Primera División - preview 2. kola

25.08.2012, 08:43, aktualizováno 27.08.2012, 08:50
Previews
Athletic má za sebou nepovedené první kolo, ve kterém se doma nechal rozdtřílet od Betisu, dnes Basky čeká náročná náprava na půdě Atlétika Madrid. Ve druhém pondělním utkání hostí nováček z Valladolidu pohárového účastníka Levante.
Real Valladolid - Levante UD  (pondělí 20:00)
Nováček ligy Valladolid zvládl svůj první zápas po návratu do nejvyšší soutěže na výbornou, když zvítězil na hřišti Zaragozy 1:0. O další body se bude rvát v pondělní dohrávce s Levante, které na úvod remizovalo doma s Atlétikem Madrid 1:1. Primera División se na stadion Nuevo Jose Zorilla vrací po dvou letech.

Valladolid předvedl v prvním kole velmi takticky vyspělý výkon, když soupeře za celý zápas nepustil do nějakého souvislejšího tlaku a sám v závěru prvního poločasu udeřil - trefil se záložník Óscar. I po pauze pak Pucela svědomitě bránila a zkušeně si vítězství 1:0 pohlídala. "Nemohli jsme si přát lepší začátek, jsem na hráče pyšný. Tohle jsou důležité tři body, které mi dodávají sebevědomí, celý tým utkání odmakal od první do poslední minuty a výhru vybojoval," komentoval po konečném hvizdu trenér třetího celku loňské sezony Segundy División Miroslav Đukić.

Ani Levante si ovšem nemůže na své první vystoupení v letošním ročníku nikterak stěžovat, remíza s Atlétikem Madrid se dá, zvlášť vzhledem k průběhu, brát jako solidní výsledek. Zázrak předešlé sezony a nakonec šestý tým celkového pořadí jen těžko zopakuje podobné výkony, plichta s předtím týmem španělské ligy a stálým účastníkem minimálně Evropské ligy ovšem není nic, za co by se ve valencijské oblasti museli stydět.

Hosté ve čtvrtek zažili historický moment, Levante si totiž vůbec poprvé zahrálo evropské poháry. A nevedlo si vůbec špatně, na půdě skotského Motherwellu zvítězilo 2:0 a před odvetou je velmi blízko postupu. O branky vítězů se postarali Juanlu a Nabil El Zhar, oba by přitom neměli chybět ani v sestavě na ligový duel proti Valladolidu.

Nedávná historie pamatuje čtyři vzájemné souboje obou celků, v nichž byli pro někoho možná překvapivě o něco úspěšnější domácí. Ti vyhráli dvakrát - jednou doma a jednou venku, jednou na svém stadionu uhráli divokou remízu 3:3 a pouze jednou zvítězilo Levante. Poslední takový střed těchto protovníků je však už mírně zašlý prachem - museli bychom za ním jít o více než čtyři roky nazpět.

Domácí si zatím nemají na co stěžovat ani v ohledu na absence - chybět by neměl jediný člen kádru! To Levante se přece jenom bez dvojice fotbalistů obejít musí, Juanfran má poraněné koleno a mimo hru by měl být ještě minimálně čtrnáct dní, Nikosa Karampelase zase trápí poraněný kotník, datum jeho návratu na zelený pažit je v tuto chvíli stanoven na konec září.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Valiente, Balenziaga - Rubio, Pérez - Ebert, Óscar, Omar - Guerra
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Lell, Ballesteros, Navarro, López - Diop, Iborra - El Zhar, Barkero, Juanlu - Ángel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (pondělí 22:00)
Přesně 110 dní poté. Místo Bukurešti Madrid a stánek Vicenteho Calderóna, místo klasického pohárového 20:45 až od deseti hodin našeho času. Chystá se odveta finále Evropské ligy, ovšem bez několika hlavních protagonistů a pochopitelně v rámci rozjezdu nového ročníku La Ligy.

Tím skoro jediným pilířem, který zůstal a dál pálí ostrými za celek, jehož dres oblékl i před finále EL, je Falcao. Kolumbijský střelec v květnu Athletic sestřelil dvěma góly, a ačkoliv do sítě Levante minule neposlal ani jeden kousek, opětovně se na něj v Madridu budou spoléhat. Druhý bukurešťský střelec - a dost možná muž inkriminovaného zápasu - už totiž Atléticu nepatří. Brazilec Diego se vrátil do Wolfsburgu, odkud v hlavním městě Španělska pouze hostoval.

Jestliže červenobílí se ale pořád mají ke komu upínat, Athletic o své dvě nejvýraznější postavy technicky přišel. Llorente i Javi Martínez sice formálně stále spadají pod křídla mužstva z Bilbaa, avšak oba jsou shodně na odchodu. K tomu si přidejte domácí selhání v prvním kole (pět obdržených gólů od Betisu), jež akorát navázalo na špatnou koncovku loňské sezony, a celkem hladce vám vyjde, že nyní fanoušci Athleticu musejí mít k radosti hodně daleko. Tedy co se ligové soutěže týče - v pohárové Evropě to po debaklu Helsinek (6:0) zase vypadá nadějně.

Nejspíš si i připomínají poslední "raketový" start do nového ročníku. Vloni Baskové dlouhých pět úvodních kol čekali na vítězství a výlet na Vicenteho Calderona vskutku neslibuje, že by se zrovna dnes mělo něco lámat. Athletic tu sice dříve poměrně často bodoval, ovšem vždy, když šlo o rozjezdy sezon, tak s Atléticem nehrál ucházející, ba leckdy ani vyrovnané partie.

Pokaždé byl sice dějištěm takových duelů stánek v Bilbau, nicméně předloňské druhé kolo (již téměř dokonalá paralela) i zářijová střetnutí z let 2006 a 2007 mohou být strašidelným mementem. Vždy se totiž inkasovalo minimálně dvakrát a obrana Athleticu proti sevillským vpravdě nezaválela.

Kromě zmíněných Llorenteho s Javim Martínezem Marcelo Bielsa rozhodně nevyužije služeb Davida Lopeze, Ustaritze ani Cerrajeríi; a to ze stejných důvodů jako dvě stálice - také tito tři si hledají nové angažmá. Kompletní pětice se pak už ani neúčastní taktických porad Athleticu.

Madridské, konkrétně mladíka Kadera, potkala nepříjemná událost na posledním předzápasovém tréninku. Francouzský útočník, jenž na půdě Levante plnil roli žolíka, si totiž zlomil klíční kost a dost možná bude muset pod nůž. Jiný forvard, loňský nešťastník Diego Costa, už naopak bude v pořádku a připraven krýt záda neohroženému Falcaovi.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Filipe, Miranda, Godín, Silvio - Mario Suárez, Gabi - Adrian, Arda, C. Rodríguez - Falcao
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraízoz - Iraola, San José, Gurpegi, De Marcos - Herrera, Iturraspe - Susaeta, Muniaín, Pérez - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Nedělní program druhého kola nejvyšší španělské soutěže zahájí souboj Barcelony na horké půdě Osasuny. Hosté za sebou mají úspěšný vstup do sezony, zvládli jak úvodní kolo Primery, tak také první polovinu bitvy o španělský Superpohár. To domácí v prvním kole nestačili na lováčka z Deportiva a ztracené body by rádi nahnali právě v souboji s Blaugranas.

Nutno říct, že Osasuna před týdnem nebyla o moc horším týmem než La Coruňa, ovšem krátce po poločase inkasovala z kopačky Rikiho a když v závěru otevřela obranu ve snaze o vyrovnání, přidal jí Nelson Oliveira druhý, už rozhodující, zásah. "Porážka nás samozřejmě bolela, ale z toho zápasu si můžeme vzít ponaučení. Nebyli jsme horší než soupeř, přesto jsme odešli poraženi, to by se nám stávat nemělo," uvědomuje si kouč domácího celku José Luis Mendilibar.

Nyní čeká mužstvo z autonomní oblasti Navarra jedna z nejtěžších možných překážek, tedy Barcelona. Osasuna však v žádném případě nemusí skládat zbraně, naposledy v minulé sezoně si totiž ukázala, že Barcu lze na domácím hřišti porazit. Na Nou Campu sice Mendilibarovi svěřenci dostali "osmičku", ovšem na stadionu Reyno de Navarra porazili obhájce titulu 3:2 a v podstatě se tak přičinili o titul v rukou Realu.

"Ukázali jsme si, že to jsou také jen lidé a že s nimi lze hrát vyrovnanou partii. Teď je jen na náš, abychom to potvrdili, na druhou stranu si ovšem musíme přiznat, že Barcelona loni nebyla v ideálním rozpoložení, zato nyní má opět skvělou formu," přiznává Mendilibar.

Ano, nástup Blaugranas do nového ročníku byl vskutku impozantní. Před týdnem to v ligové premiéře nového kouče Tita Vilanovy odnesl Real Sociedad, jenž z Nou Campu odjížděl s debaklem 1:5. Dvakrát se přitom trefil Messi, po jednom zásahu přidali Puyol, Pedro a také uzdravený Villa. Ve středu byl pak na programu první zápas v rámci boje o Superpohár, slavné El Clásico, a Barca ho zvládla lépe - vyhrála 3:2 a nakročila za první trofejí.

"Byli jsme lepší než Real, to nám dovává pořádnou dávku sebevědomí. Jsme v dobré formě a chceme to potvrzovat v každém utkání. Víme, že Osasuna dokáže na domácím hřišti potrápit jakéhokoliv soupeře, respektujeme ji, ale jedeme si pro tři body, nic jiného nepřichází v úvahu," říká jasně obránce Dani Alves.

Zatímco domácí by měli být v plném počtu, hosté schovávají na marodce, pochopitelně kromě Erica Abidala, jen samé mladíky. Mimo hru jsou Isaac Cuenca, Thiago Alcántara a Marc Muniesa. I tak je ale samozřejmě Barcelona velkým favoritem utkání. Jenže to byla i loni - zopakuje Osasuna senzační výsledek?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Bertran, Arribas, Flano, Damia - Punal, Loe, Cejudo, Nino, Sisi - Llorente.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdes - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Messi, Sanchez, Iniesta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 6.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Druhé kolo španělské nejvyšší ligy svedlo dohromady dva celky z jihu Španělska, Granadu se Sevillou. První ze zmíněných andaluských klubů čeká náročný boj o setrvání v Primera División, ten druhý zase boj o evropské poháry. Dá se tak čekat zajímavé utkání, ve kterém se žádný z týmů nebude chtít spokojit s remízou.

Granadský gólman Tono v rozhovoru s deníkem Marca kladl důraz na zisk co nejvyššího počtu bodů v domácím prostředí na stadionu Los Carmenes. Právě to podle něj určí, nakolik se svěřenci Juana Antonia Anquely namočí v sestupových vodách. A kdy jindy začít ze svého stadionu budovat neporazitelnou pevnost než v derby se Sevillou.

"Přežití v Primera División je podmíněno neproklouzáváním bodů pryč z domácích zápasů. Chceme letos z Los Carmenes udělat pevnost. Na začátku sezony je velmi důležité bodovat natolik, aby měl klub nahráno do doby, kdy přijde krize," vysvětluje 32letý brankář. Sám již má se sestupem z první ligy zkušenosti, byl totiž u spadnutí Racingu Santander v minulé sezoně. Podle vlastních slov mu změna prostředí po sedmi letech v Kantábrii prospívá. "Zde v Granadě jsem znovu našel své ambice, které už mi v Santanderu po tolika letech trošku scházely. Nyní se chci ujistit, že budou všichni s mými výkony spokojení," dodal na závěr Tono.

Domácí trenér Anquela by se mohl odhodlat dopřát premiérový start nové posile z Udinese, Gabrielu Torjemu. Vepředu by si měl místo udržet kanonýr Floro Flores, navzdory okázalému gestu nespokojenosti s jeho střídáním v minulém zápase. Na druhé straně je ve hře téměř zázračný návrat Hedwigese Madura poté, co mu byla teprve před několika týdny diagnostikována srdeční vada. Na svůj debut čeká také čerstvá posila do sevillské obrany Alberto Botía. Vyloučený je naopak start Diega Perottiho a Geoffreyho Kondogbii, kteří vypadli z nominace na nedělní zápas z důvodu zranění.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, López, Gómez, Siqueira - Iriney, Rico - Torje, Arabi, Orellana - Flores
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
López - Cicinho, Fazio, Spahic, Navarro - Trochowski, Medel, Rakitic - Navas, Negredo, Reyes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (neděle 21:00)
Jak byl Real v minulé sezoně dominantní, do nového ročníku nevstoupil rozhodně podle svých představ. Úvodní ligová remíza s Valencií a následná porážka v Clásiku od Barcelony, to není bilance, se kterou mohou být v hlavním městě Španělska spokojeni. Třetí překážkou Bílého baletu je městské derby s Getafe a Mourinhovi hoši si chtějí za každou cenu dojít pro první vítězství.

Takhle si to v táboře obhájců titulu určitě nepředstavovali. Valencia sice byla na rozjezd jeden z nejtěžcích možných soupeřů, na druhou stranu se však utkání hrálo na stadionu Santiaga Bernabéa a vládce loňského ročníku si doma ztrácet dovolit nemůže. Leč stalo se, Real sice už v desáté minutě poslal do vedení Higuain, jenže pak vyrovnal Jonas a nebýt nesprávně odpískaného ofsajdu Soldada, mohli Netopýři uzmout všechny body.

Ve středu pak Bílý balet zcela evidentně herně zaostával za Barcelonou a může být hodně rád, že si Valdés neodpustil v závěru zápasu hrubku a Di María snížil. Takhle z toho byla jen porážka 2:3 - více reálně vytěžit nešlo. Už za pár dní je na programu odveta a pokud se Real nezlepší, jen těžko může na zisk Superpoháru pomýšlet. Ještě předtím ale cestuje jen pár kilometrů na hřiště Getafe k měststkému derby, na které nemá z minulých sezon zrovna nejlepší vzpomínky. Prohrál ho sice naposledy před čtyřmi lety (hned dvakrát v řadě) a od té doby jen vítězí, prakticky vždy se však pořádně trápí. Ve zmíněném odboví jen jednou vyhrál výrazným rozdílem, 4:0, jinak z toho žádné přesvědčivé výsledky i přes naprosto neporovnatelnou sílu kádru nebývají.

Domácí v prvním kole nezískali ani bod, na půdě Sevilly podlehli 1:2. A to prohrávali už o dvě branky, poté se však výrazně zvedli a utkání dokázali zdramatizovat, jenže vyrovnat už nikoliv. Přesto si kouč Luis García odnesl ze zápasu několik pozitiv. "Jsem potěšen, s jakým zápalem pro hru, s jakou vírou v dobrý výsledek a s jakým herním projevem jsme na soupeře vyrukovali. Nemáme ani bod, z čehož pochopitelně nemám radost, ale věřím týmu, že se tyto aspekty hry promítnou i do bodového ohodnocení," prohlásil getafský trenér.

Vysoce nepravděpodobný je stále start stopera Pepeho, který utrpěl zranění hlavy a nenastoupil už ani v týdnu proti Barceloně. A Real se musí obejít ještě bez Nuriho Sahina, jehož hostování v Liverpoolu bylo včera dotaženo do zdárného konce a záložník tak už odcestoval do Anglie, kde se připravuje se svým novým týmem. Ani domácí nemají k dispozici celou šíři kádru - do hry nezasáhne Pedro Leon, jenž je do Getafe zapůjčen právě z Realu a proto proti svým nemůže nastoupit.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Abraham, Alexis, Torres - Míchel, Lacen - Barrada, Lafita, Castro - Miku
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo - Khedira, Alonso - Di María, Özil, Ronaldo - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Deportivo La Coruña  (neděle 23:00)
Zajímavý souboj uzavře nedělní program Primery División, Valencia na Mestalle přivítá Deportivo. Netopýři jdou do zápasu posilněni o zisk nečekaného bodu z prvního kola, to hosté mají body na svém kontě rovnou tři a mohou tak jít do zápasu druhého kola v klidu, svou premiérovou úlohu po návratu mezi elitu zvládli na jedničku a nyní mohou jen překvapit.

No, na jedničku... Deportivo herně rozhodně nepřesvědčilo, po této stránce se určitě čekalo lepší vystoupení poté, co Depor zválcoval celou Segundu a do Primery šel posílen o několik zajímavých hráčů, příprava se mu navíc vydařila. Nakonec z toho však byl nervózní duel plný nevynucených chyb, který ale přesto skončil pro La Coruňu úspěchem. Gól Rikiho a závěrečná pojistka Oliveiry znamenaly vítězství nad Osasunou 2:0, výsledkově tedy vše proběhlo naprosto v pořádku.

Také Valencia v prvním kole splnila svou úlohu nad očekávání dobře, přestože byste od třetího týmu konečné tabulky loňského ročníku zřejmě čekali více než bod. Jenže Netopýři se představili na půdě mistra - Realu Madrid - a obstáli. Plichta 1:1 je výborným výsledekm, ovšem mohlo to býr pro svěřence Mauricia Pellegrina ještě lepší, kdyby rozhodčí nesprávně odmávaným ofsajdem nevzal prakticky jistý gól z kopačky Roberta Soldada.

Za posledním vzájemným soubojem obou týmů musíme jít, vzhledem k minuloroční absensi Deporu mezi španělskou fotbalovou smetánkou, o dva roky zpět, tehdy Valencia vyhrála oba zápasu shodně 2:0. O další rok dříve se oba celky utkaly rovnou čtyřikrát a o něco úspěšnější byla v lize opět Valencia (výhra a remíza), z postupu do čtvrtfinále poháru Copa del Rey se však na úkor Netopýrů radovalo Deportivo. Tehdy se také zrodil doposud poslední triumf La Coruně na Mestalle, za tím dalším musíme jít až do roku 2005.

Domácí se budou muset obejít bez dvojice středních záložníků, dlouhodobě mimo hru jsou Ever Banega a Sergio Canales. Hosté jsou v plném počtu, ovšem bez Andrése Guardada, jednoho z hrdinů loňské druholigové sezony, talentovaný křídelník totiž zamířil právě do Valencia a dnes tak odehraje velice speciální utkání. To samé se na druhé straně přihodí Carlosi Marchenovi, dlouholetý obránce Netopýrů nyní působí v kádru Deporu.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Rami, Ruiz, Mathieu - Gago, Tino - Feghouli, Jonas, Guardado - Soldado.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Pablo, Aythami, Marchena, Evaldo - J. Dominguez, Aguilar - Gama, Valeron, Pizzi - Riki.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Celta Vigo  (sobota 19:00)
Druhé kolo Primera División odstartuje zápasem mezi Realem Sociedad a Celtou Vigo. Oba týmy prohrály své úvodní zápasy a mají tak co napravovat.

Navzdory kruté porážce z dílny Barcelony v úvodním kole je záložník Realu Sociedad Asier Illarramendi stále přesvědčen o tom, že jeho baskický tým dokáže v této sezoně velké věci. Kouč Sociedadu Philippe Montanier přes léto nelenil a přivedl hned několik kvalitních posil. Po úspěšném hostování zde natrvalo zakotvil Carlos Vela z Arsenalu, z Realu Mallorca přišel Gonzalo Castro a AS Řím opustil na roční hostování krajní obránce José Ángel.

Tito hráči sice nedokázali odvrátit pětigólový příděl na Nou Campu, ale španělský reprezentant do 21 let Illarramendi věří v lepší zítřky, a to hned před prvním domácím zápasem s ligovým nováčkem Celtou Vigo. "Můžeme dosáhnout něčeho velkého, třeba se i stát zjevením celé ligy. Na druhou stranu by nebylo rozumné vyhlašovat útok na evropské poháry, protože s tímto cílem jde do ligy spousta dalších týmů. Když se k nim přidáme, zbytečně se dostaneme pod větší tlak, který by nám mohl uškodit," pověděl španělský záložník deníku AS.

"Věděli jsme, že vyrovnat se Barceloně bude velmi obtížné. Teď nás čeká první domácí zápas, a proto chceme a potřebujeme předvést svůj nejlepší výkon," dodal Illarramendi.

Stejně jako Sociedadu, tak i Celtě Vigo nevyšel zápas prvního kola, v němž doma podlehla Malaze 0:1. Galicijský klub však mezitím posílil Michael Krohn-Dehli. Dánský reprezentační záložník věří, že je ve správné fázi své kariéry k tomu, aby se naplno prosadil. "Můžu se stát jedním z lídrů tohoto týmu. Přicházím v době, kdy je mi čerstvě 29 let, takže za sebou mám mnoho odehraných zápasů. Mám plnou důvěru ve své schopnosti a jsem připraven zanechat ve španělské lize odpovídající dojem. To nejdůležitější však je, abych pomohl týmu vyhnout se sestupu," řekl Krohn-Dehli oficiálním klubovým stránkám.

Na straně domácích se pravděpodobně objeví v základní sestavě Vela i Ángel poté, co proti Barceloně pouze naskakovali z lavičky náhradníků. Chybět má naopak Gorka Elustondo, jehož by mohl zastoupit Markel Bergara.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Estrada, Ansotegi, González, La Bella - Bergara, Illarramendi - Prieto, Castro, Griezmann - Vela
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - Mallo, Cabral, Túňez, Lago - Oubiňa, Bustos - Lucas, Fernández, Krohn-Dehli - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Zaragoza  (sobota 21:00)
O své první body v sezoně budou v sobotu večer bojovat oba zúčastněné kluby na stadionu Cornella - El Prat, domácí Espanyol, už doplněn o svou významnou posilu z Turecka, bude bojovat proti Zaragoze. Katalánský celek odjel v prvním kole poražen z půdy Mallorky, hosté zase doma nestačili na Valladolid. A tak mají obě mužstva co napravovat...

Hlavně domácí se už zřejmě před týdnem viděli na cestě zpět z Baleárských ostrovů s cenným bodem na kontě, jenže pět minut před koncem podruhé v zápase neuhlídali kanonýra Mallorky Hemeda a byla z toho porážka 1:2. Mimochodem, jedinou branku Espanyolu vstřelil už v šesté minutě Wakaso, jenž vyrovnával na 1:1 a trefy se tedy dočkal hned při své soutěžní premiéře v modrobílém dresu.

Souboj Zaragozy s nováčkem Primery División, Valladolidem, celý program prvního kola uzavíral. Blanquillos ale vstup do nové sezony vůbec nezvládli, prohráli doma 0:1 body tak potřebují získat jinde. Hřiště Espanyolu se pro to zdá být poměrně nadějným místem, Zaragoza tu vyhrála dvakrát ze čtyř posledních pokusů. Naposledy se tak stalo při zatím posledním vzájemném měření sil, v polovině února letošního roku se zrodil výsledek 0:2.

Je tomu přesně týden, co Espanyol oficiálně dotáhl příchod bývalého portugalského reprezentanta Simaa Sabrosy z tureckého Besiktase, a jestliže dvaatřicetiletý technický křídelník nemohl stihnout nastoupit v prvním kole, nyní už je stoprocentně připraven a zaujme pravděpodobně místo u pravé postranní lajny. Na dres si Simao vybral svou oblíbenou dvacítku a teď už nic nebrání jeho premiéře za Espanyol. Zaplnila se tak zřejmě poslední na první pohled evidentní slabina v domácím týmu, Simao by se měl po boku Verdúa okamžitě chopit dirigentské taktovky a vytvářet šance pro dvojici Álvaro Vázquez, Mubarak Wakaso. Chybět bude kouči Pochettinovi trojlístek Raul Baena, Sergio Garcia a Diego Colotto

Na druhé straně je stále nejistý start útočníka Carlose Arandy, který sice s týmem odcestoval do Barcelony, o jeho případném umístění do základní jedenáctky se však rozhodne až krátce před výkopem. Jistotou jsou pak absence Glenna Loovense a Ivana Obradoviće. Přestože se jedná o teprve druhý víkend plný španělského fotbalu, dá se s klidem říct, že se hraje o hodně. Minimálně tedy o první body do tabulky, které pomohou nakopnout ten či onen tým k lepším zítřkům.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - López, Forlín, Moreno, Capdevila - Sánchez, Gómez - Simao, Verdú, Wakaso - Álvaro
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Goni, Álvaro, Paredes, Abraham - Zuculini, Romaric - Oriol, Apoňo, Montaňés - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Rayo Vallecano  (sobota 21:00)
Byl to Real Betis, kdo se postaral o největší přestřelku prvního ligového kola, a po výhře 5:3 na půdě Athleticu hodlá tento víkend převálcovat Rayo Vallecano. Madridskému klubu mají Sevillané co vracet - v minulé sezoně jasně prohráli oba vzájemné zápasy, aniž by vstřelili jedinou branku.

Útočník Betisu Jorge Molina přispěl k výhře v Bilbau dvěma góly a vědom si loňského měření s Rayem, snaží se poučit z chyb, které tehdy Real obraly o body. "Musíme je brát vážně, protože minulý rok nás dvakrát porazili. Bude to obtížné, musíme odevzdat 100 % a napravit naše chyby, abychom byli schopní získat tři body. Musíme se soustředit sami na sebe, a pokud předvedeme svou hru, budeme k našemu cíli na dosah," prohlásil Molina.

Domácí trenér Pepe Mel se nevyhne alespoň několika změnám v sestavě, neboť jak Rubén Pérez, tak Rubén Castro do sobotního utkání z důvodu zranění nezasáhnou. Ve hře je tak debutový start pro útočníka Joela Campbella, který je v Betisu na hostování z londýnského Arsenalu. Volné místo v záloze by měl vyplnit José Canas.

Stejně jako příští soupeř, i Rayo odstartovalo sezonu výhrou díky krásné Trashorrasově brance v samém závěru zápasu s Granadou. Výhra 1:0 také značila první čisté konto nové stoperské dvojice ve složení Alejandro Galvez - Jordi Amat, a Galvez věří, že se jim na kobylku nedostane ani Betis. "To nejdůležitější bylo odnést si tři body, ale našly se i další pozitivní věci. V první půli jsme hráli dobře, v té druhé jsme však byli nepřesní a udělali příliš mnoho chyb. Byla z nás asi cítit nervozita kvůli tomu, že šlo o náš první zápas doma. Věříme, že proti Betisu předvedeme ještě lepší výkon," slibuje Galvez.

"Je sice pravda, že Betis má prvotřídní útočníky, ale my se zase můžeme spolehnout na silnou defenzivu. Rubén Castro je pro ně navíc velmi důležitý hráč a jeho zraněním nám tak hraje do karet," prohlásil na závěr 23letý Španěl.

V sestavě Raya by si měla odbýt debut nová posila z Valencie Alejandro Domínguez. Otazníky visí nad startem Amata, a tak je možné, že se po boku Galveze ve středu obrany představí Mikel Labaka.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Chica, Paulao, Dorado, Nacho - Beňat, Caňas - Pozuelo, Agra, Carlos - Molina
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Amat, Casado - Fuego, Adrián - Lass, Piti, Carlos - Billie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - RCD Mallorca  (sobota 23:00)
V nepříliš atraktivní dobu je na závěr sobotních utkání stanoven zápas Malagy s Mallorcou. Oba týmy se budou snažit navázat na úspěšný vstup do nové sezony.

Navzdory finanční nejistotě a prodeji klíčových hráčů jako Santi Cazorla nebo Rondón se Malaze vstup do sezony povedl náramně. První ligové kolo přineslo výhru 1:0 na hřišti Celty Vigo díky brance teprve šestnáctiletého Fabrice Olingy. V kvalifikaci Ligy mistrů pak klub přivítal na stadionu La Rosaleda aténský Panathinaikos a příští týden bude v odvetě na půdě řeckého mistra hájit pohodlné vedení 2:0. Ještě předtím ovšem Malagu čeká domácí zápas s Mallorcou.

Domácí kouč Manuel Pellegrini se nehodlá nechat unést dosavadními výsledky a pozornost věnuje pouze nadcházejícímu ligovému duelu. "Jsem velmi spokojen s naším výkonem i konečným výsledkem," hovořil Pellegrini po zápase s Panathinaikosem. "Ale v současné situaci, kdy před sebou máme odvetu v Řecku, není moudré být přehnaně optimistický, protože to může vést k pocitu sebeuspokojení."

"Hrajeme zápas o délce 180 minut a doposud si vedeme velmi dobře. Nicméně, teď se plně soustředíme jen na Mallorcu. Teprve v neděli poté, co utkání skončí, začneme přemýšlet nad úterním střetnutím," doplnil chilský trenér.

Pellegrini očekává, že sobotní zápas nebude lehký. První ligové kolo, v němž Mallorca doma porazila Espanyol 2:1, mu dává za pravdu. "Soupeře vždy poctivě sleduji. Budeme se zítra snažit vnutit soupeři náš herní styl, třebaže tým Joaquína Caparrose se na hřišti jen tak přehrát nenechá. Mallorca má dobrý tým s několika kvalitními hráči, kteří pokračují ve skvělých výkonech z minulé sezony, což je důvod, proč jsou tak těžko k poražení stejně jako tehdy," shrnul Pellegrini kvality příštího soupeře.

V základní sestavě Mallorcy se může poprvé objevit nová akvizice Pedro Geromel. Brazilský obránce má nahradit Ivana Ramise, který před sezonou odešel do anglického Wiganu.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Demichelis, Weligton, Monreal - Toulalan, Camacho - Joaquín, Isco, Buonanotte - Fabrice
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Navarro, Nunes, Bigas, López - Nsue, Pina, Márquez, Pereira - Hemed, Víctor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona11005:13
2.Real Betis11005:33
3.Deportivo La Coruña11002:03
4.Sevilla FC11002:13
 RCD Mallorca11002:13
6.Rayo Vallecano11001:03
 Real Valladolid11001:03
 Málaga CF11001:03
9.Valencia CF10101:11
 Levante UD10101:11
 Atlético Madrid10101:11
 Real Madrid10101:11
13.Getafe CF10011:20
 Espanyol Barcelona10011:20
15.Granada CF10010:10
 Real Zaragoza10010:10
 Celta Vigo10010:10
18.Athletic Bilbao10013:50
19.CA Osasuna10010:20
20.Real Sociedad10011:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (377)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fabrice

Reagovat
Kenneth

Hmm Getafe . Vůbec z toho nemám dobrý pocit.

Reagovat
X-bano-X

"Posila z Dánska se proti Sociedadu nejspíše rovnou objeví v základu namísto Álexe Lópeze nebo Cristiana Bustose. Na straně domácích se pravděpodobně objeví v základní sestavě Vela i Ángel poté, co proti Barceloně pouze naskakovali z lavičky náhradníků. Chybět má naopak Gorka Elustondo, jehož by mohl zastoupit Markel Bergara.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:

Bravo - Estrada, Ansotegi, González, La Bella - ELUSTONDO, Illarramendi - Prieto, Castro, Griezmann - Vela

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:

Varas - Mallo, Cabral, Túňez, Lago - Oubiňa, BUSTOS - Lucas, Fernández, LÓPEZ - Aspas"

Niečo nám tu nehraje. Ako môžete napísať že nebude hrať a potom ho tam s kľudným svedomím švacnúť.........

Reagovat
Counter

On to fakt někdo čte! Díky za upozornění

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to možná čte, ale bohužel je to velmi pravidelně jeden velkej blábol, když se nejedná o nějaký z cca 5ti největších španělských klubů...

Reagovat
stas87

OT:madridcan,ty si zakladal ligu u fanty v PL?ak hej,mozem sa este prihlasit?

Reagovat
Kenneth

Miguel19

Reagovat
madridcan

ja mam len taku ,,kamaratsku" , ale viac menej by si mi nevadil. Hod na seba kontakt a Ti poslem kod.

Reagovat
stas87

stas87@seznam,cz mail staci?

Reagovat
madridcan

jasne, ze staci Mal by si ho mat

Reagovat
stas87

mam dik

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám výhru o dvě branky, tak snad mě kluci nezklamou. Nevíte, jestli bude už Song připraven do hry?

Reagovat
alcantara

Od zaciatku asi nie, ale Tito na tlacovke hovoril, ze je pripraveny hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na osasune sa hrá velmi tažko navyše tažký zapas z realom v nohách.Budem rád za akúkolvek výhru.

Reagovat
madridcan

Som zvedavy ako zajtra Sport TV vyriesi prenosy

Reagovat
Kily

nebude Sevilla, jinak na jedničce PD šest hodin v kuse, alespoň to mají na svých stránkách

Reagovat
madridcan

aha vlastne pozeram, ze uz zmenili casy...no ved preto

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou jsem narazil na zajímavou stránku s daty o penaltách a musím smeknout před Cristianem, ta přesnost jeho střel je neskutečná (hlavně do levého spodního rohu).

http://tinyurl.com/9xwe2sk

Reagovat
smazaný uživatel

A opticky ještě lépe to vypadá u Zlatana, tomu se snad penalta chytit nedá.

http://tinyurl.com/bnh5hma

Reagovat
One-Real

když jsme u těch zajímavých statistik, nevím jestli je to pravda,ale

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/527011_468100453230176_264897644_n.jpg

Reagovat
Rssa

Nebo takový Villa, ten je snad stoprocentní

Reagovat
One-Real
Reagovat
Kily

ee, od poloviny roku 2009 do poloviny roku 2010 nedal dokonce tři. Nejdřív na Poháru FIFA (ale tam dal pak gól hned o půl minuty později), pak v zápase EL v Janově (kde v nastavení i tak dal po chybě gólmana na 2:1) a pak na MS proti Hondurasu (viz. výš). Jinak za nás pak nedal ještě jednu kdysi doma proti Deporu, tam ale rozhodčí nechal penaltu opakovat a tu proměnil už hodně suvěrénně

Reagovat
Kily

i když pokud se budeme bavit výhradně o PD, tak tam stoprocentní dost možná opravdu je

Reagovat
Rssa

Tak vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to má taky hodně s přehledem.

Reagovat
Kenneth

A kopal jich kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tý stránky má 22/23, Cristiano 33/34 (počítají se ligový zápasy, tudíž i PL).

Reagovat
Kily

není to rok stará statistika?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, Ronaldo tam má všechny.

Reagovat
Kily

chybí mu tam ta neproměněná ze San Mamés

Reagovat
Kily

a pak proměněná v Granadě, tak možná jenom neaktualizované po posledních kolech loňské sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mají tam naposledy Atlético, což je konec dubna. Myslel jsem, že pak už nic nekopal.

Reagovat
smazaný uživatel

konec

Reagovat
madridcan

Inak aj vcera/predvcerom som si potvrdil, ze keby sa brankari pri Messiho penaltach hadzali skor po svojej lavej ruke, tak maju dost velku sancu, ze mu tu penaltu chytia...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči obvykle kopou většinu svých penalt křížem přes nohu, takže ta strana až tak moc překvapivá není, ale bohužel je vidět, že ty jeho šmrdly nejsou ve srovnaní s TOP exekutory ani nejlépe umístěné.

Reagovat
madridcan

on to ani nezvykne dat na istotu-bud viac k zrdi alebo viac pod brvno. Kope to kustik nad zemou a tak to brankar v pohode chyti. Ak by sa Iker hodil na tu stranu, tak to uplne v pohode ma.

Napriklad Ronaldo

http://www.youtube.com/watch?v=ocPROKWyCxM -3:00

http://www.youtube.com/watch?v=qLOy_SQSuLg 3:12

http://www.youtube.com/watch?v=zNNy4BGgueM&feature=related 3:07

To su uplne neskutocne penalty. Nenormalne si veri a ide do toho ako suveren. A v Reale nepremenil iba v prvej sezone proti Almerii(co potom aj tak dorazil Benzema) a v Athletic Bilbau co sme potvrdili titul. Ratam iba zapasy, lebo samozrejme je tu aj rozstrel proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned na začátku působení proti Deporu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byla ta Almería. Ta pamět...

Reagovat
madridcan

to bola jeho prva oficialna penalta v Reale a bola proti Deporu tiez suverejne premenená

Reagovat
Rssa

Jinak ještě na EURU jsem se dozvěděl, že Češi proměnili naprosto všechny penalty, které kdy na evropském šampionátu kopali (včetně penaltového rozstřelu)

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu to kopal na stranu a dával, ale jak ho odčaroval Neuer, tak hned pak za týden proti Athleticu kopal do středu a nedal. Snad se k těm ranám k tyči zase vrátí, ale je úplně jasný, jak je to celé o hlavě.

Reagovat
Losinho

Jj, jen škoda konce sezóny, kde zadrbal snad 3 (jednu v lize).

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je hodně kvalitní exekutor, celkem v kariéře proměnil 43 z 50 penalt, ale zase nutno zmínit, že hned tři z těch neproměněných přišly v semifinále či finále ligy mistrů...

Reagovat
madridcan

Michu je neskutocny borec...z toho mohla Rayo vytrieskat aj viac. Inak podla mna by kludne mal aj na AC Milano aj ked to je mozno odvazne tvrdenie.

Reagovat
One-Real

Jinak večer malé Clásico, už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

najs najs, bych si ani nevšim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Inter Milán čeká zápas s Pescarou a na trávníku se neobjeví Maicon, jehož jméno chybí v nominaci. Ještě reálněji se tak jeví odchod brazilského obránce, jehož agent v průběhu tohoto týdne už informoval, že o hráče je v Evropě stále zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

JDS,Afellay a Fontás nejsou pokud to dobře chápu v nominaci, takže je nejspíš jasný, kteří 3 hráči odejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je celkem jasný delší dobu, ale hráčům se asi moc nechce, Tito byl na tiskovce docela ostrý. Naproti tomu Mou si udělal docela faux pas na to, že má Barcelonu navždy v srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mně ty jména byly taky vesměs jasný, snad jen jsem váhal mezi Bartrou a Fontásem. Jinak teda zejména Jonathana nechápu, že chce za každou cenu setrvat, protože si kopne max 150 minut jestli zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Sevilla by pro něj nebyla špatná destinace, trenér ho očividně hodně chce... Taky nevím, v čem je problém. Ibrahimovi by měl klapnout ten Arsenal.

Reagovat
Infi

co říkal Tito?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Barcelona není "club social" směrem k ním.

Reagovat
Infi

ou

Reagovat
Kongo

Krásná fotka

Reagovat
Kongo

Ten Valeron je snad nesmrtelný,jak se tak dívám

Reagovat
Xavi

To s tím Pedro Leonem je zas slušnej trapas.

Jinak kdneska pěkny zápasy a jelikož mám zítra volno, tak se mrknu i na Vale s Deporem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dnes cakat? Dufam ze sa konecne nakopneme a ukazeme ako hra sampion. Absencia Pepeho bude citelna ale skusil by som tam Varaneho ktory ked nastupil nikdy nesklamal.

Dal by som to asi takto:

----------------Iker-----------------------

Arbeloa - Varane - Ramos - Marcelo

---------Khedira----------Xabi----------

DiMaria--------------Ozil-------------CR

-----------------Benzema---------------

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Luka Modric will finally leave Tottenham Hotspur this week after a deal worth up to €42 million (£33.3 million) was on Saturday agreed with Real Madrid to spark a frantic final few days of the transfer window.

Reagovat
-Kopy-

to bude zítra ráno vstáváníčko

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, mám stejný plán - Primera od 19:00 do 01:00

Reagovat
smazaný uživatel

Dát dvě derby ve stejný čas je taky mistrovský kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba, Sergio Busquets, Cesc, Iniesta, Tello, Alexis and Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by mohol zacat staviat MVP.

Reagovat
smazaný uživatel

No,Alexis musi maknout,ty posledni vykony nejsou idealni.

Reagovat
-Carles-

Po vymeškanom Superpohári dnes pekná porcia zápasov Cítim hladké tri body, zakopnutie Realu a výborný zápas na Mestalle.

Reagovat
Kily

já si jsem naší výhrou jistej už tejden, takže jasná neprohra Deporu

Reagovat
-Carles-

Neverím, Depor sa ešte poriadne neohrial a nečakám nejaký výraznejší odpor, ale určite budú kúsať. Na druhej strane ani vy nie ste moc predvídateľný, zápas s Realom mi toho o vašej forme veľa nepovedal. Na tikete mám handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Osasuně čekám velkej boj. Ostatně jako pokaždý tam. Za jakoukoliv výhru budu moc rád. Kor po superpoháru.

Real na tom bude na Getafe dle mě úplně stejně jako my - hodně těžký.

Depor jsem ještě po návratu neviděl, takže si je nenechám ujít (jestli spánek dovolí).

Moje tipy: 2:3, 2:3, 3:1

Reagovat
-Carles-

Depor na mňa pôsobil v prvom zápase dosť nezohratý, hlavne prvý polčas si poriadne nedokázali ani prihrať, aj keď sa v druhom polčase zlepšili, Osasuna zas úplne prepadla. Vale bude dnes nad ich sily.

Reagovat
madridcan

No tak po davke anglickej a nemeckej lige podme na srdcovu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Nema niekto kvalitnejsi sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty silničářský dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsem snad horší dresy ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku je to většinou šok, ale postupem si na ně zvyknu.

Reagovat
nemamvasrad

Jsou neuvěřitelně odporné, tomu se snad nikdo jiný nemůže rovnat.

Reagovat
Mercury

Iniesta da dnes gol

Reagovat
smazaný uživatel

bože zas ten spolukomentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí si na něj ztěžuje. Mně přijde normální.

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
Mercury

Je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už si to sedá. Začátek měla Osasuna parádní. Jezdí jak na mopedech.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, Tello.

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo, tak tohle se mávat nemuselo. Praporkář je přisdisráč.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán by do konce srpna rádo získalo zpět Brazilce Kaká z Realu Madrid, v případě neúspěchu ale již má v záloze náhradní řešení. Tím je podle Sky Sport Italia španělský mladík z AS Řím Bojan Krkić

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to se vymstilo hodně brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra, prehravame.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
-Carles-

Toto veru ofsajd nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda, příště to tam snad spadne.

Reagovat
mickey mouse

Zrovna mi vypadl přenos Tak hlavně to udržet co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

Je Fabregas na ihrisku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mělo jít z první na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mal byt gol Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis to vyresil krasne,ale co ten Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je koncovka.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ty vaše hladké tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebyl offside..

Reagovat
smazaný uživatel

Praporkář neví, ale zvedne to.

Reagovat
smazaný uživatel

No skákalo mu to dobře ale.. http://www.youtube.com/watch?v=Iwsoqst1kG4

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bída zatím...

Reagovat
Rssa

No ty vole...štěstí jak prase

Reagovat
mickey mouse

Škoda to měl být gól

Reagovat
-Carles-

Najbližšie budem radšej držať hubu, Osasuna hrá výborne, rozhodca bieda ako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Na tenhle dres si nikdy nezvyknu. To je hnus hnus hnus....

Reagovat
mickey mouse

na takovém Piquém vydaá dost směšně

Reagovat
OVi.77

Kluci barcelonští jsou po akci nebo co za tužku to tam hrají?

Reagovat
smazaný uživatel

Šance jsou, jen je využít.

Reagovat
Woyta

Osasuna udržet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna to má vysunutý až skoro k půlce. Ideální by bylo zareagovat Alexisovými náběhy zprostředka a dlouhými kolmicemi. Tak snad ve druhé půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

to chtěl Alba penaltu?

Reagovat
DreamTeam

uz po 2

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta má dnes otřesnou koncovku.

Reagovat
Kokesh

Dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Song je na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral Keita, je to remiza.

Reagovat
Rssa

a keby hral Chygrinskiy, tak vyhráme

Reagovat
LAM

Tragedie s timdle Barca na titul opět mít nebude zbytečný chyby v obraně a hrozná koncovka venku jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě potřebují dalšího kvalitního stoper. Tahle dvojice je taková vycpela.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to nechce noveho supera, ale prestat hrat natlakovu futbal s vyssim drzanim lopty za kazdu cenu. Niekedy je lepsie na ihriskach superov nechat hrat supera, vyckavat v bloku a potom trestat z protiutoku.

Reagovat
smazaný uživatel

stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje dneska Sevilla? Dal sem na ně 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slabý výkon, obrat bude nesmírně těžký, hlavně s naší strašnou koncovkou. Messi se snaží, ale sám tam nic neuhraje. Iniesta dolů, Xavi na plac.

Reagovat
alcantara

Fabregas a Alexis su zatial hrozne posily, bohuzial.

Reagovat
Kokesh

O Fabregasovi se to ví dlouho, ale i Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme aj Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexise neberu jako hroznou posilu, ale je to děsně nesympatický člověk. Z celého kádru ho mám rozhodně nejméně rád. Ale za ty prachy se nedá brát jako super kup. Ze 40ti zápasů zahraje 10 výborně, 10 dobře, 10 průměrně a 10 otřesně.

Reagovat
One-Real

Ja mam z Alexise velky vitr vzdycky.

Reagovat
Kokesh

Já ještě větší z Pedra.

Reagovat
One-Real

Ten je to stejný v bledě modrym, akorát ještě přímočařejší a gólovější mám pocit.

Reagovat
Kokesh

Njn jenže navíc odchovanec, který i bez formy by se pro mužstvo totálně rozkrájel. Fyzický fond a jeho obětavost, to je mazec. S tím co hraje momentálně Barca, si jeho mimo základ tak nějak nedokážu představit.

Reagovat
technecium

nikdy jsem nepochopil proč barca kupovala Cesca. Zazdila tím Thiaga a stejně tam hraje houby.

Reagovat
technecium

to měl být nový koment

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tebe ...

Alexis má teď útlum, ale jinak celkově jako posila vyšel velmi dobře.

Cesc měl dobrý loňský podzim a horší jaro. Dnes je ale otřesný, to nejde nevidět.

Reagovat
alcantara

Za tie peniaze su to jednoducho spatne posily, nech si dam do akejkolvek rovnice. Ak ma Fabregas nahradit niekedy Xaviho, tak boh nas ochranuj, v zalohe vzdy zahral priemerne az podpriemerne, dirigentske vlohy v nom nevidim.

Od Alexisa som cakal druheho Pedra, pricom prognozy s presadenim sa 1na1 ci technicke zdadnosti som radsej prehliadal, a ziadne prehnane ocakavania som v tomto smere nemal, co sa nakoniec aj potvrdilo, zatial ale ani zdaleka nedosahuje aspon Pedrov level, co je za tie peniaze smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna skvělý začátek a zatím výborný brankář.

Před prvním golem nesmyslně odmávaný ofsajd, ale co no, stane se. Udělal to pak ale i podruhé, tak já nevím, co za idiota na té lajně stojí. Iniesta se mi letos vůbec nelíbí, ale i přes to tam vždy něco vykouzlí, to Fabregas byl první poločas mizerný a snad místo něj příjde na plac Xavi. Nebál bych se ani duo Puyol-Pique rozbít Mascheranem. Zatím to není žádná hitparáda, ale výkon není úplně nejhorší. Základ bude co nejrychleji vyrovnat.

Reagovat
Mercury

Proti Realu byl Iniesta spolu s Busquetsem nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale dělal spousty chyb, na které u něj nejsem zvyklý. Ale jak už to u něj po mé kritice bývá, druhý poločas bude jeho

Reagovat
blaugrana

Šance v prvom polčase boli a nejakú z nich bolo treba premeniť. Teraz to už bude v skutku zložité.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna doma tradičně nebezpečná. Hrají rychlej přístup, mají spousty sil v soubojích a sílu v nohou. Proti tomu se těžko hraje. Kor s Cescem ...

Padaly názory, že hrajeme tužku. To prostě není pravda. Jen prostě Osasuna hraje tak, že se proti ní hraje hodně špatně. To je celé.

Co v druhé půlce už jsem nastiňoval - jestli vyběhnou stejně vytáhnutí, tak dva hráče na hranu a nabíhat. Jestli zalezou, tak bychom to mohli projít i normálně barcelonsky.

Zatím se mi moc líbí Tello. Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou musím zmínit dva faktory:

1. Iniestova koncovka

2. Připosraný pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

a teď tam hráče barcelony pustil, i když byl v offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Což nám vrátí ty dva nájezdy 1 na 1, který nám vzal ...

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyla nájezdy, to byly už vlastně dvě branky

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsem od někoho jako ty čekal, hned co jsem to uviděl. 2x bychom šli sami na bránu a ty to přirovnáš s centrem z boku do náruče brankáře

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

1. - Přece nebude plýtvat brankami !!!

Reagovat
Jerichoo

zaujímavé, že po prvom vašom góle v Clasicu ste postranného moc nespominali

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis má ty přízemní centry dobrý. Dnes už druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Otocime. Uz melu z posledneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemelu, ale mohli by.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam Songa miesto Fabregasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kohokoliv místo Cesca. To je zatím provar dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Songa.

Xavi hru spise sklidni,ale to neni treba,potrebujeme poradne zabrat a pasy Songa jsou docela uzitecne,utok by toho mohl vyuzit.

Reagovat
technecium

nikdy jsem nepochopil proč barca kupovala Cesca. Zazdila tím Thiaga a stejně tam hraje houby.

Reagovat
smazaný uživatel

DNA

Reagovat
madridcan

Osasuna ked nedostane rychly gol, tak robi superovi velke neprijemnosti. A ked najviac jeden gol prida, tak je to pre supera peklo...

Reagovat
Error

Standardka Osasuny a na centr nabíhají jen 3 hráči?

Reagovat
Miguel19

Real dal gól ve 4 ve vápně při rohu.

Reagovat
One-Real

Real Madrid starting 11 vs Getafe: Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo, Lass, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Cristiano, Higuain

Reagovat
Jerichoo

Žeby Mou bral do úvahy Benzemovu vonkajšiu streleckú impotenciu. Škoda, že tam nie je Varane

Reagovat
-Carles-

Pedro na plac

Reagovat
smazaný uživatel

puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nahraně a zase to mávnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ze sebe děláš pořád debila?

Reagovat
smazaný uživatel

já? on tady brečí u každého offsidu barcleony, i když byl naprosto jasný...akorát se z toho snaží udělat zápas, kdy to vlastně pokazili pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný? Už v prvním poločase v něm nebyl ani Messi ani Tello.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím reagoval sem na offside z druhé půle...

Reagovat
smazaný uživatel

To jen na to tvoje "brečení", které je naprosto oprávněné.

Reagovat
smazaný uživatel

který nebyl taky. Mimochodem už zase nebyly dva.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl? to snad nemyslíš vážně....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nějakej novej trubec ála msgoo, bennes apod. ?

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Novej? Už tady prudí dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ten lempl isiel dole.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-4 ?

Reagovat
Rssa

Cesc a Tello dolů, ihned

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas plakání.

Reagovat
OVi.77

Tak dneska to na výhru nejspíše nebude sbohem mé vsazené penízky

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, bude.

Reagovat
OVi.77

S tímhle stylem hry kdy Osasuna veškerou kombinaci přeruší a pere to pryč, debilním rozhodčím s praporkem co se už 2x umávnul nevim nevim, všechny faktory hrajou proti Barce

Reagovat
OVi.77

Xavi do hry, tak že by přece jen?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Cítím první ztrátu bodů Osasuna palec nahoru za pressing a fyzičku. I několik skvělých šancí.

Reagovat
madridcan

PANABOHA

Reagovat
smazaný uživatel

uf, tak tohle může být zlom

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil

a busquets kvalitně

Reagovat
OVi.77

Bože Busquets ...díky bohu za nepřesnost hráče Osasuny

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám chybí štěstí v útoku, tak ho máme kopec v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě mrzet.

Reagovat
mickey mouse

Nino ty vole

Reagovat
Jerichoo

Iniesta dole?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tohle nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Alexis už má dneska spálený gólovky dvě. Ale dobře, že se do nich alespoň dostává.

Reagovat
Rssa

Tello dolů, ihned

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Messi je gay proste,uz me sere to jeho klickovani,tedka na pulce,Alexis krasne nabihal,stacilo to jen zvednout,ale nee,udelam si deset protihracu,18x houslicky,pak to ztratim,v poklidu si dojdu pro zlaty mic a jebat.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Leo sa trapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím posledních 20 min. a Sisi hraje neskutečně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výkon je děsný, Messi jak kdyby se mu ani nechtělo ... Tello totální děs, včetně naší obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
OVi.77

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAM JESTE JEDEN PODME !!!!!

Reagovat
aither

ještě 1 poď mi

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOOO

Leo Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to sudí začal, když tam postavil strom domácímu hráči

Reagovat
homeles8

Reagovat
Rssa

No konečně....

Miluju Pedra, to je prostě povinnost ho stavět do základu

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté. Bál jsem se, aby Messi nebyl v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, a poďme ještě jeden.

Reagovat
Jerichoo

Tak nakonec vám ten sudí nechcene pomohol, je mi lúto tých hráčov

Reagovat
-Carles-

Leooooooooooooooo

Reagovat
OVi.77

A ted posledních 15 minut nátlak a rozhodující vitězný gól, pojďme

Reagovat
DieFohlenBMG

Zapnu a barcu a hned goal, ikdyz to uz vypadalo ze to zedrbal Pedro

Reagovat
gonzalesl_is_back

Fakt neuvěřitelná smůla, Barca si ani náhodou nezaslouží body...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis nádherně !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hlavní dobře zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Už na pulce vběhl hráči Osasuny do cesty a nemohl přebrat míč, který na něho letěl. Ten ukořistil někdo s Barcelonských. Chápu, že je součástí hry, ale touto nešikovností posral celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

On ten rozhodčí mu totiž přihrál, víš? Oni jsou takhle domluvení, to nevíš, že Barcelonu prosazuje UEFA a vykládá rozhodčím, aby jim pouštěla zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde neříkám, že to udělal schválně. Ale prostě svou nešikovností to zajebal. Nic víc. Tak si z toho zas nepřetvářej co se ti hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je součást hry, podobně jako třeba trávník.. To, co tady házíš na rozhodčího, je totální kravina..

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si znova, co jsem napsal. Klidně i 3x a až to pochopíš a budeš chtít znova zareagovat, tak si tu reakci napřed napiš někde bokem, dej to někomu přečíst a pokud nedostaneš přes hubu, tak to tu postni, protože být vedle tebe tak ji máš, když jsi tak natvrdlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Obviňuješ rozhodčího, že svou nešikovností zařídil branku Barcelony, nebo ne? Pokud ne, tak jsi debil ty, protože neumíš psát... Jestli jo, tak si přečti co jsi napsal a uplatni to na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže rozhodčí celou tu akci neovlivnil, že? Ovlivnil, takže jsem neřek nic,co by pravda nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště si zanadávej na drn, že ten drn ovlivnil zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

pome donich

Reagovat
madridcan

Nebol Alexis v ofsajde?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

jirka říkal, že čisté, tak asi ne

nicméně taky se mi zdálo, čekám na nějaké opáčko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď z toho dělá bramboračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena karta pre Francisca Punala ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za protesty.

Reagovat
madridcan

Cervena karta pre Punala...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSOOOOOOO

Leo Messsssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
OVi.77

AAAAAAWWWW YYYYYYYYEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JE TO TAM !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobře sudí

Reagovat
Rssa

Dva adin

Reagovat
penepi

Ten Messi je načisto prepatý?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dělá z Lea tak skvělýho fotbalistu. I když nehraje zrovna nejlepší zápas v kariéře, tak dokáže dát dva góly a pomoc týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže první branka potom, co sudí zabránil tělem ve hře hrát domácímu, následně pustí offside a následně vyloučí jen tak z hecu domácího hráče? ku*va ten tu barcelonu řeže!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co nesedí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě na táboře přebral holku frajer v barcelonským dresu...

Reagovat
Rssa

Jestli mu ji přebral v tom dnešním dresu, tak zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Má body navíc.. To rozhodně :)

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Atho9126.08.2012 20:22

To je zas plakání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Promiň

© Atho91

Reagovat
smazaný uživatel

to že jsi ty hloupý a nevíš co mu řekl znamená, že si rozhodčí může dovolit srát na hlavu a může si nechat nadávat?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
DieFohlenBMG

Zkompletuj hetryk Messi

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zapas, dalsia pomoc Barce.. hnus

Reagovat
smazaný uživatel

A další, kterej neviděl první půlku.

Reagovat
asskicker

dalsi clanok, dalsia sracka od teba, uz klasika, nabuduce snad budes piskat zapas Barcelony v tandeme s iskagenom

Reagovat
Kokesh

Počkej na konec sezóny, tým kterej skončí druhý si zase bude stěžovat na dvojí metr, to bude teprve prdel - že Jiří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak že pár nounejmové, to nepřekvapuje, ale že to neuneseš ani ty jako starší ...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt v pytli, že já se na toho Messiho neodvážil vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

proti realu gol z offsidu pedra dnes opet offside a vymyslena cervena karta letos to ma asi barcelona pojistene

Reagovat
technecium

to nebyl offside, takovýhle situace se pro plynulost hry pouští

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je hráč za posledním bránícím hráčem (beru že je brankář v bráně), tak je to prostě offside... věta "těsný offside se pouští ve prospěch fotbalu" je výmysl, který nemá s pravidly nic společného...pokud to je offside, tak prostě je....

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

čára samozřejmě na úrovni nohou...to ovšem není to, podle čeho se bere offside...

Reagovat
technecium

a podle čeho? podle toho jak se to hodí realu?

Reagovat
smazaný uživatel

podle casti tela kterou lze hrat balon napriklad hlava nebo rameno takze bud sticha a bez se ucit pravila aby si se tu nestrapnoval

Reagovat
technecium

hraje ten hráč tuto chvíli snad hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to čím hraje, ale o to čím podle pravidel lze hrát...

Reagovat
technecium

když koukám na ten obrázek, tak hned dva hráči baletek jsou před ním nohama a ten blízko u něj dost výrazně i tělem

Reagovat
technecium

ty se nauč česky

Reagovat
smazaný uživatel

řešilo se to tu dost...bere se kterákoli část, kterou lze podle pravidel vstřelit branku....a tělem (co já vím, čti ramenem, hlavou) byl za ním

Reagovat
exse

Co je tohle zase za hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si nevymýšlej.

Reagovat
smazaný uživatel

s čímpak?

Reagovat
smazaný uživatel

věta "těsný offside se pouští ve prospěch fotbalu" je výmysl, který nemá s pravidly nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

ano je, to je výmysl posledních let, kdy se začaly kupit chyby sudích...nečetl sem žádné pravidla pro letošní sezonu, ale pochybuji o tom, že tam je napsáno, že těsný offside se pouští ve prospěch fotbalu

to se mohou začít uznávat situace po střelo, kdy se míč odrazí od lajny ven...přece jen ve prospěch fotbalu a útočícího týmu (a fanoušek si přijde na své) je dobře když padají branky

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučení FIFA je, že se těsné ofsajdy, u kterých si rozhodčí není naprosto jist, mají nechávat.. Takhle to je už dobrých 8 let..

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska o 3 - 5ti situacích nemohl praporkář přesně vědět nic. Jen to prostě připosraně mávnul. Minimálně 3x to prokazatelně ofsajd nebyl. Je to škoda. Mohli jsme otočit už do přestávnky a stálo by to míň sil. Ale co naděláš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.. Ale Barca je natolik dobrá, že si musí poradit i s nepřízní čehokoliv.. Takže nějaký nadávání na rozhodčí apod. beru taky jako vaše brečení..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to byl loket jak prase.

Reagovat
Rssa

Hovado jedno

Reagovat
smazaný uživatel

AU debil jeden

Reagovat
smazaný uživatel

takze druhy kolo a barcelonu uz tlaci rozhodci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podme dneska Real Getafe je vzdycky peklicko, ale ted bych to videl na jasny vitezstvi. Tipuju 1:4. 2x Pipita, Angelitus, a CéRko

Reagovat
Rssa

Teď zase, postranní úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

iSkagen, a co ted, offside to rozhodně nebyl a šli by 2 hráči Barcy sami na golmana, to se neozveš?

Reagovat
smazaný uživatel

měl by to být technický gól dle mého

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chvalabohu sme to ukopali ešte že ta máme leo

Reagovat
-Carles-

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, zlatý tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Barca je opet polovicna vonku..

Reagovat
Rssa

Uff...přežili jsme Osasunu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doslova. Jsem zvědav v jakým zdravotním a fyzickým stavu jsme. Tohle stálo hodně.

Reagovat
exse

Messi letos jede na 60

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych to videl umernost, cim vic golu Messi, oproti zbytku tymu, tim min viteznych poharu Takze at jich klidne 60 letos da.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nám ty 3 body nezávidte.

Dobře, že jsme to dokázali otočit.

Reagovat
ďuriLFC

Prvy gol z nechutneho ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležité tři body. Podle očekávání velmi těžký zápas, výkon taky nebyl zrovna kvalitní, ale zvládli jsme to, a na tom záleží.

Reagovat
miky10

Ohromná škoda. Dlouho jsem ve španělský lize nikomu nefandil tak, jako dneska Osasuně. Naprosto prvotřídní výkon, fakt je mi líto, že to neudrželi. První gól Messiho z ofsajdu, kterej sice nesehrál klíčovou roli, ale byl. Nepamatuju tým, kterej by Barcelonu takhle deptal a vlastně i přehrával. OSASUNA!

Reagovat
Rssa

Hráli dobře, ale taky jako prasata, zdržovačky, kecy, simulace...já jim to vůbec nepřál.

Reagovat
miky10

To chápu, když fandíš Barceloně. Já jim to teda přál strašně moc, žádný brutální zákroky tam vůbec nebyly, kluci jen jezdili na sto procent a dohrávali souboje, nic, co by se jim dalo vyčíst. Keců a simulací taky bylo hodně málo, zvlášť na to, že vedli nad Barcou. Celkově úžasnej vyspělej výkon, fakt mě to mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobry, ze je videt, ze Barcelona muze letos opet venku ztratit uplne kdekoliv Ono to zas obcas prijde.

Reagovat
miky10

Na to se fakt dneska nepřišlo, Osasuna předvedla výkon, kterej jen tak nikdo nezopakuje...

Reagovat
smazaný uživatel

I minule hrali skvele a vyhrali dokonce 3:2. Ale tech tymu bylo vic. Hlavni je se nebat presovat a ty sily obetovat, oni pak zacnou strasne kazit v rozehravce.

Reagovat
smazaný uživatel

barca nebude furt drtit soupeře, tyhle ubojované zápasy vyhrávají titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Vic nez jasnej, ale ono to nema smysl resit. Jsem spis zvedavej, kolik tech barcelonaku, co je tu dneska v klidu, pak bude blejt na pripadny gol z offsidu Realu, kterej taky musi prijit, to se tak holt stane.

Reagovat
madridcan

V prvom polcase ich ofsajdovo rezol, ci by to bol gol sa uz nedozvieme. Len sa opat raz smejem jednemu pokrytcovi, ktorý sa ohana cistotou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čtyři smajlíky máš za ty čtyři situace, kdy jsme měli jít sami na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Madristům to nevysvětlíš. Oni mají svojí pravdu. A nehme jim jí.

Reagovat
madridcan

26.08.2012 20:34

Čisté. Bál jsem se, aby Messi nebyl v ofsajdu

Kto ma svoju pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě zase já. Messi v ofsajdu nebyl. A Alexisův ofsajd jsem zde popsal.

Čti, hlupáku.

Reagovat
madridcan

ty kokos ty chces ukecat, ze si tou cistotou v prvej vete myslel Messiho situaciu hej? To si este vacsi debil ako som si myslel Ok, tak to rychlo pekne zahraj do autu. Ako sa moze jednat o cistotu situacie ked tam bol ofsajd?

Reagovat
madridcan

madridcan26.08.2012 21:01

V prvom polcase ich ofsajdovo rezol, ci by to bol gol sa uz nedozvieme. Len sa opat raz smejem jednemu pokrytcovi, ktorý sa ohana cistotou

Citaj radsej hlupacik

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupáčik a co další dvě situace v druhém poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

ciste, ja se bal, ze je Messi v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

slušně jsi se potopil.

Že ty jsi to nesledoval?

Reagovat
smazaný uživatel

nesledoval, ani nikde nerikam, ze ano..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to stačí

Reagovat
CHONG

Slušná lumpárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Super mač. Přesně, jak jsem předpokládal - Osasuna byla výborná. Oni to doma prostě umějí. Navíc mají i dost natrénováno a k tomu měli dneska maximální motivaci a samozřejmě i výborného gólmana.

Na Barce byl hrozně vidět superpohár, kde se hrálo v tempu a nechalo se tam plno sil. Hráči byli v soubojích pozdě, někdo do nich ani nešli.

Dneska zase rozhodnul "faktor Messi". Prostě když se týmu nedaří, dejte balon Leovi. Díky, Leo.

Do středy jsme moc sil neušetřili. V superpoháru to bude hodně těžký. Počkám si, jak unavený bude Real. Doteď vypadali antikristi hodně bez jiskry. Hlavně euraři - Ozil a Krystýna - hrají hodně špatně.

Ještě zmíním mínus dnešního mače - praporkáři - zastavili 3 nájezdy Barcelony - 2x Messi, jednou Tello. Naopak při kusu Barci byl v ofsajdu Alexis. Prostě typičtí španělští šašci. Jsem rád, že nás to dneska nestálo body.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

Takové výhry nemám rád

Body jsou doma a naprosto zaslouženě. Ano, Osasuna byla velké překvapení a možná si i bod zasloužila, ale...

Čtyři situace, kdy jsme mohli jít sami na bránu, ale pomezní se rozhodl, že to je ofsajd. Ti dva kašpaři ve studiu asi taky koukali na jinačí záběry, nebo stejně jako pomezní, neví co je ofsajd. Hlavní byl místy taky dost zmatený a jestli dal Piquemu žlutou za loket, měl jí dostat i ten frajer po faulu na Puyola a byla by to tuším jeho druhá žlutá.

Pedro to neskutečně oživil, zatím se mi neskutečně líbí a měl by dostat šanci od začátku. Tello šel taky hodně nahoru a už to není jen hráč s jednou kličkou.

Snad příště zůstane sedět Fabregas a Mascheranem bych rozbil duo Puyol-Pique, aspoň na odvetu s Realem.

Za ty nervy si zaslouží všichni fans Barcelony klopítnutí Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten loket na Puyola byl brutální - s rozběhem a náskokem. Nepřekvapilo by mě, kdyby Carles v tom momentě dohrál.

Reagovat
madridcan

No nic idem k TV. HALA MADRID!!! Bude to tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou proboha fanousci???

Reagovat
Miguel19

V Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Sevilla, že já na vás vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe začalo minimálně stejně dobře, jako Osasuna. Zase ... očekávaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak fanoušci Osasuny, otřes. Házet po hráčích Barcelony odpadky, jako nějaké opice? Iniesta taky nechodí k nim do práce a nehází po nich papírky, když uklízí sloní hovna v ZOO. Takové věci si zaslouží trest pro klub, i pro ty fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak se někdo, kdo sleduje Primeru, může tímto zaobírat. Je to tak všude.

Reagovat
smazaný uživatel

To není omluva, že je to běžné a budu se tím zaobírat každý zápas, ve kterém to uvidím. Jednou se něco stane a najednou začnou všichni řešit, proč se s tím něco neudělalo dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, omluva to není.

Ale jak píšu - je to všude, proto mě překvapilo, že jsi se tak obul do fandů jen v Pamploně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kamera u toho byla dost blízko a upřímně, nevšiml jsem si v loňské sezoně, že by po někom z našich lítali papírky a flašky, když stál u rohového praporku. Budu si na to muset dávat větší pozor, ať můžu zkritizovat pořádně i ostatní fandy

Reagovat
patas92

a vy se smejete Iniestovi

Reagovat
DreamTeam

a jeste dlouho budem

Reagovat
One-Real

To si děláš prdel?

Reagovat
Kenneth

Těžká katastrofa bez pohybu. Ozil se tam plazí už od začátku a top fit Kaká si je někde na cestách.

Reagovat
penepi

Dnešný zápas další dôkaz, že tie drbnuté ofsajdy by mali jednoducho zrušiť. Alebo aspoň nejak vyriešiť ako v hokeji, ktorý je vo všetko pár rokov popredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut by mohl být zejtra jako Borec na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

zrusit by je mohli myslim ze Ibra by si stoupnul jen pred branu a byl by spokojenej

Reagovat
Kenneth

Ozil. Vyser se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

to si delas kozy Ozile?

Reagovat
penepi

Už nepozerám, čo spravil Mesut a čo Fabio?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o vysvetlení jakto že tedko na zapase getafe - real madrid uz jen ze to je derby a ze tam proste hraje real je poloprazndej stadion ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou peníze.

Reagovat
blaugrana

Najvyššia nezamestnanosť v EU.

Reagovat
Kily

já si tuhle otázku kladl půl roku zpátky, když jsme tam hráli my. Sice to byla středa večer, ale i tak jsem čekal, že tam bude plno alespoň z poloviny, ale kde nic není, tam ani berňák nebere

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
Fernando_Torres

Nekouká někdo na Atlético přes bloodzeed? nejede mi tam zvuk, tak jestli je problém někde u mně nebo jinde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele