Premier League souhrn - 15. kolo

01.12.2007, 16:20, aktualizováno 03.12.2007, 23:01
Komentáře a souhrny
V utkáních patnáctého kola neztratil nikdo z velké čtyřky. Arsenal vyhrál na půdě Aston Villy a drží si první příčku před Manchesterem United, který zdolal Fulham. Proti West Hamu nezaváhala ani Chelsea a na dostřel se díky výhře nad Boltonem stále drží Liverpool. Černou sérii ukončil Blackburn, pod Juandem Ramosem naopak poprvé prohrál Tottenham...

Chelsea FC - West Ham United 1:0

01.12.2007 13:45

Góly: 76. Joe Cole

V nervózním londýnském derby mezi Chelsea a West Hamem se nakonec radovali domácí, pro které zachránil důležité tři body až v 76. minutě Joe Cole. V celém utkání bylo rozdáno osm žlutých karet a došlo i na krvácející obličej. Jeho nositelem byl hostující Neill, který si zlomil nos.

Do utkání vstoupila aktivněji domácí Chelsea, ale první hrozba z 9. minuty byla spíše takovou propagační střelou. Jejím autorem byl Didier Drogba a je nutno jedním dechem dodat, že chybělo jen málo k tomu, aby nechytatelně vymetl pravý horní roh soupeřovy branky. Ve 21. minutě se z ničeho nic strhla na hřišti mela, jíž zavinil Boa Morte, který nakopl při dobíhání míče domácího brankáře Cudiciniho, za nějž se následně jako správný kapitán postavil Terry, když chytil portugalského útočníka za límec. Ani po následné strkanici se rozhodl rozhodčí neudělit žádné karty. V první půli se tedy nehrál ani tak fotbal, jako spíš že se fotbalové hřiště na Stamford Bridge proměnilo v zápasnickou arénu.

I v druhé pětačtyřicetiminutovce se zápasilo, ale narozdíl od prvního dějství ne jen fauly, ale i pohlednými fotbalovými momenty. Už ve 47. minutě zahrozil Sidwell po výborné práci Bridge, ale díky včasnému bloku Upsona nemusel Green ani zasahovat. V 56. minutě se o slovo poprvé přihlásili i hosté. Upson pěkně svým volným kopem našel v dobré pozici Solana, ten však koncovku absolutně zbabral. V 63. minutě podržel Kladiváře brankář Green, když dokázal stáhnout ze vzduchu Coleův těžký centrovaný balon. Kdyby se mu to nepovedlo, zakončoval by do odkryté klece nehlídaný Drogba. O třináct minut později se Chelsea konečně povedlo ujmout se vedení, i když neregulérně. Kalou našel za obranou Colea ve zřetelném ofsajdovém postavení a anglický internacionál chladnokrevně obešel golmana Greena a bez problémů skóroval. O minutu později mohlo být hned rozhodnuto, to by ovšem musel Drogba usměrnit Wright-Phillipsův centrovaný míč přesněji, to jest mezi tři tyče. V samotném závěru utkání už Hammers nenašli dost sil k odporu a spíše se Chelsea snažila o rozhodnutí, než že hosté usilovali o vyrovnání.

Chelsea tedy pravděpodobně po právu přehrála na Stamford Bridge absencemi citelně zasažený West Ham 1:0 a dočasně tak v tabulce přeskočila dvojici týmů z Manchesteru – United a City.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester City 1:1

01.12.2007 16:00

Góly: 25. Paul Scharner - 1. Geovanni

Nejrychlejší gól této sezony – to je asi to nejpoutavější ze zápasu mezi Wiganem a Manchesterem City, který nakonec skončil remízou 1:1.

Opravdu mimořádný gól si přichystal pro tento duel hostující záložník Geovanni. Uběhlo jen pár sekund z prvního poločasu a už se po hrubce soupeřova stopera Brambla řítil sám na Kirklanda, toho jako správný mazák obešel a zakončoval do prázdné branky. Na časomíře svítil ve chvíli, kdy míč rozvlnil síť za Kirklandovými zády, čas 0:28. Jenomže radost z vedení hostům nevydržela příliš dlouho. Po levé straně se totiž okolo Corluky prosmýkl Koumas a pěkným centrem našel u tyče hlavičkujícího Scharnera, jenž se výtečně dříve zbavil svého strážce Hamanna a pohodlně zavěsil. Posledním zajímavým okamžikem první půle pak byla ve 42. minutě dalekonosná bomba Koumase těsně nad po úžasném přiťuknutí od Heskeyho.

V druhé půli toho také nebylo na JJB Stadium příliš mnoho k vidění. Přihlížející vzrušily jen tři momenty. Nejprve v 58. minutě překrásný volej po centru Melchiota na poslední chvíli pohotově vyrazil na roh Isaksson. Dále pak až v 88. minutě vyloučení Melchiota po brutálním faulu na Irelanda. Na obranu holandského beka je však nutné dodat, že se při odchodu do kabin ujistil, zda je Ireland v pořádku. A v první nastavené minutě ještě zvedla Steva Bruce z lavičky neodpískaná penalta po ruce Etuha. Nejprve Kilbanův centr netrefil Bent, ale vzápětí s největší pravděpodobností opravdu hrál hostující fotbalista rukou.

Nicméně utkání skončilo remízou a Manchester City tak před sebe pustil dnes naplno bodující Chelsea, zatímco Wigan je neustále bezmocně v zajetí sestupových pozic na předposledním místě.

Více informací k zápasu

Reading FC - Middlesbrough FC 1:1

01.12.2007 16:00

Góly: 54. Dave Kitson - 83. Tuncay Şanli

Krize Middlesbrough se prohlubuje čím dál víc. Svěřenci Garetha Southgate vezou sice z Readingu bod za remízu 1:1, ovšem ani ten neodvrátil jejich sestupovou poyici v tabulce. Utkání nabídlo vyrovnaný boj, ve kterém se jako první prosadili domácí fotbalisté, konkrétně Kitson. Hosté dokázali vyrovnat až sedem minut před koncem zásluhou tureckého reprezentanta Tuncaye Sanliho.

Jako první byli vidět hosté. V nepřehledné situaci před bránou Readingu se nejlépe zorientoval útočník Aliadiere, ale Marcuse Hahnemanna nepropálil. Tentýž hráč zahrozil ještě několikrát a domácí obrana se hodně zapotila, jako například na koncil první půle, kdy před ním na poslední chvíli odhlavičkoval míč razantní obránce Ibrahim Sonko. Middlesbrough si v závěrečné pětiminutovce vytvořilo drtivý tlak, jenže ani jedna z jeho šancí gólem neskončila, díky jednomu muži – brankáři Hahnemannovi.

Kvalitu druhého poločasu hodně ovlivnil hustý déšť, který se snášel celou dobu na trávník Madejského stadionu. Po odehraní necelých deseti minut potěšil všechny domácí fanoušky kanonýr Kitson. Ten tváří v tvář gólmanovi Turnbullovi uspěl a svůj pátý letošní gól vstřelil krásným přehozením bezmocného hostujícího brankáře. Když už se zápas blížil do svého konce a vše nasvědčovalo těsnému vítězství Royals, udeřilo Middlesbrough. Výbornou Youngovu přihrávku využil střídající Tuncay, který nedal Hahnemannovi šanci. Domácí už nedokázali na tento gól odpovědět, a proto se oba týmy rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Derby County 1:0

01.12.2007 16:00

Góly: 90. Anthony Stokes

V souboji nováčků vše dlouhou dobu nasvědčovalo remíze, ovšem v nastaveném čase se prosadil střídající útočník Anthony Stokes, který zařídil Sunderlandu zasloužené tři body. Derby pod novým trenérem Jewellem předvedlo sympatický výkon a i když sahalo alespoň po bodu, ze hřiště svého dnešního protivníka odjíždí poražené.

Berani odstartovali utkání velmi dobře, ale ze svého úvodního tlaku nic nevytěžili, hlavně díky skvělým zákrokům nejprve domácího gólmana Warda a následně také záložníka Whiteheada. Sunderland dal o sobě poprvé vážněji vědět v 21. minutě. Skvělou přihrávku zkušeného Colea ale mladíček Jones využit nedokázal, mířil nepřesně. První poločas moc zajímavých momentů již nenabídl, a tak oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu.

Také do druhé půle vstoupilo mnohem lépe Derby, vyjímala se hlavně střela Matta Oakleyho, ta však mířila těsně vedle brány. Během 54. minuty ukázali svou sílu opět domácí. Edwards přihrál do dobré pozice Coleovi, ten však svou příležitost gólem nezakončil. O deset minut později poslal na hřiště domácí trenér Keane útočníka Michaela Chopru a toto střídaní se později ukázalo jako výborný tah. Anglický útočník se na hřišti ještě ani pořádně nezabydlel a už mohl vstřelit první gól, jenže jeho dorážka po střele Whiteheada mezi tři tyče neletěla. Bezbrankovou remízou však toto utkání neskončilo. V posledních sekundách hry překonal výborně chytajícího Bywatera další náhradník Anthony Stokes a zařídil také svému týmu cenný tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Everton FC 0:0

01.12.2007 16:00

Góly: -

Jeden z nejlepších útoků Premier League tentokrát vyšel naprázdno. Portsmouth sice měl v utkání s Evertonem viditelnou převahu a řadu šancí, ale hosté uhájili bezbrankovou remízu.

Manažer Portsmouthu Harry Redknapp měl v týdnu nepříjemné starosti, když byl zatčen pro podezření ze zapletení do korupce ve fotbale, ale své svěřence na zápas připravit dokázal. Domácí se hned od začátku vrhli do útočení, Lescottova hlavička skončila rohovým kopem, o něco později pálil mimo Muntari, stejně jako v tísni Benjani.

Everton zahrozil jen dalekonosným pokusem Phila Nevilla, jinak se David James v domácí brance musel nudit. Tim Howard na druhé straně ale také tak moc práce neměl, zmařil jen příležitost Utaky a vyškrábl přímý kop Muntariho, jinak zbytek první půle přinesl jen tři žluté karty.

Pompey vlétli aktivně i do druhé půle, během pěti minut mířili mimo branku Mendes a Kranjčar. Pak se probudil i Everton, těsně před svým vystřídáním promarnil příležitost Pienaar, zviditelnil se i Mikel Arteta, po jehož dobré práci měl šanci Osman.

Gólu se diváci ve Fratton Parku nakonec nedočkali, přestože domácí zahrozili ještě několika střeleckými pokusy. Dvakrát minul Benjani, Muntariho a Diopa zblokovala obrana, neuspěl ani střídající Kanu. Portsmouth se i s jednobodovým ziskem posunul na šesté místo, Everton naopak klesl na deváté.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Newcastle United 3:1

01.12.2007 16:00

Góly: 54. David Bentley, 67. David Bentley, 90. Tugay Kerimoğlu - 47. Obafemi Martins

Obrana Newcastlu pokračuje v tragických výkonech. Po výprasku od Liverpoolu 0:3 inkasovala opět třikrát i v zápase s Blackburnem a veze z Ewood Parku porážku v poměru 1:3. Hráči Rovers si tak spravili chuť po zpackaném domácím zápase s Aston Villou a před domácím publikem se omluvili, jak nejlépe mohli.

Zápas probíhal v duchu útočného a atraktivního fotbalu, i proto nakonec diváci v ochozech viděli 4 branky. Poprvé se dočkali zajímavé šance po čtvrthodině hry, kdy domácí útočník McCarthy umožnil svému parťákovi v útoku Santa Cruzovi v klidu proběhnout před Givena, jenže paraguayský snajpr nemířil přesně. Stejně tak o 10 minut později, ale ani dalekonosná střela Emertona se nevešla mezi tři tyče. Ale nebezpečný byl i Newcastle. V 30. minutě našel v pokutovém území centr Martinse volného Smithe, ten však v akrobatické poloze z voleje zacílil vedle branky. V nastavení první půle se ještě snažil Bentley využít menší chybičky Givena při výkopu, z 45-ti metrů měl ale jen malou šanci, že se trefí. První poločas tak skončil bezbrankovým stavem a nic tak nenasvědčovalo, že bude konečné skóre takové, jaké nakonec bylo.

Hned na začátku druhého dějství se totiž začaly dít věci. Nejprve šokoval Ewood Park hostující střelec Martins. Geremi zleva zahrával volný kop, Martins se ve vápně odpoutal od svého strážce a nic mu nebránilo k otevření skóre, to bylo ve 47. minutě. A pak v minutě 54. byl zhruba 23 metrů před soupeřovou svatyní faulován Santa Cruz N’Zogbiou, míč si postavil Bentley a parádně zakroutil míč do pravého horního rohu branky Strak – vyrovnáno! V 65. minutě poslal míč hlavou do vápna Rovers Milner, Samba trestuhodně podskočil, ale Martins zblízka hlavičkoval nad. A nepsané pravidlo "Nedáš, dostaneš" se přihlásilo o slovo i v tomto utkání. Hned o dvě minuty později totiž brejk Blackburnu po pasu Santa Cruze parádně zakončil hrdina zápasu Bentley. A tato povedená akce posadila domácí na koně. Ty soupeře v závěrečných minutách střetnutí dokonale přišpendlili před jejich vlastní bránu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Nejprve 10 minut před koncem ještě Robertse báječně vychytal Given, ani Pedersen o 4 minuty později nehlavičkoval přesně, ale na chytré zakončení Tugaye z poslední minuty nastavení už byl irský brankář krátký. Rozhodující branka opět padla po protiútoku, který výborně rozvíjeli postupně Pedersen s Robertsem a Turkova koncovka byla neméně zdařilá.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 1:2

01.12.2007 18:15

Góly: 14. Craig Gardner - 23. Mathieu Flamini, 36. Emmanuel Adebayor

Arsenal na Villa Parku prodloužil svou neporazitelnost a nadále si drží vedoucí pozici, a pokud Manchester v pondělí nevyhraje, navýší svůj náskok na druhou příčku už na 5 bodů.

Přesto Arsenal nezačal své působení v Birminghamu nijak šťastně, leč si už od úvodního hvizdu sudího přivlastnil taktovku zápasu, nakonec to totiž byli domácí, kdo první jásali. Ve 13. minutě totiž Carewův centr sice ještě přeletěl Agbonlahora, jenž nakonec nastoupil, jenomže za ním si v pravou chvíli na balon počíhal Gardener a snadno překonal Almuniu. Ale od té doby až do konce první půle Arsenal nepovolil z tlaku. V 19. minutě si aktivní Rosický narazil se Sagnou, ale jeho následný střelecký pokus zablokoval Knight. A o něco později, v minutě 23., se opět Gunners prosadili po pravé straně prostřednictvím Eboueho se Sagnou, už to ale vypadalo, že akci utne znovu Knight, jenž vypíchl přihrávku na Rosického, jenže k osamocenému míči se dostal Flamini a přesnou střelou nedal Carsonovi žádnou šanci – 1:1. Ale s vyrovnaným stavem se nehodlali Kanonýři spokojit, a tak útočili dál. Ve 32. minutě ještě nemířil Flamini přesně, ale o tři minuty to byl Adebayor, kdo obrátil stav utkání. Eboue s Hlebem vykombinovali prostor pro centrování pro Sagnu a ten přesně našel Adebayorovu hlavu, což neomylně znamenalo vedení.

Jestliže první půli oddirigoval Arsenal, opačně tomu bylo v druhém dějství. V 54. minutě způsobil volný kop Aston Villy pořádný zmatek v pokutovém území hostí, ale Laursen z něj vytěžil jen střelu mimo. V 61. minutě už pomalu Villa Park podruhé jásal, jenže Youngův centr nakonec Carew neproměnil v gól, orazítkoval pouze břevno. Villa sice celý druhý poločas vyvíjela úporný tlak na soupeře, ale ten nejenže dobře bránil, ale i čas od času podnikal velice nebezpečné výlety vpřed. Další pořádnou šanci měl až v nastavení celého zápasu Maloney, kterého našel Carew, ale ztroskotal na bezchybném Almuniovi.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Bolton Wanderers 4:0

02.12.2007 16:00

Góly: 17. Sami Hyypiä, 45. Fernando Torres, 56. Steven Gerrard (pen.), 86. Ryan Babel

Liverpool splnil na domácím hřišti v zápase s Boltonem roli favorita a bez větších problémů zvítězil v poměru 2:0. Svěřenci Rafaela Beníteze si díky třem bodů udrželi kontakt s čelem tabulky, zatímco Bolton opět ukázal, že jej v letošní sezóně čeká hodně práce se záchranou.

První poločas byl sice plně v režii Reds, ovšem moc výrazných šancí nenabídl, přesto v něm padly dvě branky. Tu první měl na starosti obránce Hyypia, o druhou se postaral španělský kanonýr Torres, ale nyní vše pěkně po pořádku.

První vážnější příležitost si vypracovali domácí po pěti odehraných minutách. Peter Crouch byl velmi blízko před bránou, kde se dostal ke střele, ale hostí měli štěstí, protože střelu zblokoval Gardner. Anglického dlouhána však obránce Boltonu v 17. minutě faulovali a z následného přímého kopu vstřelil gól Hyypia, jak jinak než hlavou. I při třetí akci byl vidět opět Crouch, který si výborně naskočil na centr Gerrarda, ale svou hlavičku poslal mimo bránu. Obdobně si vedl zanedlouho také Torres, který svou dělovku z hranice penalty poslal vedle levé tyčky. O poznání úspěšnější byl španělský kanonýr minutu před přestávkou, kdy propálil vše, co mu stálo v cestě.

Na první gól v druhém poločase diváci také nečekali dlouho. Slovenský reprezentant Lubomír Michalík fauloval v pokutovém území Crouche a z následné penalty se prosadil kapitán Steven Gerrard. Ani jeden z týmů se po třetí brance v síti Boltonu do útoku moc nehnal, a proto byl dlouhou dobu k vidění poměrně nudný fotbal odehrávající se především ve středu hřiště. Vše však utnul v 86. minutě domácí Ryan Babel, který vypálil zhruba ze šesti metrů a jeho střela skončila až za Jaaskelainovými zády. Utkání už se v poklidu dohrálo a Liverpool tak mohl oslavovat své osmé letošní vítězství v Premier League.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Birmingham City 2:3

02.12.2007 17:00

Góly: 50. Robbie Keane (pen.), 53. Robbie Keane - 24. Gary McSheffrey (pen.), 62. Cameron Jerome, 90. Sebastian Larsson

Tento zápas měl potvrdit vzrůstající formu Tottenhamu, ovšem vše bylo nakonec jinak, než se předpokládalo. Blues poslal do vedení v prvním poločase proměněnou penaltou Mcsheffrey, ale Kohouti podobně jako v pohárovém střetnutí s Aalborgem stav utkání ve druhé půli otočili, tentokrát zásluhou dvou branek Keana, jenže ani to jim nestačilo. Na 2:2 vyrovnal hostující kanonýr Jerome a tři body pro Birmingham zařídil v nastaveném čase Larsson.

První půli jasně dominovali domácí fotbalisté, přesto gól vstřelili hosté a největší vinu na něm nese obránce Kaboul. Ten v pokutovém území fauloval hostujícího útočníka McSheffreye a rozhodčí Dowd posoudil jeho atak za nedovolený a odpískal penaltu, kterou proměnil samotný postižený. Po inkasovaném gólu White Hart line očekávala drtivý nápor Tottenhamu, který také následně přišel ke konci prvního poločasu. Největší šanci si připsal na své konto mladý obránce Gareth Bale. Ten ale nastřelil z přímého kopu pouze břevno Taylorovy brány.

Trenér Ramos už do druhého poločasu neposlal častokrát chybujícího stoper Kaboula, kterého nahradil Tomem Huddlestonem, jenž svou práci odvedl dobře. Lepší start do druhého poločasu si domácí fotbalisté snad nemohli ani přát. V 50. minutě vyrovnal z penalty Keane a tentýž hráč o tři minuty později dokonce zvýšil na 2:1, když zužitkoval výborný centr Huddlestona. Jenže s tím, co se bude dít o pár minut později, rozhodně domácí fanoušci nepočítali. Zanedlouho totiž dokázal vyrovnat anglický reprezentant do 21 let Jerome a tři body hostům zajistil v nastavení záložník Sebastian Larsson, na jehož střelu gólman Robinson nedosáhl.

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC 2:0

03.12.2007 21:00

Góly: 10. Cristiano Ronaldo, 58. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo opět dokázal, že se řadí mezi nejlepší hráče planety. Dvěma brankami rozhodl o vítězství Manchesteru United proti Fulhamu. Skóre otevřel v 11. minutě, další zásah přidal po hodině hry. Ronaldo se mohl dočkat i hattricku, ale jeho pád v pokutovém území byl místo penalty odměněn žlutou kartou za simulování.

Ronaldo skončil v anketě Zlatý míč na druhém místě za milánským Kaká a očekává se, že si stejnou pozici získá i v hodnocení FIFA, která bude nejlepšího fotbalistu vyhlašovat koncem tohoto měsíce.

V 11. minutě špatně odhlavičkoval hostující Davies, balónu se zmocnil Vidič, nahrál Ronaldovi a ten z bezprostřední blízkosti nedal Niemimu v brance Fulhamu žádnou šanci. Jinak ale v prvním poločase hostující brankář čaroval, stoprocentní šanci vychytal Tevezovi. Po zranění se na hřišti od začátku objevil Rooney, žádný z jeho pokusů v síti neskončil. Místo přímočarých nahrávek se zamotával do sérií zbytečných kliček. Fulham se snažil vyrovnat, do dobré šance se dostal Murphy, ale Van der Sar jeho pokus zlikvidoval.

Do největší přiležitosti hostů se dostal Kuqi, ani on však recept na domácího brankáře nenašel. Po hodině hry se k míči dostal opět Cristiano Ronaldo, to když ho přesným centrem našel O'Shea a po přesné hlavičce to bylo o dvě branky. Bývalý hráč Sportingu Lisabon vstřelil v minulém ročníku 23 gólů, letos jich má na kontě zatím třináct a vypadá to, že laťka z minulého ročníku bude pokořena. Ke konci zápasu mohl Ronaldo dokonat hattrick, ale jeho pád ve vápně byl oceněn pouze žlutou kartou.

Díky gólům portugalského reprezentanta se Rudí ďáblové stále drží na druhém místě za vedoucím Arsenalem, na který ztrácí pouze tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC14113031:1136
2.Manchester United15103225:733
3.Chelsea FC1594222:931
4.Liverpool FC1486026:630
5.Manchester City1593319:1530
6.Portsmouth FC1576225:1327
7.Aston Villa1583426:1627
8.Blackburn Rovers1575320:1826
9.Everton FC1573526:1624
10.West Ham United1454519:1219
11.Newcastle United1453620:2418
12.Birmingham City1542916:2414
13.Reading1542918:3214
14.Fulham FC1527618:2413
15.Sunderland AFC1534815:2913
16.Tottenham Hotspur1526726:2812
17.Bolton Wanderers1525812:2211
18.Middlesbrough FC1525813:2711
19.Wigan Athletic15231011:269
20.Derby County1513115:346

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

CHelsea sice vyhrála,ale s odřenýma ušima. Báda Newcastlu pokračuje a je to děs.Jinak žádné překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea byla jednoznacne lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

Opravdu nejsem zvědaví na to, kdy byl v Birminghamu vybudován systém vodních kanálů.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
-Kopy-

Rači nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je výborný, připomínají mi Barcu ze sezony 04/05. Všude o krok dřív, s míčem vždy vyspělejší než soupeř a hlavně mají neuvěřitelnou sílu výsledek zvrátit nebo rozhodnout až v samotném závěru Wenger si zaslouží obdiv, s tímto "bezejmeným" kádrem takovou suverenitu čekal málokdo. Snad mu to vydrží i nadále, rozhazovačný Manchester ani Liverpool můžou jen závidět.

Reagovat
-Kopy-

První poločas od Arsenalu super, ale ten druhý tedy nevím, jako by se projevila únava ? a Aston Villa byla lepší a měla šance na vyrovnaní. V druhým poločase se mi vůbec nelíbil Diarra

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý jsem neviděl.

Reagovat
-Kopy-

Arsenal v něm šel hodně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanda Aston Villy a proto říkám že si vyrovnat rozhodně zasloužili ale Arsenal je Arsenal i tak pozice Aston Villy v lize je pro mě hodně příjemná!

Reagovat
bakasa

Mě se hlavně nelíbil ten zákrok toho norskýho prasete na Alexe,jasná červená Snad bude Alex v pohodě

Reagovat
-Kopy-

jj nechutný, jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam bylo? sem to nevidel..

Reagovat
-Kopy-

Carew sejmul Hleba.

Reagovat
smazaný uživatel

zezadu bez moznosti hrat mic,chudak alex takovydle zakroky sou na nej furt.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hral kvalifikaci ME, tak by urcite predcil Kollera v utocnych faulech.. skoda ze mu to rozhodci proti chelsea nepiskal, byly z toho nebezpecne situace..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčího bych vzhledem k tomu že Chelsea dala gol z ofsajdu radši moc nepřipomínal. Teda nechcu říkat že připískával Chelsea, ten gol byl ale podle mě chyba.Jinak jsem zas moc nepochopil řeči komentátorů, že rozhodčí rádi poškozujou Chelsea, když si vzpomenu např. na to jak Chelsea pomohli rozhodčí v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Vies master, ked su hraci v jednej rovine tak sa ofsajd nepiska... Ale o tom zapase na anfielde mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Vies master, ked su hraci v jednej rovine tak sa ofsajd nepiska... Ale o tom zapase na anfielde mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

vies punfimin, ked je hrac čtvrt metru za poslednim obrancem tak se ofsajd píská!

Reagovat
Shevchenko

Ale neměl by.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je sága na pokračování

Reagovat
smazaný uživatel

No ten posledni gol byl neuveritelny, takrka nemozny kop....nejuzasnejsi strela co sem kdy videl .....a cervena prisna...nj uz maj i trochu smuly

Reagovat
Radin

To snad už není možné,pokolikáté už v 90 minutě nebo po

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool v pohodě,doufám,že mu to takhle půjde i ve Francii. Kohouti opět úlet,Arsenal klasika,tak jsem zvědav zítra na Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tottenham zůstává ve sračkách... Larsson nádherný gól!

Reagovat
smazaný uživatel

Který amatér psal reportáž k Chelsea West Ham? "Kalou našel za obranou Colea ve zřetelném ofsajdovém postavení" Takový nesmysl jste vzali kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti tobě, ale to ofsajdovy postavení bylo fakt zřetelný!!!

Reagovat
Shevchenko

Ronaldo opět letecké dny

Reagovat
smazaný uživatel

jo zasimuloval raz ale to ze dal dva gole a bavil divaku krasnyma klickama ktere mu vychadzali si si asi nevsimel...proste raz zasimuloval a je z teho letecky den...chcel by sem videl teba co by si robil ty v tej sestastke.. UNITED!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako uz v tech predchozich reportazich bylo hodne faktickych chyb, ale napsat ze Ronaldo je byvaly hrac benfiky a ze minuly rok dal v Premier league 23 golu je poradna blbost.... Hosi nezamestnavejte lidi co to nesleduji....To se pak neda cist...

Reagovat
Shevchenko

S tou Benfikou to byl přehmat, ale s těmi góly myslím ne, on to asi počítal i s LM (20+3)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz to opravili, predtim tam bylo befika a 23 ligovejch golu a uz oboje zmenili :))

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se tu chvastal,ze se zvedaji ze srabu,jsou to pekni chudaci a budou jeste hrat o udrzeni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele