Premier League - preview 37. kola

16.05.2015, 08:44, aktualizováno 18.05.2015, 08:23
Previews
Souboj dvou týmů, které mohou letošní sezonu v klidu dohrát, nabídne dohrávka 37. kola anglické ligy. Chelsea je jistým mistrem, West Bromwich Albion sezonu zakončí ve druhé polovině tabulky...
West Bromwich Albion - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
37. kolo anglické Premier League zakončí duel dvou celků, kterým už v závěru sezóny o nic nejde. V klidném středu tabulky hrající West Bromwich Albion přivítá na svém stadionu mistrovskou Chelsea. Dokáží Blues prolomit nepříznivou sérii z Hawthorns?

Když Tony Pulis začátkem tohoto roku West Brom přebíral, byli Baggies po sérii porážek zralí na sestup. Sedmapadesátiletý kouč však opět potvrdil, že je zřejmě největším expertem na podobné situace na ostrovech, a teď na konci sezóny se jeho tým nachází v bezpečné vzdálenosti od sestupových vod. Slova chvály na něj pěl také José Mourinho: "Kdybych vlastnil anglický klub, podepsal bych Tonyho Pulise. Je to jednoduché - on je garancí, že dosáhne toho, co klub chce."

Chelsea už sice o první místo určitě nepřijde, nicméně i přesto bude chtít dokázat to, co se jim v posledních třech utkáních na stadionu ve West Bromwichi nepovedlo - zvítězit. Loni v únoru se tady zrodila remíza 1:1, před tím se ale ze dvou překvapivých triumfů radovali fotbalisté ze střední Anglie. Celkově je na tom ovšem lépe celek ze Stamford Bridge, ze 101 klání vyhrál 44krát, zatímco Baggies pouze 32krát.

Oba týmy momentálně drží sérii neporazitelnosti. Čtyřzápasový šňůra Pulisovy družina se však vůbec nemůže rovnat čtyřnásobné porci v podání Blues. Za neporazitelností Chelsea stojí i to, že se jí během celé sezóny vyhýbala četnější zranění. Marodka se rozšířila až nyní v závěru ročníku, letos už se na trávníku určitě neobjeví Ramires, Oscar ani Kurt Zouma. Mimo hru se nachází rovněž Petr Čech a nejistý je start Diega Costy.

To Tony Pulis tolik starostí nemá, využít nemůže pouze dlouhodobě zraněnou brankářskou jedničku Bena Fostera, kterého tak mezi třemi tyčemi znovu zastoupí zkušený Boaz Myhill. Rodák z Kalifornie bude muset čelit druhé nejlepší ofenzivě Premier League, jejíž hlavní hrozbou je belgický křídelník Eden Hazard - ten si v pondělí večer připíše jubilejní 100. ligový start v modrém dresu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Lescott - Gardner, Fletcher, Yacob, Morrison - Berahino, Anichebe
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Matić, Fabregas - Cuadrado, Willian, Hazard - Rémy (Costa)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Manchester City  (neděle 14:30)
Velice složitá robota čeká po nedělním obědě na fotbalisty Swansea. Jelikož Tottenham i Southampton včera konečně zabrali, potřebují Velšané ve snaze udržet se na dohled Evropské lize nutně porazit Manchester City. Bleděmodří jsou přitom stoprocentní už déle než měsíc...

Bez ohledu na dnešní výsledek bude Garry Monk pro mnohé diváky Premier League předním kandidátem na ocenění manažera roku. Pravda, vyrovnat Toshackovu šestou příčku z památného ročníku 1981/82 už se mladému kouči nepodaří, ale to v premiérové sezoně vůbec nevadí.

Tím spíš, když se Monk už nyní zasadil o nejvyšší počet bodů uhraných v rámci jednoho ročníku Premier League a napodobil právě 33 let starý kousek svého legendárního předchůdce - takzvaný double nad Arsenalem. V pondělí tedy žák znovu vyučoval mistra a Swans si takto připsali už třetí po sobě jdoucí vítězství. Čtyřikrát v řadě se jim ještě v dějinách Premier League nikdy uspět nepodařilo.

Pro Manchester City jde o sezonu, kterou lze vcelku vnímat pouze jako zklamání, nějaká pozitiva se však na ni dají najít tak jako tak. Především bleděmodří finišují ve velkém stylu a po utrpění čtyř soutěžních porážek v intervalu jednoho jediného měsíce se na závěr odhodlali naopak ke kvartetu slepených výher se souhrnným skóre 12:2.

Pokud nyní Citizens dobydou Liberty Stadium, dostanou se na rekordní počet venku uhraných bodů v kontextu celého svého snažení v éře Premier League. A pro to mají popravdě solidní předpoklady, však labutím nepodlehli už pětkrát v řadě.

Swansea se patrně v předposledním kole bude muset obejít bez služeb Angela Rangela, jehož trápí třísla. Bafetimbi Gomis v pondělí po měsíci na marodce alespoň střídal a měl by se nyní objevit zpět v základu. Manuel Pellegrini by měl mít znovu po ruce slovutný tandem Kompany - Touré, nic se ale nemění ohledně nedostupnosti Samira Nasriho.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Shelvey (Ki Sung-yueng) - Dyer, Sigurdsson, Montero - Gomis
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov - Fernando, Fernandinho - Navas, Touré, Silva - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.60 - 4.20 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Poslední šance Manchesteru United na přímý postup do Ligy mistrů - a to rovnou šance přímá. Pakliže Red Devils na Old Trafford vyhrají už šesté ligové klání s Arsenalem z posledních osmi, přeskočí svého soka v tabulce a dozajista budou moci o třetí příčku bojovat až do závěrečných chvil...

Na tomto místě nutno urychleně podotknout, že Gunners sice momentálně živí na United pouze dvoubodový náskok, nicméně v kapse se jim stále třepe jeden zápas k dobru. Tak jako tak pro ně ale pondělní prohra se Swansea představuje nepříjemnou komplikaci, kterou je nyní třeba ihned odčinit navázáním na nedávné vyloupení jinak zakletého Old Trafford v rámci čtvrtfinále FA Cupu.

Příští rok v září to může být přesně deset let od doby, kdy naposledy Arsenal dobyl manchesterské Divadlo snů, a leccos nasvědčuje, že se na této ošklivé statistice skutečně nic nezmění.

Pokud totiž něco Van Gaalovu partu v poslední době podpírá, je to právě domácí publikum: z uplynulých osmi vystoupení před vlastním diváky Red Devils zvládli hned sedm, ačkoliv zrovna to poslední s WBA jim tedy vůbec nevyšlo. Právě ona neslavná porážka 0:1 pro ManUtd završila potenciálně osudovou šňůru tří nezdarů v řadě.

Arsenal na své neoblíbené hřiště cestuje povzbuzen rovnou pěti po sobě jdoucími venkovními triumfy, ale také ucházejícím zdravotním stavem Aarona Ramseyho. Ten si z pondělní dohrávky odnesl lehké šrámy, na nedělní bitvu by ovšem měl být připraven. Danny Welbeck se svému bývalému klubu nepostaví kvůli problémům s kolenem.

Vůbec první soutěžní duel s Arsenalem od svého přestupu do Manchesteru United v létě 2004 dnes vynechá Wayne Rooney. Jeden ze strůjců téměř čtyři roky starého debaklu 8:2 a tradiční nemesis Kanonýrů dosud figuroval ve všech 26 střetnutích, Louis Van Gaal nicméně už dopředu oznámil jeho i Shawovu absenci v nedělním měření sil dvou tradičních rivalů.

Nizozemský generál dále postrádá také klíčového středopolaře Michaela Carricka a jistý si nemůže být přítomností Jonnyho Evanse. Zpátky k dispozici už má alespoň trio Di María-Van Persie-Rojo.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Jones, Rojo - Herrera, Blind, Fellaini - Mata, Van Persie, Young
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin - Ramsey, Özil, Cazorla, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Southampton FC - Aston Villa  (sobota 13:45)
Celou sezonu strávil Southampton na pohárových příčkách, velkou část podzimu dokonce pokukoval i po Lize mistrů. Teď je však v ohrožení i to naprosté minimum - Saints se v posledních týdnech nedařilo především na cizích hřištích, kde třikrát v řadě prohráli, a proto by si nyní rádi napravili reputaci zpátky na St. Mary’s...

Na vlastní půdě Koemanova parta nedávno uhrála hned 10 bodů z 12 možných a momentálně tak nebude brát nic jiného než další tři. V rámci závěrečného kola ostatně Saints, kteří hájí pouze bodový náskok před dotírající Swansea, cestují na stěží dobytný Etihad Stadium.

Ani Aston Villa však v tuto chvíli nepředstavuje žádného extrémně schůdného soka. Southampton je ve skutečnosti jedním z mála soupeřů, kterých se nelekala ani Lambertova Aston Villa. Ta se Saints neprohrála v předešlých třech střetnutích (výhra a dvě remízy), na což nyní bude chtít navázat i mnohem lépe vypadající Sherwoodův mančaft.

Ten si plný svěžesti dokráčel pro tři výhry v minulých čtyřech kolech, vypracoval si slušný odstup od sestupového pásma a záchrana už pro něho představuje relativní samozřejmost. Tím spíš, pokud bude Christian Benteke pokračovat ve své famózní formě, která aktuálně hovoří řečí 10 gólů v devíti zápasech.

Tim Sherwood před výjezdem na jih země neregistruje žádné čerstvé ztráty, naopak teoreticky může využít dvou navrátilců z hostování - Garyho Gardnera a Calluma Robinsona. Nathan Baker už alespoň vstoupil do finální fáze rekonvalescence po úrazu kolene, do tohoto střetnutí se však zatím nezapojí.

Příliš brzy bude také na Jaye Rodrigueze v táboře Southamptonu, který možná jeho služeb bude moci po vážném zranění využít až příští sezonu. Totéž možná bude platit i pro nadále nedostupné Schneiderlina s Tadićem, zatímco Ward-Prowse se vrací z trestu.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Wanyama, Reed - Long, Davis, Mané - Pellè
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Given - Bacuna, Vlaar, Okore, Richardson - Westwood, Cleverley, Delph - N'Zogbia, Benteke, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Newcastle United  (sobota 16:00)
Queens Park Rangers už to má spočítané a v Newcastlu jdou tomu samému údělu pěkně naproti. Straky akorát skrze remízu s West Bromwichem před týdnem konečně utnuly osmizápasovou šňůru bez bodu a nadále sedí jenom dva body nad sestupovou propastí...

Pro Magpies je jistou útěchou ta skutečnost, že pokud někdo v lize momentálně působí zhruba stejně tragickým dojmem, je to právě QPR. To sice napříč posledními 10 koly registruje o bod navíc, zároveň ale také bylo před šesti dny nemilosrdně rozcupováno Manchesterem City (0:6) a po obecně náročném programu už zřejmě nebude mít příliš sil ani motivace.

Ačkoliv jde v tomto případě pouze o jednostrannou záchranářskou bitvu, vyplatí se jí sledovat už jen pro klání dvou dočasných lodivodů, kteří si i přes neuspokojivé výsledky brousí zuby na trvalý úvazek. Chris Ramsey v čele QPR zapracoval na venkovní formě, z posledních šesti kol prohrál jen polovinu (výhradně proti členům top5) a není tak v úplně marné pozici na to, aby se zařadil po bok té hrstky plnohodnotných manažerů černé pleti.

To ve prospěch Johna Carvera už nehovoří v podstatě vůbec nic; naopak je evidentní, že nemá pod kontrolou ani celou kabinu, což je naprostý základ. Teprve pod jeho vedením se navíc Newcastle namočil do bojů o holé přežití - však listopadová výhra 1:0 nad QPR posouvala Magpies na páté místo, kterému jsou v tomto okamžiku vzdáleni na 26 bodů.

Koncovka na nějakou dobu poslední prvoligové sezony QPR se pravděpodobně nebude týkat Sandra, který dál řeší problémy s vízem. Zdravotně v pořádku mimoto nejsou Adel Taarabt s Armandem Traorém, zatímco Nedum Onuoha už je zpátky z karetního trestu.

Také Newcastlu se vrací jeden napravený hříšník jménem Daryl Janmaat, stopka Mikea Williamsona však platí i pro toto střetnutí. Nadlouho suspendovaný Papiss Cissé by potom mohl mít ještě problémy s kondičkou, které způsobilo lehčí zranění kolene. Zpět na marodce trpí Siem de Jong.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Onuoha, Dunne, Caulker, Hill - Phillips, Barton, Henry, Fer - Austin, Zamora
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Dummett, Gutiérrez - Colback, R. Taylor - Pérez, Sissoko, Cabella - Rivière
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.50 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 16:00)
Tohle utkání má potenciál být tím nejmírumilovnějším za hodně dlouhou dobu. Na papíře sice Everton s West Hamem už dávno nemají o co hrát a stačilo by jim užívat si klidného středu tabulky, ve skutečnosti však nyní tváří v tvář zabojují o evropské poháry...

Důvodem je tabulka Fair Play, které aktuálně oba celky vévodí. UEFA nedávno britské Premier League jakožto jedné ze tří "nejčistších" evropských soutěží přidělila jedno extra místo v Evropské lize a do ní tak rázem mají nakročeno i 10., respektive 11. tým tabulky.

Zde je nicméně nasnadě zvážit, zdali je vůbec taková účast v druhořadé mezinárodní soutěži vítaným rozptylem.

Everton přeci jen letos v Evropské lize odehrál na 10 utkání, žádnou díru do světa přitom neudělal a ještě k tomu v domácí soutěži zaznamenal dramatický pokles oproti loňské výborné sezoně. West Ham naproti tomu na takovou zvláštní zkušenost čeká už téměř deset let - naposledy si alespoň předkolo bývalého Poháru UEFA zahrál v sezoně 2006/07 a vyletěl hned při první možné příležitosti.

Co se čistě herního rozpoložení týče, těžko říct, kdo je na tom lépe. Či spíš hůře. West Ham uhrál jedinou výhru v šesti kolech a na jaře obecně strádá. Everton zase v nedávné době příjemně procitnul a triumfoval hned šestkrát ze sedmi pokusů, v uplynulých dvou týdnech však skrze dvě prohry s podceňovanými soupeři patrně opět ztratil nabyté momentum.

Špatnou zprávou pro Roberta Martíneze je navíc vynucená operace kotníku pro Leightona Bainese, která klíčového beka Toffees přirozeně vyřadí z celého zbytku sezony. Mezi absentéry dále figurují také jména Gibsona, Hibberta, Ovieda a Pienaara.

Sam Allardyce už naopak bude moci postavit do základu Alexe Songa, jenž si v minulém kole odbyl alespoň kratší cameo z lavičky po prodělání určitých trablí se zády. Útočníci Sakho s Carrollem se do sestavy vrátí nejdříve v srpnu, na startu příštího ročníku.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble - Downing, Nolan, Amalfitano - Valencia
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Garbutt - Barry - Lennon, Barkley, McCarthy, Osman - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Hull City  (sobota 16:00)
Loni touto dobou byl už Hull City zachráněný a s nadšením se připravoval na finálové utkání FA Cupu proti Arsenalu. Dnes míří opět do Londýna, kde tentokrát změří síly s Tottenhamem. Nikoli v boji o čest a slávu, nýbrž o holé přežití.

Dva týmy už mají jistotu toho, že příští sezónu stráví v nižší soutěži. QPR i Burnley už nemají sebemenší šanci na udržení. Třetímu sestupovému místu se zuby nehty snaží vyhnout ještě celá pětice týmů, mezi nimiž má nejslabší výchozí pozici právě Hull. Se 34 body ztrácí na Newcastle i Sunderland dva korálky.

Tigers si zle zavařili minulý týden, jelikož doma proti Clarest zkrátka a dobře měli dosáhnout na tři body. Místo toho prohráli a nyní jim ani dvě vítězství nemusí stačit k záchraně. A vzhledem k tomu, jaký mají los (po Tottenhamu je v posledním kole čeká Man Utd), je tato varianta opravdu vzdušným zámkem.

Proti Spurs by ovšem nějaké překvapením vlastně ani překvapením nebylo. Zasvěcený fanoušek Premier League dobře ví, jak Tottenham umí doma selhat proti slabším soupeřům; což už letos ostatně prokázal proti Aston Ville, Newcastlu či WBA. S blížícím se koncem sezóny navíc Kohouti zoufale ztrácí formu - z posledních šesti utkání vyhráli jediné.

Svůj díl viny na tom, vedle tristní hry obranné řady, nese i největší hvězda týmu Harry Kane. Druhý nejlepší střelec Premier League s 20 gól ze zmíněných šesti utkání skóroval pouze jedinkrát.

Tottenham každopádně na Hull v posledních letech umí. Ze sedmi předchozích střetnutí pětkrát vyhrál a ani jednou neprohrál. Poslední radost Tygrů je stará šest a půl roku; a, jak jinak, je z White Hart Lane.

Právě na svém bývalém stadionu se neukáže záložník Hullu Jake Livermore, který se stačil vykartovat. Mimo hru je také Mohamed Diame a Gaston Ramírez, zatímco Nikica Jelavić vyhlíží první start po dvou měsících absence.

Tottenhamu bude scházet jiný karetní hříšník Vlad Chiriches, zatímco Emmanuel Adebayor nebude hrát vinou nemoci. Danny Rose je konečně zdravý po problémech s tříslem, což je při zraněních Kyla Walkera a Bena Daviese velice pozitivní zpráva.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Dawson, Chester, McShane - Elmohamady, Meyler, Huddlestone, Quinn, Brady - Jelavić, N'Doye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sunderland AFC - Leicester City  (sobota 16:00)
Loni byl trendy zachraňující se Sunderland, letos je to Leicester. Ten v uplynulém měsíci předvedl parádní obrat o 180 stupňů a v těchto dnech patří regulérně k těm nejrozjetějším klubům nejen na Ostrovech, ale i v celé Evropě. Další výhra by Foxes definitivně spasila...

Situace Black Cats je obdobná, i když v jejich podání nebylo letošní zachraňování žádnou krasojízdou. Sunderland ve skutečnosti zabral až na poslední chvíli a skrze první dvě po sobě jdoucí ligové výhry v tomto ročníku je nyní Advocaatova parta s jedním zápasem v kapse na nejlepší cestě za úspěchem.

Pro Mackems je přitom tenhle duel zvláště důležitý, neboť v těch zbývajících čelí dvojici Arsenal-Chelsea. Leicester naproti tomu v závěrečném kole čelí již sestoupivšímu a kompletně demotivovanému QPR. Tomu Foxes názorně ukázali, jak se zachraňuje Premier League, když z minulých sedmi kol opanovali rovnou šest.

Obě strany v nedávné době utrpěly citelné ztráty. Dick Advocaat, který si zřejmě v Sunderlandu kroutí poslední týdny své bohaté trenérské kariéry, bude ve zbytku ročníku postrádat Jordiho Gómeze a minimálně dnes také Wese Browna. Nigel Pearson zase nemůže počítat s vážně zraněným Mattym Jamesem, ale i zkušeným forvardem Davidem Nugentem.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Coates, van Aanholt - Larsson, Cattermole, Bridcutt - Defoe, Graham, Wickham
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Huth, Wasilewski, Morgan - Albrighton, Drinkwater, Cambiasso, Schlupp - Mahrez - Ulloa, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Burnley FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Turf Moor se loučí s Premier League a Burnley se tak může snažit jen o elegantní derniéru na svém stadionu, Stoke City totiž porazili dvakrát během jedné prvoligové sezóny naposledy v druhé polovině 60. let. Hosté ale prožívají nejlepší ročník od návratu mezi elitu a jeho závěr nevypouštějí.

Jen Watfordu se podařilo zklamat své fanoušky stejným stylem, tedy i přes vícerý pokus v Premier Leauge vzápětí klesnout o patro níž. V mnoha ohledech je to ale spíše vysvobození, pouhé čtyři domácí výhry, jediný gól z předešlých pěti vystoupení na vlastním trávníku, a to právě na tom, kde si diváci užili výrazně nejméně gólů - v průměru necelé dva na zápas.

Vše přitom ještě v polovině března zdaleka nevypadalo tak zle, jenže poté přišlo šest střelecky suchých duelů a jediný bod. Kruté pravdě přitom začaly růst kořeny už po slibném začátku ledna, po němž slavilo Burnley vítězství všehovšudy dvakrát, přitom to druhé až minulý víkend na půdě Hull City, které by muselo pokazit tiket mnohým sázkařům, aby nedoprovodilo Clarets do druhé ligy.

To Potters už by nějaký ten týden dávno mohli diváky nudit s dávno rozhodnutým středem tabulky, jejich výkony však žádné uspokojení a alibistické dohrání sezóny nepřipouští. V každém dubnovém klání inkasovali jako první, pokaždé ale dokázali vyrovnat a jen s Chelsea bodově nepochodili. Porážku s o Evropu bojující Swansea pak rychle zametli třídním úspěchem nad ještě lépe postaveným Tottenhamem a jsou tak jediný bod od svého historického rekordu. Přitom už současných 14 ligových výher činí jejich nejvyšší zisk vítězství v Premier Leauge.

Burnley je jediným aktuálně prvoligovým týmem, který neinkasoval gól z produkce Petera Crouche, přednost v útoku však spíše dostane Diouf, ten se zase může stát letošním třetím střelcem Stoke s dvouciferným počtem zásahů. Na hřišti by se také mohl objevit minule suspendovaný Wilson, a to místo kapitána Shawcrosse, jenž laboruje s kolenem. Podobný problém už opustil Begoviće, po čistém kontu se Spurs by však nebylo překvapením, kdyby zbývající kola dochytal Butland. Manažer domácích řeší jedinou změnu - po třech týdnech na marodce mu je k dispozici Sam Vokes.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Tripier, Duff, Shackell, Mee, Boyd, Jones, Arfield, Barnes, Vokes, Ings
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Cameron, Munies, Wilson, Pieters, Walters, N'Zonzi, Adam, Whelan, Arnautović, Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Crystal Palace  (sobota 18:30)
Na první pohled na Anfieldu o nic nepůjde. Liverpool se již dávno musel smířit s tím, že Ligu mistrů neudělá, a Crystal Palace se pro změnu už nějakou dobu nemusí strachovat o holou prvoligovou identitu. Jeden významný faktor proč toto utkání sledovat by tu však přeci jen byl: Gerrardovo adieu před slavnou tribunou The Kop...

Už dva dny visí na blogu This Is Anfield anketa, která se táže na to, zdali je Steven Gerrard největším liverpoolským hráčem v dějinách. Celých 91 % respondentů míní, že ano.

V tom jistě může svou roli sehrát i koňská dávka sentimentu, nicméně faktem zůstává, že "Stevie Wonder" skutečně má na své straně celou řadu argumentů. Je ukázkovým klubistou s více než 700 soutěžními starty na kontě a zároveň také jedním ze symbolů památného obratu ve finále Ligy mistrů 2005 a dalších úspěchů v FA Cupu.

Bylo by tedy jistě stylové, kdyby se Steven Gerrard dostal ke vstřelení své jubilejní 70. ligové branky na Anfieldu - i prosté vítězství kolektivu však určitě bude velké ikoně města Beatles bohatě stačit. Něco takového by však mohlo být problematické: Crystal Palace s Reds prohrálo všehovšudy jednou z posledních čtyř pokusů.

Alan Pardew se na Selhurst Parku krátce po svém příchodu postaral o okamžité propuknutí euforie, ta už ovšem dál aktuální není. Eagles momentálně čekají na bod už čtyři kola a v zaražení této černé série jim nyní bude pomáhat i definitivně uzdravený Puncheon, potažmo čerstvě povolaný křídelník z akademie Sullay Kaikai.

Na druhé straně barikády se bude čekat na finální verdikt ohledně stavu Mamadoua Sakha. Ten se po pěti týdnech konečně vrátil do tréninkového cyklu, na zápasovou zátěž by ale ještě mohlo být příliš brzy.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Lovren, Škrtel, Johnson - Henderson, Gerrard - Ibe, Coutinho, Sterling - Lambert
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Kelly - McArthur, Jedinak - Zaha, Puncheon, Bolasie - Chamakh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC36259270:2884
2.Manchester City36227777:3673
3.Arsenal FC35217766:3470
4.Manchester United36208861:3668
5.Liverpool FC361881050:3962
6.Tottenham Hotspur361771255:5358
7.Southampton FC361761348:3057
8.Swansea City361681244:4456
9.Stoke City361481442:4450
10.West Ham United3612111343:4347
11.Everton FC3611111446:4844
12.Crystal Palace361191643:5042
13.West Bromwich Albion3610111534:4741
14.Aston Villa361081830:5038
15.Leicester City361071941:5437
16.Sunderland AFC357151330:5036
17.Newcastle United36991837:6136
18.Hull City368101833:4934
19.Burnley FC366111927:5329
20.Queens Park Rangers36762339:6727

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1497)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Eriksen l > Ozil

Reagovat
Tomoro

jsem zvědav kdy vás tahle pičovina přestane bavit!

Reagovat
smazaný uživatel

.. snad brzy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomoro

2. Pro minimálně 2 dnešní góly Steveho a stylovou rozlučku!!! CAPTAIN FANTASTIC! LEGEND!

Reagovat
Error

Livermore, ty retarde. Osmimilionová posila.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=_RtAtEgz1tM Najlepsie video, co som za posledne obdobie videl, Míša a Ríša

Reagovat
smazaný uživatel

15.05. Zouma si letos už nezahraje

Na jednu stranu jste mne tím vystrašili na druhou jsem rád, že letos nepoužívám na sezony jenom já, ale prý to není dobře...

Reagovat
ďuriLFC

Príliš skoro prišiel tento deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport má jasno: Dojde k nám ČECH!

Ty by Nova Sport místo Chelsea TV dávala záznamy z MUTV

Reagovat
smazaný uživatel

To**

Reagovat
Infernoqt

jj, strašně to překrucujou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Erdovec

ach jo, v pondělí k maturitě a dneska semi hokeje a Gerrardův poslední zápas doma

Reagovat
monty25

Já měl před 5 lety úplně stejné starosti (teda kromě toho posledního zápasu Stevieho). Akorát, že jsem maturoval až ve středu...

Reagovat
Miguel19

Takže si to měl vlastně úplně jinak..

Reagovat
monty25

Ne, bylo to podobné. Taky jsem o víkendu před maturitním týdnem koukal na hokej, jak naši bojujou o medaili. Pamatuju si to, jako by to bylo včera. Jestli maturuješ v pondělí nebo ve středu, to už je skoro jedno. Já jsem se za těch pár dní navíc stejně nic nenaučil. Ale byl jsem za tu středu docela rád, protože po tom emočním vypětí ve finále s Ruskem by se mi v pondělí ráno nechtělo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobrej příběh!

Reagovat
Erdovec

a oceňuji všechny studenty filosofické fakulty

Reagovat
monty25

Díky.

Reagovat
Erdovec

Mám k tomu takový odpor, fakt nevím jak se donutit to učit.

Reagovat
Erdovec

antika dejme tomu, ale středověk a raný novověk

Reagovat
monty25

Ty chodíš na gympl? Já na střední filozofii neměl.

Reagovat
Erdovec

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Prvotní odpor. Když to začneš chápat tak třeba nominalismus a realismus umí bejt i dost zajímavej (aj.)

Reagovat
Erdovec

No, řekl bych, že se přes něj asi nedostanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pff, filozofia bola super

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

tady se někdo nesetkal s Heglem

Reagovat
smazaný uživatel

aj to ma bavilo... Nietschze, Hegel, Kant, všetci európski, nebavila ma akurát tá filozofia od 19. storočia vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že asi od 20. a potom přesně

Reagovat
tomasinho

Hned bych měnil

Reagovat
Erdovec

no jo, mě to prostě nebaví, nezajímá, každý má holt to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

mně by to i lákalo.. ale matika fyzika no..

Reagovat
Erdovec

matika a fyzika jsou fajn, teda na té srandovní středoškolské úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

VUT no.. matika mi už leze krkem. fyzika zajímavá je, ale musí k tomu mít člověk čas a ne furt něco doklepávat po nocích..

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fenixLFC

a to sa nemusis ucit politicku filozofiu 20. storocia...

Reagovat
Erdovec

19. Význam filosofie v životě člověka

20. Filosofický odkaz starověkých civilizací

21. Vztah vědy a víry ve středověké, novověké a moderní filosofii

22. Realita a utopie ve filosofický koncepcích státu a společnosti

23. Filosofické pojetí jedince a morálky od starověku po současnost

Reagovat
smazaný uživatel

krásne otázky, normálne by som si ich chcel vypracovať a učiť sa.

Reagovat
Erdovec

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

ja som neznášal už to, čo som sa mal učiť na maturity ohľadom 20. storočia a filozofie. Starovek, stredovek aj ten novovek ma bavili, ale americký pragmatizmus atď., to bolo hrozné.

Reagovat
SunFells

Zrovna filda má pověst největšího lehára, samozřejmě většina oborů má s filosofií asi pramálo společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba na oboru co teď studuju, jsou předměty spojeny s filosofii poměrně velký zabijáci.

Reagovat
Erdovec

Znám, vím, myslel jsem to tak, že z mého pohledu jsou borci lidé, co tohle studují dobrovolně.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Velky den pre fanusikov Liverpoolu a najma teda Steveho. Predstavit si, ze po tolkych odohranych zapasoch si posledny krat oficialne zahra pred tribunou KOP musi byt naozaj tazke. Taky je ale futbalovy zivot. Steve je velka legenda, velka skoda ze minuly rok konecne nezdvihol on ten krasny pohar s cervenymi stuhami, velmi som mu to prial. Pevne verim ze dnes skoruje vitazny gol a na konci nejaka aj ta slzicka padne. Milujem taketo sportove udalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia United, ako to vyzerá z De Geom? Odíde v lete či podpíše predĺženie zmluvy?

Reagovat
smazaný uživatel

půjde

Reagovat
I am Mancunian

odide

Reagovat
smazaný uživatel

asi půjde, ve španělsku mají jasno, v anglii hlavně na sky sports psali že žádná dohoda mezi ním a Realem není, furt je naším hráčem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

neni o com

Reagovat
SunFells

Jak tam radši nedali Vieiru

Reagovat
kiwwi

tak ten bol horsi ako Roy, cize radsej ho tam ani nedavali bo by to nemalo zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

přičti jeho fantastický sezony v Juve a nebyl bych si jistej tím, že byl Roy lepší..

Reagovat
Busby babes

tak anketa je o PL, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale chápu, že jde o PL

Reagovat
SunFells

To si nemyslím, ale sám jsem to přímo neměl moc možnost posuzovat. Já ale na dominanci fanoušků Arsenalu u těch pollů.

Reagovat
SunFells

*narážím na

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim, že na výběr byl.. i Toure

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nvm, či sa odhodlám si pozrieť dnes ten zápas. Rozlúčky nemám veľmi rád.

Reagovat
niflheim

To by snad pro Liverpoolské měla být povinnost.

Reagovat
kiwwi

hlavne ked uz ho tolko vyhadzovali

Reagovat
minoLFC

to bublina a podobní

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

asi ziaden hrac mimo arsenalu mi nebude tak chybat ako steve

Reagovat
SunFells

Počkej až Giroud odejde.

Reagovat
minoLFC

mimo Arsenalu

Reagovat
SunFells

neumím číst.

Reagovat
smazaný uživatel

ale na to az giroud odide cakam..uz dlho

Reagovat
SunFells

A dlouho budeš

Reagovat
smazaný uživatel

Luisík

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohl dát Stevie hattrick z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chelsea-fc.cz/9420-schurrle-mourinho-mi-poslal-textovku-abych-prijel-oslavit-ti tolik k tomu jaká je Mourinho děsná kurva k hráčům, kteří pod ním nehrají....

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevím, mně by se asi nechtělo slavit titul cizího týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Týmu, který ho vystřelil kvalitativně nahoru, kde si tu sezonu odkopal půlku. Strávil tam 2 sezony, to je fakt daleko k tomu být cizí, myslím, že z těch vyjádření je vidět, že on je za dostatečně cizí nepovažuje, tak netroll prosímtě.

Reagovat
Kowe

Kvalitativně nahoru...oh

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Podle všech ukazatelů ano. Ž třeba nehrál vvždycky v základu na tom nic nemění. Znal jsi ho před tím?

Reagovat
Kowe

Hm, existuje vůbec někdo, kdo ho předtím neznal?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost lidí, ten příchod neměl moc popularitu. Byl to jeden z mnoha z BL. Ale chápu tvojí jednoduchoučkou logiku nehrál tolik = nešel nahoru, jenom je strašně chybná v tomhle případě.

Reagovat
smazaný uživatel

A máš jako k tomu tvýmu tvrzení nějakej podklad? Vždyť šel z BL jako hvězda, nechápu jak můžeš tvrdit že ne, navíc za částku 30mil+...

Reagovat
smazaný uživatel

Podklad? Herní projev je málo? Statisticky nebyl vůbec špatnej na ty minuty, tu jednu sezonu byl jeden z nej na minuty. Cenu měl poměrně větší při odchodu. Jaký chceš na to podklady, srovnání ze squawky proti Eriksenovi s Ozilem?

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodně prvotní hvězda BL nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je to herním projevem daleko lepší a vyspělejší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

oh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, jestli herně ten jeho posun nahoru, tak jste buď banda zabedňěnců nebo jste ho fakt nesledovali.

Reagovat
smazaný uživatel

James Milner will choose Liverpool over Arsenal this summer. (The Mirror)

Je to Mirror, ale aj tak neviem, prečo by sme oňho mali mať záujem vôbec. Potrebujeme iný typ záložníka, hoci je to výborný hráč. Snáď si vyberie naozaj ten Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose ho hijackne.

Reagovat
Kowe

Snad radši ten Arsenal.

Reagovat
tomasinho

Zas netřeba mít averzi vůči všemu anglickému. Milner nás nevytrhne, ale zároveň nám hodně pomůže do těžších zápasů, svou pracovitostí a univerzálností. Samozřejmě ale musí krom něj dorazit do středu zálohy i nějaký top hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný deň pre fanúšikov Liverpoolu. Dnes odohrá posledný domáci zápas hráč, na ktorého sa nezabudne a ktorý sa vryl do sŕdc a hláv fanúšikov nielen Liverpoolu, ale každého. Zbohom, Hlen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Metijuu

Reagovat
vodka

to nebude jeho poslední zápas, ještě 3letá smlouva přijde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešného zápasu Liverpoolu zúčastní aj Michael Owen, podľa nepotvrdených správ spolu s nim príde aj jeho najmladší člen rodiny, 4 zlatá vecička, pravdepodobne ju bude mať na krku.

Reagovat
smazaný uživatel

*4 ročná

Reagovat
smazaný uživatel

to si vymýšľal sám, že? vidím ťa tam.

Reagovat
smazaný uživatel

je to take Yungovske? no co, snad ale Vlado zareaguje

Reagovat
smazaný uživatel

ty si Yung, keď sa pýtaš, či je to yungovské?

Reagovat
smazaný uživatel

zase trepes picoviny, ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, nejako nezvládaš v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co nezvladam, vsak tu skoro uz ani nechodim, odkedy to tu sami Yungovia zaplavili

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš, no... čo si stále taký agresívny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* teda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

jo tá tribúna mu bude pripomínať to obdobie

Reagovat
vladis271

je mi trápne za teba normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
misinho7

OT:Chodi tu niekto na VUT ci CVUT odbor informatika? ak ano neviete mi popisat skolu mozno porovnat kde to lepsie, mozno lepsie zvladnutelne a tak? vopred diki

Reagovat
Kaze

VSE

Reagovat
Trapper

ČVUT je TOPka, dost náročná, ale ne nezvládnutelná, hodně se klade důraz na praxi. Fakulta je to mladá, jsou tam strašně dobří učitelé a celkově atmosféra. Matika je tady dost náročná, neni to takový brutus jako matfyz, ale pořád dost těžké.

Nejhorší věcí je, že si musíš projít tím obecným sítem než si budeš moct jet oborové předměty, protože pokud Ti nejde například programování, tak v prvnim ročníku máš 2 předměty o programování, které musíš povinně udělat a to je asi největší vyhazovák.

Celkově je to ale skvělá škola, mají výbornej přístup ke studentům a já si nemůžu stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milan Gk Samir Handanović is on Manchester United's list for a De Gea replacement. [cmw]

Jaký on je vůbec golman? Serii A, takže moc o něm nevím

Reagovat
I am Mancunian

moja vysnivana nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi bude dobrý no

Reagovat
CubONE

Reagovat
Metijuu

TOP

Reagovat
CubONE

Okamzite brat, viac ako 15M stat nebude

Reagovat
Liquid

QPR to dnes "neprodat" a zamakat a poslat do suterénu Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

“I feel a special love for Juan Mata and Ander Herrera,” says Víctor Valdés, as he picks them in his five-a-side team and gives an insight into training with the Reds

Nikdo se s Davidem už nebaví, ať si zvyká chlapec, v Realu to nebude o moc lepší

Reagovat
smazaný uživatel

DDG je snad taky gólman ne? Proč by si ho jako do pětičlennýho týmu vybíral?

Reagovat
Jazdec

OT: Kedy bude známy los na budúcu sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak v červenci, nemůže byt teď, když se neví kdo tam bude hrát, o 3. místo v PL se v Champu bojuje

Reagovat
Jazdec

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně pozdě

Reagovat
vitasrp

18-20.června

Reagovat
fenixLFC

dnesny den bude taky bipolarny- sice konci steve , ale na druhej strane je to aj posledny zapas tej ciernej kurvy tak aspon na nieco sa da tesit

Reagovat
Infernoqt

takže Balotelli už odchází

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Manéééé...

Reagovat
kiwwi

Mane je panter

Reagovat
Miguel19

Mane tvl To musí být rekord ne?

Reagovat
ďuriLFC

MANE

Reagovat
fenixLFC

prekonal fowlera nie?

Reagovat
ďuriLFC

jj

Reagovat
fff

Jj, 2 min a 56 sekund

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Som normalne rad ze Vlaar nepredlzil zatial zmluvu to co vyvadza je na facku

Reagovat
fff

Ty vole Mane. Uz to vidim ako onedlho zacne nieco na styl Mane a Fonte do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik vteřin to zvládl?

Reagovat
ďuriLFC

175 myslim

Reagovat
Maresma

2 mins, 56 seconds. Surely can never be beaten that.

Reagovat
Maresma

Překonal Fowlera v nejrychlejším hattricku.

Reagovat
smazaný uživatel

2m56s - Sadio Mane's hat-trick took just two minutes and 56 seconds, the fastest ever seen in the @premierleague. Sensation.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to niekto prekoná, tak to bude Benteke. Dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Hetrik za 3 minúty kurva, 2 týždne dozadu som ho vyjebal z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

tento rekord môže trvať "aj 100 rokov", je to až neuveritelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané teraz neskutočné sebavedomie a všetko mu vychádza, na takých hráčov radosť pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam napad, čo keby sa riesil aj hokej tu + PL (MUN vs ARS) ..to by asi malo potencial par tisicok komentov, vsak?

btw. ak to niekto vie, kolko je rekord komentarov pod jednym člankom?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ok vidim ze ty to asi nevies

Reagovat
Infi

přes 3 tisíce myslím

Reagovat
CubONE

Chod dakam s hokejom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

už to nemá šťavu bez SVK

Reagovat
fenixLFC

nemalo to stavu ani so SVK

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
CubONE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kiwwi

Wau, Villa vzadu hori neskutocnym sposobom

pekne Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood effect.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 a to ešte Pelému neuznali regulérny gól....

Reagovat
niflheim

U wot, mate?

Reagovat
Infi

Jjjj a nám v 1.A třídě budou říkat, že máme špatné začátky zápasu, když dostaneme na 1:0 v 20. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick za tři minuty? není to nějaký rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

nejrychlejší hattrick v PL

Reagovat
SunFells

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

mane

Reagovat
smazaný uživatel

Komu čest, tomu čest. Steve Gerard, poklona

Mariův dopis Stevemu: ... https://instagram.com/p/2ve9cMLj51/ ...

Jinak s kým jsem se to před sezonou vsázel? Komu z liverpoolských dlužím tu flašku tullamorky?

Reagovat
vladis271

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Long

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

už sa nečudujem fans AV čo odchádzali zo štadiona v 25 minúte...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol Long

Reagovat
ďuriLFC

wau

Reagovat
smazaný uživatel

Given je rovnaky kus vola ako Vlaar ty by si zasluzili vyhadzoc z klubu

Reagovat
Liquid

Tak ještě Long jeden do poločasu a máme 2 hattricky za první půli, stalo se to už někdy v PL nebo předtím v anglické lize ?

Reagovat
vodka

Long fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Prave som si uvedomil, ze sme s nimi vypadli v semifinale FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fff

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Musím sa s niečím priznať a pri tomto výprasku sa to veľmi hodí. Zápasy zo St.Mary mám asi najradšej z PL mimo Chelsea. Je tam najlepšia kamera, nádherné prostredie, skvelá atmosféra a keď sa pridá aj také počasie a krásne góly, tak to nemá chybu. Ale aj keby sa v tom zápase nedialo nič, tak sa na to budem pozerať omnoho radšej než na ktorúkoľvek inú ligu v Európe. Ten vizuál zo Southamptonu je dokonalý.

Reagovat
minoLFC

ale že by tu niekto hodil link na zápas....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dej si Hola a CT4 web

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, to neni hokej fuuuuuuuuuck

Reagovat
minoLFC

ale že by tu niekto hodil link na zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke, to je tank tyvl

Reagovat
SunFells

Divíte se co Mané ...já se teda divím, co Long

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím prosím smutně koukám, ať Hull remizuje aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně něco jarní část stejně jako loni pěkná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

z pohľadu Saints?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, z pohledu Saints.. já ty ostatní týmy ani nijak krom velkých matchů nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teda Maného příchodem jsem nijak nadšenej nebyl, ale jak se ukazuje, tak asi nejlepší přestup

Reagovat
kiwwi

niesi tak trochu namlsany?

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru ze svýho pohledu jako sympatizanta Saints a ta první část sezóny prostě byla mnohem zajímavější.. teď mě to až tak nebere, hlavně po těch zbytečných ztrátách proti slabším týmům

a doufám, že si vezmete Clyna, protože toho bych momentálně střelil tak za 5 mega liber, ten to má totálně na párku

Reagovat
smazaný uživatel

strašne pripískava pre Vilu ten rozhodca

Reagovat
SunFells

Bang bang. nazdááár

Reagovat
smazaný uživatel

Inak co myslite, bude dnes hrat Johnson alebo uz je Sakho natolko fit ze moze hrat? pripadne zahrame na klasiku 4 obrancov a konecne nasadi Morena a stane sa zazrak a zahra si aj Manquillo?

dufam ze Glena uz tam nikdy neuvidime..tie jeho posledne starty museli byt kvoli nejakej podmienke o pocte odohranych zapsov alebo nieco take inak si to neviem vysvetlit

Reagovat
fenixLFC

tak ta podmienka museli zniet ze odohra tolko a tolko zapasov, inak mu predlzia zmluvu...lebo inak si to neviem vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno toto je ten moment ked si uvedmime, ze sa to naozaj stane

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Sotoník

Reagovat
Coutinho10

lol Rose nebo kdo to byl

Reagovat
SunFells

Pokud to byl s lesbickým účesem obarveným červeně, tak Rose no.

Reagovat
SunFells

*ten

Reagovat
Coutinho10

j ten je krutej

Reagovat
vodka

sem úplně zapomněl, že tam hrál Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

ty vole clovek pride z tenisu a Mane zajebe hetrick za 2min. a 50 sek. . Klobucek dole, idem to hned kuknut.

Reagovat
smazaný uživatel

RIVIEEERE

Reagovat
minoLFC

kto bude dnes na tribune z bývalých spoluhráčov? mimo jidaša

Reagovat
fenixLFC

*iskariotskeho

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezónu hraje Manu tužku a pak nás gólem zachrání v lize to by byl příběh do Hollywoodu toto

Reagovat
smazaný uživatel

K priamemu voľnému kopu pristúpil Tim Krul (Newcastle United). Po jeho rozohrávke sa k lopte dopracoval Emmanuel Rivière (Newcastle United), ktorý pohotovo a prudko upratal loptu do pravej časti siete. Gólman nemal šancu. Na ukazovateli skóre tak svieti 0:1.

Krul exekútor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
CubONE

Reagovat
frank

Zase suprová půle. Obrana se snaží držet svůj "standart" a nakazila zdá se i ostatní..

Reagovat
smazaný uživatel

Soton - Villa za 90 minút 7 gólov a v 5 zápasoch po tom dokopy za 225 minút jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason ---- Rose

Reagovat
nani92

Newcastle keby nás trénoval SAF, tak by som nepochyboval že to Bruceovi pustí, uvidím ako sa zachová LVG

Reagovat
kiwwi

my zajtra vyhrame nad Arsenalom, takze budeme musiet vyhrat, aby sme zili na 3. miesto

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team v @CPFC: Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Henderson, Lallana, Coutinho, Ibe, Sterling

Confirmed #LFC subs v @CPFC: Ward, Johnson, Toure, Lambert, Lucas, Allen, Sinclair

Reagovat
fenixLFC

bez hlena

Reagovat
minoLFC

HD stream?

Reagovat
Coutinho10

ja doufam, ze mi pofacha StreamTorrent, ale Soton tam odpoledne nesel, takze mozna nepujde....

jinak na Redditu je i link na YT, tak snad to tam pojede

https://www.youtube.com/watch?v=isgowmT7d4o

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

duso isto teraz tam niekde kruti hlavou ako je mozne ze gerrard hraje

Reagovat
ďuriLFC

ja už pri sky preview revem to je strašne niečo

Reagovat
Coutinho10

tak to si pak stahnu....snad to bude povedena rozlucka

Reagovat
Tomoro

Stačí předzápasové studio. Husina po celém těle a slzy se pomalu derou do očí. STEVE GERRARD!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože není kapitan Steven?

Reagovat
fenixLFC

je

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry, já sem viděl Hendersona vepředu a nedošlo mě že mu bude dělat ulička

Reagovat
fenixLFC

jop tiez som nad tym najskôr rozmyslal ale potom bolo vidiet ze jordan nema na ruke pasku

Reagovat
nani92

hmmmmm

Reagovat
ďuriLFC

krasne

Reagovat
nani92

Gerrard si na staré kolená užil guard of honour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

neklesni na palovu uroven,prosim

Reagovat
nani92

kľud, ja ho mám rád a pod na Pasienky, toto bude nuda

Reagovat
ďuriLFC

doma som na vychodze

Reagovat
nani92

Kokotko

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Neboj, tvoje je ještě níž

Reagovat
vladis271

debilko.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak az toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Kde se díváte, mi zas všecko padá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes možná odehraje svůj poslední zapas za liverpool velká LEGENDA !!! GoodBye GLEN JOHNSON

Reagovat
Nikikrew

Stevie

Reagovat
tomasinho

To je nuda fakt, žádný náboj to nemá, jsem čekal, že to bude vypadat trošku jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley FC ‏@BurnleyOfficial 7 min.před 7 minutami

Sean Dyche confirms that striker Danny Ings is expected to leave Burnley Football Club this summer.

Reagovat
vladis271

ale vám tá Kanada dnes ustrihla krídielka, že?

Reagovat
Cobra

Neprovokuj ho, ten psychopat je schopný si něco udělat

Reagovat
Busby babes

a s kym jste hrali vy?

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaal konecne Lallana neco predvedl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Tak pressing a zakončení on má kvalitní. Jenom mu to většinu s míčem hrozně dlouho trvá. Kdyby nestál tolik peněz, ale třeba 12-15, neměl bych s ním problém na lávce.

Reagovat
fenixLFC

zakonceni?

Reagovat
tomasinho

Jo, sice toho pár spálil, ale z našich záložníků má zakončejí pořád nejlepší, umí vystřelit levou i pravou v pohodě.

Reagovat
fenixLFC

no to neviem....zvysok tolko nestriela ale ked hej tak v jasných poziciach tie goly davaju+woondergoly....adam mal za tuto sezonu asi 6 striel tvarou v tvar de facto prazdnej brane a netrafil

Reagovat
tomasinho

A taky předvedl pár podobných zakončení jako dneska. Sterling je mizerný v zakončení, Coutinhovi vyšlo pár střel z dálky, ale celkově v zakončení taky pořád pokulhává, o zbytku se není třeba bavit.

Reagovat
fenixLFC

sterling je tragicky, coutinho sa do tych sanci az tolko nedostava a pred totuto sezonou by som s tebou suhlasil ale teraz na tom je fakt dobre. a lallana lepsie zakonncenie ako gerrard a hendo nema

Reagovat
tomasinho

Tak myslel jsem z těch ofenzivních hráčů. Než Gerrard určitě ne, o Hendovi by se dalo polemizovat, tam to vidím tak nastejno.

Reagovat
fenixLFC

lallanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bruce: "Maybe there’s a twist in it. Maybe Man U owe me something after wrecking my knee, my hip and my ankle!" #hcafc

Reagovat
Cobra

Mignolet

Reagovat
fenixLFC

wtf?

Reagovat
Cobra

Co nechápeš. Odskočil si jak hňup. Míč šel na "jeho" stranu, tohle by prostě gólman měl chytat.

Reagovat
fenixLFC

nikto necakal ze to tam pojde, rozhodne by som ho za ten gol nevinil

Reagovat
Cobra

"nikto necakal ze to tam pojde" A to měl prstem ukázat, kam to bude kopat? Kdyby si tak blbě neodskočil, měl by to. To je celé.

Reagovat
fenixLFC

ide o to ako to bolo kopnute a ako sa k tomu postavil. podla toho bol postaveny aj mur. tym ze to kopol do opacnej strany tak to bolo prekvapujuce, aj vzhladom na to ako ta lopta letela. na to reagoval mignolet. a keby si neodskoci tak to pojde na opacnu stranu

Reagovat
Cobra

Tohle už je polemizování. Kdyby si neodskočil, tak by to zřejmě chytil. Kopnuté to samozřejmě bylo skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Puncheon tie priame kopy vie.

Reagovat
I am Mancunian

to je trapna rozlucka aj na liverpool

Reagovat
Cobra

Lidi, jak se jmenuje ta appka, která mě přesměruje adresu a můžu sledovat videa, i když nejsou povoleny v mé zemi?

Reagovat
fenixLFC

schengen

Reagovat
jacobT

hola

Reagovat
REPLIKATOR

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo

Reagovat
kiwwi

ZenMate

Reagovat
Cobra

Přesně tohle jsem hledal. Díky i Vám ostatním.

Reagovat
Counter

Hola je ale "kvalitnější". Na takovou BBC stačí ZenMate, ale třeba na americké televize nebo Hulu nebo Yahoo Screen už jedině Hola.

Reagovat
kiwwi

nikdy som nemal problem s americkou strankou cez ZenMate

Reagovat
Counter

Na spoustě stránek to je určitě v pohodě, ale třeba americká televizní stanice ABC je chráněná o trochu líp, ZenMate "prohlédne" a hodí error, že nejsi ze Států...

Reagovat
smazaný uživatel

Hola je hlavně p2p, což je důvod, proč ji nepoužívat.

Reagovat
Counter

Znáš nějakou alternativu?

Reagovat
smazaný uživatel

Platit si nějakou VPN nebo "smart DNS", holt vždycky musí být nějaká daň za to, že je to zdarma.

Reagovat
Counter

jj, jasné no. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Směješ se?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli právu a bezpečnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a taky proto, že tebou může protékat více dat, než bys chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Noel-Miki ti to vysvetlí.

Reagovat
I am Mancunian

skrtel jak zdrbal toho aziata

Reagovat
minoLFC

Ten transparent na oblohe IN RODGERS WE TRUST si zaplatil Rodgers?

Reagovat
Counter

To by mi k němu sedělo.

Reagovat
fenixLFC

preco by mal? nie vsetci su zaslepeni jednou sezonou a na zvysok zabudaju...

Reagovat
minoLFC

aký zvyšok? tú minulú Suarezovu sezónu?

Reagovat
fenixLFC

a tu predtým? kde sme sa sice polku zohravali ale bol to dobry futbal. a furt sa poukazuje ze to bola suarezova sezona ale nikto uz nepovie ze suarez sa na totalnu masinu zmenil az pod rodgersom dovtedy zahadzoval aj nemozne

Reagovat
minoLFC

Suarez hral rovnako aj predošlých sezonach a aj v Ajaxe. Problem bol vždy tie jeho bany, ktore mu rozhodili sezonu. Ale minulú po bane už dotiahol dokonca bez excesov. Rodgers ale na jeho hru nijaký významný vplyv nemal.

Reagovat
fenixLFC

ale hovno, ved pod dalglishom nas islo porazit z toho co zahadzoval zapas co zapas

Reagovat
Counter

To je pravda, ale viděl bych to spíš tak, že prostě dospěl. Ne že by na něj měl zrovna Rodgers nějaký zázračný vliv.

Reagovat
kiwwi

Zahaaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

22 sekund na ihrisku

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vrabejka

Rodgers out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

ofsajd...

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
kiwwi

teda bolo to fakt tesne, myslel som ze bol za loptou, ale boli na jednej urovni

Reagovat
Hai

Doufám ze je to i rozlucka z Rodgersem

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Wilfried! Víš jak zkazit rozlučku

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco ma Liverpool skratku L´pool, apostrof by mal byt trosku posunuty, cize L´ool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

to je strašidelne mužstvo čo my mame momentalne

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel a Lovren

Reagovat
stas87

Bolasie dobry hrac.Mal by na tim co hra pohare?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Agent Zaha

Reagovat
kiwwi

scouseri, teraz bez toho aby som chcel nejak podpichovat...uprimne, myslite si ze tento Liverpool je lepsi ako ten za Dalglisha?

Reagovat
tomasinho

V ofenzivě ano, v defenzivě ne. Celkově bych řekl, že jo.

Reagovat
Hai

V jaké ofenzivě?? Vzdyt tam hrajem úplnou sracku

Reagovat
tomasinho

Protože je to o formě, kvalita je tam vyšší.

Reagovat
fenixLFC

zalezi ako ktory. tento a druha polka dlaglishovej poslednej sezony su uplne rovnake, predtým bol rodgersov lepsi

Reagovat
Coutinho10

tezko rict....King Kenny s nama ziskal aspon pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Pool predvadi? Na to se neda absolutne koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně tragický tým, ten Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

skoro ako tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě skončíme nad vámi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme spolu dotlačiť Gerrardovi gól, takto si nezaslúži končiť, ale je tam priveľa drevákov no.

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Fastest goals by subs in the PL this season:

Ameobi vs Spurs 8s

Smalling vs Burnley 22s

Zaha vs Liverpool 23s

Aguero vs Liverpool 23s

Reagovat
LGT

To sem se měl fakt radši učit, než protrpět tuhle tragédii.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Sterling taky furt jenom sóluje a padá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Zaha get in

Reagovat
mithro

a teda, Liga majstrov

Reagovat
fenixLFC

ved to ste mali uz po minulom kole

Reagovat
mithro

na isto az teraz

Reagovat
Usty

Steve nedostane ovation jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

BR out pls

Reagovat
tomasinho

Bylo to mimo no. Nedůstojný konec

Reagovat
monty25

Vždyť to bylo před vápnem... To je pitomec.

Reagovat
Hai

Dpc ten zaha gól s ofsajdu a pak zařídí penaltu která neměla bejt

Reagovat
fenixLFC

typicky podvodnik z United...a este sa z toho bude tesit

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozplač sa.

Reagovat
fenixLFC

kks preco tu najvacsiu show zacinaju fan United? keby to bol kiwwi to pochopim pretoze ten je viac hater bsetkych ako fanusik United ale zvysok...to vas je 90% na jedno kopyto?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste hrozný uplakánci za všechny vaše problémy můžou jen United ?

Reagovat
kiwwi

always the victims

Reagovat
monty25

Jo, radoval se tam z té penalty jak blbec...

Reagovat
Infernoqt

nebreč ty "s ofsajdu"

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool. Gerrard si na Anfieldu určitě zasloužil lepší rozlučku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi určitě, no

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc mě to nepřekvapilo

Reagovat
REPLIKATOR

Hmmm dva sporné góly. Ale nic to nemění na tom, že jsme neschopný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi ffs

Reagovat
Counter

A tenhle bude pískat finále FA Cupu

Reagovat
Counter

#Doomed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOL GERRARD SUPER ROZLUČKA

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United ‏@ManUtd 56 sek.před 56 sekundami

Following Liverpool's defeat to Crystal Palace, #mufc are now assured of a top-four spot & will play in the Champions League next season.

Reagovat
REPLIKATOR

Posraní liverpoolští dřeváci pokazili Gerrardovi rozlučku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Gerrarda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

tak pro jednou

Reagovat
jacobT

Reagovat
minoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Zaschrona

Deulofeua

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Kde to půjde sledovat?

Reagovat
tomasinho

Říkali, na NBC stránkách, ale tam to nepojede bez přihlášení. Nějaký ceremoniál bude ještě.

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
tomasinho

Ď. Za odměnu vám necháme jeden zápas aspoň.

Reagovat
ďuriLFC

Z prvych dvoch hej? Ok,bereme.

Reagovat
tomasinho

Hej a pak už žádný.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Jak to může vydržet bez slz ty vole, nechápu

Reagovat
ďuriLFC

to bere ako vykupenie asi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

The Independent, Evening standard and ESPN have reported that United are lining up a £40 mil bid for Thomas Müller (Bayern München).

They are also saying that United are strongly targeting Paul Pogba (Juventus) and Petr Cech (Chelsea FC)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ako Muller by bol genialny, ale pochybujem, ze bude chciet odist z Bayernu

Reagovat
Mimalu

není on primárně podhrot?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale umí super hrát i trochu víc zataženě a napravo. bayernisti mne tu za to umlátí, ale jemu podle mne nynější styl Bayernu zoufale nevyhovuje, pod Gaalem by mohl být zase geniální.

Reagovat
Mimalu

No to mě právě zaujalo, zrovna pozice kterou mají Účka strašně nabušenou, fakt asi poslední pozice kde bych hledal nového hráče

Reagovat
smazaný uživatel

No jako on kdyby se pohyboval volně někde pod Wazzou, tak by to byla super dvojka. Otázka je jestli je to fakt potřeba, když je tam Mata, Fela, Cikán, Wazza, Depay, jako nemají stejnou pozici, ale pořád asi potřeba není no.

Reagovat
CubONE

On tusim zahra vsetko pod hrotom, teoreticky aj hrot. Je to taky zmrdecek, ale ma genialny vyber miesta, zakoncenie, aj take futbalove myslenie + hra vzdy naplno a poriadne hecuje. Ja by som ho bral, pod Wazzom resp. keby mali obaja volne role a striedali sa, by som si to vedel predstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje vždy naplno, protože hraje za svůj milovanej Bayern. Třeba by takhle dokázal hrát i v Anglii a hodně z jeho výkonu právě dělá to, že může hrát za Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá jediný důvod.. Jedině, že by ho nějakým zázrakem někdo vystrčil ze základu, což hádám nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni 3 by byli pro vás super.

Reagovat
Miguel19

Pogbinhu k nám

Reagovat
Pinturicchio

Pokud Pogbu někdo získá, tak to bude někdo z dvojice Real / Barca. PSG měl odmítnout, páč se mu nezdá Ligue 1 dost dobrá, když odcházel z MU, odmítl i Arsenal a šel radši do Juve. Fakt není důvod si myslet, že by se chtěl do PL vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel Di Maria : “I’m not happy with my first year in England. I moved here from Real to win titles and this season has been very bad for me. I’m frustrated because I want to do better. The fans in England have not seen the real Di Maria. I know I can offer a better level. This year was not good enough. Adapting to English football is not easy. People told me the first year for a foreigner here is hard. And that’s true. My challenge is not for one year, but to become part of the history of Manchester United. The stadium is unique, the fans sensational – it is a fantastic club. My only frustration is that we haven’t offered the fans our best face every week. My dream at United is still to win the Premier League and Champions League.”

Angelito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole, on asi fakt nechce odist

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu zrovna přišla výplata...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak by si mal odísť ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toto je narážka na Ivovu nedávnu hospitalizáciu v nemocnici?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

drž sa a nenechaj sa vyhnať Angel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se strašně bojím, že se do něj nějak zamontuje Mourinho.

Reagovat
Busby babes

Tohle jsem od nej chtel slyset. Ted v lete zamaka a pristi rok bude skvelej.

Reagovat
kiwwi

a ked nie, tak 60 mega v tahu a na krku nepredajny hrac

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

FCUM okrem postupu otvorili aj svoj vlastny stadion...neskutocny pribeh

http://tinyurl.com/p7n44vg

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbý když napíšu, že jim hrozně fandím? Před lety pamatuju rozhovor s jedním ze zakládajících, strašně si mne to získalo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://cs.wikipedia.org/wiki/Conference_North LOL, on hraje v 6. nejvyšší klub, co má 10 tisícový stadion? To je jinej svět prostě.

Reagovat
CubONE

Lepsi nez Pasienky

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než 90% stadionů u vás i u nás :-D

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravděpodobně lepší než 90% stadionu kdekoliv na světě.. až na Monako a výjimky...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru stadiony, ne hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Bez Rooneyho by sme to aj mohli dat nie?

Reagovat
smazaný uživatel

neni o com...dnes povinna prehra

Reagovat
Nikikrew

ako vzdy

Reagovat
Swarley

Bez Rooneyho bychom to mohli i tak dát, ne?

Reagovat
kiwwi

neni o com...dnes povinne vitazstvo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

RVP da 2 goly

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

falcao 2 kusky minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tak teda kto z koho

Reagovat
Miguel19

Bude hrát Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

According to some unconfirmed reports, Falcao is set to start today

To má Falcao přednost před RVP? Nebo bude Robin v záloze?

Reagovat
I am Mancunian

uz som to pisal vcera ze falcao v zaklade bude

Reagovat
smazaný uživatel

van gaal: “I believe that Arsenal have a better team than Chelsea but they cannot finish like Chelsea. That comes from talent and experience from having people like John Terry and Gary Cahill.”

Reagovat
fajdax

Komik

Reagovat
vladis271

Arsenal Rozbite ich. Ak pre nič iné, tak aspoň pokazíte Palinovi deň. A to za to stojí.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vcera stalo zato jak vas rozbil Palace a pokazili den Gerrardovi

Reagovat
Lacko_Boh

pjetset pre dnešnú demoliciu Manchestru United

Reagovat
kiwwi

dufam ze to takto nemas aj v sexualnom zivote

Reagovat
Lacko_Boh

mne je jedno že skoro,hlavne že som

Reagovat
kiwwi

500. pre najlepsiu strednu zalohu v historii futbalu Keane - Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

500. pre titul LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kterej rok?

Reagovat
kiwwi

samozrejme ten "next"

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, ale na jednu ho stranu ho chápu. Hrát doma ve srovnatelně slavném klubu je prostě víc a lepší, než hrát venku v podobném klubu.

Hrál bys radši za Spartu nebo já nevím Steau Bucuresti?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já ho taky chápu, určitě mu nebudu nadávat, ale myslím, že odešel moc brzo, kdyby šel po nějakých 7-8 letech tak by to dávalo větší smysl, ale co no, kvalitní golmani jsou a budou

Reagovat
Mimalu

když se v Realu chytne a udělá tam kariéru, tak si myslím že je pro něj lepší udělat jednu pořádnou kariéru v jednom klubu než mít dvě "poloviční" ve dvou

Reagovat
CubONE

Tak mohol ostat celu karieru aj tu

Reagovat
Dawon

Tak muze byt dalsich rekneme 12 let jednickou v Realu a ve spanelske reprezentaci, pro kluka z madridu proste tezko muze byt neco vic nez tohle...sere me to samozrejme hodne, ale asi se s tim neda nic moc delat

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě hlavně myslím že za tím vším že ten šmejd Mendes

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

Well done Dejvid.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj Vlado dojde Hugo nebo Čech a furt budeme mít lepší golmana než vy

Reagovat
Mimalu

je taky potřeba zmínit že on byl dost možná největší postavou, která vám letos pomohla se dostat z toho nejhoršího, bez něj by jste tu LM pravděpodobně neudělali

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Rooneymu... Klubovy fotograf Arsenal hodil tenhle tweet

Stuart MacFarlane @Stuart_PhotoAFC · May 15

Stories coming out of Man United saying Wayne Rooney won't be fit for Sunday! Blah blah blah! 100% he'll start as captain.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju

Reagovat
vladis271

Že Real nechce zaplatiť viac ako 18 mega za DDG, inak si počká rok a dostane ho zadarmo na free transfer.

Reagovat
teenz

Reagovat
vladis271

to by bol aký neskutočný príbeh keby zaňho dostali menej, než zaňho zaplatili.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně neskutečný, úplný doják

Reagovat
teenz

Jedině dobře, všem těm ktěří tu psali slohy o tom, jako DDG neodejde a už vůbec ne do Realu.

Reagovat
kiwwi

A on už odišiel?

Reagovat
teenz

Otázka času, leto nebo příští rok zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když zůstane a podepíše během příští sezony?

Reagovat
teenz

jj

Reagovat
kiwwi

takze to mozme cele otocit...ked ostane a podpise, tak to bude neskutocny pribeh pre tych, ktori tu pisali slohy o tom, ze prestupi do Realu a mozno aj zadarmo

Reagovat
teenz

Me je to úplně fuk. Jen je naivní si myslet, že nepřestoupí.

Reagovat
Kenneth

Tak to budu radsi naivni.

Reagovat
kiwwi

a ked neprestupi, tak je to tiez naivne?

Reagovat
teenz

Uvidíš.

Reagovat
kiwwi

To môžeš uvidieť aj ty

Reagovat
teenz

Jasně, jen řikám, že jeho to domu bude táhnout tak jako tak, letos nebo příští rok. To je fakt.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

To si vymyslel sám?

Reagovat
vladis271

na redcafe jeden mufan písal, nepátral som potom viac..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud has not scored since Henry labelled him shit.

ale ako necudoval by som si keby to na neho malo negativny efekt, on je dost citlivy na kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, který je citlivý nna kritiku v negativním smyslu si úspěch nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls.

Reagovat
Hokaido

nemá někdo link na včerejší MOTD pls?

Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

According to The Guardian, LvG's main target for the summer is to buy Paul Pogba and keep hold of David De Gea.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ten chuj nebude dnes jednotka, chcem vidiet Valdesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak !

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

de Geu*

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Já taky.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CFNK0XZW8AAK-hn.jpg

Indendepent predikuje nezměněnou sestavu Arsenalu, nicméně Manchester prý nastoupí s Blindem v záloze i na beku.

Reagovat
jacobT

fuu, to môže byť kľúčový taktický prvok zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

s jeho rýchlosťou neverím, že to bude stíhať

Reagovat
smazaný uživatel

tak on má problémy aj s LB...

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
Carrick

s LB ani ne, jenom s DM

Reagovat
smazaný uživatel

SAF proti Arsenalu nastupoval s 12 hráči ale LVG si věří i s 10. LVG

Reagovat
C-M@ster

Však ale ten DDG není nikde oficiálně potvrzenej, ne? Je aspoň někde jeho vyjádření? Však mně je fuk, co si psal nejakej chlap na tvitter.

Je mi jasný, že Real je proti MU pro něj vděčnější angažmá. Tam se stačí akorát umístit před Barcou a máte na víc než 95% jistej titul v "nejlepší lize světa", vzhledem ke Casillasovejm výkonům v posledních dvou sezónach ho budou oslavovat i když zachytá svůj průměr a mluví se tam jeho jazykem.

Nicméně i tak se mi nechce věřit jeho odchodu, z výše uvedených důvodů by rád odešel, ale svědomí mu to nakonec nedovolí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
C-M@ster

Být zrovna tebou, moc bych se nesmál.

Reagovat
Miguel19

Tak většině přestupů předcházejí zprávy na twitteru atd...

Reagovat
C-M@ster

Jo, ale to předcházejí i většině nepřestupů... tady se prostě furt píše, jak kdyby to byla hotová věc.

Reagovat
Lovec

Někdo link? Díky.

Reagovat
Miguel19

Mangala

Reagovat
kiwwi

Aguero gesta jak keby vybiehal z 2 metroveho onsidu

Reagovat
kiwwi

Poliak

Reagovat
Dawon

byla tec

Reagovat
kiwwi

aha, tak bol tam aj tec, ale aj tak to bolo vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by taký teč nerobil najmenší problém, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, mne robí problém refresh

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

No takovou situaci už jsem viděl písknout jako offside...

Reagovat
kiwwi

Yaya Toure (Manchester City) se raduje z gólu, kterého dosáhl i díky vydatnému přispění jednoho z hráčů soupeře. Střela, kterou vyslal z hranice pokutového území, by možná v síti skončila i bez teče, a možná také ne. To už se však nedozvíme. Aktuální skóre - 0:1

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Prý Fabi zakiksoval. Je to možné?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol tam výrazný teč. Szczesny by to chytil.

Reagovat
kiwwi

Je to mozne ze Swansea proti nam hra jak Barcelona, ale proti City jak keby boli mentalne retardovani?

Reagovat
C-M@ster

Na lepší tým se ty slabší vždycky víc nahecujou.

Něco jak vaše repre v hokeji.

Reagovat
Spasitel

Tak prečo ked City je lepšie nie sú viac nahecovaný ? :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

však proti nám hrajou a hráli vždy beton, kde nás dostanou na jeden break, proti City to otevřeli a pak to takhle dopadá

Reagovat
fantomas

GYLFI

Reagovat
smazaný uživatel

“I’m not happy with my first year in England,” he said . “I moved here from Real to win titles and this season has been very bad for me. I’m frustrated because I want to do better.

“The fans in England have not seen the real Di Maria. I know I can offer a better level. This year was not good enough."

Di Maria last completed 90 minutes for United in the FA Cup win at Preston in February.

And the attacker has pledged his future to the Reds, revealing he dreams of winning trophies and making history at the club.

“Adapting to English football is not easy,” he said. “People told me the first year for a foreigner here is hard. And that’s true.

“My challenge is not for one year, but to become part of the history of Manchester United.

Takže asi žiadne PSG. Budúcu sezónu bude náš pohonič, verím tomu

Reagovat
Infernoqt

ale co mu to pomůže, když nebude v létě trénovat s týmem, který bude doplněný o nové členy a novou taktiku? ... prohlášení je to pěkný, ale je mu to na prd, když se nikam neposune

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nebude v lete trénovať s tímom? Jeho zranenie nie je až také vážne.

Reagovat
Infernoqt

2 týdny po FA Cupu začíná Copa America. Pokud to bude mít stejné jako Aguero nebo Messi, tak přijde o celou letní přípravu a začátek nové sezony. U nás jede ještě Rojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Copa America

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

funkčný link?

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
C-M@ster

OT

Grigar prodal?

Reagovat
C-M@ster

Holt v každé soutěži vypadá boj o poháry jinak...

http://gfycat.com/UnconsciousPaleGoose

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram v pohárech to bude neskutečná komedie

Reagovat
fantomas

SWAAAANS (co hrajou jak mentálně retardovanýýýý)

Reagovat
kiwwi

A aj si ten prvý polčas pozeral?

Reagovat
fantomas

Jj, a až taková tragédie to fakt nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOMISSSSSSSS!

Reagovat
kiwwi

Mangala totálne tragický stopér... Som strašne rád že sme po ňom nešli... A ešte za 40 mega, brrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Fabi ale teda koncovka city

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Rojo, Mata, Blind, Herrera, Young, Fellaini, Falcao. #mufclive

vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling captain

United subs: Valdes, Blackett, McNair, Di Maria, Januzaj, van Persie, Wilson. #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nie je

Reagovat
smazaný uživatel

už hej:

@Arsenal team to play @ManUtd: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

šiesty zápas po sebe taká istá zostava

Reagovat
mr.Silver

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jak Falcao neustále hraje a má přednost i před RVP, tak si troufnu tvrdit, že tu bude i příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
mithro

ak s tym dame gol, tak budeme radi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to až neskutočné ako si City nevedia postrážiť a kontrolovať zápas. V tomto smere som rád za Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá chyba, tohle musí mít

Reagovat
Dawon

Prvni bylo tecovane, s tim nic moc nemohl delat, ale tohle urcite mel chytat no To je vzdycky k posrani, kdyz ti golmani pochyta obrovske sance a pak pusti takhle chytatelnou strelu

Reagovat
kiwwi

Fabianski

Reagovat
mr.Silver

Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

Reagovat
Gunnersaurus

nečakane

Reagovat
I am Mancunian

fabianski dalsi polsky kikser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nič z Poľska nemôže byť kvalitné. Pšia krew.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Smalling už to dotáhl až na kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

LvG: "I believe Chris Smalling has been the leader of our defence. I have watched and observed him, that is why he is captain today." #MUFC

Reagovat
mithro

Mata. Slow. Fellaini. Slow. Blind. Slow. Falcao. Slow

uz by to chcelo trochu pomenit, ide sice o hovno ale prehrat doma s arsenalom, dvakrat po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Hodina do zápasu a my sme už prehrali

Reagovat
mithro

sudim podla poslednych vykonov tejto zostavy ale rad sa necham prekvapit.

Reagovat
kiwwi

lenze posledne vykony tejto zostavy boli proti timom ktore to zavreli, predtym tato zostava proti top timom dominovala

bola chyba nechat tuto zostavu hrat proti Evertonu a WBA, ale nie dnes

Reagovat
r.mrazik

Predtim tam byl taky carrick ze jo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

dalsiu sezonu v zaklade snad len mata, aj to aom si neni isty

Reagovat
Cobra

Hart

Reagovat
Dawon

kokotisko hergot, proc to chyta

Reagovat
smazaný uživatel

to bol najkrajsi save kola na 100% ..ani nie tak tazky mozno ale hodil sebou tak efektne

Reagovat
kiwwi

keby sa tak nehodil, tak ju nedociahne

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
fantomas

Luxusně Bony

Reagovat
kiwwi

Bony top finish

Reagovat
kiwwi

Milner MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

LvG: "I have a lot of confidence in him (Falcao). He showed in the last week that he is improving. I hope for him."

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/wvIOBU4

uz sa nam zacina vracat na saloch

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale... hovoriť, že so Giroudom sa vyhrať titul nedá, s tým dokážem žiť, hoci si to nemyslím, ale obúvať sa do Coqa? Henry mal tomu šedivém chujovi rovno prijebať

Reagovat
Counter

Z takovéhle sestavy ManUtd teda vůbec strach nejde... Jenže stačí si vzpomenout, jak si z Arsenalu udělali dobrý den i Fabio s Rafaelem na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě A něco mi říká že Falcao dneska chytí, strašně bych si to přál

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEED!

Reagovat
Counter

A Smalling kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

arshavin by to vysupoval do vinkla

Reagovat
vodka

Smalling - s Fellou nejnebezpečnější hlavičkář a nikdo ho nebrání u rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis zatiaľ najlepší od MU. Každá akcia cez neho.

Reagovat
Grahf

falcao s loptou na nohe je otrasný

Reagovat
r.mrazik

zas je mezi stoperama a uprostred lita ze strany na stranu jen ander...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiis

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez mohli by sme obcas posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

A Young si fakt tu smlouvu zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa mi ako faul nezdalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho <3

Reagovat
*CZE*

No zlatej youtube na streamy pár týdnů zpět. Nejlepší internet od UPC přes kabel a sekaj se i debilní SD streamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

proč Falcao pořád padá?

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao stále len padá

Reagovat
smazaný uživatel

zase...

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nam jeden priamociary hrac, toto je dost staticke

Reagovat
smazaný uživatel

mal hrať Fio

Reagovat
vodka

Falcao hraje zase v botaskách? v podklouznutích jednoznačný král princ ligy po Gerrardovi...

Reagovat
vodka

*princ jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Falcaovi pujčil obuv Lukáš Bauer nebo nevim

Reagovat
smazaný uživatel

santi ma zatial uspesnost prihravok asi tak 10 percent

Reagovat
smazaný uživatel

a Aaron stále čaká na prvú

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je smolař sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je smolař sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
Miguel19

Jones

Reagovat
vodka

Jones

Reagovat
vodka

z opakovačky je to ještě vtipnější, pak nemá byt furt zraněný...

Reagovat
ACSMan

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Jones nádhene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
I am Mancunian

jonesy

Reagovat
ACSMan

Doufám že ho někdo cvaknul ve chvíli kdy hlavičkuje to musí bejt photo face

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jones tam padal a plazil sa v jednom a kolko trvalo giroudovi kym ho dobehol

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s tým trávnikom?

Reagovat
fantomas

Sam Wallace ‏@SamWallaceIndy

A travesty if that doesn't count in Phil Jones' 'headers won' match stats ...

...ve slow motion strašný žrádlo fakt.

Reagovat
Pinturicchio

Něco tak komického, jako byl zpomalený Jonesův pád, jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Swarley

časem si zvykneš

Reagovat
Pinturicchio

A ted zas ta malá domů, šílené.

Reagovat
vodka

tam to posral DDG, on si musí zařvat, což neudělal.

Reagovat
Pinturicchio

Viděl jsem jen jednu rychlou opakovačku, každopádně zábavné to bylo stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

nacho by uz mohol udriet

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, kokot Fellaini už začína prasiť

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

podla nevilla just clumsy

Reagovat
kiwwi

aj podla Deana

Reagovat
smazaný uživatel

neville sa neda pocuvat aky je zaujaty

Reagovat
vodka

stream na něho pls? já mám amíky zase...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi...

Reagovat
*CZE*

Arsenal je zase hroznej, ale nic překvapivýho. Po kolikátý hraje ta samá sestava? Po 7 ? Na co by se měli ti v základu snažit, když mají místo jasný žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
kiwwi

Anderkoooooooooooooo

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

strašná chyba, Nacho nevěděl, že za sebou má Herreru, ale jeho pro změnu nikdo nejistil...

Reagovat
I am Mancunian

anderkooooooo

Reagovat
mithro

Ander, you beauty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

kto mal byť pri ňom? Cazorla s Coqom alebo Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

ANDERKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! NEJLEPŠÍ ZÁLOŽNÍK PL!

Reagovat
smazaný uživatel

hrame uplne uplne hrozne

Reagovat
fantomas

Kolik prostoru tam dneska má Young, neskutečný... obecně dost příšerná záležitost od nás zatim.

Reagovat
Miguel19

Depay musí doufat, že Youngster odejde. Jinak si nekopne.

Reagovat
Infernoqt

Když to postavíme na 4-4-2 s Depayem na hrotu, tak nevidím důvod, proč by si nekopl

Reagovat
smazaný uživatel

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger třeba ale mohl taky posadit Ramseyho a dát tam horšího Maitlanda-Nilese, bo Ramsey už je třetí zápas po sobě na facku. Stejně tak Sunčíž a myslím, že tohle by zrovna mohl být zápas pro Walcotta na křídle. Holt hráčů tam má plnou řit, ale budou hrát furt ti samí. Wenger ven, Garde in.

Reagovat
*CZE*

Překvapivě z levý strany. Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal svojho hráča mal, ty tupelo. Tam mal byť Alexis alebo s ním zo stredu mal ísť Cazorla alebo Coq.

Reagovat
*CZE*

A kterýho? Mata mu odběhl do středu hřiště a Fellainiho měl Koscielny..má čumět za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

mal Matu po celý čas

Reagovat
*CZE*

k čemu jako jde do nějaký hlavičky s Fellainim, kde akorát překáží Koscielnymu? S Matou se poštouchnul a v tu chvíli si měl Matu vzít někdo jinej, levá strana úplně volná, prostě tam měl být. Ale přiznávám, že nejsem k němu objektivní, je mega nesympatickej a tady hodně přeceňovanej. Gibbs je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

z tých Ozilových papierovo ľahučkých strát by sa za sezónu dala spraviť krásna kompilačka... len dnes už má tri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Youngy

Reagovat
Pinturicchio

Jinak MU celkem zábavný fotbal a Falcaovi by se určitě hrálo líp v kopačkách než v cvičkách.

Reagovat
Swarley

tady když napíšeš, že se hra od zimy dost výrazně zlepšila a že na něčem takovém se dá do příští sezóny stavět, tak jsi za blázna...

Reagovat
Pinturicchio

Já vidím MU po dlouhé době, ale jak píšu, zábavný fotbal, dá se na to určitě koukat.

Reagovat
Swarley

jako není to vždy optimální, to je jasné, ale já si myslím, že od zimy se jde dobrým směrem...v létě je potřeba posílit a bude to fajn...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ideální to vždycky není u žádného týmu, že jo, to je jasné. Ale s těma stoperama byste něco měli udělat.

Reagovat
Swarley

to jednoznačně, to už je táhlá chyba od minulého letního přestupáku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vodka

Smalling hraje výborně od prosince, Jones není 100%, ale odepsat si nezaslouží, strašně ho kriplí zranění, stačí se podívat: http://www.transfermarkt.co.uk/phil-jones/verletzungen/spieler/117996

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, já to soudím v podstatě jen podle dneška, ... ale i tak si myslím, že někdo Hummels třeba by vám tam určitě neuškodil.

Reagovat
vodka

další stoper náchylný na zranění, jako u něho konkrétně očekávám, že se o něho pokusíme, ale mám fakt obavy, že žádná výrazná změna to nebude...

Reagovat
r.mrazik

stoperi nejsou hlavni problem

Reagovat
kiwwi

podla teba je to urcite Blind

Reagovat
r.mrazik

pokud jsou smalling a jones zdravi,tak stoperska dvojka problem neni no...

problem je kryti carricka a pomaly prechod do utoku...

Reagovat
vodka

spíš to chce větší odvahu něco zkusit. v důležitých zápasech to celkem funguje, jde tam víc vidět snaha se ukázat, míň alibismu, ale proti těm slabším je to strašně sterilní...

Reagovat
Swarley

rozhodně, jinak tenhle styl bude samozřejmě vyznívat jako sterilní kombinování o ničem..ale tak to už je ta poslední fáze, na které se bude pracovat a i tohle se bude řešit v létě v přestupáku...už ten Depay je dobrý krok, uvidíme, co bude dál...

Reagovat
kiwwi

fakt? mne to prave dnes pride dost nepozeratelne...strasne pomale, vsetky riesenia prichadzaju sekundu-dve po tom ako mali prist, malo napadu a malo narazaciek

rozhodne sme mali o dost lepsie zapasy

Reagovat
Pinturicchio

Fakt. Ideální to asi ještě není, ale prostě mě bavilo na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud dpc zacni sa trochu hybat

Reagovat
smazaný uživatel

nehýbe sa tam nikto

Reagovat
mithro

Youngy

Reagovat
smazaný uživatel

Ander > Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Young > Hazard

Reagovat
Cobra

Eriksen>Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty pico, to je den Hokejky zoufale a Arsenal jeste zoufalejsi

Reagovat
Heisenberg

V ůtoku přesně chybí Ox, někdo kdo se rozeběhne a přejde přes hráče. Aaron napravo doma ok, venku už radši křídlo. Celý tým hraje prd, zase gol zleva a Young má moc prostoru. Takže klasický zápas s United.

Reagovat
Manik...

Někdo stream, který se neseká a nepadá? pls.

Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
Manik...

Webová stránka není dostupná

Reagovat
Swarley

kdo to tam zahučel do Taxisu?

Reagovat
WienArsch

Železník

Reagovat
Swarley

Giroud? to je takový Papírák

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao mal dosť tragickú sezónu, fanúšikovia stále spievajú jeho meno. Bale rozhodol minulú sezónu dvoje finále, túto sezónu sa mu až tak nedarí, ale aj tak dal 13 gólov, fanúšikovia ho nenávidia...

Reagovat
vodka

u Falcaa je škoda, že na něm jde strašně vidět malé sebevědomí, všechno mu odskakuje, občas prostě zaváhá, na chvilku se jakoby pozastaví a nejde úplně do těch situací instinktivně. Snaha se mu ale upřít fakt nedá a strašně bych mu přál, aby mu to tam spadlo a hrál ve větší pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak... Veľmi ma mrzí, že mu to u nás nevyšlo

Reagovat
mithro

snazi sa, len mu vsetko trva o zlomok dlhsie, nez mu v PL dovolia obrancovia. ale nehra horsie ako rooney posledne zapasy.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tam rozhodca zahodil tú vlajočku, akože touchdown?

Reagovat
Thoomas

Wenger to zas doklepe s jeho "víťeznou" sestavou zase na 4. místo, už sem letos ani nevěřil

Reagovat
r.mrazik

ander je božan...jak nemohl pul sezony hrat

Reagovat
smazaný uživatel

taketo vykopy si nechaj do Realu, saso..

Reagovat
I am Mancunian

este sa na tom aj smeje jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

ale teda zacal by som si zvykat, vacsina mien, kt s nami spajaju to s loptou na nohe moc nevie

Reagovat
I am Mancunian

valdes to vie velmi dobre

Reagovat
mithro

no dobre, len on zas nevie ten zvysok

Reagovat
smazaný uživatel

to bude sranda no, kedze väcsina nahravok od stoperov smeruje na brankara

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

taketo vykopy si nechaj do Realu, saso..

Reagovat
I am Mancunian

Phil Jones just provided the most Phil Jones moment yet of his career.

Reagovat
vodka

moucha na kameře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zľakol som sa, takže vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som dufal ze prisla obrovska mucha zozrat younga

Reagovat
vodka

tomu spíš zase nasere pták do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

však jen ať drží hubu a hraje, to by měla být výstraha pro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSMan

Nejdřív Jonesy pak moucha na kameře dneska vidim fakt zajímavý věci

Reagovat
smazaný uživatel

coqovi piska kazdy dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy Coq dostane žltú?

Reagovat
smazaný uživatel

keď urobí faul na žltú... alebo aspoň faul.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol gól

Reagovat
Swarley

hm, ta by tam šla

Reagovat
kiwwi

Blindova strela bola golova, keby to nezblokoval Smalling

Reagovat
Counter

Ještě že to Smalling zbendtneroval, s 1:0 ještě půjde něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Smalling, to si zajebal toto

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasna skoda, to bola jasne golova strela, Boooooze..

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus,hrajou,jakoby meli ta mista predplacena...oh wait!

Reagovat
Thoomas

Však klid, Flamini to přijde zachránit v 80.

Reagovat
*CZE*

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý polčas

Reagovat
fantomas

Arsenal failed to manage a shot in a single half of a Premier League match for the first time since Nov 2004

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

WNG

Reagovat
smazaný uživatel

LvG

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna tragedie od nas..

Reagovat
*CZE*

Wenger out

Reagovat
SunFells

Tak to klobouček, že to trvalo přes 10 let. Wenger

Reagovat
Azza

neskutečná šňůra

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejně to obhájíš, až jednou skončíme nad váma?

Reagovat
Counter

To už tu Wenger nebude. Co Wenger, to tu už ani my nebudeme. Co my, to tu už ani naše vnoučata nebudou.

Reagovat
SunFells

Myslíš, že za to nestojíte, aby to nemělo cenu obhajovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná tragédia teda. Prajem si, aby niekto nabral gule a dal dole Alexisa, ale vidím to na ďalšiu 90'. A Aaron na krídle už, prosím, nie. Jediný, kto hral dobre, bol Monreal. Inak je to tragické vo všetkom, hlavne sa nikto nehýbe.

Reagovat
Gunner14

Nejlépe Rosa,Jack,Walcott ted hned na hřiště , ale na konec to bude Walcott,Jack,Flamini kolem 75 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ani jedna střela

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Wengera tam budou jak dlouho držet? Dokud neudělá top 4?

Reagovat
smazaný uživatel

tuto nemennu zostavu uz nikdy viac..ramsey zabity, sanchez ako jediny ofenzivny outlet to tam z hlbky rozhadzuje, ozil nemal loptu, santi kazdu stratil...giroud nulovy prinos, hadzeme mu to do behu a ku kazdej lopte mu chybal tak kilometer..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale, prohrává se a už nám neměnná sestava nevoní?

Reagovat
*CZE*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Tak na to, čo dnes chceme hrať, sa táto zostava moc nehodí. V FA cupe sme mali na hrote Welbecka, na City tam bol ešte aj Ox na krídle. To je dosť rozdiel oproti Ramseymu na krídle a Giroudovi vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nakonec dá zase to 4. místo v suchým triku, kdo by to byl řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

mame šancu to otočiť?hraju junajtyt tak dobre alebo arsenal tak zle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, aj

Reagovat
Lacko_Boh

to by bolo 8:2

Reagovat
smazaný uživatel

To by ešte musel hrať Rooney vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

s loptou sa hýbeme jak Marika Gombitová... ak sa to zmení, tak môžeme vyhrať, ale moc tomu nedávam.

Reagovat
Lacko_Boh

dik,cestujem,až teraz som nastupil do Prdnolina tak snad pojde stream v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Hur snad hrat nemuzem, takze jo..

Reagovat
Lacko_Boh

zapnem a otočime,počkaj

Reagovat
*CZE*

Arsenalu hrozně chybějí přímočaří Angličani v základu..chybí hrozně Ox. Wilshere a Gibbs do základu. No on ten Rosa by udělal kurva rozdíl v tý statický hře.

Reagovat
herbage

co u Wengera nikdy nepochopím je, proč nikdy nepřizpůsobí taktiku soupeři. Dneska byla ideální šance vyzkoušet Walcotta na hrotu, zavřít to vzadu a hrát na breaky, protože United musí vyhrát, zatímco nám stačí remíza. Stejně tak posunout třeba Ramseyho na střed a zkusit nasadit dynamické hráče jako Wilshere nebo Rosa, co zároveň dokáží i zodpovědně bránit. Naopak proti Swansea, když se blíží konec zápasu, tak tam šoupne Walcotta na hrot místo Girouda, když potřebujeme silového hráče do vápna. Nevidím v tom žádnou logiku, jako kdyby střídání měl na papíře napsaná před zápasem a pokud někoho nečekaně nezraní, tak se tím řídí

Reagovat
*CZE*

Reagovat
smazaný uživatel

minule o tom hovoril nejaký komentátor, že dokonca aj Bayern, aj Barcelona prispôsobujú taktiku súperovi, len Arsenal nie a nazval za to Wengera arogantným.

Reagovat
*CZE*

do kdy má dědek smlouvu?

Reagovat
SunFells

Nikdy, jistě.

Reagovat
herbage

myšleno většinou posledních pár sezón. Většinou překvapí třeba sestavou v FA Cupu, jako třeba loni výhra nad Tottenhamem s Walcottem na hrotu, ale často jako dnes ten ideální moment překvapit prováhá

Reagovat
SunFells

Nevhodné věci jsou často překvapivé, hlavně u zkušenějších managerů, to je pravda. Právě posledních pár sezón to začal dělat, započalo to Barcelonou někdy před čtyřmi lety. Do té doby ani hovno a i dlouho poté nic. Letošní sezóna je z tohoto hlediska snad nejlepší.

Reagovat
herbage

to je sice pravda, ale jakmile tým chytne formu, tak v ten moment přestane točit sestavu do té doby, než nás to stojí body, bez ohledu, proti komu zrovna hrajeme. V tomhle ohledu má Wenger ještě na čem pracovat a mohlo by to být ještě lepší.

Reagovat
SunFells

Já taky reagoval na tvrzení, že nikdy nepřizpůsobí taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak třeba proti Man City to změnil docela ukázkově.

Reagovat
SunFells

Nebo třeba právě proti vám.

Reagovat
smazaný uživatel

inak som presvedceny ze welbz by dnes hral keby mohol, aw theovi zatial ocividne neveri, a od toho zranenia, aj ked nahodou hral, zatial totalne nic nepredviedol

Reagovat
vodka

jinak Blind na balonu ok, ale bez balonu zase slabota, strašně málo se nabízí, když máme balon, což fakt nechápu, Ozil ho sice dost příkladně odstavuje od přihrávek, ale on je tam od toho, aby reagoval na jeho pohyb a byl pořád volný, paradoxně nejsilnější je, když se vydá napadat rozehru AFC, místo toho, aby byl nejvýraznější v během našeho build-upu...

Reagovat
vodka

a jinak, jakmile je Coquelin pod tlakem, tak dost ztrácí, toho by se ještě mohlo využít...

Reagovat
r.mrazik

on by potreboval hrat vyse,nez hraje ted...treba misto felly a young by mohl chodit vic dopredu

Reagovat
vodka

Fella zase nemůže hrát toho před stoperama, ale jo, měl by se víc vytahovat dopředu, zvlášť když stopeři se vysunují dost výrazně a on je pak vlastně pár metrů před nima...

Reagovat
r.mrazik

ja to nemyslel vymenu,ale spis jen post,ktery by blindovi sedel vice...

na toho DM je moc slabej a bez kouli...

Reagovat
SunFells

lol, ten Jones byl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia ukážková strata od Ozila do zbierky

Reagovat
smazaný uživatel

niekto by mohol Alexisovi roztrhať aj tie druhé kopačky, možno má len dvoje a bude musieť striedať

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Mata nepálil

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron krásne

Reagovat
Grahf

dajte nejaký poriadny stream

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To bola prvá strela Arsenalu ten pokus Alexisa do nebies? Nie zlé v 50.minúte

Reagovat
vodka

Smalling že bude napadat 25 metrů od brány AFC, to bych nikdy nečekal

Reagovat
*CZE*

Dej tam Rosu ty uchyle starej francouzskej.

Reagovat
smazaný uživatel

RvP vás ide zarezať

Reagovat
Swarley

Falcao vypadal, že se loučí na vždy, ne?

Reagovat
Swarley

*navždy

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, určitě tu bude do ledna

Reagovat
Lacko_Boh

tiež to nam na tak posobilo,rozpačita situacia

Reagovat
Miguel19

To mával na rozloučenou?

Reagovat
smazaný uživatel

no.. a ešte tam aj ide krysa. To si radšej idem zapáliť.

Reagovat
smazaný uživatel

dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Radamel sa rozlucil

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
Swarley

Rojo

Reagovat
SunFells

Ty vole. Rojo se ukázal ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne ten Giroudov drevávky pohyb... keby sa k tomu postavil normálne, tak nemôže nedať

Reagovat
smazaný uživatel

*drevácky

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je tam kde patri 4. miesto

Reagovat
SunFells

A za chvilku zase tam, kde patří. 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín

Reagovat
kiwwi

Giroud zlta za vykasany dres

Reagovat
smazaný uživatel

849. ofsajd

Reagovat
SunFells

Poďme kluci, na Old Trafford se neprohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten rojo je dneska taky za slusnyho prumeraka

Reagovat
vodka

Rojo WTF

Reagovat
vodka

respektive za tu záchranu následnou

Reagovat
smazaný uživatel

ROJO

Reagovat
SunFells

Young teď působil dobře vymletě

Reagovat
Swarley

Rojo teď naopak kvalitka

Reagovat
SunFells

šulek

Reagovat
nani92

oproti 1.polčasu absolútne nič nehráme..

Reagovat
smazaný uživatel

Přichází první střídání

Reagovat
SunFells

I druhé. Tě dostal, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no pome, Wilshere, Theo hore, Alexis, Santi dole a bol by v tom čert, aby sme nedali gól

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prepac

Reagovat
Swarley

"nenápadné zranění"

Reagovat
smazaný uživatel

VALDES

Reagovat
SunFells

Zvedej se žebráku, opalovat se budeš v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín wtf

Reagovat
nani92

De Gea už simuluje..asi zabudol že ešte nieje príprava na novú sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

de gea uz ma pitchi, ide domov

Reagovat
Miguel19

DDG už to má v píči

Reagovat
smazaný uživatel

To schválne, aby dostal posledný potlesk na OT?

Reagovat
Swarley

jde chytat Blackett?

Reagovat
vodka

nj, de gea se taky loučí

Reagovat
smazaný uživatel

tak de Gea tam už nemohol vydržať

Reagovat
smazaný uživatel

VICTOR DEBUT!

Reagovat
SunFells

De Gea ani fanouškům nezamával.

Reagovat
Manik...

75. minuta a Wenger střídá

Reagovat
SunFells

Střídal v 71., De Gea to natáhl.

Reagovat
r.mrazik

proc tam sakra neda januzaje a younga do obrany? blackett je hroznej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Davide za všechno a hodně stěstí v Madridu! Victore tvuj čas příchází

Reagovat
nani92

ak to je psoledný zápas De Gea tak ej kokotko,že nenabral odvahu sa rozlučiť..Victooor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

DDG nevypadá, že by mu něco bylo.

Reagovat
Mimalu

symbolické střídaní

Reagovat
SunFells

Walcott za Bellerína ...doufám herbe, že oceňuješ ten překvapivý tah

Reagovat
Rssa

Valdés!

Reagovat
smazaný uživatel

ahááá Coq RB

Reagovat
smazaný uživatel

VALDEEES

Reagovat
smazaný uživatel

tak som zvedavý na Valdésa, nechytal poriadne, ani keď chytal každý zápas, tak čo to teraz bude po roku...

Reagovat
vodka

Young>di maria... neskutečné, jak ho převyšuje v poziční hře a presinku

Reagovat
smazaný uživatel

David fakt mohol vyjsť s pravdou najavo a ak naozaj odíde, rozlúčiť sa...

Reagovat
SunFells

Young je neřád, Louis by tam měl poslat Di Máriu. Nakonec potřebujem nějaký míče.

Reagovat
smazaný uživatel

theo

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej hnus hrajem

Reagovat
Willy Wonka
Reagovat
Mimalu

Reagovat
protiproudu

hustý :D borec :D

Reagovat
mojmira

Reagovat
vodka

Young, wtf, on musel fakt projít nějakou metamorfózou, momentálně ho prostě ze sestavy nevystrnadí nikdo, Depay bude muset jít napravo, případně na podhrot...

Reagovat
bartlu

Walcott teda přišel dokázat, že ten výkon co sme viděli doposud může být ještě horší

Reagovat
bartlu

ok

Reagovat
bednik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walcoooooooooooooooooooooot

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Valdes s Balckettem na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

THEO!

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

takový lacný gol

Reagovat
kiwwi

boha jeho taka picovina

Reagovat
Miguel19

VALDES

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Minister

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Prosim nechajte si toho klauna ako jednotku, to bude zabavy

Reagovat
nani92

takže Handanovič?

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

co to zase je do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

valdes united budu mat dalsiu sezonu o 20 bodov menej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

de gea někam jde?

Reagovat
Manik...

jo

Reagovat
smazaný uživatel

a kam?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Stream?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Hezky se Valdés uvedl

Reagovat
protiproudu

jak kdyby to byla jeho chyba... hodne spatny koment

Reagovat
smazaný uživatel

FIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

Zrovna netušící Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za celý zápas sa nezmôžu absolútne na nič a potom ten tragéd takto vyrovná. Trapas.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Azza

Seš na Blacketta tvrdej

Reagovat
r.mrazik

jak kdybych to nerikal...nejdriv byl daleko a mohl ho pripadne vystavit do offsidu a pak tam jde pozde a tečne to na gol....sráč

Reagovat
r.mrazik

a slepejše at vezme sebou

Reagovat
smazaný uživatel

dlhodobo jediný hráč, čo sa dokáže presadiť vo veľkých zápasoch

Reagovat
smazaný uživatel

tak legenda Victor sa ukázala

Reagovat
smazaný uživatel

když mu to blackett tečuje

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Counter

Theo centroval ne?

Reagovat
Swarley

pochopitelně, moc nevím, proč by to měla být chyba Valdese...to je prostě posraná haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ddg by to chytil

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

vždyť není to tak dávno, co dostal gól po mnohem lehčí teči a tam se spíš dalo něco vyčítat...tady se Valdes dobře přesunoval na centr, nepřijde mi to jako jeho chyba...

Reagovat
vodka

toto byl právě moment na wondersave, který by DDG předvedl

Reagovat
Swarley

jako je fakt, že u Davida nikdy nevíš, mohl by tam hodit nějakej wonderskok a vykopnout to nohama

Reagovat
smazaný uživatel

nasi brankari by z toho dostali tiez..ale prave ddg zvykol zachranovat body takymito zakrokmi

Reagovat
Counter

Szcz by to chytil s cígem v puse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kiwwi

Falcao pozical Blackettovi svoje korcule?

Reagovat
vodka

giroud=shit ale valdes zatím vypadá jak namalovaný teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte s Valdesem? Vždyť tyhle blbé teče se snad ani chytat nedajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tohle bylo chytatelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Střela která nejde na branku a tečí se změní na střelu do branky? Chytatelné kým? Brankářem který si pokrývá malé vápno určitě ne.

Reagovat
mojmira

nemusel jít dolu tak brzo

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze ne...to tu jen decka blbnou

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľný ten nulový pressing

Reagovat
niflheim

Proč chytá Victor? A hraje Blackett? Zase zranění nějaká?

Reagovat
smazaný uživatel

DDG by nestihl let do Madridu.

(sorry )

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

Blind naslepo

Reagovat
vodka

Blind

Reagovat
Counter

Blind

Reagovat
kiwwi

Blind fatamorgana?

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

vsak ma ve jmene ze je to slepejš

Reagovat
protiproudu

Ty vole co to bylo :DDDDDDDD

Reagovat
nani92

za 2.polčas zaslužene vyrovnanie..

Reagovat
smazaný uživatel

Prej faul od Anderka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jak za tenhle gol jako Valdes mohl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli takejto kokotine prísť o 3. miesto. Zase mám nervy do boha

Reagovat
vitasrp

Stejně by Arsenal musel ještě jednou ztratit, abyste byli na konci ročníku třetí.

Reagovat
Swarley

ale každopádně Arsenal by toho mohl být schopný, je škoda, že je nejspíš nedostaneme pod větší tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak hlavně byste museli vyhrát na Hulu

Reagovat
Swarley

pochopitelně, ale tak teď už to je v podstatě jedno...

Reagovat
Pinturicchio

Já Valdése nemusím, ale jak za tohle mohl?

Reagovat
iamek

Ted se na nej bude hazet kazdy gol. Klasika. Jak si dav najde obet ...

Reagovat
Pinturicchio

#BaleValdesVictims

Reagovat
Swarley

to si počkej na to, jestli DDG doopravdy odejde, to bude přeháněk...tohle je ještě jen začátek...

Reagovat
Pinturicchio

Též si myslím, no.

Reagovat
Counter

Je to jen sranda, že sotva De Gea zmizí z brány, tak soupeř ani nemusí vystřelit, aby dal gól :-)

Reagovat
Pinturicchio

Já si to myslel, ale tak jistota je jistota, páč tohle by bylo fakt na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Robinek

Reagovat
vodka

ach jo, za tu neaktivitu asi zasloužené vyrovnání, ale RVP je fakt mimo, on se pohybuje strašně divně...

Reagovat
kiwwi

boha jeho Persie, presne od toho tam si, aby ked pride k tebe taka lopta tak das gol

Reagovat
Usty

Valdes bez šance... Ale trolling dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

ale piču ofsajd

Reagovat
Counter

Ty Ospinovy nákopy marnost nad marnost.

Reagovat
jacobT

Flamini

Reagovat
protiproudu

Ty indiani za lavickou Arsenalu, no fuj :D

Reagovat
kiwwi

jedni z najvernejsich fanusikov

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Oni majou tuším aji svou facebookovou stránku.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy ma svoju facebookovu stranku

Reagovat
vodka

já ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

ok, ale za tu nemam zadne cash....

Reagovat
protiproudu

asi jo no :)

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za tah

Reagovat
Grahf

druhý polčas nehrajeme nič

Reagovat
smazaný uživatel

furt ofsajdy mává

Reagovat
Swarley

tak je to jeho práce, že jo...těžko tam začne vykládat palety...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
icemike

Reagovat
13

Reagovat
fff

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
mithro

takto sa nechat pripravit o jasne vitazstvo, vyborne striedanie LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Blackett na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Ramsey je šmatlák.

Reagovat
Counter

Proč?

Reagovat
r.mrazik

je sranda,ze ty posily bych nejradeji vymenil...kvetak,mata i slepejs by meli sedet na lavici

Reagovat
SunFells

Deane, ty svině

Reagovat
niflheim

Zasloužená remíza či jsme měli vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Arsenal byl dneska slabý. Aji ten gól jsme za něho museli dát. Ale ten druhý poločas jsme vypustili tak, že si to o vyrovnání přímo říkalo. Méně laxní tým by nás zremizoval ani bysme necekli.

Reagovat
Counter

Můžete být naštvaní jen na sebe, Arsenal byl marný.

Reagovat
SunFells

Měli jste prohrát, vůbec jste to dnes nesplnili.

Reagovat
mithro

prehrali sme si to sami, arsenal trochu ozil v druhom polcase ale taky nas klasicky fu*kup druhopolcasovy. plus super striedania

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal ozil?

Reagovat
Counter

Hrál líp než Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

good one

Reagovat
SunFells

Ještě řekni, že dnes zapadne slunko.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

tak poslat tam Robina bola picovina, ten je hotovy jak Falcao, tam mal ist Wilson, ale DDG sa zranil a Rojo zrejme nebol fit podla vsetkeho...neviem jak inac by si to teda striedal

Reagovat
masly008

to bul hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužený remíz, díky Blackette za tu teč! Tak nás čeká kvalda do LM, ale tu snad dáme

Reagovat
SunFells

Škoda no.

Reagovat
Counter

Hah, suché triko i s tragickým výkonem

Reagovat
smazaný uživatel

divny zapas, strasne rychlo zbehol

Reagovat
I am Mancunian

teraz to pustit hullu a newcastle do champu

Reagovat
Manik...

Reagovat
herbage

tak nakonec dobrá střídání a v poklidu dohrané utkání

Reagovat
Dawon

To je proste parada, kdyz to clovek po posranem hokeji prepne na MU a do 5 minut dostanem na 1:1 Neni nad povedenou nedeli...

Reagovat
nani92

začo mu dakujú? populista

Reagovat
SunFells

Sank you to you

Reagovat
SunFells

Jinak já bych teda vinil Valdése, nepochopil jsem, proč šel dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

to vravel aj neville

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu ti je Nevillov názor dobrý, čo, ty konfident?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Má dobré chvilky.

Reagovat
Counter

Mně to na první pohled připomnělo Persieho gól Barceloně, jak to dával z ostrého úhlu, zatímco Valdés šel mezitím jistojistě na centr. Ale tady měl holt trochu smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Polák by to chytil.

Reagovat
SunFells

O tom vůbec nemusíme spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nespekuluji, konstatuji

Reagovat
Rssa

Pro fandy MU jedině dobře, teď už nebudou mít slabinu v bráně.

Reagovat
minoLFC

ty voe to už na youtube ukazujú reklamy aj uprostred videa? to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Adblock

Reagovat
kissak

to je hustý:

Do boje o sestup se údajně vložili právníci NUFC a SAFC. Hráč Hullu Jake Livermore byl suspendován za kokainový doping a právníci žádají po FA odečet bodů pro Hull.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne ty jo, to by degradovalo celou ligu.

Reagovat
kissak

taky doufám, že je to jen blbá kachna. Když už má NUFC spadnout protože jsou to neschopáci, tak ať spadnou ikdyž mě jako jejich fanouškovi z toho bude smutno. Smutno je mi z celé této sezony a tak je to vlastně jedno....

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nevšim jsem si že jim fandíš, o to líp jak to bereš, pravníci nemají rozhodovat o sestupu a postupu v žádném případě.

Reagovat
kissak

To je v pohodě chlape, když 11 zápasů čekáš na výhru, tak už si smířenej se vším

Prostě se nám povedl pravý opak Leicesteru.

Zůstat v EPL jen díky právníkům by byla pěkná sviňárna. Vše ať se rozhodne na trávníku.

Reagovat
fff

Takze Suarez si mozno vyhra tri trofeje a my sme ... tam kde sme. Smutne pre nas celkom.

A este mozme byt aj 7.

Reagovat
fff

A dnesne rumours, Lacazette za 28m a Vidal

Reagovat
Counter

Ten z Juve, nebo ten ze Sevilly?

Reagovat
fff

Juve.

To musi inak byt sranda robota niekedy ta novinarcina, napises uplnu hlupost, dostanes plat ...

Reagovat
Counter

Ono s tím platem to bude nevalné, aspoň co se čistě psaní na netu týče. A právě tím, že jsou pak jednotlivé stránky odvislé od dostatečné návštěvnosti, tak bombastické článečky nabírají na ještě větší bombastičnosti, aby přebombily konkurenci...

Reagovat
fff

Nj a ked si spomeniem na ludia ako vrabejka ... zjavne im to funguje

Reagovat
Counter

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se v létě bude ucházet o bosenského útočníka Edina Džeka z Manchesteru City, vedení Citizens je připraveno vyslechnout jakoukoliv její nabídku. (Sunday Mirror)

Dalším hráčem z kádru Citizens, kterého se Chelsea chystá získat, je dvaatřicetiletý záložník Yaya Touré. (Sunday Express)

hmmmm chtěl bych oba

Reagovat
Whitemedia

A já ani jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by oba příští sezonu zklamali, naopak by parádně zapadli. Yaya 2 a Džeko klidně 5 sezon.

Reagovat
icemike

Yaya má už ted 32 let, si myslíš, že je Jagr nebo co?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Yaya už půjde podle mě jen dolů...

Reagovat
Svatej

nevěřim tomu, že to myslí vážně

Reagovat
Manik...

Reagovat
Error

Se na večerní zápas těším snad více než na ty, ve kterých ještě o něco šlo. Možná proto, že dnes se může udát alespoň něco zajímavého.

Reagovat
Arbiter

Chelsea boss Jose Mourinho rejected a potential return to Real Madrid as manager, according to Guillem Balague.

Reagovat
smazaný uživatel

no vždyt o tom to je, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Admin Courtoisa na fb je trošku mimo: https://imagizer.imageshack.us/v2/353x357q90/537/s3gH4c.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl být manažerem sezony rozhodně Pardew. Zachránit dva týmy během jedné sezóny je prostě užásný počin

Reagovat
kissak

Magpies svým odchodem zatím ještě nezachránil

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si myslím, že Hull na United nemají..

Reagovat
smazaný uživatel

ot: wtf GoT

Reagovat
Kaze

Silene to zmrvili. Plus na internetu je silena hysterie ohledne Sansy

Reagovat
smazaný uživatel

konkretne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sansa plus Jamie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

Treba tenhle dil: Dva zahaleni typci, co maji na sobe krev, si jen tak zajdou za princeznou a princem. Nasledne se objevi Sandsnakes, zahalene a ozbrojene zenske. Strazci asi byli na sieste.

Nebo z predchozich dilu udajne nejlepsi pechota na svete je porazena typkama bez zbroje s nozema...chlapici, co jsou odmalicka trenovani bojovat ve formaci se najednou roztrousi...

A to jsou jen nelogicnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s Jaimem asi chtějí zkrátit, aby jejich dějová linie s Myrcellou skončila už tuhle sezónu, tak nechtěli zabírat čas tím, jak se tak rychle dostali k Myrcelle. A vůbec všechno mi přijde takové uspěchané, což prostě všechno kazí.

A s tím druhým odstavcem se nedá nic jiného než souhlasit, to byla pitomost největší kategorie, i souboj Barristana(nejlepšího bojovníka 'široko daleko') s arabáči byl neskutečně trapný..

A taky jak se dostal Littlefinger z 1000 mil vzdáleného Winterfellu(ještě jak to v tomhle díle zdůrazňují ) do King's Landing za pár dní převozem, když i autem trvá taková dálka 1 den..

Reagovat
smazaný uživatel

Chápej, že to je seriál a ti herci taky stárnou. Kdyby to bylo všechno podle knížek, tak je teď děj někde u druhého první serie.

Reagovat
Kaze

Tak zase nikde nevime, kolik casu ubiha mezi jednotlivyma epizodama.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nejlepší seriál Ale je pravda, že Sand Snakes jsou nejhůř zahrané postavy, od první série mě nic tolik neiritovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší seriál bych teda řekl, že to už dlouho neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to subjektivní. 5. série sice zatím trochu zaostává(ale i minulé série měli vždy nejlepší díly na konci), ale je pořád to nejpopulárnější seriál a konkurenci skoro žádnou nemá.

Reagovat
Kaze

Uz i na minule byl poznat pokles. Coz u tolika rad mozna je obvykle, ale kdyz to porovname s materialem, co meli k dispozici...

Reagovat
Lacko_Boh

1200. pre 1200golov Girouda za Arsenal v buducej sezone

Reagovat
Swarley

....oh boy...

Reagovat
Lacko_Boh

kluku jedna ušata, aj ja som mimo Jakotyč mi to ukradol ako...

Reagovat
Lacko_Boh

Havel Slovensku priemysel

Reagovat
Lacko_Boh

ako Wenger Barcelone dorastencov

Reagovat
Lacko_Boh

ako Klaus pero

Reagovat
Lacko_Boh

ako Barcelona Arsenalu hotových hračov

Reagovat
smazaný uživatel

Furiosa Immortan Joeovi jeho ženy

Reagovat
Lacko_Boh

bum - džžžžž

Reagovat
Counter

Včera som to viděl a slušný nářez

Reagovat
Swarley

...ako tyč

Reagovat
SunFells

žrťka

Reagovat
SunFells

No dobře, žrďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Rukavice je vhozená.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

1200. pro titul MU v příští sezóně, zase na tom dělám jen já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laco ťa prešťal

Reagovat
Lacko_Boh

prepač

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

verim ze aj edo na tom pracuje

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

blazon

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má snáď každý komentátor, videl som to aj u Zárubu a ten má teda 25 hráčov v každom tíme

Reagovat
Usty

Co říkáte na spekulace Griezmann do Chelsea? Podle mě by to dokonale vyřešilo problém nízký konkurence na AM, backup na křídlo a mohl by dokonce působit jako falešná dvojka/trojka do útoku. Perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale Mourinho o žádnou konkurenci na AM nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo hodně super. Má nějakou klauzuli ve smlouvě?

Reagovat
Miguel19

Jo, přes 40 mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsme měli Schurrleho, KdB..

Reagovat
Whitemedia

Jediný nákup, který bychom měli v létě uskutečnit teda ještě koupě brankářské dvojky místo Petra..

Reagovat
Whitemedia

Akorát nechápu, proč se nemohl přivést již vloni..

Reagovat
smazaný uživatel

On by nestačil, ještě jeden do ofensivy, obrany i zálohy

Minimálně 4 hráči přijít musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Podle mě je toho potřeba ještě trochu víc, minimálně tomu středu zálohy bych do jarních bojů v Champions League úplně nevěřil.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Oukej, dejme tomu.. Hlavně ale žádný Pogba či jiný předražený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by ses ohrnoval nad Pogbou jo? Vždyť ta záloha měla prostě k ideálu hrozně daleko.

Reagovat
Whitemedia

Ne, ohrnoval bych se nad každým přestupem za šílenou pálku Takže nejen Pogba.

Reagovat
Miguel19

To je i Griezmann

Reagovat
Whitemedia

U něj bych udělal výjimku Já vím, trochu víc jsem si protiřečil

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme top klub no, to si žádá většinou top posily, jestli se chceme někam posunout herně.

Reagovat
Whitemedia

Tak top posila nemusí nutně znamenat, že za ni dáme přes 50 mega Ale za Griezmanna bych je dal

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak za Pogbu.

Reagovat
Whitemedia

A já bych je dal za Griezmanna Co s tím teď, máme rozdílné názory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Však ten střed je důležitější než křídlo/AM

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Sedět do týmu by mohl, je otázka jestli ne spíš na lavičce

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 35s36 seconds ago

Chelsea team v West Brom: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Loftus-Cheek, Matic; Remy, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 19s20 seconds ago

Chelsea subs v West Brom: Blackman, Christensen, Azpilicueta, Ake, Mikel, Cuadrado, Brown. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom XI vs. Chelsea: Myhill, Dawson, McAuley, Olsson, Lescott, Brunt, Fletcher, Yacob, Morrison, McManaman, Berahino.

Chelsea XI v West Brom: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Loftus-Cheek, Matic; Remy, Fabregas, Hazard; Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ještě dožene Aguera

Reagovat
Miguel19

8 - Diego Costa has scored six goals and assisted two more in his last eight PL appearances. Return.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že Mouripičus postaví Costy když už je to zbytečný a i nebezpečný, ale Čech ani lavička. To je fakt chování prasete k Čechovi.

Reagovat
Error

Zranění. I Mourinho říkal, že snad bude fit na Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to Mouripičus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že to bude stejné zranění jako má De Gea.

Reagovat
vitasrp

Jojo, je to idiot, že letos vyhrál titul a nepostavil zraněnýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je omluva na všechno, co se proti němu napíše? I zbytečný stavění Costy těsně po zranění? OK, že je Čech zraněnej jsem nevěděl, ale při těch jeho vyjádřeních na jeho stranu je opravdu reálná obava, že bude rozlučky free.

Reagovat
vitasrp

Costa měl bejt zpátky na utkání proti Crystal Palace, takže jej ještě 14 šetřil. Není to zbytečný stavění a není to těsně po zranění. Mou říkal, že by jej nejradši už vůbec nepostavil, ale Costa ještě chce hrát, takže bude muset najít nějakej kompromis.

Titul není omluva na všechno, ale nedokážu pochopit, proč by se mu měla vyčítat nějaká naprostá krávovina, no a ještě k tomu takhle debilním způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak debilním způsobem, to zkomolený jméno? Já jenom, že i když jako fandové slavíme titul, nemusíme zchroustat všechno a já bych osobně další trapně odejitou legendu nerozdejchal. Postavení Costy je prostě hovadina v tomhle polosklenenym stavu, navíc může v klidu hrát Remy a na křídle někdo mladej nebo někdo mladej v útoku, to je asi milionkrát platnější než riskovat zrakvění Costy před přípravou.

Reagovat
vitasrp

Kritizuješ úplnej nesmysl - zraněnej hráč hrát samozřejmě nemůžeš. Urážíš trenéra, kterej právě vyhrál ligu a je legendou klubu, kterýmu (pravěpodobně) fandíš.

Costa byl zdravej na začátku května, dostal dalších 14 dní a pokud by nebyl stopro fit, lékaři by jej snad nikdy nenechali hrát. Upřímně - o zdravotním stavu nemůžeš mít v životě lepší informace jak kouč/lidé z klubu. A pokud hráč dostane ještě 14 dní oddechu navíc, dá se předpokládat, že jeho svalové zranění už je úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to tak směšný, Čech je zraněnej zrovna v době největší spekulací o přestupu a době kdy Mourinho tvrdošíjně tvrdí, že zůstane

S Costou prostě nesouhlasím, je to risk a to tvoje omlouvání všeho okolo Mourinha titulem je fakt k smíchu.

Reagovat
vitasrp

Čech byl zraněnej už i minulej tejden a nikomu to divný nepřišlo, no dobře.

Nepochybně jsem k smíchu já, nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už se tu tehdy psalo, jak je to náhodička když má přestupovat a měla by se udělat rozlučka

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Si nejdřív najdi info, než tu budeš pičusovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký, to s tím "zraněním" ?

Reagovat
Whitemedia

Ano, to s tím ZRANĚNÍM!

Reagovat
smazaný uživatel

Jakže?

Reagovat
Miguel19

Však je to Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tenhle pseudoargument máte

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono to vážně často dost vysvětluje..

Reagovat
Svatej

What a great day for the academy. Jeden hráč juniorky v základu, když už o nic nejde, příslib do budoucí sezóny skvělej.

Já chápu jeho slova o tom, že chce nechat hrát hráče, kteří se o ten titul zasloužili, ale čímdál víc to vnímám jen jako další výmluvu pro to, aby se na ty mladý kluky mohl vysrat. Dokonalost by byla, kdyby tam na posledních deset minut poslal Mikela a Césara.

Reagovat
vitasrp

Brown nastoupí z lavičky určitě.

Reagovat
Svatej

S tím střídáním jsem to chtěl vyhnat do extrému. Počítám s tím, že si minimálně 30-40 minut zahraje, jen mi to leze na nervy.

Reagovat
Matić

Reagovat
Miguel19

Však příští rok bude v kádru z těch mladých jenom RLC a ten v základu je. Nevim co jiného od něj čekáte. Však je to José.

Reagovat
Svatej

Popravdě já třeba U Browna ani nečekám, že by někdy za áčko mohl hrát. Nepříjde mi tak šikovnej, jak se o něm básní a celkově mě nějak extrémně neohromil.. Šanci dávám spíš Cheekovi a někdy třeba Bogovi, nebo Solankemu, jen mi jde prostě o princip.

Reagovat
M0rb1D4S

A to má jako příští rok postavit všechny kluky z akademie? Buďme rádi za toho RLC.

Reagovat
Svatej

Jak říkám vejš, Brown je mi volnej, jde mi o nějakou snahu. ...

Nevěřim tomu, že bychom s dvěma mlaďasama místo jednoho na výsledku utrpěli tak výrazně

Reagovat
Manik...

Je to debil... Vždyť už o nic nejde a i těm hráčům tyhle zápasy musí být u prdele

Reagovat
spider_8

Já jsem teda spokojenej. Pokud si José pořádně vypiplá jednoho mladíka, který bude příští rok platným členem A-týmu, tak je to mnohem lepší, než pokud bychom jich zkoušeli víc a všechny pak odstřelili. Navíc už je jasný, že příští rok zůstane v áčku akorát LCH a ostatní půjdou na hostovačku, takže bude záležet na tom, jak se prosadí tam.

Jen mě mrzí, že je tam Cahill místo třeba Kalase. Tak nějak jsem doufal, že když se zranil Zouma, tak ho zastoupí další mladík v pořadí, ale holt José no

Reagovat
Svatej

Jo, dá se souhlasit no... Asi jsem prostě namlsanej. Jeho prohlášení + moje tužby jsou zkrátka kombo, který mě přemáhá

Reagovat
Miguel19

Kalas nám ještě patří?

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste na tom JŮROFOTBALU hrozní tragédi...jste tu 24/7 a žijete si tu svůj mizerný virtuální život vy loserové, ste fakt tragikomický figurky, vsadim se že to tu tu samej panic, weirdo, šikanovaný dítě nebo asperger s nevoholenym knírkem, co vo slově deodorant slyšel tak možná z rychlíku.

Jedinej důvod proč sem píšu jen ten, že tu rád troluju čoboly a vysmívám se takovejm společensky zkrachovalým existencím jako je kiwi,fantomas, young a podobnejm zoufalcům, kteří místo toho aby někde žili společenskej život, tak tu freneticky mačkaj do počítače mastnými prsty vod jitrnice nějaký hovna.

Pokud si myslíte, že tu hejtuju jen proto,že si tu chci naparovat svý zoufalý ego, tak jste na omyslu. Jen si z vás dělám prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, jitrnice

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace

Reagovat
Swarley

jitrnice

Reagovat
Error

Assburger?

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa bude smiať človek, čo evidentne žere jitrnicu rukami

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, sorry, ja som čítal "yung" tak máš pravdu

Reagovat
Svatej

Reagovat
jenage

Potrefená husa...

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
I am Mancunian

okrem toho kiwwiho mas pravdu

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
alcantara

LOL out loud.

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL laugh

Reagovat
Counter

*laughing

Reagovat
kiwwi

ROFL on the floor

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Solanke, kdy si kopne?

Reagovat
SunFells

Po přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy, asi je lepší postavit polozraněnýho Costu a pod ním Remyho

Reagovat
Whitemedia

Polozraněný Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je v takovym stavu skoro celou sezonu.

Reagovat
Svatej

Ještě dává prostor Kaneovi si ten titul ypoty na chvíli užít

Reagovat
Svatej

mohl*

Reagovat
Counter

Myslím, že nizozemská liga začíná stejně jako každá jiná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hej, Gary typicky mimo s tým Courtoisom.

Reagovat
smazaný uživatel

|J8 to prostě nechápu, když je Hazard mladší než De Gea, tohle rozdělení cen jde mimo mou logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

*Já

Reagovat
smazaný uživatel

"fabregas assist"

Reagovat
smazaný uživatel

dosť nekonkrétny vzhľadom na počet... keby ale dal "Eriksen assist", to by bolo ľahšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak by dal "Eriksen goal" no

Reagovat
Jardin

Reagovat
Busby babes

no byl k tomu celej clanek, kde popisoval, kterou mysli.

Reagovat
Miguel19

Pulis...jak se chtěl vyhnout Josému a dělal že ho nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám nejde na digi obraz?

Reagovat
Svatej

Stream ?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Noke

Link na chelsea?

Reagovat
Miguel19

Hustě trefil

Reagovat
Whitemedia

Chalan se ukopl

Reagovat
Counter

BE RA HI NO

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak blbě přeházený.

Reagovat
Whitemedia

Mourek se teda umí rychle podepisovat

Reagovat
Talker

Nějaký funkční stream? Spadl mi

Reagovat
Svatej

idiot...

Reagovat
Whitemedia

retardi ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

jako vážně?

Reagovat
Talker

Rozhodčí se s tím nesere... Aspon bude více práce pro RLC, pokud ho Mourinho nestáhne. A asi můžeme dát pápá šancím Browna...

Reagovat
Talker

Každopádně slušná pecka od Fabregase, redka zasloužená

Reagovat
Miguel19

FABREGAS

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

klbko hracov v rohu 16ky a on na opacnej strane kopol loptu medzi nich a trafil jedneho z hracov WBA do hlavy

Reagovat
Miguel19

Nakopl míč do hloučku kde byl i rozhodčí a trefil někoho z WBA do hlavy

Reagovat
Whitemedia

kopnul míč po odpískání do hlavy(možná ne přímo do hlavy, to nevím jistě) jednoho z hráčů WBA

Reagovat
Talker

Minutu po odpískání, ve chvíli, kdy už byly rozdané karty a klubko se rozcházelo..

Reagovat
Whitemedia

Tak nějak jsem to myslel

Reagovat
icka

Byl tam hloucek hracu , fabre byl od nich asi deset metru s micem a napalil jednoho z WBA hracu

Reagovat
alcantara
Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas ty si joker :DDDD

Reagovat
Miguel19

A ten vypíč Costa mi fakt nechyběl teda.

Reagovat
Whitemedia

Ještě že už máme zajištěný titul ty vole, tohle by mě totiž jinak zničilo

Reagovat
spider_8

Tak co, viděli jsme už debilnější červenou?

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Fabre vlastně zmešká 2 zápasy nový sezony, to to posunuje ještě na úplně jinej level

Nebo ne?

Reagovat
Svatej

tipuju, že se zkusíme odvolat, ale jo no

Reagovat
spider_8

Tak to je ale potom na pokutu a pěkně mastnou. Nevidím jediný důvod, proč by nám měli dát vyjímku, tohle je prostě naprostá demence.

Reagovat
Svatej

možná chtěl jenom nahrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

ten typek co dostal druhu zltu za to ze si dal dole dres pri striedani, ked bol este na ihrisku tiez nebol zly

Reagovat
spider_8

Tak ten k tomu měl aspoň důvod. Jako v tomhle světle vypadá i Suarezovo kousání docela chytře

Reagovat
Greny

Jo když Kalivoda v derby dal gol sundal dres a dostal druhou žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre dobře trefil

Reagovat
Talker

Omg, mě se rozjede stream a oni ho vypnou. Kde koukáte?

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamable.com/5tml ty vole ale za tu přesnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len chcel dať loptu na rozohrávku a dal do toho trochu viac sily, či? frustrácia?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, jako dělal pak psí oči na rozhodčího a něco mu vysvětloval, ale z tohohle se vykroutit fakt nejde..

Reagovat
Miguel19

Frustrace že musí hrát s Costou.

Reagovat
Svatej

Fabre jako vždy mířil přesně

Reagovat
Mimalu

http://streamable.com/5ry6 Fabregasovo vyloučení

Reagovat
Nikikrew

::thumbsup: ale perfektne to kopol. Skoda ze nie do hlavy Costovi.

Reagovat
aither

Costa by zasloužil

Reagovat
Svatej

Já bych toho hráče tak nenáviděl nehrát za nás

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by se měl probudit. Od novýho roku hraje kulový, povedly se mu max ze dva, tři zápasy. Akorát na tom hřišti dělá bordel. A to že je prostě takovej není argument.

Reagovat
Talker

Tohle mě irituje.. Nemožnost najít pořádnej anglickej stream, kterej nebude chtít další instalace...

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Je pravda, že kdyby se tam vyslala jedenáctka složená ze všech mladíků, alespoň by nehrozilo, že se nějakej idiot vykartuje pro úvod další sezóny. Jak tohle Fabregase napadlo, tak to asi nikdy nepochopím.

Reagovat
Whitemedia

Costa ho nabudil, tak si taky kopl

Reagovat
Svatej

Myslim si, že kdyby Costa nezačal s tou komedií, tak by ta Fabreho ''nahrávka'' nebyla považována za útok... To je už stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze community shield je tiez sutazny zapas, takze by to bolo iba 1. kolo ak mu vobec daju trest na 3. zapasy ... (ak sa mylim opravte ma pls)

Reagovat
Miguel19

Však se tam může střídat vícekrát ne? Podle mě to jako soutěžní není

Reagovat
Counter

CS soutěžní zápas není, jestli teda něco v poslední době nezměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

ok then! a to bolo radosti ked ho arsenal vyhral a nakoniec sa zisti ze to nie je ani sutazny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ještě 3 poločasy a máme 2 měsíce na nabrání nových psychických sil. Fakt mám někdy chuť si omlátit hlavu o stůl při sledování té komedie, co s sebou přitáhl Costa.

Reagovat
Svatej

Ještě, že už o nic nejde, jinak by to nebylo tak srandovní.

Jedinej, kdo se mi líbí, je Matič a Luis a Terry, zbytek špatnej, nebo neviditelnej.

RLC až na to, že mi příjde pomalej a dlouho mu trvá, než se rozhodne, kam poslat míč a nejednou nechal okno před stoperem, když to bylo potřeba, celkem ok výkon... Nic nezkazil, dopředu sice nic nepřidal, každopadně od něj chci do budoucna víc.

Reagovat
Svatej

Mh, i tý předposlední věty jsem si s tou češtinou celkem pohrál..

Reagovat
Miguel19

Očekávám, že blb Costa příští sezonu prosedí tak 20 zápasů PL na tribuně. Sem čekal, že se aspoň trochu zklidní, ale on je ještě horší. V ani jednom zápase nebyl klid. Hroznej vypatlanec.

Cavani > Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Že je to hovado se vědělo už při koupi. O to víc je nutná kvalitní dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnil bych Costu za Cavaniho. A Remyho za Lacazetteho!

Reagovat
smazaný uživatel

ako sorry, Suarez bol tiiez blbec.. ale takto by som sa na najlepsieho strelca mojho timu nikdy nevyjadroval.. na druhej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez mi teda přijde víc v pohodě, než tento cikán.

Reagovat
Miguel19

Hazard jaká asistence na ten head shot

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus-Cheek zatím nic moc.. První zápas mu vyšel, dneska je neuvěřitelně pomalej, až línej

Reagovat
spider_8

Oni to jsou dost možná pokyny, aby ty průniky po krajích nechával bekům a radši zavíral střed.

Reagovat
spider_8

Jako s trochou štěstí se Fabre mohl trefit do hlavy rozhodčímu a pak by dostal ban na 10 zápasů

Reagovat
Whitemedia

Nooo.. takže jsem to tušil správně, tohle nebude zápas, na který bych se měl koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Proč penalta? Kdo fauloval?

Reagovat
Sali5

Terry, jasná penalta

Reagovat
Miguel19

Terry

Reagovat
masly008

a to terrymu odpustil redku.to by taky stál na začátku sezony.by byla prdel no.

Reagovat
Mimalu

nestál

Reagovat
masly008

když dostaneš rovnou červenou tak je stop na 3 ne?

Reagovat
Mimalu

pokud je to karta za faul jako poslední hráč, tak je to jen 1 zápas

Reagovat
masly008

ah.ok.

Reagovat
Talker

Kde koukáte? Ten drákula stream je tragický...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

To mi háže minutu connecting a nic...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Už v pohodě, děkuji

Reagovat
Svatej

nenažranče

Reagovat
Greny

Toto mohl asi chytit

Reagovat
Infernoqt

Mno, myslím si, že s prodejem Čecha by se to nemělo uspěchat.

Reagovat
Liquid

Mou byl dohodlý s Courtoisem, teď bude zase před sezónou jakože naoko rozstřel o post jedničky, Mou nechce Čecha prodat, na post dvojky je prostě slušnej a peníze z prodeje Chelsea nepotřebuje

Reagovat
Infernoqt

Na místě Čecha bych z Londýna taky neodcházel. Chytání se nezapomíná a za ten plat si ani nic nepotřebuje dokazovat.

Reagovat
Talker

Tak to bychom měli tři

Reagovat
smazaný uživatel

Belgičan

Reagovat
spider_8

Ok, příští rok musíme titul získat až v posledním kole.

Reagovat
Svatej

tyvole

Reagovat
Greny

Vystřídat Costu než se nechá vylít i on

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu chýba už len Cuadrado.

Reagovat
Talker

Už tu je

Reagovat
Side

Reagovat
Talker

Možná by stálo za to Costu vystřídat, než někomu napálí

Reagovat
Greny

José nás tu sleduje

Reagovat
Honza Matoušek

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Pulis to mal asi premyslene ked sa vysral na Crystal Palace.. dal si pol sezony na studium dolnej 6tky timov, ktore urcite siahnu po nom a potom uz len vysmiaty bral body komu šlo

Reagovat
vitasrp

Je celkem slušný, jak šla celá dynamika a intenzita tý hry dolů, což je ale samozřejmě očekávanej jev, když spousta těch hráčů měla v posledních dvou týdnech dost dní volna. Každopádně mi přijde, že třeba zrovna Hazard je typ hráče, na kterém se ty drobný absence dost projeví - už minule proti Liverpoolu byl dost mimo svůj obvyklej level, dneska prvních 30 minut to samý, pak se pravda trochu rozehrál.

No naštěstí je to fakt úplně jedno, pokavaď někdo nedostane další rudou, může se na takový utkání úspěšně zapomenout.

Reagovat
Talker

Hazard mi přijde úplně bez zájmu. Jakoby si odškrtl po titulu a ocenění pro hráče ligy, že má hotovo. Dneska se tam spíš jen prochází a je celkově netečný.

Reagovat
vitasrp

Jojo, ale tak má na to právo, tým k tomu titulu na konci dotáhl, tak si pak orazil a vypnul.

Reagovat
Talker

To sice ano, ale nějak se mi to nelíbí. Zvlášť když obětuji 2 hodiny hledání kostičkovaných streamů

Reagovat
Nikikrew

Chelsea 3:0, fabregas cervena. No nie je to nádhera

Reagovat
spider_8

Já čekám ještě nějaký rasistický obvinění

Reagovat
Liquid

jestli si to fakt užíváš tak je to docela smutný, titul už máme v kapse, takže to je vážně fuk

Reagovat
Nikikrew

Neuzivam, nevidel som zapas vobec. Ale celkom fajn pocit

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi nejaka kauza storočia ked musime pozerat prenos zo sundej siene

Reagovat
Talker

Extrémně nudná část zápasu. Prakticky se nic moc neděje od střídání Costy. Vyjma střídání teda...

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom Hooray

Reagovat
smazaný uživatel

Brown, ten to otočí na 3-5. A mne zarobí 270 €. Cmooon

Reagovat
Talker

Vsadit na někoho, kdo má ukončenou sezonu není zrovna ideální nápad...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, bez tej cervenej by to klaplo to som presvedceny...kurz na 2 cely den padal, vratil sa Costa ale Fabregasovi preskocilo no

Reagovat
Talker

Na druhou stranu Hazard už ukončil sezonu, Willian i Oscar mimo, Costa hraje po návratech špatně, potřebuje pár zápasů, aby se dostal do formy. To máš prakticky veškerou ofenzivu mimo.

Reagovat
Talker

Ty vole, co je to dneska za zápas...

Reagovat
Infernoqt

WBA - CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Fabregas by měl dostat speciální cenu, neskutečné že v té strkanici trefil přesně do palice toho správnýho hajzla na takovou vzdálenost

Reagovat
smazaný uživatel

nech se vyšetřit, cvoku

Reagovat
vitasrp

Nejlepší na tom zápase z pohledu Chelsea jednoznačně hostující fandové.

Reagovat
Liquid

a ta trefa Cesca, titul už je v kapse, unbeaten ztraceno dávno, takže tahlec prohra nebolí

Reagovat
Error

Rémy super výkon, aktivní přístup. Snad si vyslouží víc minut do příští sezony.

Reagovat
icemike

Fabre dokázal husarský kousek a to udělat největší koninu na hřišti, po kterém běhal Diego Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Konečně.

Jen tak celkově. RLC zpočátku nevýrazný, po poločase mi ale přišel mnohem aktivnější. Kdyby podal takový výkon i v prvním poločase, tak bych ho jen a jen chválil. Takhle tam je furt ten nedostatek, že se musí rozkoukávat, než se rozjede.

Od Mourinha jsem to nepochopil. Začínáme se dvěma útočníky, končíme bez útočníka.

Costa je magor. Jak dostal Gardner žlutou, tak mu málem napálil a šel do sprch. Demence. Fabregas taky šílenec, napálit míč do hloučku, kde stojí rozhodčí. Ujet mu to a trefit do hlavy rozhodčího, tak nevím, co by se dělo. To by byl slušnej trest.

Celkově nudnej a nezajímavej zápas, Hazard opak "Španělů" - už si odpískal konec sezony před týdnem a dneska pokračoval, bylo mu to naprosto u prdele. Ani se mi nechce koukat na ten poslední zápas, jestli to má vypadat takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

pro chelsi je nudný zápas ten kde rozhodčí píská pořádně, jak smutné.

Reagovat
icemike

přečti si to ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Sterling told Brendan Rodgers before their game against #Chelsea at the Bridge that he wants to leave Liverpool. (via @BenSmithBBC)

Reagovat
icemike

Nejlepší muž zápasu: chelsea fans !! We won the league !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele