26. kolo
09.02.2013 18:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Saints opět zabrali a před vlastními fanoušky vyprovodili City

Nový manažer Southamptonu Mauricio Pochettino se konečně dočkal a může po zásluze slavit, jeho svěřenci totiž na St. Marry's Stadium porazili Manchester City a udělali tak další výrazný krok k záchraně! Naproti tomu hostující ztráta na městského rivala směle narůstá...

Citizens dorazili na jih Anglie se suverénně nejlepší defenzivní vizitkou v soutěži (inkasovali pouhých jedenadvacet branek), ovšem bez kapitána Vincenta Kompanyho a jeho obvyklého parťáka Matiji Nastašiče to zdaleka taková idylka nebyla. Hodně nejistě působil především Javi García, původem defenzivní středopolař, jenž musel za výše zmíněné zaskakovat ve středu obrany.

Nejistotu v zadních řadách hostující družiny Saints potrestali již po sedmi minutách: Puncheon se zmocnil míče, prodral se s ním do vápna, kde v pravý čas oslovil Rodrigueze, ten sice na Harta recept nenašel, ovšem kulatý nesmysl se vrátil k prve jmenovanému, který už měl snadný úkol - 1:0. Man City se nedostávalo ke své tradiční hře a navíc zanedlouho inkasovalo podruhé. Lambert po rychlé kombinační akci natáhl, anglický reprezentační brankář ukázal neskutečné selhání, čehož s díky využil Davis a pohodlně dopravil mičudu za čáru - 2:0. Vysoce riskantní hra přinášela Sotonu kýžené ovoce...

...nováček těžil z vysunutého napadání a neutuchající ofenzivní aktivity, čímž zároveň nutil protivníka k častým chybám. Další hřebíček do rakve mohl po půlhodině hry přinést Rodriguez, ale z voleje nemířil přesně! Těsně před odchodem do kabin se konečně zmátořilo i City. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat: Zabaleta našel přesným centrem nabíhajícího Džeka, který z bezprostřední blízkosti snížil na 2:1.

Kdekomu se jistě v ten moment vybavila vzpomínka na otevírací kolo letošní sezóny, kdy Man City na Etihad Stadium prohrával už 1:2, aby nakonec nad Southamptonem zapsal těsné vítězství (3:2). Ještě po pauze nadále pokračovaly dohady o neodpískané penaltě po zákroku Yayi Tourého na aktivního Rodrigueze, ani to však rozhodnutí sudího Atkinsona pochopitelně nezměnilo. Další velkou minelu předvedl Barry, jenž si nikým neatakován srazil Lambertův centr nepochopitelně za Hartova záda - 3:1. Ani brzké změny manchesterskému celku nepomohly, nejblíže ke snížení byl Agüero, ale na Boruce si nepřišel!

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Devil

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme zamakat nooo snad to dame 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Možné je všechno,pokud v tomto zápase nedáme výhru a účka půjdou s evertonem na 3 body, je vymalováno.To pak prohlášení RM, že není o titulu rozhodnuto veme za své...nebude to jednoduché, svatí s novým kaučem ještě nevyhráli, my vzhledem k našim ambicím a kvalitě bychom měli vyhrát, máme se v sobotu večer na co těšit! pokud půjdu do sázkovky dám 2 !

Reagovat
smazaný uživatel

Šok 1:0 !!!

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
scholes18

Do tretice vsetko najlepsie...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

krásná 1..ale raději 10 za 2.22 kurz taky paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezké Manchester City.

Děkujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/kreativ/soucitmo-WJQ9tUDHJHEAF559

Shitty se hroutí jako domeček z karet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele