Premier League - preview 34. kola

22.04.2017, 08:44, aktualizováno 25.04.2017, 08:40
Previews
Dohrávka anglické nejvyšší soutěže je tentokráte na programu netradičně v úterý. Chelsea přivítá na domácí půdě Southampton a případným vítězstvím chce odpovědět na atak druhého Tottenhamu, který momentálně na Blues ztrácí čtyři body...
Chelsea FC - Southampton FC  (úterý 20:45)
V sobotu si Chelsea mohla užít oslavy postupu do finále FA Cupu, hned v úterý ji však čeká další těžká šichta, když v rámci dohrávky 34. kola Premier League na svém stánku přivítá Southampton. K jistotě titulu Blues zbývá získat 15 ligových bodů, svěřenci Antonia Conteho tak jistě doufají, že se jim v úterý z tohoto krajíce podaří ukrojit další tři dílčí kousky.

Duben přinesl zatím první opravdová zaváhání vedoucího celku tabulky, který si tak cestu za titulem mírně řečeno zdramatizoval. Hned na úvod měsíce přišla šokující porážka na Stamford Bridge s Crystal Palace, po níž se sice Blues zmátořili a přemohli postupně Manchester City a Bournemouth, ovšem následně doslova vyhořeli na Old Trafford, když ani jednou netrefili prostor mezi třemi tyčemi. V kombinaci se stoprocentním Tottenhamem se tak náskok deseti bodů smrsknul již na pouhé body čtyři. Náladu si tak parta okolo Davida Luize zlepšila právě ve zmíněném FA Cupu, kde o víkendu ve Wembley přemohla právě svého nejbližšího ligového pronásledovatele.

Naproti tomu Southampton v minulém kole prohrál poprvé po třech zápasech, kdy na domácím hřišti díky třem brankám v druhé půli podlehl Manchesteru City. Předtím však svěřenci Clauda Puela získali 7 bodů z 9 možných za remízu s Bournemouthem a výhry s Crystal Palace a West Bromwichem. Chelsea tudíž rozhodně nečeká žádná procházka růžovou zahradou.

Vedoucí celek tabulky v poslední době trápí trochu propustnější defenziva - tým ze Stamford Bridge totiž inkasoval v každém z posledních 10 ligových zápasů, na což v západním Londýně nejsou úplně zvyklí. Se Southamptonem se navíc Blues na vlastním stánku příliš nedaří, když zde vyhráli jen 3 z posledních 8 zápasů v Premier League - a v minulé sezóně zde dokonce zaznamenali šokující porážku 1:3.

Domácímu celku by se do sestavy mohl vrátit Gary Cahill, který se již zotavil ze své nemoci a v neděli a pondělí normálně trénoval se zbytkem týmu. V základní sestavě se pravděpodobně objeví také duo Costa - Hazard, které Antonio Conte v sobotu zařadil překvapivě jen na lavičku náhradníků. Southamptonu se vrací Oriol Romeu, který si již odpykal svůj dvouzápasový karetní trest. Chybět však bude Sam McQueen, stejně tak i Matt Targett a Charlie Austin.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Fábregas, Alonso - Pedro, Costa, Hazard
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Daivs, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.40 - 7.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Manchester United  (neděle 15:15)
Je to přesně půl roku, kdy Manchester United naposled poznal hořkost ligové porážky. Potupný debakl 0:4 od Chelsea nenapovídal tomu, že by Red Devils měli vzápětí rozjet jednu z nejdelších neporazitelných sérií v dějinách Premier League. Kór, když začala neméně ostudnou domácí remízou s Burnley. A nyní se svěřenci Josého Mourinha k tomuto soupeři vrací v touze svou šňůru prodloužit a vykřesat šanci na umístění v top čtyřce.

Byť ještě existuje matematická šance, titul už je pro Mourinhův tým čirá utopie. Proto své svěřence soustřeďuje na účast v příštím ročníku Ligy mistrů, která letos United unikla. Ve čtvrtek se k této metě přiblížili postupem do semifinále Evropské ligy, naději však nevzdávají ani v Premier League, kde jsou velmi blízko čtvrté pozici.

Na tu momentálně ztrácí čtyři body, ale oproti Manchesteru City mají zápas k dobru. Navíc je ve čtvrtek čeká městské derby. Nadějná je vyhlídka dokonce i na třetí pozici, kterou drží s šestibodovým náskokem, ale s dvěma duely navíc Liverpool. Manchester United je navíc po výhře nad Chelsea na koni a snad by je nemuselo extra rozhodit ani zranění Zlatana Ibrahimoviće, jenž proti Blues nenastoupil.

Švédský kanonýr si proti Anderlechtu ošklivě zranil koleno a v letošní sezóně už si nezahraje. Zlé prognózy dokonce hovoří o tom, že si znovu kopne až v roce 2018. Závěr ročníku nestihne ani Marcos Rojo, jenž se připojil k již zraněným Jonesovi, Smallingovi a Matovi.

Manažer Burnley Sean Dyche musí ještě promyslet, zda bude riskovat zdravotní stav Scotta Arfielda a Sama Vokese, jejichž starty jsou značně ohroženy potíži s kolenem, respektive zadním stehenním svalem.

Clarets už každopádně nemají v závěru sezóny příliš starostí. Na pásmo sestupu shlíží s pohodlným osmibodovým odstupem a při velmi solidní domácí formě je nebezpečí pádu do druhé ligy krajně nepravděpodobné. Posledně na Turf Moor udolali Stoke 1:0.

Tentýž výsledek je rovněž jediným úspěchem Burnley v Premier League proti Manchesteru United a je starý téměř osm let. Od té doby se oba týmy setkaly čtyřikrát - dvakrát uspěli ďáblové, dvakrát skončil duel nerozhodně.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Hendrick, Barton, Brady - Gray, Barnes
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Blind, Shaw - Herrera, Pogba - Mchitarjan, Fellaini, Lingard - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.45 - 3.54 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Crystal Palace  (neděle 17:30)
To je forma, panečku. Crystal Palace je v posledních týdnech schopen porážet kohokoli v Anglii, jeho forma je ryze pohárová. Jen dva týmy nasbíraly z nedávných zápasů víc bodů než Eagles. Jedním z nich je nicméně Liverpool, který právě svěřence Sama Allardyce přivítá doma na Anfield Road. V osudí je hodně pro oba - Reds touží po Lize mistrů, Palace po jistotě záchrany.

Hned úvodem musíme část článku věnovat absenci Mamadoua Sakha, který je přímým ztělesněním povstání Orlů z popela. Během sedmi zápasů pod jeho velením vyhrálo Crystal Palace pětkrát a čtyřikrát udrželo čisté konto. Během 25 zápasů bez něj vyhráli taktéž pětkrát a s nulou vydrželi jenom dvakrát! Progres až neskutečný. Sakho však v klubu hostuje právě z Liverpoolu, jenž se tak jeho zvířecího výkonu zbaví.

I přesto jde z Crystal Palace strach a pro Liverpool to platí dvojnásob. Zaprvé - Eagles nejsou jenom Sakho, excelentní formu má Wilfired Zaha a moc pozadu nejsou ani Townsend s Bentekem. Zadruhé - Reds jsou letos známí tím, že zvučné soupeře umí přehrát, zatímco s celky ze spodku tabulky ztrácí. No a zatřetí - svěřenci Sama Allardyce si na velké týmy umí vyšlápnout, nedávno přece zdolali Chelsea i Arsenal.

No a když už jsme u toho, Liverpool asi nemá na Anfield Road méně oblíbeného soupeře než právě Crystal Palace. Poslední dvě vzájemná střetnutí sice ovládl Kloppův tým, jenže obě se odehrála v Selhurst Parku. V Liverpoolu naopak dvakrát za sebou překvapivě uspěli Zaha a spol.

Favoritem jsou ale určitě borci od řeky Mersey. Jak jsem zmínil v úvodu, Liverpool má velmi dobrou formu, v lize už sedmkrát v řadě neprohrál a během této doby ztratil pouze čtyři body. Posledně vyhrál i na hřišti houževnatého West Bromwiche.

Liverpool má starosti se složením stoperské dvojice, otazníky totiž visí nad Matipem, Klavanem i Lucasem. Kdyby ani jeden nemohl hrát, šanci by nejspíš dostal teenager Joe Gomez. Mimo hru jsou pořád Jordan Henderson a Adam Lallana. Sam Allardyce, který na Anfield Road z 13 pokusů ani jednou nevyhrál, kromě Sakha nevyužije ani služeb Scotta Danna, Pape Suarého a Connora Wickhama.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip (Gomez), Lovren, Milner - Can, Lucas (Grujić), Wijnaldum - Firmino, Origi, Coutinho
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Kelly, Tomkins, Schlupp - Cabaye, Milivojević, Puncheon - Zaha, Benteke, Townsend
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.45 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Takřka každou sezónu se v jejím závěru dočkáme nějakého toho "great escapu". Loni se jeden takový povedl Sunderlandu, o rok dříve v již legendárním začátku mistrovské pohádky Leicesteru. Nyní by se o něco podobného chtěli pokusit v Middlesbrough, pomyslný nádech ale ne a ne přijít. Jednu z posledních šancí na zvrat mají svěřenci Steva Agnewa na hřišti již téměř zachráněného Bournemouthu.

No, zachráněného... Sám manažer Cherries Eddie Howe se po prohraném dvojzápase s Chelsea a Tottenhamem důrazně prohlásil, že o jistotě udržení v kabině nechce ani slyšet. Sedmibodový padák by sice měl být pět kol před koncem sezóny dostatečně velkorysý, co kdyby se však celky ze dna tabulky takříkajíc "zbláznily"?

A právě Middlesbrough je jedním takovým kandidátem na svěrací kazajku. To by se ale muselo v klubu ze severovýchodu Anglie stát něco naprosto převratného. Útočné kvality Boro jsou totiž tak bídné, že šestá nejlepší defenziva v Premier League stačí jen na předposlední příčku v tabulce. Ztráta na záchranu činí šest bodů a k pozitivnímu myšlení nepomáhá ani vědomí jednoho zápasu k dobru.

Borci z Teesside totiž na vítězství čekají těžko uvěřitelných patnáct utkání a třeba z posledních sedmi duelů dokázali nasbírat ubohé dva body. V pondělí sice s Arsenalem po jednom takovém sahali, předvedeným výkonem si jej ovšem nezasloužili ani omylem a porážka přišla plně po právu.

Ale kdy jindy o naději záchrany zabojovat než právě v tomhle týdnu. Po Bournemouthu se totiž vrátí na opačný cíp Anglie, kde na Riverside Stadium vyzvou zoufalý Sunderland. Nic jiného než šest bodů je při pohledu na následný los uspokojit nemůže.

Na Dean Court by se po devíti týdnech bez fotbalu mohl objevit Callum Chambers, fit jsou po drobných šrámech taky Fabio a Rudy Gestede. Mimo hru tak zůstávají pouze brankář Victor Valdés a Grant Leadbitter. Bournemouth nemůže počítat se smolařem Jackem Wilshere, který svoji pověst věčně raněného podpořil zlomenou nohou. Otazník visí nad dalším záložníkem Danem Goslingem.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Fraser, Arter, Gosling, Stanislas - King - Afobe
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Guzan - Chambers, Ayala, Gibson, Friend - De Roon, Clayton, Forshaw - Downing, Negredo, Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.67 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Watford FC  (sobota 16:00)
Navýšit svůj dvoubodový náskok na sestupové pozice se bude v sobotu odpoledne pokoušet domácí Hull, který na vlastním hřišti přivítá Watford. Ten už má povinnosti pro tuto sezónu víceméně splněné, na kontě má totiž potřebných 40 bodů, což znamená takřka stoprocentní jistotu záchrany.

Tigers v minulém sice chvíli sahali po bodu, nakonec ale ze stadiónu Stoke City odjížděli s prázdnou, když je v druhé půli potopili trefy Crouche a Shaqiriho. Celkově vzato se však domácí mohou pochlubit celkem solidní formou - z posledních 6 ligových duelů totiž dokázali vyhrát hned tři. Případná výhra nad Watfordem by pak znamenala poměrně podstatné přiblížení se vytoužené záchraně.

To Sršňům se v roce 2017 nedařilo, až do poloviny března vyhrály pouze 2 duel z 10 možných. Od té doby ovšem ve čtyřech zápasech zaznamenaly 3 výhry a jakékoliv diskuze o krizi a možném boji o záchranu tak vzaly rychle za své.

Sluší se si připomenout, že Hullu se na vlastním stadiónu pod Marco Silvou daří vskutku mimořádně, když zde zatím ztratili pouhé dva body. Watfordu se ovšem na Tigers obvykle daří, vyhráli jak poslední duel v rámci Premier League, tak i poslední měření sil na KC Stadium, které se odehrálo v dubnu 2013 - o jedinou branku zápasu se tehdy postaral Troy Deeney.

Domácím by se do základní sestavy mohl navrátit Dieumerci Mbokani, který již překonal své zranění a minulý týden už figuroval mezi náhradníky. Do hry ovšem určitě nezasáhne Omar Elabdellaoui, kterého trápí bolesti zad. Watford již může počítat se službami Miguela Britose, který se vrací po odpykání karetního trestu. Totéž se však nedá říct o Craigu Cathcartovi, který stále zůstává na listině zraněných.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovič - Maguire, Dawson, Ranocchia, Robertson - Ndiaye, Huddlestone - Markovič, Clucas, Grosicki - Niasse
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Mariappa, Prödl, Holebas - Cleverley, Doucouré, Capoue - Amrabat, Deeney, Niang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.65 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 16:00)
Dosti zajímavým by mohl být souboj mezi West Hamem United a hostujícím Evertonem. Vzájemné měření sil těchto soupeřů totiž obvykle přináší pohlednou a ofenzivní podívanou, ve které obvykle padá mnoho branek - pokud se tedy bude hra odvíjet od obvyklého scénáře, mají se fanoušci na London Stadium jistě na co těšit.

Pohled na formu West Hamu však příznivcům tohoto londýnského klubu úsměv na tváři rozhodně nevykouzlí. Kladiváři sice před čtrnácti dny zvládli důležitý souboj se Swansea, kterou udolali nejtěsnějším možným rozdílem, ovšem celkově vzato výsledky rozhodně neodpovídají ambicím, které tento celek má. Minulý týden je o výhru připravil až v nastaveném čase Borini, který tak zapříčinil, že z posledních 9 zápasů West Ham vyhrál jen jeden jediný.

To Everton je na tom přesně naopak - a kdybychom si odmysleli dva nevýrazné výkony nejprve na půdě Tottenhamu a následně v derby s Liverpoolem, byla by forma tohoto celku přímo skvostná. I navzdory těmto dvěma porážkám se ale parta Ronalda Koemana může pochlubit parádní bilancí 6 výher, 2 remíz a 2 proher z posledních 10 ligových utkání.

Karamelky by navíc jen těžko hledali oblíbenější venkovní utkání - na půdě West Hamu jsou totiž už 8 zápasů v Premier League neporaženi, když hned šestkrát vyhráli a dvakrát remizovali. Celkově pak domácí zvítězili jen v 7 z posledních 48 ligových zápasů-

Kladiváři budou možná postrádat Andyho Carrolla, kterého trápí drobné svalové zranění. Oproti tomu se vrací Winston Reid, naopak mimo zůstávají Sam Byram a Mark Noble, kteří si odpykávají karetní tresty.

Everton nemůže využít služeb Ennera Valencii, který v klubu hostuje právě z West Hamu, kvůli čemu tedy jeho start zakazují regule soutěže. Absentovat dále bude i James McCarthy a Muhamed Bešič.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Nordtveit, Reid, Fonte, Cresswell - Fernandes, Kouyaté - Feghouli, Snodgrass, LAnzini - Ayew
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williams, Jagielka, Baines - Gueye, Schneiderlin - Barkley, Davies, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.70 - 3.65 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Stoke City  (sobota 16:00)
Na konci dubna už prakticky každý zápas týmů ze dna tabulky získává přízvisko "must win". Obzvlášť, když utkání předtím vítězství nepřineslo. Ani to předtím. A ani to předtím. Takhle by to dalo pokračovat ještě třikrát a vyjde nám současná Swansea. Labutě se i přes progres pod Paulem Clementem potápí do pásma sestupu a v duelu se Stoke už bezpodmínečně musí zvednout hlavy nad hladinu.

Sobotní bitva nyní nabývá důležitosti srovnatelné s finále play-off Championship z května 2011. Tehdy se totiž velšský klub stal členem elitní společnosti Premier League a vydrželo mu to dodnes. No a dnes je na pomezí návratu zpátky do druhé ligy.

Vinou zisku jediného bodu z minulých šesti klání se Swansea opět propadla na osmnáctou příčku pod Hull, na nějž nyní ztrácí dva body. Na lepší časy by se mohlo blýskat i proto, že nejbližší protivník Stoke City venku neskóroval už dlouhých 506 minut.

Svěřence Marka Hughese však tato skutečnost příliš trápit nemusí. Doma je to totiž docela jiná káva, na bet365 se většina ochozů radovala z gólů devět utkání v řadě a z posledních pěti se Stoke radovalo hned třikrát dokonce z vítězství. To sice není relevantní ve vztahu k dnešnímu duelu, ale obecně to ke štěstí stačí.

K posvátné hranici 40 bodů už totiž Potters schází jediný bod - a i kdyby všechna klání až do konce ročníku prohráli, je téměř nemožné, aby Premier League opustili. Mnohem pravděpodobnější je posun do horní poloviny tabulky, která je nyní vzdálená taktéž jeden bod.

Zpátky ale k ryze aktuálnímu dění. Swansea je mírným favoritem, a to nejen z hlediska výše zmíněného. Do karet jí hraje i to, že z pěti duelů v Premier League na v jižním Walesu prohrála se Stoke jedinkrát, zatímco třikrát brala všechny body.

Zápas se netýká kapitána domácích Jacka Corka, který laboruje se zraněným kotníkem. Mimo hru je i Wayne Routledge, zatímco nad startem Fernanda Llorenteho visí drobný otazník. Stoke nemůže počítat s Affelayem a Irelandem, naopak Joe Allen a Glenn Whelan se po zdravotních trablích hlásí o šanci.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Ki, Carroll - J. Ayew, Llorente, Sigurdsson
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Muniesa, Shawcross, Martins Indi - Johnson, Adam, Cameron, Pieters - Shaqiri, Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.44 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC32243565:2775
2.Tottenham Hotspur32218368:2271
3.Liverpool FC33199569:4066
4.Manchester City32197663:3564
5.Manchester United311612348:2460
6.Arsenal FC31176863:4057
7.Everton FC33169860:3757
8.West Bromwich Albion331281339:4244
9.Southampton FC311171337:4040
10.Watford FC321171437:5240
11.Stoke City331091437:4839
12.Leicester City321071541:5337
13.West Ham United331071644:5937
14.Burnley FC331061733:4736
15.Crystal Palace321051744:5235
16.AFC Bournemouth33981645:6335
17.Hull City33861934:6730
18.Swansea City33842137:6828
19.Middlesbrough FC324121623:3924
20.Sunderland AFC32562126:5821
Zbývající zápasy
16.05. 20:45Arsenal FC - Sunderland AFC
16.05. 21:00Manchester City - West Bromwich Albion
18.05. 20:45Leicester City - Tottenham Hotspur

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1108)

Přidat komentář
repkajebuh

1, 1, 2, 0

Reagovat
smazaný uživatel

Hull pri mojich predpokladoch vyhrá, takže pre Swansea jasná pozícia dnes..3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fromthestands.co.uk/features/premscorers/ Celkom fajn kvíz - vymenovať najlepších strelcoch ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

byly časy, kdy jsem první desítku dával na první pokus správně s pořadim, už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Preview k FAC nebude?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Spurs double!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už je aspoň ten souboj o 4. místo mezi Live a MU férový, oba mají zraněné klíčové hráče. Ale stejně by asi nejlepší bylo vítězství MU v EL a 4. místo pro Live, ať Anglie útočí příští sezónu na CL ve velkém

Reagovat
iamek

Hrajeme lip, kdyz Zlatan nehral a Jose ho na lavicku dal snad jen proti Chelsea. Jak se hraje s Rashem na hrotu a v te trojce je Martial, Henrikh a Jesse, tak ta hra vypada uplne jinak. Zlatan se zacal az moc stahovat do zalohy a pak na hrotu nikdo nebyl. Tohle Rash nedela.

Reagovat
vladis271

Ale Rash ti takú porciu gólov ako Zlatan nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to nemá.

Reagovat
fefo

ze sa vobec moze nekdo tak blbo pytat

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavý názor, akurát si myslím niečo iné.

Reagovat
vladis271

Chces mi povedať, že Rash dá budúcu sezónu v lige 20 gólov?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude hrať na hrote a bude to prvá voľba do základu...

Reagovat
kiwwi

rozhodne ma na to predpoklady, ale ziadna istota to nie je - bol by to velky risk a myslim si, ze Mourinho niekoho kupi

Reagovat
vladis271

To je jasné. Mne ide o to, že talent to byť môže. Ale taká porcia gólov sa dá od neho očakávať možno za 2, či 3 roky. Urobiť z neho teraz náhradu za Ibru by bola hlúposť. Sympatická, ale stále len hlúposť.

Reagovat
Busby babes

ja bych tomu veril. Kanovi se taky neverilo a jak sazi. Pokud bude Rash na rhotu prvni volbou tak ma vsechny predpoklady pro to, aby tim 20 golovym strelcem byl.

Ale imho se to nedozvime. Pokud Ibra skonci nebo bude treba do ledna out, tak by pro nas bylo asi idealni jit po Griezmannovi, pripadne tom Mbappem. Pak by ten utok Rash, Griezmann, Henrik, Martial, Jesse byl hodne rychlej a to by nam mohlo sedet vic, nez hra se Zlatanem. Na druhou stranu Zlatan zas dava jine moznosti a letos nas tahnul vetsinu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já jsem rozhodně pro někoho pohyblivého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Kdyz prisel Zlatan, tak byl stary, nema na PL dech a ted tohle?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

no ono to ve vysledku pro Anglii moc dobre nebyva. Protoze sice pet tymu, ale pokud vsechny nedojdou nekam dal, tak je to pro koeficient naopak horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

však na koeficientu už stejně nebude záležet, ne? Jde mi spíš o celkovou anglickou dominanci, v čele s Chelsea

Reagovat
Busby babes

jo, to je fakt. vzdycky zapomenu, ze ten koeficient uz je nepodstatnej.

Reagovat
repkajebuh

Jak to je prosim?? Když MU vyhrají EL, a skončí třeba 5, tak ten čtvrtý tým do LM půjde, nebo ne??

Reagovat
Busby babes

jdou prvni 4 tymy + pokud vyhrajeme EL a skoncime 5. nebo horsi tak jeste my.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké v základu

Reagovat
blade115

A hlavně údajně bez Costy.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto ? takže hazard hrot ? pochybuju že michy

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsil by som to presne takto s Willianom a Pedrom na krídlach.

Reagovat
blade115

Jj vepředu prostě s falešnou devítkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol sen

Reagovat
mikelinos

na koho to má pak Courtois vykopávat? To bude každý vysoký balon pro Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

A sleduješ vôbec Chelsea? Kedy vhral Costa takýto hlavičkový súboj?

Najväčšia istota je takéto lopty nakopávať na Alonsa.

Reagovat
mikelinos

já měl zato, že Ake bude hrát místo Alonsa, ale on nastoupí místo Garyho, tak beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

a tak by to mohlo zostať do konca sezóny a preniesť sa aj do tej budúcej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že budem v létě kupovat hrotaka je asi jasné, takže co myslíte- Kane, Lukaku nebo někdo ze zahraničí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Baronne

Jen aby ti ten smích do léta vydržel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Si meril korist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Kane je imho nerealnej. za a nebude chtit jit po takove sezone, co Spurs maji.zvlast pokud vyhrajou titul nebo FA cup. navic neprodejnej ze strany Spurs.

Lukaku realnejsi ale hodne drahej. Ja bych radsi zkusil toho Griezmanna nebo Mbappeho, rychlostni typ...

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi Grizmannom a Mbappem je trochu rozdiel. Ja som v pomykove z toho ošiaľu okolo Mbappeho. On je fakt super, ale máš pocit, že by mohol teraz nahradiť Ibru? Veď je cca na takej istej úrovni ako Rashford. Proste ešte potrebujú skúsenosti obaja, je jedno ako veľmi talentovaní sú, spoliehať sa na nich v klube s takými ambíciami nefér.

Byť vami, beriem Lacazetta.

Reagovat
Busby babes

zadni dva hraci nejsou stejni.

Ibru nahradit nelze, zadnej druhej takovej hrac proste neni, takze nema smysl hledat nejakej klon Ibry, ale musi se to udelat jinak.

Osobne si myslim, ze prvotni cil bude Griezmann. Jestli ej to realne, netusim, to uvidime v lete. Monako imho Mbappeho spis udrzi, asi mu odejdou jini hraci a jeho budou chtit udrzet...

Reagovat
Baronne

Dost náchylnej na zranění

Reagovat
Swarley

Tak strašne záleží na tom, co má za plány José s Rashem nebo Martialem. Jestli jeden z nich má být směrem do budoucna hrot nebo ne. Jestli tohle měla být zaucovaci sezóna s Ibrou a nebo jestli ani s jedním do budoucna na ten hrot nepočítá. Podle toho se bude odvíjet ten letní cíl do ofenzívy. Jestli to bude čistý hrot typu Lukaku nebo spíš křídlo.

Reagovat
vrabejka

Srovnávat Mbappeho s Rashfordom :(

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dobrej vtip Levy by nikomu z top6 neprodal ani chripku natož nejlpšího utočnika na ostrovech twl

Reagovat
Swarley

u Kane to bude celé jenom o něm, dokud se on nešprajcne...pokud bude chtít někam jinam do Anglie, tak to musí chtít on sám a ten přestup si vydupat...

ale samozřejmě to není nerálné, jestli mu někdo nabídne 100-150k nebo 250k, tak to je rozdíl...

Reagovat
stiflerovamama

Nie kazdy sa vydal cestou penazi ako vy...

Reagovat
Swarley

Jako týmy? To je samozřejmě pravda. A taky pak mají problém ty hráče dlouhodobě udržet.

Reagovat
stiflerovamama

No skor som to myslel na Kanea, že dufam, ze sa neda zlakat peniazmi ked mu po futbalovej stranke zatial nic nechyba.

Reagovat
Swarley

který výrazný hráč se v poslední době nevydal cestou penězí?

Reagovat
smazaný uživatel

Těch je! Konkrétně dva. Donnarumma a Vardy

Reagovat
Miguel19

Vardy si chtěl beztak nechat to auto co dostávali za titul..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

jako fakt jsem se dlouho tak upřímně nezasmál

Reagovat
Svatej

No parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si říkal, co se s tebou poslední dobou stalo a ty ses jen zamiloval.

Reagovat
Svatej

au

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
Busby babes

Kane bude realnej ve chvili, kdy Spurs treba dalsi 3-4 roky nic nevyhrajou... pak bych veril, ze bude chtit jit jinam. do te doby ne.

Reagovat
Swarley

jako po téhle sezóně půjde jen těžko, ale 3-4 roky bych mu u Spurs už nedával...během té doby podle mého odejde...

Reagovat
blade115

Ale i tak ho v takovém případě s největší pravděpodobností prodají mimo PL... S Modricem na tom byli podobně a stejně ho za žádnou cenu nechtěli pustit k nám.

Reagovat
Busby babes

jo, to je pravdepodobnejsi varianta.

Reagovat
vladis271

Byť to ty, išiel by si preč od súčasného Pocheho v rámci Anglicka?

Reagovat
Swarley

no po téhle sezóně ne, ale rozhodně bych se směrem do budoucna rozhlížel

Reagovat
smazaný uživatel

Tech 200-250 byste mu ale nenabidli jen vy. Barca a Real, jinak se nikoho neobavam. Do nemecka ani italie by nesel, do anglie ho Levy neproda ani za zlate prase. Prachy nejsou vsechno, jeste par takovych sezon a budete na tom stejne jak Liverpool, zamindrakovani velkohubove s neomezenym rozpoctem.

Reagovat
bbbauch

na mindraky vypadas hlavne ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,ok, po sezone rozbijete prasatko a koupite Harryho, Alliho a Llorise k tomu, kdyz vam odchazi ten DDG.

Reagovat
bbbauch

Vsak tu nikdo nepise, ze ho koupime, umis cist? Samozrejme lidi chtej, abysme zkouseli podepisovat nejlepsi hrace, ale nikdo tu nijak netvrdi, ze jak prijde nabidka od nas tak se hned sbali a poleti sem. Proste se to zkusi, bud to pujde nebo ne - posuneme se na jinej cil. Nemusis hned chytat hysteraky

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si znova ten puvodni koment tohoto vlakna. Tam neni o nejakem zkouseni rec. A zkouset muzete coz o to, Levy se aspon bude mit cemu tlemit po vecerech u vina.

Reagovat
bbbauch

ani tam neni rec o tom, ze ho zakonite koupime. Je to proste otazka pro lidi, koho si myslej ze budem chtit koupit nebo klidne i koho koupime - porad je to otazka a nikde netvrdi, ze ho koupime. Takze porad hystercis. Aspon se mam cemu tlemit ve 12:47 u kachny.

Reagovat
bbbauch

Kdybych mel slepici, bylo by to vystiznejsi.. mel sem vyvar, to se taky pocita.

Reagovat
scheeza

Jenom né Llorise a Liverpool zrovna nepatří k týmům s neomezeným rozpočtem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

s timhle celkem souhlasim. letos to nema cenu resit, mate super sezonu, nema duvod chtit jit jinam. za par let muze byt situace jina, uvidime treba jak ustojite presun do Wembley.Ja osobne uz moc neverim tomu, ze Kane budem zkouset a ze by v nejblizsich letech mel zajem prestoupit v ramci anglie. Neco by se u vas muselo dost radikalne zmenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten puvodni koment se tyka tohoto leta, co bude za rok za dva nema smysl resit. Treba budem hrat o zachranu a manazerovat nas bude Tony Pulis.

Reagovat
Busby babes

jasne, ja te chapu. jen souhlasim.

Reagovat
Swarley

já nikde neříkám, že ho máme kupovat my...píšu o tom, že ho vy neudržíte, jestli bude pokračovat v těchto výkonech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude chcieť odísť. Kane mi nepríde ako jeden z nich.

Reagovat
EXoRcIsT

Griezmann

Reagovat
Zaschrona

Vam bych neprodaval uz z principu...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je ale upečené prachy + Rooney a je to

Reagovat
Zaschrona

Rooneyho nam date zadarmo nebo skoro zadarmo - a budete radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tě smích nepřešel, když si Eda něco vezme do hlavy tak ho nezastaví ani Levy

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fullmatchesandshows.com/2017/04/19/premier-league-world-special-tottenham-hotspur/

12:45 Pokud umíš anglicky, připadá ti tohle jako člověk, co by uvažoval o prodeji takové ikony? Podle mě by ani Kane nebyl v jiném klubu tak dobrý, protože je rozdíl hrát za klub svého srdce a hrát za někoho, kdo ti zacpe hubu penězi.

Reagovat
smazaný uživatel

I am soooooo HARD while watching this!

Reagovat
C-M@ster

Hlavně nechci Griezmanna...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Wat

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

a pak že nepřesoupí, když se mu vlastní fanoušci smějou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

Kane je super, ale ak si ho nevážite tak fajn, berieme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co palcujete lulini, vsichni vlhce snite nad pomyslenim, ze byste meli v tymu takoveho strikera...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozně komplikovaná duše

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Líbí se mu lulin a vlhký v jedné větě chobotovi mastnýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Za posledních 10 let jsme měli lepší 2, ne-li tři. A v létě bude další

Reagovat
smazaný uživatel

A který z těch lepších dal 20+ gólů v lize 3 sezony po sobě?

Reagovat
vrabejka

Máš pravdu my jsme měli dokonce takové 2 útočníky v 1 sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
tomasinho

Ani jeden a? Suárez by dal hrát další rok. Torres bez zraněný taky do pohody. Oba byli ve svojí době mnohem dominantnější útočníci než Kane.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi strasny sasek.

Reagovat
tomasinho

Přesně jsem věděl, kam udeřit. Bylo nad slunce jasná, které ptorefené slepice se ozvou. Dík za zpříjemnění večera

A mimochodem Torres > Kane, Suárez > Kane. And it's not even close. Díky čau

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Měj se, svůj omezený názor si nech příště pro sebe.

Reagovat
tomasinho

Dík za doporučení, ale budu se radši řídit svým mozkem, který není ak poškozený jak tvůj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě víc.

Reagovat
Mastný Chobot

toto sú veľké náklady tuna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já už nevím, jak reagovat na ty urážky a jeho fanboyovské názory, nejlíp asi nijak. tomasinho je prostě strašně egoistický člověk, horší než třeba kiwwi, který se aspoň ty svoje blbosti snaží argumentačně obhájit. Ale ne, tomasinho prostě přijde do diskuze, vysere své hovno s mašličkou LFC a zase povýšeně odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne, jeden z najväcsich kokotov, aky kedy za tie roky prispievali do diskusii, tu ide davat taketo hodnotenia, clovek, ktory tu nevedel zaujat pisanim k veci, o futbale, tak tu zo seba urobil asi najväcsieho kokota tymi vsetkymi nefutbalovymi vecami, tu proste ide takto hodnoti tomasinha, ktoremu nesiaha ani po clenky v nejakej odbornosti, neskutocne..

Reagovat
smazaný uživatel

odbornosti

Reagovat
tomasinho

Tak sorry, ale jak mám diskutovat s někým, kdo to sám neumí Jinak doufám, že ti to hovno aspoň pěkně voní

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Michele Scarponi

Reagovat
Minister

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking: Video replay to be used in La Liga 2017/18

Tak pojďme FA, ještě my.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

yes!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

to se divím, že do toho jdou, tam jim přijde drahé i jestřábí oko

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to divny neprijde. Video vyzaduje co? Kdyz to reknu hodne s nadsazkou, tak staci posadit manika za stul a nechat ho kontrolovat zaznamy. Rekl bych, ze to asi moc drahy nebude. Naopak goal-line tech vyzaduje instalaci ty technologie na kazdy stadion a kazdy klub si za instalaci a udrzbu musi platit sam. A ty mensi kluby na to proste nemaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že to bude podobně nákladné, asi to nebude jen sednout si k obrazce, určitě to chce ještě více kamer, které budou mít víc možností

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ani ted? Po zavedeni spolecneho prodeje TV prav?

Reagovat
Snatus

Reagovat
Swarley

A co takhle tam dát při video rozhodování reklamu? To bude ještě veselo

Reagovat
Mastný Chobot

"Posúdenie tohto incidentu Vám prináša Beko - hrdý partner FC Barcelona."

Reagovat
icemike

Reagovat
pepinho2

Mesuta nakazil s psy Alexis?

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Nikikrew

neviem kazdopadne ta reakcia od AW bola brutal

Reagovat
Ligter
Reagovat
Snatus

wow, Skalák si nezahraje ani když je rozhodnuto, smutné.

Reagovat
Coutinho10

nevadi

Reagovat
vladis271

Liverpool “closing in on an £8 million deal" for Robertson, claims one report today.

Reagovat
avicii

zda sa ze na LB hladame nieco mlade nic velkeho..

Reagovat
smazaný uživatel

když už tak aspon Sessegnoma

Reagovat
Hokaido

Chambers a hlavně Butland jsou zpět.

Reagovat
Coutinho10

komplikace pro fantu...skvela dvojka Grant je uz k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

#Swans XI to play #SCFC: Fabianski, Naughton, Kingsley, Mawson, Fernandez, Fer, Britton, Carroll, Ayew, Llorente, Sigurdsson.

#SCFC XI to play #Swans: Butland, Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters, Shaqiri, Allen, Cameron, Arnautovic, Berahino, Crouch.

Butland

Reagovat
smazaný uživatel

#AFCB XI to play #Boro: Boruc, Smith, Francis, S Cook, Daniels, Fraser, Arter, Gosling, Pugh, King, Afobe.

#Boro XI to play #AFCB: Guzan, Barragan, Chambers, Ayala, Gibson, Friend, Clayton, De Roon, Downing, Ramirez, Negredo.

Reagovat
smazaný uživatel

#WHUFC XI to play #EFC: Adrian, Collins, Fonte, Reid, Masuaku, Fernandes, Nordtveit, Kouyate, Lanzini, Ayew, Calleri.

#EFC XI to play #WHUFC: Stekelenburg, Holgate, Jagielka, Williams, Baines, Gueye, Schneiderlin, Davies, Barkley, Mirallas, Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

#HCAFC XI to play #WatfordFC: Jakupovic, Elmohamady, Ranocchia, Maguire, Robertson, Markovic, Clucas, N'Diaye, Grosicki, Evandro, Niasse

#WatfordFC XI to play #HCAFC: Gomes; Janmaat, Prödl, Britos, Holebas, Cleverley, Doucouré, Capoue, Amrabat, Deeney, Niang.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouyate RWB?

Reagovat
Coutinho10

Crouch

Reagovat
vicinda07

West Ham strasna zostava, Everton by ich mal s prehladom dat, to bude aspon 0:3

Reagovat
Coutinho10

premejslim na co kouknout a celkem me laka i Championship Huddersfield - Fulham boj o playoff

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea - Stoke.

Reagovat
Coutinho10

tam me laka jenom Butland a Crouch...to uz napr. Bournemouth - Boro je primej souboj...tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke má dobré rozostavenie, Swansea by mali ísť na výhru. Over by ma v tom zápase neprekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak ta Championship by byla taky skvela...Huddersfield rychle vedl a mohl dostat Newcastle trochu pod tlak jeste, ale Fulham otocil a dela velkej krok do playoff

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham hráva veľmi rýchly a pekný futbal.

Reagovat
Le Gunner

OT: Nějaký stream na hokej Česko - Německo? Klidně nekomentovaný, dík.

Reagovat
Le Gunner

Díkec!

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Coutinho10

twl co to je stim hokejem ? ta 2. tretina gol tam, gol sem

Reagovat
Le Gunner

Já jsem si šel pro kafé a když jsem se vrátil, myslel jsem, že to přepnuli na jiný hokej.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si neviem predstaviť. ako slabo bude zajtra hrať.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
pepinho2

https://twitter.com/OhffsLea/status/855768455269695488 když tohle napíše holka s debilním psím filtrem na obličeji, víš, že je to dost špatný

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

tak ked mal novy uces, hral na hovno. Potreboval zmenu

Reagovat
smazaný uživatel

To vysvetľuje tie mraky Pogbových účesov túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

ale cenim

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

dmnt

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

King

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente Dva góly a dvaja moji hráči.

Reagovat
Horcmen

za hit mi ho bylo líto konečně koupit ... až teď půjde místo Siggyho

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman dobre povedal, že sa boja britskí manažéri dávať šancu mladým (resp. celkovo v PL).

Reagovat
Usty

Cherries Pošlete je pěkně dolů.

Reagovat
Horcmen

Ramirez první žlutá za simulování, druhá faul u rohového praporku

Reagovat
Hokaido

Docela kontroverzní rudá pro Ramiréze. Nebyl tam ani kontakt, ale přesto je to asi obhajitelná žlutá karta.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, za čo dal tomu Niassemu ČK?

Reagovat
Coutinho10

na fante Sazky jsem mu dal pasku hezky

Reagovat
Usty

Hroznej zářez... vtipný je, že tahle pi*ovina může stát Hull třeba 100 milionů liber

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase typická novinářská hyperbola, bože

Reagovat
Usty

jj, protože Hull je úžasnej a nenechal se tím rozhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dve červené a kolo ešte len začalo. Dosť nezvyk na Premier League.

Reagovat
Mastný Chobot

ako keby povolali rozhodcov z LM

Reagovat
Mastný Chobot

WHU stále ide po útočníkoch a stopéroch a krídlach a DM-kách a pritom ich najväčšou slabinou je brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale na druhú stranu ich dnešná zostva sa skladá len z DM, stopéroch a útočníkoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ki je skvely hracik

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa Hull zachráni na úkor Swans, tak to bude najsmutnejším moment sezóny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mato178178

http://www.evysledky.com/zapas/dnSlohH4/#prehlad-zapasu prvy polcas strely 0:0 druhy zatial prva strela a 1:0 ... cize PL > BL

Reagovat
tulen

Ginger Pelé dnes opäť super ! Evertonaske hviezdičky si zatiaľ ani nepáchli

Reagovat
Mastný Chobot

ale niečo tam malo padnúť

Reagovat
tulen

dočkaj času. ešte dá Collins jedného a poisti si miesto v EF zostave kola

Reagovat
smazaný uživatel

Lookman do hry, konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies šiel prečo dole? Zranenie? Lebo videl som len úvod a nehral zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika. Everton sa v prvom polčase takmer k ničomu nedostal.

Reagovat
Usty

Wohooo! Nádhernej brejk a naprosto FAMÓZNÍ cross od Grosickiho. Silvovi nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej ten rozdíl doma a venku ale

Reagovat
Usty

Tak to má ale hromada týmů v PL, hlavně střed a spodek

Reagovat
smazaný uživatel

fuuh, Arnautović

Reagovat
smazaný uživatel

Swaaaaaaaaans

Reagovat
aither

Hůl

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Abraham 24. gól v sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu nám vystřílí Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz dal inak aj gol mimo male vapno?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

slušné na ženu

Reagovat
smazaný uživatel

Hull, poďme.

Reagovat
Usty
Reagovat
Miguel19

Vývojová fáze Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Captain Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane finále LM s Bayerem? Někdo?

Reagovat
Usty

Záchrana PL > výhra v LM

Reagovat
kiwwi

skor Scholes proti Aston Ville

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Gol pekny ale za to, ze ti hostia uplne vyklidili priestor za 16kou by si zasluzili ist z Hullu peso do Londyna. Normalne by som to pokutoval, sa mi vzdy pri takej situacii otvara noz vo vrecku. Strasna picovina sa na to takto vysrat.

Reagovat
Usty

Nepřišlo mi, že by to vypustili, neměli šanci se k němu dostat včas.

Reagovat
smazaný uživatel

Saido Betterheknow(s)

Reagovat
vrabejka

Markovič

Reagovat
Hokaido

Boro předvádí absolutní zoufalství. Jeden z mála týmů za poslední roky, kterej mi nebude chybět fakt vůbec nečím.

Reagovat
Hokaido

*ničím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

mmě chybět budou, zas tolik týmů, s nimiž jsme vyhráli oba zápasy, není

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že si je tu všichni přáli loni do PL a když jsem spal, že to je neuvěřitelně nudný tým, tak jsem dostal čočku, že co o tom vim

Reagovat
smazaný uživatel

*ps

Reagovat
fenixLFC

tak ja som im prial postup preto lebo to bol tim ktory som si pamatal ked som bol mensi ako hrali v lige..teda nie ako hrali ale ze hrali podobne ako blackburn alebo Birmingham. ku konci sezony som ich sledoval a hrali celkom biedu, napriek tomu som im prial. lenze toto bola proste mizeria

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrál tam Zenden, Mendieta... to byla jiná písnička :) jsem jim tenkrát hodně přál, ačkoli Mendietu jsem nesnášel, že vyřadil Irsko na MS 2002...což mi tak připomíná.. JSEM STAREJ SAKRA

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hokaido

Tuncay Sanli ♥

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

nikdy mi neprišli zaujímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton bez jedinej strely na bránu. Asi prvýkrát vidím West Ham bol Bilicom hrať výborne v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, už som ich videl.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Inak za Everton najlepší Lookman.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic tou raketou zachranil nadeje na zachranu Swansea, ja si myslim, ze tam dole to uz je jasne a rozhodovat sa bude prave medzi Swansea a Hullom. Bourne ma v pohodicke los, to zvladnu, este mozno Palace, ten ma celkom tazky los, ale zase dobru formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak tady všichni přehlíží Burnley, přitom mají 5ti bodový náskok a dost těžký los. Radši ať spadne Burnley než Hull/Swansea. Ani jeden z nich si to nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley domace zapasy zvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley doma hraje s United, West Brom a West Hamem. To budou při nejlepším tak 3 body.

Reagovat
fenixLFC

alebo 6-7

Reagovat
smazaný uživatel

WH aj WB su vonku podstatne slabsi, navyse, tie 3 body im mozu kludne stacit.

Reagovat
fenixLFC

vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic tou raketou zachranil nadeje na zachranu Swansea, ja si myslim, ze tam dole to uz je jasne a rozhodovat sa bude prave medzi Swansea a Hullom. Bourne ma v pohodicke los, to zvladnu, este mozno Palace, ten ma celkom tazky los, ale zase dobru formu.

Reagovat
blaugrana

Stream na Chel vs Tot? Dík.

Reagovat
kiwwi

wow, Kane neskutocny gol...on je fakt klasa

Reagovat
HorajzmAmmann

UPDATE ON IBRAHIMOVIC AND ROJO INJURIES

Manchester United published the following statement at 18:00 BST on Saturday...

Detailed investigations on the injuries sustained by Marcos Rojo and Zlatan Ibrahimovic during Thursday's Europa League match have confirmed significant knee ligament damage in both players that requires specialist opinions over the coming days.

Estimations of time to full recovery will only be possible once definitive treatment plans have been decided after these consultations.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som minule videl nejake video isteho atleta co skace do piesku a ako sa pri rozbehu posmykol a podobne zranil a vravel som si, ze to musi boliet, ale hadam to nic vazne nesposobi a pritom dopadol daleko tvrdsie ako Ibra, ktovie, ale tipujem, ze uz doskakal...

Reagovat
blaugrana

Celkom škoda, že Sakho zajtra proti poolu nemôže nastúpiť. To bude veľké oslabenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jasná výhra 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley toľko gólov nedá.

Reagovat
Free_player

tolik vám Burnley asi nedá, ale přál bych vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United will help Zlatan Ibrahimovic in his recovery from the ACL injury but they won't extend his contract. [Mirror] #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

je to škoda, ale jestli to zranění bude až do konce roku, tak to je jediný možný řešení

Reagovat
vrabejka

Sranda by byla kdyby jste mu prodloužili před tím zraněním.

Reagovat
kiwwi

to by bola co?

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

zase ked bude volny hrac, tak sa moze pridat k timu v januari nie?

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

ako volny hrac moze podpisat hocikedy aj mimo prestupoveho obdobia

Reagovat
fenixLFC

vazne? pretoze aj v FM je urcite obdobie dokedy mozes podpisovat volnych hracov...

Reagovat
Busby babes

jj, taky jsem si hned vzpomnel na FMko.

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeste teda s nima muzes uzavirat amatersky smlouvy, platis ho bokem, ale ma status amatera. Ale nevim, jak to maj v Anglii Spis bych to ale tipoval na nejaky bananovy republiky.

Reagovat
Counter

Přesně za tohle se tu tuším někteří mufani posmívali City v souvislosti s Gundoganem...

Reagovat
Counter

Komentář dobrý, ještě trefit správné vlákno.

Reagovat
vrabejka

Dnes musíme vyhrát. Je důležité zvýšit tlak na City a Arsenal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kiwwi

Conte: "They have the advantage. We have to play after two days and a half and Tottenham have one day more to rest"

lol, celu sezonu tazi z toho, ze ma medzi zapasmi tyzden oddych a teraz vytiahne toto?

Reagovat
mikelinos

nj, ale jaká byla otázka nebo na co reagoval, to už se nedozvíme

Reagovat
kiwwi

rozpraval vseobecne o boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

A aj o tom, prečo Hazard a Costa nehrali od začiatku. Toto vyzerá byť vytrhnuté z nejakého širšieho kontextu.

Reagovat
Mimalu

ne, dostal otázku proč nehrál Hazard s Costou. Conte vysvětloval, že byť mělo toto utkání nejvyšší prioritu, musel vzít v potaz že za necelé 3 dny Chelsea hraje s týmem co měl velký čas na odpočinek a tak se i on rozhodl šetřit nějaké klíčové hráče. A vzpomenul proč toto Spurs dělat nemuseli, protože jejich soupeř hraje ještě den po nich... Dostal otázku a dal na ní normální logickou odpověď

Reagovat
kiwwi

a odkial mas ze to bolo tak?

Spurs then travel to Crystal Palace live on Sky Sports on Wednesday and Conte questioned why his side have one day less to recover.

Conte said: "We have to try to exploit the momentum. I think this week is crucial for us.

"They have the advantage. We have to play after two days and a half and Tottenham have one day more to rest.

"Sometimes it is difficult to understand this planning of the fixtures but we have to try to answer on the pitch.

nevidim tam ziaden takyto kontext o ktorom rozpravas

prave to s tym Hazardom a Costom hovoril az potom

Reagovat
Mimalu
Reagovat
mikelinos

Reagovat
icka

na to ti uz neodpovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

On celkově mluvil spíš o tom, jak to blbě vyšlo. Spurs i přes FA Cup mají o jeden den víc odpočinku než CP, kdežto my máme ještě míň na odpočinek než Spurs a Sotonu nehrál už deset dní. Ale spíš to Conte konstatoval, než že by si na to stěžoval nebo se na to vymlouval...

Reagovat
kiwwi

tak ale potom to takto "konstatuje" kazdy trener

Reagovat
blade115

Jj, nemusel to říkat no. Nevím, jestli se ho na to přímo neptali, ale bylo to zbytečný.

Reagovat
kvasha16

mal byt ticho radsej neviem co bude hovorit na buducu sezonu

Reagovat
Coutinho10

btw. jako bonbonek pred PL a FA Cupem je od 13:00 Old Firm derby v semifinale skotskýho Fa Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem videl to posledni, tak to moc zajimave nebylo. Rangers budou potrebovat jeste par let, aby se kvalitativne dotahli na Celtic.

Reagovat
Coutinho10

j jasny...neni to lousknutim prstu, ale dneska to bude jinej zapas nez ten ligovej...tady neni o titulu rozhodnuto....minulej rok je Rangers taky v semifinale poharu vyradili, ale pak bohuzel nezvladli finale tak snad tentokrat to vyjde oboji, ale lehky to nebude

Reagovat
Hokaido

Valencia je údajně zase out pro dnešní zápas. Jak by bez něj vypadala obrana United?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to určite sám neprídeš, ako by bez neho vyzerala obrana.

Reagovat
Coutinho10

tak snad bude out i na derby se City, aby se mi pripocetlo 6 bodu za Mawsona

Reagovat
mikelinos

Darmian, Bailly, Blind a Shaw podle mě

Reagovat
Hokaido

Jo, já zapomněl na Darmiana.

Reagovat
Swarley

dost zoufale

Reagovat
nani92

naša obrana bude super, dovolíme im tak max 3 strely, z ktorých dajú len 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian - Bailly - Blind(bohužel - radši TFM nebo Tuanzebe) - Young

Reagovat
cristiano.K.

je tu někdo kdo dnes nevěří Burnley?

Reagovat
avicii

absolutne si nedokazem predstavit ze by dnes bodovali

Reagovat
kiwwi

kviz

Who is the only player to score in each division from Premier League to the Conference, as well as the FA Cup, the League Cup, the Scottish Premiership, the Scottish Cup, the Champions League and the Europa League?

So, this player is the only footballer to score in all of the following competitions:

Premier League

Championship

League One

League Two

Conference

FA Cup

League Cup

Scottish Premiership

Scottish Cup

Champions League

Europa League

nejake napady?

Reagovat
Hokaido

Give up po 10 vteřinách

Reagovat
Usty

Murray asi zvládl tu Anglii celou, ale LM ani Skotsko asi ne

Reagovat
Zaschrona

Ma to v Anglii dokonce od seste ligy, celkem mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nakoniec nebola odpoveď že nikto

Reagovat
smazaný uživatel

No tak som si to vygooglil

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Miller?

Reagovat
smazaný uživatel

On ma napadol ako jediný

Reagovat
smazaný uživatel

bolelo to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvoj vtip áno

Reagovat
smazaný uživatel

nene, jako promin, ted nevím jestli víš, jak je to správne nebo né, tak budu psát obecne, hodne lidi neví, že správne to je "on mi napadol..." jakože myšlenka a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hooper :)

Reagovat
kiwwi

jop je to on

ked si to dal bez googlenia tak respect

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si pamatuji, jak o tom sám tweetoval. Snad tři roky zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte mu tam chýba Conference South... to ma zmiatlo

Reagovat
nani92

Barton

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Wazzaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

United XI (4-3-3) vs. Burnley: De Gea; Darmian, Bailly, Blind, Young; Herrera, Fellaini, Pogba; Lingard, Rooney, Martial

No zajimava.

Reagovat
kiwwi

boze ta obrana je trapna

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ale musíme to nějak rotovat, Luke odehrál 120 minut tak se dalo čekat že bude hrát Young...Já osobně bych dal na stopera Axela a na LB Blinda

Reagovat
Infernoqt

Dobrá sestava. Očekávaná, ale v rámci možností dobrá...

Reagovat
vrabejka

Ztráta Ibry, Roja a Rashforda dnes bude hodně cítit. Snad se Burnley chytne.

Reagovat
Free_player

Rashford je zraněný ? kuaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney a Martial, United by to mohli zvládnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Shaw měl křeče v EL, tak je pak pochopitelný, že dostává prostor Young...určitě v tom ale hraje i roli připosranost Mourinha a chce mít tu obranu trošku víc polepenou, když mu tam nastoupí nerozehraný Blind...

s tím nejspíš souvisí i ten silný střed pole, což teda chápu, ale moc teda nepobírám, proč nehraje někdo z dvojky Mkh/Rashford...Lingard na tom s kreativitou není kdo ví jak a Martial s Wazzou jsou divoký karty, tam člověk moc netuší, co má čekat...tohle bych si pojistli Mkh, když toho Rashford v poslední době odehrál toli...

Reagovat
Busby babes

priposranost... anebo proste za 3 dny hrajem se City...

Reagovat
mithro

wazza uz moc divoka karta nie je

Reagovat
Swarley

po dnešku budeš mluvit jinak!

Reagovat
mithro

nic ine si neprajem viac, kiez by sa chytil na tych par poslednych zapasov

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Černý Petr.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 0:3

Reagovat
Free_player

Rash ?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TheManUtdWay/status/856131236523278336

Ja nevim, me tyhle gesta prijdou hrozne hloupy...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Tak to je trochu iné....jeho zranenie je potenciálny koniec kariéry

Reagovat
kiwwi

Aha oni tam majú aj Roja

Reagovat
Busby babes

i tak mi to prijde ujety.

Reagovat
icemike

Však než se uzdraví, nebude u Vas taká marodka, takže taky konec kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/C-GXNNUXYAAsN3P.jpg:large

Hráči nastoupili na rozcvičku v dresech se jmény Zlatana a Roja

Reagovat
Busby babes

no nevim. jsou zraneni, neumreli.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

gundogan

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak dojemné. Slza mi ukápla.

Reagovat
Busby babes

jo a taky jsou pekne hnusni. Jones je zranenej skoro furt a tricko nemel.

Reagovat
Counter

A co teprve Shaw

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Mimalu

rip

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to bolo smiechu ked to city spravili pre ilkaya

Reagovat
Counter

Reagovat
cr7sux

tak pockat, ti s tim hrali, ne?

Reagovat
Busby babes

bylo a smeju se i tomuhle. Na twitteru od fans co sleduju to taky sklizi vysmech.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme na to! 3 body!

Reagovat
Swarley

Rooney na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

defenzívne krídlo, ubráni sa aj sám ...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

a už to mohlo být, škodaaa

Reagovat
Busby babes

Man Utd's unbeaten run stands at 22 matches. Every other #PL team to go this long unbeaten in a single season has gone on to win the league

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazitelní

Reagovat
I am Mancunian

my nedame ani top4

Reagovat
Swarley

ale vyhrajeme do toho pohár a EL, neskutečná forma na všech frontách

Reagovat
Busby babes

neskutecne kolik jsme toho vlastni vinou poztracely...

Reagovat
Counter

MU ženský tým pohříchu vůbec nemají.

Reagovat
Counter

Celta si vás povodí jak nic.

Reagovat
Swarley

jestli si nás povodí Celta, tak nemáme co v LM dělat

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mithro

wazza, cmooon

Reagovat
Busby babes

je solidarni s ostatnima utocnikama, kdyby dal z prvni sance gol, tak ostatni vypadaj jak drevaci.

Reagovat
Counter

*zemiak

Reagovat
mithro

pravda, nechal som sa uniest

Reagovat
smazaný uživatel

o schicka bude fakt boj , Takový Everton by mu slušel

Reagovat
smazaný uživatel

nahráda za Lukakua, proč ne

Reagovat
cr7sux

a pak dalsi stanice jak wazza

Reagovat
Mimalu

tak Michy si připravuje půdu pro letní přestup do United

https://twitter.com/mbatshuayi/status/856134844027371521

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý komentár: delete this or leave Chelsea bro

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Burnley doma víc bodů než my na OT

Reagovat
Busby babes

to ma kde kdo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale furt jsou 15.

Reagovat
cr7sux

Horší by bylo, kdyby mělo Burnley víc bodů na OT než my..

Reagovat
Swarley

Wazzenko já ty lobánky chápu, ale musíš i ty podpořit mě nějakým gólem vole

Reagovat
Busby babes

ani ofiko twitter mu neveri, ze to nebyl centr.

https://twitter.com/ManUtd/status/856138975681052673

Reagovat
Swarley

všichni proti němu

Reagovat
Busby babes

Wazza lobanek.

Reagovat
mithro

nadychany lobanek mame snad uz za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAAAAAAAARTIAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. MARTIAL

Reagovat
Swarley

mámvp-čistaaaaaaaaaaaaaa, luxusní brejk

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaa

Reagovat
Ligter

MARTIAAAL, super protiútok

Reagovat
Busby babes

Tony Marsal!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

jinak na tom golu je nejprekvapivejsi, ze Barton asi poprve v zivote neudelal prasarnu a Martiala na te pulce nesestrelil. jeste ted by se zvedal.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

i komentator na Digi to komentoval ve stylu: Barton netradicne nezlamal Martialovi nohy...

Reagovat
Hokaido

To bylo tak to první co mě napadlo. Jednou to neudělá a je z toho gol.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

gol z protiutoku

Reagovat
mithro

anderko ♥♥♥

Reagovat
Grahf

skvelá akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Martial na hrotu >>>>> Martial na křídle

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat ten Rooney je silenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý support od fanúšikov United,

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ten gol mel cenu 8 mega liber. Pokladnik v Monaku bude mit hezky pondeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No, vzhledem k tomu, co tam momentálně mají za klenoty to pro ně budou drobný. Třeba je ani nebudou chtít..

Reagovat
Busby babes

Monaco VP Vadim Vasilyev: "With the 2018 World Cup, Bernardo Silva, Kylian Mbappé & Thomas Lemar have decided they don't want to leave."

ale jo, budou se jim hodit.

Reagovat
spider_8

Zajímalo by mě, jestli se jejich agenti rozhodli stejně

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Grahf

nemožem sa dívať na toho drevorubača

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, toto mi na Fellainim strašne vadí. On je proste nemotorný a tie fauly robí čisto z nešikovnosti,

Reagovat
Swarley

penalta voleee

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo

Reagovat
Busby babes

no sel dolu snadno, ale asi to necekal. klidne to pisknout mohl.

Reagovat
mithro

pokojne piskatelna.

Reagovat
Swarley

já to psal ještě před tou opakovačkou, ale jako přes tu patu ho vzal

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/quentin_samson/status/856137271883575296

Ja bych Schicka koupil do MU. Celej Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli by to nebyl až moc velký skok

Reagovat
Busby babes

tak odvazni asi nebudem. jak by rekl Zajo, jeste hodne kapusty bude muset snist aby mel na United.

Reagovat
smazaný uživatel

což o to, možná by na nás i měl, ale jestli by se z toho neposral

Reagovat
Busby babes

to je druha vec, u takhle mladyho kluka bude charakter a psychika hodne dulezita.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný gol

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho do LFC bral asi taky.

Reagovat
niflheim

Wazza a jeho moresy

Reagovat
Swarley

ale jen chvíli, pak pokračoval normálně ve hře, srdcař

Reagovat
niflheim

Ale předtím šel ještě akčně reklamovat aut a mezitím se rozehrálo

Reagovat
Swarley

alespoň v něčem si udržel formu

Reagovat
Swarley

to bude veselo, Brady to kope perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAA

Reagovat
Swarley

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ligter

legendaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Pogba naprosto fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná práce Pogby

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

Wazaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

a Pogba to tam zas skvele zabojoval a rozehral na Martiala.

Reagovat
mithro

to neslo ani dat viac zemiakovy gol

Reagovat
Ligter

my jsme normálně dokázali dát ''dotlačený'' gól

Reagovat
smazaný uživatel

Marsial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Swarley
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se kurva dávají góly

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas Suché tričko

Reagovat
Swarley

budu se opakovat, ale jak jednoduchý to je, když to tam alespoň nějak normálně padá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Csapiho past. Tak ted to chce rychle pridat treti a v klidu to dohrat.

Kazdopadne dva goly v prvnim polocase, zadna spalena sance, Wazza gol... co se to kurva deje?

Reagovat
Busby babes

Martial zatim super, jak je vepredu nekdo pohyblivej, tak je to hned o necem jinem. Pogba a Herrera taky super.

Reagovat
Swarley

střed to drží zatím výborně

Reagovat
smazaný uživatel

United 5 let dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi libi i Blind zatím, dobře vystupuje.

Reagovat
Busby babes

ja vam to rikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v dulezitejsim zapase to zas zkurvi beztak

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

nezavadzia zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska Grahf poprve v tehle sezone napsal neco pozitivniho

Reagovat
nani92

Sedí ticho doma v kúte a obhryza si prsty, lebo nemôže hejtovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne si myslim, ze zraneni Zlatana muze MU pomoct, hraci uz nespolehaji jen na nej a ta hra vypada pak lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidí se, zda Ibra nebude chybět v těžkých zápasech. Proti Burnley je zazářit lehké.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už nehrál minulou neděli těžký zápas a vyšlo to

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mithro

videli sme, ked sme s nimi hrali doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všichni, mohli byste mi prosím pomoci a vyplnit krátký dotazník k mé bakalářské práci? Zabere Vám to 2 minuty, mockrát díky předem, samozřejmě se to týká fotbalu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUQN44Hb3AzUgQc7mOykfattOAv7RARXKw7Ah5bTsXg01sMQ/viewform?c=0&w=1

Reagovat
Coutinho10

#LFC team to face @CPFC: Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC substitutes against @CPFC: Karius, Gomez, Grujic, Moreno, Brewster, Woodburn, Alexander-Arnold

Reagovat
Maresma

Brutus celkem

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, no. Hlavně ta statistika, že lavička Crystal Palace má asi 600 startů v Premier League a lavička LFC asi 70 a z toho 56 má Moreno.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Ale nevim teda, co víc má Wilson udělat, aby dostal šanci, když už je tam aji Brewster.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp říkal, že tam má Brewstera jako jedinýho hroťáka, kdyby ho náhodou potřeboval. To Wilson není.

Reagovat
I am Mancunian

neviem si predstavit, ze by ste dneska nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zkousis to hezky no, ale mas smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza

Reagovat
mithro

zemiak zemiak

Reagovat
niflheim

Ach jo

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

ok, ted to Blindak posral..

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne klasicky

Reagovat
Busby babes

i mistr tesar... znas to.

Reagovat
JessePinkman

#LFC subs v Palace: Karius, Gomez, Grujic, Moreno, Brewster, Woodburn, Alexander-Arnold

Tak tohle jo..

Reagovat
smazaný uživatel

1 striedanie

Reagovat
Busby babes

Rashford kapitan ve fante, tak pojd a dej gol.

Reagovat
Free_player

jn trochu mě sere, že nevalí základ

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by hrál 90+ minut 4x během 14 dní?

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíme ho uvařit

Reagovat
Mato178178

konecne ide lingardos dole ... cely zapas slaby ako caj

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tam dej TFM a Axela

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Fellaini dneska výborný

Reagovat
Ligter

je dobrý, ale pořád tam mám chvíle, kdy se bojím, aby neudělal nějakou blbost

Reagovat
Swarley

jak jsou tam ve třech, tak je to s ním v pohodě

Reagovat
Busby babes

kdyz uz to bailly zkurvi, tak je offside.

Reagovat
Busby babes

rozhodci v PL.

Reagovat
wild

stacilo napisat rozhodci..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jeden z lepších výkonů každopádně

Reagovat
Swarley

to bylo tak vidět, že to i Heatonovi muselo být blbý

Reagovat
vladis271

ešte nie sú exitpolly z Francúzska?

Reagovat
Swarley

Cabaye vás dneska exitne z příštího ročníku LM

Reagovat
vladis271

som presne vedel, že to nebude k veci keď som zbadal tvoj nick.

Reagovat
Swarley

nápdobně

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jsou jen z RTBF: 24 % Macron, 22 % Le Pen

Reagovat
vladis271

jj, som si to našiel. Dík aj tak. Ono je to ešte predčasné, ale takéto konečné výsledky asi aj budú. Potešilo by ak by tá nesympatická šialená krava skončila 3. ale neverím tomu.

Hlavne, som zvedavý, či sa potvrdí francúzska politická tradícia a všetci nepostupujúci podporia protikandidáta Lepénovej.

Reagovat
Busby babes

První místo drží Macron, druhá je Le Penová, naznačuje první belgický průzkum.

tohle pisou HN,

Reagovat
smazaný uživatel

jak vypadá druhej poločas?

Reagovat
Busby babes

v zasade nuda, tak nejak se to dohrava. Burnley se ani moc neheclo k nejake snaze o snizeni...

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Ligter

hm, zvláštní, stream se přepl na 17. minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Ns Pogba taky out?

Reagovat
Swarley

snad to je preventivní, to by byl průser

Reagovat
Tomekcz

mourinho je teda peknej cu.rak, kdyz tam neumi dat nahradniky za rozhodnutyho stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi okoukanej. Je to nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Bailly dneska fakt super. Klidně Motm.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Ander kulhá?

Reagovat
vladis271

Lovren zas nahrávka do autu. On fetuje pred tými zápasmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Milnera už nesnáším asi víc než Lovrena. To je jak Pat a Mat.

Reagovat
vladis271

jak skor Clynea.

Reagovat
nani92

Ja všetkých

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho.

Reagovat
EL Gringo

Couts

Reagovat
vladis271

fuck offf barcelona just fuck off

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
johnik

Yeah....

Reagovat
vrabejka

Coutiňoooooo!!!!

Reagovat
vladis271

Clyne by neobisiel ani betonovy stlp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Can

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana, to je neskutečný ty vole.

Reagovat
cubazi

Jo my nemame obranu to bude tým

Reagovat
Maresma

Lovren

Reagovat
cubazi

Je to klasik...od neho sa nič ine neda očakavať...

Reagovat
kiwwi

Lovren skusene

Reagovat
cubazi

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

čurák

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masina_LFC

nobrain dejan opat v akcii.. a tomuto tragedovi chcu davat novu zmluvu

Reagovat
cubazi

že nobrain ... make my day

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle měla být penalta, přestože Coutinho zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby spadnul tak si myslím, že by byla

Reagovat
vladis271

Origi je na coutinha privelmi pribrzdeny.

Reagovat
Swarley

*Liverpool

Reagovat
cubazi

Origi je drevo, ten kto ho sleduje dlhodobo vie očom hovorím a nikto ma nepresvedčí o opaku!

Reagovat
vladis271

Odporna nechutna banda tragedov v obrane, fuj

Reagovat
cubazi

z našej lavičky ma človek zimomriavky....

Reagovat
Maresma

To je takovej sráč ten Lovren

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
cubazi

Lovrena musime predať

Reagovat
eder

Vyměnit za Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREN

Reagovat
vladis271

Lovren

Reagovat
Swarley

ten, co se nehodí do systééééémuuuuu

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
cubazi

Okey, možno o rok

Reagovat
johnik

A Benteke se směje.........

Reagovat
fantomas

Bentaaaaak! Skvela satisfakce tohleto...

Reagovat
vladis271

zastrelte ho niekto.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je možné CP si vyhráva na Anfielde jak keby sa nechumelilo a my tam stále dostaneme prídel. CP > Tottenham

Reagovat
REPLIKATOR

Benteke, Sakho, Allen děkujeme Kloppe

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Sakha nám nechybí ani jeden.

Reagovat
kiwwi

Benteke > Origi

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešním zápase a letošní sezoně určitě, ale když byl Benteke v LFC tak to neplatilo.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

cele to vyrobil Lovren, ale teda Can ten roh "odbranil" ukazkovo

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Can je dnes taky tragickej a kdyby dal v první půlce gól na 2:0, zápas by vypadal úplně jinak.

Reagovat
popltak

Reagovat
eder

Liverpool umí hrát jenom proti silným. Už aby otevřeli tu Superligu.

Reagovat
kiwwi

Liverpool by tam nevzali a ostal by len v lige so samymi slabymi

Reagovat
Swarley

s těma by prohrál všechno a spadl by, to mi zní jako plán

Reagovat
eder

Všechno ne, North-West derby by pravidelně vyhrával.

Reagovat
Swarley

charitativní přátelák před sezónou superligy si s váma dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

aj tak by ich tam nevzali

Reagovat
eder

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

kombinace Liverpool a super... dobrej flashback o třicet let zpět

Reagovat
spider_8

V podstatě by měli sestavit co nejslabší tým, aby oproti nim byli všichni silní

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Christian Benteke has scored more PL goals at Anfield as a visiting player (5), than he did as a Liverpool player (4). Mindset.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
I am Mancunian

bohuzial, liverpool toto opat urve

Reagovat
REPLIKATOR

Grujič

Reagovat
Teoretik

Koukám, že se Liverpoolu do té LM taky nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
blade115

Dneska proste musíme. Trochu jsem doufal, že CP oberou o body i slepice, ale Sam to podle všeho trochu vypustí... Musíme prostě koukat jen na sebe a vlastní výsledky, jinak to nepůjde...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

na druhu stranu, bolo by fajn keby sa to trosku zdramatizovalo, samozrejme tak, aby Spurs nakoniec aj tak utreli

Reagovat
icemike

žádné také, už tak se u tv rozčiluju jak u voleb

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

CP je při aktuální formě nejtěžší soupeř ze závěrečných zápasů. Tady se podle mě definitivně rozhodne.

Reagovat
Svatej

O to vic me nasere az pristi rok ty slepice tu LM zase totalne zeserou a budou za pitomce.. ten fotbal co predvadej je naprosto skvelej a jim zas bude trvat, nez to turbo nakopnou

Reagovat
spider_8

Ale jsou zkušenější a zkušenější, třeba to příští rok poserou o něco míň.

Reagovat
REPLIKATOR

Toho Sturridge už konečně prodejte

Reagovat
kiwwi

Olhats [Griezmann's agent] said he will listen to offers for the striker, who has scored 16 goals in La Liga this season.

"We're at the stage of gathering information from clubs who have a concrete interest," he told French TV show Telefoot.

"There is an unavoidable €100m clause so that restricts the number of candidates. You have United, City, Chelsea, Barcelona and Real Madrid.

"United were the first to come and see us and the most concrete in their wishes."

Reagovat
Miguel19

Jak to má s tou klauzulí? Protože někdo tu psal, že těch 100 mega platí jenom pro týmy z La Ligy..

Reagovat
kiwwi

Tak ten nekdo si to zrejme vycucal z prsta

Reagovat
blade115

To je hloupost, protože ve Španělsku mají tzv. buy-out clauses, ne release clauses. Tyhle jejich klauzule jsou vázány vůči hráči, ne vůči kupujícímu klubu. Klub, co by chtěl Griezmanna koupit, musí Griezmannovi poslat 100 mega a sám Griezmann se pak musí ze smlouvy vykoupit. V tom případě je úplně jedno, kdo mu ty peníze pošle. Průser je jen to jejich zdanění, tam, pokud vím, platí při aktivaci téhle klauzule asi 40% daň, což je docela brutální. Akorát nevím, jak to pak je, jestli kupující klub musí zaplatit 100 + daně, nebo jestli Atletico dostane jen ten zlomek části po zdanění...

Reagovat
blade115

*zlomek částky

Reagovat
Busby babes

nedovedu si predstavit transakci, kde se domlouvas na tom, ze zaplatis neco + jeste dan. tedy tady 100 prestup, 40 dan...

To by se rovnou jednalo o castce 140 a Atleti by z toho odvadeli tu dan. Takze pokud treba my zaplatime 100, tak by z toho, pokud ty danove zakony takhle maji, Atleti dostali 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 60 za Grieza v čistom je dosť málo, nie?

Reagovat
Busby babes

to uz nehodnotim. treba to jeste funguje jeste nejak jinak, ty danove veci jsou dost slozite...

Reagovat
ADM

Samozrejme to moze Atletico prijat priamo a nie ako klauzulu. A maju 100mega

Reagovat
blade115

Nejspíš jo, tenkrát se mluvilo o tom, že se při tom platí vyšší částka, ale nevím, jak to vlastně je... Leda že by se danilo už to, jak klub pošle peníze hráči, ale to je asi hloupost.

Reagovat
blade115

A teda ta částka je samozřejmě jiná, 40% procent ze 140 není 40. Jednalo by se o částku asi 167 mega eur. Ale to asi jen nahrává tomu, že to takhle nebude...

Reagovat
vodka

větřšinou se to právě pak přes tu klauzuli neřeší právě proto, aby se daň platit nemusela. Prostě když by MU chtělo dát 100 a Griezmann odejít, tak ho dost pravděpodobně pustí normálně na přestup a ne přes to vyplácení se ze smlouvy.

Reagovat
kiwwi

preto United za Herreru ponukalo myslim viac ako bola jeho vykupka

niekto to tu vysvetloval tak, ze vlastne iny klub nemoze vykupit hraca zo zmluvy ale musi to urobit ten hrac sam a kedze nema tolko penazi, tak by trebars United dalo Griezmannovi 100m na ucet a on by sa vyplatil zo zmluvy. Ale tych 100m by bol vlastne v uctovnictve vedenych ako prijem, takze by z toho Griezz musel odviest dan.

logiku to celkom dava, ale ja aj tak pochybujem, ze to takto funguje

Reagovat
blade115

Ten niekto to tu vysvětloval jen o pár řádků výš, ale děkujeme za připomenutí.

Reagovat
vodka

kiwwi narážel pravděpodobně na sebyka, který o tom psal i nějaký článek, jestli se nepletu...

Reagovat
kiwwi

tvoj komentar som precital az teraz, sorry, ale ako pise vodka, narazal som na toho sebyka

kazdopadne tebe tam chyba ta informacia, ze tu dan by musel zaplatit sam Griezmann pretoze v jeho uctovnictve by tam svietil prijem 100m

Reagovat
blade115

O tom jsem později spekuloval no, tam ale nevím podle jaké sazby se to daní.

Reagovat
patas92

Ta daň už neplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta dan byla zrusena

Reagovat
blade115

Dobře, ale pořád je tam ještě to, že Griezmann by musel zdanit tu přijatou částku od kupujícího klubu, ne? Jenže tam já nevím, jak to ve Španělsku mají, jestli to nejde nějak obejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle se prave zmenilo. Griezmann by treba obdrzel tech 100 jako vykupku, ale musel platit dan, protoze tech 100 mega se pocitalo jako jeho osobni prijem. Ted uz se to jako prijem nepocita.

Reagovat
blade115

Tak to je docela dobře vyřešený, každopádně díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Trojka Eden-Tonda-Alexis je docela mokrý sen.

Reagovat
Miguel19

Griezmann se k nám nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zato taký Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nehodí? Vždyť by to bylo geniální uplně, kdyby tam mohl kombinovat s dvouma hráčema, kteří si dokážou nahrát aspoň.

Reagovat
Miguel19

Cavani by byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by bránil?

Reagovat
smazaný uživatel

Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že ho Conte okrem naučenia útočiť aj prikŕmi, aby o 50 cm podrástol?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, tým bránenie pri rohoch a štandartkách...

Reagovat
Miguel19

Kanté - Bakayoko.

Reagovat
blade115

Díky bohu, že nemáš na starost naše přestupové cíle...

Reagovat
Miguel19

Já neříkám, že ho chci. Jen si myslím, že po něm Conte půjde.

A výměna s Matičem by mi nevadila no.

Reagovat
blade115

Nevadila... Nikam bychom se tím neposunuli. Střed zálohy není priorita, posílit potřebujeme především jinde.

Reagovat
kvasha16

si si isty? Cesca zjavne COnte nenecha pravidelne hravat (aspon zatial to tak nevyzera), takze na velke zapasy potebujeme niekoho k Ngolovi, kto dokaze podrzat loptu a rozohrat s kludom aby sme konecne dokazali pravidelne diktovat tempy hry aj my a nemuseli hravat priposrane

Reagovat
blade115

Cesc se poslední dobou do hry docela dostává a Matic není žádný tragéd. A furt máme Chalobaha, kterému by podle mě jen stačilo dát pořádnou šanci a třeba by vůbec nebylo třeba nikoho kupovat. Neříkám, ať za žádnou cenu nikoho nekupujeme, ale že jsou jiné priority.

Reagovat
Miguel19

Střed zálohy je rozhodně třeba posílit..

Reagovat
smazaný uživatel

Střed zálohy teda priorita je.

Reagovat
icka

Neni priorita? Jsem opacneho nazoru.

Reagovat
blade115

Viz reakce na kvasha16 ... Nejvyšší prioritu má křídlo a levý wingback.

Reagovat
smazaný uživatel

To docela jo, chtít Cavaniho míst Tondy, to bych ho asi zabil.. Už jenom kvůli rozdílu v jejich věku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

s takovou sestavou určuješ hru ty

Reagovat
Svatej

Moment, on tech golu dal tenhle rok jen 16 ?!

Reagovat
Counter

16 ligových, celkem jich má víc.

Reagovat
Svatej

Se teda pujdu hnedka mrknout kolik, protoze mi prijde dost malo, zvlast zase v souvislosti s tou cenou

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte: "I think this season it's very important to understand that it's not always about who spends more money who wins. Otherwise, in Premier League, the names of the teams at the top would not be Chelsea or Tottenham or Arsenal or Liverpool."

Ehm.

Reagovat
Mastný Chobot

Deluded

Reagovat
Mimalu

Arsenal s letošním net spendem v tom seznamu nemá co dělat

Reagovat
Mastný Chobot

však preto sme až siedmi

Reagovat
blade115

Přitom ani my jsme neutratili zrovna málo... I když je fakt, že na Manchestery ještě nemáme a letos asi ani zase mít nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

No za poslední dekádu jsme v utrácení na druhém místě.

Reagovat
blade115

Tak Conte mluvil o posledním létě no... Za to, co bylo před ním, není nijak odpovědný.

Reagovat
bbbauch

odpovedny ne, ale mohl by to vzit do uvahy, nez neco takovyho placne

Reagovat
blade115

Jo, však píšu, že to vyjádření je trochu mimo...

Reagovat
Busby babes

a ze tam ten Arsenal je hodne nahore.

ale abychom to shrnuli: Kante 36 mega, Michy 39, Alonso 23, Luiz 50 (?, tady to EF nema). V eurech. takze trener co utratil 150 mega eur behem jednoho prestupaku chce nekoho mistrovat v utraceni?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je sympatak, ten si to moze dovolit.

Reagovat
Mimalu

Luiz byl znatelně levnější a taky se za dost prodávalo takže ve finále můžeme být na nějakých -25m

Reagovat
Busby babes

podle me je to uplne fuk. a znova, psal jsem to v eurech. a on okolo 40 mega liber stal, ne?

Proste i Chelsea v lete dost utracela, ano, nekdo utratil vic, ale jestli jeden tym utrati 150 a druhej 120, moc velkej rozdil v tom nevidim.

Reagovat
Mimalu

spíš to bude kolem 35m eček. Já to nechci brát úplně doslova, ale Conte mluvil (aspoň podle této citace) o sezóně a tam sice Chelsea protočila hodně peněz, ale ve finále končí v bilanci přibližně -25m eček a to je na tým který se posunul z 10. na prozatímní 1. místo hodně slušná bilance. Samozřejmě to nelze brát jen v pohledu jedné sezóny. Pokud budeš brát čistě výdaje a odignoruješ přijmy, tak ano 150 a 120 není zas takový rozdíl

Reagovat
kiwwi

nakupili ste za 120m, predali za 68m, celkovo ste teda minuli 52m libier

Arsenal 86, United 102 a City 165

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

presne odtial...najlepsia stranka na prestupy co sa tyka ostrovov

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa TM.co.uk sme Salaha predali za 12,7 mil. GBP.

A príjmy z hosťovania sa asi zrátať nedajú, ale napríklad taký Cudrado nám podľa TM.co.uk hodil 4,25 m. GBP.

Reagovat
vodka

tm je v tomto na hovno, protože on vezme cenu v eurech a přepočítá to na libry, ty kurzy tam pak občas vůbec nesedí..

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som poukázať na to, že to bude ešte menej. Lebo na tej prvej stránke to uvedené nie je.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

Arsík spravil eXtrémne napču nákupy..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cejen13

No úplně extrémně bych netvrdil. Xhaka párkrát ukázal že dokáže podat excelentní výkon, jestli se zbaví těch exseců, může být v budoucnu oporou. Mustafi byl na začátku taky super, jeho výkony šli dolů až s celým týmem, ale v součtu ta cenovka za něj byla hodně přemrštěná... A Lucas je podle mě skvělej, v mezihře občas tápal, ale v koncovce mi přišel letos nejvíc efektivní z celýho týmu, hodně mi připomíná Podolskiho. takže v součtu léto na hovno, ale nějaký pozitiva tam sou.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Nesouhlasím.

Reagovat
Lacko_Boh

Súhlasím, zabudol som Mustafiho Samozrejme že keď budeme brať ten komant doslova tak je to nonsens. Ale ak ho budem brať ako koment: agent-provokatér na otvorenie diskusie o nie zrovna málo, na Wengerove pomery, kvalitných nákupoch tak sa jedná o vskutku briliatný príspevok.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Michy 39 ?

Reagovat
smazaný uživatel

32*

Reagovat
Busby babes

EUR vs GBP?

Reagovat
smazaný uživatel

CZK.

Reagovat
kiwwi

32m libier stal

Reagovat
Busby babes

pak to tak nejak sedi na tech 39 mega eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě docela štve, když lidi používají cenu v eurech, protože se mi zdá, jakoby to naschvál používali místo liber, aby to číslo bylo větší.

Reagovat
Busby babes

tak to rekni tady na EF, at to davaj v librach.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsou fanoušci MU najednou nejvíc citlivý na téma utrácení to se za SAFa nestávalo

Reagovat
Busby babes

ja na to citlivej nejsem, ale taky to nikomu nepredhazuju stylem: my neutracime, narozdil od ostatnich...

Reagovat
Whitemedia

Luiz 50 nestál...

Reagovat
Svatej

Ja mel vzato ze Luiz byl pod 40, Michy taky levnejsi, ale jinak jo, bud to vyjadril blbe nebo nad tim nepremyslel

Reagovat
Busby babes

castky jsou v EUR a bral jsem to tady z EF. tim nerikam, ze to je spravne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Akurát to pozerám... to je nonsens toto.

Reagovat
nani92

už len čakám, kedy to príde aj do diskusií..RIP EF

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
smazaný uživatel

čo a?

Reagovat
kiwwi

pointa?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No čo, nič?

Reagovat
kiwwi

neviem no, je to samozrejme sprostost, ale nejak ma to az tak netrapi

Reagovat
smazaný uživatel

*neviem, nie som Mastný Chobot

Reagovat
Counter
Reagovat
mithro

If you believe in omens, the last Manchester derby played on a Thursday . . .

https://www.youtube.com/watch?v=71W7qD8VlfQ eric ♥

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=H8xD9FrpjPU

22. Mario Balotelli

60. Mario Balotelli

69. Sergio Agüero

90. Edin Džeko

90. David Silva

90. Edin Džeko

81. Darren Fletcher

Reagovat
mithro

the last Manchester derby played on a Thursday.

ale diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Why always me

Reagovat
vodka

ten cantonuv prvni dotyk pred golem je lahoda

Reagovat
C-M@ster

Mi to přijde hrozně pomalý oproti dnešnímu fotbalu.

Reagovat
Miguel19

Team to face Southampton: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Fabregas, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Miguel19

Tonight's subs: Begovic, Ake, Terry, Chalobah, Willian, Pedro, Batshuayi.

Reagovat
M0rb1D4S

Costa být nemusel, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Cahill

Reagovat
blade115

Ach jo. Tak ty skvělé výkony Williana a Akého byly zase jednou k hovnu, protože Cahill a Matič se prostě posadit nesmí... O Costovi už teda ani nemluvě, to zas bude děs...

Reagovat
mikelinos

počky, to si jako fakt čekal Akého dneska jo?

Reagovat
blade115

Spíš jsem v koutku duše doufal no...

Reagovat
smazaný uživatel

William dal gol z přímého kopu a penalty, jinak tak uzasny nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Za ti Pedro byl úžasný!

Reagovat
smazaný uživatel

Gary v základe

Reagovat
Miguel19

Mr. Couvačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Jsem zvědavej na příští sezonu. Tímto stylem by se mohli hráči brzo unavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
nani92

remízová

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli uhrajeme doma proti Sotonu remízu, tak jsme docela v prdeli.

Reagovat
Snatus

Michy a Willian po dobrém výkonu sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

#SaintsFC team to face #CFC: Forster, Cédric, Stephens, Yoshida, Bertrand, Romeu, Davis (c), Ward-Prowse, Tadić, Boufal, Gabbiadini.

Tadic Boufal

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři budou cesta pro CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho čo som videl nehrajú vôbec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

come on you saints

Reagovat
Steven666

stream pls

Reagovat
Fairplay

Costa už začíná

Reagovat
smazaný uživatel

OK 5 minut a už vím, že mě bude Costa celý zápas srát. Krása.

Reagovat
off-olda

Ježiši, Michy na plac.

Reagovat
Mates_Matesović

Saints jsou z těch zbývajících zápasů asi jedinej tým, kterej může na SB obrat Chelsea o body. Takže pome Saints

Reagovat
off-olda

To nemuselo být, ale dík.

Reagovat
liquicitizen

yeaaaah

Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Edenek

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně začal být sobec. Super :)

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD, JESTLI ODEJDES, TAK SE ZE ME STANE RAJTORAL.

Reagovat
smazaný uživatel

ze mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Prosím, aby odešel

Reagovat
Trapper

Hazaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Hokaido

Fakt neskutečný bránění Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

To není karta?

Reagovat
off-olda

Jako za ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Kantého faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Už mohl bejt venku a nikdo by neřekl ani popel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

6 hráčů Saints ve vápně a nic

Reagovat
FUnk

6 na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Co strela, to gol od Chelsea.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Thanks captain.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže taktika MU, nenechat nás vystřelit, byla ta jediná správná :)

Reagovat
Mates_Matesović

Ta jejich produktivita je neuvěřitelná...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo dobrý nesekavý stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Ondiis

Reagovat
Fairplay

To Kanté zkoušel překvapit vyběhnutého gólamana?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ukopol sa.

Reagovat
FUnk

romeu je super hrac. pozicne toho hodne pokryje. divim se, ze po nem nikdo vetsi nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

On nikdy nehrál nijak výrazně dobře, ale poslední dobou mu to jde výrazně nad rámec jeho možností.

Reagovat
FUnk

videl jsem ho sice jenom parkrat ale co jsem videl hral dobre....

Reagovat
Hokaido

Na Soton v pohodě, ale nevidím moc větších klubů, kde by mohl hrát základ. Ale letos je fakt dobrej, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

On hral dobře i v době kdy byl v CFC, ale pak mel dlouhe zraneni , ted už ho těžko bude kupovat nekdo lepsi než Saints, maximalne talpvy everton, ale i ti maji gueyeho

Reagovat
Fairplay

A mohlo být hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře.. Costa mě sere, ale teď to udělal krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

proč se bučí na Matiče ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebučí, tlačili ho k strele, keď to mal na ľavej.

Reagovat
smazaný uživatel

bučí , při každým kontaktu

Reagovat
Mimalu

na soupeřově polovině...

Reagovat
smazaný uživatel

a já jen nechapu proč ale ? proto se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou#25.04.2017 21:05#

Nebučí, tlačili ho k strele, keď to mal na ľavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neviděl ten jeho gól proti slepicí?

Reagovat
Mimalu

aby vystřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aby VYSTRELIL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak mám slyšiny ?? nebo co ???

Reagovat
pepinho2

já to taky původně slyšel, ale oni řvou"shoot"

Reagovat
smazaný uživatel

jo pak už sem to taky slyšel díky

Reagovat
Hokaido

To jsou zástupci FDF a jejich odplata za sobotu.

Reagovat
Fairplay

Fabregasovy přihrávky jsou senzační věřím, že tam ještě dneska něco vymyslí, obrana Saints si o to svou ledabylostí úplně říká

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Costa hraje super zatím.

Reagovat
off-olda

Co??

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu co hrál poslední měsíce?

Reagovat
TopinB

Laťka vysoko jak nejlepší hokejista v Ekvádoru

Reagovat
off-olda

Vždyť ztratil snad 10 míčů a to úplně zbytečně.

Reagovat
Trapper

Přeháníš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi jsem ho přechválil, od té doby nedokázal nahrát

Reagovat
pingla

Proč nehraje Redmond? Vždyť je to jejich nejlepší křídelník a s tím Italem mohli zatápět Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Boufal Tadic Redmond. Ale asi chcel posilniť stred aj s Prowseom.

Reagovat
pingla

Spis ten Boufal mi tam nesedi. Tadic je klasika, Jamie se celkem chytl a cekal jsem toho Redmonda no

Reagovat
Wat

Mně se naopak dneska Jamie moc nezdá, Boufal hraje daleko lépe, dovolí si, chodí do kombinace. JWP tam je snad jen kvůli standardkám.

Reagovat
pingla

Jo souhlasím

Reagovat
Hokaido

Protože Puel. Miluje rotaci úplně všech, pokud k tomu má možnost.

Reagovat
nani92

Fabregas <3

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že tam je Cahill

Reagovat
blade115

Tohle byl ale Kantého gól...

Reagovat
nani92

takto sa o najlepšom hráčovi ligy nehovorí

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nehovorí o Pogbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Brání ho dva a pak nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ten Luiz

Reagovat
Miguel19

Tvl proč se před ním zastavili Ta obrana je příšernost poslední zápasy.

Reagovat
FUnk

kante pri tom golu

Reagovat
Matić

11 zápasů v řadě bez čistého konta

Reagovat
Snatus

hlavní je stavět pořád stejnou sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

matič je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

asi je nervozní z toho bučení

Reagovat
cristiano.K.

Oriolek

Reagovat
smazaný uživatel

Boufal je úžasný.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi :D

Reagovat
FUnk

costa

Reagovat
Hokaido

BEST . IN . THE . LEAGUE.

Reagovat
FUnk

zatim ale koukatelny zapas urcite

Reagovat
blade115

Už měl dostat žlutou, šašek...

Reagovat
smazaný uživatel

Costo ty jsi simulant posraný, to je fakt hnus

Reagovat
pepinho2

Zase špína

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, je to dement i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To je špína ten Costa

Reagovat
off-olda

Slušný závar

Reagovat
FUnk

kante se dival na ramose v nedeli?

Reagovat
smazaný uživatel

Uklouzl

Reagovat
off-olda

Reagovat
FUnk

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

*Sliepkam

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

EDENE KURVA STŘÍLEJ

Reagovat
FUnk

boufal na balonu paradni...

Reagovat
Trapper

Kolikátej aut už takhle Moses hodil

Reagovat
Matić

snad v každým zápase aspoň jeden posere

Reagovat
off-olda

On sám do rozhovoru řekne, že mu to všichni říkají, že on sám to ví a pak stejně v takové situaci přihraje.

Reagovat
Miguel19

Ty vole Hazarde..

Reagovat
off-olda

Moses a auty.

Reagovat
FUnk

costa

Reagovat
blade115

CAHIIIIIIIIIIIIL

Vždycky jsem ti věřil !!

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mimalu

Garyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

GARRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY VŽDYCKY JSEM TI VĚŘIL

Reagovat
Miguel19

C A H I L L !!!

A hrajeme kurvaaaaaaaaaa

Reagovat
off-olda

Ty vole, kde na to koukáte?

Reagovat
FUnk

misto aby byl faul, tak necha opakovat roh? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ho bertrand vzal a tahnul pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bertrand do něj nešel zrovna čistě taky.

Reagovat
Greny

Jakoze mel penaltu piskata?souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Captain

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci prvý polčas.

Reagovat
Hokaido

Couvač

Reagovat
smazaný uživatel

a příležitostný zachránce

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné nervy mám. Taká zlepené góly. Boha, okres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běž se nervovat u Tottenhamu

Reagovat
Hokaido

Tituly se holt nevyhrávají pohodovými výhrami 4:0 nad Watfordy a spol.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

A dávanim zbytočných gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodně podobny zapas jako s nama v sobutu,čukotka hraje autobus a chodi občas do brejku,posledni dobou maj neuvěřitelne štěsti, + hazarda to best hrac na ostrovech,vypadato ze zase vyhraje horší tým no ale čukotka valcovala celou premier league do ledna od ty doby jsou hodne dolu ale titul urvou

Reagovat
Svatej

tohle je na tom vsem snad nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej rollercoaster emocí jsem při čtení dlouho nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Jako je to strašný. My hrajeme o titul a absolutně netušíme, jak udržet čisté konto. K čemu teda hrajeme neustále s dvojkou Kanté-Matič?

To, co jsme začali předvádět od stavu 1:0, totální příšernost. Ani jsme si nenahráli.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A teda to co předvedl Hazard v té 42. minutě, to mi fakt hlava nebere. Chápu že radši přihrává, ale tvl, on běží sám na bránu, nepochopitelně udělá zasekávačku a je sám před brankářem a nahrává někam do píči. To je prostě na tečku mezi oči.

Reagovat
vilp

Jak nepochopitelně udělá zasekávačku? Vždyť si tím vylepšil pozici, stačilo střílet.

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Měl to poslat béčkem do šibenice.

Reagovat
vilp

By mě zajímalo, proč to zase nestřílel po tom zaseknutí patičkou...

Reagovat
blade115

Fuu, to je zas zápas... Nádherný fotbal, zvlášť pro nezainteresovaného diváka, ale ty chyby... Ono to prostě má důvod, těch jedenáct zápasů bez čistého konta. Tam prostě stačí jedno, dvě zaváhání a gól tam je hned. Tentokrát teda Kanté, ale ani Alonso nevypadá proti Tadičovi zrovna jistě.

Na druhou stranu - oni nehorázně kazí, na půlce ztratí strašně moc míčů a my to jen neumíme pořád zúročit. Hazard se prostě musí naučit, že když je před bránou, tak střílí, žádná přihrávka... Costa dneska lepší než obvykle, ale pořád je to z jeho strany daleko pod jeho možnosti. A ta penalta, co zkoušel vyprosit? Za to se má žlutit...

Od nás nejlepší Moses a Fabregas, Bertrand je občas úplně bezradný, přes Victora se mu vůbec nedaří projít. Horší to je s Boufalem a Tadičem na druhé straně, tam to ještě může pěkně zahořet. No a Fabregas, ten prostě hrát musí, s ním a bez něj je to obrovský rozdíl, ta hra má najednou úplně jiný rozměr, dostáváme se víc do šancí a krásně využíváme toho, jak umí Cesc hrát na jeden dotek a otevírat obranu. Teď to je jen na Costovi s Hazardem, aby to dokázali proměnit. Tohle prostě musíme vyhrát, jinak je titul oficiálně v ohrožení.

A nechci nic zakřiknout, ale Mason zatím překvapivě píská bezchybně, bravo.

Reagovat
Wat

Alonso hlavně příšerně brání standardní situace, se tam motá jak vítr v bedně. Anebo brání stylem, že se nechá tlačit do brány, aniž by čuměl na balón. Dost zvláštní.

Reagovat
blade115

Jj, tohle a 1v1 proti technicky hodně vyspělým hráčům mu dělá problémy. Často nám v šestnáctce zbývá jeden nepokrytý hráč a dost často je z toho nakonec i vyložená šance nebo gól. A pamatuju si první zápas se Sotonem letos, kdy ho Tadič neskutečně školil v soubojích, dnes to k tomu taky nemá daleko.

On je teda jinak skvělý hráč, abych ho jen nehanil, ale má svoje rezervy. Proto taky v létě musí přijít někdo na tuhle pozici...

Reagovat
Matić

Celkem by se mi asi i líbil Bertrand zpátky, ale nevim jestli by to byl oproti Alonsovi nějaký velký upgrade...

Reagovat
Miguel19

Costa má asist a parádně připravil tutovku pro Hazarda. Ale zase měl situace, kdybych ho nejradši zabil

Reagovat
blade115

Jo, ale krom tohohle nic moc. Není to taková bída jako obvykle, ale to spíš kvůli tomu, že na něj hraje Yoshida... Oba stopeři Sotonu teda nejsou nic moc, věřím, že na podzim bychom je celkem v pohodě přejeli třeba třígólovým rozdílem, ale teď je to prostě na nic no.

Reagovat
Pospovič

Výkon nic moc, Saints jsou dnes velmi nepříjemní, snad to Blues dnes nepohnojí

, to by bylo zlé

Reagovat
smazaný uživatel

26 - Only John Terry (40) has scored more @premierleague goals excluding penalties than Gary Cahill among defenders in the competition. Nod.

Reagovat
Greny

Jeste ze Costa pri te nasi brance neukopl Garymu hlavu

Reagovat
spider_8

Supertěžký zápas zatím, Sotton hraje výborně. Už je tam cítit ten bezprostřední tlak boje o titul, určitě nehrajeme v nějaké pohodě. Eden úžasné zakončení při gólu, ale měl tam další 3 šance, které zadrbal. Zato Costa výborný, už mu chybí jen ty góly. Každopádně to vidím na bitvu až do konce.

Reagovat
Matić

Costa výborný

Reagovat
spider_8

Jo

Reagovat
Hokaido

I přestože vedeme bych klidně sundal Matiče místo Williana/Pedra a posunul do středu Fabreho. To by nám mohlo dodat víc klidu a větší kreativitu a rychlost do protiútoků, pokud to Saints otevřou.

Reagovat
off-olda

Což se bohužel nikdy nestane..

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza, cukotka prece s timhle hnusem nemuze vyhrat titul. Tomuhle paskvilu prece nemuze nikdo fandit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Už na tebe nikdo nereaguje, tak tyhle sračky musíš psát pod každou diskuzi, aby se někdo chytil, co?

Reagovat
Svatej

Vzdyt si musit delat prdel, tohle je ten jeho dlouhodobej hloupej trolling

Reagovat
off-olda

Bude sranda, až se Mourek vrátí potřetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělá si prdel, prostě je to dement

Reagovat
Hokaido

Bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hrozný dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jak je to s těmi kartami? Kanté teda nebude mít stopku 2 zápasy?

Reagovat
blade115

Ne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co říkal komentátor, tak další až po dosažení 15ti žlutých.

Reagovat
Whitemedia

Hoši hoďte mi někdo odkaz na naše dvě branky pls

Reagovat
smazaný uživatel

reddit.com/soccer

Reagovat
Miguel19

Kanté 10 žlutých, Cesc s Costou po 9...to je taky jízda tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

cesc? Kde to vzal?

Reagovat
Mimalu

je pomalý a často nestíhá

Reagovat
Miguel19

Jo, taky nevim.. Příšernost..

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blade115

KONEČNĚ !!

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Trapper

Konečně něco z Costy ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

co jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Whitemedia

COSTAA nevěřím

Reagovat
off-olda

Nikdy jsem nepřestal věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGO DIEGO DIEGO

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!!

Reagovat
Miguel19

Opět luxus bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže ešte Soton zostúpiť?

Reagovat
smazaný uživatel

RIP teoretická šance na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fabregas has now recorded 103 career Premier League assists; Ryan Giggs (162) is the only player in history with more.

Reagovat
smazaný uživatel

do 2 sezón to má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Na Matiče stačí zadupat a on uhne.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně posraný je a když se centruje nebo střílí , tak se otočí jak žáček

Reagovat
off-olda

Máte dnes problém se streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
pepinho2

koukám na navixsportu a v pohodě

Reagovat
off-olda

Já už jich dnes vystřídal asi 15. A až teď jsem objevil nějakej španělskej, kterej jede v pohodě. Nevim co se děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to bránění rohů

Reagovat
Whitemedia

Conte je za to zabije..

Reagovat
off-olda

Duško nezvládá

Reagovat
pepinho2

Stejně je divný, že za hození míčem se dává žlutá, ale za simulování často vůbec

Reagovat
off-olda

Chytře, ten by nemusel dohrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobaha prosím

Reagovat
Whitemedia

ten si v lize naposledy kopl na Silvestra...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ? to je hrozný , přitom po každý když hrál tak super

Reagovat
Miguel19

Pedrito si jde zaskórovat.

Reagovat
off-olda

Forster Slušná lapačka ty vole

Reagovat
TopinB

Forster

Reagovat
Whitemedia

Forster

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Kantinho

Reagovat
off-olda

JT26

Reagovat
Whitemedia

Terry

Reagovat
off-olda

Boha jeho

Reagovat
Whitemedia

co je

Reagovat
off-olda

Jak to Pedro zabrzdil a zazdil.

Reagovat
off-olda

Jo tohle je Matič, kterého známe.

Reagovat
off-olda

Aha, teč.

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Diegoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Whitemedia

COSSSTAAA nevěřím podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti jebe?!

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Tak to byla velká parádička..

Reagovat
Whitemedia

boží akce, hráči Southamptonu fajnové kužely

Reagovat
Trapper

Costaaaaa

Reagovat
off-olda

Libová akce. Hazard s Pedrem se ani nehnuli a přesto vyšachovali celou obranu.

Reagovat
Error

Neskutecna akce

Reagovat
smazaný uživatel

bača si zas nekopne ani minutu po tomdle

Reagovat
TopinB

Nemáte zač, vyndal jsem si ho z fanty a hodil tam Lukakua

Reagovat
Miguel19

2 góly pro Costu, to přesně potřebujeme do závěru..

Reagovat
off-olda

Cedric

Reagovat
off-olda

Chelsea 6:0 Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 6 golů , hezký

Reagovat
Whitemedia

To dnes dělají naschvál ne? Nejdřív Romeu, teď Bertrand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Bertrand mě taky celkem mrzí , super obránce

Reagovat
Whitemedia

hodil by se nám no

Reagovat
Miguel19

Zase gól po centru. To už je fakt do kopance do prdelí..

Reagovat
blade115

Ta obrana je děs... Ale hlavní jsou 3 body. Teď schválně jestli CP nějaký ten bod nevydoluje. A o víkendu asi nejnáročnější zápas, co nás ještě čeká. Tam by se jelo sedmibodovým náskokem o poznání líp.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele