15. kolo
01.12.2012 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Ani Redknappův domácí debut nebyl pravým okamžikem na prolomení mizérie

Redknappovo kouzlo definitivně nebude fungovat instantně, s okamžitou platností. Potvrdilo se to v domácím zápase s Aston Villou, ze kterého si QPR i na druhý pokus pod novým manažerem odnáší pouze remízu. Již třikrát po sobě tedy doma nezvládla souboj s přímým konkurentem o záchranu.

Rangers tím pádem budou čekat na první vítězství v ročníku přinejmenším patnáct kol, čímž vyrovnali dosavadní rekord Premier League (1993/94 Swindon Town), a přinejlepším budou po tomto víkendu ztrácet na bezpečnou příčku sedm bodů (v horším případě osm). Přitom Redknappův domácí debut byl charakteristický zvýšeným počtem vytvořených šancí, což je nepochybně plus, leč prozatím sotva z půlky funkční.

Harry Redknapp byl domácím publikem pochopitelně hlasitě přivítán, diváci však brzy v návaznosti na dění na ploše zmlkli. Již v osmé minutě totiž Holman, jak je jeho dobrým zvykem, zkusil štěstí ranou z 25 metrů a i přes solidní kontrakt Greena s balonem mohl jít slavit premiérový úder v dresu Aston Villy.

Co je pro leckoho pozitivní: QPR zareagovalo pozitivně. Mackie hned v 18. minutě po prokázání skvělé předvídavosti ve vápně odhlavičkoval mičudu do sítě a Hoops v dobrém duchu pokračovali také dále. Shaun Wright-Phillips málem dvakrát splatil Redknappovu důvěru, jednou ale ztroskotal na Guzanovi a podruhé na tyčce.

Těsně před pauzou musel Redknapp stáhnout poměrně vážně zraněného Mbiu, přeci jen výraznější změnou ale měla být až ta nevynucená, připravená exkluzivně pro druhou půli - na plac se místo Granera opětovně podíval uzdravený Park. Právě Korejec měl poté největší šanci zápasu, když vtrhl do vápna, aby si vylámal zuby na precizním Guzanovi. A vzhledem k tomu, že chvíli před ním v koncovce neuspěli ani Diakité s Nelsenem, QPR kýženou výhru zase neuhrálo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

qpr konečně vyhraje! av hraje totiž tužku!

Reagovat
Devil

Se celkem herne zvedaj......

Reagovat
smazaný uživatel

POdjmě QPR !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
patrikhm

Queens Park Rangers musí po tomto výkonu sestoupit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele