Premier League - souhrn 30. kola

16.03.2013, 15:40, aktualizováno 17.03.2013, 19:06
Komentáře a souhrny
Manchester United porazil Reading a navýšil svůj náskok na Manchester City, který neuspěl na hřišti Evertonu. Tottenham ztratil třetí místo, protože podlehl Fulhamu a Chelsea porazil West Ham. Arsenal si odvezl všechny body ze Swansea, neuspěl naopak Liverpool. Aston Villa zvládla duel s QPR, Wigan vyhrál nad Newcastlem.

Wigan Athletic - Newcastle United 2:1

17.03.2013 17:00

Góly: 18. Jean Beausejour, 90. Arouna Koné - 72. Davide Santon

Severoanglický celek nedokázal navázat na poslední úspěšné výsledky, včetně postupu do čtvrtfinále Evropyké ligy, když na JJB Stadium po většinu utkání tahal za kratší konec. Výsledkem je těsná a nesmírně cenná výhra pro Latics.

Domácí vstoupili do utkání lépe, pevně se chopili dirigentského kormidla a dávali tak jasně najevo, jakou důležitost pro ně nadcházející utkání má. Nejdříve ovšem zahrozilo na opačné straně, když Marveaux od rohového praporku našel hlavu Taylora, na ligové scéně debutující Joel byl ovšem na místě. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat: McManamanův centr neodvrátil Santon a pro Beausejoura už to pak byla snadná práce - 1:0! Po půlhodině hry o sobě dal vědět Maloney, jeho dalekonosný pokus zpoza pokutového území ale Elliot za svá záda nepustil!

Aktivita Latics ani s přibývajícím časem nepolevovala. McCarthy se užuž hnal tváří v tvář na hostujícího brankáře, na poslední chvíli mu ovšem zkřížil cestu vracející se Gutiérrez a z nadějně vyhlížející akce tak rázem nic nebylo. Těsně před pauzou neúspěšně odpovídal Cissé.

Totožný obraz hry byl k vidění i ve druhých čtyřiceti pěti minutách. Povedenou kombinační akci zakončoval opět McManaman, jeho střele z ideální pozice se však postavil do cesty obětavý Yanga M'Biwa! Teprve až příchod Sholy Ameobiho (nahradil nevýrazného Yoana Gouffrana) po hodině hry konečně trochu rozhoupal nevýraznou ofenzivu NUFC. Alan Pardew následně stáhl hru pouze na tři obránce.

Davide Santon tak měl naprosto volnou ruku ke svým ofenzivním výletům a to se záhy ukázalo jako ta správná volba: Cissé oslovil bývalého beka milánského Interu, který zbytečně nespekuloval a přízemní ranou srovnal na 1:1. Senegalský kanonýr, jenž před týdnem zajistil Strakám tříbodový zisk nad Stoke, měl čtyři minuty před koncem po pasu Ameobiho opět velkou možnost na rozhodnutí, ovšem tentokráte úspěch neslavil! Vzápětí se tak celé JJB radovalo: McCarthy poslal od rohového praporku balón do ohně, Figueroa si na bližší tyči pomohl rukou, Perch a Santon nedokázali mičudu odvrátit a Koné z bezprostřední blízkosti zajistil domácí ekipě tři body - 2:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United 2:0

17.03.2013 17:00

Góly: 19. Frank Lampard, 50. Eden Hazard

Třetí povedený výkon Chelsea ve třetí soutěži za sebou. Dnes se obětí stal West Ham, který tak v minilondýnském derby prohrál na Stamford Bridge 2:0. Hlavní postavou utkání byl Eden Hazard, který jeden gól dal a druhý geniálně nachystal pro Franka Lamparda. Anglický záložník tak vsítil kýžený zásah číslo 200 v dresu Blues. Chelsea se zároveň posunula na třetí místo tabulky.

Duel se nesl v naprosto jednoznačném duchu. První i druhé dějství Chelsea suverénně Hammers přehrávala a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Dvakrát byl blízko Demba Ba, který nejprve po famózním Lampardově pasu neproměnil samostatný nájezd, a pak ve skluzu poslal vedle i Hazardův centr.

Eden Hazard odehrál fantastický zápas a vlastně sám zařídil obě branky Chelsea. Po osmnácti minutách levačkou vyprášil Jaaskelainenovi rukavice a už za pár vteřin se k němu míč vrátil a tentokrát slabší pravou nohou geniálně našel hlavu Franka Lamparda, jenž dvoustým gólem za Chelsea otevřel skóre - 1:0.

West Ham soupeři nestačil, jediným hráčem, který dělal domácím problémy, byl Andy Carroll. Urostlý forvard dokonce skóroval, ale v souboji s Luizem si pomohl faulem. Pak už úřadovala jen Chelsea. Do poločasu nebezpečně střílel Luiz, Hazard, těsně vedle pak mířili Moses, Mata a znovu David Luiz. Další stoprocentní šanci pak spálil Demba Ba, který ztroskotal na Jaaskelainenovi po skvělé práci Mosese.

Druhá polovina zápasu začala pro svěřence Rafaela Beníteze dokonale. Skvostně zafungovala spolupráce dvou nejlepších hráčů týmu Hazarda s Matou, při níž španělský záložník krásným obloučkem vyslal Belgičana do vápna a někdejší hráč Lille levačkou k tyči nedal Jaaskelainenovi naději - 2:0.

Chvíli nato mohl zvýšit i Mata, ale Jaaskelainen kromě dvou nechytatelných gólových střel přiváděl ofenzivní hráče Chelsea k šílenství. Takhle si finský gólman poradil i s přímým kopem Lamparda nebo tečovanou střelou Edena Hazarda. Belgický fotbalista měl ještě jednu šanci o chvíli předtím, když po kombinaci Oscara a Maty trefil blokujícího obránce.

West Ham se k brance domácích dostával sporadicky a když už, Čech skvěle vychytal. Poradil si s ránou Carrolla, O’Neilla a báječně zneškodnil i nebezpečnou hlavičku Carltona Cole z poměrně velké blízkosti.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 0:1

17.03.2013 16:00

Góly: 52. Dimitar Berbatov

Dvě londýnská derby se konala v neděli odpoledne. Kromě očekávané výhry Chelsea doma s West Hamem se urodilo jedno veliké překvapení. Kdysi rozjetý Tottenham přechází do lehké krize, když prohrál už třetí utkání v řadě - tentokrát díky brance Berbatova prohrál doma s Fulhamem.

Liverpool, Inter a teď I Fulham. První dva zápasy se nicméně odehrály na hřišti soupeře, domácí porážka s Cottagers se rozhodně nečekala. Zvlášťě, když byl k dispozici Gareth Bale, jenž právě v odvetě Evropské ligy proti italskému velkoklubu nenastoupil. Ani velšký tahoun však Kohouty nezachránil.

Už po pěti minutách byl přitom blízko gólu; naskočil si na Sigurdssonův roh a nebýt hlavičky Reithera na brankové čáře, vedli by domácí. Utkání moc zajímavých a nebezpečných situací nenabídlo. Více ze hry měli hráči Spurs, ale na vice než střelu Parkera nad a Baleův pokus do Schwarzera se nezmohli. A pak přišla zkáza.

Bleskový brejk pod taktovkou Reithera s Dejagaha zakončil totiž někdejší hráč Tottenhamu Dimitar Berbatov přesnou střelou přes Llorise - 0:1. Chvíli nato mohl dokonce zvýšit Hangeland, ale hlavou mířil těsně vedle. Hrdinou se pak stal brankář Schwarzer, který dvakrát zneškodnil šance Defoa. Obzvláště ta druhá z bezprostřední blízkosti stála za to.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Norwich City 1:1

17.03.2013 14:30

Góly: 40. Craig Gardner (pen.) - 26. Wes Hoolahan

Sunderland zahodil další šanci na "zmrtvýchvstání". Tentokrát nevyužil ani bezmála hodinovou přesilovku proti tabulkovému konkurentovi z Norwiche. Remízou 1:1 potom prodloužil své, dnes již sedmizápasové čekání na výhru...

Sunderland poslední dobou jen málokdy připomíná nějakým základním způsobem sebevědomý mančaft - a dnešek vše akorát stvrzoval. Hned v úvodu se Mackems nechali kompletně zaskočit a divže se ubránili celému tříminutovému tlaku kanárků. A ani posléze to nebylo lepší. Takový Sessegnon akorát vykazoval brutálně vychýlenou mušku a zbylí členové tápající party se ani k té koncovce nedostávali.

Norwich se většinu poločasu alespoň cpal do centrů a nutil tak zadáky Sunderlandu zasahovat leckdy v krkolomných pozicích, na hraně. Sám pak ale s následných rohů dlouho nijak zvlášť nehrozil, to už si Black Cats hlídaly v zásadě perfektně - do 26. minuty. Tehdy Snodgrass přesně našel hlavu totálně opomenutého Kamary a Hoolahan dával na brankové čáře Afričanově gólovému projektilu formální razítko.

Jenže neuběhlo ani pět minut a Canaries se vše začalo hroutit - průvodním znakem všeho přitom byla ruka. Nejprve horní končetina brankáře Bunna, přesnější řečeno podpaží, která již za velkým vápnem nepustila do tutovky Grahama a zavinila tedy obligátní vyloučení svého nositele. A následně již zřejmější, avšak o to nešťastnější ruka stopera Bassonga - tentokrát uvnitř šestnáctky -, která skrze nekompromisní ránu Gardnera pošramotila prvoligový debut střídajícímu golmanovi Campovi.

Sunderland prostřednictvím těchto více či méně kontroverzních událostí vzal do ruky taktovku, jíž se později jen hodně nerad zbavoval. Nepříjemně vypadal okamžitě Larssonův přímák, stejně jako pozdější pumelice toho samého Švéda. Graham si navíc v druhém případě rozhodně mohl lépe počínat na dorážce.

Bohužel pro domácí fanoušky, 15minutová přestávka znamenala z jejich pohledu fatální předěl. Fotbalisté v červenobílém jako by během ní dočista zapomněli, co že to měli rozdělaného, a za celý druhý poločas se prakticky na nic nezmohli. Oslabení kanárci bránili precizně, pozorně a k paní štěstěně se museli hlasitě dovolávat snad akorát v 87. minutě. Tehdy Sessegnon pokračoval ve svém zastřelování, když absolutně nezvládl volej z takřka ideální pozice.

Navíc Norwich - ačkoliv měl být přirozeně tím, kdo se omezí na pouhou defenzívu - byl vlastně v konečném součtu blíže výsledku. Jednak měl za očividnou ruku ve vápně kopat penaltu (stejně jako ji kopal Sunderland), a ne jen přímý kop přesně na okraji pokutového území a těsně u brankové čáry; jednak měl střídající Holt rozhodně lépe naložit se samostatným únikem. V něm si bohužel pro hosty až příliš předkopl balon. Remízu 1:1 nicméně Norwich za daných okolností stejně vezme spíše s úsměvem.

Více informací k zápasu

Manchester United - Reading FC 1:0

16.03.2013 18:30

Góly: 21. Wayne Rooney

Manchester United dovedl na další ztrátě Citizens vystavět už několikáté patro mrakodrapu jakožto metafory vlastního náskoku na čele tabulky, skalp Readingu ovšem za rámeček u této příležitosti rozhodně nepoputuje. Unavení a líní Red Devils se spokojili s jediným, poněkud šťastným zásahem Waynea Rooneyho...

Jestliže v první půlce sezony jsme tu měli po 34 minutách zběsilé skóre 3:4, tentokrát na Old Trafford "ti samí" diváci podstupovali hotovou očistu. Vycházkové tempo, relax zejména v domácím podání a v průběhu úvodní dvacetiminutovky všehovšudy jediná malinko interesantní šance - Youngův neúspěšný pokus o zakroucení projektilu na zadní tyč po parádním přenesení hry od Ferdinanda.

Ten byl dnes z pozice stopera vůbec při chuti, co se podpory ofenzívy týkalo - což prokázal také u jediné gólové akce zápasu. Ferdinand proskákal skrze dva protihráče až k pokutovému území Royals, kde s vypjetím všech sil předal balon Rooneyho a ten už za pomoci záhadného odrazu překonal bezmocného Taylora. Psala se jedenadvacátá minuta; a zrovna tehdy si sychravý Manchester mohl odškrtnout zhruba poslední příležitost úvodní části.

Po pauze to přitom nebylo o moc lepší. ManUtd nijak zvlášť nebavilo, nicméně když už nic jiného, alespoň působilo tak, že má outsidera beze zbytku pod kontrolou. Royals se vskutku moc k ničemu nedostávali, akorát zkraje druhé půle klidně mohli kopat penaltu po Vidićově postrčení Mariappy. Jinak pouze nahodile hrozil favorit.

Van Persie prověřil Taylora z přímého kopu; Carrick s Giggsem sehráli nějakou tu ojedinělou přihrávkovanou partii, aby druhý jmenovaný nezaskočil brankáře na přední tyči; Welbeck připravil zajímavou palebnou pozici pro Rooneyho, který z hrany šestnáctky přestřelil; a vše završil Persieho ambiciózní pokus o nůžky.

Více informací k zápasu

Swansea City - Arsenal FC 0:2

16.03.2013 16:00

Góly: 74. Nacho Monreal, 90+1. Gervinho

Tohle klidně může být klíčový okamžik sezony. Arsenal se už definitivně může soustředit pouze na Premier League a právě tři body ze hřiště silného Swansea můžou být dobrým stavebním kamenem pro silný závěrečný sprint vstříc elitní čtyřce. Zvláštní hodnotu tohoto vítězství dobře vyjadřuje skutečnost, že labutě dnes před domácím publikem padly teprve potřetí v tomto ročníku...

...a dá se říci, že celkem zaslouženě. Łukasz Fabiański, jenž dostal šanci po udržení nuly v Mnichově také nyní v lize (po více než dvou letech!), byl prověřen jen sporadicky. To shodou okolností nějakou dobu platilo také o Vormovi na druhé straně, ten si však alespoň nemohl stěžovat na nedostatek napětí. Brzy se totiž ohlížel s nadějí na horní tyčku, která jej zachraňovala při individuální akci Oxladea-Chamberlaina.

Ten se vzápětí ke stejnému cíli uchýlil také těsně před pauzou, do té doby ale ještě stihl svůj premiérový pokus zaznamenat Michu (střelec tří předešlých branek do sítě Gunners) či na druhé straně Cazorla (teprve proti němu v 19. minutě Vorm opravdu musel zasahovat). Právě španělský záložník byl zdaleka nejaktivnějším kanonýrem před přestávkou a stál také u zrodu Walcottovy šance. Potom už přišlo druhé Chamberlainovo břevno.

Celé Britské ostrovy dnes bičovaly dešťové kapky a Wales nebyl ponechán stranou. Na Liberty Stadium začalo pršet chvíli před obrátkou, což ale fotbalovou kvalitu zápasu nijak zvlášť nepoznamenalo. Do další části každopádně odstartovali svěžeji Wengerovi svěřenci, za něž okamžitě promlouval Cazorla. Swans se omezovali spíše jen na propagační pokusy.

A góly? O ty se starali pouze hosté. Nejdříve zvýšený tlak Arsenalu prosytila premiérové trefa Monreala, jenž navázal na prapodivné dílo Girouda; posléze v úplném závěru Ramsey s Gervinhem ustáli protiútok 2 na 1. Gunners tedy labutím zrcadlově oplatili prosincovou domácí prohru 0:2.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Queens Park Rangers 3:2

16.03.2013 16:00

Góly: 45+3. Gabriel Agbonlahor, 59. Andreas Weimann, 81. Christian Benteke - 23. Jermaine Jenas, 73. Andros Townsend

Aston Villa se hýbe na vzdálenost uspokojivých sedmi bodů od Queen’s Park Rangers - toť patrně nejvýznamnější událost celé soboty. Takzvaný "six-pointer" dnes nabídl nejnapínavější podívanou plnou zvratů a solidních branek. O vitální výhře birminghamských rozhodl kdo jiný než Benteke...

Mrazivé, upršené odpoledne v Birminghamu - dokonalá ilustrace charakteru zápasu, co do výchozích pozic obou mančaftů; ne však s ohledem na příští průběh bitvy. Do té sice vstoupili domácí nadmíru nervózně, avšak se zábavou se něco takového nevylučovalo. Už v 10. minutě si koneckonců diváci mohli myslet, že jde QPR do vedení; dokud se Guzan v poslední vteřině vybičoval k fantastickému skoku po Sambově hlavičce.

Jen pár okamžiků nato se Guzan levou rukou pohotově vrhal pro změnu po Sambově "nožním" projektilu; a stejnou končetinou se později vyznamenával také proti Jenasovi. Toho času už ale známého coby dosud jediného střelce utkání. Chvíli předtím totiž ve středu pole dva záložníci ve vínovém jenom tak zírali na Bennettovu rozpačitou přihrávku, takže se po ní vrhl Jenas a rozeběhl vlastní gólovou akci - za pár vteřin totiž dorážel do prázdné sítě Zamorovu střelu.

Ještě do přestávky překvapil tribuny Bosingwa svým přímým kopem nasměrovaným do tyče, zatímco Villans stále ne a ne najít nějakou ofenzivní, ale i defenzivní harmonii. Teprve když už to vážně vypadalo, že se budou o pauze ochozy vyprazdňovat za nespokojeného mručení, přišla dokonalá erupce - ve třetí minutě nastavení Lowton z hloubky pole nasměroval balon na malé vápno a tam se k hlavičce prosadil tradiční domácí hrdina Agbonlahor (klíčový gól dával i minule v zápase s Readingem).

Okamžitě úvodem druhého dějství Benteke prokázal svou sílu a technickou vyspělost, aby svým dílčím neúspěchem připravil půdu pro velkou šanci Weimanna. Ten se ještě po centru Bannana neprosadil, ovšem smutnit kvůli tomu příliš dlouho nemusel. Následoval roh, pár hlaviček nazdařbůh, správně koncentrovaná dravost Bennetta a Weimann mohl protentokrát prubnout svou levačku. César se potom natahoval marně, jakkoliv nešlo o žádnou nechytatelnou pumelici.

Zanedlouho měl skvělou šanci také Westwood po narážečce s Bentekem - obecně Ville narostla křídla, bylo jí plné hřiště rázem. A mezer v defenzívě jsme si už všímali spíše na straně QPR (na rozdíl od praxe úvodního dějství). Jenže stačila jedna Vlaarem připepřená střela Townsenda a Hoops byli šťastně zpátky ve hře.

Od té doby to měla být pro změnu domácí eskadra, kdo prokáže svou známou psychickou nestálost - a docela s chutí se do práce na důkazech také vrhala. Přesto závěrečné slovo měli právě vínoví. Weimann s Agbonlahorem se po 81 minutách famózním způsobem prokombinovali do šestnáctky, Weimann od brankové čáry chytře dával pod sebe a Benteke měl už dost snadnou úlohu - banálním doklepnutím levačkou znovu probudil Villa Park v jásot.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Bromwich Albion 0:0

16.03.2013 16:00

Góly: -

Do Nového roku vstupoval Stoke se sérií deseti neprohraných ligových mačů za sebou, ovšem potom jako když utne a Hrnčíři si na svoje konto připsali jedno jediné vítězství! WBA si tak nad svým protivníkem udržuje desetibodový náskok.

Velkým problémem domácí ekipy se stává produktivita - Stoke zaznamenal pouhých sedmadvacet branek ve třiceti utkáních (pouze poslední QPR je v tomto ohledu horší!), což logicky není pro ofenzivní hráče dobrá vizitka. Svěřenci manažera Toniho Pulise měli po celých prvních čtyřicet pět minut herně navrch, výraznější ohrožení Fosterovy branky se však nekonalo. Walters před pauzou neuspěl.

O nic lépe na tom nebyl ani birminghamský celek. West Bromwich dal o sobě pořádně vědět až po změně stran, když Morrison našel kapitána Brunta, ten však pálil jen do připraveného Begoviče, jenž si na druhý pokus věděl rady! Největší možnost měl Lukaku, nejlepší střelec Baggies (doposud zaznamenal 13. branek) ovšem hlavičkoval nad břevno domácí svatyně! Už v nastaveném čase pak odmítl rozhodnutí střídající Kenwyne Jones, jehož střela postrádala nejvíce ze všeho razanci. Stoke tak nerozhodným výsledkem nedokázalo zaznamenat branku již ve třináctém ligovém utkání a drží se na čele tohoto ukazatele.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 3:1

16.03.2013 16:00

Góly: 6. Morgan Schneiderlin, 33. Rickie Lambert, 80. Jay Rodriguez - 45+1. Philippe Coutinho

Navázat na sérii čtyř vyhraných ligových zápasů v řadě se Liverpoolu nepodařilo, na St. Marry's Stadium tahal po většinu utkání za kratší konec a nakonec z jihu Anglie objíždí s prázdnou. Soton má na sestupové příčky již sedmibodový odstup!

Brendan Rodgers porušil nepsané pravidlo a od posledního vítězného utkání s Tottenhamem pozměnil základní sestavu, což se záhy neukázalo jako dvakrát šťastný tah. Saints čekali na vedoucí trefu jen do šesté minuty: Ramírez našel na vzdálenější tyči Rodrigueze, který hlavou ještě přistrčil Schneiderlinovi, jenž z bezprostřední blízkosti otevřel skóre - 1:0. Tento moment se stal rozhodující.

Domácí byli pochopitelně při chuti. Lallana ovšem z voleje mířil nad branku a Lambert tváří v tvář na Jonese recept nenašel! Reds během úvodních třiceti minut nevěděli, kde jim hlava stojí. Po půlhodině hry Škrtel fauloval Lamberta, ten samý hráč následně volný přímý kop rozehrál a za pomoci teče Sturridge dopravil mičudu na místo určení - 2:0. Hodně aktivní byl na straně nováčka Rodriguez, jehož pohyb přidělával soupeřově defenzivě nemalé problémy, ani jednu ze dvou nadějných možností během prvního dějství však neproměnil. Už v nastavení pak na druhé straně napodruhé přeci jen snížil Coutinho - 2:1.

Nastavené tempo se ve druhých čtyřiceti pěti minutách zvolnilo a mnoho zajímavých příležitostí tak již k vidění nebylo. Gerrard oslovil přesným pasem Sturridge, tomu však nebylo přáno a Lallanu před opačnou brankou pro změnu vychytal Boruc! Liverpool se s přibývajícím časem snažil za každou cenu srovnat krok, ovšem toho využil Rodriguez, jenž po skvělé individuální akci nadvakrát překonal Jonese - 3:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 2:0

16.03.2013 13:45

Góly: 32. Leon Osman, 90+3. Nikica Jelavić

Manchester City nevyužil ani půlhodinovou přesilovku a po heroickém výkonu domácích padl na půdě Evertonu poměrem 0:2. Výsledek zápasu ve finále nijak nepoznamenal ani mizerný výkon rozhodčích, chyby se totiž rozložily zhruba rovnoměrně na obě strany.

Mancinimu nevyšla další sázka na rozestavení 3-5-2, toť důležitý poznatek z tohoto duelu. Taková volba totiž akorát vedla k odkrytí krajů pole a v konečném důsledku vyšlapala Colemanovi cestičku k titulu muž zápasu. Kromě toho, že v prvních deseti minutách drželi Toffees míč na kopačkách celých 70 % času, to byl totiž právě Kolarov, kdo na své levé straně absolutně nestíhal. Nejprve měl ještě štěstí, že ačkoliv Mirallasova pata nakonec za Kolarovem nečíhala, Belgičanův úder byl přeci jen asistentem rozhodčího anulován.

Kolarov sám nicméně trestu neunikl, stejně jako celé malátné City. Hned ve 32. minutě přes něj totiž šla gólová akce. Srbský zadák couval před stepujícím Colemanem, dokud (ne)mohl, nechal se stlačit až do vlastní šestnáctky a na Osmana potom tedy nikdo nebral ohledy. Což byla fatální chyba, obounohý záložník se totiž odvděčil za další pozvánku do reprezentace neskutečně točeným projektilem, jenž zahučel akorát do pravé šibenice Hartovy klece.

Everton měl za celý poločas jedinou slabší chvilku, a to těsně po završení 20 minut hry; tehdy přímo do Muchy mířili Tévez s Džekem (dvakrát) - ze svých pozic přitom minimálně ve dvou případech klidně mohli cílit i nadějněji. To však bylo v podání hostů všechno, a po pauze se příliš nezměnilo ani s rotací do osvědčenějšího systému 4-4-2. Třebaže Karamelky už letos z vedoucích pozic poztrácely neuvěřitelných 19 bodů, tentokrát se nemusely ničeho bát minimálně do 60. minuty. Potom přišla komplikace, ve výsledku spíš menší než větší.

Svou horkokrevnost totiž pro jednou zase nedokázal zkrotit Pienaar, šlapákem pohladil pravou holeň Garcíi a po druhé žluté kartě musela nevyhnutelně přijít ta červené barvy. V 67. minutě pak hned mohli Citizens nechat Everton platit. Tévez ale nedokázal usměrnit Džekův citlivý oblouček a Mucha byl potom včas na nohou, aby zabránil ve skórování také dorážejícímu Milnerovi.

Právě slovenský brankář, zaskakující za marodného Howarda, se nenudil ani ve zbytku střetnutí, když například tasil levé rameno proti Zabaletovi. Rozhodující slovo ale nakonec přeci jen měli oslabení Toffees. Střídající Jelavić zakončil původní brejk 2 na 1 s Fellainim tečovaným obstřelením Harta.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29242369:3174
2.Manchester City29178451:2659
3.Chelsea FC29167658:3055
4.Tottenham Hotspur30166851:3754
5.Arsenal FC29148755:3250
6.Everton FC291212546:3548
7.Liverpool FC30129957:3945
8.West Bromwich Albion301351240:3844
9.Swansea City3010101040:3840
10.Fulham FC29991140:4436
11.Stoke City307131027:3534
12.Norwich City307131028:4634
13.Newcastle United30961541:5233
14.West Ham United29961432:4333
15.Sunderland AFC307101333:4231
16.Southampton FC307101342:5231
17.Aston Villa30791431:5630
18.Wigan Athletic29761635:5627
19.Reading FC30581735:5723
20.Queen's Park Rangers304111526:4823

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (848)

Přidat komentář
Aldeano

The People's Club

Reagovat
Aldeano

Mucha by si zasloužil prodloužit smlouvu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Evertonu v deseti lidech jsem dlouho neviděl u nikoho ani v jedenácti, naprosto zaslouženej druhej gól...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Everton nebo Arsenal skončí před Chelsea. A Tottenham pochopitelně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vážně idiot ! Sorry ale fakt.

Reagovat
Minister

Prečo? Preto, lebo chce aby bola Chelsea až za nimi?

Reagovat
C-M@ster

Proč? Sdílím jeho přání taky.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiš marja co vás tak špatnýho ta Chelsea udělal že proti ní je takovej hate.

Reagovat
C-M@ster

Vyhodila Boase a pošramotila mu povět trenéra. Chci, aby jeho tým v tabulce skončil před ní.

Zničili Torrese a Shevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ehm.. co?

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

MUcha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Milan.B

podrzal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

najlepsi hrac zapasu ...konecne

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton do ligy mistrů

Reagovat
Zaschrona

Tahle pohadka po dnesku mozna jeste zije, po repre pauze budeme brzo hrat se Spurs, ten zapas asi rozhodne..

Reagovat
Aldeano

Na podzim krásná zápas

Reagovat
Aldeano

*krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Taky říkala

Reagovat
Aldeano

Ale vážně. Obrat na podzim proti Spurs byl neskutečný

Reagovat
Zaschrona

To rozhodne. A mimojine od te doby, az do tohohle zapasu Jelavic nedal gol.. Slava, ze tahle neprijemna doba uz je pryc..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte to dát. Celýmu Evertonu a hlavně Moyesovi bych to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

heroicky vykon od Toffees - uplna krasa...o jedenastich boli jasne lepsi ako City, o desiatich perfektne branili

MOTM Coleman, v dalsom poradi Mucha a Gibbo

NADHERAAAAAAAAAA!!!!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

a terí mu nedáš?

Reagovat
vladis271

*tretí

Reagovat
I am Mancunian

vysmahni

Reagovat
Zaschrona

A jeste Vic..

Reagovat
kiwwi

jj, ten to tam odjazdil - vyborny zapas odohral, ale v podstate dnes nie je nikomu co vytknut - aj taky traged ako Heitinga hral dnes dobre

Reagovat
Zaschrona

Jojo, i ti obvykle nejvetsi tragedi dneska hrali velmi dobre.. I takovy Naismith taky dneska mel prsty v akci, z ktere pak padl druhy gol..

Reagovat
smazaný uživatel

videl si tu cervenu? to zdaleka nebol taky zakerny zakrok ako ten Naniho, po ktorom ste tu tri dni ejakulovali na rozhodcu

Reagovat
kiwwi

to bola druha zlta karta ty trupka

Reagovat
smazaný uživatel

netrep, bola priamo cervena

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Aldeano

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bazingaaa

Děkujeme Everton

Reagovat
niflheim

Tak ještě jednou http://imgup.cz/kBX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

A teraz Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě Evertonu neuznali regulérní gól Mirallase z první půlky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

s čím to hrajou? vždyť to se odráží jak skákací kulička

Reagovat
Zaschrona

To je famozni..

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

postavit tak pred branku Peleho, Maradonu, Cruyyfa, Messiho a Ronalda ze ktory z nich trafi jednou strelou 4x zrd to by bolo. uz vidim Ronalda ako by povedal ved to sa ani neda

Reagovat
kiwwi

a aby som nezabudol, Probert naprosto priserny zapas

Reagovat
I am Mancunian

neskutocny otras fakt

Reagovat
fantomas

OSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Skvěle Everton .... snad Arsenal jen remízuje nebo prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Jano Mucha

Reagovat
Trand

Těším se na Chamba, má nám co ukázat dneska.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Už ukazuje, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha

tak ako som ho minule ziebal tak ho treba teraz pochvalit...super vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se že City prohrála. Ta sestava byla směšně slabá. 3 stopeři, 2 DM, 2 krajní záložníci kteří směrem dopředu nejsou nic moc. A tak zbývali jen 3 kvalitní ofenzivní hráči, ale to je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak stopeři byli jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé ty ještě žiješ jo

Reagovat
Free_player

nemá někdo po ruce dobrej link na Arsenal ???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Snad po sezóně přijde ten Pellegrini, to by mohl být ze City slušný válec.

Reagovat
Zaschrona

Jak pouhy jeden tyden muze udelat tak enormni rozdil. V te kabine se neco muselo stat, tohle byl uplne jiny tym. Mucha, i kdyz jsem nedoufal, ze tohle nekdy muzu napsat - paradni vykon. Mozna by nebyl uplne spatny napad ho nechat v brance i po repre pauze, az se Howard uzdravi.. V obrane to dneska byla zase ta stara dobra stoperska dvojice Heitingy a Distina, ktera hrala vloni velmi dobre. Bainesy dneska nic extra, ale uplne to vynahradil na druhe strane Coleman. To byl dalsi naprosto uzasny vykon. Jestli tohle zvladne predvadet i nadale, Everton ma vyresenou pozici praveho beka na 10 let dopredu.

V zaloze to byl dalsi dost slaby vykon od Fellainiho, uprimne se tesim na jeho dost pravdepodobny letni odchod, snad misto nej v nasledujicich dvou zapasech dostane misto trageda Nevilla prilezitosti Barkley. Peanuts taky nic moc a korunoval to cervenou, ta byla po zasluze, na 90 minut pro Ovieda se tesim. Naopak Gibbo s Ossiem ve stredu zalohy vyborni, to bylo krasne vzpomenuti na jejich vyborne vykony z prvni pulky sezony.. V utoku pak Mirallas velmi dobry vykon, ktery mel byt po zasluze odmenen golem, stejne tak by si jednoznacne gol zaslouzil i Anichebe. Vic je opravdu skvelej v soucasnem psychickem rozpolozeni, dneska srovnani treba s takovym Drogbou neni vubec k smichu, ba naopak.. Naismith taky ukazal nejake znamky zlepseni, jen tak dal. Ale hlavne - konecne se prosadil Jelavic. Je uplne jedno jak, ale jak moc tenhle gol znemena bylo jednoznacne videt z jeho samotne reakce, z reakci Moyese, z reakci fanousku, ktere se pak jeste vic podepsali na fantasticke atmosfere tesne po skonceni zapasu, uzasne chvile i od TV..

Vykon pana rozhodciho nema smysl vubec nijak komentovat. City melo dat gol navic, Everton mel dat gol navic naprosto jednoznacne, takze i pres tu absolutni rozhodcovskou ruletu, je vysledek alespon naprosto spravedlivy. Nasledujici dva zapasy budou hodne klicove. Stoke doma a vyjezd na White Hart Line. Uspechy davaji moznost bojovat klidne i o tu LM, neuspechy naopak nas asi posunou az treba i za rivaly z Liverpoolu..

Kazdopadne co tenhle zapas hlavne prinesl - to je uplna zmena nalady po tom absolutnim prusvihu proti Wiganu minuly vikend v FA Cupu a spatnych vysledcich v Premier League v poslednich zapasech. Nejen u hracu, ale i u fanousku a verim, ze i manazera, ktery se nebude bat riskovat pro to, aby Everton v tehle sezone jeste neco dokazal. NSNO, COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaký (c) bych si zasloužil, Nifle!!!

Reagovat
niflheim

No jo

Reagovat
Zaschrona

Moyes: "Today felt the same as Fulham 11 years ago, but then I was fighting relegation. Today I was trying to push for a CL spot." #efc

Reagovat
Zaschrona

"We probably need a much stronger squad to play so well for a full season. I'm aware of that and I'll try and make that happen." #efc

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Mucho, ale Howard nejakeho Slovaka i tak nepusti do brany ked sa uzdravi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemluvit Carru okamžitě na další rok a pozlatit ho. Škrtel už prosím ne. To radši ten Wisdom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odsabotoval zapas, je tam toho. Boli s Jankom minuly tyzden na pivecku.

Reagovat
tomasinho

A co nejdřív uzdravit Kellyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas som videl až od 75. minúty, takže som nevidel Nachov gól. Ale jebať na to, mám ho vo fante.

Reagovat
smazaný uživatel

ah, mám Nacha, mám Shawsyho, Bainesyho, Fellainiho, Bentekeho, Lamberta... a pásku dám Suárezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

no kdybych měl stejné hráče jako ty, tak jsem jí dal taky buď Suarezovi nebo Bentekemu

Reagovat
kiwwi

paradicka...mame odohratych 29 zapasov a Liverpool nas uz nemoze dobehnut

Reagovat
smazaný uživatel

čo teraz ušetríte na podplácaní rozhodcov, môžete dať do posíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Gervinho zasa výborný, okrem gólu znova skvelo osviežil hru, z neho ešte bude posila.

Reagovat
SunFells

To "zase" mi vysvětli.

Reagovat
Counter

No, skvělý byl přece i na Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhral podruhe v tydnu, to bude Wenger zas neodvolatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Mancini skoncil

Reagovat
soukup

super Villa

Reagovat
fff

Dnes hroza a Soton zasluzene.

1. Nechapem, co Rodgers chcel s tou zostavou. Hrame ofenzivne, Sturidge, Coutinho, Suarez aj Downing ... to nam mal zalohu drzat Allen? Fyzicky slaby, tragicky. Potom to tak vyzeralo. Zaloha nevie udrzat loptu, my sme stale pod tlakom. A ofenzivna zostav a pritom sme si nevedeli pomaly vypracovat sance.

2. Skrtel 1 a pol gola jeho (prvy pol na pol s GJ, treti jeho). Je fakt, ze zaloha mu nepomahala ale aj tak. Vidiet, ze dlho nehral.

3. Ak by to skocnilo 5-1, nemozme nic povedat. Soton mal sance a vyhrali uplne zasluzene.

Cize vsetko po starom. Po dobrych vysledkoch vzdy pride vybuch, ci uz vysledkom alebo hrou. Potrebujeme silneho DM, neskutocne ho potrebujeme. A samozrejme stopera. A rodgersa niekedy naozaj nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

este by som doplnil, ze pri tom tretom gole bol neskutocne tragicky aj Lucas

Reagovat
Maresma

Po DM jsem volal už před sezonou, bohužel se tak nestalo... teď se nám to vrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdybychom po DM nevolali všichni už snad odjakživa.

Reagovat
fff

Tak od odchodu Xabiho a Mascherana hadam kazdy .

Reagovat
vladis271

ach prečo len odchádzali? Xabiho pasov je v Španielsku škoda a z Mascha sa stal simulujúci stopér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

S Mascheranom to bol pruser pre Barcu, LFC a asi aj pre Mascherana (az na to, ze ma 'par' titulov).

Stoper nic moc, toho simulanta si zastrc do nohavic, Mascherano tymto rozhodne netrpi o nic viac, nez je priemer LFC.

Reagovat
Trand

Dneska chválím Arsena za střídání, obě dvě se mu moc povedly. Dobrý výkon předvedl Laurent(musí přihrávat ale přesněji), Santi(MOTM) a Carl(vyvarovat se těch přihrávek, ale to přijde s časem). Nacho sice gól, ale jinak nic moc, hlavně to vystoupení bylo hrozný a pak ten faul u praporku v první půli. Merte neměl moc co na práci, Theo, Arteta(ten se trochu rozehrál na konci), Giroud nuloví, Abou se snažil jen když měl míč u nohy, jinak tam chodil jak na procházce. Lukasz měl na práci jen střela Michua z offsidu, kterou měl. U Girouda mi přijde, že když na něj letí dlouhý balon, tak buď vyhraje hlavičku nebo fauluje. A těch faulů se musí zbavit, hrozně to kouskuje hru a dělá to pořád, proti Bayernu už jsem kvůli tomu byl na prášky.

Reagovat
Trand

A zapomněl jsem na Chamba--hrál celkem dobře, rozhodně lépe než Theo a měl smůlu v zakončení, ale taky by mohl víc běhat, hlavně dozadu.

Reagovat
Trand

Budu muset psát víc kontroverzně, když mi na takový dlouhý příspěvek nikdo nereaguje.

Reagovat
Counter

Nebo zkusit psát úsporněji. Na čtivost dlouhých příspěvků má patent vitasrp, ostatní utřou :-)

Reagovat
minoLFC

Rovnako mizerný výkon ako s Tottenhamom len nám teraz súper nedaroval 2 góly. Výsledok je ešte milosrdný. Kde je ta obrana z čias Kennyho-Clarka? Škrteľ na facku, to šmatľave zakončovanie by si Sturridge už tiež mohol odpustiť ...

Reagovat
cristiano.K.

tenhle výkon nemůžeš ani ze srandy srovnávat proti slepicím, tenhle byl o dva levely níže.

Reagovat
tomasinho

Super spadnutí na zem. Kolikáté už v téhle sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být zlý, ale vy jste se už z té země zvedli?

Reagovat
tomasinho

Třemi výhrami v řadě a výhrou nad Spurs jo.

Reagovat
vladis271

nj, v kabíne pred zápasom musel niekto povedať slovné spojenie Liga majstrov a už to išlo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Arsenal

Liverpool

CIty

Villa

Reagovat
cristiano.K.

šílené, přitom sestava byla dobrá a tak nějak bych si jí představoval i do budoucna.Prohrát se může,ale né tímhle stylem,vždyť nás 15. tým tabulky točil, jak potřeboval. Allen,Johnson,Škrtěl výkony na zvracení. Rodgers špatně opět u střídání. Co má udělat Hendo az 8minut,kdy prohráváme 3:1?

Pro Desta:

oni budou brečet všichni to za prvé,když Škrtěl odejde. Hlavně si nasral těma kecama do huby po takovém výkonu. Btw: a to chceš jako kupovat dva stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

a koho tam mal dať? Možno ibeho...ale to bolo jedno už. Hlavne nechápem prečo hral Allen keď ma problem s ramenom. Mohol hrať Lucas ktorý je náš kľucovy hráč posledné tyzdne. Ci sa vam to páči alebo nie...

Reagovat
cristiano.K.

prohráváš a změnu uděláš až v 84 minutě. To je prostě blbost. Suso,Ibe to je skoro jedno, Suso klidně mohl přijít v 70.minutě.

Lucas hru oživil jednou geniálně našel Suareze,ale na mokrém trávníku to Luis nestihl. Momentálně jednoznačně Lucas>Allen, nevím zda Allena limituje to rameno,ale zažívá něco podobného výkonostně co Enrique minulou sezonu a měl by jít na operaci okamžitě s tím souhlasím.

Reagovat
fff

Takuto zostavu do buducna? To hadam nie.

Reagovat
cristiano.K.

s Allenm a Johnsnem ve formě proč né?

Reagovat
fff

S takouto zostavou potrebujes mat v strede zalohy hraca typu Yaya Toure , aby sa Ti nerozypala zaloha jak nam dnes. Allen na to nema fyzicky a podla mna ani kvalitou, aby na nom stal cely stred a nema to nic spolocne s formou.

Reagovat
cristiano.K.

kvalitu rozhodně má, dokazoval to prvních 10 zápasů.Klidně bych zkusil Henda,v předu to odpresuje a Gerrard už dopředu moc nevyjíždí.

Reagovat
vladis271

vy ste chceli po "rasistickej" afére a miernej strate formy predávať aj Luisa.

Ak by sa mali týmto štýlom predávať hráči, tak už u nás nie sú Jose, Downing, Henderson. A niekoho som určite zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucase si zabudol třeba.

Reagovat
vladis271

toho by som predal aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ne vážne, škoda, že je ten Spearing na hosťovaní, hodil by sa.

Reagovat
fff

Spearing ? Zas pomaly pomaly .

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

já nikoho prodávat nechtěl a ani ted nechci prodávat Škrtěla

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň fans pobavili keď už nič

http://tinyurl.com/bgmtfmk

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea uz nema tak velkou mitovaci, takze to mel Arsenal o neco snazsi. Ja kdybych sazel, tak budu sazet odted proti Swansea, protoze predkolo EL maji jiste a honit se za 5-6.mistem uz nema smysl pro ne

Reagovat
Counter

Legrační je, že Swans ve zbytku ligy čeká většina týmů ze špičky, takže můžou dost zamíchat konečným pořadím. A nebo to všechno projedou

Reagovat
smazaný uživatel

môžu dosiahnuť najlepšie klubové umiestnenie v histórii...

Reagovat
Lacko_Boh

v PL si nevyberiš.Buď hráš proti týmom o záchranu čo je masaker,alebo hráš proti špičke alebo hráš s tými ktorým o nič nejde a hrajú uvolnene-neviem čo je najhoršie

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Everton

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

ájéje

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

dneska to nevypadá na mezinárodní konflikt mezi ČR a SR

Reagovat
Wat

Možná ještě nezjistil, že je to "čobol".

Reagovat
I am Mancunian

to on vie velmi dobre

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
A Seleção

Ten Griezmann!žeru ho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Everton + Villa + Saints = N A D H E R A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Ale no tak, takhle přece píšu já

Reagovat
smazaný uživatel

Proc myslis, ze jsem to tak napsal?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ta Villa.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

ford escort combi

k článku: Andy Gray má nejhezčí auto.

Reagovat
božský John

hyundai i20

Reagovat
Zaschrona

The reality is that, in three-and-a-half seasons in England, Mancini has only lost 23 league games. More than a quarter of those defeats have been to Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

a pre Everton je realita ze 18 rokov nevyhral ziadnu trofej

Reagovat
smazaný uživatel

no ManC by ted cekali uz 37 let, nebyt sejku

Reagovat
smazaný uživatel

Hibernian nevyhral Skotsky pohar uz 110 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa nám týmto snažíš povedať?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa radsej neozyvaj lebo sa pozriem do analu aj na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Arsenal nehrál třetí ligu už nějakou tu chvilku, se mi zdá.

Reagovat
Zaschrona

A je tisice dalsich klubu, ktere cekaji jeste dele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co s tim sestupem? Idealni by asi bylo, kdyby se jeste Wigan prohodil se Sunderlandem. Mackems maji docela tezkej los, mohli by doprovodit QPR a Reading, Champ jim vzdycky tak nejak slusel

Reagovat
fantomas

To by byla naprostá fantazie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by sa mi pacilo, ale bojim sa aby to nebolo prave QPR ktore vystrieda sunderland,

Reagovat
smazaný uživatel

No tak porad lepsi, nez kdyby QPR vystridali Wigan nebo Saints, kdyz uz by se teda tem smejdum z Loftus Road nejakym zazrakem podarilo zachranit

Reagovat
fantomas

Reagovat
Erdovec

to je asi dost nepravděpodobné, ale zas nevadilo by to

Reagovat
Rssa

To je fakt bída

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvený city zaslouženě prohrály,ARSENAL zaslouženě vyhrál a pude do ligy mistrů chelsea si už na evropskou ligu zvyká takže si to může příští sezónu zopakovat

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ty si šaško

Reagovat
herbage

Arsenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Liquid

škoda QPR, teď to vypadá zase na chvilku hůř, ale z těch 8 zápasů je QPR schopný klidně 7x vyhrát, půjde to, Liverpool dneska mega trapnej, Southampton naopak slušný, Suaréz zase napřesdržku

Reagovat
A Seleção

Sledoval jsem dnes zapas Sociedadu abych videl Carlose,ale jestli někdo upoutal moji pozornost,tak Griezmann.Toho kluka proste musím vidět s kanonem na hrudi.Je to asi přehnaný přirovnání,ale opravdu mi připomíná Pirese.Vim,ze o posilach tady píšu otravné často,ale to ze jsme dnes vyhrály neznamená,ze by jsme v létě neměli řádně posílit i když konkrétně Griezmann by jistou pozici určitě neměl.Už jsem tu někde psal,ze potřebujeme stopera konkrétně jednoho z dvojice Rami N'Koulou.

Reagovat
Swarley

v suchým triku? to se nehodí ani napsat

Reagovat
fantomas

Ale tak..Royals prakticky neměli šance ne? Takže prakticky opravdu v suchym triku, doslova..

Reagovat
fantomas

A jako..nic teoreticky, všechno ryze prakticky!

Reagovat
kiwwi

teoreticky hej, prakticky lialo jak z krhly

Reagovat
fantomas

Jakto?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

No tak..teoreticky to vypadá ušmudlaně, ale prakticky - já si fakt nevybavim nákou tutovku nebo cokoliv opravdu nebezpečnýho od Royals. Když tak mi to připomeň, at to můžu vepsat do reportu teda.

Reagovat
kiwwi

"Takže prakticky opravdu v suchym triku, doslova.."

len teoreticky, pretoze prakticky lialo ako z krhly! - comu nerozumies?

Reagovat
fantomas

Tomu, že zaměňuješ praxi za teorii?

Reagovat
kiwwi

niekto z nas je asi nechapavy

Reagovat
fantomas

Aha, déšť. Ok, prima narážka.

Reagovat
smazaný uživatel

si fakt blby co na tom nechapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

právě jsem to myslel tak, že se ani nehodí napsat v suchým triku...že to bylo ještě něco víc než jen v suchým triku nemám pro to správný výraz

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bolo utrpenie, hroza, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté konto, patnáct bodů náskok, zápas bez nervů a já su stejně nespokojený.

Reagovat
kiwwi

Pigeon

10.03.2013 19:34

Pokud náš letošní nejhorší výkon je na remízu s Chelsea 2:2 tak to na tom blues moc dobře není...Clev a Tony dnes tragédie, snad týden hráči spočnou po těch 2 posledních nešťastných zápasech a v sobotu doma Reading smáznem

[reagovat]

kiwwi

10.03.2013 19:37

ja cakam este jeden zapas utrpenie a tesnu vyhru - to by mohlo chlapcov nakopnut a v podstate by bola tato minikriza zazehnana

tak to som sa trafil...ale dufam, ze vo vsetkom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla nuda. Ale ani Reading mě zrovna nezvedal ze židle. Chápu že body na záchranu se získávají jinde než na OT, ale mohli do toho dát taky víc nadšení.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne by som uz mozno aj zmenil priority a zameral sa na FA, ligu uz dotiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

stejně sem si potřeboval zdřímnout, takže díky United

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa super dúfam že sa zachránia a QPR vypadne

Reagovat
kiwwi

Wayne Rooney involved in 74 goals (50 goals and 24 assists) for #MUFC since the start of last season (74 games).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.minus.com/ibi2XDE8ogbzKg.gif

Rio

Ale neviděl jsem to z jinýho pohledu, Rooney to takhle dloubal, nebo tam byla teč? Kdyby to tak chtěl, tak je to gól sezóny pro mě.

Reagovat
fantomas

Odrazil to od země.

Reagovat
kiwwi

Wazza ti kopal konickom, ale bol tam aj tak tec

Reagovat
smazaný uživatel

bola tam tec

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to bolo od zeme

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak od zeme to bolo no

Reagovat
kiwwi

NIE! Bol tam tec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Od nohy soupeře položený na zemi, tak.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem.

V tom případě haluzák

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan

200 pre Muchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Ta sestava se mne proste nelibi. Lepsi bylo, kdyz hral Hendo na AM. Takto ve stredu hrac chybi, Suarez si beha vsude mozne. A Stridani Rodgerse je samostatna kapitola, ten se musel zblaznit.

Reagovat
madridcan

Fellaini stop na dva zapasy? Ma vela zltych kariet alebo co?

Reagovat
kiwwi

dnes vyfasoval 10. zltu kartu v sezone...ale na 2 zapasy?

Reagovat
tomasinho

Však za 5 karet 1 zápas, za 10 2, co na tom je?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Ano. A Pienaar za 2. cervenou v sezone rovnez na 2 zapasy stopka..

Reagovat
smazaný uživatel

odvetu s Chelsea bude piskat Mark?

Reagovat
C0br

https://twitter.com/big_ben_clock

Asi nejjebnutější twitter account

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
rickroll

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji United k 20. titulu... sincerely Chelsea fan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme měli problém trefit bránu, ted máme po United nejvíc gólů v celé PL a stejně je nám to k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz vam staci nakopat do zadku toho neschopneho manazera a posadit tam Gerrardovu ucitelku telocviku z roku 1988

Reagovat
C0br

Cože Liverpool prohrál taky? Dnes jsem nějak zmatenej.

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole. Odvetu FA Cupu proti United píská Clattenburg.. Jak je toto ku*va možné?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak je to pravda...preco by nemohol?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tu. Ferguson postupne potom čo ovládol Manchester začal ovládať.Postupne bude útočiť strednú evrópu a podmaní si krajiny tretieho sveta.Potom príde pád UEFA a západého Nemecka.Potom príde na rad FIFA a Ferguson bude ovládať celý svet.

Reagovat
Swarley

existuje vůbec rozhodčí, který nás bude pískat a všichni budou spokojení?

Reagovat
madridcan

Micheľ

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Damková ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To né, té bych mohl Gil sáhnotu na švába.

Reagovat
13

kopačkou?

Reagovat
kvasha16

tak proti nemu by nikto nenamietal, keby tak neovplyvnil ten nas posledny ligovy zapas

Reagovat
M0rb1D4S

Oliver, Riley, Dean, Dowd, Probert, Friend.. Krom 3 rozhodčí je tam toho na výběr spousta. A dávat na tenhle zápas rozhodčího, který ten minulý totálně posral, je ubohé..

Reagovat
kiwwi

beeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

herbe,ak kvalitna je libyjska ropa a kolko ropy vlastni syrie?

Reagovat
smazaný uživatel

Napište si do googlu Kaduna tam se narodil Moses. Neskutečný kam se dostal...

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys
Reagovat
fantomas

Roztomilá wikistránka no.

Reagovat
smazaný uživatel

"výhonok".

Reagovat
fantomas

Heh, náš "pahýl" je lepší.

Reagovat
božský John
Reagovat
Chazy
Reagovat
fantomas

Přihlaš se, až po sobě budeš mít pojmenovanou metalovou skupinu i album s takle cool tracklistem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fant%C3%B4mas_(album)

Reagovat
kubys

Považovat Pattonův projekt jen za "metalovou" skupinu je urážka!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Palike WAS blahblahblah...seš člověk minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

tá trinásta skladba musí byť parádna.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak už som si prečítal ten dodatok. No, pekná blbosť, 13 je najkrajšie číslo.

Reagovat
C0br

Bez toho dodatku by to vypadalo jako něco od Napalm Death

Reagovat
kubys

Stejně nejkratší skladbu má Wehrmacht, pokud se nepletu.

Reagovat
C0br

Pokud vím, tak You Suffer je v Guinessovce

Reagovat
C0br

The song has earned a place in the Guinness Book of Records as the shortest recorded song ever. It is precisely 1.316 seconds long.

Reagovat
kubys

Nevím, někde jsem četl, že Micro E má čtvrt sekundy.

Reagovat
vodka

nejkratší skladba, kterou sem kdy slyšel byla Moron, od nějakých italů (Criple Bastards?) a text: prvni3 vteriny intro a pak: Stupid fuck, you live in luck, trailers are speed, moron...

Reagovat
C0br
Reagovat
Azza

Reagovat
Swarley

kvalita

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Když na to tak koukám, není to tak špatné. Řekl bych, že rozkaz k odpálení nukleární hlavice by se odtamtud udělit dal

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Arsin_Arena

a sláva miestnej hviezdy už sa šíri aj k moslimom.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ber to pozitivne,poznaju ta aj za hranicami

Reagovat
Swarley

ty jsi zase nějaká přecitlivělá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem to dostala a v drogerii maji zavreno

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Yung_L.A.

rappper, motherfuckers.

Reagovat
Trand
Reagovat
fantomas

Hmm, tady Azza tě myslim trumfnul s uprchlickym táborem v Betlémě.

Reagovat
fantomas

Oleg Kvasha a teprv 34 mu je

Reagovat
Swarley
Reagovat
hefy
Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

mám suverénně nejvíc jazyků

Reagovat
božský John

BJ:http://en.wikipedia.org/wiki/Blow_job

who's your daddy now?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, Liverpool se za poslední 3 roky nikam nepohnul. Pár dobrých výsledků a hned na to neuvěřitelná blamáž. Kolikrát jsme to za poslední roky viděli ... Bude malý zázrak, jestli na konci předskočíme Toffees (o LM ani nemluvě a EL mi je u řiti).

Reagovat
madridcan

Merčiak absolutny OTO...no ty kokos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja som mu dal hlas

Reagovat
smazaný uživatel

ak to ma niekto vyhrat, tak aspon, ze niekto zo sportu, aj ked Merciak poslednu dobu trosku stagnuje mam pocit, kvoli nulovej konkurencii, aby nedopadol jak Bosak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

vlastne tam skor pasuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Hehe, ale toho beka bych teda v šatně ztřískal dozelena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikeme mu to hlavne nemel vubec prihravat, kdyz byl pod tlakem. Ale jo, oba jsou to blbci

Reagovat
kiwwi

ked uz sa prihrava mala domov, tak NIKDY nie na branu!!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

http://tinyurl.com/77rdjlg

konečně jednou přádnej gif

Reagovat
I am Mancunian

DELPOO

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

RAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA♥

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Boží finále.

Reagovat
smazaný uživatel

srdiečko porazilo preplatených žoldnierov, výborne Villans

Reagovat
kiwwi

to je chumaj ten Guzan, takto 2x vychytat Sambu a dodrbat mi fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
kvasha16

je to taaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
Trand

Nejlepší jezdec na světěěěě!

Reagovat
Miguel19

Je Fernando Alonso

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners má cenu stahovat zápas nebo MOTD postačí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Staci MOTD, ale pokud si chces spravit po stredecnim zapase trosku chut, tak si stahni zaznam

Reagovat
Trand

Budeš akorát naštvanej. První poločas o ničem, druhý už byl lepší, hlavně střídání. Swansea hlavně hrála hrozně špatně, k ničemu se tak od 30. minuty nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Coz byla ale taky velka zasluha Arsenalu, protoze je vysoko pressovali a vysunuli obranu, takze je nutili castokrat jen odkopavat na Michua, ale to sbirali nasi beci

Reagovat
smazaný uživatel

Dík oběma..

Reagovat
clinger

Everton liverpool

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Merciak improvizuje pri komentovani fakt profik

http://youtu.be/KalOT2azTlI

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Liverpool pěkně vycvičen, Saints si tento rok snad tolik velkých šancí ještě nevytvořili.

To co předvedl u třetího gólu Škrtel jsem neměl možnost za celý čas vidět ani u pověstné obrany Arsenalu.

Reagovat
kiwwi

no neviem, ten gol - neviem proti komu - co sa Sagna posmykol, Mertesacker zle odkopol a Ramsey ci kto to este tecoval do brany, bol ovela vtipnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

o to vtipnejsie

Reagovat
SunFells

To byla vtipná situace obecně, chyba jednotlivců ne tak fatální jako tady ta Škrtelova. U Baca se to možná ani považovat za chybu nedá.

A odkopával Vermaelen.

Reagovat
SunFells

A kdyby to u něj bylo aspoň ojedinělé

http://youtu.be/4IkYI2lmS1U?t=1m30s

Reagovat
fenixLFC

mohli kopat penaltu po Vidićově postrčení Mariappy

FA

Reagovat
Devil

Hodnocení

Man.Utd.

Citybank

Lpool

Reagovat
smazaný uživatel

MON dokazuje, jak je to vybornej manazer, proto jeho tym vzhledem ke kvalite kadru hraje nejhorsi fotbal z cele ligy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Úsměv.

Reagovat
kiwwi

este skonci pred Newcastlom

Reagovat
Chazy

Stejně v něm budem mít pravdu no

Reagovat
kiwwi

ja si napriklad nemyslim, ze ten tym ma az neviem aku kvalitu - od toho 10. miesta je to velmi vyrovnane a na viac ten tim asi nema

Reagovat
fantomas

Jj, proto bude hrát ve zbytku sezony o regulérní záchranu.

Reagovat
Chazy

Já si hlavně myslím, že MON je případ Keegan a Dalglish. 15 let starý úspěchy jsou moc roztomilý, ale na současnej fotbal by se měl vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
justcall

hmm, Wenger má potom 10 let starý úspěchy... taky by se měl vysrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Wow, hodně slaboučkej argument.

Reagovat
kiwwi

ani nie, keby to tak dopadlo, hrubas by si toto napisat asi nemohol dovolit, pretoze Newcastle ma kvalitu kadra asi tak 3x vacsiu

Reagovat
fantomas

Polovinu sezony, na podzim to neplatilo.

Reagovat
fantomas

(nehledě na to, že na 90 % stejně NUFC bude mít to jaro mnohem lepší než SAFC, já o tom vůbec nepochybuju třeba)

Reagovat
kiwwi

aj jesennu cast mal Newcastle kvalitnejsi kader...nie o tolko co teraz ale mal

ale je pravda, ze je to momentalne jeden z timov, co ma bavi najmenej

Reagovat
fantomas

Zaprvý ten kádr nikdy nebyl kompletní a zranění potkávaly takřka výhradně hvězdy, zadruhý si to prostě stejně nemyslim. Sunderland má na papíře mančaft poskládanej dokonale, minimálně pro to 10. místo (hodně minimálně)..

Reagovat
fantomas

Na podzim mělo NUFC prokazatelně lepší snad jen LB, jedno CB a jednoho Cabayeho. Jinak těžko přijdeš na post, kterej by mělo líp obsazenej nebo na kterym by hráč předváděl na podzim kvalitnější výkony...

Reagovat
fantomas

+ Ben Arfa ještě teda.

Reagovat
kiwwi

tak ale to, ze hraci nepredvadzali dobre vykony nemozes brat ako argument, ze Newcastle ma slabsi kader

Reagovat
fantomas

Nj, a to byl případ koho? Druhýho hrota, maximálně Tiotého.

Reagovat
kiwwi

ja nevidim jednu poziciu, kde by mal Sunderland kvalitnejsieho hraca ako ma Newcastle

Reagovat
fantomas

Ono je to těžký no, když pod MONem všichni hrajou pod svý možnosti. Ale takovej Larsson, Johnson by se jinak klidně dali jmenovat, stejně tak Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nas cekaji zapasy o semifinale EL, takze se neda rict, jakym zpusobem rozlozime sily, kdezto Sunderland mel pul sezony sirsi kadr nez a hral prakticky jen ligu, protoze v domacich poharech se moc neohral. Presto hraji v PL uz delsi dobu solidni hovno, jejich hra nudi, takticky MON taky nic nepredvedl, nejsou schopni nikoho prehravat a spolehaji se na to, jestli zazari Mingolet nebo se trefi Fletcher. A k tomu vsemu jeste do prestupu jednotlivych hracu investuji o dost vetsi penize nez my.

Reagovat
Bayern +

Uz i Brown by bol asi lepsia volba nez tento zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

City of Liverpool after this weekend: Everton Liverpool

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Erdovec

taky to mohlo skončit 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí opět píská nesmyslně proti NUFC. To dnešní nevyloučení může přebít snad jen nevyloučení Luize loni v prosinci. Hanba FA.

Reagovat
kiwwi

Wigan ovlada FA

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, proti komu zrovna hrajeme. Neviděl jsem, že by hráči jiných týmů byli dodatečné potrestáni jako Coloccini a Williamson z jednoho zápasu, nebo že by procházeli zákroky na jasné vyloučení se žlutou kartou, nebo i bez odpískání.

Reagovat
Counter

Udělali to proto, abys sem znova něco napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci, ví jak na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham si umí posrat cokoliv, ještě s větší jistotou než Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham proooooooooooooč ?

Reagovat
smazaný uživatel

náskok slepic je už jen 4 body a to máme zápas k dobru COYG!!!

Reagovat
fantomas

Tottenham tentokrát začíná docela brzo, ale proč by ne..

Reagovat
Zaschrona

Moc pekne Fulham! Bohuzel Arsenal ma lehky los, ale minimalne nam to dava sanci se jeste naprimo se Spurs poprat o umisteni..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak oni ted maji Swansea, Everton, Chelsea a City. Kezby jste je po tehle serii zapasu predbehli i Vy

Reagovat
Counter

Do toho ještě EL s Basilejí (mezi Evertonem a Chelsea), čtyři zápasy v deseti dnech

Reagovat
Zaschrona

Vlastne jeste navic tyhle zapasy do toho maji, no.. Tak to bude pro Spurs hodne tezke, o nejakem velkem moznem setreni hracu pro EL asi moc rec byt nemuze. V kazdem pripade z toho Tottenham muze vyjit klidne treba jen s jednim nebo dvema body.

To Everton ted ma Stoke doma, Spurs venku, QPR doma, dohravka na Arsenalu a vyjezd do Sunderlandu. Klicove proste bude neprohrat se Spurs a pokusit se porazit Arsenal a k tomu samozrejme vyhrat duely doma. Jinak se nas tenhle boj i tak tykat vubec nebude.

Arsenal ma doma Reading, venku WBA, Norwich doma, dohravka doma s Evertonem a venku Fulham. Tohle proste neni prilis tezkej los a klidne to muze skoncit 13 nebo 15 bodama.. V tuhle chvili pro me jasny favorit na 4. misto..

Reagovat
kiwwi

mohli by uplne prepadnut a v lete nam predat Balea

Reagovat
Pharrell

Bale ale půjde do Realu , sám to on chce , zahraje si tam se svým idolem - CR 7 !

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Berba

Reagovat
herbage

Fulhaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne to vychadza vazne na Sunderland, Reading a zase mi chyba treti, lebo stale je vo mne pocit, ze QPR nevypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne idealni trojice

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Hazard Jaaskelainen Ba

Reagovat
fajdax

Reagovat
Chazy

LATIIIIIICS

Reagovat
smazaný uživatel

Wiganu tri body preju, ale jestli je v pristim kole nepotvrdi proti Norwichi, tak me nastvou. Pokud se zachrani na ukor Mackems, tak budu s touhle prohrou dokonce spokojenej

Reagovat
herbage

spíš by mohli sestoupit kanárci, kladiváři nebo hrnčíři

Reagovat
Chazy

Proč proboha by měly padat kvalitní týmy, co do PL něco přinášej?

Reagovat
Chazy

Ale samozřejmě jsem pro WHU

Reagovat
herbage

řikám v případě, když už by se měl zachránit Wigan A Stoke mi jako přínos pro ligu nepřijdou

Reagovat
Chazy

Ale Sunderland nehrál kvalitní fotbal během tohodle působení v PL asi nikdy. Pod Keanem, Sbragiou, Brucem absolutně vůbec a podle toho, co slyším, tak pod MONem je to asi nejhorší.

Reagovat
herbage

tak neřikám, že je to nějaká hitparáda a tolik by mi chyběli, ale lépe než třeba Stoke hrají

Reagovat
Chazy

Stoke je jeden z nejstabilnějších a nejkvalitnějších týmů posledních let. Fotbalově se ti líbit nemusí, ale já taky nepřeju sestup Arsenalu jen proto, že hraje pro mě nekoukatelnej fotbal.

Reagovat
herbage

já jen řikám, že by mi nechyběli a radši uvítám v PL týmy, které se snaží hrát kombinační fotbal. Že to jde prokázali i s minimem prostředků Norwich, Swansea nebo právě Wigan

Reagovat
Lacko_Boh

Stoke by mi chýbali,oni do PL patria,majú štýl,koncepciu,stabilného managera,vraj dobrého majteľa,fanúškov....taký Newcastle sa mi pod Pardewom znechutil a kludne by mohli vypadnúť..

Reagovat
herbage

do ligy patřily i Newcastle, Fulham či Blackburn a také sestoupily

Reagovat
Talker

Jenže Newcastle se potřeboval vyčistit. Jak se má vyčistit jeden z nejstabilnějších týmů?

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, že tam zachvilku nemusí hrát v základu ani jeden Angličan, tak v pořádku to tam asi zcela nebude

Reagovat
Talker

Fanoušek Arsenalu argumentuje anglickým jádrem Ty vole Herbe, pořídíte si 4 angličany a najednou tvrdíte, jak je důležité mít Angličany?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tam asi 4 hraci nemaji anglictinu jako rodnej jazyk, pulka tymu jsou rodili Anglicani, a potrebuji se nejak vycistit? Hracu jako Owen, Pennant nebo Palacios se muzou zbavit i bez sestupu .

Reagovat
kvasha16

Hazard na titulny obrazok

Reagovat
fajdax

Momentálně společně s Baleam nejlepší v PL o parník.

Reagovat
EL Gringo

je trapne, ze vsetci naschval zabudate na Suareza

Reagovat
Maresma

Kone opět skvělej výkon, pro mě jasnej man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

no sice nic pěknýho, ale podle komentářů jsem čekal teda jinou vraždu...

http://farm9.staticflickr.com/8378/8564708205_8fbe228daf_o.gif

Reagovat
Chazy

Brutální eufemismus

Reagovat
Miguel19

Dyť je to fotbalová vražda.

Reagovat
smazaný uživatel

ved toto je nieco odporne, co viac si cakal

Reagovat
smazaný uživatel

ved toto je nieco odporne, co viac si cakal

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně podle komentů na několikrát přelomenou nohu...

Reagovat
Chazy

Což by bylo lepší jak případný zničení kolene.

Reagovat
fantomas

Wtf?!

Reagovat
justcall

napsal, že čekal jinou, ne nutně větší

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C0br

Ho chtěl zhaalandovat

Reagovat
smazaný uživatel

tí rozhodcovia sú čoraz viac nasmiech...

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.minus.com/iba88WdAqGnp90.gif

je fakt, že z tohodle záběru to vypadá hůř, než z toho prvního...

Reagovat
smazaný uživatel

Ho jen štrejchnul, no boože...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spasitel

Chelsea 10 tutoviek spálených a 2 čisté penalty neodpískané inak dobrý výkon

Reagovat
fajdax

Jednou dal westham ve svým vápně dokonce dvě ruky po sobě a rozhodčí stejně nic

Reagovat
Miguel19

To byl slušný basket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaskelainen to Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Připoj se

Reagovat
Bayern +

Nadhera.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Talker

Kiwwi podplatil nějakou čarodejnici, aby na naše hroty seslala woodoo, ne? Protože to není možné, co se s útočníkama děje, když přijdou k nám. Torres odpadl, Demba co u nás nepromění, to je neskutečné..

Jinak Hazard Snad poroste dále, on má fakt potenciál vyrůst do kvalit CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba hrozný, ale ten Eden nádhera, jestli mu ta forma vydrží do konce sezóny, o LM se nebudu bát

Reagovat
Talker

K tomu potěšila !U-19 na nextgenu, 4:1 Juventusu, paráda.

Jinak kiwwi psal, že pro MU nemá smysl nasazovat svoje hráče proti mladým hráčům Barcelony a podobně. Jo, je to rozhodnutí United, na druhou stranu - je to hodně podobné jako FAYC, akorát můžou nasadit hráče z U-21.

Co se týče věkového průměru a že tam hrají hráči, co mají 16-17 let? Hrají. My takových nasadili v minulém kole 7 (Ročník 95 a mladší). Na druhou stranu, jsme absolutní vyjimka - Ajax měl 8 18+, Barca taky polovinu hráčů 18 let.

Tohle je čistě o tom, jaká je strategie klubu a není důvod snižovat význam té soutěže. MU se klidně mohlo přihlásit a hrát to s 15tiletými kluky, kdyby chtělo, ale asi mají jiný styl.

Naopak u nás se absolutně neuznává U-21 liga. U nás jí hrají většinou hráči, kteří mají 17-19 let. A jakmile se dostanou na vyšší level, tak jdou na hostovačku do nižších soutěží, aby získali zkušenosti v dospěláckém fotbale, protože U-21 jim fakt nic moc nedá, protože hrají s hráči podobné věkové kategorie, ač je výrazně převyšují a potřebovali by hrát s těmi lepšími.

V tom se mi líbí NextGen - hraje tam výběr mladíků z Evropy, taková LM U-19 a vidíme schopnosti našich mladíků. A nejsou na tom špatně - vykopnout Barcelonu, která nasadila starší tým. Potom vypráskat Juventus. A to máme pravidelně výrazně mladší sestavu. Barca a španělské týmy všeobecně mají neuvěřitelnou výhodu v tom, že jejich B-tým hraje 2.-3. dospěláckou ligu, takže ti hráči se zlepšují, rostou. Kdežto v Anglii pokud je mladík ve velkoklubu, tak to má výrazně těžší. Čeká na pár minut v Ačku nebo hraje za U-21, i když převyšuje úroveň 2. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Som absolútne mimo, na smrteľnej posteli kvôli chorobe a celý deň som spal a prišiel som sem len kvôli tomu, aby som vzdal hold najväčšiemu kráľovi v F1, fínskemu vodkárovi, Kimimu, ale ako pozerám, tak pridám ešte aj Berbovi.

Räikkonen

Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

A hazard

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to být alespoň 6:0, Jaskelainen chytil minimálně 4 golovky a Demba spaloval jak jen mohl.. naštěstí ale 3 body po hodně dobrém výkonu, takže spokojenost.. Hazard to je prostě top hráč a věřím, že z něho bude jeden z nejlepších na světě v budoucnu..

lepší výsledky tohle kolo být prostě nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

‏@BenSmithBBC

Ashley Williams, Hatem Ben Arfa, Christian Eriksen, Stefan de Vrij, Lazar Markovic all being watched by #LFC.

ten posledný je ten supertalent ktorého chce MU?

Reagovat
I am Mancunian

keby ho chceme, tak ho uz mame

Reagovat
smazaný uživatel

s tým menom po ňom skôr pôjdeme my.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš Markovice?

Reagovat
tomasinho

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Se ho ptám, tak jak co jako? Prostě mě to u něj překvapilo, nic jinýho..

Reagovat
smazaný uživatel

ja som o ňom tiež nepočul, fuck me, right?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tebe jsem se neptal, že jo.

Reagovat
vladis271

no, asi nevyzerá ako Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

nie ale toho má už evidentne rezervovaná Chelsea.

"It is true. I was in London, I toured around London and I was also at Stamford Bridge," he told Sportski Zurnal.

"I met my team-mate from national team Branislav Ivanovic, we talked a little bit.

"I also met people from Chelsea, but it is not true that I have signed anything yet or something like that. There is no contract, not a even a pre-contract.

"I had a great time there but it is far from being over."

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už byl u LFC na nějaké zkoušce a LFC ho chtělo podepsat(někdy v jeho 16), ale pak se do toho nějak vložila Chelsea a nakonec z toho nebylo nic. Je hodně rychlej a třeba ve skupinách hrál proti Interu hodně dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

..ve skupinách letošní Evropský ligy samozřejmě..

Reagovat
Spasitel

Eriksen bude chcieť byť v top tíme takže pochybujem, že sa bude chcieť pozerať iba na zaprášené vitríny :D

Reagovat
Talker

Po něm jde skoro celá Evropa. My už si prý pořídili předkupní právo.

Reagovat
Talker

Po něm jde skoro celá Evropa. My už si prý pořídili předkupní právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední je supertalent který v 19 letech hraje za jeho klub(vypařilo se mi jeho jméno) i v evropě a je i jeden z jejich tahounů. Je to fan of CFC takže snad si ho nenechají utéct, ikdyž už je celkem na křídlech přetlak.Navíc MU už má Zahu ...

Reagovat
kiwwi

to meno pocujem prvy krat...ten supertalent ktoreho asi myslis sa vola Alen Halilović

Reagovat
Talker

Nene, je to Markovič. Hraje už za dospělou repre Srbska (nedávno mu bylo 19). Debut v repre měl už v 17ti (tím nemyslím pár minut ,ale v základu. Za minulou sezonu byl ve výběru ligy. Navíc v základu Partizanu, který hraje pravidelně evropské poháry (už má 16 startů)-

Reagovat
kiwwi

tak v suvislosti s MU sa spominal ten megatalent Halilovic

Reagovat
Talker

Aha, toho zase neznám já

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo jestli má cenu kupovat hráče za 15 mega s kvalitou kterou určitě má ovšem jeho marodka se v poslední době ještě zvětšila...

Reagovat
Rssa

Ty jména mě nenaplňují optimismem o nějakém posunu LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ak náhodou porazíme Everton v dohrávke, tak sme len bod za LM. Neviem, či si priať, aby sme ju ukopali, alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nesmí do evropy, rok co rok dělá anglii ostudu, ikdyž asi lepší než slepice, ovšem ty to můžou aspon někam dotáhnout s Balem.

Reagovat
Miguel19

Který už tam příští rok nebude no..a s tou ostudou je to snad vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, možná nedělají ostudu ale u nich se ví že více jak na čtvrtfinále nemají, každý rok více průměráků, horší fotbal. A ten potenciál u těch hráčů se zlepšovat na pár vyjímek moc velký není.

Reagovat
Miguel19

Tottenhamu až odejde Bale, tak půjde dolu jak sviň.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No ovšem mají poměrně dost talentovaný tým, pokud vyřeší přes léto ten post hrota, tak budou opět o kus dál. Bale jim pokud budou hrát LM neodejde, nehledě ne to že tam má dlouhodobou smlouvu a za ty peníze které dostanou můžou koupit možná horší ale stále dobré hráče.

Reagovat
Manik...

to je pravda, že Arsenal hraje prd, ale skoro vyřadil jednoho z adeptů na prvenství - Bayern... Na druhou stranu po odchodu Balea bude Tottenham tam, kam patří 5-6 místo

Reagovat
Manik...

dělá ostudu a jsou na tom letos líp než Chelsea . Letos udělala hodně velkou ostudu Chelsea

Reagovat
Miguel19

Sice ostudu, ale jsme ještě v pohárech

Reagovat
Manik...

jo, ale o třídu výš. Kdyby jste dostali Bayern jeli by jste taky domů (nejspíš... samozřejmě, že to nemůže být na 100%)

Reagovat
Talker

Jako loni proti Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kdo dělá ostudu si možná tak ty..

Reagovat
Manik...

ještě vědět komu co? Sobě? Nemyslím si, že názorem s hlavou, patou a ještě k tomu pravdivým, si dělám ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že třeba takový názor máš, ale mě letošní rok nepřijde prostě ostudou, hold jsme prošli velkou obměnou kádru, tak se to podepsalo na této sezoně markantně..

Příští rok bude úplně o něčem jiném už

Reagovat
kvasha16

njn, to by vela timov bolo rado, za taku "ostudu"

Reagovat
fajdax

Reagovat
Lacko_Boh

jednoznačne áno,už takto máme problém nalákať k nám kvalitné posily,nie to ešte bez LM.A čakať že keď budeme hrať EL tak sa v Arsenem niečo zmení...skôr nie

Reagovat
Arbiter

mohl by mi někdo říct, proč Benítez střídal Luize?

Reagovat
Error

Držel se za kotník a sám si říkal o střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě odpočinek, taky taktické důvody- Caroll ho ve vzduchu dost dával a byla to prakticky jediný nebezpečný hráč WH.

Reagovat
Miguel19

Zranění, sám si řekl..

Reagovat
Arbiter

díky

Reagovat
fantomas

Haidara s kolenem i stehnem.

Reagovat
Arbiter

10 - Juan Mata is the first player to both score & assist 10+ goals in the Premier League this season (10 of each). Master.

Reagovat
Mihi

Reagovat
justcall

hmm, Fabregas 2009-2010 měl 15 golů a 13 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Njn a podívej kde je ted

Reagovat
justcall

1. místo PD a čtvrtfinále LM?

Reagovat
Miguel19

a 1. místo zleva na lávce.

Reagovat
justcall

za Barcu v obou sezonách odehrál víc než za poslední sezonu v Arsenalu a statistiky 17+11 a 12+14 taky nejsou špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si nepamatuju kdy naposledy hrál..

Reagovat
justcall

za to já nemůžu

Reagovat
Mihi

To prekoná

Reagovat
Talker

Tak je tam "this season"

Reagovat
justcall

a koukám že Lampard tu samou sezonu 22+14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

And Eden Hazard right behind him

Reagovat
kiwwi

Vacsinou tuto statistiku kazdy rok berie ako prvy Wazza...pridat vcera asistenciu, tak to ma prvy

Reagovat
justcall

ale Rooney je utocnik

Reagovat
Honza Matoušek

Gerrard má 10+12 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard 8+9 a Walcott má 11+9..

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard 9+10

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott-11+11

Reagovat
Miguel19

Tak asi nemá

Reagovat
smazaný uživatel

podle statistik na fantě má 11+12

Reagovat
Wat

No jo, jenže tam se za asistenci počítá i vybojovaná penalta nebo přímák, pokud je z toho gól, a to asi normální statistiky za áčko nepovažují.

Reagovat
Arbiter

ono občas ty weby považují za asistenci i třeba když někdo napálí do soupeře a následně díky odraženému míči spoluhráč skóruje, což je blbost. Nebo asistence po vyražení brankáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěříš? http://www.transfermarkt.de/en/theo-walcott/profil/spieler_33713.html. Tohle je důvěryhodná stránka.

Reagovat
Miguel19

Tak je někde chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hm, tak do normálních statistik se nepočítají vybojované penalty nebo přímé kopy. Takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to máš napsané, že do asistencí má započítané vybojované penalty?

Reagovat
Miguel19

V reportech o utkání..

Reagovat
Arbiter

ESPN má jednu z nejpromakanějších statistik, nepočítají tam kokotiny za penalty: http://espnfc.com/player/_/id/67507/theo-walcott?cc=5739

Reagovat
smazaný uživatel

A to naposledy asistoval před 4-5 zápasy v PRemier League, když nahrával Santimu a gól dal dávno.

Reagovat
Arbiter

tohle je z Opty a ti to mají docela dobře ošéfované, nepočítají tam asistence za pentli atd...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Lidi znáte nějakého fotbalistu,kterýmu bylo potvrzeno v testech, že bral doping?Kromě K.Tourého.

Reagovat
vodka

Abel Xavier

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
vodka

a Mutu, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

A nějaký hodně známý třeba nějaký vítěz Zlatého míče nebral?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pro jeho růst.To se bere jako doping?

Reagovat
Swarley

jn, prý měl pak neskutečný stavy

Reagovat
Rssa

Ale saka si umí vybrat nádherný

Reagovat
Miguel19

Do cirkusu ano

Reagovat
Ligter

To musel ale během těch stavů.

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
justcall

V té době ještě nebralo, protože mezinárodní regule byly mírnější.. dnes by si už nezahrál chalan

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Rssa

George Best si dával škopky před zápasem, Ronaldo zase hambrugry po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělejte si srandu mám to na referát.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je sranda, Best keby nevypil flasu whiskey a k tomu si nedal nejaku missku, tak ani nevyjde na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak díky lidi.

Reagovat
Lacko_Boh

ten lavý obranca čoho kúpilo AC z L1 a potom hosťoval tuším v QPRtak ten ,vyzerá jak keby sypal

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo?

Reagovat
Lacko_Boh

áno

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada nebo bere?

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě prakticky Bystroň, ten bral přece pervitin.

Reagovat
niflheim

Nebylo to nedávno u té Mexické repre? Ochoa a spol?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=q9mHvNn9xs4

ty vole, to už je trochu moc ne?

Reagovat
wild

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

zabil by som ho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to su chuji

Reagovat
C0br

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland prosím do champu a Wigan zachránit

Reagovat
M0rb1D4S

Eden Hazard has now equaled Juan Mata’s first season at Chelsea: 12 goals, 20 assists.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hráč bude podle mě jak Ronaldo v 24 letech to bude kanonýr, který bude střílet za sezonu tak 30+ gólů.

Reagovat
Arbiter

to by odpovídalo, vzhledem k tomu, jakou porci zápasů jsme letos už odehráli

Reagovat
kvasha16

pekne

Reagovat
vitasrp

Hazard má nějaký protihráče na háku..

http://www.youtube.com/watch?v=of9g5g138nI

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

poslední měsíc je úžasnej

Reagovat
Miguel19

Jak jsem psal. Aktuálně hraje v nejlepší formě (pohodě) co je u nás. A dnes to bylo i vidět na výkonu celého týmu

Reagovat
nani92

nehrá tak odvtedy ako si kopol do toho chlapca?

Reagovat
niflheim

Asi ho to nakoplo.

Reagovat
nani92

to aby sa niekto obetoval aj pre RvP

Reagovat
fantomas

Třeba toho kluka v něm by mohl někdo nakopnout, za to by možná ani karta nebyla.

Reagovat
nani92

nato je expert Nani

Reagovat
Miguel19

Hej, to je i možný

Reagovat
fantomas

Ahaaaaa.

Reagovat
Miguel19

Vlastně ne, už pár zápasů před tím incidentem hrál velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Amazing rabona" a ani dokončit akci jí to video nenechá.

Reagovat
smazaný uživatel

I spoluhráče očividně.

Reagovat
herbage

no elegance sama hráči West Hamu jsou fakt pro smích. Eden zaslouží pochvalu snad jen na to, jak to ustál

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takovym drevakum to nema zadnou vypovidajici hodnotu

Reagovat
Bayern +

Tvoje mama je drevak

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to jsi mi to teda nandal

Reagovat
cristiano.K.

mohl jsme být jen sedm bodů za Totenhamem

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, mrkněte na naše stránky, kde najdete tipy na NHL a tenis ZDARMA www.czech-tips.wbs.cz a jsme i na Facebooku http://www.facebook.com/pages/CZECH-TIPS/545633932124687

Reagovat
smazaný uživatel

V reportu z utkání ani zmínka o odpuštěné červené kartě Wiganu a zranění hráče? Ne, že by šlo o možná nejdůležitější moment utkání.

Reagovat
fantomas

To se potom dovolávej BBC.

Reagovat
Maresma

Ještě že se Delpo chytnul tak brzo, teď hraje zase neuvěřitelně.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Wow, skvělej tenis od obou.

Reagovat
fantomas

Hrozně si to užívám. Pro mě osobně je to po personální stránce snad nejlepší možný finále, takže to ani nejde jinak. :))

Reagovat
Maresma

Neskutečně se bavím, ikdyž já bych teda radši Rogera

Reagovat
Godwinson

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

OT: Courtois kept his 15th clean sheet in 27 La Liga appearances this season. najviac z PD

.............

Fun Fact: Hazard's mum played as a striker for Belgian Women's First Division and stopped playing when she was 3 months pregnant with him.

tak a teraz je jasne preco je taky dobry

Reagovat
Swarley

proč?

Reagovat
Maresma

prečo?

Reagovat
Miguel19

why?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

why?

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

為什麼?

Reagovat
kvasha16

lebo s nim este hrala ked bola tehotna to nikto nepochopil?

Reagovat
Swarley

ahaaaa

Reagovat
Swarley

to je ale dojemný příběh

Reagovat
niflheim

Těším se na film.

Reagovat
Swarley

má tam hrát Sandra Bullock, takže to bude pecka

Reagovat
niflheim

Tatíka prý Javier Bardem.

Reagovat
kvasha16

a mladeho Thibaulta ma hrat Macaulay Culkin

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Will Smith hraje Hazarda

Reagovat
niflheim

Morgan Freeman bude vypravěč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no to právě prej ne, nemohli se nějak dohodnout na penězích...byl tam nějakej problém, ohledně časového vytížení, kdy má točit právě jiný film, kde bude shodou okolností taky vypravěč je někdy zajímavý, jak se to zamotá

Reagovat
miky10

Achjo, ty si vážně idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Tak snad to hlavně nebude režírovat ten blbeček (spekulace) a dostane to někdo jiný.

Reagovat
kvasha16

nie, vraj na tuto rolu ukecali Jamesa Earla Jonesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

aaa ja ze sa tu vsetci pytaju na Coutoisa

Reagovat
nani92

takže Crosbyho mama napríklad musela hrať tehotná hokej hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Crosby nieje taký dobrý ako Hazzard A poslednej dobe sa mi zdá že forma Maty, Hazzarda, aj oscar zahrá alebo Moyses ..ramirez.riadne narástla.....proste od druhého polčasu z MU to začal byť konečne fotbal

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Benytes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crosby nieje taký dobrý ako Hazzard...to mi stačí Nejlepší hokejista světa není podle tebe tak dobrej, jako mladej chuj, co prakticky nic nedokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak najlepsi vravis..

Reagovat
miky10

No jednoznačně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ste asi este nevideli Carolinu

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Semin, pochopitelne..

Reagovat
tomasinho

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty? rychlo, kde je dEst

Reagovat
Godwinson

Slehla se po něm zem, asi už ho navštívil Oliver.

Reagovat
tomasinho

Tak já jsem velký sympatizant Pens, ode mě se to očekává.

Reagovat
Godwinson

Někdo tady mluví o Karlssonovi? "Prakticky nic nedokázal", zjevně jsi ho chtěl trumfnout v tom, kdo napíše větší kokotinu.

Reagovat
cristiano.K.

Jágr je furt aktivním hráčem

Reagovat
Swarley

v čem to měříme a srovnáváme? v galonech medu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je vlastne Crosby ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznas Bill Crosby show?

Reagovat
smazaný uživatel

Jááj ten...toho áno

Reagovat
nani92

takže už uznáš že je Hazard horší hej?

Reagovat
kvasha16

tak v NHL je teraz skor Sidney Crosby Show

Reagovat
SunFells

To už ho Evžen netahá za ručičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tvoja mama musela tehotná písať kraviny na fore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je to možné,ale aspoň vedela správne písať mená hráčov ...ale Sidney je lepší ako Eden

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

asi hej no

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

700. pre Franka Lamparda

Reagovat
niflheim

Santon u všech gólů.

Reagovat
Miguel19

Rafaaaaaa

Reagovat
kvasha16

ked to tak pojde dalej, tak aby nakoniec u nas este neostal

Reagovat
nani92

Reagovat
madridcan

Nadal ty ťululum

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tu ides ty, v Corgon lige zas vypisuje opity Arsin, radost citat

Reagovat
kvasha16

tenis nesledujem no

Reagovat
Miguel19

Chyba. Nejlepší antukář všech dob se dere opět na výsluní

Reagovat
smazaný uživatel

Crosby ?

Reagovat
smazaný uživatel

toho sa bojim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Tady je dneska legrace.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezóny to bude vyzerať takto:

1. Manchester United

2. Chelsea FC

3. Manchester City

4. Tottenham Hotspur

5. Everton FC

6. Arsenal FC

7. Liverpool FC

...

...

...

18. Aston Villa

19. Wigan Athletic

20. Reading FC

Reagovat
kvasha16

nestazoval by som sa ale 5.-6. miesto by sa mohlo prehodit

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
kvasha16

myslim ze Gunneri by uhrali v EL viac ako Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak as jo,ale Evertonu fandím. Hlavně ať není AFC v LM. To je základ. Nebudou kazit PL koef.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v Pardubicích,tam je hej

Reagovat
nani92

1,4,18 sedí

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som si pozrel nas los... sme v pici

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku 3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie Nadalove returny z druheho podania mi chybali. nikto z tej spicky ich nema take zalostne ako on Na Potra to ale aj tak bude stacit, dufam. VAMOS RAFA !

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=3Ky7NNTMA-Q#!at=21

Jupííííííííííí. Del Potro mal sancu ako komar v repelente. Gratulacia.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, hned je ten tenis zaujimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze ten prdeloskrab dopadne jako Armstrong. Nekdo ho praskne a on se pak bude muset priznat, strasne se na to tesim.

Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim

Jake Long k Rams, $34 - 4 roky.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

omg, nejaký tenis, Crosby, Hazzard, Moyses... Kimi ide na majstra!

Reagovat
kvasha16

tiez fandim Kimimu (resp. Lotusu) ale zas az taky optimista by som nebol

Reagovat
nani92

Kimi alebo Alonso

Reagovat
kvasha16

800. pre Franka Lamparda a prekonanie rekordu Bobbyho Tamblinga

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že ho podepíšou. Jinač bude ostuda a tady zase haterovci budou na koni.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
j_mrazik

Až na tu Chelsea to bylo krásné kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Swansea. Jinak krásné kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jediné dobré bylo prohra slepic

Reagovat
smazaný uživatel

a City ne?

Reagovat
j_mrazik

Tam se to tak trochu kompenzuje s Chelsea, takže nula od nula pošla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by mohla letos PL skončit ! Hlavně AFC ať není v LM. EL jim bude víc slušet. Už se těším na jejich zápasy.

Reagovat
j_mrazik

Ve hře je ještě 24 bodů (my 27), takže by se to mohlo ještě hýbat. Snad tu LM ukopeme. Nechci být nepřející, ale Chelsea mimo LM, to je sen.

Složení pro LM se mi teda nejvíc zamlouvá: ManUtd, City (když už tam teda jsou), Arsenal, Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton namiesto Spurs.

Reagovat
j_mrazik

Taky nejsou daleko. Oni v LM vlastně nikdy nebyly, že ne? Moyesovi bych to přál.

Reagovat
Zaschrona

Nebyly, v roce 2005 nas zarizl Collina..

Reagovat
smazaný uživatel

CFC být v LM musí. Umí ji hrát. Vyjma letošku. AFC LM nezvládají rok co rok. Takže MU,City,CFC a Kury.

Reagovat
smazaný uživatel

AFC kazí koef. Premier league.

Reagovat
j_mrazik

Chelsea zase reputaci. To si nevybereš. Vám už pomalu dochází manažeři, kteří by měli kvalitu a zároveň do toho vaše "systému" byli ochotní jít. Jsem zvědavej na konci sezony, kdo bude u vás manažer (skákající trenér podle Romanova pískání).

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je celkom jasný, podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reputaci? Kaj si na to přišel? A přijde Mou. A Mu třeste se.

Reagovat
Lacko_Boh

aj ja som si myslel ale je ich ešte celkom dosť:Mou,Pellegrini,Hughes,Redknapp..

Reagovat
cristiano.K.

ne, i to bylo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

fanoušek LFC by měl přát Evertonu proti city? Blázne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha vlastně. Sorry.

Reagovat
kiwwi

Manchester United's European scout Martin Ferguson was in attendance as Malaga overturned a first leg defeat last week against Porto and also watched the 20-year-old feature in a Copa Del Rey match against Barcelona.

hmmm

Reagovat
Jerichoo

Isca nechajte na pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Toho si stiahne Pep, ak bude chciet.

Reagovat
tomasinho

Nechci se opakovat, ale zbytečný luxus, když neumí využít pořádně ani Kagawu.

Reagovat
j_mrazik

A jak by ho měl pořádně využívat, když má tým, jakej má ten mančaft funguje?

Reagovat
tomasinho

Však já to neříkám, jenže on mu prostě nedokáže najít pozici, využít jeho kvalit, jen horko těžko bude hrát jako AM, když často hraje na té pozici Rooney, z kraje zase není až tak nebezpečný a má taky velkou konkurenci. Proto by byl nesmysl poohlížet se po dalším AM, když v týmu pořádně neuživí ani to jedno klasické.

Reagovat
Arbiter

vy musíte posílat skauty na zápasy, my je máme rovnou v týmech

Reagovat
kiwwi

poprosim objasnit

Reagovat
Arbiter

Piazón

Reagovat
niflheim

Hlavně bysme pomalu měli začít hledat Carricka vol. 2 ... co vůbec Tunners? Sledujete ho někdo?

Reagovat
vodka

mám obavu, že Tunnicliffe bude tak 3/4 Cattermole.

Reagovat
kiwwi

Carrick ma 31 rokov...so svojim stylom hry moze s velkym prehladom hrat este 5-6 rokov

Reagovat
vodka

problém je ale backup za něho. I když bych zase někdy rád viděl dvojku Anderson - Clev spolu

Reagovat
j_mrazik

Nemáš strach, že bude mezi nimi a stopery díra, když ta nebude spolehlivý hlavičkář? Přeci jenom hodně balonů jde k vám vzduchem...

Reagovat
vodka

ani ne, ale je jasné, že třeba proti EFC by to byla blbost takto postavit, nebo celkově proti soupeři, který hraje hodně fyzicky.

Reagovat
kiwwi

Strootman? Neviem ani, kto podobny by sa dal kupit

Reagovat
Eric_The_King

Tam se počítá s Powellem ne?

Reagovat
kiwwi

Fergie vravel, ze Nicka chce ako nahradu za Scholesa

Reagovat
cristiano.K.

Peter Odemwingie se zlobí, že je ve West Bromwichi jen náhradníkem. "Zacházejí se mnou jako s průměrným hráčem. Chtějí mi zničit kariéru?" napsal Nigerijec na Twitteru. Odemwingie se v zimě neúspěšně snažil vytrucovat přestup do Queen's Parku, klub jej potrestal vysokou pokutou.

blb no

Reagovat
smazaný uživatel

strašný blb. A to sa mi do tejto zimy javil ako sympaťák, aj keď som o ňom moc nevedel.

Reagovat
kiwwi

myslel som si, ze vacsieho chuja uz zo seba urobit nemoze - borec fakt, dokazal to

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To mu teda trvalo, nez potvrdil povest, ktera ho predchazela pri prestupu z Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

všechno špatně tenhle víkend...

Reagovat
Arbiter

a to ještě ani nezačal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele