Primera División - preview 18. kola

04.01.2014, 08:41, aktualizováno 06.01.2014, 08:58
Previews
Real Madrid bude proti Celtě Vigo snižovat náskok Atlétika Madrid a Barcelony, které o víkendu poodskočily na rozdíl osmi bodů. Hosté bojují o záchranu a nyní jsou těsně nad sestupovými pozicemi. Ve druhém pondělním utkání hostí Rayo Villarreal, jehož Sevilla odsunula z pohárových pozic.
Real Madrid - Celta Vigo  (pondělí 19:00)
Real Madrid přivítá v pondělí na svém stadionu Celtu Vigo. Domácí potřebují s šestnáctým celkem tabulky naplno bodovat, aby udrželi reálnou naději na boj o titul. Pro Celtu by naopak jakýkoli bodový zisk měl cenu zlata.

Real Madrid tentokrát zimní přestávku nevyplnil velkými transfery hráčů, kouč Carlo Ancelotti si v týmu ponechá Xabiho Alonsa i Ikera Casillase, o nichž se nejvíce spekulovalo, že by se na nový rok mohli s klubem rozloučit. Zkušený španělský brankář by měl v Realu hrát zejména v pohárových zápasech a v Lize mistrů, zatímco bývalý středopolař Liverpoolu Alonso by podle Ancelottiho měl v dohledné době prodloužit krátící se smlouvu. "Žádný z hráčů neodejde, ani nikoho nového nepřivedeme. Přestupové okno je pro nás uzavřené," rezolutně ukončil téma možných přestupů Ancelotti.

Bílý balet nyní čeká nelehký úkol - dohnat pětibodovou ztrátu na vedoucí dvojici. K tomu však musí ve svém prvním ligovém utkání v roce 2014 porazit trápící se Celtu Vigo. Hráči Realu si zlepšili sebevědomí na soustředění v Dauhá, kde porazili francouzské PSG 1:0. K úspěchu by měl Madridským navíc dopomoci i Gereth Bale, jenž se již plně zotavil ze zranění lýtka a nechybí v nominaci pro nadcházející zápas.

Hosté mohou proti Realu pouze překvapit. V lize vyhráli z posledních pěti utkání pouze jediné a celkově mají na kontě jen šestnáct bodů. Od sestupové propasti je dělí jediný bod. Na druhou stranu je tým Luise Enriqueho celkem úspěšný ve venkovních zápasech, z nichž vytěžil tři ze svých čtyř letošních výher.

Utkání začíná v 19:00 a hlavním sudím bude Alfonso Álvares Izquierdo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
D. López - Marcelo, S. Ramos, Pepe, Carvajal - Modrič, X. Alonso - C. Ronaldo, Isco, D. María - Benzema
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Aurtenetxe, cabral, D. Costats, H. Mallo - Rafinha, Oubiňa, Á. López - Nolito, Charles, A. Fernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Villarreal CF  (pondělí 22:00)
Zajímavý souboj slibuje pondělní dohrávka, v níž se utkají Rayo Vallecano s Villarrealem. Zatímco domácí bojují o holé žití či nežití v Primera División, Žlutá ponorka má o poznání příjemnější starosti, byť poslední dobou neoplývá ani zdaleka tak dobrou formou, jako ze začátku sezony.

Jediný získaný bod z posledních tří zápasů má za následek pozvolný propad Villarrealu ligovou tabulkou a čím dál více se vzdalující vidinu kvalifikace do evropských pohárů. Po sérii špatných výsledků je třeba se především vyvarovat defenzivních lapsů, tedy alespoň tak to vidí brankář Sergio Asenjo, jenž u ligového nováčka hostuje tuto sezonu z Atlética Madrid. "Je načase reagovat a využít našich zbraní k zisku tří bodů."

"Nabrali jsme nyní čerstvé síly jak fyzicky, tak mentálně a nyní musíme znovu navázat na dřívější vítězství z počátku sezony," burcuje Asenjo. Poslední výhra Villarrealu se již datuje k 24. listopadu, kdy Žluté ponorce podlehlo Levante. Rayo na druhé straně uspělo sice nedávno proti Valladolidu, ovšem šlo o čtvrté kolo ligového pohár, nikoli ligu samotnou. Tam naposledy mohl madridský celek slavit výhru nad Celtou Vigo skoro před dvěma měsíci.

Potíže pro domácí nabírají na obrátkách díky absencím Viery se Zé Castrem i Johanem Mojicou. Další možnou ztrátou je navíc případný odchod Lea Baptistaa, o jehož služby projevil zájem další adept na sestup Real Betis, či anglický protějšek s podobnými potížemi, West Ham United. O jednadvacetiletého člena širšího kádru Atlética Madrid je zájem na všech frontách, čehož si je dobře vědom i trenér Paco Jémez. "Jestli Leo odejde do Betisu, přeju mu i Betisu jen to nejlepší."
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Saúl, Nacho - Baena, Trashorras - Lass, Bueno, Perea - Viera
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Dorado, Costa - Aquino, Trigueros, Bruno, Pérez - Uche, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Getafe CF  (neděle 12:00)
Primera División pokračuje nedělním programem, který v poledne započne Sevilla s Getafe. V souboji dvou ambiciózních celků z horní poloviny tabulky půjde o hodně, vždyť oba kluby od sebe momentálně dělí jen tři body a mají blízko k příčkám zajišťujícím kvalifikaci do evropských pohárů.

Přestože madridský klub nezastihl závěr zimní části sezony v dobré formě a prohrál hned tři z posledních čtyř utkání, stále se nachází na slibné osmé příčce i osmifinále Copa del Rey. Výlet do Sevilly, která je na tom ještě o fous lépe, pořádně ověří kvality Getafe, vždyť Andalusané drží sérii čtyř výher a jedné remízy v nedávných pěti kolech. Jaime Gavilán se ovšem zastrašit formou soupeře nenechá. "Není to žádné překvapení, jde jen o výsledek dřiny, kterou všichni vkládáme a pravidelně ukazujeme," poukazuje záložník Getafe na doposud slibné výsledky svého klubu.

"Doufáme, že se budeme i nadále zlepšovat stejnou rychlostí i v novém roce 2014, že se ještě zdokonalíme. Člověk by nikdy neměl být spokojen se svými počiny. Jsme v dobré pozici a máme před sebou jasné cíle, kvalifikace do Evropy je na dosah. Musíme ukázat ambice a vyžadovat od sebe jen to nejlepší," uvedl sebevědomě Gavilán.

Jak už bylo výše zmíněno, sedmá Sevilla jde do zápasu v dobré formě. Jedinou kaňkou na přípravě andaluského celku je nejistá budoucnost klubového kapitána Ivana Rakitiće. Chorvatský reprezentant se letos těší výborné formě, což láká hned několik předních evropských klubů, zvláště s ohledem na jeho kontrakt, jenž vyprší za rok a půl, a prodloužení smlouvy v Seville je stále v nedohlednu. Když se právě na možnost dlouhodobého setrvání u svého současného zaměstnavatele ptali Rakitiće novináři, odpověděl vyhýbavě: "Prozatím není co říct, všichni jsme si užili dovolenou, téměř jsem ani nepoužíval svůj mobil."

"Všichni si společně sedneme a pohovoříme, pak se uvidí, co bude dál," pokračoval Rakitić. "Každý ví, že jsem vždy připravený vydat ze sebe na tréninku i každém zápase všechno a život ve zdejším městě si užívám. Fanoušci to vědí, miluju to, že mohu být součástí Sevilly," dodal klubový kapitán o poznání optimističtěji na závěr.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Carriço, Navarro - Cristóforo, Mbia - Reyes, Rakitić, Vitolo - Bacca
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, López, Alexis, Escudero - Borja, Mosquera - León, Sarabia, Castro - Ciprian
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Elche CF  (neděle 16:00)
V neděli zavítá na stadion slavné Barcelony nováček z Elche. Domácí potřebují potvrdit vedoucí pozici a vysokým vítězstvím poodskočit druhému Atléticu. Hostující hráči se naopak budou snažit neutržit již čtvrtou porážku v řadě.

Barcelona vstoupila do zimní přestávky se sérií pěti vítězných zápasů v řadě v rámci tří různých soutěží. Svěřenci Gerarda Martina tak úspěšně překonali herní krizi z přelomu listopadu a prosince. Další dobrou zprávou je zlepšující se zdravotní stav Lionela Messiho, jenž už nyní trénuje naplno a při novoročním otevřeném tréninku Barcelony, který navštívilo více než třináct tisíc fanoušků, se blýskl hattrickem. V pořádku je již také brankář Victor Valdes, který je připraven vrátit se po 44 dnech do základní sestavy.

Elche přijíždí na Camp Nou ve velmi svízelné pozici. Tým Frana Escribá nezvládl poslední tři utkání a klesl na čtrnáctou příčku, pouhé dva body od sestupových míst. Kouč valencijského klubu však na předzápasové konferenci nenaznačoval poraženeckou náladu. "Na tohle utkání se těšíme, a i když víme, že to budeme mít velmi obtížné, víme, že získat body nebude nemožné. To, že se jim vracejí zranění hráči, pro nás není dobrá zpráva, ale Barcelona je nesmírně silná s nimi i bez nich. Upřímně mě příliš nezajímá, jestli budou hrát," reagoval na návrat dvou klíčových hráčů Barcelony trenér Escribá, jehož klub ještě nikdy v historii na Camp Nou nevyhrál.

Elche budou v neděli scházet vykartovaní Coro a Suárez, za Barcelonu nebude moci kvůli kartám nastoupit Busquets. Utkání začíná v 16:00 a hlavním sudím bude David Fernández Borbalan.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - J. Alba, Mascherano, Piqué, Montoya - Iniesta, A. Song, Xavi - Neymar, Fábregas, Pedro
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - E. Albácar, Pelegrín, Botía, Sapunaru - J. Márquez, C. Sánchez, R. Pérez - Fidel, Boakye, C. Gil
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 15.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Espanyol Barcelona  (neděle 18:00)
Osasuna bude v neděli v podvečer hostit na svém stadionu hosty z Barcelony. Espanyolu se závěr loňského roku vydařil a nyní doufá v úspěch i proti Pamploně, která na stadionu El Sadar rozhodně neoplývá sebejistotou. Domácí však chtějí nový rok začít úspěšně, aby se vyhnuli sestupovým starostem.

Pamplonští si nutně potřebují vylepšit bilanci na domácím hřišti, vždyť zde zatím zvítězili v dosavadním ročníku pouze dvakrát. Základem úspěchu by pro svěřence Javi Gracii mohl být výkon, který domácí podali v posledním domácím utkání proti Realu Madrid, když proti favoritovi vydřeli remízu 2:2. "Zatím nám schází dost bodů, a čím méně zápasů odteď vyhrajeme, tím složitěji budeme zvládat zápasy v závěru sezóny. Obvykle jsme získávali většinu bodů pro záchranu z domácích utkání, k tomu se nyní musíme vrátit," upozornil na tiskové konferenci záložník Pamplony Lolo.

Hráči Espanyolu mohou být před zápasem s Osasunou o něco klidnější než jejich soupeř. Od Pamplonských dělí svěřence mexického kouče Javiera Aguirreho celých sedm bodů a v případě úspěchu mohou Katalánci atakovat lichotivou osmou příčku. "Toto utkání nám řekne, jak na tom jsme. Jedná se o velmi důležitý zápas. Zatím jsme nedosáhli ničeho, přestože se nám před Vánoci dařilo. Čeká nás velmi náročný měsíc a naši hráči budou mít dostatek příležitostí ukázat, co v nich je," uvedl na předzápasové tiskovce Aguirre.

Domácí nebudou moci nasadit zraněné duo Miguel de Las Cuevas a Nino, kvůli kartám navíc bude stát i Damia Abella. V řadách hostů visí otazník nad startem Sergio Garcii, jenž společně s Gabrielem Torjem musel vynechat čtvrteční trénink. Zápas začíná v 18:00 a hlavním sudím bude Ignacio Iglesias Villanueva.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
A. Fernández - Damiá, Arribas, Loties, M. Bertrán - F. Silva, Puňal - Cejudo, Torres, Armenteros - O. Riera
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Capdevila, H. Moreno, Colotto, J. López - Álex, D. López - Simao, S. García, Stuani - J. Córdoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Athletic Bilbao  (neděle 20:00)
Šlágr nedělního programu bude k vidění večer v San Sebastiánu, kam na půdu Realu Sociedad zavítá Athletic. Půjde o souboj čtvrtého s pátým, přičemž Athletic si může svou pozici udržet i porážce navzdory, jeho náskok totiž momentálně činí čtyři body.

Toto baskické derby tak bude sledováno ještě ostřeji, než za jiných okolností, boj o Ligu mistrů tomu dodává zvláštní punc. Oba celky navíc do zápasu půjdou v oslnivé formě, byť přerušené zimní přestávkou. Zatímco domácí pod vedením Jagoby Arrasateho zvládli suverénně všechny poslední čtyři zápasy, v nichž nastříleli úctyhodných čtrnáct branek, Athletic drží vlastní neporazitelnost hned pět zápasů za sebou.

"Půjde o velmi atraktivní zápas, který má všechny předpoklady pro správné derby, jaké bychom chtěli vídat rok co rok," pochvaluje si kouč hostů Ernesto Valverde. Ten již má za svou kariéru spoustu zkušeností s podobnými střety, ať už jako hráč Athleticu, nebo jako trenér během svého prvního působení na tamější lavičce v letech 2003 až 2005. Jeho protějšek naopak zažije premiéru a patřičně se na ni těší.

"Samozřejmě je to pro mne zvláštní událost," přitakává Jagoba Arrasate. "Derby je zápasem, který v zápasovém rozpisu hledáte už s předstihem, a zvláště zapamatováníhodný je v případě vítězství. Jakmile zápas započne, stejně ale zapomenete, že jde přímo o derby, jen se soustředíte na hru vašeho týmu tak, jak je to jen ve vašich silách."

Arrasate dále ocenil kvality Athleticu a jeho ohromný posun oproti nepovedené loňské sezoně. "Athletic je dobrý tým, jsou zaslouženě čtvrtí v tabulce, sbírají více bodů než loni, nenechávají se tak často překvapit v defenzivě z protiútoků, a naopak nyní mají jednu z nejlepších obran v lize. Budou náročným soupeřem, ovšem, jak ostatně vždycky říkám, když předvedeme kvalitní výkon, máme dobrou šanci na vítězství."

Domácím budou chybět zranění Estrada se Zurutuzou, avšak pozitivní zprávou je návrat Carlose Martíneze i Xabiho Prieta. Athletic má k dispozici takřka celý kádr, ale Valverde i tak favorizuje Sociedad z důvodu výhody domácího prostředí, které je více požene za třemi body. Arrasate se však nenechal uchlácholit: "Neztrácím čas staráním se o to, jestli jsme či nejsme favority, protože hrajeme na Anoetě. Je to derby, oba týmy si vedou velmi dobře a čeká nás intenzivní soutěživý fotbal."
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, González, I. Martínez, Ángel - Bergara, Pardo - Vela, Prieto, Griezmann - Agirretxe
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Ander, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Atlético Madrid bude usilovat o postavení prvního týmu španělské nejvyšší soutěže a pomoci by mu k tomu mohl zápas s domácí Málagou. Madridský tým je nyní na druhém místě, ale na lídra z Katalánska mu chybí jen lepší skóre. Dočkáme se v sobotu odpoledne změny na prvním místě?

Týmu trenéra Diega Simeoneho k tomu stačí jediné - pokud vyhraje nad Málagou, alespoň na pár hodin se ocitne v pozici lídra La Ligy. Pověstný stánek La Rosaleda ale není snadné překonat, domácí umějí být velice nepříjemným soupeřem. Motivace ale stojí především po boku Atlética, které po dlouhé stíhací jízdě chce za každou cenu vytvořit tlak na tým trenéra Gerarda Martina. To ostatně potvrzuje i jeden z tahounů týmu, brazilský obránce Filipe Luis. Vyznavač Simeoneho filozofie o tom, že nejdůležitější zápas je vždy ten nadcházející, dostal na tiskové konferenci prostor, aby popsal náladu v kabině.

"V našem týmu teď nikdo nemyslí na Barcelonu. Znám své spoluhráče i trenéry, každý se plně soustředí jen na Málagu a náš duel s ní. Víme, že nás nečeká snadné utkání a že je to utkání velice důležité. Mohlo by hodně napovědět o dění v tabulce. Málaga je navíc velmi silný protivník a víme, že na La Rosaledě se nám ne vždy úplně dařilo. Body proti Málaze by byly srovnatelné jako tři body proti Barceloně. Ještě ale uplyne plno času, než se s Blaugranas utkáme tváří v tvář, takže do té doby musíme napnout všechny síly, pokusit se vyhrávat a soustředit se jen na nás," dodává odhodlaně Filipe Luis.

Pro Atlético to bude jedna z největších zkoušek. I když pomineme fakt, že se kolem situace střelce Diega Costy "motá" nejeden významný klub, i tak bude mít trenér Diego Simeone několik důvodů k obavám. Mimo hru je například svědomitý kapitán Gabi nebo útočník Raul Garcia a je otázka, jak si celek bez jejich vůdčích charakterů poradí. Na druhou stranu, k zápasu by mohl nastoupit José Sosa, který v Madridu hostuje do konce sezony z Metalistu Charkov. Sosa měl několik nabídek a jedna dorazila také z Málagy. Nakonec se ale tvořivý záložník rozhodl pro Atlético a své rozhodnutí by případnou vstřelenou brankou jen podpořil.

Absence klíčových hráčů naopak nijak neznepokojuje Filipeho, který ohledně svého kapitána dodal: "Je jasné, že budeme muset hrát trochu jinak a Gabi s Raulem nám budou chybět. Máme ale dostatek kvality i kvantity na to, abychom Málagu přehráli i bez nich. Líbí se mi, jak se Málaga dokázala poprat s nepříznivou situací a vzhledem k těžkému úvodu do sezony otočila osud. Teď hraje výborně a pro nás to nebude snadné."

Filipeho slova dokládají především dva poslední ligové duely Málagy, která si nejprve poradila s Getafe a následně si tři body vzala i po utkání s Elche. Desátý celek tabulky by se v případě tří bodů mohl posunout až na osmé místo, což je vzhledem k mizernému úvodu opravdu dobrá pozice. Trenér Bernd Schuster byl často kritizován za výsledky celého týmu, fanouškům se při vzpomínce na atraktivně se vyvíjející minulou sezonu rozhodně nemůže dobře usínat. Schusterovi je vyčítána také herní laxnost a konzervativní pojetí hry.

Přesto za ním stojí celý kádr, což na tiskové konferenci jasně vyjádřil záložník Duda. "Jdeme si pro tři body, nic jiného nás zajímat ani nemůže. Pokud zvítězíme, dostaneme se na dvacet tři bodů, takže lidé už nebudou mluvit o nějaké krizi, jak slyšíme doteď," doufá Duda v umlčení kritických ohlasů.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Weligton, Antunes - Darder, Camacho - Portillo, Morales, Eliseu - Cruz
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Luis - Turan, Koke, Tiago, Torres - Costa, Villa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.10 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Real Betis  (sobota 18:00)
Estadio José Zorrilla uvítá v sobotu odpoledne souboj dvou celků, jejichž forma je téměř kritická. Real Betis v roli hostí ještě nedávno absolvoval zápasy Evropské ligy. Jenže v domácí soutěži se plouží kolem posledního místa. Real Valladolid také neoplývá oslnivou formou a patří mu až sedmnáctá příčka.

Domácí stadion se příliš často z výhry či krásné podívané radovat nemohl, protože ve Valladolidu posbíral tým trenéra Juana Ignacia Martineze pouhopouhých devět bodů ze čtyřiadvaceti možných! To je tristní bilance, kterou musí Martinezovi svěřenci rychle napravit, pokud se chtějí vyhnout sestupu. Sám trenér uznává, že situace Realu Valladolid není růžová a středobodem jeho snah by měla být právě forma na domácí půdě.

Na tiskové konferenci trenér Martinez řekl: "Musíme začít od toho, abychom vyhrávali doma, to je základ. Chceme si zajistit s předstihem klid a nebát se o sestup, takže musíme bojovat. První a největší šancí, jak ukázat, že jsme toho schopní, je vítězství proti Realu Betis. Také tenhle tým je v potížích, čehož bychom rádi využili v náš prospěch. Tento zápas je pro nás velice důležitý, protože v něm chceme ukázat, že jsme se od minule něco naučili. Utkání s Espanyolem Barcelona pro nás nedopadlo dobře, ale snažili jsme se napravit své chyby a pracovat na nich. Když si vzpomenu na utkání se Celtou Vigo, tak to bylo něco jiného, hráči bojovali a bylo na nich vidět, že chtějí vyhrát. Stejného ducha chci vidět i proti Realu Betis. Doma zkrátka musíme nechat co nejméně bodů a naopak to všem soupeřům pořádně znepříjemnit," uvedl odhodlaně trenér Martinez.

Problémem by pro trenéra Juana Ignacia Martineze mohla být široká řada absentujících hráčů. Poslední trénink před sobotním utkáním totiž kvůli zdravotním obtížím zmeškali hráči jako Patrick Ebert, Heinz Barmettler, Gilberto Alcatraz nebo Oscar Gonzalez a jejich nasazení je ve hvězdách. Situace Realu Betis je ale snad ještě horší - tradiční celek sídlí až na posledním místě a na svého sobotního soupeře ztrácí už pět bodů.

Na začátku prosince se dokonce bez práce ocitl trenér Pepe Mel, protože kritika na jeho hlavu již byla neúnosná. Po něm se na lavičku posadil zkušený harcovník Juan Carlos Garrido, který ale ve dvou prvních zápasech příliš spokojenosti projevit nemohl. Jeho noví svěřenci prohráli zápas s Realem Sociedad i naposledy s Almeríí. Brazilský obránce Paulao také nepatřil ke spokojeným, když po zápase řekl: "Moc nás to mrzí, nezasloužili jsme si prohrát. Almería měla jedinou střelu na bránu a dala z ní gól. Není snadné to přijmout, ale je to fotbal, ne matematika. Občas prostě děláte všechno, co dělat můžete, ale není to nic platné. My jsme profesionálové a musíme se s tím umět vyrovnat. Teď nás čeká skoro existenční zápas s Realem Valladolid, který se pokusíme vyhrát a odlepit se ode dna tabulky. Jsem si jistý, že se zvedneme a zůstaneme v Primera Division i následující ročník," prohlásil Paulao odhodlaně.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Rukavina, Valiente, Rueda, Peňa - Rubio, Rossi - Omar, Larsson, Bergdich - Guerra
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Sara - Chica, Paulao, Amaya, Dídac - Carlos, Nono, Reyes, Verdú - Molina, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Levante UD  (sobota 20:00)
Rozporuplnou sezonu zatím zažívají oba soupeři, které proti sobě los La Ligy postavil. Domácí Netopýři z Valencie jen marně mávají křídly a zatím se jejich střídavé vzlety a pády dějí v okolí jedenácté příčky. Levante si na své konto připisuje ještě větší porci zklamání a nyní je až třinácté.

Valencia už musela dokonce sáhnout k razantnímu opatření, když ukázala dveře trenéru Djukićovi. Ten si tedy nakonec nedokázal poradit s velkými ambicemi tradičního klubu a možná také hvězdnými manýry hráčského výběru, což se mu v souvislosti se špatnými ligovými výsledky nakonec stalo osudným. Po dlouhém vyjednávání byl na jeho místo dosazen Juan Antonio Pizzi, který na vlastní žádost opustil Argentinu a nyní chce Valencii pomoci zpět do Evropy.

A čeká ho vskutku dlouhá a těžká práce, neboť současné místo v tabulce rozhodně nenaplňuje příznivce Valencie optimismem a sváteční radostí. Pro argentinského trenéra Pizziho se bude jednat o první formální představení v roli hlavního kouče, navíc jej čeká utkání na domácím hřišti. Bude mít stadion Mestalla důvod k oslavě i po jeho skončení? V to doufá nejeden domácí hráč. Příkladem je Michel Herrero, který strávil několik let po nejrůznějších hostováních a zavítal také do Levante. Teď by se ale rád popral o místo v sestavě a dokázal novému šéfovi, že je hoden valencijského dresu.

Při charitativní návštěvě tamní nemocnice se Michel setkal s reportéry a naznačil jim své pocity z nového trenéra. "Teď vůbec nechci přemýšlet o odchodu z týmu, i když jsem v novinách něco četl. Nejsou to sice jen spekulace a pár týmů se o mne zajímá, ale nyní se soustředím jen na Valencii a na to, abych se novému trenérovi ukázal v nejlepším světle. Nikdy sice není příjemné být svědkem vyhození svého trenéra, ale profesionálové s tím musí počítat. Teď je tu nový trenér a s ním přišla i změna ovzduší. Začínáme od začátku a chceme uspět hned napoprvé," říká optimisticky Michel.

"Společně jsme sice zažili jen dva týdny, ale každý tady je motivovaný a rádi bychom se odvděčili také fanouškům. Moc se s trenérem ještě neznáme, ale každým dnem je to lepší a zkoušíme plně pochopit jeho filozofii. S Levante jsem zažil skvělý minulý rok a rád na něj vzpomínám. Bude to samozřejmě hodně speciální utkání, pro mě i fanoušky, ale moc rád bych jej vyhrál. Když bychom získali tři body, byl by to skvělý začátek nového roku. Mám sice své bývalé spoluhráče pořád rád, ale na hřišti to přátelé nebudou," varuje Michel s úsměvem hráče Levante.

Ani jeden z týmů se nemůže chlubit svou aktuální formou, protože Valencia posbírala tři body z dvanácti možných a Levante prohrálo pět zápasů z šesti. Co se týče základních sestav, pro Levante není dobrou zprávou stav portugalského záložníka Sergia Pinta, který kvůli žaludečním potížím pravděpodobně nenastoupí. Jak si při svém ostrém debutu povede trenér Pizzi?Poslední vzájemné utkání na tomto stadionu skončilo pohlednou remízou 2:2.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Costa, Mathieu, Bernat - Romeu, Parejo - Feghouli, Jonas, Piatti - Postiga
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - López, Vyntra, Adoua, Nikos - Diop, Simao - Ríos, García, Ivanschitz - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Granada CF  (sobota 22:00)
Španělský fotbal se po zimní přestávce znovu začíná probouzet prvním novoročním kolem. V posledním zápase sobotního programu se utkají Almería s Granadou v zápase šestnáctého s dvanáctým.

Po sedmnácti odehraných kolech činí rozdíl mezi oběma celky pouhé čtyři body, a tak i dvanáctá Granada nemá vůbec nic jisté, co se záchranářských starostí týče. Almeríi totiž může hřát jen jediný bodík, který ligového nováčka dělí od zóny sestupu. Záložník hostů Fran Rico také správně předpokládá, že utkání venku bude těsnou záležitostí. "Čeká nás těžký zápas, který nepřinese mnoho branek. Tým, který dokáže strhnout výhru na svou stranu, bude nakonec ten, kdo nastoupí lépe koncentrovaný a zvládne drobnosti ve svůj prospěch."

"Do přestávky jsme vstoupili s dvaceti body, za což můžeme být šťastní, byť chceme ještě víc," neskrývá ambice Rico. "V domácím prostředí jsme se zlepšili a i venku zůstáváme silným soupeřem, do Almeríe se těšíme."

"Abychom vyhráli, musíme věřit svému hernímu stylu. Ten nám zatím vychází, hrajeme uvolněně a zároveň v určitých fázích zápasu soustředěněji, vážněji, dokážeme v zápasech dominovat. Snad budeme mít i štěstí a v Almeríi zvítězíme," dodal ještě k utkání záložník Granady.

Sobotní střetnutí je prvním z dvojice utkání proti soupeřům z podobné oblasti tabulky, kde se Granada nachází. V pátek totiž na stadion Granady přijede Valladolid, a tak mají Andalusané ideální příležitost bodovat a zároveň i obrat své blízké konkurenty o možné zisky. Rico si uvědomuje důležitost těchto dvou kol, avšak kladl důraz na to, aby soustředění doposud padalo výhradně na nejbližší zápas. Výhra o sobotní noci by byla vítaným vstupem do nového roku.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier - Azeez, Tébar - Vidal, Verza, Barbosa - Díaz
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Foulquier, Diakhaté, Mainz, Angulo - Yebda, Iturra, Rico - Piti, El-Arabi, Brahimi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona17151149:1246
2.Atlético Madrid17151146:1146
3.Real Madrid17132249:2141
4.Athletic Bilbao17103426:2133
5.Real Sociedad1785433:2329
6.Villarreal CF1784527:1828
7.Sevilla FC1775532:2926
8.Getafe CF1772820:2723
9.Espanyol Barcelona1764722:2322
10.Málaga CF1755719:2220
11.Valencia CF1762923:2920
12.Granada CF1762915:2220
13.Levante UD1755717:2520
14.Elche CF1745816:2317
15.Celta Vigo1744921:2716
16.UD Almería1744917:3216
17.Real Valladolid1736821:2915
18.CA Osasuna17431014:2815
19.Rayo Vallecano17411216:4013
20.Real Betis17241115:3610

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (429)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je tu nejaký fanda mexického alebo argentínskeho futbalu, ktorý by mi vedel vysvetliť ako tie súťaže fungujú? Rád by som si predstavil ten šialený nápad v praxi od pána Villara, ktorý by chcel niečo podobné implementovať aj v La Lige, čo je ešte viac nepravdepodobné ako, že Barca a Real sa dobrovoľne vzdajú svojich výnosov z TV práv.

Čo som pochopil z wiki, tak v MEX sa hraje systém troch skupín, kde v každej je 6 mužstiev a prvý dvaja z každej skupiny a prvý traja z prvých dvoch skupín postupujú do klasického pavúka, ktoré sa hrá systémom PO ako v LM. Zaujímalo by ma teda aká formula platí pri nasaďovaní jednotlivých tímov do tých skupín a či v jednej skupine sú najlepšie tímy a v druhom priemerné a v tretej tie najslabšie.

V Argentíne sú dve skupiny a hrajú sa dva turnaje júl - december a január až máj s klasickám PO ako v LM, tam ma tiež zaujíma to rozdelenie do skupín.

Ak sa mýlim, tak ma kľude opravte.

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak je to v Mexiku, ale v Argentině se hraje Torneo Inicial (podzim) a Torneo Final (jaro) a vítězové se utkají o Superšampiona, je dvacet týmů a každý hraje s každým, takže 19 zápasu na podzim i na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazi tých dvoch skupín, či akí víťazi, ktorý skončia na prvých dvoch priečkach?

Reagovat
smazaný uživatel

vítězové obou těch Torneo

Reagovat
smazaný uživatel

OK a keby sa náhodou stane, že tie obe Tornea jeden tím, tak sú automaticky majstri a zápas o Superšampiona sa nehrá?

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš tam niekde chybu? lebo prvý dvaja z každej skupiny tj. 1,2.... a prvý traja z prvých dvoch čiže z dvoch skupín idú 1,2,3... neni to myslené tak, že + tretí z prvých dvoch skupín? čiže majú 8 klubov v PO

neni to systém ako NHL, že tie skupiny sú vlastne ako divízie? radené +/- z geografického hľadiska

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne veď podobný systém už v španielsku existuje, v Segunde B, kde máš v tých ligách A-D jedno PO z ktorého ti postúpia 2 kluby do PO celej Segundy B a z nich, čiže z 8 klubov sa určia postupujúci do segundy

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak som to myslel. Teraz som si uvedomil, že to šlo napísať aj jednoduchšie, že prvý traja z prvých dvoch skupín a prví dvaja z tretej skupiny = 8 a potom PO.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je pro mě tak důležitá právě pro svoji dlouhodobost. Jen málo výsledek v celé lize ovlivňuje faktor štěstí popř. faktor (ne)připravenosti na jeden (dvoj)zápas.

Takovejmahle píčovinama bych se vůbec nezabýval. Villar musí vymyslet, jak do ligy přitáhnout větší peníze (nebo současné peníze líp rozdělit) a liga bude zase skvělá. Villar by měl dál řešit problémy s rozhodčíma, divákama atd. Má toho hodně, tak ať se soustředí na opravdové problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že je to veľké sci-fi, aj na Villara, ale zaujímalo ma ako by to v praxi vypadalo.

Samozrejme mi vyhovuje klasický formát a súhlasím, že by sa mali riešiť iné problémy, bohužiaľ s tými TV právami sa nepohne bez šľachetného skutku od Realu a Barcy vzdať sa svojho zlatého vajca.

Na druhej strane považujem posun aspoň v niečom a to, že sa vyhlasujú hráči a tréneri mesiaca, čo už v normálnych ligách funguje, aj keď neviem to isto mimo PL.

Reagovat
smazaný uživatel

inak prestupové špekulácie Raya

- útočník Toché naposledy hral za Panathinaikos s famóznou ligovou bilanciou 40/17

- Cedrick z Betisu

- nejaký taliansky útočník Longo z Interu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Longo uz hostoval v Espanyolu, neni spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

hm, 18/3 a nepríde mi, že je to nejaký hráč do vápna, skôr niečo ako Bueno, takže radšej ten Toché

Reagovat
smazaný uživatel

vám už nepomůže nic si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

pche, začne jarný válec

Reagovat
smazaný uživatel

Musí !!! Rayo se zachrání, jsou tam daleko jiný týmy, kterým by ten sestup dokonce i slušel

Reagovat
smazaný uživatel

FC Seville by to naozaj slušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Prísť o najsympatickejší tím z Madridu s tými bytovkami za štadiónom a skvelým Pacom. Musíte aj dušu diablovi zapredať, aby ste sa zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

V akých cenách sa môžu pohybovať tie byty s výhľadom na štadión?...

Reagovat
smazaný uživatel

Vallecas neni zrovna najvychytenejšia štvrť v madride, ale zrovna tie byty by mohli byť o niečo drahšie ako ostatné

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné bývanie, každé dva týždne aspon jeden zápas .. pozrieš sa z okna alebo vyjdeš na balkón a ideš

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se každej diví že ve Španělsku jsou poloprázdný stadiony, když na to každej kouká z balkónu s lahváčem

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel jsem nějaký pomluvy že Nosonohy si tam plánuje pronajmout byt s přítelkyní

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som taký byt zobral hneď

Reagovat
Kily

no nevím, jestli by jim pomohl, jako je pravda, že o něm je celkem dost slyšet, problém je v tom, že v létě a lednu se spekuluje o zájmu spousty klubů a během sezony o tom, že zase poputuje zpátky do Interu, jelikož si nekopl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kongo

Cedric je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona-Elche 6-0 ..3 goly Messi,2Neymar,1 Pedrito

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, jestli bude Leoš vůbec hrát, já bych si tipl, že od začátku určitě ne ... ale je nadrženej ... včera na tréninku (který se na miniestadi navštívilo 12000 lidí) hattrick + asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Hrať na 90% nebude

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick na trenalu bych fakt neřešil :) však kolik takový tréninkový matche končívaj..podle mě tak výsledky jako 12:10 atp. jsou normálka...Tam nikdy obrana nechodí do soubojů naplno, zvlášť aby doráželi na Messiho teď, když se konečně uzdravil....Nicméně si myslim že nastoupí ,) když bude výsledek jasnej, tak třeba na posledních 20min, když to bude třeba po poločase 1:1 tak už na druhej poločas, v základu si myslim na 90% nebude a jestli jo, bude to jen na jeho prosby aby hrál :) což taky není nereálný, fakt si myslim že je neskutečně hladovej po hře :))

Reagovat
valloire

Nač ta skromnost? První zápas po zranění dá rozum,že minimálně 4 fíky dá.

Reagovat
madridcan

No som velmi zvedavy, ale podla mna pride hladny jak hovado, ale ak si takyto golovy naskok Costa/Ronaldo nechaju zobrat(samozrejme vynimkou by bolo zranenie), tak sa tazko budem smiat. Pritom 10/11 golov v PD nie je az tak vela, ale s golovou potenciou tych dvoch by si mali ten naskok udrzat...aj ked samozrejme dufam so stastnejsim koncom pre Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už asi nedožene ... to by mu fakt museli počítat i ty góly z tréninků

Reagovat
madridcan

Romario s tym problem nemal

Reagovat
madridcan

Zeby skresanie naskoku na mestskeho rivala a Cristiano na prvom mieste v honbe za Pichichi po tomto kole?

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Hrubá je ta malá.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
SIRBRANIKE

bože

Reagovat
smazaný uživatel

no Atletico bych na 2 moc neviděl. Spiš remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode by to mali dať, malaga to neodbetonuje celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Elche ještě bez Messiho a Daniho

Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, A. Song, Jordi Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto.

Reagovat
alcantara

A s Victorom

Reagovat
LAM

Těch 30 minut měl aspoň Leo dostat.Snad si někdo nemyslí že po 2 měsících bez fotbalu může totálně nerozehranej odehrát nějak skvělý utkání proti Atletům ještě z jejich letošní formou.

Měl dostat teď tak 30 minut a proti Getafe tak poločas aby se aspoň trochu dostal do formy.Trénovat opravdu nestačí kruci.

Reagovat
madridcan

Rozohra sa proti Getafe, proti Atleticu nastupi v zaklade a po hodinke vystrieda(ak vobec). Alebo nabehne ako zolik.

Reagovat
madridcan

Este to nechcu uponahlat. Pred hlavnym konkurentom mate stale naskok 5 bodov, Elche by ste mali zvladnut aj bez neho a vies velmi dobre ako to minuly rok dopadlo, ked ste sa rychlo rychlo ponahlali, aby hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najdôležitejšie zápasy Barcelona hrá až vo februári, takže nech kľudne sedí aj proti Atletom, ak sa necíti fit. Je to prestížny zápas, ale nič nerieši a aj bez Messiho by sme si mohli s VC odviesť remízku, ktorá nám úplne postačí.

Reagovat
technecium

Valdes- Montoya, Piqué, bartra, Alba - Busquets, Fabregas - Neymar, Iniesta, Pedro - Alexis

přesně takhle bych chtěl vidět hrát barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Možné to je ale s tým, že Iniesta sa zasunie do zálohy kam patrí, ale skôr si myslím, že na stopérovi nastúpi Masch a cez týždeň príde čas aj pre Bartru a Puyola.

Reagovat
smazaný uživatel

a místo Sergia bude hrát Song ...

Reagovat
technecium

ale já to chci v tomhle rozestavení, tak by to bylo nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo

Reagovat
technecium

důvod? 4 útoční hráči zajišťují daleko větší pressink a tlak na balón než 3 útočníci, Iniesta vepředu je se svými schopnostmi na balonu a schopnostmi vymyslet kolmici užitečnější než trochu zatažený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože sme tým systémom nikdy nehrali a hrať ani nebudeme a bude ti musieť stačiť 4-3-3 resp. improvizované 3-4-3, keď sa vysúvajú krajní obrancovia resp. s návratom Messim na 4-6-0

Reagovat
technecium

Nedávno jsem četl takovou zajímavou studii, že pokud Brca bude chtít vyhrát LM, tak se bude muset zbavit toho stylu 4-3-3, protože nedává možnost být flexibilní při obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

Štúdie môžu tvrdiť, čo chcú, faktom však ostáva, že ten štýl ju dostal v posledných 9 rokoch 6x do semifinále LM v rade a 3x z toho to bol titul. Naviac, aj keď sa vyberá nový tréner sa dosť prihliada na to, že ten tréner musí hrať s Barcou 4-3-3 + všetky mládežnícke tímy hrajú týmto štýlom a vychovávajú nám hráčov do toho systému.

Takže fakt nie a čím skôr sa s tým zmieriš tak to bude lepšie. Pretože v 95% prípadoch nastúpime v tomto rozostavení s tým, že počas zápasu sa to prispôsobí a to rozostavenie sa torška upraví už na spomínané vyššie a vo zvyšných 5% sa bude skúšať nejako experimetnovať, aby sa to vrátilo do 4-3-3 a proti Elche to vážne nehrozí

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Viem, čítal som ten článok

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec hoši, máte tady náplavu Newcastle nevysílá žádná tv, tak si vezmu za vděk Atlety Snad bude dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

vítaj konečně uvidíš pořádněj fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Snad ano Hlavně, ať improvizace předčí taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sis zrovna vybral nejhorsi moznej zapas na koukani hele betonari z malagy proti venkovnimu atleticu...bylo to ostatne dost nekoukatelny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.nahrejto.cz/pics/c7d9d1b642cfc76ac1d964b989a5a3e0.jpg

Musíte válcovat Málaga, když máte takový servis

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně moc nepřensostí

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pozeras?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipsport.cz. Třebas

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, až teď jsem si to přečetl

http://diresportt.blogspot.com.es/

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, málem sem tu tvoji prasárnu ani nevyluštil.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že ti praskl č.rák jak jste dostali trojku od CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže praskl.... Sorry no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Sotonu akorát přeju, jsou to sympaťáci, ale to je tak všechno. Nejsem nějaký zarytý fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zas pořád nevyluštil, co ty jsi za kreténa podle mě budeš narušený člověk. reaguješ na mě skoro pod každým příspěvkem už přes dva měsíce, debile

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád. Primárním zájmem trollů, jako si ty, je vyvolávat reakce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To néni možné to Atlético, nehorázné štěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj Neymar podviedol tu svoju Brunu s nejakou Laryssou...hádam sa to neodrazí aj na jeho výkonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

ak chcete bývať pri španielskych štadiónoch tu je cenník

http://ee24.com/articles/spain/best-spanish-stadiums/

Reagovat
smazaný uživatel

oo dík ...1,1 mega eur ..to si na CN radšej zájdem metrom..

Reagovat
smazaný uživatel

veď tam máš aj 28 štvorcov 15 min od NC za ľudových 70 000

Reagovat
smazaný uživatel

28! to je asi ako hotelová izba

Reagovat
smazaný uživatel

vo Vallecas sa to ešte relatívne dá

Reagovat
Ferguson6

ale tie štadióny sú naozaj katastrofálne

Reagovat
smazaný uživatel

sám si katastrofálny

Reagovat
Kongo

Alves; Barragán, R. Costa, Mathieu, Bernat, D. Parejo, Oriol, Feghouli, Jonas, Piatti, Postiga.

Mám takový pocit,že Pizzi bude dělat stejné chyby jako trenéři před ním.Teda pokud nemá nějakou vzácnou sílu,že dokáže hráče nahecovat.To by se potom třeba schopnosti Feghouliho opět ukázaly.Ale já mám pocit,že to je takový ten typický severoafričan,který neudělá pár kroků navíc.Už aby byl zpátky Viera a Gil,abych tohoto zmetka na hřišti vidět nemusel.

Reagovat
didosh

Dobrý večer,potřeboval bych nějaký film na večer...Je jedno jaký žánr.. děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Biutiful skus, je to sice smutné, ale film skvely

Reagovat
didosh

děkuji za tip

Reagovat
technecium

braindead... režie Peter Jackson, to asi stačí na charakteristiku filmu

Reagovat
smazaný uživatel

zavet - emir kušturica

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Valencie vypadá o poznání konzistentněji. Sice výsledek zatím těsný, ale hra zatím docela jednoznačná.

Reagovat
-Kopy-

jo bylo to lepší, rychlejší, duraznější a možná snad Pizzi probudil Feghouliho ale uvidíme jak to bude dál, nebudem dělat ukvapená hodnocení po jednom utkaní...

Reagovat
Kongo

Přesně tak,už nebudu dělat co se této věci týče ukvapený názory,po parádní přípravě jsem chválil snad každýho a potom jako by se to zakřiklo,takže od teď budu trošku držet jazyk za zuby.

Reagovat
Kily

první půlka vypadala ještě hodně jako za Djukiće, druhá už super, až na dvouminutovku po malé domů Barragana se Levante vůbec nedostalo do hry

Reagovat
Ángel di María 22

Aupa Athletic

Hlavně dneska neprohrát, i remízka by stačila.

Reagovat
smazaný uživatel

Gora Erreala! Doma musíme!

Reagovat
Ángel di María 22

hehehe

Reagovat
Ángel di María 22

Za deset až patnáct dní by měl být Realu Madrid znovu k dispozici Raphaël Varane, prozradil to trenér Carlo Ancelotti. Francouzský obránce má dlouhodobě problémy s kolenem.

Tak snad to bude oukej už....

Reagovat
alcantara

Valdés, Montoya, Alba,Pique,Bartra , Xavi, Iniesta, Song aCesc, Pedro y Alexis

Reagovat
vocasisko

kdyby tam hodil Neymara místo Cesca, tak je to ideální

Reagovat
smazaný uživatel

bez Neymara?

Reagovat
alcantara

Lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to vidim ale já ho čekal v základu, jsem na to docela zvědavej

Reagovat
pejsek5

Co je se Sergiem, že není ani na lávce?

Reagovat
alcantara

Trest za karty, skusene si posedi pred Atleticom.

Reagovat
smazaný uživatel

5 žk

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Neymara. Chjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay na tribune, dokedy ma u nas zmluvu ? Mozno by mu primociarejsi styl Tatu sedel viac ako Guardiolova Barcelona...

Reagovat
vocasisko

Tata si ho prej chce vyzkoušet, takže by měl vydržet minimálně do léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Golasoooooooooooooooooooooo

Od Alby parádní centr.

Reagovat
vocasisko

Alexis nepřestřelil

Reagovat
technecium

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej balon od Albičky

Reagovat
vocasisko

Já nevím, co na tom záběru furt hledají, ale když už, tak byl faulovanej Cesc.

Reagovat
technecium

co to říkal o Scolarim a Barceloně? umíte někdo španělsky?

Reagovat
vocasisko

P-P-P-P-Pééééééééédro

Reagovat
smazaný uživatel

Golgolgolgolgolgolgolgolllllllllllllllllllllllllllll

Pedroooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

to su balóny

Reagovat
-Carles-

Toto budú hladké tri body. Pekná lopta od Cesca

Reagovat
madridcan

No neviem...cakal si nieco ine alebo co?

Reagovat
-Carles-

Nečakal som tak hladký priebeh, ale tri body som samozrejme čakal

Reagovat
maxton

na zapasy Barcelony v lige sa nezaujaty divak naozaj pozeat nemoze, 16. minuta a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa nepozeraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo si nezaujatý divák opravdu užil. V 16. minutě to bylo taky 2:0, ale proti Barce ...

Reagovat
maxton

jj, tam to bolo zaujimave az cely prvy polcas

Reagovat
-Carles-

Kto by to bol povedal, že Pedro bude najlepším ligovým strelcom v polke sezóny

Reagovat
madridcan

Ja tam stale vidim este troch pred nim Ale ne ne, chapem ako si to myslel. Dlho mu to vsak nevydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla od Bartry naprosto neuvěřitelná nahrávka. Snad to zopakují.

Reagovat
technecium

co ses tím fabregasem stalo? hrozný poleno poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

A já chtěl zrovna napsat, že se mi dneska i docela líbí. Už vypracoval dvě šance.

Reagovat
technecium

ano, ale zas na druhou stranu ztrácí balóny

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší nahrávač v lize i v celý Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla má hodně dobrý (jak góly tak i asistence, jestli se nepletu tak má 9+12), ale herně to není pořád ono (pár zápasů mu vyžlo hodně slušně - Levante 7-0, kde měl tuším 3 možná 4 asistence, ale většinou se trápí, ale i tak gól/asistenci udělá).

Reagovat
smazaný uživatel

vyšlo*

Reagovat
patas92

malou domů jsem už dlouho neviděl ...ikdyž tohle bylo přísné

Reagovat
technecium

to bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a jeho standartky. To je prostě za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra dnes s velkým prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

..a Tata dnes za fešáka

Reagovat
celeb

Pedro by nemal byt taky posrany s tym zakoncenim. Jeho schopnost zakoncit lozenku nahravkou je legendarna.

Reagovat
vocasisko

tojo, kdyby si nehrál na Messiho a nenahrával v tutovkách, tak mohl mít zase do poločasu hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
-Carles-

Xavi

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

To je šutér.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepouštějte Xaviho k JAKÉKOLIV standartce.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj...

Reagovat
patas92

Xavi by mohl mít trošku soudnost a přestat se srát k těm standartkám...ke všem

Reagovat
blaugrana

Xavi nemá štipku súdnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby tu druhou pecku fouknul, tak by já Xavi poslal někam do panelů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale tohle byla nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Este jeden padne. Zaciatok noveho roka pre barcu ako posledne dva roky, cize 4:0.

Reagovat
madridcan

Tak...a tymto konci dnesny strelecky ucet zapasu Barcelona-Elche

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle jako né.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso, aky gol. Alexis

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ho ho ho hoooooooooooo. Krása Alexis.

Reagovat
vocasisko

no vole, ježe, že tam není Xavi

Reagovat
valloire

Hezký Sanchez.

Reagovat
Diego2

Reagovat
culé

Alexis nádherne

Reagovat
-Carles-

Hattrick hero

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Alexis

Reagovat
patas92

to je sranda jak půlka týmu umí ty standartky líp jak Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
culé

A že to bez Messiho nepôjde.. Neymar, Pedro a teraz Alexis hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Aleeeeexis Aleeeexis Aleeeexis

Reagovat
smazaný uživatel

Vole Sašoooooooooo, miluju te ! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Dal už vůbec Alexis hattrick za Barcu nebo to je jeho první?

Btw. ten třetí gól byl fakt pěknej

Reagovat
culé

Pokiaľ viem, tak prvý.

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra, sudí už zase rozjíždí svoji show

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce, Alexis.

Reagovat
technecium

je tam ten Messi vůbec potřeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadá to, že se Tatovi povedlo ten tým zvednout. Po Athleticu jsem byl docela skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme příští víkend..

Reagovat
valloire

Dost odvážný tvrzení po Vejprnicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch Vejprnicích, které musel Real porážet až s největšího zářezu za poslední dekádu.

Reagovat
valloire

zářez to byl. Ale nemůžeš stejně přeceňovat první zápas po Vánocích s tak příjemným soupeřem. My si je doma taky podáme.

Reagovat
valloire

A co se týče tý dekády.... Už jsem viděl daleko daleko horší. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla jasná pentle a samo i červená.

Reagovat
valloire

no jistě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Coze? Z myho pohledu zluta pro Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

TO jako za simulování?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Faul to nebyl, takze si ty reci a rozhazovani rukama mohl odpustit. On si proste pro tyto situace chodi a misto pokracovani akce zkusi spadnout. Hrozny nesvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ale faul to prostě byl.

Reagovat
valloire

Konečně si toho někdo všiml. Iniesta normálně nesimuluje,ale pouze po pokutové území.

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

červená asi ne, ale penalta jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Botía už měl žlutou, takže i červená.

Reagovat
patas92

tak to potom jo

Reagovat
valloire

Iniesta v pokutovém území. Klasik

Reagovat
patas92

rozhodčí bude nějaký madridcanův kámoš

Reagovat
madridcan

Rozhodcovia v zapasoch s Elche su moji kamarati no (k tomuto zapasu) (k zapasu v Elche)

Reagovat
valloire

Dobře Barca Dík za dukáty.

Reagovat
SIRBRANIKE

Mne to bolo hneď nejaké divné, že chváliš Alexisa...

Reagovat
valloire

To s dukátama nemělo nic společnýho. Já měl po poločase hcp 0-5 pro Elche. Sanchez dal prostě jenom hezkej gól.

Reagovat
placa

Dneska musíme v derby získat 3 body Ale stejně přístí rok už LM radši ne

Reagovat
placa

Grizi

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře nezaslouženej gól. Bilbao celej poločas lepší a pak dostanou tohle, škoda. Jdu radši koukat na Juventus s AS..

Reagovat
placa

ale prosimtě, jste meli 1, max 2. golovky, my to samy, mate max. vic strel vedle. A jak to myslis tohle? Takovy nádherný gól

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska chci vidět krásnej zápas směrem dopředu a třeba hattrick Cristiana

Reagovat
misinho7

tak tak :) Este Bale by si mohol dajaky supnut aj ked zacne asi na lavicke

Reagovat
valloire

No,hrajem doma proti Vigu,takže hnusnej zápas směrem dozadu a bez hattricku Cristiana těžko uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že bude hrát na hrotu Jesé, ikdyž on je takový o dost horší C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to na body nevidím, doma, nemal by hrať Viera, záloha Baena - Trashorras, krídla Perea - Lass, mohol nastúpiť aspoň adrian, nech sa Asenjo nenudí...

Reagovat
2miguel1

.

.

.

Chalani kde by som mohol zistiť v akých cenových reláciach sa pohybovali lístky na ligové tohtoročné El Clasico? google mi teda moc nepomohol

Reagovat
valloire

Na Real-Barca na jaře za 200 E nejlevnější.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Ronaldo je katolík ?

Reagovat
frankiefcb

Vzhledem k tomu, že je Portugalec, tak je to velmi pravděpodobné.

Reagovat
madridcan

Skusil som za 4,8 kurz, ze da Cristiano hattrick. Verim, ze sa vracia namlsany a s chutou skopnut Costu z prveho miesta To vsetko je samozrejme vedlajsie, podstata su tri body, lebo keby sme pred vzajomnym zapasom prvych dvoch stratili, tak mozme rovno a priamo do prdele z ktorej sa vyhrabeme uz len velmi tazko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kde sazis?

Reagovat
madridcan

nike

Reagovat
madridcan
Reagovat
Hristo Stoichkov

Aha, ani neznam. Ale zajimalo me, kde je ten kurs tak vysoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie posledne spekulacie hovoria o tom ze Xabi Alonso ma predlzit do 7.1 . Hmm davaju si nacas

Reagovat
-Carles-

Nolito a Rafinha by mohli úradovať a nejaký ten bodík uchmatnúť.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v sestavu :

-----------------------------Lopéz-----------------------------------

Arbeloa---------Ramos-----------------Pepe----------------Marcelo

-----------------Xabi-------------------Modrič-----------------------

Bale-------------------------Isco----------------------------Ronaldo

---------------------------Benzin--------------—--------------------

Tip : 3:1

Reagovat
madridcan

Diego López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric; Di María, Isco, Ronaldo y Benzema

Reagovat
Ángel di María 22

Super

Reagovat
Billy McClane

Ocakavana. Dufam, ze si zahraju Jesé a Illara.

Reagovat
madridcan

Garetha a Jeseho cakam urcite, posledne miesto bud Illara alebo Morata.

Reagovat
Ángel di María 22

No, snad brzo rozhodnem. Pak by to chtělo třeba na celej poločas Jesého či Moratu, aby se snažili dál dávat góly

Reagovat
madridcan

Moze by aj 7:0 po polcase a mam pocit, ze chlapci nejaku extra porciu nedostanu.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak zas je fakt, ze zrovna oni budou hrat nejspis v poharu proti Osasune, takze si zahrajou dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Carlo necita eurofotbal toho Isca za karima marne cakame

Reagovat
Kenneth

Nuda. Di Maria si za ten pratelak zaklad nezaslouzi. A Iker by mohl konecne dostat sanci...

Reagovat
madridcan

Ten je myslienkami asi aj tak aktualne niekde inde

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes da Rafinha hattrick.

Reagovat
valloire

co hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

to je slepi chujus...

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot, to co nedal ?

Reagovat
madridcan

Ty kokos Uz som to tam videl, ako si toto mozu dovolit?

Reagovat
-Carles-

Charles

Reagovat
smazaný uživatel

pepeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
sensei25

to by som aj ja dal a to som na jedno oko slepí...xD

Reagovat
-Carles-

Benzema pravá brada, pravé Vianoce?

Reagovat
smazaný uživatel

rukaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

Videl som uz aj za take veci penaltu, ale podme dalej.

Reagovat
madridcan

No...cakal som to teda viac v pohode.

Reagovat
madridcan

Karim toto mal byt gol bazmek...

Reagovat
smazaný uživatel

benzema

Reagovat
smazaný uživatel

ten modric je geniálny, ak by sa podarilo využiť jeho prihrávky a myslenie so zabijáckym inštinktom CR, tak by to bolo famózne

Reagovat
Kenneth

Ten Di Maria je tam uplne k nicemu pokud se nehraje na brejky.

Reagovat
Kenneth

Ten Di Maria je tam uplne k nicemu pokud se nehraje na brejky.

Reagovat
madridcan

Ak ten val neprekoname do prestavky, tak to budu v druhom polcase celkom nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

modricccc

Reagovat
maxton

mali by to skusit viac stredom, zatial vsetko cez kridla

Reagovat
Kenneth

pěkná

Reagovat
fajdax

Co je s Balem?

Reagovat
madridcan

Po zraneni, na druhy polcas isto vybehne.

Reagovat
Kenneth

ztráty ztráty ztráty ztráty. Už mě nebaví....

Reagovat
madridcan

Len tak mimochodom-Walcott sa zranil na 6 mesiacov. Potrhane vazy v kolene.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha celkom pekne hrá, bez zbytočných strát,s prehľadom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

rozhodca je neskutocny slepy primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko staticke

Reagovat
fajdax

Modrič je skvělej.

Reagovat
fajdax

Ted sem si Pepeho spletl s Marcelem

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi taku rozohravku si strc

Reagovat
sensei25

uz som ho tam videl...dpc

Reagovat
-Carles-

Rafinha je skvelý, výborný prehľad a kontrola lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha este ze si neprihral tomu volnemu to uz by bol mozno gol

Reagovat
fajdax

Reagovat
madridcan

Po polcase Ronaldo dole, Bale hore.

Reagovat
sensei25

ved by ronaldo bezal rovno za perezompreco ho striedal a plakal by mu na pleci....anceloti nema gule nato aby ho dal dole...

Reagovat
madridcan

Su casti v polcase, ked sa zda, ze ma nejaky problem.

Reagovat
fajdax

Není Bernabeu nějak moc prázdný?

Reagovat
vacin

Tak pondělí, všichni jsou v práci

Reagovat
Kenneth

ve Španělsku se nepracuje

Reagovat
fajdax

Reagovat
vacin

To je pravda oni jsou vlastně Tři Králové, ale myslím, že to asi nebude ten důvod proč se tam nepracuje

Reagovat
Kenneth

Faul? Běž do prdele....

Reagovat
Kenneth

To byla žumpa. Nechápu proč jde každý útok před Di Máriu, který prostě neudělá jedinej pořádnej balon do vápna. Modrič - Xabi taky nefunguje, Xabi na to bránění sere a Modrič to dozadu neuběhá.. Hlavně at tam nepošle za stavu 0:0 Balea, to by bylo ještě horší.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem z toho co měl Benzema, by udělali světový kanonýři jako Aguero, Falcao atd gol. On se zase jenom zesměšnil. No, klasika.

Reagovat
Ángel di María 22

Dolu bych hodil Isca a na hřiště Casemira. A místo Ángela Jesého, ale nejspíš tam přijde Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

tak cez polčas zjebať, lebo toto nie je motivácia vyhrať zápas so smiešnou Vigou, jediný, kto maká, je Luka

Reagovat
smazaný uživatel

to je Vigo, nie Viga..

Reagovat
smazaný uživatel

zmiatla ma tá Celta

Reagovat
Ángel di María 22

No to je koncert

Jediný 2 okamžiky, který se mně líbily, zahrnovaly Luku. Nejdřív jeho uvolnění ve středu a střela a pak ta spolupráce s Ángelem z rohovýho kopu. Jinak je to bída největšího kalibru. Fakt nevim, co to jako předvádíme.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Rafina zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha sorry

Reagovat
madridcan

Mam pocit akoby teraz vstali od reznov a isli rovno hrat.

Reagovat
madridcan

Ci kokos...krasny brejk. Uz na polke som si vravel, ze to bude cisty gol

Reagovat
Kenneth

Di Mária. To je prostě piča

Reagovat
Kenneth

Proč to nedal Benzemovi

Reagovat
smazaný uživatel

presne na takú pozíciu sa tam Isco hodí

Reagovat
madridcan

Je tam badat obrovske zlepsenie oproti prvemu polcasu, ale na uplny klud by sme potrebovali vyhravat aspon 2:0, co bude asi len velmi tazko. Celta je vzadu sikovna.

Reagovat
madridcan

A mohol by tam ist skor Jese ako Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co to ten Ramos ted předvedl

Reagovat
valloire

Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

zííív to je nuda.......

Reagovat
madridcan

Juchuuuu chysta sa Jese. Tak na jeho kusky sa velmi tesim A keby nam zase vytrhol trn z paty, tak si myslim, ze zaklad by uz mal mat isty.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bale nepříjde či co ?

Reagovat
Kenneth

No to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dufam ze dneskam benzema zase 90 minut

Reagovat
madridcan

Jeseeeeeeee....to mala byt pecka nartom a nie bokom

Reagovat
Kenneth

Jeseeeeeeee kurva

Reagovat
madridcan

No...mam trosku velke obavy. Toto moze dopadnut krasne, ale aj katastrofalne.

Reagovat
-Carles-

Boha Charles

Reagovat
madridcan

BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
OVi.77

To ne toto

Reagovat
madridcan

A JESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Uz som bol nasraty, ze nestrielal

Reagovat
valloire

Benzínnnnnnnnnn

Reagovat
vacin

Ani spoluhráči nevěří tomu, že ten gól dal Benzema a šli za Jesem a ani se jim nedivím...

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Masi

Karim už se na ty šmatláky nemohl dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijít dneska Jesé, tak gól v životě nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

proč je Ronaldo tak neviditelnej ? Jo aha, oni už přeci uzavřeli hlasování na GB

Reagovat
vacin

No tak ten byl ze soudku směju se sám....

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo je tam už ho vidim...sobečka ,)

Reagovat
Kenneth

Podíval ses do svých kalhot a konečně si ho našel?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ba dum tss

Reagovat
madridcan

Preco? Preco je tak neviditelny? Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak díky, žes to napsal. Bez tebe by ty góly nedal.

Reagovat
madridcan

Modric ak by nebol futbalista, tak moze vyucovat nejaky jazyk. Dava neskutocne diktaty

Reagovat
-Carles-

Jesé opäť vytrhol Realu tŕn z päty, takého Bejla ani nevidieť.

Reagovat
madridcan

Zabery na striedacku totizto dneska velmi nedavali

Reagovat
-Carles-

Však šiel do hry asi minútu po Jesém

Reagovat
madridcan

Ak ti staci hodnotenie 9 minut vs. 6 minut, tak prosim no

Reagovat
-Carles-

Tu nejde o hodnotenie, iba o to že príde jeden, ktorý je aktívny a prihrá na pravdepodobne víťazný gól, pričom toho druhého pri lopte nevidieť odkedy je na ihrisku

Reagovat
madridcan

Ved mal takmer asistenciu Benzemovi Ale je pravda, ze Jese je viditelnejsi.

Reagovat
-Carles-

Niekedy to vyzerá ako by sa skrýval niekde na hrote

Reagovat
madridcan

Mal si skoncit vetu slovickom skryval

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

A ma asistenciu aj on

Reagovat
smazaný uživatel

To je masakr ze s touhle hrou je Real jen o pet bodu za vedoucim duem. Ronaldo je totalne neviditelny. Modric a Jese naopak nadhera.

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
valloire

KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianooooo Ronaldooooooo

Reagovat
Kenneth

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo dává ale pěkný góly raduje se jakoby byli první

Reagovat
teenz

Karim.

Reagovat
Masi

Zlatý míč 2014

Reagovat
Kenneth

CR 1:0 Messi. Jak na nový rok, tak po celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo z toho slabšího soudku.

Reagovat
madridcan

Ale ved je to pravda Aj ked uz na zaciatku roka zacat toto riesit je tiez zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom pravdy? Že Messi je zraněnej a to je jedinej způsob jak Ronaldo může nastřílet víc gólů?

Reagovat
valloire

Nastřílí víc i kdyby nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na poslední tři sezony, kdo dal víc golu a pak mluv cikáne

Reagovat
madridcan

Nad tym sa da filozofovat dokedy len chces, ale druha vec je ta, ze Messiho zranenie nie je len tak. Ono to tu casto citam tak, akoby ho Madrid nutil hrat za kazdu cenu

Reagovat
-Carles-

Messi vs Ronaldo góly

12/13 60 - 55

11/12 73 - 60

10/11 53 - 53

09/10 47 - 33

08/09 38 - 26

Reagovat
smazaný uživatel

jako už kolikrát, žejo ? boha jeho...

Reagovat
madridcan

Riesi sa nieco, co je pravda. Mic tam neni napisane o zraneni. No a s druhou castou vety nemas tiez pravda, kedze jednu zo Zlatych kopaciek ma Cristiano v Madride, takze mal logicky viac golov ako Messi

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kenneth

2:0

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
teenz

Cris

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

mistr prázdná brána

Reagovat
C0br

je Messi

Reagovat
teenz

Ty si exot.

Reagovat
Kenneth

Když je Cristiano štastný, tak jsme i my štastný. HALA MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

aneb kde by Real bez Ronalda byl

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste neskutecny, jak si pro ten gol umi jit.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by si nešel pro gol do prázdný

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Benzema, to uz tady parkrat bylo.

Reagovat
teenz

Přesně, teď bylo krásně vidět jak si pro ten balon jde a na nic nečeká. Suprovej je v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

ako neber to utocne, ale to pri kazdom jeho gole takto onanujete? akcia nic? prihravka nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale neonanuju kvuli golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne se mi libi ten jeho pohyb a hlad, jinak to moc neprozivam, to se prej jinych.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
madridcan

400 gol v kariere, 20 v sezone La ligy

Reagovat
Kenneth

Španělská mládež dneska dobré výkony, Rafinhu ten Bayern láká a dal dneska sto procent.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale talentem se podle me na Thiaga moc nechyta.

Reagovat
Kenneth

Rafinha je mladší a hraje jinou pozici.

Reagovat
Kenneth

Počkám si na něj v lepším klubu, dneska hrál ale hodně dobře. Vlastně tahal sám celou Celtu.

Reagovat
-Carles-

Ťažké posúdiť, Rafinha zatiaľ nebol v pozícii Thiaga, ktorý mal okolo seba najlepších hráčov, mohol si dovoliť viac a mal si to s kým prihrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Guardiolova Barca a tohle, jasny.. Kazdopadne Thiaga jsem tehdy (2011?), tusim, proti Villarrealu sledoval s otevrenou hubou a cumel jak puk, tohle se mi dneska nestalo ani zdaleka, i kdyz je videt, ze talentu ma hrozne moc.

Reagovat
valloire

Jooooooooooooo,dukáty. Hcp 0-3 na Celtu a 2,5 fíků v zápase. He

Reagovat
madridcan

Tak to potom ti vysiel len jeden tiket nie?

Reagovat
valloire

hcp je live sazka a počet gólů dodal CR v poslední minutě do dalšího

Reagovat
smazaný uživatel

já měl 0:2 ale 0:3 by snad bylo 3:3 a nic ne ? A sázet remízu v handicapech nebo 10 mi příjde divný, protože to musí mít stejnej kurz jako hand 0:2 a vyjde to na stejno, ne ?

Reagovat
valloire

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

hm ? ted ti moc nerozumim...Jak jsi to teda měl ?

Reagovat
valloire

no do jednoho dobře a ten hcp zároveň špatně nechal jsem se unést

Reagovat
smazaný uživatel

áha ,) no...na live sázce musel bejt v tý 60´ za 0:0 dobrej kurz u na 0:2jku handa ,) já neměl live sázku...mám dneska Neapol (už vyšla) 0:2 real hand, taky dobrý a zejtra PSG dvojku.

Reagovat
-Carles-

Celtu prakticky vôbec nesledujem, ale pokiaľ Rafinha podáva podobné výkony aj v iných zápasoch tak len palec hore Chcelo by to však hosťovačku v lepšom tíme.

Reagovat
smazaný uživatel

400. gól v profi kariéře, 20. gól v letošní sezóně La Ligy, tudíž je zatím nejlepší střelcem ligy, 29. gól v klubové sezóně, tudíž je zatím nejlepším střelcem sezóny a 37. gól v této sezóně v součtu s reprezentací, v čemž na něj taky nikdo nemá. Navíc v novém roce znovu odskočil o 2 góly Messimu. Střelecký průměr má zatím 1,32. Viva Cristiano! Hala Madrid!

Reagovat
madridcan

Zachytil som na jednej stranke- Cristiano Ronaldo has now scored 353 Club goals - Brazilian Ronaldo scored total of 352 club goals.

ale ci to je pravda neviem neviem.

Reagovat
Billy McClane

Podla wikipedie je

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rafinha je dabel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle, že byl Real Madrid? to byla jak parta starých pánů co si šla začutat po 10 letech hrůza. to včera dostali výplaty nebo co? nevěřil jsem svým očím i v 60. minutě pořád tempo starých pánů, žádné nasazení, motivace. Di Mária si zaslouží sedět, stejně jako Benzema. Možná nejhorší zápas co jsem v životě od Realu viděl.

Reagovat
madridcan

To fandis Realu od roku 2014?

Reagovat
valloire

Stačilo od loňskýho podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

odmala. Jsem prostě nasranej, takhle se nehraje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

haha ty seš spokojenej co předvedli?

Reagovat
madridcan

Nie som, reagujem na ten najhorsi zapas, aky si od Realu videl.

Reagovat
smazaný uživatel

fandím jim od té doby co jsem je poprvé viděl jako děcko a to proti Spartě (tuším rok 2002), možná mluvím pod vlivem vzteku, ale tohle byla prostě hrůza.

Reagovat
madridcan

Ten hovori asi az prilis. Viem ti vymenovat kopu inych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

ok možná je to tím, jak jsem se díval na PL.

Reagovat
Billy McClane

Jou to bol paradny zapas, hlavne ten na Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

jj tehdy to bylo na Letné, mně bylo 10.

Reagovat
Kenneth

Di Mária byl hodně tragický no. Bale i Jesé mu dali za těch 30 minut těžce na prdel. Doufám že ho tam zase chvíli neuvidím.

Reagovat
CHONG

Za moc to nestálo, ale zase bych to nepřeháněl, i letos jsme už odehráli horší zápas.

Ángel je bohužel strašně z formy, Gareth i Jesé jsou teď o parník před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Vallecano suverénní start do r. 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se tu objeví i fandové,kteří umí uznat ,že jejich tým nehrál dobře a že za mizerný výkon jako včera nemůžou jen podplacení sudí a barcelonské filmování. Bohužel tito fandové jsou zde těžce překřičeni těma ořvanýma.

Ale : Čest vaší objektivitě!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele