Premier League - souhrn 16. kola

08.12.2012, 17:57, aktualizováno 10.12.2012, 22:52
Komentáře a souhrny
Manchester patří United, a to po výhře 3:2. Chelsea zvítězila v Sunderlandu a pojistila si třetí místo, uspěl také Arsenal v souboji s West Bromwichem, Liverpool otočil duel na West Hamu. Aston Villa se Stoke a Wigan s QPR se rozešly smírně, velký obrat v zápase s Tottenhamem předvedl Everton. V pondělní dohrávce zvítězil Fulham...

Fulham FC - Newcastle United 2:1

10.12.2012 21:00

Góly: 19. Steve Sidwell, 63. Hugo Rodallega - 54. Hatem Ben Arfa

Minulé vzájemné střetnutí na Craven Cottage nabídlo extra ofenzivní podívanou, okořeněnou rovnými sedmi brankami, kterých jsme se nyní sice nedočkali, ovšem Fulham je jistojistě rád i za těsně vybojované tři body.

Podle očekávání se oba týmy rozjížděly pomaleji, úvodní čtvrthodina tak příliš fotbalově pohledných akcí nenabídla, a k vidění bylo nejvíce ze všeho urputné přetlačování ve středu pole, které jednoznačného vítěze nepoznalo. Následně ukázal efektní, ale zároveň neméně efektivní zpracování balónu Rodallega, hned nato vypálil, prostor ohraničený třemi tyčemi ale přes všechnu snahu netrefil.

Kolumbijský reprezentant však rozhodně neházel flintu do žita, právě on stál na začátku akce, po které Duff vracel pod sebe na Sidwella, který za pomoci teče Williamsona a břevna hostující branky, dopravil mičudu do sítě - 1:0. Dvacátá minuta mohla být pro NUFC kritická, Tiotého špatnou přihrávku dokázal vystihnout Berbatov, chytré uvolnění vyslalo bulharského kanonýra tváří v tvář na Krula, ten si však tentokráte poradil na jedničku a střelu z mírného úhlu vyrazil! FFC mělo postupem času navrch, Rietherův centr dokázal Krul vyrazit jen k Berbatovovi, brankáři Strak ale nyní pomohl Williamson.

Hostující strana povětšinou sázela na dlouhé nákopy, ty však konečné adresáty (Ba a Cissé) nenacházely a útočná potence Magpies tím vyloženě trpěla. Přesto mohl po půlhodině hry srovnat krok Coloccini, kterýsi z hloubi pole naběhl na rohový kop, jeho hlavičku ovšem vytěsnil mimo branku dobře postavený Riether! Ten samý hráč musel zachraňovat ještě jednou, tentokráte proti ráně Demby Ba.

Také po změně stran se pokračovalo podle stejných not - ofenzivní invence Chalupářů byla mnohem pestřejší a svoji třetí šanci v utkání měl na kontě Berbatov, ani pro tuto chvíli ale nedokázal poslat kulatý nesmysl přesně! Krátce nato se zpoza vápna opřel do míče Ben Arfa, jehož ráně zásadně pozměnila dráhu mírná teč Riiseho, Schwarzer už měl v ten okamžik nakročeno a reagovat již nestihl - 1:1.

Ani tento moment však domácí snahu nezastavil, spíše naopak. Berbatov se pro změnu obsadil do role myslitele, když chytrým pasem vyslal ke zteči Sidwella, ten však napálil jen pohotového Krula a z nadějné akce tak opět nezapršelo! V šedesáté třetí minutě ale poslal do vápna skvělý volný přímý kop Duff a Rodallega hlavou nekompromisně zavěsil - 2:1. Utkání začínalo nabírat na intenzitě a bylo se rozhodně na co koukat. Z ničeho nic se na opačné straně dostal ke střele vysunuvší Coloccini a parádně zatočeným pokusem trefil vzdálenější tyčku Schwarzerovy branky!

Sedm minut před koncem se jako tank prodral do nadějné střelecké pozice Ba, jeho přízemní ránu na zadní tyč však brankář Fulhamu kryl. Vědět o sobě dal znovu také Berbatov, dneska mu ovšem evidentně přáno nebylo a Krula nepřekonal. Martin Jol poslal na závěrečné minuty do hry také zkušeného šutéra Mladena Petriče, který mohl na výsledek přidat definitivní razítko, ale z dálky orazítkoval břevno!

Více informací k zápasu

West Ham United - Liverpool FC 2:3

09.12.2012 17:00

Góly: 36. Mark Noble (pen.), 44. Steven Gerrard (vl.) - 11. Glen Johnson, 76. Joe Cole, 79. Jonjo Shelvey

Nedělní fotbalová Anglie se nesla v duchu otáčení zápasů. Manchesteru City se to doma v derby málem podařilo, úchvatně to zvládl Everton proti Spurs, no a v Upton Parku se otáčelo dokonce dvakrát. Ten rozhodující obrat měl na svědomí Liverpool, který tak nakonec porazil West Ham 3:2.

První z pěti gólů zařídil famózní ranou Glen Johnson. Pravý obránce Reds převzal příhru od kapitána týmu Stevena Gerrarda, jak je jeho dobrým zvykem, potáhl míč po straně k vápnu, dvakrát si jej přehodil na jednu i druhou nohu a nakonec pravačkou vypustil neskutečný projektil směrem na Jaaskelainena, jenž absolutně neměl šanci s letící koulí cokoli udělat - 0:1.

V té době už Hammers měli na svém kontě minimálně jednu gólovou šanci. Chvíli před Johnsonovou parádou z jedenácté minuty střílel ve velké příležitosti Diame, ale nešťastně trefil jen jednoho ze svých spoluhráčů. Štěstí neměli ani poté, když další jasnou šanci zmařil tentokrát skvělým zákrokem Daniel Agger.

West Ham srovnal až v šestatřicáté minutě, když Demel nastřelil Allenovu ruku ve vápně a domácí zahrávali pokutový kop. Tradiční exekutor Mark Noble trefil skvěle spodní roh Reinovy branky a bylo to 1:1. Ještě do přestávky se navíc Allardycovým svěřencům povedlo stav zcela zvrátit. Jarvisova pobídka pro spoluhráče v podobě centru do vápna nakonec našla hlavu smutného hrdiny Stevena Gerrarda, který hlavou trefil neomylně prostor u bližší tyče - 2:1.

Druhý poločas dlouho nenabídl žádnou zajímavější příležitost. Velké věci se začaly dít až zhrba v polovině dějství. Sterlingovu jedovku pod břevno ještě Jaakelainen výtečně vyrazil, ale na chytrou střelu Joe Cola už byl krátký. Někdejší hráč Chelsea obdržel skvělou přihrávku od Sterlinga do vápna a levačkou křížnou ranou na zadní tyč vyrovnal čtvrt hodiny před koncem na 2:2.

A Liverpool měl hlad. Jen tři minuty nato utekl po pravé straně Jordan Henderson, hledal ve vápně "útočníka" Jonja Shelveyho a centr nakonec po teči stopera domácích Jamese Collinse dopadl za čáru a do sítě - 2:3. V samém závěru ještě z přímého kopu mohl odvrátit porážku Maiga, ale nebyl přesný. Liverpool tak přeskočil West Ham v tabulce a je desátý - o příčku výše než jeho dnešní soupeř.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 2:1

09.12.2012 16:00

Góly: 89. Steven Pienaar, 90. Nikica Jelavić - 76. Clint Dempsey

Vypadalo to na další vydařený výlet. Ještě v 89. minutě vedl Tottenham na Goodison Parku 1:0 a zdál se být v pohodě, zkoncentrován. Pak ovšem nadešlo heroických 88 vteřin v podání Evertonu a tři body se rozplynuly jako pára nad hrncem. Toffees si takto udrželi domácí sérii neporazitelnosti, jíž natáhli už na 12 zápasů, a posunuli se na čtvrtý flek.

Karamelky do utkání vstoupily ryze pozitivně. Hned zkraje pokoušel štěstí Osman a nebezpečí, leč hosty rozmanitě zažehnávané, se rodilo i nadále. Everton vskutku dlouho nebyl úspěšný vinou mnoha rozličných faktorů. Jednou zklamala muška Colemana, jindy Gallas na poslední chvíli sáhl do centru Mirallase, který by nepochybně usměrňoval do sítě Jelavić, a také brankář Lloris si do přestávky vzal slovo, když včas vystartoval proti unikajícímu Jelavićovi.

Také do druhé části Everton vstoupil celkem zhurta, ačkoliv bez opětovně zraněného Mirallase. Právě jeho záskok Naismith byl patrně sám zaskočen svým regulérním postavením, takže prudký Bainesův pas mezi tři tyče neusměrnil; a Jelavić zase vytloukl pečlivě vystavěné bloky v bílých trikotech.

Poté, co došlo k opětovnému srovnání sil, se nezasvěcený divák mohl potěšit tak maximálně silovým, ovšem nepříliš umístěným přímým kopem Vertonghena; a potom až v 67. minutě akcí tandemu Pienaar-Baines, kterou hrubě nepřesně zakončoval Osman. Ten samý hráč posléze i konečně protáhl Llorise, když technicky střílel po 74 minutách.

Teprve záhy se kolotoč utkání řádně roztočil. Nejprve nesmyslně vyběhnutého Howarda vytrestala ztečovaná střela Dempseyho, která takto Američana přelezla, ačkoliv vylétala ze solidní hloubky hrací plochy; následně Tottenham přišel o svého dosud nejlepšího hráče Dembélého vinou zranění; a nakonec Sigurdsson citlivým projektilem orazítkoval břevno Howardovy svatyně.

Naštěstí pro Everton ovšem dnes neměl bůhvíjaký den žádný z brankářů. Pienaarova hlavička po centru Colemana totiž rozhodně neměla klasicky gólové parametry, to jen Lloris při skoku zvláštně rozložil ruce. A aby toho nebylo málo, Spurs se hned vzápětí sesypali kompletně. Jelavić si na hraně ofsajdu počíhal na Velliosův neúspěch při pokusu zakončit nůžkami a po zametení s propadnuvším balonem mohl jít nespoutaně slavit s domácími fanoušky. Během 88 sekund Karamelky obrátily toto střetnutí naruby; a ve vedení již vytrvaly.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 2:3

09.12.2012 14:30

Góly: 60. Yaya Touré, 86. Pablo Zabaleta - 16. Wayne Rooney, 29. Wayne Rooney, 90. Robin van Persie

Další výhra ManUtd na Eastlands v poměru 3:2 a další neskutečný fotbalový zážitek. Na Etihad Stadium se nejprve Rooney stal historicky nejlepším střelcem United v manchesterských derby, pak se City úžasně vrátilo a v nastavení Van Persie při své premiérové účasti na tak zvláštní události rozhodl.

Jestliže jsem v preview avizoval, že Mancini bude muset zatočit jak se špatnou formou Yayi Tourého, tak s Rooneym, nyní jde bez problémů zkonstatovat, že se mu nepovedlo ani jedno.

Bleděmodrým opět nezahrály individuality v čele s Tourém, Nasrim a Agüerem, Kompany musel brzy frustrovaně střídat kvůli zdravotním problémům...no, a výsledkem byly pozitiva zhmotněná maximálně v prvních 15 minutách zápasu. Tehdy United nechali svého soka takzvaně "vycukat", nastoupili pasivně, avšak zároveň pozorně - a tak se třásli jen při Balotelliho hrubě nepovedeném voleji.

Naopak agresivnějšímu ManUtd se po Rooneyho šťastné brance z čistého nebe povedlo dokonce i převzít absolutní kontrolu nad vývojem zápasu. Populární "Wazza" otevřel skóre zrovna po uzavření zahajovací čtvrthodiny, když jej našel Young a on se sice trefil obdivuhodně přesně k pravé tyči, to však takovým šouráčkem, který snad ani nemohl dopředu vyprojektovat. Tak jako tak Rooney devátou trefou vyrovnal Charltonův příděl ManCity ve všech soutěžích.

A platný být nepřestával. Právě on a stoper Evans byli patrně těmi rozdílovými hráči, jimiž ManCity zkrátka ani zdaleka nedisponovalo. První střelecký pokus mířící mezi tři tyče si koneckonců v dresu ManCity vypracoval Agüero až ve 23. minutě; a to v obležení asi šesti soupeřů, přes něž se takřka individuálně probil čistě silou vůle. Jeho projektil potom logicky postrádal razanci.

Vzhledem k nečinnosti Citizens potom nebylo žádným překvapením, že přišel další trest. Rooney si ve vápně našel ideální cestičku k přízemnímu centru Rafaela a Hart zase jednou neměl nárok. Sám pihovatý forvard se tímto stal teprve šestým hráčem v historii Premier League, který dosáhl na hranici 150 vstřelených branek; zároveň sebral Henrymu titul nejmladšího elementu této společnosti (předehnal ho o více než rok).

Druhou část otevřela poněkud utahaná, nudná perioda. Nic moc se nedělo, dokud Agüerův technický pokus v 57. minutě zakončil první opravdu hbitý útok Citizens za dlouhou dobu. United nicméně odpověděli po svém: Van Persie si na rohu vápna připravil palebnou pozici a dokonce i slabší pravačkou překrásně vypálil do vzdálenější tyčky. Young potom dorážel ve zcela regulérním postavení, přesto se mával ofsajd.

A Red Devils mohli pocítit zdvojnásobenou křivdu hned chvíli poté. De Gea se sice vytáhl proti Tévezovi a následně jej zblízka senzačně nastřelil také Silva, ovšem jakmile Tévez připravil Yayovi Tourému třetí střelecký pokus, reprezentant Pobřeží Slonoviny se už zkrátka nemohl mýlit.

Po domácím snížení se utkání začalo vyostřovat v rovině fyzičnosti, nikoliv však té herní. United se dařilo umně rozmělňovat cokoliv, co mohlo směřovat k závěrečnému tlaku Citizens. Za jediný "úlet" šlo dlouho mít Silvovu povedenou zasekávačku těsně u brankové čáry a následnou ránu do vytrčeného de Geova ramene. Tato příležitost se narodila až v 78. minutě.

V příštích pasážích až dramaticky kleslo tempo herního projevu obou mužstev, jako by oba ansámbly naráz takříkajíc "vytuhly". Ovšem to šlo spíše o klid před bouří. V 86. minutě se totiž míč z rohu odrazil na hranu šestnáctky, tam stál leda tak Zabaleta a muž s kapitánskou páskou se nikterak nerozpakoval - udeřil do balonu a trefil se přesně k pravé tyči.

Od té doby oživlí bleděmodří presovali, tlačili, prostě se hnali za senzačním obratem. Energie už nicméně nebylo nazbyt, a tak pouze Silva slabě střílel do de Gey. Naopak Manchesteru United ještě stihl vybojovat přímý kop Rafael, jehož neopatrně křižoval Tévez...a odtud vzešla definitivní tečka parádního derby.

Samir Nasri nejenže se ve zdi schovával za Džeka, on navíc v osudovou chvíli nepochopitelně vytrčil svou pravačku - a fatálně tak ztečoval Van Persieho projektil. Nizozemský forvard oslavil svůj debut v manchesterském derby a domácí příznivce přiměl k nespoutanému řádění, z něhož si ještě Ferdinand odnesl "pěkný" šrám nad levým okem.

Více informací k zápasu

Swansea City - Norwich City 3:4

08.12.2012 16:00

Góly: 51. Michu, 59. Jonathan de Guzmán, 90+2. Michu - 16. Steven Whittaker, 40. Sébastien Bassong, 44. Grant Holt, 77. Robert Snodgrass

Očekávání parádního souboje loňských nováčků nebylo liché. Norwich svého velšského soka zaskočil silně metodickou, trpělivou hrou založenou na perfektně zahrávaných standardkách. Naopak Swansea své fanoušky potěšilo alespoň výrazně zlepšeným projevem ve druhém dějství, díky němuž neprohrálo rozdílem třídy, ba si ještě spíše zasloužilo bodovat.

Asi nikoho nepřekvapí, že 0:3 na Liberty Stadium labutě ještě nikdy v rámci Premier League po úvodní části neprohrávali. Na druhou stranu inkasovat před vlastními diváky 3 a více branek od Norwiche - to se Swansea povedlo už podruhé v řadě. Loni tu Canaries úřadovali výhradně po pauze a triumfovali poměrem 3:2; tentokrát si významnější část nadílky schovali pro zahajovacích 45 minut.

Norwich šel za vedením od úvodních minut, okamžitě vykazoval větší chtíč udeřit. To se málem projevilo po dvou minutách při hlavičce Johnsona nebo po 14 minutách při ráně Howsona, která si to namířila přímo do vzdálenější tyče. První gólová zmínka v zápise o utkání tedy pochází z 16. minuty - to Snodgrass famózně vrátil míč na trasu rozeběhnutého Whittakera a pravý bek Norwiche své úchvatné sólo také precizně zakončil.

Teprve tato situace byla impulsem pro labutě k probuzení. Od té doby prakticky až do obrátky Swans neefektivně hrozili, zatímco Canaries proměnili jakýkoliv náznak příležitosti. Grahamova lobovaná přihrávka tedy skončila na břevně a Routledge nechtěně odklonil Michuovu ránu těsně vedle - zatímco nebývalé rozstřílený Bassong a vzápětí i útočník Holt v rozmezí 40. a 44. minuty dvakrát zužitkovali Snodgrassovy donášky ze standardek (druhý jmenovaný tedy nepřímo, po špatném odvrácení centru).

V úchvatném představení se, jak už napovídá skóre, pokračovalo rovněž po obrátce. Ve 49. minutě se málem o "wondergoal" postaralo spolupracující duo Snodgrass-Johnson, kdyby se znovu nepřihlásila o slovo horní tyčka jedné ze svatyní. Proto se tedy přesněji mířilo vstříc Bunnově kleci. Michu nejprve v 50. minutě zatočil s přízemním centrem Bena Daviese, aby vzápětí navázal De Guzman pohotovou křižnou ranou dostal domácí na dostřel upadajícímu soupeři.

Jenže Kanárci nehodlali polevit nadobro: v 77. minutě se překrásně z přímého kopu prosadil Snodgrass, aby přidal již svůj třetí "kanadský bod", a to už bylo na Swans příliš. Michu sice ještě odhlavičkoval za čáru Routledgeův centr, nicméně tak se stalo až ve třetí minutě nastavení - potom už zbyl čas akorát na jednu Shechterovu solidní šanci.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Bromwich Albion 2:0

08.12.2012 16:00

Góly: 26. Mikel Arteta (pen.), 64. Mikel Arteta (pen.)

Byly tu čtyři výhry v řadě, teď má West Bromwich náběh na čtyři prohry v řadě. Proti Arsenalu nicméně Baggies představili nepěknou verzi bojácného fotbalu, a ačkoliv je ve finále srazily pouze dvě penalty, bod si patrně nezasloužili.

Zkoncentrovanější, pracovitější Arsenal rovná se vyhrávající Arsenal. To se přesně dnes potvrdilo. Kanonýři nastoupili se zbrusu novými křídly (Oxlade-Chamberlain-Gervinho) a od počátku se to v křídelních prostorech, a nejen tam (uprostřed hlavně díky Wilshereovi) hemžilo zdravým pohybem. Zároveň ruku v ruce šel velký přehled v odebírání míčů ještě zavčas, takže WBA za celé úvodní dějství z ofenzivní síly předvedlo vskutku pramálo; zpravidla končilo jen chvíli po překročení půlící čáry a jedinou střelu měl na svědomí nepřesný Brunt.

To Gunners na tom byli lépe, ačkoliv ani oni ve finální fázi nikterak nepřesvědčovali. Po jedné hlavičkované měl nakonec Gervinho na kopačce gól, ze vzduchu ale mičudu nenakopl ideálním způsobem a minul. Také u dalších zajímavých situací, vyjma té gólové, přitom vlasatý Slon nechyběl. Do přestávky ještě jednou unaveně pálil poté, co zachytil ještě mizernější střelu Oxlade-Chamberlaina. A jindy si na levém kraji šestnáctky dobře počkal, ani to ale nestačilo Wilshereovi, běžícímu z velké hloubky, aby stihl na malé vápno doklouzat ve vhodné konfiguraci.

Kolem gólového okamžiku jsem se doteď schválně jenom motal, neboť o žádný vrchol této části (jakkoliv by se to dalo očekávat) rozhodně nešlo. To spíš o vrchol neslušnosti. Cazorla ve 26. minutě po zasekávačce v pokutovém území nevynuceně upadl a Arteta z penalty neměl problém dostat Kanonýry do vedení.

Také po obrátce hrál jednu z ústředních rolí Gervinho. Zvláště když v 61. minutě na malém vápně nepochopitelně promáchl lehký míč. U dalšího gólového momentu každopádně chyběl. Opět šlo přitom o penaltu, tentokrát však jasnou. V 63. minutě se neobratný Brunt jen pomalu otáčel a pak už akorát Oxlade-Chamberlaina zoufale podkosil. Arteta potom na puntíku odmítl spekulace Girouda a vzápětí také kohokoliv jiného, když opět suverénně napálil míč k prostředku branky.

Throstles to v poslední dvacetiminutovce čím dál víc otevírali, ovšem hlavním důsledkem nebylo více šancí vepředu, nýbrž více okének vzadu. Těch nicméně domácí využívali velmi mizerně - Giroud jednou ztěžka zakončoval hlavou mimo, podruhé se k Chamberlainově prudkému pasu na malé vápno ani nepropracoval.

Teprve v samotném závěru se o slovo přihlásili i Baggies. Rosenberg ale pálil přímo do Szczesného a Lukaku po standardce hlavičkoval vedle. Ve finále se tedy spíše mělo slavit na druhé straně, Podolski však po výzvě Wilsherea zpracovával mičudu tak dlouho, až ji prazvláštně, z dokonalé pozice poslal nad břevno.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Stoke City 0:0

08.12.2012 16:00

Góly: -

Kdo na základě vizitek střelců Aston Villy a Stoke City nakonec přeci jen očekával bezbrankovou remízu, dočkal se. Birminghamské nespasil ani Darren Bent, který byl za oboustranného "standing ovation" poslán na plac vůbec poprvé po šesti kolech odpočinku.

Pohled na trávník občas vyzýval k zimnímu spánku, doopravdy. Begović byl za celý zápas povolán do akce sotva dvakrát, zatímco jeho protějšek Brad Guzan mohl rovnou místo utkání vyrazit na vánoční nákupy. První poločas byl potom na šance kompletně skoupý.

Villans sice vykázali řádné množství energie, ovšem jakýkoliv průlom nepřipadal v úvahu; Potters se pak typicky pouze rvali na všech místech hrací plochy. Jediná významnější událost úvodní části jde tedy na vrub Bentekeho, který po 12 minutách a hlavičkované výzvě Agbonlahora z voleje napálil Shawcrosse. Navázat se posléze nepovedlo ani Bannanovi, a tak se šlo do kabin za očekávaného stavu 0:0.

Po změně stran se věci daly trochu do pohybu, alespoň na poměry tohoto utkání, jenže Agbonlahor se kýžené penalty nedočkal a Lowtonův střílený centr vystihl překvapivě nedřímající Begović. Jinak už druhá část zaujala hlavně vyloučením Shottona, které korunovalo obecně poměrně fyzické klání.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Reading FC 1:0

08.12.2012 16:00

Góly: 61. Jason Puncheon

Pro Saints je dnešní vítězství nesmírně důležité. V utkání o šest bodů si Southampton dokázal poradit s Readingem a udolal jej nejtěsnějším možným způsobem. Jediný gól zápasu vstřelil Puncheon, který se tak postaral o to, že nováček soutěže opustil sestupové příčky. Reading zůstává předposlední.

A domácí Southampton měl i první šanci zápasu, když Puncheon posunul v osmé minutě míč do strany na Clyna, ten jej vracel do vápna, odkud těsně vedle střílel Schneiderlin. Po půlhodině hry se do šance dostali i hosté, konkrétně Tabb, který sám rozjel rychlý brejk, proběhl se kolem řady protihráčů a zpoza vápna střílel - Davis ho ale pohotově vychytal.

Gól padl už v prvním poločase, Puncheon po rohu Fonteho skóroval hlavičkou, ale jeho branka nebyla uznána. V závěru poločasu měl na hlavě otevření skóre i readingský Robson-Kanu, nicméně hlavou zblízka orazítkoval jen tyč.

Ve druhé půli měli více ze hry také domácí Saints, sedm minut po přestávce ještě Puncheon Federiciho neprostřelil, ale po hodině hry už byl úspěšný. Dostal pěknou přihrávku od Clyna, s míčem si počínal ideálně, načež křížnou přízemní střelou trefil přesně nechytatelný prostor za tyčkou - 1:0.

Vyrovnání měl na noze Le Fondre, ale z velké blízkosti po přihrávce McAnuffa vůbec netrefil branku. Když se pak neujala ani střela střídajícího Gulyho, jehož skvěle vychytal Federici, skončilo utkání hubenou výhrou Southamptonu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 1:3

08.12.2012 16:00

Góly: 66. Adam Johnson - 11. Fernando Torres, 45+2. Fernando Torres (pen.), 49. Juan Mata

Tak že by se začalo v Chelsea blýskat na lepší časy? Po rozstřílení Nordsjaellandu si Blues díky skvělému prvnímu poločasu poradili i se Sunderlandem a zvítězili na Stadium of Lights 3:1. Největší zásluhu na tom má Fernando Torres, který opět vstřelil dva góly a u třetího asistoval. Po sedmi utkáních bez výhry tak třetí tým tabulky konečně zvítězil.

Chelsea vstoupila do utkání parádně, o což se postarala dvojice Mata, Hazard. Španěl si už ve druhé minutě všiml náběhu drobného křídelníka, geniálním pasem jej vyslal do nájezdu, ale Hazarda ve vápně fauloval Larsson. Levonohý rychlík však souboj ustál a již nedokázal ve znevýhodněné pozici překonat Mignoleta, který ho i s míčem "sebral" včasným výběhem.

O dvě minuty později naopak Hazard krásně našel Matu, jehož přihrávka naslepo do vápna však nenašla adresáta. A hned další dvě minuty nato Ivanović odcentroval do šestnáctky, po dvou odrazech se míč dostal k Torresovi, ale ani on přes hbitého Mignoleta míč nedostal. Až v jedenácté minutě se to Chelsea podařilo. Moses vyslal do brejku Hazarda, ten pravačkou poslal míč do vápna a Fernando Torres ze vzduchu podrážkou krásně otevřel skóre - 0:1.

Sunderland se v první půli nedostal téměř ke slovu, jediným zábleskem byla rána Sessegnona, které vystavil stopku dobrým zákrokem Čech. Klíčový okamžik duelu přišel v úplném závěru poločasu. Již v nastaveném čase Ramires pelášil pro míč do nejodlehlejšího rohu velkého vápna, kde jej zcela nesmyslně sestřelil zezadu Larsson a tentokrát už za jeho faul byla penalta udělena. Chopil se jí překvapivě Fernando Torres a bez potíží střelou k tyči zvýšil na 2:0 pro Chelsea.

Hned po návratu z kabin uštědřili svěřenci Rafaela Beníteze soupeři další klín do srdce. Mosesův centr nadělal obrovské problémy Bardsleymu, míč se od něj odrazil k Torresovi a ten z prvního doteku napálil břevno. Dorážky se ujal Juan Mata a bylo to 3:0. Ještě jasněji mohlo být za další tři minuty. Mata přihrál Mosesovi, jenž ranou z úhlu těsně minut Migloletovu branku.

Pak tradičně Chelsea trošku polevila a aktivita se začala přesouvat na kopačky Black Cats. Pasivita hostů se nevyplatila v šestašedesáté minutě, když Luiž nedokázal odhlavičkovat míč z nebezpečného prostoru, McClean přiťukl balon Johnsonovi a ten krásnou křížnou ranou překvapil Čecha - 1:3. Za deset minut mohl bývalý hráč Manchesteru City přidat druhou trefu, ale jeho přímý kop tentokrát český gólman skvěle lapil.

Do hry se po měsíci a půl dostal i Frank Lampard a za čtvrt hodiny i s nastavením si stihl připsat jednu pěknou střelu, jíž zkrotil Mignolet. Mackems sahali po snížení ještě po skončení základní hrací doby, Wickhamova střela však mířila i s pomocí Čecha těsně vedle. Neuspěl ani Garnder, ač měl k brance blízko - z přímého kopu však orazítkoval jen břevno.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Queens Park Rangers 2:2

08.12.2012 16:00

Góly: 19. James McCarthy, 74. Jean Beausejour - 26. Ryan Nelsen, 71. Djibril Cissé

Do třetice s bodem. Queen’s Park Rangers ani potřetí pod Redknappem nevyhráli a natáhli šňůru bez vítězství už na šestnáct zápasů, čímž překonal rekord v čekání na výhru. Dosavadní maximum Premier League držel Swindon, který v sezoně 1993/94 čekal na výhru 15 duelů.

Vyrovnané utkání skončilo zaslouženou remízou, v úvodu se také šance dělily takřka rovným dílem. Než začaly padat branky, snažil se o střelu Taarabt a z přímého kopu Jones, jenže ani jeden proti brankáři soupeře neuspěl. Green a Al Habsi byli překonáni až zhruba v polovině úvodního dějství.

V devatenácté minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal James McCarthy a propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně tečujícího Mackieho - 1:0. Vedení však Wiganu nevydrželo dlouho, už za sedm minut se kopal roh na druhé straně, od praporku kopal Taarabt, fantastický náběh Ryana Nelsena nikdo nezachytil a po nekompromisní hlavičce bylo vyrovnáno - 1:1.

Do přestávky se urodilo ještě po jedné šanci na obou stranách, jenže Di Santa vychytal Green a těsně před hvizdem ještě po chybě Wiganu v rozehrávce střílel Wright-Phillips, přestože měl k dispozici o mnoho lépe postavené spoluhráče.

Vstup do druhé půle vyšel o mnoho lépe domácím, už po pěti minutách měl obrovskou gólovku McCarthy, ale byl již příliš blízko Greena, který jeho pokus vyrazil. Brankář QPR si poradil i s Gomezovou střelou, která přišla o dalších pět minut později. Stejný hráč pak vzápětí trefil břevno.

Do vedení šli přesto hráči Rangers. Chvíli před gólem měl stoprocentní šanci M’Bia, jehož dělovku ještě Al Habsi zneškodnil, ale na pokus Cissého už nedosáhl. Po velké chybě v rozehrávce domácích oslovil M’Bia Wrighta-Phillipse, ten předal neobsazenému Francouzi do vápna a Cissé mířil dokonale na zadní tyč - 1:2.

Jenže tento stav vydržel jen tři minuty, než druhým gólem v utkání uzavřel na konečných 2:2 vyrovnal druhým gólem v zápase McCarthy. Nejprve přihrál do strany Beausejourovi, ten mu následně do šestnáctky vrátil a následná střela našla cíl. Wigan mohl stav ještě otočit, avšak Maloneyho vychytal dnes výborný Green.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United16130340:2339
2.Manchester City1696130:1433
3.Chelsea FC1685328:1729
4.Everton FC1668227:2026
5.Tottenham Hotspur1682629:2526
6.West Bromwich Albion1682624:2126
7.Arsenal FC1666426:1624
8.Swansea City1665526:2123
9.Stoke City1658314:1223
10.Liverpool FC1657422:2022
11.West Ham United1664621:2022
12.Norwich City1657417:2422
13.Fulham FC1655627:2720
14.Newcastle United1645718:2317
15.Southampton FC1643922:3215
16.Aston Villa1636712:2315
17.Wigan Athletic1643917:3015
18.Sunderland AFC1527614:2113
19.Reading FC1516819:289
20.Queen's Park Rangers1607913:297

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1373)

Přidat komentář
Rssa

Wilshere

Jasný MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

tak rozhodčí arsenalu pomohl,ale to nic nemění na tom že WBA bylo tragické.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you gunners! Záloha dnes pracovala parádne, WBA síce boli jaloví, ale aj tak, od tohto výkonu sa môžme odraziť.

Reagovat
Miguel19

OT:

Už jste byl někdo v tom Sportdirectu v Praze? Dneska jsem tam byl, tak se chci zeptat, jestli to fakt takhle vypadá ten slavný Sport nebo to ještě není komplet hotový

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl, ale chystám se ... jak to tam bylo cenově?

Reagovat
Miguel19

Tak já na ceny moc nekoukal, protože to stojí za lejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
Miguel19

Nevim, prostě mi to přijde jako normální sport doplněný o věci Lonsdale a jeden regálek s dresy pár klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tam v pátek, neni to tak špatný, ale čekal jsem víc no..jinak nic hnusnějšího než ten dres Liverpoolu, s tou fialovou jen tak k vidění neni a ty šály co tam prodávají jsou jak z tržnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam toho 3 pr*ele, hlavně hadrů a vzhledem k tomu, že to je nově otevřený, tak slevy běžně 30, 40%

Reagovat
herbage

Zpátky před Stoku, jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Je potreba si davat realny cile

Reagovat
Fairplay

Na úvodní fotku dneska Torrese

Reagovat
miky10

Reagovat
Fairplay

děkuju

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky Michu no..videl som druhy polcas a len sa tam tak motal, v kombinacii zapojeny prilis nebol..ale dva goly dal no

Reagovat
smazaný uživatel

what a player.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak ho obdivujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

On ani do toho jejich systému moc nepasuje. Ani mě se tam moc nelíbí, moc si nenabíhá za obranu, spíše se stáhne do středu a pošle míč o pár metrů dál, toť asi vše... Ale dává góly no, to je hlavní!

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nakonec trošku se štěstím, asi by tomu zápasu nejvíc slušela remíza, ale dneska jsem si vybral pěknej zápas.

Ještě, že Wigan neprohrál s těma srágorama.

Ale nejvíc mě zajímá, jak dlouho ještě vydrží MoN na lávce mackems. Řekl bych, že moc dlouho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a hrubě se mi nelíbil Webb. Pískal divně.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně výkon na kterej se dalo aspoň trocha koukat rozhodčí nás k té výhře sice dost dotlačil, ale hlavní sou 3 body doma...Jack výbornej

btw. co nedal Podolski na koncu..nad tím zůstává rozum stát tohle kdybych chtěl Koscielny ve vlastním vápně uklidit do bezpečí, tak by s přehledem vymetl pavučiny a Wojtu by jeblo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gervinho je pro mě nepochopitelný případ. Většinou velice aktivní, ale 75% situací naprosto dosere.. Určitě máme platnější hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD@ 22.30. Match Order is: 1) Swan v Nor 2) Sund v Che 3) Ars v WBA 4) Wig v QPR 5) Saints v Read 6) Villa v Stoke. Lots to talk about!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně dali nejnudnější zápas na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Michu hral AM alebo druhého útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas rozhodne AM

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked tazko bolo najst prveho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

a michu je panko, este skonci ako najlepsi strelec fakt

Reagovat
risk je zisk

Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Teda co se to s Fernandou děje?Že bych ho Abramovič dostatečně zjebal a najednou to jde:)

Reagovat
kvasha16

nie, uz to nie je "hra na Drogbu" ale na Torresa, viac kolmic zao branu ide, on viac striela... proste len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

"almost the hammer by podolski"

Reagovat
smazaný uživatel

Torres is back!

Reagovat
minoLFC

torres este pojde na zlatu kopacku

Reagovat
smazaný uživatel

666 bodů ve fantě. Když už je to bída, tak alespoň stylová.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Proč tam radši není Snodgrass na fotce?

Reagovat
miky10

Protože od Snodgrasse se to čekalo spíš než od Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo tato sa tam nemusi zase objavit dost dlho

Reagovat
smazaný uživatel

to*res

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 hráčov 26 bodov vo fante. Ok. zvlášť, keď jeden bol Morrison.

Reagovat
vodka

já 40 za 5, ale Crouch jenom bod, neměl vůbec nastupovat, takto može zostat Fellaini na lávce

Reagovat
tomasinho

A já mám za Rangela -1

Reagovat
kvasha16

ja 66 za 6 Michu kapitan.. a to som po prvom polcase nadaval ze zas som blbo vybral

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas, vybojuj na obrázok Artetu!

Reagovat
herbage

zkazil mu fantu, to nečekej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tééda když Torrés hrál tragicky rok nebo jak dlouho tak už se ty jeho (ne)výkony ani nehodnotilly teď dá 2 góly a je každýmu k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted přijde na to jak tu nedávno někdo říkal, že Benitéz se bude v médiich divit proč Torres není nominovanej na zlatej míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool chce Samarasa v januari za 5 melkov ti sa fakt nepoucia

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

Sun, to mluvi za vše

Reagovat
smazaný uživatel

videl som to na Sky Sports, Rodgers to zvazuje sam to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

sources at the club revealed to ESPN that Samaras does not fit the criteria that Brendan Rodgers is after and if they had wanted a player of his type then they would not have let Andy Carroll leave for West Ham on loan.

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni vobec nie su stejni. Samaras nepije a nechodi za stetkami.

Reagovat
tomasinho

Ježiši, to je tak vtipné? Narozdíl od Carrolla si ale neumí učesat vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

a ani oholit sa nevie, ale na co aj, na tu ligu sa aj tak pozera len ally

Reagovat
tomasinho

Om se na ni nepozerá. On se pozerá na skotskou pralesní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ukaž mě teda článek

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to na Sky Sports News v telke

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jednou na Sky Sports videl tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=BIeP7H4XaSY

Reagovat
Chazy

Zloději

Reagovat
Counter

Jsem to ani nemusel otvírat

Reagovat
Kowe

článek na dailyfailu kterej se odkazuje na the Sun, něco jinýho nemáš?

Reagovat
tomasinho

caughtoffside?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmis verit kazde pic*vine, co si nekde prectes.

Reagovat
stiflerovamama

Tak ja by som nebol proti .

Reagovat
smazaný uživatel

ved je to priemerny hrac...takych je v PL mnozstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to vypada, ze prumerni hraci jsou od ery Hodgsona prioritou LFC.

Reagovat
tomasinho

Beniteze*

Reagovat
smazaný uživatel

*Houlliera

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale mas pravdu, to by bola ceresnicka pre Liverpool

Reagovat
Chazy

Nojo, Pearcův gigatalent, kterej sám vyhrál zápas dvěma gólama

Reagovat
fenixLFC

z nejakej podradnej skotskej ligy

Reagovat
Chazy

Ale tak PL už hrál a jak řek Stuart, byl to tehdy světovej talent.

Reagovat
smazaný uživatel

svetovy trener si vybera len svetovych hracov

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spartaku v prvním zápase venku dal vítězný gól v 90. minutě(2:3), doma nahrál na gól a vybojoval penaltu(2:1). Takže jim dost pomohl v postupu ze skupiny LM.

Reagovat
smazaný uživatel

do Liverpoolu s nim

Reagovat
kiwwi

ako by povedali "odbornici na PL", Michu je len prehypovany

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti za to Kopy slibil?

Reagovat
tomasinho

Že si ho přidá na facebooku.

Reagovat
madridcan

prida si ho do priatelov

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Michu je uzasny, nikto mi nemusi nic slubovat, aby som to o nom povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasny je v zakonceni, jinak bych superlativy zatim setril. Pokud si ale udrzi podobnou vykonnost a hlavne produktivitu celou sezonu, tak to o nem klidne reknu taky, protoze by to byla snova prvni sezona. Unahleny zavery delat na zaklade predchozich zkusenosti nehodlam, ale nakroceno ma zatim dobre.

Btw., mas ve fantasy silnejsi lavicku nez Mancini

Reagovat
kiwwi

vsak to kurva, nestihol som uzavierku

a co sa tyka Michua, to nehovorim len kvoli golom, on sa proste do tych sanci dostava a na ihrisku drie + ma vybornu techniku a myslenie - ten hrac by bol platny kdekolvek v ktorom kolvek time

Reagovat
smazaný uživatel

V TV rikali, ze ma padat snih, prehanky nikdo nehlasil

Reagovat
kiwwi

tak si ho niekedy pozri no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ho pozeram dost casto, jen bys mohl zapojit oci a mozek a pochopit, ze ho nehodlam predcasne vynaset do nebes

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ty vole 25 bodov na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

...bez bonusu

Reagovat
smazaný uživatel

goly dava, ma fazonu..ale vykony nie su zase nejake genialne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Rssa

Ti vůbec nevědí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Swansea ve druhé půle, ostatně i v první slušný výkon. Balon soupeři moc nepůjčovala a dala tři góly, což by v ostatních 80% zápasech znamenalo výhru, ale tady ne. Norwich, konkrétně Snodgrass, opravdu kope skvělé standartky, které jsou kolikrát těžko ubránitelné no... Pak to slušne zabetonovali a jenom čekali...

Nevadí Swans, v úterý snad napravíte výhrou nad M'broughem a budete slavit postup do semifinále!

Reagovat
smazaný uživatel

Nenájde sa gif tej prenádhernej akcie Arsenalu zo 70. minúty?

Reagovat
Counter

Bude podle všeho v MOTD, z toho pak snad někdo udělá gif

Reagovat
FC Porto FC

Torres, faktor Benítez se projevuje věřím že ted už bude v naprostý pohodě.

Reagovat
tomasinho

V té není od léta 2010 a nikdy už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník promluvil.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Benítez, no.

Reagovat
Chazy

Mně právě přijde, že on je naprosto v pohodě... má LM, má prachy, je mu to jedno, moc se nenadře, nabíhat si nemusí, přinejhorším si posedí, who cares, stejně je mu CFC ukradená a motivaci nemá žádnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to spíš faktor Nordjseland a Sunderland?

Reagovat
kvasha16

uvidime v dalsich zapasoch, ale snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

fucktor?

Reagovat
niflheim

Brady gól za Hull

Reagovat
Chazy

Koukals, co bude jako MNF? Tentokrát rozhodně nejdeš spát.

Reagovat
Chazy

Hmm, to by byl Hester v prdeli... Jako já to chápu, loni ty pravidla byly upravený, aby se stávalo míň zranění a stejně to skončilo zlomením páteře jednoho hráče.

Ale je to prostě krásná a důležitá součást hry

Reagovat
niflheim

Hlavně úvodní výkop je u každého zápasu nádherná věc...vesměs to dav kompletně rozpumpuje. A o úžasnosti TD returnu ani nemluvím

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
niflheim

Vím a moc dobře ... uvidím podle toho, v kolik přijdu z hospody, ale taky mám v úterý ráno test

Reagovat
Chazy

Když on to bude fakt parádní zápas, podle mě vyhrajeme klidně 45-21

Reagovat
niflheim

Schaub si moc netroufne, největší problém bude dělat ten rush od Fostera. To si pamatuju, že třeba proti Bills to hodně hořelo.

Reagovat
Chazy

Jj, ale obrana se zlepšuje komplexně, i proti rushování. A Texans na to tolik nehrajou, museli by se hodně dobře připravit na ten zápas, aby mohli vyhrát rushem. Já se fakt nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vcera dal aj King za B'burn

Reagovat
niflheim

To jsem ani nezachytil, že šel na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

se stočil no

Reagovat
smazaný uživatel

tam asi nebude s

Reagovat
kvasha16

troska skrat, ale dobre to zatocil Adam ... inak dnes Cech dost podrzal

Reagovat
osobnostx

Že se ten Cazorla nestydí....a ještě se tam válí jak kdyby mu nohu ujel vlak....dal bych mu stop na tři zápasy.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

co je zac ten Marcel?

Reagovat
niflheim

1,95, blonďák. Včera jsem s ním snídal.

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, co tam pise, tak nechcem ani vediet, co ste snidali

Reagovat
madridcan

Muskatove orechy

Reagovat
smazaný uživatel

cau Marcel

Reagovat
niflheim

Moc dlouhé, to číst nebudu

Reagovat
fantomas

Mi a Ma.

Reagovat
tomasinho

Tak vždycky nechávám jenom úvodní písmena no. Mám to opravit na celé jména?

Reagovat
fantomas

Já myslim, že to ctrl+c a ctrl+v nikdy nikomu nic neudělalo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Tak hotovo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Fakt to vypadá lépe no.

Reagovat
Bayern +

Torres. Este 12 kuskov a mozes aj skoncit karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nando se dostává do formy ♥ ♥ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

QPR sice prekonal rekord a i tak sa nakoniec zachrani

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo už jenom pro ten zdejší stupidní hate

Reagovat
Miguel19

To tu čtu po každém kole a je to furt stejný, ne-li horší

Reagovat
smazaný uživatel

maju dlhsiu seriu bez prehry ako vy

Reagovat
Azza

74' Gól na 2 - 2 vstřelil James McCarthy. Je vyrovnáno!

U gólu asistoval přihrávkou James McCarthy.

To si asi přihrál jak Bergkamp proti Newcastlu ne.

Reagovat
tomasinho

Zítra ideálně výhra LFC a remíza EFC se Spurs. A výhra City.

Reagovat
miky10

EFC výhra!

Reagovat
tomasinho

Vůbec, to je nejhorší možný scénář. Nesmí nám utéct, u LFC tak nějak počítám s remízou, takže EFC nesmí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Michu si to fakt dává

Reagovat
Chazy

SAMMON!!!!

Reagovat
Godwinson

Hrál výborně

Reagovat
Chazy

Brzo ho koupí MON za 12 mega

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem ti Michu za ďalšie body do Fanty

Reagovat
kvasha16

ja som si ho dal ako kapitana

Reagovat
Godwinson

On Bénitez nakonec svůj účel ještě splní :)

Reagovat
kvasha16

aby este neostal aj na dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

tolik simulovani v anglicke lize to je sila Ja jeste pamatuji stary dobry anglicky fotbal z dob Nottinghamu forest ,Liverpoolu atd .Simulovani tam nikdy nebylo ,ale co zacali chodit do anglie spanelaci a italove tak to zacalo Hnus Tihle jizani anglicky fotbal dokurv.. nic vic

Reagovat
kvasha16

tak tak, najma ten Bale a Young .. ale teraz vazne, nemyslim ze je to len prichodom juzanov... kazdopadne, to jednoducho treba trestat a hracom snad dopne ze nikoho nebavi pozerat ako sa hraju na baletky

Reagovat
Dr. Admess

Tak teoreticky jsem uvažoval, že kdyby Michu dokázal nastřílet do konce sezony fakt aspoň 20 gólů a Swansea ho chtěl v létě výhodně prodat, kdo by byl ochoten to zaplatit? Napadli mě týmy jako Everton, Totte, Atlétiko Madrid...

Reagovat
tomasinho

Jojo, zrovna Everton ti vysází za Michua třeba 20 hadrů

Reagovat
Dr. Admess

Když prodají Fellainiho za 25..

Reagovat
smazaný uživatel

...tak stejne nevyhodi z okna 20 za nejakyho Michu

Reagovat
Dr. Admess

Nikdy nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes by snad ani nenapdlo, ze nahrada za Fellainiho bude Michu

Reagovat
smazaný uživatel

*Moyesa

Reagovat
Dr. Admess

Tak je jasné, že zrovna Michu by nenahradil Fellainiho... Jsou to vcelku odlišné typy, spíš v tom, že Michu by dával více gólů no..

Reagovat
smazaný uživatel

ak by nahodou Michu prestal davat goly, tak jeho prinos pre muzstvo nie je ziadny no

Reagovat
Dr. Admess

To nepopírám, ale on ty góly dával, dává a dávat bude!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem si přečetl Rafu jak se holedbá nad výkonem Torrese a chce se mi zvracet ! To sem přesně čekal

Reagovat
Godwinson

Dal dva góly. Ještě, aby se neholedbal. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako jasně no. Ale myslím to,že jako jeho "dítě" raz za X zápasů dá gól a naráz takové ódy. Fujtajbl. Měl mluvit těch 7 zápasů předtím,když hrál HOVNO ! A hovno hrát zase bude . To se spolehni !!!! Jako bohužel,že?

Reagovat
Godwinson

Třeba nebude. On ho přeci musí vychvalovat, on je tím důvodem, proč je v Chelsea. Dal dva góly, takže ho povzbudí a bude doufat, že mu to vydrží nebo se v létě popakují oba.

Reagovat
kvasha16

hovno hral cely tim od zapasov s MU, tak nehovor ako keby Torres brzdil celu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku je on a je Stud je lepší i Luka ( kdyby ho stáhli) A nebo se musí koupit Falco.

Reagovat
kvasha16

myslis ten Falcao ktorych dal 11 golov tak ako Torres? (z toho este 5 penalt) Lukaku ktory sa ukazuje celkom dobre, ale dokazal toho aj dost spalit? Studge ktory cely cas marodi a ani nevieme co od neho na hrote cakat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to nemá cenu.

Reagovat
kvasha16

ma cenu verit Falcaovi (ako nizsie pises) ked ma rovnaky pocet golov ako Torres? sice toho (predpokladam) odohral trochu menej, ale z tych 11 kusov dal 5 z penalty, Torres len 1 ale je to asi jedno, kazdy ma svoj nazor a tie debaty o Torresovi su zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

.... za poslední větu Pro mě je a bude FT co se týče CFC

Reagovat
kvasha16

aby si este nezmenil nazor (sry, musel som : )

Reagovat
Tomekcz

chudak fernando, muze dat klidne 4 goly v zapase, ale blijete na nej porad

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Spočítej jak dlouho je u nás,kolik odehrál a jakou má produktivitu ! Rozhodně nejhorší útočník za X let !!!! Sekunduje mu snad Ševa.

Reagovat
protiproudu

Tak to ani omylem. Těch asistencí má možná nejvíc z všech. To že mu idioti v záloze celý minulý a a nakonec i tenhle rok nedokáží dát pořádný pas ulicí, není jeho chyba. To se to pak blbě davá, když chybí teamu myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Zabil

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to su pravi fanusikovia , nikdy sa im nezavdacis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked hraje na howno, to je zle, ked konecne hraje dobre a znova svita nadej, tak ho zotriete ako prasivu svinu, do toho vasa alergia na Rafu, ktory ako sa zda, moze ho skutocne prebudit. Ze stal majlant a nejde mu to zdaleka podla predstav a podla tej sumy, dakujte vasmu sportovemu Bundymu, co vas vedie ku spase, bez ktoreho by tomu klubu fandilo na EF mozno dokopy 6-7 ludi. Fakt si serinkate do ust, nic v zlom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor !!!! Nemluv za všechny ! Já ho neměl nikdy rád. Pro mně nebyl nikdy Top a nikdy nehrál dobře ! Útočník je od toho (a on za ty prachy zvlášť) aby dával gole jakýmkoliv způsobem. A on je za celou dobu v CFC prostě nedával. A spíš naopak. On dal občas gól a tady z něj dělali boha. Ale to už nebudu tady furt řešit dokola. V PL je spousta lepších útočníků. On má jen jméno. Nic víc. Prostě průser Romana ( asi jako s Ševou).

Reagovat
smazaný uživatel

Takych prevarov bolo a aj bude hodne. V LFC bol excelentny, vedel davat goly zo vsetkych pozicii, v CFC sa netrafil mnohokrat ani do prazdnej brany. Skor je to v psychike. Spomenme len tvojho menovaneho Sevcenka, ci v Reale Kaka, v LFC Carrolla, alebo i v minulosti Verona, vsetko mega drahe prestupy a skutek utek, a pritom nejde o (ne)kvalitu hracov, ale asi predsa len ten tlak. Rafa je tam vylozene preto, aby usposobil hru Chelsea prave na neho, ci sa vam to paci alebo nie, mozno pride dosledok, ze Torres sa preberie , naopak hra muzstva nebude ako bola predtym. Torres nie je Drogba, Mata ani Hazard nie su vozici ci nosici vody ako Gerrard, Kuyt, Xabi, ale hracickovia, pochybujem , ze budu hrat na neho, ale kritizovat je to trochu uz teraz alibisticke.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho začal kritizovat až po půl roce. Jasně třeba se aklimatizovat,sehrát a pod. Ale on byl koupený za těžké prachy na to aby dával góly !!! Prostě jako "zabiják". Něco jako třeba RvN. A vůbec,ale vůbec nenaplnil to co se po něm chtělo ! A teď už je vyčpělý a už dobrý nebude. To si myslím !

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ( naivně) si přál RvP,ale věděl sem na 100% ,že když odejde a zůstane v Anglii tak jediný klub bude MU. Měl sem strach aby Roman nekoupil Hulka ( ) a nechcu ani Llorenteho. Věřím Falcaovi.

Reagovat
Miguel19

200. pro CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

obě dvě dvoustovky jsou na zeblití

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

200. preto aby som o 24 hodin tak cas zapijal zajtrajsie vitazstvo United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A jelikož si se netrefil, tak se to nesplní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

V pondelok stretavka pred TUKE poobede a sa ozereme

Reagovat
smazaný uživatel

ožran

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

kde ides pozerat? Do mesta?

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram doma a vecer idem pit na trhy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Pri prehre to lepsie chutna

Reagovat
madridcan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Australska fanta zrejme taky nepobrala, ze dal Torres 2 goly, a radsi dnes nechala vsem hracum 0 bodu

Reagovat
nani92

remíza by bola v tomto kole fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dlouha vesnice je tvoje?

Reagovat
nani92

nie nie, Dream Team

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fantomase poradne prozen v boji o 10. misto

Reagovat
nani92

ja to vytiahnem ešte na poháre

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem proti sobě v obou fantách.

Reagovat
miky10

Začínam válcovat pl.com

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrals nedavno wildcard?

Reagovat
miky10

Ne, už asi po třetim kole, teď už si akorát každý kolo odečítam za přestupy, který nikdy nevyjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas luxusni tym

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Jinak dnes jsem koukal na Derby a Hughes mě nadchl, v 17 letech taková dominance ve středu pole, páni. Hodně slibnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je tak dobrej? Clough rikal, ze o nej bude velkej zajem z PL, ale ja jeho vyjadreni radsi beru s rezervou A jak hral Theo?

Reagovat
Godwinson

Dnes naprostá paráda. Já viděl pořádně en první půli, druhou už jsem v podstatě prospal, ale dělal hru dopředu, kdy zařídil gól a zároveň neskutečně kvalitně bránil. Byl jsem v šoku, když jsem si pak našel večer jeho věk. Jinak ty hráče bohužel neznám, ale byla to docela bramboračka, vyčníval pak už jen Sammon, který hrál taky hodně dobře, ostatní nevýrazní. Mimochodem Kenny šel hodně dolů?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://darts180.yolasite.com/

Má někdo lepší?

Reagovat
Deywid
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Whittaker

Reagovat
miky10

Příšernej gól, Tremmel

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
miky10

Miluju tu hudbu po gólech.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ji uslysis jeste dvakrat

Reagovat
miky10

Stejně nejlepší goal song je tohle.

http://www.youtube.com/watch?v=sEXHeTcxQy4

Reagovat
Miguel19

To mohlo být tak 5:8

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to je ten autobus Norwiche

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, MOTD.

Díky, že jste mi to připomněli. Takhle zase budu v pondělí hledat nějakej torrent v HD.

Reagovat
miky10

Prosimtě, na to do tý doby asi tak osumkrát zapomeneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

hm, ten gol labutí mohl být klidně uznán,spravedlivější by byla remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten loket Michua bych teda urcite nepoustel

Reagovat
cristiano.K.

asi jo

Reagovat
cristiano.K.

i když pravej loket tam ted byl trošku vidět....

Reagovat
Dr. Admess

Trošku tam loket byl, ale myslím si, že kdyby to pustil, tak by si to Webb v pohodě pak obhájil... Ale ten zápas si prohráli Swans v první půli

Reagovat
smazaný uživatel

no, Michu je tam proste na goly, dalsie jeho vyrazne prednosti vazne nevidim

Reagovat
miky10

Mataaaa!

Reagovat
miky10

Hmm, hezkej gól.

Reagovat
miky10

Ty vole, to není Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez ho holt umi vyuzivat.

Reagovat
miky10

Ale tak využívat, jak dal to břevno, tak to by si za normálních okolností kopnul do druhý nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s nim proste umi pracovat, tohle vsechno neni o schopnostech a dovednostech, to je o psychice. Torres mohl ztratit na vybusnosti a rychlosti, ale goly se daji davat i bez toho

Reagovat
miky10

No já vím, jen je šokující to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to moc nesokuje, spis to byla jen otazka casu.

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

mě to taky nešokuje,faktor Rafa, ale příští zápas je schopen být zas nejhorší na place

Reagovat
kvasha16

no pod Rafom neodohral zatial vylozene zly zapas... ale uvidime dalej, nechcem si robit velke ocakavania, staci ked bude davat aj po jednom gole .. aj ked je pravda, ze zatial asi neboli 2 zapasy za sebou v ktorych dal 4 goly

Reagovat
Miguel19

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Cech to hezky kontroloval

Reagovat
cristiano.K.

Nando a Johnson úžasní

Reagovat
I am Mancunian

MON

Reagovat
cristiano.K.

to byl taky Larson, co fauloval Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
cristiano.K.

mu přeskakuje poslední dobou, mohl být podepsán pod oběma

Reagovat
miky10

Santi, come on!

Reagovat
kvasha16

Cazorla

Reagovat
Miguel19

Tak to je na slušnou pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla, dalsia baletka

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Alkohol

Reagovat
miky10

Jones se asi taky napil.

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

giroud zmrdecek

Reagovat
miky10

Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey style

Reagovat
miky10

Chudáci Baggies, tohle rozhodčí fakt nezvlád.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej si na neuznanej gol Sotonu

Reagovat
miky10

Ten aspoň vyhrál, tady to je hrubě ovlivněnej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten rozhodci udelal vlastne jen jednu chybu - neodpiskal faul Chamberlaina.

Reagovat
miky10

A ta první penalta? Ruka Mertesackera?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemel sanci videt.

Reagovat
miky10

Ruku viděl, akorát jí odpískal na druhou stranu. A Cazorlův pád byl směšnej, to je prostě chyba, ať už to měl jakkoliv těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorluv pad ani nahodou neni chyba rozhodciho!

Reagovat
miky10

Ale odpískání penalty po Cazorlově pádu už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou ty vole, jak to mel asi poznat?

Reagovat
miky10

Já nevim, ten pád mi přišel dost nepřirozenej, já si myslel hned, že to faul nebyl. To je jedno, prostě je to vůči WBA hrozně nefér no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefer to je, ale za tu prvni penaltu muzes obvinovat maximalne Cazorlu. Tu ruku jsem si ani nevsiml, ze posoudil opacne, v tom pripade to je taky chyba, kdyby si ji nevsiml vubec, dalo by se to pochopit.

Reagovat
miky10

No a to už máš dvě dost významný chyby, i kdyby si tu první pecku obhájil...

Reagovat
herbage

u tý ruky Mertesackera pískal útočný faul, tak je to irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tim padem to taky neni chyba rozhodciho. Takze jen ten faul Oxe, ktery se dal s privrenim vsech oci na stadionu taky pustit, to neni zas tak strasna vizitka sudiho

Reagovat
herbage

on pískal blbě na obě strany. Mertesacker se tam vztekal jak mu pískal při tom čistým skluzu faul, přitom je to jinak děsný flegmouš. Nebudu popírat, že nám v klíčových okamžicích pomohl, dokonce jsem to pod preview několikrát napsal, ale zase bych z toho nedělal takový haló. Víc mě mrzí Santiho simulace, protože zatím prakticky nepadal. Třeba proti Tottenhamu krásně ustál faul, pokračovla ve hře a byl z toho náš třetí gól

Reagovat
miky10

Výsledek 2:0 po dvou penaltách, z nichž ani jedna neměla bejt, zarámovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku.

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

obdivujem tvoju trpezlivost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Pokud jo, tak ok, ale mně se teda zdálo, že ukazoval ruku.

Reagovat
herbage

to ukazovali hráči WBA

Reagovat
miky10

No, rád bych to viděl eště jednou.

Reagovat
herbage

je možný, že pískal ruku Olssona, ale já myslel že píská faul, protože Mertesacker tam byl právě Olssonem přistrčenej

Reagovat
miky10

Aha. Pak to snad někde najdu, fakt to chci ještě vidět.

Reagovat
j_mrazik

Útočnej faul, není co řešit.

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Ale vážně, Olsson Merteho jednoznačně fauloval, a to taky rozhodčí odpískal.

Reagovat
kvasha16

a ze odpiskal prvu penaltu nebola chyba? sak tam spadol Santi jak keby bol na lade

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a vsichni jsme to hned videli, jen rozhodci je slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Podelal akorat tu prvni penaltu. Druha penalta jasna.. Kazdy poukaze na faul od Oxe, ale Popov spadl hodne, ale hodne ochotne. Dostal se pod tlak protihrace, tak radsi spadne a spoliha na rozhodciho... Co se tyce te ruky Mertesacker, tak se mel na neho piskat utocny faul, jelikoz si ho Olsson zezadu pri vyskoku pridrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekul ociska a podivej se na to jeste raz :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni penaltu proste rozhodci nemel sanci podelat. A Oxuv faul se pustit dal, ale docela vyrazny postrceni tam bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Santiho pad byl sice na posouzeni hodne tezky, ale na to nikdo ohledy brat nebude. Proste piskl, ikdyz nemel, smitec

Reagovat
smazaný uživatel

Piskl bys to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nedostal se pod žádnej tlak, prostě předskočil Oxe, kryl si před ním míč a byl dost evidentně postrčenej... A je celkem fuk, co se mělo nebo nemělo pískat, když fouknul ruku někoho z WBA a on to byl Mertesacker.

Reagovat
herbage

on nefouknul ruku hráče WBA, nevím, co si vymýšlíš

Reagovat
miky10

To, co sem viděl.

Reagovat
SunFells

Jsi viděl blbě, pískl faul na Mertesackera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox ho napadal, takze se pod tlak dostal. Je jeho chyba, ze sebou radsi hodi o zem, jako nejaka slecinka. Kdyz piskl ruku Olssonovi, tak je slepy no, ale to nic nemeni na tom, ze to byt penalta nemela

Reagovat
Minister

škoda, že neukázali tu šancu Podolského

Reagovat
Miguel19

Neměla být ani jedna ne?

Reagovat
Dr. Admess

Tak Laudrup řekl přesně to, co bych řekl já (ne doslova): První půle prospalá, druhá půle skvělá. Ve středu snad dají kluci na Norwich zapomenout!

Reagovat
Tomekcz

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
miky10

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Beausajeur a jeho uniky a centre na lavej strane, hodne sa zlepsil.

Reagovat
vodka

ale hovno, hraje je porad stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chces naoisat, ze hraje howno, alebo ze hraje rovnako? Nepovedal by som, v Birminghame zacal byt prospesny az neskor, takto chutne centre a nabehy nemaval urcite pred 2 rokmi

Reagovat
vodka

centry měl dobré vždy

Reagovat
miky10

Green

Reagovat
cristiano.K.

minule jsem psal,že obrana Wiganu je schopná se vykombinovat do golu a dneska se tak stalo jinak Wigan měl vyhrát,měl dost smůlu

Reagovat
miky10

Reagovat
Tomekcz

konecne poradnej zapas na Ville, jatka

Reagovat
cristiano.K.

"jasná žlutá"

Reagovat
smazaný uživatel

To je picus ten Delph

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

A Lichaj taky.

Reagovat
Tomekcz

jak mohl dostat dve zluty za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jednu z nich spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bere Nani v MU?

Reagovat
goodbay

OT: Poradil by mi někdo nějaký kvalitní fanshop elitních zahraničních klubů?

Reagovat
fantomas

Kurva NORWIIIICH!!

Reagovat
I am Mancunian

dame FB priatelstvo a zakopeme vojnovu sekeru ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to fakt trapný.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

SPOIL Misfits

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jasně, všechny normální charaktery ať v Misfits umřou, dyť jo.

Curtis

PS: takhle se má označovat spoilování, dickheads!

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, já jedu diskuze odzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

MICHUUUUUUUUU

Reagovat
kvasha16

pre jeho dalsi pravidelny zber bodov do fanty

Reagovat
Dr. Admess

Report: Liverpool eye Michu as Daniel Sturridge backup.

Do Liverpoolu by mi s jeho góly i celkem pasoval, ale víme jak tam dopadl Carroll...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dr. Admess

Prý Liverpool nabídne v lednu Swansea za Michua (jen) 10 mil. liber, takže můžeš být v klidu

Reagovat
tomasinho

Ani za 10 bych ho nechtěl.

Reagovat
Dr. Admess

Hmm... Já si ho umím u vás představit na hrotovi a Suárez by měl na podhrotovi daleko větší prostor a góly by neležely jen na něm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To by tak ale asi BR nepostavil. Suarez hrál na hrotu, i když byl v týmu Borini. A na AM máme lepší varianty než Michu, teda zabíral by místo talentovaným mladíkům, takže ne. Jo, kdyby přišel za 10 na ten hrot a hrál trochu z druhé vlny, ono proč ne. Ale jinak ne.

Reagovat
Dr. Admess

To je pak věc druhá no. Já bych si Suáreze dokázal na AM představit. Ale v lednu stejně určitě nikam nepůjde, takže to není třeba řešit.

Reagovat
tomasinho

Tak to já teda ne, v tomhle systému je nejvhodnější pro něj falešné křídlo, takež by bylo fajn, kdyby přišel opravdový hrot. Obávám se ale, aby tam Luise nechtěl BR stavět furt a nekoupil raději gólové křídlo.

Reagovat
tomasinho

400. pro záchranu Readingu i Southamptonu.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
cristiano.K.

Sotonu

Reagovat
cristiano.K.

*jenom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani neni realny

Reagovat
tomasinho

QPR, Sunderland, Villa třeba, nebo Wigan. Ale reálné to moc není. Spíše se obávám, že spadnou oba týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland bohuzel nema sanci spadnout. Latics se musi zachranit, to by byla strasna skoda, kdyby meli spadnout zrovna ted, kdyz maji konecne silnej a fungujici tym

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Vím, že to není moc reálné, ani u té Villy asi ne. Jak píšu, dopadne to tak, že soadnou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa, QPR, Sunderland by byla asi idealni situace

Villans sestup ani moc nepreju, ale myslim, ze by jim to mohlo prospet, zbavili by se preplacenych sracu jako Bent, Insomnia, Hutton, Warnock, Ireland, naopak mladiku maji dost a ti by jim asi neutekli, spis by mohli zustat a bojovat o navrat zpatky

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
cristiano.K.

ty chceš přijít o derby s kočkama?

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Ale Royals to nedaj.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Dr. Admess

400. pro Swansea a postup do EL pro příští sezonu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hmm Arsenal a rozhodčí

Reagovat
herbage

rozdíl je ten, že nebýt nafilmované penalty, tak Arsenal není maximálně před Stoke, ale nebýt nafilmovaných penalt MU, tak nemaj polovinu titulů

Reagovat
niflheim

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sme protežovaní.

Reagovat
Trand

Jednou za tři roky, no.

Reagovat
Trand

Tak bavíme se snad o tý novější éře, ne(třeba od 2006/2007)? Arsenal je teď v úplně jiný pozici než předtím, má jiný hráče, tak nevím, co si od tohohle obrázku slibuješ. Minulej rok kopal Arsenal myslím tak jednu, možná dvě penalty. A to, že se Arsenalu moc nepomáhá je všeobecně známý.

Reagovat
kiwwi

aha, cize predtym ked kopal penalty Arsenal, tak to bolo v pohode vsak?

a vobec to nemoze byt sposobene hernou dominanciou timu

Reagovat
Trand

Omg bavíme se snad o současnosti, tak proč tady vytahuješ něco z doby Invincibles? Já sleduju Arsenal asi 3 roky a nevím, jak to bylo v minulosti, ale nemám problém přiznat, že se Arsenalu připískávalo, pokud to tak opravdu bylo. A není to jen o herní dominanci, ale i o postavení týmu v lize(tendence připískávat týmům bojujícím o titul). A já za ty tři roky prostě nemůžu připustit, že se Arsenalu připískává na základě nějaký tvýho obrázku. Naopak, vybavím si x situací, kdy byl Arsenal poškozenej(dive Bale v derby, offside Sahy na Goodisonu, atd.), ale stěžovat si nechci. Ale je směšný, že na základě jednoho zápasu, na kterej se náhodou dívalo pár Mufanů tady píšete, jak se Arsenalu hrozně připískává. A když už se chceš ohánět statistikama, tak: Od sezony 2002/2003

Arsenal: 56 kopali/40 bylo odpískáno proti Arsenalu

ManUtd: 62 kopali/ 26 bylo odpískáno proti ManUtd

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako sa najde plno situacii, ked bol poskodeny United

Reagovat
kiwwi

ty to vobec nechapes, my netvrdime ze sa pripiskava Arsenalu, my sa smejeme z vas ako vzdy tvrdite , ze sa pripiskava United

Reagovat
Trand

Já to tvrdím běžně, no.

Reagovat
kiwwi

tak nepochopil si to uplne na zaciatku ked si reagoval na nifla

Reagovat
kiwwi

ony su to aj tak narazky len na countera a herbaga, ktori tu vkuse placu ze United sa pripiskava

Reagovat
Trand

Ok, sorry, jen jsem cítil povinnost chránit svůj klub(stejně jako vy).

Reagovat
Counter

Ano, jasně, pláč jako hrom.

Reagovat
celeb

Arsenal: 56 kopali/40 bylo odpískáno proti Arsenalu

ManUtd: 62 kopali/ 26 bylo odpískáno proti ManUtd

----------------------------------------------------------------------

Arsenal: +16

ManUtd: +40

Kedze uz je to menej nez 3-nasobok, mufani zacinaju byt nervozni. Ono sa to vsak po dnesku urcite napravi.

Btw: Kiwwi je s tymi statistikami ako Kazimir, ohyba si ich a ukazuje z pohladov, kde su maximalne nevypovedajuce o celkovom priebehu.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

French sports paper L’Equipe is today claiming that Arsenal are very close to agreeing terms for Schalke’s Klaas-Jan Huntelaar and the player is set to move to the club when the January transfer window opens.

The piece, which appears in the hard copy and is not yet available online says that a deal before Christmas is likely.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nechci ho u vás, buď ať zůstane, nebo ať jde do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned me napadalo, ze pujde beztak o Live :) Ty jsi ze Sumbarku?

Reagovat
tomasinho

Jojo. Neříkej mi, že jsi tež z Havířova?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, jsem z Ovy, ale v Havru jsem mel kdysik babu, konkretne teda ze Sumbarku

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
kiwwi

lol to co urobil Cech pri tom gole Johnsona?

Reagovat
smazaný uživatel

Kontroloval to

Reagovat
smazaný uživatel

sotva nehraje to kopyto ten tragéd Mikel hned Chelsea vyhrála.

Reagovat
niflheim

V suchém triku...ani jsem se nenaštval u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt spoluhráčem Nasriho, tak bych ho asi zabil. A to co se stalo nakonci, se nemělo stát. To derby se hned hůř komentuje a hodnotí, takže se do toho pouštět ani nebudu.

Reagovat
cristiano.K.

blbost, zabít clichyho kvůli kterému vzniknul ten přímák, dělat v 90minutě kličku u vápna je na přes držku

Reagovat
smazaný uživatel

A schovávat se za džeka ve trojčlený zdi není na zabití?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
hefy

Parádní zápas plnej akce. Škoda chybičky pomezního při Youngovo golu, neponechání výhody Yayovi a nechutného konce v podání fanoušků City.

PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
66pepo66

Postranny sice zasa neuznal gol, ktory mal platit ale co uz. Som rad za 3 body. RVP to skvele zaklincoval!

Reagovat
smazaný uživatel

zasa?

Reagovat
vodka

minulé kolo taky...

Reagovat
66pepo66

Reading...

Reagovat
vodka

no, zbylé zápasy mě asi unudí k smrti po tomto...

Reagovat
vladis271

nemal som čas nato, škola 50centovi niekomu priebal? alebo čo sa stalo, bože chcel by som byť v roli toho boxera, musel byť skvelý pocit.

Reagovat
vodka

z toho ide vidět, co si za kreténa... házet mince do ksichtu je ubohost nejvyššího kalibru, kokote...

Reagovat
cristiano.K.

řekl si o to ten z fetovanej kokot a ještě řekni že ne

Reagovat
vladis271

oslavoval pred modrými? ak hej tak dostal prvým právom.

Reagovat
Kowe

co udělal?

Reagovat
vodka

to jako eště chceš omlouvat? kolik takových oslav už bylo? navíc když už házeli předtím po Rooneym....

Reagovat
cristiano.K.

chápu slavení v hloučku,kdy se hráči obímají,plácají si rukama,ale aby šel sám před fanoušky rivala nadzvedával si tričko......co čekal jako ten idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool fans no, prostě absolutní morální bahno

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt ubožáci

Reagovat
Swarley

tohle už fakt nemá ani cenu komentovat, vy se fakt kolikrát chováte jak gumy...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen vidět vaše trapná uroven

Reagovat
vladis271

prospero, uráža ma, dúfam, že ho spacifikuješ.

Prečítaj si to ešte raz a daj si facku. Nevidel som to, takže neviem čo sa stalo, info o minci je pre mňa nová

Reagovat
Devil

Manchester is red....a to i pres to,ze nam sudi v poslednich dvou zapasech neuznal regulerni 2 goly!

Glory Glory Man United........

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem zmeškal - co se stalo na konci? a co Nasri? děkuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Modráci zase neunesli fakt, že jsou podřadnej klub

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

přímák a Nasri ze zdi zvyhl nohu, tečoval balon a udělal tak gól Utd.. a celej zápas byl strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri naprosto stupidně tečoval přímák RvP a když se pak šli hráči mancs radovat, tak nějak kretén hodil Riovi něco do obličeje (asi minci). Nakonec pak ještě Tevéz neunesl ztrátu míče a kopnul do Jonese, ale rozhodčí to bůhví proč nechal bez povšminutí.

Reagovat
smazaný uživatel

jak moc to neunesli?:-)

Reagovat
Biozdenda

United naprosto na zabití. 3 střely na bránu za celý zápas, 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ako neschalujem to čo spravili fans city ale Ferdinand ich tiež nemusel provokovať v 93tej minute za stavu 2:3...takže si za to tak nejak môže sám...

Reagovat
stiflerovamama

Sak on si tam sam pichol do oka ci nie ? ASpon to tak vyzeralo , Uslo mi nieco ?

Reagovat
smazaný uživatel

bože tady jsou samý bystrý hoši

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne dostal s mincou...

Reagovat
stiflerovamama

Aha , ale vazne to tak vyzeralo. A ja som sa uz smial aky je to nesika

Reagovat
C0br

No jasně, zvedne prst a nehtem si roztrhne obočí

Reagovat
stiflerovamama

sak sa mi to zdalo divne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

United klasika gol v 90. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti dam klasika..letos je klasika city gol z penalty na konci... nebýt konců, měli by v LM 0 bodů, trapáci...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná tabulka. Škoda toho neuznaného gólu, věřím že bysme to dotáhli mnohem klidnějš. Ale výhru beru. Bral bych aji remízu.

Reagovat
iamek

Nakonec dobre, ze jsme nedali na 3:0. Sice by to byl debakl, ale zase bych si neuzil ten grandiozni konec

Reagovat
stiflerovamama

United tragedia , Atkinsson tragedia , Obrana City tragedia. Bude pre mna osobnou tragediou ak United s takouto hrou vyhraju titul. Inak Fergie sa nezaprie , zase chcel vybavovat cervenu .

Reagovat
66pepo66

Tevez tam nakopol Jonesa zamerne. Co ine asi tak mal robit ty mudrlant?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický United....letectvo ...pro vás už je to asi rutinní, to co předvádíte každej zápas, ale na to jak tam Young, Valencia a další lítaj bez cizího přičinění se vážně nedá divat.

Neřikám, že vám dneska neuznali gol právem, ale ty simulace jsou vážně ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya tam vůbec neskákal jak do peřin

Reagovat
Pigeon

ty vole sundej ty brýle na zaslepenost a podívej se na to trochu objektivně...pak tu nebudeš vypouštět tyto průjmy

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně? Objektivní názor? Co se Ti na tom jako nezdá objektivního? Ono je to spíš smutný konstatování. Ještě jsem zapoměl na rozhodčí, ale ty United vyjímečně poškodili....ale to se stává 1x za 10 let

Reagovat
Pigeon

No, tohle nemá ani ceno komentovat...dmnce

Reagovat
smazaný uživatel

Krom urážek jsi mi nehodil jedinej protiargument, takže dmnce tak možná z tvojí strany.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tam taky žádný argument nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom kosntatuju fakta. To máš pravdu. Ale pořád to má větší smysl, než se upnout jenom k urážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně scums jsou ostudou anglickýho fotbalu-měli táhnout do itálie tam by se jim líbylo. A ten tresnák posunutej minimálně o tří metry k vápnu to byl taky pěknej dáreček od rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

vy už vážně nevíte do čeho rejpat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch důvodů je dost, tak proč o nich nepsat?

Reagovat
iamek

Krec

Reagovat
smazaný uživatel

Uznám porážku, ale proč bych se nezmínil o tom, jak uboze se prezentujete, když to nemáte zapotřebí?

Reagovat
iamek

Double krec

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem v pohodě. Ještě teď mě hřeje 1:6... a nějak je doženem... jdu si pro ten triple

Reagovat
Devil

Ach ta jednostranost....a gol,ktery nebyl uznan?

Reagovat
smazaný uživatel

"Neřikám, že vám dneska neuznali gol právem,"

Umíš číst?

Reagovat
Devil

Nereaguji na tebe,umis se divat???

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na pravidla.

Reagovat
Devil

To nema s pravidlama nic spolecnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

"Měli by táhnout do Itálie" SSC NEAPOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ví o čem mluví

Reagovat
smazaný uživatel

City dostane mastnú pokutu sa svojich dementných fanúšikov !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nasri fakt totální tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

jedno nechutnejsie muzstvo ako druhe dufam ze sa v tom Manchestri aj zozeru

Reagovat
iamek

Manchester is RED !

Reagovat
ACSMan

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Top of the TABLE

Reagovat
C-M@ster

and that's the fact!

Reagovat
smazaný uživatel

City je jasně lepší mančaft. United je banda kopáčů co má z prdele kliku.

Reagovat
Devil

dnes to bylo jasně vidět

Reagovat
smazaný uživatel

City mělo herně navrch. United měli 4 střely a dali 3 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

a to svedčí o tom, že je to banda kopáčo, hej? Ideš.

Reagovat
smazaný uživatel

kopáčov

Reagovat
Devil

Jak vidíš,tak to na tu bledě modrou lůzu stačí....tak nač se namáhat!

I s neuznaným golem.

Reagovat
C-M@ster

4 střely a 3 góly? Ještě byla přece střela o tyče a vzápětí neuznaný regulérní gól.

United dnes zaslouženě. Nebýt přehmatu čárového, bylo by 3:0 a hotovo, takhle to bylo ještě drámo, ale nakonec, proč ne, když to dopadlo tak dobře.

Reagovat
Eric_The_King

Derp derp derp

Reagovat
smazaný uživatel

http://cadfael.tv/image/src/1355009107609.gif

škoda, že tam nie je aj pokračovanie. Arsenal.

Reagovat
Counter

V MOTD to přímo vypíchli i s pokračováním, to byla paráda.

Reagovat
vodka

pff, Rooney s Persiem dneska podobných narážeček předvedli...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to má vypadat. Míč rychle od nohy a pohyb, ne to, co jsme předváděli poslední dobu

Reagovat
Aldeano

Everton!!!

Reagovat
Aldeano

Dneska teda parádní obraty

Reagovat
OVi.77

EVERTOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

oo, nádherné výsledky!

Reagovat
Counter

Zase se potvrdila ta hrubasova statistika btw.

Reagovat
smazaný uživatel

o spurs? Veľmi pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hravaji na treninku 2x40

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Caulker to dobře dojebal no, to se mělo ukopat za každou cenu

Reagovat
Counter

10 - Spurs have conceded 10 goals in the final 15 mins of their PL matches this season, a league high figure and 40% of their total. Late.

Hehe, takový zářný opak velkých klubů

Reagovat
FUnk

prvni gol evertonu, Lloris si rve, at mu stoperi nechaji balon, samozdrejme nenechaji, balon skonci 2 metry pred sestnackou-prihravka na kridlo-> centr-> gol, nevidel jsem kdo ten balon odhlavickoval, ale dal bych mu pokutu az zcerna, tohle uz je podruhe v tehle sezone

Reagovat
smazaný uživatel

chyba v komunikaci... taky sem se divil... ale myslím že tu hlavičku Lloris mít mohl...

Reagovat
FUnk

jestli se dala chytit ta hlavicka uz ani neresim, ale ta situace se nestala poprve a prichazime kvuli tomu o body, ty zavery zapasu jsou na facku....

Reagovat
smazaný uživatel

PARÁDA!!! Díky kluci červený. Výhra na West Hamu je parádní a jen blbý 4 bodíky na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas měl jednoznačně 2 klíčový momenty. Nejdřív zranění Enriqueho, a potom zranění Diamého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

od 4. po 12. místo dobrá tlačenice

Reagovat
smazaný uživatel

tak stemahle třemi body jsem ani nepočítal dneska jsme proste proměnili šance a tabulkou jdeme pořád nahoru

Reagovat
Honza Matoušek

Teď čekám ty statistiky po jaký době LFC vyhrálo 2 zápasy v lize po sobě a po jaký době otočili zápas v PL

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Po 2 letecch a po roce. Naposledy 30.12. 2011 doma s NUFC.

Reagovat
Honza Matoušek

Ale ty dva zápasy vyhrálo naposled před rokem v prosinci. Takže 2 roky ne. A btw.. zase jsem trošku uskočil ve fantě a to mam Begoviče a Bassonga klasicky na lavici Dá se někde zjistit, jak dlouho už tu ligu vedu?

Reagovat
R22

Strašně vybojovaný a důležitý 3 body teď do konce roku Villans doma, Fulham doma, Stoke venku, QPR venku, to chce 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda zraneni Diameho a Liverpoolskeho vitezstvi (haluzoveho)

Reagovat
cristiano.K.

remíza by byla spravedlivější no,ale druhý poločas fakt odpadli nečekaně.

Reagovat
EL Gringo

Stewart alebo Glen MOTM jednoznacne

Reagovat
tomasinho

Glen byl hrozný dozadu.

Reagovat
EL Gringo

jj,, prave preto asi Stewart je MOTM

Reagovat
vladis271

minule som to vypol a dali sme gól. Dnes som kukal len konec, som sa učil a my sme otočili zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si dneska šel pro jídlo - 0:1

pak pro dřevo - Cole 2:2

naštěstí vítěznej gól jsem aspoň viděl naživo.

Reagovat
Swarley

snad dřív pro dřevo a na něm si uděláš jídlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

možno strúha pinocchia.

Reagovat
Neuro

nebo dělá betlém

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mi Downing na tom LB hodně líbil..možná už si na to začíná zvykat a na to,že jsem opravdu velkej odpůrce Colea tak dneska se mi teda dost líbil a ne jen kvůli golu..snažil se něco navíc vymyslet atd..

Reagovat
tomasinho

Paráda, dneska jsem neuvěřitelně rád, předešlé dva hrozné výsledky (výhry v nastavení obou rivalů) jsou zapomenuty, tohle byl orgáč dneska. Od 15. minuty hrozivý výkon, čekal jsem, kdy tam WHU šoupne třetí. Borci to ale ubojovali a dá se říct, že i uhaluzili. Výhra na hřišti Hammers je vždy hodně cenná, navíc po obratu a bez Suareze. Důležitá výhra, teď máme doma Villu a Fulham, tak zkusme zabrat. Jenom 4 body na LM, nevídané, jak je to vyrovnané letos.

A omluva Joeymu a Brendanovi, během zápasu jsem je kritizoval, i tah s Hendem a oba byli u gólů. Nakonec měl BR šťastnou ruku. Snad nsá to nakopne.

Come on! YNWA!

Reagovat
cristiano.K.

ty tvý omluvy

Reagovat
tomasinho

Tak nadával jsem no, Cole hrál do té doby hrozně, chtěl Morgana nebo Susa a přišel Hendo.

Reagovat
cristiano.K.

Allen-Hendo-Gerrard může suprově fungovat,ale lepší by byl Suso no,když jsme prohrávali.Ještě vysvětlit Allen,že by zas byl ten poslední,ale i dneska se mi líbil,když hrál víc dopředu

Reagovat
tomasinho

Suso momentálně asi na křídle lepší, máme přetlak v tom středu a on pořád moc neumí dozadu.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

RG3 a Morris

Reagovat
niflheim

Akorát jsem to zapnul a viděl jsem

Reagovat
miky10

Hlavně Peterson, ten kluk je neuvěřitelnej.

Reagovat
miky10

Ale tedy Redskins dneska bezpodmínečně musej prohrát.

Reagovat
miky10

* teda

Reagovat
miky10

Dva TD už.

Reagovat
niflheim

Ravens....to bylo rychlé

Reagovat
C0br

Vypadá to na nudnej zápas

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Jede to

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte si pod nějakej mrtvej článek, třeba pod PD.

To by ale fakt byla sranda.

Reagovat
niflheim

Kurňa a já zapomněl na svoji tipovačku

Reagovat
Trand

Rams-Bills je zatím fakt pro požitkáře Rams zatím 4 1st downy a Bills 7.

Reagovat
niflheim

Tak koukat na Rams...to umíš jenom ty

Reagovat
Trand

Obrana je dobrá, ale útok má zatím asi 56 yardů. Někdy na konci 1. čtvrtiny měli Rams 3 yardy.

Reagovat
Trand

Panthers.

Reagovat
niflheim

Peterson 122/17

Reagovat
Trand

Blázen, no.

Reagovat
niflheim

Locker 15/20, 213 YD. Luck teď druhý INT.

Reagovat
Trand

Zatím mi vychází jen Bengals, Browns a Jaguars z mých tipů.

Reagovat
miky10

Cincy, Ravens

Reagovat
Mihi

poďme pod nejaký článok

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Fergie

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Pojď tež

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Rams po přestávce paráda.

Reagovat
minoLFC

uff no este, ze tak...ale mohlo to dopadnut hocijak

Reagovat
smazaný uživatel

http://sillyseason.com/sites/default/files/u3/8257528059_46e9d3992b_o.gif

Tak mala byť, to už ani nie je možné, ako sú na nás sudí vysadení...

Reagovat
R22

z pohledu přímo proti nim je vidět, že vzal míč..podle mě je to z týhle kamery zavádějící..nefoukli nám tuhle sezonu pár penalt, ale tuhle nám imo nefoukli správně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja fakt nvm

Reagovat
R22

je to fuk, 3 body máme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Škdoa, že nestřílel dřív, byl by to krásný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na nás, Saints a Arsenal takové blbé výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

A Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed pól dňa zapatý šlape jak hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

...mohol by davat aspon nedelne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho zapnul na City - United a hned to spadlo a co vím, tak jsem nebyl sám. Takže typickej bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

ale potom hned naskocil spät

Reagovat
tomasinho

Mně asi 2 minuty ne, tak jsem to vzdal a jel si klasicky svoje na nutjobu.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre najepsieho hraca sveta-Waynea Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Luisa Suáreza

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ještě minulý týden jste na něj blili...sejde z očí...

Reagovat
tomasinho

Minulý týden?

Reagovat
niflheim

Sorry, jenom minulý týden to nebylo

Reagovat
tomasinho

Minulý týden is nic nevybavuju. Rozhodně se neblilo, spíše se ostatní smáli té ruce. Nic na blití minulý týden fakt nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak před dvouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

budme objektivni, az po Messim

Reagovat
Kowe

Reagovat
Rssa

...nejlepší hráč s příčeskem

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Kde jsou kurňa mufani, musíme vyhrát v palcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza! ! !

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
Devil

A vyhra v palcich je doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

no, sveta nevim.. ale uz jen z principu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

remíza by byla spravedlivější,ale tři body bereme. Navíc nepísknutá penalta a prasečí zákrok Taylora měl být taky červený. Nečekaně kladiváři odpadli, což bylo dáno i zraněním Diamého.Nolan neviditelný,Cole na všechno nestačil. Zklamala mě naše obrana, u Aggera to mohlo být tou nemocí,Škrtěl taky nevyhrával souboje.Lucas neviditelný,Sterling první půli na vystřídání,druhou se zvedl a nahrál na gol.Johnson a Downing dobrý směrem dopředu,horší dozadu.Allen se mi líbil asi nejvíc.

Reagovat
tomasinho

Allen byl dneska ze zálohy suverénně nejhorší, fyzicky jej záloha Hammers přetlačila úplně. Naopak Sterling byl mizerný celý zápas, Lucas 1. poločas dobrý, pak odcházel.

Reagovat
cristiano.K.

to bych určitě neřekl,souboje nevyhrával,ale tak se podivej,jak jsou urostlí kladiváři, rozehrávku nekazil a tlačil se dost dopředu,škoda,že si právě Sterling u tý šance to dal delší,jinak mohl zakončit. Sterling druhý poločas předvedl svůj standart narozdíl od první půle,kdy všechno posral.

Reagovat
tomasinho

No v druhé půli taky posral 80% akcí. Ale dost už kritizovaní, hlavně, že nahrál na gól.

Reagovat
cristiano.K.

máš na něj už dospělácký měřítko

Reagovat
tomasinho

Asi, ale nedělá nci navíc a moc kazí. Příště by si mohl sednout a hrát Suso na křídle.

Reagovat
R22

mně taky nepřišlo, že by Allen byl nějak o poznání horší než ostatní v záloze..podle mě byli Lucas, Steve a Allen všichni tak nějak stejně špatní nejvíc mi dneska drásal nervy Sterling, prostě už fakt potřebuje posadit na lávku...Cole byl taky špatný, ale dal aspoň branku..

na druhou stranu se mi líbily individuální výkony hráčů v obraně, hlavně Agger zahrál supr

Reagovat
cristiano.K.

já rovněž nechápu,jak můžete chválit obranu,konkrétně Aggera se Škrtělem,když nad Colem nevyhráli ani polovinu soubojů

Reagovat
R22

Vždyť se Cole k ničemu moc nedostal, navíc ho okopali pěkně jak bramboru

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teď mám před očima, jak Agger dvakrát prohrál tělo s Coleem a pak ho nedokázal na asi třiceti metrech předběhnout.

Reagovat
cristiano.K.

jsem rád,že to nevidím sám

Reagovat
tomasinho

Agger hrál dobrý zápas.

Reagovat
C0br

Už včera se čertili, když jsme obdivovali jak Manucho demoluje PD

Reagovat
C0br

Sakra vedle pro Vadera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Včerejší prohra sice stále se*e, ale když si vemu, že kromě Arsenalu nás nikdo nepřeskočil a na 4. místo máme pořád stejnou ztrátu (3 body), tak už to nebolí tak jak včera.

Další pozitivum je, že se Michu osamostatnil na čele tabulky střelců, tak to má být!

Ve středu snad kluci vyhrají a oslaví postup do semifinále poháru!

COME ON SWANS!

Reagovat
smazaný uživatel

S Liverpoolom sme to doma pekne dosrali. Shit.

Reagovat
Rssa
Reagovat
Honza Matoušek

A pak si stěžujou.

Reagovat
smazaný uživatel

47 penalt za deset let na domácím hřišťu. To sem čekal o dost větší číslo.

Reagovat
Rssa

Co naplat, solidní novinařina od šumařů z MF Dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zítra mi bude zprzněný kamarád (fanda Spurs) vyčítat, že jsme banda zmrdů, podvodníci a kopeme NEJVÍC penalt. To abych si do mobilu stáhnul nějaký pěkný gify Balea, třeba z loňskýho derby.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nikde není napsané že jsou neoprávněné. Ne všecky jsou jako ta letošní proti Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale tohle jsou přesně ty nadpisy, který zvednou ze židle právě lidi, kteří chcou jen nablít na Arsenal a nechtěj nad tim moc přemýšlet, ani si to ověřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase je fér, že tam aspoň citujou Wengera, a to ten výrok ani neseškrtali, aby z něho udělali plačícího debila.

Reagovat
afc

A este ten expert zabudol dodat,ze minulu sezonu sa na ES nekopala ani jedna.

Reagovat
Bady86

no my(lfc) nekopali penaltu rok

Reagovat
smazaný uživatel

Karma, no. Přesně o tom Wenger mluví, teď se to může obrátit proti samotnýmu Santimu. Jsem zvědavý, kolik bude tuhle sezónu odpuštěnejch spornejch zákroků na Cazorlu po tomhle haló.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale primárně blbost těch hráčů. Mě to vždycky nasere když Nanimu odpustíjou penaltu, ale vztek míří hlavně na něho.

Reagovat
masly008

no hned ten další na 16ce byl faul a nepískal se,tekže už mu to vrací.

Reagovat
Bady86

no kdyby to nepiskali jen na Luise, tak to samozrejme chapu, ale nam nepisknou nic viz. dnes Shelvey

Reagovat
masly008

tak jsou tam penalty z doby králů a tehdy těm mančaftům při tom kolotoči co tam titi a spol předváděli nezbývalo nic jiného než faulovat.když nestíháš tak fauluješ no.teda většinou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

To bol zasa vikend...

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho nasralo, že mal menej gólov než Torres.

Reagovat
vladis271

Mankini aj Abra ho už aj tak majú zaškrtnutého, nvm čo stresuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mankini je pomaly vyskrtnuty

Reagovat
vladis271

to je jedno, momentálne je pre majiteľov týchto dvoch klubov viac sexy jak Megan Fox, ale on aj tak skončí v LFC, lebo môže

Reagovat
vladis271

Mankini neni sexi Falcao je

Reagovat
cristiano.K.

fakt ten vkus máš nakej zvrácenej

Reagovat
vladis271

len ste ma nepochopili, keby ste videli tie 2 baby po ktorých momentálne idem potľapkali by ste ma po ramene, že mám vkus

Reagovat
cristiano.K.

bez dvou zářezů se nevracej

Reagovat
vladis271

a nie, nie sú to učiteľky, nie som nudný ako niekto. Tipujem, že zachvíšu pôjde po letuške.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Já bych si titpl, že vydrží minimálně do Arsenalu. A jestli po tomhle zápasu budem mět pořád stejný náskok, nebo větší, tak poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna, ked s Newcastlom prehraju, tak ide prec

Reagovat
cristiano.K.

Lea tim docela nasral jak tak koukám

Reagovat
nani92

kedy dnes bude MOTD?

Reagovat
Tomekcz

23:25 coolsport.tv

Reagovat
niflheim

Lexo? Hrubasi? Byli byste radši, aby kočky spadly, či radši jejich udržení kvůli derby?

Reagovat
smazaný uživatel

U me zalezi i na tom, kdo by s nima o ten sestup hral, kdyby se mel zachranit Sunderland na ukor Saints, Royals nebo Wiganu, vadilo by mi to, kdyby QPR, pral bych vic zachranu Sunderlandu

Ale rozhodne bych jejich sestupu nelitoval kvuli derby, stejne by misto nich postoupili ti druzi sraci, co s nama radi pravidelne prohravaji derby A co je nejdulezitejsi - nejvic bych pral sestup ne Sunderlandu jako klubu, ale jeho fanouskum. Za to, jak slavili, kdyz se oni zachranili a NUFC sestupoval, za to, jak slavili lonskej titul ManCity (pristi tyden se naplni "remember the day" ), a za to, jaci jsou to vseobecne strasni kreteni

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
hefy

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to néééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, toto nemozem proste z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Stopér!

Reagovat
Counter

chtěl jsem to sem zrovna hodit, nemá chybu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Na to zas bude gifů se snajprama..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

..ale zakrok paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je nezapomenutelný

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

můj oblíbenec Di Michele

Reagovat
Godwinson

Ten Steve je dokonalej. A Bosingwa legendární, ten mi tím tehdy udělal takovou radost, že jsem mu odpustil, jaký je to tele.

Reagovat
fantomas

Ty vole, Di Michele, bych zapomněl.

Reagovat
tomasinho

Na něj nejde, jsme na něj narazili někdy v létě s Chazym a já pak hledal video toho divu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze tu ital pisal, ze ako santi sa nepada ani v talianskej lige

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Everton

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

prohráli jste si to sami

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

konečne trafil.

Reagovat
vladis271

strašne ma sral, liverpoolsky ho v jednom zápase označil za MOTM ja som tam napísal, že by som ho kvôli tým strelám okamžite predal, že koľko mínusiek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, čo je horšie. Či takí, čo strieľajú z každej prdele ako Ronaldo, Nani alebo Glen, či takí, čo nevystrelia ani za Boha, napr. celá minuloročná zostava Arsenalu.

Reagovat
vladis271

vieš aký je to pocit vidieť hráča pripravovať sa na strelu z diaľky a vedieť, že to ide do 15. rady? ver mi Arsenal je lahoda oproti tomu.

Reagovat
Swarley

hráči WHU jsou tam jak někde v přáteláku

Reagovat
cristiano.K.

pffff i Cole propotil dres,vlastně oba dva

Reagovat
Swarley

se podívej, jak ležérně mezi něma projde, v klídečku si vystřelí, jak kdyby se nic nedělo...

Reagovat
cristiano.K.

jojo vypádá zvláštně,ještě si to vede spíš na levou a pak kopne v klídku pravou

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, keby tak trafili mincou nejakeho Busquetsa, tak ten zapas ani nedohraju a ten by lezal na ihrisku este teraz..tu nebyt Harta, tak Rio zbije este aj toho fanusika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je to pěkná sviňárna tohle. Pamatuju si jak trefili mincou nějakého rozhodčího, tuším Friska? Ten měl na obličeju krve jako kdyby se vysekal někde v autě ve stovce.

Reagovat
vladis271

no Rio je o hlavu vyšší, týpek nevyzeral, žeby bol nejak fyzicky silný. Ale spoliehal sa nato, že ak by sa 50cent zapojil do bitky, vedel by, že by si veeeeľmi dlho nezahral. Pamätám ako Škrtel spacifikoval naháča, podľa regulí mal ísť vtedy von.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale co by sa mal nechat bit, kym by niekto nedobehol z usporiadatelov?

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky silný bude, je to špičkově trénovaný sportovec. Tady by šlo o to, jestli se umí prát. Když tak by se ho zastal Rooney.

Reagovat
vladis271

nezamieňaj si kondíciu a fyzickú silu. S Riom by som problém nemal žiadny, ale musel by niekto odomňa držať Shreka

Reagovat
vodka

LOL, si nepamatuješ, jak Rio zvedne jednou rukou ze země kohokoliv?

Reagovat
iamek

Pche to je nadherny den. Porazene City bez problemu, porazeny Trinec bez problemy a navic se ukazalo co maji oba dva " tymy " zafans a Messi vyrovnal Mullera.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrice Erva told Canal+: "You will have to kill Ferguson before I can move to PSG. There is nothing done."

Reagovat
cristiano.K.

Messi a Falcao mají po 15kolech minimálně 21golů

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/A9s5HVYCcAADoab.jpg:large

Robin a Hart vedle sebe na X faktoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hart: oh god why.

Reagovat
smazaný uživatel

kedy je dnes MOTD ?

Reagovat
smazaný uživatel

23:25 našeho času.

Reagovat
j_mrazik

United pěkný zápas, já si ho užil!

Reagovat
kiwwi

Ooooooooooooooooooooo United We love You!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
I am Mancunian

konecne si tu

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

btw dalsia rana pre Countera

Reagovat
Counter

Ani ne :-) Holt vám teď 2x po sobě "nepřáli" čároví, přičemž ten neuznaný gól Younga byl šíleně hraniční a náročný na postřehnutí. To by fakt museli střežit offside roboti... Nehledě na to, že v obou případech šlo o venkovní zápasy a v obou případech za stavu, kdy United vedli (tzn. bylo lehčí to neuznat než na OT za nepříznivého stavu).

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

podme MOTD, nech mozme ist spaaat

Reagovat
smazaný uživatel

juhu James vyhral Xfactor

Reagovat
kiwwi

800. pre najmocnejsi klub na svete - Manchester United!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

go home kiwwi you are drunk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Barca zas vyhrála no

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

aha, Mucha

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
fantomas

Já teda vůbec.

Reagovat
Zaschrona

Staci Chamakh, ze..

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to nahodou offside?

Reagovat
Zaschrona

Nebyl, byl tam akorat ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, z toho neslo poznat, jen mi to tak na prvni pohled pripadalo

Reagovat
Zaschrona

Taky mi to tak z prvniho pohledu pripadalo. Ono i u Jelavice to k tomu jeste vic vybizi, vic odpiskanych ofsajdu nema v PL ani zdaleka nikdo jiny nez on..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten výtlem

Reagovat
Eric_The_King

Co tam dělal Danny de Vitto?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vyzera slusne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A fandí LFC

Reagovat
tomasinho

Hezky

Reagovat
Nikikrew

Kde sa mozem divat na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Tomekcz

MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

owen

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
Kowe

Pomezní neměl šanci při tom "ofsajdu"

Reagovat
smazaný uživatel

mal to tazke, ale sancu urcite mal

Reagovat
Kowe

stáli oba na jedné úrovni, dělali opačnej pohyb a při tom všem ještě střela, kterou musel sledovat... tohle prostě neuhlídáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl, ale aji tak to nasere. Mohl to být klidný zápas bez nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň vieš ako sa cítia fans LFC po každom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

A před zápase. A během něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

to se to tu musí vytahovat pořád?

Reagovat
vladis271

a si myslíš, že programovo ideme proti rozhodcom? nie!!!lenže tích chýb je veľa a predstav si pokrytec, že aj nás to sere aj keď to veľakrát nemohli postrehnúť. si nečakal, že

Reagovat
niflheim

Těžké to měl u Javiera na SB. Tady mu tam nikdo neclonil, ale těžké to samozřejmě bylo. Nemění se ale to, že jsem měl právo být sprostý jak dlaždič

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na SB není o čem, tam to neviděl z prvního nikdo. V Readingu taky ne, tam jsem si původně myslel, že ten balón někdo vykopl dávno před čárou.

Reagovat
Kowe

Sice mu nikdo neclonil, ale zase musel sledovat 3 pohyby zároveň, já bych to mávl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aha vy to právo máte, ale my plačeme

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu jak ho tam mohli nechat takhle volnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
Tomekcz

Nasriiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael je dalsi diver , ono sa to vykompenzovalo za ten ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

tomu padu pridal, ale faul to bol

Reagovat
niflheim

Vždyť mu jasně vzal nohu...přidal tomu, ale faul.

Reagovat
smazaný uživatel

ježííš zapas Liverpoolu zas pojde posledny

Reagovat
cristiano.K.

Pořád mi nejde do hlavy co mu provedl Lescott,že nehraje. Proč Tevez nespadl potom,co se krásně dostal před Evru a proč ten pitomec Clichy chodil do tý kličky

Reagovat
smazaný uživatel

ak by Tevez spadol, tak by to stale na penaltu nebolo..a Mancini a Clichy su sasovia

Reagovat
cristiano.K.

já si myslím,že určitě, kontakt byl víc než jasný a ještě zavrávoral,na tom druhým se shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

tak, jak povedal Hansen, City ma lepsich hracov, United lepsi tim

Reagovat
cristiano.K.

....a manažera

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Co tam zase dělá ten píčus?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

myslíš toho,co jsme mu hničili kariéru?

Reagovat
Kowe

naprosto nezajímavej

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Friedel by tu golovou hlavičku měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Gibson je sice drevak, ale do mice kopnout umi

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

to mas pripravene na taketo chvile

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
C0br

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Side

4 - Darron Gibson has played 48 times in the Premier League and has only been on the losing side four times. Charmed.

To je hezká bilance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Proste famozni. Porad nechapu, proc nam ho SAF pustil za takovou almuznu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravy rozum.

Reagovat
fantomas

Já naopak dost dobře chápu, proč se takovýho hráče zbavoval zrovna velkoklub typu MU.

Reagovat
Zaschrona

Jenze za celkovou castku cca 1.5 mega az prijdou United vsechny ty bonusy? To proste nechapu..

Reagovat
Kowe

Ani jeden z Liverpoolských střelců neslavil

Reagovat
cristiano.K.

všichni hráli za kladiváři

Reagovat
C-M@ster

A Gerrard dal jen vlastní.

Reagovat
cristiano.K.

a taky neslavil

Reagovat
tomasinho

Tak všichni jsou bývalí hráči WHU. Jonjo je furt jejich fanoušek, byl tam od 12 do 15 cca.

Reagovat
fantomas

Joey prej jo.

Reagovat
Kowe

ne

Reagovat
cristiano.K.

dělal rukama směrem dolů,jakože "klid"

Reagovat
Kowe

pro oba: já se tomu nedivim a vim o tom, jen je to taková zajímavost. A Jonja nepočítám, to si dal Collins

Reagovat
cristiano.K.

moc hlavičkových soubojů jsme nevyhráli,ale Steve ukázal,jak na to oni neukázali tu prasárnu Taylora

Reagovat
Kowe

neukázali ani hnusáka Taylora ani to jak tam Glen krásně prokličkoval mezi třema ve vápně.

Reagovat
vodka

Owen je ale ve studiu hodně slušný

Reagovat
nani92

snád sa tam nezraní

Reagovat
Zaschrona

Nadhera, konecne taky jednou v MOTD u Evertonu vypichli presne to, co bych vypichl i ja - dvojka Darron Gibson a Seamus Coleman.. Gibson byl dneska proste uplne famozni a jen zase potvrdil, jak je to skvely hrac. Statistika, ktera rika, ze Everton s Gibsonem v sestave prohral jen derby ve Wembley + zapas s West Bromem (tam se ale velmi brzo zranil a stridal), uz jen to vypovida jak moc to je pro EFC dulezity hrac..

Dnesni diagram jeho prihravek.. http://tf-chalkboards.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/images/0dvMS.png .. za 500 tisic liber tak moc muziky.. pravdepodobne nejlepsi prestup cele Moyesovi ery

A z Colemana se, vypada to, skutecne zacina klubat velky hrac, dneska paradni vykon dopredu i dozadu. Jestli se do budoucna zvladne zbavit tech chyb v obrane, co porad obcas dela, tak je to jednoznacne bek evropskych kvalit.. Za 60k liber..

Reagovat
vodka

gibbo byl za mega a ještě tamjsou bonusy za výkony, ne?

Reagovat
Zaschrona

zakladni castka by mela byt urcite jen 500k, dalsich 1,5 mega by pak mely byt bonusy, z tech by ted mela byt splacena cca tak pulka.. ale i tak, jestli byl 7,5x nebo 30x levnejsi nez Joe Allen, to uz je jedno.. porad je to tak jako tak lepsi hrac nez je ten vyhypovany velssky Xavi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrat to tu byt nemuselo..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to věčná škoda že se u nás nedokázal prosadit. Ale hlavně že se mu daří alespoň u vás.

Reagovat
Zaschrona

To urcite. Nedivil bych se, kdyby ho SAF eventuelne brzo chtel zpatky. United by se i ted hrac jako on rozhodne hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

To si bohužel nemyslím. Nám by se hodilo kdyby nikdy neodešel OShea. Respektive loni by se hodil obrovsky moc. A letos to vypadá, že by si taky zahrál vrchovatě. Ale Darrona bysme už nevyužili.

Reagovat
Zaschrona

No nevim, kdyby tenkrat dostal misto Scholese poradnou sanci prave Darron, mozna mohlo byt dost veci jinak.. Ted tam taky bude minimalne jedno misto do stredu zalohy volne, s blizicim se koncem Scholese a Giggse, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, pořád je tam Kagawa, Cleverley, Carrick, Fletcher, Anderson. Plus mladíci z akademie a Fergieho snaha přejít eventuálně na 4-3-3. My potřebujem levého univerzála a možná nějaké DM, což Gibson nezahraje tak, jak by bylo potřeba.

Reagovat
Zaschrona

No, pokud je ta snaha prejit na 4-3-3 dlouhodoba, tak to pak mas urcite pravdu, ze Gibbo by se vam do toho asi zrovna nehodil.. Navic jemu samotnemu by se zpatky asi taky zrovna nechtelo..

Reagovat
Swarley

to možná ano, ale pokud chceme do středu zálohy někoho přivést, tak to musí být hráč té nejvyšší kvality...já mám strašnou radost, že se mu u vás tak daří...na United by to asi stačilo, ale nebude to ten rozdílový hráč...

Reagovat
Zaschrona

Jasne, chapu..

Reagovat
Darren Fletcher

colemana mam v stoke na fm! :)

Reagovat
vodka

ten johnson je snad nejhůř pozičně bránící obránce v lize, nedostupuje, vrací se pozdě...

Reagovat
cristiano.K.

jj,dneska jsem se sám sebe ptal,co víc musí udělat,aby ho dali na křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

ale najlepší útočiaci obranca na svete

Reagovat
Tomekcz

je Rafael

Reagovat
tomasinho

Lepší než Johnson ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To nevim, ale na Bainesyho nema ani jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to je zas druhá strana to sem netahej

Reagovat
Zaschrona

Tak slo o utocici obrance, to se nevylucuje.. Nicmene, nej pravy utocici bek v PL je asi Maicon.

Reagovat
tomasinho

Celkově určitě, v rychlosti a hře 1 na 1 na Johnsona nemá nikdo.

Reagovat
Zaschrona

V tomhle urcite ano, ale tak to neni cele..

Reagovat
tomasinho

Však říkám, že celkově je jasně lepší Bainesy, hlavně Johnson nemá dobrý centr, ten má Baines vynikajáící.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Pomalejší, horší 1 na 1, akorát má lepší centr. Ještě něco?

Reagovat
kiwwi

tvrdis, ze Glen je lepsi krajny bek ako Rafael hej?

Reagovat
kiwwi

jaj, vlastne to vlakno je o najlepsie utociacom obrancovi

kazdopadne, Rafaelove statistiky su momentalne o parnik pred Glenovymi

Reagovat
kiwwi

a pravdupovediac, pri tomto proste nejde ignorovat fakt, ze to utocenie je na ukor branenia

to jak keby sme postavili Naniho na RB a ten by vkuse utocil a povieme, ze je najlepsie utociacim RB

Reagovat
tomasinho

Však to netvrdím, Rafael hraje letos výborně, celkově je už teď lepším obráncem než Johnson. Jde čistě o tu ofenzivní část. Statistiky má lepší proto, že Johnson neumí centrovat. Ale všechno plyne i z fyzických dispozic, Johnson je prostě atlet, rychlý, hbitý.

Reagovat
kiwwi

tak ale v com je potom ten Glen co do utocenia lepsi, ked ma vacsiu volnost a aj tak nedokaze nazbierat viac kanadskych bodov?

take jalove utocenie

Reagovat
tomasinho

V soubojích 1 na 1. Větší volnost bych neřekl teda. Je útočně laděnější, viděls včera, co dělal z obránců West Hamu v první půli? Hlavně je ten pohyb, schopnost obejít protihráče, dostat se do zakončení.

Reagovat
kiwwi

videl, ale te konzistentnost u neho je prachbiedna...jasne, ked mu ide, tak neni o com, v prechadzani cez hracov je najlepsi, ale to na utocenie fakt nestaci - trebars od utocneho krajneho beka ocakavam najviac z tych utocnych vlastnosti prave dobre centre

Reagovat
tomasinho

Jo, to máš zase pravdu. ASpoň se dere do zakončení, když už centry moc neumí. Na to je zase lepší Kelly, výrazně lepší dozadu, ne tak technický, ale pozičně výborný a s dobrým centrem. Mohli by klidně hrát za sebou. Když se zkusil na křídel Enrique, měl by i Johnson.

Reagovat
vodka

pomalejší bych moc netvrdil Balea třeba loni doběhl bez problémů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte keď rpestupoval som predpokladal, že bude z neho "nový" Maicon, zatiaľ nie je, ale v ofenzíve je skoro tak dobrý :))))

Reagovat
smazaný uživatel

...neví kdy má vyrazit dopředu a kdy ne, neumí na centrovat

Reagovat
tomasinho

Jojo, hrůza, Jarvis ho školil jak žáčka dneska. Aspoň, že dneska to vynahrazoval skvělými průniky a hrou 1 na 1. Když už byl vyzkoušený na křídel Enrique, měl by být i Johnson, patří tam. A Kelly za něj, až se uzdraví.

Reagovat
fantomas

Stará známá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety dresy QPR mě pokaždý rozesmějou, bezkonkurenčně nejhnusnější.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jsem si teď vzpomněl na loňský super bitvy Stoke a McLeishovo Aston Villy. Jedna z nich byla myslim jako lahůdka v pondělí.

Reagovat
Zaschrona

A jeste jedna vec - doufam, ze Moyese zase napadne, alespon pokud se mu na podhrotu nebude darit, stavet Fellainiho hned vedle Gibsona zezadu do zalohy a Osmana vytahnout bliz na hrot. Prospeje to Fellainimu, ktery se pak v pripade, ze to vpredu fungovat nebude, i tak dostane neustale do hry, prospeje to Ossiemu, ktery se pak casteji dostane do uplnych finale akci, coz by melo byt jednoznacne plus a taky to prospeje Jelavicovi, kteremu Fellaini tak trochu krade golove sance a i krome toho vedle sebe nedokazi uplne maximalne fungovat.. Hlavne pristi tyden proti Stoku by to Moyes mel jednoznacne zvazit, vzduchem na ne teda nevim nevim..

Reagovat
fantomas

Při jeho mušce posledních zápasů si tim prospěchem Ossieho na AM nejsem uplně jistej.

Reagovat
Zaschrona

No, to mas pravdu, ze ted zrovna strelecky nema nejlepsich par zapasu, nicmene ten jeho prospech bych videl hlavne v jeho kombinacni schopnosti s Jelavicem, s nim si na hristi rozumi urcite lepe nez Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

OT - hele proč je za Kolečkem Sparta Praha?

http://www.youtube.com/watch?v=8a6s7mY4kw4

Reagovat
smazaný uživatel

Selby

Reagovat
Zaschrona

Co vse se clovek nedozvi na jednom nejmenovanem foru EFC..

"Moyes met with Diame and his agent in April, he wanted too much money... King Kenny had lined up Diame, Drenthe, and Elm, he just never saw the axe coming... Diame's release clause is really only £3.5M, but his wage would be a big problem..."

Reagovat
Carrick

Gibbo je výborný hráč, vždycky jsem se ho ve všech diskuzích zastával, jednu dobu totiž dostával od některých fans MU neskutečnou čočku. Trochu menší klub jako je Everton, kde na něj není vyvíjen takový tlak a má tam důvěru manažera, je přesně to, co potřeboval. Jsem moc rád, že u vás potvrzuje svou třídu.

Reagovat
Carrick

*reakce na Zaschronu

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem na rozdil od vetsiny fandu Darrona vzdycky branil. Mel jsem ho celkem rad uz i u vas. A to fakt ne jen kvuli tomu paradnimu golu, co nam tam do site uklidil - ja jsem jeho prestup k nam celkem privital, CM jsme potrebovali jako blazen a za tu cenu jsem byl spokojeny s tim, ze minimalne mame dobreho hrace do kadru. Gibbo ale uplne predcil vsechna ma ocekavani a to velmi rychle. Dostal prvni poradnou sanci v kariere, dostal skutecnou a pevnou duveru od manazera a jeho vykony od jeho prichodu v lednu jdou zatim jen a jen smerem vzhuru. Takze abych to shrnul, prakticky uplne s tebou souhlasim. Teda, jen ten "trochu mensi klub" si muzes prosim priste odpustit..

P.S. Kolik lidi se mi tady pred sezonou smalo, kdyz jsem presvedcene tvrdil, ze letos Everton klidne muze mit na boj o LM? Ja vim, ze je jeste daleko, ale zatim se alespon trochu moje slova potvrzuji.

Reagovat
fantomas

To je teda kurevsky daleko.

Reagovat
Zaschrona

Zase tak moc ne, ted je pro nas urcite klicove obdobi sezony, cca tak do pulky unora. Pokud ho zvladnem a budeme se neustale pohybovat nekde kolem 4. mista, tak uz skoro s tradicnim evertonskym jarem se nebojim rici, ze ten souboj se nas proste tykat bude.. Ale je to daleko, no..

Reagovat
fantomas

Jako budete blíž než poslední tři čtyři roky, to si taky troufám říct, ale postavení na začátku prosince neni konkrétně pro boj o LM takřka vůbec určující. Takže jo, je to kurevsky brzo.

Reagovat
Zaschrona

Tak pravda je, ze treba v tom roce 2004 byla ta nase pozice v tabulce v tuhle dobu o dost jina, tam i kdyz jsme meli vic porazek, tak jsme proste mnohem vic vyhravali.. Smutne je, ze bohuzel chyby rozhodcich a v obrane nas v tuhle chvili stoji dost podobnou pozici v tabulce jako tenkrat.. A bohuzel nas to v konecnem zuctovani tu LM dost mozna stat muze..

Reagovat
C-M@ster

Neměli jste evertonský podzim, tak nemůžeš počítat s jarem.

Odejde vlasáč a bude.

Reagovat
Zaschrona

Pravda, treba v te sezone 04/05, kterou zminuju vyse, pak jaro stalo celkem za houby..

Nicmene, v poslednich letech to tak mame prakticky porad, tak proc bych mel verit, ze tomu letos bude jinak? Dlouhodobe v druhe casti sezony patrime v tabulce na pricky zajistujici LM, prakticky v kazde sezone od te doby...

A Fellaini neodejde. Jedine, ze by nejaci silenci jako Zenit nebo PSG zaplatili skutecne obrovskou sumu. A pokud ji zaplati, tak uz v te zime prijdou 2-3 kvalitni fotbaliste, kteri ho zvladnou nahradit.

Reagovat
r.mrazik

uz pri prestupu jsem rikal,ze je gibson skvely nakup...jsem rad,ze se to potvrdilo...u nas by tolik nehral,ale kvalita tam byla slusna uz tehdy...je super,ze se mu (a evertonu) dari

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/lSF3hbVZuQw

jo takze Rio provokoval oslavou pred domacimi fanusikmi hej? picne media

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš to, bylo jasné že si tady chce cristiano.K., DeJong a podobní akorát kopnout a neměli do čeho, tak z Ria udělali toho špatného.

Reagovat
vladis271

oficiálne sa mu ospravedlňujem. Fakt som si myslel, že oslavuje pred fans City. Čo teraz? Si myslíš, že nám vidíš do hláv? zabudni

Reagovat
smazaný uživatel

A někteří aji omluvu převrátíjou ve výsměch.

Reagovat
vladis271

výsmech vám, nie Riovi, pretože si myslíte, že to bolo cielené pričom nebolo lebo sme si fakt mysleli, že oslavoval pred fans City (prvý záber tak skutočne vypadal sorry)...a ja to vravím furt hráč, ktorý by cielene slávil pred fanúšikmi rivala si to zaslúži.

A hlavne tebe, lebo si myslíš, že rozumieš duše scousera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo. Hlavně to pořádně vyhroť.

Reagovat
j_mrazik

"Duši" scousera nikdo rozumět ani nechce, včera jste se chovali jak banda pitomců. Adebayor taky slavil před fandama Arsenalu a mincí to neschystal. A kdyby dostal, tak tohle se prostě stávat nemá.

Reagovat
vladis271

profi športovec by mal držať emócie na uzde. Je kráľovsky platený. Obyčajní fans musia chodiť do práce a žiť tvrdý život. Dávať im to tak zožrať nie je fér.

Reagovat
r.mrazik

co s tim maji penize co spolecneho?

Reagovat
vladis271

nič, len vravím, že je to biznis, sú na vrchole ľadovca. Majú všetko. Mohli by dodržiavať nejakú etiketu. Ak by niečo také spravil steeve pred mufanmi, uznávam, že by som si to vychutnal, ale ak by dostal mincu pochopil by som to a rozhodne by som im to nevyčítal. Rovnako ako oslava na Balea, bolo to krásne, ale neprofesionálne.

Reagovat
r.mrazik

ok...souhlasim,ze slavit pred fanouskama rivala je debilita a fotbalista muze cekat cokoli...mozna i po zasluze...

jen mi tam nesedeli ty penize,je to vzdy o dane osobe...a rio slavil pred nasima...

Reagovat
vladis271

preto som sa mu aj ospravedlnil.

Reagovat
r.mrazik

jj,to jo...

mne tam nesedely akorat ty penize,protoze to ukazatel neni niceho...spise naopak,prachy kazi charakter

Reagovat
vladis271

ved vravím, že mám ohromný charakter a vy mufani tomu stále nechcete veriť.

Reagovat
r.mrazik

neprehanej zase

Reagovat
j_mrazik

Prachy tříbí charakter. Kdo byl kretén, tak ty peníze to jenom zviditelní. Kdo byl v pohodě, tak i s penězma je ok.

Reagovat
r.mrazik

spis kazi...malokdo to unese...debil se stane vetsim debilem...ale u normalniho cloveka nevis,co to s nim udela...

Reagovat
vladis271

tam sa napr. ukázala úžasná profesionalita Harta. Napriek tomu, že sa musel cítiť ako po kastrácii nemal problém sa pre Ria aj pobiť.

Reagovat
r.mrazik

to ano...ale myslim,ze by to udelal kazdy hrac...coz to nesnizuje to,co udelal hart

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tak by se tohle stávat nemělo. Fotbalisté slaví před fanouškama soupeře často, prostě doběhnou k nejbližší tribuně, nebo praporku. Vždyť je to k vidění v každém zápase ve kterém padne gól. Něco jiného je když Adebayor utíkal přes celé hřišťě k hostujícímu kotlu, aby se jim vysmál.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme by se to stavat nemelo...

jen...nevim...beru to ze sve strany...jako fotbalista bych asi nebezel ke tribune rivala a kdyz uz,vedel bych ze to je slusna provokace...a naopak,byt divak,taky by se mi nelibilo,ze nejaky smejd od rivala pribehl slavit ke mne...jasne,nic bych po nem nehodil,ale neni kazdy jako ja...

oboje je vec charakteru a rozumu....

tady je jasne videt,ze to neunesli fanousci...pripad ade je jiny,tam ma vygumovano hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Ale vem si co se stalo když Rooney slavil góly v prvním poločase. Taky neutíkal přes celé hřiště ke svému kotlu, ale prostě slavil. Tohle se stává tak běžně, že to ani provokace být nemůže. Pak by byla provokace všecko.

Reagovat
r.mrazik

asi jo...ale musis brat i okolnosti...nektery momenty jsou vice narocnejsi nervove a musis vedet kdy si co muzes dovolit

Reagovat
r.mrazik

* nekdy proste muzes cekat zpetnou vazbu,kdyz to v urcitem momente prezenes

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Ale aji tak by ta zpětná vezba měla být nadávky a pokřiky. A ne házení věcí a nebo aby nějaké trdlo vběhlo skrz pořadatele na hřiště.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...

Reagovat
j_mrazik

A dostal mincí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal trest od FA tuším.

Reagovat
cristiano.K.

každá akce vyvolá reakci a já si fakt myslel,že tam jsou fanoušci city.

Reagovat
cristiano.K.

no konečně něco smysluplného

Reagovat
vladis271

no bol to hektický týždeň navyše som asi nevstal pravou nohou z postele

Reagovat
cristiano.K.

já dostal dneska antibiotika a v pátek mám firemní večírek s účtárnou,kde je 100 žen a 10 chlapů,musím se dát do kupy

Reagovat
vladis271

no, nejaké antibiotiká by ťa hádam nezastavili. Ja sa musím učiť, ale nechce sa mi, čakám na titulky na Dextera, až potom.

Navyše ma nesere, že nič neviem.

Reagovat
cristiano.K.

to by si teda zasloužil minci,co minci....

Reagovat
Swarley

tak stačilo se podívat, jak celá ta tribuna za bránou po gólu skákala, takže těžko předpokládat, že šli slavit před fans City

Reagovat
vladis271

ono, prvý záber vypadal, že minca prišla po rovnej trajektórii, nie z boku

Reagovat
smazaný uživatel

napsat že hráč, který by to udělal si to zaslouží může fakt jen scouser nebo primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

alebo scouser primitiv

Reagovat
kiwwi

to primitiv uz netreba dodavat, jasne to vyplyva z toho "scouser "

Reagovat
cristiano.K.

tvá vtipnost nezná mezí

Reagovat
kiwwi

to nemalo byt vtipne

Reagovat
vladis271

ono je to totiž tragikomické, on o tom nevie, ale zabáva nás

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe sa da do hlavy vidiet lahko

Reagovat
vladis271

nevrav Frasier

Reagovat
cristiano.K.

omluva

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

este si si nezvykol ze ti hajzlici v bulvarnych platkoch hladaju aj tu najmensiu zamienku aby mali senzaciu?

Reagovat
r.mrazik

tak to video neskutecne pobavilo...taka extaze

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka je vobec najdlhsia seria bez remizy?

Reagovat
smazaný uživatel

27 zápasů, včera sme překonali rekord z 19. století.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SkPTAfYn1mM#!...dvaja dementi, ale Mario je vazne hlupy, ked uz mu to hovori aj Tevez

Reagovat
Swarley

Pat a Mat, nechal bych je spolu dělat třeba poličku, to by byla prdel

Reagovat
vodka

by se pak nedala pit...

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš robil to prvykrat a ako lavoruky nemohol držať papier ľavou a strihať ho s pravou. Takže jeho sťažovanie malo opodstatnenie. Trochu to preháňate

Reagovat
vladis271

lidičky na pl.cz je návrh na nasledujúci zraz v Trnave. To by bolo tak neskutočne úžasne. Koľko je tu vlastne Trnavákov a priľahlého okolia?

Reagovat
vladis271

nešťastnou náhodou som sa dostal k spoileru z dextera z 11. časti, strielať ich, zmrdov

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehehehehehe

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

karma

Reagovat
niflheim

Ochutnej si vlastní medicínku

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt sem vladis vzdycky pise spoiler jako jeden z mala

Reagovat
niflheim

No jo, ale vladis to píše tímhle způsobem:

spoiler: KURVA JÁ NEVĚDĚL, ŽE EVŽEN ZABIJE BĚTKU !!!

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nevim.. já čtu stejně vše odspodu a na to co chci vidět koukám dřív než na diskuzní fóra

Reagovat
niflheim

Tak on tady snad ani není člověk, co by to četl odshora. Možná by to šlo vyřešit tak, že by se napsal příspěvek "SERIÁL - SPOILER + další varovné signály" na něja by byla první reakce to, co chce říct. Na ten příspěvek by reagovali ostatní a na kořenový by byl další příspěvek, který by dole ohraničoval taky slovy "SPOILER"...ale to je asi moc složité

Reagovat
smazaný uživatel

ja to čítam odzhora čo je na tom?

Reagovat
vladis271

ja tiež

Reagovat
Arbiter

Reagovat
C0br

Tady se ukázalo, co za sortu lidí není normální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Chrise Hughtona

Reagovat
niflheim

Reagovat
kissak

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

pro dnešní výhru Magpies

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, formality mame za sebou, a ted se z toho vanocniho programu posereme

Reagovat
cristiano.K.

něco podobnýho zmínili na digi no

Reagovat
smazaný uživatel

K.rva Straky

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ty straky dělaj? Opory jim zůstali... no je vidět, že loni to byl jenom takovej hype.

Reagovat
kvasha16

dobre kolo, fanta 82 bodov ... az na to derby v Manchestri , ale MU este postraca..dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Já 19

Reagovat
kvasha16

hral si niekedy investora? nabuduce to bude lepsie

Reagovat
rickroll

snad ta samá sestava proti QPHaHaHa!-ale Schwarzer musí co nejrychleji pryc,tahle sezona už je na něj moc....

Reagovat
Minister

Nevadilo by mi, keby Newcastle vypadol... aj keď to asi nie je úplne reálne.

Reagovat
cristiano.K.

nereálný to bylo i na začátku sestupové sezony,ale ted opravdu nespadnou

Reagovat
Counter

http://youtu.be/SkPTAfYn1mM

Vedle Maria vypadá i Tevez jako fištrón

Reagovat
cristiano.K.

Mario má podobnou mikinu jako já,ale asi od jiný společnosti

Reagovat
Chazy

Miluju, jak si ze sebe umí dělat prdel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně komické, jak řekne Tévez Ballotelimu, aby trochu zapojil mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Let's go Warriors!

Reagovat
Chazy

NBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, vsazeno. je to můj každodenní usínací pořad, většinou vydržím tak první poločas a v té pauze usnu.

Reagovat
Chazy

Měl bys to pak přepnout na NFL, to bys už spát nešel až do pěti ..

Zrovna koukám, co tu NBA hraje - Sacramento, Charlotte, Golden State. Úplně zírám, vůbec sem netušil, že tam maj něco velkýho, znám je jen jako univerzitní/farmářský.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na NFL jsem koukal včera. Chvilku na Giants - Siants a pak začátek Packers. Ale rychle jsem vytuhnul, většinou mi zbydou jen ranní highlighs na nfl.com

No třeba GSW maj letos snovou sezonu (zatím), ale abych se přiznal, že bych se v tom nějak vyznal, to ne. Dobře se na to sází, dobře se na to kouká (ačkoliv nesnáším hraní basketu )

Reagovat
Chazy

No vidíš, je tam potenciál, budeš se přidávat k naším každonedělním diskuzním kroužkům a brzo máme další NFL ovečku...

Mě na basketu štve, že fakt asi 45% akcí končí košem, prostě je to koš, koš, koš, koš, je to takový... Mně se líbí, když je ten gól/bod výsledek nějaký dlouhodobější snahy, chce to hodně zapojit mozek, musí spousta věcí vyjít. Ne, že to je tak, že útok musí skončit bodem. Ale podle nějakýho průzkumu je fanoušek basketu ze všech sportů nejspokojenější (v každým zápase jeho tým relativně dlouho vede ).. a to je pro mě další mínus...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě NFL začíná pořádně až od wild card, neznám všechny hráče všech týmů. U některých ani QB (např. Arizona - ta včera zabodovala ), ale v playoff už mám čas si nastudovat aspoň ty hlavní hvězdy offense a jakým stylem se prezentuj.

To se ti nedivím, taky mě to tak nebere, za to NFL je jiná káva. Miluju nedělní zápasy od 19:00 či 22:25, ideální čas, na kolejích si dát hezky rumíčka s kolou a koukat se.

Reagovat
Chazy

Ono to ale je zajímavý hodně i teď před koncem sezony, když vezmeš, že v jedný divizi maj dva týmy bilanci 7-6 a jeden 8-5, to bude fakt drsný. Jako v NFL je fakt každej zápas zajímavej, takže ta sezona je koukatelná celá. Arizona je teď vážně nejtrapnější tým NFL ... Ale právě dneska kdybys vydržel, tak od 02:30 bude zápas dvou letos prakticky nejlepších týmů, já to vidím tak, že nejdu spát a rovnou pak na přednášku.

A na učení hráčů ti pomůže, když tě příští rok přiberu k nám do fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuju, že se podívám. Navíc jsem fanda NE (kvůli Maddenu 08, který jsme hráli s kámošem, on za Steelers a já za Pats). Doufám, že bude nějakej dobrej sopcast (nejlépe v HD) a pustím si to z postele :)

Reagovat
Chazy

Njn, tak to sme tu už tři..

Reagovat
smazaný uživatel

to tady jako není žádná rivalita?

Reagovat
miky10

Je, za chvíli se sem na nás nahrnou naši rivalové, odpůrci NFL a zvlášť NFL diskuzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neandrtálci. Mě si ten sport získal první zahráním Maddenu, pak jsem se naučil pravidla, první streamy a pak Sport1 a NovaSport a už to jelo.

Reagovat
Chazy

Tak jako... se angažuj. Každou neděli tu u nějakýho mrtvýho článku naspamujem tak 200-300 příspěvků, se jako podívej dolů k Fergiemu

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu na to, rozšířím obzory o dalších týmech

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Sou to spíš takový dojmy z celýho kola, každej otevřený nfl.com a jedem

Reagovat
Chazy

Se dneska hrozně těším na C'mon man.. tam bude určitě Big Ben a to jeho hození šišky na zadek recievera, který skončilo strašně komickým TD

Reagovat
Chazy

Už se to blíží, Gronk c'mon manuje fakt trapně

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000107937/Robert-Griffin-III-injury

To včerejší zranění RG3... fakt nechápu, že se mu nic vážnýho nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený, když jsem to ráno viděl v highlightech (a že s tím ještě hodil jeden pass), tak jsem si myslel, že je out do konce season.

Reagovat
Chazy

Jj, kdyby mu něco bylo, tak tím hodem si to fakt definitivně moh posrat... on se musí trochu naučit chránit sám sebe, ten jeho styl je úžasnej, ale měl by mu někdo říct, že Vick snad nikdy v kariréře neodehrál 16 zápasů v sezoně a pokud jo, tak jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vidím jen v highlightem, ale baví mě mnohem víc než Luck.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Mě ne, Luck je passer, fakt tam vidíš ty věci, co by měly náležet budoucímu elitnímu QB. RG3 je hrozně splašenej a když musí házet, tak je to občas fakt špatný. .. Ale nejlepší nováček je stejně Wilson, tu ruku má nejpřesnější, mobilní je taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si je víc nasledovat kluky.

Reagovat
Chazy

V playoff SNAD budou oba..

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Chtěl rivalitu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jinak Luck prostě dokázal proti Lions vyhrát zápas tak, že přešel 80 yardů za necelý dvě minuty a dal TD, Wilson to o tejden předtím udělal proti Bears, teď prakticky i RG3 proti Ravens.. všichni jsou naprosto úžasní. RG3 je úkaz, ale to byl loni i Cam Newton a jak letos vypadá (i když poslední 3 zápasy je zas top).

Reagovat
Chazy

A Tannehill a Weeden se taky zlepšujou. Já to sem psal už v neděli - ty týmy, co maj nováčky na QB, loni za celou sezonu získaly dohromady 24 výher a letos už asi 34, a to 3 weeky zbývaj. Takže je to fakt jen o tom, kdo si koho získá, ale budoucnost maj všichni obrovskou

Reagovat
C0br

Jsem vyletěl ze sedačky Čekal jsem nějaký hnusný zranění a on to na tom ještě zkoušel doházet...

Reagovat
Chazy

Jj a konec zápasu tam dostál a dokoukal, prej prostě odmít, aby ho odvezli...

Reagovat
Chazy

Brady právě bude mluvit na ESPN o Peytonovi..

Reagovat
Chazy

Nuda... nejhorší, když se ti největší rivalové maj fakt upřímně rádi

Reagovat
C0br

Tak v NBA spolu dva nejlepší hráči přes léto poctivě trénují

Reagovat
Chazy

Njn, Nadal a Federer spolu taky furt někde pinkaj

Reagovat
Chazy

Ani né, jenom kdyby Giants zas uhaluzili SB, tak to bude chazy vs miky úplně maximálně.

Reagovat
miky10

Ono by stačilo i PO určitě.

Reagovat
Chazy

Asi jo, by to bylo až moc jako loni, ale to sem jim to přál - loni sem nesnášel Cowboys

Reagovat
miky10

Ono jako pokud to PO nedáme, tak budu zas nasranej já na tebe, si nevyberem.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

A včera se jim oddělal Bryant, takže to bude asi Giants vs Redskins.

Reagovat
miky10

Wow, to sem ani nevěděl. Plus Romo je tragéd, takže jako už uplně bez šance.

Reagovat
Chazy

Romo teď dva zápasy bude top QB a v tom posledním dá 6 INT a tím to zabije..

Reagovat
miky10

Pokud vybíráš náký speciální sázky, tak , pokud jen klasicky výsledky zápasů, tak je basket fakt nejhorší.

Reagovat
Chazy

Miky!

Reagovat
miky10

Co je, FB? Mi nefungoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Už frčí normálně, taky mi nešel.

Reagovat
Chazy

Mám radost, že tu někdo bude

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou jen vítěze zápasů, daj se docela dobře trefovat, třeba včera Jazz za 3.60. Sázel jsem i body hráčů, ale to mě párkrát vyjebalo, tak jsem se na to vysral

Reagovat
C0br

Tak sázet letos proti Lakers umí každej

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt.

Reagovat
miky10

Sázky proti Lakers sou letos terno no, ale jinak ta nabídka fakt není nijak úžasná, oni to maj v sázkovkách celkem hlídaný a ty kurzy nejsou nic moc.

Reagovat
miky10

Ty body hráčů sou úžasný, na tom se dá suprově vydělat, pokud tomu rozumíš a víš, kdo má jakou formu a protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

a to se mi právě vyhýbá.

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí to docela za prd, většinou sázím podle vzájemných zápasů. Tím většinou trefím kursové outsidery. Jinak, pokud chceš sázet jistoty, tak musíš dát strašně moc zápasů, abys měl rozumnej kurz a to normální sázkař neudělá. Takže většinou jdu formou 2 zápasy s vyšší kurzem (přes 2).

Reagovat
miky10

To musíš mít úspěšnost tak 3%, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No včera zrovna Milwaukee a Jazz. Nedávno zas Knicks proti Miami. Je to tak 50 na 50, mám to spíš pro zábavu než na vydělání si. Za poslední týden jsem v plusu 300, zejména díky live sázce na remízu Portlandu.

Reagovat
miky10

Ty Bucks si vsadil podle čeho? Ale pěkný teda, bych nečekal, že něco takovýho může bejt i výdělečný, i kdyby jenom krátkodobě.

Reagovat
C0br

Já bych se spíš zeptal na ty Knicks, pokud myslí ten poslední zápas. Protože vsadit na ně bez Mela mi nepřijde moc racionální, nehledě na ten šílenej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na první vzájemnej zápas, kterej byl taky o 20. Prostě jsem věřil tomu, že na Heat umí.

Reagovat
miky10

Tak Knicks sou letos nejlepší v lize, zatimco hvězdy Heat se střídavě trápěj, nehledě na to, že počítam s jeho nevědomostí o Melově zranění. Plus pro něj, první letošní zápas snadno vyhráli... Vsadit na Bucks v Brooklynu je teda pro mě jinej level.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Je pravda že v Heat na to všichni kromě Lebrona z vysoka serou a že Melo byl gametime decision, ale stejně pochybuju, že Knicks odehrají takovej dokonalej zápas ve zbytku sezóny Ten první zápas se moc nedá brát za bernou minci, kvůli Sandy bylo praktický jasný, že je nechají vyhrát a jak Lebron tak Wade to nepřímo naznačovali už před zápasem.

Reagovat
miky10

Njn, to já vim (taky sem na tom cosi vydělal), ale se vší úctou pochybuju, že to věděl on, když to teď sázel. Mně to prostě ale celkově jako hloupá sázka nepřijden o.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že první zápas pustili kvůl Sandy jsem nevěděl, o tom, že Carmelo by neměl hrát jsem zaslechl, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Rozhodla nevyrovnanost výkonů Heat a ta první výhra (ačkoliv jsem nevěděl, že byla "domluvená")

Reagovat
miky10

Já bych se tomu zápasu teda vyhnul, ale na Heat bych určitě nedával teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem dal na Sacramento proti Dallasu a vůbec nevím, co mě k tomu vedlo, jsem se asi přehlídl

Reagovat
miky10

Já mam Spurs a body OJ Maya.

Reagovat
C0br

Mayo je tutovka

Reagovat
miky10

A proti Spurs nehraje Harden...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsem se ztrapnil

Reagovat
C0br

Jo tak to jsem nějak přehlídnul

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spurs mi přišel malej kurs, kdyby se náhodou splašil Lin s Hardenem.

Reagovat
miky10

MVP je letos strašně marnej, tam to stojí na Hardenovi a možná Parsonsovi. A když je zraněnej Harden, předpokládam, že budou totálně bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

MVP akorát hraje na své normální úrovni a podvoluje se Hardenovi. Plusem je, že už neprůměruje 8 TO za zápas

Reagovat
miky10

Jono, ale New York z něj dělal hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucks mají nejlepší SG duo v lize.

Reagovat
miky10

* nejzamrdanější

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatie stranou. Oba jsou ohromný střelci a v tomhle jim může konkurovat jenom Heat.

Reagovat
miky10

Nevím no, pro mě to nikdy nebudou hráči tý nejužší špičky, na to sou moc nevyrovnaný a moc sólisti.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím. Ale Derona a Mela dohromady ZATÍM nedáš. A jiný volby na podobný SG kombo v NBA není.

Reagovat
C0br

*Okc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byl spíš luck. Řekl jsem si 4 zápasy v řadě Nets nevyhráli, navíc v posledních sezonách se jim na Bucks nedařilo (4 porážky v řade s nima) a bylo to

Reagovat
smazaný uživatel

1113. pro americké sporty - NFL, NBA, NHL

Reagovat
Chazy

* MLB

Reagovat
smazaný uživatel

MLB jsem neviděl dobré 4 roky.

Reagovat
Chazy

Nojo, ale nevynechávej nám jí z americkejch sportů

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry. A diskuze pod Fergiem

Reagovat
Chazy

Každotejdenní klasika .. jenom většinou koukáme všichni na to samý (jen Trand si vždycky jede svoje Rams), takže se člověk moc nedozví o jinejch zápasech. Ale drive chart na nfl.com slouží fakt výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předpokládám, že většinou se jede to, co jede v TV.

Reagovat
Chazy

Jj a NS i SportTv maj dost často to samý, co má ESPN. Minimálně letos je to tak skoro furt

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem míval ESPN na UPC, ale teď máme Skylink a pomalej net, takže když nejsem na kolejích, tak jsem odkázán na TV.

Reagovat
Chazy

Odkázání na TV mi nepřijde zrovna jako nevýhoda..

Reagovat
smazaný uživatel

No někdy bych si třeba vybral jinej zápas než vyberou.

Reagovat
Chazy

Já vím no, ale to koukání na streamy je hrozný (kvalita). Já vlastně sleduju PL o 90% míň od tý doby, co to už NS nemá.

Reagovat
miky10

To máš beztak jen jako záminku, došlo by k tomu stejně.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem rád, že jsem primárně BL fanda. 5 zápasů za víkend, když nejsem s přítelkyní. BVB pravidelně živě v sobotu 15:30 (zn. ideál).

To je fakt, streamy jsou fakt šílený, NFL jedu vždycky ze sopcastu v HD kvalitě (protože na kolejích si je můžu dovolit a nevadí mi, že to mám o 2-3 min zpětně)

Reagovat
miky10

+MLB a golf!

Reagovat
smazaný uživatel

Golf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zabijete mě když řeknu že mě bavil víc univerzitní fotbal než NFL? Pro NBA hokej mě obecně moc nebere.

Reagovat
Chazy

Univerzitní fotbal je specifikum no.... mě jako štve, jak hloupě se tam obrany chovaj. Ale má to svoje kouzlo.

Každopádně je tam atmosféra nejlepší ze všech sportů planety, konkurovat může maximálně tak kopaná někde v takovejch těch splašenejch zemích, jenže u college to všechno je naprosto přátelský.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový "jednodušší", no. Navíc se mi zdá že v NCAA to míň pískaj, je to takový volnější. A pískání mám z NBA dost, poslední dobou jak koukám na nějákej zápas tak se nehraje snad dýl než 10 vteřin v kuse.

S tou atmosférou jedině prostě neuvěřitelný jakej kotel dokážou udělat ožralý a nesychronizovaný vysokoškoláci. A ty počty taky nechápu...

Reagovat
Chazy

Jako mě to pískání v am. fotbalu taky chvilku sralo, ale pak pochopíš, že díky němu je ten sport tak úžasnej. Furt se proti sobě staví dokonale připravená obrana a útok, je to o tom, kdo je chytřejší, kdo překvapí, kdo je líp připravenej. Šachy na trávě. Bez toho by to bylo něco jako rugby, kopaná, hokej. Na college je to prostě splašený, trick playe, hráči, co běžej na špatnou stranu hřiště, qb, co maj pod 50% úspěšnost přihrávek, výsledky ve stylu 50-3 4x každej wekk.. já tomu tolik neholduju, ale hodně lidí to má za ten lepší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší není, to uznám. Ale možná bych použil koukatelnější pro lidi co s americkým fotbalem začínají nebo se chtějí spontáněji bavit (jak si říkal, šachy). A ta úspěšnost pod 50% je krásná. To přímo na první kolo draftu.

Reagovat
Chazy

zajímavý, já to měl právě přesně naopak - na začátku sem college nebyl schopnej ani vidět, až po NFL to zvládun občas.

Reagovat
vodka

1150. proti dělání věcí na poslední chvíli...

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šílený a obzlášť miluju, když dělám věci na poslední chvíli a pak mi k tomu chybí data.

Reagovat
C0br

Poslední chvíle je pro mě moc brzo. Řekl bych, že trpím tou nejhorší formou prokrastinace v kombinaci s absolutní leností

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

jinak to ani neznám. Navíc při sexu se to hodí.

Reagovat
Chazy

11xx. proti zítřejším odpůrcům týhle NFL/NBA diskuze, protože vznikla úplně spontánně a jsme v tom všichni maximálně nevinně

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

C'mon man naprosto fenomenální, snad to někdo dá na YT... náhodou tam byl i basket

Reagovat
C0br

Tak ten FT byl naprosto ultimátní, tomu se chlámu už pár dní

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

02:30 pro dnešní výhru Pats

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Fakt si ty hodiny seřiď už.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak v monday football countdown to natipovali 5-3 pro Patriots, studio 4-1.. uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/138416

Reagovat
Chazy

ESPN a plazma..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je taky ESPN, naštěstí 1000 kb/s, slušná kvalita

http://img593.imageshack.us/img593/9579/espnm.jpg

Reagovat
Chazy

Ok ok, to se dá. Ale stejně si to asi nechám v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku solidarity ..

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pálka.

Reagovat
Chazy

Kickoooff...

Reagovat
Chazy

Já se du fakt dívat, objevím se tu tak o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

taky, pokud neusnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teeeeeď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hawks - Heat. Docela trhák. Sice jste mě navnadili na NFL ale Miller se vrátil.

Reagovat
Chazy

Viděl bys nejlepšího QB alltime.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandéz jinak trošku nervíčky, prvně naštěstí holding penalty, pak málem fumble.

Reagovat
Chazy

Jj, dost hroznej drive.. Brady to házel jako prase ty první dva pokusy. Ale už to funguje. Těším se na Gronk-Welker-Hernandez, snad na PO budou všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kdybys taky radši diskutoval o fotbale někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když já PL nemám vůbec nasledovanou a ztrapňovat se nějakejma rádobychytrejma kecama se mi nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Brady?

Reagovat
Chazy

Jojo, jako Brady.

Reagovat
Chazy

On je fakt král..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako 70% v 2007. No, ty vole. Ale jako ty hráče nemám tak odkoukaný jak v NBA tak ti budu muset věřit.

Reagovat
Chazy

Tam měl hlavně QB rating skoro 120, to je ukazatel, měl 50 TD pasů, to neudělal nikdo před ním.

Ale dost lidí by se hádalo - protože takovej Peyton Manning má všechny kariérní čísla lepší (až na ty ratingy a průměry). Ale to je proto, že Brady je takovej trenér a ofenzivní koordinátor na hřišti, on by byl schopnej dát každej zápas 300-400 yardů, jenže by tam dával i interceptiony. Jako to dělaj kolegové. Ale on ty hry sám nastavuje tak, aby dali co nejvíc bodů, aby vyhráli a z každýho drivu vytěžili maximum, takže si bere strašně moc yardů a TD tím, že dává míč running backům. Statisticky nejlepší není, ale hrál 5 SB (vyrovnanej rekord), 10x vyhrál divizi (jeho rekord) a 3x vyhrál SB (4 jsou rekord). A u hodnocení QB se kouká hlavně na ty výsledky, který svýmu týmu jeho přítomnost přináší, statistiky.

Prostě "Numbers never tell the whole story"

Reagovat
Chazy

* statistiky jsou vedlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To není možný ...

11/13, 154 YDS, 3 TD a neskončil poločas... to je i na Bradyho moc. Ale teda rozhodčí hodně pomoh.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomohl no, ale zas ten pohyb do Wese byl zbytečnej. Stejně by to asi nebyl catch.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže americká klasika aka kdo má víc prstenů. Ale já to chápu. Tyhle mozky a nejen svaly jsou prostě v amerických ligách strašně vidět. To je jak Westbrook vs. Rondo dneska, ne? Kdy Brady je Rondo kterej může milion bodů za zápas ale soutředí se na přihrávky a jede si klasický old school PG narozdíl od Russela kterej je rpsotě šutér a mozek mu občas chybí.

Já mám mozky rád. Někdy na Patrioty zas kouknu, dlouho jsem je neviděl. Abych byl upřímnej poslední zápas co jsem viděl byl letošní SB.

Reagovat
Chazy

Tak taková klasika to není, třeba v MLB se fakt hledí na statistiky v historickým porovnávní, u těch ostatních NFL pozic taky. To jen ten QB má vážně na hru větší vliv než jakejkoliv hráč v jakýmkoliv jiným americkým sportu, přecejen se říká, že Brady vyhrál zápas, Schaub prohrál zápas, jako kdyby ten tým tvořili jen oni ...

A je to tak, jak říkáš. Ale fakt hodně moc lidí to chápat nechce, repjou se v těch statistikách a říkaj, že je Brady overrated. Prostě nehledí na to, že jejich kouč má průměrně 26 bodů na zápas s Bradym a 18 s ostatníma QB a že v tom asi něco musí bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Lalala, krásná nterception

Reagovat
Chazy

Obrana funguje... loni nepředstavitelný

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

zatím fakt neskutečně, nikdy bych tomu nevěřil po loňské sezoně

Reagovat
Chazy

Jj, nevěřím ... já tipoval 45-21 a že dneska trochu splaskne ta bublina Texans.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krása.

Reagovat
Chazy

Můžem jít o poločasu spát no... ale já si podobný debakly užívám

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi to líbí a hlavně se mi nechce spát, takže si to vychutnám snad do konce. (ale je možné, že to na mě v poločase přijde)

Reagovat
smazaný uživatel

Texans 4 drivy, 3 punty a jedna intercepce

Reagovat
Chazy

je to sranda... konečně Bradymu něco nevyšlo.

Reagovat
Chazy

Turnover na 4 downy... to néé

Reagovat
C0br

Co to Sacramento?

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Ty se moc nesměj, MVP hraje nejlepší zápas od svého vzestupu

Reagovat
miky10

Naštěstí nekoukam, je to zmrd, takle mě neočekávaně potopit. Ho mam tak rád a on tohle... Billy 19 bodů, wtf??

Reagovat
miky10

Billy = Asik, strašně mi připomíná Billyho z Policajta v Beverly Hills.

Reagovat
C0br

Tak Asik je celkem vážnej kandidát na MIP, takže bych si z toho nedělal srandu

Reagovat
miky10

Nj, ale od bodů tam nikdy uplně nebejvá.

Reagovat
C0br

Tak potěší když kariérní 49% šestkař střílí 11-14 Se proti tobě spiknul celej tým

Reagovat
miky10

Heh, ale Parker to rozjel, eště bude drama.

Reagovat
C0br

Srovnáno, tohle bude chtít nějakou klasickou Linsanity

Reagovat
miky10

Jakože na kterou stranu to má rozhodnout?

Reagovat
miky10

Parsons taky hodně hustě teď, z něj se fakt stává famózní hráč.

Reagovat
C0br

Přál bych mu gamewinning airball jako proti Heat, ale zas myšlenka toho, že ti zrovna on podělá tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Rockets! Lin konečně povedenej zápas a 4-5 z downtownu, takže čekej Linsanity za zvuku sireny.

Reagovat
C0br

Linsanity turnover

Reagovat
miky10

Prosil bych remízu, dvakrát během tejdne by nebylo špatný, aby mi zkazila tiket v basketu.

Reagovat
miky10

Yes, dík.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, každej den není jako z marcipánu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Heat výhra a nejspíš zažehnání výpadku. Hawks odpadnutí a D-Wade a LeBron je pak už jenom dorazili. Smith opět kvalitka ale L'Bron je prostě bestie. Lakers zase padli. A zatím to místo útoku na titul vypadá na ostudu roku.

A pro ty NFL maniaky - docela nářez. Schaub sice moc za Bradym nezaostává ale jinak docela přejetí. A navíc Patrioti víc týmový se mi zdá. Ale to už nedokoukám. Hrozný časy.

Reagovat
C0br

Ono když Wade střílí zázračně 11-13, tak se asi výhra druhého týmu moc čekat nedá. Ona zas přijde noc, kdy s Boshem udělají v kombinaci něco jako 6-25 proti Knicks nebo už dřív proti myslím Memphisu

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. Bosh zatím tu úspěšnost moc vysokou nemá. A Wade je za jak jojo. Ale vrátil se Miller kterej v kombinaci s Allenem budou hrozný kombo. Pokud jim King nechá míč.

Reagovat
C0br

Bosh střílí 53%, ale on má prostě ty noci, kdy on první střely víš, že bude stát za hovno celej zápas. A celkem to často to zkombinuje s Wadem no A toho, že by Lebron nepřihrával svým trojkařům, bych se nebál i když od Millera se žádný terno čekat nedá, to je pořád chodící lazaret...

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatím nechává na klaksón Allena a je to smrtící. To byl prostě kup ty vole. Užasný. A Miller je loterie, no. Může hrát celou sezónu tužku a pak tam ve finále mrdne 8-8, viď.

Reagovat
C0br

Jsem ten poslední zápas neviděl. Byl jsem na akci a měl jsem akorát boxscore na telefonu a celou doub jsem si říkal, jestli to je fakt ten Mike Miller, co musel na lavičce ležet, protože ho při sezení bolela záda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už asi bude končit. Svoje si odehrál a prsten má. A takovej zápas zahraješ jednou za život. Navíc Cole se jeví dobře a nějákej trojkovej drafkt z druhýho kola kterej se chytne a Miller bude nahrazen. Cole ze 30. místa a koukni na něj, docela frajer.

Reagovat
Chazy

Tak jak se to vezme, v yardech možná ne, ale 3 TD a 0 INT vs 0 TD a 1 INT, navíc se Texans do red zony zatím dostali jen nekompletníma hodama

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to koukám. No, jo, produktivita je svině, teď jsme se o tom právě bavili nad tímhle. Ale teď zrovna ten pass... hezký. Sice z toho nic nebylo ale musí to bejt hrozný takhle se vrátit. Prostě jim to sedí.

Reagovat
Chazy

No, už tři drivy v řadě Brady neměl snad first down, je to teď slabší. Čekal sem něco jako 400 yardů a 5 TD, nakonec to nebude třeba ani 300... Ale jako posledních 7 zápasů má Brady bilanci 18 TD a 1 INT, letos má INT nejmíň v NFL, udělal kdysi rekord asi 360 přihrávek v řadě bez INT... on prostě nechybuje, tím je úžasnej. Nezkouší to furt, neriskuje, vyhrává.

Reagovat
Chazy

Hahah

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tam. 63 yardů přímo. Bez chyby, jak říkáš.

Reagovat
Chazy

Jono, jako začít poločas s bilancí 1/7 a pak hodit jako druhej kompletní pas tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

A je po debaklu. A hezká akce zrovna. Tak když to neskočí s nulou, tak to jdu spát.

Reagovat
Chazy

S nulou končí v NFL fakt máloco, debakl je to stejně. Letos byl s nulou snad jen jeden zápas myslím, a to právě tenhle week.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruty šuty Arizona

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Week 4

49ers - Jets 34:0

Ale je i pár zápasů, kdy dali třeba jen jeden FG.

Reagovat
Chazy

Jo, ale to je prostě neschopnost útoku. Když má každej tým možnost dostat se xkrát za poločas na míč, tak musí bejt fakt marnej, aby nedal aspoň 13. Debakl je prostě rozdíl 20 bodů a víc

Reagovat
niflheim

To je fakt v prdeli toto...rozhodnu se ignorovat NFL stránky a EF diskuze kvůli tomu, ať se nedozvím výsledek Pats, nechť se mohu v klidu podívat na záznam. No a samozřejmě, mrknu se ráno na xychtbuk...a tam jak na zlatém podnose "Pats dominate Texans"

Reagovat
iamek

NFL

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Chazy

Zas a znovu, radši se na to někdy podívejte s náma místo toho věčnýho remcání

Reagovat
kiwwi

pod preview a review je to proste na

Reagovat
Chazy

On to fakt nebyl úmysl, začlo to ani nevím jak

Reagovat
smazaný uživatel

Začlo to mou NBA

Reagovat
Chazy

NBA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Ale v pondělí by se sem už stejně moc nepsalo - teď už je to 4. článek odzhora.

Reagovat
kiwwi

vsak lebo ste to zasvinili, ze sa tu uz ani neoplatilo nic pisat

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukám na výsledek, přišel sem vůbec o něco když sem nevydržel a usnul? Nebo si Brady dělal co chtěl?

Reagovat
Chazy

Tak přišel, podobný debakly jsou prostě úžasný... Texans nefungovalo nic, Schaub měl slušnej nástup, ale ty coverage byly hodně dobrý, Johnson byl neustále pokrytej, no a běhová hra nefungovala prakticky vůbec.

Reagovat
Chazy

Tak díky letošním výkonům se definitivně přehoup kariérní QB rating - Brady má 97 a Tony Romo se propad až za Peytona Manninga s 95.3. Jenom je sranda, když koukám na tu tabulku, tak v top 30 je tak 18 jmen aktivních, prostě ty změny pravidel QB hrozně pomáhaj, legendární Unitas má 78.2, takže horší jak třeba Palmer...

Patriots letos soupeřům nasázeli už 472 bodů s tím, že druhej nejlepší Denver má 375. Pro NE to znamená 57 TD, ze kterejch Brady naházel 29 (rushoval 3), takže skvěle funguje běh i obrana, všechno - aktuálně jsou Pats fakt nejlepší tým NFL a asi i nejlepší za posledních x let.

Broncos loni získali celkově 8 W a nasázeli 309 bodů, takže prakticky jen Peytonův příchod je zlepšil prakticky o 1/3.

A nejhustější zůstává furt Rodgers - hraje fakt za naprosto příšernej tým, má horší ofenzivní lajnu jak Philla (42 sacků) a stejně má prakticky nejlepší čísla a jen 8 INT. Nikdo jinej by toho nebyl schopnej, on nemá ani dobrý recievery, nic.

Rád bych i něco na adresu Breese, ale ten letos krom toho překonání rekordu nic extra nepředved.

Reagovat
niflheim

...takže nakonec máš rád i Rodgerse?

Reagovat
Chazy

Ne, je to čůrák, ale je fakt kvalitativně nejlepší. A Brees už mě taky přešel, když neporazil Giants

Reagovat
niflheim

Tak Brees ti přestal vadit, když nehodil TD pass proti Falcons minulý týden, ne?

Reagovat
Chazy

Jako taky to moh udělat dřív no...

Reagovat
niflheim

http://9gag.com/gag/5872517 asi už jsem ti to ukazoval

Ale podle mě si ho dříve nebo později zamiluješ

Reagovat
Chazy

Sráč prostě

Reagovat
Chazy

Ale pokud se nepletu, tak on nedal ani teď proti Giants, docela zajímavý

Reagovat
niflheim

Teď jsem se díval, že má smlouvu do konce 2014 sezóny...no jestli by chtěl třeba Brady končit za dva roky...

Reagovat
Chazy

Brady si určitě zahraje na Favreho a bude hrát do 40 let .. a přetahování hvězd fakt není styl NE, my si zas někoho vychováme. Mimoto je vylučený, že by Rodgers šel pryč z nejslavnějšího týmu NFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers si zaslouží obrovské uznání, ale rád ho nebudu mít nikdy. Je mi nesympatický, asi tím, jak moc je dobrej

Reagovat
Chazy

Reagovat
cristiano.K.

YNWA

Reagovat
Ligter

Nepřeháníte to už trochu?

Reagovat
Chazy

Však je to naše bežná diskuze, jen pod blbým článkem.. a ten už stejně stárne, takže patří nfl

Reagovat
Trand

Jako Chazy, nevím co si stěžuješ, Rams podle mě budou příští sezonu regulérně bojovat o PO. A navíc, když můžu, tak koukám i na to, na co vy, akorát takhle ráno většinou usnu. Třeba včera jsem koukal na Bengals i na Redskins, na koncovky.

Reagovat
Chazy

No na nic, právě by bylo fajn, kdyby víc lidí koukalo na zápasy, co nejsou v televizi a dělili se s náma o dojmy. Tě pochválím a ty se bráníš

Reagovat
Trand

Tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Koečně ranní kvalitní diskuze.

Pats, Heat kvalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

NBA

Reagovat
Zaschrona

Heat

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké tipy na dnešní noc?

Reagovat
Zaschrona

Knicks a Cavs

Reagovat
smazaný uživatel

Knicks x Nets

Reagovat
niflheim

Kurňa tak jsem se konečně k tomu dostal...po první čtvrtině? Brady je Bůh, Ninkovich a celá defenzivní lajna si smlsávala na Fosterovi

Reagovat
Chazy

Těš se na jeden TD, fakt nehoráznej luck..

Reagovat
niflheim

Jak nikdo nekryl Hernandeze, to taky bylo sladky

Reagovat
Chazy

Jj, se ani nestačili seřadit do nějaký formace a už se hrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Pats maj nejmenší čas mezi jednotlivými play.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže my 3 jsme Patrioti jo?

Reagovat
Chazy

Jojo, jako já tu vím o 9 NFL lidech (včetně mě) a třetina patří k NE..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Miky Giants, Mihi 49ers, Tranďák Rams...teď mi vypadlo, komu fandí Pettirosso. A fantík bude brzo někomu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kily má Titans, jen neví, že tady probíhaj diskuze. Nevím, komu fandí cobr. A byl tu fanoušek Arizony, ale tam mi zas vypad nick.

Reagovat
C0br

Redskins

Reagovat
Chazy

Hustý, co udělá jeden RG3 podpořenej Morrisem ..

Reagovat
C0br

Jo, to je polovina hráčů, co tam znám

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Tak nějak nevím, jestli se tady nějaký hrdý fanoušek Arizony objeví

Reagovat
Chazy

Příští neděli uděláme nábor, doporučíme sledování NS a nabídneme stručný vysvětlení základních principů hry

Reagovat
Chazy

Rosa se hlásil myslím k Miami před sezonou a měl rád i Saints, ale tam ho odradil ten bounty skandál. Ale když mu řeknem, že se většina hráčů dokázala odvolat a že to evidentně bylo značně zveličený a jednostranně podaný, tak by se moh usadit tam. Aspoň bysme nebyli my tři jediný, kdo fandí týmu s kvalitním QB

Reagovat
niflheim

Wow, o to jsem nevěděl

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Rosa k Saints aspoň by zůstal v PL.

Reagovat
Chazy

V PL je to jen přezdívka, v NFL jméno klubu, takže je to 150x víc Saints

Reagovat
Zaschrona

Ja NFL zas tak moc nesleduju - vetsinou spis az kdyz prijde cas playoff, ale u me taky jasne vedou Pats..

Reagovat
Chazy

Příští neděli se tady hlaš.

Reagovat
Zaschrona

Pokusim se..

Reagovat
Chazy

Já teď koukám na ESPN na NFL primetime a Cam Newton je naprosto úúúžasnej teď bych se hrozně moc bál hrát proti nim, hraje jako loni.

Reagovat
niflheim

Woodhead + Lloyd

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Stejně byla supr ta Bradyho oslava, jak si po scramblu sám doběh pro first down. Nevím proč, asi že slabá reakce diváků, tak aby ocenili

Reagovat
niflheim

Taky se mi to líbilo fest ... + ještě ta radost offensive coordinatora po snad druhém TD

Reagovat
smazaný uživatel

Ten coordinátor byl nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Sexy, žena jak má byť, ona je primadona !!! těším se na další neděli.

Reagovat
Chazy

Zas se nevyspíme, tentokrát maj Pats zabranej Sunday Night Football a vlastně je to zápas, kterej by měl rozhodnout, jestli budem na 100% nasazený do divizního kola, takže to budem muset zas vydržet ..

Reagovat
smazaný uživatel

lahoda. Jistota kvalitního sopcastu.

Reagovat
niflheim

Naštěstí toto pondělí nebudu muset vstávat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele