Premier League - preview 29. kola

18.03.2017, 08:34, aktualizováno 19.03.2017, 08:36
Previews
Anglická liga pokračuje třemi nedělními zápasy. Middlesbrough před vlastními fanoušky hostí Manchester United, průběžně druhý Tottenham si to následně rozdá se Southamptonem a následovat bude střetnutí Manchesteru City s Liverpoolem...
Middlesbrough FC - Manchester United  (neděle 13:00)
Nabitý program Manchesteru United pokračuje nedělním výletem na půdu Middlesbrough, které neprožívá zrovna dvakrát vydařené období. Špatné výsledky v týdnu odnesl trenér Karanka a domácí fanoušci jistě věří, že týmu tato změna po vzoru Leicesteru pomůže uhrát klíčové body v honbě za záchranou.

Forma celku z Riverside je skutečně prachbídná. Na výhru totiž momentálně 18. celek ligové tabulky čeká už hrozivých 10 ligových zápasů, naposledy se ze tří bodů radoval v polovině prosince po výhře 3:0 nad Swansea. Od té doby si však tým ze severu Anglie na konto připsal pouhé čtyři remízy. Mizerná je především gólová produktivita, však od zmíněné výhry nad Labutěmi nastřílelo Middlesbrough jen 4 ligové branky.

To Rudí Ďáblové sice tahají sérii 17 ligových zápasů bez porážky, jenže k výraznějšímu posunu v tabulce jim ani tato šňůra nepomohla. Na vině je především příliš velké množství remíz - od prohry na Chelsea skončilo smírným výsledkem hned 8 duelů, z čehož jich hned 6 bylo na domácí půdě. Tato statistika Joseho Mourinha rozhodně netěší. Portugalský lodivod si po vypadnutí z FA Cupu stěžoval na rozpis zápasů a nutno uznat, že se mu zřejmě nedá divit - vedení Premier League totiž dlouhodobě klubům hrající evropské poháry nikterak nepomáhá.

Manchester United každopádně bude horkým favoritem, což podporuje i bilance vzájemných zápasů - v posledních 8 ligových duelech totiž Middlesbrough ani jednou nevyhrálo, tak se stalo naposledy v říjnu 2005, kdy museli United přijmout krutou porážku 4:1.

Middlesbrough se pro nedělní zápas vrací dvojice Bernardo Espinosa a Rudy Gestede. Naopak Daniela Ayalu, Caluma Chamberse a George Frienda ze zápasu vyřadí zdravotní problémy. To United budou mít se složením sestavy přece jenom větší potíže. Do utkání kvůli svalovému zranění nezasáhne Paul Pogba, nejistý je pak i start Daleyho Blinda. Kvůli vyloučení v duelu s Chelsea nemůže nastoupit ani Ander Herrera, zatímco Zlatan Ibrahimovič si odpyká druhý ze svého třízápasového trestu. Pozitivní zprávou však je, že by již měla být k dispozici trojice Rooney, Shaw a Martial.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Leadbitter, Clayton - Traoré, Negredo, Ramírez
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Carrick, Fellaini - Mata, Mkhitaryan, Lingard - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 3.80 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Southampton FC  (neděle 15:15)
Spurs jsou letos na domácím hřišti naprosto dominantní, důkazem budiž jejich současná série 9 ligových výher na White Hart Lane v řadě. Pokud ale chtějí pokračovat v nahánění londýnské Chelsea, musí tuto úctyhodnou sérii v neděli odpoledne natáhnout a porazit Southampton.

Tottenham minulý týden sice postoupil do semifinále FA Cupu, jenže kvůli zranění přišel o svůj hlavní klenot, Harryho Kanea. Ten si v utkání poranil kotník a podle všemožných zpráv si minimálně měsíc nezahraje. To je pro severolondýnský tým velká rána, jelikož se anglický reprezentant nacházel ve výborné pohodě. To se ostatně dá říci o celém Tottenhamu, který v posledních desíti zápasech Premier League zaznamenal jedinou porážku a dvě remízy, jinak vše vyhrál.

To Southampton se pohybuje v klidném středu tabulky s jen minimální šanci na účast v evropských pohárech, zároveň ale také s prakticky žádnými starostmi o záchranu. Možná i díky této pohodě v poslední době přinášejí zápasy Southamptonu spoustu branek - v posledních třech soutěžních duelech Saints nejprve přejeli Sunderland 4:0, následně ve finále Ligového poháru podlehli Manchesteru United 3:2, načež následně na půdě Watfordu zvítězili 4:3.

Co se vzájemných statistik týče, Southamptonu se na Kohouty dlouhodobě příliš nedaří. Z posledních devíti ligových utkání vyhráli jen jedno jediné, a to v minulé sezóně po výsledku 2:1 na White Hart Lane. Navíc se jim tradičně ani nedaří udržet čisté konto - v posledních 25 výjezdech na půdu Spurs se jim podařilo neinkasovat jen jednou jedinkrát.

Jak už bylo zmíněno, Tottenhamu nepomůže Harry Kane. Očekává se proto, že jej v útoku zastoupí Son Heung-Min. Do zápasu už je připraven naskočit Mousa Dembele, naproti tomu možná bude chybět Victor Wanyama a Kyle Walker. Southampton se pak bude muset obejít bez dlouhodobě absentující dvojice Charlie Austin a Virgil van Dijk.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembélé, Davies - Eriksen, Alli - Son
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.80 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Pořádně napínavá je situace na čele tabulky anglické Premier League. Hned šest ambiciózních a slavných týmů bojuje o místo zaručující účast v nejprestižnější evropské pohárové soutěži, Lize mistrů. Ta jsou však pouze čtyři a na dva bohaté celky s hvězdnými kouči tak zbyde jen Evropská liga a oči pro pláč.

Nedělní podvečer nabídne na Etihad Stadium atraktivní souboj třetího se čtvrtým. Svěřence Pepa Guardioly, již mají z posledních pěti zápasů třináct bodů, přijede prověřit Jürgen Klopp se svou ekipou červených. Liverpool na Citizens ztrácí v tabulce bod a jestli se něčím v letošním ročníku vyznačuje, je to rozdávání bodů slabším soupeřům - to ostatně ukázaly i únorové prohry s Hullem a Leicesterem.

Na silnější protivníky naopak Reds umí, což budou chtít ukázat i v Manchesteru. Zřejmě však Kloppově celku v tomto ohledu nepomůže Divock Origi, belgický útočník je nemocen a jeho start v utkání je tak spíše nepravděpodobný. Mimo hru na straně hostí zůstává i kapitán mužstva Jordan Henderson a další forvard Daniel Sturridge. Na trávník se naopak po menším zranění, jež zapříčinilo jeho absenci proti Burnley, vrací Roberto Firmino.

To Guardiola postrádá dlouhodobě zraněné Gabriela Jesuse a Ilkaye Gündogana, v základní jedenátce se naopak nejspíše objeví středopolař Yaya Touré a stoper Nicolas Otamendi, kteří oba vynechali středeční utkání na půdě Monaka v Lize mistrů.

Podaří se Citizens oklepat z nepříjemného vyřazení z milionářské soutěže či hosté z Anfieldu potvrdí svou pověst Robinů Hoodů současné ostrovní kopané? To ukáže už nedělní odpoledne.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Zabaleta, Stones, Kolarov, Clichy - Touré - Sterling, De Bruyne, Silva, Sané - Agüero
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Klavan, Matip, Milner - Lallana, Can, Wijnaldum - Mané, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.70 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Ligová soutěž vstupuje do závěrečné třetiny a pokud se Arsenal hodlá i tentokráte umístit mezi nejlepšími čtyřmi celky, nemůže s návratem do formy příliš otálet. První pokus o zlepšení své nálady budou mít svěřenci Arséna Wengera v sobotu krátce po obědě, když na The Hawthorns vyzvou domácí West Bromwich Albion.

Na svěřence Tonyho Pulise přišel po pětizápasové sérii bez porážky menší útlum, v posledních dvou ligových kláních totiž podlehli postupně Crystal Palace a Evertonu. Mrzet je může především překvapivá prohra s londýnským celkem, naopak zápas s Evertonem probíhal dle očekávání a celek z Birminghamu na svého soka prostě a jednoduše nestačil.

To pro hosty je příchod jara spojen s pořádným napětím. Některým fanouškům už dochází trpělivost se současnou situací a žádají o změnu na trenérské lavičce. Ostatně při pohledu na poslední výsledky se jim ani příliš divit nelze - Gunners se sice podařilo postoupit do semifinále FA Cupu, to ale nemůže zastínit špatné výsledky v lize a Lize mistrů. Od konce ledna Arsenal ve čtyřech zápasech Premier League porazil pouze Hull City, naopak podlehl Watfordu, Chelsea i Liverpoolu. Do toho všeho Kanonýři vybouchli i při konfrontaci s Bayernem, kterému podlehli dvakrát 5:1. Není tedy divu, že se o budoucnosti francouzského lodivoda v médiích pořádně spekuluje.

Statistika vzájemných zápasů je nakloněna jasně ve prospěch hostujícího celku - West Brom totiž vyhrál jen jediný z posledních třinácti duelů, a to ten v listopadu 2015, kdy zvítězil 2:1. Převahu Gunners dokládá i fakt, že v posledních 22 vzájemných ligových střetnutích nevyšli ani jednou střelecky naprázdno. Pokud ovšem chtějí v nastolené převaze pokračovat, rozhodně se musí pečlivě připravit na standardní situace - hned 48 % všech branek, které West Brom pod vedením Tonyho Pulise vsítil, padlo právě z takových situací.

Domácí nemohou počítat se službami Jamese Morrisona, kterého vyřadí zranění kotníku. K dispozici pak stále nebude ani Matt Phillips, který stále nedoléčil natažený sval. Arsenalu se vrací Mohamed Elneny, naopak Oxlade-Chamberlain i Kieran Gibbs mají drobné bolístky a je možné, že do utkání nebudou moci zasáhnout. Mimo hru pak zůstává i dlouhodobě zraněný Santi Cazorla.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Livermore - Brunt, Fletcher, Morrison, Chadli - Rondón
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Ramsey - Walcott, Özil, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.40 - 4.05 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (sobota 16:00)
Napadení fanouškem před poločasem, poničený autobus a stálé rozpory s Pulisem, které možná skončí až u soudu. To jsou zřejmě léčiva, jež posunula Crystal Palace ze sestupových míst. Watford mezitím ocenil ligovou pauzu po další domácí ztrátě.

Vítězstvím na půdě Arsenalu a následným potvrzením úspěchu proti Burnley dali Hornets zapomenout na vypadnutí z FA Cupu a vše nasvědčovalo tomu, že jejich forma opět vystoupá do nadprůměrných výšin. Prohru na Old Trafford by fanoušci asi dokázali přejít, následná dvě domácí vystoupení zabolela už více. Zvlášť, když v obou zápasech Watford začal bleskurychlým otevřením skóre. Jeden jediný bod je tak vskutku chabý zisk.

Pod Walterem Mazzarim se po dvou vítězstvích z dvanácti ligových zápasů povážlivě kývá židle a nebýt Troye Deeneyho možná už na ní ani nesedí. Kanonýr hostů se přes neúspěchy svého týmu trefuje v poslední době pravidelně a i proti Eagles obstaral na Boxing Day jediný zásah Watfordu. Jeho schopnosti přitom vzrůstají na důležitosti s chabou bilancí defenzívy, která si od konce října připsala čisté konto jen při bezbrankové remíze s Middlesbrough.

Hráči Crystal Palace přitom chtějí využít šance odlepit ze sebe štítek nejhoršího domácího celku. Bezlítostní fanoušci se totiž konečně začínají uklidňovat, když si Sam Allardyce po bídném začátku v klubu připsal důležitá dvě vítězství, čímž o dva body předčil zápis ze svých předchozích osmi kol. Vlastně zničehonic tak vyšla na světlo série z prosince 1992 a začátku jara zpřed tří let, kdy se jedinkrát podařilo Eagles uspět třikrát v řadě bez inkasovaného gólu.

"Pro mě je to o snaze zůstat teď neporažen tak dlouho, jak to jen půjde. Budeme zklamaní z remízy, ale pořád je to bod. Musíme ze sebe dostat to nejlepší, sto procent ode dneška až do konce sezóny, nemůžeme odpadnout," neusíná Sam Allardyce, který se uzdraveného Loica Rémyho dočká až po reprezentační přestávce a místo zraněného Patricka van Aanholta pravděpodobně opět postaví Jeffreyho Schluppa. Mazzari pak může v tomto kalendářním roce prvně počítat s Amrabatem a vráti by se mohl i Daryl Janmaat, zatímco otazníky zůstávají nad druhým nejlepším střelcem týmu, nemocným Etiennem Capouém.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Sakho, Schlupp, Cabaye, Milivojević, Puncheon, Townsend, Benteke, Zaha
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Britos, Kaboul, Holebas, Cleverley, Behrami, Capoué (Doucoure), Niang, Deeney, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.33 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Hull City  (sobota 16:00)
Marco Silva sice sezónu Hullu neskutečným způsobem oživil, na záchranu to však v současné situaci stále nestačí. Tigers tak potřebují sbírat body i v soubojích s favority a v sobotu odpoledne k tomu budou mít další možnost, když vyjíždějí na půdu Evertonu.

V táboře celku z Liverpoolu se v týdnu řešila především kauza Lukaku - belgický forward totiž dle dostupných informací odmítl návrh nové smlouvy a klubu tak dal dost jasně najevo, že by si v letním přestupovém období přál odejít. To se samozřejmě pranic nelíbí fanouškům ani trenérovi Koemanovi, který svému svěřenci na tiskové konferenci trochu vyčinil.

Samotná forma Karamelek pak může fanoušky naplňovat pozitivními pocity - z posledních 11 ligových duelů totiž Everton prohrál jen jeden jediný, a to před 14 dny na půdě Tottenhamu v poměru 3:2. Jinak si na své konto připsal 7 výher a tři remízy, což představuje velmi dobrou bilanci.

To hosté minulý týden zaznamenali mimořádně důležité vítězství v záchranářském souboji, když na své půdě přehráli 2:1 Swansea. Nutné je také upozornit, že od nástupu Marca Silvy je Hull těžkým protivníkem i v konfrontaci s těmi nejlepšími - i navzdory porážce dokázal potrápit Chelsea či Arsenal, přičemž z Old Trafford si odvezl dokonce bod za bezbrankovou remízu.

Hullu se však v Goodison Parku nedaří, zvítězil zde ve své historii jen jedinkrát -a abychom tento zápas našli, museli bychom zabrouzdat do daleké minulosti, konkrétně pak do roku 1952. V posledních třech vzájemných duelech na jakékoliv půdě však jsou Tigers neporaženi, když si připsali dvě remízy a jednu výhru.

Domácím by se do sestavy měl vrátit Leighton Baines, který již vyléčil bolavá záda, která jej ze hry vyřadila minulý víkend. Hrát však ještě určitě nebude Muhamed Bešič, který se po dlouhodobější pauze teprve dostává do patřičné kondice, stejně tak James McCarthy, kterého vyřadí pro změnu svalový problém.

Hull nemůže využít služeb Oumara Niasseho, kterého má tento klub vypůjčeného právě z Evertonu. Chybět bude dále i Evandro, kterého vyřadí zranění lýtka. Mimo hru pak zůstává i řada dlouhodobě zraněných hráčů - konkrétně pak Michael Dawson, Dieumerci Mbokani či Ryan Mason.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Williams, Jagielka, Baines - Barry, Schneiderlin - Barkley, Davies, Mirallas - Lukaku
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovič - Elabdellaoui, Maguire, Ranocchia, Robertson - Huddlestone - Markovič, Ndiaye, Clucas, Grosicki - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.00 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Tohle už si Chelsea nemůže dovolit ztratit. Londýňané mají jedenáct zápasů před koncem Premier League luxusní desetibodový náskok v čele tabulky a o titul je může připravit jen fatální selhání. Svěřenci Antonia Conteho zvládli poslední dvě ligová kola na výbornou a v pondělí postoupili přes Manchester United do semifinále FA Cupu. Nabízí se však filosofická otázka: Can they do it on a cold rainy night in Stoke?

Na podivně stísněný bet365 Stadium nejezdí rád žádný tým. Doby Tonyho Pulise či Roryho Delapa a defenzivní dominance jsou sice dávno pryč; vždyť Mark Hughes už dávno nastolil o poznání atraktivnější fotbal, ať už dříve kolem Bojana s Affelayem či dnes kolem Allena, Shaqiriho nebo Arnautoviće. Doma je však Stoke pořád tuze těžkým protivníkem.

Vězte, že ve svém chrámu neprohráli Potters už čtyři měsíce, přestože tam za tu dobu zkoušeli štěstí rytíři z Manchesteru United nebo Evertonu. A jelikož se Stoke povedlo před týdnem a půl uhrát bod dokonce i na půdě Manchesteru City, každému musí být jasné, že před sebou Chelsea nemá vůbec snadný úkol.

O favoritovi však přese všecko není sporu. Blues oplývají excelentní formou už dlouhé měsíce, vždyť z posledních jednadvaceti ligových zápasů ztratili jen sedm bodů! A do toho navíc vyřadili Red Devils z legendárního anglického poháru, pročež po čtyřech letech pronikli do semifinále ve Wembley.

Navíc, jak už je zvykem, nemá Chelsea prakticky žádné potíže s marodkou, Conte tak může počítat se všemi hráči z širšího kádru. Jediný otazníček visí nad zdravotním stavem Victora Mosese, který si v pondělí přivodil drobné zranění lýtka. Pokud by nemohl nastoupit, roli pravého wingbacka by nejspíš obsadil jeden z dvojice Azpilicueta - Pedro. Již tradiční dilema bude mít italský trenér uprostřed zálohy, kde se o místo vedle Kantého přetahují Matić a Fábregas.

Stoke může počítat s Markem Arnautovićem, který onen předstrčený duel 28. kola s Man City nestihl vinou onemocnění. Mimo hru je naopak Glen Johnson, jehož trápí rameno. Po drobném zranění je zpátky taky Mame Biram Diouf a konečně i Xhedran Shaqiri. Švýcarský záložník, jenž propásl posledních šest zápasů, nicméně začne pouze na lavičce.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Whelan, Cameron - Arnautović, Allen, Ramadan - Crouch
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 3.70 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Burnley FC  (sobota 16:00)
"Nejsme miliony mil daleko," hledí optimisticky Sean Dyche na cestu k prvnímu vítězství na hřišti soupeři. Pokud tedy odvezdají stejný výkon jako na Anfield Road a doladí jemné detaily. Nikterak blíž by však v případě další ztráty byl Sundelrand od tradiční záchranné akce.

Nepochopitelný rozdíl v bodovém počínání hráčů Burnley doma a venku, kde nechávají své fanoušky nepříjemně vzpomínat na sezónu 2009/2010, v níž si z cest přivezli tragické čtyři body a na jediný plnohodnotný úspěch čekali až do dubna. Březnová data navíc Clarets zrovna rádi nevidí, v historii Premier League není v tomto měsíci horšího celku s bodovým průměrem. Na obdobné strádaní si ovšem mohou stěžovat i fanoušci domácího celku, ti neviděli březnový plnohodnotný úspěch od roku 2012.

Vzájemná setkání jsou sice pro letošek výrazně kladnější pro nováčka, prvoligové vítězství na stadionu Sunderlandu však neoslavili bez dvou let půl století, to poslední druholigové je přitom pouze o tři roky mladší. Přitom jsou to právě hráči Black Cats, kteří svými výsledky diváky na svůj stadion zrovna dvakrát nelákají už delší čas. Vždyť během čtyř let udrželi doma sotva třetinu možných bodů.

K tomu přičtěme sedm čistých kont z devíti posledních soutěžních zápasů, avšak nikoli v kolonce obdržených ale vstřelených branek, ojedinělé vítězství v kalendářním roce a náladu celku, který svého soupeře letos na tři pokusy nedokázal porazit a jedinou trefu si připsal při čtyřbrankovém manku. Chronický lazar Kirchhoff snad může být i rád, že se současným obrazem svého týmu má pramálo společného.

Zatímco je tak Jarmain Defoe povoláván na reprezentační sraz, se David Moyes musí při snaze o zvrácení osudu obejít bez Pienaara a do sestavy tlačit polovičatě uzdraveného Gibsona. V dresu hostů pak mimo hru zůstávají Johann Berg Gudmundsson i Dean Marney.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, O'Shea, Koné, Oviedo, N'Dong, Gibson, Larsson, Januzaj, Defoe, Borini
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward, Boyd, Hendrick, Barton, Brady, Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.13 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Leicester City  (sobota 16:00)
Znovuzrozený Leicester City pod novým manažerem Shakespearem zatím sbírá jen samá vítězství, na což bude chtít navázat i při výjezdu do Londýna na půdu West Hamu United. Ten ovšem svou kůži jistě neprodá lacino, po sérii horších výsledků si jistě bude chtít zlepšit náladu.

Na začátku února to vypadalo, že budou svěřenci Slavena Biliče stoupat tabulkou, jenže od té doby uhráli ze čtyř zápasů pouhé dva body za dvě remízy, kvůli čemu zůstávají přišpendleni na jedenácté příčce tabulky. Bolestivá byla zejména prohra v posledním duelu na půdě Bournemouthu, kdy Kladiváři přišli o bod až v nastaveném čase.

To anglickému šampionovi se dýchá rozhodně lépe než před nějakým měsícem. Trenérská rošáda, alespoň se tak zdá, byla tím správným řešením krize, do které Lišky zabředly. Pod vedením Shakespeara se Vardy a spol. vrátili k hernímu pojetí, které jim loni přineslo senzační zisk titulu, a výsledkové zlepšení přišlo okamžitě. Leicester porazil nejprve Liverpoolem, o týden později pak také Hull City a úterní výhra nad Sevillou jim zajistila dokonce historickou účast ve čtvrtfinále Champions League, kde poměří síly s Atlétikem Madrid. V ligové soutěži však Lišky stále nemohou být úplně v klidu, jelikož na 18. příčku mají náskok jen tří bodů.

Leicesteru se navíc na West Ham docela daří, momentálně se může pochlubit pětizápasovou sérii bez porážky, přičemž hned čtyři z těchto duelů skončily pro úřadujícího mistra vítězně. Jestliže by hosté zvítězili i tentokrát, připsali by si tři po sobě jdoucí ligové výhry poprvé od loňského dubna.

Domácím rozhodně nepomůže kapitán Mark Noble, očekává se proto, že se do sestavy zařadí Sam Byram a v útočné linii by měl tentokrát dostat důvěru Andre Ayew. Za Leicester nenastoupí Nampalys Mendy, kterého trápí potíže s kolenem, naopak k zápasu bude k dispozici Danny Drinkwater i navzdory tomu, že kvůli zdravotním nesnázím odmítl pozvánku do anglického reprezentace.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Reid, Fonte, Cresswell - Kouyaté, Obiang - Feghouli, Lanzini, Antonio - Carroll
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Máhrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.30 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Swansea City  (sobota 18:30)
Rok 2017 začal pro Bournemouth otřesně. Hromada inkasovaných gólů, porážka za porážkou a jen dvě domácí remízy. Vše se začalo otáčet před dvěma týdny, kdy Cherries remizoval na půdě Manchesteru City, o týden později totiž přestřílel West Ham a zažehnal blížící se propad do pásma sestupu. Teď čeká svěřence Eddieho Howea Swansea, další protivník v bitvě o spodek tabulky.

V Bournemouthu teď velebí hlavně dva muže. Artur Boruc kraloval poslední kompletní kolo a přidal se do řady těch, kteří na Old Trafford odchytali excelentní zápas. Minulý zápas pak rozhodl norský bijec Joshua King, jenž se nebývale rozstřílel. V posledních pěti kláních nasázel sedm gólů, což korunoval hattrickem proti Hammers.

Swansea naproti tomu pokračuje v trendu posledních týdnů, kdy pravidelně vítězí doma, ale venku se jí vůbec nedaří. Po Man City a Chelsea prohrála i v Hullu a právě Tigers jsou teď největší hrozbou Labutí. Svěřenci Paula Clementa na ně - a tedy i na sestupové pozice - mají náskok pouhé tři body.

Velšané opět musí spoléhat hlavně na zázračného Islanďana Gylfiho Sigurdssona, který je mezi všemi hvězdami nejlepším nahrávačem ligy - asistoval už u 11 gólů Swansea. Snad jen pod jeho taktovkou by hosté mohli vůbec poprvé v Premier League Bournemouth porazit. Doposud uhráli ze tří zápasů jen jednu remízu.

Sigurdsson bude hledat hlavně "devítku" Fernanda Llorenteho, který vyléčil koňara z posledního klání s Hullem. Naopak Martin Olsson s Angelem Rangelem jsou mimo hru. Stejně tak si nezahraje suspendovaný Tyrone Mings, zatímco Andrew Surman se po stopce vrací. Otazníky visí nad stavem Harryho Artera a Juniora Stanislase.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Fraser, Surman, Arter, Pugh - Wilshere - King
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernandéz, Mawson, Kingsley - Fer, Cork, Carroll - Narsingh, Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.40 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC27213357:2066
2.Tottenham Hotspur27168353:2056
3.Manchester City27175553:2956
4.Liverpool FC28167560:3555
5.Arsenal FC26155655:3150
6.Manchester United261310339:2249
7.Everton FC28138747:3047
8.West Bromwich Albion281171036:3740
9.Stoke City28991032:4036
10.Southampton FC26961132:3433
11.West Ham United28961338:4933
12.Burnley FC28941531:4231
13.Watford FC27871233:4731
14.AFC Bournemouth28861440:5430
15.Leicester City27761430:4527
16.Swansea City28831736:6127
17.Crystal Palace27741635:4625
18.Hull City28661626:5424
19.Middlesbrough FC274101319:3022
20.Sunderland AFC27541824:5019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra Chelsea a 13 bodový náskok na Spurs a City

Reagovat
frank

Prohra Chelsea a 7 bodový náskok na Spurs a City

Reagovat
smazaný uživatel

A to by si akým matematickým zázrakom chcel akože dokázať?

Reagovat
blade115

Sčítáním a odčítáním?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale my ak dnes prehráme, tak nám body neodčítajú a do zajtra budeme mať stále 10 bodový náskok

Reagovat
blade115

Nevím, jestli se to jen snažíš okecat, ale tohle se přece samozřejmě určuje až ke konci kola, kdy už jsou všechny zápasy odehraný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte mi napíš, že ako som tu myslel, ty vole...

Nesnažím sa nič obkecať. Zápas Chelsea sa hrá dnes a myslel som to pre dnešok.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.firefan.com/?code=hrabis titul je přece již dávno jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Azazelo RD

Použije funkci cettongens na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

omfg

Reagovat
SunFells

Svatý Patrik včera, chápu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Alternativní matematika

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Mastný, nech tu máme komplet zraz hlupákov

Reagovat
bbbauch

Reklo letadlo

Reagovat
Mastný Chobot

ruský typ Tupohlav

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tejto partičke? heh

Reagovat
Spasitel

Reagovat
nani92

WBA !

Reagovat
smazaný uživatel

Odbornici na PL ako hraje wahbi Khazri za Sunderland?

Reagovat
nani92

Sunderland je posledný, tak si skús domyslieť

Reagovat
stiflerovamama

,, Odborníci na PL,,

Reagovat
nani92

ale,ale..nehryzkaj

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Moyesom nehráva takmer vôbec. Predtým nastupoval pravidelne a bol jedným z najlepších hráčov tímu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
frank

Na druhou stranu Moyesův oblíbenec Januzaj místo něj taky předvádí slušné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že miesto v zostave by sa celkom ľahko našlo pre oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vyznam tam Moyesa este vobec drzat? Od kedy odisiel s Evertonu tak zatial posral vsetko co sa dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho, či s ním rátajú dlhodobo aj v prípade zostupu. Ja si myslím, že by to tak mohlo byť. Zachrániť Sunderland v tejto situácii by nemuseli ani lepší tréneri ako Moyes.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Odehrál 14 zápasů a má 0 gólů a 0 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by dnes měl West Brom šanci uhrát nějaké body.

Reagovat
Lacko_Boh

je mi to jedno ale nestavili sme o ten nick na ROK ? Lebo Janka si regol 18.5.2016. Síce stávku si prehral 16.3. ale matne si pamätám že si ešte nejakú chvíľu nezvládal a až potom zmenil nick. Kľudne používaj ownyho ale sklamal si ma.

Ale možno sa mýlim a mal by som zajebať ginko.

Reagovat
SunFells

Zas to nezvládnul.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Neuveriteľne dôležitý príspevok,stále verím v ľudí.

Reagovat
Azza

Reagovat
Lacko_Boh

dáme ďaľšiu stávku?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Amos

Tam jsem ještě viděl teoretickou šanci na titul Letos jsme na tom o dost hůř WENGER OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

poctivec

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Lacko z nim sa nestavaj, sak nic nezvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vylizanej musis bejt, abys tohle napsal do vlakna, kde je dukaz, ze sazku dodrzel?

Reagovat
smazaný uživatel

s toho sudim ze sme na tom celkom podobne ak nie uplne rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, co jinyho taky cekat od usudku vylizance.

Reagovat
smazaný uživatel

Matonoha si to ty?

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik těch titulů mohlo bejt vyhodit tankistu dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím dnes Chelsea na výhru. Stoke hrali proti City veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City. Odpověded zazněla.

Reagovat
Hokaido

Podle inside infa je Eden zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne aj chelsea bude musiet po druhykrat zmenit zostavu v sezone

Reagovat
Miguel19

To už je dlouho..ale mrdky United ho dorazily...

Reagovat
smazaný uživatel

nj jeden zraneny hrac za par mesiacov na jeden zapas, hotova tragedia, stastie ze sa to inym timom vobec nestava a maju nonstop 0 zranenych hracov

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tak Stoke by jsme měli porážet i bez Edena

Reagovat
SunFells
Reagovat
johnik

Reagovat
Lacko_Boh

OT: Veríme Šakovi alebo predať za polovicu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím si že má potenciál a i dobré statistiky takže bych doporučil si ho nechat. Navíc koho místo něho?

Reagovat
Hachim Mastour

Ak ho predáme, tak za 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Veríme. Mesut v lete asi pôjde, záložníkov budeme mať do klasického 4-3-3 ideálnych, kde Xhaka bude hrať zatiahnutého.

Ox-Xhaka-Jack / Ramsey-Elneny-Cazorla. Ešte zostanú Coq, AMN a Jeff. Možno príde posila, vzhľadom na všetky zranenia. Takže za mňa minimálne rok určite zostať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat., on se casem vyblbne a a pak u nej zbyde jen to, ze je to vlastne uplne bozi hrac, takovyho dirigenta hry nemame, moc jich na svete neni lepsich nez on. Jen by ho to chtelo srovnat do lati, ale pochybuju...on je schopnej vytect s nervama i za vedeni 5:0, na nem se da skoro stavet taktika soupere..To musi odbourat on sam, jinak je to prudka, balkanska krev a nechci ho moc vidat v mym oblibenym tymu. Ale kdyz uz tu je, tak bych si pockal, protoze hrac je to nadstanartni

Reagovat
vrabejka

Great news - Roberto Firmino is fit for the game against Manchester City tomorrow.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nenapíšeš odkud to je... Prostě to jen nezkopíruješ, tak si myslím že bys to klidně mohl napsat v češtine. Nechci rýpat, ale teď tomu spousta lidí nerozumí.

Reagovat
vrabejka

Echo

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem to nemyslel zle, ale takhle krátka zpráva by si skutečně zasloužila přeložit, a ani práci by to nedalo.

Reagovat
vrabejka

Firmino je fit na matchday proti City a bude hrát v základu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na ty překlady se radši vyser

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
ZB 07

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
jk

Reagovat
Gunner14

Dneska prej Mesuta zase mu něco ''je''

Reagovat
Edgewalker

Rosa Takový hráč nám chybí

Reagovat
minoLFC

Takže žiaden Greizmann ale Dembelé?

Reagovat
smazaný uživatel

a co tak aj aj?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na Evropskou ligu je Griezmann moc velký luxus podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved on pride az na dalsiu sezonu, nemyyyyl si to

Reagovat
vladis271

vy ste ho vlastne ani nechceli.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

a Kane na skoré vypadávanie z Europy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi
Reagovat
Higi

Já myslím, že dobrý... Ozil asi opět not ready a radši Welbz než Giroud... záleží jak to bude vypadat na hřišti, snad konečně od začátku budeme něco hrát.

Reagovat
Taiger

Co už no, nechci si permanentně stěžovat, ale Lucas je zas kde? A dneska bych radši viděl Elnenyho místo kohokoliv v tý středový dvojce.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je jako lucas...

Reagovat
Edgewalker

zraněný

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

bude mat co vysvetlovat doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

"Kvalifikovať sa do LM pre Liverpool nestačí. Chceme tu dosiahnuť viac. Potrebujeme na to určitý čas, no sme na dobrej ceste. Určite je lepšie vyhrávať trofeje. Na začiatok nám ale musí stačiť aj to, že sa kvalifikujeme do LM - musíme byť plne sústredení."

Matip

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok je nas

Reagovat
Maresma

To si z toho vyjádření vydedukoval jak?

Reagovat
smazaný uživatel

z vyjadrenia fanusikov, zrazu staci top 4 :D v decembri pomyslali na titul

Reagovat
Kopac

A vy ste rozmyslali ze opustite 6. miesto, uplne rovnaky nonsens

Reagovat
Nihilister

Kterej idiot při pohledu na soupisku někdy myslel na titul ?

Reagovat
off-olda

Hmm, Arsenal by mohl dostat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

Prosím Vás, když United vyhrají EL a skončí 5. nebo hůř, tak z premier league jdou do LM 5 týmů ne? Ale když United vyhrají EL a skončí například 4., tak z premier league jdou 4 týmy do LM a kdo půjde ještě do LM, když vítěz EL (United) si to zajistili přímo z ligy?

Reagovat
Busby babes

jdou 4 a vitez EL. pokud vitez EL nebo LM skonci na miste zarucujici postup, tak dalsi tym nepostupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kdo pak jde do LM místo vítěze EL, pokud se ten kvalifikuje přes domácí ligu?

Reagovat
Usty

Slavia

Reagovat
Zaschrona

Hmm, takze pokud EL nevyhraji Anderlecht nebo Besiktas, tak ma Slavia smulu. Nebo ledaze by se MU dostal do top 3.

Reagovat
Hokaido

Je to tak.

Reagovat
13

nikdo ne?

Reagovat
Mönchengladbach

Český mistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Lumir Mistr.

Reagovat
Liquid

ten hajzl dával furt góly Slavii

Reagovat
Spasitel

Fanúšikovia Arsenalu sa musia obávať

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "But it seems that great civic rivals Manchester City have stolen a march on their red counterparts by announcing that they are the first Premier League club to agree a deal to have TWO sponsors on their kit from 2017/18. Due to the fact that the Premier League will not have a title sponsor - it will be simply the 'Premier League' rather than the 'Barclays Premier League' - clubs will now be allowed to have an extra sponsor on their sleeves as well as chest."

Reagovat
smazaný uživatel

#WengerOut na nebi a Wenger si v klidu rozdává autogramy

Reagovat
Mastný Chobot

mal mu niekto dať podpísať rezignáciu

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za hudbu pred vykopem?

Reagovat
off-olda

Darude - Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger
Reagovat
Taiger

Otázka času, kdy inkasujem, to je zas bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Bellerinov cop.

Reagovat
Mimalu

Dawsooooooooon

Reagovat
aither

pls

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

obrana Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Cech mi zacina britalne liezt na nervy

Reagovat
Taiger

Zrovna tohle nebyla jeho chyba, od nás tam byl jedinej, kdo šel po míči, všichni tam jen čuměli kromě něho.

Reagovat
PP

jestli je Čech v něčem podprůměrný, tak to jsou centrované balony..

Reagovat
Edgewalker

Klasika, už vidím jak zas budem ve druhém poločase dohánět ztrátu 3:0

Reagovat
Mimalu

Alexis

Reagovat
aither

Sančíííííííz

Reagovat
Greny

Arsenal by mohl byt pristi rok taky klidne bez pohárů a to by mohla byt neprijemnost, pokud by u tymu zustal Wenger se klidnej, ale pokud by udrzeli Sancheze, prisel nejakej trener tak by mohli skoncit hodne vysoko

Reagovat
Taiger

Alexis Budeš mi chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Edgewalker

Alexis

Reagovat
Ondiis

Xhaka

Reagovat
stiflerovamama

Chadli

Reagovat
blaugrana

Hentak ho tam nechajú o samote.

Reagovat
smazaný uživatel

bromvič do toho

Reagovat
Euphael

Ten Ozil u nas fakt konci jo?

Reagovat
ernyyyy

kua ať už odletí, slyším jen letadlo

Reagovat
Ondiis

Prosím o normální stream, můj se seká jak divý.

Reagovat
ernyyyy
Reagovat
Ondiis

Reagovat
PP
Reagovat
Taiger

Bellé jak se šel hned Nyomovi omluvit, když byl na druhý straně a napálil to do něho Alonso, tak všechno bylo gucci.

Reagovat
PP

Co to ten rozhodčí předvádí?

Reagovat
Edgewalker

West Bromwich FAlbion

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Thoomas

neskutečnej šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sme pripravení byť Manchestrom United. Nie sme pripravení byť dominantnou silou. Nie sme pripravení pokúsiť sa a vyhrať všetko. Prišiel som do smutného klubu.

Moyes z nas udelal smutny klub

Reagovat
vladis271

OT: https://www.aktuality.sk/clanok/425143/rtvs-chysta-s-reziserkou-unosu-film-o-stefanikovi/

4,5 miliona to vyzerá na naše pomery na pecku, lenže.

Štefánik je veľmi ťažká téma. S jeho natáčaním by mal problém aj skúsený a špičkový režisér. Nvm, mali si viac dať záležať na tom kto to bude točiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej režisérky nemám radosť a pochybujem, či to zvládne. Únos bol výborný film pre ľudí znalých problematiky, no pre ľudí neznalých bol nezvládnutý a neucelený, scény sa striedali ' piate cez deviate ', dialógy slabšie a nedotiahnuté, trebalo viac vysvetľovať, viac preberať kľúčové veci medzi postavami (plánovanie zavlečenia, vraždy atď.).

Reagovat
vladis271

A ako vravím Štefánik nie je jednoduchá téma. Ako ho predstaví? Ja nechcem nejakú politickú propagandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapilo by ma to, ak by bol film o Štefánikovi v intenciách propagandistických vzhľadom na režim, v kt. žijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte by som doplnil - film je podľa mňa právom preceňovaný kvôli obrovskej výpovednej hodnote, kt. nosí. Ak by to bol film, kt. by sa nás ( Slovákov) dotýkal marginálne, nemal by také vysoké hodnotenia podľa mňa.

Mne osobne prekážalo aj veľa vulgarizmov, kt. síce boli niekedy žiadúce, ale čo je veľa, to je veľa.

Ináč všimol si v jednej scéne z krčmy znak 'Svijany' - to pivo v tej dobe určite v SR nečapovali, u nás sa vo väčšom čapuje, čo viem, posledné 3-4 roky, možno ani to nie .

Reagovat
Mastný Chobot

tá režisérka je hrozná

Reagovat
vladis271

ale je okolo nej hype kvôli únosu. Už vidím ako to zmrví.

Reagovat
EXoRcIsT

drzim palce a nahnat deti do kina nech sa nieco naucia

Reagovat
Taiger

Udělal zatím Aaron něco dobře?

Reagovat
mr.Silver

Ted hezky vystrelil, ale jinak ho sledovat je velmi vtipne. Beha vsude, jenom ne na tam, kde by mel

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Péťa skvěle.

Reagovat
vrabejka

Bez Alexise a Čecha je Arsenal na úrovni WBA smutné

Reagovat
masly008

tak být o 9 lidech na úrovni 8 týmu tabulky není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Čecha trapný gólman

Reagovat
elChe

tak určitě

Reagovat
vodka

čech dělá ospinu?

Reagovat
Taiger

Při centru se rozjebal o tyčku, si to neviděl?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Coutinho10

Peta

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas >>> walcott

Reagovat
masly008

šlapák na kotní na stojnou? super.

Reagovat
masly008

*kotník

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či som niekedy v živote videl odpornejší ksicht ako McClean

Reagovat
lofin9

totalne vypatlany sedlak

Reagovat
mr.Silver

Pulisova skola no

Reagovat
Counter

McClean byl takový vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Counter

Hovado

Reagovat
Gunner14

Mrdka z West Bromu

Reagovat
Usty

McClean zase prasí? Fakt jeden z nejhloupejsich fotbalistů na ostrovech...

Reagovat
Gunner14

Strašnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck je úplne v prdeli, čo toto je za výkon

Reagovat
masly008

a theo ho zdatně doplňuje.

Reagovat
mr.Silver

Welbeck, Theo a Ramsey tragedie

Reagovat
PP

Reagovat
Liquid

Ramsey by nehrál základ ani v Sunderlandu, musí na Wengera něco vědět, možná ho týral

Reagovat
J0EL

neskutocni sasovia. Od Dannyho som taku sracku ale necakal.

Reagovat
Ondiis

Suverénně nejhorší. A to hrajou Walcott a Ramsey

Reagovat
Wat

Jak to vypadá, dá se tam vyhrát?

Reagovat
Mastný Chobot

Dá, ale musí ísť dolu Welbeck, lebo to, čo dnes predvádza, je niečo nevídané.

Reagovat
Edgewalker

Dá, ale chce to víc pohybu a dát si bacha na protiútoky. Plus bych stáhnul Welbecka a dal tam Girouda, tomu by to mohlo sedět víc, Welbz je mimo, stejně tak Theo.

Reagovat
C-M@ster

OT: Ten Škrtěl, to je nějaká videomontáž?

https://streamable.com/7wjwh

Reagovat
13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

cože borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

pěkně ho pustili

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
minoLFC

staré....

Reagovat
Ondiis

Alexis, Xhaka, Nacho zatím top. Welé, Aaron a Theo plebs.

Reagovat
Gunner14

Giroud a Iwobi za Thea a Welbecka pokud se nezlepší do 65 minuty

Reagovat
Liquid

gól jde dost jednoznačně za Čechem, z malýho vápna při rohu takto dostat góla

Reagovat
smazaný uživatel

Dôvod Lucasovej absencie?

Reagovat
Gunner14

Zranil se na tréninku

Reagovat
Gunner14

Ale stejnak by nehrál základ kdyby byl 100% fit

Reagovat
Counter

Wenger

Reagovat
Counter

Tak mu křivdím a prý zraněný

Reagovat
Wat

Ale ne, jen do něj!

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

To druhe zrale k sestreleni

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Někdo stream prosím?

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Trand

Už mám, díky oběma.

Reagovat
Taiger

Chyba, spíš to ani nezapínej.

Reagovat
Trand

Já to měl zapnutý od začátku, je mi můj spadnul.

Reagovat
mr.Silver

Opsina wtf

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

som slušne vychovaný a viem, že handicapovaným a smiať nemá, ale Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

handicapovaným sa smiať nemá

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

to by bolo ako ked sa jednonohý vysmieva slepému.

Reagovat
nani92

ale no, ved si to uži troška aj ty, nepozeraj sa stále len na tabuľku, chill

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
J0EL

To sa Wenger bude dalej prizerat na tych smatlakov v predu? Ramsey, Walcott aj Welbeck zrely na striedanie...

Reagovat
masly008

a ox se ti líbí?

Reagovat
J0EL

Urcite viac ako vyssie menovani.

Reagovat
Edgewalker

Minimálně od poločasu tam měl být Giroud, tahle se nedá ani centrovat. Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frony

Bože to byl zase gól..

Reagovat
Taiger

Ospina mi zacina britalne liezt na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Liquid

nevrátí se sečný po sezoně ?

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Wenger

Alexis

Reagovat
Infernoqt

Ten Sanchezuv pohled... jako by si říkal „tak tady nezůstanu"

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Naše hra vypadá asi tak hrozně jak Bellerinův účes alá "pytel odpadků".

Reagovat
Free_player

sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď, Oli! Otoč to svými hlavičkami.

Reagovat
C-M@ster

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Cista penalta, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak tuhle sezonu v lize máme 2 goly pomocí rukou, takže nám nemůže sudí stále pomáhat.

Reagovat
Free_player

Ted je mohl Westbrom krásně dorazit

Reagovat
smazaný uživatel

ospina neumi behat nebo proc zustal zalezly?

Reagovat
j_mrazik

Můžu poprosit nějaký rozumný stream? Spíš slabší kvality, nemám tu moc kvalitní internetové připojení. Díky.

Reagovat
C-M@ster

520, tuším

http://www.navixsport.com/sport.php?id=2674User_fakenews

A nejel mi na chromu, jen na maxthonu

Reagovat
Edgewalker

To je bída, měli jsme vůbec mimo toho gólu pořádnou šanci?

Reagovat
C-M@ster

břevno

Reagovat
Infernoqt

Welbeck tam hnal po křídle a šel 1 na 1 a málem z toho byla pěkná šance na autové vhazování... nakonec nic, snad příště.

Reagovat
blade115

Chelsea 11 v Stoke (3-4-3): Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Diego Costa, Pedro. #STKCHE

Chelsea subs v Stoke: Begovic, Zouma, Ake, Chalobah, Loftus-Cheek, Fabregas, Batshuayi. #STKCHE

Reagovat
blade115

S polozraněným Mosesem, bez Hazarda a Fabregas na lavičce...

Reagovat
mikelinos

aspoň že nehraje Crouch

Reagovat
Arbiter

a místo koho Fabre? Matić hraje také skvěle a zaslouží si být v sestavě...

Reagovat
blade115

Fabre je proti týmům jako Stoke potřeba, zvlášť když nehraje Eden. Ale tak to se ještě ukáže během zápasu, až/jestli nám bude chybět kreativita.

Reagovat
M0rb1D4S

Tuhle sezonu byl Fabregas nejlepší, když naskočil do zápasu z lavičky.

Reagovat
mikelinos

tak to jsi asi neviděl zápas se Swansea

Reagovat
blade115

Tak to ale samozřejmě není pravidlo, mohl v těch zápasech vynikat i kdyby je hrál od začátku. Ono není náhoda, že šlo většinou o zápasy proti týmům, co především důrazně bránily, a kde nám chyběla kreativita. To je pak celkem logický, že když potom pošleš na hřiště někoho jako Fabregas, že bude vynikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6. místo vypadá po tomto kole už dost reálně Tuhle sezonu už nemůže Wenger ustát...

Reagovat
Infernoqt

neboj se, my to poserem

Reagovat
Zaschrona

Vsak uz dneska muzem jit pred vas.

Reagovat
Busby babes

cekas vyhru o 6 golu?

Reagovat
Zaschrona

To zrovna ne, ale uz dneska to teoreticky mozne jel. Predevsim teda ale hrozi, ze vas vysvobodime z 6. mista... Po tom, co tady ted pisu, tak tutove prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

On target 7-2

Reagovat
Ondiis

Jsem zvědav na Xhakovy statistiky po zápase. Hraje dnes jediný, Alexis se vypařil v 2. poločase bohužel

Reagovat
scholes18
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

Ojojoj

Reagovat
smazaný uživatel

No jéje

Reagovat
off-olda

off-olda18.03.2017 13:05#

Hmm, Arsenal by mohl dostat..

Reagovat
Mastný Chobot

ok, toto nemusím vidieť

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

Arsenal sa rozhodol splniť Kiwwimu sen?

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
aither

Však u nás nikdo neskáče kurva, co to je

Reagovat
Infernoqt

Jedinej, kdo mohl skákat, odešel.

Reagovat
stiflerovamama

Maju neskutocne tie rohy

Reagovat
Wat

To je k zblití bránění, fakt že jo.

Reagovat
Azza

gooooool

Reagovat
J0EL

kuzelky

Reagovat
mr.Silver

bye bye Arsene

Reagovat
Gunner14

Tvl hráči WBA ten roh málem ubránili líp než my, tam šli 3 po balonu a kolem nich nikdo

Reagovat
Ángel di María 22

Prosim, ať už letos Arsenal neudělá ze čtvrtýho ani tu LM. Myslim, že LM by si zasloužila ročník bez Arsenalu

Reagovat
Kenneth

Tak tam budou United no...

Reagovat
Ángel di María 22

Bohuzel, v EL je to konkurence bidna.

Reagovat
Kenneth

4. misto v lize. V EL se o to snad postara Lyon.

Reagovat
Gunner14

Tj lepší Liverpool a Tottenham kteří se nedostanou ani přes skupinu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

3 hraci uplne sami nasrat na vsechny fakt

Reagovat
C-M@ster

Stejně ale čekám zítra remízu United 0:0 na Boro.

Reagovat
Infernoqt

Já budu za remízu rád ještě :D My jsme bez půlky sestavy a vyčerpaní, oni budou čerstvě namotivovaní, navíc bojují o udržení. To bude hodně těžkej zápas.

Reagovat
C-M@ster

No, já čekám max gól. Buď Mourkův beton ubrání. Nebo z něčeho dostanem 1:0 a nebo nějakým zázrakem to skončí 0:1.

Reagovat
wild

Aj tak je jedno, ci skoncime 5 alebo 6

Reagovat
bbbauch

precejenom mame sanci opustit 6. misto, remiza je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

3 hráči West Bromu mohli ten míč hrát a 4. blokoval brankáře. Gauneři nikde

Reagovat
J0EL

Ked toto Wenger ustoji, tak zbohom vesmir.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že máme držení míče 78%

Reagovat
Infernoqt

Tak tady už není o čem, ty body bych vám dal.

Reagovat
Edgewalker

Rozkaz zněl jasně: Ubránit standardky

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck s 90 minútami, ne? On to robí naschvál

Reagovat
mr.Silver

a Alexis dolu

Reagovat
Gunner14

Alexis dolů ses posral ne jestli to není zranění tak to radši ani nechcu vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým mi příjde bez motivace, už dávno to chtělo nový impuls...

Díky za vše AW, největší legenda klubu, ale už to chce něco nového.

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

když vidím dřevaný Nyoma s McCleanem jak sprintujou a rvou se mezi našima primadonama tak je mi k pláči

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Ti hráči ho snad chtěj ven taky to není možný ty krátký pasy kolikrát to doserou poslední dobou...

Reagovat
smazaný uživatel

jsme v totalni kreci, nemyslim si, ze by nechteli

Reagovat
Mastný Chobot

Dovolí si starec predĺžiť, aj keď nebude LM, ani FA Cup?

Reagovat
Edgewalker

Dovolí, on ví že by to bez něj nebyla taková sranda

Reagovat
smazaný uživatel

aji kdyby vyhráli všechny zbývající zápasy sezóny tak Wenger prostě MUSÍ jít. Jestli vedení napadne mu prodloužit smlouvu tak se vyloženě vysmívají všem fanouškům do ksichtu a sou zralí na lobotomii...

Reagovat
mr.Silver

Z poslednich 5 zapasu mame 3 (!) body, do toho dva bura od Bayernu

Reagovat
Whitemedia

Ale Lincoln jste vyprášili

Reagovat
smazaný uživatel

V te kabine je neco pekne zhnileho, musi tam byt fakt ''super'' vztahy

Reagovat
J0EL

Nemyslim, ze nas hlavny problem je v kabine medzi hracmi. Ale ta matoha, ktora mala skoncit 2 roky dozadu. Takto napriek vsetkemu nemoze cakat nic viac ako honbu palicami.

Reagovat
REPLIKATOR

Zhnilý Wenger

Reagovat
REPLIKATOR

*shnilý

Reagovat
Gunner14

Mustafi on je strašně vtipnej

Reagovat
Edgewalker

To už je fakt herní dno poslední dobou..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud příjde ten nový trenér po sezóně, tak to vidim na divoké přestupové období

Reagovat
smazaný uživatel

Sánchez už si hledá nový klub a Wenger taky

Reagovat
Free_player

takhle slabej Arsenal nepamatuju

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ondiis

Kdo by to byl řekl. Přitom sezony se Senderosy, Djoury, Chamakhy, .. jsou už za náma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

na Slavii 0-0, ten byl slabší

Reagovat
Manik...

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by si mohol zobrať príklad z Myjavy a odhlásiť sa z ligy.

Načo toto.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

to už by nás fandy ale bavil jenom Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten puberťák Sam Field by mohl dát gol, ať je to kompletní.

Reagovat
Edgewalker

Suchý triko...pro WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný tlak, maximálně komické centry

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

dokonce ho měli i oba gólmani Arsenalu

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Hachim Mastour

Som rád za prehru v prípade, že to pomôže Wengerovi k odchodu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom potěšil

Reagovat
pepinho2

RIP in piece j.mrazik

Reagovat
j_mrazik

?

Reagovat
pepinho2

Já myslel, že fandíš Arsenalu a Spartě

Tak to brácha fandí MU a ACS?

Reagovat
papi.v.ole

v takových sračkách jsme, tohle nemá konce

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Arsenal ztratil, tak to přesně tuším jak zahrajeme my

Reagovat
Horajdinho

Tak to uz je hodne velka traga.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Nezvladajko? V takových situacích bych čekal velkou aktivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tu každý fanúšik Arsenalu nezvláda, tak načo nosiť drevo do hory?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda nezvládání představuju trochu jinak

Reagovat
Edgewalker

Možná se ještě smíchy zvedá ze země

Reagovat
Spasitel

Neviete ako sa volal článok kde bola predsezónna predpoved s umiestneniami ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by som to rád vedel. Napíš, ak by si ho náhodou našiel.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Spasitel

Aspoň dačo článok som nenašiel. Inak JacobT ako jediný tipoval Chelsea na titul a to fanúšik Arsenalu

Reagovat
Miguel19

Hmm, bez Krále. Ale Willian hrál s United dobře, snad to potvrdí (i když už má zase afro ). Těžký zápas. Ale Costovi by tam něco mohlo spadnout..

Reagovat
Whitemedia

Děsí mě ta lavička, ale Conte ji nakonec stejně nepotřebuje

Reagovat
Miguel19

Na hřiště se dostane jenom Cesc a v 90. Zoumič no..

Reagovat
mikelinos

pche, Chelsea je jediný tým PL, který zatím využil všechna střídání v této sezoně

Reagovat
off-olda

V 75' Fabregas, 84' Zouma, 92' Chalobah

Reagovat
mikelinos

to už je jiná

Reagovat
REPLIKATOR

Mahreeeeeeez centr skončil v bráně Randolph

Reagovat
Infernoqt

anglický ace na chelsea?

Reagovat
REPLIKATOR

Okazaki jaká technika

Reagovat
Counter

West Ham

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool Lišky 2:0

Reagovat
johnik

To je opravdu "zajímavé" jak se Leicestru začlo po Ranieriho odchodu dařit....

Reagovat
REPLIKATOR

Shakespeare > Ranieri

Reagovat
andrew96

Blbeček už zase začíná.

Reagovat
off-olda

Trochu zvláštní způsob pozdravu, ale vítej

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
andrew96

drsně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkný signál Leicesteru

Reagovat
Zaschrona

Barkley -> Davies -> DCL

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ten Leicester ktorý máme radi. Hrajú tak ako začali minulú sezónu. Myslím si že Atleti sa zapotia ak aj vôbec postúpia

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je strašný čurák, já tohle nevydržím ještě 80 minut proste.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Arbiter

co tak strašného dělá? Bojuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
C-M@ster

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
off-olda

Wildáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

WILLLIAAAAAN

Reagovat
vodka

omg, takový šmatlavý gól

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
blade115

WILLIAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

parádní gól. standartky umíme parádně

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Copak to tam mají za sněhuláčka..

Reagovat
masly008

brankář to zřejmě nebude,není to bravo?

Reagovat
off-olda

Pedro Jak proboha ten balon udržel?

Reagovat
Gunner14

Lester

Reagovat
Whitemedia

Costa.. návrat starých časů..

Reagovat
off-olda

Tak ten dneska nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči Costa mě poslední měsíce naprosto mrdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičus.

Reagovat
Mihi

Striedaj Costu, ten nedohrá ani do polčasu

Reagovat
bbbauch

Jak to zkousi

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole co to je za stream

http://oi63.tinypic.com/553qtu.jpg

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Vyhoď ho! Paradoxně to může být lepší.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C-M@ster

Pěknej přímák

Reagovat
off-olda

Luiz

Reagovat
blade115

Nemáte někdo nějaký inteligentní stream? Mně se zatím všechny brutálně sekaly nebo byly nekvalitní...

Reagovat
masly008
Reagovat
blade115

Dík oběma.

Reagovat
Kovi81
Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

A podle čeho se pozná, ze je ten stream inteligentni?

Reagovat
blade115

Že se ti v ničem nepodobá, bambulo.

Reagovat
fajdax

Wow

Reagovat
kiwwi

To je proste klasika... Proti nám Grant MOTM a proti Chelsea pusti taky susen

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Reagovat
andrew96

Na Stamford Bridge taky předvedl skvělý výkon

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

ublizenec proste

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
13

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

:(

Reagovat
13

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mikelinos

za co dostal Costa tu žlutou? spadl mi stream

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že nebyl faulován a zase se vztekal. Dement prostě.

Reagovat
Whitemedia

pořvával po rozhodčím

Reagovat
Miguel19

Kecy

Reagovat
andrew96

Moses, Alonso

Reagovat
Whitemedia

tak ale tohle se dává

Reagovat
Mimalu

Grant se začal snažit

Reagovat
off-olda

Však stačilo, aby dal ruce před sebe. To se moc nenadřel.

Reagovat
Zaschrona

Morgan

Reagovat
blade115

Costa mě nehorázně sere poslední dobou...

Reagovat
Whitemedia

co píská

Reagovat
vodka

GOOOOOOOOOL

Reagovat
vodka

FFS

Reagovat
Whitemedia

kde

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

diver Azpilicueta

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

to jako fakt se budou pískat i takovéto minišťouchy? nestíhal by se zapojit do souboje ani tak, tak šel hned k zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

teď sis odpověděl

Reagovat
blade115

Budou no...

Reagovat
smazaný uživatel

no strkanec tam byl, ale opravdu malý. To by pak mohl padat každý

Reagovat
Mimalu

lol

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

spíš blbec je martins , kdyby ho nestrčil je gol

Reagovat
smazaný uživatel

fauly ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako měl platit

Reagovat
andrew96

Azpi ale taky nepadal jen kvůli gravitaci.

Reagovat
Whitemedia

penalta

Reagovat
vodka

tak to teď rozhodčí dobře vykompenzoval

Reagovat
off-olda

Reagovat
Arbiter

WTF?

Reagovat
vodka

no, to šlápnutí na nohu jednoznačné...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně tvl..

Reagovat
kiwwi

Čistá kompenzácia za ten neuznany gól.... Otrasné rozhodnutia od rozhodcu

Reagovat
Mihi

Lenže ten gól bol neuznaný správne, Indi ho proste strčil zozadu

Reagovat
smazaný uživatel

*Berahino

Reagovat
Mihi

Ok pardon

Reagovat
blade115

Gól byl neuznaný správně, to není žádná kompenzace...

Reagovat
vodka

penalta v podstatě taky, Cahill šlápl Waltersovi na nohu...

Reagovat
blade115

Já se na to chci ještě jednou podívat, se mi zrovna sekl stream...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ty musíš být vážně ještě blbější, než se tady prezentuješ.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

stridej costu kurva , jinak nedohraje

Reagovat
Steven666

tento rozhodca snáď fetuje...

Reagovat
REPLIKATOR

Vardyyyyyyyyyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll při tom rohu

Reagovat
spider_8

Směšně neuznaný gól a směšná, kompenzující penalta. Z PL se stává Serie A...

Reagovat
Zaschrona

Williams

Reagovat
andrew96

Správně vyřešené situace. Jak neuznaný gól, tak penalta.

Reagovat
Whitemedia

Plešatý rozhodčí no.. nejhorší svině

Reagovat
off-olda

Zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
blade115

Hrozně otravný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, vy jsem strašné plačky.

Reagovat
blade115

Ale ne zrovna kvůli rozhodčímu, otrapo.

Reagovat
Svatej

Vzdyt taky buli uplne kazdej, hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle měla být redka, ten rozhodčí je dobrá kunda

Reagovat
mikelinos

jako nemá to lehké no, ale docela to nezvládá

Reagovat
Miguel19

Dobytek ze Stoke, klasika.

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Snatus

Penalta jasná, Cahill zas brání jak vemeno. A transformace Costy v posledních zápasech taky dobrá, měl by se soustředit na výkon, ne na to herectví a marnost, co předvádí v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasna? V jakem vesmiru?

Reagovat
Snatus

Ze streamu mi to prostě připadalo. Byla tam trochu kompenzace za to s tím Azpim, ale dle mě tam byly ruce, rozhodčí je viděl a navíc mu škobrtnul o nohy.

Reagovat
Whitemedia

Costu střídat, dnes se chová jak mentál a hráči těch mrdek ho budou prudit..

Reagovat
Snatus

Dneska zas celý zápas, se neboj

Reagovat
Hokaido

4,40 na červenou v našem zápase. To se asi vyplatí podat, ne?

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

Wau. Oni claudiafakt vyhnali. Fail cfc sa da pripisat neschopnosti mourinha ale fail lisok proste celu jesen nemakali lebo sa im nechcelo.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
off-olda

Vážně divný poločas.

Reagovat
vodka

ale zatím je to teda víc bitva než fotbal

Reagovat
spider_8

Reagovat
Snatus

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
blaugrana

Pico daj tam Fabregasa. Proti Rugbistom tam postavi takto defenzivne ladenu zalohu.

Reagovat
vitasrp

Taylor je ohromně špatnej rozhodčí. Když už udělá nějaký kontroverzní, důležitý rozhodnutí, evidentně nemá vůbec žádný koule, aby si za ním stál, naopak se tam psychicky zhroutí a pak tam předvede takovouhle píčovinu. Navíc u tý penalty byl Walters pravděpodobně z ofsajdu, neviděl jsem sice záběr z postranní kamery, ale vyběhl tam dle mýho soudu hrozně brzo.

Jinak ošklivej zápas, ošklivej fotbal, Costa se spíš pere, než hraje fotbal, no a vůbec celkově je to spíš takovej boj. Snad se to v druhé půli aspoň trochu vylepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit Chelsea bez Hazarda... To bude katastrofa.

Reagovat
Mihi

Veď Eden ani nikam neodchádza

Reagovat
smazaný uživatel

Teď možná ne, ale za pár let třeba jo...

Reagovat
vladis271

Jedneho dna zazvoni perez.

Reagovat
Miguel19

A Marina mu píču ukáže.

Reagovat
vladis271

Tomu sam neveris.

Reagovat
Hachim Mastour

Marko Marin ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodíme telefony.

Reagovat
Snatus

Ta penalta mi ze streamu přišla jasná, zezadu mu tam něšikovně dal ruce a ještě o něj škobrtnul. To se dle mě prostě píská.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Svatej

Myslel jsem si ze nekdo pesimistictejsi a depresivnejsi nez miguel v nasi fanbase neni, ale s prehledem zabiras jeho misto

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Snatus

Co ti mám na to říct? Rozhodčí prostě ze strany viděl ruce Cahilla na zádech Walterse. Z té dálky nevidíš intenzitu strčení. Cahill mi jako obránce připadá jako slon v porcenálu, zcela jeho nešikovnost, na nic jiného bych se nevymlouval.

Reagovat
Greny

tak ale takovou penaltu kdyz bude chtit muze odpiskat pri kazde standartce

Reagovat
Spasitel

Reagovat
spider_8

Mě by zajímalo, kdo se Costovi stará o prášky, protože v poslední době neodvádí dobrou práci

Reagovat
Snatus

Reagovat
tony223

beztak číňani

Reagovat
smazaný uživatel

3 Streli 3 góly Leicestru. Takú produktivitu by sme potrebovali my v Manchestri :D

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý boj, teším sa na druhý polčas.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Až na vlasy a vousy vypadají uplně stejně.

Reagovat
blade115

Costu vystřelit na Mars, vypustit Cesca, Cahilla nakopat do prdele a vystřídat a ono to nějak půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky acestream na stoke - chelsea?

Reagovat
bbbauch
Reagovat
smazaný uživatel

šlape..Ď

Reagovat
vodka

Sobhi

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
off-olda

Ježiši Pedro On má víc štěstí než rozumu a pak to takhle dojebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Cesca, než bude moc pozdě.. Prosím.

Reagovat
off-olda

75+'

Reagovat
Hokaido

Shawcross je strašná píča

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Luiz a Kurtoá mají nějakou challenge na počet přihrávek ne? Šílenost, kolikrát si dnes vyměnili míč.

Reagovat
Minister

Sagan

Reagovat
alcantara

Strasne skurveny sport to je niekedy Ale nevadi, hlavne obhajit Ronde a zabojovat na Roubaix, tam snad privesky nebudu stihat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
off-olda

Grant

Reagovat
off-olda

Nebyl Pieters poslední?

Reagovat
tony223

ne

Reagovat
smazaný uživatel

D O P Í Č I

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, nedávej tam cesca, máme dost šancí.

Reagovat
blade115

No konečně Fabregas...

Reagovat
blade115

Tak tady si za to snad mohl Grant sám, vždyť Costa se ho sotva dotkl...

Reagovat
Miguel19

Co to jako bylo za faul na Granta? Protože ten šašek neudrží míč je to faul omg..

Reagovat
Zaschrona

Chodi cely zapas do souboju jak sileni... zaslouzena cervena.

Reagovat
Miguel19

Ach jo, Hazard chybí jak sviň...Pedro je total v prdeli. Snad to tam zase dotlačí..

Reagovat
Usty

Martins Indi je ve druhý půlce naprosto neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

PÍSKEJ TO!!!

Reagovat
Zaschrona

Moc krasne Enner. I asistence od Romela.

Reagovat
Mimalu

chjo, kdyby to Costa nechal, tak to měl Luiz ideálně na hlavu

Reagovat
blade115

Ale Stoke teda pomalu jak z Pulisovy éry, zbytečně tvrdé zákroky, jedna šance za zápas, zahuštěná šestnáctka... Hrozně blbě se proti tomu hraje, škoda že Cesc nehrál od začátku, to bychom se třeba tak netrápili...

Reagovat
raduinho

Ježiši Costo...

Reagovat
blade115

RLC

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je fakt hrozný doprdele.

Reagovat
off-olda

Co to má na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Achjo proč ne Michy?

Reagovat
Spasitel

Fulham inak tiež pekne tak sa bojuje o PL

Reagovat
vodka

Sobhiho střela?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
off-olda

Sohbi

Reagovat
Mimalu

Garyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Whitemedia

GARYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
off-olda

RLC sprintem vybojoval roh

Reagovat
tony223

hlavně ten první dotyk.. to ani nechtěl

Reagovat
liquicitizen

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
blade115

CAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

C A H I L L !!!

Reagovat
Whitemedia

Conte

Reagovat
kiwwi

Dpc ten Pieters je najväčšie kopyto v lige snáď

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Sorry ale on je strašne drevený... Snáď prototyp ostrovneho kopaca

Reagovat
vodka

to je teda mnohem víc Bardsley na druhé straně...

Reagovat
vodka

nezasloužené, ale co už...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

V čem nezasloužené? Vždyť ten beton lámeme celý zápas...

Reagovat
vodka

ale nijak moc úspěšně, navíc čistých šancí úplné minimum.

Reagovat
Miguel19

Alonso a Pedro tutovky. K tomu břevno...to je víc šancí, než kolikrát bylo Stoke ve druhém poločase na útočné polovině..

Reagovat
blade115

Několik jich bylo, Alonso s Pedrem nebyli daleko od gólu, k tomu ten gólový roh a o závěru nemluvě. Od Stoke to byla totální snaha zabít jakýkoliv náznak fotbalu, vždyť měli snad jedinou šanci za zápas... Ono nic proti, může to být dost efektivní taktika, ale nevyšla a žádný plán B očividně nebyl, protože po gólu se celý tým sesypal a Chelsea mohla dát tak ještě 2 další góly. Nevidím jediný důvod, proč by si Chelsea nezasloužila vyhrát.

Reagovat
Miguel19

Nemyslíš vážně..

Reagovat
raduinho

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Conte

Reagovat
raduinho

Jéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééhhhhhhhhh

Reagovat
smazaný uživatel

GARYYYYYYYYYYYYYYYY CAHIIIIIILLLLLLLLLL

Reagovat
Miguel19

To byl dvakrát Pieters? Napřed na hovno malá domu a pak námaz jak sviň?

Reagovat
raduinho

Cry me a Trent

Reagovat
Greny

Garýýýýýý

Reagovat
Spasitel

Krása Gary napravil si chybu A Conte toho nám boh daroval

Reagovat
blade115

To měl střílet...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

vystřel loftussssss

Reagovat
off-olda

RLC To vážně musíš střílet.

Reagovat
Zaschrona

A ted zas Valencia na Lukaku... pohodicka

Reagovat
tony223

ty tady jedeš One man show

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ja som tu s nim

Reagovat
Zaschrona

Fandime davno pred tim, nez to tady bude mainstream.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
raduinho

WOW

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll co nedal

Reagovat
smazaný uživatel

boze loftuuus

Reagovat
off-olda

Do boha..

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné góly

Reagovat
Zaschrona

Skoda zraneni Harryho, mohl to byt krasny souboj az do konce.

Reagovat
Glonden2

Třeba Everton díky nim skončí o skóre před Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole loftus jak se ted vysral na costu to už jako nemuže za 9 minut ?

Reagovat
Mimalu

špína

Reagovat
Whitemedia

nezvládač

Reagovat
off-olda

Ty krávo co to je za idiota

Reagovat
Tuard.MUTD

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Prase

Reagovat
Miguel19

Tvl, ten už má druhej naprosto prasáckej zákrok..

Reagovat
Arbiter

tak červená přece jen Ale i tak v suchém triku

Reagovat
raduinho

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Miguel19

YES!! Parádně zvládnutý závěr, zasloužené vítězství

Reagovat
blade115

Hroznej porod, ale díky bohu za ten závěr...

Reagovat
smazaný uživatel

No sice výhra, ale neuspokojilo mě to.. Hazard prostě musí hrát.. I zraněný

Reagovat
Snatus

Cahill odčinil svoji chybu. Jinak RLC hezky, mě by dostat víc prostoru, dneska se mi hrozně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

s balonem je super , ale bez něj je to tragický , línejšího hráče neznám ..... jde tam na 10 minut a prochazí se tam neskutečně teda

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si teda nevšiml dneska, že by působil nějak líně.

Reagovat
tony223

v jednom momentu tam doslova chodil. Po deseti minutách na hřišti a navíc se tam ještě podepřel rukama o kolena. Pokud je na tom kondičně tak špatně tak to bude problém.. Pokud je to pouze o jeho přístupu tak se divím, že má s ním Conte trpělivost.

Reagovat
Snatus

Dle mě to je jeho styl pohybu, dřív jsem si taky myslel, že je dost liný, ale připadá mi, že se pod Contem v tomhle zlepšil.

Reagovat
icemike

Jo,tim, že nehraje

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester si za druhej poločas vítězství vůbec nezasloužili, mají víc štěstí jak rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ani druhý polčas nevyhrali.

Reagovat
Hokaido

Jak tohle Dean nemůže písknout, když to má 3 metry před sebou? A ještě rozpaží?

Reagovat
blaugrana

United budú dnes radi za remízu pri tých absenciách.

Reagovat
Busby babes

Takze derby se City se bude hrat 27. dubna. Mezi zapasy s Burnley a Swansea. budem tam mit v 10 dnech 4 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ani nikde inde sa to nedalo dať predsa. Teda za predpokladu, že v EL postúpite do semifinále, čo je vysoko pravdepodobné.

https://imgur.com/aTMnz8x

Reagovat
Busby babes

jop. vsak to davam jen jako informaci, kdy se to bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Lamelou? Měl začít hrát na začátku března, ale furt nic.

Reagovat
kylo ren

700. pro manchester united

Reagovat
smazaný uživatel

Neco mi rika, ze nastoupi Schweini a Fella bude na ACM

Reagovat
Busby babes

to bych i bral. Fella na CM je horsi varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marseille by mohla do budoucna pomoci Joey Barton. Záložník Burnley, jenž za Olympique nastupoval během sezóny 2012/13, nabídl francouzskému klubu svoji pomoc při tréninku mládeže.

No to snad neee, tenhle bezmozek ještě bude předávat tu svoji blbost na další generace....

Reagovat
Paul Anka

Já netušil, že OM má i nějaký klub bojových umění.

Reagovat
Azazelo RD

Jo no, Krav Bartonmaga, ale jediné dvě techniky jsou šlapák a hlavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezmozek možná, ale určitě je to skvělý fotbalista.

Reagovat
Hokaido

Proč né? Jako odstrašující příklad pro mladý hráče úplně ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso uvízl v hledáčku Tottenhamu

Tottenham má zájem o Susa. Ten s Rossoneri jedná o prodloužení kontraktu, vyjma londýnského klubu má však o jeho služby zájem celá řada dalších evropských klubů. (transfermarketweb.com)

brenton

Reagovat
mithro

Young, Carrick, Rashford and Fellaini starting for United vs Boro. Martial and Shaw on the bench. No Mkhitaryan.

neprehra Boro zadarmo

Reagovat
wild

chcem to dat za 100€.. ale s mojim skurvenym stastim dame v 95min na 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Za 100e zaprodat svůj klub

Reagovat
Miguel19

Carrick - Fella...to bude jízda

Reagovat
Busby babes

takze zas 3-4-3. DDG, Jones, Smalling, Baily - Valencia, Fella, Carrick, Young - Mata, Lingard, Rash.

Lvicka Romero, Timbo , Rojo, Darmian, Shaw, Henrikh a Martial.

Reagovat
Busby babes

Basti zas mimo. skoda, imho misto Kvetaka by tam byl platnejsi. Ale uvidime. Young hral posledni dobou dobre, tak by to po tech krajich mohlo jit. Rash a Jesse by je taky mohli vetrat..

Reagovat
nani92

Moyes is back

Reagovat
mithro

bod staci

Reagovat
Busby babes

v cem presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Conte udava trendy

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze 3-4-3 pred Contem nikdo nehral.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Svatej

Zensky nosily kalhoty skoro az u koz v 90letech a ted se tenhle hnusnej trend zas vratil. Proc by to bemohla bejt pravda i tady ? V PL se uspesne na 3 beky nehral leta zadnej system ne ?

Reagovat
Busby babes

kdyby LVG nebyl debil, tak hral. tohle vlastne taky s klidem muzu oznacit za nejakej hybrid 5-3-2.

Reagovat
Svatej

Jop, proto jsem tam projistotu vtesnal to slovo "uspesne", abych si to nejak obhajil

Reagovat
mikelinos

Watford tak hrával ne?

Reagovat
Svatej

I wigan driv, jak rikam vejs, hledal jsem neco vylozene prulomovyho

Reagovat
Maresma

LFC pod Rodgersem

Reagovat
Svatej

Respektive aspon ja trend vnimam jako neco, co zrovna leti a ne to, co nekdo vymyslel, tak neser

Reagovat
SunFells

Mourinho asi ani ne, co? Conte není první, kdo to kdy hrál, ale je jasné, že v současnosti tím ostatní inspiruje on, alespoň lepší kluby v PL.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Od Kloppa pressing, od Conteho 3 stopery.. pak ze Mouovi ujel vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ukázal, že se tak dá hrát fotbal na ostrovech. S tím, že máme 4 silné stopery je docela logický, že k tomu sáhne a hlavně třeba teď, když chybí celý střed ze základu.

Reagovat
wild

DDG- Valencia Smalling Jones Bailly Young - Lingard Carrick Fellaini Mata - Rashford

Reagovat
spider_8

Teda dát United ten zápas od 13h, to je slušná facka

Reagovat
Busby babes

dlouhodobe debilni pristup PL nebo FA k tymum hrajici v Evrope.

Reagovat
spider_8

Jj, José je sice plačko, ale v tomhle jeho boji proti FA mu fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie prípadné 4 hodiny navyše by im akože pomohli?

Reagovat
wild

ale hej..hrat naobed a o 4tej je dost velky rozdiel pre celkovy rezim..kratsi spanok, skorej a menej jedla. My teraz potrebujeme presny opak

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
nani92

skús si to vypočítať truľko

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si mám rátať, hlupáčik?

Reagovat
nani92

najväčší hlupáčik na tomto fore niekomu povie, že je hlupáčik, to je také zlaté, pred zápasom mám hned lepšiu náladu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ach no keď to povieš ty a opalcuje ti to mastný, tak to stojí za to. To musí byť pravda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

vzdycky mi rikali, ze kdyz necemu nerozumim, mam se zeptat. Takze ano, je to rozdil, jestli hrajes od 13 nebo od 16 hodin.

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň mlít blbosti prosímtě už.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíte Spurs proti Southamptonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by mohli stát Martial a Shaw v létě? Šlo by v balíčku za 40 mega?

Reagovat
wild

v balicku za 40mega dostanete Fellainiho a 3 kinder vajca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

To bych bral. U nás José za vajíčko považoval Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Takze za cenu Kane a Deliho ?

Reagovat
Miguel19

Simon Deli

Reagovat
smazaný uživatel

Kane + Alli + 40mega

Reagovat
EXoRcIsT

Kane + Alli + Diar + Rose + Toby

Reagovat
EXoRcIsT

* Dier

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já se ptám na dva lavičkáře, ne na Ronalda s Messim dohromady.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

to je moc jeste

Reagovat
Busby babes

kazdopadne Martiala moc nechapu... jake to prekvapeni, ze hrac po zraneni nejde do zakladu, ale nejdriv na lavicku...

Reagovat
smazaný uživatel

My snad budem rádi za remízu

Reagovat
wild

Inak, co ten Shaw? Bol zase zraneny ci len tak nehrava?

Reagovat
Miguel19

Nemůžou hrát všichni..

Reagovat
Busby babes

tezko rict. zpravy o tom nijak nesli. ale pred EL byl ve skupine hracu, co se pripravovala s juniorkou a ti se vraceli po zraneni. Takze mozna nejakou drobnost zas mel.

Reagovat
Busby babes

*nesly.

Reagovat
iamek

. Aby ho ta zlomenina neodrovnala uplne :/. Od te doby neustale drobne zraneni a pak se do toho dlouho dostava :/.

Reagovat
Busby babes

z toho, co se obcas objevi tak je asi problem i v hlave. preci jen to bylo tezke zraneni. ale takhle z venku tezko soudit. Neverim tomu, ze bychom ho odepsali. jen s nim pracujem pomalu. aspon v to doufam.

Reagovat
iamek

Odepsani asi ne, kdyz Mourek pred tydnem rekl, ze ma potencial se stat nejlepsim hracem na svem postu. Pak rekl, ze ho setri na Chelsea v FA cupu a pak o x dni pozdeji trenuje s hracema co meli drobne zraneni. Snad se da dohromady.

Reagovat
wild

Nj.. to tazke zranenie v takom mladom veku na nom moze zanechat nasledky dokonca kariery a svoj potencial uz nemusi nikdy naplnit :/

Reagovat
Busby babes

prave. a je mozne, ze je u nej opatrnejsi pristup a kazda drobnost se resi vic nez u jineho hrace... ale kdo vi. snad letos jeste par zapasu odehraje a bude ready hlavne na pristi rok.

Reagovat
wild

Dufajme. Buduca sezona uz bude klucova z jeho pohladu. Ak sa nedokaze vzchopit a presadit tak u nas skonci.

Reagovat
Busby babes

jo, videl bych to stejne. byla by to velka skoda.

Reagovat
Busby babes

Boss: "Mkhitaryan & Rojo are on the bench but it will be difficult for them to play. It's an opportunity for someone else. I trust my boys."

pouceni z Pogby. aspon neco. Kadr je sirokej, i tahle sestava musi Boro porazit.

Reagovat
Dawon

tak proc sou teda vubec na lavicce? Tomu asi uplne nerozumim

Reagovat
Busby babes

a kdo jinej by tam mel byt? a taky je rozdil hrat 90 minut nebo treba 15-20 pokud bude treba...

Reagovat
Dawon

Tak rekl ze bude tezke pro ne hrat, tak to vnimam tak, ze nenastoupi vubec...nevim, klidne naci juniori, co sou zdravi?

Reagovat
Busby babes

z juniorky na to ted nikdo nema... ja doufam, ze prubeh zapasu umozni nastup spis pro Shawa, Timba a Martiala.

Reagovat
Dawon

Tak to ja taky, ale jen nechapu proc se na lavce objevi hraci, kteri nejsou fit a nejsou pripraveni nastoupit no...pokud to teda bylo takhle mysleno...tam muzou jit aspon naci mladici nasat atmosferu nebo tak

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze je to mysleno tak, ze jsou proste unaveni a pokud nebude nezbytne nutne, tak se radeji budou setrit na dalsi zapasy.

Reagovat
Miguel19

Hlavně Arménec má odehráno cca 1600 minut

Reagovat
Busby babes

ale posledni dobou hral porad.

Reagovat
Counter
Reagovat
Wat

Reagovat
stiflerovamama

Navixsport uz nevysiela ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílá.

Reagovat
stiflerovamama

hodis link prosimta ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Rashford jaký zrychlení..

Reagovat
Dawon

daveeeeeej toooooooooo

Reagovat
mithro

a uz to zacina, prva tutovka zahodena

Reagovat
blaugrana

Victor.

Reagovat
smazaný uživatel

To se není čemu divit, že United nedávají goly, když zakončují takhle.

Reagovat
kiwwi

Žeby to bolo zakončené zle sa povedať nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný.. já to mám na malým okýnku ten stream, ale tohle se musí dávat.

Reagovat
kiwwi

Obligatna tutovka nepremenena

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zacina..

Reagovat
Miguel19

Rashford má gól v lize naposledy v září...to je dobrá bída..

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
vodka

měl jich dát víc, o to nic, ale herně to taková strága není, jak by se z tohoto zdálo...

Reagovat
Miguel19

Herně vypadá dobře..

Reagovat
nani92

a Mourinho mu stále verí, to je chlapík

Reagovat
Miguel19

Změnil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zas kdyz hral na hrotu, tak celkem goly daval. v lize hraje hrot snad prvne letos. Ale vic golu mit mel. jenze to bohuzel pulka kadru.

Reagovat
smazaný uživatel

DE GEA sa snazi tiez

Reagovat
Tomekcz

to je sestava ze bych blil Mourinho uz vypadni easy vyhra pro domaci, nedame ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nehraje ani Pogba ani Zlatan

Reagovat
Tomekcz

zato hraje posranej young a lingard

Reagovat
mithro

Marvan, ty si hlavickar

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre teraz Valdes paradne

Reagovat
kiwwi

Ti musí jebať

Reagovat
vodka

Rashford už nikdy nedá gól

Reagovat
mithro

ako? ako?????

Reagovat
wild

piskaj konec, ved to je jasna remiza

Reagovat
Mimalu

Rashford dobře spálil

Reagovat
nani92

Valdes je kokot

Reagovat
nani92

keby sa takto snažil aj u nás

Reagovat
Dawon

my sme fakt intergalakticti tragedi v zakonceni, to je nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

boha krista to uz aj z valdesa urobime spickoveho brankara, ako kazdeho superovho brankara WTFFFFFFFF

Reagovat
Zaschrona

Mozna to bude tim, ze Valdes spickovy brankar je.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

chytá parádně celou sezónu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Victoooooooooooooooooor. Master Class.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je kurva uz?!

Reagovat
vodka

to tam chytá podle tebe jedna z největších dír ve fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mas dukaz

Reagovat
Tomekcz

to je zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford škoda

Reagovat
Miguel19

Negredo Hlavně že se chytí za držku..

Reagovat
mithro

Negredo pekna filmuska

Reagovat
EXoRcIsT

Nenapadá má horšie mužstvo čo sa týka zakoncovania veľkých sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

milion sanci na jeden gol

Reagovat
Ligter

obrana Boro je dobrej průchoďák, tohle bude zatím nejvíc k nasrání remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nezkusil střelu

Reagovat
Mato178178

boha strielaj uz ... pri 5 je a on prihrava

Reagovat
vodka

Fella a Youngster krásný centr

Reagovat
nani92

Yoooooooooooooooung

Reagovat
Ligter

FELLAAAAAAAA

Reagovat
mithro

MARVAAAAAAAAAAAAAAAAN A YOUUUUUUUUNG FTW

Reagovat
Hokaido

Květák

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne. Naprosto zaslouzene.

Reagovat
Miguel19

BIG F

Reagovat
kiwwi

Sme asi tak gazillion krát lepší ako Boro, vyhravame, z toho ten bod bude!

Reagovat
Dawon

KVETAAAAAAAAAAAAAAAAAK vzdycky sem te miloval!

Reagovat
blaugrana

Kriste. To čo bolo Victor.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Květák

Reagovat
I am Mancunian

youngster krasny center

Reagovat
nani92

samozrejme, Boro si ani neškrtne, ale akonáhle dáme gol, tak nás súper pritlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Young parádní centr, tohle hlavičkář jako Fella musel dát Mou oslavil gol pohybem hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Young je o parník lepší než Darmian nebo Blind, říkám to od prvního zápasu co nastoupil na pravém beku

Reagovat
Tolstobik

Ramirez je nesympaticka pica

Reagovat
Gunner91

a Fellaini je král sympaťáků

Reagovat
EXoRcIsT

Není Lingard zranený

Reagovat
mithro

to nase branenie

Reagovat
Tomekcz

to je obrana boro to jeste v klidu otoci

Reagovat
Dawon

Se mi strasne libi, ze nas dokaze pod tlak dostat absolutne jakykoliv tym

Reagovat
mithro

skor sa pod tlak dostane ta nasa vtipna parta vzadu uplne sama.

Reagovat
Dawon

tak to uz je vicemene slovickareni pointa zustava takova, ze okamzite po golu na 1:0 se proti nam aktualne asi nejhorsi tym v lize dostava do sanci

Reagovat
Busby babes

me teda neprislo, ze by Boro melo nejakej tlak... par centru, ktere relativne v klidu odvratili do haje...

Reagovat
Liquid

jedem MANU, bojujte za Slavii

Reagovat
Ligter

fanda Chelsea fandí United kvůli Slavii, tomu říkám anomálie

Reagovat
Liquid

aj kvůli Žozému a Zlatanovi, máte nejsympatičtější United co pamatuju, i sympatičtější než s Poborákem a Beckhamem, United na 3.místo !

Reagovat
smazaný uživatel

První člověk co kdy napsal, že současné United je nejsympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy, prvni jsem byl ja.

Reagovat
smazaný uživatel

A oba jsou to exoti. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A oba te mame radi. Nahoda? Nemyslim si.

Reagovat
Liquid

jestli je pro tebe synonymum k slovu fotbaloví odborníci exoti, tak máš pravdu

Reagovat
Busby babes

ja to pisu porad.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=KlpU-u6p6jk

Páni, tohle jsem vůbec o Norwichi nevěděl.

Jinak super kanál, doporučju kouknout ještě na něco.

Reagovat
C-M@ster

Hned v necelé minutě videa Csaplárova past, která sklapla a odskákal to Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough je totálne zúfalé. Vôbec nevedia, že čo hrať. Vypadnúť im len a len prospeje.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko to smeruje k povestnemu 1-1

Reagovat
nani92

ach, toto neskončí 0-1, bude gol dáme, alebo dostaneme, alebo bude prienik týchto udalostí

Reagovat
iamek

Rashford az na koncovku famozni. Konecne trosku pohybu v utoku

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

Valencia opäť neskutočný A celkovo dobrý zápas až na zakončenie Martial by ich mohol dorazit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

celkem koukam, jak vysoko dneska hraje.

Reagovat
Busby babes

Zatim slusny. vzadu je to chvilema trochu kostrbate a trnu ale v zasade z toho nic moc nebylo. Jedna strela z vapna.

Carrick zatim hodne dobre v tom stredu, krajni beci/kridla dobre jezdi na obou stranach. Young paradni centr. Rashfordova rychlost plati, skoda toho zakonceni. ale tak Zlatan taky potrebuje na gol tri tutovky, tak snad se prosadi v druhe puli.

Reagovat
Miguel19

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Smalldini

Reagovat
Busby babes

Smalling.

Reagovat
mithro

Smajling

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling WTF??

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musel niečo popiť cez polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je hroznej sef

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to nedal Rashovi.. tragéd ten Lingard tvle

Reagovat
mithro

na karticky dnes nehrame?

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo > Bailly > Jones > Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

young

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by nejlepší krajní bek v Liverpoolu no

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by najlepší letec v celej histórii Liverpoolu dokonca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Rashford to je druhy Walcott- bezci

Reagovat
Kaze

Rashford ma narozdil od Walcotta i techniku

Reagovat
Mimalu

parádní gól, ale ta oslava na dementa

Reagovat
mithro

dab dab dab dab dab dab DAB

Reagovat
smazaný uživatel

Co to utřel ten soplák

Reagovat
smazaný uživatel

Jesseeeee

Reagovat
Dawon

100% tutovky nepromenime, a pak tam padne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tohle byla taky tutovka. Jen se s tim konecne nekdo nesral

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól

Reagovat
Nikikrew

pekny golik

Reagovat
bbbauch

Jesseee

Reagovat
Pigeon

To byl gól stylem Žavés. Žádné velké sraní

Reagovat
Tolstobik

Me dnes Lingard prijde skvely

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Mě kromě gólu teda nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesse

Reagovat
Tolstobik

Jeste Marcus gola pls

Reagovat
Tomanatura

Rash dost frustrovany. Potrebuje se chytit

Reagovat
Miguel19

Tvl, že by konečně po 3 kolech před Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ford by potřeboval gol

Reagovat
Free_player

tvle to normálně vypadá i na výhru

Reagovat
mithro

Rojo za Matu, Joze, cmon

Reagovat
smazaný uživatel

WTF to střídání

Reagovat
Dawon

joseeeeeeee to je lahodne stridani

Reagovat
Tomekcz

dem betonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak asi Rojo LWB a Young nahoru? nevím

Reagovat
Tomanatura

Naprosto pochppitelne. Cerstvy rychly Traore, proti nemu cerstvy obrance a branici kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro sice prohrává o dva góly, přesto se na ně dívá líp než na MU, které druhý poločas usilovně brání.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez 4 nejdůležitějších hráču pro ofenzívu, wow

Reagovat
RKBoy

vy máte nejakú ofenzívu?

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba, Ibra a dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Miky a Herrera?

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž Herrera mi tak teda nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jo, je dost rozdíl v té hře pokud hraje a pokud ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom říkám, jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, dneska horší fotbal, lepší výsledek. Kolikrát to ale bývá naopak, no

Reagovat
smazaný uživatel

.. snad jsem to nezakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby to s nimi vypadalo nejak jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Kurva ale toho Traoreho by som skusil za lacny peniaz

Reagovat
mithro

to snad ani nemozeme viac Boro uz tlacit ku golom.

Reagovat
mithro

a presne tak nam treba, za tu obrannu sracku, nic ine.

Reagovat
mithro

smalling kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Na Southampton s Walkerem i Wanyamou

Reagovat
Tomekcz

to jako budem 20 minut odkopavat na nikoho? staci aby dali gol a hned nas prejedou

Reagovat
Dawon

Zaslouzene POJDME SI PRO TU REMIZU KLUCI!!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Smalling kokot roka fakt

Reagovat
Miguel19

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Rudy

Reagovat
smazaný uživatel

super striedanie fakt, dakujeme za remizu muriňu

Reagovat
Free_player

Smalling takový těžkopádný poleno

Reagovat
EXoRcIsT

Smallingovi túto sezónu fakt ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší stopér v galaxii?

Reagovat
Dawon

Ja to proste nepochopim, jak muze zapas s predposlednim tymem tabulky v otresne forme vypadat jakobysme meli 2 cervene? Bych normalne grcal z te sracky co sme schopni vyprodukovat, a dobre tak tomu curakovi, kdyz stahne Matu za stopera, a pak jediny hrac, kteremu se da rikat zaloznik, je na hristi Carrick

Reagovat
Tomekcz

nas prejedou jak psy

Reagovat
Dawon

Po kolikate letos uz pri snaze udrzet vedeni Mourinho vystridal jak totalni pica a uplne nam rozbil schopnost hrat fotbal a drzet mic?

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Smeichel by to chytil

Reagovat
stiflerovamama

Ten Moss je strasny kokot

Reagovat
Tomekcz

tipuku tak v 92. minute srovnaj z penalty a smalling dostane druhou zlutou za ruku

Reagovat
cristiano.K.

Downingu dej gola nebo spadnete!!!

Reagovat
Mato178178

uz sa na to nemozem pozerat .. to je sracka

Reagovat
smazaný uživatel

carrick

Reagovat
stiflerovamama

Downing je strasne cajovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

dalsi obranca, to je

Reagovat
Usty

Smalling slušný gejdy

Reagovat
Tolstobik

Mike by si mel par zapasu sednout, kdyz bude dost stoperu...

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je tak strašný, proč furt hraje proboha

Reagovat
Grahf

Mourinho a jeho odvážne taktiky

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Smalling zas.. mu dá Negredo jesle

Reagovat
smazaný uživatel

ten Traore si hrozne zbytocne vsetko komplikuje

Reagovat
Tomekcz

smalling vsude pozde, kazdej ho obejde

Reagovat
Dawon

ANo, mame na hristi malo obrancu, konecne to Jose rozlouskl!

Reagovat
smazaný uživatel

slusne infarktovej konec..opet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Valdes

Reagovat
Mimalu

to je kokos

Reagovat
Tolstobik

Valdes nezklamal

Reagovat
mithro

Viktor

Reagovat
smazaný uživatel

Vikyyyyyyyyyy <33333

Reagovat
Miguel19

Valdes

Reagovat
CR7RONALDO

Valdes tak isto jak proti Realu v roku 2012, ked mu tak dal Di Maria

Reagovat
Dawon

Reagovat
stiflerovamama

Valdes Skoda, Mrdky pekny beton nezasluzili si 3 body

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

antonio si to za tie sprinty zasluzil !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Usty

Stane se.. De Gea i Lloris už letos udělali horší minely

Reagovat
Busby babes

chudak Viktor.

Reagovat
Hokaido

Vážně horší? Vždyť to ani nejde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

Tak že ti balón propadne mezi rukama, je horsi remeslna minela pro golmana nez podklouznuti :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja som len zvedavy, kde budeme cez leto zhanat obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo a Bailly jsou dobří

Reagovat
mithro

ale potrebujeme tak 6 na zapas.

Reagovat
EXoRcIsT

tak Rojo hraje tuto sezonu dost dobre Jones celkom tiez Bailly je super len Smalling je slaby ale on bol zase minule sezony dost dominantny takze by som sa ho urcite nezbavoval

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes škoda

Reagovat
Pasha

#NemameRadiOl!vera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Mourinho Saso

Reagovat
smazaný uživatel

Vodko?

Reagovat
EXoRcIsT

jaky bol stastny Valencia ale on si to zasluzi asi najviac z celeho muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Být dneska v bráně někdo jiný než tenhle komik, Boro mohli sahat po bodech.

Reagovat
CR7RONALDO

Nesúhlasím, síce ho nemám rád a beriem ho za priemerného brankára, ale dnes tam v prvom polčase dosť toho vychytal Aj ked zase 2 góly boli dá sa povedať jeho

Reagovat
Dawon

Reagovat
Usty

zlatej Nezvladajko, to byl o něco menší vypatlanec než owny

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty seš pořád stejnej dutohlav

Reagovat
Usty

Just stop

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pokaždé, když někdo něco napíše špatného o Valdesovi, tak přiklušeš na bílém koni a budeš ho bránit?

Reagovat
EXoRcIsT

1. polcas chytil Rashfordovi 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

jenže golman si nemůže dovolit takové stupidní chyby

Reagovat
smazaný uživatel

V 93 minutě, kdy se hraje na totální riziko bych mu to nevyčítal...ten poslední gól neměl neměl ne výsledek (vyjma skóre) vliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Achjo, jak ja Mourinha nesnasim strasne moc

Reagovat
Grahf

dúfam, že sa konečne otvorili oči aj posledným zúfalcom a pochopia, že mourinho s nami bude hrať presne to, čo s čukotkou.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
Pigeon

Dobré tři body. Akorát nechápu hysterii místních jedinců

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se na to nedalo koukat, ale účel to splnilo. Typický Mourinho.

Reagovat
Dawon

Spokojenost jo? S prehledem sme nedali cuchnout predposlednimu tymu tabulky

Reagovat
Pigeon

Se mrkni, co za hovna se tady píšou

Reagovat
Dawon

A co z toho neni pravda? Vsak to byl naprosto otresny vykon, cely druhy polocas sme byli horsi tym, a jen z prdele klikou sme udrzeli vedeni...picus mourinho nam naprosto zabije jakoukoliv zalohu stridanim a poslednich 20 minut odkpavame zoufale mice jak o 2 tridy horsi tym...pecka, parada!

Reagovat
Pigeon

Tak ho nezapomeňte velebit, když dva zápasy po sobě někoho přejedeme skvělým fotbalem. Chování, že bych blil.

Reagovat
Dawon

Tak to teda preju prijemne cekani na moje velebeni Mourinha, udelal bych si pohodli

Reagovat
Pigeon

Mluvím tak nějak k většině, tak si všímej, jak se lidi v tomhle chovají. Jestli na Mourinha bliješ pořád, tak to ti přeju, to musíš mít příjemné sledování United

Reagovat
Dawon

Nicmene bych se teda trosku pozastavil nad tvoji myslenkou...je asi celkem logicke hodnotit vykony tymu a trenera podle predvadene hry a vysledku, nemyslis? CO je tak podivneho na tom, ze kdyz hrajem sracku a nevyhrava se, tak se nadava a kdyz se dari a vyhrava, tak se chvali? Nebo jak by sis to ty predstavoval?

Ja Mourinha bytostne nenavidim jako cloveka, ale pokud s nama bude hrat pekny a ucinny fotbal, tak opravdu nebudu mit problem ho a hrace za to pochvalit

Reagovat
Pigeon

Protože je to krátkozraké a já jsem na tuto lidskou vlastnost celkem dost háklivý.

Se podívej co se vše dělo v posledních 2-3 týdnech. Kolik zápasů se odehrálo, jaké byly denní rozestupy, na čem jsme museli hrát v Rostově, tresty pro Ibru a Herreru, pokuta za zápas s Chelsea, vlastně celý zápase s Chelsea, Martial po zranění, Mhiki zraněn. Vědělo se, že pokud vyhrajeme konečně se posuneme výš. A představ si, že ti všichni hráči, trenéři apod. jsou jenom lidi, takže ten tlak určitě na nich byl a tak se Mou rozhodl betonovat. Já to chápu proč to udělal vzhledem k okolnostem i když to byl risk. Jenže ted se nedaří třeba Smallingovi a čteš si tady HOVNA co vypouští místní exoti, jaký to není kokot apod. Úcta nula nula nic. Si tady lidi sední u PC, sledují fotbal a když se jim něco nelíbí, hned píšou jak ublížení idioti, místo toho, aby si to konstruktivně rozebrali. Pak se vyhraje a navlečou si dres ManUTD a budou se bít do prsou, jací nejsou fanoušci. Úchvatné

Reagovat
Dawon

Probuh ale vsak tady se nekrituzuje jeden zapas...myslis ze by tady byla takova kritika, kdybysme byli 1. a tohle byla vyjimka? Ten vykon se vzdycky hodnoti v kontextu cele sezony nebo aspon nejake posledni doby.

Pokud nekdo proste hraje 8 z 10 poslednich zapasu blbe, tak holt bude kritizovany, to je zivotni cesta kterou si tihle lidi vybrali, pokud chcou byt vrcholovi sportovci, kteri berou miliony, tak se vsim vsudy.

Ano, program sme meli narocny a chybi nam spoustu hracu, ale opravdu se neda rict, ze bysme predtim hrali paradni a ted jen posledni mesic to upadlo kvuli narocnemu programu...a z toho taky prameni ta kritika, ktera je podle meho nazoru zaslouzena.

ALe samozrejme pokud se ted najednou neco stane, do konce sezony vyhrajeme 9 z poslednich 11 zapasu a urvem treba 3. misto, tak budu mit radost, a budu po zasluze chvalit...a prislo by mi uprimne receno docela divne, kdyby to tak nebylo...na zaklade ceho jineh ma taky clovek ten sport nejak hodnotit?

Reagovat
Busby babes

tak dneska ten vykon ve druhe puli nebyl dobry. A jiste tam jsou polehcujici okolnosti, ale rozhodne jsme meli na to hrat lepe.

Smalling to schytava, protoze se mu nedari tak nejak obecne tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt zúfalé, čo tu predvádzas, ach

Reagovat
Dawon

Tak to jsem docela rad, protoze tim padem moje chovani zcela presne vystihuje moje pocity z nasi hry

Reagovat
Tomanatura

Strasne to prehani. Stridat jinak ani nemohl, navic vsechno pochopitelne. Dva zranene na lavicce, zbytek obranci. S tim tymem, co byl na hristi, se drzet mic neda. Nebyt Smallingovy kokotiny, nikdo by nerekl ani popel.

Reagovat
Dawon

Tak to teda zpatky k me otazce uz na zacatku zapasu...proc sou na lavicce zraneni hraci, kteri nejsou pripraveni nastoupit? A v jakem vesmiru prosim davalo smysl stridat Matu za Roja? Co timhle sledoval? Cim vic obrancu, tim mensi sance obdrzet gol? Protoze jinou logiku v tom opravdu nevidim

Reagovat
Busby babes

odpoved z tiskovky bez hodnoceni. Stridanim Roja chtel pomoct stoperum, kteri meli byt unaveni. Zminova hlavne Smallinga. A s Matou pocital od zacatku jen tak na 60 minut+-, protoze odehral celej zapas ve ctvrtek. A pak zminil, ze na lavicce proste nikoho jineho v zasade nemel.

Reagovat
Busby babes

V suchem triku.

Reagovat
Tomekcz

ez

Reagovat
mithro

piate miesto? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

nova era

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to dojebal.

Reagovat
cristiano.K.

Valencia totálně zamrdá akci a pak z toho dá gol, Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
Jordi Alba

Pěknej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dusoo

Reagovat
Gunner91

co je, dneska je stávka drůbeže?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, jenom si vychutnáváme naší krasojízdu

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip za stovku.

Reagovat
smazaný uživatel

[IN POCHETTINO WE TRUST]---✈

Reagovat
Free_player

má pls někdo dobrej streamek na Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

acestream://9b67f6041e3ff9c71484bfd53a102817889b1804

Reagovat
Free_player

Díky borci

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme až moc dobře a ve velké pohodě. Hlavně nepodcenit druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, Southampton si toho vypracoval dost. Rozhodčí připískává a pomohlo taky zranění Gabbiadiniho.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak hlavne son hraje zase nic,neni to proste hrac na hrot kolik toho zajebal toje strasny + walker taky nic moc + zbytecna zluta + dier,jinak nam vyborne funguje supertwo wanyama a dembele a eriksen hraje hodne v pohode, hlavnne nezaspat zacatek druhe pule a dat tam janssena a pridat treti gol a bude hotovo

Reagovat
Mates_Matesović

Prosím do druhé půle už bez Sona na hrotu. Ten kluk jako ůtočník vůbec neví...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrotová pozice v 3421 není pro něj. Jenssen na plac v 60.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak to mohol na konci vpohode odpiskat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná tam kontakt byl, ale udělal to fakt na hovno, že spadl až o sekundu později a vypadalo to jako simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič moc výkon po prvom góle. Southamton je dobre pripravený, Romeu je zviera. Našťastie pre nás ide zatiaľ všetko proti ním. (Gabbiadini, šanca Tadiča, penalta)

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tadičova šance se nepočítá, byl pískán míč v zámezí (i když nebyl).

Reagovat
blaugrana

Ako hra Romeu dlhodobo? Mal to byť kvalitatívne druhý Bus.

Reagovat
Hokaido

Není špatnej, ale kvalitativně se k Busovi nikdy ani nepřiblíží. Soton je podle mě velikostí klub akorát pro něj.

Reagovat
blaugrana

Nj. Škoda. Ale tak aspoň hrá pravidelne a nezahrabal sa úplne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team to face @ManCity: Mignolet, Clyne, Matip, Klavan, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Mane, Coutinho, Firmino.

Confirmed #LFC substitutes v @ManCity: Karius, Moreno, Alexander-Arnold, Woodburn, Lucas, Lovren, Origi.

snad vitezna

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobre

Reagovat
avicii

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

City XI | Caballero, Fernandinho, Stones, Otamendi, Clichy, Yaya Touré, Sané, De Bruyne, Silva (C), Sterling, Agüero

Reagovat
Dawon

Je uzasne sledovat, jak i v 90. minute Spurs hrajou vysoko, aktivne napadaji a nenechavaji souperi klid na mici na naky tlak a dlouhe nakopy...silene v kontrastu s tim, jak my dneska zalezli a cekali na gol zhruba od 70. minuty

Reagovat
EXoRcIsT

uz s tym daj pokoj

Reagovat
Dawon

jen hodnotim fotbal, na ktery koukam

Reagovat
vladis271

Mali ste ísť po Pochetinovi. Dúfam, že u vás nikdy neskončí.

Reagovat
vladis271

Vôbec nám dnes neverím. Z tej 11tky City ide ohromný strach.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň X keby bolo...

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

Z jejich obrany teda vůbec..

Reagovat
Arbiter

a ani ta záloha není bůhví co...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tím samozřejmě nemám na mysli ofenzivní část zálohy...

Reagovat
Hokaido

Podle jmen vypadá strašně silně, ale jako celek to prostě nemůže fungovat. Chybí jim opravdu kvalitní CM/DM, což by teoreticky měl být Gundogan, ale spoléhat jen na něj bylo naivní.

Reagovat
WienArsch
Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Ten Sterling a gabriel Jesus mají oba permanentně strašně ufňukanej výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Nááááádhernáá od Silvy

Reagovat
vladis271

stream ?

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

ČERVENÁ TY MRDKO

Reagovat
Miguel19

Wtf Touré

Reagovat
Teoretik

Touré aspoň se omluv

Reagovat
Tolstobik

Obrana City

Reagovat
Whitemedia

Nesnáším, když se hráč hádá po úúúplně jasném faulu.. a Yaya je v tomhle přeborník

Reagovat
Whitemedia

Obrana City už se rozehrává k obvyklým výkonům

Reagovat
mithro

Oliver skusene

Reagovat
johnik

Penalta

Reagovat
Setwo

fauloval podla vás Otamendi Maneho? ale slušne ho prešprintoval

Reagovat
Teoretik

ne, ale Yaya už asi fauloval, ten je úplně mimo

Reagovat
jk

Ta by byla hodně přísná. Od Otamendiho tam nebyl žádný úmysl faulovat.. Podle mě to faul nebyl..

Reagovat
Arbiter

na to, aby to byl faul, nemusí být úmysl... ale tohle bych taky nepískal.

Reagovat
jk

aha

Reagovat
Arbiter

rozhodčí by si to obhájil

Reagovat
jk

fakt?

Reagovat
johnik

To je chuj ten Otamendi ty vle....

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo fanúšikovia city bučia na Milnera?

Reagovat
Arbiter

zradil

Reagovat
lucius6

Vážně? Existuje mnohem víc důvodů, proč bučet na něj než na Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôvody?

Reagovat
lucius6

Hráč, který ti slíbí, že podepíše novou smlouvu, ale neudělá to, přičemž odejde zadarmo do týmu rivala by sám o sobě byl dobrý důvod pro bučení. Ovšem na něj stejně nikdo nebučel. Ovšem to, že dáš svému bývalému týmu, kde za tebou fanoušci vždycky stáli a dokonce tlačili na trenéry, abys dostal víc herního prostoru a ty se jim poté odvděčíš tak, že se po vstřeleném gólu raduješ jako idiot, to už je opravdu pískot naprosté minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dobre, no.

Reagovat
Arbiter

by mě fakt zajímalo, jak vypadá taková tlačenka ze strany fanoušků na trenéry

Reagovat
Mindas

On nerikal, ze urcite podepise. On chtel mit zaruceny herni cas a i pres to, ze mu nabizeli ranec, srovnatelny co ma u Lfc, tak mu nebyli schopni jeho pozadavek zarucit. To vyjednavani probihalo dlouho, nebylo to tak, ze se hned na klub vysral. Pokud jde o tu radost z golu, tak to byl ohromne vyhecovany zapas, nehlede na to, ze to nebylo v prvnim vzajemnem zapase. Bucet na neho muzou jenom dementi, protoze on sam se o City nikdy spatne nevyjadril.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
lucius6

Tohle je právě ono. Po tom co odešel, tak mu to fanoušci absolutně nevyčítali. Brali to jako chybu vedení, které mu prostě nedalo prostor na hřišti, který by si zasloužil. Jeho rozhodnutí tak respektovali a naopak ho podporovali. Nikdo na něj taky nepískal, ale to, že se raduješ takovým způsobem je už prostě přes čáru a zvlášť v téhle situace, kdy jak řikáš jd eo vypjatý zápas. Já bych na něj taky bučel po tom radování, jestli jsem podle tebe dement, tak se přít nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
avicii

Sterling je piča...

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš hovna.

Reagovat
Tolstobik

Oliver zoufaly dnes, jako vzdy

Reagovat
Teoretik

City snad jediný tým, který se dokáže Liverpoolu vyrovnat v nasazení Teď otázka, kdo to déle vydrží, ale ta pomalá obranu proti Manému a dalším vypadá děsivě

Reagovat
EXoRcIsT

no liverpoolska obrana tiez nieje nic moc

Reagovat
Teoretik

Tak hlavně bych považoval útok City za kvalitnější než ten Liverpoolu, jelikož mají mnohem méně prostoru a i přesto se dokážou prokombinovat.

Reagovat
EXoRcIsT

nemala byt penalta teraz po zakroku Milnera na Sterlinga ?

Reagovat
lucius6

Také mi to tak připadalo, ale nechci dělat závěry bez dalšího zhlédnutí opakovaných záběrů.

Reagovat
masly008

byla jasná.

Reagovat
Wat

Trefil ho vůbec? Mně přišlo, že Sterling šel do toho zakončení laxně a následným skluzem netrefil balon a Milner za nim jenom doklouzal.

Reagovat
Hokaido

Podle všeho ho trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle mohli nedat

Reagovat
mithro

city zakoncovatelia skoro ako united dnes

Reagovat
Teoretik

Sterling, Fernandinho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
masly008

jak tohle nemohl písknout jako penaltu na sterlinga? vždyť ho milner sundal bez balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu jenom přizvedl hokejku, čisté

Reagovat
masly008

caballero má víc zákroků za tenhle poločas než bravo za celou karieru u city.

Reagovat
lucius6

Dobrej zápas, může to dopadnout jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj dopice, ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

melo byt vedle

Reagovat
avicii

uf no snad aspon remizu uhrame ale je to vyrovnane...

Reagovat
cristiano.K.

Sice je to 0:0,ale rozhodně atraktivní poločas. Terén přispívá důraznější hře a každá vteřina je znát, výborný tempo od obou týmů. Více závarů jsme měli my, ale největší tutovku mělo city. Líbí se mi Emre a Mané. Bod je málo, musíme vyhrát. Když to řeknu mufanskou termnilogii "je to na hovno, ten jejich golman se snaží" škoda,že nechytá Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta..ten zákrok na Sterlinga.

Reagovat
masly008

Reagovat
Wat

Zatím to není vůbec špatný, přijde mi, že na středu hřiště máme převahu. Ale jak je vidět, de Bruynemu stačí okamžik na to, aby vykouzlil úžasnou kolmici, bohudík, že z toho nebyla branka. Trochu zabrat směrem dopředu, sázet víc na rychlost, i když na mokrém je to těžší a něco tam padne. A profackovat Milnera, tam to hoří asi nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Can dnes

Reagovat
smazaný uživatel

a nejen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jak vypadal herne 1. polocas ? stiham az ten 2.

Reagovat
EXoRcIsT

pekne ste hrali

Reagovat
Coutinho10

tak hlavne v tom pokracovat i za stavu 1:0

Reagovat
Hokaido

Oliver opět úplně tragickej výkon. Štestí je, že alespoň na obě strany.

Reagovat
Teoretik

Stones chytá neskutečnou formu

Reagovat
Coutinho10

Joooo jaaasnaaaa

Reagovat
Teoretik

Oliver pokračuje

Reagovat
Tolstobik

A toto piskne, boze to je nula ten Oliveer

Reagovat
Coutinho10

Joooooo Jaaames Milneeeeeer jistotka

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

Three penalty decisions for Michael Oliver to make and he's got them all wrong.

#koletivne

Reagovat
Tolstobik

To byl ten Oliver tak marny vzdycky? Ja ho mel kdysi za jednoho z top rozhodcich v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp čo šaškuje a otáča sa.

Reagovat
Swarley

tohle nikdy nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

To dělal vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Všimol som si to pri finále / semifinále (? alebo pri nejakom dôležitom zápase), ale takto počas normálneho hracieho času pri penaltách, nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už v Dortmundu to dělal. Někde v nějakým rozhovoru o tom mluvil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Emre perfektní pas na Firmina a od něj skvělý pokrytí míče.. Penalta jasná a James Milner!

Reagovat
nani92

Bravo Caballero

Reagovat
smazaný uživatel

to sú nervy

Reagovat
PP

Ty vole to je špíl..

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Counter

Kun

Reagovat
Hachim Mastour

gooool

Reagovat
Teoretik

Aguero letos všechny góly jak přes kopírák

Reagovat
smazaný uživatel

...kua

Reagovat
Tomekcz

city nas tak brutalne rozjebou az u nich budem hrat, mourinho si postavi svuj beton dostanem rape

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

konečně

Reagovat
Spasitel

No do prdele

Reagovat
Coutinho10

twl ufff...no za pripadnej bod budem asi radi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

To je škody

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
Whitemedia

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobry zapas

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lollana

Reagovat
Coutinho10

omg Adam twl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Lallanahahahahaha

Reagovat
EL Gringo

Lallana kks

Reagovat
smazaný uživatel

Lollana to je fakt traged

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
havrys99

LaLaLand

Reagovat
lucius6

Úžasnej zápas.

Reagovat
fenixLFC

adam

Reagovat
smazaný uživatel

toto je na kriminál nedat.. mohl být gol roku

Reagovat
smazaný uživatel

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana pre toto nikdy nebol top hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

rozumej - nedokáže si udržať formu dlhodobo a je málo kreatívny....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co tu zas skusas? kazdy ma nejake slabiny, adam ich ma v zakonceni dlhodobo, to je fakt. lenze to je ako keby si povedal ze coutinho ani firmino nie su top hraci pretoze tiez vedia spalit neskutocne veci sa pozri co dnes pozahadzoval kun, kazdemu sa stane ze neda vylozenu sancu preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, Coutinho a Firmino nie sú top hráči, pričom Coutinho má tomu pomenovaniu najbližšie...

Reagovat
fenixLFC

suarez v prvých sezónach u nas nebol top hrac pretoze palil? ked pre teba top hrac znamena ze da kazdu sancu a nikdy sa nesekne tak top hraci mozu byt len utocnici a aj to tak dvaja na svete ked vobec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.. Selhání v klíčovým okamžiku(ať už zakončení nebo finálka) a u něj to není úplně výjimečný..

Reagovat
smazaný uživatel

ale nadpriemerný je, to mu nebudem upierať, a do takýchto zápasov sa tiež hodí...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Sagna dpc to co su za prihravky

Reagovat
CubONE

Klaun Firmino s predcasnou oslavou

Reagovat
Coutinho10

uffff Aguero...piskej radsi konec

Reagovat
Spasitel

Ten Aguero je snád horší ako Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

vraj lepší ako Suárez ( )

Reagovat
Mimalu

Aguero

Reagovat
Free_player

Aguero v tomhle zápase se všichni předháněli, kdo toho víc nedá ne

Reagovat
REPLIKATOR

Milner skóroval = nemůžeme prohrát

Reagovat
Counter

Krásný zápas

Reagovat
Teoretik

Spravedlivá remíza, nejhorší na hřišti Oliver

Reagovat
Hokaido

Kun kápo ve fantě. I přes těch 14 bodů jsem teda docela nasranej.

Reagovat
Coutinho10

j tam si to provahal s Lukakem...to je zabijak, jeste ze jsem ho predtim vzal

jinak co me prekvapuje, tak skoro vsichni hrali na 3 obrance a tvuj souper a Counter dokonce All out attack na 2 obrance ja hral na 4 a vsichni nejakym zpusobem bodovali (at uz clean sheet nebo asistence či gol) + Lukaku kapitan, takze suprovy kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sem si užil. Oba týmy chtěli vyhrát a taky to tak vypadalo. Spousta šancí na obou stranách, ale to zakončení dneska to byla tragédie..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele