Premier League - preview 5. kola

20.09.2014, 08:53, aktualizováno 21.09.2014, 08:13
Previews
Premier League pokračuje dalšími čtyřmi zápasy. Krátce po obědě se nejprve Tottenham utkání s West Bromwichem Albion, zatímco Manchester United zajíždí na půdu Leicesteru. Následně přijde na řadu šlágr pátého kola mezi Manchesterem City a Chelsea a kolo poté uzavře střetnutí Evertonu s Crystal Palace...
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (neděle 14:30)
Loni Tottenham prohrál rovnou polovinu ligových střetnutí těsně následujících povinnosti v Evropské lize; tentokrát by už ale něco takového bylo zcela neomluvitelné, a jakákoliv ztráta bodů se tím spíš bude těžko tolerovat doma s West Bromwichem...

S tím mají totiž Spurs vynikající domácí bilanci, když mu naposledy podlehli roku 1984; dále si v týdnu v Bělehradě mohli dovolit při bezbrankové remíze pošetřit alespoň nějaké opory jako Christiana Eriksena či Emmanuela Adebayora; a nakonec je tu nedávný ligový výkaz, který po ztrátách se Sunderlandem a Liverpoolem dvakrát přívětivou řečí vpravdě nehovoří.

WBA má každopádně samo se sebou ještě větší problémy, neboť stále čeká na první výhru v sezoně a už tři kola není schopné ani toho základního - vstřelené branky. V tuhle chvíli tedy Baggies mohou čerpat sebevědomí snad jen ze skutečnosti, že na White Hart Lane alespoň třikrát z posledních čtyř případů nepadli, a že stále mohou doufat v ryze pozitivní přínos dosud nenastoupivších posil Lescotta s Varelou.

Manažer Alan Irvine se obecně může považovat za mimořádně šťastného člověka, když se mu na posledním tréninku sešlo všech 25 borců. To znamená, že i donedávna zranění hráči jako Mulumbu s Anichebem jsou minimálně na papíře připraveni Tottenham prověřit.

Přímo Londýňané ještě krátce před vypuknutím zápasu zváží stav Androse Townsenda, který v Srbsku přišel ke klasickému koňarovi. Mimoto Pochettino dlouhodobě nemůže počítat akorát s Kylem Walkerem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Kaboul, Vertonghen, Rose - Capoue, Dembélé - Lamela, Eriksen, Chadli - Adebayor
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Olsson, Pocognoli - Mulumbu, Gardner - Berahino, Sessegnon, Dorrans - Ideye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester United  (neděle 14:30)
Fanoušci Manchesteru United před týdnem načerpali potřebné dávky sebevědomí: jejich miláčci si v novém rozestavení hravě poradili s QPR a konečně si v tomto ročníku alespoň trochu ulevili. Teď je nicméně potřeba navázat na půdě prozatím nejlépe vypadajícího nováčka z Leicesteru...

Pearsonův mančaft do sezony doopravdy nevstoupil nikterak špatně a po čtyřech kolech si hýčká solidních pět bodů za dvě remízy a jednu venkovní výhru ve Stoke-on-Trent. Na King Power Stadium již letos Leicester přivítal dva renomované soky (Everton s Arsenalem) a oba se mu podařilo obrat alespoň o dva body; teď přitom hned sedm členů kádru nováčka bude mít speciální motivaci, jelikož pod křídly ManUtd v minulosti nějaký čas působili (osmý, Nick Powell, nesmí do hry zasáhnout pro gentlemanskou dohodu obou stran).

Red Devils, kteří se po loňském umístění na trapné sedmé příčce nijak neúčastní bojů v evropských pohárech, přes léto mohutně posílili a hned pět ze šesti nových tváří se podílelo na nejčerstvější demolici QPR (4:0). Především argentinská páka Di María-Rojo na Londýňany zabírala a v pravděpodobně nezměněné sestavě na ní bude leckterý divák zaměřen také tentokrát.

Manchester United má s Leicesterem velmi příznivou bilanci, když mu nepodlehl už desetkrát v řadě (od ledna 1998) a hned devět posledních vzájemných střetnutí dokázal strhnout na svou stranu. Foxes ke všemu za tu dobu na defenzivní val United vyzráli všehovšudy třikrát (z toho dvakrát ještě ve starém tisíciletí).

Dnes se tedy v Leicesteru opět budou chtít spoléhat na osmimilionového střelce Ullou, jenž po přestupu z Brightonu prozatím očekávání beze zbytku naplňuje a nyní bude usilovat již o svůj čtvrtý prvoligový zářez.

Pomáhat by mu v tom mohl i na poslední chvíli ulovený exďábel Tom Lawrence, potažmo uzdravený Matty James. V pořádku se zdá být rovněž brankářská jednička týmu a syn někdejší opory United, Kasper Schmeichel.

Louis van Gaal posledně upustil od rozestavení se třemi stopery patrně i kvůli tomu, že neměl k dispozici dvojici Smalling-Jones. Tentokrát by mu však alespoň prvně jmenovaný k dispozici být měl, stejně jako konečně uzdravený levý bek Luke Shaw.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - de Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Drinkwater (Mahrez), Cambiasso, Hammond, Schlupp - Nugent, Ulloa
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Evans, Blackett, Rojo - Blind - Herrera, Di María - Rooney - Falcao, van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Loni to byla z pohledu Chelsea pohádka. Na hřišti Manchesteru City předvedla patrně nejlepší výkon v celé sezóně a gólem Ivanoviće zaslouženě zvítězila 1:0. Letos jde do zápasu na Etihad Stadium v roli mírného favorita a dvojice Fábregas - Costa by opět měla držet esa v rukávu. Citizens ale po kritickém úvodu září touží po první výhře.

Bída? Rozhodně. Krize? Na to je patrně ještě brzy. Manchester City už nevyhrál tři soutěžní duely, ale jen jeden z nich byl opravdu nepovedený. Nedat doma proti Stoke City ani gól a prohrát, to rozhodně stojí za zamyšlení, naopak remíza na hřišti Arsenalu a nešťastná porážka v Mnichově už takovou ostudou v žádném případě nejsou.

Především proto, že na Emirates měli svěřenci Manuela Pellegriniho jen v nastaveném čase asi tři gólové šance a Wenger bez své tradiční dlouhatánské bundy mohl děkovat všem svatým za získaný bod. Úvod do Ligy mistrů pak Kompany a spol. nezvládli až díky tečované ráně v poslední minutě...

Ani Chelsea nevstoupila do milionářské soutěže s noblesou. Proti zraněními zdecimovanému Schalke působila v roli favorita poměrně suverénně a nebýt zoufalé koncovky, mohla soupeře porazit rozdílem třídy. Konečný stav ale hovořil jasně: 1:1, a Chelsea poprvé v letošní sezóně neprožívala závěrečný hvizd v euforii.

Velkou roli v tom dost možná hrála absence neotřesitelného krále střelců dosavadní Premier League Diega Costy. Naturalizovaný Španěl podle Josého Mourinha nezvládá více než jeden zápas týdně, tudíž mohou soupeři Blues v Lize mistrů trošku oddechnout. Costova střelecká forma je totiž neuvěřitelná - 4 zápasy, sedm gólů - to se v historii Chelsea ještě nikomu nepodařilo.

Právě on a další letní posila Cesc Fábregas jsou spolu s Edenem Hazardem klíčovými muži, alespoň co se ofenzivy týče. Costa, stejně jako Oscar nebo André Schürrle, by se oproti utkání s Schalke měl vrátit do základní sestavy. Podobně smýšlí i César Azpilicueta, přestože Filipe Luís konečně v dresu Chelsea předvedl výkon hodný údajně nejlepšího levého obránce v minulé sezóně Primera Division.

Ani Pellegrini nemusí řešit žádné čerstvé nováčky na marodce, mimo hru jsou stále pouze Fernando a Jovetić s Negredem. Otazník visí i nad třetím forvardem do party Edinem Džekem, což je stěžejní klíč, zda Citizens nastoupí v rozestavení 4-2-2-2 či 4-2-3-1. O místo v sestavě se pak s Nasrim budou rvát i Milner a Navas.

Už v úvodu jsem zmínil loňský triumf Chelsea na stadionu City. Je to ovšem v krátkodobé historii naprostá výjimka vzájemných utkání. Vyjma tohoto klání totiž Manchester City porazil Abramovičův tým ve všech pěti duelech na Etihad Stadium, ať už se jednalo o Premier League nebo o FA Cup.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy - Touré, Fernandinho - Nasri, Silva - Agüero, Džeko (Navas)
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Oscar (Ramires), Matić, Fábregas - Schürrle, Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Everton se vrátil do Evropy po pětileté absenci a věří, že zopakuje slušnou sbírku bodů následující ihned po utkáních na prknech Evropské ligy. 15 bodů z možných 30 při tradičním programu neděle - čtvrtek - neděle, s tím by se Toffees spokojili nejspíš i letos - a začínají doma s Crystal Palace.

První duel v Evropské lize zvládl Everton jedna báseň, v silné sestavě rozstřílel doma Wolfsburg a vstoupil do obtížné skupiny zcela dokonale. Nepodepíše-li se na Karamelkách únava, jsou jasnými favority i dnes v ligovém klání, vždyť Crystal Palace patří k největším outsiderům celé Premier League.

Letos už Eagles nemají Tonyho Pulise a patrně v raných fázích sezóny nezopakují fantastickou vítěznou sérii, která je dostala ze dna tabulky až do klidného středu. Do spárů dravých Orlů loni na jaře upadl i Everton, jenž tehdy bojoval o Ligu mistrů. Doma totiž prohrál 2:3, připravil fotbalové Anglii šok a sobě zase značně bolavý šrám v honbě za evropskými miliony.

Tehdy se o čtvrtou výhře Palace v řadě postarali Jason Puncheon, Scott Dann a Cameron Jerome a Neil Warnock by se vůbec nezlobil, kdyby třeba jiní tři jeho muži ověnčili klání góly znovu. Pod novým manažerem zatím Londýňané neprohráli a vzhledem k tomu, že se jim v poslední době v Goodison Parku daří, není vyloučeno další překvapení. Ostatně, třikrát z posledních pěti zápasů na hřišti Everton zvítězili.

Roberto Martinez konečně může počítat se Samuelem Eto’em, jenž zaujal už proti Wolfsburgu. Lehké otazníky naopak visí nad oběma krajními obránci, Colemanem a Bainesem. Stoprocentně fit není ani stoper Sylvain Distin.

To Warnock počítá především navrátivší borce. Marouane Chamakh, Joe Ledley a Wilfried Zaha - ti všichni nebyli v týdnu stoprocentně fit - ale nyní již jsou nachystaní hrát. Zda v základní sestavě, toť otázka.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Stones (Distin), Baines - McCarthy, Barry - Mirallas, Naismith, McGeady - Lukaku
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Delaney, Dann, Ward - Puncheon, McArthur, Jedinak, Bolasie (Chamakh) - Zaha - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queens Park Rangers - Stoke City  (sobota 13:45)
Menší vendetta Marka Hughese pokračuje. Manažer Stoke City již letos svému klubu přihrál historicky první triumf na Etihad Stadium, odkud byl sám dříve vyhozen, a nyní bude o totéž v bleděmodrém usilovat na Loftus Road, kde jsou doma Queens Park Rangers...

Hoops někdejšího fotbalistu Manchesteru United a Chelsea zaměstnávali pouhých 11 měsíců, během nichž mu dovolili nakoupit neuvěřitelných 17 nových hráčů. Ve své první neúplné sezoně s QPR Hughes londýnský celek zachránil, pak však byl (jaksi právem) vyhozen po 12. po sobě jdoucím zápase, v němž v tu dobu již poslední tým tabulky nebyl schopen urvat všechny tři body.

Dnes na tom Queens Park Rangers shodou okolností nejsou o moc lépe, když se po čtyřech kolech pyšní ubohými třemi korálky a nejhorším gólovým rozdílem široko daleko. Naopak Hughes si ve své roli vede znamenitě: loni s Potters uhrál nejvyšší prvoligové umístění od roku 1975 a časů ikonických hráčů, jakými byli Alan Hudson či Denis Smith, přičemž letos se Stoke sice rozjíždí pomaleji, ale aspoň již zvládá přivážet body z cizího prostředí.

Konkrétně na Loftus Road loni v dubnu Stoke díky brankám Crouche a Walterse zvítězil poměrně hladce 2:0 a přispěl k následnému sestupu Redknappova mužstva. Peter Crouch od té doby zaznamenal pouze osm ligových zásahů a na přesnou trefu čeká od letošního března. Jonathan Walters se pak do základu poprvé v sezoně podíval teprve minule, teď by však spolu s Arnautovićem mohl chybět vinou menších zdravotních trablí.

Také v Londýně mají svá trápení, konkrétně ohledně stavu záložníků Joeyho Bartona (letos zatím jednoho z nejspolehlivějších tvůrců gólových příležitostí v soutěži) a Jordona Mutche. Eduardo Vargas je s pár neškodnými stehy na hlavě připraven spolykat další prvoligové minuty v novém a dočasném působišti.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Ferdinand, Caulker, Traoré (Hill) - Sandro, Mutch (Barton), Fer - Hoilett, Austin, Kranjčar
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Assaidi, Diouf, Moses - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Stejně jako minulý týden, i teď v sobotu Swansea nastoupí k utkání proti týmu z první čtyřky. Před sedmi dny přijela na hřiště Chelsea a překvapila skvělým výkonem v první půli - ve druhém dějství však odpadla a prohrála 2:4. Teď se chce podobnému kolapsu vyhnout v dalším ostře sledovaném klání proti Southamptonu.

Saints se po loňské skvělé sezóně a následném letním výprodeji rozjížděli pomalu. Velice pozitivní výkon předvedli sice už na Anfield Road a doma s West Bromwich Albionem, ale ztráta pěti bodů je ztráta pěti bodů. Až ve West Hamu přišla první výhra, kterou svěřenci Ronalda Koemana okořenili dalším tříbodovým ziskem po domácím vítězství nad Newcastlem.

Tak že by snad do třetice? Southamptonu se na Swansea daří, minulou sezónu ji dvakrát porazil - navíc ani jednou neinkasoval. Ani jeden tehdejší střelec však v tomto utkání nenastoupí, Lambert s Lallanou už válí v Liverpoolu a Jay Rodriguez ještě stále není fit po operaci kolenních vazů.

V kádru Swansea se v porovnání se zápasem na Chelsea dočkáme minimálně dvou změn. Jordi Amat má problém s kolenními vazy a zhruba do konce října si nezahraje. Šanci tak konečně dostane posila Federico Fernandez. Hrát by měl i Wilfried Bony, jenž před týdnem začal na lavičce kvůli pozdnímu návratu z reprezentačního srazu.

Southampton naproti tomu může využít totožnou sestavu jako při suverénním debaklu proti Newcastlu. Výhru 4:0 zajistil především útočník Graziano Pellé, který v první půli dvakrát skóroval. Jedním gólem pak zoufalého soupeře potopili ještě Jack Cork a Morgan Schneiderlin. K nim všem mohla přibýt posila Sadio Mane, ale senegalský záložník ještě není plně k dispozici.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Fernandez, Taylor - Shelvey, Ki - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Davis, Schneiderlin, Cork - Long, Pellé, Tadić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Hull City  (sobota 16:00)
Vyhraj, nebo letíš. Zhruba takové pokyny se snáší ze shora k manažerovi Newcastlu Alanu Pardewovi. Magpies krutě nezvládli úvod sezóny, kromě špatných výsledků je trápí i krize v herním systému a nejen fanouškům dochází trpělivost s nekonečnou francouzsky mluvící enklávou. Hull City se tak může podepsat pod konec jednoho z nejdéle sloužících manažerů v Anglii.

Šestý v celé Football League, tedy hlavičce zastupující první 4 nejvyšší soutěže v Anglii, a druhý v Premier League. Jen Arséne Wenger v Arsenalu slouží déle než Pardew v Newcastlu. V prosinci to budou čtyři roky, co převzal stračí kormidlo - v tomhle se na něj kromě Wengera mohou brzy dotáhnout jen zhruba "tříletí" Sam Allardyce a Nigel Pearson.

Jedna dlouhá éra tak může skončit, což by nicméně většina fanoušků Newcastlu přijala s nadšením. Výjimkou nejsou ani transparenty "Pardew out" v ochozech příznivců černobílých. 53letého manažera může zachránit jen tříbodový zisk z nadcházejícího duelu s Hullem. A to rozhodně nebude tenký krajíc.

Momentálně poslední Newcastle to na Tigers v posledních letech neumí a na domácí půdě to platí absolutně. Hull vyhrál v St. James‘ Parku poslední tři ligová utkání a uspěl tam i ve třetím kole FA Cupu v roce 2009. Poslední domácí výhra Magpies nad sobotním soupeřem je stará už více než 24 let!

Pro Pardewa je duel symbolický i z důvodu, že při posledním vzájemném střetnutí byl v hlavní roli při známém incidentu s Davidem Meylerem. Kontroverzní okamžik okořenil hlavičkou do záložníka soupeře, za což dostal osmizápasový zákaz trénování, a čtyřikrát se dokonce nesměl podívat ani na stadion.

Hull by velmi rád manažerovo trápení ukončil už v sobotu, samozřejmě. Obzvláště když minulý týden uhrál doma s West Hamem jen remízu a na konci srpna prohrál na hřišti Aston Villy. Nepodařený závěr prázdnin navíc umocnilo vypadnutí v play-off Evropské ligy s Lokerenem - a ještě k tomu jen kvůli pravidlu o gólech na hřišti soupeře.

Zahrát si proti kmenovému klubu nicméně nemůže Hatem Ben Arfa, zranění vyřadí Snodgrasse a otazník visí taky nad další posilou Abelem Hernandézem, který debut okořenil hned gólem.

Newcastle má šiky marodných stále široké, mimo hru jsou například Rolando Aarons, Papiss Cissé, Siem de Jong, Davide Santon, a tak dále, a tak dále. Do sestavy se naopak může vrátit Cheick Tioté. Významnou ranou je pro kohokoli z tábora Strak, a vlastně i pro všechny z kteréhokoli jiného tábora, vážná nemoc Jonase Guttiereze, jenž se bude léčit z rakoviny varlat.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Haïdara - Cabella, Tioté, Colback, Gouffran - Sissoko - Riviére
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Dawson, Davies - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Robertson - Diamé - Hernandéz, Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Duel dvou navýsost frustrovaných stran nabídne mimo jiné sobotní program britské Premier League. Burnley i Sunderland po čtyřech kolech stále čekají na svůj první letošní zářez a především nováčci ve vínovém, zdá se, vstupují do (předčasně) určující fáze sezony...

Důvod je nasnadě: Clarets nyní čeká poslední domácí střetnutí před dvěma klíčovými výjezdy na půdu pravděpodobných konkurentů v boji o záchranu, West Bromwiche a Leicesteru. Pokud Burnley i po těchto sedmi kolech budou setrvávat bez jediné výhry, budou docela jistě na cestě dolů, zpátky do League Championship. Skutečně, i takhle brzy se může rozhodovat.

A vyhlídky Clarets jsou opravdu mizerné již po ubohých čtyřech kolech. Poté, co nějaký čas Burnley vydrželo trápit favorizovanou Chelsea v zahajovacím utkání, nepodařilo se mu v následujících střetnutích ani jednou skórovat, což by zvláště s čerstvým zraněním Dannyho Ingse mohlo znamenat problémy dlouhodobějšího rázu. S Ingsem a Vokesem na marodce nyní Burnley postrádá rovnou 47 gólů, které mu loni významnou měrou pomohly k samotnému postupu do elitní soutěže.

Abychom byli úplně fér, jak Burnley (Chelsea, ManUtd), tak Sunderland (ManUtd, Tottenham) neměly na vlastních stadionech nikterak lehké rozjezdy, a zřejmě se od nich nějaké stylové odstartování ani nedalo očekávat. O to důležitější teď nicméně pro obě strany bude uspět...

Burnley minule na Turf Moor svého nadcházejícího soka přemohlo, to však poprvé po 14 utkáních. Nyní se pokusí navázat jednak bez Ingse, jednak bez zkušeného křídelníka Matta Taylora, jenž trpí s poraněnou achillovkou. Své debuty by si naopak mohli odbýt zapůjčení mladíci Chalobah s Keanem.

Gus Poyet ve snaze navázat na senzační úprk z hrobníkovy lopaty koncem loňského ročníku nemusí řešit žádné čerstvé absence. Connor Wickham by tak měl pokračovat sám na hrotu, mezitímco se dosavadní náhradníci Will Buckley s Jordim Gómezem poperou o role jeho vrchních podporovatelů.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Marney, Jones, Boyd - Sordell, Jutkiewicz
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, van Aanholt - Cattermole - Álvarez, Larsson, Rodwell, Johnson - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Po čtyřech kolech Premier League zbývají poslední tři celky, které ještě neokusily hořkost porážky. Dva z nich se v sobotní odpoledne střetnou ve Villa Parku, kam přijede Arsenal, favorit, který však z posledních šesti soutěžních zápasů slavil jediné vítězství.

Kanonýři si neslaný úvod sezóny nekoření především na hřišti soupeře, během letošních čtyř výjezdů uhráli pouhé tři remízy. A kdo za to může? V Anglii mají celkem jasno - Mesut Özil. Kritika, jež se snáší na hlavu pětadvacetileté hvězdy, už nemohla zůstat bez odezvy od jeho šéfa. "Proč by měl být obětním beránkem? Za co? Prohráli jsme jediné utkání od 1. dubna, buďme realističtí," brání záložníka manažer Wenger. "Každý ví úplně všechno a všichni soudí hráče za jediný zápas. Musíte uznat, že fotbal se hraje s lidmi, kteří mají vzestupy a pády jako vy v osobním životě," pokračoval.

Není se však čemu divit, že si média i fanoušci hledají viníka, když se Arsenal zatím radoval jen po šťastném vítězství nad Eagles a těsném postupu přes Besiktas. A oheň opět nabral na síle právě po prvním vystoupení ve skupině Ligy mistrů, tragický výkon v Dortmundu si potykal ledatak s trapností a marnou snahou vůbec vystřelit na branku. V Premier League to v útoku sice celkem klape, skóroval v každém představení, Wojciech Szczęsny však zase lovil míč ze sítě vícekrát, než například brankáři Burnley či Leicesteru, nováčků mezi elitou.

To Villans si i přes vyřazení z poháru užívá snového vstupu do ročníku a můžou si tak být jistí, že i přes případnou prohru se před svým sokem udrží. Znovuzrozený bek Alan Hutton vidí důležitou příčinu současné příčky v proslulém temperamentu Roye Keana. Hráče dokáže usměrnit a povzbudit, přes jistě nevybíravý slovník necítí nic negativního. Zároveň však zdůrazňuje, že si všichni moc dobře uvědomují, že šéf tu je Paul Lambert.

Ten zatím může mít radost z útočné dvojice Agbonlahor - Weimann, kteří z minima šancí těží důležité góly, a především anglický rodák výslovně září nově nabytým sebevědomím. Navíc se pomalu ale jistě blíží návrat belgického talentu Bentekeho, a tak Huttonův optimismus ohledně budoucnosti nemusí být nutně naivní. Také on stojí za neuvěřitelným průbojem midlandské defenzívy, jež se z otloukánků přes léto stala, alespoň prozatím, tou nejneprostupnější.

Fanoušci fotbalistů ve vínovo-modrých dresech tak mohou snít o prolomení hrůzné série patnácti pohoštění Arsenalu ve svém domu, ze kterých pouze sedmkrát remizovala. Poslední domácí výhra přišla v prosinci roku 1998, právě v ročníku, kde po čtyřech kolech měla na svém kontě deset bodů, tedy stejně jako letos, kdy jim k nadprůměrnému úspěchu stačilo pouhopouhých šest střel mířících na branku.

K pokračování zdárného začátku nejspíše opět nemůže Ron Vlaar, o něco pravděpodobnější je, že alespoň ze střídačky zasáhne do hry Joe Cole. To druhá strana by měla přivítat zpět v soupisce dvojici Mathieu Flamini a Calum Chambers.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Milerádi se budou liverpoolští v sobotu vpodvečer vracet na londýnský pažit; když tam totiž letos vkročili poprvé, bylo z toho znásilnění Tottenhamu (3:0) a jejich doposud jediná přesvědčivá soutěžní výhra v sezoně. Jak si asi povede doma prozatím ošklivě tápající West Ham?

Reds skutečně třímají v rukou vlastně veškeré trumfy. Od opětovného postupu Hammers zpátky na prvoligové slunce Boleyn Ground vyloupili dvakrát ze dvou pokusů; samotný West Ham letos stihl na vlastní půdě prohrát již třikrát (budeme-li uvažovat i pohárové selhání se Sheffieldem United); a pak je tu ta nejčerstvější vzpomínka liverpoolských na hlavní město Anglie.

Na druhou stranu má Liverpool poslední dobou k přesvědčivosti docela daleko. V týdnu byl rád za domácí triumf nad bulharským outsiderem z Ludogorce, kterou mu přihrála až pozdní penalta Balotelliho, přičemž minulé vystoupení na proslulém Anfieldu dopadlo fiaskem s Aston Villou.

Brendan Rodgers zkrátka stále hledá optimální složení (zejména ofenzivně zaměřené části) zálohy a situaci mu nijak neulehčují ani pokračující zdravotní trable Daniela Sturridge, jenž se má do plného tréninku znovu zapojit až příští týden.

Zatímco Liverpool alespoň vítá zpátky v sestavě stopera Škrtela, Sam Allardyce nominoval doopravdy tu samou skvadru jako před týdnem. Což znamená v první řadě to, že Jarvis, Carroll, Nolan ani Joey O’Brien stále nejsou způsobilí k návratu.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble, Song - Downing - Sakho, Valencia
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Manquillo, Lovren, Sakho (Škrtel), Moreno - Henderson, Gerrard, Allen - Sterling, Balotelli, Lallana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.00 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC440015:612
2.Aston Villa43104:110
3.Swansea City43018:59
4.Southampton FC42118:37
5.Manchester City42117:47
6.Tottenham Hotspur42117:57
7.Arsenal FC41307:66
8.Liverpool FC42026:56
9.Manchester United41216:35
10.Hull City41215:55
11.Everton FC41219:105
12.Leicester City41214:55
13.West Ham United41126:74
14.Stoke City41122:34
15.Sunderland AFC40315:63
16.Queens Park Rangers41031:93
17.Crystal Palace40225:82
18.Burnley FC40221:42
19.West Bromwich Albion40222:72
20.Newcastle United40223:92

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3071)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro výhru LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2. Pro výhru West Hamu

Reagovat
FUnk

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

1X na WHU aj na AV

Reagovat
Nikikrew

::biggrin:

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Coleman?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrono?

Reagovat
Zaschrona

Neda se to uplne presvedcive tvrdit, protoze Martinezovi do hlavy uplne nevidim, ale ocekavam, ze asi nastoupime v nejsilnejsim slozeni a budem setrit cely tym az ted v tydnu v ligovym poharu. Takze mel by hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Moreno, Lovren, Škrtel, Manquillo - Gerrard - Henderson, Lucas - Sterling - Borini, Balotelli

Dneska by to měl bejt diamant zase, tak snad nám to půjde líp než doposud. Doufám, že se ukáže Fabio, pokud vážně nastoupí.

Reagovat
tomasinho

Ok, diamant fajn, ale to složení v ně. To je šílené, jestli fakt budou základ Borini i Lucas. Lucase ještě chápu, protože dozadu zvládne víc jak Couts, budiž. Ale Borini oproti Lambertovi nepřináší fakt vůbec nic. Na to, že by měl být pohyblivější, tak se teda extra moc nehýbe, s míčem si nerozumí. Ztráta Sturridge jde prostě cítit víc než by bylo zdrávo. Už se těším za rok na Origiho.

Reagovat
tomasinho

No a WTF, až teď vidím tu obranu. To si už dělá BR prdel ne?

Jako já být Sakhem, tak se mu na to regulérně vyseru. V každém zápasem, co hrál, byl lepší než Lovren. Škrtel byl v úvodu z beků nejlepší, ok, dej ho tam, ale proč místo Sakha zase? S takovou fakt nikdy nenaplní potenciál, když mu evidentně manažer nevěří. Fakt na hovno tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to tak nebude.

Sakhovi Rodgers nevěří no a jde to vidět. Je jasný, že neposadí svojí posilu, kterou si vybral v létě a Škrtel je letos zatím nejlepší stoper, takže očekávaný (ikdyž bych taky radši Sakha).

Reagovat
tomasinho

Nechápu ale, proč mu jako nevěří, loni se rozkoukával a ani tak nebyl vyloženě špatný. Je pravda, že se Škrtelem mu to až tak neklapalo, ale sedlo by si to. Ale Lovrena fakt neposadí nejspíš. Bohužel, momentálně by si to zasloužil.

Reagovat
aragorn

Posadit Lovren na dnešní zápas. On trochu schládne. Je strašně přemotivovanej a pak to tak dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdá, že je až moc přemotivovanej a nejde mu to, ale tak taky hrál mimo svojí pozici. Nedivil bych se kdyby dneska zahrál líp než v předchozích zápasech, ale je škoda, že kvůli němu bude sedět Sakho.

Reagovat
aragorn

Nepřišlo mi, že by hrál vpravo hůř než nalevo. Lovren to napravo bude zvládat stejně jako nalevo. Jen se musí zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé když hrál napravo, tak zahrál hůř, co jsem ho já viděl teda. Ale zbytečný řešit, už se to tu řešilo hodněkrát, zbytečný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kolko krat s tou poziciou este vytiahnete?

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Tolikrát kolikrát na to přijde řeč. Je v tom prostě rozdíl. Škrtel hrál tuším taky jednou na LCB s Tourém asi a hrál katastrofálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tím neříkám, že Lovren hraje špatně kvůli tomu, že hraje napravo místo nalevo a že to tak prostě musí mít každej stoper, ale většina stoperů je zvyklá na svojí stranu prostě.

Reagovat
aragorn

Až začne podávat dobrý výkony nalevo a napravo bude pořád marnej jako teď, tak se o tom můžeme začít bavit.

Ve své kariéře hrál napravo dostkrát. Sám se i vyjádřil,že je mu to jedno. A kdyby ne, bude se mu jako pravákovi napravo přeučovat líp, jak naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál tam dostkrát, ale to je jedno. Zbytečný řešit.

Reagovat
aragorn

Nechodíš na liverpoolsky.net ? Pokud ano zbytečný řešit, pojedeš si pořád svoji

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mě je úplně kdo kam chodí. Občas přispěju na liverpoolsky i na lfcway, ale pokud chceš mít takhle dementní názory, tak pak není o čem. Nechápu jako co určuje to, že někdo chodí tam a někdo tam.

Reagovat
aragorn

Určuje to, že na liverpoolsky ovlivňuje většinu přispívajích Marťas a jeho názory příspívají dál a žerou mu všeco co napíše. Konkrétně toto s Lovrenem. Tím neříkám, že přímo ty to jsi, ale Bubble je přesně ten. Na livenetu je nejlíp hodnocený přispívající a zde ho mají všichni za troubu.

Jak říkám, Lovren je momentálně stejnej na obou stranách. Až bude podávat výkony nalevo a napravo na to nenaváže, mužeme se začít bavit.

Reagovat
tomasinho

Za Lovrena.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobrá, uvidíme.

Reagovat
aragorn

Reagovat
dantetomas

tak ten prvý odstavec je niečo, čo nikdy nepochopím - zasraté škatuľkovanie ... ja osobne na liverpoolsky nechodím vôbec, ale tieto názory, kedy by mal byť jeden web pre idiotov a druhý pre inteligenciu (aspoň tak mi to príde), sú podľa mňa dosť scestné... myslím, že väčšina fandov si dokáže urobiť názor na hráčov a klub aj sama a nepotrebujú k tomu Kwopa alebo Martyho...

a to neplatí len o tomto prípade, včera som napr. čítal diskusiu k radám na nový iphone, kde jedni použávatelia boli ovce americkej značky, druhí zasa chudáci, čo si nemôžu dovoliť najsamlepší, najúchvatnejší a najdrahší telefón na svete (a netýkalo sa to tých tupcov v rade)... ako keby niektorí fakt zabúdali, že ľudia majú právo sa slobodne rozhodnúť, čo budú využívať, bez toho, aby to niekomu museli vysvetlovať a bez toho, aby ich niekto okamžite bezdôvodne zaškatuľkoval... smutné

Reagovat
aragorn

Já nechci říct, že z livernetu jsou špatný názory. Někdy se tam ale objeví názory jako třeba na výše zmíněného Lovrena nebo Gerrarda. Pak se člověk diví, kde se berou další a další co by nejradši posadili Steveho na tribunu.

Reagovat
Mada

blbost

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Kravina. Dva zápasy hrál LCB a byl stejně špatný jako pak na RCB.

Reagovat
Hokaido

Borini je ztracenej, Chelsea ho zničila

Reagovat
madlucas

v arsenale je kazdemu dobre

Reagovat
FCSL

Náhradníkům moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa teda vôbec nečudujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cos čekal.. my máme parádní sebranku.. jen je škoda, že hrajem takovou pi*u

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

to sudis podla jednej momentky alebo to odhadujes na zaklade niecoho ineho?

Reagovat
puji

OT : Hraje nekdo datadisk na Diablo 3 ? Na co jsou takove knizky co mate v inventari, kdyz rozkliknete nejdrive pytlicek ( Kde mate sockety ) a pak kovadlinu ? V inventari to mam, ale pouzit to nejde. Maximalne, kdyz neco poklikam, tak se mi tam objevi u toho junk. Googloval jsem a nic jsem nenasel :/.

Reagovat
FUnk

myslis plany pro kovare? datadisk nemam ale d3 hraju....

Reagovat
FCSL

Tak sestava zase jasná Z 8 zápasů 3 výhry. S béčkem City, doma s CP v 91. minutě, doma se štěstím s Besiktasem. Ale sestava až na zraněný vždy stejná

Szczesny - Chambers, Merte, Kos, Gibbs - Arteta - Alexis, Ramsey, Wilshere, Ozil - Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

To snad uz nee... obrana - Arteta, Ramsey - Poldi, Ozil (Rosa), Sanchez - Welbeck; to by bylo super, ale nevim co by se muselo stat, aby si Poldi kopnul zaklad

Reagovat
Spasitel

Aston Villa-Arsenal 2 a West Ham-Liverpool 0 ? Trošku objektivity

Reagovat
FUnk

jn 1 a 2

Reagovat
fantomas

Preview AFC psal fanoušek Aston Villy, tak jakápak objektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lepšího brankáře a lepšího záložníka před stopery a možná už nebudeme dostávat miliardu golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli ste tenkrát jít radši po Begovičovi než po Mignoletovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Tak to věděli i v Liverpoolu beztak, tam byl problém v ceně.

Reagovat
Zaschrona

Holt kdyz bylo nutne potreba davat tolik penez za Sakha, Iloriho, Aspase nebo Alberta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes zas nastúpi Ozil na krídle, tak je Wenger fakt tupý keket. Jack mal nejaké problémy po BVB, takže nech ostane na lavičke a namiesto neho Santi/Ox na ľavé krídlo. Obrana je jasná a na hrote snáď bude Welbeck a presadí sa, hoci čisto podľa predzápasového tréningu a fotiek je možné, že bude na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

tie rozlisovaky su blbost, si to vsimam stale a fakt to az na obcasne nahody nie je podla toho..

a dneska som rozmyslal nad tou nasou formaciou, wenger sa jej tak lahko nevzda..ku koncu minulej sezony avizoval ze sa cez leto poriadne zanalyzuju tie vonkajsie zapasy kde sme dostavali na prdel a nova formacia je proste reakcia na to(cize urobil to, co sa mu vycita ze nerobi nikdy)...vlani sme v podstate hravali 442, s ozilom len tesne pod giroudom, stred bol dost priechodny, ak tam hral wilshere bol priechodny este viac, ak hral flamteta tak slaby dopredu..takze ta zmena je relativne velka a nemali sme ju v lete cas poriadne precvicovat, snad sa to teda bude postupne zlepsovat a klikne to, a proste pochybujem ze sa arsene vyserie hned na riesienie, ktore vymyslal cele leto... a niekedy musis urobit krok vzad, aby si mohol ist dva kroky dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem o tých rozlišovákoch, ani neviem, prečo som to napísal, asi som ešte opitý.

Ja nerozumiem dvom veciam. Prvá je, prečo teda ten "nový systém" musíme hrať stále a proti každému súperovi, keď minulý rok naše 4-2-3-1 fungovalo proti slabším tímom vynikajúco (síce hlavne vďaka skvelej obrane, čo sa tento rok nedá povedať, ale whatever, máme takú útočnú silu, že nazdar). Druhá vec, ktorej nerozumiem, je, prečo si to nakrídle musí odsierať len a iba Ozil, keď taký Wilshere sa tam typologicky hodí oveľa viac a narozdiel od Mesuta tam zahral pár veľmi dobrých zápasov. Preboha, veď aj Ramsey sa na krídlo hodí viac.

Reagovat
Counter

Wenger to očividně vidí jinak a s Mesutem na kraji mu to přijde jako nejlepší varianta, když je chce mít na hřišti všechny.

Reagovat
fantomas

Wenger to očividně vidí jinak a nevyhrává s tim zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

0- ok

1 - pretoze uz teraz ked to hrame proti slabym tak vysledky este nevidno, keby sme to zacali hrat len proti silnym hraci by nevedeli co maju hrat..ale mas pravdu v tom ze idealne by to potom bolo menit a striedat

2 - pointa je prave v tom, ze ozil sa v strede pohybuje prilis vysoko a arsene prisiel na to, ze s 3 zaloznikmi v strede sa tie tazsie zapasy odbrania lepsie a bude to kompaktnejsie..a rata s tym ze si na kraj zvykne pretoze je inteligentny..

Reagovat
SunFells

Jenže zatím vypadáme zranitelněji s Mesutem na kraji než předtím s ním ve středu, při vysoké hře beků to je pak úplný den otevřených dveří pro protiútoky.

Navíc o Mesutovu přínosu dozadu snad Wenger tušil, když ho kupoval a kvůli ní ho nekupoval. Limitovat pak to, co umí, je napřesdržku a když při tomto brilantním plánu ještě nekoupil Cesca (pokud se toho nesmyslu bude stále držet), to už je pak na kastraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak defenzivny rozdiel medzi wilsherom a ozilom je vacsi ako medzi ozilom a santim, plus je to aj chyba bekov ktori su skoro vsetci do jedneho nie uplne disciplinovani smerom dozadu.. a kupoval ho zo spanielskej ligy kde s tym asi neboli take problemy, navyse v tej dobe boli jack s aaronom chlapci s potencialom, ktori ale brzdili team a priestor na top hraca tam bol, medzitym sa z nich stali muzi a striasli zo seba svoje problemy, co nemuselo vobec prist..co je aj dovod, preco sa nekupil cesc

Reagovat
smazaný uživatel

a vacsi problem ako ozil je podla mna momenalne ramsey, ktoreho sa ta zmena dotkla ovela menej, ktory mal cele leto na oddych a pripravu a na ktoreho nie je ani zdaleka taky tlak a pritom hra uplne rovnake hovno

Reagovat
SunFells

Özil taky není problém, tím je Wenger. A Ramsey je vedle něj úplně zanedbatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil aj ramsey momentalne problemy su pretoze oni hraju na ihrisku a hraju zle a vysoko pod svoje moznosti, ozilova situacia sa da zvalit na wengera a system ale ramseyho nie..a mal by pridat

Reagovat
SunFells

To není nedisciplinovanost beků, to jsou pokyny a nevím, co těmi rozdíly chceš jakože říct. Ten fotbal je přece jen trochu komplikovanější a já mluvil konkrétně v čem je problém. Přes Özila na kraji to víc hoří než přes Özila ve středu, tady nejde o žádný podělaný defenzivní stat z fify a jejich porovnání. Taky jde o dvě odlišné formace, kde každý z nich hraje jiný post.

Když přišel Özil, Ramsey brzdil tým? A v tomhle rozestavení, kde je Mesut odstaven, uprostřed prostor pro hráče kalibru Cesca klidně je, pro někoho, kdo chce nahánět titul, to není luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

v tych away zapasoch kde sme podostavali milion golov nas stred horel totalne, take city si nas stredom rezalo cely zapas a preslo cez neho kedy len chcelo, wenger to so svojim tymom po analyzach zhodnotil ako slabinu ktoru treba odstranit...to ze ked nahradis hraca ktory nijak vyrazne neprispieva v defenzive hracom, ktory jej prispieva len o trochu menej ti tu defenzivu timu nezborti je podla mna fakt a nie podelane prenasanie statov z fify ale budiz

ked prisiel ozil, ramsey mal za sebou pol roka malo viditelnej skvelej formy ktora ale mala skor defenzivny charakter ale pred tym rok a pol tym brzdil, wilshere brzdil tym este v minulej sezone takze som si to dovolil zovseobecnit..a cesc by wilshera definitivne zabil, teraz sa do toho pomaly dostava po serii zapasov v zaklade a silnej dovere manazera, keby hral raz za cas v ramci rotacie ukazoval by obcas zablesky talentu ale nikdy by sa jeho hra kompletne nevratila

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

njn, zase to skoncilo tak ze ty mas vo vsetkom pravdu a ja som vo vsetkom mimo, mozno mi to raz vyjde

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

updatnuty wage bill

https://pbs.twimg.com/media/Bx9hzNrIMAEFtRc.png

Arsenal’s wage bill growth is almost perfectly linear

https://pbs.twimg.com/media/Bx9iDVSCEAIAifx.png

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli budeme dost možná pod Arsenalem?

Reagovat
Fenri

Už jste...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba už jste.

Reagovat
smazaný uživatel

If the historical trend continues, Arsenal’s wage bill this season should be around £180-182m

Tuto sezonu to je zrejme rovnako. Máte podľa mňa trochu viac ale ak sa zbavíte Cecha a Torresa tak an 100% budete pod Arsenalom.

Reagovat
Counter

Bude to na podobné úrovni.

Reagovat
Fenri

To je hustý

Reagovat
Zaschrona

Hmm, to Spurs ani nemaji o moc vetsi vydaje na platy...

Reagovat
vrabejka

50. pre návrat LFC do top 4 po 5. kole

Reagovat
smazaný uživatel

jakého ho máš?

Reagovat
vrabejka

pokud by si mel hamachi pochopil by si to, toto je vytržené z kontextu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

X. pro dnešní výhru birminghamského válce.

Reagovat
Counter

Takhle brojit proti Norwichi

Reagovat
Counter

To zítřejší výhra birminghamského válce je mnohem lákavější vize

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže na popis "birminghamský válec" sedí aktuálně jen jeden klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Troluje a je si toho vědom

Reagovat
Azza

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Villa padne !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím to v kostech. A vy 3 nebo 4:0 win.

Reagovat
Nikikrew

lol to ty nas nebodaj drzis palce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to zas ne,ale nemůžete furt hrát tužku,tak si myslím,že dneska už zapnete. Se podívej- LFC asi vyhraje,MU taky,Slepice taky,MY zítra taky..... to už by Vám vlak celkem začal ujíždět ne? A to ste ještě krom City neměli nic moc soupeře. Takže tuším 2. Navíc Villa nedává branky tak to vidím na 0:1 nebo max 1:2.

Reagovat
Nikikrew

Hrat vonku v Evertone nie je az tak jednoduche, pre nas zlaty bod. Posrali sme si to hlavne v Leicestri ale tam bol bod tiez asi dobry nakolko hraju velmi dobre (vid zapas s vami). Skoda City, tam sme mali dat 3 body ale celkovo to urcite nie je zle. Dnes ale ked nebudu 3 body, tak je to pre mna skoro konecna v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

no a proto dnes Vám verím !

Reagovat
kvasha16

skoro konecna v lige?

Reagovat
smazaný uživatel

neznate nejakou stranku na streamy pres mobil? nebo nejakou aplikaci z google play?? diky moc, nejde mi totiz na pc net, jen na mobilu :(

Reagovat
smazaný uživatel

skus odpojiť pc od elektriny a zas zapojiť

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz zkusil snad vsecko odpojit pc od elektriny, restartovat roluter

Reagovat
smazaný uživatel

od 13.45 mali dať jeden z tých zápasov o 16.00, kto sa má pozerať na QPR a ešte k tomu so Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to dobry zapas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

aj když teda zatím Stoke moc nepřesvědčuje...

Reagovat
stas87

ej ty saso pocmarany,Stoke je velmi zaujimavy tim a QPR moc nikto rad nema,vidiet vyhru sympatickeho timu nechces?

Reagovat
smazaný uživatel

chcem, ale to dnes uvidím až niekedy pred šiestou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke bylo zajímavé, dokud tam hrál Delap

Reagovat
vicinda07

Reagovat
smazaný uživatel

som dakde cital, ze za mlada bol delap ostepar a mohol ist reprezentovat irsko na olympiadu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně moje slova...

Reagovat
vodka

Reagovat
Melisko

OT: According to La Gazzetta dello Sport today,Kobe Bryant is preparing to invest in Serie B side Bologna.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra: Arsenal are so naive and it's costing them: Everyone knows how to play against them...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2762792/JAMIE-CARRAGHER-Arsenal-naive-s-costing-Wenger-answers.html

fajn článok kam Arsenal smeruje

Reagovat
Lacko_Boh

omg furt to iste dookola,každú sezonu čítam taketo hovna,akurat predtym pisali ako sa nedostaneme do top4 a teraz to ako nič nevyhrame(krasne to graduje)...kurva je to len začiatok sezony,nech vydržia aspon do vianoc

Reagovat
smazaný uživatel

si si to aspoň prečítal?

Reagovat
Fenri

No, jako člověk by čekal, že ve fajn článku bude něco objevnýho... A když tam Carra začne zpochybňovat příchod Alexise, tak už docela ujíždí.

Reagovat
Lacko_Boh

mali sme kupiť Costu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ste ho chceli min. sezonu tak už by u vás hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher spochybňuje Alexisa, ktorý s definitívnou platnosťou, vesmírnym požehnaním a Dušovým garantom bude najlepšou posilou Arsenalu v novej ére, no mňa jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak moze mat na to iny pohlad, ale uz vidim jak by on na Wengerovom mieste Sancheza odmietol..

Reagovat
smazaný uživatel

Však on spochynňuje to, jestli ho Arsenal tak nutně potřeboval a neměl koupit jinej post. Prostě to, co píše lolkac no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, obúva sa do Alexisa, za to ho stihne trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, že to myslel tak, že Alexis nemal byť vašou prvoradou posilou. Proste ste potreboali posilniť iné posty a Alexis vás z tej biedy nevytrhne

Reagovat
Nikikrew

hmmm... tak to uz ano ked u nas je bieda. Hlavne si v prvom rade sleduj vlastny klub.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď butthurt

Reagovat
Nikikrew

Nejde o to predsa ale tak ako mam rad vas klub tak nemozem zniest niektorych fans tu na EF. Treba trosku pokory s tym fandenim

Reagovat
fenixLFC

Co ma pokora spolocne s tym co pise? Podobne tvrdenia sa tu vyskytovali od fan arsenalu cez prestupak ale ked to zhodnoti niekto iny (kto pritom nie je zatazeny fanusikovstvom k tomu klubu) tak uz je zle...

Reagovat
Fenri

A to je právě blbost. Mi prostě přijde, že se svezl na momentální náladě, že je všechno špatně a musí se najít chyby i tam, kde se udělalo dobře. A zvlášt divně to vyzní, když píše, že se Arsenal dívá jen na "zítřky" a nekupuje prověřené hráče a v jednom z dalších odstavců napíše, že si neni jistej Alexisem, no.

A koneckonců, ta "bída" o které píšeš, není daná hráčema, který za nás hrajou, ale spíš tim naivnim systémem.

Reagovat
oddy

Akorát mi přijde, že Carra loňskou sezonu prospal

Reagovat
Nikikrew

Lol ani to radsej citat tie jeho sracky. On co v kariere zapadol do priemeru v lige bude nieco taketo vypravat. Neskutocne fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

najprv mal vyhrat aspon titul, ked uz chce davat rozumy

Reagovat
Nikikrew

Ono celkovo ja nemozem tych ,,odbornikov" ani pocuvat. Ako keby oni nikdy v zivote nehrali zle a boli stale na vrchole. Jednoducho blbost. Jasne ze to nemyslia zle ale pocuvat stale tie ich rady , nech si to sami vyskusaju na lavicke trenera ako to je predsa. Jediny koho uznavam je Gary Neville, co je pre mna analytik storocia a paci sa mi celkom este aj Danny Murphy

Reagovat
smazaný uživatel

Neprotirečíš si tak trochu? neznášaš počávať odborníkov a ich rady ale uznávaš dvoch odbornikov a ich rady...Btw Neville s Carrom do bodky súhlasil a v MNF bol ešte kritickejší ako on.

Reagovat
Nikikrew

Co tomu nechapes? Ano nad viacerymi odbornikmi len krutim hlavou ale Gaey Neville ma vzdy zaujal a viac menej som s nim suhlasil. S Kritikou nemavam problem, ak je na mieste tak ano ale citat take veci na zaciatku sezony ze ako su Arsenal naivny, tak to dakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville tvoj oblbueny odbornik v pondelok: "Arsenal will not win the title, they are too naive, have lack of experience and swtich off too often"

Reagovat
Nikikrew

Njn povedal som preto ze viac menej suhlasim . Tak ono je to teraz dane aj situaciou. Chelsea si ide vlastnu ligu a vyzera to celkom jednoznacne ale tak este je priskoro nieco sumarizovat. Uvidime, kazdopadne favoriti nie sme a mozme iba prekvapit presne ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Newcastle - Hull 2 @ 3.60 to je celkom slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi pojď Villičko

Reagovat
Nikikrew

hmm, to znelo trosku priteplene nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Já obecně moc nemyslim, ale obzvášť nad timhle už vůbec ne

Reagovat
Nikikrew

ok vec nazoru predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak komu letos spíš přejete z tý oblíbený dvojice Swans-Southampton?

Reagovat
smazaný uživatel

obom im prajem do 10. miesta, Swans asi trochu viac za trénera a odchod krivonohých D-čkových Španielov, Southamptonu ale za to zásobovanie anglických hráčov do iných kluboch, tiež nejde nepriať

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to mám taky tak.

Ale Southampton zase odkoupil Longa, to je pro mě vždycky dobrej argument

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea jednoznačně.

Reagovat
Talker

Swansea, hraje mi více hráčů ve fantě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Southamton

Reagovat
vicinda07

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Swans určite

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea.

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne Swansea, predovšetkým Monkovi a Sigurdssonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Bony a Ki a mám ty stejný důvody víceméně

Ale tak ty Saints maji pořád taky sympatickej kádr a hrajou taky furt hezkej fotbal, uvidíme kdo dřív odpadne a začne hrát nějakej shit

Reagovat
Zaschrona

Saints ♥

Reagovat
Maresma

Swansea

Reagovat
Whitemedia

Southampton

Reagovat
kiwwi

strasne tazko vybrat...Swansea som si oblubil skor, ale Saints viac

Reagovat
I am Mancunian

presne

Reagovat
Side

jak kdyby ste pro sebe byli stvoření

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

tu clovek nemoze mat obcas rovnaky nazor ako kiwwi, hned musim byt teply

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

obcas? vazne obcaS?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

seš nemocnej

Reagovat
fenixLFC

Soton..teda ked v zime nepredaju schneiderlina

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale když ho prodají do LFC za rozumnou částku tak budou ještě oblíbenější.

Reagovat
fenixLFC

To ano

Reagovat
smazaný uživatel

Saints..

Reagovat
kvasha16

Soton urcite, najma kvoli tej ich praci s mladezou

Reagovat
smazaný uživatel

nikomu, snáď spadnú

Reagovat
frankiefcb

swans

Reagovat
Nikikrew

Vsetka ucta Villans, zatial su paradni a drzim im palce dalej, ale uz sme cakali na vitazstvo pridlho, dnes povinne vitazstvo gunners!!!!!!

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
oddy

“But he’s learning words like ‘left’ and ‘right.’

šikovnej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

He already know word hole, and tight, you know, goalkeeping stuff.

A dole komentář "This handsome young man will learn all about tight holes real soon."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

neviete mi prosm vas poradit ci a ako sa daju dat do fm14 nove zostavy, alebo co vsetko by som mal spravit, ak som si to teraz prvy krat nainstaloval a chcel by som to vsetko co najaktualnejsie?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

pekné čítanie.

Pozrel som si a okrem spomínaných Škrtela a Dzsudzsáka pod neho spadá aj napr. Burak Yilmaz, Ron-Robert Zieler, Umut Bulut, Skjelbred alebo alebo Pogatetz.

Reagovat
kiwwi

@mrdanwalker

Strong indications from the North East that Mr Moyes is standing by to replace Mr Pardew at Newcastle #NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

btw je to Mr. Dan Waker aby si z toho niekto nerobil srandu...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Pearson so svojimi dvoma biednymi rokmi bude tretím najdlhšie pôsobiacim manažérom v PL

Reagovat
niflheim

Big Sam.

Reagovat
smazaný uživatel

bude druhý s 3oma rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

ale on tam tiež dlho nevydrží, davam mu max sezonu. Už min. rok sa hovorilo, že ho vyhodia

Reagovat
Lacko_Boh

Mou?či?

Reagovat
kiwwi

berie sa vkuse pri jednom time predpokladam...dost napicu to lolkac napisal

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslel som to tak odkedy podpísali zmluvu so svojim klubom...Nepočítam, kolko rokov stravili celkovo v PL

Reagovat
Lacko_Boh

ok,pohodičke,preto som tam dal to "či?"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

inak ak Pardew odide tak Wenger bude dlhšie ako všetci manažeri PL dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Už zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak lexess

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Pardew.

Reagovat
Infernoqt

být vámi, tak si pořádně naštuduju Jagielku než tam přijde

Reagovat
Zaschrona

200. pro Dusana Tadice

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

#QPR Green, Isla, Caulker, Ferdinand, Traore, Barton, Mutch, Fer, Kranjcar, Vargas, Austin

#SCFC Begovic, Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters, Whelan, Nzonzi, Diouf, Adam, Moses, Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

QPR krasna, akurat Kranjcara tam nechcem vidiet

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vodka

Kranjcar proti nám jediný jakž takž napadal.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas, ale ja som celkom fanusik Hoiletta, chcel by som ho vidiet hrat co najviac

Reagovat
vodka

ten byl minule přímo strašný ten spíš ať hraje místo Vargase/Austina.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Vargas ale bude velka kvalita, Austin mi az tak nesedi, ani ma doteraz takmer vobec neoslovil, takze miesto neho kludne by mohol hrat no

Reagovat
Trand

Traore pořád hraje, neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

bude legenda QPR. A má fešácku bradu teraz. Ale tragický je stále rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Který stadion vám v PL přijde nejpěknější?

Za chvíli je tu Fifa a chtěl bych nějaký z PL do UT.

Může být i menší, jakýkoliv.... Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Emirates

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tie reakcie takisto ako nechápem to pozérstvo s Craven Cottage. Emirates zaujímavá a moderná stavba, nie som odborník, ale vysmievať niekoho za to, že sa mu páči, to je debilné. Mne sa takisto páči a veľmi.

Reagovat
kiwwi

s Craven Cottage to nie je ziadne pozerstvo...je to nadherny stadionik

ja sa nevysmievam jemu, samozrejme niekomu sa to pacit moze, ale pre mna je to naprosta ohava podobne ako Alianz Arena a podobne moderne vajca

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna Allianz arena je super... ale tohle je proste subjektivni vec. proti gustu...

Reagovat
kiwwi

tak ja beriem tu krasu komplexne, jak zvonku, tak zvnutra a proste o tabletke do umyvacky riadov nemozem povedat ze je krasna

Reagovat
smazaný uživatel

http://echo24.cz/a/iEnKB/prestehujme-spartu-do-letnan ja teda architekture taky nejak zvlastn nerozumim, ale tenhle clanek o Allianz Arene se mi libil.

Reagovat
SunFells

Alianz se mi teda dost líbí

Reagovat
SunFells

*Allianz

Reagovat
kiwwi

tak samozrejme je to individualne, ale mne je to vylozene nechutne - to je snad najnechutnejsi stadion siroko daleko, to uz aj to Emirates je dizajnovo krajsie

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

presne, nechapes vymsech, ale CC je pozerstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa je, hej.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ako? druhemu sa paci a tebe nie, tak pozerstvo? navyse ked sme to tu pisali uz davno ked este boli v lige, tu diskusiu si pamätam stale

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nehovorím, že zrovna u teba je to pozérstvo, ale u veľa ľudí to je/bolo - narážam práve na tú diskusiu, kde každý písal Craven Cottage, lebo to asi bolo cool písať.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si děláš prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sem si nevšiml,že jsi jejich fanda. Tak to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

fanda nie, sympatizant

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak to s tým nič nemá, na Emirates som bol osobne a úplne ma uchvátil ... zvonku, zvnútra, pre mňa nádherná moderná stavba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ne. Já byl na Stamford Bridge,MU,City. Na ES ne,takže těžko hodnotit. A jelikož ty si byl JEN na ES tak nemůžeš vědět jaké jsou ty ostatní. Tady se to bere u všech co vidí v TV. Takže taky sem si přihodil....... ale ES pro mě teda absolutně NE ! A to nemá nic společného s tím,že AFC nemusím. Jsou mi spíše k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mňa v TV ostatné veľmi neuchvátili, ES aj v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak máš "svůj" vkus no. ES bych v tabulce dal tak na 17.místo. Když berem samozřejmě jen PL.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Mně se třeba taky líbí

Reagovat
Lacko_Boh

St. James' Park

Reagovat
SunFells

Největší lež

Reagovat
smazaný uživatel

bez tech ohavnych reklam je nadhernej voe

Reagovat
smazaný uživatel

^_^

Reagovat
Sandstorm

Old Trafford

Z těch méně známých třeba stadion Leicesteru.

Reagovat
nani92

Old Trafford

Reagovat
kiwwi

Old Trafford, St Mary's, Upton Park, Carrow Road, Villa Park a Liberty Stadium

z Champu este Riverside Stadium

Reagovat
smazaný uživatel

WHL

Reagovat
SunFells

Tovíšžejo, hlavně ty srandovní sloupky uvnitř jsou brilantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už Kiwwi zmínil Upton a Villa Park, tak mě osobně příjde WHL hezčí než tyhle dva. Symatrická, ze všech stran uzavřená aréna s hledištěm blízko u hřiště. Určitě není nejhezčí v lize a tak jsem to ani nemyslel, ale řekl bych že patří mezi ty nejhezčí a díky té střeše je i jedinečná. A sloupy jsou stará klasika, i když teda praktičnost level 9999.

Reagovat
kiwwi

skor -9999

Reagovat
smazaný uživatel

No však jo

Reagovat
SunFells

Díky střeše je každý staďák jedinečný symetrické je i Emirates, já bych to neviděl jako výhodu. Zase to teda u mě nesmí být tak extrémní jak právě St. James Park, to mi přijde kýčovité. Hlediště blíž hřiště je dobrá věc, u ES asi největší nevýhoda, ale na jiných věcech WHL akorát tratí ...a to srovnávám s Emirates, u kterého se dá ocenit akorát tak pohled zvenku (bez střechy)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak právě v tom je to kouzlo Villa parku, že to neni uzavřený ale má to ty oldschool tribuny plus ty cihlový vchody

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bílý penaly u střech jsou taky oku lahodící vyloženě

Reagovat
smazaný uživatel

tak to záleží... Já tam byl a mě se to líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nijak hrozný to neni, ale že bych zrovna WHL dával do výběru nejstylovějších staďáků PL to teda ne

Reagovat
Talker

Škoda, že bývá poloprázdný.

Reagovat
Spasitel

St James' Park či Craven Cottage .

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Craven cottage

Reagovat
SunFells

Jste trochu zaspali dobu chlapci.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

OT samozrejme...a stadionik Fulhamu♥

Reagovat
vodka

docela pěkný stadion je i Stadium of light...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Goodison Park, Old Trafford, Villa Park

Reagovat
smazaný uživatel

WHL, Stadium of Light a nejvíc se mi líbil Moulinex od Wolves.

Reagovat
kiwwi

*Molineux

ten je skvely, ale strasne mi tam vadia tie casti v rohoch cez ktore vidno vonku

Reagovat
kvasha16

Stamford Bridge

Reagovat
Whitemedia

Yo bitch

Reagovat
SunFells

Nádorovitý humus jako celá Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

S tou čepelí do riťi si nepomáháš

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Stadium of Light je

Reagovat
Zaschrona

Nejhezci je Goodison.

http://bit.ly/1sJ1QR5

Reagovat
SunFells

Máš dobrý tepláky

Reagovat
Zaschrona

Diky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je taky pěkný. Jako v PL je jich dost pěkných. Ale rozhodně z dejme tomu velké 6 je ABSOLUTNĚ NEJHORŠÍ Emirates !!!!

Reagovat
kvasha16

btw, to si fakt ty?

Reagovat
Zaschrona

Nasel jsem to na Googlu, takze bych rekl ze ne, podobnej mi ten chlapik taky uplne neni.

Reagovat
Trand

Emirates Stadium, Stadium of Light, St James' Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne môj vkus

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

To se tu nikomu nelíbí staďák Manchesteru City?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to přiznávám, ale nezdá se mi uplně špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tady soom

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc asi St. James' Park, jinak i ten Etihad, ale taky bych si na něj nevzpomněl

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/lmftma3

Jaké čáry na OT

Reagovat
smazaný uživatel

craven cottage je dost cool

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

z PL Villa Park, St. James, Goodison. Z champu stadion Derby nebo Craven Cottage, ale tam je plno hezkejch starejch stadionů s tím anglickým stylem. Ze stadionů novýho stylu třeba ten SOL

Reagovat
smazaný uživatel

K štadionom v Anglicku:

http://www.supporters.cz/clanek/promena-stadionu-v-anglii-stani-je-minulosti/6171.html

Tie štadiony na stojáka mali kúzlo. Tá tribúna Wovles

Reagovat
smazaný uživatel

Díky borci, tak asi zkusím Stadium of light.

Reagovat
Mindas

Sice ne v PL, ale v Anglii je nejhezčí jednoznačně The Valley.

Reagovat
fantomas

A Carrow Road.

Reagovat
mickey mouse

Celtic Park

Reagovat
frankiefcb

Craven Cottage, Fratton park a Goodison

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke team vs QPR: Begovic; Bardsley, Shawcross (c), Wilson, Pieters; Whelan, Nzonzi; Diouf, Adam, Moses; Crouch #SkyFootball

QPR team vs Stoke: Green; Isla, Traore, Caulker, Ferdinand; Barton, Mutch, Fer, Kranjcar; Vargas, Austin. #SkyFootball

Reagovat
mimi_united

Po tomto kole už budeme pred tým "megaúspešným" liverpoolom. A to bolo posmeškov, rozbiehame sa pomaličky ale isto

Reagovat
nani92

dúfam, že si aspoň pekná(ý)

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si to užívejte. Po 38 kolech budete stejně za Liverpoolem.

Reagovat
Sandstorm

To je velmi nepravděpodobné, porovnám-li kvalitu obou kádrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukni s kým jste hráli a porovnej to s našimi soupeři

Reagovat
kiwwi

vsak to je este lepsie, pretoze so silnymi este len budeme hrat, vyhrame a ten naskok sa este zvysi

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem nepomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Měli jste opravdu zabijácký los.

Reagovat
smazaný uživatel

Soton a Villu doma a Spurs a Mancity venku X Burnley a Derland venku a Swansea a QPR venku porazili jste jen tragický QPR.O proti tomu vašemu losu je ten nás zabijácký.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea a QPR doma

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda, že ze 4 kol mel Liverpool trikrat tezsiho soupere.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spasitel

Tá tabuľka inak vyzerá krásne škoda, že je nereálne aby bola tak aj na konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není nereálné.

Reagovat
Trand

Prý chceme podepsat Lasse Diarru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale akože, jeho som mal rád.

Reagovat
smazaný uživatel

a on nie je hráč Lokomotivu?

Reagovat
Sandstorm

Už ne. Je volný.

Reagovat
smazaný uživatel

by som ho podpisal a nedaval hravat aby odisiel v zime.. zo srandy

Reagovat
Trand

Něco jako Viviano, to byl super tah. Chudák kluk.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

12:39 Everton si chce pojistit Mirallase

Kevin Mirallas by si mohl protáhnout své působení v Evertonu. Belgický reprezentant má smlouvu do června 2016, anglický klub pak má v plánu podepsat s ním nový kontrakt. (sport-express.ru)

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický klub chce predĺžiť kontrakt s Belgičanom a informuje o tom sport-express.ru? Niečo mi nesedí.

Reagovat
Zaschrona

Prave, nikde jinde jsem to nezachytil. Ale co je hlavni, aby tu smlouvu fakt podepsal, letos zatim dost mozna nas nejlepsi hrac, vypada to, ze hodne vyrovnal svoje vykony, navic je to nesmirny oblibenec fanousku, vcetne me... Musi zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

u QPR by to skor mohlo byt 4312 ako sme hrali my, nez to klasicke 442

Reagovat
ďuriLFC

Hovorí sa tomu diamant Pali

Reagovat
smazaný uživatel

a co?

Reagovat
ďuriLFC

Tak namiesto ,,by to skor mohlo byt 4312 ako sme hrali my ,, stačilo napisat diamant

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 ale není diamant. Nevadí.

Reagovat
SunFells

V podstatě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako jo, ale to pak můžeš diamant říkat skoro všemu.

Reagovat
stas87

v akom zapase od 16 sa da cakat +1,5 gola? a ktory z tych zapasov je na toto najväcsia istota?

Reagovat
SunFells

NUFC - Hull City by to si myslím měli splnit.

Reagovat
Miguel19

Newcastle vs. Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Swans / Southampton byl mohly ňáký góly padnout

Reagovat
stas87

to je moj druhy tip,asi napokon dam Swansea ani jeden tim nema problem strelit gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem ti dobře poradil koukam

Reagovat
smazaný uživatel

Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

wow moses.. a crouchie

Reagovat
Side

to jako nebyl faul? Dyť ho Crouch měl jak žebřík

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavně, že když tohle udělá na půlce, tak mu to většina rozhodčích pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, sak to bol od Croucha jasny faul

Reagovat
I am Mancunian

crouch

Reagovat
kiwwi

ja nechapem ako toto moze rozhodca pustit...co ma akoze stoper robit ked sa na teba rukami zavesi utocnik?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Barton uz ide nechapem jak to mohlo Crouchovi prejst preboha, ako chapem, ze v Anglicku sa toho pusta viac, ale toto uz fakt bol faul jasny

Reagovat
kiwwi

a Owen este povie ze ano boli tam ruky ale nic strasne, perfektny gol pre mna nech uz drzi pysk

Reagovat
niflheim

Owen? Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Adam už nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Hodgson ho úplně zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ti to. Nesnaž se o to.

Reagovat
Sandstorm

Radši sem postni nějaký stream, jak hraješ FIFU, ať si může pár místních poďobaných juvenilů pohonit.

Reagovat
Miguel19

Takhle v křeči tu snad ještě nikdo nebyl

Reagovat
Sandstorm

To ne, jenom ty dneska, včera, předevčírem a kdykoliv předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzdávej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad ani není křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
Whitemedia

fajdax ?

Reagovat
Whitemedia

*

Reagovat
Sandstorm

Masopust pls...

Reagovat
Whitemedia

jen do něj !

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Ale no tak..

Reagovat
vodka

uff, to je teda dost diskutabilní, ale rozhodně to neni nemožné...

Reagovat
smazaný uživatel

Snadstrom zase úřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

šmarjá, takhle posrat brejk... Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je fakt parodie na fotbalistu

Reagovat
nani92

kajnšmentke zápas

Reagovat
Side

kožmeker

Reagovat
SunFells

Jsem si nevšim žádného verdiktu o Debuchym po jeho včerejším vyšetření, zazněl už nějaký?

Reagovat
Fenri

Uuu, pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

to je len parodia na Caulkera

Reagovat
Zaschrona

John Brewin ‏@JohnBrewinESPN

QPR operating a media blackout for this performance: they have switched off all the TV sets in the press box.

Reagovat
Side
Reagovat
Sandstorm

sexy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Caulkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Sandstorm

Konečně za něj budou nějaký body. Už sme s nim ztrácet trpělivost.

Reagovat
I am Mancunian

crouch dalsi gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Traore je traged boha

Reagovat
soukup

škoda, QPR úplně trapný většinu poločasu a srovnají jednou povedenou standartkou

Reagovat
Jesse Pinkman

to moh Adam v poho mít

Reagovat
smazaný uživatel

Caulkerův problém je, že je mnohem lepší útočník než obránce

Reagovat
Sandstorm

Proč jste všichni tak hloupí a já tak chytrý?

Reagovat
blade115

Jen hloupí? Tak se přece trochu odvaž, ať na ten ban nemusíme tak dlouho čekat.

Reagovat
Sandstorm

Přemýšlím o tom, že vypustím prázdný příspěvek, aby se Vám lépe rolovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho než prázdný příspěvky sem nedáváš.

Reagovat
Sandstorm

To bylo drsné. Už raději přestanu, abys mě náhodou nesetřel. Už se k tomu blížíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedej se !

Reagovat
Sandstorm

Jsi jeden z mála dobrých uživatelů tady, Krleši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

https://vine.co/v/OWenAm9uWFg

jsem zvědavej, jestli ho někdy uvidíme v PL..tohle mohl být pro Arsenal supr kauf

Reagovat
Lacko_Boh

nechcel no

Reagovat
smazaný uživatel

Jakejkoliv takhle talentovanej Němec by byl pro každýho v PL supr kauf.

Reagovat
Fenri

Bayern

Reagovat
Kenneth

Ten si koupi Reuse.

Reagovat
Fenri

To ale bohužel neznamená, že si nekoupí i Draxlera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand s Caulkerem jsou strašně vtipná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

ye se na to Rio radsi nevykaslal..

Reagovat
Infernoqt

co se tam stalo? nesleduji to

Reagovat
smazaný uživatel

je spatnej, ale hodne spatnej.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

rio hm

Reagovat
fantomas

Jestli Ferdinand odehraje 10+ zápasů, QPR sestupuje. Za tuhle a loňskou sezonu PL neprošel horší stoper snad.

Reagovat
I am Mancunian

je uplne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

mal uz skoncit radsej, zbytocna sezona tato este

Reagovat
Sandstorm

A nebo měl jít do MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zbytocnych reci ma jak koza bobkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje příšerně, takhle přesně to dopadá, když hráč nemá soudnost.

Reagovat
icka

Reagovat
Jesse Pinkman

ty kráso, on ten Moses fakt asi k něčemu je...

Reagovat
VdV

jak někdo může fandit takovýmu pseudoklubu, jako je QPR

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zonzi To je vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke ide na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragedia proste, neviem, ci ti hraci nevedia, co maju hrat alebo co, Stoke ale posobi ako tim tak o triedu lepsie

Reagovat
Sandstorm

Nevím čím to je. Ti hráči ve většině případů nejsou špatní.

Reagovat
Error

sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim ten sestup hrozne přeju. Za takové výkony a prezentaci jakou se klub prezentuje si to zaslouží jako nikdo :-)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Austin nema co robit v zaklade

Reagovat
FCSL

Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Welbeck

Jestli bude Ozil na křídle zase....

Reagovat
FCSL

Ospina, Coquelin, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Wilshere, Podolski

Diaby Ale Joel tribuna zase

Reagovat
fantomas

Fakt demence. Po MS byla jedinečná šance ho nějak slušně střelit a on si ho nechá, aby ho vláčel po tribuně. Just... wow.

Reagovat
Sandstorm

Člověk by čekal, že ho pošle aspoň hostovat.

Reagovat
fantomas

To už by nic neřešilo. Buď ho vzít jako náhradníka, nebo prostě prodat. Tohle je ta nejhorší varianta, která nakonec povede k jeho odchodu zadarmo určitě.

Reagovat
Fenri

On má rok do konce?

Reagovat
fantomas

Dva. Píšu "nakonec", nemyslim si, že by se po roce mělo něco změnit. A pokud celej rok nebude vidět, tak se bude prodávat těžko.

Reagovat
Fenri

Jasně, já s tebou souhlasim. Ale ještě bych na nějaký konečný soudy počkal, snad se do akce dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

cez tyzden bude v zaklade..momentalne nehra ani rosa, poldi, ox..zatial rotovat netreba ale zahraju si vcetci dost

Reagovat
fantomas

S Wengerem je potřeba rotovat jedině tehdy, když se zraní někdo ze základu.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto zapase su rotacie tri

Reagovat
fantomas

Protože sme podali nejtrapnější výkon za posledních iks měsíců, ne-li let. To se nebude opakovat, nedělej blbýho.

Reagovat
Fenri

Bohužel jen měsíců, Chelsea nebo Liverpool bylo ještě horší

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Vravel že s ním má plány...ja by som to tak neodsudzoval,budu ešte pohare,v nich si určite zahra

Reagovat
fantomas

Plány jako blázen!

Reagovat
Lacko_Boh

mal ho predať?

Reagovat
fantomas

Pokud s nim má tyhle "plány", tak určitě. Jak píšu - po MS jedinečná příležitost.

Reagovat
Lacko_Boh

Tak tento rok toho neodohra vela ale podla Wengerovych slov s nim počita do buducnosti,keby ho chcel predať tak ho preda...tento rok proste pohare a buduci rok už možno prijme Oxovou rolu v týme.Moc hypoteticke ,ja viem ale ohladom mladych ešte Wengerovi verím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Je mu 22, kolik let podle tebe ještě na tohle všechno má...?

Reagovat
Lacko_Boh

zase budem domýšľavý ale tak asi mali medzi sebou rozhovori že čo mu môže AW ponúknuť

Reagovat
Lacko_Boh

*rozhovor

Reagovat
fantomas

No.. a? Že je Joel stále v týmu, ještě neznamená, že řek "ok, v pořádku".

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze tam je Coquelin misto Bellerin jen z toho duvodu, ze chybi Flamini.. Wow, Diaby zije

Reagovat
oddy

Hmm, do obrany jen Coquelin

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

...přitom by zahrál na křídle líp jak Ozil...

Reagovat
SunFells

Abou

Reagovat
Side

proč kurva neposadí aji Ramseyho kterej hraje totální hovno? já už fakt nevím kdy jindy by si měl ten Rosa kopnout, půlka týmu hraje jak kdyby účinkovali v cirkuse a on ho tam stejně nedá

Reagovat
Side

a jestli Arteta zas předvede takovej koncert jak proti BVB tak už nad ním fakt lámu hůl...

Reagovat
PhilipS

Arteta už měl bejt prodanej spolu s podolskim... je mi smutno ze současnýho arsenalu...

Reagovat
Side

jn a místo toho je kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

O Artetu se dneska nebojim, on si svoje proti prumernym tymum odehraje, ale hori proti tem top tymum

Reagovat
PhilipS

néééééé do hajzlu už fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne prekvapko.Ta zostava bola jasna

Reagovat
Sandstorm

Tak jestli bude na křídle Cazorla a ne Ozil, tak to bude v pohodě. Chybí mi tam nějaké lepší DM místo Artety.

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
Lacko_Boh

bude sa tam so Santim rotovať ale už sa mi nepáči ta veľká porcia zapasov čo ma Aaron a Alexis za sebou,každé tri dni, furt

Reagovat
smazaný uživatel

aj Zidane by hral na kridle v takej zostave..

Reagovat
Lacko_Boh

hrame to na Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Jinak Ox je na tom taky strašně bídně. Takovou vytíženost má od začátku co přišel, až na zranění. Pak se vrátí Theo ještě. Kdyby měl podporu jak Walcott nebo Ramsey, tak je jinde už.

Reagovat
mithro

Rio

Reagovat
vrabejka

#Arsenal team to play Aston Villa: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Welbeck

Ozil

Reagovat
PhilipS

Dream záloha na dnešek

-------------Welbeck----------

Alexis------Rosa-----------Ox

---------Wilshere-Ramsey---

Bojím se, že to Wenger zas neprotočí...

Reagovat
PhilipS

fuck my life......Rosa musí v lednu pryč...

Reagovat
minoLFC

ty vole to QPR by snáď dostalo nakladačku aj od ManU

Reagovat
Swarley

počkej až s něma ztratíte

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si posledni expresku Arryho

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand - Caulker again

Reagovat
smazaný uživatel

Pat a Mat se můžou jít schovat

Reagovat
SunFells

Southampton XI vs Swansea: Forster, Clyne, Yoshida, Fonte, Bertrand, Schneiderlin, Cork, Ward-Prowse, Tadic, Long, Pelle.

Toby je zraněn?

Reagovat
SunFells

Nj, není ani na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring, snad ne na dlouho

Reagovat
SunFells

Koeman říká "minor", tak asi nebude.

Reagovat
kvasha16

a dalsi dovod preco ich mam radsej ako Swansa, Cork a Bertrand

Reagovat
Zaschrona

Jen by me zajimalo, kam se pak nacpe J-Rod, misto Longyho?

Reagovat
SunFells

Určitě. Pak je na hrot možnost Pellého/Longa.

Reagovat
Zaschrona

A co Mane? Kurna, to jsou prijemny starosti.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

taky vam spadnul spstream?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zuuuuufale

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Fer, on by v pohodicke mal na timy ktore hraju o top10, aj vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Je venku rozestavění Arsenalu? Jestli bude zase Ozil na kraji. To je jak kdyby se fotbal vracel zpět tak o 15 let.

Reagovat
fantomas

Vypadá to jako 4-2-3-1, což je pozitivní změna. O zbytku se můžem bavit až pozdějc.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

UPDATED TEAM NEWS: Alex Oxlade-Chamberlain replaces Alexis Sanchez #AVFCvAFC

Super, Alexis se zranil.

Reagovat
Fenri

No vida, od příštího kola Joel v základu

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

To by se museli zranit ještě další 3. Tedy až dvě kola poté.

Reagovat
Side

mě mrdne ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych Oxe rád neviděl, ale džízis.....

Reagovat
FCSL

To se dalo čekat Za chvíli tak dopadne i Ramsey. To Ozil se přetížit ani nemůže.

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

je to moja chyba gooners,zakríkol som to

Reagovat
SunFells

kokot hlúpý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ban

Reagovat
smazaný uživatel

príjeb kokotský

Reagovat
Lacko_Boh

tomuto hovoríš humor?..skurvysyn!!

Reagovat
Side

Arsenal FC ‏@Arsenal 2m

NOTE: @Alexis_Sanchez is among the substitutes this afternoon #AVFCvAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco.

Reagovat
Lacko_Boh

uff

Reagovat
smazaný uživatel

tiez citam ze bola chybna prvotna informacia o jeho zaklade, ale hlavne ze je wenger stary kkt co nikdy nerotuje

Reagovat
SunFells

To jsou domněnky vyvozené z toho, že je uveden mezi náhradníky no. Myslím by ho uvedli i v případě, že by se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

nie neuviedli by ho, ti hraci potom vypadavaju

Reagovat
SunFells

Eh, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ked hrac nie je fit na zaklad, vacsinou nie je fit ani na lavicku. a v pripadoch kedy sa zrani pred zapasom potom na tu lavicku pisany nie je

Reagovat
SunFells

Oni mají na zápas nominovaný přesný součet základu a střídajících, bylo by to nevyužité místo a právě se pleteš v tom, že by stáhnutý hráč ze základu nemoh být dostatečně "fit" pro lavičku. Zranění je mnoho druhů a stejně tak intenzita zranění.Pokud se se nejedná o nic tak vážného a nechtějí riskovat, tak pořád toho hráče můžou za nepříznivých okolností v posledních minutách použít, u klíčových hráčů to jistě pro každého stojí za úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jasné, že je. O tom svedčí už len to, že maníci z nášho twitter účtu už sa ani neunuváli pozrieť sa na zostavy a jebli ho tam autoamticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná hloupá otázka...je jisté,že se zranil nebo je zde možnost "B",že úraz hlavy utrpěl Wenger a byl osvícen? I když tomu Arteta s Ramsey v základu odporují

Reagovat
Lacko_Boh

čo tam mal dať?JaviMar je v zranený a v Nemecku

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Niko dostává solidně naloženo

Reagovat
Swarley

a dobře jim to vrátil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikooooooooooooooooooooooooooooooooooo krasa, prepac, ze som ti neveril...Sidweel je strasne hlupy hrac

Reagovat
kiwwi

Kranjcar je fantasticky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Budem naivne veriť ďalšiu polhodinu, že Ozil bude v strede a Santi na kraji.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Austiiiiiin ty traged

Reagovat
Sandstorm

Výborně Kranjcar QPR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

My sources have told me Wenger put Alexis on the bench as he sees him as CB cover. "He has the strength and positioning of a young Maldini"

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

"Will I use him as CB? I don't know. I don't want to talk about what I will do. But I can tell you that Maldini also played as a winger."

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jak ja toho Croucha nenavidim

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jedine pozitivum je, ze ma Alexis oddech, s tim jeho tempel bych se nedivil, kdyby odpadl uz driv

Ramsey zase zaklad, k tomu uz ani neni co psat a pokud bude Ozil zase na kridle, tak to budu pi.covat kazdy pet minut.

Reagovat
smazaný uživatel

máme volajaký strímiček, gooneri?

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak zachvilu zaspis

Reagovat
smazaný uživatel

To závisí od Wengera. Keď bude Ozil na krídle, tak budem mať také nervy, že spánok nebude možný.

Reagovat
PhilipS

bloodzídek jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

no, nakonec sem to neviděl, ale pro Stoke jasná ztráta, už by se mohli konečně rozjet...

Reagovat
smazaný uživatel

http://new.livestream.com/accounts/1273434/events/3409712

Náhradní link od streamsp, akorát si musíte založit free acc na livestream.com, což mi zabralo asi 10 sekund.

Udělal jsem to a všechno jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím jsou tam Saints ale.

Reagovat
SunFells

To confirm: Alexis Sanchez is not injured today. He is on the bench.

Reagovat
smazaný uživatel

neni mozne

Reagovat
SunFells

ale jo, je.

Reagovat
smazaný uživatel

627. pro Ozila na křídle

Reagovat
SunFells

629. pro koňár ownymu do koulí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

http://sportz-hd.eu/

Neví někdo heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

sporz

Reagovat
smazaný uživatel

sportz

Reagovat
Side

tobě nepoděkuju, máš to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sportz

Reagovat
Side

díky

Reagovat
VasAFC

sportz

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, spadlo to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

taky se vám občas kousne přenos na digi sportu?

Reagovat
Infernoqt

zvuk jde, obraz se zastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaký hd stream?

Reagovat
smazaný uživatel

A virus running through the Villa squad. Paul Lambert says they're "not feeling their best but they will go for it". Darren Bent and Nathan Baker sent home.

rycho som na nas podal

Reagovat
Fenri

To od nich naši hráči chytí, totálně je to schvátí a prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tenhle věčný optimismus gunnerů dlouhodobě obdivuju

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Ozil ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

omg sportz vie kedy riešiť teito blboasti. Hlavne, že cely build up pozeral na bein sports

Reagovat
smazaný uživatel

2. minuta a uz tradicny dementny wojtov vykop, parada

Reagovat
Side

nevím an co čekal kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina in

Reagovat
smazaný uživatel

ospINa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Příšernej výkop..

Reagovat
Counter

Mesutek hraje ze středu?

Reagovat
Rohlíček

áno

Reagovat
Counter

Tak to Wenger , že podlehl tlaku davu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

necakal som to a je to zaujimave, bud tie systemy budeme rotovat podla supera alebo na to prdime alebo sa to hraje len kvoli jackovi

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa to hraje iba kvoli Jackovi a to je na tom to najhorsie.Wenger od toho systemu len tak neustupi.

Reagovat
vodka

teď kdyby Danny dostal přihrávku o vteřinu dřív, tak má tutovku...

Reagovat
Side

stejně by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to len sekunda..blizime sa

Reagovat
smazaný uživatel

Keano poradil Lambertovi, ze sa nebudu holit?

Reagovat
vodka

prej dokud Senderos nebude dělat chyby, tak se nebude holit, s tímto ale nepočítal... jinak když Lambert teď přibral, tak vypadá aj líp.

Reagovat
Zaschrona

Lolky/nekdo dalsi, nemas nahodou nejaky lepsi stream na Labute se Svatejma?

Reagovat
TopinB

Já jeden mám, ale ten neustále padá

Reagovat
smazaný uživatel

ox tieto dlhe pasy strasne rad rozdava ale minimum je uspesnych

Reagovat
Fenri

Ale on to nekope špatně, jen to dělá i ve chvílích, kdy to jeho spoluhráč mít ani nemůže.

Reagovat
Infernoqt

Cleverley za poslední rok a půl takovejto pas za MU nepředvedl

Reagovat
vodka

Clev je prostě dobrý hráč, který byl u nás na hovno využívaný a když na něho fanoušci pomalu pokaždé bučí, tak se neni čemu divit, že měl sebevědomí v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

sleduješ? ty jeho centry dávají i smysl, nečekal bych že to do něj ještě někdy řeknu

Reagovat
vodka

sleduju, nejsu nijak překvpaený.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tywin Lannister

páč je to zoufale průměrnej hráč, co se nějakým záhadným způsobem dostal do A týmu, podobnej případ jak Denilson nebo Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arteta mě tam tak štve

Reagovat
Side

Aaron nepřihraje už ani na 2 metry

Reagovat
Rohlíček

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ven!

Reagovat
niflheim

Danny tam bude skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

musi do toho dat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Clev bude skvely v ty Vile.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra strelka, skoro ako flamini proti ville roky dozadu

Reagovat
SunFells

Per je letos strašně líný.

Reagovat
smazaný uživatel

a pozičně v hajzlu.. což byla jeho devíza

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapnul, co je s Alexisem?

Reagovat
niflheim

Chytlo ho sraní, nestihl by to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Pokud dostaneme gól první, tak jsme v pičinelu.

Reagovat
Side

to je zas výkon, to bych blil

Reagovat
Rohlíček

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta je bůh, kde je ten pičus co tu fandí Chelsea a vždy na něj má chytré řeči?

Reagovat
SunFells

Zákrok dobrý, ale zdálo se mi, že možná po tom míči i moh jít.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs co tam zas robil..

Reagovat
Infernoqt

AVL není silnější, jen je to tým ve formě, kdybyste hráli s klidem tak je musíte dát jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

budeme sa snazit..dufam

Reagovat
SunFells

Gibbo

Reagovat
Side

Gibbs se asi posral ne?

Reagovat
Nikikrew

Prumerak

Reagovat
Miguel19

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

gabby nas nici kazdy rok

Reagovat
niflheim

Clev

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ozil teda ze stredu, ale bida je to porad stejna....

Reagovat
SunFells

To asi myslíš hru týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Clev toho doteraz za tento zápas ukázal viac ako u nás za celý čas

Reagovat
vitasrp

Od Ramseyho je to zatím fakt hrůůůůza..

Reagovat
Infernoqt

podle mě vám hlavně nesedí ta formace, to krásně láká po 4-3-3 nebo 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

ozil zatial velmi dobry a ovela zivsi

Reagovat
FCSL

Ramsey Už dal přihrávku dneska?

Reagovat
Nikikrew

Paneboze kto mi kurva vysvetli ze Ramsey ma na zaklad? Ved to je des

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Side

všechno co Ramsey dělá je špatně, co se s ním stalo

Reagovat
Fenri

Özil je dneska mnohem, mnohem lepší... Není to pořád ono, ale už tam aspoň k něčemu je.

Reagovat
Miguel19

Aby marty s dolarem nakonec neměli pravdu.

Reagovat
nani92

Clev je iba na hosťovaní že: o rok,ked sa vráti aj s Nanim, tak to bude váálec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o rok mu končí smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Clevovi konci smlouva a uz nekde prohlasil, ze uz nepocita s tim, ze by si za Manchester nekdy zahral.

Reagovat
smazaný uživatel

C.Sánchez je špatnej

Reagovat
kiwwi

cista katastrofa tie streamy...nemate nieco stabilne?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
nani92
Reagovat
vodka

WELBECK

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutek <3 <3 <3 <3

Reagovat
Rohlíček

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
bednik

mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Euphael

Ozil!

Reagovat
Mervin

Meziiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Counter

Never in doubt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

MESUUUUTTEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

OZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
smazaný uživatel

kraaasa

Reagovat
Fenri

TRAGÉD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty drž hubu

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut!!!

Reagovat
Nikikrew

Oooooooooooooooozzzzziiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll

Reagovat
SunFells

Dat guy zaoziloval

Reagovat
vodka

DANNYBOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Tywin Lannister

MESUT

jak hraje AM, hned je to jiná písnička

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele ten debilek

a dejte sem někdo dobrej stream.. ten můj zas spadl..

Reagovat
smazaný uživatel

a znovaaaaaaaa

Reagovat
Side

Mesuteeeek, si prohodili pozice s Dat Guyem

Reagovat
Counter

DANNYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

WELBECK OZIIIL TO JE KOMBO UAAA BOZE MOJ

Reagovat
bednik

DANYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

DANYYYYYYYYY

Reagovat
Mervin

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Rohlíček

DANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Miguel19

Škoda že Wenger podlehl davu.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

a zrovna sem vyhodil Ozila z fanty

Reagovat
kiwwi

a ja som dal Welbecka

Reagovat
vodka

v jedné ho mám taky, akorát nevim ve které...

Reagovat
smazaný uživatel

WELBECK!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, tohle by dal i Sanogo...

Reagovat
vodka

ten by zaklopl při náběhu

Reagovat
kiwwi

to by sa tam musel najprv dostat

Reagovat
SunFells

To on fakt nemá problém.

Reagovat
Fenri

OOOhohoho

Reagovat
Euphael

To je tak, když ho dá na místo, kde patří. Pokaždé co tam bude hrát, bude áčko nebo géčko!

Reagovat
smazaný uživatel

BEMBEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

OZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL

WEEEEEEEEELBZ

Ozilek

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacka

Reagovat
Counter

Mesutek poprvé v zápase na kraji a hned assist

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

A ze středu gól, co je víc?

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze dal gol je v tomto pripade rozhodne viac

Reagovat
Counter

To byla náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Mesut Ožil

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz uz som sa zlakol

Reagovat
smazaný uživatel

Dik ozil moja fanta ti dakuje Nezabudni sa zraniť na 3 mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

NJ Senderos... to smrdělo debaklem :)

Reagovat
Nikikrew

Tak mi ho vyndej OZil , Welbeeeeeeeck

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil najlepší hráč a stačilo ho dať do stredu.

Reagovat
vitasrp

Úplně jinej Mesut najednou... A dva slepený góly jako loni, to je nejspíš hotovo..

Reagovat
fantomas

kristofyk20.09.2014 16:16

Ramsey ven!

Výborně rozjetý...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl si to a zapl

Reagovat
smazaný uživatel

Odejdu na 3 minuty a dáme 2 goly

Reagovat
Counter

tři

Reagovat
kiwwi

uz tu je

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale ten gol jsem stejně neviděl, protože jsem se nsažil najít ty předchozí 2

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tywin Lannister

Danny

snad mu to do budoucna pomůže

a mesut ten pas

Reagovat
Counter

LOoool

Reagovat
PhilipS

Welbeck krásně...a Senderos byl vždycky špatnej stoper...

Reagovat
mithro

villa sa nejak zlozila

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Euphael

Bam Bam Bam!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v suchym triku

Reagovat
vodka

no kurva, tak to je masakr...

Reagovat
smazaný uživatel

CISSOKHOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vitasrp

Ach jo..

Reagovat
Mervin

hmmm, docela masakr

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Ty vole, to je rozklad

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Villa sestup pls

Reagovat
smazaný uživatel

ještě před pěti minutama hráli o titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyrovnaná liga ne, žádná PD

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, takový hezký zápas to byl.

Reagovat
Nikikrew

Cisoooookoooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Villa

Reagovat
Miguel19

A to do toho gólu nehráli nijak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

to je válec zrazu

Reagovat
kiwwi

dajte mi nejaky stream

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
Counter
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
Kenneth

Nasrat.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Clyne!

Reagovat
SunFells

Co provedl?

Reagovat
TopinB

Dobře se postavil, hlavička šla do brány, vyrazil to na čáře

Reagovat
SunFells

Takový lepší Coleman

Reagovat
Zaschrona

Heh.

Reagovat
smazaný uživatel

bol to Bertrand

Reagovat
SunFells

Topin po clattenburgsku.

Reagovat
Counter

*po marrinerovsku

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Bych přísahal, že měl jenom dvojku na dresu, ale jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

ach a to som sa vzdialil od PC len na 3 minúty Villa ako v starých dobrých časoch

Reagovat
PhilipS

Docela nevídaná záležitost..

Reagovat
mithro

arsenal za 1.95, paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Pšt...já ještě cítím ve vzudchu remízu

Reagovat
Darren Fletcher

ja mam over 2,5 vybaveny tiez uz

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je genialny dneska a hlavne uz bude mat aj sebavedomicko

Reagovat
SunFells

To si počkej, teď se musí zákonitě zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Bony

Reagovat
vodka

za co dostal 2 žluté?

Reagovat
frankiefcb

Poprvé byla přísná, dohrál hráče, který hlavičkoval a ten spadl na zem nekoordinovaně. Ale moc úmysl v tom nebyl. Druhá žlutá jasná (klidně mohla být rudá). Šmiknul zezadu nohy protihráče.

Reagovat
vodka

díky

Reagovat
tweek

Doufam, ze to Wenger konečně pochopil... takového Mesuta chceme vidět vždycky!!

Reagovat
Miguel19

Hmm Bony.

Reagovat
vitasrp

Hmmm, od Bonyho taky mimořádně chytrej zákrok..

Reagovat
frankiefcb

Jasná žlutá.

Reagovat
Counter

Tři minuty dvanáct vteřin, slušné

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

David Wall @1DavidWall

1 goal & 1 assist in 79 secs for Ozil. As many as in his previous 54840 secs in the league.

Reagovat
kiwwi

a za kolko sekund to stihol Welbz?

Reagovat
tweek

řekl bych, že tak 82..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Arsenal jeste jeden prida do polocasu, tak Villans vyrovnaji

Reagovat
SunFells

Dowd nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

musime si dat na ten 4.gol pozor

Reagovat
SunFells

Bony

Reagovat
Zaschrona

Bony totalne zaslouzene ven, fuj.

Reagovat
Zaschrona

Klidne to mohla byt rovnou cervena...

Reagovat
smazaný uživatel

uz aj aaron sa zobudza s ozilom, kraken oziva

Reagovat
Infernoqt

Ars je pěkně rozjetej, že to taky nešlo proti Dortmundu nebo man city

Reagovat
Miguel19

Možná je to kvalitou soupeře, kdo ví.

Reagovat
Counter

Tak proti ManCity to docela ušlo náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že když nehraje Alexis, tak ta hra za něco stojí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Carra má pravdu, zbytečnej nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ozil ožil.

Reagovat
smazaný uživatel

je spat vo svojej kozi

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som si uvedomil... Alexis kapitán vo fante

Reagovat
Nikikrew

Asi to prezeniem ale Welbz do kombinacie je bozi, neskutocne to v sebe ma. Jemu fakt zlepsit koncovku a mozno to bude novy Henry....

Reagovat
Side

"Asi to prezeniem" no asi jo no

Reagovat
Nikikrew

njn king je len jeden , ale Welbz sa mi tam naozaj pozdava

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

To jako neviděl tu ruku??

Reagovat
Counter

Vousy asi půjdou brzo dolů.

Reagovat
niflheim

Dickooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck > > > > > > > > > giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

*9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sprehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Je vyborny a hlavne ten jeho pohyb zeriem.

Reagovat
smazaný uživatel

si robíte snáď srandu s tými palcami.

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkám, že je to kdovíjaká hvězda a do našeho systému moc nesedí. pořád je lepší a o parníky fotbalovější než ten kopyťák a ani nevypadá tak blbě...

Reagovat
kiwwi

nesedi do systemu? ja si fakt neviem predstavit hraca ktory by lepsie sedel do vasho systemu

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
kiwwi

Giroud je drevo, Welbz je kombinacne a rychlostne inde (resp. kombinacne v rychlosti)...zakoncenie asi tak narovnako

Reagovat
smazaný uživatel

kombinačne a rýchlostne, to je jediné, v čom je výrazne lepší, áno. Ale vyhrá jeden súboj zo štyroch, za to Giroud vyhrá 5 zo 4 a ešte si ani nepokazí účes, pripomínam znova, že nikto nedal v PL od jeho príchodu viac gólov hlavou ako on. A hlavne, podrží loptu chrbtom k bráne, naviaže na seba obrancov, proste náš systém je postavený na taký typ útočníka. Welbeck je dobrý, ale ak by bol Giroud zdravý, tak sedí.

Reagovat
kiwwi

picovina, nehovorim, ze tak dobre, ale toto zvladne aj Welbz a to som este nespomenul jeho prinost pri pressingu, to je na nezaplatenie

komplexne je Welbz jednoducho o dost lepsi hrac a nemyslim si, ze ho Giroud vytlaci na lavicku

Reagovat
Tywin Lannister

ty si fakt ocas se zatemnělou myslí, Welbeck rozhodně nemá zakončení na úrovni Girouda, kdyby to tak bylo, tak je tak na úrovni Aguera nebo Costy

Wlbeck má zakončení slaboučký i když v ostatních aspektech je to skvělý hráč, tak v tom nejdůležitějším pravidelně těžce selhává

Reagovat
vodka

a giroud je jako nějaký úžasný zakončovatel, jo? zatím je na srovnávání samozřejmě brzo. Giroud umí být prospěšný taky jinak, než golama, navic dokaze podrzet balon i delsi dobu nez Danny, protoze ten potrebuje nekomu prihrat/narazit si. Ale obecne si myslim, ze lepsi fotbal AFC bude hrat s Dannym, kazdopadne je prijemne mit takto odlisne typy utocniku. na kazdeho soupere se bude hodit trochu neco jineho.

Reagovat
Tywin Lannister

tka já neřídám že má Giroud nějaký super zakončení, ale určitě lepší než Welbeck, kterej je v tomhle horší než 90% útočníků v PL - fakt mě celkem sere, tak lidi nedokážou uznat objektivně jeho kvality a pro půlku eurofotbalu je to tragéd..což prostě není pravda..takovej kiwwi by byl schopnej i napsat, že má Welbeck lepší hru hlavou než on a že Cleverly je lepší než třeba Wilshere

Reagovat
vodka

ok,a já sem myslel, že se bavíme vážně...

Reagovat
vitasrp

Dřevo...

Reagovat
Counter

Nemá cenu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

asi mluvíš hlavně o našem systému v kabině s nefalšovaným vůdcem Oxem

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud má iné prednosti a je smutné, že si to ľudia, ešte k tomu fanúšikovia, ani po vyše 2 rokoch neuvedomujú. A práve preto, že on do nášho systému sedí oveľa lepšie, alebo teda ten systém je s ním zžitý, by to malo byť skôr naopak, rozhodne chýba viac ako by chýbal Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

tolikrát mě nasral... nedokáže podržet ve chvílích, kdy na něj celý tým spoléhá a to já prostě v týmu jako je Arsenal odmítám akceptovat.. kolik dal nějakých wondergólů nebo haluzí na konci zápasu, kdy tím otočil skóre v náš prospěch? a ač tobě se to bude zdát jako zbytečnost.. mít na hřišti hráče jen od sklepávání míčů a vědět, že jedinej člověk s chutí vystřelit je Aaron, je zbytečnost..

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck ma prednosti na ihrisku, giroud v nohaviciach

Reagovat
Tywin Lannister

já myslim, že oba dva budou na tom dobře, jeden černej a druhej dvoumetrovej dlouhán, to sou dobrý genetický dispozice

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnáváš neporovnatelné

Reagovat
vitasrp

To si ale fakt děláte prdel, ne?

Reagovat
vodka

zatím to je spíš podpora Welbze, ale do budoucna, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě...

Reagovat
SunFells

Kosc trochu kraluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kos si tuto sezonu drží jako jeden z mála svůj standart...

Reagovat
smazaný uživatel

to pises, ako keby uz sme boli v polke sezony

Reagovat
Counter

Tak ti, co hrajou evropské poháry, už toho nahráli trochu víc...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo vtipne, keby sa nejednalo o jeden zapas, vo vasom pripade tri no..

Reagovat
Counter

Nj, ale tak v našem případě ty tři zápasy + Community Shield už dělají svoje.

Reagovat
fenixLFC

Zas oni hraju ten coc ci co to je skoro od zaciatku

Reagovat
Counter

*hráli

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*Tak ti, co hrajou evropské poháry a nedokazali sa tam kvalifikovat priamo, už toho nahráli trochu víc...

Reagovat
Counter

Kdybys to raději vzal jako obyčejný vtípek a šel dál...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Ale jak se tam zas chytil za kotník... To je otřes sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil na podhrote a hned je to ine kafe.Uz vidim ako ho Wenger dalsie kolo jebne zas na kridlo

Reagovat
Counter

Ale to není jen tím.

Reagovat
smazaný uživatel

swansey tlačí na rozhodcu aby dal redku aj na druhej strane takmer pri každom osobnom súboji...

Reagovat
smazaný uživatel

nový stoper je na place, tak snáď to dohráme v 11

Reagovat
minoLFC

aký je Welbeck šťastný konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasiel domov

Reagovat
SunFells

osvobozen

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Pod Moyesem u nás nebyl spokojený snad nikdo. Doufam, že teď nechcete ještě začít dělat z Welbecka nějakýho mučedníka nebo co. Za SAFa se měl u nás výborně.

Reagovat
Tywin Lannister

njn vypustili ho ze řetězu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

a ROnaldo tie nie na zahodenie hlavicka

http://gfycat.com/FlakyBountifulEuropeanpolecat

Reagovat
smazaný uživatel

jako bych videl Nuna Gomeze

Reagovat
PhilipS

strašnej frajer

Reagovat
smazaný uživatel

pěkněěěě

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley pry rekl fanouskum, ze Pardewa nevyhodi ani kdyz se dneska prohraje s Hullem.

Reagovat
PhilipS

Kvalitní půle. Klíčovej byl zákrok Sczcz. Ramsey pořád hledá formu, ale jemu věřím, on se do toho dostane. Hlavně za něj žádná náhrada není. Welbeck naznačil, že může být přínosem, ale se soudama, že je lepší než Giroud bych počkal. Z Vily se mi líbí Delph, konečně naplňuje svůj talent a pochybuju, že ve Vile zůstane, když bude takhle pokračovat. Tak druhej poločas nic nepodcenit a v šedesátý Rósa za Santiho...chci ho vidět hrát konečně

Reagovat
Counter

950. pro ownyho birminghamský válec

Reagovat
SunFells

Wojta by nepodržel a bylo by všechno jinak. Chudák Ospina, ten se do té brány nepodívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v uterý ?

Reagovat
SunFells

V úterý jsem to neviděl ...ale slyšel jsem, že to mohlo být i 6:0, tak hádám tradičně několikrát zachraňoval.

Reagovat
Liveral

Jakože v úterý si Ospina na 100% zachytá

Reagovat
SunFells

Aha, hrajem mickymouse cup?

Reagovat
Liveral

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Příští úterý CoC.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
Sandstorm

Konečně má Arsenal útočníka. Danny Ale jsem rád, že se mu daří a bude hrát pravidelně. Celkem vtipný číst teď ty kladný komentáře na něho, když ještě nedávno to byl pro většinu místních "expertů" dřevák, průměrák a já nevim, co všechno...

Reagovat
Side

to jen pro scousery

Reagovat
Sandstorm

To je pravda. Většinou to šlo ze strany scouserů.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Pre niektorych je to priemerak aj nadalej

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, RvP, Falcao... dřeváci, průměráci a já ještě nevím co.. Díky za Dannyho <3

Reagovat
Sandstorm

Ježiš...zase ty. S tímhle si jdi někam na alík.cz

Reagovat
Tywin Lannister

konečně se zas na náš výkon dá dívat

Wengerovi už snad musí bejt jasný, že Ozil jedině AM, ten týpek nemůže absoultně hrát na žádný jiný pozici

a Chambers je super, jsem za něj hrozně rád, takovejhle univerzál do obrany je v naší situaci cennej jak slepička, co snáší zlatý vejce, vsadim se, že kdyby ho Wenger poslal na i pozici Artety, tak tam zahraje líp

Reagovat
SunFells

Chambers se mi teda moc nelíbí ani když ho porovnám s milionkrát aktivnějším Gibbsem.

Reagovat
SunFells

*neporovnám

Reagovat
Tywin Lannister

tak hraje celkem opatrně ale je na něj dozadu spoleh, což ukázal snad ve všech zápasech, do kterejch nastoupil a to je to hlavní, co chci vidět u obránce, ofenziva je už jenom nadstavbaa

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavic jaky gol

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Sack Pardew nanana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemoze prezit uz predsa

Reagovat
smazaný uživatel

uz len 5,5 roka to zbehne

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavic

Reagovat
FCSL

Tak snad tam dá Rosu s Diabym a Podolskim a ne Wilshera nebo Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

všimněte si toho rozdílu, Liverpool za 90 minut na domácím hřišti žádný gol proti AVL a Arsenal venku během tří minut rovnou tři goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Vskutku pozoruhodné

Reagovat
vladis271

Reagovat
Side

bože Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavić oka gol ach jo... Sackpardew

Reagovat
smazaný uživatel

Mhh Cabella.... Cabaye by to dal.

Reagovat
Miguel19

Doška jsme měli přivést na pozici číslo 3.

Reagovat
tweek

Ke spokojenosti už jen chybí, aby Wenger včas a vhodně vystřídal... ale stejně tomu nevěřím.. bude to nejspíš klasika až v 85. minutě..

Reagovat
Euphael

Přesně. Klidně by mohl trošku pošetřit. Takový Ramsey potřebuje dolů.

Reagovat
Miguel19

Když ne, tak spokojený nebudeš?

Reagovat
tweek

nebudu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tweek

za výsledek jo, ale spokojenost za celkový dojem ze zápasu mi to pokazí.. chápem?

Reagovat
smazaný uživatel

wau toto bola paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

McGregor

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Nikikrew

ty vole Aaron

Reagovat
tweek

Merte je zatim tuto sezónu fakt děsný.. Jestli se Koss zraní, tak jsme v piči..

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
SunFells

Nevadí Aarone, účes furt drží

Reagovat
Infernoqt

Beztak Aston Villa teče o tři goly jen kvůli tomu, aby se tam Cleverley cejtil jako doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je suveréně můj nejoblíbenější hráč v týmu

Reagovat
vodka

Swansea vyšší držení balonu i v 10

Reagovat
Mervin

ten Chambers je taky řádně vymrdaný

Reagovat
smazaný uživatel

coq na rb rychlo

Reagovat
SunFells

To je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 a já to prospím , jak vypadá naše hra?

Reagovat
Counter

Hráli jsme dobře jen tři minuty.

Reagovat
VasAFC

3 minuty možná rozhodly celej zápas, rozhodně bych netvrdil že jsme hráli dobře jen 3 minuty.

Reagovat
Counter

To nebylo myšleno vážně :-) Ale chápu, že to není jednoznačné.

Reagovat
VasAFC

Tak to pak jo

Reagovat
Euphael

Zápas rozhodla tříminutovka v prvním poločase. Do té doby to bylo nic moc. Polák vychytal jednu šanci ze standardky. Ramsey tam měl střelu po odrazu z rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers se mi na tom RB vubec nelibi... Pomaly, dreveny, ofenzivu poradne nepodpori... Mel by tam nechat hrat Bellerina a Chamberse si setrit na stopera, kde mu to podle me svedci vic

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wiooohooo Diamee

Reagovat
Nikikrew

Bye Bye Pardew

Reagovat
mithro

Hull

Reagovat
stas87

to bola zas chujovina zrejme dat Swansea-Southampton +1,5 branky

su tam aspon nejake sance?ci ani jeden nema na to strelit aspon ten jeden gol?

Reagovat
SunFells

Šak jsme ti radili NUFC - Hull

Reagovat
stas87

njn len ja mam slabost na srbov ked hraju v nejakom time Tadic ma zlakal a Swansea minule mala 6 golovy zapas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Vyloučení Bonyho to potopilo k ledu no, takové věci neodhadneš.

Reagovat
stas87

dovtedy to bol zaujimavy zapas so sancami?viem,stava sa..no zas klasicky cakam jedinu chybu

Reagovat
Counter

Já nekoukal, ale rozhodně by to jinak volalo po gólech víc než teďka :-)

Reagovat
kiwwi

Newcastle

Reagovat
Error

Diame jaky start v Hullu.

Reagovat
FCSL

Dej tam Rosu už konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme prohrávat 0:2, aby si ten šašek uvědomil, že musíme střídat... já fakt nemám slov

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Hull @3,4, že dají 2 fíky

Reagovat
Euphael

ty vole

Reagovat
vodka

proč Wenger nestřídá?

Reagovat
Mervin

protože Wenger

Reagovat
Amos

Šetří hráče až se ti ze základu zraněj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Protože Wenger?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska

Mignolet, Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Lucas, Henderson, Sterling, Borini, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Borini základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem někoho do toho diamantu kdo tam bude běhat místo Dannyho. Fabio to odmaká. S Ludogoretsem to odehrál solidně, když ho tam BR dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně žádnej experiment konečně. Hrajem co nám nejvíc sedí.

Reagovat
ďuriLFC

Len s na hovno hráčmi,ale tak lepšie ako proti Ville alebo v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak když Emre a Joe jsou mimo, tak koho jinýho tam dát...

Reagovat
vodka

lucas

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Lovren

Reagovat
tomasinho

Lucase chápu, ale Fabia prostě ne. Na to, že je pohyblivější než Rickie toho ani víc neoběhá, poslední dva zápasy se mi vůbec nelíbil, když nastoupil, pokazil jednoduché narážečky, technika žádná. Rickie je aspoň víc do vápna.

Reagovat
SunFells

Teď už tam Borini s Lucasem nikoho nepustí

Reagovat
tomasinho

A samozřejmě Sakho mimo na

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho sedi no

Reagovat
tomasinho

Úplně v piči no, už vidím, jak za rok jde o dům dál kvůli tomu, že je BR tvrdohlavý a Lovrena neposadí Zabíjet nejlepšího stopera na lavičce je umění.

Reagovat
Maresma

Skrtel, Lucas, Borini... pico to je kombo, eeh

Reagovat
smazaný uživatel

ty si trafený alebo prečo dávaš Škrtela do ich spoločnosti? alebo klasicky šovinizmus?

Reagovat
Maresma

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

nj, kombinácia oboch

Reagovat
SunFells

Jak tam furt Ox běhá rozehrávat Ono to ale asi moc jinak nepůjde, když si Rambo furt kdesi létá v háji.

Reagovat
niflheim

Pardew

Reagovat
Euphael

Ramsey je ale fakt špatný. Ten potřebuje odpočinek jak sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Cisseeeeeeeeeeeee jako zamlada

Reagovat
FCSL

Ramsey je lese, má kartu, ale nestáhne ho. Snad dostane ještě jednu.

Reagovat
tweek

Santi OUT - Alexis IN

Ramsey OUT - Rosa IN

Pojďme, kurva, Arsène!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski, Diaby, Rosa

Reagovat
Euphael

Alexis se zranil?

Reagovat
tweek

nezranil, prý je jenom na lávce.

Reagovat
Side

střídej kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ani za stavu 3:0 tam toho Rosu a Podoláka nedá... lituju je, v lednu jim přeju přestup. Hlavně na Rosu to je od AW sviňárna

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/ThreadbareJovialGavial

Diame...dneska jake goly padaju

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi objevil novou gif stranku

Reagovat
Counter

Lolkac je náš stream-man, tak se kiwwi taky snaží prorazit, to mu neměj za zlé.

Reagovat
kiwwi

dvaja sasci

Reagovat
SunFells

Jj, ale našli jste si ten přínos a to se cení

Reagovat
kiwwi

vtipek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Trenujes palcovani na vecer?

Reagovat
I am Mancunian

ty to musis trenovat ?

Reagovat
Counter

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

co je na tomto? ja bych jinak cekal az na zaznamy zitra, takto se na to klidne mrknu aj ted...

Reagovat
kiwwi

ja som hlavne nic neobjavil, bezne si pozeram goly na reddite ale dneska taketo supy padaju tak som to tu hodil, ale lexess je proste frustrovany z newcastlu tak si to musi riesit takto no

Reagovat
Rohlíček

střídej

Reagovat
PhilipS

S touhle údržbou jděte do pytle ale....celkově tenhle zápas moc kvalitu nemá...

Reagovat
Side

Wenger mě dokáže nasrat aji když vedem 3:0....

Reagovat
Side

NA CO KURVA ČEKÁ S TÍM STŘÍDÁNÍM

Reagovat
Infernoqt

na zranění

Reagovat
smazaný uživatel

A Tiote jednoznacne MOTM. On je u vseho. Demon a posledni zbytky nejakyho srdce a duse NUFC. Coloccini me zacina srat svoji labilitou. To, ze Pardew loni nenechal Tiotemu pasku je jedna z jeho nejvetsich picovin (ackoli tech je tolik, ze je to celkem fuk)

Reagovat
Euphael

Chambers a Ramsey dolů dopč ...Kurva jak dostane chambers žlutou, tak proti slepicím bude obrana vypadat na píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne at ji dostane, aspon bude hrat Hector

Reagovat
Counter

Hrotí někdo střídání víc než fandové Arsenalu?

Reagovat
Fenri

Tak a ty se divíš? Vždyť je to fakt k vzteku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť střídá hned třikrát najednou.

Reagovat
Side

o 10 minut pozdějš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Za tři dny máme další zápas, kde si všichni ti, které si na hřišti přeješ, zahrajou v základu.

Reagovat
Fenri

Jak víš, koho si na hřišti přeju? A nedělej, že to nevidíš taky, neni to záležitost dnešního zápasu.

Reagovat
Counter

Musíš si přát ty, kteří jsou na lavičce. Není jich tam zrovna moc a skoro všichni z nich nastoupí v úterý v základu. Takže tak.

Reagovat
Counter

A jedna věc je být nespokojený s Wengerovými střídáními a druhá dělat takové haló

Reagovat
Fenri

No a vidíš ty někde, že bych tu dělal teďka zrovna já nějaký haló? Já jsem ti jen odpovídal na otázku, proč tu ostatní řvou, páč tu jejich frustraci úplně chápu...

Reagovat
Counter

Vyřvávání ostatních sice chápu, ale brojím proti tomu, protože mi přijde nepatřičné.

Reagovat
Fenri

To já chápu, resp. nepřijde mi nepatřičné, když za to Wengera člověk normálné zkritizuje, to je přece úplně v pořádku. Stejně tak zkritizovat hráče za špatný výkon je v pořadku, ale nadávat mu do debilů je samozřejmě přes čáru. Ale spíš nechápu, že jsi na mě reagoval, jak kdybych tu něco takovýho dělal...

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Zaschrona

Kdybych se tu mel s kym hadat, tak my.

Reagovat
Counter

Ty nadáváš Martínezovi do dementů, protože špatně střídá?

Reagovat
Zaschrona

Tak to ne, nadavani do dementu je problem jedincu, ne fanouskovske skupiny, ja jsem slusnej clovek, takze to nedelam. Ale pravidelne nejen me stve tim, ze nechava stridani na hodne pozde, i kdyz clovek z toho ma jasny pocit, ze bylo potreba stridat driv, nevim proc cim dal tim vic strida az tak pozde, kdyz prisel, tak stridaval driv...

Reagovat
Counter

Hádám, že se ho na to nikdy nikdo na tiskovkách třeba neptal, co? Taky by mě zajímalo, proč to tak manažeři dělají.

Reagovat
Counter

Akorát jaksi nemám potřebu jim kvůli tomu hned nadávat, zvláště když se vede 3:0.

Reagovat
Zaschrona

Jo, tohle by byl dobry dotaz, bohuzel jsem se s nim jeste nesetkal. A taky nevidim duvod proc kvuli tomu pouzivat nejaky ostry vyrazy. Kdyz je naskok, tak ja bych osobne stridal driv, ale tak co, dulezity je, ze se vyhralo, asi ten borec vi, co dela... Ja teda spis myslel to, ze driv u nas Martinez famozne umel stridanimi zmenit zapas v nas prospech, letos se mu to zatim nepodarilo, protoze je nejen dle meho nazoru, nechal na strasne pozde, az tak pozde, ze uz unaveny tym proste gola dostal a tak...

Reagovat
Counter

Mě by právě zajímalo, co tím trenéři sledují.

Reagovat
vodka

my střídáme normálně totiž

Reagovat
TopinB

Liverpool XI v West Ham: Mignolet; Manquillo, Moreno, Lovren, Skrtel; Gerrard, Henderson, Lucas, Sterling; Borini, Balotelli #LFC

Reagovat
TopinB

West Ham XI v Liverpool: Adrian; Demel, Cresswell, Tomkins, Reid; Song, Noble, Kouyate, Downing; Sakho, Valencia #WHUFC

Reagovat
Rohlíček

a Joel si zase nekopne

Reagovat
Side

je na tribuně no

Reagovat
Counter

Za tři dny.

Reagovat
Swarley

super atmosféra na Swansea, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa?

Reagovat
FCSL

Poldi jak zářil Nemohl uvěřit, že jde na hřiště

Reagovat
SunFells

Roziky

Reagovat
iamek

Lucas a Borini

Reagovat
-Kopy-

12 minut, užij si to Tome

Reagovat
Nikikrew

Mohol tam toho Diabyho hodit

Reagovat
Tywin Lannister

rosa konečně

Reagovat
tweek

on tam pošle wilshera ty vole.. to už tam měl dat fakt toho Abua...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se zranil zase, takhle aspoň zůstane fit

Reagovat
tweek

jenže všichni dobře víme, jak je Jack skleněný a kolik toho za poslední dobu nahrál, navíc v ůterý měl náběh na zranění pokud vím..

Reagovat
PhilipS

Róso pojď synu

Reagovat
smazaný uživatel

Soton Gooool

Reagovat
SunFells

Konečně Wanyama

Reagovat
Swarley

moc nechápu, jak to Wanayama kopl, ale obrovská škoda pro Swansea, takhle se celou dobu držet v deseti a pak dostat takový gól..obrovská chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

ozil hraje v druhom polcase hlboko ako v 433

Reagovat
stas87

ha,gol tak to sa Southampton ponahlat k pojistke nebude

Reagovat
niflheim

Přežije Pards i toto?

Reagovat
Nikikrew

nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

zhodis nanho atomovku, bud trenovat dalej, odrezes mu hlavu, trenuje dalej bez hlavy a ani nevidno rozdiel

Reagovat
Euphael

Ten Wenger to hraje jak FIFU v kariéře. Nechce se ti do nastavení střídat, ale musíš, abys pošetřil energii, tak vystřídáš najednou, abys to měl hned z krku.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
TopinB

v CSMku, když prohrávals o gól, vystřídat v 70. minutě útok, zaručené vyrovnání

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Stejně tak i v fmku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Chicharito jaky gol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chicharito gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Za stavu 6:2 cenný přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal už v prvním poločase, teď dokončil hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

vis kdo je Chicarito, ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl chamez

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Counter

Sis ho spojil s Chámesem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez, Rodriguez, kdo se v tom má vyznat

Reagovat
Counter

nj, buďme rádi, že fotbalu nedominujou Číňani, Korejci atd., to by se ti teprve motalo.

Reagovat
Sandstorm

James Hernández

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Ty jsi hrozně vztahovačný Člověk by čekal, že po letech diskuzí si vypěstuješ nějaký odstup, nadhled, ale nééé.

Reagovat
kiwwi

povedz mi naco bol dobry tvoj komentar? a este sa ho snazis takto debilne zamaskovat utokom na mna

Reagovat
Zaschrona

Chjo, kiwwiku, neber si to tak vsechno...

Reagovat
Sandstorm

Co ten dřevák Coleman? Bude hrát zejtra nebo ne?

Reagovat
Zaschrona

Pro tebe hrat nebude.

Reagovat
Counter

Když nebyl dobrý na nic, tak ho můžeš opominout

Reagovat
Sandstorm

Tak nepiš takové kraviny. Přišel v 77.minutě do již rozhodnutého zápasu. To jaký to mělo přínos už tedy není moc podstatné a je logické, že to na tři body vliv nemělo. Důležité ale je, že dal dva góly.

Reagovat
Counter

A já si třeba nemyslím, že by to bylo nějak důležité, a proto tak reaguju. Číču mám jinak rád, přeju mu, aby se v Realu prosadil.

Reagovat
Sandstorm

Jo s tím souhlasim. Já vim, žes to nemyslel zle. Nemá cenu to řešit.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Counter

Další takový

Reagovat
smazaný uživatel

a druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe gol za Derby.

Reagovat
nani92

Pardew Cisse

Reagovat
Counter

Pardew zuby nehty

Reagovat
Tywin Lannister

Wilshere je celkem vazba, zajímalo by mě, kolik zvedá na bench.

Reagovat
SunFells

Celého Ramseyho.

Reagovat
Tywin Lannister

ten má tak 70kg ne, to dám i já jako maximálku

Reagovat
Zaschrona

Pelle uz i ackuje

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

A Conte už ho sleduje pro repre bomber Graziano

Reagovat
SunFells

Zase se snažil vystřelit a stala se z toho skvělá přihrávka?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
SunFells

Reagovat
Sandstorm

Borini, Leiva v základu, stoperská dvojka Lovren-Skrtel. Na to se snad i kouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini Lucas to bych velebnosti..když si vezmu,že místo Boriniho tam mohl běhat Rémy a místo Lucase...no prostě nějaký fotbalista aspoň...

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi stejně k smíchu jako jeho starší bratr, ještě že ho máme

Reagovat
smazaný uživatel

achjo keby sme dali radsej len jeden alebo dva goly, takto zapas skoncil akurat ked sa rozbehol

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Sandstorm

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
VasAFC

strašně nedoceněnej hráč !

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

to byla dobrá trajektorie

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Santiago druhej díl

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bola dobra bakuna

Reagovat
Sandstorm

Tak Pardew na 99% nekončí.

Reagovat
smazaný uživatel

100% by neskončil ani kdyby prohráli.

Reagovat
Sandstorm

Asi ne no.

Reagovat
Nikikrew

La Coruna Real 2-8

Reagovat
Miguel19

2:8

Reagovat
Sandstorm

To bylo paniky ohledně Sotonu a mají po pěti kolech 10 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to ako kedy okrem Shawa a Lamberta predali samý odpad...

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

poldi sa tuto sezonu este nedostal ani do polosance

Reagovat
Counter

Proti Dortmundu měl náznak.

Reagovat
Counter

Suché triko

Unbeaten pokračuje podle plánu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Papiss návrat jak ze snu jenom dobře pro jeho sebevědomí... špatně pro to, že Alan nejspíš zase zůstane

Reagovat
Sandstorm

Chicharito dva fíky a Benzema na prázdno.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema zas připravil 2 góly ze 3, u kterých byl na hřišti.

Reagovat
Sandstorm

Tak to je velmi dobrý přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

James nejhezčí gól zápasu

http://gfycat.com/GlisteningSociableAnemone

Reagovat
Ángel di María 22

Chicharitův první byl možná ještě hezčí.

Reagovat
kiwwi

a tak to zas nie...James krizna strela, to sa proste ceni a nevidi tak casto...bombasticky gol

Reagovat
kiwwi

si objavil stranku s gifkami?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

U něho je úspěch, že vůbec objevil internet. Tu stránku mu určitě někdo poradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Až ty objevíš krásu zvanou myšlení, tak se ozvi.

Reagovat
Sandstorm

Dám ti ještě šanci do příště, abys vypiloval stěry. Tohle je nudné i na tebe. Ale snaha tam byla, lepšíš se.

Reagovat
fajdax

Někdo mu poradil nějakou stránku, měl by se stydět!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

8-2, ty vole co to je za ligu

Reagovat
SunFells

Hm, never mind.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ten výsledok by si ako fanúšik Arsenalu mal mať v pamäti.

Reagovat
SunFells

Uvědomil jsem si to hned jak jsem to odeslal. Pro mě zápas jako každej jinej Jsem to navíc neviděl, tak jsem se tomu akorát smál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja takisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

aaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Hernandez neni hrace, ktery by mel lepsi pomer gol/minuty letos

Reagovat
vodka

*minuty/goly

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsem viděl kulový, ale důležitý tři body a první nula v lize

Reagovat
niflheim

Hmm, tak Pards zůstává

Reagovat
PhilipS

Hroznej druhej poločas. Virus- nevirus takhle odevzdanej výkon sem v PL letos ještě neviděl. Pro Arsenal cenný tři bůdky....

Reagovat
smazaný uživatel

Borini. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiotééééééééééééééééé dééémon. MOTM

Reagovat
Lynx

Tak snad bude Arsenal po tomhle kole jediný neporažený tým v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

i tak mu to vydrží max. týden

Reagovat
VasAFC

Povíme si za týden až dostanou 5pur2

Reagovat
fajdax

Furt všem musíte připomínat ten debakl se Spurs, ale že vy takový náklady dostáváte několikrát za sezonu už nevytahujete

Reagovat
VasAFC

Tady jde o opakující se totožný výsledek, to je něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

však už loni jsme to zredukovali na 0:1

Reagovat
Counter

No, dobře si pamatuju tvůj příspěvek, že Villa dneska by pro AFC mohla být těžším soupeřem než Spurs příští kolo. Takžeee

Reagovat
smazaný uživatel

přecenil jsem je nedá se nic dělat, budeme muset zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

Welbz a Chicharito po dvou gólech dneska. Van Persie s Falcaem by se měli zítra snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouyaté-Song-Noble nás prehrajú v strede, vidím to na x alebo prehru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Větší pesimista tady snad není.

Reagovat
Sandstorm

tomekcz...každý klub má svého pesimistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není pesimismus.

Reagovat
smazaný uživatel

snažím sa na to pozerať realisticky, fandiť neznamená byť snílek... Lucas, Lovren, Borini... Gerrard nehrá tiež dobre... Balotelli je nevyspytateľný a na Raheemovi bolo vidieť, že až príliš chce a nejde mu, nie je zvyknutý na taký tlak a možno aj fyzickú záťaž...

Reagovat
ďuriLFC

Ja mám velke obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to čas. Já to čekal ještě horší než jak to je. Máme spoustu nových hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

máme nových hráčov ale stred poľa sa nemenil a hrá veľmi zle napr., chýba kvalita v strede, možno sa chytí po čase Marković alebo Lallana, uvidíme... XY fanúšikov na weboch si prialo Coutinha na osmičke a hral tam tragicky... nie je priestor pre strácanie, konkurencia je veľká...

Reagovat
smazaný uživatel

To není realistickej pohled. To je prostě pohled, že u nás je všechno na píču, že vlastně i náš nejlepší hráč skoro neumí hrát fotbal a soupeř má samé hvězdy, že by měl snad vyhrát Ligu Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Paľo, prosím... odkiaľ si takéto hlúposti vyčítal? nikde nepíšem, že je všetko napiču atď...

Reagovat
smazaný uživatel

Však poslední dobou při každým zápase píšeš tohle nebo něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

píšem len to čo vidím, a to je zlá hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Která podle mě spíš vyplývá z toho, že jsme hráli 4231. V diamantu by měli jít všichni ti hráči s výkonem nahoru.

Jinak Rodgers proč hraje Škrtel s Lovrenem.

http://www.dailymotion.com/video/x26b8ah_br-on-why-he-picked-skrtel-over-sakho_webcam

Reagovat
smazaný uživatel

ano lenže diamant tvorí trojica a jeden z nich je Lucas .. aj minule sme sa pokúšali o niečo ako diamant(bol to proste paskvil) a Couts bol slabý na LCM... videl som to, to je jedno, kedže Lovren zahral slabo aj na LCB...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jde naše špatná hra hlavně na vrub Rodgerse prostě. Dělá pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to, + nedostatočne doplnený káder a chýbajúca kvalita...

Reagovat
tomasinho

Takže koupil Lovrena Sakhovi přímo na jeho pozici no. Kretén, co víc říct. To mohl zůstat klidně Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

a mohol prísť radšej DM

Reagovat
Sandstorm

Přesně. To je velmi střízlivý odhad. A už máš vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

netipujem

Reagovat
Staenly10

Nějakej dobrej stream na Liverpool, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

Díky .

Je ještě nějaká alternativa? Jen kdyby se to sekalo, třeba..

Reagovat
ďuriLFC

len do kedy...v zalohe niečo maš?

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/omvuv2e

To je šéf, jak mu utíká

Reagovat
smazaný uživatel

žlté dresy

Reagovat
tomasinho

Nejlepší z téhle kolekce o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

hymna

Reagovat
Talker

Ten tým Liverpoolu vypadá dneska extrémně slabě.

Reagovat
Rohlíček

gooooooooooooool

Reagovat
Infernoqt

bubliny, bubliny, všude jsou bubliny

Reagovat
monty25

Tak to bylo rychlý...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf Mignolet?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten centr letěl půl dne ty vole... ať už je tady ten Valdés.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

má dojít v zimě nebo až v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

Je free agent. Můžem ho podepsat kdykoliv do konce října tuším. To končí přestupy pro FA.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

vizionář

Reagovat
tomasinho

Paráda, super bránění

Reagovat
mithro

podme kladivari, este parkrat udriet

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet je prostě neuvěřitelně slabej brankář...

Reagovat
Maresma

Průměr no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Slabej ne, ale na LFC zřejmě málo je. První půlrok měl docela dobrý, pak to šlo dolů trochu a letos je slabý.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

To zas ne, ale není to žádná velká kvalita.

Reagovat
Side

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
Infernoqt

Rodgers out, Moyes IN

Reagovat
minoLFC

Reagovat
nani92

mali by ste skúsiť toho Čecha..možno aj Valdesa..prinajhoršom aj Janko Mucha

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet Hlavně, že je lepší než Valdes.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tak zááás do bůblin foukám, bubliny všude kólem mě

Reagovat
ďuriLFC

Hendo krása

Reagovat
smazaný uživatel

keď som písal minulú sezónu, že mal prísť radšej begović a simon je kixér, tak sa mi tu nietktorí smiali

Reagovat
nani92

ja nie

Reagovat
smazaný uživatel

všeználek fantomas a potom už neviem

Reagovat
mithro

podme

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
Infernoqt

ten trávník je nějakej kluzkej, jinač by ho Gerrard určitě měl

Reagovat
Rohlíček

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Oli!ver

Reagovat
monty25

BUDÍČEK!!!

Reagovat
Side

to je start panejo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
kiwwi

1X za kurz 2.22

Reagovat
smazaný uživatel

a já že nepadne žádnej gól v poločase @3

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Šílené tempo WHU

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

tragédia.. mignolet out

Reagovat
Counter

No joo, Liga mistrů je v tomto ohledu svinstvo

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, jestli je zas taková výhra v LM to odchodit a v lize pak vyhrát..

Reagovat
Counter

Aspoň že já to vím

Reagovat
Counter

U Athleticu bylo dnes vidět to samé btw.

Reagovat
Counter

No a taky Dortmund

Upřímně - ze skupiny Arsenal dokáže postoupit i prohře s BVB navzdory, zato ztracené tři body v lize proti slabšímu soupeři dokážou zamrzet víc.

Reagovat
minoLFC

SAAAKHOOOO.....moment

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady nemůže mít Mignolet čisté svědomí už vůbec

Reagovat
Ángel di María 22

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

moreno sa pozerá ako centruje/strieľa

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Brada Jonese radši než Mignoleta.

Reagovat
I am Mancunian

mognolet

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 to bude

Reagovat
smazaný uživatel

my neskončíme ani 5., ale 7.

Reagovat
Sandstorm

Už je to tady. To se mi líbí. Rok to tady nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

krátká paměť?

Reagovat
Sandstorm

Naši fanoušci tohle nikdy neřikali. Po jedný nepovedený sezoně pro to není fakt jediný důvod.

Reagovat
Hai

at uz prijde ten Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mignolet je čistý Casillas style

Reagovat
Zaschrona

Lovren nejlepsi prodej historie

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
Zaschrona

*Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bránit před Mignoletem a za Gerrardem musí být zábava.

Reagovat
minoLFC

a to ešte keď hraješ horšie než oni

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet 8 čistých kont ze 42 zápasů.

Reagovat
tomasinho

Tak snad nechceš i tohle záhez jenom na něho

Reagovat
smazaný uživatel

Nehážu. Je to práce celého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stiivi radsej na to uz kasli

Reagovat
smazaný uživatel

borini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hlavně neusnout

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet jak to že si to chytil

Reagovat
Sandstorm

Jestli bude hrát Liverpool v takový sestavě pravidelněji, tak se fakt vrátí do starých kolejí. Už podle té sestavy sem čekal, že to nebude žádná hitparáda, ale že je to po 10ti minutach 2:0 je celkem síla. Znovu. Co se týče kvality má Liverpool velmi omezený kádr. Moc se toho tedy nezměnilo. Jen přibyla jedna soutěž, takže ty slabiny se budou více ukazovat.

Reagovat
Sandstorm

*projevovat, né ukazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow on něco chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gerrard je neskutečná lemra. Tohle jestli je kapitán Liverpoolu, tak já nevím.

Reagovat
SunFells

To je husté, scouseři se těší na Valdésa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já ho třeba pořád nechcu Bohužel je zdarma a může přijít nejdříve, takže přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on je kvalitní brankář. Sice se mu každej směje, ale kdyby měl hrát takhle často s balonem někdo jinej, tak dělá ještě daleko větší kiksy. Líp to zvládá snad jenom Neuer.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Borini je naozaj totálny ale totálny tragéd

Reagovat
Sandstorm

ale má liverpoolské srdíčko.

Reagovat
nani92

a účet..

Reagovat
tomasinho

Božeeee, Borini je tááák k hovnu, že bych radši měl v útoky 2 Carrolly

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je na hřišti narozdíl od ostatních.

Reagovat
tomasinho

Jojo a k čemu mu to je, když každý balon ztratí?

Reagovat
smazaný uživatel

Každej balon zatím ztratil i Sterling s Balotellim.

Reagovat
smazaný uživatel

BR at LFC: from zero to hero and back again

Reagovat
tomasinho

Wow, si vymýšlel sám?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Adrián

Reagovat
Staenly10

Tvl pošlete už toho Boriniho do prdele...

Reagovat
Svatej

Tak a Baloteli se postaral o další dávku gifu a posměšných obrázků

Reagovat
nani92

Balo dnes nedohrááá

Reagovat
tomasinho

A ani se mu nedivím, taky bych měl chuť někoho pořádně sundat.

Reagovat
nani92

ty by si sundal Skrtela, to viem

Reagovat
tomasinho

Dneska jsou tam jiní adepti.

Reagovat
Sandstorm

Tohle přestane Maria hodně brzo bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Adrián

Reagovat
Sandstorm

Tak by mohl hrát v základu aspoň ten Lambert, ne? Když chybí Studge...

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel RB

Reagovat
smazaný uživatel

padol mi stream... kto hrá RB? Škrtel?

Reagovat
smazaný uživatel

352

Reagovat
smazaný uživatel

nudááá

Reagovat
smazaný uživatel

SportzHD spadl.. já jsem snad i rád teď.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

Liverpool je loňský Tottenham. PRodá svůj pilíř, ale neposilní. Nakoupí, ale neposilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takové hráče těžko nahradíš.

Reagovat
Euphael

To je nesmysl. Týmy jako Proto nebo Atlético ukazují, že se dá nahradit každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu chceš srovnávat Porto a Tottenham?

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Sterling

Reagovat
minoLFC

Raheeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
Whitemedia

To zapnu a Liverpool dá zrovna gól.. to mrdááám

Reagovat
smazaný uživatel

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

RAHEEEEM

Reagovat
minoLFC

Balotelli CHYTRO uhol

Reagovat
nani92

Skrtel ty mrdka klamárska smerácka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Sterling Suverénně nejlepší hráč v současným Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénně nejlepší hráč.

Reagovat
minoLFC

konkuruje mu len Sturridge

Reagovat
Counter

One-man-team

Reagovat
SunFells

*One-teen team

Reagovat
REPLIKATOR

Kouayaté se zranil, aby nedostal druhou žlutou.

Reagovat
vodka

Sakho - Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jen Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

ani si neskricia? a to mal Lovren dirigovat ci co

Reagovat
Infernoqt

tak se vám asi konečně splní to střídání Lovrena

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Sakho si nezavolá, tak proč tam leze

Reagovat
REPLIKATOR

*

Reagovat
nani92

ale Song celkom v pohode hrá tie zápasy odkedy prišiel..mohol by sa ešte naštartovať

Reagovat
vodka

zraněný Lovren, LFC se možná zvedne...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že se pro Čecha ta destinace docela jasně rýsuje...

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som ho

Reagovat
Euphael

Máte někdo nesekající se stream, klidně i flashový. Po tom co spadl sportz-hd se mi všechno seká

Reagovat
smazaný uživatel

Sportz už jede zase.

Reagovat
Euphael

díky

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Euphael

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren je zpět

Reagovat
mithro

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Noble to je repre forma

Reagovat
tomasinho

To měl i loni a stejně hovno

Reagovat
SunFells

Toho Downinga by měl Liverpool koupit.

Reagovat
vodka

Valencia

Reagovat
SunFells

Kam zmizela Songova stehna?

Reagovat
smazaný uživatel

no, Lovren je fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

No gól Liverpoolu sice neměl platit ale s tímhle středem zálohy stejně nevyhrajou takže je to fuk. Ta dominance West Hamu ve středu je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

ja som WHU zatial nevidel takmer tuto sezonu, ako hral Zarate?

Reagovat
Counter

Dost dobře, i když viděl jsem jen pár sestřihů, takže to ber s rezervou.

Reagovat
papos182

S Hullem minule kolo hral bidne, moc soloval a ztracel hodne micu.

Reagovat
Counter

zrovna to jsem neviděl no, tak dík za upřesnění

Reagovat
mithro

preboha, naco hrali ten posl roh na kratko?

Reagovat
I am Mancunian

asi zabudli, ze sa hra este druhy polcas

Reagovat
Infernoqt

Gary Lineker na Twitteru: Never mind the SAS Liverpool have just sent out an SOS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

u nás na stopéroch by mohol hrať varane, beckenbauer, ramos, kompany a ktokoľvek ďalší...s lucasom a gerrardom pred nimi by to neustáli tak či tak..horší stred v PL ako je Lucas-Gerrard nemá nikto. FAKT

Reagovat
smazaný uživatel

lucas hraje dneska dobre, odebira balony jak na bezicim pase

Reagovat
smazaný uživatel

spis gerrard je totalne z formy

Reagovat
Infernoqt

j WHU je těžký soupeř tedkon, myslím, že oberou o body víc konkurentů

Reagovat
ďuriLFC

ide vam niečo? mne všetko padlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ďuriLFC

dik

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 2 vyhrate solovky z dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrenovi jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu jebalo i ve Francii, více redek za sezonu u nás snad nedostal nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně uspěchanej návrat Škrtela. Neběhá mu to. Nemůže se pořádně odrazit při výskoku.

Reagovat
cubazi

S Borinim či bez výsledok je rovnaký...nula bodov

Reagovat
Matić

Taky se vám streamsp.com občas kostičkuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenko

Reagovat
SunFells

Kareeel

Reagovat
tomasinho

Moreno má ty náběhy fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Naskočí Rickie a šoupnetam 2 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

skôr zahodí 2 šance

Reagovat
hribco

Adrian

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adrian je dobrá mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

hm... jako klidně mohl písknout ne že ne ale to bysme asi chtěli moc už.

Reagovat
Zaschrona

Nejake tipy, kdy dneska LFC odpiskaj penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

90+4

Reagovat
kiwwi

WHU fans chanting "always a victims it's never your fault"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson ty kurva, červená

Reagovat
nani92

tiež volil Smer?

Reagovat
smazaný uživatel

zo slabšieho súdku Zajo

Reagovat
nani92

slabo si nabil (a nevšimol som si čiarku )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Moreno jaká šlapka neodolná Karel už si sjednává respekt

Reagovat
papos182

Borini kopne misto do mice do rohoveho praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je Jenkinson, ja ze co to je za hraca

Reagovat
#33CCCC

nekdo normalny stream co neseka a nemeni farby?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lallana toto sa dáva dole k tyči... nemá ešte sebavedomie zo Saints...

Reagovat
tomasinho

Lallana to hodně oživil, dneskase mi líbí

Reagovat
mimi_united

Liverpool nech si tú ligu majstrov užije už si ju dlho nezahrajú :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostanes vaginalnu mykozu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

A ty rozum :)

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Proč bůh stvořil vaginální mikózu?

.

.

.

.

.

aby i žena poznala, jaké to je, žít s podrážděnou pičou......

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Borini...

Reagovat
Miguel19

Borini pěkně zdržoval

Reagovat
smazaný uživatel

Collins jak sestřelil Creswella

Reagovat
tomasinho

Bože, se tam válí jak kupa hoven

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči whu neskutočne vylehňujú

Reagovat
minoLFC

nahovno nahovno nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Mato Mato, v zivote som ta envidel vystrelit spoza sestnastky, diky aj za to konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale nebola to uplne zlá strela

Reagovat
smazaný uživatel

po 4 minutách přihrávání na půlce se to kopne do vápna, proč to tam do píči nekopne hned?

Reagovat
papos182

Skrtel

Reagovat
monty25

A je vymalováno.

Reagovat
tomasinho

Dva útočníci a oba 5 metrů za vápnem a dále. To se pak hraje těžko. Ještě, když oba stojí. Jestli na derby nebude Studge, bude to hodně špatné. Prostě nemůžeme hrát diamant s 1 útočníkem.

Reagovat
monty25

Bez Sturridge to stojí za vyližp*del...

Reagovat
minoLFC

Škrteľ

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

Liverpoooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

woooohooooooo

Reagovat
minoLFC

a Mignolet nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho...

Reagovat
smazaný uživatel

amalfitano je strasny borec, kde bol do minuleho roku?

Reagovat
SunFells

Dával si to v Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
SunFells

"kde bol do minulého roku"

Reagovat
smazaný uživatel

v 2013 už bol vo WBA.. o tomto čase

Reagovat
SunFells

meleš hovna a on o WBA evidentně ví, asi si neudělal obrázek z dvou střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

olo olo..ale dovtedy mohlo znamenat aj od jeho narodenia chaopes

Reagovat
smazaný uživatel

ja som blb fakt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to viem ze tam hral, ale nepocul som o nom vobec a pritom v tej pl ked som ho videl, tak hraje ako velky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo, prosím

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

WBA hostovačka

Reagovat
tomasinho

No, tak to bychom měli. Ostuda, celý týden herně trapas, poslední 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavná vec že ja som pesimista

Reagovat
tomasinho

Tak já věřím, že to půjde. Ale ty zranění dvou střeďáků nás moc nepomohli. + Sturridge samozřejmě, stojáci nebo dřeváci to v útoku nezachrání.

Reagovat
ďuriLFC

sakho

Reagovat
Side

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet. GG

Reagovat
Zaschrona

Sakho tragedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakhova hlavička a kto to tam mal Amalfitana brániť?

Reagovat
Miguel19

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

no letos to asi nebude tak vesely, ale co se da delat je to cely takovy bez napadu, sturridge s allenem hodne chybeji

Reagovat
Infernoqt

tak je pravda, že Liverpoolu často připískávali, ale zrovna dneska měli kopat aspon jednu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho krasna prihravka hlavickou. 40mega za dvoch tragedov, vyborne

Reagovat
tomasinho

Šovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

fakt komédia

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers nemoze Skrtela posadit, aj keby neviem ako velmi chcel, je proste lepsi ako Sakho a Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

zatial teda, Sakho ma potencial samozrejme vyssie, ale potrebuje hravat..Lovren mi nepride, zeby Skrtela mal niekedy vobec aj v buducnosti nejak velmi prevysovat

Reagovat
smazaný uživatel

a legendu ste vystipali von, bravo rodgers

Reagovat
ďuriLFC

to je neuveritelne ked sa nato teraz pozriem...vymena lovren-agger a minus 17 mega

Reagovat
smazaný uživatel

legenda nie je... aj keď mal k tomu našliapnuté

Reagovat
smazaný uživatel

on robil vsetko co mohol aby sa nou stal

Reagovat
smazaný uživatel

nehral až tak veľa(na to ako bol dlho na Anfielde) a bol často zranený..legenda je silné slovo

Reagovat
smazaný uživatel

to jedine ale aj tak to bude kultova postava

Reagovat
Zaschrona

nn, spravnak Rodgers dozajiste jen objevil, ze Agger je falesny srdcar a nahradil ho srdcarem prvni kategorie Lovrenem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komplex

Reagovat
Zaschrona

To je mozny, ale zrejme na tve strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, prosím

Reagovat
Zaschrona

To jako vazne? Nevim, kdo tady vymyslel tyhlety kecy. A kdyz se ti to pak vraci, tak se ti to nelibi, heh.

Reagovat
smazaný uživatel

však máš komplex z toho, ale ja tu nič nevymýšľam, je mi proste vrcholne nesympatický

Reagovat
Zaschrona

Je ti nesympaticky = zacnes sem psat nesmysly o tom, jak je falesny? A z toho plyne, ze ja mam mit jakoze komplexy? Ja holt nemuzu za to, ze vas briliantne nefalesne cisty manazer nesmyslne vymenil srdcare a ikonu za dva predrazene a nadhodnocene stopery...

A kdyz uz zminujes Martineze, nevim o kom jinem by se naopak dalo rict, ze je to clovek, ktery se vzdycky chova tak, jak se chova i v soukromi. Viz. napriklad jeho zaznamy rozhovoru s fanousky, ktere parkrat do roku dela nebo vyjadreni reporteru, kteri s nim delaji rozhovory... Zbytecne se ztrapnujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex zo mňa pochopiteľne, Jaro

Reagovat
Zaschrona

Vubec ne.

Reagovat
vodka

Reagovat
Whitemedia

To je parááda, Liverpool mi dělá radost

Reagovat
Miguel19

Sakho sice hlavička na debila, ale kde byl nějaký střední záložník?

Reagovat
ďuriLFC

my takých nemame

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán Penalta nestíhá běhat v tréninku se zabývá pouze kopáním penalt v Liverpoolu má podobnou pozici jako kicker v NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard se prej přijel jenom podívat na fotbal. Opět.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nešlo chytiť nič, snad zajtra Everton a United

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je bez Upíra marnej a k tomu kapitán Penalta hraje hovno a pak to takhle vypadá

Reagovat
Matić

Liverpool moc usnadňuje United cestu do LM zabrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrad ma zmluvu iba do konca tejto sezony, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte dve sezóny hrať môže, ale nech prosím nehrá každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

v mls mu to bude sediet, snad ho nepredlzime...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(nie sme Chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt 0 titulů za posledních 24 let to potvrzuje

Reagovat
PhilipS

Docela karnevalovej soubor ta obrana Liverpoolu...pomalu se můžou začínat loučit s top čtverkou... Sterling je materiál pro Barcu či Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měli loučit s Top 4 ? Je za náma 5 zápasů.

Reagovat
blade115

Tak dnes asi nejtěžší zápas ligové sezóny. Vůbec nevím, co čekat, a určitě bych se neodvážil si vsadit na výsledek, tohle může skončit opravdu jakkoliv. Docela se bojím té obrany, snad se dnes nedočkáme Cesca na pivotu, radši bych 4-3-3. A taky jsem zvědav, jak zvládne první takto těžký zápas Costa. A vlastně vůbec celý tým, krom Swansea nás ještě nikdo pořádně neotestoval. Snad nám trochu té taktické síly z loňska zbylo. Dnes bude potřeba jako nikdy předtím.

Reagovat
Zaschrona

Tsssss, bych teda rekl, ze jsme vas taky otestovali docela slusne.

Reagovat
blade115

Já už jsem ti několikrát řekl, že tu šílenost neberu jako normální zápas, to bylo naprosto nepochopitelných devadesát minut, kdy se celý svět zbláznil a hvězdy nabraly dosud neznámé konstelace ... A snad už se to nikdy nebude opakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kramer chce napsat knihu

To je fakt Remarque revival

Reagovat
smazaný uživatel

Už by konečně mohl nastoupit Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Dnes hrajeme v nejhorším možném čase, víc už mi to ani zkomplikovat nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude tezke ale vyhrajem 2-0!!! Uniteeed

Reagovat
slavex

OT: Nevíte někdo o nějaké dobré hospodě v Brně, kde dávají PL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Courtois - Ivanovič, Cahill, Terry, Luis - Matič, Ramires, Cesc - Willian, Costa, Hazard.

Reagovat
Whitemedia

Místo Williana bych dal Schurrleho a byla by to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsem si ani jistý, jestli by se v tomhle zápase teda hodil víc Luis než Azpi

Reagovat
Whitemedia

Spíš by se hodil Azpi a Luis, Ivanovic se mi v defenzívě letos vůbec nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Však Braňo je taky útočník

Ale ne, Braňa bych nechal, hodí se hodně v ofenzívě a beztak na něj zprava půjdou Nasri s Clichym, a s nima by problém mít neměl.

Reagovat
Matić

Bude hrát Azpik podle mě. A v záloze potřebujeme produktivního hráče, který bude schopen se dostávat do šancí a proměňovat je, což Willian není a pak by to všechno bylo na Costovi a nebo na Hazardovi, kterému se ovšem poslední zápasy střelecky nedaří. Ovšem se spíše obávám defenzivy.

Courtois-Ivanovic,Cahill, Terry, Azpi - Mikel, Matic - Hazard, Fabregas, Ramires - Costa

Přál bych si:

Courtois-Ivanovic,Cahill, Terry, Azpi - Maric, Ramires, Fabregas - Hazard, Costa, Schurrle

Reagovat
Miguel19

Mourinho bude hrát klasicky dozadu v takovým utkání. Takže na křídle čekám Williana nebo právě Ramirese..

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám oba.

Reagovat
blade115

Azpi !! A pořád nevím, jestli bych tam radši neviděl Oscara místo Fabregase. Ale jinak parádní, taky bych to takhle viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar zase nemá tu genialitu na finální nebo předfinální přihrávku, taky bych tam asi radši viděl Oscara, který dokáže být většinu zápasu platnější, ale to co předvede Cesc může rozhodnout zápas po jedný akci.

Reagovat
blade115

Tenhle typ zápasů se stejně v našem podání většinou hraje na jednu povedenou akci, tu dokážou vymyslet i Hazard s Costou sami. Cesc je geniální, ale tady bude potřeba spíš pracovitost a preciznost v plnění taktických pokynů, na to nemáme nikoho lepšího než Oscara. Ale necháme se překvapit.

Reagovat
Miguel19

Azpi bude hrát, to je jasné. Luis je spíš mé přání.

Oscar mě taky napadl, podle mě by byl dnes i lepší variantou, ale Mourinho si nedovolí Fabregase posadit..

Reagovat
blade115

To bych neřekl, že by si ho nedovolil posadit, on ho buď nebude chtít posadit, nebo ho prostě posadí. Asi bych byl mírně překvapenej, kdyby seděl a hrál místo něj Oscar, ale z mého pohledu by to byla lepší varianta. Cesc má navíc v nohách zatím všechny zápasy a i když bude na oddech prostor ve středu, tak taky nemůže odehrát všechno. A Oscar je oproti němu čerstvý. Je to těžká volba, taky ale bude mimo jiné hrát roli to, jak k tomu zápasu Mou přistoupí.

Reagovat
Talker

Opět se shodujeme.

Ideální by bylo Oscar na plac, aby napadal rozehrávku soupeře, případně nepustil Fernandinha k míči. V tomhle je snad nejlepším hráčem v lize a k tomu umí přidat nadstavbu. Je otázka, nakolik by tohle plnil Fabregas, který přece jen radši vyhledává volné prostory než aby si svědomitě hlídal své hráče a svojí pozici na hřišti.

Možná bych ale preferoval Mikela před Ramiresem, abychom měli krytí obrany. Je svědomitější, neztrácí blbé míče a i když je to jenom posouvač, tak jednoho si na hřišti dovolit můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Které to byly ty zápasy, kdy hrál ze zálohy kolikrát poslední vzadu? On by byl podle mne na CM geniální, kdyby si tam zvyknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady řešíte? Když už má hrát Oscar, tak místo Schurrleho nebo Williana a ne místo Fabregase. Ten hrát prostě musí. Vždyť nám zařídil s Costou zatím všechny góly skoro...

Reagovat
Talker

Oscar musí hrát na podhrotu, pokud má hrát. Jde o to, aby měl na starosti Fernandinha a napada soupeřovu rozehrávku. Na křídle už ho natolik nevyužijeme, protože by byl odkrytý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak 4-3-3 s Ramiresem na křídle popřípadě. Rozhodně je to lepší než posadit Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Za mě teda radši

Courtois - Ivanovič, Cahill, Terry, Azpi - Willian, Fabregas - Schurrle,Oscar,Hazard - Costa

Prostě je zničíme

Reagovat
smazaný uživatel

To mne spíš napadla záloha s Matičem, Fabregasem a Oscarem + Ramires na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady předvádíte?

Reagovat
kvasha16

YOLO

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by bylo perfektní, ale bude hrát Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s bladem, že tohle bude nejtěžší zápas ligové sezony. Nechci do toho vstupovat předem poraženecky, ale z našho středu, jak v obraně, tak záloze nemám poslední zápasy směrem dozadu vůbec dobrý pocit. A o kvalitách City v ofenzivě a středu zálohy se nemusíme bavit. Když prohrajeme, relativně nic se neděje, když odjedem s bodem, budu rád a když se 3, tak definitivně potvrdíme že máme top formu nejenom v rámci PL.

Mourinho je co se týká sestavy na tyhle zápasy blázen schopný tam poslat i Čecha. Nevím proč, ale nalevo bych dal Luise místo Azpiho, který není uplně v nej rozpoložení, zbytek obrany jasný. Střed je otázka, Matič jasný, Fabre je dopředu fenomenální, ale směrem dozadu si na pivotu počíná jako jasný AM, který někdo dal na CM. na tyhle zápasy tam bude muset být vedle Nemanjy někdo dozadu schopnější a to se bojím, že by byl dozadu i Oscar. No tohle prostě musí ještě vychytatt směrem dozadu a oproti Barce, kde ho srali do útoku je to prostě rozdíl a když to za něj má odběhat i Matič, tak zákonitě hoří i on, takže tam vedle něj musí být Ramires s Cescem před nimi nebo vedle nich ve 3členné záloze. Nalevo pak není co řešit, Hazard určitě potvrdí své skvělé výkony a už tam šoupne nějaký gol nebo asistenci a napravo vedle Kostičky bych dal Willíka, který je z našich křídel nejschopnější dozadu a Širlík je jako žolík k rozběhání zápasu k nezaplacení, čili můj tip.

Courtois - Luis,Cahill,Terry,Ivanovič - Fabregas,Matič,Ramires - Hazard,Costa,Willian

Jo a dneska nebude Masopust challenge, beru antiblbotika.

Reagovat
Pigeon

antibiotika tě zastaví? noob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Já si myslim, že u Hazarda hodně záleží na tom, jak moc je v týdnu vytížený. Například proti Swansea byl super, ale hlavně proto, že byla předtím repre pauza a 14 nehrál zápas i vinou zranění a Belgie pak ten kvalifikační zápas pak nehrála, takže si dostatečně odpočinul a byl plný síly, kdežto nyní má za 7 dní odehrány 2 celé zápasy a řekl bych, že to na něm bude trochu znát, ale rád bych se mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vloni mu kolikrát svědčilo, když byl v laufu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sestava je nejlepší možná. Pořád si ale myslím, že místo Luise bude hrát Azpi, troufnu si tvrdit, že tak na 80% nastoupí on.

Reagovat
Whitemedia

Ramires: "Jsem velmi hrdý na to, že se mi podařilo odehrát 200 zápasů za Chelsea. Být v současném kádru jedním z hráčů, kteří toho tady odehráli nejvíce, je obrovská čest. Doufám, že budu v Chelsea ještě hodně dlouho a že v budoucnu dosáhnu dalších důležitých milníků."

Pokračuj v tom, jak si letos začal hrát a můžeme o tom popřemýšlet

Reagovat
Talker

Tak ta kritika na Ramirese by měla proudit spíš na Mourinha, protože Ramires je kvalitní hráč, jen byl fakt neskutečně blbě využívaný loni. Předchozí 2 sezony dokazoval, že umí a i letos je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Je hodně nekomplexni, takže bych s tou kvalitou bych to moc neprehanel. On dokáže solidně hrát jen jako b-t-b, na křídle a na pivotu je hrozný. Jako těžko Mourinhovi vyčítat, že se nevzdal zavedeného systému a nedostavil okolo něho sestavu. Letos to je fajn, že můžeme takhle dobře měnit styly podle potřeby, takže Ramires sel logicky nahoru. Přitom on má i na své primární pozici hodně nedostatků, když ho srovnas s takovým Vidalem, tak je to skoro neporovnatelny.

Reagovat
Talker

Tak já ho nesrovnávám s Vidalem, což je absolutní top na té pozici.

Já říkám, že lonská sezona není prostě vypovídající ohledně jeho kvalit, protože hrál hluboko pod svoje možnosti. Díky taktické svázanosti a úkolům, které podporovaly jeho slabé stránky a naopak zaclonily jeho silné stránky.

Nikdy z něj nebude Yaya nebo Vidal, ale když se mu dají správné úkoly, tak může být hodně užitečný. Klidně i jako křídlo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ako minule, snad len mozno Falcao miesto Robina a pozrel by som si aj Shawa

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem chtel psat tip na sestavu. Dal bych to stejne.

Reagovat
Sandstorm

Jo jo Falcaa bych rád viděl od začátku a Shawa jsem velmi zvědavý.

Reagovat
kubys
Reagovat
Talker

Taky mohli prohodit Everton na 14:30 za jeden z těch dvou zápasů, které se v tu dobu hrajou. Alespon by tam byl jeden zápas zajímavý.

Reagovat
vladis271

tak podľa mňa to zas tak jasné pre Leicester nebude. MU ich potrápia trolilinku.

Reagovat
Talker

Spíš jsem chtěl vidět Everton, mám na nich postavenou fantu. A mám je rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Reagovat
Talker

Ale asi se kouknu na Účka, ať vidím, jak hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajéje, už padáte tabulkou tam, kde jste zvyklí, takže to tu bude zaplaveno nesmyslnými výkřiky dvakrát tolik, co loni.

Reagovat
Pigeon

úsměvné to číst od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, oba jste v prdeli, nehádejte se

Reagovat
Pigeon

tak my jsme dva v prdeli a komentuje to tragický masopust, polar bear, nebo jaké tu máš ještě přezdívky. EF to dopracoval...

Reagovat
Sandstorm

Vláďo a jak přijímáš možnost, že letos bude Everton před Liverpoolem?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Everton - Cp, zápas kola

Reagovat
Talker

Tak furt zajímavější než kterýkoliv zápas slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

A čelzí

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? 1. kolo - většina zápasu v deseti, nakonec rozhodcjící gól v nastavení, 2. kolo - čtyři góly, 3. kolo - tři góly, 4. kolo - čtyři góly, fotbal nahoru dolů, pro nezaujatého diváka nádherný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslím si, že dnes by to mělo být jinak.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Vyjma zápasu proti nám, ofc

Reagovat
Zaschrona

Jednoznacne.

Reagovat
Sandstorm

Modli se, aby byl Lukaku v základu Zaschrono. A jak to vypadá s Colemanem?

Reagovat
Zaschrona

Proc bych se mel modlit? Ja bych tam radsi videl Sama dneska. A Coleman bud bude hrat nebo bude setren.

Reagovat
Sandstorm

Hmmm Hmmm to by bylo docela blbý, kdyby mi dva hráči z Fanty stáli. Jo Eťáka bych taky viděl radši, ale kvůli fantě doufam, že bude hrát Lukkaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CFC - MCFC potenciál naprosto úžasnýho zápasu. Bohužel na lavičce jednoho týmu je Mourinho, který nejspíš zaparkuje autobus a bude to sračka. Rád se ale budu mýlit.

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k současný defenzivní činnosti týmu se obávám, že autobus by znamenal prohru, takže by to nebyla příliš šťastná varianta.

Jestli chcem na Etihadu vyhrát, musíme být v defenzivě podobně aktivní jako v únoru, jinak to nepůjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Pak by to mohl být dobrej zápas. Tenkrát jste je přejeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

aha

Reagovat
SunFells
Reagovat
Sandstorm

A kde hrál loni?

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

According to this morning's Metro, Juventus and Fiorentina are keen on a loan move for 19-year-old Manchester United winger Adnan Januzaj in January.

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
Sandstorm

Uvidí se kolik dostane minut na podzim, ale odstřelit Januzaje prostě nemůžeme.

Reagovat
mithro

to tak

Reagovat
Ángel di María 22

Já v těhle zápasech věřim daleko víc Mourinhovi, než třeba právě Pellemu. Vzhledem k tomu, že City hrajou doma, je to trochu zmírněný, ale podle mě jasná 02. Snad se bude na co koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo v jakým baru v Českých Budějovicích budou vysílat dnešní zápas mezi City x Chelsea? předem díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Pro seriálové nadšence doporučuji dvoudílný http://www.csfd.cz/film/382672-houdini/ , skvělé zpracování života nejlepšího iluzionisty

Reagovat
smazaný uživatel

Článok o hosťovaniach v PL

http://bbc.in/1pnFD93

Reagovat
kiwwi

United XI: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie

Reagovat
kiwwi

skoda ze este neni uplne fit Shaw, ale inac super zostaa proste

Reagovat
smazaný uživatel

Van persie by si zasloužil tu lavičku aspoň na 1-2 zápasy

Reagovat
mithro

LvG: "I was not so satisfied with Rooney as a striker and Mata as a midfielder that is why I changed it."

tak to uvidis, ake drevo je to na 10ke

Reagovat
mithro

LvG: "I have played Rooney as a striker, before Falcao came, but he thinks his best position is behind."

tak vlastne zemiak si sam povie, kde chce hrat. parada

Reagovat
Infernoqt

ttj

Reagovat
Infernoqt

určitě to říkal? včera na konferenci totiž mluvil o tom, že je spokojený jak Mata hraje

Reagovat
mithro

to su komenty pred zapasom, asi pre Sky, pockaj, kym to budu davat live a uvidis

Reagovat
Infernoqt

tak jak je to pravda, tak to znamená Matův konec u nás

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mel? vsak se muzou v pohode tocit. doted Mata odehral vsechny zapasy v zakladu. Ted poprve nenastupuje a uz je to jeho konec u nas?

Reagovat
Infernoqt

nemáme pro Matu jiné využití než pod hrotem a jak tam bude chtět pravidelně nastupovat Rooney, můžeme ho zkoušet jen přesouvat do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney taky neodehraje vsechno, to ze LVG rekl ze mu to tam sedi vic, neznamena, ze tam bude pokazdy hrat. zvlast s tou Persanovou formou.

Reagovat
blade115

Ten Blackett už má pevné místo v základu, nebo se po návratu Jonese přesune na lavičku?

Jinak jsem zvědav na spolupráci RvP a Falcaa, dřív bych si nedokázal představit, že ti dva vedle sebe budou mít toho druhého. A LVG si konečně zaslouží i nějakou tu pochvalu, že se vykašlal na to pitomé 3-5-2. Pokud to tedy není jen chvilkový stav nouze kvůli zranění Jonese.

Reagovat
kiwwi

nikto nema pevne miesto okrem Rooneyho a De Geu, ale nie je dovod Blacketta presuvat na lavicku aj keby sa vratil Vidic...momentalne nasa jednotka na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

to s tím pevným místem, to snad nemyslím vážně. Sice to LVG říkal, ale říká spoustu věcí. Jsi šašek.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
blade115

Ok, vyzvidam zčásti i kvůli fante.

Reagovat
smazaný uživatel

si dobrý agent

Reagovat
blade115

Ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho taky. tipuju, ze pokud se vrati Jones, tak ho asi posadi. taky dost zalezi jak budeme hrat ve chvili kdy budou vsichni stoperi zdravi, jestli se zase neprejde na 3-5-2.

Reagovat
Sandstorm

Je taky otázka, kam postaví Roja, až bude Shaw v plné síle. Zatím není důvod posazovat Blacketta, ale časem k tomu asi dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jako Palike, který vyzvídá jména uživatelů.

Reagovat
Infernoqt

zatím nebyl zápas, kdy by chyběl, myslím, že už má základ jistej ... určitě lepší jak Smalling.. .Jones stihne být fit akorát na další repre utkání, takže se stihne znovu zranit, takže tady v rotaci problém nevidím

Reagovat
Sandstorm

No snad bude Matu rotovat a neposadí ho nějak dlouhodobě. V minulém zápase už hrál celkem dobře, což se nedá říct o Van Persiem.

Reagovat
mithro

on posadi Matu

Reagovat
puji

Kazdy tady psal az posadi Matu a RvP. Posadil Matu. Spatne. Paradni sestava. LVG

Reagovat
kiwwi

no k dokonalosti chyba uz len Mata namiesto Persieho, ale nejam mi to extra nevadi, snazi sa Persila nastartovat

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

To je dobre,jen mel posadit jeste persana a hodit tam januzaje

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Leicester: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

subs: Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj

Reagovat
vicinda07

Poch to mal uz v Sotone trochu domylene so stopermi, ked na zaciatku uprednostnoval Yoshidu a Hooivela pred Fontem a tu to asi pokracuje...Chiriches - Kaboul opat a Vertonghen na lavicke

Reagovat
puji

Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Dier, Kaboul (c), Chiriches, Rose; Capoue, Dembele; Chadli, Eriksen, Lamela; Adebayor.

#THFC subs: Vorm, Naughton, Vertonghen, Bentaleb, Lennon, Paulinho, Soldado

Reagovat
vicinda07

ak da do poharu hrat Vetonghena a o tyzden postavi proti Arsenalu tuto istu tak mu uz dobre jebe....som zvedavy kedy pochopi, co uz vsetci vedia, ze Kaboul nas najhorsi stoper...hlavne ze Vert hral EL

Reagovat
smazaný uživatel

Taky z toho Kaboula nejsem nadšený, ale udělal ho kapitánem, tak asi hrávat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches kurva what? Vzdyt to je strasny, co predvadel na Mackems, snad 4x ztratil balon kdyz byl skoro posledni a chtel si je udelat, jeste ze to tam Kaboul hasil, lepsi tymy by nam z tech jeho hovadin dali minimalne jednoho gola. Takovy debility nedela ani BAE+Rose+Dawson za zenitem dohromady

Vsak to neni normalni co on dela, at ho radsi postavi na AM

Jeste v kombinaci s Younesem, ktery je polovicni jak byval a prohraje vetsinu os. souboju, to zas bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vedou o 20 bodů tabulku, proto si můžeme dovolit dát do základu hvězdu Kaboula a nechat sedět Vertonghena.

Reagovat
smazaný uživatel

Super sestava. Ta obrana se změní časem.

Reagovat
smazaný uživatel

Změní, ale aby nebylo už pozdě.

Reagovat
Sandstorm

To je ten Paulinho na tom tak blbě, že v PL nehraje? Mně přijde individuálně stále jako Vaše nejlepší CM. A Kaboul s kapitánskou páskou je celkem srandovní. Tam by měl být Verts.

Reagovat
vicinda07

Paulihno je este horsi ako Bentaleb

Reagovat
Sandstorm

Ty kráso tak to mi řekni čím to je. Loni se v prvním zápasech nejevil vůbec špatně, spíš naopak.

Reagovat
Cobra

Tak tento rok Paulinho snad neodehrál dobrý zápas. Ten jeho alibismus při dostupování a bránění hráčů mě prostě vytáčí. On je na míči dobrý a dokáže být ve správný čas na správném místě, ale to je zatím tak vše, co dokázal

Reagovat
Cobra

On zatím jede na úsporný režim. Do zápasu snad ještě nedal 100%

Reagovat
Talker

Velké V ve slově "Vaše" se píše jen na začátku věty, nebo když chceš "vykat" nějaké osobě.

Neber to jako rýpání, jen pro tvojí informaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul v základu je opravdu do očí bijící, jinak to ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

a Stambouli, Fazio a Davies ani na lávce. tak hlavně, že jsme posílili

Reagovat
I am Mancunian

preco nehra adnanko dopice ?

Reagovat
iamek

Jen a jen dobre. V rezerve sice tri goly, ale neustale soloval a hral na sebe. Snad mu nejlepsi manager soucasnosti dal co proto.

Reagovat
smazaný uživatel

u vás v rezervě trénuje současný nejlepší manager?

Reagovat
Talker

Asi LvG nechce hrát o EL, ale o LM...

Reagovat
Sandstorm

Protože Rooney má jisté místo a protěžovaného Van Persieho taky neposadí. A to je tam ještě Mata na lavičce. Adnan to bude mít fakt těžký letos...těch zápasů moc není a jsou tam hráči, kteří mají před ním prostě přednost.

Reagovat
Side

co se stalo se sportz-hd?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tak ať United doufají, že Rooneymu se bude chtít běhat

Reagovat
Cobra

Snad Alfonosvi nedají penalizaci

Reagovat
mithro

Souness: "Di Maria's final ball is disappointing."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak Souness už je pár let dost mimo. Jeho nebrat vážně.

Reagovat
Sandstorm

Kdy sme měli v základu tolik hráčů, kteří jsou schopni poslat přesnou křížovou přihrávku přes 30 metrů? Blind, Herrera, Rooney...naposled někdy v dobách Scholse ne?

Reagovat
Infernoqt

Carrick, Cleverley za dob Fergieho ... a Fletcher ovšem

Reagovat
r.mrazik

Je to bozi...skoda ze to neni na koho dat

Reagovat
Sandstorm

Na Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cambiassa jsem zvědavý

Reagovat
Darren Fletcher

no ten bude mať dnes riadny problém chudáčisko

Reagovat
smazaný uživatel

bude kralovat

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Darren Fletcher

boha toto budú jatky, už sa teším

Reagovat
smazaný uživatel

oni doma docela umi, nevidel bych to zatim tak jednoznacne. jsem na nas hodne zvedavej. ta utocna sila na papire vypada neuveritelne, tak snad se to projevi i na hristi.

Reagovat
Darren Fletcher

aj som minuly zapas nevidel, pre mna je toto premiera v plnej sile a nenecham si ju pokazit pragmatizmom!!!

Reagovat
smazaný uživatel

promin. odted uz budu taky optimista. 0:3

Reagovat
PhilipS

Z týhle sestavy United už jde strach...

Reagovat
r.mrazik

Nikdy jsem si nemyslel,ze by tihle tri mohli hrat spolu

Skoda ze tam misto persana nehodil januzaje...ale uvidi se

Meli na pripravu tyden,tak snad vi,co tam vymysli

Reagovat
iamek

Uz ted mi je Leicesteru lito. To bude totalni demolice <3

Reagovat
Sandstorm

Tohle bude úplně jinej zápas, než doma s QPR.

Reagovat
Tomekcz

to tezko, jestli Evans nezacne hrat dobre, tak si da ulloa 3 goly jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niekto dobry stream?

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
wild

Nejaky dobry stream na Sky sports?

Reagovat
Rohlíček
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
wild

dakujem

Reagovat
niflheim

Tak pojďme.

Reagovat
EXoRcIsT

Skoda Niko ale ten Mercedes je strasne nespolahlivy

Reagovat
smazaný uživatel

stream na spurs?

Reagovat
Infernoqt

5 minut a furt jen nakopávaná a zdržování... to než se rozjede

Reagovat
Tomekcz

pussy zas nic neda

Reagovat
Infernoqt

ten Persie nedá gol ani kdyby se posral už

Reagovat
Infernoqt

zakřikli jsme to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

njn zemiak strateny hned od zaciatku

Reagovat
Hector17

To už raci matu než Van Persiho....

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

fuck Persan .

Reagovat
smazaný uživatel

pekne jsem to privolal. paradne Falcao.

Reagovat
mithro

ako ano, fuck ale on ma tie nabehy paradne, toto keby vedel zemiak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaspeer.

Reagovat
Hector17

Góoooool

Reagovat
Darren Fletcher

tak a show sa zacina

Reagovat
Darren Fletcher

Falcao parada

Reagovat
smazaný uživatel

PERŠÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Robinek

Reagovat
Rohlíček

co tam dělal ten bek

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký centr Falcao

Reagovat
Pigeon

Peršáááááááááááááááááááááán

Reagovat
Dawon

Falcao, nadhera

Reagovat
I am Mancunian

falcao je neskutocny pan

Reagovat
wild

ROBIIIIIIIIIIIN.. Falcao je skvely. Angela uz ani netreba chvalit. Krasa pozerat na tieto ofenzivne posily.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Tomekcz

jeste ze to obrance tecoval, jinak by zas nedal falcao

Reagovat
Dawon

RVP je tvuj novy giggs?

Reagovat
Sandstorm

Tak na to se dá koukat Falcao krásný centr na Robina a goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao krásně ale RVP lucker.

Reagovat
Fenri

By ta hlavička šla vedle nebýt teče

Reagovat
Pipo123

Byť tam Welbeck tak to skončí centrom na tribúnu

Reagovat
mithro

FLACAAAOOOO ROBINEEEEEEEEEEK ♥♥♥

Reagovat
C0br

ooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

wtf??????

Reagovat
Infernoqt

kráááásně ANCHEEEEEEEEL

Reagovat
Darren Fletcher

orgááááááááč

Reagovat
Fenri

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria

Manchester si nakoupil kvalitu a jde to.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria si maze Premier League na chleba.

Reagovat
I am Mancunian

di mariaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Angeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
vitasrp

To si dělá prdel ne?

Totálně tleskám.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
mithro

CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
wild

ANGEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
niflheim

Angeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Pigeon

nááááááááááááádhera

Reagovat
Tomekcz

hmm

Reagovat
jenage

Reagovat
Usty

lol....

Reagovat
Hector17

Zlatý míč pro Dí Mariu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf zápas

Reagovat
niflheim

Prej vyhozené peníze a hráč, kterého nepotřebujeme

Reagovat
Rohlíček

ULLOAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Darren Fletcher

lesteeeeeeer

Reagovat
Tomekcz

a tragedi v obrane zas hvezdi

Reagovat
Fenri

To je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva paradne..

Reagovat
niflheim

Hmm, fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

a já dement ho nechal na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa To je zvíře.

Reagovat
niflheim

Za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

byl? nevidel jsem opakovacku...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

di maria je snad najlepsi hrac planety momentalne..united by nebyt tych poslednych troch augostovych zostali v totalnych srackach, takto si kupili uspech

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Jeden chlap ve vapne a nepokryjem ho

Reagovat
smazaný uživatel

Za čárou, ne? Ale to je fuk, stejně je musíme přestřílet. Obrana se bude sehrávat ještě dlouho.

Reagovat
Sandstorm

Ofenzíva vypadá fakt parádně, ale v obraně mezery jsou. Jsem zvědavý, jak na tom bude, až ji prověří někdo z první šestky.

Reagovat
Manik...

United

Angel je král

Reagovat
mickey mouse

To je na hovno, United s tou kvalitou budou bojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte jeste nehrali se schopnym tymem :-)

Reagovat
Sandstorm

Gólostroj podruhé. Angeeeeeeeeel je prostě boží hráč.

Jestli to tedy skončí naší výhrou a Chelsea večer padne, tak budeme ztrácet na první místo 4 body. To vůbec není špatné po tom začátku.

Reagovat
Miguel19

To je fakt, když nejtěžší soupeř byl Swansea..

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

taky gol dostat

Reagovat
I am Mancunian

rojo pekne hori inak

Reagovat
mithro

tam zhorela cela obrana, jeden hrac a oni ho nechaju hlavickovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mel spis trochu smulu na odraz. kdyby se to odrazilo do autu, byl klid.

Reagovat
Miguel19

Omg jsem se vysral na fantu a mám kapitána Hazarda..

Reagovat
smazaný uživatel

Já Rooneyho.

Reagovat
Sandstorm

Ofenzíva parádní, ale ta obrana je celkem vtipná. Blackett prostě nemůže hrát dlouhodobě základ.

Reagovat
Usty

protože zrovna on ten gól zavinil...

Reagovat
Sandstorm

Tak ono celkově je ta levá strana slabá od začátku sezony. Rojo to směrem dozadu taky nevylepšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jo on, zatim jedinej kdo tam neudelal z nasi obrany chybu. ty ses fakt nemocnej, jak to tady kazdy kolo pises, ze bys ho vyhodil, pritom hraje nejlip.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

tak u golu, nejdriv Rojo neodpali mic, odrazi se utocicimu do behu, centr na jedineho hrace ve vapne: Evans podskoci, Rafael vypusti souboj.. ale nemuzem hrat s Blacketem no..

Reagovat
Sandstorm

To je ono. Celkově ta obrana má mezery a proti silným soupěřům to bude fakt zajímavý. Blackett pro mě není rozdílový hráč, který by tu obranu zvedal. K tomu zatím nemá zkušenosti. A Vy z toho hned děláte hroznej humbuk, že si na něj otvíram hubu. Fakt jděte do piče!

Reagovat
icka

Cau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Co to meleš? Podívej se, co sem psal dneska výše na jeho adresu. Naopak sem říkal, že není důvod ho teď posazovat.

Reagovat
Usty

ty si fakt nehorázně sereš do pusy...

Reagovat
Sandstorm

Jo no hrozně.

Sandstorm21.09.2014 14:04

Je taky otázka, kam postaví Roja, až bude Shaw v plné síle. Zatím není důvod posazovat Blacketta, ale časem k tomu asi dojde

Reagovat
Usty

Právě proto, když vzápetí bezdůvodně na Blacketta kydáš...

Reagovat
Sandstorm

Jak na něj kydam? Co sem řekl špatnýho? Proti těmhle slabším soupeřům ať hraje, ale stále si ho nedokážu představit na Chelsea nebo na City.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho z té defenzivy si tam umíš představit, když ne momentálně našeho nejlepšího obránce

Reagovat
Sandstorm

Až bude zdraví Jones tak jeho s Evansem.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli budou poodávat lepší výkony než on tak proč ne, zatím je Evans vedle něj jen k smíchu

Reagovat
Sandstorm

Pokud má být Blackett v základu, tak k sobě potřebuje někoho stabilního a ne Evanse. Až bude zdraví Jones, tak nemám s Blackettem vedle něho problém, pokud bude Evans i nadále horší.

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě uvidím raději mladého hráče s formou než zkušeného bez ní

Reagovat
Sandstorm

To jo. Já bych nejradši viděl mladýho hráče s formou a vedle něho zkušeného s formou.

Reagovat
Usty

Dneska nejlepší z celý čtyřky a ty prohlásíš, že nemá co dělat v základu. Jestli ti nedochází, jak nelogický to je, tak jsi prostě strašně tupej.

Reagovat
Sandstorm

Což je ale právě dost smutný, že je to náš nejlepší stoper. Být ve dvojici s Vidičem, tak bych s tím problém neměl, ale takhle je to naše slabina. Ať bude hrát sebelíp, tak to na něm zatím stavět nemůžeme.

Reagovat
Error

Reagovat
TopinB

Počkej... Takže on je váš nejlepší stoper, ale v základu nemá co dělat, ano? Many logics

Reagovat
Sandstorm

ne

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to mysli tak, ze je blby kdyz nas nejlepsi a nejjistejsi hrac je nezkusenej mladik. a boji se toho jak to zvladne az prijde lepsi souper.

Reagovat
Sandstorm

Jo tak to přesně myslim. Je super, že máme takhle talentovanýho stopera, ale už neni tak super, že na něm má stát hned od začátku celá obrana.

Reagovat
TopinB

Jako jo, to dává smysl, ale já narážím na to, že podle Srandastorma nemá na to hrát základ (v Man Utd)

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

ale toho se bojí všichni a já ne právě kvůli Blackettovi který ukazuje že na to má

Reagovat
Sandstorm

Má na to, ale pokud vezmu v úvahu naše další stopery, jejich zdraví, tak to opravdu nepřináší velkou jistotu. A je to blbý i proto toho samotného Blacketta na nějž leží větší míra odpovědnosti, když místo toho, aby mu třeba takový Evans pomáhal, tak chudák Blackett to musí hasit za Evanse.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten tvuj puvodni post je ironicka poznamka? na tom netu to tak nevyzni...

Reagovat
Sandstorm

Přeber si to jak chceš ty kokos. Nemůžu za to, že jste proti mně zaujatí a cokoliv napíšu, tak v tom hned hledáte mouchy. Kokoti!

Reagovat
smazaný uživatel

ja proti tobe zaujatej nejsem, sice jsem si tu vsiml toho pristupu, ale na me to nehodis. obcas s tebou souhlasim, obcas ne. to je snad normlani. v tomhle se s tebou tak nejak dlouhodobe neshodnu.

Reagovat
Sandstorm

Ale vždyť ho zas tak hrozně nekritizuju. Neříkam, že je špatnej nebo že na to nemá. Já vidim, že hraje dobře, to je jasný a je to velký plus, že máme takhle mladýho stopera s velkým potenciálem do budoucnosti. Ale nyní podle mě není úplně dobrý, že tam nemáme vlastně nikoho lepšího. Aby stála obrana na takhle mladým a nezkušeným hráčovi není dobrý. Z tohoto pohledu to beru jako naši slabinu.

Reagovat
Sandstorm

Vy jste fakt banda čůráků.

Reagovat
TopinB

Jenom ty seš letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi jen nechapu to, proc u obrance, kterej momentalne hraje nejlip, zrovna ted pises, ze dlouhodobe to s nim nepujde? Tomu proste nerozumim a pises to tu kazde kolo. Jo, je mladej, nezkusenej, rozhodne se pred sezonou nepocitalo, ze si nejak moc zahraje, ale dostal sanci a zatim ji vyuziva podle meho velmi dobre. tak proc ve chvili, kdy se hraje 20. minuta a on neudelal chybu psat, ze dlouhodobe nema v zakladu co delat?

Reagovat
Sandstorm

Myslim to tak, že ta obrana je sama o sobě nezkušená a i přesto, že Blackett hraje dobře, tak tu nezkušenost ještě prohlubuje. Na něm to zatím nemůžeme stavět. Proti slabším soupěřům to tolik nevadí, ale proti Chelsea nebo City to může být fakt problém.

Reagovat
smazaný uživatel

tak imho ani dneska to na nem nema stat, melo by to stat na Evansovi (nez se zranil) a pro Blacketta to jsou super zkusenosti. Kazdopadne pokud bude takhle hrat dal, tak klidne na nem tu obranu postavit muzem, zatim hraje z nasich obrancu nejlepe. jasne, nikdo s tim nepocital, ale kdyz tu sanci takhle vyuziva... Kazdej musel nejka zacit.

Reagovat
Sandstorm

On potřebuje vedle sebe někoho zaběhnutého do těžších zápasů. Škoda už nemáme Vidiče. Až se vrátí Jones tak nemám s dvojicí Jones - Blackett problém.

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne ti rozumim. tak Jones letos pusobil o dost lip nez Evans. Ale i Evans mel byt schopnej toho Blacketta jistit/ridit. bohuzel se moc s formou nepotkal.

Reagovat
Sandstorm

No právě od Evanse bych čekal, že už bude mít na to mu předávat nějaký zkušenosti a ne aby to bylo obráceně a Blackett to za něj hasil.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

si v poriadku? Blackett s prehľadom momentálne náš najlepší stopér

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mithro

a kto je akoze lepsi? Evans?

Reagovat
Sandstorm

Ne, Rojo.

Reagovat
mithro

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

nič na tom nezmení ani ten rehot.

Reagovat
Fenri

Cambiasso to rozdává parádně

Reagovat
blade115

Škoda že ten Angel podepsal zrovna u nich, tak moc rád bych mu tu formu přál... A ty poslední tři posily udělaly s týmem hrozně moc, v tomhle rozpoložení by ta Top 4 neměla uniknout. Ale třeba ještě není všem tragickým dnům konec.

Reagovat
Miguel19

Stačí ho dát do fanty a není to tak hrozný

Reagovat
blade115

Však ho tam taky mám, tak z toho mám aspoň tu minimální radost.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

čo z toho keď cela moja jedenastka zatial nazbierala 2 body Snáď ma Diego Costa večer zachráni

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne že som predal sterlinga

Reagovat
Infernoqt

ten Leicester ještě zabojuje, nebude to lehké utkání

Reagovat
Infernoqt

paráda, Evans a jsme bez obránců

Reagovat
wild

Esteze sa Smalling uzdravil..my strasne potrebujeme jedneho poriadneho stopera

Reagovat
fajdax

A co s tím má společného Smalling?

Reagovat
wild

ze ma vobec kto hrat v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, zranenej stoper, to tu dlouho nebylo... kdo se tu ptal jestli Blacket bude v zakladu i dal? rekl bych, ze tady je odpoved.

Reagovat
mithro

by ma zaujimalo, na com ficia nasi obrancovia, to snad nie je mozne aby boli nonstop zraneni

Reagovat
niflheim

Ta obrana se sype jako moje nfl fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Laet je trošku přemotivovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

A už vám zrakvil Di Máriu.

Reagovat
papos182

Zrakvil

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už měl být venku.

Reagovat
Pigeon

De leat už měl být venku

Reagovat
Dawon

Rojo je zatim strasny

Reagovat
smazaný uživatel

Ohhhhhh his name is Paul Koncheskyyy

And he's Leicester's number 3

Defends like a piece of tuna

Should go and throw himself in the sea

Reagovat
iamek

Blackett zatim uzasny.

Reagovat
TopinB

Neumí to, nemá na to hrát základ

Reagovat
icka

Reagovat
Infernoqt

nemužu si pomoc, ale přijde mi to, že nás nechtěj vůbec pustit k míči, dokud se brankově neprosadí... chtělo by to navýšit vedení

Reagovat
Tomekcz

uz zas neumi nic jinyho nez to nakopnout co nejdal

Reagovat
C0br

přijde mi, že ten touchdown signál hrajeme při každém rohu

Reagovat
niflheim

Rojo, to je tež exot

Reagovat
Pigeon

kuva, Rojo to stačilo líznout

Reagovat
Phillipinho

Nemate nekdo link na United, kterej funguje na ipad?

Reagovat
smazaný uživatel

BLACKETT

Reagovat
iamek

. Kde se ten kluk proboha vzal ? Jednoznacne nas nejlepsi stoper.

Reagovat
Darren Fletcher

sme vpredu tak trosku zavisli na angelovi

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí v zápase Spurs - WBA se s tím nesere odpíská si ještě pár vteřin před tím než uběhne 45 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou jak vosy. Jestli neodejdou fyzicky, tak to bude ještě hodně těžký zápas. Ale je dobře že taky běháme. Ten náš chodící fotbal z prvních třech kol by přejeli jak vlak Džambulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mária je důvod proč sledovat MU letos, Esteban zase jeden z mnoha proč si pustit Foxes

Reagovat
vicinda07

strasny polcas, Chiriches este horsi ako Kaboul

Reagovat
jk

Oba jsou marní. Kaboul sice dobrý ve vzduchu ale neumí přhrát, zastoupit hráče, pozičně mimo. Chiriches umí přihrát ale v osobních soubojích často propadá. Dohromady jsou jeden celkem dobrý stoper.

Reagovat
mithro

Don't know if one should be enouraged or worried about Tyler Blackett being Man United's best defender at the moment.

presne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

presne, nikdo s tim nepocital, ale s tim jak hraje... uvidime jak zvladne nejakej zapas proti silnymu souperi.

Reagovat
Sandstorm

jednoznačně worried...

Reagovat
niflheim

Reagovat
PhilipS

United se zvedaj, ale stejně si myslím, že systém bez klasickejch křídel nemůže dlouhodobě fungovat. a ADM je někde jinde no...

Reagovat
Darren Fletcher

ako to vyzera so spurs, napisal som jednotku, tak snad ho tam nejak sturia hm?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá bída. zatím můžeme být za případný bod radši než WBA.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
blade115

Foxes jsou suproví, jejich dosavadní výkony v PL se mi moc líbí, na to, jak měli těžké soupeře hned na začátek, se perou důstojně. Z nováčků určitě skončí nejlépe. Ulloa je úžasný. Dnes proti sobě mají soupeře, který je kvalitou světelné roky daleko, ale stejně mu nic nedají zadarmo. A snad je ještě pořádně potrápí. Na druhou stranu se ale objím, aby nedohrávali v deseti, De Laet je jednou nohou venku...

Naproti tomu United prodělali velký progres, ale jsou hrozně závislí na Di Maríovi. Ten je teda světovej, ten gól bylo něco neskutečnýho, ale ta závislost na něm je očividná. Blind hraje dobře, přesně takového hráče bylo potřeba koupit. Jenže pak už zbývá jen Blackett a jinak už není koho pochválit za výborný výkon. Rooney hrozně nevýrazný, RvP ze začátku úplně mimo a až později ho "dotlačili" ke gólu, Falcao zkraje dobrý, pak už taky nic závratného nezahrál, Rojo se zatím moc dobře neuvádí ... Pořád je tu kupa práce, teď se jen uvidí, jestli to LVG zas nevrátí na 3-5-2, to by se to zas celé vrátilo na začátek, někam do půlky srpna.

Tak snad to nakonec dopadne aspoň remízkou. Ta by tomu celkem slušela.

Reagovat
blade115

A málem bych zapomněl - velká omluva Cambiassovi, kterému jsem v PL vůbec nevěřil. Dnes je vážně výborný, rozdává to tam skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakomplexvaný kktko De Laet ktorý nemal na United si teraz musí niečo dokazovať, snáď vyletí, kretén

Reagovat
PhilipS

Vyčítat ten gól Rafaelovi je nesmysl...takhle trefenej centr je skoro nebránitelnej... Co říkal, Carragher nevím...

Reagovat
mithro

evans bol uplne mimo poziciu, to mala byt jeho lopta.

Reagovat
mithro

Souness and Carragher gutted.

Reagovat
Pigeon

škoda té ztráty koncentrace po našem druhém gólu (který byl nádherný). Di Maria je naprosto úžasný, Blackett taky výborný. Chce to aby se trefil Radamel, jde vidět jak moc chce

Reagovat
Tywin Lannister

mít united top stopera a DM, tak můžou směle útočit na titul, takhle to bude třetí nebo čtvrtý místo

a DiMa je bůh, momentálně asi nejlepší hráč na světě

Reagovat
Sandstorm

Podle všeho máme TOP stopera Blacketta

Reagovat
Infernoqt

musíem vyhrát, ať nám arsenal a everton neutečou v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Dorazme ich

Reagovat
Swarley

jsem tu, konečně Rooney na AM, mé prosby jsou vyslyšeny...jak vidím, asi docela hrajeme dobře, Angelito je bůh a Evans se na 100 % zranil, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak to v zasade bylo.

Reagovat
mithro

njn, ale este keby nieco aj hral na tom AM

Reagovat
Swarley

tebe se ptát je možná škoda, ale jak mu to tam teda jde?

Reagovat
mithro

a hned prve dve prihravky na hovno druhy polcas

Reagovat
Swarley

vždycky když s tímhle začneš, tak dá do čtvrt hodiny gól

Reagovat
mithro

nato sa spolieham

Reagovat
Infernoqt

evans bude na dlouho, obnovene zranění kotníku, snad ne zlomenina

Reagovat
Swarley

k tomu se dá jen dodat - nečekaně

Reagovat
Sandstorm

To je v prdeli. Jones ještě tak tři týdny? Chudák Blackett. Teď bude mít vedle sebe Smallinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy . Sice vypadá jak serial killer, ale hraje pěkně.

Reagovat
Swarley

wow, Falcao, to je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Johny teda dostal peknou boticku. co se mu tam vlastne stalo?

Reagovat
wild

skodaaa

Reagovat
Fenri

To by Welbeck dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Kurva to by bylo pěkný

Reagovat
Pigeon

Zlatý míč pro letos:

1. Di Maria

2. Ronaldo

3. Blackett

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fajdax

křeč

Reagovat
Pigeon

na to ti pomůže sůl

Reagovat
Swarley

nádherný zakončení, to je fakt škoda, gólman vůbec netušil

Reagovat
I am Mancunian

falcao je skvely

Reagovat
niflheim

Vyhoď ho kurva už.

Reagovat
Infernoqt

ten De Laet dá ještě vyrovnávací gol jak ho nevyloučí :D

Reagovat
Pigeon

De laet 3. žlutá

Reagovat
mithro

uz mal byt vonku. to nemoze prezit tento zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jasný faul? Vždyť se ho sotva dotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

en zleva se ho stova dotkl, ten zprava ho zatahl za ruku, coz v te rychlosti docela rozhodi, kdyz ti pretoci telo v jinem smeru nez bezis..

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale žlutou bych taky nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, zápasy proti komickému QPR a nováčkovi rozhodují o Zlatém míči.

Reagovat
Pigeon

4. místo Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

Persan se tenhle zapas rozbehl dvakrat, jednou mel sanci a podruhe dal gol, jinak moc nehne.

Reagovat
Swarley

ale už je vidět i to, co v minulém zápase...jsme v daleko lepším pohybu, kombinujeme, věříme si na balonu, hráči si daleko víc věří, když jsou na míči...výsledky přijdou, jediné, co to může teď posírat, je obrana...už víme, jak přesně dlouho bude out Jones?

Reagovat
Swarley

věří si na míči i na balonu to je už na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jones mel byt na mesic cca.

Reagovat
PhilipS

"věříme si na balonu, hráči si daleko víc věří, když jsou na míči. " věta...

Reagovat
C0br

Anderko

Reagovat
Swarley

Andeeeerkoooo, skvělej, výbornej, super kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
niflheim

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Infernoqt

takové divadlo si z nich udělali

Reagovat
Pigeon

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Parada.

Reagovat
blade115

Hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera pěkně.

Reagovat
I am Mancunian

ohromnej rozdiel ked hra rb rafael miesto valenciu

Reagovat
mithro

Herrera: "I want to be like Paul Scholes - with lots of respect"

poooood ander ♥

Reagovat
niflheim

♥♥♥

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Andeer

Reagovat
Swarley

jen ten Robin je pořád nějakej divnej

Reagovat
smazaný uživatel

RVP mi už ide na nervy

Reagovat
Infernoqt

ten Di Maria bude muset dolů, zase tam nějak pokulhává

Reagovat
smazaný uživatel

O titul sa pobiju Man U, City a CFc , Live a Arsenal su out podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

real tu negra

Reagovat
Swarley

co to pískáš do k-rev?

Reagovat
Swarley

lol, to se posral ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, porad to pousti, coz jako dobry, a pak piskne tohle. Rafael ale teda strasne naivni.

Reagovat
Infernoqt

paráda Clattenburg, poslední tři utkání co nás pískal, 5 penalt proti nám

Reagovat
wild

Clattenburg ty si uplny kokot?

Reagovat
niflheim

No jasně

Reagovat
blade115

Hohoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

omg.

Reagovat
smazaný uživatel

SIMULANTEEEEE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol faul.....dnes rozhodca velmi slabo.

Reagovat
Pigeon

Tohle myslí rozhodčí vážně?

Reagovat
Tomekcz

kokotburg to ma zas podplaceny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Nugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent

Reagovat
blade115

Ale penalta legrační, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Mírně řečeno

Reagovat
wild

Clattenburg FA

Reagovat
PhilipS

To zas bylo rozhodnutí od rozhodčího... zápas ale aspoň dostane na zajímavosti...

Reagovat
niflheim

Clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia nas jebú celú sezónu ...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude za minulé roky payback.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl solidní zářez, nelobbuje Fergie aktuálně za Leicester?

Reagovat
Pigeon

Tohle penalta? Dyť to se píská jen pro liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Clattenburg je taková píča

Reagovat
I am Mancunian

si robi picu ten kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky zapas Foxeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Manik...

Rozhodčí zařízl United, co se děje

Tohle byla fakt trgický písknutá (faul to nebyl a ještě před tím byl faul útočníka)

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
TopinB

Pičooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
wild

Reagovat
C0br

super

Reagovat
Fenri

CAMBIASSOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

DOPIČIKURVA

Reagovat
Darren Fletcher

kurva lexess... :)

tu mi handicap uz nevyjde ciii? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě za mě klidně vyhrajte

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Esteban

Reagovat
smazaný uživatel

Choďte do piče,mrdky pojebané, dva góly nemali byť, piče skurvené vyjebané

Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
Sandstorm

Clattenburga by měli za tohle přeřadit do League One. To je neskutečný.

Reagovat
wild

Bravo Clattenburg.. ty spiceny kokot pojebany

Reagovat
niflheim

Tak hraje se těžko proti dvanácti, že jo

Reagovat
mickey mouse

FOXES

Reagovat
blade115

ANOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Esteban

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHAHA

Reagovat
mithro

clattenburg fak off

Reagovat
Swarley

teď je čas na Wazzu a jeho mithrovinku, jsem klidný

Reagovat
PhilipS

Premier League zraje jako víno....není lepší soutěž...

Reagovat
smazaný uživatel

25 minut, to dame.

Reagovat
TopinB

Teď mluvíš za Man Utd, nebo Leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

hadej.

Reagovat
Counter

Úžasně Foxes A Clattenburg neméně brilantní

Reagovat
Sandstorm

Ty ses měl rovnout pojmenovat Cunter, Cuntře

Reagovat
Cunter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Foxes jsou úžasní.

Reagovat
smazaný uživatel

steinar00121.09.2014 15:47

O titul sa pobiju Man U, City a CFc , Live a Arsenal su out podla mna.

Tak jo.

Reagovat
Sandstorm

Co jo?

Reagovat
smazaný uživatel

stale si za tym stojim uvidime po sezone

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole to hraje Leicester tak dobře, nebo .... ????

Reagovat
TopinB

Clattenburg má výborné (bez ironie) rozhodnutí

Reagovat
Sandstorm

Zápas v režii Clattenburga

Reagovat
iamek

Presne jak jsem rikal. Nas dokaze zastavit jen rozhodci a Chelsea. A je to tady ...

Reagovat
Pigeon

Tak když už se konečně zvedáme naše hra je s přehledem tak nás ten vymrdanec ve žlutém zařízne, že dvakrát nevyloučí jednoho a toho samého hráče a pak jim daruje penaltu úplně z hovna

Reagovat
Sandstorm

Tak hlavně tam byl mega faul na Rafaela a on nic. Vardy pak zaškobrtne za pár sekund v šestnáctce o Rafaela a to pískne. Prostě čůrák no.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě neni to tak dávno, co ty vymrdanci v žlutym pískali zásadně pro ManU...takže bejt fan ManU, v životě, nebo minimálně deset sezon (!) se neopírám o verdikty rozhodčích...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pigeon

čekal jsem, která ovce se zas tím bude ohánět. gratuluji jsi první

Reagovat
smazaný uživatel

čím ? pravdou ? Popírat to může jen blázen...

Reagovat
Pigeon

ManUTD se nikdy nepomáhalo víc, než se pomáhalo např. chelsea, citizens, prostě týmům z TOP 4. liverpoolu se bůh ví proč pomáhá, i když stojí mimo top týmy

Reagovat
Mimalu

Ufff, když to bylo 2:0 a 3:1 tak jsem se divil co se to děje, už zase všechno dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

United potvrzujou co jsem o nich říkal bez pořádný obrany nemají nárok Soudruzi z Manchesteru hold udělali chybu

Reagovat
Miguel19

3 fíky? To snad Genius přejde na 3-5-2..

Reagovat
niflheim

Paráda, první gól z centru, kdy už byl míč za čarou, nevyloučený hráč, směšná penalta. Tohle ještě prohrajeme s takovou

Reagovat
Usty

už to začíná

Reagovat
niflheim

Kdybych alespoň neměl pravdu.

Reagovat
blade115

Při tom prvním si mohl být postranní jen těžko stoprocentně jistý, že byl míč za čárou. To jsem nebyl ani já po opakovaném záběru. V takovém případě udělal správně, že to pustil.

Reagovat
Usty

penaltu beru, tam měl pustit oboje nebo písknout už to první...

ale míč za čarou, když to nebylo poznat ani z opakovanýho záběru (kdyžtak mě vyveď z omylu) a naříkat si na vyloučení hráče - což je v Anglii vyjma skoků do noh prakticky vždy jen plkání - je zbytečný...

Reagovat
10

Reagovat
Swarley

a teď to jsou vzadu zase solidní zmatky

Reagovat
smazaný uživatel

United ještě nehráli proti žádnýmu silnýmu soupeři a už dostali 6 banánů v pěti zápasech

Reagovat
Infernoqt

tvoje máma taky dostala šest banánů v pěti číslech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

MU těžce netuší teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso krásný výkon.

Reagovat
Swarley

Cambiasso může hrát do padesáti, klobouček

Reagovat
PhilipS

kde na to koukáte? mě stream začal lagovat hrozně....

Reagovat
blade115

Tak kde je naše sestava? Miguel, co se flákáš? ...

Reagovat
Miguel19

Níže.

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Scholesovky musí teda ještě potrénovat

Reagovat
Counter

Tottenham

Reagovat
niflheim

Každopádně perfektní příklad toho, jak špatný rozhodčí dokáže změnit hru

Reagovat
Miguel19

Chelsea line-up v Man C: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
blade115

Snad to bude spíš 4-3-3. Oscara škoda, ale Fabregas zase značí to, že nejdeme jen bránit. Mohl by to být fajn zápas, tak uvidíme.

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Man City: Cech, Filipe Luis, Mikel, Oscar, Schurrle, Remy, Drogba. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

ta PL je letos marná nikdo z těch top týmů není žádnej válec až na Chelsea...

Reagovat
Darren Fletcher

niečo nesekajúce?

Reagovat
Infernoqt

Tohle nemá cenu, s tímhle přístupem se do Ligy mistrů nedostanem jak neporazíme týmy jako Leicester -.-

Reagovat
smazaný uživatel

W.B.A.

Reagovat
Spasitel

Krása vidieť po tých rokoch tlačenia od rozhodcov čítať vyplakávanie Manu fans.

Reagovat
TopinB

*vyplakávání o rozhodčích

Reagovat
niflheim

No jo, to abych vytáhl zase ten článek o tom, že i pod Fergiem jsme byli nejvíce řezaný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes naprosto našlapaní.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když tě někdo takhle zadarmo posadí na koně, to se pak hraje...

Reagovat
mithro

to tu nepresadis, oni su naslapani a rozhodca s tym nema nic

Reagovat
TopinB

Ale má, my uznáváme, že to penalta neměla být, ale konečně rozhodčí ManUtd nepomáhají, tak máme radost

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to je podobný argument, jako že si tenkrát Arsenal dal ty 4 goly do vlastní branky sám

Reagovat
TopinB

Škoda, to by byl krásný gól

Reagovat
wild

Toto uz nevyhrame, pritom sme si v pohode sli pre 3body..

Reagovat
PhilipS

Stejně nechápu proč nedá Persiemu na chvíli oddych a nedá tam hladovýho Januzaje...

Reagovat
PhilipS

on už tam je mám hroznej stream

Reagovat
mithro

zemak

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE ZAPAS

Reagovat
Miguel19

LOOOOOOOOL

Reagovat
C0br

fml

Reagovat
Side

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej zapas pro fandu liverpoolu

Reagovat
Tomekcz

ta obrana to je srac.ka nejvetsiho kalibru

Reagovat
jenage

To mi ho vyndej...

Reagovat
smazaný uživatel

TROLOLOOOOOOOO

Reagovat
wild

to je obrana dopice..

Reagovat
niflheim

No jasně a ta píča má asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pochetino je jak druhej AVB aneb najdi pět rozdílů mezi těma dvěma

Reagovat
minoLFC

Toho Benatiu mali tiež/hlavne preplatiť

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA!

Reagovat
smazaný uživatel

LESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Ángel di María 22

hahahhahahhaaaaaaaa golasoooooooo

Reagovat
Usty

Ten Vardy se vzal kde? Neskutečnej, MOTM i bez gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomenalni..

Reagovat
smazaný uživatel

mě už je jich i docela líto

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocny zapas PL

Reagovat
mickey mouse

To je tým kurva

Reagovat
I am Mancunian

to je neskutocne, takto nasraty som bol naposledy ked nas zarezal ten skurveny turek

Reagovat
Infernoqt

budem rádi za desáté místo...

Reagovat
Miguel19

To byl Mata jak si tam ustlal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak a muzem se jit zahrabat. Ja vedel proc se nemam smat liverpoolu...

Reagovat
Sandstorm

Jako já čekal za stavu 2:0, že to ještě bude složitý, ale že se to až tak posere sem teda nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata šílený....za todle bych dával pokuty za takový ztráty....

Reagovat
VasAFC

KURVA JOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo namiesto dementa Roja nehrá Shaw?

Reagovat
smazaný uživatel

jako dostat čtyři goly to je moc

Reagovat
Sandstorm

Můžeme mít v ofenzivně třeba tři Ronaldy, ale s takovou obranou o titul hrát nemůžeme. Nechci slyšet mluvit Van Gaala o titulech do tý doby, než dá do kupy obrany, stratég jeden

Reagovat
protiproudu

ÚŽASNÝ

Reagovat
nani92

Blind je dnes strašný..aspoň od 60.minuty sa mi nepáči, žiadny zaujem a teraz si tam doklusaval ako kkt..Rooney dal aspoň maximalny sprint

Reagovat
blade115

Foxes ♥ ... Já jim snad začnu "fandit", takhle jsem nebyl šokovanej ani ze Sotonu nebo Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Pal pod PD, menšino...

Reagovat
smazaný uživatel

blade pls

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

teď tam mávej, že budeš cosi za minuty přidávat, s tímhle jdi do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

předejte ten titul rovnou Chelsea - Man U a Liverpool jsou marný, Arsenal a titul to taky nejde dohromady jedině snad Citizens jestli se vzpamatujou jim můžou konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Di María, Van Persie a Falcao na hřišti...to už skoro větší galacticos než Real a stejně jim to furt nejde

Reagovat
Mimalu

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Clattenburg je bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
TopinB

Pićaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
hefy

To je neskutečnýýýýý

Reagovat
Swarley

on to pískl znova, to si snad děláš píču?

Reagovat
Side

clattenburg

Reagovat
minoLFC

Rooooooney jak sa čertí

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

OJOJOJOJ

Reagovat
Counter

To je úžasný úžasný den

Reagovat
Darren Fletcher

WAU

Reagovat
Tomekcz

HAHAHAHA kokotburg si z toho robi vlastni show cu.ak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

wohouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

FANTAZIE

Reagovat
smazaný uživatel

BOŽÍ!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy 1+2+2 penalty vybojované, pekne...

Reagovat
Fenri

Blacket na zlatej míč

Reagovat
Manik...

Co že je ten Blacket?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz je moc

Reagovat
niflheim

Tak tahle už byla, blbost od Blacketta, hráč byl v úhlu.

Reagovat
mithro

tam bol takisto faul na neho predtym ako fauloval sam. to iste ako pri rafaelovi. ale to by to musel piskat rozhodca a nie ta figurka

Reagovat
Fenri

Počkej, co byl faul předtím? To, že neodhadl balón a propadl?

Reagovat
vitasrp

On do něj Vardy drcnul, kdyby byl vychcanej, spadnul by a měl by faul..

Reagovat
Fenri

To je možný, ale mně to přišlo jako tělo na tělo... Viděl jsem jen jednu opakovačku ale, tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

no telem to nebylo, bylo to rukama, nic nejak velkyho, ale Blackett uz byl ve vzduchu.

Reagovat
Fenri

A teda ještě dávat za vinu rozhodčímu neodpískanej souboj, kterej se hráč mohl pokusit využít k tomu, aby spadl a vymodlil si faul, to už je fakt jako přehnaný. Jo, Clattenburg to posral strašně dneska, ale ne zrovna tenhle moment.

Reagovat
mithro

to iste spravil pri tej penalte, rukou strcil do rafaela nic a potom piskne taku ....

Reagovat
mithro

nech ide do <> ten koko zlty

Reagovat
smazaný uživatel

já to mrdám, z 1:3 na 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou mi nepřijde fandit Newcastlu tak hrozný

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, titul..

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 looooooooooooooooooooool Moyes back in

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca MOTM

Reagovat
Usty

WHAAAAT FANTASTICKEJ ROZKLAD A OPĚT VARDY.... Z TOHO BORCE SERU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
EXoRcIsT

To je taky kokot ten Clettenburg ta toho chuja De Laeta nevyluci ale nasho hraca ano aj odpiska penaltu co nebola

Reagovat
smazaný uživatel

bůůůůůůr!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ángel je frajer, ale kam to vlezl To může hrát do útoku dobře jak chce, s touhle komedií vzadu to bude k hovnu.

Reagovat
niflheim

To nemá cenu být ani nasraný už

Reagovat
Sandstorm

Když vezmu v úvahu, jaký pohodový a klidný zápas to mohl být, když sme vedli 2:0, tak celkem nasraný sem.

Reagovat
blade115

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Já dement ho nechal na lavičce no. Ale jebat to, FOXEEEEES ♥♥♥♥♥♥♥♥

Reagovat
C0br

že z Clattenburga vyrosté takhle zkruvená píča, to jsem teda nečekal

Reagovat
Side

tk tuhle ale pískl správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Pigeon

Místo pohodové výhra kvůli dementnímu rozhodčímu prohra a rozhozený tým. Ať jdou s tímhle do prdele a clattenburg tak na 5 zápasů stop. Vždyť to je hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

njn po x let nadržování je to blbý co mít jeden zápas pískanej na rovinu

Reagovat
TopinB

Tak tady zrovna pískl penaltu, která opravdu neměla byt, ale i tak to potěší

Reagovat
Manik...

Jako co je hnus? Pískl špatně tu penaltu na 2:3 ale jinak píská dobře...

Reagovat
Pigeon

druhá penalta neměla být, protožebyl Blackett faulován a De Laet měl dostat za dnešní zákroky 3 žluté. vyloučen měl být někdy kolem 30. minuty

Reagovat
Miguel19

Blackett to neunesl? Taková kosa ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý míč.

Reagovat
fajdax

DESET DESET DESET

Reagovat
PhilipS

Karnevalová půle od United....

Reagovat
Manik...

Kolik dnes United dostali gólů po individuálních chybách? Mám dojem, že 4

Reagovat
protiproudu

ÚŽASNÝ

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester se v PL ještě pěkě zabydlí jako třeba Swansea, remíza s Evertonem a Arsenalem, porazili Stoke na jejich hřišti, teď zničí Man U

Reagovat
t0mmy33MCFC

van Gaal musi ven a to okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A přijít Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Ranoth

krasa nadhera, kde sou ted ty poj*bany mufani co se smali liverpoolu vcera ?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

10,10 ,10 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No snad nedopadnem stejně.

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
Darren Fletcher

mal som pravdu, ze to budu jatky

Reagovat
Sandstorm

Genius LVG Teď už nemá cenu se vymlouvat ani na toho Clattenburga. To sme mohli za stavu 3:3, ale tohle už jde fakt na triko hráčů a Van Gaala. Obrana příšerná, na úrovni champu. Jsem zvědavej, co bude ten egoistický narcis mlít po zápase. O titulu už asi ne.

Reagovat
Pigeon

Dvě penalty co neměly být, to běž do prdele

Reagovat
TopinB

*Jedna

Reagovat
icka

Jedna

Reagovat
nani92

takto to dopadne, ked namiesto obrany sa posilníme v posledný deň prestupáku zbytočným utočníkom..

Reagovat
smazaný uživatel

‏@FinallyMario

Man utd ... LOL

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tahle pouťová atrakce se má co smát..

Reagovat
icka

no uckam se uz muze smat kdokoli

Reagovat
smazaný uživatel

kam ještě klesnou?

Reagovat
smazaný uživatel

tady Blackett doplatil na nezkusenost, nemuze se nechat takhle odstrcit na te pulce. pak uz to byla blbost no.

vyhranej zapas a my to takhle promrdame. nezkusenej je tam jen blackett a nechame se rozhodit jendou sporntou penaltou. Misto abychom potom par minut drzeli mic, a uklidnili to, tak to nechame rozlitat a hned v zapeti vyrovnani... to byla velka chyba.

Reagovat
Sandstorm

Ta obrana je fakt průser no. Ale to není až tak chyba Blacketta. On doplácí na nezkušenost a je chyba manažera, že v obraně není někdo zkušenější, co by ho podržel. Evans třeba zkušenosti má, ale zase mu chybí kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHA doufám že se Cristiano k těm rudejm šaškům nikdy nevrátí, to by to teda vyhrál s takovejma kopytama :D:D

Reagovat
mithro

no rad by som vedel, co im povie. jedna vec je, ze nas zarezal tou penaltou ale to nie je vyhovorka nato aby sa ten tim uplne zosypal. uplne uplne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Foxeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Ángel di María 22

Nádherně se mi kouká na MU takhle. Akorát A+A lituju.

Reagovat
Manik...

Ty vole ještě tu bulte na rozhodčího... Tahle pencka byla úplně 100%... Pískl špatně akorát tu 1.

Reagovat
niflheim

Chudák David ale

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
blade115

Jaj, Šlup, proč nenahrál ...

Reagovat
VasAFC

United i Slepice dělají velkou radost.

Reagovat
VasAFC

A to mi tady včera owny tvrdil, že nás příští týden porazí, když nejsou schopní dát gól ani doma.

Reagovat
vitasrp

Clattenburg opět parádní vystoupení, tohle je level Stamford Bridge ze října 2012..

Jako chápu, že sudí občas udělají chyby. Je ale pro mě naprosto nepochopitelný, jak může nepísknout tak strašně moc evidentní zákrok na Rafaela, vždyť Vardy byl zoufalej z toho, že se k tomu míči nedostane, tak prostě zkusil něco hloupýho. No a ono mu to prošlo. Pro mě naprosto šokující, protože to musel vidět každej.

Nevyloučení toho beka Leicesteru taky zvláštní, tam to zatáhnutí za dres by 9 z 10 sudích na kartu posoudilo.

Jinak ale faktem je, že se United zhroutili jak Arsenal v nejlepších letech. Úchvatný na tomhle mančaftu je, že pod tlakem si toho nesmí dovolit příliš odehrát, jelikož ta obrana toho moc nevydrží, takže je dost pravděpodobný, že ty nepovedený pasáže v zápasech, který má v podstatě každý mužstvo, budou United stát několik inkasovaných branek..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si vzpomněl hned na ten zápas...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

presne. pritom ale pred vyrovnavajicim golem to posrala spis zaloha, ktera je pomerne zkusena. To nechapu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Thibaut Courtois; Ivanovic, Gary Cahill, Terry (c), Cesar Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Cesc Fàbregas, Eden Hazard; Diego Costa.

Očekávaná.

Reagovat
Swarley

klidně si pískni i třetí ty hnoju

Reagovat
smazaný uživatel

ved ta druha bola uplne uplne opravnena

Reagovat
minoLFC

druhá bola ok

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
LGT

Sem rád, že nás v tom united nenechávaj samotný I když tohle je ještě o level hrůznější

Reagovat
smazaný uživatel

sme na tom rovnako momentálne ale hlavná vec že

Reagovat
Swarley

stáhni toho Rooneyho nebo si ještě dojde pro redku

Reagovat
niflheim

Hmm, Wazza ještě redku by mohl stihnout

Reagovat
Sandstorm

Clattenburg neClattenburg. Tohle se prostě nesmí stávat. Jo ovlivnil vývoj zápasu, ale zase ne tak, abychom museli dostat pět gólů.

Reagovat
Tomekcz

mor na FA

Reagovat
smazaný uživatel

LVG dlužím omluvu. Je to neskutečněj sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

United, to je extrémismus

Reagovat
Sandstorm

Extrém je ta nevyrovnanost ofenzivní a defenzivní řady. To je rozdíl třídy. A to ten ňouma pořád mluvil o balancu.

Reagovat
mithro

Vardy essentially MotM for two crucial unpunished fouls and a massive dive.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg si jenom odčinil tu tragédii proti nám z 2012 kdy zase pískal pro ďáblíčky, teď už ho zase můžu mít rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

však ten pičus odpískal 6 penalt proti nám ze tří utkání už ... to nejde ani obhájit

Reagovat
JIMMY-PO

to akože ani jedna nemala byť?

Reagovat
Infernoqt

nedráždi hada bosou nohou

Reagovat
JIMMY-PO

sak sa normalne pytam lebo ak argumentujes aj spravne odpiskanými tak

Reagovat
Infernoqt

jj tak to bylo správně odpískané, tak co , tak drž piču a krok a nepiš mi sem, protože mě zmrdi jako ty nezajímaj

Reagovat
JIMMY-PO

sa nezabudni poutierať

Reagovat
smazaný uživatel

aha, titul

Reagovat
blade115

Škoda, že se zranil ještě Evans, mohl to být skvělý návrat k 3-5-2. Takhle nedají pomalu ani tu stoperskou dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

kromě Chelsea jsou ty "top" týmy v PL opravdu naprostá marnost letos

Reagovat
smazaný uživatel

Stále lepšie než Liverpool, my sme prehrali neprávom a hrali sme dobre, prvý gól nemal byť, mal byť vylúčený ten kokot De Laet a o penalte ani nehovorím, navyše brvno od Falcaa...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
icka

Reagovat
Pigeon

Vardy muž zápasu, tak to lol

Reagovat
Pigeon

Vardy muž zápasu, tak to lol

Reagovat
JIMMY-PO

kokoti na ihrisku nech si dajú facku a Poche s Levym po dve za prestupáky a zostavy

Reagovat
Ranoth

fakt je to zabava cist od mufanu jak si stezujou na rozhodci kolik let kolik to bylo jen let co piskali pro MU ted se jim jen vraci vsechny jejich svinstva

Reagovat
VasAFC

přesně tak

Reagovat
Pigeon

...napsal fanoušek liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

napisa fanusik timu, kt mal v historii PL najviac penalt pod este

Reagovat
papos182

A jakou to ma souvislost?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Erdovec

Leicester v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to byl teda humus. zasloužený 3 body pro WBA, nic víc k tomu asi psát netřeba.

Reagovat
REPLIKATOR

To bude zase úbytek gloryhunterů United na Facebooku.

Reagovat
madridcan

Hned sa mi zdalo, ze by cez jeden vikend vyhral Real, MFK aj United...

Reagovat
TopinB

Leicester fanoušci

Reagovat
Sandstorm

U LVG si teď musím zvykat, že mě nesmí nic překvapit a že se může se stát cokoliv. Z tohoto pohledu je to zajímavější, než Moyes. U něho člověk už tak nějak věděl, co čekat. Tímhle stylem ale nebude LVG o moc úspěšnější než Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

klid fandové United na sestupový příčky máte pořád ještě náskok dva body, ale prohrát takovejhle zápas s přímým konkurentem to zamrzí no

Reagovat
smazaný uživatel

We have lost 3 out of 5 games and Man Utd have played QPR, Burnley, Leicester, Swansea and Sunderland...and are still below us.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Paráda. Di Mária pár slušných bodů do fanty, United zase k smíchu a někteří fans United si zase sednou zpátky na zem. Ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Já kdybych nenechal toho Ullou na lávce, tak to ani nemohlo být lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Di Mariu teda

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

A WBA vyhralo skoda, že Wisdom na lavičke.

Reagovat
stiflerovamama

ved hral

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale ja ho mam na lavičke

Reagovat
Miguel19

Já taky no

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Nebýt té penalty tak vyhrajem v suchém triku. Škoda ztráty tří bodů a toho že jsme přišli o dva stopery. Ale jinak dobré, ten pokrok oproti začátku sezóny je obrovský a takovýdle zápas už se jenom tak opakovat nabude. West Ham doma porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen abyste se nedivili... ne každý bude přijíždět na OT tak odevzdaně jako QPR

Reagovat
Erdovec

tak to se ta investice neskutečných peněz vyplatila, porazíte West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt tých troch golov včera tak tiež vyhráme A mali sme tiež kopať penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej jak nastoupime pristi tyden... Smalling - Rojo? nic jineho asi nemame.

Reagovat
Infernoqt

j, Rafa, Smalling, Rojo, Shaw... spíš to vidím na 3-5-2 a Rafa, Smalling, Rojo, Blind, Shaw ... těch pět golů určitě přesvědčí gaala o zhuštění obranného prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Očkávam pol hodiný rozbor od sky sports či je to nový začiatok pre Leicester City a či minuli v lete dostatok penazí aby vyhrali titul

Reagovat
nani92

pol hodiný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Obrana United celkem katastrofa, a rozhodčí dneska jasně na straně Leicesteru. Potvrdilo se, že United chybí zkušenej obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že nejen mému oblíbenému LFC se nedaří, nicméně jsem dnešní zápasy neviděl.. Jak to bylo? MU i Kohouti hráli špatně..? Nějaké stručné shrnutí, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

blackett pri tom tretom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper United no.

Reagovat
smazaný uživatel

co United celý PL voe

Reagovat
papos182

Zlaty mic

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino má kliku, že všichni se zaměřují na LVG a na United, ale on nemá výsledky o nic lepší a ani hra není lepší vypadá jak novej AVB

Reagovat
Cobra

Souhlas

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem De Boera, Pochetino hru vůbec nezměnil, je to otřesně pomalé a nedůrazné vzadu. K čemu 65% držení míče, nejsme Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale AVB docela zari v zenitu Petrohrad

Reagovat
smazaný uživatel

ATsu v základu evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

At se kluk ukaze, brzo se vraci Pienaar, takze tech sanci oslnit uz moc mit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už se to tady trošku uklidnilo, ještě jednou sem ty sestavy hodím.

Courtois - Ivanovič, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, Matič - Willian, Fabregas, Hazard - Costa

Lavička: Čech, Filipe Luís, Mikel, Oscar, Schürrle, Rémy, Drogba

Reagovat
TopinB

Schürrle

Reagovat
Mindas

Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov - Milner, Yaya, Ferda, Silva - Džeko, Kun.

Hmm...

Reagovat
diastan

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pokoukaníčko

Reagovat
Miguel19

Hmm, ta je slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

No bude záležet, v jaké "narozeninové" náladě bude Yaya. Pokud ve stejné jako na Bayernu, tak to bude o ničem, ale tahle sestava předurčuje minimálně k absolutní vyváženosti.

Reagovat
Miguel19

Ale teda Mangala solidní debut..

Reagovat
Zaschrona

Kolarov a Milner, to je fajn... skoda, ze to neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by ses jednou nepodíval na Everton no...

Reagovat
Zaschrona

Nepripada do uvahy, kdyz muzu, tak koukam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám musí jebať ľudia, my sme neprehrali preto, že by sme hrali zle ale totálne nás zarezal rozhodca, De Laet mal byť vylúčený, prvý gól nemal platiť, penalta byť nemala a Falcao dal brvno. Ešte keď sa tu smejú fanúšikovia Liverpoolu

Reagovat
blade115

Reagovat
nani92

rozhodca nám dal 1 z 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by vylúčil De Laeta, tak ako mal, tak by sme ich zničili a nič z tohto by nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bolo určite rozhodujúce... verdikt rozhodcu... vôbec nie to, že united napumpovali do mužstva milióny a nakúpili hviezdy, ktoré majú hrať o dve triedy lepšie než Foxies, ale verdikt rozhdocu...

Reagovat
avicii

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi21.09.2014 13:37

nikto nema pevne miesto okrem Rooneyho a De Geu, ale nie je dovod Blacketta presuvat na lavicku aj keby sa vratil Vidic...momentalne nasa jednotka na stoperovi. Spot on

Reagovat
mithro

sustred sa na ten vas prestupovy zazrak prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý? Mame strašne veľa zázrakov v akademii

Reagovat
smazaný uživatel

3-1, zalez ty pička

Reagovat
fenixLFC

3-5 v plnej zostave proti novacikovi, moc by som nevyskakoval

Reagovat
smazaný uživatel

promin, a dnesni zapas to nejak zmenil? jo, udelal chybu pri ty druhy penalte. tam doplatil na nezkusenost. ale jinak nehral vubec spatne.

Reagovat
blade115

Tak on byl dobrý, pak mu jen ruply nervy ... Což není nic, z čeho by nemohl vyrůst. Ale do tý fanty si ho už asi nedám, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď bol uplne mimo pozične pri tom tretom? gole čo siel hráč leicestru sám na brankára...Nič proti nemu nemám, ale písať, že je to jednotka na stoperovi je uplne odveci, ma to pobavilo ako pred zápasom aj teraz.

Reagovat
Switchback

Zápas blbec + ještě když to rozhodčí dost nezvládne, no

Reagovat
smazaný uživatel

Máme viac štastia ako rozumu toto kolo. Ako MU tak aj Spurs prehrali takže tá prehra s West Hamom nie je až taká tragická ale musíme konečne zapnúť inak nám arsenal újde

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, to platí i pro nás

Reagovat
puji

V tejto sezone to vidim na 100 golov. :)

#305 Rodney

Rodney 21/09/2014, 15:47

reagovať Thumb up 0 Thumb down 0

konečně vidět i nádherný goly a ne takový uplácaný jak loni :D

#306 scheeza

scheeza 21/09/2014, 15:48

reagovať Thumb up 0 Thumb down 0

Po dlouhé době si hru United zase naplno užívám,není krásnější pocit (s trochou nadsázky) :)

Reagovat
Kluivert9

LVG

Reagovat
fajdax

Bitva o udržení by teda byla zá nami, teď se všichni můžeme začít soustředit na bitvu o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude brutál zápas, hodně jsem zvědavej na Costu, jak se ukáž proti fakt silnýmu týmu. Preferoval bych spíš Oscara a možná i Mikela, kterej by čistil prostor, ale tak budu Josému holt věřit. Ta sestava Citizens je krutě našlapaná, Džeko a Kun vedle sebe vypadají dost hrozivě, tak snad se nám je podaří eliminovat a Hazard s Fabregasem zas předvedou nějaký to pokoukáníčko pro diváka. Pevně doufám ve šťastnej tmavě modrej konec kola! Come on Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky fajn flash na City- Chelsea ? vdaka

Reagovat
Manik...
Reagovat
smazaný uživatel

snáď ManCity vyhrá nech je tabuľka aspoň trochu zaujímavá na čele

Reagovat
RKBoy

to je síce pekné že vás rozhodca zarezal,ale mohol len za jeden gol.

dostať od nováčika 5ku a nemať ani bod je hanba , či si to priznáte alebo nie.Snád až na Shawa ,ste mali vzadu to najlepšie čo máte k dispozicii a dostali ste na prdel.

ten tým nie je psychicky a takticky vyspelí a tá obrana je katastrofalna.

pokial ste kandidáti na titul,mali ste to vyhrať , nespravodlivá penalta bola stále len pri výsledku 2:3 to že to tým nezvládol další priebeh zápasu je len a len jeho vina a nie rozhodcova.. bodka. koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi a holciciky, mate nejaky stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Lol, Ramires na křídle a Fabregas na pivotovi? To mi neříkej..

Reagovat
Talker

Streamsp spadl, nějaký tip?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trapper

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Už zas funguje.

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, Atsu umi udelat krasny nabeh, nehodi dive, kdyz jednoznacne mohl a snazil se fajnove zakoncit, i kdyz to nevyslo... Prvni dojem vyborny.

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

naaaadherny posunuti za sebe od Ossieho... parada, kvalitni zakonceni... jen tak dal

Reagovat
Miguel19

Fakt Ramires na křídle. Tak to jdi do háje.

Reagovat
fantomas

Ossie naprosto neuvěřitelná věc

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
spider_8

Co tam skandovali na Lampse? Doufám, že to bylo pozitivní.

Reagovat
Kenneth

Ropného duelu se z celkových 36 přítomných hráčů účastní také 5 Angličanů. Úžasná vizitka

Reagovat
TopinB

Táhni pod PD, trolle

Reagovat
Atlético de Madrid

Ty seš sice strašně zaslepenej hater co Anglii nenávidí, ale je pravda, že celá ta situace s počtem Angličanů v PL je smutná

Reagovat
Kenneth

Proč bych měl Anglii nenávidět?

Reagovat
Atlético de Madrid

* angickej fotbal...protože při každý přiležitosti kdy můžeš hejtuješ PL, nazýváš je dřevákama a tak

Reagovat
Kenneth

Nějak anglický fotbal neřeším, strašný fotbal se tam hraje, to je fakt. Každopádně rád se podívám na Liverpool a City, ti hrají slušný fotbal.

Reagovat
Fenri

Je to otřes no.

Reagovat
PhilipS

není to jedno? mě je úplně jedno, jestli je někdo z Anglie nebo ze Zimbabwe....prostě tam hrajou ti nejlepší...Pak ten fotbal podle toho vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

počkej... jako jak že tam hrají ti nejlepší? kde?

Reagovat
PhilipS

já nevím..zkus popřemýšlet...nápověda: jsme v sekci Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky napadlo jako první, ale právě, že to nedává žádný smysl..

Reagovat
PhilipS

tak to se nedá asi nic dělat...

Reagovat
Atlético de Madrid

jedno to neni, protože pak nemaj z čeho brát reprezentace, domácí hráči strádaj a v konečnym součtu se vyplatí i tomu klubu, když mu do áčka přijde kvalitní hráč z akademie, než když ho musí za napůjčovaný peníze koupit...

Reagovat
icka

Tak za to si vicemene muzou sami ze.

Reagovat
PhilipS

mě je ale anglická reprezentace ukradená...proč by měl mít horší fotbalista přednost jenom proto, že je angliičan? V akademii si můžou vychovat i kluka ze ZImbabwe...

Reagovat
Atlético de Madrid

Neřikám, že by se měl upřednostňovan horší hráč, protože je Angličan. Řikám, že je smutný, že nemají víc hráčů, kteří by byli stejně kvalitní jako ten zahraniční import. Ale ono to nesouvisí jen s kvalitou těch hráčů, ale i s ochotou pracovat s mládeží. Ve Španělsku jsou v Realu, Barce i v Atléticu ochotný dát do áčka nějakýho odchovance, kterej na to třeba zatim nemá, ale časem se vyhraje. Něco takovýho Chelsea nebo City vůbec nedělaj. Liverpool a Arsenal to maj myslim dost dobrý, Man United taky.. V City maj radši pět drahejch středních záložníků, než aby tam vytáhli nějakýho odchovance, Chelsea si za X mega koupila lavičkáře Salaha...atd, nevěřim, že by role těhle hráčů nemohli hrát nějaký odchovanci, kdyby byla vůle dát jim šanci.

Reagovat
PhilipS

Chelsea to má právě zvladnutý skvěle. Vychovává si hráče po hostováních. Arsenal zaspal dobu. Už nění prostor si nekoho dva-tri roky piplat v áčku, že jednou možná bude dobrej. Když i týmy ze spodku tabulky si můžou dovolit vypláznout dvacet miliónů za posilu. A je to dobře. O to větší talent to musí být, aby se v takovym klubu prosadil ( Sterling třeba). Ten produkt je pak nejlepší možnej....

Reagovat
Rohlíček

Kompany

Reagovat
Kenneth

Král Kompany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle souboje skvělých hráčů jako Kompany vs Costa.

Reagovat
Miguel19

Hlavně když jsou férový

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Costa vs Kompany, opravdový souboj titánů

Reagovat
Miguel19

Hazard má míč 30 metrů od brány a je k ní nejblíž..to je fakt neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

A Matič je taky neskutečně platný proti těm jejich obrům

Reagovat
smazaný uživatel

Willian se posral asi ne? Vždyť už ztratil tak 5 míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Krutý tempo zatím.

Reagovat
Maresma

Su zvědavej, jak dlouho to vydrží

Reagovat
jk

Ten Hazard je fakt kašpat

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi kašpat.

Reagovat
icka

SLepice budou zas celou sezonu kaspari jako vzdy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo v lize lepší ten nízký střílený centr než Kolarov?

Reagovat
I am Mancunian

valencia

Reagovat
icka

Reagovat
Fenri

Nemá

Reagovat
smazaný uživatel

WILLIAN MĚ TAK NESKUTEČNĚ SERE.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian suveréně nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard zatím děsivý..

Reagovat
blade115

Hrůůůůůůůůůůůůůůůůůůůza. Willian do picze nebo na křídlo, Ramires na b-t-b a jedem. Tohle je čekání na smrt.

Reagovat
blade115

*Ramires taky do picze

Od něj typicky bez mozku řešený zákrok.

Reagovat
Talker

Spíš Willian ven, Schurrle na křídlo a Ramires na CM

Reagovat
Zaschrona

Z niceho... z naprostyho niceho...

Reagovat
Ángel di María 22

No, čekal jsem teda Chelsea aktivnější, fotbalovější.. City zatim jasně lepší, škoda, že to Fernandinho netrefil.

Reagovat
Manik...

Ty vole tohle se střílý do brány, ne žádný centry

Reagovat
Manik...

Reagovat
Side

už by tam mohli City něco fouknout

Reagovat
Whitemedia

Willian ty vole, ten mě dnes tak neuvěřitelně točííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím, k čemu je Chelsea Willian. Maká, běhá a na útočnýho hráče dobře brání. Ale stál 30 milionů, neměl by tendle hráč dělat něco jinýho? Za víc než rok nedal snad ani pět gólů, neudělá nic nečekanýho, nepřejde přes hráče, ztrácí míče, vlastně jen běhá dopředu a dozadu. Podle mě mizerný nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirez vol. 2

Reagovat
Talker

Ramires*

Reagovat
smazaný uživatel

je tak nevyraznej, ze si to fakt nepamatuju. ostuda brazilcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zakrok Costy teda klidne mohla byt penalta

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Šel tam jak hňup ale taky bych to nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikam, že byla jasná, ale nikdo by se nemohl divit

Reagovat
niflheim

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

a Costa neuvěřitelný v defenzívě

Reagovat
Atlético de Madrid

Willian je docela obludnej, sice se snaží, ale posral půlku přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Willian je srandista. Jinak Mangala - Kompany až se sehrajou víc. To bude neprostupný skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala je snad ještě větší než Kompany, to je hrozný duo

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc k tý síle maj i rychlost. Balon jim nepřekáží taky. To by chtěl mít každej snad na stoperech.

Reagovat
Maresma

pred ne Fernando a neprorazis to proste

Reagovat
Maresma

Mangala vypada dost dobre zatim

Reagovat
Whitemedia

o poločase Willian do piče...

Reagovat
smazaný uživatel

Hned teď by měl jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany si Costu dobře maže na chleba.

Reagovat
Talker

Nějak se nám to žlutí.

Reagovat
Whitemedia

výkon k zblití..

Reagovat
smazaný uživatel

Dean si dělá prdel s těma kartama.

Reagovat
13

Ty krávo to je mariáš

Reagovat
smazaný uživatel

Willian získal žlutou pro Silvu, to bude Vitasrpovi stačit na Willianovu obhajobu na dalšího půl roku.

Reagovat
Whitemedia

Willian again.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Willian snad nejhorší výkon v dresu Chelsea.

Reagovat
Talker

A já byl kritizovanej, když jsem říkal, že je to hráč k hovnu...

Reagovat
TopinB

Protožes ho kritizoval, když hrál dobře...

Reagovat
Talker

Willian měl pár zápasů, kdy byl nadprůměrný. Jinak byl maximálně průměrný. Což je na hráče za 30 mega prostě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je k smíchu že často dostával přednost před Andrem

Reagovat
smazaný uživatel

A hrál opravdu dobře, nebo prostě hrál průměrně, jen se za každou cenu omlouvaly jeho výkony a hledalo se něco pozitivního? Já víděl třičtvrtě zápasů Chelsea za poslední rok a Willian podle mě hraje pořád stejně - prostě hovno. Čitelnej, nudnej a neporduktivní hráč obrovský peníze.

Reagovat
Zaschrona

Neskutecny, jak jedna naprosto neuveritelna chyba cely obrany muze uplne otocit zapas a zacne se kupit chyba za chybou... Ted mohl padnout naprosto famozni deflected goal, nastesti pro nas brevno.

Reagovat
Whitemedia

Deanovi ať někdo o poločase sebere karty..

Reagovat
niflheim

Kolik bude rudých?

Reagovat
TopinB

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Milner slabý

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho vždycky obhajuju jako jasnýho člena základu Citizens, tak dnes mi přijde, že nestíhá tu úroveň a tempo.

Reagovat
Mindas

Vždyť v tom začátku, kdy City na Chelsea naběhlo, tak byl u všeho. Rychle, přesně. Pak se hra trochu zpomalila a vše už nechodilo přes tu pravou stranu. Každopádně zase dost výrazně vypomáhal obraně, že si Hazard ani neškrtl. Naopak si myslím, že hraje velice dobře a jeho pohyb je dnes ohromně znát. Nasri by se tam zase ploužil a nepřesprintoval by nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mhh. Tak asi nějaká vlčí mha u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Brazilci dneska dost strašní, Willlian tragédie, Fernandinho špatnej, nejlepší je snad Ramires, protože nic neposral...

Reagovat
Ángel di María 22

Costa je taky Brazilec a taky je mimo.

Reagovat
Whitemedia

Costa mi mimo nepřijde, jako jediný z ofenzivních hráčů..

Reagovat
Ángel di María 22

Tak do kombinace se prakticky nezapojuje, většinu soubojů prohrál, ani jedno zakončení? Chápu, že je to daný hrou zálohy, ale nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa je Španěl a mimo je (co se týká útočný činnosti) celkem taky, ale to se dalo čekat - City jsou dobře defenzivně zorganizovaný, nenechávaj tam prostor a Costa nemůže ani naběhnout, ani obdržet přihrávku.. a on proti těmhle dobře bránícím celkům moc neumí dávat góly, však například i Realu dal "jen" dva góly (byť veledůležitý), Barceloně nedal góla myslim nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský občan!

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

brácha mi říka že každý fanoušek Chelsea ví kdo to je Eva ´Karnejro´ schválně píšu jinak ....je to pravda?

Reagovat
fajdax

Hmm škoda, měli jsme kopat penaltu a Silva mohl být klidně venku.

Reagovat
Whitemedia

penaltu jsme kopat neměli a Silva neměl být venku..

Reagovat
fajdax

Yaya hrál jasně rukou.

Reagovat
Mindas

A Costa šel do Džeka ve vápně zase jako vemeno, takže bych o nějaké penaltě vůbec nemluvil. Hlavně tu ruku Yayi nemohl Dean vůbec vidět v jeho postavení.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To už penaltu spíš mohli kopat City.. Ale podle mě správně, že ani jedno nepísk.

Reagovat
Mindas

Reagovat
ElectrickMann

dej si raději víno, píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mark by to piskal sprehladom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Kdo by byl byval rekl po 20. minutach, ze budu po prvnim polocase paradne nastvanej... 76% drzeni mice totalne k nicemu, jeste stesti, ze to je jen remiza. Stones neni RB, Bolasie si to tam slusne dava, kdyz Atsu skoro nebrani... Reseni protiutoku z nasi strany zase ubohy, rohy to same... A to ten zapas vypadal tak paradne ze zacatku, totalni drticka, zapas pod kontrolou, pak si dame temer sami gol a uz se to veze, chyba za chybou. Palace hraje totalni tuzku, jen vzadu stoji a ceka, ale jestli to takhle pujde dal, zase u nas vyhrajou, jako na jare...

Reagovat
Infernoqt

nasranej? vžij se do mé kůže ...

Reagovat
Zaschrona

Jo, to chapu, to bych musel zacit fandit jinemu tymu.

Reagovat
Infernoqt

nevim co si o tom myslet, mame oslabené posty furt, ale zároven i špatnou bilanci pod Clattenburgem... každopádně a tím nechci nijak sympatizovat, si myslím, že hraje lépe jako tým a dokážete se furt lépe vzchopit jak my,takže vás vidím jako větší favority, neber to jako poctu, ale my to musíme stále dávat dokupy

Reagovat
Infernoqt

hrajete*

Reagovat
Zaschrona

Vsak je to stejne jedno, my to vzdycky stejne nejak podelame, vzdycky....

Reagovat
Infernoqt

vám se vrátí Barkley a zlepší se to, ale kdo hlavní se má vrátit nám, abychom zabránili pohromě 5 golů od nováčka PL?

Reagovat
Talker

Hmm, poločas nic moc, největší sranda je s rozhorčím, který hraje prší a má všechny sedmičky. Už jen čekám, kdy začne vytahovat esa.

Willian opět průměrný, neříkejte mi, že takový hráč má hodnotu 30 mega. Polovina je hodně.

Doufám, že do druhé poloviny dáme Ramirese na CM jako box2box záložníka a Schurrle na křídlo místo Williana. Pozitivní je, že jsme nedostali gola. Zatím špatenka.

Reagovat
Whitemedia

kéž by dnes byl Willian aspoň průměrný..

Reagovat
Talker

Tak hraje furt to samé, jako vždycky. Jen mu to vychází méně, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Což znamená, že hraje hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by takovej byl Paulinho......

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si Hazard vybral dobré výkony proti Schalke a Swansea a dnes hraje úplnou tužku.

Reagovat
Talker

Hazard tam něco šoupne si myslím.

Reagovat
vitasrp

Otevřít Silvu, naprosto chytrý řešení..

Reagovat
Talker

Jasně, oni budou ti záložníci stát ve středu pole a nebudou se hýbat, nebo jak to myslíš? Vždyť při 4-3-3 mají křídla větší volnost právě díky tomu, že je pravidelně zastupují právě ti hráči ze středu hřiště, kteří můžou vystoupit díky své početní převaze.

Reagovat
smazaný uživatel

City zatím o dost lepší. Až na tu pecku co měla být ( :-) ) a ten Costův náznak po rohu jsme neměli nic. Střely na bránu 0. Upřímně je fakt dobře, že standartky kope za City Silva a z toho milionu rohů nic neměli.. Dean je vocas a asi nás nesnáší, ale my jsme si fakt nevypracovali skoro nic. Možná bych zkusil říct Costovi, ať vodedře cca 15 nebo 20 minut a zkusit tam Rémyho – přece jenom je silovější. Třeba z toho nějakej gól vypadne. Come on Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když uhrajem remízu, tak můžem být vlastně docela rádi. Asi nejtěžší možný zápas v sezóně v polovině Září. Já si teda určitě stěžovat nebudu

Reagovat
vitasrp

V nějakých aspektech docela ucházející výkon, v dalších pak zase naprostá tragédie, smíšený pocity, remíze v poločase dobrá, důležitý bude, jaký bude pokračování tohohle herního plánu.

Prvních 20 minut teda příšernost, to utkání mělo dost vysoký tempo, což jsme zrovna v tuhle chvíli evidentně moc nechtěli. Tam nebyla snad ani jedna pasáž, kdy bychom se dostali na míč a kombinovali stylem do ztracena - vůbec to není nebezpečný, šanci si prakticky nejde vytvořit, ale utlumí to rychlost utkání. Ještě štěstí, že ta obrana je při bránění pokutového území sehraná a kompaktní, takže z toho nějak moc šancí nebylo.

Ona to je celkem zvláštní věc - pod Mourinhem bráníme bez míče, bráníme i ve chvíli, kdy máme míč a soupeř je zformovanej do bloku. Jediný momenty, kdy se opravdu snažíme aktivně útočit, jsou ve chvílích, kdy můžeme jít do přechodové fáze.

Nasazení Ramirese má stejnej důvod jako loni - hraje tam Silva, je potřeba zavřít středovou část toho hřiště, na což se rozhodně nejvíc hodí hráč, který se cejtí spíš jako střední záložník než křídlo. Willian je sice podobně disciplinovanej, ale přirozenější je pro něj bránit kraj hřiště, proto hraje spíš uprostřed - předpokládám, že Mourinho po něm chtěl, aby rychle převracel defenzivní fázi do ofenzivní a využíval tu svoji akceleraci, ovšem zatím v tom dost selhává.

Nicméně směrem vpřed hrůza, měli jsme jeden nebezpečnej roh, jinak vážně vůbec nic. V tomhle se musíme do druhý půlky zlepšit, abychom aspoň nějakým způsobem ukázali, že City sami musí myslet na zadní vrátka. Plus pokusit se to utkání vyhrát by taky nebylo vůbec špatný - pokud bude ale stav 0:0 v 70. minutě, vůbec nečekám, že by se o to Mou pokoušel - to by jednoduše zkusil utkání zavřít definitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam pošle v 70. minutě Mikela za Williana a bude vystaráno...

Reagovat
TopinB

Jak to tu někdo minule psal: Safety Car

Reagovat
Talker

Willian je tam naprosto jasně od bránění, od něho se nemůže chtít převracet defenzivní fáze do té ofenzivní, protože to prostě neumí. On umí dát perfektní přihrávku do běhu, ale často před ním je jen jeden obsazený hráč a těžko něco dopředu udělá.

Reagovat
vitasrp

To je zase sračka, jeho zrychlení, kterým dostane míč z defenzivní třetiny do ofenzivní, je třeba ukázkový.

Reagovat
blade115

Bohužel jsou ale i ukázkový jeho laciný ztráty po špatný přihrávce, který tak trochu dehonestujou to dobrý zrychlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Mourinho ve velkych zapasech. Muze mit Hazardy, Ronaldy, Fabregase, Modrice, Ozily.. a stejne s nema hraje vzdycky hrozny hovno. Ale stejne cekam, ze to urvou z nejake standardky a vyhrajou..

Reagovat
alcantara

Nechapem ako sme o nom svojho casu mohli uvazovat a bol jednym z favoritov na nas post. By som ho hnal svinskym krokom, v zivote by som takeho trenera nechcel...

Reagovat
vitasrp

Tak když ono to v drtivý většině případů vychází, to je pak těžký měnit..

Reagovat
Ángel di María 22

Tady bych hlavně podotknul - venku. Pak to platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nerekl. Spis kdyz nemusi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono mu to vzdy nesie uspechy takmer, tak co to bude menit..

Reagovat
blade115

No ...

Tak asi začnu výkony našich borců. Willian je naprostej tragéd, jediná pozitivní věc byla, že vybojoval tolik žlutých pro soupeře. Jinak kazí, brzdí akce, není schopen dát kloudnou přihrávku, nic. Nejhorší hráč na hřišti, celkem jednoznačně. Ramires je na křídle hroznej, to už tady víme všichni, ale stejně se tam prostě musí nacpat, aby tam zas předvedl takovej tragickej výkon. O tom zákroku na žlutou nemluvě, to je pro něj úplně typický.

Další, kdo mě zklamal, je Azpi. Dozadu v pohodě, ač mu tam teda dává Zaba s Milnerem zabrat, ale dopředu je to hrůza. Tolik zkaženejch přihrávek jsem od něj ještě neviděl. A ty obloučky do autu, to je jako co? ... Obrana jinak v pohodě, to dnes naopak funguje skvěle.

Fabregas je úplně utopenej takhle hluboko. Tohle není zápas, kdy by měl hrát na pivotu. Buď ať se vysune, nebo ať jde dolů, tohle nemá smysl. Zas to jen vytváří pocit, že tam je Matič na všechno sám (dnes od nás asi nejlepší). Tímhle (a taky Willianem a Ramiresem) pak trpí úplně odřízlí Hazard s Costou, Eden se snaží, ale sám jen těžko něco urve. Costa to samé. Ten alespoň skvěle brání a vrací se.

Ten zápas je nudnej, šance vlastně ani na jedný straně, všechno opatrný a nejistý (což teď bude umocněné tolika žlutými kartami), nic. Buď to trochu prostřídáme a začneme hrát i dopředu, nebo holt pojedeme na remízu s tím, že tam třeba ten jeden gól padne nám nebo soupeři. I když nám fakt nevím jak, snad jedině po nějaké standardce nebo individuální akci Hazarda ...

Je to úplnej kontrast dosavadním zápasům, kdy fungoval útok a nefungovala obrana. Snad se jednou dočkám toho, že nám bude fungovat oboje zároveň.

Reagovat
vitasrp

Ramires je tam kvůli Silvovi, já bych ho klidně uvolnil, ale obávám se, že pak se nám ta defenzivní činnost trochu zhorší..

Reagovat
blade115

Je to o prioritách, buď se pokusíme vyhrát, nebo se pokusíme o 0:0. Takhle v tomhle rozestavení stejně hrajeme dohromady tak s devíti hráči - dva máme vepředu zcela odříznutý, jeden je totálně mimo a další je vázán na soupeřova hráče. To je hrozná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Mourinho na útok vůbec nemyslel při vymýšlení taktiky. Před zápasem řekne, že jsme sem přijeli vyhrát a pak předvede tohle.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinho nejspíš remízu chce. Z projevu toho týmu jsem vůbec neměl pocit, že ho zajímá víc než jeden bod. I ta sestava je tak postavená, Ramires a Willian jsou čistě pragmaticky zvolený defenzivní volby...

Reagovat
smazaný uživatel

Ona by byla sestava v pohodě, kdyby nedal Ramirese na křídlo a Williana na AMC.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to jsou právě ty pragmatický defenzivní volby.. Jak píše vitasrp, Ramires tam je od bránění Silvy a Willian je tam proto, že hodně běhá a pomáhá defenzivě. Mohl by natoupit se Schürrlem na křídle, ale ten už by se tolik nevracel dozadu. A Ramires na CM (teoreticky) nemá takovou kvalitu na míči, byť Willian neplní ten svůj účel a je děsnej.

Reagovat
blade115

Já si to nemyslím, sestava je v pohodě, mizerný je rozestavení. Dát těm hráčům trochu jiné pokyny, tak ta hra vypadá jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Lojza van Gaal ma hustou angličtinu..

Reagovat
Matić

Reagovat
Switchback

Costa slaboučkej

Reagovat
smazaný uživatel

City strašně moc vyhrávají fyzický souboje - tam absolutně nestačíme. Chápu, že na to mají fyzický dispozice, ale my můžem využít zase svejch dispozic a tomuhle se prostě vyhnout. Je to strašně ustrašený směrem dopředu.

Reagovat
niflheim

Ta reklama

Reagovat
fajdax

Yaya nám chtěl v tunelu zranit Edenka

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože je Mangala tak rychlý?

Reagovat
EXoRcIsT

Neviem preco ale fandim City aj ked su to rivali ale zasluzia si vyhru podla mna

Reagovat
Ángel di María 22

Hazard běží...běží...běží....a pak ho někdo na pohodu obere zezadu

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda dnes no.

Reagovat
Manik...

Hmm tady kdyby se pískala, nikdo by se nemohl divit

Reagovat
smazaný uživatel

tak co byla nebo ne?

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
Zaschrona

To uz fakt neni mozny tohle... Z totalniho, absolutniho nic, zase...........

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba vůbec nevím skoro, že Milner hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Williane táhni do řiti, fakt.

Reagovat
Ángel di María 22

Chelsea netuší, nesmí to uhaluzit. City poďte góla!

Reagovat
Fenri

Ty vole, jak tohleto Chelsea vydrží bez obdržení gólu, nechápu.

Reagovat
Trapper

Courtois

Reagovat
Trapper

A Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

RAMIREEEES.

Tohle, jestli neprohrajem, tak zázrak...

Reagovat
Side

to ještě vyhrajete

Reagovat
Manik...

Schürlle na plac

Reagovat
Atlético de Madrid

Nechtěl Mourinho hrát dynamickej fotbal? Já jen, že v momentě kdy Matič postupuje s míčem na branku zůstávaj ofenzivní hráči stát jako tvrdý Y a jedinej, kdo si nabíhá je Costa

Reagovat
Zaschrona

Atsu ale kurna to jsou absolutni tutovky Romelu....

Reagovat
Talker

Spadl někomu dalšímu streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream prosím?

Reagovat
Side
Reagovat
TopinB

To je žabožroutsky

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád, že to jede..

Reagovat
Talker

A nemá někdo v AJ?

Reagovat
smazaný uživatel

spstream už jede.

Reagovat
Talker

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odchod Cesca do Barcelony byl tak zbytecny prestup

Reagovat
SunFells

Reagovat
ElectrickMann

mohla by čelzí prohrát po nějaké absolutně vymyšlené penaltě v 93 min ten hnusácký klub si nic jiného nezaslouží

Reagovat
Zaschrona

K cemu jsou tyhle rohy, kdyz to stejne akorat konci ve snaze zabranit protiutoku soupere...

Reagovat
Dr. Admess

Tak jsem se konečně těšil, že mi to vyšlo a podívám se na tu Chelsea. No, ale to jsem mohl tušit, klasickej Mourinho. Proti podobným týmům nasadí tu svoji sračku, again..

Reagovat
smazaný uživatel

cos jako čekal, můžeš mi to říct ?? 3:0 pro Chelsea v poločase ? Mou moc dobře ví, že duely s City jsou klíčový, vyvázne-li venku s bodem, je to pro něj výhra.

Reagovat
blade115

Parádní střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel - Willian. Je to tady!

Reagovat
smazaný uživatel

to je uzasny kolo tohleto.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

City dejte to a neserte mě!!!!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Costa <3

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith , hrozně chyběl.

Reagovat
Rohlíček

Deane ty si píča

Reagovat
blade115

Naprosto správně vyřešeno ... Diskutabilní by byla jen žlutá pro Costu za přehnanou reakci.

Reagovat
Rohlíček

lol

Reagovat
SunFells

Jako chtěl bys diskutovat, zda to byla žlutá či červená?

Reagovat
blade115

Když už, tak žlutou. Červenou jedině za to, kdyby ho vážně za ten krk čapnul. Ale původně jsem měl na mysli spíš tu žlutou pro Zabu, ta byla naprosto správná.

Reagovat
blade115

Aha, sorry, on Costa tu žlutou dostal. No tak pak není o čem diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a keby mu nedal cervenu, tak sa nic nedeje ne? sak len nedal cervenu ci ako

Reagovat
Trapper

lol

Reagovat
blade115

No vida.

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFFFFFFFFFF

Reagovat
Ángel di María 22

To je píčovina

Reagovat
13

OMG OMG OMG. Tohle je zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

DFIEGOOOOO

Reagovat
Usty

nooo, tak to jsou věci

Reagovat
Trapper

Vyloučil ho za ten faul (neviděl jsem pořádně jestli vzal míč nebo ne) nebo za tu potyčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě za faul, potyčka mu jen ulehčila rozhodnutí.

Reagovat
Manik...

souhlasím

Reagovat
niflheim

Rozhodčí dneska

Reagovat
fajdax

OK, jdeme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už bysme mohli mít aspoň tu remízu jasnou

Reagovat
Zaschrona

Byla otazka casu... dalsi absolutne nezvladnuty stridani od Martineze.... a opet nechutny chyby v obrane... FUCK OFF

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí dnes jedou svoji vlastní ligu

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, to je kus kokota....zas dojebat zapas vyborny

Reagovat
spider_8

To je těžká rána pro Josého

Reagovat
SunFells

Hlavně ty vole co ten rozhodčí musí dělat v zápase Everton - Crystal Palace

Reagovat
niflheim

Palace

Reagovat
Miguel19

ANDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

modrej hnus

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ángel di María 22

Hnusný kundy. Proti 11ti nevymysleli ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

SCHURLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Talker

GOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

EDEN jakej balon

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Nazdaaaaar

Reagovat
Sandstorm

To jsou dobrý pojeby dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

jebem celu EPL

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší žolík na světě.

Reagovat
Whitemedia

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ spadl stream do piči

Reagovat
Side

to sou neuvěřitelní haluzáci

Reagovat
Miguel19

EDEN jakej balon

Reagovat
blade115

ANDREEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Arbiter

ANDRÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! Hazard úžasně

Reagovat
Manik...

Hazard

Reagovat
Matić

ANDRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

On musí mít smlouvu s ďáblem, nebo nevím ...

Reagovat
jenage

Nevíš.

Reagovat
Arbiter

André?

Reagovat
smazaný uživatel

ale práce obrany teda ukázková. a Bac tam předvedl taky něco extra...

Reagovat
Trapper

Hazard Schürrle

Reagovat
Usty

SCHURLEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
spider_8

Andrého pohyb je prostě vynikající

Reagovat
Fairplay

Nemluvě o faulu, kde žlutá byla na hraně, tak za takové potyčky se běžně karty dávají. Navíc ji dostal i Costa, tak co tady zase někdo nadáváte

Reagovat
Miguel19

Tak Zabaleta v té potyčce nic neudělal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohladil Costu, to se prostě nedělá...

Reagovat
Arbiter

chytil ho za vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišlo, že ho právě jenom přátelsky pohladil a Costovi se nelíbilo, že se ho vůbec dotknul

Reagovat
Arbiter

nevím, já tam viděl sevřenou pěst, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to byl neskutečnej counter, všichni hráči to vyřešili jak nejlépe mohli.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

Mimochodem, vzhledem k tomu, jak dneska Dean ukazuje žluťásky, je ta červená prostě správně.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

A směješ se čemu, prosím tě? Ten faul na žlutou byl, pro Deana to byl druhý faul Zaby od žluté karty. A když už to tak nastavil, je to správně...

Reagovat
Kenneth

Tobě Sašo. Ty by si omluvil i to, kdyby tam někomu Mourinho podřízl krk.

Reagovat
blade115

Taky tomu výsměchu nerozumím, Dean to vyřešil správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Však se to nelíbí přesně těm lidem, kterým by vůbec nevadilo, kdyby po té potyčce Pablo nedostal nic a Costa červenou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

? Měl dostat ty žluté 3

O té 1. ani nemluvím no a pak za faul a ještě za tu šarvátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

neříkám, že to, jak to nastavil Dean, je správně, podle mě je takový mariáš zbytečný v zápasech. Ale když už nastavil laťku takto, holt to schytal Zaba...

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

fajn sezona. Už môžte rovno dať Chelsea titul

Reagovat
Ángel di María 22

Tak titul Chelsea byl jasnej. Ale dneska si teda vyhrát nezasloužili ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Touré je taková simulantská kurvička, že mu tohle nepřipískávání přeju ze všech hráčů nejvíc... ještě s Robbenem

Reagovat
Svatej

přesně o tom jsem mluvil

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinho zkušeně počkal, až jich bude o jednoho míň a pak je porazil. Hazard neskutečnej, na tom brejku byl nejlepší ten jeho dlouhej rychlej pas na Matiče (myslim) a pak ta asistence..

Reagovat
Svatej

na něj se tak krásně dívá

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

yaya je taky pěkná ku*va

Reagovat
Svatej

To je parchant ten Pelle

Reagovat
blade115

Kokot čilská, on ho fakt postavi...

Reagovat
Whitemedia

Frankiiieeee

Reagovat
Manik...

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard vyrovná a pak poběží přes celý hřiště slavit před fanoušky Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a potom ho odnesu na nositkach

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kenneth

Tak pod Franku, pod sestřelit ten tmavomodrý hnůj.

Reagovat
niflheim

Lamprd

Reagovat
Arbiter

Zmrd, on prohrává, tak nám tam strčí Franka SUPER FRANK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Arbiter

<konspirace></konspirace>

Reagovat
SunFells

Takhle prázdnou konspiraci jsem ještě neviděl.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps podme, toto musis vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
Zaschrona

No slava... tak snad se jeste stane zazrak a neco z tohohle dostanem...

Reagovat
Miguel19

Costič

Reagovat
Fairplay

Ouu tyč, pěkná rána

Reagovat
Svatej

Já mu tu Cescovu genialitu tak závidim

Reagovat
Swarley

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nad tím přemýšlím a pořád nechápu komu do prdele závidí

Reagovat
SunFells

Sagnovi. Taky z Arsenalu utíká jak hlupák v titulové sezóně

Reagovat
Svatej

bylo to špatně napsaný, prostě závidim Cescovi tu jeho genialitu

Reagovat
Swarley

však je mi to jasné, jen mě to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

škoda Costa

Reagovat
Zaschrona

LOL, to jako jdeme hrat na 2 obrance?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý monolog. Prosím, pokračuj.

Reagovat
Zaschrona

Co chtej vic....

Reagovat
Trapper

On tam zas dá Drogbu místo Rémyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

nemám slov

Reagovat
Miguel19

On ho fakt dal

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dr. Admess

Lampaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

FRAAAAAAAAAAAANK

Tak tohle je absolutně nejlepší

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Zaschrona

LOL, Lampard gol, fakt?

Reagovat
niflheim

Joooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

Lamprddddddddddddddddddddd

Reagovat
Rohlíček

to si delas prdel

Reagovat
Rohlíček

to si delas prdel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle je génius

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MNA REGULERNE JEBNE

Reagovat
bednik

YEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
I am Mancunian

lamapaaaaaard, tam mated mrdkyyyyy

Reagovat
icka

5-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že si musíš dneska vybíjet frustraci :)

Reagovat
Trapper

Ty vole to neeeeeeeeeee

Reagovat
Fenri

LAMPAAAARD

Reagovat
Swarley

jenom si užijte tu svou ropnou sračku do plných

Reagovat
Kenneth

SuperFraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaank

Reagovat
Talker

Tomuhle se říká rozlučka

Reagovat
Mervin

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..... fakt bez komentáře.... to je prostě neskutečný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nema chybu.

Reagovat
jk

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Fotbal je sračka no.

Reagovat
Swarley

snad zrovna ty nebudeš pohoršenej, takové věci se přece stávají, ne? no big deal, ber to v klidu

Reagovat
blade115

Já nejsem pohoršenej, mi se rozplynuly všechny zbývající fotbalové ideály, jsem v piči. Tohle je prostě noční můra a nejhorší okamžik, kterej ve fotbale pamatuju...

A nechte mě bejt...

Reagovat
Swarley

moc to nafukuješ

(ale jinak samozřejmě chápu )

Reagovat
blade115

To bylo podlý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna tohle si přečíst od fandy Chelsea?!!!

Reagovat
icka

Ty se prosim nevyjadruj, staci ty sracky pod PD od tebe.

Reagovat
blade115

Přišel, viděl, nerozesmál, tak zas táhni.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Lampaaaaaaaaaard

Reagovat
Fairplay

Proč je tam Drogba zas

Reagovat
Steven666

Život niekedy píše neuveriteľné príbehy

Reagovat
fajdax

Tak tohle je zlej sen ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Laaamps, verime na osudy

Reagovat
wild

Taketo pribehy moze pisat jedine Premier League..neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

haha mrdky

Reagovat
icka

Reagovat
Atlético de Madrid

Frank Lampard scores his first Premier League goal AGAINST Chelsea

Reagovat
TopinB

Má rekord, skóroval proti 39 různým týmům v Premier League

Reagovat
blade115

No jo vole, ještě Drogbu tam dej ... Já to fakt mrdám.

Reagovat
Miguel19

On tam dal zase toho tragéda? To je fakt neskutečný.

Reagovat
niflheim

Ještě jeden prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tohle si nedokážu představit, že by stevie dal třeba proti LFC fík. To musí bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, je to hezký paradox, a aspoň to potvrzuje, že porazit nás můžem jenom my sami

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

..

Reagovat
TopinB

Já to beru tak, že když už nám má ten gól někdo dát, tak ať je to Frankie, je to legenda a nasraný na něj prostě být nemůžu

Reagovat
Sandstorm

Lamps, really? Ono se to fakt stalo, tak to jsou neuvěřitelný zápasy dneska.

Reagovat
Manik...

Ten Mourinho je fakt ču*ák... on tam dá radši Drogbu než Rémyho

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

A Drogba do hry. Tak teď už gol určitě nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dnes neuveritelny den v PL, to proste nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně. Milner u toho golu

Reagovat
Svatej

Může bejt ten Drogba ještě víc k hovnu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se o to Citizens rvou. Paráda jak prase.

Reagovat
Mervin

ještě dát tohle, to by bylo dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

U toho golu tam Andre trochu zaspal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, snaď nám takto dá gól aj Steve nabudúci rok

Reagovat
niflheim

Škodááá

Reagovat
Sandstorm

Muříňo a jeho připosraný taktiky venku

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tam dostanete 10.

Reagovat
Sandstorm

Hustý a jakou to má souvislost s Muříňěm a jeho připosranýma taktikama venku?

Reagovat
Svatej

že i s připosranou taktikou dostanete 10, žeby ?

Reagovat
icka

furt lepsi taktiky nez byt vsem k smichu

Reagovat
Sandstorm

Vy jste pro mě dneska taky celkem k smíchu.

Reagovat
icka

Neco jako ty tady porad.

Reagovat
Miguel19

Pěkně nás melou v 10..

Reagovat
smazaný uživatel

HRAJETE PŘESILOVKU, TAK HREJTE KURVA.

Reagovat
Fairplay

S Drogbou je to bohužel deset na deset..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

To si dělá Mourinho prdel...

1) City nás přehrávají v deseti.

2) On dá na hrot Drogbu. DROGBU!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Z legendy se nakonec udělá obyčejný šupák. Ale má co chtěl Drogba.

Reagovat
Talker

Hmm, to je asi jako kdyby k vám přišel Raul a šel za stavu 1:1 s Barcelonou na hřiště místo nějakého slušného útočníka.

Reagovat
protiproudu

Jeste jeden Franku pls :D

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaa, skoro dalsi, podme Lamps

Reagovat
blade115

Proč se vůbec vracel doprdele, měl se radši válet na pláži, všem by bylo líp ...

Reagovat
blade115

A teď teda myslim Lamparda ...

Reagovat
Mervin

no, u Drogby to platí též, ne?

Reagovat
blade115

No jo, ale to mě teď mrdá míň, žeo.

Reagovat
Side

nám je fanfárově teď

Reagovat
Talker

To chápu, dostat pětku od nováčka...

Reagovat
Side

to si mě asi pleteš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Drogba

Reagovat
Rohlíček

Drogba

Reagovat
Trapper

Jsme regulérní idioti.........

Reagovat
Talker

Drogba si připsal alespon střelu do 20. řady

Reagovat
niflheim

Dal někdy vůbec Drogba gól z přímáku? Si jenom pamatuju ty tribuny.

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Dal, celkem dost.

Reagovat
Atlético de Madrid

no, za Chelsea prej 6, což zase tak dost na to, jakou má pověst specialisty

Reagovat
blade115

Žádnej specialista to samozřejmě nebyl, ale ty góly dával a často hodně důležitý. A šest mi přijde málo, jen z hlavy pamatuju 3 a to je vzhledem k mý mizerný paměti na góly hooodně.

Reagovat
Atlético de Madrid

tady píšou, že 8% ze 67 pravačkou, což je 5,36, což jsem si můžeš vyložit jak chceš, ale spíš bych to dokonce zaokrouhlil na 5, protože trojka zaokrouhluje dolu

http://www.thechels.co.uk/2121-the-record-of-didier-drogba-the-chelsea-legend/

Reagovat
blade115

Neříkám, že to není možný, jen se mi to prostě trochu málo. Ale počítat se mi to nechce, tak tomu budu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to mám tak

Reagovat
smazaný uživatel

o.O

Reagovat
Atlético de Madrid

vítěznej gól ve finále FA Cupu 2010 například

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemlže za tvou špatnou paměť.

Reagovat
Whitemedia

.. samozřejmě, několik

Reagovat
Fairplay

jedovatá

Reagovat
Mervin

ty vole, jako fakt nechápu, proč Mourek toho Drogbu vzal zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude hrát proti vám tak pochopíš

Reagovat
Mervin

nemám strach, to se spíš bojím Cesca

Reagovat
papos182

Aby mu znicil statut, ze odchazel jako legenda. Ted odejde jako traged

Reagovat
SunFells

Frank se cítí silný ...

Reagovat
Sandstorm

Mourek bude s tou remízou stejně spokojenej.

Reagovat
-Kopy-

Milner je skvělej a ta univerzálnost a ten levej bek mu na konci zápasu sedl jako blázen.

Reagovat
Counter

Je to hlavně dříč, vždycky na hřišti nechá všechno, obětuje se a ještě k tomu i leccos umí.

Reagovat
Mindas

On celkově hraje lépe na levé straně. Není tak technicky vybavený, ale zde si věří i jeden na jednoho. Na pravé straně spíš kombinuje a max. si to hodí do běhu. Každopádně dnes hrál čtyři posty, neuvěřitelný.

Reagovat
Fairplay

On je na hřišti 5 minut a stejně nenapadne gólmana a nechá ho ušetřit půl minuty při výkopu

Reagovat
kiwwi

3000. pre Fat Franka - ten tie goly bude davat aj ked bude mat 50 rokov

Reagovat
Kenneth

Lampard > Scholes & Gerrard

Reagovat
Atlético de Madrid

Z tolik přihrávek dozadu bych se fakt posral, to nemůže dostat Chelsea dopředu dost hráčů?

Reagovat
Fenri

Může, nechce.

Reagovat
Talker

My hrajeme proti deseti a na půlce soupeře jsou 3 hráči po 10ti sekundách držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

1) absolutně nechápu, jak se někdo může smát té červené.

2) až se stydím za to, že to Frankovi trochu přeju

3) Courtois to mohl mít

4) Bod z tohodle zápasu beru. Pořád máme 4 bodový náskok na dalšího top soupeře, co nás může ohrozit v boji o titul.

5) Body 1) až 4) jsou mi totálně u prdele po tom co dneska převedlo United

Reagovat
smazaný uživatel

3) Courtois to mohl mít

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě napiš, že by to Péta měl, ať se zasmějí

Reagovat
smazaný uživatel

To ti napíše, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapíšu, nejsem jasnovidec, ale nešel do toho ideálně. Zkušenější golman by do toho možná šel kapku jinak, zas taková jedovatá pumelice to nebyla.

Reagovat
fajdax

A jak do toho jako kurva měl jít?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby to chytil? Nebo co čekáš jako že ti napíšu, o 0,01s dřív a 0,09m víc doprava?

Reagovat
Mindas

Na stojnou nohu, přibližně metr, metr a půl vedle nohy. Pro golmana nejhorší možná věc. Vím, o čem mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto dostt top golmanů podobný střely má.

Reagovat
Mindas

Nemá. Je to fakt absolutně nejhorší a skoro neřešitelná situace. Golman to může mít pouze v případě, se kterým si to pleteš, kdy má váhu na druhé noze a může tedy "vystřelit" druhou, volnou nohou po balonu. Chytatelné je to i v případě, pokud střela jde více od těla a můžeš se o tu stojnou nohu opřít/odrazit se. I tak je to pořád dost složitá situace a dokáže jí vyřešit jen golman s výborným odrazem. Něco podobného před spoustou lety předvedl v PL Niemi ze Saints, ale to přece jen šlo více vzduchem. Tady byl Courtois opravdu bez šance. Navíc s jeho výškou.

Reagovat
Mada

Reagovat
ElectrickMann

Péťa by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

díky, na to jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

TO SI DĚLAJÍ PRDEL, ŽE SI POSLEDNÍ DVĚ MINUTY KOPAJÍ SE STOPERY.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fairplay

S tímhle jdi Mourinho do hajzlu, větší připosranost už ani nemohla být

Reagovat
Kenneth

Díky Franku, tohle za to stálo.

Reagovat
Counter

Nejúžasnější den PL za hodně dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kromě Arsenalu ztratili.

Reagovat
Counter

jn, ale jde hlavně o způsob jak

Reagovat
Switchback

Strašně slabej výkon ... proti 10 a city je tlačí Costa je největší cunt ve fotbale snad a Courtois opět dostal góla, jak jinak ... Frankie největší borec

Reagovat
blade115

Před zápasem bych remízu bral, o poločase bych remízu bral a možná že i teď po zápase, ale ne takhle ... Nic hnusnějšího jsem neviděl. Kde to sakra žijem, že se tohle může stát? ... Nejhorší je, že jsem teď na Franka nasranej. Ať už kvůli tomu, že se nezachoval neprofesionálně a nekopnul to až do Alabamy, nebo kvůli tomu, že se vůbec vracel na Ostrovy ... Tohle je prostě konec, fotbal je čistě pragmatická záležitost, žádná vášeň, nic takového...

A Mou ať se jde s tímhle zakopat. Nechat se v přesilovce přehrát a ještě zareagovat Drogbou? To by nedokázal ani Wenger.

Reagovat
Mervin

nepodceňuj Wengera ten by tam dal Sanoga

Reagovat
smazaný uživatel

Za to střídání bych mu dal facku.

Reagovat
Manik...

S tím Frankem jako proč? Co měl dělat, naschvál to kopnout kdo ví kam? To snad ne

Reagovat
Usty

Góly: Schürrle, Lampard... 1:1. What? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

*Lampard(og)

Reagovat
smazaný uživatel

ve fante by mel dostat minusovy body.

Reagovat
smazaný uživatel

City sice dneska měli brát jednoznačně tři body, ale po tom průběhu je ten bod i dobrý. Chelsea totální zklamání. Celá ta koncepce hry je i v téhle supernarvané sestavě strašně bídná.

Pelle

Fat Frank

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nic nemění na tom, že máme naprosto pohodlný náskok a ještě jsme neprohráli, ať se hateři kroutí jak chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemění, no. Jste prostě nejlepší v lize a to se letos projeví. Já bych to tipnul na 10 bodů na druhýho.

Jen mě prostě zaráží, že jste vůbec schopní zahrát takovou sračku, jako dneska. To bylo něco strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle strašně bídná koncepce dala 16 gólů za 5 zápasů.

Reagovat
Atlético de Madrid

On si to Mourinho zatim netroufne rozdat s takovym soupeřem venku na férovku, což je celkem škoda, ale chápu, že zápasy na momentálně nejtěžšim stadionu v lize nemůže hned přijíždět vyhrát. Spíš jsem zvědavej, jak pojede na Anfield, Old Trafford, Emirates...

A taky by bylo pěkný, kdyby si tenhle supertým budoval s cílem porážet i takový soupeře jako City venku ofenzivním nátlakovým fotbalem, ne takovouhle holomajznou. Ale je to Mourinho, nevim, jak to bude chtít udělat.

Reagovat
vladis271

kto, Mourinho? Si robíš srandu? Samozrejme, že tam všade pôjde betónovať.

Reagovat
Svatej

Je spousta hezkých fotbalových příběhů (Henry nedávno pro příklad), ale tenhle mezi ně nepatří, to se prostě nemělo stát

Reagovat
vitasrp

Plichta supr, výkon hooodně špatnej z hlediska ofenzivní fáze, defenziva tradičně velmi, velmi dobrá. Nakonec to celý rozhodl Schürrle, dal gól a pak udělal kravinu u toho vyrovnání.

Reagovat
fajdax

OT: Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrona šel radši spát.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

a čemu se teď jako tlemíš? Tomu, že prohráli s CP? jo to chápu, my s nimi naštěstí nikdy neprohráli

Reagovat
fajdax

Ale no tak, nemáš mě rád, ale za tohle mě takhle zjebat..?

Reagovat
Whitemedia

ne že bych tě neměl rád, většinou tě ignoruji ale co si myslíš, Evertonu se posmívat nebudeš

Reagovat
Placebo

OT

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mindas

Ty vole, kdy půjde ten Mou konečně do Interu? Může s sebou vzít i Deana, který tím svým mariášem v první půli udělal zápletku poločasu druhého. Redka a pak nemožnost takticky faulovat před první brankou Chelsea, když všichni zúčastnění už měli kartu. Každopádně City výborný výkon. Odjezděno po zadku a ten chtíč tam byl evidentní. Vyzdvihl bych stoperskou dvojici, která po sehrání bude možná to nejlepší, co současný fotbal nabízí. Jinak Milner zase na čtyřech postech, to je prostě bez komentáře. A Lampard? Vtipný.

Reagovat
herbage

fanoušky Chelsea nikdy nepochopím. Když jim dá gól Lampard na sklonku kariéry, tak se můžou posrat, ale že jim v modrém dresu pobíhá v nejlepších letech Cesc, předtím Torres a chtěli kdysi koupit i Gerrarda, to jim divné nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu třepeš prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Řekl bych, že Torres jim divnej přišel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Azza

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Posrat se z toho mohl akorát tak blade, jinak jsem si nevšiml, že by z toho tady nějak moc fanoušků sralo, tak zase nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu ten gól i přál

Reagovat
blade115

Třeba se z toho ostatní posrali hned a nebyli tak schopni celou dobu hysterčit.

Reagovat
vitasrp

To by mě zase zajímalo, jak si tuhle kravinu vymyslel..

Reagovat
Zaschrona

3100. pro naivni lidi

Reagovat
kiwwi

nikdy som nepochopil, jak si tu ludia niekedy davaju jubilejne prispevky sami pre seba

Reagovat
Zaschrona

A kdo ho dava sam pro sebe?

Reagovat
Mada

jj pro tebe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele