Premier League - preview 5. kola

12.09.2015, 08:38, aktualizováno 14.09.2015, 08:12
Previews
Anglická nejvyšší soutěž nabízí i ve svém pátém dějství tradiční dohrávku. Ta nás zavede na hřiště West Hamu United, kam zavítá Newcastle...
West Ham United - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Jen málokterý tým se na domácí zápas těší méně než West Ham. Upton Park je v poslední době pro Kladiváře prokletý, zatímco po odjezdu z něj jako by je polili živou vodou. Podivné formy se nyní pokusí využít Newcastle, jenž v této sezóně čeká na první výhru a právě na východě Londýna by potřeboval bodovat.

Vyhrál tam Leicester, vyhrál tam dokonce i Bournemouth. Naposledy si všechny body z Boleyn Ground neodvedlo Burnley před čtyřmi měsíci! O důvodech této skutečnosti můžeme jen uvažovat, zato Slaven Bilić a jeho ansámbl by měli dát hlavy dohromady a tenhle precedens co nejdříve zamést pod koberec.

Náladu ale mají ve West Hamu rozhodně dobrou, jakpak by taky ne, když poslední kolo ve velkém stylu vyplenili Anfield Road. Hammers navíc ovládli i Deadline Day, v němž přivedli Victora Mosese, Nikicu Jelaviće, Michaila Antonia a Alexe Songa. Bývalý záložník Barcelony či Arsenalu však na rozdíl od prvních třech jmenovaných k dispozici nebude. Stále se totiž léčí ze zranění kolene.

Song není jediným zraněným hráčem West Hamu, mimo hru je i útočné duo Valencia - Zárate. Naopak Andy Carroll se konečně vrací do hry, byť v optimální kondici zřejmě stále není.

Newcastle se rovněž musí vypořádat s absencí ofenzivní opory, Aleksandar Mitrović však zatím nepřesvědčil o tom, že za svou tučnou cenovku opravdu stál. Místo výkonů a gólů se zatím předvedl spíš agresivitou, která vyvrcholila v utkání s Arsenalem a červenou kartou.

I proto mají Magpies velký problém se střílením branek - zatím dali jen dvě, přičemž už tři kola jejich konto zeje prázdnotou. V těchto zápasech (Swansea, Manchester United, Arsenal) navíc dosáhl držení míče horko těžko přesahující třicet procent.

Je tak otázkou, zda nervózních výkonů West Hamu na domácí půdě budou schopni využít. Je však pravdou, že se jim na Upton Parku v posledních letech docela daří. Z posledních čtyř zápasů tam dvakrát vyhráli a poražení odešli jedinkrát.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Jenkinson, Ogbonna, Reid, Cresswell - Kouyaté, Obiang, Noble - Lanzini, Payet - Sakho
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haïdara - Colback, Anita - Sissoko, Wijnaldum, Thauvin - Papiss Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.60 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sunderland AFC - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Tottenham Hotspur prožil frustrující deadline day, když nedokázal dotáhnout přestup Saida Berahina, a dobré zprávy - třeba ty o uzdravení Christiana Eriksena - mu nepřinesla ani reprezentační přestávka. Zvládnou tedy kohouti na půdě Sunderlandu uhrát první výhru v ročníku?

Rozhodně by měli. Mackems ostatně sami čekají na první tříbodový úspěch a herně se dají považovat možná za ten vůbec nejslabší mančaft v lize. V nejvyšší soutěži již Sunderland stihl inkasovat rovnou desetkrát, což musí být voda na mlýn konkrétně pro v ofenzívě tápající Tottenham.

Spurs budou nyní povzbuzeni pravděpodobným debutem korejského křídelníka Son Heung-mina, jenž se o minulém čtvrtku prostřednictvím hattricku proti Laosu výborně naladil. A pakliže Tottenham v rámci 14 dní staré bezbrankové remízy s Evertonem vyprodukoval hned 20 projektilů, bývalý střelec Leverkusenu by se měl zasadit o to, že tentokrát alespoň nějaký z nich najde svůj cíl a skončí v síti.

Zvýšená pozornost je před výkopem přirozeně věnována také Harrymu Kaneovi, který v úvodních čtyřech kolech nezaznamenal ani gól. Takovou šňůru měl v uplynulé sezoně jen na jejím úplném konci, aby ji hned v pátém utkání přetrhl.

Podaří se mu to tedy i tentokrát? Jeho dosavadní bilance se Sunderlandem tomu tak úplně nenasvědčuje; loni s ním odehrál oba zápasy a trefit se dokázal akorát do tyče a vlastní branky.

Zatímco na White Hart Lane počítají s premiérou Sona, na severovýchodě Anglie se pro změnu těší na obnovenou premiéru Fabia Boriniho, jenž v Sunderlandu dříve z Liverpoolu již jednou hostoval. Naopak Adam Johnson a Jordi Gomez už sice trénují, na zápasovou zátěž to však ještě nebude.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Kaboul, van Aanholt - Rodwell, Cattermole, M'Vila - Borini, Defoe, Lens
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Bentaleb, Mason - Chadli, Kane, Son Heung-min
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Aston Villa  (neděle 17:00)
Skvělý vstup do sezóny zažívá Leicester a bude zajímavé sledovat, zda podceňovaný tým dokáže ve svých výborných výkonech pokračovat i po reprezentační přestávce. Na King Power Stadium přijede Aston Villa, která s úvodem ročníku už tolik být spokojená nemůže.

Nejen vynikající výkony dvou ofenzivních es, Riyada Mahreze a Jamieho Vardyho, vynesly Foxes na příčky, kde by je před pár týdny zřejmě nikdo nečekal. A po nedělním duelu může být ještě lépe, v případě vítězství se svěřenci Claudia Ranieriho mohou posunout na druhé místo. Důležitý je však jeden detail - poradit si s Aston Villou, která už by si po třech zápasech ráda připsala vítězství. Na Deadline Day mužstvo Tima Sherwooda ještě posílili dva zadáci - jeden velezkušený, druhý naopak naprostý zelenáč.

Ostřílený Joleon Lescott příchází z West Bromwiche, talentovaný Tiago Ilori zase z Liverpoolu. "Jsem rád, že se nám podařilo Joleona získat. Svými zkušenostmi našim mladým hráčům hodně pomůže," pochvaluje si novou akvizici lodivod birminghamského celku.

Villans v aktuální sezóně dokázali vyhrát pouze jednou, když po nepřesvědčivém výkonu zkazili premiéru v nejvyšší soutěži Bournemouthu. Po dvou prohrách přišla naposled remíza se Sunderlandem, kdy nedokázali udržet nadějné poločasové vedení. "Jako manažer nesete všechna očekávání hráčů a fanoušků. Proto jste zklamaní, když v zápase jako proti Sunderlandu nedostanete to, co si zasloužíte," říká Sherwood. "Je těžké vyhrát zápas v Premier League. Nemohu ani popsat to nadšení, které cítíte, když rozhodčí zapíská do píšťalky a vy zvítězíte. Je to úžasný pocit," dodal.

"Aston Villa sice v létě ztratila několik dobrých hráčů, ale zase nějaké přivedla. Mají dobrý tým," myslí si o svém nedělním soupeři Claudio Ranieri. "Je důležité, abychom znovu začali se správnou mentalitou. Od neděle začneme opět, jako bychom měli nula bodů a dáme do toho to nejlepší," zakončil zkušený stratég.

Třiašedesátiletý kouč, jenž během své kariéry už vystřídal mnoho působišť, bude zítra postrádat pouze dlouhodobě zraněného Matthewa Jamese. Všichni ostatní hráči jsou fit a to včetně Ryiada Mahreze, který naposled proti Bournemouthu střídal už o poločase. Více absencí musí řešit Tim Sherwood, jemuž rozhodně nebudou k dispozici Jores Okore ani Gary Gardner a nejistý je pak start Gueyeho, Grealishe a Traorého.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Huth, Morgan, Schlupp - Mahrez, King, Drinkwater, Albrighton - Okazaki, Vardy
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Richards, Clark, Amavi - Sánchez, Westwood, Gueye - Sinclair, Gestede, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Úmorné dva týdny bez anglického fotbalu jsou pryč a sobotní program Premier League je pořádně nabitý! Sedm utkání ve třech různých časech, přičemž vše odstartuje atraktivní zápas Evertonu proti Chelsea. Před rokem viděli diváci v Goodison Parku devět gólů, no a teď by se při zoufalosti obrany Mourinhova týmu dalo očekávat něco podobného...

Čtyři zápasy - devět inkasovaných branek. Nic extra šokujícího, kdyby nešlo o Chelsea. O tým, který se loni pyšnil nejlepší defenzivou v Anglii a který právě na Terrym, Ivanovićovi a spol. tolik stavěl. Dnes je ale obrana obhájce titulu v troskách a s ní i šance na boj o titul. Zlepšení v zadních řadách je nevyhnutelné, pokud Chelsea hodlá stáhnout náskok suverénního Man City.

Po domácí porážce 1:2 s Crystal Palace hovořil José Mourinho netradičně konkrétně o hráčích, kteří musí neprodleně zlepšit své výkony. Nepřímo jmenoval Williana, Fábregase, Matiće, Hazarda a Ivanoviće. Především poslední jmenovaný se může obávat o pozici v základní sestavě, kam se tlačí případný debutant Rahman Baba.

Na druhou stranu, na zlepšení formy si Chelsea nemohla vybrat lepšího soupeře. Ve všech soutěžích dohromady neporazili Blues žádného soupeře víckrát než právě Everton. Už jen bilance z posledních let hovoří jasně - poslední tři utkání vítězné, z posledních šesti zápasů výher pět, nebo sedm vítězství z posledních devíti klání.

Momentálně se však Chelsea nebývale trápí a se ziskem čtyř bodů leží až na třinácté pozici. Aby toho nebylo málo, jeden z mála solidních mužů v její sestavě - brankář Thibaut Courtois - si v tréninku poranil koleno a řádově několik měsíců bude mimo hru. Zastoupí jej tak Asmir Begović. Hrát pak nebude ani Oscar, jinak jsou všichni k dispozici.

Jenže ani Everton za sebou nemá dobrý vstup do sezóny. Parádně se mu povedl vlastně jen zápas na hřišti Southamptonu (3:0), jinak je to velká bída. Bezgólovou remízu s Tottenhamem musel před reprezentační přestávkou zachraňovat gólman Tim Howard, zatímco zápas ligového poháru proti třetiligovému Barnsley (5:3) zase Romelu Lukaku v prodloužení.

Roberto Martínez navíc musí řešit nepříjemné zranění Toma Cleverleyho, jenž si zhruba dva měsíce d balónu nekopne. Do sestavy by se na druhou stranu mohl dostat Aaron Lennon, který se po loňském úspěšném hostování z Tottenhamu stal nyní již kmenovým hráčem Toffees. Debut by si rád odbyl obránce Ramiro Funes Mori.

Jiný stoper John Stones si pro změnu mohl první minuty zapisovat v Chelsea, ale Everton jej do Londýna odmítl pustit. Mladého Angličana tak nyní čeká zvláštní klání proti mužstvu, o jehož posílení sám písemně požádal své současné vedení.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Oviedo - McCarthy, Barry - Lennon, Barkley, Mirallas - Lukaku
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Pedro, Willian, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Nad týmy bývalé Big Four od počátku sezóny ještě stále visí mračna. Arsenal je na tom sice o poznání lépe než jeho modrý londýnský soused, avšak po boku Liverpoolu a Manchesteru United jen uznale vzhlíží na jasného lídra tabulky a jeho nečekané následovníky. Stejně nečekaný je i post Stoke City, které se po výborné loňské sezóně krčí v pásmu sestupu.

Velkokluby se trápí, o tom po odehraném měsíci není sporu. S výjimkou Manchesteru City, samozřejmě. O krizi se ještě hovořit nedá, ale trápení to zajisté je. Zatímco Chelsea se nedaří v zadních řadách, Arsenalu a ostatním to skřípe hlavně v útoku. Kanonýři zatím nenesou čest svému přízvisku, ve čtyřech zápasech nastříleli pouze tři góly.

Ještě větším vykřičníkem je fakt, že pouze jeden jediný vstřelil hráč Gunners. Olivier Giroud je až druhým nejlepším střelcem Wengerova týmu. Hned o dva se totiž postaral "own goal"; a vzhledem k ostentativní nečinnosti klubu na přestupovém trhu se na jeho formu nejspíš spoléhá i nadále. Obzvlášť, když pohlédneme do statistik a zjistíme, že Arsenal vsítí branku jen z 5,6 % střel! V této disciplíně je na tom hůře jen Liverpool.

Střelecká krize by mohla být zažehnána proti Stoke City, jemuž se na hřišti Arsenalu zoufale nedaří. Prohrál všech 13 posledních zápasů na Emirates Stadium či starém Highbury - včetně veškerých duelů v Premier League. Naposledy červenobílý celek vyhrál na severu Londýna před 34 lety!

A Potters nevyjíždí do hlavního města zrovna v dobré náladě. Patří mezi pět celků, které ještě v letošní sezóně nevyhráli, posledně doma podlehli West Bromwichi, o což se "zasloužili" hlavně dva rudí hříšníci Charlie Adam a Ibrahim Affelay.

Ti budou logicky Stoke chybět, stejně jako zraněný kapitán Ryan Shawcross a ofenzivní univerzál Peter Odemwingie. Arsenal má marodku o poznání delší, vedle věčně raněného Tomáše Rosického si v sobotu nezahraje ani Danny Welbeck nebo Jack Wilshere.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Özil, Alexis Sánchez - Giroud
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Cameron, Pieters - Van Ginkel, Whelan - Shaqiri, Ireland, Arnautović - Mame Biram Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Manchester City  (sobota 16:00)
Dlouho tu nebyl tak dominantní tým jako Manchester City. Premier League má od prvního utkání sezóny jasného lídra, který navíc svůj náskok neustále zvyšuje a upevňuje. Proti Citizens však v rámci pátého kola nastoupí zatím nejsilnější vyzyvatel - Crystal Palace totiž drží druhou příčku, přičemž před dvěma týdny vyplenil půdu obhájce titulu...

Je snadné říct, že je teprve začátek soutěže a není možné přednášet jakékoli závěry. To je samozřejmě pravda. K počátkům suverenity Manchesteru City však musíme zabřednout i do závěru sezóny minulé. V součtu s ní totiž svěřenci Manuela Pellegriniho vyhráli už deset ligových zápasů v řadě (!), což je klubový rekord. Jen čtyři klání pak stojí mezi vyrovnáním absolutního maxima Arsenalu z roku 2002.

Aktuální prvenství Citizens je zaslouženější o to víc, jakým způsobem k němu došlo. Čtyřikrát čistý štít, k tomu deset gólů - předloňský mistr je zkrátka nejlepší na všech frontách a poměrně nahlas se hovoří také o ambicích v Lize mistrů, kde bohatý klub dosud nepřekonal brány osmifinále.

Proti Crystal Palace se nicméně bude muset vypořádat s absencí svého nejlepšího hráče a také nejlepšího hráče měsíce srpna podle Eurofotbalu Davida Silvy. Ten si z reprezentace přivezl lehké zranění kotníku, jež ho z utkání vyřadí. Vedle něj si nezahraje ani trio Zabaleta, Clichy, Delph.

Naopak se tím spíš může debutu dočkat rekordní posila Kevin De Bruyne, jenž tak dostane příležitost na "svém" postu pod útočníkem. Na druhé straně naopak chybí další člen elitní sestavy měsíce Joel Ward, jenž si zhruba čtyři týdny nezahraje kvůli bolavému koleni.

Crystal Palace však může rovněž spoléhat vedle obranných řad i na ofenzivu. Útočník Connor Wickham sice zatím žádný průlom nezaznamenal, ale trojice za ním si vede náramně. Bakary Sako po příchodu skóroval v obou utkáních a taky Wilfired Zaha se jednou prosadil. Ten navíc patrně udělá prostor momentálně lepším Yannicku Bolasiemu a Jasonu Puncheonovi.

I oni se budou pokoušet o zopakování dubnového překvapení, kdy Orli vyklovali všechny tři body z domácího vzájemného klání právě s Man City. Předtím totiž sedmkrát v řadě zvítězili právě Citizens.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Kelly, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArtur - Sako, Puncheon, Bolasie - Wickham
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, De Bruyne, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.80 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce se v Premier League mimo jiné odehraje taky první vzájemný střet dvou nováčků. Norwich ani Bournemouth zatím nedělají druhé lize na elitní scéně ostudu, spíš naopak. Oba celky mají po čtyřech kolech čtyři body a hoví si v poměrně klidném středu tabulky.

Obzvlášť absolutní novic mezi nejlepšími kluby Anglie Bournemouth si vede na výbornou. Po smolných a dost možná i nespravedlivých porážkách s Aston Villou a Liverpoolem bodovali svěřenci Eddieho Howea v senzačním zápase na West Hamu i s Leicesterem. V jeho kádru navíc střílí nejlepší kanonýr ligy Callum Wilson, jenž se postaral o čtyři z pěti gólů svého týmu.

Norwich utrpěl taktéž dost hořkou porážku - v úvodu ligy s Crystal Palace. Od té doby ale odehrál skvělé zápasy proti Sunderlandu i Stoke City; a až v posledních duelu proti Southamptonu Canaries prohráli. V tomto klání navíc přišli o obránce Stevena Whittakera, jenž se nechal hloupě vyloučit po dvou žlutých kartách. Zápas ho tak mine. Na debut se naopak těší Matt Jarvis.

Bournemouthu bude scházet hráčů hned několik - Max Gradel a Tyrone Mings se zranili shodně v minulém utkání proti Foxes, zatímco Charlie Daniels by po zranění v totožném zápase už mohl být k dispozici. Jinak by jej na levé obraně nahradil nově příchozí záplata Joe Bennet. Jiná posila Glenn Murray má šance na start o poznání vyšší.

Zápas bude částečně provázet zvláštní atmosféra. Nejen Saido Berahino totiž v závěru přestupového léta podnikl hloupou akci k vyjádření své nespokojenosti. Útočník Norwiche Lewis Grabban sice neprohlásil, že za klub už nikdy nenastoupí; zato však před zápasem ligového poháru v Rotherhamu opustil týmový hotel. Důvod? Norwich proti hráčově vůli odmítl tři nabídky od Bournemouthu.

Právě Cherries teď přijedou na Carrow Road v roli dobyvatele - a prozatím poněkud neúspěšného. Nevyhráli tam už desetkrát za sebou, což ve spojení s jejich cestování napříč různými patry anglického fotbalu znamená návrat do roku 1951!
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Wisdom, Martin, Bassong, Brady - Dorrans, Tettey - Redmond, Hoolahan, Howson - Jerome
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, O'Kane, Pugh - Murray, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Southampton FC  (sobota 16:00)
Vzájemný souboj West Bromwiche a Southamptonu na první pohled nepatří k nejatraktivnějším zápasům kola, ba ani jeho sobotního programu. Přesto je na něm však něco zajímavého - v obou týmech jsou hráči, kteří si přáli před koncem letního přestupního termínu odejít do Tottenhamu...

Peprnější byla situace okolo Saida Berahina, jenž po ztroskotání transferu na svůj Twitter prohlásil, že už nikdy nenastoupí za West Brom. I přes tento šokující příspěvek by měl být anglický ofenzivní klenot připraven k utkání, což potvrdil i manažer Baggies Tony Pulis.

Podobně nespokojený byl i Victor Wanyama, jenž se rovněž oběma nohama viděl na White Hart Lane. I on však doplatil na skrblictví Spurs ve spojení s rostoucími finančními možnostmi Southamptonu vzkvétajícími díky televizním právům. On však měl alespoň dostatek rozumu, aby svůj žal nedával tak okatě na odiv.

Zpět ale k zápasu, jenž pro oba týmy znamená důležitý krok po první výhře v sezóně. Southampton rozstřílel oslabený Norwich, zatímco WBA využilo hned dvojí přesilovky, aby vyhrálo na hřišti Stoke City. Že ale nepůjde o žádnou hitparádu krásy deklaruje i statistika předchozích vzájemných zápasů - poslední čtyři vyprodukovaly jen tři branky.

West Brom sice není nikterak aktivní v ofenzivě, zato však patřil k těm nejaktivnějším v přestupovém období. Už tak dost početnou obranou řadu vyztužili ještě brankář Anders Lindegaard a stoper Jonny Evans z Manchesteru United. Oba by si rádi odkroutili debut; stejně jako zadák Southamptonu Virgil van Dijk.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Lindegaard - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Fletcher, Yacob - Gardner, Morrison, McClean - Rondón
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Van Dijk, Targett - Wanyama, Romeu - Tadić, Davis, Mané - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Watford FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Nejhůře ze všech nováčků vstoupil do nové sezóny ambiciózní Watford a s dalšími posilami by si ekipa Quiqeho Florese ráda konečně připsala premiérovou výhru. Naopak Swansea už zvítězila dvakrát, dosud nepoznala hořkost porážky a právem jí náleží příčky ve špici tabulku.

Nedá se říct, že by Hornets odstartovali sezónu nějak zle. Jenomže za remízy naskakují body pomalu a fanoušci jsou nespokojení také se slabou produktivitou. Na tento fakt reagovali na Vicarage Road po svém - nákupem třech nových převážně ofenzivních hráčů na Deadline Day. V sobotu však bude k dispozici pouze středopolař Adlène Guédioura přicházející z Crystal Palace. Talentovaný Obbi Oularé z Brugg není v optimální fyzické kondici, nejzvučnější akvizici, Víctoru Ibarbovi, zase dělají potíže administrativní orgány.

"Ibarbo řeší problém s vízy. Není tady, trénoval s námi v prvních dnech, ale teď tu není," vysvětloval manažer Quique Sánchez Flores. Dále španělský stratég nemůže počítat už pouze s dlouhodobě zraněnými zadáky Lloydem Doyleym a Larsem Ekstrandem. Obranná fáze ale Watford momentálně netrápí. "Nemáme problém, když držíme míč. Hlavní problém nastává v poslední třetině hřiště. Málo jsme stříleli, musíme tvrdě pracovat, abychom to zlepšili," ví Flores.

Na druhé straně Swansea na Deadline pouze pustila nehrajícího Dyera do Leicesteru, nebyl totiž žádný důvod do velice vyváženého kádru nějak zasahovat. Mladý manažer Garry Monk si pochvaluje zdravou konkurenci v kádru. "Všichni bojují o místo v základu a je pro mě složité vybrat sestavu, protože všichni pracují dobře. Jsou to těžká rozhodnutí, ale tak by to v dobrém klubu mělo být," řekl někdejší vynikající stoper, jenž už bude mít k dispozici i Jeffersona Montera, který poslední utkání před reprezentační přestávkou kvůli drobnému zranění vynechal.

Dokáže Watford po více jak osmi letech vstřelit na svém vlastním stadionu gól v Premier League? Nebo Labutě naplní roli favorita a po velmi povedeném srpnu budou pokračovat v dobrých výkonech v září? To se dozvíme v sobotu odpoledne, zápas začíná v 16 hodin středoevropského času, na dodržování pravidel bude dohlížet rozhodčí Robert Madley.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Holebas - Behrami, Capoue - Anya, Ighalo, Jurado - Deeney
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki (Cork), Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Sobotní účet anglické Premier League načne trápící se Chelsea s Evertonem; šlágr pátého kola elitní soutěže však obstará jiný liverpoolský celek. Svěřenci Brendana Rodgerse vyráží na Old Trafford k slavného severoanglickému derby, dost možná největšímu utkání fotbalového Albionu. Manchester United s Liverpoolem vstupují do očekávaného duelu v podobně zkroušeném rozpoložení.

Reds, ti od řeky Mersey, mají za sebou dost rozpačitý vstup do letošní sezóny. Nepřesvědčivé hubené výhry nad Stoke a Bournemouthem následovala remíza s Arsenalem, aby konečně Lovren a spol. absolutně vybouchli doma proti West Hamu. Porážka 0:3 dokonale vykreslila, kde se nachází největší problémy slavného klubu.

Velká potíž tkví ve špatné hře ofenzivy. Dva góly ze čtyř zápasů, to vskutku není dobrá vizitka. Vidina lepších zítřků se skrývá i v návratu útočníka Daniela Sturridge, jenž už začal trénovat. K derby však připraven nebude. Mimo hru je kromě něj také dvojice Adam Lallana - Jordan Henderson, zatímco Philippe Coutinho stojí za červenou kartu.

Ještě více však fanoušci Liverpoolu lkají nad "tím nejvyšším". Brendan Rodgers se vpravdě netěší příliš velké oblibě, čemuž se vlastně ani není proč divit. Vedle špatné hry je nyní největším bodem nespokojenosti Dejan Lovren, který i přes nedůstojné výkony stále dostává přednost před Mamadou Sakhem. Minela proti Hammers by mu však mohla zlomit vaz.

Ani Manchester United není v optimální formě. Vlastně dosavadním průběhem Premier League proplouvá na vlas stejně jako Liverpool. Dvě výhry 1:0, bezgólová remíza a prohra. Red Devils zaslouženě nestačili na důslednou Swansea, přičemž stejně jako Liverpool mají velké problémy se střílením gólů.

Dali sice o jeden víc, ale ani tři branky není po čtyřech duelech dobrý počin. Viníkem - a také hlavním "zločincem" v očích fanoušků - je tentokrát útočník Wayne Rooney. Jeho střelecká krize v Premier League narůstá, nedal gól už 863 minut (!), a přestože mezitím překonal historický rekord v anglické reprezentaci, v lize chřadne. Kromě střelecké mizérie totiž nedokáže na hrotu předvést ani slušný výkon.

Zhruba v 11 hodin dopoledne však přišly z tábora United zprávy o tom, že anglický forvard zápas nestihne vinou zranění zadního stehenního svalu. Na hrot útoku tak Van Gaalovi zůstal novic Martial a, což je pravděpodobnější, univerzál Marouane Fellaini.

Přesto se Ďáblové před derby mohou těšit alespoň z jedné věci - David De Gea po přestupové grotesce s Realem Madrid podepsal na Old Trafford novou smlouvu a dá se očekávat, že nastoupí už proti Liverpoolu. Právě bídné zákroky Romera totiž stály United minimálně dva body proti Swansea.

Na debut se těší zmíněný Anthony Martial, jenž z Monaka přišel ukončit zmíněnou střeleckou krizi. Cenovka 36 milionů liber, která při bonusech může vystoupat až na astronomických 59 milionů, mu k tomu dodává dokonalé předpoklady; herní zkušenosti však nikoli. Devatenáctiletý mladík bude pro Premier League rozhodně zajímavou, avšak poměrně tajemnou atrakcí.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Memphis Depay - Fellaini
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Gomez - Can, Lucas, Milner - Firmino, Benteke, Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City440010:012
2.Crystal Palace43018:59
3.Leicester City42208:58
4.Swansea City42207:48
5.Manchester United42113:27
6.Arsenal FC42113:37
7.Liverpool FC42112:37
8.West Ham United42029:66
9.Everton FC41215:45
10.Southampton FC41215:55
11.AFC Bournemouth41125:64
12.Aston Villa41124:54
13.Chelsea FC41126:94
14.Norwich City41125:84
15.West Bromwich Albion41123:64
16.Tottenham Hotspur40313:43
17.Watford FC40312:43
18.Stoke City40223:52
19.Newcastle United40222:52
20.Sunderland AFC40226:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2349)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no po minulém kole si myslím , že by si zahrál Kenedy a možná i Loftus s Babou , ale teď po Repre se bojím , že znovu uvidíme Ivana , Matiče/Fabreho a Wiliana

Reagovat
smazaný uživatel

třeba by si ti nedotknutelní uvědomili, že už nemaj svoje místo tak jistý..

Reagovat
jk

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal >> Tottenham

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*<

Reagovat
Hokaido

Watford>Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to krasne rozdelene na cely den, tak to ma vyzerat

Reagovat
Miguel19

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Lovren má hrať? Nie, že by som to nečakal, ale aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ja zraneny , tak asi tezko bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci byt hnidopich, ale river Mersey protika i Manchesterem, takze to Reds od reky M. se moc nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

tomu moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Preco asi su televizne prava tak drahe v GB? Odzrkadluje to ze tu sutaz vazne sleduje strasne vela ludi z celeho sveta. Rovnaky nepomer, ako je v peniazoch obdrzanych od TV za prava v Nemecku, Spanielsku atd. a Anglicku, je aj v sledovanosti tych lig. Takze tie cisla mozu byt realne vpohode

Reagovat
Hokaido

né no

Reagovat
smazaný uživatel

tak tie cisla realne su u tohto derby a u El Clasica, finale LM este zistujem..

Reagovat
Hokaido

ty čísla se taky odvíjejí od toho, že lidi jsou zvyklí si za PL připlatit docela balík. Nejsledovanější liga to určitě je, ale né v takovýmhle poměru.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bavime sa o konkretnom zapase, nie o PL predsa

Reagovat
Hokaido

ok, ale uvědomuješ si vůbec, že tvrdíte, že se na ten zápas dívá každej 9. člověk na planetě? Je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

pri pocte fanusikov oboch klubov, to proste ako blbost oznacit nemozes, preco by sa tolko ludi na to nemohlo pozerat?

Reagovat
fajdax

Delas si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

pls, ty o tom vies velky prd akurat tak

Reagovat
smazaný uživatel

presne cisla neviem, ani sa mi to nechce hladat ale ide o uhol pohladu. Je jasne ze top kluby su vlmi sledovane v kazdej lige(Barca, RM, Bayern, PSG atd), ale ked porovnas ten zbytok, tak PL ma najviac co ponuknut pokial ide o atraktivitu zapasov. Asi sa da predpokladat velky rozdiel v sledovanosti medzi zapasmi ako Gladbach vs Werder/Liverpool vs Tottenham alebo Valencia vs Getafe/Arsenal vs Aston Villa a tak by sa tu dalo porovnat X duelov, ale pravda je taka ze napr. v PD je druha polovica tabulky tvorena klubmi plnych no-name hracov a v PL aj do Stoke, WHU a uz skoro do kazdeho klubu prichadzaju zname tvare. V BL nieje suboj o titul uz zopar rokov(ok teraz mozno BVB),na rozdiel od PL, co je najvyrovnanejsia liga. Skus si zahrat tipligu PL uvidis ze takmer kazdy zapas moze skoncit hocijak a to je pre ludi o dost zabavnejsie na sledovanie. Ja sa tej sledovanosti nedivim, to skor ludom co nevidia ten obrovsky rozdiel v atraktivite medzi PL a zbytkom sveta.

Reagovat
Busby babes

tak na ot jsou ruzne peoplemetrove mereni, ze jo. nebo jejich obdoby.

jinak treba adytia hodil na twitter tohle: https://twitter.com/aditya_reds/status/642580394202628096

Ta fan zakladna v Asii je fakt obrovska, ted uz i v USA treba. Coz ale Real a Barca maji taky. otazka jestli tak velkou no.

Reagovat
kiwwi

lenze El Clasico sa vysiela v 75 krajinach sveta a NWD v 200 krajinach sveta!!!

Reagovat
Hokaido

jasně, ale určitě by bylo směrodatnější nějaký konkrétní pokrytí v číslech( lidech). PL je drahá, určitě ji nemá v těch 200 zemích každej zaplacenou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, uz si to tu dal, prepac

Reagovat
kiwwi

Tip EuroFotbal.cz 0

Reagovat
smazaný uživatel

02 by bolo lepšie, ale aj 0 je ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou absolutně nezvládáš.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

ale ty detto

Reagovat
Matić

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Každej holt není tak objektivní jako ty, Kiwwi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Usty

to máš další ze svých záchvatů?

Reagovat
kiwwi

to malo byt podpichnutie pre scouserov pred NWD predpokladam ze je to tvoj tip ze sa ta to tak dotklo

Reagovat
Usty

pouze jsem se slušně zeptal na tvou nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Což samo o sobě není moc slušné.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Ja viem, že to vyznie alibisticky, ale musím.

Málo kedy sme išli na OT v horšej situácii ako teraz. Nedávame góly, kapitán zranený. Najväčšia ofenzívna hrozba vykartovaná. A čo si budeme vravieť, na stopérovi zas bude ten chorvátsky tragéd. Do toho už nie je Stevieho, ktorý by mohol vykúzliť niečo.

Toto nem dopadne dobre. Totálne nekreatívna záloha, Benteke bude celý zápas úplne odstrihnutý a ani sa nedostaneme do šancí. Nevadí, ak už.máme prehrať, tak dúfam, že po Lovrenovom strašnom výkone, aspoň sa ľahko bude hľadať vinník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

V podobnym stavu do toho jdem i my, tak nevim, co zkousis.

Reagovat
HorajzmAmmann

No nerekl bych ze mame v Matovi, Herrerovi, Depayovi uplne spatnou nekreativni zalohu, jen potrebuji najit formu ...

Reagovat
bbbauch

Taky jsem to myslel spis tim, ze nedavame goly, kapitan zranenej, nase forma taky nic extra.. Ale proti liverpoolu je to porad dobry, ten jejich tym mi neprijde dobrej ani kdyby byli zdravi vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte tragéda na lavičce, oni je mají na lavičce a ještě k tomu na hřišti.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak pokud se tady máme bavit objektivně a ne jako rivalové, tak musím říct že o moc hůř než my na tom teda opravdu nejste. Velkou výhodou může představovat že hrajem doma, ale taky si nepamatuju že bysme do derby šli s horší formou než teď..možná na jaře v sezoně pod Moyesem (0:3)

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tohle už vám Stevie nevykouzlí: https://www.youtube.com/watch?v=9pCoxRnPka0

Reagovat
Pasha

Bentekeho si Smalling natrie na chlieb

Reagovat
LokoLFC

0:8

Reagovat
fenixLFC

mam pocit ze od roku 2008 az na posledne dve navstevy to vravime stale

Reagovat
smazaný uživatel

OT: To jako vážně bude mít ten komediant Straka svojí show?

Reagovat
CHONG

A co je na tom zvláštního, vždyť ten chlap do televize sedí, jak prdel na hrnec.

Reagovat
mul

no viac do TV ako na trenersku lavicku

Reagovat
Dody10

O jaký pořad se má jednat? A kde se má vysílat?

Reagovat
Greny

Prima a Ano Trenére

Reagovat
kiwwi

Fedex najväčší kráľ... Ten snáď začal hrať svoj najlepší tenis v kariére

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by tak zahrál i proti Nolemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné, proste on definuje tenis a hotovo. Zajtra 18 musí padnúť. Taak veľmi budem fandiť.

Reagovat
Pasha

Tak tak, synonymum slova úspech a tenis. Keď sa povie tenis, prvý, kto ti príde na um, je RF

Reagovat
afc

Nic nepadne,Djokovic zase v pohode 3:1.

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem včera oba zápasy a tipovat se to nedá, Djokovič včera absolutně neskutečně returnoval

Reagovat
afc

Tak Federerov servis je niekde inde ako Cilicov,takze tak jednoduche to mat nebude. Kludne mozu byt aj dva tie breaky. Bude to vyrovnane a rozhodnu opat malickosti. Djokovicovi sa proti Federerovi na GS dari,takze opat to vidim pre neho i ked pre Federera je to mozno posledne finale i ked to sa uz hovorili po Wimbledone.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase Roger zatím neskutečně servíruje..

Reagovat
cristiano.K.

zaplat pán bůh za to

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.. definuje tenis!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

Reagovat
Hokaido

neskutečný

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

hlavne ho bude muset predviest v nedelu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrál famozně. bohužel tipuju, že ve finále se sesype a Djokovic vyhraje. ale jinak výkon proti wawrinkovi byl skvělý.

Reagovat
bayern987

Reagovat
bakasa

Own goal > Eriksen

Reagovat
HorajzmAmmann

Takze big Fella na hrote. No jsem zvedavy, kazdopadne snad bude hrat Rojo, Herrera i DDG .

Reagovat
Hector17

DDG - Darmian - Smalling - Blind - Shaw - Schneiderelin - Schweini - Mata - Herrera - Depay (75.min Young) - Fellaini ( 65. min Martial) 3:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Misto Blinda Rojo a ideal !

Reagovat
minoLFC

Porazíme ich aj s Rodgersom a Lovrenom

Reagovat
smazaný uživatel

a bez coutinha!!

Reagovat
vladis271

na liverpoolskom si dosť fandov želá prehru, lebo si myslia, že potom BR poletí.

Reagovat
minoLFC

vrablovci.....

Reagovat
tomasinho

Naivní, BR dřív jak v prosinci nepoletí.

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

napríklad oliver

Reagovat
Pasha

Keď nepoletel doteraz, jedna prehra u nás nič nezmení. Ale však nech tam je čo najdlhšie, ja som len rád

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak co nemoze, on uz Svehla aj pripustil, ze nove volby budu, ale sranda bude az vtedy, ked Nemecek vyhraje aj dalsie volby

Reagovat
wild

ja len uplne nerozumiem ze kto by mal byt jeho protikandidat.. Lintner nemoze sefovat pro-hokeju aj SZLH, ci?

Reagovat
Tomanatura

Neverim, ze to.sleduje 4x vic lidi, nez cl finale. Nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to sa mi tiez nezda, ze ten rozdiel by bol az taky, ale ze to sleduje viac ludi ako finale, tak tomu by som sa necudoval vobec

Reagovat
Hokaido

když to vezmu podle svýho okoli, tak na finále LM kouká úplně každej, lidi si přehazujou směny a berou dovolený, oproti tomu o tomhle zápase sotva padne pár slov. Ale je to samozřejmě maličkej vzorek, no

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
TopinB

Já to mám zase naopak, znám lidi, kteří se na NWD chcou podívat i kdyby padaly z nebe dinosauří samičky (zase je pravda, že jsou to všichni fanoušci PL), ale finále LM je nějak netankovalo, kvůli účastníkům

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kedze sa to vysiela v 3x viac krajinach sveta, tak to kludne mozne je...taketo statistiky som videl uz aj priamo zo zdrojov Sky Sports tusim

Reagovat
smazaný uživatel

vsak toto je zo sky sports

Reagovat
kiwwi

no vidis

Reagovat
Tomanatura

To praveze neni pravda, vysilaji se ve zhruba stejnem poctu zemi. Nic lepsiho nez wiki nemam, ale tak pro info :

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Premier_League_broadcasters

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UEFA_Champions_League_broadcasters

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

postni to aj pod PD. Treba ich trocha potrolliť.

Reagovat
Robochelsea

Mňa by strašne zaujímalo, ako sa takéto veci dajú spočítať. A neverím tomu, MU-LFC pozerajú len futbaloví fanúšikovia, narozdiel od finále LM a El Clasica.

Reagovat
Darren Fletcher

hm a ja asi neuvidim.

Reagovat
vodka

Reagovat
fajdax

Absolutni nesmysl

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
alcantara

Tak aspon v niecom je NWD lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

je to po anglicky = pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ukaz mi cisla, ktore to vyvratia, ked to nie je pravda

Reagovat
fajdax

A ty nam ukaz cisla, ktere to potvrdi

Reagovat
fajdax

co tohle kurva potvrzuje? to můžu napsat i já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hendo je furt out co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát dnes De Bruyne v základu?

Reagovat
nani92

100. pre dnešnú potupu Liverpoolu

Reagovat
Pasha

Reagovat
tomasinho

Tss, nejenže my jsme oslabení, ale ještě United posílí absencí Rooneyho

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Maybe next year Zajo

Reagovat
božský John

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Hokaido

Bude hrát teda Fella, nebo Martial?

Reagovat
HorajzmAmmann

Muj tip Fella ( za stavu 2:1 tam v 75' posle Martiala )

Reagovat
minoLFC

a kua fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Já už musel použít wild card.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Končím s chlastem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
afc

Neprestan. Pitny rezim treba dodrziavat!!!

Reagovat
alcantara

Ja na nom zacinam...

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

typická hláška sobotního/nedělního rána

Reagovat
božský John

V pripade, ze ses student, tak proste jenom typicka ranni hlaska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja to nechápem, lebo ja po prepitej noci nikdy takéto myšlienky nemám. Naopak, ja by som ešte išiel piť. Tak ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

každý to snáší jinak, občas se mi stává, že je mi druhý den zle i po pár blbých pivech, jindy si jich dám víc a k tomu ještě mnoho slivovice a druhý den jsem ok, navíc se to mění i s věkem, před dvacítkou jsem to taky snášel líp než teď

Reagovat
Mastný Chobot

ja to takto práve mávam, odkedy má po dvadsiatke

Reagovat
Mastný Chobot

*mám

Reagovat
božský John

Vytrvej ! Abstinenti si nevazej zivota. Prece nechces bejt nekdo takovej

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

alkohol je zlo!

Reagovat
CHONG

Posero

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

"Včerejší zápas týmu do 21 let proti Liverpoolu (Chelsea zvítězila 4:2) musel kvůli zraněním a velké zápasové vytíženosti ostatních brankařů odchytat trenér juniorských brankařů James Russell. "

Reagovat
liquicitizen

Tak ked sa zrani aj begovic mame nahradu

Reagovat
minoLFC

to je povolené?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsou to zápasy rezerv, tam se hráči pokud vím nijak neregistrují, tak je to asi jedno

Reagovat
Talker

Mohou mít 4 hráče nad 21 let, kteří nejsou na soupisce U-21.

Reagovat
minoLFC

a ten tréner je vedení aj ako hráč?

Reagovat
Talker

Nevím, jak to přesně je, ale tým může nasadit AŽ 4 hráče nad 21 let. Je to pro potřeby rozehrání hráčů z A-týmu a podobně...

U-21 je především o rozvoji, prostě když nemáš hráče, můžeš nasadit trenéra.

Reagovat
Hokaido

still better than Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
fenixLFC

takze mladici chelsea si uz nezahraju ani v ich vlastne lige....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je zpět ligový fotbal!!!

Reagovat
božský John

mufcever pls

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je djemba-djemba.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nechápu co tu valíte, sorry hoši.

Reagovat
kiwwi

http://streamable.com/esyj

LVG k tym "nezhodam" v satni

Reagovat
kiwwi

http://big4.tv/tag/motd-man-utd-liverpool/

highlighty z poslednych 6 derby

Reagovat
smazaný uživatel

Na prasáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur head coach Mauricio Pochettino insists he and the club are right to stick to their guns by not giving Emmanuel Adebayor a squad number after the striker refused a pay-off to leave the club on transfer deadline day.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a komu tím prospějete, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tohle je celkem silenost no. na jednu stranu chapu, ze se ho chcete zbavit, ale na druhou stranu to je trest pro hrace za to, ze nechcete dodrzovat smlouvu...

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte co se stalo? http://www.videacesky.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Co za kokoty.. jestli kvůli nim přijdu o nějakého Conana nebo Grahama, tak se opravdu naštvu

Reagovat
kiwwi

viem, EfsanE hackol stranku

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvený imigranti. Teď už nám i hackujou stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Turek, to je ještě horší než Syřan...

Reagovat
smazaný uživatel

tam ještě někdo chodí

Reagovat
Whitemedia

jo

Reagovat
smazaný uživatel

a proč?

Reagovat
Whitemedia

Protože tam přidávají titulky k mým oblíbeným videím?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to těžký vymyslet sám co?

Reagovat
Kaze

Bylo tezky si predstavit, ze v tehle dobe nekdo neumi kompetentne anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

já tam chodím tak ze setrvačnosti, ale přijde mi, že tam poslední dobou nedávaj nic zajímavýho. Na Key a Peele se můžu podívat na youtube, na talk show taky, jde to z kopce

Reagovat
SunFells

Na všechno se můžeš podívat na youtube. Videačesky snad fungují jako prostředek pro ty, kteří potřebují videa ...česky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam většinou chodím pro nějaká zajímavá videa, na které na youtube jen tak nenarazím, a taky díky nim jsem poznal většinu kanálů, které teď pravidelně sleduji.

Reagovat
Hokaido

taky, ale jak píšu, v poslední době je to bída

Reagovat
SunFells

Za nápady tam chodíte? Tak to pak jo, ale v nápadech ten web docela stojí. Jste jen pohodlní na něco sami narazit.

Reagovat
Hokaido

to asi jo, ale kdo by měl čas se hodiny prohrabávat skrz youtube

Reagovat
vodka

numberphile sem díky tomu našel

Reagovat
Hokaido

já vím, ale třeba Vsauce nebo Veritasium bez titulků nedávám

Reagovat
SunFells

Pokud je Vsauce ten teplej, tak je stejně jako Veritasium amík a těm je dobře rozumět, takže se při vyhledávání pár odborných termínů můžeš něco přiučit

Reagovat
Hokaido

to mě nebaví. Ale s tou americkou angličtinou máš pnravdu, ta je ok. Minule jsem koukal na nějaký videa z austrálie a normálně jsem nechápal ani smysl vět

Reagovat
SunFells

To věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba Whose Line Is It Anyway, jak došlo na nějaké rychlejší/složitější dialogy, jsem taky přestával rozumět. A takové video nemůžeš prostě zastavit a začít googlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Píč***

Reagovat
Mastný Chobot

200. pre Martiala v základe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Martiala? Nestrielal Mata?

Reagovat
smazaný uživatel

Team to face Everton (4-2-3-1): Begovic; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Pedro, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Today's subs: Blackman, Cahill, Loftus-Cheek, Kenedy, Willian, Falcao, Remy. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Team to face Everton (4-2-3-1): Begovic; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Pedro, Fabregas, Hazard; Diego Costa.

Reagovat
Whitemedia

Těším se na Ivana....

Reagovat
Svatej

Místo Fabreho Oscar a byla by to nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera s Ivanovičem?

Reagovat
Svatej

ajo... to už je nějakej zvyk, že jeho vidim furt rád

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 25s25 seconds ago

Team to face Everton (4-2-3-1): Begovic; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Pedro, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 18s18 seconds ago

Today's subs: Blackman, Cahill, Loftus-Cheek, Kenedy, Willian, Falcao, Remy. #CFC

Baba ani lávka

Reagovat
Deywid

pokial není ready, tak je ho tam zbytočne dávať, aby si mohol potom nadávať aký je nanič ako to ty vieš....

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič taky není ready a hraje základ.

Reagovat
Deywid

to je uplne niečo iné...to nemá zmysel tu s vami....

Reagovat
smazaný uživatel

Šak si promluvíme, až přes Ivanoviče půjdou všechny útoky Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si snad myslíš, že na tom s mourinhem přes repre hruzu nezapracovali? já si myslím, že ano. ivanociv bude dneska jeden z nejlůepších na hřišti, uvidíš.

Reagovat
Miguel19

Jojo, nebo je Mourinho posraný...

Reagovat
Whitemedia

Proč by neměl být ready? Ty kecy o tom, že nemá kondici už jsou passé, když hrál v týdnu dva zápasy v repre.. Braňo má až moc neotřesitelnou pozici na to, jak tragický je..

Reagovat
spider_8

Nejde o kondici, vždyť přece s Augsburgem musel taky absolvovat předsezonní přípravu a tipl bych si, že byla mnohem lepší než ta naše

Spíš mu José dává čas na aklimatizaci a na to, aby se přizpůsobil jeho taktickým pokynům. Podobně to bylo třeba i u Williana, Salaha nebo Zoumy.

Reagovat
Talker

Nebo u Cuadrada

Reagovat
spider_8

No když se to tak vezme, ten dostal na klimatizaci rok a půl

Reagovat
Talker

To Willian vlastně taky. Rok a půl byl dost chabej.

Jinak podle mého je to jen výmluva a alibismus. Jestli ten hráč potřebuje aklimatizaci nebo ne se těžko dozvíš, když ho nevidíš na hřišti.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Deywid

a preto nie je ani na lavičke...a tam nikdy nešlo o kondiciu ale o nezohratosť s tymom

Reagovat
smazaný uživatel

*timom...a Pedro bol ako zohraty?

Reagovat
Deywid

Pedro je výnimka...aj keď priestupil taky Willian tak si počkal kym začal hrávať....Schurlle detto

Reagovat
smazaný uživatel

tak, Schurle si na to pockal az kym neodisiel

Reagovat
Talker

Matič? Fabregas? Costa? Courtois? Hazard? Oscar? Mata? Cahill?

Hláška s aklimatizací je prostě alibismus.

Reagovat
Whitemedia

Minule se u něj řešila právě kondice, o sehranosti nebyla řeč

Reagovat
Deywid

vždy sa riešila iba zohratosť, nikdy kondícia

Reagovat
Svatej

Když nad tím přemýšlím tak bych chtěl s výjimkou Cahilla a Blackamana vlastně všechny vidět spíš na hřišti, než na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych se radši aspoň snažil o tu výhru..

Reagovat
Svatej

to by se při současný formě hráčů nemuselo vylučovat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže přesně jak jsem si myslel. Jedna změna a to Mikel za Williana Terryho a Begoviče nepočítám.

Reagovat
spider_8

Při absenci Ramirese dobrá sestava. Zouma místo Cahila je dobře a střed zálohy určitě vyztužit potřeboval. Já bych se nebál a rovnou místo Mikela tam dal Loftuse, ale čekat to od Josého asi nešlo

Reagovat
Infernoqt

Dost defenzivní mi přijde

Reagovat
spider_8

Akorát vyztuženej střed pole, což bylo sakra potřeba, jinak klasická sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton (to face Chelsea): Howard, Coleman, Jagielka (c), Stones, Galloway, Barry, McCarthy, Besic, Barkley, Kone, Lukaku. #EFCvCHE

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam není Mirall?

Reagovat
smazaný uživatel

takze diamant krasny?

Reagovat
smazaný uživatel

Stones za Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

ten martinez to zas prokoučuje, uplne to vidím

Reagovat
Zaschrona

Proc nehrajem na kridla? Vsak to tymum letos proti Chelsea vic nez dobre fungovalo. A teda ten tym je fakt postaveny na to ubetonovat bod, protoze kreativni hrac tam je jen Barkley a dejme tomu Stones.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea manager Jose Mourinho:

“We're strong, together. I believe in the players, they believe in me. We're positive. Every game is important. We are in the title race but we need points. We go with the intention to win the match.”

Reagovat
Firkraag

Mohl by se zranit Begovič, to by byla prdel a nárust Čechočlánků

Reagovat
smazaný uživatel

Přát někomu zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co se s těmi chybami při golech stalo? včera trapp dva kiksy, carraso jeden, dneska hráč Zenitu fatální chyba a vlastní gol

Reagovat
nani92

dnes Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

u něho by právě překvapilo, kdyby si vlastnák v důležitém zápase nedal

Reagovat
Mastný Chobot

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

+ jantschke z gladbachu suvereně malou domů namazal na gól lasogovi

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho: "Naše výkony byly lepší než ukazují výsledky. Výsledky jsou špatné, ale výkony zas tak špatné nebyly."

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Se učil od Koubka, ne?

Reagovat
Whitemedia

Třeba na naši defenzivu se krásně dívalo, to byly snové výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je prostě nejlepší, když je člověk s něčím spokojenej. Nejužší světvá špička je nespokojená s výhrou 2:0, i když hra vypadá přijatelně, ale Josého to prohrávání s převážně mizenrou hrou moc netankuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na dvojku Mikel Matic se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude pruchodák

Reagovat
Miguel19

Určitě menší než s Fabregasem

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj MUFC4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

jinak mi tohle píše už druhý člověk tady. a já vůbec nevím co valíte. hrabe vám? nejste vy náhodou nějak nemocní?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano všichni jsme a ty jsi letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

radši na mě už nereaguj, zřejmě nebudeš v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

No po tom tvým výstupu pod Limberským budeš nemocný asi ty. A ještě víc vtipnější je, jak si tam psal, jak je fotbal zkurvený sport a teď si dáš nick Football Is My Life.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nezapomeň mi zas psát výhrůžný PM. Už se na ně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? vůbec nevím o čem píšeš. ale vůbec. jestli jje tvůj život založen na spoznávání lidí na fotbalovém foru, tak jsi na tom hodně špatně. máš moc smutný život a moc volného času, měl bys dělat něco lepšího. policajte

Reagovat
smazaný uživatel

určitě bych psal, že je fotbal zkurvený sport jak píšeš, a ted si dal takový nick. pane bože nereagujte na mě už prosím. díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

ten přece psal jen s capslockem ne?

Reagovat
Miguel19

Nn

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA hraje líp jak Barca NESKUTEČNÝ VÝKON!

Reagovat
smazaný uživatel

radost se dívat

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Everton urve

Reagovat
Tomanatura

OT:

Xbox One nebo Playstation 4?

Reagovat
smazaný uživatel

PC

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Les

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

PS jednoznacne

Reagovat
Tomanatura

proc?

Reagovat
Kaze

Lepsi exkluzivky, lepsi hardware, v teto generaci Sony porazilo Microsoft hodne, takze se daji ocekavat i dalsi exkluzivky pro PS.

Reagovat
Hokaido

life

Reagovat
smazaný uživatel

tato logika :D ak ma niekto konzolu automaticky nema life

Reagovat
smazaný uživatel

i like the wii

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nepouzil ani jedno

Reagovat
Manik...

Sony to je snad jasný...

Reagovat
Fairplay

PS4, podle mě zajímavější exkluzivity. X1 má zase levnější to roční členství, lepší hry zdarma v něm. Napiš si 10 her, které tě nejvíc zajímají a koukni se, na které konzoli si jich zahraješ víc, jednoduchý.

Reagovat
TopinB

PS4 je ale celkově levnější a má (prý) lepší výkon a grafiku

Reagovat
Tomanatura

Tak me jde jen o GTA a FIFU. Asi beru PS4

Reagovat
Fairplay

Pak ber PS4

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

PS4 bez debat

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

To je offline, přesunul to sem:

http://www.ustream.tv/channel/20573088

Reagovat
smazaný uživatel

321

Reagovat
Hokaido

dík, parádní

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hector17

Poprosil bych o nějaký dobrý stream

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

hroznej, ani to neotvírejte

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jedem Toffees

Reagovat
Miguel19

Proč do toho Zouma nešel hned

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se Besic zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte tu někdo nějaký HD stream? ideálně přes SopCast

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo je ale fakt jak zpomalený idiot...

Reagovat
Zaschrona

A zase dalsi hamstring.

Reagovat
smazaný uživatel

To má z toho, že před rozcvičkou vždycky vystřelí na bránu!

Reagovat
smazaný uživatel

No to je chudak Besic, to nie je mozne

Reagovat
Miguel19

Tvl Naismith...ten se zase ukopne

Reagovat
vodka

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

*uhlavičkuje

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole...

Reagovat
Euphael

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

a hned 2 krát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

No, Mourinho ocividne zrejme povazuje Gallowaye za nasi slabinu dle toho, jak to zatim vypada.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabina asistence

Reagovat
Zaschrona

Jojo zatim dneska je skvely.

Reagovat
Hokaido

Dneska dá Brano gol, to je tutáč

Reagovat
Jacks11

Teď jsem se vrátil ze zápasu, mít tak Pedrovu fyzičku a zrychlení

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Pedrova energie je naprosto skvela.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

paradaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Fantazie

Reagovat
diastan

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitka

Reagovat
Switchback

#rekt

Reagovat
mithro

krasny golik

Reagovat
nani92

Naismith to je diabol

Reagovat
Svatej

už to začíná

Reagovat
Miguel19

Mikel - Matič naprostá parádička

Reagovat
vodka

Ivanovič opět úplně pozičně mimo...

Reagovat
Pigeon

zouma

Reagovat
Rohlíček

Naimsiiiiiiith

Reagovat
smazaný uživatel

NAISMITHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Reagovat
smazaný uživatel

jak jednoduchý to je..

Reagovat
smazaný uživatel

pekne je vykoupali

Reagovat
smazaný uživatel

Naismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiith.....v tejto akcii ukazal viac futbalovosti nez za celu karieru doteraz

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

a já sem loni nadával na obranu spurs....

Reagovat
EXoRcIsT

ale pred golom sa paradne uvolnil

Reagovat
smazaný uživatel

... a mohli by to takhle ukončit.

Reagovat
Hector17

Naismith

Reagovat
Svatej

Zouma je zatraceně rychlej

Reagovat
Zaschrona

wow, Kone uplne sam

Reagovat
diastan

Ouuuu škodááá

Reagovat
Ángel di María 22

Mou rezignace kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea je neuvěřitelně slaboučká... Mourek asi půjde pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je suprovej

Reagovat
Whitemedia

Tohle je prostě taková tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana.

Reagovat
Svatej

Hazard jak se na něj vysral

Reagovat
EXoRcIsT

Hazard hraje ?

Reagovat
eliskafan

Zatím pěkně ty špíny drtíme

Reagovat
smazaný uživatel

wow pekny valec

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla loni nejlepší obrana PL?

Reagovat
Fairplay

Ta defenziva je vážně zoufalá

Reagovat
Whitemedia

Pro Begovice se ani nic nezměnilo.. to tam na něj v každém zápase lítá, jak kdyby pořád chytal za Stoke..

Reagovat
Hector17

Begovič

Reagovat
Infernoqt

Begovic pěkně ale...takový gólman si před sebou zaslouží lepší obranu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
EXoRcIsT

Nadheraaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Zaschrona

NAISMIIIIIIIIIIIITH

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

Naismith zabiják

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Svatej

dordele

Reagovat
diastan

Neskutečné, ti vůbec nevědí, krásný gol

Reagovat
I am Mancunian

naismith

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Kráása

Reagovat
smazaný uživatel

booooooom!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Minister

Everton nádhera

Reagovat
Ritchie

jak se ta obrana mohla takhle posrat za tři měsíce to nechápu teda

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Jacks11

Jose je ňáký šedivý

Reagovat
Whitemedia

Mourinho skončil

Reagovat
nani92

kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool :))) Mourku hod tam ručník!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NAISMIIIITH

Reagovat
smazaný uživatel

notyvole!!!

Reagovat
I am Mancunian

chelsea

Reagovat
Error

To běžte do hajzlu.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

NAISTMIIIIIIIIITH ndpc

Reagovat
TopinB

Ivanovič Mourinho

Reagovat
Hector17

Naismith je pán paráda zatím

Reagovat
tweek

chelsea

Reagovat
eliskafan

krásný den zatím dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak přece jenom to bude podobný zápasu z minulé sezóny, jenom tu šestku dostaneme tentokrát my

Reagovat
SunFells

ANOOOOOOOO

Reagovat
Jacks11

To je PÁN

Reagovat
monkej

Péťo by to mal !

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chce Evicku naspatky asi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy bude Mourinho out? Během dneska nebo klasicky až po zápase LM?

Reagovat
Whitemedia

Tak koho místo Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Klopp je volnej, nebo Ancelotti jeden z nich to bude

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že Mikel je top náhrada a nikdo jiný takovou nemá To je naprostý zoufalec.

A Ivanovič už bez komentáře. Jestli si Mourinho furt pojede svoje oblíbence, který nemají ani na 3. ligu, tak ať radši vypadne.

Reagovat
PhilipS

z nejlepšího rb na světě nemá za pár měsíců ani na třetí ligu...to asi ne hele

Reagovat
Miguel19

Kdy byl Ivanovič nejlepší RB světa?

Reagovat
PhilipS

během minulý sezóny určitě jeden ze tří nejlepších...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

v ramci pl maximalne

Reagovat
Hokaido

Nejhorší je, že Mourek bude zase po zápase brečet a brečet... Přitom to jde všechno, fakt do puntíku všechno, na jeho neschopnost

Reagovat
vodka

costa red

Reagovat
smazaný uživatel

jako sázel jsem jedničku ale že to bude takhle easy jsem nečekal.

Reagovat
Zaschrona

Costa

Reagovat
PhilipS

Everton nějak nepoznávám..

Reagovat
Coutinho10

Naismith to zabijak

Reagovat
Cobra

To bude odliv fanoušků

Reagovat
Cobra

" "

Reagovat
Whitemedia

To si nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle mimo snad byl letos jen Sunderland a WHU Chelsea je v dobré společnosti

Reagovat
minoLFC

Naismith hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Cesc dneska? to som ani nevedel seriozne doteraz

Reagovat
Hokaido

cesc na AM byl za nás vždycky marnej, fakt nevím, co Mourkoj jebe

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby en ruskej shit vypadl do druhý ligy bylo by to to nejlepší co se může stát.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyny nebylo pedrova entuziazmu po příchodu do chelsea v zápase s WBA, tak Chelski letos ještě nevyhrála

Reagovat
Zaschrona

Stones zatim uplne famozni

Reagovat
afc

Krasa Everton. Dajte im 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones musí být rád, že do té Chelsea nepřestoupil

Reagovat
monkej

Ivanovic je ultratraged, okrem toho, ze je to debil.

Reagovat
Sali5

Ještě ať nám dá gól Stones s Lukakuem a dneska bude v evertonské části Liverpoolu na záchytkách přeplněno..

Reagovat
kiwwi

No side has conceded more Premier League goals this season now than Chelsea Football Club (11). Panic stations for Jose Mourinho...

Reagovat
vodka

defenzivní dominance

Reagovat
SunFells

Kde je třetí, nějak se s tím drbou.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

a mu je to snad i totálně u prdele..

chápu, že ho má Mourinho rád, ale tohle je na okamžitou lavičku

Reagovat
Whitemedia

na tribune

Reagovat
Zaschrona

Steven Naismith has now scored 29.4% of his Premier League goals against Chelsea. Dare To Naismith.

Reagovat
smazaný uživatel

@OptaJoe

2015-09-12 12:05 UTC

4 - Steven Naismith has scored twice as many PL goals against Chelsea as he has against any other team. Nemesis.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Matić

Norma obdržených gólů splněna

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude článků na téma: Čech x Mourinho x Chelsea. Jestli jich bude míň jak 10 tak budu zklamán.

Benitéz se nechal slyšet, že má v Londýně nedokončenou práci či co :D

Reagovat
Whitemedia

to i Carlo

Reagovat
I am Mancunian

stones chce sa mourkovi ukazat, nech ho v zime vyslobodi

Reagovat
smazaný uživatel

fandové Chelsea ke komu se přidáte po této sezoně? city nebo jiná liga?

Reagovat
Hector17

Ivanovič je král

Reagovat
Cobra

Costa snad neudělal ještě nic dobře..

Reagovat
Hokaido

na Costu bych nadával jako na posledního. On je útočník, co potřebuje balon do vápna. Pokud se bude stahovat, aby tvořil, bude to vždycky k hovnu

Reagovat
raduinho

I tak hraje úplný hovno. Stejně ho tam ale José bude furt cpát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costa šel za tu sezónu a něco neskutečně dole.

Reagovat
PhilipS

dá se to říct o každým hráči Chelsea...ten tým najednou nemá vůbec sebevědomí, ale jako hlavní příčinu vidím jednozančně nefungující střed...od toho se to všechno odvíjí

Reagovat
Miguel19

Proč furt hraje Costa taky nevím. Ten z té půl sezony těžit taky dokonce Josého angažmá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslí, že by měl od zítřka najednou chytit formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose vrat se do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co tady blejete.. nejlepsi tym potrebuje nejkvalitnejsiho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ten tým je celý úplně v prdeli, ale to co předvádí Ivanovič, to je prostě ještě daleko horší, než zbytek týmu dohromady.. no, a Cesc je to ten samý případ.

Reagovat
SunFells

Bába je zraněn?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Whitemedia

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Whitemedia

tady ne

Reagovat
GeneralGoat

Naismith je stejně divnej hráč, ve slovníku by vedle hesla "britský dřevák" mohla být jeho fotka a pak dá za 5 minut dva krásný góly Chelsea

Reagovat
Miguel19

Oni bučí na Ivanoviče, přitom jim vyhrává zápas...

Reagovat
Zaschrona

zadajvoval

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

M A T I Č !!!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

matiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Zaschrona

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Matiič, aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá

Reagovat
raduinho

Goooooooooooooooool

Reagovat
vodka

omg, everton se na matice strasne vysral...

Reagovat
Zaschrona

neduslednost od Barkleyho...

Reagovat
Tomekcz

haluzaci, zas se ukopnul

Reagovat
Miguel19

Mikel víc asistencí než Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Matić

Reagovat
Hector17

Neser Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Manja nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl to howard mít?

Reagovat
lucius6

Podle mě to teda mohl mít, ale těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě taky

Reagovat
Zaschrona

Howard ne, na to ma prisernej vyber mista

Reagovat
Coutinho10

hm klasika gol z niceho

Reagovat
liquicitizen

jj presne taký akým coutinho vyhráva zápasy pre liverpool

Reagovat
Coutinho10

haha

Reagovat
raduinho

Hazard do Piči ... Otočíme !!!

Reagovat
Whitemedia

Nepředbíhej

Reagovat
fajdax

oh škodaa

Reagovat
fajdax

tvl Cesc vypadá tak na 18 jak se oholil

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic to je kazisvet .By mal dostat zakaz centrovat

Reagovat
Whitemedia

Už by to chtělo nějaký gol z rohu ale..

Reagovat
Hokaido

konečně něco hrajem

Reagovat
raduinho

Diego Costa je hráč, který mě od časů Maloudy asi nejvíc sere. Loni aspon dával göly, ale letos je fakt na facku. Fakt se divím, že se na to Rémy ještě Josému nevysral. Hráč jak víno a bud nehraje,nebo tam jde na 10 minut

Reagovat
Miguel19

Costa -> Remy/Falcao

Cesc -> Willian

Mikel -> RLC

Místo tragéda Ivanoviče není kdo.

Reagovat
liquicitizen

nech tam ide mourinho sám behať kkt namiesto neho, keď ho tam postavil

Reagovat
raduinho

Remy za Costu, Cesca k Matičovi, Willian za Mikela a Nathan za Ivanoviče, Azpi do prava.

Reagovat
Miguel19

Nathan to nestihne z Nizozemska.

Fabregase ani náhodou na CM. Buď nechat, nebo na lavici.

Reagovat
raduinho

Kenedy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Willian by tam místo Ivana zahrál líp

Reagovat
Miguel19

Tak to i pytel hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

konečně to někoho napadlo taky. Už dlouho si pohrávám s myšlenkou, že by Willian mohl bejt boží hráč na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takovej horší Marcelo. I účes mají stejnej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

by beztak bylo podobne jak s valenciou...jistyma atributama by na to urcite mel, ale pozicne by beztak obcas strasne horel...jak ten hrac nema ty navyky z obrany, tak se to v takovem veku tezko cpe do hlavy

Reagovat
Svatej

to je dost pravděpodobný, ale za zkoušku by to možná stálo, beztak hraje Ivanovič prakticky křídlo, dozadu by to nemohlo bejt od Williana o moc horší, než to vidim teďka u Braňa.

Reagovat
Hokaido

on má pro to všechny předpoklady no. A vsadil bych se, že by byl i produktivnější, než na křídle

Reagovat
Miguel19

Nebo vedle Matiče.

Na RB může hrát Azpi.

Reagovat
Svatej

tam bych zas nejradši viděl konečně toho Oscara, on má uplně všechno potřebný pro ten post

Reagovat
Svatej

Falcao místo Francesca, Azpi RB, Kennedy zas jak minule, s RLC souhlasim

Reagovat
Miguel19

Bohužel si myslím, že stáhne Azpiho a dá tam Kenedyho. Na miláčka Braníka se nesmí sahat...

Reagovat
Svatej

Jednou ta trpělivost dojít musí, když minule dokázal sundat Matiče, kterej má podle mě s Hazardem, Azpim a golmanem nejjistější pozici v týmu.

Reagovat
Svatej

Kenedy * , furt mi tam leze druhý Nko

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je skvělý.

Reagovat
PhilipS

Falkáč na druhou půli a cítím, že to Chelsea ještě otočí...Everton je labilní...

Reagovat
eliskafan

Snad dáme třetí gól. Costa měl dostat červenou!

Reagovat
Usty

v tom případě mohl Naismith dostat taky

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Everton nezačne znovu hrát, tak to Chelsea otočí

Reagovat
PhilipS

Jinak Fabre je teď jak Mata na začátku angažmá v MU...pomalej, nepřesnej alibista...to na AM prostě nesmí, tak musí mít hráč koule... On je hlavní přičinou, proč Chelsea hraje tak jak hraje. Matic tím gólem získal trochu sebevědomí a je to hned viděť...

Reagovat
Pasha

Pri našom terajšom hernom systéme by sa stal alibista aj Messi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

jinak krásnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že kandidát na břídila kola už by tady byl, přes Ivanoviče šli oba goly, první přes jeho stranu to nebyla jen jeho chyba a druhej nechápu proč proti Stevovi nevystoupil, když za ním byl sám Zouma kterej to mohl jistit. A ty jeho centry..

Reagovat
Miguel19

První gol byl dvojky Mikel-Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

A Zoumy.

Reagovat
Miguel19

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

taky, ale on to moh ještě zachránit když by se prostě nebál jít do skluzu proti Naismithovi i za cenu že projede..

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry ty jsi myslel první (já psal o druhým), tak to jo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Když už postavím dvě DMka tak bych čekal v tomhle větší jistotu, Ivanovič taky ale nestál uplně nejlíp..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně při tom druhým gólu ten jeho "postoj".. já být trenérem, tak ho zabiju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

ten postoj je na facku no ruce za zádama ... já vím, že je to normální, ale u něj už se mi to fakt spojuje s obdrženejma golama

Reagovat
Miguel19

Se divím, že nemával offside...

Reagovat
fenixLFC

pockaj si dnes na nasu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

no jo on vlastně ještě nehrál Lovren

Reagovat
Usty

Dneska teda totálně na přesdržku Hazard, on vůbec neběhá, nepřejde přes hráče... neuvěřitelný, jak šel dolů. Costa je taky strašnej, neudělal nic dobře a o Ivanovićovi ani nemluvím. Oba góly přes něj, to už snad není možný. Rémy a Falcao na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Usty tys dělal BP taktika národáku od r. 1994?

Reagovat
Usty

jj

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak se tě na něco muzu zeptat po PM?

Reagovat
Usty

jasně

Reagovat
Hokaido

Hazard obrovský zklamání, doufal jsem, že ho třeba ten gol za Belgii nabudí, i když hrál stejně hovno. Nejradší bych dal Mourkoj facku za ty kecy po minulým zápase, jak se nový hráči předvedli v dobrým světle a kdyby mohl, tak vystřídá víc hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, teď když o tom tak přemýšlím, tak všichni naši hráči co byli minulou sezónu v nejlepší 11 PL jsou tuhle sezónu zatím nejhorší v týmu - Cahill, Terry, Matič, Costa, Hazard a Braňo.

Reagovat
Usty

Diega jsem až do dneška bránil, ale dneska je příšernej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, on byl vcelku v pohodě minulé zápasy, ale dneska už patří do party s ostatníma..

Reagovat
cristiano.K.

Hazard je hlavně hodně dobře střežen. Tam je vidět,že mají za úkol přerušit za každou cenu viz. Jagielka jako stoper se s ním vytáh a když už ho půl minuty stínoval tak ho pak sundal

Reagovat
Svatej

No já nevim, na tohle už musí bejt po třech letech zvyklej. Nedokážu si představit, že by na něj obránci v minlých sezonách dlabali a až teď si uvědomili, že ten prcek je vlastně celkem schopnej. Prostě je ten hráč uplně bez zájmu, hraje ve špatnejch prostorech, nechodí 1v1, kde má svou největší přednost.

Reagovat
Usty

ať už je střežen jakkoli, on musí být jeden z nejlepším na place.. jenže je nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo jak Hazarda krásně předběh Stones

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by ma celkom zaujimalo co robi na pravej strane ?

Reagovat
Usty

oni se točí furt

Reagovat
Pasha

ODG zadarmo

Reagovat
Miguel19

Pokud sem dobře koukal, Ivanovič měl 5 příležitostí k centru. Dvakrát trefil prvního hráče před ním a třikrát na druhým.

Když je to naopak a centruje se přes Ivanoviče, většinou je to gól či šance..

Reagovat
Zaschrona

Hmm, proc byl Barry mezi stoperama pri tom golu Matice, to nerozumim. Barkley u nej fakt byt nemohl.

Reagovat
Pasha

Nedá mi, krásna strela, ale nebola z kategórie 100 % nechytateľných :)

Reagovat
smazaný uživatel

howardova chyba, tohle by Begovic chytal

Reagovat
Hokaido

chyba

Reagovat
smazaný uživatel

jasně tohle by mněl chytat

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

On tam byl i pozičně dobře, ale strašně dlouho čuměl, jak to letí.

Reagovat
PhilipS

byla rána jako hovado...by neměl nikdo

Reagovat
cristiano.K.

stál debilně moc vpředu,ale i kdyby stál na čáře tak nevím nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak by to měl

Reagovat
discarda

třeba to je jen tvuj subjektivni nazor

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

navíc v té situaci nemůže stát na čáře.

Reagovat
Kokesh

Stal debilne moc v předu. z čáry by to neměl tuplem.

Reagovat
cristiano.K.

Ten zápas je super, defenzivy jsou hrozné, oba týmy špatně zavírají prostory a často se stává,že ze stran jde hráč jeden na jednoho a další přotihráč je na 10 m daleko.

Naismith - to je takový Kuyt. Neuvěřitelný dříč, který když má den tak ho strašně miluješ, ale pak přijde to období,kdy člověk začně pochybovat co vlastně dělá v PL navíc Ivanovič takovéhle protihráče nesnáší, tedy hráče jemu podobné.

Takovýhle Everton mám rád

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pasha

Dzagoev nedá penaltu a Zenit vyrovná v závere

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju to

Reagovat
Pasha

Keby som nemal jednotku, Dzagoev by roztrhol sieť...prestrelil alebo mu to Lodigin chytil?

Reagovat
smazaný uživatel

chytil

Reagovat
Pasha

Aspoň to dobre kopol? Zisťujem, že ako veľmi sa mám na neho hnevať

Reagovat
Miguel19

Vyhrajeme...

Reagovat
Miguel19

Kenedyyyyy

Reagovat
Svatej

RLC <3

Reagovat
Svatej

aha tak nic, stejně je to super

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Barkley moc soluje

Reagovat
vodka

Januzaj lávka

Reagovat
Whitemedia

On tam zase pošle Falcaa místo Remyho.. achjo

Reagovat
smazaný uživatel

díví se ještě někdo tomu, proč ivanovic zatím nestřídal?

Reagovat
Zaschrona

mala domu nic??????????????

Reagovat
Pasha

Lukakuuuuuuu

Reagovat
Miguel19

Solidní malá domu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

malá domů nic?

Reagovat
tomasinho

Malá domů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

To nebyla malá domů?

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Cazorla, Coquelin - Ramsey, Ozil, Alexis - Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

piskni too

Reagovat
smazaný uživatel

Krnda Mariner, tlačí je celou dobu a na tohle jasně videl.

Reagovat
Pasha

Marriner

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc se tem zmrdun takhle nadrzuje

Reagovat
smazaný uživatel

protože Mourinho. Stejně jako kdysi Ferguson a MUTD.

Reagovat
Svatej

Terry je hustej

Reagovat
Usty

Stones i Jags jsou dneska ÚŽASNÍ!

Reagovat
Svatej

Achjo, i Koné proti ám vypadá jako fotbalista

Reagovat
Serg!o

Koné je vybornej fotbalista.

Reagovat
mistr129

OT: dneska jsem si poprvy od SKS-Plzeň zapnul O2 a nevím, jak přepínat mezi těma kamerama a pod. Někdo poradí?

Reagovat
Zaschrona

komediant Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

třebu tuhle akci totálně zabil Fabregas.

nesnáším když hráč při brejku tahá míč a do poslední chvíle. dostane se na hranu vápna a tam to nahraje ostře do strany a brejk v prdeli

Reagovat
spider_8

Je to lepší, než to jak brejky obvykle řešíme. Hned na začátku kolmá přihrávka do strany, která to celý zbrzdí a pošle celý brejk do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic, to je fakt guma

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ani tuhle Chelsea Arsenal neporazi, tak to bude vazne ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

to bude jasná plichta zas no

Reagovat
Svatej

yees, za Ivanoviče prosím

Reagovat
kiwwi

Lukaku > Costa

Reagovat
Svatej

Tak to je jasný, když s váma byl spojovanej

Reagovat
smazaný uživatel

A on tam stejně pošle Falcaa místo Rémyho Bože....

Reagovat
fajdax

ale Kenedy zatím na co šáhl to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

se rozjede, zatím se k míči dostával v kommplikovaných pozicích

Reagovat
Miguel19

A kdo tam bude běhat ty krávo?

Reagovat
smazaný uživatel

On stáhne Pedra

Reagovat
Svatej

JEŽIŠI

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být gól....

Reagovat
Dominator

Costa

Reagovat
Fairplay

Ivanović proč to nenahraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho se zbláznil? to jako fakt střídal před obrannou standardkou?

Reagovat
Ritchie

co tam vždycky vyvádí do prdele

Reagovat
Error

Překvapuje to někoho?

Reagovat
Hokaido

sestava City tohle asi nikdo nečekal

Reagovat
PhilipS

Cescu cescu.... v tomhle zápase dal jedinej pozitvní balón na Kenedyho jinak je to naprostá tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si řekl, že už nikdy nevystřelí.

Reagovat
Cobra

Aaronek

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku co zahadzuje strasne

Reagovat
Usty

panebože ten Ivan je taková piča!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to tak, ze v najblizsich rokoch budeme musiet s Evertonom obchodovat, Lukaku je strasne delo

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně by se vám tam nehodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by ho stejně nechtěl

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Talker

Neumí bránit, na co takový hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že v Chelsea neumí bránit už ani obránci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
afc

Do vasho systemu by sa vobec nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Hazard nebo Fabre dolů, snad

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Willian na CM

Reagovat
Svatej

Reagovat
PhilipS

Fabre naprostej flop...

Reagovat
Zaschrona

Hmm, to by mohl byt pruser, jestli se ted prestavi obrana, ze Jags pujde na RB a RFM na LCB.

Reagovat
eliskafan

To už snad dokopem:-) Lukaku pojistí!

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to ted postavilo pls? jak vypadá obrana?M

Reagovat
Zaschrona

Stones, Jags, RMF, Galloway

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

tady ty vase zkratky z anglictiny to je hrozny

Reagovat
Zaschrona

*Jags pujde na PO a RFM na LSO

Reagovat
Svatej

Willian za dvě minuty na hřišti zkusil přesně o jeden souboj 1v1 víc než Hazard. Stihnul ten jeden souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nejhorší obrana v PL

Reagovat
Miguel19

14 rohů a ani jeden náznak šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Náhodou, Everton z nich má slušný brejky

Reagovat
Zaschrona

to je bozi

Reagovat
Miguel19

Naismith hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

ten trosku lepsi Bebe zatial nic moc

Reagovat
Whitemedia

CG

Reagovat
EXoRcIsT

Borec

Reagovat
Kowe

johohoo

Reagovat
eliskafan

a je tam!!! ,ŠPÍNY DOSTALY co proto

Reagovat
Infernoqt

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith

Reagovat
smazaný uživatel

já se poseru

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a je klid

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

naismith paradna akcia

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

Roman ještě dnes Mourka vyhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho za něj?

Reagovat
fenixLFC

rodgersa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

Určitě vymyslíme nějakou šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

až po zápase LM. jako minule

Reagovat
fenixLFC

ktorého manazera fanusikovia neznasaju?? minule to bol benitez

Reagovat
Talker

Scolari by mohl být v tomhle ohledu tutovka.

Reagovat
Talker

Klopp, Ancelotti... Nebo klidně nějaká uklizečka.

Reagovat
smazaný uživatel

AVB

Reagovat
Whitemedia

Jo, to by byla pro nás taková typická šílenost

Reagovat
Heisenberg

Goodbye Mourinho!

Reagovat
Fairplay

Naismith > Ronaldo

Reagovat
spider_8

Pokud proti nám Naismith dá hattrick, tak je fakt něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

za takového uhlu obrana chelsea terry

Reagovat
smazaný uživatel

Naismittttthhhhhhhhh hetriiiiiik, zazil som uz vsetko...ale zase, krasna akcia, to tienove branenie Chelsea je genialne, za 5 zapasov zatial dostali 12 golov, nerealne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

varvel som že ho dá

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že Mourek půjde.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, ja bych ho za tech 8 mega do Norwiche par dni zpet prodal. A on si dneska da hattrick Chelsea, ok.

Reagovat
spider_8

Teď už byste ho prodávali za 30

Reagovat
Svatej

Ocekavam nasi nabídku

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene jedno treba rict,konecne hraje Chelsea fotbal

Reagovat
Talker

Tak to bychom měli...

Ještě že Mourinho je nejlepší kouč a psycholog ve fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to byl řekl, že bude přítomnost Evy Canerio Chelsea tak chybět..

Reagovat
fenixLFC

oni boli marni uz ked tam bola

Reagovat
smazaný uživatel

Sacked in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa Stones zahral na Varane a posral to

Reagovat
kiwwi

kolko bude stat po dnesku Galloway?

Reagovat
Zaschrona

bral bys ho do MU?

Reagovat
kiwwi

mame najlepsie LB v lige, k comu by to bolo dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw bude nejlepší až se naučí lépe bránit

Reagovat
Zaschrona

1. Galloway je stoper hrajici LB

2. Nejlepsi LB v lize hraje u nas.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kluivert9

Proč hrajete furt takovou sračku bez výsledků, když máte všechno nejlepší v lize?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

podle Zachrony (50 mega) a nebo podle někoho objektivního?

( 15 mega )

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho má na tváří prej masku smrti mi ted volal abramovic

Reagovat
Zaschrona

Steven Naismith the first player to score a hat-trick against a Jose Mourinho team.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
Zaschrona

tak jen v ligovych zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Choze už zase boří rekordy.

Reagovat
Usty

kdo by to byl řekl, že bude José u toho, když dá někdo hattrick Josého týmu, viď...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší vstup do ligy od 1988.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Heisenberg

Naimar

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

toto by som nikdy necakal

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Lewandowski duben 2013 Dortmund - Real 4:1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty.. pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Pryč s tím idiotem Mourinhem, po jehož fotbale se mi chce vždycky brečet...

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď se těším na tiskovku. Dneska nejspíš poletí uklízečka a borec co před stadionem zametá chodníky. Tuhle prohru jim dá Morinho sežrat...

Reagovat
Zaschrona

wow, Mori

Reagovat
vodka

Costa

Reagovat
Talker

Tak snad Roman ukáže koule a vykopne Mourinha dřív, než někdo klofne Kloppa a Ancelottiho. Ať máme na výběr.

Reagovat
Nikikrew

Ďakujem Modrakom za sprijemnenie dovolenky. Teraz rupneme my a budem tam ako pred 2 hodinami

Reagovat
smazaný uživatel

Costa jak si pro ní došel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
fenixLFC

costa vyzeral ze da rozhodcovi hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra
Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
vrabejka

to je sranda když aj Chelsea je ve větších sračkách jak my

Reagovat
smazaný uživatel

Nairsmith v lednu do City

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahhahahahahahhahahahahhaa

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som prišiel domov

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

hej, celkom ťažký deň a keď som zapol net, tak som dostal lepšiu náladu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, i přes tu krizi Chelsea, musí snad každej uznat, že Everton hraje letos skvěle...

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, zatím zahráli skvěle jen proti Saints a dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak nesleduješ jejich zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea strašne, katastrofa ale to nemá cenu rozoberať. Chcem dodať poznámku k zápasu - vynikajúce nasadenie a tempo, súboje, atmosféra. Žiadne zdržovačky, riadny boj. No proste Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

'You're getting sacked in the morning'. 'You're getting sacked in the morning'.

Reagovat
eliskafan

Dobro zvítězilo

Reagovat
Pasha

Evertoooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

3 prohry, tolik měla Chelsea za celou loňskou sezonu, teď je má začátkem září.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

V půlce září, abychom byli fér

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, ten čas letí

Reagovat
Mastný Chobot

to nám ten víkend pekne začína

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, snad to nepokazí Theo 3 góly a Ozil 3 asistencemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ^ Walcott > Eriksen ^ Kane

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem chtěl trochu oživit tu tradiční nerovnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

To maj bejt mocniny nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

s najdrevenejší hráč im dá 3 kusy, to môžem.

Reagovat
Talker

Tak to bychom měli další nádherný víkendový zážitek. Naismith nás poníží stejně jako minule. Obhájce titulu může být po víkendu v sestupovém pásmu. Pecka!

No nic, chce to vyřešit ten průser co nejdříve. Ideální by bylo angažování Kloppa či Ancelottiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady vypadáš jako rozumnej fanoušek a pak přijdeš s tímhle. Po 5 kolech. Po titulu. Ten paklub musí nějak ovlivňovat myšlení nebo nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on Mourinha nemá rád celou dobu, zrovna u něj to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak sorry, to jsem nepostřehl. A Talkerovi za vkus, když už ne na klub, tak aspoň na trenéra.

Reagovat
Talker

V klidu

Reagovat
Talker

Sorry, ale já Mourinha vyhazoval ještě předtím, než přišel.

Přesně takovou krizi jsem předpovídal (sice až příští sezonu, ale předpovídal), protože u Mourinha vždycky přichází. A ještě nikdy ten tým z té krize nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Mourinha měl rád za první štace, ale postupně se mi zhnusil neskutečně. Kdyby se na tu hru dalo aspoň koukat, ale ono to ani často nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jojojo, určitě to je nejlepší řešení, ostatně jiný ani neznáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by přišel Kloppo, protože je mi z Mourinhra na blití čím dál víc... z těch jeho keců, alibismu apod.

Reagovat
vitasrp

Hazard je každopádně v týhle sezóně vynikající, hraje kompletně uprostřed, k postranní čáře se prakticky ani nepřiblíží, soupeři s ním nemají žádnej problém a ještě kvůli jeho pohybu musí vlevo až moc často sbíhat Costa, který pak není ve vápně.

Každopádně je neuvěřitelný, že z těch 12 branek, co jsme inkasovali, šlo 8 branek přes pravou stranu. Jako například dneska to není jenom o Ivanovičovi, protože ti dva experti uprostřed předvedli u první branky taky ukázkovou práci, ale alespoň částečně vypovídající to rozhodně je.

Reagovat
MCFC_8

Tak dnes aj bez Raheema, preventivne ho nakoniec vynechali zo zostavy...dufam ze bude so Silvom ok na Juve

Reagovat
A Seleção

Link na Arsenal-Stoke prosíím?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho is losing it. Why is Ivanovic playing every single minute? Why is Fabregas starting over Willian? Why is Falcao the second striker ahead of Remy? It's not like us fans are circlejerking or going delusional. These are legitimate fucking problems that are making our squad weak.

Begovic played great. This game was an embarrassment but it could've been much much worse if it hadn't been for him.

Matic played very well. Sweet goal! Mikel also played quite well when he was on.

Costa has lost his killer instinct. He likes to slow down, face his defender, and take less risks all of a sudden.

Hazard is in really bad form. I hope he gets a wake-up call.

Moje slova...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Matič a Mikel played well?

A proč je Falcao před Remym není zásadní problém. Problémem je, proč je na hřišti každou minutu Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Quite well. Rozhodně líp jak ostatní na hřišti.

Reagovat
vodka

no, třeba před tím prvním golem naismithe vypadali jako komici...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to i Ivanovič a Zouma.

Reagovat
Miguel19

Matič s podílel na 2 gólech, Mikel na jednom. Přes ten střed přecházel Everton jednou přihrávkou. To podle mě není na žádné well...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile vystřídal Mikel, tak naše záloha šla totálně do kytek. Jen tak podotýkám.

Reagovat
Miguel19

Tak to bylo jasné, když tam šel Fabregas.

Reagovat
cristiano.K.

city na dva útočníky, neprohra CP za 2,1 lákavá

Reagovat
norton

stream na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
norton

Dik

Reagovat
Studni

Nemá někdo i něco jiného? Seká se mi to

Reagovat
A Seleção

Website is offline...

Reagovat
stiflerovamama

link na city ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://zunox.hk/ vyber si hd

Reagovat
minoLFC

Channel - 258825

Reagovat
vodka

podme, Sako hattrick

Reagovat
Pasha

Come on EAGLES!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho "we dominate but everything is against us"

Reagovat
Gunner14

Počasí,FA,trávník atd

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, tohle už je moc. zmetek jeden. nech uzná, že prohráli kvůli tomu, že to prokoučoval!

Reagovat
FCSL

Walcott to je kus dřeváka

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Ownyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, já to vždycky zmeškám

Reagovat
Minister

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole THEO

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by to dal -.-

Reagovat
Gunner14

A Kane ne

Reagovat
smazaný uživatel

A*nal fan pls

Reagovat
Counter

Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

To byl stejnak ofsajd naštěstí škoda tý Alexisovi hlavičky Buttland

Reagovat
smazaný uživatel

Buttland

A*nalista, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ty ses nějak rozjel

Reagovat
Gunner14

Dej si prášky na zklidnění , třeba to zabere

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od fanouška klubu, co má jednu prdel v názvu a od druhé jim tam chybí 'a'.

Reagovat
Manik...

Dnešní zápas jsem neviděl, ale říkám si, je to trenérem nebo prostě hráči hrajou tak špatně?

Reagovat
Talker

Hráči hrají špatně. Ale to je otázka na trenéra, proč jsou tak tragičtí.

Reagovat
Manik...

Link na City pls.?

Reagovat
bartlu

Sašooooo, to je škody

Reagovat
Minister

čo ti jebe... druhá tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOO

Reagovat
Heisenberg

Nedokážu si představit, že bychom ještě někdy dali gol.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
bartlu

Starý dobrý Alexis je zpět, zase neskutečně svěží, jen ta smůlička, snad to co nejdřív prolomí

Reagovat
vodka

Whelan jaká hrubice

Reagovat
smazaný uživatel

on dnes nastupil snad opity ne? to je v riti co predvadza zatial

Reagovat
vodka

vypadá tak, strašný zatím...

Reagovat
tweek

walcott si musi poridit strelny prach

Reagovat
smazaný uživatel

to city nehraje nic

Reagovat
Manik...

dej link, pls.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

já chtěl spíš ověřený, na který už někdo kouká, tohle znám , ale dík

Reagovat
Heisenberg

Shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri

Reagovat
Infernoqt

Přeřek komentátora O2... Na obranu Manchesteru City se pokoušel vysrat... vyzrát... Zaha

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Ti celej den zas perlí... Na Koného centroval Gnarls Barkley...

Reagovat
Infernoqt

Jo jo... Akci zastavil Zouma...tak nakonec to byl Mikel

A pak přihrávku zastavil Mikel... Tak to byl Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dann tohle udělá opravdu jenom kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím za co jinýho by měli dávat sudí červenou, dyž ne za takovejto zákrok na Kuna

Reagovat
diastan

Reagovat
Error

Kun

Reagovat
jacobT

prvá šanca od Own Goala

Reagovat
Pasha

penalty proti City sa nekopú?

Reagovat
nani92

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

dajto upřednostní zápas, kde je hotov za dvacet minut před šlágrem barcelony tak se poznají dementi. hnusní žebráci

Reagovat
nani92

Reagovat
Pasha

Ani to nehovor, škoda vyhodených peňazí za práva

Reagovat
Gunnersaurus

Cazorla ma strašne sere

Reagovat
Busby babes

super. Kun zas mrtvej. chjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kos.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Kev

Reagovat
lucius6

Dann

Reagovat
smazaný uživatel

máme někde opakovačku?

Reagovat
jacobT

a ja debil mám Butlanda na lavičke

Reagovat
diastan

Kun neskutečná smůla

Tak snad aspoň KdB rozhodne..

Reagovat
smazaný uživatel

Kun zraneny?

Reagovat
lucius6

bohužel ano

Reagovat
vodka

Eagels ale hodne solidne zatim, co to vidim jednim okem...

Reagovat
Error

Pelle s Pardewem trošku emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

co se pohádali? co se stalo?

Reagovat
Error

Yaya předvedl odpornou kosu a následkem toho se tam chytli ti dva.

Reagovat
fenixLFC

pardew pri faule toureho vyletel nielen z koze ale aj zo svojho vyhradeného priestoru tak ho pelle chytil a poslal do prdele, chvilu do seba hucali a tak si podali ruku

Reagovat
smazaný uživatel

jo ted jsem to viděl ::lol: pelle jak vystartoval

Reagovat
Counter

Theoooooooooooooooooo

Reagovat
Heisenberg

ZÁZRAK

Reagovat
jacobT

neverííííííííím

Reagovat
smazaný uživatel

Ownymu sa to začína plniť.

Reagovat
Counter

A to je přesně ta spolupráce Mesutek + Theo, jakou si tu třetím rokem malujeme

Reagovat
Lacko_Boh

dneska som si kupil nove topanky,rifle,myšku, o dosť k lepšiemu upravil rozvrh, Walcott gol z Ozilovej luxusnej prihravky,mama robi na večeru moje oblubene jedlo... ja dneska poriešim v meste tak sto kuriev

Reagovat
Pasha

Ale no, Laci, radšej sa venuj rozboru tikitakingu

Reagovat
Lacko_Boh

to som snad nikdy nerobil

Reagovat
Pasha
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

takéto dni prídu raz za život

Reagovat
Lacko_Boh

ak vôbec..ak vôbec...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

len aby...len aby

Reagovat
Heisenberg

Mamut úžasná přihrávka, Theo>Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera Mesut a Theo

Reagovat
jacobT

+ Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

čierna praca

Reagovat
smazaný uživatel

Francúzsky Viktor Pečovský.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

OWNY GOL

Reagovat
Minister

Coq Ozil Theo

Reagovat
Rohlíček

Wacooooooooooooooooooooooott

Reagovat
Gunner14

Mesuteeeeek a Theooooo owny kombinace

Reagovat
fenixLFC

pardew je ale vrcholne nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

co je se silvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Injured.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, kotník

Reagovat
lucius6

Šetří ho na Juventus, stejně tak Sterlinga.

Reagovat
Miguel19

OptaJoe ‏@OptaJoe 12s12 seconds ago

11 - Theo Walcott has scored 11 goals in his last 11 Premier League starts. Option.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Bony, ty sobče, tu narážečku na Bruyna by tam dal i Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke strasny vykon, to je zufale

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jak Chelsea.

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal je taky dobry

Reagovat
jacobT

Reagovat
vodka

strašně chybí N'Zonzi, van Ginkel ho zatím absolutně nedokáže zastoupit a Whelan je z formy, nevim, zkusil bych tam snad aj toho sidwella...

Reagovat
smazaný uživatel

ten zákrok dunna byl na červenou

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mu ji dát mohl no.

Reagovat
Hokaido

danna ? Ne nebyl, to spíš ten Yayův

Reagovat
jacobT

ináč to bola trochu prísna ŽK pre Mesuta, nie? Veď sa tam nerodil žiadny protiútok...

Reagovat
smazaný uživatel

to city je bez silvy uplne mimo. tady je vidět, že david je důležitější hráč než touré. ani bych se nedivil kdyby to dneska krystalový palác ke konci urval a vyhrál 1:0.

Reagovat
lucius6

O tom někdo někdy pochyboval, že je Silva důležitější? Toure je naprosto postradatelnej hráč, občas zahraje skvěle a umí to někdy sám strhnout, ale celkově hře City moc nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

dává jí myšlenku. to samé silva, jenže silva se vezme, projde pět hráčů a přihraje na gol. a určitě by řeklo pár lidí, že touré je důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně oni dva jsou úplně odlišný hráči, oba jsou platný, že je Touré na nic bych neřek, možná ztratil trochu rychlost nějakou tu dynamiku, zase ale ví jak se v tom středu pohybovat a třeba jeho důležitý goly občas pořád City potřebujou, zatím za něj ani není náhrada..

Reagovat
vodka

to šlo vidět loni hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke mívá letos druhé poločasy lepší, tak to snad potvrdí.

Reagovat
Hokaido

křeč

Reagovat
Gunner14

Woodwork dnes lepší než Own Goal snad se probere...

Reagovat
Lacko_Boh

ten trapny pocti ked píšeš na eurofotbal aby ti poradili kam ist do rumunska alebo kde ísť splavovať a ty sa v konečnom dôsledku cele prazdniny len najebavaš ten trapny pocit ked pišeš pred vetu "ten trapny pocit "

Reagovat
smazaný uživatel

tak najebať sa v rumunsku alebo na splave, je predsa len zaujmavejšie... ale prepiť celé prázdniny je štýlovejšie

Reagovat
Pasha

....a kontraproduktívne

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
Pasha

Pretože ťa to nikam neposunie

Reagovat
smazaný uživatel

celý deň sa môžeš posúvať, večer sa opiješ, pohoda jahoda

čo ťa niekam posunie?

Reagovat
Pasha

Pokiaľ takto, tak áno.

Reagovat
Pasha

Ale všetkého veľa škodí, okrem športu samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Alkohol podávaný v malých dávkach, neškodí v akomkoľvek množstve.

Reagovat
Hokaido

btw asi nemůžem stáhnout Kalase, co ? Docela by se hodil tedka místo Brana

Reagovat
Miguel19

Však máme nejlepší LB loňské bundesligy a Azpi tak může hrát konečně na svojí pozici. Ale bohužel u Mourinha se hraje za zásluhy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
nani92

Navaaaaaas

Reagovat
Zaschrona

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti jebe to by dal ak kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
Infernoqt

Jsem rád, že hráče jako Navas Pellé stále staví. Takový hráč vždy umí člověku zvednout náladu.

Reagovat
fenixLFC

navas je ako borini

Reagovat
Dawon

Jesus Torres?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Úplný Torres tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

taky ne.. kor kdyz mam vsazenou 2ku a zatim me to jedine obira o 3 litry

Reagovat
Manik...

To je prostě Navas, co čekat

Reagovat
Fenri

Diouf ma paradni zapas, jemu se nepovedlo snad jeste nic... cekam, ze vyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

to kdybyste viděli, co ted piskli bayernu v 88 minutě za stavu 1:1 za penaltu neuvěřitelné, co se to zase děje.

Reagovat
wild

pozeral som..veeelmi prisna, ale mal som 1 na tikete ale Bayern ich drtil, ta vyhra je zasluzena ale stastna zaroven

Reagovat
smazaný uživatel

přísná? to fakt? tahle penalta nebyla ani z 0,000001% !

Reagovat
nani92

skurvení imigranti

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že BVB výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Žádné překvápko. United písknou za 2 hodiny něco podobného.

Reagovat
raduinho

Behrami To je takový tupec

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ten Arsenal uměl proměňovat šance............

Reagovat
Busby babes

Adnan pul hodiny. dle Whoscored takovej asi prumernej vykon.

Reagovat
Counter

Boha, Butland jede neuvěřitelně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea and Fellaini start for Manchester United

Reagovat
wild

Fella vazne bude hrot? Snad da hrat Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

vsak on hraje hrot v podstate stale, ked hraje, tak aky problem

Reagovat
nani92

že to je hrot na 10 minut ked treba otočiť a nie na hrot na základnu zostavu..to sme sa pekne dopracovali

Reagovat
smazaný uživatel

na jar hral dost v zaklade a hral dobre, takmer vzdy sa pohyboval na hrote, v com je teraz problem, nechapem fakt

Reagovat
nani92

pohyboval sa na hrote, ale boli tam aj iní hroťáci..a v problém je to že nebudeme mať na hrote útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

proste mi to pride divne ze ako sme to dobacovali s tym utokom nechali sme to len na Rooneyho a ten sa zranil..teraz budeme hrat nejake nakopavane lopty ako Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidime, co ukaze, snad nebudu len nakopavat, dnes da hetrik a mame pokoj

Reagovat
Counter

Ty s tím fakt nemáš problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, naopak, tesim sa na to

Reagovat
Counter

Jako třeba pro dnešek ok, ale při představě, že by ronei chyběl pár týdnů a Fella tam nastupoval dvakrát do týdne...

Reagovat
wild

Tak to si zas nemyslim..tych moznosti je viac. Urcite dostane sancu aj Martial, viem si tam predstavit aj Depaya

Reagovat
Counter

Martial by šel, Depay nevím no.

Reagovat
Zaschrona

Tak nejdriv tam snad musi vubec dostat tu sanci, nikdy, myslim, primo na hrotu po cely zapas nehral. Mohlo by to fungovat.

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Na Fellu primo na hrotu se docela tesim, podle me by mohl byt super - kdysi jsem si pral u nas hrat 4-4-2 a na hrot to posilat na palicu Cahillovi s Fellainim.

Reagovat
Lacko_Boh

Ozil nevie čo je priamy nart

Reagovat
Heisenberg

Dobře, že se Theo dostává do šancí, ale tohle musí proměňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gabriel je pekne husnej

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel to je zvíře

Reagovat
Tomoro

Tak pojd Rodgersi ! Dneska cekam, ze to postavis tak, jak nikdo neceka ! nejakou silenost.. tak sem s ni

Reagovat
wild

#mufc XI: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Carrick, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Memphis; Fellaini.

Reagovat
wild

#mufc subs: Romero, McNair, Rojo, Schneiderlin, Valencia, Young, Martial.

Reagovat
iamek

Uff jeden odchovanec nas jeste drzi v rekorku

Reagovat
nani92

Morgan

Reagovat
Busby babes

Big Fella!!! To bude prdel. Jeste byla varianta Young na kridlo, Memphis na hrot no. Ze by tam dal od zacatku Martiala, to by bylo moc. Jak pro nej, tak i pro nas.

DDG

Hererra

Takze ja to beru. Na Fellu jsem zvedavej. pokud ta 3ka pod nim bude hrat dobre, tak se do sanci dostane...

Reagovat
Dawon

kriste pane, to zas bude behavy stred zalohy Kazdopadne Fella na hrotu fajn, horsi nez Rooney nebude, soje si odehraje...pokud ho budem vyuzivat chytre a ne jenom naslepo nakopavat balony, tak proc ne

Reagovat
mithro

no neviem, carrick a basti to moc nefunguje. cele je to take meh. uvidime.

Reagovat
mithro

ale asi to bude pomaleeeeee, este pomalsie ako obycajne.

Reagovat
wild

dame tomu polcas a uvidime..je tam priestor na zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

klud hm

Reagovat
mithro

ja som pokojny, mozu ma len prijemne prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková sestava "počkáme první poločas co se bude dít a pak to když tak rozběháme střídáním".

Reagovat
Infernoqt

kdyby tam nebyl Depay, řeknu si, že to je seznam lidí na pěší tůru

Reagovat
Hector17

Parádní sestava dneska

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Carrick, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Memphis; Fellaini.

Reagovat
iamek

Na Afra jsem zvedavej

Reagovat
Kowe

no, tohle asi bude vítězná. Fellaini by měl platit na stopery a to duo v záloze se bude přecházet hrozně těžce, když jedinej kreativní hráč v celým týmu je Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

výhra Liverpoolu by mě hodně překvapila..

stejně tak vám nevěřím, že dáte víc než 1 gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol radsej risknut Martiala.

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Heisenberg

Own Goal pls vrať se.

Reagovat
R22

Lucas, Lovren...

Reagovat
bartlu

giroud

Reagovat
Rohlíček

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běžte doháje.. co ještě chcete nedat....

Reagovat
pepinho2

Arsenal útočníka nepotřebuje

Reagovat
Minister

Giroud

Reagovat
fenixLFC

migno-clyne skrtel lovren gomez-can milner lucas-firminho ings benteke

Reagovat
wild

Confirmed #LFC team v @ManUtd: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Lucas, Can, Milner, Firmino, Ings, Benteke

Reagovat
wild

Confirmed #LFC subs v @ManUtd: Bogdan, Toure, Sakho, Moreno, Origi, Rossiter, Ibe

Reagovat
kiwwi

presne ako ta rumoured...sranda jak sa to dostane vobec vonku?

Reagovat
wild

tak vzdy mas nejakych ludi ktori maju blizko klubu a inside info..podobne jak pri prestupoch. Zalezi aj na tom, ze kedy trener hracom oznami tu zostavu.

Reagovat
Busby babes

tak kolik bzlo alternativ?

Reagovat
tomasinho

Co říkáš na Kuna?

Reagovat
Busby babes

trhni si.

Reagovat
tomasinho

Konečně diamant, až na tu obranu to ujde. Ale jak Gomez nebude mtí před sebou hráče, tak dopředu bude nepoužitelný. Snad si dozadu uhraje svoje aspoň. Lovrena jsem čekal no, bylo jasné, že si ho BR podrží a dá mu šanci to napravit. Firminovi by to mělo svědčit, snad i Ings pomůže Bentekemu.

Reagovat
fenixLFC

dopredu to ani nevadi, minule tam bol dopredu aktivny moreno a sli cez neho dva goly...radsej zodpovedného dozadu

Reagovat
Kowe

k čemu zodpovědnost, když dokáže hořet i tak

Reagovat
fenixLFC

uz by ste mohli prestat s tym prehananim, zbytocny bol v zapase proti whu ale inak bol fajn

Reagovat
Kowe

nebyl nic moc nikdy, jde vidět, že na tom místě není vůbec zvyklej, už v prvním zápase ho dokázal povodit i Walters.

Reagovat
Kowe

No Rodgers už dokázal dát Ingse na křídlo při 433..

Reagovat
tomasinho

Tak v přípravě ale. Zas je pravda, že tam dával i Boriniho co v 1. sezoně?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

ale podle mě to teda bude hrůza i s diamantem. Bude se to zkoušet nějak nakopávat na ty dva bojovníky ve předu, ale kdo by tam měl nějak diktovat tempo nebo vůbec cokoliv vytvořit, to teda netuším. Tohle není parketa Firmina, Milnera ani Cana.

Reagovat
tomasinho

To je fakt no, ale tvořit nebudeme no, budem asi jak s AFC spoléhat n dobrý pressing a rychlý přechod do útoku no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

třikrát "no"

já si nedovedu moc překvapit ten pressing, však jsme ho viděli jen v jednom poločase z osmi

Reagovat
tomasinho

To je fakt no, třeba uvidíme druhý aspoň A pak to zatáhnem jak na AFC.

Reagovat
R22

tohle bude spíš 433

Reagovat
tomasinho

Kde vidíš 4-3-3 jako? Jako že by mrdnul Ingse na křídlo? To fakt nemůže udělat ani BR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moze.

Reagovat
R22

no právě..já si myslim, že ho podceňuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnute zostavy od oboch trenerov, ale BR vyhrava Lovrenom, picus skurveny

Reagovat
fenixLFC

sa uz uvedom

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

my mame jebnutu zostavu? pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Schweini-Carrick nie je dobry stred, hlavne nie proti dobre pressujucemu superovi. A Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Nebyt Lovrena v zakladu mohli jsme pomýšlet i na výhru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co tu zas skusas ty jebo? neskutocne ako vsetko s vrabejkom hadzete na lovrena, ale to ze nas utok je totalne na picu to uz ignorujete

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokotko? Asi preto, ze ked nedostaneme gol, tak ziskame bod, aj ked gol nedame

Reagovat
fenixLFC

sorry ale ja radsej prehram 2:3 ked to bude zabava nez branit remizu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom chapem, preco mas take nazory, ale keby aj , my goli nedavame, cize najprv by trebalo vyriesit zaklad a to je defenziva a prechod do utoku (stred)

Reagovat
fenixLFC

ake? ze futbal sledujem kvôli zabave? keby mi ide iba o body a viac ma netrapi, tak si vzdy len pozriem výsledok. JA ale hovorim cosi ine- ty aj s vrabejkom ste si vybrali len jednu cast problemu a hovorite iba o nom, o zvysnych problémoch nie (napríklad proti whu to bolo evidentne, to ze sme si nci nevypracovali nikoho netrapilo ale ze lovren spravil chybu ktoru by hocijaky iny tim v pohode vyriesil, to bolo jedine co vas trapilo)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ma nepochopil, ja netvrdim, ze nechcem zabavu, ale tim treba budovat odzadu, ak chces vyhravat, alebo ak nie, treba mat Suareza a zdravého Studga, a to nemame tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas pro Robertse!

Reagovat
smazaný uživatel

vypršel..

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

konečně ten pachtil...

Reagovat
Rohlíček

Žirůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Girooooud

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník na ostrovech A Santi skvělý centr

Reagovat
diastan

Toto mohla byt taky rudá :-D

Reagovat
Heisenberg

Nakonec se oba jantaři trefili

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by mohli rupnout City..

Reagovat
Counter

A s těmahle trapáky Spurs málem prohráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Butland to lapá ako mačka laser.

Reagovat
smazaný uživatel

Navasi nikdy jsem tě neměl rád, ale to co jsi dneska zazdil, to nedat hráč v okresní soutěži, tak si z něho spoluhráči budou utahovat do konce života, šašku. jdi někam

Reagovat
lucius6

Reagovat
minoLFC

Lovren, Lucas ....potrebujeme kreativitu, mohol dať Teixeiru na lavičku, miesto toho tam je Rossiter

Reagovat
Kowe

Teixeiru odepsal

Reagovat
minoLFC

po prvom polčase prvého prípravného zápasu kde nahral na dva góly....mohol ho poslať na hosťovanie a s ním nepočíta

Reagovat
Kowe

Měl si ho hlavně nechat v sestavě, však je na hřišti platnější než Lallana ale když ho ten vůl nedá ani na soupisku EL..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

v EL sa juniori nepúšu, nie? Ani Ibe myslím nieje na súpiske

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je uz junior

Reagovat
Kowe

je mu 22 už

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Bennhy

biele dresy

Reagovat
diastan

gOOOOOOOOL

Reagovat
diastan

Iheanacho

Reagovat
Zaschrona

Inheanacho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

CITYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec.

Reagovat
Manik...

To je střídání

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Dawon

Heh, tomu se rika povedene stridani

Reagovat
Error

Hm, tak se vyhrávají zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Iheanacho

Kdo to je?

Reagovat
Zaschrona

Veliky talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec WC U17

Reagovat
Pasha

Freud kdo to je? Pasažer?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Fanta jebem taku hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dal jsem si zkušeně Wild Card a vůbec nic to nezměnilo, letos to je vážně marnost.

Reagovat
13

Reagovat
13

změnilo, jsi na tom ještě hůř, protože už nemáš wild card.

Reagovat
Counter

jn budu to muset nějak přetrpět do druhé půlky sezony a vzít si hned druhou no. Anebo to smáznout skrze bodové odpočty, ono už to stejně horší být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak isto. Pred WC to šlo lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, de Bruyne do hry i s páskou.... 6 bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc Palace

Reagovat
diastan

Tak nakonec se to zvládlo i bez 3 tahounů, poměrně vyrovnaný zápas Silva hodně chyběl.

Jinak CP jestli taková hra vydrží věřím, že může skončit letos hodně vysoko.

5 zápasů 5 výher 0 obdržených gólů to je paráda, snad se to teď potvrdí doma s Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, pul hodky začne šaškárna v divadle snů určitě to po zápase někdo odskáče, akorát nevím jestli rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď LVG toho klauna zase takticky vycvičí a v pohode vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG je len o trochu mensi saso...

Reagovat
smazaný uživatel

prs

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by som sa prsil?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň má za sebou úspechy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim v PL

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ondris

Lovren, Lucas = gólové hody...

Reagovat
Pasha

Pre demoláciu Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlp neskutocny

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

stream na united pls

Reagovat
Counter
Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

diky oboum

Reagovat
minoLFC

Channel - 258929

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojdme na to

Reagovat
nani92

to čo maju za menan a dresoch ?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ména tech decek, a děcka mají hráčů

Reagovat
nani92

to mi došlo, ale prečo

Reagovat
fenixLFC

co znamena ta saskaren United s dresmi??

Reagovat
nani92

že za nás hrá kvalita, nie meno

Reagovat
smazaný uživatel

mají ty jména obráceně s děckama. děcka mají jména hráčů, hráči děcek

Reagovat
fenixLFC

a dovod?

Reagovat
smazaný uživatel

asi podpora mládeže

Reagovat
nani92

prenášame tlak asi na deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
jacobT

LVG

Reagovat
Tomekcz

kvetak v utoku, to je komediant ten LVG

Reagovat
tomasinho

A Ings fakt křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Naivka

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ings kridlo

Reagovat
Feind

chcete radeji, at je na chvili klid od kiwwiho, nebo vrabejky? nemuzu se rozhodnout, kdo je otravnejsi a proti komu fandit

Reagovat
fenixLFC

preco sa tu nespomina skrtelovo skoro zalozenie jasnej sance pre United??

Reagovat
smazaný uživatel

uz tam dej Martiala hrozne se na nej tesim

Reagovat
nani92

škdoa, že už nemáme čierny brankársky dres

Reagovat
Miguel19

Mignolet

Reagovat
nani92

F ellaaaa

Reagovat
Rohlíček

Mignolet

Reagovat
Dawon

Mignolet a fella chybely centimetry!

Reagovat
minoLFC

na monitore

Reagovat
Dawon

to ale leda na hodne malem monitoru

Reagovat
tomasinho

Mignolet

Reagovat
CHONG

Tak a Romerova kariéra v MU skončila

Reagovat
wild

nastastie

Reagovat
C0br

se smějte růnyho dloubáčkům pak

Reagovat
smazaný uživatel

MINONKA se včera díval na zápas PSG

Reagovat
Hector17

Mignolet Fellaini

Reagovat
Usty

loooool Herrera místo aby Memphisovi odskočil, tak stojí metr od něj a křičí si o zpětnou přhrávku

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

k nepochopení..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohaaaaa

Reagovat
Tomekcz

kvetak jeste horsi prvni dotek nez wazza

Reagovat
minoLFC

zatiaľ Felaini zaskakuje Rooney plnohodnotne

Reagovat
vladis271

Skvelá taktika, čakáme na gol vo vlastnej sieti. BR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase nudná mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaki su nervozni hraci LFC

Reagovat
Tomanatura

Sorry ale ta obrana Liverpoolu je na smich.

Reagovat
fenixLFC

a k tomu si pridaj neexistujuci utok

Reagovat
Tomanatura

Benteke tam neco porobi, o to bych se nebal.

Reagovat
fenixLFC

doteraz v priebehu sezony to moc neplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

, ziadne sorry

Reagovat
Infernoqt

jaká obrana?

Reagovat
pingla

Pořád věříte, že je Clyne lepší než Darmian?

Reagovat
smazaný uživatel

proč vlastně Liverpool začal hrát tady to debilní rozestavení?

Reagovat
tomasinho

Jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehrajete klasické 4231? tady ten hybrid nestojí za nic

Reagovat
tomasinho

Protože na to nemáme hráče a pod BR bylo 4-3-3-1 absolutně to nejhorší možné vždycky. Hrajeme na malé měsíční přestávky pořád 4-3-3 už přes 3 roky. Nevím, co je na 4-3-3 hybridního.

Reagovat
tomasinho

*4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci.

Reagovat
tomasinho

No ano, Ings na křídle je no, ale samotný systém ne.

Reagovat
I am Mancunian

tak slabucky liverpool ked neporazime, tak moze ist LVG doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to si asi hovoria aj v Liverpoole o United

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Miguel19

Už to chce nějakou Lovrenovku...

Reagovat
vinetou

Takový ztráty tvl

Reagovat
Infernoqt

mno, Depay je nejslabší zatím, ale nedivil bych se, kdyby to byl právě on, kdo rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

není nejslabší..

Reagovat
smazaný uživatel

Ings na tom kridle

Reagovat
Firkraag

Ty vole, to neni fotbal, to je pinball

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool prišiel len brániť?

Reagovat
Feind

asi letos videli united a vi, ze si stejne nevytvori zadne sance

Reagovat
fenixLFC

asi si pamatali svoje zapasy a vedeli ze si nevytvoria nijake sance

Reagovat
Hai

At uz ta pica irska vypadne na to se neda kurwa koukat

Reagovat
Miguel19

Milner v tom středu

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Tak jiné zápasy nebyl tak špatný. Ale jasně, nejlepší by byl napravo.

Reagovat
Dawon

Depay zatim zkazil naprosto kazdy mic snad

Reagovat
I am Mancunian

depay vsetko skazil zatial

Reagovat
fenixLFC

milner uz asi 4. zbytocne pokazena prihravka

Reagovat
mithro

no zatial presne podla ocakavania. bohuzial.

Reagovat
I am Mancunian

lvg

Reagovat
Kaze

Depay

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie derby za posledný čas. Strašná sračka od oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
Tomekcz

zlatej Pussy v utoku minulej rok, tohle je shit bez utocnika

Reagovat
fenixLFC

zlaty borini v utoku....aspon sa to hybalo

Reagovat
tomasinho

Ty seš fakt neskutečnej. Když se nedostaneme s míčem ani za půlku, tak co má dělat asi tak Benteke. Hýbe se, ale stojí celý tým prostě, proto dost nakopáváme.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

zaujiamve ze sme nakopavali aj proti stoke a tam sme teda neboli tak tlaceni....preco asi??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

benteke paradne zakoncenie aj ked o nic nejde

Reagovat
Kowe

32M

Reagovat
tomasinho

32,5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Tvl to zakončení

Reagovat
Tomanatura

Fakt bych si rekl, ze kdyz nekdo postavi Fellainiho do utoku a Blinda na stopera, tak aspon bude sranda, ale ne, toto je hrozna nuda.

Reagovat
Ed_Hazard

Shaw je strašný priemerák, kolko že kačiek to stál?

Reagovat
pingla

Reagovat
EXoRcIsT

shaw je priemerak ty somaru

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je mu teprve 20, co cekas, ze bude kazdy zapas hrat na top class urovni ?

Reagovat
Ed_Hazard

vidím ho druhý krát, možno mám smolu na zápasy kedy má svoje chvilky dnes tam ale vyklusáva, stráca lopty a pohybuje sa v blbých priestoroch

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

mel uz nekdo nejakou sanci?

Reagovat
Ed_Hazard

oba týmy...ale zatial iba šancu sa spotiť

Reagovat
fenixLFC

napriek mignoletovej snahe nie

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tu z hry asi gól nepadne. Jedine po nejakej fakt že veľkej haluzi.

Reagovat
fenixLFC

*chybe

Reagovat
Infernoqt

Fella převzal Rooneyho pozici se vším všudy

Reagovat
mithro

kvetak ma prvy dotyk ako zemiak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na futbal. Ani sa nečudujem, že to pozerá viac ľudí ako finále LM podľa tej pofidérnej štatistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

jeste horsi nez rooney

Reagovat
Infernoqt

je to prokletí, budem muset začít hrát bez útočníka

Reagovat
Dawon

Fella trenoval zpracovani s Rooneym, velka parada

Reagovat
EXoRcIsT

wtf Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Basti

Reagovat
smazaný uživatel

Aji betonová zeď má lepší první dotek než Květák.

Reagovat
fenixLFC

emre a migno

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja sasovia na lavickach=ocakavany priebeh, jeden slabsi tim jak druhy

Reagovat
nani92

tomuto derby chýba úplne všetko..zlaté El Classico

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté Záhorské derby.

Reagovat
I am Mancunian

to uz nie je ani sracka, ale grc co hrame

Reagovat
smazaný uživatel

Netrolluj.

Reagovat
Kaze

Vyborne zpracovani

Reagovat
Kowe

Čekal jsem hroznou sračku od obou stran, ale tohle předčilo jakýkoliv očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... ale jako fakt se to vcelku dalo očekávat, s ohledem na formu obou týmů

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vinetou

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Reagovat
tomasinho

Palec hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley 2.0, ten je kde dedko?

Reagovat
nani92

trhá si vlasy, lebo podla mna ani on nevie ako toto obháji

Reagovat
smazaný uživatel

pockajme si este na palina a ivana

Reagovat
Kowe

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

zapas rozhodne "spasitel" Rooney

Reagovat
TopinB

you know the match is going slow when the commentators talk about the assistant managers' impression of beckham

Reagovat
minoLFC

na čo sa tam Lucas rozhodcovi vyhovára? na to Bentekeho filmovanie?

Reagovat
mithro

to je otras teda velebnosti....

Reagovat
wild

nikto nevystreli dopice

Reagovat
Tomekcz

hnus

Reagovat
jsemdement

Bez tech slavnych jmen, dobryho komentare, stadionu a fanousku to vypada jako Brno - Banik.

Reagovat
Tomekcz

Moyes back, radsi 100 centru nez tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasny zapas.Strata casu

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hore

Reagovat
fenixLFC

najviac vytvorených sanci v tomto zapase ma mignolet....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
EXoRcIsT

okamzite tam dat Martiala namiesto Matu nech aspon niekto beha na tom kridle bo zatial to je uplna sracka

Reagovat
liquicitizen

reklama na fudbal.

Reagovat
wild

Noo..je to sracka. Velka. Takto proste doma nemozeme hrat. Fella v zaklade a nakopavat lopty je uplna picovina. On tam mal ist tak v 70min..teraz co? Bude tam cely zapas? Treba to ozivit..daj tam Schneiderlina a vobec by som sa nebal tam dat aj Martiala. Horsie to urcite nebude

Reagovat
Hector17

Zatím hrajeme hrozně, jediné pozitivum je, že Liverpool hraje hůř

Reagovat
Dawon

Hruza, fakt hruza...depaye by mel o prestavce vyliskal a nebo ho stahnout, ten neudelal jedinou vec dobre...prava strana jako vzdycky s Matou neexistujici...achjo, to je fakt derby jak pod na me z boku

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho bolíjou oči. Náš nejlepší hráč dopředu je obrana Liverpoolu. Druhý poločas musí jeden z těch defenzivnějších střeďáků vystřídat a dopředu musí jít prakticky kdokoliv. Statičtější už to nebude.

Reagovat
fenixLFC

Náš nejlepší hráč dopředu je obrana Liverpoolu

Reagovat
minoLFC

To je nejaký charitatívny zápas a do dresov navliekli nejakých malomocných?

Reagovat
fenixLFC

hraci untied mali ine mena na dresoch takze to je mozne...u nas neviem

Reagovat
Grahf

Po tomto zápase už musí byť každému jasné, že lvg je žaba na prameni. Proti nám stojí totálne tragický pool a my hrajeme túto mrdku, neskutočné. Pomalé, žiadne tempo, žiandy ťah do branky, nič. Veď tam vôbec neexistuje útočná fáza, systém. Povie mi niekto, ako plánujeme streliť gol? Fellaini je staticky stlp, mata neviditelný a koruna na hlave je dnešný výkon Depaya. To je level Bebé.

Reagovat
I am Mancunian

a ivan s palom sa tu radsej ani neukazu, nez by mali napisat nejaku kritiku

Reagovat
I am Mancunian

okamzite martial a youngster hore

Reagovat
vrabejka

Dobře betonujem. Snad ubráníme aj druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
ondris

Reagovat
fenixLFC

ty absolutne netusis

Reagovat
vrabejka

Horší že Rodgers netuší daleko víc než já

Reagovat
fenixLFC

myslim ze minimalne on tusi ze dobre nebetonujeme

Reagovat
Kowe

ještě nedávno se chvástal opakem

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako ako aj nás, tak aj united sledujem dosť často od začiatku sezóny a tá ofenzívna fáza je tragická, podobne ako naša...rozdiel medzi nami a united však je ten, že účka majú buil-up zozadu trikrát lepší a prepracovanejší, zatiaľčo my vytvárame jednu chybu za druhou pri vlastnom zakladaní rozohrávky a to podotknem, že nemusíme byť ani pod žiadnym tlak pritom...žiadne zlepšenie, stále to isté dokola, dnes lepší súper proti nám stojí v ofenzíve tak fasneme ako proti WH....Rodgers musí ísť

Reagovat
smazaný uživatel

do bodky, Duš

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cubazi

Problem náš je vtom že stred zalohy pred stopérmy nie je a ked tam niekto je je velmi daleko. Každopadne nechal by som si to rozanalyzovať od pána Borbélyho aby sme mali istotu ...

Reagovat
avicii

uplne presne si to napisal...

Reagovat
Pagy

obrana všichni super zatím, carrick, schweini taky dobrý, mata jako obvykle nahovno, ale aspoň nekazí, depay hrůza zatím, spoustu toho kazí, herrera mi přijde dost zatáhlý a občas se mu tam motá mata, fella v útoku, je jedno, kdo tam je, když nedostává pořádné balony, finální přihrávku nikdo není schopný dát

Reagovat
smazaný uživatel

to je totální hnus

Reagovat
r.mrazik

to je tak pomaly...hraci maji urcite zakaz zkouset prihravky dopredu...

hlavne ander je takovy priprdly...

Reagovat
Dawon

je to hodne nemastne neslane od nej dneska...nekolikrat tam mel dobrou prilezitost risknout nakou prunikovou prihravku, a misto toho to soupl do strany na darmiana

Reagovat
Hai

Milner a paska je taky vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sa na to dá pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU si to na vlastnej polke odobera ako chce. Ak nedaju gol, tak Livepool asi zavru do 16 so vsetkymi hracmi. Liverpool hroza.Ja myslim, ze 2. polcas to krachne.

a ked som videl, ze Bentekeho odtlaci Blind Aj Fimo je zatial strasny. A Ings na kraji jaksi nevie co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám víc od Bastiho

Reagovat
Pagy

na něm jde vidět, že je občas z té naší hry frustrovaný, hlavně směrem dopředu, on by chtěl hrát, ale nikdo mu nejde, je to statické

Reagovat
smazaný uživatel

hraje moc na jistotu. trošku tam vidím z jeho strany ten profesorismus s tím, že si chce odehrát svoje a hlavně nic neposrat. žádná nadstavba.. uplně jiný Basti než na ms.....

snad se probudí..ty zranění mu hodně uškodily

Reagovat
Grahf

všetci hrajú na istotu, lebo to majú nakázané od lvg

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne za želvu a jeho prodani vsech utocniku...kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

my nepotrebujeme k tej grcke utocnika

Reagovat
cubazi

Zlatá Fortuna Liga

Reagovat
smazaný uživatel

podle Dajto Forguna

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti neviem. Mna to celkom bavi. Celkom vazne.

Dokonca omnoho viac ako Real dnes. To bolo napriek tolkym golom nuda. Proste ziaden odpor od supera (nuda pre mna, nieje to preto ze ich nemam rad.) (Niezeby Liverpool kladol nejaky odpor)

Reagovat
smazaný uživatel

a za tohle ti hráči berou miliony týdně. kdyby takový pomalý fotbal předváděli u nás na vesnici, tak je diváci sežerou

Reagovat
Infernoqt

ono by to chtělo stáhnout Fellu trošku níž z hrotu a Herreru třeba místo Carricka... každej hráč Liverpoolu si hlídá svého koně a tímto bychom je rozhodili... navíc Fella by se dostával k lepším příležitostem tak

Reagovat
fenixLFC

dajte si dve prihravky za sebou a rozhodite nas aj tak

Reagovat
stas87

To tam fakt nebola jedina sanca za polcas?Ked rozkliknem na livesporte livekomentar,tak v sekci iba dolezite je vykop a koniec polcasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Zase zápas doma a po poločase ani střela na bránu

Reagovat
Miguel19

Pokud Shaw zůstane ok, tak bude s přehledem nejlepší bek ligy. Hrozně se mi líbí jeho hra. Takový krajní beky bych chtěl mít v týmu..

Reagovat
bbbauch

tuhle sezónu zatím hraje paradne

Reagovat
I am Mancunian

vyborny je

Reagovat
smazaný uživatel

agilny, silny rychli a sikovny. Ma velku buducnost

Reagovat
Melda

Reagovat
Tomekcz

rafael byl jeste lepsi, ale porad tuhej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
Infernoqt

tak si najdi nějakou, které to nebude vadit

Reagovat
smazaný uživatel

ty košile jsou snad týmový tyjo

Reagovat
smazaný uživatel

si asi nevidel jeho čajočku

Reagovat
Infernoqt

Young ten to rozhejbe

Reagovat
Counter

LVG vystřídá jediného rychlonohého hráče do útoku

Reagovat
mithro

Think Memphis tried to beat a defender in that first half. Assume he's getting forty lashes in the dressing room for such insolence

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Každopádně názorně můžeš vidět, jak LVG pozorně naslouchal nářkům hráčů a příkladně se jim přizpůsobil.

Reagovat
mithro

tak zase, on je sef, na koniec bude niest zodpovednost on. uvidime.

Reagovat
Counter

jj, to je jasné

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
Miguel19

Depay dolu

Reagovat
Dawon

Stridani

Reagovat
smazaný uživatel

tady to střídání asi vyvolá velkej pozitivní ohlas. Chápu, že Depay toho hodně zadrbe, ale pořád je to hráč, kterej je schopnej ten zápas sám rozhodnout.. takhle to je tak, že pokud nedá gól Fella hlavou, tak ten zápasu United zplichtí na 0:0..

Mata mě tam štve o moc víc než Depay..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se sekl.. Blinďák!!!

ale Liverpool si to taky zkušeně odbránil

Reagovat
Pagy

youngovi se tam rozbehne schweini nebo kdo to byl a on to pošle dozadu na stopery, to není možné toto

Reagovat
smazaný uživatel

můžete mu děkovat za gol...

Reagovat
fenixLFC

jezis, letec dosiel

Reagovat
nani92

Young si to už dáva

Reagovat
Infernoqt

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stiflerovamama

Young

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Heisenberg

Young MOTM už touhle akcí.

Reagovat
pingla

Genialni, proste genialni Young....1vs1 to je radost sledovat od nej

Reagovat
smazaný uživatel

Blindak

Reagovat
Dawon

WOHOOOOOOOOOOOOOOO SLEPEJS!!!!

Reagovat
Dawon

a young po 2. minutach na hristi zaridil golovy primak

Reagovat
C0br

bombičkaaaaa

Reagovat
mithro

aspon daco sa naucili na tom treningu, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Daleymu zlatý míč

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

Bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind

Reagovat
Darren Fletcher

kolki by to prekopli...

Reagovat
Hector17

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooo Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
smazaný uživatel

BR OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak aspoň nějaké oživení. Obrana LFC zabodovala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla velká paráda. A zrovna jak to zapnu.

Reagovat
EXoRcIsT

paradny gol perfektne to trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Blind!!

Reagovat
fenixLFC

mozem pri tom gole nadavat na lovrena? len tak, pre istotu...

Reagovat
tomasinho

To bylo nádherné no. Aspoň začnem hrát třeba

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Proto ten smajl no. Myslel jsem aspoň víc dopředu, že to bude mrdka, je jasné.

Reagovat
EXoRcIsT

ale teraz Skrtel

Reagovat
Miguel19

Young > Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

gary to hovoril uz pred zahratim

Reagovat
Tolstobik

Toz vidim 2 minuty a zatim dobry

Reagovat
smazaný uživatel

BLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIND

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian

Reagovat
Heisenberg

Young effect

Reagovat
I am Mancunian

blind krasna strela

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré střídání, ale. Counterovi navzdory.

Reagovat
Heisenberg

Sky vyplo na druhý poločas slow-motion.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren Perez uz vypisuje sek

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocna sracka je z LFC, od vacsiny hracov, cez trénera, majitelov a tichy Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
minoLFC

to je Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale dnes ani nie, ale Anfield ma vynimky

Reagovat
smazaný uživatel

*aj

Reagovat
nani92

+ fanúšikovia na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, pls

Reagovat
minoLFC

aj Slepý nám dá gól

Reagovat
cubazi

čo je horšie aj mrzák

Reagovat
minoLFC

nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Young je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol taká šanca

Reagovat
smazaný uživatel

clyne

Reagovat
Infernoqt

Smalling zachránil, no

Reagovat
nani92

Romero, is that you?

Reagovat
smazaný uživatel

lol de Gea SABOTUJE TO?

Reagovat
Infernoqt

a De GEA, paráda, to by ROmero nechytil ani za ****

Reagovat
Dawon

DDG takhle jim skoro darovat vyrovnani kurva

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
smazaný uživatel

Takto treba na nich

Reagovat
minoLFC

konečne bolo Firmina vidieť

Reagovat
wild

Smalling je famozny

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom bylo famózního?

Reagovat
wild

Hra fantasticky od zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

toto by romero nechytil. david sa trochu potrebuje rozchytat

Reagovat
Kowe

no tohle by měl mít i Romero, zas tak těžký to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Milner to nikdy dobre nekopol, hlavne vec, ze sa kokotkovia usmievaju na tréningu od ucha k uchu

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Proč nehraje ten lepší Lukaku?

Reagovat
mithro

martial pod, teraz by sme potrebovali vpredu raketu

Reagovat
wild

Martial miesto Fellu pod

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
Rohlíček

Lovren

Reagovat
pingla

Klasická Lovrenovka

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren kokot

Reagovat
fenixLFC

preco si tu podobne nekomentoval aj chybu skrtela v prvom polcase??

Reagovat
nani92

dobrá otázka, ale hovorme o inom..

Reagovat
smazaný uživatel

Aku?

Reagovat
fenixLFC

ked tam zalozil sancu fellainiho vo vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som

Reagovat
fenixLFC

ako inak

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Martial, Morgan na plac !

Reagovat
EXoRcIsT

BLIIIIIIIIND

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj....

Reagovat
Miguel19

FIrmino

Reagovat
Rohlíček

Firmino

Reagovat
Dawon

HRAJEM ALE DO PICE a blind

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je boží prostě...

Reagovat
Minister

lol

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooo pod synu

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
tomasinho

Firmino

Reagovat
Heisenberg

Teď by mohla pravá strana United aspoň něco vyvinout dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind A ty se ukaž, ty zázraku

Reagovat
Tomoro

To jsou fakt kokoti! Je zavedeno goal line technology a oni tam mavaji rukama jak chuji.. kdyby Firmino nemaval jak chuj a dohral to je vyrovnano.. takhle si Martial otevre ucet v PL z nejakeho brejku..

Reagovat
wild

kurva

Reagovat
cubazi

BRENDIN VON TY PICA(to neni hollandske meno)! TVOJ PLAN ROZJEBAT MUZSTVO VYSIEL, MOZES IST. POKOJ STEBOU NA VECNE VEKY. ODID UZ. CHOD POMALY. NO ID. MOZES. ZALEZ DO TMY. CHOD.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííím

Reagovat
Miguel19

Gomez

Reagovat
Counter

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Kowe

defenzivně zodpovědný

Reagovat
smazaný uživatel

Je postižený, nebo proč tam šal tak debilně??

Reagovat
Dawon

ANDEEEEEEEEEEER

Reagovat
Zaschrona

Gomez uplne hloupy skluz Ander

Reagovat
tomasinho

Jasně no, ještě ho tam půl roku cpi blbečku

Reagovat
Dawon

paradne kopnute

Reagovat
C0br

anderko

Reagovat
I am Mancunian

anderkooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
wild

Reagovat
mithro

tak sa kopu penalty

Reagovat
pingla

Bez šance a nejlepší je na tom, že to bylo v době, kdy Live docela tlačil

Reagovat
eden_h

Brandon dakujeme

Reagovat
cubazi

"Zivot Brendana" prinaša aj taketo poniženia....

Reagovat
eden_h

už je toho ale kurva moc

Reagovat
cubazi

Co je vela to je málo v zivote Brendana Ding dong Dogersa

Reagovat
tomasinho

Hotovo no. BROut

Reagovat
smazaný uživatel

To sem jedinej, co viděl hroznej dive? Jako šel tam Gomez hloupě, ale vždyť Herrera nechal míč úplně za sebou a šel jenom zakopnout o nastavené hnáty.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pencle

Reagovat
Kaze

A tomu se jako rika dive?

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
EXoRcIsT

jaky dive nedotkol sa lopty a zobral len Herrerove nohy co ine ma byt penalta ak nie toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prostě mu to nevěřim, když nechá míč za sebou (tehdy ještě bez nějakého kontaktu) a pokračuje v běhu, protože vidí nastavené nohy, o které by šlo zakopnout.

Reagovat
Counter

No hroznej dive jsi viděl fakt jen ty.

Reagovat
Dawon

Ano, jsi.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

HERRERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cubazi

JE TO ZBYTOCNE. CUS. DOKYM TAM BUDE BR MOZME SI IST LIZAť KOULE. DOVIDENIA. NEMAM NATO ZALUDOK.

Reagovat
Miguel19

Na lízání kulek jo?

Reagovat
cubazi

Kule si lizu jedine Benteke s Brendanom a s rositerom v zavetrií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

a ted martila pridat 3. z brejku prosim pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milner uz nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Milner, to je komik. Celou kariéru lepil díry po ostatních a na starý kolena si vydupe roli špílmachra, kterej kope všechny standartky. Je příšernej.

Reagovat
stiflerovamama

Milner tragicky dnes

Reagovat
smazaný uživatel

No je to furt neorganizovaný chaos, ale připadá mi že hráči alespoň makajou.

Reagovat
Infernoqt

už byl Martial u míče?

Reagovat
smazaný uživatel

jen jeden souboj, jinak se k nemu nedostal

Reagovat
Infernoqt

tak není to jeho vina

Reagovat
smazaný uživatel

prave, ze ten mic k nemu nikdo nesdostane, ne ze by byl k nicemu

Reagovat
Melda

To je dilema-dokoukat tu hrůzu, nebo už jít nahý plakat do sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

vím jak se cítíš, bude líp

Reagovat
smazaný uživatel

Bez srdciarov, bez vodcu, bez duse

Reagovat
smazaný uživatel

A s Brentonom

Reagovat
smazaný uživatel

na vecne casy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Milner kapitán napiču

Reagovat
Dawon

2 strely na branu, 2 goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Shawík momentálne najlepší LB ligy

Reagovat
EXoRcIsT

a Darmian najlepší RB ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Smallig najlepsi CB ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana nam fakt funguje momentalne

Reagovat
I am Mancunian

nema ani konkurenciu

Reagovat
Busby babes

City.

Reagovat
smazaný uživatel

*světa

Reagovat
Infernoqt

Young upe super... můžeme koupit jakékoliv křídlo, aj tak ho Young vytlačí ze základu

Reagovat
eden_h

No uznejte, že s tímhle materiálem se do Evropy vykročit nedá

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je lež

Reagovat
minoLFC

defenzíva napiču,ofenzíva napiču a Lucas FURT na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak, ale taky symbol tragickosti

Reagovat
cubazi

MU dnes ukazali jeden velky kokot ktorý ajtak postačil na naše dojebanie.... Cele zlé a zbytočne stačila kontumacia

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

No, asi nejhorší zápas Liverpoolu a potažmo PL (proti Stoke jsem v létě neviděl) jaký jsem ve svém životě viděl.

Reagovat
Zaschrona

neuveritelne prehnany vyrok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

tak prvy polcas bola najvacsia hroza za strasne dlhu dobu...ked sme dostali 6 na stoke tak tam aspon jeden tim hral

Reagovat
Infernoqt

Martial pěkné růžové kopačky... pravej nigga

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý nigga by mal diamantové kolíky a miesto šnúrok by mal zlaté retiazky.

Reagovat
Infernoqt

DE GEA eeeej

Reagovat
Tolstobik

Ten Welbz

Reagovat
I am Mancunian

ddg

Reagovat
smazaný uživatel

ty picoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mada

Reagovat
Tomasso24

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz

Reagovat
I am Mancunian

benteke

Reagovat
Kaze

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, Benteke

Reagovat
Rohlíček

BENTEKE

Reagovat
EXoRcIsT

benteke aj ked do nasej siete

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

wtf benteke

Reagovat
diastan

To to ještě poserou

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera krasna obetava obrana

Reagovat
Aldeano

Reagovat
wild

Reagovat
minoLFC

piče gol kola

Reagovat
Pasha

gól sezóny

Reagovat
mithro

este mu dajte nabuduce viac miesta

Reagovat
Minister

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo who ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Brekeke

Reagovat
Switchback

Degea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Bentekeee

Reagovat
smazaný uživatel

Romero by to mel

Reagovat
smazaný uživatel

ale wooow

Reagovat
PhilipS

No do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná chyba DDG, střela doprostřed brány. Ještě že k nám nešel.

Reagovat
fantomas

Klasa, absolutní klasa. Okamžitě mezi nejlepší góly historie PL.

Reagovat
Switchback

Reagovat
tomasinho

Chudák Jerome, když tohle vidí

Reagovat
fantomas

Kdo?

Reagovat
Kowe

Reagovat
nani92

nj, pekne Martial

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co je na tom tak směšnýho?

Reagovat
Switchback

to píšeš jen skrz Bentekeho

Reagovat
fantomas

Ne, nepíšu.

Reagovat
Switchback

Ne? Ok

Reagovat
r.mrazik

kdybys rekl sezony,tak urcite...ale historie...

Reagovat
Counter

Co asi. Jedny krásné, ale bezvýznamné nůžky chceš nacpat mezi nejlepší góly historie PL.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fantomas

Tak nejhezčí

Reagovat
Counter

To je ale rozdíl, přinejmenším pro mě a soudě dle reakcí, i pro ostatní. Ne že bych s tím souhlasil, ale aspoň bych se tomu nesmál

Reagovat
fantomas

No tak zas třeba "technicky nejlepší" se pozná jakoby na kráse, a přitom...

Reagovat
Zaschrona

Jakou roli hraje vyznamnost golu na jeho krase?

Reagovat
fantomas

Jono když si vybavim ty starý top10 a tam třeba gól Yeboaha, tak...

Reagovat
Counter

Co to tu zkoušíš?

Když někdo napíše "Klasa, absolutní klasa. Okamžitě mezi nejlepší góly historie PL. ", tak ty v tom vidíš jenom krásu zakončení?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Romero by to mal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Benteke

Reagovat
Infernoqt

pičoooooooooooooo MARTIAAAL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY WHO?

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFFF fsdklgdsjgliadsjgvadwjvadsjvukadsvudvukjveskjjvsdjbvdsjôsvkfbkdsf

Reagovat
smazaný uživatel

BR- odstup

Reagovat
C0br

martiaaaaaaaaaal

Reagovat
Darren Fletcher

GOLDEN BOY :-*

Reagovat
Pasha

Anthonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Henry-esque tohleto

Reagovat
Dawon

BUUUUUUUUUUUUUUUUH, dejte mu ten zlaty mic!!!!!

Reagovat
Orlandiiik

ty pičooooooooooooooo

Reagovat
Tolstobik

WEEEEELLBZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
Minister

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

JEden hezci gol, nez druhej

Reagovat
monty25

Tragičtější obranu jsem ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

já jo...

Reagovat
eden_h

Škrtel na štatistu

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
minoLFC

tak ten bol tiež pekný

Reagovat
Zaschrona

reklama na fotbal

Reagovat
Mada

Reagovat
stiflerovamama

Skrtel

Reagovat
Kowe

to jeho věčný ustupování je na piču, přesně proto nemůže být stoper č.1

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny hrac dnesnej zostavy nema na LFC, mozno Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

A este Firmino, ak sa vyhra...

Reagovat
eden_h

co to je za kecy toto? ak sa vyhra.. kolko sa bude vyhravat hrac do ktoreho sa investuje 30 mega?

Reagovat
Kowe

to není o vyhrátí, to je o tom ho postavit tak jak on umí hrát a ne ho nesmyslně cpát do něčeho, v čem neni dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet v ideálnom pripade dvojka, Emre (v kadri ho ale rad vidim) nie je hrac, kt.by nas posuval vyssie, Clynea este nesudim, ale vyzera ako mlady Glen a Benteke zatial zbytcny prestup? Neprehanaj, ja som bol kritikom tohto nakupu, no podla mna hra dobre, rozhodne nesklamal... (aj ked cenovka je jasne - prestrelena, ale hodnotim cisto len vykony)...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Zas nepřeháněj Ol'o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

*na viac než LFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim zakladnu zostavu .

Reagovat
Kowe

tak dle včerejšího výkonu určitě. Jinak Mignolet, Clyne, Emre, Firmino a Benteke jo (teda pokud by se dokázal nějak využít, zatím se potvrzuje, že to byl zbytečnej přestup)

Reagovat
cristiano.K.

Benteke se zatím potvrzuje jako zbytečný přestup?

Reagovat
Kowe

a ne? však ho vůbec neumí využít.

Reagovat
wild

OUUUUUUUUUUUUUU YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Miguel19

Škrtěl To je kokot.

Reagovat
cubazi

Zomri

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOO Naserte si vsichni pochybovaci WONDER KID

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsme slyšeli u Januzaje, hm?

Reagovat
Aldeano

*Zaha

Reagovat
diastan

Reagovat
Pasha

Škrtel štatista

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím všechny góly naprosto TOP

Reagovat
I am Mancunian

Martial co ti jebeeeeeee

Reagovat
Pasha

Reagovat
cubazi

Všimne si Lucasa jak tam paradne zavadzal....

Reagovat
bbbauch

TONYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

To je Machedů dneska

Reagovat
smazaný uživatel

boha mnoho povyku pro nic, škrtela tak odejde kdekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuuuuuuu este ze som to nevypol v 80.

Reagovat
minoLFC

Škrteľ a ten Lucas sa tam čo plietol?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool čus bus, o rok třeba

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
pepinho2

To bránění to zase budou fanoušci united vynášet Martiala na úroveň Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se na nej nechyta

Reagovat
smazaný uživatel

Martial bude ternoooooooooooooooooo

Reagovat
Darren Fletcher

aku lekciu dal skrtelovii

Reagovat
smazaný uživatel

Stas pozeras Ty sasek?

Reagovat
Pasha

Takže lepší Welbeck hej? Toto u nás Danny nepredviedol ani raz počas tých rokov

Reagovat
C0br

danny by přešel Škrtěla a pak zakopnul o vlastní nohu

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
cubazi

alebo o psa

Reagovat
Tuxedo

Ty komentatori na Digi si riadne honia nad Martialom

Reagovat
Pasha

Ešteže nemám Digi...radšej ruský Futboľ, rozumiem číslovky, názvy tímov a udar, štrafnoj, piridača, charašo, očiň a padača

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro, pls

Reagovat
Pasha

Čo Oľo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren > Škrťel

Reagovat
Dawon

Kazdopadne nutno rict, ze byt tam misto herrery u toho golu Vida/ Jones, tak si nechaji dat kopacku do hlavy a gol to 100 % neni no Herrera tam sel jak zenska

Reagovat
smazaný uživatel

radši dostat gol, než tou kopačkou imo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem to opožděný asi dvě minuty a po těch komentech tu jsem čekal nějakou Martialovu dělovku ze 40ti metrů.

A pak toto.

Reagovat
cubazi

Bože jeden Marťan jedna klučka a vy tu močite a hnojite od rozkože

Reagovat
smazaný uživatel

zakomplexovaní mufani

Reagovat
Tolstobik

No dost, ty si fakt kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo takú jednu klučku neurobil niekto od vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty Bentekeho nůžky?

Reagovat
smazaný uživatel

To je klučka? K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Pasha

dýchaj

Reagovat
cubazi

vymeň plienku

Reagovat
Counter

Tak to funguje vždycky a všude. Když se něco povede, je to to nejlepší z nejlepších, když se něco nepovede, je to to nejhorší z nejhorších. Nic mezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind MOTM

Reagovat
Kaze

Blind MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

však byl úplně jasný

Reagovat
Dawon

naprosto zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
Kaze

Smalling byl lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hezký dal gol

Reagovat
Manik...

Schweiny

Reagovat
jacobT

Škoda toho Martiala v United

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Ked mu nebude Rooney zavadzat.

Reagovat
jacobT

O to mi nešlo. Aj keby hral každý zápas 90 minút, bola by ho tam škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež by som ho radšej videl inde. Ale čo už...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

marital vylétl a zas pár týdnů netrefí ani balon klasika

Reagovat
Mada

Reagovat
lucius6

Poč tak honěj nad Martialem, ten gól byl jen příčina nepochopitelného bránění Škrtěla, nebylo v tom nic geniálního nebo úžasného

Reagovat
Mada

Jenom to přesně udělal jak měl.

Reagovat
nani92

Bastian úžasný

Reagovat
Dawon

v tom vsem silenstvi by se na to nemelo zapomenout, naprosto kraluje v te zaloze

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

najlepsia posila tohto leta

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

jeden gol a tady se stříká nad nějakým šaškem klasika

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded Brendan ‏@DeludedBrendan Sep 8

Quite strange seeing James Milner in an England shirt.

After seeing him play this season I thought he was Brazilian

Dnes aktuálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to byl dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas byl docela zábavný+super goly

Reagovat
Dawon

* dobry 2. polocas ale nepadnout ten rychly gol, tak to beztak skonci nudnym 0:0/1:0

Reagovat
niflheim

MARTIAL MANHUNTER

Reagovat
smazaný uživatel

Boží fotbal v druhé půli

Reagovat
Ed_Hazard

Junajtit fans, ako to je s Varelom (RB v U21). SLeduje ho niekto? Minulý rok v Castille bol perfektný, dosť prekvapenie pre mňa že sme neuplatnili naňho opciu..

Reagovat
EXoRcIsT

je v u21 a pokial sa Darmian nezrani tak nema narok co je skoda pretoze ma fakt talent ale cez Darmiana zatial cesta nevedie

Reagovat
HorajzmAmmann

2. polocas parada !

Reagovat
Tomekcz

3 strely na branu porad je to hnus, ale uhaluzili jsme to

Reagovat
r.mrazik

nema nekdo gol martiala? zrovna jsem vecerel....

jinak benteke super

Reagovat
Feind

bentekeho byl stejne mnohem lepsi

Reagovat
r.mrazik

co to je za reakci??

Reagovat
Switchback
Reagovat
r.mrazik

diky diky

bentaka jsem videl

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony Martial, najväčšia hviezda Manchestru united

Reagovat
jk

ceého vesmíru

Reagovat
jacobT

Došla mu výplata.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na tom Martialovi budou pracovat tak se ty milióny vyplatí. Klobouk dolů 19 let první zápas v PL v derby proti LFC a obranu vyškolik jak mazák a dal pěknej gól. Jinak ten Bentekeho gól nádhera Firmino ani nevím, že hrál, že by další případ Markovič ? Depay taky zklamání, hold PL není erdivisie, bude muset makat.

Reagovat
vrabejka

BREAKING NEWS: Tottenham release Emmanuel Adebayor. More coming up on #SSNHQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasna chyba pre Tottenham pustat znova dalsieho lepsieho utocnika ako Harryho .

Reagovat
smazaný uživatel

jediná chyba je, že se nepřivedla náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Výkonnostně možná chyba ale pro dobrou náladu v kabině rozhodně dobrá zpráva.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vanGomm

I když je odehráno pouze 5.kol,tak Chelsea už titul neobhájí.PL je náročná soutěž pro všechny týmy,ale nabrat takovou ztrátu je prostě moc.Kouknul jsem na posledních 10 ročníku a ten,kdo chce mít titul si nemůže si dovlit víc jak 5-6 proher za sezónu.

Reagovat
pytlerLFC

Tak co, už je ten blbec Deluded pryč z Liverpoolu?

Reagovat
pytlerLFC

Tak co, už je ten blbec Deluded pryč z Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Už neviem koľké kolo je môj najlepší hráč vo fante obranca s čistým kontom, to je bieda...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jinak kluci snad se na mě nebudete zlobit, když napíšu, že dneska končí kariéru další velká ,,hvězda" A to jsem já Dneska poslední zápas, žádné divadlo, žádné oslavy, tichá rozlučka s výhrou, jelikož začínám novou kapitolu svého života Omlouvám se za trošku sobectví a OT, snad mě nesežerete Ale aspon už nebudu muset hlídat tolik váhu. Horvi nebo Bláza by mohli vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

*snad s výhrou

Reagovat
Mastný Chobot

MUFC4EVER pls

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Mastný Chobot

ešte to aj chceš hrať na Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem ani jeden z nich, ale škoda slov, píšeš mi to skoro po každý příspěvek, jsi už vážně trapný. napiš si adminovi tomuto webu a zeptej se ho, když jsi tak posedlý tím, kdo jsem.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som na teba doteraz asi nikdy nereagoval

Reagovat
nani92

asi preto chce skončiť

Reagovat
Dawon

a kdo teda jsi, kdyz se tak srdceryvne loucis 2 dny po registraci?

Reagovat
smazaný uživatel

já se neloučím končím fotbalovou kariéru kvůli zranění dneska poslední zápas, pak už nemůžu hrávat, takže to jsem jen napsal

Reagovat
Dawon

v tom pripade ma pro nas tato informace cenu zlata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koľký nick?

Reagovat
smazaný uživatel

první. a pokud to chceš taky zpochybnovat, tak si taky napiš adminovi, at ti to zkontroluje, ale už mi prosím nepište, že jsem ten nebo onen. nevím, co tu máte, ale už je to fakt trapné

Reagovat
smazaný uživatel

k

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ok MUFC4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

toluene?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Walker, Alderweire, Vertonghen, Davies, Dier, Mason, Chadli, Alli, Son, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá sestava.

Reagovat
FUnk

Reagovat
GarethBaleCZ

Hm, kde je Danny?

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

to všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Mason; Chadli, Alli, Son, Kane ..... Son 3x Kane 3x ... 0:7 COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Rose?

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Kdo dá ten 7.?

Reagovat
SunFells

Tvl Defoe ...ten se zase ukopne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

©

Reagovat
Harakan

tak jestli ti tohle vyjde .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Alli, Son

Reagovat
Mastný Chobot

Brie

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dawon

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Alli v základu je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb je zraneny? Nikde o tom nemuzu nic najit

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb je zraneny? Nikde o tom nemuzu nic najit

Reagovat
SunFells

Šetří ho na Karabach. Jop, to je fotbalový klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to placas?

Reagovat
SunFells

Pokud ti čtení dělá potíže, tak se to stejně nedozvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, musels ze sebe preventivne delat curaka, abys mel lepsi den

Reagovat
SunFells

Jak jsi na tom s chápáním už jsi ukázal.

Reagovat
jk

Nemusel.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal si něco včera na tréninku, ale nemělo by to být vážné.

Reagovat
Infernoqt

to bude výron

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď čtu, že nakonec 3-4 týdny mimo

Reagovat
smazaný uživatel

zraneni kotníku

Reagovat
Higi

Ta sestava Tottenhamu, brutálně mladej tým....

Reagovat
Infernoqt

ale do pěti let jistej titul

Reagovat
smazaný uživatel

A s kym, kdyz si je vsechny rozeberou vetsi tymy?

Reagovat
Infernoqt

co já vím, ale Owny říkal...

Reagovat
Usty

Ježiš, tohle je fakt zoufale trapný...

Reagovat
Infernoqt

Ale stále je mám radši než všechny londýnské kluby, možná u Palace bych polemizoval

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

a koho im rozoberu? eriksena llorisa a mozno sona? a nejaky traged preplati vyhypovaneho kanea

Reagovat
Miguel19

Na úkor kvality.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejmladší v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné dresy Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemajú na to dať Walkerovi nový, neroztrhnutý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

stream ?

Reagovat
Infernoqt

ta sestava Sunderlandu takhle na papíře nevypadá zle...

Reagovat
SunFells

Docela děs. Ten Toivonen tam hraje co za post, SS z něj na grafice udělali pomalu Pirla

Reagovat
Infernoqt

Defoe, Lens, Borini, krásná breaková s vyztuženým středem

ale letos jsem je ještě neviděl hrát, ale ten tým by měl mít papírově na víc jak na relegační zonu

Reagovat
SunFells

Toivonen tam asi nic moc vyztužovat nebude. Podle mě na papíře taková sestava právě nemá na moc jiného než na sestup, akorát spousta vyčichlých jmen.

Reagovat
FUnk

pentlaaa jinak krasne dresy

Reagovat
Miguel19

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Alli pěkně povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně zahrály

Reagovat
Miguel19

Kaboul

Reagovat
Infernoqt

Spurs lišácká taktika. Nechávaj Sunderland vycukat.

Reagovat
fff

Ten Borini mi v tomto napadani pride ako strasne hlupy hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe to schválně posral

Reagovat
Miguel19

Defoe Ale Lens super příhra

Reagovat
VasAFC

Spurs jsou hrozně impotentní.

Reagovat
Infernoqt

Terryho na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som chcel niekoho potrestať, nútil by som ho pozerať tento futbal. Kane nedá gól ani Sunderlandu?

Reagovat
Usty

Čekal jsem větší nudu, Sunderland hraje dobře.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Kane by potřeboval hlavně posadit. To že mu to tak nepadá by ani tak nevadilo, ale loni ho zdobila dravost, pokora a bylo vidět že se rve o místo. Teď předržuje balony, dělá kličičky, nesmyslně střílí. Přijde mi, že strašně vyrostl......

Reagovat
smazaný uživatel

Práve tá dravosť, on neskutočne makal a napádal celý zápas.

Reagovat
kiwwi

existuje vobec vacsia picovina vo futbale ako rohy na kratko?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Dawon

nestaveni obrancu na tycky pri rozich

Reagovat
vitasrp

Tak to ale kravina vůůůbec není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tech je

Reagovat
Miguel19

Son slaboučký.

Reagovat
smazaný uživatel

tos čekal první zápas hattrick?

Reagovat
13

tak ale aspoň něco by ukázat mohl.

Reagovat
Miguel19

To ne, ale že vše posere taky ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vše posere? To bych ti nepřál vidět Lamelu.

Reagovat
Miguel19

Však Lamelu jsem taky několikrát viděl...ten by se měl dát spíš na futsal. Na takový fotbal nemá.

Reagovat
fantomas

Tak ono kdyby tam taky nebyl jedinej, kdo se něco snaží udělat, tolik by to nevynikalo. A Kane je třeba víc k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej, co se snaží něco udělat, prosímtě, co ty zase vidíš

Reagovat
fantomas

Takže mi chceš říct, že Chadli a Alli tam něco dělají? Mason měl solidní poločas, ale ofenzívu mají tahat jiní - a z těch tam je pořádně vidět jen Son.

Reagovat
smazaný uživatel

To bývají Lamela nebo Townsend vidět taky. Ale užiteční jsou stejně jako Son v 1. poločase.

Reagovat
fantomas

Jak řikám, furt lepší než to, co (ne)předvádí Alli s Chadlim prostě. Tohle ste od Sona dostávali od začátku, nic jinýho se čekat nedalo; je to prostě hop nebo trop hráč, co rád střílí z nepřipravených pozic, ale pokaždý aspoň chce něco s balonem udělat.

A pokud dole owny vyčítá celýmu kolektivu "alibismus", tak to je přesně to, co Son nemá ve slovníku... tudíž na mě tohleto působí trochu jako přílišná nenažranost, kór takhle zpočátku.

Reagovat
Infernoqt

Slabší je celý tým, ale je tam jedinej, kdo má dobré periferní vidění.

Reagovat
13

špatně nabíhá.

Reagovat
Dawon

Tohle asi mela byt penalta...ale teda respekt pro Defoa, ze sebou nemlaskl o zem

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
FUnk

mu to vykopl

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto mu nič nevykopol, proste sa netrafil do lopty.

Reagovat
Cobra

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Davies dolů o poločase za Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašně alibistický výkon

Reagovat
Orlandiiik

furt to samý letos

Reagovat
mul

Poche je alibista, s nim sa tim pravdepodobne neposunie nikam

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel s tímhle pěším fotbalem nepřehrají Spurs nikoho....Pokud zas teda někdo nechytne MVP formu....

Reagovat
smazaný uživatel

Pochválit jenom Diera, ten jedinej ví, že je na hřišti. Ze Sunderlandu na nás stačí Lens s Defoem.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli je naprosto tragický, snad ve druhé půlce nastoupí Andros.

Reagovat
13

Pas na Walkera od něj byl ale super.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli neviditelnej, Lamela na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je bida i na aspiranta na osme misto

Reagovat
fantomas

Reagovat
FUnk

harry dej to rychle od nohy

Reagovat
FUnk

andros

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

headshot 10/10

Reagovat
Switchback

Chadli, škoda ...

Reagovat
Switchback

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Cobra

Masooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
FUnk

mason dneska s dierem

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce.

Reagovat
Orlandiiik

MASOOOOOOON

Reagovat
jk

kombinace

Reagovat
13

Mason zaslouženě, výbornej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera a svělý Mason.

Reagovat
Usty

Nádhera A komentátor Digi nezvednul hlas, to je fakt tragickej borec

Reagovat
Hokaido

TEAM NEWS: ‪#‎lcfc‬ XI to play Villa - Schmeichel, De Laet, Huth, Morgan (c), Schlupp, Mahrez, Drinkwater, Inler, Albrighton, Okazaki, Vardy

Subs: King, Kanté, Simpson, Kramarić, Ulloa, Dyer, Schwarzer

očekávaná, vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

JD to táhne s náma

Reagovat
tweek

ti mají dnes štěstí..

Reagovat
Cobra

Kane jak v přeboru.... zavřít oči a dát co největší ránu. Lamela zase zkušená hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela a Towsend parádní střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor Digi, to je opravdu lahůdka.

Reagovat
Hokaido

Martial 25 minutes-1 goal.

Kane 423 minutes- 0 goal.

Martial>Kane.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě v pohodě, Rooney dal poslední gól 4.4.

Reagovat
13

Ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

v lize

Reagovat
Busby babes

v lize?

Reagovat
jk

Každopádně

Fabregas 508 minutes - 0 goal

Mason 277minutes - 1 goal

Mason > Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

tak mimimálně v této sezoně to platí 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Kena 0 +0 ? To uz mame 5 z 0+0 .

Idem pozret ci Solado mal aspon niake Acko pri goloch Villarrealu

Reagovat
13

Co to teď spurs předvedli?

Reagovat
Cobra

Kane absolutní propad. Prostě dnes neudělal snad nic dobře a touhle přihrávkou to jenom potvrdil.

Reagovat
fantomas

Před gólem moc hezky narazil. V koncovce ale příšernost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom v koncovce, i to tahání míče všude po hřišti. Minulý rok tolik neztrácel, víc bojoval.

Reagovat
Cobra

Zbytečně přidržoval míč. Navíc poslední akce byla tutovka, ale ta nahrávka prostě byla naprosto odfláknutá. I bojovnost z minulé sezóny chybí.

Reagovat
fantomas

Neřek bych, že chybí bojovnost, třeba jak tam jednou udržel míč ve hře a ještě se přitom vyhnul soupeři, to bylo celkem na klobouček. Bohužel to pak znehodotil zas tim předrženym balonem no, to fakt nevim, co vymejšlí občas. Chce to nějak podivně strhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nemá sebevědomí, nic, prospělo by mu na čas střídat a do základu posilu, kterou jsme nepřivedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď to je len tým, že nemá dostatočnú podporu a záloha mu nevytvára šance, inak je jeho hodnota 50 miliónov libier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady zkoušíš, ty troubo? Nemá formu, to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouším to, že je prehypovaný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United security staff scan team hotel for listening devices to stop details of Louis van Gaal's team talks getting out

Reagovat
Mastný Chobot

ide hrať Leicester s Aston Villou a ja sa na to normálne teším. Ako sa to vie za rok všetko pomeniť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

zapni si trenčín - Trnava..jebať PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Captain Morgan, co chybělo.

Reagovat
Mastný Chobot

cola

Reagovat
SunFells

Fakt? Takhle se běžně przní tuzemák, kvůli tomu si není třeba připlácet.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som slabý pič, mne by bez nej bolo zle

Reagovat
SunFells

To je v pořádku, já se jen divím, že kvůli tomuto někdo šáhne po dražším Morganovi. To mi přijde jak koupit lepší těstoviny kvůli tomu, aby si na ně pak daná osoba nakvedlala půl flaše kečupu.

Reagovat
Mastný Chobot

ale veď nie spolu. Jeden pohár Cpt, druhý cola.

Reagovat
Mastný Chobot

a tretí kečup, keď chceš.

Reagovat
SunFells

Aha, takto

Reagovat
Lacko_Boh

inak aj tak je vraj tuzemak lepši rum ako kapitan kamarat co pali tak povedal ale tak objednaj si v klube tuzemak...

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán je prehypovaný ako Kane

Reagovat
smazaný uživatel

btw. ani Božkov Spiced nie je až taký hrozný.

Reagovat
SunFells

Tak ten bych si bez koly teda nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa naťahuje už pri pití skôr z vodky typu Nicolaus, Božkov je dosť slabý, ani necítiš, že si niečo vypil. Aspoň ja to tak mám.

Reagovat
Mastný Chobot

mňa naťahuje celkovo z vodky, z hocijakej. Tatranský, mastiku, rumy, giny alebo absinth si dám pokojne bez brzdy, ale vodku fakt nie. To keď ucítim, tak sa mi chce grcať hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidím, tak vodku nemusíme viacerí, to fakt stačí len cítiť a už mi je zle

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Vodku já vůbec nepiju, ale Božkov mi přijde méně špatný než jiné, tak asi to bude tímhle

Reagovat
SunFells

V přímé kombinaci s kolou to právě v klubech vzácné není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

jop, tuzemák je minimálne zdravší / menej škodlivý, no.

Reagovat
smazaný uživatel

debilita no

Reagovat
smazaný uživatel

Richards to je proste tank. Presne takých obrancov je treba čo najviac.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Morgan za mňa teda. Takí ako Morgan alebo Williams od Swans, to sú tanky. Ale také nemecké Tigre, Richards je skôr taký ten ruský hajzel, na ktorom musíš rýchlosť prehadzovať kladivom.

Reagovat
Mastný Chobot

Grealish

Reagovat
fantomas

GREALISHEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Error

Už se rozhodl pro Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

snad nerozhodne, tyhle účelové přestupy mezi reprezentacemi jsou na facku

Reagovat
Error

Agent Balea by nesouhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Gil

Reagovat
SunFells

Wow, krása.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
I am Mancunian

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zaberte chlapi, mám vás na dvou tiketech. Přece neprohrajete s jednou starou chátrající villou.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Jak je to jednoduché, stačí si říct.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

představivost mám slušnou, ale co by tohle mělo znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Ritchie

Reagovat
kiwwi

Goal line technology

som si takmer isty, ze by to bez toho gol nebol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

ayew je na ihrisku 5 min a už mám z neho nervy... strašný nákup

Reagovat
Swarley

koupili toho špatnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je proste banda kokotov... takáto obrana

Reagovat
Counter

F O X E S !

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
kiwwi

Vardyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kiwwi

Mahrez fantasticka robota

Reagovat
Swarley

tak tohle byla fantastická defenzivní práce od Villy

Reagovat
I am Mancunian

leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia toto.

Reagovat
Counter

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
kiwwi

jedincka podana foxeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
kiwwi

a Mahrez dalsia prienikovka...to je genius fakt

Reagovat
SunFells

Super no, na konec mi padla wifi Pěkně Lester.

Reagovat
Counter

Mahrez krásný nadýchaný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na futbal, to tempo je šialené.

Reagovat
smazaný uživatel

A atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Dyer. To je tým a ne nějaký Chelsea, Pooly a Villy..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je kus kktov v tej Ville aj ked som och velky fanda ale ja by som tym hracom nedal mesacny plat to je ma plac dufam ze vypadnu

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu, nebyt Aston Villy, kto vie, ci by sme teraz poznali hraca, ktory dal najlepsi gol historie PL...

Reagovat
fantomas

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

*futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš COuntera v ignoraci?

Reagovat
fantomas

Nn, nejsem mydlinka, nepoužívám žádný ignorační věci.

Reagovat
fantomas

Jo on to sem už dával... neva, hodilo se znova.

Reagovat
I am Mancunian

nie vacsi ako Lambert

Reagovat
mul

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Taková kopírka (-.-)

Reagovat
r.mrazik

to je jak pan Burns v Simpsnech kdyz trenoval baseball a Homer byl na odpalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez, diamant mé fanty

Reagovat
smazaný uživatel

len škoda, že už ho má 40% ľudí.

Reagovat
fantomas

V poho - ti, co ho měli od prvního kola, budou tak kolem 5 %. A ten náskok se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zatiaľ válíš. Asi som sa mal po použití wildcard trochu inšpirovať tvojím tímom. Hneď ako som ju použil a prekopal to, zranili sa mi štyria hráči

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

A to si vem, že furt čekám na první body od Ramseyho a (od třetího kola) i od Kanea.

Reagovat
Usty

já ho mám od začátku, za to mě však sráží těch 10 zbylých debilů

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu byl vůl, kdo si ho nevyměnil...

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

to je super

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fantomas

Škoda že to pak zajebal jen proto, že nemá pravačku (stejně jako jinou pěknou akci). Mít ji, tak je jako Messi dneska.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

FOXES!

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez je fakt blázon klobúk dole, hráčom Foxes sa v takej atmosfére musí hrať. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jsou v ohromném laufu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

PSV Eindhoven have identified Chris Smalling as a weak link in the Manchester United side, according to the Dutch club’s former coach Aad de Mos.

ok then

Reagovat
r.mrazik

tak to je hodne slusnej scout...

Reagovat
Swarley

tak snad to budou hrát přes něj

Reagovat
kiwwi

ako ono je to trochu prekrutene, cital som potom co presne povedal a on narazal nato, ze cez Blinda ide cela rozohravka, takze budu tlacit nanho, aby sa k tomu nemohol dostat a rozohravka musela ist cez Smallinga, pretoze Smalling je podla neho sice fantasticky obranca, ale ked ma loptu na nohe, tka je to priemerak

Reagovat
Busby babes

to uz celkem dava smysl.

Reagovat
kiwwi

no nemyslim si, ze Smaling ma pri momentalnom sebavedomi nejaky problem s rozohravkou...ide mu to uplne v pohodicke aj pod tlakom - ale je pravda ze v tomto je Blindak inde

Reagovat
smazaný uživatel

Prý fakt chceme dotáhnout toho Valdese

btw kdo neviděl, neskutečný Matičům gol, alespoň něco http://www.chelsea-fc.cz/public/media/gif/gif/f/0/b/101.gif

Reagovat
r.mrazik

nejuzasnejsi gol historie PL

Reagovat
smazaný uživatel

ano to jsem napsal

Reagovat
r.mrazik

ty jsi takovej "rychlejsi" vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jenom mi ten tvůj rádoby sarkasmus přijde neskutečně stupidní..

Reagovat
Mastný Chobot

Napiš ještě jednou stupidní prosím, hrozně ho to sráží a vypadáš s tím jako borec....

Reagovat
smazaný uživatel

gooner kiwwi pls

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sarkasmus

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ten LVG už si dělá prdel ne s tím Mullerem? Vyhoďte ho ať si uvědomí, že nehraje FIFU Ty vole a pak, že Peréz je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

ovcomrdí liga jen utrácí prachy a hrajou úplnou tužku, na kterou se dívá snad jen idiot. Mourek se topí ve sračkách a kupuje celou španělskou ligu a LVG zase celý Bayern, kam zmizela identita oné nejlepší ligy ? veksl smeťák

Reagovat
Zaschrona

Can't agree that we've not seen improvement since Rodgers arrived to Liverpool. He's lost a lot of weight, now drives a boss Porche and earns more dough.

Reagovat
fff

Je absolutne absurdne, ze u nas este je.

Reagovat
Zaschrona

"Our manager sacked from Reading/Watford and the assistent sacked from Doncaster/Bristol City before the job. How on earth can the 2011 Championship play-off winner ever be a good enough CV to manage Liverpool? FSG are utter complete joke, football isn't baseball."

Reagovat
fff

O to co dokazal predtym a odkial ho vyhodili je podla mna nepodstatne, ta sezona a pol bol od nas pod nim super (ta skoro majstrovska sezona plus ten polrok predtym, ked prisiel Couts a Danny, kedy sme hrali super aj bez Suareza), no chyba je uz vsetko co nasledovalo ...

Reagovat
Counter

Zas jako v tu chvíli ho asi těžko mohli vyhodit, po takové sérii relativních úspěchů...

Reagovat
Mastný Chobot

Thomas Müller měl během letní přestávky na stole nabídku z Manchesteru United, jenž podle deníku Kicker za německého mistra světa nabízel rekordních 120 milionů eur

Reagovat
technecium

Sranda klub

Reagovat
r.mrazik

Muller je super

Reagovat
Mastný Chobot

to hej, ale zďaleka nie tak super, aby bol najdrahší hráč histórie

Reagovat
r.mrazik

tak...messiho neprodaji,ronalda taky ne...muller toho vyhral mraky,je extremne kvalitni a navic je dost mlady...

asi bych s tim problem nemel

kdyby byl messi prodatelny,tak je nejdrazsi hrac historie on

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by reálně měl být?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale asi

Aktuálně je to buď on nebo Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas ale Neymar a Muller ty už mezi sebou nemaj takovej kvalitativní propad na výsměch ne? Nebo možá to je tím, že mám Mullera fakt rád, nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar mi toho taky dvakrát nepřijde hodný, u Mullera by se mi to líbilo, ale zase si říkám, že Bayern by ho měl šíleně těžký nahradit za libovolnou částku na dnešním trhu...

Reagovat
smazaný uživatel

a vůbec se té nabídce nedivím, to dává stejnou logiku jako Pogba k nám a svým způsobem šílená škoda pro PL, že obojí nevyšlo, on by byl pod LVG geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě kvalitativně bych osobně třeba bral spíš Mullera, ale Neymar má ve fotbale za Ronaldem/Messim nejpopulárnější jméno a marketingově by to byla strokrát výhodnější koupě než Muller. A taky je o 3 roky mladší, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem přesvědčený, že PL by pro Mullera neznamenala v přechodu absolutně žádný problém, u Neymara o tom přesvědčený nejsem.

Reagovat
Swarley

Neymar by to v pohodě dal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nemyslím, že by to pro Neymara byl problém, ale silně pochybuju, že bychom se přechodu Neymara někdy dožili.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj bych si tipnul, že někdy po čtyřícítce se do toho přechodu dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší pozdě než nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

to je neskutocne. Kolko vlastne minuli na nakupy pod tým holandským trollom? Chelsea pri jich vyzerá ako celkom fajn klub

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

cisteho 144m libier za 9 hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zeptá minuli, tak argumentovat čistého i s prodeji je opravdu super

Reagovat
kiwwi

a aku vypovednu hodnotu by mala suma v hrubom, ked je tam zaratany aj Di Maria ktoreho sme predali a nemame ho v kadri?

Reagovat
smazaný uživatel

Čistého je částka po zdanění, ne nějaký tvůj konstrukt se započítáním prodejů, aby ta částka byla nižší. Navíc je to totálně mimo, když se bavíme o slovu utratit, to je utratit bez ohledu na to, za kolik se prodalo...

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan klasicky traposi, aj ked Masko napise uplne normalnu a rozumnu vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc spousta těch odchodů a příchodů spolu blízko souvisí, jelikož to byla často náhrada post za post...

Reagovat
smazaný uživatel

ADM je s kým post za post? Vždyť ten to tahá nejvíc a není s nikým.

Reagovat
smazaný uživatel

ADM je post za post s ADM vzhledem k tomu že během jednoho roku přišel a odešel...

Reagovat
smazaný uživatel

To mne upřímně nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

258m £, skoro 4x víc, než pod Moyesem

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

zkusili jsme to, neni na prodej... proc ne. Takovej hrac by byl bozi v kazdem tymu...

Reagovat
minoLFC

za tie prachy určite nie

Reagovat
Nikikrew

Urcite nemá ale hodnotu 120 mega

Reagovat
kiwwi

tak ani Sterling nema hodnotu 66m a De Bruyne 75m

Reagovat
minoLFC

určite sú ale bližšie svojej hodnote

Reagovat
kiwwi

tak Muller je daleko nad nimi co sa kvalit a skusenosti tyka, ale 120m je prepalene, o tom ziadna...v absolutnej hodnote su asi blizsie k svojej hodnote, pomerne asi ani nie, ale to je jedno, zbytocne to riesime, pretoze sa to neudeje

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč má takovou hodnotu, za kterou přestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super myslienka snad za 5 rokov sa bude prestupovat za 200 mega .

Reagovat
smazaný uživatel

To není vůbec podstatné. Už se tu na tohle téma napsalo tuny příspěvků a je blbost tvrdit, že někdo má hodnotu takovou a makovou na základě nějaké domněnky a transfermarktu. Prostě jestli přestoupí Müller třeba za gadžilion liber, tak jeho hodnota je gadžilion liber, nic víc v tom není. Že to je přepálené, je téma na úplně jinou debatu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

presne tak.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

(To mi připomíná naši dlouhou debatu s Frankiem kdysi ...)

Reagovat
smazaný uživatel

*cenu

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Busby babes

proc? protoze ti to prijde hodne? na zaklade ceho tak soudis?

Jde o to, ze pro nas mohl byt vytipovany jako hrac, kteryho nutne potrebujem a sjme teda ochotni za nej i takovou castku zaplatit. takze pro nas takovou hodnotu mel.

Podobne jeho prinos asi vidi i Bayern a pro ne bylo 120M ocividne malo. Ale ty rikas, ze takovou hodnotu nema. V Bayernu si ocividne mysli neco jineho.

Reagovat
Counter

Spoustě lidí včetně Nevilla se tohle nové chování MU vůbec nelíbí.

Reagovat
Busby babes

to uz je ale debata o necem jinem a tam bych celkem i souhlasil. Cesta United byl nakup velkych talentu, i za velky penize.

Nicmene i Rio za 40 uz byl proverenej hrac, RVN, Veron taky...

Reagovat
Counter

Nj, ale pořád to není na úrovni Müllera nebo Balea.

Reagovat
Busby babes

ten Rio celkem jo. Veron se tomu blizil. Samozrejme v relaci k cenam hracu v te dobe.

Reagovat
Counter

Já to nemyslel cenově, ale tím stylem, že se zkouší koupit neprodejná hvězda nějakého jiného giganta.

Reagovat
Busby babes

to se podle me delo i driv. Jen se o tom tolik nepsalo, protoze nebyly socialni site a vsechno okolo toho. Dneska je proste jina doba, vic se toho vykeca a rychle rozsiri... Vzdycky jsme zkouseli privets top hrace.

Reagovat
I am Mancunian

zufalci

Reagovat
fff

Inak Ibe sa rozhodol, ze bude reprezentovat Anglicko.

Musi si to upratat v hlave, no verim, ze na to ma.

Reagovat
cristiano.K.

určitě, s oxem by mohli táhnout jednou albion

Reagovat
minoLFC

tá fanta vyzerá hrozne

Reagovat
fff

Sorry to disappoint, but the rumours of an emergency crisis meeting about Rodgers' position at the club, are untrue. #LFC

Vrabejkos zatial si nerob nadeje. Ale ja dufam, ze s touto hrou a zrebom sa snad dockame aj skor ako v decembri.

Reagovat
smazaný uživatel

Each goal scored under Van Gaal comes out at £3.19m; a cost over four times those of Moyes, which average out at £779,000 per goal.

Each point Premier League point in the Van Gaal era has cost twice as much (£3.36m) as it did under Moyes (£1.18m).

Reagovat
niflheim

No jo, ale tam se mohl taky Moysey vykašlat na Fabregasy.

Reagovat
Busby babes

ted uz se to bude jen snizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

do zimy

Reagovat
Busby babes

no byt tebou, tak bych mel starost aby ten pomer na bod nebyl u vas jeste vyssi. Preci jen, moc jich zatim nemate...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně. Nulová vypovídající hodnota.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého pohledu?

Reagovat
smazaný uživatel

Všech možných. Hlavní z nich jsou, že s touhle sračkou vyrukuje někdo bezprostředně po drahém přestupáku, LVG v United ještě neskončil, aby se vůbec mohlo něco takového hodnotit, ale hlavně to vůbec nebere v úvahu nějakou návaznost na to, co ten manažer zdědil. Moyes zdědil mistry, tam se obvykle moc nerozhazuje. LVG zdědil kádr ze sedmého místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes zdělil kádr v horším stavu, než LVG.

Reagovat
kiwwi

no to vies

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
kiwwi

ne

navyse ako napisal lacob, co je to za kravinu zaratat tam prestupove sumy za celu sezonu, ale body len za 5 zapasov z tej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli říkáš ne, tak si neskutečně sereš do huby

Reagovat
kiwwi

tak v tomto ta uz necham sameho, masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda Učka neinvestovaly hned při příchodu Moyese? Protože to tehdá ještě nikdo netušil.

Reagovat
Pasha

Pretože vtedy sa každý radoval, že Moyes je "the right man for the job", pričom dostáva pod krídla majstrovský tím. Že bol za zenitom, priznalo málo ľudí a SAF to vedel, on prestavbu podcenil, dlhé roky sa na to kašľalo. Moyes by neprilákal ani Filipa Šeba, nieto Fabregasa a podobných hráčov. DM navyše vôbec nemal a ani nemá poňatia, ako sa má správať a trénovať kouč veľkoklubu.

Reagovat
bbbauch

Protože Moyes řekl ze nechce dělat změny a dá šanci všem hráčům - facepalm dej tak maximálně sobě za to, ze hodnotíš něco o čem nemáš páru

Reagovat
Zaschrona

‏@ebisadien: Only positive for Milan tonight was the return of Balotelli.. Did more in 15 min than any Milan player has done in 3 games this season

‏@DaveOCKOP: Also, Mario Balotelli created more chances in 20 minutes on his own than the whole of the Liverpool XI yesterday, facts.

‏@FreddieBoswell7: Balotelli has done more for Milan in 15 minutes than he did the whole of last season.

@ESPNFC: Inter manager Roberto Mancini has admitted that Milan's introduction of Mario Balotelli "caused us problems."

@WhoScored: Mario Balotelli: Was Milan’s highest rated player (7.34) vs Inter in his 29 min sub appearance with 2 shots, 2 key passes, 3 dribbles

@Sport_Witness: Balotelli has looked ace since coming on for AC Milan.

@mohammedali_93: Manquillo tonight, very very impressive.

@rich_allen85 Manquillo has been great today

Rodgers

Reagovat
fff

Manquilla odpisal predcasne, ale pri HyperMariovi by som to iba na BR nehadzal. Ano davat ho smaotneho na hrot bolo na chuja, ale jeho pristup k zapasom a treningom bol na chuja a zly, taky aky sa dal od neho cakat.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas odkial Filip?

Reagovat
fff

Inak ale sranda, ze videl som par minut z toho zapasu, tam dve strely hadam z 35m k tycke a nebezpecne, u nas trafil hadam 1 strelu z 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika toho špekouna no. Za chvíli se k nim přidá Markovic s Ilorim.

Reagovat
kiwwi

United's travelling squad: David De Gea, Sergio Romero; Daley Blind, Matteo Darmian, Paddy McNair, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Antonio Valencia; Michael Carrick, Ander Herrera, Andreas Pereira, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Juan Mata, Ashley Young; Memphis Depay, Marouane Fellaini, Anthony Martial, James Wilson.

hmm, tak Wilson cestuje s timom...som myslel ze ta hostovacka uz prebehla

Reagovat
niflheim

Že by ho stáhli kvůli Wazzovi?

Reagovat
kiwwi

vyzera to tak...teda nie ze ho stiahli, ale dokonca ho ani neposlali prec

Reagovat
smazaný uživatel

podle TM ne

Reagovat
Busby babes

nene, jeste to nikde nebylo potvrzene. jsem to vcera hledal a na strankach o tom nebylo ani slovo. Takze asi az Wazza bude ok.

Reagovat
Pasha

Má o neho záujem kdekto, ale žiadna hosťovačka nebola potvrdená.

Reagovat
Infernoqt

According to journalist and renowned Arsenal fan Piers Morgan, Mourinho has dropped a hint he would consider managing Arsenal in the near future.

Reagovat
smazaný uživatel

v FM na konci sezony vyhoděj v Evertonu Martineze a Jose si sám řekne, že tam chce jít; takže já se držím tohohle scénáře

Reagovat
Zaschrona

Ta hra vubec neni realna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je niekde fanta pre LM ? Aj EF liga ?

Reagovat
smazaný uživatel

na uefe tam mám stále coming soon. A zajtra začína, tak neviem...

Reagovat
Counter

Máš možnost hrát českou verzi - http://fantasy.sport.cz/ligamistru

Ale je to marnost, nedoporučuju

Tu oficiální ještě určitě obnoví, ale jsou DMNTi, že si s tím dávají takhle načas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sport.cz som sa prihlasil ale to je blbost jak oci. toto hrat nebudem.

no na uefe je to fakt zaujimave. POzeral som tam pred casom a bola tam este minulorocna sezony s tym, ze sa dali vyberat len hraci z Juve a Barcelony. Hadam to zajtra spustia.

Reagovat
Counter

To bylo už na finále no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

klasicky, jako už jich fakt mám plný zuby, to je rok co rok nějakej takovej vysranej problém...

Reagovat
PhilipS

Nikdy nesázím, ale dneska jsem random lípnul 2k na Westham, tak jsem zvědav...nevím proč to dělám...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám Moses vystřílí nesestupové příčky

Reagovat
smazaný uživatel

nadherne to trefil...to je nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je neskutečný.

Reagovat
I am Mancunian

payet nadhera

Reagovat
PhilipS

there you go

Reagovat
Pasha

Payet

Reagovat
Usty

like whaaaaat

neuvěřitelná střela, technika, kterou při vší úctě PL neznala...

Reagovat
smazaný uživatel

147 prihravek NUFC? to je snad od zacatku sezony, ne?

Reagovat
raduinho

Payet > Hazard

Reagovat
PhilipS

Noble je tragickej hráč

Reagovat
Counter

Dobré je, že na rozdíl od Mahreze už Payeta tolik lidí ve fantě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Wild card se mi nakonec vyplatila pred tímhle kolem. Mahrez a Payet jsou bozi

Reagovat
Counter

Jako pořád je to bída, ale díky těm dvěma aspoň uhraju první normální výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé nad 50 bodů...

Reagovat
Counter

Já to samé

Reagovat
bbbauch

zatím 52 bodu tohle kolo, Payet s Cresswellem snad ještě par přidají

Reagovat
bbbauch

Jinak jak vlastně fanta funguje s nahradnikama? Silvia nenastoupil, ale náhradníka mi to nevyuzilo. Nevím, jestli to nemění jen post za post - takže když mám 5 záložníků na place, proste nemám za koho vystřídat? Nebo to takhle vůbec nefunguje? Hraju prvním rokem a tohle nějak nechapu

Reagovat
salami

až se odehrajou všechny zápasy tohohle kola, tak to toho Silvu vystřídá prvnim náhradníkem

Reagovat
bbbauch

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale sranda, že sa mi ešte netrafil útočník...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

No, kolem mě na čele teda jo, nevim, jak to vypadá tam dole

Reagovat
Counter

Já to bral podle celkového zastoupení - Mahreze má přes 40 % hráčů, Payeta 8,2 %.

Reagovat
fantomas

Jj, je fakt, že v dalších dvou ligách už sem díky němu všem ještě víc odskočil.

Reagovat
Mada

Reagovat
PhilipS

Fotbal nic moc. Kdybych neměl vsazeno, usnu. Newcastle agresivně napadá a ztoho plyne hodně nepřesností. Noble naprostej flop. Payet tradičně nejlepší na place. Janmaat solidní výkon. Čekám, že šance pro West ham budou přibývat protože ty breaky umí zahrát strašidelně rychle...

Reagovat
Mastný Chobot

Pajé neskutočne

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Payeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Reagovat
Mastný Chobot

woohoo, vďaka Pájovi moja fanta prvýkrát cez 50. tento rok je môj

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Další takový, fantomas se má čeho obávat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozerám , že Aguero kapitán, tak ako u mňa. Ma potešilo, že niesom sám taký smoliar

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám kapitána Hazarda

Reagovat
bbbauch

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Papá Santi, Welcome Payet

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Jinak Moses (?) před druhým Payeta gólem neskutečnej sprint

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele