Premier League - preview 4. kola

29.08.2015, 08:34, aktualizováno 30.08.2015, 08:12
Previews
V Anglii se tentokrát kvůli reprezentační pauze nekoná žádná pondělní dohrávka, takže dnešní dva duely uzavřou celé čtvrté kolo. Southampton v týdnu přišel o podzimní pohárovou Evropu a chuť si bude ihned chtít spravit na Norwichi, zajímavé klání potom slibuje souboj dosud neporažených týmů Swansea a Manchesteru United...
Southampton FC - Norwich City  (neděle 14:30)
Pokud se v Southamptonu před sezonou právem obávali, co asi tak se šlapajícím Koemanovým týmem udělá letošní účast v Evropské lize, mohou již takové starosti v klidu hodit za hlavu. Nizozemcův mančaft jednak letos příliš nešlape, jednak právě kvůli tomu ani nepostoupil skrz dánský Midtjylland do skupinové fáze EL...

Ronald Koeman má skutečně co dělat. Jeho Saints loni bezesporu překvapili nejednoho neutrálního pozorovatele, ovšem v poslední době už to zase není ono a Soton pomalu začíná vypadat jako to mužstvo, které se před ročníkem 2014/15 hromadně tipovalo na boj o záchranu.

V uplynulé sezoně nakonec sice Southampton finišoval na skvostné sedmé příčce, ovšem letos se zatím se dvěma body ze tří zápasů nachází u dna tabulky. Z posledních devíti kol jihoanglický celek ovládl všehovšudy jediné.

Naopak v Norwichi panuje relativně slušná nálada. Canaries sice před týdnem na Carrow Road nedokázali proti Stoke City zúročit územní převahu, nicméně na cestách se jim daří, dosud tam v tomto kalendářním roce neprohráli, a tak zatím není důvod ztrácet optimismus.

Nováček z Norwiche se dnes bude muset obejít bez útočníka Lewise Grabbana, to však z vlastní vůle - sám klub nespokojeného forvarda suspendoval za to, že se vykašlal na pohárové střetnutí s Rotherhamem. Zraněné potom zůstává trio Olsson-Mulumbu-Lafferty.

V Southamptonu se všeobecně očekává s tím, že se Victor Wanyama i Sadio Mané stihnout zotavit ze svých menších trablí. Prvně jmenovaný má břišní infekci, jeho kolegu trápí kyčel. Oba Afričané patří ke klíčovým postavám kádru.

Mimo hru zůstává brankářská jednička Fraser Forster i levý obránce Ryan Bertrand. Nová letní posila Jordie Clasie si na první plnohodnotný start ještě bude muset kvůli problémům s hamstringem chvíli počkat.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Caulker, Fonte, Yoshida - Cédric, Wanyama, Romeu, Targett - Davis - Mané, Pellè
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Brady - Dorrans, Tettey - Redmond, Hoolahan, Howson - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Manchester United  (neděle 17:00)
Bývalí kolegové z Barcelony slaví jubileum. Zatímco José Mourinho bude hrát posté ligový zápas na Stamford Bridge, manažer Manchesteru United Louis van Gaal nastoupí proti Swansea k padesátému zápasu v klubu - ať už venku nebo doma, ať už v lize nebo kdekoli jinde. Jeho hráči mohou nastoupit v dobrém rozpoložení, především pak jeden z nich.

Wayne Rooney byl jedním z největších "bídáků" úvodních tří kol, když nebyl schopen na hrotu útoku zahrát ani zpola tak, jak byl zvyklý v předchozích letech. Jeho gólové sucho v lize vystoupalo už na 773 minut, což je druhá nejdelší mizérie v útočníkově kariéře - a to včetně zkušeností z Evertonu v dorosteneckém věku.

Ale v odvetě play-off Ligy mistrů na hřišti Brugg explodoval a hattrickem belgického protivníka zničil. Teď by rád svoji nově nabytou formu přenesl i do ligové soutěže, kde United střelecky tápou. Ve třech utkáních dali jen dva góly, což jim nicméně díky dokonalé defenzivě stačí na sedm bodů a čtvrté místo v tabulce. Domácí remíza 0:0 s Newcastlem však může Red Devils hodně mrzet.

Ani Swanea ještě v této sezóně neprohrála, což se dá považovat za velký úspěch. Vždyť hned první kolo sehrála na Stamford Bridge, půdě anglického mistra. Taky Labutě však mohou trošku litovat, že minulý týden nebrali všechny tři body - z hřiště Sunderlandu rozhodně vítězství odvést šlo.

Svěřenci Garryho Monka v týdnu hráli ligový pohár doma s Yorkem City. Kromě hladkého vítězství 3:0 je může těšit i návrat Korejce Ki, který chystá návrat i do ligové sestavy. Swansea má totiž k dispozici kompletní kádr - včetně kanonýra Bafetimbiho Gomise, jemuž ne a ne zvlhnout střelný prach. Trefil se ve všech třech kolech a v součtu s minulou sezónou nasázel v posledních devíti zápasech osm branek.

Swansea v minulé sezóně získala proti Man Utd takzvaný double, tedy výhru doma i venku; jako jediná v Premier League. Ďáblové chtějí fanouškům tento špatný zážitek vynahradit, k čemuž jim může pomoci i Marouane Fellaini vracející se po třízápasovém trestu. Do nominace se může vrátit Marcos Rojo, jedinými absentéry jsou další stoper Phil Jones a zraněný Adnan Januzaj.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Depay - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Jen málokdy manažer hodnotí vstup do sezony jako "velmi průměrný", z úst Arsenea Wengera však taková slova pasují jako ulitá. Arsenal během prvních tří kol stihl okusit všechny typy výsledku a fanoušci se stále ne a ne dočkat zcela přesvědčivého výkonu. Umožní ho snad konečně Newcastle?

Pondělní dohrávka byla pro Gunners definicí zápasu o dvou rozdílných polovinách. V té první Arsenal potřeboval záchranu od brankové konstrukce i výtečného Petra Čecha, zatímco v druhé půli dominoval a k několika složitým zákroků přiměl i Simona Mignoleta na druhé straně.

Výsledkem byla poněkud bizarní bezbranková remíza, která by se teď jistě neměla opakovat. V srpnu 2011 se sice mezi těmito dvěma celky urodila, ovšem od té doby diváci na prostoru sedmi ligových duelů přihlíželi rovnou 26 gólům.

Drtivá většina z nich - docela přirozeně - padla do sítě Newcastlu, který v tomto intervalu prohrál každé jediné klání. Po celou tu dobu však Strakám velel Alan Pardew, jehož nyní na manažerské sesli vystřídal Steve McClaren.

A ačkoliv bývalý kormidelník anglické reprezentace dosud na první výhru v novém působišti čeká, recept na Gunners podle všeho zhruba zná. "Abyste porazili jeden z top čtyř týmů, musíte dobře bránit, být kompaktní a hrdinní," domnívá se McClaren, a těžko s ním rozporovat.

Někdejší lodivod Twente možná bude v sobotu postrádat klíčového záložníka Moussu Sissoka, který laboruje s třísly. Papiss Cissé se naopak vrací po nemoci a premiérový start v základu patrně čeká na Floriana Thauvina.

Arsene Wenger v týdnu nezněl příliš optimisticky ohledně šancí na návrat Pera Mertesackera, jehož skolila nějaká zákeřná nemoc, ovšem Koscielného záda by se již umoudřit měla stihnout. A i kdyby nestihla, naposledy velice nervózní Calum Chambers by tentokrát docela jistě nenastoupil. Zranění jsou nadále Wilshere s Welbeckem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haidara - Colback, Anita - Sissoko, Wijnaldum, Thauvin - Mitrović
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Özil, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Leicester City  (sobota 16:00)
V sobotu je na programu Premier League hned osm utkání, z toho šest v oblíbený čas od šestnácti hodin. Mezi nimi by zřejmě snadno zapadl duel Bournemouthu s Leicesterem - vězte však, že kdo naladí v odpoledne právě tento zápas, neprohloupí. Atraktivnější utkání totiž dost možná nenajdete...

O Leicesteru asi není potřeba příliš dlouho psát. The Foxes vlétli do sezóny jako uragán a jen tak navázali na loňský great escape. V součtu neprohráli už sedm utkání v Premier League, což je nejdelší prvoligová série klubu za posledních patnáct let. Znovu navíc můžeme zopakovat kolo co kolo omílané: Leicester v posledních 12 zápasech (od 1. dubna) nasbíral 29 bodů - víc než kdokoli jiný.

Naproti tomu zde stojí Bournemouth, nesmírně svěží tým, absolutní nováček Premier League, který ale není nic dlužen své pověsti z minulé sezóny. Nutno dodat, že pozitivní i negativní. V prvních dvou kolech sice The Cherries netradičně prohráli 0:1, byť podali výborné výkony. Minulý týden však rozstříleli West Ham na jeho hřišti 4:3; k tomu podotknu, že tři inkasované góly vzešli po hloupých chybách především od obránců na levé straně - Cooka a Danielse.

Právě levý stoper spolu se "svým" obráncem jsou jednoznačně slabým místem ekipy Eddieho Howea. A teď proti ním stane nejlepší střelec a patrně i nejlepší hráč dosavadního průběhu Premier League Riyad Mahrez. Máme se zkrátka na co těšit. Ostatně - oba týmy postoupily do dalšího kola ligového poháru po venkovní výhře se čtyřmi vstřelenými góly.

Jestliže má Leicester Mahreze, Bournemouth má Calluma Wilsona, jenž zmíněnou výhru nad Kladiváři zaštítil hattrickem. Do sestavy se místo mdlého Joshuy Kinga tlačí Marc Pugh, což by Maxe Gradela vysunulo na podhrot. Zranění trápí pouze záložníka Harryho Artera.

Claudio Ranieri také nemá příliš starostí, rozhodně tedy žádné čerstvé. Může si tak vybírat, zda střed zálohy ponechá v osvědčeném složení King - Drinkwater, nebo do něj sáhne a nasadí posilu Gökhana Inlera.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, O'Kane, Gradel - King (Pugh) - Wilson
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Huth, Morgan, Schlupp - Mahrez, King, Drinkwater, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.75 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sunderlandu úvod sezóny vůbec nevyšel. Dva zápasy prohrál, jednou remizoval a s jediným bodem se krčí na dně tabulky. Spolu s West Bromwichem, který má stejný zápis jako Black Cats. A ještě jednu věc mají s Baggies společného. Tuto a dvě minulé sezóny nedokázali vyhrát minimálně první čtyři utkání. Čtvrtý duel čeká Sunderland na hřišti Aston Villy.

Ještě k zoufalé sérii z úvodů minulých ročníků. Sunderland je na tom ještě mnohem hůř než West Brom. Posuďte sami: 2011/12 - 4 zápasy bez výhry; 2012/13 - 4 zápasy bez výhry; 2013/14 - 8 zápasů bez výhry; 2014/15 - 6 zápasů bez výhry. Letos mohou jít směle ve svých šlépějích znovu, zatím jsou na číslovce tři.

Mackems si chuť spravili alespoň v ligovém poháru, šesti góly vyprovodili čtvrtoligový Exeter a hned tři zásahy měl na svědomí Jermain Defoe. Ani Villans se v tomto ohledu nedrželi zkrátka. Taky oni třikrát inkasovali a zápas došel až do prodloužení. V něm ale Aston Villa porazila Notts County - taktéž klub z League Two - 5:3.

Podle manažera Tima Sherwooda je řada jeho svěřenců nakažena jakýmsi virem, ale měli by být k zápasu připraveni. Adama Traoré měl v týdnu drobné potíže s kotníkem - taktéž on je ale fit.

Sunderland včera koupil Olu Toivonena, který by měl být na lavičce náhradníků, jelikož mu schází potřebné množství tréninku. Taky on se tak může postarat o ukončení osmizápasové série, kdy Mackems Aston Villu neporazili.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Richards, Clark, Amavi - Sánchez, Westwood, Gueye - Sinclair, Gestede, Grealish
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Coates, Van Aanholt - Rodwell, Cattermole, M'Vila - Lens, Graham, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Minulý sezónu znamenal pro Chelsea domácí zápas s Crystal Palace definitivní stvrzení titulu v Premier League. Teprve čtvrtý duel současného ročníku pochopitelně o ničem podobném rozhodnout nemůže, přesto se však k jedné události schýlí. Pro Josého Mourinha půjde o jubilejní stý ligový zápas na Stamford Bridge. Z dosavadních 99 prohrál Portugalec jeden jediný.

Formu pro start obhajovací sezóny si však Chelsea nenačasovala ideálně. Po porážce v Community Shieldu nezvládla vyhrát ani domácí klání se Swansea, načež jasně prohrála na hřišti Manchesteru City. Až ve West Bromwichi se jí povedlo získat všechny tři body.

Velký podíl na tom má nová posila z Barcelony Pedro. Španělský křídelník hned svůj debut okořenil gólem a asistencí, čímž výrazně přispěl ke konečné výhře 3:2. Tento zápas nedohrál kapitán John Terry, jenž po faulu na Rondóna uviděl červenou kartu a duel s Crystal Palace ho tudíž mine. Šanci dostane opět Kurt Zouma po boku Garyho Cahilla.

Kromě Terryho si pravděpodobně nezahraje ani Brazilec Oscar, jenž se už sice zapojil do tréninku, ale účast v utkání je velmi nejistá. Podobně je na tom i Victor Moses. Ve stoprocentní kondici stále není další posila Baba Rahman - je však možné, že se objeví na lavičce. Při Babově i Terryho neúčasti by totiž jediným hráčem mezi náhradníky byl (nejspíš) teprve osmnáctiletý Ola Aina.

Crystal Palace před sezónou získalo zajímavou posilu v podobě nejlepšího hráče minulé sezóny Championship Patricka Bamforda. Ten však u Eagles hostuje právě z Chelsea a z nadcházejícího klání je tak vyřazen. Ze zdravotních důvodů se až zítra rozhodne o startu Connora Wickhama. Vrací se naopak Yannick Bolasie, který minulý týden nehrál kvůli smrti svého otce.

Mimo hru je ale Mile Jedinak, který se po vypadnutí ze základní sestavy navíc zranil. Stalo se tak v utkání ligového poháru, v němž při výhře 4:1 (po prodloužení) nad Shrewsbury hrálo vedle Jedinaka ještě osm náhradníků.

Crystal Palace je se dvěma výhrami a šesti body v tabulce nad svým nejbližším soupeřem; na západě však Londýna nevyhrálo už dvacet let. Malé londýnské derby se posledně uskutečnilo právě na půdě Chelsea a po penaltě Edena Hazarda zvítězili Blues 1:0. V utkání, ve kterém si Mourinhova parta zajistila po pěti letech ligový titul.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Zouma, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Pedro, Willian, Hazard - Diego Costa
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McCarthy - Zaha, Puncheon, Sako - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Slaven Bilić prvním vyhozeným trenérem v Premier League? Zatím je chorvatský kouč "až" druhým největším favoritem po Dicku Advocaatovi (dle sázkových kanceláří), avšak dosavadní průběh sezóny West Hamu mu příliš nenahrává. Vypadnutí už ve třetím předkole Evropské ligy, dvě domácí porážky v lize... a nyní Kladiváři vyjíždí na Anfield Road, kde nevyhráli půl století.

Přitom to na východě Londýna vypadalo tak idylicky. Na vypadnutí z Evropy se zapomnělo, když nová posila Dimitri Payet režíroval famózní výhru West Hamu na půdě Arsenalu. Jenže pak se forma absolutně vytratila, což vygradovalo ostudnou porážkou 3:4 od Bournemouthu. Ne snad že by nováček Premier League byl tak slabý, jde spíše o způsob, jakým mu Kladiváři tři body věnovali.

A to doslova. První dva góly inscenoval bídný Aaron Cresswell, čtvrtý měl na svědomí ještě bídnější Carl Jenkinson, jenž se navíc nechal vyloučit. Jenže ani Winston Ried či James Tomkins nepředvedli ba ani průměrný výkon. Angelo Ogbonna byl dokonce střídán už po půlhodině (možná překvapivě) a teď se na jeho místo tlačí James Collins.

V Liverpoolu bude mít West Ham obtížné pořízení, ať už nastoupí kdokoli. Z posledních pěti utkání na tamním stadionu uhráli jeden jediný bod; z posledních třinácti pouhopouhé dva. Ještě impozantnější je jejich neschopnost ve městě Beatles v přepočtu na roky. Vždyť Anfield Road je pro ně zakletý od září 1963!

Reds navíc hrají v solidní formě - především v defenzivě jsou vynikající. Spolu s oběma manchesterskými kluby ještě neinkasoval, a to hráli třeba na půdě Stoke City nebo Arsenalu. Schází jim pouze větší kvalita v ofenzivě, kterou stabilními výkony drží pouze Philippe Coutinho.

K dispozici stále není Daniel Sturridge, ke kterému se přidali taky Jordan Henderson a Adam Lallana. Dalšími marody jsou Joe Allen či Jon Flanagan.

Hammers postrádají kvůli červené kartě mimo Jenkinsona ještě brankáře Adriána. Fit ještě není Andy Carroll, byť už trénuje. Zraněného Ennera Valenciu tak nenahradí, stejně jako další "raněný" Mauro Zaraté. A Kevin Nolan klub definitivně opustil.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Gomez - Lucas, Milner - Ibe, Coutinho, Firmino - Benteke
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Tomkins, Ogbonna (Collins), Reid, Cresswell - Obiang, Oxford, Noble - Kouyaté, Payet - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Watford FC  (sobota 16:00)
Na Etihad Stadium se schyluje k bitvě dvou neporažených. Dvou týmů, které ani jednomu soupeři nedali ochutnat vítězství. Jenže zatímco domácí Manchester City trhá protivníky na kusy a jako jediný stoprocentní celek vede Premier League, Watford uhrál tři remízy. A považuji za absolutní tutovku, že čtvrtou v řadě nemá sebemenší naději udržet...

Hornets postoupili do nejvyšší soutěže s ofenzivně laděným týmem plných zahraničních legionářů. Včetně dvou českých fotbalistů Matěje Vydry a Daniela Pudila. A k nim přibylo dalších 13 (!) posil, které udělaly z Watfordu neuspořádaný mišmaš, jenž dříve nebo později musí spolknout sebe sama. Nesmyslné přestupy několika hráčů doslova bijí do očí.

Přesto se svěřencům Quique Sáncheze Florese podařilo překvapivě třikrát remizovat, přičemž v domácím klání s West Bromwichem byli navíc lepším týmem. Proti Manchesteru City však můžeme očekávat krvavá jatka, troufl bych si vsadit klidně na čtyř- či pětigólový příděl od Tourého, Silvy či Agüera, kteří hrají v inspirující formě.

Citizens rozstříleli West Brom, mistrovskou Chelsea a snadno si poradili i s Evertonem, kterému rovněž nedovolili vstřelit ani branku. Manchester City vypadá strašidelně skvěle, má výtečnou obranu v čele s Kompanym a Kolarovem, fungující střed zálohy a ďábelskou ofenzivu. Samozřejmě se dá očekávat, že v určité fázi budou stagnovat, ale zatím je to skvěle namazaný stroj.

Stroj, do něhož možná přibude ještě Kevin De Bruyne, za nějž hodlají šejkové vyplácnout okolo 55 milionů liber a nachystaná je i smlouva sahající k Rooneyho rekordní výplatnici. Média hovoří až o 275 tisících anglické měny týdně.

Tento zápas každopádně belgický záložník nestihne, stejně jako Pablo Zabaleta, Gaël Clichy i Fernando. Naopak Nicolas Otamendi, další drahá posila, čeká na debut. V základní sestavě však jistojistě nenastoupí (nezraní se někdo ze stoperů).

Z kádru Watfordu, který je vůbec těžké celý registrovat, je mimo hru Joel Ekstrand a Miguel Britos. Uruguayský záložník si odkroutí třízápasový trest za červenou kartu v utkání ligového poháru na hřišti Prestonu, jenž Londýňané prohráli 0:1.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Fernandinho, Touré - Navas, Silva, Sterling - Agüero
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Holebas - Behrami, Capoue - Anya, Ighalo, Jurado - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Když Mark Hughes přebíral Stoke City po Tonym Pulisovi, nečekala ho snadná práce. On však dokázal práci zkušeného manažera povýšit na zcela novou úroveň. Potters pod jeho vedením hrají nejen účinný, ale už i pohledný fotbal, který jim přinesl historicky nejlepší umístění v Premier League. A nyní se Stoke střetne se svým prvním prvoligovým profesorem v nové éře...

Tony Pulis se proti Stoke nepostaví poprvé. Už v Selhurst Parku mu hostující fanoušci připravili senzační přivítání. A po návratu na "svůj" stadion se dá očekávat ještě větší ovace. Hughes sice dovedl klub na správnou cestu, ale byl to Pulis, kdo mu ukázal směr.

Červenobílí svoji přeměnu dokonali v uplynulém letním přestupovém období, kdy do Stoke dorazily takové technické opory jako Marco van Ginkel, Ibrahim Affelay nebo Joselu. Proti Norwichi navíc poprvé nastoupil i Xhedran Shaqiri, jehož přesun z Interu byl obrovskou událostí nejen v klubu.

Přesto Potters ještě v nové sezóně nevyhráli. Nutno říct, že los jim příliš nepřál. Zápasy s Liverpoolem, na White Hart Lane a na hřišti rozjetého Norwiche nejsou zrovna nejsnazším začátkem.

Podobně je na tom taky West Bromwich, který po skvělém loňském závěru sezóny zatím tápe. Ani on však neměl na první zápasy štěstí. Chelsea a Manchester City zkrátka nejsou synonymem pro otevřené dveře k bodům.

Baggies ale tyto úvody nezvládají pravidelně. První tři zápasy nedokázali vyhrát taky loni a předloni - v obou těchto sezónách navíc selhali i ve čtvrtém kole. Tak že by i tentokrát své šlépěje okopírovali? Proti Stoke se West Bromu příliš nedaří - poslední zápas, výhra 1:0 na Hawthorns, byl teprve druhým úspěchem ze 17 pokusů.

Oba celky zvládly v týdnu druhé kolo ligového poháru - a Potters v něm dokonce oslavili návrat útočného univerzála Bojana. Ten se tak hlásí i o letošní ligovou premiéru. Mimo hru je nicméně Peter Odemwingie.

West Bromwich ve stejné fázi ligového poháru přišel o bývalého kapitána Chrise Brunta, jehož start proti Stoke je výrazně ohrožen. Menší zranění utrpěl i Callum McManaman, jenž má ale větší šance na uzdravení. V zápase se nedá příliš počítat se Saidem Berahinem, který je sice v pořádku a (zdá se) nepřestupuje, ale v podobné pozici jako David De Gea v Manchesteru United.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Cameron, Pieters - Van Ginkel, Whelan - Shaqiri, Affelay, Arnautović - Diouf
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt (McClean) - Fletcher, Yacob - McManaman, Morrison, McClean (Gnabry) - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (sobota 18:30)
Málokterý tým je v uplynulých třech kolech Premier League takovým zklamáním jako Tottenham. Kohouti nedokázali vyhrát ani jedno z utkání, navíc rozhodně nepřesvědčili ani výkonem. Lepší byli jen proti Stoke, kdy ale absolutně selhali v závěru utkání. Zápas s Evertonem bude pro Pochettinovy svěřence těžkou a hlavně cennou zkouškou.

Tottenham zdánlivě zaspal na přestupovém trhu. Záložní ani útočná řada prakticky nenaznala vážnějších změn - až nyní dostal manažer do kádru Korejce Sona z Leverkusenu. Nutno přiznat, že ofenzivní trojlístek Dembélé - Lamela - Chadli, jenž je proti Evertonu při zranění Eriksena očekáván, vskutku pražádnou hrůzu nenahání. Na první gól navíc stále čeká kanonýr Harry Kane.

Jeho gólová absence však Mauricia Pochettina neděsí, manažer Spurs věří, že se jeho svěřenec zapíše do střelecké listiny velmi brzy. A bude to potřeba, vždyť z klíčových ofenzivních hráčů se trefil jen Chadli; vedle něj už jen Dier po rohovém kopu a (zatím) náhradník Alli.

To Everton s ofenzivní složkou nemá starosti. V součtu s druhým kolem ligového poháru nasázeli The Toffees už deset gólů. Hned čtyři obstaral hvězdný Romelu Lukaku. Ani Ross Barkley se nedrží zkrátka - zcela fit a k dispozici je navíc i Kevin Mirallas, další střelec z triumfu nad Barnsley 5:3 v prodloužení.

Tento výsledek však jasně naznačuje, kde Everton tlačí bota. Nejen Roberta Martíneze trápí sága okolo Johna Stonese, jenž požádal o přestup do Chelsea a jeho "soustředěnost" byla v pohárovém utkání obrovsky znát. Liverpoolský celek nyní jeho přesun definitivně zatrhl. Přesto ale po třech gólech od Barnsley a dvou od Watfordu i Man City nepanuje v obraně dobrá nálada.

Na White Hart Lane navíc Everton čtyři z posledních pěti ligových zápasů prohrál. A bude mu chybět levý obránce Galloway, jenž je stejně jako jeho "mistr" Baines zraněný. Tottenham nemůže využít služby zmíněného Christiana Eriksena, který zůstává na marodce. Odtud naopak povstal Andros Townsend. Son Heung-min čeká na pracovní povolení.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Mason - Dembélé, Lamela, Chadli - Kane
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Browning (Oviedo) - McCarthy, Barry - Mirallas (Koné), Barkley, Cleverley - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33008:09
2.Leicester City32107:47
3.Manchester United32102:07
 Liverpool FC32102:07
5.Crystal Palace32016:46
6.Swansea City31205:35
7.Everton FC31115:44
8.Norwich City31115:54
9.Arsenal FC31112:34
10.Chelsea FC31115:74
11.West Ham United31026:63
12.Watford FC30302:23
13.AFC Bournemouth31024:53
14.Aston Villa31022:33
15.Stoke City30213:42
 Tottenham Hotspur30213:42
17.Newcastle United30212:42
18.Southampton FC30212:52
19.Sunderland AFC30124:81
20.West Bromwich Albion30122:61

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2500)

Přidat komentář
fajdax

1. za vyhru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Pome Live kua, dnes to dáme, 6:0

Reagovat
Benzema

Reagovat
Infernoqt

víc

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth dneska 3 body a Hazard prvý gól

Reagovat
smazaný uživatel

Minule som kritizoval Digi že vybrali WHU-Bournemouth a nakoniec to bol top zápas, ale teraz si to znova neodpustím...Liverpool - West Ham dali prednosť pred Chelsea - CP a City - Watford

Reagovat
lucius6

Hlavně proč jako dává Digi a O2 sport stejnej zápas, to je vážně fail

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem no. Tam je len obmedzenie že o 16:00 v sobotu môžu vysielať len jeden zápas, tohle je nafacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zápasy dávajú nezávisle od seba hlavne. Druhá vec je, od ktorej televízie majú kúpené vysielacie práva, ak od tej istej, tak je to potom asi celkom zrejmé

Reagovat
Usty

O2 Sport a PL, to je zatím jeden velkej fail :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

Už ten fakt, že pouze kopírujou to, co už tak hraje Digi, je velkej fail. Do tohohle kola navíc nevysílali ani jeden zápas od 4 - přitom tam je zrovna ten největší prostor pro variabilitu a nabídnutí fanouškům něco navíc. K tomu úroveň komentáře, kterej je o level horší než Digi, a to nemluvím o tom kastrátovi, kterej se fakt nedá poslouchat. Radotínskej je taky už otravnej, odjakživa je mi jeho hlas protivnej. Takže tak...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
oli9

Reagovat
Benzema

a ja mu zato tlieskam

Reagovat
cristiano.K.

WHU je zajímavější tým než CP nebo Watford. A faktor Škrtel hraje taky svou roli

Reagovat
smazaný uživatel

Majster a vicemajster, a ani jeden nie je v prenose.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - CP londýnske derby, Mourinhove okrúhle číslo, Chelsea gólovo bohaté zápasy

City - Watford...city najlepšia forma, skvelý futbal, mnoho gólov

Reagovat
cristiano.K.

njn ideální řešení,aby O2 dalo derby a digi kvůli Škrtelovi LFC

Reagovat
avicii

dnes to neuvidim ale dufam ze to bude vyhra po kvalitnom vykone, aby to stalo za pozretie zo zaznamu...aka kolvek strata proti sucasnemu WHU je z nasej stany nepripustna...

Reagovat
tomasinho

Musí to být tři body dneska. Hendo asi nebude co? Očekávám teda sestavu bez Lucase se středem Emre-Milner, před nima určitě Coutinho, Firmino, Benteke a zřejmě Ibe. Možná teda diamant s Ingsem.

Reagovat
avicii

dnes musia dostat sancu Ings aj Origi, jeden od zaciatku miesto Ibea... Can - Milner, Couthino - Firmino - Benteke, Ings .....ale moc to teda neprepokladam

Reagovat
smazaný uživatel

DM by asi mal hrat; WHU ma dobry stred...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United - Arsenal FC 1:3

Stoke City - West Bromwich Albion 1:0 (1:1)

Manchester City - Watford FC 5:0

Liverpool FC - West Ham United 2:1

Chelsea FC - Crystal Palace 1:0 (1:1)

Aston Villa - Sunderland AFC 2:0

AFC Bournemouth - Leicester City 1:2 (2:2)

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:0

BlueSky

Reagovat
smazaný uživatel

není to náhodou blue moon?

Reagovat
smazaný uživatel

bože kohoute např. ještě City, Citizens, Cityzens, BlueSky, Blue Moon, Sky Blues, CityZen, MCFC, CityMoon atd.

více se dočteš tady pane chytrý

http://www.mcfc.co.uk/

Reagovat
vrabejka

20. pro udržení nuly na 6 hodin a pohodove vyhry 3:0

Reagovat
avicii

tentokrat preco nie

Reagovat
tulen

pohodová výhra 3:0

Reagovat
kiwwi

Reagovat
VasAFC

jojo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pospovič

Hodně mě sere, že se zápas Spurs - Everton kryje s Bayernem chci začít více sledovat PL a neumím se rozhodnout, který z těchto týmů bude můj kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Everton by som si nenechal ujsť už len z dôvodu reakcie fans na Stonesa V pohárovom zápase v strede týždňa to bolo celkom zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Pospovič

možná mi můžete s výběrem pomoci chci sledovat ambiciozní tým ale ne úplný top ať se pak nestává v LM, že budou hrát spolu s Bayernem. Dále je pro mě důležité město (v tomhle jsem divný ale často přeji týmům na základě daného města

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, Crystal Palace nebo West Ham ještě k těmto dvoum. Spurs jsou nudní.

Reagovat
masly008

on nepsal že to musí být zábavný a atraktivní tým,jenom ambiciozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale Spurs bych si z nich vybral jako poslední, tak říkám.

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

máš asi tak 3 možnosti.liverpool,tottenham nebo everton.všichni tři jsou ambiciozní,ale do lm se dostanou jen sporadicky.jeden z londýna 2x liverpool.tak si vyber.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
liquicitizen

Rozhodnutie zacat sa hlasit k miestej sliepkarskej sekte, by som si redsej este dvakrat premyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje oblíbené kluby, to je ještě lepší úkaz.

Reagovat
masly008

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, Everton, Crystal Palace, Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - slušní hráči vpredu + EL

Everton - po minulej sezóne by teraz mohli mať slušný rok

CP - najlepší fans

Swansea - libovej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs - všechno dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechýba ti selfhumor a to si vážim

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí, jak nás každý nesnáší Ale absolutně nechápu proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ste skôr často na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Harym a s tým kádrom, ktorý tam vtedy bol, som vám docela fandil, ale to už je dávno preč

Reagovat
Coutinho10

j to byly este ok...ale ted sami araby chadli, bentaleb apod.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

j jako ja vim, ze to je dnesni trend a bude jich vic a vic, ale proste driv ste mi byli vic sympatictejsi a mel sem vas pomerne vysoko (kolem roku 07-08)....podobnej je ted Watford (bohuzel este ve vetsim meritku)

Reagovat
Counter

*Mně

Reagovat
fenixLFC

pretoze na vas fakt nie je nic zaujimave....

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Owny.

Reagovat
frankiefcb

no libový fotbal opravdu nemáme. To už tu dlouho není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ambiciozni, ale ne uplne top? Tak to sleduj United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Swansea

Reagovat
cristiano.K.

Everton, tam se narozdíl od slepic nečekají žádný cíle,takže budeš mín nasranej, a je potřeba naký rozumný fanoušek z modré strany

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - tradicni klub, plny zajimavych hracu a nefandi jim kazdej mamlas

Reagovat
Zaschrona

Ambiciozni tym snazici se bojovat proti gigantum - to presne sedi na Everton. Liverpool je docela slavne mesto, v tom by taky nemel byt problem. Spurs budou po dokonceni noveho stadionu gigant, tam ti ta LM hrozi o dost realneji.

Reagovat
fenixLFC

to by musel arsenal koncit aspon na tretej priecke aby sa do LM dostal tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs budu gigant? Mozno tak za 10 rokov; a to gigant asi ako Arsenal a este k tomu musia robit len podarene kroky vo vedeni

Reagovat
Zaschrona

Tak ten stadion ma na to je dostat financne uplne jinam, jde jen o to, aby prezili tu tranzitni dobu, nez na nem zacnou hrat a nez splati nejhorsi dluhy za nej. Nemeli by mit moc problemu pravidelne vyprodavat ten 60k stanek. A staci se podivat, jak to v poslednich letech nakoplo prave Gunners.

Reagovat
frankiefcb

Tak smaozřejmě Spurs, ale kdyby si nechtěl nikoho z těchto dvou, tak to Swansea je orpavdu zajímavé. Sympaťáci

Reagovat
r.mrazik

everton ti po case dost zneprijemni Zasch a kohouty Owny...takze z blata do louze

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu Liverpool, Tottenham, Everton a Newcastle. Newcastle nechceš, to je v současnosti hnus. Liverpool je ve vedení plný diletantů, s tím klubem bych měl problém se ztotožnit. Vždyť kam dokázali dotlačit ještě nedávno historicky nejúspěšnější klub. A to peníze za přestupy lítaj šílený.

Volil bych mezi Evertonem a Spurs. Spurs jsou ale, jak píše Zasch výše, možná moc ambiciózní. Levy pomalu buduje velkoklub. S Pochettinem začala předfinální fáze - stavba stadionu. Zaměření na vlastní akademii (btw. už máme nedávno postavené nové tréninkové centrum), nejmladší kádr v lize. Scouting na základě pokročilejších analytických metod (mluví se o nějakém black boxu, víc jsem o tom nenašel) v osobě Paula Mitchella ukradeného ze Southamptonu. Se stadionem budeme mít druhý největší stadion v Anglii po United v nejdražší anglické lokalitě. To znamená příjmy na úrovni United a Arselanu ze vstupného. Pak už chybí jen prachy za sponzorské smlouvy, které taky nějak přijdou. Zajímavé určitě je, že se na novém stadionu budou párkrát do roka hrát zápasy NFL. Na tom taky tratit nebudem.

Bral bych Everton. Ten je oproti nám tak 10 let pozadu a v horší lokalitě k tomu. Nicméně v poslední době začali konečně projevovat ambice, mají pár zajímavých hráčů a tradičně slušnou akademii. Ale Goodison Park dosluhuje, budou taky muset stavět...

Reagovat
fenixLFC

ako to vyzera ohladom nového stadionu evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Netušim, nezajímám se do podrobna. Zaschrona si dělá naději, že se Liverpool uchází o hry Commonwealthu a jim by pak mohl zůstat pro ně postavenej stadion.

Reagovat
Zaschrona

No, zatim je tohle jen ve fazi uvah, nejdriv musi vlada v Londyne slibit financni zaruky nad celou akci. Pak by ale stadion pro Everton z tohohle mohl byt dost realna varianta - nekde se ta atletika a ceremonialy odehrat musi a co pak s tim.

Ale jinak za posledni mesice moc zadny posun, mame vyhlidnute misto ve Walton Hall Parku asi kilometr a pul od Goodisonu, plan ma byt tam postavit stadion a kolem korporatni a nakupni centra ve spolupraci s mestem, hlavni potencialni problem ale je financovani. V tehle fazi to oficialne nijak dal neni.

Reagovat
Artaxerxes

Beztak by bylo lepší mít ten svůj, než něco, co zbyde po atletice.

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, ale treba stadion City bych bral hned a ten taky maji presne takhle uplne stejne jako pozustatek po Commonwealth Games.

Reagovat
Pospovič

Díky všem za názory ještě se budu rozhodovat, zkouknu pár zápasů a uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace k historickému zlatu Slovensku v takhle kulervoucim sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
oli9

nejdementnější sport na světě spolu s tou gymnastikou jak tam mávají s těma faborkama nebo čím a ještě to je to na olympiádě nechápu

Reagovat
avicii

fuu uz aj toto vas serie, to ma mrzi

Reagovat
masly008

takže on vám pogratuluje s trochou sarkasmu a ty hned že nás to sere.

Reagovat
avicii

s trochou sarkasmu nikto to tu neriesi ale aj tak mal potrebu to sem dat...

Reagovat
Whitemedia

Zlato na MS je prostě zlato, je jedno v čem.. ale ten sport je strašná nuda, já nechápu, že to má i nějaké fanoušky..

Reagovat
fenixLFC

co som to sem tam videl tak je to mensia nuda nez taka cyklistika

Reagovat
Miguel19

Pudil do Sheffieldu..

Reagovat
smazaný uživatel

At Watford spadne ty jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Watford pěkně zametá s hráčema, co vykopali postup

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Aspoň by hrál. A co ten Vydra?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím v kostech, že bychom mohli vyhrát i větším rozdílem. Pedro zase přidá nějaký bodík a už by se mohl zapojit i Eden. Ivanovič bude sice hořet, ale snad si s tím poradíme.

Reagovat
smazaný uživatel

So Zoumom v obrane to dnes bude vyzerať podľa mňa lepšie.

Reagovat
Miguel19

Pato v PL...to jsem zvědavej

Reagovat
Matić

Slepice?

Reagovat
Miguel19

Jj

The agent of Alexandre Pato has confirmed to SporTV that he is in London finalising a deal with Tottenham. #THFC

Reagovat
Matić

Tak on se v tý Brazílii pěkně rozstřílel, ale co jsem četl, tak hrál spíše z křídla. Už dal za sezónu 22 gólů.

Reagovat
REPLIKATOR

Bude častěji v nemocnici než na stadionu...

Reagovat
minoLFC

možno áno možno nie? Ak nie tak to bude dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

super hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý.

Reagovat
13

Tak jako já o jeho působení v Brazílii moc nevím, jen jsem ho měl v AC rád.

Reagovat
iamek

Zoufalej klub dela zoufale ciny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kiwwi říkal, že mají nejzdravější platovou politiku.

Reagovat
iamek

Co to ma spolecneho s castkou za prestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
frankiefcb

No oba tvé oblíbené týmy do té kolonky zapadají

Reagovat
iamek

Napodobne.

Reagovat
Wat

Countera jebne.

Reagovat
Counter

Zatím v klidu, tady už z toho lidi dělají hotovku asi jako Mangala do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím? Takže když se to stane, tak to nezvládneš?

Reagovat
Wat

Ok.

Reagovat
JIMMY-PO

...sleduje ho niekto v tej Brazílli? ako hrá?..podla mna v PL sa to jeho zdravie za rýchlo pokazí

Reagovat
smazaný uživatel

Prý hraje dobře a není zraněný, takže uvidíme.

Reagovat
REPLIKATOR

U obojího dojde brzy ke změně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

According to Sky Italia's Roberto Marrone, Arsenal are close to signing Inter Milan striker Mauro Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by na to?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nedůvěryhodný zdroj.

Reagovat
smazaný uživatel

roberto maronne sa ani neda vygooglit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bezte hezky do pice Maurito zustane u nas jeste dneska priletel Perisic zacina se mi to libit

Reagovat
minoLFC

dnes musíme, Firmino základ, Ibe by si mal po týňích minulých výkonoch sadnuť, ale Brendon Walsh ho tam asi zas nacpa

Reagovat
cristiano.K.

takovej talent nesmí sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

pod dni mimo internet, Evans do WBA, David sa druhy krat lucil v kabine ale ak fakt pride tych 40 mega eur, tak slusne peniaze, plus drby o tom, ze sa chystame robit nejaky obchod s PSG (Monacom), koho by sme chceli? Di maria za 90 mega?

Reagovat
nani92

dúfal som v Ibru, ale po tom ako bude hrať PSG s Malmom v LM si to nebude Zlatan chceiť ujsť, takže nikam nepôjde..

Reagovat
Wat

Luiz?

Reagovat
mithro

za 60, jedine.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy krat uz?

Reagovat
Wat

Dneska povinné výhry, beztak to bude zase trápení, ale věřím v tři body jak na stadionu Newcastlu, tak i na Anfieldu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Newcastle věřím, že uhraje dnes remku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fuk, Wenger tam zůstane stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba chce prý 300kpw.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nech si pekne hraje za Juventus.

Reagovat
fajdax

Penez mame dost

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby, tak toto preplácanie hráčov je hnus. Pár rokov dozadu tu Mata prišiel za 60 000 pw, a nejaký drbnutý Pogba by chcel 300, čo nemá ani najlepší hráč v klube a nemal by mať nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc má Hazard a to má o 100 míň, než by chtěl Pogba. Fakt hnus.

Reagovat
Miguel19

Však je to výblitek Sunu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno bral asi 30 tak před rokem, teď má 80, boha jeho.

Reagovat
vitasrp

To píše jenom bulvár, podle mě naprostá kravina.

Reagovat
Counter

A ty prý chceš 350kpw, nenažranče.

Reagovat
smazaný uživatel

Smířil bych se i s méně.

Reagovat
Whitemedia

Tvrdí pár dementů na twitteru.. Pokud by náhodou i přišel, tak se jeho plat bude pohybovat kolem podobné sumy, jakou pobírá Hazard, ale přes 200 nepůjdeme.

Reagovat
Whitemedia

A píše to Sun, tak je jasné, že je to nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho McClaren dostal od Ashleyho na přestupy v dalších 3 přestupácích £150M.

Reagovat
smazaný uživatel

To si neviem predstaviť, akých hráčov tam nakúpi.

Reagovat
Zaschrona

To je dost realne, pristi leto uz dostane kazdy tym giga extra penez z TV smlouvy + pokud do toho par milionu Ashley prihodi...

Reagovat
Busby babes

no tak fans Novych Zamku po tom volaj uz pekne dlouho, tak by mohl.

Reagovat
Tywin Lannister

no dneska už je klíčový,abychom z castlem vyhráli. City pravděpodobně zas pojedou za 3 body a to už by bylo hodně nepříjemný mít už od začátku sedmi či osmi bodový manko.

Jen mě trochu sere, že wenger nemá koule posadit jednoho z dvojice rambo/santi - no radši santiho a na křídlo nešoupne oxe, kterej má formu

Reagovat
smazaný uživatel

To je najdrbnutejší ťah čo Wenger robí. Jeden z nich na lavičku, zrejme Cazorla.

Reagovat
Tywin Lannister

taky bych santiho posadil, ale jakožto wengerův oblíbenec bude hrát, i kdyby mu amputovali nohu

fakt mě to začíná dost srát, zvlášt když máme konečně dostatečně široký a zdravý kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proti Liverpoolu to podľa mňa Arsenal stálo 2 body. Chamberlain tam za 10 minút previedol viac než Cazorla a Ramsey. S takým nasadením a ťahom na bránu neverím že by nevyprodukoval 1 gól. Gomez nakoniec pri bráneni Ramseyho vyzeral ako TOP.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

bude hrať Chamberlain?

Reagovat
Tywin Lannister

spíš ne, zas to bude tak že si na křídle budou měnit pozice mesut a ramsey

Reagovat
Counter

Tak minimálně střídat by měl určitě.

Reagovat
Tywin Lannister

no to je dost pravděpodobný, ale při současné formě si ten základ prostě zaslouží, a hlavně chci, abychom pravidelně hráli na 2 klasický křídla, rozhodně proti týmům co nejsou asporanti na poháry

Reagovat
minoLFC

no vo fante ho už teraz nevymením, tak nech ho Wenger postaví

Reagovat
smazaný uživatel

Takový sohrn obchodů United tento rok (zdroj transfertmarkt - částky bez bonusů)

Schneiderlin £24.50m

Depay £19.25m

Darmian £12.60m

Bastian £6.30m

Romero free transfer

odchody:

DiMaria £44.10m (plat £150k/w)

Evans £6m (£65k/w)

Van Persie £4.62m (£250k/w)

Nani £4.20m (£100k/w)

Rafael £2.10m (£60k/w)

Angelo £1.17m (£10k/w)

Falcao (£280k/w)

players in: £62,65m ( platy okolo £ 450 k/w = £26m ročně)

players out: £62,19m ( £ 915 k/w = £48m ročně )

Možný prodej De Gey asi za £30m

Těším se na deadline.

Reagovat
iamek

Parada co se tyce platu. Opet potvrzeni nejlepsi platove politiky.

Reagovat
Matić

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo neumí napsat Schweinsteiger?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě chytlo básnické střevo

Reagovat
Tywin Lannister

musím uznat, že tenhle rok jst zvládli přestupovou politiku naprosto perfektně. Za opravdu dobré peníze jste přivedli světové hráče, a za 3x méně než ostatní velkokluby

celkem dobrej posun oproti minulýmu roku, kde se vám ten přestupák dost nevydařil a stál vás 2x tolik

Reagovat
fajdax

Co ten mr. Robot, je to dobrý?

Reagovat
Tywin Lannister

je to skvělý..mohu jen doporučit

takhle originální seriál se jen tak nevidí

Reagovat
nani92

áno fajdy

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem na konec sezony, ať pak můžu dávat víc dílů za den. Včera jsem viděl pilot a je to naprostá paráda.

Reagovat
fajdax

díky všem

Reagovat
SunFells

Horší vykrádačka Dextera, ve všech směrech.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

sice je to úplně jiné, ale jinak ne

Reagovat
SunFells

Jiné prostředí no, charakteristické prvky zkopírované až hanba.

Reagovat
r.mrazik

proc zrovna dextera?? vzdyt to nema snad nic spolecneho...SPOILER SPOLER !!!! ...to spis takova ajtacka variace na klub rvacu SPOILER SPOILER !!!

Reagovat
nani92

pekný koniec Hannibala

Reagovat
smazaný uživatel

žiadne spoilery prosím

Reagovat
minoLFC

nejaký spoiler poprosím

Reagovat
nani92

nejedz pri tom

Reagovat
minoLFC

pri Hanibbalovi vždy zmažený mozoček s cibuľou a praženicou

Reagovat
Whitemedia

Pěkně to vynahradilo všechny slabší díly ze třetí série

Reagovat
niflheim

Lionela pustíme?

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Moyes dal Pulisovi dobre odporucanie na Lionela.

Reagovat
tomasinho

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3214545/JONJO-SHELVEY-not-little-kid-s-time-play-proper-football-earn-chance-England.html

He has created 13 chances in three games, which is the most in the Premier League

Zatím je parádní, snad mu to vydrží

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci sme chceli aby po tej horror show stiahol arsene cez polcas chambersa a ked to neurobil tak sme mu vsetci pred telkou nadavali a on to tak zvykne robit stale aj ked je niekto na okraji cervenej a pride nam naivny a prilis dovercivy ale treba povedat ze mu to vacsinou vychadza a vie tym hracom pekne prehovorit do duse a tiez prave ta dovera im hrozne pomaha a sice sme ich uz v druhom polcase skoro do nicoho nepustili ale calum sa dal dokopy a je pouzitelny na tento zapas a podla mna zahraje ovela lepsie, keby siel cez polcas dole tak by sa z toho spamataval dlho a pomaly

Reagovat
Nikikrew

No gunners, spravte mi na tie narodky radosť a vyhrajte . Hlavne chcem vidieť dobrý výkon z našej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko naj

Reagovat
vladis271

OT šušlavé prasa vyvesilo k výročiu SNP čierne vlajky na budove magistrátu BB kraja.

Ukážkový vlastný gól smerom k voľbám. Ja nvm, či tam majú niekoho na politický marketing, ale zjavne nie.

Reagovat
minoLFC

ako toto môže niekto voliť

Reagovat
mimi_united

úbožiaci

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Chmelar to zvesil, teraz to dal na fb

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu.

Reagovat
FCSL

Ox za Ramsey/Cazorla do základu ale beztak to zas nechá jak to je, vždyt máme 4 body z 9

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Jonny Evans má možnost přestoupit z Manchesteru United do West Bromwiche Albion. Kluby jsou domluveny na odstupném šest milionů liber, další dva miliony pak může birminghamský celek získat díky bonusům....tradiční birminghamský celek

Reagovat
smazaný uživatel

kos hraje, ozil out, theo na hrote, chambo kridlo, pekna

Reagovat
smazaný uživatel

utocna trojka podla mna najlepsia aka moze byt, inak joel campbell na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Az na toho Walcotta. Na ty zapasy do zavrenych se absolutne nehodi, ale dneska? Proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Alexis, Oxlade-Chamberlain, Walcott

Subs: Opsina, Debuchy, Arteta, Gibbs, Campbell, Giroud, Chambers

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Joel na lavce a traged Flamini ne..

Reagovat
Heisenberg

Campbell žije Dobrá sestava, škoda že se Mamut zranil, dnes by to byl zápas pro něj, ale Aaron se Santim taky něco vymyslí. Snad se Theo dostane víc do hry, dnes by to mohl být zápas pro něj.

Reagovat
Mada

Reagovat
Wat

Opsina pobavil.

Reagovat
tomasinho

200. Pro Jonja "Voldyho" Shelveyho a jeho zítřejší sestřelení MU

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Koscielny, Gabriel, Monreal - Cazorla, Coquelin - Ox, Ramsey, Alexis - Walcott

Mesut zraněnej, jako vždy někdo před zápasem Oli taky mohl hrát, když to je jedinej tým, komu dává pravidelně goly

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je tam Walcott...

Reagovat
Coutinho10

jeste ze sem toho Girouda nekupoval

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal pacey line-up as fuck !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

schválne som si pozeral injury news arsenalu pred zápasom s nami a teraz pred newcastlom...prečo wenger nespomenul ozila ako v injury listine?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad jinýho než tři body bude brán jako neúspěch, což je blbost no...V jádru su pesimista a v duchu si píšu negativní scénáře jakže se na nás NUFC chytne,začne jim to šlapat a tak....kádr maj složenej na grc, ale člověk nikdy neví jestli se to neobrátí ve válec jako LFC třeba v sezoně 2013 / 2014...

Tak snad s Oxem na křídle,Aaron vedle Coqa, Artety,Flaminiho....zkrátka ke komukoliv ,ale na křídlo asi ne...Mesut ať si tam pobíhá,hračičkuje, valí bulvy ,ale chce to aspoň nějaký body...letos nic moc no...Alexisa neřeším...bude hrát, kurvit to a pak něco geniálně urve...Oliieho na hrotu nechcu dlouhodobě, ale snad se dneska trefí no...

Dnes by to byl špíl přesně pro Jacka...ten by ten jejich trapnej střed přehrál.....a s Oxem na křídle....bůh dal...wenger vzal...kdoví jak to Boss postaví...

Obranu neřeším,tam je to zralý na ručník nebo že budou všeci v sestavě kola...ale za mě Nacho na stopera,Calum lavica,společně s Belem a Debuchy na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

něco k věci?vysmívat se taky umím...sleduj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu seš platnej jak Kucka v AC takovýma příspěvkama...

Reagovat
fenixLFC

naraza na tu kravinu kde porovnavas newcastle a Liverpool kde maju na grc kadre...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy jste taky nemeli nejakej zazracnej kadr ten rok

Reagovat
fenixLFC

len co sa tyka sirky, ta zakladna jedenastka bola ok, ale utok bol bombovy....newcastle nema ziadnu superhviezdu v kadri

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle (4-2-3-1): Tim Krul; Daryl Janmaat, Chancel Mbemba, Fabricio Coloccini (c), Massadio Haidara; Vurnon Anita, Jack Colback; Moussa Sissoko, Georginio Wijnaldum, Florian Thauvin; Aleksandar Mitrovic

Substitutes: Karl Darlow, Steven Taylor, Cheick Tiote, Siem de Jong, Gabriel Obertan, Ayoze Perez, Papiss Cisse

Mam strach o Thauvina, odehral cely zapas v poharu, ale tak dal si 1+3, tak snad bude nabuzenej

Kazdopadne s otazkou Taylor/Mbemba nejsilnejsi mozna sestava. McClaren zatím válcuje všechny očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten Tiote a de Jong? Podľa mňa hráči do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je z formy, proto nehraje. Colback ale byl poslední zápas hrůzostrašný, tak do dalších kol se uvidí.

De Jong se přes Wijnalduma do základu nedostane v současnym systému. Leda by Wijnaldum začal hrá víc vzadu na místě Colbacka/Anity, ale to je zas zabíjení jeho ofenzivního potenciálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to chtel napsat...podle me lepsi nez Colback-Anita

Reagovat
smazaný uživatel

tak v to sem doufál...ty dva prcky ve středu Coq pozabijí

Reagovat
smazaný uživatel

aha,sem si nevšiml toho rapla Cheicka no

Reagovat
smazaný uživatel

blbě na to čumím...Tiote na lavce

Reagovat
SpecialOne

To je na mě už fakt moc. Minulý týden sice padlo v zápase West Hamvs. Bournemouth 7 gólů ok ale stejně si myslím, že měli v TV dávat kvalitní Spurs proti Leicesteru ve formě a teď to už fakt úplně zabili. Dají Pool s otřesný Westt Hamem místo Chelsea nebo City, debilové!!!

Reagovat
Usty

West Ham vs. Bournemouth jasnej zápas kola, ale ty si stejně myslíš, že měli dát 80 minut nudný utkání. Make sense

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Tak po bitvě je každý generál Spurs-Leicester byla jasná volba

Reagovat
Usty

lol, hodnotí se snad výsledek a ne "předpoklad"... pro laiky byla minulá volba zápasu možná zvláštní, ale výsledek dal Digi jednoznačně za pravdu, že zvolili to nejlepší možný utkání.

Reagovat
SpecialOne

takže když vyberou zápas Sunderland vs. Villa který skončí 5:5 místo manchesterského derby tak to bude podle tvé logiky naprosto skvělá volba, sám seš lol

Reagovat
Wat

Ale tam nebylo na výběr derby, který má milionkrát větší prestiž než Spurs - Leicester, takže udělali výbornej tah, když vybrali mezi srovnatelně atraktivníma zápasama zrovna tenhle.

Reagovat
Usty

jj, protože manchesterské derby má úplně stejnou váhu jako zápas Leicester - Tottenham... nesmysly mě vyčerpávají, už toho nech.

Reagovat
SpecialOne

Průměrný fanoušek chce vidět top týmy a Leicester v současné formě s Tottenhamem je zápas o va levely výš než nějaký West Ham tak si dej pohov

Reagovat
SpecialOne

a ano jde o předpokad, fanoušků Tottenhamu je v ČR několikrát víc než Bournemouthu nebo West Hamu tak jim jejich tým logicky dopřeju v TV

Reagovat
Usty

tvoje myšlení je podobný tomu, jako bys sázkařovi vyčítal, že vsadil na neočekávaný výsledek, ale nakonec vyhrál...

Reagovat
SpecialOne

co o zas meleš si úplně mimo.

Reagovat
SpecialOne

Fanoušci chtějí vidět nejlepší týmy a nejlepší hráče a nedat do TV Mahréze proti Spurs byla prostě pitomost

Reagovat
Usty

lol.. no nic, zkusil jsem to s tebou, příště už to neudělám .

Reagovat
SpecialOne

To ja taky ne s člověkem, který mele úpnlě z cesty a ještě ze sebe dělá NĚKOHO

Reagovat
Wat

Fanoušci Kladivářů, no.

Reagovat
smazaný uživatel

http://soccerembed.com/ch1.php

celkem slušný stream na předzápasový studio

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je príliš slabý na to aby hral.

Reagovat
Gunnersaurus

Rozjebe to z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

lebo wenger po 4 rokoch mojho utrpenia zacina chapat ze to nie je cesta

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten hrot (ehmmmmmm) luxusní sestava

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dá Theo z hrotu dva góly, fans otočí a začne být zase kvalitní alternativou do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

jemu zatial sedia len niektore typy zapasov ale zase ak by hraval ten hrot pravidelne mozno by vyzehlil svoju hru natolko ze by uz postupne zvladol vsetko, stale sa na tom hrote len uci

Reagovat
smazaný uživatel

Özil miss today game because he is afraid to shoot according to Arsenal.com

Reagovat
Lacko_Boh

dneska teda veľmi živa a dynamicka zostavička,oproti zapasu s LFC čakam ohromny rozdiel, teším sa kotleba je noha od stoličky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=26PRhCJtgPQ

jednu do těla a dem na to

dneska bude naprosto famozní Aaron...čekám od něj koncert...jestli bude teda v hloubi pole jak je to napsaný :)

Reagovat
smazaný uživatel

za song

Reagovat
nani92

No Giroud, no attack

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic je hroznej sympatak. Takovej kluk, kterej je uplne nadsenej z toho, ze hraje fotbal. Thauvin působí podobně. Oba úsměv od ucha k uchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

šnupú kokain no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já za mlada, ale ten chlast.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vídím na sklepávání do křídel. Hlavní je však trefit zařízení. TOTEVE 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Link na kalitní sopcast nebo acestream?

Reagovat
pa3ce

Inak gunneri, chceli by ste Thea ešte aj na pravom krídle, či ho už beriete iba ako hroťáka? Lebo ja osobne stále dúfam, že ho AW postaví aj na pravo, mne to stále príde ako jeho lepšia pozícia, však v tandeme s Persiem tam aj zažil vynikajúcu sezónu. Len mi už príde, že ho tam AW nedá vôbec

Reagovat
Heisenberg

Rozhodně napravo, ať se s Oxem a případně Welbzem poperou o místo. Do útoku bych preferoval Girouda i Welblacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
pepinho2

Tam být Rosa místo Ramseyho

Reagovat
minoLFC

Ramsey má moc sily, nech si dá kolečko

Reagovat
Tywin Lannister

jinak co je s mesutem vlastně?

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
Ángel di María 22

Trošku směšná žk

Reagovat
Thoomas

Stream please?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych si ho jen na velky zapasy...tudiz tak na 15 az 20 no....ale s tim platem....vis jak :)

Reagovat
smazaný uživatel

re: na pa3ce

Reagovat
Tywin Lannister

škoda že nehraje obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Ox takovýho místa

Reagovat
I am Mancunian

krul

Reagovat
smazaný uživatel

škoda walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Mervin

Theo

Reagovat
Tywin Lannister

zaco, udělal super náběh a byl temer v nemozny pozici dat gol, krul to dobře vystih

Reagovat
r.mrazik

ten krul je stejne super golman..pokazdy kdyz vidim straky,tak predvadi skvely zakroky...asi mam na nej stesti

Reagovat
Lacko_Boh

štístko

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý reflex a většinou velmi slušně sbírá centry, ale má fakt mizernou rozerávku

Reagovat
r.mrazik

aha...to asi jo...zas tak ho nasledovanyho nemam...ale kdyz ho vidim,tak v brane pokazdy vytahne nejaky super zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned je to lepsi kdyz se ti dva prohodej

Reagovat
smazaný uživatel

Není tu nějakej rozhodčí náhodou nebo někdo kdo s tím má zkušenosti?

Reagovat
cristiano.K.

bývalej

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
SpecialOne

Tak ta byla jasná.

Reagovat
r.mrazik

jasna....cerny svine!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc jasnější penalta už teda nebývá

Reagovat
Miguel19

Solidní penalta

Reagovat
Mervin

pencka, kurvaa

Reagovat
Rohlíček

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta asi jasna no, ale to je taka nestastna situacia

Reagovat
vitasrp

Tyvole, jak tohle může jako nepísknout?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, z opakovačky jasná.

Reagovat
Tywin Lannister

jasná penalta

rozhodci zatim fakt nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi zarez

Reagovat
pa3ce

Podľa mňa jasná

Reagovat
smazaný uživatel

na penaltu to je málo

Reagovat
smazaný uživatel

vzal ho zezadu přes párky, co víc chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me kontakt jo, ale zas musis rozlisovat tu zavaznost co by z toho mela vzejit...za brnknuti nohy o nohu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mu slapnul na achilovku a malem mu zranil kotnik. Tohle byl naprosto jasny faul. To ze to bylo neumyslny je jedno

Reagovat
Mada

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Toto neodpísal . To je neskutocne

Reagovat
LAM

Jasná.Tohle ten rozhodčí musel vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodčí jsou v PL neskutečně slabí

Reagovat
LAM

Co to je za tým?Nějaká repre Nigerie ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, tieto saskarny, telefon, tribuna, picoviny normalne to trenuj pls

Reagovat
nani92

alebo sed na prdeli ako LVG

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

alebo bud ticho

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ma pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

znrdecek :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo,at se blbecek nedivi...prisna,ale je to pravo toho rozhodciho...

Reagovat
SpecialOne

Ne na Mitrovičovi to jde vidět ten má v té hlavě nasrané...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi nebylo na redku, ale v součtu s penaltou spravedlivý

Reagovat
Lacko_Boh

prave myslim že bolo,v celku ukažkovy šlapak

Reagovat
Miguel19

Reagovat
LAM

Prasárna,ale mohl písknout penaltu a teď dát žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

na kompenzování se nehraje penalta a červená

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mozem to vypnut a ist na slniecko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
hornito

Reagovat
Rohlíček

Horká hlava

Reagovat
vrabejka

Rozhodčí zase tlačí Arsenal parada

Reagovat
Side

Reagovat
Rohlíček

Jj, proto nepískl jasnou pecku.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokosák

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Červená za tohle, to je taky slušnej výjeb prostě

Reagovat
vitasrp

Ten Marinner je v těch úvidních 17 minutách úplně strašidelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

mitrovic toto predvadza zapas čo zápas..hlupak, oslabil tím

Reagovat
Ángel di María 22

Rozhodčí ukončil zápas. Tak až ve 4 City, no.

Reagovat
Aldeano

Derby-Leeds

Reagovat
Mada

Reagovat
Matić

Mitrovic to je magor. První 2 zápasy 2 žlutý a třetí zápas redka

Reagovat
SpecialOne

A to ještě za tu žlutou z prvního matche může být rád, tam měl jít po 15 vteřinách na hřišti pod sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby radsi pisknul tu penaltu..

Reagovat
Tywin Lannister

co to píská za marnýho dementa, nejdřív dá hráči castu nesmyslnou žlutou, pak nám upře nejjasnější penaltu, pak freekick po nefaulu na alexise a ted tuhle hodně přísnou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát ze 4 zápasů hrát v 10, to se prostě nemůže dít.

Reagovat
Matić

U nás se to děje 2x ze tří

Reagovat
pa3ce

Prasárna, niečo medzi žltou a červenou, ale skôr žltá no.

Reagovat
minoLFC

RussianMysticPop29.08.2015 13:44

Mitrovic je hroznej sympatak. Takovej kluk, kterej je uplne nadsenej z toho, ze hraje fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal píčovinu, to na jeho chování na tréninku a před zápasam nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović. 4 starty 2 zlte jedna cervena a 0 golov. Fakt bezmozog. A ja som mu celkom veril. Snad sa aklimatizuje.

Reagovat
Heisenberg

Marriner Mitrovič je ale idiot, takhle do toho jít, žlutá jasná, ale rudou bych nedal.

Reagovat
niflheim

Pencle jo, tady žlutá

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

ale Mitrovic do toho šel jak dement, takže zase tak líto mi to teda není

Reagovat
niflheim

To jo, mi trochu připadalo navíc, že se ani nedíval po míči pořádně. Ale škoda pro nezaujaté, zabilo to zápas.

Reagovat
liquicitizen

nové zámky

Reagovat
smazaný uživatel

Mbemba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rudá nebyla ani náhodou

Reagovat
r.mrazik

ten rozhodci je slusne mimo

Reagovat
TopinB

Marriner hraje mariáš?

Reagovat
Tywin Lannister

jinak zas za tohle žlutou

někdo má asi vsazeno na počet karet

Reagovat
smazaný uživatel

Mbemba si to pomylil s hokejom, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

mitrovic takto chodil do súbojov už v predošlých zápasoch..premotivované hovado, dobre že ho neuvidíme tri zápasy..škoda ale pre newcastle, je to oslabenie

Reagovat
stas87

To Marinera presvedcil ten strasidelny vykrik hraca hostov? A Mbemba je totalny trotl,dvakrat sejme o hlavu mensieho hraca a je strasne prekvapeny ze mu to odpiska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slapak na stojnou nohu by asi vydesil kazdyho

Reagovat
Swarley

se nám to trošku vyšperkovalo

Reagovat
Infernoqt

ted by mohl Arsenal vstřelit gol a vyprovokovat je k dalším faulům

Reagovat
JIMMY-PO

ten Mitrovič je riadne nadrzany na tu PL..zatial v kazdom zapase lietal do tych subojov jak blazon

Reagovat
minoLFC

hráči Newcastlu sledovali cez týždeň Warriora?

Reagovat
salami

za prachy za který mohl bejt Austin je tenhle vymletec, škoda, zatim ukázal jenom nedisciplinovanost a slušnou várku prasáren

Reagovat
smazaný uživatel

a to s Manchesterem vypadalo, že si to srovnal v hlavě

Reagovat
patas92

Co udělal Mitrovič? Teď jsem to zapnul

Reagovat
patas92

díky

Reagovat
Matić
Reagovat
stiflerovamama

ze cervena, Marriner

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

blázne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hm, mi přišla docela v pohodě, ale chápu, že to může z jednoho takového úhlu zkreslovat.

Reagovat
smazaný uživatel

promachl vyssi balon a jakd okonaval ten pohyb tak mu ta jeho noha dojela na stojnou nohu (holen) protihrace

Reagovat
smazaný uživatel

aspon mame cas sledovat Theuv pohyb na hrotu do zavreny obrany....zatim nicmoc

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by se tam hodil Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ta Puma dělá tak hnusný dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Arsenal má opravdu ošklivé dresy. Kdysi za dob O2 byly krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle detto. A venkovní jsou ještě horší.

Reagovat
aramaki

Nejaký nesekajúci HD stream? DIkes

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký HD stream hoši ?

Reagovat
VasAFC
Reagovat
SpecialOne

Další redka

Reagovat
smazaný uživatel

si myslím že se bál ale byla, kdyby ju dal tak se mu to neskutečně zvrhne

Reagovat
SpecialOne

Rozhodčí má vystupovat spíš jako prosazovatel pravidel než jako člověk, jasně zvrhlo by se to, ale dát ji měl

Reagovat
fenixLFC

rozhodca je nieco ako sudca, ten tiez nejde vzdy len podla zákonov ked to riesenie viac uskodi ako pomoze

Reagovat
SpecialOne

to by právě rozhodčí dělat neměl

Reagovat
salami

ani náhodou, Coquelinovo divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

žlutá po právu, ale nějaká hrozná prasárna to nebyla a ty sudy potom jsou prostě divadlo

Reagovat
Heisenberg

To hrajem proti Pulisově Stoce?

Reagovat
Mervin

to je parta kokotů

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je jak u nás v pralese takový hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá redka ještě do půle

Reagovat
Tywin Lannister

cocq dneska dostává slušně přes párky

Reagovat
aramaki

Tym hracom Newcastlu nejako prepína...co chcu aj druhu cervenu?

Reagovat
Infernoqt

proč newcastle takhle nefauloval v zápase s námi? kokoti

Reagovat
minoLFC

Jebe tomu Newcastlu?

Reagovat
Heisenberg

Penalta a žlutá by byla daleko lepší, teď to Newcastle zabouchne a zase budem obléhat vápno s Theem na hrotu, Giroud po pauze na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
pepinho2

Co jim ten Coq udělal?

Reagovat
Usty

Nechcu teď Thauvina omlouvat, ale tenhle Coquelinův liknavej přístup k míči si o to skoro koledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvalenej ubulenej arsenal. Klasika.

Reagovat
SpecialOne

Ano Marriner měl písknout penaltu to byla chyba, ale červená Mitroviče byla na místě a Thauvin měl jít taky ven, domácí nedomácí

Reagovat
Miguel19

Za co Thauvin omg?

Reagovat
SpecialOne

za faul

Reagovat
Infernoqt

Jan Maat v době absence trénoval centry.

Reagovat
nani92

atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje zatím ale neskutečnou sračku...

Reagovat
bruchy

To zas bude 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

s Walcottem na hrotu jo

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Mimalu

Walcott

Reagovat
mojmira

theo

Reagovat
Swarley

Theooo

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...ty nemas levou?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma obe levy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je v hajpu. Dneska dalsia 0

Reagovat
Infernoqt

ale Walcott byl v době dorážky stejně v offsidu

Reagovat
Miguel19

walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Theo pls

Reagovat
Side

Theo

Reagovat
Rohlíček

Theo

Reagovat
Mervin

Theo

Reagovat
Nikikrew

Tak co AW, nepotrebujeme hrotaka

Reagovat
smazaný uživatel

walcott

Reagovat
nani92

Giroud také premieňa no

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck by t odal

Reagovat
Tywin Lannister

možná tak na tribunu, ten má ještě horší zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

tak není to nakonec jedno jakž dřevo je na hrotu? Walcott x Giroud...nějak to nehraje roli

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott opet potvrzuje to co tu o nem dlouhodobe tvrdim.ten hrac nema arsenalu uz co dat a mel by odejit a koupit se hrot. Uz neni schopny zakoncit z malyho vapna do prazdny. Zbytecny hrac

Reagovat
Tywin Lannister

to si uplně nemyslim, ale prostě s takovym zakončení nikdy top forward nebude, ale v určitých zápasech má jeho hra přínos, minimálně když se hraje do otevřené obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze on chce hrat hrot. A arsenal zas tak casto do otevreny obrany nehraje aby ho vyuzival tak jak on chce

Reagovat
Heisenberg

To zas prr, Theo je kvalitní hráč, ale na hrotu mu to nejde a AW nechce na křídla stavět Alexise a Thea. Až se ale někdo zraní, jako že se určitě někdo zraní, tak bude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sam walcott tlacil wengera k tomu aby hral na hrotu. Ja u neho proste nevidim jiny prinos nez rychlost a to mi prijde malo. Treba Ox se mi uz ted libi vic. Jako hrac na lavicku neni spatny ale s jeho platem uz zas tak ne a kdyz nebude hrat tak bude kecat

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott ma smulu, ze hraje do 10. Na zacatku vyuzival paradne volny misto za Haidarou a casem by z toho byl gol. Paradoxne vylouceni pomohlo NUFC v tomle.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda ale podle me proste nema zakonceni na utocnika. Hrozne mu chybi klid. On by se vice hodil jako druhy utocnik. Sam tam toho moc neuhraje

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Owny orgasmus

Reagovat
nani92

pre ownyho to už je stereotyp

Reagovat
pedro-pedro

Ten zápas Newcastle vs Arsenal dokazuje, že Angličan v anglické lize je rarirta. Na soupiskách 36 hráčů z toho celkem 7 angličanů v základu jednoho nebo druhého jsou celkem 3 - tohle se mi osobně třeba nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

A walcott ti nazorne ukazal proc tomu tak je

Reagovat
pedro-pedro

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

vsetci sa tu smeju walcottovi to znamena ze do 5 minut da gol

Reagovat
smazaný uživatel

nacho

Reagovat
Heisenberg

Nacho

Reagovat
SunFells

Giroud se teď ptal Wengera, zda ho tam v poločase dá a on to odmítl?

Reagovat
smazaný uživatel

ox omg, keby to dal aleisovi ide sam

Reagovat
SunFells

Nešel by sám, zasekl by to a vydal se s tím doprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mervin

tak toto Ox zeslonil

Reagovat
Dawon

Lionel Mbemba

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas nic moc, Walcott off Giroud on

Reagovat
smazaný uživatel

dole pojde coq

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Nové zámky mají parádní dresy

Reagovat
bruchy

Ox je mimo jak tyhle nůžky

Reagovat
Rohlíček

Chambo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial je to vyrovnané, Janmaatovi by som zakázal centrovať, otrasné niečo..

Reagovat
FCSL

Giroud za Oxe snad o půlce

Reagovat
smazaný uživatel

ale nam to striela tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta redka nevim no.. nejdriv mi prisla jasna, z opakovacky je to spis zluta.. kazdopadne si to rozhodci bez problemu obhaji.

Reagovat
Gunner14

Fanoušci Newcastle bučí jako proč ? Protože jejich tým hraje jak hovada ? Nebo , protože nepískl jasnou penaltu pro Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dobří byli ti, co rozhodčímu začali tleskat ve stoje, když něco pískl i v jejich prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

hodnoceni prvního poločasu: Ox by si měl ostříhat to hovno na hlavě, Cazorla byl neviditelnej, Walcott zpátky do Sotonu...

Reagovat
Infernoqt

Hlavně ta Redka... člověk si myslel, že už hraje CHelsea, a on to byl teprve Newcastle

Reagovat
SunFells

Neposlat tam Girouda o půli bude chyba.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Byla chyba ho tam neposlat už teď.

Reagovat
SunFells

Taky jsem si říkal, že čím dříve, tím lépe. Ale o půlce by to stačilo, ať to neraní ničí Theovy city Bojím se však, že Wenger bude čekat na nějakou 60. minutu.

Reagovat
SunFells

*neraní Theovy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cim driv vystrida Girouda za Walcotta, tim lip. Ramsey by se tez mohl s Cazorlou prohodit na tom stredu. Vsak minulou sezonu to fungovalo na City, tak proc to zas Wenger meni dpc?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. s pesim fotbalem fakt nevyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám pocit, že ten Arsenal je proste tento rok úplne tragický. Strašne som sklamaný zo začiatku sezóny. Vôbec nič, čo by som mohol pochváliť. Nech tam už dá Joela ...

Reagovat
smazaný uživatel

No zatial katastrofa.

Reagovat
Alberto Aquilani

Walcott je krásny príklad, že aj ľudia s Downovým syndrómom to môžu dotiahnúť na profesionálneho futbalistu, a ešte im za to hovno aj platiť veľké peniaze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to nieje hráč pre top klub. On má hrozne nízku futbalovú inteligenciu a obrovské výkyvy formy. On dokáže predvádzať dobrý futbal len pokiaľ je v laufe. Žiadna konzistencia u neho. A riešenie finálnych situácií na úrovni okresu je u neho pravidelná záležitosť.

Reagovat
Alberto Aquilani

samozrejme, stým súhlasím... úplne nepochopiteľné, ako ešte po tých rokoch môže hrať v klube ako Arsenal a dostať nový kontrakt s takým platom...

Reagovat
pedro-pedro

de Bruyne prý definitivně do City za 74M EUR

Reagovat
vrabejka

ty si blesk

Reagovat
smazaný uživatel

džony nauč ho čo to

Reagovat
pedro-pedro

Já vždycky zapomenu, že tu přispívají většinou děti do 15 let... Nemohli by admini uvádět u všech členů diskuse věk... Všechny děcka bych zabanoval a byl by klid na rozumnou diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím s tebou, ale kto by nám potom prinášal zaručené info z prvej ruky ak nie vrabejka?

Reagovat
lucius6

už je na zdravotní prohlídce, ta cena nakonec decentní, oproti předpokladům

Reagovat
vrabejka

Podmee Newcastle bojovat! Na konci už hral Arsenal sračku, nestíhali. Dokonce je Newcastle přehrával. Přestože Arsenal měl 45 minut míč na noze vytvoři lsi pouze jednu šanci a to štastnou střelou z dalky. Arsenal si nezaslouží vyhrát už jen kvůli tomu že je tlačí rozhodčí.

Reagovat
Gunner14

ano tlačí nás rozhodčí ach jo , ani nevím proč na tebe vůbec reaguji sry...

Reagovat
VasAFC

za sebeuvědomění se!

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
minoLFC

radšej mlč

Reagovat
smazaný uživatel

si král prostě...co napíšeš ve zlato se promění ...tentokrát seš úúúúúúúplně vedle ale hochu

Reagovat
Coutinho10

tou redkou ten zapas zabil...hrozna nuda

Reagovat
vitasrp

To je v podstatě stejnej zápas jak minulý týden na Old Trafford - 20 minut je Newcastle moc roztahanej a má velký prostory uprostřed hřiště mezi liniema, kterých soupeř dokáže využít - soupeř proto hraje v slušném tempu a zdá se, že to skončí tak tříbrankovým rozdílem.

Tentokrát se teda díky červený kartě Newcastle zatáhl do velmi hlubokýho bloku, ve kterém teda už vypadal mnohem lépe - směrem dopředu teda neměl vůbec nic, ale ta hra se prakticky zastavila, Arsenal je drtivou většinu času nucen hrát před obranným blokem a mnoho šancí si pak do konce půle už nevytvořil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak boli možnosti aj teraz pri tej hre do plných..párkrát si tam situácia ponúkala hrať ešte do krajov na bellerina či monreala ale hráči zasebčili..podľa mňa ich zlomia

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je oveľa viac prepracovanejší smerom dopredu ako Man Utd a s takýmto vývojom zápasu ma už skúsenosti

Reagovat
Heisenberg

No vzhledem k tomu, že jsme doma proti zataženým týmům nedali ani 1 gol, tak bych nám tak moc nevěřil. Šance si vypracujeme, ale problém je je proměnit.

Reagovat
vitasrp

Já taky nepochybuju, že jich zlomí, maj ještě půlku přesilovky a Newcastle bude ke konci tu absenci hráče cítit v nohách.

Jenom se to vyvíjí prostě úplně stejně jak minulý týden (samozřejmě bez tý rusý karty)

Reagovat
aramaki

Nejaky HD stream?

Reagovat
pedro-pedro

Koukám že žádosti o stream se dostávajá na novou úroveň teď HD po vánocích 4K

Reagovat
aramaki

?

Reagovat
Tywin Lannister

zatím je to dost mizerný na to že hrajem proti 10, málo využíváme křídelní prostory a clekově ta naše kombinace je dost čitelná a na zbytečně moc doteků

Ox je zatím pro mě dost zklamaný, je uplně vymazanej ze hry, walcott je sice vidět, má tam dobrý náběhy, ale to žalostné zakončení, obrana ok, hlavně nacho je dneska takřka bezchybný, stopeři nemaj moc co na práci, stejně jak bellerin

ze zálohy ani není koho vyzdvihnout, snad jen coq hraje svůj kvalitní standart, rambo a santi těžkej průměr

v průběhu druhé půle jednoho z nich stáhnout, přesunout alexise na AM, na pravo dát walcotta a na hrot girouda

Reagovat
smazaný uživatel

navrchu sem psal, že Coq ty dva trgédy ve středu pozabijí...zatím to vypadá naopak :) Ashley asi vypsal na Coqovu hlavu odměnu

Reagovat
Heisenberg

Kvalitní výkon do redky Mitroviče, zatím hrajeme daleko lépe venku než doma, což je ale pochopitelné, protože venku to soupeř otevře, doma proti nám hraje zataženou obranu. Newcastle má v obraně velké mezery, Ox a Alexis je tam dobře větrali. Po redce domácí zalezli a zase nám to nejde, je to pomalé a nikdo nechce střílet, což nechápu, protože jakmile Alexis vystřelil, tak měl Theo největší tutovku zápasu. A konečně nehrajeme jen po levé straně, to se mi moc líbí, kombinace Bellého s Oxem byla super.

Aaron na CAM nic moc, nemá tak dobré přihrávky a dotyk s míčem jak Mamut, tím zkazil několik nadějných útoků, na CM jako B2B je daleko lepší, protože se může sbíhat z hloubi pole. Docela mne překvapilo, že nehraje výš Santi, ale AW viditelně chce Santiho vedle Coqa na rozehrávku. Theo do plných prostě neumí, ale do té doby nehrál špatně, škoda těch šancí.

Dobře hrají Nacho, Santi a Alexis, už se toho chlapec pomalu dostává. Sundal bych buď Thea nebo Oxe za Girouda, Coqa bych tam nechal kvůli nebezpečí z protiútoku. Sudí to zas zmrvil, FA by s tím měla něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey má zasa viac nábehov za obranu ale

Reagovat
Heisenberg

Arsenal má prostě problém se složením středové trojky, Coq se Santim hrajou dobře, ale Aaron na CM přidává náběhy za obranu, které jsou často nejnebezpečnějším prvkem hry od nás, zas na druhou stranu si Santi s Coqem lépe vyhoví. Na AM je jednička Ozil, který ale potřebuje někoho, kdo mu na jeho přihrávky bude nabíhat, což je kromě křídel nejčastěji Aaron. Dnes složením a tempem hry by to byl vhodný zápas pro Mamuta, ale on se zrovna zraní. Aaron má náběhy za obranu, ale na CAM by mi seděl víc z těch 2 Santi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

santi hraje dobře.hm tak to jo.

Reagovat
FCSL

Giroud za Oxe a Ramseyho vyměnit se Santim

Reagovat
smazaný uživatel

krásně zadělaný na 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Guess it's all about how you view modern rules and modern football. You'd have got a new contract for that type of challenge the 1980s.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka Monreala v 38. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je vážně retard

Reagovat
smazaný uživatel

tu to smrdí druhou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to Ox nedal hned

Reagovat
smazaný uživatel

Marriner solidně nezvládá

Reagovat
Heisenberg

To už se bude za každý faul dávat žlutá?

Reagovat
Miguel19

OptaJoe ‏@OptaJoe 40s40 seconds ago

5Y 1R - Newcastle have already been given six cards in this game; more than any team have received in a PL game in 2015-16. Ouch.

Reagovat
smazaný uživatel

OXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
smazaný uživatel

nas najlepsi strelec

Reagovat
Heisenberg

KOXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
Tywin Lannister

OXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
Rohlíček

Oxladeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Oxiiii

Reagovat
smazaný uživatel

konecnee

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne, ze ten zaklad musel zalozit prunikovou prihravkou Koscielny

Reagovat
Mervin

taková haluz

Reagovat
Miguel19

Taková haluz tvl

Reagovat
Miguel19

Ta střela šla 2 metry vedle...

Reagovat
masly008

sleduji wallcotuv pohyb a na útočníka je to až směšné co předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini holt něni Stones, aby ten balon přeskočil

Reagovat
cubazi

Reagovat
Miguel19

Team v Palace: Courtois; Ivanovic (c), Cahill, Zouma, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa. #CFC

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 5s5 seconds ago

Our subs today v Palace: Begovic, Baba, Mikel, Loftus-Cheek, Kenedy, Remy, Falcao. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Baba zahraje, ale moc v to nedoufám.

Reagovat
Whitemedia

Tak Bába alespoň na střídačce..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě pěkná a očekávaná. Ivanovič by mohl přestat hořet.

Reagovat
Miguel19

Co je s tím Ramiresem do prdele?

Reagovat
fajdax

Do Juve, garantuju, tutovka. Pogba

Reagovat
vitasrp

Prý zraněný, není ani v nominaci Brazílie.

To samý i Oscar, i když ten teda na fotkách z tréninku tenhle týden byl.

Reagovat
Miguel19

On to někdo zmiňoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ti to vadí? Sice je lepší jak Mikel, ale Mikela tam pořád bude dávat.

Reagovat
Miguel19

Třeba protože je to jediná schopná náhrada do středu hřiště..

Reagovat
Whitemedia

Začíná tu sezonu stejně jako vloni, imrvére zraněný..

Reagovat
smazaný uživatel

aaron dnes hra ako za starych zlych cias, to cam mu az tak nesedi

Reagovat
vrabejka

Vyhrajete díky jednomu uhaluzenemu golu gratuluju

Reagovat
Thelvin

Stáváš se parodií sama sebe. Sláva tě zničila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

a vymyslenej redke

Reagovat
smazaný uživatel

owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Jakub.

Reagovat
VasAFC

Už aby začala škola snad tě tady bude míň vidět.

Reagovat
Dawon

hlavne v soboty urcite

Reagovat
VasAFC

Snad bude dělat domací úkoly

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

LFC unchanged. I lavička.

Reagovat
fenixLFC

rovnaka zostava ako v pondelok

Reagovat
cubazi

Confirmed #LFC team v @whufc_official: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Lucas, Can, Milner, Firmino, Coutinho, Benteke

Lukas

Reagovat
fenixLFC

cubazi

Reagovat
cubazi

hej! ponahlal som sa na záchod

Reagovat
fenixLFC

sorry, ale ked ma hrat emre musi hrat aj lucas

Reagovat
cubazi

Ehm nechapem ťa prečo? to keby tam hral miesto Lucasa Hendo (nezranení) tak by nehral?? Nerozumiet ja

Reagovat
fenixLFC

keby hral namiesto lucasa hendo, tak mere by hral toho posledného a to by bola skoda...on potrebuje za sebou niekoho kto to bude uzatvarat pri tych jeho vypadoch

Reagovat
cubazi

je tam predsa Milner, potom sme mali ešte priviesť jedneho CM, ja rozumiem čo chceš povedať ale Emre k nam prišiel ako DM, je to makač ale žiaden kreativec...

Reagovat
fenixLFC

on ma ale hrat CM, nie DM, na DM je ho strasna skoda. preto som skor preferoval prichod DM a nie milnera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Asi strach z Payeta

Reagovat
fantomas

A Lanziniho.

Reagovat
Heisenberg

Arsenal top scorers 2015/16:

Own Goal (2)

Olivier Giroud (1)

A že prej nemáme střelce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

monreal ma tie nabehy uzasne, najlepsi lb v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Na výsměch to teda není, určitě patří k nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc bojuje v každém zápase, jak kdyby hrál finále MS

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je nejhorší na hrišti. Co se s tim hráčem stalo...

Reagovat
pa3ce

Tie naše rohy bez Girouda a Merteho sú úplne zbytočné.

Reagovat
masly008

děláš jak kdyby byl merte vyhlášený hlavičkář.vždyt se furt jenom krčí u rohů.že dal 2-3 goly z něho nendělá supr hráče na rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dostane osobku od dvou hráčů a uvolní to tam

Reagovat
pa3ce

Ja z neho nič nerobím, ale občas tam aspoň vyhrá hlavičku, z čoho je v pokutovom území potom zmätok. Bez neho a Girouda tam nikto nevyhral jedinú hlavu.

Reagovat
masly008

se ale podívej jak to kopou,z takových rohů by nevyhrál nic ani honza kolerů.

Reagovat
Gunner14

Už by tam mohl dát Girouda...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze tam hodime joela

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum a Thauvin skvelé duo...k nim ešte Cisse a Newcastle môže min. doma poraziť každého

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně průměrný výkon od Arsenalu

Reagovat
Lacko_Boh

kampan

Reagovat
cubazi

ehm 15 či 16??

Reagovat
smazaný uživatel

CITY XI: Hart, Sagna, Mangala, Kompany (C), Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Sterling, Navas, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

#watfordfc starting line-up v @MCFC: Gomes (GK); Nyom, Prödl, Cathcart, Holebas; Behrami, Capoue; Jurado, Ighalo, Abdi; Deeney (c)

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Newcastle na bod.

Reagovat
tweek

75. minuta Ox dole, Arteta hore a jdem bránit výsledek 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam jde

Reagovat
tweek

to bylo jasné, jen jsem se o pár minut sekl.. Wenger..

Reagovat
smazaný uživatel

Krul i přes možnou prohru MotM

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel je super.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

nepusti uz pera

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale je dobrý

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

V obou zapasech super. Ale tesim se az ho proveri lepsi souper

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Aaron vynikající dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem myslel, ze me dneska ochudis o vypichnuti vykonu Ramseyho nebo Walcotta

Reagovat
fantomas

Lol?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jsem snad od tebe nevidel, ze bys vypichnul i jine hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey oficielně MOTM

Reagovat
herbage

za co? Těch pokažených přihrávek a laciných ztrát bylo zkrátka moc. Navíc velká čast přihrávek spoluhráčům na paty, čímž zbrzdil nejeden útok. Pochválil bych ho la pohyb, kdy celý zápas neúnavně napadal a nabízel se, ale na ocenění MOTM bych si představoval krapku jiný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM - Krul ... Ramsey bol z Arsenalu asi najviac vidieť ale nič extra. Proste celý dnešný výkon slabota.

Reagovat
fantomas

Po jeho čtyřech přihrávkách spoluhráči stříleli z nebezpečných pozic, ale jinak to furt dostávali na paty.

Reagovat
herbage

ty jseš fakt arogantní dement. Když napíšu, že velkou část přihrávek dal na paty, tak to snad automaticky neznamená, že nemohl vytvořit žádné šance spoluhráčům. Neřikám, že hrál špatně, ale ze zálohy se mi mnohem více líbily výkony Coquelina i Cazorly a na Ramseym hlavně první půli bylo vidět, že na pozici podhrotovému hráče mu to moc nesvědčí.

Reagovat
fantomas

Co se ti mnohem víc líbilo na Cazorlově výkonu, to by mě fakt zajímalo. A na Ramseym bylo hlavně v druhý půli vidět, že mu to na pozici podhrotového hráče svědčí a svědčit dál může.

Reagovat
herbage

Santi na mě působil celkově fotbalovějším dojmem, méně kazil a to zkoušel občas velmi těžké přihrávky levou i pravou nohou. U Ramseyho mi vadí, že působí často nesoustředěně a často pokazí i jednoduchou přihrávku. Ne že by nenašla adresáta, ale ten často musí přibrzdit nebo naopak zrychlit, aby převzal tu přihrávku. Kdyby takhle v první půli poslal preciznější 3-4 přihrávky do běhu spoluhráčům, tak z toho mohly být velmi zajímavé šance. Tím nechci být nějak kritický, Aaron mám rád, ale předstovoval bych si od něj (a nejen od něj) daleko koncetrovanější výkony jako například předloni na podzim, kdy byl MOTM pomalu zápas co zápas

Reagovat
masly008

tak to prr.santi byl snad po theovi nejslapší hráč základu.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Na BT Sports taky vidí Ramseyho jako MOTM. Škoda že sem tak zaslepenej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ses to aspon naucil priznat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vynikal medzi priemerom. Ale to je tak všetko ... Žiadny oslnivý výkon teda Ešte sa mi páčil Monreal.

Reagovat
fantomas

Ty vole, dyt v druhym poločase vytvořil 100 % palebných pozic, v podstatě včetně gólu. Normálně kvalitní výkon, motor celýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon si proste predstavujem inak. Ešte keď hrá v podstate celý zápas s loptou na kopačkách proti oslabenému súperovi. Mal tam toľko zbytočných strát, že to jeho výkon degraduje. To, že bol najlepší z našej zálohy predsa nepopieram ale proste to nebolo nič extra za čo by si mal vyslúžiť extra pochvalu. Ako od ťahúňa očakávam vyšší štandart.

Reagovat
fantomas

Pokud se jedinej snaží něco dělat, tak ty ztráty zákonitě mít bude, ale že by to jeho výkon mělo nějak degradovat... měl sem to upřesnit na "vynikající v druhym poločase", tam je to prostě bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

OK každopádne tá variabilita a ponuka v útoku musí byť úplne iná lebo na to časom doplatíme ďaleko viac. Snáď si aspoň v tom pohybe zbytok mužstva zobere z Aarona príklad.

Reagovat
fantomas

Ta variabilita a ponuka v útoku je přesně to, co tam pro nás dneska speciálně po příchodu Girouda dělal Aaron sám na vlastní pěst. Ale ok, už toho nechám. :))

Reagovat
fantomas

WEST HAM UNITED: Subs - Spiegel, Jarvis, Oxford, Lee, Cullen, Samuelsen, Knoyle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

ox jak byl mdlej v prvním poločase, tak v druhým naopak super

Reagovat
masly008

a proto střídá.moc vynikal nad ostatníma chodcema

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd Wengele, jeste Gibbse misto Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat, Sissoko, Coloccini špaténka.

Thauvin překvapil jakou má work rate.

Reagovat
Heisenberg

Zkusil letos Alexis aspoň jednou jít po lajně?

Reagovat
pedro-pedro

Tak na soupiskách všech týmů, které dnes buď své zápasy už hrají nebo budou hrát od 16:00 je jen 29% angličanů stejný podíl pak tvoří angličané v základních sestavách bez týmu Bournemouth jsou obě čísla dokonce jen kolem 26% docela by mě zajímalo jak je to v jiných soutěžích. Nicméně až angličané budou přemýšlet proč jejich repre nedosahuje kvalit třeba Německé nebo Španělské možná by se konečně stačilo zamyslet nad tímhle jevem

Reagovat
fenixLFC

koho zaujima nejaka repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich hraci nehraji protoze nejsou kvalitni, to je cely. Musi se zamerit na vychovu a kvalitni zaklady pro mlade hrace, a pak par let pockat nez se zmeny projevi. To ze vic bezcu bude hrat nicemu nepomuze kdyz na to nemaji. A anglicka repre byla podle soupisky vzdycky hodne slusna. To ze byl spatny trener a nebo ze hraci nepredvedli co umi je jiny problem

Reagovat
Matić

to jsi nám sdělil novinku

Reagovat
Artaxerxes

Spíš ať řešej, kolik Angličanů hraje mimo Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi šediví.

Reagovat
smazaný uživatel

se ani nedivím, z toho fotbalu..

Reagovat
Lacko_Boh

Persieví

Reagovat
smazaný uživatel

Největším kašparem je každopádně dneska rozhodčí. Za neodpískání penalty by si zasloužil půl roku nezapískat. O některých žlutých kartách nemluvě.

Reagovat
Miguel19

Dyť ten Giroud je ještě horší jak Walcott...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horsi ako druhy

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

Ak má Čech svedomie, tak by mal za tento zápas odmietnuť výplatu..

Reagovat
Alberto Aquilani

Videl som zatiaľ všetky 4 zápasy Arsenalu v PL v tejto sezóne, ale asi stým na dlhú dobu seknem. Šialene nezaujímavý tím, hrajúci roky to isté... taká "Barcelona pre chudých"

Reagovat
Heisenberg

Proti Palace a doma s Liverpoolem to bylo zajímavý, dneska a s West Hamem nuda. Pokud hrajem do plných, tak bych ti doporučoval se nekoukat, to je nuda, ale venku s útočným týmem to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nj, na startu sezony zatím není moc forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ s Barcelonou to nemá nič spoločné ... Forma veľmi slabá a pohyb bez lopty nikde, kostrbaté, pomalé, neefektívne. Vôbec sa mi to nepáči a pravdupovediac z toho bolia oči. Aspoň, že sú z toho aké také body ... hra sa musí zlepšiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to utocnika. Malo se dostavaji do sanci, uplne chybi predfinalni faze

Reagovat
Alberto Aquilani

Problém Arsenalu nie je útočník, ale celkový Wengerov systém. Milion podobných hráčov, ktorí môžu hrať na rôznych postoch, ktorí sa neustále menia a vždy nejakú časť sezóny hrajú inde. Pravidelne z toho tak na pol roka vyskočí nejaký hráč, ktorý potom ale aj tak upadne naspäť ku svojim klasickým výkonom: Viď. Cazorla, Ramsey, Wilshere, Ozil etc. Ten tím je bez poriadneho, stáleho systému a preto proste PL pod Wengerom nevyhrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta žlutá pro Colocciniho? Ať se jde vycpat. Fakt.. Půl roku ať si nezapíská, pitomec.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
liquicitizen

také chelsea style víťazstvo s drogbom na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nicmoc, ale aspoň výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, to je fakt útočník na h*vno.

Reagovat
Orlandiiik

Giroud

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Rohlíček

Giroud tyvole

Reagovat
mario23

Jen 4 body za Krula.

Reagovat
Heisenberg

Aaronovi vyšla i patička.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Čech další skvělý výkon a nula

Reagovat
Matić

však na něj nešla jediná střela

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, nula je nula

Reagovat
Jardin

on spíš narážek na to část o skvělém výkonu

Reagovat
Matić

však to je jasný, jen nechápu to "skvělý výkon"

Reagovat
smazaný uživatel

A jak asi nastradal za chelsea tolik nul

Reagovat
SunFells

Organizoval obranu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

utrpěli jsme vítězství.smutn é.tohle není arsenal kterému tak dlouho fandím.radši bez trofejí,ale s typickou rychlou kombinační hrou na kterou jsem byl zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání, Arsenal měl vyhrát s větším rozdílem než jedním chabým vlastňákem.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Infernoqt

a Čech vychytal další čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem na tom zápase to jediné pozitivní.

Reagovat
Thelvin

Čech dorovnal Jamese, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
Matić

ne, ještě asi 3 nuly

Reagovat
Matić

jo dorovnal, moje chyba.

Reagovat
Orlandiiik

Co naladit od 16h - podle vás nejlepší zápas ?

Reagovat
Jardin

Říkám si, že by mohl Pardew něco vymyslet na Chelsičku, asi pustím to.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
mario23

Asi City. Aguero hraje výborně a City zatím kvalitka.

Reagovat
Whitemedia

Zápasy Chelsea jsou zatím všechno, jen ne nudné, takže zapni nás

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Gunner14

Fanoušci Newcastle a ten Mcclaren nebo Ferrari nebo kdo ... Místo toho , aby podporovali tým respektive snažili něco změnit , tak se radši soustředí na rozhodčího , kterej udělal tak 2 chyby a to , že nepískl penaltu pro Arsenal a nevykázal McClarene na tribunu

Reagovat
Jardin

+ ty žluté pro Cazorlu a v závěru pro Colocciniho nemusely být

Reagovat
SunFells

Těžko hledat pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel a stale ve forme hrajici Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal hral dobre Gabriel zase toľko práce nemal ale relatívne spoľahlivý výkon.

Reagovat
SunFells

Monreal určitě, ale to už od něj vzhledem k jeho konzistenci očekávám. Gabriel má super momentky, na rozdíl od Chamberse působí jako stoper každým coulem, ale dnes to měl snadné ...ovšem věřím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

dominantní hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Defenzíva na pohodu, Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od Ramseyho sa snáď čaká viac ako predviedol ... jeho výkon by som ako nejaké extra pozitívum teda nevypichol.

Reagovat
fantomas

Tak jistěže se dá očekávat víc. Ale jeho druhej poločas, kdy vytvořil čtyři slušný šance, a celozápasový napadání za dva hráče (čti Walcotta) a někdy i víc jednoduše pozitivem musí bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na to, že dnes tých pozitív veľa nebolo tak teda áno ... ale dúfam, že sa celý herný prejav zlepší (Aaronov tiež) A tú jednu útočnú posilu by to asi aj chcelo. Resp. by sa mohla dať poriadna šanca Joelovi ...

Reagovat
SunFells

Z ofenzívy jsem nebyl ošálen vůbec nikým. Ale patřil mezi ty, který mě ani nějak nezklamal.

Reagovat
Mada

Muto dva góly.

Reagovat
Counter

Body.

Reagovat
Swarley

jak jednoduché

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Moc mainstream

Reagovat
pa3ce

Konzistentný Coq

Reagovat
cristiano.K.

suché triko

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasove sebenalezeni reflexe

Reagovat
fantomas

* Bozzův znovunalezený komplex z fantomase

Reagovat
smazaný uživatel

Proto na tebe reaguju dvakrat do roka

Reagovat
fantomas

Ne, proto si na mě ted během pár minut zareagoval pro jistotu třikrát.

Reagovat
Rišty

nalezení sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen posledních 30 minut, ale ze strany Arsenalu to byla neskutečná bída. Pořád to šudlají do šířky, křídla neobejdou hráče jeden na jednoho a všichni jsou jak ve zpomaleným filmu. No snad se to zlepší, dnes to bylo opravdu špatný.

Reagovat
Ángel di María 22

Až přijde De Bruyne, tak bude hrát místo Ježíše?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

místo agéra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi jasné, nie ?! Hádam neposadí Silvu ...

Reagovat
Ángel di María 22

No ale přece nebude hrát Kevin křídlo.

Reagovat
Mindas

Sterling bude přikovaný na lajně a Silva s Kevinem budou mít volnou pozici. Něco podobného, jako když Milner brousil lajnu a Silva se prolínal s Nasrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

úspěšná sestava se nemění, nemám s tím problém. Ibe si stejně víc než 20. minut za minulý výkon nezaslouží.

Reagovat
cubazi

Reagovat
tomasinho

Si nezaslouží ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

nechcem byť puntičkár, ale nemení sa víťazná nie úspešná zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby sa to malo hodnotiť podľa minulého výkonu, tak by si zaslúžil tribúnu a Gomez tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na LFC poprosim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Diky obom

Reagovat
stiflerovamama

Link na LFC ?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Coutinho10

Nekdo dobrej link na nas ? od 16:00 Angus bohuzel nevysila

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na CFC, který se nekouše?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na CFC?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Svatej

nefakčí, plnej imit sledujících

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to prostě píše, že je plná kapacita lidí z mého regionu.

Reagovat
nani92

tak Stream iba pre Slovákov

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na WTFORD ?

Reagovat
frank

Link na City?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/258929

Reagovat
Infernoqt

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
masly008

pool

Reagovat
Coutinho10

omg snad neeeee

Reagovat
mithro

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Super začátek

Reagovat
monty25

Sotva to zapnu a už ho tam máme...

Reagovat
Coutinho10

gomez

Reagovat
cubazi

to je darček za mládi....nechapem prečo tam neskušame Morena kua

Reagovat
Coutinho10

mel dobrou pripravu, ale urcite by Moreno mel dostat vic prostoru

Reagovat
iamek

No u odrazeneho mice mel byt asi Clyne.

Reagovat
Coutinho10

j ale gomez tam byl jak na vychazce

Reagovat
tomasinho

Spíše Firmino teda.

Reagovat
tomasinho

Však to byl Milnerův hráč, který mu utekl.

Reagovat
Coutinho10

Gomez pro to ale taky neco mohl udelat

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky ma mit vlastne Sterling prednosti?

Reagovat
cristiano.K.

zbrklost, v tom je jednička, po pravdě samozřejmě rychlost

Reagovat
frank

Paráda, a obrana ve fantě v prdeli

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Brenton ty kurva abdikuj

Reagovat
ondris

nehrozí, on je ten najlepší na pozíciu manažéra LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jj kokot

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel a Gomez.. umelci

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam Skrtela rad, ale takhle nemuzes hlavickovat proste, z toho pada hromada golu

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo si tie lopty nepokryje zaloha

Reagovat
cubazi

Umri pls

Reagovat
JIMMY-PO

skrtel??

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo brendo, stáli ti zato tie rečičky o obrannej hre? zasa sa ti všetko vrátilo ako boomerang a to len preto lebo rád táraš a chvastáš sa

Reagovat
smazaný uživatel

Môže mi niekto vysvetliť prečo ten Gomez hrá základ ? Minule bol otrasný, teraz zase ťažká bieda a to je len začiatok ...

Reagovat
Counter

Minule nebyl vůbec otřesný. A když máš jako alternativu Morena, není moc kam se posunout. Jinak tahle obrana v předchozích kolech nedostala ani gól, proč ji měnit?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pusť ten zápas znovu ... nezmyselné odkopy. Všade pomalý. Každú vybojovanú loptu ihneď stratil. Totálne nezmyselné prihrávky. Sem tam sa mu podaril defenzívny zákrok ale hneď na to nejakú vec kolosálne posral. Bol proste neuveriteľne slabý ...

Reagovat
fenixLFC

nepomylil si si ho s ibeom?

Reagovat
smazaný uživatel

No Ibe bol popravde ešte horší ... ten neurobil v tom zápase dobre vôbec nič.

Reagovat
Counter

Podle mě to zvládl docela v pohodě. Jestli si někdo z toho zápasu zasloužil kritiku, tak Chambers.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja očakávam, že krajný obranca bude schopný rozohrať, bude schopný podržať loptu, bude schopný neprehrať každý druhý súboj a bude chcieť loptu aj vyviesť. On v tom zápase hral fakt slabúčko. Ja nemám nič proti LIverpoolu alebo Gomezovi ale príde mi mimo aby tím ašpirujúci na LM mal takto slabého beka v základe.

Reagovat
ondris

nikoho, kto by lepši bránil na tej pozícii žiaľ nemáme

Reagovat
Kowe

Rodgers absolutně nezvládá obranu, tak to radši nechal tak a měl plnou hubu keců jak je naráz obrana super. Přitom je uplně stejně naprd jako loni, jediným zlepšením je, že tam nestraší Johnson.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si s ním akože spokojný ?

Reagovat
pedro-pedro

Liverpool

Reagovat
minoLFC

a na kerýho boha tam zas nacpal Lucasa, som myslel že sa minulé rozlúčil a je na odchode

Reagovat
Svatej

Kde koukáte na tu chelsea ?

http://www.ibrodtv.futbol/2015/08/ibrodtv-17.html# tohle mi nefakčí

Reagovat
Svatej

.....díky

Reagovat
Masi
Reagovat
SunFells

Firmino

Reagovat
Coutinho10

Firmino aaaah skoooda

Reagovat
smazaný uživatel

Ou Firmino

Reagovat
monty25

Firmino dobrá rána

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, pan hrac, mohli sme ho mat uz minulu sezonu nebyt BR kokot vypatlany

Reagovat
ondris

Počkaj, Lallana sa uzdraví a Firmina nepustí do základu. U Brendana veľmi pravdepodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi potřebuju stream na Chelsea, teď jsem přijel z hor.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nejde mi ani jedno.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Tak už byl dosažen limit pro náš region

Reagovat
smazaný uživatel

z jakých hor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Krkonoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nájsť normálny stream na City je umenie, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/258929

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nejde mi ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim, mne to jede.

Reagovat
smazaný uživatel

sopcasty je idealne zapinat este pred zapasom, pocas zapasu nenaskoci takmer nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton

Reagovat
monty25

To je strašný, všechny streamy se mi sekají. Nevím, proč na Tipsportu nedávají Premier League. Tam se mi to neseká nikdy...

Reagovat
Infernoqt

momentálně ať se hraje cokoliv, tak je to všechno lepší zápas než Newcastle - Arsenal

Reagovat
masly008

sice vidím jenom 1 zápas(pool),ale horší to nemůže být asi už nikde.

Reagovat
Svatej

Pedrito tam málem šoupnul dalšího

Reagovat
Svatej

Pedrito tam málem šoupnul dalšího

Reagovat
Svatej

V palace ještě Costa kámoše nemá

Reagovat
smazaný uživatel

BR ty spina skurvena, zas sa tvaris jak korunovany kokot a DM aj tak nechces ty debil vypatlany sedliacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

burani majú novú posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten clovek ma velmi vytaca

Reagovat
nani92

chápem..aj mňa by vytáčal..a má nepríjemný ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Martíneza sa dá aspoň pozerať, no na tohto falošníka vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, ja to mam ked citam tvojho brata, alebo Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni Ti nedojebavaju oblubeny klub, to sa neda ani porovnat

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

@WBAFCofficial

Pulis: 'I had a chat with Saido -it's not been an easy time for him. He needs a bit of protection at the moment'

Reagovat
nani92

Leicester dnes spľaskne

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jednou to přijít musí, hlavní je nahrát co nejvíc bodů, aby se nemuseli bát o záchranu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Wilsooooooooon, už roztáčí hvězdná kola

Reagovat
Ángel di María 22

Nemuzu si pomoct, Sterling mi prijde do poctu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sleduješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja furt nemuzu odhadnout jeho prednosti. Prijde mi, ze neumi nic poradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Agilita, rýchlosť, celkovo pohyb a aj kvalitná tehnika ... je to kvalitný hráč ale stále dosť nekonzistentný vo výkonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne teraz vyborne vzadu.

Reagovat
cubazi

kua Can nemožeš tak stratiť loptu!

Reagovat
fenixLFC

zas nikto pred obranou.....

Reagovat
smazaný uživatel

Willian si dělá prdel.

Reagovat
nani92

takže Ramires nieje v Juve, ale len na tribúne

Reagovat
Miguel19

To je šílený tvl...

Reagovat
Usty

Callum Wilsooon

Reagovat
smazaný uživatel

Loool Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren zkušené kličky

Reagovat
nani92

tak Affelay už skončil..tento ťah Hughesovi asi nevyšiel

Reagovat
smazaný uživatel

čo urobil?

Reagovat
nani92

neviem,nepozerám to..len vidím že dostal redku

Reagovat
Mimalu

Nobleeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Ligter

Nobleeeeee Hammers jsou fakt divný tým

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREN

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

LOVRENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

Looooool Lovreeen

Reagovat
ondris

Bravo, Dejan!!!

Reagovat
Infernoqt

Courtois

Reagovat
nani92

a to tu Biliča niektorí vyhadzovali

Reagovat
Svatej

Zaha

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

next year will be our year

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera ta hra Liverpoolu

Reagovat
vladis271

Lovren deluded, nezabudni ho dať do základu nabudúce ty piča.

Reagovat
Coutinho10

Locren se zase predved

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren Ty kokot apina kurva dpc brenton vypadni ty kokot vyjebany pastier skurvwny dojebex cely LFC viac ako rafa ty ludsky odpad vyjebany falosny pes

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

falošný pes, takový nadávky se mi líbí víc. za kreativitu Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Hai

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

predýchaj

Reagovat
smazaný uživatel

,,...viac ako rafa" Tak to už je hodně vážný

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa uplne rozlozil tim; nakupoval strasne zle a podobne ako BR uprednostoval oblubencov a nevedel reagovat na priebeh zapasov, tvrdohlavo hral stale rovnaky system. Vdacim mu len za LM, FA Cup a akademiu. Si pozri kolko hracov prislo za Rafu + za ake peniaze a aky pocet.

Reagovat
vladis271

"len" ? oproti tomu čurákovi, čo nás vedie teraz je to výkon hodný Guardiolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bol tu dlhsie. A pisem, ze "viac ako rafa"

Reagovat
vladis271

to je jedno, Rafa vyhral LM- Len za ten pervitín, čo im dal v polčase v Istanbule je urážka porovnávať ho s týmto somárom.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ďuriLFC

skvelá defenziva deluded

Reagovat
Miguel19

Obrana zase

Thibo

Reagovat
Orlandiiik

Lovren

Reagovat
Orlandiiik

Lovren

Reagovat
monty25

Lovren, to je umělec...

Reagovat
smazaný uživatel

West ham

Reagovat
Whitemedia

Jak můžou nechat takovou obrovskou mezeru v pokutovém území...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je KRAAL!

Reagovat
smazaný uživatel

Ojoj

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon sme o jednu prehru blizsie Kloppovi

Reagovat
vinetou

"Lovren má moji důvěru" BR

Reagovat
smazaný uživatel

To zase hrajeme hovno

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ...Bilic bude killer tych top muzstiev a prehravat bude so srackami

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a top muzstvo, co som to napisal

Reagovat
Counter

Chápeš, že jsi tímhle označil Liverpool za top mužstvo?

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomil som si to hned, ako som dopisal

Reagovat
Counter

Reagovat
Jardin

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

A Arsenal taky.

Reagovat
Counter

Tam to bylo plně v pořádku :-)

Reagovat
13

Tak to by mohla být s Liverpoolem remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ô

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze teraz nevidete Ol!vera

Reagovat
smazaný uživatel

hod sem foto

Reagovat
I am Mancunian

keby mame lepsi internet, tak pustim periscope

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
13
Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Lovren is back!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovado

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREEN to jsem jeste nevidel

Reagovat
tomasinho

Dík BR

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrenko

Reagovat
fenixLFC

lovren a zaloha klasicky nas gol

Reagovat
fantomas

Neskutečný jak tenhle podvodník může neustále startovat před Sakhem. Ne-sku-teč-ný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podvodnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok, tak "fraud"...

Reagovat
smazaný uživatel

proč neskutečný, vždyť všechny 3 zápasy jeho obrana nedostala gól

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

zase to hypovanie kiksera sakha

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli hypování, nevím jestli kikséra, ale Sakho určitě není lepší než Lovren

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren neskutocny traged

Reagovat
LGT

Lovreeeeeen To už lepší nebude

Reagovat
Hai

Lovren ty pico jedna

Reagovat
Mervin

ty vole, tak tohle jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

''Lovren ukáže svoji hodnotu, nepochybuje Rodgers''

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

povedali si, ze je dobre trosku ozivit stare Stoke

Reagovat
mario23

Já jsem se smál jen do tý doby, než jsem zjistil, že mám ve fantě 2 obránce Liverpoolu.

Reagovat
Coutinho10

ja mam Butlanda...tam si s 2 redkama asi moc velky nadeje na cisty konto delat nemuzu

Reagovat
jacobT

som na tom rovnako

Reagovat
Counter

Stoke v devíti, to jsou prasata

Reagovat
Coutinho10

hmm tak to clean sheet asi nebude

Reagovat
Rohlíček

Liverpool dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hraje dobre, aspoň jedno normálne krídlo.. ešte ked príde Bruyne tak to bude o niečom inom

Reagovat
Heisenberg

Stoke

Reagovat
mario23

v 8 hráčích v poli ještě 60 minut. To bude slušnej náklep.

Reagovat
vladis271

nezvládam, priznávam to. Tá piča nevie, čo je to DM. Lucas jediné DM v tíme zahrá obstojne s Arsenalom a ten kokot vydrbaný stopne jeho prestup, lebo je to jediné DM široko ďaleko. A ešte vo svojej arogancii hráva Lovrea, tragéda zasraného. Nech už vypadne z klubu, lebo to sa nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Podme dojebme to ešte viac, ešte aby si dal škrtel vlastny aby br mal potom vinníka

Pome Live ešte jeden

Reagovat
Whitemedia

Oliver se z těmi červenými letos nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Co si asi tak hovori Sakho na tej lavici.

Reagovat
fenixLFC

ze keby sa naklonoval tak mozu nastupit obaja

Reagovat
smazaný uživatel

A co si vlastne hovori aj Llori a Toure na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ilori, velka iota na zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, takze ja ho cely cas citam uplne zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

*Ilori

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
Svatej

Fabrre má prostoru plnou prdel na střelu a stejně to posune, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Gomez nemože hrat proti superovi kde treba utočit do plnych prebohaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez nemôže hrať ...

Reagovat
Whitemedia

Si to tam budou přihrávat do soudného dne a pak nechají střílet Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke řezníci

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju ten stream na Chelsea, chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli tým utešeným reakciám nech Rodgers vydrží čo najdlhšie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

najs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
tomasinho

O přestávce Moreno za Gomeze a Ings za Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

nepomôže tome

Reagovat
tomasinho

No minimálně ten Moreno musí přijít. A Ibe nebo Igns za Lucase. Paráda to nebude, ale aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

ibe je strašne zlý, ani polka zo sterlinga ako sa očakávalo..potrebuje hosťovať

Reagovat
tomasinho

Zatím je, ale potřebujeme roztáhnotu hru, uprostřed je to ucpané a Firmino s Coutinhem, na krajích jen špatný Gomez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo rozumne

Reagovat
vladis271

Idem si zapálit, toto sa nedá, piča severoírska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fajcis?

Reagovat
fenixLFC

naucil sa od cigana

Reagovat
smazaný uživatel

Nefajci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

radsej chod behat

Reagovat
minoLFC

dúfam, že trávu

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers on defence: "We're doing extra sessions in every aspect of our defending. We're putting in a lot of work into that organisation."

ahahahhahahahahahahahahaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Gomez uplne o nicem kdyz se ma utocit

Reagovat
fenixLFC

inak zvlastne ze to ze benteke je na hrote totalne k nicomu, to tu nik nespomenul

Reagovat
smazaný uživatel

nevsimol som si, ze hraje, tak ma ani nenapadlo ho kritizovat

Reagovat
Pospovič

West Bromwich dnes vyhraje kontumačně s takovou

Reagovat
JIMMY-PO

Yacob bude asi nasrany za tie redky pre Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

To co je za kona ten levej bůček Liverpoolu ten ještě nevyhrál jedinej souboj

Reagovat
cubazi

Gomez pana maria gvadalupúska odpusť mu

Reagovat
Whitemedia

Po poločase střídat Williana

Reagovat
mario23

Co máte s tím Gomezem ? Dyt je mu 18, ten je rád, že je vůbec v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba to, že ho zbytočne hodili do základu, keď na to chalan ešte nemá ... podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem chybí

Reagovat
Whitemedia

V City jeden přebývá

Reagovat
lucius6

dneska nejlepší hráč zatim Sterling

Reagovat
Whitemedia

Jo? Já tu četl od někoho, že nic neumí, tak jsem myslel, jak je dnes marnej

Reagovat
lucius6

Spolu s Fernandinhem je jinde než zbytek hráčů na hřišti, měl jedinou velkou šanci, kterou si sám vypracoval a i dobře zakončil, dneska jedna z mála světlých výjimek co se týče výkonu zatim

Reagovat
liquicitizen

stoke čo sa tam deje to piče ?

Reagovat
Swarley

Studge a jeho gangsas

Reagovat
Swarley

*gangstas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Teď už to bude jenom bušení do zavřených vrat...

Reagovat
Coutinho10

Payet neskutecne prosel

Reagovat
fenixLFC

payet

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne málo striel, to je katastrofa. Hazard Fabre vlastne vôbec nestrieľajú.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne

Reagovat
Swarley

Kouyate je boží

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO DOPICIIIII, PROC STRILI DOPROSTRED

Reagovat
Svatej

Tohle je k zblití ... .

A může mi někdo říct, co se stalo z Hazardem ? Bejvávalo ho vždycky plný hřiště, teď ho u míče skoro nevidím a když jo, tak je ustrašenej jak kdyby zrovna přišel z juniorky...

Reagovat
Whitemedia

Vždyť on má vždycky srpen slabý, to není nic nového..

Reagovat
13

Sakho místo Lovrena už jenom protože když riskuje, tak mu to aspoň občas vyjde.

Reagovat
SunFells

Lovren to už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair 2 zápasy 5 gólov

Reagovat
cubazi

Dnes by som Vám za ten výkon nedal doma vyhoniť ani do ponožky!! Hoveda...

Reagovat
Swarley

jj, hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Sinclair 2 góly.. samozřejmě, že ho mám na posledním místě na lávce.

Reagovat
madridcan

Ked mohol ist do poharov West Ham za fair play, moze aj Stoke!

Reagovat
minoLFC

odédem na pár minút a už 2:0...pre WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Payet, veľmi šikovný hráč. Ten sa z toho WHU bude sťahovať vyššie ...

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie.

Reagovat
monty25

Naprosto ostudný výkon ze strany Liverpoolu okořeněný o klauniádu Lovrena před druhým gólem. Jenže ani směrem dopředu tam kromě tyčky Firmina nebylo vůbec nic. Nějakých 70 % držení míče, ale spousta nepřesností... Vážně nevím, co s tímhle chtějí dělat v EL.

Reagovat
13

Jak hrál proti West Hamu Arsenal? Taky taková bezmoc?

Reagovat
Switchback

Nevím jak hrajete ale bezmoc to byla.

Reagovat
13

tipuju že dost podobně, protože zkouší furt samé prostrkávačky přes střed a nevychází to.

Reagovat
fenixLFC

uplne to iste s tym ze mali par sanci

Reagovat
13

V tom případě další věc na vrub BR. Být manažer tak se podívám jak s WHU dokázal prohrát tým na podobné úrovni a udělám vše pro to, abych vyzkoušel hrát něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne sa mohli piskat ofsajdy pri goloch WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon

Reagovat
Miguel19

To je naprostý otřes. Ti hráči mohou být z formy, ale tak snad mám aspoň nějaké nasazení a jezdím po prdeli kurva. Hrůza.

Fabregas se tam točí jak vítr v bedně, otočí se kolem něj i bába o holi. Přihrávku nedá žádnou. Je k hovnu dozadu i dopředu. Ivanovič je ožralej? Ten hráč neumí nahrát na 3 metry, jak chceme po něm centr. Nevim proč nenastoupil Hazard, nebo si ho někdo všiml? Costa se zase přišel jenom vybrečet, jak je svět na hovno a nespravedlivej...

To je fakt příšernost. V té hře není fakt nic...

Reagovat
smazaný uživatel

zápal do hry letos hráčům chelsea chybí...

Reagovat
Mindas

Mno, takové pocity měl každý fanoušek City minulou sezónu.

Reagovat
lucius6

Watford absolutní beton, to se nedá sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo...

Proč hraje Lucas jsem nedokázal pochopit už na začátku zápasu. Proti takovýmu soupeři je jeho nasazení zbytečný, navíc v protiútocích propadá celkem často. Hned ze začátku druhý půle tam musí jít Ings/Origi místo něj.

Gomeze bych taky vystřídal. Že má slabší zápas by ani tak nevadilo, ale potřebujeme nutně útočnějšího hráče na kraj v tuhle chvíli. Lovrena nekomentuju. Docela rád bych věděl, co si Sakho asi na lavičce říkal.

Reagovat
fenixLFC

nebyt lucasa, tak vdaka emreho stratam dostaneme dalsie tri goly lebo by tam nikto nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Emre ztratil dost míčů, ale taky se po svých ztrátách vracel a ten míč dokázal taky vybojovat. Lucas tam je zbytečně prostě.

Reagovat
tomasinho

Paráda, nejhorší možný scénář. Gól z první akce soupeře a ten se pak naprosto v pohodě zatáhl a my bez křídel a s pravákem na LB (už to konečně vidíte?) nemáme po stranách vůbec nic. A pořád to budeme cpát tím nesmírně ucpaným středem, kde to prostě neprojde. Benteke odstřihnutý, Lovrena nekomentuju. Jeden z dvojky Lucas/Can dolů, oba jsou tam zbyteční, oba jsou špatní dneska navíc. Musí přijít Moreno a Ibe/Ings.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Tak najhorsie co sa nam mohlo stat, ze sme dostali na zaciatku ten gol. WHU sa zatiahol s 10 hracmi a robil protiutoky co nam robi problemy. Ta Lovrenova chyba, ceresnicka na torte.

Gomez, Lucas dole Moreno, Ings/Origi na plac. Gomez nehra zle ale vsetko si to musi davat na pravu nohu a to uz maju obrancovia precitane, mal tam niekolko krat moznost na center.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dvoch vylucenych, ale drzanie 62:38, to je Barcelona jak sa patri

Reagovat
liquicitizen

tony pulis sa nezaprie

Reagovat
vrabejka

Lovren už nikdy nesmí hrát za nás v PL parodie na hráče jestli toto Rodgers nevidí at jdou ti dva ven někam na ukrajinu. Lucas děs. Emre někdy sere na bránění jediný Firmino vytváří šance. S Rodgersem sem definitivně skončil. Po zápase si v hodnocení rozhodně nebudu k němu brát žádné servítky.

Reagovat
vrabejka

U Gomeza je vidět že je to stoper zlatý moreno.

Reagovat
Miguel19

Affelay

Adam mrdka, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Affelay... kdyby mu Gardner nedal ruku do xichtu, tak se tak neožene. Teoreticky měl Gardner taky jít ven? ..

Reagovat
vladis271

A inak, čo je to za defenzívnu zostavu? Emre aj brazílsky hovnožrút proti Westhamu na Anfielde? To čo tým sleduje ten arogantný neinteligent?

Reagovat
vrabejka

Chce nám všem dokázat že žádné DM nepotřebujeme

Reagovat
ondris

Že je Emre nejako defenzívne orientovaný by som nepovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak DM nie je zly napad, ale nemame kvalitného. Chyba DM a kvalitni krajni hraci (LB+kridlo) a kvalitny kouc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nastupi do 2.polcasu s Lucasom, tak by mal byt po zapase naozaj hned odvolany.

Reagovat
fenixLFC

lucas hra lepsie ako slavny emre

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tomasinho

Dozadu je stejně mizerný. Emre toho logicky víc ztratí, když víc vymýšlí. Ale špatní jsou oba. Jenom fenix musí zase být vyjebaný hipster

Reagovat
fenixLFC

a ty si furt musis chranit svojich oblubencov nech hraju akekolvek hovno....a ked ma niekto iny nazor tak je hned hipster....

Reagovat
tomasinho

Píšu, že hraje hovno, ale horší než Lucas nebyl vzhledem k okolnostem. Za to ty to podtrháváš tím "slavným".

Reagovat
smazaný uživatel

chrániš si obľubencov takže si taký istý hochštapler ako Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pre zvrat v zapase, ale uplne nepodstatne. Lucasov prinos pre ofenzivu je minusovy.

Reagovat
Mindas

Wilson! Prostě každý ročník PL se musí objevit nějaký nový zabiják u nováčka. Takže po sezoně za třicetník do Lfc.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

fakt rozmyslam ze si radsej zapnem EU4, lebo toto nema zmysel, nevidim ziadnu moznost to otocit. Od nas nieco hraju iba coutinho a firminho, vsetci z obrany maju podiel na goloch, gomez je v tomto zapase totalne zbytocny. Zo zalohy tazko povedat ci ma viac serie milner s tym ze nic nevymysli alebo can ktory nastartoval minimalne tri brejky kladivarov. A poviem to znova, ziadna kritika bentekeho ktory by mal v takýchto zápasoch dominovat, ale on je proste k nicomu, na konci mal jendu narazacku to je tak vsetko. Suboje nevyhrava, priestor pre brazilcanov nevytvara...proste k nicomu. Ale treba pochvalit whu ze skvele brania aj ked my nasou rychlostou a absenciou strelby/sanci im to teda ulahcujeme. A payet s kouyatem su famozni

Reagovat
vitasrp

Od začátku sezóny se mi fakt nelíbí Fabregas, který najednou není schopnej tu hru řídit, dávat správný přihrávky, nemluvě o připravování šancí. Dozadu žádnej přínos nemá, to jsem si zvykl, ale ta ofenziva je velký problém.

Ivanovič se zatím nějak neprobral, to je vážně sešup jako prase. Přijde mi, že mu hrozně

Dlouho trvá reakce, když mu nějaký hráč vběhne do prostoru - najednou jej nestíhá přebrat.

Jinak se mi celkem líbí souhra a kombinace té ofenzivní čtyřky, na to se občas dá fakt pěkně koukat. Akorát nechápu, proč Hazard není více u lajny, aby mohl chodit 1 na 1 - cpe se doprostřed, ale odtamtud není ani náhodou tak nebezpečný, když je soupeř takhle kompaktní. Loni se ta ofenziva celkově točila okolo něj u levý lajny a první půlka sezóny byla skvělá, tak nevím, proč to měníme.

Každopádně tomu fakt chybí střelba - až moc chceme vyloženou pozici, finální přihrávku, takže to ani v případě solidní pozice za vápnem nikdo nevypálí. Čekám, že to dneska bude slušný dobývání a asi v druhý půli uvidíme 4-4-2.

Reagovat
spider_8

Pedro zatím potvrzuje to, co jsem si o něm myslel. Není to žádný extra geniální fotbalista, ale je velmi dobře technicky vybavený a oproti ostatním ofenzivním hráčům poskytuje něco, co nám od odchodu Schurrleho chybělo - nebojí se to vzít na sebe a zakončit. Je to příjemná změna vedle těch alibistů, jako je Willian nebo Fabre. Akorát by nemusel uklouznout ve chvíli, kdy střílí do prázdný brány

Reagovat
Miguel19

Hlavně tam aspoň Pedro lítá nahoru dolu...

Ne jako panenky Fabregas, Hazard...

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
13

Když se nad tím tak zamýšlím, tak to za jakých okolností hráč odchází z klubu se pak projevuje i na jeho výkonech v novém působišti. Asi Karma, viď Dejane?

Reagovat
fenixLFC

najhorsie este len pride...on je neskutocne labilny, po zapase sa to nanho zas zosype a bude uplne v prdeli...to ej najvacsi rozdiel emdzi nim a zvyskom stoeprov...ked spravia chybu skrtel toure alebo sakho tak sa z toho vedia dostat...navyse dejan to ma strasne tazke u fanusikov po minulej sezone no

Reagovat
Gunner14

Stoka se na nás vykartovala ? hlavně , že nebude hrát řezník Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

O čo, že ten chuj nikoho nevystrieda v polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno ide

Reagovat
fff

Uf esteze som fakt dnes na vylete, staci mi to tu citat a uz mam nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini ? Kde se vzal u Kladivářů ?

Reagovat
pepinho2

před asi rokem přestoupil z Argentiny do Kataru nebo někam

Reagovat
minoLFC

dnes Cano hrozný a firmino je nejaký je zatiaľ zbrklý až hrúza

Reagovat
smazaný uživatel

Brentan Rodgers Dajte mu novú, aspoň 6-ročnú zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Sterling

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

všechno už tu bylo řečené vesměs. Firmino až na tu střelu taky kurví co může,šílené na to koukat.Lucas,Gomez musí dolů hned!

Reagovat
SunFells

Poslal bych Live na pomoc Chamberse.

Reagovat
cristiano.K.

díky Stoke, taky super sázka

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jo, krásná akce

Reagovat
raduinho

PIČEEEEE

Reagovat
Malresi

Ešte že som v práci. To by bolo zasa nervov... Tak Lovren sa vracia na svoju úroveň z minulej sezóny ( dá sa to vôbec nazvať úrovňou ? ). Je niekto, kto hrá z našich dobre, resp. vyčnieva ?

Reagovat
smazaný uživatel

A Lucas tlieska na kruhu. Ok teda, idem volat na Anfield.

Reagovat
fenixLFC

3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

361

Reagovat
tomasinho

WTF, potřebujem dát gól a on začně hrát na 3 vzadu?

Reagovat
stiflerovamama

to co spravil akoze za zmenu ????

Reagovat
fenixLFC

stiahol emreho, gomez na stopera a clyne s morenom na WB

Reagovat
tomasinho

Takže píčovinu no, je to ještě defenzivnější než to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky LFC, dostanu gol a hraci az na par výnimiek hraju ako dosrati s prepacenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ted mi vysvetli, jak takovy hrac muze vytlacit ze zakladu Milnera.

Reagovat
Mindas

Zrovna tohle se může stát i lepším hráčům. Každopádně druhou polovinu loňské sezóny byl Milner už před Navasem. Kdyby neodešel do Lfc, tak by pravděpodobně tomu bylo i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet > Liverpool

Reagovat
Mindas

Tak už víme, že idol Nasriho je Horváth. Zuby stejné a teď už i figura.

Reagovat
fenixLFC

moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Kouyate mi pripomina Diameho, ked mal formu. Silove zviera v zalohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Couts Ty debilek

Reagovat
ďuriLFC

tak to je nonsens fakt,na united je mimo,chodte všetci do pici

Reagovat
vrabejka

Krása Couts out na MU muže byt dnešek ještě horší?

Reagovat
minoLFC

to je nám fuk, hlavne nekomentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

coze redka ted sem lovil novej stream

Reagovat
stiflerovamama

ten kokot mu dal rovno cervenu ?

Reagovat
fenixLFC

druha zlta

Reagovat
monty25

Ne, rovnou ČK. Žlutou měl zatím jenom Firmino.

Reagovat
ďuriLFC

ne

Reagovat
fenixLFC

ale on mu najskôr ukazal zltu...nechapem

Reagovat
monty25

Tak ne, fakt to byla druhá ŽK. Na livesportu měli původně Firmina, nevím proč...

Reagovat
Counter

Všude mají Firmina.

Reagovat
fenixLFC

na livescore to zmenili ale fakt neviem....

Reagovat
monty25
Reagovat
Counter

No však, původně měli všude Firmina a teď to teprv mění.

Reagovat
monty25

Přesně, taky mě to zmátlo...

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Coutinho On už má kartu a jde do toho jak debil...

Reagovat
monty25

Tak ne, tu kartu měl Firmino.

Reagovat
monty25

Odvolávám, žlutou měl Coutinho...

Reagovat
vrabejka

Asi do vyhození Rodgerse nebudem kukat LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

To odpovídá, ty se po letním uzavření okna do ledna vždycky nějak vypaříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Fabregas je na ránu do zubů...

Reagovat
smazaný uživatel

Persie efekt... to titulu je špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Krása... Continho... co víc si přát než že nej. hráč nebude příští kolo hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je ale skvely a LFC este 3-4 prehry a odvolanie BR

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas to posere a pak vyklusává zpátky? To si snad dělá prdel.

Reagovat
minoLFC

no skvelé Couts out...a Lucas čo tam predtým šaškoval okolo tích hráčov WHU ako mucha lietajúc okolo kravského zadku

Reagovat
vinetou

Na tohle nemám, jdu radši ven.

Reagovat
iamek

Coutinho.to bude oslabeni do dalsich zapasu

Reagovat
ďuriLFC

len proti vam

Reagovat
cubazi

Nasrať nato....

Reagovat
Ángel di María 22

Silva je génius On to všechno dělá šíleně jednoduchý, miluju jeho hru.

Reagovat
Mindas

On celkově hraje neskutečně úsporně. Jednoduché vedení míče, žádné nesmyslné přešlapovačky, ale stejně mu je skoro nemožné vzít balón. Jak jsem zde psal minule, mít lepší střelu, čímž by se mu zvedla i produktivita, tak je to opravdu TOP5 hráč. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac ligy momentalne bez konkurencie

Reagovat
mul

Reagovat
Swarley

Reagovat
Coutinho10

ted sem to videl...to nebylo na redku....to ze on da zidanovku, tak to neslo predvidat

Reagovat
smazaný uživatel

byla to druhá žlutá a byla to jasná žluta

Reagovat
Coutinho10

j zluta jo...ja myslel, ze daval hned redku

Reagovat
JIMMY-PO

moja fanta je viac v piči jak Lovren a to som do dnesneho kola vkladal velke nadeje

Reagovat
minoLFC

ďalší zápas teixeiru na lavičku aspoň keď Couts je out

Reagovat
minoLFC

a čo si to namýšlam, Brendon Walsh tam bude cpať Rossitera určite

Reagovat
Coutinho10

tak v tomhle duelu na v Head 2 head fante asi 1. prohra

Reagovat
tomasinho

Kdy měl Couts první žlutou? Však žádnou neměl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

45+4; za co? mozno nieco v tuneli

Reagovat
minoLFC

nie na ihrisku

Reagovat
monty25

Na livesportu je psáno za faul.

Reagovat
ďuriLFC

ne, za keci dostal , bol nanho faul,nedopiskany a potom ešte asi minutu nato kecal rozhodcovi

Reagovat
monty25

Máš pravdu.

Reagovat
Coutinho10

taky si nevybavuju...

Reagovat
Tomoro

Kurva co to jako bylo? Vsude pisou, ze na konci polocasu dostal zlutou Firmino.. a Coutinhovi ukaze zlutou a pak hned cervenou? Tak bud to pisou blbe nebo nevim, co to bylo

Reagovat
Tomoro

pravda nevidel jsem asi poslednich 20 sekund prvni pule Couts tam fasnul zlutou nekde?

Reagovat
Tomoro

a tak uz to opravili a opravdu ji nekde dostal Couts, ale nevim kde no..

Reagovat
minoLFC

nie dostal ju vtedy Coutinho asi za kecy, keď Firmino fauloval

Reagovat
Tomoro

ok dik

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi já furt nemám ten stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem co.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomoc twl!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ti svůj posílal a sotva na něm poznám hráče, takže taky nic moc.

Reagovat
Miguel19

Buď rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je zvíře, ale co má v takovymhle týmu dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Aguero, daj už gól... Toto je pre mňa zatiaľ asi najhorší ročník fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhou větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam prostě neprojde nic na tu branku.

Reagovat
Svatej

konečně Eddie něco předvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino dole

Reagovat
Whitemedia

Chudák, dvakrát dostat do koulí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bez Coutse na OT ...trošku výzva

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Po cervenej karte nemoze hrat hrac dalsi zapas

Reagovat
Coutinho10

nemuze no

Reagovat
tomasinho

Bože, to je taktik toto. On začne hrát po té mrdce z 1. půle ještě defenzivněji, pak se mu vyloučí nejkreativnější hráč a on udělá co? Vystřídá toho druhého, který je schopný něco vymyslet. By mě zajímalo, kdo bude těm útončíkům posílat míče

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Counter

Coutinho foul was nothing, really. But don't get booked for dissent, and don't dive into a needless challenge when on a yellow. Very poor.

Reagovat
vrabejka

V hodnocení zápasu si rozhodně nebudu brát sevítky. Mino radši sem ani nechod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Badass.

Reagovat
SunFells

Thug Life

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutočný klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Fabregas vyhrál souboj

Reagovat
Mimalu

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Goaaaaaaal

Reagovat
Miguel19

Jděte do hoven.

Reagovat
Svatej

Ivanovič ten to kontroluje dokonale

Reagovat
Whitemedia

To sou kokoti, to už jinak ani říct nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ultra v piči.

Reagovat
SunFells

Crystal Palace Zrovna jsem si říkal, že se s tím dnes nějak moc serou.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ivanovič ať táhne doprdele, jak ho může nechat Pedrovi toiho hráče, fakt na přesdržku.

Reagovat
Whitemedia

V pohodě kapitán Ivanovič se zastaví, však proč by ne... běž už do hajzlu...

Reagovat
Counter

Sakoooooooooooo

Reagovat
monty25

Vsadím se, že Gerrard místo Milnera by to trefil...

Reagovat
cubazi

vsadim sa že aj Hendo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

PALACEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Mimalu

Falcao, no to jdi do ...

Reagovat
Whitemedia

Jasně a pošli tam Falcaa místo Remyho, génius

Reagovat
smazaný uživatel

To je vôbec možné že zase uprednostil Falcaa pred Remym

Reagovat
nani92

Remy

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že sis dal Azpi výběh ke golmanovi, super

Reagovat
Whitemedia

Viděl si při tom gólu Ivanovice?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Godwinson

Sako

Reagovat
SunFells

Dneska tolik rudých a Chelsea zatím hraje v jedenácti. Možná se k sudímu dostal Mourinhv rozhovor o tom, že se musí naučit hrát v deseti a chce jej zaskočit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ings zatial prekvapivo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Palááááááááác

Reagovat
cubazi

Benteke ty kurva slepá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fabregas

Reagovat
Svatej

Kennedy

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy has gone to play left-back. #CFCLive

LOOL

Reagovat
smazaný uživatel

určite to nebude klasický left-back

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava na manca: Migno-Clyne-Martin-Sakho-Moreno, Can, Hendo-Milner, Firmino, Benteke-Ings (Origi) a Teixeira na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

*mancs

Reagovat
SunFells

Co s tím Bentekem zamýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Myslel jsem, že ho chceš hodit na křídlo ...máš zvláštní systém pomlček a čárek.

Reagovat
SunFells

Vlastně to ani nelze nazvat systémem

Reagovat
smazaný uživatel

, diamant; pomlcky su hraci hrajuci vedla seba, Can na DM, Hendo LCM, Milmer RCM, Firmino AM a utok. Da sa to pochopit lahko.

Reagovat
SunFells

Přehlednější je psát pomlčky mezi řadami a čárky mezi hráči vedle sebe. Každopádně u Mignoleta s Clynem ses seknul, takže jsem v tom měl chaos s tím tvým stylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale brankar je jasny .

Reagovat
vrabejka

aj kdyby daju nam 4-0 zaslouzime si. Asi budu fandit Učkám

Reagovat
smazaný uživatel

Netrolluj Jany

Reagovat
smazaný uživatel

rozumné

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Jsem myslel, že nás čeká další redka

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill měl jít ven.

Reagovat
Whitemedia

Cahilla už to v 11 nebaví, tak to zkusil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Bacha, hráč ke sledování na place.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho už vzdal boj o titul?

Reagovat
Svatej

Mourinho se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Čo spravil Remy Mourinhovi?

Reagovat
smazaný uživatel

To samé, co před ním Demba. Nemají velké jméno.

Reagovat
Svatej

Bolasie

Reagovat
Svatej

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

TEN IVANOVIC ZAS, TO SNAD NENI MOZNE, ON SI Z TOHO DELA PRDEL

Reagovat
smazaný uživatel

Posílej stream radši zase.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Error

Remy na odchodu, to je jasne.

Reagovat
Miguel19

Hlavně že jsme Josému prodloužili smlouvu, abychom platili ještě větší odstupné...

Reagovat
monty25

Umí tam vůbec někdo odcentrovat?

Reagovat
JIMMY-PO

prodigy na place

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic chcíííípni"!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

teda ruky

Reagovat
Whitemedia

Sere mě no, takhle mě naposledy vytáčel Torres..

Reagovat
pedro-pedro

Na co se podle Vás José vymluví dnes?

Reagovat
Mindas

Že se hraje v sobotu, když teprve ve čtvrtek byl los LM.

Reagovat
Rohlíček

Bolasieeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fabregas je tak na hovno hrac.. Do pici vykopnete ho z toho tymu

Reagovat
Whitemedia

i s Falcaem.. a Ivanovice na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je dobrej.. Ivanovic souhlas..

Reagovat
SunFells

Má Chelsea i nějaké šance nebo to jen šmrdlí?

Reagovat
Counter

Jsou tak marní, že Mou tam dokonce poslal nějaké mladé.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Šance byly, ale hra hrozná. Ti hráči si nenahrajou.

Reagovat
JIMMY-PO

odkedy zabanoval Evičku tak mu na to jebú

Reagovat
Whitemedia

Jebou to od CS a to tam ještě byla..

Reagovat
Svatej

Nikdo se nehýbá, jen se čeká, až vyjde jeden z nákopů, fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

FLÁCAO

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem to pustil, tak jsme vyrovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

falcaoooooooooooooooooooooooooo ja to vedeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Svatej

LOOOL FALCAAOOOO

Reagovat
Miguel19

FALCAOOOOO

Reagovat
Whitemedia

Falcaao, tak alespoň jeden gol si dal.. beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell

Neřekl náhodou Mourinho minulý rok na adresu Shawa, že by nikdy nedal 28mil za tak mladého hráče, protože by to rozhodilo kabinu ?! Ted biduje 32 za Stonese a asi se to v kabině vážně projevilo

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAO

Reagovat
smazaný uživatel

Příjdu sem po 2 hodinách a Chelsea dá gol.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak kdo poletí dřív, Rodgers nebo Mourinho? Kloppovi se telefon nezastaví.

Reagovat
Counter

Lepší brankář by to měl, ale krásně Pedro s Falcaem.

Reagovat
Ritchie

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Falcow

Reagovat
stiflerovamama

sudi

Reagovat
Miguel19

Můžeme zemřít tvl...

Reagovat
niflheim

LFC?

Reagovat
monty25

10 na 10

Reagovat
Coutinho10

ted uz pozde

Reagovat
monty25

To asi jo.

Reagovat
Counter

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Svatej

TO MĚ POSER

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Noble diky

Reagovat
Ángel di María 22

Palaceeeeeeee

Reagovat
Godwinson

Falcao

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

To bola červená?

Reagovat
monty25

Asi za tu zvednutou podrážku... Ale je fakt, že ten rozhodčí se s tím moc nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si robis pcu :D

Reagovat
smazaný uživatel

EAGLES

Reagovat
liquicitizen

no čo ti jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma ststi, ze se Falcao zrovna urval zretezu ten to jeste otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz tam chyba Firmino, ach jebo BR

Reagovat
niflheim

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Trand

Palace!

Reagovat
Whitemedia

Borec z CP úplně sám v pokutovém území a kolem něj nikdo od nás, geniální

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Orlandiiik

znova tlačenka LFC

Reagovat
JIMMY-PO

toto je uplne genialne kolo

Reagovat
frank

Reagovat
JIMMY-PO

ocakavam 1:4 a aspon 2 redky

Reagovat
Rohlíček

Wickhaaaaaaaam

Reagovat
Rohlíček

tak Waaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

goool

Reagovat
smazaný uživatel

Mou bude mít infarkt a nebo se zavaří nasráním jak Rimmer

Reagovat
Whitemedia

Spíš bych to viděl na šílené částky v poslední den přestupáku

Reagovat
minoLFC

tak tá bola prísna 80. minúta a všetci brazilci fuč OKREM LUCASA

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Vieira, Keane by trpěli v současnyn fotbale. Za každou pitomost rovnou červená...

Reagovat
frank

Sudí se zbláznil ne? Chudák Noble

Reagovat
smazaný uživatel

lol dobrý jatka, 5. redka za dnešek..

Reagovat
Mato178178

zda sa mi to alebo la casetka prestal davat goly od polovice minulej sezony?

Reagovat
Tomekcz

cukotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tím vyzera byť fakt uplne mimo.

Reagovat
Counter

Foxes penalta, pomeeee

Reagovat
SunFells

Ty vole Bournemouth, takový debilní tackle.

Reagovat
Counter

V A R D Y !

Reagovat
Svatej

si hrajou bago v našem vápně

Reagovat
JIMMY-PO

skoda bournemouth

Reagovat
Whitemedia

On fakt poslal Kenedyho na pozici levého beka, to je blázen

Reagovat
jacobT

Mahrez sa zranil alebo prečo išiel už po polčase dole?

Reagovat
Counter

To se neví, ale zraněně podle všeho nevypadal.

Reagovat
jacobT

Tak to potom zvláštne striedanie.

Reagovat
Counter

jj, uvidíme co Ranieri po zápase.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Usty

protože ho Daniels totálně vymazal - a navrch mu z pozice beka furt zdrhal do šancí

Reagovat
SunFells

Chelsea toho Pogbu zaplatí

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Ale Juventus nepustí...

A Pogba nás bohužel stejně nevytrhne.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že je odchovanec United, tak má status "grown up in England"... kvůli těm připravovaným pravidlům od FA kvůli odchovancům a kvůli "home ground players" pravidlu od UEFY by to byl super kup... Navíc pro vás bo moc angličanů nemáte. Podle mě ale pude do Barcy

Reagovat
SunFells

Cos to právě kurva řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl sorry

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Crystal Palace má nádherné dresy. Škoda jen toho sponzora, ale i tak jsou úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

7 hracov mi spravi 23 bodov a to som si myslel ze ked odpalkujem Rooneyho s Hazardom tak sa mi bude darit.

Reagovat
Svatej

wow, ten Kennedy je hustej

Reagovat
smazaný uživatel

Ings bojuje, paci sa mi, uvidíme este, ci na to bude mat technicky a golovo

Reagovat
Whitemedia

City budou mít po 4 kolech náskok 8 bodů, fantazie

Reagovat
Whitemedia

Na Chelsea samozřejmě, ne na druhého v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad myslíš, že po 4 kolech, které jsme odehráli, tak budeme hrát o titul?

Reagovat
tomasinho

Tak co, budem po zápase outstanding? Minimálně outstanding effort to bude teda Totálně prokaučovaný zápas dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcow

Reagovat
I am Mancunian

Mourinho making a worse start to a title defence than David Moyes at Man Utd. Still, early days...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s Mourinhom dostali za 4 zapasy 9 golov, toto je koniec.

Reagovat
Counter

V sezoně 04/05 dostali nějak patnáct za celou sezonu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

9 golov zvykli dostat okolo Vianoc niekedy

Reagovat
fajdax

13 myslim

Reagovat
vitasrp

Jop, bylo to 15 kousků za sezónu.

Reagovat
Counter

Neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

5 minút

Reagovat
JIMMY-PO

ak dobre počítam tak west ham dostal za 10 súťažných zapasov tuto sezonu 5 červenych

Reagovat
smazaný uživatel

to bde stejné pravidlo jako u LM, fair play nikdo neobhájí

Reagovat
Error

Šest už.

Reagovat
SunFells

Tim Sherwood so angry at Villa being denied a penalty, jumped up and down, pulled his hamstring.

To fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Je to tam

Reagovat
raduinho

Omg prohrát doma s Paláče

Reagovat
TopinB

Já nechápu, jak může mít Ivanovič místo v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

7 minút

Reagovat
jiriczeQ

Alan Pardew legenda!

Reagovat
Svatej

Kennedy s Loftusem jsou parádní, hlavně od toho prvního jmenovanýho jsem čekal o dost míň, fakt mi aspoň ti dva zlepšili celkovej dojem z toho zápasu

Reagovat
Whitemedia

Na koho to jako Falcao pouštěl

Reagovat
raduinho

Piči vole to je neuvěřitelný. Prohrát doma s Krystalovým Palácem. JEBAT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je na facku.

Reagovat
diastan

Live

Reagovat
monty25

Třetí hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Brenton

Reagovat
tomasinho

#BROut

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

#judgeBRafteranotherthreeyears

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by si este svojimi kecami pilit nohy na stolicke

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Br out , Lovren zas pozicne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

WHU kraaaaaasa

Reagovat
vladis271

pls troll

Reagovat
fantomas

Škrtel jak couval

Reagovat
LGT

U něho naprostá klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si zablokovanie strely, ako vystupenie a nevyslo a nemusela vyjst ani druha moznost, ale co zas robil Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak aspon ze i smoulove prohrali

Reagovat
Mimalu

Sack him in the morning!

Reagovat
smazaný uživatel

Palaaaace West Ham Paráda, zajtra musíme vyhrať.

Reagovat
Coutinho10

Mourkova teprve 2 domaci porazka ze 100 dom. zapasu

Reagovat
vladis271

Oni hrali doma. Som si ani neuvedomil, to je jasné tento rok. City.

Reagovat
Coutinho10

j zatim jedou na jistotu a hlavne nedostavaj goly...takze asi oni

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič ať táhne a vezme Fabregase sebou. Hazard by se mohl doprdele už probudit a začít něco hrát.

Reagovat
Spalovač šancí

Mourinho se v pondělí pakuje

Reagovat
jacobT

Palace paráda

Reagovat
Rohlíček

Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vau to sú mi výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo malo byť na konci? Tam na nikom okrem Kennedyho nebola vidieť snaha neprehrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždý když vytáhnou kladiváři ňákýho mladíka do základu, tak je z toho překvapení kola, zatím to tak vypadá. Jinak gratulace Radamelovi ke golu.

Reagovat
misinho7

tak vyzera to na klasicku Murkovu tretiu sezonu on by mal trenovat iba dve sezony vsade s tym ze prva nic moc v druhej daco vyhraje a potom moze zas niekde ist

Reagovat
Counter

Však to tak dělá skoro celou kariéru

Reagovat
misinho7

ani ne este aj tu tretiu hraje napr v reale, teraz chelsea znova

Reagovat
vitasrp

Jako od Fabregase jsou to snad čtyři nejhorší zápasy, co jsem od hráče Chelsea viděl za dlouhou dobu.

Každopádně - příprava zvládnutá úplně na hovno, ten risk brutálně nevyšel. Přestupový období je snad ještě větší trapas, proč jsme aspoň nějak rozumně neposílili, to jen tak nepochopím.

Reagovat
raduinho

Ted se to odpálí - Pogba + Garay budou do úterka u nás.

Reagovat
Counter

Pedro je dobrá posila náhodou. Jen ten střeďák je nepochopitelný.

Reagovat
vitasrp

O tom vůbec nepochybuju, ale ten tým je slabší (nepatrně) na postu brankáře, slabší na postu levýho beka a lepší v podstatě jen na tom pravém křídle.

Největší průšvih ale bude ta příprava, vůbec nechápu, co se s ní teda jako provedlo.

Reagovat
Counter

Je zvláštní, že si dovolí takový omyl.

Reagovat
ajouki

Každý týden zmiňuješ zpackanou přípravu, jak kdyby si odmítal věřit realitě. Ta mohla možná za první dva zápasy, ale ne za zaslouženou prohru na konci srpna, kdy máme týden přípravu na zápas. Makali jsme celý týden na obraně a jak to dneska vypadalo? Naprostá tragédie a to Courtois chytil další tutovky. Navíc v ofenzívě to byla spíš házená bez náznaku tlaku do vápna.

Reagovat
vitasrp

Já realitě věřím, však ta je jasná, 4 zápasy, 4 body. Po prvním zápase jsem taky řekl, že ten risk s přípravou zatím nebudu hodnotit, že si to nechám až na přelom srpna/září - ten nastal, tak jsem jej označil za průser, protože se to nezvládlo.

A nemyslím si, že by příprava byla jediným důvodem našich hodně špatných výkonů na startu, akorát nepochybuju o tom, že to mělo celkem výrazný vliv.

Reagovat
ajouki

Těch vlivů je samozřejmě hned několik. Příprava, motivace, přestupy, taktika, neustále hraní stejných hráčů. Stejně tak není jediným důvodem, že jdeme do této sezony s vyčpělým kádrem jen tento přestupák. Máme za sebou x sezon odměn a výsledkem je momentálně snad ani ne 11 hráčů. To je trapas prostě. Přitom se jich protočilo minimálně 30.

Koho bych označil za symbol je Mikel. Tři roky si pořádně nekopne, do základu se nemá šanci propracovat, nemá týmu moc co dát (na jaře místo něj hraje i Zouma) a stejně je na začátku srpna jasné, že zůstává. Máme taktiku jeden out, jeden in a sám Mikel řekne, že chtěl odejít, ale Mourinho mu to zatrhnul. Tady mají mlíko na bradě všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzena vyhra Palace, Mou uz by mel konecne udelat neco s tou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Krystaly nádhera

Reagovat
Jacks11

že prý je Hazard na úrovni Messiho a Ronalda Díval jsem se na dva celý zápasy Chelsei kvůli Pedrovi a Hazard neni ani na úrovni Neymara Natož těch dvou

Reagovat
raduinho

To tady někdo psal že Hazard je na úrovni Neymara ? Vždyt Neymar>>>>>> Hazard

Reagovat
Jacks11

To nevím ale na facebooku když je diskuze kdo bude vyhrávat GB po těch dvou, tak jsou vždycky všichni vpíči z Hazarda, ale ten chlap nemá ani na Neymara.

Reagovat
misinho7

tak to je jasne ze nie je na urovni nich dvoch ale na Neymarovej urcite je ja ho radim do Top 5 urcite...len v autobusovej chelsea to ide tazsie...aj tak tipujem ze po tejto sezone odide nova legenda Realu Cristiano mozno este na 2 rocky do PSG a potom MLS a Perez siahne po Hazardovi

Reagovat
raduinho

Momentálně není Hazard ani v top 10.

Reagovat
misinho7

mozno v aktualnej forme nie ale tak inac je v Top 5 bez debaty

Reagovat
Svatej

pokud to ''momentálně'' je poslední čtyři zápasy, tak je to jasný, ale dlouhodobě do tý nejužší špičky patří, bez debat.

Reagovat
Jacks11

Neymar se k nim minulou sezonu dost přibližoval

Reagovat
Jacks11

Mělo bejt na Ustyho

Reagovat
Usty

nikdo rozumnej ho k těm dvěma nepřirovnává nikdo nedosahuje jejich kvalit, nikdo prostě

Reagovat
smazaný uživatel

1 .výhra West Hamu na Anfield od roku 1963

Brendan Rodger record-breaking, history-making

Reagovat
smazaný uživatel

na Moyese v United stejně nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že největší rekord byl nějak že u nás vyhrál Newcastle po 32 zápasech nebo letech, už nevim, v tom případě by ho Slaven, nebo spíš Brendan dneska překonal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
misinho7

dnes bud dame Betisu vypras nenormalny a zrazu sa zacne oslavovat Rafa abo prehrame...jedine tieto dva moznosti vidim

Reagovat
misinho7

vyprask*

Reagovat
smazaný uživatel

strasny picus

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebany Brenton mi kazi este aj oslavu narodenin. kokot, aspon ze sa kralovsky najem

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som vtedy, kedy Ty, dnes je len oslava a dik . Inak aspon Nitricka nech spravi radost

Reagovat
smazaný uživatel

A pice

Reagovat
smazaný uživatel

26.8.

Reagovat
smazaný uživatel

magicke cisla

Reagovat
JIMMY-PO

no co spokojny?

Reagovat
smazaný uživatel

S jedlom a tortou ano .

Reagovat
Pasha

,Nitrička ti už dobačovala, Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Konfident fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na wildcard

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě Chelsea Pogbu nezaplatí... ty dluhy + krize v Rusku

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle prohra mě nebude tolik mrzet , když příště uvidím Babu v základu a ivanoviče někde v píči !! a loftus , kenedy a rémy by si taky měli zahrát zaklad

Reagovat
misinho7

Inac videl som len 10 min ale ten Kennedy sa mi pacil, nebal sa vobec pekne tam obchadzal hracov jaky post on vlastne je? ale za tych 10 min urobil dojem , mozno to bude dobry kauf

Reagovat
Svatej

Fabregasovi by lavička slušela. Beztak to, co ho zdobilo na začátku minulý sezóny, nechal někde na dovče, takhle je tam akorát do počtu a Loftus-Cheek vedle něho dneska vypadal jako na dopingu, celkem mile mě překvapil. O Ivanovičovi škoda mluvit, v týhle sezóně všem ukazuje, že gól do naší sítě jde dát nejsnadněji přes něho, a to ani není nutný se pro to nějak snažit.

+ teda Hazard je naprosto směšnej, navíc vypadá, že je mu výsledek zápasu uplně ukradenej. Nemá zájem, nebrání, neútočí, dokonce i Kennedy z levýho beka byl pro Palace za dvacet minut nebezpečnější než Eddie za celej zápas. Další věc, která mě překvapuje jsou standartky. Jsem zvyklej na větší přísun gólů, když máme takovou zásobu hlavičkářů. Pohyb celýho týmu pak ten celkovej dojem ze zápasu uplně podtrhuje. Hrůza, hnus.

Zdá se, že toho Mourinho dost prospal přes tohle léto. Ten tým vypadá totálně nepřipraveně - jak fyzicky, tak takticky, tak mentálně. Dokonce i ten přestupák vyřešil fakt bídně. Snad ho tohle konečně probudí a něco s tím vymyslí, než nám stihnou všichni utéct na vzdálenost, kterou nebudeme schopní dohnat.

Reagovat
Svatej

sakra

Reagovat
PhilipS

mě vždycky pobaví, jak se z trenérů dělaj všemocní polobohové, kteří to mají všechno v rukách...

Reagovat
Error

Minimálně Mourinho si na něj hraje, tak ať se stará.

Reagovat
Svatej

to je moc pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Dier; Chadli, Mason, Dembele; Kane.

Reagovat
FUnk

ali <-> mason

Reagovat
smazaný uživatel

dnešný vtipný deň idú zakončiť slepice...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo dostane cervenou u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už konečně vyřešíte střed zálohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš a ještě tihle šašci jdou hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že si schováváš furt ruce za tu prdel Ivane a pak si stebou každej vytře

Reagovat
Usty

Tohle je prostě koma. To co předvádí takovej Matić je naprosto komický... neohrabanej, ožralej kolohnát, toho by po těchhle čtyřech kolech polili na vesnici pivem a hnali ho pryč. Neuvěřitelně šel dolů; stejně jako Ivanović, o tom snad není potřeba moc mluvit. Neubrání absolutně nikoho a dopředu je to taky špatný.

Přijde mi, jako by ten tým po titulu absolutně usnul na vavřínech, ani jeden hráč ze základu není v takový formě, jako loni. Drží se jen Courtois a Azpilicueta. Je vážně smutný, že po příchodu Loftuse a Kenedyho se stanou tihle dva teenageři tím nejlepším, co jsme v utkání od Chelsea viděli.

Chtělo by to fakt proházet, tyhlety Matiće, Fabregase, Ivanoviće, Cahilly a Williany na zápas, dva posadit a dát šanci mladším. Tomu týmu totiž chybí i elán, kterej tam právě ti dva mladí přinesli. Baba, Loftus, Oscar a klidně i Kenedy to tam odlítaj mnohem líp a "skillem" taky příliš nezaostávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, divne...

Reagovat
Usty

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo s tolkymi kvalitnými hracmi...

Reagovat
Pasha

mysleli si, že sa z nich každý pototo...tak to nefunguje, nič nejde samo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Falcao Effect

Reagovat
vitasrp

Mou teda zkritizoval rozhodčího, protože nepískl penaltu na Zoumu v první půli (ten obránce mu tam sice málem urval dres, ale tohle v životě nepísknou, to už jsem vzdal), pak ale naznačil, že s výkonem některých hráčů rozhodně taky není spokojený, protože za nás dle něj nehrálo 11 borců na hranici svých možností.

Reagovat
Usty

proti Evertonu chci vidět změny

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné nebudou.

Reagovat
Error

Terry místo Zoumy.

Jinak samozřejmě potrénujou více než kdy dřív, sáhnou si do svědomí, Mourinho bude chodit do fitky 2x denně a po tom všem dá Lukaku hattrick.

Reagovat
vitasrp

Bude zdravej Oscar, takže určitě bude hrát, no a snad i Ramires.

Jenže on je prostě průser, že pokavaď nechceš výrazně ubrat individuální kvalitu, není třeba Matiče či Fabregase kým nahradit.

Reagovat
Error

Týmy bojující o záchranu, mezi které se Chelsea po dnešku může hrdě hlásit, nesázejí na individuální kvalitu, ale na nasazení, takže by se podle toho měl Mourinho zařídit.

Navíc si nemyslím, že by Palace mělo kvalitnější tým než Chelsea, a stejně je přejeli. Takže za mě klidně ubrat, pokud se na hřišti objeví hráč, který ze sebe vydá vše. Navíc posila do středu musí bezpodmínečně přijít, tady nevidím zbytí.

Reagovat
vitasrp

To je pěkný, že už bojujeme o záchranu.

Posila do středu pravděpodobně nepřijde, to je největší průser. Měli jsme na to celý léto a řešíme to v posledních 14 dnech, nepochopitelný

Reagovat
Error

Ve větě o boji o záchranu musíš cítit tu ironii a nasranost z dnešního výkonu. Na klidný střed tabulky by to snad ještě být mělo.

Přitom kvalitní CMka na trhu jsou. Moutinho přestupuje, Witsel přestupuje, ale my jdeme po tom jednom jediném nedostupném. Sice nejlepším, ale nedostupném. Tahle sezóna bude chtít ocelové nervy.

Reagovat
vitasrp

Cejtím, myslím, že v mý reakci je zase moje nasranost taky dostatečně viditelná.

Jsou, ale my jsme zkrátka měsíc a půl nechtěli nic dělat, tak za to budeme muset zaplatit. Na poslední chvíli už toho prostě moc neupečeme.

Reagovat
Usty

jenže ti dva jsou prostě ohavně hrozní, i kdyby tam hrál Mikel s Loftusem, tak bude individuální kvalita momentálně vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to není vůbec k smíchu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Vzhledem k postavení v tabulce bych to dneska přál Tottenhamu. Everton si to vynahradí v příštím kole.

Reagovat
VasAFC

Mohli by ještě rupnout slípky teď a bylo by to dneska top

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

Chambers > Walker

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
JIMMY-PO

Lamela >Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane To nie je len o tom, že "nemá dostatočnú podporu", je mega prehypovaný a ak by prestúpil do United za 40 ( ) mega, asi by som sa na to nedal.

Reagovat
Usty

krásnej pas

Reagovat
smazaný uživatel

To áno Ale to zakončenie Už keď som videl ako uteká, tak som vedel, že to nedá.

Reagovat
Usty

kdo nahrával?

Reagovat
smazaný uživatel

Mason.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepší zatím..

Reagovat
Pasha

Dať 40 mega za niekoho, kto mal vydarenú jednu sezónu. Takí hlupáci nie sme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Skysports toho bolo dosť a zdá sa mi, že sa písalo sa o podobnej sume. Fakt som sa modlil, aby sme ho naozaj nekúpili, on by neskutočne vyhorel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli opět excelentní, ale už to chce dát gola

Reagovat
Orlandiiik

Chadli

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny, ze tohle nebyl ani faul. Zezadu, Dier do toho jde obema nohama a skripne Cleverleymu nohu - a je uplne jedno, jestli to je prvni balon nebo ne - temer nemel sanci ten balon vyhrat bez toho, aniz by takhle sejmul protihrace... Tohle vypada jako hodne vazny zraneni...

Nas vykon nebyl moc dobry, velke stesti, ze to zatim je bez branek. Snad to nejak zvladne Roberto ozivit podobne jako s Barnsley.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to likvidační, Tomovi tohle fakt nepřeju, po tom co se zdálo že se konečně našel, tak to vypadá na delší pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

to od Diera nebylo hezký, no

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to měl pískat, ostrý zákrok, ale neúmyslný.Dier nemá v povaze nějakou zákeřnost.

Reagovat
Zaschrona

Taky bych nerekl, ze v tom byl umysl, ale proste hrac je zodpovedny za to, jak do toho jde a ten vysledek nebyl vubec hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedopadlo to dobře, ale oni čas od času to zákroky prostě pouští, je to PL no.

Reagovat
GarethBaleCZ

Tak jde to celkem i bez Eriksena, ale snad už bude po repre pauze fit.. Dnes se musí vyhrát, snad to Harry protrhne!

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to jít agresivněji do zakončení a padne to tam

Reagovat
Infernoqt

Spurs nehrají zle, ale chybí mi tam něco... takový zabijácký instinkt

Reagovat
Orlandiiik

Son

Reagovat
Zaschrona

A zase Dier do toho jde jako prase...

Reagovat
I am Mancunian

co je s besicom zasch ?

Reagovat
Zaschrona

Po zraneni, nema kondici, odehral 120 minut ted v tydnu, mel to problemy dohrat.

Reagovat
I am Mancunian

aha, vdaka

Reagovat
Dawon

Co to ALli zkousel?

Reagovat
smazaný uživatel

už se plně smiřuji s další zbytečnou ztrátou.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme dát gol už nebo Everton dá nějakou haluz ze standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
Dawon

Barkley, proboha uz

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs-Everton teda slabý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason je žalostný, tolik míčů co ztratí až na jednu gólovou přihrávku. Jako backup ok, ale stavět na něm nějakou tvořivost

Reagovat
Usty

však měl 4 úžasný momenty

Reagovat
JIMMY-PO

eriksen time len kto ho zastupi?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerardovi to přeju, ale u něj to nevidim na nějakou hvězdnou kariéru. Ale snad se předvede ještě

Reagovat
Orlandiiik

To co dnes zazdili Kane, Mason, Chadli je až neskutečný

Reagovat
Action_Bronson

Everton - Spurs , žiadna červena karta uplne zbytočny zapas

Reagovat
FUnk

zase dva body v hajzlu....jestli neprijde nejake CM tak to bude tragedie celou sezonu

Reagovat
Infernoqt

ale nutno podotknout, že Spurs používají silné donucovací prostředky pro setrvání Llorise

Reagovat
smazaný uživatel

1820 pro Laciho :)

Slipknot v páté kapitole :) největší bombice tam je AOV....ta pasáž na konci je ......moooc :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Feind

ted kdyz to vidim potreti, tak me to prijde nejlepsi. dik

Reagovat
Swarley

však nadávejte na něj dál, on tohle už začíná dělat schválně...

Reagovat
Swarley

on může hrát už i Ki, ten proti nám taky hraje vždy výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Shelvey taky nahodí tradičně double formu a to ji má i tak velmi slušnou...to zase bude peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa zhodneme na tom, že dá Swansea min. gól. A dať im 2 a viac u nich doma, to bude sakra ťažké.

Reagovat
Swarley

venkovní zápas na Swansea je jeden z těch nejtěžších vůbec, takže tady by ani ta remíza nevadila...velká škoda je toho minulého zápasu, tam to mělo být za tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

ten hraje vzdy vyborne

Reagovat
Swarley

tak já ho zase tolikrát za sezónu nevidím

Reagovat
cristiano.K.

málo chodíš na tržnici dědku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se díval na MOTD a nechápu jak může platit offside, když je hráč třeba hlavou nebo ramenem za linií obrany. Přijde mi to jak totálni blbost. Mám na mysli Mahreze v 1. poločasu. V tomhle jsou fotbalová pravidla fakt retardovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalová pravidla říkají, že hraniční ofsajdy se mají pouštět. Retardovaní jsou rozhodčí, kteří to ustrašeně radši odmávají.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Proč by ne, prostě když máš nějakou končetinu, s níž se dá zakončovat, za ofsajdovou lajnou, tak porušuješ pravidla. Nějak se to nastavit musí a tohle mi přijde jako nejpřehlednější možnost. Přišlo by ti lepší, kdyby čároví hlídali třeba jen nohy hráčů? Vždyť by to skoro nešlo vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Wildcard ve fantě se vyplatil, z tohodle hroznýho kola 46 bodů zatím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Ale veď on je chudáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Asi jedinej hráč v historii Liverpoolu, kterýmu tyhle neúspěchy přeju. Jeho fakt nejde vystát šulina.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral aspon ako stoper jednoducho, ale ocividne si prilis o sebe mysli picus.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

Proto si ho Rodgers přivedl, jsou to stejní kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.. on je hrozně nesympatickej i v ksichtu a tím jak mluví a všechno prostě. Takovej symbol toho jakej je Rodgers vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nevlastní Rodgersův syn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Romero - Darmian, Mike, Blind, Shaw - Schweini, Schneiderlin - Mata, Herrera, Depay - Wazza ...toto by mohol byt ideal zrejme aj smerom dalej do sezony, tak snad tak dnes nastupia

Reagovat
smazaný uživatel

Snad konečně sestava, jakou všichni chceme už od přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

to musí být hrozně super a vyrovnaná liga, když Chelsea má jen 4 body ze 4 zápasů, wow

Reagovat
smazaný uživatel

smajlík na konci sa nehodí k tomuto poznatku, o ktorom všetci vedia

Reagovat
mickey mouse

link na včerejší MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Mimalu

od kdy je "1" want?

Reagovat
Counter

Je to "one two", což nahrazuje "want to"

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal consults Wayne Rooney about Man Utd team

Manchester United manager Louis van Gaal says he speaks to striker Wayne Rooney about team selection.

England captain Rooney is in his 12th season at the club, and was also named captain at Old Trafford last year.

Van Gaal believes he can trust the 29-year-old to give an honest opinion on a wide range of topics - even cooking.

"Things like the selection and the kitchen and the members of the staff, everything you can mention, he is involved," Van Gaal said in the Sun.

"I think he trusts me so that is also very important and I trust him. So when he comes to me and has remarks I always pay attention."

---

LVG - I shall buy a striker.

Rooney - No no no ...

Reagovat
smazaný uživatel

To "cooking" som si všimol až teraz. Po Andersonovi snáď najlepší možný radca.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli půjde Nolan do Sunderlandu, tak mě omejou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Levonohý obránce Tyler Blackett již byl představen fanouškům na Celtic Parku. Kmenový hráč Manchesteru United, jenž v únoru podepsal s Red Devils dlouholetou smlouvu, bude ve skotském celku působit do konce sezony v roli hosta.

něco bližšího, jestli je tam výkupka?

Reagovat
cristiano.K.

LVG ho zničil

Reagovat
Swarley

přemýšlím, jak na to zareagovat a nějak se zase pro změnu trefit u vás, na nějaké citelné místo...včerejšek napověděl, stačí jedno slovo...

Lovren

Reagovat
vladis271

BAN. Prečo sa vulgárne vyjadruješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku krc takto reagovat

Reagovat
Swarley

tak to i ta původní reakce, že by ho nějak LVG zničil

Reagovat
cristiano.K.

bude poslouchat hymnu YNWA, to ho teprve zničí

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo šiel hosťovať on a nie McNair? Ja mal za to, že Tyler je ten lepší.

Reagovat
Swarley

ani sám nevím, koho bych si měl vybrat...na začátku vypadal líp Blackett, pak zase hrál víc McNair...z mého pohledu fakt těžké říct a netroufám si tipovat, kdo by mohl do budoucna být lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tu psal, že tam má být opce Ale co je na tom pravdy, to nevím..

Reagovat
Swarley

právě to jsem četl včera nebo kdy, tak jen jeslti není nějaké přesné info, jak to dopadlo

Reagovat
fantomas

To těžko, když ste s nim tak nedávno prodlužovali, by nedávalo nejmenší smysl.

Reagovat
Swarley

právě to si myslím taky a včera mě to zarazilo, že by tam něco takového v té dohodě mělo být

Reagovat
tomasinho

Tak my jsme taky s Wisdomem prodlužovali a budoucnost u nás nemá.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Snad nebudeš srovnávat pozici Wisdoma s Blackettem.

Reagovat
habinity

Jj je tam vykupna na 3 mega libier

Reagovat
mithro

Reagovat
habinity

Jj je tam vykupna na 3 mega libier

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg, Cédric, Fonte (c), Yoshida, Targett, Romeu, S. Davis, Ward-Prowse, Tadić, Mané, Pellè

Hm, bez Wanyamy, to je fakt v píči jestli odejde. Aspoň, že ten Mané tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Začína sa im to celé kaziť.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Wanyamy a Schneiderlina už půjdou do prdele no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Carragher: Lovren's job is to do the basics, not try and show everyone what he can do. I don't know if it's overconfidence. #lfc

Videl som iba goly, takze nechcem to tu moc rozoberat... Ale toto Carra trafil. Napr. Skrtel. Ma svoje chyby, napr. to vecne cuvanie proti utocnikovi a pod. No pamatam si, ze ked mal o tiez take to avoje zle obdobie, tak zjednodusil hru a siel dost hore. Tu odkop na tribunu, tu radsej prihra komukolvek, aby nemusel rozohravat on, tu radsej nahra Simonovi... Je to niekedy mozno otravne na to pozerat, no zo Skrtela mam pocit, ze je si vedomy svojich slabin a preto sa snazi hrat co najjednoduchsie a nepusta sa do veci, ktore skratka nie su jeho parketa.

Na druhej strane nechapem v tomto Lovrena. Uz v minulej sezone obcas urobil takuto hlupost, v tejto sezone tie prve tri zapasy boli lepsie, no stale to od top vykonu malo daleko. A potom urobi toto... Podla mna v jeho pozicii by mal urobit to co Skrtel, maximalne zjednodusit tu hru a nie vymyslat toto.

A inak tuto je strasne vidiet rozdiel medzi Lovrenom a Sakhom. Fyzicka sila v subojoch. Sakho ked sa do niecoho podobneho pusta, tak som relativne kludny, lebo ma obrovskú silu v subojoch, tazko ho odstavit a on si to uhra. Na druhej strane, a toto ma inak unho neskutocne prekvapuje, je fyzicky strasne, strasne slaby v tych subojoch a je velmi lahke ho odstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Škrtela nemám moc rád, tak oproti Lovrenovi je to pan stoper. Právě to, že si uvědomuje, že není žádnej top stoper a hraje dost jednoduše mu pomáhá. Správně by teda v základu LFC neměl co dělat ani on a ani Lovren.

Reagovat
Kowe

Škrtel si to alespoň ubojuje, není to sice extra stoper, ale jeho přístup je příkladnej. Tohle na Lovrenovi vidět neni, on je šílenej machýrek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Skrtel je odpad strasne slaby hrac.keby si ho zoberem na umelku by som si ho tam povodil troska.ale pocitam ze by ma dolamal take preple hovado, to je jak pes pusteny z retaze a ze trhaj..nic viac

Reagovat
smazaný uživatel

Paťo, prosim fakt .

Reagovat
habinity

Ty si ma videl niekedy hrat? Mam 5 x lepsiu techniku ako skrtel

.a co ti spravim z loptu aj ked uz 5 rokov nehravam by sa skrtel polamal.tak tichucko prosim ta.

Reagovat
nani92

bezmozek

Reagovat
Lacko_Boh

bravčovina Katky Korček

Reagovat
nani92

RIP Peťo Konček

Reagovat
habinity

Jako to neni vobec smiesne ze by sa skrtel polamal keby mu ukazem nejake finty z loptu..neveris mi?napr tri x zasebou okolo nohy by dal? Neverim.a dalsich x veci.ale to je jedno umna neni skrtel hrac .

Reagovat
HanziDrown

ty musis mat nejaky seriozny problem ....

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

Reagovat
habinity

A je to len zviera na hlavicky a brutalne faule.v normal klube by si netukol.a v spanielsku tak isto je na silovy futbal..po technickej stranke minus sto bodov.sak hral na zahori v laksaroch nejaky pripravak a steasne slaby bol co kamarat hovoril co hral proti nemu.

Reagovat
Nikikrew

A kde teda hravas? Za Barcelonu, Real?

Reagovat
habinity

Ja som hraval z romanom prochazkom v trnave.a poznam vela hracov v lige s ivanom hodurom som dost dobry kamarat je zo serede.ale ja som nedal futbalu nic, prednejsie mi boli ine veci co bola chyba.teraz sme boli na turnaji v ba a s 23 tymov sme to vyhrali mam kamosov co to tahali a ja som sa zviezol ako skrtel v liverpool hah .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Co ti je smiesne?:) kamo co som mal videa moc dobre veci som tam robil uz dneska by som polku nespravil..ale ja vam niekedy natocim este co by som spravil a poslem sem a posli tu skrtelovy nech sa polame potom

Reagovat
habinity

Ale to som pil predtym natom videu, ale co som mal dost dobre veci na nete mi to zmqzali kvoli hudbe lebo sa tam nadavalo.skoda tam som robil dost dobre veci..triky nic neznamenaju vo futbale ale klucky atd som mal vo futbale dost dobre..nechvalim sa ale mal som hrat nato minimalne ligu .mal som nejake problemy v 17 rokoch atd ale to je fuk futbal navzdy odisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

dle reči tipuju problemy s drogama ...

Reagovat
habinity

Nebudem sa tajit ano ked som mal najviac makat tak som pil flakal sa a samozrejme drogy..ale dnes pohodka bol som hlupak volakedy, len skoda toho futbalu.

Reagovat
I am Mancunian

piko je humus

Reagovat
smazaný uživatel

dobry si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
habinity

To je z 2008 rok video..tam uz slabota ale roky predtym som bol v top forme z futbalu aj v trikoch.tak v 2002 2003 skoda ze uz nemam ani tie videa este mi neverite ze by to skrtel nespravil? A to ste ani najlepsie nevideli.

Reagovat
smazaný uživatel

habinity > skrtel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

o to přeci nejde né, lepší techniku než Škrtel má kde kdo, v minulém roce hráči LFC dělali nožičky s tenisákem a udělali jich nejvíc padesát, což mi přijde strašně málo, já jich dám taky padesát v klidu aneb cit v noze má kde kdo, jinak to video je super

Reagovat
Nikikrew

Ale tak my sa tu bavime predsa o zapase 11vs11, nie 1vs1. Tiez poznam mnoho hracov ktory su vo futsale vyborny ale na velkom ihrisku sa tak nepresadia.

Reagovat
habinity

Tak mne tazko zobrali loptu na velkom ihrisku heh technika bola dobra fizicka zla potom uz.salovka je blbost to mozu hrat 50 rocny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

http://m.youtube.com/watch?v=QK4Xr06D1rY tu som mal 14 rokov..a aj tak slabe video zla kvalita vtedy este neboli dobre tel.vedel som samozrejme lepsie ale toto ma zachytili v hale pred treningom v 14 rokoch to nikto nevedel.

Reagovat
I am Mancunian

parada

Reagovat
Kowe

Dobrá technika, škoda že takhle neumíš pracovat i s mozkem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Typický Ronaldo wannabe v Sunday League

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
cristiano.K.

po kokainu to ten míč lepí co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hudba a sídliště kolem by se spíš hodily do nějakého srdceryvného videa o návratu uprchlíků z jugoslávských válek do jejich rozbombardovaného domova.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

hned som si myslel, ze si trnavak, cely Vlado

Reagovat
habinity

Nejsom trnavak len som tam hraval volakedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado nie je Trnavak

Reagovat
smazaný uživatel

posobi tak

Reagovat
fff

Ako posobi taky trnavak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

btw co říkáte na ten Mahrézův neuznanej gol ze začátku zápasu? tady foto http://i.imgur.com/TIxqCAA.jpg

V MOTD se celkem jednoznačně shodli, že je offside, mě to teda přijde hodně hraniční, spíš bych tohle pouštěl

Jinak Huth jasná červená, to byla slušná prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitej je hlavně okamžik přihrávky. Já těmhle fotkám moc nevěřim. Míč může opustit nohu o půl sekundy později než je tahle fotka a ta situace je třeba jasnější.....

Reagovat
Hokaido

je to moje fotka a dělám to tak, že ve VLC to pustím na strašně malou rychlost a v nejlepším okamžiku to pak printscreanu

Reagovat
Usty

http://gfycat.com/WelllitLikelyGeese

nepochopitelný, je to kripl, tohle musí bejt zpětně potrestaný

Reagovat
Hokaido

je to hnus. Jinak Carles Gil z Villy dostal žlutou za simulaci, to by měl být ten 3 games ban, né?

Reagovat
Usty

pokud je to fakt zavedený do pravidel, tak jistě... ale ještě jde o to, že tam možná nějakej minimální kontakt byl, takže se necháme překvapit.

Reagovat
Serg!o

Není to tak, že po tý simulaci musí padnout červená karta faulujícímu hráči?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hokaido

a ted Pellé gol snad z toho samýho

Reagovat
Kowe

tohle by se mělo pouštět, vždyť sporný ofsideový situace mají být pouštěny v prospěch útočícího týmu.

Reagovat
Pasha

Norwich je katastrofálny v predfinálnej fáze, už zazdili 3 dobré možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Whittaker

Reagovat
smazaný uživatel

Duško je dneska při chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

A zařídil i redku pro Whittakera, paráda.

Reagovat
Dawon

slusne je tam zatim koupe

Reagovat
Dawon

Wihttaker tohle byla cervena na urovni Smallinga loni proti City

Reagovat
Swarley

obě karty naprosto stupidní

Reagovat
Usty

napadlo mě to samý

Reagovat
Coutinho10

Wisdom na plac

Reagovat
I am Mancunian

tento mane nas ma niekam posunut ?

Reagovat
Hokaido

za 20mega

Reagovat
iamek

Mane zatim dobrej. Z kridla to cpe na stred jako Depayko. By nemusela byt zase tak marna posila.

Reagovat
iamek

Mane zatim dobrej. Z kridla to cpe na stred jako Depayko. By nemusela byt zase tak marna posila.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

P E L L E

Reagovat
fenixLFC

pelleeeeeeeeeee

Reagovat
Zaschrona

Pelleeeeeee

Reagovat
fenixLFC

a ward

Reagovat
iamek

Manecek skvelej. LVG jednej

Reagovat
SunFells

Takhle teple si označujte své hráče, do Sotonu tyhle trendy netahejte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No jo, hrdí autoři.

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Whittaker to dobře zabil, lofas

Reagovat
Coutinho10

btw co ma Koeman s nohou ?

Reagovat
fenixLFC

je po operacii myslim ze kolena

Reagovat
Coutinho10

jj ok dik

Reagovat
iamek

Mas prehled jako Lovren.

Reagovat
fenixLFC

som sa nizsie opravil...chod si radsej prosikat nech vam edo donesie maneho lebo dneska ked si si pustil soton kvôli nemu tak hra dobre

Reagovat
iamek

Pekne fenix pekne

Reagovat
fenixLFC

tak nie, achilovka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Já mám poslední dobou starost spíš o jeho hlavu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

1900. pro BR out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Neprojevuješ skvělý charakter.

Reagovat
cristiano.K.

moje nervy > charakter

včera jsem byl už dva dny bez horeček, nějakou záhadou se mi zase vrátily

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Serg!o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

lepsieho nezozenete

Reagovat
cristiano.K.

Klopp už čeká jen na zavolání

Reagovat
Swarley

jj, ale ne od vás...to znechuceně odmítne jak nabídku novýho tarifu od O2...

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

nabídneme mu neomezený tarif za korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ale nie od vas

Reagovat
cristiano.K.

nemá na výběr, přece nebude věčně na úřadu práce né!

Reagovat
I am Mancunian

on ma asi urad prace u prdele

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Super stridani

Reagovat
Swarley

fakt jako Mané není špatnej, dobrý pohyb, chodí i do zakončení...někdo takový by se na tu pravou stranu klidně hodil...ale jde o to, jestli tak nutně někoho teď potřebujeme a jestli není lepší si třeba rok počkat a zkusit získat ještě větší kvalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

je až moc podobný Depayovi, někdo vám tam musí přihrávat Rooneymu

Reagovat
I am Mancunian

a je african, co je dost velka nevyhoda, ja by som rok pockal

Reagovat
iamek

Strasne mi pripomina Depayka. Akorat .mane mi pripada, ze se moc nevraci pomahat obrane. Ale smerem dopredu je dobry.

Reagovat
fenixLFC

hlavne je dost velky solista

Reagovat
Swarley

Cedric měl asi nějaké vidiny nebo co

Reagovat
fenixLFC

jayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
fenixLFC

tak nic

Reagovat
Zaschrona

Tadiiiiiiiiiiiiiic Mane supr.

Reagovat
smazaný uživatel

Dušooooo

Reagovat
kiwwi

hmm Mane druhe Acko

Reagovat
I am Mancunian

proti zdecimovanemu norwichu

Reagovat
kiwwi

ty si cely zdecimovany

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Krááásně

Reagovat
iamek

Mane bestie <3

Reagovat
iamek

Mane bestie <3

Reagovat
fenixLFC

tadic

Reagovat
SunFells

Norwich to už to odevzdal s takovým bráněním ve vápně.

Reagovat
Swarley

tragédie, hlavně kdo to tam zvedal tu ruku a přitom stál v linii s brankovou čárou

Reagovat
Busby babes

ten byl skvelej, tomu zacinam fandit!!!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

on to byl beztak Brady

Reagovat
SunFells

Šoupni tam už Juanmiho

Reagovat
Busby babes

Hrac Norwiche stojici na brankove care a mavajici offside je asi to nejvtipnejsi, co jsem posledni dobou ve fotbale videl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

včera ses nedíval na Live?

Reagovat
Busby babes

nedival.

Reagovat
Coutinho10

presne ....trochu zoufalej pokus

Reagovat
kiwwi

to neznamena, ze by nemohol byt ofsajd

Reagovat
SunFells

Jenže golman byl na té čáře taky.

Reagovat
Busby babes

v tehle situaci fakt ne. To neslo nijak okecat.

Reagovat
Usty

krajní beci Norwiche dneska totální demence

Reagovat
smazaný uživatel

Náádhera.. takový zápas byl po fiasku v EL a těch spekulacích o Maném a Wanyamovi přesně potřeba.

Reagovat
fenixLFC

inak to tam nie je nikto miesto cedrica?

Reagovat
Swarley

náhodou hraje dobře, nebo jak to myslíš?

Reagovat
fenixLFC

on je smerom dopredu fajn takze dneska pohoda ale smerom dozadu je dost slaby a aj dnes tam raz zbytocne stresoval a jasnu loptu co sla za ciaru zahral na roh....preto sa pytam do dalsich zapasov

Reagovat
Swarley

já je vidím poprvé letos a Cedrica jsem viděl poprvé v životě, v podstatě jsem si doteď myslel, že to je černoch, ale tak nevadí...ale právě nehrál špatně, dobře to brousil, ale jestli má nedostatky v defenzivě, tak je to horší, to fakt dneska Norwich neprověřil...

Reagovat
SunFells

Je. Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Holanďan co přišel z Twente.. Martina. Nebo Yoshida tam párkrát hrál.

Reagovat
fff

To sa mi zdalo alebo ten hrac na brankovej ciare dvihal ruku, ze ofsajd ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski, Naughton, Fernandez, Williams (C), Taylor, Cork, Shelvey, Sigurdsson, Ayew, Routledge, Gomis.

Reagovat
smazaný uživatel

Montero?

Reagovat
Ligter

#mufc XI: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Memphis; Rooney.

Reagovat
wild

vitazna

Reagovat
Ligter

faktor Herrera

Reagovat
Ligter

subs: Johnstone, McNair, Valencia, Carrick, Young, Fellaini, Chicharito.

Reagovat
smazaný uživatel

keď tam vidím toho Fellainiho, tak som hneď pokojnejší

Reagovat
Ligter

ale jo, jako uklidňující balíček při nevítězném stavu okolo 80. minuty je dobrý

Reagovat
SunFells

remízová

Reagovat
Dawon

Parada! Pomalicku, polehoucku se LVG k te sestave dycky dopracuje V soucasnosti asi to nejlepsi, co muzem postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

konecne trvalo mu to 5 zapasov

Reagovat
kiwwi

(z ktorych sme 4 vyhrali a 1 zremizovali)

Reagovat
smazaný uživatel

dostali 1 gol a dali 9

Reagovat
kiwwi

jj, je to kokot ten LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

*hrali sracku 90% casu

Reagovat
smazaný uživatel

to je o 10%menej ako ty tu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

si na spravnej ceste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

takze aj ty to priznavas

Reagovat
smazaný uživatel

dopredu so spurs ano, villu som pozeral trochu indisponovany na tablete na grape, tak si toho vela nepamatam a zvysne tri to sracka nebola ani nahodou.

Reagovat
I am Mancunian

villa bola hlavna sracka, v lm to bolo lepsie, preto som napisal 90%

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem takych keketov, ktorym je predvedena ukradnuta

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

takuto by postavil asi kazdy dnes, uvidime ako to bude vyzerat na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne uz na Liverpool to postavime s Ibrom, alebo Cavnim, uvidime

Reagovat
Hokaido

ale ta je hodně pěkná

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
minoLFC

Shelvey si ich všetkých povodí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Memphis; Rooney. krasa

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Memphis; Rooney.

Reagovat
iamek

Wow fantasticka. I tak to bude neuveritelne tezky zapas. A to ho uvidim az ze zaznamu kolem osme, ale vysledek nebudu znat. Budou nervy :/

Reagovat
smazaný uživatel

krásná

Reagovat
fenixLFC

medzi hracmi norwichu vladne priatelska atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som došiel. Saints krása ako vyzerá ich hra?

Reagovat
fenixLFC

hraju proti desiatim cize vacsinou utocia, druhy polcas o dost zaujimavejsi nez prvy, tadic s manem si robia co chcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pěkný, čekal jsem místo Andera Fellainiho, ale super, na tohle jsem zvědavý

Reagovat
Busby babes

taky jsem cekal Big Fellu misto Andera. Snad Mike smaze Gomise ze hriste.

Reagovat
Pagy

Andeeeer jediný co mi na té sestavě vadí je Mata, být na tom pravém kraji podobný hráč jako je Depay, tak se můžeme měřit se všema

Reagovat
smazaný uživatel

vaša najväčšia slabina momentálne

Reagovat
kiwwi

aj tak sa mozme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

nejaky rychlik by mi tam asi pasoval vic no, ale ja mam pocit, ze jakmile hraje vedle nej Ander, tak je najednou Mata o level lepsi, tak snad to bude slapat

Reagovat
Pagy

uvidíme dneska

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze jste pustili Obertana no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

hodil by se vám ten Lacazette, kterej by byl alternaliva na hrot, ale zahraje i z křídla

Reagovat
smazaný uživatel

mal by tam dať šancu Youngovi

Reagovat
fff

MU celkom zaujimava zostava, Swans maju stastie, ze maju Jonja

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozerá niekto náhodou Vitesse? Rád by som videl Solankeho a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vravel som to, dnes vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan Lovren has deleted his instagram account after abuse from Liverpool supporters

Chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

A už je tam gól. Solanke

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/QueasyAlarmingIsopod#?speed=0.75

Už vím, koho mi Lovren připomněl.

Reagovat
supporter

Tak Bruggy ve středu dostanou od United doma čtyřku a v neděli dají sedmičku Lutychu...

Reagovat
smazaný uživatel

a tom som na to dnes pozeral že dám X2

Reagovat
Coutinho10

musela bejt slusna bourka po LM

Reagovat
kiwwi

#Chicharito: @whufc_official is meeting with is agent and trying to close the deal. @Fenerbahce in the race too. #WHUFC

hmm, tak to vyzera, ze nejaky prichod utocnika uz bude asi nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

And @bayer04fussball is ready to offer 12 milion pounds for #Chicharito to @ManUtd. Let's see who'll win the race for the striker.

Reagovat
kiwwi

hmm, 12 mega libier za Javiera? To je super...a to uz budeme snad aj v minuse v net spende nie?

Reagovat
I am Mancunian

nauc sa pocitat

Reagovat
I am Mancunian

And @bayer04fussball is ready to offer 12 milion pounds for #Chicharito to @ManUtd. Let's see who'll win the race for the striker.

Reagovat
Dawon

heh, tak to by byla krasna castka, nekonci jemu nahodou taky za rok smlouva? To by mi vubec nesedelo na nase prodeje

Reagovat
I am Mancunian

konci

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsme jim poslali 12 mega v kufříku, aby nám je oficiálně poslali na účet za Javiera a fanoušci nespokojení s prodejem konečně drželi hubu

Reagovat
Swarley

Harry už musí být na cestě z baráku, to jinak není možný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

nestras

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

To je slušná hovadina

Reagovat
Dawon

Do baraku sel prece Marv

Reagovat
Swarley

já vím, ale tak Harry tam byl pak taky

Reagovat
SunFells

A Harry už tam byl ...proto "musí být na cestě z baráku" přece, věcná

Reagovat
Dawon

Reagovat
Makiii

Tak konecne sestava, kterou si preji od zacatku pripravy! Vidim, ze Montero nehraje ... Takze dnes 1:2 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Montera už moc v 1ku neverím, tak aspoň dobrý futbal a veľa gólov

Reagovat
Pasha

Chicharito on his way out, takže do utorka tu chcem vidieť nového útočníka.

Reagovat
Hokaido

2046. pro Valentina Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Omg ten komentátor z Ligue 1

Reagovat
nani92

GGMU

Reagovat
mario23

link na MU ?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Swarley

Depay, šup, 1:0

Reagovat
Swarley

na střely, pochopitelně

Reagovat
nani92

Reagovat
Ligter

slušná

Reagovat
Usty

Bez Montera To je hrozná škoda, pro něj i pro Darmiana to mohl bejt fakt první vážnej test, na to jsem se strašně těšil...

Reagovat
Swarley

to je start podle mého gusta, navrhuju vlítnout na ně

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

dobry uvod

Reagovat
kiwwi

ten Bestov chant je proste najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tak De Bruyne uz officialne... City v tomto roku adepti na PL aj LM

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne LM

Reagovat
lucius6

konečně, bylo to o nervy, sledovat tuhle ságu

Reagovat
Kaze

LM

Reagovat
Swarley

naši fanoušci venku jsou prostě neuvěřitelní, to je zase kotel

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream?

Reagovat
Ligter

viz nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak. Někdo hezkej stream?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Swarley

přesně tak pane rozhodčí, na Bastianka opatrně

Reagovat
Swarley

zase jako pán, to je servis, přehled

Reagovat
Swarley

ale tohle není poprvé, co to Smalling nakopl takhle do míst, kde fakt absolutně nikdo není...jednou za zápas to vždycky někam vyšle...

Reagovat
nani92

pekná nakopávaná

Reagovat
I am Mancunian

lahodna na pohlad

Reagovat
Swarley

už zase začínáte?

Reagovat
nani92

mali 15 akademických minut

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Rooney měl pálit už z dálky tvl

Reagovat
Swarley

Wazzeno, napal to na bránu třeba bodlem

Reagovat
mithro

zemiak, preberieme sa

Reagovat
I am Mancunian

zemiak predajte vsetkych utocnikov

Reagovat
SunFells

Zemiak

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Mata

Reagovat
Swarley

nádherně Ander, škoda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

krasne, skodaaaa

Reagovat
nani92

Herrera

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Rooney to "shit" ?

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

zemiak

Reagovat
nani92

Shit

Reagovat
Swarley

tak to si Blind teda moc nepohlídal

Reagovat
Swarley

jdi do prdele Shelvey

Reagovat
Infernoqt

Romero ať už jde do piče s těmi výkopy, fakt

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

Romerovku už máme zasebou

Reagovat
I am Mancunian

romero

Reagovat
Swarley

pěkně to vymotal Gomis, hm, ale podruhé si namazal Blinda

Reagovat
wild

Blind

Reagovat
mithro

Blindak najlepsi obranca, heh

Reagovat
I am Mancunian

no pockaj si na ivana

Reagovat
mithro

ale ako hej, na domaci zapas, kde super zalezia na svoju polku urcite ale dnes to bude mat tazke.

Reagovat
I am Mancunian

toto smenezvladli s tym stoperom vobec

Reagovat
Busby babes

dneska zatim udelal jednu chybu, ne?

Reagovat
I am Mancunian

ved ano, ivan napise, ze ziadnu

Reagovat
tomasinho

Gomiiis, škodaaa. Aby je ty dvě šance nemrzely

Reagovat
smazaný uživatel

BOha jeho Gomis je skvelý

Reagovat
I am Mancunian

blind uz hori

Reagovat
Rohlíček

škodaaaa

Reagovat
Dawon

to mi pripomina zaver polocasu s Bruggama, se najednou ta obrana totalne sype

Reagovat
Nikikrew

pana boha mozu mat United take stastie

Reagovat
Usty

Shelvey a Gomis fantasie teď! Neskutečná smršť...

Reagovat
tomasinho

Ti dva si skvěle rozumí, tohle je letos klasika, Shelveyho kolmice a Gomisův náběh.

Reagovat
Usty

Oba patří k tomu nejlepšímu na svých postech v dosavadní PL Nejsou-li vůbec nejlepší.

Reagovat
SunFells

wot?

Reagovat
Usty

Shelvey patří v srpnu k nejlepším CM a Gomis k nejlepším CF. To je nějak nepochopitelný? Nesouhlasíš s tím?

Reagovat
Pagy

gomis si tam dobře maže blinda nečekaně

každopádně útočníka typu gomise bych k nám bral hned

Reagovat
SunFells

Škodááá. Co fanoušci MU neví je to, že zrovna na place sledují svou útočnou dvojici pro tuhle sezónu ...

Reagovat
Rohlíček

Rooney

Reagovat
mithro

boze, zemiak zemiak

Reagovat
mithro

a zase

Reagovat
mithro

Reagovat
liquicitizen

tak toto už niesu bruggy však

Reagovat
nani92

takže Kane? Cavani?

Reagovat
SunFells

Gomis

Reagovat
Pasha

Daj pokoj s Kaneom

Reagovat
Tomekcz

Rooney LVG

Reagovat
Kokesh

MU To bude pochoutka pro týmy jako Bayern, Barca a Real, teda jestli se vůbec z té skupiny dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme, pokud realek postoupí přes osmifinále, tak si pochutnáme

Reagovat
Ligter

Depay mě začíná možná lehoulince srát

Reagovat
Ligter

Rooney

Reagovat
Swarley

lobááááánečeeeeeek

Reagovat
I am Mancunian

hned som si na teba spomenul

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

ale až mu to vyjde, tak to bude velký

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Dloubáček

Reagovat
Tomekcz

staci trosku napadat a shit jako Blind s Romerem tecou jak ho.na

Reagovat
mithro

It's a good job Rooney's picked a decent team with Van Gaal because that's as far as his positive involvement today has gone.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

herrera zatím dobře rozdává

Reagovat
I am Mancunian

depay velmi slaby

Reagovat
Swarley

nádherně Morgan, za co žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Schneiderlin pokeanovsku.

Reagovat
Pagy

shaw tam stojí při standardní situaci u gomise wtf

Reagovat
smazaný uživatel

To taky dlouhodobě nechápu, to jejich rozdělování hráčů, však v přípravě bránil u rohů Zlatana

Reagovat
mithro

atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný fotbal ty vole

Reagovat
Ligter

já si vůbec nedokážu představit, že bychom dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Pri lopte Schweinsteiger, ktorý nemá isté miesto v zostave United. V stredu bol totiž uprednostnený Belgičan Januzaj...

Ide sa na stream...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pasha

Reagovat
Swarley

Shaw hraje zase parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší Mata, Depay dnes taky zatím nic , zbytek sestavy šlape (možná ještě s vyjímkou Rooneyho).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to penaltu

Reagovat
nani92

Boring boring United

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tomekcz

mata je takovej shit rooney to stejny

Reagovat
I am Mancunian

tak toto bola dalsia 90% sracka

Reagovat
Grahf

s peším futbalom s milion prihrávok sa nikam nedostaneme. bohužial lvg si ide furt svoje, nevidí, že to nefunguje. Celý utok jedna katastrofa, neviem povedať, ktor je horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pagy

útok je katastrofa, protože dneska je depay mimo a mata klasicky v prdeli na pravé straně

Reagovat
liquicitizen

ako som toho rooneia mohol dať na začiatku sezóny do fanty aj s páskou

Reagovat
Usty

Jinak United opáčko zápasu s Newcastlem. Ta ofenziva je strašně sterilní...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměňte roineho za Gomise prosím, to je aspoň hrot!

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis, to je pan hráč.

Reagovat
EXoRcIsT

BLAJND tomu komentatorovy zasit usta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, že by Rooney i Mata měli být papírově prakticky nejšikovnější ofenzivní hráči v PL a podle tohodle bych je posadil i v MU.

Oba je mám rád, aby mne nikdo nenařknul, že je zbytečně hejtím.

Reagovat
Swarley

těžký zápas, jak se dalo čekat, šance na obou stranách a je to jen o tom to proměnit...Wazza to řeší blbě, strašná škoda, řeší to moc komplikovaně, prostě je potřeba to prát na bránu a ono to tam začne padat...

parádně hraje Shaw a Herrera, zbytek docela nevýrazný, Mata se do těch šancí stejně vždycky nějak dostane, ale jinak tam pokazil dost nahrávek...z toho středu taky úplně nejde jistota, poslal bych na hřiště Carricka, ten to přece jen ještě umí jinak rozevřít...

dnešek nezvládá moc Blinďák, párkrát tam byl pozdě, dost věcí za něj musí hasit Smalling, ale tak to až takové překvapení není, s tím budeme muset pracovat celou sezónu...

Reagovat
Busby babes

Blindak to tam jednou posral (zato teda kardinalne) jinak mi ani neprislo, ze by nejak extra horel. Smalling mu pomaha s Gomisem, preci jen je to 100 kilovy hovado.

Jinak zase je tam malo pohybu smerem dopredu. Shaw to napali, ale to je tak vsechno. Wazza udelal dva nabehy za obranu a byly z toho sance. Musi to delat daleko casteji. Tim i vytvori prostor...

Reagovat
Swarley

já nevím no, ono by to nakonec chtělo asi toho hroťáka, dát Wazzu na desítku, ale zase to prostě odnese Ander s Januzajem...

Reagovat
smazaný uživatel

hodil bych tu ofensivu Depay,Herrera,Januzaj - Fellaini

Reagovat
Pagy

januzaj by v takovém zápase byl víc na zemi než běhal

Reagovat
smazaný uživatel

mat tam v utoku nejakeho strelca, tak po tomto polcase uz ma davno hetrik

Reagovat
Hokaido

aha

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

ale mali by sme byt spokojni, hrame vonku a bola aj strela na branku od nas

Reagovat
Swarley

jj, na počkání se vyhrává 3:0 na Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste troll, to sa neda nic robit

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

kto ste vy, trollovia?

Reagovat
I am Mancunian

vsetci fanuskovia united predsa

Reagovat
Swarley

a jinak se ze mě stal fanoušek Shelveyho, nikdy bych neřekl, že z něj může být tak důležitý hráč, ale ve Swansea se naprosto dokonale našel a je výborný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a to zas ja ho chcem späť.

Reagovat
Hokaido

Shelvey>Schweinsteiger

Gomis>Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

oba to dost válcovali i proti nám, teda ne že by to ted bylo kdovíjaký měřítko a když se kouknu na podobné posty u Liverpoolu....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžký zápas, ale to se čekalo. Pozitivní je, že je Swansea dopředu ještě víc bezradná než my. Ale oni mají útočníka schopného se do vápna protlačit, od Rooneyho tohle bohužel čekat nemůžem. Poslal bych na hřiště Carricka a zauvažoval na Květákem. Sice bysme hráli papírově bez útočníka, ale dopředu to prostě musíme zjednodušit a on si tam umí udělat prostor a Depay tu jeho velkou hlavu snad párkrát najde.

Reagovat
habinity

Pome united nejaky zlepenec tam musi padnut

Reagovat
smazaný uživatel

Sport TV podľa všetkého neodvysiela AS Rím - Juventus kvôli hokejovej LM

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej má u mne přednost a pořád ho aktivně hraju, ale tohle fakt LOL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

hlavne ze maj 2 programy

Reagovat
Pagy

nechápu ty nákopy na rooneyho, případně na matu, depay - zbytečná ztráta míče

Reagovat
liquicitizen

rooney mal vďaka tomu tri goly na nohe

Reagovat
Pagy

mám namysli nákopy od brankáře, od obránců, dlouhé balony na hlavičkový souboj

Reagovat
Busby babes

Jinak Vrba s Radotinskym maj zatim celkem perly... zadak Basti, pak hned na zacatku mleli o tom, jak vyhrat na Swansea by byl problem i pro tymy s vetsi formou nez maji United.. ja nevim, neobdrzenej gol a neprohranej zapas je mala forma?

Reagovat
Dawon

Tak minimalne v ofenzive se fakt o nejake forme moc bavit neda...kdyz nepocitas tragicke brugy, tak jsme totalne jalovi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
2miguel1

.

United praktizuje najnudnejší futbal ever

Reagovat
Error

Dobrý přestávkový program na Swansea.

Reagovat
jsemdement

best penalty ever

Reagovat
Tomekcz

City na swansea vyhrajou ez 3:0 a my tam nedame ani gol a projedem 1:0 LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Matááááááááá

Reagovat
mithro

mata

Reagovat
mithro

ale luke parada, s damianom najlepsi hraci tuto sezonu a parnik

Reagovat
Dawon

je to strasny rozdil oproti lonsku ty kraje obrany

Reagovat
jsemdement

MATATATATAT

Reagovat
wild

Mataaaaa

Reagovat
Dawon

Rooney zkusene

Reagovat
I am Mancunian

shawiiiiik, krasa

Reagovat
Swarley

je boží

Reagovat
Swarley

když je nejvíc na vystřídání, tak dává góly, neuvěřitelná produktivita Maty, neskutečný tohle

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Dawon

to je takovy nas druhy Rooney proste

Reagovat
Swarley

v tomhle mi připomíná Scholesyho, taky takovej čurahajzlík, ale v tom vápně se umí oba dva dokonale zorientovat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Mata!!! Neskutecny. Ten byt v Avengers tak jeho schopnost je superproduktivita (jak tu nekdo kdysi psal)...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAA...trollovia pls

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si im to nandal

Reagovat
smazaný uživatel

im? ty si jeden z trollov

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj tak.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tomekcz

jeste ze na to ten matlak rooney nedosahl, jinak by to zase zprasil

Reagovat
nani92

Rooney má oči aj na chrbte

Reagovat
mithro

skor nevie, kde je sever

Reagovat
smazaný uživatel

OH LUKE SHAW

Reagovat
smazaný uživatel

Okej. Za tohle měl jít Shaw ven. Nedostane ani žlutou?

Reagovat
Hector17

Shaw Rooney Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw krásně Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
Pagy

maty se z toho základu nezbavím asi nijak

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí neskutoční kktkovia

Reagovat
Dawon

Shelvey ty standardky kope hrozne nebezpecne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

každej pas od něj smrdí, ale on si to prostě nekomplikuje, dává to rychle od nohy, do prostoru, absolutně nejlehčí řešení a přitom tak nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

Já Matu nechápu prostě ne a ne

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw ale teda od zaciatku sezony slusny, mozme len zavidiet

Reagovat
I am Mancunian

spravil obrovsky pokrok oproti morenovi

Reagovat
smazaný uživatel

No teraz to dal presne na Morena

Reagovat
I am Mancunian

to nebola jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mr. reliable říkal....

Reagovat
smazaný uživatel

btw dobrý smokescreen od Wazzy

Reagovat
Manik...

Jak hraje Depay?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc a přijde mi že chybuje

Reagovat
Swarley

dneska asi nejslabší zápas od něj

Reagovat
mithro

atkinson by uz mohol do dochodku, pochybujem, zeby niekomu chybal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si Fella isto zahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck Pogba, koupíme Shelveyho

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zatím hoří jak papír a pogba je jak namalovanej když bude hrát takhle , tak mě to nebude ani srát

Reagovat
nani92

a sme v prdeli..

Reagovat
Busby babes

Ki?

Reagovat
nani92

Reagovat
Ligter

Herrera krásně

Reagovat
tweek

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Depay dole

Reagovat
I am Mancunian

Herrera je paradny

Reagovat
Tomekcz

rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney tiež... ovcomrdi skurvení

Reagovat
mithro

super zemiak, nestaci, ze to series vpredu este zaloz aj protiutok golovy, well done

Reagovat
Dawon

Vyborne Rooney, nadherne zalozeny utok Swans

Reagovat
Tomekcz

rooney pekne zalozil protiutok zm.rd

Reagovat
wild

tak to obrana vobec nezvladla

Reagovat
Swarley

hm, luxusně vyřešeno

Reagovat
Hector17

Za ten gól může Rooney

Reagovat
diastan

Otázka času

Reagovat
Busby babes

hmm, ted tam Shaw a Morgan dobre zaspali.

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený ronei, dopíče marný

Reagovat
mithro

a david by to bohuzial chytil.

Reagovat
I am Mancunian

prva vec co ma napadla, ked som videl tu hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

kraasne Gylfi

Reagovat
I am Mancunian

smalling teraz nepodrzal

Reagovat
smazaný uživatel

wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mám len nervy, ešte keď vidím ako píska ten jebnutý kkt Atkinson...

Reagovat
Busby babes

me se libi jak to pousti.

Reagovat
smazaný uživatel

blind čeká až odcentruje?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyyy ayew krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, tohle ROmero mohl v klidu mít, nezlobte se....

Reagovat
Dawon

je to proste jenom zaplata, tohle nemuzeme myslet vazne jako dlouhodobou jednicku...to je proste presne ten rozdil mezi dobrym golmanem, co nic nekurvi, a mezi nekym jako DDG, kdo chyta ty veci navic a vyhrava tim zapasy

Reagovat
nani92

wow, všetci uplne mimo svoj post

Reagovat
Swarley

jako jo no, ale tak to jde za Wazzo, nemůže tak laxně ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson píská zase tu svou sračku

Reagovat
Tomekcz

romero to je jenom panak na stridacku, ten nechyti ani ho.vno navic

Reagovat
jsemdement

Tak treba se tedka bude aspon snazit, kdyz to takhle zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis je zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Reagovat
smazaný uživatel

Choďte do piče vy vypičení skurvení mrdači oviec, ešte tá opica s tou jeho prijebanou oslavou .................

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

snazis sa prekonat Olivera?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

taky me stou oslavou vytaci, ale dneska sedla

Reagovat
wild

Romero

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tomasinho

Gomis

Reagovat
Busby babes

si to tohle kolo vystrilel.

Reagovat
tomasinho

Snad ne. Ale důležitej bude ten Kane.

Reagovat
mithro

romero

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Romero nemá na to byť jednotka.

Reagovat
Dawon

to bez romero normalne do pice

Reagovat
Tomekcz

romero cur.ak vypadni

Reagovat
Side

Romero

Reagovat
smazaný uživatel

Gomisovi by měla nějaká děvka ve spánku oholit vlasy

Reagovat
I am Mancunian

romero kupujte cillessena

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooooo Romero

Reagovat
nani92

Trollovia pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Gomis>Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládam.

Reagovat
smazaný uživatel

No a tohle měl mít tuplem. Tak tohle je jeho zápas no.

Reagovat
Usty

Tak to byl jeden z nejlepších gólovejch pasů, co jsem kdy viděl...

Reagovat
SunFells

Nešahej si na ten znak, v pondělí jdeš do Manchesteru.

Reagovat
Swarley

někdy prostě stačí vystřelit

Reagovat
Hector17

Kdo ho bránil???

Reagovat
Usty

Small

Reagovat
smazaný uživatel

paradni pas, ale Romero..

Reagovat
smazaný uživatel

No.. spravedlnost za nevyloučení Shawa Pěkně Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy swansea zaslouženě

Reagovat
wild

Okej, takze mame dva dni nato aby prisiel brankar, stoper a utocnik

Reagovat
nani92

a krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Depay a Rooney, momentálne dvaja najslabší hráči v premier league

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

proc nechyta valdes?

Reagovat
Manik...

Je na odchodu. Klub ho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

dik, sezona bez branare

Reagovat
tomasinho

100% - André Ayew and Bafétimbi Gomis have scored all of Swansea seven goals in PL this season (Gomis 4, Ayew 3). Diamonds.

Reagovat
diastan

Reagovat
tweek

ale Ayew a jeho pas alá Tomáš Rosický

Reagovat
Miguel19

Kurva ta přihrávka

To byl Ayew? Neskutečný nákup od Swans...

Reagovat
Usty

jj

Reagovat
Miguel19

Parádní.

Reagovat
mithro

ale snad to konecne otvori vedeniu oci, mohlo to prist skor ale tak, este mame dva dni. a de geu radsej nepustit ani za tych 40.

Reagovat
I am Mancunian

david nech ide, to nema zmysel

Reagovat
mithro

pravda, toto by chytil aj Sam. Aspon ten druhy gol.

Reagovat
I am Mancunian

ked si pomyslim, ze mame vyhliadnuteho akurat tak cillessena

Reagovat
Pasha

Davida treba pustiť, chytať chce iba za Real Madrid, no potrebujeme brankársku jednotku. Ešteže tento zápas prišiel pred koncom prestupáku. Ak nikto nepríde, tak je vedenie slepé

Reagovat
jsemdement

Mi Romero pripomenul me tak 12 let zpatky, kdyz me postavili do branky. Nekdo vystrelil po zemi do prostred a ja vyskocil .

Reagovat
smazaný uživatel

On nedal dole Depaya ani Rooneyho Ok, konečná.

Reagovat
Hokaido

Jinak ve fantě parádních 24 bodů. Na lavičce by mi pak ti 4 hráči dělali 26

Reagovat
Busby babes

dobry stridani od zelvy. snad to pomuze.

Reagovat
Hector17

Může mi někdo říct proč nestřídá Depaye?

Reagovat
Pagy

už teďka tam měl jít fella

Reagovat
mithro

hm, louis a co takto utocnik? ci hrame na 2-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger naprosto vyčnívá z ManU, neskuteční dřeváci kolem něj. Nudnej tým

Reagovat
mithro

on da dole andera.

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera dole Gratulujem. Ešte naposledy si zanadávam, nenávidím skurvenú smradľavú Swansea, dlho som nemal nervy ako dnes.

Reagovat
nani92

môžme minúť aj 300 milionov na posily, ale aj tak nam prídu zachranovať krk Young s Fellainim

Reagovat
Busby babes

a kdo cekas, ze si pujde sednout kamkoliv na lavicky? Ronaldo?

Reagovat
nani92

no na lavičke by bol Mata

Reagovat
mithro

tak to je plan B no. a rozmyslam, naco nam bude novy utocnik, ked zemiak to tam ma predplatene akokolvek hra.

Reagovat
I am Mancunian

a ked sa niekto opavazi napisat, ze to je hanba, tak je skureny troll

Reagovat
Nikikrew

Inac nechapem preco hrava Mata na kraji a Young sedi. Prisiel a uz dal min. 3 pekne centre.

Reagovat
Pagy

depay neviditelný, kdyby aspon bojoval.... a on stáhne herreru

Reagovat
smazaný uživatel

Ten LVG ty United uplně ničí.

Reagovat
Miguel19

Gomis island...

Reagovat
Pasha

Rooney odohrá tento rok 3420 minút. Menej odohrá len ak by sa zranil

Reagovat
Dawon

Fellaini za 5 minut udelal vic prace nez Rooney za cele 4. kola dohromady

Reagovat
Infernoqt

Romero nemá na to dělat jedničku, měl by zmizet... Swansea skvělej výkon, neumíme na ně, to se nezmění, max zrychlit fotbal a k tomu je potřeba lepší manažer.

Reagovat
Busby babes

hele ok, druhej gol asi mohl chytit, ale zas na nej sel utocnik uplne sam. jeden blbej zakrok a hned ho vyhazujes?

Reagovat
Infernoqt

však je nejistej při každém zákroku, nereflexivní, chytí jen to, co vidí z dálky

Reagovat
Dawon

prvni mohl chytit....druhy musi chytit i golman z preboru proboha

Reagovat
diastan

Mají Účka někoho v hledáčku co se týká toho brankáře ? S tímto nemají šanci o titul ani bojovat. To samé Rooney v útoku pokud se nezbrchá...

Reagovat
Infernoqt

my nebojujem o titul, potřebujem udržet LM

Reagovat
diastan

Myslím, že před sezonou to každý viděl jinak a ve 4 kole ještě není tak pozdě....Ale zatím to tak vypadá

Reagovat
Infernoqt

já to nikdy neříkal, navíc každej ví, že ten tým je nekompletní a tomu fotbalu něco chybí, navíc s touhle konkurencí by to byl zázrak, který by potřeboval dobrý vstup do ligy... což jak vidíš je nemožné

Reagovat
Usty

Gomis dolů, prooč? Absolutní zvíře dneska, každej výškovej souboj snad vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Odcházel úplně vyšťavenej

Reagovat
Tomekcz

2x haluzacky 1:0 na zacatku, ale ted uz se vraci ta stejna sra.cka od LVG jako vzdykcky, doma ztraty a venku prohry boj o 4. misto zacina

Reagovat
Firkraag

Shaw je úplnej výmaz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Romero ostane ako jednotka, tak nám je koniec, mohli sme mať aspoň bod.

Reagovat
nani92

Monk si už tretí krát v rade namazal LVG na chleba, neskutočné

Reagovat
Hector17

To je hrůza, to neumějí dát jeden centr na fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášok mal slusny vyraz na tej lavici

Reagovat
kiwwi

neskutocne ubohy vykon od nas...prideme s loptou pred sestnastku a sme totalne zufali, absolutne nevieme co dalej...

Reagovat
Dawon

stejne jako ve vsech ostatnich ligovych zapasech no...sok

Reagovat
Pagy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

okrem slabučkých Brugg pochopiteľne

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

pls. troll.

Reagovat
Pasha

Takže nielen Roooney, ale aj Memphis sa stáva Alojzovým miláčikom. Okej, brankár, stopér, útočník a krídlo. Toto by nestihol ani Gill a Woodward dokopy. Nerád by som bol zlým prorokom, ale túto sezónu si max uhájime top 4, ale s takýmto hnoj futbalom môžeme na vyššie méty pokojne zabudnúť. Tak, ako výborne vyzeral prestupák prvý mesiac, potom sa to nejak ututlalo a aj napriek veľkým investíciám je pohľad na nás stále nepekný. A Bruggy môžu zahmliť pred očami jedine hlupákovi.

Btw. momentálne neexistuje vo futbalovom priemysle frustrujúcejší pohľad ako ten na Rooneyho.

Reagovat
Hokaido

Fabre třeba

Reagovat
I am Mancunian

vitaj medzi trollmi

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že až teď se ukazuje skutečná velikost SAFa, co s tím týmem vždy uměl a namotivoval je...

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Swarley

Wazzo ty vole

Reagovat
tomasinho

RONEI

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Busby babes

Wazzo kurva necalej se tam.

Reagovat
Hokaido

jinak Wiliams si ho dneska podruhý vychutnal, když šel ná na bránu

Reagovat
mithro

super vykon kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ty sračko simulantska

Reagovat
wild

ved strielaj do matkypici

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney pri stridani odevzdal Carrickovi pasku?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pasha

Myslím, že nenapísať nič, presne vystihuje všetko, čo si chcel vyjadriť, Samo

Reagovat
vladis271

pls troll.

Reagovat
Nikikrew

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pred tim padem to bylo luxusni

Reagovat
Pasha

Rooney Ešte bude pi*ovať, že chce penaltu. Neskutočné, neskutočné.

Reagovat
Dawon

Rooney hlavne tu zas onanujte az da hattrick nakemu o 4 tridy horsimu tymu...ten chlap je totalne zoufaly

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Hector17

Rooney

Reagovat
Tomekcz

Rooney se necha dobehnou a radsi spadne cur.ak

Reagovat
fajdax

rooney

Reagovat
JIMMY-PO

Monk > LVG

Reagovat
SunFells

Zemiak pěkně hloupý poslední dotek, aby si to dal na pravou.

Reagovat
Swarley

ale to už je po několikáté, místo toho aby to najebal do brány, tak ještě cosi vymýšlí navíc...přitom to mohl být gól jak víno...

Reagovat
SunFells

Jj, to bylo jak kdyby Da Vinci dodělával Mona Lise oční linku a kýchl si.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

zemial to zaklincoval

Reagovat
Grahf

Prosím vás, vezmite si niekto tú bravčovú hlavu na lavičke a jeho nevlastného synatora el kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenime za Brandona so synatorom.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive nevymenime, darujeme.

Reagovat
Tomanatura

Bere takove prachy a ani levackou neumi vystrelit. To je nehorazna ostuda, takova zumpa, co vydira klub je kapitanem. Sulin zasrany.

Reagovat
minoLFC

ale dal trojku Bruggam!!!!

Reagovat
Tomanatura

Jj, naprosto genialni vykon na urovni Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

300kpw a toto

Reagovat
mithro

Ayew

Reagovat
jacobT

Gylfi

Reagovat
Swarley

proč to kurva někdo nenapálí na bránu

Reagovat
nani92

lebo vie, že by buduci zapas sedel

Reagovat
wild

nikto nevystreli

Reagovat
I am Mancunian

depay a ttmi simulaciami nech ide do riti

Reagovat
smazaný uživatel

depay co to zkousel

Reagovat
JIMMY-PO

Top 4

Reagovat
tomasinho

Suchý triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

načo strielať, stačí si prihrávať jak kokoti

Reagovat
Tomekcz

proc padaj dpc, vystrelim

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na zápas s Liverpoolom. A nenávidím Swansea.

Reagovat
JIMMY-PO

sak hraju paradny futbal

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy, vždy, vždy keď s nimi hráme, mám neskutočné nervy.

Reagovat
Pasha

Stačilo by hrať tak, ako sa na Manchester United patrí. Potom by nás žiadny tím nemusel rozčúliť.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

to vám ešte Jonjik neebol gólik. Ach, ako by som ho chcel späť.

Reagovat
Pasha

Skôr by si mal začať od nášho klubu, Swansea nechaj tak

Reagovat
jacobT

Swansea parádne

Reagovat
JIMMY-PO

vymeniť Lamelu+ prachy za Ayewa

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea ma skvelých lídrov, Williams Shelvey Ayew Gomis...do toho ešte Ki Montero Sigurdson...výborný team.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele