Premier League - souhrn 35. kola

27.04.2013, 15:42, aktualizováno 29.04.2013, 22:56
Komentáře a souhrny
Aston Villa roznesla Sunderland a výrazně si pomohla v boji o záchranu. Manchester City udolal West Ham, v boji o Ligu mistrů zaváhal Tottenham. Arsenal remizoval s Manchesterem United, Chelsea si naopak poradila se Swansea. Liverpool zesměšnil Newcastle, tři body mají Everton a Stoke...

Aston Villa - Sunderland AFC 6:1

29.04.2013 21:00

Góly: 31. Ron Vlaar, 38. Andreas Weimann, 55. Christian Benteke, 60. Christian Benteke, 72. Christian Benteke, 89. Gabriel Agbonlahor - 33. Danny Rose

Měření schopností dvou pánů, kteří se svého času jako aktivní hráči tak akorát minuli v Celtiku, dopadlo nadmíru jasně ve prospěch Paula Lamberta. Jeho Aston Villa především díky dalšímu famóznímu představení Bentekeho Sunderland zválcovala bez větších pochyb a Paolo Di Canio takto po dvou báječných výhrách hodně rychle procitnul ze snu...

Lépe, ne tak nervózně odstartovali hosté ze severovýchodu Anglie, kteří se také poměrně brzy mohli ujmout vedení. Guzan totiž nedobře vyhodnotil situaci ze sedmé minuty, proti Johnsonovi v nulovém úhlu už pak ale stáli hned dva fotbalisté ve vínovém - žádná zásadní újma tedy zatím na pořadu dne nebyla.

Manažer Villans Paul Lambert dnes opomenul vlastně všechny konstruktivní záložníky (N’Zogbia, Bannan, Ireland), které má k dispozici, a jediného schopného rozehrávače (Westwooda) ze středové trojky nechal hrát vůbec nejníže. Což papírově doopravdy neměl být tah vedoucí k takovému koncertu.

Veškerá ofenzivní snaha takto závisela na tradičním útočném trojzubci, jehož podstatná část Benteke-Agbonlahor se navíc k životu poprvé nadechla až ve 26. minutě. Hned to ale stálo za to. Benteke vrátil kolegovi narážečku akorát na osu hřiště, přímo před Mignoleta, a Agbonlahorovi stačilo píchnout do balonu jenom o chlup lépe - aby nakonec o pár milimetrů neminul pravou tyč.

První šťastlivec z domácího výběru tak nakonec musel být zcela netradiční, rovnou premiérový. K ojedinělé ráně se po odrazu Westwoodovy střely odhodlal kapitán Ron Vlaar a projektil se mu vskutku vyvedl - stal se gólovým, i za přispění spícího Mignoleta.

Sunderland nicméně okamžitě odpověděl, a to snad s ještě větší parádou. Na nebojácný výlet se vydal Rose, po cestě si narazil se dvěma spoluhráči a pak famózně zacílil ke vzdálenější tyči, aby se stal dalším debutujícím střelcem u svého současného zaměstnavatele. Výborná individuální a kolektivní akce zároveň.

Villa Park byl dnes obecně nakloněn krásným fotbalovým akcím, a proto - i když se jich nenarodilo úplně mnoho - pořád bylo co sledovat. Rovněž třetí gólová situace byla koneckonců učiněnou lahůdkou. Lowton napravo využil oceánu volného prostoru k rozjetí protiútoku, pak si všiml stejné Weimannovy výhody na straně levé, takže rakouskému forvardovi lehce přehodil míč do běhu a Mignolet byl už podruhé v rozpacích - Weimann zachoval chladnou hlavu, 2:1.

To bylo z prvního poločasu zhruba všechno, po přestávce se ale pokračovalo v podobném stylu; třebaže v pořadí čtvrtá branka už z výstavních nebyla. Mignolet se v 55. minutě vybičoval k solidní reakci na zásadně tečovanou Agbonlahorovu ránu, s Bentekeho snadnou dorážkou už ale nemohl nadělat zhola nic. O ofsajdu přitom nemohla být řeč; je tedy otázkou, proč obávaného Belgičana neměl na starosti ani jeden ze stoperů.

A velmi podobná diskuze se vlastně dala vést i za chvíli. Tentokrát Cuéllar jaksi dopředu vzdal vzdušný souboj s dominantním Bentekem, a ten tedy těsně před završením hodiny hry poslal Villu svou hlavičkou z rohu již do třígólového trháku.

O charakteru výsledku se tím pádem zdálo být rozhodnuto a definitivu mu nasadil v 70. minutě Sessegnon. Ten byl v souboji se Syllou příliš pozdě, zadupl soupeři chodidlo a okamžitě uviděl červenou kartu. Pak už akorát scházelo, aby Benteke díky šťastnému odrazu dostal možnost završit hattrick, čili konkrétně z nevýhodného úhlu prostřelit špatně postaveného Mignoleta (což se stalo hned tři minuty poté), a bylo vskutku hotovo.

V 88. minutě ještě Vaughanovu zoufalou zpětnou přihrávku v rychlosti přebral Agbonlahor, vyhnul se Mignoletovi a přidal šestý gól - to už byla jenom taková třešnička, která akorát dále zhoršila brankářův průměr obdržených branek na zápas.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 1:1

28.04.2013 17:00

Góly: 2. Theo Walcott - 44. Robin van Persie (pen.)

Arsenal podruhé v řadě před domácími fanoušky nevyhrál a zkomplikoval si cestu do Ligy mistrů na příští rok. Po remíze s Evertonem ztratil dva body i v duelu s čerstvým mistrem Manchesterem United a nechali si od Chelsea vzít třetí místo. Při vítězství Tottenhamu ve své dohrávce navíc spadnou i z toho čtvrtého.

Utkání začalo přitom pro Arsenal dokonale a podíl na tom měl i Tomáš Rosický. Malý Mozart už po dvou minutách hry narýsoval krásný kolmý pas Theo Walcottovi, který využil těsné ofsajdové výhody a po chvíli postupování na bránu propálil De Geu - 1:0. Záhy měl šanci na zvýšení Santi Cazorla, kteréhož ránu už však David De Gea skvěle kryl.

Hlušší pasáž skončila až v závěru dějství, kdy se naopak taktovky chopili šampioni z Manchesteru United. Brankou skončila až druhá akce, tu první sebral dobře postavený brankář Szczesny. Protiúkol dovedl míč k Nanimu, ten jej odcentroval na hranici malého vápna a Robin van Persie hlavičkou zakončil přesně tam, kde Polák stál.

Až o necelých pět minut později se mohl radovat. Bacary Sagna jej v šestnáctce zfauloval a sám poškozený Nizozemec se chopil zodpovědnosti. Pokutový kop bez potíží proměnil a bez radosti sbíral gratulace svých šťastných spoluhráčů vyrovnání stavu - 1:1.

Gól do šatny Arsenal nepoložil a krátce po návratu na hřiště mohli jít znovu do vedení. Rosický vybojoval míč pro Arsenal a vyrazil do protiútoku. Do hry pak zapojil Ramseyho, který mu míč vrátil a Rosický ze své pravačky vyslal nebezpečnou střelu. Nicméně tato střela skončila asi metr a půl vedle levé tyče.

Atraktivita utkání vygradovala okolo šedesáté minuty. Gól na hlavě měl nejprve Wayne Rooney, zanedlouho mohl dát vedení domácím Tomáš Rosický. Anglického forvarda nicméně skvěle vychytal Szczesny, Rosickému pak sebral radost blokující protihráč. Branky už se ale diváci na Emirates Stadium nedočkali, v závěru ještě nebezpečně pálil Cazorla, se jehož ranou si De Gea poradil. Na sklonku duelu pak mohl rozhodnout Giggs, jenže i jeho pokus neskončil v síti kvůli teči obránců.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Swansea City 2:0

28.04.2013 16:00

Góly: 43. Oscar, 45+2. Frank Lampard (pen.)

Povinné tři body v kapse a jde se dál. Chelsea díky drtivému závěru prvního poločasu porazila houževnatou Swansea 2:0, unikla před vzájemným zápasem Tottenhamu o tři body a alespoň do večera bude třetí. Hrdinou utkání se stal Frank Lampard, který sice nezačal v základní sestavě, ale přesto na první gól Oscara nahrál a druhý z penalty sám dal.

Zápas číslo 400 za Chelsea v Premier League, zápas číslo 800 v rámci celé kariéry ve všech soutěžích. Jubilejní klání Frank Lampard oslavil parádně. Naskočil do něj až po zranění Ramirese ve čtyřiadvacáté minutě, což mu ovšem nezabránilo k dvousté první brance v dresu Blues. K vyrovnání rekordu Bobbyho Tamblinga mu tak schází jediný zásah, rekord Andyho Cola v počtu týmů Premier League (oba 38), proti nimž se prosadil, však vyrovnal už dnes.

První poločas to bylo většinu času pořádná nuda. Chelsea sice držela prakticky pořád míč na kopačkách, jenže do šancí se nedostávala. S výjimkou velkého závaru před brankou, po němž shodně vleže zakončovali Oscar a Demba Ba, bylo něco zajímavého k vidění až v posledních pěti minutách úvodního dějství.

Načal to aktivní Frank Lampard, jehož rána zpoza vápna donutila Vorma ke skoku a vyražení na roh. Z něj pak velkou šanci nevyužil hlavičkující Cahill. O dvě minuty později Terry vystihl rozehrávku hostí, dvakrát si vyměnil míč s Lampardem, záložník posunul míč do vápna na Oscara, jenž svým teprve třetím gólem v Premier League otevřel skóre - 1:0.

Strhující závěr vyvrcholil v nastaveném čase, kdy tentokráte zakombinovalo hvězdné duo Mata, Hazard a prvně jmenovaný po kličce dvěma hráčům upadl. Vinou byl faul Brittona a sudí Clattenburg tak ukázal na puntík. Míč si postavil dvorní exekutor Frank Lampard, jenž dělovou ránou nedal Vormovi šanci na úspěch, ač směr vystihl - 2:0.

Druhý poločas však bohužel na závěr prvního nenavázal; spíše na celý průběh před jeho koncovkou. Nuda to sice nebyla, nicméně žádná hitparáda opravdu také ne. Ostatně při zápasové porci Chelsea se není čemu divit, že druhé dějství odehráli "tak akorát" a bez větší námahy. Ostatně Petr Čech si musel poradit jen se dvěma nebezpečnými střelami, Rangelovu i Dyerovu pak v pohodě zneškodnil a připsal si další čisté konto.

Svěřenci Rafaela Beníteze se nikam nehnali a hlídali si především zadní vrátka. Z jejich aktivity vyplynulo několik příležitostí, jako například dvě střely Demby Ba, z nichž ta první měla po Hazardově pasu gólové parametry. Stejně tak dva pokusy Juana Maty, který výsledek ještě zkrášlit, ale vždy mu kousíček chyběl.

Více informací k zápasu

Reading FC - Queens Park Rangers 0:0

28.04.2013 14:30

Góly: -

Dlouho očekávané se tři kola před koncem sezóny stalo skutečností a vzájemná bodová dělba posílá Royals i Queen's Park Rangers minimálně na rok o patro níže. Vyřešit tak zbývá poslední sestupovou hádanku...

Londýnský celek nezačal, i přes posměšky domácích fandů (kvůli mohutným investicím, které vyšly kompletně vniveč), vůbec špatně a dokonce se mohl hned několikrát ujmout vedení, ovšem Jenas pálil zpoza vápna vysoko nad branku, zatímco Granero z volného přímého kopu orazítkoval pouze břevno domácí svatyně! Do třetice měl velkou možnost Bothroyd, avšak do prostoru tří tyčí nezamířil.

Čerstvý nováček tahal po celé první dějství za kratší konec a prakticky nebyl pro soupeřovu branku nebezpečný, výjimka přišla až těsně před odchodem na přestávku, kdy pozornost Greena vyzkoušel z dálky střílející McAnuff. Ještě předtím měl sice dobrou šanci Pogrebňak, jeho pokus ale zastavil pohotový Bosingwa a z nadějně vyhlížející akce tak nic nebezpečného nevzešlo.

Tempo hry se po obrátce přece jen zvýšilo a rozhodně se bylo na co koukat. McAnuff oslovil ruského kanonýra, tomu se však nepodařilo nalézt prostor ohraničený třemi tyčemi. Pogrebňak tak asi nejlépe dokumentoval rozpoložení RFC, kterému se už deset (!) zápasů nepodařilo naplno bodovat a není se tak čemu divit, že se po loňských oslavách pakuje zpátky do League Championship. Alespoň malou náplast mohli domácím přinést střídající Le Fondre a Morrison, druhý jmenovaný však hlavou na Greena recept nenašel! Těsně před koncem neuspěl pro změnu Bothroyd.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Liverpool FC 0:6

27.04.2013 18:30

Góly: 3. Daniel Agger, 17. Jordan Henderson, 54. Daniel Sturridge, 60. Daniel Sturridge, 74. Fabio Borini, 76. Jordan Henderson

Newcastle po potupné porážce 0:3 v derby se Sunderlandem sliboval domácím fanouškům nápravu. Místo toho v utkání s Liverpoolem předvedl ostudný výkon, směšný logicky především vzadu, a porážkou 0:6 si nejen významně řekli o zapojení do bojů o holé udržení, ale zaznamenali nejhorší výprask od roku 1925.

Liverpoolu, zdá se, neúčast "kanibala Holandska i Anglie" Luise Suáreze prospěla. Na hrotu nastoupil dnes dvougólový Daniel Sturridge, pod nímž úžasně fungoval Brazilec Coutinho i další hráč se dvěma přesnými zásahy Henderson. Představení Reds pak přesně charakterizovala slova manažera Rodgerse po utkání: Brilliant and clinical.

Obrovský debakl načal už ve třetí minutě stoper Daniel Agger, jenž se prosadil po centru Stevena Gerrarda, když mohl hlavičkovat mezi penaltou a malým vápnem úplně sám. Tehdy defenziva Magpies selhala poprvé a nastolila metr celého duelu. Už za čtvrt hodiny našel krásným pasem Coutinho Sturridge, ten prošel obranou bez námahy jako nůž máslem, před prázdnou bránu předal Hendersonovi a bylo to 2:0.

Třetího gólu se fanoušci Reds dočkali až po přestávce. Coutinho se předvedl jako ryzí Brazilec, z hráčů Newcastlu udělal strašáky a opět narýsoval krásný pas Sturridgovi. Mladý Angličan tentokrát zakončil sám a ranou pod břevno zvýšil vedení Liverpoolu na 3:0. Směšnost obrany černobílých charakterizovala akce před čtvrtou brankou. Henderson přebral centr ze středu pole u vápna, posunul jej volnému Sturridgovi, jenž druhým gólem v zápasu potupil domácí celkově počtvrté. Při zakončení mohl klidně couvat se zavřenýma očima, beci Magpies nejevili o jeho hru zájem.

Číslo pět si na svědomí vzal Fabio Borini. Italský forvard se po zranění vrátil na hřiště ze střídačky a po minutě na hrací ploše už skóroval. Downing si ve vápně pohrál s Haidarou, zpětným pasem vrátil na Boriniho a Eliott mohl opět svým spoluhráčům spílat. Poslední zářez už si neužil vyloučený Debuchy, který po dvou hloupých zákrocích (hypnutí do Sturridge v přerušené hře a bláznivý skok do Coutinha) mazal z placu. Propásl tak centr z přímého kopu, jenž z nohy Hendersona zaplul za zadní tyč - 0:6.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 2:2

27.04.2013 16:00

Góly: 11. Emmerson Boyce, 49. Callum McManaman - 9. Gareth Bale, 89. Emmerson Boyce (vl.)

Blízko velmi cennému "doublu" byl dnes Wigan. Ten už na podzim zaskočil Tottenham na White Hart Lane a tentokrát na svém hřišti vedl o gól až do 87. minuty. Pak si vlastní branku vstřelil Emmerson Boyce a opět Latics značně zkomplikoval honbu za záchranou. Spokojeni jinak samozřejmě nejsou ani Spurs, kteří rovněž potřebují v rámci boje o Ligu mistrů sbírat přesvědčivější výsledky.

Pokud má vlastní gól nešťastná specifika zakořeněná už ve své podstatě, Wigan dneska na bizarní bázi inkasoval také na první pokus. Figueroa po devíti minutách lajdáckou malou domů snad inspiroval Roblese k podobně mizerné snaze odvrátit rodící se nebezpečí, a tak Gareth Bale jenom šikovně nastavil kopačku a mohl jít oslavovat svůj 24. zářez v sezoně.

Atleti se nicméně nenechali snadno odbýt a zareagovali již po třech minutách - Boyce tehdy cílevědomou hlavičkou navázal na rohový kop Shauna Maloneyho. Od té doby se až do přestávky odvíjela zcela vyrovnaná bitva; vyrovnaná také v ohledu na zranění. Figuerovo nucené odstoupení totiž ještě před obrátkou vyrovnal Dempseyho předčasný odchod. Co se šancí týče, Koné po výtečném průniku Gómeze těsně přestřelil a příliš vysoko mířil také na druhé straně Bale.

Po změně stran vykazoval mnohem větší hlad domácí Wigan, jehož napadání i skluzování nabíralo na intenzitě. A odměna se dostavila takřka okamžitě. McManaman po čtyřech minutách od restartu přebral Koného přihrávku, ultrajemnou kličkou se vyhnul Naughtonovi a potom nedal Llorisovi nejmenší šanci. Tottenham se mezitím i posléze dosti trápil; Bale tentokrát neposkytoval klasický drajv a nápad, Defoe se stával čím dál izolovanějším.

Arouna Koné navíc po proskočení kolem Dawsona mohl v závěru utkání rozhodnout, kdyby si nevylámal zuby na pohotovém Llorisovi. Místo toho se tedy dostavilo poněkud kruté srovnání, které přinesl Emmerson Boyce vinou Baleova promáchnutí při Huddlestoneově standardce.

Více informací k zápasu

Stoke City - Norwich City 1:0

27.04.2013 16:00

Góly: 46. Charlie Adam

Jak se dalo očekávat, ve Stoke-on-Trent se žádné gólové hody nekonaly. Domácí si vystačili s jediným zásahem Charlieho Adama, aby se dál ani nemuseli moc strachovat. Norwich teď svou pozornost obrací zejména ke dvěma zbývajícím domácím duelům; Potters jsou prakticky zachráněni.

Velenudná zahajovací část se odehrála na Britannii Stadium. Jerome po rohu akorát trefil spoluhráče N’Zonziho, což byla bohužel ve 23. minutě dosud největší šance zápasu; jinak obě mužstva raději dostávala pověsti nikterak ofenzivních a lehkonohých souborů.

Větší pozornost ve zbytku úvodní části poutaly spíše hloupé zákroky N’Zonziho a Holta na druhé straně, které za určité konstelace hvězd mohly být trestány červeným kartonkem, než nějaké ofenzivní výpady. A nejhlasitěji se tleskalo na počest nedávno zesnulého bývalého hráče Stoke City, Paula Warea.

Hned po změně stran se ale dalo aplaudovat také povedené fotbalové akci; a rovnou gólové akci. Dlouhý nákop sklepl do vápna věžovitý Peter Crouch a tamějšího náhlého zmatku s chutí a velkým odhodláním využil Charlie Adam - 47. minuta, 1:0. Norwich se mezitím nepřestával v ofenzívě trápit na každém kroku; prosadit se nedokázal kombinačně ani centry ze stran.

Naopak ještě po hodině hry čelil protiútoku Potters 3 na 1, respektive spíš tři na nikoho. Spaseni tehdy Kanárci byli akorát hrozivým promáchnutím Petera Crouche po pohodlné nabídce od Adama. I když "spaseni" - sami se už v závěru na nic moc nezmohli, takže by prohráli tak jako tak. Pořád bylo reálnější skóre 2:0 než 1:1, vždyť ještě v 84. minutě Bunna notně poděsil N’Zonzi.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Bromwich Albion 0:3

27.04.2013 16:00

Góly: 6. Marc-Antoine Fortuné, 67. Romelu Lukaku, 77. Shane Long

Na zápas o čtyřech červených kartách Premier League stále čeká, dnešní střetnutí Southamptonu s West Bromwichem k němu každopádně nemělo daleko. Na vyloučení nakonec "vyhráli" Saints 2:1, to důležitější skóre ale hovoří jednoznačně drozdí řečí. Lukaku si připsal další dva "kanadské body" a přispěl k hladkému vítězství Baggies v poměru 3:0...

Tohle utkání nemělo mít výrazný vliv na tabulku - a také ve výsledku nemá -, přesto publikum stoprocentně muselo potěšit. A pamatovat na tohle klání jistě bude také sudí Roberto Madley, jenž prožil vskutku vzrušující debut v Premier League. Ale nejprve pěkně popořadě. Úvodní šanci duelu měl na svědomí dnes znovu stěží hlídatelný Romelu Lukaku; v sólovém úniku jej ale vychytal Boruc. Belgický dlouhán tím pádem musel stvořit první branku zápasu až prostřednictvím Fortuného. Tomu sklepl míč po rohu ze šesté minuty a Fortuné se záhy natřikrát přeci jen prosadil.

Southampton zareagoval menší šancí Jaye Rodrigueze, který se natáhl po centru Lamberta a odhlavičkoval ho mimo vymezený prostor. Daleko větší příležitost k vyrovnání měl později na kopačce bek Clyne, když se dostal k nepovedenému centru Lamberta. Foster byl však na správném místě, stejně jako chvíli nato Boruc, jenž si dnes dlouho dělal z frustrování Lukakua vrchní zábavu.

Té Belgičan učinil přítrž teprve s příchodem 67. minuty, jakmile zužitkoval pěknou kolmici Fortuného. A v tu chvíli to začalo. Ramírez byl zjevně frustrován skutečností, že jeho tým směřuje za zavržením šestizápasové šňůry bez porážky, a tak loktem prohrábl obličej Shanea Longa. To si vyžádalo rozzuřenou reakci Fortuného, který přetáhl Ramíreze po hlavě, pročež šli předčasně pod sprchy oba fotbalisté. A v pořadí třetí červenou kartu si potom vysloužil ještě Danny Fox za svůj obounohý výpad na Reida již za stavu 0:3, o který se laskavě postaral Long za asistence Lukakua.

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC 1:0

27.04.2013 16:00

Góly: 16. Steven Pienaar

Everton dokázal díky gólu Stevena Pienaara porazit nejtěsnějším rozdílem Fulham a nadále se tak drží stébla naděje na evropské poháry, na něž nyní ztrácí tři body. Londýnský celek dohraje sezonu v klidném středu tabulky.

Přestože na první pohled nebylo na dnešním utkání nic zvláštního, vzduch nad Goodison Parkem se přece jen zachvíval lehkou nervozitou - je totiž možné, že toto vítězství bylo jedním z posledních v důležité éře klubu, která by se mohla co nevidět stát minulostí. V létě totiž končí stávající kontrakt dlouhodobému manažerovi Davidu Moyesovi.

Letošní sezona přitom Toffees zatím vychází - stále mají šanci na Evropu a vypadá to, že jsou na dobré cestě stát se pro tento rok vládci Merseyside. Dnešní zápas provázela také slušná dávka nostalgie - před padesáti lety si Everton právě v zápase s Fulhamem zajistil jeden ze svých devíti prvoligových titulů, a pět přeživších z tehdejšího týmu Harryho Cattericka sedělo v ochozech Goodisonu i dnes. Sám Moyes přitom slavil jiné půlstoletí - přesně tolikáté narozeniny totiž oslavil tento čtvrtek.

I přes panující nejistotu to však stále více vypadá, že skotský manažer zůstane v modré části Liverpoolu i nadále: "Nynějším cílem pro mě i klub je pokračovat v tom, čeho jsme dosud dokázali," potvrdil. Toho není zrovna málo, a podílel se na tom i jeden z nejpevnějších záchytných bodů současné sestavy, jehož přínos viděli diváci v plné šíři i dnes.

Séamus Coleman není prototypem hvězdného fotbalisty, ale jeho vitalita, zarputilost a elán jsou vítanými ingrediencemi do Moyesova úspěšného koktejlu. Obránci soupeře se většinou soustředí na nebezpečí pocházející od útočných výpadů levého beka Leightona Baines, ale dnešní gólová situace ukázala, že i jeho kolega na pravé straně dokáže velké věci - Coleman převzal míč po pěkné kombinaci Osmana s Mirallasem a poslal jej do střelecké pozice Pienaarovi, který se už nemýlil.

Everton mohl jít do vedení ještě dříve, ale hostující gólman Mark Schwarzer si s Fellainiho hlavičkou po Mirallasově rohu poradil na brankové čáře. Mirallas byl vůbec téměř u všeho důležitého, jak se ukázalo i už za stavu 1:0, kdy zakončoval svoje sólo volejem, jenž donutil australského veterána k dalšímu zásahu. Neuspěl ani Fellaini, kterého přitom Baines úžasným pasem vyslal do jasné loženky, ani Barkley, jemuž šanci na první gól v modrém dresu zhatil opět Schwarzer.

Fulham hrál od začátku poměrně zakřiknutě a Dimitar Berbatov nevydržel na hřišti ani půlhodinu; diváci si ho všimli snad jen v okamžiku, kdy se rozkřikl na s přihrávkou otálejícího Kacaniklice poté, co se díky jeho váhání dostal do ofsajdového postavení. Londýňanům se ve skutečnosti bez své největší hvězdy hrálo lépe; Bulharův náhradník Mladen Petrić dokonce málem vyrovnával, když v pádu téměř dosáhl na střílený pas Kierana Richardsona.

Srovnat skóre se mohlo povést i Urby Emanuelsonovi, který však pálil po Kacaniklicově pasu příliš vysoko - že se to nakonec nepovedlo a Fulham neuspěl, to však nemohlo překvapit takřka nikoho. Goodison Park je pro londýnský klub doslova zakletý, prohrál tu už podvacáté (!) v řadě a poslední bod za remízu si připsal v roce 1959 - daleko před Catterickem, natož Moyesem..

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United 2:1

27.04.2013 13:45

Góly: 28. Sergio Agüero, 83. Yaya Touré - 90+4. Andrew Carroll

Dokonalá ilustrace toho, proč právě končí pro Citizens tolik frustrující ročník. Nezaujatý fanoušek prostě musel mít celou dobu dojem, že je ManCity lepší, že dominuje - a přesto se tenhle fakt zkrátka nedařilo promítnout na ukazatel skóre. Ani po Tourého zásahu v 83. minutě na 2:0 to nebylo ono, což se projevilo alespoň pozdní ztrátou čistého konta...

Etihad Stadium ani nebyl vyprodaný, což můžeme mít za další indikátor modré frustrace, a nutno říct, že v úvodních pasážích ani moc nebylo čemu přihlížet. Dokud Yaya Touré, Nasri a Silva nepředvedli parádní hbitou kombinaci, aby v 28. minutě připravili hladkou trefu Agüerovi, neudálo se prakticky nic, co by stálo za řeč - což platilo také o zbytku prvního poločasu. Ten zvládla jakž takž vyplnit akorát Nasriho rána ze střední vzdálenosti a především Zabaletova nebezpečná dorážka.

Do druhého dějství už nastoupil přeci jen bystřejší, nabuzenější domácí mančaft. Probudil se dosud spící Tévez, Nasri jednou zajímavě protahoval Jaaskelainena a po 71 minutách dokonce ten samý Francouz netrefil odkrytou klec, když křečovitě upřednostňoval silnější pravačku namísto výhodnější levačky.

O výhře Citizens tím pádem rozhodl až stylový Yaya Touré se svým krouceným projektilem z 20 metrů; potom Blues nerozhodila ani další z hrubek letos mimořádně nejistého Joea Harta, který nechal propadnout za svá záda jednoznačně chytatelný Carrollův pokus.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United35274479:3685
2.Manchester City34218561:3171
3.Chelsea FC34198768:3565
4.Arsenal FC351810766:3664
5.Tottenham Hotspur34188860:4362
6.Everton FC351514652:3859
7.Liverpool FC351412967:4254
8.West Bromwich Albion341461446:4448
9.Swansea City3410121243:4442
10.West Ham United351191541:4942
11.Fulham FC3510101544:5340
12.Stoke City359131331:4140
13.Southampton FC359121447:5739
14.Norwich City358141333:5438
15.Sunderland AFC359101639:5137
16.Aston Villa359101642:6437
17.Newcastle United351071843:6637
18.Wigan Athletic34881839:6232
19.Queen's Park Rangers354131829:5625
20.Reading FC355102037:6525

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1226)

Přidat komentář
niflheim

City pěkné góly, to se jim musí nechat.

Reagovat
Aldeano

Od Carrolla sice pumelice, ale Hart tradiční anglická "jistota"

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya jeden z najlepších stredových záložníkov na svete a v Anglicku najlepší !

Reagovat
blaugrana

Bodaj by nie, keď dostal barcelónsku školu.

Reagovat
kiwwi

Hart je tuto sezonu jak namesacny prisam fakt...David ho predcil o parnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

O tom nemůže bejt pochyb ale no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když pominu to, že "o parník" je zcela zřejmý nesmysl, vzhledem k tomu, že ani De Gea se nevyhnul zaváháním, tak se hlavně usmívám nad tím, jak si kolega nikdy neopomene přihřát polívku nad hráčem konkurenta

Reagovat
fantomas

Ok, to potom jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Parník mi přijde trochu přehnaný, ale De Gea letos určitě lepší byl, o tom žádná :-)

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Čech předčil de Geu o parník, o tom taky není pochyb, protože narozdíl od de Gey jsem u Čecha nezaznamenal v PL žádný kiks, a to jsem viděl všechny zápasy Chelsea kromě 3-4, a měl desítky vynikajících zákroků které jenom podtrhli fakt, že kromě Buffona a Neuera(?, nejspíš) nemá letos konkurenci

Reagovat
fenixLFC

u neuera je v tejto sezone tak tretina golov po jeho chybe

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ttj, já ho nemám nasledováného tak u něj hodnotím podle čísel

Reagovat
blaugrana

Vidič nemaá nagelované vlasy.

Reagovat
Aldeano

*Vidič nemá vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick de Koster (agent Kevina De Bruyna) tvrdí, že se Chelsea pokouší získat útočníka Roberta Lewandowského.

Reagovat
fantomas

No, tak doufám, že Hughtonovi po tom dnešnim výkonu secvakne, vysere se konečně na toho bídáka Holta a začne to zase hrát normálně s Hoolahanem (a Pilkingtonem) v základu. Tohleto klasický 4-4-2 je příšerně příšerný.

Reagovat
Nikikrew

No tak pre Spuds je to strata. Zajtra treba vyhrat na Man. Utd. a malo by byt uz dobre

Reagovat
hefy

Každopádně dneska po šesti letech dal za Wigan gol odchovanec.

Callum.

Reagovat
smazaný uživatel

Wimbledon zachranenej, Stoke zachraneni, Doncaster vyhral, Bolton ma vse ve svych rukou = parada

Reagovat
smazaný uživatel

obávam sa že ten Boyceov vlastňák môže Wigan na konci sezóny ešte veľmi mrzieť

Reagovat
hefy

Tak to vypadá, že si to s Villou rozdáme v poslední kole a bytí a nebytí. Snad DW zas zažije takovou euforii.

http://www.youtube.com/watch?v=SM3PgnjL4xI

Reagovat
Chazy

To by ještě bylo štěstí, kdyby to tak bylo.

Reagovat
hefy

Vidim to docela realisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol neskutocny zapas

Reagovat
Chazy

Sestup Wiganu, prohra Wiganu ve finále FA Cupu, nepostup Columbusu do PO o bod...

Když se to takle sejde, tak fakt supr

Reagovat
Honza Matoušek

Wild nesmí vypadnout

Reagovat
Chazy

Je mi jedno, kdo z těch dvou

Reagovat
Aldeano

Tak když fandíš Wiganu a kabátům, tak se zklamání dá očekávat..

Reagovat
Chazy

Njn, kompenzuje mi to NFL a MLB

Reagovat
Zaschrona

Vypadnuti s Wiganem z FA Cupu, kdyz cesta do finale je prakticky volna

+ v lize jako tradicne na prvnim nepostupovem miste do Evropy

+ Celtics dostanou sweep od Knicks

Kdyz se to sejde, byva to hnusny, no..

Reagovat
Chazy

Aspoň že už je jaro no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Takže musíme vyhrát, pokud máme mít alespoň teoretickou šanci předběhnout Everton. Ty dvě remízy 0:0 pořád děsně štvou.

Reagovat
Zaschrona

No, tak pokud vyhrajeme derby, tak ta Evropa klidne muze byt porad jeste hratelna, co je paradoxni, tak asi pres Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

tomu fakt neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Európa. Ja, že myslíš LM.

Reagovat
tomasinho

Ani tak před Chelsea nepůjdou prostě. Však po zítřku můžou mít ztrátu 6 bodů + o zápas více.

Reagovat
Zaschrona

Chelsea ma jednoznacne nejtezsi los a hlavne s ni jeste mame vzajemnej zapas. S trochou stesti na vysledky to porad realne byt muze, klicove ale je, aby Everton konecne vyhral derby, jinak jakekoliv sance jsou absolutne nulove.

Reagovat
tomasinho

Což nevyhraje, takže ty šance nulové jsou. Jako promiň, ale na Anfieldu a Stamford Bridge nevyhrajete, oba zápasy fakt ne.

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to poprve v historii, co by Everton pod Moyesem tesne pred vrcholem nezklamal, navic za vse hovori i ta bidna statistika, kdy jsme nikdy pod nim nevyhrali venku s MUFC, AFC, LFC a CFC.

Nicmene, pokud EFC zvladne vyhrat derby, nadeje na Evropu jeste neumira, verim, ze je to realne. A zaroven bychom tim potvrdili pozici nejlepsiho klubu na Merseyside.

Reagovat
tomasinho

Už jsem ti říkal, ať na to zapomeneš, stačila krádež v Goodisonu a stačí to, že budete zřejmě podruhé před náma.

Reagovat
Zaschrona

Tak to neni nic moc k chlubeni, zadna trofej pro nejlepsi tym v Liverpoolu se nedava, dulezite je jen vyhrat derby. A snad se to podari, modrej tym na to ma. Minule to byl zapas prakticky EFC vs Suarez a kdyz ted bude chybet, tak nasemu tymu verim.

Reagovat
fenixLFC

tak u nas nevyhraval ani united a tento rok vyhral..ked rodgers dosere aj poslednu istotu a to ze everton u nas este nevyhral tak u mna strasne klesne

Reagovat
Zaschrona

LM uz ne, tam to chtelo udrzet zapas proti Spurs.

A stejne jak uz jsem na zacatku sezony rikal - ty 2 nejvic ukradle body od rozhodcich pri zapase s Newcastelem proste a konci chybet budou..

Reagovat
Miguel19

Jakože bychom skončili 6.?

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to fajn, stejne mate EL pro pristi rok uz skoro jistou, protoze ji letos vyhrajete. A 8, pripadne diky fair play 9 tymu Anglie v Evrope by se mi libilo..

Reagovat
Miguel19

Jděte si do EL místo Arsenalu. Těm rok bez pohárů prospěje..

Reagovat
Zaschrona

Teoreticky by to pres ne jeste jit mohlo, ale krome zitrejsi ocekavane prohry s United nic min nez 7 bodu se cekat neda, to by musel Arsenal uplne zkolabovat.. A to i kdybychom vyhrali derby a porazili WHU a vas, tak to je bez sance..

Reagovat
Miguel19

Já bych to s tou zítřejší prohrou tak jasně neviděl, bohužel..

Reagovat
Zaschrona

Ja bych veril tomu, ze jeste pujdou tvrde po tom utoku na rekordni pocet bodu, jasne to nebude, ale verim tomu, ze by to meli zvladnout..

Reagovat
vitasrp

Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tom poslednim zavaru se mi malem zastavilo srdicko Po golu na 2:2 jsem cekal, ze to 5pur2 jeste otoci, kdyz to tak Wigan otevrel... Pokud zitra dame Man United, tak jsme jednou nohou v LM

Reagovat
cristiano.K.

pokud se Wigan zachrání,tak Martinéz udělal životní nákup v podobě Koneho. Už to měli ukopat,je to hrozná škoda. Villa snad neporazí kočky.

Reagovat
Zaschrona

A ten Barkley dneska opet skvely, stejne tak Coleman vyborny vykon. Novy RB neni ani nahodou potreba, stejne jako ne nejaka silene draha nahrada za Fellainiho/Cahilla/Osmana na AM. Jen kdyby tak ted v tymu byl nekdo, komu se da rikat utocnik..

Reagovat
Chazy

Kdo krom mě přemejšlel, jakýho Barkleyho myslí?

Reagovat
Zaschrona

Hele, ja mam podobnej problem taky obcas, on se v kruzich NBA dlouho pohybuje taky jeden jeho jmenovec..

Reagovat
vitasrp

Fláknu to i sem..

Jinak Wigan na mě svým výkonem hodně zapůsobil, to se zase musí nechat.

Připraveni byli naprosto neskutečně, měli zcela jasný herní plán, kterého se 88 minut bezchybně drželi.

Dovolím si tvrdit, že to nebylo od Wiganu klasický představení - často se totiž snaží soupeře kombinačně přehrát a zápasu dominovat. Problém ale nastává ve chvíli, kdy ztratí lacině míč, obrana je otevřená a soupeř může pádit do rychlých brejků. Ve spojení se špatným zakončením pak Wigan ztrácí body.

Ale dneska? Ta obrana byla precizní. Martinez hráče připravil perfektně, vůbec od nich nechtěl vysokou obranu a napadání, místo toho Wigan bránil hodně hluboko - vím, že v zápasech s TOP týmy to většinou bývá, ovšem dneska mi přišlo, že to místama bylo i extrémní. Každopádně to fungovalo.

Hlavním cílem bylo zničit jakékoli rychlé přechody do útoku. Zamezit, aby se hrálo ve vysokém tempu. Aby oba týmy byly na hřišti příliš roztažení a hra se tak přelévala ze strany na stranu. V tom je totiž Tottenham se svými rychlými hráči jednoznačně nejnebezpečnější. Útočníci proto nechávali stoperům čas a spíše se snažili, aby střední záložníci Parker a Holtby nemohli dostat jednoduché míče a dále je pak distribuovat. Jediný problém představoval Huddlestone, který dokázal párkrát rychle přenést míč ze strany na stranu, ovšem s hráči v křídelních prostorech si Wigan následně poradil.

Tahle taktika byla vidět na dvou faktorech - tím prvním byl počet zpětných přihrávek Tottenhamu, kde to bylo jednoznačně vyšší než obvykle. Kolikrát se míč vracel od vysunutých krajních obránců na defenzivního záložníka a kolikrát se míč dostal zpětně i ke stoperům..

Zároveň se to dalo vypozorovat na doplňování Koneho ze strany domácích. Ten byl často v útoku osamocený, Wigan zkrátka hrál opatrně a bál se toho, aby neměl v případě ztráty před balónem velké množství hráčů. Proto ho vesměs doplňovali jen ti dva podhroti a až ve chvíli, kdy se míč dostal pod větší kontrolu, se dopředu dostala i střední záloha.

Spurs pak ke konci cpali víc a víc lidí dopředu, proto byla ta ofenzivní trojka čím dál ofenzivnější - měla méně protivníků a více prostoru. Zrovna tohle byla asi pasáž mezi 70-85. minutou, kdy měl Wigan přidat 3. gól a rozhodnout. Stačilo ty náznaky dotáhnout do konce.

Posledních 5 minut pak byla krásná ukázka toho, jak Martinez nechtěl, aby to utkání vypadalo. Je jasné, proč se ráz zápasu tak změnil, ale z ničehonic mohl Wigan inkasovat během pár minut i dvě branky.

Závěr - remizovat po takhle precizním výkonu vlastní brankou pár minut před koncem, to je strašně kruté. Mrzí to určitě hodně, ale neházel bych flintu do žita, tu naději na záchranu Latics stále mají..

Reagovat
smazaný uživatel

flaknes to este niekde a eurofotbal padne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Jasna ukazka toho, jak je Martinez kvaltini manazer. Kdyby nahodou odesel Moyes pryc, moc bych ho do EFC bral. A i kvuli nemu preju Wiganu zachranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nebo se tejden hrálo bago, před zápasem řek týmu "hrajte jako vždycky" a tohle tam vidí jen vitasrp..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No bod úplně k hovnu, to už jsme raději mohli odevzdat všechny tři a pomoct Wiganu k záchraně...United snad nebudou po kalbě a Arsenal oberou, Swans taky nejsou bez šance...Chelsea navíc bude asi utahaná po čtvrtku. No ještě je to všechno otevřené a popravdě jsem dneska výhru ani trochu nečekal.

Reagovat
frankiefcb

ale ten závar na konci. To mohlo padnout. Joel zachytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs oni v téhle situaci dovolí zaváhat ? neuvěřitelné .

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jede

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
Chazy
Reagovat
Honza Matoušek

He has a pie, he goes to sleep - Heskey, Heskey

Longer on the floor than on his feet - Heskey, Heskey

Capello starts him, every game

He gets the ball, it's wide again

Emile Heskey England's number 9!

Reagovat
Chazy

Neúcta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Bouřkáá

Reagovat
Honza Matoušek

Kde?

Reagovat
Chazy

No, v Praze, první letošní... miluju bouky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

To jste někde na Černym Mostě ale ne? Na dejvický straně zatim nic..

Reagovat
Chazy

Barrandov

Reagovat
smazaný uživatel

V Dejvicích už se to přehání teda

Reagovat
Honza Matoušek

Tak Suchdol to zatim míjí Snad to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak Suchdol. To je ještě docela daleko. Ale zdá se mi, že to jde vašim směrem, tak se těš

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel by si chodit hravat futbal na brevnov?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dřevák jak poleno. To jako spíš na Břevnov na pivečko...

A ty chodíš hrát fotbal na Břevnov, jo? Jak ses tam octl, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra na united?

som tu na koleji kajetanka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda. Na United zítra klidně...

Reagovat
smazaný uživatel

super nepoznas nieco v okoli, kde by to mohli davat? do centra sa mi velmi nechce, tolko casu nemam,...ale mam tu blizko jeden sportbar, nebol som tam a nevyzera zvonku az tak luxusne, ale mohol by som sa zajtra skocit pozriet a opytat..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že vím, o jakym sportbaru mluvíš. Nikdy jsem tam ale nebyl. Já bych nicméně upřednostnil něco v centru, protože jsem byl (před)domluvenej ještě s jednim týpkem... Ale nějak na mě teďka nereaguje, takže asi bude mít smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to centrum ale fakt velmi dovolit nemozem ..mohli by sme sa dohodnut nejak tak, ze keby ti nevysiel ten typek, budem tvoja druha alternativa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi momentálně moje první alternativa, protože on se asi rozhodl na mě nereagovat, a to mě nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď už to z nějakýho důvodu nabírá takovej teplej tón, tahle diskuze. Čím to?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem drahy....tak daj potom este vediet ako to je s tvojimi alternativami, utekam sa ucit

Reagovat
smazaný uživatel

Utěkaj, já utěkám taky. Ještě dám vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

môžem ju zheterosexualizovať svojou prítomnosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ides ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ideš?! A opovaž se být v Hradci nebo kde.

Reagovat
fantomas

Když udám Ustymu report, tak si to nenechám ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hlavně se ale vy dvě lásenky tam nahoře nák dohodněte.. já to mám blíž do centra, ale do nákých Hvězd se už nenacpem, takže mi přijde rozumnější to směrovat spíš k djourouovýmu návrhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však asi jo. Týpek je asi zmrd a neodpovídá, takže bude mít smůlu, no.

Stejně jsou tyhlety Hvězdy teďka na vyližprdel.

Reagovat
fantomas

Přesně, radši odlehlá, nonmainstreamová hospůdka s normálnim pivem a jednou obrazovkou..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportbar33.com

zastavka tramvaje 22 a 25 Marijanka, volal som tam ale nedvihali, zajtra este pojdem zarezervovat osobne..maju tam 3 telky takze pohoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja by som si dal takú búrku, keď už dnes ostávam doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde to na sever?! Chystám se jít pít, původně to mělo bejt grilování.

Reagovat
smazaný uživatel

hosi hradec kralove zachvili me asi vypnou proud mrte twle jako by byl konec sveta

Reagovat
Trand

Pardubice ale v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Borini! To je střelec!!

Reagovat
SunFells

100. pro sestup Newcastlu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jako znovu potřebujete očistec nebo co? Nebo ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si nic jinýho za tuhle sezonu nezasloužíme. Hrajeme nejvíc nákopovej fotbal z celý ligy (asi 61% dlouhých balonu to bylo ve statistikách ligy). Nemáme systém, hráči na to serou, Pardew staví hráče podle toho jak se vyspí a ne podle toho jak hrajou. Reading i Wigan přineseli lize letos víc než NUFC:

Reagovat
kissak

Dostat ve dvou domácích zápasech za sebou dohromady 9 golů snad můžeme jen my v teté zkurvené sezoně. Můžeme mi někdo objektivně napsat co se na SJP vlastně stalo, dorazil jsem k netu až teď

Reagovat
SunFells

Reagovat
Willy Wonka

Jsi špatný fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som si hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

bola by to sranda, ale strašne by ma zaujímalo, kam by sa rozpŕchla tá francúzska zberba + Cissé a Santon.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Titul už vyhrát nemůžou, tak proč by se tam gloryhunteři obtěžovali dojít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suárez jednou nehraje a jak to jde

Reagovat
cristiano.K.

to je píčovina jak vrata. Celé je to o tom,že ve většině zápasech nedokážeme dát z počátečního tlaku gol, dnes nám tam padl okamžitě, pak jsme přidali druhý a šlo to samo. Vůbec to není o Suarezovi.

Reagovat
fff

Ale hrame bez neho inak ...

Reagovat
cristiano.K.

určitě

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew ven

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kissak

ale jo asi jo začíná už mě taky pěkně srát co letos předvádí s týmem

Reagovat
kissak

loňská sezona byla pěkná náhoda a za tuhle ostudu už musí někdo pykat

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz je nahoda tahle sezona? Dal bych mu proste jeste jednu, at ukaze, co umi. Posily uz budou vic adaptovane, daji si spolu pripravu, sedne si to, nebudeme se stresovat Evropskou ligou...

Reagovat
kissak

já bych mu dal taky klidně ještě jednu sezonu, ale až se ve mě vstřebá dnešní potupnej debakl. Nicméně za takovéto výsledky by měl někdo pykat a nebo alespoň hráčům by měli sáhnout na prachy, aby si to uvědomili. Moc líto mi bylo fanoušků, kteří byli na SJP přítomni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to tezky, sahnes jim na prachy a podaji transfer request Podle me je problem jasnej a uz jsem o tom nekolikrat psal, mame sice spoustu kvalitnich hracu za rozumny penize, ale nikdo z nich nema ke klubu opravdovej vztah. Poznam hrace, kteri jsou pro klub ochotni sahnout si na dno, a v NUFC jich teda moc nevidim. Hlavne nejak upotit tu zachranu, protoze by nasledoval takovej exodus, ze by z nas byl na nekolik let prumernej Champ tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc inkasovaných gólů v lize. Ostudná prohra s LFC i Mackems. Ne. Je to už moc a není to náhoda. Loni jsme hráli nic moc, ale měli jsme štěstí a hráči měli formu. Letos ji nemají a máme smůlu, ale to přeci nemůže dělat takový propastný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

XYZ- pro Hendersona na úvodní fotce

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

pro ty, kteří mají digi sport si tento zápas mohou vychutnat ze záznamu o 22:00. Duel mezi Cagliari vs Udinese byl totiž zajímavější

Reagovat
tomasinho

Kanárek ♥

Takhle by to šlo. Všechno umocnil rychlý gól, marný Newcastlu. I tak ale suprový výkon, kromě Glena a Lucase asi všichni na 1 snad, Gerrard vynahradil ztráty pasem před 4. gólem. Sturridge hodně zadrbal, ale taky byl obrovsky platný, Coutinho je génius, Hendo neúnavný runner. Dokonce i Borini gól snad po minutě (čekám, když mě přijde vodka sežrat ). Za tu smůlu na zranění si ho ale zasloužil, pěkné zakončení. A zahrál i Susička, i když jen asi 8 minut.

Reagovat
fenixLFC

krasaaaaaaaaaaaa. Abaoslutne super vykon. MOTM sa rozhodujem medzi coutinhom a hendom, ale asi skor by som ho udelil jedinej dobrej veci co dosla z talianska. sturridge aj ked dal dva goly si zasluzi kopnut do zadku za to ako sa tam naschval tlacil do hatricku namiesto toho aby to dal uplne volnemu coutinhovi. Ale nevadi stava sa.

neviem naco je rodgersovi klasicka desiatka, ktora by stala miesto tohto sezonu vacsinou paradneho henda. Ked uz siahat do zostavy, tak radsej drziaka. Aj ked mozno to dnesne stretnutie naznacovalo, ze steve nebude uz uplne nedoknutelny.

Kto si vsak azsluzi hodit do tynu je glen. ten zas bol na facku. Nech uz je spet kelly, popripade pribalit debuchyho( druha zlta bola strasne komicka v tom aka bola zbytocna)

Kazdopadne dva momenty co ma dostali-1, nasadenie boriniho a ten prvym dotykom dal svoj prvy gol a ta jeho radost

2, to uz bolo po konci zapasu. Prazdna tribuna, zostal tam len jeden fanusik Newcastlu ktory napriek vysledku zostal a tlieskal..neviem ci skor nei hostom ako svojim ale dostalo ma to

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubasi jak hrali straky?

Reagovat
smazaný uživatel

Peterborough

Reagovat
Trand

To je za ty řeči, co jsi tu psal a ani jeden z nás teď není spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodicke, posledne kolo to isti, v Londyne Posh nevyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

mne je luto brentfordu. dosta v 96. minute gol v priamom boji o postup je na porazenie... bohvie co sa tam vsetko dialo.

Reagovat
fenixLFC

nedali penaltu a z protiutoku gol

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ale je, ze wimbledon zachranil ! v konferencii to vyzera, ze vo finale sa dockame waleskeho finale wrexham-newport !

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mi je to fuk, snad pojdu hore ziletky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ti tak. Wolves uz to maji prakticky secteny a kdyz je doprovodi Barnsley, nebudu si stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Huddersfield sa musi udrzat, a buduci rok posilnit a mysliet na vyssie.

Reagovat
kissak

já jsem zvědavej jakpak dopadne setkání Pardewa s fanoušky po sezoně až si to budou všechno vyřikávat :-)

Reagovat
Trand

Hmm, hlavně, že jsem psal, že Coutinho se neprosadí. Ten kluk se mi zatím absolutně vysmívá a já jsem za to rád. Velká omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen tobě.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
R22

To drtivý většině tady ale jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

fuck ya all. Told ya.

Reagovat
Trand

Ale nevím, na základě čeho jsi to čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

dajme tomu, že sa mi veľmi páčil v Espanyole, mám rád takéto typy hráčov, mám pre nich slabosť a mal som tušák.

Reagovat
CubONE

Ked si predstavim ako som sa vysmieval Liverpoolu, ze tohto marneho hraca Inter predal za tolko...

Reagovat
fenixLFC

FA to suspend Borini after he bites his hand in celebration.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ochvíľu Cameron ako starostlivý otec zavolá do FA aby tvrdo potrestali LFC pretože jeho deti a miliony ďalších ludi videlo znasilnenie v priamom prenose.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko posoudit jestli nejútočnější, každopádně v současné PL asi nejhezčí a pokud vychytáte produktivitu a konzistenci výsledků, tak z vás příští sezónu půjde asi strach. Doufám, že se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám strach už teraz.Co ak ma ten upír uhryzne bojím

Reagovat
tomasinho

Jé, za Daggera 12 bodů ve fantě dneska, to mi ani nedošlo. Pěkně. Škoda, že jsem zapomněl na Coutinha a hodil si do sestavy raději Sesse.

Reagovat
kvasha16

ja som na fantu uplne zabudol Suareza som nevymenil a dalsi 2 hraci mi tiez zarobia jednu velku 0

Reagovat
Maresma

Vím, že to tu bylo tak tisíckrát, ale kde můžu stáhnout záznam?

Reagovat
Trand

rojadirecta.es

Reagovat
fenixLFC

http://livetv.ru/en/showvideo/140626_newcastle_liverpool/ nemusis ani stahovat, ale je to po rusky

Reagovat
Maresma

děkuji vám

Reagovat
Maresma

dík, ale už mám

Reagovat
tomasinho

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

ALLY!! ty si fanusik Rangers :) prosim ta o info o listkoch na zapas 4.5. doma v Ibrox parku... Realne bude vypredane? na nete totizto uz fuckt listky nie su :) dik moc

Reagovat
Bayern +

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

8 ma Gerpard

Reagovat
kvasha16

gerpard

Reagovat
niflheim

United, United everywhere

Reagovat
juveforever

LFC prekvapil. Som myslel že bez kanibala to bude strelecká mizérie a ups pravý opak

Reagovat
minoLFC

Akurát dnešný zápas vynechám a oni dajú 6 gólov. No choďte niekam

Reagovat
fenixLFC

vynechavaj pravidelne

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

jsem na tom stejně

Reagovat
Trand
Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

slzy mi vyhrkly

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

DND - OLD, kvalita

Reagovat
SunFells

A že na stará kolena zvládne věcí

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Vypadá jak Boozer

Reagovat
Swarley

tak to je solidní kotel

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Pokud zítra Frank Lampard nastoupí, bude to jeho 400. zápas v Premier League - první hráč Chelsea, který této hranice dosáhne a jediný hráč mimo Liverpool a Manchester United, kterému se to podaří za jeden klub.

#SuperFrank

Reagovat
Ligter

Dobře Peterborough, když už mi tolikrát posrali tiket, tak ať se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves... že jsem taky tenkrát z Champu vybral zrovna je. Vedení ven.

Reagovat
C0br

Iso Joe

Reagovat
Maresma

copak?

Reagovat
C0br

clutch jako vždy, šílenej zápas

Reagovat
Maresma

hm.. sem to zapl až teď

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stiflerovamama

Stevie dostane body za tu asistenciu vo FPL ?

Reagovat
tomasinho

Žádnou nemá. U prvního gólu neasistoval on.

Reagovat
stiflerovamama

Aha tak to nebol Stevie.

Reagovat
tomasinho

Downing

Reagovat
Trand
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Honza Matoušek

Bulls:Nets šílený

Reagovat
Maresma

to bude ještě dlouhý

Reagovat
Chazy

Všim sis, že sem ti tam odpovídal na vypnutí tý blbosti u messengeru?

Reagovat
Maresma

Nevšiml a už mě to leze krkem.

Reagovat
Chazy

Je to naprosto nesmyslná a až odporná funkce ...

Nastavení -> Upozornění -> odškrtni "Okénka chatu"

Reagovat
Maresma

Díky

Reagovat
C0br

Bulls už za chvíli nebudou mít koho postavit

Reagovat
Mihi

Robinson úžasný výkon v poslednej štvrtine

Reagovat
Chazy

Trotle, mám tě brát do NFL fantasy, když jsou na tebe stížnosti z tý NHL?

Reagovat
Mihi

NHL ma nebavila, tam som to musel menit každý deň. V NFL je to dúfam inak.

Reagovat
Chazy

Logicky ano, když každej tým hraje jeden zápas tejdně. Ale zkus nepřijít na draft, vykašlat se na to, nebo jinak ničit hru ostatním a nebudu tě mít rád

Reagovat
Mihi

Kedy je draft?

Reagovat
Chazy

To se pak domluví, aby všem vyhovoval, respektive dám vám čas protestovat proti mnou nastavenýmu termínu. Ale poslední dva tejdny už změnu dělat nebudu.

Reagovat
Chazy

Takže můžu s tebou počítat?

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

Nesmíš zklamat.

Reagovat
Mihi

Neboj, to vyhrám.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, abys byl tentokrat na draftu ty, hrdino

Reagovat
Chazy

Tyvole, z 18 draftů nebo kolika to byl jedinej, na kterej sem kdy chyběl

Reagovat
Zaschrona

Hele, o co jde v te NFL lize? Ja hraju uz par let fantasy NBA na ESPN - da se to s tim nejak porovnat, teda jestli znas..?

Reagovat
Chazy

No, na ESPN bych nikdy nic nehrál, ale hádám, že ten systém nebude moc odlišnej. Head-to-head, každej hráč unikátní, v lize jen 12 lidí, live draft, během kterýho se hráči rozdělí mezi uživatele.

Reagovat
Chazy

Budeš moct klidně zkusit druhou ligu, když na ní bude dost lidí, jakože bude

Reagovat
Zaschrona

Sice nevim, co je na ESPN tak spatneho oproti treba jinym, ale jasny, taky H2H. A to se tam souperi podle tech hlavnich jednotlivych stats nebo je ten system nejakej jeste podivnejsi?

Kazdopadne ale s ucasti nevim nevim, ta sance, ze by me to moc nebavilo a nebyl bych moc aktivni neni uplne mala..

Reagovat
Chazy

Bejvaj tam navolený hrozný statistiky hrozně hodnocený, že to je ve výsledku víc o lucku než o tom, co víš. Yahoo je prostě bezkonkurenční, řekne to každej. Ale u NFL jsou ty fantasy dost podobný. Ale furt má yahoo nejlepší draft, systém, zpracování.

Záleží na tobě. Ale třeba by to byla cesta, jak tě definitivně zpracovat

Reagovat
Zaschrona

Tak ono taky na te NBA neni moc co zkazit, v basketu ty statistiky jsou o dost jasnejsi, nez v te NFL.. Teda alespon pro me, v NFL tak sotva vim, co se tam v zakladu hodnoti a pochybuju, ze o to asi v te fantasy pujde.. Takze asi to co jsem si myslel - pochopit vubec to, jak ti jednotlivi hraci jsou dobri a v cem, to bude dost nadlidsky ukol.

No uvidime, jak me to pres leto chytne, casu je zatim dost.

Reagovat
Zaschrona

Tak to bylo proste neskutecny.. Ale i pres tlacenku Nets od rozhodcich nakonec vyhrali Bulls zaslouzene

Reagovat
C0br

Spíš to byl choke jak prase v podání Nets

Reagovat
Zaschrona

No, ja to zapnul az kdyz jsem cetl na Twitteru, ze Nate dal 23 bodu v posledni ctvrtce, takze to jsem nevidel.. Ale pak to tedy byla hruza od rozhodcich - nepochopitelny faul na Gibsona, neodpiskany faul na Noaha a i dalsi..

Reagovat
Mihi

5 minut pred koncom viesť o 14 a zbabrať to, to je umenie

Reagovat
C0br

Hlavně ta Watsonova netrefená smeč při fastbreaku, kdy to mohlo jít na 16 bodů V ten moment bylo jasné, že se to otočí.

Reagovat
Mihi

Tiež mi to prebehlo hlavou. A potom ešte za stavu 109:100 niekto z Nets hádzal dva trestňáky a netrafil ani jeden.

Reagovat
SunFells

Hrozný, hodinu a půl jsem se chystal spát

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dneska kazdopadne pusobil bez toho zubatyho bezmozka docela sympaticky

Reagovat
Maresma

Ono to půjde i bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Potencialne rozdilovi hraci vystoupi ze stinu Hendo je ale letos paradni, tahle investice se zacina vyplacet.

Reagovat
Maresma

Aji Downing má dobrou sezonu, nakonec to budou celkem dobrý přestupy, až na Andyho.

Reagovat
smazaný uživatel

No a jeste Allen zatim nic moc. Ale Coutinho je taky skvelej.

Reagovat
tomasinho

Tak Allen měl skvělý nástup a pak šel dolů i návratem Lucase a tím, že celou sezonu hrál s ramenem v hajzlu. Prý stačil dotek sebemenší a bylo vyhozené. S tímhle hrál tak dlouho, i když CM máme kupu, nechápu.

Reagovat
Maresma

Tak začátek sezony měl skvělej, ještě je brzo hodnotit.

Reagovat
tomasinho

To každopádně, psal jsem i pod preview, že se mi herní projev celkově líbí více bez Suáreze, i když pořád je to rozdílový hráč. Hendovi posledně zápas s CFC moc nevyšel, jsem rád, že dneska byl zas výborný a byl všude nejen pohybem, ale také u spousty gólů. A Coutniho většině zavírá pěkně hubu, ten to máv noze neskutečně, trošku ale pořád plave, když nemá moc prostoru, pak trošku ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nikdy predtim nevidel, takze jsem se jen divil, jak ho skoro nikdo nechce v LFC, a ted se divim jeste vic

Reagovat
tomasinho

Tak Interisti moc pochvalní nebyli, bál jsem se, jak to bude s aklimatizací a taky s tím, že je to stejný post jako Suso, i když trošku jiný hráč, víc tahový a víc do koncovky, Susovi vyhovuej hrát víc z hloubky trošičku. Pak mě trošku povzbudil svým příspěvkem Tomanatura a i když Coutinho nedostatky pořád má, tak vstup má fakt parádní. Příští sezonu může být ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi byl na italsky pomery moc rychlej

Reagovat
Swarley

hlavně ať už začnou čeřit vodu trošku výš, ať se něco děje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi každý by radši viděl United bojovat o titul s LFC než s City a Chelsea.

Reagovat
kvasha16

kazdy nie a co sa ti nepacilo na bojoch z poslednych 10 rokov kedy si to delili CFC a MU?

Reagovat
kvasha16

teda az na minuly rok a MC

Reagovat
Trand

03/04 Arsenal.

Reagovat
kvasha16

och ty hnidopichu to bolo len tak orientacne tych 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

A s AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak občas to vypadá, že mufani by byli nejradši kdyby LFC padl do champu. No Já bych byl nejradši kdyby o titul s LFC bojoval Tottenham, ale hold nemůžeš mít všechno že jo Popravdě si ale nemyslím, že by v horizontu dvou tří let někdo výrazně vlítl mezi tu silnou trojku. Nám na to budou chybět peníze, AFC pokud se něco radikálně nezmění(splatí tuším stadión a pokud by vyrazili Wankera, kdo ví) tak taky nevypadají a LFC zatím nejeví známky nahozeného řemenu. Nevím no asi nezbývá než si na to zvykat a z povzdálí přát United.

Reagovat
Swarley

tak ono je to fakt jen o přání, reálně je to tak jak píšeš...City bude další rok silný, Chelsea to stabilizuje, přivede pořádnýho trenéra a bude to mezi náma třema...

Reagovat
Zaschrona

V horizontu 3 let do nejlepsi trojky vleti Everton. Vrati se Rooney, vedle nej v utoku bude radit Negredo s Velliosem, Barkley se stane hvezdou, Lundstram kvalitnim stredopolarem vedle, vzadu bude nejlepsi pravy bek v Anglii Coleman, porad skvely Bainesy, stale vyborny Jagielka s mladym Stonesem nebo Duffym.. K tomu se neco malo prikoupi, na lavicce bude cekat dalsich x superkvalitnich mladiku z akademie.. a pohary se vrati na Goodison

(ted si ale nejsem jistej, jestli si to nahodou nepletu s moji posledni hrou v FM )

Reagovat
kvasha16

to je skor pravdepodobnejsie ze Chelsea bude nasledujucich 4-5 rokov valcovat ligu ako Bayern teraz

Reagovat
Zaschrona

Clovek taky potrebuje obcas snit.. A rovnou stacilo napsat, ze to Chelsea bude drtit tak, jako letos United..

Reagovat
Swarley

tím neříkám, že chci aby vyhrávali tituly, to vůbec ne... ale ten rok, kdy se s náma přetahovali o titul? rozhodně pořádně okořeněnej boj...Arsenal bych bral ještě výš všema deseti...Chelsea a City out, Liverpool Arsenal in a budu spokojenej

i pro poháry je to z mého pohledu lepší...Arsenalu přeju dost výrazně, Spurs přeju taky, Liverpoolu jsem byl schopnej přát v Evropě taky, takže tak

Reagovat
kvasha16

"Chelsea out"

Reagovat
Side

Ty vole co to bylo za gól

Reagovat
Trand

Ten rozhodčí v zápase Saints-WBA pískal svůj první zápas v PL:

Reagovat
Trand

Hm, čekal jsem něco lepšího, Ramirez nic strašného a Fortune mu dal jen facku.

Reagovat
Trand

Fox je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw uz by mel byt do pristiho kola v poradku, takze tahle cervena je pro Saints prinosem

Reagovat
Trand

S tím problém nemám, šlo mi o ten zákrok, úplně o ničem v nastavení, kdy prohráváš 3:0, takový klasický anglický.

Reagovat
R22

Je nějaký stream MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

padlo to ...nema nekdo iny link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Mám pro Vás nepříjemnou zprávu. Chorvatského tenistu Ivo Karlovice postihla mrtvice a je hospitalizován v nemocnici v Miami. Alespoň na dálku přejeme brzké uzdravení a držíme palce!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teprv se vracim z odpoledni a koukam ze Liverpool se ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=BXrwBCnkLgI fanousci Newcastlu me neskutecne pobavily cekujte jak reaguji od ctvrtyho golu jako z komedie ale jinak ten jejich Coutinho je neskutecnej technika rychlost parada to byl jeden z nejlepsich nakupu posledni doby

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC to jsou buznuy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

Řešíte někde NHL?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
Error

O odkazu si asi můžu nechat zdát, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jo řešíme a jebat Minnesotu!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

QPozrel som highlighty... Sturridge, Henderson, Coutinho, Downing o týždeň nás ale preverí poriadny súper

http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2013/04/newcastle-fan-punches-police-horse-e1366032679312.jpg

Reagovat
niflheim

Wow, ta stránka ještě existuje?

Reagovat
iamek

Jo. Jsou tam paradni diskuze

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

No...co koukám na motd, tak Debuchy klidně mohl dostat rovnou redku.

Každopádně...podle motd se mi LFC líbilo, rychlý přechod, žádné zdržovačky (ano, když Suarézovo dlouhé vedení míče dokáže zabít dost akcí, toto bylo úplně jiné LFC v útočné fázi), očividně dobrý Henderson a Coutinho, kdy právě druhý jmenovaný předvádí to, že LFC udělali celkem majstrštyk s tím nákupem. Kluk je technicky skvěle vybavený, dokáže pěkně uvolnit spoluhráče, navíc jak odstavil HBA před tím jedním gólem - to bylo pěkný, na toho klučinu se těším v příštím roce. Výsledek je každopádně drsný, člověk se musí zeptat, jakou roli tam hraje tolik nových hráčů v základní sestavě. V motd pěkně zdrbali Mbiwu, podlě mě i kompletně záložní řada nefungovala a nějak zvlášť nepomáhala defenzívě, ale na to bych se musel podívat na celý zápas, což se mi nechce. Ti hráči nehrají tak, jak hráli při svém nástupu do PL. Teď asi pro ně bude kritické to, kdy se uzdraví Colo, protože to může být důležitý klíč k záchraně.

A jen bych dodal - prodejte Suaréze a přiveďte za to 2-3 kvalitní hráče. Ta hra bez něho mi fakt připadá lepší ... a jsem celkem zvědavý, zda naváží na ten gólový příděl nějakou další výhrou...či jestli to bude klasický Liverpool.

Reagovat
tomasinho

Příště je derby, takže polevení nehrozí a porážka snad taky ne.

Reagovat
Rssa

Na druhou stranu to byl jen Newcastle. Taková hra nebude možná vždy, někdy bude potřeba tvořit, hrát do plných, hrát proti vyspělým mužstvům....a tam Suaréz je platný

Reagovat
niflheim

Tak to je jasné...ale bez toho Suaréze je to daleko sympatičtější projev. Uvidí se proti Evertonu, to bude test

Reagovat
Rssa

Tak o tom žádná, včera to byla paráda. Ale stále si myslím, že to bylo jen marností Newcastle.

Na jednu stranu bychom za Suareze dostali dost prachů na posilnění všech řad.

Na stranu druhou vidím ale více problémů:

1) v útoku s dřevěným Borinim a křehkým Sturridgem je málo - musel by přijít další špičkový útočník a to by nás stálo většinu peněz ze Suareze...

...2) přišel by nějaký šulin, který by byl průměrný a lehce by se otřepal až po roce a něco - největší pravděpodobnost. Protože se nám prozatím čistě IHNED vyplatili pouze přestupy Suareze a Coutinha (a možná i Enriqueho). Zbytek se rozehrává pomalu a stále to není čistokrevná paráda.

3) Ukázali bychom se jako Arsenal, který prodává své nejlepší hráče a to se projeví v důvěryhodnosti toho klubu. Hvězdy by se k nám nehrnuli (i teď to není žádná sláva)

Reagovat
niflheim

Nebo přijdou ti arabáši a budete moct koupit místo Suaréze nějakého jiného hvězdného útočníka (třeba přitáhnout zpátky Heskeyho).

Reagovat
Rssa

Radši bych obětoval pár sezón ve středu tabulky a šel cestou např. BVB, než vystřelit jak motyka a útočit na nejvyšší příčky hned se šejkem za zády

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnýho útočníka můžete koupit za to, co /možná/ dostanete za Carrolla. Možná s nějakym menším přídavkem z prodeje Lojzy. Ale zbyde vám z toho pořád ještě spousta prachů na zkvalitnění ostatních řad.

Reagovat
niflheim

Nevíte někdo, jak je to s tím Gameirem?

Reagovat
tomasinho

Jenže ten nejklíčovější post se zřejmě opět nechystá posílit, to je ten největší problém.

Reagovat
niflheim

Stoper/DM?

Reagovat
smazaný uživatel

určite DM.

Reagovat
tomasinho

Jak píše Yung, DM. Stoper určitě přijde, možná i 2, pokud odejde jeden z dvojice Škrtel/Coates. Tam se nebojím, že by někdo nepřišel.

Ale o to DM se bojím, i to nás stojí tolik gólů, záloha směrem dozadu vůbec nefunguje, s pořádným držákem by šel nahoru i výkon Gerrarda, Lucas v této sezoně ukázal jen pramálo kvalitních výkonů, na formu z před zraněním nenavázal, propadává, pozičně to taky moc nezvládá. Nechápu, že snad už 4. manažer to na něm chce stavět.

Reagovat
niflheim

Kdo ví, kde byste byli s Diamém. Nedivil bych se, kdyby Rodgers zkusil poslat nabídku za Schneiderlina.

Reagovat
tomasinho

Tak není to úplně typ, který bychom potřebovali, Diamé také není držák pozice, hodně se vysouvá. Škoda, i když Rodgers asi mco na takové silové hráče není.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě záleží na správnym posílení, ale to už je problém vašeho vedení a manažera, než že by vám prodej Suaréze paradoxně nemohl pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tim samozřejmě neřikám, že se nemůžete posunou i s Lojzou, samozřejmě. Já se hlavně moc nevyznám ve vaší finanční situaci, takže si nedokážu představit, co je ve vašich možnostech.

Reagovat
Rssa

My ale nepotřebujeme slušného útočníka. My bychom po prodeji Suareze potřebovali stejnou kvalitu - světovou extratřídu. A tu bychom těžko nalákali. A těžko zaplatili.

Reagovat
niflheim

Gameiro by mohl být levný.

Reagovat
Rssa

= Sturridge

Reagovat
niflheim

Tak oba jsou útočníci, co mohou zahrát i na křídle. Se Sturridgem na pravé straně, Gameirem ve středu...no, léto bude srandovní, jsem na vás zvědavý

Reagovat
tomasinho

Sturridge napravo ne, hrál tam po nástupu s WHU a proti Readingu dost často a nešlo mu to tam. Musí hrát uprostřed. Jenže uprostřed rád hraje i Suarez a Coutinho se taky pomalu přesouvá z LW na AM, takže by se hrálo spíše 4-3-3 bez křídel, které by obsazovali obránci, při bránění Hendo třeba, který to tam zvládá bravurně. Problém ale je, že vpravo většinou někdo musí hrát, Johnson potřebuej zdvojovat.

Reagovat
niflheim

Prodat Suaréze, přitáhnout Gameira na rozmezí základu/lavičky + oboustranné křídlo. A potom prodat Škrtěla s Coatésem a přitáhnout dva stopery. A DM. Tak bych to udělal já

Reagovat
Rssa

Tak teď tu můžeme nahodit taky to, jak bychom to udělali my. Jenže my míníme a Rodgers mění. A staví Lucase

Reagovat
tomasinho

Já bych ideálně Suáreze poslal do Bayernu za Gomeze a Martineze Nebo Gomez + peníze, za které bychom pořídili špičkové křídlo. DM by se pořídilo taky a nikdo by si na Suáreze nevzpomněl. Ale bohužel, pak jsem se probudil no.

Reagovat
niflheim

Toho Goméze bych pochopil, ale Javiho? Dream on

Reagovat
tomasinho

Tak když už jsme mluvili o tom DM

Reagovat
Rssa

No ještě, že jsi se probudil. Gomez by byl provar.

Reagovat
tomasinho

Provar? S kreativním křídlem, Coutinhem a Gerrardem za sebou? To by byla mašina, bylo by mi fuk, že neobchází jednoho protihráče za druhý, když by sázel jeden gól za druhým, což se u něj nebojím. Ale je fakt, že pro něj mám slabost.

Reagovat
Rssa

Já zas na něm nevidím nic extra. Navíc by byl drahý, plat obří (větší než Luis) a nevhodný do systému, jaký jsme včera viděli. Vždyť ten chlap napadání viděl maximálně tak v televizi u krváku.

Reagovat
tomasinho

Nic extra? Myslím, že by mohl všechny naše hráče vyučovat v zakončení a výběru prostoru. Jasně, že k tomu, co chceme hrát, se asi nehodí. Mně akorát napadlo tohle díky tomu, že se psalo o zájmu Bayernu o Suáreze.

Reagovat
Rssa

Zbytečné se tim zabývat, protože ten by k nám nechtěl

Reagovat
Bayern +

Ale napísať o najlepšom útočníkovi BL (ano rátam aj Lewu) "nič extra" proste musí byť myslené len zo srandy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Nic moc extra, beze srandy

Reagovat
Bayern +

Tak potom má Bundesliga len samých šmatlákov, pretože pravdu budeš mať, až Lewa s Mandžukićom a Huntelaarom potvrdia svoje kvality 5 rokov po sebe tak, ako Supermario.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no. Lepší podle mě z těch peněz zaplatit dobrého útočníka a zaplnit díry v kádru, než koupit jednoho hráče, na kterýho se zase budete spoléhat jako na spasitele. Je lepší mít dobrý tým jako celek, než tým z průměráků, kterej táhne jeden top hráč. Koneckonců včera bylo vidět, že to jde i bez něj (sic proti otřesnýmu NU), naopak si myslím, že vám víc týmovej projev a systém jen a jen prospěje.

Reagovat
Rssa

To by šlo i s tím světovým útočníkem přece. Záleží na tom, jak se zakomponuje do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale když s tím top útočníkem budete mít pořád prostupnou zálohu, tak vám to bude plat prdný.

Reagovat
Rssa

Tak na posílení zálohy bychom měli najít prachy i bez prodeje Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

prečítal som si finančnú správu. (mam ju niekde v pc z polovičky preloženu) a teoreticky môžme minúť na posily 80m. (čo sa nestane) ale tak sú k dispozícií.

Reagovat
tomasinho

Tak kdybychom měli útočníka kvalit někde mezi Suárezem a Sturridgem, nebo dva nové útočníky + za ty prachy koupili DM + kreativní pravé křídlo, šlo by to. Ale asi zbytečné o tom mluvit, je nesmysl posílat Suáreze pryč, i když mně osobně se ten herní projev líbí více bez něj.

Reagovat
Maresma

Koupil by se Benteke/Bony/Gameiro a jeste by zbyly penize na dalsi posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden hráč sa do systému nehodí. Lewandovsky by zapadol dokonale. Ale ten nikdy nepríde.

Reagovat
Maresma

Proc by se nehodili? Lewandowski... Ja premyslim trosku realneji.

Reagovat
tomasinho

Ale hodil. A právěže Robert by se moc nehodil. Navíc jak píše Maresma, mysli reálněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nehovorím, že príde. Hovorím, len že by sa hodil. A aj tak nepotrebujeme útočníka. Veď ich máme dosť.

Reagovat
tomasinho

No..absence Suáreze je dlouhá, froma Sturridge a Boriniho nejistá. Po návratu by to ale asi bylo moc. A kdo ví, co bude s Carrollem vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo potom keď sa Suarez vráti? Bude sedieť na lavičke? Sturridge to zvládne. Možno dostane šancu aj Ngoo/Yesil.

Reagovat
tomasinho

Já se právě bojím o Sturridge, zatím odehrál víc horších zápasů než dobrých, pálit taky umí solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge to občas zadrbe ale to isté robil aj Suarez. A vraj mu chýba predsezonna príprava. Takže ak bude tvrdo makať tak sa do toho dostane. Môže byť skvelý útočník, ale je to len na ňom.

Reagovat
cristiano.K.

bud máš hrozný nároky nebo je to šílená blbost

Reagovat
cristiano.K.

nebo jinak kdy zahrál na své pozici vyloženě špatně?

Reagovat
Maresma

Myslel jsem pokud by odesel Suarez. A i kdyby zustal, tak bych prodal Andyho s Borinim a takoveho Gameira koupil, ten by mohl byt celkem levnej.

Reagovat
vodka

jak jako nehodil? do systému s Coutinhem a Sturridgem právě ideálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jenže jak často by takhle nastoupili společně? Sturridge by musel hrát hlouběji, což poslední zápasy ukázal, že mu moc nejde (WHU+Reading), navíc by se musel Lewa o maličko víc hýbat. Problém je, že my pořádně nemáme zavedené, co chceme hrát, on je sice tak dobrý, že by zapadl do všeho zřejmě, ale Rodgers chche právě pohyblivější typy.

Reagovat
Rssa

Lewandowski je pohyblivý až až. Ale je nereálný.

Reagovat
cristiano.K.

zas vycházej z toho,že LFC pod Rodgersem bude hrát pouze na jednoho hrota,takže se Sturridgem née

Reagovat
vodka

Když hraje Sturridge se Suarezem, tak je to co? Jak Lewa, tak Sturridge, tak Coutinho jsou všichni hodně pohybliví a Sturridgeovi vyhovuje volnější pozice, kdy může nabíhat kam chce. Coutinho zase dokáže balon do náběhu poslat ideálně...

Reagovat
cristiano.K.

dobrá otázka například proti AFC hrál Suarez regulérně levého záložníka a Sturridge byl na hrotu. Je to asi 50 na 50,jestli budeme hrát na dva útočníky. Zřejmě podle soupeře to bude vypadat vždy jinak.

Reagovat
Trand

Gameira bych asi vyřadil, taky jsem ho dřív chtěl, ale teď si nejsem jistý, že by na to měl. Benteke/Bony bude pro vás určitě lepší volba za podobné peníze.

Reagovat
Maresma

Myslíš, že za podobně peníze? Jestli jo, tak určitě Benteke nebo Bony.

Reagovat
SunFells

Podobné peníze ani omylem, přinejmenším Benteke by stál dvojnásobek.

Reagovat
Trand

Ale zas je rozdíl kupovat od Aston Villy a PSG.

Reagovat
SunFells

Je rozdíl kupovat chtěného hráče z Anglie a pro svůj tým poněkud nepodstatného z Francie. Na rozdílu v rozpočtech těchto týmů moc nezáleží. A když už, tak tihle, co dělaj z fotbalu humus, maj tehdenci nevyužívané hráče pouštět celkem lacině, ještě rádi si chytnout nového pokémona.

Reagovat
tomasinho

Záleží, jestli spadnou nebo ne. Nad 15 nepůjde ani tak, při sestupu klidně 10-12. Gameiro může stát kolik, tak 8?

Reagovat
Zaschrona

Benteke bude stat 15 nejmin, na to tech golu dal prilis moc.. Gameiro to je otazka, mozna si ho budou chtit nechat jako zolika z lavicky. Pokud ale ne, tak cca tak tech 10 chtit budou..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

To je strašně málo za něj. Pokud se Villans udrží, tak patrně nepůjde nikam, protože si na něj nasadí velmi pěknou částku, tipuju tak 18 mega. Ale ať se stane cokoliv, nedovedu si představit, že by šel za blbých 10.

Reagovat
Rssa

Bonyho bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

Yangu zdrbali ti sasci v MOTD uplne nesmyslne, z obrany byl vcera znovu nejlepsi. Pri prvnim golu nebyla chyba v tom, ze Mbiwa vystoupil moc rychle, ale ze to Taylorovi trvalo pul roku a nedrzel linii. Jediny, co mu vycitali opravnene, byl ten nezajem pri ctvrtym (?) golu, kdy se na to vykaslal. Rozhodne si ale nemyslim, ze by vsechno zaviselo na navratu Colocciniho, Mbiwa hraje lip.

Chyba byla v systemu, zaloha vubec nefungovala tak, jak mela, Jonas se tam motal jak spina v kyblu, Perch to stejny. Priste uz zase musime hrat klasicky kridla Gouffran + HBA/Marveaux a double pivoti Cabaye-Tiote.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi jedinej důvod, proč nehraje Anita, který letos odehrál snad jen jeden slabší zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumnej duvod ti nereknu, ale muzu ti aspon rict, co si myslim - Pards ma strach hrat bez klasickyho DM a Anita proste funguje jen jako univerzalni lepidlo do zalohy a na kraje obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bych i bral, ale ve chvíli, kdy nastoupí Perch i Tioté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem taky nasranej, nemysli si Zahustil stred zalohy tak, ze se z nej stal gigapruchodak...

Reagovat
niflheim

Marveaux opět zraněný? Ten v základu asi určitě nebude. Je pravda, že ta záloha vůbec nefungovala, Tioté tam měl snad několik blbých ztrát. Ale podle mě by to i na tom návratu Cola stálo, protože včera tam hráli 3 hráči v obraně, co přišli teprve nedávno. A to nebývá moc dobrý nápad. Každopádně si myslím, že k záchraně stačí už tak bod-dva a NUFC může být v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux by mel byt na WHU ok, minimalne na lavicku. Ja nevim, co to bylo vcera za experiment, proc treba nemohl Gouffran hrat prvni pulku a Hatem druhou, kdyz stejne nakonec oba hrali polocas.

Reagovat
niflheim

Reagovat
A Seleção

Reagovat
niflheim

Smutné sledovat, jak se Wigan zase celkem sám připravil o body. Každopádně proti nim bych nikdy nechtěl hrát během posledních kol

Reagovat
niflheim

Ty krávo...Wolves fakt spadnou, to je v prdeli...člověk hergot ztratí dva roky, než je v další fifě vykope do PL

Reagovat
niflheim

Idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Livrpůl konečně naděloval

Reagovat
smazaný uživatel

Borini tuto oslavu dělá často, nemělo to vůbec nic společného s Luisovou aférou.

Reagovat
fenixLFC

400. pre arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson: 1290 mins| 5 goals| 4 assists.

Cleverley: 1319 mins| 2 goals| 2 assists.

Wilshere: 1647 mins| 0 goals| 5 assists.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší anglickej průměrák

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Naprostý válec

Reagovat
kiwwi

Henderson: 16 mil libier

Cleverley: 0 libier

Wilshere: 0 libier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Ked budu prestupovat aj oni budu nieco stat...samozrejme Cleverley menej, Wilshere viac

Reagovat
kiwwi

tak Cleverley a Wilshere su uz v top kluboch, jediny kto budu prestupovat ak sa chce posunut vyssie je znova Henderson

Reagovat
minoLFC

Wilshere bude top hrac a trend v Arsenale u takych hracoch za posledne roky je znamy....Cleverley je v top klube rovnako ako Henderson ale po rokoch kmitania medzi striedackou a zakladom bude chciet hrat pravidelne (ale to asi aj Henderson)

Reagovat
vodka

když se k tomu přidají i poháry, tak už Henderson tak dobře nevychází

Reagovat
tomasinho

Na to, jak je podceňovaný a jaký se z něj dělá průměrák a tragéd, tak vychází pořád výborně. A to hraej pravidelně od ledna.

Reagovat
vodka

Clev > Henderson ale podceňovaný až tak neni, paradoxně nejvíc ste si na něho nadávali vy...

Reagovat
tomasinho

No, zas tak moc ne, já jej třeba hodnotil víc kladně než Adama po minulůé sezoně, což mnozí nechápali. A hodnocený je tak spoustou lidí pořád.

Reagovat
cristiano.K.

to jednak bylo tím,že nehrál na své pozici a jednak,že měl sebevědomí na 0. Do budoucna jsme věděli,že bude dobrej,ale když koupíš posila za tolik peněz tak ty nároky jsou velké. Hendo>Clev s přehledem

Reagovat
vladis271

tak to je jasné. Hendo si už zacielil vyššie méty než výkonnostne prevýšiť Cleva.

Reagovat
fff

Ja si skor pamatam, ze ludia pindali, ze ho Dalglish staval vkuse na kraj zalohy uplne mimo jeho poziciu.

Reagovat
kiwwi

a kto ho podcenoval? vsak ste s tym zacali vy

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, ale i když zahrál dobře, tak to podceňovali všichni, fanoušci ostatních týmů, furt je za průměráka, dřeváka často v diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že s tímhle přijde kiwwi, ale tak jako celek jste nezklamali. Ještě čekám rozbor uplně o hovně od prospera.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

ty máš v poslední době zastrčený anální kolík v prdeli, nebo co tě trápí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že mám dneska střevní potíže, to není vhodná otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika jsou jedna věc, ale vždycky to bude Wilshere>Cleverley>Henderson

Reagovat
tomasinho

Vždycky to tak být nemusí, druhé a třetí místo se klidně porohodit může.

Reagovat
Rssa

Ani to první místo není vůbec jasné, kór když Wenger nastoupil cestu zničení Wilsherova zdraví

Reagovat
cristiano.K.

spíš už tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono je to stejně jedno, když je všechny naprosto zastíní McEachran

Reagovat
vladis271

prečo musíš všetko pokaziť?

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš první a druhé

Reagovat
tomasinho

To myslím, že nehrozí.

Reagovat
kiwwi

paradoxne sa mi vidi, ze Hendo sa najviac tlaci do zakoncenia a do utocnej tretiny supera

Cleverley posobi u nas momentalne ako drziak - skvely do kombinacie, no a Wilshere ma asi najlepsie tvrcovske schopnosti

Reagovat
fenixLFC

takze v repre spolu by to mohlo fungovat

Reagovat
vodka

Přesně tak, Clev má jinou roli, on se do útoku tlačit vůbec nemá, navíc když hrajeme na podhrot, tak se tam ani nemá šanci dostat tak často jako Henderson. Clevův úkol je vyplňovat prostor a být neustále k dispozici pro přihrávku a to plní skvěle.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Tak Hendo hraje CM, LM, LW a AM zároveň, ten má sice z té zálhoy za úkol dostávat se dopředu, ale protože BR ví, že se zpátky dokáže vrátit a vyplnit ten prostor, kde pomůže bránit Enriquemu. Ale je fakt, že všichni mají jiné přednosti.

Reagovat
vodka

Já myslim, že Clev by to dokázal zahrát taky, akorát ho do toho Ferguson nepouští. Zatímco u vás totiž zostane "vzadu" Gerrard s Lucasem/Allenem, u nás akorát Carrick...

Reagovat
tomasinho

Tak Hendo hrával taky tohle, hraje to v U21, akorát teď mají rozdílné úlohy. Clev více diktuje tempo hry, celkově v tom je lepší, Henderson je zase běhavější.

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

jj co sa tyka pobytu na stole u doktora tak by som aj suhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Henderson has scored or assisted 9 goals this season – 6 more than 2011-12 despite playing less than half as many league minutes

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Royals - QPR...ani jeden mi nebude chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne QPR..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup QPR je asi nejlepsi vec, ktera mohla PL letos potkat. Jeste by to chtelo Chelsea mimo LM

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

:))))

Reagovat
rickroll

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Eric_The_King

Jenom ten třetí tým na sestup asi bude horší, motají se tam ty spíš sympatické kluby...

Reagovat
kiwwi

tak to bola definitiva pre QPR aj Reading...zasluzene, 2 s velkym prehladom najslabsie timy tejto sezony (a mozno aj historie)

Reagovat
Liquid

Aj historie ?? Nepamatáš na Derby ?

Reagovat
kiwwi

uz sme to tu minule preberali...jedini ktory im mozu konkurovat...fakt strasne slabucki su

Reagovat
Chazy

Ještě Swindon je branej jako jeden z nejslabších, co kdy hrály PL.

Reagovat
Liquid

Ipswich, Leicester, Bolton, Watford, Bradford, Sunderland, WBA, Portsmouth

Reagovat
Chazy

Bradford ale hrál PL dva roky, ne?

Reagovat
Liquid

jo, ale QPR teď také ve 2.sezóně spadl, psal jsem týmy co získaly max 28 bodů, případně kolem 30 při 42 zápasech, Wolves loni taky málo tedy, takže napsat že letošní odpadlíci jsou jedni z nejslabších účastníků PL vůbec mi prostě přišlo mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jako je mimo ten tvuj vyber podle poctu ziskanych bodu, kdyz tam mas kluby, ktery pusobily v PL pres 10 sezon.

Reagovat
Liquid

však o to mi nešlo, kdyby City spadli s 24 body, napsal bych je taky, bral jsem že kiwwi to myslí tak, že letošní sezóna QPR a Readingu patří mezi nejhorší v celé historii PL, tak jsem napsal podle bodů týmy, co na tom byly většinou ještě hůř

Reagovat
kiwwi

a nepatria?

Reagovat
Chazy

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Od 1. kola i potom co tam přišel Arry, jsem psal, že QPR sestoupí. Málokdo se mnou souhlasil, ale to je jedno, důležitý je, že ten tým jde do hajzlu a doufám, že se do PL nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Málokdo? Spíš většina

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina si to spis prala, malokdo tomu doopravdy veril, ze se to nakonec podari

Reagovat
smazaný uživatel

Přání většiny -> skutek.

Reagovat
Arbiter

to je hezké, že většina loni přála titul v LM

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Liquid

za rok jsou zpátky, je tam velký kapitál

Reagovat
tomasinho

J8 ano, byl jsem vsazený s Evertonianem, pokud ještě LFC předběhne EFC, tak budu mít i flašku, takhle to vyšumí do ztracena, když tu nechodí, jinak by byl nick normálně.

Reagovat
vodka

jj, ode mě fail, sem čekal, že se sehrají, ale jim se nepodařilo za celou sezonu vypadat jako tým, kromě zápasů s CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

@Joey7Barton 5m

I can't believe QPR have just been relegated and Boswinga was walking down the tunnel laughing! Embarrassing. Show some guts man...

Reagovat
Zaschrona

I Redknapp se tlemil.. Strasne nesympaticky tym..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Tohle vyjadreni Cesara ze srpna 2012 vyzniva ted hrozne vtipne https://pbs.twimg.com/media/BI8fD3nCEAITMgN.png

Reagovat
smazaný uživatel

zostup QPR ma teší aj keď som sa bál že to prípade Redknappa nejako ukopú som zvedavý kde skončia Taarabt,Júlio César či Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

prípadne po príchode Redknappa

Reagovat
Neuro

spíš kde skončí ti mladí zlatokopové.. doufám že budou kopat druhou ligu když jim to za ty prachy stálo ze sebe dělat šašky na spodku tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

prial by som si to ale neverím tomu rozutekajú sa preč

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Hele kiwwi, prohrál jsem se naší sázku, promysli, jestli vstoupí platnost třeba od zítra nebo od kdy. Nebo jestli chces po sezoně, tak se přihlásím o nový nick na měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, jsem tak rád, že prohnilý QPR opravdu opouští PL.

Reagovat
Chazy

W R E X H A M

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že třetí sestupující bude Newcastle. Příšernej fotbal a nesympatičtí hráči.

Reagovat
Liquid

Reagovat
kissak

Reagovat
Liquid

a teď podruhé v sezóně jsem nucen fandit United, snad naposled v sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

čo idú privítať van persieho?

Reagovat
Zaschrona

Ted je takova ta klasicka otazka - kdo vsechno zustane do pristi sezony v Readingu a QPR - na koho by jste to tipovali?

Dle meho z Readingu pujde pryc urcite Pogrebnyak a pak bych se vubec nedivil, kdyby nekdo sahl po nekom z vyberu Le Fondre, Leigertwood a Kebe, zvlast pro postupujici tymy by ti hraci meli mit hodnotu.

A QPR, to bude mnohem vetsi a v nekterych pripadech tezsi se tech hracu zbavit. Na tutovku pujdou pryc Cesar, Green, Ben Haim, Fabio, Granero, Taarabt a Remy, ty prodaji celkem bez problemu. Pak to ale bude mnohem tezsi, z hlediska platu by rozhodne meli udat hrace jako Bosingwa, Onuoha, Samba, Jenas, Mbia, Park, SWP, Hoillet a Zamora. Nedokazu si totiz predstavit, ze by vetsina z tehle hracu (mozna krome Onuohy, Ben Haima a Jenase) mela v QPR zustavat - problemy jsou at uz z hlediska toho, ze kvalitativne maji na to hrat vys nebo z toho pohledu, ze Fernandes z hlediska splneni FFP je tam proste drzet nemuze. Ale fakt mi zustava zahadou, kdo by mel zajem prevzit platy Bosingwy, Samby, Parka nebo Hoilleta, jeste s tim, ze za ne QPR pravdepodobne neco bude chtit.. Dle meho nazoru to dopadne bud sankcemi za nesplneni FFP nebo hromadnemu zbavovani se tech hracu a dalsimi problemy pri skladani totalne noveho kadru v Champu.

Reagovat
Chazy

Já bych z tama chtěl do Wiganu Karacana. Z QPR by do Wiganu nikdo nešel.

Reagovat
tomasinho

Ten šel letos dost dolů, byl zraněný a pak už nehrál ideálně.

Z Readingu půjde pryč Pearce, ten může dělat někde 3. stopera v PL, u nováčka i základ, určitě Pogrebnyak půjde pryč, já bych tipnul, že minimálně jedno z křídel odejde určitě.

Reagovat
Chazy

Však právě, kdyby se v PL plně ukázal, tak napíšu to samý, co u QPR.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hefy

Granero by mohl za Martinezem. To by se mi splnil sen.

Reagovat
smazaný uživatel

ač Wiganu celkem přeju, tak ten sešup Granera by byl až smutnej. Za rok z Realu, přes QPR do Wiganu.

Reagovat
Zaschrona

Pokud se nezachrani PL, tak je to totalne nerealne. Pokud ano, tak i tak tomu neverim, plat asi bude chtit porad dost slusny.

Reagovat
hefy

Je to bohužel tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading ma obrovskou vyhodu v tom, ze jim zustal skoro celej postupovej kadr a v PL nikdo extremne nezazaril, takze tech odchodu nebude moc.

V brane budou v pohode, z obrany odejde asi jen Alex Pearce (konci mu smlouva a nema se k prodlouzeni) a mozna skonci Harte, i kdyz mozna jeste sezonu vydrzi. Ze zalohy urcite odchazi Tabb a mozna dostanou nabidku za Robsona-Kanu nebo Karacana, z utoku muze odejit kdokoliv (Church a Pogrebnyak musi), vsichni jsou v pohode nahraditelni a Blackman zustane.

Reagovat
Zaschrona

Tak Reading hlavne to ma v pohode z pohledu platu, oni na te jedne sezone, co v PL skoro kompletne vzdali, vydelali docela pekne penize. Ted dostanou jeste dalsi za sestup, navic hracum se snizi klauzule, protoze to maji ve smlouvach. Ted by meli mit dle meho peknou pozici v Champu, aby pekne posilili.

Na Pearce jsem trochu pozapomnel, ten bude hezkou posilou pro nejaky tym ze stredu tabulky, ale tak snad pak dostane prilezitost Carrico, celkem nepochopitelne si skoro vubec nezahral, po svem prichodu. Tabb je bolet nebude, Robson-Kanu a Karacan by take meli byt v pohode nahraditelni. Reading bych tipoval na jednoho z favoritu na postup pro pristi sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrico se hned v prvním zápase zranil

Reagovat
smazaný uživatel

No s tim QPR s tebou moc nesouhlasit nemůžu. Bez problémů se prodají Rémy, Samba, Granero, Mbia, Zamora a Park.Na hráčích jako Taarabt, Onuoha, Townsend, Jenas, Ben Haim, Hoillet, Mackie a klidně i Green se dá v champu stavět. Jedinej problém bude zbavit se toho "odpadu" Bosingwa, SWP, César, Johnson. Což není zas tak mnoho.

Reagovat
niflheim

Ben Haim fakt ne. Green tam zůstane, to spíše Cesar odejde. A kdo ví, u kolika hráčů můžou díky klauzule rozvázat smlouvu.

Reagovat
Zaschrona

Myslim si, ze i Green pujde pryc, takovy Southampton nebo Cardiff a Hull by ho chteli urcite. A vzhledem k tomu, ze QPR potrebuje opravdu nutne vetsinu tech hracu dostat pryc z klubu, tak bych rekl, ze pujde a i celkem levne. A myslim si, ze tech klauzuli tam fakt moc asi nebude, takovy Bosingwa nebo Park jim asi zustanou na vyplatni pasce skoro urcite..

Reagovat
Zaschrona

Samba se bez problemu neproda, hodne bych se divil. Kvalitativne moc nepresvedcil a jeho plat je obrovsky problem. Mbia nevim, moc klubu o nej asi taky zajem mit nebude, stejne tak Park, oba dva maji silene platy a herne fakt nic moc. Taarabta nekdo urcite bude chtit, ten tam nezutane, Towsend jde zpatky do Spurs po konci hostovani, Ben Haimovi konci smlouva. No a Hoillet s Onuohou nejsou zrovna idealni hraci, na kterych by se melo stavet, oba dva maji obrovske platy na Champ, pravdepodbone bez jakekoliv klauzule na jejich snizeni.

Reagovat
vodka

o M'Biu teda zájem bude 100%

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Zaschrona

Bere 60k tydne. Pokud s tim nepujde dolu, nevim nevim..

Reagovat
vodka

spíš teda si myslim, že Taarabt zůstane, nevim, kdo by takového magora vzal.

Reagovat
Zaschrona

Nekdo po nem sahne 100%. Plat neni u nej jako u jednoho z mala zas az takova prekazka a talentu ma dost. Ve Spanelsku nebo Italii ho zkroti urcite.

Reagovat
vodka

Le Fondre asi zůstane.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych se ani nedivil, kdyby po nem nejaky novacek, tak jako treba v pripade DJ Campbella sahl. Golu par dal a to nejakym manazerum muze stacit..

Reagovat
niflheim

Vždyť on neměl na základ ani v Champu.

Reagovat
Zaschrona

To nevadi, z te lavicky urcitou kvalitu ukazal (nebo spis mel hrozneho stesti..)

Ale je pravda, ze treba ja bych ho nekupoval, i kdybych byl manazerem jakehokoliv klubu, ktery ma pristi rok hrat PL..

Reagovat
tomasinho

Le Fondre není ve hře vůbec platný, ten nováčkům moc k čemu nebude.

Reagovat
Zaschrona

Mne je to jasne, ale dost mozna se najde nejaky hloupy manazer, ktery se jen podiva na pocet jeho golu, ktere letos vstrelil a rozhodne se ho koupit..

Reagovat
smazaný uživatel

Co Guthrie, to tak zklamal? Do FFC by třeba mohl, místo toho dementa zrzavýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim tim Sidwella samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

starý smrad vstane zo stoličky, otvorí hubu a štvrtý rozhodca má nakakané..

Reagovat
t0mmy33MCFC

no jasny, utd uz sou bohuzel letos mistri, ale tomu ted odpovida jejich namyslena hra

Reagovat
kiwwi

not arrogant, jus better

Reagovat
smazaný uživatel

namyslena ? vzdycky united vyhrajou ten zapas ani nevedej jak maj z prdele kliku

Reagovat
Chazy

"namyšlená hra" je dobrej nonsens

Reagovat
Chazy

Newport taky dobré. Welšani jedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps dal 48 penalt z 55.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ma tolik golu na svym konte

Reagovat
kvasha16

takze len 153 bez penalt, to je nic

Reagovat
smazaný uživatel

delam si prdel na zaloznika hodne dobra bilance

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard s Gerrardem stejny cisla ,stejna pozice ,skoro stejne let jim je podobne prijmeni a bez tehlech dvou by to nebylo ono

Reagovat
smazaný uživatel

Takže CFC porazí Spurs a Aston Villu a má LM jistou . Ostatní je jenom bonus jak dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj jen at arsenal neni do ctvrtyho mista jinak to bude ostuda jako vzdycky

Reagovat
kvasha16

tak AV je jasna, s nou proste musime vyhrat, so Spurs to bude zaujimave kedze v priebehu apr dni hrame s nimi a MU, ale tak snad z tych dvoch zapasov bude 6 bodov, plus bodik na OT by tiez potesil.. a ten Everton by sme doma tiez mali dat, aj ked ktovie kedy bude finale EL a ci nebude treba setrit sily

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,Výhra nad United a Oslavit LM nad Spurs . Ještě lepší .

Reagovat
kvasha16

tak ja som to bral z realnejsieho pohladu

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím ale tohle by bylo nejlepší .

Reagovat
Liquid

Sagna měl být vyloučen, Dowd je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ty dementi z emirates stadium skoncej do 4tyho mista tak ztracim veskerou viru v humanost

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Tambling crying after the Huge roars from Chelsea fans as he was being presented to the crowd. pic.twitter.com/k0LcNR6hRc

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

vsimly ste si toho Van Persie ma mrtky ve vlasech ? nebo zacina sedivet?

Reagovat
Trand

Ne, má tam mrtky.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

nejak prazdno bolo na ES nie? ci to len ku koncu?

Reagovat
Trand

Ke konci tradičně odcházejí diváci kvůli metru. Je to smutné, ale bohužel je to tak.

Reagovat
Trand

Myslím, že jsme byli lepší, ale MU mělo víc šancí. Gol jsme dali z offsidu, Bac měl asi jít ven, Dowd to utkání moc nezvládl. Mnohem raději bych viděl výhru, ale důležité je, že jsme neprohráli.

Reagovat
Trand

A střídání byla hodně špatná, nikdo z hráčů nic neukázal, ale ta bych Wengerovi nevyčítal, hráče tam poslal dobře, jen bych asi stáhnul Santiho a Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sme malii vyhrat, skoda tej finalnej fazy

Reagovat
niflheim

No...nebudu řešit to, že dali gól z offsidu...Sagna může děkovat Dowdovi, že si ještě letos kopne...ale ani jedno mě nijak nesere, normálně bych nadával. Ale toto jsme i přes to všechno mohli úplně v klidu vyhrát, všeobecne po odchodu Rosy nebyl Arsenal vůbec nebezpečný. Šášula zápasu Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

take isite ofsajdy sme mali aj my pred tyzdnom, takze toto je v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

*iste

Reagovat
Miguel19

to že vám to pustil neznamená, že je to v pořádku

Reagovat
niflheim

Však jo, mě to nijak zvlášť nesere ... já jsem spíše naštvaný z toho, že jsme nedokázali využít toho, že Arsenal byl prostě komplet marný.

Reagovat
Arbiter

nemít titul v kapse, tak na ten ofsajd nadáváš

Reagovat
niflheim

Však neboj, my to potom budeme Cuntovi říkat, jak je rozhodčí tlačí

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

jj, tohle jsme potřebovali

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nie, taketo ofsajdy, kde ma hrac v ofsajde akurat jednu nohu a rozhodca to pusti, tak to mi nevadi proste

Reagovat
Liquid

Reagovat
Usty

Úžasný kolo

Reagovat
Arbiter

Super, zápas k dobru a bod na Arsenal, třetí místo, souboj s Tottenhamem před námi. No jsem zvědav, to je asi nejnapínavější, co letos PL ještě může nabídnout

Reagovat
Arbiter

Rosa MotM?

Reagovat
Liquid

hral hovno, ale přesto byl Ramsey horší

Reagovat
Rssa

Rosa POTY!

Reagovat
niflheim

Koscielny?

Reagovat
Arbiter

Já se ptám Podle statistického hodnocení by jím měl být právě Rosa. Já zápas neviděl...

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Ve vápně ve vzduchu celkem hořel.

Reagovat
Trand

Ale Persieho v závěru k ničemu nepustil a ve hře po zemi byl skvělý. Pro mě celkem jednoznačně MOTM.

Reagovat
SunFells

Kdyby z těch dvou tutovek, co přes něj šli tím způsobem, jaký jsem uvedl, padly dva góly, tak to vidíš jinak ....a on by přitom jednal stejně.

Reagovat
wild

cakal som viac z nasej strany kedze sme mohli hrat uvolnene..bol to taky klasicky zapas ako keby stale nemame isty tiul

Reagovat
Arbiter

jinak kvůli dnešní remíze ManU nemůže překonat bodový zisk, který měla CFC v roce 2005

Reagovat
niflheim

Už jste jako scouseři

Reagovat
Arbiter

Proč? Pokud vím, tak kiwwi na takové věci docela dá, takže jsem to zmínil

Reagovat
niflheim

Takové to hrabání v historii

Tak Fergie o něčem mluvil (hlavně snad s touo spojitostí, že nebude nikoho šetřit), ale mi osobně je to šumafuk. Byla by to sice třešnička, ale radši bych dával teď v závěru sezóny více šancí mladým.

Reagovat
Arbiter

jenže podle pravidel tohle dělat nesmí

Reagovat
kiwwi

to uz neplati, nie?

Reagovat
Arbiter

Loni platilo a nevím nic o tom, že by se to měnilo. Tohle pravidlo je staré jako Metuzalém, pochybuju, že ho jen tak změní...

Reagovat
smazaný uživatel

Loni uz neplatilo.

Reagovat
Arbiter

tak to mi uniklo

Reagovat
kvasha16

nehovorilo sa tu minule o tom, ze to je jedne pravidlo ktore sa doteraz nezmenilo? myslim ze pod clankom o vzniku prvej ligy, ale pohara, ci ako, si nepamatam presne

Reagovat
Miguel19

Kiwwi ještě kouká na zápas..

Reagovat
kiwwi

akurat som dopozeral

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

jj uplne na to davam

Reagovat
Arbiter

tak ty tu zmiňuješ každou chvíli, jak daleko jste od překonání té či oné hranice...

Reagovat
kiwwi

uz pred zapasom s AV som povedal, ze bolo by to pekne, ale nemyslim si ze to dame a nemyslim si, ze by to bolo nejako dolezite

Reagovat
Arbiter

Tak já tu nejsem 24/7, takže nevím, co jsi zmiňoval před AV. Ale vím, že tu zmiňuješ, že třeba ještě pár zápasů a překonáte neporazitelnost na vlastním stadionu (příklad, neříkám, že zrovna tohle jsi zmínil) atd.

Reagovat
kiwwi

ale vsak ja som ti na ten povodny prispevok nic nenapisal

Reagovat
Arbiter

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Arbiter

každopádně máme v PL pár rekordíků, o které bych nechtěl přijít

Reagovat
Chazy

To musíš doufat, že nebudu ve 26 letech novým manažerem LFC.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

aspon ze tak

Reagovat
hefy

Lepší jak letos vyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

omg, zmíním tu jednu zajímavost a vy se z toho můžete posrat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

600. pro titul MU v příští sezoně.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
66pepo66

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten smajlíky tak nemajú čo robiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
wild

Walcott robil rozhovor v drese United .. vedel by som si ho v nom prestavt aj na zapase

Reagovat
Arbiter

bude také potrestaný jako Cesar?

Reagovat
wild

on za tu foto dostal trest?

Reagovat
Arbiter

no mluvilo se o tom, ale nevím, jestli došlo na činy

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

no to teda ani omylom

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal .. EL

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, máme nejlehčí los...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neznamená nic . Někdy je to daleko horší .

Reagovat
fajdax

ale nejhorší hráče

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a predsa sme doteraz boli pred vami, tomu hovorím hanba.

Reagovat
kvasha16

a na zaciatku sezony sme zas my boli pred vsetkymi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky United, Arsenal je ze hry

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

spis kohouti jsou ze hry nebo chelsea arsenal ma fakt jednoduchej los svine hnusny svine

Reagovat
fajdax

aha chelsea je venku ze hry...

Reagovat
mr.Silver

Pokud prohrajete z ManU a Spurs, tak skocite pravdepodobne 4.

Reagovat
mr.Silver

s*

Reagovat
fajdax

Spurs podle mě nebudou problém. Myslím že ten třetí flek už ukopem, nemůžu si pomoc ale když sleduju Arsenal a Spurs tak ty týmy jsou prostě marný a v LM stejně víc než na základní skupiny nemají...toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsou na tom všichni tři stejně

Reagovat
vitasrp

Ke čtvrtému místu nám prakticky stačí 7 bodů.

Dá se to ještě posrat?

Reagovat
fajdax

Při tom losu možná ještě jo.

Reagovat
Rssa
Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

to sa da vzdy

Reagovat
nani92

spomeň si na vlaňajší United a máš odpvoed..

Reagovat
smazaný uživatel

čau nani, můžem si od tebe vypítat podepsaný dres?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
smazaný uživatel

dˇakujem a pošli ho prosím na adresu Bukovanského 4, 710 00 Ostrava

Reagovat
nani92

ešte meno a číslo účtu

Reagovat
smazaný uživatel

na co cislo uctu? jsem myslel ze mi ho venujes

Reagovat
nani92

kolega pod tebou to pochopil..

Reagovat
Mimalu

ty mu budeš ještě platit? ... borec

Reagovat
nani92

ked mám,tak dám

Reagovat
smazaný uživatel

stacia 2 prehry a ste out. a obe su skoro iste

Reagovat
fajdax

Jo takže to že doma prohrajeme se Spurs je jistý jo? Slípky i Arsenal ještě budou ztrácet tím sem si při jejich tragičnosti naprosto jistej.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, na MU přece absolutně neumíme a Spurs na Stamford Bridge vyhrávají každý druhý rok..

Reagovat
Mihi

Ty si neskutočný šašek. Padnete tvrdo na hubu, veď v poslednej dobe hráte solídnu sračku a navyše od nás pravidelne odchádzate bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton,Villa,Tottenham doma a ManU venku, mno nvm hlavní asi bude vyhrát s Villou a Tottenhamem a s ManU a Evertonem klidně můžem prohrát, ale čas ukáže, a hlavně hrajeme v 1 týdnu 3x, což je taky docela brutální

Reagovat
smazaný uživatel

Vy uz si to pohlidate. Nic na tom nezmeni ani pripadna prohra pristi vikend :) My ted budem muset spolihat, ze ve vzajemnem zapase porazite Tottenham

Reagovat
vitasrp

Pokud uhrajete 9 bodů, nepochybuju, že v LM budete..

Reagovat
Mihi

Tak to je snad istota nie? To by musel Tottenham vyhrať všetko a my tiež (len prehrať so Sliepkami).

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam, ze jeste jednou klopytnem... 6-7 bodu nam bude muset stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se zas ukazalo, jak zoufale nam chybi rozdilovi hraci do ofenzivy. Mistama strasne platonicky tlak.. A i do toho je mel Arsenal problem vubec dostat

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ LOFASOVÉ JSME MISTŘI LIGY ........ MILUJI FANDIT MUFC MŮŽU SE SMÁT TÉMĚŘ 20 LET V KUSE

Reagovat
Neuro

ty tam hraješ nebo co? že mluvíš ve tvaru "my"

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že tam patřím .... protože správný tým tvoří hráči, vedení zajištující chod klubu, sponzoři a fanoušci (do této skupiny lidí se řadím i já)

Reagovat
Neuro

tj.. všechno odkopou hráči počínaje trenér.. vedení k tomu dá určité prostředky a fanoušek parazituje na úspěchu a říká "my jsme vyhráli"

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

este zajtra vitazstvo sunderlandu a nebude to take zle kolo

potom staci rozbit cukotku, ta prehra aj s MU a je vymalovane

so ziadnym tymom zacinajucim sa na w uz nehrame, takze ostatne zapasy by mali byt hratelne

Reagovat
smazaný uživatel

sagna je lama,

fenri a fantomas su super,

zapas bol kratky,

nechapem preco nedal aaron gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pro doplnění - ty jsi taky super, samozřejmě :-*

Snad dáme někdy opáčko, i když do konce sezóny to moc nevidím.

Reagovat
Arbiter

s takovým slovníkem bych se nedivil, kdyby se k vám chtěl připojit i Yung...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mne je vítán, ale to by se musel nejdřív nějak dostat na Břevnov...

Reagovat
smazaný uživatel

pojkaj s nami, zlatulík.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, musime este nacvicit nejake choraly pred vyjazdom na finale lm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Za těch sedm let v Edenu při finále LM..

Reagovat
Trand

fantomas je, to musím potvrdit a Fenri a ty určitě taky. Bychom mohli někdy dát sraz nějakej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Prahy?

Sraz určitě, minimálně už jsme domluvení na výjezdu

Reagovat
Trand

Nejsem. Ale za hodinu jsem tam.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas ako fantomas na brevnov

Reagovat
tomasinho

Však ty jsi taky

Reagovat
Trand

Jo, ty taky, všichni se tu pochválíme a fantíkův kamarád(Vojta?) taky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci, čo tak výlet do európskej metropoly graffiti, bezdomovcov a výtlkov - do Bratislavy?

Reagovat
smazaný uživatel

výlet spojený so zrazom, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

mozme mozme

Reagovat
ďuriLFC

OT: Kopecký ide . A to je zranený. Zrazu už výstupka nieje taký problem ? Je to všetko o prístupe. Kopec je borec.

Reagovat
Hejnak

Však Gáborík neměl bůhví jakou sezónu. Možná dobře pro vás, že nejede.

Reagovat
ďuriLFC

Súhlasím a som rád že tam budú mladé pušky.Mne ide o ten prístup z jeho strany a o tom že v zime pred OH už bude určite v poriadku a bez najmenších problemov

Reagovat
Hejnak

Jojo. Hokejista je to super, ale s tímhle přístupem by byl akorát na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Vies detaily o vaznosti ich zraneni, ze si dovolujes sudit?

Reagovat
smazaný uživatel

tu su vsetci mudrejsi a vidia do toho lepsie

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

lepsia reakcia, ako som cakal

Reagovat
ďuriLFC

Taká tvoja typická. Ako nehnevaj sa ale neviem čo ho tu ideš obhajovať. Slovenský hokej ho vychoval a vracia mu to len vtedy kedy sa mu to hodí .

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chapem a nezazlievam mu to a specialne u hraca, akym je on, ze pri kazdom suboji v zapase je moznost, ze sa zrani a to si on teraz dovolit nemoze, v dalsej sezone ho Columbus potrebuje a bude na nom stavat muzstvo a nehovoriac o tom, ze mu teraz hrozi operacia

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chapem a nezazlievam mu to a specialne u hraca, akym je on, ze pri kazdom suboji v zapase je moznost, ze sa zrani a to si on teraz dovolit nemoze, v dalsej sezone ho Columbus potrebuje a bude na nom stavat muzstvo a nehovoriac o tom, ze mu teraz hrozi operacia

Reagovat
ďuriLFC

Bla bla bla. Handzuš hral minule MS s jednou nohou a nevymýšľal. A keď chce na ňom CBJ stavať mužstvo tak dovi dopo s nimi. Nech ho nepustia ani na OH potom . Veď sa im tam predsa može zraniť.

Reagovat
smazaný uživatel

nhl je viac ako ms, to je cele a Gaborik je top hviezda ligy, Handzus hral ledva v tretom utoku a SJ ho uz velmi nechcelo, takze mu ani nebudu robit problemy s tym, aby prisiel na ms..Gaborikovi to neodporucili a on nema jediny dovod tomu oponovat

Reagovat
ďuriLFC

Ako pre koho , a práve práve tých hráčov pre ktorých to tak nieje obdivujem a uznávam.

Reagovat
ďuriLFC

A že nemá jediný dôvod ? Prosím ťa..

Reagovat
smazaný uživatel

keby mal, tak oponuje

Reagovat
ďuriLFC

Tak to je o to smutnejšie z jeho strany.

Reagovat
ďuriLFC

Neviem ale áno dovolím si to tvrdiť. Nieje to prvýkrát čo sa to stalo . Pred 3 týždnami prestúpil , tam nemal nijaké zranenie pri prehliadke(predpokladám že niečo také existuje) ? Kopecký nehral pre zranenie predposledný zápas sezony , takže asi 100% fit nebude ale napriek tomu ide. Som 100% presvedčený že keď hráč chce , tak ho pustia.

Reagovat
alcantara

Columbus hral o vsetko, Florida maximalne tak pre zabavu. Klub ako zamestnavatel ma do toho vela co povedat, s tym neurobis nic. A spekulovat, ked nepoznas detaily, Ti kludne prenecham

Reagovat
ďuriLFC

Ježiš , áno a Gáborik vždy strááášne chcel prisť reprezentovať že si zaslúži toto obhajovanie.

Reagovat
alcantara

Ty to vies urcite najlepsie zo vsetkych.

Reagovat
ďuriLFC

To niekde tvrdím?

Reagovat
ďuriLFC

Ale povedz mi , úprimne , išiel Gáborik vždy na MS keď mohol ?

Reagovat
alcantara

A ty vie, kedy mohol sa kedy nie? Injury prone bol vzdy, problemy so slabinami ma prakticky celu karieru.

Reagovat
ďuriLFC

Ale nikdy cez OH , ale nikdy cez PO(hoci v ňom toho veľa neodohral) , ale nikdy cez MS , na ktorých mal Majka a Paľka. Až príliš veľa náhod. Nechcem tu konšpitovať ale proste on nemá extrémny záujem o reprezentovanie svojej krajiny.

Reagovat
alcantara

Hladas zamienky, ako nanho kydat, kludne v tom pokracuj dalej, nenechaj sa rusit.

Nepresiel zdravotnou prehliadkou, to vyzera uplne ako lenivost z jeho strany.

Reagovat
wild

Gaborik keby chce tak ide na MS,ale on NECHCE..na repre vzdy sral,ale to je jeho vec..

Obdivujem srdciarov ako Satan,Handzus,Kopecky..

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Achjo, tak koho přivedem na pravýho beka? Fakt příšernej první poločas, Sagnova strana otevřená dozadu i dopředu - a v každym ohledu to z jeho strany nebylo dobrý. Bojim se, že se z tohohle srabu už nevyhrabe. Oblíbencem zůstává, ale v zájmu klubu je určitě potřeba posila.

O MOTM se asi nějakym způsobem podělej Rosa s Kosťou a Wojtou, nemám tušení koho bych upřednostnil, takovej kolektivní výkon bez výraznější tváře to byl. Bod dobrej, los máme takovej, že tu LM prostě dát musíme. Jinak víte jak...Wenger out už bez debat!

Reagovat
fantomas

A djourou + Fenri ♥!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty buď rád, že Sagna dal Persiemu šanci dát si vlastňák. A HUBU!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Čemu se zas směješ, debílku?

Reagovat
kiwwi

tebe, jebenko

Reagovat
fantomas

Ptal sem se "čemu", ne "komu".

Reagovat
smazaný uživatel

sebe asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

tomasinho

28.04.2013 16:37

Hele kiwwi, prohrál jsem se naší sázku, promysli, jestli vstoupí platnost třeba od zítra nebo od kdy. Nebo jestli chces po sezoně, tak se přihlásím o nový nick na měsíc.

Reagovat
kiwwi

zaregistroval som to, dam ti vediet

Reagovat
tomasinho

Dobře.

Reagovat
Swarley

o čem byla sázka?

Reagovat
kiwwi

Soton vs Reading

este mam vyhratu s cristianom.K ak sa nemylim, toho si este musim odchytit...tak to tusim bolo ze my budeme majstri a zaroven LFC neskonci do 5. miesta

Reagovat
tomasinho

A byli jsme dohodnuti na měsíc že?

Reagovat
kiwwi

myslim ze ano

Reagovat
tomasinho

Ok.

Reagovat
cristiano.K.

nečetl jsem

Reagovat
Trand

Maicon. Jo, prostě 2 zlomeniny v takovémto věku, z toho se těžko dostává.

Reagovat
smazaný uživatel

Richards..

Reagovat
Zaschrona

Nejaky talent typu Corchia nebo Byram by byl pro vas asi idealni reseni. Nikdo starsi a kvalitni za rozumnou cenu dostupnej snad ani neni nebo me alespon vubec nenapada..

Reagovat
smazaný uživatel

Corchia nie je žiadny talent, to je hotový hráč.

Reagovat
Zaschrona

No uplne hotovy jeste teda neni, zatim je pry hodne nevyrovnany..

Reagovat
fantomas

Potřebujem hotovýho hráče, na talenta nemám náladu už.

Reagovat
smazaný uživatel

talenty mame

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten problém. Těch kvalitních dostupnejch beků je jak šafránu, a kupovat nějakýho mladíka je docela kontraproduktivní, když máme Jenkse a Bellerina. Chtělo by to někoho jako Piszczeka, ale to je prostě mimo náš dosah. Mám pocit, že s tim postem budeme mít docela problém.

Reagovat
Zaschrona

No prave, proto me nenapada asi nikdo lepsi nez ten Corchia. Fakt totiz nevim, jestli by byl treba nejaky Uchida reseni, dle meho fakt ne, to uz radeji toho Corchiu, ktery mozna je momentalne o neco horsi, ale potencial ma o dost vetsi. Mozna Abate by mohl byt z AC dostupny, ti tam maji De Sciglia, na ktereho by mohli naplno mozna vsadit..

Reagovat
smazaný uživatel

Corchia se vidi v Italii...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

On je napul Ital a chce prestoupit do Serie A. Ale tak treba by kyvl Arsenalu, pokud by o neho nebyl velky zajem z Italie

Reagovat
Zaschrona

Aha, to jsem nevedel.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Coleman

Reagovat
Zaschrona

Jen to ne, zrovna jeho si mimo EFC fakt predstavit nedokazu, jako jednoho z opravdu malinkeho poctu hracu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je alternativa urvat Debuchyho z Newcastlu, kdyby spadli. Jinak je to asi konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

a urvat i kdyby nespadli?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bacha, centruje asi stejne dobre jako Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych od něj nečekal žádný terno, spíš zaplácnutí na 2-3 sezony na nějaký slušný úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Clyne? Talentu ma hodne, vsechno pred sebou, v PL nezklamal, extremne drahej by taky nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

netreba nám mladíkov s potenciálom, ako už písal Fenri, radšej niekoho okolo 27 na 2-3 roky, kým sa vyhrá Bellerin a uvidí sa, ako na tom je vlastne Jenks.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz uz talenta, tak bych v pripade Arsenalu sel po tom Byramovi z Leedsu, ten pravdepodobne ma na to byt jeste lepsi nez Clyne, navic ten by ted byl nechutne drahy, co se dostal k Saints..

Reagovat
Maresma

Johnsona vam prodame.

Reagovat
smazaný uživatel

toho by som nestrpel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Bellerín u vás hraje RB?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

veď si sa nad tým pozastavoval už minule, nie?

Reagovat
Rssa

Nepametam si všetko, somár

Reagovat
smazaný uživatel

To sem byl ja asi.

Reagovat
alcantara

A co ine by mal hrat?

Reagovat
Rssa

Levá strana a záloha/křídlo. Takhle jsem o něm všude při přestupu od nás četl.

Reagovat
alcantara

Nemylis si ho s Toralom?

Reagovat
Rssa

Toral je střední záložník, ne? Toho si nemýlím.

Reagovat
alcantara

Samper z tej generácie.

Reagovat
Rssa

Samper je taky střední záložník, jako Toral

Reagovat
Rssa

Tak už ve Španělsku tvrdil, že jeho oblíbený hráč je Dani Alvés, takže asi fakt je to RB. Hm, nějak se mi popletl...

Reagovat
smazaný uživatel

fuj. A sympatie sú pasé.

Reagovat
SunFells

On myslím přicházel spíš jako křídlo, ale v repre zase hrával beka ...nebo naopak? Každopádně výhradně na pravé straně.

Reagovat
Svatej

Lukaku gól a dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže výkon nič moc, vravíte? Bod dobrý? Tá LM sa nám ale moc nepribližuje.

Reagovat
Hejnak

Z těch posledních 3 zápasů musíme urvat 9 bodů a Spurs nebo Chelsea určitě ztratěj, takže v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

pre Bozza a dotaz, prečo mám rád Gervinha:

Asi preto, že ho nikto nemá rád a ja sa rád líšim. A takisto preto, že je to herne jeden z najväčších zabávačov, čisto v dobrom zmysle. Je to taká hyperaktívna čierna tyčka, čo kmitá hore dole po ihrisku, je rýchly, dynamický a ja mám rád takých hráčov. Má strašne veľa chýb, je neuveriteľne zbrklý, fyzicky slabý a zakončenie má tiež dosť zlé, ale ja si myslím, že môže byť veľmi prospešný. Síce zadrbe 3/5 lôpt ale z tých ostatných 2 vytvorí tutovky.

Reagovat
Mervin

hlavně ta jeho klička dnes

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som.

Reagovat
smazaný uživatel

"klička"

Reagovat
Zaschrona

OT: Celtics vs Knicks - tak dneska jsem si teda zatim spravil chut, Pierce krasne, v mozna poslednim jeho domacim zapase v TD Garden.. zatim takova krasna mala naplast, minimalne ten sweep z toho, ted uz naprosto verim, nebude

Reagovat
vladis271

Kto to tu riešil Ferdinanda za Bonda?

pche, my sme do Iron Man 3ky presadili hneď dvojicu stopérov.

Reagovat
Rssa

Mandarin je fanda LFC?

Nesbitte, jdi se bodnout

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

OT: The Colorado Avalanche Hockey Club announced today that head coach Joe Sacco has been relieved of his duties.

YEA!!

Reagovat
stas87

to je mi fakt vyhra ten tim je spatny a este sezonu ci dve bude,zaujem tam trenovat nebude velky si myslim

Reagovat
tomasinho

Zas až tak špatný není, v útoku tam potenciál je. Rozhodně není až tak špatný na to, aby byl poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mladej energickej tým, teď ve zkrácený sezoně to mohla bejt jejich velká přednost, slušnej trenér by s nimi PO uhrál.

Reagovat
tomasinho

To už je možná přeháňka, vzadu to žádná jistota není. PO asi ještě ne, ale na poslední místo nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je slušná, vyvážená.. Jen kdyby nestavěl pořád toho idiota O'Byrnea. STL loni neměli o moc lepší obranu a kam to dotáhli, poněvadž Hičkok z těch mlaďochů tahal 150% (Alex P., Kevin S.). Hlavně mají spoustu kvalitních bránících útočníků. Tým je slušnej, vyváženej, kvalitní trenér o PO mohl v klidu bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byla parodie na trenéra, nesmyslně skládal lajny, když už něco začalo fungoval, idiotsky to začal točit. Nedokázal měnit taktiku s ohledem na sílu mužstva, s vývojem zápasu atd.. Nedokázal hráče motivovat. Byl jsem na něj alergickej.

Reagovat
kvasha16

to je odbre ci nie? Colorado sledujem len tak zbezne

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to dobré pokavaď nepřileze podobný jelito jako byl Sacco.

Reagovat
kvasha16

tak potom

Reagovat
M0rb1D4S

Nevíte někdo, jestli bude live stream na předávání cen pro nejlepšího fotbalistu PL?

Reagovat
Swarley

a kdy to má být?

Reagovat
Arbiter

dnes

Reagovat
Swarley

co to je za nápad to vyhlašovat v neděli pozdě večer během rozjeté sezóny?

Reagovat
M0rb1D4S

No dneska večer ne?

Reagovat
wild

zajtra 23:30 na Sky Sports 1...streamy urcite budu

Reagovat
kiwwi

nevidim nikde live prenos

Reagovat
M0rb1D4S

Vysílat se to prej teda bude až v úterý od 19:00.. Asi v případě, že by Suárez někoho kousnul a oni to potřebovali vystřihnout

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

vysielat sa to bude zajtra 23 30

Reagovat
kiwwi

Wenger on Van Persie: "I don't think he scored - he scored a penalty. It counts but it's not completely the same"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

chudák Lampard, zase mají něco proti

Reagovat
Arbiter

tak ten i tak má přes 150 gólů, takže mu to může být šumák

Reagovat
smazaný uživatel

takze do tabulky by im mali priratat 3 body vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger chce jit na stara kolena trenovat Barcelonu?

Reagovat
Rssa

My už tam Rouru máme

Reagovat
Chazy

On už by měl ten důchod zvažovat z víc důvodů, než je jen ta trenérská neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

povedal to ako joke

Reagovat
kiwwi

vsak sa vsetci smejeme

Reagovat
smazaný uživatel

a co? každý ocení víc normální gól než gól z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

to na teba

Reagovat
Miguel19

Tottenham to na skóre asi neuhraje..

Reagovat
Miguel19

Ty krávo, Tenkrát na MS

Reagovat
wild

ale inak slusne co sa tyka mien..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc musi posledni dobou davat tolik neregulernich golu?

http://www.zimagez.com/zimage/snmekobrazovky-2842013-211948.php

Reagovat
vodka
Reagovat
Arbiter

marty ti jistě bude tvrdit, že jo

Reagovat
M0rb1D4S

PFA Team of the Year 2012/13: De Gea; Zabaleta, Ferdinand, Vertonghen, Baines; Mata, Hazard, Carrick, Bale, Suarez, van Persie.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tady jistá skupina zanadávala docela zbytečně. Tak hlavně, že si udělali dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech měl být... Místo Ferdinanda tam mohl být skoro kdokoliv(nastasic, kolo, luiz, Jagielka,...) jinak vpohodě

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam měl být Čech

Reagovat
Arbiter

třeba proto, že je letos nejlepším gólmanem PL?

Reagovat
smazaný uživatel

není tím je De Gea a proto je tam oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus taky nekdy sledovat statistiky. Lepsi je P.Cech, pak Hart a az pak De Gea

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

FERDINAND

Reagovat
Arbiter

dvě nesmyslná jména - De Gea a Hazard. Ten první je tam hlavně kvůli titulu, ten druhý nevím proč, asi jako motivace

Reagovat
Miguel19

De Gea nesmysl není...to už spíš Ferdinand..

Reagovat
smazaný uživatel

Cech byl tuto sezonu lepší... Ferdinand je totální kravina.

Reagovat
wild

De Gea si tam zasluzi byt..ma za sebou skvelu sezonu a bol dolezitym faktorom k titulu

Reagovat
Rssa

De Gea nebyl lepší než Čech, ale na rozdíl od něj to pro něho byla poslední příležitost získat ocenění v PL

Reagovat
Arbiter

Reagovat
wild

Reagovat
Miguel19

Už si jako Pintu s jeho stovkami přestupů..

Reagovat
Arbiter

Pintu už na EF skončil nadobro, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

keby som ťa nemal rád, tak napíšem, že by si aj v tomto mal byť ako on. Ale mám ťa rád, tak to nenapíšem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Netuším. Pod SA se nějak nehrnu..tady jsem ho pár týdnů neviděl..

Reagovat
Rssa

Těžko, já mám vybraných 10 jmen do obou mých klubů dohromady a ty točím stále dokola . Žádná stovka.

Reagovat
Miguel19

Špatně jsem to napsal no..ty stovky byly myšlený jako jubilejní příspěvky. On měl snad vysněné 3 hroty..

Reagovat
niflheim

Reinu dostaneš, smrade.

Reagovat
fenixLFC

len ked to nebude vzajomna vymena za valdesa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím tě Valdes do té Barcelony zapadá perfektně

Reagovat
kiwwi

Peta sa vracia domov do Plzne?

Reagovat
Arbiter

máš asi problémy s pochopením textu, i když je pravdou, že to Rssa nenapsal úplně nejšťastněji

Reagovat
Rssa

Napsal jsem to zcela pochopitelně pro ty, co umějí číst a dokážou chápat psaný text

Reagovat
Miguel19

Tam ho netřeba zatím, Koza má repre formu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne mi tam chýba Jagielka.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Ferdinanda

Reagovat
fenixLFC

myslim ze fellaini mal lepsiu sezonu ako hazard..... o ferdinandovi sa netreba bavit to je vtip

Reagovat
niflheim

Rio naprosto zaslouženě. Jenom ten Hazard a i Suaréz tam být nemuseli. Každopádně Man United, Man United everywhere

Reagovat
Arbiter

co to máte za novou módu proboha

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

No jestli je tam Rio zaslouženě, tak je tam zaslouženě i Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

DDG, Ferdinanda, Vertonghena a možná i Hazarda bych vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

za Čecha, Jagielku, Nastasića a Michua.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Michu

Reagovat
kiwwi

ak to tak bude, tak je to paradicka...

Rio si to zasluzi, ma za sebou neskutocnu sezonu, ja si dokonca dovolim povedat, ze jednu z najlepsich v jeho kariere...

David zaznamenal pokrok jak hrom a okrem Cecha nebolo v PL lepsieho brankara

no a o Carrickovi a Robinovi sa nemusime ani bavit, ti idu na POTY

Reagovat
kiwwi

on tam neni Rafael? no tak to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

nie je to sutaz o to kto bude najviac pindat ked ho schmatnu za vlasy

Reagovat
vladis271

drž hubu, schmatnutie za vlasy je zloči na na elektrické kreslo

Reagovat
tomasinho

Místo Hazarda Gerrard/Fellaini, místo Ferdinanda Jags třeba a bylo by to ok. Jsem rád za Zabu.

Reagovat
M0rb1D4S

PFA Championship Team of the Year: Schmeichel, Trippier, Morgan, Hudson, Bridge, Zaha, Ince, Whittingham, Bolasie, Murray, Vydra.

Reagovat
M0rb1D4S

Kurva to nemá být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

kde je sakra Michu?

Reagovat
M0rb1D4S

Nejspíš někde mezi Londýnem a Swansea

Reagovat
minoLFC

Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Místo DDG Čech, místo Ria Jagielka/Nastasič/Luiz a byl bych šťastnej

Reagovat
Zaschrona

No hura, konecne to dali Bainesymu.. Nejlepsi levy bek na svete se konecne dockal aspon nejakeho oceneni v domaci lize Jinak to celkem jde, akorat misto DDG Cech, Ferdinanda Nastasic/Vertonghen a misto Hazarda Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto De Geu Cech a miesto Hazarda Michu. Inak super

Reagovat
Arbiter

Barton rozjíždí one man show na twitteru

Reagovat
M0rb1D4S

Ten debil mi v jednu chvíli zasvinil celý twitter

Reagovat
Arbiter

Players arriving in London for the PFA Award ceremony RVP with his wife, Bale with his girlfriend & Suarez with his knife & fork #pfa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rssa

900. pro LFC

Reagovat
Arbiter

Joseph Barton ‏@Joey7Barton 3m

One day people will learn. For those that have continually support me, I thank you from the bottom of my heart. For those who don't... well

Joseph Barton ‏@Joey7Barton 2m

...one day you'll learn. Thanks again. Oscar speech over. #allezLOM

Slza mi ukápla, úplný doják

Reagovat
Zaschrona

Ale jako ja ho mam az rad.. Ono celkem ma pravdu s nekterymi vecmi a je fajn, ze se neco neboji rikat naplno.. Akorat by me zajimalo, kde bude pristi rok pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nominace Česka na MS2013 v hokeji. Brankáři: Jak. Kovář, Pavelec, Salák. Obránci: Čáslava, Hejda, Kutlák, Krejčík, Michálek, Nakládal, Šmíd, Trončinský. Útočníci: Fleischmann, Hanzal, Hertl, Hubáček, Hudler, Koukal, Jan Kovář, Novotný, Tenkrát, Tlustý, Voráček, Vrána, Vrbata.

Omlouvám se, že to sem někomu cpu:)

Reagovat
smazaný uživatel

výborná nominace

Reagovat
smazaný uživatel

Že jo? Celou dobu mi tam neseděl Tenkrát, ale když jsem ho dneska viděl proti Rusku, tak musim uznat, že na to celkem má.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Tenkrát je jediné rozporuplné jméno, ale on prostě zahrát dovede, možná že bych tam raději viděl třeba Kašpara, ale jinak sem spokojen a myslím, že udělají výsledek. Jinak by bylo super kdyby Židlický dostal tu smlouvu a mohl přijet.

Reagovat
smazaný uživatel

Židlický by ještě teoreticky přijet mohl no...a je fakt, že by se sakra hodil. A Tenkrát mě dneska přesvědčil - skvěle bruslil a rozuměl si s pukem, uvidíme na turnaji. Naopak ten Lukáš Kašpar mi přišel hodně slabej. Posuzuju jen dnešek s Rusama. Mimochodem, Hertl byl suverénně nejlepší z našich.

Reagovat
Arbiter

neomlouvej se, vymaž ten příspěvek a šupaj pod neaktuální článek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Až na Tenkráta dobrý. Možná ti obránci šli složit lépe..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tohle jméno každýho udeří do ksichtu. Taky se mi nepozdával, ale sledoval jsem dneska zápas s Ruskem a chápu, proč ho berou. Patřil k nejlepším, aspoň v některých fázích zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já to teda moc nesleduju , ale když se podívám na minulá MS tak by Kašpar byl daleko platnější než Tenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasně. Ale jak si trenéři mají vybírat? Podle minulých mistrovství nebo podle dneška?:) Taky si myslim, že Tenkrát nám to nevyhraje a že by moh jet někdo mladší, ale prostě dneska hrál velmi slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlustý Voráček Tenkrát Nakládal Čáslava by bola dobrá päťka.

Reagovat
Rssa

a Michálek Koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak (Kováŕ) Vrána.

Reagovat
Miguel19

Kdo by hrál centra?

Reagovat
Miguel19

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil, neboj. Ale dobrá ne, spíš nechutná.

Reagovat
cristiano.K.

Hertl

Reagovat
vodka

Kutlák, Tenkrát ty rád nemám vůbec...

Reagovat
vodka

jo a co je s židlickým, o něm sem nějak nic nezachytil, to nejede kvůli smlouvě?

Reagovat
Miguel19

Zatím se ještě neví. Ale vyskočily informace, že by měl brzy podepsat, tak tam určitá šance je..

Reagovat
wild

Elias ani Zidlicky nejdu lebo nemaju kontrakt na dalsiu sezonu a nechcu riskovat pripadne zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

a neúplná nominace kanady je zatím špica

Brankář: Devan Dubnyk, obránci: Luke Schenn, Brian Campbell, útočníci: Steven Stamkos, Taylor Hall, Jordan Eberle, Claude Giroux, Matt Read, Wayne Simmonds, Eric Staal, Jordan Staal, Ryan O´Reilly, Matt Duchene.

ZAHRANIČÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělí hráči. A když ještě člověk vezme do úvahy jejich ročníky narození. Hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Stamkos Dušýn

Reagovat
smazaný uživatel

tvl,ti vypadaj děsně nabušeně

Reagovat
Zaschrona

Ta obrana asi bude nic moc.. A co jsem koukal, tak po nich a USA tam snad budeme mit nejvic hracu z NHL vubec.. Z tohohle pohledu, papirove, jsme na tom dobre.

Reagovat
M0rb1D4S

PFA Championship Team of the Year: Schmeichel, Trippier, Morgan, Hudson, Bridge, Zaha, Ince, Whittingham, Bolasie, Murray, Vydra.

Reagovat
Rssa

Vydrááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Bobóóóóóóóór

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten je vlastne v tej Premier League-ovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna, jen Bolasieho jsem necekal, radsi bych tam dal treba Knockaerta

Reagovat
niflheim

Whittingham

Reagovat
fantomas

Whitts! Nemůžu se ho dočkat..

Reagovat
A Seleção

OT:Po shlednuti dnesniho zapasu Schalke musim priznat,ze zacinam vic doufat v prichod Draxlera.Sice to neni jeste hotovy hrac a na kridle nas zrovna bota netlaci,ale me je neskutecne sympatickej a bezpochyb bude do par let oporou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nenazranci...

Reagovat
minoLFC

tak kedy to vyhlasuju?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi na fb vyjelo něco od Arsenalsite o PFA team of the year a komentáře jsou(stejně jako u všech stránek na fb zabývajících se fotbalem) úžasný. Vybral bych ty nejlepší:

''Radim Gajdosik Rio Ferdinand a Carrick? hahahaha

To se mi líbí · Odpovědět · 10 · Před 7 minutami ''

''Kristián Latýn nebo Sagna místo Zabalety ''

''Roman Dunda Že ten fotbal nesleduju? Aha. Nevim no, možná má carrick nejlepší úspěšnost přihrávek ale to že dostane míč a vrátí ho zpátky na stopera nebo na De Geu umí hodně hráču. Nechápu co tam furt dělá''

''Ondřej Šturma mata nechapu...

To se mi líbí · Odpovědět · ''

''Martin Márty Bušauer Vůbec nevím co tam dělá Carrick...

To se mi líbí · Odpovědět · 1 · Před 10 minutami · Upraveno''

a ten nejlepší: ''Marek Arsenalus Ištok to by mě zajimalo kdo tohle vybral '' .

Reagovat
iamek

. Carrick si to zaslouzil nejvic prave

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna rovno na hrad!

Reagovat
Miguel19

Roman Dunda bude někdo odsud..s tím Carrickem to tu někdo psal

Reagovat
kiwwi

asi tak 90% eurofotbalu 2 roky dozadu

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Manik...

QPR a Reading už spadnou určitě, nemílím-li se... Je to tak?

Reagovat
kiwwi

tak Bale vraj vyhral obe ceny

Reagovat
Miguel19

Taky jsem to četl od nějakého fištróna na FB..

Reagovat
kvasha16

tak ked uz vyhral jednu, tak du druhu mal dostat niekto iny, nie obe

Reagovat
minoLFC

No ak vyhral hlavnu, tak nedat mu jizsiu by bolo na hlavu

Reagovat
cristiano.K.

zaslouženě

Reagovat
CubONE

O rok moze obhajovat ako hrac MU

Reagovat
cristiano.K.

chran bůh..

Reagovat
CubONE

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tweek

Reagovat
A Seleção

1000. pro Arsenal!

Reagovat
Miguel19

mimo LM

Reagovat
tweek

tam snad bude chelska

Reagovat
Miguel19

co to je?

Reagovat
tweek

Reagovat
fajdax

Reagovat
tweek

Reagovat
kiwwi

Zaha named Championship Player of the Year!

United, United everywhere

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Preju mu to, ale tak dobrej zase nebyl.

Reagovat
kiwwi

tak ja Champ sledujem len bajocko, cize sa tu nejdem pustat do nejakeho porovnavania, dokopy asi 10 zapasov tuto sezonu, ale CP som si pustial asi 4x a vzdy bol proste o parnik inde ako ostatni na ihrisku

kazdopadne, volia to hraci a manazeri, ma to velku vypovednu hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl lepší?

Reagovat
kiwwi

tak minimalne statisticky je o parnik inde Ince

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci palácu píšou, že Bolasie a Murray byli lepší než on.

Reagovat
iamek

Psat muzou. Zaha . Rudy dres uz ceka

Reagovat
Zaschrona

Tom Ince, PL ceka

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Tom Ince byl tuhle sezonu, a momentalne je, lepsi hrac nez Wilfried Zaha. To je proste jasny fakt. Jina vec je, ze Zaha ma vetsi potencial nez Ince..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby v ni byl, aby se ukazalo, ze je to prumerak

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Proboha, byla rec o nejlepsim hraci Champu. Nikdo nerika, ze z Inceho bude v PL hvezda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prej je to celkem výsměch co tak čtu na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

když přestupuje do takového klubu, tak je potřeba ho pořádně nahypovat

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

jj vsetko bolo vybavene

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

a co teda vyhrál Vydra?

Reagovat
kiwwi

co ja viem? mozno hrac sezony vo Watforde?

Reagovat
tomasinho

To byly přímo ceny Football League.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu by to bylo dost nelogický, když by hráč vyhrál PFA a zároveň byl nominovanej i v YPFA a tu nevyhrál.

Reagovat
PISTOLERO

Gareth zaslouženě A teď šup do Madridu

Reagovat
Usty

De Gea - Zabaleta, Ferdinand, Vertoghen, Baines - Hazard, Carrick, Mata, Bale - Suárez, Van Persie

Reagovat
tomasinho

Ach jo, profláknutost a pár wonder výkonů udělaly své. Mata si to teda zasloužil více. Ale pořád od Balea daleko zaslouženější, než první cena, tam to byla hodně komická výhra.

Reagovat
Zaschrona

Az na Matu.. To bych to radsi dal i tomu Suarezovi...

Reagovat
tomasinho

Tak Suárezovi to nedali z principu, RvP i Bale měli vyýpadky, Mata mi přišel nejkonzistentnější z nich.

Reagovat
Zaschrona

Ja tomu rozumim, Suarez si za to ale muze sam, nebyt toho kousnuti, tak by mu to dost mozna i dali.. Co se Maty tyce, fakt nebyl zas tak uzasny, pokud Bale nebo RvP hrali svoje top, tak to bylo o dost vys nez u Maty, dle meho nazoru, zas tak moc tech vypadku Bale nemel, prvni pulku sezony hral vicemene velmi dobre a tu druhou byl uplne uzasny. I proto bych to dal tomu Balovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suarez byl taky občas dost na pěst. Výpadkům se nevyhne žádný hráč. Ani Vidič, který když byl zdravý, tak jel jako stroj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy měl Bale výpadek? Na podzim ho akorát nebylo tolik vidět, protože hrál čisté křídlo a tak neměl takový impact, ale hraje dobře prakticky celou sezónu.

Reagovat
cristiano.K.

naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

No ano, dobře prakticky celou sezonu, ale fantasticky odehrál dva měsíce. A to je právě ono, proč bych mu to nedal, i RvP i Mata hráli výborně delší časový úsek a ten impact měli obrovský i v době, kdy nehráli tak skvěle.

Reagovat
fantomas

Ale notak...Bale ve 23 letech prakticky sám táhl elitní klub, až mu zařídil různý nálepky svědčící o nadměrný závislosti na jednom hráči; neměl vážnější výpadky, naopak si pomalu celý jaro dělá ze soupeřových obránců dobrou prdel; 10 ze svých 19 ligových branek vstřelil týmům z aktuální top10 (!!); prakticky sám dovedl zařizovat výhry proti věhlasnym klubum (LFC na podzim, City teď nedávno, fenomenální byl při jarnim NLD)...a my tu pudem zpochybňovat jeho výhru? To je směšný.

Letošní Bale je de facto ekvivalentem loňskýho Persieho - a o jeho triumfu taky nikdo nepochyboval. RvP a Mata fajn, ale Bale má na svý straně tolik faktorů, že holt nemohli mít moc šancí.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

* neměl žádnou šanci

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

a žádné excelentní 2 měsíce, excelentní měl celou sezonu, akorát se změnou postu se statisticky vyhoupl ještě výš. Tottenham šak byl jalový skoro od začátku a body dělali na podzim de facto Defoe s Balem a Lennonem, po zranění a poklesu formy Defoea s Lennonem je tahal Bale sám...

Reagovat
fantomas

Asi tak no.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti United away odehrál taky brutální zápas 1+2 (2. přihrávka o DeGeu).

Reagovat
fantomas

Reagovat
LAM

K Arsenalu:

Už dlouhou dobu si myslim že hráčů na to bejt mezi nejlepšími má Arsenal hodně málo.Zrď to je jen Rosicky a Cazorla,Wilshere kterej je teď z formy a Vermalen kterej je letos slabší ale jinak na to má.

Arsenál nutně potřebuje tři hráče a to:

Hroťáka-v létě by měl bejt možnej Villa tak snad ho Wenger koupí.Ten když dostane prostor tak bude hodně dobrej.

RB-Sagna je úplně mimo to se taky musí řešit

a pořádný DM

Pokud todle přijde(snad konečně to pochopí i Wenger a vedení klubu)tak by Arsenal zase mohl bejt mezi nejlepšími

Reagovat
LAM

Ideální sestavapříští rok by byla tadle:

Szczesny-Posila,Koscielny,Vermalen,Gibbs-Posila,Wilshere,Cazorla,Rosicky,Walcott-Villa

Reagovat
smazaný uživatel

to sme z toho predchoziho komentare pochopili

Reagovat
Rarášek

Arteta

Reagovat
CubONE

Maly Mozard - top hrac

Reagovat
CubONE

Mozart*

Reagovat
kiwwi

vraj ked sa vyhlasovala 11 sezony a zaznelo Suarezove meno, tak ho vypiskali

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alessandro24
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Achjo ale, to je fakt hloupý nechat hráče vyhrát v dospělý i mládežnický kategorii...na tomhle se už konečně musí zapracovat, aby se to nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan

Paolo doskakal

Reagovat
fantomas

Oh, oh! Po dlouhý době sem upřednostnil fotbal před hospodou a Villa mě teda nenechala ani na chvilku litovat. Nádhera..

Tak mě napadá - nevsadil sem se náhodou s nákym dEstem nebo někym podobnym, že se Villa zachrání?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nesázím, nevsadil jsem se ani s evertonem ohledně QPR, takže se mnou těžko.

Reagovat
tomasinho

To já jo Ale bohužel zmizel, takže nic nebude, jen případně bonus v případě úspěchu v druhém bodě sázky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu diskusi si pamatuju, si to vzal tak nějak za mě.

Reagovat
tomasinho

Jo, musíme vyhrát derby, pak Chelsea porazit v posledním kole EFC a můžem jít i před ně. A bude i flaška.

Reagovat
cristiano.K.

Tipuji to na kiwwiho

Reagovat
kiwwi

a kamarat, ty mas prehranu stavku so mnou, vies o tom

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze se sazite podobne jako Balotelli :)

Reagovat
cristiano.K.

zase jsem to nečetl hele vím, akorát jsem měl pocit,že jinou než si psal jinde alespon jsem si myslel,že mám s tebou jenom jednu.

Měl jsem za to,že jsme se vsadili jenom o to,kdo bude na tom lépe. Totenham vs LFC. O tom titulu si moc nevybavuju. Každopádně,jestli si to dohledáš,tak jsem si právě ted přidělil měsíc navrh

Reagovat
smazaný uživatel

"I’m not worried about Villa Park... It’s an easy place to go." - Paolo Di Canio

Reagovat
smazaný uživatel

tak keď máš dobrú GPS, tak ľahko trafíš aj do väčších dier.

Reagovat
fantomas

Co vim, tak řek jen, že se nebojí Villa Parku.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, tohle bylo na twitteru a přišlo mi to docela vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke 10/10

Lowton 11/10

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland to dnes zbabral poriadne nečudoval by som sa keby nakoniec zostúpili

Reagovat
smazaný uživatel

Villa by měla být safe, podle mě to je mezi Black Cats, Strakama a Wiganem. Těžko říct, ale mám pocit, že dolů půjde Sunderland. Nevěřím jim ani za mák.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se Villa zachránila tak by měla porazit Chelsea a nebo Norwich a neprohrát s Wiganem. Za předpokladu že Wigan udělá šňůru výher a donutí týmy nad sebeou sbírat body. Sunderland má teďka dva zápasy doma, stačí jim jeden vyhrát a jeden neprohrát a Wigan by musel udělat devět bodů ze čtyř kol aby je předskočil. Pokud se Latics nezblázníjou, tak spadnou oni. Jinak to vidím asi na Straky. Mají nejtěžší los a bodovat by měli asi jenom na QPR.

Reagovat
tomasinho

Hohoho, poprvé Benteke ve fantě, hned s céčkem a on dá hattrick. Sign him Brendan

To ani nevadí redka Sesse, pro příští kolo ho stejěn nahradí Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Benteke >Totenham,Jovetič>Arsenal, Borini> LFC

Reagovat
kiwwi

ty vole, v cele chazy league zacina prituhovat

Reagovat
tomasinho

Jsem udělal superkauf, kdybych nevzal pár kol zpátky místo stagnující RvP Roneie, mohl jsem být na tom lépe. Škoda, zkusil jsem to, Rvp měl každý a já potřeboval něčím překvapit.

Reagovat
kubys

Miky, Zaschrona etc.

http://www.velogames.com/giro-ditalia/2013/index.php

League code: 29185613

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kubys

Jinak ještě tam nejsou kompletní soupisky, takže bacha na to. Ale našel jsem 4 super bargainy, teď to jen zkombinovat.

Reagovat
Zaschrona

Jo to ja taky, uz jsem to asi 4x zmenil, protoze tech potencialnich bargainu je tam hrozne moc..

Reagovat
cristiano.K.

Co bude s Rosem? Dvojku by klidně dělat u slepic mohl,Naughtona jsem tolik neviděl,tak těžko hodnotit....

Reagovat
smazaný uživatel

někde přijde, Naughton není levý obránce a Benny nejspíš půjde pryč..

Reagovat
cristiano.K.

no nevím,spíš tam bude Verthogen než přijde naká větší posila.

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
cristiano.K.

sklonuje se naké jméno?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nic moc. ale Ekotto prý do AC

Reagovat
cristiano.K.

takže ta varianta s Honzou není uplně mimo

Reagovat
Zaschrona

Pry se spekuluje, ze chteji Bainese. No, dokud neprodaji Bala, tak to neni absolutne realne.

Reagovat
smazaný uživatel

proč proboha?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

To je tak tezky pochopit, ze tu cenu, kterou ma pro Everton, za nej nikdo neda? Leda tak Spurs, az budou v lete resit predevsim svoji levou stranu hriste..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohla ta bezradná Villa dát šestku Sunderlandu v laufu?. To schválně vypustili aby se Newcastle spadl na předposlední místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa 6 - 1 Sunderland. I bet Paulo Di Canio did nazi that one coming!

Reagovat
smazaný uživatel

tomu taky nerozumim

Reagovat
fenixLFC

tak tyne wear odchadzaju z kurtu po setoch 6:0 6:1

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

aspon ze ten Benteke mi zachranil fantu, inak bieda

Reagovat
smazaný uživatel

veru veru, a to som mu chcel dať ešte aj C ale ja blbec som veril viac Hazrdovi

Reagovat
kvasha16

ja blbec som na fantu uplne zabudol a pasku nechal Suarezovi

Reagovat
kiwwi

btw, nepisal tu niekto dnes alebo vcera ironicky, ze AV to asi na skore neuhraje?

Reagovat
Miguel19

Já to psal o Tottenhamu..

Reagovat
vitasrp

Odepisovat Wigan mi přijde jako úplná kravina, když jim furt může může stačit 6 bodů na záchranu..

Klíčem k tomu pro ně je ale samozřejmě porazit v dohrávce Swansea..

Reagovat
cristiano.K.

6 bodů stačit Wiganu nebude ani omylem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vitasrp

A víš s kým vůbec hrajou?

Nebo očekáváš, že Aston Villa s přehledem porazí Norwich nebo doma Chelsea?

Reagovat
cristiano.K.

s přehledem né,ale dá se očekávat,že s kanárkama bodovat budou.

Reagovat
vitasrp

Jenže oni tam musí vyhrát, aby Wiganu těch 6 bodů nestačilo. Když teda předpokládám, že s CFC fakt body neudělají.

Kvůli tomu mi prostě tvrzení, že Wiganu ani omylem dvě výhry stačit nebudou, přijde jako slušně přestřelený..

Reagovat
cristiano.K.

to jako očekáváš,že tři týmy,které mají nyní 37 bodů neudělají dva body ze třech zápasů? To je furt větší pravděpodobnost než že Wigan udělá šest bodů.

btw. víš vůbec,že hraje v AV a né doma,když si tak jistej?

Reagovat
vitasrp

Cože? Já jenom říkám, že Aston Villa může uhrát remízu s Norwichem, prohrát s Chelsea a v posledním kole hrát o bytí a nebytí s Wiganem - pokud by Latics opravdu porazili Swansea, klidně by jim ta výhra v posledním kole mohla stačit, aby o skóre přeskočili labutě.

Samozřejmě, že vím, kde se hraje. Nicméně ztráta s AV by byla docela solidní čára přes rozpočet v honbě za 4. místem, proto očekávám, že tam Chelsea zvítězí..

Reagovat
vitasrp

*o skóre přeskočili Villans..

Reagovat
cristiano.K.

nechceš dát sázku,že Wiganu 6 bodů stačit nebudou na záchranu?

a ty tečky

Reagovat
kiwwi

zaregistroval si, ze som ti pisal, ze si so mnou prehral stavku?

Reagovat
cristiano.K.

ty si jak vocas, 2x si to někde psal a já 2x reagoval

a kamarat, ty mas prehranu stavku so mnou, vies o tom

[reagovat]

Bozz

29.04.2013 23:13

Doufam, ze se sazite podobne jako Balotelli :)

[reagovat]

cristiano.K.

29.04.2013 23:59

zase jsem to nečetl hele vím, akorát jsem měl pocit,že jinou než si psal jinde alespon jsem si myslel,že mám s tebou jenom jednu.

Měl jsem za to,že jsme se vsadili jenom o to,kdo bude na tom lépe. Totenham vs LFC. O tom titulu si moc nevybavuju. Každopádně,jestli si to dohledáš,tak jsem si právě ted přidělil měsíc navrh

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vedel som ze to bude ono

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

sice bych neměl,ale.......

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
hefy

Achjo...

Reagovat
kvasha16

Andrea Pirlo: "V roce 2010 jsem se s Chelsea dohodl na podmínkách smlouvy, ale Berlusconi na poslední chvíli přestup zatrhl."

Berlusconi ty svina

Reagovat
fenixLFC

aby isiel taky hrac ku neikomu tak nesympatickemu

Reagovat
kvasha16

vidis ze sam bol ochotny prist, asi chcel zvysit sympatickost

Reagovat
Zaschrona

Mirror: West Ham want Everton striker Nikica Jelavic as cut-price alternative to Andy Carroll. Hammers tried to sign the Croatian from Rangers and could return for him, despite a difficult second season.

Sice to je na 99% uplna blbost, ale i kvuli tomu 1% jsem naprosto Nikicovi k dispozici pro osobni odvoz, naklady jdou na me..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

4 Briti s viac než 10 štartmi v PL a z toho jediný poriadny hráč je Taylor. To je ako Arsenal 'at his best'.

Reagovat
smazaný uživatel

*its

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja s ním nesúhlasím.

Reagovat
vodka

nemusí to byt pravidlo, ale je pravda, že když všichni přišli v průběhu tak krátké doby a z původního hráčského jádra zůstalo jenom torzo, tak na Garym popisovaném problému něco može byt. Kabina zkrátka nemusí byt tak stmelená, spousta hráčů si zvyká na tempo PL, adaptuje se na život v anglii a pokud nejsou v kabině lídři, kteří spoluhráčům pomůžou ten proces urychlit, tak je problém na světě...

Reagovat
vodka

zkrátka bych řekl, že Pardieux si na ramena naložil příliš náročný úkol, se kterým mu hráči kádru dost těžko pomůžou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to neni nic moc svetobornyho, ale diky za odkaz Samozrejme model prestupove politiky je to spravnej, ale zase vyhnanej do extremu (jako vzdycky v NUFC).

Reagovat
Bayern +

Dúfam, že Wigan zvládne dohrávku so Swansea a záver ešte dostane grády, obzvlášť po tom, čo doma potvrdíme faktor Upton Park a zvíťazíme s NUFC.

Reagovat
kiwwi

Howard Webb has been appointed as referee for the Premier League tie between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on Sunday.

Reagovat
niflheim

87% - Man Utd's win percentage at home with Howard Webb as referee compared to 83% with other officials. Negligible.

13 - Manchester United have won 13 and lost just one of their 15 PL games with Howard Webb as referee at Old Trafford. Official.

FA

Reagovat
Arbiter

holt v neděli se tyto statistiky pro ManU trochu zhorší

Reagovat
niflheim

Mě by strašně zajímala vaše statistika s Atkinsonem . Každopádně tamto je jen "doma", navíc mi to připadá, že nás Howie spíše více řeže

Reagovat
Arbiter

Tak co nám společný duel naposledy pískal Webb, tak se mi ten jeho výkon docela líbil

Reagovat
M0rb1D4S

FA Cup? 2:2?

Reagovat
Arbiter

Jop.

Reagovat
Arbiter

Opta včera na toto téma přinesla pár statistik

Reagovat
kiwwi

Robin van Persie's penalty at Arsenal was his 25th goal in the Barclays Premier League this season.

It means he has scored more league goals in his first campaign at United than ANY other player has previously posted in the club's history.

ale celkovo dal v prvej sezone Ruud 36, takze to uz Robin asi neda...kazdopadne slusny pocin

Reagovat
smazaný uživatel

keby si držal konzistentnú formu, tak by to dal. Ale tak, držať si takú formu 2.5 roka, to nejde.

Reagovat
niflheim

Pár kol nedal gól, ale měl plno asistencí a nějaký ten gól konvertovaný na vlastní. A hned se hovoří o tom, jak nemá formu. Já vím, je to pro vás těžké

Reagovat
smazaný uživatel

takže mi chceš povedať, že hral rovnako dobre, ako tesne po príchode k vám alebo ako v poslednej sezóne u nás? A čo by malo byť pre mňa ťažké? Mne je to v podstate jedno, momentálne, bohužiaľ, pre United nie sme rovnocenný súper, takže ma nejako nemrzí, že vám vystrieľal titul. Práve naopak, lepšie než City.

Reagovat
niflheim

Tak chvilku mu to trvalo, ale potom to byla mašina

Reagovat
niflheim

A chvilku fakt chvilku...to snad jen ten zápas s Evertonem, kde střídal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal sleduje Schneiderlina

čakal som to, podobný tackler by sa nám asi hodil, keďže tam nie je nikto okrem Artetu, Ramseymu by som tam moc neveril. Nenahneval by som sa, keby prišiel, ďalší Frantík vždy poteší mňa, frankofila.

Reagovat
niflheim

Nějak nečekám, že by nepřestoupil.

Reagovat
fantomas

A to já i docela tipuju jeho setrvání.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool defender Jamie Carragher will join Sky Sports' line-up of football experts in August 2013 #ssn

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Gary s Jamiem budu najlepsi kamosi

Reagovat
minoLFC

hmm chystaju aj titulky?

Reagovat
smazaný uživatel

nebudou mít na výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/nDaTTVR2JXY

takto to bude vypadat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Eric_The_King

Tyjo ten má ještě horší hlásek jak Rooney

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Ostuda fotbalu a očekává potlesk...bučení je možná moc, ale fakt se nedá divit. Jen nevím, proč to pořád musíte pitvat.

Reagovat
kiwwi

podla mna to pises len preto, ze sa bojis

Reagovat
cristiano.K.

tak hlavně,že víš sám,že je bučení moc. Možná proto se tomu divíme

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec je ze si to zasluzi a druha ze sa to tam vobec, ale vobec nehodi, co su najeky sedlaci ci co, ked uz nic ine mozu mat respekt aspon k jeho futbalovym kvalitam

Reagovat
tomasinho

Ježiš, jsem čekal, že to bylo větší bučení, však někteří tleskali, něktěří bučeli rozpačitě.

Reagovat
Chazy

"rozpačité bučení"

Reagovat
tomasinho

Tak takové tiché, nejisté, jak by nevěděli, jestli chtějí bčute nebo ne.

Reagovat
Rssa

5 liverpoolských hráčů v sestavě kola.

D O M I N A N C E

Reagovat
niflheim

Vy slavíte hráče v sestavě kola, my v sestavě roku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

1200. pre zasluzenu poziciu Ria a Davida v time sezony

Reagovat
smazaný uživatel

"Majo hovoril aj s manažmentom Columbusu a podarilo sa mu ho presvedčiť, že ak nebude musieť ísť na operáciu, tak ho predsa len uvoľnia pre potreby reprezentácie," uviedol Otto Sýkora..aha, tu je ten Gaborik, ktory na to cele sere a vymyslel si zranenie

Reagovat
kiwwi

odbornici

Reagovat
vodka

nechápu ty nevděčné idioty. Zvlášť při Gáboríkově extrémně vachrlatém zdraví... Ale stejně ti sem napochoduje nějaký idiot, který napíše, že to udělal až potom, co na něho byl vytvořený tlak od slovenské veřejnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers wants to sign Reading defender Alex Pearce as a long-term replacement for Jamie Carragher. (Daily Mail)

zaujímali sme sa oňho už v zime a keďže mu v lete končí zmluva tak sa špekuluje, že príde práve k nám.

Reagovat
tomasinho

Nemá na to, to může rovnou hrát Wisdom.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
j_mrazik

Proč všichni ukazujou toho "Batmana" po vstřelení gólu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele