J. Rueda, M. Valiente, Rukavina - V. Pérez, F. Rossi - Bergdich, Óscar, Ramos - J. Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Sociedad  (neděle 12:00)
Nedělní program dvacátého kola otevřou v poledne Getafe s Realem Sociedad. Oba kluby mají co napravovat, zvláště domácí budou usilovat o ukončení již pětizápasové šňůry porážek. Sociedad se sice těší lepší formě, ovšem naposledy vyhořel v souboji s přímým rivalem v tabulce.

Ale zůstaňme ještě u Getafe. Svěřenci Luise Garcíi prohráli poslední čtyři ligová kola a k tomu ještě nezvládli ani vzdorovat favorizované Barceloně v domácím poháru, kde v součtu obou zápasů odešli s výpraskem 0:6. Z ligových porážek zabolela zvláště ta poslední v malém madridském derby s Rayem Vallecanem, které bojuje o setrvání v první lize. Přesto se Getafe nachází na jedenáctém místě a podle obránce Sergia Escudera je připravené znovu stoupat výše. "Musíme to, co se stalo v poháru, hodit za sebe, je to už jen minulost. Důležité teď je co nejrychleji získat tři body, které nám pomůžou k posunu tabulkou."

Začít zrovna proti Sociedadu, který sám úspěšně usiluje o pohárové umístění, by k ukázání ambicí posloužilo více než slušně. "Máme tým, který je schopný porazit každého," neztrácí sebevědomí Escudero. Jeho kolega Pedro Mosquera má potíže s kotníkem, které jej možná z nedělního zápasu vyřadí, zato Alexis Ruano by měl být plně připraven naskočit.

Hosté z Baskicka jedou do Madridu s rozpolcenými pocity. Na jednu stranu se jim povedlo postoupit po dlouhých jednadvaceti letech do čtvrtfinále Copa del Rey, když těsně předčili Villarreal 1:0, ovšem s tím samým soupeřem utrpěli ošklivý debakl v ligovém zápase. Prohra 5:1 zase o něco oddálila klíčové čtvrté místo, které celek Jagoby Arrasateho obhajuje z loňské sezony. Proti Getafe se navíc Sociedad nejspíš bude muset obejít bez svých stoperů Mikela Gonzáleze s Iňigem Martínezem. Zatímco prvního zmíněného trápí svalové potíže, Martínez utkání vynechá kvůli karetnímu trestu.

"La Real je v dobré formě a navíc sem přijede s extra špetkou motivace navíc díky prohře s Villarrealem," poznamenal k soupeři Escudero. "Ale motivace porazit je neschází ani nám."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Arroyo, López, Rafa, Escudero - Borja, Míchel - León, Sarabia, Castro - Marica
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, Ansotegi, González, Ángel - Bergara, Pardo - Vela, Zurutuza, Griezmann - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - UD Almería  (neděle 17:00)
Villarreal s Almérií obstarají na stadionu El Madrigal odpolední klání mezi dvěma nováčky s kompletně jinými starostmi. Zatímco domácí úspěšně bojují dokonce o možnou kvalifikaci do Ligy mistrů, hosté se nadále potácí na samotné hraně sestupu.

Zvláště andaluský celek má po minulém týdnu co napravovat, když v sobotu ostudně podlehl Athleticu. Prohra 1:6 byla nejvyšší od návratu Almérie mezi španělskou fotbalovou elitu. Ani Villarreal nemá nejbližší vzpomínky na zápas příznivé, nezvládl totiž v průběhu týdne odvetu osmifinále ligového poháru a po těsné prohře 1:0 s Realem Sociedad se z Copa del Rey pro letošní rok poroučí. Přitom téhož soupeře jen tři dny předtím rozdrtila žlutá ponorka 5:1 v ligovém zápase.

Jedním z klíčových momentů nedávného pohárového selhání byl neproměněný pokutový kop Jeremyho Perbeta. Francouz ve službách Villarrealu pak náležitě dával najevo své zklamání a sypal si popel na hlavu, ovšem kladl i důraz na to, že je třeba se dívat dopředu. "Nemáme nic jiného na výběr, musíme se nyní soustředit na ligu, tedy zápas s Alméríí."

Přestože oba celky od sebe dělí v ligové tabulce propastných patnáct bodů, ještě minulý rok se nacházely jak jeden, tak druhý v Segunda División. "Když se podíváte na Almérii, na první pohled se může zdát, že půjde o zápas s jednoznačným průběhem pro nás. Jenže každý v lize dokáže nakonec zápas pořádně znepříjemnit. Není to samozřejmě velký svátek jako proti Realu nebo Barceloně, ale pořád musíme zahrát naplno," varuje Perbet.

Zatímco Villarreal se dívá vzhůru s myšlenkami na Ligu mistrů, Almería po očku pokukuje spíše za sebe, kde zeje propast nenáviděného sestupu. "V lize je mnoho týmů, které mají málo bodů, a jestli někdo žije v představě, že je v bezpečí, je na omylu," uvedl záložník hostů Verza, jenž se vrátil i k nedávné tvrdé prohře v Bilbau. "Vůbec jsme nedokázali ani špetkou předvést našeho ducha. Pokud na hřiště nenastoupíme s plným odhodláním a nedřeme od úvodního výkopu, budeme vždycky takto ztrácet."

Zatímco hostům chybí hned trio Nelson, Hans Martínez a nejlepší střelec týmu Rodri, žlutá ponorka se bude muset obejít jen bez dlouhodobě zraněného záložníka Caniho, jehož stále trápí podvrtnutý kotník.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Dorado, Costa - Gómez, Trigueros, Bruno, Pérez - Giovani, Uche
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier - Verza, Azeez - Vidal, Soriano, Barbosa - Díaz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Katalánský lídr La Ligy by rád navázal na dobrou formu a rychle se blížícího konkurenta z řad Realu Madrid včas zase přibrzdil. K tomu mu slouží utkání proti domácímu Levante, se kterým se do křížku pustí už v neděli odpoledne. Jedinou vážnější absencí je Neymar, na druhou stranu se ale do optimální formy vrací Lionel Messi.

Argentinský kouzelník sice na prestižní trofej Zlatý míč těsně nedosáhl, když jeho nadvládu přerušil soupeřův útočník Cristiano Ronaldo, ale přesto má hbitý Argentinec několik důvodů k radosti. Po dlouhém a náročném zranění, které provázel i úpadek formy a následná kritika, se Messi opět vrací na trávníky a již několikrát dokázal, že je odhodlán navázat na předešlou formu ještě lepšími výkony. Mezi střelce se Messi zapsal také v posledním vzájemném utkání.

Datum osmnáctého srpna 2013 bude navždy patřit mezi nejhorší noční můry trenéra Joaquina Caparrose. Za svou trenérskou kariéru, která čítá již bezmála třicet tři let, se snad ještě nikdy po zápase necítil tak špatně. Není to díky zdravotním problémům, že že Caparros po utkání jen těžko hledal slova. Skóre v posledním vzájemném utkání s Barcou za něj hovořilo samo - jeho hráči prohráli s Blaugranas sedm nula! Messiho, který tehdy na Camp Nou vstřelil dvě branky, od té doby doslova pronásledovala nejrůznější zranění. Další špatnou zprávou pro Levante je fakt, že světoznámý útočník stihl vše včas doléčit a měl by být připraven zasáhnout prostor za zády brankáře Navase opět.

O výjimečnosti, talentu a momentální formě svého argentinského kamaráda hovořil záložník Xavi, který se v rozhovoru pro oficiální webové stránky Barcelony vyjádřil následovně: "Od té doby, co se Messi vrátil z Argentiny, kde léčil své zranění, vypadá více než šťastně. Už skóroval dvakrát a je na něm vidět, že se vrací do své optimální formy. Každý z nás trénuje naplno, daří se nám bez ohledu na to, kdo se právě nalézá v základní sestavě, celkově můžu říct, že celý tým profituje z aktuální situace. Užíváme si fakt, že nastupujeme za tak důležitý tým a každý z nás je jeho součástí," uzavírá zkušený záložník.

Proti Barceloně, která si musí dávat pozor na dvojici z Madridu, se určitě nepostaví David Barral. Ten si vysloužil již pět žlutých karet a do utkání se nepodívá. V to mohou naopak spoléhat hráči jako Baba Diawara nebo David Navarro. Zkušeného útočníka Barrala jeho neúčast samozřejmě mrzí, o to víc, že se jedná o bývalého hráče Realu Madrid. Navíc je útočník Levante ve formě, neboť vstřelil vítězný gól v pohárovém klání s Rayo Vallecano. Za celou historii klubu trvající více než sto let se tak Levante do další fáze soutěže podívá teprve počtvrté, za což vděčí také Barralovi.

Ten v rozhovoru pro marca.com říká: "Mrzí mne, že v utkání s Barcelonou nebudu schopen nastoupit. Proti Blaugranas chce hrát snad každý hráč na světě, takže doufám, že se mi to ještě splní. Nesmíme ztrácet čas pohárem, teď jsme v prekérní situaci v lize a na tu se musí upínat naše pozornost především. Záchrana je naším prvořadým úkolem, takže jí musíme věnovat maximum možností," uzavírá optimisticky Barral.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - López, Vyntra, Juanfran, Nikos - Simao, Pinto - Xumetra, García, Ivanschitz - Ángel
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Pique, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fábregas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 17.00 - 7.50 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Na stadion Atlética Madrid přijede v neděli FC Sevilla. Rojiblancos chtějí potvrdit domácí ligovou neporazitelnost a opět zaútočit na první příčku. Sevilla zaznamenala v posledních kolech výrazný vzestup a nyní má šanci dostat se na pohárové příčky.

Atlético Madrid nedokázalo v minulém kole na stadionu Vicente Calderóna porazit svého největšího rivala Barcelonu a před dvacátým kolem Primera División opět okupuje až druhou příčku. Od Katalánského velkoklubu však tým vedený Diego Simeonem dělí pouze horší skóre, a tak se bude domácím hodit každý gól v síti Sevilly.

"Zítra nás čeká velmi těžký zápas, budeme muset hrát ve vysokém tempu. Celkově je druhá část sezóny mnohem náročnější než ta první, jelikož ze začátku chtějí všichni více hrát a tolik nehledí na body. Teď to bude přesně naopak," uvedl na tiskové konferenci kouč domácích Simeone.

Sevilla se v posledních sedmi kolech výsledkově neuvěřitelně zvedla. Od třináctého kola si připsala už sedmnáct bodů a v současnosti může atakovat šestou příčku, kterou drží Real Sociedad. Že forma výběru Unaie Emeryho není stále zcela optimální, potvrzuje vypadnutí hostů z Copy del Rey po dvojzápase s druholigovým Santaderem nebo poslední ligový zápas, v němž Sevilla pouze remizovala na hřišti nováčka soutěže Elche.

"Vývoj Atlética pod vedením Diega Simeoneho je úžasný. Vybudovali svůj kádr přes důkladnou defenzívu a dokázali přidat i efektivitu v útoku. S Barcelonou a Realem je to třetí gigant španělského fotbalu," nešetřil slovy chvály na adresu svého nadcházejícího soupeře trenér hostů Emery. "Chceme zvítězit, s ničím jiným do Madridu ani jet nemůžeme. Víme, že to bude nesmírně těžké a k úspěchu budeme muset předvést perfektní hru," dodal.

Diego Simeone nemusí řešit žádná nová zranění, a tak mu bude k dispozici prakticky kompletní kádr. Zato Emery nemůže počítat se startem vykartovaného portugalského obránce Figueirase, ani s duem zraněných Diego Perotti a Nicolas Pareja. Zápas začíná ve 21:00 a hlavním sudím bude José Alejandro Hernández.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda/Alderweireld, Godin, Luis - Turan, Gabi, Tiago, Koke - Costa, Villa
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - A. Moreno, Navarro, Fazio, Coke - Iborra, Carrico - Reyes, Rakitic, Vitolo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Madrid  (sobota 16:00)
Třetí Real Madrid ztrácí na vedoucí duo v podání FC Barcelona - Atlético Madrid pouhé tři body. Na čtvrtý Athletic má náskok jedenácti bodů, takže se může soustředit pouze na boj s první dvojicí. Tři body si chce připsat už proti Realu Betis, kterému se nedaří.

Betis je v současnosti na hrůzné poslední příčce La Ligy a na svém kontě má pouhých jedenáct bodů. V minulém kole nejvyšší španělské ligy prohrál o jednu branku s CA Osasunou. Tu poslal do vedení už ve druhé minutě Roberto Torres, k jehož brance přidal ještě jednu domácí Jordi Figueras, který si vstřelil vlastní gól. Ani sedmá letošní branka Jorgeho Moliny v první lize Realu Betis kýženou výhru nepřinesla. Zmíněné utkání hodně ovlivnila dvě vyloučení, na každé straně poslal sudí Teixeita Vitienes do šaten po jednom hráči.

Madridský gigant se naopak v devatenáctém kole Primera División radoval z nejtěsnějšího možného výsledku, když brankou obránce Pepeho porazil barcelonský Espanyol. Díky těmto třem bodům ztrácí na vedoucí duo pouhé tři body, což činí souboj o mistrovský primát ještě zajímavějším. Ancelottiho tým vyhrál čtyři poslední utkání bez jediného inkasovaného gólu a vzhledem ke ztrátě FC Barcelona v minulém týdnu by mohl svého arcirivala bodově dotáhnout již tento víkend. Italský trenér ale dobře ví, že jeho tým čeká velmi těžké utkání.

Na tiskové konferenci Ancelotti prohlásil: "Čekají nás nejtěžší zápasy a každý z nich bude extrémně důležitý. Nedaří se nám pokaždé hrát úžasný fotbal, protože vyhrávání v Primera División často není snadné. Celý tým se ale soustředí pouze na výsledky, tvrdě trénuje a každý z mých hráčů ze sebe chce vydat to nejlepší," uvedl zkušený taktik.

Jeho tým bude mít k dispozici také čerstvého vítěze Zlatého míče Cristiana Ronalda. Portugalská hvězda vyhrála nad Lionelem Messim a nyní by ráda přidala další zářez na svém střeleckém účtu. Ten prozatím čítá dvacet ligových branek. Domácí Real Betis bude v Seville chtít odčinit poslední soutěžní duel, v němž o dvě branky prohrál s Athleticem a vypadl z Copa del Rey. Za každou cenu se svěřenci Juana Carlose Garrida budou chtít zachránit, na poslední nesestupovou příčku teď ztrácí sedm bodů. Beticos nevyhráli v lize už od 29. září. Nicméně, trenér Garrido v utkání proti Athleticu hledal pozitivní náznaky.

"Věřím, že pohárové utkání zocelilo celý můj tým. Hráči předvedli organizovanou hru a minimálně v defenzivní části jsem z nich mohl mít radost. Teď nás čeká prestižní utkání s Realem Madrid a všichni si uvědomujeme, jak důležitý pro nás výsledek bude. Real je jeden z nejslavnějších týmů na světě, takže budeme bojovat až do závěrečných minut," uvedl zkušený Garrido.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Andersen - Juanfran, Paulao, Amaya, Dídac - Reyes, Matilla, Sevilla - Baptistao, Castro, Vadillo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Alonso, Di María - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Rayo Vallecano  (sobota 18:00)
Rayo Vallecano bude chtít navázat na první vzájemný duel v probíhající sezóně, když přijede na stadion Manuel Martínez Valero. Předchozí kolo vyneslo více bodů právě Rayu, které si poradilo s Getafe. Elche CF naopak jednoznačným poměrem 4:0 podlehlo Barceloně.

V ligové tabulce se více daří domácímu Elche, které je s osmnácti body sedmnácté. Hosté z Raya však na svého soupeře ztrácí pouhé dva body a v případě výhry jej na zmiňované příčce vystřídají. Rayo má sice dobré vzpomínky na první vzájemný duel, který vyhrálo o tři branky, ale z následujících osmnácti zápasů nasbíralo jen třináct bodů. Rok 2014 navíc začalo prohrou 5:2 proti Villarrealu. V posledním utkání s Getafe se ale radovalo ze tří bodů po vítězné brance Alberta Buena.

Na tiskové konferenci před zápasem trenér Paco Jemez zdůraznil: "Čeká nás velmi důležitý zápas. Především proto, že chceme stavět na dobrém výsledku z minulého kola. Výhra proti Getafe nebyla náhodná, což se budeme snažit dokázat také v utkání proti Elche. Teď máme šanci v žebříčku Elche přeskočit, což nesmíme vzdát. Pomohla nám také změna rozestavení. Než jsme začali hrát na tři záložníky, ztráceli jsme hodně balonů. Teď se ale Raul stáhl víc k obraně a celý tým je vyváženější. Těší mně, že každý z hráčů na tréninku odevzdává vše."

Rayu se nedaří především v obranné činnosti. I k tomu se trenér Jemez vyjádřil: "V několika minulých zápasech jsme dostali velký počet branek, ale to nás teď nesmí omezovat. Snažili jsme se hrát na nejvyšší úrovni i proti velkým týmům, což se nám dařilo."

V týmu Raya nebudou moci nastoupit Joaquin Larrivey, Ze Castro, Johan Mojica, Christian Cueva a Leonel Galeano. Do základní sestavy by se mohl vrátit Lass Bangoura. Elche se zlepšilo oproti prvnímu vzájemnému zápasu, ale výsledkově se mu stále nedaří. Z posledních pěti zápasů si odneslo pouze jediný bod. Hrozbu v týmu svého soupeře si však trenér Paco Jemez uvědomuje: "V prvním kole jsme narazili na tým, který nám způsobil mnoho potíží. Možná jsme vyhráli o tři branky, ale nemůžeme čekat, že teď nastoupí stejný tým. I když se Elche nedaří, stále se jedná o velmi nebezpečného protivníka," dodává trenér Jemez.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Suárez, Lombán, Pelegrín, Albácar - Pérez, Márquez - Coro, Gil, Ňiguez - Boakye
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Saúl, Nacho - Baena, Trashorras - Lass, Bueno, Viera - Castillo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - CA Osasuna  (sobota 20:00)
V rámci sobotní porce utkání dvacátého kola La Ligy přijede do Granady rozjetá Osasuna. Domácí věří, že mohou zopakovat čtyřgólovou kanonádu z minulého kola, zatímco Pamplona si přeje připsat třetí skalp za sebou a posunout se do horní poloviny tabulky.

Granda zaznamenala jedno z nejlepších podzimních vystoupení v poslední době a před nadcházejícím utkáním má patnáctý celek loňského ročníku pohodlný sedmibodový náskok na sestupové pozice. Věci však mohou rychle nabrat opačný směr, jelikož svěřencům Lucase Alcaraze konkurují další tři kluby se stejným bodovým ziskem třiadvaceti bodů. Potřebnou motivaci tedy andaluský tým hledat příliš nemusí.

"Tým hrál skvěle první polovinu sezóny, zvládli jsme úkol, který jsme dostali. Tuhle cestu musíme následovat. Natáhl jsem si zkřížený vaz v koleni, ale nyní už trénuji s týmem normálně. Posledně jsme ukázali, co v nás je, a teď je na čase to zopakovat," odkazoval kolumbijský obránce Jeison Murillo na zápas Granady s Valladolidem, který domácí hladce vyhráli v poměru 4:0.

Osasuna se v letošním ročníku rovněž nemá za co stydět. Tým pod vedením Javiho Garcii v posledních šesti ligových vystoupení prohrál pouze s Valencií a v posledních čtyřech kolech dokonce nenašel žádného přemožitele. Pamplona se tak úspěšně vzdálila sestupovému pásmu a nyní může svůj náskok na nechtěnou osmnáctou příčku navýšit už na osm bodů.

Hosté v týdnu vypadli z národního poháru poté, co na svém stadionu podlehli Realu Madrid 0:2. "Je to velká škoda, ale takový pohár prostě je. Snažili jsme se vstřelit první gól, ale nevyšlo to. Nyní se už plně soustředíme na ligu. Na zápas s Madridem už nemyslíme," uvedl před zápasem záložník Osasuny Miguel De Las Cuevas, jenž nevěří, že hrubá chyba brankáře Fernándeze, díky níž dal Real důležitou první branku, jejich gólmana v budoucnu poznamená. "Je to silný hráč, má toho za sebou ve fotbale už hodně," dodal.

Hostům bude proti Granadě chybět zraněná dvojice Nino a Sisi a navíc bude stát kvůli kartám i gólmanská jednička Andrés Fernández. Domácí trenér nebude moci nasadit zraněné Yebdu, Ighala a Diakhatého. Utkání začíná ve 20:00 a hlavním sudím bude Juan Martínez Munuera.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Angulo, J. Murillo, Mainz, Nyom - F. Rico, Iturra, Recio - Brahimi, El-Arabi, Piti
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Reisgo - Damiá, Arribas, Loties, M. Bertrán - F. Silva, Lolo - R. Torres, D. Las Cuevas, Á. Cejudo - O. Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Prvním soupeřem, kterého potká barcelonský Espanyol v letošní ligové sezoně podruhé, bude v sobotu večer Celta Vigo. Oba celky se zatím úspěšně vyhýbají sestupovým potížím, byť ani jeden z nich stále nemá vůbec nic jistého. Mezi dvanáctým Espanyolem a patnáctou Celtou jsou momentálně pouze tři rozdílové body.

Vzhledem k tomu, že se liga spolu s nástupem nového roku přehoupla do své druhé poloviny, je namístě pustit se do lehkého bilancování. Přesně tak se zachoval i kouč hostů Luis Enrique, jenž do Viga přišel před sezonou v létě. Bývalý záložník Barcelony a reprezentant Španělska převzal galicijský klub po krkolomné sezoně se šťastným koncem, kdy Celta na poslední chvíli uhrála záchranu v Primera División a skončila nakonec s jednobodovým náskokem na sedmnáctém místě. Nyní je postavení klub o dvě příčky lepší a i nálada se po nedávné výhře nad Valencií adekvátně zvedla.

"Při svém nástupu jsem si myslel, že Celta je pro mě tím správným místem. Po šesti sedmi měsících zde si myslím stále to samé," ubezpečuje Enrique. "Pro kouče jako já je radost pracovat s takovou skupinou hráčů. Neměli jsme doteď žádné vážnější disciplinární potíže a pochybuji, že se vůbec nějakých dočkáme, tenhle kolektiv je jednoduše skvělý."

"Je důležité mít kvalitní hráče, ale osobně si více cením jejich osobnosti, že jde o lidi, kteří táhnou za jeden provaz. Náš čas v lize teprve přijde, jsem si jistý, že se ještě zlepšíme. Přesně tohle jsem řekl svým hráčům," vyhlíží trenér Viga lepší zítřky. "A i kdyby se nedařilo, budeme připravení se tvrdě rvát, stejně jako jsme činili doposud v předchozích devatenácti kolech."

Dvanáctý Espanyol sice v lize dvakrát za sebou prohrál, ovšem spravit si chuť mohl alespoň v ligovém poháru, kde zdolal druholigový Alcorcón 4:2. Ovšem o žádnou procházku růžovým sadem se nejednalo, nejprve museli Katalánci dotahovat a pak ještě deset minut před koncem stále hráli jen nerozhodně 2:2. Kapitán Sergio García si to však přesto pochvaluje: "Takovouto noc jsme potřebovali. Už se zdálo, že se nám postoupit nepodaří, ale dokázali jsme ještě včas zareagovat. To nám bude užitečné v následujících zápasech."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, Moreno, Fuentes - Rodríguez - Torje, Sánchez, Álex, García - Córdoba
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Fernández, Oubiňa, López - Rafinha, Charles, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.20 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Valencia CF  (pátek 21:00)
Druhá polovina letošního ročníku Primera División začne soubojem mezi Malagou a netopýry z Valencie. Domácí si přejí po dvou jednobrankových porážkách napravit reputaci a před domácími diváky opět okusit, jak chutná ligové vítězství. Naproti tomu Valencie si nechce nechat ujít příležitost o něco stáhnout své šestibodové manko na sedmou příčku.

Malaga rozhodně nezahájila nový kalendářní rok podle svých představ. Svěřenci Bernda Schustera sice nejprve jen těsně prohráli 0:1 proti favorizovanému Atléticu Madrid, ale stejným výsledkem skončil i jejich následný zápas s Levante. S dvaceti body tak Andalusané okupují čtrnáctou příčku pouhé čtyři body od sestupového pásma.

Situaci domácího celku by mohly změnit posily, které sportovní ředitel Malagy Mario Husillos dokázal pro klub získat. Před podepsáním tříleté smlouvy s Malagou je zkušený argentinský záložník Pablo Pérez, o jehož startu v utkání s Valencií rozhodne až rychlost, s jakou se vyřídí potřebná přestupní dokumentace. Další posilou by se mohl stát útočník Espanyolu Thievy Bifouma, který však ještě definitivní propustku z katalánského klubu nedostal.

Valencie přijíždí na stadion La Rosaleda v poměrně složité situaci. Co se týče tabulky, čeká na tým z Valencie ještě dlouhá cesta na zajímavější pozice než je deváté místo a navíc je hostům v patách dalších pět klubů, které dělí od Valencijských pouhé dva a méně bodů. Na výrazné probuzení to nevypadá ani po příchodu nového kouče Juana Antonia Pizziho, pod jehož krátkým vedením klub vyhrál v lize jen jednou a stačil už vypadnout z Copy del Rey po dvojzápase s obhájci trofeje z Madridu.

Do zápasu nebude moci na straně domácích naskočit zraněný obránce Wellington, ale v sestavě německého kouče by se mohli objevit Angeleri a Antunes, kteří se vrací po odpykání karetního trestu. Hosté budou postrádat pouze zraněného Víctora Ruize. První vzájemný zápas letošního ročníku vyhrála Valencie 1:0, Malaga se může pomstít už tento pátek od 21:00. Utkání bude řídit Carlos Delgado Ferreiro.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W. Caballero - Antunes, Angeleri, S. Sánchez, J. Gámez - Tissone, I. Camacho - Eliseu, Portilo, Samuel - S. Cruz
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D. Alves - J. Bernat, Mathieu, R. Costa, J. Pereira - Parejo, O. Romeu - Piatti, Fede, Feghouli - Jonas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona19162153:1250
2.Atlético Madrid19162147:1150
3.Real Madrid19152253:2147
4.Athletic Bilbao19113532:2436
5.Villarreal CF19104537:2134
6.Real Sociedad1995536:2832
7.Sevilla FC1986536:3030
8.Valencia CF19721026:3123
9.Granada CF19721019:2523
10.Levante UD1965818:2723
11.Getafe CF19721020:3123
12.Espanyol Barcelona1964922:2522
13.CA Osasuna19631017:2921
14.Málaga CF1955919:2420
15.Celta Vigo19541023:3119
16.UD Almería19541021:3819
17.Elche CF1946917:2818
18.Real Valladolid1937921:3316
19.Rayo Vallecano19511319:4516
20.Real Betis19251216:3811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (410)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Malaga, ktorá nechce vs. netopier, ktorý nevie

myslím, že to malaga ubetonuje na nejaký prijateľný výsledok 1:0 0:0

každopádne tu góly asi padať nebudú

Reagovat
Pospovič

1:1

Reagovat
maxton

podla formy by som to dal na Valenciu, bude kontrolovat hru a nieco tam da urcite, 0:2 , 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

picovsky Vill areal v lige im daju bura a potom s nimi prehraju v pohary

Reagovat
madridcan

V Betise vraj s Baleom, Benzemom a Ronaldom(ake prekvapenie). Posledne miesto pravdepobne zase di Maria.

Reagovat
Kenneth

Jen to ne. On se zase nepoučil?

Reagovat
madridcan

Ved len minule kolo sme znizili naskok, treba zase pustit hlavnych rivalov na pat/sestbodovy vylet

Reagovat
misinho7

zas tam ta Maria bude behat jak splasena a bude kazti vsetko co sa da

Reagovat
madridcan

BTW uz ma celkom serie to vymyslanie pri Coentraovi a zhananie nahrady zanho.

Reagovat
misinho7

ale kebyze uz nahodou dojde k jeho predaju tak ten Moreno neni zly napad

Reagovat
Kenneth

Zlý nevím, ale drahý a zbytečný. Opravdu chceš aby Marcelovi kryla jedna z velkých nadějí španělského fotbalu?

Reagovat
madridcan

Mozno je to blbost, ale ja by som po jeho odchode nikoho nekupoval. Ak niekoho, tak skor stopera, lebo Varane neviem ako s tym jeho kolenom nestastnym. Alternativa za Marcela moze byt aj Arbeloa aj Nacho.

Reagovat
madridcan

Aj ked zas pri silnejsich superoch by to tam pri absencii Marcela nehorelo, ale bol by to hotovy poziar

Reagovat
Kokesh

Hodně nedůstojná náhrada. Já tam chci leváka, praváka na LB určitě ne, ani žádnýho univerzála. Coentraa je škoda, ale náhradu Marcelovi, kterej dostává podporu od klubu jako málokdo nemohl dělat věčně.

Reagovat
madridcan

Inak Neymar vraj mimo na tri tyzdne, ale ma mat este teraz v najblizsich chvilach nejak dalsie vysetrenia.

Reagovat
madridcan

potvrdene..3-4 tyzdne

Reagovat
Kokesh

Asensi , ty prase. Taková nicka bude zpochybňovat Crisovo vítězství, brečet, že Xavi nemá GB (klidně mohl mít jeden rok, ale místo Messiho) a hlavně nezapomenout vyzdvihnout Messiho nade všechny.

Reagovat
10FKK

Opláchni si přirození vlažnou vodou... To tě uklidní.

Reagovat
Kokesh

To nějak znáš.

Reagovat
10FKK

Kila zkušeností...

Reagovat
Kokesh

OT - souhlasíte s Eliášem, Plekancem?? I když Hadamczika patrně nemusí hodně fanoušků, líbí se mi jak před Soči se za něj postaví i ti, co jsou spíš tichošlápci. Tým asi opravdu nebude vybraný špatně, i když je to k některým trochu nespravedlivé.

Reagovat
Kily

pro mě je prostě trnem v oku pořád ten Barinka, jemuž k nominaci stačí jeden kvalitně odehraný turnaj v Rusku a vlastně vůbec nevadí, že v době oznámení nominace je ve statistice +/- v záporných číslech

Reagovat
smazaný uživatel

Více než Hudler chybí Vrbata. Já bych nevzal Hemského, protože je hrozně náladový a v klíčových chvílích může spíše uškodit, než pomoci.

Každopádně Kaberle, Barinka a Krajíček tam nemají co dělat. Třeba Hejdu nevzal, protože je to Růžičkův kůň a nějaké kecy o špatném bruslení si mohl nechat, když už vzal jednoho z nejhorších bruslařů ELH. Lojza je špatný trenér, má konflikt s příliš mnoho hráči a buď budou muset hrát sami za sebe, ne Lojzův systém, jinak o medaile hrát nebudou, na což papírově tak jako tak nemají, ale na papírové předpoklady se nehraje.

Reagovat
valloire

Eliáš řekl,že kdyby vzal Hudlera,tak místo koho...Jágra,jeho nebo snad Červenky. Protože Hudler by měl hrát v prvních dvou útocích. Za mě Hudler radši než Červenka.

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, mne to prijde jako fakt vymluva. Hejda mozna nehral dobre na mistrovstvi, ale ted ma fazonu jako prase. Hraje prvni lajnu v tymu, kterymu to slape a ma snad nejvic minut na lede ze vsech cechu v NHL. A jeden z dvojice Hudler Vrbata mel jet taky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spis z toho mam pocit, ze soupisku vytvorily nejvetsi hvezdy (Jarda, Pleky, Zidla a Patrik). Hudler se jim tam do toho nehodi, protoze presilovky uz maji rozebrany a do tretiho ci ctvrteho utoku to fakt nema smysl. Obrana je pruser, ale na tom by povolani Hejdy nic nezmenilo.

Reagovat
patas92

Já sem rád, že se za něj postavili. I když ta nominace (hlavně v obraně) není asi úplně nejlepší, tak ten hate na něj je strašně přehnaný. Já nevím, za posledních 10 se u nároďáku vystřídali jen dva trenéři a že by toho Růža dokázál víc, nebo že by hrál hezčí hokej, se mi teda nezdá. A po tom rozhovoru s Hejdou ve Sportu sem rád, že nakonec nejede a že ho už v repre asi neuvidím.

Reagovat
Kily

jsem včera večer ten rozhovor četl a na mě to ze všeho nejvíc působilo dojmem, že Plekanec říká to, co se od kapitána v podobné situaci čeká

Reagovat
patas92

Ten s Plekancem? Je to někde na webu? Jasně no, on je kapitán, takže by nebylo asi ideální takhle chvíli před turnajem vody rozvířit ještě víc.

Reagovat
patas92

Dík. V některých věcech má ale pravdu. Proč Hadamczikův systém nezkritizoval už někdo dřív, když repre trénuje už x let. Takhle to vypadá, že z Hejdy mluví jen vztek.

Reagovat
valloire

Ale kritizoval. Už po Turíně. A jenom snad Lojza má problém s tím,že pod ním nechtěj hrát.

Reagovat
patas92

Kdo z aktivních hráčů ho už někdy kritizoval? Kdo pod ním nechce hrát?

Reagovat
valloire

Třeba Kvapil,teď Hejda,kritizoval ho předtím Špaček,je toho víc. Lojza není žádnej trenér,má to koupený.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda, Hudler, Vrbata a spol. už x-krát ukázali, že prostě nejsou schopni adaptovat se na široký led v krátkém časovém úseku a vždycky, když na nich stál tým pro MS, skončilo to celoturnajovým trápením a vypadnutím ve čtvrtfinále. Navíc jsou to podle mě frajírci s nosánkem nahoru, se kterými ten tým prostě a jednoduše nikdy nebude fungovat jako tým a má jen minimální šanci na úspěch.

Co mě překvapilo, byla nenominace Romana Poláka, to je velmi dobrý obránce, pamatuju si ho z MS 2009 ve Švýcarsku, kde byl naším suverénně nejlepším obráncem, v NHL podává dlouhou dobu stabilní výkony a třeba i teď během výluky, když jsem ho viděl ve Vítkovicích na vlastní oči, hrál výborně a byl platným hráčem třeba i proti Kladnu, když nejednou dokázal ubránit a přetlačit Jágra s Plekancem.

Jediným neomluvitelným selháním ze strany Hadamczika je podle mě nenominace Čáslavy na úkor Barinky, protože Čáslava je typologicky podobný obránce jako Barinka, ale o dost kvalitnější a hlavně hraje čistě, což se na takovém turnaji vždycky hodí. Tohle může Lojza okecávat, jak chce, ale neokecá.

Jinak doufám, že nebude experimentovat s brankáři a dá od prvního zápasu důvěru Pavelcovi, i když se mu v NHL moc nedaří, protože i třeba při loňské výluce Pavelec chytal v Liberci žalostně a v repre pak na EHT předváděl vynikající výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čáslava je nehorázný výsměch, jako vůbec mu tu situaci nezávidím, protože on jezdí snad na každý MS, jezdí s chutí a pak se na něj Lojza takhle vysere kvůli Barinkovi. Hlavně ten jeho důvod, že nechce trhat dvojici Barinka-Krajíček mi přijde jako naprostá kokotina, když k Hanzalovi nevzal Vrbatu (což mi ani tak nevadí, ale sere mě to Lojzovo vymlouvání).

Reagovat
Kily

jsem si zrovna včera promítal Časyho příběh, jak se mu kdysi smály celé Pardubice a z něho se nakonec vyklubal pravidelný reprezentant

Reagovat
Hristo Stoichkov

Presne. Navic koluje informace, ze se mel pred sezonou vratit do Pardubic, ale Lojza mu rekl, ze pokud nezustane v KHL, nema sanci na olympiadu. A pak vezme tragickyho Kabelku.

Reagovat
Kily

no jestli je to pravda, tak je to solidní podraz, ale vzhledem k tehdejším finančním problémům klubu a situaci třeba ohledně Rolase, na něhož se marně sháněly finanční prostředky, tomu tolik nevěřím

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak financni problemy jsou porad a jeste dlouho asi budou. Netvrdim, ze je to pravda, jen by me to neprekvapilo. Rolas pry nebyl jen o penezich. Neverili jeho zdravi po operaci kycli. Jsem rad, ze to tem zebrakum dokazal.

Reagovat
Kily

já jsem ohledně Rolase četl rozhovor se Šebkem, který popisoval, jak jednání s ním vypadala a působilo to na mě celkem i důvěryhodně (to, že Rolas se původně měl vrátit jenom na zbytek sezony, pak se chtěl vrátit do Ruska a až po několika měsících, během nichž se investovaly finance vyhrazené na jeho plat na nové smlouvy s jinými hráči, oznámil vedení, že by rád pokračoval tady. Zase v kontrastu s tím pak je to, co jsem slyšel, že návrat Sýkory a příchod Marhy byly akce z dílny Rolase, který Sýkorovi měl zavolat a optat se ho). Posily nám celkově nejdou a když už se investují velké peníze, tak je dostane Marha, Sejček je taky mimo, vrchol pak pro mě představuje loňské trápení v ofenzívě a angažování tří obránců během dvou týdnů s tím, že jde o vyztužení zadních řad

Reagovat
Kily

Brendl tam taky vyčníval

Reagovat
Hristo Stoichkov

Brendl, Beech, Sim a placení několika trenérů, to se někde musí projevit.

Reagovat
Kily

na Beeche jsem už úplně zapomněl, Sima si pamatuju díky tomu, že na chvíli odešel do Slavie a hned v prvním zápase nám dal gól

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, každopádně o Rolasovi kolovaly zprávy, že už je zdravotně "vyřízený" a kvůli tomu to maskují tak, že na něj nemají finance, aby fanoušci neměli důvod nadávat. Každopádně odchod Buchteleho a Kousala - to jsou velké provary. Marha podepsal superkontrakt, přitom v Hradci hraje za pár drobných. Nehledě na to, že po něm chtěli roli, kterou ani nikdy nehrál. Obrana strašidelná, bez Kousala dost oslabený útok, neustále zpožděné výplaty - tady se nějaký posun čekat nedá.

Reagovat
Kily

hmm, takže moje očekávání, že přijde někdo jako náhrada za Kousala, který skočil po prvním lasu, bylo hodně naivní. Mimochodem jsi mi připomněl, že jsem asi před třemi týdny seděl v hospodě a vedle se bavili dva kluci o tom, že by ještě měli odejít Ďaloga, Tybor, Radil a nový klub si hledá Sýkora

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slysel jsem o Dalogovi s Tyborem v souvislosti se Slovanem, ale ani jsem se nepidil, kdy jim konci smlouva. Ale dava mi to smysl. Sejk neodejde, jedine ze by na jeho smlouvu nemely penize. Ja uz jsem znechuceny, kdyz vidim odchazet kvalitu a Pardubaky a pak sem tahaji vselijaky "odpad" a jeste breci, jak jsou znevyhodnovani oproti ostatnim mestum v extralize. Za penize z Kousyho podepsali Kolare, takze tam uz se nic jinyho cekat neda. Snad se jednou vrati Pytlak a poradne to vymete.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, teď po víkendu to bude rok, co naposledy Iker chytal ligový zápas. To je prostě neuvěřitelný..

Reagovat
Kongo

Festival zahozených šancí a když už dáme gol,tak ho rozhodčí neuzná.

Reagovat
madridcan

Teraz som dosiel a nechapem, ze to nedava Sport TV...ti uz su fakt len Real a Barcu.

Reagovat
Kongo

Hrozný.Ale aspoň výkon hráčů super.Banega dneska extrémně potěšil.Nejlepší hráč asi.Jen škoda,že máme v útoku takový nemehlo jako je Jonáš.

Reagovat
madridcan

Lepsie to uz asi nebude...jedine, ze vas zase nadopujeme nejakym nasim odchovancom

Reagovat
Ángel di María 22

Ja mam pocit, ze oni ty zapasy v patek a pondeli nedavaj vubec.

Reagovat
madridcan

Davaju, neraz som videl o takomto case zapasy.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja se minule chtel koukat v pondeli na Villareal se Sociedadem v to pondeli a nedavali to. A to je souboj o vrchni pricky, tak nevim, proc..

Reagovat
smazaný uživatel

V létě se prý chystá velká výměna. Courtois údajně zůstane natrvalo v Atléticu, na Stamford Bridge se bude stěhovat Diego Costa. (The Times)

Reagovat
smazaný uživatel

To bude straight swap? Myslím, že Chelsea něco přihodí.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, asi to tak bude.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako získat Curtoise na přestup by bylo pro ně hodně dobrý. A Costa je neudržitelnej tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla najnovsich sprav to vyzera, ze Pogba bude dalsi prestupovy ciel

Reagovat
Israha

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí to nehrozí, PSG i kdyby nenabídlo více, tak má Verattiho, který přebije cokoliv od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ale nebudou chtit vymenit, kupuji nahradu za Mottu k nemu a Matuidimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím, že by to neudělali. Jestli ho bude PSG chtít, což bude, tak Juve si o něho řekne.

Reagovat
smazaný uživatel

A proc by ho vymenovali, kdyz chcou byt nejlepsi tym na svete a on jako hrac s potencialem Pirla tam hraje zaklad, kdyz na trhu podobny hrac neni?

Reagovat
Kenneth

Oni ho totiz musi vymenovat, nemaji totiz penize..

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United vs Real Madrid 2003 prave na Digi Sporte 2.

Reagovat
Al Capone

Fenomeno

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska nemam chuť na Ángela, jen ať si počká na lávce. A klidně bych ten střed dneska postavil Luka - Xabi - Casemiro, hlavně, ať jdem do vedení, pak už věřim, že to dotáhnem.

Reagovat
valloire

Když hrajem s Betisem,takhle jim dává geniální gól geniální asistent. http://www.youtube.com/watch?v=D1Hh3ETcXAo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ten čas strašně letí.

Reagovat
valloire

Takhle jsme je měli přejet v 1.kole. Mohl jsem mít o něco víc dukátů...

Reagovat
Kenneth

Konečně hrajeme před Barcou a rázem můžeme na tom být bodově stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes snad Betis povstane z popela, jednou to přijít musí a proč ne v zápase,ve kterém nemají co ztratit. A zítra naše vítězství v Levante a úspěch druhého sevillského týmu, to by se mi celý příští týden příjemně kopaly ty kanály.

Reagovat
madridcan

Ak nastupi podobna zostava ako proti Valencii, tak by som Seville kludne veril, ze moze v Atleticu nieco uhrat. Ti hraci toho zacinaju mat akurat dost po fyzickej stranke. Jediny, kto sa ako tak ,,usetril" bol Koke.

Reagovat
madridcan

nie usetril, ale posetril

Reagovat
smazaný uživatel

Diego López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić Xabi - Bale, Di María, Cristiano Ronaldo - Benzema.

Reagovat
Kenneth

Idiot se vazne nepouci... Doufam ze Di Maria v lete pujde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Di María vyhne laciným ztrátám a nepřesnostem v ofenzivě, nemuselo by to vypadat špatně.

Reagovat
madridcan

Vyhrame o dva a viac golov

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dufam ze to zase nebude dalsi alibisticky vykon vonku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za ten kurz to ale nestoji...

Reagovat
madridcan

Dal som klasicky Ronalda. A k nemu Negreda so Giroudom.

Reagovat
Magic player

Co vic musi Jese udelat, aby se dostal v lize do zakladu? Na Karima v zakladu uz jsem si bohuzel zvyknul a velke zmeny tam necekam, Zizou ho vzdy podrzi, ale Angel by si mel na nejakou dobu sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cakal Isca

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Njn, s Carlem nehne nic. Nezbejvá než doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to konečne presvedčivú výhru

Reagovat
-Carles-

Carlo je macher

Reagovat
teenz

Proč sakra ani proti Betisu nezkusíme nachvilku Isca na hrotu, když už sereme DiMa tam, kde hrát nemá.

Reagovat
madridcan

Nie je to vhodna doba na pokusy. Pokusy sme mali robit cez tyzden v Osasune.

Reagovat
teenz

A DiMa neni pokus ? Ten je tam úplně marnej. Věřím, že Isco na hrotu zahraje lépe jak Karim. Nebo alespoň odběhá a odmaká.

Reagovat
madridcan

Ale nehral tam nikdy, di Maria uz je tam ako-tak odskusany. Musime dneska vyhrat hoc to znie s di Mariom komicky. Ale radsej nech tam dame nieco ako tak odskusane akoby sme mali davat Isca na hrot.

Reagovat
teenz

Chápu, že musíme vyhrát, ale i přes to jsem úplně alergickej na zakončení a laxnost Karima. Věřím, že Isco by udělal daleko víc kdyby ve středu hrál někdo tam hrát má a ne DiMa.

Reagovat
madridcan

Ohladom Karima to smeruj inde....napriklad na Moratu.

Reagovat
teenz

Furt bych tam radši viděl Isca než Moratu nebo Karima.

Reagovat
hntlyl

Proti Osasuně (ne)ukázal proč.

Reagovat
madridcan

Andersen; Chica, Paulao, Amaya, Dídac; Lolo, Matilla, Salva; Leo Baptistao, Molina y Rubén Castro

Reagovat
Ángel di María 22

Malá anketka, kolik dneska Ángelito dosere brejků?

Já tipuju 2, ale naopak z jednoho konečně bude gól.

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 a když to náhodou neposere tak to zazdí Klasik Karim.

Reagovat
misinho7

snad ani jeden aj ked to je pri nom nemozne uz ma strasne sere tak snad dneska ma nenasere este viac

Reagovat
misinho7

A dneska znova bude mat Bale nekonecno nabehov a Di maria mu ani na jeden nehahra .. jak furt

Reagovat
smazaný uživatel

Není ta sestava Betisu nějaká divná?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Cedrika, Vadilla i Juanfrana?

Reagovat
madridcan

Cedrik nie je ani na lavicke.

Reagovat
Kily

Cedric nehraje už přes dva měsíce

Reagovat
madridcan

Nadherne pocasie tam je

Reagovat
madridcan

CO moze byt aj nevyhoda

Reagovat
One-Real

Zakončení je to posledni, co bych Karimovi vyčítal.

Reagovat
Ángel di María 22

Cristianooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
madridcan

NESKUTOCNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Kenneth

RONALDOOOOOOOOOOOOOOO BITCHES

Reagovat
Ángel di María 22

Do píči to byla morda

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa páči...

Reagovat
smazaný uživatel

spadlo mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaazoooo To si děláš prdel!

Reagovat
Magic player

Nechapu

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To tam ten Ramos prostě neumí jít normálně?

Reagovat
madridcan

Dufam, ze bude kopat Bale

Reagovat
madridcan

BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Ángel di María 22

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pěkně Gareth.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos tu LM vyhraje Real.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

* bez to

Reagovat
smazaný uživatel

Letos tu LM vyhraje Real.

Reagovat
madridcan

Daleka daleka cesta...

Reagovat
smazaný uživatel

letos jim věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaazoooo Pěkně, Garethe!

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoooooooj

Reagovat
smazaný uživatel

to je profesionalita, posledné zápasy neviditeľný, dnes tiež, potom príde a kopne to takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bol teš

Reagovat
smazaný uživatel

*teč

Reagovat
fajdax

ne

Reagovat
fajdax

Co to ted pískal ten rozhodčí?

Reagovat
madridcan

A poskuloval som aj po Baleovi, mal nejaky 2,5 kurz ci ako. No nevadi...

Reagovat
smazaný uživatel

On ma ty trestnaky asi fakt lepsi nez CR. Ale krome fantasticke kopaci technicky se mi porad vubec nelibi..

Reagovat
madridcan

Nesedi nam tam proste, ale uz ho tam mame, tak co nam ine ostava, ako mu verit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jen porad nedokazu pochopit, za co se tech 90 mega vlastne zaplatilo, v cem je to kouzlo..

Reagovat
smazaný uživatel

A jak uz jsem psal, nejvtipnejsi mi na tom ze strany Pereze porad prijde ten odstrel lepsiho Robbena jako nechtenyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, abych pravdu řekl, mě celkem překvapuje, čekal jsem ho ještě tak o level horšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nezpracovat..

Reagovat
One-Real

V poločase stáhnout Luku, vypada trochu utaveny.

Reagovat
madridcan

Aj v pohari by som ho vynechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak při obou gólech se ten brankář ani nepohnul.

Reagovat
madridcan

Fanusikovia mu to aj davaju pocitit. Baleov kludne mohol mat.

Reagovat
madridcan

Pepe dava tuto sezonu Ramosovi neskutocne na prdel.

Reagovat
madridcan

Toto posral riadne...di Maria mohol ist sam na branu

Reagovat
madridcan

Uuuuuuuf...di Maria dostal riadne vyskolene. Moze dakovat tarbavosti Castra.

Reagovat
madridcan

Kariiiiiiiiiiim....toto bolo Baleove

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema..

Reagovat
Magic player

Karimovi uz proste nepomuze nic nez odchod. Tohle je strasne trapeni.

Reagovat
teenz

Klasika od Karima. On a DiMa naprosto marnej.

Reagovat
teenz

Hahaha

Reagovat
madridcan

BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Ángel di María 22

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Čas pro Jesého s Moratou a rozšíření gólové sbírky Cristiana.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
madridcan

Modric je proste a jednoducho genius...odpadavam z neho uz rok. Len tak dalej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne tu svou genialitu ted zase projevil v tech nejvyssich moznych prostorech.

Reagovat
Ángel di María 22

A Luku dneska zase ovládá nějakej mistr světa ve FIFĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu se ta stovka snad ani neda prat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho stý gól za Real (i když teda fakt nechápu jak to udělal)

Reagovat
Aldeano

Luka hraje výborně letos

Reagovat
smazaný uživatel

páči sa mi, ako stále, keď Karim dostane prihrávku do čistej pozície a skóruje, tak sa to oslavuje, akoby sa tam prepracoval sám

Reagovat
Kenneth

strasny sasek

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

tak to*

Reagovat
madridcan

Ronaldo should join NASA

He's expert in launching rockets

Reagovat
Billy McClane

Teda sledujem pravidelne len spanielsku a anglicku ligu+juventus, ale ten Modric je podla mna posledne mesiace suverenne najlepsi zaloznik sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Hraje úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už loni jaro měl velice slušný. Tady je sakra vidět, jak moc člověku dá když absolvuje s týmem letní přípravu. Kéž by se něco takovýho stalo i u Garetha.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

Jak rikam.

Reagovat
teenz

Ocas.

Reagovat
sensei25

Mne sa ten Bale vôbec nepáči...podľa mňa najviac preceňovaný hráč súčastnosti....ten gól neberiem v úvahu,to by chytila aj moja stará manka...XD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Neni precenovany, v Anglii byl uzasny. Ale Real proste neni nic pro nej...

Reagovat
Kenneth

Tim chci rict ze on pokazde kdyz ma mic tak je videt ze to v ty noze proste ma a je lepsi nez Di Maria. Problem je ze ten mic ma hrozne malo a hraje se proste na Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

At se na ty primaky vysere proboha....

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi slušně to s tím Ángelem ve středu klape, konečně zase venku nedostáváme góly a vyhráváme snadněji. Strašně v tom boji proti vlastním fanouškům a takyfanouškům Ángelovi a Ancelottimu fandím, v lednu jsou oba skvělí .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se tam zdá neskutečně splašený A o jeho zdění protiútoků nemluvě.

Reagovat
Kenneth

Po Di Mariove ztrate jsme malem dostali gol. Opravdu uzasny tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, jestli by Xabi, Casemiro, Modric byla horsi trojka. Ale ucite tam je platnejsi nez Isco, fakt je to vic vyvazenejsi a defenziva rozlozenejsi mezi vsechny tri.

Reagovat
smazaný uživatel

A Modric zase kolem vapna TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Iscovi a 4-2-3-1 bych dával přednost v domácích zápasech, kde nepotřebujeme tolik pracovat. Casemiro by tam asi tak nezahrál, nemá tu kvalitu, podporu útoku a hlavně rychlost. Dvakrát si to tam už zkusil proti Galatasaray a Osasuně a jediný, co mu šlo, tak že zajistil beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to uz jsme resili, ze je to hrac hlavne pred stopery. Kazdopadne me stejne zajima, jak chce Carlo odehrat to nejtezsi v LM. Ze by takhle? Vypada to, ze nasel, co hledal, ale proti Betisu a spol. Di Maria nevi, co je to hrat pod tlakem.. Abysme se proti Bayernu nebo tak nedivili tomu, co tam nekde pred vlastnim vapnem vymysli..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, sestavu na LM nemáme. Ale na takové ty běžné ligové venkovní zápasy se zdá jako nejlepší, Ancelotti už nechtěl dostávat dva góly jako v Pamploně nebo ve Valencii, zkusil to na Espanyolu a teď se k tomu pořád vrací. Navíc mi přijde, že to tam Ángelovi dokonce sedí víc co se koncovky týče.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty zpravy? Tak dlouho jsem cekal, jestli neco bude.. a ono nic.. Jaky zklamani..

Reagovat
Ángel di María 22

Ale notak Cristiano, tohle musi bejt gol.

Reagovat
madridcan

Toto mal byt gol Cristiano

Reagovat
Phillipinho

Leo je skvely...po sezone se vrati a bude v zakladu misto Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Luka dneska neskutečně vodí

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je toho Betisu fakt líto.

Reagovat
madridcan

Castro sa nemusi ponahlat...ved vyhravaju o styri goly

Reagovat
Billy McClane

Si asi vychutnaval ten piskot

Reagovat
madridcan

DI MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Ángel di María 22

Ángeeeeeeeeeel Škoda, že tu neni srdíčko, hned bych ho sem dal, frajer

Reagovat
Kenneth

Ten byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool! Ty krááááso! Di Marííííía! Se asi dneska vsadili, kdo dá hezčí gól.

Reagovat
madridcan

Ronaldo vyhrava s prehladom

Reagovat
Ángel di María 22

Uz rozjizdi rabony zas

Reagovat
Kenneth

Proc tam toho Moratu a Jeseho proste neda . 0:4 ...

Reagovat
smazaný uživatel

lebo máme dobrou stabilitu

Reagovat
madridcan

Ronaldov gol bol v rychlosti 113 km/h

Reagovat
smazaný uživatel

I když měl Luka v týdnu volno, dopřál bych mu trochu oddechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si myslím, že hrajeme v ofenzivě trochu individualisticky, mohli bychom si zakombinovat a dostat se do ještě větší pohody. V neposlední řadě by to podle mě přineslo více gólů.

Reagovat
Kenneth

Jj s 3 kridlama se nejaka kombinace da opravdu cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Di María hrál dneska velmi dobře a čekal bych ji i s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole na co čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej

Reagovat
Kenneth

To pak ten šašek zase může vykládat na tiskovce jak mu na Moratovi záleží a že ho nepustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se po dlouhý době Ronaldo ukapl a dal na jeho poměry fakt pěknej gol. Dlouho jsem u něj takovej gol neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naposledny loni v lednu proti Celte..

Reagovat
madridcan

Morata by mal ist prec...jednoznacne. To sa rovno moze Carlo tocit na lavicku, vyhliadnut si Moratu a zacat sa mu smiat do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jde dolů Ramos? Stejně bude stát příští zápas.

Reagovat
Ángel di María 22

Když opomenu občas ten centr, tak Dani se rozehrál hodně dobře, to jsem moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

Vedem 4:0 a Ccarlo raději sáhne do skvěle fungující obrany, než aby dal příležitost mladým ofenzivním hráčům, kteří potřebují herní praxi.

Reagovat
Billy McClane

Mame dvoch zdravych stoperov a hraju kazdy zapas 90 minut. Ramosa alebo Pepeho mal dat dole uz po polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dát jednomu volno během týdne v Pamploně a druhému příští týden na Espanyolu a ne takhle zasahovat do obrany během zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho má dnes narozeniny a měl přání jediný .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Guardiola má taky narozeniny a Bayern teče 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle mohla bejt cervena. Nacho muze bejt stasnej, ze ho spis jen skrtnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle kdyby dostal červenou, nemohl by říct ani popel.

Reagovat
madridcan

MORRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaazooo! Asistence nůžkami...

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrá asistence nůžkama

Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo vonkajším priehlavkom, CR zlomený pri pokuse o nožnice, ukážkový ofsajd...5:0

Reagovat
madridcan

Jaky ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

CR->Morata

Reagovat
madridcan

Stale si mi neodpovedal

Reagovat
smazaný uživatel

ukážkový, ja som to pozeral na nete a zdalo sa mi, že to bol ofsajd, počkám si ešte na nejaké highlighty

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
teenz

Ofsajd nebyl ani v jednom případě.

Reagovat
Billy McClane

Ronaldo jaka nahravka noznickami

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to tak chtěl nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že lidi ani neví co to je offside

Reagovat
santini

3 body by dnes boli ako z ríše snov. Osobne budem spokojný aj s jedným Hala Celta!!

Reagovat
Fairplay

Ronaldo nahrávka nůžkami Jinak dneska perfektní góly, jeden hezčí než druhej

Reagovat
Pigeon

http://www.youtube.com/watch?v=aMAcZFpvZ2o

Kdo byl ten, co někde na foru cpal video messiho sola a oháněl se tím, že takové goly cris neumí. Umí takové goly messi? nechci o tom polemizovat, jen si do dotyčného šprtnout

Reagovat
LAM
Reagovat
LAM
Reagovat
Pigeon

ten by se i přiblížil, nicméně na Ronaldův se to nechytá

Reagovat
LAM

A to je jako důležitý jestli dokázal vystřelit o nějakej kilometr rychleji?Messi potřebuje na gol průměrně dvakrát míň střel než Ronaldo.Je to jako kdyby si chtěl aby takovej Gerard z Liverpoolu nestřílel z dálky ale dával takový goly jako Messi

Jinak koukni na toto.To je dle mě lahůdka

http://www.youtube.com/watch?v=_-j4qP9vtyE

Reagovat
Pigeon

Já to psal na začátku. Nechci o tom polemizovat. Zapletl ses do něčeho, co nevíš odkud pramenilo. Nějaký fanoušek barcy nahodil sólo messiho a psal, že tohle prostě Cris nikdy neudělal, že je tedy Messi lepší. Já mu oponoval, že každý má něco a nedá se to takhle srovnávat. Jako příklad jsem dal, že messi nikdy nebude mít takovou střelu a hle, za den nebo dva se Ronaldo takhle předvedl. Tak jsem mu to tu naservíroval a doufám, že si toho všimne

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

tiež som nepochopil tie onanie nad Messiho čarovným gólom...čo bolo na tom špeciálne? takých padne každé kolo vo svete 20+

Reagovat
technecium

Taky bych ho dal z deseti pokusů za zápas jako ronaldo

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
One-Real

letos tu Décimu vystřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ako nechcem vraviet akurat o lige majstrov, ale absolutne by som sa necudoval, keby nam zabezpecil nieco dolezite. Ziarivy priklad je Torres

Reagovat
One-Real

Ještě se budete všichni divit.

Reagovat
madridcan

Ja sa vobec divit nebudem...ja ho mam celkom rad, doprial by som mu.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

0:36 - tá Gutiho patička

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, ten měl libový asistence, vždycky nejmíň čekaný řešení přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT pre kilyho:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=43830

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=211957

oni dvaja vam maju nejako viac pomoct?z mojho pohladu su to hraci do tretieho alebo stvrteho utoku

Reagovat
Kily

to už si fakt dělají srandu, zase nějaké experimenty, které dostanou přednost před odchovanci jenom kvůli tomu, že stojí více peněz a jsou ze zahraničí. A jenom doufám, že tohle nesměruje k tomu, že opravdu odejdou Tybor s Radilem a tihle dva by je měli nahradit

Reagovat
stas87

co vlastne viedlo tybora k odchodu z TN?viem ze v TN nie su prachy a ten tim je slaby ale to z nasej ligy alebo z khl nebol zaujem? rusi sa v cesku od dob jerofejeva a prokopjeva v cesku nechytili nikdy nie?a to je koniec 90.rokov co boli vo vitkoviciach

Reagovat
Kily

netuším, ale když už ho zmiňuješ, tak dneska dva góly. Z Rusů si v naší lize vždycky jako prvního vybavím Potajčuka a to je ještě o nějaký ten rok zpátky

Reagovat
valloire

Jaškin

Reagovat
madridcan

Uz som isiel napisat, ze Getafe to otoci a hned nato Borja spravi taku chujovinu. Zasluzena druha zlta.

Reagovat
Kenneth

Tak snad kopáči z Levante aspon bodík. To by bylo úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke poisteny na 60 mil

Reagovat
Dominator

Legendarny Ikechukwu Uche je akosi vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

je nějaké odůvodnění, proč na obou kanálech dávaji KHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnuti kokoti.

Reagovat
Ángel di María 22

Chvíli jsem uvažoval, že se na to možná kouknu, ale stream mi za to teda fakt nestojí.

Reagovat
patas92

Valdés, Montoya, Pique, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Alexis, Messi y Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si jde Leo pro hattrick

Reagovat
technecium

Když nad tím tak přemýšlím... Není Messi náhodou hráč, co má největší počet gólů v poměru k naběhaným km?

Reagovat
patas92

tak on je hráč, co má nejvíc gólu obecně

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je hráč, co má nejméně naběhaných km obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Standartka

Reagovat
smazaný uživatel

yeees

Reagovat
madridcan

Kez by chceli udrzat aspon do polcasu...

Reagovat
misinho7

nevidim to ruzovo

Reagovat
madridcan

Dalo sa cakat...nic ine som ani necakal. Do polcasu bude najskor uz otocene.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué Barcelona ale musí koupit stopera a hlavně vysokýho stopera, žádnej Inigo Martinéz. S edvouma vysokýma hráčema (Piqué a Busquets) to prostě nejde. Puyol asi bude pomalu končit no a pak zbývá Bartra, který má velký potenciál a Mascherano, který je sice dobrý, ale taky prcek Sem zvědav na souboj se City, hlavně na ty rohy. Touré,Negredo,Kompany,Lescott...

Reagovat
masly008

to je šílené tempo.jak hra za barákem.

Reagovat
madridcan

NEUVERITELNE co teraz Barcelona odfajcila Ale zas aj uzasny brankar

Reagovat
patas92

omg

Reagovat
smazaný uživatel

"spectacular"...to sedí.

Reagovat
Rssa

Levante si nezaslouží ani bod. Neskutečné štěstí...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
madridcan

Ej ale utahuje ta Barca sruby...zazrak ak Levante ,,prezije"

Reagovat
madridcan

Nestiham ani nic napisat, lebo vkuse sa daco deje Levante celkom dobre dve sance...skoda.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

teda pokud to byl sarkazmus

Reagovat
sensei25

okamžite by som odvolal trénera barcelony...do mužstva abosolútne nič nepriniesol...jediné čo je vidieť,že Guardiolovi nesiaha ani po členky....a ďaľší na odstrel by mal byť Fabregas...keď vidím jeho rýchlosť,tak musím ísť grcať...ak sa v Barcelone nezobudia,tak budú hrať max o 3 miesto v lige v ďalších sezonach a v európe neuhrajú nič...ale to tam neuhrajú už ani teraz

Reagovat
madridcan

pekne nasraty teraz na lavicke

Reagovat
masly008

a vidíš,před příchodem do barcy to byl jeden z nej záložníků na světě a co s ním za ty 2 sezony udělali že.

Reagovat
sensei25

taký spomalený bol aj v Arsenale...

Reagovat
masly008

rychlý nebyl nikdy,ale u nas se hrálo rychleji,takže mu stačilo předvídat a vědět kde se má pohybovat,tady v tom pomalém fotbale to asai nefunguje

Reagovat
masly008

ale pískat barcu musí být veget.valdez vyhodí míč a rozhodčí v chůzi dojde před 16ku a pak tam tak minutu čeká než dojdou i hráči barcy,až pak začíná pracovat.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
indy

opat stara klasika, vsetko na Messiho...Levante neni take dementne aby si to nevsimlo, vzdy pri tych narazackach sa zhrknu okolo neho a ta lopta nema ako prejst

Reagovat
sensei25

nemám slov z tej Barcelony,idem grcať...

Reagovat
madridcan

Tata stavka na mladez

Reagovat
sensei25

odkedy odišiel Gaurdiola,tak Barce ide dole z kopca...pod jeho vedením napádali hneď po strate lopty,behali...teraz sa tam prechádzajú ako jebnutý a nič z toho....nedá sa nato pozerať....

Reagovat
Kenneth

To není pravda. Dneska jste měli dobrý presink, aspon těch 20 minut co sem viděl.

Reagovat
sensei25

pozri si 10 zápasov z čias Guardioly a pozri si 10 zápasov s trénerom,ktorého volajú prijebanou prezývkou Tata...lezie mi na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

jediný Levante se snaží hrát fotbal, ale to už je normální když hraje Barcelona

Reagovat
Rssa

Ty vole, Levante si to plete s americkým fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

a Barcelona s házenou

Reagovat
Rssa

A to stažení Roberta bez odpískání faulu....

Reagovat
vocasisko

Xaviho s Fábregasem už nikdy nechci vidět vedle sebe v záloze

Reagovat
masly008

tak xavi hraje za zásluhy už jenom ne?

Reagovat
patas92

a Montoyu na hřišti

Reagovat
sensei25

som dal Barcu na tiket 2 krát v živote a dnes je ten druhý krát ja debilos....bodaj by pokapali banda kktov...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

hmm fanusik barcelony sa pozna

Reagovat
smazaný uživatel

Odvete Copi kde sa uz o nic nehralo postavi neymara a messiho a dneskam dokonca vonku skusa mladych , Tata je frajer

Reagovat
vocasisko

tak koho tam měl na posilení útoku postavit?

Reagovat
smazaný uživatel

keby posetril Neymara na cope mohlo to byt inak

Reagovat
vocasisko

tak jasně

Reagovat
sensei25

ten tréner stojí za veľké hovno....čo sa po jeho príchode zmenilo? Nič,je to horšie a horšie...na tú hru sa nedá pozerať...a ešte kkt isto povie po zápase,že je spokojný,že hrali vo vysokom tempe a neviem čo ešte...buzerant celý Tata

Reagovat
Billy McClane

Boha jak sa moze ten Pique hentak rozculovat...zaznam jasne ukaze, ze lopta ide od neho a on je jak zmyslov zbaveny

Reagovat
madridcan

Ja som prvotne myslel, ze chcel penaltu, lebo ukazoval na ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona po Pepovi je jasnou fackou všem imbecilům, podle kterých se může Barca trénovat sama.

Martino ven, prakticky celou sezonu je to hnus. Nepřinesl NIC nového, nedokázal nikoho přivést do obrany a po opadnutí boom-u nového trenéra mi to připomíná staré nechutné časy s Rourou na lavičce.

Reagovat
sensei25

to je ešte horšie ako ten Roura....neviem či ten Tata je slepí,alebo čo ale hrajú od zápasu k zápasu horšie a horšie...už môžme len snívať o tom obrovskom nasadení,kde súper nevedel kde mu hlava stojí....teraz v pomalom tempe a myslia si,že všetci sú jebnutý a nechajú ich prejsť až do prázdnej brány........kkt celý Tata....

Reagovat
madridcan

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

nech idú do piči s tou ich kopanou prijebanou...katastrofa.......im nezostáva už nič iné,len sa modliť,aby za 5 rokov prišiel Guardiola späť

Reagovat
vocasisko

uvědomit si v 80. minutě, že je potřeba vyhrát .... hmmmm, geniální

Reagovat
Rssa

Liga bude ještě zajímavá, i Atletico dneska ztratí

Reagovat
madridcan

Aj ja si myslim, ale ked nie, tak aspon skonci vasa seria

Reagovat
Rssa

No snad se poštěstí a neskončí. Série je to unikátní.

Reagovat
smazaný uživatel

Diametrálne odlišný zápas oproti tomu na začiatku sezóny, keď tam bol pressing, nasadenie, bojovnosť a produktivita...určite sa nedalo očakávať, že to dnes bude 7:0, ale výkon je sklamanie, výsledok ešte väčšie..No nič, treba sa z toho pozbierať a hádam sa forma vráti, necelý mesiac pred City by to bodlo..

Reagovat
Ángel di María 22

Snad ten Sport1 dá Atletico live

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
valloire

Fandům Barcelony tečou nervy. Paráda

Reagovat
madridcan

Kde?

Reagovat
valloire

no tady

Reagovat
10FKK

Jenom mladým a nezkušeným.. Kdo hrál někdy fotbal, tak ví, jak je těžké hrát proti autobusu! Levante je jeden z nejtěžších soupeřů v La Lize (doma) i vy jste to tam měli těžké a honili výsledek v nastavení. Škoda zranění Iniesty a Neymara, kteří umí 1 na 1 což dnes vázlo, ale klobouk dolů před Levante, které mělo organizaci hry na úrovni Atlética..

Tata mi udělal radost střídáním, jen měl střídat dřív!

Reagovat
valloire

už jen bod

Reagovat
10FKK

Neboj, taky ztratíte, zvlášť s Carlovou rotací

Reagovat
valloire

Všimni si,že od novýho roku jsme neinkasovali. To se mi líbí. Obrana je základ. Jak jsem nic moc od tý sezony nečekal,možná se ještě dočkáme překvápka.

Reagovat
10FKK

To bych nepřeceňoval... S Celtou to byla spíš nemohoucnost útočníků než skvělá obrana a Espanyol, Osasuna a Betis jsou v útoku neškodní i proti slabším týmům...

Reagovat
X-bano-X

Celta, Espanyol a Betis

Reagovat
Kenneth

Abyste z Espanyolu nešli na Nou Camp zpátky po kanálech.

Reagovat
X-bano-X

Pre nás je to derby. Derby môže skončiť akokoľvek, ale čo je to pre Real, že nad tým onanujete to netuším.

Reagovat
Kenneth

Onanuje tu jeden člověk. Navíc jsme v minulém roce s Espanyolem 2x ztratili a na Betisu prohráli. Takže co to tu rozjíždíš?

Reagovat
X-bano-X

A predtým? Veď Espanyol vám rok čo rok pravidelne odovzdával body, no a porovnávanie minuloročného Betisu, ktorý dal poháre s týmto, ktorý je najtragickejší za posledné roky je fakt úsmevné. To dokáže fakt len odborník

Reagovat
valloire

Tomu říkáš onanie jo? Napsal jsem,že jsme ještě neinkasovali,což je fakt.

Reagovat
X-bano-X

Fakty, ktoré by ťa mali najviac zaujímať sú aktuálne tretie miesto v lige, 21 inkasovaných gólov v 20 zápasoch a prehry s oboma súpermi v boji o titul.

Starostlivosť o nervovú sústavu culés je oproti tomu zanedbateľný problém.

Reagovat
valloire

Fakta mě právě zajímají. Třetí místo v lize o bod,od Nového roku jsme neinkasovali a stáhli náskok dvou týmů před námi o 4 body. To jsou fakta.

Reagovat
X-bano-X

Stáhli ste náskok 2 tímov, ktoré čírou náhodou hrali proti sebe

Reagovat
valloire

No a? Stáhli? Stáhli.

Reagovat
Kenneth

A vy jste neudelali zadny naskok i kdyz jste nas oba porazili.

Reagovat
migwel

.... počkej počkej a co ty palcový titulky... Messi obejde čtyči hráče a zavěsí !!!! ten už nehraje? A co poslední - Ronaldo má zlatý míč a my máme nejlešího hráče... (Barcelona)

Reagovat
drussbarb

Může vědět, v čem je rozdíl mezi tebou a Jirkou? Oprosťme se od toho, že Jirka má dobrý a ty špatný fotbalový vkus , zajímá mně diskutování na EF

Reagovat
valloire

Nemůžu napsat,když je to pravda a vyhazuje se tu trenér po remíze s Levante? Jasně,že ne všem tečou. Zbytek ...

Reagovat
Ángel di María 22

Doma to nemůže dopadnout jinak, Atleti jsou za chvíli na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda taky moc neočekávám, že by doma zaváhali.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca! Barca! Baaaaaarca!!!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Tomanatura

Mas odpoved u De Bruyneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jes, taky jsem tam jeste neco hodil.

Reagovat
fajdax

DIEGO COSTA - KLASICKÝ PŮL SEZONNÍ ÚTOČNÍK

Reagovat
Jerichoo

Costa je zmrd zmrdov, to je neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by si zaslúžil už nejakú červenú, to, čo tam v závere predvádzal bolo čisté divadlo alá Piqué Levante a Sevilla made my day

Reagovat
smazaný uživatel

tý vole, to bych u něj nečekal že ho to napadne dát Isco na "falešnou devítku" tím se mi stal o trošku sympatičtější

Reagovat
Pipo123

Toto musí Bilbao otočiť, skúsil som ten kurz 3,10 že vyhrajú pome

Reagovat
madridcan

1,35 na zaciatku zapasu a po polcase 3.10 hej? Pekna chujovina

Reagovat
Pipo123

málo či moc ? teraz je 3,50

Reagovat
Pipo123

málo či moc ? teraz je 3,50

Reagovat
madridcan

vela...po polcase ked je 0:1 a favorit je domaci, tak je ledva 2 kurz a nie to 3

Reagovat
Pipo123
Reagovat
madridcan

Chyby stavkovej treba vzdy vyuzivat Taky kurz by nebol ani nahodou. Tiez som raz tak vyuzil tri minuty pred koncom basketbal 140+ pri stave 67:68 Dufam, ze ti to vyjde, jednotku mam aj ja...

Reagovat
Pipo123

Dik, Boston už vyhral, tak už len Bilbao udržať a potom v noci Pitsburg čo by mala byť tutovka

Reagovat
madridcan

Len tak pre istotu, lebo nestava sa to casto...nedal si nahodou, ze vyhraju o dva goly? Kurz by sedel

Reagovat
Pipo123

Nene je to otočka, neviem ale ten kurz sa tam dlho pohyboval, celú prestávku aj po prestávke to tak bolo, takže ak tak môže to byť chyba človeka čo ten kurz vyhodnotil drž palce v noci :)

Reagovat
madridcan

Tsss...to by si mal mat doma. Aj oco mi to teraz potvrdil, ze to vyjde. Pozyvas potom

Reagovat
Pipo123

na zmrzlinu

Reagovat
Shevchenko

Pittsburg zatím nic moc teda Poslední zápas, nejnižší kurz, to moc dobře znám

Reagovat
madridcan

To iste mi povedal oco teraz Ale tiez umenie prvy s predposlednym z konferencie...

Reagovat
Pipo123

Sú to hovada hnusné

Reagovat
Ángel di María 22

De Marcoooooos

Reagovat
madridcan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

goooooooooooollll

Reagovat
-Carles-

Ako hrajú? Bude hcp 1?

Reagovat
Ángel di María 22

Ibai

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ángel di María 22

Trošku Robben (Alba vs Muller) gól.

Reagovat
Ángel di María 22

Anderrrrrrrrrrrrrrrr, jen si pěkně zlepšete skóre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele