Premier League souhrn - 6. kolo

15.09.2007, 18:43, aktualizováno 17.09.2007, 23:57
Komentáře a souhrny
Arsenal v londýnském derby vyhrál 3:1 na hřišti Tottenhamu a vyhoupl se do čela Premier League, první příčku mu přenechal Liverpool, jenž jen remizoval v Portsmouthu. Mezi ně se na druhé místo vklínil Manchester City, čtvrtý už je po další výhře 1:0 Manchester United. Naopak znovu ztratila Chelsea, bod z jejího hřiště si odvezl Blackburn. První výhry se dočkalo Derby.

Manchester City prožívá skvělý vstup do sezóny a daří se mu hlavně na domácím hřišti, tam potřetí vyhrál 1:0, tentokrát to odnesla Aston Villa. Také Manchester United vyhrál 1:0, na Rudé Ďábly doma nestačil Everton. Nejvyšší vítězství kola jinak chudého na góly se zrodilo v Upton Parku, kde West Ham přehrál výsledkem 3:0 Middlesbrough. Dál se trápí Bolton, v Birminghamu prohrál pátý ze šesti zápasů této sezóny a klesl na samé dno tabulky, před něj se totiž po vítězství nad Newcastlem, prvním v sezóně, vyhouplo Derby County. Sunderland porazil Reading, Wigan s Fulhamem si rozdělili po bodu.

Everton FC - Manchester United 0:1
Branky: 83. Nemanja Vidič
Fakt, že se Manchester v poslední době zvedá ze země a konečně navazuje na skvělé výkony z loňské sezóny, potvrzuje i toto vyhrané utkání nad Evertonem. Ačkoliv na první pohled výsledek 1:0 nejeví přílišné známky přesvědčivosti. Je pravda, že se ManU na gól hodně nadřelo a vstřelilo ho až sedm minut před koncem normální hrací doby, ale jinak bylo jasně dominujícím týmem na hřišti.

O tom svědčí i statistika držení míče: Everton 38%, ManU 62%. Manchester hrál opravdu výborně, ale kouče Fergusona určitě nemůže těšit fakt, že produktivita jeho týmu je letos vskutku bídná. Nejen že gól musel vstřelit až ke konci obránce Vidič, ale také Rudí Ďáblové dali pouhý jeden gól ze sedmnácti střel! Nakonec se navzdory očekávání ani na minutu na hřišti neobjevil Wayne Rooney a navrátilec Giggs, který nastoupil poměrně netradičně v útoku, střílel jen jednou. Další hráč, který v minulých zápasech ManU chyběl, Cristiano Ronaldo, zase hru Manchesteru rozhodně povzbudil a byl nejčastěji střílejícím borcem na trávníku – pálil šestkrát. Ale dost už statistik! Pojďme se podívat stručně na průběh zápasu.

Manchester začal velice aktivně a již během úvodní čtvrthodiny zápasu si vypracoval několik slibných šancí. Tu největší z nich měl právě pilný Ronaldo, který v 15. minutě točil míč těsně vedle pravé tyče branky Evertonu. Párkrát za první půli zahrozil i Everton, ale to ani pomalu nestojí za řeč, stejně tak jako dalších několik střeleckých možností ManU. Důležitá událost pro zbývající průběh utkání se však stala ve 38. minutě, když kvůli zranění kotníku musel odstoupit Silvestre a nahradil ho portugalský mladík Nani.

Druhý poločas odstartovala Bainesova dělovka mimo. A pak už úřadovali zase hosté. V 56. minutě našel Tevez Scholese, který z voleje pálil kousíček vedle. To byla do té doby největší šance zápasu. Následovala oddechová část, při které se hojně střídalo na obou stranách. Novými muži na hrací ploše byli Saha, Anichebe a Osman. A poté přišel zlomový okamžim. V 83. minutě kopal roh Nani, nejvýše vyskočil stoper United Nemanja Vidič a nechytatelnou hlavičkou otevřel skóre. Hned vzápětí střídal žolík McFadden, ale přišel až moc pozdě. Stihl akorát ze zhruba 20 metrů provětrat rukavice Van der Sara.

Manchester si už tedy vítězství pohlídal a zaslouženě si odvezl z Goodison Parku plný počet bodů. Navíc předváděl atraktivní fotbal s velkým množstvím šancí, chybělo akorát více branek, ale lepší produktivita možná přijde časem.
více informací
Portsmouth FC - Liverpool FC 0:0
Branky: -
Vedoucí Liverpool zavítal do Fratton Parku pro tři body, jimiž si chtěl upevnit vedení. Avšak nepovedlo se, zápas skončil bezbrankovou remízou.

Trenér Rafael Benítez se tentokrát rozhodl nepostavit do základní sestavy letní posilu Torrese, Kuyta, Babela, Riiseho a dokonce ani kapitána Stevena Gerrarda. Vysvětlit si to můžeme reprezentační přestávkou, po které se nejspíš někteří hráči vrátili unavení, nebo blížící se Ligou mistrů. V útoku za "Reds" nastoupili Voronin s dlouhánem Crouchem, který byl potom v průběhu hry střídán ve výborné formě hrajícím Torresem. Portsmouth nastoupil v poměrně útočně laděné sestavě, když se v útoku vedle sebe poskládali Kanu, Benjani a Utaka.

Liverpool měl slibný nástup, když se do šancí tlačili Voronin a Benayoun, ale velké příležitosti si vytvořit nedovedl. Ve 22. minutě zahrával Alonso přímý kop, ale nic z něj nebylo. Mnohem větší příležitost měli o něco později domácí - po faulu Arbeloy kopali penaltu, ale Kanu na Reinu nevyzrál. Španělský gólman už dříve dokázal, že penalty chytat umí, například v minulém ročníku Ligy Mistrů, kdy jeho tým vyřadil Chelsea právě na pokutové kopy. Poločas tedy skončil 0:0, hlavně díky Reinovi a jeho zákroku při penaltě.

Do druhé půle nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách a s myšlenkou, že mají ještě pětačtyřicet minut na to, aby dostaly stav na svou stranu. Brzy přišla největší šance Liverpoolu, když v 54. minutě ukrajinský forvard Voronin orazítkoval břevno. O průniky se pokoušel Pennant, jenže ty často končily dříve než pořádně začaly a hra se dotávala do slepé uličky, proto přišla změna, a to ta, že nevýrazného Crouche nahradil Torres. O chvíli později se pakoval i vzpomínaný Pennant, kterého nahradila ikona "Reds" Steven Gerrard.

Vystřídali také domáci a na hřiště se dostal Chorvat Kranjčar, do šance se však dostali hosté, když pálil Torres, ovšem neúspěšně. O pár minut později se do jasné gólovky dostal po pěkné kombinaci s Muntarim Kanu, ale opět nebyl úspěšný. Pět minut před koncem se ještě Torres pokoušel vyslat do šance Voronina, jenže poslal balon příliš prudce a ukrajinský útočník nemohl zakončovat. Zápas tak skončil remízou 0:0 a Liverpool přepustil první příčku Arsenalu, jenž v derby porazil Tottenham.
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC 1:3
Branky: 15. Gareth Bale - 65. Emmanuel Adebayor, 80. Francesc Fabregas, 90. Emmanuel Adebayor
Strhující zápas byl k vidění na White Hart Lane. Populární derby o to, kdo bude vládnout severnímu Londýnu, vyhrál opět Arsenal. Tottenham tak už Gunners neporazil neuvěřitelných osm let.

A přitom do zápasu vykročil tou správnou nohou. Už ve 14. minutě totiž z přímého kopu prostřelil Almuniu Gareth Bale. Ještě předtím však pěknou střelou zahrozil Adebayor, totéž zopakoval pár minut po gólu Spurs. Ve 24. minutě také nahrával do velké šance Hlebovi, proti vyrovnání byl však domácí brankář Robinson. Ne poprvé a ani zdaleka naposled. Své poslední slovo však ani náhodou neřekl ani tožský útočník Arsenalu. Poločas skončil poměrem 1:0 ve prospěch Kohoutů.

Hned v 56. minutě znovu Adebayor spálil stoprocentní šanci, kterou mu excelentně připravil Sagna. Jenomže své zaváhání odčinil už po deseti minutách, když si naskočil na centr Fabregase a nedal Robinsonovi žádnou šanci. Spurs se vzápětí snažili o získání vedení zpátky, ovšem neujalo se ani sólo Keana a ani Berbatovova střela, která už mířila do sítě, ale na brankové čáře odkopával Clichy. Veškeré snažení Tottenhamu o gól pak z ničeho nic utla branka Fabregase, jedné z hlavních postav tohoto střetnutí. Mladičký Španěl se trefil z dobrých 25 metrů. Nováček na hřišti Bent, nejdražší letní posila Spurs, poté selhal tváří v tvář brankáři Almuniovi, a tak mohla v nastaveném čase zařídit dvojice Denilson - Adebayor třetí branku Gunners.

Arsenal tedy svého odvěkého rivala porazil 3:1. Průběh zápasu však nenasvědčoval takové jasné výhře hostí. Tottenham byl Kanonýrům minimálně rovnocenným soupeřem a doplatil na neproměňování tutových šancí. Arsenal narozdíl od Kohoutů zvládl skórovat, prakticky kdykoliv potřeboval. Co se týče statistik, tak byly vesměs obě mužstva vyrovnaná. Akorát střely na branku byly v poměru 8:2 pro Arsenal.
více informací
West Ham United - Middlesbrough FC 3:0
Branky: 46. Lee Bowyer, 51. Luke Young (vl.), 62. Dean Ashton
Na slunném Upton Parku v Londýně začal souboj mezi domácím West Hamem a hosty z Middlesbrough pěkně zostra. Už ve čtrnácté minutě skóroval Dean Ashton, ale na právoplatnou radost z gólu si musel ještě počkat, protože tuto branku vstřelil z ofsajdu. Hned o čtyři minuty později se v ohromné šanci ocitl Aliadiere, ale pálil těsně vedle. Dobře nebylo kouči West Hamu Alanu Curbishleymu ani ve 26. minutě, když se mu zranil klíčový útočník Bellamy a musel ho nahradit Carlton Cole. A hned za chvíli potkala stejná patálie i jeho trenérského protějška, když musel poslat do hry Tuncaye namísto Alliadiera. Do konce poločasu už se nic vzrušujícího neudálo, a tak šla obě mužstva do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Zato hned na úvod druhého dějství se ujal half-volej Lee Bowyera a Kladiváři šli do vedení. A o pět minut později přišla smolná chvíle Luka Younga. Když se totiž snažil zastavit Etheringtona upalujícího na branku Marka Schwarzera, vypíchl mu míč tak nešťastně, že si dal vlastní gól a definitivně tak podlomil svému týmu nohy. Naděje Middlesbrough definitivně uťal také Tuncay, který zahodil dvě tutovky. A dílo dokonal po fantastickém pasu Etheringtona Ashton, který si tak vynahradil ten gól z ofsajdu z úvodu zápasu. To bylo v 63. minutě a po zbytek zápasu Kladiváři drželi Boro na uzdě. Navíc ještě mohl v 87. minutě definitivně podtrhnout účet zápasu Cole, ale neuspěl.

Zajímavé je, že ačkoliv Middlesbrough vyslalo celkově na branku soupeře 20 střel a domácí jen 12, v součtu nakonec West Hamu podlehlo vysoko 3:0. I držení míče hovořilo ve prospěch hostí. Zkrátka fotbal už je takový. Někdy je spravedlivý někdy až tak moc ne. Ale Boro si za prohru může samo, narozdíl od hochů z Upton Parku neproměňovalo šance, a tak se nesmí divit že prohrálo.
více informací
Wigan Athletic - Fulham FC 1:1
Branky: 80. Jason Koumas (pen.) - 11. Clint Dempsey
Utkání Wiganu s Fulhamem začalo velice nešťastně pro domácího Heskeyho, který už v 9. minutě musel opustit hrací plochu. Nahradil ho Bent a tomu okamžitě do šance namazal Bocanegra, zakončení Benta bylo ovšem zblokováno. Pak však přišel šok. Jakoby to brzké střídání Heskeyho rozhodilo hráče Wiganu natolik, že o dvě minutky později inkasovali. Kamara si narazil s Davisem a pak předložil vynikající přihrávku svému kolegovi v útoku, který se nemýlil – 0:1. V 25. minutě to mohlo být 0:2, to by ovšem musel Bocanegra po rohu Daviese hlavičkovat přesněji. Ve 34. minutě se poprvé vlnila také síť hostí. Gól padl ze závaru po rohu Cotterilla, ale nebyl uznán kvůli blokování brankáře Niemiho Sibierskim. Po 45 minutách tedy Fulham vedl těsně 1:0.

Ve 49. minutě už ale mohlo být vedení Fulhamu poněkud jasnější. To by ovšem nesměl za Wigan chytat Chris Kirkland, který vytěsnil pěkný pokus Daviese a navíc si poradil i s dorážkou Hughese. V 58. minutě měl Fulham další obrovskou šanci na zvýšení vedení, to kdyby se Davies dostal k dorážce Dempseyho střely. A do třetice všeho špatného: Dempsey byl nalezen centrem Smertina na zadní tyči úplně osamocen, ale pálil mimo. A jak to bývá, celé to váhání v zakončení se Fulhamu vymstilo. Nemotorný zákrok Bouazzy na Melchiota v pokutovém území byl posouzen (asi správně) jako penalty hodný. Míč na puntík si postavil Koumas a velšská hvězda ve službách Wiganu poslala Niemiho na druhou stranu – 1:1. V poslední minutě ještě zahrozil Wigan, který málem udělal zázračný obrat. Boyce našel zcela nehlídaného Scharnera, který pohotovým však zakončením výtečného Niemiho nepřekvapil. Tento duel tedy skončil celkem nespravedlivým výsledkem 1:1. Ale nutno říci, že nakonec může být Fulham rád alespoň za ten bod!
více informací
Sunderland AFC - Reading 2:1
Branky: 29. Kenwyne Jones, 47. Ross Wallace - 85. Dave Kitson
Velmi zajímavou podívanou nám nabídly dva celky topící se v sestupových vodách, Sunderland a Reading. Podle očekávání se chtěl tým vedený Royem Keanem vrátit ke slušným výkonům z úvodu ročníku, což stvrdil úvodním tlakem, který hosté přerušovali občasnými ofenzivními výpady. Jeden z nich podnikl v 11. minutě po pravé straně Leadbitter, ale báječně ho vychytal Hahnemann. Domácí se nakonec kýženého úspěchu dočkali ve 29. minutě, kdy drahá letní posila Black Cats Kenwyne Jones pěkně levačkou zamířila k bližší tyčce. Sám Jones pak ke konci prvního dějství selhal v jasné gólovce.

I do druhého poločasu vstoupil Sunderland skvěle, tentokrát však i gólem. Dvě minuty po úvodním hvizdu rozvlnil síť za Hahnemannovými zády Wallace. Poté se dařilo domácím eliminovat útočnou sílu Readingu a obranná legie Black Cats kapitulovala až v 84. minutě. Hlavou se prosadil hostující útočník Dave Kitson po centru noční můry Petra Čecha, Stephena Hunta. Posledních pár minut už domácí zvládli udržet jednogólový náskok a tři body tak zůstaly na Stadium of Light.
více informací
Birmingham City - Bolton Wanderers 1:0
Branky: 37. Olivier Kapo
Nováček z Birminghamu přivítal na svém stadionu trápící se Bolton. Ten svou špatnou formu jen potvrdil a vyšel naprázdno i na St. Andrews.

Domácí se na soupeře vrhli s obrovskou vervou, hned během úvodních šesti minut si vypracovali dvě slibné šance. Tu první měl Jerome, ale minul svatyni, kterou i v tomto utkání hájil magický Fin Jaaskelainen. Tu druhou si připravil Larsson, když přešel přes Meitého, ale jeho pokus byl zblokován. Bolton se z drtivého nástupu domácích pořádně otřepal až po 20 minutách díky pár zajímavě rozehraným rohům. Nebezpečný byl hlavně Senegalec Diouf. Nakonec to byl ale přeci jen Birmingham, kdo vstřelil první branku utkání. Postaral se o ní Olivier Kapo a byl to jeho druhý gól v sezoně. Konec poločasu se už v tu dobu chýlil ke konci. Birmingham tak dal důležitý gól do šatny, jak se říká.

A bylo to tu znovu. Bolton zaspal začátek i druhé půle a málem to potrestal Larsson, ještě včas naštěstí pro Bolton přispěchal blok v podobě Samuela. O pár desítek vteřin později vyrobil hrubku Meité a Jerome mohl rozhodnout. Nepovedlo se a Bolton měl stále šanci. Jenže Birmingham nehodlal ponechat něco náhodě a hrozil dále. Larssona nejprve vychytal Jaaskelainen a pak tentýž hráč nastřelil břevno z přímého volného kopu. Aktivní Larsson do třetice po pár minutách načechral z rohu balón na hlavu Djouroua a Meité musel zachraňovat. Bolton už v závěr moc nebezpečný nebyl a domácí si tak už tři body pohlídali.
více informací
Chelsea FC - Blackburn Rovers 0:0
Branky: -
Chelsea tápe! Jasně to potvrdila remíza na Stamford Bridge s Blackburnem. Ne že by snad Rovers byli slabým soupeřem, ale tým, který chce útočit na titul, musí prostě takovéto zápasy vyhrávat. Už po jasné prohře na půdě Aston Villy 0:2 v minulém kole se začínalo spekulovat o tom, že s CFC není něco v pořádku.

Chelsea v úvodních minutách ne a ne najít recept na soupeřovu obranu. Až v 21. minutě uvolnil skvěle Belletti Ševčenka, ten však skórovat nedokázal. O šest minut později se vyznamenal Friedel proti překrásnému half-voleji Essiena. Ke konci první části se ke slovu dostal i Blackburn. Bentley pronikl po pravé straně a pěkně "nalil" na volej Pedersenovi, Čech zasahovat nemusel. Tím skončil první poločas.

V 58. minutě osud přichystal fandům Blues nejprve bouřlivou radost a pak šok. Opět se o vzruch před brankou hostů postaral Juliano Belletti, když odcentroval výborně do vápna a Kalou zavěsil. Hráči Chelsea slavili, když jim ztuhl úsměv na rtech, protože gól nebyl uznán kvůli údajnému postavení střelce mimo hru. Televizní záběry však odhalily, že o ofsajd se rozhodně nejednalo, a gól měl tudíž platit. Tato chyba pravděpodobně zapříčinila zkoprnělost Chelsea ve zbytku utkání. Svěřenci rozčíleného Joseho Mourinha se do pořádné šance dostali až v 86. minutě díky Ševčenkovi, který však znovu zklamal. Neskutečným zákrokem se znovu blýskl Brad Friedel. Kvůli dlouhému ošetřování stopera Rovers Samby sudí nastavil 8 minut a minutu před vypršením nastavení se po rohu Maloudy před brankou Blackburnu utvořil závar, nejprve střílel parádně Joe Cole a vzápětí se ke střele nedostal po sérii odražení ani Kalou a ani Essien, kterému skvěle od nohy vypíchl míč Ooijer.

Utkání tedy skončilo výsledkem 0:0, ačkoliv Chelsea Blackburn viditelně přehrála, na ukazateli skóre se tento fakt nijak nepromítl a to hlavně díky střelecké nemohoucnosti "Ševy". A abyste měli jasnou představu o tom, jak moc byl tento "mač" jednoznačný, nabízím pár statistických záznamů. Střely: 19-6, držení míče 58%-42%.
více informací
Manchester City - Aston Villa 1:0
Branky: 48. Michael Johnson
Manchester City po dvou nezdarech opět zabral a doma porazil Aston Villu. Zápasy Citizens letos zřejmě příliš atraktivní nebudou, v šesti odehraných padlo pouhých sedm branek a hned pět skončilo výsledkem 1:0.

Vstup do utkání měli lepší hosté a po dvou akcích Barryho hlavičkoval vždy nepřesně Mellberg. Na druhé straně zahrával v 17. minutě trestný kop Petrov a po jeho centru byl blízko ke vstřelení branky Vassell. O dvě minuty později našel Elano v pokutovém území Johnsona, jehož tutovku zlikvidoval Carson. Závěrečné minuty první části hry pak patřily Villans. Po Carewově hlavičce uklízel míč do bezpečí Elano, po dlouhém Boumově pasu pak Agbonlahor dokázal obejít Schmeichela, ale v zakončení selhal.

Za neproměněné šance zaplatili hosté tři minuty po změně stran. Ve 48. minutě si Johnsona vyměnil míč s Elanem, prvně jmenovaný se pak zbavil Laursena a přesnou střelou zajistil svému celku vedení - 1:0.

Za hosty mohl o čtyři minuty později kontrovat Carew, jeho hlavička po centru Boumy se ale mezi tři tyče nevešla podobně jako střely Mpenzy na druhé straně. Za Villans následně dvakrát zahrozil Agbonlahor. První pokus odvrátil Corluka, v 60. minutě pak anglický reprezentant do 21 let nedokázal zužitkovat centr Younga. Aston Villa se snažila s utkáním ještě něco udělat, další šance si však už nevytvořila a mohla být ráda, že ještě jednou neinkasovala. Johnsonovu střelu včas zablokoval Gardner, Bianchiho pokus pak zastavil až na brankové čáře Barry.
více informací
Derby County - Newcastle United 1:0
Branky: 39. Kenny Miller
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC541010:413
2.Manchester City64025:212
3.Liverpool FC532011:211
4.Manchester United63214:211
5.Chelsea FC63217:611
6.West Ham United53118:310
7.Everton FC63128:610
8.Blackburn Rovers52305:39
9.Wigan Athletic62227:58
10.Newcastle United52216:48
11.Aston Villa52125:47
12.Middlesbrough FC62137:97
Birmingham City62137:97
14.Sunderland AFC62135:97
15.Portsmouth FC61327:86
16.Fulham FC61239:115
17.Tottenham Hotspur61149:114
18.Reading61143:104
19.Derby County61144:154
20.Bolton Wanderers61057:113

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

WEST HAM UNITED , to je jizda dneska lekce z produktivity pro Middlesbrough

Reagovat
HOST*

tj, letos jedou na pohary

Reagovat
HOST*spurs

vravim to uz dlho. jeho takticka praca je uboha - tottenham po vstreleni golu takticky uplne prepadol ako vzdy. obranna faza je dlhodobo uplne zla, zapasov kedy nedostaneme gol by som za podledne 2 sezony mohol spocitat hadam aj na jednej ruke.nakup benta bol uplne zbytocny, som si isty ze defoe by to dal...

jedina vec za ktoru naozaj nemoze je ze ak 3 utocni idu v podstate sami na brankara a nedaju gol...

myslim, ze klinsman by sa dal ukecat na trenovanie tottenhamu (popripade del bosque, ramos, ten cate, hughes)

skratka tottenham zlyhava podla mojho nazoru takticky a organizacia obrannej fazy je strasna

Reagovat
HOST*nony

uplny suhlas, bent je tam uplne zbytocny viac sanci by mal dostat defoe, na lavicke ho je skoda.

jol by si mal vstupit do seba a odstupit skor ako ho vyhodia, alebo zmenit kompletne herny system. skor ako kupovat zbytocneho benta sa mohol poobzerat po kvalitnejsom obrancovy na lavu stranu...

Reagovat
HOST*nony

sorry obrancovi

Reagovat
HOST*spurs

bale bol super nakup,taktiez kaboul ale za to moze comolli a nie JOL. bent bol krok mimo, nie ze by bol zly ale naco ho na bolo treba? na lavke (skor na tribune) je pekhart + nespokojny defoe.

menit system nieje treba - ja v tej hre system vobec nevidim. je proste len utok a potom cosi akoze obrana, kde ale nefunguje zdvojovanie, vykryvanie priestorov, pozicna hra...

podla mna najvacsia slabina je absencia playmakera, ktory by hru dirigoval (jenas na to nestaci) - mendes mal dostat sancu u nas a nie predat ho do pompey...

Reagovat
HOST*

Maso, Derby hrali jako vymeneni a s Newcastlem zahrali skvele, jako by komplet vymenili tym.

Reagovat
HOST*lisbee

SUNDERLAND AFC....FOREWER .doufam ze jim to vydrží a kluici nesestoupí ..po tretí za pet let ...sou dobří a jejich trener nejlepší ...jinak DERBY COUNTY se taky konečne ukazali ...MANCHESTER zase haluz jak ma být ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele