30. kolo
16.03.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Potters potvrdili normu a rozešli se s West Bromem bez branek

Do Nového roku vstupoval Stoke se sérií deseti neprohraných ligových mačů za sebou, ovšem potom jako když utne a Hrnčíři si na svoje konto připsali jedno jediné vítězství! WBA si tak nad svým protivníkem udržuje desetibodový náskok.

Velkým problémem domácí ekipy se stává produktivita - Stoke zaznamenal pouhých sedmadvacet branek ve třiceti utkáních (pouze poslední QPR je v tomto ohledu horší!), což logicky není pro ofenzivní hráče dobrá vizitka. Svěřenci manažera Toniho Pulise měli po celých prvních čtyřicet pět minut herně navrch, výraznější ohrožení Fosterovy branky se však nekonalo. Walters před pauzou neuspěl.

O nic lépe na tom nebyl ani birminghamský celek. West Bromwich dal o sobě pořádně vědět až po změně stran, když Morrison našel kapitána Brunta, ten však pálil jen do připraveného Begoviče, jenž si na druhý pokus věděl rady! Největší možnost měl Lukaku, nejlepší střelec Baggies (doposud zaznamenal 13. branek) ovšem hlavičkoval nad břevno domácí svatyně! Už v nastaveném čase pak odmítl rozhodnutí střídající Kenwyne Jones, jehož střela postrádala nejvíce ze všeho razanci. Stoke tak nerozhodným výsledkem nedokázalo zaznamenat branku již ve třináctém ligovém utkání a drží se na čele tohoto ukazatele.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 ( Kightly - Lukaku)

Reagovat
vanGomm

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele