Premier League - preview 33. kola

18.04.2015, 08:45, aktualizováno 19.04.2015, 08:30
Previews
Manchester City je v krizi, propadá se tabulkou a pokud chce zachránit alespoň čtvrté místo, musí začít bodovat. První šanci má dnes proti West Hamu. Špatnou formu má rovněž Newcastle, na jehož trávníku se představí Tottenham...
Manchester City - West Ham United  (neděle 14:30)
Když se West Ham naposledy představil na Etihad Stadium, Manchester City v tomto utkání oslavil zisk titulu. O jedenáct měsíců později připomíná obhájce titulu přidušeného maratonce, který užuž touží být v cíli zpropadeného závodu. Místo obhajoby budou Citizens muset hájit dokonce i existenční čtvrté místo v tabulce...

Říká se, že čas Vánoc je v Premier League nejdůležitější. Manchester City však o svém neúspěchu na všech frontách rozhodl v březnu. Vypadnutí z Ligy mistrů po dvou porážkách s Barcelonou nemusíme připomínat, avšak ligový kolaps stojí za zmínku.

Zatímco konkurenti v boji o špičku tabulky uhráli z posledních 15 možných bodů takřka maximum (Arsenal 15, Man Utd 15, Chelsea 13), Man City bralo bodů jen 6. Může za to otřesná forma z venkovních zápasů - kromě Barcelony podlehla Pellegriniho parta v řadě za sebou i taky Liverpoolu, Burnley, Crystal Palace a Manchesteru United.

Dohromady prohráli bleděmodří neuvěřitelných 6 z 8 posledních zápasů. Alespoň doma však vyhrávají pravidelně, pokud zdolají West Ham, bude to čtvrtý triumf v řadě. A je potřeba, jelikož před kompletních šest kol před koncem ztrácel pátý Liverpool na City jen čtyři body. Southampton pak pět.

To West Ham už prožije konec sezóny v klidu. Zachráněný už je i matematicky a jakékoli ambice na Evropu jsou fuč. Allardyce i jeho svěřence to však musí mrzet, jelikož dlouho bojovali nejen o Evropskou ligu, ale dokonce i o Ligu mistrů. Až zoufalá série deset zápasů, z nichž od konce ledna získali jen 7 bodů, je absolutně z této hry vyřadila.

Proti City patrně nebudou prahnout po nějaké nápravě, vždyť na jeho půdě prohráli šestkrát v řadě. Ambice hatí taky zranění útočníka Sakha. Man City rovněž musí počítat s jednou podstatnou absencí, zraněný je totiž kapitán Vincent Kompany. Mimo hru jsou kromě něj také Wilfried Bony, Gaël Clichy, James Milner a v neposlední řadě Stevan Jovetić.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov - Fernando, Touré - Nasri, Silva - Džeko, Agüero
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell - Song - Noble, Kouyaté - Downing - Cole, Valencia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Pamatujete si, jak se fanoušci Newcastlu vzpouzeli a protestovali proti Alanu Pardewovi? Inu, na míře jejich spokojenosti se ani po uplynutí čtyř měsíců od odchodu neoblíbeného manažera pranic nezměnilo. Na nedělní klání s Tottenhamem je ze strany příznivců ošklivě tápajícího klubu v plánu hromadný bojkot...

Pakliže by Premier League odstartovala na Boxing Day, jen dva dny po Štědrém dnu, nacházel by se Newcastlu jenom bod od sestupové hranice, s horší formou oproti 18 prvoligovým účastníkům (s čestnou výjimkou v QPR) - taková je krutá realita příznivce tradičního celku, který se rozhodl pod dočasným lodivodem Johnem Carverem letošní ročník jenom tak z povinnosti doplácat.

Straky v tuhle chvíli čekají na bod už pět kol v řadě, přičemž v tomto relativně dlouhém intervalu dokázaly skórovat všehovšudy jednou jedinkrát prostřednictvím momentálně suspendovaného záložníka Moussy Sissoka. Útočník se naposledy v pruhovaném dresu prosadil 28. února proti Aston Ville a šlo tehdy o Papisse Cissého, dalšího karetního hříšníka.

Pro Tottenham tím pádem na St. James Parku neexistuje nic jiného než výhra, kterou koneckonců s velkým přehledem na tom samém místě uhrál už před rokem (4:0). Také Spurs ovšem mají své vlastní problémy. Nedokázali se nahecovat proti Aston Ville a mdle vypadali i o týden dříve proti Burnley ve dvou po sobě jdoucích kolech, které měly Tottenhamu přinést relativně jednoduché a hlavně povinné tři body - místo toho z nich ale kohoutům kápl akorát jeden jediný značně upocený.

Situaci Mauriciovi Pochettinovi nikterak neusnadňuje ani nejasný zdravotní stav hned několika opor. Ze zranění se zotavuje brankář Hugo Lloris i pravý bek Kyle Walker, přičemž po nemoci je čerstvě ještě jedna defenzivní opora v Janu Vertonghenovi. Start všech zmíněných borců je v tomto okamžiku nejistý, což údajně platí i pro pár dalších nejmenovaných jedinců.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, R. Taylor - Abeid, Colback - Gouffran, Cabella, Obertan - Ayoze Pérez
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Chiriches, Dier, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Townsend (Lamela), Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Sobotní program Premier League, a vůbec celý její 33. díl, je nezvykle chudý. Semifinále FA Cupu zkrouhlo počet ligových utkání na sedm - jedním z nich je duel Crystal Palace a West Bromwiche Albionu, ve kterém už o příliš mnoho nejde...

Atraktivita však v Selhurst Parku bude hrát prim; svědčí o tom především formy obou celků. Zatímco Crystal Palace vyhrál už čtyřikrát v řadě, nastřílel při tom 11 gólů a porazil i QPR a Man City, WBA podlehl pět z posledních šesti soutěžních klání, od Man City i QPR dostal ranec a jeho obrana dostala lekci také od nejhoršího celku soutěže z Leicesteru.

Sedm gólů doma a žádný bod; Baggies budou možná rádi, že konečně "vypadnou" z domu. Ani na hřištích soupeře se jim ale moc nedaří - už desetkrát po sobě tam nevyhráli. Jediné jejich štěstí je, že z předchozích kol zvládli důležité body nastřádat, a tak i v době krize mají na sestup náskok sedm bodů. Stoprocentní jistotu nicméně rozhodně nemají.

Naopak Eagles si pod Alanem Pardewem hoví. Parádní forma, boj o horní polovinu tabulky; no vypadá to, že Crystal Palace v závěru jara prostě umí - a je úplně jedno, zda je u kormidla Tony nebo Alan. Přesně touhle dobou ostatně vyhráli pátý duel v řadě, a nabízí se tak dokonalá shoda okolností. Je ironií, že Tony Pulis může být v té chvíli na opačné straně barikády.

WBA se na londýnském Selhurst Parku moc nedaří - z posledních devíti zápasů tam vyhrál jen jeden. Útočník Ideye Brown má navíc malý problém s kolenem, zatímco Youssuf Mulumbu i Ben Foster jsou pořád mimo hru. Callum McManaman se naopak hlásí zpátky do služby.

Orlům pomohou létat i James McArthur a Pape Souaré, kteří shodně vyléčili drobné šrámy, které si přivodili při suverénní výhře 4:1 v Sunderlandu. Na marodce tak zůstávají Marouane Chamakh, Fraizer Campbell, Jordon Mutch a Lee Chung-yong.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Jedinak - Zaha, Bolasie, Puncheon - Murray
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Lescott, Brunt - Gardner, Yacob, Fletcher, Morrison - Berahino, Ideye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Ať už tato sezóna dopadne pro Southampton jakkoli, bude úspěšná. Saints se po odchodu Mauricia Pochettina na začátku sezóny museli vypořádat i s řadou exitů z řad hráčů. Přesto se poslepovaný celek pod vedením Ronalda Koemana celou sezónu drží na špici, a co víc - míří do pohárové Evropy.

Vše nahrává tomu, že do Evropské ligy postoupí i sedmý tým Premier League, avšak i kdyby Reading či Aston Villa šokovaly vítězstvím v FA Cupu, Southampton má i tak našlápnuto ke kvalifikaci. Šesté místo drží s dvoubodovým náskokem na Tottenham, oproti němuž má navíc významně lepší skóre.

Po snovém podzimu Southampton trošku polevil a místo o Ligu mistrů se musí soustředit na její méně proslulou mladší sestru. Bídná forma Manchesteru City nicméně zažehla jiskřičku naděje - pět bodů není šest kol před koncem nedostižné manko.

A to i přesto, že Saints od února hned čtyřikrát prohráli. Až od března se jim začalo opět jakž takž dařit, vyhráli doma třikrát v řadě a uhráli bod i na Stamford Bridge. Minulý týden se konečně probudil útočník Pellé, jenž poprvé v roce 2015 rozvlnil síť. Proti Hullu pomohl k výhře 2:0.

To Stoke už vyloženě nemá o co hrát; a bohužel je to znát. Z posledních čtyř ligových zápasů získalo jenom bod, a zatímco Swansea, Crystal Palace nebo dokonce i trápící se West Ham v tabulce poskočily, Potters stagnují a hledají se. Remíza z půdy Hammers je chabou náplastí.

Těžko říct, co od utkání očekávat. Southampton nevyhrál venku třikrát za sebou, ale už dokázal, že na půdě soupeře umí. Vždyť předtím čtyřikrát za sebou triumfoval. Se Stoke navíc poslední dva vzájemné zápasy vyhrál (posledně 2:3 v ligovém poháru) a na porážku čeká už sedm let.

V utkání bude nicméně postrádat Wictora Wanyamu, jenž proti Hullu obdržel desátou kartu v sezóně. Stoke má problém se zraněním Victora Mosese, jenž už letos Hrnčířům nepomůže. Malý otazník visí nad startem Marca Wilsona.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wollscheid, Wilson - N'Zonzi, Whelan - Walters, Adam, Arnautović - Diouf
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
K. Davis - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - S. Davis, Schneiderlin - Long, Ward-Prowse, Mané - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Swansea City  (sobota 16:00)
Leicester se dál drží ve hře. Navzdory tomu, že byl Pearsonův tým už kdekým odepsán, v posledních dvou kolech uhrál vitálních šest bodů a na 17. příčku se dotáhl na dosah ruky - respektive jednoho vítězství. Foxes navíc stále mají jeden zápas k dobru, přičemž teď o víkendu hostí Swansea...

Velšané zdánlivě nemají o co hrát, v posledních týdnech však žádné známky polevování nejevili. Labutě uhráli hezkých sedm bodů napříč minulými třemi koly a vypadají, že sebevědomě směřují za finišem na osmé příčce. Devátý West Ham nyní na Swansea ztrácí už čtyři body, a i kdyby se mu nakonec podařilo ho přeskočit, už teď je jasné, že Monkův mančaft stanoví rekordní počet získaných bodů v jedné sezoně Premier League. K tomu mu stačí ve zbytku sezony už jen jednou jakkoliv bodovat.

Leicester na domácí půdě tomuto soupeři nepodlehl déle než celé půlstoletí, na tom však nyní těžko bude záležet. V lize se naposledy oba mančafty potkaly před dávnými čtyři roky a na podzim to bylo Swansea, kdo se na Liberty Stadium radoval z relativně pohodlné výhry 2:0. Navíc vyhrát v nejvyšší soutěži tři po sobě jdoucí klání? To se Foxes nepodařilo od roku 2000, stejně jako skórovat alespoň dvakrát ve čtyřech kolech v řadě - o což teď rovněž usilují.

Garry Monk v lednu přišel o svého nejlepšího střelce Bonyho Wilfrieda, kterého relativně úspěšně zastoupil Bafetimbi Gomis. Francouzský forvard si však o předešlém víkendu udělal něco se zadním stehenním svalem a jeho absence nyní dává ojedinělou příležitost Nelsonu Oliveirovi, jenž pod křídly svého dočasného zaměstnavatele prozatím nastoupil jen jednou. Obránce Neil Taylor je v trestu.

Nigel Pearson si naproti tomu se žádnými čerstvými neduhy dělat hlavu nemusí. Matthew Upson, jenž se zbavil problémů s Achillovkou, mu ke všemu dává možnost případně obměnit složení zadní linie.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Wasilewski, Huth, Morgan - Albrighton, James, Cambiasso, Schlupp - Nugent - Vardy, Ulloa
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Amat, Fernández, Williams, Rangel - Cork - Ki Sung-yueng, Shelvey - Sigurdsson - Routledge, Nélson Oliveira
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Roberto Martínez se v těchto dnech de facto snaží napravit nenapravitelné - celou sezonu 2014/15, která pro Everton znamenala kruté vystřízlivění po loňském slibném počínání. Letos Toffees vyhořeli v osmifinále Evropské ligy a na domácí půdě budou velmi rádi za umístění v top10...

Do horní poloviny tabulky momentálně Evertonu schází pět kroků a naději na přeskočení Stoke City modří živí skutečně jen díky nedávnému vzepětí, během něhož ve čtyřech kolech ztratili pouze dva body v posledním klání na půdě rozjetého Swansea. Do té doby to s Karamelkami vypadalo dokonce tak bledě, že se chvíli ocitali na periferii diskuzí o tom, kdo se bude ve zbytku ročníku zachraňovat. Tak žhavé to ale nakonec nebylo a nebude.

Burnley to v nedávné době umí jen na výrazně lepší soupeře z těch nejhornějších pater tabulky. Od začátku února tento novodobý Robin Hood z těch "chudších" ožebračil akorát West Bromwich hned na úvod tohoto intervalu - pak už přišly akorát částečné skalpy Chelsea a Tottenhamu, proložené tím plnohodnotným Manchesteru City z poloviny března. Minule Clarets divže neobrali o body rovněž Arsenal.

Pro takové úřadování mělo Burnley ideální příležitost, neboť v uplynulých osmi kolech Dycheovi svěřenci naráželi výhradně na celky z top8. Teď už není kam pokračovat a vínoví se tak mohou těšit na poněkud schůdnější program, kdy se od nich očekává přeci jen pravidelnější sběr bodů na cestě k záchraně. Nováček aktuálně na bezpečnou 17. příčku ztrácí dvě políčka.

Burnley se v nadcházejících týdnech rozhodně bude chtít naplno porvat o udržení prvoligové identity tím spíš, že jeho marodka momentálně zeje prázdnotou až na dlouhodobě zraněné Marneyho s Longem. Jak Steven Reid, tak Ross Wallace už jsou tedy manažeru Dycheovi opětovně k dispozici.

Také Roberto Martínez v týdnu vítal radostné novinky. Především bude mít po měsíci zpátky po ruce svého nejproduktivnějšího střelce Romelua Lukakua, kterého již netahá zadní stehenní sval. Dvojice McGeady-Oviedo se pak už alespoň vrátilo do tréninkového cyklu. Osmanův start je v ohrožení pro lehké trable s třísly.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Lennon, McCarthy, Barry, Barkley - Koné, Lukaku
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Barnes - Ings, Vokes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (sobota 18:30)
O držiteli titulu je v Premier League rozhodnuto, alespoň to tvrdí většina odborníků a fanoušků. Matematická šance však kromě suverénní Chelsea drží ve hře několik dalších mužstev, včetně Manchesteru United. Kdyby Rudí ďáblové na Stamford Bridge dokázali i přes početnou marodku zvítězit, zaseli by jistě do sebevědomí Blues semínko nejistoty...

Sedm bodů náskok a zápas k dobru. Na Arsenal; Manchester United ztrácí ještě o bod více. Chelsea je šest kol před koncem sezóny v takřka nedostižné pozici a z trůnu ji může sesadit jen opravdu neuvěřitelný kolaps. Londýňané jsou na čele tabulky už od srpna; a právě tohle "nudné" počínání považuje jejich manažer José Mourinho za důvod, proč jsou nejuraženějším klubem v Anglii.

"Jsme na špičce ligy od prvního dne soutěže. To je něco, co se lidem v této zemi nelíbí," myslí si úspěšný Portugalec, který navíc letos s Chelsea vyhrál už ligový pohár. Boj o trofej z Premier League však podle něj ještě u konce není, což Mourinho nepřímo uvedl při odpovědi na otázku ohledně konkurenceschopnosti United v příští sezóně. "Vždyť o titul bojují i teď," podotkl.

Situace je momentálně taková, že Chelsea stačí k jistotě zisku titulu porazit Manchester United, Arsenal a v dohrávce Leicester. V případě, že se jí to nepodaří, jí pak titul přiřkne zisk jakýchkoli 12 bodů z 21 možných. Velký krok k oslavám učinili Hazard a spol. minulý týden, kdy náročné utkání na Loftus Road rozhodla jediná střela na branku z kopačky Fábregase.

Chelsea drží neporazitelnost už 11 zápasů, během nichž ztratila jen 6 bodů. I její sobotní soupeř se ale pyšní skvělou formou. Man Utd šestkrát v řadě zvítězil, včetně triumfů nad Tottenhamem, Liverpoolem, a posledně dokonce v derby s Man City. To se prosadili oba křídelníci Young s Matou, kteří poslední týdny táhnou Devils nejvíce.

Velkou starostí pro manažera třetího týmu tabulky Louise van Gaala je nicméně aktuální stav jeho marodky. Proti Chelsea nebude k dispozici stoperská dvojice Phil Jones - Marcos Rojo, zraněný je i Daley Blind a klíčový muž posledních utkání Michael Carrick. I proto holandský stratég v sobotním utkání nepočítá s překvapivým výsledkem.

"Tahle výzva je až příliš velká. Zaprvé, Manchester United venku nemá příliš dobré výsledky, zadruhé, Chelsea doma neprohrává. Bude to nesmírně těžké," ví Van Gaal. "Myslím, že soupeři bude v aktuální situaci stačit remíza. Ale je jasné, že oba celky budou hrát na výhru," dodal zkušený manažer, jemuž se alespoň do kádru vrací útočník Robin van Persie.

Jeho návrat na hrot by mohl znamenat zasunutí Wayna Rooneyho do středu zálohy - právě místo zraněného Carricka. Ve hře je mimo jiné i start Ángela Di Maríi, což by kapitána ponechalo v útoku a defenzivnější úlohy by dostal Ander Herrera.

I Chelsea pravděpodobně nastoupí se silným středem hřiště, vedle obvyklých Fábregase s Matićem by měl stejně jako na půdě QPR nastoupit i Ramires. Zraněný je pouze Diego Costa, zatímco pravděpodobnost startu Loïca Rémyho je podle Mourinhových slov vyšší než 50 na 50. Přesto se dá počítat spíše s Drogbou.

Legendární útočník startoval i v prvním vzájemném utkání na Old Trafford, kde takticky svázaný duel málem rozhodl jedinou brankou. V závěru zápasu však stačil srovnat Robin van Persie. I přesto Chelsea už posedmé v řadě dokázala udržet United na uzdě; ti po utkání s Blues slavili naposledy v říjnu 2012.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Drogba
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, McNair, Shaw - Fellaini, Rooney, Herrera - Mata, Van Persie, Young
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Queens Park Rangers  (úterý 20:45)
Šťavnatější "six-pointer" by si člověk mohl přát jen těžko. Aston Villa je sedmnáctá a na sestupové pásmo má momentálně k dobru ubohé dva body, QPR potom o víkendu fenomenálně zaválelo na hřišti West Bromwiche (4:1) a konkrétně na svého příštího soupeře nyní ztrácí jednu jedinou výhru...

Speciální příchuť navíc tomuto záchranářskému duelu dodává manažerský souboj. Tim Sherwood s Chrisem Ramseym totiž kdysi společně salutovali na lavičce Tottenhamu a stále se alespoň jednou týdně baví po telefonu, dnes však budou v předehrávaném duelu oba lačnit po metaforické krvi toho druhého.

Ramsey je aktuálně pouze dočasným lodivodem QPR, ve své funkci si však nevede nijak špatně. Zejména časy, kdy byli Hoops na cestách všem tak akorát pro smích, se zdají být docela pryč - obě poslední výhry Rangers uhráli na cizí půdě. Bývalému Sherwoodovu asistentovi potom lze částečně přičíst k dobru také skutečnost, že čtyři z posledních pěti proher QPR byly těsnými záležitostmi a porážkami výhradně o gól, poměrem 1:2.

Také Timu Sherwoodovi se Aston Villu podařilo viditelně pozvednout a nedávné tři po sobě jdoucí soutěžní výhry suverénně předčí cokoliv, co se letos podařilo ve stejné roli uhrát Paulu Lambertovi. Minulá dvě kola ovšem birminghamským přichystala dvě další porážky, a tak by případné dnešní selhání fandy Villans opět uvrhlo do nekonečné deprese - bez ohledu na příští snažení v semifinále FA Cupu.

Aston Villa má na vlastním stánku na tohoto londýnského soupeře dobré vzpomínky; porazila ho tu pětkrát v řadě s průměrem tří vstřelených branek na zápas. Teď je ovšem Sherwoodova ruka dosti ochuzená, když Alan Hutton mešká kvůli problémům s kotníkem a dvojice Sinclair-Westwood pro změnu kvůli nataženým stehenním svalům.

Rovněž Queens Park Rangers o víkendu přišli o jednu významnou oporu - Eduardo Vargas si pochroumal koleno a ve zbytku sezony se již na trávník nepodívá. V tom samém duelu si navíc otřes mozku přivodil levý bek Yun Suk-young, a tak ani on Aston Villu neprověří.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Okore, Clark, Lowton - N'Zogbia, Cleverley, Delph, Weimann - Agbonlahor, Benteke
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Onuoha, Caulker, Hill - Phillips, Barton, Sandro, Kranjčar - Zamora, Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC31227264:2673
2.Arsenal FC32206663:3266
3.Manchester United32198559:3065
4.Manchester City32187765:3461
5.Liverpool FC32176947:3657
6.Southampton FC321751044:2256
7.Tottenham Hotspur321661050:4654
8.Swansea City321381138:4047
9.West Ham United3211101142:4043
10.Stoke City321271336:4043
11.Crystal Palace321191242:4342
12.Everton FC329111240:4338
13.Newcastle United32981533:5135
14.West Bromwich Albion32891530:4633
15.Aston Villa33881724:4532
16.Sunderland AFC325141325:4829
17.Hull City326101629:4528
18.Queens Park Rangers33752138:5926
19.Burnley FC325111626:5026
20.Leicester City31671832:5125
Zbývající zápasy
28.04. 20:45Hull City - Liverpool FC
20.05. 20:45Arsenal FC - Sunderland AFC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1380)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak poďme na ty Scumy z Manchesteru!!!!

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

MU

Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
ACSeRw!n

np

Reagovat
supporter

Pravil Scum z eurofotbalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

glory glory gloryhunteři z United

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

BIG MATCH!!!! Poďme na ně!!

88 minuta, přímák před vápnem, míč si bere Juan, dává gol, Jožka infarkt, my berem 3 body!

Reagovat
Feind

win-win situation

Reagovat
r.mrazik

Mata z primaku? Leda by hral americky fotbal

Reagovat
Carrick

No, jednoho z přímáku ještě v dresu CFC proti United dal.

Reagovat
r.mrazik

To je mozne...ale u nas to kope do horni tribuny ne?

Reagovat
CubONE

Ved dal za MU uz tusim dva goly z priamych kopov + treti, ked centroval na Roja a ten sa lopty nedotkol.

Reagovat
r.mrazik

Tak to si asi pamatuju jen ty homeruny...moje chyba

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi stalo že najednou fandim United - Doufám že FCBetonu nakopou prdel

Reagovat
icka

fc beton ma o 8 strelenych golu vice jak United , ale ty si furt pojedes svoje jako ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

že se rozčiluješ. Já se směju. Každý rok zahrajem beton ve 3-5 zápasech z toho množství zápasů a furt jsme Autobus a beton. Já si zvykl. Mě těší,že máme úspěchy skoro každý rok a že se o nás hateři zajímají.

Reagovat
aramaki

Chelsea ale proti silnejším týmom hrá vždy betonáž. Posledným príkladom bolo počínanie v zápase proti PSG po vylúčení Ibrahimoviča. Naočkovaná betonáž a zrazu nevedeli, čo iné majú hrať. Hnus. Práve tieto zápasy si ľudia pamätajú, nie to, že ste nejakému Leicesteru strelili 3 či 4 góly. Bohužiaľ, vizitka Murka.

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole tyhle nazory sou fakt na pest.. chapes, ze se hraje na vysledek a vsechno ostatni nikoho nezajima?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Pigeon

bavíš jako vždy

Reagovat
Manik...

Jako chápu beton někde od 85. minuty, ale hodinu zápasu jen betonovat je trapný

Reagovat
ACSeRw!n

trapny? taktiky sou ruzny. dulezity je aby te dovedla k vysledku, jakej chces

Reagovat
CubONE

Veru Chelsea dosiahla v LM krasny vysledok

Reagovat
ACSeRw!n

tak urcite. na to jak k tomu dosli se historie nepta

Reagovat
CubONE

ja som narazal na tento rok

Reagovat
Manik...

ano taktiky jsou různý, ale jaká je taktika jen v 10 lidech stát před bránou a odkopávat míče? Nějaká obranná? Tohle prostě nemá s fotbalem nic společnýho. Proč se ten fotbal hraje? Aby se jen vyhrávalo hnusných stylem nebo aby to bylo zajímavé pro lidi, hráči si to užívali atd.?! Já chápu a respektuji hru na protiútoky, tedy, že tým hodně brání a pak jde v 5 lidech do otevřené obrany, to je taktika, ale k zakopávání balónů se slovo taktika použít nedá... To je hnus, který do fotbalu nepatří...

Reagovat
ACSeRw!n

respektuju tvuj nazor a chapu te, ale ve fotbale (a v Anglii predevsim) je divak az na poslednim miste. dulezity jsou vyhry=body=trofeje=penize

Reagovat
supporter

v anglii je divák na posledním místě? wtf? Měl bz sis někdy zajet na fotbal do anglie

Reagovat
ACSeRw!n

sice asi trollujes, ale zkusim s tebou mit trpelivost a shrnu ti par veci, co fanouskum v Anglii super vadi:

- zruseni sektoru na stani

- vysoke ceny vstpenek

- obrovske zastoupeni turistu na tribunach

- ruzne nesmyslnne zakazy a zakony, jako napr. ze stani na tribune dostanes zakaz vstupu a zabavi ti permanentku.. atd atd.

bavim se o PL, v nizsich soutezich to bude vo necem jinym

Reagovat
smazaný uživatel

a vadí to všem nebo tam chodí i normální lidé kterým to vyhovuje? Já nikdy v Anglii nenašel nikoho kdo by si na na to, že tam je fotbal v 21. století stěžoval. Můžeš podat přesné statistiky těch kterým to vadí nebo jenom vaříš z vody?

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fenixLFC

yop a ked tie vysledky prestanu prichadzat tak zacnes fandit niekomu inému komu sa prave dari

Reagovat
ACSeRw!n

tak to ses zrovna netrefil Sparte a Realu fandim od roku 1995 a zatim jsem nemenil, tak to snad nehrozi

Reagovat
fenixLFC

tak nemal si dovod ked od 95 kazdy rok bola trofej alebo najhorsie druhe miesto a to ci uz pri sparte alebo reale

Reagovat
ACSeRw!n

no Sparte sem zacal fandit v sezone kdy Slavie vyhrala titul

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mňo, předvedená hra za posledních několik zápasů (ne výsledková forma, tu máme podobnou) mluví pro United. My docela pravidelně předvádíme dost sračkoidní hru ze které ty body vždycky nějakým heroickým způsobem vydolujem. Ale United jsou ve formě, úplně jinej soupeř než týmy v těch předchozích zápasech, takže dneska to chce konečně o moooooc zlepšenej výkon. Rémy na hrot! Come on Blues!

Reagovat
Matić

Ty zápasy jak měli formu, tak hráli prakticky každý zápas ve stejné sestavě. Teď jim vypadl najednou Carrick, Blind, Jones + chybí Rojo a Evans, Rooney bude hrát ve středu pole a na hrotu marnej Falcao. Tohle musíme dát i kdyby jsme nechtěli.

Reagovat
Sandstorm

Na hrotu bych spíš počítal s Van Persiem.

Reagovat
Miguel19

Dneska se těším. Ztráty United nám hrají do karet. Budou jim chybět klíčový hráči ve středu pole, což by jsme měli využít. Ale stejně čekám opatrnou hru. Navíc mají United lepší formu co se týče hry.

V útoku je dnes asi jedno kdo nastoupí. Drogba velké zápasy vždy uměl, dokázal to i na podzim, takže i když dnes nastoupí, nebude mi to vadit.

Tak jedem a hlavně neprohrát..

Reagovat
Sandstorm

Je ovšem otázka, jak ta naše hra bude při těch ztrátách vypadat. Hlavně ten Carrick na to může mít podstatný vliv...

Reagovat
Miguel19

Sešlo se vám to blbě no. Vypadl Carrick a rovnou i Blind. Toho by jsme právě měli využít..

Reagovat
scholes18

za jednoznacnu vyhru Man United...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo usnul na vavřínech, prohrál bez ohledu na výsledek.

Tahle sezona ještě neskončila, Chelsea se musí porvat o každej poslední bod až do konce a tohle bude sakra těžký zápas. Bude to ještě bitva do konce sezony a já věřím, že úspěšný! KTBFFH BFLMPSVZ

Reagovat
ACSeRw!n

proc te smazali ? smrt cenzure!

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt cenzuře!

(smazal jsem se sám)

Reagovat
ACSeRw!n

dobry krok

Reagovat
smazaný uživatel

A hrozně se těším na Matičku <3

Reagovat
CubONE

Co je BFLMPSVZ?

Reagovat
Miguel19

Obojetné souhlásky

Reagovat
CubONE

u nas namiesto L je R

Ale oukej, myslel som, ze to je dalsia skratka pokriku Chelsea

Reagovat
niflheim

Bchelsea Fchelase Lchelsea ...

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

be fucking lame, mourinho preffers shitty vaginal zombies?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Víš jak málo anglických slov je na V či Z?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, že se nikdo nechytí

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslel jsem, že je to tu všeobecně známější

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to José zvládne a přiblíží se titulu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
niflheim

Neuvidím

Reagovat
fantomas

Je pěkný vidět, že FA Cup pořád ještě takhle táhne...

Reagovat
niflheim

pěkný pokus

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Wat

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

hmmm

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
Spasitel

Je smutné dopredu vedieť, že Mourinho naordinuje ten hnus ale čo už ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to dneska LvG zvládne s rozpadlym středem zálohy a obranou, tak skončí všechny pochyby. Jinak nechápu co mate s betonem chelsea. Vzdyt uz to Mourinho posunul dal a nehraje jenom defenzivne. Zajímavá bude pristi sezóna pro Chelsea, protoze Terry nemladne a pristi sezónu me říká ze uz to nebude ono

Reagovat
smazaný uživatel

jinak doufám, že to nebude kontroverzní zápas a vyhraje ten lepší

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
niflheim

Sestava rozsekanější než Marv ze Sin City, ale stejně tam Mourinho nadiktuje klasicky připosranou taktiku, kdy si na konci dne budeme nadávat kvůli tomu, že jsme to měli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně u útočníka mít strach nemusíte. Jestli není Remy fit, tak Drogba už vás tolik neprožene. Jen se bojim, aby se Remyho návrat zase neurychlil.

Reagovat
Wat

Pořád si myslím, že i když už Drogba není, co bejval, tak může obraně slušně zatopit, zvlášť cv takovym zápase.

Reagovat
niflheim

Obzvláště když v obraně nastoupí McNair či Blackett, zkušenost tam půjde znát, navíc bude mít Chelsea očividnou výhodu v záloze, tam i postarší Drogba bude nebezpečný.

Reagovat
Wat

Asi tak, navíc si stačí vzpomenout na Eto'a, co předvedl před rokem.

Reagovat
Swarley

věčná škoda, že nám zrovna na tenhle zápas odpadla kompletně ta defenzivní část mužstva + ještě veledůležitý Carrick...docela jsem nám na tenhle zápas věřil a jak už jsem psal minulý týden, nebál bych se jet klidně i pro tři body...takhle je ta situace o poznání horší, ale tak musíme se zkusit s tím nějak popasovat a budu už strašně zvědavej jenom na sestavu...aby to nakonec nebylo překvapení v podobě 5-3-2 nebo něco podobného...

Reagovat
niflheim

S nedostupností Carricka a Blinda se hlavně bojím toho středu, tam nás může Chelsea nebezpečně přehrát.

Reagovat
Swarley

to je právě ono no, těžko tenhle post nahradíme nějakým hráčem...Herrera tu pozici určitě nezahraje, on těch ztrát má vepředu už tak dost a navíc by se dost odstřelila jeho kreativita...Fella to u nás už hrával, ale moc dobré to nebylo, navíc i on je teď vepředu dost nepostradatelný...jedině by tam hrál Wazza, ale to je sama o sobě dost šílená představa...

já bych si fakt spíš vsadil na to, že bez těch dvou hráčů nemůžeme udělat nic jiného, než to změnit systémově, což bude obrovská škoda...na druhou stranu od Chelsea se nějaké ofenzivní hody nedají moc očekávat a ona by nejspíš dobře bránila tak jako tak, čili bych se kvůli absencím pokusil o něco podobného, zkusit to lépe systémově odbránit a rozhodnout to Fellou

Reagovat
Busby babes

ja bych tam asi zkusil toho Fellu. Uvidime co LVG vymysli, zmenit to systemove smysl dava, ale na ty experimenty s 5-3-2 se uz fakt divat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas Vermaelen sice teprve před necelým rokem odešel do Barcelony, nyní už by si však podle anglických médií mohl znovu měnit dres. Zájem o bývalého obránce Arsenalu hlásí konkurenční Everton.

Reagovat
ACSeRw!n

Everton je pro Arsenal konkurencni?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Error

Pro Barcelonu.

Reagovat
Zaschrona

Co to je za otazku?

Reagovat
ACSeRw!n

je pro Arsenal v boji o titul a LM Everton konkurence?

Reagovat
Zaschrona

Letos ne, pristi rok samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Counter

My chceme hrát příští rok o titul ale

Reagovat
Zaschrona

Vsak jo, ja bych taky chtel, aby Everton hral pristi rok o titul.

Reagovat
fenixLFC

dobre vediet

Reagovat
vladis271

Aj my a čo teraz?

Reagovat
kiwwi

a ja som myslel ze to idete dalsi rok uz vyhrat

Reagovat
Counter

Nevím, přát si, aby Bane postupně navštívil tak čtyři pět anglických stadionů?

Reagovat
fenixLFC

tak ty si to prajes

Reagovat
ACSeRw!n

ok diky za vysvetleni

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

ved ma pravdu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Diky, nechci.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem preco zapas Ropakov s Man Utd sa nemohol hrat napr. v 13:45, preco hraju az vecer ked vtedy valcime aj my. Kazdopadne asi posledna sanca nejako zdramatizovat ten suboj o titul.

Reagovat
Swarley

klasické debilní rozložení zápasů, 13:45 se mohlo něco hrát a byl klid, teď je tam díra a od 16:00 je toho hromada až do večera

Reagovat
niflheim

Wolves - Ipswich bude skvělý match od 13:45

Reagovat
ACSeRw!n

a nebo by na to mohli jit v osm rano!

Reagovat
oddy

až na to, že 13:45 je normálně hrací čas

Reagovat
ACSeRw!n

Anglie

Reagovat
Nikikrew

a ze sa hrava v Spanielsky niekedy o 12:00, aky rozdiel v tom vidis?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Daley Blind and Phil Jones have travelled with the team to London for today’s match. They will have late fitness tests to determine if they’ll play. Daley Blind is very important in my opinion.

Tak snad budou hrát! Mind games od LVG! Stopeři Chris - Phil, v záloze Daley - Ander!

Reagovat
Busby babes

to by bylo super kdyby aspon Blind mohl hrat. Sice to neni Carrick ale lepsi nez aby na tom DM hral treba Ander nebo Wazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň nebude mít výmluvy když bouchnete.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je směšné

Reagovat
Pigeon

ze do optimalni sestavy to bude mit daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, prostě tak jako tak máte očko. Když vyhrajete Chelsea jsou lamy a když prohrajete nebyla optimální sestava. Pokud nastoupí ti, o kterých jsem mluvil, tak vám bude chybět Carrick. Rojo byl stejně na lavičce. Zase taková marodka to není. Chelsea má absenci zase v útoku.

Reagovat
Miguel19

Však by chyběl jeden hráč z optimální sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chybět bude Carras a to je pro naši hru ta největší ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se tak v sestavě najde místo pro 60 milionovou posilu.

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

a když vás v téhle sestavě porazíme, tak si z vás můžeme dělat srandu ještě tak půl roku...nemůžeme prohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to nahoře. Vyhrajete a LVG je stratég a když rupnete tak byli zranění. Umíte v tom chodit no. Srandu si dělejte ikdyž Chelsea vyhraje. Objektivní názory zdejších mi jsou volné a rád si počtu brečení , je to zábava číst. Jak řikám pokud budete mít 2 absence oproti zápasu se City, tak se nemáte na co vymluvit. Máte tam třeba Di Maríu do zálohy. Vím je to hrozný že LVG musí pracovat s takovým hráčem ale snad to zvládne

Reagovat
Swarley

tak podle všeho ty absence budou 3 a to v místech, kde to je citelné...2 místa v obraně s tím, že ti bude muset hrát na stoperu McNair nebo Blackett, což je pochopitelně velký zásah...a potom ještě ten Carrickův post, který je hodně důležitý...a na to místo nám budou chybět dva hráči, kteří jsou jediní schopní to zahrát...

daleko lépe by se dal nahradit někdo vepředu z ofenzivy právě třeba Angelem, tohle jsou citelnější ztráty

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Di Maria přesně vyřeší náš problém

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejste první ani poslední tým, komu vypadne hráč ze sestavy, Tak trenér je od toho, aby absenci vyřešil a jelikož se uvolní jedno místo v záloze, tak může zapojit Di Maríu ne. Nevim jestli to zvládnete ale věřím vám,.

Reagovat
HorajzmAmmann

za 1) Blind, Carrick, Rojo, Jones není jeden hráč ( v nejhorším případě )

za 2) Uvolní se jedno místo v záloze, ale neuvolní ho ani Young ani Mata ale Carrick takže ten Di Maria je nám ted stejně hovno platný ...

Ale samozřejmě výmluva to stejně není, právě tohle je zápas kdy se mají ukázat mladý jako McNair, Blackett, Shaw a nějaký defenzivní záložník se u mladých taky najde. Rozhodně bych to nelepil Rooneym

Reagovat
Pigeon

tak sis potrollil, uz je to dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Já netrollím to vy si tu připravujete půdu pro případný neúspěch. ale už vás nechám.

Reagovat
Pigeon

co jineho bys delal? vypadnou nam 4 defenzivni hraci a ty to zlehcis ze jen jeden ze zakl. sestavy a ze se stejne budeme vymlouvat. pak tu predhazujes ze aspon najdem misto pro 60 m liber hrace i kdyz post uplne jiny. navic nevim proc by ta castka mela hrat roli v tom zda nastoupi. proste troll

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Psal jsem že když vám bude chybět jen Carrick s Rojem (který byl stejně minulý týden na lávce) tak se nemáte na co vymlouvat. Nevím, kde pořád berete 4 chybějící defenzivní hráče. Di Máriu zmiňuji proto, že jelikož vám vypadne záložník, dalo by se jeho služeb využít, když pořád leští lavičku a dali jste za něj takové peníze. Snad je to jasné, ať vyhraje ten lepší a nebrečí se tu po zápase. ale ta poslední část je tady nereálná. Tak zatím.

Reagovat
Busby babes

Ja cekam vyhru i kdyby mel nastoupit LVG s Giggsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by se přesně hodil Park, když bývalo úzko tak vždy platilo Hoď tam Parka!

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebyl to kraj zálohy ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem něco podobnýho vždycky platilo u Marka v Baníku, ten hrál všechno kromě brankáře a vždycky tam zahrál stejně ( většinou i kvalitně ) Nevím jak ted v Jihlavě

Reagovat
Miguel19

Tomku?

Reagovat
Busby babes

ale kulovy, nechtel abychom breceli, tak jsem mu vyhovel.

Reagovat
Busby babes

a jinak, pro nas remiza nic moc neresi, jestli chcem pred Arsenal, musime vyhrat. Ze jsou zraneni je sice smula, ale co se da delat, musime to urvat i tak.

Reagovat
vodka

už se těším, až se CFC zraní Terry, Ivanovič a Matič a následně hra nebude ovlivněná absencemi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

vlastně by tam ještě chyběl Zouma..

Reagovat
stiflerovamama

Snad nechces porovnat absencie Jonesa, Binda, Carricka s absenciami Terry, Ivanovica a Matica.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by to nemel porovnavat, kdyz je to pro ne stejne citelne

Reagovat
Pigeon

vzdyt ty role jsou stejn

Reagovat
vodka

proč bych jako nemohl? chybí nám 3 z prvních 4 možností na stopera, první volba na DM, druhá volba na DM.

Reagovat
stiflerovamama

sak tam mozu namiesto nich zaskocit hocijaki latabári

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to jsem čekal

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

ako sa len opovazil...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude vám hrát Smalling a vedle něj vámi mnohokrát opěvovaná budoucí legenda McNair, tak nevím na co si pořád stěžujete. Bude vám chybět Carrick a určitě to ovlivní vaší hru, ale nám naopak budou chybět oba útočníci a budeme prakticky hrát zase v 10(pokud se Drogba nějak nehecne dneska), tak tu nedělejte ze sebe pořád chudáky...

Reagovat
vodka

sorry, ale absecne celé části týmu, která je klíčová jak při zakládání útoků, tak při bránění je trochu víc, než když ti chybí hrot. Já dneska doufám v remízu, ale realita prostě je, že chybí klíčová část týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Absence celé části týmu, když by vám chyběl jen Carrick? . Koukni se, co jsem psal a koho jsem bral v potaz jako chybějící..

Reagovat
vodka

já osobně nevěřím, že nastoupí a bavím se o situaci, kdy by chyběl Evans, Rojo, Jones, Carrick, Blind.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád máte Valenciu se Smallingem, kteří hráli snad ve všech vašich posledních zápasech při tý sérii, takže to nemůžete považovat za oslabení, pak tam budete mít opěvovaného McNaira a nalevo Shawa, kterého jste kupovali jako jedničku... samozřejmě budete oslabenější než my, zvlášť když nebudete mít ani nikoho na lavičce, ale nedělejte, jako byste museli hrát s béčkem..

Reagovat
vodka

"takže to nemůžete považovat za oslabení"

okay, to by stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Booze

Reagovat
niflheim

Co to kurva je

Reagovat
Whitemedia

Místo Terryho Zouma, místo Ivanoviče Luis a za Matiče uzdravený Mikel, pohoda

Reagovat
efjay

MUFC4EVER, kvalitni nick, sracko

Reagovat
Miguel19

Reports in Spain suggest David de Gea has already agreed a summer transfer to Real Madrid. The Manchester United No.1 has said yes on a deal to move to the Bernabeu and just needs an agreement between the two clubs.

Reagovat
smazaný uživatel

zpráva bez zdroje není zpráva, takže se tomu můžeme jenom zasmát

Reagovat
smazaný uživatel

"according to Spanish television channel La Sexta. (Mirror)"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Real

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo aby se Vlado neozval

Reagovat
niflheim

Křeč.

Reagovat
ACSeRw!n

ocekavane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Byla by to pecka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Dnes všetci fandíme povinne Readingu a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Ať to má Villa snazší?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to líbí !

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Označení El Tigre nabralo nové konotace

Reagovat
smazaný uživatel

celej článek jenom kvůli botem? No ty vole

Reagovat
Kenneth

botem

Reagovat
Counter

No, ještě si všimni toho druhého zoomu

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

každý se dívá jinam

Reagovat
Counter

Reagovat
Feind

presne tak

Reagovat
Kowe

ty boty jsou vpohodě, spíš ta kombinace je hrozná

Reagovat
vodka

tygr s pumou, kdo to kdy viděl

Reagovat
Kowe

kdyby jen to, on má u sebe ještě i anakondu

Reagovat
smazaný uživatel

to si ešte aj cvrkol do gatí?

Reagovat
smazaný uživatel

Od teď to nebude El Tigre, ale El Anaconde

Reagovat
SunFells
Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

kvôli čomu ho vlastne ľudia sledujú? Okrem toho, že becksove deti sú hádam najznámejší predstavitelia povolania syn/ dcéra od dôb Paris Hylton?

Reagovat
madridcan

To by som skor povedal o detoch Willa Smitha

Reagovat
vladis271

tak ten malý si s ním aspoň zahral vo filme, aj keĎ zle.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jaden největší filozof tohoto století, ten si to zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hylton?

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Kovi81, kde sa skryvas, v kanaloch?

Reagovat
Kovi81

sak nie som v kosiciach

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty kanal

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Infi

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Trailer na Batsy v Batsy's bitch

Reagovat
niflheim
Reagovat
nani92

škoda,že je jasné kto vyhrá

Reagovat
niflheim

Batman

Reagovat
nani92

SuperMan nikdy nezabije človeka

Reagovat
niflheim

Četl jsi Injustice?

Reagovat
nani92

nie,ja nečítam komixy

Reagovat
niflheim

No jinak je to právě Batsy, kdo má svůj kodex nezabíjení. V Injustice trochu Clarkovi jebne a stane se diktátorem, dokonce i zabije několik členů Justice League

Reagovat
nani92

prečo toto nesfilmujú

Reagovat
Counter

Protože první musí udělat milion filmů o těch jednotlivých členech, aby pak lidi věděli, koho vlastně Superman zabíjí.

Reagovat
niflheim

No ale stojí si to za to přečíst, kde jinde jede Constantine s Batmanem proti Supermanovi, kterému pomáhají WW, Flash, Hal Jordan (se žlutým ringem), Shazam, Sinestor apod

Reagovat
niflheim

*Sinestro

Reagovat
Kovi81

dik za tip

Reagovat
SunFells

To Batman sice jo ...ale zabije emzáka?

Reagovat
Busby babes

ja jsem dost zvedavej na scenar, protoze si zatim moc nedokazu predstavit, proc by tihle dva, tak nejak spis kladne postavy, meli jit proti sobe...

Reagovat
patas92

Nepůjdou, záporák je Lex Luthor.

Reagovat
niflheim

Ale trochu mi to připadá, že se scénář malinko inspiruje komiksem Dark Knight returns, minimálně ten batsuit mi to hodně připomíná.

Reagovat
patas92

Komiksy jdou celkem mimo mě, takže neposoudím. Co se týče obleku, podle mě se snažili hlavně ho co nejvíc odlišit od toho Baleova.

Reagovat
niflheim

Zrovna Dark Knight returns doporučuju, minimálně animovaná verze je skvěle udělaná -

http://www.csfd.cz/film/319514-batman-navrat-temneho-rytire-cast-1/

http://www.csfd.cz/film/319515-batman-navrat-temneho-rytire-cast-2/

Právě se hovoří o tom, že Jena Malone bude hrát Robina - právě i ženský Robin byl v TDKR, navíc podobnost toho batsuitu hovoří o tom, že si to z toho komiksu fakt minimálně toto vezme

Reagovat
patas92

Jo, tak tohle sem viděl To je úplně boží. Ale tam byl snad i Arrow, Joker, Catwoman, tuším, ne?

Reagovat
niflheim

Yep, i Two-Face

Reagovat
patas92

Tyhle animáky jsou super, hlavně ty od Olivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem tak četl, tak ono to má být založené na DK returns, jenom teda v tom komiksu je i Joker, ale ve filmu by být neměl.

Reagovat
niflheim

Joker bude v Suicide squad

Reagovat
Busby babes

Reagovat
madridcan

To si dal celkom vyrazny spoiler. Necakal som, ze Superman je Joker

Reagovat
niflheim

Zatím mě pořád nepřesvědčila, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

to bude slátanina..

Reagovat
smazaný uživatel

Baftleck dobře masivní, Baleův Batman proti němu vypadá jako slušný tintítko. Navíc ten hlas je absolutně boží. Těším se moc.

Reagovat
Nikikrew

Tak si pozeram PL archiv a na akygol som natrafil

https://www.youtube.com/watch?v=xwB-JQbmLqo&ab_channel=thegrandillusion

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn sa z toho nespamätal dodnes.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Zaschu věříš Evertonu dneska? Je tam pěknej kurz 1.8 a mě to přijde jako tutovka, v čem je háček?

Reagovat
Zaschrona

V obrane, Barrym a Howardovi. Papirove bychom meli v pohode vyhrat, na papire se to ale nehraje.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Ale kam? Do Barcy nebo do Realu?

Reagovat
Zaschrona

Barca ma zavrene prichody, takze tam to nehrozi.

Reagovat
SunFells

Tak to si můžou v Madridu mnout ruce.

Reagovat
Zaschrona

Mas nejake zakulisni info, jo?

Reagovat
kiwwi

netreba...Real ide vzdy po najlepsich hracoch

Reagovat
Zaschrona

Tak to abych se bal, ze nam vykoupi celej tym.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten čo ma isť do Liverpoolu?

Reagovat
Zaschrona

I takove spekulace byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj na Afielde

Reagovat
Cobra

José Mourinho ohledně toho, že Chelsea byla označena delegáty FA Fair Play za nejhorší tým PL v respektování rozhodčích: "Nepřekvapuje mě to, protože tito delegáti jsou ti samí delegáti, kteří hodnotí výkony rozhodčích. Může za to jídlo a pití. Musíme změnit náš catering, protože se mnohokrát stalo, že nesledovali zápasy. Opravdu. Máme nejlepší catering a nejlepší pití a myslím si, že oni jen jedli a pili. Měli bychom jim dát chléb a vodu."

V tomto on je prostě TOP

Reagovat
smazaný uživatel

to je šašek to už není ani vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

za toto Mouřeníne máš

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Mou je proste frajer!

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

To je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Pivo párek hezky jako u nás a když je derby tak pečený prase s okurkama od pani trenérový.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

‘The only one I met was the one who made the report on the Matic situation [after the Burnley game], and that one for sure had sushi, lobster, champagne, everything,’

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kiwwi

to je este trapnejsie jak s tym black&deckrom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
icka

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Manchester United @themanutdway · 2m 2 minutes ago

TEAM NEWS: Radamel Falcao to start against Chelsea today. Daley Blind and Phil Jones to have late fitness tests. #mufc

no jsem zvedavej. Je to sice jen fan page, ale na twitteru toho bylo vic. Takze Wazza v zaloze?

Reagovat
wild

Falcaa by som si rad pozrel este raz v zaklade..mozno naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Falcao starts according to barney. Would suggest Rooney drops back into midfield

ole, zemiak v zalohe, to bude zazitok

Reagovat
wild

De Gea - Valencia Smalling McNair Shaw - Herrera Rooney Mata - Fellaini Falcao Young

alebo zeby skusil DI Mariu?

Reagovat
mithro

neviem, to mi je viac menej jedno, najdolezitejzi clanok bol carrick a nahradit ho rooneym.

Reagovat
wild

Nema tam koho dat

Reagovat
vodka

měl si nechat Fletchera, ten se docela rozehrál

Reagovat
wild

Fletch chce pravidelne hravat a to by u nas nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan could go down from the Championship unless they win today..to to dopadlo teda

Reagovat
JIMMY-PO

skoda ich

Reagovat
kiwwi

Reagovat
icka

Reagovat
JIMMY-PO

OT: prečo je vo vychodnej konferencii klasicky pavuk 1-8.. a zapadna je "poprehadzovana" ?dakujem

Reagovat
wild
Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite o nejake hospode v Praze lde se da sladovat Premier league ?

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, těch je plno, v jáke části Prahy se nacházíš? Zadej si to do Googlu. Co jsem to před časem hledal v jiném městě, dost si jich to napíše na stránky. Tohle je jak se zeptat, kde stojí v Praze taxíky skoro...

Reagovat
smazaný uživatel

v centru máš za každým rohem snad.. nebo jeď na Výtoň, tam je asi 5 hospod a 2 dávají pravidelně PL

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za bordel. Po Londyne se poflakuje 30 tisic fans Readingu a par tisic z Manchesteru a v celym meste nejede jedinej autobus. No a kdyz tam zavolas, tak ti reknou, ze si je pry vsechny pronajal nejakej typek z Portugalska. Prej ale budou vsechny k videni dneska zaparkovany na St. Bridge a navic I pristi tyden na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Pekne trápny pokus o vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o vtip? Bohuzel ne. Sam to uvidis vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

tak či tak prostě 4:1 !

Reagovat
fenixLFC

ale zaujimava myslienka-hraju sa dva velke zapasy a niekto si prenajme vsetky autobusy...to ako ten chlapik co si na valentina rezervoval kazde druhe sedadlo v kine

Reagovat
ACSeRw!n

tak sme se zasmali..

Reagovat
oddy

Reagovat
Counter

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo, už sem ti skoro šel závidět, že se podíváš na Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa tam nejako dostane aj bez MHD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

otec fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela účelový, ale neva, hlavně se pobavte.

Reagovat
ACSeRw!n

presne

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

si rovnako vtipny ako za starych cias

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou a najdeš to před dveřma!

Reagovat
niflheim

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

diabol afobe dalsi gol, snad wolves postupia a my mame buy back

Reagovat
smazaný uživatel

A místo koho bude hrát/půjde na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

sanoga

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, zda bude spokojený. Sanogo je na pomezí tribuny a zastávky metra

Reagovat
smazaný uživatel

tak doteraz bol na pomezi 2. a 3. utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím,ale četli ste expresku? Já jen,že sem tvrdil,že Petr pude do LFC..... a něco už se možná klube.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
niflheim

Ta expresska s Čechem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Lennon je skvelej. Zase udelal sam penaltu.

Reagovat
Zaschrona

Barkley

Reagovat
ďuriLFC

Prečo nekopal Bainesy

Reagovat
Zaschrona

Nerozumim, nepochopim. Alespon ocividne Mirallas tenkrat zadny tymovy pravidla neporusil, asi si na to Baines jen neveri, nevim.

Reagovat
Zaschrona

Kazdopadne pokud penaltu ma kopat prvni, kdo si vezme balon, tak to fakt dobre neni.

Reagovat
nani92

Reagovat
10

to je taky nápad, nechat kopat penaltu Angličana

Reagovat
vodka

Fonte

Reagovat
vodka

ok, napřed to vypadalo hůř... Davis ale hoří jak papír zatím.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo super

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině dobře to je.

Reagovat
icka

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Infi

Reagovat
Zaschrona

A zase Lennon skvela akce... totalni nutnost ho koupit

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kowe

starý jak internet

Reagovat
nani92

*staré ako vaša posledná výhra Premier League

Reagovat
Kowe

no, zas tak starý to video není

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ACSeRw!n

old but gold

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Zaschrona

Mirallaaaaaaaaaas

Reagovat
kiwwi

400. pre LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Hodte sem pls niekto link na nejaku dobru stream stranku...nemyslim, zive prenosy, ale nieco ako bol wiziwig...Dikes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
aramaki

Dikes chlapi

Reagovat
nani92

myslíš,že je schyzofrenik?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
vodka

Clyne to mohla byt aj červená...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Spíš ne

Reagovat
vodka

tak žlutá byla jasná, ale šel tam kolíkama napřed, kdyby Pieters měl tu nohu v pohybu proti Clynovi, tak mu ji mohl přerazit.

Reagovat
kiwwi

nieco jak KOmpany?

Reagovat
vodka

jiná situace, Clyne vybojoval balon krásným skluzem, rozběhl se, posral přihrávku a hned šel skluzem do Pieterse. Jako červená by byla moc, ale šel tam dementně.

Reagovat
Zaschrona

No, druha zluta relativne prisna. Ale Barnes tam sel nesmyslne pozde, riskoval a nevyplatilo se mu to. Snad uz to nepustime.

Reagovat
Zaschrona

"Baines is our penalty taker - he will take our next penalty" were Martinez's words post Mirallas' miss.

Hmm, falesnik.

Reagovat
I am Mancunian

konecne si to aj ty zacinas uvedomovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Liverpool snažte se, ať vyjde LM, přece nebude hrát Peťa jen EL.

Reagovat
vodka

Diouf

Reagovat
vodka

ale Davis fakt to má už za sebou...

Reagovat
kiwwi

Reading XI vs. Arsenal: Federici; Gunter, Pearce, Hector, Obita; Williams, Chalobah, McCleary; Robson-Kanu, Mackie, Pogrebnyak. #FACup

Reagovat
kiwwi

ARSENAL XI; Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ozil, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck, Coquelin

Reagovat
fantomas

Máme na to vlastní článek.

Reagovat
kiwwi

ktory nie je ani na hlavnej strane...

Reagovat
kiwwi

aha, uz si ho dam dal ty kurva

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

je tu clanok a nikoho to nezaujima

Reagovat
kiwwi

to som pre krlesa sem daval

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Adam

Reagovat
kiwwi

DDG, Valencia, Jones, McNair, Shaw, Rooney, Mata, Herrera, Young, Fellaini, Falcao

Reagovat
kiwwi

pardon

De Gea; Valencia, Smalling, McNair, Shaw; Rooney, Herrera, Fellaini; Mata, Falcao, Young

Reagovat
kiwwi

United subs: Valdes, Blackett, Rafael, Di Maria, Januzaj, Pereira, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý nápad poslat do tak velkého zápasu dva hráče kteří toho v poslední době prakticky nic neodehráli?

Reagovat
Busby babes

tak idealni to asi neni, ale jina moznost prakticky neni. Slo jen nechat Wazzu v utoku, ADM do zalohy a Fellu nebo Herreru na pozici Carricka.

Reagovat
kiwwi

a Younga na LB, ale to uz by bol taky mix, ze by to proste rozhodilo celu koncepciu toho co sme hrali doteraz...

Reagovat
Swarley

tak on paradoxně má Wazza lepší předpoklad tu roli zvládnout, než právě Herrera nebo Carrick no

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo je taky zraněný? Blind předpokládám stojí kvůli kartám, nebo se zrakvil taky?

Reagovat
wild

Rojo Jones Blind Carrick zraneny

Reagovat
vodka

a co měl LVG dělat? sám říkal, že to ideální neni.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw, Mata, Rooney, Herrera, Young, Fellaini, Falcao #mufclive

vítězná

Reagovat
wild

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw, Mata, Rooney, Herrera, Young, Fellaini, Falcao

Reagovat
wild

presne ako som pisal

Reagovat
kiwwi

inac to byt ani nemohlo asi

Reagovat
Busby babes

jak jinak, vitezna.

Reagovat
vodka

tak držím palce levé straně obrany. Shaw se zraní do poločasu a McNair má trochu štěstí, že bude hrát pomalý Drogba a ne Remy s Costou...

Reagovat
kiwwi

ja sa skor bojim toho, ze McNair bude od Drogbu odlietavat jak salonka

Reagovat
Busby babes

Tak snad se Radamel konecne prosadi. Ted hrajem dobre, tak by mel dostavat vic balonu.

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 13s14 seconds ago

Team to face Man United: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta, Zouma, Matic, Oscar, Fabregas, Hazard, Drogba. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 7s7 seconds ago

Today's subs: Cech, Filipe Luis, Mikel, Ramires, Cuadrado, Willian, Solanke. #CFC

Reagovat
Busby babes

takze Zouma na Fellu. To bude zajimavej souboj.

Reagovat
Arbiter

na ten se fakt těším

Reagovat
Mimalu

achjo, to zas bude posměšků....

Reagovat
smazaný uživatel

Brečení zdejších někoho trápí?

Reagovat
Mimalu

tak v koutku duše jsem doufal že se Jose pochlapí a proti oslabeným účkám doma nepůjdeme s dvojkou Matič-Zouma ale pokud by to mělo znamenat 3 body, tak mu to prominu

Reagovat
vodka

to bylo jasné, že na Fellainiho někoho pověsí.

Reagovat
kiwwi

hlavne to Gary s Carragherom vraveli uz v pondelok

Reagovat
Swarley

Fella nastoupí na DM, Wazza na AM a celý plán bude v prdeli

Reagovat
Busby babes

jj, taky jsem si rikal, ze kdyby Fella nenastoupil, tak tam Zouma bude uplne zbytecnej.

Reagovat
vodka

Fella na DM podle mě nebude, protože pozičně tak silný neni a navíc bude potřeba podržet balon vepředu. Z toho Rooneyho na holding midfielderovi mám ale strach, snad mu dneska bude fungovat první dotek, protože jinak to smrdí průserem.

Reagovat
Swarley

tak jasné, psal jsem to už včera, on na tom DM nevypadal moc dobře, ale tak jako hodně zajímavé bude sledovat i Wazzu...v záloze sice už nastoupil, ale jestli na něj padne ta Carrickova role, tak to opravdu nebude nic jednoduchého a nic podobného za nás ještě nehrál...jsem na to zvědavej, ale jestli to zvládne, tak v mých očích postoupí zase v unikátnosti o další stupínek výš, to by bylo neuvěřitelné...

Reagovat
Arbiter

proč?

Reagovat
Mimalu

no bude to z naší strany účelová holomajzna, já to beru že jdeme pro vítězství a účel světí prostředky, ale stejně bych raději viděl něco jiného

Reagovat
Miguel19

Však teďka jde v první řadě o titul. Pěkný fotbal jsme hráli půlku sezony. Na to stejně za poslední roky nejsme zvyklý, tak nám to musí stačit..

Reagovat
wild

United subs: Valdes, Blackett, Rafael, Di Maria, Januzaj, Pereira, van Persie #mufclive

Reagovat
Swarley

jestli bude Wazza na DM, tak to je fakt nářez

Reagovat
niflheim

Ach, to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Remy prý out, takže s Drogbou

Reagovat
mithro

tak nic, spokojne si mozem vsadit na chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak zrovna tam mame problem vyhrat aj s bez zraneni, dnes nam to rozbije cely system, kt fungoval. jedine, ze chelsea bude hrat na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

prave preto vyhrame

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

to by som spokojne vsadil pri akejkolvek zostave

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ty jsi jantar žejo

Reagovat
kiwwi

tralala tralala

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jožka je zas posraný Zouma na DM

Reagovat
nani92

0:0 ako vyšité

Reagovat
Busby babes

zadny takovy, 0:1 je znicime.

Reagovat
vodka

ADAAAAAAAAAM Arnautovič

Reagovat
smazaný uživatel

mal sa mávať off-side

Reagovat
vodka

je to tak, každopádně ten gol nebyl přímý výsledek toho ofsajdového postavení, ale chyb v obraně Sotonu.

Reagovat
smazaný uživatel

už ten "faul" Pellého nebol faul, išli do toho súboja rovnako podľa mňa

Reagovat
vodka

ten sem neviděl, sem viděl až pak tu standartku...

Reagovat
smazaný uživatel

Radamele, dnes máš poslední možnost se ukázat, tak to NEPOSER!!!! Stejně odejdeš, ale můžeš pro nás vyhrát aspoň nějaký zápas!!

Reagovat
I am Mancunian

500. proti reptilianom

Reagovat
kiwwi

https://vine.co/v/Ow1I2vHWqgQ

When Falcao finds out he's starting against Chelsea...

Reagovat
vrabejka

Leicesteeeeeerrrrr.

Reagovat
kiwwi

fuu tak to je velke stastie pre Liverpool...to 6.-7. miesto uz asi udrzite

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový Bože, dej ať dneska vyhraje UNITED!!!!

Otče náš, jenž jsi na nebesích,

posvěť se jméno tvé.

Přijď království tvé.

Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi.

Chléb náš vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naše viny,

jako i my odpouštíme našim viníkům.

A neuveď nás v pokušení,

ale zbav nás od zlého.

Amen.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Miguel19

Vyliž bábě

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

vidlak ze slovacka + man utd + nabozenstvi =

Reagovat
smazaný uživatel

něco proti že věřím v Boha? za to nemožu že v Práglu ste neznabozi

Reagovat
*CZE*

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Falcao hattrick a nakoniec ostane u nás, či ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Koukám Kelvin v bráně už úřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte nějaký nesekající stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

tak už vieme kto je Masopust

Reagovat
Error

Teď Bournemouth ztratí po penaltě v 90+6'. Já si fakt netroufám tipovat, kdo nakonec postoupí. Neskutečná liga.

Reagovat
Miguel19

Sem myslel, že to bylo podmázlý

Reagovat
kiwwi

Boro musi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Watford to snad zvládne

Reagovat
vodka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Watford, Middlesbrough, Derby

Reagovat
vodka

hlavně ať se do PL protlačí Derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je v tom středu zničí! Jinak fakt prosím už nechci vidět naši „klasickou“ hru posledních týdnů – hrát nekoukatelnou sračku a bod(y) nakonec nějak haluzově ukopat. United v téhle jejich oslabené sestavě můžeme a musíme zpráskat. Come on Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

No vyzerá to na nudu Mourinho a stoper na DM... to uz hovori o tom, jak bude vyzerat zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko vede na Bazalech 2-0 Tak ještě United a bude to parádní večer JËDEMEEEEEEEEEE!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipujem 2-2, Hazard, Oscar - Falcao, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit o nějaký kvalitní stream?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Miguel19

Jedinej Mikel si neplácal

Reagovat
smazaný uživatel

všechny streamy shazujou, kurváá

Reagovat
kiwwi

lol ta kolotocarska znelka a klap klap klap klap Chelsea

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Liquidator je výborná písnička. Ale Wolves ju majou mnohem lepší.

Reagovat
Arbiter

ty jsi vážně směšná figurka

Reagovat
kiwwi

klap klap klap klap Chelsea

Reagovat
Robochelsea

Vám tam hrá Figaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen opět dokazuješ, co tu každý dávno ví. Že jsi dement.

Reagovat
raduinho

glory glory

Reagovat
cristiano.K.

tak jedem miláčkové modří,vždycky jsem vám věřil a fandil na titul, zničte ty červené nuly

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kiwwi

scouseri padaju na uroven fanusikov Chelsea...ale tak scumovia ku scumom...konecne ste sa nasli

Reagovat
icka

not this shit again

Reagovat
ďuriLFC

jj,lebo minuly rok drvivá vačšina z vás nefandila dokonca city,že,ivo.

Reagovat
kiwwi

keby ste v takomto suboji fandili City, tak to este pochopim, ale tejto modrej Londynskej spine, to je aj pod vasu uroven

Reagovat
ďuriLFC

jj,lebo v zapase nas a cfc ste fandili nam minuly rok.

Reagovat
vladis271

Ivan si strašne sere do huby.

Reagovat
fenixLFC

pod nasou urovnou by bolo fandit tej chamradi co jej fandis ty

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen opět dokazuješ, co tu každý dávno ví. Že jsi dement.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

jen se pomodli Zouma, Fella tě sejme

Reagovat
Counter

Redka a easywin pro CFC

Reagovat
Swarley

Fellovi se to nepíská

Reagovat
kiwwi

mazaj pod vas clanok

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!!UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!!

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Swarley

hm, tak na Carrickově pozici nakonec Ander, tak uvidíme

Reagovat
kiwwi

to by bolo najlepsie mozne riesenie

Reagovat
patas92

Wazza

Reagovat
patas92

aha

Reagovat
Swarley

Wazzenooooo

Reagovat
Swarley

ale luxusně Shaw, každopádně tohle se musí zakončit

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra

Reagovat
wild

Reagovat
Mimalu

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Gea

Reagovat
Busby babes

Omg Wazza, tohle musis davat!!!

Reagovat
nani92

Rooonye

Reagovat
vodka

pičeeeeeeeeeeeeeee, já sem to tam viděl...

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
raduinho

tak tos viděl špatně

Reagovat
wild

David

Reagovat
smazaný uživatel

máte nějaký slušný stream?

Reagovat
Jackmaker1989

http://ilemi.so/soccer/chelsea-vs-manchester-united-inb4381

Sledujem cez túto stránku už dlhšie a funguje to kvalitne.

Reagovat
nani92
Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

díky všem

Reagovat
Jackmaker1989

DDG :D:D:D

Reagovat
nani92

:D (y)

Reagovat
Swarley

to šlo od batmana, jak roh?

Reagovat
vodka

Herrera parádní skluz

Reagovat
Swarley

zatím si vede skvěle

Reagovat
Kokesh

David uz je mysli v Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanović je asi najväčší čurák v celej Chelsea, jemu by som doprial strašnú nakladačku od Klitschka.

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty si mentál

Reagovat
icka

a ty se projevujes jako nejvetsi curak tady na EF, kazdy ma neco.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem chodíš veľmi sporadicky, ak si myslíš, že ja som najväčší čurák na EF

Reagovat
Robochelsea

Ja by som tebe doprial nakladačku od Ivanoviča.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ berieš, že by som od neho dostal nakladačku?

Reagovat
Swarley

dobře, to chce zkoušet střílet, něco se ujme

Reagovat
Miguel19

Lol, Drogba...škoda že to posral přihrávkou

Reagovat
Whitemedia

Didi neumí přihrávat..

Reagovat
Trapper

Drogbooo.....

Reagovat
Riviera Kid

Drogba

Reagovat
Jackmaker1989

Tak zaujímalo by ma, či je to zase Mourkova taktika nechať hrať United alebo proste tí hráči už sú tak vyčerpaní a nie úplne vo forme.

Reagovat
Swarley

Shaw to tam suprově větrá

a co dpč pořád LVG mlátí do Giggsyho, neví kdo je legenda nebo co?

Reagovat
Swarley

fuck off Mourinho!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ta 18 a co jste udělali s Ashley Youngem?

(vidím United po pár týdnech)

Reagovat
Miguel19

Ty vole chybí střed nám nebo United? To je otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti asi načítá přenos, teď to mám taky.

Reagovat
Manik...

nám, ale nediv se s touhle sestavou

Reagovat
Manik...

Jediný ManU chce hrát

Reagovat
Swarley

prosím ať Fella necentruje...

Reagovat
Miguel19

Falcao už funí

Reagovat
Tomekcz

proc nestrili .... courtois je dira

Reagovat
smazaný uživatel

To tvoje máma taky. Navíc veřejné přípustná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má horší fyzičku Falca nebo Drogba? A taky by mne zajímalo, kdo je starší. Dík.

Reagovat
Manik...

Falcao horší fyzičku a Drogba je starší snad o 6 let

Reagovat
CR7RONALDO

O 8 rokov

Reagovat
mickey mouse

Ševčenko

Reagovat
vodka

kraje obrany zatím hodně dobře Mata se ale moc tlačí do toho přehuštěného středu...

Reagovat
Miguel19

Pěkně, dostali jsme se do vápna..

Reagovat
Tomekcz

skoda ze rozhodci zaridili cukotce tolik bodu, ted uz se k tomu titulu probetonujou

Reagovat
raduinho

Tomku ?

Reagovat
nani92

prosím nech už Fella necentruje

Reagovat
Swarley

už jsem to zkoušel, nefunguje to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

myslíš, že Einstein sa tiež vzdal po prvom neúspechu?

Reagovat
Swarley

pravda

Reagovat
nani92

no vidíš, už dlho nedal žiadny centrík

Reagovat
Teoretik

Takový pěkný fyzický fotbal to dřív na ostrovech byl teď se tam ty naplavený rádoby fotbalisti prochází

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Didier zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oda na fotbal.

Reagovat
patas92

Reagovat
vodka

s Carrickem by to vypadalo jinak. Chelsea navíc brání fakt exkluzivně. Jenom fakt nechápu Matu, proč se furt sere na střed, přitom největší šanci najít si místo má na kraji...

Reagovat
Swarley

kam tam jako Tony běžel, mohl ho nechat v ofsajdu a byl klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanoviču vole stávaj, je ti hovno

Reagovat
icka

radsi se divej na ruku od DDG

Reagovat
raduinho

To je sračka tvl. PL jde fakt do sraček.

Reagovat
Miguel19

Wow, hodně na hraně

Reagovat
Jackmaker1989

Za hranou, už to aj hovorili komentátori :)

Reagovat
Mimalu

červená

Reagovat
C0br

ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

RUKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
nani92

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

hrat dnes Carrick a Rooney na hrote, tak si ich natrieme..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea smiesny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho tam :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Krásně si nás natíráte

Reagovat
smazaný uživatel

jedna zhaluzena akcia to nezmeni

Reagovat
raduinho

Vždyt hrajete sračku, to že vám José nechává naději je věc druhá

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

snad uhaluzíme ještě tak 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam lital jeden utok za druhym, byla to jenom otazka casu, vy mate sice uzemni převahu, ale nic nebezpecnejsiho z toho poslední minuty.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

a dostaneme gol z takeho hovna

Reagovat
mithro

Reagovat
raduinho

Panebože Drogbo

Reagovat
Jackmaker1989

Drogba to je paródia, snáď tam skúsi po polčase Solankeho...

Reagovat
smazaný uživatel

a zase rozhodčí v tom má prsty Fergie snad..

Reagovat
Mimalu

edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Swarley

to se přesně dalo čekat, že z hovna něco Chelsea vyčaruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť zatím hrajete dopředu taky absolutní hovno.

Reagovat
Swarley

tak když už nic, alespoň hrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vám to stačí ke štěstí :)

Reagovat
Miguel19

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

THE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

Reagovat
Whitemedia

HAAZAARD

Reagovat
vodka

Reagovat
Trapper

Oscar, HAZAAAAAAAAAAAAAAAARd

Reagovat
icka

ahahahahahaha De GEA

Reagovat
smazaný uživatel

hazard oscar konecne po delsi dobe ukazal kvalitu

Reagovat
Arbiter

úžasný pas

Reagovat
smazaný uživatel

KDE JE FOTBALOVÁ SPRAVEDLNOST DO PIČE! ŠAŠCI ZASRANÍ

Reagovat
smazaný uživatel

And so it begins

Reagovat
Switchback

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ŠAŠCI POJEBANÉ Z HOVNA GOL AŤ JDE JOŽKA DO HAJZLU "MISTŘI"

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je zadarmo drahej..... příšernej je slabý slovo pro něj

Reagovat
vodka

hm, posral to Herrera, měl Hazarda bránit líp...

Reagovat
kiwwi

ako nehovorim, ze sa nedalo branit lepsie, ale ked si hraval futbal tak musis vediet, ze taky nabeh zaloznika nie je len tak jednoduche zachytit,,,a jak ho nezachytis vcas tak si bezmocny, navyse Hazard je o dost rychlejsi jak Ander

Reagovat
Swarley

tak ona to byla fakt povedená akce, tam to rozhodla ta ztráta Falcaa...pak už to vyřešil Fabre s Hazardem nádherně...

Reagovat
mithro

Falcao sa tiez nemal zlozit len tak.

Reagovat
mithro

a podla mna to mohol pokojne pisknut ako faul no.

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Falcao out, RVP in

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard - Nejlepší hráč PL sezony 2014/15..

Reagovat
vladis271

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Arbiter

OSCAAAR!!! HAZAAAAARD!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

to bolo tak jasneeeee ze nam Chelsea z protiutoku jeden urve

Reagovat
smazaný uživatel

Krása krása kráááása, tohle už bychom neměli posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď smutnej hele, život jde dál

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie som smutny, trosku iba, ked citam, co pises

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už se píská na Matu? No to se fans chelsea dušovali že nejsou jak ty z Arsenalu

Reagovat
raduinho

DDG Hazard player of the year

Reagovat
smazaný uživatel

kokot of the year

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

sebekritika

Reagovat
raduinho

Gratuluji

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

nic ine sa ani nedalo cakat, ani si necuchli, jedna chyba a gol. treba zabrat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu Chelsea může mít někdo rád ty jo??? Takový humus fotbal bych nemohl a JEŠTĚ DOMA!?? NECHÁPU!! NECHÁPU!! PROSTĚ NECHÁPU!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Že něco nechápeš je v pořádku. Vzhledem k tomu, že jsi idiot, toho bude daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

poplac si este

Reagovat
raduinho

Dej si prášek.

Reagovat
raduinho
Reagovat
smazaný uživatel

BOŽE díky že nefandím Chelsea, to bych se zabil kdybych jim fandil

Reagovat
raduinho

Ty by ses měl zabít i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková škoda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

ty jo, CFC je momentálně tak zalezlá, jak sem už dlouho neviděl...

Reagovat
mithro

Jose pochopil, ze do zavretej obrany to nevieme no

Reagovat
smazaný uživatel

hráme bez útočníka, čo si čakal?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

To mi taky

Reagovat
iamek

MY !

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Hazard? Njn, one man team

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než nemít nikoho jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ ty malej sráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ve druhém poločase otočíme, to nemůžou ubránit celý poločas! COME ON UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho no, cely zapas pod kontrolou, mali sme byt este viac aktivnejsi dopredu, ale inak nemam s vykonom problem a potom dostaneme taky gol, skoda..aspon na remizu by sme to uhrat mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mne vždycky baví pod kontrolou, jste si tam natukávalai sto metrů před vápnem a nechali centrovat Falcaa, vždyť jste se k ničemu vážnějšímu nedostali, zato z těch našich protiutoku tam toho chodilo....

Reagovat
Busby babes

a ze tech protiutoku bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

co chodilo?

Reagovat
CubONE

kolko bolo tych protiutokov? dva?

Reagovat
smazaný uživatel

0,1 rovnou

Reagovat
CubONE

no normalne sa pytam, ja si pamatam ten golovy a ten z vybehom DDG

Reagovat
CubONE

*s

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
Arbiter

jenže my právě na takové chyby čekáme, nic zvláštního...

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

taktika do you know it? možná proto prohráváte.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se docela kámoší, co? Nemůžou se domluvit, že se to bude dohrávat v 10? Vždyť je to tak trapný za takový kluby hrát 2 tak slabí útočníci...

Reagovat
r.mrazik

ander je tam spatny na tom DM

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne to tam chce dostat nejak di mariu,protoze ten prechod do utoku je pomaly

Reagovat
kiwwi

vobec nie

Reagovat
r.mrazik

rozhodne ano...znicila se ta prava trojka,ktery to klapalo a navic se s tim micem neumi otocit a stale to dava dozadu...

malo pomaha obrancum s rozehravkou a navic je dostava pod tlak tema prihravkama...

hraje tam spatne

Reagovat
iamek

Spatny ani ne, ale je ho tam skoda.

Reagovat
r.mrazik

viz reakce...spatny tam je vzhledem k tomu,jak by to mel hrat

Reagovat
icka

ma uzasny prvni dotek

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle fotbalem vyhrát titul, hnus.. Jinak otázka na fanoušky ManU, hraje Ángel tak špatně, že stabilně sedí?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybysme mohli vystřídat Falcaa Carickem, tak to otočíme. Takhle nevím. Chelsea je strašně slabá, ale my hrajem jenom o deseti a vepředu tu sílu nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrickem

Reagovat
smazaný uživatel

slabá a vede 1:0 to je zvláštní My hrajem asi v 11 s Drogbou no...

Reagovat
iamek

To Chelsea hraje porad tak priposrane ? Letos ji vidim ctvrtej zapas teprve a porad to same . Falcao okamzite dolu a AdM na plac. AdM stred, Roo utok. Cekal jsem, ze dostaneme dardu s takovou obranou, ale sance aspon na remizu tady je. Sice proti BUSu nam to nikdy moc nejde, ale neco se tam maybe odrazi.

Reagovat
Busby babes

no drzime mice, nevypadalo to spatne, ale nic moc z toho nakonec nebylo. Wazza mel na zacatku dat gol, to nas bude hodne mrzet. Chelsea to hraje chytre no. Ceka na chybu a protiutoky. Meli pomalu jednu kloudnou akci a hned gol, to je skoda. Hazard to udelal perfektne.

Reagovat
Busby babes

a DDG teda velka klika, mel jit ven no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten host digi, to je klasické ukázkové hovado z United smetiště.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Nemeth pekne zhrnul celu sezonu po jednom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s prehladom. Mourinho presne vie co ma hrat uplne bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jako obvykle k smíchu. Všichni zbaběle zalezlí, pak dají po faulu na Falcaa 1 gól a můžou se posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a že De gea hraje rukou mimo vápno je ok. Jinak united můžou být rádi že Chelsea nemá útočníka. Drogba totálně z formy. Hrajou o 10 lidech.

Reagovat
iamek

A my utocnika mame ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Falcao snad zastane více práce než stařík Drogba ne. To že ho nedokážete využít je váš problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zato United hrají v plné síle

Reagovat
spider_8

Nebyl to faul, z opakovanýho záběru bylo vidět, že Terry vypíchl míč.

Reagovat
icka

A tady klasicky brecis jako vzdy

Reagovat
Riviera Kid

to je hrozny fnukaní

Reagovat
CubONE

Vsetci hraci Chelsea v 45.minute do 40 metrov od vlastnej brany

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem 30. minuty se mně chtělo napsat, že jediný zajímavý na zápase je to, že Ševa nestárne. Naštěstí to tam pak spadlo. Sice je to od nás klasicky nic moc výkon, ale až na tu střelu v úvodu držíme United docela na uzdě. Že nedostal De Gea červenou? Tomu se někdo diví? Dneska výhra!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si rozhodčí 'nevšiml' Davidovu ruku za vápnem, by potom bylo prakticky dohráno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tak na hrane, ze by bylo svinstvo to pisknout...

Reagovat
smazaný uživatel

nohama byl uvnitř a ruku měl venku, zas tak evidentní to teda nebylo.. jinak ale dean píská strašně na obě strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak evidentní to rozhodně nebylo, ale i komentátoři říkali, že byl celým tělem venku. Byla to ale strašná hloupost od brankáře..

Reagovat
cristiano.K.

ten zápas je tak nudný,že je tu jen 180 nových příspěvků. A De Gea,De Gea,De Gea

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Druhý poločas klidně se Zoumou na hrotu, Drogbu už prosím ne

Reagovat
masly008

já myslel že je to vaše legenda

Reagovat
iamek

Drogba nam tam neco soupne. Bude to jako Etoo minulej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba na Manchester staci uplne

Reagovat
Busby babes

jinak nechapu ty kecy na zalezlou Chelsea, holt si rekli, ze nas nechaj drzet mic a cekaj na chyby. Co je na tom tak hrozneho? Hrajou to dobre. bohuzel pro nas no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou to co potřebují. Jinak Drogbič je fakt mimo. Na podzim hrál hezky ale nyní, to je fakt, jak když Chelsea hraje o 10 lidech.

Reagovat
nani92

Oooh Robin Van Peersie...návrat kráľa sa blíži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jinak Oscar kromě nahrávky totálně neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi pořádně se hecnout a překonat ten jejich trapo styl! ten nemá s fotbalem nic společného!

Reagovat
smazaný uživatel

Celý polčas sme lepší a oni dajú gól po jednej chybe, klasika. Teraz to už bude krásny betónik. Som rád, že Mourinho nešiel ku nám, LVG > všetci. A ešte taký dodatok, fanúšikov Chelsea si predstavujem ako nejakých zapotených 16-ročným panicov, ktorý normálny dospelý človek môže fandiť takej žumpe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Myslíš 16ročných panicov, ktorý 25 kôl fandili United a ich hre, ktorú chránil zákrokmi DDG a hra bola otrasná?

Reagovat
smazaný uživatel

To si fakt nedovoľuj, porovnávať klub ako Manchester United s Chelsea a už vôbec nie našich fanúšikov.

Reagovat
Jackmaker1989

To je v poriadku, odpovedám len blbcovi ešte horšom odpoveďou. Pretože je pre neho ťažké skúsnuť fakt, že prehrávajú a plus to, že futbal je aj o taktike už. United zase budú na vrchole, ešte ešte to možno nejaký ten rok potrvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

cry baby, cry

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší panici sa chytili

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Vybreč mi řeku

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ANDER uplně skvělý! Ten je uplně lepší jak Fabregas!

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
slavex

Oscar sice asistence, ale jinak moc nechápu, proč ho José postavil. Pořád se stahuje do středu a Braňo už několikrát byl úplně sám na Younga s Shawem. Do toho se na jeho straně ještě dost často motá Fella. Myslím, že Willian by to tam odbránil daleko líp a směrem dopředu jsou na tom momentálně oba stejně.

Reagovat
Swarley

ten plán se Zoumou tam v některých pasážích docela fungoval, na druhou stranu takhle Mou vyklidil celej střed a my vlastně ani ty nákopy na Fellu provádět nemusíme, protože jsme schopní v pohodě kombinovat po zemi...navíc, když se Mou chystal hrát až takového zanďoura, tak bych docela čekal, že ve středu hřiště bude operovat spíš Ramires, který by svým napadáním udělal tomu našemu středu mnohem víc problémů...podobně i Drogba, takhle naši stopeři dostávají hromadu času na rozehrávku, přitom by na ně postačilo jen trošku zadupat a byl by problém...

naše hra je slušná, velká škoda toho, že to Wazza neproměnil hned ze startu, mohlo to vypadat trošku jinak...měli jsme tam i nějaké střely, ale pořád by to v tomhle chtělo přidat, nachystat to tam na střelu Wazzovi...další věc je Fella, nechápu, proč když obléháme vápno, se stáhne mimo něj a pak se snaží centrovat...a bylo to tak přesně třikrát, je to naprostá škoda, musíme to rychleji nachystat...jednou tam byla příležitost k centru, jdou tam 4 hráči a Shaw to tam prostě nedá...to musíme zkoušet, máme tam Fellu a Falcaa, ti si ten prostor ve vápně umí najít...teď na konci zápasu jsme udělali suprovou akci na jeden dotek, kdy se do zakončení dostal Falcao...to je taky jasný návod, musíme to v té finálce trošku zrychlit...

jinak se mi to docela líbí, není to vzhledem k absencím vůbec špatné a ta šance na body ta určitě je...musíme pokračovat v tom, co hrajeme a líp si ty šance nachystat...to půjde

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

ambasador ♥

Reagovat
Swarley

jako vždy v základu, na důležitý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

koukat na to teda moc nejde, neni divu ze v lm "anglicani" propadak

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Chelsea je jak kdyby hráli o záchranu a ne o titul, tam bych čekal uplně jinou hru

Reagovat
nani92

Szilárd Németh: "Ak bude majstrom Anglicka mužstvo ako Chelsea, tak sa môžu hanbiť..." ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zhodnotil po jednom polcase, je to pan odbornik Szilard

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně větší než ty když ho pozvou do tv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ale kto sa moze hanbit? my vsetci?

Reagovat
nani92

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hate na CFC je smiesny, uplakani fans Manchesteru ale ruka De Geu sa da prehliadnut vzdy, typicke

Reagovat
smazaný uživatel

ruka byla u těla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Horcmen

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Spojená ramenem co?

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc tohle

Reagovat
spider_8

Vtipnější byla ta Fellainiho ruka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

OTOČÍMEEE! UKAŽEME JOŽKOVI JAKY JE ZMRD! COME ON!!!!!!!!!!!

Reagovat
Atlético de Madrid

Důvod proč jsem přestal koukat na Chelsea je ten, že kdykoliv si říkám, že se konečně hraje nějaký zajímavě vypadající zápas, tak Mou šoupne obránce do zálohy a zabetonuje to i doma. Ten chlap měl geniální léta, ale poslední tři sezony mu v těhle utkáních hrozně jebe. Že se nesnaží kontrolovat zápasy a spoléhá jenom na brejky je fakt nepochopitelný s takovým kádrem. Tu taktiku uznávám, pokud tým a) nemá jinou možnost nebo b) pravidelně mu to vychází. Nechť ale každý posoudí sám, kam to Mourinho v Chelsea se svojí taktikou pro velký mače dlouhodobě táhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak on je lepsi a lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal z Realu zase stroj na goly, ukazal recept na barcelonu a z Chelsea zacina delat zase vitezny tym ikdyz zpusobem, ktery se nekomu nemusi libit. Prokaucoval lm s psg to jo, ale jinak bych mu nic nevycital...

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tak v tom Realu to první dvě sezony dělal víceméně nejlíp, jak to šlo. On ten způsob, jak (dvakrát) porazit tehdy neporazitelnou Barcelonu našel a jeho Real byl jednu sezonu i lepší než oni. Tam ten tým byl hodně útočnej, brejková hra fungovala a od Pepeho v záloze přešel k výrazně pozitivnějšímu přístupu k těžkejm zápasům. Navíc nemělo moc smysl snažit se to proti tedhejší Barce kontrolovat. Finále LM jim taky třikrát uteklo jen těsně.. Ale třetí sezonu mu začlo jebat a loni i předloni to vede od desíti k pěti - protože na ty silný týmy není schopnej vymyslet nic jinýho než plus minus jednu taktiku, která navíc mnohdy úplně nevyjde tak, jak má. Z Chelsea je vítěznej tým, jenže nevím, jestli je úplně správnej přístup postavit si vítěznou strategii na takhle negativistickým přístupu k fotbalu, zvlášť, když nefunugje. Ono by se dalo namítnout, že Atlético hraje taky tak, ale rozdíl mezi aktivním, mnohdy vysokým napadáním Atlética s jeho brejky a mezi tím, co předvádí Mourkova Chelsea, je hodně markantní.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes vysvetlit, jak muze nefungovat, kdyz vsechny velke zapasy, kdyz takhle hral, neprohral? dokonce navic spoustu z nich vyhral, viz loni liverpool nebo man city, takze kritizovat si klidne muzes, ale ne rikat nepravdy

Reagovat
Swarley

ono mu to prostě funguje

Reagovat
Atlético de Madrid

Letos ztratil vedení proti United i City, proti Arsenalu tam několikrát viselo ve vzduchu dokud to Costa neuklidnil. A ještě to tolik nekritizuju v tý lize, protože to prostě udělá párkrát do roka a tu remízku s tím uhraje, jenže v Lize mistrů prokaučoval loni to semifinále s námi i letošní čtvrtfinále s PSG.. a i když ty ligový zápasy neprohvárá, tak ten trend, že hráči Chelsea po vedení zalezou a vedení ztratí je obdobnej jako ty pohárový neúspěchy. Přílišná pasivita a spoléhání zpevněnou obranu, která mnohdy selže.

Reagovat
smazaný uživatel

prvne kritizujes pasivitu a prenechani iniciativy souperi, coz je v pohode, a pak zacnes vytahovat zapasy s psg a atleticem, kde chelsea vyhorela z uplne jinych duvodu... (a ano, to mourinhovy chyby byly, ale jaksi jine, nez ktere tu vytykas)

dale uvadis zapasy se city, united... na city dal costa tycku za stavu 1:0, naopak city meli kliku a zvladl dat gol v desiti... golu united predchazela kontroverzni cervena karta, kdy nasledny hrac chybel u standardky a united vyrovnali po stastnem odrazu; a prijde mi navic trochu na hlavu cekat, ze se vyhraji uplne vsechny zapasy, coz ty bys asi po mournhovi ocekaval, on zklamal v uplne jinych vecech, nez co mu vytykas...

a nejvic me zarazi, ze vubec nejake zapasy vytahujes, kdyz sam uvadis, ze to nesledujes, takze zrejme jsi ani prubeh zapasu nesledoval a nasledne hodnotis

Reagovat
Atlético de Madrid

Tyto zápasy jsem sledoval, jinak bych je nehodnotil

Proti tomu Atléticu přece naprosto zabetonoval venkovní zápas a pak ho potopily chyby v odvetě. Proti PSG ten venkovní zápas opět zabetonoval, ale ta obrana fungovala poměrně špatně, byla z toho remíza a následně byl proti oslabenýmu soupeři asi 90 minut neadekvátně situaci pasivní a opět ho potopila obrana...

Samozřejmě neočekávám, že vyhraje všechny zápasy, to nejde. Jen mi přijde velmi zvláštní, že se v těch složitých zápasech uchyluje k podobný taktice, když ta taktika má zjevně svoje velký mouchy. Tím pochopitelně neříkám, že byla pokaždé stejná, ale ty společný jmenovatele jako pasivita, přenechání kontroly zápasu soupeři a chyby v obraně tam jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi je sledoval, pak nerozumim, proc je uvadis, pokud je argument jen "viselo to ve vzduchu", byly to venkovni zapasy proti silnym souperum... a zvladly se podle meho vyborne vzhledem ke kvalite protistran

z atletica si privezl paradni vysledek 0:0, ze to v odvete hraci totalne nezvladli nemuze jit jen na jeho triko, stejne jako ted hraci bayernu potopili guardiolu... proti psg rozhodla opet odveta, kde mourinho naprosto nezvladl pozmenit taktiku proti oslabenemu psg... atletico jde zcasti na jeho triko, psg plne, ale ani jeden proto, ze by prenechal iniciativu souperi, nebo co mu to vytykas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze soucasnou Chelsea jeste nejde brat jako finalni produkt Mourkovy prace, ale jako mezistupen. Prvni polovina letosni sezony byla koukatelna a ted uz proste hraje na jistotu titulu. V pristi sezone ocekavam dalsi posun ve hre a doufam, ze by tezke zapasy mohli hrat na brejky na urovni Atletica...

Reagovat
vitasrp

Tak hlavně je důležitý nezmínit, jakou roli dneska přesně Zouma měl. A nemyslím si, že by se pro ni třeba Ramires hodil víc.

Reagovat
Miguel19

Tvl Rooneymu by měl dát kartu ne?

Reagovat
Swarley

hlavně to nejdřív vypustí a pak se to snaží dohánět čímsi, co se nedá moc dobře pochopit

Reagovat
Miguel19

Ten ten skok sem moc nepochopil no

Reagovat
r.mrazik

at hodi rooneyho misto andera,nebo at ho sunda...

Reagovat
wild

Falcao dole, Rooney na hrot a AdM do zalohy

Reagovat
r.mrazik

klidne

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

s di mariovyma ztratama by to byla sebevrazda.

Reagovat
wild

Az teraz som si vsimol, ze tam je Slovenska vlajka pri tej rohovej zastavke kde teraz mala Chelsea roh

Reagovat
Mimalu

škodaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Škodaaaaaaa

Reagovat
Swarley

co to zase bylo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ale tohle se přesně dalo čekat od Drogby... škoda že to Eden nestihl zachránit

Reagovat
Mimalu

však to Drogba řešil dobře

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec to vyřešil dobře, ale kopnul to špatně a byl pomalý, tudíž se dalo čekat, že to posere.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej šašek ten Herrera. United zase kopec štěstí jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už LVG stáhne toho Baroša.

Reagovat
Swarley

Shaw dneska výborný

Reagovat
smazaný uživatel

akorát sem to chtěl napsat

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw musi ostat zdravy a hrat a hrat, o neho strach vobec nemam..

Reagovat
Swarley

Blinďák to tam sice hraje dost slušně, ale Shaw nám může lehce nabídnout mnohem víc

Reagovat
Miguel19

Blind na na LB pomalý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Shawík si tam všetkých natiera na chleba.

Reagovat
vodka

McNair kdyby vyrovnal, tak by to bylo fakt vtipne

Reagovat
Swarley

ale už dvakrát šel do střely, vůbec se toho nebojí, hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

LVG TIME

Reagovat
Swarley

poslal bych tam co nejdřív Angela...za Falcaa nebo za Matu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

29-71

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a je vám to k hovnu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to je predsa taktika

Reagovat
smazaný uživatel

a neni? Fakt tu ze sebe nedělejte kretény. Máte na lavičce přece nej taktika dnešního fotbalu a nedokáže zareagovat ani na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

prečo si smutný? však hráte až zajtra

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

a jedna strela na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

takto zalezena Chelsea, to je fakt smiesne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ako mozte tu hrat tuto pozu, ale chapem, ze vas to nema preco stvat, ale snad necakate, ze ludia nebudu pisat o tom, ako hrate..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že vy jste se letos zvedli krásným fotbalem a bouchali jste se tu do prsou jakej je LVG geniální taktik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Falcao nech už ide dole, už mu ani nenahrajú..

Reagovat
smazaný uživatel

MUZE MY NEKDO S FANS MANUTIED VYSVETLIT JAK JE MOZNE KUPIT HRACE ZA 3MILYARDY KORUN A PAK JE NECHAT SEDET NA LAVCE NEBO HRAJU ALE UPLNE HOVNO TY PRACHY BY MEL VANGAL VRATIT BO JE JAKO NASY POLITICI

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ty

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling strasne s prehladom, neskutocna forma poslednu dobu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

nase rohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao vypadni už do toho Monaka

Reagovat
Mimalu

začínám se bát že Drogba nedohraje

Reagovat
vodka

hlavne by nemusel dohrat ivanovic

Reagovat
vodka

vyhod aspon toho drogbu, stejne tam akorat zavaza...

Reagovat
Trapper

Matič dneska nějaký laxní..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscare nechceš jít ještě pomalejc?

Reagovat
Miguel19

Ramires Další bude Mikel a pak Luís...

Reagovat
Swarley

klasika no

Reagovat
Mimalu

ale logické střídání, Ivanovič potřebuje pomoc

Reagovat
wild

Angel, Adnan na plac

Reagovat
smazaný uživatel

chce to ich rozpohybovat, vsak oni ani nenapadaju, len stoja a cakaju, co sa udeje

Reagovat
Svatej

Vidim az druhej polocas, ale Fella dostava od Nemanji slusne na prdel

Reagovat
nani92

RvP a AdM do hry, už to musíme otvoriť..

Reagovat
smazaný uživatel

ANGEL! ADNAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se na Adnana píská?

Reagovat
nani92

lebo je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

co maju ich fanusikova robit? utok Chelsea nema ziadny, musia si najst nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo psáno hodně na tlak :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ty vole

Reagovat
vodka

Falcao to by prostě měl do té brány nějak dostat..

Reagovat
Swarley

za ty prachy určitě

Reagovat
icka

Uz ocekavam jen Mikela misto Drogby a Cecha misto Ivanovice

Reagovat
Manik...

Proti Chelsea nic nemám, ale Mourinho ty seš fakt pí*a

Reagovat
Miguel19

Zoumič

Reagovat
Trapper

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Takových zpusobem jakym ziskat asi titul Chelsea bych chodil kanálama

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsat bys to znovu? Třeba by to dávat smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi opravdu retard nebo ano?

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
samson192

Reagovat
Swarley

dpč už s tebou Falcao

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

Falcao

Reagovat
Busby babes

fuuuuuuuck. KKurva, tohle musi byt v brane...

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumič kurva co to bylo..

Reagovat
vodka

už vypadá dost unaveně.

Reagovat
smazaný uživatel

aby taky ne, neskutečně tam lítal, zajímal by mne počet km

Reagovat
Swarley

pojď, Robin to urve

Reagovat
Swarley

jestli ho dá, tak ať si ho Palike nechá

Reagovat
smazaný uživatel

da ho Blackett

Reagovat
Swarley

? doufám, že se Shaw nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

mal toho dost uz podla mna

Reagovat
Swarley

doufejme, že to je ten důvod...každopádně dnes nejlepší z našich...

Reagovat
smazaný uživatel

so Smallingom..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně nejlepší od vás

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw

Reagovat
r.mrazik

my potrebujeme dat gola a on tam da blacketta

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale vždyť je přece tak geniální...

Reagovat
nani92

bože LVG, tak tam mal nechať Younga..

Reagovat
nani92

alebo ta jedbnuť Rafaela...s Blacekttom to zabil uplne..

Reagovat
Riviera Kid

Ale to věčné mávaní rukama mě pěkně sere

Reagovat
Dawon

se uz fakt poseru jestli se shaw zase zranil

Reagovat
Swarley

tak to dej Wazzo dolů dpč

Reagovat
nani92

DiMariovinka by už bola splnená

Reagovat
icka

DiMaria ...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

litr

Reagovat
nani92

1000. pre Carricka

Reagovat
vodka

drogba uz zase bude padat po kazdem kontaktu?

Reagovat
Swarley

kéž by po kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

myslím ten "faul" Blacketta

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak do tohohle šel Rooney jasně rukama..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

už zase on někdy přestal?

Reagovat
vodka

bude, "sestrleny" Januzajem

Reagovat
r.mrazik

achjo...ja bych z ty modry sracky blil...jeste ze uz nehrajou tu LM...

Reagovat
Riviera Kid

Vy jste toho teda taky moc nepředvedli, aby jste si tak vyskakovali

Reagovat
vodka

CFC postavila 7 hráčů na vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste nechali první poločas centrovat Fellainiho.

Reagovat
r.mrazik

nikdo si nevyskakuje...ja bleju z modraku a z jejich braneni v deviti lidech

Reagovat
Riviera Kid

Mě by jenom zajímalo jak by ta hra vypadala, kdyby bylo skore opačně

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,ze asi koukas na tu modrou luzu pravidelne,tak se treba taky nekdo dockas...treba na vanoce

Reagovat
I am Mancunian

toho cigana musime predat za kazdu cenu, to je neskutocny traged

Reagovat
vladis271

ako sa snaží upútať kiwwiho pozornosť.

Reagovat
I am Mancunian

snazil som sa uputat tvoju a podarilo sa

Reagovat
icka

ten DiMaria mas snad vsazenou jendicku

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
Mimalu

Obiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
vodka

Smalling

Reagovat
icka

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling kokot

Reagovat
vodka

Ivanovič

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

Di Maria je neskutocny traged..dopici mi vysolime rekordnu ciastku v historii a on hra toto.. Falcao to iste. Esteze je len na hostovani

Reagovat
Miguel19

Brano karta a zase tam hodí takový divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

29% držanie lopty doma

Reagovat
nani92

psssst, je nám to k hovnu

Reagovat
raduinho

To je no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a aky je stav ? co si cakal chlapce ze bude hrat Mou offenzivne hah, hral len to co potreboval a na vas to staci

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma

Reagovat
smazaný uživatel

2 shots on target z toho jedna Rooneyho polostrela Super!!! tak zas nabudúce

Reagovat
Riviera Kid

Jestli to ma ten drogbič zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera potkan malicky

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba a Ivanović, to sú takí vylízaní skurvenci, jednu bombu roxorom by si fakt zaslúžili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že ti nejsou sympatičtí. Tahle vlastnost je jim společná s celým tvým rodinným klanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo vieš o mojej rodine?

Reagovat
smazaný uživatel

to sú takí vylízaní skurvenci, jednu bombu roxorom by si fakt zaslúžili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si úplne typický fanúšik Chelsea, 16-ročný panic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant plesnivej. Nahrává soupeři a ještě si tam uspořádá leteckej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi Ander, skusit sa musa vsetko proti tej sracke

Reagovat
vodka

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On měl sračku? Tak v tom případě je pán že hrál.

Reagovat
vladis271

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja demencia je ako vesmír, že áno

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

skúsil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trapper

Pěkně rozhodčí

Reagovat
ďuriLFC

wau Dean

Reagovat
raduinho

Herrera pure simulant, ještěže časy Fergieho už skončily

Reagovat
Miguel19

Easy 3 bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

smiešne

Reagovat
Manik...

Slušnej letec

Reagovat
HorajzmAmmann

Sem jedinej kdo tam viděl kontakt ? ( ne že by tomu nepřidal )

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl, protože mu Herrera nastavil nohu..

Reagovat
Arbiter

kontakt tam samozřejmě byl, jenže on tu pravou nohu posunul schválně, aby o Cahillovu nohu zavadil.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok z opakovanýho to vypadalo jinak, dobře sudí ...

Reagovat
Riviera Kid

Když mu do te nohy kopnul, tak tam kontakt byl, to ano..

Reagovat
spider_8

Tak on tam kontakt rozhodně byl, ale jen proto, že ho tam Herrera strašně moc chtěl

Reagovat
Arbiter

Easy win A Herrera si zahrál na konci na zmrdečka

Reagovat
mickey mouse

S tím ať táhne zpátky do Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no. Věřím že v plné sestavě bysme tam vyhráli. Tak slabou Chelsea už jsem totiž dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

S Costou by to vypadalo jinak i u nás ..... snad

Reagovat
Arbiter

To jsou takové ty klasické kecy. My bychom totiž zapli na další výkonový stupeň a vypadalo by to stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

jj vy by ste zapli

Reagovat
Arbiter

je to furt ta samá písnička, jak jste soupeř mohl něco udělat, kdyby...

Reagovat
samson192

Reagovat
Jackmaker1989

Otázka znie, čo ste dnes predviedli smerom dopredu? Normálna otázka a smerom dopredu vám nechýbal nikto. Okrem Rooneyho posunutého vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to taky chce vzít z té druhé stránky. Chelsea nehrála tak jak hrála kvuli tomu, že by jste byli jinde ale oni do toho zápasu šli s tím, že takto budou hrát a čekat. Takže to, že jste drželi míč na půlce a tím měli vysoké držení míče je hezké ale co z toho, když máte 2 střely na bránu.

Reagovat
Manik...

Jako přál jsem to Chelsea, ale pocity mám dost smíšené

Reagovat
wild

Reagovat
Grahf

Škoda, čukotka si za ten výkon zaslúžila -3b, ale teší ma, že sme ich donútili hrať ako tím z konferencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Že donútili

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrávkami na půlce de facto ano :)

Reagovat
smazaný uživatel

S týmsa dá súhlasiť

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

José génius United neškodní Poklonte se vládcům Anglie gloryhunteři !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ty jo neodpískaná ruka, nafilmovaný pencle, United neškodní, ale scum je Chelsea, chybělo mi to tu

Reagovat
I am Mancunian

chelsea zasluzene, cigan a falcao po sezone snad koncia

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku. Rudí tragédi zase celý zápas hovno. Nahrávat na půlce si můžou i na tréninku. I když Herrera by měl potrénovat i tuhle činnost.

Reagovat
Busby babes

jj, jen 4 golovky, jinak jsme meli celkem hovno no.

Reagovat
spider_8

Měli jste 2 gólovky, stejně jako Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej half super odehranej, United sice obrovský držení míče ale who cares......jestli z téhle pozice ten titul nevyhrajem, tak už fakt nevím. Come on Blues!!!

Reagovat
Busby babes

tak Ivanovic muze Deanovi hodne podekovat. sel tam docela nesikovne a kdyby to piskl, tak mu to pak asi tezko mohl nekdo vycitat. v te rychlosti... Ander... typickej dive to nebyl, ale tu nohu tam zahakl sam no.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda bol typický dive

Reagovat
Busby babes

ok, nechci slovickarit, pro me je typickej dive kdyz tam neni zadnej kontakt. tady ontakt byl,a el bylo to spis takove "prorazeni"... Dean to vyresil dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre mňa je zae typický dive to, keď niekto prifilmuje všetko kvôli tomu, aby vyšiel z toho v prospech... čo teda ten pojebaný Herrera skúšal...

Reagovat
Busby babes

ok, hadat se o to nebudu. Jak rikam, klobouk dolu pred Deanem, ze si toho vsiml spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Cahill*

Reagovat
Busby babes

sorry, nebyl jsem si jistej.

Reagovat
spider_8

Typickej ne, spíš ještě horší...

Reagovat
smazaný uživatel

*alebo

Reagovat
smazaný uživatel

být Chewbacca pořád na lávce červených, tak by pustil fén směrem k sudímu na nejvyšší možný level

Reagovat
smazaný uživatel

a je po dalším jednom krásném ročníku BPL

Reagovat
kvasha16

taketo komenty nemam rad, ok, titul nam uz asi neutecie, ale stale je co sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu , hlavy vzhůru být druhý se poštestí jednou za X let

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to robíme so svojimi životmi? Kvôli futbalu si tu ľudia nadávajú a hádajú sa, niektorí nadávajú dokonca aj na rodiny druhých, čo už je fakt vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

To ten praví píše, ale

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf Amir18.04.2015 20:22

Drogba a Ivanović, to sú takí vylízaní skurvenci, jednu bombu roxorom by si fakt zaslúžili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

buuuuuurn

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Infi

Reagovat
Cobra

Reagovat
icka

Od tebe to sedi no.

Reagovat
vitasrp

Tak jsem se dozvěděl tradiční věci, jak je ta Chelsea hrozná, jenže zase vyhrála, takže se těmhle kecům dá velmi snadno vysmát.

Reagovat
nani92

môžte mať všetky trofeje sveta, ale jednu vec nebudete mať nikdy..kamarátov

Reagovat
smazaný uživatel

To nás hrozně mrzí, že náš klub nemají rádi fanoušci jiných klubů.

Reagovat
nani92

+ rešpekt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
Whitemedia

Trofeje jsou lepší

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné to slyšet. Ve fotbale jsou totiž kamarádi moc důležití . O takové jako jste vy tady co brečíte stejně nikdo nestojí.

Reagovat
Miguel19

Stačí kamarádky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale koniec srandy... *môžete

Reagovat
nani92

vláda mi skracuje opasok,tak ja si budem slovíčka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrečenější skupinu, než teď fandy United už jsem tu dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Však to jsou gloryhunteři co začali fandit, když vyhrávali jeden titul za druhým a ted nezvládají.

Reagovat
smazaný uživatel

od fanouška Chelsea to sedí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to platí o všetkých fanúšikoch všetkých klubov okrem väčšiny nás, Goonerov, a Swarleyho, ktorý fandí od založenia.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Swarley

jo jo, to jsem ještě hrával fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ještě před založením FA cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Chybel jsi nam. :-*

Reagovat
avicii

radi to tvrdia o druhych, ale.....

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech po letošní sezóně s největší pravděpodobností opustí Chelsea, zamířit by pak podle anglických médií měl do Liverpoolu, jenž má o jeho služby zájem. Reds by měli do Londýna za Čecha, který má s CFC smlouvu do roku 2016, poslat až 10 milionů eur.

obchod medzi anglickými klubmi a bavíme sa o eurách

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu docela i věřím

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=0l3DkavdaTs

Ako môže volačo tak pekné fandiť Chelsea? vpiči s týmto svetom.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

ale je nádherná

Reagovat
patas92

Písnička, nebo Hanychová?

Reagovat
SunFells

Agátha.

Reagovat
patas92

Ale jo

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak písničku myslet nemoh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

když už jsme u těch písniček, tady je recenze na jednu, po které má člověk chuť narvat si do uší z každé strany čerstvě ořezanou tužku

http://www.dailymale.sk/articles/dailytrash-nova-mirgova_1483

Reagovat
vodka

to bude nějaká naturalizovaná ruska

Reagovat
vladis271

zlatokopka. Klub si vybrala dobre.

Reagovat
Swarley

nalákej ji na historii vlado

Reagovat
vladis271

si ešte nepredýchal včerajšok?

Reagovat
Swarley

já si prohry moc dlouho nepamatuju

Reagovat
SunFells

Tuhle si evidentně pamatuješ, on o prohře nic neříkal

Reagovat
Swarley

ok, ještě jsem se z toho nedostal

Reagovat
SunFells

Jde po penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

McNair podľa hajlajtov dosť dobrý a sebavedomý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál skvěle

Reagovat
vodka

výhoda byla, že CFC stopery prakticky nepresovala, presovat začínali až na vlastní půlce a skoro vždycky až záložníky.

Reagovat
Swarley

měli na všechno spoustu času a dostávali hodně prostoru, ale i tak se mi líbilo, že prostě nezůstávali tupě stát vzadu, snažili se vyvážet míč, vystřelit, něco i vytvořit a právě využít ten nabízený prostor...Smalling už se tak prezentoval v minulých zápasech, ale že se toho včera McNair nebál, to mě příjemně překvapilo...

Reagovat
Zaschrona

Ta Chelsea at klidne vyhrava casteji. Dost lidi to tady pak nezvlada, vtipne to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tebe by sa teda pacilo aby Chelsea viac vyhravala kvoli reakciam pritomnych?

Reagovat
Zaschrona

Tak mne je celkem jedno, jak dopadnou vysledky zapasu, kde nehrajou moje oblibeny tymy. Takze i jo.

Reagovat
Swarley

swarlovatíš

Reagovat
Zaschrona

I tak se to da nazvat.

Reagovat
vodka

tak nezvládá, mně to jenom přijde fakt pod úroveň, hrát s takovým týmem tak připosraně. Já chápu důvody, takticky beru, že hráli přesně to, co chtěli, ale je potřeba říct, že Chelsea má tým na to, aby nás přejeli i ofenzivou.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho no

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Najviac na tom ale trpi nezaujaty divak, ktory si chce vychutnat poriadny zapas. Lenze ked Chelsea to zabetonuje tak to je futbal o nicom, malo sanci a uspavanka (ako vcera).

Reagovat
vodka

tak mě se ten zápas ještě docela líbil, práce Matiče se Zoumou byla fakt super, pointa je v tom, že bych tu taktiku chápal, kdyby dali brzo gól, dva, ale hrát na neinkasování gólu od první minuty mi přijde fakt nehodné mistra ligy.

Reagovat
Nikikrew

ok taktika jasna ale vo futbale je lahsie branit ako utocit a ked oni su nastaveny uz od zaciatku zapasu a podaju 100 percentny defenzivny vykon tak je potom tazke. Mne sa taketo osobne nepacia, to iste aj pred tyzdnom zapas Atletico - Real, proposraty domaci zapas Atletica, ziadny pressing len vyckavanie na chybu supera a dat haluzny gol a potom autobus. Takemu timu by som nikdy nefandil, radsej nemat trofeje a bavit sa futbalom ako hento.

Reagovat
smazaný uživatel

lahsie branit ako utocit teda nie je

Reagovat
Nikikrew

coze? hraval si niekedy velky futbal?

Reagovat
Mimalu

to tady asi nikdo

Reagovat
r.mrazik

Samozrejme ze je

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Dobře bránit jsem uměl i já, dobře útočit ne... takže je jasné, co je jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tebe a pár dálších je mi líto, že se kvůli tomu snižujete na úroveň kiwwiho. Vždyť jste fakt nehráli tak skvěle, abyste si to po včerejšku mohli dovolit. Mourinho nastavil od prvních minut jasnou taktiku, LVG to veděl a stejně s tím nedokázal nic udělal a má pocit, že se ani nesnažil, viz střídání. A neberu že se proti nedá hrát, x týmů v minulosti předvedlo že jo. A taky neberu na argument na Falcca nebo absence v době, kdy nám chybí 2 první útočníci na kterých to jindy stojí a padá a musí hrát důchodce.

Reagovat
Busby babes

to je krasna argumentace... neco tady podsunu a pak se proti tomu zacnu vymezovat... Apson teda co jsem videl, tak na absence se nikdo nejak zvlast nevymlouval. Hrali jsme dobre, vytvorili si sance, ale ty nepromenili. Takze i z tohodle uhlu pohledu by se dalo rict, ze tou Josemu zas tak takticky nevychazelo (teda pokud nepocital s tim, ze je Falcao kopyto a neda ted nic. ).

O tom jestli jsme hrali skvele... no skvele asi ne, ale velmi dobre jo. Mic jsme vam nepujcili, do sanci se dostali a vzadu to celkem slo. udelali jsme dve chyby a vy jste toho dokazali vyuzit. To byl ten zasadni rozdil. Dali jste gol, my ne, zaslouzene jste vyhrali.

Reagovat
vodka

omg, šak šance jsme si vytvořili a předvedli jsme, že se proti tomu hrát dá. Chyběla prostě větší kvalita v zakončení. Rooney mohl dát hned na začátku gól, po pár těch závarech, kdy se už blokovali střely z dobrých pozic (Falcao a blok tuším Cahilla, Rooney na vápně po Fellainiho přiťuknutí, Shawovy průniky a taky odvracení v posledních chvílích). Kdyby jsme si fakt jenom přihrávali mezi stoperama a byli dopředu úplně sterilní, tak držím hubu, ale to neni případ včerejšího zápasu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

presne, tak jsme hrali loni. drzeni mice a nic z toho a nadavali jsme na to vsichni. To ale nebyl vcerejsi pripad.

Reagovat
nani92

po prehre 6-2 s MAn City som bol menej nasratý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by to dělali, když je jistější vyhrát takhle, navíc, když jim to funguje?

Reagovat
Zaschrona

No ok, ale proc by to delali? Kdyz vas porazi i defenzivne, mnohem vic na jistotu, s mensim riskovanim, coz ofenzivni hra prinasi, hmm? Ve fotbale se rozhoduje podle toho, kolik jaky tym udela hrubych chyb, vetsina golu pada diky nim. Takze mi prijde jako dobra cesta za vyhrou hrat timhle stylem. Pokud na to ten tym ma, dela minimum chyb v defenzive a je schopny i pres to nejak ten jeden gol v takovem zapase pravidelne dat, tak je to podle me genialni taktika. Mnohem lepsi nez hrat otevrenou partii, kde snadno muze ve streleckych zavodech dostat klepec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je s podivem, že José dle mnohých hraje připosraně ale přesto má nejlepší útok v lize (dobře city mají stejný počet vstřelených golů). Minulý rok Chelsea nastřílela v zápasech s top 6 týmy největší počet golů ze všech v rámci vzájemných zápasů. Ono to asi nebude jen bezhlavé bránění. Ale tak chápu, že soupeři jsou frustrovaní, když je prostě dokáže porážet. A já se nezlobím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nejlepší ofenzivu máte díky skvělému podzimu, od února ale ta hra je víceméně údržba.

Reagovat
Busby babes

na podzim hrala Chelsea daleko lepsi fotbal. Ael tak je pochopitelny, ze se tak neda hrat porad. Costa zraneny, Cesc taky uz nema takovou formu, tak je to tezsi. Na jednu stranu je to takove uz klise, na druhou to ted dostali do povedomi ty zapasy s PSG a vcera..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

vsak v poradku, dulezity jsou body a tech maji nejvic... Znamena to ale, ze se pak nesmi napsat: tohle se mi nelibi?

Reagovat
Zaschrona

Psat se to muze, ale pokud se tu objevuje spousta komentaru typu "takhle vyhravat, to bych radsi lezl kanalama", tak to je fakt jen a jen smesne.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se koukni, kdo ty komentáře píše..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tos nedomyslel, jak by pak Everton mohl mít šance na titul?

Reagovat
Zaschrona

casteji neznamena furt

Reagovat
r.mrazik

Mas pravdu,kdyz hraje everton,tak to tu nezvladas sam..ale vtipny to je taky

Reagovat
Zaschrona

To tedy nemas prilis vytribeny smysl pro humor.

Reagovat
Counter
Reagovat
Swarley

na to jsem taky čuměl, ale moc si nedovedu představit využití v zápase

Reagovat
SunFells

Teď jsi na to narazil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem z toho dočasnýho spojenectví se scouserama nesvůj a nebyl to jenom ten včerejší zápas. Teď by to mohl zpečetit přestup Čecha a bylo by manželství dokonáno.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne nedeľa. za výhru Tottenhamu

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

šlágr kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

este k tomu velmi skareda

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická angličanka

Reagovat
SunFells

Takhle má vypadat fanynka Chelsea.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

Dobře, nemá jasno. Ve skutečnosti ji fotbal vůbec nezajímá a na ten zápas ji vzal Idris Elba, ten aspoň fanouškem opravdu je ...S tím si vystačíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je fanouškem? Doteď to byl sympaťák.

Reagovat
SunFells

Jj, i proto, že doteď byl fanouškem ...bude to však pokračovat.

Reagovat
vodka

jo a docela aktivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Man United & PSG are officially interested in Memphis Depay, PSV director Marcel Brands has confirmed on TVchannel Fox Sports

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou PSG do řiti, tam by se zakopal!! United první volba, je u nás LVG a ten o něj bude bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde k vám právě proto že tam má krajana za trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My bychom zase mohli zkusit třeba Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkuste, třeba se smiluje a přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň přátelák by za nás mohl odehrát jako Maradona.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? on hrál za vás Maradona přátelák?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v roce 1986 před MS

Reagovat
smazaný uživatel

ossie ardiles testimonial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Sali5

Však máte Lamelu, nevděčníci

Reagovat
SunFells

První přestup, u kterého se dá věřit, že se domluví už na jaro, když už má PSV hotové.

Reagovat
Heisenberg

https://www.youtube.com/watch?v=fbmkFHsbCa8

Potom co ta nevychovaná pička udělala v pátek ji neměla ruku podávat vůbec, ale v Rumunsku znají pojem fair play.

Reagovat
nani92

čo urobila?

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
SunFells

To je lama.

Reagovat
Cobra

Piča je to, žádná lama.

Reagovat
nani92
Reagovat
icemike

Sheldon, it's that you ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ji to říkala? jak nastavovala ruku.. jsem nějak nerozuměl.

Reagovat
patas92

I'll pass

Reagovat
smazaný uživatel

ked to urobila Cibulkovej ci ktorej Slovenke, tak ste sa sovinisti smiali

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov, Fernando, Navas, Y Toure, Lampard, Silva, Aguero

Demichelis-Mangala

Reagovat
avicii

snad prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja hladam nejake to HD :P

Reagovat
Pigeon

ano

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

Collins

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ty prázdné míste za bránou. Ostudy z Manchesteru.

Reagovat
Counter

Kun si jde pro Zlatou kopačku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad City zahrají druhý poločas tak špatně jako už letos ukázali, že dokáží. WHU jim to zatím velmi usnadňuje. Otřesný zápas z jejich strany zatím.

Reagovat
Cobra

Rozhodčí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Vorm, Dier, Fazio, Vertonghen (c), Rose; Bentaleb, Paulinho, Chadli, Eriksen, Lamela; Kane #COYS

Paulinho, o zábavu bude postarané.

Reagovat
Cobra

Musí se před prodejem ukázat

Místo Chadliho bych tam nejradši viděl Townsenda.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Jako výměnu za Lennona ne, to by nebyl snad ani žádný upgrade.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, v lednu byla situace ocividne jina. Ale jestlize je pravda, ze za nejakych tech 6 mega liber bude volny, tak to je pecka. Aaron ma jen rok do konce smlouvy a zatim u nas hraje suprove. Navic je HG. A idealne vam pak muzem nabizet Mirallase za nejakych 15.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si osobne Lennona nechal, je to Angličan a v klube je dlhé roky. Navyše svoje si odohrá. nechápem prečo vôbec odišiel. radšej poslať na hosťovanie Lamelu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas hlucheho se slepym a zrejme to tu zajima jen tebe a Cobru

Reagovat
Cobra

Po včerejšku si musíme zlepšit chuť kvalitním fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht, z te Chelsea vcera bolely oci

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
Whitemedia

Co se stalo Silvovi?

Reagovat
smazaný uživatel

loket do tváře ---> podle mě zlomená nějaká z těch kůstek v obličeji + otřes mozku + se asi doktoři báli o páteř, tak ho radši zafixovali jak mumii a odvezli do nemocnice

Reagovat
Cobra

OT: Stream na formule? Tento rok mě nova neskutečně nasrala. F1, MOTOGP... nic, všechno hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, to je hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland trollí s letadlem?

Reagovat
J0EL

Co tam bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

5 in a row

Reagovat
J0EL

Reagovat
niflheim

Reagovat
Cobra

Chadliiiiiiiiiiii

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Paulinho se mě líbí víc, jak Mason za poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

zase

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaata nemuzeme udrzet. Hracsezony jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufam, ze sestoupime. Klidne o 4 ligy. Takhle ostudne nehraje zadny jiny tym PL. Zoufalejsi bylo snad akorat Derby par let zpatky.

Reagovat
13

To už by ses na tu bídu nemohl koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu sezonu už jsem přežil posloucháním radia :-)) Přiznávám, že letos stejně nekoukám většinou. Co to převzal Carver, tak jsem chvíli koukal, ale nejsem masochista.

Reagovat
13

talksport? Já myslel že tam jako dávají jen audio televizních přenosů..

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Radio to bylo tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

červená pre Colbacka

Reagovat
smazaný uživatel

lamela ffs

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Eriksen

Reagovat
Cobra

Bentaleb celkem riskuje

Reagovat
13

Bruce Hurigán

Reagovat
smazaný uživatel

Zemřel Kevan,Jon a je nový Targaryen :(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele