Premier League - preview 9. kola

25.10.2014, 08:35, aktualizováno 27.10.2014, 08:18
Previews
Anglická liga jako jediná z evropských top soutěží dnes dohrává své víkendové kolo a nabízí zápas dvou týmů ze spodku tabulky. Queens Park Rangers půjdou do utkání dokonce z posledního místa a na dnešního protivníka, patnáctou Aston Villu, ztrácejí už šest bodů...
Queens Park Rangers - Aston Villa  (pondělí 21:00)
To poslední, co si fanoušci QPR mohli přát, bylo, aby se manažer pustil do mediální bitky s jedním ze svých svěřenců - a právě to se v uplynulých dnech stalo. Harry Redknapp se hned ve dvou různých rozhovorech obul do Adela Taarabta, jako by toho snad v čele klubu s nejmenším počtem bodů a nejhorším skóre neměl na starosti už tak dost...

Taarabt v pondělí nebude hrát. Prý nikoliv kvůli rozepřím s nadřízeným, nýbrž kvůli nemoci (což zní samo o sobě podezřele), ale to je asi stejně jedno - marocký záložník si prozatím v Premier League letos kopl jen 25 minut a zřejmě by tak jako tak začínal na lavičce.

Odtamtud přitom dosud přihlížel jedné mizérii za druhou: Queens Park Rangers mají na kontě jen jednu výhru a momentálně zažívají nejdelší letošní sérii bez bodu. Ačkoliv posledně s Liverpoolem sahali alespoň po remíze, Caulkerův vlastenec jim udělal drsnou čáru přes rozpočet.

Už teď je mimochodem jasné, že Hoops budou mít i po devíti kolech nejpropustnější defenzivní val, čehož by na druhou stranu zrovna Aston Villa neměla být schopna využít. Birminghamští se totiž "pyšní" nejimpotentnější ofenzivní vozbou soutěže, která vydržela mlčet již čtyři po sobě jdoucí kola (což se AV stalo teprve podruhé v tomto tisíciletí). O dosavadní čtyři zářezy Villans se podělili pouze dva muži, Weimann s Agbonlahorem).

Existuje nicméně dobrý předpoklad, že navrátilec Christian Benteke toto pravidlo dříve nebo později naruší, a tak má Paul Lambert větší starosti o další dvě řady. Záložní linii výrazně oslabilo zranění klíčového dynama Fabiana Delpha a na stoperu by teoreticky opět mohl scházet doposud výborný Philippe Senderos (zde je ale Lambert relativně optimistický).

Na druhém konci barikády se otazníky vznáší nad hlavami zraněných Onuohy se Sandrem; zrádný virus se již nicméně povedlo z těla vytřást Robertu Greenovi. Queens Park Rangers tak svou domácí neporazitelnost s tímto soupeřem v celé éře Premier League budou hájit i za pomoci brankářské jedničky.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Dunne, Ferdinand, Caulker - Isla, Henry, Barton, Fer, Yun Suk-young - Zamora, Austin
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Vlaar, Senderos (Clark), Cissokho - Cleverley, Westwood, Sánchez - N'Zogbia, Benteke, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Everton FC  (neděle 14:30)
Aston Villa by mohla znamenat ten kýžený zlom. Právě proti ní si Everton konečně připsal první domácí triumf v sezoně, okořeněný teprve druhým čistým kontem tohoto ročníku, a ne náhodou přitom jedním tahem přivítal zpátky v sestavě Rosse Barkleyho. Spolu s ním se nyní Toffees budou pokoušet vhodně navázat na půdě Burnley...

Pro Everton byl dosavadní průběh sezony doopravdy plný negativ: spousta zranění pro klíčové hráče, chatrná psychika a velepropustný defenzivní val, kdy defenzíva EFC i po minulém víkendu zůstává třetí nejhorší v nejvyšší anglické soutěži.

Potom na jednu stranu vlastně ani není divu, že venkovní formu Karamelek o jediné prohře ze čtyř utkání lze považovat za jednu z těch světlejších stránek dosavadního průběhu sezony - ačkoliv o ryze světlou stránku v žádném případě nejde. Everton, kterému se zatím nedaří ani na dalších frontách (okamžité vypadnutí z Ligového poháru a dvě remízy na evropské půdě), ostatně mimo vlastní stánek naposledy triumfoval před více než měsícem.

Na druhou stranu, od vydařeného výletu na The Hawthorns Toffees navštívili akorát stěží dobyvatelné tvrze Liverpoolu a Manchesteru United, které ani s přihlédnutím k mizerné formě obou inkriminovaných mužstev nelze vůbec srovnávat s Turf Moor. Burnley koneckonců stále čeká na první nováčkovskou výhru a poslední výbuch před domácím publikem (1:3 s WHU) mu na optimismu příliš nedodává.

Clarets, kteří na druhou stranu v domácím prostředí konkrétně Evertonu nepodlehli dlouhých 44 let, nyní budou alespoň doufat, že po třízápasové absenci znovu uvítají v základu záložníka Deana Marneyho. Ten by se teoreticky mohl přidat ke stoprocentně uzdravené trojici Arfield-Keane-Reid. V pořádku stále není Matt Taylor.

Ross Barkley potřeboval po čtvrteční plichtě s Lille pár stehů na vyspravení tržné rány na hlavě, ty by mu však v nedělním startu zabránit neměly. Mimoto Martínez jistě povolá několik hráčů, kteří v týdnu odpočívali, a k dispozici nemá v podstatě jen Mirallase se Stonesem.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Ings, Jutkiewicz
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Alcaraz, Jagielka, Baines - McCarthy, Barry - Naismith, Barkley, Pienaar - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.90 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (neděle 14:30)
Tak trochu ve stínu šlágru Manchesteru United s Chelsea se uskuteční nedělní velmi zajímavé utkání mezi Tottenhamem a Newcastlem. Jedná se o kluby, kterým úvod sezóny nevyšel dle představ. Spurs se nachází desátém místě, Magpies jsou dokonce v sestupovém pásmu. Není divu, když si premiérovou výhru v ročníku připsali až minulý týden proti Leicesteru.

Také hráči Tottenhamu poslední soutěžní zápas vyhráli, když ve čtvrtek v Evropské lize rozdrtili dosavadního lídra skupiny C Asteras Tripolis 5:1. Toto utkání nabídlo spoustu velice zajímavých momentů, proto se nemůžeme alespoň krátce nezmínit. Talentovaný Harry Kane vstřelil hattrick, aby se na závěrečné minuty postavil do branky místo vyloučeného Llorise a propustil za svá záda velmi jednoduchou střelu. Mezitím se úchvatným způsobem (rabonou) trefil Erik Lamela.

Ovšem pokud se podíváme na poslední ligový duel, již to tak pěkné z pohledu příznivce Spurs nebude. Fotbalisté z White Hart Lane, jak již se stalo pravidlem, schytali debakl od Manchesteru City. Tentokráte si odvezli čtyřku, což je v porovnání s předchozími šesti a pěti góly v jejich síti mírné zlepšení. Tento fakt však Mauricia Pochettina rozhodně neuspokojí, vždyť jeho mužstvo vyhrálo z předešlých šesti zápasů pouze jediný a desátá příčka tabulky rozhodně není hodna týmu, který se měl dle papírových předpokladů ucházet o pozice zaručující evropské poháry.

Podobné ambice měl před startem sezony také Newcastle United, momentálně ale mají starosti vůbec utéct ze sestupového pásma. Svěřenci Alana Pardewa si teprve minulý týden připsali premiérové tři body, když horko těžko zdolali nováčka z Leicesteru. Židle pod třiapadesátiletým manažerem se hodně otřásá a každý další neúspěch může ukončit jeho více jak čtyřleté působení v St. James' Parku.

Pardew se bude muset v neděli odpoledne obejít bez dlouhodobě zraněných Gutiérreze, Santona a De Jonga. Drobné zdravotní problémy mají také Tioté, Williamson, Riviere a Sammy Ameobi a nejistý je start také kanonýra Pappise Cissého. Do tréninku už se také zapojil Ryan Taylor, nicméně do utkání s největší pravděpodobností nezasáhne. Na druhé straně Maurico Pochettino nemůže využít služeb Walkera, Naughtona a Bentaleba. Disciplinární trest za červenou kartu z klání s Citizens si musí odpykat obránce Federico Fazio.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Kaboul, Vertonghen, Rose - Capoué, Mason - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, S. Taylor, Dummett; Anita, Colback - Obertan, Sissoko, Colback, Gouffran - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Hodně bylo napsáno o vztahu Louise van Gaala a Josého Mourinha. Často se řešily i jejich podobnosti, rozdíly a charakteristické rysy. Nedělení utkání mezi Manchesterem United a Chelsea nebude jen šlágrem dvou bývalých členů Big Four, ale taky střetem dvou obrovských a inspirujících manažerů, stratégů a kamarádů.

Tři roky spolupracovali v Barceloně - tehdy byl Holanďan Mourinhův nadřízený. Van Gaal měl zásluhu na čtyřech trofejích, portugalský filuta zase vypracovával analýzy soupeřů a vedl tréninkové jednotky. Podle Van Gaalových slov dokonce Mourinho několik zápasů v pohárech vedl coby hlavní kouč.

Deset let poté, co se jejich cesty Katalánskem rozešly, se staří známí střetli znovu. Ve finále Ligy mistrů 2010 triumfoval "žák José", jehož Inter porazil Van Gaalův Bayern snadno 2:0. V podobné situaci se taktici utkávají znovu...

Chelsea je v utkání favoritem i co se týče sázkových kurzů, což je na Old Trafford něco naprosto nevídaného. Od sezóny 2005/06, v níž jsem ještě dokázal historii vypsaných příležitostí vyhledat, se to v zápase Chelsea v Divadle snů stalo úplně poprvé.

Ono se však upřímně není čemu divit. Blues zůstávají jediným neporaženým týmem v Premier League a v dosavadním průběhu soutěže ztratili jen dva body. V součtu s minulou sezónou neprohráli už jedenáctkrát v řadě; a venku nepoznali hořkost porážky sedmkrát po sobě - šestkrát navíc vyhráli, posledně minulý týden na hřišti Crystal Palace.

Za posledních 32 dní svedla Chelsea v domácí lize, ligovém poháru a Champions League šest střetnutí - všechny vyhrála se skóre 16:2. Z toho zkrátka jde respekt. I United ale poslední kola zvládli poměrně dobře. Z šesti prohráli jediné, a byť minulý týden na Hawthorns jen remizovali, doma se jim daří. Vyhráli jak proti QPR, tak i proti West Hamu a Evertonu. Chelsea je však i podle Van Gaala "na úplně jiné úrovni".

Dostala se na ni především díky práci dvou posil ze španělské La Ligy. Zjednodušeně řečeno: Diego Costa góly dává a Cesc Fábregas mu na ně přihrává. Klíčový útočník Londýňanů však od reprezentační přestávky nenastoupil a podle Mourinha má jen malou šanci na to, aby proti United hrál.

Ve stejném stavu byl však Costa i před Evertonem a Swansea, jimž dohromady nasázel 5 gólů. Kdyby však přece jen nastoupit nemohl, na šanci čeká další poloviční marod Didier Drogba. A kdyby ani on nebyl zápasuschopen, další napůl zraněná alternativa se skrývá v André Schürrlem. Útočná situace dělá zkrátka Mourinhovi starosti, Loïc Rémy je totiž s bolavým tříslem úplně mimo hru.

Nejzajímavější by tak mohla být konfrontace dvou špílmachrů, kteří jsou naprosto esenciálními postavami obou týmů. Fábregas se zapletl do osmi gólů Chelsea v posledních osmi ligových zápasech, Ángel Di María jich zase v šesti utkáních dal nebo připravil sedm. Ani argentinský záložník není stoprocentně fit, ale zranění stehenního svalu podle všeho překonal.

Van Gaal tak postrádá jen Wayna Rooneyho, který si odpyká třetí zápas za červenou kartu, Luise Valenciu a obránce Evanse a McNaira. Chelsea kromě zdravotních lapálií výše zmíněných ofenzivních hvězd musí řešit ještě absenci Césara Azpilicuety, jenž se minulé kolo nechal vyloučit. Otazníky dále visí nad stavem Johna Obi Mikela a Ramirese.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Jones, Rojo, Shaw - Blind - Herrera, Di María - Mata - Van Persie, Falcao
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Luís - Matić, Fábregas - Willian, Oscar, Hazard - Costa (Drogba)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 13:45)
Manchester City minulou sezónu West Ham naprosto rozcupoval. Potkal ho celkem čtyřikrát a nejenže ho čtyřikrát porazil a nastřílel mu 14 gólů, jednou ho zesměšnil dokonce "kanárem". K tomu navíc neprohrál ve vzájemných zápasech už desetkrát v řadě a do jednoho ze sobotních šlágrů Premier League jde v pozici favorita.

Tyhle vzpomínky by mohli Hammers vyvést z míry, tým Sama Allardyce jde však do utkání v roli celku okupující Top Four. Upton Park se bude otřásat v základech, pro obhájce titulu to rozhodně nebude snadný duel...

West Ham United má báječnou formu, která se opírá především o zbrusu nové ofenzivní duo Enner Valencia - Diafra Sakho. Od té doby, co spolu dva ebenoví forvardi nastupují v základní sestavě, získali Kladiváři z 5 zápasů 10 bodů a oba kanonii nastříleli celkem sedm branek. Především díky nim jsou nyní na čtvrté pozici a ze shora zhlíží i na Liverpool, Man United či Arsenal.

Manchester City má však formu možná ještě o chloupek lepší. Neprohrál sedm soutěžních zápasů v řadě a nastřílel v nich úctyhodných 21 gólů. I svěřenci Manuela Pellegriniho mají ve svém středu střeleckého tahouna - Sergio Agüero se trefil v posledních pěti kláních - proti Tottenhamu se dokonce blýskl čtyřgólovou jízdou.

Mírná frustrace v týmu přesto přebývá. V Lize mistrů si Man City nevedou nejlépe, po třech kolech mají pouhé dva body a postup rozhodně nemají na stříbrném podnose. Poslední ztrátu zaznamenali před prázdným hledištěm v Moskvě, kde s místním CSKA remizovali 2:2.

Už v tomto utkání scházel Pellegrinimu záložník Frank Lampard, který se ve zmíněném duelu s Tottenhamem zranil a nestihne ani zápas se svým prvním profesionálním zaměstnavatelem. Jediným zbylým marodem je Samir Nasri. Otazník se vznáší nad startem Edina Džeka, jenž možná doplatí na opatrnější systém s jedním útočníkem.

West Ham těší pozitivní zpráva - Andy Carroll se vrátil do tréninku. V první řadě však do listopadu určitě hrát soutěžní zápas nebude, ve druhé řadě pak přes Sakha a Valenciu jen těžko pronikne do sestavy. Stoprocentně fit není pravý obránce Guy Demel.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Song - Kouyaté, Noble - Downing - Valencia, Sakho
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Mangala, Kompany, Clichy - Milner, Touré, Fernando, Silva - Džeko (Navas), Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.50 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Druhá polovina září byla pro oba týmy shodně nejlepším obdobím; a vlastně jediným opravdu vyvedeným obdobím. Právě tehdy Crystal Palace s West Bromwichem uhrály své jediné dvě výhry obklopené většími i menšími neúspěchy. Oba celky tak nyní budou zoufale usilovat o to, aby se ze 14., respektive 16. příčky alespoň nějak přiblížily top10...

Domácí WBA si těžko mohlo přát těžší rozcvičku před tímto důležitým kláním: výlet na Anfield a domácí střetnutí s Manchesterem United určitě patří k těm složitějším testům. Alespoň z generálky s tápajícími Red Devils nicméně Baggies vytěžili bod za remízu 2:2, a na rozdíl od dvakrát neúspěšného Crystal Palace teď mají na čem stavět.

Eagles na druhou stranu mohou jakž takž vycházet ze dvou předcházejících vzájemných střetnutí v tomto kalendářním roce - ačkoliv je do nich vedl jinačí manažer (Tony Pulis), obě tehdy zvládli. Dohromady pak v onom třetím kole FA Cupu a 25. kole Premier League nastřádali parádní skóre 5:1, které se teď pod vedením Neila Warnocka pokusí ještě vylepšit.

Oba mančafty se momentálně pyšní dvěma z nejproduktivnějších anglických střelců tohoto ročníku elitní soutěže. Na jedné straně stojí kometa loňské sezony Saïdo Berahino, jenž zavěsil pětkrát v minulých čtyřech soutěžních zápasech, a se šesti góly je vůbec nejplodnějším Britem v Premier League. Na straně druhé pak najdeme jméno letní posily CP Fraizera Campbella, jenž se trefil třikrát v posledních čtyřech vystoupeních za londýnský klub.

Předešlé tři střetnutí WBA a Crystal Palace vždy nabídly jinou kombinaci proti sobě stojících manažerů a tohle klání nebude výjimkou. Throstles zatím s proměnlivou přesvědčivostí vede Skot Alan Irvine, jemuž se z rodinných důvodů již dříve omluvil stále nedostupný Argentinec Claudio Yacob, a který pro zranění achillovky nemůže počítat ani s Jonasem Olssonem. Do akce se již ale má vrátit alespoň brankář Ben Foster.

Irvineův protějšek Neil Warnock bude před výkopem nucen sáhnout k nějakým těm změnám, neboť se mu vykartoval klíčový obránce Damien Delaney a na marodku s bolavou kyčlí čerstvě upadl James McArthur. Pro Scotta Danna (koleno) patrně toto klání přichází příliš brzy, takže by se jeho místa v základu měl ujmout Adrian Mariappa.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli - Gardner, Morrison - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Kelly, Hangeland, Ward - Puncheon, McArthur, Jedinak, Bolasie - Ledley - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Hull City  (sobota 16:00)
Že by byl loňský ročník jen náhodným úspěchem? Že by Liverpool pod Brendanem Rodgersem nakonec nevystoupil z dlouhého a temného stínu neúspěchu? Možná. Anebo byl vicemistr Anglie životně závislý na práci útočného duo Luis Suárez - Daniel Sturridge. Jeden (ne)kope za Barcelonu, druhý je od začátku září zraněný. A jejich náhradníci jsou jeden zoufalejší než druhý...

Možná není úplně fér nazývat Rickieho Lamberta a Maria Balotelliho zoufalci. Jejich výkony nám však nedávají jinou možnost. Bývalý kanonýr Southamptonu se objevil na hřišti celkem osmkrát a ani jednou nedal manažerovi důvod stavět ho znovu. Proto hraje pořád Mario Balotelli, jehož projev je snad každý týden horší a horší.

Vrcholem zmaru byl jeho výkon proti Queens Park Rangers, kde jen nepochopitelnou záhadou zůstal na trávníku celých 90 minut. Proti Realu Madrid ve středu už v poločase střídal - hrál sice (opět) hrozně, Rodgers však zdůraznil, že šlo o taktický tah. Je tak dost možné, že se na "SuperMaria" budeme muset koukat znovu. Anebo dostane šanci hbitý Fabio Borini.

Když už jsem naťukl zápas s QPR, vraťme se k němu. Liverpool byl proti nováčkovi horším týmem, jen se štěstím neprohrával ještě před poločasem 0:2. Díky obrovskému štěstí, dvěma vlastním gólům a geniálnímu Sterlingovi vyhráli Reds i přes otřesný obranný výkon 3:2 a v tabulce tak jejich krize zas tak nevyčnívá.

I v Lize mistrů, kde v první půli hráli doma s Realem (pokud vůbec) vyloženě druhé housle a po obrátce za stavu 0:3 nebylo o co hrát. S podobným výkonem by proti nevyzpytatelnému Hullu City, jenž jako poslední z Premier League vyznává systém tří obránců, mohl tvrdě narazit.

Tigers si momentálně drží pohodlnou pozici uprostřed tabulky, skóre mají jen o gól horší než Liverpool a v posledních týdnech hrají báječně. Před reprezentační přestávkou snadno porazili Crystal Palace 2:0, aby hned po ní div neporazili i Arsenal. Gunners až díky brance Welbecka v nastaveném čase vykřesali bod za remízu 2:2.

I na Emirates Stadium dokázal Hull dvakrát skórovat. Povedlo se mu to už popáté v řadě, což je v jejich historii v Premier League naprosto nevídaný rekord. Tím dosavadním byla série tří klání v září roku 2008 a v listopadu 2009.

Úderná ofenziva, jež v posledních kolech spoléhá hlavně na podporu záložníka Momo Diamého a útočníka Abela Hernandéze, by mohla špatně bránícímu Liverpoolu udělat velké potíže. Vždyť hrdý klub z města Beatles neudržel čisté konto už v devíti soutěžních zápasech v řadě.

Reds kromě zmíněného Sturridge postrádají ještě dvojici Mamadou Sakho, Jon Flanagan. Hull se opět musí obejít bez útočníka Nikicy Jelaviće, který laboruje s kolenem. Mimo hru jsou dále brankáři Steve Harper a Allan McGregor - šanci tak dostane třetí gólman Eldin Jakupović. Kritickou se může dále ukázat i absence stopera Michaela Dawsona.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno - Henderson, Gerrard - Sterling, Coutinho, Lallana - Balotelli (Lambert, Borini)
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Chester, Davies, Bruce - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Diamé, Robertson - Ben Arfa - Hernandéz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Jako by už předešlé čtyři výhry ze sedmi kol nestačily, rozhodl se Southampton pod vedením nového manažera Ronalda Koemana své letošní umění ještě povýšit, a o minulém víkendu deklasoval Sunderland 8:0. Tímto se Saints postarali o své nejvyšší ligové vítězství od meziválečného roku 1921, a otázkou nyní je - jak asi dokážou navázat?

Podobný debakl svého soka je samozřejmě parádním úspěchem, zároveň ale před daný mančaft klade složitou úlohu neusnout na vavřínech a neuspokojit se před nadcházejícím kláním.

Když například v prosinci 2012 Chelsea stejným poměrem 8:0 zničila Aston Villu, na Boxing Day se záhy spokojila s ušmudlanou, nejtěsnější možnou výhrou nad Norwichem. A snad ještě hůře dopadl Tottenham, jakmile si na podzim 2009 památně smlsl na Wiganu (9:1) - ten v dalších třech kolech nedokázal ani jednou naplno bodovat.

Napodobení obou případů se teď Soton jistě bude chtít ze všech sil vyhnout, historie vzájemných soubojů se Stoke mu však popravdě bůhvíjaké naděje nedává. Všechny čtyři předešlé bitvy obou kohoutů v rámci Premier League totiž ústily v nerozhodné stavy. Na druhou stranu letošní Saints spolu s Potters dohromady nasbírali všehovšudy tři remízy, takže z pohledu sázkaře bude daleko spíš o velmi nečitelné utkání.

Southampton v létě přišel hned o tři důležité obránce, jeho aktuální defenzivní výkaz je však stejně přinejmenším o tři obdržené góly lepší než jakýkoliv další napříč čtyřmi anglickými ligovými soutěžemi. A na jihu země teď těžko vidí důvod, proč by se na této bilanci mělo něco zásadního měnit - Ronald Koeman může vsadit na totožnou zahajovací jedenáctku jako před týdnem a dlouhodobě nemůže počítat akorát s křídelníky Ward-Prowsem a Rodriguezem.

Stoke City naposledy na St. Mary’s uspělo již hodně dávno - v době, kdy si John Lennon užíval poslední dny svého života (říjen 1980) - a nyní se toto prokletí bude snažit zlomit i za pomoci uzdraveného dua Huth-Arnautović. Phil Bardsley by potom teoreticky mohl být Poyetovi k dispozici, pokud projde fyzickými testy, které na poslední chvíli prověří jeho problémová záda.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Davis, Wanyama, Schneiderlin - Tadić, Pellè, Mane
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson (Huth), Pieters - N'Zonzi, Cameron - Diouf, Adam, Moses - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Arsenal ve středu utekl hrobníkovi z lopaty: zatímco v 88. minutě se v jeho případě dalo hovořit tak akorát o ostudném výkonu, po skončení zápasu s Anderlechtem jsou z Gunners v podstatě osmifinalisté Ligy mistrů. Teď však Londýňané musejí pořádně začít bodovat také doma a dobrou příležitost okamžitě mají se Sunderlandem, který si rovněž potřebuje udobřit své fanoušky...

Ještě před minulým víkendem byla situace Sunderlandu diametrálně odlišná: Black Cats ve třech předcházejících kolech inkasovali pouze jednou a už čtyřikrát v řadě nenašli z pozice remízových králů soutěže přemožitele.

John O’Shea tím pádem nikoliv nelogicky mluvil o nutnosti udržet si parádní defenzivní výkaz také v utkání se Southamptonem - to se už ale Sunderlandu hrubě nevyvedlo. Místo toho Mackems utrpěli nejtěžší porážku za posledních 32 let (0:8), umocněnou dvěma vlastními góly, a mají se tak nyní z čeho vzpamatovávat.

Také Arsenal se v nedávné době v rámci Premier League prezentoval jako mužstvo, kterému dělba bodů v žádném případě není proti srsti. Gunners jsou takto sice poraženi akorát suverénním lídrem soutěže (Chelsea, 0:2), ovšem svým postavením v tabulce se - především kvůli pěti remízovým výsledkům - přesto nemohou nijak chlubit.

Sunderland zatím letos na vlastním hřišti ze čtyř pokusů ani jednou nepadl, a ačkoliv Arsenal v lize nepřemohl již devětkrát po sobě, jistě mu bude chtít alespoň pořádně zavařit.

Aktuálně 17. celku tabulky nicméně v téhle snaze nepomohou zranění Coates, Jones, Giaccherini a Álvarez. Zkušený bek Anthony Réveillère je potom v klubu velmi čerstvě a nemusel by ani stihnout vyřídit veškeré papírování.

S Arsenalem již na Stadium of Light cestuje dlouhodobý marod Theo Walcott, a i kdyby se nakonec neměl do střetnutí nijak zapojit (s čímž se víceméně počítá), půjde rozhodně o velkou psychickou vzpruhu. Zpět do základní sestavy by se již měl vrátit také Mikel Arteta, který zřejmě ihned zastoupí suspendovaného Jacka Wilsherea.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, Van Aanholt - Cattermole - Johnson, Larsson, Rodwell, Wickham - Fletcher
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs - Ramsey, Arteta - Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Sánchez - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Leicester City  (sobota 18:30)
Garry Monk momentálně v čele Swansea píše bezesporu zásadní kapitolu své manažerské kariéry. Ocitá se totiž v nikterak jednoduché situaci, když si v týdnu zavařil obviněním Victora Mosese z "podvádění", a zároveň musí s velšským klubem řešit výsledkovou krizi o pěti zápasech bez výhry. Spraví si Monk chuť i reputaci proti Leicesteru?

Pravda, díky raketovému startu nemusí ve Swansea (prozatím) nikdo ztrácet hlavu; a neměl by ani sám Garry Monk. Labutě jsou aktuálně osmé, přičemž doma bývají zpravidla silnější. Letos se sice ty rozdíly mezi zápasy hranými před vlastním a cizím publikem poněkud stírají, přesto je Swansea díky výhodě domácího prostředí mírně favorizováno.

Leicester - podobně jako Swans - neodstartoval do nováčkovské sezóny nikterak špatně. V pátém kole si přeci slavně vyšlápl na Manchester United a pyšnil se jedním z nejobávanějších střelců soutěže - toho času pětigólovým Leonardem Ulloou. Jenže od té doby uběhl již celý měsíc; a Foxes za tu dobu uhráli jediný bod ze tří duelů, zatímco sám Argentinec v tom samém časovém úseku necílil přesně ani jednou.

Nigel Pearson se nicméně v týdnu nezaobíral přednostně útočnou hrou svého týmu, nýbrž defenzivní složkou, která se zatím může pochlubit všehovšudy jedním čistým kontem. Právě obranná linie je také jedinou postiženou řadou, co se zranění týče - Leicesteru dlouhodobě schází velezkušený stoper Matthew Upson, jinak si Pearson může volně vybírat napříč celým kádrem, a již se nechal slyšet, že by pro toto utkání "mohl přichystat nějaké změny".

Swansea se posledně muselo obejít bez potrestaného Jonja Shelveyho, který by nyní měl v zahajovací jedenáctce opět vystřídat mladíka Toma Carrolla. Naopak kvarteto Britton-Amat-Tiendalli-Richards zůstává pro Garryho Monka vinou zranění dále nedotknutelné.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Fernández, Taylor - Ki Sung-Yueng, Shelvey - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Mahrez, Cambiasso, Drinkwater, Schlupp - Ulloa, Nugent
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC871023:822
2.Manchester City852118:817
3.Southampton FC851219:516
4.West Ham United841315:1113
5.Liverpool FC841313:1213
6.Manchester United833215:1212
7.Arsenal FC825113:1111
8.Swansea City832311:1011
9.Tottenham Hotspur832310:1111
10.Stoke City83238:911
11.Hull City824213:1310
12.Aston Villa83144:1210
13.Everton FC823316:169
14.West Bromwich Albion823310:119
15.Leicester City823311:139
16.Crystal Palace822411:148
17.Sunderland AFC81528:158
18.Newcastle United81438:147
19.Burnley FC80444:134
20.Queens Park Rangers81166:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2426)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre Liverpool a proti talianom ktorí zaň hrajú

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
vrabejka

10. Pro základní sestavu LFC bez Maria Balotelliho

Reagovat
Gunner14

100. Pro vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrá už konečne ten Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu nedavam...

Reagovat
smazaný uživatel

5. pro Rosu v základní sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro prohru Liverpoolu

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze Wenger da hrat Poldiho alebo Joela. Uprimne, moc tomu ale neverim. Kazdopadne dnes musime, musime a musime vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Arsenal dnes už to padne

Reagovat
bayern987

Také se modlím za Poldiho!

Reagovat
ElectrickMann

mohlo by být

szcz

obrana

alexis - rosa - poldi

welbz

Reagovat
Miguel19

Zase tak dobrý nejste, aby jste mohli nastoupit v 9..

Reagovat
smazaný uživatel

Mají hodně obránců tak toho chtějí využít. Bude to 6-3-1

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa nesmej! Ty si tu písal zostavy United, kde bolo 12 hráčov...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy sa máte tiež čím chváliť

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do toho taháš něco jiného?

Reagovat
vladis271

my žiadnych obrancov nemáme.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

dyť píše obrana

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to dnes bude bez jacka o dost lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

mam take podozrenie

Reagovat
Higi

je to možný, ale taky záleží na Aaronovi, jak zahraje... pač ten je tuto sezónu docela dost špatnej...

Reagovat
Jardin

Třeba když nebudou hrát vedle sebe, ale bude tam sám, tak se zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj aj na to som narazal

Reagovat
Trand

Reagovat
Higi

jj, no když hrajou vedle sebe, není to ono prostě... moc dobrejch výkonů jsem od nich neviděl když nastoupili oba dva ve středu

Reagovat
Maresma

Neprohra Hullu za kurs 3 vypada dobre

Reagovat
tomasinho

Fabio je zařízne

Reagovat
smazaný uživatel

NBC switches LFC-Hull to its sports channel replacing Sunderland-Arsenal because "Liverpool and ... Balotelli generated headlines" this week

A vraj sa Balo nevyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Brendo pls, taktoo

--------------------Migno-------------

Manquillo--Skrtel--Lovren--Moreno

------Hendo-----Allen-----Can------

------Couts------Borini-------Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Sterlinga?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Jo, necháme hrát 19letého kluka všechny zápasy, odehrál toho letos nejvíc, zničí ho to.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

balo dneska vraj hra

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze ho podrzi

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Couts na křídle nikdy, Borini na hrotu dnes ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes som zvedavy na zostavu ako uz dlho nie. bud sa Wenger ukaze zasa raz ako konzerva a cicina, ked postavi Cazorlu do zakladu, alebo ma prijemne prekvapi a bude tam Joel/Poldi/Rosa.

Reagovat
fantomas

Na 95 % Cazorla.

Reagovat
Nikikrew

jednoducho nie su este tak v dobre fyzickej kondicii. Tym to Wenger argumentuje. Ked tak nech hra kludne Santi, ale v strede zalohy ako CM/AM. Po krajoch OX a Sanchez, hore Welbz.

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt máte proti Cazorlovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Yung je teď jeho vrchní hater, neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa nevyjadruješ k Tottenhamu? 95% tvojich príspevkov je o Arsenale, nerieš.

Reagovat
afc

Oproti prvej sezony,kedy bol skvely,tak siel herne dole a navyse zahrava tragicky standartky.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je v poho

Reagovat
SunFells

Teď je v módě jej kritizovat.

Reagovat
nani92

ako obranu United

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj je za čo, neviem, čo tu zas skúšaš.

Reagovat
SunFells

Ani, strašně přeháníte. Čo skúšám? Nemečet.

Reagovat
smazaný uživatel

nič proti nemu nemám, ale hrá každý zápas a skoro každý zápas hrá zle, tak nechápem, prečo by mal byť v základe.

Reagovat
minoLFC

Co furt máte s tým Rosom?

Reagovat
CubONE

traged

Reagovat
Nikikrew

BTW dal som na WHU vs City X, myslite ze je to realne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to sport, ale moc pravdepodobne to asi neni.

Reagovat
vitasrp

Podle formy WHU to určitě smysl má, ačkoliv já teda neočekávám jejich ztrátu.

Reagovat
Nikikrew

Njn dal som X ale len v expertovi. Viem, ze City maju skvelu statistiku proti WHU ale kladivari maju fantasticky formu. Mozno to uhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dal čistú dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

no a hned to pro tebe vypada lip.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ti to asi nevyjde....

Reagovat
Tywin Lannister

tip:

Szcz - Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs - Ramsey, Arteta - Ox, Cazorla, Sánchez - Welbeck

přání:

Szcz - Bellerín, Mertesacker, Chambers, Gibbs - Ramsey, Diaby - Podolski, Rosa, Sánchez - Welbeck

Reagovat
Nikikrew

za Diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

Přání

Reagovat
Tywin Lannister

oblíbený kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ramsey, Diaby zní dost příšerně. Arteta hrát musí.

Reagovat
Tywin Lannister

střed sunderlandu je dost slabý, nebál bych se nasadit 2 ofenzivnější CM na úkor defenzivnějšího Artety

Reagovat
fantomas

Střed Sunderlandu právěže žádná slabota neni, a vzhledem k tomu, že jim na křídlech nepobíhaj žádný brusiči lajen, měl bych z toho přiměřenej respekt (kterym double pivot Aaron-Diaby fakt neoplývá).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja dnes dufam v szcz,,bellerin,merte,chambers,gibbs,,ramsey,arteta,cazorla,,campbell,welbeck,sanchez

Reagovat
Side

ale místo Santiho bych dal do středu klidně Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

ideál

Reagovat
smazaný uživatel

santi si to nezasluzi a ox hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ox zahral zle jeden zápas, Santi všetky, na ktoré si spomínam... A Ox nehrá každý zápas tak, ako Santi v poslednej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox sice nehraje celé zápasy, ale letos hrál v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

čo u Wengera znamená max 20 minút za zápas... takže?

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi to měl lépe napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jardin

hlavně za tu obranu, rád bych viděl Chambíka zpět na stoperu a Bellerina v základu

Reagovat
bayern987

Chtělo by to Poldiho.

Reagovat
Jardin

Diaby je myslím zraněný

Reagovat
niflheim

Balotelli (Lambert, Borini)

Reagovat
cristiano.K.

víc našich útočníků neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Naraza na preview

Reagovat
cristiano.K.

zase sem víc v šoku,že to někdo čte

Reagovat
Whitemedia

Hart, Zabaleta, Kompany (C), Mangala, Clichy, Toure, Fernando, Navas, Silva, Aguero, Dzeko

SUBS: Caballero, Kolarov, Demichelis, Sagna, Fernandinho, Jovetic, Milner

tak kolik tam dnes Kun nasype branek..

Reagovat
afc

Pellegrini tiez vobec nerotuje.Aspon v tom nie je Wenger sam.

Reagovat
kvasha16

Jose tiez velmi nerotuje

Reagovat
Miguel19

To budou 3 bodíky..

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Kolarov nedostava vôbec sancu? Clichy je taky dominantny?

Reagovat
smazaný uživatel

nedostava sancu ? na to si ako došiel

Reagovat
smazaný uživatel

v lige stále hráva Clichy

Reagovat
Zaschrona

Dle vseho odehral proti CSKA hodne spatny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Whitemedia

Adrian, Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell, Noble (c), Song, Amalfitano, Downing, Valencia, Sakho #WHU

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
fantomas

Neprohra domácích jako vyšitá.

Reagovat
kiwwi

tiez si myslim, ale budu musiet byt efektivni...neraz proti City bol super lepsi, mal viac sanci ale nepremenili a potom City bum jeden dva tri a bolo

Reagovat
smazaný uživatel

wow, pekne silná zostava

Reagovat
kiwwi

hehe, Mirror prisiel zo spravou, ze v Januari ideme kupit z Benficy Garaya - to uz je fakt zufalost a amaterizmus najvyssieho rangu

Reagovat
nani92

od nás?

Reagovat
cristiano.K.

nie Zajo, od Garaya

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

nemyslím si Karol

Reagovat
smazaný uživatel

Tom

Reagovat
nani92

Tom je len jeden

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomov (aj Martinov) je plná piča

Reagovat
smazaný uživatel

my sme celkom ojedinelí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

no to tazko, pretoze Garay by nam neskutocne pomohol

Reagovat
kiwwi

jedinee ze by sme sa fakt pytali Benficy ci mozme od nich kupit Garaya

Reagovat
nani92

Reagovat
13

Myslíš vaší přestupovou politiku nebo úroveň novinařiny v tomhle plátku?

Reagovat
kiwwi

sa pozri kde hra Garay proste random vytiahnu rok staru spravu a vydaju ju ako novinku

Reagovat
13

To už je docela hustý a lidi v Británii si to jsou schopný furt kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam píšou, že ho chcete koupit ze Zenitu. Nebo to už opravili?

Reagovat
kiwwi

uz to opravili, povodna sprava bola takato

The Mirror: Manchester United will try to buy Sport Lisboa e Benfica's Ezequiel Garay in January.

Reagovat
afc

*so

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

vraj je ľavák, tak by to mohla byť pravda

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

kliasika od většiny děníků ctrl c, ctrl v, akorát už to ani po sobě nečtou...

Reagovat
Swarley

* deníků, pochopitelně...

Reagovat
fantomas

Hm, já to přečet jako dělníků teda.

Reagovat
minoLFC

delniku bulvaru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

že bych byl nějaká povýšená šlechta nebo tak, jo?

Reagovat
minoLFC

veď sa tak nazývajú tie nuly samí http://www.csfd.cz/film/368717-delnici-bulvaru/

Reagovat
Swarley

vidíš to, zase mám jednou šťastný den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

stale mas ten kruzok nad u

Reagovat
Swarley

však to je dobre, čo ty ma tu ideš poučovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak naco pouzivate nad u taku zhovadilost, to je sialene, mna to furt dostane, ked to vidim

Reagovat
Swarley

souhlasím s tebou, y/i, ú/ů a podobný kraviny se beztak vymyslely jenom proto, aby bylo v hodinách češtiny co dělat a mohli se šikanovat jinak geniální myslitelé, čímž nechci na nikoho ukazovat prstem, ale pokud bude potřeba, klidně se k tomu veřejně přihlásím

Reagovat
Kowe

Zrovna y/i je dobrý.Zato ú/ů, mě/mně už jsou horš, k tomu vyjmenovaná slova, výjimky s/z a podobný kokotiny, to už je fakt schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem je to horší než vaše zhovadilosti typu ô nebo ĺ a ŕ?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak o Vidalovi uz to recyklujou taky.

Reagovat
Swarley

100. pro naší zítřejší výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Vyloučeno, Bublina to zakázal.

Reagovat
vladis271

zajtra by to chcelo nejaké výtržnosti a rozhodnutie FA tak, ako rozhodla UEFA pri zápase Slovan Sparta.

Reagovat
cristiano.K.

nn,radši klasických 95. minut s výsledkem 0:3.

Reagovat
Swarley

takový výsledek by tě stejně po dnešní ztrátě s Hullem nijak neobšťastnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

* Srbsko Albánsko

Reagovat
kiwwi

Vlado, nauc sa reagovat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím na 2-3, góly dajú Welbeck, Arteta a Ox.

#expertBorbélyexpert

Reagovat
Lacko_Boh

chudak Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

0+3

Reagovat
kvasha16

=3

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

stream na WHU - City?

http://streamsp.com/hd/index.html je off air

Reagovat
smazaný uživatel

co to je pre krista za link

Reagovat
smazaný uživatel

acestream

Reagovat
Side
Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
kiwwi

som zvedavy dokedy vydrzi bo to treba loadovat tak 10x za zapas niekedy

Reagovat
I am Mancunian

dufam ze cely zapas

Reagovat
Side

Russel Brand

Reagovat
minoLFC

čo s ním?

Reagovat
Side

fotil se s fanouškama na tribuně

Reagovat
fantomas

... jako každý kolo.

Reagovat
Side

nj, já si toho všiml až teď

Reagovat
Whitemedia

WHU !

Reagovat
smazaný uživatel

btw: Neporadil by jste mi někdo? Mám rozbitý display na ipadu a vůbec netuším kolik by tak mohla stát oprava nebo kde to opravit, poradíte?

Reagovat
Kowe
Reagovat
Kowe

hm.. ještě tu sem dám špatnej odkaz http://goo.gl/kx27xH

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Euphael

jak se ti to povedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vystupoval jsem z auta, v jedné ruce tašku v druhý ipad s klíčema a pitím, chtěl jsem zamknout ale nedokázal to, tak si klíče pustil s tím že je chytnu v letu lépe, jenže jsem klíče pustil a ipad omylem s nimi.

Reagovat
bayern987

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A piti nespadlo?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
miky10

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

uuu ta bola tesna

Reagovat
fff

Dnes som si povedal, ze prestanem posielat Mariovi negativnu energiu. Takze pod Mario, dva goly dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus něco podobnýho i na Lovrena. Třeba to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas jak Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej picus.

Reagovat
Whitemedia

a jaký bezradný byl, když se mu chvilku protihráč lepil na záda

Reagovat
fantomas

A to sem tu viděl i náký snahy hájit jeho fotbalový IQ. Neexistující fotbalový IQ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tu zaaas.

Reagovat
smazaný uživatel

milujem ked fantik pise o futbalistovom IQ krista, nema on pred priezviskom "von"?

Reagovat
fantomas

Tohle je snad poprvý, co tu o fotbalistově IQ píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda myslel tvůj hejt na Navase hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho vsak nie je tazke hejtovat

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, takemu Skrtelovi sa este doposial o tom sniva, i ked ako o ficoidovi sa inak pisat neda

Reagovat
fantomas

Slovní spojení "fotbalistovo IQ" sem nicméně fakt použil snad poprvý. Navase a Škrtela "hejtuju" no, a na tom ani neni nic moc nepochopitelnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Navasa si tu kazdy rad kopne, ale faktom je aj to, ze nam par zapasov spravil a niekolko superov dorazil, do otvorenych obran uplne idealny hrac.

Reagovat
fantomas

Aha, a kolik takových otevřených obran za sezonu MCFC potká?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ako striedajuci hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy to tu bylo naposledy?

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

AFC Ajax are believed to be keen on loaning Manchester United youngster Adnan Januzaj, according to reports.

to by bolo fantasticke...hravaju podobny system aky chce hrat LVG a teraz si proste v tom pretlaku zahra u nas minimalne...som za vsetkymi desiatimi

Reagovat
Swarley

potřebuje se vyhrát a v současné době to moc reálně u nás nevypadá, tohle by fakt mohlo být ideální řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kiwwi říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Klaassena nebo Schöneho by si taky nekopl. Navíc by se v zimě měl konečně vrátit Fischer, takže no chance.

Reagovat
Miguel19

Dobrý KO..

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOL

Nádherná akce

Reagovat
Miguel19

Song, Valencia

Zabaleta jak sejmul Harta

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Song tomu dobře šéfuje!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

wooooooooooooooooooooooooooow SONG

Reagovat
I am Mancunian

song jaka nahravocka

Reagovat
kiwwi

goooooooooool

Reagovat
kiwwi

Song a Valencia fantasticka robota

Reagovat
smazaný uživatel

dominantny CLichy ani len netusil ako stoji a kde je hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Proste nechapu, jak tam porad muze byt a navic i pravidelne hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka casu.. A Clichy jak si to vyklusal, to je konec..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

peknee a super oslava v away sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

WHU strašne silný tím tam Sam urobil. A Song <3

Reagovat
ďuriLFC

Mali sme kupit Ennera

Reagovat
smazaný uživatel

Neriskovat, to tele Ayre by ještě přivedlo Antonia.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala pri tom góle celkovo zatiaľ slabota od neho, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevim, co nechapes... ale znameno to, ze souhlasim.. slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumel som tej reakcii vzhľadom na to, aký ironický podtón ten smajlík väčšinou má.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Proti Chelsea působil jako skála, od té doby slabý jak čaj..

Reagovat
Miguel19

Mangala v lese.

Reagovat
nani92

ked skončí LVG, tak si prosím Sama na našu lavičku, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Hawkins tak maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
blade115

Nech je bejt, nikdo z nich o Vinnetouovi nikdy neslyšel.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

here we go

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ked Songovi ide zapas, tak radost pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

streaaaam padol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se ted Song hodil..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Whitemedia

omg, odpíská každou píčovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

yaya, toto je k neviere

Reagovat
vodka

Amalfitano je borec

Reagovat
Trand

Clichy parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

ach Navas hm

Reagovat
smazaný uživatel

černý yaya nic moc dneska

Reagovat
smazaný uživatel

*černý emre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell sa mi páči kde bol doteraz?

Reagovat
vodka

ipswich, zatím hraje dost dobře, z toho, co sem WHU viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vždy, ked som pozeral, tak hral dobre, aj celkom mladý je. Škoda, že sa nevolá Crosswell, to by už bol asi vyššie.

Reagovat
Miguel19

To mu tleskal za ten pád?

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
Whitemedia

City můžou být rádi, že je to jen o jeden gól..

Reagovat
smazaný uživatel

džeko je riadne v <>

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkej času..

Reagovat
nani92

ešte stále?

Reagovat
smazaný uživatel

Varlamoov!

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Clichyho

Reagovat
smazaný uživatel

pán futbalista

Reagovat
vodka

parádní standartka od WHU city se nějak nemůže dostat do hry, snad to vydrží ja po poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže o titul se Sotonem

Reagovat
Nikikrew

WHU zatial paradny vykon

Reagovat
Miguel19

Domácí hrají skvěle..

Reagovat
SunFells

a hosté ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Worst attempt on goal you'll see all season!!

http://lockerdome.com/bbcsporf/6169461380096065/7091031741173012

Reagovat
kiwwi

raz dal nieco podobne aj Tony Valencia

Reagovat
SunFells

Já si zas vzpomněl na Bebeho festival centrů v jednom zápase

Reagovat
Jazdec

Dnes som Bala dal preč z fanty. Takže aspoň 2 góly dá.

Reagovat
Zaschrona

Stewart Downing has now created 26 chances in the Premier League this season, more than any other player.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomína jednu podarenú slovnú hračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aku?

Reagovat
smazaný uživatel

necitas tu clanky?

Reagovat
smazaný uživatel

Len caj o pate.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Chudák musel hrát v tom Liverpoolu se samýma šmatlákama, kteří mu sotva asistenci dopřáli.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
papos182

0 + 0

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FCSL

Song

Reagovat
smazaný uživatel

City otocka cmon :) WHU zatial parada pressing pohyb ale casom odpadnu a pride cas pre hosti

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea letos bez soupeře, tipuji o titulu bude rozhodnuto už někdy v lednu

Reagovat
Lacko_Boh

dufff?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Tie akcie kladivarov su na pohlad chrumkave, akoby to muzstvo ani neviedol Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Valencia je fakt nechutný s tím válením se po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Songík tou rabonou <3

Reagovat
Miguel19

Song si koleduje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
hefy

Ted když jsem se podíval na lavičku City, tak se tomu Navasovi musim smát ještě víc.

Reagovat
fajdax

West Ham je úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal team v Sunderland: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal subs: Martinez, Bellerin, Ramsey, Campbell, Rosicky, Walcott, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička silnejšia ako základ

Reagovat
Side

lol Arteta Flamini

Reagovat
SunFells

Arteta Flamini No to pal do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva vsadil sem X, ale nevim nevim teda

Reagovat
smazaný uživatel

ak Rambo nemôže, tak mal vedľa Artetu hrať Ox alebo Santi, s Flaminim to bude tragédia. Ale to by znamenalo, že musí hrať Joel alebo Poldi a to fakt nehrozí asi.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Arsene..

Reagovat
fajdax

Co to je?

Reagovat
blade115

3 body pro Sunderland

A Joela radši někam pošlete než ho takhle po našem zabíjet.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Hayden ani lavica?

Reagovat
fantomas

... až dokonce i SunFells nadává. Co k tomu dodat.

Reagovat
SunFells

Což není nijak výjimečné.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

hmm Flamini takze nudna vyhra o gol

Reagovat
fantomas

Spíš za tu výhru budem rádi.

Reagovat
Lacko_Boh

je to mozne,najma ked je SAFC po debakli,budu hrat jak blazni...mozno preto taka opatrna zostava

Reagovat
Gunnersaurus

#WengerOut

Reagovat
Minister

Wenger sa už asi načisto zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tu uz konci fakt vsetka sranda.To je strasna zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

, Arteta s Flaminim, DM blok snů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Songinho

Reagovat
smazaný uživatel

Song je úplne defeinitívne úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

bez e

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Lacko_Boh

defeinitívn ??

Reagovat
smazaný uživatel

úpln

Reagovat
Lacko_Boh

jááj

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by sa arsenal chyba vam taky hrac

Reagovat
FCSL

Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Reagovat
FCSL

Walcott na lavici, aspon nějaká radost

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Bych nečekal že to napíšu někdy, ale proč nehraje Coutinho zas?

Reagovat
Maresma

#LFC XI: Mignolet, Manquillo, Lovren, Skrtel, Moreno, Gerrard, Allen, Can, Lallana, Sterling, Balotelli.

Hendo na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Borini ani na stridacce

Reagovat
tomasinho

Je BR idiot? Stáhne Coutinha s Hendem s Realem, tak jsem čekal, že nastoupí teď. Hlavně Couts byl nejlepší hráč LFC v tom zápase a prd. Alespoň ale Manquillo, malá útěcha.

Reagovat
Coutinho10

jn...taky nechapu

Reagovat
Trand

Aaronovi musí něco být jinak nevím. Střed tragickej, ale proč sakra nedostane šanci Joel nebo Poldi? Santi v žádný superformě nehraje, aby se nedal posadit a Ox už vůbec ne.

Reagovat
nani92

Džeko by to dal

Reagovat
fantomas

Flamini ( )

Reagovat
Miguel19

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže West Ham udržet bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

#HCAFC XI to play #LFC: Jakupovic, Bruce, Davies, Chester, Elmohamady, Huddlestone, Diame, Livermore, Brady, Ben Arfa, Hernandez.

Reagovat
hefy

Diame rudá.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

#SAFC XI to play #AFC: Mannone, Vergini, van Aanholt, O’Shea (c), Brown, Cattermole, Larsson, Rodwell, Buckley, Johnson, Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala nadpozemsky zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

akože ten last minute teraz po Sakhovej prihrávke?

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta.

Reagovat
fajdax

Ty vole už toho Kompanyho vyhoď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to su kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
papos182

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Reagovat
LGT

Stejně trapný jak ta socha Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Jovetičovo euforie už je taky asi pryč..

Reagovat
Euphael

Wenger

Reagovat
Mimalu

Sakho omg

Reagovat
Whitemedia

Sakhoooo škoda

Reagovat
smazaný uživatel

čím viac černochov, tým lepší WHU Song MotM

Reagovat
smazaný uživatel

bo*a jeho, ten Song je vynikajúci. ja nechápem že po ňom neskočil Arsenal alebo Liverpool

Reagovat
SunFells

To neznamená, že tam ten důvod není.

Reagovat
Miguel19

Výživná

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Luxusní nedáš-dostaneš

Reagovat
I am Mancunian

sakhoooo

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
hefy

Výborná technologie

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Aďo fandí komu v tomto zápase? kto je "my"? CIty či WHU?

Reagovat
tomasinho

Ad'o určitě WHU. Řekl bych, že WHU je druhé po Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

aha, či komu sa viac darí, nie

Reagovat
tomasinho

Není gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
tomasinho

Zas trepeš

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
Zaschrona

Liverpool koupil spatnyho Sakha.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Milner na lavičce = MCITY v prdeli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jazdec

Lampard zranený = CITY v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradny zapas

Reagovat
fantomas

Tak sem rád, že sem svou ódou nepřines danýmu klubu zkázu, jak to bejvá pravidlem.

Reagovat
hefy

No...

Reagovat
fantomas

Suchý triko.

Reagovat
Whitemedia

hmmm..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ten Sakho je docela dobrej , ať do West Hamu přestoupí i Mamadou

Reagovat
Miguel19

Silva

Reagovat
diastan

otočka

Reagovat
smazaný uživatel

City bez Lamparda nevie

Reagovat
Whitemedia

Ještě jeden !!

Reagovat
Whitemedia

Jak říkám...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, zrovna když jsem sázel že Man City daj góla s kurzem 2.15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

parádni sú

Reagovat
Matić

WHU si asi myslí, že když dal druhýho góla, tak že už vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

World Class El Magico

Reagovat
Side

do piče, všechno se seká, se na to můžu vymrdat

Reagovat
hefy

Navasi, ty seš kus takový čuráka, to snad neni možný.

Reagovat
hefy

Absolutní parodie na fotbalistu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

:((

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Navas uklidnil situaci

Reagovat
smazaný uživatel

navas klasicky fail

Reagovat
smazaný uživatel

A Navas furt tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas konecne zavrel vsetkym pochybovacom

Reagovat
Nikikrew

Co to zas kurva je za zostavu???

Reagovat
Euphael

piča

Reagovat
Nikikrew

wenger ci ja?

Reagovat
Euphael

Wenger

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
smazaný uživatel

IMHO by ta obrana vypadala líp ve složení Monreal, Chambers, Mertesacker, Gibbs. Věčně couvající Nacho udělá na beku přes nohu mnohem méně škody. A úplně nejlepší by to bylo na pravém beku s Bellerínem. Jinak ta sestava děsná. Ideální pro to, aby se Sunderland chytil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson piska strasne

Reagovat
Whitemedia

Překvapivě.. on je hrozný kokot..

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta.

Reagovat
Miguel19

Nepískal bych. Šel si pro ní moc okatě..

Reagovat
kiwwi

Kompany jaky chuj

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ich roztrhá, musí Luisík ♥

Reagovat
SunFells

£3.5million signing Diafra Sakho has now scored in six successive matches.

Slušný.

Reagovat
kiwwi

esteze som ho nechal na lavicke

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

a 7 golov v 7 zapasoch

Reagovat
SunFells

£3.5million signing Diafra Sakho has now scored in six successive matches.

Slušný.

Reagovat
Le Gunner

Wanger

Reagovat
Le Gunner

Můj překlep

Reagovat
Le Gunner

Potentěné smajlíky, kašlu na to už...

Reagovat
kiwwi

chcel si dat k namiesto g?

Reagovat
SunFells

Nebuď sebestředný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Songík MotM, ako som predikoval #expertBorbélyexpert

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov

Reagovat
Whitemedia

Adrián

Reagovat
Trand

Carl.

Reagovat
smazaný uživatel

GSE GSE GSE

měl jsem vsazený na remízku, ale je mi to celkem jedno

Reagovat
J0EL

Wenger do pice uz fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Miguel19

Parádní výsledek. Očekávám, že zítra ztratíme, tak super. WHU

Reagovat
I am Mancunian

zqjtra dostanete napicku a my ideme na titul

Reagovat
Miguel19

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Penalta

Reagovat
Whitemedia

West Haaaaaaaaaaaaam !!!

Reagovat
kiwwi

fantazia WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce klobuk dole..

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná omluva týhle sestavy bude, když podáme dobrý výkon, včetně výhry

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
RKBoy

takže aj keby sa náhodou zajtra prehralo stále 5 bodov náskok,luxus.

ale verím v 3 body !

inak WHU super zápas,milo prekvapujú.

Reagovat
Liquid

krásně West Ham

Reagovat
Zaschrona

Southampton team vs Stoke: Forster - Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand - Cork, Schneiderlin, S. Davis - Mané, Pellè, Tadić

Southampton substitutes vs Stoke: K. Davis, Yoshida, Gardos, Reed, Wanyama, Mayuka, Long

Stoke starting XI vs Southampton: Begovic - Bardsley, Shawcross (c), Wilson, Pieters - Cameron, Nzonzi - Walters, Adam, Moses - Crouch

Stoke substitutes vs Southampton: Sorensen, Huth, Sidwell, Assaidi, Bojan, Arnautovic, Diouf

Reagovat
Zaschrona

Corky A Reed, snad si cuchne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ale furt Mané posranej.

Reagovat
SunFells

Co máš s Maném? Šak Long tam nepředvádí kdovíco.

Reagovat
smazaný uživatel

Né no, ale zatim se mi tam líbil víc než Mané.

Reagovat
Zaschrona

Je tam potreba hrac, ktery umi jeden na jednoho, ktery je rychlik. Longa bych porad videl primarne jako nahradu za Pelleho.

Reagovat
Liquid

Je tu ještě někdo kdo pochybuje nad tím, že titul skončí letos pod Stamfordským mostem ??

Reagovat
smazaný uživatel

já pokud jim bude takhle vypadávat costa. A i oni začnou ztrácet, třeba hned zítra proti nám...Minimálně na remízu nám věřim při současném stavu kádru Chelsea (Azpilicueta, Remy, Costa, možná Ramires...)

Reagovat
blade115

Jediná fatální ztráta by mohl být Costa, jinak jsou ti ostatní hráči v pohodě nahraditelní. Já se bojím jen o ten hrot, pokud Diego nebude, tak tipuju remízu. Jinak si nemyslím, že pokud prohrajeme, tak to bude kvůli absencím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když není Costa, tak Remyho těžko nahradíš , čili i ten Remy je ztráta protože nikým jiným ho nenahradíte, Drogba je 3. útočník proti těm slabším týmům, pochybuji že by on rozhodl. A ten Azpilicueta, myslel jsem to v tom smyslu že náhrada Luis není tolik rozehraný a ještě takový zápas v Anglii nehrál, tam by pro nás měla být cestička.

Reagovat
blade115

Ale tak pořád je to je jeden post, kde jsme vyloženě oslabený, jinak jsme v podstatě v plné síle. A Luis se zatím projevil, že minimálně stejně tak dobrý jako Azpi. Přes něj se žádná otevřená "cestička" očekávat vážně nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíš zítra jak s ním na kraji obrany vycvičíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Já budu pochybovat, dokud tam fakt nebude..

Reagovat
vladis271

Stamfordským mostem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
vitasrp

Jak jsem si tak prohlídnul ty dva odlišný Manchestery dneska, nemůžu si pomoct, ale tohle hooodně podělal Pellegrini.

Proti týmu, co furt profituje z dlouhých míčů (jasně, letos je to jinej West Ham, daleko pohlednější, ale furt tam ta fyzická síla je dost viditelná, tudíž dost útoků se zakládá dlouhým míčem buď vzduchem, nebo po lajně, přičemž hrot je pak odpovědnej za to, aby jej udržel), je ideální, když získáte kontrolu nad zápasem v záloze, držíte míč, protože je tím prostě nepustíte do tlaku. Důležité je samozřejmě kontrolovat i odražené míče, což se teda Citizens taky vůbec nedařilo, jenže kdyby líp drželi míč, West Ham by se do těch šancí dostával daleko hůř, bylo by míň standardek, míň míčů do vápna, míň osobních soubojů.

Z tohohle pohledu by se logicky nabízela varianta postavit to na Silvovi na desítce hned od začátku a nasadit jen jednoho hrota, alespoň takhle zpětně mi to připadá jako logičtější varianta.

U West Hamu musím vyzdvihnout jejich rychlý útoky, na některý byla vážně radost pohledět, silovost, důraz a nadšení jsem od nich očekával, nicméně letos jsem je ještě pořádně neviděl, dneska na mě udělali opravdu slušnej dojem.

Pellegrini by měl definitivně přehodnotit tu hru na dva hroťáky, protože Silva je tak fantastickej a geniální fotbalista, že by si zasloužil, aby se ten tým stavěl okolo něho na jeho nejlepší pozici.

Reagovat
J0EL

Davaju Arsenal niekde na DIGI? Alebo je nejaky "lolkacovsky" HD stream?

Reagovat
Nikikrew

zas tiket v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Strata, ale jedno nemozno ubrat, nech zapasy City dopadnu hocijako, takmer vzdy bavia utocnym futbalom

Reagovat
minoLFC

už tu trofej môžu pomaly aj predať veľkej hube

Reagovat
vladis271

nj, jeho povestné druhé sezóny. Nejako to pretrpíme s ním 3,4 sezóny, príde úpadková sezóna a Roman ho vyebe. Ale škoda, dúfal som, že by to vyšlo už po tejto. Lenže ligu majú rozohranú viac ako slušne.

Reagovat
smazaný uživatel

voláky dáky alebo nejaký stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale kvalita nič moc teda

Reagovat
Miguel19

Sorry Pro mě je super kvalita..

Reagovat
Infernoqt

Přijde mi jako by ten Kompany měl protekci vzhledem k tomu, že nosí kapitánskou pásku. Protože normální hráč by za jeho zákroky už byl dávno venku. A ještě ta jeho přehnaná reakce po zákroku vždy, jako by se vztekal, že mu ten hráč vběhl do skluzu.

Reagovat
nani92

niečo dobré na LPool?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

no aspon ten sportz.hd aj ked so španielskym komentatorom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

půl hodiny zapnutý bloodzeed a on to těsně před zápasem přepne na pool.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Wenger ven!!!

Reagovat
Tywin Lannister

fakt nepoučitelnej čurák, to si nepamatuje lonskej rok a tu bídu, když hráli spolu flamstr s tetou

hůř ten střed poskládat nemoh

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička fakt silnější než základ, to se stává málokdy. Takhle ti zdrhne Podoláč, Campbell...

Reagovat
PhilipS

Dneska fandim sunderlandu..tuhle zálohu si strč do prdele wengere

Reagovat
monty25

Vzkaz pro Liverpool: Hrajte dneska jako Karolínka (akorát s jiným výsledkem).

Jinak je pěkně na houby, že čtyři moje oblíbené týmy hrajou dneska v rozmezí 2,5 hodiny...

Reagovat
hefy

To je mi líto :(

Reagovat
monty25

No jo, tobě se to stát nemůže...

Reagovat
Whitemedia

Sturridge bude fit kdy?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

prečo hrá Alexis CM?

Reagovat
PhilipS

jaktože je na bloodzeedu blboteli a ne arsenal?? už sem zas nasranej předem

Reagovat
smazaný uživatel

toto ben harfa pokaslal

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně si fakt dneska přeju, aby Arsenal rupnul. Wenger dal tu horší možnost co měl snad všude.

Reagovat
tomasinho

Emre neeee

Reagovat
Trand

Parádní roh.

Reagovat
fff

Preco sakra nehra Coutinho???

Reagovat
tomasinho

Nechápu, proti Realu nejlepší a nehraje

Reagovat
monty25

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá Santi prdel s těma rohama ...

Reagovat
Tywin Lannister

parádní roh santi

Reagovat
smazaný uživatel

humor

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočná gebula ale

Reagovat
smazaný uživatel

Takový tlustější George Clooney.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to krajší.

Reagovat
niflheim

600. za zítřejší výhru MU

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim, ako konecne budes drzat papulu po zajtrajsku

Reagovat
fajdax

ok, budu se těšit

Reagovat
J0EL

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
Tywin Lannister

jinak jediný pozitivum dnešní sestavy je to, že hrajem na 2 ostrý kraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi nikdo neříká, že tam není Hendo jenom kvůli jménu Gerrarda.

Reagovat
Trand

Chambers na RB hrát nemůže, měl by hrát Bellerín.

Reagovat
Tywin Lannister

tka do defenzivy si odehraje svoje a proti silnejm soupeřum tam má smysl, spíš me ale sere že vůbec nebrázdí lajnu, směrem dopředu hraje hrozně připosraně

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tywin Lannister

hezky danny

Reagovat
niflheim

My chceme Fábia

Reagovat
smazaný uživatel

vie mi niekto vysvetliť, prečo hrá Alexis v strede? Máme v tíme možno najlepšie krídlo ligy a my ho jebneme na krídlo. Namiesto toho, aby robil nábehy za obranu, v čom je od neho lepší možno tak Theo, ak vôbec a my z neho spravíme hráča, ktorý by tie pasy mal posielať namiesto toho, aby si na ne nabiehal. Ja už fakt asi nerozumiem futbalu, toto mi hlava neberie.

Reagovat
Taiger

Tak hraje ve středu nebo na křídle?

Reagovat
Trand

Ve středu hrál na křídle.

Reagovat
Maresma

Reagovat
SunFells

Reagovat
fajdax

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napis si to po eng do googlu a hladaj a zistis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*jebneme do stredu

Reagovat
Tywin Lannister

tka tady mě trochu sere že se příliš stahuje do hloubky pro balony a pak vepředu chybí, jenže když tam máme artetu s flaminim, kteří maj nulovou kreativitu,tak je to těžký

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech tam je Cazorla alebo už radšej Ox... ale prečo Alexis?

Reagovat
Tywin Lannister

wengerova taktika, chce z něj udělat druhýho rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

v lige tvojej mamy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ty jsi kretén

Reagovat
smazaný uživatel

ona si to nemyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, myslel jsem, že jsi o fous lepší.

Reagovat
Counter

Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

čo má spoločné gól z pressingu s tým, že Alexis nemá hrať tak hlboko, ako hral na začiatku? to ma práveže ešte utvrdzuje.

Reagovat
Counter

Zeptej se někoho jako Atlético de Madrid nebo Riberyho na Alexisovu ideální pozici a poví ti, že volný SS. Jasně, to stahování až na půlku je skoro adebayorovské, ale nedělal to celou dobu a proti Mačkám v desíti lidech na pětadvaceti metrech se to občas provést musí, aby si sáhl na balon, ztratil se stoperům a mohl udělat nějaký náběh.

Reagovat
fantomas

Zrovna u něho to neni na škodu. Aspoň neni tak moc pod tlakem a odbourává to svý občasný drbání v nouzi.

Reagovat
fantomas

Navíc speciálně s jeho work rate to fakt nikdy nebude opravdu "adebayorovský" (- čimž tě jen doplňuju, neatakuju).

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, aká je jeho pozícia, ale tá v našej hre de facto neexistuje, takže krídlo je to najlepšie, kde môže hrať. A robil to prvých 20 minút stále a v kuse, Cazorla bol pred ním niekde pred ním a pod Welbeckom, Gibbs na LW a Alexis robil niečo ako Fábregasa, čo je úplná hlúposť. Viď:

http://postimg.org/image/56apg1n8h/

Príklad toho. Alexis (pri lopte pozerajúci sa, komu dať do nábehu a Cazorla naľavo obrázku pod Welbeckom, čiže úplne naopak ako by to malo byť podľa hráčskych predispozícii.

Tesne pred a po góle sa to zmenilo, Alexis bol sem-tam na krídle, sem-tam tam, kde predtým, ale hlavne bol väčšinou blízko pri Welbeckovi.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

svižné tempo

Reagovat
Trand

"Máme v tíme možno najlepšie krídlo ligy a my ho jebneme na krídlo."

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia

Reagovat
Trand

Už jsem na ten systém reakcí moc starý.

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

Wenger

Reagovat
kiwwi

proste yung

Reagovat
smazaný uživatel

ani nepozeráš a pičuješ, proste kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

balo ma prekvapuje svojím pohybom

Reagovat
Nikikrew

Rodwell cervena nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

2 nohy dopredu. Co k tomu dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na míč no.

Reagovat
J0EL

To je jedno ale

Reagovat
kiwwi

sice som nevidel, ale to fakt nevadi, ze hral loptu...ak opustil oboma nohami ihrisko a siel nimi napred, tak je cervena aj keby hral loptu...takto dostal cervenu aj Kompany a spravne

Reagovat
Nikikrew

a tak to aj bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Javi

Reagovat
tomasinho

Emre se musí bez míče hodně zlepšít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a Allen s míčem. brzda

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel tá päta

Reagovat
Nikikrew

To snad uz nie je ani mozne s tymi rozhodcami. Kua cista sanca jebne Oxa dole a nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
Side

super výkon

Reagovat
smazaný uživatel

can, to chce lepšiu prihrávku

Reagovat
monty25

Ben Arfa - toho nemám rád, když proti mně hraje ve Fifě 10 za Olympique Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

ako bol prvých 15 min Balotelli dobrý, teraz sa znovu začal prechádzať

Reagovat
smazaný uživatel

chýbajú hráči vo vápne

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck zatím defenzivně výborný

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak bohužel všechno...možná bych ho zkusil příští zápas na stopera

Reagovat
Dominator

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIS

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
SunFells

aleeeexiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXISSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Nikikrew

Alexsiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁEK ♥

Reagovat
Zaschrona

Schneidy silena bomba do brevna

Reagovat
smazaný uživatel

SANCHEEEEZ

Reagovat
Tywin Lannister

Alexis je genius

bez něj bysme byli uplně v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Brown

Reagovat
niflheim

Alexis? Dal to ze středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

van Aanholt assist

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to on, že?

Reagovat
Counter

Brown.

Reagovat
Rohlíček

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Allen a Lallana jsou tam neskutečně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, ako chceme toto vyhrať, keď hráme po 16ku...

Reagovat
smazaný uživatel

to je atmoska na anfield

Reagovat
vladis271

piče, proste tam chýba hráč vo vápne. Baloblb je ttam k hovnu. Sľahhujete sa a ťahá tam kde nemá. Ale kde má byť neni.

Reagovat
smazaný uživatel

daj stream Vladis271 prosim ta

Reagovat
miky10

Reagovat
vladis271
Reagovat
Zaschrona

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Prvni gol, to mu tutove zvedne sebeduveru. Dorazil to tam krasne.

Reagovat
Mihi

Druhy

Reagovat
Zaschrona

No jo, vlastne taky se mu postestilo proti Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

šušeň

Reagovat
nani92

Hazarda na neho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

toto je strašne utrápené,ale tak deti, no...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

*

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se v Anglii parchanti neliskají.

Reagovat
vladis271

Allen

Reagovat
monty25

Mignolet má lepší techniku s míčem než Allen.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker ‏@GaryLineker 1 minpřed 1 minutou

Chelsea's only genuine title challengers have taken the lead. Southampton's goal was scored by Mane.

Reagovat
smazaný uživatel

Allena a toho idiota v útoku v lednu střelit, neskutečný fakt

Reagovat
Staenly10

Stáhnul bych Allena...Buď hraje strašně alibisticky a nahrává jen do zadu, a když už teda se uráčí hrát i směrem vpřed, tak ztrácí míče neskutečnym způsobem..

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávky, pohyb a vedení míče na úrovní League two.

Reagovat
smazaný uživatel

génius Br, no

Reagovat
smazaný uživatel

typický zápas vyrovananých tímov... neskutočne sme klesli

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa mi to páči, Alexis tesne pod alebo vedľa Welbecka a Cazorla pod nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono Alexis pozici nema pevne danou. Taha to taky hodne od stredu, chodi si pro mice. U neho akce zacinaji i konci. On je neskutecny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

oni si ani prihrať nevedia

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

hovádko

Reagovat
fff

Cela ofenziva mi pride tak nejak bez napadu, myslienky. Dnes mal fakt Couts hrat od zaciatku, snad na druhy polcas pojde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis boží, ostatok nič moc, Cazorla zasa nevýrazný a dosť kazí. Snáď pridáme ďalšie góly a prestriedame čo najskôr, dnes tam chcem Joela minimálne na 20 minút.

Reagovat
SunFells

i ze středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si trápny, kámo

Reagovat
SunFells

Jsi neuvážlivý, kámo.

Reagovat
Counter

Však vtípek kámo, kliid

Reagovat
monty25

Strašná nuda. Tenhle poločas byl zase obrazem toho, jak Liverpool před sezonou (ne)posílil. Snad tam po přestávce pošle Coutinha a ten to trochu rozhýbe.

Reagovat
smazaný uživatel

A quick update from our Under-21 game: Maitland-Niles and Gnabry have scored to make it #Arsenal 3-0 Stoke City

Reagovat
smazaný uživatel

uuu skoda, ze tam Hullu ku koncu nieco nepadlo

Reagovat
vladis271

ťa normálne vidím ako si si pýtal odomňa link len preto, že si vypal Arsenal, keď dali na 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze ano

Reagovat
J0EL

je z teba hejter zasrany

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ked date gol aj vy, tak dopadnem ako Jiri a este sa budem tesit na El Clasico

Reagovat
-Kopy-

Liverpool nic, o ničem...takovej rozdíl oproti minulé sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl=Suárez

Reagovat
-Kopy-

to by člověk nevěřil, co dokáže jeden hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Taky by člověk nevěřil, jak náročné to bylo přes léto vysvětlit kupě zdejších lidí

Reagovat
smazaný uživatel

na čo sa tu hráš zas

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa v minulosti Raheeem pohyboval skôr na krídle, teraz mi príde, že tma zabíja svoj potenciál...

Reagovat
LAM

Jediný štěstí Wengera je že mu Alexis věčně zachraňuje prdel.Bez něj by byl Arsenál příští rok bez pohárů a letos bez LM.On je opravdu největší problém Arsenalu a je to čím dál horší.Alexis asi kouká kam to přišel

Jinak bych na Wengerově pozici hrozně rád viděl Guardiolu.Snad se dočkám.

Reagovat
Miguel19

Tak Guardiola bude po příští sezoně volný ne? Ten jejich vysněný Klopp možná ještě dřív

Reagovat
Infernoqt

Klopp by Arsenal uplně překopal ale. Guardiola by to vylepšil, ale nemyslím si, že tam půjde. On by si netrouf jít do týmu, co by mu nedal 200m liber na přestupy a královský plat.

Reagovat
Zaschrona

Opet super pule. Skvely dominantni vykon a Stoke muze byt rad, ze drzi zatim jen golovou ztratu. Provazanost utocne trojky, stejne jako te stredove je skvela, oba krajni obranci krasne podporuji utok, to cele podporene vybornym kompaktnim vykonem v defenzive. Je to lahoda to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Koeman

Reagovat
nani92

WBA si dokáže aj CP namazať na chleba,ach jaj..

Reagovat
Infernoqt

tak protože se proti CP musí otevřít a nestačí jim hrát na možný bod a breaky, to je jako všude

Reagovat
stiflerovamama

Strasne slabucke, bez pohybu, napadu, nasadenia. Ziadna snaha odcinit ten vyprask s Realom. Som sklamany. Lallana s Raheemom vypojeni. Cez polcas Hendo, Couts na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, že na takovej shit vůbec koukám. Docela se i těším na El Clasico po týhle sračce. Tolik zkaženejch přihrávek nemá ani Morecambe. Pohyb žádnej. Hráče ve vápně máme akorát při standartkách.

Reagovat
smazaný uživatel

A zpracovat míč dokáže i náš pes ale hráči LFC ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nie je tak zle, aby sa clovek musel tesit na El Clasico hm

Reagovat
smazaný uživatel

tešíme sa na Luisíka

Reagovat
Miguel19

EC bude snad super dnes

Reagovat
vladis271

Allen totálny tragéd. Preč s ním. Mne sa tie kombinácie páčia celkom, ale je to len po šestnástku. Nemusíte byť génius aby ste zistili prečo. Diamé bol snáď 2 krát zľava a vždy nás tam točil ako na kolotoči. Defenzíva je strašná a môže za to BR.

Reagovat
minoLFC

mne s lubilo ako sa tu po jednom podarenom Allenovom zápase v tejto sezone z neho robil nejaký rozdielový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeho pohyb chýbal, ale aktuálne je úplne bez formy

Reagovat
Staenly10

Když si vzpomenu an hru z minulýho dubna třeba, tak je mi do breku...

Reagovat
Hokaido

live nebo slavia ? smysl dává obojí

Reagovat
LGT

Takhle bez pohybu se fakt naposledy hrálo pod Royem, nechápu jak celkovou plynulost naší hry dokáže tak moc ovlivnit odchod jednoho hráče. Katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

toho Alexisa ste mali vymeniť za Suaréza sa mi zdá...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nie, že by nechceli

... ale museli by ešte doplácať, pff.

Reagovat
minoLFC

no nekecej

Reagovat
papos182

Tak kdyz uz v zaloze nepomohla ani trojice Gerrard - bily Yaya - velssky Xavi, tak je to opravdu hodne spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

BVB taky solidne ve srackach..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

vymeníme trenérov a Reusa za Balotelliho

Reagovat
Infernoqt

a Balotelli chytí v Dortmundu formu jako nikdy

Reagovat
Nikikrew

Galatasarayou daju stvorku a doma nie su schopni uhrat takmer nic

Reagovat
J0EL

Nechapem, co sa to s nimi stalo.

Reagovat
Matić

Moc nechápu to, že se jim v LM daří, střílí tam spousty gólů, ale v lize jsou marní

Reagovat
smazaný uživatel

Hype opadlo a Dortmund se vrátil tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hai

Liverpool < Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to tak je

Reagovat
minoLFC

No už nech je šest hodín, vidím Suareza in action a zaspomínam na staré dobré časy...

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

ale v zaklade asi nebude,nie? zostavy už su?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Suarez Messi Neymar

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Albom?

Reagovat
smazaný uživatel

nič, je na lavičke

Reagovat
Nikikrew

Chvalabohu za ten gol. Sunderland hra doma a taku defenzivu a beton som uz dlho nevidel. Su absolutne bezzubí a my hrame celkom. fajn. Chce to este rychlo 2 gola

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten fotbal prostě nebaví. Balotele se nepohne, Allen nezpracuje balon ani nedá přihrávku, Sterling s Lallanou mimo. Nemůžeme se dostat do tlaku, žádné pořádné akce, nic. Ke konci poločasu člověk jenom trnul, abysme ještě nedostali. Tohle není jenom odchodem Suáreze, sere se toho daleko víc.

Reagovat
Infernoqt

Hrajete jako my minulou sezonu, bez nějaké taktiky mi to přijde, rozházené. Ne že bychom se výsledkově pohnuli, ale náš kombinační fotbal se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta CP, moze ist hrac na takej urovni do suboja v sestnastke v takej situacii tak, ako obranca WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný one man team ten Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

jedno telo jedna duša ,chlapci vytvorili skvelý kolektív

Reagovat
smazaný uživatel

Až na golmana mají každého hráče v základu lepší než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Boha nezačínej s porovnáváním individualit V tomhle slepice excelují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

tak ne asi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Nezapomeň na Alexise, Wojta přece ty branky nedává.

Reagovat
Side

Cazorla

Reagovat
Rohlíček

Santi je opravdu tragickej

Reagovat
LAM

Otázka je proč tam nedá Rosu.Tam musí jít o nějakej konflikt.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, na fotkách z tréningu se spolu baví úplně normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kde, to by ho nebral na lavičku. On je na lavičke kvôli atmosfére a nálade. Ked kamery nezaberajú, tak vytiahne gitaru a hrá Wengerovi a Bouldovi. Preto je tam aj Joel, ten pridáva do toho nejakú kostarickú sambu a o náladu je postarané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck nejenže hraje kulové, ale ještě i simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

wtf žltá Welbeckovi?

Reagovat
Side

co to je za šaška ten sudí?

Reagovat
Counter

Ten rozhodčí AFC solidně nesnáší

Reagovat
Miguel19

Suaréz hned základ v Clasicu

Reagovat
minoLFC

dnes hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, tak prisna karta pre Arfu

Reagovat
Side

tvl začněte hrát nebo to ještě projedem

Reagovat
Tywin Lannister

sunderland dopřede hrozně mrzáckej

Reagovat
Rohlíček

ty rohy neumí kopat nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Kung Fu Arteta

Reagovat
SunFells

pozdravil bývalého kolegu

Reagovat
Maresma

Coutinho na hřiště, hned.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na lfc plsss

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
vladis271

Daj tam prosím ťa rýchlo Coutsa a Boriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini nie je na striedačke

Reagovat
Tywin Lannister

welbeck se mi dneska vůbec nelíbí, hrozně to zpomaluje a hraje moc alibisticky

Reagovat
smazaný uživatel

a právě proto dá dneska gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovná na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Couts a Hendo in, Allen a Can out

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Gerrard než Can.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrrad bude oddychovať v pohári, Cana by som dal do základu na Swansea...

Reagovat
minoLFC

dúfam, že aj Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a ako sa na nich všetci tešili

Reagovat
Mervin

Joel za Oxe, Rosa za Santiho

Reagovat
jacobT

Chcelo by to druhý gól, lebo my sme ešte schopní z toho vyčarovať 1:1 aj proti takto tragickému Sunderlandu.

Reagovat
Tywin Lannister

Arteta dneska super, pozičně bezchybný a míče dává rychle a přesně od nohy

Reagovat
Trand

Flamini klasik.

Reagovat
cubazi

Prečo dopiče BR prečo?? Peniaze za Luisa splachnute do hazlu...nato sa momerntalne pozeram, po odchode klučoveho hráča, najlepšieho utočnika PL sa teraz pozeram na Carola 2, pričom už sme ten system s jedným hrotovým dreveno-vysokým hráčom skušali, prečo si sa nepoučil... Nato sa neda pozerať zase sa budeme 2-3 sezony hladať...no nasrať nato

Reagovat
Rohlíček

Flamini řezník jak se patří

Reagovat
monty25

Coutinho už tam měl být dávno, ale v Lamberta nemám moc důvěru...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo nesekající se stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi právě seká... ale i tak dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Rodgers na toho Blbotelliho doplatí

Reagovat
Counter

Balotele je právě jeho ultimátní prostor pro výmluvu, zakryje jakékoli nedostatky jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ho taky koupil

Reagovat
Counter

No já mám pocit, že jo

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Pozitivem je, že s takovou za něj nic neplatí, pokud tam jsou nějaké bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by tam boli bonusy

Reagovat
Whitemedia

Mario

Reagovat
Mervin

ty píčo, střídej už

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je tak neisty, ze to citit az cez stream, ked je v nejakej tazsej situacii, ze len clovek caka, co teraz urobi

Reagovat
Miguel19

Sunderland je hrozně zoufalej..

Reagovat
smazaný uživatel

a zase, on už začíná bejt fakt komickej

Reagovat
Nikikrew

Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Baloteli von kde má rozhodca gule????

Reagovat
smazaný uživatel

čistá žltá karta pre toho bastarda

Reagovat
minoLFC

možno by to pre nás bolo aj lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to berieš takto, tak nech sa nechá vylúčiť polka mužstva

Reagovat
Le Gunner

Na to se nedá dívat...

Reagovat
Mervin

Wenger ven!!!!

Reagovat
Miguel19

Gibbs zranění, šok.

Reagovat
Counter

eej, paráda, další obránce out.

Reagovat
smazaný uživatel

neopisuj

Reagovat
smazaný uživatel

další obranca out, hmm.

Reagovat
Nikikrew

hmm... Gibbo

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takže Gibbs v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Arsenal má obránců přetlak.

Reagovat
SunFells

Altidore otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

2 pozitíva... 1. aspoň sme striedali a 2. Calamity Nacho už nestraší na stopérovi

Reagovat
Tywin Lannister

snad to bude jen něco drobnýho, to by bylo fakt v prdeli, kdyby se gfibbs zranil

Reagovat
minoLFC

Lovren

Reagovat
vladis271

Lovren ty KOKOT!!!!!!!

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

lovren

Reagovat
Mervin

ty kokote starý, vystřídej

Reagovat
Mimalu

to byl Lovren co tam promáchnul?

Reagovat
smazaný uživatel

"Mertesacker's got a problem"

Reagovat
jacobT

Načo mám takú silnú striedačku, keď sa na to nedá pozerať a jediné striedanie, ktoré prebehlo, bolo vynútené?

Reagovat
jacobT

*máme

Reagovat
I am Mancunian

Skrtel dalsi famozny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Santi zápas od zápasu horší

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, zachvilku bude nastupovat se souperovym dresem...

Reagovat
Trand

Vergini je kouzelník.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
Le Gunner

Má vůbec cenu tu kvůli tomu zuřit? Dneska byl pozitivní jen Alexis za první poločas, ale Arsene na to asi nebere zřetel nebo já nevím, bude tam cpát slabučkého Santiho a střed Flamini - Arteta. Gibbsovo zranění je vrchol.

Reagovat
Counter

Střed Flamini-Arteta je fajn pro dnešek, trocha víc jistoty před stopery aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

jistoty čeho? nekreativity?

Reagovat
Counter

Výsledků lepších než má Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je ale křeč...

Reagovat
Counter

Tvoje. Na blbý dotaz blbá odpověď.

Reagovat
Azza

Reagovat
Trand

Joel za Chamba.

Reagovat
smazaný uživatel

za hocikoho momentálne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tywin Lannister

ox už je zralej na střídání, podliho za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ox unavený a mimo, Alexis unavený, Santi mimo, Welbeck mimo... A nevystrieda

Reagovat
vladis271

fakt so zranenným Studgeom je to najhoršia trojica útočníkov v lige.

Reagovat
J0EL

Wenger zas do pici za cim caka? Ma zakazane striedat?

Reagovat
cubazi

Nemôžem už sa pozerať na tie naše "posily" nemam síl

Reagovat
Mervin

Wenger je zkurvený starý senil!

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že ešte bude sranda

Reagovat
SunFells

Nic proti Welbzovi, ale chybí mi Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i tak to pre vas nie je nejaky rozhodujuci problem momentalne, ci tam bude Welbz, alebo Giroud, ci?

Reagovat
SunFells

Když máš tým s šesti obránci, tak tohle nikdy nebude rozhodující problém, přesto Giroud dost chybí.

Reagovat
Counter

Kdyby tam byl Giroud, tak dáme víc gólů.

Reagovat
Mervin

Wojtěchu, ty vemeno

Reagovat
Tywin Lannister

tvl vojto proč

Reagovat
Side

on ty hráče prostě utaví a pak budem hrát kurva s mladýma cucákama

Reagovat
smazaný uživatel

redka pre Maria by bola taka ceresnicka, prosiim

Reagovat
Usty

Liverpool je tak marnej, až je to otravný... to už člověka ani nebaví tahle bída

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

napsat to v době,kdy máme tlak taky není nejštastnější

Reagovat
vodka

fakt, pomalu už chudák balotelli, on vůbec neví, kde má hrát, kam přihrávat a kam nabíhat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v piči toto. Za to že je čierny sa mu bude toľko tolerovať a dohovárať skurvený rasisti...

Reagovat
PhilipS

Pojďme sunderland dohajzlu doražte ty lemry

Reagovat
Le Gunner

Tak tento protiútok byl prvotřídní, fakt že jo.

Reagovat
-Kopy-

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Kristaboha Welbeck je fakt tragedie na entou

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck je drevo

Reagovat
fff

Hendo nefilmuj jak cicina .

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson si myslí že je filmárik? čistý humus....

Reagovat
vodka

Henderson

Reagovat
minoLFC

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

oni ani nevládzu šprintovať a ten starý kokot (ja už fakt nemám iný výraz) fakt nevystrieda, normálne si prajem, nech dostaneme ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to trvá déle, než obvykle. Asi čeká na nastavený čas na zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno. Ten tam sedi zarvany do sedacky a modli se, at toho fika nedostanou. Bych rekl, ze se na to diva skrz prsty.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

čo mám na to ako povedať? Ox môže ísť sám na bránu, ale vidno na ňom, že nevládze, Welbeck takisto radšej dáva loptu z prvej preč, lebo nevládze, Santi je mimo jak jedla, jediný Alexis má stále trochu sily a ten ... nevystrieda ani za Boha.

Reagovat
alcantara

Fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Tigres!

Reagovat
jacobT

Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je ten Welbeck totalni lampas...Kazdy mic se od nej odrazi, neprihraje, totalni bida.

Reagovat
Trand

Jestli nám dá Van Aanholt góla, tak se asi zblázním. Vždyť už od nás v útoku nemá nikdo síly..

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
monty25

Tak nevím, jestli hůř hraje Liverpool nebo Teplice...

Reagovat
fantomas

Cazorla taková easy situace.

Reagovat
Mervin

Wenger umřel nebo proč se kurva nestřídá?!

Reagovat
smazaný uživatel

kez by...

Reagovat
Le Gunner

Spíš stále žije.

Reagovat
vodka

sterling umí simulovat líp než henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Objevný poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers out.

Snad de Boer místo něj.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mervin

boha, Ramsey za Artetu, mně fakt jebne

Reagovat
J0EL

Wenger taktik...

Reagovat
-Kopy-

hm, tak kam Rosa v zimě ?

Reagovat
smazaný uživatel

prvé nevynútené striedanie v 88'

Reagovat
Trand

Achjo, ale tohle mi nevysvětlí nikdo, proč prostě střídá v 87. minutě, když vidí, že už nikdo nemůže.

Reagovat
fantomas

Taktický, zdržujem

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nedá aj v 70'?

Reagovat
jacobT

Druhý polčas úplné hovno a on strieda až v 88.minúte. Ja už na to nemám nervy...

Reagovat
Counter

Už střídal dřív Gibbse

Reagovat
smazaný uživatel

WOW střídání... A ještě k tomu Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette a Schneiderlin, o nich sa musíme pokúsiť cez zimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazetta tak možná dovedeme my

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Cazorla

Reagovat
jacobT

Santi korunoval svoj dnešný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla ten at tahne ruku v ruce s Wengerem

Reagovat
Mervin

ne, normální pičus starý to je

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
SunFells

Santi

Reagovat
Trand

Santi je na tyhle střely expert, nejmíň druhá taková od něj za poslední dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

CAZORLA

Reagovat
-Kopy-

Santi to je konec

Reagovat
Lynx

no taky mu to Welbeck nemusel dávat tak debilně

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem to nemožeš spadnúť vo vápne?

Reagovat
fantomas

Cazorla just had a 20-yard shot that was 30 yards over the bar.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario, toto by ti piskal akurat tak v Taliansku

Reagovat
Mervin

bych mu řekl: "Tak fakt dík za těch 5 minut!"

Reagovat
Counter

Rosa na place, nevím co všichni brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rosa

Reagovat
PhilipS

v 91. Rósa....jdi do prdele Wengere

Reagovat
jacobT

Joel a Poldi odmenení 0 minútami.

Reagovat
-Kopy-

na minutu ho tam posílat, to je humus.

Reagovat
smazaný uživatel

CAZORLO TY PICOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

PICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Side

santi zabal to prosím........

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlovi to dneska jde

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerova střídání

Reagovat
jacobT

Cazorla

Reagovat
Trand

Santi.

Reagovat
Lynx

No doprdele tak tohle už je i na mě moc

Reagovat
smazaný uživatel

santi

Reagovat
Mervin

jdi do piče Santi a Aaron to nedal kurva proč doprava Rosickému, který tam byl sám?!

Reagovat
Counter

LOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Škoda že to Alexis dal, akorát by podtrhl tu úroveň utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa. Ale ku koncu som sa musel smiať.

Reagovat
smazaný uživatel

CAZORLA

Reagovat
SunFells

Si Ramsey dělá piču

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je gol

Reagovat
Trand

Mannone.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Mannone

Reagovat
J0EL

Santi je v pici fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Vito záškodník. Vidno, koho má v srdci.

Reagovat
Nikikrew

Nie, Mannone nie

Reagovat
Mervin

no, jedinný člověk, který mi letos v Arsenalu dělá radost

Reagovat
Rohlíček

Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Vito

Reagovat
kiwwi

Alexis dneska riadne bomby goly

Reagovat
smazaný uživatel

MILÁÁÁÁÁÁÁÁČEK ♥

Reagovat
j_mrazik

Proč to Ramsey nedal Rosovi... to je taky taková píča jak Cazorla, který to kope pořád někam do prdele a už od 50. minuty tahá nohy za sebou jak kačera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mně nasralo, že ten míč ani nedokázal potáhnout... Oni jdou dva na jednoho a jemu se to zamotá pod nohy.

Reagovat
Tywin Lannister

to mě taky nasralo, rosa moh mít gol

Reagovat
Azza

Reagovat
Trand

Vita mi je líto ale. Sunderland dneska neskutečně tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

víc tragický než minule určitě ne-e

Reagovat
Tywin Lannister

manoinne

alexis

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
SunFells

Vito by si také přál zahrát s Alexisem

Reagovat
minoLFC

Man of the match Gerrard

Reagovat
Thoomas

Once a Gunner, Always a Gunner, Vito

Reagovat
monty25

Jo, v nastavení začneme hrát...

Reagovat
J0EL

Diky Vito

Reagovat
Whitemedia

Mario

Reagovat
hefy

Hehe, Balotelli je dneska fakt smutnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli Já se na to fakt nemůžu dívat, jak to má v piči

Reagovat
Counter

Naprostý easywin v suchém triku a zas akorát milion nadávek, přičemž někteří jako Yung si dokonce přáli, aby se nevyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

pseudofanoušci

Reagovat
Mervin

ty vole, tobě se líbí, co letos předvádíme?!

Reagovat
Counter

Ne. Ale když se podaří bez větších potíží vyhrát jako dneska, tak tu nebudu nadávat.

Reagovat
Mervin

Já chci vidět z naší strany hlavně pěkný fotbal a když k tomu budou dobré výsledky, tak to bude plus, ale hrát sračku a k tomu ty výsledky nemít je vskutku k pláči.

Reagovat
Counter

Tak to já raději ty výsledky než pěkný fotbal. Na pěkný fotbal se v minulých letech už tolikrát umřelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Si delas prdel jo ? Suche triko ? 2 darecky dostal Alexis, tot vse. Wenger je totalni picus, to by mohl trenovat i retard, ktery by tahal papirky, kdo bude hrat v zakladu. Ta hra nema zadny plan, nic. Tam to tahaji uz jen hraci, teda spis Alexis a par vyjimek.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to nemůžeš trénovat ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horsi by to urcite nebylo :-*

Reagovat
Mervin

Reagovat
Counter

No však. Vzadu bez jediné chybičky, Szcz si skoro nesáhl na balon. Vepředu nic moc, ale díky dvěma hrubkám se vyhrálo pohodlně 2:0. Kdyby ta hra neměla žádný plán, těžko se podaří udržet čisté konto bez větších potíží.

Reagovat
fantomas

Sám Szcz jednu chybičku udělal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Ok. Tak s jednou chybičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli ti nevadí, že se někteří hráči s dostatkem energie dostanou na hřiště na 3 minuty a jiní se zápas co zápas utavují, z čehož může brzo být nečekané zranění, tak jsi divný fanoušek

Reagovat
Counter

Kdo se dneska utavoval?

Reagovat
J0EL

Ty to tiez uz nemozes mysliet vazne, ze?

Reagovat
Counter

Myslím vážně to, že se dneska bez větších potíží povedlo uhrát povinné vítězství. Jasně, nebylo to koukatelné, ale když koukneš dneska na MCFC nebo LFC, tak bys měl být za tyhle tři body rád. A ne nepokrytě nadávat.

Reagovat
J0EL

Ox sa poslednych 15 minut uz len plazil, Santi detto. Wenger to proste znova takmer prekoucoval svojou neaktivitou. Striedania mali prist ovela skor.

Reagovat
Counter

Pořád byli schopní v pohodě náběhy podporovat útoky, jinak by sis nemohl v závěru 2x zanadávat na Cazorlovo zakončení.

Reagovat
J0EL

Ale potom sa nestihal a nevladali vracat naspat do obrany. Wenger zaspal a toto mi proste nevyhovoris.

Reagovat
Counter

Netuším, proč ho Wenger nestáhl. Na jeho místě bych se určitě zachoval jinak. Ale samo o sobě mi tohle nepřijde jako dostatečný důvod k tomu, abych volal po jeho hlavě.

Reagovat
J0EL

Dal by som ti kludne za pravdu, keby sa to neopakovalo zapas co zapas. Taktika, strategia, striedania... toto je u neho dlhodoby problem a ani len naznak po nejakej zmene.

Reagovat
Counter

On je prostě takový no Věří svým hráčům, dává jim šanci, i když se jim zrovna nedaří, a doufá, že mu jeho důvěru dříve nebo později splatí.

Takticky to podle mě dneska zvládl slušně. Střídání jsou docela frustrující, ale vnímám to prostě tak, že pro to musí mít nějaký důvod. Jen proto, že jsme naučení obecně vidět střídání okolo hodiny hry, ještě neznamená, že to je jediný správný přístup...

Reagovat
J0EL

Mas pravdu, lepsie je sa pozerat na hracov, ktori uz melu z posledneho az do konca zapasu a cakat so zalozenymi rukami

Reagovat
Counter

Podle mě ještě mohli běhat

Reagovat
fantomas

Ox. Tak moc očividně, až mě to samotnýho bolelo.

Reagovat
Counter

Podle mě je na tom Ox fyzicky dobře, potřebuje hrát pravidelně, dostává se mu toho a nepřišlo mi, že by dneska třeba nemohl. Pořád to tam po lajně tahal, sbíral fauly, jen nemá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez, Cazorla, Welbeck a Mertesacker jen tak od oka.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Oxlade, který nastoupil do všech zápasů letos (!), to zase bude nějaké *nečekané* zranění

Reagovat
Counter

721 minut, ok. Pro tvou informaci, i Lamela toho odehrál víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to náš klíčový hráč a patří u nás mezi hráče, kteří toho nahráli tuto sezonu nejvíc. U vás mají klíčoví hráči o pár stovek minut víc. Jasně hráli jste o 3 zápasy víc, ale o to by to měla být pro Wengera větší motivace rotovat.

Reagovat
Counter

To s těmi zápasy navíc je docela podstatná informace :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je, proto se už dá mluvit o přetěžování.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pozrieš nejakú štatistiku a potom z toho robíš súdy ešte rok. Odohral, ale väčšinou z lavičky, čo je, ako som ti už napísal dnes, maximálne 20 minút, dnes by to bolo asi 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Yung uz davno fandi City

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby hrál někdo jinej v základu místo tragickýho Santiho, tak jsme se nemuseli strachovat na poslední chvíli o vítězství.

Reagovat
Counter

Cazorla je hrozně mimo, s tím souhlasím.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Spíš bych řek, že někteří Yungové jako Yung... hm?

Reagovat
Counter

Lidí, co tu nadávají a vyhánějí Wengera je tu víc. Yung konkrétně i napsal to s tím, že chce inkasovat, ale možná i o tom se tu zmínil někdo další.

Reagovat
monty25

Co tam zkoušíš, Blbotelli?

Reagovat
Mervin

Wengere zatleskej si! hra otřesná, oba góly darované, v obraně bude muset příště asi hrát Bould, rotace pětiminutová, ale hlavní je, že máme charakter!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

hrabe ti na hlavu? Co viac si priat ako taketo pohodlne vitazstvo. Obrana velmi dobra, utok troska zaostaval. Ja som spokojny

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Mervin

troška zaostaval?! mi řekni, co náš útok předvedl proti Sunderlandu, který minule dostal osmičku?! Vůbec nic. Naštěstí se Sunderland porazil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pohodlné, vravíš. Dobréé.

Reagovat
Nikikrew

ja som si teda nevsimol ziadnu vacsiu sancu Sunderlandu. Netvrdim, ze sme podali nejaky super vykon ale v ramci moznosti stacil a 3 body su v kapse co je to najhlavnejsie. Navyse ak ste si nevsimli tak Sunderland branil takmer so vsetkymi hracmi, bolo to dost narocne a oni to zvladli aj s kuskom stastia.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól sme dali v posledných sekundách, celý čas bolo 0-1, čo nikdy nie je pohodlné vedenie, ani poprípade pohodlné víťazstvo, nehovoriac o tom tlaku, čo mal Sunderland po príchode Altidora. Síce si šancí moc nevytvorili, ale bez nebezpečia to takisto nebolo. Pohodlné víťazstvo si predstavujem teda inak.

Reagovat
Nikikrew

Vonku nikdy nie je lahky zapas. Ten ich tlak sme v pohodke udrzali, nedopustili sme sa vacsej chyby a ani sme im nic nedovolili takze pre mna pohodlne. Naopak v utoku sme mali tolko potencionalnych sanci ze tam stacila iba lepsia finalna prihravka a boli by to ciste sance pre nas. To musime zlepsit.

Reagovat
vitasrp

Výhra 1:0 může bejt teda klidně pohodlná..

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

S_ _ é t_ _ ko

Reagovat
Counter

Každopádně suché triko

Reagovat
Usty

ještě jednou to napiš

Reagovat
Counter

Tam výš to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně to nemusíš psát dvakrát

Reagovat
Counter

Ale můžu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes boli dve suché triká.

Reagovat
Counter

Reagovat
Thoomas

Easy win se stredovou dvojkou Arteta - Flamini, Wenger je genius

Reagovat
Whitemedia

Maaario

Reagovat
johnik

pičo oni ty goly prostě nechcou davat

Reagovat
smazaný uživatel

MARIO

Reagovat
J0EL

Wenger OUT! Toto uz nie je normalne. Jemu absolutne nic nevravi reagovanie na priebeh zapasu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Le Gunner

Na průběh sezony.

Reagovat
Lacko_Boh

šak sme mali cely čas prevahu a mohli vyhrať 5-0,wtf?

Reagovat
J0EL

WTF? To ako vazne, ci len provokujes? Ved to nie je normalne ta jeho necinnost na lavicke. Prizera sa ako sa tam Ox uz len plazi, ako Santi zajebe vsetko co mu pride pod nohy, ale namiesto reakcie a prestriedania si tam vrta v nose. Fakt nepochopim.

Reagovat
Lacko_Boh

to uznavam,striedat mal skorej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, z čoho sme mohli vyhrať 5-0? Ved sme si nevypracovali gólovku za celý zápas, pre kristove rany. Keby nám hráči Sunderlandu nedarovali 2 góly, tak je to dnes asi dalšia remíza, alebo aj prehra, keby sa v útoku Sunderland hecol. Keby sme dnes hrali proti trochu viac organizovanejšiemu súperovi, tak dostaneme klepec.

Reagovat
Lacko_Boh

ešte jedno až dve keby by sa ti tam zmestili hmm

Reagovat
Mervin

to nám jako měli ještě 3x asistovat hráči Sunderlandu nebo co? však jsme neměli vyloženou tutovku, kterou bychom si vypracovali, snad za celý zápas

Reagovat
J0EL

Praveze tie sme mali, ale Santi mi dneska chcel dvihnut tlaky.

Reagovat
Mervin

leda tak hovno jsme měli

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
tomasinho

Pičus vyjebanej

Reagovat
minoLFC

Balotelli čo ešte chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Laudrupa bych bral i.

Reagovat
Counter

Liverpool čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Fuck off

Reagovat
Counter

my s Hullem remizovali minulé kolo, takže víc toho ode mě už nepřijde.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Rozjeli jsme unbeaten

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec celkem zábavný zápas

Reagovat
monty25

No ty krávo... Ještě párkrát uvidím Balotelliho v základu a asi mi jebne.

Reagovat
Whitemedia

Balotelli je prostě bůůůůůůůh

Reagovat
fff

Povedzte mi, ze som zle videl a nebola am v pslednej sekunde situacia, kedy Balotelli 5m od brany sam netrafil loptu ...

Reagovat
minoLFC

akých 5? aj 2m je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli OUT

Reagovat
ďuriLFC

Neuverielne fakt toto

Reagovat
vladis271

čo ten kokot zas nedal? vypadol mi stream na konci.

Reagovat
fff

Ani nechci vediet.

Reagovat
fenixLFC

skoda ze tam nie je ten prienik coutinha..to som tu ziapal ze to musi byt gol...

Reagovat
fff

Prejde cez troch hracov, narazi si, nahra perfektne ... a takto to skonci

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger i kdyby vyhrál 8:0 tak se bude nadávat, že to je pičus, bo nevystřídal v 50. minutě, ale až v 65., nebo nehrál ten a ten, nebo že goly byly darované a bez nich by nevyhrál. Něco jako Bílek v repre.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je na tom ještě hůř, na Wengera už nadávám i já, zatímco Bílka bráním dodnes

Reagovat
Janča4

tak to máš celkem pomotaný

Reagovat
j_mrazik

Ale no tak. Tohle nemůžeš myslet vážně...

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle stačí proti Sunderlandu, ale proti United nebo jiným silnějším týmům dostaneme...

Jinak samozřejmě jsem spokojen s výhrou, 3 body se cení, ale jestli jsi byl spokojenej se Santim, tak fakt nevim...

Reagovat
PhilipS

nekomentuj, když si ten zápas evidentně neviděl...

Reagovat
fff

Akoze dnes Balotelli mal dat 2 goly minimalne, ta sanca na konci zapasi a ta situacia, kedy netrafil hlavicku na patke do prazdnej brany ...

Reagovat
LGT

Jako naprosto směšný co dneska nedal

Reagovat
fff

Akoze odkedy je u nas zajebal, na to nie je ani slusnejsi vyraz, zajebal uz aspon 6 ci 7 fakt cistych goloviek.

Reagovat
smazaný uživatel

nekritizuj ho

Reagovat
smazaný uživatel

jo protože se snaží a bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak, nechal by som si ho ešte minimálne dve sezóny je to v ňom, keď chce, dá nejaké tie góliky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď kokot.

Reagovat
Kowe

na té poslední šanci mu nejde nic vytknout, líp to udělat nemohl.

Reagovat
LGT

Mario, rofl

Reagovat
smazaný uživatel

čokotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti pět?

Reagovat
vodka

soton pořád jenom 5 obdržených branek

Reagovat
j_mrazik

Sice snadná výhra, ale výkon byl děsný. Naštěstí přišlo zaváhání Browna, jinak jsme snad nijak nevystřelili na branku. Začíná mi chybět Giroud. Zajímalo by mě, jestli by si s Welbeckem dokázali vyhovět, ale ten Danny prostě ve vzduchu nemákne a je celkově měkkej, nohy má šikovný. Cazorla měl jít dolů, snad to trenér viděl a příště nasadí někoho jiného. Tohle mohl být zápas pro Rosu, Sunderland šílenej a on by tam měl rychlíky, kterým by to po obtočení kolem soupeře mohl házet. Škoda, stále budu doufat, že manager dostane rozum a bude střídat i v průběhu zápasu, kdy středoví hráči už opravdu nemůžou a zápas se začíná nebezpečně otáčet k naší bráně.

Reagovat
Tywin Lannister

easy victory. i když sunderland by porazila snad i bohemka

k pohodlnému vítězství nám stačil průměrnej výkon, obranu jsem skoro ani nepotřebovali

snad se od tohohle zápasu odpíchnem a bude to jen lepší a lepší

akorát mě serou zas ty pozdní střídání...santi a ox už od 60 minuty tahali nohy a wenger je tam trápil další půlhodinu

honocení hráčů:

vojta 6

chambers 6

merte 7

monreal 6

gibbs 6

arteta 7,5

flamini 5,5

cazorla 3

ox 5

alexis 9

welbeck 4,5

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Tygři!

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Před začátkem sezóny jsem psal, že hráči jako Lovren akorát uvěřili svýmu hypu a nutili si hned odchod pryč a jediný, kdo má trochu adekvátní cenovku vzhledem ke své kvalitě (a hlavně potenciálu) je Shaw. Dostal se mi výsměch napříč celým fanouškovským spektrem PL.

Tak tady to máte.

Reagovat
Tywin Lannister

tak shaw zatím taky nic xetra nepředvádí, blind, herrera a hlavně di maria se jeví jako lepší posily

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím zraněním jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznavam ta a kto vyhra ligu a LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu Chelsea a LM Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, mozme to zabalit...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

blbá stranka

Reagovat
vodka

suarez už asistence

Reagovat
ďuriLFC

je mi strašne smutno

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nikoho nepřekvapí, trio messi, neymar, suarez je prostě sen. Podobně jak ronaldo, bale, james.

Reagovat
Counter

Ancelotti v PD doteď ani jednou nedokázal porazit jak Atlético, tak Barcelonu Neskutečná tragédie.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger 2.0

Reagovat
SunFells

Ten porazil Barcelonu i Atletico

Reagovat
Counter

Má k dispozici o trošku kvalitní kádr ovšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to doted ta zachranuje, inak by som ti to pravidelne "mlatil" o hlavu

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

a mohol mať druhú a poriadnu..

Reagovat
Nikikrew

pls dajte niekto link na EL Classico

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Dawon

ten jeden komentator je dobry blazen

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

čekám, kdy mu odejde hlas

Reagovat
Counter

Jestli náhodou máš účet na bet365, tak to jde sledovat i tam.

Reagovat
vodka

1200. pro výhru MU

Reagovat
Whitemedia

nic nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fantomas

Bublina z Leicesteru si sotva přihraje dvakrát po sobě.

Reagovat
Counter

Protože hraje proti dokonalé Swansea Kdyby hráli s bubliňáckým Norwichem, tak by to vypadalo úplně jinak.

Reagovat
fantomas

Dokonalýmu Swansea, co pět kol nevyhrálo? Jojo. Absolutní zoufalost od Foxes dneska.

Reagovat
justcall

ten Swansea, co nevyhrálo

Reagovat
fantomas

to Swansea, co nevyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

ta Swansea

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

ta Svansea, to Svonzí

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=2ninzFW4MIo

José Mourinho: "Old Trafford je místo, kde si to musíte užívat. Viděli jste můj zákrok (na Ollyho Murse během charitativního zápasu)? Kdybych to v neděli mohl zopakovat, udělal bych to. Dokonce bude pískat stejný rozhodčí, Phil Dowd. Takže když uvidím Di Maríu jak přede mnou kličkuje, bum!"

To jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu 100% věřím, že by to fakt chtěl udělat.

Reagovat
TopinB

Jak se tam na konci směje

Reagovat
fantomas

Cambiasso

Reagovat
fantomas

Nicméně Fabův první zákrok

Reagovat
Infernoqt

tak na zítřejší zápas s Chelsea jsme možná bez Falcaa, přivodil si zranění na tréninku a jeho start je nejistý

Van Gaal revealed that the 28-year-old is struggling with a different leg injury sustained in training, but declared: “Falcao had a knee problem - but not any more.

"He got a kick in training on Friday morning, so we will have to see if he is fit enough.

uvidíme pravděpodobně před zápasem, ale asi to vidím na start Persieho, asi totožná sestava jako proti WBA... Evans a Valencia stále nejsou 100pro fit, Herrera by měl být připraven

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera i Di maría budou hrát což je velmi dobře. Falcao je v pořádku - mind games

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Rafa, Jones, Rojo, Shaw - Herrera, Blind, ADM - Mata(dnes zaziari), Falcao, Persie ...ak nebude hrat Falcao, tak neviem, mozno by som tam dal Tonyho

Reagovat
Swarley

já bych proti Chelsea určitě posíli pořádně střed hřiště, takže dneska bych asi úplně nepočítal s Matou, spíš bych do toho středu dal Fellu...a to i samozřejmě z důvodů, o kterých se mluvilo minulej týden, Chelsea má kupu výborných hlavičkářů...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju že LVG ustoupí od diamantu

Reagovat
smazaný uživatel

to by ani nebolo nejake ustupenie od diamantu, Fella moze byt kludne faktor, ktory nam moze vyhrat zapas

Reagovat
Swarley

tak Fella ti tam může zahrát kdekoliv, nemusíme vůbec ustupovat od toho diamantu, klidně i to AM pod hroťákama, ale to by zase bylo asi dost bez pohybu...dá se to vymyslet různě, klidně do toho středu může Tony a v případě absence Robina, bych se nebál Fellu klidně vytáhnout úplně dopředu...těžko říct, s čím přijede Mourinho, ale jestli to bude hrát odzadu a my budeme mít většinu času balon na noze a budeme chodit do zavřené obrany, tak se Fella může hodit náramně...

Reagovat
Miguel19

Tak sestava je nejspíš jasná, jediná otázka je hrot. Ty zprávy o Costovi jsou pozitivní, ale nevím jestli to máme riskovat.

Trošku bych krotil euforii. Mám větší strach než před Arsenal, tam to ale nakonec dopadlo dobře. Mít na City náskok 9 bodů by bylo fajn. Ale bod z dnešního zápasu bude taky dobrý, navíc mám pocit, že si pro něj Mourinho pojede.

Reagovat
Deywid

1. Ty máš strach vždy

2. Ak vyhráme, budeme mať náskok na City 8 bodov.

Reagovat
Miguel19

S lepším skórem 9

Reagovat
blade115

No sestava zas tak jasná být nemusí, máš otazníky nad Costou, Schürrlem a Ramiresem, to už jsou tři hráči, kteří by (u Ramirese je to možná diskutabilní) jinak normálně nastoupili. O diegovi už jsem psal, že risk je tady skoro až potřebný, jinak tam prostě jedeme bez útočníka a v takovém případě se to většinou hraje na bod. Hezký paradox mimochodem, celou dobu fňukají mufani ohledně zranění, ale při vzájemném zápase jdou s plnou polní a mi bez dvou-tří hráčů základu.

Taky mám horší pocit než s Arsenalem. U mě je to ale poměrně nevypovídající, já mám poslední dobou pořád špatný pocit a jen se to umocňuje s narůstajícím počtem zápasů bez porážky.

Mourinho nicméně říkal, že před zápasem by bod nebral. Chápu, že u něj se nedá nic moc brát jako závazné, ale po všech těch řečech jsem ochoten věřit, že se o to aspoň pokusí, abychom tam jeli pro výhru. Ta by neskutečně bodla, mít takový luxusní náskok už na začátku sezóny je paráda, samozřejmě na druhou stranu ale nebude taková pohroma jako dřív, když ty tři body nebudou.

Kdo by to byl řekl po těch trapnostech na začátku sezóny, že tohle bude v lize po City asi nejtěžší zápas...

Reagovat
Miguel19

Tak nevím jak jsou ti dva na tom se zraněními, nejspíš už ale nějaký den trénují. Když to vezmu podle sebe, tak bych je uvažoval jedině na křídlo.

Matič, Cesc jasný. Možná místo Oscara, ale ten teďka hraje skvěle. Akorát může zase hodit Ramirese na křídlo jako proti City (posílit stranu kde je Mária), ale snad ne. Já bych prostě využil Williana, který by mohl navázat na dobrý výkon z úterý.

Ale jak říkáš, bude to druhý nejtěžší zápas v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

papírově to bude těžký zápas. ale podle mě mnohem těžší budou zápasy na Stoke, Newcastlu, kde tradičně Chelsea ztrácí body bez ohledu na to, v jakém rozpoložení ty týmy jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirese bych si nechal pro posílení defenzivy v průnběhu zápasů, Willian toho mraky odběhá dozadu. S Di Mařkou nebude problém, máme Braňa

Reagovat
jenage

To se ještě uvidí jak těžký zápas to bude, dneska bych se nedivil ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

ALibisticky se dnešního zápasu fakt bojím, nicméně doufám, že udeříme a ta jejich srandovní obrana bude ještě do poločasu lovit dvakrát míč ze sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dobře bránit a vyrážet do protiútoků a věřím že jeden dva goly dáme, má na to je porazit!

Reagovat
smazaný uživatel

prvé 3 slová a tvoje ilúzie sa rozsypali :D

Reagovat
Miguel19

Snad bude problém s dopravou, potřebuji zpoždění o 15 minut

Reagovat
kiwwi

zostava na dneska:

DDG - Shaw, Rojo, Jones, Rafa - Blind - DiMa, Herrera - Fella - Falcao, RVP

bud Fella alebo Carrick budu hrat pretoze potrebujeme posilnit obranne standardky - mame tam celkom trpaslikov a nie moc dobrych hlavickarov a ked sa tam rozbehnu Ivanovic, Terry a Cahill, tak Jones s Rojom na to stacit nebudu

ja cakam miernu dominanciu na lopte z nasej strany, ale smrtiace protiutoky zo strany Chelsea - obrana musi hrat bezchybne, inac sa inkasovanemu golu nevyhneme...tip 1:1

Reagovat
r.mrazik

Misto Roja Blackett a misto Persieho kdokoli

Snad bude ten Falcao v poradku..

Reagovat
Dawon

To by bylo krasne, ale oba vime, ze se to nestane

Reagovat
r.mrazik

Hmm, nestane no...bohuzel

Klidne jeste misto Blinda Carrick

Reagovat
Dawon

A tak to zase nevim...Blind krom toho ze je snek hraje podle me super...Carrick je zaprve taky snek, a zadruhe v podstate pul roku nehral ostry zapas...kdyz se k tomu jeste pripocte, ze mu vetsinou kazdou sezonu trva tak 3 mesice, nez se rozehraje k nakym normalnim vykonum, tak to bych mozna neriskoval

Reagovat
Swarley

Carrick měl/má hrát teď za rezervu nějakej zápas, takže bych nepočítal s tím, že bude od začátku ready...

Reagovat
r.mrazik

Jsem maslel ze je na tom uz lepe a neco uz odehral

Reagovat
smazaný uživatel

jj, LVG na tiskovce rikal neco jako: Michael mi rikal, ze to bude jeho prvni zapas za rezervu.

Reagovat
kiwwi

co mas kurva proti tomu Blindovi, sak je to po Di Mariovi nas najlepsi hrac v tejto sezone

Reagovat
r.mrazik

Nic nemam...hraje slusne

Carrick kvuli zkusenostem a vysce..nic vic

Bacha na žílu

Reagovat
kiwwi

uz ma seres

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Blinda? hmm sak je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohlo by to byt aj Carrick, Blind, Herrera - ADM, Falcao, Januzaj...to by som si pozrel

Reagovat
r.mrazik

hmm...bych rekl,ze napravo by byl dobrej valencia...preci jen bude potreboval rafael pomoct s hazardem...tam to bude chtit zdvojovat

Reagovat
Swarley

pokud by nebyl ready Falcao, tak bych k němu vytáhl natvrdo Fellu, na AM Herreru a do toho středu Tonyho, protože tam fakt špatně nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, jinak bude váš střed zoufale nepohyblivý

Reagovat
kiwwi

jj, DiMaria s Herrerom, to je nepohyblivost sama

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsi, že na mne nebudeš reagovat šašku?

Reagovat
kiwwi

nemyslim, ze bude LVG robit take radikalne zmeny prave v zapase s Chelsea...tam pride oproti idedalu max k jeden - dvom zmenam...jedna bude Fellaini

Reagovat
Swarley

tak jenom kdyby nehrál Falcao a my chtěli udržet ten diamant a dva hroty, pak by se tam nabízela varianta, že by to byl Robin a Fella...

jinak pokud bude Falcao nachystanej, tak bych to viděl stejně jak to máš původně napsáno ty

Reagovat
Swarley

respektive Fella ani ne tak na hrotu, ale spíš by to bylo 4-2-3-1

Reagovat
kiwwi

Wilson

Reagovat
Dawon

"idealu"

Reagovat
kiwwi

*van Gaalovmu idealu

Reagovat
niflheim

Roja bych fakt posadil, zvláště pokud bude Smalling zdravý.

Reagovat
kiwwi

Smallinga si fakt strc niekam Rojo out jedine za Blacketta

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, mne neprisiel nejaky zly

Reagovat
smazaný uživatel

jak nemozes tipovat vyhru svojho timu, akoze ty ides do zapasu na remizu ty Moyes 2

Reagovat
vladis271

je realista. Vie, že v skutočnosti dostanete na búdku. Tipnúť x je ako tipovať výhru v tomto prípade.

Reagovat
kiwwi

tak na tiket ide jasna 2

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Na souboje Rafa - Hazard jsem docela zvedavej.. tam cejtim pruser.

Reagovat
kiwwi

dobry tip

Reagovat
Robochelsea

Diega by som dnes do základu nedával. Ak aj je fit, platnejší by bol asi až v druhom polčase, keď bude obrana United vyčerpaná. Ak by bol schopný odohrať celý zápas tak ok, ale ak nie tak si ho treba nechať na lavičke ako žolíka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

1300 pre Manchester United

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi dneska rozhodčímu nestačilo na výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes byl podle Sky Sport Italia spatřen v Miláně, což zesílilo spekulace o jeho možném angažmá na lavičce Interu. Ten vede Walter Mazzarri, pod kterým je ale trenérská židle značně rozkývaná...looool a Vida sa odjebe

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

To bude v zime navrat do MU

Reagovat
smazaný uživatel

coze? som sice postavou maco, ale zeby som bol po zimnom spanku a prebudil na 1.aprila?

Reagovat
smazaný uživatel

1. porada - musite vsetci branit ako jagielka

Reagovat
smazaný uživatel

DDG-Shaw-Rojo-Jones-Rafa,Blind-Herrera,Di Maria-Fella-Valencia,Falcao

Reagovat
kiwwi

Van Gaal on Mourinho: "He trains to win. I train to play beautiful football and win. My way is more difficult."

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

a ego mnohem větší...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš Mourinha?

Reagovat
Arbiter

přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

LVG!

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

mohol tam dat vsuvku o Wengerovi...

Van Gaal on Mourinho and Wenger: "Mourinho trains to win. Wenger trains to play beautiful football. I train to play beautiful football and win. My way is more difficult."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

United hrajou od začátku sezony totálně nekoukatelnej sranec a trapí se někde ve středu tabulky. Naopak Chelsea hraje nádhernej, rychlej kombinační fotbal s plno krásnýma golama a je suverénně na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

jen totální šulin může tohle popřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pali, čo tu predvádzaš zas za zaslepenosť

Reagovat
vladis271

chcem aby ste prehrali, ale tento debil tu zas bude stále oxidovať. Nemohli by mu odpojiť net?

Reagovat
smazaný uživatel

nic by ma viac nepotesilo, ako keby mu ho odpojili

Reagovat
smazaný uživatel

tak malo ti staci ku stastiu ?

Reagovat
smazaný uživatel

skromny clovek som, nic nechcem a tak vsetko mam

Reagovat
Whitemedia

to není zrovna málo ale..

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

smutné

Reagovat
Whitemedia

Jsem PRO

Reagovat
smazaný uživatel

jediný debil si tu ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zas tak daleko od pravdy to není

Reagovat
smazaný uživatel

je to fajdax, ale má pravdu..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To už by momentálně byla moc velká lež.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vsuvka o Wengerovi platila mozno pred 4 a viac rokmi , dnes je to totalny nezmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se o to pořád snaží, každopádně se mu to už absolutně nedaří.

Reagovat
vladis271

Reagovat
stiflerovamama

Len skoda, ze to zatial nie je ani pekne, ani víťazné.

Reagovat
Whitemedia

Božeee.. on má zase před zápasem tolik zbytečných keců..

Reagovat
kiwwi

to nepovedal teraz pred zapasom, ale uz davnejsie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, že si zapomněl zmínit, že to řekl před 4 lety.. myslím, že to bylo i před finále LM Inter/Bayern, kde by ta jeho citace celkem i seděla.. teď by si ale nic takového netroufnul říct, a kdyby jo, tak by si za to nezasloužil nic jiného než ten výsměch

Reagovat
M0rb1D4S

Jj a zatím mu to v Manchesteru parádně vychází. Hraje grc a výher zatím posbíral pomálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Teď zas trochu z aktuálnějšího soudku -

"He is one of the top (coaches) in the world, I think he might even be better than me but we can win this game, and if I can win a title in another country then I will be his equal again."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale vsak oni o sebe obaja rozpravaju s velkym respektom, nestavajte sa tu zasa na zadne vsetci

Reagovat
blade115

Bylo to potřeba uvést na pravou míru, když jsi tady tak rozvířil emoce.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

90. minuta FALCAO scores Manchester United 1 Chelsea 0! 3 body!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pak ses probudil celý zpocený

Reagovat
SunFells

Jak tam Brand za Allardycem naletěl

Reagovat
Whitemedia

*Aldous Snow

Reagovat
SunFells

Dobrý no, pro nás, co ho známe z vícero filmů, je to Russell Brand.

Reagovat
Whitemedia

Z jakých dalších filmů by si ho mohl znát..

Reagovat
SunFells

Já, padouch

Reagovat
madridcan
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

taký anglický Ruda z Ostravy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

čo? humor na podobnej úrovni a aj tá vyzáž

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Magic nesmí odejít

Reagovat
Zaschrona

Magic?

Reagovat
smazaný uživatel

Magic Johnson.

Reagovat
Zaschrona

No toho prosim s Glenem fakt nesrovnavat, akorat se tady lekam, co se deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím odkuď to vzal Zupillo ale já už to taky viděl. Konkrétně u tohodle https://www.youtube.com/watch?v=Hir5sMIxsUQ&list=UU9-3c4LzdzT_HvW3Xuti9wg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

No doprcic, uz jen ten zacatek. Snad to nerozjedu, protoze jinak bych u toho stravil asi fakt giga casu.

Reagovat
SunFells

Sranda sledovat bílého cápka, kterého dabuje nigga ale dobrý úvodní příběh.

Reagovat
niflheim

the gathering

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem dneska zvědavej hlavně na úroveň fotbalu. Technika + fotbalovost.

Reagovat
vladis271

Glen Johnson podle anglických médií nefiguruje v dalších plánech Liverpoolu. Pravý krajní bek má na Anfieldu smlouvu jen do konce sezóny a klubové vedení mu údajně sdělilo, že si může hledat nového zaměstnavatele. Spekuluje se o zájmu Galatasaraye.

hohóooooooooooo. Keď neprší aspoň kvapká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

zháňate záskok na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

ne vy jste jeden z mála týmu co celkem často sleduju a s Hlenem je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

ty pes

Reagovat
cristiano.K.

místo Arbeloy je potřeba náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no konecne

Reagovat
tomasinho

Anooooo

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa spravate k legende !

Reagovat
minoLFC

to je ale fakt divný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně překvapivý, že odejde no. To jsem nečekal.

Reagovat
LGT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Nějaké super stránky kde bych se večer mohl podívat na Man-Che bez toho, aby na mě vyskočil hned výsledek a mohl si užít zápas i ze záznamu(+ aspoň trochu rozumné kvalitě)?

Reagovat
Svatej

Potesim te aspon trochu s tim, ze stranka, ktera ma v pravidlech zakaz zverejnovani vysledku a uploaduje zapasy asi hodinu po skonceni, existuje... ale nepamatuju si ji... v jednom reportu PL ji nekdo vypisoval

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

moba, díky moc

Reagovat
Mimalu

*bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt su zvědavej, s čím José do toho zápasu přijde. Jestli to bude z naší strany opatrný a na jistotu, nebo vysokej presink. Vsadil bych na první možnost, ale jestli mají United někde fakt slabinu, tak je to obrana, takže ta druhá varianta by taky nemusela být k zahození....no snad to vyjde a vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard: "Byl jsem smutný, když Juan odešel, protože to byl velice dobrý hráč. Ke konci už však vysedával na lavičce a moc toho neodehrál. Když jste tak skvělý hráč, je normální, že chcete hrát, takže jeho volbu respektuji, ale chtěl jsem, aby zůstal, protože byla radost s ním hrát."

Slzička ukápla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad nam dneska pripomene, ze je porad skvely hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud Chelsea vyhraje, může hrát klidně jako bůh.

Reagovat
spider_8

Jejich spolupráce byla opravdu výborná

Reagovat
kiwwi

Dodatečný trest na tři zápasy by mohl dostat Sergio Agüero. Útočník Manchesteru City v průběhu první půle duelu s West Hamem udeřil protihráče, rozhodčí Martin Atkinson ovšem tento moment nepostřehl.

Come on!!!

Reagovat
tomasinho

Na vás stačí i Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás si amatér z Horní Dolní

Reagovat
tomasinho

A stejně jsme před váma

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Dier, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade Aspoň, že se do základu vrátil Jan.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor snad hraje jenom proto, že měl před dvěma lety proti Newcastlu 4 asistence nebo co.

Reagovat
vicinda07

chcel som Kanea, myslel som ze tam bude ale Soldado no a nakoniec je tam Adebayor no uvidime co predvedie ale moc mu neverim...inak zostava ocakavana, aj ked by som radsej videl stred Mason - Mousa

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, ale na Newcastle by to stačit mohlo, teda pokud nebude Krul čarovat jako loni na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Kanea, dnes sme mohli skúsiť 4-4-2 so Soldadom a Kaneom na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

Stretty News @StrettyNews ·

Diego Costa not in the hotel with Chelsea last night or this morning. Players getting on the coach in a few moments.

Reagovat
smazaný uživatel

EFC XI to face Burnley: Howard, Baines, Jagielka, Alcaraz, Coleman, Naismith, McCarthy, Barry, Osman, Eto'o, Lukaku

EFC subs: Robles, Hibbert, Gibson, McGeady, Barkley, Pienaar, Besic. #BURvEFC

Confirmed #BFC starting XI: Heaton; Trippier, Shackell (c), Duff, Ward; Kightly, Jones, Arfield, Boyd; Jutkiewicz, Ings.

Confirmed #BFC substitutes: Gilks, Keane, Wallace, Barnes, Sordell, Chalobah, Mee

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel

Reagovat
Miguel19

Naismith hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC XI to play #THFC: Krul; Janmaat, S.Taylor, Coloccini (c), Dummett; Sissoko, Anita, Colback; Obertan, Perez, Gouffran.

#NUFC subs v @SpursOfficial: Elliot, Haidara, R.Taylor, Ameobi, Cabella, Armstrong, Ferreyra.

Reagovat
Zaschrona

EFC XI to face Burnley: Howard - Coleman, Jagielka (c), Alcaraz, Baines - McCarthy, Barry, Osman - Naismith - Lukaku, Eto'o

EFC subs: Robles, Hibbert, Besic, Gibson, Pienaar, Barkley, McGeady

BFC starting XI: Heaton - Trippier, Shackell (c), Duff, Ward - Kightly, Jones, Arfield, Boyd - Jutkiewicz, Ings

BFC substitutes: Gilks, Keane, Wallace, Barnes, Chalobah, Mee, Sordell

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, jak se to tam posklada, ale to bude od nas dost mozna diamant nebo nejaka zajimava verze 4-3-3. Jsem na to zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

daj na vas stream, tuto zostavu si pozrem

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Coutinho10

tak to se celkem divim, ze SkySports1 nedava Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Spurs prosím? Nebo spíš mě zajímá akorát, jestli hraje Dier?

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Dier, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, KURVA proč Mauricio???

Reagovat
smazaný uživatel

Proto

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
blade115

Stream SP se zbláznil nebo co? Mi tam jde už od včerejška NASA...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Neměl jsem tam to "hd".

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ze to nekdy nedavno menili nejak tu adresu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wow, Etoo parádně

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

stream SP seka jak svina dajte niekto nieco ine ak mate...

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed acestream jde dnes dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo první gól venku v PL.

Reagovat
Miguel19

Ten Tottenham je hrozně trapnej..

Reagovat
Miguel19

Konečně

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Adebayor

Reagovat
Miguel19

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

aby z Lukakua nebol tak maximálne nový Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Rose

To je šašek.

Reagovat
jk

Mi tak přijde, že ti fans chelski se na zápasy ostatních týmu dívají jen kvůli imbecilnímu komentování na EF

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Dobře že si zmínil "imbecilní komentování"..to si vystihl.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím Obertana a hned si vzpomenu na toto https://www.youtube.com/watch?v=7FDNJ0S-czw&spfreload=10

Reagovat
k0udy

Jo, to byl ten nový CR7?

Reagovat
smazaný uživatel

Mason nas najlepsi hrac. Kto by to bol povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Did you know it is 44 years since Everton's last win at Turf Moor?

Reagovat
smazaný uživatel

Mason to tam sbírá a rozdává fakt krásně.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Danny boy

Reagovat
smazaný uživatel

Mason je pro Spurs momentálně absolutně nenahraditelný hráč..neskutečný, co předvádí..

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě nenahraditelný ze svých zdrojů (Dembele, Bentaleb, Stambouli)

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Stambouli co, slabota?

Reagovat
smazaný uživatel

když hrál tak docela dobrý, ale za poslední měsíc si snad ani jedou nekopl. S Vormem pro mě zatím nejnepochopitelnější přestup.

Reagovat
Coutinho10

Colback jak to z metru nabombil do svyho spoluhrace

Reagovat
Miguel19

Newcastle

Reagovat
wild

Radamel Falcao will not be involved in Manchester United game against Chelsea. [@JohnBrewinESPN]

fakt v pici toto

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se RVP probudí! A když bude hrát na 2 hroty, tak bych tam dal Fellu, v Evertonu tam hrával

Reagovat
wild

ked sa budem mat zase pozerat vpredu na lemry Matu s RvP tak to clovek ani nema chut zapat..

Reagovat
smazaný uživatel

já věřím že se Mata vyhecuje proti Chelsea, bude chtít ukázat Mourinhovi že ho neměl prodávat

Reagovat
Swarley

nic

Blind - Angel, Valencia - Herrera - Fella, Robin, respektive 4-2-3-1 z toho udělat...Blind, Herrera - Angel, Fella, Tony - Robin...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

My zase nemáme Costu, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

to by vás měl proti Chelsea jako vytrhnout útočník, co dal v tomto kalendářním roce 3 branky?

Reagovat
wild

hm, a kolko toho ten utocnik v tomto kalendarnom roku odohral? a narazam nato, ze stale mame sa nam niekto zrani a RvP je totalne z formy

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, ale vypadá to směšně

Reagovat
Swarley

co vypadá směšně, když to je náš nejlepší hroťák?

Reagovat
wild

ale v skutocnosti neni.. aj v poslednom zapase proti WBA kde odohral asi 15min spravil toho viac ako Robin za cely zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

smesny byl spis tvuj komentar.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý Mauricio, Ade si svoje splnil, ale to by stačilo, šoupni tam někoho kdo ty sráče nebude šetřit!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si Christian v těch brejcích nevěří a nevezme to sám na sebe. Zbytečně to roztahuje na beky, kteří ale stejně nedají jedïný kloudný centr. Rovnou to ber na bránu.

Reagovat
Miguel19

Přijde mi takový zaražený, velká škoda.

Reagovat
Zaschrona

Chybi tomu od nas hrac typu Barkley nebo alespon Besic, ten stred zrovna nefunguje... Ale goly fajn, nicmene zrovna zaslouzene nevedem. Burnley hraje sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bates @sbates_people · 5 min před 5 minutami

BREAKING: Man Utd Team News: Am hearing Jones and Young BOTH injured training y'day so Smalling in, Fellaini starts #mufc v #cfc

If Young is out would think Januzaj stays in. Nothing yet on Falcao or Mata #mufc v #cfc

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
wild

nekonecny pribeh..dneska jasna 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

nemame obranu, nemame utocnika..bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

Pali, comu sa smiali, nevies?

Reagovat
mithro

este, ze som v praci a ziadny poriadny stream to nerozbehnem,

Reagovat
smazaný uživatel

Some breaking team news coming out of Old Trafford - Phil Jones ruled out through another injury. Chris Smalling expected to come in.

me jebne. teda pokud je to pravda.

Reagovat
Swarley

to si snad už děláte prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham šašci

Reagovat
jk

CFC kašpaři

Reagovat
smazaný uživatel

HurriKane na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rose ma uz zacina srat s tym svojim padanim. Po kazdom suboji sa jebne na zem... kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville ‏@GNev2 4 minpřed 4 minutami

Costa NOT arrived at OT with the team!

Reagovat
nani92

ok, z 10 % to už je 25%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

budem rád,ak ma vysmeješ po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

no to si pis, ze to urobim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

boooze a teba si budem vychutnavat este tyzden

Reagovat
icka

spis Drogba vas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To je v prdeli, jestli ten Diego fakt nebude. Španěláci posraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino out

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, u vas je to uz zvyk a rutina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalna obrana... vertongen fakt momentalne nema na zaklad. A Dier napravo tiez bieda

Reagovat
jk

Takže radši bude v základu tragický Chiriches? Za ten gól opět může Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Zaklad Kaboul - Dier/Fazio. Vertongen nech sa pakuje prec ked sa mu nechce za nas hrat. Je na nom vidno ze to ma u prdele, pomaly, pozicne mimo pri tom druhom gole ale uplne

Reagovat
jk

Kaboul - Fazio Proti Stoke možná ok.

Reagovat
smazaný uživatel

ok. nechame tam Vertongena ktory so svojim momentalnym pristupom nema ani na Champ.

A pisal som Kaboul - Dier, dalsia volba Fazio. Lepsie volby na stopera momentalne nemame, bohuzial...

Reagovat
jk

Verts je furt lepší než Dier/Fazio/Chiriches.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nie je, ale whatever je to tvoj nazor neberem ti to. Fazia som videl hrat moc malo na to aby som to vedel posudit, ale Dier by na stoperovi zahral urcite lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že Pochettino dlouho nevydrží ale tak u Slepic je to tradice že tam trenéři sezonu nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko - Cabella - Perez

Reagovat
smazaný uživatel

To vtacie derby je teraz hodne zaujimave, v 2.polcase zatial vykon magpies dokonaly, i ked ani v prvom okrem inkasovaneho golu spurs moc nedovolili

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew to nakonec v pohode ustoji.

Reagovat
smazaný uživatel

ješte to dotáhne do horní poloviny tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino manažer roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a Vertsuv gol, takze ten si kopne tak za pul roku...

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz u nas

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi paci ze United ma tu obranu tak zufalu ze fans by brali uz fakt hocijaky odpad ktory ma nejake meno

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Verts je odpad? sak sa dostane do toho zas

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ano a mozno nie... nikdy nevies. hra otrasne uz druhu sezonu

Reagovat
vladis271

hlavne s Piquem sú smiešny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to i Juande Rámos byl lepší trenér než ten argentinskej trotl

Reagovat
smazaný uživatel

uz by to ale chcelo strident Poche...

Reagovat
smazaný uživatel

striedat

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino získal trenérskou licenci někde v Argentině na tržišti ne? ať ho vyhodí třeba to bude mít stejně blahodárnej efekt jako u Southamptonu

Reagovat
vladis271

Saido Berahino dal letos za West Bromwich Albion už sedm ligových branek a vysloužil si pozornost slavnějších celků. Mladého útočníka sledují Liverpool a Tottenham, Baggies ho pak podle médií nehodlají prodat za méně než 25 milionů liber. (dailymail.co.uk)

Spurs

Ale tá cena

Reagovat
smazaný uživatel

My jim dáme rovnou 30.

Reagovat
smazaný uživatel

dá jen sedm banánů a už se spekuluje o takový ceně? v tom případě bysme měli střelit Kanea do Liverpoolu za 35 mega

Reagovat
Zaschrona

Ta uvazovana cena je uplne pochopitelna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale načo kupovať podobný typ a talent ako Origi? chcelo by to hotového hráča...

Reagovat
Zaschrona

No jo, kdyz jste odmitli Sammyho a misto toho si koupili Maria...

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem ho aj tak, je to pes (falošný), snažil sa zraniť minulú sezónu Henda a to mu len tak neodpustím

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kaboul to je tragedia panecku.

Reagovat
blade115

Tak podle posledních informací Drogba ( ) a Fellaini v základu, Falcao, Costa a Jones zranění.

Reagovat
Infernoqt

u nás žádné překvapení, máme 8-11 zranění vkuse bez toho, aniž bychom byli vytížení zápasově, ale zrovna na Chelsea jsem tomu Falcaovi věřil nejvíc

Reagovat
blade115

Chelsea to face MUFC: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Felipe Luis, Fabregas, Matic, Willian, Oscar, Hazard, Drogba.

Reagovat
Whitemedia

S Drogbou jsme poloviční, snad to bude stačit..

Reagovat
blade115

Je to v piči, najednou máme tu ofenzivu poloviční...

Reagovat
vladis271

ale Mourek to zavre, a nejaký protiútok vyrieši Oscar.

Reagovat
blade115

Chelsea subs v Man U: Cech, Zouma, Ake, Mikel, Baker, Salah, Schurrle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slabou lávku už jsme dlouho neměli

Reagovat
blade115

Aspoň že je André na lavičce. Radši bych ho teda viděl v základu, ale pak už by nám nezbyl žádný žolík v případě nepříznivého stavu...

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Rafael, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Mata, Januzaj, Di Maria, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
wild

ja ti ten optimizmus tak zavidim

Reagovat
REPLIKATOR

pls...

Reagovat
Swarley

ta obrana vypadá dost šíleně, ale tak zase budou hrát na Drogbu, což bude hlavně o soubojích...ta druhá vlna tam bude neskutečně nebezpečná, ale tak snad to budeme zvládat zachytávat...čekal jsem tam Tonyho, ale ten vlastně taky není ready...

potřebujeme aby to sedlo hlavně Matovi s Januzajem...o Robina bych až takový strach neměl, sice hraje hovno, ale prostě do té šance se dostat umí a góly z toho dává, minule orazil tyčku...

pár přesných centrů od Angela a bude to zajímavé

Reagovat
mithro

no to bude. uvidime. smalling snad zapne a fellaini, ehm. ale hodnotit budem az po zapase radsej

Reagovat
Swarley

dneska bude ten den, kdy mi dáš za pravdu...

Reagovat
mithro

jo ako ja som z neho nebol taky nadseny ani minule, tak dufam, ze dnes teda uz nieco ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 23 sek.před 24 sekundami

#MUFC XI to play #CFC: De Gea, Rafael, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Mata, Januzaj, Di Maria, Van Persie. #SSNHQ

ZAJIMAVÉ

Reagovat
EXoRcIsT

Jones zase zraneny ten chlapec je totalne v .... este nebolo zeby odohral 5 zapasov za sebou a nezranil sa

Reagovat
wild

boze to je blbost.. Fellaini ako CM stoji za nic, Mata je mimo, Januzaj ak bude hrat taku istu sracku ako naposledy tak to sa fakt mame naco tesit..

Reagovat
Dawon

To se jones jako zase zranil? Na to uz by se clovek vazne mohl vyjebat, dyt to je uplne zbytecny fotbalista

Reagovat
Infernoqt

bílý Diaby

Reagovat
smazaný uživatel

Gaal tomu dal sancu a zistil, ze proste nie je spolahnutie okrem Roja snad na ziadneho zo stoperov, ze udrzia sa vobec zdravi, takze moze doniest noveho stopera

Reagovat
Swarley

ještě dnes poslat 50 mega liber do Dortmundu, okamžitě

Reagovat
Infernoqt

ze Reuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Man U Team: De Gea, Rafael, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Januzaj, Mata, Di Maria, Fellaini, Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER UNITED XI vs. Chelsea: De Gea, Rafael, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Mata, Januzaj, Di Maria, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

United subs vs Chelsea: Lindegaard, Blackett, Fletcher, Carrick, Herrera, A.Pereira, Wilson.

Reagovat
Infernoqt

mno nevím co je horší, jeslti ten základ nebo lavička, ale s našimi možnostmi si nemůžem moc vybírat, plichtu dneska beru ...

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s falcaom? Stale sa nespametal z casoveho posunu?

Reagovat
Infernoqt

zranění na tréninku, něco s nohou, nevím co ten "kick" znamená

Reagovat
smazaný uživatel

zraneni z patecniho treninku. nejake nakopnuti nebo co.

Reagovat
nani92

zostavy?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak Spurs mohli zaměstnat šaška jehož největším úspěchem je 9 místo s Espanyolem a 8. místo se Saints

Reagovat
smazaný uživatel

uz by si sa mohol zastrelit konecne

Reagovat
smazaný uživatel

dávej si bacha, aby ti nepřijel domů SWAT team takhle mluvit o střelbě v dnešní době...

Reagovat
Thelvin

Nejsme v USA...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ty víš odkud sem píše?

Reagovat
Thelvin

Kouknu a vidim.

Reagovat
M0rb1D4S

Costa bez noh by byl platnější, než Drogba

Reagovat
terry

Masakr, Drogba se vraci na OT v zakladu. Ale jsem rad, ze tentokrat Mourinho ten obrovsky risk s Costou nepodstupuje. Tohle neni klicove utkani sezony, navic na soucasny MU bychom mohli stacit i bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

s nasi obranou bude i ten Drogba velmi nebezpecnej. hlavne kdyz mu to bude pripravovat Cesc a Hazard.

Reagovat
Infernoqt

Smalling v obraně, umíš si to představit, já bych dal i McNaira raději místo něj

Reagovat
blade115

Nebude no, vždyť to kazil a nestíhal i proti Mariboru...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime. obe strany nespokojene se sestavou, to jsem na to zvedavej. Ja zacinam doufat, ze to aspon vsichni odjezdi po prdeli a pak se uvidi na co to bude stacit.

Reagovat
terry

Chelsea nasadila to nejlepsi, co ma k dispozici. Nemuzeme si moc stezovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to my taky. vsak mluvim o tom, ze my nadavame na to, ze nemame k dispozici stopery a Falcaa, vy zas Costu.

Reagovat
blade115

Tak já se sestavou jinak spokojen jsem, na všech místech jinde jsme silní a připravení vás přehrát. Blbý to je jen v tom útoku. Ale tak, posledních pár let jsme takhle hráli celou dobu, tak to třeba nějak půjde... Prostě smůla, že celou dobu jsme kompletní, ale pak se to sejde všechno najednou a jsme bez útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, zraneni v obrane pokracujou, tak snad se vsichni hecnou a predvedou nejlepsi vykon sezony. Persan s Matou se proberou a vyhrajem 2:1 .

Reagovat
smazaný uživatel

1626 pro návrat Juande Rámose do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea line-up v Man U: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Drogba. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea subs v Man U: Cech, Zouma, Ake, Mikel, Baker, Salah, Schurrle. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

očakávaná, tipujem 0-3

Reagovat
Infernoqt

0-8 rovnou

Reagovat
Svatej

To by bylo s Costou

Reagovat
Whitemedia

Chelsea subs v Man U: Cech, Zouma, Ake, Mikel, Baker, Salah, Schurrle. #CFC

Baker, Ake

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se že tam není Solanke, to je aspon útočník, takto to bude 90 minut důchodce drogby

Reagovat
Spasitel

Tak do útoku dá potom Schurrleho, ktorý je rýchly a nebezpečný ale proti tej obrane aj Drogba musí dať dačo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si určitě dnes zahrajou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela je taky skvělej......tisíc přešlapovaček a pojď sem, kam jdeš a pak nahrávka na prvního hráče Newcastlu

Reagovat
fajdax

Hmm Baker, Aké lavička..

Reagovat
smazaný uživatel

výběrové řízení na trenéra Tottenhamu:

English not required - translator will be provided

finish 8th or better in any top 3 european league

no significant achievements or trophies won required...

Reagovat
SunFells

Zemiak je zraněn nebo degradován?

Reagovat
smazaný uživatel

este dnes za tu cervenu stoji

Reagovat
SunFells

Ajo

Reagovat
Swarley

pořád ten trest, minule jsme tu rozjeli jen předčasný návrat...vrací se až příští týden na City, vemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

suspendovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, slusne nakladaju tomu Pochemu tii komentatori.

Reagovat
smazaný uživatel

však je to šašek i Franta Straka by měl možná lepší výsledky vždyť má stejně bodů jako Hull nebo Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie ty vole. Vraťte mi ty dvě hodiny života!

Reagovat
fantomas

Malinko Eťák

Reagovat
smazaný uživatel

Eto.

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, kde se bere ještě ten zbytkový optimismus. Čtvrtina sezony za námi a zatím jsme přesvědčivě porazili jen týmy z Bangladéše. Plus jsme teď z tragickýho Pardewa udělali hrdinu. Poche si pořád hraje stejnou základní jedenáctku, která porazila jenom ultratragický QPR, náhodně West Ham a se štěstím Saints. Jediný pozitivum je vytáhnutí Masona a to je dost málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho ineho ma vytiahnut, ked mu Levy hlavne do obrany nikoho nepriviedol. Lebo ta je nielen tragicka, ale aj kvalitativne tak nesuroda, ze by z nej sotva lepsie vykony vytiahli i renovovanejsi treneri. A v utoku jeho rukopis je vidno, tazko sa hraje ked ta kolegovia v obrane v priebehu par minut psychicky potopia.

Reagovat
jk

Tady jde už hlavně vidět, že největší problém současného Tottenhamu asi nebude v trenérech. První kdo by se měl sebrat a jít co nejdál je Baldini a dost možná i Levy.

Reagovat
Counter

Takhle urážet bangladéšské týmy

Reagovat
Rohlíček

s tímhle cirkusem jsme doma ztratili 2 body

Reagovat
SunFells

Pardew spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pochettino 4 výhry se Spurs boreček a to proti týmům: West Ham s klikou, pak výhra se Saints doma a proti marnýmu QPR a v EL s nějakým Asterasem nebo čím

Reagovat
jk

tak rovers, 4 komentáře na EF boreček. Všechny stojí za hovno, pak nějaká fotka s klikou a jinak nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych mohl být moderátorem EF nemyslíš

Pochettino může být trenérem Spurs takže všechno je možný

Reagovat
jk

To je fakt, Poche ven!

Můžou se tam střídat trenéři dokud některý s tím hrozným kádrem neuhraje tři vítězství za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně hrozný kádr za to může...

každej blb umí dělat trenéra pokud má v kádru samý hvězdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ehm LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je blb?

Reagovat
SunFells

Jak do nich Tottenham buší na závěr

Reagovat
smazaný uživatel

humus

Reagovat
Infernoqt

Je hezké, že Tottenham před nás nechce

Reagovat
niflheim

Věřím tomu dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak tohle byl první Pardewův zápas za NUFC, kdy se mu podařilo otočit výsledek a vyhrát výborný druhý poločas, Sammy fantastickej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

RIP MU. Se SAF vám soupeři v PL říkali "Pane"...teď si na titul počkáte hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je krize to by chtělo povolat Tonyho Pulise jestli je volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, kdy tyhle muka skončí?

Reagovat
Thelvin

Už jsme trpěli dost.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra tady očekávám článek o Pochettinově rezignaci. Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettinov vyhadzov ci rezignacia v tomto stadiu by uz znamenal definitivny upadok a pad Tottenhamu.

Reagovat
C-M@ster

Na stream se budete dívat kde? Na Stremsp jsou furt nějaké NASA přenosy.

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

Chce to po mě nějaké heslo.

Reagovat
jk

pls... je tam napsaný: getRektAbbas

Reagovat
blade115

Máš ho napsané pod tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
C-M@ster

Ajo, dík

Reagovat
smazaný uživatel

NASA přenosy

Reagovat
jk

No je fakt, že Tottenham hrál jak z jiného světa...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, stalo se. Snad si z toho vezme Mauricio aspoň ponaučení a nebude stejně tvrdohlavý jako jeho předchůdci Timmeh a AVB. Když hráč nemá formu tak má sedět a nemá smysl ho donekonečna držet, když můžou hrát ti, kteří zrovna vypadaj nadějně. Nebo měl toho Adeho aspoň stáhnout dřív, nejlíp hned po prvním gólu. Harry s Bobbym vypadali, že by už na něco přišli, kdyby na to měli víc času a spoluhráče, kteří nejsou v poslední smrtelné apatii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na hovnou takoví koučové. Ten tým potřebuje kouče, co tam vydrží několik let a bude něco stavět a taky trpělivé vedení. To je k hovnu, když někdo přijde, prodá, nakoupí, hovno vyhraje a odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou na hovno ti caachové, nebo to vedení? Já jsem nechtěl ani odchod AVB, rozhodně ne za těch podmínek za jakých odešel a kým byl nahrazen. A rozhodně měl vůli stavět a budovat a se stejným odhodláním určitě přišel i Poche. Pokud ani on nedostane dostatek času na svou práci, tak bude čas přemýšlet o Levyho příčetnosti.

Reagovat
jk

Tak ono bude k hovnu i to, že tam MP stráví tři sezóny a bude se snažit vybudovat tým. Ale Baldini s Levym mu vždycky koupí nějakého hráče co je zrovna v akci nebo na něm některý z Baldiniho kámošů něco trhne..

Tady je vidět, že spurs v létě nebyli schopni přivést ani jeden z přesupových cílů a dotáhli jen nějaké záplaty, které se nejspíš neprosadí a se ztrátou půjdou někam dál.

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě je vždy chyba na vedení, pokud vyhoudí trenéra po první příležitosti. Každýmu se občas nedaří. Viz Klopp a BVB... v minulosti MU pod SAFem taky měli občas krizi. Na druhou stranu s Moyesem měli tropělivost a kam to dopracovali. To je těžký. Já jsem z AVB neměl nikdy dobrý pocit. Začalo to v Chelsea. Otázka je, co chtěj stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom rade by nemal v žiadnom prípade hrať Lamela. je úplne mimo, žiadna pridaná hodnota, naopak všetky prihrávky kazí

Reagovat
Gremlin

čao.. čo to majú dnes za kvet na klopách?

Reagovat
smazaný uživatel

vlčí mak

Reagovat
Gremlin

k akej príležitosti?

Reagovat
TopinB
Reagovat
Gremlin

ah tak.. vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Matić a Drogbić poprosím góliky, a mancs ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

MU je v řiti. Chelsea je přejede 2:1 nebo 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

přejede 2:1, ty budeš taky slušný inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, podle tebe musí tým vyhrávat 5:0, aby to bylo drtivé? Sis vyfapil u LM, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se tlemte. Na konci sezony se bude tlemit MC a Blues, MU brečet.

Reagovat
Dawon

jen do nas!

Reagovat
Dawon

Prejede 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jste kokoti. Otázka je, jaký ten zápas měl průběh. Ale chápu, že aby tým někoho drtil, tak si musíte honit u bayernu 7:1...co

Reagovat
nani92

Reagovat
vitasrp

Už se strašně těším, snad to bude kvalitní zápas a nějak jej zvládneme.

S čím jsem teda nepočítal a co je zároveň taky parádní, je fakt, že v podstatě nejsme pod tlakem - hrajeme akorát o náskok, jestli bude jenom 5 bodů, 6 nebo dokonce 8 na Man City..

Reagovat
nani92

José povedal, že ak dnes prehrá tak rezignuje

Reagovat
vitasrp

To dá rozum..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Tak proti United je prohra dostatečný důvod, to ano

Reagovat
vodka

kde se dá v brně dívat na PL v hospodě kromě hybešky?

Reagovat
fajdax

Proč nechceš na Hybešku?

Reagovat
vodka

nemám to tam rád a 20 minut se mi jezdit nechce...

Reagovat
slavex

na České je něco jako Chelsea pub, tam by ses ale asi necítil úplně ve své kůži

Reagovat
vodka

http://www.defin.cz/?p=provoz&l=cz&id=44

toto? to už bych asi radši jel aj na tu hybešku

Reagovat
slavex

myslím, že je to ono. Byl jsem tam jednou, když jsem zoufale hledal nějakou hospodu, která bude vysílat Chelsea a narazil jsem na ni úplně náhodou. Obsluha strašná, pivo děs, ale aspoň ten fotbal dávali no

Reagovat
vodka

kua, skoda, ze v krpoli o nicem nevim

Reagovat
Infernoqt

------------ De Gea, ---------

Rafael - Smalling - Rojo - Shaw

-------- Blind - Fellaini -------

Januzaj -- Mata -- Di Maria

---------- van Persie --------

Reagovat
Infernoqt

z tohodle pohledu to nevypadá tak zle, ale kdo by od nás mohl dát gol? Chelsea si centry pohlídá a Persie střílet neumí, takže očekávám, že Januzaj by mohl vymodlit nějakou penaltu

Reagovat
mithro

fellaini nie je DM, spolu s Blindom je to snad najpomalejsi stred aky sme kedy mali

Reagovat
Infernoqt

pfff, ukázali to tak na MU fans na FB, tak když to bude diamant, bude Januzaj s Persiem na hrotu nebo Fella na hrotu?

Reagovat
mithro

ono to tak asi bude, asi urcite, ja len vravim, ze je to pomaly a pomalsi v tom strede

Reagovat
Infernoqt

j, je to ona, Anchel napravo

Reagovat
Atlético de Madrid

Přijíždí Chelsea na Old Trafford poprvý v historii jako jasnej favorit?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
Infernoqt

s Costou ano, ale jak se zveřejnilo, že není v základu, tak se kurzy, minimálně na anglických stránkách malinko daly ve prospěch MU, ale to jsou desetiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Možná v roce 1955, kdy se hrálo poslední utkání ligy, kterou jsme v tu chvíli už měli v kapse. Ale nakonec se prohrálo 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC dnes bude velmi bojovat aby aspon dala gol...Drogba bude musiet zabojovat

Reagovat
Svatej

Ubojovany

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream? streamsp už nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Whitemedia

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby nějaký gól dal Mata a zrovna proti nám odehrál nejlepší utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Já s tím dokonce počítám...

Reagovat
Arbiter

máte někdo problém se sopcastem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduj to na sopcastu.

Reagovat
Arbiter

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jede krásně streamsp?

Reagovat
niflheim

Sop má ale v ruštině

Reagovat
blade115

Jop, nejde ani jeden. Kašli na to a koukej na SP Stream, ten stejně na rozdíl od Sopů nevypadává po čtvrt hodině.

Reagovat
Arbiter

sopy mi nevypadávají snad vůbec

Reagovat
fajdax

jo, žádnej nejede

Reagovat
Side

jo, u všech kanálů mi to píše Cannot adjust Sopcast device nebo něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyby někdo chtěl, tak začal streamovat i rider.

http://www.rider-hdlive.com/

Reagovat
mithro

no aby si ti dvaja nespravili deti spolu

Reagovat
nani92

to len tak dovolíme aby si tam Mourinho prišiel fackovať náš realizačný tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo Luisi, ukaž kdo je pánem levé strany!

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem ve 12?

Reagovat
niflheim

Rojo

Reagovat
Swarley

Angeliiiito, tref to

Reagovat
Swarley

se nějak zastřeluje...

Reagovat
Swarley

ale rychlej přechod, to jsem neviděl tak 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Mata fantasticky

Reagovat
13

United nádherná akce.

Reagovat
nani92

Angel jeb nato

Reagovat
vodka

di máriovi bych zakázal voleje

Reagovat
Dawon

parada, rafa dneska nedohraje

Reagovat
nani92

Rafa

Reagovat
raduinho

Takže Rafael zase nedohraje.

Reagovat
vodka

rafa zase dostane červenou?

Reagovat
Swarley

hovno roh, odkop vy vemena

Reagovat
13

To bude pro Rafaela dlouhej zápas. Jinak je zajímavý vidět ho jak si hlídá Drogbu při standartkách.

Reagovat
Manik...

Oscar dnes otřesný

Reagovat
Whitemedia

ty jeho přihrávky zatím na facku..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea prostě na tom hřišti bez Costy vypadá poloviční.

Reagovat
Manik...

Tak Rémy je taky dobrý, ale Drogba už prostě není útočník na Chelseu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to tak myslel, být tam Rémy, tak to není tak strašný ale Didier je fakt spatnej, ho člověk ješte začne nenávidět.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vykastrujte ten vyhypovanej odpad jednou provždy

Reagovat
TopinB

Ty sice vyhypovaný nejseš, ale myslím, že by ti to taky neuškodilo. Nebo teda aspoň lidskému genofondu

Reagovat
smazaný uživatel

lidský genofond šel doprdele s narozením justina biebera

Reagovat
TopinB

Tys mu taky nepřidal

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlip ♥Angelito♥ hattrick a vysledek 3:4.

Reagovat
raduinho

Di Maria fucking diver

Reagovat
Swarley

to radši ať Smalling pustí na bránu než tohle

Reagovat
blade115

To nemá žádnej systém, samá nakopávaná, zbytečné ztráty... S Drogbou to prostě nejde, Schürrle musí jít co nejdřív do hry na falešnou devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zdvojí pravé strana, kor s Januzajem a Shawem, tak to bude platnější než Drogba asi milionkrát.

Reagovat
Miguel19

To mohl dát na hrot Čecha. Bylo by to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám prostě toho Matu strašně. I když nám nesedí do systému, tak se mi prostě líbí jeho hra a doufám, že u nás bude ještě dlouho

Reagovat
Swarley

ale Robin dneska začíná hodně slušně, škodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik odchovanců má Manchester na hřišti? Když nepočítám van gaala

Reagovat
mithro

adnan to bola lopta, persie, ty uz sa preber

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák jak Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

hah, kdyby tam byl Falcao tak už je to 1-0

Reagovat
vodka

Januzaj 2. skvělá příhra, RVP

Reagovat
Trapper

Courtois

Reagovat
Whitemedia

Oscareeeee... ten mě dnes zatím točí

Reagovat
Rohlíček

Welbeck by to dal

Reagovat
Ángel di María 22

Chelsea je bez Costy fakt marná. To stačí docela málo.

Reagovat
raduinho

Nesmysl. Remy a Schurrle by to tam jinak větrali.

Reagovat
blade115

Být tam Rémy, tak to taková bída není. Dva zranění hroťáci nejsou zas tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

2 a půl když vezmeš Šírla.

Reagovat
Ángel di María 22

To je fakt, Remy by predvedl vic nez Drogba, ale stejne. Bez Costy bude problem. Jak velkej, to je otazka. S Drogbou velkej je.

Reagovat
blade115

Tak samozřejmě, ale takhle to má většina týmů, když se jim zraní klíčový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej tým v PL by měl obr problém kdyby se jim zranili 2 první hroti

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře, ale že vás United přehrávaj neni daný jen Costou přece. I krom toho dnes hrajete marně. Vždyť uckam beha nahore taky marnej a pomalej van Persie.

Reagovat
fantomas

Hroťák zrovna ve hře CFC dělá fakt strašně moc.

Nejlíp to vystihla Priya...

Priya Ramesh ‏@Priya8Ramesh

Drogba's not fit enough to press as much as Costa/Remy. Oscar hence dragged out of position, Fabregas hence more exposed in midfield.

Reagovat
blade115

Reagovat
raduinho

Old Trafford je pořád Old Trafford, i když mají v Manchesteru svý problémy, budu rád i za bod, ten se z tama vždycky počítá. A jinak skvěle Courtois !!!

Reagovat
vodka

ale jo, dneska RvP třeba aj gól dá

Reagovat
smazaný uživatel

To se mohli kámoši před zápasem domluvit, že to odehrajou oba týmy v 10, to je hrozný obě ty lemry na hrotu.

Reagovat
blade115

Hrůza!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria a Mata jak namalování

Reagovat
smazaný uživatel

a*

Reagovat
Swarley

Mata suprově dnes chodí dozadu, to je prostě opravdu potřeba, super...nádherně Shaw, dneska se kluci perou

Reagovat
Atlético de Madrid

Oba týmy se snažej o rychlej přechod do útoku, ale ani jeden toho neni pořádně schopnej. Oba týmy příšerně kazej, strašnej pohyb a špatný hroti..

Reagovat
blade115

Tak tohle je fakt nechutný, hůř jsme letos ještě nehráli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas a hlavne Oscar dnes slabota, za to Mata sa mi páči.

Reagovat
smazaný uživatel

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

čo za čo?

Reagovat
13

Haha prostě když na hrotě není bourák Costa, tak najednou Chelsea poloviční.

Tohle mě prostě vede k úvaze, že celá krize LFC je způsobená jenom tím, že máme na hrotě šupáka podobně užitečného, jako ten dnešní hrající za Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus ale

Reagovat
smazaný uživatel

Oscarova technika a 1vs1 to je pravidelne odovzdavanie lopty .

Reagovat
wild

teraz sa vsetci modlime aby bol AdM v poriadku

Reagovat
Sandstorm

To je hroznej vypatlanec ten Matič.

Reagovat
Manik...

Proč jako? To, žádný brutální zákrok nebyl...

Reagovat
raduinho

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

jako za tohle a to tělo na tělo před tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se nejdřív Matič s Di Máriou podívali kde je balon a pak se až začli válet.

Reagovat
Whitemedia

trochu divadélko no

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to není od nás špatné. Hodně to Chelsea znepříjemňujeme a tak je to spíš boj než kombinační fotbal, ale má to energii, tempo a soupeř si s tím neví moc rady. Snad to vydrží.

Reagovat
Swarley

nesmíme hlavně blbě ztrácet balony, tohle je přesně to, co se od Chelsea dalo čekat, oni budou jen vyčkávat, dokud nám někde nevypíchnou balon, někde ho neztratíme a pak nás budou chtít zaříznout z brejku...musíme to prostě dohrávat dokonce, radši to zakopnout, narvat do brány, do autu, centr...

ne jak teď dvakrát za sebou před Drogbou, to je prostě na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto prosim nejaky link na HD stream? Vdaka

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Dawon

Mata ma mic ve vapne a do 10 sekund se vyprihravame zpatky na pulku kristova noho

Reagovat
Tomekcz

kdy konecne vyhodime RVP ten uz nic neda

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je skvely

Reagovat
blade115

Willian no.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Willian I kdejakej stoper by to vyřešil snad líp.

Reagovat
wild

Rojo

Reagovat
vodka

Smalling Rojo

Reagovat
Atlético de Madrid

Filipe je boží hráč, musí se do toho dostat, ale myslim, že je ještě lepší než Azpilicueta.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi je oproti lonsku fakt z formy, nevěřil jsem FIlipemu, ale začíná se mi hodně zamlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje s velkým přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Elbowaini

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi k popukání.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta no

Reagovat
Fairplay

To měla být penalta

Reagovat
Pigeon

dyť to byly dvě dvojce, které se navzájem držely

Reagovat
protiproudu

kup si brejle kokote

Reagovat
Pigeon

brejle

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane Rafael redku, jinak to skončí 0:0. A já se tak těšil

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic ty saso

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Wut? To měla být jasná pencle, vždyť ho sundal jak zápasník

Reagovat
Pigeon

Polar bear pls. zase trolluješ

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
raduinho

Srovnej se

Reagovat
protiproudu

kup si brejle kokote

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mozes hovorit doma s ocom

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

saso si ty max madare

Reagovat
vodka

Matič bez karty, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka aspoň za toho Rafaela, ináč by sme to nahrávali okolo tej 16tky do konca polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

DiMa asi raňajkoval železné šrouby, dnes má nejako moc sily pri tých kopoch.

Reagovat
raduinho

Krásnej hit od Matiče

Reagovat
TopinB

Takový hokejový

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl faul i v hokeji.

Reagovat
TopinB

Jak ho Matič odstavil

Reagovat
vodka

za co mu kurva žu tu žlutou dá?

Reagovat
vodka

oka, beru zpět

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

evidentně mám pomalejší stream no

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť jí dostal teď.

Reagovat
protiproudu

Ten tlustej rozhodci je pekna pica. Tohle dokaze slucne znechutit zapas, fotbal celkove.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

Rojo zase divočina

Reagovat
niflheim

DDG

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele s Drogbou.

Reagovat
Tomekcz

kde je mata a januzaj, oba uplne neviditelny

Reagovat
Swarley

co to kecáš?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Costa by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva DDG tos mohl pustit

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
Trapper

To fakt nemohlo spadnou ve víc nevhodnej moment..

Reagovat
fajdax

přímo když se napřáhl

Reagovat
fajdax

doprdele Stream SP spadl, co teď?

Reagovat
Fairplay
Reagovat
smazaný uživatel

Rojo zlýýýý

Reagovat
Swarley

pozičně má fakt velký problémy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

you da real mvp

Reagovat
raduinho

Honza Uzaj jaký diver

Reagovat
smazaný uživatel

adnan zatial parada

Reagovat
r.mrazik

sakra...rikam...misto Roja Blackett...ale von lujz nee woe...

Reagovat
Fairplay

Januzaj

Reagovat
Fairplay

Mata

Reagovat
raduinho

Mata hraje s náma

Reagovat
Swarley

hoši vole na tréninku jenom střelbu do prdele už

Reagovat
Whitemedia

Takhle nechat Matu volného

Reagovat
vodka

matooooo

Reagovat
Side

Mata Co na to mrazik?

Reagovat
r.mrazik

neprovokuj

Reagovat
Rohlíček

Mata jako Cazorla včera

Reagovat
smazaný uživatel

Mata zacazorlil

Reagovat
mithro

Mata

Reagovat
REPLIKATOR

Dva fauly na penaltu při tom přímáku Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší El Clasico a dnes tahle žumpa....ostuda

Reagovat
Fairplay

Teď z opakovačky úplně 100% penalta, držel Ivanoviće pod krkem...

Reagovat
smazaný uživatel

to píská převlečenej webb ne? chelsea už měla kopat dvě penalty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pigeon

pět minimálně

Reagovat
Infernoqt

čtyři

Reagovat
C-M@ster

Jj, za 3 rohy penalta, za 6 rohů 2 penalty. Ale mám dojem, že tohle pravidlo už se nepoužívá.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
jk

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Haha, až na to, že napsal pravdu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

Takže... tenhle hnůj jsem přečkal a teď poprosím o nějaký fotbal.

Reagovat
fajdax

Škoda, vyrovnanej match, ale měli jsme kopat jednoznačnou penaltu.

Reagovat
raduinho

36.minuta jasná pecka. A jinak jsou United tým slabčáků, ale Januzaje s De Geou bych k nám bral aspon na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

A Neura už nepotřebujete?

Reagovat
smazaný uživatel

*Neuera

Reagovat
raduinho

Čech odchází a De Gea je super góloš, je nereálné aby přišel, ale líbil by se mi u nás.

Reagovat
Svatej

Snad jen jedinej komentář - United hrajou jak zmrdi a nechapu, jak jim to muze furt prochazet. Videl jsem sice hprsi rpzhodcovsky vykony, ale i tak je to od sudio hrozny...

Reagovat
Svatej

Snad jen jedinej komentář - United hrajou jak zmrdi a nechapu, jak jim to muze furt prochazet. Videl jsem sice hprsi rpzhodcovsky vykony, ale i tak je to od sudio hrozny...

Reagovat
C-M@ster

Jedinej, ale máš ho tu hned 2x

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ten už je druhý..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

neprestaneš, čo?

Reagovat
Svatej

Psani na mobilu je fakt jak potrestání

Reagovat
smazaný uživatel

tiež to neznášam.

Reagovat
smazaný uživatel

no zatiaľ nuda, tak na pol plynu od oboch tímov, ale očakávam, že to Mou v druhom polčas trochu pootvorí a hneď sa na to bude dať pozerať ... najhorší zatiaľ Blind, ten, do čoho dnes kopol, to pokazil, sklamanie aj Hazard s ADM, naopak perfektní Luis a hlavne Matić

Reagovat
Miguel19

Náš výkon stojí za hovno, trošku jsem to čekal. Jen tak namátkou - Drogba? Kterýkoliv divizní útočník by byl prospěšnější. Willian - tvl on běží na Smallinga, SMALLINGA!, který stojí a on mu přihraje do běhu.

Co mě ale nejvíc sere je rozhodčí - tomu kokotovi už chybí jenom dres s Chevroletem na hrudi. Neskutečný jak píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

uuu dobre, ten vysiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
oddy

jak můžeš stojícímu přihrát do běhu?

Reagovat
Miguel19

Willian to dokázal.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bys nemohl? Na konci poločasu to udělal i Januzaj na Fellainiho

Reagovat
Manik...

Neřekl bych, že by pískal zle

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas... Drogba na hrotu = Torres na hrotu.

Reagovat
PhilipS

United celkem sympatickej výkon. Ale ta obrana je dřív nebo pozdějc potopí. Takovej Rojo je časovaná bomba. Celkově se mi ten fotbal líbí. Po tý Arsenalský sračce o to víc. Januzaj při chuti. Už by měl Matu definitivně posadit. Chelsea doufám v druhý půli přitopí pod kotlem...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je tak slabý, že by možno už nedal gól ani Arsenalu.

Reagovat
Liquid

těm by dal góla i se zlomenou nohou

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
wild

Zatial z nasej strany celkom slusne. Rafael a Shaw v pohode, Smalling super. Rojo je slabucky, robi strasne chyby, ktore nas mohli vyjst draho..

Januzaj sa mi dnes velmi paci oproti tomu co predviedol proti WBA.. Fellaini by bol na hrote proste lepsi a dufam, ze pocas 2.polcase sa tam presunie k Robinovi. Ten je dost z formy..velmi by potreboval gol. Mata konecne beha aj dozadu, niekedy ma vsak sere ze sa lopty hned zbavi alebo dlho caka co s nou.

Reagovat
smazaný uživatel

United mají obrovské štěstí, že letos LM nehrají, ti by dostali nářez i od Ludogorce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

takový zápas se dal přesně očekávat a je jen škoda, jak jsme naložili s tím, co jsme si vytvořili...Robin tohle prostě musí dávat, Angel tam měl dobrou šanci, Mata pro mě nevysvětlitelně přepálí takhle celou bráno, to je obrovská škoda...přitom zrovna on dnes hraje parádní zápas, Januzaj taky skvěle...u Angela mi chybí přesný centr, to přece není možný, aby z tolika pokusů nikoho absolutně netrefil...to stačí jen pěkně vyslat a trefit Robina nebo Fellu...příležitostí k tomu centru je dostatek, stejně Chelsea jen vyčkává a nedává nám prostor pro lepší kombinaci u vápna, tak je potřeba tam položit přesný centr...

v obraně si nemůžeme dovolit zaváhání, každá nečekaná ztráta, kdy nejsme v dostatečným počtu pod balonem prostě brutálně smrdí, toho se musíme co nejvíc vyvarovat...Smalling zatím dobrý, kraje to celkem s klidem stíhá, ale Rojo je v dost hustým lese, on má snad nulový odhad na balon, na co už jsem poukazoval minule...nedokáže pořádně odhadnout, kam poletí, tam by to prostě mohlo smrdět...

ale jinak to vůbec není špatné, do šancí se dostáváme, zatím jsem docela spokojenej...obrovská škoda, že tam není Falcao, ale co si budeme povídat, být tam Costa, tak by to smrdělo 2krát tolik...

Reagovat
PhilipS

"on má snad nulový odhad na balon, na co už jsem poukazoval minule...nedokáže pořádně odhadnout, kam poletí" věta par excellence

Reagovat
Swarley

zrovna tohle? už jsem tu psal daleko větší zvěrstva

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj skvele? Blade ani nevie, ze hraje

Reagovat
smazaný uživatel

az na Roja zatial dobre vykony od vsetkych

Reagovat
Swarley

je tam vidět hlavně velká snaha, to je prostě skvělý

Reagovat
Liquid

zatím hrubým způsobem ovlivněno ve prospěch United, Braňo za krk staženej ve vápně a sudí to nevidí za United hoří Rafael, za Chelsea chybí Costa

Reagovat
blade115

Hnus, odpornost, nejhorší poločas dosavadní sezóny.

Nemám moc co říct k útočníkovi, ta lemra tam je úplně zbytečně. Schürrle, Solanke, kdokoliv by byl lepší volbou. Ti tři pod ním jsou dnes až na Hazarda tak trochu odříznutí, když se automaticky všechno nakopává dopředu. A pak už je jen smůle, že když už se dostanou do šance, tak je to zrovna Willian...

Obrana funguje dobře, tam jen Ivanovič nestíhá Shawovi, což se ale dalo čekat. Tam by mu měl jednoznačně Matič nebo Willian víc pomáhat, jinak z toho kouká potenciální příležitost pro účka. Nelíbí se mi dnes ještě Fabregas, ať už při zahrávání standardek, či přesnosti přihrávek.

Soupeř je naštěstí v podstatě to samý, celá ofenzivní čtyřka mimo, o Januzajovi jsem pomalu ani nevěděl, že hraje. Mata k smíchu, fakt je mi smutno, když vidím, co se s ním stalo. Di Maríu bráníme dobře, je potřeba mu to znechutit, což se zatím daří. V obraně účka nemají tolik práce, když nám tam "hraje" Drogba, přesto ale Rojo hraje hrozný zápas a má jediný štěstí, že Dowd tu penaltu nepísknul.

Na rozdíl od úček je ale naše mizérie řešitelná, stačí tam poslat Andrého a změnit taktiku, nakopávané míče jsou nesmysl. Můžeme to vyhrát, ale ne takhle. Tímhle tempem to naopak ztratíme, i přes svou nemohoucnost si účka vytvořila víc šancí než my...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, pozeras zapas, alebo nieco ine?

Reagovat
blade115

Nieco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked si nevedel, ze Januzaj hraje tak asi nieco ine, sak kazdy nas utok takmer taha Januzaj..

Reagovat
blade115

Tak je možný, že mi splynul se Shawem, ale přísahal bych, že jsem ho poprvé zaregistroval někde v 42. po té střele mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se nedivim, ze to je 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je dneska nějak mimo, ale je vidět jeho vliv na hru, Hazard se nemá s kým přihrát, v záloze mezery. Drogba zatím alespon vyhrál a podržel pár míčů, více se snad od něj ani nedalo čekat

Reagovat
vitasrp

Podle očekávání zápas o detailech, nic jinýho jsem nečekal. Hrajeme tradiční jistotu, kdy ani jeden bek nesmí dlouhodobě vyrážet dopředu, oba střední záložníci se musí soustředit na to, aby byli pozičně precizní, čili jejich první úkol po ztrátě míče, případně přihrávce za jejich záda, není okamžitě podstoupit souboj a míč získat zpět, ale jen se dostat opět za míč, vytlačit hráče do strany a zpomalit útok.

Nejsem úplně nadšenej z pár výroků sudího, ale to je celkem fuk, i když podle mě penalta na Brana měla být.

Jinak jsme už přežili dva momenty, kdy jsme mohli inkasovat a nemohli bychom říct ani popel, poněvadž jsme ty situace pořádně podělali. První představoval ten nájezd Van Persieho, kdy John udělal rozhodnutí, který naprosto nesnáším a osobně bych to svejm stoperům vysloveně zakazoval. Těch pár uběhnutých metrů navíc podle mě to riziko vynahrazuje víc než dobře. Druhým momentem pak byl přímák na konci, jak pálil Mata do nebes, tam tu hranici vápna musíme mít pod kontrolou.

Dopředu je to čistě o rychlejch protiútocích a standardkách, pár příležitostí po zisku míče jsme nevyřešili vůbec dobře (jednou mohl Drogba dát do ulice Hazardovi, kterej by pak upaloval sám, podruhý zase Willian zvolil zprostředka přihrávku do špatný strany, čímž ten útok víceméně zabil) + ta jedna šance Didiera.

Jinak Drogba celkem pohodovej výkon, nic teda, z čeho by člověk měl bejt unešenej, ale balóny do nohy udrží, rozehraje, měl i jednu šanci. Rozhodně jsem to teda od něj čekal horší..

Reagovat
PhilipS

taky mi přijde, že si Didier odpracovává, co má....tomu brekotu tady na něj moc nerozumím...

Reagovat
vitasrp

Jestli je hodnocen podle kritérií pro Costu, pak to trochu chápu, ale je to špatně. Vzhledem k tomu, co očekávám od třetího hrota + co Didier dopsud ukázal, mi to přijde jako OK výkon.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo sfauluje Hazarda a Matić dostane žltú, rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Chevrolet se musí v hrobě obracet, že sponzoruje takoví žebráky

Reagovat
smazaný uživatel

Chevrolet je snáď najhoršia automobilka na svete... sponzorovať nejaky MU by mu bolo u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se česky, demente

Reagovat
smazaný uživatel

na vás by mi stačila i morseovka

Reagovat
Pigeon

tak hrubá slova a ani česky to neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Bych si od nich nekoupil nic už z principu, že vráží prachy do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný zápas. Zápasy mimo big four mi přišly vždycky atraktivnější..snad tam didi něco sypne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný zápas. Zápasy mimo big four mi přišly vždycky atraktivnější..snad tam didi něco sypne.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej lepší flash? na sopcasty jsem už rezignoval..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Talker

spadlo to jenom mě?

Reagovat
smazaný uživatel

United môže byť rado, že rozhodca neodpiskal penaltu. Smalling štandartky bráni horšie ako Skrtel

Reagovat
Miguel19

My hrajeme už v úterý?

Reagovat
smazaný uživatel

Shrewsbury...

Reagovat
smazaný uživatel

what the fuck

Reagovat
fajdax

chanel 133007 ruskej sopcast, teď de zapnout

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba out, přikláním se k bladeovi115, fakt tam nemá co dělat

Reagovat
Swarley

kopni to dopředu rovnou, co to zase tam vymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

to je čurák, za tohle žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard.

Reagovat
Swarley

Smalling to tam radši s Hazardem vyťapká, tak ho doraz když ještě ten balon pořádně pod kontrolou, je od něho kousek, skoro tělo na tělo, tak mu nalož

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas viac žltých ako Matić?

Reagovat
Whitemedia

Má z našich hráčů nejvíc žlutých..

Reagovat
Talker

Funguje vám streamsp? Mě o poločase spadl a nechce naskočit.

Reagovat
Fairplay

Hazard

Reagovat
Miguel19

Hazarde tvl

Reagovat
Whitemedia

Hazard

Reagovat
mithro

Kvetak to bol flik

Reagovat
Trapper

TY VOLE EDENE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spalte toho víc, to je v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalte toho víc, to je v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole a máte Drogbu dpc

Reagovat
Whitemedia

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nepochopím, jak mohl odejít spolehlivý Eťák a přijít Drogba, který nemá výkonnost pomalu ani na Synot ligu, ne vážně, takový Lafata by tam byl platnější.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

jáý se poseru sám ze sebe

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

pls

Reagovat
Trapper

Looool Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard. Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
wild

Tej nasej drevennej neobrane da gol aj to najvacsie drevo

Reagovat
LGT

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

ggoooooooooooooooooooooollllllll

Reagovat
Arbiter

KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL DROGBAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sem cekal po tom bliti tady na neho..

Reagovat
smazaný uživatel

Didiiier

Reagovat
vitasrp

Úžasnej fakáč od Didiera.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Fairplay

to čumím

Reagovat
smazaný uživatel

KINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
Talker

Gooool

Reagovat
Rohlíček

Persie

Reagovat
Miguel19

Solidní facka

Reagovat
mithro

njn, to je tak, ked drogba brani rafa o hlavu mensi

Reagovat
Pigeon

zrovna tenhle simulant

Reagovat
Dawon

Proc rafa brani drogbu? boze do pice

Reagovat
13

Já se tomu divil už v prvním poločase

Reagovat
13

David ho snad nějak zhypnotizoval Edena. A spletl jsem se. Drogba narozdíl od Maria umí aspoň hlavičkovat.

Reagovat
wild

a Robin si jebne gol akurat tak do vlastnej..

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stahni toho drogbu, rikali

je uplne na hovno, rikali

DIDI

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Tak říkali to idioti, to máš skoro jako že někteří vyhazujou Wengera

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
oddy

Byla jen otázka času...

Reagovat
smazaný uživatel

Persii konecne gool

Reagovat
Counter

Každopádně to rozhodnutí nechat Drogbu bránit Rafaelem...

Reagovat
Honza Matoušek

Bych chtěl vidět toho divizního útočníka, kterej z první pošle Hazarda sám na branku a pak tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se tu zase přehánělo, ale výkonnost na Chelsea už prostě nemá, i přestože má tyhle geniální momenty.

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

AAAAAAA, teď jsem přišel! Rutina, nebo se mu mám omlouvat?

Reagovat
Atlético de Madrid

se mu omlouvej, nejdřív parádně z první narazil Hazardovi a z následnýho rohu stylově uklidil hlavou

Reagovat
blade115

Omlouvám se.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Drogbu hlídá Rafael?

Reagovat
I am Mancunian

rvp, konecne dal gol

Reagovat
fajdax

pičo joooooooooooooooooooooo

Reagovat
TopinB

Kurva, padesát minut se nic neděje, jdu si udělat nudle, gól

Reagovat
Manik...

já přesně to samé, taky nudle

Reagovat
vodka

boha

Reagovat
smazaný uživatel

Bránit Drogbu při rohu Rafaelem. Tohle rozebrání hráčů nepochopim :D

Reagovat
smazaný uživatel

Chevrolet zadřenej motor

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

persie zeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to mate blbeckovia. Drogba

A teraz nech United otoci, najlepsie DiMa

Reagovat
TopinB

Padlo to

Reagovat
Matić

Nemá někdo aspoň funkční flash, když teď snad nejde ani jeden HD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

rýchlo stream

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jasný důkaz o tom, že nestačí k úspěchu jen peníze a zkoupený půl planety viz United

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dneska extra trapnej

Reagovat
Pigeon

nech ho tak. Nejspíš nějaké zhrzené dítě

Reagovat
smazaný uživatel

určitě dítě no, vám bych mohl dělat mámu

Reagovat
Pigeon

o to je to smutnější

Reagovat
smazaný uživatel

přeju Ti úspěšnou léčbu, nebude to jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

*tátu

Reagovat
masly008

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

On hraje Blind

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomekcz

smradlavej pussy gola nikdy neda a neumi ani branit at spolu s LVG vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

LVG už se má balit? To snad ne. Musí přece dostat čas. Tohle se dělá v Chelsei, ale v United se to stát nemůže, aby se takhle točili trenéři

Reagovat
Miguel19

Oscar

Běží 3 na 2 a on přihraje rohovýmu praporku..

Reagovat
fajdax

panebože ten kokot dává žlutou za všechno

Reagovat
Sandstorm

Hmm Mikel a jde se parkovat.

Reagovat
fajdax

Mikel time

Reagovat
Ángel di María 22

United už hrajou křeč.

Reagovat
icka

Nejak tu nevidim smajliky od Palike , kam se ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Čurák tlustý Dowd

Reagovat
vodka

dneska to dowd píská fakt jako náš fanda...

Reagovat
Manik...

Už vám jde StreamSP?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, to v prvnim polocase, tam si mohl vybrat tak 4 penaltovy zakroky pri tom primaku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ve skutecnosti jen jeden, ostatni se tak nejak drzeli vzajemne. :-) klidne taky mohl odpiskat faul hrace chelsea. :-) ale souboj Ivanovic - Smalling (byl to on nebo Rojo?) jsem hodnotil tak, ze Smalling/Rojo vyhral na ipon. tam se to piskat v pohode dalo a nerekli bychom ani popel.

Reagovat
vodka

proč to fakt kope di maria?

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle bych nepískal. Žádný výrazný strčení tam nebylo.

Reagovat
Miguel19

Neskutečný. Ještě mu dá kartu za nefaul...

Reagovat
masly008

řek bych že ne za faul,ale za kecy.

Reagovat
Swarley

to bylo za ty následný protesty

Reagovat
Miguel19

Sorry, blbne mi stream, tak jsem viděl jenom kartu

Reagovat
Swarley

jako faul to nebyl, tak i ty protesty docela dávaly smysl...ale tu kartu mu nedal hned po zákroku, až po nějaké gestikulaci a pár slovech

Reagovat
Miguel19

Jo to beru. On už pindal v první půlce..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tah s Mikelem je nejkouzelnější střídání co jsem od Josého viděl jak ho tam pošle uplně vždycky

Reagovat
Whitemedia

Oscar dolů, správná volba, dnes neměl svůj den..

Reagovat
blade115

Here we go ... Jde se bránit v 67. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho už jde bránit v 65 minutě. Ještě že ho Real vyrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto teď pravej bek střílel z malýho vápna.

Reagovat
raduinho

Asi tak no. Ale tak to dement z Realu nepochopí.

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Asi to špatně sleduješ Okamžitě jsme mohli zvýšit po dvou loženkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože MU hraje trapně. Defenzivní hráč za ofenzivního, nevím co tady zkoušíte obhajovat.

Reagovat
raduinho

Akorát, že Mou nehraje žádný zkurvený beton. To, že tam přišel Mikel neznamená, že zamknem vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím ty retarde.

Reagovat
raduinho

Dej si facku ty posraný varle a přestan sledovat fotbal jen na livesport.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se tu nerozbreč, děcko.

Reagovat
raduinho

Radši se podívej ty debile, jak Chelsea obléhá vápno United, ty : joo došel tam Mikel, José zas betonuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď něco měl ty kkte.

Reagovat
raduinho

Obliž si ánus ty nedomrde

Reagovat
stiflerovamama

Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nechápu proč tam s Mikelem neposlal Schurrleho za Drogbu. Měl by pojištěnou defenzívu a zároveň by Chelsea byla i hrozbou vepředu na brejky. Drogba tam bude víc a víc zbytečnější.

Reagovat
jenage

Víc a víc zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víc a víc zbytečnější.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tomekcz

mourinho si nas zase maze na chleba ani jednu sanci si nevytvorime

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo zase zapomněl že to je obránce

Reagovat
Liquid

Drogba si o poločase čeknul Eurofotbal a nasral se

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, oscar byl celej zápas špatnej, hlavně na začátku, mikel je určitě

Reagovat
Swarley

my z těch centrů a standardek jsme naopak marní, to je škoda

Reagovat
wild

pretoze to Di Maria kope katastrofalne a kope to stale..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je skvelá. oni snáď ani nechybujú. na každý zápas výborne takticky pripravený

Reagovat
smazaný uživatel

united budou muset v zimě utratit spoustu milionů, aby se přiblížili špičce ligy

Reagovat
Manik...

To je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen dobře že jde anglickej fotbal do prd*le, mají co chtěli. O úrovni Real-barca se jim může jen a jen zdát.

Reagovat
Manik...

No včera to byla celkem náhoda, jinak to jsou podobné hnusy

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, minule to bylo fotbalově stejně tak dobrý.

Reagovat
wild

RvP

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá pravačka, Robin

Reagovat
Swarley

3 šance z hranice 16ky a my to kopneme všechno do hajzlu

Reagovat
Miguel19

A Fellaini už měl být venku.

Reagovat
Placebo

Zatím fantastickej výsledek pro united.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je cekani na gol, chtelo by to trochu prostridat

Reagovat
Whitemedia

Jose, nebuď Wenger a střídej!

Reagovat
Ángel di María 22

Uroven fotbalu ale dost nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

sem si raději pustil extraligu trinec - litvinov

Reagovat
Talker

Tak to b\ylo jasné už předem, že to nebude oslava fotbalu My zodpovědně dozadu a United jako splašené slepice kolem.

Reagovat
Nikikrew

United su taki marni ako my ked hrame proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

dosť mi to pripomína. Naivný futbal, platonický tlak, držanie lopty a lacné straty.

Reagovat
Nikikrew

A tada mna tie zapasy fakt nebavia. Viem, ze to je z taktickeho hladiska ale z celkoveho je to fakt nudny zapas.

Reagovat
Swarley

tak většinou jsou to zápasy o prvním gólu, Mourinho jak se dostane do vedení, tak už si to pak umí většinou v pohodě pohlídat

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

přesnej popis persiho přínosu pro tým

Reagovat
masly008

mám stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Persie

Reagovat
Trapper

wtf Van Persie, co to dělal?

Reagovat
Talker

United jsou neskutečný prasata. Předtím Rojo, ted Pussy...

Reagovat
Switchback

Hazard

Reagovat
Miguel19

U mrdky Persieho nic nového.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Miguel19

Why?

Reagovat
Counter

#CFC fans chanting 'Is there a fire drill?' at a group of #MUFC fans heading for the exit.

Reagovat
Counter

A ještě "We'll race you back to London."

Reagovat
mithro

ahahaha. no.

este nejaky stereotyp napiste niekto

Reagovat
Counter

Všichni ví, že v Manchesteru každý fandí City

Reagovat
smazaný uživatel

nejakí moc kreatívni, určite sú to fans Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je tam na obranny standartky..

Reagovat
niflheim

Marnost

Reagovat
I am Mancunian

chelsea zasluzene

Reagovat
I am Mancunian

zasluzena remiza

Reagovat
TopinB

Paddy Power ‏@paddypower 6m6 minutes ago

Why didn't LVG play Di Maria? #MUFCvsCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenská repre > Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Zouma, na toho som aj zabudol.

Reagovat
Atlético de Madrid

Januzaj bude jednou parádní hráč. Dneska je taky dobrej, ale půlku akcí strašně zbrzdil tím, že potřeboval o jeden dotek víc než by bylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Adnan Januzaj, simulant roku

Reagovat
smazaný uživatel

manchester ho skazil

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans singing to Manchester United supporters "We'll race you back to London." Brilliant!

decent

Reagovat
Trapper

To je tak zbytečnééééé

Reagovat
Switchback

Reagovat
Miguel19

Výborně Ivanovič. Takže příště bez RB

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, Ivanović vo fante...

Reagovat
blade115

Dement, prostě ho musí zfaulovat... Aspoň, že si to odsedí proti Shrewsbury.

Reagovat
vodka

goooooooooooooooool

Reagovat
Trapper

To snad ne ty vole......

Reagovat
Rohlíček

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
jenage

Gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

Tohle jsem čekal..

Reagovat
niflheim

PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

alespoň tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, jak kdybych to neříkal.

Reagovat
blade115

Ani to nemohlo bejt jasnější.

Reagovat
smazaný uživatel

slušně koupený gól, ten musel stát no

Reagovat
Switchback

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

94min Jose to neubetonoval

Reagovat
Counter

Ahaha, ideálka nakonec

Reagovat
Manik...

To jsou kurvy luckerský

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, Courtois vo fante...

Reagovat
C0br

přijdu, zapnu, gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEEEEEEEEE GOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOúe fkWúDFôSF§ôASLDTASô LDFAđ$A §SDWG§ôASDPEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Mourinho aby si hned nestěžoval

Reagovat
Whitemedia

To máš Jose kurva za to, že si to po první brance zase zajebal...

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

šiťáci běžte se vysrat na střechu mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Hodit na Tebe síť a šupem do Kosmonos, jestli už tam dávno nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

mám vycházky

Reagovat
smazaný uživatel

dobřeee

Reagovat
REPLIKATOR

Dowd

Reagovat
Miguel19

Brano at jde do prdele, to je na pokutu.

Reagovat
Miguel19

A koho si hlídal Zouma nechápu.

Reagovat
Arbiter

nedá se svítit...

Reagovat
smazaný uživatel

Boha co to bylo? Ztratil jsem tři minuty přenosu. Ale díky bohu za remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic Te mrdce jsem ani nic jinyho nepral.

Jinak at se jde Neuer vysrat, tohle jsou pro me dva nejlepsi golmani sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Courtois určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dneska chytali skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

OOOOOOOOOOOOOOOO ROBIN VAN PEEEEEERSIE

Reagovat
blade115

Njn, bráníme od 67. minuty, paráda. Bod není špatný, ale při vědomí, že se z toho dalo vytěžit víc? Zklamání. A navíc o ty dva body musíme přijít kvůli největšímu zmrdovi, co v tom kádru mají, a v poslední minutě. Klasika.

Reagovat
salaminoo

rozhdočí....

Reagovat
Nikikrew

9b za Chelsea, to este stiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za ty střídání posrané. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*ta střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Braňo to teda pěkně posral... Nechápu jak může udělat takovouhle chybu v poslední minutě, naprosto zbytečnej faul, klidně z toho mohl být roh, ale tohle byla prostě blbost, kterou bych zrovna od něj nečekal...

Reagovat
Tomekcz

a pussy se jeste raduje ten by mel chodit kanalama za ten vlastnak co si dal dneska do prazdny brany se stejne trefi jednou za pul roku

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej vlastnák...

Reagovat
fajdax

Dowd naprosto strašidelnej výkon. Tohle musí mít dohru.

Reagovat
blade115

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas to vás muselo stát peněz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

ty jseš tu jedno z největších hovad na EF

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi remiza je fajn, bol to vyrovnany match, a na to ze mame 2 hrotov zranenych tak 1 bod je parada

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne od DiMy hodne slaby.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi najslabsi zapas v drese MU

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes si to tam nemal s kým dať, hral tam sám

Reagovat
vodka

centry byly hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda vobec

Reagovat
smazaný uživatel

ale je, chýbali pohybliví Rooney a Falcao, rovnako Ander alebo nejaký záložník, Shaw tiež nič extra

Reagovat
Liquid

Dowd byl dalším hráčem United, ale nevadí, aspoň po sezóně s bilancí 36-2-0 nebudeme muset nadávat Lampsovi že nám zkazil 100% bilanci

Reagovat
Ángel di María 22

José se tvářil poněkud kysele.

Reagovat
RKBoy

po tom čo celý zápas rozhodca predvádzal sa ani nečudujem..a Di MAria je obyčajná simulantská mrdka,nie len na konci ,ale celý zápas.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ángel di María 22

ok

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Demenchester Pičunited

Reagovat
smazaný uživatel

ci picu

Reagovat
CubONE

to uz je iny level

Reagovat
smazaný uživatel

len mám problémy s tým, ako to druhé slovo čítať, ale nápad skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzení hateři jsou ještě lepší než neúspěšní sázkaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Shitchester Uhnijteď je lepší.

Reagovat
raduinho

Zrovna ta největší piča musela vyrovnat. No nic bod pořád dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden si dal vlstny tak to kompenzoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Chelsea aspon vede ligu, narozdíl od toho tvojeho Reálku varle

Reagovat
smazaný uživatel

Ten DiMaria zakopl o vlastní patu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej gif...

Reagovat
herbage

Robin

Reagovat
Liquid

Robin, Cesc, Adebayor, Nasrí, to byli vaše klenoty a nechali jste si je utéct...

Reagovat
Counter

Suma za Adebayora byla boží

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole prostě supr! LVG TIME JE TU!

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená remíza, oba tímy strašný výkon, Ivanović pekne červená, najnesympatickejší hráč na trávniku, Mourinho však v Manchestri túto sezónu stratil 4b

Reagovat
blade115

No nic, letos ty rudý obludy můžeme jebat. Vzhledem k tomu, že City prohrály, tak cennej bod. Teď už jen výjezd na Anfield a až do konce roku nemáme žádný papírově silnější tým. A v druhé polovině je máme všechny krom Arsenalu doma, parádní los. Snad se dá ale Diego co nejdřív dokupy, bez něj a Rémyho to prostě nejde.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CHONG

Účkaři se radují, jak kdyby vyhráli Ligu Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu remízku si zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

vy ked ste pred rokmi uhrali doma remizu s barcou, ste tiez od radosti skoro podpalili vlastny stadion

Reagovat
CHONG

Reagovat
raduinho

Asi tak. Srandafanoušci, srandaklubu.

Reagovat
CHONG

Od tebe to sedí

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza zasloužená, Chelsea ve formě a United tu formu pořád hledaj takže bod dobrej. Jinak Di Mária je na křídle poloviční přesně dnes se to celkem potvrdilo, měl by hrávat ve středu zálohy. Jinak Ivanovič ta redka zasloužená, nejlepší hráč chelsea jednoznačně Hazard jinak nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda co je do nebe volající, tak Drogba dneska za 90 udělal víc než Balotelli od začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

truhlik, co tak porovnavat si hracov okolo balotelliho a drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

a co tim ziskam? posuzuji prinos tech dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Velký šlágr má před sebou anglická liga, suverénní Chelsea totiž zavítá na hřiště Manchesteru United, který sice na lídra ztrácí deset bodů, jeho forma má ale vzestupnou tendenci.

Reagovat
smazaný uživatel

No, že se zrovna směje fanda Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečci, který se na tebe rozhodnou reagovat (jako já) to maj těžký už jen kvuli tej neuvěřitelnej kadenci s kterou sem sypeš jednu sračku za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

dávám diskusi novej rozměr

Reagovat
vitasrp

Ztratit takhle 2 body v nastavení je samozřejmě blbý a logicky planuje zklamání, ale když si člověk před sezónou ten ročník nějak plánuje a říká si, kolik bodů by kde tým měl udělat, je plichta na United určitě pohodovým výsledkem. Mohlo to být 8 na City, máme 6, pořád velmi, velmi dobrá pozice.

Druhá půle musím říct, že byla z naší strany velmi kvalitní. Podle mě jsme měli kompletní kontrolu od minuty 50 do minuty 90, kromě jedné šance Van Persieho si United nic nevypracovali, tudíž o výsledek jsem se moc nebál. Na City jsme byli pod větším tlakem, vyrovnání se proto nějak dalo pochopit, tohle mě mrzí víc, protože jsme to měli velmi lehce v rukou, přičemž poslední standardka to celý podělala.

United to každopádně nezabalili, 10 minut po obržený brance bylo sice z jejich strany hodně špatných, pak šlo opět o vyrovnané utkání, kde si sice nevypracovali příliš možností, ale furt byli na hřišti, furt člověk cítil, že hráči věří, že vyrovnat rozhodně můžou, tudíž nám to rozhodně nikterak neulehčili.

Mně se na Chelsea nelíbilo několik situací z první půle, sice jsme kontrolovali Fellainiho, který nám eventuelně při centrech mohl dělat problémy, nicméně jsme nekontrolovali trojici Rojo - Fellaini - Januzaj, kudy United zejména v první půli neustále rozehrávali a dostávali se tak za náš defenzivní val. Sice jsme pak centry a případný situaci na 1 na 1 zvládali, přesto to ale nebylo dobrý znamení, protože jsme nemohli míč získávat někde na polovině hřiště, dostávali jsme se příliš hluboko a trochu pod tlak. Do druhý půle jsme to naštěstí napravili.

Výkon rozhodčího mě teda vůbec nenadchnul, ale rozebírat to nebudu, zůstanu u týhle jedný věty.

Nakonec si teda ještě dovolím slova přímo k některým našim fanouškům - jmenovat nebudu, protože nebudu hledat, kdo co psal, každopádně je celkem evidentní, na koho to směřuju - chápu, že se někomu nelíbí výkon některého hráče, nemám problém s tím, že se různě kritizuje (můžu na to mít úplně jinej názor, ale normální kritiku výkonu některého hráče chápu a respektuju), každopádně se mi vůbec nelíbí a zároveň vůbec nechápu, proč se hráč nejenom kritizuje, ale zesměšňuje, označuje za totální línou lemru a shazuje pod úroveň divizního hráče. Možná jsem trochu zvláštní, ale fakt mi to vadí, protože Drogba toho přeci jen udělal pro klub vážně hodně, tudíž by si aspoň nějakej ten základní respekt dle mýho rozhodně zasloužil. A upozorňuju, že je úplně irelevantní, že podle mě špatně rozhodně nehrál - kritika je v pohodě, ten způsob ne.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. z meho pohledu fanouska United bych mohl napsat pomalu to same. az na tech deset minut po obdrzenem golu to bylo z nasi strany dobry. Bal jsem se, ze budeme horet vzadu a to se ani moc nekonalo. Pokud si dobre pamatuju, tak jste meli sanci Drogby v prvni puli, pak Hazard sam na branu a nasledny roh a gol a jinak nic? To jsme meli imho sanci vic. i kdyz ne o moc.

Ad rozhodci. Penalta na Ivanovice se pisknout dala a nerekl bych pul slova. jinak mi neprislo ze by udelali nejake chyby. obcas mi v prvni moment prislo, ze nam neco pousti ale z opakovacek zas bylo videt, ze rozhodovali spravne, tak nevim.

Reagovat
kvasha16

precitam si to az rano, ale

Reagovat
Counter

hlavně ten závěr.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=n3R2fUrbkf4

pořád borec thats what i do, hurt people

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

OT: chlapi poslal by mi někdo link na ověřený server (kde rychlost downloadu je vyšší jak 50 kB a kde se neplatí za stažení více jak 1 GB dat) pro stažení full match. Chtěl bych si stáhnout celej zápas a podívat se na včerejší spanilou jízdu Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

http://livefootballvideo.com/fullmatch/england/premier-league/tottenham-hotspur-vs-newcastle-united-3

tady máš přímo celej záznam ze zápasu, anglicky, 720p, nemusíš nic stahovat

Reagovat
fff

Inak 25m libier za Berahina je troksu hardcore, nie ?

Ako priznam sa, ja o nom okrem tejto sezony takmer nic neviem, hoci sa mi teda zatial urcite pozdava.

Neurobil by mi niekto znaly taky mensi sumar o nom? A ma podla vas taku hodnotu ?

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

No je to Brit, takže jeho hodnota na dnešním trhu, kdyby byl jakýkoliv jiný národnosti, by byla tak 10-15 max.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou nemá takovou hodnotu. Ale my jsme Liverpool FC.. nám je to jedno. My dáváme takový peníze i za Lovreny, Lallany a Carrolly.

Reagovat
fff

Nj takto som to aj tusil, ze tu hodnotu nema no . Ale tak co o nom viem, mlady anglan, dal uz 7 golov, my zanho kludne tie prachy mozno dame .

Ako mat ho miesto Maria nebranim sa, ale tak Mario uz tu je a zbavovat sa ho v zime ... co ja viem.

Ja uz som inak voci nemu nejako precitol . V poslednom zapase sa mi celkom pacil, teda samozrejme az na to premienanie sanci teda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední zápas měl Mario dobrej, ale chválit ho nemůžeme, když tohle prostě nepromění.

Jinak co jsem koukal na statistiky atd., tak jsme hráli (podle střel na bránu, celkově střel a tak) podobnej zápas jako v lednu 2014, jak jsme je porazili 2:0. Takže bych zas tak pesimistickej nebyl. Ikdyž Hull byl docela slabej, no.

Reagovat
SunFells

Je to hardcore, ale West Bromu bych se tolik nedivil, kdyby mu dali takovou cenovku, při dnešních cenách. Se celkem divím, že kolem něj nebyl už dřív větší rozruch, už v U21 ukazoval, že je to mnohem užitečnější hráč než takový Zaha, se kterým si tehdá ještě konkuroval.

Reagovat
fff

Hm to dava zmysel. Ono ak naozaj niekde v kuloaroch zaculi nejaky nas zaujem, tak pri mene LFC by som si aj ja daval riadnu cenovku na hraca.

Ako paci sa mi, ale ked ma dojst ten Origi v lete, tak davat 25 za Berahino mi pride dost luxus, zvlast ked mame trable inde v zostave najma.

Reagovat
SunFells

A pořád máte SuperMaria Aspoň si ho teď už i Woy všimne, když se bude mluvit o zájmu klubů.

Reagovat
fff

Co som tak namatkovo mrkol, tak za tu U21 desat golov v 13 zapasoch, slusne. Plus ta forma co ma teraz, snad sancu chalan dostane.

Ako Mario. Ako som pisal pred zapasom, ja prestanem byt nanho tka zly ako som bol, dost negativnej energie . Ono verim tomu, ze ked bude na hrote s Danny, tak to bude lepsie. Uz s Rickiem to vyzeralo lepsie. A Mario fakt vyzera, ze ho to sere, takze nema to podla mna uplne na haku. Ale on sa podla mna k nam fakt nehodi no. A keby odisiel bol by som rad, na druhu strany keb siel teraz hned v zime ... neviem, ked mam zas k nemu byt fer, tak tento prvy polrok by bol tazky pre takmer kazdeho utocnika u nas.

Reagovat
SunFells

Jj, ještě je čas. Podle mě se v zimě žádné změny dít nebudou.

Reagovat
Zaschrona

Vzhledem k tomu, jaka je v PL financni situace, tak je to uplne normalni a v pohode cena. A jinak mi hodne pripomina mladeho Jermaina Defoea, ale mozna je to jen muj osobni pocit.

Reagovat
Counter

Už první masivní rozdíl je v tom, že Saido proměňuje penalty

Reagovat
Zaschrona

Zatim maly vzorek, ale samozrejme to neplati ve vsem.

Reagovat
Talker

Prostě září - stejná situace, jako 2 roky zpátky, kdy chtělo Swansea 20 mega za Michua, předtím situace s Bentem, Carrolem a podobně.

Reagovat
scholes18

OT:Sedí východniar v krčme a všimne si na polici za výčapom fľašu od uhoriek plnú desaťeuroviek. - Ta ci Boha! Ta to co tam mace? - To je taká súťaž. Dáte desinu a keď splníte tri úlohy je fľaša euroviek vaša. - vysvetľuje krčmár. - Ta ľahšie nemace? - podá barmanovi desinu a ide na vec - ta co treba zrobic? - Tak po prvé musíte vyslopať liter borovičky na ex. Za druhé máme na dvore besného pitbulla s boľavým zubom. Ten mu musíte vytrhnúť a za tretie, nad nami býva osemdesiat ročná baba, ktorá ešte nikdy nemala chlapa a tú musíte riadne vysexovať. Upozorňujem vás, že sa ešte nikto nedostal ďalej ako za prvú úlohu, takže veľa šťastia. Východniar bez mrknutia oka vypije fľašu borovičky a opitý sa vypotáca na dvor. Odtiaľ sa chvíľu ozývajú zvuky zápasu a potom strašné vytie. Po nejakej dobe do baru vpadne východniar ušpinený, utrhaný, víťazne sa rozhliadne po prítomných a zahlási: - Tak a dze je ta baba s totym boľavým zubom?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tak dneska už QPR za 3 body kua, jinak to bude vážně zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosfera na Loftus Road je pravidelne taka dedinska

Reagovat
smazaný uživatel

(vesnicka)

Reagovat
Matić

Ville se vrátil Benteke, Lambert prodloužil smlouvu a šlo to do kytek...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to treba udrzat podmeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas, ja som veril, ze sa presadi, vyborny utocnik Vidim v nom kus Aguera, aj kus Teveza

Reagovat
kiwwi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele