Primera División - preview 19. kola

10.01.2014, 08:43, aktualizováno 13.01.2014, 08:54
Previews
V atraktivní dohrávce devatenáctého kola španělské ligy na sebe narazí domácí Villarreal a Real Sociedad. Tým ze San Sebastianu je nejbližším sousedem Žluté ponorky, což činí pohárový souboj na slavném stadionu El Madrigal ještě zajímavějším.
Villarreal CF - Real Sociedad  (pondělí 22:00)
V atraktivní dohrávce devatenáctého kola na sebe narazí domácí Villarreal a Real Sociedad. Tým ze San Sebastianu je nejbližším možným sousedem Žluté ponorky, což činí souboj na slavném stadionu El Madrigal ještě zajímavějším.

Villarrealu se na vlastním hřišti nedaří tak, jak by si asi fanoušci představovali. Toho bude v pondělí večer chtít využít Real Sociedad, který by Žluté ponorce rád odskočil na výraznější počet bodů. Villarreal sice na své půdě zvítězil čtyřikrát z prvních pěti ligových duelů, ale od remízy s Atlétikem Madrid se mu nedaří navázat na slavné doby a body nezískává. V následujících týdnech čeká Žlutou ponorku třikrát domácí utkání, takže šance na dramatické zlepšení situace je ideální. Pokud se to má Villarrealu podařit, musí zapracovat na svých chybách.

To si dobře uvědomuje i trenér Marcelino Garcia Toral, který na tiskové konferenci zdůraznil: "Zneklidňuje mne, že se nám nedaří vyhrávat na domácí půdě, kde by si to naši fanoušci zasloužili nejvíc. Je ale pravdou, že se dopouštíme až příliš mnoha individuálních chyb, které se nám ve venkovních utkáních nestávají. I když je to lidské, tak to není profesionální a my na tom chceme pracovat. Pokud budeme chybovat, Real Sociedad nad námi zvítězí, protože je to velmi kvalitní tým," skládá Toral pochvalu svému soupeři.

Jedná se o souboj dvou starých známých, protože oba týmy se za posledních osm dní budou potkávat už podruhé. První střet se udál v rámci pohárového utkání Copa del Rey a za devadesát minut nedokázal ani jeden z týmů vstřelit soupeři gól. I když se pravděpodobně obě základní jedenáctky oproti předchozímu duelu pozmění, dá se očekávat podobný vývoj i herní styl, s jakým oba týmy vyrukovaly dříve. "Bude to dost podobné utkání, za tu dobu se nemohlo změnit zas tak moc věcí. Kdo bude lépe proměňovat šance, logicky vyhraje. Očekávám velice obtížný zápas, i když by si někdo mohl myslet, že se nemáme čím překvapit. Real Sociedad má velice ambiciozní a mladý tým, vždycky bude těžké proti němu hrát otevřenou partii. Když si dáme pozor a nebudeme příliš pasivní, mohli bychom uhrát dobrý výsledek," snaží se Garcia Toral vyburcovat své svěřence.

Real Sociedad zvítězil v pěti svých posledních prvoligových kláních, takže si zaslouží respekt. Teď se Real Sociedad vyhřívá na páté příčce, čtvrtý Athletic Bilbao má náskok pouhých čtyř bodů, což rozhodně není nepřekonatelný problém. Bilbao je ostatně dávným konkurentem San Sebastianu, což se odráží i na emotivnosti vzájemných střetů. V minulém kole Primera Division se oba týmy potkaly na stadionu Anoeta a šťastnější byli domácí, kteří zvítězili o dvě branky. Nyní by rádi navázali na dobrý výkon a odvezli si z Villarrealu tři body. O tom se zmiňuje i trenér Jagoba Arrasate, který pro deník AS poznamenal: "Fakt, že se můžeme posunout na hranici pětatřiceti bodů po polovině soutěže, mluví za kvality týmu více než dost," chválí své hráče. Bude mít důvod k pochvale také v pondělí večer?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Dorado, Costa - Aquino, Trigueros, Bruno, Gómez - Perbet, Uche
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Martínez, González, I. Martínez, Ángel - Pardo, Bergara - Vela, Prieto, Griezmann - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Rayo Vallecano  (neděle 12:00)
Getafe po debaklu ze Sevilly bude napravovat dojem i pohárové ambice v domácím prostředí, kam zavítá Rayo Vallecano. V rámci malého madridského derby tak uvidíme dva celky, které momentálně neprochází nejlepším obdobím, o to větší může mít dobrý výsledek vliv na jejich zbytek sezony.

V pondělí dostalo Rayo naloženo od Villarrealu, který navzdory silně polepené sestavě bez několika předních postav dokázalo zvítězit 5:2. Šlo již o třetí ligovou porážku v řadě a trenér Paco Jémez si na tiskové konferenci po bezbrankové remíze s Levante v ligovém poháru nebral servítky. Kouč Vallecana mimo jiné prohlásil, že jej už nebaví přicházet s novými výmluvami pro některé ze svých hráčů.

A právě díky takto vyhrocené situaci v táboru soupeře nechce Luis García z pozice Jémezova protějška na lavičce Getafe nic podcenit. "Rayo teď na hřiště půjde s tím, že bude chtít světu ukázat své kvality, nemá co ztratit a vydá se na sto procent. Právě o tohle se Paco se svými tiskovkami snažil, slyšel jsem jej naposledy hovořit včera. Pokouší se strhnout hráče, probudit je, protože pokud budou pokračovat v dělání hloupých chyb i v příštích čtyřech zápasech, bude to už s nimi dost nalomené."

Na obou stranách lze očekávat hromadné změny oproti sestavám z ligového poháru. Rayo se bude muset jistojistě obejít bez hrotového útočníka Joaquína Larriveye i obránce Anaitze Arbilly, které do hry nepustí zranění. García má příjemnější starosti, může si vybrat z plného kádru. Přestože je Getafe ve značně lepší pozici, než jeho nadcházející soupeř, zdůraznil García i důležitost utkání z pohledu domácích. Desáté místo s bohatým náskokem na sestup totiž není ničím, po čem se Getafe ohlíží.

"Oba kluby půjdou po vítězství, jednoduše musí. My potřebujeme vyhrát, abychom se dostali z momentální krize, oni zase kvůli pobytu v zóně sestupu," připomněl García nedávné kruté prohry 3:0 se Sevillou a 4:0 z ligového poháru. "Jsme na samém konci první poloviny sezony a kromě tří porážek v řadě také vůbec nejsem spokojený s tím, jaký výkon jsme v Seville předvedli."

"Musíme si znovu začít náš fotbal užívat, vítězit, být schopní se radostně obejmout, zasmát. Ne opouštět po zápase hřiště s protáhlou tváří," má jasno García. "Chceme být znovu dobrým týmem, a nyní je správný čas na tuto změnu."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Arroyo, López, Alexis, Escudero - Borja, Mosquera - León, Lafita, Castro - Colunga
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Galeano, Nacho - Trashorras, Saúl - Lass, Castillo, Viera - Bueno
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Nedělní odpoledne nabídne záchranářský souboj mezi domácím Betisem a Osasunou. Betis stále čeká na herní a výsledkové probuzení, které by mělo přijít právě proti tabulkovému sousedovi z Pamplony. Hosté však už tři zápasy v řadě neprohráli a drží se aktuálně dva body nad sestupovými vodami.

Real Betis se i přes úspěchy v evropských pohárech stále nedokáže odrazit ode dna ligové tabulky. Zoufalé vedení Verdiblancos už sáhlo k odvolání kouče Mela, jehož nahradil čtyřiačtyřicetiletý Juan Carlos Garrido. Tomu sice premiéra na lavičce Betisu úplně nevyšla, když jeho tým pouze remizoval na hřišti Valladolidu 0:0, avšak ve středu hráči Betisu zdolali v rámci národního poháru silný Athletic Bilbao. Právě vítězné utkání Copy del Rey by mohlo trápícím se Béticos dodat tolik potřebnou sebedůvěru pro zápas s Osasunou.

"Když jsem sem dorazil, hodně lidí předpokládalo, že se všechno změní. To ale nejde udělat ze dne na den. I dnes vidím na mužstvu mnoho věcí, které chci zlepšit. Mým cílem je zachránit Betis a věřím, že jsme na správné cestě. Vítězství s Bilbaem nám určitě pomůže myslet pozitivněji. Přesvědčili jsme se, že dokážeme získat to, co chceme," shrnul své postavení novopečený trenér domácích Garrido.

Osasuna přijíždí do Sevilly potvrdit svou vzrůstající formu, kterou Pamplonští podtrhli třemi body z domácího utkání s Espanyolem. Ovšem i bod z domácího utkání se slavným Realem Madrid nebo remíza ze hřiště Celty Vigo má pro tým velkou cenu.

"Toto utkání přichází v docela náročné době, kdy hrajeme těžké zápasy v La Lize i v domácím poháru. Uvědomujeme si však jeho důležitost. Můžeme zakončit první polovinu sezóny s větším manévrovacím prostorem. V případě úspěchu navíc nebudeme v dalších utkáních pod takovým tlakem," uvedl na předzápasové tiskové konferenci kouč Pamplony Javi García.

Obě mužstva by mohla do zápasu zapojit své čerstvé posily. Za Betis by do utkání mohl naskočit útočník Leo Baptistão, jenž přišel na hostování z Atlética Madrid. Hostům by mohl pomoci Javier Acuña, který byl zapůjčen z anglického Watfordu. Bitva o sestup začíná v 17:00 a utkání bude řídit Fernando Teixeira.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
G. Sara - Dídac, Amaya, Paulao, Chica - Matilla, L. Reyes - J. Carlos, J. Molina, Verdú - R. Castro
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
A. Fernández - J. Oriol, Arribas, Loties, M. Bertrán - Lolo, R. Loe - De Las Cuevas, R. Torres, Á. Cejudo - O. Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (neděle 19:00)
Ve stínu velkého zápasu o čelo Primera División se pokusí Real Madrid stáhnout svou pětibodovou ztrátu na druhé místo. Na hřišti Espanyolu Barcelona to však rozhodně nebude pro Ancelottiho tým procházka rozkvetlou zahradou, jelikož zde domácí dokázali porazit třeba i Atlético Madrid.

Espanyol sice nabral před Vánoci dech, ale přelom roku se týmu Javierra Aguirreho příliš nepovedl. V posledním ligovém utkání totiž Katalánci prohráli s Osasunou a navíc ve středu podlehli v národním poháru i druholigovému Alcorcónu. Na sestupové pozice tak má Espanyol rázem náskok pouhých šesti bodů s výhledem na přetěžký souboj s Realem Madrid. Ani tak ale domácí hráči neztrácí tváří v tvář silnému soupeři naději.

"Espanyol může ukázat, co v něm je, a pokud uspějeme, může to pro nás znamenat opravdový předěl. Neexistuje ideální doba, kdy hrát proti soupeřům typu Real Madrid, nám se však doma celkem daří. Naposledy jsme tu vyhráli s Valladolidem a další vítězství by nám obrovským způsobem zvedlo morálku," komentoval náladu v týmu středopolař Espanyolu Victor Sánchez, jenž by se po jednozápasové pauze měl vrátit do základní sestavy Barcelonských.

Real Madrid nutně potřebuje tři body, aby alespoň částečně umazal své manko na druhé místo. K vítězství na hřišti Espanyolu by mohla Bílému baletu pomoci aktuálně velmi dobrá forma. Svěřenci italského kouče Ancelottiho totiž v lize už osm kol neprohráli s impozantním skóre 32:11. Real může těšit i hladké vítězství v rámci Copy del Rey, když si doma poradili s nevyzpytatelnou Osasunou 2:0.

"Pro nás je nejdůležitější zakončit první polovinu ligy vítězstvím. Je samozřejmě také příjemné, že můžeme stáhnout náskok Atlética nebo Barcelony," komentoval stroze nadcházející zápas Ancelotti, jenž v současnosti tvrdě pracuje na udržení stávajícího kádru. Razantně totiž odmítl spekulace o odchodu mladého Moraty a také se velmi těší z obnovené smlouvy mezi Xabi Alonsem a Realem Madrid. "Jednoznačně chtěl zůstat, je nesmírně důležitý pro náš tým. Jeho přítomnost dodává každému hráči na sebedůvěře. Svým rozhodnutím nám všem udělal obrovskou radost," dodal kouč.

Výkop zápasu je určen na 19:00 a hlavním sudím bude José Antonio Teixeira.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Capdevila, H. Moreno, Colotto, J. López - Álex, V. Sánchez - Simao, Abraham, Stuani - J. Córdoba
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
D. López - Marcelo, S. Ramos, Pepe, Carvajal - Modric, X. Alonso - C. Ronaldo, Isco, D. María - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Málaga CF  (neděle 21:00)
Souboj dvou klubů ze středu tabulky nabídne večerní zápas nedělního programu španělské nejvyšší soutěže. Na půdu Levante zavítá Malaga, oběma klubům se naskýtá příležitost uzavřít první polovinu sezony dobrým výsledkem proti přímému soupeři se stejným počtem bodů.

Zatímco je devatenácté kolo posledním, kdy se ještě utkají některé celky poprvé v ligové soutěži, mezi Malagou s Levante je momentálně jen těžké najít rozdíl. Lepší skóre hovoří pro hosty, kteří jsou tak jen těsně jedenáctí před svým soupeřem z Valencie. Ani jeden z nich nebude vzpomínat v dobrém na předchozí kola, neboť Malagu předčilo suverénní Atlético Madrid, Levante pro změnu prohrálo oba nedávné ligové zápasy. Utéci svému soupeři a nabrat trochu svěžího dechu ve vyšších patrech tabulky, asi takto by se dal shrnout cíl kapitána Malagy Weligtona.

"Čeká nás náročný nedělní zápas venku a ani poté to nebude žádná procházka růžovým sadem, když načneme druhou polovinu sezony. Nicméně teď se soustředíme pouze na příští utkání s Levante a na zisk tří bodů, které jsou pro nás životně nutné," poznamenal brazilský obránce, jenž se nedávno právě v souboji s Atléticem nechvalně proslavil do očí bijící simulací. Nic lehkého však Malagu nečeká, zvláště díky potížím se složením obrany.

"Všichni doufáme, že se spoluhráči včas uzdraví a budou moci nastoupit, jsou důležitou součástí týmu," připomněl Weligton absence Antuňese s Angelerim kvůli karetnímu trestu, které zvýrazňují otazníky nad startem Gámeze a Eliseua. "Pokud se to náhodou nepovede, má kouč připravený plán B, budeme připravení tak jako tak."

Levante naposledy odehrálo zápas ligového poháru, v němž s Rayem Vallecanem v prvním zápase pouze remizovalo bez branek. Byť hlavní starosti domácích leží v ligové soutěži a co nejrychlejší záchraně, musel gólman Javi Jimenez připustit, že si tažení Copa del Rey do současného osmifinále užívá. "Zůstáváme plně soustředění na ligu, ale myšlenky na pohár mají také svůj užitek. Je to skvělá soutěž, čím dál dojdeme, tím lépe pro nás!"
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - López, Vyntra, Adoua, Juanfran - Simao, Pinto - Ríos, García, Ivanschitz - Barral
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Weligton, Eliseu - Tissone, Camacho - Portillo, Samuel, Morales - Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.10 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - UD Almería  (sobota 16:00)
Athletic v poslední době trápí především nevyváženost výkonů, která jej stála již mnoho bodů. Výhry se týmu trenéra Ernesta Valverdeho nepodařilo zajistit ani v minulých dvou kláních. Zvítězí čtvrtí Lvi na domácím stadionu proti UD Almería?

S Almeríí to nebudou mít Valverdeho hráči vůbec snadné, protože Almería se začíná více prosazovat a poslední dvě kola jsou toho jasným důkazem. Současná čtrnáctá příčka sice není ideálem, ale Garridův tým minimálně v novém roce ještě neprohrál. O všechny tři body jej obrala naposledy možná poněkud překvapivě Celta Vigo, ale to musíme zpět do listopadu minulého roku. Od té doby se Almeríi daří potvrzovat pověst nevyzpytatelného týmu, který svou kůži nedává na trh snadno.

A Lvi z Baskicka mají hodně co napravovat, pokud si chtějí udobřit své fanoušky. Poslední soutěžní utkání totiž nebylo zcela v jejich režii a v rámci Copa del Rey Athletic prohrál s Realem Betis těsně 0:1. Ke vloženému programu se koneckonců vrátili oba trenéři zúčastněných týmů a především Ernesto Valverde věděl, že jeho tým ještě bude muset bojovat.

Po skončeném zápase Valverde prohlásil: "Bylo to hodně nefér. Vytvořili jsme si několik velmi dobrých šancí, jako byla například ta Kikeho Soly, ale dnes se nám prostě nedařilo. Prakticky od začátku až do konce můj tým kontroloval hru a míč soupeři téměř nepůjčoval, přesto jsme inkasovali. Útočili jsme, snažili se vstřelit branku, ale přes všechnu snahu mých hráčů se nám to dnes nepovedlo. Postrádali jsme štěstí a dostatek agresivity v pokutovém území soupeře. Výsledek mne sice mrzí, ale ještě víc by mě vadilo, kdyby si náš tým nevytvořil žádné šance. Takhle vím, že v odvetě máme na co navazovat a že se na San Mamés ještě popereme o postup," má jasno trenér Ernesto Valverde.

Teď je ale čas otočit list a soustředit se jen na ligu. Španělská Primera Division má na programu již devatenácté kolo a domácí pevnost bude doufat, že Lvi své čisté konto udrží. Také Almería má za sebou náročné utkání Copa del Rey, které navíc doprovázely kontroverze a nepříjemné okamžiky. Prezident oponenta Racingu Santander byl totiž napadeným vlastními fanoušky, hráči navíc přestali na chvíli hrát.

Mladý a úspěšný trenér Francisco po utkání, které skončilo remízovým výsledkem 1:1, překvapeně prohlásil: "Ve fotbale jsem tohle ještě nikdy nezažil. Je ostuda, že se tohle stalo právě Racingu, který chce a zaslouží si být na vyšší úrovni. Po sedmdesát minut jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme toho dostatečně využít. V odvetě jsme ale připraveni odevzdat všechno a napravit si reputaci. Také chceme ukázat fanouškům soupeře, v jaké atmosféře se má hrát fotbal," dodává šokovaný Francisco.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, San José, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Ander, Muniain - Aduriz
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier - Azeez, Verza - Vidal, Soriano, Barbosa - Díaz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Valencia CF  (sobota 18:00)
Celta Vigo přivítá v devatenáctém kole Primera División na svém stadionu netopýry z Valencie. Hráči Viga budou chtít v prvním domácím utkání v novém roce ukončit čtyřzápasovou sérii bez vítězství, zatímco Valencijští mají v úmyslu potvrdit tři body z domácího utkání s Levante.

Celta Vigo potřebuje v nadcházejícím zápase bodovat jako sůl. Aktuálně se svěřenci Luise Enriqueho totiž nachází s šestnácti body až na sedmnácté pozici a od sestupových příček zachraňuje domácí pouze lepší skóre. Základem pro úspěch v nadcházejícím zápase s Valencií však může být pro Celtu výkon z utkání proti Realu Madrid, v němž sice Celta prohrála 3:0, ale s výrazným favoritem držela dvě třetiny zápasu nerozhodný stav.

Domácí trenér navíc i přes nepříznivé výsledky neztrácí chladnou hlavu. "Ceny se rozdávají až po skončení ročníku. Už jsme viděli týmy, které měly skvělý první půlrok, ale nakonec skončily neúspěšně. Některé týmy bojují o záchranu celou sezónu a nakonec se zvednou v posledních osmi utkáních," uvedl před zápasem kouč Enrique.

Valencii se naopak dýchá v letošní ročníku o mnoho lépe než jejímu soupeři. Tým pod novým koučem Juanem Antoniem Pizzim zvítězil v posledním zápase s Levante 2:0 a možná nastartoval návrat na příčky, jež od něj očekávali především fanoušci. Že to Valencie s útokem na přední příčky myslí vážně dokládá nejen změna na trenérském postu, ale i přestupová politika. Valencijskou útočnou vozbu by měl z Lokomotivu Moskva posílit útočník Felipe Calceido nebo také Chilan Eduardo Vargas, jenž v současnosti působí v Brazílii. Naopak v kádru netopýrů by měl i přes zájem italských klubů zůstat záložník Éver Banega. Zápas s Celtou Vigo by tak mohl napovědět, zda má Valencie na to ohrozit v nejbližších kolech pohárové příčky.

Utkání začíná v 18:00 a hlavním sudím bude Jose Luis González.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Jonny, D. Costas, Cabral, H. Mallo - Á. López, Obiňa, A. Fernández - Orellana, Charles, Rafinha
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D. Alves - J. Bernat, Mathieu, R. Costa, barragán - O. Romeu, Parejo - Piatti, Jonas, Feghouli - H. Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Střet dvou španělských gigantů, který by mohl napovědět mnohé o dalším vývoji v tabulce, duel střeleckých es Costy s Messim a duel madridského týmu s barcelonským. V sobotu nás zkrátka čeká vyhlížený svátek fotbalu, protože druhé Atlético Madrid hostí lídra z Katalánska.

Zdá se, že pro katalánskou Barcelonu bude Madrid věčným rivalem. Tradiční sok Martinova týmu (Real) možná zatím neoslňuje a nenaplňuje protipól pověstného soupeře, ale přesto se v této sezoně našel tým, který Blaugranas zdatně konkuruje. A opět je z Madridu. Na vítězné vlně se totiž dlouho veze Atlético, klub hnaný Simeoneho energií, taktickou vyspělostí i hladem po dalších úspěších. Po odchodu kanonýra Falcaa možná nejeden fanoušek zapochyboval, zda bude mít tým obdobné ambice a schopnosti vyhrávat, ale tato obava byla, zdá se, bezpředmětná. Skvělou formu totiž prokazuje celý tým, který střelecky táhne především Falcaův nástupce Diego Costa.

Z celého týmu jsou ambice i pohodová atmosféra jasně vidět a dokazují je také výsledky. Vítězství nad Málagou a Elche sice nebyly úplně dokonalým obrazem současného Atlétika a těsné výsledky působí v porovnání s Blaugranas těžkopádně, ale na druhou stranu ukazují jasnou touhu vítězit a bojovat až do posledních chvil. Teď však Atlético čeká zkouška z největších - přímý souboj s konkurentem.

Ostře sledovaný duel samozřejmě ve španělských sportovních médiích zaplňuje mnoho prostoru a také samotní hráči jsou pod drobnohledem žurnalistů. Těm se svěřil například obránce Filipe Luis, který stanici Onda Cero umožnil nahlédnout "pod pokličku" současného Simeoneho týmu.

"Očekáváme, že Barcelona bude mít míč na kopačkách a nepustí nás k němu. Hrají vždy s velkou trpělivostí a pro každého soupeře je náročné běhat bez míče. Barcelona vyčkává a zasáhne vždy ve chvíli, když přestanete byť jen na chvíli dávat pozor. Naším úkolem bude držet při sobě, vytvořit opravdu velmi dobrou skupinu, která bude táhnout za jeden provaz. Jeden hráč bude zaskakovat za druhého. Náš trenér věnoval dlouhý čas tomu, aby poznal našeho oponenta a našel nějaké slabiny. Ty nám sdělil a my jsme na nich pracovali," naznačuje Filipe.

"Funguje to tady tak, že nikdo není nejlepší - hrajeme jako tým a ten je vždycky na prvním místě. Nejsme nějaká skupina individuálních superhvězd, pracujeme pro tým a myslíme především na společný úspěch. Týmy jako Barcelona nebo Real Madrid mají skvělé hvězdy, my na to jdeme trochu jinak. Trenér Diego Simeone nás zocelil a udělal z nás skvěle fungující celek. Z každého z nás vytěžil to nejlepší a pomáhá tím celému týmu. Kdybych přestoupil do Barcelony, určitě bych vyhrál mnoho titulů a trofejí, ale nebyl bych tak šťastný jako tady v Atléticu. Myslím, že je dobře, že Lionel Messi bude znovu hrát. Fotbal bez něj strádá. Budeme to mít sice těžší, ale je to velký zápas a zaslouží si velké hráče," uzavírá krajní obránce.

Zraněný argentinský střelec Messi se dal včas dohromady a k dispozici byl již v zápase s Getafe. Hvězdný útočník nastoupil na třicet minut a v nich stihl vstřelit dvě branky. V rozhovoru pro Barca TV po vítězném zápase řekl: "Cítím se šťastný, protože vyhráváme a protože hraji bez bolesti. Nikdy jsem neztratil chuť hrát, ale zdravotní problémy a herní vytížení mi fotbal často znepříjemňovaly. Teď už se konečně cítím dobře a v zápase s Atléticem chci opět pomoci svému týmu. Všechno, na co teď myslím, je hraní fotbalu a to, aby mne to znovu bavilo," říká hvězda barcelonského kádru.

Souboj mezi oběma týmy bude bedlivě sledován a favoritem je v něm hostující Barcelona. Madridské Atlético nad Barcelonou dokázalo zvítězit naposledy v roce 2010, když ji na domácí půdě porazilo těsně 2:1. Zopakuje podobný výsledek i v nadcházejícím duelu?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Godin, Miranda, Luis - Tiago, Koke, Gabi, Turan - Costa, Villa.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdes - Alves, Pique, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Neymar, Messi, Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Sevilla FC  (sobota 22:00)
V posledním zápase sobotního programu devatenáctého kola, hraném od deseti hodin večer, přivítá sestupem ohrožené Elche Sevillu. Ta do utkání vstupuje díky skvělé formě z posledních týdnů jako jednoznačný favorit.

Byť samotný vstup do sezony měla Sevilla dosti nepovedený, postupem času nabrala fazonu a nyní okupuje v ligové tabulce slibné sedmé místo. Naposledy ochutnalo ofenzivní sílu svěřenců Unaie Emeryho Getafe, které si z Andalusie odvezlo hned tříbrankový příděl. Dalším pánem na holení je podle všeho Elche, které naopak prochází krizí čítající šest zápasů bez vítězství za sebou. Naposledy se domácí celek mohl bez zábran radovat 24. listopadu, kdy přehrál Valencii.

"Jsme spokojení s naším zlepšením, ale nic ještě není hotovo," brzdí spokojenost z nedávných výsledků Unai Emery. "Jsme sedmí, což nám stále nijak zvlášť nevyhovuje. Nyní dojde na ty nejdůležitější kroky, musíme totiž přijmout výzvu a udržet nastolený trend. Je životně nutné v Elche zvítězit. Svého protivníka vždy respektujeme, i když se zrovna nenachází v dobrém rozpoložení. Čeká nás náročný zápas."

Zatímco hosté mají příležitost uhrát již čtvrtou ligovou výhru v řadě na hřišti soupeře, trenér Elche Fran Escriba doufá, že pozitivní výsledek proti favoritovi může jeho celku posloužit jako katalyzátor do zbytku sezony. "Udělali jsme doposud nějaké chyby, ale nikdy kvůli nedostatku snahy nebo špatnému přístupu. Jsem přesvědčený, že druhou polovinu sezony si užijeme mnohem víc, protože se přibližujeme k nalezení naší hry."

"Sevilla je jedním z nejlepších týmů v celém Španělsku. Je to kompletní klub s působivým duchem, který překonal pozvolný start sezony a nyní již hraje o nejvyšší příčky," neskrývá obdiv k favorizovanému protivníkovi Escriba.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Suárez, Pelegrín, Lombán, Albácar - Sánchez, Pérez - Gil, Coro, Fidel - Boakye
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Carriço, Navarro - Reyes, Mbia, Rakitić, Vitolo - Bacca, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.40 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Real Valladolid  (pátek 21:00)
Real Valladolid se nalézá na sedmnácté příčce, přičemž od osmnácté (a tedy sestupující) Celty Vigo jej dělí jen lepší skóre. Bodově se ale tato sezona zatím řadí k těm horším, což budou chtít svěřenci trenéra Juana Ignacia Martineze napravit co nejdřív.

Těšit jej může alespoň zčásti poslední ligový zápas proti Realu Betis, který skončil dělbou bodů. Ani ty ale zatím Realu Valladolid nepomáhají v postupu tabulkou. Trenér Martinez ale zároveň věří, že do zápasu s Granadou mohou jeho hráči vstoupit se vztyčenou hlavou a sebevědomím. Na předzápasové tiskové konferenci zdůraznil: "Ne vše jde úplně špatně, takže si myslím, že i když jsme dlouho nevyhráli a nedaří se nám, nemusíme být negativní. Nejhorší máme za sebou a teď se chceme soustředit jen na postup na další příčky. Z Granady nemám strach, ale musím uznat kvality našeho soupeře. Má velmi dobrý tým a hrozí z protiútoků, takže se chceme poctivě připravit. Hlavním klíčem ke třem bodům bude silná defenziva," dodává trenér Martinez.

Ani Granadě se ale nemůže zdát, že je čas na menší přestávku. To si dobře uvědomuje útočník Francisco Medina, který varuje své spoluhráče, že pokud nebudou brát Real Valladolid vážně, mohli by prohrát a tím pádem by se opět dostali do pásma sestupu. "Musíme se dívat dopředu s optimismem, protože se nám daří stmelit tým jako jednu velkou rodinu. To je v každém boji velice důležité. V několika zápasech jsme udělali pár chyb a pokud se nechceme opět dostat do spodních pater tabulky, musíme se jich vyvarovat. To samozřejmě nebude snadné, ale pokud budeme táhnout za jeden provaz, může se nám to podařit. Jsme sice ve složité situaci, ale máme dobrý tým a všichni si navzájem věříme. Páteční zápas proti Valladolidu bude jako malé finále a tak chceme brát všechny další hry. Musíme dát do utkání vše, abychom mohli získat tři body," uzavírá hráč s přezdívkou Piti.

Granada sice své postavení i herní projev zlepšila, ale přechod do nového roku jí nevyšel podle představ a dvě po sobě jdoucí porážky znamenaly pád do prostoru spodních pater tabulky. Otazník visí nad zdravotním stavem Papeho Diakhatého, do zápasu nenastoupí ani záložník Diego Buonanotte. V utkání s Realem Sociedad San Sebastian i s Almeríí navíc inkasovali hráči z Nuevo Los Cármenes po třech brankách, vstřelili jen jedinou. Napraví statistiky proti Realu Valladolid?
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Foulquier, Mainz, Murillo, Angulo - Recio, Iturra, Rico - Piti, El-Arabi, Brahimi
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Rukavina, Valiente, Rueda, Peňa - Rossi, Pérez - Larsson, Óscar, Omar - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona18161153:1249
2.Atlético Madrid18161147:1149
3.Real Madrid18142252:2144
4.Athletic Bilbao18103526:2333
5.Real Sociedad1895435:2332
6.Villarreal CF1894532:2031
7.Sevilla FC1885535:2929
8.Valencia CF1872925:2923
9.Getafe CF1872920:3023
10.Espanyol Barcelona1864822:2422
11.Málaga CF1855819:2320
12.Levante UD1855817:2720
13.Granada CF18621015:2520
14.UD Almería1854920:3219
15.CA Osasuna18531015:2818
16.Elche CF1845916:2717
17.Real Valladolid1837821:2916
18.Celta Vigo18441021:3016
19.Rayo Vallecano18411318:4513
20.Real Betis18251115:3611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (622)

Přidat komentář
Diego2

1. Pro 3 body z Calderona a neprohru Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
patas92

Reagovat
Ángel di María 22

Nechť Sevilla i Vale berou tohle kolo 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona si při momentální forme z Madridu odveze 3 body, o tom nemuže bejt žádnej pochyb.Zápas rozhodne nejlepší hráč všech dob-Lionel Messi

Reagovat
madridcan

Tolko blbosti v tak kratkom prispevku som od fanusika Barcelony dlho nevidel...a to tu jeden z vas ma nick uz desat rokov

Reagovat
10FKK

Tak každý není génius, všeuměl a všeználek jako ty!

Reagovat
madridcan

To mas teda pravdu, najma ty urcite nie

Reagovat
10FKK

Já si na to na rozdíl od tebe nehraju...

Reagovat
madridcan

No, ale ty si ma tak popisal, nie ja sam

Reagovat
10FKK

Něco si přehlédl... Malá nápověda, je to na konci!

Reagovat
madridcan

To je uplne jedno, lebo ja som tak ci onak takuto debatu nezacal a mozes mat na konci aj srajuceho smajlika

Reagovat
10FKK

A kdo ji začal? Srajucého smajlíka máš asi na mozku...

Reagovat
madridcan

Ohladom genia si zacal debatu ty a som zvedavy, ze kedy ta prestane bavit tato nezmyselna debata

Reagovat
10FKK

Nudím se, tak se válím a vedu tuto plodnou konverzaci

Reagovat
madridcan

si precitaj nejaku knihu alebo cekni dajaky film/serial

Reagovat
10FKK

Dopol sem dočetl Krvavé Evangelium od ježíška... Není to špatné až na otevřený konec, což moc nemusím.

Stáhnout u nás cokoli je na dva dny s klikou, že to nespadne... Je tady na chuja ústředna z roku 88...

Reagovat
madridcan

Ja som naposledny docital Digitalnu pevnost a O mysiach a ludoch. Dlhsie sa hotujem na Inferno, ale nie a nie sa k tomu dokopat pricom viem, ze ked raz sa do toho pustim, tak neprestanem, kym to nedocitam. Brown je uzasny.

Reagovat
10FKK

Dík za tip. Opráším Brauna!

Reagovat
Billy McClane

Ak mas rad Browna, odporucam Jamesa Rollinsa. Mam od neho asi 15 knih a je fakt vyborny.

Reagovat
madridcan

Niektore nazvy vyzeraju fajn(aj ked nesudim knihu podla toho samozrejme ), ale niektore zneju dost ako duchariny. Tak ked mi povies, ze to duchariny nie su, tak sa do toho pustim

Reagovat
Billy McClane

Jako ono je to trochu scifi, ale vo svojej podstate to kludne moze byt vsetko realne Odporucam precitat si jednu knizku, napriklad jeho prvu Podzemni rise...alebo nieco zo serie Sigma Force.

Reagovat
madridcan

Oukej, ked ma to chyti, tak aspon mam zabavku na dost dlhu dobu...take nie ze predsavzatie, ale slub sam sebe, ze budem viac citat. Nezeby som cital malo, ale chcem este viac. Kniha je neskutocne bohatstvo a dakujem za tipy

Reagovat
Billy McClane

Tak ja sa snazim precitat aspon 1-2 knihy za mesiac, co je cca 20 knih do roka a stale nachadzam nove a nove veci, co stoja za precitanie

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho tam dole:D

Reagovat
madridcan

Len aby po vikende ste nepozerali z takmer rovnakej pozicie hore ako my

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne to tomu Realu na tom 3.fleku sluší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

opravdu mě těší pohled na to, jak to neskutečně nezvládáš

Reagovat
madridcan

Jiri...zabudol si si zmenit nick

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

kurz 2,15 na Barcu... mno za litr dobré. Věřím v tři body. Leo dá alespoň jeden gol

Reagovat
valloire

Jen to vosolte kluci. Voni vám ty růžový brejle spadnou.

Reagovat
dextroza_m

co čekat od fandy RM,že... Výhra o dva goly. Sanchez,Messi,Messi - Kosťa

Reagovat
10FKK

Aby nespadli vám! Na Espanyolu to bude hodně těžké oni hrají také od podlahy jako Atlético...

Reagovat
valloire

Espanyol nám doufám poslušně odevzdá body jako vždycky. I když loni zlobili...

Reagovat
10FKK

Vzhledem k tomu co poslední dobou předvádíte to nevidím tak jednoznačně. Javier Aguirre je výborný trenér a motivátor a Espanyol pod ním proti silným hraje dobře. Horší je to proti spodku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, oni ví.... oni to letos pouští Altéticu

Reagovat
Ángel di María 22

Na výhru Atletů je skvělej kurz, láká mě to

Reagovat
madridcan

Ono je skor sviatok ten kurz na Barcelonu Kedy bol taky vysoky? Urcite naposledy v Bayerne, ale tam bol Bayern favorit. Ak si dobre pamatam, tak 2,35 tusim

Reagovat
10FKK

Zkuste plichtu realu - krásných 5,5:1!

Reagovat
madridcan

Preco by som mal davat remizu na zapas, ktory skonci dvojkou? Espanyol mal tu drzost minuly rok, ze nam zobral dokopy 4 body. Toto si uz hraci k nam nedovolia a pekne nam pustia klasicke tri bodiky teraz a tri bodiky na konci sezony ako sme si uz roky predtym zvykli

Reagovat
10FKK

Aby jste si nezvykali spíš na odevzdávání... Espanyol hraje stejně nepříjemný styl, jako Atlético a ti už se vám taky po dlouhých letech na odevzdávání vysr...

Reagovat
madridcan

Jasne viem, to som pisal s velkou nadsazkou Uz minuly rok nas dost cvicili, ale hlavnu chybu som videl, ze vtedy ten nas portugalsky strateg cislo jedna dal Varana napravo a za odmenu sme dostali jeho zranenie, ktore sa s nim viac-menej taha doteraz. Ale zavahanie vas/Atletica/oboch proste a jednoducho musime vyuzit, inak si mozme trhnut nohou a rovno sa sustredit na pohare, ktore Carlovi posledne roky neidu(myslim hlavne ten hlavny)...

Reagovat
10FKK

Jak to s ním vypadá? Talent jako prase, bylo by ho škoda...

Reagovat
madridcan

Koniec januara pravdepodobne

Reagovat
10FKK

Vedení Realu Madrid podle sdělení listu Daily Mirror oznámilo Arsenalu, že je ochotno jednat o odchodu útočníka Álvara Moraty na Emrates Stadium. Londýnský klub je připraven nabídnout za hostování španělského reprezentanta do 21 let do konce sezóny 1,7 milionů liber.

Koho má megaloman na mušce, že chce pustit jedinou alternaci na hrot?

Reagovat
valloire

Aguera doufám

Reagovat
10FKK

Za 80?

Reagovat
valloire

minimálně

Reagovat
10FKK

Diego Godín překonal drobné zranění stehna a už naplno trénuje. Obránce Atlétika Madrid nezmešká víkendový šlágr proti Barceloně.

Samá dobrá zpráva!

Reagovat
valloire

si Lea povodí

Reagovat
10FKK

Hlavně aby mu nohy nezlámal... Stejné prasce. jako pepé!

Reagovat
smazaný uživatel

alebo mu zas prihrá na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti sejměte je

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti budou jak na kolotoči maximálne:D Takovej vejprask už dlouho nedostali:D

Reagovat
valloire

Už se na to těším.

Reagovat
technecium

zas tak sebevědomý bych nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolotoč už Barca nezná, hraje jinak

Reagovat
10FKK

Jediná možnost... Fotbalem je nepřehrají!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Věřím barceloně. I když atleti neskutečnš šlapou v této sezoně, tak poslední zápasy to jen tak tak uhaluzili, kdežto Barcelona předváděla velmi dominantní výkony. A hlavně. Messi je zpět. Nejde až tak o jeho příspěvek pro hru, ale o ten obrovský psychický boost ostatním hráčům, viz loňské čtvrtfinále LM proti PSG, kde ze začátku seděl a jakmile naskočil do zápasu, byl to úplně jiný tým.

Reagovat
valloire

50.pro hattrick Diega Costy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá Valdés, ne Casill..... teda Pinto.

Reagovat
madridcan

Casillas totiz pravidelne dostava(l) hattricky od Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Z lavičky se branky dostávají těžko, že jo.

Reagovat
madridcan

Lebo tam stravil celu karieru ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Costa hraje celu karieru skvelo ze jo

Reagovat
madridcan

Tak potom vylucujes co sam si napisal ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, já si jen pomýlil Pinta s Casillasem. Mně se dělá guláš v těch brankářích chytajících CdR a oceněných jednou Zamorou.

Zkrátka Victor je zpět, není to žádný náhradník a hattrick Costy nehrozí

Reagovat
Kenneth

Kolik teda dostal Casillas hattricků od Costy? Nebo si tu opět zase jen hraješ na debila?

Reagovat
madridcan

Mal si sa nato vykaslat Zbytocne som cakal, ze kedy mu tie jeho karoviny dojdu a ty mi to tak pokazis Mal som radsej roztocit ruletu...vtedy by som v chachare

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem napsal, ty šašku, že Casillas dostal hattrick od Costy?

Prostě chytá Valdés, není to žádný náhradník, takže hattrick nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ne, Kennetha opravdu nedělám.

Reagovat
Diego2

Klidne...s hattrickem Messiho a 2 golama Neymara...3:5

Reagovat
madridcan

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jsem tam nakonec hodil Atletico 1, Bilbao 10, Real 2 a Villareal 1. Popravdě řečeno se z toho nejvíc bojim naší ztráty a vzhledem k tomu sobotnímu zápasu by to on nás byla vážně hrozná kravina, musíme to zvládnout.

Reagovat
Phillipinho

athletic bych dal cistou jednicku a ponorky bych se celkem bal- doma nic moc....a pridal bych tam cistou dvojku Elche vs Sevilla

Reagovat
alcantara

Dneska v denniku Sport opat ejakulovanie nad Cristianom, co povies madridcan, vsetko po starom?

Reagovat
madridcan

Chcel som zajtra kopirovat ale ne cosi...tak co? Asi najviac je to s tym deckom s rakovinou

Reagovat
alcantara

Anjel Ale ked sme uz pritom, ten popis golov v porovnani s Leom, tiez mi pripadal trosku neobjektivny, ked nebral do uvahy vobec jeho zranenie, ale tak zrejme probarcelonska nalada v redakcii pokracuje

Reagovat
madridcan

Nebola vzdy taka a ked odoberas Sport tak dlho ako tu pises, tak si to musel vidiet aj ty

Reagovat
alcantara

Radsej to nechajme tak... dobru noc

Reagovat
madridcan

Aj tebe...ale menila sa redakcia, menil sa postoj...

Reagovat
madridcan

No teraz som to prebehol pozorne...co je tam na ejakulovanie mi povedz s vynimkou toho mnou spomenuteho chlapca vyssie? Vidis fotku Ronalda a az prilis ta to berie

Reagovat
vocasisko

Afellay v nominaci na Atlético , takže se s ním asi opravdu počítá

Reagovat
alcantara

On normalne s nami trenuje, takze to nie je uplne sokujuce.

Reagovat
vocasisko

tak já vím, že trénuje, ale prostě, nominace mě překvapila

Reagovat
Phillipinho

To trenuje i Cuenca a as nim Tata nepocita

Reagovat
madridcan

Dneska som viac Atletico ako by som chcel, nemam stres...dneska Atletico nema konkurenciu, to ale vies

Reagovat
alcantara

Vyhrajeme

Visca el Barça!!!

Reagovat
madridcan

Chod spat!

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vždy hovorievala frajerka

Reagovat
roman1978

Tip: výhra Barcelony, min. jedna červená pro Atlético a jejich hrozná a prasácká hra (jako realu za mourka) a krásný pocit v deset večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na té hře hrozné?

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo opäť v nedelu o 12, že by vedenie ligy konečne zistilo, že reklamu Primere nespraví Realona ale poctivé sympatické kluby?

hm, asi nie... ale je pekné, že ázijský fanúšik si môže pozreť práve Rayo, minulú sezóu presne 12 krát, túto sezónu to ešte prekročíme

Reagovat
LAM

Hele co ten Juanfran.To je trochu komedie už protože další hráč dostane 5 žlutou a oni jí prostě zruší To už rovnou maj rozhodčímu říct že nějaký hráči můžou dostat 5 žlutou a tak ať mu jí nezkoušej dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je madridské spiknutie proti barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bída, ale ...

... je to prostě tak. Smiř se s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

věřim že Messoš je rozstřílí, Atlético nesmí zůstat před námi! stačí mi že je před námi Barca a ještě Atlético to už bych asi nerozdýchal. tentokrát fandim Barce a Messimu. nejlepší by byla remízka

Reagovat
valloire

Hele,ser na to. To je hrozně průhledný.

Reagovat
RealC.F.

Barcelona to s tim šolíchem zřejmě uhraje...Tip: 1-2

Reagovat
Rssa

Tak dneska jsem zvědavý, jak to Tato poskládá. Riskne tam produktivního Cesca nebo nechá hrát na držení míče Xaviho? Má už Leo na celý zápas? Nebylo by lepší ho nechat jako žolíka a do útoku postavit zabijácké trio Alexis, Pedro, Neymar?

Reagovat
madridcan

Moj osobny nazor je, ze Messiho sediet urcite nenecha. Ak, tak ho vystrieda cez zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to postavil přesně s tím útokem, co jsi napsal. Všichni tři jsou pro obranu a rozehrávku nepříjemní jak vosy. A do zálohy stopro Xaviho. Atleti mají střed zálohy fenomenální, takže není čas si hrát na hrdiny a nějaké heroakce. Je třeba hru hlavně kontrolovat a neztrácet balony.

Můj tip je 1:1 s tím, že hra bude na nejvyšší level taktická a možná ne úplně koukatelná. Sice se hrozně těším na zápas dvou nejlepších týmů Primery, ale nečekám žádnej fotbalovej zážitek pro fajnšmekry. Góly: Villa - Alexis

Reagovat
Rssa

Pravda, Xaviho tam dneska bude potřeba. Bez Messiho nám ten útok začal více běhat a i produktivní byl. Dneska by mohl být Pedro hodně platný. Ale pokud nastoupí i Leo, tak zklamaný nebudu, přece jen se na něj už těším.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messiho urcite na lavicku, neni duvod s jeho zdravim hazardovat. Na cely zapas to jeste neni a kdo si ho dovoli vystridat v prubehu? Vidim to s Cescem na "hrotu", Alexis s Pedrem na kridlech.

Reagovat
Rssa

A Neymar je zraněný? Nějak jsem to nepostřehl...Pokud je zdravý, měl by hrát on.

Reagovat
-Carles-

Mal žalúdočné problémy či čo. Odohral proti Elche pár minút na konci, inak hral posledný zápas proti Cartagene. Cesc je podla mňa istý, aj vzhľadom k jeho produktivite by bol hriech ho tam nedať. No a obe krídla máme vo vynikajúcej forme, podla mňa nie je o čom

Reagovat
-Carles-

Neprekvapilo by ma keby dá Tata do základu Cesca na falošnú 9 a po krajoch Pedro - Alexis Neymar a Leo začnú na lavičke ale do hry sa dostanú obaja.

Reagovat
Phillipinho

To si taky myslim ikdyz to je velkej luxus mit na lavicce takovy 2 hrace

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro dva nejlepší týmy Primery a jejich dnešní souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je škoda, že se do článku o zápasu nedostala 5. žlutá karta Juanfrana.

Reagovat
Pinturicchio

Snad to dnes Atlético zvládne, zkusím to polechtat za pár drobných.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti - vyhrát proti Getafe není umění, ale vyhrávat tyto zápasy, to rozhoduje o titulu Dneska nebo už nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Sergio, Xavi, Iniesta - Neymar, Messi, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Messi začne na lavičce, říkal to Tata.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný, uvidíme .. tak v tom případě tam bude Cesc

Reagovat
Phillipinho

Kridla budou Alexis a Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Sport TV jsou řádní vymrdávači Šlágr kola, a oni ho přesunou na dvojku, kterou třeba ve Skylinku málokdo chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Sport TV jsou řádní vymrdávači Šlágr kola, a oni ho přesunou na dvojku, kterou třeba ve Skylinku málokdo chytne

Reagovat
madridcan

Na dvojke ide pravidelne sobotny program

Reagovat
smazaný uživatel

asi ešte niekedy v decembri, keď sa hralo Atlético-Levante myslím, tak to bežalo na S1, takisto keď bolo Clásico v sobotu, tak to dali na S1...nechápem, prečo to tam nepresunuli aj teraz..

Reagovat
madridcan

Ako oni zvyknu mat vynimky, ale fixne je sobota na dvojke. Ale mohli aj dneska spravit vynimku, ale asi nechcu sledovanost retardi...ako mne to nevadi, lebo dvojku mam. Ale viem, ze je dost ludi co nemaju a musia to riesit streamom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je aj môj prípad...našťastie mám celkom dobrý HD sopcast v španielčine, len dúfam, že sa nebude sekať..

Reagovat
smazaný uživatel

radši si dopln oblíbený týmy

Reagovat
smazaný uživatel

nemám oblíbený tým Mám akorát oblíbené hráče, jako třeba Philipp Lahm. Jinak fandím dobrému fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona za 2,2 se zkusit musi podle me to ani jinak dopadnout nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

věřím ve výhru Atletů a dotáhnutí se za Barcu na 2b. Remíza by taky šla, ale 1 ideální.

Reagovat
Phillipinho

V sestave Barcy je hodne otazniku....Bartra ci Mascherano? Fabregas nebo Messi? Kdo nebude hrat z trojky Neymar, Alexis a Pedro....co se tyce sestavy Atletu, tak tam je vsechno jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, Barca, Baaaaaarca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi po bodu.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Pinturicchio

Nebylo by pro Real lepší, kdyby Barca prohrála? Přece jen mi přijde pravděpodobnější, že v dalších zápasech začne ztrácet spíš Atlético než FCB.

Reagovat
-Carles-

Myslím že v tomto prípade hrajú rolu skôr sympatie ako kalkulácia.

Reagovat
Pinturicchio

To by mě docela překvapilo, myslel jsem, že pro Real není většího rivala než je Barca.

Reagovat
Ángel di María 22

Určitě bylo. Atletico spíš v dalších zápasech poztrácí body, jestli dneska Barcelona vyhraje, tak už jí titul nemine si troufnu říct. A řekl bych, že 90% fanoušků Realu má Atletico "rádo" víc než Barcelonu. Já jim třeba v Evropě fandim, jako prakticky každýmu týmu ze Španělska (právě až na Katalánce).

Reagovat
celeb

dovolim si tvrdit, ze 90% spanielskych madristas bude radsej znovu vidiet Barcu nad Realom, nez po velmi dlhej dobe Atletico vladcom Madridu.

Reagovat
valloire

A co o tom můžeš vědět? Radši nad náma Atletico než Barca.

Reagovat
Pinturicchio

Vnímám to stejně.

Reagovat
alcantara

Culé

Reagovat
smazaný uživatel

Já to věděl. Vítej.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

http://www.forcabarca.sk/clanok/11346/neymarova-zmluva-je-mozno-falosna

Som zvedavy, ze kedy sa prestanu o tom handrkovat, ale ked to uz pise tazko zaujata odpad stranka, tak to uz je co povedat

Reagovat
smazaný uživatel

odpad stránka?

Reagovat
iamek

Atletico bude hrát proti Barce jako Mourek.Rozkopat,rozhádat.Nevěřím že by hráli férovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že dneska budou hrát fotbal a rozdají si to s nima na férovku.

Reagovat
iamek

pro fotbal by to bylo dobré.ale myslím si že budou hrát maso.

Reagovat
smazaný uživatel

mal si pozerat Superpohar hrali ferovku

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli přesně to, co on napsal.

Reagovat
Ángel di María 22

Je to taktika, co funguje, tak proč se s váma srát.

Reagovat
Ángel di María 22

Ono to chce čas, my jsme vás pak už taky přehrávali čistě fotbalově, ale začít se nějak musí

Reagovat
iamek

přehrávali?jakou má Mpurek bilanci a Barcou?

Reagovat
Ángel di María 22

Dyť řikám, všechno šlo postupně. Koukni se na vývoj těch zápasů.

Reagovat
valloire

no kladnou,jak jinak

Reagovat
Kenneth

Tak snad jim nakopou a ještě k tomu si to osladí výhrou.

Reagovat
iamek

to může napsat jedině idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

však to píše Kenneth...

Reagovat
dextroza_m

Valdés

- Alves - Puyol - Pique - Alba -

Fabregas - Busquets - Iniesta

Sanchéz - Messi - Neymar

Reagovat
Ángel di María 22

Athletic skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

bude tedy hrát Messi v základu, nebo ne ? Podle mě by to dal...proč by ne...třeba udeří až po hodině hry, ale ikdyby tam jen byl pozičně, stáhne na sebe rozhodně víc hráčů než Pedro nebo Alexis....Jsem pro útok Neymar, Messi a jeden z výše jmenované dvojice (spíš pedro)

Reagovat
Ángel di María 22

Tak si počkej na 19:00 a uvidíš..

Reagovat
iamek

5. 29.11.2010: Barcelona - Real 5:0 (španělská liga)

6. 16.4.2011: Real - Barcelona 1:1 (španělská liga)

7. 20.4.2011: Barcelona - Real 0:1 (španělský pohár)

8. 27.4.2011: Real - Barcelona 0:2 (Liga mistrů, semifinále)

9. 3.5.2011: Barcelona - Real 1:1 (Liga mistrů, semifinále)

10. 14.8.2011: Real - Barcelona 2:2 (španělský superpohár)

11. 17.8.2011: Barcelona - Real 1:1 (španělský superpohár)

12. 10.12.2011: Real - Barcelona 1:3 (španělská liga)

13. 18.1.2012: Real - Barcelona 1:2 (španělský pohár)

14. 25.1.2012: Barcelona - Real 2:2 (španělský pohár)

15. 21.4.2012: Barcelona - Real 1:2 (španělská liga)

Reagovat
smazaný uživatel

A zápasy od 21.4.12 do července 13 jsou kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsou duležitý:D

Reagovat
smazaný uživatel

ty tež nejsi důležity lofaso

Reagovat
valloire

Co to je za debilní přehled? Hledej šmudlo,těch zápasů je víc a nějak si vynechal zrovna ty vítězný Realu. Tohle ti nikdo nesežere ťuňťo.

Reagovat
smazaný uživatel

16. 23.8.2012: Barcelona - Real 3:2 (španělský superpohár)

17. 29.8.2012: Real - Barcelona 2:1 (španělský superpohár)

18. 7.10.2012: Barcelona - Real 2:2 (španělská liga)

19. 30.1.2013: Real - Barcelona 1:1 (španělský pohár)

20. 26.2.2013: Barcelona - Real 1:3 (španělský pohár)

21. 2.3.2013: Real - Barcelona 2:1 (španělská liga)

Tzn., že Mourinho má s Barcelonou, co se Realu Madrid týče naprosto vyrovnanou bilanci pěti výher, sedmi remíz a pěti porážek.

Reagovat
iamek

přesně 5-7-5 a ne že přehravali jsme Barcu

Reagovat
Ángel di María 22

Ty jseš ale omezenec. Já nikde nepsal, že od začátku

Reagovat
iamek

od kdy?

Reagovat
Ángel di María 22

Řekl bych, že první půlka zápasů vyzněla pro Barcelonu a od tohohle zápasu - 14. 25.1.2012: Barcelona - Real 2:2 (španělský pohár) - se to přehouplo na naší stranu.

Reagovat
valloire

Přehrávali. Ze začátku,kdy to neměl sehraný,tak dominovala Barca,ale postupně pak Real.

Reagovat
Heisenberg

Neumíš číst? Angel, na kterého reaguješ, nepsal že je Real přehrával hned od začátku, ale postupně ano. Poslední 2 zápasy by se daly označit jako přehrání Barcy Realem, jinak taky nesouhlasím s přehráváním, většinou to byla tuhá bitva. Plus to viditelně bere Angel jako rýpnutí, tak nedělej zagorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady nevedu spor o tom, kdo koho přehrával, jen uvádím na pravou míru tvůj zavádějící komentář.

Reagovat
valloire

Čekám koncert Diega Costy. A nejmíň 2 góly.

Reagovat
madridcan

Ja neviem...verim a prajem domacim, ale neviem preco mam pocit, ze to Barca urve

Reagovat
patas92

protože podvědomě víš, že je Barca nejlepší tým na světě

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vravim, ze mam pocit, nie ze som retard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Já Atléticu věřím. Mají na ně,budou hladoví. Jestli chceme titul,musí ztrácet Barcelona. Protože na Atlético dolehne program a začnou pak ztrácet.

Reagovat
X-bano-X

"Jestli chceme titul,musí ztrácet Barcelona" uff to je už aká berlička. Nemalo by to byť tak, že by ste mali byť skôr vy lepší?

Reagovat
-Carles-

On totiž vie že lepší nie sú a nebudú, tak musí aspoň dúfať

Reagovat
madridcan

Vsimam, ze Cules su nie len filozofovia a psychologovia, ale dokonca vedia presne kto na co mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Laporte může bejt v budoucnu hodně dobrej. Teprve 19 let

Reagovat
alcantara

Courtois, Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis, Gabi, Tiago, Koke, Arda, Diego Costa y Villa

Reagovat
smazaný uživatel

hm...nejsilnější možná

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
alcantara

Valdes, Alves,Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Cesc y Pedro.

Ocakavana.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, proč ten Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

No, nevím. Moc se mi to nelíbí, radši bych viděl Bartru místo Masche a příjde mi, že nechat sedět v takovém zápase Neymara i Messiho je trochu přílišný luxus. I když u Lea to chápu, Neymar už by prý měl být v pořádku. Každopádně to bude solidní pohled na lavičku :)

Reagovat
alcantara

Neymar den netrenoval, zaludocna viroza cloveka oslabi, bohvie ako je na tom so silami. Pedro a Alexis v sucasnosti kraluju, treba ich vyuzit. A Masch je stale volba do zakladu, to je jasne.

Reagovat
Mercury

Já vím, že na něj Tata sází a v takovém zápase je asi namístě nasadit zkušenost, ale nějak z toho nemám dobrý pocit. Jsem na to tedy hodně zvědavý, hlavně na první poločas.

Reagovat
-Carles-

Tata vsadil na skúsenosti, ktoré môžu byť rozhodujúce. Zrovna v tomto prípade by som mu Bartru nevyčítal. A Neymar asi úplne v poriadku ešte nebude, netreba riskovať, obzvlášť keď to súčasnej útočnej trojici ide viac než dobre. Myslím že ideálna 11ka

Reagovat
Mercury

Asi jo. To spíš někde uvnitř jsem si přál vidět tam jednoho z těch dvou. Ale velmi rád je dnes oželím, pokud by snad průběh zápasu byl takový, že by Messiho ani Neymara nebylo třeba :)

Reagovat
-Carles-

Minimálne Messi určite zasiahne do hry, či už to bude potrebné alebo nie

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ted máme nejlepší lavičku na světě, čeká Messi, Xavi a Neymar

Reagovat
alcantara

Xavi

Reagovat
Mercury

Xavi jr.?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi hraje

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, tak jsem se ojebal no ale i tak je to nejlepší lavička na světě

Reagovat
vocasisko

ou, tak jo, opravdu jsem to taky čekal, jsem zvědavej na to, až tam někdy v 60. minutě vletí Messi s Neymarem

Reagovat
Ángel di María 22

Doufám, že to bude za stavu 3:0 pro Atlety

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jestli to byl dobrý nápad.. každopádně Barca se nemusí nikam tlačit, stačí i klidně remíza.

Reagovat
celeb

hmm, nas najlepsi stoper zas na lavicke?

Reagovat
Mercury

Puyol

Reagovat
-Carles-

Lavička:

Pinto, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Neymar y Messi. Luxus

Reagovat
Kepy_FCB

Atlético přeju jim titul , snad to dnes dají

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš asi špatný nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

FCB neznamená jen FC Barcelona, ale třeba i Baník, Bayern, Basilej.. a ještě možná pár dalších.

Reagovat
Kily

FC Babylon X (FIN), FC Baden (SUI), FC Bagnes (SUI), FC Baia Mare (ROU), FC Balteco (EST), FC Balzers (LIE), FC Balzers II (LIE), FC Balzers III (LIE), FC Baník Horná Nitra (SVK), FC Barcelona (ESP), FC Barcelona (ženy) (ESP), FC Barcelona B (ESP), FC Barreirense (POR), FC Basilej (SUI), FC Bassersdorf (SUI), FC Baulmes (SUI), FC Bavois (SUI), FC Bavorovice (CZE), FC Bazenheid (SUI), FC Belize (BIZ), FC Belp (SUI), FC Benavent (ESP), FC Bern (SUI), FC Béroche-Gorgier (SUI), FC Betaria (MAS), FC Biel-Bienne (SUI), FC Boda (FIN), FC Bom Sucesso (POR), FC Borjomi (GEO), FC Botoşani (ROU), FC Bourg-Péronnas (FRA), FC Brašov (ROU), FC Bressuire (FRA), FC Broby (DEN), FC Brumov (CZE), FC Buéa MC (CMR), FC Buchs (SUI), FC Bulle (SUI),

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce

Reagovat
Ángel di María 22

Chápu, že zjistit tohle bylo asi momentálně zábavnější, než koukat na Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

to to stojí tak za hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

FC Baník Horná Nitra (SVK)

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale pokud to v jeho případě znamená fc barcelona, tak je to KACÍŘ

Reagovat
Kepy_FCB

proboha klikni si na můj nick

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
alcantara

Ja si spominam jak zrovna tento uzivatel, inak fanusik Ostravy tusim,pred casom napisal nejaku narazku pod PL a bolo z toho vlakno s desiatkami prispevkov o tom, ak isu fanusikovia Barçy tupi, blbi namysleni atd... Sialene

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dopadá, když je někdo líný dát si do nicku o pár znaků navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale je omlouvá to, že v tu dobu tady nebyly to nový funkce. Teď tu jsou a ty stejně nejsi schopný si ten profil rozkliknout a podívat se, než tady začneš psát chujoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba fandí baníku i barceloně a dal si do profilu jenom baník...co ty víš

Reagovat
Kepy_FCB

To ani nevím, občas jim tam něco hodím a dál se nestarám, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsilnější možné sestavy, půl hodiny do začátku, z toho mi vychází parádní fotbal ATLETI bijte!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi vysvětlit, jak sis z toho, že je půl hodiny do začátku odvodil dobrý fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Z času ne, ze sestav

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético dneska na Sky 4???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano, super

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale Barcelonu dávají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

pecka, tak u nás začalo šíleně chcát a satelitem je náhled nekoukatelnej, jestli se budu muset na ten zápas dívat na netu, tak to bude stát fakt za hovno

Reagovat
Manik...

Proč není Neymar v základu? Kvůli němu jsem se chtěl na Barcu dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Střevní viróza

Reagovat
Manik...

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, půjde v průběhu i s Messim, až Barca poteče

Reagovat
smazaný uživatel

nepoteče

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Pospovič

Myslím, že Neymarovi to teče až až

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mám svůj, ale díky za ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

španielsky by som ti odporúčal ale, emócie atd. ..aj keď im nerozumieš ..to však nie je môj prípad, takže je to o to lepšie

Reagovat
X-bano-X

Ako sa to prehrá na Mozille?Pise nieco o nejakom pridavku do prehliadaca ale oc sa mi to nechce instalovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to neviem, mne to na Chrome ide v pohode...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé a Arabové

Reagovat
smazaný uživatel

táák...du si šňupnout svoji denní dávku modré skalice a jdu se koukat na zápas

Reagovat
Kepy_FCB

Super choreo Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Visca!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Baca zase v těch dresech

Reagovat
Mercury

nejhezčí venkovní dresy za hodně dlouhou dobu, navíc v barvách Senyery, mně se líbí moc

Reagovat
smazaný uživatel

Máš rád klauny, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem zvědav pánové!

Reagovat
smazaný uživatel

Trhej Costo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barca uz tece

Reagovat
monty25

Atlético zatím aktivnější. Arda Turan tam prošel jako nůž máslem...

Reagovat
Rssa

Busquets je zatím příšerný

Reagovat
Kepy_FCB

jinak dnes je to též Azerbajdžán vs. Katar

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, preco som bol v tom, ze sa hra o 22:00?

Reagovat
Manik...

to my nevíme

Reagovat
madridcan

Nepis z lavicky!!!

Reagovat
indy

nejaky dobry link? nie sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coolsport.tv/sky-sports-4-live-stream-online.html

Ale ten komentář je naprosto otřesný.

Reagovat
mickey mouse

Ten spolukomentátor je dobrý šílenec. Ten je udělaný pomalu z každé nahrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej.

Reagovat
indy

praveze toho zerem diky

Reagovat
Manik...

Se mu tam hrabe v pr*eli

Reagovat
vocasisko

ajaj

Reagovat
Manik...

Správně

Reagovat
vocasisko

Sergio zatim docela hoří

Reagovat
smazaný uživatel

tvl co se stalo stím Ardou, já ho nepoznal, nějaký vyžraný

Reagovat
smazaný uživatel

pomohl by tomu gol Atletica

Reagovat
Rssa

Ty vole, ti nás řežou

Reagovat
monty25

Piqué Když nevíš co s míčem, tak vystřel...

Reagovat
vocasisko

jasná karta, co se diví

Reagovat
madridcan

Atleti chcu vypoklonkovat Iniestu...pravidelne prava noha

Reagovat
madridcan

Podarilo sa im to

Reagovat
-Carles-

No, tento zápas nakoniec rozhodne Leo.

Reagovat
Rssa

Zatím solidní bitva

Reagovat
monty25

Prvních 15 minut bylo Atlético aktivnější, pak se hra vyrovnala... Kdyby to takhle zůstalo až do příchodu Messiho a Neymara, tak by to nemuselo být špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ slušná nuda, atleti bránia, barca neschopná niečo vymyslieť

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, ale chce to větší aktivitu dopředu od Atletů

Reagovat
X-bano-X

No je to zatiaľ o držku. Iniesta asi dnes nedohrá. Alexis celkom stratený. Sergio dnes na svoj štandard dosť chybuje. Ale verím že gól padne.

Atletico nebezpečnejšie. Prvých 10 minút bolo jednoznačne ich, posledných 10 našich. Škoda že aj keď sa dostaneme do vápna, finálka to všetko zabije.

V druhom polčase verím v príchod Neymara a Messiho.

Reagovat
alcantara

Bol to ofsajd, ten Villa? Vyzeralo to tesne.

Kvalitny zapas, slusne tempo, nasa lava strana o triedu lepsia od pravej. Atleti stihaju napadat a zaroven sa vracat do pozicii, v druhom polcase snad polavia. Leo poslednu polhodku namiesto Cesca, nech je este sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se to pouštět

Reagovat
alcantara

Malo by sa pustat to, co je v sulade s pravidlami.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, že bylo. Hraničné situace se mají pouštět, a toto byla hraniční.

Reagovat
X-bano-X

Prišlo mi že bol v predklone a hlava tam bola, ale davali to len z blbého uhla kde sa to moc vyčítať nedalo. Každopádne to bolo tesné.

Reagovat
alcantara

Jj, nohy boli v poriadku, hlava sa mi zdala naklonena. Tesne, ak si bol sudi isty, tak kloboucek.

Reagovat
patas92

podle pravidel to offside byl, ale kdyby to čárový pustil, moc bych se asi nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

bol evidentný

Reagovat
Ángel di María 22

Vyrovnaná první půle celkem. Nejvetší šanci měl asi Costa po tom rohu. A ten "ofsajd"? Řekl bych, že se měl pouštět, byl by to jasnej gól, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jediný, kdo v ofenzivě něco dělá je Pedro...jinak nic

Reagovat
SIRBRANIKE

Pedro sa mi páči, nebojí sa ísť do kľučky a verí si. Len škoda, že vo finálke viazne súhra, ale zase je to ťažké, atléti tam lietajú ako zbláznený. Uvidíme ako dlho to vydržia.

Reagovat
-Carles-

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šel dolů Pedro???

Reagovat
madridcan

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Iniesta, livesport měl Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta šel dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ty vole, bacha na Messiho

Reagovat
Rssa

Hm....nechci být zlý prorok, ale vypadá to na další zranění pro Lea

Reagovat
-Carles-

Nestraš

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten Vicky je stejne neskutočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Pedro hrá ako sršeň, tak snáď bodne

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz první půlku karty pro Atlety neměl, a hned první kartou zavánějící zákrok Barci ožlutil.

Reagovat
vocasisko

proč si to furt tak komplikujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci to piska skvele

Reagovat
monty25

Barca zase nějak přestala hrát...

Reagovat
Kepy_FCB

Simeone vypadá jak latinoamerický drogový boss

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uplnej Johnny Tapia.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale komentator. Same oooooh, uuuuf, aaaach.

Reagovat
Miguel19

Mascherano rudá..

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, ale zluta rozhodne

Reagovat
kiwwi

Mascherano cista redka

Reagovat
smazaný uživatel

co picujete oba dva, kdyt do toho neskakal

Reagovat
kiwwi

vsak to boli sane...two footed challenge

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

btw skus mi vysvetli ako sa da ist do zakroku oboma nohami napred bez toho, aby si neskakal...fakt si to nedokazem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

za toto dostal komapany redku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nenechala nic náhodě no. Nejdříve ofsajd-neofsajd a pak tohle..

Reagovat
SIRBRANIKE

Arda hrá výborne, ale nech sa na mňa nehnevá: za toto by sa nemusel hanbiť ani Pepe...

Reagovat
Miguel19

To nebyl ani faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Aubamayeng vypadá jak Neymar

Reagovat
Heisenberg

Mascarpone do sprch

Reagovat
smazaný uživatel

Po delší době jsem se rozhodl koukat na La Ligu,na šlágr,docela jsem se i těšil,k výhře ve Fortuně mi chybí 3 vstřelené góly,takže dnes to asi nevyjde a ještě se na to nedá dívat,Atlético nepředvádí nic moc a Barcelona zase hraje tu svoji odpornost,kterou její místní ,,fanatici" považují za krásný fotbal...

Reagovat
Kepy_FCB

já zase vsadil oba dají gól ale to je jedno stejně už je tiket proherní

přesto mě cosi u tohoto přenosu drží ale nevím co

Reagovat
smazaný uživatel

čekáme na zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis dneska neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Messi hraje? ja myslel, ze je jeste zranenej a on ted hlavickuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Na BeIN ? Hruuuza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo.

Reagovat
monty25

To jo, taky z něho nemůžu... "Beautiful, wonderful, ohhh, great pass..."

Upřímně řečeno, to je dneska asi nejzábavnější na celém fotbale...

Reagovat
Pigeon

Ten komentář. To se posrali ne?

Reagovat
Rssa

Busquets dolů. Příšerný až přímo škodící hře dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je Clássico? To mělo aspoň náboj emoce, když fotbal byl nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Costa skočí do Mashe a je to karta pro Mashe.

Reagovat
Pigeon

Mascherano tam stojí jak vůl a jasně fauluje. Opravdu se tomu divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ach ta paranoia je svině

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Co to piska za kretena?

Reagovat
Magic player

Mascherano uz mohl byt venku...

Reagovat
smazaný uživatel

*mel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*měl

Reagovat
smazaný uživatel

*měl

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vubec hraje Xavi ?

Reagovat
dantetomas

A vam se twn fotbal jako libi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nekoukatelné, ale dalo se to čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

pane Horník... To bych z toho blil Milane

Reagovat
dantetomas

Ja bliju v zivote nebyli v krizi

Reagovat
monty25

"Vo to právě víc, vole, když se nedaří a zlomí se to... Když se daří a padá to tam, to umí každej blbec."

Reagovat
dantetomas

Podstatny jsou nejaky body, na zbytek se vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Na Courtoise z dálky jo. Je to jeho slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

A od koho ocekavas strelu z dalky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dani to mohl zkusit.¨

Koukni se v první půlce, jak Court krotil tu Piqueho ránu z dobrých 35ti metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zacal od druhe pulky.

Vubec se mi to nelibi, sice mame mic, ale Atleti sou nebezpecnejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar dobrej curak

Reagovat
smazaný uživatel

a nedostane za tohle ani kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dostat čk, sudí se bál.

Reagovat
Miguel19

Neymar bez karty

Reagovat
Magic player

Arda si jede jinou ligu.

Reagovat
Pigeon

Neymar to je idiot

Reagovat
Rssa

Ne Mascherano, ale Neymar měl jít teď ven s čistou redkou

Reagovat
smazaný uživatel

Arda je fantastickej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arda je fakt neskutečný.

Reagovat
Kepy_FCB

Ney-marnější

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to gól...zajímá mě reakce toho komentátora...

Reagovat
Mercury
Reagovat
SIRBRANIKE

Jasná žltá pre Neymara a vobec toho rozhodcu nechápem, také prasárny a on dá len 4 karty. Čoho sa bojí?

Reagovat
smazaný uživatel

To mohla byt uplne vklidu cervena..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohodili si dneska Arda s Messim telo? Arda je neuveritelnej

Reagovat
monty25

Valdés

Reagovat
madridcan

Arda je tazky frajer

Reagovat
Rssa

Zas tak moc nepřibral...

Reagovat
monty25

Teď z toho útoku mohlo být víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Juanfran

Reagovat
smazaný uživatel

Lahozovi se to už úplně vymklo z rukou, což se ale dalo čekat po té bezkartové půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Barca už mohla byt v 9

Reagovat
Kepy_FCB

Neymar vypadá jak ti vyzáblí cigoši co přepadají staré a nemohoucí lidi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle treba zase nebyl vubec faul ti rozhodci ve spanelsku, to je neskutecne spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 10 minut snad ještě vydržím bez kynedrilu a pak se budu dívat se starou na Vrchní,prchni...

Reagovat
smazaný uživatel

takže změna,Hrabě Monte Christo a Barcelonu nechci vidět tak půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokeho standardky, to je tezka tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem o tom něco napsat, ale nechci to zakřiknout.

Reagovat
Magic player

Taky si toho vsimam a rikam si, proc to nekope Arda.

Z toho mohlo Atletico vytezit nejaky gol a ne hned muset branit protiutok.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdych 5 vterin lezi nekdo na zemi, na to se fakt neda koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí mohl rozdat více karet, jinak ale s přehledem. Na primeru až neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze kdyby Xavi stal na brankove care, tak by si radeji dal vlastnaka, nez ten balon poslat dopredu

Reagovat
dantetomas

Ten sopcast mi to naznacoval, ked isli oba kanaly do hajan

Reagovat
Rssa

Ty naše rohy na krátko. Nejhorší věc, co může být. Z toho snad nikdy nic nevzniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel. Jenze tohle je Barca a vsichni sou posrani s tim neco udelat...

Reagovat
smazaný uživatel

nase specialita fanousci ostatnich tymu jsou radi za kazdej roh a nase reakce pri zjisteni ze zahravame roh je asi taka

Reagovat
smazaný uživatel

za 45 minut koukani jsem nevidel ani jednu sanci, za to trilion kratkych prihravek na pulce, to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar má loptu na hranici šestnástky, a namiesto toho aby umiestil k tyči tak prihráva Messimu medzi 3 obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhrál

Reagovat
Miguel19

Nepřibral trošku Leo?

Reagovat
Rssa

Svaly

Reagovat
Miguel19

Vypadá nějak nabušeně..asi ty měsíce trávil v posilce nebo mekáči..

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jeste vyhrat.

Reagovat
cristiano.K.

fanoušci Realu jsou asi spokojeni, jinak vcelku zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý defenzivní výkon obou

Reagovat
alcantara

Remiza dobra, najtazsi zapas v sezone za nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico by mohlo v Lize mistrů udělat klidně finále

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hnus,včera jsem se ožral a vykouřil asi 2 krabky cigaret,ale blbě je mi až teď,z toho ,,fotbalu"

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš ocenit i dobrou defenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím,je mi na zvracení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Nazyvat dobrou defenzivou fakt, ze namiesto strely z dobrej pozicie pride prihravka spoluhracovi medzi troch obrancov, to jednoducho nejde.. Bola to po hernej stranke hroza, ktoru znasobovala prilisna gravitacia na ihrisku...

Reagovat
Mercury

skvělé vidět po závěrečném hvizdu respekt a úsměvy mezi hráči..jaký rozdíl proti clasicu, zaslouzena remiza, pekny fotbal, atletico je pod simeonem opravdu fantasticke.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak tie reakcie hráčov vzhľadom k priebehu zápasu boli dosť úsmevné... Inak musím poďakovať impovi, že sem hodil ten link. Vďaka tej bláznivej komentátorskej dvojke som si ten zápas fakt užil, oni z toho urobili inú show.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajná remízka. Díky za ni.

Fotbalového jsme viděli jako šafránu, ale byla to bitva fyzicko-taktická.

Jestli i po včerejšku budu číst ty ufňukané a rádobypřizemi komentáře fandů Atletů, že na to nemají, tak už si fakt pomyslím něco o jejich psychickém zdraví, protože oni na to mají. Jsou na úrovni týmu, kandidujícího na titul. Oni o ten titul bojovat budou.

Gratuluju Ateltům k pěknému výkonu. Děkuju klukům, že to tam takhle odmakali. Jsem na ně pyšný. Na oba týmy. A na oba kouče.

Reagovat
Atlético de Madrid

"ufňukané a rádobypřizemi"? jJ jsem se tu pouštěl do několik diskuzí, proč si myslím, že tahle fazona další čtyři měsíce vydržet nemůže a asi nemám nervy na debatu s fanatikem. Jen mě štve, jak spousta lidí, kteří na základě vydařené první poloviny sezony soudí o útoku na titul. Samozřejmě, že doufám v titul, ale raději budu pesimista, než tvrdit, jak všechny rozneseme na kopytech a pak smutně koukat, jak zůstaneme od titulu 10-15 bodů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Do puntíku souhlas, jejich chování opravdu zaráží. Je z toho dost cítit letitý pesimismus, řekl bych až komplex.

Reagovat
frankiefcb

Remíza asi pro obě strany zasloužené. Byly tam pološance a jedna šance Barcy. Jinak po taktické stránce velmi vydařený výkon od Atletica. Bod dobrý, ale prostě škoda, že to Ardovi nesedlo.

Reagovat
2miguel1

z postupného útoku sme dobrým súperom nedali gól dobré dva roky......dať dole číslo possession, ten prechod do útoku musí byť priamočiary

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže se dát gól z postupného, když se všechno tahá do prázdné. Střelba z dálky žádná Nejlepší přímočarý fotbal hrají teď City, tak nech se Argentínec přiučí

Reagovat
2miguel1

dneska od Barcy asi dve tri prihravky ktoré už boli moc, prihrávajú to v 16tke, zbytočne zbytočne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Ale změna nepřijde

Reagovat
patas92

Sergio dneska žalostný, hůř jsem ho zahrát ještě neviděl

Reagovat
monty25

Zasloužená remíza 0:0. Za předvedený výkon si nezasloužil vyhrát ani jeden z týmů. Ale někdy už to tak bývá, že zápas o čelo ligy moc krásy nepobere...

Reagovat
alcantara

Bol to skvely zapas v v skvelom tempe a uzasnom nasadeni od oboch pocas celych 90tich minut, chybali tomu len goly, fakt neviem, co chciet viac.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Akorát Atlético mohlo chodit odvážněji dopředu. Moc toho v ofenzivě nepředvedlo

Reagovat
2miguel1

no šance ....my sme mali jednu Messiho, Atletiko jednu dve šance..futbal sa hrá na goly šance až v druhom rade na tempo a nasadenie mužstiev ..od dobreho(resp. pekného) futbalu to malo daleko ...dnes to bol taktický boj

Reagovat
alcantara

Od dvoch vyspelych a spickovych muzstiev tazko mozes cakat hura zapasy, bez chyb, ktorych sa prakticky nedopustaju, tazko uvidis golove hody a priehrstie sanci.

Reagovat
2miguel1

v tohtoročnom el clasico boli aj šance aj goly aj pekný futbal ...dnes to až moc taktické ...doma dufam takto hrať nebudeme( iked už asi bude posledne kolo rozohodnute)

Reagovat
monty25

No nevím, skvělý zápas si představuju jinak... Chybělo tomu víc fotbalovosti, pěkných akcí a nějaké šance. Tempo a nasazení by na takové úrovni měly být samozřejmostí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale veď práve kvoli tomu tempu sme nemohli vidieť moc krásy. Hráč dostane loptu a hneď ju musí poslať ďalej pokiaľ nechce prísť o nohy. A zase pár nádherných momentov tam bolo: Arda a Pedro /skvelý driblink/, Messiho presné narážačky za chrbát na slepo... Ale v tom nasadení je to fakt složité...

Reagovat
monty25

Prostě už jsem viděl spoustu lepších zápasů a nasazení v nich bylo stejné...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nemám rád vás fotbalové fanatiky zahraničních velkokklubů,ale budiž,když někomu hodně fandíš tak to vidíš jinak,na Baník se většinou nedá ani dívat,přesto si užiju každou přesnou přihrávku,dostaneme-li se k brance soupeře a k tomu ještě vystřelíme,jsem u vytržení,gól pak ve mě vyvolá šílenství,co na tom,že je vstřelen třeba prdelí

Reagovat
indy

sice bez golov a s minimom sanci, ale to tempo anglicki fanusikovia by mali byt spokojni

Reagovat
LAM

Ano Atleti hráli jak prasata a brínili v 10 ale to nevysvětluje tu sračku co jsme hráli mi.Opět problém s týmem kterej dobře bránil a jedinej kdo byl aspoň trochu nebezpečnej byl Messi:-?Snad ho Costa nezranil prase jedno.

Xavi jako by dnes nebyl.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak ten súboj Messi vs Costa bol len takou nezbednosťou v porovnaní s ďalšimi zákrokmi. A prasilo sa na oboch stránách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střela na konci mohla projít. Byl by zas slavný.

Reagovat
smazaný uživatel

Elche - Sevilla to je fotbal

Reagovat
Pinturicchio

Ještě, že jsem to nevsadil. , ... hlavně, aby téhle remízy dnes dokázal využít Real.

Reagovat
LAM

Teď čtu že Limovi došla trpělivost z důvodu toho že Banka nijak nereagovala.To si tam dělaj prdel ne?Valencie potřebuje rychlou finanční pomoc ale oni se na ně vyserou a jedou si svoje.Určitě je to tim že Lim to chtěl splatit najednou a oni by z toho neměli úroky

Reagovat
madridcan

Nemame sa na co setrit. Cakaju nas tri zapasy vonku a prave ten cez tyzden bude len formalita snad. Takze dneska TOP vykon a hlavne premienanie sanci. So zostavou tu na EF suhlasim. Otazny je asi len ten Angel.

Reagovat
Kenneth

Bale mu dal za tech 20 minut v poslednim zapase tezce na prdel, takze zadnej Di Maria.

Reagovat
madridcan

Skor ide o to, ze hral cely zapas v pohari a nejak by som ho nesilil po zraneni, lebo zas sa zrani.

Reagovat
Kenneth

No proste snad Di Maria ne. Vubec se na nej nechci divat. Hraje uplnou picu a ten zapas musime vyhrat.

Reagovat
madridcan

nechajme sa prekvapit

Reagovat
Kenneth

Mezi Realem Madrid a Borussií Dortmund by v létě mohlo dojít k zajímavé výměně. Podle deníku Bild je možné, že zatímco do španělské metropole zamíří záložník Ilkay Gündogan, opačným směrem se vydá francouzský útočník Karim Benzema

To by teda vazne davalo smysl.

Reagovat
Kenneth

Ancelotti: Budu o nej bojovat stejne jako u Xabiho. Pujdeme dokonce i do valky, jen aby Iker u nas zustal

To je vazne sasek. Jeste vetsi sasek nez Mourinho..

Reagovat
madridcan

On sam to po*ebal neskutocnym sposobom. Suverejne priliezt na tlacovku a z fleku tresnut, ze ktore zapasy bude chytat kto je tazko na facku. U Ikera bolo vidiet v LM, ze ku koncu zapasu to uz ani velmi neprezival. A kto by to prezival keby vedel, ze najblizsie bude chytat az o tri tyzdne? Teraz aspon v januari si zachytaju rovnomerne a to je tak jedine pozitivum. Mam rad Lopeza, ale Iker......je proste Iker.

Reagovat
Kenneth

Je to komediant. Nonstop si sere do huby. Hra nestoji za nic a pripady Benzema a Iker mluvi za sebe. Nemam ho rad ...

Reagovat
madridcan

Ja aj celkom hej, ale ohladom tlacoviek je neskutocny. Ale tak Pelleho som mal asi najradsej. To bol frajer, ale nedostal poriadne prilezitost. Osobne si myslim, ze keby dostal este rok, tak hrame jak krali. Ale nie...Perez potreboval ,,zaruku uspechov", ktora nam doniesla titul, ktory by Manuel spravil o rok skor podla mna. Ale to uz je jedno, ze kto co ako jak. Ked si tak spomeniem, ze koho vsetkeho som zazil-Carlo, Jose, Manuel, Ramos, Schuster, Capello, Lopez Caro, Vanderlei a fuzkateho Remona-tak uz sa nad tymi trenermi ani nepozastavujem Jeden letel kvoli skaredej hre, ktora nam ale zabezpecila titul. Dalsi lebo mal kecy pred zapasom s Barcelonou, dalsi nato nemal, dalsi doplatil na nasledujuceho, dalsi to odpiskal uz na jesen...vzdy sme si nasli dovod, lebo sme zrazu videli niekoho schopnejsieho ako toho, koho sme aktualne mali na lavicke A to este si spominam na Queiroza, ale vtedy to bola ohladom informacii o timoch zo zahranicia celkom kuse

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle klidně mohl být Del Bosque nových galacticos.. Škoda no. Hodí se sem takový to "Já vám to říkal" ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemuzes vedet, kazdopadne si za to stejne mohl sam. Ligu nevyhral, coz by nevadilo, jenze v LM nedokazal postoupit pres osmifinale, cili zadny zlepseni ani po te silene investici a Alcorcon byl proste trapas. Skoda, ze tam nemel vliv jako Mourinho a misto Silvy se musel spokojit s tragickym Kaka, kterej se mu vubec nehodil, to by potom mohlo vypadat uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednotlivé prohry v první sezoně (osmifinále s ohromnou smůlou), to není nic o koncepci.. Dlouhodobý cíl zvládl v první sezoně daleko líp jak Mourinho, to by se mělo brát za hlavní věc.. Navíc jak říkáš, musel hrát s tím, co mu koupil Peréz.

Reagovat
Kenneth

Wow. Udelal o par bodu v lize vic jak Mourinho. Skoda ze Mourinho vyhral Copu a v LM se dostal dal nez do osmifinale.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že je to škoda. Nemusíš mi to říkat.

Reagovat
Kenneth

Aby to taky fanouska Barcelony tesilo.

Reagovat
madridcan

Semifinale v konecnom zuctovani znamena take iste hovno ako osemfinale a dalsia vec je, ze Mourinho tie semifinalove zapasy hrubo nezvladol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ne, pro Real to po tech letech znamenalo hoooodne.

Reagovat
madridcan

Moze byt, ale hrat sa na frajerov, ze kto kde dosiel je kusok zbytocne Naviac proti Lyonu doma sme hrali uzasne, ale zlyhal Higuain. Zlyhal neskutocne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Presne tak, tou dobou to uz byl naprosty komplex a zive si pamatuju, jak se to porad resilo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zvladl to lip jen o 4 body, pricemz od zacatku brezna (13 zapasu = 39 moznych bodu) nemel na starost nic jinyho nez ligu, to Mourinho jel na vsech frontach az do konce. Pelle mel skvelou ligu, ale jinak zklamal. A Perez, jak ho vsichni zname, po te ctvrt milliarde potreboval okamzitej uspech a hlavne konecne ukazat silu v Evrope, tak asi tak no..

Reagovat
smazaný uživatel

Perezovo megalomanství, který mu nakonec nevyšlo.. Však to všichni víme, proč se to tak stalo. Jen povídám, že je to škoda, mohlo to být pro Madrid veselejší.

Reagovat
Kenneth

Bylo by to vazne uzasny no. Pelle ktery by si nechal srat na hlavu, takze by z toho mozna ani zadny trofeje jako za Mourinha nebyli. Zadny system by v tom nebyl, vubec nic. Neco jako letos kde si necha Ancelotti srat na hlavua a musi hrat s Balem a ta hra nestoji za nic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klicove zapasy naprosto nezvladal, na to uz se ted dost zapomina. Jsem zvedavy, jestli to v City bude jinak.

Reagovat
Kenneth

No zatim mu to jde, i kdyz hrali vlastne vsechno skoro doma. Na Chelsea rupl a s Liverpoolem doma taky nemel vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

V City si sestavil tým.. Tam by mu to mělo šlapat, pokud se mu nezraní opory. V Madridu to měl těžší.. A nezapomínal bych na to, že s Barcelonou to tehdy taky byly klíčové zápasy.. a ty narozdíl od Mourinha zvládl se ctí.

Reagovat
madridcan

V Barcelone sme vtedy boli dokonca lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že to bylo vyrovnaný.. Ale nebe a dudy oproti Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize to zatim krome Chelsea (nutno vedet, ze diky neuveritelne chybe golmana v zaveru) drti jak valec, s Bayernem fifty fifty. Uvidime proti vam, to bude jeho letosni nejvetsi zkouska.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stoprocentne. Evropa bude zrcadlem pro oba tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

http://www.youtube.com/watch?v=VqY565T8hWQ

Musím to sem dát, protože zítra ráno začíná můj nejoblíbenější tenisový turnaj

Reagovat
madridcan

Jesé překonal zranění lýtka. Útočník Realu Madrid je připraven zasáhnout do dnešního zápasu na hřišti Espanyolu. (football-espana.net)

Nie je...neni totiz v nominacii

Reagovat
Kily

původně nebyl, na základě vývoje zranění během včerejška ho ale Ancelotti donominoval, je to i na stránkách klubu

Reagovat
Magic player

Reagovat
madridcan

To som nezachytil. Len vcera som videl oficialne video s nominaciou(http://www.youtube.com/watch?v=XCA3Vz02oDo) a tam chybal...no tak to parada, to otvara nove moznosti

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

2. pre Joža Šimka!

Reagovat
madridcan

Embarba pekny sebec, mal nahrat Lassovi

Reagovat
madridcan

Co sledujem, tak Rayo je ovela lepsie a poistovaci gol visi vo vzduchu.

Reagovat
Kenneth

Iker - Arbeloa - Ramos - Pepe - Coentrao , Xabi - Casemiro - Modric , CR - Jese - Bale.

Reagovat
madridcan

Strasni sebci z Vallecana. Aby neboli potrestani a ten trest by mohol byt v konecnom zuctovani pre Rayo velmi kruty.

Reagovat
Kenneth

Ta navsteva na Getafe. To je jak na 2. ceskou ligu.

Reagovat
madridcan

No...teraz skoro Getafe trestalo. Neprajem Rayu zostup a rovnako tak neprajem, aby Getafe vyrovnalo, ale inemu timu by som trest za tu sebeckost doprial teda.

Reagovat
madridcan

Ty kokos...dvakrat vykopavat z brankovej ciary

Reagovat
Kenneth

To byl zaver ty vole. Fanousci Raya musi mit mokry trika a 2x osrany trenky. To sem jeste nevidel.

Reagovat
madridcan

500 pre Real Madrid

Reagovat
Kenneth

500. pro Ikera Casillase jako jednicku.

Reagovat
rufus

Reagovat
Kokesh

Neskutečný, jak se to mění. Teď už asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Thievy Bifouma v posledních týdnech netrénuje a jeho zaměstnavatel Espanyol nyní odhalil důvody. Francouzský útočník trpí depresemi.

Z čoho môže už len on mať depresie...

Reagovat
monty25
Reagovat
Mercury

Reagovat
Kenneth

Diego López; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi, Modric; Bale, Di María, Cristiano, Benzema

Di Maria. A jeste k tomu na AM. Pane boze...

Reagovat
Kenneth

Tak pry Bale na AM. To je to samy...

Reagovat
misinho7

no ja zvedavy s tou Mariou na AM

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Magic player

Tak kdyz uz tam dal ty tri bezce, kteri chodi s micem kolmo na branu a maji hodne ztrat. Mohl jako protivahu na podrzeni mice dat Isca na falesnou devitku.

Reagovat
Kenneth

italsky mag.

Reagovat
smazaný uživatel

" italský hovno " furt sem tohoto šaška nevydejchal

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrý, no. Tak tady míč moc nepodržíme, tohle je brejková sestava, tak snad na ty brejky taky budem hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

napsaný to vypadá hezky, ale di María který hraje hrozně je hnus

Reagovat
Phillipinho

ten Betis snad spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pls nějaký odkaz nebo stránku, kde je kvalita obrazu jistotou? Díky

Reagovat
Chazy

NFL playoff OT

http://www.eurofotbal.cz/souteze/bosna-a-hercegovina/premijer-liga/2013-2014/reportaz/nk-vitez-nk-travnik-351431/?forum=1#forum

Tady diskutujem. Dneska se zas hraje v mimořádně příznivý časy pro Evropu, už teď od 19:00 :)

Reagovat
Manik...

Kde to dneska ten Angel hraje? On vůbec neví kde hrát ...

Reagovat
Kokesh

Espanyol dobře napadá, většině to dělá velký problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

zase zase klasicka lahka prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou je fakt na pecku.

Reagovat
Kokesh

Nádherná francouzská práce.

Reagovat
smazaný uživatel

ten cordoba robi kotolce

Reagovat
Manik...

Co to je dneska doprdele za holomajznu

Ronaldovi to nejde. Bale snad ani nehraje. Angel neví kde má hrát. Macrelo centruje dop*dele... Mně se snad dneska nejvíc líbi Karim a to už je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

di mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Tak to je v hajzlu, kdyz ani z takoveho brejku nedokazeme vystrelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes asi moc nechce vyhrat, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Espanyol dneska urve aspon bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze dneskam musime bezpodmienecne vyhrat je to hanba , di maria ma nasral

Reagovat
blaxo

Cristiano, Bale a di Maria se asi předháněj kdo trumfne Karimovu letošní formu, jinak si neumim vysvětlit co s nima poslední dva zápasy je..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme špatně. Ancelotti by si měl po více než půlroce uvědomit, co chce vlastně hrát. Buď chce mít převahu a držet míč a musí k tomu hrát vhodné typy hráčů, nebo chce hrát na protiútoky a může stavět sprintery. Chtít mít převahu na míči, postavit Balea, doprostřed zálohy Di Maríu, který tam pobíha jak splašená srnka a vůbec neví, co má dělat, to je prostě nesmysl. Zoufale tam chbí Isco nebo nějaký hráč chopný podržet míč, opravdu zoufale. Navíc, když už jsme nějakou šanci na protiútok měli, tak jsme to zazdili totální nepřesností. Bída!

Reagovat
X-bano-X

Musím povedať, že je veľmi zaujímavé ako sa dvihli mestskí rivali FC a Realu. A to je len a len dobre. Konečne si Real nechodí po povinné body ale musí skutočne makať. Keď sa na to pozriem z iného uhla, pre nás sa skoro nič nezmenilo, keďže sme sa proti Espanyolu či Atleticu na body vždy nadreli.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako první bych se chtěl zeptat, co si Ancelotti může slibovat od Ángela, kterej hraje hloubš v poli? Postavit ho kamkoliv jinam než na křídlo je prostě joke.

Nemůžu si pomoct, ať hraje Dani jakkoliv dobře nebo ne, jedno má furt špatný - marně hledám centr, kterej by doletěl aspoň na penaltu, na tomhle musí vážně zapracovat.

Až na začátek tu hru celkem kontrolujem, což se trochu divim, ale zase šance jsou spíš náznaky než vysloveně tutovky. U toho brejku to měl podle mě Luka dávat rovnou doprava a mělo se střílet, nicméně Ángel to pochcal, fakt, nechápu, proč to nemůže dát pozemi rovnou do běhu, dyť to tak těžký nebylo...

Reagovat
Ángel di María 22

Jo a Cristiano zatim navazuje na Copu, tu jednu šanci po paradní práci Karima měl proměnit, nakonec to prakticky netrefil a zatim mu to tam ne a ne padnout.

Reagovat
Kokesh

Z opakovačky to doprava ani moc nešlo, udělal asi nejlepší co mohl. Jjo centry jsou hrůza, Cris na ně čeká pravidelně, hlavou by proměňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je nechutny simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto vysvetlit prečo davaju skoro vždy futbal na sport1 a nie na sport2 ktora je v HD?

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu davaju na Sport 2, v nedelu na Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

sport 2 sobota

sport 1 neděle

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka páni

Reagovat
Manik...

možná se ptám blbě, ale Sport 2 vysílá jen v HD?

Reagovat
patas92

no na CS Link jenom v MPEG4, na O2 jede HD i SD a na ostatních nevím

Reagovat
Manik...

já mám skylink

Přesto díky

Reagovat
smazaný uživatel

kepleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nejde kvalitou, tak to jde srdcem.

Reagovat
madridcan

Pepe vythava trn z paty opat ale nebudem chvalit prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo striedaj !!

Reagovat
Manik...

To je strašný!!!

Reagovat
Manik...

Teď měl jít ještě Modrič ven

Reagovat
blunted

modric mel jit ven

Reagovat
smazaný uživatel

V druhem polocase je Ronaldo neskutecne, neskutecne spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

To je egoista Ronaldo.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz je myslenkama na Zlatym mici

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide do prdele , jese uplne volny

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo este mas 2 striedania

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Ronaldo dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tohle už není možný

Reagovat
smazaný uživatel

ten aj keby strielal do rana tak neda gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ideme branit

Reagovat
C0br

Tady někdo suprově vykročil do nového roku

Reagovat
Al Capone

Otřes Cristiano...jindy by už měl hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?!!!!

Reagovat
Magic player

Tohle ho snad jeste nepotkalo. Snad ho to nepolozi na moc dlouho. V LM ho budeme potrebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Myslis, ze to s nim nic neudela? Nebo jak si to mam vysvetlit?

Reagovat
smazaný uživatel

Neudela to s nim nic. Akorat bude nasranej a priste bude chtit dat gol o to vic.

Reagovat
Magic player

Aha, ty resis ty goly a sance.

Mi spis vadi, ze delsi dobu je herne slabsi, ma hodne nepresnych prihravek, kolikrat mu trva nez dostane pri zpracovani mic pod kontrolu. Kdy naposledy vlastne nekoho poslal do sance?

Fakt si nemyslim, ze je to v pohode, ten sestupny trend je u nej videt od te laxni penalty v LM a ty nepromenene sance jsou jen tresnicka na dortu. Spalene sance bych neresil, kdyby byl herne v pohode, ale to on neni.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne skoncila ta tragedia

Reagovat
Kenneth

Xabi za zenitem uzasny. Stoperi taky konecne vykon jako v sezone 2011/12. Zitra Cristiano pro zlaty mic a jedeme dal.

Reagovat
smazaný uživatel

postupem času jeho výkon šel nahoru, ale jinak to byla bída, ta obrana ze začátku dost hořela

Reagovat
smazaný uživatel

furt bude říkat, Ancelotti ven !!! ta hra je otřesná od začátku sezony, vůbec žádný progres ten tým nemá, di María at radši odejde, už ho mám plný zuby, jinak dnes nejhorší di María, Benzema předvedl kvalitní výkon, Modrič mě dnes zklamal a Cristiano taky hnus

Reagovat
misinho7

cipana... snad sa s toho CR dostane lebo ho budeme potrebovat

Reagovat
Kokesh

Na poslední tři minuty vystřídat Arbelou za Carvajala, to byl snad vtip ne? Takhle se nestřídá ani v okresním přeboru, šahat do dobře fungující obrany. Hlavně ať se Cris dnes večer nepokouší o děcko, to by mělo snad tři ruce a dvě hlavy. Dnešek se mu nevydařil, každý si občas vybere slabší chvilku....celkově slušný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne som nepochopil ako mohol dohrat zapas di maria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ángel je bohužel neskutečně tragický, jak mohl dohrát celý zápas je záhada na úrovni Bermudského trojúhelníku, Cristiano je taky solidně z formy, od té neproměněné penalty proti Kodani to stojí z jeho strany na pendrek, snad ho zítřejší zisk zlatonky zase pořádně nakopne, jinak říkal jsem to už mockrát a řeknu to znovu Pepe je bourák a o jeho případném prodeji se nesmí ani uvažovat.

Reagovat
misinho7

Pepe je velka kvalitka. Ramos tiez dneska parada

Reagovat
Kenneth

600. pro Cristiana Ronalda

Reagovat
Ángel di María 22

Druhej poločas byl od nás výbornej. Absolutní dominance, pevná obrana, nebezpečí směr brána Espanyolu. Ale to proměňování?

Někdo mě opravte, ale já si teď honem nevybavim zápas Cristiana, kde by zahodil tolik šancí + ještě jednu tak vyloženou Hrůza, ať už dostane ten zlatej míč a zase se pořádně soustředí na zakončování, protože tohle bylo příšerný, i když z části i smůla. Chválil bych tradičně Luku, ale taky Pepeho a vůbec celou obranu, ta pracovala fakt dobře. Karim mně přišel lepší, než na co jsme u něj herně zvyklí a Ángel, když už nic jinýho, tak aspoň dřel a ta přihrávka na Karima v závěru středem byla krásná.

A abych nezapomněl, Bale dneska teda na facku. Krok navíc to neudělá ty vole a jinak nula nula nic. Poprávu šel první dolu.

Kdybychom dali ty šance, mohlo to bejt uplně na pohodu, Espanyol sice nic neměl, ale 1:0 bylo pořád zrádný. Hlavně, že jsou 3 body, čekaj nás další zápasy venku, musíme vítězit.

Reagovat
Kenneth

Konecne Balea nekdo zminil. Kazdy rejpe do Cristiana, ale Bale byl jeste vic mimo.

Reagovat
misinho7

tak utok bol cely mimo .. mne skor pride ze vsetci sa boja daco urobit samy bo ich CR zdrbe Bale proste nema tu volnost u nas a CR zacal sebcit ... snad zajtra dsotane tu loptu a znova bude hrat tak ako hral

Reagovat
Kokesh

A co od něho kdo čeká? Přišel špatně fyzicky připravený, co 14 dní má zranění a nemoc, což je na jeho atletických dispozicí hodně znát. Nevěří si, nehraje na svým postu, není na místech kde byl zvyklý u Slepic...zatím je toho na něj moc a popravdě nic velkýho jsem od něj nečekal. Kdyby měli aspoň ADM i Isco formu, je vše vyřešeno.

Reagovat
CHONG

Největší problém Garetha mi přijde v tom, že je takový zakřiknutý, situaci kterou by řešil v Tottenhamu zasekávačkou nebo přehozením na levačku a střelou, tak u nás zbytečně často řeší nahrávkou na spoluhráče, který je hůř postavený, jak kdyby měl strach, že ho někdo zjebe, musí se co nejdříve otrkat a občas trochu sobčit.

Reagovat
misinho7

presne presne on sa strasne boji .. neveri si

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to tady psal že Pepe potřebuje důvěru a že bude patřit mezi nejlepší stopery ? aha, já

Reagovat
CHONG

Pepe mezi absolutní stoperskou špičku patří už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale všichni psali jak hrozný pod Mourinhem, já jsem tu psal že on jen potřebuju cítit důvěru trenéra, od toho se vyvijí jeho výkony

Reagovat
CHONG

Tak u Pepeho stačí trochu horší výkon a hned ho všichni jebou, prostě kvůli tomu, že je to Pepe, ale my zasvěcení dobře víme, jaký v něm máme poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

di María měl jít hned po poločase střídat

Reagovat
Kokesh

"I think we made a mistake when we gave him the possibility to leave the club," ... Carlo o Ozilovi.

Reagovat
smazaný uživatel

on si neuveritelne sere do huby , ale toto co povedal ma nasralo

Reagovat
Kenneth

Tak si zase nasral do papulky a muzeme jit dal.

Reagovat
misinho7

to vazne povedal?

Reagovat
madridcan

Osobne sa mi nechce verit, ze v tom nemalo prsty vedenie. 50 melka ci mame alebo nemame sme si velmi pri Garethovi povedat nemohli...

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

A tomuto někdo déle než jednu sekundu opravdu věří? Kam by ho dal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele