Premier League - preview 32. kola

02.04.2016, 08:11, aktualizováno 03.04.2016, 08:27
Previews
Tottenham získal v sobotu v Liverpoolu jenom bod a nabídl příležitost Leicesteru - pokud doma vyhraje nad Southamptonem, povede tabulku o sedm bodů. Manchester United ještě nevzdává boj o čtvrtou příčku, kvůli níž potřebuje dnes vyhrát nad Evertonem...
Leicester City - Southampton FC  (neděle 14:30)
Ve hře je sedmibodový náskok na čele tabulky. Leicester v nedělním klání na domácí půdě přivítá Southampton a do utkání nastupuje s jasnou vizí. Díky remíze Tottenhamu na hřišti Liverpoolu můžou Lišky navýšit své vedení na prvním místě Premier League, což je pochopitelně vítanou vzpruhou do závěrečných bojů o titul.

Leicester je nejpřekvapivějším lídrem nejvyšší anglické ligy v historii Premier League - co se týče novodobé formy soutěže zcela jistě. Přesto na něm neleží takový tlak, jaký by pro vedoucí tým tabulky byl obvyklý. Takovým způsobem se alespoň vyjadřuje manažer Foxes Claudio Ranieri.

"Tlak na nás ležel na začátku sezóny, nyní si můžeme užívat. Úplně všechno máme ve svých rukou, chceme jen pokračovat ve svých výkonech," uvedl italský manažer. Zodpovědnosti se však nevyhýbá, asi i sám už tuší, že titul je zcela reálným cílem. "Musíme tvrdě bojovat. To je teď náš úkol," podotkl stroze.

Leicester aktuálně drží fantastickou formu. Z posledních devíti zápasů vyhrál hned sedm a prohrál jedinkrát. Okopíroval tak loňský počin, který mu zajistil pověstný "great escape". Směšně působí i pohled na loňskou tabulku - přesně před rokem měl totiž celek z East Midlands na kontě 25 bodů; nyní ční z čela tabulky s 66bodovým ziskem.

Southampton proto přijíždí na King Power Stadium v roli takového sparing-partnera. Jeho role přitom není ryze "přicmrndávací", Saints mají taktéž o co bojovat. Ve hře je účast v Evropské lize, která při souhře okolností v FA Cupu může viset i na sedmém místě. A právě tahle pozice nyní svěřencům Ronalda Koemana náleží.

"Všechno je možné. Záleží jenom na nás, zda se nám podaří udržet úroveň, která postačí na boj o poháry. Necílíme na boj o první čtyřku, ale páté nebo šesté místo je v našich silách. Pokud chceme hrát za rok v Evropě, musíme se dostat na šesté místo - a začít potřebujeme v neděli," shrnul střízlivě nizozemský kouč.

Jeho svěřenci se oklepali z třízápasové série bez vítězství a v posledních dvou kláních získali plný počet bodů. A bodů nesmírně cenných, jelikož je vybojovali proti Stoke a Liverpoolu - tedy klubům rovněž soupeřícím o Evropskou ligu.

Mírnou potíž může Southamptonu způsobit absence Shanea Longa, který se z reprezentační přestávky vrátil lehce zraněný a jeho start není jistý. Lepší zdravotní stav má Ryan Bertrand, který i přes drobné zranění lýtka může nastoupit.

Totéž platí i pro brankáře Leicesteru Kaspera Schmeichela, jehož trápí drobné svalové potíže. Otazník visí i nad Jeffreym Schluppem; ale všech deset základních stavebních kamenů Foxes do pole je stoprocentně v pořádku.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Davis, Mané, Tadić - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Everton FC  (neděle 17:00)
Manchester United se už v jednu chvíli zdál být dočista hotový a Louis van Gaal bez nejmenších debat vyhozený, jenže poslední týdny už ani zdaleka tak bledě nevypadají a průměrnému fanouškovi dokonce dávají naději na Ligu mistrů. To Everton, ten už vážně o co hrát nemá, maximálně o tu finanční odměnu za umístění...

Tři výhry ze čtyř kol a především skalp konkurenčního City na Etihad Stadium dostal Red Devils na dosah milionářské soutěže - pokud teď United udolají Everton, který na podzim deklasovali 3:0, potom zůstanou pouhý jediný bod za čtvrtým Manchesterem City.

Pokud zmiňuji říjnové měření sil, bylo by zřejmě fér vytáhnout rovněž korespondující utkání z jara 2015. Red Devils totiž nyní mají na Goodison Parku vskutku co napravovat - loni v dubnu ho opouštěli coby spráskaní psi po prohře 0:3. O góly se zasadil McCarthy, Stones a Mirallas.

Na tomto místě je navíc potřeba uvážit, že Everton je letos výrazně lepší venku (uhrál tam 22 bodů v porovnání se 16 před domácím publikem), a tak United skutečně nečeká nic lehkého - i přesto, že 12. tým tabulky už jen stěží může pomýšlet na první osmičku.

Everton se i na Old Trafford bude muset obejít bez služeb suspendovaného Barryho, zatímco Mirallas se z trestu vrací. Menší zranění trápí Gibsona s Pienaarem, svůj lehký neduh prý setřásl Stones, ale ten by ani tak nemusel startovat - vedle McCarthyho se namísto toho dá počítat spíš s Bešićem.

Louis van Gaal si bude moci v neděli užít luxusu jmenování stejné zahajovací jedenáctky, která před reprezentační pauzou převezla Man City. Rojovy problémy nemají být vážného rázu a Schweinsteiger je sice zpátky na marodce, ovšem ten toho na jaře stejně odehrál minimum. Herrerova třísla se přeci jen včas umoudřila a dovolí mu tlačit na startující Carricka se Schneiderlinem.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Rojo - Carrick, Schneiderlin - Mata, Lingard, Martial - Rashford
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Jagielka, Funes Mori, Oviedo - Bešić, McCarthy - Lennon, Barkley, Cleverley - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Jen dvě vítězství a hned dvanáct porážek z dvaceti utkání v podání Rémiho Gardeho bylo pro Aston Villu zkrátka málo. Jarní série šesti proher - stejně jako na podzim Sherwoodovi - zlomila Francouzi vaz a zoufale poslední celek Premier League vyrazí do takřka beznadějného boje o záchranu s novým šéfem. Domácí duel s Chelsea každopádně odřídí jeden z členů realizačního týmu Eric Black coby caretaker.

V Birminghamu to však vypadá spíše na to, že už se chystají na druholigovou anabázi. Ostatně ztráta na sedmnáctý Norwich vystoupala vinou nedávných neúspěchů na dvanáctibodovou a situace Aston Villy je bezvýchodná. Tým s nejhorším útokem i obranou v celé lize by z posledních sedmi zápasů musel vyhrát minimálně šestkrát, aby vykřesal i tu nejmenší naději.

Dobrá pohoda navíc není ani uvnitř kádru. Logicky, když se nedaří, ani sebesemknutější parta ten nápor nevydrží v dokonalé náladě. Nově byl však z týmu vyřazen jeden z nejzkušenějších borců Gabriel Agbonlahor. Důvod? Během krátké dovolené v Dubaji byl vyfocen kouříc vodní dýmku. Zajímalo by mě, jak by tuto nevinnou legrácku řešil tolerantní Claudio Ranieri v Leicesteru...

Utkání Villans proti Chelsea nicméně dokonale deklaruje, jaký obrovský sešup může nastat za jeden rok. Nechme už stranou bezprecedentní jízdu Leicesteru; Chelsea loni na začátku dubna vévodila Premier League s čtyřbodovým náskokem a dvěma zápasy k dobru. Aston Villa naproti tomu směřovala do Wembley a následně do finále FA Cupu.

Aktuálně však oba celky strádají. Londýnský tým sice už 14 zápasů v řadě nepoznal hořkost ligové porážky, ale co je mu to platné, když víc než polovina z nich byly remízy. Především dvě poslední domácí ztráty hodně zamrzí - obzvlášť, když by Chelsea při vítězstvích stála jen šest bodů od čtvrtého místa. Obzvlášť, když k nim došlo po zbytečných zaváháních Thibauta Courtoise v bráně Blues.

Teď tak svěřenci Guuse Hiddinka stojí na mrtvém bodě. Bitva za pohárovou Evropou samozřejmě nekončí, sedmá příčka je vzdálena nějaké dvě výhry, a pokud se Chelsea podaří natáhnout neporazitelnou šňůru až do půlky května, může novému manažerovi nadělit alespoň účast v předkole Evropské ligy.

Citelnou absencí ve Villa Parku bude opět vedle Edena Hazarda i Diego Costa, který nastřílel v posledních deseti zápasech osm gólů. Musí však zkompletovat dvouzápasový disciplinární trest. K dispozici jsou i přesto hned čtyři útočníci. Mladý Traoré, utrápený Rémy, nepochopený Pato a konečně i uzdravený Falcao. Inu, nabídněte si. Lehký otazník visí jen nad zmíněným Traorem, až zítra se pak rozhodne i o startu Oscara s Willianem.

Aston Villa sice přišla o výše zmíněného Agbonlahora, ale naproti tomu může počítat se dvěma mladými nadějemi, jež ostříleného útočníka s klidem nahradí. Po zranění se totiž poprvé od ledna mohou objevit na hrací ploše Jack Grealish a Adama Traoré.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Lescott, Richards, Cissokho - Westwood, Gueye - Gil, Veretout, Ayew - Gestede
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Mikel, Fábregas - Pedro (Oscar), Willian, Kenedy - Rémy (Traoré)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.70 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Manchester City  (sobota 16:00)
Kam až Manchester City dospěje při své aktuální ligové krizi. Citizens prohráli čtyři z posledních šesti utkání a místo boje o titul se logicky přesunuli o ideu níže. Teď budou svěřenci uraženého manažera Pellegriniho hájit "pouze" čtvrté místo, jež může zachránit sezónu před značkou katastrofální. Nyní jedou na hřiště Bournemouthu, z nějž naopak tlak spadl.

Cherries se v březnu nesmírně dařilo, nováček Premier League porazil Southampton, Newcastlu i Swansea; a porážka na půdě Tottenhamu tak tým Eddieho Howea trápila pramálo. Sedm kol před koncem má Bournemouth na kontě komfortních 38 bodů a v klasické čtyřicetibodové terminologii tak stačí už jen jediné vítězství.

Dvanáctibodový náskok na osmnáctý Sunderland však věstí, že i kdyby absolutní novic elitní soutěže všechno prohrál, velmi pravděpodobně o svůj prvoligový status nepřijde. Proti Manchesteru City se však Třešničky chtějí pomstít za potupnou porážku 1:5 na Etihad Stadium.

Jó, to byly doby, vzpomínají fanoušci Citizens. Jejich klub byl na čele tabulky a o jejich bezkonkurenčnosti leckdo hovořil s vážným výrazem ve tváři. Kádr mistra z předminulé sezóny však nabyl výrazných trhlin, na marodce se vedle kapitána Kompanyho střídají hvězdy jako na běžícím páse a teď se k nim navíc přidal brankář Joe Hart.

Dost možná klíčový zápas na Goldsands stoprocentně propásne i Fabian Delph, již zmíněný Vincent Kompany a Raheem Sterling. Velmi nepravděpodobně se jeví i start Kevina De Bruyneho a Samira Nasriho, byť se už obě ofenzivní opory vrátily k tréninku.

Totéž platí o nejlepším střelci (!) Bournemouthu Callumu Wilsonovi, jemuž k tomuto primátu stačilo necelých sedm ligových klání. Mladý kanonýr již naplno maká s týmem, ale na ostrou obnovenou premiéru i po více než půl roce absence zaviněné přetrhanými vazy v koleni ještě počká.

Manchester City, který před reprezentační přestávkou nezvládl domácí městské derby, nevyzvou ani další ranění Junior Stanislas či Tyrone Mings. Lépe už vypadá stav dua Harry Arter - Josh King, kteří nejsou v dokonalé kondici, ale přesto by měli nastoupit od první minuty.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter (Gosling), Gradel - King, Afobe
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy - Fernandinho, Fernando - Navas, Touré, Silva - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Jestli chce Arsenal stále pomýšlet na zisk vytouženého titulu, musí doma proti nováčkovi z Watfordu nutně naplno bodovat. Jak ale ukázalo nedávné střetnutí obou klubů v FA Cupu, kdy Kanonýři jakožto obhájci trofeje překvapivě padli v poměru 2:1, nečeká papírového favorita ani náznakem jednoduché utkání...

Wengerova družina momentálně ztrácí na vedoucí Leicester propastných jedenáct bodů, byť má jedno ligové utkání k dobru. Francouzský manažer tak připustil, že ani perfektní závěr sezony bez ztráty kytičky již na první místo stačit nemusí. "Bude záležet na výsledcích Leicesteru City. Jsme na nich závislí a nikdo neví, jak si v posledních sedmi kolech povedou. Důležité je, abychom odehráli těch svých osm s maximálním nasazením a zaujetím, a pak uvidíme, co nám to přinese."

Co se týče početné marodky Arsenalu, přinesl Wenger na tiskovou konferenci celou řadu dobrých zpráv. Zpět v plné tréninkové zátěži jsou totiž dlouhodobí marodi Jack Wilshere i Tomáš Rosický a k návratu do branky se chystá také Petr Čech. Prvních dvou jmenovaných se však sobotní zápas ještě týkat nebude, stejně jako Aarona Ramseyho, Santiho Cazorly i Alexe Oxladea-Chamberlaina.

Čtyřiadvacetiletému Wilsherovi již pomalu zvoní hrana, pokud ještě hodlá proniknout do nominace anglického národního týmu na blížící se mistrovství Evropy. Wenger by jeho účast na francouzském šampionátu uvítal. "Každý fotbalista usiluje o soupeření na té nejvyšší možné úrovni a pro Jacka, který je už značně frustrovaný, je důležité, aby nabral sebevědomí. Proto hodně záleží na tom, aby jel na EURO a mohl nastupovat."

Wengerův protějšek Quique Sánchez Flores tvrdí, že překvapivá pohárová výhra jeho týmu na Emirates Stadium činí z nadcházejícího londýnského derby ještě obtížnější klání. "Rozhodně je to tak. Musíme se patřičně připravit, protože jde o velmi dobrý tým, ale chceme zvítězit. Na Arsenal je vyvíjený velký tlak a musí se pokusit dostat na čelo tabulky, ale v Premier League je možné všechno."

Na rozdíl od Arsenalu se hosté nemusejí potýkat s žádnými vážnějšími zraněními. Mimo hru zůstává pouze bek Joel Ekstrand, jenž se po vážném zranění kolena teprve nedávno zapojil zpět do tréninku.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Elneny - Alexis, Özil, Iwobi - Welbeck
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Britos, Cathcart, Aké - Behrami, Capoue, Watson - Deeney, Amrabat - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Zápas pravdy. Norwich má tu zrádnou výhodu, že doma postupně hostí oba své největší rivaly v boji o záchranu - a jako první pán na holení přijíždí ze severovýchodu Anglie Newcastle. Ten byl sice nedávno posílen o zkušenosti Rafy Beníteze, jinak ho ale kosí zranění a body se nedostavují...

Těžko říct, jestli lze první dvě vystoupení pod Benítezovým vedením považovat za jakýkoliv signál zlepšení. Napoprvé Straky prohnaly vedoucí Leicester, ale na vstřelený gól ani bod to nestačilo. V derby se Sunderlandem se potom Mackems v závěru bránili urputnému tlaku Newcastlu, a tak i v onom případě - při remíze 1:1 - a musel španělský odborník zkonstatovat spíše porážku.

Teď už se jakákoliv ztráta promíjet nebude; Norwich je jednoduše nutno porazit, a podobně bude na tento souboj nahlížet také kanárčí tábor. Ten těsně před reprezentační pauzou ožil, když zcela výjimečně registroval dvě po sobě jdoucí čistá konta a také první výhru od 2. ledna.

Newcastle má pozici značně ztíženou tím, že Benítez nyní jednoduše musí darovat debut Karlu Darlowovi, jenž bude coby brankářská trojka chytat na místě čerstvě zraněného Roba Elliota. Ten přitom takřka na vlastní pěst sám Strakám udělal několik klíčových bodů. Mimoto hrozí také absence Colocciniho, naopak Janmaat by se měl stihnout zotavit z menšího úrazu kolene.

Norwich dlouhodobě a možná až do konce sezony nemůže počítat s duem Redmond - Tettey, kromě tohoto důležitého tandemu záložníků už by však Alex Neil měl mít k dispozici kompletní ansámbl. Stevena Naismithe trápí akorát lehce natažený zadní stehenní sval, který by mu ve startu zabránit neměl.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, Klose, Olsson - Jarvis, Howson, O'Neil, Brady - Mbokani, Bamford (Naismith)
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Janmaat, Lascelles, Mbemba, Anita - Shelvey, Wijnaldum - Sissoko, Ayoze, Townsend - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Jakoby jen pomocí remíz se Sunderland snaží dobrat záchraně; na kontě je má už tři v řadě a doma proti West Bromwichi se další rozhodně bude chtít vyhnout na úkor nutného vítězství. To totiž posledně dokázal uhrát Norwich, a tak je opět na Mackems, aby reagovali. Byli to přitom právě Baggies, kdo Kanárkům před reprezentační pauzou ony cenné tři body darovali. Budou tedy štědří i k Sunderlandu?

Na The Hawthorns budou mít podle všeho klidný závěr sezóny. Mužstvo vedené Tony Pulisem se nachází v klidném středu tabulky s dostatečným, třináctibodovým náskokem na sestupové pozice. "Každá vyšší příčka však znamená více peněz a hráči se budou také pro svou hrdost snažit umístit, co nejvýše to půjde," podotkl zkušený manažer West Bromwiche.

Black Cats si naposledy rozdělili body s Newcastlem, přičemž to vypadá, že možná právě o oba tyto tradiční kluby ze severovýchodu Anglie Premier League pro příští sezónu přijde. V závěru sezónu má navíc družina Sama Allardyce poměrně náročný los - duely s Leicesterem, Arsenalem, Chelsea či na půdě Stoke City. Proti Baggies tak v domácím prostředí bezpodmínečně musí bodovat a napravit tak nepříznivou bilanci - z posledních dvanácti vzájemných soubojů Sunderland zvítězil jen jednou.

Sam Alllardyce nemůže počítat pouze se zraněným mladíkem Duncanem Watmorem, naopak Lamine Koné, Wahbi Khazri, Younes Kaboul i Billy Jones by již měli být fit. Jeho protějšek Tony Pulis nepočítá žádné nové absence, a tak mimo hru stále figurují James Morrison a Christ Brunt.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, O'Shea, Koné, Van Aanholt, Kirchhof, Borini, Rodwell, M'Vila, Khazri, Defoe
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Yacob, Fletcher - Sessegnon, Berahino, Gardner - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Dotáhne West Ham svoji senzační jízdu až do vysněné Ligy mistrů? Tým Slavena Biliće pod taktovkou úžasného Dimitriho Payeta senzačně stoupá tabulkou a momentálně je od čtvrté příčky vzdálen pouhý bod. Ve všech soutěžích Kladiváři už osmkrát neprohráli a teď si brousí zuby na Crystal Palace.

Jejich výchozí pozice není dokonalá už jen vzhledem k soupeřům. Manchester United a City jsou zvučné týmy - jenže s velmi kolísavou formou. Red Devils pod Louisem van Gaalem tápají celou sezónu, zatímco Citizens jsou poloviční od té doby, co vyhlásili letní změnu manažera.

West Ham tudíž tak nějak nevinně pronikl mezi regulérní kandidáty na čtvrtou pozici. Lesk úžasné sezóny potvrzuje i povedená účast v FA Cupu, kde je nyní čeká domácí odveta čtvrtfinále právě proti Man Utd.

Nejstarší klubová soutěž je naopak jediným světlý bodem pro Crystal Palace. Orli zpočátku sezóny lovili body bez mrknutí oka, momentálně to však vypadá na pád střemhlav. Alan Pardew se má co ohánět, aby se kolaps včas zastavil a Eagles neměli ještě existenční potíže.

Už 13 zápasů v lize nedokázali zvítězit, naposledy podlehli doma Leicesteru. O to překvapivější je situace právě v FA Cupu, kde se těší na semifinále ve Wembley proti velmi přijatelnému protivníkovi - Watfordu.

Ligu však nesmí brát na lehkou váhu. Náskok na sestupové pozice je už pouze sedmibodový a bez výher se odstup na supy z nižších pozic ještě sníží. Na půdě West Hamu to však na průlom příliš nevypadá, jelikož forma obou celků je diametrálně odlišná. Ostatně už říjnový duel v Selhurst Parku skončil výhrou Hammers 3:1.

West Hamu se navíc vrací do sestavy James Tomkins a na marodce tak zůstávají už jen Sam Byram a James Collins. Situaci kolem Victora Mosese, Ennera Valencii a Cheikhoua Kouyatého ještě musí monitorovat, jelikož se všichni tři vrátili z reprezentačních povinností až v pátek.

Zraněné mají i hosté, kterým chybí Connor Wickham, James McArthur a Marouane Chamakh. Otazníky visí nad Mile Jedinakem, Yohanem Cabayem a Emmanuelem Adebayorem.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Payet, Lanzini - Sakho
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, Ledley - Zaha, Puncheon, Bolasie - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Swansea City  (sobota 16:00)
Hráči Swansea se začátkem března na půdě Arsenalu vzedmuli k rychlému úprku z bojů o záchranu a s výrazně lehčími nohami tak po dvou týdnech odpočinku mohou udělat další důležitý krok na Britannia Stadium, kde je přivítá Stoke City, jeden z nejlepších týmů posledních kol.

Jen dvě nejvýše postavená mužstva Premier League nahrála za předešlých šest zápasů stejný počet bodů. Potters tak nejen živí naději na přepsání loňského klubového rekordu 54 bodů, ale regulérně usilují o pohárovou Evropu. O deset vstřelených gólů během výborného období Stoke se přitom postaralo sedm hráčů, problém by tak mohl nastat na druhé straně hřiště. Nešťastné zranění Jacka Butlanda vyřadilo jednu z hvězd letošního ročníku do konce sezóny a své rukavice tak zřejmě bude muset oprášit Shay Given, jenž v lize naposledy chytal při květnovém debaklu Aston Villy v Southamptonu. Pokud na něj opravdu volba padne, stane se nejstarším ligovým debutantem historie Stoke City.

V sobotu pak mohou Potters pocítit déjà vu, přesně před jednašedesáti lety totiž vyhráli přestřelku poměrem 5:3 a podruhé v sezóně tak Swans porazili. To se jim přitom podařilo naposledy začátkem devadesátých let, zatímco domácí porážku ze vzájemného klání nemuseli vstřebávat od března 2001.

Swansea se však v posledních týdnech parádně zvedá a během čtyř kol navýšila svůj náskok před sestupovými pozicemi ze tří na podstatně klidnějších deset bodů. Především probuzení ofenzívy a její pravidelná gólová potence zvýrazňuje zlepšený projev pod novým manažerem, není tak divu, že se už rojí spekulace o odchodu Francesca Guidolina. "Jestli tu budu moci pracovat i nadále, budu opravdu šťastný. Jsem hrdý na to, že tu jsem, ale nevím, co přinese budoucnost. Mohu říct, že nejdůležitější je, aby se Swansea zachránila, pak uvidíme," reaguje šedesátiletý Ital.

I v sobotu se však bude muset obejít bez Shaqiriho, Shawcrosse, Wilsona, Johnsona a Ayewa, Monterův a Barrowův stav je navíc po povinnostech v reprezentaci také nejistý. V domácím dresu se kromě Butlanda neobjeví ani Walters, naopak zpět do hry by se měl vrátit Erik Pieters.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Given - Bardsley, Muniesa, Wollscheid, Pieters, Whelan, Imbula, Diouf, Afellay, Arnautović, Joselu
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor, Britton, Cork, Fer, Sigurdsson, Barrow, Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Patrně nejsledovanější zápas 32. kola Premier League připadá na sobotní večer, kdy proti sobě nastoupí Liverpool a Tottenham. Reds se stále nedaří zopakovat více dobrých výkonů za sebou, a proto to na umístění ve vytoužené nejlepší čtyřce nevypadá. Naopak Tottenham hraje v dobré formě, od začátku roku pouze dvakrát prohrál a v současné době se zdá, že je jako jediný schopen připravit o titul Leicester.

Když se oba týmy střetly v aktuální sezóně poprvé, s myšlenkou ohledně titulu si v táboře Spurs pohrávali možná jen ti největší optimisté. Tehdy v říjnu se totiž svěřenci Mauricia Pochettina nacházeli ve středu tabulky a Harry Kane měl na svém kontě pouze jeden ligový gól (a k tomu jeden vlastní). I proto tak není divu, že si Jürgen Klopp při své premiéře připsal bod za bezbrankovou remízu.

Hned od následujícího duelu se však Kane rozstřílel, nyní má na svém kontě již jednadvacet přesných zásahů (stejně, jako za celý loňský ročník) a táhne své mužstvo za třetím titulem ve více než stotřicetileté historii. "Do konce sezóny zbývá sedm utkání, a pokud dokážeme naplno bojovat až do samého konce, pak můžeme dosáhnout velkých věcí. Jednou z možností je i zisk titulu a další umístit se v TOP 4, což je pro nás nejdůležitější," zdůraznil manažer Tottenhamu.

Pochettino pak nezapomněl pochválit dosud vedoucí Foxes, jejichž triumf by byl ještě mnohem větší senzací než vítězství Spurs. "Leicester si pozici v čele plně zaslouží. Od začátku sezóny hraje fantasticky," myslí si italský stratég, který bude v sobotu na Anfield Road postrádat dlouhodobě zraněného Bentaleba s N’Jiem, nejistý je pak start Erika Lamely. Alespoň mezi náhradníky by se již mohl objevit Jan Vertoghen.

Na druhé straně Jürgen Klopp se musí obejít kromě dlouhodobých marodů Gomeze, Ingse a Lucase i bez velmi dobře hrajícího Roberta Firmina, jehož trápí zadní stehenní sval, a Christiana Bentekeho, toho pro změnu vyřadilo zranění kolene. Naopak zpět by měli být uzdravení Divock Origi s Albertem Morenem.

"Když se utkávají Tottenham s Liverpoolem, obvykle to není žádná narozeninová party, nýbrž tvrdý boj," prohlásil Klopp s odkazem na to, že Spurs Reds neporazili již šest ligových zápasů v řadě. "Je neskutečné, jak jsou silní - ostatně každý to mohl vidět v anglickém národní týmu," pochválil svého soka na závěr charismatický Němec.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Flanagan, Lovren, Sakho, Clyne - Henderson, Can - Milner, Coutinho, Lallana - Sturridge
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City31199354:3166
2.Tottenham Hotspur311710456:2461
3.Arsenal FC30167748:3055
4.Manchester City30156952:3251
5.West Ham United301311647:3550
6.Manchester United30148838:2750
7.Southampton FC311381041:3247
8.Stoke City311371134:3746
9.Liverpool FC29128945:4044
10.Chelsea FC301011945:4141
11.West Bromwich Albion301091130:3739
12.Everton FC29911951:4138
13.AFC Bournemouth311081338:5038
14.Watford FC301071330:3237
15.Swansea City31991331:4036
16.Crystal Palace30961532:4033
17.Norwich City31771732:5428
18.Sunderland AFC30681636:5526
19.Newcastle United30671729:5525
20.Aston Villa31372122:5816

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1650)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak hádam dnes 3 body. Hráme vonku, to Hiddinkovi zatiaľ ide...

Reagovat
icemike

Reagovat
Coutinho10

tak dneska by to chtelo vyhrat a priblizit titul pro Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
I am Mancunian

*nam

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

meh

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

nope

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať vyhraje tým s nejlepší obranou, útokem, střelcem, formou, předváděnou hrou a jánevímsčímještěprostěnasrat

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak plichta bohatě postačí

Reagovat
havrys99

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
icemike

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

Vsadte na nás barák to je tutovka ze vyhrajem. Kohouti z nás mají psychicky blok.

Reagovat
Busby babes

to bude bezdomovcu...

Reagovat
supporter

Reagovat
Salfovic

Odložené zápasy 30. kola Sunderland-Everton a Liverpool-Chelsea se mají dohrávat až 11. května, tedy čtyři dny před závěrečným kolem. To je vtip

Reagovat
Zaschrona

Driv nebylo misto v programu, nesmi se z narizeni UEFA hrat o terminy, kdy se hrajou evropske pohary.

Reagovat
Cobra

Jako optimista snad výhra o 2 a více gólů. Ale realisticky to vidím na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náročný zápas na nepriateľskej pôde, bohužiaľ jedine tri body pre nás budú OK. Aj tak to nemusí stačiť, lebo Leicester vyhraje všetky zostávajúce zápasy pri súčasnej forme. Dúfam, že nás dnes nezrube rozhodca nejakou červenou alebo penaltou. Balotelli je chválabohu na hosťovačke a Benteke zranený, takže žiadne drevo sa proti nám neukopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak konečne liga, za zrušenie medzinárodných priateľských zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste porad muze hrat Skrtel, tak bych si tim drevem nebyl tak jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som na mysli útočníkov, inak tých driev je tam viacero. Škrteľ mal tuším jednu sezónu strelecky celkom slušnú.

Reagovat
smazaný uživatel

To mel. Kdyby se mu tehdy secetli normalni goly i s vlastnima golama, tak mel snad vic golu nez Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, Sakho, Flanno, Hendo, Milner... Donedavna Lallana, tych driev je viac...

Reagovat
Mastný Chobot

teraz si nasral Pana, boha lesov a všetkých drevákov, a zošle na teba skazu cez svojho služobníka Mamadoua Sakha.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Takže ako by bpovedal Swarley, dnes dá gól z penalty po červenej drevák Henderson

Reagovat
Liquid

až je mi té Aston Villy i trochu líto, protože dnes dostane dalšího kanára

Reagovat
C-M@ster

Usty, nějak mi přijde, žes opomněl bilanci City s tabulkově slabšími soupeři:

http://jenprofotbal.cz/files/files/texty/sm6_1457006442_citiy2_03032016.png

Do této tabulky zbývá doplnit pár zápasů, které do ní ale zapadly: výhra s Aston, plichta s Norwichem, prohra s United...

Daly by se podle výsledků City řídit hodinky. Takže jasná 02 a podle mě spíš dvojka než nula.

Reagovat
smazaný uživatel

City podľa mňa pohodlne porazí Bournemouth

Reagovat
C-M@ster

Už je drtí.

Reagovat
Usty

Ta grafika vypadá fakt brutálně

Já jsem byl pro 02, ale pak jsem se podíval na absence City a rozmyslel jsem si to...

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám něco jako:

Darlow - Janmaat, Mbemba, Lascelles, Sissoko - Townsend, De Jong, Shelvey, Wijnaldum- Mitrovic, Cisse

Otázkou je hlavně nasazení De Jonga a Cissého na místo Ayozeho a Tiotého. Každopádně podle Rafy prý Sissoko na levym beku dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

To je 442?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Se Sunderlandem se hrálo 4-4-1-1, záleží jestli posadí Ayozeho nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong-Jonjo by som sa bal + ta obrana. To moze dost horet...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, osobně bych radši viděl Tioté - Shelvey, ale Rafa vypadal, ze Shelveyho chce kvuli rozehravce víc vzadu. Taky to může být De Jong - Mitrovic vepredu a zaloha - Townsend. Shelvey, Tiote, Wijnaldum. Nebo jako v derby Shelvey- Wijnaldum střed.

Fakt tezko rict. Hraci se vraci po zraneni, tezkou soudit, koho si Benitez vybere. Jediny o cem mluvil je, ze se mu opravdu hodne libil v treninku De Jong (podle toho bych tipnul, ze by mohl hrat konecne zaklad) a ze Sissoka zkouseli na LB a ackoli hrac by chtel hrat v utoku, tak je pro klub dulezity, ze zvladne zahrat i vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

snad ne, to už je lepší i dvojka Wijnaldum - Shelvey, Gini to dává aspon pohybově, De Jong leda jako spojka mezi utokem a zálohou

Reagovat
salami

z těch podhrotovejch hráčů má Ayoze podle mě nejlepší formu, byla by škoda ho posadit, klidně klasický 4-4-2 s Ayoze a Mitrem vepředu, De Jong asi bude hrát, ale radši bych střed Tioté - Shelvey, kraje Townsend a Wijnaldum asi, Sissoko na beku nevim, minule jak se tam stáhnul to nebylo zlý, ale stejně bych radši vsadil na Anitu

Reagovat
Wat

Dneska prostě musíte odvézt všechny tři body, snad se Rafa a hráči pochlapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to nebudu stíhat zřejmě, takže by se mohlo vyhrát, abych to neviděl....

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger on Özil claiming that Arsenal messed up the season: "We will talk about that. The statement is not welcome."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

musi si spravit poriadok, ja ho v tom uplne podporujem

Reagovat
Mastný Chobot

Však žiaden bordel nie je, tak jaký poriadok? to, čo Ozil povedal, nie je nijako pohoršujúce a všetci vieme, že to tak je. Sme v situácii, v akej sme vlastnou vinou, netreba to ešte takto zveličovať. Mal radšej povedať svoju obľúbenú I don't wish to comment on that vetu a nie zbytočne nafukovať neexistujúcu kauzu namiesto sústredenia sa na zápas.

Reagovat
Nikikrew

Ja nehovorim o bordeli ale musi si spravit poriadok v tom, co hovoria hraci pre media. Samozrejme Ozil nepovedal nic strasne a je to ale aj pravdive, ale tie slova vyzneli ako keby uz nemame sancu na titul co este pravda nie je. Pokial je este sanca o to zabojovat, hraci by mali byt skor optimistickejsi a podporovat sa navzajom a Wenger to takto urcite aj myslel

Reagovat
Mastný Chobot

však Mesut ešte aj povedal, že stále máme šancu na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

co povedal Mesut? nesledoval som

Reagovat
Mastný Chobot

“Looking at our season so far, we have to be honest and admit that we screwed up ourselves,” Ozil told Spox (via Goal UK). “We did not play to our potential in the games against the so-called smaller teams. You immediately get punished for that in the Premier League.

“But we still have a chance of winning the title. We have to hope Leicester and Tottenham slip up and then make the most of it.

“I would be delighted for Wenger if we win the title. He played a major role in my decision to join Arsenal. He was desperate to sign me. Everybody knows he is an extraordinary manager. He is always hungry for success, has a lot of experience and always takes his time for the players. He helps players develop.”

Absolútne nič, čo by bolo nejako pohoršujúce

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mastný Chobot

“Anything can happen in football so we believe in ourselves.” @MesutOzil1088 speaks on the #ArsenalWeekly podcast

tak už dostal nakázané, čo má povedať

Reagovat
madlucas

v tychto veciach ma wenger strasne vytaca

Reagovat
Usty

boha

Reagovat
Counter

Legrační, jak u Wengera vytáhneš kousek výroku a u Mesuta hodíš celý. Přičemž Wenger naopak dostal jen kus Mesutova výroku a odpověděl obsáhleji a v normě.

Reagovat
Mastný Chobot

Aká je celá odpoveď Wengera? Mne príde legračné skôr, ako si ho stále brániš, aj keď je mimo.

Reagovat
Counter

No rozhodně neřekl jen tyhle dvě věty - v porovnání s třema odstavci Mesutova výroku. Samozřejmě že ho bráním, protože tu z toho děláte aféru.

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger robí aféru z ničoho, nie my. A teda, ak toho Wenger povedal viac a nejakým spôsobom to mení kontext toho, čo som sem dal ja, tak sa ti ospravedlním, ale nie je to tak.

Reagovat
Counter

Wenger mluvil na tiskovce sáhodlouze o tom, jak je nutné máknout, všecko povyhrávat, a třeba to ještě vyjde, kdyby Leicester s Tottenhamem náhodou zaváhali. Pak dostal dotaz, co říká na Mesutkův výrok, že už letošní sezonu zpackali.

Tak nějak logicky s tím nemohl souhlasit - na úvod řekl “I will make sure they don’t feel that,” později pokračoval třeba s "We have to make sure that we play with passion until the end. That is the best way to get the supporters behind us.”

Mluvil o svých hráčích obecně, ne jen o Mesutkovi. Mluvil normálně, klidně, jako obvykle rozumně a nemám obavy, že by teď měl s Mesutem nějaký problém nebo by ho tímhle jakkoli rozhodil. Tyhle citace se samozřejmě v článku na EF neobjeví, protože se už tolik nehodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tenhle vikend velmi zajimave a zasadni skoro vsechny zapasy. Dle cisel meho oblibeneho statistickeho guru Michaela Caleyho dneska Liverpool realne musi vyhrat, aby jeste nejak ozivil uz takhle male sance na LM. https://pbs.twimg.com/media/Ce7oKaXXIAAEOQj.jpg

Zaroven ale zase prakticky musi vyhrat i Tottenham, aby nepriblizil Leicester titulu na dosah ruky - a zachoval si velmi realnou sanci. https://pbs.twimg.com/media/Ce7ltQCXIAApmRw.jpg

K tomu slagr v boji o zachranu Norwich s NU, kde Newcastle fakt nutne nesmi minimalne prohrat; body potrebuje docela nutne dneska i Sunderland; Arsenal nesmi zavahat, aby se mu velmi realne nepriblizil cisty boj o ucast v LM; k tomu pak zapasy tymu z Manchesteru, WHU, Saints a Stoke a boj o LM... Jen skoda, ze se dneska po poledni hraje zrovna zapas Chelsea, kde teda jde "jen" o EL pro Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

zase jednou vybrali po poledni nejnudnejsi zapas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

doporucuju kouknout na Championship od 13:30 Brighton vs Burnley (3. s 1.) a snad bude hrat i Skalak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a že prý Liverpool šance na LM

jinak ale tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad každýmu jasný i bez těch grafů a čísel, že musíme vyhrát a ani to nebude stačit. Tyhle čísla jsou fajn, jasný, ale teď? K ničemu.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz vyhrajete, mate sanci 1:8, ze tu LM muzete vykopat, kdyz ne, tak je to pri nejlepsim 1:24, to je docela zasadni rozdil.

Reagovat
fenixLFC

nie je, tak ci tak nemame sancu

Reagovat
Busby babes

hlavne vas musime porazit, ostatni je mi fuk.

Reagovat
Usty

To je strašnej blábol ty procenta... Rozdíl mezi City a Utd/WHU je groteskně velkej.

Reagovat
Zaschrona

Bere to do uvahy los do konce sezony - City ma oproti MU i WHU az smesne lehkej los. Na papire.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak uvážíme bilanci WHU proti silným týmům...

Reagovat
Zaschrona

S Leicesterem doma prohra, na WHL dostali naklep, s MU venku remiza, s City venku vyhra, na Arsenalu vyhra. Je to dobre, ale neni to tak dobre, jak se pise. Nadchazejici zapasy doma s Arsenalem a na Leicesteru budou zasadni pro jejich sance, tam jim ty procenta muzou stoupnout enormne vysoko nebo uplne prijit o vsechny sance - favoriti pro ty zapasy ale nejsou.

Reagovat
fenixLFC

od 16 fakt viacmenej same zaujimave zapasy, mozno s výnimkou pulisovych masiarov, tak snad budu na vsetky normalne streamy aby sa clovek vedel (ne)rozhodnut

Reagovat
vladis271

a na tom 13:45 je zaujímavé čo?

Reagovat
fenixLFC

precitaj si to este raz

Reagovat
smazaný uživatel

,,od 16..."

Reagovat
tomasinho

Ten Firmino teda nebude?

Reagovat
vladis271

Čo poviete, prekoná dnes preview PD preview PL v počte komentov? Sú len 2 dni v roku kedy to liga 2 tímov môže dokázať.

Reagovat
fenixLFC

nie, pretoze saskaren bude mat vlastny clanok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by Watford mohl Gunnery obrat o dva body.

Reagovat
SunFells

A co tobě na tom záleží?

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně totiž skončíte 6.

Reagovat
Mastný Chobot

Vám ideálne rozpustia klub.

Reagovat
SunFells

Ideálně se běž někam na vzduch proběhnout.

Reagovat
fantomas

A to jako za váma? Sureeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na naši sezónu rezignoval, jediný co mě těší je zranění Hazarda, snad zmizí z klubu co nejdřív.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
risk je zisk

Proc jako? Navic za nej Chelsea dostane max. pulku, ze kterou ho z Lille koupila.

Reagovat
SunFells

Tak to snad vůbec nehrozí.

Reagovat
risk je zisk

Jenze ja nechci, aby odchazel. Jeho cena sla o dost dolu, kdyz si vezmu v potaz minulou a letosni sezonu.

Ok, nedari se Edenovi, ale to same plati i o Chelsea. Proto jsem se ptal, co ho na tom jako tesi Hazardovo zraneni a jeho odchod z klubu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
lofin9

to vieš menšie londýnské kluby musia držať spolu

Reagovat
Coutinho10

tak Skalak bohuzel neni v zakladu, ale i tak to bude šlágr jak se patří a ne chelsea

BHAFC ‏@OfficialBHAFC

#BHAFC team v #BFC: Stockdale; Bruno (c), Goldson, Dunk, Rosenior; Knockaert, Stephens, Kayal, Murphy; Hemed, Baldock. #BHAvBFC

#BHAFC subs v #BFC: Maenpaa (GK), Greer, Bong, Sidwell, LuaLua, Skalak, Wilson. #BHAvBFC

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 tipujem.

Reagovat
Coutinho10

bude to boj

Reagovat
Miguel19

CHELSEA XI: Courtois; Azpilicueta, Ivanovic (c), Miazga, Baba; Mikel, Fabregas; Pedro, Loftus-Cheek, Kenedy; Remy. #cfc

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Jake Clarke-Salter, Matic, Oscar, Traore, Pato, Falcao. #CFC

Reagovat
SunFells

Falcao je furt u vás

Reagovat
M0rb1D4S

Někdy od listopadu byl zraněný

Reagovat
SunFells

Stejně jsem myslel, že jste ho Monaku v půl sezóny vrátili.

Reagovat
Miguel19

Oni ho nechtěli

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

ooo, dnes PAto debut, na 100%

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
Whitemedia

Jen ten Courtois a Mikel mi tam vadí...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nie je 1. apríl

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Každopádně s Mikelem už to Hiddink fakt přehání..

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som zvedavý, ako by zahrali Fabre s RLC vedľa seba a pred nimi Oscar/ Willian...

Reagovat
pepinho2

Už chybí jen Pato v základu

Reagovat
Error

Ví se, co je s JT?

Reagovat
M0rb1D4S

Both Terry and Cahill haven't travelled as they've picked up knocks. Great chance for Miazga!

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná

Reagovat
Rarášek

Miazga

Reagovat
Busby babes

100. pro Teddy Sheringhama, co dneska slavi 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Dneska Pato prostě musí

Reagovat
smazaný uživatel

Verim ze WHU vybojuje LM

Reagovat
smazaný uživatel

RLC, Kennedy, Miazga Ale prečo nedá do brány Begovica, to fakt nechápem. Kľudne aj do konca sezóny.

Reagovat
mikelinos

Protože je to prostě jednička v bráně, ano nepovedlo se mu pár z posledních zápasů, ale musí hráči cítit důvěru a ne po dvou nepovedených zákrocích měnit golmana. Ano měl debilní kecy, nemám ho rád, viděl bych tam raději Begoviče, ale takto je to logické.

Reagovat
Whitemedia

Kdyby to bylo takto, tak ano.. jenže ony to nebyly jen dva nepovedené zákroky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Chelsea velmi vtipná sestava. Asi to u top 10 nechcou :D :D :D :D :D

Reagovat
Whitemedia

Raději 11 místo a dání prostoru mladíkům, než místo 9 s Oscarem, Cahillem a dalšími v sestavě..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Oscarem?

Reagovat
Whitemedia

Jako proč není v sestavě? Oscar, Willian a Traoré se teprve dnes připojili k týmu a bude prozkoumána jejich kondice.(Psáno včera)..

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš jsem z toho tvýho příspěvku vycítil nějakou antipatii, tak by mě zajímalo, jakej to má důvod.

Reagovat
tony223

Vůči Oscarovi musí mít letos antipatii snad každý fanoušek Chelsea

Reagovat
vrabejka

Pato měl hraz

Reagovat
Busby babes

a k cemu jim jako bude 10. misto?

Reagovat
smazaný uživatel

Carver najlepsi trener v PL ani necaka na ponuku, rovno posle ziadost sam

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zúfalec

Reagovat
matZz

jestli o to místo má fakt zájem Monk, tak by vedení nemělo váhat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Ale na Stevea Keana nema, ten si tehda zadal o misto v Evertonu po Moyesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Od kdy má zase Kenedy masku tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nové stánky o Premier League http://premierleague2016.blog.cz/

Aktuální soupisky, preview, novinky,...

Reagovat
off-olda

nn

Reagovat
Mimalu

tolik dřiny a přitom taková blbost, co?

Reagovat
Miguel19

Miazga > Stones Parádní přestup...

Reagovat
tony223

tohle napsat po deseti minutách

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

Loftus

Reagovat
minoLFC

na obed kura aj k večeri

Reagovat
Coutinho10

Stephens gooooaaaaal skvele Brighton

Reagovat
Coutinho10

a jejej....nepohlidanej roh a Gray dal na 1:1

Reagovat
Miguel19

Pedro životní zpracování a on mu to mávne

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
čutalista

Ta naše sestava vypadá jak kdyby jsme už byli na tour v americe

Je mi fakt líto toho Remiho, daval jsem mu velký šance, když přicházel, ale tak nějak zapadl do tý šedi :(

Reagovat
čutalista

jen co to dopíšu, tak se zraní máj gat

Reagovat
off-olda

Remi

Reagovat
čutalista

ale tak vypadal jako hodně slušnej striker...fakt sem si od něj sliboval hodně golů

Reagovat
off-olda

i/y

Reagovat
Miguel19

Rémy se zase zranil...ať už jde do prdele, to není možný

Reagovat
off-olda

Remy On je horší než Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOO

Reagovat
kiwwi

to je kto?

Reagovat
off-olda

Patoooooo, hurá.

Reagovat
Whitemedia

Remy překvapivě zraněný

Reagovat
Usty

Tak poď

Reagovat
vrabejka

Pato! Ted všem hejtrům zavře hubu a da hattrick!

Reagovat
Error

Pato bez rozcvičení, do pěti minut střídá taky.

Reagovat
kiwwi

ale ked sa to tak vezme, ten utok Chelsea - Costa, Remy, Falcao, Pato...brutal mena ale jeden dement a traja lazari

Reagovat
Miguel19

LOFTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
Mimalu

ale Mikelele jaký dribling

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Pato jak zalozil celu tu akciu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
čutalista

ale co teprv mikel ja ho měl rád prostě vždycky

Reagovat
off-olda

Loftuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Whitemedia

Loftuuuuuuus

Reagovat
Usty

John Obi Zidane

Reagovat
Miguel19

Mikel jako don Iniesta.

Reagovat
tony223

Takhle je Chelsea docela sympatická

Reagovat
off-olda

Jako když vede 1:0?

Reagovat
tony223

ne.. když davaji příležitost mladíkům a ten tým nevypadá jako parta žoldáků, kteří přišli za obrovské peníze

Reagovat
Miguel19

Baba

Reagovat
off-olda

Kurtoá něco chytl? Baba

Reagovat
Whitemedia

Baba

Reagovat
Coutinho10

Knockaert gooooaaaaal skvele vyreseno

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Chelsea prosím?

Reagovat
Miguel19

Miazga - kralevic americký

Reagovat
čutalista

počkal bych s tím až potkáme nějaký pořádný soupeře vona Villa není moc měřítko

Reagovat
tony223

Ten pocit, když Mikel hraje proti někomu jako Zidane v nejlepší formě

Reagovat
čutalista

no von ten střed Villi vipadá nějak dřevácky celej :D

Reagovat
tony223

Jinak snad jediný zápas PL letos, který působí poněkud tréningově. Chelsea ani zdaleka nehraje na maximum, a co je snad ještě horší (z pohledu fanouška Aston Villy), že ani nemusí. Aston Villa jednoznačně patří do Champu, ba co víc, možná i níž.

Reagovat
čutalista

s tím se nedá než souhlasit

Reagovat
Counter

S Patitem na place sází fíky i hráč ke sledování

Reagovat
Mimalu

co ten Gil předváděl

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy je ale fakt neskutečný, snad ho další trenér nezamrdá

Reagovat
Whitemedia

Dnes je hrozný..

Reagovat
Mimalu

*nevýrazný

Reagovat
smazaný uživatel

koukám 15 minut a strašně se mi líbí teda

Reagovat
M0rb1D4S

A přitom je zrovna dneska celá ta levá strana špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť tam Loftuse nebo Kenedyho ty Pako

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trapper

Patooooooooooo

Reagovat
vrabejka

Patttooooooooo. King is back!!!!!!!

Reagovat
Usty

Tak tohle je dokonalej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč ke sledování.

Reagovat
nani92

PEdro síce neochotne, ale predsa nechal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

To je na rozloučenou, než ho vrátíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Duch dal gól.

Reagovat
Counter

Pato has more Premier League goals than Eden Hazard

Reagovat
vrabejka

snad prodlouží a Hazard pujde do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už to není vtipné nějakou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

#hazardven

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, on fakt urobi sezonu bez golu v lige, no to bude brutal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne v pohode polčas. AV absolútne nevýrazná, najmä v strede ihriska, kde si ich dáva aj Mikel a to je už čo povedať. Dva góly a navyše od RLC a Pata. Crazy...

Rémy je snáď zlý vtip a do budúcnosti prajem mu mužstvo, kde nebude musieť až tak často hrať ako u nás, to by bol stále zranený.

Reagovat
Miguel19

Pato už se zaplatil Vydařený přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to len hosťovačka?

Reagovat
Miguel19

Je, ale mít útočníka s průměrem 24 minut na gól je sen..

Reagovat
smazaný uživatel

*mokrý sen

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
vrabejka

myslíš že je nějaká naděje aby u vás zůstal. Přece jen po Diegovi je to jediný pořádný utočník. Falcao odejde a Remy je IP

Reagovat
Talker

To bude záležet na novém trenérovi. Já osobně doufám, že víc času bude dostávat Traore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Co to je za debilní střídání zase?

Reagovat
Trapper

Pedro, Oscar, Pato

Reagovat
Coutinho10

ten Barton to je tak nechutnej zakerak ...schvalne dupnul ve vyskoku na koleno protihrace

Reagovat
vrabejka

Pato druhá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Made in Brazil.

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa Najtragickejší klub, aký som v PL kedy videl.

Reagovat
Hachim Mastour

idiot

Reagovat
Counter

Proč? Prostě jen fotbal nesleduje moc dlouho :-)

Reagovat
Hachim Mastour

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Do idiotov môžeš nadávať tvojmu hlúpemu tatovi.

Reagovat
smazaný uživatel

fuha teraz si mu to teda nandal

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Derby?

Reagovat
Whitemedia

Derby

Reagovat
tony223

Aston villa belongs to lower divisions

Reagovat
Mastný Chobot

I agree with you, my friend

Reagovat
JIMMY-PO

je velmi velmi smutne kam vedenie dotiahlo taky klub akym je Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutna banda ta Villa. Tam treba vyhadzat polovicu tych odpadov, kt. neurobia krok naviac...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

ahjaj to su fakt tragedi ta AV

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal XI v Watford: Ospina; Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal; Elneny, Coquelin, Ozil, Iwobi, Alexis, Welbeck

bez prekvapenia

Reagovat
smazaný uživatel

Popiči.

Reagovat
Trapper

Patoooo, Pedrooo

Reagovat
smazaný uživatel

De Guzan, to je guma.

Reagovat
Mastný Chobot

de Guzan?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito

Reagovat
vrabejka

Pato TOP Kdyby ho Hiddink stavil dřive mohli ještě udělat Evropu

Reagovat
čutalista

Reagovat
smazaný uživatel

Ta borka teď vypadala jak chlap s dlouhýma vlasama.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscare Oscare...

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis na pravo.

Reagovat
kiwwi

preco sa buci na Bacunu?

Reagovat
smazaný uživatel

LM Možná tak někde za Bukurešť nebo Basilej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

jeste ze v Championshio neni goal line technology...ufff

Reagovat
Coutinho10

neeeeee ono to Burnley nakonec srovnalo v 90.

Reagovat
smazaný uživatel

super mal som x2

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro titul Foxes

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Pato šel na hřiště ve 22. minutě a v 70. už na něm jde vidět, že nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

noaco, měl prsty ve třech gólech

Reagovat
M0rb1D4S

To sice jo, ale aspoň jde vidět, že za ty 3 měsíce na fyzičce moc nezamakal

Reagovat
Usty

Teď tam měl v 84. jeden dobrej presink Nevím no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiez treba dodat, ze setril sily od Pedrovho druheho golu

Reagovat
B3n

Hlavně jak tady pro ostatní vůbec nebylo přípustný, že by tak dlouho nabíral kondičku. Celkově ten výsměch na něj je na

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten pičus se diví

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vytretý kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je špatný i proti Aston Ville, to není možné.

Reagovat
M0rb1D4S

Komentátor na Digi si ani po pomalu čtvrt hodině nevšiml, že Baba je na křídle a Clarke-Salter je na beku a pořád se diví, že se objevuje před brankou Aston Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Tento komentázor je snáď najmenej kompetentný komentovať zápasy PL. Pri tej biede, čo tam je je toto tá najväčšia nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle (4-2-3-1): Karl Darlow; Daryl Janmaat, Chancel Mbemba, Steven Taylor, Vurnon Anita; Cheick Tiote, Jonjo Shelvey (c); Andros Townsend, Georginio Wijnaldum, Moussa Sissoko; Papiss Cisse

Hodně nečekaná sestava pro mě. Letos jsme v zápasech bez Mitroviče byli marní, tak doufám, že Rafa ví co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish ma hlavu ako zalud.

Reagovat
Mastný Chobot

Popiči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie.

Reagovat
kvasha16

na kokot skor

Reagovat
nani92

heh, najskôr odborníci na kultúru, teraz na vzhľad..čo bude dalej?

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak snad svoj nazor povedat moze alebo co kurva? Chod zakazat dalsie predstavenie Zajo...

Reagovat
nani92

urážka nieje názor

Reagovat
Lacko_Boh

urazka? Oliver ma rad zalude.

Reagovat
nani92

v tom prípade mal zvoliť cestu ako napr. "dal by som si Grealisha"

Reagovat
Lacko_Boh

o tom nehovorim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
smazaný uživatel

uz len ciaru vyholit.

Ale inak mi ho celkom luto, chudak, v doraste si mal asi skor s kym prihrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny sa celkom snazil...

Reagovat
Mastný Chobot

15 - Chelsea have now set the longest unbeaten run of any Premier League team this season, going 15 games without a loss (W7 D8). Recovery.

to je sezóna fakt

Reagovat
raduinho

Reagovat
kiwwi

"Life can be cruel. Even the fixture list to the end of the season is laughing at Aston Villa #AVFC H A H A H A"

Reagovat
Usty

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bacuna sa uz rozhodol pre Kluiverta?

Reagovat
Mastný Chobot

Bacuna Matata

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja mam tata, ale na to som sa nepytal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu sedi ten uces paradne

Reagovat
Coutinho10

De Bruyne uz zaklad jo ? ...tak to sem necekal

Reagovat
Coutinho10

De Bruyne uz zaklad jo ? ...tak to sem necekal

Reagovat
fenixLFC

bude niiekde dobry link na West ham?

Reagovat
nani92

bude

Reagovat
fenixLFC

tak posun nie?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Newcastle, vyhrajte to Aj kvôli PL, aj kvôli môjmu tiketu. Dnes im verím.

Reagovat
Coutinho10

tak nevim, co sledovat....tak sem nechal vyber zapasu na Frodovi...takze Watford

Reagovat
REPLIKATOR

Ospina v bráně = Čech už si nezachytá...

Reagovat
jacobT

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

iwobii

Reagovat
Counter

Easy Parádní vstup do zápasu, takhle to má vypadat pokaždé!

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

IWOOOBIIII

Reagovat
Nikikrew

Aleeeeeeeeeeeeeeexiss

Iba followujem nakolko som v robote ale valim pozerat

Reagovat
Trand

Alexiiis

Reagovat
Coutinho10

hmm tak FA Cupovej vysledek se asi opakovat nebude...

Reagovat
Mastný Chobot

Watford zatiaľ nevyšiel zo šatne

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis

Reagovat
jacobT

ale Gomesov prvý zákrok výborný, ešte že to Sanchez dorazil

Reagovat
Mastný Chobot

s tým, aké má Alexis tento rok šťastie, tak som čakal, že vytlačí aj tú dorážku do brvna a po odraze lopta zlomí Alexisovi nos, vyvrtne členok a skončí mimo brány

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

prave som si uvedomil ze okrem pl uz nie sme v ziadnej sutazi smutne

Reagovat
Mastný Chobot

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
C-M@ster

Doporučte mi, jakej zápas slibuje dobrou podívanou. Jsem na vážkách, co si pustím.

Reagovat
C-M@ster

Ok, zkusím Arsenal.

Reagovat
fenixLFC

West ham

Reagovat
smazaný uživatel

toto je taky ten typicky jarny zapas, kedy nam uz nejde o nic, vonku je pekne, na emirates svieti slniecko, a v pohodicke vyhrame a tesime sa na leto a prazdniny a baby

Reagovat
Mastný Chobot

tobogány > baby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
t0mmy33MCFC

KDB !!! fantastic

Reagovat
Counter

neeeee, to píská Taylor Snad dám ještě pár fíků, ať si může chybovat, jak se mu zachce.

Reagovat
Counter

*dáme

Reagovat
diastan

Kevííín

Reagovat
smazaný uživatel

keby wenger neropzraval ako sa stal welbeck asertivnym, tak by teraz ozilovi prihral a dali by sme gol

Reagovat
Mastný Chobot

máriu tvoju, Welé

Reagovat
Counter

Iwobi zatím neuvěřitelný.

Reagovat
jacobT

Hráči Watfordu majú dostupovanie k našim úplne na háku.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi co stvara, wau, dufam ze ho v lete nekupi leicester

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Trand

Watford zatím super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL na co tam Gomes čekal :D

Reagovat
Mastný Chobot

kks, chalan vyzerá, že nevie ani utekať, ale robí veci jak ja na sídlisku vo vrcholovej forme

Reagovat
Lacko_Boh

áno?

Reagovat
jacobT

jeho názor

Reagovat
Lacko_Boh

berem s5

Reagovat
Mastný Chobot

tvoj názor

Reagovat
jacobT

ok

Reagovat
fenixLFC

adrian

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som to pískol... a dal kopať Iwobimu

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi aby sa nenudil zacal hrat za oba timy

Reagovat
jacobT

Iwobi je skvelý, ešte aj hráčov Watfordu sa snaží zapojiť do hry.

Reagovat
diastan

Parááda s Kevinem v sestavě to půjde Aspoň ve předu..

Reagovat
t0mmy33MCFC

konecne se to trochu hybe

Reagovat
Mastný Chobot

fúú, nechápem, čo to dáva ten chalan

Reagovat
fenixLFC

boze ta obrana CP, nechat lanziniho vo vapne uplne volneho ako keby som videl nasu zalohu

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi hrá tak, že aj Coquelin pri ňom vyzerá len ako priemerný futbalista

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva....Zrovna dneska když se potřebuju učit hrajem takhle parádně

Reagovat
smazaný uživatel

uc sa od iwobi, to ti da viac ako skola

Reagovat
Lacko_Boh

+ svet bohatych a vysoká škola života

Reagovat
jacobT

nezabúdaj na slobodný vysielač

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem, dnes ma neuveritelne doplnas

Reagovat
jacobT

som v Iwobiho forme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Azza

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj na citaty Billa Gatesa, ktore nikdy nepovedal.

Reagovat
diastan

nečekal jsem, že to dnes bude tak šlapat, ikdyž to není ani zdaleka soupeř co nás čeká v týdnu, nic méně je tam vidět, že pauza respektive návrat KDB ohromně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se strašně teším i na návrat Nasriho , doufam že dneska dostane aspon pul hodinku.

Reagovat
C-M@ster

Klasickej Arsenal a jejich „titul-je-daleko-tak-zas-hrajem-jak-machři” výkon

Reagovat
smazaný uživatel

*tobogany-su-blizko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

podľa nich fakt vieš aký je mesiac a nemusíš sa ani pozret von oknom.

Reagovat
Mastný Chobot

ty, keď nevieš, aký je mesiac, tak pozeráš von oknom?

Reagovat
jacobT

možno tam má kalendár

Reagovat
Usty

To je neskutečný, co předvádí obrana Bournemouthu v čele s Danielsem.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď raz nadíde ten deň, kedy Mesut aspoň vyskočí do vzdušného súboja.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som skor zvedavy, ci este pride den, kedy vykroci z iwobiho tiena

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
jacobT

treba dať gól z rohu, nech má Mesut áčko

Reagovat
Mastný Chobot

zároveň to bude asi deň, kedy Welé prestane byť zbrklý a ja si nájdem frajerku

Reagovat
Mastný Chobot

a naučím sa reagovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

fuu, to sa načakáme

Reagovat
Lacko_Boh

pl sekcia je na kundy chudobná

Reagovat
Mastný Chobot

mimi pôjde dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

neviem si predstaviť že by nešla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

raz sem nejaká mastná chobotnica musí doraziť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ospina sa nezranil som myslel ze urcite umrie ked sa na neho ten utocnik valil

Reagovat
Trand

Dneska nebude ošetřování?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Necastle nevyhrá ani v priamom boji o záchranu s Norwichom, tak potom nech fakt spadnú. Úplní tragédi, ešte nemali šancu

Reagovat
Trand

Už by to ale chtělo nějaký další gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Darlow

Reagovat
Counter

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Nikikrew

Iwooooooooooooooooooobi

Reagovat
smazaný uživatel

KTO INY

Reagovat
jacobT

Iwobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii krásna akcia ale

Reagovat
Fernando_Torres

Newcastle úplný zoufalství, takhle hrát v zápase o všechno? Benitez už na to asi fakt nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

IWOBINHO (a Coq)

Reagovat
Mastný Chobot

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

nchtnjb, to bude hype

Reagovat
Mastný Chobot

ale teda, Alexis tiež superský výkon... od 1 po Iwobiho tak 9 zatiaľ

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

Iwobi je 50 a to ešte nemal zapas s Balrogom

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Retroooooooooooo Ten kluk je jinde.

Reagovat
jacobT

teraz sme ale na seba uplietli bič, treba do polčasu rýchlo pridať tretí

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

watford na dostal do pasce

Reagovat
jacobT

a Capoue bol za odmenu vystriedaný

Reagovat
Counter

Krásný krásný gól

A proč se z toho jak proti Evertonu, tak dneska můžeme těšit? Protože mu dal Wenger šanci na úkor větších jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

si myslim ze fakt maloktory trener by dal iwobimu sancu a videl v nom ten talent, ktory nie je uplne ocividny na prvy pohlad

Reagovat
Mastný Chobot

Pahlísta už začína...

Reagovat
Counter

Bellerín To je bůůůh

Reagovat
fenixLFC

payet dalsi stuner

Reagovat
smazaný uživatel

Payet Momentálne o parník najlepší exekútor priamych kopov. Strašná forma

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne to kopol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny kop, v polovine letu, to vypadalo, ze to jde uplne doprdele na jednou toto...

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Ektor, už viem, čo bude na začiatku každého tvojho videa na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal bellerin?

Reagovat
Lacko_Boh

nepopisatelne

Reagovat
Counter

Ospina vyběhl a poslal míč hlavičkou k Bellerínovi, který místo aby míč pro jistotu napálil kamsi na tribunu, raději udělal tohle https://twitter.com/Memz_Dogi/status/716275611162046464

Reagovat
smazaný uživatel

hm, neco jak kukec, ale ten to jeste posilal tou patickou mezi nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Ta útočná čtyřka je úžasná, škoda, že se nevyzkoušela o trochu dřív. El-Neny top, ten vypadá jako vynikající nákup.

Reagovat
Wambasen

Věřím v Csaplár efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Lacko_Boh

Maju nas presne tam kde chceli ale verim ze to otocime

Reagovat
Nikikrew

?

Reagovat
Lacko_Boh

vyhravame 2:0..

Reagovat
Nikikrew

A to je je pre nas ako zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

po zapase ti to vysvetlim velmi sa zasmejes,velmi uz sa tesim

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Hectorík, Alexísek a Iwobík top výkony, šesťdesiatdevina v zálohe tiež kvalitka. Výborný polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že mi s najväčšou pravdepodobnosťou práve oni odjebú tiket s nie malou výhrou, si zaslúžia spadnúť. Zbohom.

Reagovat
C-M@ster

Ukaž tiket

Reagovat
C-M@ster

Je na čase, aby Rafa předvedl něco ze svého koučovského repertoáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to samozrejme risk, ale hrajú proti pojebanému Norwichu, priamy boj o záchranu a oni nemajú ani strelu na bránu. Čo majú vyhrať, ak nie takýto zápas? Asi zaslúžene vypadnú.

Reagovat
Coutinho10

Norwich

Reagovat
Usty

Ten Payet se úplně posral

https://streamable.com/0qrg

Reagovat
SunFells

wow

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

To je normálne až neuveriteľné, ako to zatočil.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kiwwi

ked Fergie povedal, ze len lavacka Adama stoji 10 mega, kolko stoji Payetova pravacka? Insane

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

a to ani nemusí stáť rozkročmo ako buzna Ronaldo.

Reagovat
fenixLFC

presne to o tom stati rozkrocmo som si povedal pri tom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nech ide do piče

Reagovat
Mastný Chobot

akože v dobrom slova zmysle

Reagovat
Usty

Reagovat
nani92

United

Reagovat
Lacko_Boh

tiež mam tento problem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Oh fuck

Reagovat
Mastný Chobot

Hennessey si naňho postavil čínsky múr, ale Dimitri má v paži

Reagovat
Usty

jsem si až teď všiml, že tam stojí 7 Palacáků... to jsem snad v životě neviděl

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa po gole este chytili hraci Palace v tom mure za hlavu, ze wtffffff neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to uz 4 minuty ide dookola a neviem sa na to prestat pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Lacko_Boh

kamo opatrne

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by se nedalo chytat snad ani kdyby zůstal stát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

co to je za střelu

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by prostě ani 3 brankáři nechytli

Reagovat
Ritchie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

I přes tento nepříznivý stav zůstávám optimistou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak videl som 20 minut a paci sa mi nasa hra. Welbz dost behavy, Iwobi super, El neni pohodicka, Bellerin world class uz . Snad to nebude uz ziadna drama

Reagovat
mr.Silver

2:0 o polocase

Reagovat
Lacko_Boh

nemate niekto stream na bahrain?hladam hladam a prd

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nehrajou ne?

Reagovat
Lacko_Boh

je kvalifikacia a kamarat chce pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

hrali v patek, dneska neni nic...

Reagovat
smazaný uživatel

teda v utery*

Reagovat
Lacko_Boh

ten som mu poslal a ze nejde mne ide. Formula smrdi.

Reagovat
Trand

Mně to taky jde.

Reagovat
Nikikrew

Beeeeeelleeeerin

Reagovat
jacobT

Hectooooooooooooor

Reagovat
Mastný Chobot

HECTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Alexis napravo > Moloch vlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci > Moloch vlavo

Reagovat
Mastný Chobot

fú, Korytnákovi si polichotil trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Dali sme gol? Som na zachode a seriem

Reagovat
Lacko_Boh

dali sme gol

Reagovat
Mastný Chobot

jo... daj vedieť, ako to dopadlo

Reagovat
jacobT

good luck

Reagovat
Lacko_Boh

teraz brvo ty kokos to si mal vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

diky chlapci, uz som spat

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle hovna si piš na facebook ty kokotko

Reagovat
jacobT

hodný svojho nicku

Reagovat
Mastný Chobot

a to vyhrávame len 3-0... Jano, Jano

Reagovat
smazaný uživatel

*twitter

Reagovat
Mastný Chobot

fúúú, Iwobi, škoda... by sa Kubo dosral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Fuu vobec nas nespoznavam . Ako lahko to ide bez Ramseyho

Reagovat
jacobT

*bez reálnej šance na titul

Reagovat
Mastný Chobot

*bez pravicovej koalície

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Norwich, prip. WHU?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle tragický. Ti hráči vůbec nemají zájem hrát. Darlow, Shelvey, Janmaat ok. Townsend jakž takž. Zbytek opět ohromný průser. Nevim proč Benítez nezkusí nasadit hráče jako De Jong nebo Doumbia, když vidí, že zbytek hraje hovno.Horší by to určitě nebylo.

Reagovat
C-M@ster

Však teď byla dobrá šance.

Reagovat
jacobT

ale 3 góly a Mesut bez asistencie?

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

*iwobi

Reagovat
Counter

Cmon, šoupněte jim tam ještě něco

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis & Mesut

Reagovat
Edgewalker

Si teď vyměnili víc přihrávek než Watford za celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

"nie, ty to prihraj niekomu inému" - "nieee, ty to prihraj niekomu inému" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Nyom vydrbany

Reagovat
Counter

Nyome

Reagovat
jacobT

tak čo páni, kedy príde Gibbs?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nepride

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Záhada Newcastle, to je nad moje chápanie. Ako dokážu hrať tak ako hrajú?

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut je slabý dnes, daj tam Gibbs, nech je aspoň sranda

Reagovat
Counter

Chamberse na desítku!

Reagovat
Lacko_Boh

S Denilsonom,s Ebuem, s Cyanom..s nimi bola sranda, s Gibbsom je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

fu som nevedel ze flamini ma az taku bozulu na nose

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

giroud nudaa

Reagovat
Usty

Bože Kouyaté

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg je vymrdanec, nerikej mi ze tohle bylo uplne na redku

Reagovat
Usty

No rozhodně tam šel jako debil a nemůže se divit... Žlutá by byla smilování se.

Reagovat
fenixLFC

koyuate dobra dvojminutovka

Reagovat
jacobT

Oooooospinaaa

Reagovat
Trand

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

joel zase nic ale s tymto ma wenger strasne serie

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

:-P

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLEEE, a poďme vy tragédi, zarobte mi

Reagovat
C-M@ster

Šance mají, čas taky. Snad to dají.

Reagovat
C-M@ster

...ale do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebal to už aj West Ham...

Reagovat
smazaný uživatel

A už aj Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to chcelo skusat over

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic

Reagovat
jacobT

Theo za Iwobiho? to bude brutálny rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

prehrame

Reagovat
Lacko_Boh

ale no, nech sa chlapec vyhrá

Reagovat
jacobT

aby sme mu mohli zase zvýšiť plat?

Reagovat
Lacko_Boh

hm,prauda

Reagovat
Mastný Chobot

prestaňte, chalani

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo, vy kurvy?

Reagovat
fenixLFC

sako

Reagovat
smazaný uživatel

Mbokani

Reagovat
smazaný uživatel

A zmiznite vy šupáci ...

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team to face #Spurs: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Henderson, Can, Milner, Lallana, Sturridge, Coutinho

Bohužel Hendo s Milnerem spolu, ale moc lépe to nešlo. Snad Milner aspoň na křídlo.

Reagovat
fantomas

MBOKANIII. Se můžu jen usmívat, jak tady někteří experti tvrdili, že Norwich špatně posílil / neposílil. I když teda takhle rychlý dva kroky sem od něho jakživ neviděl.

Reagovat
C-M@ster

Se chudáci tak nadřou na vyrovnání, aby vzápětí dostali...

Reagovat
fenixLFC

stoperi

Reagovat
jacobT

Joeeeel, tak to ešte dva pridáme

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy prisiel giroud je to nuda

Reagovat
Counter

Vůbec, byla to nuda už předtím.

Reagovat
Mastný Chobot

už predtým bola

Reagovat
smazaný uživatel

vobec, dobre sa na to diva, je to fesak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Paloschi nakoniec celkom podareny nakup.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

el neny od kedy prisiel este neurobil dobry defenzivny zakrok ale

Reagovat
jacobT

keď hrá človek vedľa Coquelina, tak sa takými vecami nemusí zaťažovať

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo lacne

Reagovat
Mastný Chobot

vie, ako si ho vypýtať

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

no... ale, kolko krat vystrelil na branu ?

Reagovat
smazaný uživatel

*smerom na branu, na branu by to asi nebolo velke cislo

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale vsetko zblokovane

Reagovat
smazaný uživatel

stihol som sa opravit

Reagovat
smazaný uživatel

joel kraasne

Reagovat
smazaný uživatel

jak nas tito mohli porazit v fa cupe? wtf

Reagovat
Counter

Protože jsme hráli o třídu hůř a Watford naopak líp.

Reagovat
Lacko_Boh

wtf vs ars

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Mitrović

Reagovat
fantomas

Ježiš to je dement ten O'Neil

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti arsenalský

Reagovat
Orlandiiik

#THFC Team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dier, Dembele; Eriksen, Son, Alli; Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny? Celkem prekvapko. Cekal jsem Lamelu.

Reagovat
fenixLFC

je zraneny nie?

Reagovat
GarethBaleCZ

Jojo, z repre prijel nejak lehce zraneny.

Reagovat
Counter

ownyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Mastný Chobot

spoiler

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/d2lg

Zlatan to vzal trochu inac ako Payet ale efekt rovnaky

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tam potom ešte niečo pičoval

Reagovat
Fenri

uh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

"02.04.2016 11:28 - Jonas prvním třicetigólovým střelcem"

námet na ďalšiu expresku - Zlatan druhým třicetigólovým střelcem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT

Mesuuuuuuut Joeeeeeel Theoooo

Reagovat
smazaný uživatel

wau walcott dal gol..campell hraje skvelo, on je opak girouda - antinuda...ale sak nech hrava castejsie

Reagovat
Counter

Krásně Joel, ale i Giroud svým pohybem má na tom gólu velký podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott si právě řekl o novou smlouvu.

Reagovat
nani92

no už by mohol Arsenal opäť prehrávať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super finiš na Norwichi.

Reagovat
smazaný uživatel

bude někde gif Mitrovičových oslav po brankách?

Reagovat
Counter

Všechny zápasy dneska čtyři góly, jen Pulis klasicky 0:0

Reagovat
Counter

A Olsson mi to takhle bubliňácky pokazí

Reagovat
smazaný uživatel

watch your mouth

Reagovat
fantomas

OLSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

OMFG Norwich

Reagovat
kiwwi

Newcastle

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Olsoooooon Norwich

Reagovat
Kluivert9

Newcastle jsou hrozní komici... snad konečně spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k Payetovi a Zlatanovi ještě hezčí gól od Ribéryho https://streamable.com/fy18

Reagovat
smazaný uživatel

nebol z priameho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kiwwi

nice

Reagovat
Dominator

Payet (take priame kopy sa mi velmi pacia), Zlatan, Ribery, vsetko pekne goly

Reagovat
Counter

Jinak dneska obzvláště suché triko

Reagovat
C-M@ster

kriste pane...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je tuto sezonu jednoznačně nejtragičtější klub. Posily za 80 mega a hrají toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zas uklidníme. Na Villans fakt nemají ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Castle to mohol byt rozhodujuci bod k uspechu

Reagovat
Mastný Chobot

Super Neviem, kto si zaslúži byť MotM najviac, všetci hrali dobre a Hector, Iwobi a Alexis hrali bohofsky.

Reagovat
Counter

I Coq a Elneny, spolu jim to klape hodně luxusně.

Reagovat
fantomas

Aaaaaaaaaaa, s Norwichem to fakt nikdy neni bez nervů, ale právě proto ♥♥♥

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

zrovna v ten moment sem zapnul Froda a on to po konci Arsenalu prepl na Norwich a po par vterinach gol to uz nesmej pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nakoniec aj tak prehral?

Reagovat
Fernando_Torres

Shelveymu bych dal pokutu jako svině za ten dnešní zápas, celej zápas otrávenej, nedal jedinej pořádnej balón a to jak si tam doklusával u rozhodujícího gólu v nastavení zápasu o všechno, místo toho aby tam aspoň zkusil Olssonovi přijet skluzem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on kdyby byl pracovitější, tak by má na víc než na Newcastle, není náhoda, že hraje v potápějícím se klubu

Reagovat
cristiano.K.

deset angličanů v základů ve šlágru kola. Milnera jsem fakt nechtěl. Jako chápu, že Origi i Ibe jsou lepší z lavičky, ale mě fakt Milner kazí veškerou natěšenost. Slepice mají jedinečnou šanci na body. Vidím to na remízu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

No ježiš, než na Ibeho se radši budu dívat na Milnera klidně celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na zapas. dnes to bude strasne tazke lebo nemozeme brat nic ine ako vyhru

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

haters gona always hate

Reagovat
tomasinho

Moc jsem tě neregistroval, ale poslední dny koukám, že potrefená slepice zakdákala zase. Jeden vedle druhého ublížený.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som reagovať na Ustyho, že ľudia stále niečo vytiahnú, ale ako myslíš.

Reagovat
tomasinho

Tak či tak to sedí

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Janko zas nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu nie

Reagovat
misinho7

nejaky stream ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed ace player klasika

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
smazaný uživatel

zase som nechcel na teba reagovať

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná osobka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
misinho7

dik obom

Reagovat
smazaný uživatel

Alli ďalšie jasle

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale drevak. Tak zkazit rodiacu sa sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho trefit nohy, tak jde rovnou do kriminálu.

Reagovat
Mastný Chobot

Milner je jak spomalený film

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Milner skodaaaa

Reagovat
Coutinho10

uffff Migno

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
eden_h

Mignolet hero show begins 3,2,1...

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze si to tam nesrazili

Reagovat
Kaze

Dam Son

Reagovat
Coutinho10

omg Bohemka brevno

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
cokoliv

Reagovat
kiwwi

Coutinho letec ty vole...

Reagovat
Minister

Coutinho jak do bazéna

Reagovat
Coutinho10

jak tam schvalne musej davat ten spomalenej zaber

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Moss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eden_h

skoda ze sa za taketo simulacky nedavaju tie zlte pravidelne

Reagovat
kiwwi

Sakho jak si to prebral na hrud jak od duba sa to od neho odrazilo

Reagovat
smazaný uživatel

Dost preceneny stoper...

Reagovat
vladis271

a naše problémy má vyriešiť Matip? To určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Couts

Reagovat
vrabejka

Sakho, Moreno otřes. Už ať mě toho Suleho a Hectora

Reagovat
Coutinho10

ted rozhodci pobavil stim rozhodnutim

Reagovat
smazaný uživatel

Ak niekto pozera zapas, date mi prosim Vas kvalitny link?

Reagovat
Kaze

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

Nie link, tu máš celú stránku. http://www.sport365.live/en/main

Reagovat
Kaze

Tam nejde fullscreen nebo to uz zmenili?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Vždycky šel fullscreen.

Reagovat
Kaze

Aha, to je sport365, ne bet365

Reagovat
C-M@ster

sport365 jde taky vždy na fullscreen, problém je, že to tlačítko s fullscreenem se tam objevuje nějak divně

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
jk

beast

Reagovat
cokoliv

Ještě někdo tu tvrdí sakho>lovren? Sakho jak působí jak poleno tak i hraje a ne že ne

Reagovat
Hai

Oba jsou drevaci ale já jenom nechápu jak u fanoušků muže byt Sakho tak oblibenej

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze Sakhooo Sakhooo beast

Reagovat
vrabejka

Lovren vyborny

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš, to je hrozný futbal... samé straty, zlé prihrávky, nezhody

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezhody?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Alder, Lallana... nie je to pekne

Reagovat
Mastný Chobot

akože si Milner a ideš prihrať Coutinhovi, lenže ten čaká prihrávku do behu a ty, Milner, mu ju dáš na nohu napríklad

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

na Anfielde ticho ako na Arsenale....

Reagovat
Feind

tam ale ted nikdo neni ne?

Reagovat
tomasinho

Celkově dost nuda ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner pls

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne je rychlejší verze Glena, nic víc

Reagovat
vladis271

normálne mi Glen chýba, aspoň mal techniku vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Danny

Reagovat
Coutinho10

aaaah Danny musis davat

Reagovat
smazaný uživatel

Studge wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Sturidge lol

Reagovat
eden_h

toto sa musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno kazi coho sa chyti

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
jk

Spalidž

Reagovat
Coutinho10

ouuu Lallana davejte to uz...to je sanci ......

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka, krásne

Reagovat
Rssa

Studge

Lallana

Reagovat
mickey mouse

Pěkně Lallana

Reagovat
eden_h

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
Whitemedia

Sakho wtf

Reagovat
cokoliv

Toure na plac do druheho

Reagovat
tweek

ten Sakho to je parodie..

Reagovat
Counter

Teď jsem to pustil a Sakho jedna bota za druhou

Reagovat
Mastný Chobot

keby som mal Sakha charakterizovať 2 slovami, tak presne viem ktorými - drevený kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už má zabrané Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je po zraneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je vo forme. Necitas nazory odbornikov?

Reagovat
Coutinho10

a zase......

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je uplne ako pavúk, neviem preco, ale asi tymi koncatinami

Reagovat
jk

Tenhle pavouk kdyby nachytal mouchu ve své sítí tak ji přihraje slepici..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Sakho je jako co? Nejhorší stoper PL? Však on je otřesný.

Reagovat
Whitemedia

Co se s tím Sakhem stalo?... neuvěřitelný příběh..

Reagovat
jk

Hugo

Reagovat
Mastný Chobot

Kane nevie vôbec, Lloris geniálny

Reagovat
vrabejka

Škoda Lally :(

Reagovat
fff

Sakho dnes katastrofa, Couts retarsovana a zbytocna karta, Lovren dnes zachranuje co sa da a Sturridge ako mohol tak straslivo dojebat tu sancu, to nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

2 Tipy na noční NHL zde: http://nhltipy.cz

Reagovat
Mastný Chobot

Lloris chytil 3 góly... Byť tam horší brankár, tak je 3-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestaň.

Reagovat
Mastný Chobot

Si škaredý.

Reagovat
smazaný uživatel

aký si ty pekný chlapec..takyý si ty pekný chlapec, že toto píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zatím vůbec netuší. Kane zazdil 2 šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool měl tři slušné šance, Tottenham měl tři slušné šance.

Nejspíš netuší oba týmy úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vůbec netuší , už ti ten Championship leze na mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Nalakal jsi je pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak slepice na flus

Reagovat
jk

zob zob zob zob zob

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spasitel

Toho Llorisa škoda v takom tíme

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v Chelsea hrát střed tabulky by pro něj bylo určitě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Slušný, tenhle zápas je celej o napadání a jeho aplikaci, sice je tam dost technických chyb, ale právě kvůli tomu tempu se mi to líbí.

Jinak Sakho je naprosto otřesnej, to je stoper, na kterýho ten presink platí, poněvadž se všechno snaží rozehrávat konstruktivně, a to i v případech, kdy je to hotovej nesmysl.

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Kane je zase přemotivovanej až běda, všechno musí urvat sám, podobně jako zkraje sezony.

Reagovat
jk

Bohužel, on má často klapky na očích a vidí jen tu bránu. Někdy mu to pomůže a prorve se tam kde by to jiný zadrbal. -ale dnes jako většinou na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vetsinou

Reagovat
fantomas

To asi nemyslí Kane jako hráč, ale tahle jeho vlastnost samotná.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si ze tlacit sa co najcastejsie do koncovky, aj za cenu obcasneho sebcenia je pri hrotovom utocnikovi zla vlastnost... navyse Kane maka aj smerom dozadu a ak vidi prilezitost nema problem nahrat. staci sa pozriet na jeho statistiky

dnes to je skor o tom ze pri oboch sanciach nemal moc komu nahrat, hlavne pri tej poslednej golovke bolo vidno ako Alliho dobre pokryl Clyne

Reagovat
fantomas

No, já myslim, že tohle vypiluje s věkem, koneckonců co jinýho by měl pilovat, ale v tuhle chvíli bych asi spíš stranil s jk.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial si udrzi svoju golovost tak budem len rad. ale neviem si celkom dobre predstavit ako by sa mohol este zlepsit ked uz teraz je v hre dozadu a medzihre (prihravky, vytvaranie sanci) najlepsi

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/harry_kane/165/165/856/0/p|premier_league/2015/2016/sergio_agüero/165/165/564/0/p|premier_league/2015/2016/jamie_vardy/165/165/10705/0/p|premier_league/2015/2016/olivier_giroud/165/165/115/0/p#key_passes/chances_created/goals_scored/tackles_won/interceptions#total

Reagovat
fantomas

Ach ta Squawka...

Reagovat
smazaný uživatel

netreba squawku no... staci chvilku pockat a hurikan vam zavre hubu obom aj sam

Reagovat
jk

Obrané statistiky jsou jedna věc. To, že často bere na sebe situace, které jdou vyřešit týmově je věc úplně jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

bere ich na seba a vacsinou da aj gol no. rovnako casto hlada prihravku alebo sa snazi vytvorit sancu pre spoluhraca, aj ked to samozrejme casto nie je tak viditelne. staci si pozriet squawku a kolko ma key passes/chances created. alebo si vyhladat analyzu jeho spoluprace s Allim.

ja si myslim ze mu fakt v tomto ohlade nemozno nic vycitat. su utocnici ktorych by som vedel oznacit za sebeckych, ale tam Kane rozhodne nepatri

Reagovat
jk

Ok. Squawka win..

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
jk

Ono to ale nijak nesouvisí s tím co sme tu řešili. Shrnul bych to příslovím jeden o koze a druhý o voze

Reagovat
fantomas

Podívej se, Kane je jeden z nejkomplexnějších a rozhodně nejkreativnějších útočníků současnosti, ale právě proto je zkrátka škoda, že toho tolik bere na sebe. Tohle ti Squawka nevyčíslí - určitě to ale neznamená, že by se v tom nemohl zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym uz sa asi aj da suhlasit no... ja som tu narazku JK hore bral tak ze mu vycita ze vela sebci, a ze nas to casto stoji body/goly, co proste nie je pravda

Reagovat
fantomas

Tak takhle drsně to taky nikdy nepodal - že by vás to něco stálo.

Reagovat
jk

Napsal sem, že je někdy na škodu, že vidí kolikrát jen tu bránu a nic kolem. A dnes to bylo v 1. půli na škodu. Thats all...

Reagovat
jk

Nějaká analýza kolik dal HK dólů po týmové akci a kolikrát potom co vynechal nahrávku líp postavenému spoluhráči?

Reagovat
Coutinho10

Clyne skvele

Reagovat
Whitemedia

Hrát v defenzivě se Sakhem musí být radost..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Sakho si pred každým zákrokom/ prihrávkou, či blokom hádže mincou, či zaeebe niečo world class alebo namaže súperovi do golovky.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr si hádže kockou a niečo world class môže len, keď má šestku

Reagovat
Whitemedia

u vás se hází kočkou?

Reagovat
Whitemedia

Slovník říká, že fakt jo, jsem myslel, že jsi se jen přepsal.. slovenština opět překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

U vas je co? Kúcka?

Reagovat
smazaný uživatel

kôstka

Reagovat
Whitemedia

Kostka

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase priezvisko u nas, tak sa vola moj sused

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je u nas zas vies co ...

Reagovat
Mastný Chobot

napísal som kocka alebo kočka? to sa asi už nedozvieme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

sakho je uplne na picu naratal som mu minimalne 8 chyb. fakt traged dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu Coutinhovu špinavost pěkný zápas. Ofenzivní (až občas šílený) fotbal, ale nestěžuju si (zatím).

Reagovat
Rssa

Calamity Sakho...

Hraje prilis slozite, situaci resi zbytecne fotbalove prestoze to neni zadny Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

Cely LFC nehra ako Barca, tam by mal viac casu. DM a zlepsena kompaktna hra celeho timu by zlepsila vykony stoperov. Pique bol u mancs tiez nic moc...

Reagovat
Rssa

To vim i bez tebe, prece jen koukam na oba tymy. Kazdopadne Sakho vyhodnocuje situace extremne spatne posledni dobou, proto jsem ho dal do pomeru s Piquem, ktery posledni 2 sezony vyhodnocuje situace skoro vzdy skvele. Kdy zahrat do autu a kdy to vykombinovat.

Prijde mi, ze Sakho nepouziva mozek. U hlavicek (ktere vyhrava) se snazi to odehrat silou, coz je nekdy na prd, nebot to doleti k protihraci), no a kdyz si da mic na nohu, tak si muzes byt jisty, ze predvede neco nevidaneho.

(BTW: Pique byl u Manu zajic, presto SAF mel zajem o jeho udrzeni, protoze videl potencial a obcasne dobre vykony)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajac sa o rok nezmeni v sampiona a top stopera. Styl hry a diktovanie tempa hry zalohou Barci robi vela...

Reagovat
Rssa

Tak to je logicke, ze tomu hodne pomuze to, kdo hraje pred nim a kdo hraje s nim ve dvojici. Prece jenom Puyol je neocenitelny. Ale z hovna TOP stopera neudelas.

Jde o to, ze Sakho neni kvalitou spatny, ale dela opravdu hloupa rozhodnuti.Vsak ty jeho cyhyb vznikaji bud z podceneni situace nebo zajebani mice.

Kazdopadne nemel by u nas hrat v zakladu, to je jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani Lovren, ani Škrtel... Lenže troch stopérov Klopp nevyhodí... Jeden do základu by mohol prísť a dúfam, že to nebude Matip (? respektíve neviem, čo od neho presne čakať, ale nevyzerá ako fakt "jó" kvalita)...

Reagovat
vodka

proto ho pak pustil za 4,5 milionu?

Reagovat
Zaschrona

I Fergie delal chyby (Pogba)

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či by sa stopér ako Piqué presadil vo vtedajšej konkurencii mancs... Nedával by som to ako nejakú chybu Fergieho...

Reagovat
Zaschrona

Mel by to tezke, to rozhodne. Bez presunu Ria do zalohy dost mozna nemozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Cetl jsem nekde nejaky rozhovor Piqueho, ktery potvrdil, ze se s nim SAF nechtel rozloucit, ale ze ho presto pustil. Celkove Pique dodnes mluvi o MU hodne pozitivne.

Reagovat
Nikikrew

Sakho, to je ten stoper co ma hrat po boku Varana?

Reagovat
vladis271

Silva dobre vedel prečo s ním nechcel hrať v Paríži, aj ked nechápem ako sa mu môže páčiť hrať s Luizom.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste im trener nakazal davat si kratke prihravky na treningu a videl, coho je Sakho schopny. Tak sa nalakal a bral aj Luiza.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool v polčase väčšie šance, ešte že nás Lloris podržal. Je to veľmi nervózne z našej strany. Alli a Son vôbec nič zatiaľ. Alli by mal začať druhý polčas na LM a Eriksen by sa mohol presunúť na AM, je dnes neviditeľný. Ešteže máme Alderweirelda na rozohrávku v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Sonem souhlasím, snad místo něj co nejdřív přijde Chadli.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď je dosť z formy Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Chadli z formy, než nulovej Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

strhující zápas od obou týmů. Sakho totální výmaz. Kdyby ty hrubky dělal z tlaku ale kolem něho nikdo a on debil nemá problem podběhnout míč a pak když někdě na pulce nedokáže akci přerušit takto musí hasit lovren. Ten je zatím neskutečný, ale věčně to hasit nebude. Toure na 2.poločas. V ofenzivě jsme taky mohli udeřit škoda že Adam nebyl z toho voleje důraznější. Když nebude pravá strana hořet tak vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

oba týmy hrají dost podobným stylem a jsem zvědav komu dojdou dřív síly. Sakho je regulérně na vystřídání, akorát Klopp podruhé stejný risk neudělá, udělal dobře asi tři klíčový zákroky, ale dalších pět jich posral. Milner je tam k ničemu, ten jak dostane míč zády k brance tak to hrozí ztrátou, bud z toho udělá aspon aut nebo se snaží tou svojí buldočí silou protlačit,což už mu v dnešním fotbale moc neprojde. Pochválil bych Lovrena a Lallanu. V defenzivě bych pochválil i Henda,hraje poctivě. Dembele > Can aspon v dnešním zápase, i když posledních 15. minut se Emre hodně zlepšil. Sturridge 3x u míče a z toho 2x to posere. Ibe, Origi v průběhu do hry.

Reagovat
Rssa

Sakho, Skrtel...si nevyberes

Reagovat
cristiano.K.

hrát takhle Škrtěl je tu 5x víc nablito.

Reagovat
Whitemedia

pochopitelně..

Reagovat
Rssa

Nemysli, vsak Sakha tu kritizuje snad kazdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moss zatím super! A ta žlutá pro Coutinha, to byla fotbalová nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten sakho je asi najhorsi stoper akeho som kedy v PL videl hrat, a to je celkom slusny vykon vzhladom na to ze som zazil dreva ako Senderos ci Bramble strasne nieco.

zato Lovren je dnes fantasticky. harryho 2x pekne ubranil a posobi celkom isto

Reagovat
tony223

fanoušci Liverpoolu ti rádi vysvětlí, že se ještě Sakho od svého zranění nerozehrál Mě se hlavně líbilo, jak ho tady obhajovali, že před zranením byl jejich nejlepší stoper a má na to.. Už by to i mohl začít tedy dokazovat, protože pro mě je tragický co přišel

Reagovat
Rssa

Tak to zase prr.

Je asi trendem nadavat na Sakha (a zaslouzene), ale rikat o nem, ze je to nejhorsi stoper ktery kdy v PL hral, kdyz ta zazila borce jako Latka, Muniesa, Bramble, Otamendi posledni dobou apod.), to je trochu moc.

Ano, hraje na prd, ale kvalitu nejakou ma a nekdy ji i ukazuje.

Reagovat
Counter

je to srandro, příští týden se zas objeví někdo další, kdo je nejhorší ze všech :-)

A btw. Bramble byl jako mladíček braný za obrovského talenta a sám Henry v rozhovoru po zápasu proti němu vyjádřil přání, že by ho měl Arsenal koupit

Reagovat
Rssa

Bramble byl v TOP 30 svetove talenty v ProFootballu v dobe, kdy jsem ho jeste kupoval tak 12-15 let zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Z Liverpoolu Lovren a Coutinho skvelý polčas od nich

Reagovat
vrabejka

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Za nás Lloris, Toby a Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozně vidět, jak chybí Lamelovo neustálé napadání. Bez je ten pressing poloviční,

Reagovat
Whitemedia

goooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal yes

Reagovat
Nikikrew

Couuuuuuuuuuuuuutiinhoooooo

Reagovat
aither

Klopp

Reagovat
mickey mouse

COUTSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Coutinho10

s Dannym paradni narazecka a uklizeno bez problemu

Reagovat
Mastný Chobot

COUTINHOOOOOOOOOOOO

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana - ano ma formu, Studge-Couts ;-)

Reagovat
vinetou

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

pekne... skoda no. chce to dat dole Sona co najskor

Reagovat
misinho7

Coutinhooooooooo udrzanie tohto chlapca bude pre Liverpool klucove

Reagovat
Cobra

Zapl jsem to až teď a vidím jen statistiky. Jak to zatím probíhá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham lepší na míči, liverpool gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Son je prostě úplně k hovnu.

Reagovat
tony223

Jak jste s ním spokojení? Mě se do toho systému tottenhamu moc nehodí.. Netvdím, že je špatný, ale trošku vybočuje z té filozofie.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa nauci presovat tak sa dostane aspon na lamelovu uroven = zbrkly negolovy makac. teraz je to iba lenivy drevak. ale lamela bol podobny prvu sezonu takze este ho nezatracujem

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAANE kurva to je hráč. Legenda.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Říkal si Hurikán

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeee to je presne ono...nedavame sance a pak z jedny dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Kane

Reagovat
kiwwi

premotivovany Kane

Reagovat
tomasinho

Super no, Lovren clou dobu super a pak udělá tohle

Reagovat
smazaný uživatel

LOLvren"!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Skoda...

Ale Eriksen i Kane vytecne

Reagovat
WienArsch

To už bylo za, ne? Každopádně parádní gól, tohle přesně má kvalitní útočník umět a dělat automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemenil by som ho za nic na svete nech len pekne striela a nic sa nesnazi zmenit, teraz je to dokonaly hrac

Reagovat
Jazdec

Lovren > Sakho

Reagovat
Cobra

Už nezvládají

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa to rozbehlo na super zápas. Nie žeby zo začiatku nebol dobrý, len bol bez šancí.

Reagovat
fantomas

Komentátor po gólu Coutinha že prej Spurs postrádají "kouzelníka", jako je on.

Tohle bylo teda docela dost kouzelný jak od Eriksena, tak od Kanea.

Reagovat
tony223

samozřejmě kdo sleduje letošní PL ví, že takový výrok je hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry

Reagovat
tomasinho

Super, Emre 2 zápasy stopka, tak tu ligu můžem zabalit už.

Reagovat
smazaný uživatel

K Emremu treba jedného bojovného DM ako je Dier ....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Son dole

Reagovat
Coutinho10

Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Hustej fotbal. Norwich - Newcastle oproti tomuhle vypadal jak 3. liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mňa dosť bavil aj ten.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Předevšim vašim dílem

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden tym si neumel dat nekolik rychlych prihravek po sobe nebo prenest hru dlouhym balonem. Navic Norwich dal dva "neregulerni" goly, ale tak co cekat, kdyz to piskal Dean.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

ouu too je skooody, ze to tam nekdo netecnul....

Reagovat
Cobra

Chadli Proč to nevymetl

Reagovat
smazaný uživatel

Za tyhle zasekávačky bych střílel.

Reagovat
Rssa

Divoch, come on

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je dosť drzý človek, Roya Keana naňho ....

Reagovat
WienArsch

Kámoši z nároďáku

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele zvire.

Reagovat
PP

Obrana Spurs ale začíná hořet.. Vše na poslední chvíli, na haluz.. to tam spadne..

Reagovat
tomasinho

Pošli tam Allena místo Milnera, já se na něj nemůžu dívat už

Reagovat
tomasinho

Omg Lallanu stáhne a nechá tam toho useless idiota s 150 tisíci týdně?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

tomasinho02.04.2016 18:18#

No ježiš, než na Ibeho se radši budu dívat na Milnera klidně celý den.

dívej se tomaško,dívej,dívej

Reagovat
tomasinho

No a? To ale to původní tvrzení nevyvrací. Že je Milner k hovnu je jasné. Ale pořád je méně k hovnu než Ibe. Proto jsem chtěl Allena za Milnera.

Reagovat
cristiano.K.

být méně k hovnu než Milner ani nejde. To jenom potvrzuje jak tomu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

No jako je fakt hrůzný. Vždycky jsem ho stavěl hodně vysoko, ale to co předvádí u vás je bohužel na pěst. Včera byl jak nová posila odněkud z Francie/Španělska naprosto nezvyklá na tempo PL. Průser je, že on už půjde jen dolů.

Reagovat
cristiano.K.

Milner je tam k ničemu, ten jak dostane míč zády k brance tak to hrozí ztrátou, bud z toho udělá aspon aut nebo se snaží tou svojí buldočí silou protlačit,což už mu v dnešním fotbale moc neprojde.

A teď si vem, jak se ten blbec se nechal posledně vyloučit, místo toho,aby ho Klopp za to potrestal lavičkou, tak ho dá hned do základu. Ještě dokážu pochopit proč.Jenže měl jít po půlce dolu. Zkrátka Origi i Ibe jsou mnohem lepší z lavičky. Jenže Milner hrál hrozně první poločas a odehrál stejně celej druhej. Klopp dělá chyby, ale zatím ho kritizovat moc nechci.

Reagovat
tomasinho

Vidíš a Ibe to dokáže. Ten lepší Sterling, to je záhada co? Jestli to nebude spíš opačně

Reagovat
cristiano.K.

možná v tvojí hlavě. Je obrovská záhada co se stalo ve vztahu Ibe - Klopp. Ten hráč dal gola v 1/8 i v 1/4 CC a do finálového zápasu ho nezval ani na lavičku. Jestli Ibe začal srát na tréninky nebo si otevřel hubu nezjistíme. Přitom nějaký zápasový pokles neproběhl. On za posledních 10 zápasů odehrál 12. minut, to je prostě neuvěřitelné,když to porovnáš s výkony Milnera.

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka sa konečne dostáva do tej southamptonskej formy, super, super

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by si mal pravdu, Dom...

Reagovat
Mastný Chobot

úplne na ňom vidno tú zmenu. Predtým mal lenivý pohyb, ledva behal a najradšej by bol, keby ani nemal loptu. Teraz chce mať stále loptu, hýbe sa, uvoľňuje sa, radosť pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Lenivý pohyb nemal, on napádal a bojoval vždy... Akurát robil opačné rozhodnutia, keď mal prihrať, podržal loptu a zabrzdil akciu a keď nemal prihrať, tak sa snažil byť "kreatívny"... Ale môže byť, že sa to tak zdá, že je teraz aktívnejší, dostáva sa do formy, pretože sú aj jeho rozhodnutia efektívnejšie...

Reagovat
Rssa

Stejne jako Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka rozhodnutí, tak viac-menej áno...

Reagovat
Rssa

Kazdopadne potrebujeme hrace, jichz kvalita neni zalozena na tom, jestli se rozhodnou dobre nebo ne v ten dany moment...

Ted je Lallana fajn, ale co za par zapasu? Stejne tak Sakho je ted spatny, ale co kdyz...

To dela velka muzstva a velke hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, nikdy som netvrdil opak...Takí hráči by mali byť "len" kádroví, no takých máme väčšinu ...

Reagovat
Kowe

"ledva behal a najradšej by bol, keby ani nemal loptu" kolikráýt jsi ho předtím viděl ty vole? však to je naprostá hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allen za Lallanu?

Reagovat
vladis271

A Milner dohrá, či čo?

Reagovat
tomasinho

Dementní střídání. Ted máme na hřišti jednoho jediného hráče, co něco umí dopředu vytvořit, bravo. Kolem něho bandu dřevorubců v čele s Milnerem.

Reagovat
Rssa

Ted netusim, proc nepiskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho toto treba dávať.

Reagovat
Magic player

Za kolik by Liverpool pustil Coutinha?

Reagovat
Mastný Chobot

za 10 rokov

Reagovat
Coutinho10

Migno fantasticky zachranil bod

Reagovat
tomasinho

Bod nám je k ničemu. Ztratíme zbytečně 2 body v zápase, který se měl vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, ne?

Reagovat
tomasinho

Smrtelně. Každý zápas, kde vedeš a remizuješ je ztracený zbytečně prostě. A těch šancí bylo dost. Krom posledních minut jsme měli ze hry víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha chápu, ty si troll. Nejhorší je samozřejmě vedení 2:0, jak by řekl klasik.

Reagovat
tomasinho

No ne, ale prostě vedeš a začneš hrát mrdku, dostaneš gól. Pak další šance, víc než soupeř = ztracený 2 body. Tečka, nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je troll... Len je hlúpy a totálny futbalový (športový) analfabet

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vykasli sa už na ten futbal lebo toto je moc

Reagovat
fenixLFC

zastrel sa prosim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel to je porad dokola...splno sanci a nic z toho.....aspon Spurs se tolik nepriblizili Leicesteru...pro nas velka komplikace, ale ten konec byl neprijemnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Spurs připomínají MU pod SAFem.. fakt že jo.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
WienArsch

"Klopp stahuje ze hřiště Milnera,chce rozmělnit tlak Liverpoolu."

Reagovat
Cobra

V tom nastavení jsme to měli urvat

Reagovat
nani92

dobrý futbal, dobrý výsledok

Reagovat
tomasinho

Hm, 2 body úplně vyhozený z okna. Škoda. Ale aspoň, že ti šašci ztratili něco. Zítra Leicester výhra a šupyk dupky do kanálu zpátly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt arogantní blbečci.

Reagovat
tomasinho

Říká někdo z nejdementního tábora fans celýho fóra. Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

akýkoľvek sme dementi na teba a tvojich kumpanov nikdy mat nebudeme. Ale kľudne sa ďalej strapnuj nech všetci vidia co si zač. U mňa už hlbšie klesnúť nemozes

Reagovat
smazaný uživatel

Víš kde mám nějaký fórum..

Sorry, ale mluvit o kanálu, když tvůj klub skončil před Tottenhamem za posledních 7 let jednou, je prostě debilní.

Reagovat
fenixLFC

povie niekto z tábora ktory furt picuje na arsenal a skoncil pred nimi raz za 15 rokov?

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tábor?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil si

Reagovat
Counter

Kdeže, za Wengera se jim to ještě pořád nepodařilo ani jedinkrát

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri do svojej záhradky.....

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš klidně už dneska, nikdo tě tu nedrží.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt extrémny blbecek.

Loserpool ďalšiu sezónu za nami bez akékoľvek vyhliadky na horné priečky ale my mame chodit kanálmi nedkutocne nuly ste všetci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zabal to. Přečetl jsem si pár tvých komentů a jen děláš fans LFC a sobě ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto jsme měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Skoda, vicemene jsme byli lepsi, meli vice sanci.

Bod je nam ve vysledku k nicemu.

Lovren byl u branky + na zaver namazal v pokutovem uzemi protihraci do velke sance. Kdyz vezmeme nasledky, tak byl horsi nez Sakho.

Kazdopadne oba dva by v idealnim svete nemeli u nas v zakladu co delat.

Reagovat
vitasrp

U tý branky to ale měl opravdu hodně těžký a hodnotit ten výkon podle následků je kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vsak proto ho nekritizuju, jen to pridavam jako zajimavost. Vcetne te zaverecne minely. U branky to bylo vse v pohybu, tady obrance tezko cte budouci pohyb utocnika.

Jen to davam jako protivahu tomu vseobecnemu povyku "Sakho = nehorsi stoper v PL vsech dob"

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dobry fotbal, akorat nechapu, proc tam pak na zaver dal toho waleskeho zavadila

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zítra Sotton musí uhrát body,jinak je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný zápas ale ak chceme titul takýchto supakov musíme porazat... Co uz no, stále super sezóna

Reagovat
Kopac

s trapnymi sliepkami stratit o ktorych za hranicami anglicka ani nikto nevie..ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

neboj se, to se spraví, když dáme LM

Reagovat
smazaný uživatel

O LM im nemá zmysel hovoriť... Aj tak nevedia čo to je

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kopac
Reagovat
Edgewalker
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli fotku jeskynního muže, bude zhruba stejně stará.

Reagovat
minoLFC

raz hrali LM a už si vyskakujú

Reagovat
Hokaido

Oh boy, to je úvodka.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam měl být Vardy nebo Mahrez, když tam může být japončík nekopa.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

*kopa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je samozřejmě mnohem lepší adresa než Tottenham, ale zrovna Kane to tak asi nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Bejvávalo

Reagovat
smazaný uživatel

To jedna úspěšná sezona nezmění. Pokud za dalších deset let vyhrajete 5x titul a něco v Evropě, tak možná.

Reagovat
smazaný uživatel

a koľko titulov získal Liverpool za posledných 26 rokov?

Reagovat
Counter

Stejně jako Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Časy sa menia a Liverpool už nie je to, čo býval. Tak isto ako Tottenham nie je to, čo býval v 90. rokoch. Výsledky v tabuľke a pravidelná účasť v európskych pohárov za poslednú dekádu hovoria za všetko. To je fakt. Tým pádom Liverpool naozaj nie je oveľa lepšia adresa ako Tottenham v dnešnej dobe. Ale viem, že miestny sa so mnou budú aj tak o tom naťahovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik privedl Tottenham svetovych hracu za poslednich 26 roku? Liverpool je proste jako fotbalova znacka uplne nekde jinde. Zmenit se to muze, ale fakt ne tim, ze dve sezony po sobe da Kane 22 golu. Kdyz budete mit uspesnou desetiletku, jako mela CHelsea, tak samozrejme to pak bude o necem jinym.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Ale nechcem sa púšťať do zbytočne dlhej diskusie, ktorá nemá jednoznačnú odpoveď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vem třeba ten nový stadion. Ten vás posune výrazně nahoru. Momentálně ho nemáte a i proto jste pořád na úrovni těch druhořadých v PL. Vidět Tottenham dlouhodobě nad Chelsea a City je sen a máte dobře nakročeno, ale musíte to potvrdit zkrátka. Stejně jako pád Newcatlu taky nepřišel za 2 nebo 3 sezony, kdy pořád nebyl problém přilákat hráče jako Owen nebo Kluivert. Kdyť i po 10 letech ve srabu pořád přilákáme nejlepšího hráče holandský ligy a další jména... letošní sestup to ale definitivně změní. Stejně tak pokud by Spurs měli vyhrát titul ať už letos nebo příští rok, tak vás to teprve šoupne do tý elity.

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem, ale ja tu neporovnávam Tottenham s Chelsea alebo s United. Ale s Liverpoolom. Tam momentálne podľa môjho subjektívneho pohľadu nie je žiaden rozdiel, o nič lepšia futbalová adresa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool byl pořád za poledních 10 let 2x ve finále LM a jednou ho vyhrál. A to není žádná dávná historie

Samozřejmě, že Tottenham jde hodně nahoru a ten rozdíl mezi LFC a Spurs je čím dál tím menší, ale pěkný fotbal a druhý místa se holt nepočítají. Podívej jak se všichni smějí Arsenalu za nejkonstantnější výkony v PL. Nikdy jiný nedrží celkem bez problému top4 tak dlouho, ale ve výsledku jsou jen pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale stále si nemyslím že je Liverpool momentálne oveľa lepšia futbalová adresa. To už neplatí.

Reagovat
Counter

V poslední dekádě - to je tak na hraně slavného liverpoolského úspěchu v Istanbulu. Tottenham nic podobného nikdy nedokázal. Liverpool je taky bohatší, celosvětově populárnější a historicky úspěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Počtom trofejí je Liverpool lepší, historicky. Je aj populárnejší. Ale napísať, že momentálne je Liverpool samozrejme oveľa lepšia adresa je mimo.

Reagovat
Counter

Tak to je už o slovíčkaření a o tom, co si pod tím každý z nás představí. Já třeba Liverpool řadím pořád nad Tottenham a s takovým výrokem tím pádem nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale nejsi objektivní.

Reagovat
Counter

Víc než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko.

Reagovat
Cobra

Jedna úspěšná sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho pls

Reagovat
Zaschrona

Adresa to je dneska pro hrace priblizne podobne kvalitni, nic na tom nemeni fakt, ze Liverpool ma po Asii a Skandinavii mnohem vic fanousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandove Evertonu jsou z takovyhle diskuzi vylouceni samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

A fandové Newcastlu k tomu mají co říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti nejsou přímí rivalové ani jednoho z klubů, takže ano. Navíc máme zkušenosti s tím, jak se za 10 let dá totálně posrat sebelepší fotbalová adresa a z oblíbeného klubu napříč fanoušky ostatních týmů udělat žumpu, které všichni přejí sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čomu sú tu pri tejto diskusií tie vaše skúsenosti ako platné? K ničomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nemá cenu se nervovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá no. Člověk si kopne sám do sebe a svýho týmu a jako odpověď stejně dostane mírně útočnej komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm? Ja nemam zadny problem uznat, ze Liverpool i Spurs mohou na papire nalakat hrace s vetsim jmenem nez Everton. Alespon dosud to tak bylo.

Reagovat
SunFells
Reagovat
WienArsch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Prodává je podle všeho fanoušek Chelsea, což odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

tohle bude vždy geniální

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tony223

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fff

Reagovat
Error

Jay Rod je zpátky, snad tentokrát na delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Odpočet bodů.

Reagovat
Cobra

Nejideálnější řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo asi, zas sa chce nejaký dilino zviditeľniť.

Reagovat
smazaný uživatel

+ West Ham. Payet prý dostal nějakou drogu, která mu umožňuje vysvětlit balonu, kam má přesně z toho přímáku zapadnout.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Myslím, že nic.

Reagovat
Error
Reagovat
kvasha16
Reagovat
Zaschrona

Vloni touhle dobou mel Leicester 19 bodu. V tomhle kole vloni to vsechno zacalo... Uz aby to v Hollywoodu zfilmovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Aby se to v tomhle kole nezacalo rozpadat

Reagovat
smazaný uživatel

ať to dají tyjo!

Reagovat
QooBo
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pěkně seklej trávník

Reagovat
Zaschrona

Letos za to ten travnikar ziskal cenu Travnikar roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints zatiaľ dobre kontrolujú, ale Leicester ešte akoby neprepol na najvyšší stupeň.

Reagovat
Hokaido

Mně se ta jejich hra prostě vůbec nelíbí. Koeman z toho udělat strašnej beton. Co se útoku týče, jsou snad ještě tragičtější, než United.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ak zvladnu lisky dnesok tak su urcite majstri. toto bude pre nich strasne tazky zapas

Reagovat
Hokaido

Simson

Reagovat
smazaný uživatel

Mane ty idiot

Reagovat
smazaný uživatel

mane preco este nepokracovaal

Reagovat
I am Mancunian

lebo je to vymasteny debilko

Reagovat
Mastný Chobot

keby mal aspoň maturitu, tak to dá

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

*mozog

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Mané

Reagovat
I am Mancunian

mane

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle jsem si Simpsona vzdy cenil. On se rve a nic nevypusti. Manchesterska skola. Skoda, ze kvalita chybi, jinak by uz davno hral nekde v top klubu (a zadny diskuze o tom, ze jsou Foxes top tym, ok? )

Reagovat
smazaný uživatel

taki hraci su strasne super

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že Jenkinsona hejtuješ

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinsona hejtujem preto, ze v nom citim korist. on na ihrisku vyzera ako ranena srnka. ja som normalne mierumilovny clovek, ked ho vidim hrat, citim sa ako predator

Reagovat
smazaný uživatel

*ale

Reagovat
Mastný Chobot

to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fff

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hezky Fonte

Reagovat
Mimalu

Morgaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocni su

Reagovat
vitasrp

Slušný, do týhle chvíle byl Southampton o dost lepší, ale nezlobím se teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Captain's goal jak vysitej takovejhle zapas.

Reagovat
Mastný Chobot

majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne titul po tolkych rokoch, zasluzili sme si to

Reagovat
smazaný uživatel

Mesute?

Reagovat
Mastný Chobot

vždy som mal herne bližšie k Rosovi, ale môže byť

Reagovat
tony223

Fuchs je ale letos TOP kvalita. Momentálně nejlepší levý bek v PL.

Reagovat
Mastný Chobot

fú, to zas nie.

Reagovat
tony223

a kdo je podle tebe momentálně lepší?

Reagovat
Mastný Chobot

nesledujem všetky tímy, ale Nacho je pre mňa lepší napríklad. Sú podobne solídni dozadu tento rok, ale Nacho mi príde oveľa inteligentnejší s loptou a pri útočení.

Reagovat
tony223

Tak podle mě v sestavě sezóny buď Fuchs s titulem, nebo Nacho pokul Leicester titul nezíská

Reagovat
Usty

Letos asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nemá tak stabilní formu..

Reagovat
smazaný uživatel

což je docela masakr, když před pár roky už neměl na BL...

ale on je taková ta stará škola.. takový to nahecuju se a dám 2 góly Realu..

Reagovat
jacobT

ehm Monreal ehm

Reagovat
smazaný uživatel

ehm ne ehm

Reagovat
Counter

ehm ano ehm

Reagovat
Hokaido

Zhruba od začátku roku je Fuchs stabilně lepší. A to už je docela značná část sezony...

Reagovat
Counter

Je víc vidět, protože Foxes vedou ligu a Fuchs kope i standardky. Monreal je obecně lepší, ale ve stínu svých slavnějších spoluhráčů, kteří strhávají pozornost na sebe.

Reagovat
Hokaido

Ani né no, v těch posledních 15 zápasech dostala obrana Foxes jen 7 golů a on je její nejlepší hráč. Nacho měl prostě lepší první půlku, Fuchs v tý druhý mocně stahuje a je jednoznačně lepší.

Reagovat
Counter

Není no, jen má oporu v úspěchu ostatních, zatímco Arsenal paběrkoval.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to je strašný vypatlanec ten Vardy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Southampton, Clasie bráni Morgana vo vlastnom vápne. Mane nedá jasnú tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester are the Harry Kane of football clubs. They are not that good but some how keep delivering.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Vysvetlí mi niekto prečo som o Kantem doteraz čítal len jednu špekuláciu ohľadom City? Prečo nie sú rumours o Reale, Bayerne, Dortmunde, a prakticky celej špičke PL?

Reagovat
tony223

já slyšel i o PSG.

Reagovat
vladis271

to by nebola preňho výzva podľa mňa.

Reagovat
misinho7

naco ine rumours...v lete si ho stiahne Zizu do Madridu a bude

Reagovat
vladis271

to by som bral, nechem ho vidieť v PL , jedine u nás, ale sme samozrejme bez šance. Je úplne nereálny.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo nikam nejde.

Reagovat
vladis271

jj, s láskou v srdci odmietne 200 litrov čo mu ponúknu šejkovia z City. Alebo ešte lepšie, líšky mu ten ponúkaný plat dorovnajú.

Reagovat
smazaný uživatel

ver tomu ze o neho bude v lete obrovsky boj

Reagovat
I am Mancunian

lebo ide uz do city vladimir

Reagovat
smazaný uživatel

konečne budú mať v City super hráča na CM

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, jestli by to s Tourém začalo fungovat, co se týče defenzivy..

Reagovat
jacobT

Yaya tam nezostane

Reagovat
smazaný uživatel

on má pořád velkej význam pro City, ale jen v určitejch pasážích hry

Reagovat
smazaný uživatel

ide o to, že s Guardiolom veľmi nevychádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

to potom jo

Reagovat
I am Mancunian

to aj v gundoganovi

Reagovat
vladis271

Taký Real by podľa mňa súboj s City oňho vyhral.

Reagovat
Mastný Chobot

málo čítaš, Vladimír

Reagovat
nani92

lebo ty čítaš len špekulácie spojené s Liverpoolom a taký hráč vás nezaujíma, ked máte Lucasa

Reagovat
Hokaido

Spekulace jsou, ale Kante je všechny pokryje, než se dostanou na veřejnost.

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

drevák Wanyama

Reagovat
I am Mancunian

hra vobec mahrez ?

Reagovat
smazaný uživatel

pamatate si niekto drinkwatera u united? aky bol, ci bol povazovany za talent? ja vobec

Reagovat
EXoRcIsT

ja si ho pamatam a bol povazovany za talent aj sa mi zda ze sa pisalo ze by mohol zacat dostavat viac sanci za Acko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezovi verím, že môže byť aj v budúcnosti kvalitným hráčom a že môže ísť vyššie, ale u Kantého nemám ten pocit. Podľa mňa je uňho toto fakt nejaký krátkodobý lifehack a nebude z neho nejaká hviezda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude..wenger o nom hovoril ako o skvelom hracovi hned na zaciatku sezony, ked som to meno videl prvykrat

Reagovat
Mastný Chobot

uvidíme, ja mu neverím... môžeme uzavrieť dlhodobú stávku

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
Mastný Chobot

V roku 2020 zvoláme ef referendum o tom, či Kanté podľa ľudí naplnil potenciál z roku 2015. Píšem si.

Reagovat
Mastný Chobot

A keď mi to vyjde, tak sa dám na scoutskú kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože budeš scoutovat nejlepší hráče PL a doporučovat je Realu a Barcelone?

Reagovat
Mastný Chobot

aj to, ale hlavne budem odhaľovať také rýchlokvašky nadopované, čo to nikam nedotiahnu, ale hypujú sa hrozitánsky... ako Wanyama, váš Tioté alebo Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

oki, aj ja sa dam ked to vyjde mne..a do cv-cka si napisem, ze som objavil kanteho

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

ja praveze viac verim Kantemu

Reagovat
Cobra

Van DIjk zatím hraje famózně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Fonte to by bol nádhera, škoda toho

Reagovat
Mastný Chobot

bola bola bola

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takovej vlastenec jsem si dal, aspon konecne vidim, ze to byl slabej golman, chytat to zjevne jde

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
racet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki je prostě hroznej sušeň

Reagovat
smazaný uživatel

saints hraju jak uplni drevaci, keby hrali proti nam tak hraju stokrat lepsie

Reagovat
fenixLFC

ze je okazaki poleno potvrdzuje to ze ked vidi nieco technicke futbalove od spoluhraca, tak padne na zadok

Reagovat
racet

Reagovat
Usty

Takhle špatnej Leicester jsem ještě letost neviděl. Střídání přišlo v nejvyšší čas, za chvilku bych sundal i Albrightona, aby se rozhýbaly lajny.

Reagovat
jacobT

Hrajú hrozne, ale práve takýto zápas ak vyhrajú, tak už ten titul urvať musia.

Reagovat
Mastný Chobot

v poslednej dobe hrajú veľmi často presne takto, ale aj cez to dokážu vyhrávať - proste majstrovský tím

Reagovat
Usty

Přesně takhle fakt ne... aby se deset minut bránili stylem odkop do hajzlu na nikoho AKA Chelsea vs. Barca, to Leicester za celou sezónu nedělal ani jedinkrát.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou je to otázka času, než lester dostane gola.

Reagovat
Swarley

to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

To je trotl

Reagovat
jacobT

omg Simpson

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bolo uplne arsenalske

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson dřevák tyvole...

Reagovat
Mastný Chobot

Foster tak to je zákrok sezóny

Reagovat
fenixLFC

foster hral vcera

Reagovat
smazaný uživatel

to bude skaut toto

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

však ja vás len škúšam

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

simpson

Reagovat
Usty

Proboha to je pako

Reagovat
Counter

Diaby dneska poprvé v základní sestavě Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

rip

Reagovat
smazaný uživatel

hrají Cabella s Thauvinem?

Reagovat
Counter

jj

Mandanda (c) - Djadjédjé, Rolando, Rekik, Manquillo - Diaby, Diarra - Thauvin, Cabella, Nkoudou - Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Fletchovi to ako ide tam

Reagovat
Counter

Tak já Marseille nijak zvlášť nesleduju, ale doteď tam nedal gól, takže asi nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz Cabella uz je vlastne kmenovym hracem Marseille. Takze se muzu ptat jen na toho rozmazlenyho FLorianka. thx

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba, že ste Cabellovi nedali čas... To bol zaujímavý hráč vždy, aj Florian má talent, ale on bol kokot už pár rokov dozadu...

Reagovat
Counter

Last time he started a league game? March 16, 2013 for Arsenal v Swansea.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam druhou sezonu?

Reagovat
tony223

Stejně jsou Marseille v prdeli jak Diabyho kolena

Reagovat
smazaný uživatel

ten cedric mi pride slabuckyy

Reagovat
smazaný uživatel

to je snáď vtip čo nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson

Reagovat
Orlandiiik

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

No. Pískatelná žejo... štěstí šampionů

Reagovat
Nikikrew

klasika

Reagovat
Cobra

Jasná ruka

Reagovat
Heisenberg

Kolik penalt ještě UEFAstru odpustí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ked vidim tu hru Leicestru, tak normalne mam ten pocit ze by si mal ten titul zasluzit Tottenham. Fakt ma ten Leicester akosi nebavi, daju prvy gol a potom uz uba brania. Kolko zapasov takto vyhrali?

Reagovat
smazaný uživatel

dlho hrali nadherny futbal, ale odkedy to je fakt vazne, tak hraju uz len takto

Reagovat
vladis271

Reagovat
tony223

takhle hrají od doby co je všichni berou seriózně. Nemůžeš předsi čekat, že budou furt vyhrávat 2, 3:0... prostě jsou teď kandidátem na titul, tak k tomu přistupují soupeři, tak k tomu přistupují i oni.

Reagovat
Mastný Chobot

pár oveľa viac ich vyhrali total futbalom hraničiacim s orgazmickou futbalovou eufóriou

Reagovat
Usty

4 z posledních 5 (všechno 1:0), předtím to byl úplně jinej tým...

Reagovat
Counter

Řekl bych, že moc ne. Nemělo by se zapomínat, že většinu sezony předváděli mimořádně zábavný fotbal.

Reagovat
Counter

Nehledě na to, že Tottenham si titul zasloužit nemůže za žádných okolností

Reagovat
jacobT

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Když doma neporazí trapný Newcastle, tak nemůžou chtít titul

Reagovat
Swarley

De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
tony223

doma proti marnému Evertonu, to se musí

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je túto sezónu lepší vonku.

Reagovat
Makiii

Nevim proc nedostane sanci Memphis na ukor Maty...Pocitam teda s tim, ze Lingard nastoupi zase na tom CAM,kde zahral posledni zapas mnohem lepe, jak na kridle...

Reagovat
Swarley

uvidíme, jak tohle bude vypadat...já si taky myslím, že by Depay tu šanci od začátku klidně mohl dostat, protože v bránění jsou na tom s Matou stejně...

Reagovat
Azazelo RD

... stejně dobře?

Reagovat
Swarley

stejně nijak

Reagovat
Azazelo RD

Myslel jsem si, že to bude ta pesimistická varianta.

Reagovat
Makiii

Jak rikas no.. taky me strasne sere, to prehlizeni Januzaje a Pereiri...Snad se tam dostane dnes Memphis kolem 60 min, aby neco mohl predvest...

Reagovat
EXoRcIsT

preco pretoze LVG on ma svoju teoriu ze ked hrac zacne dostavat formu tak musi sediet ( Memphis , Herrera ) a hraci ktoru tu formu nenajdu za celu sezonu ( Fellaini ) mozu byt zraneni aj polroka a hned po vyzdraveni budu hrat v zaklade a nedajboze sa volas Perreira alebo Januzaj to ani nemusis chodit na trening lebo sanca ze sa dostanes na ihrisko je nulova

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacia leicesteru k titulu, uz ich fakt nic nezastavi

Reagovat
smazaný uživatel

Serieš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

este nieje rozhodnute maju dost tazky los ale to aj tottenham

Reagovat
jacobT

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem tentokrat na pohodu gola bez zbytecnych klicek. Bozi hrac. Diky za ty sezony u nas. https://streamable.com/uo8n

Reagovat
Hokaido

Reagovat
minoLFC

žijete už len z neho

Reagovat
smazaný uživatel

matematicky ještě taky

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto "fauly" najviac milujem.

Reagovat
tony223

Neuvěřitelné kde se bere u největších outsiderů před začátkem ligy ta vítězná mentalita

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

foxeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho skopnul Vardy jasně po závěrečnym hvizdu . Fakt špína člověk

Reagovat
I am Mancunian

4 - Leicester have now won 1-0 in four successive Premier League games, the joint-second longest such run ever in the competition. Cunning.

Reagovat
Counter

8 - Man City overturned an eight-point deficit with six games to play to win the title in 2011-12. Marathon.

To ještě dáme, easy

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat Manchester United s Leicesterem

Reagovat
I am Mancunian

Porovnávat Manchester City s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Nas vtedy dojebal domaci zapas s Evertonom, nejak 4:4, to sme vkuse vyhravali a potom sme to psorali, fuj to bola tak odporny zaver sezony

Reagovat
I am Mancunian

u mna sa to nikdy nestalo

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

OT: Dá to Sagan?

Reagovat
kiwwi

da

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnes budeme prvý tím, ktorý strelí v rámci PL 1000. domáci gól

Reagovat
kiwwi

nekric hop

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze sa mi to len zdalo a nepiskali fans Evertonu na Sira Bobbyho

Reagovat
Zaschrona

Nekteri fandove Evertonu si permanentne a pro jistotu stezujou porad na vsechno.

Reagovat
Makiii

Prosim nejakej poradnej stream na United v Everton? Vsechno se mi seka skoro

Reagovat
kiwwi

krasna souka na zaciatok...Sir Bobby Charlton

nech mu chalani urobia radost aj na ihrisku

Reagovat
Zaschrona

Pekna sestava, konecne dve kridla. A Lennon konecne snad vlevo. COYB

Reagovat
Grahf

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin kope rohy

Reagovat
I am Mancunian

rojo hra opat picu

Reagovat
smazaný uživatel

V lete zmizne

Reagovat
Grahf

hráči evertonu lietajú po tej tráve, kdežto naši prechádzka

Reagovat
kiwwi

sak hraju este horsie jak my

Reagovat
Zaschrona

ufff, neprijemna tec, jesteze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Baines uz ani tie priamky nevie, upadol

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot schneiderlin.......

Reagovat
EXoRcIsT

Mata okamzite dole len tam zabera miesto Herrerovi alebo Perreirovi

Reagovat
Grahf

on hraje? btw akú ulohu majú naši fullbeci? Bo ich podpora útoku je mínusová

Reagovat
EXoRcIsT

mal by tam dat Valenciu alebo Younga a nechapem preco nieje Varela ani na lavicke ked s nim ta prava strana je 100x lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

herera je to same

Reagovat
smazaný uživatel

herrera je marný

Reagovat
niflheim

Jak si takové kopyto může myslet, že mu tam takový wondergoal spadne

Reagovat
EXoRcIsT

jasne Herrera to aspon odmaka Mata uz v 60 min bude vyzerat ze dostane infarkt

Reagovat
EXoRcIsT

to nemala byt reakcia na teba ale na UTD

Reagovat
smazaný uživatel

carrick s rojom jsou špatní totálně

Reagovat
smazaný uživatel

Blindove rohy o tom tiez raz pomenujeme tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si ani nestoupli hráči a už to tam posral :D

Reagovat
Grahf

tie naše útoky...samý nákop do prdele.

Reagovat
bbbauch

Krasne Rashford

Reagovat
Zaschrona

Hezky to takhle porad zkouset na dlouhy balony, ale zatim to absolutne nefunguje, Lukaku je totalne izolovany.

Reagovat
pepinho2

Dal už Deulofeu pořádnej centr?

Reagovat
Zaschrona

Zatim jsem nevidel zadny od nikoho, ale Deulofeu ma nejlepsi centry v klubu.

Reagovat
pepinho2

dneska to tam sice dává, ale ani jeden nebyl v okruhu 1m od hráče Evertonu ..a myslel jsem, že hrává hlavně LW..

Reagovat
Zaschrona

Hraje prave prakticky jen RW, aby mohl dobre vyuzit toho jeho centrovaneho balonu.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem se chtěl ptát, jestli má tak tragické centry pravidelně

Reagovat
Cobra

Co je na tom hezký? Z tým týmem a kvalitou máte na kombinační fotbal a ne na tady to odevzdávání balónů.

Reagovat
Zaschrona

ironie?

Reagovat
Cobra

Proč ironie? Vždyť ten kádr má rozhodně navíc, než co hraje(tím myslím to nakopávání na Lukakua).

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Blindak si tam maze Lukakua cely polčas ale Lukakua to nemoze bavit pri takej hre, strasne je odrezany od sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že bude proti takové skále hrozně hořet, ale zvládá to s přehledem, snad mu to vydrží

Reagovat
Grahf

0:0 strely na branku

Reagovat
EXoRcIsT

tfuj hnus cely polcas Memphis na plac

Reagovat
Grahf

súčasná PL v kocke, pretaktizované jak sfiňa, neriskovať a hlavne nedostať gol.

Reagovat
kiwwi

to je United v kocke, nie PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

celá. Všetky top tímy hrajú hovno, prečo je asi leicester na čele?

Reagovat
nani92

lebo začal hrať hovno až od januara?

Reagovat
kiwwi

takze cela PL su top timy? uz nesplietaj

Reagovat
Grahf

a čo asi určuje kvalitu ligy? Potom prídu do europy a robia len hanbu.

Reagovat
kiwwi

a co to ma spolocne s neriskovat a hlavne nedostat gol...ty mi pripadas jak keby si vzal do hlavy 5 veci a kombinujes si ich jak ti pasuje aby si podporil nejake svoje tvrdenie

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne takto.

Reagovat
vitasrp

Kdyby aspoň ty TOP celky fakt hrály takticky svázaný a defenzivní fotbal, tak by v tý Evropě možná k smíchu nebyly. Bohužel tak minimálně v letošní sezóně rozhodně nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

wau, to bola ultimatna sracka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

F1 vs United..neviem čo je horšie

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
Makiii

Tak jestli neporazime, takhle slabouckej Everton, tak jsme fakt dementi.

Herrera, Memphis do hry co nejdriv po prestavce - je potreba to rozhejbat a zkouset neco v te utocne casti... Mata, Morgan/Carrick dolu...Blind se Smallingem zatim paradne strezi Lukakua, kterej je totalne odriznutej od zbytku tymu. Staci zapnout na vyssi obratky a musime vyhrat.

Jinak co je teda hruza, tak to jsou nase '' utocne vypady '' krajnich beku... Obrovskej rozdil na lajne Varela dopredu a Darmian dopredu.

Reagovat
Zaschrona

Fakt nechapu, proc se tam promenilo rozestaveni od te prvni ctvrhodiny, kdy to celkem fungovalo. Tahle hra nacutni to dopredu a doufej, ze nahodou z toho Lukaku neco udela, to nikam nevede... McCarthy je na hristi uplne k nicemu. Primo si to vola o zmenu na 4-3-3. Lukaku by ohromne profitoval z toho, kdyby vpredu k sobe nekoho mel...

Reagovat
EXoRcIsT

ale co Fosu-Mensah

Reagovat
Grahf

zas tie striedania, obranca...

Reagovat
Dawon

Cela PL dohromady nema tolik stridani krajnich obrancu jak sam LVG, to je neco neuveritelneho proste

Reagovat
I am Mancunian

Fosu-Mensah on for Rojo means that six of the last eight substitutions Van Gaal has made have been full-back for full-back. #mufc

Reagovat
Swarley

ale docela se to vyplatilo, ne?

Reagovat
Dawon

LVG

Reagovat
I am Mancunian

tfm je bozan, on by mohol kravat kludne zaklad miesto toho retarda

Reagovat
kiwwi

nechapem naco tam kazdy zapas pcha toho Roja, ktory este ani raz nevydrzal cely zapas...kazdy zapas si na nom minieme striedanie

Reagovat
I am Mancunian

zrazu jak vsetko kritizuje

Reagovat
kiwwi

pocuj, nechces sa fakt zamerat na niekoho ineho? Uz ani na teba nereagujem, na vsetky tie tvoje sprostosti a trapne vtipky, a vsetko...prosim ta, nechaj ma uz napokoji...prosim ta uz o to asi po sty krat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

drz hubu ivan a nerev, nic ti nerobim

Reagovat
leroy

:D nie, že ho necháš napokoji..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No slava, konecne neco alespon.

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

no jo, klasika

Reagovat
kiwwi

Martiaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
nani92

Reagovat
EXoRcIsT

no ked to tak chcel Mensah tak klobuk dole

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

nádhernej balon a celkově pěkná akcička

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
I am Mancunian

rashford a fosu mensah

Reagovat
EXoRcIsT

aj Mata ze to tak super spracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Martial 1000. gól v PL na Old Trafford. Legenda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hur to zakoncit neslo, no jeste, ze to proslo

Reagovat
Dawon

ty vole, to zakoncil jak simpson

Reagovat
Zaschrona

McCarthy a Coleman

Reagovat
vrabejka

Tiki taka!

Reagovat
Grahf

jagielka skoro zbural branku :)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda fil

Reagovat
Zaschrona

Absolutni tutovka, tohle musi byt gol... Fakt komedie.

Reagovat
EXoRcIsT

ten brankar Evertonu sa pri odkopoch zahrava z ohnom a ani by som sa necudoval keby z toho bol gol

Reagovat
Cobra

Keviiiiiiiiiin

Reagovat
Zaschrona

Dohraje to dneska Mirallas?

Reagovat
smazaný uživatel

Foku meeee je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ten Lukaku se tam tak trápí, musíme ho vysvobodit...

Reagovat
EXoRcIsT

hranie pod LVG ho vyslobodi z trapenia

Reagovat
Swarley

no my se zase musíme vyslobodit od LVG

Reagovat
vodka

jj, stejně jako celý mu vytrhne ze sraček mourinho

Reagovat
EXoRcIsT

tak povedz ineho top trenera ktory je volny

Reagovat
vodka

furt ty sračky s top trenérem, když i top trenéři hoří a mourinho přímo shořel už víckrát...

Reagovat
EXoRcIsT

tak azda nie Giggs s 3 matchmi na konte to uz radsej Neville

Reagovat
smazaný uživatel

3 zapasy na konte vs 3 vyhry na konte

Reagovat
fff

Fakt by si to chcel skusit s Giggsom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by som s tym problem ziadny, ak by ho menovali...Tie vysledky, co uhral Gaal, by uhral s prehladom tiez, horsi by nebol...a je asisten uz 3 roky vkuse, takze ak sme z neho niekedy chceli urobit hlavneho trenera, tak uz viac cakat nie je na čo..ale nečakam to, ze to bude Giggs

Reagovat
fff

Hm chapem. Ono zas na druhu stranu, hoci samozrejme jeho dosah je mensi nez keby bol hlavny trener, ale je 3 roky asistent a tie 3 roky su od vas podla mna velke sklamanie. Takze ma na tom svoj podiel zrejme tiez.

Ale kazdopadne na Vasom mieste by som bol absolutne proti Mourinhovi no, otazne je kto iny aktualne. Ak bude Vase vedenie chciet nejake meno ... tak premyslam kto by to mohol byt. Ake mena tak koluju u vas v MU diskusiach?

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho a Giggs sem tam Pochettino

Reagovat
fff

Hm ako som pisal, Mourinha by som na vasom mieste absolutne nechcel. Giggsa osobne tiez moc nie, Pochetina podla mna po tejto sezone od Spurs nedostanete.

Nespomina sa napr. Emery? Mlady, nejaky ten uspech uz ma za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja silno pochybujem, ze za tie tri roky mal Giggs niekedy nejaky velky vplyv na hru, aj tak to cele bolo o tom, ze on sa ma učiť...Určite daval nejake svoje poznatky, ale aj tak je to Gaalov rukopis a predtym Moyesov, takze toto ja vobec neberiem nejak do uvahy

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože nechceš.

Reagovat
EXoRcIsT

kazdy by fan United by chcel raz Giggsa ale teraz by to bol strasny risk ked bude mat proti sebe Guardiolu , Conteho , Pochettina , Kloppa a aj Wengere to by hrozili dalsie sezony bez LM jasne ani Mourinho nemusi uspiet ale je tam vacsia sanca

Reagovat
vodka

má 2 výhry a remízu, pokud se nepletu, ale to je jedno, klíčové je, aby nepřišel ten arogantní kokot, to si radši nechám LVG... už vidím mourinha, jak by s tolika zraněníma hrál super fotbal...

Reagovat
bbbauch

Asi myslel Garyho vyhry

Reagovat
EXoRcIsT

ibaze u LVG to nieje o zraneniach ten na pi.. futbal sa hral aj ked nebolo vela zranenych a jeho nema zmysel tu drzat dalsiu sezonu ked aj tak konci keby mal zmluvu na dalsich 5 rokov tak by ho este mohli podrzat ale takto nie

Reagovat
vodka

rikej si co chces, je to vyrazne ovlivnene zranenima, hlavne v te obrane. a ma smysl ho drzet, dokud hrozi ten portugalec.

Reagovat
vitasrp

Ono jde taky o to, že Mourinho by tolik svalových zranění ve svém týmu neměl (což je u vás dost podstatný problém).

Reagovat
vodka

to samozřejmě s nějakou naprostou jistotou tvrdit nejde. já si například pamatuju, jak s velkou slávou představoval MU nějaký přístroj, který má přesně měřit svalové napětí a v podstatě ukončit nějakou možnost svalových zranění z přetížení, ale je to naopak ještě horší.

Reagovat
vitasrp

No, když se podívám na kariéry obou těch trenérů a vezmu v potaz, kolik svalových zranění měli pod Mourinhem hráči Realu a Chelsea a naopak jaký problémy s tím měl v příprave na MS a u United Van Gaal, tak si to s dost vysokou pravděpodobností dovolím tvrdit.

Nejlepší prevencí samozřejmě není nějakej přístroj, ale naopak správně naplánovaný tréninkový program a správně nastavená tréninková intenzita.

Reagovat
fff

Pamatam si ako ked prichadzal LvG mala to byt istota, kvalita a pod. ...

Reagovat
bbbauch

stejne jak s Kloppem

Reagovat
fff

Uf ... dostal som davku vtipu priamo medzi oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vid suhrn kola

Reagovat
smazaný uživatel

sazka na jistotu byl moyes, ne?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

jsem tě chtěl jenom pozdravit

Reagovat
Zaschrona

I ja tebe. Lukaku hraje taky dost bidu.

Reagovat
Swarley

jo to jo, moc dobrý balonu nedostal, má to těžké...ale celkově je to hodně slabý zápas od všech...

Reagovat
Zaschrona

Jojo, nejlepsi od nas asi Stones, u vas Martial.

Reagovat
Swarley

+ Mensah, ten to slušně oživil a dobře brání

Reagovat
bbbauch

priste do zakladu klidne

Reagovat
Swarley

no se zraněním Blinda to má v podstatě jistý

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Lingard je strašně jednoduchý hráč...

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem prečo dáva dole Deulofeua a nie Lennona, ved Deulofeu bol dosť nebezpečný a Lennon akokeby tam ani nebol

Reagovat
Zaschrona

brani

Reagovat
bbbauch

Fosu je super

Reagovat
bbbauch

Ty darmiana "fousy"

Reagovat
vodka

vidím teda druhý poločas, ale barkley udělal něco dobře?

Reagovat
niflheim

Ještěže je Mirallas takový hňup

Reagovat
smazaný uživatel

Martial jak ukazal Morganovi, ze prihravaaaj mi...ach Boze, on je fakt jediny, co proste chce ist, vezme a hraje dopredu, Morgan si to taha, ma caaaas, ma v pici, Scholes do pice zobral a hned to preniesol na sto metrov, hra mala tempo, ale teraz to vsetko drzime strasne dlho, nechapem tomu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
Zaschrona

Na co ceka s tema stridanima proboha zas...

Reagovat
nani92

pice stred volny, mensah ma loptu idealne na prihravku a lingard si tam krača a pozera sa

Reagovat
smazaný uživatel

ma v pici

Reagovat
I am Mancunian

to je martial

Reagovat
Swarley

tak, co tam máme v akademii za stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo na stoper

Reagovat
I am Mancunian

sak fosu mensah

Reagovat
Swarley

*focus

hej, ale tak na lavičce bude kdo?

Reagovat
I am Mancunian

jonesy

Reagovat
niflheim

Takže další zranění obránce letos... why the hell not.

Reagovat
Swarley

ty chytl DDG nebo co to kurva bylo?

Reagovat
Zaschrona

Hmm, jesteze jsme vylepsili rohy, jinak by to pro nas fakt bylo bez sanci.

Reagovat
bbbauch

David

Reagovat
Zaschrona

wow, to bylo ctyri na jednoho, ne?

Reagovat
Swarley

nepochopím, jak z toho mohl být aut do prdele

Reagovat
Zaschrona

ta prihravka Stonese

Reagovat
smazaný uživatel

5 na 1 a on ho zajebe niekde do autu

Reagovat
Dawon

pro komentator porad rika tofu-mensah?

Reagovat
niflheim

A křivák stáhne snad nejlepšího ofenzivního hráče na place, dobrý

Reagovat
Zaschrona

vzdyt Barkley nic nepredvedl

Reagovat
niflheim

Ale držel tu ofenzívu ve středu hřiště, však teď se skoro vůbec nedostal Everton do šestnáctky. V tom přechodu do útoku byl klíčový.

Reagovat
Zaschrona

ok, ale to umi i Stones nebo Besic, kteri tam meli pak byt... on holt jen prisel Niasse

Reagovat
niflheim

A od té doby si Everton snad nic nevypracoval.

Reagovat
Zaschrona

Vsechno nadejne skoncilo u Niasseho.

Reagovat
vodka

v druhém poločas barkley neudělal dobře nic a ztrácel spousty balonů...

Reagovat
niflheim

Ale pořád se mi zdál jako jediný v tom středu, kdo dokázal podržet balón a rozjet akci.

Reagovat
Swarley

Rashford má zítra asi nějakou písemku, dneska hodně slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je super, snad ide spät do starej formy

Reagovat
Swarley

budeme to potřebovat, jestli bude Blinďák zraněnej a bude tam vedle něj Mensah nebo Rojo...i když Mensah vypadá hodně dobře...

Reagovat
Dawon

dneska sice super, ale byl to od Blinda prvni dobry vykon snad od noveho roku...s tim bysme se meli byt schopni nejak srovnat

Reagovat
Swarley

jako individuálně umí udělat nějakou chybu, ale systémově to většínou alespoň tak nějak se Smallingem jakž takž funguje...ale uvidíme no, třeba to až taková ztráta nebude...

Reagovat
Zaschrona

kde jsme to proboha vyhrabali... za 13,5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Lukaku?

Reagovat
CR7RONALDO

Niasse

Reagovat
Zaschrona

Niasse

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

no snad se Martial nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez

Reagovat
vodka

1600. proti mourinhovi na lavičce MU

Reagovat
Harakan

kohokoliv, jen né Mourka.

Reagovat
niflheim

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

kampaň

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele