Premier League - preview 9. kola

22.10.2016, 08:40, aktualizováno 23.10.2016, 08:44
Previews
Nedělní program anglické ligy si pro nás schoval hned dva zajímavé duely. Manchester City přivítá Southampton, zatímco jeho městský rival Man Utd si to posléze pro změnu rozdá s Chelsea...
Manchester City - Southampton FC  (neděle 14:30)
Ve fotbale se věci mění vážně hodně rychle. Tentokrát to na vlastní kůži pocítil i Pep Guardiola. Ještě na konci září se jeho svěřenci mohli pyšnit stoprocentní bilancí a pomalu sílily prognózy, dle kterých měl tento španělský stratég bez potíží proplout i anglickou ligovou soutěží. Od té doby ovšem mají Citizens na svém kontě čtyři utkání bez jediného vítězství - připsali si remízy s Celticem a Evertonem a prohry na půdě Tottenhamu a Barcelony. V nedělním střetnutí proti Southamptonu tak budou usilovat o návrat na vítěznou vlnu.

To hosté se do sezóny rozjížděli daleko pozvolněji, ovšem postupem času se na jejich kopačky vrátil klid a momentálně se nachází v poměrně dobrém rozpoložení, na čemž nic nemění ani pohárová porážka s milánským Interem. Southamptonu výborně funguje obranná fáze, v posledních dvou venkovních duelech se jeho zadáci postarali o čistá konta. V ofenzivě zase řádí Charlie Austin, který se dostal do báječné formy - v posledních čtyřech ligových zápasech skóroval čtyřikrát a spoluhráčům tak dopomohl hned ke třem výhrám.

Navzdory solidní formě hostů však bude jednoznačným favoritem domácí Manchester City. V Premier League je jen málo týmů, se kterým by Citizens měli na vlastní půdě pozitivnější bilanci. Posuďte sami - Saints naposledy vyloupili stánek Man City před dlouhými 12 lety. Tehdy se psal duben 2004 a výhru zajistil dvěma brankami Kevin Phillips a jednou se trefil také James Beattie. Z posledních 6 duelů pak Southampton skončil vždy na straně poražených.

Fanoušci City budou netrpělivě čekat, zda se do sestavy vrátí Sergio Aguero. Ten začal poslední dva zápasy pouze na lavičce náhradníků, ačkoliv jej nelimitovaly žádné zdravotní problémy. Se zraněním naopak laboruje dvojice Sagna - Zabaleta, kvůli čemu nebude ani jeden z nich k dispozici. Nejistý je také stav kapitána Kompanyho.

Southamptonu bude určitě chybět Shane Long, který si ve čtvrtek přivodil poranění svalu. Trojice Targett, Bertrand a Soares má drobné šrámy a o jejich možném startu se rozhodne až těsně před utkáním.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Otamendi, Stones, Kolarov, Clichy - Fernandinho - Sterling, Silva, De Bruyne, Nolito - Aguero
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cuco Martina, Van Dijk, Fonte McQueen - Clasie, Romeu, Davies - Tadic, Austin, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Návrat Josého Mourinha na Stamford Bridge je sám o sobě obrovská věc. Úplně poprvé tu však nastoupí jako soupeř, což tuto událost ještě umocňuje. Někdejší miláček ochozů, který ze stadionu Chelsea svého času udělal nepřekonatelnou pevnost, se nyní pokusí brány této arény zbořit. Dočkáme se na Super Sunday šlágru hodného puncu obou velkoklubů?

Z hlediska atraktivity klání jsou obavy rozhodně na místě. José Mourinho byl už při druhé štaci v Chelsea proslulý svou oblibou a schopností na hřišti silného soupeře "zavřít krám" a udělat z ostře sledovaného zápasu bezgólovou nudu. Jen málokdy se mu pak tato taktika vymstila - snad i proto si ji přenesl i do Manchesteru United.

Před týdnem tak dokonale utlumil ofenzivně hýřící Liverpool a odvezl si z Anfield Road kýženou remízu 0:0. Jeden z největších duelů celé Premier League tak drtivou většinu diváků unudil k smrti, ale účel zkrátka světí prostředky. A něco podobného se dá očekávat i v neděli, kdy Rudí ďáblové přijedou na půdu dalšího kvalitního protivníka.

Tím Chelsea po přechodu na systém 3-4-3 rozhodně je. Conteho oblíbené rozestavení se třemi obránci zatím Blues náramně sedí a po výhře v Hullu si vyšlápli i na Leicester. Šampiona suverénním výkonem porazili 3:0 a vrátili se do těsné blízkosti čela tabulky. Výbornou formu potvrdil Diego Costa, jenž v obou utkáních skóroval a se sedmi góly je aktuálně nejlepším kanonýrem Premier League.

Hlavně na jeho bedrech bude ležet ofenziva Blues, která bude mít proti Mourinhovým United nesmírně těžkou práci. Mírným favoritem však Londýňané určitě jsou, vždyť Red Devils neporazili Chelsea už deset soutěžních zápasů. Na Stamford Bridge pak Manchester vyhrál od roku 2002 jednou jedinkrát!

Chelsea může z kapitánského můstku konečně dirigovat John Terry, který se vrátil po vleklém zranění kotníku. Už minulý duel ale celý strávil na lavičce a dá se očekávat, že fungující obrana Blues zůstane ještě jednou nezměněna. I proto, že Branislav Ivanović s Kurtem Zoumou stále zcela nevyléčili své svalové potíže. Dalším absentérem je Cesc Fábregas.

V záložní řadě má Conte vůbec problémy, protože vedle španělského špílmachra se pravděpodobně na hřišti neobjeví ani brazilské duo Willian - Oscar. Přestože už jsou v Londýně a trénovali s týmem, jejich psychický stav po ztrátě v rodině nebude nejlepší a italský trenér jim sám nabídl volno. Otazník pak visí i nad Johnem Obi Mikelem.

José Mourinho takové trable nemá a i vzhledem k tomu, jak protočil sestavu při čtvrtečním zápase s Fenerbahce, se dá čekat totožná jedenáctka jako proti Liverpoolu. Tedy bez Maty a s Fellainim coby druhým pivotem k Herrerovi. Drobné trable měl Chris Smalling, ale i on by měl být připraven. Otazník tak visí snad jen nad pozicí levého křídla, kde dříve pravidelně hrával Jesse Lingard, ale pro takticky svázanější duely využívá Special One rád Ashleyho Younga - ostatně jako proti Liverpoolu.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Blind - Fellaini, Herrera - Rashford, Pogba, Young - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Loni čekali na tři domácí vítězství až do půlky ledna. Letos se Bournemouthu daří o moc lépe, tedy alespoň doma na Goldsands. S výjimkou prvního duelu s Manchesterem United Cherries všechny zápasy na vlastním stadionu vyhráli, ba co víc, po dvou výhrách bez inkasované branky nasázeli Hullu šest gólů. Na Tottenham ale neumějí a právě Spurs přijedou na jih Anglie jako další.

Pro Bournemouth a jejich manažera Eddieho Howea to na každý pád není úplně nejlepší zpráva - po Manchesteru City je právě Tottenham vůbec nejméně oblíbený soupeř v Premier League. Loni Kohouti dvakrát sezobli "třešničky" suverénně 3:0 a 5:1. A třeba porážka na White Hart Lane přišla pro tehdejšího nováčka po třech vítězstvích v řadě.

Lze tedy najít určitý konsenzus s letošním ročníkem, byť se forma Bournemouthu projevuje "jen" na jeho hřišti - a favoritem tak zůstává aktuálně třetí tým Premier League. Vitality Stadium však semlel už i silný Everton, o náboj v utkání tudíž rozhodně nebude nouze.

Tottenham má však za sebou parádní období. Po trošku pomalejším začátku totiž vyhrál čtyři ligová klání za sebou, včetně superšlágru s Manchesterem City. Až minulý týden Spurs mírně zaškobrtli na půdě West Bromwiche, když Mauricio Pochettino nechal většinu utkání odpočívat momentálně největší oporu Son Hueng-mina.

Korejec však s největší pravděpodobností nastoupí opět v základu a bude tak moct navázat na své střelecky úspěšné období - v pěti utkáních Premier League nastřílel čtyři góly a na další dva nahrál. I Bournemouth však má svého ofenzivního geroje, Junior Stanislas stihl mít prsty v šesti brankách v posledních třech (!) kláních.

Zápas s Tottenhamem však možná nestihne jeho druh Harry Arter, jenž laboruje s bolavým kolenem. Z užšího výběru je však jediným borcem na pomezí právě on. Naopak Mauricio Pochettino musí zvažovat výrazněji - otazník visí nad Dannym Rosem a úplně mimo hru jsou Toby Alderweireld, i Harry Kane.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Stanislas, Wilshere, Arter (Gosling), Ibe - Wilson
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Davies - Wanyama - Sissoko, Alli, Eriksen, Lamela - Son
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Jednoho soupeře za druhým v poslední době kosí londýnský Arsenal. Svěřenci Arséna Wengera se nachází ve skutečně famózní formě a tahají šňůru sedmi vítězných zápasů v řadě. Stane se Middlesbrough osmým týmem na seznamu, nebo se celek Aitora Karanky Kanonýrům ubrání?

Pro lodivoda domácího celku bude mít utkání trochu slavnostní příchuť, hraje se totiž na den přesně na jeho 67. narozeniny. Jistě tedy bude doufat, že mu hráči nadělí tříbodový dárek. Nebude to ovšem poprvé, co se soutěžní utkání uskuteční v narozeninový den Wengera - za jeho vlády se podobná situace přihodila už dvakrát a fotbalisté Arsenalu jej pokaždé potěšili výhrou.

Middlesbrough se v tuto chvíli nenachází v dobré kondici a těžko čekat, že by favorita zásadněji potrápilo. Svou jedinou výhru zaznamenalo ve druhém kole na půdě Sunderlandu, od té doby se víceméně trápí. Z posledních 6 utkání si na své konto připsalo jen pouhé 2 body. Na cestách je ona krize ještě výraznější - na cizích stáncích totiž na dosud na branku soupeřů vyslali pouhých 8 projektilů. V nejbližší době Boro čekají výlety na půdu Manchesteru City a Leicesteru, tudíž se nedá moc počítat, že by došlo k markantnímu vylepšení zmíněné statistiky. Inu, pro Aitora Karanku skutečně nejde o záviděníhodnou situaci.

Těžko navíc pohledat celek, se kterým by měli Severoangličané horší bilanci. Z 31 vzájemných setkání si totiž odnesli pouhou jednu výhru, která je navíc značně vousatá - bavíme se totiž o dubnu 2001, kdy Middlesbrough zvítězilo díky dvěma vlastním brankám 3:0. Pokud bychom časové rozpětí zmenšili a bavili se pouze o posledních 8 ligových zápasech na půdě Arsenalu, dostali bychom podobný obrázek - Gunners vyhráli šestkrát, hosté ani jednou a dvakrát utkání dopadlo smírně.

Jestliže hosté chtějí pomýšlet na vylepšení vzájemné bilance, pak musí s určitostí ubránit ve velké formě hrající dvojici Özil - Walcott. Prvně jmenovaný si ve středu připsal první hattrick v dresu kanonýrů a celkem za 90 ligových zápasů nasbíral 51 kanadských bodů za 18 branek a 33 asistencí, čímž dokonale vyrovnal bilanci z úvodních 90 ligových duelů v dresu Bílého baletu. To Walcott zase velmi rychle dosáhl mety 5 ligových branek, čímž vyrovnal svou konečnou bilanci z obou předchozích sezón.

Do utkání určitě nezasáhne Granit Xhaka, který si odbyde první část ze svého třízápasového trestu. Otazník visí nad startem Santiho Cazorly, který si odnesl drobný šrám ze zápasu v Lize mistrů. Aitor Karanka nemá na marodce žádné nové hráče, do tréninku se již zapojil i kapitán Grant Leadbitter, ovšem jeho start v sobotním utkání je krajně nepravděpodobný.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Iwobi - Sánchez
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Ayala, Gibson, Friend - De Roon, Forshaw - Stuani, Ramírez, Downing - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Jsme teprve na rozjezdu sezony, už teď ale není pochyb o tom, že domácí zápasy budou do značné míry určovat schopnosti Burnley udržet se mezi smetánkou. Všech sedm bodů prozatím Clarets udělali právě na Turf Moor, kam nyní zajíždí Everton...

Zatímco Southampton si po odchodu Ronalda Koemana pod Claudem Puelem dlouho zvykal a potenciál naplňuje teprve poslední dobou, sám nizozemský trenér v novém působišti neztrácel žádný čas a vyhrál čtyři z úvodních pěti kol. Jenže potom jako by Everton přeci jen načas sešel z cesty a nyní třikrát v řadě nevstřelil více než jeden gól a ani jednou přitom nezvítězil, mezitímco vypadl z Ligového poháru.

Everton má na svou jedinou návštěvu paláce Seana Dychea a jeho svěřenců dobré vzpomínky: přesně před dvěma roky se tu při triumfu 3:1 dvakrát trefil Samuel Eto’o. Kamerunskou ikonu tehdy jedním zářezem doplnil také Romelu Lukaku, který v poslední době tápající Toffees drží nad vodou. Sám napnul síť Crystal Palace i Man City a na svou předešlou šňůru 11 utkání bez gólu dává úspěšně zapomenout.

"V žádném zápase jsme neobdrželi více než jednu branku, ale musíme si vytvářet více šancí a dávat více gólů," má jasno Ronald Koeman a Sean Dyche by jeho starosti nejspíš papouškoval. Jeho svěřenci se dosud složili na ubohých šest gólů a jsou spolu se Sunderlandem nejimpotentnějším kolektivem Premier League. Tom Heaton navíc čelil už 39 projektilům soupeřů!

V minulém kole bylo Burnley dramaticky přestříleno Southamptonem a za prohru poměrem 1:3 nakonec ještě může být rádo. Za co už Clarets rádi rozhodně nebudou, to je "bonus" v podobě zranění Stevena Defoura, který kvůli nataženému zadnímu stehennímu svalu Everton neprověří. Poslední část trestu si odsedí Andre Gray.

Na druhé straně barikády se pro změnu protahuje rekonvalescence Leightona Bainese po utrpění stejného problému, který sužuje Defoura. O místo v základní jedenáctce mezitím bojuje v nemilost upadnuvší Ross Barkley a po zameškání minulého víkendu je Koemanovi k dispozici i Aaron Lennon.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Marney - Gudmundsson, Hendrick, Arfield, Boyd - Vokes
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Oviedo - Gueye, Barry, Cleverley - Deulofeu, Lukaku, Bolasie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Stoke City  (sobota 16:00)
Jako by snad Miku Phelanovi více seděla role dočasného manažera, který má o co hrát, Hull ihned po jeho povýšení do role permanentního lodivoda ošklivě narazil v Bournemouthu, kde schytal rovnou šest úderů, a rázem se dá považovat za mužstvo na sestupu. Naopak Stoke posledně konečně vyhrál...

Načasování Phelanova jmenování regulérním manažerem bylo nešťastné z více pohledů: po chvályhodném startu totiž Tigers docházel dech i v týdnech před rozhodnutím vedení, takže onen debakl na jihu Anglie vlastně tolik nepřekvapil. Předtím Hull prohrál ve třech duelech po sobě a vůbec nestačil ani Arsenalu s Liverpoolem.

Tenhle silný tandem na druhou stranu v programu doplnila ještě Chelsea, a tak se nyní dá hovořit o jistém uvolnění. Samotné Stoke koneckonců v tabulce stále sídlí pod Hullem, ačkoliv už tři kola čeká na přemožitele a minule konečně pokořilo slabý Sunderland.

Mark Hughes si nicméně bude bezesporu uvědomovat, že tohle musí být pouze povinný začátek a oloupení týmu bývalého spoluhráče z Manchesteru United představuje další logický krok za dramatickým zlepšením tabulkové pozice. Potters v předešlých letech spíš neustále prahli po nových rekordech, a tak jejich počáteční forma představovala jeden ze šoků této sezony.

Manažer Hughes doposud s Hullem v Premier League nikdy nepadl (tři výhry, čtyři remízy) a sérii se pokusí natáhnout i s nezvyklými problémy na pravém beku. Injekce mají dát naději Philu Bardsleymu, start Glena Johnsona je však dopředu vyloučen. Do tréninku se konečně vrátila brankářská jednička Jack Butland, zatímco novorozený kanonýr Joe Allen minule střídal jen z preventivních důvodů.

Jak je patrné ze samotných výsledků, v poslední době Hull srážela hlavně defenzíva, a tak Mike Phelan dozajista přivítá návrat klíčového stopera Michaela Dawsona, který dosud kvůli kolenu ani nevystoupil. Takový významný comeback je na druhou stranu vykoupen čerstvým neduhem pro Andrewa Robertsona, jehož čeká až dvouměsíční pobyt na marodce s bolavým lýtkem.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Davies, Dawson, Clucas - Huddlestone - Snodgrass, Livermore, Mason, Diomandé - Hernández
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Cameron, Whelan - Shaqiri, Allen, Arnautović - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Dilly ding, dilly dong! Ne, teď už to nejsou oslavné zvony, ale budíček. Zatímco v Lize mistrů Leicester navazuje na mistrovskou formu, v domácích soutěžích si zatím utrhuje spíš hořké plody. Po vzoru loňské Chelsea tu máme dalšího šampióna, jenž už v říjnu může na obhajobu zapomenout. Pokus alespoň o nápravu či návrat do horní poloviny tabulky je čeká v boji s Crystal Palace.

Ten kontrast je vskutku alarmující. 2:4, 1:4, 0:0, 0:3. Naproti tomu dvakrát 1:0. Asi nebude těžké uhodnout, které výsledky za poslední měsíc náleží k Lize mistrů a které k Premier League a ligovému poháru. Vypadá to, že Leicester skutečně v minulém ročníku "frčel" na euforii a zvýšenou motivaci - kterou teď po jízdě v anglické soutěži vystřídal rauš z premiérové účasti v Lize mistrů.

Malou útěchou však může být alespoň obstojná domácí forma. V lize totiž Lišáci neprohráli na vlastním stadionu už přes rok! Naposled je King Power Stadium smetl Arsenal v září 2015 a od té doby už uteklo hodně vody i zápasů. Přesně jich bylo 19 a hned 12 z nich Leicester dovedl do vítězného konce. Vázne však spolupráce hlavních hvězd Mahreze s Vardym - vždyť Alžířan už svému kolegovi v PL byť ani přesně nepřihrál déle než měsíc!

I proto je nad mistrem v tabulce i Crystal Palace, přestože Orli poměrně překvapivě minulý týden padli doma s tápajícím West Hamem. Předtím ale pětkrát neprohráli, včetně dvou venkovních výher a jedné remízy - Leicester to tudíž i přes výhodu prostředí nebude mít snadné.

Zmíněného Vardyho nicméně netrápí jen zvlhlý střelný prach, ale taky drobné zranění, které si přinesl ze zápasu s Kodaní. I přes bolavá třísla by však jeden z nejlepších hráčů minulé sezóny Premier League měl být připraven. Totéž platí o Wesu Morganovi a Andym Kingovi. Jediným zraněným borcem tak zůstává záložník Nampalys Mendy.

Alan Pardew se musí vypořádat s o poznání širší marodkou. Vedle dlouhodobě raněných Loïca Rémyho s Papem Souarém postrádá především stopera Scotta Danna, jenž teprve nedávno vyléčil bolavý stehenní sval. Do základní sestavy se s ním proto nepočítá.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Slimani, Vardy
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Ward, Tomkins, Delaney, Fryers - McArthur, Cabaye - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Osm zápasů a žádná výhra. Sunderland zažívá další mizerný vstup do sezóny s pouhými dvěma body jen zoufale vzhlíží celou devatenáctku úspěšnějších týmů. David Moyes však podle představenstva klubu důvěru neztratil a nyní se celou věc pokusí zvrátit na půdě West Hamu.

Podle jednoho šéfů Sunderlandu Martina Baina ztratil tým identitu. S tím si ale troufnu nesouhlasit. Naopak, Black Cats své identitě opět dokonale dostáli - počtvrté v řadě nevyhráli minimálně šest úvodních zápasů - a ve třetí z těchto sezón se vyšplhali dokonce na číslo 8. Po remíze s West Bromwichem prohráli 0:2 na hřišti Stoke.

To West Ham se po podobně úděsném startu sezóny konečně začíná zvedat. Čtyři porážky v řadě bylo pro Kladiváře dost, a proto na začátku října Payet prošel přes půl týmu Middlesbrough a vystřelil aspoň bod. Před týdnem pak díky Lanzinimu slavili Londýňané dokonce výhru proti Crystal Palace.

Slaven Bilić dosáhl prvního vítězství po takřka dvou měsících i díky změně systému. Po vzoru Chelsea či Watfordu postavil chorvatský stratég o stopera navíc a formace se třemi či pěti beky hned nesla ovoce. Wet Ham vypadal lépe na obou stranách hřiště. O to víc musí fanoušky mrzet, že jedna z opor nového systému, levý křídelní bek Aaron Cresswell, do zápasu se Sunderlandem nenastoupí.

Asistent jediného gólu byl za dva (ne)fauly velmi přísně vyloučen a právě nyní si odpyká trest. Jelikož jsou Masuaku a Byram zranění, naskočit místo něj musí buť Álvaro Arbeloa nebo povoláním záložník Havard Nordtveit. Na marodce dále zůstává Gökhan Töre, Andy Carroll a Diafra Sakho.

K velkému nadšení všech se ale do tréninku vrátil André Ayew, jenž má konečně alespoň malou šanci, že se dostane do utkání poté, co se v prvním kole zranil. Sunderlandu pak budou i přes drobné zdravotní potíže obránci Lamine Koné a Patrick van Aanholt. Početný lazaret, jež čítá jména jako Borini, Cattermole, Januzaj či Kirchhoff, tak naštěstí pro Moyese nedoplní.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Kouyaté, Reid, Ogbonna - Antonio, Obiang, Noble, Nordtveit - Lanzini, Payet - Zaza
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Manquillo, O'Shea, Koné, Van Aanholt - Watmore, Rodwell, N'Dong, McNair, Khazri - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Watford FC  (sobota 16:00)
Svým fanouškům se poprvé představí nový trenér Swansea, Bob Bradley. A jistě bude doufat ve vítězný domácí debut, jelikož tým z Walesu potřebuje tři body jako sůl. Vyzyvatelem však bude Watford, který neprožívá vůbec špatný start do prvoligové sezóny.

Labutě prožívají svůj vůbec nejhorší start do ligové sezóny. Špatné výsledky také stály za odvoláním Francesca Guidolina. Na druhou stranu je třeba uznat, že předposlednímu týmu tabulky zrovna dvakrát nepřál los - v úvodních osmi kolech totiž poměřili síly s tím nejlepším, co se v Anglii nachází. Vycestovali na půdu Leicesteru a Arsenalu, načež na domácí půdě pro změnu přivítali silnou trojici v podobě Chelsea, Manchesteru City a Liverpoolu. A ačkoliv nebyla herní stránka v některých případech vůbec špatná a své soupeře Labutě dokázaly potrápit, na body to s výjimkou duelu s Chelsea nestačilo.

Naproti tomu Walter Mazzarri může být s formou svých oveček relativně spokojen. Tři výhry z posledních pěti utkání a umístění ve středu tabulky nepředstavuje pro jeho ovečky vůbec špatný počin. Zajímavostí každopádně je, že se Watford letos nespoléhá na jednoho či dva hlavní střelce - zatímco v loňském ročníku se o branky postaralo pouze 8 fotbalistů, v letošní sezóny se mezi střelce zapsalo už 7 různých hráčů.

Prohra by pro domácí celek znamenala překonání jednoho nelichotivého rekordu - jejich nejdelší šňůra ligových porážek v řadě zatím čítá čtyři ligové duely, porážka od Watfordu by ovšem znamenala již pátý takový neúspěch v řadě. Pro Swansea navíc půjde o jubilejní stý domácí zápas v Premier League - doposud se mohou pyšnit bilancí 37 vítězství, 32 remíz a 30 porážek.

Fernando Llorente se zotavil ze svých zdravotních patálií a Bobu Bradleymu bude po dvouzápasové absenci znovu k dispozici. Mimo hru však stále zůstává křídelník Jefferson Montero, který má potíže s lýtkem.

Watfordu bude možná scházet Isaac Success, jenž laboruje se zraněným svalem. Nejistá je také účast Craiga Cathcarta, naproti tomu Jerome Sinclair už je plně připraven.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Taylor - Fer, Cork - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Baston
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Amrabat, Behrami, Capoue, Holebas - Pereyra, Deeney, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (sobota 18:30)
V pondělí večer byl stánek na Anfield Road pod drobnohledem celé fotbalové Anglie, prestižní duel s Manchesterem United se těšil opravdu masivní sledovanosti. To v sobotu si družina Jürgena Kloppa užije přece jenom klidnější atmosféry, střetnutí s West Bromwichem s sebou totiž rozhodně nepřináší taková očekávání a tlak ze strany příznivců.

Rozhodně se ale nedá čekat, že by celek z Birminghamu představoval nějakou snadnou překážku. Sami svěřenci Toniho Pulise se mohou těšit již čtyři zápasy trvající ligové neporazitelnosti - naposledy je na začátku září pokořil Bournemouth. Od té doby následovala výhra nad trápícím se West Hamem a šňůra tří remízových výsledků.

Co se neporazitelnosti týče, Liverpool je na tom ještě lépe - naposledy se musel ve druhém kole sklonit před nováčkem z Burnley, od té doby ovšem čtyřikrát vyhrál, remizoval na půdě Tottenhamu a bod si připsal také ze zápasu se svým úhlavním rivalem z Manchesteru.

Nikoho zřejmě nepřekvapí fakt, že na tom jsou ve vzájemných duelech lépe domácí. Navzdory tomu za zmínku stojí, že z posledních 6 zápasů v rámci anglické nejvyšší soutěže se hned čtyřikrát urodil nerozhodný výsledek. Tak ostatně dopadl i loňský zápas na půdě Liverpoolu, kdy dvoubrankovou remízu zachraňoval až hluboko v nastaveném čase Divock Origi.

Je krajně nepravděpodobné, že by měl Liverpool vyjít podruhé za sebou střelecky naprázdno - pod vedením současného lodivoda Scousers nevstřelili branku jen ve 2 z 18 střetnutí na Anfieldu. Obdobně jim ovšem chybí i čistá konta, tento počin se Hendersonovi a spol. podařil v letošní sezóně jen jedinkrát.

Venkovní forma West Bromwiche dlouhodobě není zrovna růžová, momentálně se hosté mohou pochlubit jen jedním vítězstvím z deseti pokusů (k tomu 6 remíz a 3 prohry). Pokud by se v sobotu večer mělo urodit překvapení, dá se čekat, že by na něm měl výrazný podíl Nacer Chadli, který se se svými čtyřmi brankami a dvěma asistencemi řadí ke klíčovým hráčům Pulisova souboru.

K utkání by již měl být připraven Georginio Wijnaldum, stejně tak se do základní sestavy s největší pravděpodobností vrátí Adam Lallana. Toni Pulis naopak nemůže počítat se službami Jonnyho Evanse, který si odpyká jednozápasový distanc za 5 žlutých karet.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Can, Henderson, Lallana - Mane, Firmino, Coutinho
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Nyom - Yacob, Fletcher - Phillips, Chadli, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City861119:819
2.Arsenal FC861119:919
3.Tottenham Hotspur853013:418
4.Liverpool FC852118:1017
5.Chelsea FC851215:916
6.Everton FC843112:615
7.Manchester United842213:814
8.Southampton FC833210:712
9.Crystal Palace832311:911
10.Watford FC832313:1311
11.AFC Bournemouth832312:1211
12.West Bromwich Albion82429:810
13.Leicester City82248:148
14.Burnley FC82156:127
15.West Ham United82159:177
16.Hull City82158:207
17.Middlesbrough FC81347:116
18.Stoke City81347:166
19.Swansea City81168:154
20.Sunderland AFC80266:152

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1712)

Přidat komentář
vladis271

"Zápas proti Manchestru United bol perfektná príprava na Pulisov West Bromwich."

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude mozno este tazsi zapas. Ale mal by hrat Lallanka A Studge sediet, tak to snad nejak ukopeme...

Reagovat
Swarley

jn, vypadali jste, že se učíte hrát fotbal...každý zápas pro vás bude výzva..

Reagovat
Rssa

Jak tohle muzes prohlasit s cistym svedomim a tvarit se, ze si se uplne nepomatl

Reagovat
Swarley

jak jinak reagovat na ty vaše dlouhodobý sračky?

Reagovat
Rssa

Musis byt konkretni a rozlisovat. Kdyz kiwwi napise hovadinu, tak taky ti to nemetu do tvare. Vlado mele v PD pravidelne sulinoviny.

Reagovat
vladis271

pravidelne

Ako sa snaží navodiť dojem, že chodím pod PD a meliem tam podobné sračky ako jeho súkmeňovci tuna po menovaní Pepka. Tieto sračky si skúšaj na niekoho iniého. Pod PD som max raz za mesiac. Tak bud sa unormálni a prestaň zavdzať ako Fico alebo vypadni.

Alebo ešte lepšie neber si ma do huby.

Reagovat
Rssa

Nekvič, potrefena huso.

Reagovat
vladis271

owny mohol by si sem hodiť koľko komentárov mám posledný mesiac v PD a koľko ich má južanská enkláva v PL? Vlastne čo južanská, katalánska.

Reagovat
Rssa

Ty nebranim, sami se chovaji jak cvoci.

Reagovat
alcantara

Otravny jak zenska s kramami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Svatej

od tebe to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to robia pomateni .

Reagovat
Swarley

to je neprůstřelná logika

Reagovat
Amos

Arsenal dneska 3:1

Reagovat
C-M@ster

Zkusím to znova. Co ten Kapustka? Jak to s ním vypadá a proč jako nehraje? Nemá někdo nějaký info k tomu?

Reagovat
pepinho2

Vždyť o Ranierim je známý, že moc netočí, ne?

Reagovat
C-M@ster

Točí/netočí, má 8 bodů za 8 zápasů a takovej mladej talent neodehrál ani minutu ze čtrnácti zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštne, že si už každý okrem neho a Jamesa pripísal štart a zahral si relatívne dosť. Ale Ranieri mi nepríde ako ten typ, ktorý by mu brzdil vývoj a herný čas.

Reagovat
C-M@ster

Mně to přijde teda hodně divný...

Výkony měl na euru takový, že by měl v Leicesteru na základ s prstem v nose... A třeba do poháru ho tam dát mohl určitě a do ligy taky, kór když se moc nedaří. Proto mi přijde, že tam musí být nějaký zdravotní problém nebo něco takové.

Reagovat
iamek

Videl jsem ho hrat proti nasemu becku a byl jeden z nejhorsich na hristi.

Reagovat
Spasitel

Bournemouth neprehrá

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blaugrana

Dnes to vidím na stratu Poolu. WBA vie oberať favoritov a krásne betónovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si naopak myslím že dnes už prehrajú - 4 zápasy bez prehry je už dosť dlhá séria..

Reagovat
blaugrana

No naposledy prehrali 20.08.2016 v Burnley, takže už by bolo načase si to pripomenúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Zdar všichni,

prosím o vyplnění dotazníku k bakalářce mojí přítelkyně. Může to vyplnit každej, téma jsou Hypotéky v ČR. Každá odvpověď se počítá. Dík a UTD navždy

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEmPM40FSBLtU2pm0W2kKsJLurYaZa1hcUT0gf2RwtX0F0Og/viewform

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliž si s tím prdel, sem to nepatří a už vůbec ne kdyz to ani neni tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zlej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to aspon nikoho nevotravuje, ale naky hypotéky voe

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych zas řekl , že v žebříčku otravnosti jsi vpředu spíš ty

Reagovat
Corabeu

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
BrainBlender

A to jsem mel Martu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych chtěl mít čas na takový hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tom oboru pracuju a studuju, tak mě to docela zajímalo, o co jde

Reagovat
BrainBlender

A co na to říkáš? Přítelkyně právě dělám asistentku v makléřský kanceláři.

Reagovat
BrainBlender

Dělá*

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že dotazník úplně v pohodě, určitě z toho získá dobrá data

Reagovat
BrainBlender

Diky

Reagovat
maras93

PEFka

Reagovat
smazaný uživatel

*holky z PEFky

FTFY

Reagovat
maras93

to taky

Reagovat
afc

Dnes to chce hlavne nepodcenit a snad kokotko Dean nic nevyrobi a tym padom dostane Wenger pekny darcek.

Reagovat
Mastný Chobot

Wilshere katom dnes

Reagovat
Cobra

Spíše Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fandiť Arsenalu a Chelsea naraz - to už chce odvahu a istú dávku demencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva je to jenom fotbal tak se neposer.. taky můžeš mít rád dvě podobný kapely, ktery jsou mezi sebou na kordy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som to nejako útočne, skôr ma to pobavilo samozrejme, že máš pravdu,no vieš že sú ľudia ktorí by to mohli pojať útočnejšie ako ja...

Reagovat
bbbauch

Neutocne nekomu podsouvat demenci.. ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corabeu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nechápeš to že normální zdravý člověk nemůže sympatizovat s kluby s takovými protiklady jako jsou Arsenal a Chelsea bez toho aby si nasral do huby tak nemá cenu se k tobě vůbec vyjadřovat ale stejně sem to já hlupák udělal ´sebereflexe žádná chyba nikdy dvakrát´

Reagovat
mikelinos

a jaké jsou další pravidla fandění (sympatizování)?

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu to chápu člověk si může sympatizovat a fandit komu chce ale na druhou stranu zase pochop že je to trošičku výsměch Arsénovi a celému Arsenalu .Poctivě dlouhé roky makáš a bojuješ proti všemu co Chelsea vyznává a znázornuje .Nevím přesně k čemu to mám přirovnat aby si to pochopil ale prostě když máš rád a vytváříš hodnoty typu :Rodina,Tolerance,Důvěra,Loajalita,Vize,Krása,Láska, Poctivost,Věrnost,Team spirit , Finanční soběstačnost, tak přece jen z těžka můžeš sympatizovat i ze zradou,destrukcí nenávistí,chamtivostí,nevěrou,závistí,zlodějstvím vlastně ze vším na čem je celá chelsea postavená to prostě nejde. To si podle mě naprosto odporuje ale zase chápu že může mít tyhle zásady jako Chelsea ale zase se mu líbí hezký fotbal a proto má rád i Arsenal těžko říct.Jen se to prostě strašně moc vymyká logice.

Reagovat
masly008

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Takže Chelsea je druhý Hitler ne?

Reagovat
smazaný uživatel

když bych měl přirovnat Chelsea k někomu tak bych možná našel dobrý přirovnání v současném Qataru akorát to není uplně přesné protože tam využívají peněz za prodej něčeho co mají z vlastních zdrojů za to u Chelsea je to dotované z venku ze špinavých a krvavých petrodolarů ale lepší přirovnání mě nenapadá

Reagovat
kvasha16

dokonca krvavych no do pici

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

horšie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
B3n

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

Zabudol si harmóniu.

Victory comes from harmony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty si mi ale romantik

Reagovat
afc

Reagovat
Svatej

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

JJ řekni nám víc o tom, co smíme a co ne.

Reagovat
smazaný uživatel

martakubis 22.10.2016 10:51

Vyliž si s tím prdel, sem to nepatří a už vůbec ne kdyz to ani neni tvoje

Na to seš evidentně expert ty.

Reagovat
smazaný uživatel

HAPPY BIRTHDAY, MR ARSENE WENGER, YOU LEGEND!

Reagovat
vrabejka

Snad prodlouží na 5 let

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lofin9

Dnes Wheelchair zostrelí Spurs či ako?

Reagovat
SunFells

Má tam za pět zápasů 0/0, ten asi nikoho sestřelovat nebude.

Reagovat
lofin9

na Spurs sa hecne

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 2x zluta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

hetrik - gól, redka, zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Pred minuly kolem jsem psal, ze tomu davam tri zapasy a jdem na prvni misto. Spletl jsem se, budou stacit dva

Reagovat
C-M@ster

Letos titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dnes bez Janssena!

Reagovat
Hachim Mastour

Verím West Bromu, že predvedie sympatický bojovný výkon, ako proti Lestru v minulej sezóne alebo minule so Spurs a oberie Reds o body.

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Arsenal/status/789771241548722176

Neco pro goonery. On this day in 2005...

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy sis ještě mohl proti City takovéhle píčoviny dovolit...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Free_player

Supa ani nepamatuju, kdy Spurs hráli naposledy v sobotu hned v 1 .... tohle budou snad jasný 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se od půl 2

Reagovat
Free_player

ajo to neva aspoň se mě nachladí pivson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth-Tottenham - Neprohra domácích

Arsenal-Middlesbrough - Middlesbrough dá gól

Burnley-Everton - Neprohra domácích

Hull-Stoke(1.p) - Remíza

Leicester-Crystal P. - Crystal P. dá gól

West Ham-Sunderland - Výhra domácích

Liverpool-W.B.A. - W. B. A. nedá gól

Manchester C.-Southampton - Výhra domácích

Chelsea-Manchester U. - Remíza

tak kdo mi to pohnojí?

Reagovat
SunFells

Asi tak polovina, Arnošte.

Reagovat
smazaný uživatel

nereálný to není, uvidíme :D

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hned první tři.

Reagovat
smazaný uživatel

1 a 3 OK

2 KO

Reagovat
smazaný uživatel

Umři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou určitě ano ale bude to super smrt tomu věř. 70 let po sobě skončit před slepicema v tabulce.Za život si nemůžu přát zažít něco lepšího.Někomu to může přijít málo ale pro mě je to nejkrásnější pocit na světě

Reagovat
smazaný uživatel

70-letej panic ... no proč ne, u tebe to bude z hlediska společnosti výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovažuji se za žádného internet hero takže ti sem hodím FB profil: Richard Synek (bai-mai)

nemám co skrývat a přesvědčovat tě o tom kdo sem nemá smysl protože zakomplexované slépky jako ty jen těžko přiznávají chybu a jsou neuvěřitelně arogantní proto ti jen popřeji hezký den a užíj si dneska Wheelchairovou show JW32 > Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dostanu, Olo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

at do mě hodí kamenem ten kdo tohle nikdy neudělal když byl ožralej.Myslím že něco podobného vyváděla většina.Já ale narozdíl od nich se nebojím to hodit na net no.Mám na to koule.Vazebních zkušeností by už s přibývajícím věkem mohlo ubývat tak snad si tady nebude nikdo chtít hrát na hrdinu nebaví mě to tam poslouchat pořád všechno dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi borec. Fandím ti.

Mám na to koule. © Richard "richino" Synek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak chceš popsat chování kdy se stydíš za své chování ale postavíš se k tomu jako chlap?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o tvé mentální dispozici nebo o fandění Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno ze vším souvisí. Inteligence je přímo uměrná s výběrem oblíbeného klubu.Podle tvého oblíbeného klubu dokážu posoudit jak tvůj charakter tak inteligenci .Pokud samozřejmě nejsi jen okrajový fanoušek kterému je všechno u piče to potom ztoho nepoznáš nic

Reagovat
smazaný uživatel

Moje zkušenost zas říká, že inteligence je úměrná gramatice.

Reagovat
smazaný uživatel

A moje zkušenost je taková že gramatika je jen o přesvědčení a rozhodnutí.Mám nastavené hodnoty tak že nechci aby mě někdo hodnotil ´plytce´ podle toho jak vystupuju a píšu ale podle toho jaký jsem.Jsem horkokrevný, spontánní takže ano mohl bych psát bez chyb dodržovat interpunkci a diakritiku,číst si to po sobě dvakrát ale to bych si hrál na to co nejsem. Neřeším to jak je to napsané.Proč taky? Pro mě je to absolutně bezpředmětné piš si jak chceš.Názor na tebe to u mě rozhodně nezmění.Nehraje to u mě žádnou roli. Posuzovat lidi podle tohodle měřítka mi příjde malinko malomocné.Snad rozumíš co sem tím chtěl říct

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvůli té poslední větě jsem to přečetl znova, pač když to neuděláš ty, tak to bohužel musí udělat všichni ostatní. A ne, i když odhlédnu od toho, jak je to napsáno z hlediska jazyka, furt je to nesrozumitelná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Schopnost užívat cizí slova - 0/10.

Reagovat
smazaný uživatel

Diagnóza - fanoušek Arsenalu

Reagovat
Azazelo RD

Vazebních zkušeností s věkem samozřejmě ubývá, neboť u recidivistů naopak přibývají léta strávená ve výkonu trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy to zůstalo jen u toho abych neovlivňoval svědky nemusíš se bát nejsem žádný vrah ani zloděj Jinak považovat se za recidivistu se neodvažuji protože ještě nikdy sem tam nebyl za to stejné ale teď jen slovíčkařím byli tam jen malinkaté rozdíly

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčkaříš hezky, žal proti zákonu, recidivisto.

Reagovat
Azazelo RD

Jasně, protože vrazi a zloději nedostávají koluzní vazbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je problém že už mě znají......ví že se vyznám v paragrafech a zákonech,ví že vím že jim můžu poskytnout jakoukoliv výpověd vždy se u těch svých vymyšlených výpovědí dobře pobavíme oni vidí že si znich evidentně dělám prdel a tímto mi to oni oplatí...za pár dní někdy týdnů je ale zase vždy klid dokud se zase neobjeví někde nějaký pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

omg.... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to bude co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, že spurs po čtvrtečním zápase venku vyhrají ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme v úterý, lemple.

Reagovat
smazaný uživatel

v uterý hrajete podruhé v životě a také naposledy tak si to nezapomen pořádně vychutnat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debílku, když už používáš interpunkci a diakritiku, tak ji používej všude! Kdo to má do všech pochev louskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho debílka by to bylo libový a něco bych si ztoho odnesl.

Reagovat
Cobra

Dneska nějaký útočný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než jindy? Zase ale dneska se tu sešla nějaká nová, ještě hloupější, banda gaunerů...

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň ty si ostal

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boro DÁ GOL? SI SA POJEBAL NE?? KOSTAFI DRZI NULU JAKO VZDY vole

Reagovat
kvasha16

som najprv cital "tak kdo mi pohoni"

Reagovat
afc

Pekne Arnost,prvy zapas hned chyteny

Reagovat
C-M@ster

OT:

Kdo se chce naladit na fotbalovou vlnu, tady je stream na Machačkalu, co zatím vede:

http://www.goatdee.net/169248/watch-tomsk-vs-fk-anzi-makhackala

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste teď ten gól? Pěkně to trefil, i voda spadla z branky

Reagovat
C-M@ster

Jojo, gól jak prase.

V shit kvalitě je to tady: https://gfycat.com/BlandLonelyJaguarundi

Ale ta voda tam je vidět dobře

Reagovat
Taiger

Dneska zápas po přestelce v LM, píská nám Dean, takže čekám redku pro Kosce, 2 neodpískaný penalty a výsledek 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Nj, rozhodčí jsou totiž letos vyloženě proti vám

Reagovat
Taiger

Konečně rozumnej komentář od tebe, Cecile.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
Maresma

Pulis is unbeaten in his last eight Premier League games against #LFC, although 6 have been draws (W2)

Reagovat
13

no Proti WBa je to v posledních zápasech samá remíza. Tohle bude peklo jestli nedáme včas gola.

Reagovat
nani92

budúci manažér United

Reagovat
vladis271

Mourek už prispôsobuje vašu hru obrazu ktorý má rád Pulis.

Reagovat
smazaný uživatel

ambicie

Reagovat
B3n

Tony k anglické repre

Reagovat
B3n

Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Houslový duet v podání Alliho

Reagovat
smazaný uživatel

Alliho dvoje jesle a Lamelova střela

Reagovat
masly008

a tad mu to borec vrátil a ještě žlutá

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo je zatím lepší? Teď jsem přišel

Reagovat
Taiger

Ani jeden, však 0:0.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Taiger

Jen jokes, Bou podle mě o chlup lepší a aktivnější, slepice zatím slušná bída, ani ta jejich hvězdička měsíce se nemůže dostat do hry.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Díky. Na 2. poločas už jdu koukat. Tak jsem zvědav, mám na Tottenham

Reagovat
Taiger

Taky, čistou dvojku. Takže mě potěší z části asi jakejkoliv výsledek.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No nic

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela měl být nejspíš ve sprchách.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to neměl vůbec pískat. Míč, pak hráč a nebezpečné to nebylo.

Reagovat
masly008

on ale míč nehrál vůbec,

Reagovat
SunFells

Hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to viděl z opakovačky a čístý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, neni Dávali to ve studiu, hráč byl první. Měl být venku.

Reagovat
fenixLFC

velociraptor za toto kartu nedostane?

Reagovat
mr.Silver

Lamela mel byt venku, ale jinak super tempo

Reagovat
masly008

ted měl lamela trošju čtěstí,ale byla by to přísná žlutá asi.

Reagovat
Taiger

To jsou prasata

Reagovat
mr.Silver

Rose

Reagovat
masly008

jinak king si rose pěkně vodí.

Reagovat
Taiger

Bou zatím skvěle.

Reagovat
SunFells

Wilshere že půjde ven ...Spurs 4 karty v první půli

Reagovat
fenixLFC

alli s lamelom su strasni nesympataci....a mal uz wilshere v AFC zapas kde by posobil ako futbalista ktory bol povazovany za buducnost albionu?

Reagovat
Cobra

Nevím. Alli mi jako nesympaťák nepřijde. Zato Lamela čistě vzhledově nesympatický je

Reagovat
fenixLFC

alli svojim spravanim a lamela aj vyzorom to suhlas

Reagovat
Cobra

S tím se asi dá souhlasit, i když u Alliho platí že je to hajzlík, ale náš hajzlík

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Jasne, ze mal. Napr. v LM proti Barce bol uzasny. Skoda tych zraneni.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

hrabe ti?

Reagovat
fenixLFC

mne? ja nehovorim o vas tak co tu furt pchate nejaku LM alebo rok 2011/2012?

Reagovat
Mastný Chobot

položíš otázku a keď ti na ňu niekto slušne odpovie, tak ho vyfacepalmuješ. Tak čo chceš potom?

Reagovat
fenixLFC

odpovedali na nieco co som sa nepytal

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne si si ich povodil ( ja som hned vedel co myslis )

Reagovat
afc

V 2011/12 si bol v kome?

Reagovat
fenixLFC

nepytal som sa na arsenal ale na AFC

Reagovat
afc

Tak sorry,no

Reagovat
Mastný Chobot

na AFC Bournemouth potom, hádam.

Reagovat
fenixLFC

samozrejme....tazko povedat ci bournemouth je horsie pisat alebo vyslovovat preto ho vzdy pisem AFC. o arsenale v podstate nikdy. a logicky, preco by som sa v zapase bournemouthu pytal na to ci mal wilshere niekedy dobry zapas v arsenale?

Reagovat
Mastný Chobot

a jak majú všetci vedieť, čo ty myslíš? keď ti je zaťažko napísať Bournemouth, tak píš Cherries alebo čo, ale ako AFC sa bežne skracuje Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth lepší v prvom polčase. Jasne. Lamela dole v polčase a Janssen on.

Reagovat
smazaný uživatel

https://my.mixtape.moe/foyjvm.mp4

Záblesky jsou, ale hrajeme to v útoku moc složitě. Plus do toho Bournemouth dává víc než my. Tak snad odpadnou.

Reagovat
frank

Zatím se to vyvíjí podle obav, které jsem měl před zápasem. Bournemouth je nepříjemný soupeř, jejich vysoký presink nám dělá problémy v rozehrávce. Neskutečně se prasí, Lamela už by u přísnýho sudího byl venku.. Bude to hodně o bojovnosti, hezký fotbal nečekám ani druhou půli. Snad nějakým zázrakem urveme tři body. Ach jo, jak by se dneska hodil Harry.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize jsme ještě neměli tuto sezónu zápas bez gólu, tak snad to potvrdíme.

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete

Reagovat
frank

Lamela pořád na hřišti, tam mám docela obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Karta pro Smithe za faul na Alliho nic?

Reagovat
FUnk

mg pojdme stridat

Reagovat
FUnk

sona neee

Reagovat
Cobra

To jsme tak nemohli hrát od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taky o tom, co ti dovolí soupeř. Unavili se a přestali pressovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto katastrofální výkony poslední dobou. N´Koudou dohání fyzičku, že není ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Lamelu

Reagovat
Hokaido

Nemohla tohle taky být druhá žlutá pro Rose?

Reagovat
Thoomas

Naprosto jasná, u Lamely to bylo tak 50:50, ale tohle je ukázkovej faul na žlutou.

Reagovat
frank

Rose už měl být taky venku, jasná druhá žlutá.

Reagovat
Usty

Arter hraje fantasticky

Reagovat
hefy

Reagovat
Mastný Chobot

ten hrá aj za Goslinga

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak , imo motm těsně před Wanyamou. Klidně ale taky mohl být venku za 2 žlutý za zákroky právě na Wanyamu (1. a 2. půle).

Reagovat
Usty

U mě Arter, pak Vertonghen a pak Francis/Smith. Myslíš žlutou v první půlce za ten geniální tackle nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec celkově dozadu si to dnes oba týmy celkem dávaly.

Ano ten myslím ten "geniální" tackle , to bych trestal jako nebezpečnou hru (minimálně faulem), sice byli u míče nastejno, ale podmetl ho pak fest.

Ve druhé půli pak skopnutí po odehrání balónu.

Reagovat
Usty

To první nebyl faul a to druhý by byla hodně přísná žlutá Neblbni.

Reagovat
smazaný uživatel

První jsem ti už rozepsal, to druhý je zákeřnost za jasnou žlutou. Tady se neshodneme

Reagovat
Usty

Podle tvého měřítka by se dohrávalo v 18 hráčích a tři vyloučení by byli ze Spurs... ale nechme to

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

He's like a bad smell ©Timmeh v pozápasovém studiu.

Reagovat
Taiger

Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Elneny, Walcott, Ozil, Iwobi, Alexis #AFCvMFC

Reagovat
Mastný Chobot

fú, bez Santiho, to bude ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

toho sem se bál toho Elnenyho v základu skoro vždy mám vysněnou sestavu stoprocentně shodnou s Wenger ale dnes nesouhlasím... vím že je Elneny dobrý ale takhle bych hrál proti silnějšímu soupeři dnes tam jednoznačně měl být OX sem si myslel že když si v LM sbíhal pořád tak do středu že má takové pokyny aby si tam zase trošku víc zvykl zahrál tam vždy parádně nikdy nezapomenu jak dal 2 goly v zápase hned v prvním vystoupení na CM

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhé době koukám na spurs.. teď v 75. minutě první šance, jinak bída, a to měli mít 1-2 redky, a nic.. a stejně zase budou beztak kvičet, že se připískává Arsenalu

Reagovat
Taiger

To není červená?

Reagovat
hefy

Typičo, takovej loket.

Reagovat
fenixLFC

to fakt tym spinam prejde vsetko?

Reagovat
Hokaido

3. odpuštěná červená

Reagovat
smazaný uživatel

proc ho nevyhodil ?

Reagovat
Thoomas

3 červený odpuštěný, easy...a pak se tady slezou zase ti odborníci z kurníku na připískávání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Rose spíš měl jít ven, u Lamely by to bylo přísný, Sissoko bez debat, tak jako tak je z toho pouhý bod. Ale zrovna fanoušci Arsenalu by se letos měli krčit potichu v zadních lavicích.

Reagovat
Thoomas

Fanoušci Arsenalu tady ty žvásty čtou každý kolo, chce to hledat v tom příspěvku trošku spojitosti

Jinak je pravda, že co se týče Lamely, tam to bylo fakt 50:50, ale kdyby už jednu žlutou neměl tak ji za ten faul tutově dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak na tomhle webu není 90% příspěvků žvásty? Nebo je tu píšou ten ti z tábora Tottenhamu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí u toho druhýho zákroku Lamelu uklidňoval, že viděl, že šel po míči. Jinak to byly snad téměř jediný Lamelovy fauly za celý zápas, tak bych si tím že by jí dostal tak jistej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

gauneri z FAttenhamu, no

Reagovat
Mastný Chobot

a ľudské odpady, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Červená jasná, ale proč Arter běžel pro míč, kterej byl v autu od něj?

Reagovat
lenckoj

ty ses díval na fotbal poprvé v životě? nebo sis ještě nestačil všimnout, že se ve fotbale čas od času zdržuje? :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Zase nezvládají a prasí, Wanyama a rozhodčí

Reagovat
Rybinho85

Hele pepinho kde v zápase Wanyama prasil

Reagovat
Cobra

To byl Sissoko. U něj černý jako černý... Rasismus

Reagovat
pepinho2

Sakra, omlouvám se Wanyamovi..Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna Wanyama? Ten dnes předvedl perfektní defenzivní práci, téměř bez faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Verts jak bůh poslední zápasy

Reagovat
Cobra

Tak teď už tomu chybí jen špatně posouzená penalta

Reagovat
Sali5

Pojďme Spurs teď ještě gól z nějaké pochybné penalty a tenhle zápas se tu bude vytahovat celou sezónu

Reagovat
frank

Pojďme gól v 90+6 rukou

Reagovat
Usty

Po jaký době Wilshere dohraje zápas?

Reagovat
Mastný Chobot

pár rokov to bude

Reagovat
Mastný Chobot

Gradel

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, teď to Gradel posraaaaal

Reagovat
Mastný Chobot

stopér Francis s lepšou technikou ako 3/4 tímu

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

ztráta 2 bodů pro domácí.

Reagovat
Free_player

Hmm bod to je dcla zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem piču poslední dobu. Bez útoku.

Reagovat
Free_player

bohužel ... ten Janssen je zatím dost marný

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud chyběl jen Harry, tak se to ještě dalo, ale bez Tobyho je to fakt utrpení .

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

z rozhodcu?

Reagovat
Usty

Důkaz, že i bezgólovej zápas může bejt super podívaná, když oba týmy chtějí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Škoda, že slepice nezařízl rozhodčí. Strašně zákeřní fotbalisti.

Reagovat
Zaschrona

Bournemouth dalsi hodne solidni vykon. Zachrana by pro ne nemel byt vetsi problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to bylo jasné při koupi Ibe

Reagovat
vicinda07

Poch dnes strasne striedania....dvaja hraci ktori v poseldnej dobe jedini davaju goly idu dole?? nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

tak první vyšel :D

Reagovat
SunFells

Škoda, toto měl Bournemouth urvat. Rozhodčí tomu nepomohl.

Reagovat
frank

Nakonec je to cennej bod, Bournemouth obě půle lepší (i když druhá půle z naší strany ze začátku taky celkem ušla). Rozhodčí nám dneska odpustil dvě až tři redky. Super výkon hlavně Vertongen, obraně klasicky hodně pomáhal Wanyama (až na jednu nebezpečnou ztrátu a ten loket paráda). Bod prostě dneska musíme brát, chce to ale výrazné zlepšení. Unbeaten

Reagovat
masly008

loket dal sissoko ne?

Reagovat
frank

Pravda, moje chyba.

Reagovat
Mastný Chobot

tá lavička dnes Maitland-Niles, Reine-Adelaide, Oxlade-Chamberlain

Reagovat
salami

tolik lidí se tam ani nevejde

Reagovat
Whitemedia

Že bych letos poprvé mrkl na Everton?

Reagovat
Zaschrona

Dneska Colemanuv start cislo 200, Holgatovi je 20 a navrat Barkleyho s Mirallasem do zakladu. Chtelo by to taky uz zas vyhrat.

Reagovat
SunFells

Elneny

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Leicester ani jeden čistej obránce na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Dortmund vyvádí bože

Reagovat
mr.Silver

Boze, Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo slušný stream na Arsenal prosím? Na ty flash mrdky se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to je paráda, díky.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi zápas od zápasu lepší. V decembri bude level Messi.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
nani92

takých už u vás bolo

Reagovat
Mastný Chobot

chcel by si aj ty nejakých do MU, Zayo?

Reagovat
nani92

ani nie, ja čakám na nového Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je

Reagovat
Taiger

Elneny a rohy?

Reagovat
smazaný uživatel

mamba mentality... I like it

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

A Mustafi je taky super bozi

Reagovat
smazaný uživatel

*Mustaficek

Reagovat
mr.Silver

*Shkodranek

Reagovat
Taiger

Čech = Masterclass

Reagovat
mr.Silver

Laurent Negredo

Reagovat
Mastný Chobot

Kos

Reagovat
smazaný uživatel

Čech skvěle

Reagovat
Rohlíček

Petr

Reagovat
aither

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

cechinovi tie priamaky velmi nejdu...ale predtym krasne

Reagovat
frank

Boro zatím obranu Arsenalu slušně větrají.

Reagovat
Lynx

jj, za 20 minut se dostali poprvý k míči díky Koscově hrubce a byly z toho 2 šance

Reagovat
Lynx

*3

Reagovat
frank

3

Reagovat
frank

Mimochodem jsem ten zápas zapnul dvě minuty předtím.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, dovtedy prakticky nemali lobdu

Reagovat
smazaný uživatel

ale šancí mají víc než my.

Reagovat
Counter

Fuj, to byla sekvence

Reagovat
Counter

Zatím to dneska vypadá na italské kolo

Reagovat
Counter

A už mi to pokazilo Stoke

Reagovat
Lacko_Boh

Sudi snad pomoze. Neviem si predstavit ze by nepomohol.

Reagovat
mr.Silver

Ze by nam pomahal zrovna Dean

Reagovat
Mastný Chobot

Dean zvykne pomáhať

Reagovat
Godwinson

Liverpool dnes na druhý flek

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Tommy the Gunner

simulant Negredo

Reagovat
vodka

Shaqiri

Reagovat
vodka

a Arnautovič měl teď přidat druhý a bylo by po zápase

Reagovat
Mastný Chobot

čo to stále skúšame s tými dlhými loptami?

Reagovat
Lacko_Boh

bez Santiho nevedia inak. Elneny efekt.

Reagovat
Counter

Elneny je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ox na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Hull

Tak pěkně jim začala sezóna a od té doby nic.

Reagovat
Counter

Však to se dalo čekat, už ten začátek byl nad plán.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám je tak nasledované, ale po tom začátku, kdy hráli fakt pěkně je mi jich celkem líto no.

Reagovat
Counter

Hull je v naprostém rozkladu, první kola nebyli ani schopní mít dostatek hráčů na lavičce, cokoli lepší než legendární Derby bude úspěch.

Reagovat
vodka

tak ti číňani by v zimě mohli pustit žilou, ne?

Reagovat
Counter

Jen aby. A stejně už to bude pozdě, na udržení to fakt nevidím.

Reagovat
fenixLFC

snad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Kosc dneska solině nejistej.

Reagovat
Mastný Chobot

Kos nemal narodeniny teraz niekedy?

Reagovat
Counter

Slavil předčasně ty Wengerovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Livesport nefunguje nebo co to je za výsledky?

Reagovat
Taiger

Body za obránce ve fantě.

Reagovat
Hokaido

Hraje mi akorát Holebas.

Reagovat
Taiger

Aha, Collins nehraje, takže já nikoho.

Reagovat
Mervin

Petr

Reagovat
masly008

boro už 2 tutovky a my ani jednu střelu

Reagovat
mr.Silver

To je zase zapas

Reagovat
Counter

Hm, teď ta obrana bude fungovat parádně, když naskočí Gabriel

Reagovat
mr.Silver

Podle me ani nerozumi, co mu Wenger rika, to se pak hraje spatne

Reagovat
Counter

Třeba mu říkal, "Gabriel, maybe play", to by snad dal

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Mastný Chobot

diváci aj ja by som odišiel, keby mal ísť Gabriel hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

Everton

Reagovat
vladis271

OT: Anthropoid ste videli? Murphy diabolský výkon. Niekoľko nepresností, ale tie sa dajú odpustiť a keďže je to pre zahraničný trh najmä tak film sa dá považovať za autentický.

Ale tí herci sú tak trocha prefláknutí, zahraničný divál s tým, asi mať problém nebude, ale ja som si na nich nedokázal zvyknúť ako na Čechoslovákov. Ako samozrejme zo scenára aj z viet kričalo, že sú to Čechoslováci ale mne furt prišli ako britskí parašutisti.

Zaverečné scéna v krypte masaker.

Reagovat
iamek

Miluju ten film. Navic i uspech ve svete co se trzeb tyka.

Reagovat
vladis271

a to som pindal na obsadenie. Ťažko si viem predstaviť nejakého Čechoslováka schopného takého hereckého výkonu.

Reagovat
iamek

A jeste jak mas ty herce pred sebou, tak ten film i jinak beres. Plus ta atmoaka festaku. Ja jsem doatal comjsem cekal.

Reagovat
iamek

Jsem se pak s Ellisem ve Varech bavil a byl totalne hotovej z Geislerove. Uvazuje, ze ji veme i do sveho dalsiho projektu. A uplne strikal z ceskych filmaru. Od produkce, kostymu, osvetlovacu, architektu atd. V tomhle prej nemame na svete moc konkurence. Ale nexo podobneho rikal i Ridley Scott.

Reagovat
TopinB

Wiki říká 4,1 tržby na 9 rozpočtu

Reagovat
iamek

To neni uplne presne. Ten film dostal dost penez na festacich a od statu. Producenti rikali, ze jsou vic nez spokojeni, tak snad nelzou.

Reagovat
TopinB

Tak je otázka jestli říkají, že jsou spokojení vzhledem na to co očekávali před releasem nebo po releasu.... Já jsem to třeba hledal tady v UK, ale nejbližší kino kde se to hrálo bylo asi třičtvrtě hodiny vlakem

Reagovat
Zaschrona

Nepresnosti je tam hodne, celkove je ten film ma hodne zjednoduseny pribeh. Ale ten zaklad vyjadruje skvele.

Reagovat
vladis271

Hej, napr. ten hájnik čo ich našiel bol člen odporu a nie nemecký informátor alebo Čurda sa zlomil za trochu iných okolností než je ukázané vo filme (na druhej strane s ním Nacisti jednali určite lepšie než je zobrazené vo filme. Dostal tie prachy a Nemku zan ženu), Kubiš zomrel počas prevozu do nemocnice a nie vlastnou rukou, bol ťažko zranený. Našlo by sa toho viac, ale gro je presné.

Reagovat
Zaschrona

Z Curdy to taky vymlatili, az pak dostal tyhle vyhody. Naslo by se toho o dost vic - rozhodne je mimo, ze takhle zastrelili cloveka a jeho autem dojeli do Prahy - oni nejdriv meli kontaktni mista na adresach kolem Plzne, kde take puvodne meli seskocit, v Praze se Gabcik potkaval nejen s Libenou (ve filmu nespravne Lenkou) Fafkovou, ale i Annou Malinovou - a ani jedna z nich takhle nezemrela na ulici - stejne tak do kostela neprisli Gabcik s Kubisem spolecne, nezustavali jen v byte Moravcovych, zrcatko pri atentatu je vyvracena vec (bylo ten den zamraceno), takova prestrelka to taky nebyla, utek obou je tam zpracovany nerealisticky. Naslo by se toho o dost vic, ale zasadni vec je ta, ze to zase nejsou nejake naprosto neprekonatelne nepresnosti a ve vetsine pripadu chapu, proc to tak bylo ve filmu zmeneno.

Reagovat
vladis271

pokiaľ viem nebolo to zrkadlo pri atentáte ale cigareta. Ona to prestrelka asi bola, ale skôr zdĺhavá než krátka a intezívna ako vo filme. Rozhodne si Nemci do kostola nepriniesli a nerozložili MG 42. Ako píšem prvý človek ktorého stretli bol ten hájnik a toho nezastrelili on im práve pomohol sa nakontaktovať na odpor.Najväčšia otázka je ohľadom zlyhania Stenu. Presnú odpoved sa asi nikdy nedozvieme.

Reagovat
Zaschrona

Ja myslel tu pri atentatu, ne tu v kostele, ktera trvala nekolik hodin.

Reagovat
vladis271

vidno, že sa v tom orientuješ. Niečo sa mi marí, že dostali ciele dva. Druhým bol Hácha pričom rozhodnúť sa mali sami na mieste ktorý z atentátov bude lepšie uskutočniteľný.

Reagovat
r.mrazik

Je to prima...

Reagovat
r.mrazik

Jsme tenkrat byli u toho kdyz nataceli pred kostelem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Taiger

Mustafi je slušnej kunďák, ideální wingman na párty.

Reagovat
Edgewalker

Přišel jsem o něco od 30 minuty?

Reagovat
Counter

O naši totální marnost

Reagovat
Edgewalker

ok, takže stejné jak když jsem odešel

Reagovat
Lacko_Boh

middlesbrough malo paradne akcie a Cech paradne zakroky, haterom nakvapkal na hlavu geňo inak prd

Reagovat
Edgewalker

ok, díky. Čech je king

Reagovat
smazaný uživatel

Musa

Reagovat
Usty

Kelly je hroznej tragéd.

Reagovat
Taiger

Iwobi naprosto neviditelnej, Oxi poď!

Reagovat
Mastný Chobot

vďaka Iwobimu máme aký-taký prechod do útoku, neviem, čím by nám ďalší runner pomohol.

Reagovat
SunFells

Runner neznačí rychlíka.

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
Mastný Chobot

tak som to ani nemyslel, myslel som hráča, ktorý si lopty skôr pýta, než ich rozdáva.

Reagovat
SunFells

Ale pýtá si jich téměř ve středu pole, ne za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Santiho to vůbec nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Adama už má prvé náznaky kvality.

Reagovat
Counter

Snad Boro vzadu vymyslí nějakou blbost, zatím to vypadá dost bledě.

Reagovat
nani92

ked nie rozhodca, tak vám má pomôcť ešte aj súper?

Reagovat
Counter

OMG, tohle byl ten moment

Reagovat
Nikikrew

Fuu tak Boro su na nas vyborne pripraveny. Santi chyba no ale dnes zatial kraje nic moc. Bude to dnes tazke.

Reagovat
Nikikrew

Fuu tak Boro su na nas vyborne pripraveny. Santi chyba no ale dnes zatial kraje nic moc. Bude to dnes tazke.

Reagovat
Gunner14

To je zase pojebanej bus a i tak měli víc šancí než my... Musíme zapnout. Do tohohle zápasu by se perfektně hodil Giroud.

Reagovat
C-M@ster

Ten je v těchhle zápasech nejlepší na utahání podavače míčů za bránou.

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hej,bolo by fajn mať niekoho v http://tinyurl.com/9a75euq Ale neviem ci by to pomohlo, moc slubnych centrov tam neletelo

Reagovat
Gunner14

Tak něco mi říká, že kdyby jsme tam měli Girouda místo Alexise tak by se snažili víc centrovat Ikdyž občas aj když centrují tak to je jak za Sagny

Reagovat
Gunner14

A tý holce je tak 17

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, to je hroznej zapas. A ten bidnejsi tym zatim vede. Moc horsich golu jsem asi nevidel.

Reagovat
Whitemedia

Ten gol byl pro Everton tak ponižující ale koukal jsem na prvních 40 minut a z těch nedokážu říct, kdo byl lepší, protože oba týmy hrály těžkou bídu a fakt z toho bolely oči..

jsem si holt vybral skvělý den, kdy poprvé zapnout Everton..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to urvem dneska, byla by skoda ztratit. Giroud uz by se taky mohl uzdravit..

Reagovat
smazaný uživatel

S nim je to cele nejake divne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi nejakej flash na Arsenal, nejlepe bez registraci, reklam a pod.?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Takú biedu som nečakal. Nemyslím, že to je Santim, Elneny ho zastupuje fajn, príde mi, že sme nesústredení. Môžeme byť radi, že je 0-0, lebo keby sme prehrávali o 2, tak nikto nemôže povedať ani hovno. V podstate hráme 3-7-0 s Mustafim na DM a Alexisom na AM, nemá to nejakú tvár alebo schému, každý si behá, kde chce. Doteraz to fungovalo, v podstate aj dnes sme mohli dať gól-dva vďaka Theovi, ale neviem, čo s tým dlhodobejšie, je to také meh.

Reagovat
Mastný Chobot

A samozrejme Čech za tento polčas mu každý dlží pivo, Mustafi kebab.

Reagovat
Hachim Mastour

Nefungovalo to ani proti Burnley a Sotone.

Reagovat
mr.Silver

Alexis dobra tragedie, on toho dokaze tolik dosrat.

No snad to po prestavce bude vypadat trochu jinak, cekam, ze se dneska ukaze Perez.

Reagovat
smazaný uživatel

livesport obcas strasne trolluje (k zapasu arsenalu)

Zatím máme možnost sledovat velice pohledný fotbal, okořeněný i několika krásnými šancemi. V první půli byli lepším celkem domácí. Byli aktivnější a přesnější v rozehrávce. Hráči domácího celku se snaží mít míč na svých kopačkách a kontrolovat hru pomocí krátkých přihrávek.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/0zyz

Shaqova levandulka.

Reagovat
Mastný Chobot

už som sa zľakol, že to bude nejaký žebrácky gól z rohu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mimalu

Shaq je jenom jeden.... Ale pěkný gól, tj

Reagovat
vodka

teď ten druhý z přímáku ale posral golman, jako koplé ok, ale jeho pozice zoufalá...

Reagovat
salami

já nechápu, proč nechytá Jakupovič, kterej měl dobrou formu a s nim v bráně to Hullu šlapalo

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si rikal jaktoze je Kroenke na zapase a oni hrajou Rams zitra v Londyne..

Reagovat
SunFells

Jj, i komentátor na NBC to říkal.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ale na zápasy Rams taky normální nechodí, jen byl letos na prvním zápase Rams v LA, protože se přestěhovali ze St Louis. A fotil se tam s LeBronem.

Reagovat
SunFells

Tak tady má dva v jednom a určitě šel i popřát Arsénovi.

Reagovat
Trand

Jasný, to on se takový výjimečný příležitosti jako zápas jeho NFL týmu v Londýně ukáže. Jenom píšu, že s Rams to není jiný než s Arsenalem ohledně jeho návštěv zápasů.

Reagovat
Tommy the Gunner

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa

Reagovat
Mervin

kurfa, to nás bude mrzet

Reagovat
Firkraag

Valdes porad stejnej šašek

Reagovat
Whitemedia

Viky

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz ešte Valdés zachytá jak nikdy v živote a môžeme ísť handry fajčiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Monreal teda zatial bieda

Reagovat
Edgewalker

Už od začátku sezony to není ono...

Reagovat
Thoomas

Mohl by dostat šanci Gibbs od začátku, Monreal je nejslabší článek od začátku sezony.

Reagovat
Mervin

Peťa je boží

Reagovat
Tommy the Gunner

Péťa

Reagovat
Zaschrona

BOLASIEEEEEEEEEE

Reagovat
Hokaido

Bolasie (Lukaku)

Moje fanta

Reagovat
Trand

Traoré wtf

Reagovat
mr.Silver

Perez up, na to se neda divat.

Reagovat
Mimalu

Mustafi

Reagovat
vodka

Shaq, Arnautovič Marshall

Reagovat
mr.Silver

Mustafi a Kosc dneska na drogach fakt, asi jim Monreal neco pred zapasem prodal.

Reagovat
Taiger

Ox rozhodne.

Reagovat
Mastný Chobot

Coq

Reagovat
Tommy the Gunner

Alexis Coq

Reagovat
Mastný Chobot

ak dá teraz Walcotta na LW, tak...

Reagovat
SunFells

Proč by to dělal?

Reagovat
Mastný Chobot

aby ma nasral

Reagovat
SunFells

vlastně jo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som, že Palace budú herne prevyšovať foxes, ale ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teraz prichádzajú šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole to Boro brání dobře.

Reagovat
SunFells

Neříkejte mi, že nedáme gól Valdesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes se smal jak zhulenej

Reagovat
Infernoqt

V kolikáté minutě nastavení dá Arsenal gól?

Reagovat
mr.Silver

6.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cekal sem Gibbse..Wenger

Reagovat
Tommy the Gunner

Gibbs na křídle

Reagovat
SunFells

Ox jde do středu?

Reagovat
Mastný Chobot

heh, však sa nevieme dostať k bráne

Reagovat
mr.Silver

Cely zapas dlouhe zapasy, co to je zase za taktiku do pice.

Reagovat
Trand

Dlouhé zápasy jsou na nic.

Reagovat
Edgewalker

Taky bych bral spíš nějaké dvacetiminutovky

Reagovat
Tommy the Gunner

mně spíš serou ty dlouhý centry

Reagovat
mr.Silver

* nakopy

Reagovat
Usty

Fuuchs

Reagovat
Taiger

Belle ale dneska taky bída, ale takový kritiky se mu tu jako u Nacha nedostává.

Reagovat
Mastný Chobot

prečo bída?

Reagovat
SunFells

Özil to s těma dřepama přehání, všechno přetahuje.

Reagovat
Mastný Chobot

alfa-samec

Reagovat
Mastný Chobot

ach jo, to je zúfalosť

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Negredo

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zvláštne kolo aj v prvej aj v druhej lige.

Reagovat
stiflerovamama

Negredo kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut uz asi nestihne hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Edgewalker

Giroud dneska neskutečně chybí, hlavně jeho hra zády k brance...

Reagovat
Mastný Chobot

Valdés, jak sa smial

Reagovat
Whitemedia

Uffff

Reagovat
smazaný uživatel

VALDES JE BŮH

Reagovat
Mimalu

to jsou nervy

Reagovat
SunFells

Jak to mohl netrefit

Reagovat
smazaný uživatel

West ham

Reagovat
stiflerovamama

Walcott by to aj tak nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to bylo těsný. Ale naštěstí to byl Walcott

Reagovat
Mimalu

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit si stadion pro 60 000 lidí, aby všichni viděli, jak remizujete doma s Boro. Tenhleten srandaklub nikdy nepřestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

60 432. Když už troluješ, tak aspoň přesně.

Reagovat
Counter

Škoda Ale snaha byla, nemůžem mít furt štěstí.

Reagovat
Mastný Chobot

no neviem, keby to bolo vonku, tak ok, ale doma som nečakal, že stratíme

Reagovat
Nikikrew

Ja praveze som cakal ze doma

Reagovat
Edgewalker

Tragický výkon

Reagovat
SunFells

My ten zápas s Deanem nevyhrajem ani když nás neposere

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Si mysleli, ze sa to vyhra samo...

Reagovat
Taiger

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

REIDYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se mělo prohrát, chce to už nějaký impulz. Čekat od Wengera rotování nemůžeme, tak aspoň se zdravě naštvat prohrou. Do dalších zápasů by to pomohlo víc, jak tahle remíza...

Reagovat
Counter

Dneska to vážně moc chtělo Girouda, tolik zbytečných centrů tam bez něho padalo...

Reagovat
Fenri

A ty nákopy na nikoho

Reagovat
Usty

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Can nadviaze na poslednych 30 min s mancs. Mohol by si kopnut aj Divock a Gini

Reagovat
Sm0ker

Stream na live? :)

Reagovat
WienArsch
Reagovat
Sm0ker

dík :3

Reagovat
smazaný uživatel

wba lepsi ako mancs. ocakavane

Reagovat
smazaný uživatel

nerad to pisem, ale can je hrozna brzda

Reagovat
smazaný uživatel

V čom konkrétne?

Reagovat
smazaný uživatel

pressing, obratnost, drzanie lopty, prihravky... Ale hlavne prve dve veci

Reagovat
smazaný uživatel

ale teraz krasne napadal... snad sa do toho dostane skor ako s mancs

Reagovat
Kowe

1) potřebuje se rozehrát

2) obratnost od něj nemůžeme čekat, však jsme loni všichni uchcávali jakej je to tank

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sadiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

couts a bobby genialitka

Reagovat
fenixLFC

ta kamera sa mi strasne paci....inak z hry by si mal firmino davat bacha na tie prihravky, uz zalozil dva brejky

Reagovat
fenixLFC

maneeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

LUXUS

Reagovat
stiflerovamama

krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Pocem kamdeš, geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, uz dlho hovorim, taky mensi Suarez, bojuje (napada) jak lev a ma v sebe tu futbalovost

Reagovat
EXoRcIsT

len nech sa ostriha bo to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

co uz no..vkus je vkus

Reagovat
EXoRcIsT

na svete sa nenajde clovek ktoremu by sa toto pacilo ale Moreno vyzeral este horsie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho, absolutna topka

Reagovat
stiflerovamama

geeeenius

Reagovat
smazaný uživatel

Mane 1+1 .. pul.. who?

Reagovat
smazaný uživatel

Pul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ten mě vůbec nenapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pulis vůbec nemá rychlost a techniku Maného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Erik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak se může ve West Bromu furt dostávat na lavičku.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

výborny hráč. Takéto výkony som od neho vôbec nečakal, pekne mi zavrel papulu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
SunFells

Třeba se příště učit od moudřejších.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
johnik

Couts pán

Reagovat
M0rb1D4S

To bylo od Coutinha parádní, ale co to ten Fletcher zkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

Yacob redka, poď mi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na tom Anfieldu je strašné ticho hrůza

Reagovat
blaugrana

WTT GOMES AND 2 MITHRIL ALLOY FOR COUTINHO. PM ME.

Reagovat
smazaný uživatel

gtfo

Reagovat
R22

Top of the league

Reagovat
Maresma

Strašně krásnej fotbal hrajem, WBA vůbec netuší

Reagovat
smazaný uživatel

len 60 min? to musia fasnut este minimalne 2

Reagovat
smazaný uživatel

bozee viac zblokovanych striel jak v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Super futbal od Liverpoolu. To mohlo byť tak 6-0.

Reagovat
fenixLFC

dostaneme jeden a budu to este nervy

Reagovat
smazaný uživatel

čekám to

Reagovat
Sm0ker

Jsi přivolal :(

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

to už není normální

Reagovat
fff

Fakt uplne typicky gol .

Reagovat
Hokaido

Kdyby Pulisovi koupili dva basketbalisty z NBA, tak by tu PL stejně vyhrál v suchým triku...

Reagovat
smazaný uživatel

ach, to budu nervy

Reagovat
johnik

To není možné s těma rohama fakt už

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle zremizují tak bych jim všem roztrhal smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ještě obligátní faul těsně před 16tkou a bude to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

lucaaaaaaas, to bude zas faul a priamy kop v 94+

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zvládol aj bez toho

Reagovat
johnik

Výhra Ale to čisté konto by mohli někdy udržet

Reagovat
R22

Dobrý výkon škoda, že nám tam padly jen 2

Reagovat
Tomoro

Gol z rohu klasika.. ale offside jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dotaz z manazerskeho okenka. Myslite si, ze takovymi osobnostmi jakymi jsou napr. Mourinho a Guardiola se clovek rodi, nebo se jimi muze stat behem zivota? Podle me ti dva maji tak neuveritelne charisma a prirozeny respekt, az to prekracuje hranice. Diky za smysluplne odpovedi

Reagovat
Busby babes

tak s tema superlativama to zas neprehanej, ale...

Imho je to dano nejakou vychovou, tim co cloveka formuje hlavne behem mladi. Ze se s tim musi clovek narodit, to bych ani nerekl, ale naucit se to neda. Ale nekdo, kdo si jeste pamatuje nejakou psychologii ti to asi rekne lip.

Reagovat
Busby babes

Nehral Mourinho proti Chelsea uz s Interem?

Reagovat
NickyZabaleta

nepřijde vám, že Anfield poslední dobou nebývá tak hlučný?

Reagovat
Busby babes

me teda kamarad, co tam byl uz par let zpatky rikal, ze to neni takove, ze se zazpiva You'll never walk alone, z toho mrazi a jinak nic. Ale to neni jen anfield obdobne to ctu i o ostatnich stadionech v Anglii, a co jsem byl, tak mi ta atmosfera taky neprisla tak uzasna. Jeden dva choraly za polocas a to je tak vsechno, lidi zapas prozivaj, ale nejak organizovane se moc nefandi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na WHL se fandí stále stejně.

Reagovat
Busby babes

tam jsem nebyl (a uz ani nepujdu) ale videl jsem zapas Tottace na Swansea. Fans hosti celkem fandili. ale co tak ctu, tak to je celkem beznej jev, ze hostujici fans fandi tak nejak vic, protoze na ty vyjezdy jezdi asi spis to hard core nebo jak to nazvat. To stejne ctu u United, ze atmoska na OT uz neni co byvala, ale fans na zapasech venku jsou skveli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Je to tak bohužel, protože velký procento diváků v hledišti tvoří turisti.

Reagovat
Busby babes

to je jasne no. Stejne narky jsem cetl treba i u Barcelony.

Ale tak to bohuzel je dneska, ze tyhle velkokluby maji fanousky po celem svete a ti chteji videt zapas i na vlastni oci. bez toho by ale tykluby nevydelavali tolik penez, kolik vydelavaji. Nebo PL jako takova.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je ten, že tam nemajú fanúšikovia nikde vytvorený vlastný sektor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Aké veľké percento?

Reagovat
C-M@ster

Tak že se nefandí v PL je jasný, ale mě by zajímalo, jak to je v nižších anglických ligách, kde si lístky dovolí i dělnická třída a nechodí tam diváci, ale spíš fanoušci.

Reagovat
Busby babes

relativne podobne. Loni jsem byl na Charlton vs Boro. Pravda, tam to bylo trochu lepsi, protoze domaci fans nadavali na vedeni, ktere nici klub a delali bordel a hoste zas nadavali svemu vedeni a hracum, protoze v te dobe chteli vyhodit Karanku. Ale jinak tak nejak podobne. Oni fandi, krici a tak, proste zapas prozivaj, ale kazdej tak nejak spis sam za sebe.

Reagovat
cristiano.K.

bohužel je to tak a to se ted daří a máme trenéra,který dokáže vyhecovat publikum.

Reagovat
fenixLFC

preto mi prislo trosku mimo ked vravel o super atmosfere na anfilede po vcerajsom zapase. pritom atmosfera tam bola az po tom inkasovanom gole, dovtedy bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens 4:0 Soton

Blues 2:1 Devil

Reagovat
Greny

Jinak dnes to bude asi jen o tom co zahrajeme my, protoze Jose prijede zase s taktikou branit, branit , branit viz. Liverpool

Reagovat
Busby babes

je fajn,z e vime, ze se ani nemusime snazit. Bude to jen na vas.

Reagovat
cristiano.K.

taktika jak z okresního přeboru. Musíme bránit,bránit a bránit a zkusíme nakopávat dlouhé míče na Ibru, který je sice z formy, ale třeba se ukopne

Reagovat
Busby babes

no a na vas, takovej super tym, to stacilo.

Reagovat
avicii

na prestupovom trhu by ste aj smrtke piču zožrali a aj tak ste spokojny s betonom

Reagovat
Busby babes

tak jelo se na pudu silneho soupere s cilem hlavne neprohrat a pokusit se vyhrat. Kdyby to Ibra trefil poradne, tak se ted vychvaluje skvelej Mourinhuv plan. Jednou jsme hrali beton a mam kvuli tomu hned brecet?

Reagovat
Greny

jednou? protože tam máte Mourka chvili, počkej ono se Ti to zhnusí časem až pojede kamkoliv na Arsenal, Chelsea, City, Liverpool a pokud se dostanete do LM tak tam budete tak hrát každej druhej zapas v lize mistru

Reagovat
M0rb1D4S

V Lize mistrů to není každý druhý zápas. Ve vyřazovací fázi už je to každý zápas.

Reagovat
cristiano.K.

jenže i ty sám víš, že se to bude opakovat

Reagovat
Busby babes

pockam si. me ten vykon proti vam zas tak nerozhodil. prohrat jsme si nemohli dovolit, na to jsme poztraceli zbytecne moc bodu nedavno. pokud bychom tam jeli s peti vyhranymi zapasy v rade na konte, taky by ten pristup byl jinej. Myslim od fanousku, ne od Mou, ten by mozna hral stejne.

Reagovat
cristiano.K.

dnes je v podstatě stejná situace jako proti nám. Rovněž nemůžete prohrát, rovněž budete hrát to samé. Mě váš výkon nijak nepřekvapil. Pokud v osmi zápasech PL budete bránit a uhrajete nějaký úspěch na konci sezony, tak proč ne

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze dneska bude uz potreba hrat vic na vitezstvi. ale prubeh cekam obdobnej. Uvidime, taky zalezi s cim vyrukuje Chelsea. Treba nam nabidne vic prostoru pro protiutoky.

Reagovat
cristiano.K.

"stačilo"

Reagovat
smazaný uživatel

Saints by mohli aspoň remizovať

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by mě nenapadlo, že budu fandit Chelsea, ale prostě Mourinho je zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fenomén Pogba minimálne hattrick lebo už umlčal všetkých hejterov

Reagovat
cristiano.K.

myslíš toho fenoména, který hraje hůř než ten dřevák Henderson?

Reagovat
vladis271

mrazik nech je práve kdekoľvek práve zacítil silné nutkanie prísť pozrieť nové komentáre pod preview. On má na toto čuch.

Reagovat
smazaný uživatel

nie toho čo dal 2 goly fenerbahce a už je z neho fenomén :D

Reagovat
nani92

uznávam, že Pogba u nás ešte nerozbalil to najlepšie čo môže, ale aby bol porovnávaný s Hendersonom..to si fakt nezaslúži

Reagovat
13

Pravda tuhle poctu si ještě bude muset zasloužit

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

https://www.whoscored.com/Players/97752/

https://www.whoscored.com/Players/68659/

nechapu, proc se to predtim nakopirovalo tak debilne.

Reagovat
Hokaido

Zaslouží-nezaslouží, v porovnání s letošním Hendem rozhodně napřed není...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Greny

https://embed.gyazo.com/5797ea2aaf5de307e35660583e19b34d.gif prej má strach z toho aby nehrál Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

dostane aj od kanteho

Reagovat
Hokaido
Reagovat
terry

Však se hraje na SB, ne?

Reagovat
Hokaido

Jasne, chtěl jsem napsat MU na SB.

Reagovat
mikelinos

navíc to jsou body MU ze SB ne?

Reagovat
terry

Já jsem přesvědčenej, že když všechno klapne, rozebere Conte Mourinha na součástky. Mourinhovo zamrznutí někde v roce 2010 je dokonalou ilustrací toho, jak rychle se fotbal vyvíjí a jak se musí přizpůsobit všichni, i když si myslí, že jsou sebelepší. Mourinho má zatím jediné štěstí, že má po svém boku novináře jako Duncan Castles, který je teď takovým jeho Ovčáčkem a všechno shazuje na jiné

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Presne tak

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zamrzl v roce 2010... sice od te doby vyhral spanelskou i anglickou ligu, spanelskej i anglickej pohar, pravda jen ligovej.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

ale jinak souhlas s tim Duncanem, to je sasek. ale myslel jsem, ze ho nikdo nebere vazne?

Reagovat
terry

Teď už opravdu moc nemůže no

Reagovat
vladis271

Kto to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ale 0:0, no.

Reagovat
spider_8

Hm, vždycky když se takhle Mourinho podceňoval, tak pak předvedl něco výjimečného. Když převzal Inter, tak už ho taky většina lidí považovala za vyčpělého a on vyhrál treble. Každopádně rozebrání na součástky je opravdu to poslední, co bych očekával, není to Josého třetí sezona a nesmíš zapomínat na to, že tenhle tým dokonale zná.

Já mám teda z tohohle zápasu spíš obavy, než cokoliv jinýho.

Reagovat
terry

Jasně, stát se může klidně opak, ale já Mourinha ani moc nepodceňuju. Spíš vidím, s čím umí přijít Conte. Za těch pár týdnů už ten tým od toho Mourinhova vcelku zásadně změnil, takže ano, Mourinho sice Chelsea zná, ale to mu může být proti Contemu k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže by nám 3-5-2 mohlo proti tomu jeho betonu pomoct, nebo teda lepšími slovy, jeho kontrole zápasu Taky bude záležet jak moc si pohlídá Hazarda, s čímž si myslím problém mít zrovna on nebude, Fellaini ho bude prasit. Uvidíme no, strašně moc bych chtěl vyhrát, ale je možné, že tu obranu prostě neprolomíme.

Reagovat
spider_8

Taky víme, s čím umí přijít naše obrana Třeba proti Arsenalu nedal Cahil Contemu ani šanci něco ukázat.

Oni jsou to oba výborní taktikové, takže pochybuju že by jeden druhého nějak přejel.

Reagovat
Miguel19

Lepší mít obavy a prohrát, než je nemít a prohrát

Reagovat
spider_8

Tak tuhle myšlenku popravdě moc nepobírám

Reagovat
Miguel19

Tak když máš před zápasem obavy a prohraješ, tak to tolik nebolí, trochu si to čekal.

Jenže když je nemáš, tak si pak v šoku jak si mohl prohrát

Reagovat
spider_8

Rozumím, přesně jako proti Arsenalu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Nastavil jsi tímhle hlavu na špalek, kazdopadne si víceméně myslím to samy, akorát bych to teda posunul na rok 2012,jelikož ku ta sezóna s Reálném vyšla fakt dobře.

U nás nemel od navratu sezóny jedinej schopnej konkurenční tým a i tak to vyhrál "jen" jednou s tím, že polovinu sezóny hrál ty zapasy vyloženě ve svým stylu. Citizens byli tu prvni sezonu taky celkem k smíchu a Lester je ponížení pro všechny.

Celkem nám diky Contemu věřím na drtivou většinu zapasu v sezóně, ale dneska to nejspíš bude sledovacka z povinnosti, víc jak gól nepadne

Reagovat
B3n

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak dneska jsem moc zvědavej jak se k tomu postavíme. Zatím jsme velké zápasy nezvládli, hlavně s Arsenalem. V obou zápasech jsme těžce nezvládli začátek, což už se prostě stát nesmí.

Bude to zatím nejtěžší zkouška pro to nové rozestavení. Snad budou Alonso a hlavně Moses pokračovat ve výborných výkonech. Jenom škoda, že Willian nebo Oscar nebudou místo Pedra.

Nicméně mám trochu obavy, že zrovna dnes to Mourinhovi sedne a zase ostrouháme. Snad se pletu..

Reagovat
terry

Willian s Oscarem zase nejsou?

Reagovat
Miguel19

Vycházím z místního preview..

Reagovat
terry

Už jsou zpátky, ale zatím není jisté, jestli je Conte postaví. Oscar nebude třeba, ale ten Willian by se místo Pedra celkem hodil. Ale já si především nejsem vůbec jistý, jestli musíme hrát nutně znovu 3-5-2.

Reagovat
M0rb1D4S

3-5-2 jsme snad ještě ani nehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy s Leicestrom, keď išiel na ihrisko Chalobah

Reagovat
Miguel19

Spíš 3-4-3 ne?

Podle mě je to jasný, když se s tím dvakrát vyhrálo a k tomu i dobré výkony..

Reagovat
terry

Jo, 3-4-3 teda. Podle mě by právě Conte dneska klidně mohl sáhnout k 3-5-2, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah na plac

Reagovat
iamek

Snad se nepletes

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro podal proti LCFC veľmi dobrý výkon. Keby hral dnes, tak s tým nemám problém. Ale myslím, že Willian bude hrať. Len neviem, čo je to pozitívum pre nás

Reagovat
Miguel19

Pedro hrál sice dobře, ale u něj to byla spíš ojedinělá událost.

Willian sice není v nejlepší formě a pohodě, ale furt je lepší jak Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hádam si bol s Pedrom spokojný

Reagovat
SunFells

700. pro 800

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se třeba hodil Fabregas, jelikož Mourinho většinou nepresuje.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

71. ale blbe jsem psal Yorke a Hasselbaina

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád ho píšeš blbě.

Reagovat
cristiano.K.

nenapsal to záměrně blbě?

Reagovat
Busby babes

proste JFH.

Reagovat
Hokaido

Co jsi probůh spletl na Yorkovi?

Reagovat
Busby babes

psal jsem ho jako York a nekoukl jestli se to napsalo nebo ne a pakuz tam mel moc jmen a nevsiml si ze chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

32

Reagovat
Tommy the Gunner

58, nevzpomenout si na Scholese a Cantonu

Reagovat
scholes18

47

Reagovat
Coutinho10

46 a taky sem nezvladl napsat JFH a RvN

Reagovat
Busby babes

Takze Wazza nebude urcite. Ani neodjel s tymem. prej svalove zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodi mi sem niekto stream link na Man U Chelsea v slusnej kvalite please? plus čo myslite na ten zapas na Man U mam 2.9 kurs

Reagovat
diastan

CITY XI | Bravo, Stones, Kompany (C), Kolarov, Fernandinho, Gundogan, Silva, De Bruyne, Sterling, Sane, Aguero.....Vinc snad definitivně z5

Reagovat
diastan

S tímto nejde nevyhrát

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

konečně kompany zpět, potřebujeme už rotaci jak sůl!!!

Reagovat
iamek

Snad vydrzi aspon polocas.

Reagovat
vladis271

ked nie začal som včera pozerať exorcistu nový seriál a po prvje časti ma to celkom zaujalo. Aspoň by som pozrel jednu časť pred matchom o piatej.

Reagovat
diastan

nejnovější díl byl top

Reagovat
SunFells

Southampton XI vs. Man City: Forster; Martina, Van Dijk, Fonte, McQueen; Clasie, Romeu; Davis, Tadić, Redmond; Austin.

Reagovat
Hokaido

Moc jsem nečekal, že budou i na Etihadu hrát diamant. To smrdí debaklem. McQueen minulý týden určitě nezklamal, ale tohle pro něj bude pořádnej test. Kéž by to zvládnul, strašnej sympaťák.

Reagovat
SunFells

Hlavně je to křídlo, pokud je to ten samý, co poslední dva roky vždycky hrál dobře v přípravě ...což hádám, že je.

Reagovat
Hokaido

Je to on, měl by být spíš univerzál na levou stranu než primárně křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

McQueen proti Sanému. To bude dobrej test pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

A Boufal na lávce. Snad se podívá do hry.

Reagovat
SunFells

To bude jen kurvit.

Reagovat
fenixLFC

Snad to Blesk zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

hrát s těmahle krajema obrany diamant proti City.. to bude zlý

Reagovat
Hokaido

"Chelsea have won 4 PL titles in their history. 3 of them were with me & the other one was won by the team I left behind."

- José Mourinho.

Here we go.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

a Real po ňom nezískal žiadny domáci titul, Inter detto..

Reagovat
J0EL

Ty si strasne "zkiwwiovatel".

Reagovat
nani92

takže to popieraš?

Reagovat
vladis271

kiwwi Mourka neobdivuje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Mi normálně přijde, že si prohodili nicky,protože paradoxne kiwwi mi přijde docela zklidnenej.

Reagovat
Swarley

jj, jak objektivní, s nadhledem a dole jedete sračky o Rooneym...tohle mě nepřestane fascinovat...

Reagovat
Svatej

Že šijeme do nejlinejsiho a nejmizernejsiho hráče, kteryho máte, je mletí sraček? Nehledě na to, že jste to hlavně vy, kdo na něj prakticky kazdej zapas vztekle.nadáva.

Ale to, ze tam ještě Wmedia z prdele jede do Cheeka právě v souvislosti s tim vaším fesakem už je předpokládám v poradku

Reagovat
Swarley

jen mě pak fascinuje, kde bereš odvahu hodnotit někoho jiného, to je celé

Reagovat
Svatej

? Moment tak tohle bych asi potřeboval vysvětlit.

Jakej je rozdíl mezi tím, že považujem Rooneyho za trageda a treba tímhle ? http://www.eurofotbal.cz/clanky/-261979/forum=1#p6290363 ? Podotýkám, že mi trvalo asi půl minuty najít alespoň jedno tvy hodnocení nekoho jineho, hadam ze s tvou průměrnou aktivitou bude příspěvků podobných tem naším dole desítky.

Nebo jsem tě ted špatně pochopil, ale zní mi to dost pokrytecky

Reagovat
Swarley

myslím pochopitelně hodnocení naniho...

Reagovat
Svatej

Ok.

Me tady tohle přijde už vcelku normální, každopádně pokud to bylo fakt tak přes čáru, tak se mu omlouvám

Reagovat
nani92

ved to su také podpichovačky, väčšinou sa chytia Scouseri no, fanúšika Chelsea som nečakal

Reagovat
Svatej

sorry

Reagovat
Swarley

zase tak vážně jsem to taky ale nemyslel

Reagovat
Svatej

Hm, odkaz mi nic nenašel, tak jen zkopcim

Swarley(Tomáš)13.07.2014 00:58

já právě ani nepochopil, proč ho Scolari dneska postavil...Luiz je prostě labilní, je to na něm vidět, cloumají s ním neskutečným způsobem emoce a když to začne srát, tak se z toho posere...a nejen jednou, on se z toho pak v tom zápase posere klidně i několikrát...

už v tom zápase proti Německu jasně ukázal, že ztrácí hlavu a vymýšlí nějaké Kamikaze plány, jak své dřívější chyby kompenzovat...v konečným důsledku z toho jsou tyhle dva absolutní výbuchy...kdyby ti někdo řekl po těchto dvou zápasech, že tenhle borec přestoupil za 50 mega liber, tak ti to nemůže nikdo nikdy v žádném případě uvěřit...totální provar jak od Luize, tak i od Scolariho...ten jeho další dnešní výbuch se dal předpoklád

Reagovat
Swarley

a navíc v tomhle případě je Luiz pochopitelně dřevák, stačí se podívat na kariéry obou hráčů

Reagovat
Svatej

To je fuk už, hodnocení je podobny

Reagovat
nani92

skrytá stávka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
B3n

Neříkal to už když se vracel z Realu ? Samozřejmě o ten jeden titul míň ?

Reagovat
Hokaido

To nevím. Ale je to Mou, takže asi ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Podlě mě jo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Marosh16

ako vidite sance ze Costa dostane dnes kartu?? moze byt zamer ze vykartovat sa na poharove stretnutie??? a este k tomu je psychac... chcem to podat za viac

Reagovat
Hokaido

Jakej je tam kurz? Podle mě tak 85%, tak si to spočítej.

Reagovat
Kovi81

dlho nedostal, kludne je to mozne

Reagovat
Whitemedia

Mám z dnešního zápasu fakt špatný pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl dobrý, dokud jsem neotevřel tenhle článek a neviděl vaše příspěvky.

Reagovat
Kovi81

ja sem dneska tez nejak moc v klidu

Reagovat
Whitemedia

to jsem byl před Arsenalem, takovou chybu už neudělám..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

ja jsem na tom podobne.

Reagovat
Whitemedia

S Mourinhem jsem před těmito zápasy nikdy špatný pocit neměl.. když nepočítám loňskou sezonu, protože tam jsem měl špatný pocit i před zápasem s Walsallem...

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

uz me chapes?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Godwinson

Špatný pořadí

Reagovat
Whitemedia

vidím no

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney přijde o zápas s Chelsea

Manchester United hraje dnes na půdě Chelsea a v jeho sestavě se neobjeví Wayne Rooney, anglický útočník podle tamních médií utrpěl svalové zranění.

Neeeeee

Reagovat
Svatej

to je hrozná škoda, jeho by momentálně zvladnul i ten Chalobah s prstem v zadku

Reagovat
Whitemedia

A co takhle kdyby se na něj nasadil Loftus.. to by byl teprve souboj rychlíků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych se nedíval, ale když mi to hodíš pod nos, tak se podívam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Už s tím Guardiolovým rozestavením zkoušel někdo hrát v FMku?

Reagovat
Mateo16

3-4-3 je uplne vpohode

Reagovat
Mateo16

Ale momentalne idem skusit ZZ taktiku 4-2-4 v LM proti Bayernu

Reagovat
Kovi81

Uz mas nove FM?

Reagovat
Greny

vychazi az v listopadu ne?

Reagovat
SunFells

crack až v lednu

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

A to s 100000 bugama

Reagovat
SunFells

To si asi jenom říkají ti, co za hry utrácejí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl koupené dvakrát a minulý ročník jsem měl neorigo a asi až po 3/4 roku přišli na crack, který by neměnil jména hráčů po sezoně a tak.

Reagovat
SunFells

Mně se to teda nestalo, ale nejsem si jistý, zda to bylo už v lednu ...ale později než v březnu ne.

Reagovat
Mastný Chobot

tento ročník trval neobvykle dlho, kým sa dala stiahnuť fajn verzia, no.

Reagovat
Kovi81

ti co predobjednali uz muzou hrat

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
vodka

já to zkouším teď asi půl sezony takto: http://www.jpeg.cz/obrazek/eSb4

záleží teda, kdo je zrovna zraněný apod., ale docela to funguje...

Reagovat
vrabejka

City konečně top sestava. Budu překvapený pokud nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo na žlutou. Ale kdo to píska, samozřejmě největší poseroutka.

Reagovat
M0rb1D4S

Van Dijk zatím nejlepší ze Southamptonu. Přes něj si hráči City ani neprdnou

Reagovat
SunFells

Z něj se stává velký drak. Doufám, že u nás časem nahradí Koscielnyho, ale to ho spíš dřív koupí někdo jiný.

Reagovat
Hachim Mastour

Koscielnyho nahradí Holding alebo si Simeone dovedie Gimenéza.

Reagovat
blaugrana

City zatiaľ zakríknutý výkon. Tie posledne výsledky sa na nich museli podpisat.

Reagovat
Hokaido

Když tak letos koukán na van Dijka, tak by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby ho v létě koupil nejakej top klub. Blbý je, že za něj Soton asi bude chtít strašnou mrdu.

Redmooooond.

Reagovat
Hokaido

A Stones ve fantě, tohle áčku by mu snad měli připsat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pořád před očima, jak si ho před rokem namazal Kane na chleba.

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Redmoooooooooooooond

Reagovat
smazaný uživatel

Stonesyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Stones

Reagovat
Busby babes

lol.

Reagovat
diastan

ty chyby to je

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicke kopyto.

Reagovat
M0rb1D4S

REDMOOOOOND

Reagovat
SunFells

Díky Hlavně díky Pepovu fotbalu, který nutí průměráky jako Stonese hrát rizikově.

Reagovat
vilp

Tak na tomhle zrovna nebylo žádné riziko, jen neschopnost jednoho idiota.

Reagovat
SunFells

To souvisí ale, Pepova riskantní hra zvyšuje pravděpodobnost výskytu takových chyb.

Reagovat
Taiger

Stones jakože slušná ulice.

Reagovat
Taiger

Aha, já ho mám ve fantě.

Reagovat
Taiger

Přesně tak kluku.

Reagovat
bbbauch

Relog fail

Reagovat
smazaný uživatel

Stones.

Reagovat
vodka

Reagovat
Hachim Mastour

goooool

Reagovat
Orlandiiik

STONES

Reagovat
Coutinho10

Redmooond

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Stones Tyhle chyby v Pepkově systému prostě budou.

Reagovat
Miguel19

Průměrný Stones by takhle chyboval v kterémkoliv systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc krátkých míčů bude hrát, tím víc chyb u toho udělá. V jiném systému by jich nehrál tolik, tudíž by ani chyb nebylo tolik. Jasně, teď tu máme první, ale čekám další. Psal jsem to i u Brava s MU... a ten už udělal další.

Reagovat
nani92

tak to je chyba jednotlivca, nie systému..chyba je systém naordinovať, ked nemáš v tíme dokonalé mašiny ako v Barcelone

Reagovat
nani92

toto sa stane, ked chcete Angličana hrať nohami

Reagovat
Taiger

Oh, this is great banter.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
nani92

*naučiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Redmond krásně, ale City nejhorší zápas sezony. Van Dijk si maže Aguera na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by taky měla být žlutá dopiči, ten Clattenburg je fakt kretén.

Reagovat
Manik...

Neuvěřitelné . Tyhle pičoviny na vápně nesnáším!!!

Reagovat
Taiger

Stones a fanta.

Reagovat
Hokaido

Wow, rozhodčí

Reagovat
vrabejka

rozhodčí

Reagovat
Mimalu

hraniční, spíš bych to asi pustil

Reagovat
Mimalu

i když s tím Aguerem asi nakonec správné rozhodnutí

Reagovat
Hachim Mastour

Myslel som si, že dá gól.

Reagovat
Manik...

On to neuznal???

Reagovat
SunFells

Pěkně sudí

Reagovat
smazaný uživatel

To neuznal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, co to je za chybu, když tam mají pořád nulu

Reagovat
Setwo

prečo gól Stonesa neznali?

Reagovat
t0mmy33MCFC

aha zapojeni aguera do hry ktery asi byl....

Reagovat
Setwo

aha,, už to vidím... toto by som uznal... ale napr. včera bol Pjaničov gól správne neuznaný

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Aguero byl v ofsajdu a zapojil se do hry.

Reagovat
Taiger

Tak jako teď komentátoři říkají, že se Aggy zapojil do hry, takže by se to pískat mělo, ale co, fanta je ráda.

Reagovat
Taiger

To neuznali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Až ty zjistíš, že ten gol neplatil, to bude smutku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jsem solidně zmatenej z toho gólu no.

Reagovat
vladis271

som si 5 minut myslel, že je to 1:1 on to neuznal pre offside.

Reagovat
Taiger

Reagovat
M0rb1D4S

Já jsem si od toho golu nevšiml, že to neuznal, než ho na Sky znovu ukázli s nápisem Disallowed goal

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
MadMrJacky

Já se to třeba dověděl až díky tvému příspěvku

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

aspoň vieme ako sleduješ futbal

Reagovat
Infernoqt

Mně se vypl stream po golu, než odpískali offside. Pak jsem si našel jinej a tam to bylo 0-1, a ten jsem vypnul taky, protože jsem si říkal, že na co budu sledovat stream, který běží tak strašně pozadu.

Reagovat
Coutinho10

taky a zil v domeni, ze mi Stones vyhraje H2H ve fante

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím, že nejsem jedinej, kterej zjistil až po delší době, že ten gól neplatí.

Reagovat
Taiger

Stones by mohl dát ten gól ještě jednou, ať je konec zmatků.

Reagovat
Busby babes

jen skoda,ze Bravo Redmonda nesestrelil. Druha redka ve dvou zapasech by byla vtipna.

Reagovat
Hokaido

Byla by to stejně jen žlutá.

Reagovat
Busby babes

jo asi jo, leda by ho trefil nejak pekne. ale stejne.

Reagovat
mikelinos

napadlo mě to stejné, ale píská se furt redka + penalta v takové situaci? nezměnilo se to nějak?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Manik...

Ne.

Reagovat
Hokaido

Změnilo se to, né? Pokud je faul ve vápně a není sám o sobě na červenou, tak jí hráč/brankář nedostane.

Pokud by to ale bylo před vápnem a Redmond by pak šel sám na prázdnou bránu (nebo jen brankáře), tak to ale červená je.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
t0mmy33MCFC

komentatori ani ja jsem si rikal, ze byl mohl dat gol a clovek ho sledoval a gool pecka neskutecny ze on to dal a najednou ruled out

Reagovat
Swarley

OT: kdyby to někoho nebavilo, dnes od 15:30, NFL, New York Giants vs LA Rams, hraje se v Londýně

Reagovat
SunFells

To nestíhám.

Reagovat
Swarley

14 minut, času dost

Reagovat
SunFells

Stíhačku tu mám, ale úplně jinou

Reagovat
Swarley

to pořád není problém, 5 minut, času dost....

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Hokaido

Ne děkuji, já radši fotbal.

Reagovat
Swarley

fotbal je fotbal, ale ten americkej má taky hodně do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spis me nebude bavit tento antisport americky

Reagovat
smazaný uživatel

Nam by to uznali

Reagovat
SunFells

City snad zahrozili jen z offsidové standardky, to bylo obav ...

Reagovat
vrabejka

City nejhorší výkon sezony prohrávají zaslouženě. V útoku nuloví.

Saints mají skvělý přechod do útoku klidně ještě tam něco z brejku můžou dát

Reagovat
Manik...

Typický zápas City . Šancí dost, ale produktivita mizerná... A jak to bývá dostanou gól z ho*na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Pološancí. Vyloženou šanci neměli žádnou.

Reagovat
Manik...

To je pravda, ale kolikrát stačilo jen kopnout do balónu

Reagovat
smazaný uživatel

Mnoho povyku pro nic, City zatím hrají absolutní hovno. Soton dobře brání, ale McQueen je slabina, Pepek se snaží útok cpát přes něj a bojím se, že jednou mu to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Targett aj bertrand sú zranení, moc možností tam nie je. Mohol by mu vypomáhať viacej niekto zo zálohy.

Reagovat
vilp

Jenže Sané zatím nula, celkově tam Guardiolovi chybí hráč, který mu ten blok otevře nějakým průnikem jako Robben nebo Messi. V Barceloně měl takových hráčů víc, v Bayernu zase dvě naprostá zvířata ve vápně, na které se mohlo centrovat. Dnes mají City i ten tlak na míč slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints zatiaľ parádny výkon, City tuším bez strely na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

to už ten otamendi je lepši ako stones

Reagovat
M0rb1D4S

Clasie dneska pálí ostrými

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo se City???? Nechapu to. Ze by ty miliardarske zhyckane hvezdy prestal bavit Guardioluv tvrdy rezim tal brzy???

Reagovat
Taiger

McQueen se drží dost solidně, na to, jak to tlačí většinou přes jeho stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan jasná redka a ten pičus to ani nepískl

Reagovat
t0mmy33MCFC

beztak za to muze ze jim vypl internet

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si chystam, co napisu po sezone, az City nevyhraje ani jednu trofej. Mam to nachystano...

Reagovat
Switchback

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Taiger

Iheanacho > Aggy

Reagovat
Hachim Mastour

Kelechi

Reagovat
Error

Hm, zas ten týpek s průměrem 20 gólů za minutu...

Reagovat
Busby babes

ten kluk je dobrej.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho

Reagovat
kiwwi

Van Dijk jak amatér odbranil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle podle me Fonte spatne vyhodnotil a Virgilovi s tim nabehem nepomohl, ale super nabeh

Reagovat
vilp

Kompany všude pozdě.

Reagovat
EXoRcIsT

to kto ho branil to je cisto chyba toho obrancu jedneho hraca si nevedel postrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Fonteho, ktery si vic vsimal nabihajiciho Silvy a otevrel ten prostor za sebou. To se pak blbe brani

Reagovat
Miguel19

SIT DOWN MOURINHO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Miguel19

Dostávám se do zápasu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

aha aha, tak já se přidám... SIT DOWN MOURINHO!!!

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany mohl být venku

Reagovat
SunFells

Nevím, co tam zas Guardiola zkoušel s Agüerem v základu za pokusy, když je Iheanacho zdravý.

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem čo skúša s De Bruynem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy vravel Kôň, že sa chce vracať domov? Budúcu sezónu?

Reagovat
Manik...

Co je s Kevinem, že je tak špatný??

(jo vím, že druhý poločas ani nehraje)

Reagovat
SunFells

Pepa ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zrzek.

Reagovat
kvasha16

a ti nemaju dusu

Reagovat
smazaný uživatel

namyslenec s divnou drzkou(plus teda jeste ten zrzek)

Reagovat
Hachim Mastour

Nie je zlý, len proste nie je tak dobrý ako Mesut.

Reagovat
SunFells

Boufal přichází ztrácet míče.

Reagovat
EXoRcIsT

to co za dementa teraz prihravalo idu 5 na 2 a ten idiot nevie dat presnu prihravky

Reagovat
SunFells

Ještěže Silva neumí zakončovat.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/790191048039526401

Tak proti zapasu s Live Lingard misto Younga.

Reagovat
Busby babes

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Busby babes

Miky zas ani na lavce. Romero, Darmian, Rojo, Carrick, Mata, Young, Martial.

Reagovat
iamek

Prej ma slabou fyzicku. Tomu se mi moc verit nechce.

Reagovat
iamek

Az na Afra docela dobra.

Reagovat
niflheim

S tím Fellou ať jde do řiti.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea substitutes v Man United: Begovic, Aina, Terry, Chalobah, Oscar, Willian, Batshuayi

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 31s31 seconds ago

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 2m2 minutes ago

Chelsea substitutes v Man United: Begovic, Aina, Terry, Chalobah, Oscar, Willian, Batshuayi. #CFC

Dobrá lávka.

Reagovat
Godwinson

Vždyť ten Zouma začínal trénovat někdy v srpnu

Reagovat
Whitemedia

Tento týden začal trénovat s U21 myslím, příští týden by se měl připojit k A týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

On už "trénuje" dlouho, i s týmem, jen se prostě musí šetřit a od toho příštího týdne by se měl zapojit naplno.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Zase nepřeháněj, jednou stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Perfektní.

Reagovat
off-olda

Tohle Soton nemůže vydržet.

Reagovat
SunFells

Taky si myslím, že to nevydrží a dají na 1:2.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

řešení brejku od Sotonu mi připomíná včerejší Valencii, které se to taky nakonec vymstilo..

Reagovat
EXoRcIsT

to Fellaini je trest zato ze sme vyhrali tolko titulov alebo uz nechapem ten tu bude hrat este aj v 50tke nastastie ja to uz vidiet nebudem bo ma z neho skorej trafi slak

Reagovat
Swarley

ale jako on nehraje vůbec špatně...jen prostě Carrick nabízí podle všeho ještě něco víc no...

Reagovat
B3n

Zase Fella mi příjde silnější a pro soupeře nepříjemnější. A na standardky důležitější. Carrick má zase výbornou rozehrávku, no. Upřímně si ale myslím, že se nelze divit upřednostnění Felly v zápasech, kde bude důležitější defenziva.

Reagovat
Swarley

tak zase Fella je lepší jen čistě v těch ostrých soubojích tělo na tělo...ve čtení hry je Carrick úplný fenomén a hlavně má super rozehrávku, což se v těch těžkých zápasech taky hodí...hrajeme defenizvně a Carrick je schopný ti dát parádní pas do brejku...to ti Fella rozhodně nenabídne...

sice ti pomůže u standardek, ale jako k čemu nám to je dobré, když se třeba jako proti Liverpoolu dostaneme k takovým situacím jen minimálně...

Reagovat
B3n

Uričtě se to hodí, jen se asi počítá s tím, že do brejku může kohokoliv vyslat někdo jinej, nemusí to být nutně z pozice DM. Jinak samozřejmě souhlasím. No a když přihlídneš k tomu, že Carrick vlastně nic neodehrál letos, tak je to celkem jasná volba, resp. sázka na tu jistější možnost.

Hele, to, že jste se dostali k pár standardkám proti Live neznamená, že si jich nemůžete vytvořit víc proti Chelsea. A když budeme předpokládat stejnou taktiku, tak ti hráči ji mají zažitou o zápas víc apod... A i proti tomu Live ta jedna z mála standardek letěla na Fellu, pokud se nepletu. Znovu, to, že to nevyšlo předtím, neznamená, že to nemůže vyjít dneska. Vím, že jsi to nepsal Ty, ba naopak jsi Fellu víceméně pochválil, ale prostě divit se tomu, nebo být nasranej na to, že hraje Fella na úkor Carricka dneska je prostě jen neznalost.

Reagovat
Swarley

rozhodně bych tomu neříkal neznalost, Carrick je jednoznačně další varianta do středu hřiště...odehrál toho sice málo, ale v každém tom zápase hrál výborně a právě ukazoval, co jiného může oproti Fellovi nabídnout...

a jinak jako jo, uvidíme až na konci zápasu, jestli to byla nebo nebyla správná volba...

Reagovat
B3n

No neznalost aktuálních poměrů v týmu, řekl bych. Z mýho pohledu bylo téměř jistý, že bude hrát Fellaini, naopak témeř nemožný, aby hrál Carrick. Teď tím nemyslím, kdo je v čem lepší, nebo tak, o to teď nejde. Spíš jde o to, jak jste se prezentovali v minulých těžkých zápasech, kolik mají ti dva oproti sobě letos odehráno a v jakých zápasech. Když si k tomu připočteš, jak má rád Mourinho silný hráče ve středu pole a při standardkách... mě to vychází celkem jasně. Proto ta neznalost. Nemyslel jsem to njijak špatně, nebo tak, ale prostě to bylo celkem jasný. Nicméně i mě Mourinho v průběhu své kariéry párkrát složením týmu překvapil.

Reagovat
EXoRcIsT

Aguero hra som myslel ze ho striedal Iheanacho

Reagovat
SunFells

Nestřídal, jen zastínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints hrali diamant alebo 433?

Reagovat
nani92

ešte hrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale Austina vystriedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal, to už je nemoc. Jakmile se můžou dotáhnout na čelo, tak to vždycky posejou. A to letos vypadali dobře s Mustafim na stoperu a probuzeným Theem v útočné trojce Theomesale.

Reagovat
Miguel19

Však před zápasem na čele byli a jsou tam i teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger trosku nestihol vlak a hra to dost na individualnu kvalitu plus nevie napr. s hentakym pohyblivym timom naordinovat systemovy pressing.. A chyba aj poriadny hrotak...

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

zvykej si, jakmile nehrajes to co Klopp, uz ti ujel vlak.

Reagovat
SunFells

Jo takhle

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda

Reagovat
Swarley

vy s vladem jedete...Wengerovi ujel vlak, Mourinhovi taky, Pep je jen hype a Klopp je bůh...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked prehanas ( )

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

(kéž by)

Reagovat
B3n

Tohle je fakt něco s těma vlakama tady.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

takéto názory vznikajú, ked 90% zápasu trávi človek prispievaním na EF o hovne a zo zápasu vidí maximalne goly a aj to v opakovačke

Reagovat
smazaný uživatel

To vysvětluje tvé debilní názory, zajo.

Reagovat
nani92

kedže si jeden z ľudí, ktorí tu debilizmus zaviedli, tak to je od teba asi aj kompliment

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Ja nehovorim ze Wengera nekritizovať..ale toto vyzera fakt smiešne Olino

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Vyser sa na všetky príspevky ohľadom Arsenalu, prosím ťa, lebo každý jeden čo napíšeš, je uberpičovina. Doslova každý. Každý. Naozaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dospej pls.

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si nájdi inú zábavku ako komentovať veci, do ktorých sa nevyznáš. Fakt je to hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom, že by to teď posrali, jen jim to tentokrát nedaroval sudí.

Reagovat
SunFells

A kvočnám bohužel plichtu daroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám žádné kvočny.

Reagovat
SunFells

Taky bych se k nim nehlásil.

Reagovat
SunFells

Proč nastavuje 5?

Reagovat
EXoRcIsT

pretoze Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej bodík.

Reagovat
SunFells

Dobrý bod, zasloužený ....City nevyhráli 5. zápas v řadě, dobrá krasojízda.

Reagovat
vladis271

koho má takáto liga baviť. Jeden dominantný tím. Culés mali ako vždy pravdu. Čert nám bol toho Pepka dlžný do ligy. Fakt je to extratrieda a Klopp, Mou, Conte, Poch hrajú druhé husle.

Reagovat
Busby babes

kdyz si vzpomenu, jake soudy se tu delaly po nejakem ctvrtem patem kole...

Reagovat
Nihilister

Taky mne to napadlo docela se to otočilo .

Reagovat
Maresma

vyhraje ligu tak o 15 bodů

Reagovat
kiwwi

Nepoužiteľni fanúšikovia... To isté tu bolo x krát po dobrom štarte nejakého tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jen Wenger ty druhý housle nehraje.

Reagovat
alcantara

Stale si na ligu nezvykol, no

Reagovat
SunFells

Podle výsledků si spíš odvykl.

Reagovat
alcantara

Je to bieda, no. Ale ono to pojde zase.

Reagovat
M0rb1D4S

Sunderland - 19th

Stoke - 20th

West Ham - 17th

Bournemouth - 16th

4/5 teams Man City have faced are having a mare. Domination my arse.

Reagovat
M0rb1D4S

Příspěvek někdy z poloviny září.

Reagovat
TopinB

To "arse" tomu dodává takový lepší náboj

Reagovat
blade115

Ale ze začátku to tak docela i vypadalo.

Reagovat
SunFells

To snad není žádný div. Valit 5 kol je mnohem snazší než valit jich 38.

Reagovat
blade115

Tak nikdo kromě něj to nedokázal, asi to tak snadné není.

Reagovat
SunFells

Navíc to herně zas tak nevypadalo.

Reagovat
Lacko_Boh

zo zaciatku casto valcuju aj timy ktore sa neskor zachranuju. Ved sam dobre vies ze liga zacina po vianociach.

Ale Pepča by som neodpisoval, predsa len prva sezona. Ale ja som rad ze to nevalcuje. Aj ked je stale prvy.

Reagovat
blade115

Jj, však i měl týmy, kterým se letos moc nedařilo. Ale oproti Contemu a Mourinhovi z toho trenérského hypu vycházel dlouho nejlíp. A asi pořád vychází. Rozhodnuto samozřejmě není, letos se bude rozhodovat možná až těsně před koncem, to tak vypadá.

Reagovat
Counter

jj, tragéd, jenom tak nějak vede ligu

Reagovat
Nihilister

Hraje na 3 obránce a tým si vyprodukuje 3 střely na bránu za 90 min. Pep

Reagovat
Maresma

Shaw ani na střídačce? Tak to mi ve fantě naskočí z lavičky pěkných 15 bodů

Reagovat
C-M@ster

Co naplat. V PD stačí 2x porazit Real a máte na 95% titul. V Anglii je to trochu těžší, ale i tak věřím nejvíc City. Ale bylo by super, kdyby to ještě United dotáhli...

Reagovat
Nihilister

LIVERPOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vo svojej prvej sezone La Ligy mal Pepek 5 prehier a 6 remiz. Ale chapem, ze nejak musis ten svoj mindracik vyventilovat.

Reagovat
Counter

Nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo kvalitni link na chl - man?

Reagovat
Nihilister
Reagovat
smazaný uživatel

díkes

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ako sa objal s Mourinhom, tak ten mal aj slzy v očiach.... brrrr

Reagovat
off-olda

Kde na to koukáš? Já mám všude debilní reklamy.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

SIT DOWN MOURINHO!!!

Reagovat
Whitemedia

Však už si sedl

Reagovat
Miguel19

Musel jsem si o to ale říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

CALM DOWN CONTE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se jako předháníte, kdo má v týmu většího komedianta?

Reagovat
CHONG

Falešník třetí ztráta v řadě a do toho návdavkem debakl na NC, tak jen houšť a větší kapky

Reagovat
Arbiter

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
niflheim

Co to kurva je

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRITOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!!

Krááááál.

Reagovat
Whitemedia

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
FCSL

Před minutou jsem vsadil under

Reagovat
Miguel19

Však zatím to vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

2:1 v 10. minutě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito

de Díra

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte to ani nezapnem a my už dostaneme gól, ešte k tomu ho dal Pedro

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA PEDROOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
wild

Reagovat
Counter

A Mourinhův plán letí komínem, krása

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

kamo ale pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Z tebe se stal normálně manchesterovský owny - neunikne ti jediný můj komentář, na který bys nezareagoval.

Reagovat
nani92

takže ty si Mourinhovsky owny?

Reagovat
Counter

Já nekomentuju všechno, co se týká Mourinha, jen ty nejlepší kousky, které ti vždycky zvednou mandle.

Reagovat
Jollae

Kokooot

Reagovat
Counter

Counter, těší mě!

Reagovat
nani92

ja tiež nekomentujem všetko o napíšeš, len to čo sa ma týka, čiže sme si kvit

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě že si můžeš psát co chceš :-)

Reagovat
Arbiter

taktický?

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat
J0EL

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Dawon

CURACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Swarley

DDG šel kam?

Reagovat
nani92

do Madridu

Reagovat
TopinB

Chtěl udělat Neuera

Reagovat
SunFells

To sice jo, ale snažil se zachránit kokotinu druhých.

Reagovat
Swarley

další kktinou?

Reagovat
SunFells

Není nejmoudřejší no

Reagovat
Coutinho10

na párek

Reagovat
Counter

Tohle jde na Smallinga, De Gea se už jen na poslední chvíli snažil hasit.

Reagovat
Arbiter

ne úplně šikovně ale...

Reagovat
Counter

To už je druhá

Reagovat
B3n

+ Blinda

Reagovat
vladis271

Zbalit si veci.

Reagovat
smazaný uživatel

de gea

Reagovat
Ángel di María 22

Haha, United prostě baví

Reagovat
CHONG

Ta obrana úček je solidní joke.

Reagovat
EXoRcIsT

najlepsia vec co sa mohla stat aspon bude naco pozerat

Reagovat
Greny

Dobrej začátek aspon to bude muset Mourek otevrit

Reagovat
smazaný uživatel

Nudinho nejaký kyslý ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Blind zkušeně, šnek posraný pomalý, když nestíhá, tak ať má hráče před sebou a pokud není dement, tak ho nechá v ofsajdu... kokotek, další pojebané body kvůli blindovi

Reagovat
niflheim

Ty vole, ten Fella fakt nic neumí.

Reagovat
Arbiter

Azpi proti Ibrovi takový prcek

Reagovat
vodka

toto musí ibra dávat...

Reagovat
Swarley

Ibra ty hlavičky zatím nějak netrefuje

Reagovat
wild

ved ale dopici Ibra triafaj tie hlavicky poriadne

Reagovat
nani92

jj, prišli sme hrať na 0-0, pritom stále utočíme no

Reagovat
Greny

no když dostanete v prvni minute gol tak asi dal branit nebudete

Reagovat
nani92

jj zmeníme celú našu prípravu na zápas

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
Greny

myslíš že ty tymy maji jen plan A a podle toho hraji 90 minut?

Reagovat
nani92

no jasné že nie, ale plán B vytiahneme neskôr a nie po prvej minutke

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Btw. pořád ještě útočíte?

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Měli byste už pomalu přejít na plán C...

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

:DDD

Reagovat
J0EL

To uz je od teba ale strasne okate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je blazen

Reagovat
Swarley

hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že se posral už v autobuse a dal tam květáka a blinda místo Shawa, snad mu Conte naloží

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pěknééé, škoda

Reagovat
vodka

lol, proc hraje ta zaloha tak debilne, tam jsou obrovské díry...nikdo nemá pořádně hráče...

Reagovat
niflheim

Pogba všude a zároveň nikde, ta záloha vůbec neděla tlak na míč

Reagovat
TopinB

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

je rozdíl, když ti tam shaw natahá hráče a nabízí se na té lajně, kokotek blind je tam k hovnu a neubránil by ani dong fangzhuoa na tréninku.

a květák je kouzelný, ten nemá pohyb, techniku, nic, jen lokty a pogba marný jako vždy

Reagovat
Miguel19

C A H I L L !!!!

Reagovat
vodka

mourihno revoluční s 6-3-1

Reagovat
Counter

Rashford univerzál na LB

Reagovat
niflheim

Takže 2:3?

Reagovat
Greny

Gaarýýý

Reagovat
Counter

Hahahaha

Reagovat
TopinB

CAHIIIIIIIIIIIIIIIIILL

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

retardi paneboze to uz nech nam daju radsej aspon 5-0 nech sa Mourinhovi zapne v hlave a uvedmi si ze s Fellainim nikdy nic nevyhra

Reagovat
Side

Jj oba góly byly Fellainiho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL NANI92

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHAHAHAHAHA CAHILLLLLLLL

Reagovat
Arbiter

)plně volný Cahill

Reagovat
Greny

To byl ten Naniho plan B

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

José

Reagovat
Switchback

Joséééééé Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhovi ujel vlak, prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo autobus

Reagovat
nani92

Reagovat
B3n

Reagovat
wild

hlavne ze je to pojebane drevo stale v zaklade..a uz by sa mohli prebrat

Reagovat
off-olda

Tak jako 2:0 za 20 minut... Ani ve snu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
TopinB

Pedro

Reagovat
C-M@ster

Hmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

ten mourinhuv pohled 'kde to jsem? co tady delam?' k nezaplaceni

Reagovat
Miguel19

Zase Ibra na Azpiho To se vymstí.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Grahf

už ho vyhodili?

Reagovat
CHONG

Mouovi sice už ujel vlak, ale s touhle bandou sraček by nesvedl nic ani ve svých nejlepších letech.

Reagovat
Tommy the Gunner

sracky za stovky milionu liber

Reagovat
CHONG

To je na tom to nejehorší, zvláště Pogba, to bude ještě větší fail než Bale.

Reagovat
Counter

Vždyť si je přivedl sám.

Reagovat
CHONG

Všechny ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no utratil ani ne 200 mil. liber chudák

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

pedro ty vole

Reagovat
Arbiter

kde je ten nejdražší hráč na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

na výletě

Reagovat
vladis271

Este sa mu nepodarilo dostat z hendersonovho vrecka

Reagovat
Steven666

záloha United neexistuje.. neuveriteľné

Reagovat
Steven666

záloha United neexistuje.. neuveriteľné

Reagovat
EXoRcIsT

jak neuveritelne stacilo pozriet pred zapasom zostavu tam uvidiet meno Fellaini a hned bolo jasne ze zaloha ziadna nebude

Reagovat
off-olda

Ty krávo to je vítr.

Reagovat
Skalda29

To je maras, může mi někdo vysvětlit proč Lingard a Rashford? Neříkám, že jsou špatní, ale taky nejsou top. Fellaini též tam nemá co dělat, do Sunderlandu za Moyesem.. Navíc i ta osobka na Pedra je směšná

Reagovat
vodka

omg, to je fakt tak zralé na vypnutí...

Reagovat
Arbiter

Pedro až na ten první gól podělal zatím vše, na co sáhl Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes myslet vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdí šestkou

Reagovat
off-olda

Snad Blind za ten kolotoč nezapomene zaplatit.

Reagovat
Greny

prej byl pred zapasem rozmenit na drobný

Reagovat
off-olda

Tak to by mohl mít ještě na 3-4 jízdy.

Reagovat
smazaný uživatel

náš nejlepší hráč, podle kiwwinha, busby babes a iamek squad

Reagovat
Busby babes

:-*

Reagovat
blaugrana

Fakt, že hraci ako Fellaini, či Lingard hrajú základ v United je fakt smutný.

Reagovat
Arbiter

Otázkou je, jestli je tam někdo, kdo by byl lepší než oni...

Reagovat
EXoRcIsT

a nie hoc tam dat Mensha jak Fellainiho sak on nerobi nic v subojoch nestiha nebrani nerozohrava len pobehuje a hraci Chelsea si okolo neho chodia jak keby tam ani nebol

Reagovat
blaugrana

Momentálne nie je, čo je pre nich ešte horšie. Mne fakt príde, že sa z United stáva AC. Banda priemerakov doplnená odpadlikmi, ktorú trenuje niekto, koho herňa filozofia je už dávno po funuse.

Reagovat
alcantara

A popritom minaju stovky mega. Strasne, ako ten tim dopadol, niekedy moj najvacsi favorit v Anglicku. Muzstvo bez tvare, bez identity.

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, že budou takovéhle sumy utrácet rok co rok, tak je jen otázka času, než se projednou trefí.

Reagovat
blaugrana

Jedna lastovička leto nerobí. Ten tím má problémy vo všetkých radoch okrem brány.

Reagovat
Counter

Tuhle debatu jsme tu už myslím měli. Podle mě je ten kádr dostatečně kvalitní, jenže jim to nefunguje dohromady. Mají tam řadu velkých mladých talentů, hráče v nejlepších letech, starší zkušenější hráče, všechny posty zdvojené... A výsledek je takový, že Rashford hraje LB a Fellaini podhrota.

Reagovat
blaugrana

Asi hej. Len zopakujem, že keď to porovnam s kadrami Barcy, AM, Bayernu, Dormundu, tak mi ten ich príde hodne slabý.

Reagovat
Counter

Klidně by mohl hrát Martial, potažmo Mata, ale Mourinho to holt vidí jinak. Nemluvě o Mchitarjanovi, který je sice plně fit, ale na lavičku se nevejde.

Reagovat
blaugrana

S tym Mchitarjanovi to absolútne nechápem. Ten asi obrába Mourkovu starú, že je úplne odrezaný.

Reagovat
Counter

Tak on byl jednu dobu zraněný, ale teď už má být ok. Jenže Mourinho vzápětí tohle prohlášení popřel, že Mchitarjan ještě není připravený nastoupit...

Reagovat
blaugrana

Hmmm. Len mou vie, kde je pravda. Ale ak je ready a on ho drží mimo, tak je slušný magor.

Reagovat
Counter

Mou sám řekl, že je plně fit, je o tom článek i na EF. Akorát že Mchitarjan v EL proti Fenerbahce nebyl ani na lávce, a tak se na to novináři po zápase logicky ptali. Mou řekl, že není takový einstein, aby mohl narvat do základu čtyři křídelníky najednou, a dodal, že Mchitarjan ještě není na zápasové tempo dostatečně připravený, asi ještě nemá dost natrénováno, nebo nevím.

Reagovat
blaugrana

Lenze to mu nebráni ho tam fuknut počas zápasu na 30 min napr. Divná situácia. LE tiež odrezal Vidala, ale aspoň vysvetlil, preco tomu tak je.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Ja som cakal prave ze Michitarian bude ich klucovy hrac.

Reagovat
Arbiter

Konečně Thibo dělá to, kvůli čemu nahradil Petra...

Reagovat
Side

Chytá?

Reagovat
Arbiter

chytá něco navíc

Reagovat
smazaný uživatel

kurtoaaaa

Reagovat
niflheim

Ander s Pogbou v záloze úžasní... do toho Fella

Reagovat
TopinB

"José před bránou nezaparkoval autobus, ale chevrolet"

Reagovat
smazaný uživatel

Mata a DDG by měli odejít v nejlepších letech do Španělska, aby vyhráli ještě nějaké trofeje... sedět tady a koukat na zmrdy jako květák a blind v čele s mourinhem, to si fakt nezaslouží... ještě Martial a Rashford do Barcy a Shaw do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpustit klub!

Reagovat
blaugrana

Ako Sorry, ale čo by v Barce robili?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál tam náhodou Pedro?

Reagovat
smazaný uživatel

nahradili neymara, suareze a messiho? prý včera umřeil s mascheranem

Reagovat
EXoRcIsT

krasne fakt nasu zalohu tvori Herrera sam Pogba a ten kkt strapaty Fellaini tam nerobia absolutne nic

Reagovat
J0EL

United s tymto budu mat co robit, aby sa vobec dostali do top4.

Reagovat
smazaný uživatel

top 14 ne ?

Reagovat
nani92

this is my nočna mora

Reagovat
Nikikrew

Som ti hovoril ze tragedi hraju az dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

uz si precitol?

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Hrajem fakt mimořádně, už to mohli bejt 3 fíky jak nic, United zatím absolutne nevědí jak útočit ani jak bránit. Tenhle nás tým me bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford který tahal United ze sraček a je objev roku v united hraje beka ?

Reagovat
Greny

co mu zbyva kdyz Blind je na prochazce

Reagovat
Swarley

to je to, o čem jsem mluvil...Carrick prostě ten střed podrží...

Reagovat
Counter

Možná i Schneiderlin se Schweinsteigerem by v tomhle ohledu pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

MOUREK

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím celkem dobrej fotbal. Důkaz, že i souboj dvou týmů mimo špičku může být atraktivní podívaná.

Reagovat
Svatej

Reagovat
tomasinho

Jeden z těch týmů mimo špičku dost možná dneska dotáhne nebo i předběhne tvůj špičkový tým

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford ziska loptu potiahne ju dobredu stati ju zase ju ziska a az tak sa objavy Blind v pokluse

Reagovat
Miguel19

Azpi je parádní v tom systému.

Reagovat
TopinB

Azpilicueta je u nás parádní už asi čtyři roky

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Greny

V tom systemu je parádni Moses

Reagovat
icemike

v tom systému je nejparádnější Ivanovič

Reagovat
off-olda

Pojďme jim dát hřebíček do rakve.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho vůbec netuší, co hrát proti tomu systému lingard brání osobku hazarda někde u stopera, rashford hraje LB, květák mimo, pogba mimo, blind v píči a ibra chce hrát 10tku

Reagovat
Azazelo RD

To je určitě nějaké nová metoda kontrolování hry.

Reagovat
EXoRcIsT

ty vole teraz Ibra v stredovom kruhu a Fellaini stoji na hrote co ma vlastne ten kkt za ulohu v zapase

Reagovat
blaugrana

Podľa dorajsieho výkonu zrejme byť ideálnym mužom. Čítaj byť neviditeľný.

Reagovat
off-olda

Blind - Fella To byla spolupráce při autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini Proč ten balon nechal?

Reagovat
Miguel19

Tvl zase to nepřehánějte.

Reagovat
fajdax

WTF felaini

Reagovat
vodka

ten náš útok

Reagovat
Svatej

Pěkně rychle všechny ty streamy banujou

Reagovat
smazaný uživatel

LUIZ

Reagovat
Miguel19

Jasná rudá no

Reagovat
Swarley

jasná redka, to je fakt p-čka ten Luiz

Reagovat
Arbiter

ouč...

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

United to je des a hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Prase dostalo popraseno

Reagovat
off-olda

Hm.. Luizovinka.

Reagovat
vodka

luiz mohl jít ven teda

Reagovat
smazaný uživatel

rashford má míč a všichni čumí a stojí čekají, co vymyslí... to je jak s Martialem, jediný Lingard se mu tam nabídne, na úkor květáka sedí Mata

Reagovat
smazaný uživatel

on zraní jejich slabinu ne ?

Reagovat
Greny

však se hned omlouval jak mu došlo koho trefil

Reagovat
Maresma

Nadruhou stranu, měl dostat červenou a i vaše slabina by byla pryč..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fellainiho je tohle správně jen za žlutou.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
niflheim

Měl být venku

Reagovat
r.mrazik

dej mu cervenou ty pico

Reagovat
CubONE

Tvl, cervena

Reagovat
Whitemedia

Jasná redka no..

Reagovat
wild

jasna redka

Reagovat
Greny

jasná červená, ale pro fans Manchesteru : po zápase : Luiz mel byt vyloučen, prohrali jsme kvuli sudim

Reagovat
Lacko_Boh

nie všetci

Reagovat
Greny

myslel jsem to tak ze to zazni na tiskove konferenci od Mourka

Reagovat
Lacko_Boh

treba byť optimista A ked pride sklamanie tak mas aspon dovod piť :)

Reagovat
Arbiter

Nene, Pedro to nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

pesdro vše zajebe

Reagovat
off-olda

Ježiš ten Pedro je úplně, ale úplně k hovnu.

Reagovat
Arbiter

dál gól

Reagovat
off-olda

a pak už všechno jen posral. Za gól děkuji, ale do druhé půlky poprosím Wildu.

Reagovat
mithro

luiz

Reagovat
nani92

Luiz mal dostat redku už len zato že ho nezranil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
spider_8

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Tuard.MUTD

Slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fela dostal ochutnat svojí medicínku

Reagovat
Whitemedia

Nechci vedení 2-0 o poločase...

Reagovat
Arbiter

a kolik bys chtěl?

Reagovat
Whitemedia

Raději 1-0, než 2-0..

Reagovat
Arbiter

chtěl bys raději vyhrát nebo mít zábavný fotbal?

Reagovat
Whitemedia

Arbiter pls..

Reagovat
Arbiter

já teda nevím, co je lepšího na vedení 1:0 než 2:0

Reagovat
iamek

omg

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Ty si se dnes poprvé dostal k internetu? Nevěřím, že někdo nezná Csaplárovu past..

Reagovat
Error

Ale už je kurevsky trapné, zmiňovat to u každého zápasu.

Reagovat
Whitemedia

Trapností je tu plno, tak snad se můžu občas přidat..

Reagovat
Error

Dobrých 60 % trapnosti na EF pochází z komentů o Csaplárovi, tohle zredukovat, tak je hej.

Reagovat
Whitemedia

tak určitě

Reagovat
Error

neasi

Když už něco v téhle konverzaci vytahovat, tak pořádně validní statistiky.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Vůbec. Já to navíc viděl i na twitteru od zahraničního reportéra, není to jen náš výdobytek.

Reagovat
Error

Proboha. Vždyť to čtu 5x za víkend už rok v kuse.

Reagovat
Counter

Protože je to pořád vtipné! Akorát máme každý jiný vkus :-)

Reagovat
smazaný uživatel

trapnost tu z toho spravili pritom je 2:0 najhorsie vedenie

Reagovat
Arbiter

Ne, neznám to, český fotbal jsem sledoval v době, kdy byl Baník mistrem (a i to jen po očku)

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

EF vtip, jeb na to

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

lepší dostat na 2:1, Csaplár to rika jasne

Reagovat
vodka

jak je kurva možné, že nikdo nenabíhá do vápna? fakt vůbec nikdo

Reagovat
Nikikrew

Chudak Bastian ked sa nato pozera.

Reagovat
Likan7

Ten má spíš z toho Dobrou prdel.

Reagovat
nani92

on ma zato aspon prachy, ale čp my..

Reagovat
Svatej

Kde koukáte ? Já už jedu asi 6. Stream, vsechno je hned banovany

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Diky oběma

Reagovat
Nikikrew

Mate niekto link Luizovho faulu?

Reagovat
Swarley

Carrick a Mata in, Lingard a Fella out...

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw este sak Blind tam vyklusava

Reagovat
iamek

Z tribuny ?

Reagovat
smazaný uživatel

a dostanete dalsieho fika

Reagovat
Arbiter

Škoda, Costa to mohl završit

Reagovat
Miguel19

Omg Costa, teďka ho mohl vykoupat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mou zase odešel před koncem ještě, borec.

Reagovat
Arbiter

to dělá dycky...

Reagovat
fajdax

Myslím ze Garwel to ví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když prohrává.

Reagovat
Arbiter

ne, vždy, i když vyhrává...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF se musí otáčet ... na tribuně.

Reagovat
off-olda

Ty vole Costo Tohle se teda dalo vyřešit lépe. Škoda.

Reagovat
fajdax

Tpc Škoda Diego

Reagovat
iamek

To reseni v utocne fazi je jak na urovni Baniku . A rozhodci v PL az jdou do prdele. V tomhle uz pomalu dohani spanelskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle určitě Mourek nezapomene taky, za všechno můžou rozhodčí.

Reagovat
Miguel19

U nás zatím co zápas, to minimálně jedna mega hrubka.

Reagovat
spider_8

Ale většinou v náš prospěch

Reagovat
Miguel19

No tak to si rozhodně nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Proč Mourinho neslaví? Však Chelsea vede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

A to bylo zbytečně velikýho povyku po té výhře nad Fenerbahce a zas prd ...

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky chčiju proti vetru .... nemaju poriadne kridlo a utok takže tuto sezonu su zase odpisany ,,, hlavne ,že Pogba stal 100 mega mna ebne ten klub je hotovy

Reagovat
Miguel19

Když jsem ve zbytku poločasu viděl Pedra, tak fakt nechápu, jak ten gól dokázal takhle skvěle vyřešit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

vystaral si svoje na zaciatku am al hotove uz

Reagovat
avicii

skoda skoda, ze sme im nedali nejak usmudlany gol ...dobre ze CFC dal tak skoro gol a hned sa to otvorilo...

Reagovat
smazaný uživatel

JInak proč nebyl vyloučen Luiz?

Reagovat
Arbiter

Třeba proto, že dostal žlutou kartu?

Reagovat
off-olda

Aby měli účka po zápase výmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho zase zastavil MU na Stand for Bridge

Reagovat
spider_8

Poprvý nás vidím hrát v tomhle systému a nemůžu si stěžovat. Celé obraně to velmi prospělo, eliminují se slabiny některých jednotlivců a taky máme víc hráčů na prvotní rozehrávku.Sice celkem vzniká prostor mezi krajním stoperem a halvbekem, ale zatím si s tím umíme poradit. Celkově se hodně zlepšil náš pressink, hráči United si vůbec nemůžou převzít míč zády k bráně, když na ně furt doráží bestie jako Kanté, Moses nebo Pedro. A hodně se mi líbí kolmý náběhy a přihrávky za obranu.

Samozřejmě hodně ten zápas ovlivnil brzký gól, proč Liverpoolu nikdo neřekl, že stačí dát gól po 20 vteřinách?

Reagovat
off-olda

Bestie Pedro.. fuuu

Reagovat
spider_8

Však pressuje výborně.

Reagovat
nani92

ale ak je natom niečo pozitívne, tak radšej vybuchnútť s Chelsea ako s Liverpoolom, to by bolo už fakt na rezignáciu

Reagovat
r.mrazik

vsak na rezignaci to je porad

Reagovat
nani92

to sú prehánky zas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je nádhera. Chelsea totálna dominancia.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý poločas určitě ne.

Reagovat
Pospovič

Chelsea zatím ve všem o třídu lepší, doufám, že se to nějak neposere

Reagovat
Tolstobik

Mourinho je pro kazdy klub horsi nez deset ran egyptskych.....snad vedeni dostane rozum a co nejdriv ho odvola.

Reagovat
r.mrazik

takove nakupy,takova hra a takove vysledky? at jde ten srac do prdele...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Sandstorm

A co má dělat s hráči jako Darmian, Fellaini, Schneiderlin, Rojo, Blind, Bastian...? Ten tým nebudoval on. Vezmi si, že většinu peněz, které utratil šly na Pogbu. Ale ten to zatím táhnout sám nebude. A ani nemůže, když má kolem sebe, to co má. Jediný vyhozený peníze jsou za Mchitarijana...aspon zatím se to tak jeví.A Ibra to vepředu sám nezvládne. V PSG měl vedle sebe individuality. Tady má mladé Rashforda a Lingarda...

Reagovat
r.mrazik

ibra,pogba,bailly,mchitarjan...do toho ten zbytek...

s nejakyma vymluvama muzou jit vsichni do prdele...

Reagovat
Sandstorm

Jako jo...já v tom týmu potenciál vidím pokud by někdo ty hráče dokázal stmelit a dát tomu nějakou tvář.

Reagovat
Arbiter

Matička Nechcete nám ho vrátit zpět?

Reagovat
Skalda29

Blind unavený jak pořád lítá za Pedrem, Fellaini zcela mimo. Minule jsem viděl, že má Pogba dvojníka pro komerční účely, tak jak to teda je? Jinak u Ibry nic nezvyklého, minule místo něj byl v útoku Young

Reagovat
spider_8

Ještě by si mohl sehnat dvojníka pro fotbalové účely

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Costa

Reagovat
Miguel19

Lol, jasný faul na Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hazard je dobrej komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Však to byl 100% faul

Reagovat
Svatej

Jsi normální?

Reagovat
Whitemedia

A ty?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty?

Reagovat
Whitemedia

Já určitě ne.

Reagovat
Svatej

Netusim

Reagovat
Whitemedia

Já jen, že se na něco takového ptáš ownyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
off-olda

Pedro sportovně zakopl.

Reagovat
Counter

Bailly jasná druhá žlutá a oba týmy jsou si kvit.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
hitZor

Reagovat
fajdax

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

a kdyz si prijde zitra snih,tak jsou si kvit uplne...protoze vse by se stalo postupne jak kdyby se ta prvni nestala

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

jasné no, správný argument

Reagovat
Counter

Tak jen Bailly jasná druhá žlutá no.

Reagovat
r.mrazik

to ano...ale mluvit o nejakym "kvit"...k tyhle situaci by nedoslo

Reagovat
TopinB

Reagovat
off-olda

Baily už mohl být taky v šatně.

Reagovat
C-M@ster

Už tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že do něj spíš naběhl. Baily se ani nehnul :D

Reagovat
hitZor

Vždyť tu nohu vytrčil za sebe do protipohybu

Reagovat
hitZor

A ještě se u toho sám zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na stream na mobilu, takže jsem to možná přehlídl, ale přišlo mi to čistý.

Reagovat
icemike

v opakovačce bylo videt, jak mu nastrčil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam žádenj faul teda nevidím. To Hazard si tam šel skočit spíš

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo na plac. :D Tak to by tam mohl padnout bůrek.

Reagovat
Sandstorm

Conte je borec, jak dokázal z loňské Chelsea udělat tak kompaktní tým.

MU stále chybí "něco" chybí.

Prachy za Pogbu by bylo lepší investovat do někoho jako Griezmann. Individualita a gólový hráč na křídle MU chybí. Každopádně Pogba i když je zatím za očekáváním se do toho dostane, takže do budoucna to vyhozené peníze nebudou. Jen potřebuje kolem sebe ty správné hráče a herní styl který mu padne.

Střed hřiště je v tomto zápase velmi slabý. Chybí mi tam klasický dříč-černá práce-vybojované míče. Prostě defenzivní nebo štítový záložník. Fellaini tuto roli nesplnuje. A pokud toto bude odvádět Herrera, tak se tím ztratí jeho kreativita. Divím se, že Mourek tolik opomíjí Scheidyho. Ten by to mohl splnovat.

Obrana. To je prašt jak uhod. Funguje tak na 70%. Kraje jsou špatné. Blind je mizerný dopředu a hoří i vzadu. Na levý bek je jasně lepší podcenovaný Rojo. Samozřejmě Shaw je ideál. Tony je výborný dopředu, ale vzadu to stále není pozičně to pravé ořechové. Darmian to ale příliš neřeší. Tady čekám změnu v lednu.

Když to shrnu, tak na to, kolik se za poslední tři roky investovalo do kádru, to není na hře mužstva moc vidět a titul to letos rozhodně není. Bude to boj o LM. Na víc ten tým nemá ani kdyby to vedl sám Bůh. Stále tam jsou nevyřešené posty a chybí tomu ti "praví hráči". Je tam málo osobností a individualit a většina hráčů nehrají posty, které by pro ně byly ideální. Nebo spíš takhle - nejsou tam hráči, kteří by splnovali specializaci na dané posty.

Reagovat
fajdax

Vítej zpět

Reagovat
Sandstorm

Ahoj, už nejsem panic a ty?

Reagovat
fajdax

Gratuluju. Ja uz taky par let nejsem. A jak se mas jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

zavidim

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj spat Michal.

Reagovat
avicii

ten argument ze Pogba potrebuje k sebe lepsich hracov je trosku mimo..jasne ze ked tam nema poriadnych hracov (na pocudovanie, ved tam behaju aj 30,40 mil. hraci alebo by mali) to neni ono ale najdrahsi hrac planety musi pozdvihnut aj spoluhracov...

Reagovat
r.mrazik

Rojooooo!!!

Reagovat
Miguel19

Asi největší slabina Mosese, ta finální část akce.

Teďka zase přihrávka na hovno.

Reagovat
nani92

bože môj, nech už je koniec

Reagovat
Lacko_Boh

už sa to nedá,nedá

Reagovat
nani92

Ani tak nebolo, ani tak nesmie byť, aby tí MUfani nemali za čo piť.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Willian za Pedra prosím

Reagovat
off-olda

Ty píčo Pedro

Reagovat
vilp

HAZARD

Reagovat
Miguel19

E D E N K O !!!!!!!

KRÁÁÁÁÁL !!!!

Reagovat
Counter

Hazard kráááásně

Reagovat
niflheim

Připadá, že k tomu Hazardovi pořádně nikdo nepřistoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
alcantara

Aj Mou tlieska

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Hazard konečně udělal něco dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůra

Reagovat
Svatej

VYMRDEEEEEJ

Reagovat
Ángel di María 22

United

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

ta tužka proti Arsenalu omluvena a odpuštěna

Reagovat
smazaný uživatel

Matič pátá asistence tuto sezonu

Reagovat
Greny

už tam hodí ten ručník ?

Reagovat
Nikikrew

Hotovo. Cakal som vyhru Chelsea, ten odpocinol robi vela.

Reagovat
Lacko_Boh

nenapadne Arsenemu kryješ chrbat ?

Reagovat
Swarley

už i Smalling poslanej na párek, tak to je výborný

Reagovat
Error

Jizz

Reagovat
Whitemedia

Mourek ví

Reagovat
blaugrana

Ten Pedro je až smutne komický. Barca nevie predávať, ale tých 20 zanho je krásnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý fanúšik barcelony, od ktorého vidím tento názor.

Reagovat
blaugrana

On bol v Barce zo začiatku dobrý. Kombinoval, presoval, asistoval, strieľal góly, ale potom sa z neho stal alibistický motak, ktorý nevedel obísť hráča a prihrával bude dozadu alebo dopice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

U nas bol svetovy...Talent to nikdy velky nebol, ale to svoje odmakal vzdy.

Reagovat
blaugrana

Ako píšem vyššie. Zo zaciatku skvelý, ale potom nastal veľký útlm.

Reagovat
smazaný uživatel

I Mourinho zatleskal.

Reagovat
Miguel19

Ale Matič luxusně též.

Po horším začátku má ty poslední zápasy taky výborné.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Jemu ta zmena rozestaveni silene pomohla.

Reagovat
icemike

mu ta role sedí,ale musí se hýbat, jeden zápas odchodil a krvácely z toho oči, ale ted, když má lepší pohyb, tak tam krásně pasuje

Reagovat
Kovi81

Ale Matic teda paradne

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
Swarley

Martial nepotřebuje instrukce, má v p-či

Reagovat
niflheim

Nic proti Lingardovi, ale příští zápasy musí hrát Miky.

Reagovat
Svatej

Matic i Kante si dneska s Pogbu celkem vytiraji prdel, ale zas je třeba uznat, že se Paul nedostává k míči v příjemných situacich

Reagovat
Counter

Mourinho has half an hour to figure out what we're all going to be talking about this week instead of his team getting rocked.

Jsem zvědav, co to bude

Reagovat
Kovi81

Luiz, to je jasne

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej nátřesk

Reagovat
spider_8

Mě by docela zajímalo, jak by záloze United pomohl Basti. 4-3-3 by mu určitě sedělo.

Reagovat
Miguel19

Čas na kartu pro Costu ne?

Reagovat
Tolstobik

Tvl a to se tu Mourinha nekteri zastavali, vzdyt tohle je jak za Moyese....akorat Moyes to samy predvadel bez 150 mega (nebo kolik) investic do kadru

Reagovat
Sandstorm

A LVG byl zajíc v pytli

Reagovat
Sandstorm

DDG - Darmian, Smalling, Bailly, Shaw - Schneiderlin, Pogba, Herrera - Depay, Martial, Mata...asi bych měl vypnout to FMko, ale s tímhle jsem vyhrál PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukat na murkovou sračku se nedá, být tam LVG, tak už Pep, Klopp i Conte zaplakali.

#sitdownmurino

Reagovat
Sandstorm

Pod LVG by to byla taky hrozná holomajzna, ale bez takového příklepu. A pak by ztratil body někde na Hullu.

Reagovat
vodka

jak kdyby sme je neztratili proti Stoke a Watfordu, oh wait...

Reagovat
Free_player

Mouříňo to jsou držky .... ono vůbec vždycky vidět nasranej xicht toho šáši je prostě k nezaplacení

Reagovat
CubONE

To je humus. Hrozna hra, nesympaticky manazer, zvacsa nesympaticki hraci. Tazko sa fandi.

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

M E S S I !!!!

Ty pičooooooooo

Reagovat
Counter

Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, these useless United.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Kanteleléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole i Kante jim dá golaa

Reagovat
Whitemedia

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
Ritchie

Kanté se rozhodl dát gola tak si ho prostě dal

Reagovat
Free_player

Kanté ... to jsou jatka ....

Reagovat
Swarley

dpč tak Smalling jede

Reagovat
wild

toto je na rezignaciu

Reagovat
Tolstobik

Kez by...ale myslim, ze sebereflexe je koncept Mourinhovi prilis vzdaleny...

Reagovat
Wat

Černý Messi!

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

je iwobi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
mr.Silver

United

Kante krasne

Reagovat
smazaný uživatel

n'golo ♥♥ mike

Reagovat
vodka

ok, vyhodte ho nekdo

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je úchvátný

Reagovat
smazaný uživatel

jj za tohle taky mohl blind ty jsi taky dobry retard radsi se podivej, co dneska u tech golu dela smalling

Reagovat
Ángel di María 22

Chce to dalšího Pogbu podle mě. Jeden to nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
Ángel di María 22

Tak se protáhni.

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

To jsou klauni

Reagovat
nevros

Jednoznacne, ale i tak budem radi, kdyz z toho dvojzapasu ukopeme aspon.

Reagovat
nevros

Reagovat
Whitemedia

Mourek dnes kopíruje loňskou Chelsea

Reagovat
niflheim

Z toho bolí celý člověk.

Reagovat
Counter

smíchem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

to sou zoufalci

Reagovat
johnik

MU

Reagovat
r.mrazik

vyhodit toho šupáka na lavici...co nejdriv...

Reagovat
mr.Silver

Ale Pogba pri tom golu, jak se na to uplne vysral

Reagovat
Grahf

pekne chlapci, po zápase chcem vidieť porádne tóčo

Reagovat
smazaný uživatel

Kanteeee Demolice

Reagovat
Swarley

Giggs ještě nikde nepodepsal, ne?

Reagovat
Jazdec

Reagovat
r.mrazik

ticho tam dole...vsak mourek je jistota ne?

Reagovat
Swarley

však si dělám prdel, ale jako tohle je dobrej kotel...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

To byl i Moyes a LvG

Reagovat
r.mrazik

ti takhle snad brany nebyly...vsak to bylo jestli giggs...a vsichni uctivaci mourka tu psali,ze s nim je jistota titulu a dalsi silenosti...

Reagovat
Counter

Moyes byl "The Chosen One", ale jasné, dalo se to brát jako risk. To LvG už přišel jako jistotka, dlouhé roky úspěšný trenér, který působil v předních klubech, čerstvě třetí na MS... No a teď Mou je zase ještě o něco větší papírová jistota... která prozatím předvádí to samé, co jeho předchůdci

Reagovat
r.mrazik

mno...je to bohuzel tak...nic jineho se rict neda...

a proto jsem rikal...srat na nejaky jmena,dejte to giggsovi...ale vono hovno...vona prej mourek jistota

Reagovat
Counter

Zas jako dát to Giggsovi by byl větší risk než Moyes, dohromady o jeho schopnostech v trenéřině nic nevíme... A nezapomeň na Mourinhovy druhé sezony, tam něco vyhrajete. Pokud to teda do té doby ustojí

Reagovat
r.mrazik

Já mu nevěřím a navíc tam už stejně nebude

Reagovat
Sandstorm

DDG - RB, CB, Bailly, Shaw - DM, CM, Pogba - Griezmann, Martial, RW...To bude chtít nejméně 100 mega v lednu a dalších 300 v létě!

Reagovat
diastan

Reagovat
spider_8

Cmon, nechte Josému nějakou důstojnost

Defenzivní záložník se tam objeví na podhrotu a projde si přes stopery jakoby nic...

Reagovat
Miguel19

Nějakej homo Busquets mu může lízat kulky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Reagovat
misinho7

Reagovat
eder

Reagovat
Bastaron

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Jako obrana tragická, ale kde měl Manchester zálohu?

Reagovat
Sandstorm

Manchester nemá zálohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam hrá fenomén

Reagovat
Sandstorm

Má nevhodnou roli a špatné hráče kolem sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Len pre upresnenie - kričali teraz Jose Mourinho alebo Sit down Mourinho?

Reagovat
Teoretik

slalom mezi kužely

Reagovat
liquicitizen

KANTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Nikikrew

To je nadhera vidiet Joseho nasrateho . Tesim sa na pozapasovku.

A Smalling to je ten najlepsi stoper

Reagovat
Tommy the Gunner

Jožin se konečně dočkal s tím divem světa

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky čo najviac utratili a totálne k ničomu..šašovia počmáraní

Reagovat
Counter

ManCity utratili víc, ne? I když u MU to nabourává Ibra, který byl zadarmo, ale beztak s masivním bonusem za podpis a šíleným platem.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty pica, okrem AC Milano si napamatam "velkoklub", ktory spadol z futbalu najvyssej urovne a teraz sa roky brodi v srackach..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
TopinB

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

treba liverpool?

Reagovat
Wat

Lol, Chelsea 4 střely na bránu - 4 góly. Tomu říkám efektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je uz asi ten pohreb Mourinhov, ci ako?

Reagovat
Miguel19

Je to změna. Do zápasu s Arsenalem to měli naši soupeři. Co střela, to gól

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomén fenomenálne

Reagovat
Steven666

ale že si dá Conte Moua na večeru som nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah na ihrisku atmosféra toto je príliš na mňa

Reagovat
off-olda

Labile neunáší?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... tazko povedat kto je vacsi klaun... Rojo, Smalling alebo Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

MICHYYYY

Reagovat
vrabejka

Zničte je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
off-olda

Kante s Matičem dnes naprosto úžasní.

Reagovat
Swarley

ten střed jste úplně ovládli

Reagovat
EXoRcIsT

ja neviem ostatne muzstva maju urcity system a styl u nas nic jak keby ich teraz pozbierali a podte hrat zaloznici bud stoja alebo sa stiahnu ku utocnikom a tak sa vytvaraju diery ze ma stoper loptu a nema komu prihrat lebo dalsich 8 hracov na jednej urovni a caka a celkovo ma tento team uz prestava bavit

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

To už snad ani není trenérem...třetí trenér tomu není schopný vštěpit systém, styl, tvář...to už je o kvalitě těch hráčů.

Vždyt si vemte, kam s tak ti hráči hodí.

Fellaini - Wolfsburg

Scheiderlin - Everton

Herrera - Valencia

Rojo - Sevilla

Darmian - Lazio

Valencia - Inter Milan

Jones - Stoke

Lingard - West Ham

Young - Crystal Palace

Rooney - LA Galaxy

Depay - Schalke

Reagovat
CubONE

Uz len Srandastorm tu chybal.

Reagovat
Counter

Skoro jako by je Mou driloval v bránění a na útočení se jaksi nedostalo

Reagovat
Miguel19

Však Costa nemá kartu kurva

Reagovat
Whitemedia

Costa zklamal, nenechal si dát žlutou kartu..

Reagovat
Kovi81

ty vole, Conte uz zacal i normalne stridat

Reagovat
Miguel19

Je v euforii, neví co dělá.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Odvážný od Conteho vystřídat Costu. Trochu jsem čekal, že skončí s dresem v ksichtě

Reagovat
fajdax

Ty vole strikam....

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
Whitemedia

I ten Courtois se zase naučil chytat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

buuuurn

Reagovat
Mimalu

Reagovat
misinho7

ten Kante to je hraacik skoda skoda ze sme ho neuchmatli , hraje naozaj vyborne presne ten typ ktory by sa hodil a este k tomu obrovsky sympatak ale tak nevadi nech sa mu dari v Chelsea prajem mu to

Reagovat
vilp

Do PL super hráč, ale mezi Modrićem a Kroosem by vypadal stejně nemotorně jako Case.

Reagovat
fajdax

Thibaut letos jednoznačně nejlepší zapas

Reagovat
alcantara

Len na stoperov by som ten 4. gol nehadzal, v zalohe tam bola diera jak Marianska priekopa. Sice boli trosku nizsie, ale Kante sa nemoze takto bezsubojovo a bezproblemovo rozbehnut. Pekne na to seru, vsetka cest.

Reagovat
r.mrazik

vsak ten 4 byl pogby...se na to totalne vysral

Reagovat
EXoRcIsT

aj pri 3 tam stal sam a sa nato total vys...

Reagovat
alcantara

Je to mrhanie jeho talentom. Jose ale zatial vobec netusi, je to aktualne tim, kde by bol aj Messi na hovno hrac.

Reagovat
Swarley

tam chybí někdo, kdo by to zajistil, kdo by to čistil...my tam hrajeme na dvě CM, ale ani u jednoho není jeho přednost v bránění...Morgan je úplně out a hlavně Carrick vysedává na lavičce...

Reagovat
alcantara

Carricka je skoda. Asi uz to ma za sebou, iked u tlmocnika nikdy nevies...

Reagovat
Swarley

hovno za sebou, když hraje, je výbornej

Reagovat
EXoRcIsT

bohacaaa kurva sak sa hybte aspon kkci lenivy to som nevidel ani u druho ligoveho teamu zeby mal takych lenivych hracov sak nabehujte a pytajte si loptu a ne stojite za protihracom a mate v pici sak penaze i tak idu

Reagovat
misinho7

inak pre Pogbu velke vytriezvenie v Juve bol naozaj paradny ale zatial tu to je des...ked si predstavim tu jeho cenu tak za kolko by sli hraci ako Modric,Iniesta ci Toni Kroos ktory su snad o 2 urovne este inde..takymto tempom to nikdy k tej jeho zlatej lopte nedotiahne, ani na uroven vyssie spomenutych neviem ci Murko je ten spravny trener prenho

Reagovat
Miguel19

Mě přijde, že José neví kam ho dát.

Reagovat
misinho7

Reagovat
SunFells

Za kolik by měl chodit Modric s Iniestou proboha? Pogba nesekne s nejvyšším fotbalem za dva roky.

Reagovat
C-M@ster

Já bych býval připlatil 60 mega a koupil Messiho.

To by se na dresech vrátilo během víkendu.

Reagovat
SunFells

Připlatil k čemu? K Pogbově ceně by to bylo odmítnuté. A to zvažuješ jen rozhodnutí klubu, které by bylo snazší ...co by mělo donutit Messiho jít do zasraného Manchesteru?

Reagovat
C-M@ster

Messi by si PL zahrál rád.

Reagovat
SunFells

Těžko za klub Evropské ligy ...Messi má peněz dost.

Reagovat
C-M@ster

Zlatan taky přišel...

Reagovat
SunFells

Tak až bude Messi Barcelona reject, s kterým už se nepočítá jako dřív, pak živ naději. Obávám se, že to on ale nebude.

Reagovat
kvasha16

netrochar, behom dna

Reagovat
misinho7

ani Modric ci Iniesta zas nemaju 35 ok mozno som sa zle vyjadril ..skor za kolko by sli keby mali 26-27 v tejto dobe

Reagovat
SunFells

Taky do 37 si můžou hrát akorát Španělsko

Reagovat
misinho7

ktore tlcie Europu

Reagovat
SunFells

Ne se sedmatřicátníkama no

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

jedinej, kdo si od začátku sezóny drží nějakou stabilní formu je Tony...jako sice zvláštní chválit obránce, když dostáváme čtverku, ale je jedinej, kdo by si dneska nezasloužil pár facek...

Reagovat
Svatej

plus Ibra sice.nebyl celej zapas vidět, ale alespoň z tezkyho centru tam dokázal udělat pěknou šanci.

Reagovat
Grahf

Vypusťte Roya!

Reagovat
hitZor

Michy v ofsajdu po tom, co to k němu odhlavičkoval Mata? Okay ref

Reagovat
niflheim

No tak už tam hoďte ručník

Reagovat
loki5

Tak na koho se to svede dneska

Reagovat
Greny

rozhočí , že nevyloučil Luize, tim poškodil United a Jose nemohl dokončit svuj plan

Reagovat
loki5

No to že měl ját Luiz dolů je fakt. Asi zase kompaň proti Mourkovi.

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

WOULD A RED CARD FOR DAVID LUIZ HAVE MADE A DIFFERENCE?

"I know what you know. I know what everybody knows. Even when I was speaking to Sky, it was one of their questions, so we all know that. But in the end, it's the result that stays, and when you lose 4-0, to come and speak about the referee, it looks like you are trying to get excuses. I just hope that the press does the job in terms of analysing that situation but it's not for me to speak about."

Reagovat
smazaný uživatel

Takže najednou nemáme systém jo? A když jsme systém měli a všichni zaparkovali autobus, tak prý velká nuda. No nic, v létě murino dostane padáka za 5 mega. Koupí se další sráči za 300 mega a jedeme dál.

Reagovat
SunFells

Jak hrál Pogba? Na twitteru dostává dobrou čočku, Mourinho mu těma kecama rozhodně nepomohl.

Reagovat
vilp

V tom pseudofotbalu je ztracený.

Reagovat
niflheim

On Mourek ani neví, kam ho má postavit.

Reagovat
misinho7

des ..

Reagovat
Counter

Oni byli marní vesměs všichni, takže vlastně jen zapadl.

Reagovat
10

co o něm řekl?

Reagovat
alcantara

To s tym fenomenom.

Reagovat
cristiano.K.

zničilo ho to, že už se nemůže rovnat ani s Hendersonem

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno považováni za dva nejlepší trenéry a tento týden jak Pep tak Jose 0:4.

Reagovat
loki5

Bylo tu spoustu přísěvku o splasknuté bublině. Možná teď budou další.

Reagovat
off-olda

Kurtoáááá

Reagovat
Whitemedia

Pěkně nám dnes rozchytávají Courtoise

Reagovat
smazaný uživatel

JOSÉÉÉ MOURINHO

Reagovat
spider_8

Nejvíc líto je mi Maty, ten si teda vybral klub, kam utéct před Josém. Jeho kariéra šla hodně dolu.

Reagovat
Kluivert9

A to se tady někteří smáli Pepovi, že dostal 4 od Barcy... a taktickej génius Mourinho dostane 4 od Chelsea

Reagovat
Pospovič

a Barca je něco víc nebo co?

Reagovat
Kluivert9

Barca je kvalitativně trošku někde jinde, než Chelsea, no...

Reagovat
Pospovič

aha...

Reagovat
Whitemedia

pls, Barca prostě jinde je.. momentálně nám to klape, ale poslat proti naší obraně MSN, tak děj se vůle boží..

Reagovat
Mimalu

ale no tak, zas trochu objektivity....

Reagovat
Pospovič

a v čem objektivní nejsem? Mají stejně bodů jako Chelsea ve slabší PD, takže jsem se ptal v čem jsou momentálně jidne... v ničem

Reagovat
Mimalu

Pouštět se do toho, o kolik je PD těžší/lehčí fakt nehodlám. Momentálně jinde jsou pochopitelně herně, není to tak dávno co jsme narazili na první lepší soupeře (Arsenal, Liverpool) a s trochou nadsázky jsme nevěděli která bije. Ok porazili jsme United kteří neprožívají zrovna ideální období, ale vyvozovat z toho, že by jsme v zápase s Barcelonou byli rovnocennými protivníky, to fakt nehodlám.

Reagovat
Pospovič

jelikož spolu nehrají tak nelze určit ani jedno. To je jedno

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Kluivert9

A co třeba kvalita kádrů? Kolik hráčů Chelsea by se dostalo do základu Barcy? 1?

Reagovat
Pospovič

předpoklad

Reagovat
Counter

Reagovat
Diego2

Reagovat
samson192

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele