Primera División - preview 17. kola

20.12.2012, 08:52, aktualizováno 22.12.2012, 08:38
Previews
Barcelona hraje ve Valladolidu a bude si chtít vzít zpět devítibodový náskok na včera úspěšné Atlético. Šlágr kola se hraje v Málaze, kde se představí Real Madrid. Betis hostí trápící se Mallorcu, Osasuna hraje s Granadou, Athletic se Zaragozou...
Real Betis - RCD Mallorca  (sobota 16:00)
Souboj týmů z opačných koutů tabulky nabídne zápas Realu Betis s Mallorcou. Zatímco Betis si vede mimořádně dobře a nachází se na pátém místě, klub z Baleárských ostrovů hraje o holé přežití v nejvyšší ligové soutěži a momentálně okupuje až devatenáctou příčku.

Manažer andaluského celku Pepe Mel má rozhodně důvod ke spokojenosti s dosavadními výkony svých hráčů a doufá, že úspěšný rok 2012 dokáže Betis zakončit jedním dalším vítězstvím. Zelenobílí mají velkou šanci jít do nového roku dokonce ze čtvrtého místa, pokud se jim v tomto kole povede bodově překonat Malagu, která doma přivítá Real Madrid. Hlavním cílem však zůstává soustředění na vlastní výkon, aby se zabránilo překvapivé prohře, jak tomu bylo před několika týdny v utkání s Granadou.

Mel před zápasem nešetřil superlativy: "Kdyby svět doopravdy skončil, zůstali bychom na pohárovém umístění. Rok 2012 byl pro klub opravdu výjimečný jak na hřišti, tak mimo něj. Prožili jsme skvělé období a těšíme se na to příští s optimismem a klidem. To je ve fotbale asi nejdůležitější vlastnost ze všech a Betis jí nyní už drahnou chvíli disponuje."

"Zápas s Granadou mě naplnil obavami. Má předpověď, že to tak dopadne, byla správná, a hluboce mě to zasáhlo. Ale nyní už jsme byli varováni a hodláme učinit krok dopředu. Mám velmi dobré pocity, neboť tento tým je do mne přenáší," řekl spokojeně Mel. Španělský kouč navíc ani nemusí řešit žádné vážnější potíže se sestavou, ve hře je snad jen zařazení Jorge Moliny do základní sestavy poté, co rozhodl vítěznou brankou minulý zápas.

Zatímco Betisu vyšlo téměř vše a na pátém místě se nachází navzdory zápornému skóre, Mallorca se propadá čím dál tím níž. Po minulém kole dokonce poprvé v sezoně padli ostrované až do sestupového pásma. Není se však čemu divit, statistika dvou získaných bodů z posledních jedenácti zápasů hovoří sama za sebe. Nicméně záložník Tomás Pina věří, že jediný úspěšný výsledek by jeho celek mohl dostat zpět na správnou kolej. "Když se ve fotbale ubírají věci špatným směrem, díváte se na horizont a vidíte všechno jako bariéru, která brání v posunu vpřed. Nyní nás čeká Betis, pak přijede Atlético Madrid, což sice vnímám jako obtížné, ale všechno se může změnit, když zvítězíte."

"Jsem si jistý, že pokud dokážeme porazit Betis, pak "Atleti", proti nimž si Mallorca vedla vždy dobře, a hned bude všechno vypadat růžověji," sní o velkém obratu Pina. Vedle něj se v zápase neobjeví Pedro Geromel kvůli karetnímu trestu, a tak bude partnerem Nunese ve stoperské dvojici Anderson Conceicao.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Rozhodně to nebyl stoprocentně vydařený rok 2012, v případě Barcelony se však s klidným srdcem lze obrátit na větu "Konec dobrý, všechno dobré". Blaugranas cestují ke svému poslednímu letošnímu zápasu na půdu Valladolidu, a do Kastílie jedou s vědomím, že v případě vítězství přezimují s luxusním dvanáctibodovým náskokem na své pronásledovatele.

O motivaci však mají rozhodně postaráno také domácí, které by případná překvapivá výhra posunula zpět do první poloviny tabulky. Nováček soutěže byl přitom pasován do role jednoho z největších adeptů na sestup, už nyní je ovšem jasné, že po podzimu nebude horší než dvanáctý. Mnohem více ale ve Valladolidu pomýšlejí na příčku sedmou - právě na ní by se svěřenci Miroslava Dukiće přes zimu ohřáli v případě sobotního tříbodového zisku.

"Všichni víme, co za soupeře na náš čeká, ale my se rozhodně nebojíme. Respektujeme Barcelonu jako nejlepší tým světa, ale zároveň si moc dobře uvědomujeme, že můžeme uspět. Vzpomeňte si, jak blízko jsme byli zisku bodů při utkání s Realem Madrid - sice jsme nakonec odešli poraženi, na druhou stranu ale také pořádně poučeni. Můžeme z této zkušenosti těžit, a věřím, že Barceloně dokážeme situaci zkomplikovat," hodnotí kouč Dukić a připomíná čtrnáct dní starou prohru Valladolidu s obhájcem titulu v poměru 2:3.

V minulém kole pak Pucela remizovala na půdě Deportiva 0:0 a potvrdila tak roli velmi dobře bránícího mužstva - nikdo mimo první čtveřici výsledkové listiny neinkasoval méně branek. Právě na obranu se budou domácí spoléhat i v sobotu, proti sobě však budou mít toho nejtěžšího možného protivníka.

Barcelona opanuje tabulku Primery s pohodlným náskokem, který může po sedmnáctém kole činit propastných dvanáct bodů. O titulu je tak zřejmě rozhodnuto, musel by se stát opravdu zázrak, aby Barca nedokráčela do cíle na prvním místě. Vždyť letos zatím v lize ztratila pouze jednou, a to za remízu v El Clásicu, jinak demoluje jednoho soupeře za druhým. Naposledy třeba Atlético 4:1, když si Lionel Messi stihl připsat další dvě trefy a zaokrouhlil tak počet svých branek v roce 2012 na 90.

Mimořádných dvanáct měsíců argentinského kouzelníka ovšem ještě nutně neznamená perfektní rok pro celou Barcelonu. Ta ztratila souboj o ligový titul s Realem, v Lize mistrů smolně vypadla v semifinále s pozdějším vítězem, Chelsea, a vyhrála tak "jen" španělský pohár. Po letní pauze už se znovu dostavily výborné sportovní výsledky, radost však pro změnu kazí zdravotní problémy Erica Abidala a (staro)nově také kouče Tita Vilanovy. Ten podstoupil operaci navrátivší se rakoviny a přestože by se nemělo jednat o nic extra vážného, na lavičce Blaugranas bude v sobotu zcela pochopitelně chybět. Můžete si tak vsadit, že bude Barca bojovat i za něj. Za trenéra, jenž vrací Katalánce na vrchol.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hernández - Rukavina, Sereno, Valente, Balenziaga - Rubio, Pérez - Omar, Óscar, Bueno - Manucho
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Real Madrid  (sobota 20:00)
Šlágr posledního podzimního, tedy sedmnáctého kola uvidí Rosaleda, kam na hřiště domácí Málagy zavítá Real Madrid. Andalusané se v tuto chvíli nacházejí na čtvrtém místě ligové tabulky, to Real je na tom o jednu pozici a pět bodů lépe. Favoritem tohoto zápasu ale Bílý balet není - v poslední době se trápí, zatímco domácí v posledních týdnech nabírají formu...

Tedy, aby nedošlo k mystifikaci, přesně řečeno se jedná o dva poslední týdny. V nich Málaga zvládla oba náročné ligové duely, když nejprve rozstřílela nepříjemnou Granadu a pak vyhrála na horké andaluské půdě nad Sevillou, ale i utkání španělského poháru, ve kterém bude do domácí odvety osmifinále vstupovat s velmi solidní šancí na postup.

Domácí tak tedy stále úspěšně bojují na všech frontách, kromě stálé účasti v Copě del Rey se vyskytuje na čtvrtém místě ligové tabulky a v Lize mistrů postoupili z prvního místa mezi nejlepších šestnáct účastníků soutěže. Los osmifinále nejprestižnější evropské soupeře přiřkl Málaze za soupeře portugalské Porto, které sice bude zřejmě mírným favoritem na postup, celek z jihu Španělska ovšem v žádném případě nebude bez šance.

"Dostali jsme atraktivního protivníka, ale zároveň hratelného, jsem spokojen," hodnotil čtvrteční nyonský los kouč domácích Manuel Pellegrini. Lodivod Málagy povede svůj tým proti Realu Madrid posedmé, vrcholem jeho snažení proti svému bývalému zaměstnavateli je však remíza 1:1 z letošního března, jinak z toho byly samé prohry, a to třeba včetně debaklu 0:7.

Tentokrát je ale situace zcela odlišná - Real nejde do zápasu jako obrovský favorit, nýbrž jako celek, který se herně i výsledkově pořádně trápí a ze svého útlumu už dlouhou dobu nenachází cestu ven. Porážka od Betisu a remíza s Espanyolem, tyto ztráty se vtěsnají jen do posledních čtyř kol. K tomu připočtěme prohru 1:2 se Celtou Vigo v rámci prvního osmifinále domácího poháru a k tomu ještě další vydřené tříbodové zisky po matných výkonech.

Realu se prostě nedaří, a už se začíná pořádně spekulovat o budoucnosti Josého Mourinha na Santiagu Bernabéu. Zraněný je navíc Coentrao, to samé pak už déle platí o Marcelovi s Essienem, a tak zřejmě přichází šance mladíka Nacha. Realu navíc nepřál ani los prvního kola vyřazovací části Ligy mistrů - Bílý balet šel sice až ze druhého místa ve skupině, takže mohl těžkého soupeře očekávat, přesto byli v osudí i snazší soupeři, než je Manchester United. Takto se sice Cristiano Ronaldo vrátí "domů", Real ale čeká pořádně ostrá bitva.

A pokud Real zvládne otočit nepříznivě se vyvíjející dvojzápas se Celtou, následně vyřadí i lepšího z dvojice Valencia - Osasuna a postoupí do semifinále Copy, kde by zřejmě narazil na Barcelonu, čeká Merengues opravdu smrtící období. Dva duely s Manchesterem United, dvě pohárové Clásica a k tomu všemu ještě jedno ligové. Těžká šichta čeká Mourinhovy hochy! Ještě před tím je však potřeba udělat poslední podzimní krok. Náročný krok. Ale zato pořádně důležitý...
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Demíchelie, Onyewu, Monreal - Iturra, Camacho - Joaquín, Isco, Eliseu - Saviola
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho - Khedira, Alonso - Di María, Özil, Ronaldo - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Granada CF  (sobota 20:00)
V ryze záchranářském souboji se proti sobě postaví týmy Osasuny a Granady, a jak se tak v podobných případech s oblibou říká, půjde rovnou hned o šest bodů. Domácí jsou v tuto chvíli sedmnáctí, tedy první zachránění, naopak hosté se momentálně nacházejí na pozici, která jako první už znamená sestup. Od sebe je dělí jediný bod, poražený tedy přezimuje v zóně pádu do druhé ligy...

Favoritem tohoto utkání je zcela jednoznačně domácí Osasuna. Pamplonský klub je, jak už bylo řečeno, v tabulce postavený lépe, kromě toho má také silnější kádr, lepší formu, výhodu domácího prostředí a poměrně nedávnou zkušenost vítězství právě nad Granadou.

Osasuna se po prachbídném vstupu do sezony přeci jen mírně zvedá, to ale v žádném případě neznačí nějakou změnu na tom, že podává výkony pod své možnosti. Domácí z posledních šesti ligových duelů prohráli jen jeden, zato hned třikrát remizovali. A obrovské potíže mají především s ofenzivní částí hry - Osasuna je druhým nejhůře střílejícím týmem nejvyšší španělské soutěže, celkem se trefila pouze třináctkrát.

Primeru ale hraje jeden celek, který je na tom ještě o něco hůře. A je to právě Granada, jež se ze vstřeleného gólu letos radovala pouze jedenáctkrát, což za šestnáct odehraných kole dělá průměr necelých sedmi desetin trefy na zápas. Oba celky se ale zase mohou pochlubit vcelku solidní defenzivou, rada sázkařům je tak velmi jednoduchá - vychází jasný "under".

Proti tomuto předpokladu je ovšem poslední vzájemný souboj obou mužstev, který se hrál v únoru letošního roku. Osasuna tehdy zvítězila doma 2:1, čímž tedy jednak samozřejmě underu nedosáhla, ale hlavně v součtu s venkovní remízou v dvojzápase s Granadou uspěla. Hosté navíc znovu přijedou bez gólmana Toňa, jehož místo opět zaujme Roberto, dobrou zprávou je však návrat Siqueiry. Na druhé straně nenastoupí z důvodu karet Armenteros, Lamah už je ale v pořádku.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Andrés - Damía, Arribas, Flaňo, Nano - Puňal, Loe - Cejudo, Nino, Lamah - Sola
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, López, Mainz, Siqueira - Iriney, M.Rico - Torje, El-Arabi, Benítez - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Zaragoza  (sobota 22:00)
Svůj poslední zápas v tomto kalendářním roce odehrají hráči Athleticu na domácí půdě proti Realu Zaragoza. Jejich sobotní střetnutí však zastiňuje nekonečná sága o odchodu Fernanda Llorenteho, která s blížícím se přestupovým obdobím ještě více nabírá na intenzitě.

V minulé sezoně byl Llorente dokonce nejlepším ligovým kanonýrem, kdyby se brali v potaz pouze španělští hráči, ovšem poté upadl v nemilost, když odmítl podepsat novou smlouvu. Od té doby nastoupil jen jedinkrát v základní sestavě a nejinak tomu podle všeho bude i nyní. Navzdory jeho prohlášení, že v létě opustí Athletic, až mu současný kontrakt vyprší, potvrdil v tomto týdnu klubový prezident Josu Urrutia, že se baskický celek nemíní svého útočníka zpeněžit v lednovém přestupním období.

Někteří fanoušci však zastávají přesně opačný názor, tedy zbavit se Llorenteho co nejdříve. Jasně své přání dali najevo během týdne,kdy skupina příznivců rozvěsila na klubovém tréninkovém hřišti plakát s nápisem "Llorente - hned odejdi". A i hráči nesou nelibě neustávající spekulace o Llorenteho osudu, který zastiňuje týmovou přípravu na zápas. "Jsme unavení ze všeho toho řečnění o Llorentem velmi unavení," citoval deník Marca záložníka Gomeze. Obránce Borja Ekiza se k svému spoluhráči přidal: "To nejlepší, co se může udělat, je přestat o tom mluvit a soustředit se na hru, na fotbal. Jediné, oč žádáme, je trocha poklidu, abychom se mohli koncentrovat na ligu a mohli se vydat ze všech sil."

"Toto není dobré pro náš tým,"
pokračoval Ekiza. "Fernando je profesionál, který každý den dělá to nejlepší, co je v jeho silách, a až do konce jeho působení v tom bude pokračovat." Ať je tomu jak chce, potíže s Llorentem a odchod Javiho Martineze do Bayernu se přičinily o velmi neúspěšnou první polovinu sezony, v níž Athletic teprve pomalu nachází pevnou půdu pod nohama a pomalu stoupá tabulkou vzhůru. Nedávná vítězství nad Mallorcou a Celtou Vigo řadí klub z Bilbaa na dvanácté místo s příležitostí bodově dohnat devátou Valencii.

To Zaragoza řeší své vlastní problémy, jediná výhra z posledních pěti utkání nevěstí nic dobrého. Stoper Álvaro González očekává obtížný zápas, v němž bude muset zastavit útočníka, na nějž během Llorenteho absence Athletic plně spoléhá - Aritze Adurize. "Bude to velmi těžký zápas," řekl na úvod dvaadvacetiletý obránce. "Athletic má mnoho schopných nahrávačů i zakončovatelů a budeme muset být pořádně na pozoru. Nyní začali sbírat dobré výsledky, takže nás čeká velmi komplikovaný úkol. Jedním z nejlepších španělských útočníků vůbec je Aduriz. Je nebezpečný a budu jej muset neustále hlídat," dodal González.

Trio hráčů Zaragozy se nedávno vrátilo do tréninkové zátěže a může se tak objevit i v utkání na San Mamés. Jmenovitě jde o Carlose Arandu,Glenna Loovense a Abrahama.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Getafe CF  (pátek 20:00)
Poraněný klub. Právě tak před vzájemným střetnutím otituloval Valencii obránce Getafe Alberto Lopo. A vskutku - Los Che výrazně nepozvedla ani trenérská rošáda, když v neděli doma senzačně podlehli Rayu, a teď tedy vskutku působí rozloženým dojmem. A madridský klub by mohl být v postavení, ze kterého může soupeřovy mizérie využít...

Getafe se totiž nachází na pětizápasové vlně neporazitelnosti, ačkoliv tři po sobě jdoucí vítězství vyměnilo za dvě identické remízy 1:1. Tedy, identické. Pokaždé sice padaly góly až v samém závěru, ovšem zatímco na půdě Realu Sociedad Azulones na poslední chvíli přišli o vedení, minule ho naopak za pět minut dvanáct kradli zpod rukou fotbalistů Osasuny - a to pro jistotu z penalty, v druhé minutě nastavení. Podobně jako Valencie tedy mají v hlavním městě aktuálně celkem daleko ke kýžené rovnováze a stabilitě, jakkoliv v poněkud sympatičtějším slova smyslu.

Tak špatně jako netopýři na tom totiž rozhodně nejsou. Valencia za poslední čtyři kola slavila všehovšudy jednou, zatímco všude kolem sbírala jedině porážky. A pokaždé ryze ostudné. Výprasky 0:4 a 2:5 sice nejsou stejného charakteru jako zmíněná prohra s Vallecanem, ovšem bolet musely naprosto srovnatelně. Jedinou útěchou aktuálně pro Los Che může být snad jen pohárový úspěch v Pamploně - odtamtud si pro domácí osmifinálovou odvetu valencijští přivezli dvoubrankový náskok po výhře 2:0.

Dvěma nejvýznamnějšími absencemi na straně hostujícího celku budou ty, jež se dotýkají osob Juana Valery (trest) a Pedra Leóna (zranění). Na soupisku se i díky těmto dírám vecpal útočník Hugo Fraile, který stále čeká na svůj letošní ligový debut (zatím si jen dvakrát kopnul v poháru).

Valencia je oslabena poněkud vážněji. Zdravotní trable na soupisku nepustily Canalese, Gaga či Mathieua; neobjevil se tam ani levý bek Cissokho, před kterým dostal přednost Victor Ruiz. V osmnáctičlenném výběru již nechybí ani Joao Pereira s Nelsonem Valdezem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Celta Vigo  (pátek 22:00)
Atlético Madrid si navzdory nedávným dvěma porážkám užívá nadmíru vydařenou sezonu, kterou může před vánoční pauzou završit domácím zápasem s Celtou Vigo. Bez ohledu na něj však Atleti přezimují na skvělém druhém místě jen za vedoucí Barcelonou, zatímco Celta má co dělat, aby se vyhnula sestupovému pásmu.

Je to téměř přesně rok, co madridský celek převzal Diego Simeone. Tehdy bylo Atlético v hluboké krizi a právě vypadlo ze španělského poháru s druholigovým Albacete. Od té doby však argentinský manažer ušel se svým týmem pořádný kus cesty jak na domácím, tak evropském poli. Výhra Evropské ligy i Superpoháru a hlavně ligové umístění, které Atléticu již nyní zaručuje, že rok 2012 zakončí v tabulce před městským rivalem Realem Madrid, tím vším se může Simeone zaslouženě pyšnit. Usnout na vavřínech však nehodlá: "Jsme na půl cesty ligovou sezonou a chceme v jejím dosavadním průběhu pokračovat. Cítím neskonalou radost, neboť v našich počátcích to nebylo jednoduché, hráči se pořádně zasloužili o současnou konkurenceschopnost."

"Nejtěžší je nyní udržet stabilitu," nabádá argentinský kouč. "Když se klub nachází v takovéto situaci, musí hráči mít schopnost udržet stabilitu nutnou k ještě dalšímu zlepšení. Naším cílem je zůstat v boji o všechno." Domácí se budou muset obejít bez levého beka Filipe Luise, který v poločase odkulhal ze hřiště se stehenním zraněním během minulého zápasu s Barcelonou. Náhradou za brazilského obránce bude pravděpodobně Cisma, další změny v základní sestavě by byly překvapením.

V druhém táboře podobná spokojenost nevládne. Celta má na sestupové pásmo pouze dvoubodový náskok a obránce Carlos Bellvis si dobře uvědomuje, jak Atlético udělá vše pro nápravu poslední ligové porážky na Barceloně po výsledku 4:1. "Bude to velmi těžký zápas, protože Atlético si vede opravdu dobře. Vepředu mají hodně palební síly, a tak se potřebujeme postarat o její zneutralizování a následně se pokusit využít jednu z šancí, kterých se nám dostane."

"Výsledek na Camp Nou si nevybere žádnou daň," pokračoval Bellvis. "Atlético nás bude hodně presovat, nenechá nás hrát. Jsou favority, ale v jednom zápase se může stát cokoli. Pokud se nám povede dát první gól, můžou mít problémy." Díky zranění Roberta Laga si pravděpodobně připíše start od první minuty právě Bellvis, nicméně manažer Paco Herrera znovu může poslat do hry Cristiana Bustose. Galicijský celek se pokusí o vánoční překvapení být prvním týmem, který Atléticu sebere body na stadionu Vicenteho Calderóna.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Cisma - Koke, Tiago, Gabi, Turan - Falcao, Costa
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - Malo, Cabral, Túňez, Bellvis - Oubiňa, Krohn-Dehli - Fernández, Bermejo, Lucas - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Levante UD  (čtvrtek 20:00)
Poslední kolo roku 2012 odstartuje utkání Raya s Levante. Hosté přijíždí do Madridu ve velmi dobré formě, ale Vallecano na domácí půdě nebude slabé a bude se snažit stáhnout pětibodový deficit na svého nastávajícího soupeře.

Kapitán Raya Vallecano Piti tvrdí, že rozlosování letošního ročníku La Ligy není úplně spravedlivé a že jeho týmu škodí. V letošní sezóně totiž madridský klub musel hrát již čtyřikrát v pondělí za umělého osvětlení a minulý měsíc si pozdně večerní utkání užili i s Osasunou, tentokrát však v pátek.

Rayo si běžného víkendového termínu neužije ani v posledním kole letošního roku, neboť své utkání proti Levante odehraje už ve čtvrtek. "Je to otravné hrát pořád v pátky a neděle a v časy, ve kterých zbytek ligových týmů hraje jen velmi ojediněle. Zdá se, že Rayo vymetá ty nejhorší termíny kvůli tomu, že je nejchudším týmem. Čas od času bychom si také rádi zahráli v sobotu ve 20:00 nebo v neděli v 17:00. Není to fér," nechává se slyšet Piti.

Možná právě nevyrovnaný zápasový rozpis stojí za tím, že se Rayu úplně nedaří. Tým sice zatím remizoval pouze jednou, ale k sedmi výhrám přidal hned osm proher, což nestačí na lepší než 10. místo. S 22 body má pětibodový deficit na čtvrtečního soupeře Levante, které si drží šestou příčku.

Rayo to v posledním ligovém zápase roku 2012 nebude mít vůbec jednoduché, neboť Levante přijíždí do hlavního města ve velmi dobré formě. Z posledních desíti zápasů totiž šest vyhrálo a dva zremizovalo, přičemž jediné dvě porážky přišly od Barcelony a Realu Madrid.

Přesto se ale trenér valencijského týmu Juan Ignacio Martínez snaží držet své hráče nohama na zemi, neboť moc dobře ví, že bez koncentrace a úsilí se vše může velice rychle změnit. "Pokud všechno dobře půjde, budeme i v příštím roce podávat podobné výkony. Nesmíme ale dopustit, abychom se s předváděnou hrou uspokojili a přestali na sobě pracovat. Až dorazí trošku horší výsledky, musíme být na to připraveni."

"Navíc zítřejší zápas nebude jednoduchý. Do Madridu se nikdy nejezdí pro jisté body a to platí i u zápasů s Rayem, neboť jde o tým, který se vždy tlačí do útoku, a tak je velmi nebezpečný,"
uvedl Martínez.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, J.Amat, Casado - Trashorras, J.Fuego - F.Vázquez, Domínguez, Piti - L.Baptistao
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Juanfran, D.Navarro, Ballesteros, P.López - Iborra, P.Diop - R.García, Barkero, E. Zhar - Martins
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña  (čtvrtek 22:00)
Už potřetí v letošní sezoně španělské nejvyšší soutěže se stane, že se proti sobě postaví dva v době zápasu nejhorší týmy Primery, tedy celky okupující devatenáctou a dvacátou pozici. Tentokrát se jedná o souboj Espanyolu, který je na tom o pár sedm gólů ve skóre lépe, a Deportiva, jež tabulku uzavírá. A oba týmy už pořádně dlouho čekají na prvoligové vítězství...

Tak nějak se nečekalo, že by zrovna tito dva soupeři měli hrát ještě krátce před polovinou soutěže o záchranu, a už vůbec se nečekalo, že budou dokonce nejžhavějšími kandidáty na sestup. Espanyol, pravidelný účastník Primery a klub s vysokými ambicemi, a Deportivo, po rychlém návratu mezi elitu pořádně natěšený nováček. Realita je však velmi krutá.

Domácí už šestkrát po sobě nevyhráli, a přestože z posledních dvou kol už dokázali získat alespoň dva body, stále se nedokáží odlepit ze sestupové zóny. Předskočili sice Deportivo, od sedmnácté Granady je však dělí stále ještě bod. Když už to po výhře na půdě Realu Sociedad vypadalo, že se začne blýskat na lepší časy, přišly zase hned čtyři prohry. Následovala výměna trenéra, neúspěšného Pochettina nahradil Aguirre, na svůj první tříbodový triumf ve funkci ovšem stále čeká.

Nedělní duel však přeci jen dává příznivcům katalánského celku solidní kus naděje. Espanyol dokázal zdánlivě nemožné, oproti všem očekáváním i předchozím zkušenostem dokázal remizoval na Santiagu Bernabéu s Realem Madrid 2:2 a s nejvyšší pravděpodobností ho definitivně odřízl od možnosti obhájit titul. Nyní čeká Aguirreho podstatně jednodušší soupeř, mexický kouč se však stále bude muset obejít bez služeb své brankářské jedničky, Christiana Álvareze, jehož musí zastoupit Lux. Připraven nastoupit proti svému bývalému klubu naopak bude stoper Diego Colotto...

Deportivo čeká na prvoligové vítězství rovněž přesně šest utkání, naposledy se radoval dokonce ve stejný den jako Espanyol - tedy čtvrtého listopadu. Od té doby stihl například prohrát 3:5 s Rayem, utržit šestigólový debakl od Atlética nebo naposledy v pondělní dohrávce remizovat doma s Valladolidem. Co je důležité, hosté dorazí na stadion Cornellá - El Prat i s autorem šesti letošních ligových branek Rikim, jenž se už stihl zotavit ze svých šrámů a bude tak připraven zaujmout své místo na hrotu útoku Deporu. Klasický záchranářský souboj "o šest bodů" začíná v deset hodin večer a půjde opravdu o hodně.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, Moreno, Álvarez - Sánchez, Forlín - Simao, Verdú, Wakaso - García
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Pablo, Aythami, Marchena, Evaldo - Aguilar, Bergantiňos - Gama, Valerón, Pizzi - Riki
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (čtvrtek 22:00)
Netradičně ve čtvrtek bude mít výkop i utkání na stadionu Anoeta v San Sebastiánu, kde se utkají Real Sociedad a Sevilla FC. Do zápasu vstoupí v lepším rozpoložení domácí celek, který je navzdory předpokladům v klidném středu tabulky a na dnešního soupeře má k dobru tři body...

Baskický klub již sedm soutěžních utkání čeká na přemožitele a na jeho postavení v tabulce je to znát, v poměrně vyrovnané tabulce španělské nejvyšší soutěži si z devátého místa vypracoval již devítibodový náskok na sestupové pozice. S posledními dvěma zápasy a remízami s Getafe a v Granadě ale není trenér Philippe Montanier úplně spokojen.

"Musíme hrát mnohem rychleji, lépe jako tým a s větší mobilitou v ofenzivě, protože jinak nemáme šanci porazit žádného protivníka, jako se to ukázalo v Granadě," uvedl francouzský kouč, který také nehodlá podcenit soupeře navzdory jeho špatné formě. "Jejich poslední zápasy nebyly měřítkem, protože vždy dohrávali v oslabení, ale jejich dřívější vystoupení proti Betisu a Realu Madrid byla výborná. Mají potenciál na Ligu mistrů," prohlásil.

Nicméně Sevilla je v tuto chvíli až třináctá a na příčky, které by zajišťovaly start v milionářské soutěži pro příští sezónu, ztrácí v tuto chvíli osm bodů. Již měsíc čeká andaluské mužstvo na výhru v lize, naposledy se radovalo právě v městském derby po pětigólové kanonádě do sítě Betisu.

Náladu si alespoň zlepšuje tažením v domácím poháru, i tak je ale povinností dnes zvítězit. "Je to velmi důležité utkání pro náš tým i celý klub, chceme zvrátit vývoj v náš prospěch. Nebude to jednoduché, ale s naší hrou a schopnostmi tam můžeme uspět," věří sevillský brankář Diego López, jehož trenér Míchel nemůže využít služeb zraněného záložníka Rakitiće.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona16151054:1846
2.Atlético Madrid16121336:1737
3.Real Madrid16103339:1433
4.Málaga CF1684425:1028
5.Real Betis1691625:2628
6.Levante UD1683521:2127
7.Getafe CF1673619:2124
8.Real Valladolid1664622:1822
9.Real Sociedad1664622:1922
10.Rayo Vallecano1671819:3222
11.Valencia CF1663719:2421
12.Athletic Bilbao1663721:3221
13.Sevilla FC1654721:2419
14.Real Zaragoza1661918:2419
15.Celta Vigo1643916:2115
16.CA Osasuna1635813:1714
17.Granada CF1634911:2413
18.RCD Mallorca1634914:2813
19.Espanyol Barcelona1626817:2612
20.Deportivo La Coruña1626821:3712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (506)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak dnes vidíte to Rayo s Levante?

Reagovat
-Carles-

Veľa gólov a výhra Levante.

Reagovat
-Kopy-

0:1 a padne červená karta

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 a 93. minuta Munúa žk

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dobře koukám, tak Sport 1 nedává z dnešních zápasů ani jeden. Docela skandál ...

Reagovat
Kily

nj, dělaj si z toho tradičně srandu, dokonce večer nejsou ani šipky... ale včera v programu taky neměli žádný zápas a pak dávali Real Sociedad - Sevilla, dneska třeba zařadí ten druhý zápas, pražskou hokejovou umělotinu asi nevyřadí

Reagovat
-Kopy-

Nemá digi sport přijít o PL ? Kdyby jo, tak by mohli koupit PD od těhle zmetku, co si toho nevážej...to by bylo jiné kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Na tri roky este maju práva

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cyfra+

Reagovat
-Kopy-

No nesouhlasím stím, že by nás rošáda nepozvedla...Tři výhry a jedna smolná prohra je dobré pozvednutí...obrana šla neskutečně nahoru, ani při prohře s Vallecanem neudělala žádnou chybu, bohužel smolná a zbytečná penalta (hloupý Tino) a poprvé se nám pod Ernestem nedařilo vůbec v útoku ale to se stane, dneska si spravíme chuť...

Reagovat
Kily

no smolná prohra, spíš odporný výkon směrem dopředu

Reagovat
-Kopy-

tak my měli tři šance a oni žádnou, oni zdržovali, faulovaly jak prasata, dopředu nepředvedli vůbec nic, kdo si zasloužil vyhrát více ? ale to stím útokem jsem psal, nedařilo se no.

Reagovat
smazaný uživatel

len plač ďalej, hrali ste úplne nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Fotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
-Kopy-

Alves, Pereira, Rami, Ricardo Costa, Guardado, Albelda, Tino Costa, Feghouli, Piatti, Jonas, Soldado

AMUNT

Reagovat
-Kopy-

Soldadoooooooooo

Reagovat
-Kopy-

Feg vyborně ! vybojovaný balon, super centr a Goldado hlavičkou nekompromisně zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se chce Barca zbavovat David Villa?

Reagovat
-Kopy-

ooooooooooooooooooooooooooooooooo Jonasssssssssssssssssss

Tak to byla akce

Rami dlouhej balon, Piatti sklepl na Jonase ten z první na Soldado ten z první zpátky na Jonase a ten k tyči zavěsil

Reagovat
-Kopy-

Kam Alves vyběhnul ? proboha...

Reagovat
-Kopy-

oleeeeeeeeeeeeeeee !!! Ricardooooo Costaaa, roh, hlava, gol...jednoduché

Reagovat
Kily

snad se na druhou půlku dostaví i defenzíva a cosi jako organizace hry, pět tutovek soupeře za poločas je moc

Reagovat
-Kopy-

Chtěl si zlepšit útok ne ?

Reagovat
Kily

taky pravda

Reagovat
-Kopy-

Ach bože, místo toho aby to bylo 4:1, tak je to 3:2

Reagovat
-Kopy-

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, ValdezzZzz to byli zbytečný nervy ale.... tak jsme si to zbytečně zkomplikovali

Reagovat
Kily

do prdele, to mi bylo úplně jasný, že to takhle dopadne

Reagovat
-Kopy-

Korm bude mít radost, tam přijde na pět minut a dá gola do prazdný

Reagovat
LAM

Velmi těžký zápas pro Barcu s ohledem na zdravotní stav Vilanovi.Uvidíme jestli se budou víc soustředit na Fotbal nebo naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Valladolidu se nám obvykle daří. Koukal jsem na posledních 5 mačů a je to 5 výher a skore 18:1. To jde.

Navíc si myslím, že trenérova nemoc hráče spíš nakopne než uzemní.

Já jsem hrozně zvědavej na Rouru. Samozřejmě, že se bude držet Titových pokynů, ale i tak - bude to zase něco nového.

Hrozná škoda, že nemůže hrát Cesc. Tohle by mohl být další zápas přímo pro něj.

Messi má fantastickou střeleckou formu. Jestli se mu dneska bude chtít běhat, tak by nemuselo zůstat jen u dvou gólů.

Můj tip: 1:4.

A ještě tip na večer na Málagu. Bude to opatrnej zápas a Real ho buď vyhraje 2:1 nebo skore zůstane na 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na redaktora: Benzín už bude moci hrát? Sice koukám, že je uveden v sestavě na více serverech, ale nezdá se mi dobrý nápad nasazovat ho po zranění na poslední zápas před prázdninama.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi skoro nic nebylo, chyběl dva tréninky, na dalších šesti už byl a trénoval se skupinou. Spíš mám strach o Pepeho, ten má něco se svalem, ale obránce nemáme, takže musí hrát.

Reagovat
LAM

Hele v preview je chyba ne.Pokud Real postoupí v CDR tak nehraje s Barcou.To až v semifinále ne.Nebo to je neopak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Strasne sa rata s Clasicom. Pritom ked odhliadnem od toho, ze by sme mali doma Celtu dat, nas caka Valencia a Barcu Malaga...Minimalne u nas by som to tak jednoznacne nevidel. BTW aj Real aj Barca zacinaju doma pripadne stvrtfinale. Bude to este zaujimave.

Reagovat
madridcan

Fortuna 1,6 kurz na Real doma s United a 1,57 na Barcu v AC To je uz komedia. Cakam som minimalne, MINIMALNE kurzy k 2,0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na MU 02 jasná, no a Milán s Barcou to bych viděl na gólovou plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu ve čtvrtfinále měl AC v odvetě proti Barceloně kurz asi 12, to bylo taky dost přehnaný.

Reagovat
madridcan

Bude to asi rovnake aj tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to neuvidim. Doufám, že mě nezklamete, chlapci, a vyhrajete na tý Malaze před Vánocema.

Reagovat
smazaný uživatel

"Respektujeme Barcelonu jako nejlepší tým světa"..hodnotí kouč Dukić.

Reagovat
smazaný uživatel

Barça's starting XI against Valladolid: Valdés-Alves,Pique,Mascherano,Alba-Sergio,Thiago,Xavi-Pedro,Messi,Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

pecka, těším se na Thiaga

Reagovat
blaugrana

hm. David o5 lenna lavičke a bez Andresa. som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

pekná

Reagovat
-Carles-

Thiago

Reagovat
exse

Thiago Jenom se bojím těch křídel, jak Pedro tak Alexis jsou docela z formy, moc nechápu proč nedostává prostor Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pedro bude hrát prostě téměř vždycky. On je pro Tita jedna z nejdůležitějších postav. U něj ani tak nejde o góly, ale o to, aby ten zápas odjezdil po prdeli a to plní skvěle. Proto bude hrát téměř vždy.

Reagovat
exse

Kdyby si udržel formu ze začátku sezóny, tak mi to vůbec nevadí, to hrál skvěle, ale teď když forma šla dolů a Villa je jednoznačně gólovějši, tak bych čekal že mu dá prostor.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Letošní Primera je sázkařeské peklo

Reagovat
smazaný uživatel

sázkařské*

Reagovat
Phillipinho

Dneska Alexis prolomi streleckou smulu, vzpomente si na me...pral bych to i Pedrovi

Reagovat
smazaný uživatel

celkem to klouže

Reagovat
Rssa

Asi dobře kropili.

Reagovat
exse

ALEXIS

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis nachází nové a nové způsoby, jak mě nasrat.

Reagovat
Rssa

Ten Manucho je dobrý pořízek...

Reagovat
patas92

Thiago dneska nejaky barvoslepy

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele Alexisi

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo podviedol Irinu s byvalou Berlusconiho stetkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je to pravda, nezaslouží si to nic jiného, než

Reagovat
smazaný uživatel

brát bulvár jako bernou minci..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ony se takové věci v seriozních denících neprobírají, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Ale zatím to jsou jen spekulace, žádnej hmatatelnej důkaz ty bulvární plátky nemají, takžeať si vesele spekulujou, koneckonců je to jejich práce.

Jen ještě čekám, kdy se tahle zpráva objeví ve zpravodajské relaci naší "nejlepší" stanice - TV Nova

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto môže veriť len retardovaný dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, oni se totiž normálně lidi nepodvádějí. Spíše jen retardovaný dement může mít reakci jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ouu

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní trestňák. Gólman se ani nepohnul ...

Reagovat
Rssa

Pěkná rána

Reagovat
Robbie

neskutečné jak Barce připískává že to maj zapotřebí jak ve 25.minutě zkoušel nasimuloval Alexis a potom Messi hnus, Messi je bůh jeho se stačí dotknout a faul

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

jo jednou udělal rozhodčí chybu když messi udělal otočku a neudržel stabilitu,ale jinak většina faulů

plyne že si ho na chvíli přidrží

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas prý na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

mluví se o tom no

Reagovat
patas92

krasa

Reagovat
herbage

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllll xaviiiiii

Reagovat
patas92

to je fakt ... ten Alexis

Reagovat
Rssa

Čavi

Reagovat
DieFohlenBMG

Barca dala gól...a nedal ho messi!!

Reagovat
herbage

sice nedal gól a ani si nepřipsal asistenci, ale z 90% je ten gól jeho práce

Reagovat
herbage

teď kdyby se Alexis neřídil heslem vše na Messiho, tak to mohlo být 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak v utoku je konkurecne,pokud chce hrat,musi praktikovat tuhle taktiku ...

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí

Reagovat
Rssa

Messi si vzal dneska lakýrky? Se tam válí jak prvorepubliková štětka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby nám tam dneska chyběla spojka mezi útokem a zálohou, někdo kdo by to tahal do kuchyně a né se s tím šukal uprostřed hřiště. Toto je největší nedostatek toho když budou hrát Xavi s Thiagem společně, oba jsou totiž rozehrávači.

Jinak je to celkem ospalý, snad nám gól pomohl.

Reagovat
celeb

Xavi konecne! zatial pekne. rychle tiki-taka a zodpovednost dozadu. Skoda tej tyce Messiho, snad to vyjde v 2. Alexis prestava simulovat a dost je v predu agilny, takisto Pedro v medzihre super.

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby ten trávník byl o úroveň lepší, tak by to mohl být pěkný ofenzivní fotbal. Takto je tam plno nepřesností a hlavně Valladolid to pak nutí kolikrát nakopávat..

Jinak toto musíme vyhrát!

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zodpovědný výkon. Domácí měli snad jednu jedinou situaci, kdy mohli byť jen pomýšlet na koncovku. Oproti začátku sezony je v obranné hře viditelný posun.

Messi se dneska hodně stahuje do zálohy, aby nahradil Iniestovu práci. Uvidíme, jak tenhle dvojzápřah vydrží. Každopádně jsem s jeho výkonem dneska o hodně spokojenější, než proti Atletům.

Pozastavil bych se nad Danim - náběhů má plno, ale hrozně málo se k němu dostává míč. Roura by měl hráčům poradit, aby Daniho víc využívali. Křídelní hra nám pomůže roztáhnout obranu. Nakonec - i ten gól přišel z křídla ...

Alba je borec. Dal té naší levé straně hrozně velkou štávu. S ostatníma si hned rozuměl. Nepotřeboval žádnou aklimatizaci. To je posila jako hrom ...

Naopak nad Alexisem už pomalu ale jistě lámu hůl i já. První sezonu měl takovou typicky startovací, ale záblesky, že by to mohlo být dobré, tam byly. Letos je to o dost horší. A přitom si myslím, že tu kvalitu má a problém je nejspíš v psychice. Velká škoda. S ním ve formě bychom byli silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte útočníka, který nedal 1700 minut gól a pořád všechno odnáší Alexis .

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Pedrovy tyčky, ale ten náběh a centr od Daniho bylo přesně to, o čem jsem psal ...

Reagovat
Rssa

Krásná narážečka

Reagovat
smazaný uživatel

Dani dneska docela válec.

Reagovat
One-Real

Adán; Arbeloa, Pepe, Ramos, Essien; Xabi Alonso, Khedira; Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo; Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas je zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím tomu, proč zůstal na lavičce Iker. Nechápu, proč na postu levého obránce nastoupí defenzivní záložník Essien, když tam může hrát mladý a perspektivní obránce Nacho, který zatím v prvním týmu nikdy nezklamal.

Reagovat
Rssa

Odpovím ti jako minule - Mourinho.

Jediná možnost je, že ho chce Mourek rozehrát na další program.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo vyjímečně docela trefné.

Reagovat
Rssa

Reagovat
DieFohlenBMG

po minulym zapase dostal hate za to, ze tam dal mladý a kvuli tomu prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

V minulém zápase postavil doprostřed hřiště vedle sebe Xabiho, Modriče a Özila, i když věděl, že v tomto složení hrajeme staticky. Na druhý poločas tam místo Modriče konečně poslal Di Maríu a vypadalo to trochu k přímočarosti, ale do rozjetého vlaku už se špatně nastupuje. A mladé tam neposlal, ale měl. Na střídačce byl mladý Morata, který v áčku nikdy nezklamal a i v Lize Mistrů proti Ajaxu podal velmi dobrý výkon a my místo toho utopíme na hrotu Cristiana. Nechápu to...

Reagovat
smazaný uživatel

On si s tim Essienem neda pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náš nejhorší hráč podzimu opravdu skončil na lavičce, ale tohle se asi nemělo stát. I kdybychom vyhráli, tak to nikoho nebude zajímat a celé dva týdny je o čem psát.

Reagovat
DieFohlenBMG

cassilas?popravdě neznam jinyho golmana realu

Reagovat
smazaný uživatel

To je taktickej tah k zisku Zamory.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem o tom půl hodiny přemýšlel ve vaně a přesně tohle byl můj výstup.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAASSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOO

Lionellllllllllllll MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle půjde mezi Messiho TOP výběrů

Reagovat
herbage

ani ne, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Jiříku, Messi dal letos i hezčí góly

Reagovat
patas92

davat to Dani na toho hrace, co to mel do prazdne, byl by to gol roku

Reagovat
patas92

kurna nemela byt reakce

Reagovat
Rssa

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Maravilloso golazo

Reagovat
DieFohlenBMG

skoro 60 minut bez golu, uz se mi to nak nezdálo

Reagovat
Rssa

Cho cho chooo...to byla pěkná Cuencovka

Reagovat
Rssa

Auuuuu

Reagovat
herbage

Messi už dneska netrefil 3x branku, co se to děje?

Reagovat
herbage

tedy 2x

Reagovat
Rssa

Ten fotbal je vypadá tak lehce, když to všichni umí dokonale

Reagovat
herbage

kdyby to uměli dokonale, tak dáte z každé akce gól

Reagovat
Rssa

Není pravda, někdy i když uděláš vše dokonale nemusí vše vyjít. Pokud protivník udělá také vše dokonale.

Reagovat
herbage

jenže ty netvrdíš, že soupeř to umí dokonale, ten to umí nedokonale a když tvrdíš o hráčích Barcelony, že to umí všichni dokonale a soupeř je nedokonalý, tak platí moje tvrzení. Leda že bys měl na mysli, že všichni na place to umí dokonale a pak bys měl pravdu se svým tvrzením ty. Ale tys to tak nemyslel, takže mám pravdu já ty neřáde

Reagovat
One-Real

vám dvěma by bez sebe bylo smutno, že?

Reagovat
Rssa

Já tvrdím, že to hráči Barcy umí dokonale, ale o protihráčích jsem se nezmínil - tudíž platí možnost, že to můžou, ale i nemusí umět dokonale. Proto je můj výrok univerzálně pravdivý.

Reagovat
herbage

tato možnost by platila, pokud by byl stav utkání byl 0:0, protože pokud by obě strany hrály dokonale, tak ta první od rozehrávky míč až do konce poločasu neztratí a ta druhá si nenechá dát gól. Ale protože jste vedli už 2:0, znamená to, že protivník je nedokonalý, ale protože vy jste zahodili celou řadu šancí, tak jste nedokonalí rovněž, ale jste blíže dokonalosti než váš protivník. Tohle už je vyšší logika, tak se nehádej

Reagovat
Rssa

Tvoje logika ale pokulhává.

Pořád zapomínáš, že o protivníkovi jsem se nezmínil, tudíž může a nemusí platit můj předchozí výrok. Takže se nehádej, když se to snažíš nějak okecat a nemáš argument.

Reagovat
herbage

četl jsi, co jsem napsal? Právě jsem tě logickými argument utloukl a ty to buď nevidíš nebo nebo nechceš vidět

Reagovat
Rssa

Jaké argumenty, když od počátku ignoruješ původní výrok o který tu jde?

Reagovat
herbage

neignoruji, ale odpovídám ti na základě logické indukce, že nedokonalost hráčů soupeře sama vyplývá z faktu, že v době psaní tvého příspěvku už 2x inkasovali, takže si ani nemusel nic konstatovat

Reagovat
Rssa

Což je pěkné, že jsi upravil nakonec své přehnané původní tvrzení, ale stááále to nemění nic na pravdivosti toho DANÉHO výroku.

Reagovat
herbage

no úplně původního ano, ale celou dobu se hádáme o něčem jiném Ten první výrok je totiž subjektivní, tak není o čem se přít

Reagovat
Rssa

Přesně tak, proto se podivuji nad tvojí filozofickou onanií

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
herbage

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Dani Někdy je to fakt šulin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Joga Bonito

Reagovat
smazaný uživatel

To aby sme sa nenudili na konci

Reagovat
herbage

alespoň to vysunou a Messi přidá druhýho

Reagovat
herbage

říkejte mi Sibyla

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

A Dani v řiti někde

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, bez sance, tady neslo nic delat, klicka Tella byla smrtici..

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

On to umí, no.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Tello sa zahral na Messiho bude z neho dačo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzrálý zodpovědný výkon s naprosto zbytečnou komplikací na konci. Ale nevadí. Tři body. Messi kus. Tři góly, dvě další tyčky a další šance na naší straně. Messi konečně zase opustil tu svoji pózu "mám to na salámu a stejně vám ty góly dám" a makal. Spokojenost

Reagovat
herbage

to není o póze, to je o tom, kolik mu dá soupeř prostoru a hráči Valladolidu mu dali kupodivu dnes dost

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten salám

Reagovat
celeb

pekny darcek pre fans, dakujeme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a snad se zaslouží dodat, že Messi svoje galapředstavení zakončil na čísle 91. To je fenomenální.

Reagovat
-Carles-

Za rok tá stovka možno aj padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych rád, ale to je takový číslo, kterýmu se nedá snad ani věřit. To už je jak hokej ...

Reagovat
-Carles-

No už teraz to je jak hokej Celkom by ma ešte zaujímalo, koľko asistencií za tento rok mohol rozdať.

Reagovat
smazaný uživatel

30 - 40

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Ale myslím si, že to Real ukope. Málaga se o tý Evropě dozvěděla v ten nejhorší možný čas ...

Reagovat
Mercury

Těžko říct, jak se teď postaví ke zbytku ligové sezóny. O to zvědavější jsem na ně na jaře proti Portu. Na to dvojutkání se moc těším, kromě BVB-Shakhtar a Realu s United asi nejvíc. No a trochu i na tu Barcu.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

jak by sa mali postavit? budu hrat normalne dalej

Reagovat
Mercury

Tak to samozřejmě, ale pokud mi něco neuniká, tak jim může být docela jedno jestli skončí třetí nebo osmí. Priority určitě přesunou k postupu do 1/4 LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno jim to teď být nemůže, když se chtějí do konce sezony odvolávat.

Reagovat
Mercury

Já jsem právě nevěděl jak to je, mám pocit že Kily tu psal něco ve smyslu, že už není možné ty resty dodatečně vyřešit a doložit, těžko říct, jak by v takovém případě s odvoláním uspěli. (resp. na základě jakých argumentů)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsou bez šance, nevím, každopádně to nemůžou postavit tak, že vedení se bude rvát a hráči se na to vykašlou. I když doteď to bylo spíš naopak .

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono jde o to, že mají jistě nějaké výkonnostní bonusy, o které teď přijdou, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, ale urcite maju premie aj za vitazstva v lige, takze neverim, ze by to nejak rapidne vypustili..a este ked ide o zapas s Realom

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, že by něco vypouštěli, ale určitě jim to na pohodě ublížilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ale dnes sa ukludnia tym, ze vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrají až překvapivě dominantně.

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero fantazia

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani náhodou. Ta střela šla skoro doprostřed brány. Že šel Willy na druhou stranu, je jen jeho blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

sak isiel na druhu stranu, ale potom reflexivne to vytiahol, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo tě někdy, že je to jedinečnou technikou kopu a trajektorií letu míče?

Reagovat
smazaný uživatel

ano - ta trajektorie je taková, že ten míč rychle padá, ale co to má společnýho s tím, že šel Willy na druhou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ten míč nejen rychle vystoupá a potom v mžiku klesá, ale i plave a vrtí se. Není to žádná náhoda, že zrovna jen při přímých kopech Cristiana brankáři téměř nejsou schopni odhadnout dráhu letu míče.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... nebyl. Praporkář zase mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavou byl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, praporkářovou hlavou byl určitě.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč má velkou hlavu, o pár centimetrů tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsou argumenty - jeden tady píše o tom, že má Krystýna dálkový ovládání na míč a druhej zase, že má soupeř velkou hlavu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa jde do souboje jak hovado a ještě vhazuje Real? No jdi mi k šípku ty kašpare praporkářskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Essien ruka a zas nic. Jak vidím dneska ty sudí, tak bude Real kopat pentli. Čeká se jen na Di Máriův let.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga dneska nehraje vůbec špatně. Joaquín si s nima zatím cvičí.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale je vidiet, ze Real proste nie je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krystýna v pohodě není určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

ale skocilo mu to no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pech, na poslední chvíli takhle balon skočit. Každopádně nádherný kontr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo famozní od Crise .

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga zatím ty trestňáky kope tragicky. Ale opravdu tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sami určitě nechtěl, ale nepříjemný úder.

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl? Ten pohyb byl nepřirozenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl naprosto přirozený. Khedira vyskočil, chtěl hlavičkovat, při výskoku si pomáhal rukama a máchnul za sebe, kde stál náhodou hráč. Pískat se to dalo, ale úmysl v tom ani náhodou nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ten hráč od něj stál skoro metr. To opravdu nebyl přirozený pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle byla regulérní pentle. Ten loket Khediry byl nepřehlídnutelnej. Teda ... asi ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeb na to už

Reagovat
smazaný uživatel

penalta bola potom aj na Khediru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Eliseu zkousi

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira je hrozne nesympaticky hrac, hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Teba ten Real začal baviť a volaj ho Khedirdona

Reagovat
smazaný uživatel

musim si nepriatela nstudovat pred osemfinale

Reagovat
smazaný uživatel

No ty si si nás študoval už pred losom

Reagovat
smazaný uživatel

bavi ma to no, ked Real prehrava a nedari sa mu

Reagovat
madridcan

Smutne

Reagovat
smazaný uživatel

viem no...ale nebyt nejakych hracov, tak mi to muzstvo je aj sympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hrá samý sympaťák za nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten praporkář je vážně slepej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pískat offside, když o něj jde, a proč ho nepískat, i když někdo v offsidu stojí? Jsme přece ve Španělsku, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ten postranný je vážne .....

Reagovat
smazaný uživatel

*posrany

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no Malaga je marná, kebyže máme vpredu niekoho ako Falcao tak sme už niekde inde ...

Nie len stále spoliehať, že Crisovi tam niečo padne

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ze ofsajd, to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal takovej rychlej, docela šťavnatej, ale s hrozně málo šancema. Je to jak sex bez orgasmu. Real zatím v poli lepší. Málaga si hrála docela dlouho svoje, ale pak jakoby vypadla z role a zapoměla, kdože má nejlepší brejky na světě. Ještěže to Real nevyužil. Od tý doby Real přidal plyn a Málaga už se jen bránila. Sudí zatím docela jednostranní, ale to je asi jen náhoda. Prostě to neumí.

Rád bych byl, kdyby Málaga udržela plichtu, ale to se s pravděpodobností nestane. Obrana Andaluzanů je taková ... no ... málo pevná. Jestli na ně Real do druhé půlky vletí (jakože vletí), tak jim dá dva kusy a už si to dohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě - sledoval Ikera na lavce je takové ... divné. Ale docela mi při pohledu na něj cukají koutky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak obcas si musi oddychnut aj on.. zajtra ma nejaky zapas s charitou tusim, a liga uz je aj tak nerealna

Reagovat
smazaný uživatel

cize, musi is oddyhnut v lige, lebo ma zajtra zapas s charitou?

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, oddychnout si v zapase s tabulkovym sousedem kvuli nejakymu fun zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pockaj po zapase a dozvies sa

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tak letos chytá kulový. Potřebuje si odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

.. tento rok uz viac krat podrzal.. ty sleduj radsej vasho

Reagovat
smazaný uživatel

ten potom chyta megakulovy

Reagovat
Rssa

Vzhledem k tomu, že ten jeho je taky Casillas, tak si sereš do vlastního, Emile.

Reagovat
smazaný uživatel

Emile tu celkovo sere, ked to tak citam

Reagovat
Rssa

Takoví týpci jsou nejlepší, nekoukají kdo je spojenec a kdo nepřítel, všichni jsou pro něj kreténi. Solitéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to este neznamena ze ma pravdu..

Reagovat
2miguel1

Díki Bohu za tu remízu s Realom .... aspon mame na rok prečo hrať na 38-0-0

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mi to prepli na AS a De Rossi je proste buh.

Jinak ten Real me proste nebavi, nemuzu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

me tuhle sezonu bohuzel taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Loni bychom tam za tohle vedli 2-0, letos nezbývá než si počkat na jejich jedinou šanci nebo povedenou standardku, která rozhodne o osudu zápasu. Hra na pět stoperů je bezpečná, ale nelze zabránit všemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
JacoBee

ISCOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Iscooooo

Reagovat
One-Real

Hmmm, první střela a je to tam. No nic, třeba nám to probudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco suverene

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jestli nebude nahrada za Kaka, tak at jde Real do rite

Reagovat
smazaný uživatel

DE JA VU

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle běžte ale opravdu do pr.ele.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte mi "Nostraddame".

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je emental.

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin..jaaaj, on mal proste urobit lepsiu karieru, nez aku urobil

Reagovat
C0br

Fakt nevím, co by se muselo stát, aby Real přešel přes MU. Ten tým je prostě vyhořelej a nějaká motivace na LM s tím nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, je to este dost daleko, neda sa to este tak povedat

Reagovat
C0br

Tak nedá se moc čekat, že si tu formu zvednou v lize, když už to pro ně nemá smysl. A pochybuju, že najednou za dva měsíce vyběhnou a začnou hrát jako z partesu.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez necakam, ze sa nejak zdvihnu rapidne..ale nepodcenujme ich

Reagovat
C0br

Já je nepodceňuji, dokud tam bude Ronaldo, tak se může stát naprosto cokoliv. Ale viděl jsem prakticky každý jejich zápas tuhle sezónu a podle mě prostě hrají dvě úrovně pod tím, co hráli loni.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze je mozny, aby pres letni prestavku ten tym vyhorel?

Reagovat
C0br

Evidentně to možné je

Reagovat
smazaný uživatel

Ale udělá. Podívej se na zápasy proti Manchesteru City, Dortmundu, Atletům nebo Barceloně. To je úplně jiný tým, než v lize proti těm slabším týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, robme teraz všetci predčasné závery.

Reagovat
JacoBee

Tomu se rika diskuze,ty zavere,

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítaj si tú vetu ešte a ak tam nevidíš, že urobil záver tak zájdi k očnému, ty diskuse.

Reagovat
C0br

Kdyby ta krize trvala měsíc, tak neřeknu ani slovo. Ale ta krize trvá už od začátku ligy. Ofenzívá je vyčpělá, bez nápadu, pomalá. Defenziva je plná hrubek a už jen ta neschopnost bránit standartky může být proti MU rozhodující. Navíc ten kádr je prostě úzkej a Mourinho tam prakticky nemá koho dát, aby tomu dodal impuls.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi letos zápasy, proti těm silnějším týmům? Takový ManU mělo problémy i s Gala nebo Bragou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ? S Gala doma měli víc štěstí než rozumu, to nemluvím ani o Braze.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, ze United hrali tu skupinu tak na 50% a posledne tri zapasy uz vypustili uplne a hrali mladici..

Reagovat
C0br

Jenže MU je schopné kdykoliv přepnout na úplně jinou úroveň hry a pak už to jen o tom, kdy se ten zápas otočí. Ten tým má neuvěřitelnou vnitřní sílu. Real nic takového nemá,. Jeden kolaps City a Hartovu chybu do toho opravdu nepočítám, vzhledem k tomu, že City v Evropě rozsekala i Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi letos zápasy United proti Arsenalu, Chelsea, City nebo Liverpoolu? kdyby ne, tak všechny vyhrály, takže tenhle argument hodně odpadá...a v LM měly zajištěnej postup z 1. místa po 4. kolech, abych připomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil jsem o prvním zápase. Promin ale když mi tu argumentuješ Liverpoolem nebo Arsenalem, tak nevím, co si mám myslet. Navíc by ManU rozhodně neotočili proti Liverpoolu nebo Arsenalu, bez pomoci rozhodčích. At' už se jednalo o penalty nebo červené karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu nebo Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se samozřejmě počítá s tím, že jim i v zápasech s Realem rozhodčí pomůže...já jsem zapomněl, že všech asi 50 Fergusonových trofejí bylo dosažených za pomoci rozhodčích...to se v tom případě nemáme o čem bavit a jenom počkáme, kteří rozhodčí ten dvojzápas budou rozhodovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš tvrdit, že rozhodčí v těhle 2. zápasech ManU nepomohli, tak nemá cenu se s tebou bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, co to mění na situaci? United všechny důležitý zápasy, kromě Tottenhamu, zvládli...v LM postoupili z 1. místa...já pořád nevidím důvod, proč Real považovat za favorita...

Reagovat
C0br

Jediná opravdová pomoc byl gól Chicharita Chelsea z offsidu, všechna ostatní rozhodnutí byla v souladu s pravidly a to že šla MU na ruku neznamená, že rozhodčí jim pomáhá. Proč nezmíníš neuznaný gól proti Braze, míč metr za brankovou čárou proti Readingu nebo neuznaný gól Younga proti City, který málem vedl k obratu? To se ti krámu nehodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale mluvím o těch zápasech, proti silnějším týmům, nemluvím tu o pomáhání rozhodčích. Ty si fakt jantar

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nerad komplexně hodnotím příspěvky tady, překvapilo mě, že po losu daleko víc lidí věřilo v postup Realu než United...nechápu, na základě čeho...United první v lize, vcelku suverénně první ve skupině (nutno uznat, že papírově jednodušší, než měl Real)...Real třetí v lize, druhej ve skupině, ač teda těžší, tak s týmy, který by pro něj při cestě za vítězstvím v LM neměly být překážkou...navíc po prohře v prvním zápase poháru...ona velká jména taky nejsou všechno...

Reagovat
celeb

malaga!!!

si robia z Realu trhaci kalendar.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on hrá Saviola

Reagovat
smazaný uživatel

...absolutne neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

Real škoda, že ale malaga po ptákách s pohárama na příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi kriste, co by se stalo, kdyby to ten vocas jednou napalil okamzite..

Reagovat
smazaný uživatel

Karime, ty si fakt máslo, to není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria je GIGAtragický, to viac by sa nám teraz hodil aj Dušan ŠVENTO či WEISSINHO..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz se k tomu prida polovicni Xabi, Benzema, Ozil s Arbeloou a zranenej Marcelo..

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Jouquina

Reagovat
smazaný uživatel

ked ho nikto nema rad, tak aspon ja...

Reagovat
smazaný uživatel

a

Ale jinak samozřejmě . Dneska tam s nima cvičí parádně. A prej to už má za sebou ...

Reagovat
-Kopy-

Mega sympaťak a strašnej borec jako fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis hraje výborně.

Reagovat
culé

parádne to tam hasí

Reagovat
smazaný uživatel

Demicheliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, v cem ze je to Mourinho lepsi trener nez Pelle

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že má za 12 let profesionální kariéry 20 trofejí a Pellegrini za 24 let 7 trofejí (z toho v Evropě jen Intertoto Cup).

Reagovat
smazaný uživatel

a jaky trenoval tymy? Nikdy nemel k dispozici tym plny hvezd a aby dostal jakehokoliv hrace, na ktereho ukaze. Z Villarealu udelal cernyho kone La Ligy a v Realu nasbiral ve sve jedine sezone 96 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyhrál s ním velké H a herně to byla katastrofa.

Reagovat
RMCF

Ale i díky svým přehmatům vyhořel v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Isco s balonem na noze připomíná Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ale docela kazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba na San Siru mi prisel naproste genialni.

Reagovat
smazaný uživatel

super. Bez Sivioly se Málaze fandí o level lehčeji.

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky chujovy

Reagovat
smazaný uživatel

Santa Claus urcite doruci nejakej darecek jeste

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jeden palec, prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaaaazzzoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Khediruv druhej přirozenej loket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira zase loket ve ksichtě obránce a nakonec to byl snad vlastenec. Hrozná haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, takovej luck..kazdopadne nejlepsi trener ukazuje svuj potencial, nezadivim tomu, kdo bude tenhle chliv v lete uklizet..

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi kriste..

Reagovat
One-Real

Byla to ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, byla

Reagovat
smazaný uživatel

goooollaaaazooo de seeeergioooo saaaancheeeez

Nezabudol na nás

Reagovat
Kenneth

At se na to vyserou. Všichni. Ligu at radši dohraje Castilla. Kdo se má na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se Krystýna diví? Hraje rukou někde nad hlavou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut toto je už trápne zahodiť

Reagovat
smazaný uživatel

Snád fúkne nejakú penaltu

Reagovat
Kenneth

Katalánci to uhráli i bez trenéra. Říkám že je trénovat nikdo nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to Jordi prožíval víc, než to prožívá Tito.

Reagovat
madridcan

Aha, lakte sa riesia, fauly sa riesia, ale cisru ruku Eliseua naco riesit vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta, ved nebola penaltova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked ja som zastanca, toho, ze kazda ruka v sestnastke je penalta..ale tak to rozhodcovia neberu a podla toho chapem, preco toto za penaltu neodpiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle se pískat měla.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu řeší objektivně jen fanoušci Barcelony, není třeba řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se hlavně řeší to, co se vám hodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je MY? já nejsem fanoušek Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Golasoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Santaaaaaa..vianoceeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

RSC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dobrej odhad.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Santa

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je gigantický

Reagovat
Rssa

Pokud by hrál s Iniestou v základu, tak už máme dvojku Gigantický Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Neprislo ti, ze kazil v prvnim polocase?

Reagovat
smazaný uživatel

přijde. Ale já prostě tyhle typy miluju. Koukni na něj. Vždyť je ta jeho hra k zulíbání.

Reagovat
smazaný uživatel

ISCOO

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že tohle Mourek možná opravdu schytá... no možná počkají do zápasů s Manudem a jestli nepostoupí bude to asi jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

uz aby sel

Reagovat
smazaný uživatel

Realu proste nic nevychadza tento rok.. taki bieda v zakonceni to je extrem uz... este ze ide ta zimna prestavka.. prave v dobry cas

Reagovat
PhilipS

Viděl sem jenom poslední dva zápasy Realu tak nechci úplně soudit....ale z toho, co sem viděl mi ta obrana připadá úplně legrační...není úplně Mourinhův styl...mu tam na to musí solidně dlabat...

Reagovat
smazaný uživatel

Santa

Reagovat
C0br

Tyvole

Reagovat
JacoBee

Golasooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

no, neke ...

Reagovat
Dr. Admess

RSC

Reagovat
mike.84

chci se zeptat, proč nechatá iker ? v preview není že by byl injury ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra ma charitativny zapas, musi si oddychnut

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin naprosto nádherně vyřešil.

Reagovat
One-Real

Tak a je hotovo. Jsem hodně zvědavý, jak bude reagovat vedení v návalu emocí. Každopádně bych Josému minimálně do MUTD čas dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Santa naděluje už dnes.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzene, jen nam dejte bura, treba se uz konecne nekdo v klubu zamysli!!!

Reagovat
Godwinson

Vydrží ten Mourinho vůbec do konce sezóny? I když vzhledem k LM by asi měl.

Reagovat
Rssa

Ribery22 byl letos asi velmi hodný, Santa mu nadělil dárečky rovnou DVA

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost mozny, ze naduluje Josemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou out!

Magath in!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by si vsichni zalouzili, poradnou otrocinu

Reagovat
smazaný uživatel

to by si vsichni zalouzili, poradnou otrocinu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to teda zabili.. Malgy je mě líto kvůli tomu, že nemůžou hrát příští rok poháry... takhle hrající tým si nic takovýho nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to teda zabili.. Malgy je mě líto kvůli tomu, že nemůžou hrát příští rok poháry... takhle hrající tým si nic takovýho nezaslouží...

Reagovat
Kluivert9

Mourinho go home

Reagovat
Miguel19

Pro Real bude ještě tuhý boj, aby se kvalifikoval do příští LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No to zas ne...

Reagovat
smazaný uživatel

No to zas ne...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Wow.. Tak co, vyhazov nebo Jose přežije??

Reagovat
Miguel19

Že by v blízké době výměna Rafa -> José?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zvědavej jak si Malagu dáme my... už je to velmi brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zvědavej jak si Malagu dáme my... už je to velmi brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se toho nebojí Pelle ví, kde sídlí dobro.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nádhera.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

29 - Malaga are without a win in 29 top-flight clashes with Real Madrid (9D 20L). Opportunity

Tomu se říká využitá příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

de - mou - tivovana Malaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe kopne po odpískání soupeře do zad a je z toho žlutá? Jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočný tento náš sterilný futbal bez útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, kde jsi? Tak co Pepe?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne sorry, on to byl vlastně přirozený pohyb.

Reagovat
One-Real

Zrovna jsem si řikal, že to Pepe zvládá. (nervově)

Reagovat
Dr. Admess

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

zlta? psychopat oplaca a da mu zltu?

Reagovat
fajdax

Doufám že se José po zápase sbalí směr Stamford Bridge :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

priama cervena bez debaty!

Reagovat
hntlyl

oba měli jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm pekny.

Reagovat
PhilipS

Ikdyž Pepka nemusim tak žlutou měl dostat i ten z Malagy...nebo oba rudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

ale hned je vidiet, ze Malaga hrala bez utocnika...Saviola bol bez pohybu, neviditelny a zrazu pride Santa hned tam fukne dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

KARIM STERILITA BENZEMA no aspoň jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Joaq hráč zápasu minimálně ze strany Andaluzanů.

Reagovat
smazaný uživatel

...jednoznacne, bol fantasticky

Reagovat
Kenneth

Těším se na další prázdné plky do médií jak chtějí Barcelonu ještě potrápit. Podělaná banda žoldáků.

Reagovat
Kluivert9

Konečně to došlo už i tobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini > Mourinho.

Reagovat
Kenneth

Viděli jsme ve vzájemným zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nemůžu pochopit, že nedostal Pepe rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za předčasné rozehraní se červená nedává. A z opakovaného záběru bylo krásně vidět, že toho hráče z Malagy nekopnul do zad.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že nakopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Přijde mi neuvěřitelné, co s tak mentálně silným hráčem jakým je Ronaldo, dokázala ta Messiho dominance udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo co s nim robi atmosfera v muzstve..neverim tomu, ze Cris sa nejak trapi dominanciou Messiho

Reagovat
C0br

Podle mě zrovna jeho to musí srát neuvěřitelným způsobem. Když čtu, co všechno dělal proto, aby byl on prostě ten nejlepší a pak přijde Messi, který ho prostě překonává skoro ve všem (i když někdy shodou okolností) a ať Ronaldo, dělá cokoliv, tak to Messi skoro vždy udělá lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto vaše mufanie dilemy

Reagovat
smazaný uživatel

tak jemu by mozno pomohlo, keby sa vratil k nam spät..keby s nim nebol v jednej lige, v Anglicku by bol zase kral...ale stale si myslim, ze je to skor o tom, ako sa citi v tom time

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak kebyže je najlepší v Anglicku ale stále by bol Messi nad ním to by mu už nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ani nemyslim, ze sa nejak Messim velmi zaobera..ale doma by mu predsa len bolo lepsie, ako v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si mal hrať v nejakom sitkome kludne aj s Marcinom

Reagovat
smazaný uživatel

tak, ked to hovoris ty

Reagovat
C0br

Tak to prostředí může taky hrát roli. Old Trafford i po třech letech zůstává jediným stadionem na světe, kde se na něj nebučí. Představ si, že dáš 60 gólů za sezónu, někdo dá ještě víc a obere tě o všechna uznání a ještě tě do toho vybučí vlastní fans

Reagovat
smazaný uživatel

ved preto cakam, ze sa vrati spät

Reagovat
C0br

Jestli vypadnou v LM a Mourinho se po sezóně bude pakovat, tak on půjde taky. Nevím jestli k nám (i když dle Fergie by byl za něj podle jeho vyhlášení schopný dát pořádnej balík), ale pryč z Madridu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kam inde by mohol ist? v Anglicku iba ku nam, Spanielsko nikto. v Taliansku si ho nikto nemoze dovolit a potom mozno ostava este PSG

Reagovat
Kenneth

Proč si nejdete věštit pod diskuzi o PL? Nikoho to tu nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

No už vidím ako dá zanho Fergie 150 mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vybučali vlastní fans?

Reagovat
C0br

A ne snad? Loni na podzim se na něj po zápase s Barcou na SB bučelo (nebo pískalo, už nevím) a můžeš to zapírat jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískalo vtedy pár senilných dedkov a kravatakov nebolo to nič synchronizované, žiadny fans nanho nepískalo, fans sú pre mna Ultras Sur ...

Reagovat
C0br

Tak to asi každý z těch dědků měl ruchový mikrofon před hubou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi tim a vypiskanim neni zas takovej rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Magath do Realu, to by bol kolotoc

Reagovat
SIRBRANIKE

Nechcem rýpať, ale je to hodne vtipný zápas... Reakcia Ikera pri treťom góle

Reagovat
One-Real

Tak pojďme ještěě

Reagovat
db18

Roque!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Režisér si na Ikerovi hafo ujíždí

Reagovat
PhilipS

maličko

Reagovat
SIRBRANIKE

Pepe, tesne vedľa, no normálne to dáva...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema si zkoušel zahrát na Rivalda?

Reagovat
One-Real

Obrosvskej problem vidim v nepresnostech. Kdyz uz se do toho dostavame, tak se posere jednoducha prihravka nebo centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

Velké blahopřání, Pelle. Konečně jsi to tomu velkohubýmu nevychovanci mohl vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ked este vyhra trofej v tomto storoci tak to bude dokonane..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

No tak 16 bodů asi už nedají.. a tipuju, že ani Atlety už nedají...

Reagovat
One-Real

7 bodů v půlce sezóny není nic neřešitelného, když se jedná o Atlety. Kádr máme výrazně lepší, probudíme se.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jedině.. záleží taky co Atleti? jestli si udrží formu i tak to bude těžký ale tak asi máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jedině.. záleží taky co Atleti? jestli si udrží formu i tak to bude těžký ale tak asi máš pravdu.

Reagovat
PhilipS

Stejně masakr, jestli takhle hrajou bez výplat a bez šancí na poháry...kloubouk dolů Malaze...

Reagovat
madridcan

Pepe kok, real v pici a gratulacia Malage

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin famozny uplne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

tak .. a teraz opat raz bude Mou vykrikovat ako je to jeho prehra, a berie to na seba a blablablabla...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je akoze zle ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhovi to vyšlo, Casillas zůstává v bojí o Zamoru.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe to ale vobec nevychadza..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla FC - Real Madrid 1:0

Real Betis - Real Madrid 1:0

Málaga CF - Real Madrid 3:2

A ještě tu máme Granadu, která potřebuje body jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je na odpis...po loňské výborné, ač nevypovídající, ligové sezoně se ukazuje, že takhle to opravdu nepůjde...už se těším na souboje s MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli budete hrát takhle s MU tak to potěš pán bůh s Váma...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho myslíš tím s NÁMI?

Reagovat
One-Real

nevypovídající sezóně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Real měl loňskou vynikající ligovou sezonu, která ale podle mě neodpovídá jeho současným kvalitám...

Reagovat
smazaný uživatel

preco by neodpovedala ?.. ti hraci to v sebe maju, ale tento rok im proste nic nevychadza.. ci uz koncovka, zranenia alebo obcasne neuznane goly.. v Barce to je presne naopak a urcite na nich vplyva aj to

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš, že to ti hráči v sobě mají? podle jejich jmen? místo toho, aby ukázali, jak předešlé sezony byly špané a teď se to obrací k lepšímu tak spíše ukazují, že ta loňská ligová byla neodpovídajícím způsobem úspěšná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak malo stacilo k tomu, aby Real loni presel pres Bayern do finale, ktery by nejspis vyhral, a Mourinho odesel jako nejvetsi hrdina za poslednich x let. Zajimavy videt, kam az to doslo.

Reagovat
smazaný uživatel

život je o detailoch ..

Reagovat
smazaný uživatel

konecne s tebou suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Skusne divadylko a komedie. Po kazdem hlavickovem souboji se nejaky hrac chytil za hlavu a zadal si odpiskani faulu. Pepe "pohladi" nohou zada hraci Malagy a ten se zacne chovat jak kdyby ho nekdo postrelil. To je uplne smesne, jak se vsichni snazi kazdy faul zvelicit. V hodne zapasech span. ligy mi prijde ze fotbal hraji holcicky.

Reagovat
smazaný uživatel

je to sranda liga proste

Reagovat
JacoBee

Je to i fe franncii,anglii,italii,nemecku,nizozemsku apod.

Reagovat
smazaný uživatel

No to opravdu neni, to co se deje v PD se nedeje nikde jinde, nejde to ani svalovat jenom na Barcelonu, dela to i Real i uplne kazdej dalsi tym. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se neda divat, ale dela to uplne kazdej tym v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz neni nahoda, skoda ze nemame Zlata, ten by alespon na ferovku rekl, co se deje

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz do konce ligy Real kazdej zapas vyhraje, ale co mu to bude platny, kdyz Barca proste neztraci.

Reagovat
SIRBRANIKE

To budú v Madride smutné vianoce, som zvedavý, či to Mou ustojí, ak áno, tak asi len kvoli menu...

Minulú sezónu sme boli občas bezradný, súper nás mal prečítaných, teraz to zažívajú v Reale. Občas to proste nejde bez ohľadu na to ako moc sa snažíš... Dnes vyhrala Malaga zaslúžene po zápase oslavovali akoby vyhrali LM.

Bude zaujímavé sledovať, jak sa s tým kráľovský klub vysporiada-horšie to už byť nemože, teda aspoň dúfam, že nie.. Samozrejme, že som rád za pohodlný náskok v lige, ale pohľad na tabuľku zaváňa potupou. Chcem aby sme porazily v lige silný Real, nie toto..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď rychle na film Vykoupení z věznice Santiago Bernabeu...

Reagovat
madridcan

500

Reagovat
herbage

pro třetí místo Realu a vypadnutí v osmifinále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

beru

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukam, ze bylo lepsi, ze jsem to dnes nevidel

Neda se nic delat, letos je to v lize bida. ALE superpohar jsme Barcelonu ve dvojzapase vyradili a porad verim tomu, ze v LM to muze byt uplne jina pisnicka, kor za 2 mesice. Ten tym proste fantastickej je, ale chce to tu spravnou chemii.

K nezarazeni Ikera mam dvoji pohled. Zaprve, je to muj nejoblibenejsi hrac vsech dobb, ikona, kapitan, nedazu si bez nej zakladni sestavu predstavit. Mozna vsak dnes potreboval byt na lavce, aby si uvedomil, ze nic neni jasny a misto v sestave neni jen tak.

A na zaver, at se stane cokoliv, at bude situace jakakoliv, at budou v Realu hraci ci treneri nejruznejsi, vzdycky vas budu milovat!

iHala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Co Pepe? Už se uklidnil?

Reagovat
smazaný uživatel

Joa slova Mourinha po zapase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele