Premier League - preview 32. kola

11.04.2015, 08:14, aktualizováno 13.04.2015, 08:18
Previews
Tradiční dohrávku má na programu anglická nejvyšší soutěž. Liverpool na Anfield Road přivítá Newcastle, kterému se zde vůbec nedaří...
Liverpool FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Otřesná forma Manchesteru City přece dala jeho pronásledovatelům "čuchnout" v boji o čtvrté místo zajišťující účast v kvalifikaci na příští sezónu Ligy mistrů. Liverpool se o naději popere doma s Newcastlem, jenž naopak prakticky nemá o co hrát...

Magpies v průběhu sezóny opustil Alan Pardew a s ním jako kdyby z klubu zmizely i ambice. Newcastle po Johnem Carverem strádá, je až třináctý a nebýt pohodlné pozice zpřed Pardewým odchodem, mohlo by to být ještě zajímavé. Vždyť v roce 2015 získaly Straky zoufalých 9 bodů z 12 zápasů. Méně ukořistili jen v QPR.

Pro dobro Newcastlu nehovoří ani aktuální forma. Čtyři prohry v řadě a jediná vstřelená branka. Inu, ještěže je sestupové dno vzdálené celých devět bodů.

To Liga mistrů je pro Liverpool blíže. Zatím je to bodů sedm, ale když dnes proti Magpies uspěje, budou to jen 4 body; tedy při formě Man City nic moc nereálného. O to víc můžou mrzet zpackané dva poslední duely s Manchesterem United a Arsenalem, z nichž Reds nezískali ani bod.

Ani bod neuhráli liverpoolští také v listopadu v Newcastlu, kde stačil jediný gól Ayoze Péreze na triumf Strak. St. James‘ Park nepatří mezi oblíbené štace ani v posledních letech - 5 zápasů, 3 výhry Newcastlu a jedna jediná od Liverpoolu.

Liverpool trápí velké množství absencí, které Brendanu Rodgersovi dělá vrásky především v zadních řadách. Martin Škrtel nesmí hrát kvůli suspendaci (stejně jako Steven Gerrard) a Mamadou Sakho je pro změnu zraněný. Zdravotní potíže nepustí na trávník ani Maria Balotelliho a Adama Lallanu. Naopak Jordon Ibe je po měsíci a půl zpátky, karetní distanc již odkroutil zase Emre Can.

Newcastlu se po čase znovu začíná vyprazdňovat marodka. Na sestavě se to nicméně projevit nemá, jelikož pro uzdravené Rolanda Aaronse a Siema de Jonga je zatím trénink maximum. Obránce Daryl Janmaat by nicméně hrát měl, a to i přes bolavé lýtko. Papiss Cissé a Fabricio Coloccini jsou suspendovaní.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Lovren, Touré - Ibe, Henderson, Lucas, Moreno - Sterling, Sturridge, Coutinho
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - R. Taylor, Janmaat, Williamson, Colback - Abeid, Sissoko - Gouffran, Cabella, Ameobi - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queens Park Rangers - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Malé i velké londýnské derby. Souboje QPR s Chelsea možná nepatří k tomu nejatraktivnějšímu, co Premier League nabízí, ovšem v tuhle chvíli oběma týmům nepůjde o málo. Blues navíc budou na hřišti svého souseda usilovat o svou teprve druhou venkovní ligovou výhru proti tomuto soupeři, a tu první od dávného roku 1996...

Jako vždy kreativní Steve Wilson ve svém preview pro webové stránky BBC připodobnil pozici dočasného manažera QPR Chrise Ramseyho k Dr. Frankensteinovi - také on měl víceméně za úkol vdechnout život tlející mrtvole pomocí dílů, kterým už dávno vypršela data trvanlivosti.

Bývalý asistent Tottenhamu to skutečně nemá lehké a zasluhuje menší pochvalu alespoň za zlepšení dříve tragické venkovní formy, to však šlo na úkor zhoršení výkonů před domácím publikem, kde nyní Hoops padli už šestkrát v řadě - čtyřikrát pod Ramseyho dohledem. Přesto situace QPR není úplně beznadějná a v případě senzační výhry by se hoši z Loftus Road posunuli až na 16. příčku.

Chelsea technicky ještě má o co hrát, ve skutečnosti je však spíše otázkou, s jakým předstihem, a nikoliv jestli vůbec letos vyhraje mistrovský titul. Manchester City vypadá všelijak, jenom ne přesvědčivě, a Arsenal patrně zabral až příliš pozdě.

Navíc forma Blues je stále relativně uspokojivá: ačkoliv nyní Chelsea usiluje teprve o svůj první čistý hattrick ligových výher v roce 2015, alespoň venku jsou od novoroční ostudy na Tottenhamu úplně stoprocentní.

Chris Ramsey ještě ani pro toto malé derby o hlavní město Anglie nebude mít k dispozici oba své nejzkušenější stopery - Richard Dunne se sice jakž takž zotavil z operace kolene, zápasovou zátěž ovšem ještě nesnese, a Rio Ferdinand (spolu s Michaelem Doughtym) je z provozu dočasně vyřazen kompletně.

Na druhé straně barikády proti svému bývalému zaměstnavateli stane Loïc Remy, který dříve za QPR pálil ostrými akorát na hostování, a nyní se v zastoupení zraněného Diega Costy bude pokoušet o to samé. Cesc Fábregas si proti Stoku sice zlomil nos, na QPR nicméně bude tak jako tak připraven, i když jen s ochrannou maskou.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Onuoha, Caulker, Hill - Phillips, Barton, Sandro, Kranjčar - Zamora, Austin
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard, Remy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 17:00)
V rozdílném rozpoložení než na podzim půjdou hráči United a City do 152. manchesterského derby. Zatímco v listopadu šlo o souboj horkého kandidáta na titul s týmem ze středu tabulky, nyní se utká třetí s čtvrtým. Špatná forma Citizens zapříčinila jejich propad v tabulce, naopak Red Devils se vezou na vítězné vlně a své dobré rozpoložení budou chtít potvrdit i proti svému městskému rivalovi.

Manchester City se stal pro United v posledních letech velmi neoblíbeným soupeřem. Vždyť Ďáblové svého soka porazili naposledy v prosinci 2012, předcházející čtyři ligová střetnutí vždy skončila vítězstvím Sky Blues. Nyní však všichni příznivci celku z Old Trafford věří, že tuto nepříznivou sérii přeruší a vzhledem k aktuální formě obou mužstev je jejich optimismus na místě.

Družina Manuela Pellegriniho vskutku nezažívá povedené období, z předchozích sedmi soutěžních zápasů vyhráli pouze dvakrát a nutno zmínit, že s výjimkou Liverpoolu se v lize vždy jednalo o týmy z dolní poloviny tabulky. Citizens prohráli všechny tři poslední venkovní duely (Liverpool, Burnley, Crystal Palace) a sami se prakticky vyřadili z boje o titul. Na vedoucí Chelsea ztrácí už propastných devět bodů a to má ještě Mourinhova parta utkání k dobru.

Nicméně argentinský kanonýr Sergio Agüero v rozhovoru prohlásil, že v první příčku stále věří. "Samozřejmě, stále můžeme zvítězit. Ve fotbale se může stát cokoliv. Když už si myslíte, že už to máte v kapse, naráz se všechno změní. Soustředíme se jen na sebe, pokusíme se vyhrát každý zápas, abychom udrželi tlak na Chelsea," uvedl v pátečním interview pro Sky Sports.

V mistrovský primát od prvního kola nepřestává věřit také manažer Manchesteru United Louis van Gaal. Jeho svěřenci v poslední době jako kandidáti na titul opravdu hrají, vyhráli pětkrát za sebou a zdá se, že kvalifikace do Ligy mistrů jim letos neunikne. Red Devils jsou silní zejména na domácí půdě, v Divadle snů získali během právě probíhající sezóny již čtyřicet bodů, dokonce o jeden bod víc než dosud doma neporažená Chelsea.

Fotbalisté historicky úspěšnějšího klubu jsou si důležitosti nedělního klání plně vědomi, což potvrzuje i Louis van Gaal. "Když se procházíte ulicemi Manchesteru, lidé mluví o derby stejně jako hráči - ať to jsou Angličané nebo Španělé. Všichni si velmi dobře uvědomují, o čem tento zápas je a co znamená vítězství nad City. Vědí to, já to vím též a to je velmi důležité," uvedl nizozemský kouč.

V podobném duchu hovořil také kapitán Wayne Rooney. "Myslím, že je to velmi důležitý zápas pro obě mužstva, pro fanoušky a i pro mě. Chceme přivodit našim fanouškům úsměv na tvářích, když půjdou v pondělí ráno do práce. Chceme, aby to byli právě oni, kteří si budou utahovat právě z fanoušků Manchesteru City," řekl.

Oba trenéři se musí vypořádat s několika zraněnými hrači. Citizens budou chybět útočníci Stevan Jovetić a Wilfried Bony, mimo hru je také stoper Boyata. Jeho zkušenější krajan Vincent Kompany má potíže se zadní stehenním svalem, avšak dá se očekávat, že pokud to alespoň trochu půjde, utkání takového kalibru si nenechá ujít. Pokud by kapitán klubu z Etihad Stadium nemohl nastoupit, byla by to pro Manuela Pellegriniho velká nepříjemnost. Belgický zadák sice v tomto ročníku zdaleka nepodává takové výkony jako loni, ovšem duu Mangala - Demichelis by snad nevěřil ani ten nejoptimističtější příznivec bleděmodrých.

Louis van Gaal určitě ještě nebude moci využít Robina van Persieho, jenž se alespoň už zapojil do tréninku. Otazník visí nad startem Chrisa Smallinga a Luka Shawa. Zatímco prve jmenovaný by podle slov zkušeného stratéga snad měl být k dispozici, Shaw patrně do ostře sledovaného souboje nezasáhne. Suspendovaný je navíc stále Jonny Evans.

Pokud by se Manchesteru City v neděli v podvečer podařilo zvítězit, jednalo by se o pátý skalp svého rivala v řadě a podobná série se Sky Blues ještě nikdy v historii zkompletovat nepodařila. Pětkrát za sebou porazit United se dokonce nepodařilo ještě žádnému mužstvu v Premier League.

V jubilejní padesátou remízu manchesterských derby budou zřejmě doufat hráči Arsenalu i Chelsea, jak to dopadne, zjistíme v neděli od kolem sedmé. Utkání zahájí hvizdem do píšťalky v 17 hodin středoevropského času Mark Clatteburg, který shodou okolností rozhodoval rovněž klání z října 2011, kdy na Old Trafford zvítězili Citizens vysoko 1:6.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Blind - Carrick, Herrera - Mata, Fellaini, Di María - Rooney
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Demichelis, Clichy - Navas, Touré, Fernandinho, Silva - Džeko, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Swansea City - Everton FC  (sobota 13:45)
Už bylo pomalu načase, aby Everton začal předvádět to, na co má kvalitu kádru. Špatnou sezónu tím už Martínezova parta sice nenapraví, ale skončit se ctí je rozhodně lepší než se potácet někde těsně nad sestupovými vodami. Tam by mimochodem Toffees byli, kdyby nevyhráli poslední tři duely.

Právě těchto 9 bodů je prakticky definitivně dostalo pryč z potenciálních bojů o udržení. Výš už ale mířit nemohou, střed tabulky je pro letošní Everton maximum. Nic na tom nezměnila ani zmíněná série s Newcastlem, Queens Park Rangers a Southamptonem.

Výbornou formu si do vzájemného střetnutí přinesla i Swansea, která díky čtyřem vítězstvím z posledních šesti klání ještě může pokusit štěstí a shodu náhod. Na Evropskou ligu nyní ztrácí sedm až osm bodů - kdyby se tak Labutím povedlo vyhrát většinu zápasů a zároveň by alespoň jeden z tria Tottenham, Liverpool, Southampton rapidně ztratil dech, bylo by možné leccos.

Strůjcem úspěchu je překvapivě také Batefimbi Gomis, který se ve zmíněných šesti zápasech čtyřikrát prosadil. Celkem se přitom v sezóně trefil jen pětkrát. Neublížil mu ani kolaps v utkání s Tottenhamem; naopak právě po něm začal předvádět zatím nejlepší výkony v dosavadním ročníku.

Nezaujatí fanoušci budou právě na něj upírat své pohledy, aby utkání neskončilo bez branek jako loni na začátku listopadu. V Evertonu by měl vést útok Romelu Lukaku, jenže jeho ligová forma se s Evropskou absolutně nedá srovnat a jeho letošní výkony jsou velkým zklamáním. Je tak možné, že mu opět vypomůže Arouna Koné.

Lukakův stav je navíc nejistý, vinou bolavého stehenního svalu možná od začátku nenastoupí. Zraněný je i probouzející se Darron Gibson. Swansea naproti tomu přišla do konce sezóny o Kyla Naughtona, zatímco Monterův stav je podobně jako Lukakův tak 50 na 50.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Cork, Shelvey - Sigurdsson, Routledge - Gomis
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Lennon, McCarthy, Barry, Osman - Koné, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Hull City  (sobota 16:00)
Dlouho se Southampton držel poblíž vedoucí Chelsea, dlouho reálně zasahoval do bojů o Ligu mistrů. Ještě na přelomu ledna a února dokonce trůnil na čtvrté příčce. Ani zlepšené výkony v březnu však nezastavili postupný úpadek černého koně Premier League a po prohře s West Hamem vyhlásil manažer Ronald Koeman jasné stanovisko: Soustředíme se na Evropskou ligu...

Uhrát místo v Evropské lize by už takový problém být neměl. Současná situace je jasná - Chelsea jako vítěz Capital One Cupu postrčila kvalifikaci do ní i pro šestý tým tabulky; a vzhledem k rýsujícímu se finále FA Cupu Arsenal - Liverpool by mohlo jít za rok do Evropy všech sedm nejsilnějších týmů letošní sezóny. Neochvějnou jistotu však nyní má jen první šestka, a proto musí Saints dál bojovat.

Přestože mají nejlepší obranu v Premier League, nachází se právě na té nejisté sedmé příčce se ztrátou jednoho bodu na pátý Liverpool i šestý Tottenham. Achillova pata týmu z jihu Anglie spočívá v ofenzivě. V posledních sedmi zápasech se trefil jen čtyřikrát a trápí se dlouhodobě - vždyť od začátku roku 2015 nedali červenobílí v jednom zápase víc než dvě branky. Určitě je to i vina uvadlého kanonýra Graziana Pellého, jenž se naposled trefil před Vánoci.

Vaše problémy na naši hlavu, říkají si asi v Hullu. Tigers totiž ani v nejmenším nepomýšlí na poháry, naopak. Záležitosti, které svěřenci Steva Bruce řeší, jsou ryze existenční. Hull je nyní sedmnáctý a hladové trio nováčků Queens Park Rangers, Burnley, Leicester se zespoda neúprosně blíží. První dva jmenovaní ztrácí pouhé dva body.

Hullu se v poslední době moc nedaří, nevyhrál už pět utkání v řadě, přičemž jen bod uhráli s dalšími kandidáty sestupu Sunderlandem a zmíněným Leicesterem. Naposledy podlehli 1:3 na hřišti Swansea, kde navíc uviděl červenou kartu David Meyler.

Kromě něj nesmí v utkání nastoupit ani Gaston Ramírez, který v Hullu hostuje právě ze Southamptonu. Mimo hru je taky stoper Curtis Davies a Nikica Jelavić, naopak Andrew Robertson by měl být konečně k dispozici.

Southampton, který ovládl posledních pět vzájemných zápasů - včetně toho posledního listopadového na KC Stadium, postrádá pouze Filipa Djuričiće a brankářskou jedničku Frasera Forstera.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Davis - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Wanyama, Schneiderlin - Long, Tadić, Mané - Pellé
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, Chester - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Diamé, Brady - Hernández, N'Doye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Stoke City  (sobota 16:00)
K pohárům daleko, k sestupu ještě dál. Utkání West Hamu proti Stoke City bude zřejmě patřit k atraktivnějším ze sobotního programu, avšak z hlediska důležitosti jde nejspíš o nejméně podstatný duel v dosavadní sezóně. Ani jeden tým už totiž nemá o co hrát - kromě peněz za konečné umístění poblíž zlatého středu.

Stoke City pomýšlelo na vyšší pozice. Osmou příčku klidně mohlo vybojovat, jenže poslední tři zápasy neuhrálo ani bod a myšlenky na rekordní umístění jsou tytam. Proti Chelsea přitom Potters nebyli daleko alespoň od remízy, o kterou přišly vinou chyby gólmana Begoviće. Adamův gól z 60 metrů tak přišel na zmar.

West Ham má po 31 kolech taktéž 42 bodů, v jeho svědomí však musí být ještě o poznání temněji. Na přelomu ledna a února totiž Hammers opanovali příčky zajišťující účast v Evropské lize; před Vánoci dokonce ty s puncem kvalifikace do Ligy mistrů. Také je však postihla fatální krize; z posledních devíti duelů vyhráli jediný.

V utkání se Stoke tak budou Kladiváři hrát spíše na to, aby nedostali příliš mnoho žlutých karet. Premier League totiž drží jednu ze tří pozic pro kvalifikaci do Evropské ligy za Fair Play a West Ham je v anglické tabulce na prvním místě.

Po zranění se West Hamu vrací Enner Valencia, avšak zda bude hrát už je věc další. Zato James Tomkins už letos nejspíš do hry nezasáhne; po operaci ramene několik týdnů nebude moci hrát.

Stoke může po zápasové pauze využít Victora Mosese. Přestávku si nicméně možná udělá obránce Marc Wilson, který má zlomenou ruku - ve hře ho ovšem drží ochranná konstrukce.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell - Song, Noble, Kouyaté - Downing, Nolan - Sakho
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wollscheid, Wilson - N'Zonzi, Adam - Walters, Ireland, Moses - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Chytá se tonoucí stébla? Dokážou Lišky zázrak a udrží se v lize? S 22 body na kontě v této fázi soutěže se to ještě nikomu v historii Premier League nepodařilo. Minulý týden ovšem Leicester zažehl jiskřičku naděje a hodlá ji udržet při životě nejdéle, jak jen to bude možné. Začne v malém Midlands derby proti West Bromwich Albionu.

Osm kol do rozuzlení. Osm zápasů, z nichž minimálně polovinu musí Leicester vyhrát, ale měl jakoukoli naději na záchranu v elitní anglické soutěži. (Ne)Výhodou Pearsonových svěřenců je i to, že do konce ročníku hrají se třemi spolukandidáty na sestup a sezónu zakončí horoucí dvojzápas v Sunderlandu a doma s QPR.

Teď ale musí Foxes myslet na jediné. Jak navázat na zlepšený výkon proti West Hamu i do dalšího utkání? S Kladiváři outsider konečně dokázal zvítězit, což se mu podařilo po dlouhé osmizápasové odmlce. Konečně to Leicesteru taky začalo střílet - za minulé dva zápasy vsítil 5 gólů; stejně jako za osm předešlých.

Podobný zvrat v ději by se teď hodil i nejbližšímu soupeři Lišek, West Bromwichi Albionu. Ten se po Pulisově příchodu oprávněně kasal solidní formou založenou především na skálopevné defenzivě, jenže ty časy odvál březnový vítr. Čtyři prohry z pěti soutěžních zápasů, trojka od City, a dokonce čtyřka doma (!!!) od QPR, které předtím dokázalo venku bodovat jen jednou.

Situace navíc není tak idylická. WBA je od sestupových pozic vzdáleno 7 bodů, což je manko, které se může při známé závěrečné stíhací jízdě celků ze dna smazat během čtyřech, pěti kol. Baggies by tedy usnutí na vavřínech mohlo přijít draho.

Pulisovi bude v zápase chybět Youssouf Mulumbu, který dostal před týdnem červenou kartu; po suspendaci se naopak vrací Craig Dawson. I protějšímu celku se do akce hlásí stoper - Matt Upson vyléčil zranění achillovky, zatímco záložník Dean Hammond je fit po zranění kotníku.

Na vzájemné střety mají lepší vzpomínky hráči WBA, kteří opanovali všechny čtyři předešlé duely. Včetně toho posledního, které v Leicesteru zvládli poměrem 1:0.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Lescott, Brunt - Gardner, Morrison, Fletcher, Sessegnon - Berahino, Ideye
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Huth, Morgan, Schlupp - James, Cambiasso - Mahrez, Nugent, Vardy - Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (sobota 16:00)
Na White Hart Lane působil jako hráč, později jako asistent a nakonec i jako hlavní trenér. Nyní se Tim Sherwood do severního Londýna poprvé vrací jako kouč soupeře. Jeho Aston Villa musí nutně začít sbírat body, pokud neuspěje ani proti Tottenhamu, může se po srovnání počtu zápasů všech týmů propadnout na sestupové pozice.

Začátkem března si možná fanoušci Villans po dvou vítězstvích nad West Bromem a Sunderlandem mysleli, že se po sérii porážek blízká na lepší časy. První jarní den však fotbalisté z Birminghamu nestačili na Swansea, poté dle očekávání prohráli s Manchesterem United a naposled v úterý ve Villa Parku pouze remizovali s Queens Park Rangers.

Nutno dodat, že předehrávka 33. kola v netradiční termín musela všechny přihlížející bavit. K vidění bylo celkem šest branek, polovinu z nich si připsal Christian Benteke, jenž tak nechal vzpomenout na svou střeleckou formu z předloňské sezóny. Nicméně ani hattrick belgického kanonýra na tři body nestačil. "V zápase proti QPR jsme předvedli nejlepší výkon v sezóně. Musíme se ale vyvarovat hloupých inkasovaných branek. Jsme hladoví, budeme bojovat za naše přežití a pokusíme se vyhrát každý zápas," prohlásil Tim Sherwood.

Aston Villa bude mít se záchranou ještě hodně starostí. Nepřeje jí ani los, Villans ještě čekají duely na Etihad Stadium, St. Mary's Stadium či klání s Evertonem nebo West Hamem. Sezónu pak zakončí kláním s přímým konkurentem v boji o záchranu - s Burnley.

Neoblíbeným soupeřem jsou pak především právě Spurs. Vždyť Lions Tottenham neporazili třináctkrát v řadě, naposled se Villans ze skalpu své sobotního soupeře radovali v září 2008. Svěřenci Mauricia Pochettina navíc na White Hart Lane neprohráli od listopadové porážky se Stoke City.

Argentinský manažer se bude muset obejít bez zraněné brankářské jedničky Huga Llorise, kterou tak potřetí v řadě mezi třemi tyčemi nahradí Nizozemec Michael Vorm, jenž si naposledy proti Burnley připsal premiérovou nulu v dresu Spurs. Mimo hru se nachází rovněž Kyle Walker a nejistý je start nemocného Jana Vertoghena.

Tim Sherwood má marodku ještě rozsáhlejší. Nemůže počítat s kvartetem Alan Hutton, Scott Sinclair, Ashley Westwood a Carles Gil. K dispozici by už měli být alespoň zadáci Aly Cissokho a Philippe Senderos a po roční pauze se pomalu vrací také útočník Libor Kozák. Vymyslí šestačtyřicetiletý lodivod recept, jak zastavit gólostroj svého bývalé svěřence Harryho Kanea?
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Chiriches, Dier, Fazio, Rose - Bentaleb, Mason - Townsend, Eriksen, Chadli - Kane
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Okore, Clark, Richardson - Delph, Sánchez, Cleverley - Grealish - Agbonlahor, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Alan Pardew je v posledních týdnech tím nejpropíranějším manažerem na Ostrovech. V médiích se objevují hesla jako Alan Pardew FC, tým, který by v Premier League div nebojoval o poháry, a podobně. Jeho Crystal Palace se místo bojů o záchranu může na padající celky koukat s velké výšky. A do Sunderlandu jede v naprosté pohodě.

Pardew byl mezi Eagles znám především jako expert na venkovní zápasy, když nevyhrál jenom jednou - v Southamptonu. Dařit se mu však začalo konečně i doma, kde minulý měsíc porazil nejen Queens Park Rangers, ale především obhájce titulu Manchester City, který tím víceméně odepsal z boje o ligový primát.

A nyní by šedivý stratég rád uspěl počtvrté v řadě; vrací se totiž na místo, kde oblíbený rozhodně není a kde se mu ani trochu nedaří. Sunderland je jak známo největší rival Newcastlu, kde Pardew strávil dlouhé a úspěšné roky. Posledních šest derby však nedokázal vyhrát, a poslední čtyři dokonce ztratil úplně.

Tento trend Mackems dodržují nadále, doma díky Defoeově trefě vyhráli popáté v řadě a udělali důležitý krok k záchraně. Dick Advocaat navíc tímto počinem získal důležitou důvěru fanoušků, pro které je úspěch v derby jedna z největších odměn.

Tříbodový náskok na udržení je rozhodně příjemným začátkem, nikoli však jistotou. K té potřebují Black Cats vyhrát minimálně další dva duely a k tomu uhrát nějakou remízu. První triumf získat už nyní by bylo rázným krokem k bezpečí. V listopadu navíc vyplenili Selhurst Park 3:1, takže mají na čem stavět.

Nebudou však moji stavět na Sebu Larssonovi, který příští dva zápasy neodehraje vinou karetního trestu. Mimo hru je taky Jack Rodwell. Na straně hostí by mělo v sestavě dojít k jediné změně; zraněného Joea Ledleyho nahradí kapitán Mile Jedinak, jenž se po suspendaci vrací.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, O'Shea, Vergini, Van Aanholt - Bridcutt, Cattermole, Gómez - Defoe, Fletcher, Wickham
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Kelly - McArthur, Jedinak - Zaha, Puncheon, Bolasie - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Kdo by to byl řekl, že Arsenal bude v půlce dubna největším konkurentem Chelsea v boji o titul. Fantastická forma v roce 2015, díky níž Gunners vyhráli 10 z posledních 11 utkání, posunula Kanonýry na druhé místo a nezdá se, že by jej měli v plánu opouštět. Burnley naopak touží zmizet ze sestupových pozic a o body se tak na Turf Moor strhne tvrdá řež.

Deset z jedenácti a sedm v řadě. Vítězství v Premier League se na konto Arsenalu hrnou jako o závod a Arsene Wenger může spřádat plány na rekord. Více utkání za sebou vyhrál jen před 11 lety, tehdy jich bylo devět a Gunners na konci sezóny vyhráli titul bez jediné porážky.

Letos to však na titul stačit s největší pravděpodobností nebude. Ani Chelsea totiž body nijak zvlášť neztrácí; desetkrát v řadě neprohrála a kromě sedmibodového náskoku právě na Arsenal má ještě navíc utkání v Leicesteru k dobru.

Arsenal tak může v klidu hlídat pozici vicemistra, kterou má na dosah ruky po dlouhých deseti letech; i tehdy se šampionem stala Chelsea. Přímý postup do skupiny Ligy mistrů je cílem i obou Manchesterských klubů a jeden ze tří týmů odejde pouze s vstupenkou do kvalifikace.

Burnley naopak touží vybojovat jednu z 20 místenek pro další ročník Premier League. Z letošních účastníků o ni přijdou tři, ale za žádnou cenu se jí ani jeden nechce vzdát. Burnley chybí na záchranu aktuálně dva body a do karet mu hraje i los. Hraje s Leicesterem, Hullem a Aston Villou, což jsou další tři kandidáti na sešup o patro níže.

Clarets nicméně umí i (nebo především) proti velkým anglickým hráčům. V roce 2015 udolali Manchester City, uhráli remízu s Tottenhamem, a dokonce i na Stamford Bridge. Těsně před Silvestrem navíc bod vybojovali i na Etihad Stadium. Arsenal se tak může obávat toho, že se stane další kořistí.

Loni v listopadu sice Arsenal nováčka smetl jasně 3:0, ale na Turf Moor se mu tak dobře nedaří. Před pěti lety tam jen remizoval, šest let zpátky dokonce v rámci ligového poháru prohrál. Poslední triumf se datuje už z ledna 2008, tehdy šlo o třetí kolo FA Cupu.

Arsenal vítá zpátky v roli zdravých fotbalistů Debuchyho, Wilshera, Artetu i Diabyho. Start kohokoli z nich je nicméně velmi nepravděpodobný. Stejná situace panuje u Matta Taylora z Burnley, který se může podívat na trávník poprvé od srpna, kdy si přivodil zranění achillovky.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Barnes - Vokes, Ings
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin - Ramsey, Özil, Cazorla, Alexis - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC30217263:2670
2.Arsenal FC31196662:3263
3.Manchester United31188555:2862
4.Manchester City31187663:3061
5.Liverpool FC31166945:3654
6.Tottenham Hotspur31166950:4554
7.Southampton FC311651042:2253
8.Swansea City311371137:3946
9.West Ham United311191141:3942
10.Stoke City311261335:3942
11.Crystal Palace311091238:4239
12.Everton FC319101239:4237
13.Newcastle United31981433:4935
14.West Bromwich Albion31891428:4333
15.Sunderland AFC315141224:4429
16.Aston Villa32781723:4529
17.Hull City316101529:4328
18.Queens Park Rangers32752038:5826
19.Burnley FC315111526:4926
20.Leicester City30571829:4922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1646)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.Pro výhru Arsenalu

Reagovat
tweek

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tipy na sportovní zápasy najdete na http://betclub.cz Já sem tam teďka už za 4 týdny 18k v plusu

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley - Arsenal jasná 1!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku Arsenal dneska

Reagovat
niflheim

Vergini dneska hraje za dva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome Arsenal na ten tlak na Chelsea !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Môj team v PES

Courtois - Ivanovic Shawcross Terry Alaba - Matic Fabregas - Chamberlain Bruyne Hazard - Costa

Ten Alaba by mohol dojsť aj naozaj, Azpi by šiel časom naspäť napravo namiesto Ivanoviča.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to sem vůbec píšeš? Myslíš, že někoho zajímá tvá sestava ve hře?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ještě z hnusného PESana..

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si říkal! Zbytečný koment

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty ani nevíš co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

PES > FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně jednozačně...

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý

Reagovat
Talker

Bylo by fajn, kdyby body dneska posbírali Sunderland, Aston Villa a Burnley a zítra my, aby se QPR odřízlo trošku více od nesestupových pozic. Chci, aby QPR sestoupilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to posereme.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ještě máte co posrat? Dyť Vy už máte prakticky po sezóně? Tobě/Vám jde ještě o nějaké umístění?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Robochelsea

Môžu prísť aj o EL, čo by som im teda prial. Ale dneska nech to neposerú, mám ich na tikete.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni EL nechtějí hrát !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stále máme reálnou šanci na LM.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíš vážně,že ne? Proboha nebuď jak Tragédi a nesni.

Reálnou - na to ti řeknu tolik věcí....... nedělej ze sebe zase idiota.

Reagovat
Busby babes

no hele, pokud porazime City, tak na ne muzou po tomhle vikendu ztracet 4 body a 6 kol do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup QPR,Burnley,Leicester! Teda bych chtěl.

Reagovat
Nikikrew

Dnesny zapas bohuzial neuvidim ale mam z toho zly pocit. Mame neskutocnu seriu ale az moc pridlhu na nas a prave dnes si myslim ze to klasicky posereme. Bodaj by som mylil ale dnes to vidim na trapenia a Xko .

Reagovat
smazaný uživatel

Manuel Pochettini, italsky manager :D

Reagovat
fantomas

Oh boy...

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

na co Vám to je?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

tady musím reagovat taky

Reagovat
smazaný uživatel

TO by ses tady tak ptal na polovinu věcí, co kdo tu dává Pro aspoň nějaký utešení po slabším podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo,beru

Reagovat
afc

Aby sme nemuseli hrat prekolo predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je snad dané ne? Nejhůře 3.flek přece bude ne?

Reagovat
afc

Iste nie je nic.Staci nevyhrat dva zapasyv rade a hned mozme byt 4.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vaši fans tady pějou ódy a už se vidí na vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by neviděl rád svůj milovaný tým na vrcholu? Ikdyž je minimální, téměř žádná šánce na 1. místo, i tak hodně zarytých fandů věří.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva co to je za debilní otázku?... Prostě hrajeme dobře, bodujeme - já jako fanoušek jsem teda spokojen. Jo a pořád se hraje o umístění a penízky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční každoroční rituál fanoušků Arsenalu: hledání tabulek ve kterejch jsou suveréně nejlepší tým PL za určitej úsek sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
cristiano.K.

výhra Arsenalu,QPR,City,LFC,ztráta slepic a bude spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že někteří Tragédi si nevidí do huby. Tady Walcott,včera magor Messa atd atd. Jo,AFC se daří,hrajou v laufu,vyhrávají,ale takovou část mají skoro všechny kluby. Navíc- není trošku pozdě? Není cíl pro normální fans AFC vyhrát ligu potažmo LM vrchol? No a když nic tak aspoň FaCup? Nechápu to holedbání nad momentálními výsledky,když třičtvrtě sezóny byla posraná.

Reagovat
Miguel19

Skoro všechny kluby

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všechny = cca 6 klubů co hrajou "o něco". Nedělej blbého

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neumíš sestavit jednu smysluplnou větu a Miguel děla blbýho.. fuck logic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
merlick

mame jednu z najlepsich foriem zo vsetkych timov v celej europe. nevidime si zato do huby...?

po tej prvej vete uz nechapem co si tym chcel vlastne povedat... nejaky nahodny generator krlesovin?

Reagovat
LAM

Otázka je proč tam forma přichází až ve chvíli,kdy je pro Arsenal titul skoro nemožnej a navíc proč z takovou formou si udělá Arsenál v evropě udělá takovou ostudu.

Takový období mívá Arsenal v poslední době častěji,ale vyrovnává to obdobím kdy podělá skoro vše.

Reagovat
afc

Tu mas odpoved,preco forma prisla tak neskoro:

Začátek sezony byl pro nás velmi těžký. Vinou světového šampionátu jsme s některými nemohli počítat třeba i pět měsíců. Teď je celý tým už nějakou dobu pohromadě a mezi hráči se vytvořila taková ta správná soudržnost. Od ledna, kdy nás víceméně přestaly trápit zranění, si vedeme velmi slušně a efektivně. Možná nyní máme také více útočně/obranně vyladěný kádr, než tomu bylo v první půli sezony.

Reagovat
LAM

MS naprosto neberu.Hráči chyběli totiž všem.

A další věc je že i když tu formu máte a dostane nejjednoduššího soupěře do LM tak stejně vypadnete.Tohle už je prostě hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele buďte rádi,jestli ukopete 2.flek a pokud vyhrajete FaCup. To bude pro Vás snová sezóna. Ale myslet na titul? Proboha zpátky z hrušky dolů.

Reagovat
merlick

myslim ze ovela vacsia cast fanusikov je na Wengerovej vlne, teda podme sa sustredit naseba...

narozdiel od teba..

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o svojí Chelsea. To je věc fanoušků Arsenalu, že by si přáli i ten titul a proto nás tady hned musíš osočovat ("někteří tragedi si nevidi do huby").. To je snad logické ne? Psal jsem to výš, že ikdyž je malá šance na ten titul, pořád ti nejzarytější fans věří.

Reagovat
smazaný uživatel

osočovat? o.k. sorry no. Já jen sem nepochopil ten včerejší koment Messa no?

Napsal to hrozně debilně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechápu, proč tady hned zmiňuješ 1 odkaz a hned, že si nevidíme do huby a tak... Takových tu je v každém článku podobně, prostě jen tu fanoušci svých klubu sdílí statistiky o svých klubech, to tu je furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty toho nechápeš trošku víc, ale já to vysvětlit už výše a za tím si stojím.

Reagovat
TopinB

Takze fanousek Chelsea se nemuze starat o jine kluby a jejich fanousky, ale jakmile to delaji ostatni o Chelsea, tak je to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tomu někdo dokonce věří, tak by potřeboval důkladně vyšetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to tak riešiš, Dano? Veď ich nechaj žiť si ich mizerné životy, v ktorých sa akurát utešujú získanými bodmi za kalendárny rok a ty si ďalej ži svoj fasa život na vrchole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nikikrew

3/4 sezony je posrana? neskutocne

Reagovat
LAM

Tak je to trochu pravda.LM jste vypadli s Monacem a v lize ten titul taky není pravděpodobnej.Na to že tu fanoušci Arsenálu v létě prohlaovali že jdou na titul to teda není.

Reagovat
Nikikrew

Kebyze posereme 3/4 sezony tak sa nenachadzame ani v prvej 6tke . A co sa tyka nejakych prehlasovani na zaciatku sezony, co maju ako povedat ze nejdu an titul? Pred zaciatok sezony moze hned 5 timov hovorit ze idu na titul.

Reagovat
LAM

Tak dobře posráná je LM.V lize tu top 4 Arsenal klasicky udělá,ale nemám ten pocit že by tým šel nějak nahoru.Buď Arsenalu vyjde začátek sezonu a pak to začne posírat,nebo má špatnej začátek a pak honí co jde aby byla Top 4.

Myslim že změna trenéra by mohla týmu jen pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. polovinu sezóny

Reagovat
afc

Nikto necakal,ze prva polovica bude taka tragedia.Od noveho roka konecne muzstvo slape.Ked uz nic ine,tak aspon tato cast sezony bude akasi predpriprava na dalsiu sezonu.

Reagovat
Gunner14

Todle je mazec , vydržel bys vůbec týden bez toho , aby si psal o Arsenalu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nic o titulu nepsal ty kokote, napsal jsem, že o něj bojujeme, což není tak úplně mimo, protože jsme jediní konkurenti Chelsea. Nezní to moc reálně, ale šance tam je. Toho magora si nech pro svoje kámoše, jestli teda nějaký máš, protože tady sedíš od rána do večera.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouci AFC si myslí jak to bude na Burnley v suchém triku, asi neviděli zápasy kdy tam hráli Slépky nebo City Prostě oni se doma umí parádně hecnout a doufám že dnes vyhrají za 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasny Tottenham ma byt pro nas nejake meritko? Kdyz porovnam jejich kadr, co tam nastoupil minuly vikend a ten nas, co si sebou Wenger veze, navic v laufu... Verim, ze to bude celkem easy

Reagovat
LAM

Hlavně ať Wenger v létě odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

A mas za neho adekvatni nahradu?

Reagovat
LAM

Děláš jako by on patřil mezi top trenéry světa.To co tam předvádí skoro deset let je prostě hrozný.V každym roce vždy nějaký faily.Jenže on pak má nějaký lepší období a fans najednou na všechno zapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Nikikrew

naprosto hrozny? ty si teda hlava

Reagovat
LAM

Jen si ho omlouvejte a příští rok tady zas budete nadávat.Je to pořád dokola a já nechápu jak může v Arsenálu ještě trénovat.

Reagovat
Nikikrew

Ja nechapem ako mozes vypustit taku kktinu. Slovne spojenie naprosto hrozny je velmi nevhodne pretoze vdaka Wengerovi je Arsenal na takej urovni akoby sa cakalo a hlavne aj vychoval mnoho skvelych futbalistov. Nechce sa mi o tom viac ani diskutovat, nehaj to tak.

Reagovat
LAM

Koho vychoval?

Reagovat
afc

Reagovat
LAM

Né teď opravdu.Koho on vychoval z top hráčů?

Reagovat
afc

Vieira,Henry,Pires,Ljungberg,Cole,Fabregas,Persie,Nasri,Koscielny a nechce sa mi tu vypisovat dalsie mena.

Reagovat
Gunner14

Fabregas,Persie,Nasri,Adebayor,K.Toure,Henry z tý starší gardy a je jich tam ještě daleko víc , ale nebudu jmenovat všechny . A nejde o to jak hrajou ted , ale v minulosti byli TOP všichni z nich.

Reagovat
Nikikrew

Nechce sa mi to vypisovat ale tak poviem iba napr. Cesc, RVP, Ashley Cole.

Reagovat
LAM

Henry přišel do Arsenalu ve 22 a RVP v 21.To si je teda vychoval.Ti hráči už měli velkej talent a skauti mu je doporučili.Jediný koho beru je Cesc kterej tam byl už od 16,protože tušil,že Barce mít místo nebude.

Reagovat
Nikikrew

Neviem kde si videl ze som napisal Henryho. RVP v 21 no a? Dospel u nas v Arsenalu na skveleho futbalistu a hlavne v tom ma najvacsi podiel Wenger ze mu dal prilezitost ktorej sa chopil velmi dobre.

Reagovat
afc

A co taky Ljungberg,Vieira,Koscielny,Toure?Ved ich nikto poriadne nepoznal.A Henry prisiel po totalnom prepadaku v Juve a sa pozri,co dokazav v Arsenale.Persie prichadzal ako problemovy hrac z Feyenoordu,ktory bol mlady talent a o par rokov bol uplna Topka v lige.A to,ze mu ich doporucili skauti toho ma nejako degradovat?Ved pod nim sa ti hraci vypracovali a stali sa z nich Top.Si zober takeho Songa,ake kopyto to bol,ked prisiel a o par rokov ho kupila Barca.

Reagovat
LAM

Nemůžeš pak ale mluvit o tom že je vychoval,ale o tom že jim dal šanci.To jsou úplně jiný věci.Jinak u Songa jsem poznal za ty roky v Barce,že to kopyto opravdu je Aspoň na Barcu.

Ale opravdu si myslim že na to aby se ten tým posunul dál,by měl Wenger odejít.Je tam hrozně dlouho a poslední roky se pořád opakují stejný chyby.

Reagovat
afc

To,ze sa nepresadil v Barce este neznamena,ze je kopyto.To potom aj taky Hleb by mohol rozpravat a pri tom to bol vyborny hrac.Ked ti hrac pride v 20 do noveho klubu a krajiny,tak ho svojim sposobom aj vychovavas,ale to je uz na kazdom ako si to pod tym pojmom predstavi.

Nemyslim,ze by niekto s Arsenalom par rokov dozadu,kedy mal Wenger minimum financii oproti konkurencii urobil nieco viac.Wenger na tie pomery este urobil az az.Posledne dva roky,kedy uz ma financie,tak bude musiet aj nieco vyhrat.V minulej sezone sa mu to podarilo,uvidime ci obhaji FA Cup.Ak obhaji,tak to este stale bude v ramci normy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Henryho si Wenger "vychoval" už v Monaku. A v Arsenalu z něj udělal nejlepšího útočníka na světě. Věřím tomu, že jinde / pod jiným koučem by se takhle nerozvinul.

Reagovat
SunFells

A předělal jej v Arsenalu z wingera na strikera, což prý bylo zpočátku dost zpochybňováno.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

RvP, Fabregas, Nasri, Adebayor, Clichy, Song, A. Cole

Reagovat
LAM

Do Arsenálu přišel Henry v 22.Adebayor,Nasri,RVP v 21.Co to má společnýho s výchovou?

Reagovat
afc

Ok,tak Fabregas,Clichy,Bellerin,Szczesny,Walcott prisli pred 18,Ox v 18.Moze byt?

Reagovat
LAM

Cesc ano.Clichy možná a ostatní nejsou ničimm výjmeční.Bellerin toho ještě moc neodehrál a já doufám že k nám půjde zpátky když Dani pomalu končí

Reagovat
smazaný uživatel

Možná přišli v takovým a takovým věku, ale Wenger z nich udělal právě ty top hráče, kterými tihle hráči jsou a nebo byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemam chut se o tom dneska rozepisovat, tak to klidne prenechavam jinemu goonerovi.

Akorat jsi mi furt neodpovedel, kym bys ho v lete nahradil

Reagovat
LAM

Zkuste Guardiolu. Sice vyhraje z Bayernem titul,ale fans ho moc nemusí a pořád tam nebude.Do Anglie by určitě šel a Arsenal by pro něho byla dobrá destinace.

Reagovat
smazaný uživatel

něco takového bych snad nepřál ani Arsenalu

Reagovat
Mada

Reagovat
afc

Budes si musiet pockat do 2017.

Reagovat
Nikikrew

osobne si teda myslim ze easy to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím že jsou Slépky pro vás měřítko, ale Burnley kvalitu má a u nich se hraje každému těžko, ať to QPR nebo tym z TOP5

Reagovat
smazaný uživatel

Z nejakych sestnacti domacich zapasu maji jen ctyri vyhry, sest remiz, jinak zbytek prohry.

Sice jsem videl jen 2-3 jejich domaci zapasy, ale nijak zvlast se mi nelibili a v nasem soucasnem rozpolozeni to vidim na vyhru o dva

Reagovat
smazaný uživatel

Současný Tottenham jste tuto sezonu neporazili, ty měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazili a co jako? Jsem za to docela i rád, protože zrovna tenhle zápas nás nakopl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Tak ono se jinak nez za tri body v lize vyhrava dost tezko

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme v současné době úplně jinde než City nebo Tottenham, ale lehké to tam samozřejmě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Woohoo, až 18.30, takže stíham aj pohreb, aj zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Není tohle trochu nevhodný?

Reagovat
LAM

jj mělo to být naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát zápas a pak na dvojtý pohřeb

Reagovat
niflheim

Proč? Pohřbí příbuzného i naděje na titul ve stejný den, ani nemusí měnit outfit. To je spíše skvělý time management.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo... (ale řikal si o to, tak co)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si to pletie s fejsbukom

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tam by to bylo trochu moc psát takové věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Woohoo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, všetci jaké veľké charaktery, pekne ste trápni

Reagovat
SunFells

Jj, my vypisujem statusy na fotbalové fórum. Ještě takové na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrazu sa hráme, že toto je silno fotbalové fórum... to ti pripomeniem nabudúce, keď tu budeš diskutovať, nad akou herečkou z ktorého sitcomu si si v puberte leštil bambus.

Reagovat
SunFells

To si zkoušej na ty, kteří se takových hoven účastní. Já tak maximálně sem tam okomentoval takové ty módní lolkacoviny a celkově tyhle diskuze většinou míjím. A mám pocit, že mezi těma, co si tu z toho dělaj sociální síť, vynikáš bezkonkurenčně nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, že sa tu takých hoven zúčastňuješ aj ty, rovnako ako aj ja a rovnako ako asi 90% pravidelných užívateľov tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Skoro ne, velmi zřídka. A nějaké rovnako je ještě vtipnější, když jsi tu ten největší iniciátor takových sraček. Statusy to ještě povyšují.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako v zmysle, že to robíš tiež, na tom, ako často, fakt nezáleží, keď to vyčítaš ty mne. Ale v pohode, "kluku".

Reagovat
SunFells

Já vím, jak jsi to myslel. Ale vyznívá mi to zábavně, když se vezmu ten rozdíl, velký pane.

Reagovat
vladis271

Hlavne nevieme komu bol na pohrebe. Mohol byť na pohrebe niekoho, koho nenávidel.

Najprv som sa zľakol, ale vidím, že owny tu dnes prispel pár komentami, takže všetko vcajku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechápem, čo chlapci facepalmujú, proste som sa len potešil, že pohreb a kar, o ktorom viem už pár dní, že naňho budem musieť ísť, mi neprekazí zápas Arsenalu, to je pre mňa radostná správa. A bol som na pohrebe človeka, ktorého som nikdy v živote nevidel a ani nebol mojou rodinou.

Reagovat
vladis271

fú. Vzhľadom na poslednú vetu len podčiarkujem to čo som napísal o ownym.

Reagovat
SunFells

To mi přijde až jako druhořadý kýč. Ta potřeba sem něco takového cpát mě zaráží víc.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Tywin Lannister

76. pro sestup Villy,Hullu a Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Hullu, QPR a Sunderlandu

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester, Burnley. to tretie zostupové miesto neprajem nikomu z momentálne ohrozených týmov

Reagovat
smazaný uživatel

Arsène Wenger Arsenal 1 October 1996 days in club 6666 1996– 2023 tipuju :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte sem nějaký pěkný fotbalový video...

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Gunner14

https://www.youtube.com/watch?v=hKZqy4PbQNs spíš pro fans ARS a pro krleša

Reagovat
SunFells

krleš je fanda AFC

Reagovat
Gunner14

Taky pravda

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
Lynx

Trudino obočí se nezapře

Reagovat
VasAFC

uncle kenny phillosofa plumba midfielda

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

Cafu, Maicon, Dani Alves... nejlepší RB, co jsem kdy viděl..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Mate nekdo nejaky tip na stranku, kde lze sledovat nebo stahnout cele zaznamy PL zapasu?

Reagovat
Janča4
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Diky, to vypada fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký HD?

Reagovat
tweek

reddit je základ

Reagovat
fantomas

Že to ještě někdo nemá založený, nechápu...

http://livefootballvideo.com/fullmatch

Reagovat
Zaschrona

A Everton tam jako najdu kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Nějaký pěkný stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak tomu říkám střídání kus za kus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

škoda takovýho gólu, ale faul jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

to Derby taká forma v najdoležitejšej fáze sezóny

Reagovat
Elbow

ale trefil se Pritchard https://vine.co/v/euW7rAg5OI5

Reagovat
smazaný uživatel

jj, videl som. dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Vorm; Chiriches, Dier, Fazio, Rose; Bentaleb, Mason; Townsend, Eriksen, Chadli; Kane (c)

#THFC subs: Friedel, Davies, Yedlin, Lamela, Paulinho, Stambouli, Soldado

možná jsem si dřív jenom nevšiml, ale Yedlin snad poprvé aspoň na lávce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Vorm; Chiriches, Dier, Fazio, Rose; Bentaleb, Mason; Townsend, Eriksen, Chadli; Kane (c) #COYS .... víťazná

Reagovat
smazaný uživatel

Darreeen Bent. ani nevie ako

Reagovat
mithro

Klopp on Hummels:"He's good enough for Manchester United. He told me he's thinking about it" via

David Amoyal added,

Diego Errichetti @DiegoErrichetti

#Klopp su #Hummels: "È forte abbastanza per il @ManUtd. Mi ha detto che ci sta pensando su" @BVB

este dnes rano Bild, ze k tomu berieme Gundogana za 15

Reagovat
kiwwi

cital som o tom Gundoganovi, len rozmyslam nad tym naco, ked Herrera je podobny typ...skor by sa mi hodil nejaky brutalny Box-to-box zaloznik, take riadne zviera

Reagovat
smazaný uživatel

To je Vidal no...

Reagovat
mithro

no ono idu reci, ze Kvetak po sezone ide prec, vraj su od leta dohodnuty s LVG. Uvidime, zatial su to vsetko len reci.

Reagovat
kiwwi

to by bolo super stred Carrick a pred nim dvaja Herrera - Gundogan...take 4-1-4-1 - silny stred zalohy s kridlami a jednym hrotom

Reagovat
wild

Fellaini s LVG su dohodnuty?

Reagovat
mithro

vraj je tam gentlemenska dohoda medzi nimi ale je mozne, ze po tom, co trochu aj nieco zahral Kvetak, tak to este zvazia.

Reagovat
wild

Ved prave, ale nejde mi to do hlavy..aky by mala vyznam takato dohoda? Ved ked ho nechce, tak ho mal predat hned. Co sa o rok zmeni? Par mil.€ hore dole? o to zrejme nejde ani jednemu

Reagovat
wild

musi byt nas

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy ktoré budú dávať na Digi Sport musí vyberať človek, ktorý o futbale nevie absolútne nič.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj příští sezónu budou zápasy PL na O2 Sport a lidi budou nadávat ještě víc, protože O2TV není dostupná všude

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aspoň jednú sezónu to má Digi Sport nie?

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, je to možné. já sem četl, jak koupila O2 TV práva na LM, tak říkali, že chcou i PL, od které sezony nevím

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nie, nech je to aspoň 2 sezóny na rovnakej stanici. Nejaké O2 Sport majú tak 5 ľudia, z toho 1 je vlastník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak výběr Digi je prakticky vždy totožný s tím, co vysílají hlavní držitelé práv v Anglii, nejsem si jistý jak moc velkou mají svobodu při výběru, navíc dneska je výběr ok

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu proč nedávají v 16:00 dva zápasy, když mají digi 2, furt se vymlouvají že nemůžou kvuli anglické režii, ale myslím že kdyby trochu chtěli tak by to šlo

Reagovat
Mimalu

kdyby tu možnost měli, tak by to určitě vysílali, zvláště když na dvojce běží záznam tenisu....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje ten Yedlin když je Walker zraněný?

Jinak je sranda, že kapitána Slepic dělá 20ti letý soplák

Reagovat
smazaný uživatel

Yedlin nato momentálne nemá, trápil sa vraj aj v rezerve...

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell

Reagovat
fenixLFC

ten ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

225. proti zápasom hrajúcich sa v nedeľu...

Reagovat
Mimalu

jakože hrát všechno v sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by dať jeden zápas aj v piatok

Reagovat
Mimalu

to se snad i planuje ne? Na to se docela teším

Reagovat
smazaný uživatel

niečo som o tom niekde čítal, ale myslím, že to nie je ešte potvrdené

Reagovat
smazaný uživatel

jj plánuje od sezony 16/17, ale má to být asi 10 zápasů za sezonu

Reagovat
kiwwi

Super Sunday je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie keď musíš ísť do školy a neuvidíš jeden z najdôležitejších zápasov sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli už je pekných pár zápasov z formy, prečo je stále na ihrisku?

Reagovat
smazaný uživatel

Darren Fletcher scores his first competitive goal since 24th November 2012 vs. QPR - a run of 869 days.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches komédia

Reagovat
Orlandiiik

to je taková píča, já ho tak strašně nesnášim, on je tak špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na tom podobne

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč?

Reagovat
fenixLFC

bentekeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Nególový Benteke

Reagovat
kiwwi

Bentetaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke 4 góly za 3 zápasy, parádní forma

Reagovat
fenixLFC

eriksen

Reagovat
Orlandiiik

hrajeme dobrou 3,14tinu

Reagovat
smazaný uživatel

za pítinu

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor Ale poďme Spurs, Villa takýmto spôsobom nevypadne

Reagovat
smazaný uživatel

no to je sračka čo hrajeme, Villa si zaslúži tri body. do vesmíru vyslať Chirichesa, Fazia, Chadliho. Eriksen asi zabudol kopnúť do lopty

Reagovat
Heisenberg

Timmy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

palec nahoru pro Chadliho, že v nespadnul pro penaltu, on je (bohužel pro Tottenham) takovej dobrák.

Reagovat
smazaný uživatel

on je hlavne totálne z formy po tom, čo mu zomrel otec. už nestrieľa ani tie občasné góly, ktoré ho držali v základnej jedenástke

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná, křídla teď (a obecně i letos) máme ultra špatný. Kdyby Townsend nebyl sobecký jelito, co se jen žene dopředu a nikdy nezklidní hru, byli bysme v klidu a on už mohl být n1. winger i za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

preto nechápem, prečo odišiel Lennon.

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolassie musí být v top11 sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

V top 11 čo ?

Reagovat
kiwwi

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuveriteľné zdržovanie zo strany AV

Reagovat
Nikikrew

CP znova neuveritelny . Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Elia hrá 2 minuty a kopnú ho medzi nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Prowsie konečně ligový gól.

Reagovat
Nikikrew

@Arsenal team to play Burnley: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud #BFCvAFC|

takze ako posledne. Moze byt

Reagovat
tweek

Lavička: Szczesny, Gibbs, Chambers, Flamini, Rosicky, Walcott, Welbeck

Dnes tam mohl být místo Aarona Theo..

Reagovat
Gunner14

Reagovat
cejen13

Doufal sem v Gibbse v základu, ale jinak ta momentálně nejsilnější sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to nebude ako naposledy a na krídle bude Santi, nie Ramsey.

Reagovat
SunFells

Buď Özil nebo Ramsey tam bude.

Reagovat
Nikikrew

.@Arsenal subs: Szczesny, Gibbs, Chambers, Flamini, Rosicky, Walcott, Welbeck

Reagovat
fenixLFC

sanchez je neskutocne zbytocny hrac...

Reagovat
SunFells

Bolasie

Reagovat
SunFells

Pellé se konečně trefil, i když tady musel. Hezky Davis

Reagovat
SunFells

Tak už si to Davis zkazil

Reagovat
smazaný uživatel

Delph.

Reagovat
Cobra

Delph za to, že nespadl.

Reagovat
fenixLFC

zakerak kane

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

WBA

Reagovat
Counter

FOXES

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sunderland snáď naozaj konečne vypadne, Dick je dick.

Reagovat
smazaný uživatel

boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mimalu

Stoke

Reagovat
Counter

25 - Since Alan Pardew took charge of Palace, only Arsenal (30, before late game) have won more points than the Eagles (25). Contenders.

Heh Pardew po sezoně do Tottenhamu?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

možná ve tvé zvrácené mysli

Reagovat
Counter

Ok, teď si přeju, aby se ten vtípek stal realitou

Reagovat
smazaný uživatel

a před tím ne?

Reagovat
Counter

Ne, byl to jen vtip, který zapadá do klišovitých rozhodnutí vašeho vedení (viz ty grafy, co jsem ti nedávno ukazoval).

Reagovat
smazaný uživatel

jaké grafy?

Reagovat
Counter

Ok, graf je silné slovo Ty obrázkové vtipy, koloběhy Tottenhamu.

https://pbs.twimg.com/media/BpdZ3iiCcAALF_k.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

jo tohle, tak to ve skutečnosti moc nerotuje teda

Reagovat
Counter

Ok.

Reagovat
SunFells

Sherwood má Spurs na chlebíčku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Snad se dočkáme pořádných oslav.

https://vine.co/v/OEiwh1KYxK9

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

spurs dobre nezvladali

Reagovat
Nikikrew

Vyborne spuds, takto sa bojuje o LM

Reagovat
FUnk

jediny kdo o ni bojoval je owny hnoju

Reagovat
Counter

I ten to už po minulém kole zabalil, srágora.

Reagovat
J0EL

Praveze ani nie

Reagovat
Counter

To byl beztak nějaký vtípek, který nikdo z nás nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

do dneška byla ještě dobrá šance, cca 90%, kdybychom nějak vyhráli 7 posledních zápasů, teď už je to v prdeli, no

Reagovat
J0EL

Cize klasika

Reagovat
Amos

Link na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Janča4
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Ospina exkluzivní výběh

Reagovat
Lacko_Boh

rutina

Reagovat
Miguel19

Giroud

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

özil 2. asistence

Reagovat
smazaný uživatel

SAKRAAAAAAAAAAAAA PROČ MÁM TAK NA HOVNO INTERNET!!!???? VŠECKO SE MĚ SEKÁ!

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že Coquelin je hlavní důvod, proč se Arsenalu teď tak daří. Je všude, čte hru a je důraznej i rychlej. Strašně mi připomíná Vidala typologicky, ikdyž defenzivně je upe jinde, než zbytek DM v PL. Jeho zbrzdí až nějaké zranění a pak se stáhne na normální výkony ostatních defenzivních hráčů, zatím předvádí abnormal.

Reagovat
Miguel19

Praporkář

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusná (O)špina

Reagovat
Side

fórek

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut

Reagovat
Counter

Cazorla jak to tam vymíchal

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Bože aby to Burnley otočili!

Reagovat
Side

pokud si ho tam z půlky nefoukneme sami, tak nevím jak teda

Reagovat
J0EL

Reagovat
cejen13

Nechápu proč musí Arsen pořád cpát na křídlo někoho komu to tam vyloženě nesvědčí... Místo Aarona tam měl být Welbeck nebo Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidecku, v 70. tam mas Flaminiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Duff vypadá trochu jako Gabriel...

Reagovat
Tywin Lannister

cocq zase skvělej

ten snad za celý jaro nezahrál průměrnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No... Na začátku udělal faul, ze kterého měli Burnley jednu z největších šancí

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočný príbeh

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je normální aby kocour prospal celý den doma? ráno sem ho pustil do baráku, nažral se a od té doby spí

Reagovat
smazaný uživatel

Možno bola v žrádle otrava na potkany a nespí.

Reagovat
Maresma

seš si jistej, že spí?

Reagovat
smazaný uživatel

jo sem, sotva sem to dopsal už se probudil

Reagovat
Mimalu

tak kočky spí až 17 hodin denně takže proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

normál...

Reagovat
SunFells

Nevařils?

Reagovat
smazaný uživatel

řešíš pičoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Yung měl pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4x alebo 5x za polčas som zaspal tak asi na minútku, ale tak to sa dalo čakať. Dôležité je, že vyhrávame a máme obrovskú pohodu v tíme. Bolo by nemilé to dnes nejako posrať, Burnley je slabučký súper. Coquelin znova úžasný. Síce má šťastie, že rozhodca všetko píska preňho, ale práca pred prvým gólom...

Reagovat
Amos

Celkem nuda, sice vedeme, ale chce to dát pojistku, protože Burnley tam nějakej náhodák může spadnout. Jinak dnes se mi moc nelíbí Bellerín, ale není to nic hroznýho. Snad to dotáhneme do vítězného konce a ještě Chelsea proženeme.

Reagovat
SunFells

Bellerín tam jednou špatně propadl, ale jinak se mi zdá celkem dobrý ...bohužel trochu ztrácí, protože schytává to, že musí míč pod tlakem protláčet dopředu nejčastěji on.

Reagovat
Amos

Reagovat
vitoAFC

Přijde mi, že to máme zatim pěkně u prdele....

Reagovat
SunFells

Od gólu hrůza. A může za to hlavně špatná rozehrávka, Coq se toho moc účastnit nechce, což ho s tou hustotou borců kolem něj celkem chápu, ale Santi, který je na to v tomhle složení nejpovolanější, se na to rozhodl jen dívat a nechá tam radši chodit i z toho frustrovaného Özila.

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry "police officer Coquelin"

Reagovat
smazaný uživatel

keby som bol fanúšikom Burnley, tak na toho rozhodcu nadávam jak pohan

Reagovat
Counter

Ty Ospinovy výkopy

Reagovat
Amos

Lepší, než Szczczczczcho výkopy.

Reagovat
Counter

Vůbec. Szcz je měl taky kdysi příšerné, ale zapracoval na tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se běž léčit. Neskutečná zaujatost vůči Ospinovi. Každý kdo nemá na očích popelníky vidí, že Ospina je 10x lepší golman než polák.

Reagovat
Counter

Není desetkrát lepší, není lepší vůbec.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

přitom za první větu jsem mu chtěl dát

Reagovat
SunFells

A vidíš, jak jsi to nakonec zmrvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Minulej rok byl Szcz 3tí nejlepší golman na světě v distribuci.

Reagovat
smazaný uživatel

V distribuci šancí pro soupeře asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha. Good one.

http://i.imgur.com/fDj22ZP.png

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem to měl upřesnit na výkopy, ale tak přišlo mi to jasný, když celá diskuze začala na nich. Nicméně i v celkové distribuci je to prostě špička.

A pro doplnění (Source: WhoScored (of course). Data for league games only. As of January 9, 2014)

Reagovat
smazaný uživatel

distribuce ale nejsou jen long passes

Reagovat
Counter

(drobná poznámka pod čarou - patvary jako 3tí se nepíšou, nenapsal bys hádám třeba 2hý nebo 1ní)

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Poslal bych tam Welbze.

Reagovat
tweek

hlavně ať to zas nezabije Flamsterem..

Reagovat
Side

panejo to je strhující zápas

Reagovat
Counter

To byla hezká Mesutovka na Aarona, mohl zkusit z první.

Reagovat
smazaný uživatel

měl no

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Dupej tam toho Welbecka za Aarona

Reagovat
Counter

Kdyby takhle dneska hrál Chambers místo Bellerína, tak se tu na něj hodně zostra nadává.

Reagovat
Side

ani ne no

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je strašný

Reagovat
Fenri

Reagovat
Amos

Jo, dneska nemá den, ale jednou to přijít muselo. A stejně je oproti Chambersovi uplně jinde, Chambers je stoper, na beka je pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

nepríde mi pomalý, ale bek to nie je, no.

Reagovat
Amos

Z těch 4 možností na pravého beka je nejpomalejší. Bellerín,Jenks,Debuchy,Chambers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck ide na plac

Reagovat
Fenri

Wow, dík za info

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to ve chvili, kdy se zvedal teprve z lavicky a nemel na sobe ani dres

Reagovat
SunFells

Spíš za Alexise Giroud neskóroval

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Olie tak je to gol

Reagovat
Jackmaker1989

Napadlo tu už niekoho že by Arsenal fakt mohol získať teoreticky titul? Ale fakt teoreticky? Ak by Chelsea praskla na QPR, nevyhrala doma s United alebo Liverpoolom a prehrala na Arsenale tak by to ešte možno bolo reálne. Síce teoreticky, ale bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

krleš říkal, že se o tom nesmí mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

už i Krly se přepajcoval.. vypadá to reálně

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy ste toho tolik nakecali,že sněte dále. Nejlepší z vás je ten ichtyl Messa. Gratuluji k těžkým 3 bodům na Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ti hodně ležím v palici ty stará píčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba ne jen si tady největší ..... z řad Tragédů ! Nebudu psát to ošklivé slovo na rozdíl od tebe ubožáku.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ti nerozumím, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Napadlo to leckoho, ale taky to každý zase rychle zapudil. Chelsea by to musela naprosto kolosálně zazdít a Arsenal naopak vyhrávat až do konce sezony, to je prostě nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

rozumný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospinovy výkopy vždycky nakonec máme míč

Reagovat
Counter

Ospina zas

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam mělo být? Vždyť chytal dobře, výkopy super, ...

Reagovat
Counter

Výkopy příšerné. Když na to má čas, tak pohoda, ale tak každý druhý ze hry pošle do autu nebo třicet metrů od brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

what? Včera? Já vím, že minulé kolo jeden odehrál do outu a druhý přízemně, přesto našel našeho hráče

Reagovat
Counter

Měl několik špatných výkopů i včera.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

V nastavení srovnaj

Reagovat
Lacko_Boh

díky,už som to pochopil

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Amos

Jo, takovýhle zápasy taky budou, hlavní jsou 3 body a suché triko Cazorly.

Reagovat
smazaný uživatel

strašná nuda dneska

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TADY! MANCHESTER DERBY!!! Věřím, že je konečně porazíme ty hnusné araby!!! Hrajeme doma, máme formu, derby sice nemá favorita, ale dneska ho má! City možná bude chybět Touré což by byla pecka! Nám naopak klape záloha Ander - Carras - Fella! Skvělý Juan! Beru jakoukoliv výhru o gól!!! COME ON UNITED!!!! 2-0(2-1)

Sestava klasika jak poslední zápasy: David - Vale, Chris(snad je fit), Marcos, Daley - Ander, Carras, Fella - Mata, Wazza, Young(v 60 minutě Angel) UNITEEEEED!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DO NIIIIIIIIIIIICH

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude chybět Kompany, Toure a na předzápasovým tréninku to přežene Aguero... Ať se nemusim nervovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak zrovna Kompanyho by jste si měli přát na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud si mám vybrat mezi Kompanym (+ kdokoliv z tý dvojice) nebo Mangalou a Demichelisem, tak neváhám

Reagovat
smazaný uživatel

Furt dobrej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Treba im poriadne naložiť

Reagovat
smazaný uživatel

To je Rooney nebo Mata https://pbs.twimg.com/media/CCX9ZTKWAAAsyOw.png:large ? Nebo nějaký mix?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To dělaj ty hnědý oči

Reagovat
smazaný uživatel

To je vizualizace jejich potenciálního dítěte. Kdyby spolu nějaké adoptovali, vypadalo by přesně takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

"Kdyby spolu nějaké adoptovali, vypadalo by přesně takhle."

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej malej Mazza

Reagovat
Swarley

tak spíš mi šlo o ten předpoklad, proč by nějaké jejich společně adoptované dítě mělo vypadat právě takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě by se při výběru snažili zohlednit vzhled tak, aby se pak nehádali, jestli je víc jako tatínek nebo jako... tatínek

Reagovat
Whitemedia

to je hrozná blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, nepovedlo se mi přesvědčit ani sebe samotného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mooney, nebo Rata?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak podla vsetkeho Di maria lavicka, takze to vyzera na nezmenenu zostavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se mi líbí, že dokáže posadit i osobnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Osobnosti áno ,RVP nie

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na to jsem myslel, když jsem to psal Zas RvP už dlouho nehrál, třeba se to naučil teprv před pár týdny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ashley je momentálně, ale kdyby mu to někdo před půl rokem řekl, tak mu řeknu ať nefetuje ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

-lepší-

Reagovat
kiwwi

Di Maria a osobnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně.

Reagovat
kiwwi

ale chod, je to len cigos co stal spustu penazi a nevie si poriadne spracovat loptu

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, ale ani se to nevylučuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

to jako vážně?

Reagovat
kiwwi

pri vsetkej vaznosti...ziadnu osobnost v nom nevidim...sa s Rooneym, Persiem alebo Matom nemoze ani len porovnavat

Reagovat
fenixLFC

to su mi teda osobnosti-zoldak na ktorého ste nadavali ze je to typicky scouser, zradca, za ktorého ste radi ze nehra a spaniel, na ktorého ste este pred tromi mesiacmi nadavali aky je zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

to ešte počkaj na tú o tom, ako je Mata nepochybne lepší ako Ozil, tá je z poslednej doby moja obľúbená. Je to sranda s týmito chalanmi mufanskými.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je minimálně hodný zvážení.. Určitě ne k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

k smíchu to je práve preto, že u nich to hodný zvážení nie je a razom je z hráča, čo bol pred 2 mesiacmi rád za lavičku lepší hráč ako Ozil.

Reagovat
kiwwi

razom sa z paradneho hraca, ktory bol dva mesiace na lavicke, robi nejaky niemand ktory sa nemoze porovnavat s Ozilom

Reagovat
smazaný uživatel

nie, tam je práve tá vaša nechutná arogantná interpretácia dôležitá a to, že sa "nedá pochybovať o tom, že je Mata lepší", vieš, Ivo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo hlavně kvůli tomu, co dostával Mata za pokyny na hřišti. Ty prostě vůbec neodpovídaly jeho schopnostem. A co si pamatuju, tak Ozila jste taky posazovali na podzim na lavičku, ne?

Reagovat
Counter

To tak akorát nějací ňoumové.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byli asi dost hlasití. Jelikož ta kritika na to, že neběhá, je utopenej (většinou na křídle) a nepomáhá dozadu s tím, že ani nic nevymyslí, mně přišla jako dost častá.

Reagovat
Counter

No samozřejmě že byli hlasití, takhle to tu funguje Zvlášť když se přidá posměch všech ostatních... Mesutek si (nejenom) tady vyslechl hodně tvrdou kritiku a dodnes se z něj dělá lamka.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně nic nemění na tom, že si nemyslím, že by mězi těma hráčema byla nějaká výkonostní propast. I statistiky jsou docela porovnatelný...

Reagovat
Counter

To taky netvrdím, Mata je špičkový hráč. Ale tvrdit, že je lepší než Özil, je přehnané, byť je to samozřejmě žabomyší spor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě o tom mluvím od začátku... Že mi to nepříjde tak směšný, ale hodný zamyšlení...

Reagovat
kiwwi

lol ty kvoli tomu nemozes spat jak pozeram

Reagovat
Counter

Já v něm viděl dostatečnou osobnost v Realu i repre, jeden nepovedený rok v ManUtd na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

If Falcao comes on and scores the winner today then give the lad a permanent transfer, a 5 year contract and build a statue of him.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

"Some of the blame in the past was mine, some of it must go to the defenders who provoked me.

"Chiellini and Ivanovic, for example, are two that wind you up again, and again, and again.

"They are irritating, but now what happens is that I provoke the defenders. Before I’d engage in a battle with them, now I walk away."

Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

To musely být strašné provokace. Možná se Chiellini spálil na slunci a jeho rameno vonělo jako vepřové koleno.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Rozumu pobral tak maximálne od gerrarda

Reagovat
Side

Reagovat
mithro

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mimi_united

United - city 3:1

Mata, Wazza, Ander - aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Co Wazza, ale hlavně Rooney aby něco dal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: První 4 díly nový řady GoT leaknutý na internet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to podívej a pak měsíc čekej na další díl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, právě proto to ani nestahuju.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

ale hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ještě jsem neviděl ani minulou řadu.

Reagovat
Lacko_Boh

zavidim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ešte ani jeden diel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sracka

Reagovat
Whitemedia

Zbyl jim vůbec ještě nějaký hlavní hrdina na zabití?

Reagovat
smazaný uživatel

ti nejlepší pořád žijou

Reagovat
niflheim

To je teď dilema jak cyp

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Já si nedovedu představit, že by Chelsea dneska neměla vyhrát.

Reagovat
SunFells

Ba co víc, že by dokonce měla prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

takto to nefunguje ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak či tak dík, že jsi Giroudovi přerušil šňůru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pupeční?

Reagovat
Counter

Další perla

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sadlo

Reagovat
smazaný uživatel

já?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Za snahu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vitasrp

Druhý utkání, který letos neuvidím živě, a první za strašlivě dlouhou dobu, u kterýho mě to vlastně ani nemrzí.

S QPR se to vždycky nějak posere, buď zahrajeme naprosto příšerně, nebo si z toho udělá vlastní show sudí, ale ve výsledku to často znamená naprosto debilní ztrátu. Snad se dneska něco takovýho už nepřihodí.

Reagovat
M0rb1D4S

Nebo se taky může stát zázrak a po 19 letech konečně na Loftus Road vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní show sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Show jo, ale spíš vaší frustrace než chyb rozhodčích.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Už to zabal

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

scouseri, komu dnes fandíme v tom ich derby?

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses včera díval na MOTD, co?

Reagovat
M0rb1D4S

Vzhledem k tomu, že se hraje na OT a jakou formu má City je to celkem jasná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nam uz to je asi jedno....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

To je otazka...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

city

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Dnes by nam najviac vyhovovala remizke v derby avsak si myslim ze to skonci vyhrou. Tento zapas ma vsetky predpoklady nato, aby to bol zapas mesiaca. United hraju teraz fantasticky, CIty v krize ale proti CP prahrali velmi nestastne a prave tento zapas ich moze nakopnut

Reagovat
Higi

Kdybyste neměli co na práci gunneři, tak na youtube jsou nový videa od ArtFutbol HD. Coquelin, Bellerín, Ozil atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott taky?

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
kiwwi

Vincent Kompany: FFP is deliberately designed to stop Man City from competing with 'old order' like Man Utd

Reagovat
Tolstobik

Paneboze to snad nerekl....

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si to posral ...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

superliga

Reagovat
SunFells

Už jde i myšlenkama dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Doplň posloupnost

November - 7th

December - 6th

January - 5th

February - 4th

March - 3rd

April - 2nd

May - ?

Reagovat
smazaný uživatel

4th

Reagovat
SunFells

Pro čukotkáře to bude složité zadání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4th

Reagovat
smazaný uživatel

3rd

Reagovat
spider_8

Vás bude třeba ve vzájemným zápase vrátit hezky na zem.

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/euOrKZ0Igud

Hmm, Szczesnyho level.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sky Sports Football ‏@SkyFootball now6 seconds ago

#QPR XI to face #CFC: Green, Isla, Onuoha, Caulker, Hill, Phillips, Sandro, Barton, Henry, Austin, Zamora.

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Team to play QPR: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Ramires, Willian, Hazard; Drogba.

takže Remy zraněný..

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 4s4 seconds ago

Team to play QPR: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Ramires, Willian, Hazard; Drogba. #CFC

Paráda, z Drogby sem měl strach

Reagovat
Miguel19

Aha, Rémy zraněný. To je skvělý

Reagovat
Whitemedia

Remy je zraněný no..

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 13s13 seconds ago

Subs today v QPR: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Oscar, Cuadrado, Brown. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je Remy zraněný...

Reagovat
REPLIKATOR

Fabregase měl dát na hrot

Reagovat
SunFells

Cesc na hrot.

Reagovat
spider_8

Willian na podhrotu

Reagovat
Miguel19

To se zatím neví.

Reagovat
spider_8

To je fakt, furt to může být 4-3-3. Ale ani to by mi nevadilo.

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Rémy to je klikař. Jednou byl Costa na déle zraněný, nastoupil proti Mariboru a zranil se na začátku zápasu, teď to frajer stihl ještě před výkopem.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Remy skvělej nákup do fanty..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Remy prý zraněný, Costa taky out....No hezky se to sype. Ještě Fabre s Matičem žlutá a je to úplné.

Reagovat
Trapper

Team to play QPR: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Ramires, Willian, Hazard; Drogba.

Subs today v QPR: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Oscar, Cuadrado, Brown.

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvené nedele, neuvidím jeden z najdôležitejších zápasov sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

*Zkurvené

Reagovat
smazaný uživatel

Po slovensky skurvené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Většina fanoušků Chelsea se raduje, že je Oscar jenom na lavičce. Snad ho ten Juventus bude chtít i po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Je to s ním rok co rok na jaře špatné, ale i tak bych ho rozhodně neprodával..jsou jiní hráči, kterých bychom se měli zbavit

Reagovat
Miguel19

Tak nemusíme ho prodávat. Vyměníme ho za Pogbu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to jenom dokazuje jací jsou fanoušci tupí.

Na jaře ho tady všichni hájili, jak po něm šlo PSG a ted ho chcete prodat Juve, přitom ani nehraje špatně, pouze nehraje tak dobře jako na podzim. Spíše hraje tak jako u nás hraje Willian asi 2 roky a stejně je více produktivní než on

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pinturicchio

To je jako fakt nějak reálné, že by ho CFC chtěla prodat?

Reagovat
slavex

Ten Brown na lavičce je stejně vtip. I kdyby se Drogbovi něco stalo, nevěřím tomu, že by ho nasadil. To už by šel na hrot spíš Ivanovič

Reagovat
Whitemedia

tak samozřejmě si kopne jedině, když v poločase povedeme o čtyři branky..

Reagovat
slavex

A to je docela smutné. Drogba celý zápas prostě nevydrží, vždyť poslední zápasy hrál špatně i těch pár minut. A kdyby se mu opravdu něco stalo, vážně bych chtěl viděl, co by Jose vymyslel.

Reagovat
Whitemedia

Cesc by šel na hrot..

Reagovat
slavex

Ve Španělsku to možná šlo, ale nevěřím, že v PL by se na hrotu prosadil. To už fakt radši toho Braňa

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by sa hodil Bamford, perspektívnejší ako Drogba. Na ďalšiu sezónu by u vás mohol byť dvojkou v útoku a Rémyho pošlite do Tottenhamu na hosťovanie

Reagovat
Miguel19

Jj. Bamford dvojka v útoku, ještě ke všemu u Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre. tak výmena Rémy Adebayor. Toho má Mourinho rád, nám by sa hodil Rémy. Škoda ho na lavičke. Costa, Adebayor a Bamford by nebola najhoršia trojka útočníkov. DEAL?

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
Svatej

to radši Drogbu s jendou nohou, než Adebayora

Reagovat
smazaný uživatel

určite? no neviem. problém Adebayora je v jeho hlave, ktorý by možno Mourinho dokázal vyriešiť. V najlepších rokoch bol Drogba lepší ako Adebayor, ale v súčasnosti si myslím, žeby bol Adebayor platnejší ako Drogba a svoje by si v silnej Chelsea odohral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Drogba je snad ještě větší kokot než Adebayor a to už je vážně co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford v Chelsea dvojka? To už je větší šance že koupí Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford hlavně potřebuje hrát, sedět na lávce a občas si kopnout je pro něj nic neřešící. A osobně si myslím, že to takové terno nebude. Je rozdíl dávat goly ve 2. lize a v Premier League (podobný příklad jako Vydra) a i ty goly nějak zázračný nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, dať 24 gólov v 55 zápasoch za sezónu a pol v dvoch rôznych mužstvách na 21 ročného útočníka je slušný počin, nehľadiac na ďalších 18 gólov v treťoligovom Miltone. Navyše by mohol v Chelsea ťažiť z práce omnoho kvalitnejšieho mužstva, predovšetkýcm Hazarda a Fabregasa. Ja viem že som naivný, lebo tu sa bavíme o Chelsea, a tam to funguje inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl aby hráli více mladí ale já si prostě myslím, že Bamfy tak kvalitní prostě není, aby hrál a rozhodoval zápasy Premier League. Ale je jasný, že já vím kulový od počítače, já ho nevidím každý den na tréninku ale když jsem na něj koukal několikrát, tak to zase taková hitparáda nebyla. Ale kdo ví, třeba by se chytil.

Reagovat
Svatej

naivko

Reagovat
smazaný uživatel

snáď QPR dnes zvíťazí, aby sa zachránil....

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
slavex

Jinak ty naše mlaďochy moc nesleduju, ale na fb stránkách vidím, že Solanke dává poměrně dost golu. Proč teda nevzal Jose na lavičku radši jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je to cigáň Jose.

Reagovat
Grahf

vašich mlaďochov sleduje len jeden človek, obchodný riaditel.

Reagovat
slavex

ne, ten sleduje mlaďochy v jiných klubech, aby je pak mohl poslat do Holandska na hostovaní...

Reagovat
kvasha16

velmi mlady je este ak sa nemylim, neviem ci ma 18, Brown je starsi

Reagovat
J0EL

OT: Daredevil neskutocna pecka

Reagovat
Whitemedia

všechny ty komiksovky z poslední doby si pěkně povodil

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Takový Arrow je proti tomu největší trapárna

Reagovat
J0EL

Gotham zial detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Gotham je hrůza.

Reagovat
J0EL

Uplna hroza to nie je, skor taka oddychovka co neublizi

Reagovat
Spasitel

Pre mňa lepšie jak Shield či Arrow

Reagovat
Counter

Agents of S.H.I.E.L.D. jsou supr náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak těm jsem zrovna ještě šanci nedal

Reagovat
smazaný uživatel

První díly byly neskutečně trapné, a potom už bylo těžký ten seriál brát vážně, i když hodně lidí tvrdí, že jsou kvalitní..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlom přišel kolem snad 16-17. dílu první sezony, který chronologicky navazoval na události z CA: Winter Soldier.. pád SHIELDu, vzestup Hydry atd. Od tý doby se to neskutečně zvedlo a druhá řada absolutně v ničem nepolevila a tu laťku drží hodně vysoko.

Reagovat
Counter

Když se nenecháš odradit prvními cca deseti jedenácti díly, které jsou fakt marné, nebudeš litovat. Klidně je i přeskoč Od sedmnáctého pak seriál chytne druhý dech a baví až doteď.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky za tip

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

to uz radsej kanta

Reagovat
Miguel19

32 - Chelsea's defenders have contributed 18 goals and 14 assists in all competitions this season. Unit.

Reagovat
slavex

ale v některých zápasem by mohli i bránit

Reagovat
slavex

*zápasech

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
Miguel19

Fakt nechápu, proč nehraje Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná rychlost připojení: 3,638 Mbit/s! A stejně se mě sekají streamy

Reagovat
VasAFC

Se divíš ? 3.6 není žádná sláva. Ja mam 10 a stejně se mi někdy sekají. Na kolejích jsem měl 100 a taky se sekali ale z toho jsem odvodil že to musí být naopak přetížením streamů.

Reagovat
I am Mancunian

ja mam 5 a nesekaju sa mi, skus pozeravat na vipleaugue.me

Reagovat
stiflerovamama

nejaky stream ?

Reagovat
Janča4
Reagovat
Whitemedia

Zatím je to teda nepřesná holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, aby si Cesc s Maticem nechali tu zlutou az na pristi kolo

Reagovat
Lacko_Boh

chceš pomstu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
SunFells

Oni nehrají s námi další kolo.

Reagovat
Lacko_Boh

nič nič Bozz,zle som to pochopil,myslel som že chceš aby hral Cesc proti Arsenalu ale zaroven som si myslel že s nimi hrame dalšie kolo...aj keď zase ashburtongrovenov prispevok dostal moj prispevok opat do hry ale kašlať na to

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem myslel, ze chces pivni odvetku

Reagovat
Counter

Tak tu chceme určitě všichni

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

keby viem že je to suťaž tak sa snažim viac

Reagovat
smazaný uživatel

ashburtongrovenov prispevok

Reagovat
Lacko_Boh

zle to je?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, len sa mi to zapáčilo.

Reagovat
ashburtongrove

klidně můžou už dnes, podle pravidel, když stihneš dostat 10 ŽK do druhé neděle v dubnu(včetně) tak máš stopku na 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

To nasbiral Fabregas tolik zlutych?

Reagovat
ashburtongrove

jop, ono se není čemu divit, různý zdržování co chelsea praktikuje a taktický fauly. Navíc Cesc ty žlutý nasbíral vklidu ikdyž hrál u nás

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme neskutečnou sračku, jako vždy proti QPR

Reagovat
tweek

hrajete neskutečnou sračku, jako vždy...

Reagovat
Mimalu

aha

Reagovat
Whitemedia

Taková nuda... Hazarde zachraň to

Reagovat
Miguel19

Skvělou výhodu nechával

Reagovat
Mimalu

tohle byla hodně necitlivá "výhoda"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zamora je takový horší Došek...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem proti Slunku, druhý poločas bude lepší.

Reagovat
kiwwi

slnecna kampan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
kiwwi

Today is Chelsea's 700th game under Abramovich. He has spent nearly 1 billion pounds in player transfers alone and won them 3 Premier League titles, 4 FA Cups, and 1 Champions League.

Reagovat
Arbiter

Chelsea

Reagovat
Side

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

aha a ligové poháry, superpoháry či Evropská liga se nepočítají.

Reagovat
Counter

Superpoháry vyhrává i Arsenal, to se fakt nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ale hlavně že je mají všechny kluby ve výčtu trofejí. Ale kiwwi nezklamal i tak s tím co tu hodil

Reagovat
Counter

Tak on to jen zkopíroval bez hlubšího zamyšlení, hodí se to do koncepce.

Reagovat
VasAFC

125 milionů liber za trofej? Aspoň budou mít fans chelsea na co vzpomínat až se jim na to vysere

Reagovat
Miguel19

To už tu dlouho nikdo nepsal

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba to pripomínať

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Roman to čte a díky tomu se na to nevysere

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No, technicky Chelsea dluží Abrovi asi miliardu liber, takže je to celkem možné.

Reagovat
smazaný uživatel

protože klub jako takový nemá žádné sponzory, žádné ostatní příjmy než Romanovu kreditní kartu/sejf/kapsu, to mají jen všechny ostatní kluby, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ten dluh existuje a může to být obrovské břímě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě toho utratil spoustu, ale tvrdit, že všechny nákupy jdou z jeho kapsy je prostě pitomost. Nebyla to z jeho pohledu výdělečná investice, ale o to mu podle mě ani nešlo, od prvního dne mu šlo jenom o úspěchy klubu, kterých dosáhl.

Reagovat
icka

Reagovat
Arbiter

Ligový pohár či pohár v EL se evidentně nepočítají

Reagovat
Robochelsea

Peniaze od Samsungu, Adidasu atď sú vlastne od Romana A zq tých 12 rokov sme hráčov aj predávali. Ale všetky sa dá podať aj subjektívny, vytrhnuté z kontextu. A tak sa vám to páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič opět ukázal jaké je prase

Reagovat
Whitemedia

to byla teda šílená prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem fakt zvědavej jestli půjdu na hrot místo Drogby Brown nebo nějaký záložník, to se teprve úkažou Mourovi koule

Reagovat
smazaný uživatel

To by nejake musel mit

Reagovat
smazaný uživatel

tohle říkat zrovna o Mourinhovi, no nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho herni projev mluvi za vse

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho tam pujde sám

Reagovat
Miguel19

Hrůza. Jediná šance jak dát dneska gól je ze standardky.

Kdo dal Drogbovi 80K musel být smyslu zbavený.

Reagovat
Arbiter

Já nevím, ale zas tak hrozný mi ten Didier nepřijde. Není to excelentní výkon, ale vyloženě hrozný taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, 25 minut hrál přímo dobře, sklepával míče, vybojoval rohy. Pak uvadl ale rozhodně to není nic dramatického.

Reagovat
smazaný uživatel

25 minut z 90, za 80k dobrý.

Reagovat
Mimalu

spíš bych viděl problém vůbec nějak rozumně podržet balón ve středu pole, zatím je to kupa nepřesností a nákopy kamsi dopředu, se kterými by ani Costa moc nenadělal

Reagovat
Miguel19

Já si ho všiml jenom jednou, když tam předskočil obránce a vybojoval roh. Jinak je zbytečný. Ale dnes hrají hovno všichni no..

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

On bere tolik? Boha... nechápu ty platy za zásluhy nicméně jo, on alespoň za to staví ty "kraviny" jako jsou nemocnice a blabla

Reagovat
Robochelsea

Ja som čítal, že má 50. A Drogba má aj veľký marketingový prínos.

Reagovat
smazaný uživatel

NBC Sports má studio přímo na Old Trafford? Já když tam sleduju PL, tak vždycky mají studio v USA, jak tam sedí ta baba, negr a běloch

Reagovat
slavex

Vypadá to, že Zouma půjde do hry...

Reagovat
slavex

tak ne no, asi se jen nudil na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

sem tu, byl sem si uvařit kafé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uf, už jsme se o tebe báli

Reagovat
Whitemedia

Barton

Reagovat
Manik...

To může být za žlutou celkem rád

Reagovat
Mimalu

pokud by pískal Foy tak určitě

Reagovat
Miguel19

Škoda že to Didi tečoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Stream ? Jede vam bilbo ?

Reagovat
Whitemedia

http://blabseal.de/foot/

ale koukat na to je docela o hubu

Reagovat
smazaný uživatel

http://zonasports.se/canal-2.shtml

streamy na nbc jsou vždycky bez sekání s dobrou kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky bez sekání

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtoási už tam něco pusť sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois podržel

Reagovat
Whitemedia

Thibo

Reagovat
Mimalu

Thibo Petr by to sice chytil do rukavic a následně založil protiútok ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

QPR hrajou docela hezky, co se s nima stalo? Vždyť nedávno byli příšerní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou doma proti Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC Team: De Gea Valencia Jones Smalling Blind Carrick Fellaini Mata Herrera Young Rooney

VÍTĚZNÁ

Reagovat
Infernoqt

proč není Rojo?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct.. Možná kvůli Džekovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ne..

Reagovat
mithro

daj mu tak 12. minut, ked sa zrani Jones, tak bude treba.

Reagovat
Infernoqt

já čekal duo Smalling, Rojo, Jonesovi moc nevěřím, Rojo má v rozehrávce větší jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling Young

Reagovat
vladis271

800. pre Juraja Smatanu.

Reagovat
slavex

70 minut pryč, žádná střela na bránu. Na hrotu marný Drogba a na lavičce v podstatě nikdo, kdo by to byl schopný oživit. Hlavně, že se pustí pryč Schurle se Salahem a přivede ještě míň použitelná Cuadrado

Reagovat
wild

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, Jones, Blind, Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Young, Rooney. #mufclive

United subs: Valdes, Rafael, Rojo, McNair, Januzaj, Di Maria, Falcao.

Reagovat
Miguel19

Braňo

Reagovat
slavex

Reagovat
Whitemedia

si to očividně užíval

Reagovat
Riviera Kid

no bude to zajimave.. utd a arsenal. klidne můžem prohrát a jsme v pasti

Reagovat
wild

Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernandinho, Toure, Navas, Milner, Silva, Aguero

Caballero, Mangala, Kolarov, Fernando, Nasri, Lampard, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam teď předvedli s tím Willianem.

Reagovat
Mimalu

Willian by mohl vyučovat jak zadrbat standartku

Reagovat
Infernoqt

Stuart Brennan @StuBrennanMEN

Follow

Starting to hear that City may have gone five in midfield, but no team as yet

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar simulant

Reagovat
Counter

Stejně tohle Chelsea stoprocentně vyhraje, absolutně o tom nepochybuju. Nemůže to ani omylem dopadnout jinak.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já čekám přesný opak

Reagovat
smazaný uživatel

No jako nasralo by me to, kdyby mi jako jedinej nevysel zapas 1,4 na tiketu

Reagovat
Whitemedia

si vsadil na nás proti QPR venku.. blázne

Reagovat
smazaný uživatel

Picovina, nahazel jsem tam vic vetsi, spis to bylo na nahodu a vsechno vychazi jenom Chelsea ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado rozhodne..

Reagovat
wild

ked si to tak chcel..

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys to nepsal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Cuadrado Ještě se nakonec pobavíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas s Maticem tam ted vymysleli co??

Reagovat
aither

To je hroznej fotbal

Reagovat
niflheim

Sestava dobrá. Jen bych rád viděl hrát Roja, ale otázkou zůstává za koho.

Reagovat
Counter

Smalling. Mohl by zopakovat svou zářnou chvilku z minulého derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Jonese měl být Marcos jinak očekávaná sestava

Reagovat
mithro

Jones. To je taka chodiaca chyba/zranenie.

Reagovat
Whitemedia

Braňo opět

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

eden opět neskutečně a cesc

Reagovat
Miguel19

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
Counter

Já to říkal.

Reagovat
Fenri

Sibyla

Reagovat
herbage

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

NEJVĚTŠÍ SVIŇA DÁVÁ GOL! FABREHNUS!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Whitemedia

FABREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

HNUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
niflheim

Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Green.

Reagovat
niflheim

Green

Reagovat
smazaný uživatel

fabreeeeeeeee

Reagovat
minoLFC

to je debil ten brankár, ten debilný odkop ho ešte aj pekne rozhodil, toto mal mať

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, mohlo se to jeste do konce zamotat.. ale celkove na titul zaslouzene

Reagovat
Arbiter

Cesç

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Counter

Takže minulé kolo podplacený Begovič, teďka Green

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň

Reagovat
Counter

Když to nejde přes rozhodčí, musíš to vzít přes soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Green si jen nenápadně říká o místo dvojky pro příští sezonu

Reagovat
Counter

Teď už jen čekám, že za dva týdny si o něj řekne i Ospina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Neskutocne toto. Z hovna zase

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA ZAS LUCKERSKY! EXISTUJÍ VĚTŠÍ LUCKEŘI NEŽ CHELSEA?

Reagovat
smazaný uživatel

jedněm fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Riviera Kid

Napsal bych Mufani, ale nechci se s tebou dohadovat, tak ti radši nenapíšu nic

Reagovat
smazaný uživatel

tady někdo velmi rychle zapomněl na Krula a jeho námaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

že to říká zrovna fanda týmu, který hrál na podzim otřesně a sbíral body ani nevěděl jak.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ten golman neumí vykopávat jako Ospina, to by se tohle nemohlo stát

Reagovat
Mimalu

Zouma

Reagovat
Spasitel

Hádam to s Drogbom nebude vážne :(

Reagovat
Miguel19

A ještě políbil dres Srdcař

Reagovat
raduinho

Great Kompouža

Reagovat
Arbiter

Logická záměna A vůbec, sice tomu gólu Green napomohl, i tak to byla hlavně obrana QPR, která má největší máslo na hlavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ta obrana, která byla roztažená, jako když čeká odkop na půlku soupeře a která se musela narychlo dávat dohromady?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle marnej výkon a stačí jim to na výhru...

Reagovat
kiwwi

ok, tak o titule je rozhodnute...keby QPR dnes nieco uhralo, tak by mal ten suboj s nami stavu, ale toto je uz pre nich neprejebatelna situacia

Reagovat
smazaný uživatel

Neprejebateľná ? Ved majú Terryho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

keby mali Gerrarda, tak by tvoj pokus o vtip daval vacsi zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gerrard si ho vie udržať v nohaviciach

Reagovat
Lacko_Boh

nenaražal na skôr na sex?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivo nemá skazenú myseľ

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj zaslepený hate ti ani nedovoli porozumieť vtipu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

že Chelsea bude mít titul se vědělo po prvním kole :) nikdo neměl takovou motivaci a potom i štěstí hraje do noty

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvnim kole? Nikdo neměl takvou motivaci?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zápas modrých trapáků máme za sebou! teď zlatý hřeb dne!!!!!!!! UNITEEEEEEEEEEEEEEED!

Reagovat
Sandstorm

Teď konečně začne fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

A to od United?

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi vole, od Slavoje Houslice

Reagovat
Manik...

a vy jste ho někdy hráli jo? Ten váš humáč po centrech z křídel na Peršana ... Už za Fergusona jste hráli hnus a nějak se to nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

jj, a to nám ještě rozhodčí hodně povolili a to nastavování, dokud jsme nedali gol a ty prachy, které utrácíme, abychom si koupili úspěchy

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, musíte přidat. 150 mega vyhozeno, 60 megový hráč na lávce a do 30. kola jste se strachovali o top4, kterou nemáte ani nyní jistou

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Manik...

Reagovat
miky10

Reagovat
Sandstorm

Tak snad aspoň spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

jupíííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

no líbil by se mi takový vstup do zápasu jako se slépkama, 2-0 po 20ti minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál.

Reagovat
diastan

Výsledek 1:6 by taky nebyl špatný

Reagovat
slavex

Eden si dneska vybral slabší zápas a hned to bylo znát na hře celého týmu. Výkon to byl otřesný, ale důležité je, že se vyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

uz len bufet a zachody im chybaju

Reagovat
smazaný uživatel

snad jim City naloží..

Reagovat
smazaný uživatel

sni dál

Reagovat
Hai

Reagovat
Vrana17

Chelsea s Oscarem a bez Oscara dnes :-D

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!! NEJLEPŠÍ TÝM!!! DÁME JEEEEEEEE! MY SME NEJ!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=422mQac48HQ

Reagovat
Lovec

Link? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja by som poprosil :)

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED!

Reagovat
C-M@ster

Nějaký dobrý stream?

Minule tu někdo házel strašně super, kde sem se díval na United. Vysoká kvalita a nesekalo. (a nebyl to streamsp)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejde nič

Reagovat
C-M@ster

Dík borci. Ani jeden se mi nechtěl rozjet, ale nakonec na maxthonu aspoň ten druhej a zatím jede dobře.

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Mcity nejlepší možná, tak uvidíme jak sou na tom doopravdy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Kun s rukavicema, v pulce dubna

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Hector17

Obrana David

Reagovat
Side

Navas

Reagovat
Miguel19

United v lese..

Reagovat
wild

Katastrofalny zaciatok .. Blind Smalling, Carrick

Reagovat
Manik...

Navas

Reagovat
mimi_united

Davííííííd

Toho nepredáme ani za nič, naša najväčšia hviezda a najlepší brankár na svete, och.

Reagovat
Counter

MU vůbec neví

Reagovat
Rohlíček

United

Reagovat
wild

obrana

Reagovat
Counter

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Loooool, taková rozebíračka

Reagovat
smazaný uživatel

obrana United

Reagovat
Side

lol ta obrana

Reagovat
avicii

United neskutocne nevedia, ach aka to skoda ze sme ich neporazili

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně je melou

Reagovat
J0EL

Obrana Utd to je fakt komedia

Reagovat
Whitemedia

Kde mají Účka obranu

Reagovat
jenage

Reagovat
Hector17

Zase bez obrany?

Reagovat
Dawon

Muze mi nekdo vysvetlit co to predvadime?

Reagovat
Counter

To je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

City na to vlítli

Reagovat
diastan

Agueeero

Reagovat
tomasinho

Milner Těšíme se na tebe v létě.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Ideálka

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo zadupe a už nevědí. Ale tak ten progres je vidět

Reagovat
mimi_united

Modrá lúza

Reagovat
C-M@ster

Tenhle se minule osvědčil kluci, na tom United hrajou líp

http://funhdtv.com/ch1ustream.php

Reagovat
Coutinho10

Milner, Silva nadhera to byla rozebirka

Reagovat
smazaný uživatel

Pome sráči

Reagovat
Sandstorm

Celá obrana úplně mimo. Bránění na vycházkové úrovni. Měli by si uvědomit, že to neni trénink, ale derby. Jestli se rychle neproberou tak to bude 0:3 v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

jaka je pravdepodobnost, ze ddg v lete odejde?

Reagovat
mimi_united

A kam by ako chodil?

Reagovat
Manik...

80%

Reagovat
wild

Smalling Jones

Reagovat
mimi_united

Musíme kúpiť toho Hummelsa

Reagovat
Infernoqt

My City snad nikdy neporazíme už

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa tak tesim na to ako young skonci karieru

Reagovat
mimi_united

Predáme ho liverpoolu

Reagovat
C-M@ster

Říkám... přepnu stream a začnou hrát!

Reagovat
Whitemedia

Yooooung

Reagovat
niflheim

Youngsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Side

tvl ani neví jak

Reagovat
Sandstorm

ASHLEEEEEEEEEY YOUNG On si tu smlouvu fakt zaslouží.

Reagovat
Hector17

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
wild

YOOOOOOOOOOOOOOOOOUNGGG

Reagovat
Miguel19

Young > Depay

Reagovat
smazaný uživatel

YOUNG YEEEES!

Reagovat
Dawon

YOOOOOOOUNG a proc do krista boha sedi rojo a hraje lesnik Jones?

Reagovat
C0br

Luck

Reagovat
Counter

Taková haluz

Reagovat
jenage

Chicha style

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
Sandstorm

Ale Jones je teda na pěst.

Reagovat
mimi_united

ASHLEY do repre

Reagovat
Manik...

A pak kdo dává luckerský góly

Reagovat
stiflerovamama

Dnes to mohol dat Pelle na dvoch utocnikov uz by bolo 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

hmm

Reagovat
stiflerovamama

booooze dvaja najvacsi tragedi im daju gol

Reagovat
smazaný uživatel

BIG FELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Young, to není možné...

Reagovat
avicii

ty vole to su haluzaci...

Reagovat
Hector17

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Květááááááááááááááááááák

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajdík

Reagovat
Miguel19

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

ale byl, ta lajna byla namalovana spatne..

Reagovat
Miguel19

Však tam měl Clichy druhou nohu

Reagovat
Mada

Reagovat
Sandstorm

FELLAAAAAAAAA Young MOTM

Reagovat
Miguel19

Wow, United

Co budou bez Younga a Felly dělat jsem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy MOTM

Reagovat
iamek

Young je letos jinde . Okamzite podepsaaaaat. A Moyes thx za Fellu <3

Reagovat
niflheim

Říct mi někdo, že Young nepustí di Máriu do základní sestavy...

Reagovat
niflheim

Mata

Reagovat
wild

Youngster, Fella, atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné že nás tahá hráč kterého sme v létě posílali do pr...

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma takovy stesti, ze to byl ofsajd

Reagovat
Counter

Na Camp Nou by ronei za tohle dostal žlutou

Reagovat
niflheim

Butthurt

Reagovat
Counter

Tohle říkám pokaždé, když stejnou situaci vidím. Ani jednou jsem od Persieho vyloučení neviděl, že by za to hráč dostal kartu.

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
SunFells

Nějaký dobrý stream prosím.

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
SunFells

Ten mi nejde právě.

Reagovat
Miguel19

Milner

Reagovat
stiflerovamama

Milner dnes ide

Reagovat
smazaný uživatel

kun

Reagovat
niflheim

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Mno.. hodne nacervenala ta zluta..

Reagovat
C-M@ster

Klidně redka

Reagovat
Miguel19

Picoooooo

No to je rudá a stop na 5 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

oranžová

Reagovat
wild

to mohla byt redka

Reagovat
niflheim

To je kurva redka toto.

Reagovat
iamek

Nebyla redka

Reagovat
Manik...

jasnej red...

Reagovat
niflheim

Vrabejka? Jaký je finální výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

konentátoři ledově klidní...yea, this is yellow, good refferee

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je lepsi hrac, Aguero nebo Rooney?

Reagovat
Feind

co to jw za otazku, samozrejme ze aguero

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Feind

xD xD xD xD XD

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Tyhle dohady o druhou příčku jsou zbytečné.

Reagovat
CubONE

Zemiak

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney samozřejmě.

Reagovat
Whitemedia

Rooney

Reagovat
niflheim

Škoda, že si Wazza nevšiml Felly nalevo

Reagovat
niflheim

A Anderko

Reagovat
mithro

on je dokonaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Tiez som si vravel, ze daj mu to tam..mal tam krasne volnu cestu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím rýchlo nejaký HD stream, teraz som prišiel.

Reagovat
Mimalu

je poločas....

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Mimalu

no že máš čas a můžeš hledat, těch odkazů je tu už asi milion.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

http://connectcast.tv/lowqualityb8m8

Pass: RiderDoesntEven/r/soccer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

síce futbal nekvalitný ale zábavný

Reagovat
smazaný uživatel

Fella je mazaný dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je tak lenivy na krok stale ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní poločas, začátek sme si zbytečně prospali, ale pak paráda! Hoši vydržet! bude to ještě těžkých přetěžkých 45 minut! VYDRŽEEET!! Young

Největší sranda, čumím na NBC Sports, najednou výpadek a po chvilce tam začnou pohádky

Reagovat
smazaný uživatel

podobne

Reagovat
Feind

city vypadaji ze to maji v pici, nedivim se ze nikdy neudelaji poradny vysledek. banda hvezd za zenitem, ktere si vydelaly vic nez kolik dokazou jejich vnuci kdy utratit. a vytira si s nima prdel kvetak

Reagovat
smazaný uživatel

City se na nás výborně připravilo. Ten střed se do hry dostává tak napůl, mnohem víc jsou vidět kraje. A tam nám to šlape. Moc se mi nepozdává Jones a vcelku všechny ty malé domů které smrdí nějakou chybou. Kór na takovém kluzkém terénu.

Reagovat
kiwwi

tak tym padom sa dostava aj ich stred do hry tak napol

Reagovat
Sandstorm

Chce to přidat třetí gól. City tam má nebezpečné průniky a té naší obraně moc nevěřim.

Reagovat
Mindas

Klasické letošní City. Pokud Hart nechytne něco navíc, tak z každého náznaku branka. Kun v poslední době úplně k hovnu a Clichy už opravdu bez komentáře. Tohle je opravdu povedená sezóna se vším všudy. Nechat tak lehce otočit zápas dokáže opravdu jen Pelle. Za Manciniho nepředstavitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Young super (haha Ciganofili), Fellaini super, Jones začiatok otras, potom sa už oklepal, Rooney sa neviem vôbec dostať do hry, snád sa to po polčase zmení

Reagovat
CubONE

No tento zakrok od Kompanyho bol ovela nebezpecnejsi nez za co dostal redku pred par rokmi v derby

Reagovat
I am Mancunian

Heart Attack every time Jones gets the ball.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel do 2. poločasu do unavené obrany a mohlo by tam něco spadnout

Reagovat
kiwwi

ty jo, na zaciatku nas City skolili jak ziacikov, ale od toho golu hrame fakt dobre, zasluzene vedenie

ale ta nasa obrana to je nieco priserne Smalling asi 3 pozicne hrubice, Jones kopyto a kraje jak sa im chce

Fellaini uplne vygumoval Yayu a este aj pridal nieco naviac

Reagovat
EXoRcIsT

Jones dole trpnem pri kazdom jeho dotyku s loptou

Reagovat
smazaný uživatel

Tam měl hrát Marcos

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Sandstorm

jednoznačně

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Miguel19

Kompany jasně podrážkou na holeň. Likvidační zákrok.Víc jasnější rudá být ani nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Ještě se na to krásně připravoval...

Reagovat
Mindas

Nepřipravoval, ale na poslední chvíli trochu škobrtl a pak tam byl pozdě.

Reagovat
kiwwi

ja neviem, podla mna ta zlta je OK

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto

Reagovat
Busby babes

ani omylem. byl tam pozde, umysl v tom nehledam, ale proste kolikama napred a na holen... jasna ruda.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

Meyler dostal za skoro stejný zákrok redku bez keců.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany mal mať červenú, Clattenburg ty kokot

Reagovat
Dawon

Sice sme to uzasne otocili a aspon dopredu sme zacli neco predvadet, ale co dela nase obrana, to je naprosto silene...kazdy nakop za obranu smrdi nejakou hrubkou, fakt neskutecne, mam pocit jak by nam tam hrala parta dorostencu

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě to. Kompany měl být jednoznačně venku..

Reagovat
SunFells

Kdo dá za Di Máriu 60 mega, když má v týmu Younga?

Reagovat
niflheim

We do what we want

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo dá za Ozila 50 mega, když má v týmu Rosickýho ?

Reagovat
SunFells

Každý kdo na to má, ovšem jen Arsenal to uhádá na 42,5.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak ho Wenger chce výměnou za Alexise volal mě včera

Reagovat
niflheim

Tak Mangala prý za Kompanyho.

Reagovat
Robochelsea

Veľmi zábavný a kvalitný futbal, LVG nakoniec ako tak zužitkoval tie drobné, čo United v lete utratili a hrajú fakt dobre. Ešte ďalších 100 mega a bude to riadny súboj o titul.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stačí stoper a krajní obránce ( + poslat do háje Falcaa a dát víc šancí Chcharitovi s Wilsonem )

Reagovat
Robochelsea

No a keď odíde De Gea, tak brankára.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kam by chodil ???

Reagovat
Robochelsea

Do Realu.

Reagovat
Jackmaker1989

U mňa je hráč sezóny u Chelsea samozrejme Hazard, ale okrem neho jednoznačne Thibaut. To, koľko on zachránil 3 bodových zápasov(a spravil možno jednu chybu a tú hneď v tom zápase odčinil), to nie je ani možné. Mám strašne rád Petra Čecha, ale Thibaut ho absolútne nahradil a s Edenom má jasnú zásluhu na prípadnom titule.

Btw. Fellaini je skvelý túto sezónu s Youngom, Young schoval tento rok ADM veľkým štýlom.

Reagovat
HorajzmAmmann

Co Costa ?

Reagovat
Robochelsea

Tak sorry, ale určite nie je TB náš druhý najlepší hráč. Mal kopu dobrých zákrokov, ale aj veľa chýb. Nie je ani najlepší brankár v PL a nemám jednoducho pocit, že by tak vyčnieval a bol tak dobrý, ako napríklad Čech pri zisku LM.

Pre mňa sú hráči sezóny Hazard, Fabregas, Costa a z defenzívnych hráčov Terry.

Reagovat
Jackmaker1989

Costa u mňa nemá nárok za to čo predvádza ako nešportové správanie. Je to ostuda. Áno, po dlhej dobe gólový útočník ,ale u mňa proste neobstojí s takým správaním. Tak isto ako min. rok prišiel možno Suaréz o zlatý míč kvôli správaniu. A Fabre je skvelý a na jar mimo formy, oproti podzimu. Samozrejme majú obrovský podiel na prípadnom titule.

Reagovat
Jackmaker1989

A hlavne, proste je pohoda keď letí center do 16stky, zázračné zákroky a teda pamätám si jednu chybu proti Hullu tuším. A to je asi tak všetko. Inak vždy naštandardné zákroky, či už na PSG, doma proti City, na QPR, na West Ham a podobne.

Reagovat
wild

Mangala za Kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

Hart co tam ted vychytal

Reagovat
Rohlíček

dobrej závar

Reagovat
niflheim

Do piči

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

Ferdnandinho lol

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
niflheim

Demichelis

Reagovat
smazaný uživatel

co za kokotinu odpískal teraz to je fas

Reagovat
Whitemedia

Fella a jeho posrané lokty

Reagovat
smazaný uživatel

dokud nebude po zásluze trestaný, bude je používat pořád...

Reagovat
Miguel19

A zase to mrdce Fellainimu prochází

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak oživl najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis

Reagovat
Feind

vzdyt chytil akorat ten primal a pak ho jedna trefila primo uprostred branky ti kopaci se to ani nesnazili umistit, jenom co nejvic naprat na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Matovi se vytváří Zidanovský kolečko?

Reagovat
Miguel19

Už nějakou tu dobu

Reagovat
SunFells

Ale zpracovávat míč jak Zidane evidentně neumí.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

ani karta ani nič? lakeť do ksichtu a sudí stal 2 metre od súboja

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini a lokty klasika.

Reagovat
niflheim

Aguero stiff arm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hector17

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Mark je borec

Reagovat
eliskafan

Chtělo by to srovnat, ať ztratí body obě špíny z Manchesteru.

Reagovat
Mimalu

no tak když už tak Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jako krava..

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

OFFSIDE ale aj tak

Reagovat
eliskafan

Tak nic no, Mata to utnul

Reagovat
C0br

Postranní

Reagovat
Miguel19

Solidní offside

Reagovat
Counter

Jasný ofsajd

Reagovat
jenage

To je válec.

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly z ofsajdu, MU ve svy nejlepsi forme

Reagovat
smazaný uživatel

1.

Reagovat
niflheim

Ten první byl minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl..

Reagovat
niflheim

Moc mi to nepřipadalo, hlavně toto se pouští všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečnej trouba...

Reagovat
Whitemedia

to je bránění

Reagovat
Whitemedia

ale ten ofsajd teda..jak tohle může čárový přehlídnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
Feind

zaslouzene,city neskutecne spatni

Reagovat
smazaný uživatel

tak trochu offside

Reagovat
Manik...

Malej offside

Reagovat
smazaný uživatel

United! ...because one goal from offside is not enough!

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jak kráva.

Reagovat
Hector17

JE TO TAAAAAAM

Reagovat
SunFells

Old Trafford jaké známé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A tyhle fanoušky úček taky znám, kompletka

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Offside, ale mám piči, Mataaaaaaaaaaaaaaaaaa, Manchester is RED!

Reagovat
smazaný uživatel

tjn viac fanusikov LFC v meste ako MU

Reagovat
smazaný uživatel

Piu si?

Reagovat
*CZE*

city

Reagovat
Manik...

Pellegrini půjde... Mně se stejně v City nelíbí, moc se tam nehodí, ale trenér není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

pro Villarreal, ne pro velkokluby..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budúcu sezónu si Van Gaal natrie každého na chleba, to bude jazda.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn ked skoncite 6ty

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to skúšaš? Ak my skončíme 6. tak vy tak 12.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn naivita fanúšikov Mu nepozná hraníc

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá křeč od tebe

Reagovat
Manik...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

City Z boje o titul do boje o LM...taky pěkný.

Reagovat
kiwwi

Mata, taky lepsi Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Taký trochu marný kiwwi

Reagovat
fantomas

Akorát nevim, proč si oproti původnímu příspěvku přidal to "trochu".

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Heisenberg

Bohužel pro vás i taky lepši Di Maria.

Reagovat
kiwwi

bohuzial pre nas? sak my sme len radi, ze mame lepsieho hraca ako Di Maria

Reagovat
Nikikrew

klasicke trolovacie komenty s ujebanym smajlikom a palcom hore, je z teba dobry saso to ano

Reagovat
nani92

ten Offside bude asi dobry hracik..

Reagovat
smazaný uživatel

City ještě skončí 5.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicke manchesterske: Offside? it doesnt MATA

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dajte im buuuuuuuuuuuura

Reagovat
Whitemedia

OMG, to mělo skončit 3-1...

Reagovat
niflheim

Smalling Island

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
smazaný uživatel

noo, myslel jsem si, ze Pelle vydrzi do konce sezony, ale ted zu dost pochybuju

Reagovat
Miguel19

Mangala

Reagovat
Counter

Mangala

Reagovat
stiflerovamama

ta obrana City je teda tiez smiesna

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Dovidenia.

Reagovat
jenage

Mangala

Reagovat
Manik...

Další offside

Reagovat
smazaný uživatel

jaky?

Reagovat
Manik...

přišlo mi to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
chelska

ale houby... ten černej tam nebyl vidět

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Manik...

Ajo, jsem ho tam vůbec neviděl jak byl za hráčem United

Tak to je pak jasný, žádný offside

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Whitemedia

Kompany totálně z formy>Mangala

Reagovat
Heisenberg

Mangala 2 metry za linií

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Hector17

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ti kašpaři, co pochybovali o LvG..

Reagovat
smazaný uživatel

LVGenius

Reagovat
smazaný uživatel

ty nasrané obličeje těch arabských gloryhunterů jsou boží

Reagovat
vodka

Smalling si gol zaslouzil, v posledni dobe nas nejlepsi stoper. City krome par momentu marne, mangala tu ofsajd linii neskutecne dojebal, ale tak nedvim se, predtim ofsajdy nepiskali, tak na ne prestal hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon United v této sezóně, úžasný výkon, Smalling a Young jsou naprosto jiní hrači než ti na začátku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, on je to takový nadšený chaos a jen ta naše schopnost hrát skvěle pod tlakem vytváří dojem že máme nějaký systém. Proti Tottenhamu a Liverpoolu to mělo mnohem větší myšlenku.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš sice pravdu, od začátku dnes makaj fakt všichni a jde to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte 2

Reagovat
smazaný uživatel

jeden stačí ať je tam ta pětka

Reagovat
smazaný uživatel

LVL - Let's Win Game

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

toto je este o LVL vyssie

Reagovat
SunFells

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co teď s ADM? Výměna za Bejla?

Reagovat
Manik...

Leda tak ADM + de Gea za Balea

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Manik...

Nevím čemu se řehtáš... ADM má cenu kolem 55 mega, David kolem 30 a Bale kolem 80-85

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne :))

Reagovat
smazaný uživatel

+40M

Reagovat
smazaný uživatel

kludne aj ADM = Bejla + 50 mega .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takovej ten pocit, když vedeš v derby 4:1 a teprve tam posíláš ze střídačky hráče jako je Di Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

A Falcao.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tyvole oni zapiskali ofsajd pro united

Reagovat
Mindas

Mno jestli Pelle vydrží do konce sezóny, tak to bude jeho největší úspěch v této sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nepřestanem hrát.

Reagovat
niflheim

ADM a Falcao do hry, LVG je fakt chce zesměšnit.

Reagovat
wild

no zrovna tito dvaja tomu moc nepomozu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

lol, City ještě větší tragédi jak my

Reagovat
kiwwi

hmm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záber na oči

Reagovat
Heisenberg

Ale musím uznat, že se účka o hodně zlepšili, Van Gaal paradoxně vylepšil tým posazením 2 letních pokémonů, jsem hodně zvědav, co se stane s ADM v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, City... neva, druhé miesto jak oči.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea dobre

Reagovat
smazaný uživatel

100

Reagovat
diastan

Aguero aspoň král střelců

Reagovat
Willy Wonka

Valencia má neskutečnou kondici.

Reagovat
niflheim

O desíti? Co jsem neviděl? Nějaké zranění?

Reagovat
kiwwi

Carrick...ale vyzeralo to na preventivny odchod

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! 3 BODYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Reagovat
niflheim

Super

Reagovat
Manik...

Gratulace United, zasloužená výhra,

Reagovat
smazaný uživatel

LVG manažér sezóny.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k investicím spíš ne

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
Counter

Za co? Druhé / třetí místo? To je tak akorát splnění cíle, proč do MU přišel, nic navíc.

Reagovat
SunFells

Vždyť je to přes rok a půl co nejméně objektivní tábor nemoh přeceňovat cokoliv spjaté s jejich klubech, od hráčů až po šatnáře, tak mu to dopřej.

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

tak potom Mourinho zaco, za titul? To je akurat tak spnenie ciela.

Reagovat
13

Ano a protože si Mourinho stanovil vyšší cíle, tak si to zaslouží víc.

Reagovat
SunFells

Nehledě na to, že tam je i jasný kandidát, který očekávání jednoznačně předčil že.

Stejně tak Pardew až na slabý úvod v podstatě čaruje.

Reagovat
kiwwi

LVG dost pravdepodobne ten ciel prekona, pretoze splnenie ciela by bolo aj 4. miesto

kazdopadne, ja mu to necpem, len mi prisiel Counterov argument vtipny, pretoze sa da aplikovat takmer na kazdeho manazera, ktory nieco dokaze

Reagovat
SunFells

A na některé ne, z těch jsou pak kandidáti na managery sezóny.

Reagovat
kiwwi

tak to splna v tejto sezone akurat tak Pardew

Reagovat
SunFells

LOL. Se aspoň na tu tabulku podívej.

Reagovat
kiwwi

ok tak este Koeman...a to je tak podla counterovho meritka vsetko

Reagovat
SunFells

Vidíš to ...to máš hned dva kandidáty, kteří ční nade všemi. A když se takoví adepti najdou, tak jen o nich se dá uvažovat jako o managerech sezóny.

Reagovat
kiwwi

a stav sa, ze to nevyhra ani jeden z nich

Reagovat
SunFells

Né že by se to nemohlo stát, nakonec Baleovi dvě ceny za nejlepšího hráče sezóny značí, že vyhodnocení pověřených může být zcestné, ale stavit se můžu. Mám sázku jen se Zaschem, ale tu v podstatě prohrál v první minutě, kdy do toho šel, takže prostor je.

Reagovat
kiwwi

ok dohodnute...moje tipy su Mourinho (ak ziska double co asi ziska) alebo Wenger (ak skonci 2. a vyhra FA Cup)

Reagovat
SunFells

Ok. Na měsíc?

Reagovat
kiwwi

dohodnute

Reagovat
Counter

Takže sis sám odpověděl, že minimálně dva manažeři si to zaslouží víc (osobně bych přidal i Monka, který se Swans taky jede nadmíru skvěle) a Mourinho je navíc jasný kandidát.

Už trošku rozumíš mému "vtipnému" argumentu?

Reagovat
fantomas

Monk, Hughes.

Reagovat
fenixLFC

mourinho tiez nie

Reagovat
vodka

Hughes

Reagovat
SunFells

Si splnil cíle? To jsi k němu možná trochu přísný.

Reagovat
niflheim

Koeman? Monk?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Young a Fella!

Reagovat
smazaný uživatel

Blind a Valencia taky super

Reagovat
smazaný uživatel

TEĎ VZHŮRU NA CHELSEA! Sem zvědavý jak se popereme s Chelsea bus!

Reagovat
Whitemedia

Zase nějaká ta branka z ofsajdu a třeba i vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

už by nám konečně mohli sudí nějak pomoct no

Reagovat
smazaný uživatel

že ,,konečne"

Reagovat
mithro

U N I TEEEED

Reagovat
Infernoqt

škoda toho druhého golu, před zápasem bych to neřekl, ale ted to naštve, jelikož Carrickův předčasný odchod tam nechal tu mezeru před golem, proti Chelsea to budem muset poprvé překopat, což bude škoda, jelikož ten střed jsme měli ted vyladěný skvěle, ale snad to Shaw zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Carrick odešel zavčasu a na Chelsea to zvládne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už aj Sterlinga odfotili s vodnou... zachvíľu nebude anglický futbalista, ktorý by nemal fotku s vodnou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna u borce s jamajskými kořeny mě to fakt nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Q_Wg4Q-ayms

v rámci zlepšovania by toto mali pustiť Matićovi.

Reagovat
samson192

Reagovat
Lacko_Boh

a nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď důležité 2 mače - 1. výhra 2. remis a sem spokojený

Reagovat
kissak

to zase dneška večer bude parodie na fotbal ze strany Magpies, vůbec se netěším

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/euejjFLYXmn

Eeew, jak si toto může způsobit sám

Reagovat
smazaný uživatel

och

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

nike no...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

počkám si ještě, až to potvrdí lolkac...

Reagovat
Lacko_Boh

? ja ho tipujem na veľkého fanúšika nike,taký ten "refresherovský "týpek

Reagovat
minoLFC

ouch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kissak

Hmm velice pozornej pán, který to zjistil docela brzy po "x" působení u Magpies

Newcastle si bude muset dál záležet na výběru posil, protože současný trenér John Carver prohlásil, že na současném týmu „něco není v pořádku“.

Reagovat
kissak

to by byla bomba:

Majitel Newcastlu Mike Ashley je údajně ochoten zaplatit deset milionů liber za útočníka Charlieho Austina z QPR. (Sun)

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud neodejde kostra, co tam je několik let, tak ten tým bude hrát hovno.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

když jsem ho viděl poprvé,tak jsem nevěřil

Reagovat
minoLFC

Normálne by som si dnes večer dal 4 hodinový maratón GoT, ale LFC má prednosť

Reagovat
Kowe

Vidět ty nový díly všechny hned je pěkně naprd. Uvidím 4 během dne/dvou a pak budu 6 týdnů čekat na další.

Reagovat
niflheim

Člověk ale taky riskuje spoilery

Reagovat
Kowe

no právě, tohle je hrozný dilema

Reagovat
niflheim

Já už to viděl celý, ale hlavně že já chuj mám dělat referát poslední dva dny

Reagovat
vodka

pohoda, já mám týden na 40 stran diplomky

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

kojot

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro další ztrátu Liverpoolu

Reagovat
nemanja

Škrtel má ešte stopku, či už bude hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, Arsenal, Blackburn a teď Straky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

bud je zničíme 3:0 nebo to bude 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by bol za swap Bale <> Sterling (+ x mega) ?

Keby ze ho fakt v reale chcu to by bolo pre mna prijatelne

Reagovat
Kowe

No rozhodně by nebyl "za" Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

na Real nemá, by dopadol ešte horšie ako Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko takych hracov, kt na to nemali Real uz nakupil...ale s tym ze na to nema sa stotoznujem

Reagovat
minoLFC

ale o tom on nediskutuje

Reagovat
Counter

V Reale ani neví, kdo to je.

Reagovat
smazaný uživatel

iste..

Reagovat
Counter

O všem svědčí tiskovky Ancelottiho před jednotlivými zápasy, kde se ho ptají na všechno možné, ale o Sterlingovi nepadlo jediné slůvko. Vzpamatuj se prosímtě, Sterling je samozřejmě kvalitní, ale ani zdaleka toho nepředvedl dost na to, aby se dostal do hledáčku Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nie, ani jedine slovo ..neopytali sa ho to raz ani dva krat.. je to otazka 5 sekund najst si citacie..

samozrejme Ancelloti iba vyvratil ze maju zaujem..

takze sa spamataj prosim ta, pisem iba jednu teoriu, ktora by sa mi pacila v pripade ze by mal niekam ist

Reagovat
smazaný uživatel

A preto Zidane o nom rozprava kade kraca

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

proti?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

za?

Reagovat
vladis271

prehajpovanú opicu? Načo by nám ten kolohnát bol? To radšej nech nám dajú 50 mega a pošlem im Sterlinga aj s mašličkou.

Reagovat
Counter

Bale je výborný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Což o to Sterling by do Realu šel 100% a Bale? k to jen

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Bale má cenu tak 4 Sterlingů

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Bale ma cenu 140 mega?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Ty si tu jistě najdeš kamarády mezi fanoušky Liverpoolu ze Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrejme ich vela nebude kedze na tomto portali vladnu ludia ktorych nazory sa dokazu definovat jednym smajlikom..

Reagovat
Kowe

Reagovat
minoLFC

tích x mega je jednociferné číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

X je neznama takze si tam mozes dohodit kolko len chces

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Raheem je náš, opičku ať si nechají.

Reagovat
avicii

ja si myslim ze v Reale su dost hlupi ludia nato aby sa to mohlo stat, aj mna to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale Bale doufám není tak hloupý, aby šel v nejlepších letech kopat střed tabulky pod egomaniakem

Reagovat
SunFells

Jak si to radši pojistil tím egomaniakem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prodám 2 VIP lístky na PSG vs Barcelona, více info na jeronimo69@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC at @LFC: Krul, R.Taylor, Janmaat, Williamson, Colback, Anita, Abeid, Sissoko, Cabella, Obertan, Perez.

Vítězná Obi dá gol

Reagovat
fenixLFC

Mignolet, Johnson, Can, Lovren, Moreno, Allen, Lucas, Henderson, Ibe, Coutinho, Sterling.

hlen zas ideme inak hrat 4-3-3?

Reagovat
Cobra

Nevím, na co se těším víc. Jestli uvidím Ibeho, nebo Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Straky nás môžu vo vzduchu zničiť, pretože tá obrana to je tragédia, Can pozične slabý posledné zápasy, podskakujúci lopty a psychicky labilný Lovren, ani ryba, ani rak (rozumej ani záložník, ani obranca) Moreno a tragéd Glen... no hádam vyhráme aspoň nejakým šťastím, dúfajúc, že NUFC je na tom ešte horšie ako my...

Reagovat
fenixLFC

a vpredu ta mala cierna spekulujuca kurvicka fakt sa tesim len na ibea a coutinha

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

, hej, aj ja sa teším na Jordona

Reagovat
vrabejka

Snad Na ten utočný trojlístek se hodně těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

dneska posledni nadeje pokusit se este o LM....Ibe by to mohl hodne zvednout

Reagovat
vitasrp

Ten Nevillův rozbor hry Rooneyho je úžasnej, tohohle si fakt všimne jenom málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Viťoslav, čo povedal?

Reagovat
vitasrp

Rozebíral, jak moc se Rooney držel středu hřiště, neustále se pohyboval mezi stoperama, čímž je oba zaměstnával. Kdyby se snažil si nabíhat k postranní čáře, uzavřel by tím v podstatě ty kapsy, ve kterejch hráči United excelovali, jelikož by pro stopery City bylo mnohem snažší takhle útočníka následovat a prostory na stranách zajistit.

A taky říkal, že něco takovýho je pro Rooneyho naprosto netypický, že je to hráč ulice, kterej rád napadá, pohybuje se po celý ploše hřiště a je neustále ve hře. Donutit ho zahrát takovou taktickou roli je pro Van Gaala solidní úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za odpoveď

Reagovat
Counter

Jen ty a Gary? Budu si to muset stáhnout...

Reagovat
vitasrp

Já tohle taky vůbec nemám šanci postřehnout, na to bych musel United podrobně sledovat několik sezón, aby mě zrovna tenhle rozdíl praštil do očí.

Reagovat
vodka

každopádně rozdíl v kontaktech s balonem fakt bije do očí, přitom sem si to taky nevšiml...

Reagovat
vodka

dá se na to podívat i teď? nebo ten článek na sky je rozumné shrnutí?

Reagovat
vodka

ok, je to na redditu

Reagovat
stiflerovamama

streaaam ?

Reagovat
stiflerovamama

jaaaaaj ved az o 21:00

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jinak to je na bilbu

Reagovat
stiflerovamama

hod mi prosimta ten link

Reagovat
Cobra
Reagovat
REPLIKATOR

Bilbo mi přestalo fungovat

Reagovat
Cobra

Mě to jede normálně

Reagovat
kiwwi

There has NEVER been a goalless draw between Liverpool and Newcastle in the ‪#‎BPL‬.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

máte stream, dajaký dobrý?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

STRAKY! Aspoň remízku!

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč většina streamů z PL jede přes ustream a ten se mě seká to je jak zákon schválnosti

Reagovat
stiflerovamama

co to je ta experiment zas s tym Coutinhom na hrote ?

Reagovat
REPLIKATOR

Rebeeeeel

Reagovat
fenixLFC

kurvickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
vladis271

Hm, idem sa na pár minút prevetraž. Dúfam, že mi toho veľa neutečie. Teraz, keĎ nevyhrávame ma to tak veľmi nebaví.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

raheeeeemko

Reagovat
smazaný uživatel

Bale už sada do lietadla

Reagovat
smazaný uživatel

neviem čo by robil u Vás.

Reagovat
smazaný uživatel

take it easy

Reagovat
smazaný uživatel

veď sa smejem

Reagovat
ďuriLFC

wau krasny

Reagovat
Cobra

Scott Sterling by to měl

Reagovat
Coutinho10

Raheeeeemko nadherne

Reagovat
minoLFC

Tak Real bude k Baleovi prihudiť ešte nejakú sumu k chce Sterlinga

Reagovat
minoLFC

Tak Real bude k Baleovi prihudiť ešte nejakú sumu k chce Sterlinga

Reagovat
Miguel19

Pěkně Hendo bodíky do fanty

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Newcastle je slaboučkej...

Reagovat
SunFells

Newcastle fans singing: "You're nothing special, we lose every week".

Hlavně že si vyhnali Pardewa.

Reagovat
REPLIKATOR

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Raheemko už len podpis ty malý psisko

Reagovat
fenixLFC

couts

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
ďuriLFC

Couts je laska proste

Reagovat
REPLIKATOR

Nejslabší soupeř na Anfieldu tuto sezonu.

Reagovat
stiflerovamama

skoda, ze ma Lucas len jeden prevodovy stupen

Reagovat
fff

Coutinho je boh, nie genius.

Reagovat
stiflerovamama

zatial sa ale celkom bavime

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale dnes sa na to zatial krasne pozera

Reagovat
LGT

Ouuuu Couts

Reagovat
fenixLFC

coutinho znova

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe Sterling a Kutino brutal

Reagovat
fff

Inak Moreno sa fakt ku vsetkemu otaca chrbtom, ked brani ...

Reagovat
Coutinho10

skoddaaa to byl sigbak jak za Brucknera

Reagovat
fenixLFC

inak toto bola nasa klasika-zas nepokryta druha vlna

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Newcastle je tiež nechutne slabý dnes. Liverpool zatiaľ pekný futbal

Reagovat
Counter

Newcastle je otřesný, forma na sestup... Naštěstí mají příští kolo Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

nezaujatý divák si asi nezapne ten zápas pre fajnšmekrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

Liverpool hra vyborne...skoda tych zavahani, mohli hrat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ty si velky joker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas je takovej ocas, že to nedá ani z ofsajdu

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren Jasná...

Reagovat
Coutinho10

jak to mohl vyrazit tu hlavu od Leivy

Reagovat
vladis271

Lovren

Reagovat
vitasrp

Jak tohle může nepísknout, proboha...

Reagovat
kiwwi

lebo sa hodil jak jebo

Reagovat
vitasrp

V tom případě už není šance, že by někdo spadl normálně, když tohle představuje nějaký hození jak jebo

Reagovat
biznizmen

Reagovat
kiwwi

podla mna sa hodil neprirodzene no...a to by som Newcastlu tu penaltu doprial asi tak 1000x viac nez ktokolvek iny

Reagovat
vitasrp

Jak říkám, v takovém případě už neexistuje přirozený pád, respektive nevím, jaký všechny kritéria by pád musel splňovat, aby byl označen za přirozený.

Reagovat
Zaschrona

Snad neni jasnejsi penalta nez bylo toto...

Reagovat
kiwwi

ale noooo

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt příšerná drama queen, jakmile přijde na rozhodčí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

ten dežo to je pripad proste

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle neodpískat jako penaltu je ještě větší fail než Lafatův let

Reagovat
LGT

Existuje jasnější penalta?

Reagovat
fff

Preboha ako moze do toho Lovren takto ist, ako, preco...

Reagovat
Counter

Mason Proboha co to je za rozhodčího.

Reagovat
vodka

dlouhodobě pro mě nejnekonzistentnější a nejlabší rozohdčí v PL.

Reagovat
vodka

*nejslabší

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

ještě s Mossem teda

Reagovat
fff

Hlen

Reagovat
kiwwi

to bola panecku standardka

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá penaltová antikampaň na Newcastle letos

Reagovat
REPLIKATOR

Nezaplatili jste výpalné OSA (Ochranný svaz arbitrů)...

Reagovat
fenixLFC

jezis emre

Reagovat
stiflerovamama

Simooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to bol let Mignolet!

Reagovat
smazaný uživatel

Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Simon

Reagovat
kiwwi

Glen jak si popri Perezovi povyskocil proforma ty vole to je fakt traged...mat ho v time tak zastrelim bud jeho alebo seba

Reagovat
stiflerovamama

Neskutocne ako on siel dole. Predtým taky vynikajuci atlet a teraz nemotornyyyy

Reagovat
fenixLFC

my si zelame zastrelit jeho, keby je ale v tvojom time tak oboch

Reagovat
fff

Ked by si vzal do uvahy aky ma plat, zastrelil by si este aj par ludi, co s nim taku zmluvu uzavreli.

Reagovat
vladis271

to je win-win situácia. Nechcete ho na hosťovanie?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
fff

Ale pred tym golov Hendo luxusna nahravocka

Reagovat
nani92

no Gerrard, no penalty

Reagovat
tomasinho

Mít tam útočníka, je to 3:0 minimálně a nemusíme se strachovat. Jinak parádní až na ten závěr. Skvěle Simon a špatně Mason teda, penalta jasná.

Reagovat
13

mít tak útočníka, kolikrát už jsme to tuhle sezonu psali.

Reagovat
fff

Vraj by v lete mohol ist Borini aj Hypermario, tak snad niekto normalny pride.

Reagovat
tomasinho

Studge, posila, Origi + případně Sterling nebo nějaký dřevák.

Reagovat
Maresma

a přijde Berahino a Ings

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

to byl ironický palec

Reagovat
minoLFC

nestraš, snaď príde ten zázrak z Villarealu alebo niekto podobný

Reagovat
nani92

+ by ste aj o ten titul hrali

Reagovat
13

Zdá se mi to nebo Lucas hraje docela dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Janči, pretože má dosť času...

Reagovat
tomasinho

Ale hlavně skvěle vystupuje a presuje, to jsem od něho dlouho neviděl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

skodaaa nooo on keby bol rychlejsi tak je vybornyy

Reagovat
smazaný uživatel

On není špatný fotbalista, ale je šíleně pomalej a je všude pozdě.

Reagovat
fff

Ako backup do urcitych zapasov by podla mna do buducej sezony bol super, otazka je ci by on taku rolu prijal a ci by hrac s jeho platom mal byt backup.

Reagovat
fenixLFC

to by som skor povedal na adama

Reagovat
cristiano.K.

však je to pravda

Reagovat
fenixLFC

nehadam sa, ale pri tom popise co divik dal by som si ako prvého spomenul na Adama

Reagovat
cristiano.K.

však hej

Reagovat
cristiano.K.

do Neapole s ním.

Reagovat
Kowe

na lavičku furt dobrý

Reagovat
cristiano.K.

hraje

Reagovat
cristiano.K.

kritizovat se dá jen Glen a Lovren, jinak všichni fajn výkon.

Reagovat
nani92

Prison Breaaaaak

Reagovat
ďuriLFC

Ten Lovren všetko posere...aj ked nechce vždy niečo neskutočne dojebe,akokolvek ale vždy zle

Reagovat
Dawon

ty vole Lovren to je neco neskutecneho

Reagovat
Bennhy

Lovren

Reagovat
fenixLFC

dejan kua, ukludni sa

Reagovat
vitasrp

Lovren je naprosto famózní.

Reagovat
fenixLFC

brendan, pls, lazar alebo manquillo miesto piciaka

Reagovat
fff

To Sterlingovo zrychlenie je neskutocne.

Reagovat
fff

Dpc ale jeho zakoncenie je tiez neskutocne miestami

Reagovat
Zaschrona

Ben Dinnery @BenDinnery

Based on Mangala & Lovren transfer fees ... I reckon #NUFC could get £55 million for Williamson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
stiflerovamama

Raheeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
fenixLFC

sterling

Reagovat
Dawon

zatim genialni zapas teda

Reagovat
smazaný uživatel

Prestup Lovrena je najvacsi fail v historii vsetkych vesmirov.

Reagovat
fff

A to som bol rad, ked prisiel ... (mimo ceny).

Reagovat
smazaný uživatel

ale pred chvíľou pekne prečítal hru...

Reagovat
Coutinho10

co to bylo od Raheema

Reagovat
fenixLFC

Johnson lovren lucas borini..to mi je zostavicka

Reagovat
fff

Tie situacie, ked nahrava Hlen Lovrenovi alebo naopak, to je ... komedia cista

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reziser toho prenosu musi mat velky zmysel pre skodoradost, sudiac podla tych zaberov na Lovrena. Dokonca zjavne ocakavaju nejaku jeho minelu aj v superovej 16-ke, inak sa zabery na jeho ksicht pri nasich rohoch nedaju vysvetlit.

Reagovat
fenixLFC

ukazuje tvare lovrena a emreho, vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

*spravidla tváre oboch stopérov...

Reagovat
fenixLFC

nechcelo sa mi to prepisovat

Reagovat
smazaný uživatel

No ved vravim, skodoradost.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Obertan si vychutnáva Anfiled

Reagovat
smazaný uživatel

fans LFC za uvítanie Jonasa

Reagovat
mickey mouse

Jonas

Reagovat
tomasinho

Fans

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, TEBE to prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

ALLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :-*

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to prajem ako málokomu z LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz napíšeš, že sa ti vtieram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Konečně, ještě jeden ať je klid.

Reagovat
Maresma

4 body na ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

8 na MU snáď.

Reagovat
Maresma

jsem skromnej

Reagovat
Coutinho10

Allleeeeeen konecne pojistka

Reagovat
fff

Hendo inak strasne casto robi to, ze jednoduche nahravky na tri metre v strede ihriska da spoluhracovi v idealnej vyske na gule ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ked neda hrat Lazara a Manquila tak neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren krásne predskočil

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dnes výborný teda

Reagovat
fenixLFC

vzdy ked skonci hlen na zemi tak dufam ze ho budu musiet vystriedat....

Reagovat
fenixLFC

cervenuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Ale ta jedna z 50 ofenzivnych veci, ktora Hlenovi vyjde, vyzera celkom pekne

Reagovat
Hokaido

už je to tam mrtvý, tak to dám sem.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/financni-fair-play-podle-kompanyho-chrani-zavedene-velkokluby-290052/#forum

Může mi někdo, kdo tomu alespon trochu rozumí odpovědět na můj příspěvek? Je asi 3. od konce

Reagovat
fenixLFC

odpovedal som ti tam, myslim ze za nieco podobne zrusili zmluvu city tusim

Reagovat
Hokaido

ještě by mě zajímalo, jestli je teoreticky nelegální, pokud si šejk, vlastník city, koupí od Dunlopu pneumatiky za 100 milionů a Dunlop si pak jako sponzor zaplat reklamu u City. I kdyby reklama byla čtvereček 5x5 cm někde na autobuse třeba... tohle všechno samozřejmě veřejně, žádný utajování.

Reagovat
fenixLFC

ono niekto ti mozno odpovie presnejsie, ja hovorim co som zachytil (najmä tu)- FIFA proste moze zmluvu vyhlasit za neplatnu alebo ju teda neuznat ked to vysoko presahuje to, co je bezne.

Reagovat
Hokaido

díky

Reagovat
Maresma

Tak to měla být rovnou redka, fuj.

Reagovat
fenixLFC

ten newcastle proti nam dostane cervenu fakt skoro vzdy

Reagovat
tomasinho

Sissoko

Reagovat
ďuriLFC

kkt

Reagovat
JIMMY-PO

Newcastle ma stastie ze najblizsie hra s timom specializujucim sa na ukoncovanie serii prehier a dramatizovanie zachranarskeho boja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa

Reagovat
Bennhy

ja dám, že oba tímy dajú gól a Lovren tam nič nezariadi

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko že měl tohle zapotřebí..

Reagovat
Coutinho10

sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt strašnej mentál ten Sissoko Jsme se ho měli v zimě zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

zbavit? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

po těch dvou a půl letech je to už asi jasný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele