Premier League - souhrn 15. kola

01.12.2012, 15:43, aktualizováno 03.12.2012, 22:56
Komentáře a souhrny
Newcastle v dohrávce porazil Wigan a bodově se od něj odpoutal. Manchester United vyhrál v Readingu a navýšil svůj náskok na čele tabulky, Citizens totiž jenom remizovali s Evertonem a Chelsea nepochodila v derby s West Hamem. Tottenham zvládl souboj s Fulhamem a vyhrály i Liverpool a Swansea...

Newcastle United - Wigan Athletic 3:0

03.12.2012 21:00

Góly: 13. Demba Ba (pen.), 21. Demba Ba, 71. Gaël Bigirimana

Teď už je to definitivní. Demba Ba je nejlepším útočníkem Newcastlu od dob fenomenálního Alana Shearera. Dnes se totiž dostal na hranici deseti branek ve druhé po sobě jdoucí sezoně jako vůbec první muž od slavné devítky. A jakoby mimoděk tím zase jednou prakticky sám zařídil Newcastlu výhru.

Už ve 12. minutě bylo rozhodnuto, chtělo by se říct. Právě tehdy si Cissé šikovně došel pro penaltu, aby vzápětí spolehlivě otevřel skóre Demba Ba - již proti oslabenému soupeři. Jakkoliv z pohledu Papisse Cissého šlo o první a poslední dobrou věc večera, Straky ve finále k důležitému vítězství (prvnímu po pěti kolech a čtyřech porážkách v řadě) dokráčely ve velké pohodě. A to i díky tomu, že se poměrně rychle dočkali druhé branky. Tak se stalo, když ve 21. minutě Al Habsi nešťastně vyrazil Santonovu střelu a Demba Ba v cukuletu přispěchal s jubilejním 21 000. gólem v dějinách Premier League. Povšimněte si hravé symboliky čísel.

Tím bylo první dějství fakticky u konce, co se atraktivních chvil týče. Do druhé části vykročil již desetičlenný hostující soubor bez Gómeze a s McArthurem, což se jen pozitivně promítlo na jeho vstupu do tohoto poločasu. Napravo měl moře prostoru Ronnie Stam (a to se Santonem i Fergusonem, který později zraněného Itala nahradil), samy Straky nastoupily vskutku laxně.

Nicméně Latics se stále nedařilo dostávat se do konkrétních příležitostí, zatímco na druhé straně brzy podnikl dva zajímavé výpady Marveaux. Jednou sám slabě zakončil, podruhé po jeho výzvě nepovedeně pálil Bigirimana. Mezitím to všude možně lítalo také Cissému, a tak to užuž vypadalo, že se skóre dále měnit nebude. Latics prudce ubývaly síly, až se Magpies bránili levou zadní. A dopředu to domácím vskutku dvakrát nešlo.

Ovšem v 71. minutě přeci jen došlo na ještě jeden průlom. Na svědomí ho měl kupodivu jeden mládenec ze záložní řady Gael Bigirimana, jenž si na hraně šestnáctky v mžiku přehodil mičudu na levačku a vymetl vzdálenější šibenici Al Habsiho branky. Jako by snad takhle pálil každý den - přitom šlo o jeho premiérový zásah mezi dospělými. Teprve takto bylo stanoveno výsledné skóre, i proto, že Cissé selhal rovněž ve své další šanci večera.

Více informací k zápasu

Norwich City - Sunderland AFC 2:1

02.12.2012 17:00

Góly: 8. Sébastien Bassong, 37. Anthony Pilkington - 44. Craig Gardner

Velmi pohledné utkání na Carrow Road přineslo fanouškům v Norwichi všechny tři góly už v první půli, ale i v té druhé bylo o zábavu postaráno. Canaries nakonec udrželi vedení a porazili Sunderland 2:1. Navýšili tak svou sérii neporazitelnosti na osm zápasů.

Utkání nabralo rychlý spád, už v osmé minutě otevřel skóre Sebastian Bassong a nastínil, jakým směrem se bude duel ubírat. Přímý kop Snodgrasse dolétl do žhavého chumlu hráčů, míč se po odrazu dostal ke stoperovi Norwiche, který neměl pozici složitou a poslal míč do sítě - 1:0.

Sunderland poprvé zahrozil až v osmadvacáté minutě. Larsson rozehrál rohový kop nakrátko Rosovi, což překvapilo nejen obranu Canaries, ale do jisté míry i brankáře Bunna, který se před střelou přesouval na druhou stranu branky a měl co dělat, aby záludnou ránu zkrotil v rukavicích.

Mackems měli lehkou převahu, ale další změna skóre se jim opět zamlouvat nemohla. Nenápadná kombinace Norwiche ze sedmatřicáté minuty dostala spád ve chvíli, kdy Bradley Johnson takřka geniálně na 50 metrů vypustil přihrávku do běhu Anthonymu Pilkingtonovi. Záložník Norwiche sice Cuellarovi neuprchl, ale ve vápně ho krátkou kličkou "poslal na párek" a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

Snížení Sunderlandu ale přišlo v ideální čas. Jen minutu před přestávkou si rozvzpomněl na chvíle slávy Adam Johnson, trošku kostrbatě přešel z levé lajny přes dva obránce a předal do středu Craigu Gardnerovi. Jeho rána levačkou měla perfektní rotaci od brankáře a Bunn na ni tak nedokázal dosáhnout - 2:1.

Druhé dějství pokračovalo ve vysokém tempu, svěřenci Martina O’Neilla měli více ze hry, přesto se prvního nebezpečí dopustili domácí. Pilkingtonovu nesmělou ránu musel Mignolet vyrazit pohlednou robinzonádou. Když se blížila šedesátá minuta, měl Sunderland příležitost přímého kopu. Gardner se ho ujal výborně, nastřelil tyč a před dobíhajícím Kilgallonem zívala úplně prázdná brána. Stoper hostů ovšem vystřihl parádní "epic miss" a balon poslal z prvního doteku neomylně přes břevno.

Druhou branku vsítili hráči Mackems čtvrthodiny před koncem, jenže pro ofsajd nemohla platit. Po rohu míč doplachtil k Rosovi, ten se do něj fantastickým způsobem opřel a jeho střelu Bunn neudržel v náručí. Dobíhající Wickham sice doklepl balon do brány, ale stál v postavení mimo hru. Regulérní gól nenabídl ani strhující závěr a Norwich tak slaví v utkání se Sunderlandem vydřené tři body.

Více informací k zápasu

Reading FC - Manchester United 3:4

01.12.2012 18:30

Góly: 8. Hal Robson-Kanu, 19. Adam Le Fondre, 23. Sean Morrison - 13. Anderson, 16. Wayne Rooney (pen.), 30. Wayne Rooney, 34. Robin van Persie

Royals získávají patent na nejdramatičtější přestřelky v historii Premier League. Té úplně top jsou aktuálně součástí a dnes se jí ve spolupráci s ManUtd jenom přiblížili. Nad favoritem doma hned dvakrát vedli, aby mu nakonec přeci jen podlehli 3:4. Reading tím pádem potřetí v řadě prohrál svůj ligový zápas a dál trčí v sestupové zóně. Sic se opět může uspokojovat hrdým ohlížením se za svým výkonem, tabulkově mu to bude málo platné.

Jak zběsile se - jak známo - pokračovalo, tak zběsile se také odstartovalo. Evans hned v osmé minutě neuspokojivě odhlavičkoval míč přímo ke kopačkám Robsona-Kanua, který si k poskakujícímu balonu šikovně nakročil a křížem jej nasměroval do pravé šibenice Lindegaardovy klece. Show mohla začít.

Rychlý přesun dopředu v podání United ve 13. minutě nicméně divákům připravil ojedinělý zážitek, který zároveň znamenal srovnání skóre. Young tehdy uvolnil Andersona a ten, ačkoliv je všude po světě znám svou nechutí ke střelbě, i z těžšího úhlu parádně překonal Federiciho na přední tyči. A ManUtd se vskutku nehodlalo nervovat příliš dlouho. Dobře známý úkon - otáčení zápasů - dotáhlo ještě v 16. minutě, když Tabb zezadu naletěl do Evanse a následnou penaltu hravě proměnil Rooney. Šlo o tisící gól ManUtd v Premier League.

Jenže Royals již letos zvládli držet krok se Swansea, Fulhamem, ba dokonce Chelsea...a svůj ofenzivní potenciál se jali potvrzovat i nyní, proti loňskému vicemistrovi. Ještě do konce první 20minutovky tedy zvládl do sítě vmanipulovat svůj projektil Adam Le Fondre, ačkoliv se Van Persie zoufale snažil vytěsnit jej svým bicepsem.

A divy se děly rovněž v dalších pasážích. Na sklonku 23. minuty se opakovala ta samá předchozí situace, když se po rohu prodral do koncovky Morrison a senzačně Royals vrátil do vedení. Jakkoliv to tentokrát vypadalo, že se MU podruhé nezvládne tak rychle probrat (dvakrát poté mělo na krajíčku), ještě do konce úvodní třetiny extrémně zajímavého duelu bylo stanoveno skóre 3:3. A to pěknou akcí dua Young-Evra, která ústila v přízemní centr druhého jmenovaného a hladkou koncovku Rooneyho.

Což nebyl náběh na nic jiného než na další změnu ve vedení zápasu. Tu nakonec zařídil Van Persie, když si na hraně ofsajdu počíhal na šikovné Rooneyho prodloužení dalekonosné kolmice a pravačkou obstřelil Federiciho. Již potřetí v zápase se tedy předávalo "velení" nad průběhem utkání, což se v Premier League naposledy stalo v únoru 2000.

Vedle množství branek se v této neskutečné periodě rodily i interesantní nególové situace. Tady lze připomenout třeba tu z 39. minuty, kdy asistent nemával ofsajd při centru Younga, a tak Federicim zlikvidovaná hlavička Smallinga i zpoza čáry vykopnutá dorážka Van Persieho udivily svým ignorováním ukazatele skóre. Ten tedy ve 45. minutě zamrzl na skóre 3:4, které znamenalo pouhé vyrovnání rekordu v počtu nastřílených branek za úvodní část. Sedmi se diváci Premier League dříve dočkali již ve dvou případech.

K tučnějšímu numeru se už však nyní dospět nemělo; United se uspokojili dokonce i s vachrlatým jednogólovým náskokem, o který už dnes jednou přišli. Také v druhém dějství si navíc ďáblové udržovali nepříjemný zmatek ve vápně, stále a opakovaně. Le Fondre tam neustále dělal binec, z Lindegaarda dnes také nečišela žádná jistota. Naproti tomu vepředu se ManUtd snažilo šetřit čas svými klasickými ťukesy okolo osy hřiště, zatímco do šancí se příliš nedostávalo. A když už Federici zmatečně kličkoval před Van Persiem, nizozemský šutér nepochopitelně netrefil vzápětí totálně odkrytou klec.

Na famózní přestřelku zpřed pauzy se tedy nepovedlo adekvátně navázat. Ačkoliv Red Devils ve zbytku střetnutí neukazovali přílišný chtíč podržet balon a unaveného soupeře zdeptat, těsné vedení uhájili a na čele tabulky si tak pracně vykutali tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 1:1

01.12.2012 16:00

Góly: 43. Carlos Tévez (pen.) - 33. Marouane Fellaini

V sobotním šlágru mělo ManCity na domácí půdě v konfrontaci se silným Evertonem hájit letošní ligovou neporazitelnost. A třebaže po další trefě Fellainiho prohrávalo, svůj úkol splnilo. Přesto plichta s remízovým králem (nyní sedm takových výsledků EFC v devíti posledních kolech) nebude Manciniho dvakrát těšit, kór pokud večer ManUtd přehraje Reading.

David Moyes na Roberta Manciniho umí - o tom svědčí jeho bilance pěti výher v šesti vzájemných střetnutích. Možná proto ManCity do utkání vstoupilo poněkud opatrně, a stejně tak i jeho soupeř. Vzhledem k neutuchající bitvě o střed pole se tedy publikum prvního jásotu dočkalo teprve po půlhodině hry. Tehdy Kompany jenom zvládl prodloužit za sebe Bainesův centr z přímého kopu a rozjetý Fellaini nadvakrát prostřelil bezmocného Harta.

City okamžitě odpovědělo tvorbou své první výrazné šance utkání, když si Howard počíhal na pokus Téveze; a vzápětí i na ten Džekův. Právě po Bosňákově pokusu se potom kopal osudový roh. Džeko měl být během tradiční strkanice potažen za dres Fellainim, ochotně se zřítil k zemi a Lee Probert mu na špek ochotně skočil. Carlos Tévez se záhy ze značky pokutového kopu nemohl mýlit.

Everton potom sice ukončil poločas na výši, solidní šancí Fellainiho, nicméně po zbytek klání se spíše musel podrobovat soupeři, který byl přeci jen silnější na balonu. To však neznamenalo nutnou výhodu. Citizens se naopak utápěli ve frustraci z neschopnosti penetrace - o jedinou střelu na Howarda se tak po obrátce postaral pravý bek Maicon. Přitom klidně mohlo být ještě hůř, kdyby si Hart s problémy přeci jen neporadil s Jelavićovou standardkou.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 1:0

01.12.2012 16:00

Góly: 43. Daniel Agger

Byly to nervy, ale Liverpool nakonec dokázal tápajícího nováčka ze Southamptonu porazit 1:0 a ukořistit tak teprve třetí domácí výhru v sezoně. Tři body zajistil domácím sváteční střelec Daniel Agger.

Reds měli více ze hry a vytvořili si větší množství šancí, jenže hostující brána jako by byla zakletá - Jonjo Shelvey trefil tyč, Suárezův přímý kop se odrazil od břevna. Agger svůj tým vysvobodil až dvě minuty před pauzou, když hlavou proměnit Johnsonův centr.

Hrozil však i Southampton - zejména Rickie Lambert byl hodně aktivní a dvakrát málem i úspěšný, jenže ani jedna z jeho nepříjemných dalekonosných střel se mezi tři tyče nevlezla. Celkově se však dá říct, že si Liverpool, ačkoliv vyhrál tím nejtěsnějším rozdílem, výsledek plně zasloužil a zápas se odehrával v jeho režii. Svůj podíl hrálo i hostující útočné trio Ramirez, Lallana, Puncheon, které bylo narozdíl od Lamberta prakticky neviditelné.

Southampton zahrozil jako první vzpomínanou Lambertovou ránou z 25 metrů; domácí odpověděli Johnsonem, který po Suárezově přiťuknutí nepřesně střílel k bližší tyči. Johnson vůbec odehrál velmi dobrý zápas a jeho pravá strana byla trvalým zdrojem nebezpečí.

Hru Liverpoolu organizoval stále nepostradatelný Gerrard, který neúnavně rozdával přihrávky a prezentoval se i nebezpečnou střelou z 15 metrů, kterou musel odvracet Morgan Schneiderlin. Byl to právě Gerrard, kdo nabil na střelu Shelveyovi (který následně trefil tyč).

Liverpool tlačil stále více a Suárez se díky špatně postavenému José Fontemu dostal k dlouhému míči od gólmana Reiny, ale hostující brankář Paulo Gazzaniga situaci vyřešil skvělým zákrokem. Uruguayský reprezentant poté trefil břevno z přímého kopu; to už byla domácí frustrace takřka hmatatelná. Naštěstí pro Reds se ještě před přestávkou prosadili centrující Johnson a hlavičkující Agger - 1:0.

Lambert poté prověřil Reinu halfvolejem téměř z půlky hřiště, a to bylo ze strany Southamptonu vlastně vše; na druhé straně naopak dvakrát zahrozil José Enrique, který nejprve pálil mimo a následně donutil Gazzanigu k dobrému zákroku. Neprosadil se už ani Suárez, a tak musel Liverpoolu k vítězství stačit jediný gól.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Tottenham Hotspur 0:3

01.12.2012 16:00

Góly: 56. Sandro, 73. Jermain Defoe, 77. Jermain Defoe

Mizérie Fulhamu z posledních týdnů napsala další kapitolu, tentokráte Cottagers nestačili na Tottenham a natáhli tím čekání na plný bodový zisk už na sedm zápasů! Spurs naopak vyhráli potřetí v řadě a bodově se dotáhli na třetí CFC.

Bylo to emotivní setkání, na obou stranách se totiž představilo hned několik aktérů, kteří měli co dočinění se soupeřem. Na domácí lavičce stál Martin Jol, který před lety jen těsně nedotáhl Kohouty do Ligy mistrů, ofenzivu FFC přitom staví na Dimitaru Berbatovovi, který ještě před angažmá na Old Trafford rovněž oblékal hostující barvy. Dvojice Dembélé - Dempsey pak velice úspěšně působila ve Fulhamu.

Zpočátku nebylo k vidění kdovíjaké tempo, a tak promrzlé fanoušky asi nejvíce zaujalo vynucené střídání kapitána Michaela Dawsona, kterého musel již po sedmnácti minutách nahradit William Gallas. Upozornil na sebe také Bale, opět záporně, když nedovoleným zákrokem zastavil Sidwella a sudí Chris Foe tak waleskému křídelníkovi ukázal již sedmou žlutou kartu v sezóně!

Ruční brzda se pořádně odbrzdila až po obrátce. Padesátá pátá minuta pak konečně proměnila čísla na ukazateli skóre: Sandro natáhl zpoza vápna a přízemní ranou překonal Schwarzera - 0:1. Krátce nato musel vynuceně odejít také Bale, kterého nahradil Gylfi Sigurdsson. Ani to však hostující ofenzivě neubralo. Právě islandský středopolař našel v sedmdesáté třetí minutě Defoea, který už měl snadnou práci - 0:2.

Neuběhlo ani pět minut a bylo definitivně jasno. Tentokráte vymyslel pro Defoea parádní průchozí přihrávku Dempsey a odchovanec Hammers si znovu poradil na jedničku, když přízemní střelou kolem domácího brankáře zvýšil na 0:3. Pro anglického reprezentanta se tak jednalo už o devátou branku v této sezóně PL! Fulham byl takřka bezzubý, pouze Riise našel přízemním míčem Petriče, toho ale zastavil Lloris!

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 0:2

01.12.2012 16:00

Góly: 88. Michu, 90. Michu

Na kdysi slavnou pevnost Emirates Stadium opravdu sedá prach. Dříve bylo absolutně neslýchané, aby sem přijel loňský nováček, neinkasoval tu a odjížděl se třemi body. Dnes jsme nicméně takové akce byli svědky. Gunners se opět trápili v mezihře, aby dvakrát inkasovali v posledních pěti minutách.

Úvodní pasáže prvního poločasu nabídly relativně klidný kombinační fotbal z obou stran, přičemž šance měli delší dobu jen hosté - Williamsův pokus ještě zablokoval Arteta, proti trestuhodně opomenutému Rangelovi nicméně musel hned dvakrát po sobě zasahovat jistý Szczesny. Dále ještě Dyer po ustání ataku Vermaelena zakončoval tváří v tvář Szczesnému, jakkoliv už notně rozhozen a tedy i drastickým způsobem nepřesně.

Veškeré nebezpečenství z produkce Arsenalu paradoxně musel dělat pravý bek Jenkinson, ačkoliv ve středu pospolu působili tři relativně kreativní záložníci. Nicméně na jeden obráncův parádní centr nedosáhl Gervinho a nějaká konkrétnější příležitost se už do přestávky urodit nestihla - taková kritéria totiž nesplňovala ani další opravdová hlavička Gervinha. Podobně impotentní Gunners aby člověk pohledal, i v tak specifické a kritické době jako této.

Po pauze hned Wilshere prováhal možnost ke střelbě, pořád nicméně na ose hřiště vyzval ke skórování Cazorlu, který se záhy stal obětí perfektní Tremmelovy anticipace. Právě Cazorla udával tempo projevu Kanonýrů v druhém poločase, také se snažil často střílet, ovšem ačkoliv pravidelně trefoval prostor mezi třemi tyčemi, Tremmela nijak významně nešokoval.

Příští hlasité slovo tak opět měli Velšané. Debutant Tiendalli si na hraně šestnáctky krásně narazil s Moorem, aby nechal vyniknout dostatečně širokého Szczesného. Gunners už příliš nevytrhla ani Rosického dravost, maximálně Vermaelen díky přizvednutí Chamberlainova centru hlavičkoval přímo do rukavic dobře postaveného Tremmela.

A pak přišlo definitivum dnešní londýnské mizérie: Mertesacker podivně zaškobrtl zrovna ve chvíli, kdy si Michu narážel se spoluhráčem - a Szczesny už tentokrát sólový únik protivníka nepokryl. Přitom ani to nebylo všechno. Jenkinson na půlce lacině ztratil míč a Michu se zase řítil sám na polského brankáře, v tuto chvíli i v závěrečné fázi klusem. Szczesného si pak samozřejmě vychutnal a uvrhl fanoušky Arsenalu do hluboké deprese.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 0:1

01.12.2012 16:00

Góly: 75. Dean Whitehead

WBA doma překvapivě podlehlo Stoke City; vítězný gól zaznamenal ve druhé půli Dean Whitehead. Hosté zvítězili mimo vlastní půdu vůbec poprvé v sezoně a překazili tak favoritovi možnost posunout se na třetí místo tabulky.

Potters vyrukovali podle očekávání s tuhou defenzivní hrou, kterou však svého soupeře dokonale zdeptali - nestranný divák si dnešní fotbal skutečně příliš neužil. Ani jeden ze soupeřů si nedokázal vypracovat větší množství šancí, tlak WBA byl z velké části platonický, a hosté perfektně využili faktu, že mají po Manchesteru City statisticky vůbec nejlepší obranu v lize.

Proto když Kenwyne Jones vybídl střídajícího Kightlyho, od nějž se míč dostal ke skórujícímu Whiteheadovi, stačilo to k zisku všech bodů a potvrzení dobré formy Potters - dnešní vítězství bylo už čtvrtým z posledních pěti zápasů a znamená posun na deváté místo.

Kouč Baggies Steve Clarke před zápasem trval na tom, že pohárová porážka se Swansea nezanechá na jeho svěřencích žádný vliv, ale nebyla to tak docela pravda - domácí sice jasně dominovali v držení míče a zejména ve druhé půli byli jednoznačně více vidět, nicméně co se gólových šancí týče, není vlastně o čem mluvit.

WBA prohrálo druhý zápas v řadě teprve podruhé od začátku ročníku, avšak tentokrát je to zvláště frustrující, jelikož jejich domácí forma (6 výher ze 7 zápasů) vybízela k jasnému výsledku, zvlášť v porovnání s venkovními výsledky Stoke (poslední výhra proti Blackburnu přišla minulý leden!). První půle však nenabídla prakticky vůbec nic - obrana Stoke byla nepropustná a Baggies se k ničemu nedostali. Jediným náznakem příležitosti byl přímý kop Steve Reida, který gólman Begović vyrazil nad břevno.

Domácí se snažili a Mulumbu s Dorransem dokázali zamotat obráncům Potters hlavy, ale na skvělou defenzivní linii pod taktovkou vynikajících Shawcrosse a Hutha to nestačilo. Nakonec to byli právě hosté, kdo mohl jít do vedení, avšak Jonesově hlavičce po Adamově centru chyběly decimetry.

Podobný obraz hry nabídla i druhá půle - Stoke zůstávali zatažení hluboko na vlastní polovině, nechali Baggies v poklidu kombinovat a soustředili se především na odstřižení pohyblivého Longa. Tahle taktika fungovala bezchybně - a když kouč Pulis poslal na hřiště dvojici Whitehead - Kightly, bylo o osudu WBA rozhodnuto.

Kenwyne Jones sprintem dohnal dlouhý balon a předložil ho Kightlymu, který využil špatného bránění Jonase Olssona a nahrál Whiteheadovi do jasné šance na malé vápno - 0:1.

Clarke sice vyslal do boje dvojici forvardů Odemwingie - Lukaku, ale Stoke po vedoucí brance zalezlo do ještě hlubšího bloku a posledních 15 minut se bez problémů ubránilo. Jedinou šancí WBA byla Dorransova střela, kterou Begović zlikvidoval bez větších problémů.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Aston Villa 1:1

01.12.2012 16:00

Góly: 18. Jamie Mackie - 8. Brett Holman

Redknappovo kouzlo definitivně nebude fungovat instantně, s okamžitou platností. Potvrdilo se to v domácím zápase s Aston Villou, ze kterého si QPR i na druhý pokus pod novým manažerem odnáší pouze remízu. Již třikrát po sobě tedy doma nezvládla souboj s přímým konkurentem o záchranu.

Rangers tím pádem budou čekat na první vítězství v ročníku přinejmenším patnáct kol, čímž vyrovnali dosavadní rekord Premier League (1993/94 Swindon Town), a přinejlepším budou po tomto víkendu ztrácet na bezpečnou příčku sedm bodů (v horším případě osm). Přitom Redknappův domácí debut byl charakteristický zvýšeným počtem vytvořených šancí, což je nepochybně plus, leč prozatím sotva z půlky funkční.

Harry Redknapp byl domácím publikem pochopitelně hlasitě přivítán, diváci však brzy v návaznosti na dění na ploše zmlkli. Již v osmé minutě totiž Holman, jak je jeho dobrým zvykem, zkusil štěstí ranou z 25 metrů a i přes solidní kontrakt Greena s balonem mohl jít slavit premiérový úder v dresu Aston Villy.

Co je pro leckoho pozitivní: QPR zareagovalo pozitivně. Mackie hned v 18. minutě po prokázání skvělé předvídavosti ve vápně odhlavičkoval mičudu do sítě a Hoops v dobrém duchu pokračovali také dále. Shaun Wright-Phillips málem dvakrát splatil Redknappovu důvěru, jednou ale ztroskotal na Guzanovi a podruhé na tyčce.

Těsně před pauzou musel Redknapp stáhnout poměrně vážně zraněného Mbiu, přeci jen výraznější změnou ale měla být až ta nevynucená, připravená exkluzivně pro druhou půli - na plac se místo Granera opětovně podíval uzdravený Park. Právě Korejec měl poté největší šanci zápasu, když vtrhl do vápna, aby si vylámal zuby na precizním Guzanovi. A vzhledem k tomu, že chvíli před ním v koncovce neuspěli ani Diakité s Nelsenem, QPR kýženou výhru zase neuhrálo.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 3:1

01.12.2012 13:45

Góly: 63. Carlton Cole, 86. Momo Diamé, 90. Modibo Maïga - 13. Juan Mata

Po prvním poločase se zdálo, že krize Chelsea by mohla u konce, ale hanebný výkon v té druhé fanoušky opět vrátil na zem. Gól Juana Maty sice ukončil gólové trápení, jenže absolutní odpadnutí ve druhé půli znamenalo zasloužené vítězství West Hamu 3:1.

Úvodní dějství mělo zcela jasný průběh. Chelsea konečně svého soupeře přehrávala a West Ham se kromě jediné situace vůbec nedostal do hry. Svěřencům Rafaela Beníteze velmi pomohl poměrně brzký gól, už ve třinácté minutě předvedli Blues rychlou kombinaci a prolomili 334 minut dlouho mizérii bez vstřelené branky.

Moses si všiml dobrého náběhu Torrese za obranu, španělský forvard z brankové čáry vracel pod sebe a Juan Mata levačkou parádně umístil balon k tyči - 0:1. A Chelsea v převaze pokračovala, podobnou akci rozjel po chybě Demela Ramires, který přihrával do vápna Mosesovi. Jenže mladý křídelník zakončení nezvládl.

Hammers vůbec soupeři nestačili a mohli být rádi, že to o přestávce bylo jen o gól. Skórovat mohl ještě Hazard, jehož rána levačkou po půlhodině hry těsně přestřelila bránu. Ještě větší šanci spálil pět minut před koncem poločasu Mata. Moses parádně vymíchal ve vápně dva soupeře, předal ideální pod sebe právě Matovi, jenže ten ztroskotal na vynikajícím Jaaskelainenovi.

West Ham se probral až v závěru poločasu a to se vyznamenal Petr Čech. Collinsova rána z přímého kopu se odrazila k Tomkinsovi, ten hlavou přihrál Nolalovi a jeho pokus musel český gólman skvělým zákrokem vyrazit na roh.

Druhá půle nabídla zcela diametrálně odlišný fotbal. Chelsea absolutně přestala hrát, Kladiváři ji zamkli před jejím vápnem a bušili do vrat. Ta se prolomila už v 63. minutě. Tečovaný centr z levé strany doputoval ke Carltonovi Colovi, jenž si možná za hranicí pravidel počínal při souboji s Ivanovićem, ale i přesto hlavou vyrovnal na 1:1.

Chelsea to maličko nakoplo, v gólové šanci se krátce nato ocitl Hazard, ale Jaaskelainen brilantním zákrokem jeho nebezpečnou střelu zlikvidoval. Hned za minutu měl možnost přímého kopu Juan Mata a trefil z něj tyč. Jenže tím veškeré hrdinství Blues skončilo.

Pak už hrál opět jen West Ham. Jeho tlak vyvrcholil v závěrečné desetiminutovce. První hrozbou byl rychlý útok Jarvise, jemuž velkou šanci zmařil dalším skvělým zákrokem Čech. Ještě větším varováním pak hlavička Collinse, kterou z brankové čáry musel odhlavičkovávat Ashley Cole. Obrana Chelsea byla krátká až na střelu Diamého z 86. minuty. Záložníkovi Hammers výborně sklepl míč Carlton Cole a následná rána byla gólová - 2:1.

Mizérie Chelsea vyvrcholila ještě v nastaveném čase, kdy celou křeč dotvrdil ještě Ashley Cole. Při snaze vyvést míč přihrál soupeři, brejk vyústil ve střelu Taylora, kterou Čech výtečně vyrazil. Bohužel jen do míst, kam nabíhal Maiga a tomu už nedělalo problém uzavřít skóre na konečných 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United15120337:2136
2.Manchester City1596028:1133
3.Chelsea FC1575325:1626
4.Tottenham Hotspur1582528:2326
5.West Bromwich Albion1582524:1926
6.Everton FC1558225:1923
7.Swansea City1565423:1723
8.West Ham United1564519:1722
9.Stoke City1557314:1222
10.Arsenal FC1556424:1621
11.Liverpool FC1547419:1819
12.Norwich City1547413:2119
13.Fulham FC1545625:2617
14.Newcastle United1545617:2117
15.Aston Villa1535712:2314
16.Wigan Athletic1542915:2814
17.Sunderland AFC1427513:1813
18.Southampton FC1533921:3212
19.Reading FC1416719:279
20.Queen's Park Rangers1506911:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1570)

Přidat komentář
Rarášek

Benitéz

Reagovat
madridcan

Nezabuda odkail prisiel. Este stale chce dostat Liverpool pred Chelsea

Reagovat
Rarášek

Musel mít skvělý poločasový proslov

Reagovat
Aldeano

Tj. něco ve stylu: "už to ukopem a posledních 10 minut se už šetři Ashley"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Aldeano

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po Interi bol 2 roky bez angazma.. som zvedavy kolko bude po Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

7 - Chelsea are without a win seven PL games (L3 D4) – their longest run without a win in the competition since Feb 1995 (10 games). Rut.

Reagovat
Free_player

Tohle Benítezovi jeho pobyt asi moc neprodlouží

Reagovat
vitasrp

Vyhazov Di Mattea byla geniální věc..

Evidentně je vidět, že problém nebyl jen v trenérovi, ale i v hráčích, kteří jsou na place.. I když se někteří fandové snažili z Di Mattea udělat nejhoršího trenéra pod sluncem snad.

Investovali jsme 80 mega liber přes léto a nyní si musíme nalít čistého vína - titul se nás vůbec netýká. Bojujeme o 4. Místo a ačkoli máme velmi kvalitní kádr, může to být kvůli formě a celkové atmosféře solidní problém.

Reagovat
Neuro

investujte dalších 80 mega a můžete hrát v tabulce o LM

Reagovat
Counter

neříkej hop, v lednu přijde Falcao za 60 mega a bude vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ne.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se tváří bývalí trenéři Realu, kterým je ten ukradený, Robbie je legenda Chelsea a ten tým miluju... Když o tom nic nevíš, tak se do toho neser...

Reagovat
risk je zisk

Ale on to myslel asi jinak. Taky Chelsea miluju ale Abramovič mě nasral tím propuštěním RdM. A tak mi to přišlo celkem vtipný. Oko za oko, zub za zub . A i tak zůstane legendou CFC

Reagovat
madridcan

O tom nikto nepochybuje, ze RDM netesi ako Chelsea straca, ale taka skodoradost tam byt moze, ze vyhodia jeho, aby tam dali kurviča

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, jakou dostal výchovu, takový je že ano...

Reagovat
Aldeano

Přiznej se, jen jsi jěště nezkousl, že Mourinho trénuje Real a ne Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu ne, Mourinho odešel z Chelsea včas, možná měl odejít už v létě 2007 aby nový trenér měl čas na přípravu týmu na sezonu... Josého mám hodně rád, ale není to dlouhodobý trenér, odkudkoli odešel byl tým minimálně nějaký čas dole: Porto, Chelsea, Inter... Pokaždé však odešel včas a jako legenda, teď nevím, jestli to tak dopadne i u Vás v Realu... A to nic proti Vám, Realu přeji ve Španělsku nejvíc...

Reagovat
Aldeano

"odkudkoli odešel byl tým minimálně nějaký čas dole" Nic víc slyšet nepotřebuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentuj...

Reagovat
Aldeano

Argumentoval jsi ve prospěch Mourinha sám. Jak odešel, klub se se sesypal...

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel z Porta, druhý rok nebyl titul, odešel z Chelsea, další titul v roce 2010, Inter vidíš kde je doteď... Argumenty...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tým že je ho ťažké nahradiť a ten tým sa s novým trénerom zosype..:)

Reagovat
Aldeano

+ Když ho nahradí Rafa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem napsal výšše, jakou jste mu dali výchovu, takový je...

Reagovat
Aldeano

Big Sam

Rafa

Reagovat
risk je zisk

Hnus, šlendriát a odpad !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa si tam nestihne vybalit ani kufry :D

Reagovat
Neuro

kolik zápasů dáváte Rafovi? tipuji tak 2 prohry a poletí

Reagovat
hefy

Neskutečný, ted na DIGI sport běží náká soutěž.. lidi volaj a odpovídaj, do toho se moderátor občas zeptá, komu ten dotyčný fandí a právě se tam borec přiznal, že sa mu páčí Wigan.

JE NÁS VÍC!!!

Reagovat
Mihi

to musel byť Chazy

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Eric_The_King

Beztak jsi to byl ty

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

a nezaznělo:ahoj tady Chazy,Wigan?

Reagovat
The Krupy

Toto je tá Chelsea ktorá mi nevadí, hrá si o 4-5. miesto a je pokoj. Ako keď tam hrával Petit, Hasselbaink a ja som im prial počas sledovania Eurogólov.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to uplně stejně. Zola, Flo, Wise. Tenkrát jsem jim i docela přál!! A za Eurogóly.. joo to byly časy!!

Reagovat
minoLFC

Cole 1+1 Ale lubili sa mi nadsene reakcie Chelsea fans o polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Carlton Cole dnes perfektny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Chelsea pokračuje...snáď trhne rekord a odhodlá sa vyhodiť trénera po 3 zápasoch, vždy by to bolo lepšie ako hrať pod spoteným Rafaelom

Reagovat
Bayern +

Fuu... rozdychavam.

Po dlhej dobe v PL som stihol odsledovat fantasticky zapas. K dokonalemu pozitku zo sledovania nechybalo absolutne nic. Z pohladu fanusika WHU zapas dvoch rozdielnych polcasov. V prvom jasna dominancia supera, az necakana aktivita a atraktivita hry CFC, naopak my tragicki, zakladna zostava Samovi nevysla.

V druhom polcase absolutny obrat zapasu, WHU neskutocny valec, miestami bola Chelsea prakticky zdrvena a az na par zableskov Matu nepredviedla vobec nic. West Ham zlepsil svoj vykon od Demela az po Colea o rovnych 100%, vyslo vsetko, na co sa siahlo. Uplne genialne striedanie Diame – Tomkins (Sybila som bol v polcase miesto herba zrejme ja). Netreba zabudnut ani na Mattyho, oproti O´Neilovi to bolo sto a jedno. Menovite by som vyzdvihol vykony Nobla a Jussiho, ktori odohrali vyborne oba polcasy, nielen druhy. Snad sa tiez prebudi Cole, priestoru bude mat dostatok, dnes sa golom a sklepnutim pre Moma ukazal vyborne.

Zaver bol vylozene o roztrhani Chelsea, krasnom gole Maigu a ceresnicka na torte bolo drevakovo Demelovo zosmiesnenie dvoch hracov Chelsea a samozrejme... nasej Sybily.

WEST HAM

Reagovat
robertWHU

Reagovat
jarmilprdell

jezis to je prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

Z těžkého losu, zatím výborná bilance ... jinak neví někdo, jak to vypadá s Vaz Te?

Reagovat
honziss

Do konce kalendářního roku by měl chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkomičtější tým v celým fotbalovým světě v současnosti

Reagovat
Miguel19

Do dneška jsem měl na to nervy. Dokonce jsem se i těšil. Po prvním poločasu jsem i viděl záblesk naděje. Vše se to začalo obracet tím příspěvkem debilního klaunerbageho. Naprostý hnus, posraný prkno od hajzlu!!! Nám fakt chybí naprosto všechno. Trenér, útočník, systém, a hlavně týmové pojetí!! Nikdo nebojuje, nic. Všem je to u prdele. To už je fakt na pokuty. Jsem fakt total nasraný, dnes to byla poslední kapka a na čas s koukáním na náš cirkus končím!!

Reagovat
Devil

Romane,které jméno managera je jako další v tvém trhacím notýsku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Co Petr, jakou vinu měl na těch třech golech?

Reagovat
madridcan

Pri prvom mal vybehnut, ostatne dve boli jeby

Reagovat
Mihi

Chyba nie je v Čechovi, to je konštantne náš najlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc podobných zpráv, a 100 pro Plichtu juve na šachťaru

Reagovat
Milan.B

Reagovat
FUnk

Reagovat
honziss

PRVNÍ VÝHRA WEST HAMU NAD CHELSEA OD 3. KVĚTNA 2003!!! OLÉÉÉÉ!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Big Sam je prostě frajer. Ještě má ten knír, díky kterému vypadal jak z nějaké kriminálky ze 70. let?

Reagovat
Manik...

Jsem rád, že je WHU tam kde je, ale Chelsea teda sklamala

Reagovat
Svatej

Ještě že nám stihnul Matteo dopředu nahant celkem dost bodů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hahahaha,vysmívám se všem fanouškům chelsea hlasitě do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

preco fanusikom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

chelea moc nemusim, ale nevidim dovod sa navazat do jej fanuskov. Navyse ked si v poslednej dobe uzili svoje s Romanovymi vrtochmi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pres internet....

Reagovat
Svatej

Jinak se moc těším na pozápasový komentář od Rafy ....

Reagovat
minoLFC

urcite najde pozitiva

Reagovat
Aldeano

Konec druhé půle?

Reagovat
Kowe

charakter v první

Reagovat
Filipow

Carlton Cole má teprve 29. Já myslel, že mu je už tak 35.

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

v CSM 2002 to byl velký talent

Reagovat
The Krupy
Reagovat
Svatej

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Aldeano

Kde jsi vzal odkaz na SuperFrankieho webkameru?

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Robbie

Mourinho jet at jde do Chelsea a Realu ho nechci od doby co přišel

Reagovat
smazaný uživatel

chvilku mi to dalo zabrat, než jsem tvůj příspěvěk přečetl a pochopil snad správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je sradovní když se v klubu zakládá na hráčovi, kterej je už několik let vyhořelý palivo. To je snad ještě horší než Baroš v naší repre.

Reagovat
smazaný uživatel

odvolání di mattea a nastup beníteze zarucene vejde do dejin jako nejmín pochopitelnej krok v ramci zmeny treneru v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea v takovém žebříčku může figurovat hned několikrát...

Reagovat
smazaný uživatel

zarucene jo,ale tohle je o to víc nepochopitelný,ze v pohode byli pred city,o bod nebo dva snad za united a predtim od zacatku suverenne vedli ligu a nebyl lepsi tym v anglii,nepovedly se 2 zapasy lm a matteo konci a prijde hnup kterej zatím ziskal jednu remizu a fotbalovej projev zhorsil snad o polovinu..

Reagovat
goodbay

No, Sparta by mohla vyprávět a vždycky u toho byl Hřebík.

Reagovat
Chazy

DIAMOND

Reagovat
smazaný uživatel

na lavicku by mal sadnut Abramovich

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Atletico Madrid have rejected a £50m bid for Falcao + Torres from Chelsea. They only want the £50m..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt smutný ale

Reagovat
A Seleção

stary...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

100 pre co len chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Víte někdo na jak dlouho má Marouane Fellaini ještě platnou smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers se mi libi od zacatku sezony, jak nejsem kvuli predvadene hre na konci angazma u Rovers zastance Big Samovy hry a mel jsem odpor k Zolovu kadru, tak jim letos fakt fandim a zapas s Chelsea byl jako nejaka odmena, druhej polocas jsem si strasne uzil

Reagovat
smazaný uživatel

tak co kolik šancí na spálení blondýnka ještě dostane:) já bych ho poslal na měsíc do béčka on by mu aspon spadnul nosánek a nestěžoval si když hraje hovno na pátou

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivári!!! Výborne...verím, že EL si ďalší rok zahráme

Reagovat
Miguel19

Rafael Benítez připouští, že si není jistý svou budoucností a neví, zda zůstane dočasným manažerem Chelsea až do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče. Najprv ma nasere to skurvené upc, vyjebanci židovskí, 60 minút som kvôli nim nevidel a potom toto. Kurva, máme na ihrisku troch (!) kreatívnych záložníkov a my nie sme vytvoriť si jednu pojebanú šancu za 30 minút?! Arséne, už choď fakt do materinej piče s týmto. Strašne som nasraný.

Reagovat
Minister

Ten Arsenal je pekne v piči. Tam musí prísť k výrazným zmenám...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham , Everton a Swansea parada

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super. Lucas strašně byl znát, muž zápasu podle mě jednoznačně. Koncovka zase bídná, saints měli dostat bůra a nikdo by nic neřekl, ale i 1-0 dobrý, hlavně, že máme 3 body. A příští tejden jdem před Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně že ho tu někdo chtěl minule prodávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nesuď po jednom zápase. (a když počítám všechny za LFC, tak po 4 zápasech)

Reagovat
Trand

Je mi z Arsenalu špatně. To, co tam někteří dnes předvedli a jak to odchodili, to jsem ještě neviděl. Arteta se nevysunuje dopředu a nic nevymýšlí-ok, ale člověk předpokládá, že se bude vracet dozadu. To se ovšem soustavně neděje u jakéhokoliv našeho záložníka. Fakt, jsem zklamanej, že jedinou radost mi dnes udělali Irons. Swans samozřejmě zaslouženě. Hrozně se bojím, jak tohle skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke před Arsenalem... what kind of sorcery is this ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Po loňskym startu do sezóny jsem měl pocit, že hlouběji už Arsenal jít nemůže. Evidentně jsem se mýlil. Jestli jsme si loni sáhli na dno, dneska se motáme v bahně a sračkách. Na hru se nedá dívat, nedáváme góly, dostáváme debilní, nikdo není ve formě, děláme chyby, prohráváme souboje. Všechno špatně, a to si ani letos nemůžeme stěžovat na nějak extrémě velkou marodku.

Reagovat
minoLFC

ach ta nasa koncovka...no aspon, ze tri body

Reagovat
mickey mouse

Stoke válec

Reagovat
smazaný uživatel

dnesny zapas posral jednoznacne ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
stas87

stoke to skore...

Reagovat
mul

mna skor pobavil pohlad na tabulku v tom zmysle, ze Stoke je pred AF C

Reagovat
soukup

podívej se na skóre jen z domácích zápasů, to se teprve pobavíš

Reagovat
stas87

vam sa goly davaju fakt tazko ze?mal som dnes ze wba da gol,jedina chyba na tikete...

Reagovat
soukup

není to hračka, ale štve mě produktivita, ten jeden gól se sice skoro vždycky podaří protlačit, ale chtělo by to i nějakej klidnější zápas, kde se vyhraje 3:0

Reagovat
tomasinho

Uf, ještěže tak, tahle liknavost nás může přijtí draho ještě. Zbytečně si to komplikujeme, mohlo to být v poločase 3:0. První polčoas výborný, druhý slabší, dolů šli v 2. polčoas skoro všichni až na Lucase, ten šel minutu po minutě nahoru.

Reagovat
Kowe

může přijít ještě draho? to zní jak kdyby už minimálně 7krát nepřišla

Reagovat
papos182

Jeste ze jsi poslal Rodgerse do pice za to nasazeni Lucase

Reagovat
sejber

Snad uz aj ty najvacsi wengeromili pochopili ze tento vyhoreny pozostatok trenera tomu tymu uz naozaj nema co dat. UZ pred sezonou bolo jasne ze to moze dopadnut fiaskom (uzkou zalohou pocnuc a nedoriesenym utokom konciac) ale ze to bude az takato herna a vysledkova tragedia to asi cakal malokto. V kazdom pripade toto je uz asi to pomyselne dno od ktoreho sa da v nasledujucich zapasoch len odrazit a napriek vsetkemu Arsenal to stvrte miesto aj tak uhaluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

prestavam verit ze to stvrte meisto dame..len tak, kvoli tomu, ze to tak bolo vzdy doteraz..tim absolutne nefunguje, a to este nemame lazaret, ale skoro plnu zostavu..v utoku nemame jedneho poriadneho spickoveho spolahliveho hotoveho hraca, ale 4 nekonzistentnych a dobrych len za urcitych okolnosti, pricom vacsine z nich ani nemame urcene primarne pozicie

Reagovat
Trand

Reagovat
sejber

Problem je v tom ze ten tym hra v systeme ktory mu vobec nesedi (my fakt nemame ziadneho skutocneho kridelnika pritom hrame kridelny system !!!) a "trener" resp. jeho ego ho v ziadnom pripade nezmeni. Kader je extremne uzky, za hracov nemame rovnocenne nahrady a hra je citatelna aj dieta v predskolskom veku. Podolski uz v Bayerne ukazal ze na velky tym nema a tych hracov co hraju hlboko pod svoje moznosti je vacsina. Aj najvacsiemu zaslepenemu wengeromilovi musi byt jasne v kom je chyba. O Wengerovi sa mi nechce rozpisovat to je na blog. Ostatne jeho stolickou by otriasol snad len zostup takze ten jeho kysli ksicht tu budeme trpiet minimalne do konca zmluvy (ak bude mat tolko sudnosti na nepredlzi ju )

Reagovat
smazaný uživatel

ale michu tie zakoncenia lahodky..uplne si to vychutnal

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea získala pěkný poklad za 2 miliony libor .

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prostředek tabulky je srandovní. Arsenal, těsně za ním Liverpool a před nima Stoke.

Reagovat
soukup

po 15 kolech Arsenal za Stoke, chudák herb, to je zhmotnění jeho noční můry

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

jako by nestačil West Ham před náma

Reagovat
soukup

teď už jen chybí mít v průměru větší držení míče než AFC a pak klidně může přijít ten konec světa

Reagovat
tomasinho

Takový scénář by ani Sibyla nevyvěštila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Musim říct, že sem zase zatraceně blízko k tomu, abych tady každou chvíli, nezávisle na výsledcích, psal "Wenger ven". Pamatuju si, že už sem jedno podobný období měl, ale tohle je uplnej vrchol, ještě povýšená krize.

Když pominu obvyklou Wengerovu schopnost měnit taktiku přesně opačně, než jak si to situace žádá (viz centrování na Gervinha x necentrování na Girouda), ten klub nemá tvář, odvahu (!!! mimo jiné - kdo dneska střílel? pomalu jen Cazorla), podle všeho ani nemá srdcaře, jak na to tak koukám; pryč jsou dokonce i doby, kdy sme byli na facku první poločas, pak sme se probrali a začali všecko otáčet - přitom to dlouho bejvala jedna z posledních funkčních Wengerových domén. Zároveň mi přijde neskutečný, že si hrajem na MU tim stylem, že sme jako první inkasovali v sedmi z posledních 11 ligových utkání. Můžem si to snad dovolit?

I když se mi na týhle nedůstojný sračce hledaj pozitiva hodně těžko (krom obvious Wojty), Rosický i během tý chvíle ukázal přesně na ten jeden klíčovej atribut, kterej nám zoufale schází. Ono mu třeba leccos nevyjde, nebude mít pass accuracy nad 85 % (o což se evidentně neustále snaží naše kompletní záložní trio), ale ke svýmu fotbalovýmu životu prostě chorobně potřebuje hrát v POHYBU a NEUSTÁLE NĚCO ZKOUŠET. Jestli nám tohle dneska někdo nabídl, byl to Jack (a částečně Santi po pauze), a to ještě dost nesměle (což je v jeho případě pořád omluvitelný).

Swansea nejde jinak než chválit. Tremmel předvedl poziční hru na úrovni světový špičky, vždyť on prakticky nemusel povyskočit, jakkoliv sme s rozličnou razancí mířili do všech koutů branky. Michu v koncovce nezklamal; a dál už to byl jen ryzí týmovej výkon.

Dávám Wengerovi poslední zápas...

Reagovat
Mervin

už aby byl pryč!

Reagovat
stas87

ako sa dostal do swansea tremmel?ja si ho pamatam len z energie a tam bol vyborny ale nikdy ma nenapadlo ze sa dostane do PL

Reagovat
fantomas

Tak stabilně to má bejt dvojka, teď chytá jen kvůli zranění Vorma.

Reagovat
stas87

energii dost casto drzal,zatial snad ani neurobil ziadnu chybu tak treba si povie o post jednotky ak to tak pojde dalej

Reagovat
fantomas

To asi ne, Vorm má v týmu po loňský wondersezoně hodně silnou pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

No Tremmel na nej ted ale minimalne vytvoril tlak a az budou fit oba, muze je Laudrup s klidnym svedomim prostridat

Reagovat
fantomas

Tlak vytvořil, ale to bude tak všechno, si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

No muze dojit k tomu, co rikam, a docka se vice startu, nez ubohych tri pod Rodgersem.

Reagovat
stas87

nestiham sledovat vsetko,dokedy je vorm mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do novyho roku, cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ze to centrovanie na gervaisa bol nejaky takticky pokyn,, to by bolo uplne blaznovstvo,, ale skor islo o neschopnost nasich bekov vymysliet nieco ine ako tupe slepe nakopnutie do sestnastky..mozno si pri tom giroudovi na to ako na najjednoduchsiu moznost prilis navykli

..co uz ale nevysvetluje preco nanho necentrovali ked prisiel hore ale tiez si to absolutne neviem predstavit ako arsenov pokyn, aby mu uz necentrovali

Reagovat
fantomas

No tak jinak, z druhý strany - měl jim výslovně zakázat centrovat, a naopak Giroudovi předat zprávu, at centrovat zase začnou, když nemaj ani základní fotbalovou inteligenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je právě ono. Jim nedá snad nikdy žádnej konkrétní pokyn, prostě oznámí sestavu, a hrajte si, kluci.

Letos se už fakt přibližujeme kritickýmu bodu, za chvíli nás předežene Liverpool, to je už úplně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

taktická pripravenosť na zápas = 0

pokus o prekvapenie = 0

odozva na hru súpera = 0

Reagovat
fantomas

...x let...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebolo to tak viditeľné a potrebné ako teraz. Dovtedy tam bol niekto, kto to vždy zachránil.

Reagovat
fantomas

No i přesto to bylo z mýho pohledu viditelný celkem dost jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

kamo ja ti to tvrdim uz davno ze ten Wenger posledne roky kurvi cely Arsenal !!!

tak ako mu pomohol prvych 5 rokov ked prisiel tak mu teraz skodi.

resp. cela jeho kokotska prestupova politika. este par tyzdnov a uplne si poskodi cele renome ktore tam na zaciatku ziskal. obcas treba vediet kedy je spravny cas na odchod a on a jeho "kamarat" z MU to este stale nevedia.

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlis mi preco by mal preboha ferguson odstupit ?

Reagovat
smazaný uživatel

"kokotska prestupova politika"

Reagovat
herbage

nesouhlasím s tím, že ten tým se už nedokáže v druhém poločase zvednou. Ten nástup z kabin byl famózní, vůbec jsme k ničemu Swans nepustili. Do prdele šla naše hra až střídáním, kdy naše Walcott s Chamberlainem nebyli schopni přejít přes obránce a odcentrovat

Reagovat
fantomas

Tak si to uprav třeba na: dřív sme mívali supr koncovky zápasů, aspon tehdy sme soupeře zmáčkli, i to se letoškem docela dobře vytratilo a dnešní zápas je toho jenom důkazem (to samý jiný zápasy sou zas důkazem toho, že Wengerovy pohovory fungujou čim dál mín).

Reagovat
Zaschrona

Lee Probert

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

David Moyes has said in the press conference that Everton have been told penalty was given against Leon Osman.

Absolutni demence..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa do teba viem vcitit

Reagovat
smazaný uživatel

Čoraz viac sa prikláňam do anti-wengerovského tábora. Jednoznačne potrebujeme zmenu a neviem, či je tvrdohlavý Wenger schopný priznať si to alebo dokonca tie zmeny aj urobiť.

Reagovat
fantomas

Stoprocentně neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si tak hovorím; veď to vidí, určite niečo spraví, veď to nie je normálne... a stále je to rovnaké. Je mi z toho smutno.

Reagovat
Mervin

ani náhodou není

Reagovat
afc

Zmluvu ma do 2014.Sam neodide a vednie ho nedvola.Jedine anglicki fans by to museli zobrat do svojich ruk,ale menit ho pocas sezony je totalna kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie, počas sezóny to neprichádza do úvahy, to by sme si nepomohli už vôbec, ale možno by mal porozmýšľať o rezignácii v lete pre dobro Arsenalu. A vedenie by mohlo skúsiť Guardiolu, ten by podľa mňa k nám išiel.

Reagovat
afc

Uvidi sa ako dopadne tato sezona.Napriek 10miestu je strata na 4 flek iba 5 bodov,to nie je nic strasne.Ja vidim na toto vsetko jediny recept.Investovat do kadra 50-60m,ina cesta nevedie a ani Guardiola by s tymto kadrom neurobil zazraky.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by tiez potreboval brutalne investicie

Reagovat
smazaný uživatel

a to uz v nich skor verim arsenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger kupuje hráčov za 60 miliónov? To by najprv musel nejakých predať za 80.

Reagovat
afc

Tak,tak a v nakupoch je oproti Wengerovi omnoho slabsi.U nas by si nemohol dovolit kupit niekoho za 30m a keby sa nepresadil,tak potom ho predat napr za10.

Reagovat
sejber

problemom Arsenalu nie su sumy za prestupi ale dementna platova politika vdaka ktorej stracame kazdorocne najlepsich hracov. Myslim ze vacsina fanusikov (triezvo uvazujucich) ani nechce aby klub kupoval hracov po 30-40 mega staci adekvatne zaplatit najlepsich hracov. Bohuzial toto sme uz asi presrali a bez nevyhnutnej rekonstrukcie kadra ktora bude vyzadovat velke investicie sa nezaobideme.

Reagovat
afc

Pokial viem,tak kvoli platu zdrhol iba Nasri a mozno Hleb a teraz to pada na Walcottovi.Odchody Persieho a Fabregasa tam to nebolo o plate.

Reagovat
Mervin

ale souviselo to s tím, kdyby se dříve zlepšila platová politika, tak nemuselo k jejich odchodům dojít

Reagovat
afc

Konkurovat City tazko mozme v platoch a vacsina z tych hracov co odisli,tak isli tam,kde moze vyhrat skor trofeje.

Reagovat
sejber

Flamini, Adebayor, Clichy mozno aj song. Neni to len o plate tie odchody ale ta politika ktorou sa Arsenal dokonca pisi je tragicka a teraz nato doplacame. Aby hrac ktory odohra 40 zapasov za sezonu dostaval rovnako ako hrac ktory hra len v Carling cupe. Aby priemerny Podolski dostal nyjvyzsi plat v klube a hraci ktory tu hraju roky v zaklade brali polovicu? Za co bere krypel ako Diaby 60 000 tyzdenne za 5 zapasov za sezonu?

Reagovat
Trand

Taky a mrzí mě to, že jdu proti němu, ale asi už není jiná cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra fík. Ale zase jen na lávce. Ve Watfordu vůbec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

to ho dal, keď si kopal cez polčas?

Reagovat
smazaný uživatel

přišel jako střídající hráč. trenér mu vůbec nedůvěřuje. zatím odehrál jen 9 zápasů v základu z 22ti. ale celej zápas hrál snad jen 4x

Reagovat
soukup

Champ je fyzicky tak náročná soutěž, že to není žádná tragédie. Tam se týmy bez nějaké rotace v sestavě prostě neobejdou. Watford má navíc dost širokej kádr a zkouší mladé hráče. Není na tom nic zvláštního

Reagovat
soukup

kdyby mu trenér nedůvěřoval, vypadá to úplně jinak, ale bojím se, že to je v tomto případě jako mluvit do dubu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to nevidí oko mé modravé, Arsenal Tottenham

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Man. City

Tottenham

Liverpool

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som Man.Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool coskoro predbehne Arsenal... wtf

Reagovat
Gianni27

Michu

Reagovat
Azza

West Brom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Fandí Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten tym v Champu tesne nad sestupem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mick dnes zazářil.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna proti nespravnymu tymu a jeste dali gol ti dva salati

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela suprovy kolo, az na LFC, ale s tim se dalo pocitat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě konečná, lámu na Wengerem hůl..ta hra je šílená, je to čím dál horší, pár let dozadu člověk nadával na neustálý nahrávky až do prázdný brány, ale teď? To je komedie prostě, Swansea nám jasně v první půli ukázala jak se to má hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych snad překousl i toho Guardiolu, kdyby to nějak takticky ukočíroval a dokázal motivovat hráče..a třeba by do týmu přitáhl i někoho zajímavýho místo průměráků..

Reagovat
Jerichoo

Michu

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa přináší smůlu. Dortmund málem zbankrotoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je sice ve sračkách, ale Gunners 10 a LFC 11. Hihihi

Reagovat
Mervin

A příště lekce od WBA, kde dostaneme trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu nebo Tottenhamu se zacina otvirat solidni sance na kvalifikovani do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s WBA. Čierne kone LM.

Reagovat
Zaschrona

tak ono to je otevrene cele, pokud to takhle bude pokracovat, tak ze hry nemusi byt ani Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom tu prázdnou bránu občas museli i trefit... Ale s Lucasem v ten postup nepřestávám věřit...

Reagovat
Kowe

my budem rádi za EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne

Reagovat
Gianni27

WBA postupne odpadne

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ale bola by to krása.

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

pokud nas budou neustale piskat takovi.. no, rekneme rozhodci, tak jsme bez sance..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už tady bylo loni

Reagovat
smazaný uživatel

No a taky se to podarilo, nez to Cukotka dosrala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Stoke EL aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(a idealne jako vitez FA Cupu )

Reagovat
soukup

Reagovat
Rarášek

Arsene,Arsene

Reagovat
smazaný uživatel

AVB's Blue'n'white army! Náááááádherný kolo, naprosto fantastický!

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal padol pred domácimi fans úplne zaslúžene, ale preboha, všetci tí ktorí píšete že wenger out, to ste naozaj tak blbí, že si myslíte,že tú 11 ktorú do zápasu poslal - poslal s tým, aby prehrali, respektíve aby to takto spackali? si pozrite aké mená hrali v 11, všetko sú to kvalitní hráči, ktorí mali vyčnievať nad swansea, ale bol to opak, to tí hráči sa môžu hanbiť ako lajdácky sa k tomuto zápasu postavili a ako ich "menejcenní" hráči swansea predčili vo všetkých činnostiach a Michu ukázal školu efektivity... zrazu wenger out, predtým ste sa tu rozplývali nad cazorlom že najlepší wengerov nákup atď, ale on si tých hráčov vybral práve preto že v nich videl kvalitu a veril im že sú tí správni pre toto mužstvo...ja som naštvaná ale na hráčov, pretože oni sú zodpovední za herný prejav, a veru, s takým kádrom aký arsenal má sa jednoducho takto hrať nemôže...chyba je v hlavách hráčoch, ktorí stále pýtajú len obrovské peniaze a mysliac si že sú bohovia, ale kde sú hráči ktorí hrávali s kanónom na hrudi a so srdcvom ????????????kde????????? arteta a spol sú skutočne v kŕči a je len na nich ako za trénera zabojujú, pretože bol to on, kto objavil neznámych či málo cenených hráčov a zobral si ich k sebe, mňa dnes sklamali všetci do jedného...

Reagovat
Mervin

není od toho náhodou trenér, aby hráče dostatečně motivoval a na zápas řipravil?

Reagovat
Mervin

Jinak za tím Santim si pořád stojím, že to byl super kauf, ale snad taky potřebuje trochu oddech, to samé Arteta. A to, že trenér nepošle jedenáct hráčů na hřiště s úmyslem prohrát znamená, že udělal všechno dobře? Ten tým si Wenger složil sám, nedokázal udržet naše top hráče a jejich místa se snažil zalepit někým levnějším. Sice to vypadalo, že to +- funguje, ale nyní to došlo do fáze, kdy už Arsenal nebude stačit na týmy bojující o poháry. V lize mistrů stejně vyletíme v osmifinále a v ostatních soutěžích dostaneme nakládačku viz. Birmingham. Prostě toto je věc, která padá z velké části na manažera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby odvoláním AW nezačal váš nekontrolovatelný pád, jako to bylo u nás... (On sehnat kvalitního manažéra, co dokáže vést velkoklub není dneska vůbec nic jednoduchého...)

Reagovat
smazaný uživatel

Mervin, nekrič hop kým nepreskočíš, píšeš o tom že arsenal vypadne už v osemfinále a ja ti napíšem že v máji 2013 bude dvíhať nad hlavu ušatú trofej

je to futbal, nikdy nevieš ako to dopadne, ešte nebolo vylosovanie, pri správne naklonenej konštelácii hviezd (rozumej žreb) a kvalitnými výkonmi v CHL pokojne môže nastať moja fantasmagória :))) tak isto ako som minulú sezónu tvrdila, že chelsea vyhrá LM a porazí barcelonu ( tým autobusom ) všetci sa mi smiali, a nakoniec mi ešte aj pán novinár uznal že som bosorka

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal ma tento rok asi takú šancu vyhrať LM ako Liverpool

Reagovat
SIRBRANIKE

Nedokázal si udržať naj.hráčov? A nebude to skorej tak, že dostal notičky od majiteľa klubu, aby ich nepreplácal... Keď tomu majiteľ nerozumie, tak to máš ťažké, chce predávať najlepších hráčov a dúfa, že to Wenger učaruje s ich náhradníkmi, ktorý sú však o dosť horší. To sa nedá robiť donekonečna. RVP moc dobre vedel o čo ide, že je to beznádejné. Hlavný viník súčastnej situácie nie je AW, ale majiteľ.

Keď si čítam dnešné príspevky tak mám skoro pocit, ako keby bol AW na rovnakej úrovni ako Bílek...

Inak Rafa nesklamal, /to je skoro to isté ako majster sveta Scolari / a Chelsea može byť rada, že má síce rovnako fotbalovo negramotného majiteľa, ale ten aspoň do klubu dáva peniaze.

Ak vyhodíte AW, tak sa niečo zmení v danej situáci? Dostane potom majiteľ snád rozum? Asi bohužiaľ tažko...

Reagovat
Rarášek

Uklidni se Laduško

Reagovat
sejber

wtf zeny asi naozaj futbalu nerozumeju

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že za to nie je zodpovedný iba Wenger, ale on je ten, kto je zodpovedný za výkony tímu a keď niečo nefunguje (tak ako nefungovalo v AV a EFC), on je ten, kto by s tým mal niečo robiť a podľa toho, čo sme dnes videli, s tým spravil hovno. Takisto je on zodpovedný za taktickú pripravenosť a základnú jedenástku. Hlavne on je zodpovedný za to, že tam dnes naša útočná trojka bezradne pobehovala a ani jeden nevedel, kde má vlastne hrať, zodpovedný je aj za to, že Arteta už je so silami v koncoch, pretože zaňho nikoho nemá.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som wengera za mertesackera a gervinha tiež najradšej hanila, lebo neviem fakt, čo hentí dvaja robia v arsenale, ale áno tréner je od toho aby hráčov motivoval, ale nemyslím si, že by neboli dostatočne motivovaní, videla som wengera naživo aj na tréninku ako s každým jedným hráčom individuálne preberal jeho tréning, ako sa im venoval, ako na nich dokonca kričal, neverím jednoducho tomu, že ON je zlý manažér, ja by som tú istú 11 postavila ako on, naozaj, pozerala som celý zápas a musím povedať, že taký vermalaen s tou kapitánskou páskou vôbec nie je ten hráč z minulej sezóny, absolútne nechápem čo sa s ním deje, on je kapitán, mal by hráčov ťahať ale naopak celý tím upadá, ďalej hráči ako gibbs, chamberlain, walcott a wilshere to je tvrdé anglické jadro, ja si teda dovolím tvrdiť, že má wenger k dispozícii tú najlepšiu anglickú zostavu (kedysi toľko anglánov nemal v tíme a dosť bol za to kritizovaný), myslím si, že táto prehra so swansea by mohla byť aj prospešná, pretože teraz tí hráči dostanú kritiku akú si zaslúžia a určite aj arsénemu sa toho ujde... ale čo taký kaliber ako hazard? išiel do hviezdami nabitej chelsea s tým že vyhrá premier league (preto odmietol arsenal) a tá milionárska chelsea je tiež v kŕči, kto povedal, že o chvíľu tam nebude manu alebo man city? proste je to futbal, a do futbalu patria aj prehry, bohužiaľ teraz je to môj obľúbený klub, ktorý nám nerobí radosť...ale všetci sme múdri, ale skúste byť Vy trénermi ....

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ide o chyby, ktoré Wenger robí rok čo rok a stoja nás body/zápasy/trofeje. Pozri sa napr. na Fergusona; ak MU prehrá zápas zlým výkonom, ďalšie kolo nastúpi úplne iná zostava v úplne inej formácii s úplne inou taktikou, ktorá je navyše prispôsobená aj súperovi. Arsenal hrá stále to isté, je jedno, či príde na ES Stoke, Reading, Swansea alebo hráme na Goodisone, vždy hráme 4-3-3, vždy s rovnakou taktikou, príde mi to, ako keby tma nebola žiadna predzápasová príprava, proti nám sa vždy presadzujú najlepší hráči súpera, ktorých by sme mali mať najlepšie prečítaných a pokrytých (viď Michu, Fellaini), to je takisto nedostatočnou taktickou pripravenosťou. Jedinú podstivú prípravu si pamätám v LM proti Barcelone...

Ďalej je to Wengerova tvrdohlavá prestupová politika. Tá je tu hanená dosť, to netreba rozoberať. Ja som v tomto jeho veľkým zástancom, politika tohto klubu je jeden z dôvodov, prečo som fanúšikom, ale niekedy je toho moc.

Takisto Wengerova povaha a ego je kapitola sama o sebe. Ja nevravím, že za všetkým tým zlým je on, ale práve on je ten, kto by sa mal snažiť o nejaké zmeny a zatiaľ nebadám ani najmenšie, čo je veľmi smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

každý robí chyby, a PL je z roka na rok vyrovnanejšia a vyrovnanejšia, prvý môže prehrať s posledným, každý môže s každým vyhrať, to je časo premier league... liverpool, arsenal, chelsea tímy, ktoré bojujú o TOP 4, kedysi bola top4 stabilná a dnes? nemôžeš s istotou vedieť, kto v nej skončí, preto to treba akceptovať, arsenal je klub môjho srdca, a budem im fandiť či budú vyhrávať a či budú prehrávať, to je zase čaro pravých fanúšikov!!! nikdy by som nechcela v klube preplatených hráčov, a aby sa z futbalu stal iba biznis, preto som si vybrala arsenal, hráči ako ljungberg, pires, bergkamp, henry, hleb a spol ma fascinovali v prvom rade ako futbalisti a nie ako bohovia, ktorí chodia s nosom hore, títo hráči sa futbalom bavili, a ozaj tiež hrali pod wengerom :))) a vyhrávali, dokonca niektorí sú nezabudnutelne zapísaní do histórie ako legendy - unbeaten season :) čiže problém bude vo wengerovom súčasnom tíme, chlapci sa musia trošku v hlavičkách uvedomiť a opäť hrať tak ako sa na arsenal patrí

Reagovat
smazaný uživatel

áno, vo Wengerovom súčasnom tíme, ktorý si vybudoval on a on je jeho manažérom, je problém. Ja by som takisto nikdy neprestal fandiť, za tú dobu od 2006 som si ku klubu vybudoval tak silný vzťah skoro ako k svojej mame a najväčšie sklamania moju vieru nielenže neoslabili, ale posilnili.

Preto ma veľmi rozosmutní a zarmúti, keď sa niečo v Klube deje inak, ako by sa malo a ak sa to dá lepšie, čo je aj tento prípad. Väčšina z nás si nevie predstaviť Arsenal bez Arséna a naopak, ani ja nie, bude to krok do neznáma, keď to raz príde, ale raz to podstúpiť budeme musieť a ak sa Wenger nepokúsi niečo robiť so súčasnou situáciou a my v lete budeme okolo siedmeho miesta, asi budem to riziko ochotný podstúpiť čím skôr. A to aj preto, aby Wenger odchádzal ako velebený a ten, čo to vždy uhral proti finančne neobmedzenej rakovine futbalu a porážal ju a nie ako bývalý senilný génius, ktorý si za každú cenu chce dokázať, že má pravdu pred celým svetom.

Reagovat
herbage

chytrá holka. Půlka fanoušků Arsenalu by si tady z tebe měla vzít příklad

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, som veľmi inteligentná blondínka, a to že som žena, je len plus :))) nechápem ako ma môže niekto uraziť vetou, že ženy do futbalu nerozumejú, keď ja som od 3 rokov vyrástala na fubalovom ihrisku, a viem, že niektorí chlapi nevedia ani z polovice toľko čo ja, ale zas nie som bezchybná, ako nie je nikto z nás a ani Wenger, ale aj tak ho obdivujem, pretože nech mi tu niekto ukáže trénera, ktorý kúpi van persieho v dobe keď mal problémy so zákonom, nikto ho nechcel a wengera ešte jeho predošlý tréner od neho odhováral? ktorý by ho kúpil v tej dobe? odpoveď - ani jeden, to isté TITI, v juventuse mu nešlo, ľutovali že do neho investovali, a kto ho dostal na vrchol? Wenger!!! jaj keby aspoň niektorí muži videli do hĺbky a nie len povrchovo :)))a dík za kompliment herbage

Reagovat
herbage

tak mě jde hlavně o to, že to všechno neházíš na Wengera, bez kterého bychom byli úplně v prdeli. V týdnu o tom vyšel pěkný článek, kde Wenger mluvil ke studentům, jak dnešní doba poznamenala jeho práci. Dříve by remizoval s AV a druhý den by se nic nedělo, dneska je toho plný twitter a fotbalové diskuse, každý si mylsí, že tomu rozumí, ale přitom Wenger je ten, kdo je zodpovědný, ne fanoušci. Ono přitom stačí se vždy ohlédnout pár let zpátky a říci si: jo, Wenger měl pravdu. Pořád je nesmírně oddán své práci a nezaslouží si ten tlak, pod kterým je. Naštěsí ti rozumější z nás to vidí

http://news.arseblog.com/2012/11/wenger-on-ownership-modern-media-and-his-legacy/

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage, perfektný článok a čo povedal wenger je pravda, v minulosti vlastnili klub tí, ktorí mali v ňom srdce, dnes do PL idú bohatí investori, ktorí nemajú o futbale ani šajnu... a ja som Wengera zažila naživo, a možno som naivná, ale z neho ide taká charizma, ako podľa mňa zo žiadneho iného trénera ( iba Sir Bobby Robson na mňa ešte tak pôsobil), prišiel za nami, odfotil sa s nami, dotkol sa ma, príjemný človek :) a všetci hráči sa vyvážali na mercedese a wenger išiel na svojom bicyklíku, po celé sústredenie, aj na tréning aj po tréningu na bicykli :) to sú len moje osobné poznatky, mne na ňom imponuje tá slávna veta: " pri výbere hráča nehľadím na jeho pas ale na jeho talent" , preto objavil neobjaviteľných hráčov, bez neho by sme my nikdy nepoznali Thierry Henryho (sám TH 14 to povedal) v juventuse bol znechutený z futbalu nedarilo sa mu a potom si ho pod svoje krídla vzial arséne... tých hráčov by sme mohli menovať do rána... ale samozrejme boli aj zlé nákupy - silvestre, squillaci :)))) ale to všetko je zanedbateľné oproti tomu čo tento muž dokázal!! každý hovorí len o trofejách ale nech sa tí ľudia pozrú na rozpočet man city a arsenalu, a predsa to ten wenger dokázal 13x za sebou sa kvalifikovať v LM, s každým tímom, či mal lepší tím či horší, dokázal to, a to je v porovnaní s rozpočtom man city naozaj FUTBALOVÉ UMENIE !!!! teraz je tu kríza, hráči sú mimo, wenger je odsudzovaný ale kríza príde preto, aby sa prekonala, a ja stále verím, že v roku 2013 sa aj nejaká trofej zdvihne nad hlavy hráčov s kanónom na hrudi :)

Reagovat
herbage

tak to má být, já také věřím A na Wengerovi se shodneme, nesmírně charismatický a moudrý člověk, který obětuje své práci vše

Reagovat
SIRBRANIKE

som rád, že je tu niekto kto si nemyslí, že by sme mali Wengera upáliť...

Reagovat
smazaný uživatel

preboha, to si tu nemyslí nikto...

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci, ja poviem úprimne - arsenal si bez wengera neviem predstaviť, a reči o tom že guardiola by mal byť jeho nástupca mi naháňajú zimomriavky... chápete to? už len to meno Arséne dostal ako predurčenie byť trénerom Arsenalu :)

a aj tak stále hovorím, že liga majstrov by v roku 2013 mala byť nečakane a prekvapivo naša :))) lebo som si to tak predsavzala :)))keď to mohla byť minulú sezónu chelski s takým štýlom, tak teraz to môže byť arsenal s takým kádrom aj bez RvP :) to by bolo krásne zadosťučinenie :)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze tu herb nasel spriznenou dusi, se kterou si muze v nekterych vecech skvele notovat.

Kazdopadne, co jsem tady cetl, tak Wengera tady vyhazuje minimum rozumnych lidi. Vetsina ma ten nazor, ze odvolat neodvolatelneho by byla v prubehu sezony blbost, nicmene je potreba zmena. Jestli totiz nejak Wenger pusobi, tak rezignovanym a vycpelym dojdem, coz se projevuje

rapidne na hre

http://www.youtube.com/watch?v=LKJ_zCHLoKU

Reagovat
sejber

Reagovat
protiproudu

Reaction: Benitez on West Ham

http://youtu.be/9_TSNSQm3-g

Reagovat
niflheim

Pencle City byla?

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
smazaný uživatel

250. pre silný Arsenal. S Wengerom najlepšie.

Reagovat
Mervin

i bez

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé-Sandro je skvěle vyvážený střed. Oba dva totální rváči o balón které je hodně těžké odstavit, jeden kreativní, druhý v současnosti možná nejlepší tackler v lize. S nima by jsme se postupně měli dostávat do převahy nad středem hřiště v každém zápase a Scotty tomu dá v některých zápasech zase jiný rozměr.

Obrana už se taky začíná rýsovat a to nám pořád chybí náš nejlepší stoper a levý bek.

Clint už třetí zápas v řadě hodně slušný výkon, a s návratem Adeho to bude ještě zajímavé. Navíc dnes si snad zvedl sebevědomí Gylfi, který to potřeboval jako sůl.

Přičteme k tomu naše flying wingmany a JD, který se letošními výkony vysmívá celému Eurofotbalovému jádru, kde je asi nejpodceňovanějším hrotem planety, a máme zaděláno na hodně zajímavý vánoční program.

COYS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! A já jsem navíc rád, že to konečně začíná šlapat, a AVB zavře všem haterům huby! Dneska je totiž asi moda, veškerý chyby týmu házet na manažera..COYS

Reagovat
smazaný uživatel

JD

Reagovat
FUnk

COYS!

Reagovat
Godwinson

Na tohle se musím i přihlásit ... Chelsea Letos to tipuju na čtyři kouče.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být hrozná radost něčemu takovému fandit...

Reagovat
Godwinson

Ale to zase je. Až tam přijde Guardiola a po půl roce ho vyhoděj, budu opravdu štěstím bez sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

napriek vsetkym jeho chybam, ktore ocividne su..ja stale stojim za arsenom..proste je podla mna strasne mala pravdepodobnost, ze by nas jeho nasledovnik hned vytiahol hore, do spicky,, naopak si myslim, ze by sa - zase podla pravdepodobnosti - nasa pozicia timu druheho sledu len upevnila..v tomto este arsenovi doverujem, ze nas svojimi zostarnutymi zoslabnutymi rukami so stareckymi flakmi predsalen este z poslednych sil udrzi na dobrej urovni......

ono su v podstate len tri moznosti:

1.) peniaze nemame..

2.)peniaze mame ale arsene nechce utracat z obav roznych globalnych kriz ktore ocakava vdaka vypoctovl s pouzitim svojich matematickych vzorcov a setrenim na nadchadzajuce zle casy kedy vsetky kluby padnu, prezije len arsenal a vyhrame vsetky trofeje vsetkych lig...

3.)peniaze mame , konecne sme sa dostali do dobrej financnej pozicie, co si arsene uvedomuje a na naozaj dobrych hracov zacne utracat, kludne aj vacsie peniaze...

----------------------------------------------------------------------------------------------

v podstate v kazdom s tychto pripadov doverujem arsenovi viac ako nejakemu priemernemu manazerovi mr.x....

1.) naozaj by sme si tu mohli len pohorsit, wenger je v tomto uplny masta king, vyrovnat by sa mu mohol snad len moyes..s najvacsou pravdepodobnostou by nastupca bud:

1.a) nevedel s tak malo peniazmi robit tolko muziky - milion arsenovych skvelaych nakupov bolo za babku... kvalita tych novych lacnych hracov by sla dole

1.b) povedal by si srat na to, budu vysledky a cestou a la arry v pompeys by sice uspechy priniesol, avsak za cenu toho, ze by sa klub dostal do sraciek

2.) ak je to takto, arsenova prezierava cesta mi je sympaticka, nastupca by peniaze minal, cim by zmaril tu krasnu systematicku arsenovu dlhorocnu robotu a jeho pekne vizie

3.) ak by arsene zmenil financnu politiku a zacal minat peniaze, opat verim tomu, ze by ich minal na naozaj kvalitnych hracov, hracov ktori by nas vytiahli spat na vrchol...na porovnanie taky pepek guardiala, jeden z tych najlepsich kandidatov, minul v barce neuveritelne peniaze na totalne flopy

cize mi to vychadza na arsenovu doveru, pretoze arsene je pre mna stabilita, rozum a urcita cistota(v zmysle - pri nom viem, ze dava pre klub maximum)..a na obdobie temnej neistoty, kedy sa budu striedat manazeri, a ich filozofie ako ponozky,, ktore sa pomaly blizi, sa naozaj netesim

Reagovat
smazaný uživatel

1.) netaraj ved Wenger ma dostat v januari 40 melkov na prestupy

Reagovat
afc

Za 40melkov dnes nekupis ani Falcaa...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehovor, za to sa daju kupit aj zo 4 dobre kusy. len treba mat na nich nos.

zalezi co chcu. buducnost alebo sucasnost. vezmi si za kolko siel do PSG Ibra a za kolko ti mladi.

a kto im robi body? ten "lacny" Zlatan. pritom on moze v sucasnej forme hrat este aspon 3 roky ale buducnost a prinos pre klub tych mladych su otazne.

Reagovat
afc

4 dobre kusy za 40m?Este by si mi mohol vymenovat aspon dva dobre kusy nech v tom mam jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky mas mail?

Reagovat
smazaný uživatel

cert im bol dlzny ten novy stadion. odkedy odisli z Highbury nevyhrali ani jedinu trofej.

tam bol ten zlomovy bod. nemali peniaze na hotove posily tak stavili na mladez. kader sa rozutekal lebo ti schopnejsi hned pochopili ze tu mozu na trofeje zabudnut. staci sa pozriet s akymi hracmi vyhraval predtym Arsenal trofeje a akych ma na supiske dnes. ti dnesni by im mohli akurat cistit kopacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu, neuškodilo by mu trocha sebareflexie, pretože jeho najväčšie nedostatky sa pri tomto tíme, ktorý bohužiaľ nemá žiadneho prirodzeného lídra a individuality, ukazujú v plnej paráde.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
sejber

Je tu este dalsia moznost ze Arsenal tie peniaze ma ale nas Arsene je posadnuty svojou viziou dokonaleho tymu za babku a tvrdohlavo chce vsetkych presvedcit o svojej pravde. Tazko hladat pravdu ked do toho vobec nevidime. V poslednych rokoch vsak vela veci hra skor vo Wengerov neprospech. Ci uz je to spominana staromodna prestupova politika v ktorej nechce ustupit ani o milimeter alebo rapidny upadok jeho trenerskych schopnosti ktore su na urovni podpriemeru PL. Neni pochyb ze Arsenal miluje ale momentalne mu uz nema co ponuknut ani ho nikam posunut. Tym ktory si momentalne vytvoril je nevyvazeny, usky plny hracov s ktorymi uz sam nepocita ci nemoze pocitat skrz zraneni. Co je este horsie ze ho uz ani sam nedokaze ovladat, nedokaze hracov vyburcovat a namotivovat, nedokaze zmenit rozostavenie, posadit hraca pri zlych vykonoch (to vlasne ani nemoze kedze ho nema kym adekvatne nahradit), cpe hracov na pozicie ktore im evidenne nesedia a tvrdohlavo ich tam drzi. Takticka priprava na zapas akoby neexistovala. Nulove prisposobenie sa superovi,pozmenenie taktiky reagovanie na priebeh zapasu proste nic. Ceresnickou na torte su jeho alibisticke tlacovky plne vyhovoriek, staznosti vyplakavania s nulovou sebareflexiou okorenene recami o tituloch nech je strata na lidra aj 30 bodova. Chapem ze nie je lahke po tolkych rokoch vymenit trenera a ze fanusikom sa to zda nemozne ale Arsene Wenger uz tomuto klubu dal vsetko a jeho dalsie zotrvanie bude iba hanobenim jeho niekdajsich uspechov.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje fanta A můj brilantní tah vzít před tímhle kolem pásku Baleovi a dát ji JDmu+posadit Crouchyho na úkor Michu! Jedu nahoru!

Reagovat
spider_8

Koukali jste někdo na statistiku střelců tady na EF? Tam se normálně započítavaj i vlastní góly Škoda, že už Jamie nehraje v základu, konečně by měl šanci

Reagovat
smazaný uživatel

MU co to je za zapas?? už se těším až na něj podívám na ČT-sport

zatím ve 35' je to 3-4

Reagovat
Zaschrona

Normalne jsem ten posledni kdo by si na rozhodci chtel stezovat, ale tohle uz je proste trochu moc.

Abych to vzal celkove, udelal jsem si takove mensi ohlednuti za zapasy EFC v tehle sezone a to z hlediska velkych chyb rozhodcich v nich.

1. kolo EFC vs MUFC 1:0 (spravne 1:0): rozhodci maximalne mohli udelat chybu v pripade neodpiskani penalty na Welbecka, ta se ale piskat proste popravu nemela

2. kolo EFC vs Villa 3:1 (spravne 3:1): rozhodci mozna mohli uznat gol Jelavice, ale byla to hranicni situace, neodpiskani si obhaji

3. kolo EFC vs WBA 0:2 (spravne 0:2): tohle se nepovedlo a bylo to asi naposled, co si na rozhodciho stezovat neslo..

4. kolo EFC vs NUFC 2:2 (spravne 4:2): tenhle zapas byl absolutni zarez, Anichebe balon naprosto jasne dostal za caru a stejne tak Fellainiho gol mel platit, o zadny gol z ofsajdu neslo, naopak spravne odpiskali gol z ofsajdu Jelavicovi

5. kolo EFC vs Swans 3:0 (spravne 2:0): tady nam rozhodci pomohli, gol Fellainiho platit nemel kvuli hrani rukama

6. kolo EFC vs Soton 3:1 (spravne 3:1): dobre utkani od rozhodciho

7. kolo EFC vs Wigan 2:2 (spravne 4:1): Koneho gol nemel platit kvuli jasnemu ofsajdu a meli se naprosto jasne piskat 2 penalty po jasnych penaltovych zakrocich na Jelavice, naopak na Mirallase byla penalta odpiskana naprosto ok

8. kolo EFC vs QPR 1:1 (spravne 2:2): zakrok na Jelavice mela byt dalsi jasna penalta, Pienaar urcite nemel byt vyloucen a zakrok na Hoilleta byla taktez jasna penalta

9. kolo EFC vs LFC 2:2 (spravne 1:1): primy volny kop pred 2. golem Suareze se absolutne nemel konat, vzhledem k tomu, ze slo o jasny dive Sterlinga, ktery dost mozna mel byt v tomhle zapase vyloucen, stejne tak naprosto jasne mel jit ven Suarez, platit nemel 2. gol EFC, protoze EFC nemel hazet pred tim aut, posledni gol rovnez platit dle meho spise nemel, protoze jednak Osman pred tim ve stredu hriste dle meho urcite nefauloval a rovnez pri sklepnuti fauloval Coates, rozhodci tady chybovali i v tom, ze naprosto nepochopitelne odpiskali zrovna ofsajd..

10. kolo EFC vs FFC 2:2 (spravne 2:2): tady to nebyl rozhodci, ale samotni hraci, co tohle utkani nezvladli..

11. kolo EFC vs SAFC 2:1 (spravne 2:1): opet, jako proti Fulhamu..

12. kolo EFC vs Royals 1:2 (spravne 3:2): naprosto nepochopitelne rozhodci neodpiskal penaltu snad po te nejjasnejsi ruce Morrisona ve vapne a Le Fondre a stejne tak mela byt odpiskana penalta na zakrok na Naismitha od Gorksse, to byla solidni prasarna

13. kolo EFC vs Norwich 1:1 (spravne 1:0): co tady udelal Baines spatne, ze rozhodci na nej odpiskal faul? z jeho udajneho faulu padl vyrovnavaci gol..

14. kolo EFC vs AFC 1:1 (spravne 1:0): naprosto jednoznacne se tady mela piskat penalta po zakroku Artety na Pienaara, pistalka byla ale opet nema..

15. kolo EFC vs MCFC 1:1 (spravne 1:0): a dalsi zarez od rozhodcich, jedine co mel ten udajny penaltovy zakrok znamenat, byla zluta karta pro Dzeka za jasne simulovani, protoze tohle penaltovy zakrok neni ani v nejmensim..

Kdyz to celkove poscitam, rozhodci nas letos obrali o 13 bodu.. kazdy si umi spocitat kde bychom v tabulce byli, kdyby rozhodci odpiskali alespon pulku z tech vsech minel tak, jak meli. Tohle uz proste neni mozny a tezko to muze byt nahoda...

Reagovat
Chazy

Jojo, protože kdyby ty rozhodnutí byly jiný, tak by se všechny ty zápasy dohrály stejně, nehledě na to, že i ty všechny zápasy po nich by dopadly stejně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

o to mi vubec nejde, jde mi o ten obrovsky pocet chyb ve vetsine zapasu a v o dost vetsi prevaze proti nam.. tohle pocitani uz je jen takovy bonus..

Reagovat
fantomas

Tys snad viděl všechny zápasy všech týmů, že může tvrdit takový věci ("v o dost vetsi prevaze proti nam")? Vůbec netušim, proč tu ze sebe děláš takovýho ubulence..poslední dobou mi přijde, že po zápasech nejseš schopnej ničeho jinýho než naříkání na rozhodčí.

Reagovat
Zaschrona

Takhle jsem to nemyslel. Mam na mysli jen to, ze rozhodnuti v zapasech EFC v tehle sezone jdou z velke vetsiny proti Evertonu, ne naopak, v poslednich tydnech naprosto evidentne. A to bude asi i minimalne jeden z duvodu, proc mas takovyhle pocit.. . Nic o obecnosti v cele PL pod timhle nemyslim a vim, ze podobne se muzou citit i jine tymy.

Reagovat
fantomas

Tak aspoň tak..ale fakt, zkus se zas orientovat na normální rozbory, z kterých sem leccos míval a nejen já, takle seš mi prd užitečnej a ještě spíš protivnej.

Reagovat
Zaschrona

A co v mem podani jsou normalni rozbory? Mne prijde, ze ty moje musi byt uchylne prakticky pro kazdeho skoro v kazdem pripade..

Reagovat
fantomas

Ty, který ignorujou rozhodčího a soustředěj se na hru jako takovou.

Reagovat
Zaschrona

dobra, priste az budu nahodou zase kritizovat rozhodciho, tak tam dam upozorneni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

9.kolo videl som jeden zapas EFC, alenLFC mal vyhrat po neuznanom gole v nadstaveni, uz len tam mal byt - 1 bod

Reagovat
Zaschrona

sorry, ale o tomhle zapase se odmitam vice bavit, nechci si delat z fandu LFC vetsi nepratele, nez jsem si z mnoha z nich udelal.. moje nazory jsou vyse.. mimochodem, ten gol nebyl uznan hraci, ktery v tu dobu uz davno nemel byt na travniku

Reagovat
Godwinson

Je fakt, že rozhodčí jsou strašně ubozí, v poslední době to bije do očí neskutečně.

Reagovat
miky10

"Normalne jsem ten posledni kdo by si na rozhodci chtel stezovat"

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

A ne snad? Rekni mi, neni tohle uz trochu moc?

Reagovat
miky10

No ne snad, sorry, ale brečíš tu po každým zápase, a to i kvůli maličkostem. Dneska sem to neviděl, je klidně dost možný, že penalta být neměla (stává se všem týmům), ale aby sis místo výkonů Evertonu všímal v první řadě výkonu rozhodčího, TO mi přijde trochu moc. Ideální příklad je minulý kolo, kdy ste druhou půli nepředvedli absolutně nic, nechali se doma od Norwiche jasně přehrát a v nastavení nechali Bassonga zakončovat uplně nehlídanýho, ale o co ses staral ty? O odpískanej faul skoro na půlce hřiště, kterej vás měl podle tebe obrat o dva body...

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, napriklad co se tyce toho kola, ktera zminujes, kdyz jsme hrali s Norwichem, tak jsem nechaval prakticky slohovku, ktera se vykonu rozhodcich ani nedotkla a naopak kritizovala EFC jak blazen..

Jedina moje zminka toho kola o rozhodich byla v preview, coz byl spis jen takovy povzdech..

Zaschrona 24.11.2012 17:50

hmmm, zase se nemel kopat ten primak, z ktereho padnul gol.. jako vzdycky, nektere veci se proste nemeni

ale ne, ja porad brecim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reading - United

Reagovat
Posledni Kovboj

A ja cumim na Bayern - BVB

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

a tam jak? dobrej fotbal?

Reagovat
tomasinho

První polčoas nuda, druhý byl lepší. Atmosféra parádní, nasazení velké, ale hodně nepřesností. Ke konci Bayern tlačil, ale Weidenfeller zachránil bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger kissing #Ynwa tat on his hand. #LFC pic.twitter.com/CPNSHvFP

Reagovat
SunFells

To je takové to Rimmerovské "Kurva, co jsem to proved".

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Devil

8 golů za poločas......pokud budu počítat i ten neuznanej!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

neuniesol to no...on je taka prudka povaha

Reagovat
smazaný uživatel

jj, napravo sa vám tma striedjaú debilkovci, ne*villa nahradil tento brčkavec

Reagovat
vodka

fuck you...

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vravim, ste vsetci rovnako retardovani, to nie je nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

říká ten pravej

Reagovat
cristiano.K.

zlatý náš Torres,ten uměl ruce podávat

Reagovat
13

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
JacoBee

Boze ty si dement

Reagovat
JacoBee

Boze ty si dement

Reagovat
Devil

Nasim klukum uz nestaci otacet zapas jednou za zapas....oni uz to musi mit 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Mi napadlo, že by příští týden mohl Brendan zariskovat a poslat do útoku místo suáreze borce kterýho ještě nevyzkoušel. Michael Ngoo by si to zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

not sure if RVP or Fernando Torres

http://youtu.be/61xNvU74-hM

Reagovat
smazaný uživatel

toto je ale naozaj celkom ťažká pozícia, oproti Torresovi to je Everest.

Reagovat
smazaný uživatel

to určite nie...

Reagovat
smazaný uživatel

to určite je.

Reagovat
niflheim

Vždyť byl xychtem od branky.

Reagovat
r.mrazik

torres to mel lehci...ale davat by meli oba...

mel to zaseknout

Reagovat
66pepo66

RVP to mal v tazsej pozicii oproti Torresovi. Mohol si to zaseknut, ale obcas mam pocit, ze sa ani nepozrie ci ma za sebou neikoho. Vsetko sa snazi vyriesit co anjrychlejsie. V tomto pripade si myslim, ze mal dostatok casu na zasekavacku, ale co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

těžká pozice, musel by to zaseknout...

Reagovat
niflheim

Pohoda dneska

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

že by Wolves kopali viac než Stoke...

Reagovat
Honza Matoušek

I na to rugby by se hodili víc

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Tomekcz

s touhle obranou nam zase City daj 6 golu

Reagovat
Swarley

nevadí, když jich 8 dáme

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a jeden palec pro hazarda bez LM

Reagovat
r.mrazik

sakra...tady ten palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale vsadit na trapiaci sa arsenal proti silnej swansea je dost blbost

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry mal si tam gol, nevsimol som si najprv

Reagovat
Counter

Jose Mourinho has denied rumours linking him with a return to Chelsea: "I'm not that fucking special!"

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak zlepsime vyrazne obranu, tak by som nam proti City celkom veril, ak nastupi spravna zostava, tak sme schopni ich prehrat.

Reagovat
mithro

SAF: "If we continue to defend like that, I may have to pick myself against Man City."

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

milujem ho

Reagovat
C0br

To bych ho chtěl vidět, hroťáka jednoho. Každej není Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Feed the Scousers" sing the Man United fans, completely oblivious to the fact that their highest paid player was born in Liverpool.

Reagovat
mithro

Anderson has picked up a hamstring injury.

Reagovat
mithro

tak to proti City nema sancu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

pfuuu, takze proti City nic

Reagovat
kubys

To je v piči, už zas zraněný.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

on má na toto neskutečnou smůlu. Začne nabírat formu, začne pravidelněji nastupovat a hurá, minimálně měsíc mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

nestras, ja veri tomu, ze este sa nejako da dokopy aj na City

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

to bylo v podstatě jasné, ale zase tak vážně to nevypadalo. Doufám, že to bylo jenom preventivní střídání.

Reagovat
fantomas

Ono zranění hamstringu málokdy vypadá jó vážně, respektive podle výrazu nebo čehokoliv prostě neodhadneš vážnost.

Reagovat
vodka

jasně, ale on si ještě stihl tušim 2x přihrát. Byla by to ale obrovská škoda, kdyby chyběl delší dobu.

Reagovat
fantomas

To by naopak mohlo bejt blbý znamení - že to ještě pokoušel. 50 na 50.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz teraz sa bojim, kto bude hrat v zalohe o tyzden

Reagovat
vodka

tipuju Jonese, nebo Scholese.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick-Scholes-Jones

Rooney-Giggs

RVP

Reagovat
vodka

já radši ani nebudu tipovat...

Reagovat
niflheim

Fletch-Carrick-Scholes

Reagovat
fantomas

Hm, "few weeks".

Reagovat
vodka

skore Stoke je ale neuveritelne. druha nejlepsi obrana a 4 tymy maji horsi utok a oni jsou v klidku v prvni polovine tabulky... a jeste ten zacatek sezony byl mizerny..

Reagovat
smazaný uživatel

Více takových kol!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

*400. pro...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

400. pro Andersona a jeho lepší zdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
kubys

Můj nejoblíbenější hráč MU a takhle ho to zdraví pořád podráží.

Reagovat
kubys

Sakra ten palec nahoru měl být vepředu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

To je fakt jak podle patentu. Nabere formu, začne hrát a zraní se minimálně na dva měsíce. Je to neskutečná škoda

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

http://news.arseblog.com/wp-content/uploads/2012/12/hustle-swansea.png

Hezkej důkaz, že i když si hrajeme na šíleně technický, kombinačně zdatný mužstvo, co nesnáší Stoke a podobný, korelace počtu vyhraných vzdušných soubojů a výher/proher je docela výmluvná.

Reagovat
fantomas

*hezkej důkaz, že ... ..., silný hráče do vzduchu prostě potřebujem. Korelace počtu vyhraných vzdušných soubojů a výher/proher je docela výmluvná.

Sorry

Reagovat
niflheim

Belcher

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Scouseři, Lense určitě nechceme!

Reagovat
Kowe

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí šel skoro od půlky sám na bránu a podařilo se mu to nedat... Takovejch už máááme.

Reagovat
Kowe

tak to jdem o dům dál

Reagovat
Zaschrona

Co to porad mate s tim oslovovanim fandu LFC pod pojmem Scouseri? Momentalne nejlepsi fotbalista, ktery by si Scouser mohl rikat, je Wayne Rooney.

Tim padem bych se v prenesenem slova smyslu chtel vyjadrit k tomu Lensovi - u nas v EFC bych ho moc nechtel, byl by zbytecne drahej.

Reagovat
Kowe

a člověk se pak diví, proč tu všichni mufani furt kydají jak scouseři brečí... a hle, ono je to tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To uz mnohem spis Evertonianem

Reagovat
Kowe

Aby jste se případně nehádali, tak je to prostě modrou částí scouserů, teď už to chápu a nebudu se nad těma kecama pozastavovat, když se mě to vlastně vůbec netýká

Reagovat
Zaschrona

No, pokud by to bylo jak rikas ty, tak zrovna tady na EF se to teda klidne muze shodit na me cele. Jineho fandu Evertonu aby tady clovek ted pohledal, kdyz nas Evertonian docela uplne opustil.

PS. Jo, uz zase brecim..

Reagovat
Kowe

Kdo by taky vydržel s někým, kdo celou sezonu brečí o rozhodčích.

Reagovat
Zaschrona

Pche, kdyz jsem si fakt stezoval, tak to bylo po derby a pak dneska.. A to je porad?

Reagovat
Kowe

Derby mě holt zajímá nejvíc : a popravdě si to dost přeháněl, ale to sám už určitě víš No a dnes si tu vypsal snad každej zápas, tudíž si to všechno dohnal

Reagovat
Zaschrona

Jo to mi je jasny a bohuzel to nebylo jen tohle.. Na druhou stranu, i kdyz jsem takovy nikdy nebyl (a to uz vazne myslim vazne ), uz celkem zacinam chapat ty pocity, ktere jste treba vy meli po letosnim zapase s United. Neni to vubec nic pekneho... Ale co se da delat, zapasy vysledku stejne menit nejdou, leda by se neco prokazalo..

Reagovat
Kowe

Už nás chápou modří jak z Liverpoolu tak z Londýna... začíná se dařit chce to ještě někoho a už ty mufany konečně vydrtíme

Reagovat
Zaschrona

O Vanoce hrajou s Newcastelem, treba do toho hrubas a spol. pak pujdou..

Reagovat
Kowe

uvítal bych je

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Zrovna já jsem to udělal snad uplně poprvý.

Reagovat
Zaschrona

Tak coz o to, zrovna mne osobne to nevadi vubec, ale relativne nedavno se to na fan forech EFC docela i nepekne resilo..

Reagovat
Kowe

Mě se zdá, že daleko víc nás tak oslovují fanoušci jiných týmů, než my sami mezi sebou

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict.. Kazdopadne cele tohle mi tak nejak pripomnelo ten celkem fajn song, co letel kolem lonskeho derby ve Wembley.. http://www.youtube.com/watch?v=nzRAQS6UIVA jsem rad, ze jsem si na nej vzpomnel..

Reagovat
cristiano.K.

vo co ti jde? fanoušci LFC jsou scouseři tedy ty co to prožívají na život a na smrt

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, ze jsou. Nicmene, fandove Evertonu jsou uplne stejne. My jsme Blues nebo Evertonians, vy jste Reds nebo Liverpudlians (i kdyz to uz je trochu zase problematicky ) + jeste Scandinavians .. Jen Scouseri je asi jedina skupina, do ktere patrite jak vy, tak ja... Tak ja si jen ujasnuju, jestli se k tomu mam priste taky vyjadrovat..

Reagovat
Kowe

Zrovna k Lensovi můžeš, toho nechci

Reagovat
Zaschrona

To se vubec nedivim, ten by vas moc nevylepsil.

Reagovat
cristiano.K.

říkej si třeba blues, budete stejný odpad jako CFC, nic moc,ale jsem už vožralej

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

dobry, pobavil jsi me.. nakonec smutny/sranda je, ze tady na EF je ted snad nakonec i vic fandu Wiganu, nez EFC.. kam to ten svet speje..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

To jsem nechtěl ani předtím. Leda tak Mertens.

Reagovat
Zaschrona

Tak ten zase bude jeste o neco drazsi.

Reagovat
tomasinho

Do 15.

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/d66jsab - zejtřejší zadní stránka Mailu.

Reagovat
Kowe

38 - 21

Reagovat
Zaschrona

wow

Reagovat
fantomas

Reagovat
sejber

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ale hend zaber na Ikera, jak keby to mali dohodnute

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz sa tu davai vtipy

Skúška z fyziky:

Profesor sa zle vyspal. Pýta sa prvého študenta:

- Idete autobusom a je hrozné teplo, čo urobíte?

- Otvorím okno.

- .... Dobre. A teraz popíšte aerodynamické zmeny, ktoré v autobuse nastanú.

- ???

Nevedel.

- Ďakujem, zapíšte sa na ďalší termín. Ďalší prosím!

Druhý študent, rovnaká otázka, rovnaká odpoveď, rovnaké hodnotenie.

Za pol hodinu je stav zápasu profesor versus študenti 9

: 0.

Ako desiata vchádza pekná študentka. Profesor sa pýta:

- Idete autobusom a je hrozné teplo, čo urobíte?

- Vyzlečiem si košeľu.

- Vy mi nerozumiete, je naozaj teplo.

- Tak si ešte vyzlečiem sukňu.

- Je neznesiteľne horúco, - stupňuje profesor.

- Tak si vyzlečiem aj podprsenku.

To profesorovi vyrazilo dych. Študentka dodáva:

- Ešte si môžem vyzliecť aj nohavičky, ale to okno neotvorím ani keby ma mal po***ať celý autobus!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No...nezbývá než doufat, že se dá Ando rychle dokupy...a hlavně, že mu zdraví vydrží. Za několik posledních zápasů byl úžasný, rozdával míče do stran, procházel kolem protihráčů, dokonce i vystřelil (!!!) a dal gól...snad to ale nedopadne jako v minulé sezóně, kdy se zranil a potom už se vůbec nedostal pořádně na hřiště. Budu moc zvědavý na to, koho uvidíme na hřišti proti City, ale velká pravděpodobnost je i s trojicí Fletch-Carrick-Scholesy, ale moc rád bych tam viděl Cleva. K prvnímu jmenovanému - jsem strašně rád, že ho zase vidím běhat po tom hřišti...ten chlapík mi neskutečně chyběl. Teď už jenom doufat, že tu svoji nemoc porazil definitivně. There's only one Darren Fletcher

Jinak Tony by měl být na City už fit. Uvidíme, snad se Fergie zase nějak zvláště nepřiposere se sestavou na City.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nedavno v jednom rozhovore Fletch rozpraval, ze nikdy neporaz tu chorobu a ze ho to ovplyvnuje kazdy den, ale bojuje s tym ...Clev-Carrick-Fletch..takato zaloha by sa mi pacila na City, ale cakam v zaklade Scholesa a ak sa Fergie zle vyspi, tak mozno aj Giggsa

Reagovat
Zaschrona

Mancini: "For Everton it's like playing in the Champions League final when they play us." But how would Mancini know how that feels?"

Reagovat
Eric_The_King

Link na MOTD prosím? Dneska jsem nakonec hrál celý den Far Cry 3, tak jsem žádný zápas nestihl

Reagovat
vodka

http://nutjob.eu/njtvx2.html

ale neví někdo, kdo budou hosti?

Reagovat
SunFells

Za 2 minuty to zjistíš.

Reagovat
Eric_The_King

Lawro a toho druhého si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Hansen?

Reagovat
Zaschrona

Phil Neville, parada

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter
Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Benitez rules.

Reagovat
smazaný uživatel

Andyyyy...preco to zranenie

Reagovat
Kowe

ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bola jasna penalta

Reagovat
Kowe

to byla, já to myslel na ten faul.. vletěl tam hrozně komicky

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Andersona

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

500. pro reinkarnaci Arsenalu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Rafael trošku debílek.

Reagovat
smazaný uživatel

On neni debilek, ma jenom horkou hlavu a urcite toho za par minut litoval

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

To ho vůbec neomlouvá. Že tohle si někdo dovolí zrovna k Fergiemu a ještě takový šušeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to udelal nekdo, kdo Fergieho nerespektuje, tak nereknu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď taky lituješ všech těch špatných slov, kterýs řekl o Suárezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej je tady rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovskej?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda o Suárezovi taky člověk nemůže říct, že je jen horká hlava a že toho pak určitě lituje?(neber to jako nějakou obhajobu Suáreze, jen mě to zrovna tady hned napadlo a zajímá mě, podle čeho všeho to v tom případě hodnotíš)

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Suarez je zmrd a Rafael ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard otřesnej..

Reagovat
vodka

jn, ale Evans byl eště horší, všechny goly po jeho chybach...

Reagovat
smazaný uživatel

v derby cakam Davida

Reagovat
smazaný uživatel

preco proste Fletch nevystrelil?

Reagovat
Ligter

Krásná patička od Wazzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Jak kdyby mluvil Gary..

Reagovat
vodka

Rooney neskutečný, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza, náš nejlepší obránce

Reagovat
vodka

ten gol Colea, to byla hodně hraniční situace, ale podobná jak Collins...

Reagovat
Zaschrona

Za to mel jit Noble ven..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne...

Reagovat
fantomas

Nebojoval si tu nedávno za pouštění podobných skluzů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaskiho uz jsme behem poslednich 20 mesicu skoro odepsali a letos je to s Begovicem nejlepsi golman v lize

Reagovat
tomasinho

Po úvodních slabších zápasech se poměrně rozchytal. Ještěže tak, bál jsem, že ten risk Sama bude ještě mrzet. Mně se líbí i Mignolet, z něj bude špička, občas si menší hloupost neodpustí, ale je výborný.

Reagovat
fantomas

To bych netvrdiiil, si už nevzpomínáš, jak byl nejistej v úvodních kolech? Vepředu asi musí bejt Guzan, Ruddy, Friedel, Mignolet si to trochu pokazil, ale i jeho bych tam ještě zařadil + ten Begović. Jaaski spíš až pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze mel spatnej zacatek, ale ted je naopak skvelej Mozna jsem to prehnal, ale stejne - ja uz ho odepsal a on patri k nejlepsim

Reagovat
fantomas

Ale jo, ted to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Změna prostředí mu pomohla evidentně.

Reagovat
Zaschrona

Sel do toho hrozne pozde. Rozhodci by si ji asi obhajil. A ted presne nevim co myslis, nicmene tohle se snad da uplne poustet?

Reagovat
fantomas

No ještě nedávno si tu myslim lamentoval nad tim, že se za pěkný skluzy dávaj červený místo žlutých nebo ničeho..přitom tohle byl takovej ten pravej anglickej.

Reagovat
Zaschrona

No mas pravdu v tom, ze nektere zakroky se proste poustet maji, ale zrovna tohle.. proste do toho prisel strasne pozde, dost mozna mohl Ramirese i zranit. Kartu dostal po zasluze.

Reagovat
fantomas

Kartu jo, ale bejt to hráč Evertonu, tak ti řikám, že bys po rudý nikdy nevolal. :))

Reagovat
Zaschrona

Kdyz tak nad tim premyslim, takovy zakrok Rodwella v lonskem Merseyside derby mi na rudou neprisel ani nahodou. Takze ano, v tomhle mas pravdu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Taky že nebyl.

Reagovat
Zaschrona

FA pak trest Rodwellovi zrusilo, jestli si dobre vzpominam, ne?

Reagovat
tomasinho

Tuším, že jo. Já byl tehdy sám naštvaný, že zničil Atkinson takový zápas, tempo bylo skvělé a od té doby opadlo. Sice nám to pomohlo, ale byla to pak nuda.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

bránění CFC při Diameho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Sam

Reagovat
vodka

ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
mithro

"extremely likeable man" , aky vtipkar ten komentator

Reagovat
j_mrazik

Allardyce v tom rozhovoru!

Reagovat
Tomekcz

chudak Fernando, hraje jak buh, tvori, zakoncuje, ale tady je na nej uplnej hon, samej hater

Reagovat
j_mrazik

Jupí, uvidím marnej Arsenal ještě jednou.

Reagovat
Tomekcz

Giroud muze jit do divadla

Reagovat
smazaný uživatel

Žirůůů

Reagovat
smazaný uživatel

skvely Clattenburg

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obvykle

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Doufám, že za to Olie dostane dobrou sodu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten měl času

Reagovat
vodka

Swans jak vyřídili obranu AFC

Reagovat
herbage

myslíš první gól? To byla celkem smůla, že Michu ten míč nakonec zpracoval. Vermaelen šel proti a pak už bylo hotovo

Reagovat
vodka

ano, ale pořád musí druhý stoper jít buď s hráčem, nebo kraje obrany ho vystavit do ofsajdu...

Reagovat
herbage

při narážce je vystavení ofsidu takřka nemožné a Mertesacker je holt Mertesacker, i když tenhle gól bych mu zrovna nevyčítal. Bylo to precizně sehrané a Michu zmátl celou obranu tím, že dost luckersky zpracoval míč, který by mu v 9 z 10 pokusů utekl

Reagovat
fantomas

Starej dobrej nesebevědomej Jenkins no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

kam utíkal?

Reagovat
Ligter

To je zabiják.

Reagovat
SunFells

Rosa ho trochu přiběhl doprovodit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi čekal že si ho nevšimne a že bude dělat kličku na pravačku.

Reagovat
Kowe

nechtěl se zranit ne?

Reagovat
Tomekcz

Rosa jak se vracel jak posranej

Reagovat
smazaný uživatel

musel mít strach, že mu zas něco praskne v noze jinak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co? jinak nechápu proč nic neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

mozno mu len stacilo, ze ho dobehol, co trebalo robit dalej, na to nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý Jenkinson

Reagovat
Kowe

Jenkinson ale labutě mohly vyhrát i dvojnásobným rozdíl a nikdo by nemohl říct ani popel.

Reagovat
stiflerovamama

Rosicky akoze preco spomalil ked ho konecne debehol ?

Reagovat
Tomekcz

asi zakopl o drn a zranil se

Reagovat
nani92

Swansea..anglická Barcelona

Reagovat
vodka

Rosův sprint

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Když jdeš v průběhu poločasu, tak se holt rychle zakyselíš.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Eric_The_King

Jak nevěděl, jestli tam má opravdu běžet nebo ne

Reagovat
j_mrazik

Nerad to říkám, ale góly padly z toho důvodu, že šel Rosa místo Wilsherea.

Reagovat
smazaný uživatel

za oba góly mohl Ramsey

Reagovat
Azza

Reagovat
Zaschrona

Ten Michu je proste famozni nakup. A odchod Rodgerse byl pro Swansea snad jeste vic vyhodny..

Reagovat
herbage

zrovna tohle bych dal i já

Reagovat
Zaschrona

tak zrovna dneska to mel lehci, nicmene tim, ze skoro sam porazil Arsenal se chlubit muze..

Reagovat
herbage

sám ne, dneska hrál celý tým výborně. Nejvíc se mi líbil ten Korejčík K.I.S.Y, ten hrál s velkým přehledem. Takový hráč při absenci Diabyho naší záloze chybí

Reagovat
Zaschrona

Ja to myslel spis ironicky. Dneska jsem videl jen to, co bylo v MOTD, ale co je koukam, hodne se mi libi Leon Britton, to je pro jejich hru hodne dulezity hrac.

Reagovat
fantomas

Ježiš, to je fakt galaktickej kokot..

Reagovat
smazaný uživatel

Za to zatleskání, měl jít Bale ven.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že to asi rozhodčí neviděl Ale jo, měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

za ten potlesk mala ist hned druha zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer Stockdale do brány!

Reagovat
C0br

600. pro Raye Allena

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C0br

očekávané

Reagovat
Zaschrona

Odchod od Celtics mu proste zapomenout nejde a jak jsem mel Raye u nas v minulosti rad.. Nam to navic bohuzel tim, ze sel zrovna do Miami, prakticky nici jakekoliv sance na 18. vitezstvi. I kdyz ten tym na to i tak zatim vubec nevypada..

Reagovat
Kowe

fandíš Celtics?

Reagovat
Zaschrona

Ano a hrozne moc. Pres den Evertonian, v noci Celtic.

Reagovat
Kowe

když už máš tak blbej výběr ve fotbale, tak aspoň ten basket ti to částečně vynahrazuje

Reagovat
Zaschrona

Napodobne

Reagovat
C0br

Tak mně je jasný, že fans Celtics ho teď nenávidí, i když ho prakticky vyštval Rondo s Docem. A Boston by dle mého neměl šanci ani s ním. Obrana mizerná, doskok neexistující a navíc magor Rondo (co to teď zas udělal fakt nechápu). Na východě jsou vedle Heat lepší i minimálně newyorské týmy.

Reagovat
Zaschrona

Naopak, Ray se vystaval sam. Byl to sam Ray, kdo mel porad nejake problemy, kdo se musel citit porad jako strasne chteny, kdo porad musel byt cpatny do Big 3, i kdyz tam byla naposledy tak maximalne v sezone, kdy Kelti vyhrali titul atd. Ray ma strasne dobre vztahy s novinari pres celou NBA, protoze se s nima neustale je schopny o vsem bavit, naopak takovy Rondo se s novinarema bavi celkem nerad, neni pro ne tak zajimavy s nim delat rozhovory, moc z toho nekouka. Chyba neni v Rajonovi nebo rozhodne ne ta hlavni, hlavnim problemem je Ray. Tahle fotka z lonskeho playoff mluvi dost za vsechno http://cdn1.sbnation.com/uploads/chorus_image/image/3994701/20120506_ajl_sv3_180.0_standard_709.0.jpg ..

Obrana se naopak zlepsi bez Raye, ted kdyz tam spoustu minut dostane - hned jak se uzdravi - mozna i nej perimeter obrance v NBA - Avery Bradley. S Rajonem vytvori dost mozna nej def backourt v NBA. Doskoky dost vylepsi mlady Jared Sullinger, ktery snad zacne dostavat vice a vice minut, protoze zatim hraje skvele. Piercovi to zatim strili, KG se uz dostava do formy jako vloni. A zbytek tymu se sehrava a rozehrava rovnez a vsadim se, ze v playoff budeme mit mnohem lepsi tym jak vloni. A to jsme byli jen jedinou ctvrtinu 7. zapasu finale konference od vyrazeni pozdejsiho viteze Miami..

A co se tyce Ronda proti Brooklynu, tak tam se jen zastal KGho, ktereho Kardashian flaknul do xichtu. Reakci to asi trochu prehnal, nicmene zas tak nic hrozneho neudelal. Ode me ma plusove body, Celtics je tym, ktery neco znamena, kde hraci drzi spolecne at se deje co se deje..

O tom, ze v playoff se neztratime se nebojim, odepisujou nas uz nekolik let behem sezony vsichni a nakonec pak v playoff to vypada uplne jinak..

Reagovat
C0br

Jedna fotka nemůže hovořit za vše, to je blbost. Na vině byly obě strany. Ray chtěl mít holt větší roli a nechtěl být Rondem absolutně ignorován. Letos v Heat zatím dokazuje, že na to stále víc než má a má i dost volnosti pro tvořit si střely sám a daří se. Navíc je stále clutch as fuck (3 gamewinnery v 14 zápasech, ty týmy si můžou vybrat jestli ho nechat volného na trojce anebo nechat LeBrona v nájezdu 1na1) a podle mě to je pro Boston ztráta i přes akvizici Terryho.

Tak samozřejmě taky čekám, že se to zlepší a Bradley té obraně pomůže. Ale nejhorší doskok v lize nevytrhne jeden rookie a KG a Pierce už taky mají svoje roky. Klidně z toho může znova být i ECF, ale budou muset hodně zamakat a doufat, že nepotkají Heat dřív, protože ti zatím letos vypadají fantasticky (tedy taktéž kromě obrany ).

Reagovat
Zaschrona

Cela lavicka slavi uspech sveho spoluhrace a takovyhle Rayuv pohled? Z toho uplne vyplyva to, ze loni uz Celtics ani nahodou nedal 100%. Rondo Allena nikdy neignoroval, naopak oni pro nej s Riversem delali specialne mnoho akci, ktere on mohl zakoncovat. To, ze na to Ray porad ma a loni na to kaslal potvrzuje prave letosni sezona, kdy mu to jde jako blazen. Nicmene, vloni mel nejake problemy se zranenimi, asi to bude jen cast pravdy. Terry je vyborna akvizice a nemyslim si, ze proti Rayovi to je nejake extra oslabeni. Je to priblizne hrac jeho kvality, co ale na rozdil od soucasneho Raye udela pro Celtics vse.

Tak musi se Kelti zlepsit celkove, takovy Green zatim obrovske zklamani, stejne tak Courtney Lee, Brandon Bass taky nic extra. Ale Rondo, ktery se ted uz muze vykaslat na tu svoji serii s asistencemi, toho muze zvladnout opravdu hodne. Letos navic zase hodne zlepsil svoji strelbu z mid-range, ta jeho strela tam je skoro money. Pokud najdeme reseni, jak v obrane fungovat i bez KGho, na ten titul klidne i muzem myslet, ale bez tradu pro Gortata, Varejaa nebo nekoho podobneho to asi nepujde.

Krome Miami se mi letos zatim hodne libi Knicks, ti by to mozna i letos mohli dotahnout, sila z perimetru obrovska, kolem kose to taky nevypada spatne a pokud jim celou hru nerozhodi navrat Amareho, muzou dosahnout velkych veci. Pak je tady jeste Chicago, kde s navratem Rose ve forme by se opet mohla zmenit spousta veci..

Reagovat
C0br

Tak to už je holt o tom, kdo si vybere čí pohled. Já četl mnohokrát o té jejich nesnášenlivosti s Rondem a to už je tom čí názor si člověk veme.

Knicks vypadají solidně, i když Melo a úspěch to nesedí dohromady A jak už jsem říkal, dobře vypadá Brooklyn a pokud Deron a JJ zlepší střelbu, tak můžou dojít daleko. Se zraněním Bynuma je Lopez dle mého nejlepší centr na východě. Chicago asi letos neohrozí a Rose dle mého bude mít co dělat, aby se vrátil v nějakém pořádném stavu a ne aby se ještě pouštěl rovnou nějak šíleně do PO.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, je to vec nazoru.

Ja mam Mela hodne rad, i diky nemu mam (a Iversonovi) do ted na zapade jednoznacne nejradeji Nuggetky, v Knicks uz ho ale zas tak moc rad mit proste nemuzu, no ale kazdopadne vim o cem pises.. Ale jestli Knicks nebo Miami, tak to mam jasno.

Brooklyn muze byt hodne nebezpecny, Lopeze hodne upgradoval Reggie Evans, ktery za nej muze sbirat doskoky a dost mozna mas s tim nej centrem i pravdu, ale zase ta konkurence neni uplne valna. V tehle chvili treba my na Nets vubec nemame, jak to i prokazali dva vzajemny zapasy, ale doufam, ze to je jen docasny jev. Rose a Chicago je velka neznama, ale jeste bych je neodepisoval. To same plati i o Atlante a pripadne Indiane, uplne bez sanci na nejake prekvapko taky nejsou.

Mimochodem, komu fandis ty?

Reagovat
C0br

Fandím LeBronovi, prakticky díky němu jsem začal na NBA koukat a to by musel asi jít do Lakers (jako že možná jo při další free agency), abych přestal přát týmu ve kterém hraje Jinak mám rád i právě Denver a Memphis.

Reagovat
Zaschrona

LeBron k Fakers, z toho bych mel snad i nocni mury..

Memphis jsou taky celkem borci, pekny basket ted hrajou.

Reagovat
Trand

Já ho miluju pořád!

Reagovat
Zaschrona

OT: Dynamo Houston = EFC.. uplne stejni smolari jak my, skoro jak pres kopirak..

Reagovat
vodka

Senderos je příšerný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Senderos tu šanci fakt chytil za pačesy.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na tom je, že to fauly jsou, ale on padá jak idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letecký představení no.

Reagovat
FUnk

njn, nevim jestli trenujou s demseym ty skoky

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas s Hansenem a Garym ohledně Garetha, může si za to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hezky Phil

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
vodka

jak si to na něho nachystali....

Reagovat
smazaný uživatel

me?

Reagovat
smazaný uživatel

ti mu dávají

Reagovat
Kowe

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to dali Nevillovi sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Perlička pro Phila

Reagovat
j_mrazik

Ten Baynes má fantastický centry. Jak z kroku, tak ze sprintu, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Baines.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no, ta penalta byla pískatelná podle mě...

Reagovat
vodka

ale je teda kurevsky přísná, ale tak debilně ho držet prostě nemá...

Reagovat
fantomas

I have my own reason

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini snad vůbec neví, co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta mi neprisla jako zarez, spis spravne posouzena

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

fajn, takze ted se bude podle tehle pravidel piskat penalta po kazdem druhem, tretim rohu..

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byl ideal, aspon by se tohle drzeni vymytilo.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych byl pro..

Reagovat
fantomas

Zas neslepič Philíka...Fellainiho držení bylo abnormálně okatý.

Reagovat
Zaschrona

Jako faul to byl, o tom zadna. Ale tyhle penalty jsou proste k nasrani.. Takovych zakroku je za cely zapas spousta..

Reagovat
fantomas

Takových právě ne..píšu - šíleně okatý, nešikovný. Plno hráčů se to aspon naučilo jakž takž skrejvat.

Reagovat
Zaschrona

Pravda je v tom, ze pokud by to provedl o neco lepe, tak by se penalta kopat asi nemusela, Fellaini to udelal nesikovne.. ale podobne zakroky se taky deji, neni jich uplne malo a rozhodci to nepiskaji..

Reagovat
fantomas

Tak tomuhle se nevyhneš, ten faktor individuálního posouzení tam samozřejmě bude vždycky. Ale..bych se opakoval už. :))

Reagovat
Zaschrona

Ja vim no, proste nejlepsi to bude shrnout tim, ze Fellaini to udelal uplne blbe a jednoznacne fauloval a rozhodci (by) si ten svuj zakrok obhajil. Jiny problem je, ze dle toho, co Moyesovi rekl ctvrty sudi, pry fauloval Ossie..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

"The fourth official said to us it was for a tug on Osman - the ref told him it was for a tug on Osman - well it's certainly not Osman. If he has got the player wrong and he says it is for Fellaini, well it's never a penalty kick because if that's what we are going to give then he is going to have to give loads of them. So if any team is coming here and they are going to get soft penalties awarded against them, then it is going to be hard to get a result."

Reagovat
fantomas

Nj,já to četl, ale nevim, by sudí musel bejt zfetovanej a nejen to.

Reagovat
Zaschrona

No nebo si neco slehnul Moyes. V kazdem pripade tomu nerozumim..

Reagovat
Honza Matoušek

Tak taky jde o to, že nebýt toho držení tak Džeko možná dá gol hlavou. Když se držej někde v rohu vápna, kam neletí míč, tak se to nikdy pískat nebude.

Reagovat
Zaschrona

Spis by to zase sklepl jako to delal uplne zbytecne celej zapas.

Ale pravda je ta, ze zakladni chyba byla ta, ze Dzeko Fellainimu o pul kroku utekl..

Reagovat
fantomas

Penaltu bych uplně klidně taky pískl.

Reagovat
Tomekcz

jenze rozhodci prej nepiskal to drzeni, ale udajnej faul Osmana pritom ten nic neudal...

Reagovat
Zaschrona

Prave, to je na tom to, co me absolutne rozcililo..

Reagovat
fantomas

Jako by to snad nebylo jedno.

Reagovat
kubys

Ví herbage, že Matías Suaréz už mu nevyjde?

Reagovat
herbage

herbage je totiž Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

DEANOOO

Reagovat
fantomas

Kightly I pro Bělohlava udělal gól..

Reagovat
fantomas

Parádní hlávka..

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Zaschrona

A jinak kdo vybira zabery do toho MOTD, tak je asi fanda City nebo co. Jen on muze z prvniho polocasu udelat takovy sestrih, ze to vypada jakoby melo City jasnou prevahu. Pritom tomu bylo i spis naopak. Kazdopadne vice hracu jako Phil do MOTD - strucny, chytry, sebekriticky. O tom, ze jednou najde uplatneni jako manazer nebo prave jako nekdo takovyhle v TV, se nebojim.

Reagovat
madridcan

Akurat vcera dostalo pred mojim blokom jedno auto defekt. Ja len tak, ze v tom aute mohol byt kamarat Teveza, ktory mal po neho prist pred zapasom a odviest ho k rodine, lebo Tevezovi bolo zase smutno. No a kedy nehral Tevez, tak logicky neda gol z penalty a keby to kopal niekto iny, tak to mozno neda. Aj toto hralo proti Evertonu a pripisal by som to do vypisu chyb, ktory je dlhy ako zdrojovy kod Eurofotbalu.cz...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dr. Admess

Pošleš mi prosím na tebe nějaký kontakt? Všiml jsem si, že se Swansea City minimálně sympatizuješ, ne-li ji fandíš Na něco bych se tě poptal.

Reagovat
fantomas

Já chci taky odpovědět.

Reagovat
Dr. Admess

Si fanda Arsenalu, či?

Reagovat
fantomas

Sem fanda Premier League.

Reagovat
Dr. Admess

No já potřebuju ohledně příp. dlouhodobější spolupráce..

Reagovat
fantomas

Jo ták...tak to vskutku nejsem vhodnej.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dr. Admess

Tak jak? Pošleš?

Reagovat
Zaschrona

Jaj, ja nejak minul, ze to bylo mirene na me, promin. zaschrona@gmail.com nebo Zaschrona na Skypu. Ale zas nejaky fanda Swansea teda nejsem, to kdyz uz teda spis Saints, no.. Ale radeji toho predem moc neslibuju..

Reagovat
Zaschrona

Torquay skvely vitezstvi, ale to je uz proste silena cutana

A Tom Ince.. to je proste famozni talent, dneska zase 2+1 a zvlast ten druhy gol stal za to. Tesim se na nej velmi brzo nekde v PL.

Reagovat
tomasinho

Těším, až budeet pěkěn zklamaní.

Reagovat
vodka

pprosadil se Moses, prosadil se Routledge, Zaha s Incem se prosadí asi taky...

Reagovat
tomasinho

To netvrdím, ale rozhodně to není taková hvězda a takový talent, za jaký ho spousta lidí má. Už teď mě děsí představa jeho návratu do LFC.

Reagovat
Zaschrona

Hvezda PL z nej asi nebude, ale na karieru dobreho kridelnika PL rozhodne naslapnuto ma. A zrovna co se tyce soucasneho LFC, tak vam skutecne ma co dat - za Downinga bych ho menil kdykoliv to jen jde. Ja bych ho treba do EFC bral hned - upgrade oproti Naismithovi obrovskej.

Reagovat
madridcan

LA GALAXY

Reagovat
Zaschrona

700. pro Darrona Gibsona

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
fantomas

Taková gibsonovská elegance ale hezký no.

Reagovat
smazaný uživatel

ako slon v porceláne.

Reagovat
j_mrazik

Hmmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok, kdo to je a co jste udělali s naším Gibsonem?

Reagovat
Zaschrona

To je hrac, co pomalu ale jiste vice nez naplno zacina nahrazovat toho Mikela Artetu, co u nas v poslednich letech hraval..

Reagovat
Swarley

říkat mi to nemusíš, já jsem byl přesvědčenej, že pro vás bude rozhodně platným hráčem...ale že bude dělat takové finty, to už jsem trošku přehnané

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

isco who?

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

To se mi nějak nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt ma FIFA skvelou grafiku

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
alcantara

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

je kto?

Reagovat
alcantara

Nepoznas? To by som sa hanbil.

Reagovat
Maresma

Nejlepší fotbalista na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jsem čekal, že si u třetí kličky rozbuje hubu a ono ne

Reagovat
vladis271

Kto nastúpi na hrote o týždeň? Dúfam, že tam BR nechce dať Jonja. Yesil, Morgan alebo Ngoo. Ja by som dal 3. menovaného.

Reagovat
tomasinho

A já myslím, že nastoupí Jonjo. I když nebudu rád teda, ale nečekám, že do ostrého ligového zápasu půjdou Yesil nebo Morgan. A Ngoo ještě nedostal šanci a hned tak ostrou nedostane. Podle mě dostane tam bude hrát Jonjo, za ním Gerrard, Allen, Lucas, na jednom kraji Sterling, na druhém otazník, snad Suso.

Reagovat
vladis271

taky sa toho bojím. Ale Jonjo so svojím zakončením? BR si musel všimnúť, že žiadny gólový zabijak to neni. Tuna musí prísť niekto z U21, tí majú aspoň návyky útočníka. Jonjo nič také nemá.

Reagovat
tomasinho

No právě, ale co naděláš. I když furt má po Gerrardovi z těcz záložníků ten gólový instinkt největší. J8 bych byl taky pro Ngooa, dokáže dobře podržet míč, potáhnout jej. Určitě by zasloužil šanci. Když ji měli Morgan s Yesilem, proč ne on.

Reagovat
cristiano.K.

je už jenom vtipné, že sme se do téhle situace dostali a musíme jí řešit. Jednoznačně tam bude Jonjo,což je k hovu pokud se nedostane do palebné pozice.

Reagovat
tomasinho

Bohužel no, přitom Ngoo by se proti WHU hodil právě. Budeme muset hlavně dobře bránit a doufat, že tam měco spadne, po krajích by to mohlo jít, přeci jen Joey, Demel, případně Linda nejsou moc extra jistoty a Glen s José a Raheemem b toho mohli využít.

Reagovat
cristiano.K.

hlavně Jask sotva už má na PL,ačkoliv včera podržel.

Včera jsem si pustil ještě záznam na Digi, pravá strana otřesná, Johnson krom centru na gol hroznej, Sterling kdy svojí kličkou k lajně nevybojuje roh,tak buď ztratí nebo fauluje. WHU-LFC člověk musí zkusit under

Reagovat
tomasinho

Nehrál zas tak špatně Johnson. Sterling by měl hrát vlevo nebo odpočívat, je utavený.

Reagovat
EL Gringo

a Pacheco?

Reagovat
tomasinho

Ten to má bohužel podle mě spočítáné, nastoupil dvakrát, navíc na hrotu, kde to není jeho primární post a mco se neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom pak proti WBA se mi líbil. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

A to raz na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW. Robbie Keane na hosťovanie?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mám preňho slabosť...

Reagovat
niflheim

Atkinson mě kvalitně okradl za body pro Nolana do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Nolana ma kazdej, takze te to nemusi trapit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

How many players scored for Chelsea since Benitez took over? Just "Juan".

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

nikdo mi nechybi tak,jako on...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/zVNN7u4Bfho

jediný hráč, pri ktorého odchode som plakal.

Reagovat
j_mrazik

My těch smutečních videí, kdy vzpomínáme na někoho, kdo nosíval náš dres a přitom ještě aktivně hraje.

Reagovat
kiwwi

...pokracovanie nabuduce

Reagovat
FUnk

nastupce xaviho (az skonci) v barce

Reagovat
niflheim

Tahle Swansea se mi ale líbí více než pod Rodgersem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mně teda vůbec ne, moc se mi nelíbí to složení kádru a mrzí mě, že nehrává Danny.

Reagovat
tomasinho

Mně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč amíci nevzali rovnou Laudrupa.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Jinak všichni se smějou Wengerovi, Fergusonovi, Rodgersovi, ale že Moyes obzápas fňuká, to nikdo nezmiňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla sice pofidérní, ale takových ještě bude.

Reagovat
Trand

Vůbec, já bych tyhle pískal všechny, pak by se při rozích hráči přestali držet a neměli by se na co vymlouvat. Co to je za výmluvu on to dělá taky, tak proč ne já? Jednoznačně bych je pískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Však útočníci si při těch rozích pomáhají úplně stejně, tam si ten rozhodčí může fakt vybrat. A za tohle penalty. Za včerejšek se Moyesovi nedivím, to bylo od Džeka pěkný divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by to nebolo take okate, tak to nezapiska ani vcera, ale toto proste uz pisknut musel..aj ked to, ze piskal faul Osmanovi, tak tomu nerozumiem..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to robí oprávnene má moju podporu. Video do futbalu

Reagovat
tomasinho

Na fauly ne, jenom na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na fauly, hlavne 16 - ke.

Reagovat
tomasinho

Tak se připrav na denní zápasy. By se přerušovalo nesmyslně co 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadil by mi o 10 - 15 min. dlhší futbal... a za 5 min? Dalo by sa aj skôr...

Reagovat
tomasinho

Ne 5 minut posuzovat, ale co 5 minut by se něco řešilo, tam jedne ofsajd, tam souboj ve vápně a z fotbalu by bylo velké hovno. Tohle v žádném případě. Já jsem jenom pro video v situacích, kde není jisté, že míř překročil čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by sa 5 min. riešilo? Taký ofsajd by bol pomocou techniky objavený za pár sekúnd, odpískalo by sa a začalo by sa hrať..

Reagovat
tomasinho

Ale musel bys přerušovat furt, týmy by chtěly řešit každou píčovinu, po každém rohu je nějaká strkanice, souboje. Úplně by to zničilo ten ráz hry.

Reagovat
Zaschrona

Tady by mohlo fungovat neco podobneho jako v tenise - treba jen 3 moznosti na kontrolu pro kazdy tym u videa a zadat by o to mohl jen kapitan nebo manazer..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A ještě mi říkej, že by se to promítalo na velké obrazovce ne? Stejně yb se či onen tým cítil dotčený. A jak může video objektivně posoudit faul? Pro někoho to je faul, pro někoho ne. Stejně by rozhodoval lidský faktor jako je tomu nyní.

Reagovat
vodka

a teď se jako necítí nikdo dotčený? omg, z toho děláte vědu. Když je nějaká kontroverzní situace, tak to stejně rozhodčí vysvětluje a uklidňuje strašně dlouho, zat u dobu by to stihli posoudit úplně v klidu.

Reagovat
tomasinho

A zase by se dohadovalo, takže by se dohadovalo + řešilo, celkově by se to protáhlo.

Reagovat
vodka

ne, rozhodčí by pak byl jasně instruovaný, že za každý kec by dal žlutou. vy mermomocí hledáte na tom nějaké problémy, které tam reálně nejsou, při správném nastavení pravidel.

Reagovat
tomasinho

Spíš si někteří myslí, jak to něco změní a přitom by se moc věcí stejně nezměnilo.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim a klidne bych byl i pro ty obrazovky, vsak na vsech stadionech by to technicky nebyl zadny problem - a jeste se k dispozici muze dat hlavnimu rozhodcimu u lajny iPad nebo neco podobneho, to prece v 21. stoleti uz je bezne - nebo pripadna komunikace s videorozhodcim taky muze byt prakticky okamzita. Zdrzeni o mozna par desitek vterin - tak se pak holt po zapase nastavi o 2 minuty vice. Aby se pres to resilo vsechno, to ani nahodou, ale aby se resily klicove okamziky zapasu, to je jednoznacne potreba..

Reagovat
kiwwi

beriem ta za slovo...som zvedavy ako budes podporovat Fergieho ked sa bude opravnene stazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ten fňuká většinou neoprávně,to sis dost naběhl

Reagovat
Zaschrona

Aspon vidis, ze nejen ja se z tabora EFC cejtim tema rozhodnutima rozhodcich, v tehle sezone, uz vazne nastvan..

Reagovat
tomasinho

Takže nejen ty bys měl příště při fňukání Rodgerse pomlčet a nesmát se tady jak pako, když váš andílek dělá to samé.

Reagovat
Zaschrona

U Rodgerse jsem se teda smal jinym vecem, nicmene i tak se budu snazit. Chapu to..

Reagovat
smazaný uživatel

Předseda Arsenalu Peter Hill-Wood měl infarkt a v současné době je hospitalizován v nemocnici.

Reagovat
A Seleção

neni se cemu divit po te vcerejsi ostude...Kazdopadne drzim palce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Hra tu niekto F1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som hral

Reagovat
stiflerovamama

Lebo mam taky problem , ked ju spustim , normalne sa zacne zapinat , ukaze F1 , cierna obrazovka , ale potom sa vypne a naskoci mi normalne plocha .

Reagovat
smazaný uživatel

skus iny crack

Reagovat
smazaný uživatel

to bude niečo z grafickou, skús nainštalovať najnovši ony jak sa to volá, ten ovládač

Reagovat
vladis271

Kto je tu najdlhšie slúžiaci scouser? Mám pocit, že Oliver, dest a tomasinho prišli tuším až pomne. Alebo sa mýlim, len ma to zaujíma.

Reagovat
vladis271

zle som sa vyjadril, takto Oliver je tu najdlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

akože kto začal prvy fandiť? Alebo kto je najdlhšie na tejto stránke? Ja som začal fandiť od roku 2004 Liverpoolu a MU vďaka NHL 2002. Vtedy som ale o žiadnej rivalite ani netušil

Reagovat
vladis271

samozrejme, že na EF.

Moment to necháopem, čo znamená MU(viem, ale ku scouserovi to nejak nejde) a hlavne ako si sa k nim dostal vdaka NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

ako ťa NHL priviedla k MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas začal fandit Penguins díky PES 6

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas od toho neznášam Serenu a Novaka. Neviem, možno je to kvôli Portsmouthu, ale nikdy som moc nemal rád Chárovu hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože v NHL som hral stále za new jersey devils...a Manchester ma prezyvku red devils..takže keď som videl red devils tak som ich automaticky začal kukať a fandiť im.

Reagovat
vladis271

prečo ťa mám zafixovaného ako jedného z nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a preco si si nakone vybral stranu zla?

Reagovat
smazaný uživatel

On fandí stále mancs?

Reagovat
vladis271

teraz som zmätený, on je váš, alebo náš?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím už len Liverpoolu (našťastie)

Reagovat
smazaný uživatel

takze uz nehras NHL?

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že od doby, kdy ho přestali vydávat na PC, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Od roku 2004 pod rok 2006 som fandil obidvom klubom, jak Liverpoolu tak Manchestru... v roku 2006 mi malý chlapec vomne povedal, že musím fandiť len Liverpoolu. Odvtedy ho počúvam

Reagovat
smazaný uživatel

...a ty seš myslim že i ten, kdo tady pokaždý obhajuje Rafu, ne?

To seš teda slušnej případ.

Reagovat
smazaný uživatel

shut up o nejakej rivalite som nemal ani potuchy LFC a Manchester boli premňa 2 kluby ktore som mal rád rovnako..neskôr som sa ale našťastie pridal na stranu dobra

Reagovat
vladis271

čiže si scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám stejně s Leedsem a Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Buď Dest, alebo ja... Pokiaľ si pamätám.

Reagovat
vladis271

ale ty si aj tak prerušil viem, ked som nastúpil, ťa spomínali, dokonca aj mufani, že "Oliver najnormálnejší scouser, škoda, že už neprispieva."

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy som bol ešte zadobre s mufanmi, bol tu Getzo a bolo to kľudné obdobie, ptm nabehol ten trt kiwwi.

Reagovat
vladis271

ale nenávidel som ho, lebo on si svoje obhájiť vedel. Kiwwi to nevie, bohužiaľ si ešte k tomu myslí, že vie.

Getzo ma raz skoro presvedčil, že Gerrard je rovnaký diver ako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

... o tom nič neviem, ale Stevioe volakedy a hlavne v zápasoch, v kt. o niečo išlo si ľúbil skočiť.. Ale niečo podobné v menšej miere samozrejme, srpavili aj Carrick a Fletch...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak je. Akorát nemá tu pověst.

Reagovat
tomasinho

Trololo

Reagovat
smazaný uživatel

Na youtube je z toho krásná kompilačka. Vysměj se jim taky.

Reagovat
tomasinho

Směju se přirovnání k Ronaldovi. To je prostě vrchol demence.

Reagovat
niflheim

Pravda, Ronaldo si nepomáhá tolik loktama, strkáním a dalším velkým množstvím věcí

Reagovat
tomasinho

Jeho filmování totiž všechyn tyhle nešváry v pohodě předčí.

Reagovat
niflheim

To je pravda, Gerrard ty svoje další neduhy tím divováním odstrkuje do kouta

Reagovat
niflheim

Navíc Cris není takový prasák jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris je buzík, Gerrard je chlap a barový bitkár...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Pamatuju dokonce, jak jsme se začali bavit, jsi mi poradil film nějaký. Vím, žes mi vykládal, jak jsi chtěl seknout s LFC, žes sympatizoval s WHU a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To, keď Rafa podpísal novú zmluvu vo "skvelej sezóne" 08/09 (vôbec nebola skvelá, nezískali mi ani hovno, a skončili sme za mancs), ale nesekol som s tým, lebo to sa už proste nedalo... LFC bola / a je láska aj napriek nešvárom ako bol Rafa... a s WHU stále sympatizujem, Celtic, AS Rím, Athletic...

Reagovat
tomasinho

Až na to AS teda, ty já nidky neměl rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti, De Rossi, nejde ich nemilovať, dávnejšie Aqua, všetko odchovanci...

Reagovat
tomasinho

Tottiho jsem nesnášel a vlastně aj do teď, špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Slizoun, pak ten plivanec na Poulsena. Prostě zmetek, kterého jsem vždycky nesnášel. A celkově AS a ty jeho uplé dresy kappa.

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco má víťaznú mentalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

v súbojoch je zákerák, ale hráč je to parádny.

Reagovat
tomasinho

To každopádně.

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=a0Zsd38GssA Koukal jsem na to na Sportu1 a Slepičkův komentář byl neuvěřitelný. Tohle mi vždycky vyskočí když se řekne Totti.

Reagovat
tomasinho

Prase no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nejnormálnější byl "mika"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je už riadne "starý"...

Reagovat
fantomas

dEst určitě ne, to spíš ty.

Reagovat
tomasinho

Já určitě ne, jsem tu tak nějak od léta 09 řekl bych.

Reagovat
vladis271

pamätám, si nabehol jak veľká voda a killoval jedného mufana za druhám.

Reagovat
vladis271

*druhým

Reagovat
tomasinho

První slavná diskuze, kdy jsem pozurážel vodku, hrubase, chazy mě označil za debila nebo dementa a po třech hodinách jsem se omlouval pak. Legendární

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná myslim že Arneho začátky. Pod BL nijak nechodim, ale jednou to někam někdo házel a bylo to taky úžasný.

Reagovat
papos182

Jj, na tvoje "Dejte mi jeste sanci" nezapomenu

Reagovat
tomasinho

Musím to najít.

Reagovat
tomasinho

Chazy

08.08.2009 13:30

Mne prijde takova typicka, objevi se jeden blbec, kterej je totalne mimo... zacne psat svoje nesmyslny uvahy, vsichni chytri, nepoucitelni z predchozich podobnych zkusenosti, na nej reaguji a vsechno mu vysvetluji, on to stejne nechape, opakuje furt to samy.. a furt dokola

Je to promazané kurňa, ten úvod, kdy jsem perlil.

Reagovat
tomasinho

http://www.eurofotbal.cz/clanky/podle-fergusona-velkou-ctyrku-nikdo-neohrozi-92304/?forum=1#forum

Hohoó, merry christmas. Můžete se pobavit na můj účet. Škoda, že hlavní jádrlo tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude rád, když bude v top 6

Sibyla

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

ale za prvním komentářem si pořád stojíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjooooooo, o tohle všechno jsem přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

otcova krv sa nezaprie

Reagovat
cristiano.K.

tohle bych vypíchnul u swarleyho

reagovat]

Swarley08.08.2009 12:39

bude to zajímavý ročník, ale stejně pořád favorizuji Manchester United...je fakt, že odešel Ronaldo, ale já to spíše beru jako takovou novou výzvu a ne jako oslabení...konečně střelecky může začít řádit Rooney s Berbatovem...nebudou už "omezeni" Ronaldem...

co se týče Liverpoolu, tak si myslím, že odchod Xabiho bude pro ně o dost větším problémem než odchod Ronalda pro Manchester...bude to citelné oslabení a jsem zvědav, jak se s tím vypořádají...

Chelsea je pro mě velká neznámá...pod novým koučem bez zkušeností z PL nevím pořádně co od nich čekat...každopádně je to kvalitní kouč a kádr Chelsea je dlouhodobě velice solidní...záleží jak se s tím poperou...

Arsenal beru jako jednoznačně nejslabší a budou mít velké problémy udržet 4. místo...přijdou dvě tři zranění(a jak už známe Arsenal, ta zranění na 100% přijdou) a bude po srandě....je dost možné, že je takové City pořádně prožene...

můj tip je:

1. Manchester United

2. Chelsea

3. Liverpool

4. Arsenal(???)

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Xabim to vystihol...

Reagovat
cristiano.K.

to je důvod proč jsem kopíroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

asi jo, ale tak to jsem určitě nebyl jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Škoda Aarona s Danielem.

Reagovat
Zaschrona

"Jeětě jednou se omlouvám a věřím, že u dalších článků nebudete proti mě zaujatí kvůli dnšnímu výpadku."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

jojo, tam som bol ešte mladý a naivný dobráčisko, ktorý chcel zmeniť svet. bohužiaľ svet zmenil mňa a stala sa zomna kurva.

Reagovat
herbage

moje první diskuse na EF byla, když jsem se sáhodlouze hádal s Dr.Kyslíkem o významu slova pravděpodobně A to jsem se ještě zastával tehdy Benjamínka fantomase

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si svojí první nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já taky ne, no, hlavně jsem sem začal psát asi až po roce, co jsem sem chodil.

Reagovat
smazaný uživatel

A předtim jsem měl asi tři jiný nicky pod kterejma jsem dal akorát pár palců nebo zapomněl heslo.

Reagovat
Zaschrona

Taky tak nejak - ja si ani poradne nevzpominam, od kdy priblizne tady v diskuzich travim cas.

Reagovat
Swarley

taky ne, ale vím, že jsem neměl rád herba

Reagovat
herbage

to ti zůstalo

Reagovat
fantomas

Joho, na to se krásně vzpomíná. Já vs Chazy, tvý začátky..

Reagovat
Chazy

Já toho tvýho Warnocka do smrti nepochopím

Reagovat
fantomas

Já zas to tvoje, že byl "extrémně průměrnej".

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy08.08.2009 19:10

Carroll hraje vyborne To je furt hadek, jestli PL nebo PD, nejlepsi je stejne Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy08.08.2009 12:35

fanousky chelsea by fakt meli nekam zavrit..

To byl jeste spravny Chazy

Reagovat
Counter

Haha, já tenkrát uhodl všechny tři sestupující z PL

Reagovat
Counter

A už tenkrát se nadávalo, jaký je to diskutování v PL sekci humus

Reagovat
Zaschrona

To mi taky neco pripomina.

Reagovat
Chazy

Můj první výstup na EF je naprosto nezapomenutelnej... úžasná konfrontace s tehdy slabým fantomasem

Nebo první kontakt s hrubasem byl taky suprovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaaaaaaaaž.

Reagovat
smazaný uživatel

:-D :-))) :D

Reagovat
Chazy

Njn, na chelsea-fc.cz, kde jsem diskutoval, to tvořilo smajlíky

Reagovat
fantomas

Posledně sem na tebe měl krásnou narážku, když prvně dorazila náká ta ladyarsenal. To by tehdy byla tvoje smajlíková královna..

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

... Smajlíkový král Chazy.

Reagovat
Chazy

Smajlíkový krák se přezdívalo právě fantomasovi, protože byl z 1/3 slosy

Reagovat
Chazy

* král

Reagovat
hefy

Tak to už nevim, ale v týhle debatě si vítěz ty. Já sem začal chodit tak měsíc po tobě, co?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

aa Kapřík býval v pohode...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný, jak se herbage s fantomasem rozešli ve smíru, potom co herb jednoduše napsal, že má holt radši jiný hráče. Jak prostý to bylo, dneska se něco takovýho nestane

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Herbage bejval úplně jinej no...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

ale s tím Rooneym, to jsem byl prognostik

Reagovat
smazaný uživatel

Me dostava, ze tam podporujes Davida Wheatera

Reagovat
herbage

no, to jsem taky čuměl. To bylo ještě před mojí formulací teorému o souvislosti mezi výškou a dřeváctvím, takže buď to byla tehdy z mé strany velmi dobře kamuflovaná ironie nebo jsem ještě tolik neviděl do fotbalu, abych tyto základní teze pochopil. A nebo jsem holt nevěděl, kolik Wheater měří, ale to mi nedává smysl, protože TM už jsem tehdy znal

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hlavně to byla doba, kdy byl Torres nejlepší hráč v PL.. a kam sme za těch pár let došli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všichni jsme si tím prošli

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukám na fotbalportal to byla ještě větší komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Pupidyk

Reagovat
cristiano.K.

já začínal,když getzo končil,dobře se s ním diskutovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo byl supr.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

To je spíš taková nostalgie. Občas byl strašnej.

Reagovat
Chazy

Nejvíc mě sral. Jenže to máš tak, odejde getzo a přijde kiwwi

Reagovat
tomasinho

No právě. To si pak člověk říká, jaký byl zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jj, v tom srovnání je Getzo miloučkej diskutér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

yop, pamatám aj teba, prvý kontakt s tebu, uložil som si ťa do MU kartotéky.

Reagovat
cristiano.K.

když já mám cristiano i na icq to mi bylo tehdy 15 a Ronalda jsem žral, přitom mám dneska radši s přehledem Messi a když Ronalda občas kritizuji tak furt někteří nechápou

Reagovat
papos182

Nebyl ten Fellainiho gol z offsidu?

Reagovat
niflheim

Ne.

Reagovat
Zaschrona

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Dons, nejspíš rumunsky

sop://broker.sopcast.com:3912/122844

Reagovat
Kyrill
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

"I think I am a defensive midfielder, but the manager thinks I can play number 10, number eight, number six, I prefer defensive midfielder because I know my job when I play there. It is not my position but the manager likes me there and I am happy to do it." Fellaini told the Daily Mirror.

Jo, kdyby ho tam Moyes taky nekdy letos stavel, v nekterych zapasech by se tam pak dostal jeste o dost vice do hry..

Moyes fined Neville a week's wages for his one off dive in Merseyside Derby.

Ti co vcera uz koukali na MOTD vedi, nicmene i tak. Nekde se tresta, nekde se oslavuje. Jsem rad, ze v mem klubu nemaji divy zadne misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obdivuhodné. Kéž by to AVB chtěl rozmluvit Garethovi po 2. zbytečné kartě, i když to tenntokrát bylo zporné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

zporné

Reagovat
Zaschrona

Tak pokuta neni uplne rozmluveni. A jestli to bylo nebo nebylo "zporne", to radeji prenecham jinym..

Reagovat
niflheim

Pravděpodobná obrana proti Kluži - Buttner, Vidič, Jones, Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomekcz

v 15:40 los FA cupu, cekam ze zase dostanem Liverpool nebo City

Reagovat
Zaschrona

Nekoho lehkeho doma prosim!

Reagovat
tomasinho

LFC-EFC na Anfieldu.

Reagovat
Zaschrona

Tenhle duel bych idealne rad videl az ve finale, ve Wembley.

Reagovat
tomasinho

Proč ne, já to tak chtěl i loni, škoda toho losu SF.

Reagovat
Zaschrona

Na druhou stranu, i tak to byl pekny zapas..

Reagovat
tomasinho

To každopádně. Akorát pak vyhráli ti šmejdi ve finále.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel, ani to, ze jsem vam fandil nepomohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

MICHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
fantomas
Reagovat
fantomas

Mimochodem taky názorná demonstrace toho skromnýho (a přidal bych ještě pokornýho) Rafika.

Reagovat
tomasinho

Pro mě trojka.

Reagovat
fantomas

Joho, tu mám na druhym místě.

Reagovat
Zaschrona

To je neskutecnej vyrok.

Reagovat
fantomas

Mirror tvrdí, že Wenger v lednu pude po Hunterovi a LAMPARDOVI.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

WIMBLEDOON

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

fans Wimbledonu.

Reagovat
Error

Pěkná radost

Reagovat
Tomekcz

tu zlutou si mohl rozhodci odpostit

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nevraživost proti fans MK Dons je až příliš. Oni za to přeci nemůžou že přišel dement koupil a postavil a přesunul to. Dostali šanci fandit v nesportovním městě....

Reagovat
fantomas

Ten, kdo je koupil a přesunul, je právě ten nejmenší dement ještě.

Reagovat
Tomekcz

tohle mel Wimbedon dat jeste mohl prihrat

Reagovat
fantomas

Hraje se i v týhle fázi odveta, že jo?

Reagovat
Error

Jo, repete

Reagovat
fantomas

Ah!

Reagovat
fantomas

Já sem fakt píčus.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Neřikals, že budeš spát až do večer??

Reagovat
miky10

Tuhle šanci sem si nemoh nechat ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš - dostaneš...

Reagovat
Error

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Otsemobor... zná každej, kdo hrál starý FM za LFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo to byl gól

Reagovat
Zaschrona

Strasne stastny, ale vlastne i krasny..

Reagovat
Chazy

VOKES! Rovers další ztráta... Rhodes ale předvádí šílený věci furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nezůstal. Terriers mohli jet na postup..

Reagovat
Chazy

8 mega je lepší do budoucna..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Paddy

po sezone pujde vis, bud s Rovers nebo bez nich...

Reagovat
miky10

Wimbledon

Reagovat
smazaný uživatel

Koho chcete v FA cupu?

Reagovat
Chazy

10 zápasů, ve kterejch budou proti sobě hrát jen týmy PL, ať je hodně srandy s FL klubama.. hlavně ne, aby Účka, City atd., chytli doma tým z konference.

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho koho jinak neuvidím hrát. Nějaký Sheffield třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci znova Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sme měli nedávno a byli slabí. Bez nadšení. A předloni nebo loni sme je měli taky.

Reagovat
Chazy

1000. pro wýhru Wiganu nad Newcastlem

Reagovat
Chazy

výhrz

Reagovat
Chazy

výhru

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrice!

Reagovat
Tomekcz

ten King to losuje uplne nahovno jen sahne a vytahne koho chce

Reagovat
fantomas

Addicks-Terriers, krása

Reagovat
tomasinho

Swansea-Arsenal

Reagovat
niflheim

Swansea - Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý los pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaa..

Reagovat
fantomas

Brr, nepříjemný.

Reagovat
Tomekcz

to zas dostanem chelsea nebo liverpool ne?

Reagovat
Chazy

Kde na to koukáte?

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
Zaschrona

Cheltenham!

Reagovat
niflheim

Do prdele, koho dostaneme

Reagovat
Tomekcz

liverpool venku urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, tak Žiletky nedostanem. Tak Sovy alespoň.

Reagovat
fantomas

QPR a CFC venku, parádička..

Reagovat
niflheim

LFC zase luck

Reagovat
tomasinho

Zase? Loni 4. kolos váma, předloni 3. s váma.

Reagovat
niflheim

Luck povídám

Reagovat
tomasinho

Pohodička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lincoln vs. LFC

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie sme v tom zrebe

Reagovat
niflheim

No do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

ale skurveny los

Reagovat
tomasinho

Parááda, come on you Hammers!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

omg na West ham

Reagovat
smazaný uživatel

WHUUUU musia vyhrať nad mancs!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela West Hamu věřím teda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham ne. S těma sme hráli teďka.

Reagovat
niflheim

Ledley, ty chuju

Reagovat
niflheim

Hovno, to byl Fabrice...tomu nadávat nebudu

Reagovat
fantomas

Hm, Bolton to snad dá

Reagovat
mithro

west ham, nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímavý soupeř. Tohle je prostě další ligový zápas, akorát se za něho neberou body do tabulky.

Reagovat
mithro

presne

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak

Reagovat
tomasinho

Děláte, jak kdybyste v lize u nich nějaké body brali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli sme osm posledních vzájemných ligových zápasů, včetně toho z minulého týdne. Prohráli sme s nima akorát loni tuším v CC. Prostě nudný soupeř.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

West Ham away. Let's all just keep our fingers crossed that the Pony-tailed Wizard is back in time for January 5th.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomekcz

kdy konecne dostanem nekoho na OT z 2 nebo 3 ligy, kazdej rok v tom FA Cupu v prvnich kolech silny tymy

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno prisiel Leeds a nas vyradil

Reagovat
Chazy

A pouštíme ESPN..

Reagovat
Trand

Pak běž pod Mbiu.

Reagovat
iamek

Proste v FA nemuzeme dostat slabeho soupere z druhe/treti ligy . West ham je nudice.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule ste dostali Leeds a prehrali ste...

Reagovat
iamek

A taky to byl prenadherny a nenudny zapas. O vysledek nejde, ale chci videt proti nam jine tymy.

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

aditya je genius

Reagovat
fantomas

Uf uf. No dejme tomu, že MON na poslední chvíli ukázal, že ještě na ten tým může mít pozitivní vliv. Ale stejně bych jim z fleku přál sestup. :))

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Ježiš, běž už fakt do prdele.

Reagovat
Trand

Vždyť jsou celej rok absolutně strašní a nudní, vlastně jen navázali na konec minulý sezony. Fakt, pod Brucem jsems e na ně i občas rád podíval, ale teď je to solidní záruka nudy. A nemaj ani výsledky.

Reagovat
Rssa

Je fakt, že jen málo klubů je v současnosti tak nudných a nezajímavých...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Barcelona určitě je

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
Chazy

Nepřál sem jim ho jen za Keana.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takovouhle konečnou tabulkou bych asi dokázal žít Za předpokladu, že by Arsenal nevyhrál ligu mistrů

Reagovat
fantomas

Buď klidnej, my zas v OF dostaneme Barcelonu.

Reagovat
herbage

hm, Mertesacker vs Messi, to bych si nenechal ujít

Reagovat
smazaný uživatel

A to by se okolnosti mohly sejít tak, že by musel zase Song na CB a to by byla teprve sranda.

Reagovat
herbage

to je mi fuk. Hlavně bych chtěl tím podpořit závěry nové evoluční teorie (ve světě vědy doslova revoluční), že vyvinutější formy homo sappiens sappiens do výšky nerostou, ale naopak se zmenšují

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám

Reagovat
Honza Matoušek

A kdyby se vám náhodou podařilo vyhrát skupinu, tak to bude Real, nebo Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne! Chtelo by to takovy Dortmundem, at mam na co jet

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmuntek*

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmundek

Reagovat
smazaný uživatel

Z takovouhle

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tim Z dneska máš? Nebo to předtim byla jiná slípka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ani jestli jsem tu dnes něco psal. Ale teď jsem si utvořil domácího burgera a zalil ho dvěma 14° březňákama a myšlení se hoooodně zpomalilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, taks to byl ty... nejdřív to bylo docela zporné, ale teď už si jsem jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože sis to ověřil nebo tam mám zase chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kohout-NL02.12.2012 13:58

Je to obdivuhodné. Kéž by to AVB chtěl rozmluvit Garethovi po 2. zbytečné kartě, i když to tenntokrát bylo zporné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajéje už tam vidím ty komenty...no jo s/z to byl vždycky můj kámen úrazu

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok ideme. Ladyarsenal si to predsavzala a Gervinho verí, že na to máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechci vás nijak přeceňovat, ale tyhle Cupové soutěže dokáží být hodně nevyzpytatelné, viz. loňský ročník

Reagovat
Rssa

Byl jsem se včera podívat na předzápasové nacvičovaní střelby hráčů Liverpoolu a toto jsem natočil:

http://thechive.files.wordpress.com/2011/08/friday_gifdump_7_27.gif?w=370

Reagovat
justcall

na tohle jsou specialisti spíš v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

1100. pro Daggera.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Pro mě nejoblíbenější player ze současnýho LFC.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza
Reagovat
Trand

Reagovat
CubONE

Ten Lindegaard bol hrozny, dufam, ze SAF da na City De Geu Skoda zranenia Anda, dufam v zalohu Clev-Carrick-Fletch proti City.

GGMU!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Na twitteru jsem si o tom početl hojně :-) Je to síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár.

Reagovat
herbage

jsem jediný, komu to přijde normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Sázka no.

Reagovat
Rssa

Asi jo. Já si osobně nedokážu představit to, že z Palackého udělám tímto Morgana Freemana...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

a kde je napsáno, že on z královny udělal Whoopi Goldberg?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, tohle by mě na tom vadilo asi nejvíc, že takhle "zneucťuje" obrázek královny. Ale jinak je mi to putna. Jestli člověk utratí tisíc liber za kosmetiku pro svého psa, nebo si s nima vytře prdel, to už vyjde nastejno.

Reagovat
herbage

no to není, protože v tom druhém případě ty peníze zmizí z oběhu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že tohle je to poslední co ten článek řeší.

Reagovat
Rssa

Tak žádná hrůza to není, ale normální taky ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky. Zaprvé jsou to jeho peníze, a je jedno co s nima dělá. A za druhé tohle nedělá normálně, tak to přece nikoho nemůže pohoršovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a za tretie tým možno vyjadruje svoj politický názor na kapitalizmus.

Reagovat
vodka

normální to neni, ale takový povyk kolem toho dělat je kravina... nejlepší jsou rozhořený zámečník a malíř pokojů, jak to tam nezapomneli dopsat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ne, normální to není, ale uzavřít sázku a udělat to jako fotku mi přijde zcela v mezích. Neplánoval tím nikoho pobouřit

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mě spíš zaujal ten precizní titulek "Norwich si poradil se Sunderlandem a uniká z pásma sestupu"

Reagovat
hefy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Joel Campbell dal dneska za Betis parádní gól Z toho u nás možná i něco bude.

http://www.dailymotion.com/video/xvjzuj_dep-la-coruna-2-3-betis_sport

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, ale trafil pekne, no.

Reagovat
herbage

tj, možná bude příští sezónu nejlepší střelec EL, jestli budem takhle pokračovat

Reagovat
Honza Matoušek

Takovou blbou haluzí mi zničit tiket.. Díky

Reagovat
Trand

Campbell je úžasný, ale bohužel mu moc na prosazení u nás nevěřím.

Reagovat
SunFells

Tak hlavně už by mu mohli dát pracovní povolení.

Reagovat
smazaný uživatel

No, loni jsem viděl pár zápasů Lorientu a jako zázrak mi nepřišel. Spíš si tipnu, že z něho bude právě takovej hráč hodnej hvězd týmů jako Betis nebo Lorient, s tím, že občas dá nějakej ten wonder goal. Ale na prosazení v Arsenalu mu dávám šance minimání.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

adam morgan ‏@AMorgan94

Proud to announce im going to bé a dad

ach joo to nemáte kondomy v tom liverpoole?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu, ja už by som tiež asi čakal tretie s treťou, keby som mal plat profesionálneho futbalistu. Na čo si ničiť pôžitok, ak mám peniaze na dôsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

"Dad am pregnant"! "You fucking messing?Whos the dad"? "He plays for Liverpool"! "Fucking high five"!

Reagovat
herbage

možná viděl film Potomci lidí a chce to stihnout, dokud to jde

Reagovat
smazaný uživatel

adam morgan ‏@AMorgan94

Sorry somebody had my phone I am not going to be a dad! Just I left my phone unlocked!!!

našťastie

Reagovat
Rssa

Přítelkyně se nenápadně snažila něco naznačit a on blbec nechápe...

Reagovat
smazaný uživatel

Graham hraje za juniorku jenom?

Reagovat
fantomas

Byl zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem nezaregistroval, no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

čo s tým všetci máte zasa? Veď to je staré minimálne pol roka.

Reagovat
smazaný uživatel

adam morgan ‏@AMorgan94

Sorry somebody had my phone I am not going to be a dad! Just I left my phone unlocked!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pff, ja vždy vymyslím niečo kreatívnejšie, keď dostanem do rúk mobil kamarátov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy, ale většinou to je tak, že tam člověk napíše kravinu, u který to lidi hned poznaj. Takže i tak to ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Raz som si písal cez kamarátov mobil s jeho frajerkou prasačiny asi polhodinu, ale nakoniec som zistil, že od začiatku vedela, že si nepíše s ním... Aj tak bola prekvapivo úchylná a detailná.

Reagovat
Honza Matoušek

OT: Koukal jste někdo na Skins?

Reagovat
niflheim

Redskins hrají až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

První 2 série určitě stojí za to... Pak se tam měnili herci a dál už jsem to nesledoval..

Reagovat
Honza Matoušek

Ty už jsem právě viděl a nevim, jestli mam koukat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Další generace je jiná, nepochybně horší. Ale zvyknul jsem si a po akceptování toho, že už to nejsou Skins, ale něco jinýho, to šlo. Radši od toho nic nečekej, jestli se na to chceš dál dívat. No a třetí generace je pak úplně o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

první dvě byly super

Reagovat
cristiano.K.

Leverkusen na druhém místě v BL. Sami si jede svojí ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Oooooooooooooooooooooooooooh Saami Samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stas87

Reagovat
cristiano.K.

hlavně,když se zeptám pod BL jak moc je to jeho zásluha,tak nikdo nereaguje,tak se tu nesměj

Reagovat
stas87

tak kedze uz je hyppia rovnocenny partak s lewandowskim tak nie je namieste vyzdvihovat iba jedneho trenera,to poprve

a podruhe-ma to system,takticky je to velmi dobre poskladany tim,dari sa hracom ktorym to loni az tak neslo(castro)nevyhoda moze byt neprilis siroky kader(obrana)ale zdvihlo sa to,od konca dutta vyrazne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Manchester United are considering an astonishing swoop to steal Liverpool contract rebel Raheem Sterling from their greatest rivals, writes the Sunday People.

Reagovat
herbage

tohle vám asi nevyjde, ale sílí spekulace, že máte zájem o Lewandowskiho. K čemu by vám byl?

Reagovat
niflheim

Na dvě věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

netusim, ale niektore media pisu, ze je to uz hotova vec a obe strany su uz dohodnute na prestupe

davalo by to zmysel jedine, ze Fergie bude chciet hravat pravidelne na dvoch utocnikov, pricom Rooney nebude brany ako utocnik - ale potom nechapem naco sa scoutoval Angelo Henriquez

ak uz z BVB nejakeho hraca, tak Gotzeho alebo Hummelsa

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

... ale mít oboustranný mladý křídlo

Reagovat
vodka

a Nani potom půjde k nim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

jj, hlavně Carragher by byl nadšenej

Reagovat
cristiano.K.

aneb bych byl nasranej hned 2x

Reagovat
C0br

Tak jestli fakt prodáme Naniho...

Reagovat
Rssa

Ani za zlaté prase.

Reagovat
vladis271

by sa chlapec nedožil rána.

Reagovat
Dr. Admess

Swansea se mi během uplynulých let tak zalíbila, že mi to nedalo a nedávno jsem o nich založil jak "normální" stránku, tak i facebookovou. Za každou návštěvu/like budu rád

www.swanseafc.mzf.cz

http://www.facebook.com/pages/Swansea-City/312181062229878

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pro mou dnešní šňůru kulatejch postů

Reagovat
stas87
Reagovat
cristiano.K.

přesně sto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nejvtipnější je, jak se tam pak ještě v dubnu vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans ci stoji za tim poklesem firmy Chelsea?Dyt na zacatku sezony davali jednoho soupeře za druhym.....

Reagovat
fenixLFC

ako pozeram ten highlight westhamu-preco tam lieta tolko bubliniek??

Reagovat
smazaný uživatel

niesom si istý ale nie je to peľ zo stromov?

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Reagovat
cristiano.K.

ještě,že si nejsi jistý

Reagovat
vladis271

chlapci,chlapci

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

metafora principu fungování Chelsea

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni o bublinkách zpívajou v klubové hymně. A nebo v nějakém jejich tradičním popěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/I'm_Forever_Blowing_Bubbles

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Oba si dejte facku. Jak fenix tak lolkac. Fanoušci anglickýho fotbalu

Reagovat
fenixLFC

tak prepac ze som west ham nikdy nesledoval..prave preto sa to pytam,aby som si rozsiril poznatky a bol o nieco lepsim fanusikom anglickeho futbalu

Reagovat
papos182

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/134495 kdyby se náhodou někdo našel, kdo by se chtěl s námi dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, nadabovaný Misfits. To je hrůůůůůůůůůůůůůzaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou teda daleko hůř nadabovaný seriály. Mnohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to tam teda vůbec nesedí. Absolutně ne.

Reagovat
Zaschrona

Roberto di Matteo to be appointed new Valencia manager.

Tak to je rychly.

Reagovat
niflheim

Jsem si říkal, jestli po něm náhodou nešáhnou.

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

kde to čteš? Ofic stránky Valencie stránky o tom nic nepíšou

Reagovat
tomasinho

Však nepíše, že byl jmenován.

Reagovat
Zaschrona

Zatim jen Twitter

Reagovat
fantomas

Jako by snad někdy nějaký oficiální stránky takový věci psaly.

Reagovat
herbage

špatně jsem četl, myslel jsem, že už byl jmenován

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Roberto di Matteo HAS NOT BEEN appointed Valencia manager. They are negotiating with Valverde but differences about length of contract

Reagovat
Zaschrona

Ja se uz na ty spekulace z Twitteru vykaslu..

Tohle uz je ale o dost duveryhodnejsi zdroj - pokud se to potvrdi, nevybrali vubec spatne.

Reagovat
fantomas

Vyjednávání s Valverdem je ale známá věc, o tom se mluví prakticky od odvolání Pellegrina.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale porad nic potvrzeneho.. Jen rikam, ze by mi tam Valv docela sedel..

Reagovat
fantomas

A vida.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Sebastian Coates sister has cervical cancer. In January he will be having a small break from football to spend time back at home with her.

Reagovat
minoLFC

v akom stadiu asi nevies, co? no ale smutne

Reagovat
tomasinho

Tak už to sám vyvrátil.

Reagovat
cristiano.K.

začínám vážně pochybovat o záchraně QPR, 6 bodů je prostě už dost...

Reagovat
Chazy

Herbe, Muse (Survival) u upoutávky na zápas college footballu... expandujou ti

Reagovat
herbage

yes, I'm gonna win

Reagovat
kiwwi

ti hraci si proste neuvedomuju za aky klub hraju a aku maju zodpovednost

Reagovat
smazaný uživatel

News today that Demba Ba has been demanding £90K a week at Newcastle

achjo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho uzijte no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 90k? Rly?

Reagovat
cristiano.K.

když může u nás brát tohle Cole,tak proč né útočník,který má kvalitu a měl by přinést i goly

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt logika s tim Colem

Reagovat
cristiano.K.

no je, hráč který neodehraje skoro nic bud kvůli fyzičce nebo kvůli zranění, zatímco Ba by měl být tahounem. Těch 90 není nic přehnaného. Bral by zhruba to co u nás má Agger,Reina,Carra,Cole. Víc berou jen Gerrard a Suarez. Btw: na co jinýho bychom ho k nám měli nalákat než na plat?

Reagovat
cristiano.K.

a ani naše platová politika by nijak neutrpěla.

Reagovat
tomasinho

Takový plat si musí zasloužit. Jak by se as cítili oproy jako Agger nebo Škrtel, které dlouhodobě drží klub nad vodou? To chceš novému hráči nasolti takový plat? Však ani takový hráč jako Suarez neměl tolik, když přicházel. Na co jiného? Jsme před Newcastlem, jasně, že by měl jít nahoru s platem, ale na nějakých 65 tisíc třeba, maximálně 70. Za 90 ani prd prostě, to už můžeme mít rovnou Huntera.

Reagovat
cristiano.K.

a jak se ted cítí oproti Coleovi? Suareze jsme přiváděli s vidinou,že opět budeme konkurence schopni,ale Torres to zhatil. Navíc přicházel z Ajaxu, takže i tak si platově polepšil.

Přijde mi opravdu v pořádku tenhle plat. Bylo by si samozřejmě špatně,kdyby měl brát větší plat než Agger, ale pokud bude brát stejně,tak s tím nemám nejmenší problém. Bohužel prostě je to tak,že ty hráče nemáme na co nalákat.

Reagovat
papos182

Cole je proste vyjimka, jeste pozustatek po byvalem vedeni. Prece ted nebudeme davat kazdemu lehce nadprumernemu hraci 90 k/w jen proto, protoze to ma i Cole. Vzdyt se nevi, jak moc by se prosadil. V Newcastlu bere kolem 50 k/w, takze temi max 70 k/w by si polepsil.

Reagovat
cristiano.K.

s tím Colem je to samozřejmě pravda. Nicméně,pokud chceme osvědčenou kvalitu, což pro mě Ba je,tak mu těch 90k dát musíme nebo pude jinam,nejedná se zase o částku,kterou by nedalo více týmu ze špičky. To,že by si zasloužil 70k je věc jiná.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem takovou reakci. U vás má kolik teďka 30-40? Já jsem počítal, že y dostal 60-70. To ať pak táhne, radši vemem Bonyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, cetl jsem o 30 i 50, u nej je ten problem, ze ma ve smlouve ruzny bonusy (za podpis jako free agent, za goly, za starty?) takze se skutecnou castku nedozvis, ale pres 50 urcite nema.

Ja si od jeho odchodu hlavne slibuju, ze misto nej prijde nejaky utocnik, ktery by se dokazal doplnovat s Papissem, protoze tihle dva si nejsou schopni prihrat 2x za zapas.

Nevim, jak je na tom Bony, ale predpokladam, ze ma aspon v poradku kolena a ze by bral tak polovinu

Reagovat
tomasinho

Jojo, Papissovi by to mohlo prospět. Bony by určitě nebral moc, tam by problém nebyl. Spíš jestli by ho Vittese pustili, mají docela dost peněz, nepotřebují ho prodávat v lednu. I když kdo ví, třeba na jaře půjde dolů a takovou sumu za něj nikdo nedá.

Reagovat
RealC.F.

Reagovat
RealC.F.

Průměrnej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Diame has made the joint-most tackles in the Premier League this season (57 along with Schneiderlin of Southampton).

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nic staršího nemáš?

Reagovat
Miguel19

Nn, ale podívám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Ze porazime zrovna Wigan, ktery nas tradicne prehrava.. hmm.

Reagovat
I am Mancunian

na tej fotke je clovek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sráči.

Reagovat
I am Mancunian

tak predsalen nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Vypadá na ní jako Bubba z Forresta Gumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pre Susa.

Reagovat
smazaný uživatel

...tak já začnu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
-Kopy-

Ta PD respektive španělsko strašně vládne té PL, Michu nadprůměrný v PD a v PL nejlepší, Pablo v PD podprůměrný v PL nadprůměrný, nádhera...to co Pablovi stačilo u nás na lavičku tak v PL je stím jedním z nejlepších křídel, ale co, přeju mu to Matu a zbytek už rači ani nezmiňuju, nebejt Španělů a dalších cizinců tak ta liga je v úplně v prdeli Já už vám to říkal před pěti rokama že Španělsko je úplně někde jinde ale vy né

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si je tam vemte zpátky, my bychom rádi zpátky naší PL bez slečinek.

Reagovat
-Kopy-

To by byla neskutečná kopaná

Reagovat
smazaný uživatel

Z jinýho světa.

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

to by nemělo cenu tuhle ligu vůbec sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

To povídej návštěvnosti champu

Reagovat
soukup

to nemá ani teď když tví slavný umelce z Arsenalu přehraje každej kopáč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

nepisal tu niekto nedavno, ze uz sa tesi ako tu nabehne nejaky trtko od PD a zacne pisat presne toto?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Nabehl ten nejvetsi trtko nakonec

Reagovat
-Kopy-

už sis vybral klub kterýmu budeš fandit konečně ? je největší čas ty rozumbrado

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, zkus priste neco jinyho, tohle si zkousel uz predloni a porad je to stejne ubohy

Reagovat
-Kopy-

když myslíš

Reagovat
soukup

jo já sem to psal po tom Jordiho hattricku, ale toho Kopy naštěstí do svýho elaborátu nezakomponoval. Samozřejmě ne, že by to nebyl TOP10 záložník v PL, ale v tý záplavě dokonalých španělů na něj Kopy jen zapomněl

Reagovat
Trand

Tak Michu jen dává góly ale, jinak moc nezář, když už jsme u toho.

Reagovat
kiwwi

tak to je blbost

Reagovat
Trand

Však je kolem nějak megahype, už mě to rozčiluje, našel bych x platnějších útočníků, když nebudu brát ty góly, ale mezihru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť on je spíš AM ale

Reagovat
Trand

Whatever, prostě mě hrou vůbec neuchvátil, je obdivuhodný, kolik dává gólů, ale to je tak vše, no, pro mě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

S hypem ale souhlas.

Reagovat
cristiano.K.

tak ono jich musí být x,když on útočník ani pořádně není,ale nastupuje tam

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Hraje fajn celkově, ale nákej "nejlepší" či co samozřejmě neni.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Jehe, Kopy nás přišel potěšit svou zabedněností, to tu dlouho nebylo.

Reagovat
-Kopy-

Ty si pořád stejnej a to už uplynulo tolik let, kyslíka na tebe, ja na tebe nemam čas ani naladu

Reagovat
fantomas

Však to já na tebe taky ne.

Reagovat
j_mrazik

Kvalitní určitě jsou, ale už od nich i Britové chytají móresy jako předržování balonu apod. Já neviděl pěknou narážečku, ani nepamatuju.

Reagovat
fantomas

Stačilo se v sobotu koukat na MU.

Reagovat
j_mrazik

To je pravda, MU je taky jeden z mála tradičních mančaftů v PL, který má dlouhodobě útoky vedený po stranách. I když posun oproti minulosti i tam je.

Reagovat
alcantara

Skus obcas pozriet na Barcelonu.

Reagovat
herbage

plýtváš časem a energií na tu bandu zaslepenců a milovníků nakopávané

Reagovat
-Kopy-

ja jsem přišel hodit jenom návnadu, měl sem chuť si jít zarybařit chvilku a berou berou , takže mužu jít spokojenej spát

Reagovat
smazaný uživatel

uz aj Jordi dal hattrick, liga nema uroven

Reagovat
papos182

Tak oni potrebuji lepsi spoluhrace, aby vynikli

Reagovat
cristiano.K.

v prdeli né,ale skoro o level níž.

Reagovat
kiwwi

All 17 of Newcastle's Premier League goals this season have been scored by French speakers.” Imagine if they kept Barton

kto by nechapal

http://digs.by/Ys6GJl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Márvóóó.

Reagovat
smazaný uživatel

Opet nic moc vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspon kombinuje a jenom slepe nenakopava.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ale ted se treba divim tomu, ze hral 90 minut, kdyz jsem o nem za celej druhej polocas slysel jednou

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

To byl takovej ten sunny nigga, co to pořád vodil? Já měl špatný rozlišení, ten druhej malej byl Anita, ne?

Reagovat
fantomas

To spíš Bigi+Anita je taková dvojka, s mizernym streamem nerozeznatelná dvojka. Marveaux je jen snědej.

Reagovat
fantomas

Jo a...Bigi s Anitou dávaj dohromady zajímavou dvojku ještě.

Reagovat
j_mrazik

3 kostičky jsou obličej a 2 kostičky nad tím jsou ty módní vlasy, v tý dálce to moc vidět není.

Reagovat
Wat

Márvó neni zase tak černej mi přijde.

Reagovat
j_mrazik

Říkám sunny.

Reagovat
Wat

Já jsem rád, že odehrál celej zápas, i když to nebyla žádná hitparáda...

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky, mirne se zlepsuje kazdym zapasem

Reagovat
fantomas

Až se spojí on na LW a Hatem na RW, to budou samý děsivý nájezdy na soupeřovy obrany.

Reagovat
Godwinson

Ten má letos startů, to si vybral na dvě sezóny dopředu.

Reagovat
Wat

Skoro to tak vypadá.

Reagovat
tomasinho

Joe Allen played his 1,000th pass of the 2012-13 Barclays Premier League campaign against Southampton on Saturday.

The Wales midfielder has hit 1,008 passes so far this season and that total leaves him fifth in the league table of overall passes behind the likes of Mikel Arteta, Yaya Toure and Michael Carrick.

Reagovat
tomasinho

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/allen-passes-1-000-mark

Dalš pětka Gerrard, Mikel, McCarthy, Ranger, Britton.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger

Reagovat
tomasinho

Spíše mrkni na total clearences.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu pocita kazdej nakop

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
tomasinho

Copak?

Reagovat
j_mrazik

Je hezký, že si přihráváme, ale k ničemu to u nás nevede.

Reagovat
tomasinho

Jo tak.

Reagovat
fantomas

Určitě z toho kápla i náká ta narážečka.

Reagovat
j_mrazik

Možná i nějaký ten trojúhelník od odskakovačů Ramsey-Arteta -Cazorla.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Cazorlu uz tam mohli zminit taky teda

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

je piaty za troma hracmi

Reagovat
fantomas

"likes of"... spíš to zní, jako by tam Santi platil za totálního outsidera.

Reagovat
Wat

Baines pěkný stats.

Reagovat
Zaschrona

Takovehle staty jsou uplne k nicemu. Nebo vazne o necem treba vypovida, ze Jamie Carragher ma s 96% nejlepsi uspesnost prihravek v LFC?

Reagovat
tomasinho

Tak nemusí, ale může. U stoperů je jasné, že to je zkreslené, když si nahrávají mezi sebou.

Reagovat
fantomas

Demba dal ve 21. minutě jubilejní 21 000. gól historie PL.

Reagovat
Erdovec

ty jo, za tu dobu od Albrightonova golu uběhlo tolik času? jak dlouho to je?

Reagovat
Erdovec

aha rok, to bych ani neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

1 Brian Deane Sheffield Utd v Man Utd 15/8/1992

100 Eric Cantona Leeds Utd v Tottenham Hotspur 25/8/1992

500 Laurie Sanchez Wimbledon v Norwich City 5/12/1992

1000 Mike Newell Blackburn Rovers v Nottingham Forest 7/4/1993

2000 Mick Quinn Coventry City v Man City 19/2/1994

3000 Klas Ingesson Sheffield Wednesday v Everton 26/12/1994

4000 Alan Shearer Blackburn Rovers v West Ham 2/12/1995

5000 Andy Townsend Aston Villa v Southampton 7/12/1996

Chris Sutton Blackburn Rovers v Leicester City 7/12/1996

6000 Nathan Blake Bolton Wanderers v Wimbledon 29/11/1997

7000 Dennis Bergkamp Arsenal v Aston Villa 13/12/1998

8000 Gus Poyet Chelsea v Sunderland 4/12/1999

9000 Nicky Butt Man Utd v Derby County 25/11/2000

10000 Les Ferdinand Tottenham Hotspur v Fulham 15/12/2001

11000 Jay Jay Okocha Bolton Wanderers v Blackburn Rovers 7/12/2002

12000 Alan Shearer Newcastle United v Tottenham Hotspur 13/12/2003

13000 Fredi Kanoute Tottenham Hotspur v Middlesbrough 28/11/2004

14000 Jermain Defoe Tottenham Hotspur v Birmingham City 26/12/2005

15000 Moritz Volz Fulham v Chelsea 30/12/2006

16000 Jermain Defoe Tottenham Hotspur v Birmingham City 29/12/2007

17000 Rory Delap Stoke City v Chelsea 17/1/2009

James Milner Aston Villa v Sunderland 17/1/2009

18000 Ashley Cole Chelsea v Sunderland 16/1/2010

19000 Nani Man Utd v Stoke City 4/1/2011

20000 Marc Albrighton Aston Villa v Arsenal 21/12/2011

21000 Demba Ba Newcastle United v Wigan 3/12/2012

Reagovat
j_mrazik

Prvních deset tisíc padlo rychleji než těch druhých. Zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na zacatku hralo PL 22 tymu

Reagovat
j_mrazik

No vidíš, na to bych normálně zapomněl. Kdy to vlastně stáhli na 20?

Reagovat
smazaný uživatel

V sezone 94-95 sestoupily 4 tymy a postoupily 2

Reagovat
tomasinho

Delap!

Reagovat
smazaný uživatel

takmer vzdy to vyjde na december

Reagovat
fenixLFC

od 3000 to je furt medzi novembrom az januarom..zaujimave

Reagovat
Ligter

Townsend a Sutton to dali na minutu stejně, chápu to dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale vetsinou se uvadi jen Sutton, nevim proc Stejnej pripad je i Delap + Milner

Reagovat
smazaný uživatel

JD! jedinej dvakrát jestli dobře vidím

Reagovat
Arbiter

vidíš špatně, no

Reagovat
kiwwi

pretri si oci na rano

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

co ste slepi?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

aha, ja som si nevsimol to "jedinej"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Seš slepej.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Shearer.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp poporel dohodu s Lewandowskim, nastastie

Reagovat
fantomas

A professional footballer has had his contract terminated due to being caught by the police pooing by the road.

FC Emmen and former Aberdeen winger Jeffrey de Visscher told Police he was drunk and that a friend was driving, however the friend was nowhere to be seen when the footballer was caught brown handed by the side of the road.

Did he take tips from Ridgewell and use £20 notes to wipe?

Ach ti fotbalisti

Reagovat
smazaný uživatel

Shocking news from Holland as a linesman, Richard Nieuwenhuizen dies after being attacked during a game, even worse as it was three 15-16 years old in a Sunday league match

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle bez anglánu o level výš

ba černej panter kterej drápe bílý obrany

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Nádherná 30ti yardová přihrávka...

Reagovat
niflheim

a 1400. za rychlé uzdravení Gronka a jeho formu do play-off

Reagovat
C0br

Já myslím, že klasickej fumble do TD

Reagovat
Chazy

RGIII, Morris

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Wow, že bych tě přestal zatracovat..

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Moc tě lituju

Reagovat
miky10

Aspoň nelži.

Reagovat
Chazy

GIAAANTS

Reagovat
miky10

Romo?

Reagovat
Chazy

nejsympatičtější giant

Reagovat
miky10

Romo was drafted by the Giants in the 28th round (852nd overall) of the 2005 Major League Baseball Draft.

Reagovat
Chazy

Nevím, jak to bylo v jeho případě, ale třeba v 7-15 kole chodí spousta potenciálních hvězd. V prvních kolech chodí hráči, co se o nich ví, že chtěj do MLB, maj po univerzitě, nebo už se na MLB cítí. A pak se zkouší největší talenti, co jdou z HS s tím, že je tak 30% je ukecat na prachy (často ti hráči ani nevědí, jestli fotbal, basket, baseball, chtěj zažít univerzitu, nebo co). Hrozně se tam přeplácí. A v těch posledních kolech jsou takový sranda picky (vtipný jména, příbuzný lidí z klubu, nebo ještě víc neočekávatelný podpisy). Takže kdo ví, proč šel tak pozdě

Reagovat
Chazy

Spousta hráčů je draftovaná dvakrát nebo třikrát

Reagovat
miky10

No dobře, ale 28. kolo, 852. celkově? Trošku extrém...

Reagovat
Chazy

Jj, to rozhodně Ale nejlepší je, že Pujols byl 402nd overall pick...

Tehdy ho znal nějakej skaut Rays a každý kolo nutil GM, aby ho picknul a když jim ho sebrali Cardinals, tak rezignoval.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=5ACKKcfAeA0

Nejlepší song a největší nostalgie a s 80% se furt ztotožňuju

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Achjo, je to hrozně chytlavý.

Reagovat
Chazy

Jj, když mi bylo těch 15,16, tak sem tehdy všechno fuckoval a vymejšlel si na to vlastní rýmy, furt si to zpíval

Reagovat
kiwwi
Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Ale není to ono, když tam není ten epickej týpek z mýho videa

Reagovat
tomasinho

Jak se snažil ukázat znak na čepce a ani se na něj natřikrát netrefil

Reagovat
Chazy

Jj .. já vůbec nechápu smysl toho, že se tam zakomponoval, ale je boží.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Už si to pouštím asi počtvrtý...

Fuck Peter Kenyon and Abramovich

Fuck you Mourinho you son of a bitch

Reagovat
smazaný uživatel

no a za chvilu je Mourinho trener United

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=2ITQdCh852A

Bylo suprový bejt mufan..

Reagovat
Chazy

2005 panejo, to je let..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle miluju

Reagovat
Chazy

potřicátý

Reagovat
kiwwi

najlepsi

toto mal naspievat Evertonian ako sucast stavky, skoda ze to o picny chlp nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

O co slo?

Reagovat
kiwwi

ja som tvrdil, ze Arsenal skonci v top 4 a zaroven United vyhraju titul...on ze Arsenal nebude v top 4 a zaroven United nevyhraju titul...cize ho zachranili sekundy no

Reagovat
tomasinho

Ale chytlavé a ten text není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

pro Boardwalk Empire

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

OT: poradte nejaku dobru zavodnu hru (PS3) - kludne aj arkadovku, s tym, ze by to malo byt primarne pre dvoch hracov - proste nejaka zabava, mozno nejake plnenie misii spolu a pod.

ziadne simulatory...kludne nieco na styl NFS, len neviem ako je to tam s multiplayerom, ci je to zabava a tak...thx

Reagovat
smazaný uživatel

motorstorm serie, ridge racer serie

Reagovat
kiwwi

to motorstorm nevyhovuje, ale to ridge racer je celkom spoko

Reagovat
Arbiter

Sonic bývá v závodním provedení (Sonic All Stars Racing Transforme), je to většinou dobrá prča. Nebo Crash Bandicoot v závodním provedení (Crash Team Racing). To bývají největší srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Za CTR

Reagovat
kiwwi

tak zatial co pozeram, tak mam troch favoritov z ktorych asi vyberiem...NFS Most Wanted, DiRT a Ridge Racer Unbounded

Reagovat
kiwwi

a z tychto zatial vediet ten DiRT

Reagovat
kiwwi

*vedie

Reagovat
Arbiter

pokud ti vyloženě jde o zábavnost, tak zkus toho Sonika, toho totiž určitě zvládne i ta tvoje...

Reagovat
j_mrazik

Sonic, největší frajer mýho ranýho dětství.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

prave chce normalne zavody hrat - silne motory, naslapane auta a tak

Reagovat
Arbiter

šak to máš i v CRT a Sonikovi, tobě přijde auto s raketometem jako málo našlapané?

Reagovat
kiwwi

proste take realne auta, vies

Reagovat
Arbiter

tím ale přicházíš o tu hratelnost, no... Ale co už, tvůj kamarád, tvoje volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

prostě tyhle arkádovky jsou ve dvojku nejzábavnější hry Hratelnost je vyladěná na maximum

Reagovat
kvasha16

trackamania nations forever

Reagovat
kvasha16

*trackmania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

STURRIDGE MAKES DEMANDS

We all know that Liverpool are making their moves for Daniel Sturridge. Well, if you didn't, then you do now.

However, it might not be entirely a done deal, with the man himself making a number of demands.

£80,000 a week is the first one, which will cause Liverpool to think twice at least.

However, there's more. The Daily Mirror reports: 'The 23-year-old's camp also insist he MUST play through the middle if he were to move to Liverpool next month

Tak to ať si nasere.

Reagovat
j_mrazik

My se učili, že když se říká MUST, tak přes to nejede vlak.

Reagovat
nemamvasrad

Zníš přesně jako moje bývalá učitelka.

Reagovat
vodka

ale do CFC se "studge" hodí...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

je to za ten poslední dovětek,aby bylo jasno

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Hlavně ale, že Dembu za 90 bys bral.

Reagovat
cristiano.K.

za tím si taky furt stojím, u něj máš jistotu 15branek za sezonu, u Studgeho ne

Reagovat
tomasinho

Tu jistotu bych teda chtěl mít.

Reagovat
cristiano.K.

ok, vyměn slovo jistota za pravděpodobně

Reagovat
tomasinho

Stejně je těch 90 šílenost, na kterou bych nepřistoupil ani náhodou.

Reagovat
cristiano.K.

tak mu dáme 70k + bonusy (za 15branek v PL,+20k)

Reagovat
tomasinho

70 je prostě maximum. Kdyby to dokázal, tak potom ok.

Reagovat
cristiano.K.

věřím mu víc než komukoliv jinýmu (hrotu), klidně at si těch 90 u nás vydělá,když si je zaslouží

Reagovat
tomasinho

Jako víc, než třeba Cavanimu, Hunterovi nebo Llorentemu?

Reagovat
cristiano.K.

no minimálně srovnatelně,faktor je jasný, je ozkoušený ligou. Zas na druhou stranu Cavani a Hunter už spolu hráli.

Reagovat
tomasinho

Jojo, já nepohrdnu žádnou nohou, která trošku umí s míčem a trefí bránu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zpochybňuješ Dembu? Vždyť on to dal snad každou sezonu v kariéře.

Reagovat
tomasinho

Já už v LFC nevěřím pomalu ničemu, určitě by to mu trvala aklimatizace a kdo ví, jak by mu to sedlo. Navíc by ho beztak jebnul Rodgers na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To byho zabilo no. On tam nehrál zas tak mizerně na jaře, ale v tom systému 4-5-1 křídlo hrát nemůže. Kdyby se hrálo na 3 útočníky jedině.

Reagovat
tomasinho

Tak my hrajeme 4-3-3 (4-2-3-1), po Suarezovi na křídle voláme od začátku jeho angažmá, ale nic. Čekal bych, že po příchodu Boriniho tam půjde a nic. Proto se bojím příchodu nového hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych dal radsi Dembovi 150 nez Sturridgovi 80

Reagovat
tomasinho

Tak to asi jo no. Ale nechtěl bych ani jednohos těmihle podmínkami. Dembu do 70.

Reagovat
tomasinho

To nemohli dát City-United třeba v sobotu od 13:45? Takhle se zazdí zase jeden zajímavý zápas a neuvidím Everton-Tottenham.

Reagovat
kiwwi

stacilo, keby ho v tu nedelu posunuli o pol hodinu skor

Reagovat
tomasinho

Všechny tři zápasy jsou (pro mě) zajímavé, proto jsem chtěl vidět všechny. A v sobotu je zas hafo zápasů od 16:00

Reagovat
kiwwi

ale hej, hlavne ked v sobotu nie je pomaly ani jeden zaujimavy suboj...tam sa bude pozriem ako Swansea natrhne sandal Norwichu, alebo ako Saints roznesu Royals

Reagovat
tomasinho

No právě, 6 zápasů od 16:00, žádný 13:45 ani 18:30, tam měli mrdnout derby, Everton-Tottenham na neděli 14:30 a bylo by.

Reagovat
tomasinho

A Saints Royals rozhodně neroznesou. Máme sázku, kdo skončí výš, že?

Reagovat
kiwwi

hej? ani neviem, ale siel by som do toho znova kludne

Reagovat
tomasinho

Jo, myslím, že jo. Klasicky o nick, ale nevím, na jak dlouho. Já se sázel jenom s tebou a předtím s Evertonianem.

Reagovat
kiwwi

cosi sa mi mari, cize asi so mnou...uz si to idem zapisat...cize Saints pred Royals, o nick na mesiac

Reagovat
tomasinho

Jojo, už abych ti ho začal vymýšlet.

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze si absolutne bez sance...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

Daniel Sturridge's representatives have denied the Chelsea striker issued a string of demands to prospective new employers Liverpool.

Reagovat
tomasinho

1500. pro sestup QPR a LFC nad EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

pro sestup QPR a LFC

Reagovat
smazaný uživatel

8meho sme pred vami

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
j_mrazik

Blbost.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

chceli ho už pred dvoma rokmi. Snáď sa im vysmeje znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad? Kdyby přišla optimální nabídka, tak by ho bylo lepší při jeho dlouhodobém výpadku z formy ho střelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Reina je ikona. Museli by si neskutočne priplatiť. Nejde len o výkony ale je neskutočne platný mimo ihrisko. Je priateľský robí si srandu na treningoch a stmeľuje káder. Nie nadarmo stále moderuje tie eventy keď španieli niečo vyhrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to má mít jen kvůli tomu, že je svým způsobem ikonou, stálé místo v základu nehledě na výkony? Robit si srandu a stmelovat tým na tréninku může za ty peníze i někdo platnější na hřišti. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stale Pepe Reina nie je taký hrozný aby si zaslúžil odchod. Pre Liverpool spravil veľa a takto sa ho zbaviť je pod našu úroveň.

+ verím, že sa dostane do formy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

nemyslím si že sa nám pepek vysmial niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

odmietol. To je hlavné

Reagovat
smazaný uživatel

On prestoupit pry chtel, ale vedeni LFC to zamitlo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zapomněla dávat góly a v Anglii se začalo spekulovat o tom, zda se z hostování ve WBA nevrátí Romelu Lukaku, ten ovšem sezonu dohraje u Baggies. "Víme, že se mu daří, ale pro jeho další vývoj zřejmě bude lepší, pokud tam zůstane do konce sezony," řekl manažer Chelsea Rafael Benítez.

Lakaku by byl asi řešení, má talent. Jenže mají vyhořelé palivo Torrese, na kterým se zcela nepochopitelně zakládá, tak by měl stejně zase smůlu. Nejen, že na něm prodělali 50 mil, tak prodělávají dál za jeho plat a ušlé výsledky, i když to samozřejmě není jen o něm. Co dělá vedení Chelsea to je snad mimo chápání všech.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: OSN sa snaží spoplatniť a cenzurovať internet. Už fakt nevedia čo zo sebou

http://tinyurl.com/cl8rgy8

Keď toto prejde tak si možu rovno hodiť slučku. Budú protesty aké ešte nezažili.

Reagovat
iamek

NWO se rozjizdi ...

Reagovat
Arbiter

Za prvé je to víc jak týden staré info, za druhé se o nic takového OSN nesnaží. Jedná se o diskusi. Samozřejmě, že něco takového hrozí, ale pokud vím, absolutní většina je proti tomu. Takže klid...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vieš o čo sa snaží. A je to presne o tom, že by sa mohli vypínať stránky a mohli by spoplatniť napríklad skype alebo emaily...a to že je to týždeň staré nič neznamená keďže je to stále aktualne.

Reagovat
Arbiter

Já vím, jaké jsou černé scénáře. Ale ve chvíli, kdy teprve ta konference začíná a neví se, s čím konkrétním se přijde, je zbytečně hysterčit...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže problem je ten, že už len to, že to idú rozoberať a riešiť je choré. A všetci vedia, že sa tam idu riešiť regulacie. Keby sa nevedelo čo tam idu riešiť tak neni taká panika. Všetci odborníci vedia o čo sa snažia ale neveddia ako to chcu dosiahnuť.

Reagovat
Arbiter

Jdou řešit regulaci, jenže klidně může být výstup, že od jakýchkoliv snah o regulaci upustí.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasné. A vy si zvolíte normalneho prezidenta. A Fico zajtra začne slúžiť občanom slovenska ::biggrin: :

Reagovat
kubys

Bože ty jsi idiot...

Reagovat
kubys

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ty všechny internety zakázal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze ani Nani neni v klubovom kalendari

Reagovat
kiwwi

RVP bol v Arsenalskom minulorocnom a v tohto rocnom nemaju Wilshera ci koho

Reagovat
smazaný uživatel

Walcotta a Sagnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ma nepotesil

Reagovat
smazaný uživatel

to som ani nechcel.

Reagovat
I am Mancunian

ajtak nani na 95% odide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=34746&o=5...zaujimavy clanok na temu Lewandowski, ak niekto vie polsky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele