Premier League - souhrn 26. kola

09.02.2013, 15:43, aktualizováno 11.02.2013, 22:55
Komentáře a souhrny
Manchester United porazil Everton a vede ligu už o dvanáct bodů, protože Manchester City odjel s prázdnou ze Southamptonu. Chelsea si poradila s Wiganem a vrátila se na třetí místo před Tottenham, který vyhrál nad Newcastlem. Arsenal uspěl v Sunderlandu, Liverpool doma podlehl 0:2...

Liverpool FC - West Bromwich Albion 0:2

11.02.2013 21:00

Góly: 81. Gareth McAuley, 90. Romelu Lukaku

Anfield Road se zahalil do tmavě rudé. Nešťastný zápas prožili hráči Liverpoolu, kteří byli po celý zápas jasně lepším týmem. Jenže báječný Ben Foster, nešťastný Stevie Gerrard a syn Fortuny McAuley zařídili, že se body uberou jiným, trošku nezaslouženým směrem. WBA ve městě Beatles zvítězili 2:0.

Od prvních minut bylo jasné, že favorit je jen jeden. Ještě neuplynula ani první desetiminutovka a už mohl padnout první gól. Johnson vypálil, Foster vyrazil jen před nohy Shelveyho a ten pod brankářem WBA dorazil do sítě. Jeho radost ale překazil praporek sudího, jenž holohlavého záložníka správně přistihl v postavení mimo hru. Čtvrt hodiny nato pak až neuvěřitelně volný Agger mohl po rohu hlavičkovat na bránu, Foster však jeho razantní úder vyškrábl nad břevno na další rohový kop.

Za další dvě minuty dalekonosná rána Downinga pořádně vyprášila Fosterovy rukavice, nadvakrát však brankář WBA pokus zkrotil. Bezmocně ale hleděl na míč letící kolem jeho hlavy pět minut před koncem první půle. Shelvey zatáhl míč až k brankové čáře a centroval před bránu, kde ve snaze odklidit míč do bezpečí Reid trefil svoji stojnou nohu a balon div nezapadl do sítě - naštěstí pro hosty však těsně přelétl břevno.

Po změně stran utkání pokračovalo ve stejném duchu. Liverpool tlačil a zkoušel obranu WBA, hosté naopak nepředvedli takřka nic. Pár minut po přestávce předvedli Reds překrásnou akci, která ovšem gólem neskončila. Downing si všiml náběhu Johnsona do vápna, pravý anglický bek nahrávku převzal, nacentroval do malého vápna a tam Jordan Henderson za patou zakončoval - bleskový zákrok Fostera nicméně tuto nádhernou akci překazil.

Další pěkná a rychlá kombinace přišla v osmašedesáté minutě, na jejímž konci pálil Borini. Foster nicméně těžkou střelu lapil přímo do rukavic. Už za tři minuty předvedl anglický gólman další zákrok z říše snů. Sterling zboku navezl míč k šestnáctce, předal ideálně na střelu Gerrardovi, který pálil dělově. Ben Foster se sice přesouval, nicméně jednoruční nevídaný zásah zastavil míč před čarou.

Vysvobození nabídl Liverpoolu sudí Jonathan Moss a nutno říci, že nesprávně. Zákrok Olssona na Suáreze byl nedovolený maximálně tak z desetiny, přesto se Uruguayec rád poroučel k zemi a rozhodčí mu jeho počínání "sežral". Dnešek ale ovládl geniálním výkonem Ben Foster. Steven Gerrard nekopl penaltu špatně, ale brankář Baggies tygřím skokem k tyči zachránil svůj tým.

A vzápětí přišel obrovský šok. První střelu na bránu Liverpoolu vyslal Mulumbu nádherně, plachtící pokus vychýlil na roh Reina. Jenže standardní situace přinesla hostů druhý přímý projektil, který už skončil v síti. McAuley se skvěle odpoutal od Aggera a v ideální pozici uprostřed malého vápna hlavičkoval dokonale - otřel střelu o břevno, rozvlnil síť a mohl slavit - 0:1.

Dokonalou noční můru dokonal pro domácí ještě střídající Romelu Lukaku. Po několika minutách platonického tlaku se West Bromwich chopil protiútoku, na sklonku základní hrací doby předal Morrison ebenovému střelci míč před vápnem, Lukaku na třech krocích ze stoje obehrál nešťastného Aggera a mezi nohama Reiny uzavřel skóre na konečných 0:2.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 2:0

10.02.2013 17:00

Góly: 13. Ryan Giggs, 45. Robin van Persie

Pouhé tři dny před jedním z nejočekávanějších zápasů s Realem Madrid v osmifinále Ligy mistrů si Manchester United lehce poradil s Evertonem. Toffees svému soupeři nedokázali vzdorovat a v utkání si nevytvořili téměř žádné šance. Rozhodujícím okamžikem byl Van Persieho gól do šatny na 2:0. United tak vedou ligu o propastných dvanáct bodů.

Prvnímu poločasu nechybělo takřka nic. Hrál se pěkný fotbal, oba celky byly poměrně aktivní, sic United měli navrch. První obrovskou šanci však Robin van Persie nevídaným způsobem spálil. Leckdo si v desáté minutě vzpomněl na Fernanda Torrese, když nejlepší střelec Premier League po skvělé Rooneyho přihrávce šel sám na bránu, obešel Howarda, načež svoji slabší pravou nohou trefil místo zívající prázdné brány jen tyč.

Jen o tři minuty později však své veliké zaváhání napravil. První gólová akce začala vítěznou hlavičkou Valencii nad Bainesem, posléze využil Van Persie tragického bránění Heitingy, ve vápně posunul míč Giggsovi a legendární záložník se biliárově o tyčku trefil již v 23. sezoně v řadě - 1:0. Everton zahrozil výrazně jen jednou, když se čas blížil k půlhodině hry. Leon Osman zpracoval balon na prsa a zpoza vápna ze vzduchu mířil k tyči, David De Gea ovšem skvěle jeho ránu vyrazil.

Do přestávky měli oba celky ještě jeden náznak gólovky, Anichebemu ale odkopl míč ve slibném prostoru Rafael, před Van Persiem zase zachraňoval lehkým dotekem Heitinga. Přece se však fanoušci na Old Trafford dočkali ještě před změnou stran druhého gólu. Tentokrát poslal do samostatného úniku Van Persieho Rafael, Holanďan opět hokejovým blafákem opil Howarda a i přes skluz zachraňujícího Heitingy dopravil kulatý nesmysl do sítě - 2:0.

Druhá polovina utkání již tak zajímavá nebyla. Dobrých dvacet minut duel vyloženě nudil, United se snad podvědomě začali šetřit na středu a hosté se přes své nepřesnosti nedokázali dostat zpět do zápasu. Až v šestašedesáté minutě měli zase hráči Red Devils nakročeno k další brance. Obrovský závar v pokutovém území vytvořil trojnásobnou střelou Jonny Evans, kteréhož dvakrát vychytal Howard a jednou na brankové čáře Jelavić.

Krása se dostala ke slovu i za minutu, když z následného rohu přilétl odražený míč ke Cleverleymu a ten báječně prvním dotekem pálil na bránu. Skvělý zákrok Howarda nicméně dostal střelu nad břevno. Po čtvrthodinovém intermezzu pálil po šikovné kombinaci s Giggsem Van Persie těsně mimo. Everton pak po dvou minutách ojedinělým pokusem vystrašil fanoušky vedoucího celku tabulky, když Nikica Jelavić donutil De Geu k zákroku střelou k tyči.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Ham United 2:1

10.02.2013 14:30

Góly: 74. Christian Benteke (pen.), 78. Charles N'Zogbia - 87. Ashley Westwood (vl.)

Pochopitelně to nemohla být žádná pohoda, ale stejně v Birminghamu před pár minutami slyšeli naráz padnout x balvanů. Villans se po několika nešťastně ztracených zápasech konečně zadařilo, když jim dvě standardky pomohly vyhrát duel s podobně barevně laděným West Hamem, a tak do 27. kola opět půjdou z bezpečné příčky.

Bůhví, jak moc by se ve finále birminghamští třásli, kdyby ve třetí minutě vše dopadlo tak, jak dle papírových předpokladů mělo. Jaaskelainen tehdy totiž Bentekeho slabou střelu akorát nepochopitelně vytlačil před sebe a Weimannovi stačilo Fina jenom pohodlně obstřelit - což se sice povedlo, ovšem s brankou zároveň. A litovat toho mohl nejen domácí fanoušek, ale i nezaujatý divák. Později se totiž ukázalo, že bez podobného rozpumpování utkání znovu probere maximálně přestávka.

Do jejího příchodu první dnešní duel zaujal maximálně pořádnou řežbou v dešti. Na setkání s Bakerem takto dojel tradiční lazar Joey O'Brien a v obličejové části těla pak byli ošetřováni také Tomkins se zmíněným Bakerem. Jinak se hrálo totálně bez šancí, přičemž Hammers nebyli schopni nabídnout ani náznaky. To raději odstřihli potenciálně nepříjemného Carrolla, a přesto to byl právě on, kdo se dvakrát alespoň o něco pokusil.

Teprve po přestávce začali Kladiváři fungovat, jak se sluší a patří, takže hnedka přispěli ke všeobecnému zatraktivnění zápasu. Villa navíc sama neuvěřitelně prospala restart, až Clark párkrát zcela heroicky odkopával míč do bezpečí a střídající Bent záhy těsně po svém příchodu na plac zasahoval u tyčky při gólové střele Carrolla. Doopravdy to nevypadalo, že by brzy měla otevřít skóre zrovna Lambertova eskadra; přesto se tak stalo. Listopad 27. - naposled tu Villa dala gól ze hry

N'Zogbia nejprve ještě těsně minul vzdálenější tyč, když se po více než hodině hry domácí konečně odhodlali ke kloudné kombinační akci, pak už ale sám upadl po neopatrné Nobleově reakci na zasekávačku uvnitř pokutového území a dovolil tak Bentekemu oslavit 11. ligový gól v sezoně. Belgičan totiž na puntíku opět zachoval chladnou hlavu, aby Jaaskelainena poslal opačným směrem.

Aston Villa přitom neporušila tradici, podle níž od 27. listopadu na vlastní půdě neskórovala ze hry, a v ní se posléze rozhodla pokračovat. N'Zogbia totiž po zásluze navázal z přímého kopu, když se v 79. minutě trefil tak akorát pod břevno. Jaaskelainen se jenom přikrčil a ohlédl, ani ke skoku se neodhodlal.

Nebyla by to však Villa, aby koncovku dobře se vyvíjejícího střetnutí řádně nezdramatizovala. A tak Guzan třeba mohl být zcela jistý na přední i zadní tyči, ovšem na Westwoodovu chtěnou teč centru Joea Colea už byl jednoduše krátký. Villans se tedy i tentokrát museli strachovat do posledních vteřin, výjimečně ale náskok uhájili až do závěrečného hvizdu sudího Clattenburga.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 3:1

09.02.2013 18:30

Góly: 7. Jason Puncheon, 22. Steven Davis, 48. Gareth Barry (vl.) - 39. Edin Džeko

Nový manažer Southamptonu Mauricio Pochettino se konečně dočkal a může po zásluze slavit, jeho svěřenci totiž na St. Marry's Stadium porazili Manchester City a udělali tak další výrazný krok k záchraně! Naproti tomu hostující ztráta na městského rivala směle narůstá...

Citizens dorazili na jih Anglie se suverénně nejlepší defenzivní vizitkou v soutěži (inkasovali pouhých jedenadvacet branek), ovšem bez kapitána Vincenta Kompanyho a jeho obvyklého parťáka Matiji Nastašiče to zdaleka taková idylka nebyla. Hodně nejistě působil především Javi García, původem defenzivní středopolař, jenž musel za výše zmíněné zaskakovat ve středu obrany.

Nejistotu v zadních řadách hostující družiny Saints potrestali již po sedmi minutách: Puncheon se zmocnil míče, prodral se s ním do vápna, kde v pravý čas oslovil Rodrigueze, ten sice na Harta recept nenašel, ovšem kulatý nesmysl se vrátil k prve jmenovanému, který už měl snadný úkol - 1:0. Man City se nedostávalo ke své tradiční hře a navíc zanedlouho inkasovalo podruhé. Lambert po rychlé kombinační akci natáhl, anglický reprezentační brankář ukázal neskutečné selhání, čehož s díky využil Davis a pohodlně dopravil mičudu za čáru - 2:0. Vysoce riskantní hra přinášela Sotonu kýžené ovoce...

...nováček těžil z vysunutého napadání a neutuchající ofenzivní aktivity, čímž zároveň nutil protivníka k častým chybám. Další hřebíček do rakve mohl po půlhodině hry přinést Rodriguez, ale z voleje nemířil přesně! Těsně před odchodem do kabin se konečně zmátořilo i City. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat: Zabaleta našel přesným centrem nabíhajícího Džeka, který z bezprostřední blízkosti snížil na 2:1.

Kdekomu se jistě v ten moment vybavila vzpomínka na otevírací kolo letošní sezóny, kdy Man City na Etihad Stadium prohrával už 1:2, aby nakonec nad Southamptonem zapsal těsné vítězství (3:2). Ještě po pauze nadále pokračovaly dohady o neodpískané penaltě po zákroku Yayi Tourého na aktivního Rodrigueze, ani to však rozhodnutí sudího Atkinsona pochopitelně nezměnilo. Další velkou minelu předvedl Barry, jenž si nikým neatakován srazil Lambertův centr nepochopitelně za Hartova záda - 3:1. Ani brzké změny manchesterskému celku nepomohly, nejblíže ke snížení byl Agüero, ale na Boruce si nepřišel!

Více informací k zápasu

Swansea City - Queens Park Rangers 4:1

09.02.2013 16:00

Góly: 8. Michu, 18. Ángel Rangel, 50. Pablo Hernández, 67. Michu - 48. Bobby Zamora

Tak tohle čekal málokdo. Redknappův Queen’s Park Rangers čtyřikrát z posledních pěti duelů udržel čisté konto, dnes ovšem inkasoval hned čtyřikrát! Finalista ligového poháru, velšská Swansea, ambiciózním "Jezdcům" naložil výprask, ze kterého se budou dva týdny vzpamatovávat. Za tu dobu totiž hrají další kolo. Hlavní hvězdou byl s dvěma góly a asistencí skvělý Michu.

Začalo to už po sedmi minutách hry, pomyslný výstřel provedl právě Michu. Tvrdou střelu Nathana Dyera dokázal Julio César jen vyrazit před sebe, kde pohotový španělský útočník či ofenzivní záložník již nabíhal a kostrbatě doklepl míč do sítě - 1:0. Už za deset minut pak s druhým zářezem přispěchal pravý obránce Swans Angel Rangel. Přijal přihrávku na křídle od Routlegde, pronikl do vápna, a i když mu César jeho první ránu kryl, na dorážku byl již krátký - 2:0.

Jiskřičku naděje vykřesal pár desítek vteřin po změně stran Bobby Zamora. Akci začal Adel Taarabt, jenž vypálil z úhlu na Vorma, ten navázal na tradici vyrážení míčů do nevhodných míst a Zamora byl přesně tam, kde měl být. Dorážkou snížil na 2:1 a dal Queen’s Park Rangers naději.

Ta však netrvala příliš dlouho. Zakrátko se taktovky chopil opět Michu, který si pronajal prostor před vápnem pro sebe, udělal si prostor mezi několika obránci a lahodný obloučkem přihrál do vápna Hernandézovi. Ten si počínal snad ještě lépe, fantasticky obešel svého strážce a ránou z úhlu trefil dokonale jediný prostor, kde nechal César volno - 3:1.

Definitivní hřebíček, po němž už nebylo o co hrát, pak přišel po další akci zmíněného dua. Tentokrát si oba úlohy vyměnili, Pablo Hernandéz nádherným pasem donutil Michua k souboji s obráncem, vysoký Španěl jej vyhrál a jako by nic uklidil míč levačkou podél Césara - 4:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - Reading FC 2:1

09.02.2013 16:00

Góly: 67. Robert Huth, 81. Cameron Jerome - 83. Adrian Mariappa

První ligovou výhru v tomto kalendářním roce slaví Stoke City. Na domácím půdě opticky stěží, avšak ve skutečnosti poměrně pohodově udolal bezzubý Reading, v jehož dresu vyšel netradičně naprázdno spolehlivý žolík a oficiální hráč měsíce Adam Le Fondre. Naopak Royals tedy padli po pěti týdnech.

Potters svou převahu už od začátku promítali do veškerých statistik, včetně té o držení míče (nezvykle). Co se ale aktivnější střelby týče, nelze říci, že by rovnou nutně mělo jít také o nebezpečí pro Federiciho. Etherington totiž sice brzy párkrát vyzval k hlavičce dlouhána Crouche, jeho mířidla dnes ovšem nebyla seřízená ani zdaleka ideálně.

Nejvíce se tedy Federici zapotil ve dvouminutovce, která uzavírala první poločas - tehdy čelil celkem pěti rohům, přičemž s vypjetím všech sil odvrátil hrozby Shawcrosse i Crouche a při střele Hutha pro změnu s radostí přihlížel zachránci v osobě Stephena Kellyho.

O všechny góly se tím pádem zasloužilo až druhé dějství. Nejprve v 67. minutě konečně řádně zdokumentoval vzdušnou převahu domácích Huth, když do sítě odhlavičkoval Whelanův centr od rohového praporku. A po 14 minutách bylo fakticky rozhodnuto, když Mariappa hrubě neodhadl dlouhý nákop Hutha a Jerome si už s duem Pearce-Federici poradil po svém. Mariappovi vzápětí bylo docela dobře k ničemu, že své zaváhání odčinil gólem z rohu, Le Fondreho volání po penaltě totiž sudím vyslyšeno nebylo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wigan Athletic 4:1

09.02.2013 16:00

Góly: 23. Ramires, 56. Eden Hazard, 87. Frank Lampard, 90+2. Marko Marin - 58. Shaun Maloney

Dlouho se Chelsea s jedním z kandidátů na sestup trápila, chvílemi to už vypadalo opět na klasický "Rafův" závěr s nešťastným koncem - pak se ovšem taktovky chopil Frank Lampard a rozhodl. Blues se tak opět dostali na třetí místo tabulky, které na chvíli přepustili Tottenhamu. Wigan naproti tomu zůstává na "druholigovém" 18. místě.

Legenda. Frank Lampard nabírá naprosto famózní střeleckou formu, když v posledních osmi ligových utkání nasázel sedm gólů. Výrazně se díky tomu přiblížil prvnímu místu historických střeleckých tabulek Chelsea, kde mu k překonání někdejšího kanonýra Tamblinga chybí při jeho 198 zásazích už jen pět branek.

Jeho chvíle nicméně přišla až pár minut před závěrečným hvizdem. První šanci utkání měl paradoxně Di Santo, který se kličkou zbavil obránce a Petr Čech již s vyléčeným malíčkem skvěle vyrazil na roh. Chvíli nato zkoušel štěstí Maloney, který po nedorozumění v obraně Chelsea obstřeloval technickou ranou Čecha - ten však s trochou námahy ránu kryl.

A tak se prosadila Chelsea. David Luiz razantně zastavil zhruba v polovině úvodního dějství rodící se útok hostí, vyvezl míč a přihrál Torresovi. Španěl prvním dotekem našel krásnou dálnici pro Ramirese, který po chvilce úprku na bránu opět prokázal perketní schopnost zakončení v plné rychlosti - technická rána pod břevno a 1:0 pro Blues.

Torres se mohl prosadit i gólově, po půlhodině hry mu na hlavu centroval Azpilicueta a "Nando div nezvýšil skóre - Al Habsi však skvěle vyškrábl na roh. Na 2:0 tak upravil až Hazard po změně stran. Opět to byl Azpilicueta, kdo asistoval, pravý bek Chelsea obešel na pravé straně obránce, přihrál do báječné pozice Edenu Hazardovi a ten i s trochou štěstí překonal brankáře Wiganu porduhé - 2:0.

Pak zřejmě domácí polevili v defenzivní koncentraci, jak jinak totiž vysvětlit, že hned za dvě minuty ani jeden z obránců nezachytil náběh Maloneyho, který si počkal na famózní míč za obranu od McArthura, obešel vyběhnuvšího Čecha a do prázdné brány snížil na 2:1. Tento gól trošku Chelsea utlumil a vypadalo to na další utrápený boj o body. Deset minut před koncem dokonce Koné odtancoval od pečlivě bránícího Azpilicuety a prudkou přízemní ranou vystrašil fanoušky - Čech ale kryl.

Až v sedmaosmdesáté minutě bylo rozhodnuto. A postaral se o to kdo jiný než kapitán Frank Lampard. Nejlepší hráč utkání Eden Hazard zatáhl míč do vápna, přihrával na jeho hranici Matovi, který jej pustil mezi nohama a druhý nejlepší střelec v historii Chelsea parádní utaženou ranou po zemi k tyči nedal Al Habsimu nejmenší šanci - 3:1.

Snad až trochu nespravedlivý stav ještě dokreslil střídající Marko Marin. Ten na hřišti pobyl asi minutku, když skvěle zareagoval na Al Habsiho zákrok po dělovce Azpilicuety a hlavičkou v obtížné pozici uzavřel skóre do prázdné brány na 4:1. Zaokrouhlit skóre mohl ještě Torres, jenže Al Habsi tentokrát báječným zákrokem jeho dorážku vyrazil.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Arsenal FC 0:1

09.02.2013 16:00

Góly: 36. Santi Cazorla

V pořádně hektickém tempu nakonec Arsenal urval důležité tři body na půdě Sunderlandu. Ačkoliv úvodní dějství na Stadium of Light totálně ovládl, o výsledek se nakonec strachoval do posledních vteřin. Zčásti kvůli předzápasovým komplikacím, zčásti kvůli těm, které se narodily až v průběhu duelu...

Velmi nepříjemná událost potkala před výkopem Arsenea Wengera: už tak sotva uzdravený Koscielny si při rozcvičce namohl lýtko a musel na poslední chvíli přepustit místo v základu Jenkinsonovi; na stoperu tedy musel zcela výjimečně zaskakovat Sagna. A neměl to úplně lehké; hned zkraje se přes něj k hlavičkám prodrali N'Diaye a Fletcher. Szczesny se ale v ani jednom případě nemusel nijak zvlášť třást; což platilo i o celém zbytku úvodní části.

Tomu totiž jinak hegemonicky vládl klidný, poměrně invenční Arsenal. Z těžších úhlů nejprve z obou stran zakončovali Walcott s Giroudem, aby první elitní zákrok Mignolet vytahoval ve 32. minutě proti Ramseyho střele, po níž se vrhl coby kočkovitá šelma.

Arsenal jinak umně střídal soustavný tlak v odpočinkovém a vyšším tempu, přičemž jakmile zabral okolo 35. minuty, děly se konečně věci: Wilshere se proběhl středem hřiště, na hraně velkého vápna našel Walcotta zády k brance, ten zachoval chladnou hlavu, vybídl ke střele Cazorlu a na španělského generála už Mignolet zkrátka nestačil.

Koncovka úvodního dějství se pak nesla ve znamení hostujícího stíhání většího náskoku do šatny; to se však nepotkávalo s úspěchem. Walcott těsně minul, Ramseyho vychytal Mignolet levým bokem doopravdy z pár kroků a neujaly se ani další nájezdy, které Kanonýři opakovaně podnikali do předem rozložené obrany.

Druhé dějství už vypadalo docela odlišně. Black Cats začaly více myslet na útočení a to pak poslepovaná zadní linie Kanonýrů nevypadala být úplně vždy zkonsolidována (zejména tedy Jenkinson napravo hořel). Tím hůře přitom bylo, když jí zavářeli i vlastní spoluhráči - jako Ramsey v 57. minutě se svou ztrátou na půlce hřiště. Osvědčené duo Sessegnon-Fletcher vzápětí vedlo ojedinělý atak na Szczesného, Fletcher však atypicky levačkou zcela netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

V 63. minutě každopádně došlo na nevyhnutelné - druhou žlutou pro Jenkinsona - a zápas definitivně nabral na zápletce, potažmo na obrátkách. Předtím se navíc zranil Wilshere, takže se Gunners vše začalo sypat doopravdy od základů (však finišovali s Ramseym na pravém beku). Přesto se objevovaly další příležitosti na rozhodnutí, to ne že ne. Diaby měl skórovat po narážečce s Monrealem, Walcott zase trefil tyčku po krásné kolmici Cazorly a citlivé koncovce podél Mignoleta. Ústředním tématem posledních minut nicméně pochopitelně bylo sunderlandské dotahování.

To však pro změnu řídil brankář Wojciech Szczesny, jenž z pohledu hostí naprosto ideálně navázal na heroické Mignoletovo představení z úvodní části. Takhle Polák musel promptně zasahovat po chybě Mertesackera a blýskl se také v samotném závěru, když famózním skokem utnul předlouhou hlavičkovanou a následně ustál i složitý závar po rohovém kopu. Právě své brankářské jedničce tedy nakonec budou Kanonýři nejintenzivněji děkovat.

Více informací k zápasu

Norwich City - Fulham FC 0:0

09.02.2013 16:00

Góly: -

Další remíza, devátý zápas bez výhry a přece je Norwich technicky spíše blíže než dále záchraně. Na Carrow Road nicméně po bezbrankové nudě s Fulhamem spokojenost panovat nebude; mimo jiné i proto, že se nová posila z Leedsu, Luciano Becchio, na místě překvapivě nedostupného kapitána (ráno jej chytla křeč v zádech) neuvedla dvakrát přesvědčivě...

Také Cottagers si mimochodem od svého forvarda dost slibovali, jakkoliv šlo o "staronového" Berbatova. Bulharský fantom zmeškal poslední kolo s ManUtd, aby tentokrát figuroval v základní sestavě, avšak jeho samotná přítomnost Fulham rozhodně nevytrhla. Koneckonců smolař Berbatov brzy musel alespoň na chvíli do kabiny, když jej vysokou nohou zasáhl Johnson a on potřeboval pár stehy vyspravit krvácející nos.

Norwich málem okamžitě zužitkoval chvilkovou početní převahu, ovšem to byl již zmíněný Becchio musel po spolupráci Bennetta s Garridem vykázat větší klid a rozvahu v koncovce. Takhle lednová posila z první pálila slabě přímo do Schwarzera; a náladu si rozhodně nezlepšila ani příštími nepřesnými hlavičkovanými pokusy.

Do druhého poločasu, podobně nezáživného, vstoupil o něco lépe hostující soubor. Sidwell například z 20 metrů otestoval Bunnovu pozornost, zatímco do Ruizovy pumelice se obětavě vložil Bassong. Toho na druhé straně brzy napodobil Hangeland, aby zazdil jednu z mála pozoruhodných akcí domácího mužstva. Jeho projev později nevytrhla ani premiéra Keie Kamary, takže zápas docela dobře vyšuměl, aniž by toho publikum nějak litovalo.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 2:1

09.02.2013 13:45

Góly: 5. Gareth Bale, 78. Gareth Bale - 24. Yoan Gouffran

Snad jen Liverpool by se mírou závislosti na výkonech jediného hráče mohl Tottenhamu rovnat. Zatímco Reds mají svého Luise Suáreze, Spurs sázejí na aktuálně rozjetějšího Garetha Balea, jenž po West Bromwichi sám odrovnal také Newcastle a daroval Kohoutům naději na třetí příčku. Chelsea musí odpovědět vítězstvím nad Wiganem.

Newcastle na White Hart Lane jezdí docela rád, jen na Aston Ville ze současných účastníků PL vítězí častěji. To se však dneska nemělo potvrdit; a úvodní indicie na scénu přikvačila již s pátou minutou. Bale tehdy z přímého kopu pročísl nekomunikující stračí zeď a Krul byl v zásadě bez šance - mičuda si to namířila pěkně na bližší tyč, navíc se těsně před překročením brankové čáry odrazila od země, což je vždycky nepříjemné.

V tu chvíli fanoušci Magpies museli polknout knedlík; jakmile totiž Spurs letos jdou na své půdě do vedení, neztrácejí ho (pocítily to Reading, Swansea, Liverpool, West Ham...). Nicméně tentokrát to bylo složitější. Newcastle se koneckonců okamžitě probral, přitlačil favorita ke zdi a hned v 19. minutě měl Cissé rutinní hlavičkou proměnit v gól luxusní centr Colocciniho.

Magpies ale nečekali o moc déle. Sissoko měl totiž ve 25. minutě oči na stopkách, spojil se na hraně šestnáctky se svým krajanem Gouffranem a z jeho přízemního finiše následně Dawson učinil nadílku pro levou šibenici svatyně totálně bezmocného Llorise.

Do přestávky jsme posléze sledovali zcela vyrovnanou partii, teprve po ní Newcastle zalezl do bytelné ulity, z níž sotva vyrážel kupředu. Ostatně Cabayeho dalekonosný pokus ze 75. minuty představoval po dlouhé době první zajímavou akci hostů; a co v tu chvíli zaráželo vůbec nejvíce, byla skutečnost, že prakticky i celého poločasu.

Tottenham si totiž jinak - pokolikáté už letos - nevěděl s odemčením pečlivě uzavřené defenzívy rady. A znovu - pokolikáté už letos - jej proto musel spasit až samotný nezastavitelný Gareth Bale. Ten v 78. minutě vystartoval po propadnuvším nákopu, ukradl jej zpřed očí Colocciniho a po střednědlouhém sprintu slavně prostřelil Krula.

Závěr utkání už potom byl správně hektický a mimo toho, že na jedné straně mohl zničehonic srovnávat Ameobi, se nesl především ve znamení Baleova stíhání hattricku. Nepochopitelně neúspěšného stíhání.

Velšan nejprve po další individuální akci nechal vyniknout perfektně reagujícího Krula, aby se pak úplně sám připravil o hattrick, když pravačkou ze dvou metrů netrefil kompletně odkrytou branku. Do třetice všeho zlého vzápětí Balea i podruhé odmítl Krulův bezchybný reflex.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United26212362:3165
2.Manchester City26158348:2453
3.Chelsea FC26147555:2849
4.Tottenham Hotspur26146644:3048
5.Arsenal FC26128650:2944
6.Everton FC261012440:3242
7.Swansea City26910738:2937
8.West Bromwich Albion261141136:3537
9.Liverpool FC2699844:3436
10.Stoke City26712726:3133
11.West Ham United26861229:3830
12.Fulham FC26781136:4229
13.Sunderland AFC26781128:3429
14.Norwich City26611925:4029
15.Southampton FC26691136:4527
16.Newcastle United26761334:4627
17.Aston Villa26591225:5024
18.Reading FC26581333:4823
19.Wigan Athletic26561530:5121
20.Queen's Park Rangers262111319:4117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1288)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm :/

Reagovat
Darren Fletcher

Hm :/

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Tottenham je někde jinde..... můžeme být rádi, že to pro nás dopadlo ještě takhle, kdybychom dostali 5 golů nedalo by se čemu divit. každopádně pro Tottenham a jeho hru a výbornou sezonu.

Reagovat
Darren Fletcher

spurs si zasluzia konecne prerazit este vyssie, doprial by som im druhe miesto

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli jste vod nás dostat 5 golů ale jen od GARETHA

Reagovat
PhilipS

Spíš Bale je někde jinde...nechápu, že dávno nehraje za Real...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho raději pořád viděl u kohoutů, jelikož by se v realu mohl zakopat... jako plno jinejch hráčů co odešlo z PL do španělska... viz z totenhamu modric...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by dělal takovej krok dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Račej nie, angličanom sa v zahraničí nezvykne dariť

Reagovat
Azza

však je velšan

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Magpies neuhrali aspoň bod, strašná škoda. Ale Gouffran, Sissoko zasa výborné výkony, to bola radosť sledovať. Snáď sa Gouffran nezranil nejako vážne, momentálne je v tej ofenzíve asi jediné pozitívum.

Reagovat
Free_player

škoda, škoda, že Bale nedotáhl hattrick, šancí měl mraky, hlavně těch posledních 10 min před koncem ... ale 3 body jsou v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Krul bol dnes strašný. Trochu si napravil renomé, keď vychytal Balea na konci, ale inak zlý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to netrefení balonu při rohu, tam kdyby to Caulker líp trefil tak je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

už predtým raz podbehol ľahkú loptu, potom tie 2 rozohrávky...

Reagovat
PhilipS

Ty dva zákroky byly worldclass...strašný určitě nebyl...

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko někde jinde. A produktivita mu taky nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana som zvedavy co vyvedu

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth vrat sa domov. V Madride budes ziarit.

Reagovat
FUnk

on je s walesu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

co je tohle za pí*ovinu ?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je někdo lépe informovaní než my

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze to je kapitan spanielskej repre

Reagovat
off-olda

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

dobře Tottenham, jen tak dál, ať se do té LM dostanete

Reagovat
Pasha

pro Garetha...je to veľký pán ... pamätám si ho, keď hrával na poste LB

Reagovat
r.mrazik

A jeho x zapasu kdy kohouti v sestave s nim nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

třicet něco to je, ne?

Reagovat
r.mrazik

Vubec netusim,ale dost dlouho nevyhraval

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska paradni den - THFC a HSV!

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps ten rekord prostě musí překonat.

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že to v pohodě překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jistotu bych s nim podepsal kontrakt na 2 roky a poradne mu zvysil plat.

Reagovat
Miguel19

Je jasné, že pokud prodlouží, tak to bude za hodně nízký plat (oproti tomu aktuálnímu)

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus, jak se k nemu zachovali .. jako k dalsim

Reagovat
kvasha16

ktorym dalsim?

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda.

Reagovat
kvasha16

jeden, a dalej? ... a ten Malouda, no, ked je mu lepsie brat vacsi plat, namiesto toho aby prestupil a siel niekde inde pravidelne hrat za menej € tak budiz

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ray wilkins

Reagovat
kvasha16

jeden, teoreticky dvaja s Maloudom, to je dost na take generalizovanie? ze "ako k dalsim"?

Reagovat
smazaný uživatel

me zalezelo stejne jenom na rayovi a lampardovi

Reagovat
smazaný uživatel

essien

Reagovat
Arbiter

co s Essienem?

Reagovat
smazaný uživatel

ty s essienem

Reagovat
kvasha16

ano, mas pravdu, aj on je hracom Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps #198!! Věc, která mě nejvíc potěšila na dnešním zápase a výsledku.. 2 poločas nebyl nejlepší, ale naštěstí to Lamps pojistil a pak i Marin dal svůj 1 gol Torres nehrál vůbec špatně, škoda že neproměniul alespoň jednu šanci..

Reagovat
fantomas

Achjo, ani Fulham se doma neporazí, to je pak těžký no.

Reagovat
Trand

Dneska paráda, i Seaman se tam dnes ukázal.

Reagovat
kvasha16

v suchom triku potesil Marinov a dalsi Lampsov fik.. dneska sa konecne dalo na tu hru pozerat (aspon podla mna no)

Reagovat
Miguel19

Hra stojí za lejno, ale teďka jsou důležité každé 3 body, tak je mi to jedno..

Reagovat
kvasha16

tak mne sa na to dnes pozeralo celkom dobre, ale tak naroky isli v poslednom case dole

Reagovat
off-olda

Buď je moje kocovina větší, než jsem předpokládal nebo Torres minimálně první poločas zahrál výborně. Lampard hraje jako o život, jen největší kokot by mu tu smlouvu neprodloužil. Dneska se mi hrozně líbil Azpilicueta. Ten hráč roste zápas od zápasu...

Reagovat
kvasha16

druhy polcas uz Torres nezahral tak dobre, ale za prvy MOThalftime skoda ze ho Habsi dobre vychytal a na konci ze to nedal ale neva, hlavne us 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

tak konecne to BAJNE vygrindnute vitazstvo, navyse po repre pauze!!!, vonku, so sunderlandom...uzasny wojta - takto si predstavujeme jeho vyvoj...sagna - kolosalnyy..on tie atributy na stopera ma , ale ze to az takto pretavi, vo svojom prvom zapase skoda ze nemame nahradneho praveho obrancu, po tomto vykone by to stalo za to vyskusat ho aj inokedy....

giroud velmi, velmi dolezity pri braneni, co ale vie postvarat vpredu, dostanem z neho alopeciu

k jenkovi som sa uz vyjadril, ak je taky fanusik, nech odmieta nastupovat a presvedci arsena na hostovacku a kupu praveho beka

velmi dolezite necakane vitazstvo, sme proste machry

Reagovat
smazaný uživatel

a btw, zase trochu neviditelne, ale artetik na konci neskutocne mazacky, lisiacky, dolezity..tie fauly a podrzania

Reagovat
Counter

To holt málokdo ocení. Zas sto přihrávek, zas 95% úspěšnost. I díky němu to dneska v první půli skvěle fungovalo a v druhé právě podržel tak, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ale áno, dnes to musí oceniť každý, aj ja to oceňujem. On, Santi alebo Bac MotM.

Reagovat
Trand

Tak tu úspěšnost měl Aaron taky.

Reagovat
Trand

Nevím, jestli dnes, ale v předchozích zápasech ano.

Reagovat
Counter

Dneska 83 %. Ale to je vedlejší, Arteta je prostě pořád větší jistota. Dneska to zas Aaron krásně zabil tou jednou ztrátou (na to už má pomalu copyright).

Reagovat
Trand

Zabil a Arteta málem taky, kdyby nepískl N'Diayemu faul, který nebyl.

Reagovat
Euphael

vojcek,santi, jackie a theo... ......chtělo by to stopera a pravého beka....Sacker je špatný....dneska jsem viděl poprvé Monreala a celkem nestíhal Sessegnovi

Reagovat
kvasha16

ako otecko s detmi

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Lewa prý fakt do Bayernu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
soukup

někdo sbírá obrazy, někdo útočníky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jestli to klapne, tak to je absolutni parada.

Reagovat
tomasinho

A v čem prosímtě? Sparta hadr, vykup to nejlepší, co má v Německu nohy a ruce. Mají Gomeze, nejlepšího střelce Mandžukiče a budou brát Lewu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

"Ramsey played better than Jenkinson, Sagna better than Kos and Vermaelen of recent times."

Reagovat
j_mrazik

Ramsey tam zase jednou trestuhodně ztratil balon. Jinak hrál dobře.

Reagovat
soukup

V suchým triku, Reading kromě gólu z rohu bez nějakých šancí. Jerome krásnej gól

Reagovat
stas87

arbiter,poreferuj o markovi,dik

Reagovat
Miguel19

Hrál jenom 3-4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel, videl, vsietil, zvíťazil.

Reagovat
Arbiter

no chtěl bych, ale neviděl jsem závěr, bo jsme musel jít pryč. Ale kdybys chtěl jeho gól, dám ti link

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnov najlepší výkon v tejto sezóne a to musel nútene hrať inde ako na svojom poste. RB je momentálne naša najväčšia slabina, Jenks zasa veľmi nepresvedčivý výkon plus červená. Ale je to doma, veľmi dôležité 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že na jednej strane obrany máme dvoch svetových hráčov v najlepšom veku, jedného dokonca ešte pred svojim vrcholom a na druhej dosluhujúceho hráča so zlou formou po celý rok, ktorý nevie odcentrovať a neskúseného tínedžera s častými náznakmni kopyťáctva.

Reagovat
soukup

dyť ste si Jenkinsona ještě nedávno pochvalovali, že je dobrej a má na to

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale nevyznám sa v ňom. Keď prišiel, bol tragický, neistý, všetko dodrbával. Potom na sebe zjavne zamakal a na začiatku sezóny bol skvelý, často najlepší z obrany. A teraz, ako prestal hrávať pravidelne, tak zasa skĺzava k tomu, čo minulý rok.

Reagovat
soukup

no že byl hroznej dobře vím, proto mě překvapilo, když na začátku sezóny po pár dobrých zápasech najednou dostal úplně jinou auru. Já dost pochybuju, že někdy bude víc než průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa tak nejako skĺzol s tým britským jadrom, hoci na nich zďaleka nemá.

Reagovat
supervizor

Taky si myslím , že ta kritika je přehnaná, mu hlavně uškodilo to že dlouhou dobu nehrál a může za to Wenger, když nerotuje sestavu.

Reagovat
j_mrazik

Dneska mu to moc nešlo. Na Johnsona ještě ok, ale na toho nabitýho malýho černýho byl prostě krátkej.

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslíš Sességnona, tak ten by robil problémy každému, Nacho by ti porozprával po dnešku. Strašne ťažko brániteľný hráč.

Reagovat
j_mrazik

Sessegnon hrál výborně, já se nedivím, že měl Carl problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

světových

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, druhého alebo tretieho najlepšieho LB na Ostrovoch a reprezentanta najlepšej repre sveta, ktorý v PD patril k úplnej špičke.

Reagovat
kiwwi

nebud skromny, prvy najlepsi bek na ostrovoch a stalicu v Spanielskej repre

Reagovat
smazaný uživatel

si si zas niečo jebol?

Reagovat
kiwwi

pytal som v duchu to iste na tvoju adresu, zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

takže to chceš spochybňovať, hej? Ok teda.

Reagovat
Counter

Vždyť má pravdu. Gibbs je špička, kterou překonává akorát Baines, potažmo Cashley, a Nacho je španělská dvojka za Jessicou...

Reagovat
kiwwi

jo jo, preco nevynechat Evru srandisti

Reagovat
smazaný uživatel

ten je na delenom druhom mieste s Gibbsom, ty srandista.

Reagovat
kiwwi

dobre vediet

Reagovat
Counter

Ok, tak ne top3, ale top4.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

hoci je skvelý, na tých štyroch nemá.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Evra je poslední dobou hroznej. treba proti Tottenhamu tam horel jak papir.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím proč se směješ, když to je pravda (nebo pravda,jen muj nazor samozrejme). a to říkám jako fanoušek United.

Reagovat
Side

*nezkušený kopytu s občasnýma náznakama fotbalovosti

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

40?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale taky jsem dosel ke 40.

Reagovat
kiwwi

ja dva krat po sebe na prve dva pokusy - fakt sa mi nezda aby som na nieco zabudol, cize to bude tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Mohls pockat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám 40

Reagovat
kiwwi

napisal si to az po zverejneni videa s riesenim

Reagovat
smazaný uživatel

napočítal jsem napoprvé 39, ale protože už jsem tu viděl tu vaší 40, tak jsem to přepočítal znovu a 40, video jsem neviděl

Reagovat
Counter

31?

Reagovat
Counter

Tak víc :( Jsem jeden z většiny.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

finta je v tom, že ten obrázok je tiež vo formáte štvorca?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Side

35

Reagovat
kiwwi

jaky suverenny smajlik a pritom ich je minimalne 40

Reagovat
Side

njn sem zapomněl započítat ty čtverce 3x3 a ten základní, pak už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vzdyt to je zaklad. Vidim ctverec 4x4, tak jdu od 1x1 postupne po vsech velikosti.

Reagovat
smazaný uživatel

*ech

Reagovat
Side

já si ho zkušeně nechával na konec a pak sem na něho zapomněl no

Reagovat
smazaný uživatel

39?

Reagovat
Maresma

37?

Reagovat
Maresma

tak 38, víc ne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

sem kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to je staré 40

Reagovat
BakyX

Štvorcov veľkosti 4 je 1.

Štvorcov veľkosti 3 je 4.

Štvorcov veľkosti 2 je 9.

Štvorcov veľkosti 1 je 18.

Štvorec veľkosti 1/2 je 8.

Dokopy 40.

Reagovat
madridcan

Michu kapitam vo fanticke Usty distova pekne na frak Dufam, ze proti Liverpollu este jeden prida

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa rozhodoval medzi ním a Suarezom a vyhral Suarez, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

"Jack will be out for a few days. It's nothing bad."

aj tak

Reagovat
tweek

szcz - 8

jenks - 5

bac - 8

per - 6.5

nacho - 6.5

aaron - 6

arteta - 6.5

jack - 7.5

santi - 7.5

theo - 7

Giroud - 6

abou - 5

Reagovat
Nikikrew

Theo 7 a zaco preboha? Dnes hral zle

Reagovat
tweek

asistence, líbil se mi v defenzivní činnosti, dal tyčku, bojovnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi Kriste

Reagovat
smazaný uživatel

Michu, luxusné zakončenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Hulk Hogan povedal že Chelsea rozstrieľa Wigan 40:1 ...tak o jednu nulu sa len sekol.

Reagovat
kiwwi

Quiz: Only 3 teams in Europe have a Ballon D'Or award winner in their squad. Can you name them?

Reagovat
Kowe

Real, Barca, Stoke?

Reagovat
kiwwi

to bolo asi fakt lahke

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale to Stoke sa tam strašne vyníma.

Reagovat
Kowe

jinak by ta otázka neměla cenu

Reagovat
smazaný uživatel

to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, Real a Stoke

Reagovat
CHONG

Real, Stoke a ochotníci.

Reagovat
soukup

beztak ho máme jen kvůli tomuto vtípku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výkladní skrýň anglického útoku poslední dekády. Co si stěžuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta gramatika.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino je frajer, tesim se na jeho Saints, az se nauci anglicky, kdyz je jenom pomoci body language a tlumocnika dokazal behem par tydnu posunout v taktice tak o 30 procent

Reagovat
smazaný uživatel

On neumí anglicky? To je docela risk najmout manažera co neumí anglicky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obrovskej risk, Cortese ale nejspis vedel, co dela, jinak by si nedovolil Adkinse vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle to vypada, kdyz se takovej taktik postavi proti Mancinimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska zrovna nemohla vyniknout Pochetinova jazykova bariera, protoze anglicky uz urcite umi stejne jako Mancini Vsadim se, ze po zapase by zvladl rict "We played well, we have very good chances, Mario is happy at the club, United play better, they have some victories, but we are better."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Crouchova nejnebezpečnější střela nebyla hlavou ale nohou a Federici měl co dělat

Reagovat
suldik

OT: chlopi sorry za ot, ale je to skoro otázka života a smrti :) nemá niekto torrent na Horici ker 2 časť? vopred vďaka za odpoveď

Reagovat
fenixLFC

OT-prosim vas, niekto kto chodi/l na MU v brne-ako je to tam v kombinacii odborov? nejak tomu nerozumiem ked na jeden prijimaju taky pocet a na druhy zas iny pocet tak podla ktoreho sa riadit?? a aj nejake info keby niekto mal..dakujem

Reagovat
Ligter

To bych asi neřešil, však v přihlášce se dá zakřížkovat, že chceš na kombinovaný, ne?

Reagovat
fenixLFC

jj, uz som si zalozi prihlasku a uz len zaplatit len ma zaujima ako to je ze ci je toho dvakrat tolko alebo ako

Reagovat
kvasha16

Thibaut Courtois: "Jsem opravdu šťastný, že jsem hráčem Chelsea." kto by nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni jsou stastni, dokud jsou na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Soton ted si říkám proč sem nedal čistou 1

Reagovat
kiwwi

Pochetino je inac strasny sympatak

Reagovat
Trand

A co teprv Pochettino.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jejich herni projev je skvelej Adkins je sice prumernej manazer, takze by nemelo byt tezky po nem prebrat tym, ale Pochetino to mel kvuli Adkinsove vyhazovu od zacatku nahnuty u fanousku, a takhle si je urcite rychle ziska.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Biozdenda

Podle mě ideální čas vyhodit Manciniho. LM ztratil už dávno, dost možná se United v příštím zápase dostanou na dvanáctibodový rozdíl a tým potřebuje novou motivaci. Teď by se to tak hodilo, prakticky bez ostudy. Poděkovat za skvělou práci, kterou tu nechal a přenechat to někomu, s kým se začne vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman !

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by to vzit Rafa jako bokovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Ten první se moc nepoved no..

Reagovat
I am Mancunian

ani tento neni este dokonaly

Reagovat
fantomas

Jono.

Reagovat
I am Mancunian

mam skusit este dalsieho ? ty si skusenejsi, porad

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy style.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

jen at Mancini u City je :-D s ním jsou neškodní :-)

Reagovat
db18

Hart je lepší než Neuer jo?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite

Reagovat
kiwwi

tak to zase nie je problem byt lepsi ako ten nemecky zmetkar

kazdopadne Hart ma zatial prisernu sezonu

Reagovat
db18

až tak lehký to asi neni, když koukam na Harta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Toto uz ale vazne nie je mozna vec.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nez Neuer je lepsi i Adler.

Reagovat
db18

děláš, jakoby Adler byl horší než Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini jen pět bodů před Spurs to je komik a to ještě vypadli ve skupině ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

hoď to ešte pod Odemwingieho a pod PD.

Reagovat
smazaný uživatel

njn čert ví, kde se zrovna ta místní diskuze odehrává

Reagovat
fantomas

Thorgan Hazard has given Zulte Waregem the lead at Lokeren

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu vzroste hodnota ve fante

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Ať jeho prodejem něco vydělám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Hutton week 2: 45 minutes (subbed off at HT). 10 passes, completed only one of them. One foul. #Aldorado

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku to vypadá na zostup Wiganu, Astonky a Harryho

Reagovat
kiwwi

ESPN on Hart error- 'these things happen'. ESPN if De Gea- 'he can't hack it in this division, too error prone'.

Reagovat
I am Mancunian

vtipalci

Reagovat
Bayern +

Aspon niekto hovori rozumne.

Reagovat
kiwwi

Bayern +

09.02.2013 20:56

Toto uz ale vazne nie je mozna vec.

Reagovat
Bayern +

Vsak jo, ja si aspon priznam, ze reagujem blbostou a recesiou na tu tvoju kokotinu vyssie. Vy to vsak nedokazete.

Reagovat
smazaný uživatel

tazko priznavat, ze napisali kokotinu, ked ju nenapisali

Reagovat
Bayern +

Ale napisali. Neuer spravi za sezonu tolko zmatkov, ze sa poctom rovnaju zrakovym organom cloveka, navyse v absolutne nepostatnych situaciach. Proste si nevybavujem, ze by sme na jeho kixe zhoreli v nejakej klucovej chvili.

O to vtipnejsie to vyzera, ked si kiwwi nieco zaumieni a neustale o tom trepe a za to iste tu neustale jebe do Arbitera (ktory ma spadnute na DDG pozn.) A hlavne vy pri vlanajsich vykonoch DDG by ste mali byt najtichsie i k Hartovi, nie to Neuerovi.

Na toho dementneho prisluhovaca ti snad ani nemusim nic pisat.

Reagovat
I am Mancunian

zase len urazky na moju adresu, pekne si sa vyfarbil

Reagovat
Bayern +

Ale jo, sice si zacal ty, ale nevadi.

Reagovat
Arbiter

všichni se proti De Geovi spikli

Reagovat
Bayern +

Radsej ani nereagovat. Bud pisu nezmysly, alebo zmiznu ako smrad...

Reagovat
I am Mancunian

sme si zvykli, ze sa do nas navazaju aj bezdovodne kvoli nasim uspechom

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
I am Mancunian

pure class

Reagovat
smazaný uživatel

Champ Prvnich 7 tymu nevyhralo a poslednich 6 neprohralo

Reagovat
VdV

obrovská náhoda,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Muze to byt nahoda, ale taky to svedci o velke vyrovnanosti souteze, v tomhle aspektu atraktivity je Championship neprekonatelnej

Reagovat
VdV

je hodně vyrovnanej,ale tohle náhoda nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pak nechapu tvou predchozi reakci

Reagovat
VdV

narážím na to,že třeba to tak dopadnout mělo prostě

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jako já si furt říkám, že jestli někde se ovlivňujou zápasy, tak v nižších anglickejch to musí bejt nejlíp proveditelný, ale že by celý kolo

Reagovat
VdV

proč by ne...klidně uplně

Reagovat
Chazy

Dokaž to.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
VdV

a dokaž,že ne

Reagovat
Posledni Kovboj

omfg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedine, že by nie. Ale to by potom išlo o Macchiavelliho faktor sibírskych tigrov a to je asi tak pravdepodobné, ako že J-Lo má rada Pringles.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Chtel jsem rozjet vlakno o Champu a resime, jestli ma J-Lo rada Pringles

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

David Moyes has been in charge of 42 PL away games against MUFC, AFC, CFC and LFC & won none of them. 26 draws, 16 defeats #EFC

No je na case to konecne zmenit..

Reagovat
smazaný uživatel

0-26-16? wow.

Reagovat
frankiefcb

na druhou stranu má daleko více remíz než proher a vzhledem k tomu, že je Eveton vždy v těchto zápasech outsider, tak tomu patří i když nějakou výhru by si to zasloužilo.

Reagovat
I am Mancunian

maximalne remiza

Reagovat
madridcan

Ty vole Barry jak umiestnil To je chuj

Reagovat
VdV

blbec je to...hroznej hráč

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16
Reagovat
madridcan

Nepamatam, kedy bolo tak skoro rozhodnute v najlepsich europskych ligach o majstroch Skoda toho Spanielska a trosku aj Nemecka. Inak by to bolo vsade dokonale

Reagovat
Trand

Barry nádherně, ještě k tomu slabší nohou.

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

to bude vtipne este dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Puncheonova oslava

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino do City

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
kiwwi

blaaazen

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem trapne zaujaty a dam mu palec

Reagovat
Trand

Respect.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu ale ide o nieco ine

Reagovat
Trand

To neva, pořád respect.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

zabudol si tam pridat mriezku

Reagovat
Counter

Něco jako Poldi proti WHU

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

motd klasika?

Reagovat
Trand

23:20

Reagovat
smazaný uživatel

Nadcházející 300. pro Joeyho Quinna. ♥

Reagovat
kiwwi

300. pre 12 bodovy naskok po zajtrajsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá Sevilla, musejí ho nechat se takhle rozstřílet

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je rozstrielany uz asi 5 rokov vkuse

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minulý týden se zaměřil na tu správnou síť ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Tak zatial hattrick, dufam, ze si necha daco aj na United

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Uvazuju, ze prodam mamky byt a vsadim to na Real.

Reagovat
niflheim

MOTD sop://broker.sopcast.com:3912/125902

Reagovat
madridcan

a normalny stream by nebol?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Miguel19
Reagovat
Arbiter

Hart si zahrál na De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože de Gea někdy udělal takovouhle píčovinu?

Reagovat
niflheim

Hart

Reagovat
Arbiter

a Džeko na Hernandeze

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Džeko geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimli jst si toho, jak minulej rok vyhravalo ligy prevazne dobro (BVB, Real, City, Montpellier) a letos to naopak vypada zase na hovadaky (United, Barca, Bayern)

Reagovat
Miguel19

Aspoň ta GL vypadá dobře..

Reagovat
kvasha16

Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsem tam ty m*dky napsal.

Reagovat
kvasha16

ved hej, chapem utd a barcu, ale bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny 4 cos napsal jsou zlo letos vítězí dobro

Reagovat
kvasha16

city chapem, real tak trochu tiez, montpelier neviem co ti na nom vadi, ale co je kurna zlo na BVB?

Reagovat
db18

City?

Reagovat
Ligter

Jaký má smysl tohle řešit? Pro x lidí je to zlo, pro x lidí je to dobro, tady se nedá dojít k ničemu objevnému.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, a navíc je podle něho City "dobro" a úplně stejné PSG je "zlo".

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne? A kde jsem teda to PSG zminil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Francii, zmínil si Montpellier, letos vede PSG s šestibodovým náskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi priznej, ze jsem te dostal. Nebo snad neznas vyznam slovicka "prevazne"?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapletu se do slovíčkaření o něčem, co je už z principu pitomost.

Reagovat
Ligter

A sakra, teď se z toho koukej umně vymluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to akorat popichnuti. Ale evidentne umne maskovany.

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

BARRY

Reagovat
Miguel19

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Arbiter

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Barry dobrá uklízečka.

Reagovat
ďuriLFC

Barry

Reagovat
niflheim

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale na Twitteri:

Viva Ronaldo - another hat-trick...podlizovak

Reagovat
madridcan

Reagovat
Arbiter

a další Hernandezovka

Reagovat
Trand

To asi mohl Julio mít. Ale ten obránce.

Reagovat
tomasinho

Harry říkal, že neměl den a chytal zraněný.

Reagovat
Trand

To jsem nevěděl. O něj strach nemám, on je jeden z těch hráčů, který ten klub převyšují.

Reagovat
tomasinho

He added: “I’m not blaming the goalkeeper, he has saved us time and time again.

“Today he had one of those days. He played with a groin strain because he wanted to play and, looking at him, he’d be the first to say he shouldn’t have played.

“He just had a poor day which he doesn’t normally have.

Reagovat
Trand

Hlavně ještě neměl moc šanci vyniknout v tom, v čem je super-chytání penalt.

Reagovat
niflheim

Díky Hilla není Michu v offsidu...a ještě stojí jak blbec s rukou nahoře. Co je toto za módu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Wat

Reagovat
Trand

Taarabt. Parádní fanta tah.

Reagovat
Trand

Jsem si říkal, jaktože má asistenci.

Reagovat
tomasinho

Ten Taarabt je na facku

Reagovat
Arbiter

Taarabt

Reagovat
Miguel19

Cesar

Reagovat
madridcan

Co ma Michu proti putacom?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem robil to už u nás

Reagovat
kiwwi

Song didn't start a Liga game since 17 November, against Zaragoza. Since then, he played 33 of possible 900 Liga minutes.

nech si to uzije

Reagovat
niflheim

Je to cymbál.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději si měli odkoupit Romeua a Songa nechat CFC.

Reagovat
Trand

Hlavně, že tady psal Rssa, že si zahraje víc než dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to smutne proste

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec, tak mu treba, mal dost prikladov z ktorych sa mohol poucit aj v radoch vlastneho timu. Uprimne mu prajem nech si to vyzerie.

Reagovat
smazaný uživatel

už ani na toho stopera ho nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

"Harry-kiri"

Reagovat
madridcan

Michu(c), Routledge a Dyer=40 bodov vo fante

Reagovat
Trand

Cesar, Davies, Zabaleta, Shawcross, Mata, Taarabt, Walcott, Snodgrass, Giroud=25.

Reagovat
niflheim

Mata = 1b

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam mám Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Captain

Reagovat
CubONE

ja 32 bodov a to este nehral RvP (c), Rooney, Evra, Fellaini a Nolan

Reagovat
madridcan

Ja som dal Michua, lebo tam je zaratany aj zapas Liverpool-Swansea, takze tito hraci sa najviac vyplatili za kapitanov. Inak by som mal Persieho aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

a SAF by ho hnal k soudu za pokus o vraždu

Reagovat
madridcan

Priznajte sa kto mate Marina vo fante

Reagovat
madridcan

hmmm jak tak pozeram, tak priznajte sa aj, kto mate Torresa

Reagovat
Arbiter

10 - Chelsea have scored more goals from outside the box than any other team in the Premier League this season. Lottery.

Reagovat
kvasha16

.. a vraj uz mame cez 100 golov vo vsetkych sutaziach ked som dobre pocul.. na betonarov dobre

Reagovat
tweek

ten bale u toho přímáku vypadal uplně, jak kdyby kopíroval kristýnu..

Reagovat
Trand

Reagovat
madridcan

Bale pekne, ale mohol dat pat golov.

Reagovat
madridcan

400

Reagovat
Miguel19

Perch

Reagovat
Trand

Proč nebyly na konci ty neproměněný gólovky? Jsem se chtěl zasmát.

Reagovat
I am Mancunian

Fergie s tym mobilom

Reagovat
tweek

Jack

Reagovat
Ligter

Jerome. Žeru tyhle góly.

Reagovat
Trand

Reagovat
soukup

on když dá gól, tak to většinou stojí za to, ale jinak je hroznej

Reagovat
Tomekcz

ten Whelan je pekny hovado, uz minule proti City tam na nekoho slapal a ted zas jak prase skoci

Reagovat
fantomas

Ian Walsh ‏@walsh_i

MOTD at its finest. Lineker: "Sunderland, it didn't quite happen for them today..." Lawro: "No". Lineker: "...but they'll have other days".

Reagovat
smazaný uživatel

253 - Passes completed by Arsenal’s top three (Arteta 95, Cazorla 83, Ramsey 75)

257 - Passes completed by Sunderland, all of them

hehe

Reagovat
Counter

Hráli hrozivě, takový Stoke styl. Zlatý Steve Bruce

Reagovat
fantomas

Hohoho, čmuchám čmuchám další antiMONovce do party.

Reagovat
Counter

já ho neměl nikdy moc rád, ta jeho teplákovka a přemrštěné gólové oslavné poskakování mi vždycky pily krev. Plus ty přestupové bomby jako Beye...

Reagovat
smazaný uživatel

my sme boli dobri...tomu timu zo zaciatku sezony som velmi neveril, ale ta kvalitka tam drieme a zacina sa pomaly zobudzat..navyse nam, zatial sa tak zda, aj ked pravda to je este daleko - akutne nehrozia v lete velke odchody asi prvykrat po dlhej dobe

Reagovat
fantomas

No..trochu se bojim o Koscielnyho. Ale to jen ze zvyku asi..

Reagovat
mr.Silver

Ten neodejde ani nahodou

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že City v létě na 90 % bude shánět stopera, tak bych nikdy neřikal nikdy.

Reagovat
Counter

No, docela čerstvě podepsal prodloužení smlouvy, takže by to mělo být v pohodě. Ledaže by City vyplázli fakt velký balík, a to si dovedu představit, že dovedou nabídnout i za jiné hráče (přece jen má Kosc tuhle sezonu slabší, tak snad na radaru ManCity nebude moc zářit).

Reagovat
fantomas

To měl i Ade před odchodem do City přece. Těm sou takový věci ukradený. Ale jo, jen mám z tý kombinace slintající City+málo hrající Koscielny takovej přirozenej respekt..

Reagovat
herbage

neeeeee, to neeeeeeeee

Reagovat
kiwwi

Uz ti hraci nemozu byt taki blbi...sami musia vidiet ako dopadli ich predchodcovia co chceli do "lepsieho"

Reagovat
tomasinho

Získali titul.

Reagovat
kiwwi

no tie uvodzovky tam niesu pre to, ze sli do horsieho...je to proste relativne - ziskali sice titul, ale hraju ako tragedi, su na smiech, kazdy ich neznasa atd.

Reagovat
Bayern +

Preco by mali byt na smiech a preco ich kazdy neznasa? Co je to za teoriu zasa preboha?

Reagovat
Bayern +

Taktiez ma Sunderland tisickrat viac bavil pod Brucem s papierovo o triedu slabsim kadrom. MON by sa bez Stevenka motal asi niekde okolo QPR.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Zalez.

Reagovat
Bayern +

Takze zratal som to: Bez golov Fletchera by mali 20 bodov na 19. mieste, moje tvrdenie, ze by sa motali pri QPR sa potvrdzuje.

Reagovat
kiwwi

jj a United bez Persieho by bol mimo LM

Reagovat
Bayern +

Ja nehovorim, ze je to rozhodujuca statistika. Ale je jasne, ze s tym kadrom hra pod moznosti, dnes su styri papierovo slabsie kadre v tabulke nad nim a xy hracov hra na svoje moznosti slabo. Suma Sumarum - oproti Bruceovi (okrem prvotnej motivacie) a minutia hadam aj 20 mega nezaznamenal ziadny posun.

Reagovat
kiwwi

hlavne, ze mne sa tu minule vysmiali zato, ked som toto iste napisal o Lambertovi vs. McLeishovi (ziaden posun - presnejsie prepad, + jeden skoncil v pluse 20 mega a druhy je v minuse 20 mega) - ale povedal som, ze mu dame este cas do konca sezony

Reagovat
Bayern +

Aspon vidis ako to je, ked robis z Neuera to co nie je a potom sa trhas, ked sa to same aplikuje na DDG.

To si uz presne nepamatam. A samozrejme aj ja mozem dat cas MONovi, priamo ho nevyhadzujem, len kym Lambert bude tvrdo bojovat o zachranu, tento tu sa moze kludne uspokojit s 14. - 15. miestom, kym kader ma tak na presny stred, mozno aj 9, toho sa ja obavam.

Reagovat
kiwwi

a btw pred nim vidim maximalne 2 slabsie timy - Stoke a Fulham - WBA by som dal tak na jednu uroven a Swansea je proste lepsia

Reagovat
Bayern +

Ja by som papierovo pod Sunderland dal WBA, Stoke, WHU a na jeho uroven Swansea a Fulham sa neviem rozhodnut, ci tak isto alebo pod SAFC.

Reagovat
VdV

20 pro hokejisty Slovinska na ZOH v Soči

mega sympatickej stát

Reagovat
smazaný uživatel

co tam budou delat sympataci?Jinak Tina Maze po druhem miste predvedla jak je to sympaticky narod .Proste Jugosi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně pro Anže Kopitara

Reagovat
VdV

Bale a Cavani v létě do Realu?Vysolijou tolik?Nebo co bude s Cavanim,myslíte?

Reagovat
kvasha16

naco by im bol Cavani? ci Karim a Gonzalo su taki spatni?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, bohuzel jsou

Reagovat
Darren Fletcher

city? tak to je pekne zobudenie po vcerajsej hadzanej a potom tazkej party. hned mi bude lepsie v praci

baaj d vej pre hadzanarov tatrana presov.

Reagovat
vladis271

tá obhajoba DDG

its never your fault level 9000?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

My neobhajujeme De Geu, my se smějem Arbiterovi.

Reagovat
vladis271

mne ide o celkový kontext. Ešte ste ani nehrali, aj tak majú jedinci potrebu hájiť DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

On spíš je o protahované rýpání do toho Arbitera. Kdyby byl De Gea díra, tak ho zkritizuju, jako jsem kritizoval Kagawu v průběhu podzimu. Imunitu nemá zaručenou nikdo, ani Sir Alex ne.

Reagovat
Arbiter

aha Víš, co je na tom nejlepší? Já vyčetl De Geovi za poslední dobu jednu věc, kterou mu vyčetl i Neville. A následovala hysterická lavina, která se snažila shazovat všechny ostatní brankáře a mi vtisknout punc toho, který kritizuje jen De Geu A navrch mi vkládáte do úst něco, co jsem nikdy neprohlašoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A to žes tady tvrdil že nejdřív nemá žádný vzestup a pak pomalý, je co? Prostě si zase prohlásil očividnou blbost a ta se na tebe nabaluje.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

pokud jsem napsal, že u něho nezaznamenávám progres, tak tam s největší pravděpodobnosti byla formulace typu: "nevidím u něho takřka žádný progres". A za tím si stojím. Ty jeho slabiny zůstaly slabinami i nadále. Pokud se snaží je zakrýt něčím jiným, tak to za progres nepovažuju, pokud ty ano, budiž. Ale ta komická, až křečovitá snaha se mi vysmát působí dost trapně, zvlášť ve chvíli, kdy se mi takový kiwwi snaží podstrčit, že bych za včerejší Petrův výběh De Geu sepsul a ty se k němu přifaříš a začneš mluvit o nějaké munici.

Reagovat
kiwwi

pozri, teraz to tu nebudem hladat ale uz som ta prichytil pri dvoch identickych situaciach, kde pri DDG si povedal ze to bola chyba a u Cecha si povedal, ze sa to inac spravit nedalo

1. bolo vyrazenie lopty malo do strany, kde dalsi dobiehajuci utocnik loptu dorazil do brany

2. prudka strela brankarovi pomedzi nohy (vraj ak to ide pomedzi nohy tak je to chyba) - potom si sa zacal vykrucat, ze na Cecha isla prudsia, ked som ti to vyvratil, tak si zacal nieco o uhle a ked si zistil ze aj to bola picovina, tak si sa uz k tomu nevyjadril a nechal si to tak

s tym vyboxovanim si tu saskoval 2 dni a tvoja najvacsia zbran bola, ze to povedal Gary Neville

ocividne si proti Davidovi zaujaty, to je jasne - si myslis, ze by som toto pisal cloveku, co bezne upozorni na chybu? Nie, pretoze ako David chybu urobi, ja ju dobre vidim a nemam problem to priznat, nie som slepy

btw. ten Cechov vybeh bol komicky, zle nacasovany, nic nim nevyriesil, akurat utocnikovi ulahcil skorovanie

Reagovat
Arbiter

ad 1) chci po tobě, abys mi to našel. Protože já jsem malé vyražení do strany kritizoval jen u toho centrovaného míče proti Spurs.

ad 2) Nikdy, opakuju NIKDY jsem nepsal, že když jde balón mezi nohama, tak je to chyba brankáře. Ten gól proti B'burnu chytatelný byl.

S tím centrem jsi hlavně šaškoval ty, když jsi označil ty, kteří mu to chtějí vyčítat za idioty. Co se týče slepoty, tak slepý jsi. Já zase nemám problém, když někdo napíše, že Čech udělal chybu, když ji udělá, ale není mou povinnosti to tu psát. Každopádně kritizoval jsem De Geu, smál jsem se i jiným brankářům. To akorát vy jste vztahovační až běda...

A mimochodem, Čechův výběh komický nebyl.

Reagovat
kiwwi

1) fakt sa mi nechce

2) takze proti Rovers to bolo chytatelne, ale Cechov proti Juve chytatelny nebol - presne o tom som pisal, si zaujaty

za idiotov vas oznacil SAF, nie ja

bol

Reagovat
Arbiter

kiwwi21.01.2013 11:41

navyse tych minichyb tam bolo viacero od viacerych hracov...proste sa to vsetko zislo a bol z toho gol...len blbec moze za tento gol vinit Davida - vcera bol uzasny

Dobře, nazval jsi nás blbci.

ad 1) nechce se ti, protože to prostě a jednoduše nenajdeš.

ad 2) ne, nejsem zaujatý vůči De Geovi, já se na takové věci dívat komplexněji, nesnažím se je redukovat na konstatování "jde balón mezi nohama=chyba brankáře" nebo "jde balón mezi nohama=není chyba brankáře".

A ne, ten výběh komický nebyl.

Reagovat
Arbiter

dívám*

Reagovat
kiwwi

ta dvojka to ako ides z toho, ze si sa strapnil, este urobit svoju vyhodu?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl křečovitou až komickou snahu se ti vysmát, tak rozrýpu tvoje slovíčkaření. Tohle je věc o které se diskutovat dá, ale ty o ní nediskutuješ. Zaujal si postoj, který bereš jako dogma. Včera si zase po kiksu Harta tvrdil že si zahrál na De Geu, a stejně teďka vystupuješ jako ten, co má jenom konstruktivní kritiku.

Reagovat
Arbiter

Já jsem napsal, že Hart udělal De Geovinu a napsal jsem to úmyslně, v souvislosti s diskusi. Ty to zase bereš jako argument proti mé zaujatost vůči De Geovi, což je absolutní nonsens. A jaký jsme zaujal postoj? Že se De Gea rapidně nezlepšuje? Tak mi teda napiš, jak zlepšil své nedostatky?

Reagovat
kiwwi

uz ti to tu napisalo minule viacero ludi (aj nemufani) a ty si si stale isiel svoju, tak naco ti to tu bude vypisovat znova?

Reagovat
Arbiter

A co já s tím, že mi někdo napíše, že se oproti minulé sezóně rapidně zlepšil?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

napisali ti konkretne v com, ako, ked, kde...

Reagovat
kiwwi

kedy

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu? Nejdřív po mě chceš abych ti napsal v čem se zlepšil, a o řádek níž už zase tvrdíš, že je ti jedno co ti kdo píše. A nezapomeň se do krve pohádat, že je to o dva řádky níž, to je na tom to nejpodstatnější.

Reagovat
Arbiter

je rozdíl říct "On se rapidně zlepšil" a "On se rapidně zlepšil, protože..."

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ti napsal v čem se zlepšil. Asi sis toho nevšiml.

Reagovat
Mada

Ty jsi idiot?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

A ked clovek niekomu vytkne, ze ma u niekoho zafixovanu kokotinu, este ostane na posmech. Neskutocne fakt...

Reagovat
kiwwi

ne, z vasej strany je to it's always his fault a my ho obhajujeme

Reagovat
Arbiter

Obhajoba typu: "Dívejte na tamtoho brankáře, on dostal gól, pojďme se mu vysmát, abychom zakryli kritiku De Gei."

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

zííííííííííííííííív

Reagovat
kiwwi

Team of the Day stats:

1. Wojciech Szczesny made more saves (five) than any other keeper who kept a clean sheet in today’s top-flight action.

2. Bacary Sagna made 15 clearances today, of which 11 were headed; only Jos Hooiveld made more (18).

3. Robert Huth scored Stoke’s opening goal and made more clearances than any other Potters player (nine).

4. Brede Hangeland had 80 touches of the ball today, only Berbatov (87) had more for Fulham, and kept an 89% pass completion rate.

5. Nacho Monreal won possession of the ball with all four attempted tackles as Arsenal kept a clean sheet at Sunderland.

6. Jason Puncheon scored Southampton’s first goal, had more shots than any other player on the pitch (three) and also created three chances for teammates.

7. Santi Cazorla made 91 passes today (only Mikel Arteta made more) as well as netting Arsenal’s crucial winner.

8. David Luiz attempted four tackles in the centre of midfield for Chelsea, winning possession of the ball with all of them.

9. Frank Lampard scored in his fourth successive Premier League game and also created four chances for teammates.

10. Gareth Bale had more shots today than any other player in the Premier League (seven), with two finding the back of the net.

11. Michu scored two and assisted one of Swansea’s four goals against QPR.

Reagovat
kiwwi

oh Michu...what a player!!!

Reagovat
Rssa

Kde je ten šulin, který tvrdil, že Song v Barce nehraje? Dnes v základu

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

U nás si taky Kiko občas kopne.

Reagovat
fantomas

Hmmmm.

Reagovat
Mada

Reagovat
herbage

ale hraje otřesně

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si to dával krásně

Reagovat
kiwwi

nevidel som sice cely zapas, ale zo zostrihu MOTD je Ramsey strasny sasek

Reagovat
Counter

Co tam z něj ukázali? Tu zabitou tutovku a zbytečnou ztrátu, díky které šly mačky do brejku? Jinak ale nehrál zle, poslední dobou jde nahoru.

Reagovat
kiwwi

jj v podstate len tieto dve veci, ale obe boli epic fail

Reagovat
Counter

To byly no On kdyby aspoň tyhle tutovky proměňoval, ten hate na něj by byl poloviční. Třeba Vermaelen dobře unikal hněvu z defenzivních chyb právě díky tomu, že dokázal střílet góly.

Reagovat
mr.Silver

Hlavne po vylouceni Jenkse byl na bekovi uzasny

Reagovat
kiwwi

no mozno prave tam je jeho miesto

Reagovat
mr.Silver

Zase neprehanejme On je skvely zaloznik, ale nekdy dokaze vymyslet takovou picovinu, ze je z toho sam prekvapeny, viz ta ztrata proti Kockam.

Reagovat
kiwwi

mna hlavne bavi, ked chce vymysliet nieco strasne svetoborne a pritom sa mu ponuka x lepsich a hlavne jednoduchsich rieseni, a on vymysli nakoniec akurat tak svetobornu picovinu

mam pocit, ze sa chce hrat silou mocou na playmakera alebo co

Reagovat
mr.Silver

No poslednich par zapasu hral ale skvele, on je jako ten zatazeny CM je perfektni, ani moc nechyboval (az na tu ztratu vcera a jednu dva zapasy zpatky), takze tak bych ho rad videl do budoucna. Jako AM nebo kridlo to byla hruza, hlavne ty paticky, to mi pil krev kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

myslienky ma skvele, obcas to ale zlyha na prevedeni..ale malokto vie od vas dat taku genialnu nahravku ako on

Reagovat
kiwwi

on mne pride ako hrac na podobnej urovni ako Cleverley, s tym ale, ze hra tak, ako by mal hrat Ramsey jednoducho, rychlo, ucinne - na vymyslanie genialnych prihravok su tam proste ini a pritom Clev tu prihravku dat vie, lenze nebude to skusat za kazdu cenu, hlavne za nejakeho osemetneho stavu

Reagovat
smazaný uživatel

na to by ale bola aarona skoda..on v sebe kapacitu na playmakra ma..pred zranenim sa javil uzasne, dravo, kreativne, rozdaval to ako cesc, po nom to trochu pokulhava, chyba mu sebavedomie, a aj to technicke prevedenie sa nejako zhorsilo..tie veci mu nevychadzaju o dost castejsie..postupne sa to ale zlepsuje a verim ze sa dostane spat..a potom vsetkym ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

na druhu stranu ale pravdu mas - takto hral posledne zapasy, ked bol hlbsie a hru zjednodusil, stracal menej a bol efektivnejsi...kazdopadne to nevidim ako jeho buducnost, ale skor odrazovy mostik

Reagovat
Trand

Hlavně ten sestřih byl celkem zavádějící vzhledem k průběhu zápasu, Aaron ten míč ztratil debilně, ale Mikel předtím udělal něco podobného, akorát rozhodčí N'Diayemu písknul faul.

Reagovat
Counter

Sakra ale nepřehánějte Aaron sice hrál před tou zlomeninou dobře, ale přirovnávat ho k Cescovi? To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze cesc je jeden..ale mne sa pred zranenim pacil o dost viac ako jack..a skor sa mi zda ze ludia zabudli aky bol vtedy dobry

Reagovat
Counter

Tak Aaron je o rok starší, což v tehdejším věku znamenalo dost. Jack měl ještě před boomem, Aaron naopak zrovna začínal rozkvétat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale..ten rozdiel je dneska 5 tried

Reagovat
Counter

Wenger kdysi při jeho příchodu prohlásil: " Although he mainly plays in midfield, Aaron is a versatile player and can also play across the defence." Takže nejsi daleko od pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

v doraste hrával RM a RB.

Reagovat
Trand

Super.

Reagovat
kiwwi

500. pre Davida De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
fajdax

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Azza

Reagovat
kvasha16

500. pre Chelsea na druhom mieste

Reagovat
kiwwi

po funuse a este takato kokotina

Reagovat
kvasha16

ta snad chces radsej na druhem mieste City?

Reagovat
Counter

Já jo

Reagovat
kvasha16

nevies co je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja dokonca občas bojujem s myšlienkou, či im nepriať v súboji o titul s MU.

Reagovat
Trand

Já jim přeju víc než účkám.

Reagovat
kiwwi

HOW???

Reagovat
Trand

Mají pro mě víc sympatických hráčů. Minulej rok jsem to měl jasný, letos vám přidal u mě hodně Robin a už je to skoro vyrovnaný, ale prostě tam mám rád víc hráčů a víc se mi líbí jejich fotbal(ne letošní).

Reagovat
smazaný uživatel

káder majú sympatickejší, ale tá politika klubu je zatiaľ moc veká prekážka, inak by som im prial aj ja.

Reagovat
madridcan

Jakze Michu nedostal bonusy? Nech ma neseru. Mam zanho 30 bodov zatial, ale chcem aspon 36

Reagovat
kiwwi

bonusy sa rozdavaju po ukonceni kola

Reagovat
Counter

Ještě nebyly uděleny, oni to dělají souhrnně za celý víkend.

Reagovat
madridcan

Tak u niektorych som to sem-tam videl tak dve hodky po zapase.

Reagovat
Counter

To tak je třeba u pondělních dohrávek. Ale víkend je vždycky až dodatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho nezajíma lex, ať to dál nečte a nebo si pak aspoň odpustí jakýkoli poznámky. Už to pozoruju dlouho, ale v diskuzích to začíná vypadat čím dál víc jako na chatu livescore. Tímto se loučím a omlouvám těm, kteří to tu potáhnou dál, že je v tom nechám. Odcházím s lehkým srdcem, protože moje mise na EF, definitivně konvertovat hrubase k Magpies, se povedla :-)

Pokud Erdovec vyhraje naši sázku, pošlu rád láhev vína nebo něco podobného namísto změny nicku Neřikam, že sem už nikdy nezavítam, ale asi se těm diskuzím raději budu vyhybat, v některých případech je to fakt smutný.

Reagovat
Counter

Nejprve hax, teď EF, lex mizí ze scény.

Já si zatím vystačím s ignore listem, i když je to, pravda, někdy dost náročné prokousávat se diskuzí i s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najvacsich sympatakov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

plně tě chápu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Sice jsme spolu moc nediskutovali, ale pamatuju si, že když jsem tady začínal, tak jsem koukal na zápas Wolves-Newcastle a Wolves neodpískali v 1. poločase dvě jasný penalty a ty ses se mnou hádal, že to nebyly penalty ani náhodou a pak přiběhl hrubas a podpořil mě. Tak snad se vrátíš brzy.

Reagovat
niflheim

Reagovat
hefy

Reagovat
Wat

Demboo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Luthoreeee !!! co se tebou, tak si nech aspoň dařit a ať bažiny nikdy nevyschnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, rád jsem četl tvoje komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaaa

Reagovat
tomasinho

Ani neví, jak vyhráli pomalu. Neskutečně nezáživný tým.

Reagovat
fantomas

Sice tu všem děláš roztomilou osvětu, ale tohle bys už fakt mohl nechat na ostatních, at si obrázek udělaj sami.. :))

Reagovat
tomasinho

Však mu nic nevnucuju.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

zato West Ham predvádzal oslavu na futbal

Reagovat
tomasinho

Ne, ale předvádí to aspoň někdy. Dneska jednoznačně remízový zápas.

Reagovat
fantomas

Fakt si stáhni nákej zápas Villy z období zhruba měsíce před Vánocema nebo druhej poločas s NUFC...

Reagovat
tomasinho

Tak tam bylo dáno i zatáhnutím NUFC. Však před Vánocema dostávali ty největší dardy přece ne? Akorát proti LFC zahráli slušně dozadu, i když i tam to mohlo být po půlhodině 2:0 aspoň a nikdo by nemohl říct ani ň.

Reagovat
Maresma

NICE, důležitý 3 body pro Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs dnes prvy ligovy gol v sezone. Znamena to ze pokracuje vo svojej jedinecnej serii a sice ako jediny hrac na svete dal gol v kazdej sezone PL od jej zalozenia 1992.

sice sa mi zhnusil po tej mimomanzelskej afere ale toto si zasluzi

Reagovat
Radin

fotbal je jen sport,ale jako člověk musí stát uplně za .. na něj bych nevzpomínal..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak o tom pisem. ale dat gol 21 sezon v rade to sa podarilo len malokomu

Reagovat
kiwwi

presnejsie povedane nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja nemyslim len v PL, trebars taky Totti je tiez kandidat ale nemam stats tohto druhu k dispozicii

Reagovat
kiwwi

ten ich ma 19

Reagovat
smazaný uživatel

tak dik ale kedze sa Cicco skoncit nechysta podla mna to da este aspon na 23

Reagovat
smazaný uživatel

při těch, v průměru 5ti, penalt ročně není problém

Reagovat
smazaný uživatel

su latabari co rocne 5 zahodia

Reagovat
smazaný uživatel

France jich tak půlku dá vždy a sem tam jich kopal i 10 za sezónu, ještě tak pokračovat pár sezón a udělá nejlepšího střelce

Reagovat
smazaný uživatel

tak vcera napr. nekopal penu Totti ale Osvaldo

ale od dnes ich bude kopavat asi zase Totti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ok, ked dobre pocitam, tak nam staci z 12 zapasov 7 vyhier a 1 remiza na titul

ked nam este pomoze dalsie kolo Chelsea, tak bude definitivne rozhodnute

Reagovat
smazaný uživatel

City stratia ešte a nie len s CFC, hráči to už vzdali po novom roku

Reagovat
smazaný uživatel

uz nepocitaj, mate ho na 99% isty. v Shity bude teraz uz aj nervozita, je rozhodnute.

Reagovat
mithro

najlepsie s City doma

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: Už nesmíme ztratit

ideme unbeaten do konca sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

když to říká Wenger tak to nemůže dopadnout jinak než opačně

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

takže 12 remíz?

Reagovat
niflheim

Tři body, čisté konto...nádhera . Jen škoda, že jsme se trochu vytratili po první vstřelené brance. Robin i přes slabší výkon 1+1, úžasný Rafa, skvěle napadající Giggsy. Jsem moc zvědavý na složení proti Realu

Reagovat
Tomekcz

tak ve stredu se tesim na Scholese v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Andy - Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12

Reagovat
niflheim

Sunday night

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

NHL chlapci, NHL

Reagovat
wild

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Až jsem si musel poprvé stáhnout Madden. Hned první zápas prohra za Saints proti Lions 43:36, ale Brees mi naházel přes 500 yardů a 5 TD. Měl jsem to asi passing yards: 537, rushing yards: -7

Reagovat
Chazy

Tam jsou ale super hry na rush

Reagovat
Trand

Já to hrál poprvý a měl jsem drivy typu 2 plays, 87 yards.

Reagovat
niflheim

To mě kolikrát jebne, když scrambluju s QB a on fumble když dávám dive

Reagovat
Trand

Já dokázal z 1. a 10 udělat 4. a 34 na vlastních 3 yardech a hrál jsem 4. down. Na Breese bylo za zápas 10 sacků a situace jako 3. a 29 byly běžný.

Reagovat
Eric_The_King

Škoda že už to není na PC, 2002 jsem hrál aniž bych měl jakékoliv znalosti amerického fotbalu a byla to sranda celkem

Reagovat
niflheim

08 je na PC s tím, že si člověk nahraje nějaký ten mód a aktualní soupisky.

Reagovat
Trand

Na Sport2 repríza superbowlu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Jsem přepínal, že si pustím finále APN a místo toho si pustím potřetí superbowl.

Reagovat
Chazy

Tak je to správně

Já už se chystám na MLB fantasy drafty, takže to přežiju.

Reagovat
Trand

Já už si pamatuju všechny cally. Nj, MLB budu taky sledovat, pokud mě to aspoň trochu chytne. Protože večer jsem věčně vzhůru a NHL mě moc nebaví.

Reagovat
Chazy

Moh by sis zahrát se mnou a mikym jednu nevinnou MLB fantasy, je taková absurdní... máš tam tým širší asi o 7 hráčů oproti normálnu a základ širší asi o 10.

Je to formát, co se v ČR nehraje, takže ho zkouším na public lize, kam mi chodí Američani. Není jistý, že budou všichni aktivní celej rok a že to bude mít úroveň, takže by to bylo fajn jako liga, kde by sis zjistil, jestli tě to vůbec baví atd.

Reagovat
Trand

Jj, ale já znám jen A-Roda a Dereka Jetera.

Reagovat
miky10

Byl sem na tom loni podobně, a celou tu jeho slavnou Chazy League sem vyhrál.

Reagovat
Chazy

Jakou slavnou? První sezona a hráli tam prakticky jen nováčci ...

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

To je v pohodě, právě se na tom dost naučíš

Reagovat
smazaný uživatel

hezký, tady někdo hraje MLB fantasy... já to loni chtěl zkusit, ale začínalo to asi za dva a pul měsíce a do tý dobyjsem na to zapomněl. Každopádně už se těším až MLB začne.

Reagovat
Chazy

A nechceš si zahrát? Jak říkám, je to specifická liga, ale nebudu ti vyčítat, když se na to vyprdneš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak můžu to zkusit. :-)

Reagovat
Chazy

Supéér nějakej kontakt na sebe? Klidně nějakej ne moc používanej mail, icq, cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

kinmandoriana84@gmail.com

Reagovat
Chazy

OK, zejtra ti tam něco sepíšu

Reagovat
niflheim

600. za DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

som blby ked neviem co je DDG?

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Dámsky Dolce & Gabbana

Reagovat
smazaný uživatel

nedavaj otazky, na ktore nechces vediet odpoved

Reagovat
Tomekcz

nejlepsi golman v anglii

Reagovat
niflheim

Nejen blbý...i informačně negramotný.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze Didier Drogba

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Chtěl jsem to teď sem hodit.

Reagovat
Eric_The_King

Proč tam má Rosa tu kytaru, něco mi uteklo?

Reagovat
Tomekcz

s tankistou zakladaj kapelu

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

len tie FA Capy tento rok to musí vyrovnať aspoň

Reagovat
vodka

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

@MirrorFootball

Vidic slides in with a sit-down face block to prevent Everton scoring. Is it confirmed that Nemanja simply feels no pain?

Reagovat
I am Mancunian

je spat !

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stroj

Reagovat
wild

tak SAF chcel povodne spravit 7zmien , ale vcerajsi vysledok City zmenil jeho rozhodnutie a dal prakticky to najlepsie pretoze to bol pre nas velmi dolezity zapas,ktory nam mohol dat velky naskok

Reagovat
smazaný uživatel

cize, stale je na prvom mieste liga

Reagovat
fajdax

To je jen dobře,titul už bude váš tak i tak a aspoň vás Real pořádně vyklepe

Reagovat
smazaný uživatel

cize keby city nestratili, tak by si to united mohli dovolit, takto ale museli vyhrat

Reagovat
vodka

Reagovat
Darren Fletcher

je to genius, my obycajni ho nemozeme chapat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

tiez som sa nad tym cudoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

OT: SAF chce prý přivést Vučiniče... Má málo útočníků, chápu... Nezačíná Mančinovatět?

Reagovat
Tomekcz

psali v blesku?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to bol Janega

Reagovat
smazaný uživatel

To je kravina. Na 2 roky máme vystaráno. Pak příjde do Áčka Angel a máme zase top 4 útočníky.

Reagovat
Manik...

a mluví se i o Lewovi

Reagovat
smazaný uživatel

City by mělo koupit Laštůvku...

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs je prďák, klobouk dolu!!!

Reagovat
noustres

Letos je prakticky rozhodnuto. Pochybuju, že by se MU dopustil stejné chyby jako loni.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Až na Transku samý mufani, to na první pohled vypadá, jak kdybych útočil na vlastní řady.

Reagovat
vladis271

tak, ja ťa už mám za mufana

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Darren Fletcher

ja to nechapem

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vladis271

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Pak tady všichni kritizujte PD jako Ligu dvou týmů

Reagovat
smazaný uživatel

keby aspoň tých dvoch...

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ok, budeme

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEEEEEED UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED! TOOOP OF THE TAAAAAABLEEEE!

Reagovat
noustres

20!

Reagovat
Darren Fletcher

na real

DDG - Rafael, Lionel, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Clev, Nani - Rooney - RVP

dame im 3:2 uz vonku a bude pokoj.

Reagovat
ďuriLFC

Aspoň že maš prehľad o tom kedy a kde

Reagovat
ďuriLFC

Ospravedlňujem sa , aspoň že ja viem čitať

Reagovat
Darren Fletcher

poho, niet nad snahu odjebat rivala

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ BYCH ŠUKAL AŽ BYCH PUKAL KOZY-VOZY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Fellaini is still trying to fight his way out of Phil Jones' pocket.

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ BYCH SI DAL K****A DO PUSU!

Reagovat
smazaný uživatel

KÓPÍM TI PAPUČE PIČÓ, ZA ŠTYRY PADESÁT PIČÓ, ABY TI NEBYLA ZIMÁ PIČÓ, AŽ BUDE V ZIMĚ KOSÁ PIČÓ

Reagovat
Swarley

vy jste se hledali

Reagovat
smazaný uživatel

MY SME TOTIŽ BRÁCHOVÉ

Reagovat
smazaný uživatel

spíš tu čuchám rozdvojení osobnosti

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

plus 12 a Skoti se opalujou.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Sira Ryana Giggse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Devil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto blbosť môže na svet vypustiť len a len mufan.

Reagovat
vladis271

jj, už len ten bude Sir

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Barcelona, Bayern Munich & Man Utd last season all finished 2nd.This season they lead their domestic leagues by a combined 36 points. Payback

Reagovat
smazaný uživatel

to tam mohli dať aj PSG.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nevede ligu o tunu bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, ale uvedené podmienky splňujú.

Reagovat
alcantara

Este Neapol, Ajax a bude to dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to Barcu hezké.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Superstar Ty prvni dily me moc bavi

Reagovat
Devil

Horší než mor!

Reagovat
Maresma

Ty první díly sou nejhorší.

Reagovat
A Seleção

Pro me je to neskutecna zabava sledovat ty ubohe ovce,jak se snazi stat se nekym vyjmecnym a ukazat lidem svuj "talent"

Reagovat
Devil

Ztráta času,to se raděj budu čumět půl dne do krbu!

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Chazy

Na mobil je docela solidní aplikace krbu

Reagovat
Maresma

Jak se jmenuje?

Reagovat
Chazy

3D fireplace

Reagovat
Trand

Ty kráso, ty popisy Štěpánka a Jágra, to je moc.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Devil

A dokáže vytopit místnost 4x5m?

Reagovat
Miguel19

Jenom díky Farný se na to nedá dívat. To je trapnost, neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=lYJWcMDtFNg

Doteraz nechápem, ako profesionálny futbalista dokáže takú šancu nedať, ale inak to bolo od neho výborný výkon, hlavne to suplovanie na RB zvládol skvelo.

http://www.youtube.com/watch?v=NJtwxEuOWgE

takisto skvelý výkon, na inom poste, ale výborne využil svoje prednosti a zakryl svoje nedostatky, nebyť Cazorlu, tak je to môj MotM.

Reagovat
smazaný uživatel

i když vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

možno je to zbytočné, ale čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ále díval sem se na ten odkaz ze Sagnou a včera na Váš zápas a ..... (jak si velebíš nad tímto "výkonem".) Furt nevýrazné ba průměrné výkony,prohry s důležitými soupeři,ztráty bodů s slabými mančafty atd atd = 5 .místo ! To sedí

Reagovat
Maresma

OT: Wow, Carmelo Anthony

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce střílí nad 50%

Reagovat
Maresma

Kolik má?

Reagovat
smazaný uživatel

42 na 14-26, ale prohráli

Reagovat
Maresma

ale jakou úspěšnost?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Si to spočítej ne, 14 z 26, to máme 53,84%.

Reagovat
Maresma

wtf

Reagovat
Devil

Kua s tim Paulem Gascoignem to je tak spatny?

Reagovat
valloire

Je. Můj ročník. Chkastal. Před 10 rokama by si se mnou vytřel. Dneska mám fyzičku já a jemu selhává organismus. Neuvěřitelný. Chlast

Reagovat
smazaný uživatel

nevíč nic !

Chlast

Reagovat
valloire

Jo,jen furt chlastej mladej. Já se občas taky zleju. Ale většinu času věnuju sportu. Rovnováha.

Reagovat
smazaný uživatel

1.věta 3. a 4. věta

Reagovat
valloire

Reagovat
Ligter

Kdepa, u mě vede jednoznačně druhá věta.

Reagovat
valloire

Není to všechno,jednou to pochopíš.

Reagovat
Ligter

Jo, to taky doufám.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fff

Zaujimave. Urcite by mu to dalo vela, ale v konecnom dosledku mozno dobre, ze si siel cestou akou siel. Osobne si ho raz v United miesto Fergusona viem predstavit.

Reagovat
kvasha16

tych konexii medzi trenermi v Anglicku je neskutocne vela (aspon podla mna)

Reagovat
Miguel19

Moses nejlepší hráč APN

Reagovat
fenixLFC

OT-do superstar dosla bab ktorej kamarat povedal ze si ju zobere ked postupi..a porota-tak postupujes

Reagovat
smazaný uživatel

Transfer news: Vasco da Gama midfielder Indio set for Arsenal trial

indiani su super, snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

a a,selcao predcasne vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Moje druhe vanoce by mozna byly,kdyby to byl defenzivni zaloznik,ale na to to asi moc nevypada,kdyz na adresu Walcotta rekl,ze ho ma v dost oblibe predevsim kvuli rychlemu stylu hry,ktery se mu libi.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno je rychly dm

Reagovat
A Seleção

Vubec ho neznam...

Reagovat
smazaný uživatel

juhú, škoda, že minulý rok neuspel na skúške ten LB z Ománu, teraz by sa nám hodil.

Reagovat
Lacko_Boh

aj to hral tuším až 2. najvyššiu Ománsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

omanska 1. bola uz na talenty vybrakovana, museli sme hladat hlbsie

Reagovat
smazaný uživatel

úplne vidím Wengera, ako toto aj s tým výrazom v tvári hovorí Patovi.

http://applejack.ponychan.net/chan/files/src/134854337706.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak, koľko má rokov? ani wiki ho nepozná.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko ma rokov neviem, ale kolko ma zmyslov viem presne - indiani ich vraj maju 25

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma 16, pricom brazilcania sa daju kupit az od 18

Reagovat
smazaný uživatel

wow, čakal som aspoň 20. No nevadí.

Reagovat
j_mrazik

Čtím mladší, tím lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=MShcV2oZmqA ..on sa do zoho zase dostane

Reagovat
smazaný uživatel

vratte mu 25-tku

Reagovat
kiwwi

vsak dnes hral dobre

Reagovat
niflheim

Pořád ale plno věcí vyřešil špatně. Ale věřím mu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

diskuse NBA?

Reagovat
smazaný uživatel

za pár minut MOTD !

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho doesn't agree the direction the club is going.

pic.twitter.com/6OXkP96D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Sira Ryana Giggse

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre Ománcov a Indiánov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Weimann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LeBron je magor. Ten kdo tvrdí, že Messi dominuje svému sportu, nekouká na basket.

Reagovat
smazaný uživatel

barry

Reagovat
Ligter

Tak koukám, že je to vtipné i druhý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ses borec no

Reagovat
Ligter

Díky, kámo.

Reagovat
kvasha16

to bude vtipne este dlho

Reagovat
kiwwi

zostrih Norwcih - Fulham v MOTD2

Reagovat
smazaný uživatel

Korupcnici

Reagovat
kiwwi

Chelsea -38 bodov

Reagovat
fajdax

Reagovat
amaral

10. Manchester Utd.

Reagovat
kvasha16

sak pockaj na dalsi rok, ked bude (snad) nromalny manazer a uplatnia sa predosle nakupy bez velkych posil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

838. pro to,aby Real vyřadil tým,jenž když si hledá manažera,musí dávat inzerát do novin. Nikdo k nim nechtěl.

Reagovat
kiwwi

no vidis, a teraz by chcel kazdy a manazer Realu by dosiel aj na kolenach, keby ho mohol trenovat

Reagovat
fajdax

Reagovat
valloire

Bulvár koukám čteš až moc. Není větší pozice než je manažer Realu. To bylo,je a vždycky bude. Nikdy jsme nemuseli dávat inzerát do novin. To je totiž dno a tam královskej klub narozdíl od MU nikdy nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby SAF dnes skončil, tak se Mourinho pokusí unést své letadlo zpět do Madridu a otočí ho směrem Manchester.

Reagovat
valloire

Spekulace. Inzerát od Mu je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvýnosnější inzerát v historii

Tomu se vyrovná jen inzerát Larse Ulricha, kde hledal kamarády na hraní.

MU's frontoffice ::bowdown::

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie tuším odmítl jak Arsenal, tak Tottenham a šel do United.

Reagovat
valloire

Tady ale nikdo o Fergusonovi nemluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dál už je to dávnověk.

Reagovat
Eric_The_King

Neboj, však my Real vyřadíme

Reagovat
niflheim

12 bodů 12 kol před koncem...teď to hlavně neposrat

Reagovat
noustres

to nehrozí

Reagovat
Counter

http://footymemes.lockerdome.com/media/106301465

Tak tohle je pecka. Jedinou otázkou zůstává, zda je větší komik ten hráč nebo rozhodčí...

Reagovat
fantomas

Kolik videí s takovym nadpisem může bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

Osmibodovej Garrido na střídačce mě sereeeeeee.

Reagovat
Arbiter

Máte někdo zkušenosti se škvařením sádla a děláním škvarek za polních podmínek?

Reagovat
j_mrazik

Tohle patří do Africký sekce.

Reagovat
kiwwi

36% of Michael Carrick's passes have gone forwards this season - more than Mikel Arteta, Yaya Toure and Steven Gerrard.

Reagovat
r.mrazik

nektery ty cisla jsou opravdu srandovne dulezity

chapes...neco jako 35procent strel walcotta bylo tehdy,kdyz si ramsey upravoval trenky...oooohh...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
r.mrazik

tak me napadlo...kdo tenkrat rekl,ze statistiky zabily fotbal?

ja to myslel ze srandy,ze se ted vytahou takovy divoky cisla a jde byt o to v necem prvni...nic ve zlym jinak

Reagovat
kiwwi

to ma byt skor na porovnanie, nie o predhananie sa - proste panuje vseobecny nazor, ze Carrick nahrava do strany a dozadu a Yaya Toure alebo Gerrard vysuvaju kolmicami 100x za zapas niekoho

Reagovat
smazaný uživatel

to ale táto štatistika nevyvracia.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
kiwwi

co ach jo ty vole je to na predstavu, ze to proste tak nie je - nikde som nehovoril, ze Carrick je z tychto hracov najlepsi smerom dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mi pripomína niečo na spôsob dokazovania si štatistikami, že lucas je top DM, ty si zas dokazuješ, že Carrick sa vyrovná hráčom ako Bosquets, ale teraz má fakt formu, musím uznať, som zvedavý, či mu zostanej aj budúci rok.

Reagovat
tomasinho

Tu formu už má ale mnohem déle. A já myslím, že se Buasquetsovi směle rovnat může.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Rovnat ne, možná tak přiblížit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak Busquetse nemám tak na očích, možná bude o kousíček lepší, ale velký rozdíl tam nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

v com je lepsi Busquets?

Reagovat
ernyyyy

Co já ho sleduji,tak Busquets na to jak je vysoký,má neuvěřitelnou kontrolu míče.Prostě mu vůbec nejde sebrat.Navíc dosti technicky vybaven a dokáže obejít několik hráčů.Podle mě na něm stojí jak Barca,tak i repre.

Reagovat
j_mrazik

U něj je obrovská výhoda v tom, že když už ten balon ztrácí, tak spadne a rozhodčí mu to foukne. Tohle prostě Carrick nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je proste pravda, ze Busquets je snad najkludnejsi hrac na lopte, akeho som videl, nemam ho sice rad, ale popierat jeho kvality sa neda

Reagovat
ernyyyy

tohle je jeho bohužel nejhorší vlastnost

Reagovat
alcantara

Fauly sa vacsinou piskaju, alebo by to tak aspon po spravnosti malo byt.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sergia jsi tohle viděl udělat kolikrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je o cenťák menší a tu techniku má na podobné úrovni. Hlavně letos hraje s hrozným klidem. Do ofenzívy je určitě Carrick lepší, Busquets má zase navrch v kombinaci. Obranu nedokážu porovnat, Barca je v tomhle hodně specifická.

Reagovat
Swarley

celkově ten Barca efekt dost brání v porovnávání takových hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja si prave myslim, ze Fergie Carricka prerobil po vzore Busquetsa - jednoducho to odkukal od Barcy a lepsi hrac ako Carrick sa mu neponukal

ale predsa len Bus bol takto vychovavany uz oddavna, Carrick bol cistokrvne CM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ani moc podobní nejsou. Busquets je DM, který se stahuje mezi stopery dopředu se moc nehrne. Carrick je prostě CM řídící hru celého týmu.

Reagovat
ernyyyy

záleží jak tu ofenzívu pojmeš.Např. střelách z dálky je Bus "šupák" ,ale jinak je pro mne ve všech aspektech prostě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz neco zkurvi, tak to stoji za to..

Reagovat
kiwwi

tak u tychto hracov je to takmer samozrejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u nej si to vzdycky tááák uzivam.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosquets je výkonmi dokonalý DM(okrem strely, technika, kytie lopty, prihrávka), Carrick sa mu zatiaľ "len približuje."

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na De Rossiho stejne nemaj ani jeden.

Reagovat
kiwwi

to uz je iny typ hraca...old school DM, to sa uz vobec neda porovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

Old school je pro me nekdo jako Mascherano a nebo De Jong, ne De Rossi (nebo treba Xabi).

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
CubONE

De Rossi je praveze ovela univerzalnejsi, vyborny v defenzive s dobrou kondickou a prihravkou, nie je to len taky old school posuvac typu Mascherano

Reagovat
Bayern +

Pozor, nezabudajme na Schweiniho.

Reagovat
kiwwi

asi tak...pre na je Bus topka, Carrick svetova extratrieda, dlho dlho nic a potom su tu Lucasovia, Mikelovia a pod.

Reagovat
Trand

Jj, třeba Cambiasso je lama.

Reagovat
Bayern +

Ja verim, ze to len spatne stylizoval, pretoze vypisat Carricka a vynechat Bastiana by bol zlocin.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím, podľa mňa ešte nie, keď si túto formu udrží buducú sezónu, už by som to pripustil, Bosquets je úplný top na svojom poste už roky...

Reagovat
tomasinho

Však Carrick tak hraje taky minimálně 2 roky, mžoná i déle.

Reagovat
fff

Pises akoby mal Carrick par dobrych zapasov :D. Ved on hra velmi dobre uz rok a pol, dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu bol lepší aj Barry.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pises ako keby bol Barry nejaky smatlak, pritom v najlepsej forme je Barry top

Reagovat
j_mrazik

Doufám, že se bavíme o Barry Whiteovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale lepsi ako Carrick vazne nikdy nebol

Reagovat
raduinho

Barry je šmatlák

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušíš to vysvětlit člověku, který tvrdil o Becksovi, že je šmatlák

Reagovat
raduinho

? Tak to si mě asi s někým pleteš, Becks je můj vzor

Reagovat
kiwwi

myslim ze si ta pomylil s nejaky rominhom alebo ako sa vola ten sasek co fandi Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

tak to asi změním nick, nechci s ním mít nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako já a LFC in ♥

Reagovat
alcantara

Ten sasek sa rozumie futbalu desatkrat viac ako Ty Bohuzial v poslednom case to uz nie je z jeho strany ono, ktovie preco.

A s Beckhamom tradicne mimo, nikto nepovedal, ze je smatlak, proste sa spojilo mnoho priaznivycvh faktorov dokopy a vysledkom je precenenie jeho futbalovych schopnosti. Prikladom toho je spominanie na jeho angazman v Madride ako uspesnu anabazu, co jednoducho nie je pravda ako vykonmi, tak aj dosiahnutymi uspechmi. Urcite to ale bol a stale je macher, co dokazuje aj v sucasnosti, ked si stale dokaze drzat slusny standard, len vobec nepatril medzi hracov, ktorych by som obdivoval futbalovymi schopnostami a preto mam tendenciu radit ho v rebricku nizsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Becks bol vo svojom case absolutny top hrac a ci ty ho niekam radis je uplne jedno

Reagovat
alcantara

Nakoniec mas pravdu, tak ako je uplne zbytocny a nahovno kazdy jeden nazor na tomto fore

Reagovat
smazaný uživatel

co sa s nim stalo? myslis ze to je on?

Reagovat
alcantara

Je. Stale ma tendenciu vracat sa do minulosti a riesit stare rany a hriechy, radsej ak by sa zameral na buducnost, bolo by lepsie pre vsetkych. Pre mna je to/bol to diskuter, od ktoreho som sa najvaic naucil a ktoreho si najviac vazim, snad sa da do normalu.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe ja si pamatam ako bol tvoj mentor este na profutbale a dik..mne to pripada, ze to co tu pise teraz, je nejaka jeho zatrpknuta verzia, ktora ma ef na haku..a je to hrozna skoda

Reagovat
alcantara

a Ty si kto?

Reagovat
smazaný uživatel

no djourou..profutbal som skor len cital, myslim ze nic vyznamne som tam nenapisal, ani neviem aky som tam mal nick

btw nebol tam tiez nejaky sanchopancho? rozhladeny cule

Reagovat
alcantara

Nespominam si, pamatam akurat xmessiho, ten bol v pohode,este michala, inak mi nikto dalsi neutkvel v pamati.

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj, ja som si myslel ze xmessi si bol ty

Reagovat
alcantara

Nie, zly tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak to sorry, přišlo mi to jako nějakej barcelonskej nick. Vím, že to byl alcantara a ještě někdo

Reagovat
raduinho

Pohoda Ono co se týče Barryho, tak mi vždycky přišel spíš jako takový vemínko, nezapomenu jak si ho vyškolil na MS 2010 Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jeden z nejubožejších momentů v historii anglické kopané

Reagovat
raduinho

Tak jasný, je to top hráč, ale Busquets a Carrick jsou trochu jiná liga

Reagovat
kiwwi

Reagovat
alcantara

Busquets je top od prveho zapasu kariery.

Reagovat
Swarley

jasné a bude top až do konce věků

Reagovat
alcantara

Zalezi na motivacii.

Reagovat
smazaný uživatel

City doplatilo na Manciniho s tym kadrom neziskat titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohru jsem čekal vzhledem k průběhu, typickej LFC tohle, už jsem si zvykl, bohužel.

Povolat zpátky Andyho a poslat Boriniho někam do řitě. Suveréně nejhorší kauf. Si to tam dneska přišel vyklusat. Jeho střídáním se z nudy stala ještě větší. V Andym bysme aspon měli hrot, kterej by takovej zápas třeba rozhodl. Penalta nebyla a jsem rád, že jí Steve nedal, protože to bych neměl ani radost. Sturridge chyběl nečekaně a neskutečně moc. Střídání Hendersona nepochopitelný, doufám, že si to borečci vyžerou, WBA má z toho hovna co předvedlo 3 body a já jim je snad i přeju kvůli neschopnosti LFC.

Reagovat
Bayern +

Andyho nam pustite za 6-7 mega a vsetci budu spokojni.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
tomasinho

No jo, proč nemít po neděli stejně bodů jako EFC, však můžeme ztrácet 6 pořád. Znechucení, nechce se mi víc komentovat ani.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Bylo to zasloužené?

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne

Reagovat
j_mrazik

Místama šance Liverpoolu. Gerrard nedal penaltu, výborně chytal Foster.Brom cca 80 minut nevystřelil na branku, pak gól z rohu. Dorazil je Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nudný zápas s platonickou převahou domácích, a nakonec WBA předvedli alespoň něco navíc?

Reagovat
Maresma

nebyl to vůbec nudný zápas

Reagovat
tomasinho

Pro mě celkem jo. Když jsem se nevztekal ani u tohohle, je něco zle

Reagovat
j_mrazik

No nějaká extra zábava to rozhodně nebyla, ale mě docela vytáčí, když vidím hru bez nějaký režimu. Když jsou hráči natolik variabilní, aby si vyhověli, a sehraní, aby vyšachovali obranu, tak ok to beru, ale tohle fakt ne. Zkusím to popsat takhle: Jeden z nejlepších na place byl Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem udělal dobře že sem dal přednost filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

výsledek odpovídá průběhu

Reagovat
Luc-Luc

jasne, stejne jako recka vyhra na me 2004

Reagovat
Zaschrona

#LFC actually have 3 points fewer than this time last season.

No a vsichni vime, co se vloni stalo Kennymu..

Reagovat
tomasinho

No jo, Kenny ale nebyl volbou majitelů, udělali by ze sebe kašpary, když by vyhodili manažera, kterého si sami dosadili místo legendy.

A navíc, loni bylo nejhorší období březen + duben, takže méně bodů než loni fakt mít nebudem.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych to takhle nebral, mnohem vetsi bota mi prisel ten lonskej vyhazovat prave Kennyho, nez eventuelni odchod Rodgerse. A s tim nejhorsim obdobim by se to letos klidne mohlo prakticky opakovat, taky jsem tady porad slysel, ze ted po tech nakupech treba takove QPR uz se urcite zachrani, nicmene zatim jsou porad posledni a moc to na nejakou velkou jizdu nevypada..

Reagovat
tomasinho

Tak zrovna LFC šlo poslední měsíc hodně nahoru, pod Kennym to bylo dobré do Vánoc, pak bída. Tady tak nějak bída do Vánoc, po nioch dobré. Loni byl problém v motivaci na jaře, tam jsme takových zápasů jako dneska odehráli snad 5 v řadě doma. Po prohře s Arsenalem, dky jsme ztráceli 10 bodů na LM místo 4 to šlo do kopru. Teď máme pořád o co hrát, 6. místo je pořád hratelné naprosto v pohodě.

A já bych teda odchod Kennyho nebral jako větší chybu než případný odchod Rodgerse. Rodgers se pořád může zlepšit, přijít na jisté věci a poučit se. Kennymu prostě ujel vlak, navíc jak píšu, od majitelů by to byl fakt nesmysl. Od úvodu hovoří, jak chtějí mladého manažera pak ho vyhodí?

Reagovat
Zaschrona

No ja nevim, pokud jste meli problemy s motivaci vloni, tak letos by to mohlo byt prakticky to same. Pokud behem dalsich 2-3 kol se udela mezi nama a AFC a Spurs mezera, tak je ta situace prakticky identicka jako vloni - jen teda letos bude ten 6. flek dost mozna na tu Evropu stacit. V poslednich tydnech jste meli dobrou formu, ale tenhle dnesni vypadek mi prijde takovy celkem typicky, takovy trochu navrat zpatky.. Videl jsem jen kousek zapasu, ale to dneska chybel Sturridge az tolik?

To, ze Dalglishovi uz vlak ujel, to uz jsem tady sve nazory prezentoval, jenze problem taky je, jestli vubec Rodgers v tom vlaku jede. Jisteze neni ani nahodou vsechno spatne, ale pokud se jen podivam na jeho pusobeni na poli prestupu, tak tam to prave zatim krome Sturridge vypada na jednu celkem velkou tragedii.. Jasne, je to zatim jen zacatek, ale ma skutecne na to, aby Liverpool dostal pod jeho vedenim nekam na vyssi uroven, kam urcite klub ma zdroje a zazemi se dostat? Ja nevim, ale mozna priklady Readingu a Swansea tak nejak naznacuji, ze LFC by mohlo bez nej byt lepe. A to, ze vedeni chce mladeho manazera a vybrali ho, to jeste neznamena, ze s nim budou spokojeni, pokud neuvidi alespon nejake vysledky, penez na posileni kadru mu vedeni dalo dost..

Reagovat
tomasinho

No to jo, zatím to není ani zdaleka ideální ba co hůř, je to špatné. Ale jestli na to má nebo ne, to ukáže až čas, který prostě musí dostat. Musíme věřit, že něco dokáže s týmem udělat. Vím, že ho nemusí držet, i když je to jejich volba, ale přeci jenom minimálně 2 sezony mu musí dát, pokdu ani tam nebude vidět žádný posun, tak to bude už hodně k zamyšlení.

Co se týče motivace, ten problém to být právě může, ale zase že bychom ztráceli v březnu a dubnu jako loni, tomu prostě nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje osobní sázka že Swansea nakonec skončí v tabulce před Liverpoolem je pořád ještě živá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidia liverpoolski s LM ?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

V e-shopu na liverpoolsky.net zavedli dresy a šály Realu Madrid.

Reagovat
j_mrazik

Já nevim jak vy, ale já bych vyhodil manažera.

Reagovat
kissak

viď taky si říkám ten Rodgers už je tam moc dlouho

Reagovat
j_mrazik

Je pravda, že bych mu možná dal ještě čas. V PL měřítku to má Liverpool k LM stejně daleko jako City k titulu. To přeci není špatný, ne?

Reagovat
kissak

jasně, že potřebuje dostat více času. Někomu vyjde hned první sezona a jinej na to potřebuje více času a někdo tým nepozvedne vůbec. Když se podíváš na to co provedl se Swans a v tom samém pokračuje Laudrup, tak musí dostat více příležitostí a ne ho hnedka zabodnout. Snad nechcete mít chování jako má Modrej Cirkus.

Reagovat
j_mrazik

Ale má docela revoluční uvažování. Nemám kvalitního levýho záložníka, tak ten post nechám úplně volný, i když tam hraje hráč, přes kterýho by se dalo v klidu projít.

Reagovat
kiwwi

tak v Swansea to takto nastartoval Martinez

Reagovat
j_mrazik

* A jenom pro upřesnění, fandím Arsenalu, nikoli Liverpoolu.

Reagovat
kissak

aha promiň za toto politováníhodné nedopatření ke kterému dochází jednou za 10 let

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma bude bavit po kazdom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nebudeš potrebovať

Reagovat
tomasinho

Tak náhodou teď jsme měli sérií 3 výher bez inkasovaného gólu. Nejdelší sérii za dva roky nebo kolik

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad si si to uzil

Reagovat
tomasinho

Maximálně.

Reagovat
tomasinho

Snad Lukaku sebere rozum do hrsti a z CFC uteče, má fakt ohromný potenciál a bylo by škoda toho nevyužít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Trošku mě to štve, protože se obávám, že až dostane šanci v Chelsea, tak mu to zas u nás nepůjde. viz Sturridge, v Chelsea špatný, přejde do Boltonu, tam září, návrat do Chelsea a zase špatný a odchod k vám... Snad bude Lukaku jiný příklad.

Reagovat
tomasinho

Tak u vás pořádnou šanci ani nedostal, to nemůžeš srovnávat. A ani ji nedostane, když tam je Demba, Nando a ještě přijde v létě určitě nějaký stomilionvý.

Reagovat
Maresma

Návrat do Chelsea a pak k nám.

Reagovat
tomasinho

A pošleme jim Boriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

za 50mil

Reagovat
fff

Aby pomohol Rafovi a Torresovi s ich misiou :D ?

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
Liquid

toho už jsme měli nebrat

Reagovat
Zaschrona

Chelsea ho neproda, byli by silenci, kdyby ho pustili pryc..

Reagovat
tomasinho

To má super vyhlídky, být při nejlepším 3. útočníkem.

Reagovat
Zaschrona

Vsak neboj, pred Dembu ma na to se brzo dostat a Torrese, pokud neprokaze zlepseni, tam v lete uz odstrelit proste musi, at uz ho ma majitel sebevic rad.. Takze pri nejhorsim dvojka za tou posilou, ktera pravdepodobne v lete prijde. To neni tak hrozny, pro mladyho kluka jako on. Navic pri nejhorsim muze jeste sezonu hostovat, ono mu to jen prospeje.

Reagovat
kissak

záleží na tom zdalipak bude chtít hrát a nebo bude upřednostňovat prachy

Reagovat
Liquid

Budou mi tu zas někteří liverpoolští vysvětlovat, že Suarez už nesimuluje, že to dělal dřív ??

Reagovat
kiwwi

pockaj, teraz este aspon mesiac budu zit z toho, ze pred tym 3 zapasy po sebe nesimuloval

Reagovat
smazaný uživatel

to skôr ty budeš žiť z toho že dneska zasimuloval.

Reagovat
CubONE

to by si nebol ty, aby si na kiwwiho nezareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

pretože píše sprostosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nesimuluje, je to reflexivne.

Reagovat
Liquid

Reflex = jsem ve vápně, blíží se protihráč, tak spadnu ? Vážně, tohodlec podlýho sráče nemůžu vystát, a jsem strašně rád, že neskončil v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba padal presne rovnako. A v Chelsea bol dlhé roky. Či toho si tiež nemohol vystáť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Padal rovnako? Občas tomu přidal, ale úrovně padání a skoků Suaréze nemá nikdy šanci dosáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Taže keď nespadne 3x za zápas ale len raz tak je lepší hej? V každom klube sa nájde nikto kto pravidelne simuluje. Snáď len v Arsenale taký hráč nie je (aj keď občas niekto skočí)

Reagovat
smazaný uživatel

o čo ti ide... kedy dnes Suarez simuloval? Keď do teba zozadu narazí 100 kolový Ollsen tak nespadni no...

Reagovat
spider_8

Tak to se ku.va pleteš. Drogba když byl ve vápně, tak myslel v první řadě na to, jak zakončit a dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné

Reagovat
spider_8

Kruť si očima na někoho jiný. Drogba na rozdíl od většiny dnešních diverů měl vždycky větší touhu dát gól než nasimulovat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba taky někdy simuloval, ale srovnávat se to vůbec nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rovnako sice nie, ale bol to tiez padavka .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

To nebyla simulace, trochu byl srazen zezadu. To, ze se pak hlasil o penaltu, je zrovna u nej pochopitelne.

Reagovat
Liquid

Sražen zezadu? Ale kdeže...

Reagovat
smazaný uživatel

povieš mi načo by simuloval? keď z toho nič nemá a rozhodcovia mu neodpískajú aj naokobijúce fauly..ach

Reagovat
CubONE

Preco mu to nepiskaju?

Reagovat
Liquid

podívej na odkaz na Ajax-Slavie o pár řádků níž, v tom zápase padal neustále, asi 5x mu to nesežral a nakonec pošestý už jo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kissak

to Ti snad ani nikdo nebude vyvracet, že Suarez je skvělej fotbalista, ale ještě lepší diver

Reagovat
Alberto Aquilani

RODGERS=LUIS ENRIQUE

Reagovat
Luc-Luc

tohle byl typicky zapas...nekvalitni finalni faze, nekoncentrace v obrane (agger)...a prohra...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers. Mental. Mancini. Mental. Wenger. Mental. Rafa. Mental. Thank fuck for Fergie

Reagovat
papos182

Stridani spatna (da dolu Henda a Downinga...), penalta nebyla, zapas velice vtipny, to uz ani nemuze zadneho LFC fanouska nastvat, to uz musel videt tolikrat, ze si snad zvyknul. Skrtel asi bude pristi zapas hrat.

Reagovat
Zaschrona

Co to ten Moss zase dneska predvedl.. Jak porad jeste muze dostavat piskat zapasy - vyloucil Pienaara na QPR, piskal naprosto strasne, kdyz jsme prohrali s WBA a pak minimalne jen to, co zase predvedl dneska...

Reagovat
REPLIKATOR

Příště radši Wisdoma, kterej dá 2/3 přihrávek vlastnímu golmanovi, než Johnsona, kterej dá 2/3 nahrávek soupeřovi

Reagovat
tomasinho

Nejlepší RB vesmíru

Reagovat
fff

Dneska ale hlavne Jose v prvom polcase nahraval kazdu druhu protihracom .

Reagovat
smazaný uživatel

Glen se asi před výkopem stihl někde zbořit.

Reagovat
mithro
Reagovat
kiwwi

moja oblubena

Reagovat
smazaný uživatel

ta se povedla

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs se chystá na Victorii

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre návrat Liverpoolu do LM

Reagovat
smazaný uživatel

na místo City !

Reagovat
kiwwi

jj, je uplne jedno, kto bude Anglicku robit hanbu v Europe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlani ste to napriklad boli vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto nechápu jeho reakci. LFC dlouho v řiti,loni MU,letos my. O AFC se nebudem bavit. Ti jsou každý rok

Reagovat
Euphael

ty jsi ňouma, aspoň pořád postoupíme ze skupiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Euphael

pokud jsem správně pochopil tvůj palec dolů na AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. A ? Ano výdy postopíte sice,ale pak? 1 semif. jinak se s vámi NIKDY nepočítá dál než čtvrtfin. A letos se budete pakovat v osmif.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že bysme se o vašich ůspěších v LM neměli bavit Pointa je v tom,že loni MU a letos my v LM Takže koment zeleného plodu je "mimo mísu".

Reagovat
Euphael

ty jsi co? Vědma? ... Vypadli jsme pokaždé s týmem který byl ve finále a nebo to vyhrál. To, že nám los přisral Bracu několikrát je jasně nad naše síly....pořád lepší vypadnout s Barcou a nebo potažmo s Bayernem než se Shakhtarem, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

raz za cas sa stane no, kazdopadne vacsinou robime len dobre meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam nijak nechybí

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Liquid

ještě pro ty obhájce Suareze, zde v čase 127m ještě za Ajax..udělejte si obrázek sami, zdali sám neskočil http://www.ceskatelevize.cz/porady/10114956110-fotbal/208471294620002-ajax-amsterodam-sk-slavia-praha/

Reagovat
Zaschrona

Tak jednou spadnul na travnik, to je toho.. Takovy Neville taky jednou spadl a taky z nej nikdo hned nedela simulanta.. Ja bych to Luisovi vubec nemel za zle, on tak jen upozornuje na aktualni problem ve fotbale, za ktery muze predevsim pan Blatter - fotbal potrebuje video..

Reagovat
niflheim

Go home, you're drunk.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo tym kritizuje spolocnost a bojuje za lepsi svet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hodoňa

Pane bože ..

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to udělal, protože dnes Varg Vikernes slaví 40

Reagovat
smazaný uživatel

No to je patvar

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

20 střel ku 3.. skóre 0:2 to se může stát fakt jen Liverpoolu. Ještě k tomu klasiky neproměněná penalta. Borini je dřevák. Shelvey na křídle být prostě nemůže, Glen des byl po 20 minutách na střídání, Lucas bojuje, ale to je tak všechno, Agger poslední zápasy tak slabej. 6 místo bude úspěch.

Naštěstí už sem si za poslední dvě sezony zvykl a ani se nerozčiloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o titulu si dovolím tvrdit,že je rozhodnuto,takře už jen boj o LM a o záchranu. Hm nějak brzo.... ( o titulu).

Reagovat
smazaný uživatel

a ani jedno se nás už netýká

Reagovat
minoLFC

Clarke pekne natrel Rodgersovi med okolo huby...to nepremienanie sanci snad na treningu trenujem alebo co

Reagovat
Godwinson

Lukaku

Reagovat
Arbiter

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/08/carragher-lukaku.gif Tohle u něj budeme vidávat asi častěji A Chelsea se ho nezbaví. Ještě gól a vyrovná střeleckou potenci Rooneyho v jeho věku. Navíc jsme za něj zaplatili dost velkou částku.

Reagovat
Arbiter

http://footygifs.co.uk/img/lukakugoal.gif

Proti němu nebude mít šanci žádný obránce.

Reagovat
Talker

Ta klička vypadá dost naivně, ale když si vezmu, že díky ní je mezi obráncem a míčem 100kg svalů, tak je to vlastně šumák Vlastně u obou gifů neměl obránce šanci s ním něco udělat už jen proto, že má o 20kg více. K tomu ta rychlost, paráda!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to promiň, ale tenhle v mateřský školce brání líp než v tomhle gifu.

Reagovat
Arbiter

Co s tím můžeš udělat? Zkusit skluz? Protože jinou šanci de facto proti němu ani nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se mu zkusím postavit do cesty a ne že tam z nějakého důvodu zastavím tak, aby měl volnou cestu k bráně.

Reagovat
kiwwi

prosim? ved to Agger naprosto zle vyhodnotil a nechal mu volnu dialnicu priamo na branu - ale samozrejme pochvala Lukakovi, ze toho s prehladom vyuzil

Reagovat
Arbiter

jo, vyhodnotil to špatně, to beru. Ale v následující fázi už prostě šanci neměl. On celkově z té pozice, ve které stál, těch šanci moc neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je jasné, ale do té pozice, ve které stál, se vůbec neměl dostat.

Reagovat
Arbiter

ono je na Lukakovi vidět, že si tu pozici umí výborně najít. Když se koukneš na celou akci (nejen gif), tak uvidíš, jak si ukazuje, kam ten balón chce poslat.

Reagovat
Talker

Když je situace 3 na 2, tak těžko obsadíš všechny hráče. Původní pozici až tak špatnou neměl, jen je problém, že se nestihl v druhé fázi, když Lukaku dostával přihrávku dostat před něj.

Reagovat
kiwwi

tak jasne, ze potom uz nemal sancu...fyzicky na lukakua nema narok a preto si na takeho hraca musis nechat aspon meter odstup - tak sa uz raz cez teba uvolni, tak mu mozes len pozerat na chrbat, maximalne skusat klzacky na cervenu kartu

Reagovat
Talker

Tak hlavně se na to vykašlali hráči, kteří měli pokrýt Lukakua

http://www.youtube.com/watch?v=L-CPFWyzlfE

Je tam jasně vidět, že to stihnout mohli, pokud by hodili zpátečku a jenom nevyklusávali. Agger měl potom těžkou pozici, situace byla 3 na 2, respektive v pozdější fázi 3 na 3. Agger nezachytil úvodní pohyb, protože asi čekal zdržování a zpětnou přihrávku, ale rozhodně to řešit sám neměl, měl mu tam někdo (LB) pomoct.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

bude skvely

Reagovat
cristiano.K.

už jsem to psal v poločase, pokud ten zápas nevyhrajeme, tak je to prokaučování Rodgerse. Ta sestava byla špatně, s Borinim by to lepší nebylo, ale aspon bychom měli pocit,že ti hráči hrají na svých postech. On přijde na hřiště v 60. minutě,aby hru když už nic jinýho tak rozhýbal a on nepresuje,vyklusává s láskou jsem vzpomínal na Kuyta.

Downing MOTM. Hrál výborně, a proto ho Rodgers stáhnul, protože bez takového Lucase bychom se neobešli 10.minut před koncem, kdy potřebujeme minimálně vyrovnat penaltu jsme si zasloužili kopat,ale né po faulu na Suareze.

Zastavím se u Aggera. U kolika golů ještě musí být,aby ho Rodgers posadil? On hraje 80.minut svůj standart a pak přijde moment,kdy jde přes něj gol (MU,city,Arsenal,W.B.A jen co si pamatuji). Přitom většinu standartek ted hrajeme přes něj, protože to hlavičkář je hodně slušný na svoji výšku,není z nich golový,ale do zakončení se dostává,tak proč kurva není schopen pokrýt hráče ve vápně? Viděl bych to na laxnost,timing má slušnej.

Reagovat
Talker

Tak stačí to spočítat - 12 bodů za Reinu. 8 bodů za Aggera. Ještě dejme 10 bodů za pořádného hroťáka a jste na prvním místě

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge už jste nám poslali,díky akorát na všechno stačit nebude s těma nýmandama vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing šiel preč pretože sme menili taktiku a Downing by v nej bol stratený. Tie striedania boli dobré. Problém bol v taktike cez prvý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak mi ten fanoušek Liverpoolu řekl: Gerrard je lepší než Lampard

Reagovat
alcantara

Ty budes logik.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fff

To je ale dlhodoby fakt .

Reagovat
cristiano.K.

1100. pro LFC a Stevena Gerrarda

Reagovat
Maresma

Reagovat
Arbiter

1100. pro Lukakua

Reagovat
cristiano.K.

ee.

Reagovat
Miguel19

Omg, zase se v bulváru píše, že nabízíme Courtois+35M za Falcaa Příští sezonu prostě musíme dát šanci Romelovi! Dvojice Ba+Lukaku bude stačit. Jenom se stačí zbavit Torrese sakra!

Reagovat
Arbiter

ale chtělo by to navíc hráče, který by byl jako záloha, někoho druhořadého, někoho jako Giroud

Reagovat
kiwwi

mate Milana

Reagovat
Arbiter

jako jedna možnost je sáhnout po mladém hráči, ale celkově dost pochybuju, že to tak dopadne. Každopádně pokud zůstane Torres, je nesmysl přivádět Falcaa...

Reagovat
kiwwi

vsak vy nezmysly robite bezne, takze pohoda

Reagovat
M0rb1D4S

Vyjmenuj všechny od 17 září 2009, kdy se po Kenyonovi ujal křesla Ron Gourlay..

Reagovat
kiwwi

vyhodenie Wilkinsa, vyhodenie Ancelottiho, vyhodenie AVB, vyhodenie RDM, angazovanie Beniteza, kupa Torresa - staci?

Reagovat
Arbiter

já bych po tobě chtěl nesmysly, co se kádru týče

Reagovat
Darren Fletcher

pustenie Stocha, ignoracia Lukaku-ho(?), nevyhodenie Beniteza

Reagovat
Arbiter

Stoch nechtěl podepsat smlouvu, Lukakua jsme poslali na hostovačku hned, jak jen to šlo a vyšli jsme mu vstříc, protože to bylo vyloženě jeho přání.

Reagovat
Darren Fletcher

nie vazne, pri vasom pocte utocnikov ho poslat prec? a vobec, uz v minulej sezone mal dostavat prilezitost

Reagovat
Arbiter

Měl, nedostával, protože Torres. A opakuju, pryč ho vedení poslalo proto, že Romelu sám chtěl.

Reagovat
Talker

No, byl tu Drogba/Torres/Anelka/Sturridge. 4 utocnici jsou slusna konkurence, ne? Lukaku mel jit na hostovani ale odmitl to tehdy.

Reagovat
vodka

neodmitl, nemohl jít na hostování, protože hrál jak za anderlecht, tak za CFC hned ze začátku.

Reagovat
Talker

Jenže on to odmítl ještě před prvními minutami za CFC. Tehdy se o tom mluvilo a byl tu možná i nějaký článek.

Reagovat
Arbiter

On nechtěl první rok vůbec nikam odcházet.

Reagovat
vodka

v půlce sezony už by šel. Očekával trochu jiné zacházení. Ale zkuste mi kdekoliv najít, že pro něho CFC plánovala hostování. To je blbost.

Reagovat
Arbiter

Každopádně koupě Torrese, pokud se nebudeme dívat na cenu, nesmysl nebyl. Za ty prachy pak samozřejmě nesmyslem byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je roztomilé uvažování. Kdyby hráči stáli desetinu ceny, tak by nebyly špatné obchody.

Reagovat
Arbiter

Tak jeho cena měla být cca o deset mio menší, ale byl to prostě jeden z nejlepších útočníků PL.

Reagovat
smazaný uživatel

45 za útočníka který měl být jednička klubu a hodí se sotva jako číslo dva? Chelsea sice rozhazuje plnými hrstmi, ale tohle je moc aji na vás. V poměru k výkonům a pozici kterou by měl s něma mět by měl stát tak 12, abych to bral jako slušný obchod.

Reagovat
Arbiter

Ty se díváš na to, jak to dopadlo. Samozřejmě, že nakonec to nevýhodné nebylo. Jenže v tu chvíli takovou cenu prostě a jednoduše měl.

Reagovat
Arbiter

nevýhodné bylo*

Reagovat
kiwwi

ja doteraz stojim za tym ze Torresa Ancelotti nechcel (teda nie ze by ho nechcel, ale nekupil by ho a uz vobec nie za taku cenu) a kupil mu ho Abramovic

dalsia vec je ta, ze Drogba bol stale lepsi utocnik ako Torres a odisiel kvoli Torresovi, nie kvoli tomu, ze by uz na to nemal a bol za zenitom

dalsia vec je, ze Lukaku by mohol kludne hravat a nemuseli by ste sa tak trapit v utoku (na druhu stranu je to ale pre jeho vyvoj lepsie takze to neberiem ako za fail - fail to bude az vtedy, ked mu dalsiu sezonu nedate sancu )

Reagovat
Arbiter

K Didimu - Drogbovi se nabídla docela dobrá smlouva ještě před finále LM, hráči ho přesvědčovali, aby podepsal. Bylo to tudíž čistě jeho rozhodnutí odejít na vrcholu. Tím si samozřejmě vysloužil status velkého hráče a legendy klubu. Zároveň to bylo dospělé rozhodnutí. A ještě jednou, bylo to jen a pouze jeho rozhodnutí.

Co se týče koupě Torrese, vím, že se ti to nelíbí, ale Wilkins už po vyhazovu říkal, že Torres byl Carlova volba. Nevím, jaký důvod by měl Ray k tomu, lhát v této věci.

A konečně Lukaku - fail bude, pokud ho odepíšeme. Pokud si ještě rok odehraje na hostovačce a v následujících letech bude jako úplně hotový hráč hrát za CFC, nebudu s tím mít problém. Problém však budu mít s řešením v útoku, protože hostování Lukakua by znamenalo přivedení jednoho útočníka, což nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Dost se trápil, o přestupu se mluvilo už dlouho. Kdyby ho Fergie vzal za třicet, tak bych to pochopil. Odhlédnu li od toho, že hrál za Liverpool.

Reagovat
tomasinho

Však jste měli Drogbu a Anelku, Torres byl další důkaz toho, že umíte koupit koho chcete, byl naprosto k ničemu.

Reagovat
Arbiter

Torres měl nahradit dosluhujícího Drogbu, Anelka byl navíc strašný.

Reagovat
tomasinho

Ale Drogba tam byl rok a půl ještě. Hrálo se 4-3-3 a příchodem Torrese to rozesralo pak. Absolutně se tam nehodil.

Reagovat
kiwwi

a presne preto si myslim, ze to nebol Ancelottiho hrac ale Abramovicov

Reagovat
Arbiter

tvůj předpoklad, který je vyvrácen lidmi nejzasvěcenějšími

Reagovat
kiwwi

myslim, ze Ancelotti uz nemal na vyber, len to prehlasit za svoj prestup

je to absolutne nelogicke - mas nieco co perfektne funguje, kupis hraca kvoli ktoremu to musis rozosrat, nechavas sediet lepsieho hraca, vsetko sa kurvi a ty stale hras to co nefunguje...sorry, ale Ancelotti je prilis kvalitny manager nato, aby som takemuto bullshitu uveril

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

Druhou sezónu pod Carlem nám to perfektně rozhodně nefungovalo. A buď to ignoruješ nebo nevím, ale o tom, že to bylo Carlovo rozhodnuti nemluvil jen Ancelotti, nýbrž i Wilkins už po jeho propuštění. Myslíš, že by měl důvod mlžit o tom, čí bylo rozhodnutí přivést Torrese? Ty na to jdeš logicky, jenže u lidi logika nefunguje.

Reagovat
kiwwi

to vidim

Reagovat
Arbiter

a to byla snaha s tebou nějak konstruktivně debatovat...

Reagovat
kiwwi

myslim, ze som tu napisal dost konstruktivnych veci ale ty si to zabil tym, ze Wilkins povedal a hotovo no

Reagovat
Arbiter

Jenže ty jsi vycházel ze své úvahy, já vycházel z toho, co řekl člověk, který u toho byl. To je jako kdybys říkal, že podle tvých propočtů je na Měsíci dýchatelná atmosféra přesto, že lidé, co na Měsíci byli, tvrdí opak...

Reagovat
Talker

Jenze ty tu dobu nepamatujes, tak jak to chces komentovat?

Ancelotti rozhodne nehral jenom 4-3-3, ale to, co se mu zrovna hodilo. V prvni sezone prostridal 4-3-1-2, 4-3-2-1, diamant a 4-3-3. A to jsem mozna i na neco zapomnel. A dost casto vyuzival prave system se dvema utocnikama. Takze Torres, pokud mu ho Roman nabidl, tak urcite byl vitany. Pochybuju, ze by ho chtel treba Ancelotti sam od sebe a prosadil si ho, ale kdyz mu ho Roman nabidl, tak po nem skocil. Ono se neni cemu divit, kdyz jsme behem 9ti zapasu pred zimnim oknem ziskali 8 bodu v lize.

Ohledne perfektne fungujiciho systemu - ten se zhroutil uz na podzim, davno pred prichodem Torrese, respektive v lete, kdy odesli 4 hraci do zalohy, coz ten kadr dost poznamenalo - navic zkusenych a kvalitnich jako byl Ballack, Deco, Belletti a Joey. Ti hraci v doublove sezone naskocili dohromady do 130ti zapasu. Dost casto hrali v zakladu.

K tomu Carvalho.Z tohohle se probouzime jeste dnes, protoze mame tech variant proste nedostatek, tehdy prisel jenom Ramires, ktery zapadl celkem dobre a Benayoun, ktery se za mesic zranil na pul roku.

Ohledne utocniku uz jsem to psal - Ancelotti vyuzival dost casto system se dvemi utocniky, takze mu do toho jeho konceptu teoreticky sedet mohl.

Reagovat
kiwwi

"Takze Torres, pokud mu ho Roman nabidl, tak urcite byl vitany. Pochybuju, ze by ho chtel treba Ancelotti sam od sebe a prosadil si ho, ale kdyz mu ho Roman nabidl, tak po nem skocil."

a to je to, o com pisem od zaciatku

Reagovat
Arbiter

Ty to tu prezentuješ, jako kdyby ho Ancelotti vůbec nechtěl.

Reagovat
kiwwi

kiwwi12.02.2013 11:04

ja doteraz stojim za tym ze Torresa Ancelotti nechcel (teda nie ze by ho nechcel, ale nekupil by ho a uz vobec nie za taku cenu) a kupil mu ho Abramovic

tak nedristaj

Reagovat
Arbiter

Samozřejmě, že mu ho koupil Abramovič, kdo jiný? A kdyby ho nekoupil, tak by řekl Abramovičovi, že ho koupit nechce. Talker ale píše něco jiného...

Reagovat
kiwwi

vyborne, opat si sa dopracoval k tovjmu slovickareniu...cus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

V tom případě nechápu, o čem se hádáte - prostě se shodl Roman, Emenalo (nebo kdo tam tehdy byl) a Ancelotti, že ho vezmou a prostě ho vzali. Wilkins se vyjádřil, že ho Ancelotti chtěl, tudíž to nebylo proti jeho vůli.

Reagovat
kiwwi

no ja tvrdim, ze najlepsie je, ked si manazer ukaze sam zo svojej vole na hraca a povie, toho by som potreboval a nie ze majitel pride za manazerom a povie, kupim ti toho, chces? a len tak mimochodom, bude stat pokokot penazi tak bude musiet hravat - proste je to nezmyselne vedenie klubu a o tom sa bavime od zaciatku

Reagovat
Talker

Když se do toho plete majitel, který tomu nerozumí, tak je to blbý. Pokud to má na starost sportovní ředitel, tak to nevadí - třeba u nás by byl průser, kdyby to dělal manažer, protože každý si přivede jiné hráče. Takhle se dlouhodobě buduje kádr i když manažeři mají letecký den co půl roku. A aspon tu nedělá bordel nějaké nekompetentní pako typu Mourinha.

Reagovat
Arbiter

Za Mourinha toho měl spoustu na starosti třeba Kenyon a Grant. Krásný příklad je Ševa.

Reagovat
Talker

Nevěřím, že Ševa byl Granta a Kenyona - to byl podle mého podobný příklad jako Torres - Abrovi se líbil, tak ho nabídl Mourinhovi a on na to kývnul. Pochybuju, že by Kenyon přesvědčil Abru, aby ho koupil, kdyby byl Mourinho proti a chtěl někoho jiného.

Reagovat
tomasinho

Problém ale je, že každý, kdo kdy viděl Torrese, musel vědět, že on prostě do systému se dvěma útočníky nepasuje. Nikdy mu to nešlo tak, jako když hrál osamoceného hrota ve 4-2-3-1. Stačí se podívat, jak hrál v Liverpoolu, právě i kvůli tomu hrál Kuyt RW. V repre na Euru 2008 byl zastíněn Villou, po jeho zranění hrál sám a pod ním Cesc a prakticky sám rozhodl finále.

Reagovat
Talker

Jenže to teď hraje a je tragický. Čím to je? Mě přijde, že jemu prostě seděla ta hra 5 let zpátky, kdy ještě ty týmy nehrály tak defenzivně a snažily se tvořit a útočit, tudíž měl prostor využít svojí rychlost a výbušnost. A když se přidá Xabi, který posílá kolmice dopředu, tak to pro něj funguje skvěle.

Prostě jsme si koupili zastaralý typ útočníka, který do dnešní Anglie nesedí tolik, jako seděl dříve. K tomu nechal bojovnost a srdce v Liverpoolu a je vystaráno. On když do toho dával 100%, tak byl dobrý a přínos pro tým měl hodně slušný, i když nedával goly.

Reagovat
kiwwi

takze suma sumarum, jeho kupa bola nezmysel?

Reagovat
Talker

To mě přesvědčuješ, jestli jsem to pochopil, když jsem tu tehdy psal, že si přeju, aby si Torres zlomil po cestě do Londýna nohu, aby neprošel zdravotní prohlídkou? To, že jeho přestup je blbost víme už 2 roky. Prezentovali jsme to od chvíle, co měl přestoupit a zděšení narostlo, když jsme slyšeli přestupní částku.

Přesvědčovat někoho o něčem, co tvrdí sám a dlouhodobě, to je tvůj šálek kávy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta, len som chcel od teba potvrdenie kvoli arbitrovi, o nicom ta nepresviedcam, tak sa ukludni

Arbiter12.02.2013 10:42

Každopádně koupě Torrese, pokud se nebudeme dívat na cenu, nesmysl nebyl.

Reagovat
Arbiter

nevidíš ten předpoklad?

Reagovat
kiwwi

sorry ale ty si totalne mimo - aspon sa dohodni s talkersom na jednej verzii, ked mu chces pritakavat a zaroven tvrdit opak

Reagovat
Arbiter

kde mu přitakávám?

Reagovat
kiwwi

tym smajlikom vyssie si chcel povedat co?

Reagovat
Arbiter

však to, že za ty prachy ten přestup hloupost byl, tvrdím furt

Reagovat
kiwwi

omg, koncim

Reagovat
Arbiter

A samozřejmě je to krásně vytržené z kontextu celého komentáře

Reagovat
Talker

Být za 10 milionů a dostat rozumný plat, tak to nikdo neřeší. Je blbost tohle samozřejmě řešit, to "kdyby", ale je to fakt - on by teď mohl plnit podobnou roli jako Anelka - hrát, kde je potřeba - křídlo, AM, hrot, podle potřeby. Akorát stál takovou hromadu peněz, že musí hrát na hrotu a proto je to prostě průser.

Reagovat
kiwwi

Liverpool včera podlehl West Bromwichi 0:2, manažer Brendan Rodgers přesto své hráče chválil. "Nemám jim co vytknout, dali do hry všechno. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku, Foster předvedl vynikající zákroky a celkově soupeř odehrál dobré utkání," uvedl Rodgers.

Reagovat
kissak

Tobě nestačí když Tě trenér pochválí, že si dal do hry všechno

Reagovat
fajdax

Reagovat
j_mrazik

Třeba on podle mě řekne Hendersonovi jenom: "A budeš jezdit." A on to dělá no. Úkol splněn.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom také vtipné? Veď nič také nepovedal... keď sa chceš zasmaiť čítaj tlačovky SAFa.

Reagovat
smazaný uživatel

Chaos in Gremio as Andre Santos eats his new club shirt at the welcome press conference.

Reagovat
niflheim

Vick zůstává u Eagles.

Reagovat
Chazy

Wow

Reagovat
niflheim

Je to drsné...úplně to vylepšílo postavení 49ers v prodeji Smithe.

Reagovat
kiwwi

this is why Redknapp and Venables are paid the big bucks and we're on our laptops flicking between Youtube and porn

Reagovat
herbage

Matt

Reagovat
kiwwi

http://www.facebook.com/photo.php?v=1868738436053&set=vb.1168831838&type=3&theater

presne pred dvoma rokmi...what we love most is kicking a blue!!!

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

To byl moc krásný moment.

Reagovat
fajdax
Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se nejde nějaký idiot který musí kazit radost.

Reagovat
fajdax

Pro účkaře vše :*

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že komplex je hrozná věc a nemůžeš si pomoct.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně, viděl si video slavícího Man United a hned si musel nasdílet to svoje, a ještě budeš tvrdit že nemáš komplex. Z tohohle se nevykecáš ani těma hysterickéma smajlíkama chlapče. Ale přesvědčovat tě nebudu, sám víš že mám pravdu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká epidemie hysterie?

Reagovat
Arbiter

spíš nechápu, o co se snažíš

Reagovat
fajdax

Když někdo pošle "vykulenýho" a smějícího se smajlíka tak je to hned hysterie jo? Někteří lidi jsou tu vážně prazvláštní...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Ano United nemám rád,ale komplex bych tomu určitě neříkal.Nejvíc mě ve "vašem" současným týmu iritují krysy jako Persie,Evra,Ferdinand nebo Young...a samozřejmě Sir.(Ne kvůli úspěchům,ale kvůli chování) Naopak třeba takovej Rooney je podle mě docela sympaťák a mám ho rád .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak říkej si tomu jak chceš, ale když tě naprosto přirozeně napadne dát jako reakcu tohle, tak to prostě komplex je. Čili známka toho, že tě radost toho co nesnášíš irituje a nemůžeš si pomoct, ale musíš ju zničit.

Reagovat
Arbiter

ty asi nestuduješ psychologii, že?

Reagovat
fajdax

Píšeš hovna a sám to víš.Pokud ne tak je mi tě líto.

Reagovat
fajdax

Ještě bych rád poprosil Mikyho a Blade(a) aby nevstupovaly do tohoto našeho menšího sporu,díky.

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Ale Fletchův bude vždy krásný

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
fff

Rooneyho mam rad a tento gol bola paradicka. Ale mne sa paci na tom videu ako sa raduju a Evra tam za tym klbkom hracov kraa, drzi si hlavu akoby nemohol uverit tomu co prave videl .

Reagovat
smazaný uživatel

To je z toho Naniho centru.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, jdu ti to video nahlásit kvůli autorským právům

Reagovat
fajdax

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tomasinho

Daniel Agger ‏@DanielAgger

I agree with most of you. My performance the last 10 minutes of yesterday's game was NOT good enough. It's as simple as that!!!!!

Ha! Beat Liverpool last night and now the FAs' drugs testers are in to take our blood!!

Reagovat
tomasinho

To druhé je Fosterovo.

Reagovat
A Seleção

Foster

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

1200. pro 1100.

Reagovat
Arbiter

tak okatě si nahrát...

Reagovat
kiwwi

same old scousers, always cheating

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

tuna fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

@LucasLeiva87

It wasn't the result I wished to celebrate my 200th game. Anyway thanks for the messages

@DanielAgger

I agree with most of you. My performance the last 10 minutes of yesterday's game was NOT good enough. It's as simple as that!!!!!

...........

@shelveyJ

Love people giving me stick .. When half of people on here haven't got a clue what they're on about. #welldone #keyboardwarriors

Reagovat
kiwwi

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529562_410254052401159_994628546_n.png

nove dresy Albionu - tato kombinacia je uchvatna, velmi krasne aj ked k albionu vobec nepasuju

Reagovat
smazaný uživatel

zlatá a biela je úžasná kombinácia, to sa ani nedá spraviť škaredý dres z takej kombinácie.

Reagovat
Maresma

Mmmm, ty sou parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

super

Reagovat
vodka

k anglii se to vůůůbec nehodí...

Reagovat
cristiano.K.

o tom kiwwi mluví

Reagovat
vodka

já vim, ale mě se nějak zvlášť nelíbí ani tak. já zlatou moc nemusím...

Reagovat
vodka

*mně, než přijde Counter

Reagovat
Honza Matoušek

Je někde seznam všech novejch dresů?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, to je hnus.

Reagovat
fantomas

Hnus to neni, je to báječná kombinace, jen by to měl Albion pustit třeba Italum..

Reagovat
tomasinho

Je, mně se moc zlaté nelíbí, navíc hnus ve spojitosti s Albionem. Třeba u SWans to nevypadá zle, ale tady toho vypadá moc.

Reagovat
Bayern +
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Wazzu trhací papír.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

škoda tých troch dier tam hore, mohlo to byť ideálne vrece na odpad.

Reagovat
Honza Matoušek

No ty bílý byly mnohem hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1262. Pro Liverpool mimo top 10

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/L1wIxfNU508

neviete niekto nieco blizsie o tomto hracovi? vyzera byt strasne sikovny

Reagovat
Maresma

Je skvělej, prej se o něj zajimá Manchester United.

Reagovat
Rssa

Pochybuju, že by nějaký soudný klub za něho dal více než 5 mega. To by museli být opravdu šulini.

Reagovat
kiwwi

ja by som ho za takych 7.5 bral

Reagovat
Maresma

Rssa je mimo, za takovou cenu se nemůže nevyplatit. Škoda, že si určitě vybere MU před LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda.

Reagovat
niflheim

Ronaldo who?

Reagovat
smazaný uživatel

On to v sobě má, akorát pochybuju že někdy bude mít na klub typu United.

Reagovat
vladis271

po x strašbých výkonoch u vás a 2 solídnych v oveeeľa slabšej lige... ale dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že si vybavíš alespoň jeden zápas ve kterém za nás nastoupil, ale dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Géniues

Reagovat
mithro

Bebelicious

Reagovat
mithro

k tomu videu sakra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele