16. kolo
08.12.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke si na Villa Parku připsal osmou nulu v sezoně. A divák se nebavil

Kdo na základě vizitek střelců Aston Villy a Stoke City nakonec přeci jen očekával bezbrankovou remízu, dočkal se. Birminghamské nespasil ani Darren Bent, který byl za oboustranného "standing ovation" poslán na plac vůbec poprvé po šesti kolech odpočinku.

Pohled na trávník občas vyzýval k zimnímu spánku, doopravdy. Begović byl za celý zápas povolán do akce sotva dvakrát, zatímco jeho protějšek Brad Guzan mohl rovnou místo utkání vyrazit na vánoční nákupy. První poločas byl potom na šance kompletně skoupý.

Villans sice vykázali řádné množství energie, ovšem jakýkoliv průlom nepřipadal v úvahu; Potters se pak typicky pouze rvali na všech místech hrací plochy. Jediná významnější událost úvodní části jde tedy na vrub Bentekeho, který po 12 minutách a hlavičkované výzvě Agbonlahora z voleje napálil Shawcrosse. Navázat se posléze nepovedlo ani Bannanovi, a tak se šlo do kabin za očekávaného stavu 0:0.

Po změně stran se věci daly trochu do pohybu, alespoň na poměry tohoto utkání, jenže Agbonlahor se kýžené penalty nedočkal a Lowtonův střílený centr vystihl překvapivě nedřímající Begović. Jinak už druhá část zaujala hlavně vyloučením Shottona, které korunovalo obecně poměrně fyzické klání.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Crouch

Reagovat
Sotuen

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele