Premier League - preview 7. kola

26.09.2015, 08:47, aktualizováno 28.09.2015, 08:52
Previews
Pondělní dohrávku nabízí anglická nejvyšší soutěž. West Bromwich Albion na domácí půdě přivítá Everton, kterému se ve vzájemných zápasech poměrně daří...
West Bromwich Albion - Everton FC  (pondělí 21:00)
Souboj dvou směrem dozadu nesmírně schopných mužstev bude k vidění v rámci pondělní dohrávky na The Hawthorns. A zatímco od týmu pod vedením Tonyho Pulise byste patrně jeden z lepších defenzivních výkazů očekávali, Martínezův Everton v tomto směru spíše příjemně překvapuje...

Everton pod dohledem Roberta Martíneze nikdy nedisponoval nějakou špatnou defenzívou, to zase ne, stejně tak se ale nedalo hovořit o ničem výborném. To letos je situace odlišná: venku dosud Toffees v tomto ročníku neinkasovali ani jednou, což je před výletem do Midlands zvlášť důležité, a díky zpevněné zadní linii se nedávno Evertonu podařilo také doma zaskočit Chelsea.

West Bromwich je na tom ještě o chlup lépe; ligový gól neobdržel už téměř 330 minut a velký podíl na tom nese z Manchesteru povolaný Jonny Evans. Jisté obavy může budit snad akorát středeční pohárový výbuch na půdě Norwiche (0:3), tam však Pulis udělal v obranné linii maximální počet čtyř změn.

Co tedy dělá fanouškům Baggies o poznání větší množství vrásek na čele, to je produktivita ofenzívy. Dvě venkovní výhry za sebou sice budí respekt, v každém případě šlo nicméně o výhry hubené, urvané díky jediné brance, a obecně se v tuhle chvíli WBA pyšní nejméně potentním útokem v lize (i když se zápasem k dobru).

Zraky ochozů na The Hawthorns se v tomto ohledu znovu budou upírat především směrem k Saidovi Berahinovi, jenž rozhodoval o minulém víkendu, ale i rekordní posile jménem Salomon Rondón.

"My jen doufáme, že bude mít před bránou větší štěstí, ale nevypadá, že by ho to nějak trápilo. Nezdá se být takovým typem hráče," nemá o svého útočníka obavy Tony Pulis. Rondón zatím sice skóroval jen jednou, dle svého nadřízeného však klidně mohl uspět i čtyřikrát, pětkrát.

Na druhé straně barikády se nejvíce hovoří o Rossovi Barkleym. Mladá naděje Toffees se hotoví ke svému stému startu za liverpoolský klub a vstoupí do něho přiléhavě ve své životní formě. Ofenzivní záložník dokázal dodat své hře na klidu i konzistenci, už teď má na svém kontě bezprecedentní množství tří asistencí a je bez přehánění klíčovou součástkou doposud jen jednou poraženého stroje.

Ross Barkley by znovu neměl chybět v základu stejně jako Romelu Lukaku a další tahouni ofenzívy. Kevin Mirallas si ostatně pro všechny případy zavřel dveře do zahajovací jedenáctky skrze hloupou červenou kartu ze závěru duelu se Swansea. Obránci Stones s Colemanem budou do poslední chvíle závodit s časem.

Jak už bylo naznačeno, Tony Pulis u příležitosti třetího kola Capital One Cupu výrazně rotoval, a tak nyní určitě vsadí na mnoho odpočatých jedinců. Mezi nimi bude také brankář Boaz Myhill, na jehož místě si ve středu neslavný debut v dresu Albionu odbyl ex-manchesterský Anders Lindegaard.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - McManaman, Fletcher, Yacob, Morrison, Berahino - Rondón
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Funes Mori (Stones), Jagielka, Galloway - Barry, McCarthy - Koné, Barkley, Naismith - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Naposledy se potkali ve Wembley. Tehdy ve finále play-off Championship byli úspěšnější fotbalisté Crystal Palace vedení skvělým Wilfriedem Zahou. Watford naopak tehdy táhl za úspěchem Matěj Vydra. Ani jeden z nich nyní nehrají v klubech významnou (případně žádnou) roli, i bez nich však londýnské celky v Premier League důstojně bojují o střed pole.

Především v případě Watfordu je devět z osmnácti možných bodů poměrně překvapivý úspěch. Qique Sánchez Flores ukázal cestu pozvolného přerodu a většinu z více než desítky letních posil nechává ležet ladem. Rozhazovačné a do jisté míry nesympatické chování vedení klubu zkrátka španělský kouč ignoroval a všechny tři posily do útoku po právu přehlíží.

Tam totiž září duo z druhé ligy, které si pomaličku podmaňuje i Premier League. Odion Ighalo už nasázel čtyři elitní góly, z toho dva v minulém kole, jimiž zařídil výhru svého celku v Newcastlu. Dnes už téměř legenda Watfordu Troy Deeney se potom z dvorního střelce dobrovolně proměnil v samaritána, který tři čtvrtiny Ighalových branek připravil. Pokud tomuto páru vydrží forma, nemá se Watford čeho obávat.

Teď se v rámci miniderby hlavního města Anglie utkají s Crystal Palace, které má za sebou děsivý začátek sezóny. Ne snad kvůli výsledkům, avšak kvůli losu, se kterým se Eagles vypořádali více než s noblesou. Během šesti úvodních kol totiž narazili na Chelsea, Arsenal, Manchester City a Tottenham; a díky senzační výhře na Stamford Bridge jsou pořád v blízkosti pohárových příček.

Na ty si manažer Alan Pardew neustále brousí zuby. Potřebuje však probudit alespoň jednoho útočníka. Právě v ofenzivě mají Eagles největší mezery - hned polovinu ligových gólů vstřelili obránci, zato ani jeden ze čtyř útočníků se ještě neprosadil. A to dohromady nastoupili na 320 minut.

Jedničkou v útoku by se v konkurenci Bamforda, Campbella a především Wickhama mohl stát Dwight Gayle, který zatím nedokázal naplno využít slibovaný potenciál. Ve dvou zápasech ligového poháru ovšem nasázel čtyři góly, přičemž ve středu zazářil při výhře 4:1 nad Charltonem hattrickem.

Právě Wickham se po zranění žeber ještě nedal stoprocentně do pořádku, zatímco nad stavem stoperů Scotta Danna a Damiena Delaneyho visí o poznání menší otazník. Watford naproti tomu postrádá suspendovaného Valona Behramiho a zraněného Joela Ekstranda.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Anya - Watson, Capoue - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Kelly, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArthur - Sako, Puncheon, Bolasie - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (sobota 13:45)
Mašina se zadrhla. Manchester City po suverénní jízdě Premier League poprvé v lize ztratil body, poprvé inkasoval, čímž jen navázal na porážku z Ligy mistrů. Nyní vyjíždí na hřiště Tottenhamu, který se pomalu dostává z výkonnostní krize. Střílení branek je pro něj však stále obrovský problém.

Kohouti museli vydržet na první vítězství v sezóně až do poloviny září, když v pátém kole Premier League se štěstím vyhráli na hřišti trápícího se Sunderlandu. Hubené vítězství však jen nakoplo jejich apetit a následovaly domácí triumfy s Karabachem v Evropské lize a s Crystal Palace. Až v týdnu opět padli, derby v ligovém poháru s Arsenalem prohráli 1:2.

Největší potíže má Tottenham v ofenzivě, kde se bezútěšně trápí loňský hrdina Harry Kane. Ten už na klubový gól čeká více než 11 a půl hodiny čistého fotbalového času. I proto dali Spurs v šesti kolech jen pět branek a v této disciplíně poráží pouze zoufalý Newcastle, West Brom a Liverpool.

Naopak obranná fáze londýnského celku je na vynikající úrovni, už třikrát za sebou udržel Tottenham čisté konto a v kolonce obdržených branek se pyšní nižším číslem jediný tým. Manchester City.

Citizens byli ještě před jedenácti dny fenoménem nejen na anglické půdě. Lámali rekordy, drtili jednoho soupeře za druhým, dokud jejich spanilou jízdu nezastavil mírně podceňovaný Juventus v Lize mistrů. Následovala šokující domácí prohra s West Hamu, pročež Manuel Pellegrini raději nasadil na ligový pohár v Sunderlandu stoprocentní sestavu, která vyhrála jasně 4:1.

Větší zásobárny energie by rozhodně mohly hrát pro Tottenham, ale to je, co se vzájemných měření sil týče, asi vše. Od té doby, co Manchester City hraje o špičku tabulky, má na celek z hlavního města nehoráznou pifku. Vždyť z posledních devíti zápasů jej osmkrát porazil a hned čtyřikrát zatížil jeho konto minimálně čtyřmi góly.

Na probuzení marně čeká i Kaneův přímý rival Sergio Agüero, jenž rovněž po minulé zářné sezóně nemůže najít optimální střeleckou formu. Argentinec v posledních zápasech postrádá klíčového hráče Man City a mozek celé ofenzivy Davida Silvu. Bez něj působí jindy variabilní útok týmu mnohdy prkenně a ploše.

Silva je bohužel pro fanoušky City pořád mimo hru, stejně jako obránci Mangala, Clichy, záložník Delph a útočníci Bony a Iheanacho. Naopak se vrací kapitán Kompany. Tottenham se musí obejít bez Masona, Bentaleba, Dembeleho a Pritcharda.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Alli - Son, Eriksen, Chadli - Kane
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Kompany, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, De Bruyne, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Kdo by to byl čekal, že když Arsenal pojede v rámci 7. kola na King Power Stadium, bude ho čekat souboj s jediným dosud neporaženým týmem soutěže. Leicester City je jednoznačně nejpříjemnější překvapení úvodu sezóny a ekipu Arséna Wengera čeká po dvou derby další velmi těžké utkání.

Výkony Gunners jsou zatím trochu jako na houpačce. Když už se po nezdaru s West Hamem zdálo, že tým najel na vítěznou vlnu, přišla překvapivá porážka v Lize mistrů s Dinamem Záhřeb a krátce nato pak i na Stamford Bridge. Nicméně ve středu fanoušky zcela jistě potěšila výhra na White Hart Lane proti nesmiřitelnému rivalovi Tottenhamu, i když šlo "pouze" o ligový pohár.

Arsenal se momentálně nemůže spolehnout na mimořádné výkony Alexise Sáncheze, který loni patřil k nejlepší hráčům celé Premier League, avšak v letošním ročníku je jen stínem. "Myslím, že (po návratu z Copy Américy) začal hrát dříve, než byl fyzicky zcela fit - to je jeden z důvodů poklesu jeho formy. Druhý je, že každý hráč, který vyhraje velkou trofej s národním týmem, potřebuje chvilku, než se zase adaptuje na jiné prostředí. Nemám o Alexise strach. Navzdory tomu, že nedává góly, stále je pro každého velkou hrozbou a jsem si jist, že mu to tam brzy začne padat," důvěřuje svému svěřenci Arsène Wenger.

Jeho protějšek na lavičce - další velezkušený stratég Claudio Ranieri, se s Wengerem potkával už v letech 2000 až 2004, kdy vedl Chelsea. V těch letech se Blues povedlo svého soka porazit z devíti pokusů jen jednou a to ve čtvrtfinále Ligy mistrů. "Když jsem působil v Chelsea, nastala doba Invincibles. To byl naprosto úžasný úspěch, proto mě překvapuje, že od té doby nezískali ligový titul. Nevím, proč musí čekat tak dlouhou dobu, jelikož Arsène Wenger je dobrý manažer a do svého týmu přivádí kvalitní hráče. Ovšem asi není jednoduché nahradit fotbalisty, jakými byli Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Fredrik Ljunberg či všichni tehdejší obránci," řekl třiašedesátiletý Ital.

Ranieri by si svou nepříznivou bilanci proti Wengerovi na závěr své kariéry určitě rád alespoň trochu vylepšil. "Aktuálně má ale Arsenal velmi dobrý tým, který respektujeme. Jsou chytří, rychlí, techničtí - všechno. Mají fantastické, velmi kvalitní hráče a jsou připraveni bojovat o titul. Očekávám velmi dobrý zápas," dodal kouč, který se v sobotu bude muset obejít bez záložník Mattyho Jamese a Nathana Dyera.

Arsenalu bude v městě, kde sídlí automobilka Noble, scházet distancovaný stoper Gabriel a také záložník Francis Coquelin. Dlouhodobé marody jako Dannyho Welbecka, Tomáše Rosického nebo Jacka Wilshera snad ani nemá smysl zmiňovat.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Huth, Schlupp - Inler, Drinkwater - Albrighton, Mahrez, Kanté - Vardy
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel (Mertesacker), Koscielny, Monreal - Flamini, Cazorla - Ramsey, Özil, Alexis Sánchez - Walcott
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Mizerné období zažívají jak fanoušci Liverpoolu, tak i Aston Villy. Oba týmy sice na úvod sezóny vyhrály, svými výkony však nepřesvědčily, v dalších utkáních už naplno bodovat nedokázaly a židle pod oběma manažery je hodně rozkývaná. Příznivci Reds už dokonce chystají poněkud bizarní protestní akci.

Někteří fanoušci se na Twitteru domluvili a na sobotní zápas přijdou převlečení za Jürgena Kloppa, tedy trenéra, který by měl podle nich nahradit na lavičce kritizovaného Brendana Rodgerse. Severoirskému kormidelníkovi nepomohl ani středeční duel v Capital One Cupu, kdy Liverpool přes drtivou převahu nedokázal v základní hrací době porazit čtvrtoligový Carlisle United a o postupujícím museli rozhodnout až pokutové kopy. Rozstřel naštěstí pro Rodgerse jeho svěřenci zvládli, v jiném případě by byl podle mnohých už bez práce.

"Nikdy jsem si nemohl myslet, že moje práce není v ohrožení. Manažeři v takových velkých klubech jsou vždy pod tlakem a je okolo nich spoustu spekulací - zejména pak, když se nevyhrává. Tlak je obrovský, ale výzvu přijímám. Chci tu zůstat co nejdéle a respektuju, že musíme získat dobré výsledky," řekl dvaačtyřicetiletý rodák z Carnlough. "Každopádně bych chtěl požádat fanoušky, aby věřili týmu, který každý den tvrdě pracuje," dodal.

V o moc lepší situaci se nenachází ani Tim Sherwood. Lodivod Aston Villy se v létě musel vypořádat s odchodem klíčových hráčů (Benteke, Delph) a nové posily je zatím nedokázali plnohodnotně nahradit. "Naše výkony byly povzbudivé, ale jde tu o vítězství. Vím, že to je jediné, co fanoušky zajímá," řekl bývalý kouč Tottenhamu, který Villans převzal letos v únoru a došel s nimi až do finále FA Cupu.

Zítra se bude muset obejít bez záložníka Garyho Gardnera a zadáků Jorese Okoreho a Tiaga Iloriho, který ve Villa Parku hostuje právě z Liverpoolu. Nepravděpodobný je také start Gabbyho Agbonlahora a José Ángel Crespa, naopak plně fit by už měli být Idrissa Gueye a Adama Traoré.

Poměrně rozsáhlou marodku musí řešit i Brendan Rodgers. K dlouhodobým marodům Jordanu Hendersonovi a Jonu Flanaganovi se přidali také Roberto Firmino, Christian Benteke, Dejan Lovren a Kolo Touré. V útoku by se měl objevit v dobré formě hrající Danny Ings a také Daniel Sturridge, od jehož návratu si fanoušci konečně slibují góly.

Ty Reds potřebují jako sůl, vždyť v dosavadním průběhu sezóny se jim napříč všemi soutěžemi v zápase nepovedlo vstřelit více než jednu branku. Proti Aston Ville se jim navíc na Anfield Road dlouhodobě nedaří, nedokázali ji tu porazit již téměř pět let...
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Clyne, Lucas, Milner, Moreno - Coutinho - Sturridge, Ings
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Clark, Amavi - Westwood, Sánchez - Ayew, Grealish, Sinclair - Gestede
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Není potřeba nikterak připomínat, na kterou postavu tohoto zápasu se bude upírat největší pozornost. Před třemi týdny byl Anthony Martial "předražené děcko", jehož cenovka přesahuje jeho opravdovou hodnotu hned několikanásobně. Dnes je ale mladý Francouz nejlepším střelcem United a budoucí spasitel hrdého klubu. Proti Sunderlandu může skórovat už popáté v rudém dresu.

Ke čtyřem trefám mu přitom stačily pouhé čtyři zápasy, z nichž dva ještě ke všemu začínal na lavičce náhradníků. Martial je poslední týdny naprostým fenoménem Premier League a jeho hvězda může pouze růst. Pro Manchester United je jeho angažování naprosto klíčové, jelikož tím vyřešil "neřešitelnou" útočnou krizi.

Že Wayne Rooney dává góly všude možně jen ne v lize, to už víme. A pro United je opravdu klíčové, že Martial absenci kapitánových branek začal nahrazovat. Anglický forvard nedal ligový gól už skoro šestnáct hodin čistého času (953 minut) a podle jeho předváděné hry se nedá očekávat, že by měl průlom přijít nějak brzy.

Martialovou zásluhou tak kupříkladu Manchester vyhrál v Southaptonu 3:2 a poskočil už na druhou pozici v tabulce. Na lídra City ztrácí jen dva body. A tento náskok může být v sobotu hravě smazán, protože zatímco Pellegriniho partu čeká těžká zkouška na White Hart Lane, Louis van Gaal svou družinu povede doma proti zoufalému Sunderlandu.

Black Cats jsou na posledním místě, z šesti zápasů bodovali jen dvakrát a zlepšení v nedohlednu. Minulý týden prohráli po bídném výkonu na půdě Bournemouthu, aby na domácím hřišti vypadli z ligového poháru po debaklu od Manchesteru City. Na Old Trafford se navíc Sunderlandu vůbec nedaří. Nebýt šokující porážky z května 2014, čekaly by kočky na triumf v Divadle snů už 47 let.

Pomoci by jim mohla děravější levá strana obrany Devils, kde vinou zranění nemohou nastoupit Luke Shaw, Marcos Rojo ani Paddy McNair. Zaskakovat bude zřejmě Ashley Young. Ani Sunderland ale není kompletní - tedy pokud se duo Defoe - Rodwell před kláním nevyléčí.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Young - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Rooney, Memphis Depay - Martial
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Kaboul, Van Aanholt - Gómez, M'Vila - Lens, Toivonen, Borini - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Jen tři týmy Premier League budou v sedmém kole vyhlížet vůbec první ligové vítězství sezóny. A ne, Bournemouth mezi ně nepatří. Absolutní nováček elitní scény - a zároveň zřejmě největší outsider ligy - porazil už dva soupeře a na Stoke City shlíží s odstupem čtyř bodů. Právě Potters totiž spolu s Newcastlem a Sunderlandem ještě nedokázali vyhrát vůbec nic.

Minulý týden přitom byli poměrně blízko. Proti Leicesteru City dlouho vedli, dokonce až 2:0. Jenže ďábelský závěr Foxes opět výsledek téměř otočil a Stoke si z domácího klání odneslo jen bod. Příslibem je alespoň návrat uzdraveného Bojana, který v utkání vstřelil gól a předvedl velmi dobrý výkon.

V úterý navíc svěřenci Marka Hughese vyhráli na hřišti Fulhamu 1:0 a postoupili do osmifinále ligového poháru. Tam se představí i Bournemouth, jenž na penalty vyřadil Preston North End.

Tým mladého a ambiciózního manažera Eddieho Howea tím jen potvrdil své dobré rozpoložení - po důležité výhře nad Sunderlandem se opět vzdálil od nebezpečných pozic zavánějících bojem o udržení. V utkání se opět trefil kanonýr Callum Wilson, s pěti góly nejlepší střelec Premier League.

Bournemouthu bude v zápase znovu chybět kapitán Tommy Elphick, jenž na marodce doplnil Harryho Artera, Tyrona Mingse a Maxe Gradela. Stoke postrádá Mame Biram Dioufa, naopak Ibrahim Affelay a Charlie Adam se po odpykání třízápasového trestu shodně vracení.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Cameron, Wilson, Pieters - Van Ginkel, Whelan - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Walters
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Distin, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - Tomlin - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Norwich City  (sobota 16:00)
O minulém víkendu West Ham na úvod sezony zkompletoval málokdy vídaný hattrick - venku postupně skalpoval Arsenal, Liverpool i do té doby zcela suverénní Manchester City. Otázkou teď ovšem je, zdali Hammers dokáží adekvátně navázat doma proti papírově slabšímu soupeři...

Kladiváři se aktuálně vezou na parádní třízápasové ligové šňůře bez ztráty kytičky, přesto se však sluší připomenout, že vstupní výhru nad Arsenalem následovaly dva nečekané výbuchy na Boleyn Ground, ale i silná kritika nového manažera Slavena Biliće, kdy se dokonce s odkazem na předčasné vypadnutí z Evropské ligy hovořilo i o Chorvatově odvolání.

Něco takového nyní sice opět nepřipadá v úvahu, ovšem neúspěch proti Norwichi rozhodně ano. Hammers už ostatně letos jedno měření sil s nováčkem soutěže neukormidlovali a zrovna Canaries se zatím ukazují být tím nejschopnějším ze všech.

Norwich má po šesti kolech stejně bodů jako Liverpool, s nímž posledně remizoval, a v týdnu si navíc vylepšil náladu hladkým postupem v Ligovém poháru skrz dalšího prvoligistu z West Bromwiche (3:0). "Norwich je opravdu dobrým týmem. Brání jako jeden muž a jsou velmi solidní," přidává se ostražitý Bilić.

Kanárci na Upton Parku nevyhráli už 26 let a tamější prokletí se nyní budou muset pokoušet zlomit i bez Matta Jarvise, jenž byl na Carrow Road zapůjčen právě z Londýna. Zraněný je dále Gary Hooper, naopak Tettey se vrací z trestu.

Andy Carroll si v úterý při pohárové prohře na půdě Leicesteru odkroutil alespoň 63 minut a očekává se, že si o tomto víkendu odbude obnovenou premiéru v ligové základní sestavě WHU. Tam by se objevil přesně poprvé od měsíce ledna. Velký otazník se naopak vznáší nad startem stopera Ogbonny.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble - Lanzini, Payet, Moses - Sakho
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Olsson - Redmond, Tettey, Howson, Brady - Hoolahan - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.50 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Southampton ani Swansea se před sobotním vzájemným nenachází v úplně ideálním rozpoložení. Saints v dosavadním průběhu sezóny pouze jednou bodovali naplno a jejich fanoušci namlsaní předchozími ročníky nemohou být spokojeni. Swans se úvod sice povedl, jenomže porážka s Watfordem a vypadnutí z Capital One Cupu je vrátila zpátky na zem.

Manažer velšského celku Garry Monk se na tiskové konferenci podivoval otázkám novinářům, kteří často zmiňovali poslední tři nevydařené zápasy (0:1 s Hullem, 0:0 s Evertonem a 0:1 v COC s Hullem). "Neměli bychom zapomínat nato, že jsme v Premier League dosud prohráli pouze jednou," připomněl teprve šestatřicetiletý manažer. "Důležité je na nezdary dobře zareagovat a nám se proti Evertonu povedlo uhrát dobrý bod," dodal.

Jednou z hlavních příčin ne zcela ideálního startu Southamptonu jsou letní změny v kádru a odchody některých opor. S něčím podobným se často musí potýkat i na Liberty Stadium a o podobné filozofii obou klubů mluvil lodivod Saints Ronald Koeman: "Stejně jako my, Swansea je podle mého názoru příklad toho, jak by se měl dělat fotbalový byznys. Mají velmi dobrého manažera a snaží se hrát atraktivní fotbal. Přišli o několik dobrých hráčů, avšak další kvalitní podepsali a stále bojují o nejvyšší příčky."

Nizozemský kouč nemůže při tvorbě sestavy stále využít dlouhodobě zraněného brankáře Frasera Forstera, obránce Florina Gardose ani svého krajana Jordyho Clasieho. Nejistý je pak start útočníka Graziana Pelleho, jenž se naposledy blýskl dvěma brankami do sítě Manchesteru United. Pokud by nebyl k dispozici, na svou šanci čekají dvougóloví střelci ze středeční pohárového utkání Shane Long a Jay Rodríguez.

Souboje mezi těmito soupeři v posledních letech nenabízejí příliš atraktivní podívanou. Od sezóny 2012/13, kdy Swans i Saints postoupili do Premier League, padlo během šesti duelů pouhých sedm branek. Předchozí vzájemné klání sice opanovali fotbalisté z Walesu, jinak se ale více daří mužstvu z jihu Anglie. Kdo se bude radovat nyní?
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, van Dijk, Targett - Wanyama, Davis - Tadić, Ward-Prowse, Mané - Pellé (Rodríguez)
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Krize zažehnána? Obhájce titulu, londýnská Chelsea, se od začátku sezóny nebývale trápil a v tabulce mu patřila po pěti kolech až sedmnáctá příčka. Trojzápas v Lize mistrů, Premier League a ligovém poháru však Blues zvládli dokonale - třikrát vyhráli s drtivým skóre 10:1. A teď vyráží na hřiště Newcastlu, který je od začátku sezóny naprosto zoufalý. Mourinho v St. James‘ Parku však ještě nikdy nevyhrál.

Jen na dvou stadionech v Premier League ještě portugalský manažer nedokázal zvítězit. Na Emirates Stadium, kde však zároveň ani neprohrál, a pak na tom newcastleském. Pět utkání se ziskem pouhopouhých dvou bodů je pro Mourinha nepřípustná bilance a ukončení této zlé série je nyní pro Chelsea jasnou prioritou.

Od prvního Manchesteru City ji nyní odděluje osm bodů, což sice na startu ročníku není nic nepřekonatelného, ale pro obnovu boje o titul ji zkrátka stáhnout musí. Po zápase s Arsenalem bude v utkání chybět Diego Costa, který za "profackování" Koscielnyho inkasoval dodatečný třízápasový trest. Jediným dalším absentérem Thibaut Courtois.

Na první výhru v St. James‘ Parku si Mourinho nemohl vybrat lepší chvíli. Newcastle United je v obrovské herní i výsledkové krizi, a co hůř, postrádá jakoukoli sebedůvěru. V žádném ligovém utkání nebyl schopen držet se soupeřem krok a uhrál v šesti duelech jen dva body. Korunou na tuto krizi bylo vypadnutí z ligového poháru s druholigovým Sheffieldem Wednesday. Na domácím hřišti, bez jediné vstřelené branky.

Kam až zajde tato krize pod vedením Steva McClarena? Newcastle navíc před těžkým duelem s Londýňany dost možná přišel o několik hráčů. Vrací se sice hříšník Mitrović, otazník však visí nad startem Colbacka i Janmaata. Ještě pravděpodobnější je pak absence Massaida Haïdary a Papisse Cissého.

Senegalský útočník by Newcastlu moc chyběl - ne snad kvůli dobré formě, spíše kvůli jeho oblibě právě proti Chelsea skórovat. Prosadil se proti ní už čtyřikrát. I Chelsea má jednoho experta na tento vzájemný duel. Eden Hazard nastřílel Magpies rovněž čtyři branky - nikomu jinému tolik gólů dát nedokázal.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Williamson, Coloccini, Mbemba - Colback, Wijnaldum - Thauvin, Sissoko, Ayoze Pérez - Mitrović
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Pedro, Oscar, Hazard - Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City650112:215
2.Manchester United64119:513
3.West Ham United640213:712
4.Leicester City633013:912
5.Arsenal FC63125:510
6.Everton FC62318:59
7.Swansea City62317:59
8.Crystal Palace63038:79
9.Tottenham Hotspur62315:49
10.Watford FC62315:59
11.Norwich City62229:108
12.West Bromwich Albion62224:68
13.Liverpool FC62224:78
14.AFC Bournemouth62138:97
15.Chelsea FC62139:127
16.Southampton FC61327:86
17.Aston Villa61146:94
18.Stoke City60335:93
19.Newcastle United60243:92
20.Sunderland AFC60246:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2116)

Přidat komentář
niflheim

1. za pohodovou výhru United

Co kecám, to zase budou stresy

Reagovat
vrabejka

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Ja som este pohodovu vyhru nevidel jedine v bruggach...ajbkeby vedieme 4:0 vzdy stoho spravia chaos..uz mi to leze na nervy...clovek si nemoze v klude vyhru pozriet.

Reagovat
Pasha

3:0

Reagovat
kiwwi

Danny Higginbotham on Roy Keane's bizarre team talk: The Newcastle result [a 2-1 win] had been decent, but it was in a run of results that were far from it – six defeats in nine games before we played Aston Villa was enough to tell us that. That game was the scene of one of the most bizarre team talks I’ve ever experienced, and that’s saying something from someone who had a childhood acquaintance give one. It was bizarre at the time, but turned out to be a stroke of genius.

“Listen lads,” he said. “Basically, you’re shit. Try and enjoy the game. You’re probably going to get beat. But just enjoy being shit.”

Reagovat
Higi

Jak to dneska tipujete gunneři tu sestavu bez Coquelina? Na DM Flamini a na křídle Ramsey, nebo na DM Arteta? Nebo myslíte že je tu šance Ramsey-Cazorla vzadu a na křídle Chambo? Ani by mě ta možnost nenapadla, ale viděl jsem tu sestavu na arsenalsite .

Reagovat
Mastný Chobot

hráme vonku, takže čakám, že jeden z dvojice Arteta - Flamini bude hrať určite, možno aj obaja. Ak by hrali obaja, tak by to znamenalo lavičku pre Aarona a Santiho z kraja. Ak len jeden, tak je to jasné. Hlavne nech hrá Theo.

Reagovat
Nikikrew

Nemyslim si ze budu hrať obaja. Nastúpi pravdepodobne Arteta aj keď nie je v bohvieakej forme, ten Coq je pre nás dôležitý ako svetena voda

Reagovat
Mastný Chobot

najdôležitejší hráč tímu, no... neuveriteľné

Reagovat
pa3ce

Ak nebude fit na United, tak ma jebne

Reagovat
Nikikrew

To by uz mal podla Wengera

Reagovat
Tywin Lannister

obrana je jasná, v záloze podle mě dvojka flamini,cazorla, na křídle ramsey s alexisem a v předu theo

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych jen jako fanoušek Liverpoolu říct, aby jste nesoudili dle tomasinha, minoLFC a dEsta ostatní fandy LFC. Jsou to hlupáci. Jako malý jsem žil v domnění, že všichni příznivci Liverpoolu musí být chytří, sympatičtí a v pohodě borci, z čehož jsem byl při čtení těch hoven, co ze sebe tato trojice sype, násilně vytržen.

Reagovat
Mastný Chobot

fašiang pls

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako v pohodě nadávat každému do fašistů?

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že ano, však to z ní i z Hradu.

Ale jinak... Jakejch fašistů?

Reagovat
smazaný uživatel

lack of humor pls

Reagovat
smazaný uživatel

HUMOR?

Reagovat
smazaný uživatel

to existuje no

Reagovat
smazaný uživatel

i v tomhle vlákně? Tak já počkám až ho někdo objeví..

Reagovat
Mastný Chobot

to asi nie je

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vrabejka

přesně zastavme ty hatery a trolly!

Reagovat
misinho7

http://www.goal.com/en/news/7180/galleries/2015/09/26/15735362/rio-ferdinands-fifa-ultimate-team/rio-ferdinands-fifa-ultimate-team#photo

Barz spoko tim vybral , to by bola ina pecka(keby tam samozrejme bol este Lampard,Gerrard a Makelele v najlepsej fomre) velmi zaujimavo a dobre poskladane

Reagovat
Mastný Chobot

Tak koľko dnes dá Theo gólov? Aspoň jeden musí.

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, má u mne poslední šanci ve fantě.

Reagovat
Mastný Chobot

nebude

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
Mastný Chobot

nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

není tip na nás 10 až příliš optimistický?

Reagovat
Spalovač šancí

Ani ne, Cristiano dava 10 fiku za zapas bezne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré kolo, hlavně to to krásně navazuje. City, Arsenal, Chelsea

Škoda toho Tottenhamu tam

Reagovat
Carrick

Bastiho bychom měli šetřit na Wolfsburg, tam ho budeme potřebovat nejvíc, dnes ať klidně spočne.

Reagovat
cristiano.K.

dneska můžeš hrát ty

Reagovat
kiwwi

dneska bude Carrick - Schneiderlin

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych klidně snesl zálohu Carrick - Fellaini - Herrera... Carrick je jistota a ti dva by mohli mít mtoivaci se ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen jeho, ale i další hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ztráta City a výhra Chelsea

Reagovat
Busby babes

Alan Pardew blames #mufc for setting Zaha back a year & accuses big clubs of ruining young players

Reagovat
cristiano.K.

Zpátky na trenérskou lavičku se chce prý vrátit Jürgen Klopp. Bývalý dlouholetý kouč Borussie Dortmund by se tak mohl ujmout kormidla Liverpoolu, kde má hodně rozkývanou židli manažer Brendan Rodgers a právě "Kloppo" je s Reds velmi často spojovaný. (

už tě všichni netrpělivě vyhlížíme

Reagovat
vladis271

ja som už asi v stave, že budem teraz fandiť Ville.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já fandím remíze,to by mělo na odvolání stačit a bod navíc se bude Jurgenovi hodit v boji o čtvrté místo

Reagovat
mul

len ci do odchodu brendana bude pozicia, ktora by mohla co i len naznacovat boj o LM a keby aj, tak koho odital vytlacit ? ...CFC sa rozbehne, Arsenal bez LM nebude urcite, kedze united zacal chytat DDG, tak budu bodovat aj, ked budu hrat hrozne a o City je zbytocne hovorit

Reagovat
vrabejka

Staci vyhrat EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byste asi měli nabídnout něco lepšího než jen dva dobrý útočníky a jednoho záložníka..

Reagovat
mul

cristiano dal prispevok tykajuca boja o 4. miesto

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

nejsi sám

Kám až jsme se to kvůli Rodgersovi dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Vy jste totiž všichni jednoduší z tý vaší slovenský squadry.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se hrozně smál kdyby se vyloupnul v nějakém Sunderlandu nebo Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

hm,

Reagovat
Josifek

Reagovat
M0rb1D4S

"a právě "Kloppo" je s Reds velmi často spojovaný."

To byl Reus taky

Reagovat
cristiano.K.

ne

Reagovat
El Campeon

OT: zapněte si v 10:00 čt sport a fanděte

Reagovat
Error

A co tam má jako být?

Reagovat
El Campeon

češi hrají čtcrtfinále ME v malé kopané

Reagovat
minoLFC

Rodgers OUT a Advocat nech hráčom vysvetlí, že ten černej nieje Welbeck.

Reagovat
pa3ce

Chlapci scouserski, Moreno dnes bude hrať? Vyplatí sa ho dať do Fanty? :)

Reagovat
pa3ce

*scouserskí, omg.

Reagovat
Tomoro

hrat bude, ale na Villu doma neumime.. z poslednich 4 zapasu v lize s nima doma 2 body.. a myslim, ze dneska se to nejak moc menit nebude.. gola nam daji a vyhrat nevyhrajem.. kolik bodu tak bude mit Moreno a jestli se ti vyplati to uz si zvaz sam

Reagovat
cristiano.K.

bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tady prosím někdo Fifa 16 na pc?

Reagovat
habinity

Totenham pome za 3 body....ale keby sa aj nepodari x by som bral...a samozrejme united povine 3 body a nic nepodcenit...a je mozne ze po tomto kole moze nastat rovnost bodov z manchestrom city ...alebo, ideme na prve miesto coz by bola od moyesa historicka chvila

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Busby babes

koukam, ze v expreskach se ted hodne laboruje..

Reagovat
niflheim

Büttner na odchodu z Dinama Moskva?

Bez angažmá se může už brzy ocitnout Alexander Büttner, informují o tom ruská média. Nizozemský obránce nemá místo v sestavě Dinama Moskva a k tomu nemá ideální vztahy s vedením klubu, ve hře je proto ukončení spolupráce. (transfermarketweb.com)

No jako free agent k nám by nebyl špatný

Reagovat
kiwwi

no daj pokoj

Reagovat
niflheim

S LVG se prý nerozešli v dobrém, ale tak smlouvu do konce sezóny by se mu mohla dát

Reagovat
kiwwi

https://www.youtube.com/watch?v=Pd-eBniZ1HA

haha, McClaren sa snazi zachranit si kozu

Reagovat
niflheim

Sice jsem to tu házel už několikrát, ale po tom, co owny pořád poukazuje na věci, co se staly v týdnu při/po/během NLD, musím i já poukázat na něco, tentokrát ale z dílny Spurs

http://www.sbnation.com/lookit/2015/9/23/9385169/tottenham-arsenal-north-london-derby-wayne-gretzky-shirt-spelling

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu samozřejmě několikrát bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si pořád nemyslím že je to až taková hrůza. Respektive je to chyba toho kdo zadával vyrobit ten dres, ale vůbec se nedivím vedení Tottenhamu že si chyby nevšimli. V Anglii hokej nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam dnes José zlomí tú nešťastnú bilanciu v Newcastle. Lepší čas si na to nemohol vybrať, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Koudelka

Reagovat
patas92

Hrozní haluzáři

Reagovat
vrabejka

??

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gol cca (možná hodně cca, neviděl jsem opakovačku) z půlky z těžký pozice Rusku na 3:1 ve čtvrtfinále ME v m. fotbale...

Reagovat
patas92

Skočil 215m na 150 metrovém můstku.

Reagovat
vrabejka

tez jsem myslel na skokana

Reagovat
smazaný uživatel

Změnil d'Hondtův dělitel a ještě napsal aboliční článek amnestie.

Reagovat
kiwwi

nieco pre mrazika

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/3mg12z/for_those_who_think_juan_mata_doesnt_deliver_when/

+ bonusovka: Since Joining United Juan Mata is the highest scoring midfielder from open play in the League

Reagovat
kiwwi

http://www.guinnessworldrecords.com/news/2015/9/asian-singer-luhan-increases-record-for-most-comments-on-a-weibo-post-by-87-milli-398386

nejaky Cinsky spevak dal na socialnu siet video s popisom That's Why I Love Manchester United! a zapisal sa do Guinnesovej knihy rekordov - najviac komentarov - uz prekrocil 100 milionov

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Ale má pravda, konkrétně "He's paying the price for overachieving a couple of seasons ago."

Reagovat
smazaný uživatel

Daley Blind has the highest pass accuracy in the Premier League with 92%, stoper .Fernandinho and Cazorla are closely behind with 91%.

Reagovat
Mastný Chobot

Santi

Reagovat
kiwwi

Blindak je fantasticky

Reagovat
Infernoqt

aspon tak

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je bezne a logicke ze stoperi su v tomto vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je běžné, že jsou vysoko, ale nejvýš imho bývají zatažení MC, jelikož spousta stoperů hraje i dlouhý balony dopředu, který jim to hrozně snižujou..

Každopádně jsem teď našel, že Terry má 95,2%, Affelay 93%, Aguero 92,% a Abdi 91,9% tak nevím, odkud jsou ty čísla nahoře...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, 11,5 hodiny. No je načase Harry, je načase.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Nikikrew

dnes uiz ho da :)

Reagovat
Infernoqt

má správný vzor

Reagovat
Busby babes

OT fungujou vam na twitteru ty znaky klubu co se driv prirazovaly? nebo to twitter uz odpiskal?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
Busby babes

ne nefungujou nebo ne neodpiskal?

Reagovat
Zaschrona

nefungujou, asi odpiskal

Reagovat
Mastný Chobot

OT: Zahral som si zopár zápasov v novom psovi a je super. Treba si stiahnuť pack na dresy a logá, samozrejme, ale to, ako majú zvládnuté tváre, postavy, mimiku, gestikuláciu a hlavne pohyb a celkovo tých hráčov, to je skvelé, aspoň u Arsenalu. Cítil som sa, ako keby som to pozeral v TV. Mesut taký lanivý pohyb, Santi naopak, Ox, Alexis, Rosa, Giroud, dokonca aj Coq - všetci dokonale zvládnutí. Akurát Gibbs s Welém sú tam až moc dobrí. Palec hore odo mňa.

Reagovat
Pigeon

Taky mě to překvapilo BTW: jaký patch máš? já potřebuju totiž i odebrat diváky ze stadionu kvůli lagům, ale s patchem co mám to funguje snad jen na dvou stadionech

Reagovat
Mastný Chobot

ja už ani neviem, stiahol som prvý, ktorý som vygooglil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplí diváci udělají i z NLD zápas druhého předkola Evropské ligy.

Reagovat
nani92

odobratie divákov pomôže? lebo mám pcoit, že mám pri online pomalšiu odozvu ovládania oproti singleplayerovi, a to mám net dosť dobrý..hlavne pri myClub to tak je..

Reagovat
Pigeon

jasne, pak to jde plynule pekne

Reagovat
Mastný Chobot

*lenivý

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ty střely a akce paráda oproti FIFA je každá akce úplně jiná.. I když se letos podle mýho docela povedla i FIFA a jelikož je tam FUT, jehož obdoba je v PES strašná, tak opět není moc co řešit no...

Reagovat
Mastný Chobot

a to, ako Jack rozhadzuje rukami a pičuje po každom (aj neodpískanom) faule, to je priceless.

Reagovat
Zaschrona

Stonese radeji posetrit na derby

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Martinez on Cleverley: "Tom avoided surgery and tomorrow (Saturday) he will be running on the grass and he wants to play against Manchester United. That is a realistic target and is three weeks earlier than we thought. Leighton is the same."

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Nikikrew

Dnes opat tazky away zapas, nastastie vonku hrame velmi slusne ale dnes to vidim tak na remizu 1:1, Leicester su doma velmi silny, hlavne si treba postrazit prvy polcas. Dufam ze to bude viac ako 1 bod ale mam pocit ze dnes to bude X.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Eriksen, Son, Lamela; Kane.

subs: Vorm, Rose, Trippier, Carroll, Chadli, Townsend, Clinton.

Reagovat
I am Mancunian

to je strasna zostava, kto bude hrat cm ?

Reagovat
smazaný uživatel

Alli a Dier

Reagovat
smazaný uživatel

to je děsný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výsměch na Alliho je dost mimo. jinak nezbývá než souhlasit, že je to prostě asi to nejlepší, co můžeme v současnosti postavit, nic víc, nic míň.

Reagovat
I am Mancunian

to je horsie ako henderson milner

Reagovat
smazaný uživatel

no to rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč z toho děláš takovou tragédii? Dier je skvělý a Alli hrál párkrát a vždy byl super.

Kromě toho nám vzhledem ke zraněním ani nic jiného nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vám to stačí, tak OK, na jakýkoliv přísnější měřítko to prostě neobstojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, dyť ti dva jsou největší kokoti široko daleko. Co od nich jako čekáš za rozumnou odpověď?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Manc měl poslední dobou v něčem rozumné názory, Masopust je kretén, s ním se nebavím.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vytrvej v tom, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mě a můžeme být spokojeni oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, nerad se omezuju

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Wow, co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Naše nejsilnější sestava. Jen Rose nevím proč je upozaděn.

Reagovat
Mastný Chobot

Lamela je lepší než Chadli?

Reagovat
Mastný Chobot

teda, Chadli nie je nič moc, ale je aspoň produktívny.

Reagovat
Orlandiiik

to teda, 1gol za 600minut

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak zvykne byť produktívny, keď hrá v tíme, kde funguje medzihra a ofenzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela si svojimi výkonmi proti CP a Karabachu zaslúžil základ

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší / horší.Chadli teď hraje jak kdyby celé léto smažil crack někde ve squatu (až teď v NLD nebyl jenom přítěž). Lamela hraje hodně dobře a tady je zcela neprávem za tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls je hrát nebo čemu se tlemíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tlemim sa tomu ze cele leto smazil crack v squate, sa mi to pacilo, to je cele, prepac

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, sorry.

Reagovat
REPLIKATOR

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

CITY XI: Caballero, Sagna, Demichelis, Otamendi, Kolarov, Fernando, Fernandinho, De Bruyne, Sterling, Toure, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Se Silvičkou něco je?

Reagovat
smazaný uživatel

zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kompanyho Ten útok je ale brutus

Reagovat
Mastný Chobot

1-1 bude

Reagovat
Mastný Chobot

ozaj, prečo Caballero?

Reagovat
I am Mancunian

yolo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Protože to bude stačit.

Reagovat
fenixLFC

co je s hartom?

Reagovat
REPLIKATOR

Aston Villa pojďme Na Liverpoolu umíte poslední roky hrát, snad ani tentokrát nezklamate.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Kohouty porazíme! 1:4 pro City

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si všechny zápasy:

Tottenham 1 - 4 Manchester City

Southampton FC 2 - 2 Swansea City popř. přeji 3:1

West Ham United 3 - 1 Norwich City

Stoke City 2 - 2 AFC Bournemouth popř. přeji 2:3

Man. Utd 3 - 0 Sunderland AFC popř. přeji 1:2

Liverpool FC 2 - 1 Aston Villa

Leicester City 1 - 3 Arsenal FC

Newcastle United 1 - 2 Chelsea FC popř. přeji 1:0

Watford FC 1 - 2 Crystal Palace

West Bromwich Albion 0 - 2 Everton FC

Reagovat
GarethBaleCZ

Naše nejlepší sestava až na Rose teda.. City chybí pár klíčových hráčů, tak snad se o to pořádně porvem! COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska remízka na WHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berem.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne by som tam teda dnes poslal Rosea na miesto Lamelu, aby pomáhal smerom do defenzívy a hlavne Allimu v strede poľa. No uvidíme, asi najsilnejšia možná 11ka momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose měl nastoupit, ale na bekovi.

Reagovat
vicinda07

tak vzhladom k zraneniam a forme nasa najsilnejsia 11-ka...City oslabene v defenzive, snad to vyuzijeme COYS

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, jestli Gabrielův 1-zápasový trest platil už na středeční Capital One Cup nebo bude platit až na dnešek proti Leicesteru?

Reagovat
Mastný Chobot

až dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

17 - Hugo Lloris has conceded 17 goals in five Premier League games versus Man City, at a rate of one every 26 minutes. Fearful.

wow

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna on na tom nemá absolutně žádnou zásluhu

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

akože na tom veľkom počte gólov? to nikto netvrdí, ale je to fakt veľké číslo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě je. Ale kdyby tam byl Čech, DDG, Buffon nebo Schmeichel v nejlepších letech, to číslo by nebylo o moc nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že bylo, každý z nich byl v nej formě uplně jinde, než Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguj si na někoho, kdo je na tebe zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepiš takové hovadiny.

Reagovat
Mastný Chobot

fašiang pls

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně jsem vybral obecně uznávanější brankáře,, abych tím demonstroval, že za ty góly nemohl ty hovadino. A už pal do píče.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je hovadina, protože všichni ti 4 výjimeční golmani jsou právě takové úrovně, že ti chytí goly, za které by jinak Lloris nemoh. Ne všechny, ale nějaký z nich určitě. Ty jsi ho nepřímo dal na jejich úroveň konstatováním toho, že by oproti němu nic navíc nechytli, což je samozřejmě nesmysl.

Reagovat
Usty

Ach bože..

Reagovat
vodka

na něho fakt nereaguj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Error

Dnes vychází řada na 1-5.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne hrame v sobotu. optimistický tip: 2:1 pre Spurs

Reagovat
vicinda07

premerny vek zostavy SPURS je 23,6 rokov

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/CPxgpGUWsAAtaud.jpg:large

hmm, trochu hyperbola, ale prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

to je hlupák

Reagovat
papanegra

Nikdy jsme si nepřál víc, aby můj oblíbený tým prohrál.. a to si už pár zápasu přeji aby prohrávali..

Reagovat
SunFells

Tim Sherwood insists he would not accept a bid worth £60m for Jack Grealish.

Oh dear, se to zaschronování rozmohlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pasha

Mourinho o W....: „Nemusí dosahovať žiadne výsledky a stále si drží svoju pozíciu, stále je kráľ. Ako som povedal, taký je len jeden.“

Reagovat
kiwwi

COYS!!! Dnes ideme na čelo

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

(aj keď na tikete mám výhru City )

Reagovat
RKBoy

aj tak na titul nemáte,takže to je jedno.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Alli rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

CMAR do toho

Reagovat
Miguel19

Dresy City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

link?

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa boss Tim Sherwood would not sell Jack Grealish for £60m

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne sracky mluvi zas

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už to tu je

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by se to Buffonovi, Čechovi a Smeichelovi stalo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi to je vrah Ak Kane vyhra 1 hlavickovy suboj tak to bude uspech .

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov neskutečně ve formě

Vypadá to, že si nenecháme ujít 3 body, akorát se bojím Sona

Reagovat
smazaný uživatel

Už je čas tam něco loupnout Kune

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok na Lamelu bez potrestání? Někteří jsou si prostě rovnější

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej shit center ješte do offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej shit center ješte do offsidu

Reagovat
Infernoqt

John Aldridge: Brendan Rodgers can emulate Sir Alex Ferguson, Liverpool MUST stick with him.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi super zatím

Reagovat
Miguel19

Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Kevinek

Reagovat
I am Mancunian

slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho ***** ten Eriksen nestáhne na půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to nefér hra. Nesnáším fauly, kdy nemáš zájem hrát míč, rovnou bych za to vylučoval. Takže pro Eriksena palec nahoru.

Reagovat
RKBoy

šmatlavé sliepky.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně zahraný protiútok

Reagovat
Miguel19

Offside.

Reagovat
vladis271

KEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle možná mohl Lloris mít, ale hezká akce

Reagovat
13

Top gk by tohle mít měl.

Reagovat
minoLFC

De Bruyne vraj vyhorí

Reagovat
smazaný uživatel

Tři starty v základu, tři góly + asistence

Reagovat
smazaný uživatel

i po tom všem mu to hrozně přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Offside bez pochyby. A kolik jste jich zatim mávli nám?

Reagovat
smazaný uživatel

sto. stotišic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

kdb

Reagovat
Zaschrona

To Lloris mel mit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice absolutně nestíhají....

Reagovat
Kokesh

To pises jak kdyby MC melo valec...hrozna uroven...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris predvete top zakrok, a pak pusti takovou chytatelnou strelu... Divny zakrok od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zákrok? Když na tebe de takto útočník tak jediný co můžeš dělat je to, že mu zmenšíš úhel a doufáš, že tě trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej na jeho pohyb. Zrovna v te situaci mel jit pohybem na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, už delší dobu pozoruju, že Spurs jsou u vás nenávidění a vysmívaní asi nejvíc ze všech týmů v PL společně s Chelsea. Zajímalo by mě, proč tomu tak je. O LM nehráváme. S klubama z top 6 pravidelně prohráváme. V týmu nemáme žádnýho zmrda.

Tak mě zajímá co proti Spurs máte. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě u mne? Kvůli jejich fandům a jejich projevu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba já su jasnej sympaťák.

Reagovat
SunFells

Tak to jste tu už dva

Reagovat
smazaný uživatel

o tebe jsem ani moc nezabavil, myslím Iacob, owny a spol. Ti vám to bohužel příšerně kazí.

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa "Eriksen > Özil"

Reagovat
smazaný uživatel

jo no to by furt psat nemuseli, je to stejný jako pořád dokola psat Harry Potter > Saxana

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - židáci. Fotbal i firma, obě na hovno.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
Zaschrona

Ja nic.

Reagovat
vladis271

ja tomu tiež nerozumiem. A ešte som si všimol ako vás nemajú radi najmä čukotkári, čo fakt nvm prečo.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by nám byli volní, ale jejich fans se do nás nejvíc opírají.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Přenášejí tlak na slepice, aby neměli status nejnenáviděnějšího týmu oni, evidentně od Moua tyhle pičoviny pochytili

Reagovat
Matić

KDB musí do fanty, jen nevím koho za něj vyměnim

Reagovat
smazaný uživatel

On je docela drahý. Výměnou za Depaye bych na něj neměl, možná za Pedra...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho dal hned místo Silvy, který se akorát zranil, málem jsem tam ale hodil Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard má teď slušné bodové příděly

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jeden gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, myslím body.

Reagovat
Matić

Já mám zálohu Silva, Mahrez, Payet, Yaya a Hazard. Tak ho dám asi místo Tourého a ještě někoho vyměním.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho vyměnil za Silvu asi, bůh ví jak to s ním teď bude, navíc ti u něj spadne cena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
vodka

otamendi toto musí tottenham dávat...

Reagovat
Whitemedia

Otamendi a Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do riti za tohle Kane

Reagovat
niflheim

Hmm na Kaneovi jde vidět ta frustrace z nevstřeleného gólu, tohle měl přihrávat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi stejnej komik jak loni Mangala.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prva chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Treba proti Juve tam pred tim golem taky fantasticky zatacel.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To mozno ale vo vzduchu kraluje . Ta rozohravka asi neni najlepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Loni kraloval hlavne na zemi, vzdyt Messi si proti nemu ani neskrtl.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted ho tam podelal Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

vubec hele

Reagovat
smazaný uživatel

situacia so stopermi na trhu sposobila, ze aj taki hraci uz stoja 40 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, ale zrovna on byl loni to nejlepsi stoper ve Spanelsku.

Reagovat
Zaschrona

To by mohlo leccos vypovidat o kvalite PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis hodne rychle zapadl do novyho prostredi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som len schvalne zasrandoval asi potrebuje cas, kvalitu minulu sezonu ukazal no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neni srandovani, to je realita. Stejne loni to byla jeho prvni TOP sezona v zivote, tak nevim, co mam od nej cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z jasnýho ofsajdu, že nás zas píská ten kokot Clattenburg?

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a river

Reagovat
Hokaido

byl nejspíš těsně onside, ta kamera zkreslovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Wrong

Reagovat
smazaný uživatel

aj kamery už jsou proti nám

Reagovat
Minister

Ako keby Clattenburg mohol zato, že mu asistent nezamáva ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

To posral asistent

Reagovat
I am Mancunian

kane

Reagovat
Miguel19

To nešlo ani do háčka tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Lamela, čekám smršť super obrázků

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal další míč na oběžnou dráhu

Reagovat
smazaný uživatel

Torres měl 734 minut bez golu, snad ho Kane překoná

Reagovat
Busby babes

Wazza ma vic ne?

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

to je cock

to bude hit století, kam se hrabe Ramos

Reagovat
diastan

KDB tuto sezónu král střelců PL.

Reagovat
13

stream?

Reagovat
Switchback
Reagovat
13

Reagovat
Miguel19

Už Dier a Alli vymysleli nějakou přihrávku?

Reagovat
Usty

Kane je v hrozný křeči...

Reagovat
Hokaido

on strašně potřebuje gol. Je jedno jakej, klidně nějakej haluzák

Reagovat
SpecialOne

Já snad budu muset začít tu Serii A sledovat, člověk bez toho pak nemůže pochopit, jak hráč jako Lamela mohl dát za AS Řím 15 gólů a mít status wonderkida

Reagovat
smazaný uživatel

No a hlavně on si docela vodil obránce v SA. Tady už se o to ani nepokouší všecko rači nahrává. Je zralej na psychologa.

Reagovat
Infernoqt

proč nechytá Hart vlastně

Reagovat
lucius6

Údajně si něco přivodil na tréninku před zápasem, ale snad to neni nic vážného.

Reagovat
Infernoqt

tak to jo,

Reagovat
Zaschrona

Lamela suprove

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Erikssen, nema s kym hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, on je Kane i solidně pomalý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dieeeeeer

Reagovat
vodka

DIER

Reagovat
Whitemedia

goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
I am Mancunian

krasny golik coys

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za výhodu Clattenburgu?

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka by byla ideál

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

wtf obrana City

Reagovat
Switchback

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Eriiiiiiiiiiiiic

Reagovat
I am Mancunian

jasny offside

Reagovat
Zaschrona

DIEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Zaschrona

lajnovy

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bol za ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Eric <3

Reagovat
Miguel19

Solidní offside

Tvl a on to má přímo před očima

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máme 1:1

Reagovat
Matić

Ten "offside" u gólu KDB je vlastně nic oproti tomuto...

Reagovat
smazaný uživatel

Offside buďto je, nebo neni.

Reagovat
jk

Reagovat
Matić

tim jsem chtěl říct, že gól City rozhodčí nemohl vidět, protože měl před ním snad jen koleno, zato gól slepic byl asi ze dvoumetrovýho offsidu.

Reagovat
patas92

to jako neviděl ten čárový

Reagovat
Switchback

takovej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Na offsidy neska nehrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

de Bruyne další áčko. Neskutečnej tenhle kluk.

Reagovat
Usty

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Minister

a zase ofsajd

Reagovat
vodka

Dierovi přihrál de Bruyne, že?

Reagovat
liquicitizen

offside

Reagovat
Matić

KDB další asistence

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí dobře mimo. ale hezká haluz od Erica.

Reagovat
kiwwi

De Bruyne ďalšia asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

A Slepice si budou stěžovat na offside při jejich golu

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a river

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo já brečim, když se tomu tlemim v zápase, kterej je mi volnej a do karet mi hraje remíza

Reagovat
smazaný uživatel

raaaaaaarghhhhhhh

Reagovat
smazaný uživatel

Deir letos

Reagovat
Whitemedia

Jak může někdo přehlídnout takový ofsajd, když ho má přímo před sebou, to není normální

Reagovat
Minister

nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne dalsi asistence. To je borec.

Reagovat
Mervin

ty pičo, takový offside

Reagovat
Orlandiiik

1-1 na offsidy tak se uklidněte

Reagovat
Switchback
Reagovat
Orlandiiik

ale je to

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle já bych poutěl, jsou defacto na stejné úrovni. Ofsajd je když má útočící hráč viditelný náskok. Ať vyhraje fotbal a ne detailisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj prosím viditelný náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0..KdB nebyl..a jestli, tak o milimetry..to se prostě pouští..

Reagovat
smazaný uživatel

Wrong

Reagovat
smazaný uživatel

Dle toho obrázku výše to nebyl ofsajd vůbec no

Reagovat
smazaný uživatel

Still wrong :). Těsný ale byl. Ptali se následně i Webba a ten to potvrdil.

Reagovat
Miguel19

Byl to jasný offside.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych pouštěl ale Webb myslím řek že měl bejt..

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůůh!!!!

Reagovat
SpecialOne

Cabbalero rozhodčí tohle nešlo nevidět, nejhorší je, že fanoušek si řekne že se ty chyby pomezních vynulují, když jsou na obou stranách, přitom to jsou 2 hrubice a FA by za to měla dávat těm šaškům minimálně pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Cabbalero

Reagovat
SpecialOne

no bóže Gretsky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Cabbalero? Vždyť tam před gólem několikrát zachránil a ta střela se otřela o tyč, on stál uprostřed, co měl dělat. Tam to posrala obrana,měli míč a ztratili ho.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nestál uprostřed. místo aby chytal, tak nadával a vubec se nesoustredil

Reagovat
SpecialOne

No protože místo aby chytal tak jebal obranu ae taky De Bruyne samozřejmě mu to namazal

Reagovat
smazaný uživatel

já mám horší stream tak si tam ten míč domejšlim, ale zdálo se mi,že to byla sice trochu šmudla, ale přesně k tyči, navíc neviděl přes hráče, mohla být i teč, prostě když to uviděl už nestačil reagovat. Obranu zjebal až potom.

Reagovat
SpecialOne

nene už když De Bruyne přihrával tam cosi křičel no šmudla z 30ti metrů ale.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to nemohl mít

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd tam i tam nemají si co vyčítat, ale lajnový při tom druhém golu však to byl metrovy ofsajd

Reagovat
alcantara

De Bruyne + Sterling slusna kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

na góly z offsidu 1:1

Reagovat
Switchback

no ten první byl hraniční, za to ten druhej

Reagovat
smazaný uživatel

ten první byl milimetrový..to se na rozhodčího nikdo nemůže zlobit. Něco takového snad ani nejde postřehnout. Ale ten druhý byl tak minimálně o metr a ještě přímo před lajnovým

Reagovat
Orlandiiik

pokud to bereš takhle, tak ten první byl taky před lajnovým

Reagovat
SpecialOne

Hej má pravdu, navíc jak je to jen o půl těla, dalo by se to pouštět, rozhodčí vidí dva rozběhnuté hráče a jestli v době přihrávky udělá krok jeden nebo druhý, těžko se to dá postřehnout, pro dobro fotbalu bych to pouštěl.

Reagovat
Nikikrew

ako mozes porovnat offside pri prvych goloch? Ved ten vas bol ovela ovela vacsi. Bruyne sa mozno kusok nachadzal za liniou ale taketo sa mozu kludne pustat.

Reagovat
Mastný Chobot

offside je offside a je jedno, ako veľký.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ne

Reagovat
Mastný Chobot

fašiang por favor

Reagovat
smazaný uživatel

que?

Reagovat
smazaný uživatel

A Demichelis si taky zabrečí pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

DIEEEER....tyyy vole, on tam stoji priamo na to pozera a pusti metrovy ofsajd, toto ked mi niekto vysvetli

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný vzrušení...offsajd.

Reagovat
Hokaido

Bože, až bude Silva fit a Kun se dostane do formy, bude to teda solidní válec

Reagovat
SunFells

Caballero ovšem nevypadal moc koncentrovaně.

https://vine.co/v/ex6AQz25ja6

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca Tam solidne zavadzal .

Reagovat
SunFells

Pomeznímu na druhé straně možná bude líto, že se téhle akce nezúčastnil.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

a ako si ho mal strašne rád, ked bol vo Swansea.

Reagovat
Zaschrona

Ja proste nepochopim, proc ve fotbale na tehle urovni uz davno neni video. Pritom jaky zdrzeni by v realu bylo ty dve situace prekontrolovat...

Reagovat
13

bylo by to 0:0 a lidi by neměli o čem mluvit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo a teď mi řekněte jestli tohle skutečně nevidí nebo to pouští jako kompenzaci, jak tohle někdo nemůže vidět boha?

Reagovat
alcantara

Inak Otamendi tam vyzera ako totalny nimand Niektorym veciam proste nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
diastan

Reagovat
13

Pěkný fotbal, možná nejhezčí co letos v PL vidím. City jsou v útoku při chuti, ale v obraně dělají chyby a už jsem chtěl psát, že narozdíl od LM tady jim to prochází, pak ale přišel Dier.. Jinak sice dva ofsajdy, ale ten Kdb se přehlídnout dal, skoro si i myslím, že se takový hraniční věci můžou pouštět.

Reagovat
Miguel19

Nejhezčí

Reagovat
13

baví mě to a zábavnější zápas si nevybavuju, já ze zápasů LFC moc vysoký standard nemám.

Reagovat
Miguel19

Tak pokud sleduješ jenom Liverpool, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

viděl jsem ještě například united newcastle, chelsea arsenal, sunderland spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - man city 0:3 bol hezči no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

nejhezčí? Zapni občas Foxes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl videorozhodčí, je to 0:0. A nějaké poměřování offside na "menší" a "větší" by nemělo smysl. Howgh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má to smysl, hraniční můžeš v klidu pustit, několikametrovej opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls. Asi jako s goal line technology. Buďto je ten míč za čárou, nebo není. Technika na spolehlivé posouzení existuje a tohle myšlení, že když je to o trošku, tak to můžeme pustit, je Seppovsky zpátečnické.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nic jako hraniční situace neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak by se nastavili ty pravidla na to posuzování elektronikou, dovedu si představit, že by musel být útočící hráč celým tělem před. Ofsajd je ve fotbale kuli tomu aby nestál útočník celej zápas před bránou soupeře, ne proto aby ho pomezní rozhodčí buzeroval za ztopořený penis, nebo větší nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo o offside je popsáno přesně. Že ho neznáš je čistě tvůj problém.

Reagovat
Mastný Chobot

dogmatický Fašiang, ktorý na všetko chce citácie, presné formulácie a legislatívne predpisy, by malé offsajdy v pohode púšťal. Tak to je zvrat.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi pořád nadáváš do faščistů chobote?

Reagovat
Mastný Chobot

Ďalšie slovo, ktoré nepoznáš, ty koncensus?

Reagovat
vodka

Reagovat
Mada

Google

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně prohrajete. Pořád jste jenom slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme SPURS . Slepice je tvoje máma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvy by sa ani nerisil, ved to bolo fakt milimetrove

Reagovat
liquicitizen

Son hrá, či už išiel na tú vojnu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenziva City so Slvom a bez Silvu je stale strasny rozdiel a mozu tam kupit hocikoho, jeho genialitu nenhradia nikym

Reagovat
Mastný Chobot

nevidel som prvý polčas, ale dám ti palec, lebo si myslím, že máš pravdu, Paľo

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka..tak sup, zapinaj druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

Otamendi poslednych 15 minut naprosto smiesny, treba to vyuzit...inak Lamela dobre ale je to fakt tragicky zakoncovatel....ako ten mohol dat 16 golov ci kolko v 1 sezone fakt nechapem

Reagovat
Mastný Chobot

Na toho Kevina v drese MC si neviem zyknúť. Ach, toho tam bude škoda... tak skvelý hráč.

Reagovat
Matić

PASS MAP: Kevin De Bruyne completed just 38% of his passes in the first half. Under par distribution.

Reagovat
Miguel19

Kromě toho gólu byl hroznej..

Reagovat
Miguel19

Dobrý začátek fanty se Sagnou a Tobym...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling kolka strata uz ??

Reagovat
Miguel19

Tobyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Switchback

Otamendi je fakt špatnej

Reagovat
Whitemedia

Paráda

Reagovat
Infernoqt

takovej výběh

Reagovat
vodka

caballero

Reagovat
smazaný uživatel

jaja

Reagovat
Orlandiiik

TOBY

Reagovat
Switchback

Čechovina

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obrana začíná připomínat tu Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

(když ještě fungovala)

Reagovat
smazaný uživatel

Toby Caballero

Reagovat
smazaný uživatel

krásně kopnuté

Reagovat
I am Mancunian

caballero saso z PD

Reagovat
smazaný uživatel

Tobyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....ty vole Otamendi, katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma Otamendi cislo 6 tak potom

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja hlavne, co urobil ten faul na Kanea, z ktorehol bol ten priamy no...zatial absolutne nezachytil tempo PL

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

"zatial absolutne nezachytil tempo PL"

Reagovat
icka

Tak zatim je strany...mozna to chce cas

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

United fakt půjdou do čela tvl...

Reagovat
Feind

co to tam "chyta" za plesouna?

Reagovat
SunFells

Ten Caballero je pro mě strašná záhada téměř pokaždé, když ho vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak stoji Otamendi 40, tak Kompas stoji 120

Reagovat
smazaný uživatel

vloni stáli stejně

Reagovat
Mervin

ten brankář a Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kane i když se na něj nadává, tak v podstatě měl výrazně prsty v obou golech...

Reagovat
Miguel19

Ten Eriksen je hrozneeeeej zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Zachraňte Willyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infi

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Navas hráč kterýho absolutně nechápu, že hraje tak vysoko

Reagovat
Hokaido

tak čísla má pořád slušný ...

Reagovat
blaugrana

To boli Kompany a Hart takí strašní proti West Hamu, že dnes sedia?

Reagovat
Miguel19

Kompany je po zranění. Jinak by určitě hrál.

Reagovat
nani92

je po zraneni, ale je chory..

Reagovat
I am Mancunian

kompany chory a hart trenoval len vcera, mal nejake mensie zranenie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

To je jasná druhá žlutá

Reagovat
I am Mancunian

demichelis jasna druha zlta

Reagovat
Mastný Chobot

Spurs druhý polčas zatiaľ skvelý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Heh tak Demichelis měl jít ven

Reagovat
Miguel19

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

A tady měla bejt jedna redka....

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenbugu ty špíno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole my budeme prvíííííííííííí

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Kaaaaneeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hahhahahahahahh hejtrrssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 sudí

Reagovat
I am Mancunian

kaneeeeeeee

Reagovat
vodka

tvl, jestli dal gol Kane, tak ronei dneska hattrick...

Reagovat
niflheim

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne dalo to vemeno gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Dier mi pripomina uplne, ako ked DM hral Smudge

Reagovat
smazaný uživatel

Ne kurva koho teď budu hatovat

Reagovat
Infernoqt

PŘEPIŠTE DĚJINY

Reagovat
Mastný Chobot

hm, tak to je vymaľované

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

ale tiket zase v piči

Reagovat
smazaný uživatel

ten přímák woe

Reagovat
Miguel19

Další offside

Reagovat
smazaný uživatel

2 z ofsajdu pls

Reagovat
smazaný uživatel

Take stastie mat

Reagovat
smazaný uživatel

na pána do šiby

Reagovat
SunFells

Není možné

Reagovat
SunFells

Aby těch ofsajdů dnes nebylo málo

Reagovat
Error

Harry.

Reagovat
patas92

další ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Woy s Levym. Tak to Erica pozvánka nemine

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

och, ten Flamini no, snáď bude ešte euforický po strede

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň k nečemu byly ty jeho góly dobré, teď ho Arséne bude dávat do základu

Reagovat
Mastný Chobot

našťastie už v ďalšom kole bude snáď vyliečený najlepší DM v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Dier zatím nevynechal jediný kolo

Reagovat
Mastný Chobot

OT?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Flamini

Reagovat
Matić

Mahrez vyškolí

Reagovat
Mastný Chobot

ale dosť hanblivo to dorazil.

Reagovat
Feind

tezka strela a desna haluz

Reagovat
mike.84

jojo uplně vidím jak je o titulu rozhodnuto vy blbci :)

Reagovat
pingla

Skvěle Kane

Reagovat
niflheim

Offside překvapivě

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaaaaaarrrrrggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Harryyyyyyyyyyy konecne

Reagovat
Ligter

#mufc XI: De Gea; Valencia, Smalling, Blind, Darmian; Schneiderlin, Carrick; Mata, Rooney, Memphis; Martial.

Reagovat
Ligter

#mufc subs: Romero, Jones, Herrera, Schweinsteiger, Pereira, Young, Fellaini.

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

tebe sa nikdy nic nepaci

Reagovat
mithro

njn, neviem, doma proti newc aj sund mat zalohu dvoch DM. ale tak uvidime.

Reagovat
I am Mancunian

tak andera zjavne neznasa, takze sa to dalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že bez Herrery, ale jiank paráda

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
niflheim

Tak na Darmiana na LB jsem zvědavý, Schneidi s Carrickem střed ... možná ale jeden z nich mohl sedět a dát tam Andera.

Reagovat
smazaný uživatel

on darmian tušim hral v turine na lavom kraji zalohy par krat. tak by to nemusela byt pre nho neznama

Reagovat
Busby babes

hral tam v Turine i v narodaku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

paradna

Reagovat
Infernoqt

ale očekávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Vitezna.

Reagovat
Zaschrona

Eriksen nadhernej trestnak

ale melo to byt jen 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Offisde!

Reagovat
Hokaido

City: Schmeichel, De Laet, Huth, Morgan, Schlupp, Mahrez, Kantè, Drinkwater, Albrighton, Okazaki, Vardy.

Reagovat
nani92

Sterling je strasny Flop

Reagovat
Mastný Chobot

šak má 20 rokov...

Reagovat
nani92

a?

Reagovat
Mastný Chobot

bol skurvene predražený, ale to, že bude mať prínos, je podľa mňa jasné.

Reagovat
nani92

hlavne berie skurvený plat, za ktory nepodava adekvatne vykony ani adekvatny prinos mužstvu..

Reagovat
Mastný Chobot

"šak má 20 rokov..." počkajme si, kým bude mať aspoň 23. Takisto by si mohol napísať, že Shaw je flop.

Reagovat
nani92

tak Shaw je uplne ina liga oproti Sterlingovi ked je zdravý..

Reagovat
Mastný Chobot

heh, tak to fakt nie

Reagovat
nani92

minulý rok a aj tento bol jednoducho užasný kym neprisli zranenia, Sterling tie 2 roky má priemerné..

Reagovat
Mastný Chobot

tak v prvom rade, aj to, že je stále zranený, má vplyv na hodnotenie toho, aký to bol nákup, že áno. A Sterling bol minulý rok jediný, kto z tej liverpoolskej biedy vytŕčal a vedel zahrať neskutočné zápasy a rozhodovať sám raz za čas. A to mal 19. Pre mňa je teda Sterling za 50 rovnaká šialenosť ako Shaw za 30. Možnože aj menšia, lebo ako ofenzívny hráč skôr bude mať vplyv ako LB.

Reagovat
fenixLFC

A Sterling bol minulý rok jediný, kto z tej liverpoolskej biedy vytŕčal a vedel zahrať neskutočné zápasy a rozhodovať sám raz za čas.

Reagovat
Mastný Chobot

a nie? pletiem si roky?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
Mastný Chobot

to preto, že po tých nociach som vždy faded, frflem, celý deň mám nervy, zabúdam a večer to robím opäť, ver mi

Reagovat
nani92

to máš pravdu, ale teraz sa bavím o jeho hernom prínose..samozrejme že zranenia uberajú na cene..no minuly rok ani nie,aspon si na tolko určite nespomínam..v spolupráci SSS bol skvelý, ale potom neviem neviem..ale ano,potencial samozrejme ma...a ako moôžeme dnes vidieť, s lepším LB by nedostali 4 goly

Reagovat
SunFells

Úplně né, zas tolik pod Sterlingem není.

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

musi sa vyhrat, ale potencial ma ohromny...

Reagovat
nani92

tak mal poťkať kym sa vyhrá a potom brať také peniaze..teraz sa od neho čaká jednoducho viac

Reagovat
smazaný uživatel

ale teba to sere, ake bere peniaze? mne je to jedno

Reagovat
nani92

nie, mna sere že hrá hovno a ospravedlnujete to jeho vekom

Reagovat
EXoRcIsT

sak to nieje jeho vina ze stal 50 mega a nato ze ma 20 rokov tak je natom dobre

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zeď tam čekala na další trestňák nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zeď tam čekala na další trestňák nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
2miguel1

Neheate na ofsajdy v anglicku?

Reagovat
liquicitizen

čiaroví rozhodcovia

Reagovat
Mervin

ty vole, ti pomezní jsou fakt vemena

Reagovat
Mindas

Zapas nevidím, ale podle komentářů to musí byt zase taková klasika City z minulé sezony, že? Pelle ven?!

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly z offsidu a jeden mohl golman mít, to máš hrozně zkreslený

Reagovat
smazaný uživatel

uplne, navyse uz nehraje Yaya...a bez Silvu ste v riti totalne vpredu

Reagovat
Mindas

Paráda, já věděl, proc si nekazit víkend. Sice jsem počítal, ze se Spurs City poslední roky nevyhrava méně jak o čtyři branky, no... Je raději kouknout na ragby.

Reagovat
Miguel19

Slabý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dasli offside

Reagovat
Usty

3 ofsajdy, to si dělají fakt piču

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dneska i Wazza gol

Reagovat
smazaný uživatel

byl fakt další offside goal? jak jsem viděl, že dal Harry, tak jsem se šel radovat, takže jsem ani opakovačku neviděl.

Reagovat
Miguel19

Vypadalo to, protože byl jediný ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

We are Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

from the Lane!

Reagovat
niflheim

And cleary behind the offside line.

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi's followers.

Reagovat
SpecialOne

Tohle fakt nechápu, já rozhodčího dělám, včetně lajny samozřejmě a při přímých kopech je to nejsnadší, pozorujete posledního hráče bránícího týmy a očekávanou střelu slyšte, můžete si krásně počkat a fakt není problém tyhle situace zachytit když je při střele hráč za obranou, nechápu. Nejhorší je, že všichni tihle příští víkend mávaj, jako by se nechumelilo..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

už jenom gol Aguera a moje fanta i já budem spokojení

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně, proč u nás KDB hrát nemohl, on je prostě šílený dozadu a to je v moderním fotbale průser.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na něj dívej jak mimo ten gol hraje.

Reagovat
SpecialOne

moderní fotbal = mourinhův fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to tak říct, v moderním fotbale se precizní defenziva čeká od všech, zvlášť křídel, Mourinho tam přidává i podhrota.

Reagovat
Mastný Chobot

vo fante kapitán Aguero už 5. kolo, lebo si vždy poviem "veď dnes už mu to tam začne padať".

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt nedava, ani kdyz jde sam na brazdnou branu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes som to dal našťastie Anthonymu, snáď mu tam niečo padne

Reagovat
SpecialOne

same with Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

MInule jsi ho měl jako kapitána jo? Tak to solidní bodový příděl, gratulace

Reagovat
SpecialOne

no jo, minule jo ale to byo něco čemu bych já řek own goal ale už i to tu vysvětlili

Reagovat
smazaný uživatel

vítej v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne...

Reagovat
Hokaido

Dneska by to přes Flaminiho mohlo jít, snad Lester potvrdí roli papírovýho favorita a namaže si Gunners na chleba Teoreticky by to dneska mohlo být i první místo v tabulce

Reagovat
Infernoqt

ty Sterlingovy střely bývají mnohem nebezpečnější rohovému praporku než golmanovi samotnému

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by po 5 výhrách City s čistým kontem řekl, že následující 2 zápasy prohrají. Naopak Tottenham 3 výhry v řadě.

Reagovat
Miguel19

Demichelis

Reagovat
Mimalu

tak toto bylo dost drevnene od Kane

Reagovat
Mimalu

*drevene

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu lamela mohl čekat, že to tam pošle a skočit tam

Reagovat
Mimalu

no dávat střílený centr na nějakých 8 metrů mi přijde teda jako nejhorší možné řešení, buď měl střílet, nahrát mu to dřív nebo to nahrát trochu slušněji

Reagovat
smazaný uživatel

no měl to dávat určitě dřív. Ale stejně si myslím, že to nebylo tak rychlé, a že do toho Lamela měl jít víc. Podle mě kdyby tam byl normální útočník, tak by to očekával a byl by gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohli uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
Infernoqt

Son je vůl jako anděl. Kdyby do toho nešel, je to gol...

Reagovat
SunFells

Rasisté, rákosníkovi to mávnou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kaze

Reagovat
I am Mancunian

son

Reagovat
Whitemedia

Sterling mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Dier se mi herně strašně líbí

Reagovat
Miguel19

Sterling je strašně zoufalej...

Reagovat
Ligter

akorát na tyč by to asi šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa jej nedotkol, podľa mňa je to 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Sone. To šlo asi dovnitř a mohlo být hotovo

Reagovat
SunFells

Mně se nezdálo, že to šlo dovnitř.

Reagovat
SunFells

Ale podívám se znova.

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa son toho nedotkol tak by aj tak zavadzal branicim

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, leda že by blokoval bránícího hráče, který to chce odklidit.

Reagovat
Nikikrew

Son, to je pekny noob teda

Reagovat
smazaný uživatel

Sonovi sa necudujem, ze do toho isiel podla toho ako sa dnes piska, by som tiez cakal, ze to uzna

Reagovat
Miguel19

Loooooooooool

Reagovat
I am Mancunian

lamelaaaaaa, get in

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, zase chytračení místních doktorandů přes fotbal po zpomaleném záběru z nejlepšího úhlu. Do takového míče útočník prostě musí jít.

Reagovat
Whitemedia

Lamelaaaaa

Reagovat
Infernoqt

a zase mi to přišlo jako offside

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

N'Jie skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to byť 5-1, čo sa deje ty vole

Reagovat
niflheim

Lamela

Reagovat
Mastný Chobot

tá obrana Lamela pekne

Reagovat
Mastný Chobot

a hlavne Njie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CITYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
vodka

Lamela si je povodil jak Martial Liverpool

Reagovat
EXoRcIsT

jak ich vycvicil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Tohle je dobrá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamelaaaaaaaaaa

Reagovat
Orlandiiik

LAMELAAAAA

Reagovat
SunFells

LAMELA! To je hráč!

Reagovat
Ligter

parádně Lamela!

Reagovat
vodka

jo a Kolarov zase brilantní defenziva

Reagovat
smazaný uživatel

Willy

Reagovat
smazaný uživatel

Lamelaaaaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

To už je dobrá ostuda od CIty

Reagovat
smazaný uživatel

kohuti kykyrykaju na white hart lane jedna radost

Reagovat
Whitemedia

City si jdou jasně pro titul

Reagovat
Switchback

jojo to jsi psal

Reagovat
Whitemedia

beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr se pozná podle toho, že na Lane dostane čočku (vy minulý rok)

Reagovat
Miguel19

Demichelis na borůvkách...

Reagovat
Mervin

Lamela

Reagovat
samson192

Po tomto už tá bublina City praskla?

Reagovat
Mimalu

No, City začínají ztrácet dřív než jsem čekal, letos bude zajímavý ročník PL

Reagovat
Mimalu

neměla být reakce

Reagovat
RKBoy

tak v tejto sezone si naozaj netrúfam povedať kto vyhrá titul.. My ani City zatial nič moc, i ked si trúfam povedať že káder máme stále o chlp naj. v lige..

MU a Arsenalu neverím, tam by sa musel naozaj niekto naštartovať (ako Lpoolu pred dvoma rokmi Suarez) a začať ich ťahať..bude to ešte zaujímavé.

Reagovat
RKBoy

MU a Arsenalu moc neverím*

Reagovat
Kaze

Demichelis tohle hodne posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nejde Tottenhamu nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nám jejich výhra může být úplně jedno, Důležitá je ztráta City v souboji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

souboj o titul může být jedno zase vám

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela se zvedá Dier stál u zrodu akce a dneska easily MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Sním či bdím????

Reagovat
Mastný Chobot

píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Vrah

Reagovat
Counter

Pořád ještě ManCity v boji o titul nedokáže nikdo ohrozit?

Reagovat
Switchback

jen United.

Reagovat
Counter

West Ham?

Reagovat
Switchback

Nene, možná ještě Arsenal ale popravdě jsem čekal, že do sezóny vlítnou trošku svižněji + jsem doufal v příchod útočníka

Reagovat
RKBoy

ja som tomu neveril od začiatku,boli motivovaný, Toure mal celkom formu v prvých kolach a mali aj dosť šťastie. inak herne nehrali tak dominantne a super na to aby som ich považoval za nepremožitelných a nedostihnutelných.

boj o titul bude tento rok velmi vyrovnaný.

Reagovat
2miguel1

Pride Kompany a Silvs a zas budu v PL najlepsi

Reagovat
Mastný Chobot

dnes sa uvidí podľa výsledku Leicesteru

Reagovat
SunFells

Mít City útočníka na úrovni Suáreze, tak ne. Takhle kdo ví

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

toho mame my

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

wazza

Reagovat
Counter

Dobrý pokus.

Reagovat
SunFells

Pokusy jsou to zatím jen od Agüera a vůbec ne dobré.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

aby ten Klopp neskončil v City

Reagovat
smazaný uživatel

tam půjde Carlo

Reagovat
EXoRcIsT

to sa nesmie stat to uz nech ide radsej do Poolu

Reagovat
Counter

Ti cílí dlouhodobě na Guardiolu.

Reagovat
nani92

za predpokladu že by táto forma gradovala dlhodobo, tak kto vie či budu čakať do konca sezony

Reagovat
Counter

To se čekalo i loni, že už Pelleho vyhodí, a místo toho mu prodloužili smlouvu...

Reagovat
Mastný Chobot

ale ten cílí na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme jim bůra!

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg zase nedá jasnou žlutou Všechny tři kašpary poslat o 2 soutěže níž

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se Lamela opravdu ukázal jako lepší volba než Chadli (aspoň vzhledem k formě obou). překvapivě pomáhal i dobře dozadu, což je u něj dost nevšední.

Reagovat
vodka

ani není, já vždycky když spurs vidím, tak lamela docela maká, akorát hodně ztrácí...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos už právě tolik ne. Jestli se nezraní tak pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda přijde, že se tam povětšinou spíš tak motá, než že by obráncům skutečně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ztrácení je ještě dobrý, měl jsi vidět minulou sezónu

Reagovat
vodka

já to myslím i za minulou sezonu, letos sem tottenham viděl málo, vlastně 2. zápas celý...

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM

Reagovat
Usty

Lloris :) Pak asi Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris dnes měl něco nadpřirozeného? Dělám u toho nějaký melouch, tak mi možná něco uniklo...

Reagovat
Usty

já mu napočítal minimálně 3 skvělý zákroky a další 4 normální.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak píšu níž, těch kandidátů je dneska víc. Ale 3 super a 4 normální zákroky, to je Hugův standard.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry, měl podíl na třech golech

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to radost vybírat. Mě se nejvíc líbil Erik, proto jak se rval, dopředu i dozadu. A samozřejmě i pro skvělou asistenci a gól

Reagovat
smazaný uživatel

A btw. MOTM i podle BT sports.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že on dost pomáhá obraně. Nevšední je že hrál skvěle dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je tak úžasně drzý hráč. Já byl úplně stejná svině.

Reagovat
smazaný uživatel

došla ropa?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz keď nám Tottenham pomohol, tak niečo zase nedojebme a nezopakujme zápas s Newcastlom. Prosím si príjemný futbalový zážitok a od nás pekné góly.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný pocit mít 2 obránce City ve fantě

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To je kto ten Clinton?

Reagovat
I am Mancunian

nije z lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

a odkial je potom ?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Fenri

Reagovat
Dominator

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy vychází DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe jedna prehra s Caballerom, Demichelisom v zostave a uz sa zas pasuju mimo big 4 čo :D a West Ham poberie body viacerym favoritom

Reagovat
Usty

srovnatelné s tím, když se po 4 kolech pasovali na suverénního mistra

Reagovat
smazaný uživatel

An offside flag Michael!

Well that's a rarity in this match.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

za druhý poločas tottenham zaslouženě. caballero a rozhodčí k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Glory, glory Tottenham Hotspur!

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham skvelý výkon v druhom polčase. Zvláštne.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Redknapp: "Harry Kane is not one season wonder, he''ll surely score a lot of goals this year again". No doubt bitches.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes vyhrajem, tak jenom 5 bodů, popřípadě 6 na první místo. Budeme zpátky v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Newcastlu neumíte takže 0:0

Reagovat
Pasha

Ak už proti Newcastlu verzia september 2015 nevyhrajú, tak neviem kedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levy už přemýšlí jak si namastí kapsy na DVD

Reagovat
Pasha

Takže o 2 hodinky bude mať Premier League nového lídra

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester

Reagovat
Pasha

Si blízko, ten tím sa končí na ester...

Reagovat
Mastný Chobot

polyester? veď tí už sú prví

Reagovat
nani92

Mrazik alebo Howard?

Reagovat
vrabejka

Preview 6.kola LFC- Aston Villa

Klub už nedokázal vyhrat 5 zápasů v řadě a je v zájmu všech vyhrat tento zapas.

Na adresu Brendana Rodgersa se už toho napsalo moc.

Je ale pravda ze pokud se dnes nevyhraje tak bude vyhozen.

Bude ještě pod větším tlakem protože na stadioně budou dokonce samotní majitele.

Aston Villa ovšem na tom taky není nějak růžově, Je těsně nad sestupovým pásmem až na 17.místě.

Naše marodka se rozrostla. Zranil se na 2 týdny Benteke, Firmino se zraněním zad bude taky na marodce pár týdnů. K tomu přidej me zlomenou nohu Hendersona a máme na problemy zadělané.

Pokud se nezmění herní projev a chut hraču do hry a bojovnost nevěřím že mužeme vyhrat.

Tip 0:1 Gestede

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou dneska scouseři hromadně fandit Villains, tak jenom ukáží svou žumpnost.

Reagovat
avicii

zumpnost je si mysliet ze drzanie Rodgersa ma este zmysel...

Reagovat
Mastný Chobot

akože budú fandiť Costovi a Ivanovićovi?

Reagovat
Mastný Chobot

to by boli žumpy, to je fakt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Come on United

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
Pagy
Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem

Reagovat
I am Mancunian

www.vipleague.me

tam mi vzdy idu spolohlive a prekvapivo kvalitne streamy

Reagovat
niflheim
Reagovat
nani92

ano?

Reagovat
Coutinho10

Milneeeeeer what a start

Reagovat
smazaný uživatel

Milneeeeer!!!!

Reagovat
fenixLFC

milneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam Valencia vymyslel?

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoooooooooooooooooooooooool

there is only one brendan rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
I am Mancunian

valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ty zelený dresy jsou hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je špatňák ten Valencia

Reagovat
J0EL

Dufam, ze Own Goal nadviaze na svoju strelecku formu, inak sme bez sance.

Reagovat
cokoliv

nějaký kvalitnější stream na liverpool máte někdo prosím?

Reagovat
nani92

wow, valencia má v podstate účes

Reagovat
vladis271

stream na LFC?

Reagovat
I am Mancunian

darmian

Reagovat
Mastný Chobot

Santi trafil bránu

Reagovat
Usty

HD stream na MU Sunderland prosím?

Reagovat
nani92

vyššie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
norton
Reagovat
Usty

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

miluji MARTIALA

Reagovat
vodka

ronei zatím solidní pohyb, akorát depay by mohl přihrávat...

Reagovat
Melda

Máte někdo stream na Liverpool?

Reagovat
Lexi Belle

Na Liverpool je jich moc, ale Arsenal nikde

Reagovat
Melda

Tak nějakej vyšli .-)

Reagovat
Lexi Belle

Vyšli Arsenal soccerembed.com/ch1.php

Reagovat
Melda
Reagovat
Lexi Belle

Hodnej sparťan Zrovna na gol

Reagovat
Melda

Co bych pro Sparťana neudělal

Reagovat
Melda

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Milner bojuje za toho picusa, lebo pod inym trenerom by nemal isty zaklad

Reagovat
vladis271

link

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Kowe

no hlavně by neměl jistej základ na CM, tam prostě nepatří

Reagovat
Hokaido

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger konečně poletí

Reagovat
niflheim

Panic buy spreading panic

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Bel je dnes nejaký sfetovaný

Reagovat
Usty

OMG Wilson tohle prokletí snad neskončí...

Reagovat
Hokaido

co se stalo?

Reagovat
Usty

koleno v hajzlu.. kyslíková maska, lehátka a tak

Reagovat
Hokaido

krásnej pas

Reagovat
Mastný Chobot

lol a je to tu... tá obrana

Reagovat
FCSL

Merte ta rychlost

Reagovat
Orlandiiik

LEICESTER

Reagovat
Fenri

Stream na Arsenal pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mně, že ten arsenal má hrozně moc trochu nadprůměrných hráčů a každej kdo tam přijde (Ozil, Sanchez), tak se po chvíli zařadí na jejich úroveň. Výsledkem je z toho tým, kterej je jako škaredej panic, je sice hodnej, snaží se, ale nikdy si nezašuká.

Reagovat
Gunner14

pls fanoušek Slepic

Reagovat
Nikikrew

hmm

Reagovat
bartlu

vyrazit wengera, privest fakt nejakeho schopneho trenera a treba by se s tim neco udelalo, jinak to bude vzdycky random taktika a zaklad podle oblibenosti...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
Lexi Belle

A to říká fanda týmu, kterej ročně utratí za posily spektakulární peníze a stejně skončí za náma, mimo LM.

Reagovat
smazaný uživatel

spektakulární peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 sport je ten kurburt Radotinsky,ze jo.Zase volejbal na krery koukaji 3 divaci preferuje pred fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial má neskutečný krytí balonu...

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

ok, už stačilo Flaminiho

Reagovat
niflheim

Matička

Reagovat
smazaný uživatel

Ozile vystřel

Reagovat
smazaný uživatel

* taky někdy

Reagovat
Counter

theoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Hokaido

kurvá tyčka, břevno

Reagovat
Nikikrew

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ale stastie ako svina

Reagovat
Counter

Boží zápas zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Ty to máš dneska taky na pohodu, buď Foxes a nebo suché triko

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
FCSL

Theoooooooooooooo ale ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Hokaido

ale fotbal opět neskutečnej

Reagovat
Mervin

Theo z hovna bič

Reagovat
Mastný Chobot

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

theo krasne, ale mohol sa na ramseyho pozriet...toto bude dobry zapasik

Reagovat
Mastný Chobot

naša obrana je zatiaľ len o kúsok horšia ako obrana Leicesteru, bude sranda

Reagovat
Rohlíček

THEOOOOOOOOOOOO

Reagovat
jacobT

Theooooooooooooooooooo

Reagovat
m.sali

vysvětlete mi pls někdo proč pořád pouštěj k přímákům matu? letos jich kopal tak dvacet a ani jeden nepřelít zeď

Reagovat
Mastný Chobot

čo si budeme hovoriť, je to proste náš najlepší útočník strašne mu to prajem, aby sa tam usadil

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja na varlach

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud už je odepsaný?

Reagovat
Mastný Chobot

nie je, ale Theo je lepší

Reagovat
Nikikrew

momentalne*

Reagovat
SunFells

To by bylo celkem smutné, kdyby to byla pravda. Alespoň teď zjistil, že má i levou ...ačkoliv se vsadím, že to hned do další vhodné příležitosti zapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

pls, on má obě levé

Reagovat
Mastný Chobot

ty si ubručaný jak mithro s mrazikom dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorles asistencia

Reagovat
nani92

West Ham

Reagovat
jacobT

ale ináč je to strašné z našej strany

Reagovat
SunFells

Piča to je tragédie, to rozhodnutí nasadit Flaminiho jako by udělal nějaký retard z dlouhé řady odsud a ne Wenger. Nakonec hraje ještě hůř než jsem si představoval, této volbě jsem fakt neporozuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chcel ho odmenit za vykon, tak by to malo fungovat

Reagovat
Mastný Chobot

to by fakt nemalo

Reagovat
SunFells

Tak by to teda nemělo fungovat, navíc není co odměňovat, protože výkon to od něj byl kromě gólů klasicky nedobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

ako chcete potom motivovat nahradnikov? a mne sa jeho vykon pacil aj bez golov

Reagovat
SunFells

Motivovat náhradníky? Kdo by kurva chtěl primárně motivovat náhradníky, v první řadě je snad udělat výsledek a jít tomu naproti tím, že zvolíš do sestavy to nejvhodnější. Ty uvažuješ úplně zvláštním způsobem.

Reagovat
bartlu

"ako by udělal nějaký retard z dlouhé řady odsud a ne Wenger"

Jaky je v tom rozdil ?

Reagovat
SunFells

Ty jsi ten retard. On je Wenger.

Reagovat
bartlu

tak to sis me tu teda namazal

Reagovat
SunFells

Ptal ses.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

To podle mě není o jednom hráči, hoří tam úplně všichni

Reagovat
SunFells

Je to jediné místo v defenzívě, kde to šlo (a mělo se provést) lépe.

Reagovat
Counter

Flamini už má dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas pro Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini už je soudnější než Wenger, tak si sám řekl o střídání.

Reagovat
jacobT

Flamini for president

Reagovat
Orlandiiik

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaa pomeeeee kua

Reagovat
fenixLFC

ty si proste kokot, fakt to uz tak musim pvoedat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

sturridge sice prehral zatial asi kazdy suboj ale odkedy sa vratil ta hra s nim vyzera uplne inak ako s bentekem....a ings je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater, to je stejně nej přijmení

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey hori dozadu jak zak

Reagovat
smazaný uživatel

strasna forma, chudak sa len trapi na tom kridle

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje ox místo ramsyho, kterej zahraje jeden z 10 zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

spravit toto lovren tak uz ho oliver s vladisom zabiju

Reagovat
Melda

Máš link na Liverpool?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Melda

Jo díky

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil Skrtel?

Reagovat
fenixLFC

emre odkopol namazal gestedemu na hranici vapna a keby ten nie je poleno tak to da

Reagovat
Kowe

rozdíl je ale logicky v tom, že Lovren takovýhle chyby kupí ob zápas, nehledě na to, že přišel jako posila do základu za 20m, narozdíl od Cana

Reagovat
fenixLFC

rozdiel je v tom ze ked spravi hocijaku chybu lovren tak vsetci tu zacnu naho grcat, ale ked zakiskoval emre a sakho tak to tu nikto ani len nespomenul....

Reagovat
Kowe

protože to od nich neni tak častý a jednou za čas to jde omluvit, zatímco lovrenovi častý píčoviny už ne? mimochodem dneska ani jeden neudělala takový hovno jak naposled Lovren. A nikdo na to nereaguje, protože na tebe už většina lidí asi nemá nervy

Reagovat
fenixLFC

ako sorry ale ta emreho chyba bol vacsi pruser nez lovrenova, tu to nemal kto zachranovat, pri lovrenovej tam furt cas bol. A ja nevravim o sebe, ale zvlastne ze kazda malicka chyba lovrena je tu hned spomenuta dvadsatkrat ale ked to iste spravi niekto iny ani si to nevsimnete. Nehovoriac o tom ze sakho na zaciatku zapasu prehral suboj vo vapne horsie nez hocikedy ,,vo vzduchu tragicky lovren''

Reagovat
Kowe

tak Lovren je teda tragičtější na zemi než ve vzduchu, tam to takovej průser neni ale třeba to jak jsi psal "sakho " tak to vůbec na výsměch nebylo, zabránil prvnímu hráči v akci, jen se to kokotský odrazilo, daleko horší bylo, že zbytek nechal situaci tak, že se nemůže nic stát a naráz byl první u balonu další hráč AV

Reagovat
fenixLFC

*zakiksoval samozrejme

Reagovat
Ligter

bolí mě oči

Reagovat
I am Mancunian

to je filozofia

Reagovat
Ligter

možná bylo lepší, když ty metody Mata a spol. nechápali

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

rooney pôsobí jak mátoha na tom placi, nepobehne, všetko mu trvá roky, kým ho lvg neposadí, tak budeme hrať v oslabení

Reagovat
Rohlíček

Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

zápas s Newcastlom 2.0 do piče

Reagovat
Ligter

a to jsme hráli líp... teda alespoň v tenhle čas

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ani Sunderland se sám neporazí.

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey Místo aby vystřelil z první, tak počká až se k němu seběhnou tři obránci

Reagovat
Mastný Chobot

Hector wtf už

Reagovat
Counter

Počítáte někdo Bellerínovi ztráty? Už má minimálně čtyři.

Reagovat
Nikikrew

ja pocitam, strasne vela

Reagovat
smazaný uživatel

však ty jsi tu Counter...

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

*Bellerínovy

Reagovat
smazaný uživatel

ok, může být oboje

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

najhorší hráč zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil zatím hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct, ale Clyne sa ukazuje ako neskutocny priemerak, ta stastika 0+0 nebola asi nahoda...

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on kdyby byl nadprůměrnej, tak asi nejde do liverpoolu

Reagovat
nani92

Reagovat
Matić

Reagovat
fenixLFC

aj keby bol priemerak, oproti hlenovi je to furt posun

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to není žádnej wingback do 3412. Těžko ho vinit za to, že tam nehraje nějak skvěle.

Reagovat
fenixLFC

a co mu k tomu chyba?

Reagovat
Tomekcz

rooney je takovej shit vsechno pose.re, nenabiha jen stoji vepr

Reagovat
Ligter

mě ten Depay někdy tak sere

Reagovat
smazaný uživatel

Borini ty nula vstávaj už ty vole

Reagovat
I am Mancunian

sunderland simuluje a zdrzuje nejak skoro

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaaaaaaaaaaancheeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
SunFells

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

skvelý zápas

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin, ozil

Reagovat
Counter

I Theo za náběh

Reagovat
jacobT

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuje

Reagovat
Rohlíček

Mesutek geniálně

Reagovat
Nikikrew

Ozil ale konecne krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sančíz

Reagovat
SunFells

A dokázal přerušit půst i v rámci pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože môj Borini je neskutočný šašooo, fakt už sa spamätaj aj s tým päťmetrovým Rumunom, simulujú a zdržiavajú od 30. minúty.

Reagovat
Usty

Arnautović úžasně Francis

Reagovat
Mastný Chobot

Alexisa som už pred gólom chcel pochváliť, dnes neskutočne maká

Reagovat
jacobT

S Artetom je to ale hneď organizovanejšie

Reagovat
SunFells

Taky si z něj neudělaj dobrý den v každém souboji.

Reagovat
nani92

Henry vstaavaj

Reagovat
cubazi

Vypínam, bolia oči s takeho futbalu, sterilita, neschopnosť, posuvanie lopt z nijakej pozicie do nijakej a potom už po x-krat nezakončenie akcie len odjebanie lopty. To je tvár LFC túto sezonnu. 12-14 miesto. Dovidzena buducu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že vedete 1:0, tak slušný

Reagovat
cubazi

Ta hra nema tempo, žiadny náboj, hrači nehraju na doraz, taký čisto brandanovský zápas oničom.

Reagovat
fenixLFC

ty co pozeras za zapas? konecne pressujeme, do subojov idu naplno a naboj to teda ma

Reagovat
smazaný uživatel

uz 15 min nie

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

takze to predtým si nevidel...to vsetko vysvetluje

Reagovat
cubazi

dobre nevidel, začal som pozerať od asi 22 minuty

Reagovat
fenixLFC

10, odkedy sa prehodili coutinho s milnerom mi to pride

Reagovat
cubazi

Ano tak Brendanovy pri hlave....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Orlandiiik

klasickej "lfc kid"

Reagovat
smazaný uživatel

co to předvádíš za komedii, vždyť vedete 1:0

Reagovat
fenixLFC

nejde ani tak o stav ale proste to co napisal je totalna chujovina

Reagovat
cubazi

To je omluvo že jo? Do polčasu dostaneme gol a zapas skonči 1:1.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

jako je to sračka, ale furt je to lepší než většin letošní sezony, ta, o něco větší, pohyblivost tomu pomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem dobře... Nevim, co bysme už museli hrát, aby to nebyla sračka...

Reagovat
Kowe

některým tak šíleně klesly nároky, že to není až pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako od kdy?

Reagovat
Kowe

jako od doby co jsme opravdu hráli dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo kdy? Předminulou sezonu? Zjišťuju totiž, co je pro tebe pěkná hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to je sračka

Reagovat
REPLIKATOR

Typickej Womanchester...

Reagovat
Counter

Kdybys fandil Foxes, bavil by ses dosyta :-)

Reagovat
I am Mancunian

a to je nejake prekvapenie ?

Reagovat
smazaný uživatel

uz tomu futbalu chyba len gol Villy

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, Skrtel pekne ale

Reagovat
Mastný Chobot

wtf Santi... Per vyhrá hlavičkový súboj a ty mu to tam jebneš naspäť po výške tak, aby to proti slnku ešte k tomu ani Kos nevidel? nechápem

Reagovat
Mastný Chobot

alebo to bol Bel, ktorý je regulérne sfetovaný

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutoční šašci, snáď konečne vypadnú.

Reagovat
I am Mancunian

giggs nech zostane

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som písal o Sunderlande a tom ich trapnom zdržovaní a nech konečne vypadnú z PL

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Young > Depay, ten je fakt stejně na facku, jak Ronaldo občas, předržuje strašně balon...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hokaido

2:2 by tomu slušelo víc

Reagovat
Counter

Wow, neuvěřitelný poločas, hotová reklama na fotbal bez obrany

Z většiny hráčů jsem zklamaný, ale vedem, je to díky stylu obou týmů ohromně zábavné a těším se na druhý poločas, jak to Foxes zase legendárně otočí...

Reagovat
Nikikrew

To si ako prajes?

Reagovat
Counter

Ne

Reagovat
Mastný Chobot

len sa na to teší

Reagovat
SunFells

Vardy je divoch.

Reagovat
vrabejka

Njěaký kvlaitní nesekající stream?

Reagovat
smazaný uživatel

DEPAY

Reagovat
niflheim

Depaykoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Depay dává góly? To snad ne.

Reagovat
niflheim

A Blinďák ten pass

Reagovat
niflheim

A Matička asistence, přímo pro mrzíka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu jsem při pohledu na sestavu čekal, že nám zas bude muset dělat playmakera on

Reagovat
vodka

Blind zase musí zachraňovat, jinak by sme si nevytvořili pořádně skoro nic. Blind, Mata

Reagovat
C0br

blind

Reagovat
smazaný uživatel

Daley

Reagovat
kiwwi

Mata delivers again!!! But how about pass from Blind

Reagovat
I am Mancunian

vidim, ze trenujes anglictinu konecne

Reagovat
smazaný uživatel

slovensky, pls

Reagovat
I am Mancunian

habinity ?

Reagovat
habinity

Co mas somnou?

Reagovat
I am Mancunian

len ze ty vzdy chces prekladat pato

Reagovat
habinity

Keby som na notbooku tak ne ..aj tel mi prelozi anglicke clanky ...ale pokial nieco pises anglicky ty, tak skopirovat to, davat do translate je zdlhave, a stymto tel neviem vsetko top robit...tak bol by som naj ked nieco zaujimave anglicke napises tak aj preloz, sme na ceskoslovenskej stranke nie anglickej

Reagovat
kiwwi

transkript komentatora

Reagovat
Matić

Reagovat
I am Mancunian

depay konecneee. snad mu to pomoze

Reagovat
Ligter

uf, máš štěstí Memphisi, ale ten Blindovo pas byl úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

MEMHIIIIIIIIIIIIIS...Blindak neskutocny

Reagovat
Willy Wonka

Blinďák celkem všem pochybovačům dává na frak...

Reagovat
mithro

Blindak, klobucik

Reagovat
smazaný uživatel

Memphiiiiiiiis A rovno do šatne, karma za to zdržiavanie vy pojebaní klauni

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi zaujímavý zápas, Alexis od nás najlepší, ten sa nezastavil za celý polčas. Mesut tiež dobrý, ale v tej zálohe máme moc strát. Ramsey klasicky dosť stráca, ale dnes aj Santi, čo nie je moc časté a nechcem si na to zvykať. Bellerín by sa mal prebrať, lebo momentálne každý, kto u nás hrá na RB, je naša najväčšia slabina. Pekný prienik pred druhým gólom, ale inak všetko zle. Kos to tam pekne bossuje, ale to je klasika.

Reagovat
I am Mancunian

fasiang pls

Reagovat
Counter

Mesut dneska chabý, vynahradil to jen tím druhým gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

mne sa páči

Reagovat
pa3ce

Podľa mňa je dnes tiež Mesútok v pohode + to pred tým druhým gólom bolo extraordinery. Takže máš môj palec

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vrabejka

kvalitní nesekající s LFC?

Reagovat
Grahf

naša taktika je postavená na tom, že da gol depay, alebo martial...nejak.

Reagovat
kiwwi

a tvoja taktika je, ze treba picovat furt

Reagovat
smazaný uživatel

theo dnes super, to je presne zapas pre neho, snad sa zase o nieco dvihnu jeho utocnicke skills

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Infernoqt

Depay

Reagovat
vodka

vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

Vic takovych souperu, kteri se snazi hrat fotbal, ac na ukor defenzivy

Idealni zapas pro ten chobotuv trojlistek Alexis-Walcott-Ox a na kridle hraje Ramsey

Reagovat
Nikikrew

Skvely polcas, Leicester je doma fakt vyborny. Wardy a Okazaki su velmi rychly, Mahrez robi velke problemy. Vdaka bohu za tie goly. Koscielny zatial velmi dobry, ta jeho technika je fantasticka. Caka nas este tazky polcas, treba co najrychlejsie skorovat.

Reagovat
nani92

rooney

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

BTW messi striedal v 10. minute po zraneni kolena

Reagovat
smazaný uživatel

Blindův pas a Mata zase kanadský bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vážné to zranění Wilsona? DO fanty zatím dal dost bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

No, děs běs. Hrajeme to jako kdyby to byla odveta poháru a první utkání jsme vyhráli 5:0. Nikdo neudělá krok navíc a všichni se to snaží tak nějak tréninkově odkopat. Naštěstí je ta banda simulantů dozadu zoufalá a dopředu marná, takže nám odpustí snad úplně každou chybu a nedůslednost. Výsledek asi odpovídá síle týmů, ale určitě ne obrazu hry.

Reagovat
Liquid

Leicester jasně lepší, tyčka, břevno, Arsenal 2 brejky a je to 1:2, snad se ta smůla nebude držet Leicesteru i dál, protože sudí jim rovněž dost uškodil, Arteta měl dostat jasnou žlutou za faul na Japonce z akce, ze které Arsenal dal gol na 1:2, Mertesacker rovněž fauloval ve vápně Japonce, Ramsey zatím nejslabší hráč na ploše

Reagovat
J0EL

nezvladas.

Reagovat
Liquid

vždyť se se mnou shoduje i nestranný komentátor na digi, Arteta Okazakiho jasně podkopl a Mertesucker Okazaki rukama shodil ve vápně, to nebylo bránění tělem

Reagovat
fenixLFC

ohanat sa komentátorom z digi

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

tradične objektívne hodnotenie od teba

Reagovat
smazaný uživatel

názor

Reagovat
Tomekcz

rooney ven

Reagovat
Pagy

jediné za co se dá rooney dneska pochválit jsou ty pasy na tonyho, dvakrát luxusně jinak hrůza od něho, přijde mi, že je dost zatažený, carrick+schneiderlin není vhodná kombinace hrát společně, pak tam chybí spojka mezi zálohou a útokem. proti matovi překvapivě dneska nic nemám, martial naprosto úžasně zatím hraje, snad k tomu přidá ještě nějaký gol, depay se zbytečně pouští do těžkých soubojů, místo, aby hru zjednodušil, tak jde do dvou třech hráčů na malém prostoru, darmian nalevo dobrý, tony zprava super, jen ty jeho centry či pasy zprava, to je děsně a hrozná škoda, že to nepošle pořádně.

týmy jako real, barca, bayern by sundaly sunderland 7-0 jak nic, hrajou hrozně, obrana otevřená, hodně toho kazí, útok naprd, neskuteční klauni. snad přidáme ještě ze dva tři goly

Reagovat
r.mrazik

ja myslel ze hrajem az od 18:30...sakra

Slepejs za pas

jinak podle komentu hrajeme klasicky letosni zapas celkem o hovne?

Reagovat
I am Mancunian

jo

Reagovat
nani92

na par vynimiek ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Schopnější tým by nás zatlačil jak nic. Takhle máme snad i optický tlak. Ale takový "arsenalský".

Reagovat
r.mrazik

achjo...takze takova klasicka pomala nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ale taktika na dvoch DM bola skoro uspesna a udrzali sme remizku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhého polčasu Bastian miesto Carricka a game over.

Reagovat
I am Mancunian

bastian nech si oddychne dneska, anderko s andreaskom radsej

Reagovat
vrabejka

kvalitní nesekající s LFC?

Reagovat
jacobT

stream na arsenal? môj padol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

díky

Reagovat
smazaný uživatel

aaron jaky pasik

Reagovat
Ligter

RONEIIIIIIII

Reagovat
C0br

martiaaaal

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAA KONECNEEEEE..MARTIAL

Reagovat
smazaný uživatel

Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho, co se to stalo?

Reagovat
kiwwi

Martial Wazza

Reagovat
mithro

ako inac mohol dat zemiak gol

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkoo a martial opat paradny

Reagovat
Grahf

rooney gol, už sa ho nezbavíme

Reagovat
niflheim

MARTIAL MANHUNTER

Kurva ten klučina je naprosto boží

Reagovat
mithro

uzasny je

Reagovat
Ligter

Martial se skvěle natlačil

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY Soupeř ho ke gólu musel doslova dotlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je prostě neuvěřitelnej

Reagovat
SunFells

I Rooney, dneska se trefí opravdu každý. Kromě Agüera samozřejmě.

Reagovat
Counter

Kun už letos góla má, nepotřeboval dneska

Reagovat
pa3ce

Ten Mesut nevystrelí ani keď bude mať pištoľ pri hlave

Reagovat
Usty

Tak to je konec jedné éry Rooney věděl kdy dát gól - ukončil svoje ligový trápení přesně po 999 minutách!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Theo hrá super. Hold-up play ako ukážkový hroťák

Reagovat
Busby babes

ted by se Martial jeste mohl sam trefit, kdyz je muj triple captain.

Reagovat
Counter

Pět minut rozkoukání a zas je to bláznivost nahoru dolů

Reagovat
SunFells

Furt nahuštěno v tom vápně.

Reagovat
SunFells

To bylo naivní od Alexise.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to je masaker

Reagovat
Ligter

situace jak z FM

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaanchezzzzzzzzzzz. Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIS

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
jacobT

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Mesuuut

Reagovat
smazaný uživatel

alexis sa uz rozbehol

Reagovat
Ligter

teď zase tradiční čtvrthodinka sraní na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
pa3ce

Mesut Boh

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy paradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Mesutek božsky

Reagovat
Kowe

Studgeee

Reagovat
Rohlíček

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
SunFells

Mesut je král

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze to nasi chlapci uz nebudu povazovat za vyhrate

Reagovat
SunFells

To by byli blázni

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozname svoj tim

Reagovat
SunFells

Též pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Chámes a Danko

Reagovat
Coutinho10

Dannyyy Gooaaaaal a hezky Milner

Reagovat
I am Mancunian

Pochettino: "We need to keep calm, like the shirt. In Spain, a lot of the kids have 'keep calm' on their t-shirts"

Reagovat
smazaný uživatel

hector je dopredu bozsky

Reagovat
minoLFC

Milner minulé najhorší dnes hráč zápasu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

škoooda že to nezapadlo, to by bol krásny gól

Reagovat
Counter

Kua tohle kdyby Theo dal, kandidát na týmový gól sezony

Reagovat
pa3ce

To bola zase krásna akcia škoda Tio

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal druhý poločas skvělý

Reagovat
vrabejka

Tak nam Rodgers vydrží do Merseyde Derby

Reagovat
SunFells

Manéééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

J8 se moc bavím dneska u City i Arsenalu, snad to bude super fotbal i večer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Villa si ale šíleně komplikuje situaci, LFC podruhý v sezoně dokáže presovat a oni si nahrávají naprosto zbytečně blízko vlastní branky, často takový špeky, Timmy je sice jantar, ale na tohle by měl umět, minimálně o poločasu, zareagovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Užou sa božím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut pls

Reagovat
Ligter

kontaktní gól na spadnutí, jasně

a de Gea skvěle

Reagovat
fenixLFC

ale emre sa nanho dobre vysral....

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

ale zajímalo by mě, proč tam tak roztahoval ruky

Reagovat
SunFells

Ta móda střílet přes hráče ...docela by mě zajímala statistika zblokovaných střel v průběhu let.

Reagovat
Coutinho10

uz po nekolikaty a zase Gestede sam

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

Lucas Can

Reagovat
vrabejka

Kdy jsme naposledi dali 3 goly?

Reagovat
fenixLFC

10.2. proti sliepkam

Reagovat
Coutinho10

Dannnyyyyy agaiiin goooaaaaaaal

Reagovat
Ligter

krásná akce

Reagovat
Mastný Chobot

Theo, toto sú tvoje situácie

Reagovat
Coutinho10

nadhera proste jako v predminuly sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Studge! ja verim, ze to bude jen lepsi a lepsi.. couts, firminho, studge, benteke/ings .. to je kvalita jako svina

Reagovat
fenixLFC

benteke je tam naviac...

Reagovat
Kowe

tak horší to už být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

je to super pocit vidiet nas hrat po rokoch zase s utocnikom

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Dominator

Reagovat
vrabejka

Už zastavte ten golostroj nebo Rodgers vydrží do vánoc

Reagovat
smazaný uživatel

Danny je kral

Reagovat
minoLFC

Stu už sa do tých paradičiek dostáva, hlavne nech sa nezraní

Reagovat
Kowe

hlavně je konečně dohromady zpět dvojice Couts-Studge. Tohle vždycky fungovalo, oni si krásně sedí na hřišti.

Reagovat
Counter

Žlutou kartu za tohle

Reagovat
vodka

Perreira na plac za depaye

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

ale okamžitě

Reagovat
vodka

ale hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pome Villa na obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa baví

Reagovat
C0br

debil

Reagovat
aither

Villa poďme

Reagovat
Coutinho10

omg stim Gestedem

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

SMALLING JE INDE

Reagovat
smazaný uživatel

SMALLING JE INDE

Reagovat
vrabejka

Kdyby AV ještě srovnala

Reagovat
niflheim

Martial úžasně, Depay matlák

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

depay

Reagovat
r.mrazik

smajling je neskutecny borec

a martial neni marnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsie kopyto z AV nam dalo 2 goly, takze zase v lete ho kupime za 32,5m

Reagovat
I am Mancunian

martial depay

Reagovat
mithro

Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Martial by měl mít 7!

Reagovat
smazaný uživatel

to cislo je od te doby co skoncil ronaldo proklete, nikomu se moc nedarilo, takze ne

Reagovat
vodka

omg, zase gaalove předem napsané střídání?

Reagovat
Kowe

Kdy jsme naposledy dokázali ubránit nějakýho hovadskýho útočníka? To už bude pěkná řádka zápasů zpátky.. za Rodgerse se tohle snad ani nepovedlo.

Reagovat
SunFells

Pěkná řádka čtyř zápasů zpátky no.

Reagovat
Kowe

hm, a to jako koho?

Reagovat
fenixLFC

akoze girouda

Reagovat
SunFells

To jako Girouda. Výraz "hovadský" se k němu vzhledem k jeho umu s míčem moc nehodí, ale sílou a ve vzduchu je stejné hovado jako Benteke a nyní i Gestede.

Reagovat
Kowe

No ten styl hry je ale uplně jinej, na Girouda to takhle nelítá a ve vzuchu je teda slabší než tihle dva.

Reagovat
SunFells

Nelítá, protože naše hra vsází primárně na jiné možnosti, ale ve vzduchu je to jeden z nejdominantnějších útočníků v lize a běžně ve vápně soupeře poráží soupeřovi stopery.

Reagovat
Kowe

No právě, proto ho nezařadím do stejné kategorie, protože já myslel čistě tady ty typy, kdy to na ně lítá furt. Přl té remíze 0:0 to nebyl problém, protože na Girouda letělo centrů minimálně.

Reagovat
niflheim

Miluju Martialka

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 5s6 seconds ago

Chelsea team today: Begovic; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Oscar, Hazard; Remy. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC now

Chelsea subs: Blackman, Terry, Mikel, Ramires, Willian, Kenedy, Falcao. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Chybí Loftus

Reagovat
Hokaido

remy

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto očekávaná a paráda, že není Falcao. RLC mimo lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Mervin

boha Theo už ho raději stáhni

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey už 10 nabehaných km

Reagovat
fenixLFC

Rudy Gestede has scored 21 headed goals in league competition since Aug 2013; 6 more than any other player in the top four tiers. Leap.

0 retweetů 0 oblíbených

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho Oxe, dpc

Reagovat
m.sali

Martial je boží!!! Depay jalovej

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tak jedem Foxes!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Martial prostě neztratí balón, úžasný <3

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
Mastný Chobot

super striedanie, Arséne

Reagovat
Mastný Chobot

len mohlo prísť skôr

Reagovat
liquicitizen

Begovic; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Oscar, Hazard; Remy

Reagovat
smazaný uživatel

Depay pri tom nájazde, omg

Reagovat
m.sali

pro mě zatim celý jeho působení u nás je OMG

Reagovat
Hokaido

Kramarič, konečně

Reagovat
Godwinson

Dnes Newcastle musí za tři body A Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsem si myslel, že fandíš Chelsea?

Reagovat
Godwinson

To se nevylučuje

Reagovat
Ligter

Pereiru to chce

Reagovat
fenixLFC

inak toto je sakhova klasika..on od cca 70. minuty zacina kiksovat..ako keby mu vypadlo sustredenie alebo co

Reagovat
Kowe

tak ale tohle se moc za kiks považovat nedá, tohle se skoro nedá bránit, kór když to přeletí dva stopery před tebou.

Reagovat
fenixLFC

alebo nazvyme to inak-uz nie je tak isty ako dovtedy

Reagovat
Kowe

nevim jestli to je teda od 70. minuty, ale je fakt, že často si vybere slabší čtvrthodinu v zápasu

Reagovat
fenixLFC

vacsinou to byvat v druhom polcase od 70.-75. minuty co si tak pamatam

Reagovat
smazaný uživatel

kto siel dole aaron?

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

HAtTRICK. KING JE SPAT!!!!!

Reagovat
jacobT

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Miguel19

Hmm, Messi až na 2 měsíce zraněný...

Reagovat
r.mrazik

at jde do prdele kdyz tam ty mlady nestrci...kreten

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Azza

*to

Reagovat
bartlu

MILACEK JE ZPATKYYYYYYYY ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Hetrik jak oči

Reagovat
smazaný uživatel

kraken sa zobudil, a nemyslin kanea ani rooneyho

Reagovat
bartlu

tohle potreboval, prolomit tu smulu, ted zase bude neskutecne bozsky, uplne tomu verim

Reagovat
pa3ce

krásne si to ujasnil

Reagovat
Mastný Chobot

ty kaňúr

Reagovat
minoLFC

Stu

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS HATRICKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny gol

Reagovat
Counter

Ale djourou nám vysvětlí, že jsme doteď neměli útočníka no...

Reagovat
smazaný uživatel

no myslel som hrotaka

Reagovat
SunFells

Ale kterého?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pffff, kámo Krásně vypálil

Reagovat
Rohlíček

TO JE ZVÍŘE

Reagovat
Lynx

Alexiiis trpělivost ve fantě se vyplatila

Reagovat
Mervin

já kokot to nevydržel a vyndal ho po Chelsea

Reagovat
Lynx

já chtěl před timhle kolem, ale kvůli zraněním nebyla možnost..ještě že tak

Reagovat
Matić

A já ve fantě asi po 5 kolech vyměnil Alexise za Hazarda, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Nikikrew

Liquid stastne vitazstvo?

Reagovat
Liquid

v druhé půli už jste byli lepší, ale v 1.ne, ale produktivita Arsenalu dnes

Reagovat
vladis271

Astonvilla, pome trocha zaberte, ešte je čas.

Reagovat
Zaschrona

GOSLING

Reagovat
bartlu

Ale cech tedka hodne podrzel

Reagovat
Kowe

85. minuta a on nestřídá

Reagovat
smazaný uživatel

Čech výtečně

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nedokazem predstavit ze by cech mohol dostat gol

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočne si to dojebal práve, Kubo. Teraz ešte otočia

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

mal si napísať "cech je hrozny"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sturridge mohol mat tak 5 golov v druhom polcase

Reagovat
minoLFC

škoda hatrick by si zaslúžil

Reagovat
Ligter

ty vole, neboj se vystřelit Morgane

Reagovat
vodka

Stoke už by se mohli probrat, ale musí se vrátit Shawcross, ta obrana je potom komická, stejně tak jako se nepřivedla pořádně náhrada za N'Zonziho...

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale za poslednych 5 minut nam mohli dat tak 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poslední minuty tam Čecha obrana teda šíleně koupe

Reagovat
Rohlíček

obrana

Reagovat
Counter

Bellerínovo bránění teď zas na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

to si potom nedokazem predstavit ako by v tej situacii branil debuchy

Reagovat
Counter

Obdobně asi, ale možná by tam sebou aspoň plácl ve snaze to zablokovat

Reagovat
jacobT

faul na čecha

Reagovat
bartlu

jako chudak cech, ten tam zachrani x golu, ale stejne obrana zase nula nic....dobre na nej mrdaji

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ox je na facku

Reagovat
SunFells

Per měl taky dobře v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín a Chambo to je dvojka při bránění...

Reagovat
Mastný Chobot

chod uz do riti, Mesut

Reagovat
SunFells

Hned za Theem

Reagovat
Mastný Chobot

Theo jeden dal, ten si kvótu splnil

Reagovat
SunFells

Toho šlechtí jen to, že vyrovnal

Reagovat
vodka

STOOOOOOOOOOOOOOOKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Ty vole Mesuteeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Brandon je taky napaty, ze aj striedat uplne zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

No musel som mu to pripomenut

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian je bozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je uražený tak nedává goly??

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

per je dnes per fektny

Reagovat
Counter

První gól zazdil, pak už dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis to uz bolo tak davno ze som na to zabudol

Reagovat
SunFells

Byl u obou obdržených.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nemas formu

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
pingla

Mataaaaa

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Pořád to zní skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Mata patrí do fanty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Matičkááááááááááááááááá!

Jiank mrazivý ticho od fanoušku Sunderlandu teda

Reagovat
vodka

a mata 1+1

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Mastný Chobot

žirúúúú

Reagovat
Mastný Chobot

takýchto gólov už dal inak celkom dosť, takýchto istých

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuud

Reagovat
Nikikrew

Girouidek to potreboval

Reagovat
Rohlíček

Žirůůůůůůů

Reagovat
jacobT

Ollieeeeeeeee

Reagovat
I am Mancunian

matickaaa, inak slaby zapas od nas

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOUUUUUUUUUUUUUUUUUD 5 GOOOOOLU

Reagovat
SunFells

Toto je útočník. Šance -> gól

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

pri tej prvej šanci to vyzeralo trochu ináč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
bartlu

sance→nic, sance→nic,sance→nic, sance→nic,sance→nic, sance→nic,sance→nic, sance→nic, SANCE → GOL ....tohle je giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak proč jsi popsal dnešní výkon Walcotta?

Reagovat
Mastný Chobot

čo predvádzaš, to fakt nechápem

Reagovat
Counter

Vždyť má pravdu, Theo na každý gól potřebuje kupu šancí

Reagovat
Mastný Chobot

a Giroud takisto, v tomto si naozaj nemajú jeden druhému čo vyčítať.

Reagovat
SunFells

Ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

To asi nebudeš moc chytrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

van Gaal musel úplně zamáčknout slzu

Reagovat
smazaný uživatel

Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto kolo nebude stačiť ani MOTD

Reagovat
liquicitizen

dneska výborné zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho, nejlepší bek na světě momentálně

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
jacobT

hlavne v tom tempe, čo sa hralo

Reagovat
Counter

Reagovat
Sali5

Reagovat
Usty

omg, Butland je fakt dement s tímhle

Reagovat
Sali5

Ticho, Stoke poslední zápas na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

perfektne zvladnuty tazky zapas, wenger

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
liquicitizen

Matička zachranuje fantu

Reagovat
Coutinho10

yes 3 body doma...ale ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Prví

Reagovat
m.sali

zpátky tam, kde máme být!!! on TOP

Reagovat
SunFells

S Artetou po tragickém úvodu relativně lehárko Mělo to jít takhle bez bolesti od začátku, ale aspoň že štěstěna zasáhla a záškodník musel odstoupit.

Reagovat
r.mrazik

takovej pohodovej zapas...kazdopadne v ty zakladni sestave je prdel,kdyz tam clovek ma tri rychly hrace a z toho jeden hraje na beku...to je extremne pomaly,nez si ti hraci v tom stredu vymeni mic a nez ho daji dopredu...

Reagovat
r.mrazik

a ze tam strci younga a ne mladyho perreiru proti tragickym kockam...srac

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by nemal strcit Younga? to zas je riesenie picovin

Reagovat
kiwwi

tak nieco si najst musi ta picujuca odnoz

Reagovat
r.mrazik

ticho pico

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

kdy jindy uz si ma perreira kopnout, kdyz v zapase, kde o nic uz nejde?

Reagovat
kiwwi

sak hral cely zapas v stredu tak jak kdy jindy

Reagovat
vodka

v lize nekdy? proti carlisle si mladochu melo kopnout podstatne vic.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

to nepopieram, ale to tu ozaj ideme kritizovat take picoviny ze dnes ho nenasadil?

Reagovat
vodka

to neni nejaka supervazna kritika, ale kdyz uz mam na lavicce mladika a jasne vyhrany zapas, tak nevidim duvod, proc ho tam proste neposlat..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to otočili na 2-2 tak budete první, co budou brečet, že tam dal mladého

Reagovat
vodka

1. otočit na 2:2

a ne, nekritizoval bych to.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

běž si dát pivo do hospody a mudruj jinde, dík

Reagovat
r.mrazik

nejsem tvuj fotr

Reagovat
alcantara

Alexis Sanchez is the FIRST player to score a HAT-TRICK in England, Spain and Italy's top flight leagues.

Valec

Reagovat
pa3ce

Pánko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

spíš cestovatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Spíš válec, co cestuje.

Reagovat
Mastný Chobot

na sklonku kariéry pôjde ešte streliť hetrik do Nemecka

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Liquid

čůrák simulanskej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

eh, vždyť v tomhle ohledu právěže od přestupu mile překvapuje

Reagovat
SunFells

To nemůže vědět.

Reagovat
Liquid

dávám ti za pravdu, v Barce simuloval rozhodně víc

Reagovat
Kowe

Příští rok Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, jediný ten Norwich se trochu posnažil...

Reagovat
Hokaido

Tedka musíme, 0:3( Hazard 2x, Remy)

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Chelsea? Diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tieto zápasy o udržanie sa zvyknú byť zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dnes cítím strašně pozitivně, takže do 20. minuty je to 1:0 pro Newcastle...

Reagovat
Miguel19

Zouma se dal i na přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma nový Alex

Reagovat
Whitemedia

Ty Alexovy bomby mi chybí ale proti Arsenalu to byl tenkrát úžasný gól

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Remy škodaaaaa

Reagovat
Ligter

Brendan Rodgers said Great goal, James.

I said Thanks, I just kicked it and it went in.

He said Outstanding.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je neskutečný zvíře

Reagovat
Miguel19

Ten střed je zoufalej ty krávo. Fabregas vůbec neví která bije...

Reagovat
icka

Fabregas marny ve stredu a Ivanovic skoda mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič neskutečně poímalý

Reagovat
icka

vsak z toho vetsinou plynou vsechny utoky pres jeho stranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Fantazie Ivane

Reagovat
liquicitizen

ako sa s ivanovica za jedno leto mohol stať hlen johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5 sezón bol výborný, poslednú fantastický. Taky už má svoj vek a na rýchlu hru po kraji už stačiť nebude.

Reagovat
icka

poslednu fantasticky? Mozna smerem dopredu, uz minulou sezonu slo videt jak neskutecne hori smerem dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to pořád odkopávají do autu při každé příležitosti? Si neumí přihrát dořiti?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je úúúplně v lese ale.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Neskutečný co předvádíme

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič je fantastický

Já s ním prostě cítím větší jistotu než s Courtoisem.

Reagovat
Whitemedia

To je opět pořádná tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič je neskutečný, nezaslouží si být na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Šak není.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude

Reagovat
smazaný uživatel

U tohodle mne ani nebaví pít

Reagovat
SunFells

U tohodle ti nic jiného nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbabu zatím dost příjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial klasicky zapas dvoch timov, ktore by nechceli mat problem so zachranou no.

Reagovat
vitasrp

Matič je v tom středu fakt úppně zbytečnej, to je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

měl hrát RLC

Reagovat
Whitemedia

Maso pls

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? střed je zase šílenej

Reagovat
Whitemedia

Proti Newcastlu by Mourinho nikdy Loftuse do základu nedal, tak je zbytečné to vůbec psát..

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc umí vystřelit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná

Reagovat
Infernoqt

Ouuu

Reagovat
Miguel19

Zouma se posral

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Ayozeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Newcsatle

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Newcsatle

Reagovat
Whitemedia

Zouma

Reagovat
Infernoqt

Zouma v roli pozorovatele.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL...Ivanovic tienove branenie

Reagovat
Whitemedia

Tohle posral hlavně Zouma..

Reagovat
icka

no oba bych rekl...

Reagovat
Mimalu

tak to byl jasný míč Zoumy, kdyby šel Ivanovič do té hlavičky, tak v ideálním případě by se srazil se Zoumou hlavama....

Reagovat
smazaný uživatel

ukazkovo to posrali obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to posral Ivanovič v tomhle? Zouma měl jasnou hlavičku a nechal to za sebe jak debil.

Reagovat
vitasrp

No ne, Zouma hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic musi hraca dostupit, o to viac, ak je tam jediny hrac medzi nim a Zoumom a ak vidi, ze Zouma ho neberie, tak ho Ivanovic dostupit proste musel, ale Zouma to posral, ale za mna aj Ivanovic.

Reagovat
vitasrp

Ivanovič hlavně vidí, že jde Zouma hrát balón, přičemž je pak povinnost Zoumy (stopera), aby ten míč letěl někam doprdele. Vůbec nechápu, co tam vymýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme, on zrejme asi nevedel, ze tam za nim je Ayoze, inak si to neviem vysvetlit

Reagovat
vladis271

ty si aký stratég, by si mohol sfleku trénovať Trnavu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si vtipny asi ako krles.

Reagovat
spider_8

Problém je, že musí vědět. A pokud neví, tak to má odpálit do hajzlu, každý balón co propadne ve vápně smrdí průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak mohl stát o krok blíž, ale řekl bych že očekával že to Zouma lehce odehraje a případně byl připravený na prodloužený míč, těžko mohl čekat že se na to Zouma vyprdne

Reagovat
smazaný uživatel

jak málo stačí.....

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastle neskutočný príbeh

Reagovat
Whitemedia

O poločase Willian za Pedra pls..

Reagovat
icka

Jediny co tam maka s snazi se

Reagovat
Error

To ani neotočí.

Reagovat
nani92

žeby posledný Joseho zápas?

Reagovat
Matić

Reagovat
Infernoqt

ale i ten Ivanovič z opakovačky, to je snad ještě směšnější než Zoumův pohled

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, zatím katastrofa, musíme otočit, jinak je to fakt v prdeli už.

Reagovat
Infernoqt

však hej, po poločase se přeci otočí strany

Reagovat
smazaný uživatel

Dean za Atkinsona

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine že by mu Ivanovic kričal nech mu to pustí. Ale to by bola šialenosť. Takže Zouma proste to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpracování a volej z poza těla

Reagovat
SunFells

No to je dost.

Reagovat
Miguel19

Neskutečné, neskutečné. Jako jestli s tím týmem Mourinho odmítá něco dělat, tak ať si jde. To je stavění podle jmen, nebo za zásluhy si může dělat někde doma v Portugalsku. S námi si vytírá prdel nejhorší tým PL, nejhorší tým PL!!!

Na blití je mi. Fabregas s Matičem jsou po obrně? On je odstrčí i větřík, obejde i beznohý. Pokud si pamatuji, ti dva dohromady vyhráli jeden souboj za poločas. Rémy posere každej balon, ti 3 pod ním tam radši ani nejsou. A ten šášo vzadu, kterému ještě prdneme pásku? Klasa. Zase si tam s ním zametá nějaký bukandýr co ještě včera sbíral banány na plantáži. My jsme si za celý poločas dali jednou 3 přihrávky a sebou, když Cahill dal na Begoviče, ten posunul na Zoumu a ten náhodným nákopem zase Rémyho. Nádhera

Reagovat
vitasrp

Tak hlavně, že to schytal Ivanovič, zatímco o frajerovi, kterej to posral nejvíc, jak mohl, není ani zmínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak pardon. A Zouma se u toho gólu posral, jak jsem psal v 19:12. Snad je to komplet.

Reagovat
Matić

Zase na druhou stranu koho místo těch jmenovaných dát? Mikela s Ramiresem místo Fabregase a Matice? To mi nepřijde rozumný. Jinak s Ivanem a Remym souhlasim, to je tragédie + se mi dneska vůbec nelíbí Pedro a ty jeho alibistický náběhy do 3 obránců.

Reagovat
Liquid

lepší prohrává, ale nevadí, velká chyba v podání dvojice Ivanovič-Zouma, chybí Costa, ta zkurvená FA nás prostě řeže furt, snad to zvrátíme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Podle tebe si Costa trest nezasloužil?

Reagovat
Liquid

finanční ano, zápasový nikoliv, obdržel po právu žlutou kartu, rozhodnutí FA škrtnout červenou a trest Gabrielovi a dát trest na 3 zápasy Costovi je naprosto nelogický, za odplácení se vždycky trestá a povětšinou víc, mohl dostat červenou rovnou, ale to by zrovna tak musel dát rovnou červenou i Koscielnymu a Gabrielovi, tihlec 3 hráči se strkali

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být vtípek, že jo?

Reagovat
J0EL

Mal by si s tym fetom prestat.

Reagovat
Infernoqt

Na to, že Newcastle je nejméně utočící tým celé PL, tak dneska už 10 střel v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, nepiska Dean a hned dostavaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Matić

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TopinB

Reagovat
I am Mancunian

nfl

Reagovat
icka

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Skvělé přestupové období, když jedinou náhradu za zpomaleného Ivanovice máme v Babovi, kterému Mourinho zatím nevěří a stavět ho v lize nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se? Vždyť má úspěšnost přihrávek tak 60% a v obraně teda zatím taky žádná sláva. Ivanovič je sice shit, ale Baba zatím nic kromě náběhů nepředvedl.

Reagovat
Whitemedia

Nedivím se, jen mě sere, že musím zápas co zápas sledovat, jak je Ivanovic ve sračkách a není kým ho nahradit..

Reagovat
Miguel19

A co předvedl Ivanovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný zápas. Takhle má vypadat souboj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

To je tlak, gól visí na vlásku.

Reagovat
spider_8

Braňo mi začíná silně připomínat Bosingwu Takovýho pomalejšího Bosingwu.

Reagovat
smazaný uživatel

On by to stejně nedal

Reagovat
Mönchengladbach

Chelsea si vzala příklad z loňské BVB. V lednu bude v lize poslední a pak se začne pomalu škrábat nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Cize nieco, ako Monchegladbach tuto sezonu.

Reagovat
Mönchengladbach

To snad ne, Gladbášek už jde nahoru teď.

Reagovat
vladis271

a že kto je vtipný ako krleš.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Remy tref se

Reagovat
Whitemedia

Pedro

Reagovat
Miguel19

El Tigre to pořeší. Nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Wijnalduuum

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóóóóóóóól, f-off Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

si dělá Fabregas...

Reagovat
icka

Azpi je neskutecny bojovnik

Reagovat
Miguel19

ty krávo

Reagovat
SunFells

WIJNDAAAALDUUUUUUUUUUM

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Dobře na to serete šašci přeplacení..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už není normální, achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL, neskutocna obrana

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Eeej Cesc

Reagovat
Miguel19

My jsme 15 minut před vápnem Newcastllu - ani šance.

Newcastle po 15 minutách na naší půlce - gól

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak za Moyese

Reagovat
Ligter

úplně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Takového prostoru tam ...Braňo byl jen spokojený, že si chytl hráče.

Reagovat
Error

Nechápu.

Reagovat
spider_8

Chápe někdo dvojitý střídání ve chvíli, kdy máme největší tlak?

Reagovat
Miguel19

Když ten tlak je k hovnu tak jo.

Reagovat
spider_8

Byly z toho 2 šance.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Které? Ta Rémyho hlavička z penalty?

Reagovat
spider_8

Jo, 2 jeho hlavičky. Jedna sice z ofsajdu, ale přihrávka a náběh byly dobrý.

Reagovat
Miguel19

Nemyslíš vážně.

Reagovat
spider_8

A jaký lepší šance jsme dneska měli?

Reagovat
Miguel19

Kdo píše, že jsme nějaký měli? Právě proto, že jsme byli 15 minut u vápna a neměli jsme ani hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tlak jako kráva, ale na bránu nikdo nevystřelí

Reagovat
Counter

Ivanovič klasicky zaprasil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak ho kopl, škoda, že nedostal redku, aspoň by tam už nebyl na další 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Azpi je na tom LB neskutočne limitovaný

Reagovat
J0EL

Ale ten Mbabu je neskutocny dnes

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

len fauluje Hazarda

Reagovat
bbbauch

Frustrace

Reagovat
Nikikrew

Nové Zámky

Reagovat
Infernoqt

nějak moc jsem té Chelsea věřil po výkoně nad Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nebyl důvod

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ta vyhra nebola vobec o vykone Chelsea

Reagovat
Infernoqt

hráli na výsledek, zase víc ze zabezpečené obrany ... to se s dnešním výkonem nedá srovnat, typickej chaoz

Reagovat
kvasha16

ak hovoris o zapase s Arsenalom tak praveze tam sa nehralo zo zabezpecenej obrany, cela obranna linia vtedy bola posunuta vyssie, vyssie sme napadali, atd...

Reagovat
Whitemedia

Měsíc a půl uběhl a nic se nezměnilo, Mourinho

Reagovat
Whitemedia

On by to Falcao stejně nedal, to je fakt Torres..

Reagovat
Counter

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Falcow aj tak nedal

Reagovat
smazaný uživatel

On by to stejně nedal

Reagovat
Ligter

sice ofsajd, ale stejně, tohle nedát...

Reagovat
vladis271

čukotkári, koho by ste chceli, ak by Romanovi došla trpezlivosť?

Reagovat
SunFells

Co třeba Kloppo, jak by to fanoušci Live nesli?

Reagovat
vladis271

Ak by sme zobrali Carla tak v pohode.

Reagovat
SunFells

Mnohem lepší volba.

Reagovat
vladis271

tiež začínam mať ten pocit. Pri Kloppovi ma znervózňuje tá jedna katastrofálna sezóna. Carlo je osvedčený.

Reagovat
Counter

V životě byste s ním nevyhráli titul ale

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

No je to tak, něco si o tom zjisti :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Statočne.

Reagovat
fenixLFC

v pohode, okrem vrabejku tomu snad nikto neveri

Reagovat
Whitemedia

Ancelottiho

Reagovat
vladis271

len či by šiel 2 krát do tej istej rieky. Nie každý je Mourinho.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

El Tigre úřaduje, též nemám obavy.

Reagovat
fajdax

on by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Chelsea prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v tymu, ktery vyhraje ligu, muze tak zesrat, ze hraje takovy prd. Ta Evka hracum asi fakt chybi..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol fual na Hazarda no

Reagovat
Whitemedia

Ramiii

Reagovat
Ligter

ty vole, tohle je jinej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pičo, ale zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Udržať

Reagovat
spider_8

Raminaldo

Reagovat
raduinho

A pojdme kurváááá !!! Vyhrajeme ještě !!!!

Reagovat
Whitemedia

Ramires je momentálně asi jediný hráč, co má formu nebo na to nesere.. kdo by to byl řekl

Reagovat
Whitemedia

ještě Azpi no

Reagovat
icka

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Jožo už z toho má taky prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

EDENKUUU POOOOJD

Reagovat
SunFells

Hmm, pěkný průnik od Edena

Reagovat
SunFells

Ten už naštěstí předtím gól dal a tak to dnes nemusí lámat jak zbytek ligy

Reagovat
Error

Vtipné, José. Opravdu se bavím.

Reagovat
Whitemedia

Pedro....................

Reagovat
Miguel19

Pedro Tak hlavně že tu PL válcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je hrozný šulín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRO TY KOKOT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Pedro Toto my chceme, Španělsko PL opět zachraňuje.

Reagovat
nani92

priemerák priemerný

Reagovat
fajdax

Mitrovič

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma ty pasy rozdává neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, McClarene, víš o tom, že můžeš v zápase střídat 3x? Pár lidí by už chtělo jít dolů

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANEK

Reagovat
smazaný uživatel

Piči poďme kurvaaa

Reagovat
Hokaido

goooooooooolasoooooooooooooo jedem ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaa, takéto haluze

Reagovat
Mimalu

pooooooooooooooooojd

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
REPLIKATOR

Krul

Reagovat
Miguel19

A POJĎME EL TIGRE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Hokaido

pojd Edenek nám to vystřelí

Reagovat
SunFells

Šmankote

Reagovat
SunFells

Koho třetího že ten Colombo střídal?

Reagovat
SunFells

Jo Falcaa ...to snad ne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icka

pomeeeeeeeeeeeeee jeste jeden !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEE PROOOČ

Reagovat
Whitemedia

Ramires táhne Chelsea za obratem, neskutečný příběh

Reagovat
SunFells

Ty krávo, kousek od kolapsu

Reagovat
Miguel19

Ještě jedna šance bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mcclaren

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

McLaren má infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

oni to takhle poserou, když můzeme vyhrát, to jsou fakt chuji doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jsme jim zabili hráče, super...

Reagovat
REPLIKATOR

Ramires

Reagovat
Hokaido

zvedej se ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

nezvládám

Reagovat
SunFells

De Jong si přišel poležet.

Reagovat
smazaný uživatel

To co robia s tym rohom Za toto si ani ten bod nezasluzia.

Reagovat
stiflerovamama

Co to nekopli normalne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň niečo

Reagovat
SunFells

Hotovo. No škoda, že to neudrželi

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle zbytečná ztráta 2 bodů. Neporazit Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v boji o titul nejsme no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na City jsme stahli dalsi bod. A tomu zbytku nikdo neveri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Jazdec

Reagovat
vitasrp

Když jsem viděl rozdíl mezi první a začátkem tý druhý půle, mám trochu obavu, že hráči asi nemají úplně čistý svědomí - ten výkon a přístup podle mě nebyl úplně OK. Což je věc, která mě štve asi nejvíc, protože nevidím jediný důvod, proč by se soupeři neměli vyrovnat v tak základním aspektu, jako je bojovnost a nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Blues mimo, to samé City

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by si trochu více pohrát s rozpisy, letos mi tam strašně moc přijde neděle absolutně o ničem....

Reagovat
smazaný uživatel

1 zápas v Nedeľu to je shit.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno to mrskli na sobotu kvuli LM, ale je pravda, ze aspon Pool mohli dat na nedeli at je tam neco zvucnejsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně chápu, ale tak i Pool, Soton, West Ham a Stoke byly zajímavější zápasy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes X2 stále slušný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím přiznat, že jsem se zasmál.

Ještě předtím Plzeňané zaútočili na zdravotně postiženého cyklistu Jiřího Ježka. Ten se k Limberského aféře nedávno ostře vyjádřil na Facebooku, kde ironicky ocenil fotbalovou asociaci za začleňování mentálně postižených sportovců do reprezentace. Sobotní fotbalové publikum reagovalo hrubou urážkou, když poukázalo na Ježkův zdravotní handicap: „Ježek má vztek, že nemůže pít i do druhé nohy,“ stálo na transparentu.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/plzen-liberec-0d0-/fotbal.aspx?c=A150927_003717_fotbal_ber

Reagovat
minoLFC

takže v Plzni nemajú idiotov len na trávniku ale aj na tribúnach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/lukeshawofficial/photos/a.1568649216688787.1073741828.1540885732798469/1721663268054047/?type=3

Hrozně mu držim palce, snad se mu to všechno povede a vrátí se ještě silnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shawík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

"My wife and I were happy for thirty years. Then we met." Arsene Wenger

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

To bude kolem šedesáté minuty. Taky jsem měl chuť si otevřít knížku.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Bamfordom, keď nieje ani na lavičke?

Reagovat
SunFells

Sausage boy se asi nevešel. Mají tam dost možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam tolik hráčů na ten post, že se to hodně toší. Příště si myslím, že se na lavičku vejde, do základu mu osobně moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa čudujem, že ho Pardew využíva len tak sporadicky. Wickham zatiaľ nič moc, Murray detto. Ako chápem, že Bamford nieje kmeňový hráč CP, ale svoju kvalitu minulý rok potvrdil v Champe. Wickham je tragický už pár sezón a už hral dva krát základ + jeden krát striedal...

Reagovat
Mastný Chobot

Wickham je overený ligou a nedá sa povedať, že by bol vyslovene tragický. Za prvé, dosť často hrával všade možne mimo svojej pozície a za druhé, aj tak dokázal dať dosť gólov alebo byť najlepším hráčom mesiaca v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na ňom nevidím zatiaľ nič výnimočné; ten svoj potenciál vôbec nenapĺňa. Hrával len preto, že v Sunderlande nič lepšie nebolo- teda nemal konkurenciu. Ja keď len porovnám výkony minulej sezóny týchto dvoch, tak si myslím, že čisto teoreticky by mal mať Bamford skrátka prednosť. Najlepší hráč sezóny Champu niečo znamená a navyše v tak mladom veku.

Reagovat
Mastný Chobot

Bol tam lepší Fletcher, práve preto často hrával na iných pozíciach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw. 5 gólov minulú sezónu je dosť?

Reagovat
smazaný uživatel

Murray už tam ani nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Murray už kope inde, Wickham a Bamford sú na jednej úrovni. Ešte nezabúdaj na Gaylea. Takisto je to pre mňa prekvapenie, min. raz už mal byť v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

To som si neuvedomil

Ja si myslím, že Bamford je po minulej sezóne proste lepším hráčom než Wickham. Gayle hrá dnes základ prvý krát tuším...

Reagovat
smazaný uživatel

Gayle hraje sice porvý v základu, ale přednost před PB většinou dostává i z lavičky. Je tam těch "čistokrevnejch" útočníků dost, přičemž v tom složení toho trojlístku Sako - Puncheon - Zaha, tam zahraje i Yannick (což vidim teda nerad ). Každopádně Bamfordovi pravděpodobně nebude stačit předskočit pouze Wickhama ale bude se muset dostat i přes Fraizera. Celkově velmi zvláštní hostování v týmu, kde je na ten post tolik vyrovnaných hráčů + kdyby zůstal Murray, tak už je to vůbec masakr.

Reagovat
Error

Zatím dost nepovedené hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo teprv Atsu a Ake..

Reagovat
smazaný uživatel

Ake mal pekne zostať. Zahral by si viac než dosť. Či už ľavého obrancu alebo defenzívneho záložníka.

Reagovat
Error

U Akého jsem si nedělal žádné naděje, bylo jasné, že jde dělat back-up. A pak si Watford vyletí v prvním kole poháru...

Atsu to je jiná písnička. Nevím, zda-li nebyl zraněný, ale aby se i při absenci Gradela nedostával ani na lavičku, to je pro mě fakt překvapení.

Za největší fail ale považuju bezkonkurenčně Chalobaha. To, že se celý přestupák nic kolem něj nedělo a nakonec jej na deadline pošlou do Neapole, kde si prostě nezahraje, to je obrovský krok vedle a náběh na konec v klubu ve stylu Joshe.

Reagovat
Mastný Chobot

Higuaín: "Cristiano's ego is huge. If you don't say he is the best, you're not his friend. I've played with Messi, there is no comparison."

pičusík už od pohľadu, no

Reagovat
smazaný uživatel

To sú tak zle podané vyjadrenia. O Higuainovi som takisto čítal že nevedel zniesť to, že je považovaný za horšieho hráča než Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To mate teda neco spolecne

Reagovat
Mastný Chobot

ty si ma videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten profil na azet...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ne...

Reagovat
Mastný Chobot

môj prednášajúci z Európskeho práva napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nečte Maxima a rubriku "člověk který si o to říká"

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má tady na EF profil, tak bych si tím tak jistej nebyl.

PS: európské právo

Reagovat
smazaný uživatel

děsná píčovina, ale zkoušky docela jednoduché

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Jeho musí strašne srať, že existuje niekto ako Messi. Lebo inak by bol najlepší. Pretože je jasné kto z nich je lepší. A Portugalec to nie je.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Nejlepší je Zlatan.

Reagovat
fenixLFC

*najegoistickejsi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

true story

Reagovat
Nikikrew

Picusik co dava najviac na charitu a na ine dobrovolne zbierky a Messi pritom krati dane, fakt picusik

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně z jeho krve dodnes dělají lék proti rakovině.

Reagovat
Mastný Chobot

"Messi pritom krati dane" ok, mám dosť.

Ronaldo je pičusík na ihrisku svojou povahou, to, že dáva nejaké mizivé percento svojho zárobku na charitu a ešte sa postará o to, aby to všetci vedeli a videli, na tom fakt nič nezmení.

Reagovat
Nikikrew

Ok tak Messi bol bez pricin obzalovany z neplatenia dani/kratenia? Whatever mal s danovou kontrolou problemy, co si chces ako nahovarat. Ja mam dost toho ked tvrdis ze dava nejake mizive percento ked o tom nemas absolutny prehlad, kolko si dal teda napr. ty (ak zarabas). Je pravda ze na ihrisku sa sprava niekedy ako blbec, holt chce byt najlepsi a robi vsetko preto. Jeho statistiku si najlepsie ake som doteraz videl u hrac, cenim si to o to viac ze si ich zasluzil svojou drinou uz od malicka. Messi je fenomem a momentalne najlepsie hrac na svete avsak mam pocit ze on ten talent uz mal od malicka.

Reagovat
bakasa

Charita je nejlepší argument

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

čo sa tam píše? že to nepovedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je realne, aby Sagan dnes isiel na titul?

Reagovat
Mastný Chobot

hej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je realne, aby Sagan dnes isiel na titul?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
smazaný uživatel

CP zatiaľ lepší a verím že to dotiahnú do 3 bodov.

Reagovat
vrabejka

Jurgenn Klopp práci manařera LFC pouze v případě pokud bude mít plnou kontrolu nad přestupy (Daily Mail)

A stejně naši blbí majitele tu Rodgerse udrží do léta :(

Reagovat
smazaný uživatel

plnou kontrolu nad přestupy novému manažerovi žádný rozumný klub nedá

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
Zaschrona

Martinez u nas ma.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale počítám, že by klub nějak zasáhl, kdyby se zbláznil a snažil se prodat hodně opor týmu.

Reagovat
Zaschrona

Kdyby se zblaznil, tak asi jo, ale to od nej asi nehrozi. Hlavni slovo s prestupy u nas ma dlouhodobe manazer, majitel mu pomaha jeho cile ziskavat/pomaha prodavat hrace. S prodeji Rooneyho a Artety to bylo sice problematictejsi, tam byl klub v takvoe financni tisni, ze prodavat musel a otazka je, jestli mel Moyes v tom posledni slovo, ale jinak do toho Kenwright nijak nikdy nesahl.

Reagovat
fenixLFC

on k nam nechce, inak by si tu podmienku nedal

Reagovat
fff

Aubameyang 8. gol v sezone. A to ma tu niekto pred sezonou presviedcal, ze on az tak golovy hrac nie je.

Reagovat
fff

9....

Reagovat
SunFells

To je ten dravec, který umí zužitkovat příležitosti.

Reagovat
kiwwi

treba sa dohodnut ako ho budeme volat, panic buy alebo what a waste of money?

Reagovat
Busby babes

jj, to je otazka, co bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si můžeš dovolit říct, že je zatím dobrej, když je teprve září

(Ahoj Ol!vere a "ten druhej"...)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mada

Reagovat
Fenri

Bohužel tohle je něco úplně jinýho, než kvůli čemu jsem zareagoval na kiwwiho. Kdyby napsal něco ve stylu "Zatial je Otamendi příšerný", tak na něj reagovat nebudu. Je mi jasný, že tě to nezajímá, jen si z toho děláš srandu, ale pro pořádek to uvádím na správnou míru.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím mu

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

Manchester United stále hledá posilu do středu obrany, jednoho kandidáta si pak našel ve Valencii. Odtud se Red Devils líbí José Luis Gayá, jehož cenovka se pohybuje na hranici 30 milionů eur. (transfermarketweb.com)

Je to dobrej napad, spatnej napad nebo jakej je to napad?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výborný hráč, dost ofenzivní a technický levý obránce. Na jaře se spekulovalo o přestupu do Realu (to měl ještě výkupku 15 mega euro), pak někdy koncem loňský sezóny prodloužil smlouvu a teď už je to tam tuším klauzule 50 mega. Myslím, že je to dost nereálný, stačí se podívat za jaký hráče vyhazujou tolik peněz a dá se z toho odvodit, že byste asi museli vyplatit klauzuli.

Reagovat
kiwwi

pockaj jak lavy obranca...lavy stoper ci lavy bek?

Reagovat
pepinho2

Prostě kraj, stoper vůbec

Reagovat
Busby babes

aha, takze expreska pise kraviny, ze by to byla posila do stredu obrany... takze jen drby diky tomu, ze je zranenej Shaw. Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

LB, ani si ho na LCB nedokážu moc představit

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se s ním taky spekulovalo, nevím co novinaři hulí, v životě prý na stoperu nehrál, když jsem se na něj ptal v PD sekci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na stopera ani žádný předpoklady no... Taky nevím, co to má znamenat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Levý bek, který obhospodařuje celou lajnu. Podobný například Albovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně Shawavi, musela by se strašně zhoršit prognoza. Kupovat ho i na půl roku by byl nesmysl a mít dva prakticky totožné a mladé hráče na post jakým je bek, nesmysl, kdyby byl alespoň verzatilní nebo i do středu tak neřeknu, ale on je opravdu španělský Shaw.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ok. jinak o Shawovi zatim jdou spis optimisticke prognozy, tak uvidime jak se bude dal lecit...

Reagovat
smazaný uživatel

vykupka 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard sice s Chelsea nedávno podepsal kontrakt do roku 2020, přesto neutichají spekulace o jeho možném odchodu. Podle posledních zpráv svůj zájem o belgického reprezentanta obnovil Real Madrid. (clubcall.com)

Jestli se nezvedne, tak bych jim ho po sezoně za sto mega pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nie. Už len z princípu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Makiii

Je to jen otazka casu, kdy Eden prestoupi do Realu... Dlouho ho uz nebude bavit, byt tak svazenej Mourinhem a tou srackou, co Chelsea predvadi V Realu by se mohl dostat jeste na vyssi level..

Reagovat
smazaný uživatel

To by som nepovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade tu sracku predvadza on sam .

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tu observuješ aby sis kopnul do PL? Musíš mít veselý život Tak už ses vyřádil a můžeš si zalézt zpátky do té vaší PD žumpičky, třeba tam konečně po letech vyřešíte některé životně důležité otázky...

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka je PD 3. (? - možná druhá) nejkomentovanější sekce na EF. Až skončí Messi a Ronaldo, tak po ní neštěkne ani pes. Jedině, že by tam ty nerovnítka cpali i když budou v důchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že diskuze "Ronaldo byl stejně lepší!" nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že právě tohle by to z části mohlo zachránit. Zbytek bude: PL je jen pozlátko s nechutnejma TV právama

Reagovat
smazaný uživatel

Kde som si do pice kopol do PL ??

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopáváš tu furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Bayern +

Za 80 by som ho zobral.

Reagovat
smazaný uživatel

+Gotze

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že dneska zazáří Stones a někdo ze zálohy, aby Lamela s Aldeweiderem nebyly v úterý u Ustyho v sestavě kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Usty mi slíbil, že tam někdo od nás bude, když porazíme City.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tam na svých postech už teď nejlepší nejsou, snad je někdo vyšoupne. Stonesovi věřím. Lamela uvidíme, to by musel Naismith zase dát hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

donald duck pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

No uz ked teraz by tam niekto nebol z vas, to by bolo celkom vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

to je i tak jak si o to brečí

Reagovat
Counter

"I am the same man that nearly won the league - but better."

Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

On je skrytý komik nebo otevřený dement, fakt....

Reagovat
fff

Minule som niekde cital, ze on ani Sturridga nechcel . A ten mu teraz bude zachranovat rit.

Chcel on vobec Coutinha?

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sturridgem se mu vůbec nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že nechtěl Sturridge se ví dlouho. A Coutinha nejspíš taky ne. Respektive třeba nebyl proti jejich přestupu k nám, ale měl svý vlastní favority místo nich dvou.

Reagovat
fff

jj sak to, ze on mal inych favoritov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Studge nechtěla ani většina fanoušků, ne-li všichni

Reagovat
fff

Co si pamatam u Sturridga to bolo hlavne o tom, ze sme sa bali tych zraneni.

Ja si ale pamatam, ze som napr. moc nechcel Coutinha, lebo sme mali Susa

Reagovat
fenixLFC

hlavne sme nechceli coutinha lebo prichadzal od korupcnikov a ani tam sa nepresadil

Reagovat
Kowe

Nechtěl, však chtěj Inceho přece.

Reagovat
Infernoqt

už z prvních dvou slov jsem cítil velký charakter, ach

Reagovat
Busby babes

vsak ma pravdu. Jen uz nema Suareze.

Reagovat
fff

Za tie prachy ale uz mal mat prvotriedneho brankara, prvotriedneho stopera k Sakhovi, prvotriedne DM, prvotriedne CM a prvotriedneho utocnika

Reagovat
Busby babes

o tom zadna..

Reagovat
kiwwi

preco by ti prvotriedni hraci chodili do horsieho?

Reagovat
Svatej

Jako Bastian, Angel a Mata ?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo pls.....

Reagovat
fff

Liverpool boss Brendan Rodgers: "If you give me the tools, I'll do the work."

Reagovat
13

Ale no tak, to se vážně začne takhle trapně vymlouvat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to chodící mrtvola, dřív nebo pozdějc stejně vypadne, čím ale dýl tím líp

Reagovat
fff

Barrett: If #LFC do decide to make a change, then they should talk to #Klopp at the very least. John Henry was an admirer when he took over.

Barrett: The suggestions are that #LFC wouldn't pursue #Klopp if #Rodgers does go. I can't work it out as it smacks of arrogance.

Barrett: #Klopp is willing to talk to #LFC, a club which has finished outside of top 4 in 5 of last 6 seasons.

Reagovat
fff

Takze Klopp by s nami bol ochotny jednat, no my by sme po nom nesli.

Prosim vysvetlite mi uz niekto co to LFC robi...

Reagovat
Busby babes

proste klasika: stejne jste ho nechteli.

Reagovat
SunFells

To je klasika trochu jinde

Reagovat
fenixLFC

ja si myslim ze to je hlavne kvôli tej podmienke ohladom prestupov co si dal.... vedenie o ich vyber proste nechce prist tak si tam zas dotiahnu niekoho kto im v tomto ustupi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to bude spíš kvůli tomu, že ho v LFC nechtějí prý Ayre s Gordonem. Henry s Wernerem jsou prý jeho obdivovatelé už od doby, co koupili Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ayre s Gordonem a Edwardsem teda, že ho prý v LFC nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp wants Liverpool job! 100%!

Ready to start anytime, and would be his preferred destination if it was up to him!

If we don't try, it's madness. Been told that LFC have been informed of Klopp's desire to manage the club.

Pokud ho oslovíme, tak Klopp zájem mít nejspíš bude. Ta podmínka o přestupech je podle mě hloupost vzhledem k tomu jak spolupracoval se Zorcem v Dortmundu.

Reagovat
SunFells

@JackGrealish1 has made a decision over his international future and opted to play for England. o_O

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/puab5pv

a ze vraj blue moon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

2015. pre 2015

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

LVG: "I said to the security guy: 'You are now a security guy of a club top of the league'."

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

on je ujebany

Reagovat
kiwwi

to prve miesto je skrt cez vas ujebany rozpocet co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ten troll si uz nasiel nieco nove. Keby si mu povedal ze budeme prvi, tak zo seba robi kokota, teraz uz sme prvi, tak ho robi zase, vraj az ked vyhrame dalsie zapasy, az vtedy sa to potvrdi. Uz sa tesim, co bude dalsie, ak vyjdu i dalsie zapasy.

Reagovat
I am Mancunian

oh palo

Reagovat
I am Mancunian

ja som len rad, ivo

Reagovat
smazaný uživatel

Říct něco podobného Rodgers, tak se mu tu vytlemujete ještě zítra.

Reagovat
fenixLFC

co cakas od kiwwiho

Reagovat
habinity

Historicka chvila od mojseja prvie miesto, teraz sa rad pozeram na tabulku kazdy den...teraz na arsenal potom po repre na everton a potom doma city, ked ziskame 7 bodov tak je to super.

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
habinity

Co si prosis ananas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Everton XI v West Brom; Howard, Galloway, Funes Mori, Jagielka, Browning, McCarthy, Barry, Barkley, Deulofeu, Naismith, Lukaku #WBAvEFC

West Brom XI v Everton; Myhill; Dawson, Evans, Olsson, Brunt; Morrison, Yacob, Fletcher, McClean; Berahino, Rondon #WBAvEFC

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu

Reagovat
vodka

na lionela s fletchem se těším a dneska tipuju, že dá Rondon gol...

Reagovat
Mastný Chobot

McCleana odkiaľ vyhrabali lol

Reagovat
Zaschrona

z Wiganu

Reagovat
I am Mancunian

barkley

Reagovat
vodka

vazne nechapu, jak kopyto a jeste k tomu prase typu Yacob moze hrat zaklad v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

to já nechápu u víc hráčů West Bromu, pokud se teda bavíme o těch kopytech

Reagovat
smazaný uživatel

Mori + Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Barry skusene

Reagovat
vodka

to ztratil tak debilne balon ten luis de funes mori?

Reagovat
smazaný uživatel

ano a ešte to vyšperkoval Barry

Reagovat
vodka

tak hlavne to posral, funes, vyda se s balonem mimo pozici a pak strasne lacino ztrati, tim padem udela diru jako krava v cele obranne rade. barry sice mohl zahrat lip, ale primarni chyba za vystaveni barryho do tak debilni pozice je funesova...

Reagovat
Zaschrona

Strasny zapas s jeste strasnejsim debutem pro RFM v zakladu, tohle mu na klidu fakt neprida, kritika se ted na nej bude snaset obrovska. Primarne to ale byla chyba Howarda - fakt nerozumim tomu, jak muze vyhodit balon na obrance, ktery ma kolem sebe 3 utocici hrace - pak uz se to vsechno vezlo, RMF to vyresil strasne a nasledne to byla chyba totalne cele defenzivy, naprosto lacina. Velka skoda, WBA fakt zrovna nevypadali na to, ze by jinak byli dneska schopni dat gol...

Barkley zatim absolutni zapas blbec, nevyslo mu absolutne nic, i kdyz mel jednoznacne dat gol - o to horsi je ale Lukaku, ten se zas prakticky ani nesnazi - zatim hraje tak, ze by zaslouzil pro derby posadit, kdyby bohuzel bylo za koho... Jediny nebezpecny hrac Deulofeu. Nepochopim, jaktoze porad ofenzivni hraci kolem nej nechapou, o jake typy finalnich prihravek se on snazi. Zatim nas jednoznacne nejhorsi zapas v sezone.

Reagovat
vodka

Rondon v druhem polocase neudelal dobre absolutne nic, to je horsi nez Bebe snad se do toho trochu dostane.

Reagovat
Swarley

Evans na Fletchera, pěkné

Reagovat
Swarley

teď teda ty poslední minuty naprosto katastrofální bránění standardek od Evertonu

Reagovat
kiwwi

Everton dnes všetko zle... A teraz to Barkley s Jagielka len podciarkli

.... Pekne Lukaku

Reagovat
vodka

Chester ted posere ofsajdovou linii a pak jeste neubrani lukaka, strasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Everton. Najlepšie Lukaku ešte gól a Barkley áčko alebo opačne.

Reagovat
vodka

McCarthy

Reagovat
vodka

špina jedna, zatím nejhorší dive, co sem letos v pl viděl společně s Maném...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to nové pravidlo o trestoch za dive? Už mali padnúť min. 2 ako píšeš.

Reagovat
Zaschrona

Dava se trest jen v pripade, kdy to je dive, po kterem souper dostane cervenou.

Reagovat
Svatej

v tom případě zas k hovnu pravidlo, který se použije jednou za sezonu

Reagovat
Zaschrona

absolutni prisernost

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd no. Keď si všimnete postranného pri tom spomalenom, tak sa na to pozeral z opačnej strany línie, ako mal. Tak sa to potom ťažko posudzuje no...

Reagovat
Dufan

Hraniční záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam nebol offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved mal minimalne hlavu slusne za liniou, ale najskor aj koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

nohy mal na čiare

Reagovat
smazaný uživatel

No mal koleno mal za liniou-offside. Hlavu ani nehovorim a uz vobec o tom, ze kamera to skreslovala o nieco v prospech Koneho.

Reagovat
vitasrp

To ale není vždycky to nejdůležitější při posuzování ofsajdu.

Reagovat
kiwwi

berie sa kazda cast tela ktorou je povolene skorovat

Reagovat
Dufan

Lukakuuuuuuu

Reagovat
Mimalu

LUKAKUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku kráľ. Proč ho jen prodal

Fanta

Reagovat
liquicitizen

veľmi dobre kolo pre fantu

Reagovat
Swarley

nádherne balon od Deulofoea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviemkoľko pre pondelkové dohrávky o deviatej. Nikdy nesklamú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Stejně fail, že si Chelsea nechala utýct nejlepší hráče ve svý věkový kategorii Bruyneho s Lukakem....

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši....

Reagovat
kiwwi

to popru len Joseho podlizovaci

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne

Reagovat
eliskafan

Lukaku je vynikající koncový hráč. Snad už to udržíme

Reagovat
Swarley

dpč tak posrat brejk, co to bylo za hovado?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked bezal, tak mi prebleslo hlavou, ze to posrat ani nejde, ved tam bol jeden obranca a on to da rovno na neho

Reagovat
Swarley

mi přišlo, že jeden z těch vpravo se dostal už do ofsajdu, tak mi problesklo hlavou, že by byla prdel, kdyby z toho udělali ofsajd...no myslím, že svým řešením to ještě v pohodě trumfnul...

Reagovat
Sali5

Deufoleu

Reagovat
Swarley

ok, za ten vítězný centr si to mohl dovoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu tam jednoznacne pripomenul, ze porad je hlavne jen potencial.

Reagovat
Busby babes

hlavne jak je pred sebou hnal asi deset vterin.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je zvíře!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele