Premier League - preview 25. kola

11.02.2017, 08:54, aktualizováno 13.02.2017, 08:52
Previews
Bournemouth, který nevyhrál posledních pět ligových utkání, přivítá v pondělní dohrávce Manchester City. Ten naopak zvládl poslední dvě střetnutí a případným tříbodovým ziskem se může posunout na průběžnou druhou pozici...
AFC Bournemouth - Manchester City  (pondělí 21:00)
Není to pouze Leicester, ani Bournemouthu se vstup do nového kalendářního roku vůbec nevyvedl. Po šesti ligových zápasech Howeova parta stále čeká na výhru a zrovna proti Manchesteru City, který v lize nezaskočil při ani jednom z devíti pokusů, to bude mít hodně složité...

Může to být jenom náhoda, ale návrat Manchesteru City do starých vítězných kolejí zkraje ročníku lze datovat do chvíle, kdy si na lavičku sedl kritizovaný brankář Claudio Bravo. Od té doby Citizens suverénně přejeli Crystal Palace v FA Cupu, potom si smlsli i na West Hamu a vzápětí s problémy udolali Swansea.

Lecčemu prospěl také Gabriel Jesus, jehož vstup na scénu je tak dechberoucí, že už ESPN v jednom článku přemýšlí nad tím, zdali se mu někdy podaří vyrovnat se Lionelu Messimu. Takové úvahy jsou samozřejmě předčasné, nicméně faktem zůstává, že se zatím brazilská hvězda gólem či asistencí podílel na všech třech posledních výhrách City. V lize má už teď bilanci 3+1.

Konfrontace Gabriela Jesuse s defenzívou, která minule inkasovala šest branek od Evertonu a celkově je v tomto roce nejpropuštnější v lize (16 obdržených gólů), určitě táhne. Stejně tak se ale vyplatí zaměřit také na Kuna Agüera, který by po dvou absencích v základu tentokrát mohl naskočit od začátku.

Situaci Eddiemu Howeovi ještě ztěžují problematické zdravotní stavy obránců Francise, Danielse a Smithe, z nichž nakonec nemusí hrát ani jeden. Brankář Adam Federici si letos po operaci kolene již nezachytá.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Smith - Surman, Arter - Stanislas, Wilshere, Fraser - King
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Fernandinho, Otamendi, Stones, Clichy - Touré - Sterling, De Bruyne, Silva, Gabriel Jesus - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.00 - 4.95 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Na první pohled by se mohlo znát, že by duel Burnley s Chelsea měl nabídnout jednoznačnou záležitost. Samotné zdání však mnohdy klame, nedělní duel může být daleko vyrovnanějším soubojem, než by kdekdo na začátku sezóny odhadoval. Burnley se totiž na domácí půdě pyšní fantastickou formou - lépe na tom v tomhle ohledu jsou jen Chelsea a Tottenham.

Svěřenci Seana Dyche mají dvě tváře, jinak si obrovský rozpor v počtu bodů získaných na vlastních a cizích hřištích ani nelze vysvětlit. Zatímco na Turf Moor se momentálně mohou pyšnit sérií pěti výher v řadě a celkově zde získali již 28 ligových bodů, na půdách soupeřů momentálně tahají sérii 8 porážek v řadě. Poslední a jediný bodový úspěch zaznmenali překvapivě na Old Trafford, kde brali na konci října bod za remízu 0:0.

To Chelsea se stále vyhřívá na čele tabulky s devitíbodovým náskokem na druhý Tottenham. Forma londýnského celku už pravda není tak skvostná jako při třináctizápasové výherní sérii, nicméně těžší sérií v lednu a na začátku února prošli Blues relativně dobře. Na startu nového roku sice prohráli na White Hart Lane s Tottenhamem, následně ale porazili Leicester a Hull, z Anfield Road si přivezli lichotivý bod a v londýnském derby minulý víkend porazili Arsenal 3:1.

Co se zajímavostí ze vzájemných střetnutích týče, Chelsea v nich podle očekávání dominuje. Poslední výhra domácích se totiž datuje daleko do dubna 1983. V posledních 5 zápasech v rámci Premier League si pak londýňané připsali čtyři výhry a jednu remízu. Ještě jedna drobná zajímavost stojí za zmínku - ve stejné fázi ročníku měla loni Chelsea na kontě o hrozivých 30 bodů méně.

Burnley bude pro nedělní utkání postrádat záložníka Hendricka, který si odpykává trest za vyloučení z posledního zápasu. Nahradit jej v sestavě může jedna z lednových posil - buď Ashley Westwood, nebo Robbie Brady. To Antonio Conte na páteční tiskové konferenci neohlásil žádné nové zranění, teprve později se o svou absenci na Instagramu sám přihlásil John Terry, když nahrál fotku svého čerstvě zašitého kotníku.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Arfield, Barton, Brady - Barnes, Gray
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matic, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.60 - 4.40 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Leicester City  (neděle 17:00)
Nedělní program anglické fotbalové ligy nabídne divákovi dva zápasy a v tom později hraném se na hřišti Swansea představí mistrovský Leicester. Byť by to před sezonou řekl málokdo, oba týmy mají v současnosti podobné starosti. Jak svěřenci Paula Clementa, tak obhájci triumfu pod vedení Claudia Ranieriho mají stejný počet bodů (jednadvacet) a jen lepší skóre staví Labutě z Walesu na lepší, šestnáctou pozici.

Svůj debut za Swansea by si mohl v neděli odbýt Jordan Ayew. Zimní posila Labutí se vrátil z Afrického poháru národů a již je svému týmu plně k dispozici. Mimo hru jsou naopak zcela určitě Sung-Yeung a Jefferson Montero, otazníky se vznáší také nad startem Leona Brittona, jehož trápí zraněné lýtko.

Ze zranění třísel se postupně zotavuje útočník Leicester Islam Slimani. Ještě ale zřejmě není natolik fit, aby do utkání na hřišti Swansea v neděli nastoupil. Kvůli zraněnému stehnu naopak určitě Ranierimu nepomůže Leonardo Ulloa.

V posledních čtyřech zápasech těchto soupeřů vždy odešel z trávníku vítězně Leicester - Lišky mají dokonce suverénní statistiku jedenácti vstřelených branek a pouze jedné inkasované. Žádné z poslední dvanácti utkání Swansea s Leicesterem přitom neskončili remízou, celkem devětkrát se z vítězství radoval obhájce ligové trofeje, třikrát pak tři body bralo mužstvo Swansea.

Leicester prohrál poslední čtyři duely v Premier League, a pokud by prohrál i popáté, stalo by se tak po jednašedesáti letech, kdy obhájce trofeje prohraje pět po sobě jdoucích ligových střetnutí.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Cork, Carroll - Narsingh, Llorente, Sigurdsson
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Wilfred Ndidi, Albrighton - Slimani, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.23 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Hull City  (sobota 13:30)
Ačkoliv Arsenal teprve za chvíli čeká osmifinále Ligy mistrů a klub je stále ve hře v FA Cupu, leckdo by při čtení novin v tomto týdnu nabyl dojmu, že už Kanonýři letošní ročník v podstatě odpískali - všude se psalo jenom o tom, že po sezoně nejspíš skončí Arsene Wenger, a kdo že ho tedy v takovém případě nahradí. Tuchel, Allegri, Jardim...

Faktem přitom zůstává, že Arsenal samozřejmě stále má o co hrát i v lize - ačkoliv na vedoucí pozici po minulém víkendu ztrácí již propastných 12 bodů. Londýňané pořád drží strategickou čtvrtou příčku, o bod před Liverpoolem, a navíc mají na dostřel třetí Man City i druhý Tottenham.

Zatímco Arsenal výjimečně prohrál dvě slepené ligové utkání a nyní čelí vyhlídce tří po sobě jdoucích proher poprvé od ledna 2012, Hull City pod Marcem Silvou zažívá menší renesanci. Tigers si odvezli bod z Old Trafford a doma si posledně vyšlápli na Liverpool, takže se nemusí lekat ani čtvrtého velkého soupeře v řadě. Ačkoliv tedy Gunners s Hullem nepadli už ve 13 soutěžních duelech.

Marco Silva už teď nastřádal tolik ligových bodů jako jeho předchůdce v 18 předešlých kolech, proti Arsenalu se však bude muset obejít bez kapitána Dawsona i střelce Abela Hernándeze. Z Gabonu se už alespoň vrátil Elmohamady a o místo v sestavě se opět může ucházet Lazar Marković.

Na Emirates Stadium si stále nejsou jisti stavem Héctora Bellerína, jenž minule utrpěl strašidelný otřes mozku - na jeho místě na pravém okraji zadní linie by případně zaskočil Gabriel. Stejně jako Elmohamady na druhé straně se z nevydařeného finále Afrického poháru bude oklepávat Elneny.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal - Oxlade-Chamberlain, Coquelin - Walcott, Özil, Sánchez - Giroud
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Elabdellaoui, Maguire, Ranocchia, Robertson - Grosicki, Huddlestone, N'Diaye, Clucas - Evandro - Niassé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.80 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Watford FC  (sobota 16:00)
V září si Watford proti Manchesteru United prožil menší historickou noc, poprvé s ním totiž v rámci Premier League dokázal bodovat. Toho času se nicméně José Mourinho na Old Trafford teprve hledal a navíc jeho Red Devils cestovali na Vicarage Road, tentokrát už United překvapení připustit nemohou...

Manchester se aktuálně nachází na své nejdelší vlně neporazitelnosti od konce Sira Alexe Fergusona, taková statistika ovšem zčásti klame tělem - započítat do ní totiž nutno nedávné tři slepené remízy, které United značně zkomplikovaly atak čtvrtého Arsenalu.

Minule už Red Devils díky skvělému závěru první půle přesvědčili proti Leicesteru City, ještě výraznější zmrtvýchvstání ovšem zažívá Watford, který na senzační venkovní skalp Arsenalu navázal povinnou domácí výhrou nad Burnley a poprvé od prosince 2015 usiluje o čistý hattrick výher.

Ten by byl případně o to pozoruhodnější, že by se Hornets stali teprve devátým týmem v dějinách Premier League, který Man Utd přemohl na podzim i na jaře. Něco takového je však téměř nepředstavitelné, neboť Red Devils v domácí soutěži nepadli už 15krát v řadě.

José Mourinho bude mít zítra zpátky k dispozici Waynea Rooneyho, který byl posledně nemocný, a jenž by proti Watfordu rád posílil svou nedávnou bilanci tří gólů a dvou asistencí z posledních tří soutěžních vystoupení proti Hornets. Znovu zdravý je také Marcos Rojo, Jonese dál trápí chodidlo.

Walter Mazzarri by znovu mohl využít Christiana Kabaseleho, kterého už neprovází svalové problémy. Naopak Nordin Amrabat už sice po úrazu kotníku trénuje, na zápasovou zátěž to ale ještě nebude.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Blind - Herrera, Pogba - Mata, Mchitarjan, Rashford - Ibrahimović
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Cathcart, Prödl, Kaboul, Holebas - Cleverley, Behrami, Capoue - Niang, Deeney, Zárate
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.20 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Middlesbrough si zatím v této sezoně zuby nehty zakládalo na tom, že nepatří mezi tři vyvolené k pádu do nižší soutěže - teď by ovšem toto nepsané pravidlo v případě prohry s Evertonem klidně mohlo porušit, neboť ho od sestupové propasti dělí všehovšudy jeden bod...

Situace na spodku tabulky se vyrovnává: stejně jako Boro jsou na tom také celky Swansea a Leicesteru. Poslední dvojice Crystal Palace - Sunderland na všechny tyto kluby ztrácí jediné vítězství. Z pohledu formy je na tom ovšem Middlesbrough vpravdě bídně a nemá se čemu divit - jediná výhra z deseti kol, navíc ještě z poloviny prosince, to prostě nevypadá dobře.

Velkým problémem hochů z Riverside je střílení branek - onen triumf nad Swansea je také posledním příkladem, kdy Boro v jednom ligovém utkání nasázelo více než jeden gól, přičemž hned čtyřikrát od té doby vyšlo střelecky naprázdno. Něco takového ostře kontrastuje s pohodou Evertonu, který třemi banány zatížil konto Southamptonu, čtyřmi konto Man City a rovnou šesti konto Bournemouthu.

Toffees se aktuálně mohou pochlubit nejlepším střelcem Premier League, 16gólovým Lukakuem, ale také sérií neporazitelnosti v novém roce. Navíc se samotným Middlesbrough ve všech soutěžích neprohráli od října 2006, tedy už osmkrát v řadě, a jejich marodka je v podstatě prázdná. Na absenci Bolasieho s Bešićem si už každý musel zvyknout, zatímco Idrissa Gueyé je zpátky z Afriky.

Špatně na tom ale v tomto ohledu není ani Middlesbrough. Aitor Karanka se potenciálně může odvolávat na George Frienda, kterého nejspíš na plac nepustí problematické lýtko, Ramírezovo koleno se už ale podle všeho umoudřilo a brankář Valdés unikl zpětnému trestu za kolizi s Delem Allim.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Chambers, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Clayton, Forshaw - Traoré, Negredo, Ramírez
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - McCarthy, Barry, Schneiderlin - Barkley, Lookman - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.70 - 3.34 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Jen chvilku se zdálo, že by to mohlo vypadat s Crystal Palace v budoucnu lépe. Jenže minulé ukázalo, že i nadále londýnský celek hledá především sám sebe. Rozhodně by na půdě Stoke City chtěl navázat na posledních pět vítězství nad tímto soupeřem. Domácí jsou v tuhle chvíli v klidném středu tabulky, k evropským pohárům i sestupu mají poměrně daleko.

Na koni ledna Eagles překvapili na půdě Bournemouthu a odvezli si odtud všechny body, což se jim povedlo vůbec poprvé od prosince loňského roku. A už se zdálo, že by mohli co nejdříve vystoupat ze sestupové pásma, v němž se po většinu sezóny nenacházeli. Jenže pak na řadu přišel totální kolaps v přímém souboji o záchranu.

Poslední tým Premier League ze Sunderlandu se chytl a soupeři před jeho fanoušky uštědřil hned čtyřku. V tuhle chvíli není Crystal Palace poslední jen díky lepšímu skóre. "Měli jsme obranu dokořán. Nebránili jsme dobře. Sunderland námi projel jako nůž máslem," vyjmenoval vlastně známé důvody porážky manažer Sam Allardyce.

Ten po utkání sáhl k trošku netradiční metodě. Svůj tým svolal po debaklu den na to v neděli v sedm hodin ráno, aby si situaci s hráči jasně a zřetelně vyříkal. "Je to něco, k čemu znovu nechci sahat. A to vlastně jenom proto, že jsme úplně sešli z naší cesty. Každopádně doufám, že to mělo požadovaný účinek," přál by si Allardyce.

The Britannia Stadium patří k obávaným anglickým stánkům, odkud se body dolují opravdu hodně těžko. Nicméně Crystalu Palace se dlouhodobě na Stoke City náramně daří. A venku nad ním vyhrál už dvakrát v řadě, v obou případech 2:1. "Musíme být připraveni a ujistit se, že budeme tlačit my, ne naopak," vyzýval domácí lodivod Mark Hughes.

Jeho mužstvo s pravidelností sbírá body, jen těch vítězství má málo. Během dvaceti čtyř kol zvítězilo pouze sedmkrát. "Bude to těžký zápas. Náš protivník předvedl naposledy špatný výkon, takže bude chtít nyní situaci napravit," zmínil Hughes. "V podstatě víte, že hůře, než tomu bylo minule, hrát nebude. A to je pro nás špatná zpráva."

Neočekává se, že by se domácím mohla vrátit zraněné dvojice Xherdan Shaqiri a Glen Johnson, nicméně Ramadan Sobhi bude po Africkém poháru národů zcela jistě připravený. V hostujícím dresu by si mohli odbýt debut Mamadou Sakho spolu s Lukou Milivojevičem, k dispozici by měl být znovu Jeffrey Schlupp, ovšem nově je zraněný Scott Dann.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Adam, Whelan - Afellay, Allen, Arnautovic - Crouch
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Tomkins, Sakho, Delaney, van Aanholt - McArthur, Milivojevič - Zaha, Puncheon, Schlupp - C. Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.16 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Southampton FC  (sobota 16:00)
V honbě za záchranou budou v sobotu odpoledne pokračovat fotbalisté Sunderlandu, kteří na Stadium of Light přivítají hostujícího Southampton. Ten neprožívá zrovna nejvydařenější období, jelikož na postup do finále Ligového poháru nenavázali zrovna dvakrát dobrými výkony v lize a FA Cupu.

Sunderland si minulý týden prožil poločas snů, když během 45 minut nasázel Crystal Palace hned čtyři branky a z Londýna si tak přivezli překvapivě drtivé vítězství. Přitom něčemu takovému vesměs vůbec nic nenasvědčovalo - Černé kočky předtím naposledy vyhrály v polovině prosince a od té doby získaly pouhé dva body za remízy s Liverpoolem a Tottenhamem. Tři body získané na jihu Londýna však severoanglický celek katapultovali zpět do poměrně vyrovnaného boje o záchranu.

Southampton si sice zajistil místenku ve slovutném Wembley, když v semifinále Ligového poháru dvakrát přehrál slavný Liverpool, jenže v lize to žádná hitparáda není. Svěřenci Clauda Puela se mohou pochlubit jen jednou výhrou z posledních sedmi zápasů, které dosáhli před třemi týdny proti Leicesteru City. Mezi nezdary patří mimo jiné také neslavný debakl 0:5 v rámci Anglického poháru od Arsenalu.

Domácím se však proti Svatým nedaří, v posledních čtyřech případech se jim nikdy nepodařilo zvítězit. V posledních osmi ligových kláních pak na tři body dosáhli jen jednou, a to v březnu 2015. Za připomenutí ještě stojí ostudný debakl z října 2014, kdy Southampton svému soupeři nasázel rovnou 8 branek. Na stranu druhou venkovní forma Saints zrovna nebudí velké obavy - v roce 2017 si z půdy soupeřů nepřivezli ani jeden jediný bodík.

David Moyes již může počítat se službami dua Januzaj a O’Shea, kteří překonali svá zranění. Hrát však určitě nebude Jack Rodwell, který laboruje se svalovými potíži, a Papy Djilobodji, který si odpykává karetní trest. Za Southampton se v sestavě s jistotou neobjeví Sofiane Boufal, kterého ze hry vyřadí zranění kotníku.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Koné, O’Shea, Denayer - Jones, Gibson, Ndong, Larsson, Oviedo - Januzaj - Defoe
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu, Davis - Redmond, Gabbiadini, Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.47 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
V dalším domácím zápase se svým fanouškům představí West Ham, který se pomalu drápe ligovou tabulkou vzhůru. V dalším postupu mu bude chtít zamezit West Bromwich, který se momentálně nachází na sympatické osmé příčce ligové tabulky.

Pro příležitostného pozorovatele Premier League by mohlo být překvapením, že se West Ham po příšerných třech měsících nové sezóny již nachází v horním patře tabulky. Od drtivé prohry s Gunners však Kladiváři značně zabrali v 10 ligových zápasech získali 19 bodů za 6 výher, 1 remízu a 3 porážky. Forma na vlastním stadiónu sice stále není úplně ideální, jelikož zde West Ham zaznamenal dvě prohry s oba kluby z Manchesteru (přitom od Citizens schytal čtyřbrankový příděl), navzdory tomu se rozhodně dá hovořit o podstatném zlepšení výkonnosti.

Naproti tomu prožívá Tony Pulis se svým West Bromwichem doslova pohádkovou sezónu. Baggies se momentálně nacházejí v první polovině tabulky a nezávisle na výsledku sobotního duelu udrží svou 8. příčku i po tomto kole. V letošním ročníku Albion navíc zdobí značně konzistentní forma - svěřenci Tonyho Pulise si zatím neprošli žádnou výraznou výsledkovou krizí. A co se bilance posledních 5 ligových duelů týká, nevedou si Baggies vůbec špatně - připsali si totiž 3 výhry jednu remízu a pouze jedinou porážku.

Nutno podotknout, že na West Hamu se ale hostům obvykle nedaří. S tímto soupeřem totiž Kladiváři na vlastním stánku již 7 ligových klání neprohráli, byť se hned v pěti případech jednalo o remízu. Naposledy bral West Brom tři body v roce 2002, kdy o osudu utkání rozhodl Jason Roberts. Zmínit se sluší ještě následující zajímavost - West Brom prozatím prohrál jen jeden zápas s týmem mimo současnou nejlepší sedmičku, když v září podlehl Bournemouthu 1:0. Jinak ale vždycky bral minimálně bod.

Co se marodů týká, otazník se vznáší nad jménem Andyho Carrolla, kterého v posledních dnech limitoval drobný zdravotní problém, nejistý je také start aaron Cresswella a Cheikha Kouyateho, nicméně Diafra Sakho a Angelo Ogbonna již svému manažerovi budou znovu k dispozici.

Hostům se do sestavy vrací Jonny Evans, který již vyléčil své zranění lýtkového svalu, stejně tak může naskočit I Claudio Yacob, který překonal žaludeční potíže.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Fonte, Cresswell - Feghouli, Obiang, Noble, Snodgrass - Antonio, Carroll
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Fletcher, Livermore - Phillips, Morrison, Chadli - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.20 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Šlágr kola uvidí fanoušci anglické kopané na Anfield Road, kde v sobotu večer vyzve Liverpool druhý celek tabulky, londýnský Tottenham. A tlak bude rozhodně na domácích hráčích - svěřenci Jürgena Kloppa totiž po sérii nezdarů už víceméně musí zabrat, oproti tomu Tottenham bude doufat, že mu případné tři body umožní i nadále nahánět vedoucí Chelsea.

Rok 2017 je prozatím pro příznivce Liverpoolu takřka černou můrou. Reds prožili otřesný leden, v ligové soutěži ani jednou nevyhráli, připsali si remízy se Sunderlandem, Manchesterem United a Chelsea a na vlastní půdě dokonce podlehli zachraňující se Swansea. A vstup do února bohužel nebyl o nic lepší, druhý měsíc v roce Reds načali prohrou na půdě Hullu. Pokud k tomu připočteme vypadnutí z obou anglických pohárů, není se co divit, že se v médiích začíná používat slovíčko krize.

Kohouti jsou na tom přeci jen o poznání lépe. Ještě v druhé polovině ledna se mohli pyšnit sérií šesti ligových výher v řadě, což je postupně vyneslo až na druhou příčku tabulky. Tříbodové zápasy pak přerušilo utkání na půdě Manchesteru City, kde byl Tottenham rád za bod, a remíza po nemastném výkonu na půdě Sunderlandu, nicméně minulý víkend již Kohouti ohlásili návrat na vítěznou vlnu, když na domácím stánku přehráli nejtěsnějším možným rozdílem Middlesbrough.

Pokud se tedy Liverpool potřebuje tak říkajíc chytit, Tottenham k tomu není zcela nevhodným protivníkem - alespoň to tedy naznačují statistiky vzájemných střetnutí. Liverpool se svým sobotním sokem neprohrál už devět soutěžních zápasů, šest z nich vyhrál a třikrát se skončilo smírem. Na domácí půdě pak v rámci Premier League se Spurs prohrál jen jedinkrát z 22 případů. Zajímavostí ještě je, že tento souboj bývá tradičně bohatý na vlastní branky - k vidění jich mezi těmito dvěma soupeři bylo již 9, což je v Premier League také rekord.

Pokud vás zajímá zdravotní situace hráčů z obou táborů, pak vězte, že nejistý je start stoperské dvojice Lovren - Klavan. Prvně jmenovaný má potíže s oteklým kolenem, zatímco Klavana trápí obyčejná žaludeční nevolnost. Stoprocentní prý není ani stav Adama Lallany, který má drobné trable s achillovou patou, jeho start by to však ohrozit nemělo.

Tottenham stále nemůže počítat s Danny Rosem a Janem Vertonghenem, kteří laborují se zraněným kolenem, respektive kotníkem. Mimo zůstává také Erik Lamela, naopak do utkání by již mohl naskočit Kieran Trippier.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Mané, Firmino, Coutinho
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Alderweireld, Davies - Wanyama, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.35 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC24192351:1759
2.Tottenham Hotspur24148246:1650
3.Manchester City24154549:2949
4.Arsenal FC24145552:2847
5.Liverpool FC24137452:3046
6.Manchester United24129336:2145
7.Everton FC24117640:2740
8.West Bromwich Albion24106832:2936
9.West Ham United24941132:4131
10.Watford FC24861029:4030
11.Stoke City2478929:3629
12.Burnley FC24921326:3529
13.Southampton FC24761124:3127
14.AFC Bournemouth24751235:4726
15.Middlesbrough FC24491119:2721
16.Leicester City24561324:4121
17.Swansea City24631529:5421
18.Hull City24551422:4720
19.Crystal Palace24541532:4519
20.Sunderland AFC24541524:4219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1792)

Přidat komentář
I am Mancunian

dneska konecne opustime 6. miesto

Reagovat
tomasinho

Nemyslím si, že by Arsenal dnes ztratil A Everton taky ztrácí 5 na vás.

Reagovat
captain18

Reagovat
REPLIKATOR

Blbost, vždyť Everton ztrácí 5 bodů.

Reagovat
KKralik77

Si snad delas prdel, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeste ne, az city vas odsune na 7. misto...

Reagovat
Svatej

Pool by to pekne vytrollil vyhrou

Reagovat
Nikikrew

Opustili ste teda?

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

YNWA

Reagovat
Miguel19

Kříž bude taky ok

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
vladis271

zayko ty pojebkaný pokrytec kde si aby si toto obúchal čukotkárom o hlavu? Či ty to robíš len pri scouseroch a gunneroch ty dieťa hlúpučké?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika soupeř v dlouhotrvající krizi, takže ideální čas jim nabídnout tři body, aby se zase hezky chytili...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

koukam, ze dneska hrajem spolu v H2H konecne taky nekdo znamejsi podle nazvu tymu

Reagovat
C-M@ster

Dík za připomenutí. Snad si netrhnu ostudu.

Reagovat
Coutinho10

no me to v ty H2H ted nejak nejde ...posledni dobou mam fakt smulu na soupere...2x za poslednich 5 kol sem prohral o 3 body a 1x o 5 bodu tak snad to s tebou prolomim

http://i.imgur.com/d9aK2ky.jpg

Reagovat
C-M@ster

Já to moc nesledoval, ale poslední dobou se mi dařilo. Minulý kolo jsem si říkal super, soupeř neaktivní - v sestavě má Payeta (já měl teda Shawa do dneška), moji útočníci se trefujou, pak kouknu a měl kapitána Lukaku. Takže +42 bodů a nazdar, prohra 85:74.

Ale z lidí, co poznám z diskuze, mě čeká ještě Usty, Swarley a Busby babes. Tak možná v budocnu vezmu divokou kartu a pokusím se všechny tři rozprášit.

Reagovat
Coutinho10

jojo to nejhorsi, kdyz clovek, kterej je neaktivni tam ma kapitana od 1. kola a on se zrovna proti tobe trefi od pristi sezony musime dat nakou VIP H2H, aby tam byli fakt jenom lidi, co znas z diskuzi a pak ten naboj to bude mit o 100 % vetsi...klidne staci 8-10 lidi

Reagovat
C-M@ster

No, já s tím kapitánem taky moc nehejbal, takže jsem byl, koukám, navěky zostuzen už v 6. kole:

https://ctrlv.cz/shots/2017/02/11/CYuV.png

Jinak oni, mám dojem, nějakou VIP fantu mají - ale nejsem dost VIP, abych tam byl. Ale jestli naplánuješ nějakou svoji a pozveš jen lidi, co znáš, tak se rád přidám.

Reagovat
smazaný uživatel

No tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych povesil klavesnici na hrebik

Reagovat
C-M@ster

Přemýšlím o tom, no...

Teď je update, ale pak kouknu, jestli se to stalo ještě někomu, koho znám.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

joj vrabejka si te teda celkem namazal na chleba

Reagovat
C-M@ster

Tak koukám, že naštěstí nejsem sám...

https://ctrlv.cz/shots/2017/02/11/eqSd.png

Ti další, které pokořil mají štěstí, že jsem je podle názvu týmu nepoznal.

Reagovat
Coutinho10

Busby takovej debakl a Usty mel smolicka no

Reagovat
smazaný uživatel

horné fafáky

Reagovat
Coutinho10

tak koukam, ze tvuj Giroud na lavicce tak snad tam Alexis neco soupne

Reagovat
C-M@ster

Giroud klasicky dojde jako náhradník a jednoho dá, na to su zvyklej.

Reagovat
Coutinho10

j uvidime...snad toho casu nedostane moc

Reagovat
Coutinho10

dnes je idealni cas to prolomit...celkem na vas doma umime, co si vzpominam, takze dneska se nebojim nejakyho vyhoreni jako s tymama hrajici o udrzeni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blade115

Reagovat
Hachim Mastour

Typical Tottenham.

Reagovat
kiwwi

Valencia tops crosses and crossing accuracy in Premier League this Season

https://i.redd.it/cv4p4oqlw4fy.png

Jak to bolo? Valencia nevie centrovat?

Reagovat
madridcan

Jak to bolo? Tri kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí! Jenom má štěstí, že ostatní jsou v tom ještě mnohem horší

Reagovat
iamek

123 vs 44? Slusny rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně Rashford by to měl zakončovat a ne centrovat...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

Prečo keď hra krídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je útočník a ne křídlo. Měl by hrát svojí pozici a ne se mrvit na křídle.

Reagovat
nani92

Lepšie sa mrvit na krídle ako na lavičke nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevim. On celý život hraje č. 9, má tam návyky, je to zabiják, nastoupí tak v dospělém fotbale a jde mu to. Na křídle má úplně jiný povinnosti (např. ty centry). Pomůže mu to? Aby hrál, určitě, ale aby z něj byl ten top hrotový útočník do budoucna? Nejspíš ne, tam se zase přivede někdo jako Zlatan, Griezmann ... a místo odchovance bombera z něj bude nadprůměrný křídelník.

Samozřejmě to tak být nemusí, ani bych mu to nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uvidime. na druhou stranu v treninku to taky muze vypadat jinak. Ja jsem rad, ze hraje celkem pravidelne. idealne by to bylo na tom hrotu, ale ve chvili, kdy hrajeme na jeden hrot, tak to je slozite.

Reagovat
nani92

Krídlo mu dá veľa, bude z neho komplexnejsi hráč, ťahúň mužstva a repre, Mourinho vie ako pracovať s mladými hráčmi aby rozvíjali svoj potenciál..

Reagovat
SunFells

Co Mourinho vie?

Reagovat
nani92

Rozvijat potenciál mladých hráčov

Reagovat
SunFells

Aha, tys to i zopakoval.

Reagovat
nani92

Koľkokrát bude potreba

Reagovat
SunFells

Goebbelsovinka.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Bendtnerovi to taky pomohlo

Reagovat
SunFells

Tak ho pak koupíme ...a dáme ho taky na křídlo

Reagovat
Busby babes

my svoje klicove hrace konkurentum neprodavame.

Reagovat
SunFells

Ten je klíčový jak majonéza v polévce.

Reagovat
Busby babes

pockej rok dva...

Reagovat
Mastný Chobot

to bude majonéza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych si, ze v rybi polevce bude klicova ta ryba.

Reagovat
SunFells

Vždycky, když někdo dělá rybí polévku, tak první koupí česnekovou majonézu a pak přemýšlí co dál no

Reagovat
smazaný uživatel

On je to vlastne dost dobrej priklad. Kdyz napises slovo "ryba" pravopisem prumerneho uzivatele EF a prehazis par pismenek, dostanes slovo "Ibra"

Reagovat
Hokaido

To už je docela přehnaná kritika na MU/Mourinha, ne?

United jsou prostě obrovskej klub po 3 letech trápení, nikdo nemůže čekat, že místo hráčů jako Ibra nebo Griezzman upřednostní Rashforda, to by byli blázni. Jemu i ty minuty na křídle strašně pomůžou.

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ale ze by to bylo mysleno jako prehnana kritika. Ono ty obavy jsou trochu i na miste. Na druhou stranu velka konkurence je taky dobra. musi ze sebe pokazde dostat to nejlepsi. A videt profika jako Ibra, jak pristupuje k treninku a tak, to mu muze dat hrozne moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to myšleno vůbec jako kritika Je to čistě polemika nad tím, jestli mu jako hráči prospěje hra na křídle a nebo by mu víc dalo si držet svůj primární post s tím, že odehraje výrazně míň minut.

Reagovat
Busby babes

tak ja myslim, ze primarne s nim porad pocitame na hrot a kdyz to je mozne, tak ho tam davame. ale pokud je tam Ibra, tak pak volba mezi tim kridlem nebo tribunou je pro me jednoducha.

Reagovat
GeneralGoat

Já mám dojem, že někde psali, že on v juniorce hrál z kraje

Reagovat
bbbauch

taky tak, akorat to nemuzu najit

Reagovat
kiwwi

Tak jasne, ty by si posadil Ibru no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, ty máš vážně problémy se psaným textem. Už vylez tomu Mourinhovi z prdele...

Reagovat
kiwwi

Po prvé musel by si poznať kontext - lexessov názor na Ibru a po druhé ako by teda ten Rash na hrobe mohol hrávať keď tam je ten Ibra... Takže z prdeli vylez ty ale z tej svojej

Reagovat
smazaný uživatel

Však lexess neřek nikde ani slovo, že by Rashford měl posadit Ibru, ale neočekáváš snad, že by měl Ibra odehrát všechny zápasy sezony, ne?

Reagovat
kiwwi

Tak vidíš ze to Ibra dáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jo...to nemění nic na tom, žes napsal blbost.

Reagovat
kiwwi

v com? Este raz, ako ma Rash hrat na hrote, ked tam hra Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výše. Nemusí odehrát plnej počet zápasů 90 minut...

Reagovat
kiwwi

lenze Ibra hra plny pocet zapasov 90 minut...taki hraci sa nestriedaju ked nemusis

je len a len dobre pre Rashforda, ze je univerzalny a moze hravat na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud má lexess negativní názor na Ibru, tak jedině dobře. Je to arogantní kretén.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor...nemám ho rád.

Reagovat
bbbauch

Bezne v klubech hrajicich o top4 hraje hrot 19letej kluk... hraje z kraje, do sanci se dostava, sance vytvari. na hrotu je zlatan, od kteryho se muze naucit spoustu veci. Proste ma ted misto spis z kridla, casu na hrot ma pozehnane. Kdyby mel cekat na sanci na svy pozici, tak by si asi moc nezahral.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Pokud hrajeme 433,tak na tom nevidim nic spatnyho...proc by mel Rash centrovat,kdyz ve vapne je pak jenom Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne nejlepsi centr ma v MU sam Ibra

Reagovat
r.mrazik

I to je dost mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ma nejlepsi uspesnost z toho dokaze vyvodit leda tak mufan. Ma nejvic centru a nejvyssi uspesnost z deseti hracu, kteri maji nejvyssi pocet centru. Ten post o tom koneckoncu nikde nepise, to si tam akorat nekdo pridal.

Reagovat
kiwwi

Máš pravdu, má najlepšiu úspešnosť z top 10 najviac centrujucich hráčov, ale asi nemá veľký význam porovnávať to s hráčmi co majú 40 centrov za sezónu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wat

Ten Milner Jeho centry mě budí ze spaní jako nic jinýho!

Reagovat
SunFells

Tak má to přes nohu a taky centruje na takové jako Firmino, ne Ibrahimovic

Reagovat
Wat

Kéžby ho to omlouvalo.

Reagovat
iamek

Dneska tradicni remizka? Pool - spurs? Co chcem? Kriz?

Reagovat
Busby babes

no hlavne musime vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Tottenham vyhra nech sa aspon niekto drzi Chelsea

Reagovat
cala

Já by som si tak nefandil ...

Reagovat
cala

Reagovat
cala

Chelsea Chelsea Chelsea, zase navýšime náskok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dostane od Kohoutů pěkně na prdel a hlavně Chelsea zvítězí a znovu se přiblíží zisku titulu. Čech asi opět dostane nějaký komický gól a Arsenal kvůli tomu ztratí body, ale tak už to v životě chodí.

Reagovat
frank

0 a 0.

Reagovat
smazaný uživatel

jako bys na něco zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United je malý klub, odmítl zájem Rudých ďáblů o Griezmanna ředitel Atlétika

Reagovat
Visca el barca

Tak sportovně to je krok zpět. Grizy nebude tak tupej kůň jako Pogba a nepůjde do týmu co hraje evropskou a plácá se na šestým místě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

a ze Atletiko letos vali a hraje o titul... oh wait..

Reagovat
smazaný uživatel

S tim "oh wait" uz je to dost ohrane

Reagovat
Busby babes

no to s tim: proc by sel do horsiho taky..

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on je to holej fakt, že by šel do horšího

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Visca el barca

Hraje LM? vy se plácáte v evropský.Jediný co oproti současnému Atléticu můžete nabídnout jsou prachy.Myslím si, že hráč jeho kvalit má navíc než na současný účka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tak si tu EL zahraje za atletiko pristi rok proti MU

Reagovat
Swarley

Reagovat
technecium

Je to tak Větší smysl by pro něj měla už Chelsea, City nebo třeba PSG

Reagovat
Swarley

jj, Chelsea, která touhle logikou ani tu EL letos nehrála...

Reagovat
Pinturicchio

Tak Pogba tam skončil jen proto, že tam hrál v minulosti. Nebýt toho, tak se MU nejspíš akorát jen vysměje (ale s Raiolou, kdo ví - k tomu přestupu ho beztak dotlačil on, kvůli té své provizi - vypadalo to, že nikdo jiný kromě MU nebyl ochotný tak šílené peníze za Pogbu dát).

Reagovat
r.mrazik

Achjo...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pinturicchio

Ty si fakt myslíš, že by o United v současné situaci uvažoval kdyby za MU nehrál a neměl Raiolu?

Reagovat
Busby babes

ano myslim. vazne je tak nepredstavitelne si myslet, ze nekdo uvazuje o prestupu do jednoho z nejvetsich a nejbohatsich klubu na svete? v jakem svete to zijete?

Reagovat
Pinturicchio

No ty evidentně žiješ pořád ve světě, respektive době, kdy United drtili PL i LM.

Reagovat
Busby babes

kde jsem neco takoveho napsal?

Reagovat
Pinturicchio

Takže souhlasíš s tím, že jste Pogbu utáhli jen na prachy, jeho historii s MU a Raiolu?

Reagovat
Busby babes

souhlasim s tim, ze jsme mu dali lepsi nabidku, nez Juve a ze si vybral prestup do lepsi ligy a vetsiho tymu, kde se navic stane globalni hvezdou...

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím s tím, že jste mu dali lepší nabídku, vybral si sledovanější ligu (těším se na ten výsměch ).

Jen tak pro zajímavost, v Juve měl na FB přes 4,5 milionů fans, teď jich má 6, to není nějak extrémní nárůst.

Reagovat
samson192

a ty si myslíš že tých 4,5m bolo len juve?

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, že nemyslím.

Reagoval jsem na to, že se v MU stane globální hvězdou.

Reagovat
Svatej

Robaldo tenkrat taky prestoupil do horsiho s tim, ze se to tam lepsim stane. Co je na tom tak nepchopitelnyho?

Reagovat
Swarley

Jako vy to fakt všechno myslíte vážně?

Reagovat
Pinturicchio

Tak se zeptám i tebe, Ty si fakt myslíš, že by o United v současné situaci uvažoval kdyby za MU nehrál a neměl Raiolu?

Reagovat
Hokaido

Myslí si to všichni lidi na světě kromě zaslepených fanoušků Juve, kteři si nedokáží přiznat, že i kdyby United byli 10 roků bez titulu, pořád budou jeden z 5 největších klubů světa a jedna z nejlukrativnějších adres.

Reagovat
Pinturicchio

"Myslí si to všichni lidi na světě", tak určitě, no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

Tak rozhodně si nemyslím, že hráč uvažuje tak kratkozrace jako většina lidí tady. Jako chápu, hodí se to teď do krámu, že se MU v současnosti nedaří, ale jednoznačně je snaha se z toho dostat. A s naší finanční silou je to jen otázka času, tady ani nejde o ničem jiném uvažovat.

Takže odpověď je jasná, úplně v pohodě jsme lákadlem pro hráče jako Pogba nebo Griezmann. A je fakt jedno, jak jsme poslední tři roky hráli, nikdo nepočítá s tím, že to tak bude dál. Ani nikdo okolo MU, ani tihle hráči mimo MU a ruku na srdce, určitě tomu nevěříš ani ty sám.

Reagovat
Pinturicchio

No, podle mě zase uvažují. Hráči jsou v drtivé většině případů gumy, kterým jde o peníze a okamžitý úspěch (čemuž se zase nejde moc divit, kariéra fotbalisty zas tak dlouhá není).

Btw, je docela sranda pozorovat, jak se ty situace MU a Juve otočily a tím stanoviska fanoušků tady.

Reagovat
Swarley

Jakoze bych měl pochybovat před pár lety o tom, že už se nikdy na vrchol nevratite? Barca byla v hajzlu, Real byl v hajzlu, Bayern byl v hajzlu a Juve taky. Ale ty kluby mají sílu a takovou pozici, ze budou pořád lakat

Reagovat
Pinturicchio

Většina EF pochybovala.

Myslím, že se vrátí i MU, jen mě překvapuje (i přes tu hromadu peněz, které máte), že k vám Pogba šel (že třeba nepočkal, až se vrátíte do LM nebo tak), a proto si myslím, že u vás skončil hlavně kvůli těm vazbám v minulosti a Raiolovi.

Reagovat
Swarley

Jasný, ale co to mění a proč by to hned nemělo být stejné u Griezmanna? Určitě nám to kazí pozici, pokud nebudeme hrát LM, ale nemyslím si, že by to měla být nepřekonatelná překážka

Reagovat
Pinturicchio

Ale já celou dobu mluvil jen o Pogbovi.

Reagovat
Neutron

podla mna to je uplne samozrejme a nechapem celkom co ti na tom pride take smiesne

Reagovat
Pinturicchio

Přijde mi to naivní, i tohle tvoje "je uplne samozrejme".

Reagovat
Neutron

tak kazdy vnimame veci inak, pre mna to je normalne, pre teba to je naivne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vladis271

podľa mňa rozhodol ponúkaný plat a vidina byť najdrahší hráč v histórii. Nejaký emocionálny background tam určite nebol. To boli len kecy pre fans. Ak by podobnú ponuku dal ruský mafián neváha a ide tam tiež.

Reagovat
Pinturicchio

Pohladili mu ego, pohladili mu peněženku a stačilo to.

Reagovat
Busby babes

co je tohle za argument? vsak prestup do vetsiho klubu, kde dostanes vetsi plat je jeden ze zasadnich duvodu skoro u kazdeho prestupu.

Reagovat
Pinturicchio

Takže pořád žiješ v té minulosti nebo jak?

Reagovat
Busby babes

ne, ja ziju v pritomnosti, kde je Manchester United jednim z nejvetsich klubu a jednou z nejzajimavejsich destinaci pro fotbalisty. I presto, ze se nam vysledkove posledni dobou moc nedarilo. na druhou stranu, loni jsme dali aspon pohar.

Juve je na tom sportovne lepe, v lize nema konkurenci ale porad jsme vetsi klub.

Reagovat
Pinturicchio

Poslední doba jsou čtyři roky, to už je poměrně dost.

Šulky si neporovnávejme, pro mě jsou MU a Juventus na stejné úrovni, s tím, že United jsou bohatší.

Reagovat
Busby babes

ok. pak teda nechapu to podiveni. Na stejne urovni a jeden je bohatsi? Sel do bohatsiho...

Reagovat
Pinturicchio

No dyť, takže pro peníze a asi proto, že už za vás hrál a PL je sledovanější liga. A Raiola s tím, jak má rád peníze, mu určitě taky do hlavy nevtloukal, ať zůstane v Juve.

Reagovat
Busby babes

podle me moc precenujes Raioluv vliv... porad si myslim, ze primarne to bylo proto, ze jsme atraktivnejsi destinace... a pro Pogbu posun dal...

Reagovat
Pinturicchio

Přecenuje Raiolův vliv? Sám víš, co s hráči agenti dokáži, a to ti obyčejní, ne, když se jmenuješ Raiola nebo Mendes.

Reagovat
r.mrazik

kdyz to stacilo aby opustil ten nadpozemsky juventus,tak on ten juve asi tak nadpozemsky nebude...

Reagovat
Pinturicchio

Nadpozemský Juventus.

Spíš někteří z fanoušků United se sekli v době, kdy je trénoval SAF.

Reagovat
r.mrazik

A kde se sekli fanousci juventusu,kdyz porad zhrzene resi pogbovo prestup do MU

Reagovat
Pinturicchio

Měl si zůstat u toho "ach jo" a nic složitějšího radši nezkoušet.

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze dneska nemas svuj den,abys neco pochopil a nepsal porad takovy kraviny

Reagovat
Pinturicchio

Tak pořád lepší špatný jeden den, než "být špatný" od 28.3.2008.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Visca el barca

účka nejsou větší klub. Realita je taková, že jste daleko za špičkou.

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

kdyz MU neni velky klub,tak byt tebou,tak si ten palec strc do krku

Reagovat
vladis271

Neplackaj furt tu.

Reagovat
r.mrazik

Rikam do krku,ne do prdele

Reagovat
Busby babes

ale tady ma mrazik pravdu. pokdu my nejsme velkej klub, protoze jsme 4 roky nevyhrali ligu a nemame velkej uspech v LM, pak touhle logikou jste nekde na urovni West Hamu... ligu naposledypred 30ti lety, pohar pred 12ti lety, LM uz to je 13 let... proc by k vam nekdo sel?

Reagovat
r.mrazik

Achjo....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Busby babes

tak tomu moc neverim, ze by v 23 letech uprednostnil prachy a sel treba do Ruska nebo Ciny.

Reagovat
Pinturicchio

Proč hned takový extrém, jako Rusko nebo Čína?

Reagovat
Busby babes

protoze vlado psal rusky mafian...

Reagovat
Pinturicchio

Čímž myslel Abru a CFC, tipuju.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

hele, zas tu tak nemachruj. Roman je jen jeden. v rusku je jich vic...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

to by se musel rozpulit ale

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Uz minule jsem si divil,koho takova picovina muze pobavit

Reagovat
Busby babes

hotentoty no...

Reagovat
r.mrazik

pravda

Reagovat
Busby babes

to bude pak smichu, az ten Griezmann prijde.

Reagovat
Neutron

to potom bude o tom ako strasne United utracaju ako je to vsetko nefer a radsej ist cestou Liverpoolu kde su "hodnoty"

Reagovat
Busby babes

jasne, to je faze 2.

Reagovat
Neutron

a vyvrcholi to fazou 3. ked zacnu reci, ze za Fergusona sme boli inym klubom, vtedy sa nas dalo aj respektovat a teraz si mame zozrat vlastnu medicinku pricom za Fergusona vsetci nariekali na Fergie time napriklad

Reagovat
mithro

Reagovat
spider_8

Tak kdyby se to vzalo za nějaký poslední 3-4 roky, tak má pravdu. Lépe řečeno v tom, že United jsou níž než Atletico, to s tím malým klubem je samozřejmě blbost.

Reagovat
Swarley

no, takže je to p-čovina

Reagovat
Neutron

ano a takto si mozes tie roky prisposobit presne tak ako potrebujes nazorny priklad: kde sa pohybovalo Atletico v roku 1999??? V uplne inych vodach ako ten "maly" klub.

Reagovat
spider_8

Tak mluvíme o současnosti, že jo? Navíc to jsou roky, kdy za klub hrál Griezmann.

Reagovat
Neutron

to mas pravdu, kazdopadne nemyslim si, ze herna kriza by mohla z klubu ako United urobit maly klub...

Reagovat
spider_8

Jo, však s tím souhlasím.

Reagovat
r.mrazik

Je to samozrejme kravina...i kdyz vysledkove to je na hovno,tak si z atletika muzeme koupit kohokoli...s malym klubem at jde kaspar do kelu

Reagovat
Visca el barca

Griezman odmítl jako francouz PSG. Je ve španělsku od začátku kariéry. On nebude taková guma co by šla za prachama. Atleti budou mít novej stadion. Ne on fakt zůstane.

Reagovat
Frantszek

Live si da kohouty na vine. Black Cats rozhazou svatouskum viru ve vitezstvi a min. remizujou.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ Live si dá kohoutky na víně po zápase na jídlo možná tak.. ale po prohře

Reagovat
Frantszek
Reagovat
smazaný uživatel

Wenger letos končí u Arsenalu. ( BBC)

http://www.bbc.co.uk/sport/football/38939129

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych tomu nechtěl věřit, ale Wrighta bych bral s hodně velkou rezervou...

Reagovat
Greny

doufam, že to není pravda , jeste dva tri roky bych si ho u Arsenalu predstavit dokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 0 na téhle stránce.

A když to rozkliknu, tak je tam Tip EuroFotbal.cz: 1

Reagovat
smazaný uživatel

jj prostě neprohra, co na tom nechápeš?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Tak to se jim budeš moct vysmát 2x.

Reagovat
Spasitel

Liverpool dnes musí vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jakoby ten titul už dávno nebyl váš. Bože všichni to vědí ale ne pojdme dělat jakože nic.. ty vole i když se vám dva matche nepodaří tak pořád to máte v kapse

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Náš cíl byl top4, takže o titul nehrajeme

Reagovat
Spasitel

Ešte to je ďaleko môže prísť kríza či zrania sa dáke opory zostáva 42 bodov v hre. Ale hádam to neposereme

Reagovat
Coutinho10

timhle me fakt taky stvou...jednou za kvartal nevyhrajou a uz resej bodovej zisk ostatnich souperu

Reagovat
Pigeon

Co má dělat? sedět a říkat si: "Mám to u prdele." protože to nejspíš vyjde? Nebo radši přát, ať je bodový náskok co největší a ta jistota je čím dál větší?

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Běž dořiti s logikou.. Tu tady nemáme rádi.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono je jednodušší pro tebe, jako fanouška rivala, který ztrácí body tu prohlašovat, že je to ztraceno, být Arsenal 1. a Chelsea 4. se ztrátou 12 bodů v tuto dobu, tak si taky nejseš jistej a budeš se bát, že to nemusí dopadnout. Hold je pro tebe jednodušší tu to vzdát, aby pak z tebe neměl náhodou někdo srandu, že se to o kousek nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně fandové Arsenalu potřebujou něco jako vzdávání? Dyt my hrajeme vždy jen o top 4

Reagovat
Jordi Alba

Když to bereš takto.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jenom fandí Liverpoolu proti Spurs, jako každý normální člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Cize je jasne, ze Owny nie je normalny clovek

Reagovat
smazaný uživatel

jinak řečeno, ano

Reagovat
smazaný uživatel

skor naopak

Reagovat
Hokaido

WTF, však nic takovýho nenapsal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

United taky před pár lety vedli snad o 12 bodů a nakonec tu ligu vyhráli myslím jen o bod.. projet se dá cokoliv, tak se nediv, že si přejeme, aby Spurs ztratili..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Jj, Bayern Mnichov 1999 by ti mohl povyprávět o rozhodnutých věcech A to je jeden z mnoha příkladů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Pogba predstavil nejake super nove kopacky, tak snad zase nebude hrat jak najebany

Reagovat
smazaný uživatel

Je to víc celebrita a modýlek jak fotbalista kurva

Reagovat
Kopac

Reagovat
Nikikrew

Tak dnes uz konecne s Welbeckom v zaklade, Lucas by mal dostat taktiez prilezitost, ale Wenger. Snad Theo a Iwobi si uz sadnu a dame do zakladu nove tvare. Ocakavam tazky zapas, Hull je pod novym manazerom inym tymom, ale vyhra je dnes povinnost nad slnko.

Reagovat
r.mrazik

Jedno clovek vi temer jiste....pekny zapas na koukani to asi moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Serte na to hoši, dokud Wenger nevypadne, tak je to ztráta času.. Stejně tam zase najebe sestavu stejnou..

Reagovat
Nikikrew

odpoved : NIKDY! Arsenal je laska

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - Chambers, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Clayton, Forshaw - Traoré, Negredo, Ramírez

Není Chambers tak nějak out do konce sezóny?

Reagovat
Mastný Chobot

zjavne nie, už minule hral

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa, já žil v domění, že si po tom jak se rozehrál, zlomil nedávno nohu...

Reagovat
SunFells

Šak ho napichaj injekcemi a v létě vrátí polomrtvého Arsenalu

Reagovat
Frantszek

Reagovat
SunFells

Není.

Reagovat
Hokaido

To si možná pleteš s Friendem nebo Barragánem.

Reagovat
Whitemedia

neplete 27.01. Chambers utrpěl únavovou zlomeninu

Kmenový hráč Arsenalu Calum Chambers si na hostování v Middlesbrough přivodil únavovou zlomeninu v chodidle a podle manažera Aitora Karanky nebude schopen hrát po dobu dvou až čtyř měsíců. (mfc.co.uk)

taky tomu nerozumím no, už minule jsem čuměl jak puk, když jsem ho viděl na hřišti

Reagovat
Greny

ono zalezi i co to je za zlomeninu, nemusi to byt nic vaznyho a kazdy clovek ma ten prah bolesti jinde

Reagovat
frank

Fabregas s podobnou zlomeninou tuším dal gól z penalty.

Reagovat
SunFells

Tak to je velký šéf.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barce...v tom spilu co Robin dostal redku za to zakopnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale totalne si to rozkurvil prave tou peckou...pak myslim stridal...vlastne uz kulhal kdyz to promenil

Reagovat
nani92

Chelsea & United dnes musia vyhrať

Reagovat
Greny

my dnes urcite nevyhrajeme

Reagovat
nani92

Škoda, tak aspoň zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to bude pro Arsenal mnohem těžší zápas než s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: je tu nekdo, kdo se vyzna v bollywoodu??

Reagovat
SunFells

Om Shanti Shanti.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry film

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
Kovi81

ten kurz na sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

silene prepaleny pri momentalni forme sotonu, 1x zkusim urcite, tam je 1,9

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

+ celkem slušná marodka na obou stranách.

http://fs5.directupload.net/images/170211/5hjtk9z6.png

Reagovat
Greny

Rodwell se radeji hodil marod?

Reagovat
Mimalu

asi se ožral jak prase když to minulý víkend konečně zlomil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat

Má splněno, teďka už může klidně ukončit kariéru.

Reagovat
SunFells

Co jim Moyesey dělá s koleny

Reagovat
spider_8

Reagovat
Taiger

Šupnout k tomu ještě Swansea a parádní kurz.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

S Vertonghenom a Roseom by som nám veril viac. Súper, proti ktorému nevieme. Dúfam v aspoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo dnes musi podrzet a Chris by mohl prihodit neco z primaku, uz mi ty jeho goly zacinaji chybet.

Reagovat
Coutinho10

tak za necelou pul hodku bude jasno, jestli Peťa bude chytat nebo ne jak to vidite ?

Reagovat
Greny

muj nazor je dnes Ospina v tydnu Čech

Reagovat
Coutinho10

j na tu LM jsem zvedavej jeste o trochu vic, aby Petrovi nespqdlo trochu sebevedomi proti Bayernu, ale naopak ho to muze daleko vic nakopnout a treba Arsenal i diky nemu prekvapi

Reagovat
Hachim Mastour

Ospina bude chytať dnes aj v stredu.

Reagovat
Nikikrew

chyta Cech

Reagovat
SunFells

Jistě že ne.

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

jako fakt by mě překvapilo, kdyby měl Ibra míň než Wazza

Reagovat
C-M@ster

Mě ne.

Reagovat
Swarley

takový hráč, šel zadarmo, tam se to vždy přeplácí na platech...jako jedině dobře, jestli má míň, ale nevim no...

Reagovat
C-M@ster

Určitě bere dost, ale těch Rooneyho 300 je naprosto šílených.

Reagovat
Swarley

jasně, ale Ibra měl v PSG nějak míň?

Reagovat
Wat

Ibra měl myslím 290k.

Reagovat
Swarley

ono to určitě nebude daleko od Rooneyho, ale tak nějak bych čekal víc no...ale možný je samozřejmě všechno...

Reagovat
Wat

A kolik má vlastně Pogba?

Reagovat
Swarley

tak o tom se vedlo dost diskuzí

ale já fakt nevím, moc ty platy nesleduju a nějak jsem po tomhle nepátral...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

benteke

Reagovat
minoLFC

Reagovat
bbbauch

Co se smejes, vzdyt to ma diky vam

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

u nás až taký plat nemal

Reagovat
Miguel19

Zdroj? U Fabregase jsem viděl varianty mezi 150-200, ale 220 nikde..

Reagovat
kvasha16

Nejaká blbost, U nás by mal brat toľko len Eden

Reagovat
Spasitel

Je to blbosť Fabregas má 156k najviac má Eden 200k

Reagovat
Gunner14

Fabregas wtf

Reagovat
frank

To se mi fakt nezdá. Hlavně Negredo a Forster, Bentekemu bych to i věřil. A naopak Lukaku "pakatel".

Reagovat
spider_8

Dneska je to narychtovaný na další ztrátu Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger
Reagovat
Taiger

Za Gibba jsem rád, ale prostě Welbz a Lucas měli hrát, aspoň má Alexis na hrotu moje céčko.

Reagovat
spider_8

To je v podstatě stejný, jako proti Chelsea ne?

Reagovat
Mimalu

až na Gibbsa jo

Reagovat
Taiger

Až na Gibba nejspíš jo.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo

Reagovat
REPLIKATOR

Sorry jako další ztráta

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Gibbs - Ox, Coq - Walcott, Ozil, Iwobi - Alexis

Reagovat
Nikikrew

Lucas a Welbz znova iba na lavicke

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Dannyho bych nespěchal. Ale Giroud s Lucasem v základu být měli

Reagovat
Greny

však v klidu v 75. tam pujde Giroud, pak Elneny a nakonec Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že se mu v hlavě odehrála v hlavě asi tato myšlenka. Po 20 minutách a 86 zbytečných přihrávkách kolem soupeřova vápna ztratíme míč. Hull se vrhne do rychlého protiutoku, my jim u naší 16stky míč vezmeme a postupným pomalým útokem se opět přesuneme k jejich vápnu a začne to celé nanovo. Jakmile si nebudeme vědět rady tak se pokusíme o centr na některého z našich velikánů v útoku Alexis, Teo. Ne teď vážně naše taktika jdem si začutat máme na každém postu kvalitnějšího hráče, tak snad to nějak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Lucase bych vypustil uz naplno. Mne ten Alexis na hrotu nevoni..

Reagovat
Higi

Čech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Chamberlain - Walcott, Ozil, Iwobi - Alexis

Reagovat
Higi

a ještě blbě napsaný Gibbo základys

Reagovat
Greny

že me ta setava neprekvapuje jen jsem myslel ze bude chytat Ospina

Reagovat
Gunner14

Přes týden má Bayern

Reagovat
Busby babes

Gibbs jeste zije?

Reagovat
Mastný Chobot

však je vždy na lavičke, to je stálica, čo dávaš

Reagovat
Gunner14

Alexis na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš konzistentní expert na selhání

Reagovat
Hachim Mastour

Ok, proti Bayernu Welbeck a Lucas základ ok?

Reagovat
Taiger

Na Bayern bude podle mě změna jen na hrotu, kde bude hrát Giroud, vrátí se Nacho a bude chytat Ospina. Lucas a Welbz asi nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Welé bol rok zranený, odohral 1 zápas a je chyba nepostaviť ho proti Bayernu do základu podľa teba?

Reagovat
Taiger

O to nejde, mně jde o to, že si nezahraje pořádně následující dva zápasy, kdy jindy by měl hrát, když ne teď? To jsou furt výmluvy, rok byl zraněný, tak by neměl jít hrát základ ale jako dlouho se to bude omílat? Už prostě musí hrát,

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes mohol, áno, ale ty si písal o Bayerne

Reagovat
Taiger

Místo asi tam mělo bejt zase, pak se to dalo pochopit jinak, to jo.

Reagovat
Gunner14

Potom by tady nadávali proč dává hráče po tak dlouhým zranění hned do základu, až by se zranil...

Reagovat
Taiger

Necháme ho sedět tak 3 měsíce, protože když je rok po zranění znamená, že nesmí nastoupit do základu.

Reagovat
Gunner14

Aha on totiž už sedí 3 měsíce co? Hrál základ v FA Cupe( a i tam odehrál jen 64 minut) a střídá jen na pár minut v lize, tak asi tak 100% fit nebude co myslíš?...

Reagovat
Taiger

Kdy jindy by měl hrát v základu než teď? Zápas pro něho jak dělanej, nedostane se do takovýho zatížení, prostě jak FA Cup z principu. Jaká je jako vaše čekací lhůta, než by se měl hráč, co je rok zraněnej dostat do základu?

To střídání vůbec nerozhoduje, Lucas je úplně v pohodě a ze střídačky do zápasu zasahuje míň jak on.

Reagovat
Gunner14

S Welbeckem nemáš pravdu, hráč kterej 2 po sobě byl zraněnej tak dlouho dobu prostě nebude hrát základ v lize dřív než měsíc a něco... Lucase taky nechápu pokud ho teda nechce dát proti Bayernu( což beztak nechce).

Reagovat
Taiger

Tak když už byl v pohodě po zápasu FA Cupu, tak to mohl zkusit i dneska, páč to bude principově stejnej match.

Já už jsem to s Lucasem vzdal, nehodlám se rozčilovat jak loni s Campbellem.

Reagovat
Gunner14

Campbell sedí i ve Sportingu, tam bude něco špatně s tím jak trénuje a zas takový terno to na hřišti není.

Reagovat
Taiger

To fakt, ho je strašná škoda. Pro mě terno byl, pokaždý co nastoupil byl skvělej, jak v lavici, tak v základu, na hřišti si rozuměl s většinou, prostě celej Lucas, bral bych ho zpátky hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na to, že Durex koupil výrobce dětské výživy?

https://twitter.com/i/moments/829980740817403904

Reagovat
smazaný uživatel

plan C

Reagovat
smazaný uživatel

celibát?

Reagovat
Busby babes

porno.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastně celibát, jen se člověk více pohybuje na netu než v kostele

Reagovat
Swarley

porno s jeptiškama a máš to bez výčitek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

asi nejlepší začátek seriálu ever

Reagovat
smazaný uživatel

Že Fantomasovi brzy stoupnou výdaje...

Reagovat
Busby babes

videl jsem vcera no. smejdi.

Reagovat
Busby babes

ted uz jen aby koupili nejakou kliniku na potraty a maj to komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

100% pokrytý byznys

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ne, Busby to trefil

Reagovat
Swarley

pravda

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Hh, projebat dva zápasy za sebou a využívat furt stejné hráče.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
vrabejka

To už zase hrajem? Nezájem. Spurs nám dají debakl.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Chápu tě. Loni za Mourinha jsem byl taky vždy nasranej, že už zase hrajeme. Drž se.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem Arsenal s handicapem. Výhru Evertonu a Liv-Tott že oba dají gól. Má to šanci?

Reagovat
off-olda

Šance je vždycky, ale začíná se 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal remiza

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já jsem nakládal ráno v 9:15, ještě snad s 2 v krvi, teď jak to vidím tak se mi chce brečet Btw jo, všecko má šanci

Reagovat
Taiger

Boro bude bodovat.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Jseš si vědom toho, že je v Londýně a po Liverpool Rd. jde na Emirates Stadium...?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

tak to bude i v Liverpoolu ten snih

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo stream na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

super, díky

Reagovat
mikelinos

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7 (acestream)

Reagovat
Gunner14

Ten banner 20 years thank you stokrát lepší než ty sračky enough is enough atd

Reagovat
Miguel19

Niasse Bude sranda

Reagovat
Whitemedia

Jen kvůli němu si to zapnu to je tahák

Reagovat
Taiger

Coq první challenge a zase do toho jde jak blázen.

Reagovat
Whitemedia

Hull dneska bude přihrávat hráčům Arsenalu?

Reagovat
REPLIKATOR

Jak to dvakrát nahráli ve vápně Alexisovi

Reagovat
smazaný uživatel

drevak

Reagovat
Gunner14

Iwobi to dá Ozilovi místo Walcottovi

Reagovat
Trand

Iwobi pls Theo mohl mít 100.

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo

Reagovat
Taiger

Theoviiiiii

Reagovat
Whitemedia

Ozil

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Whitemedia

Na co jako čekal při tom zakončení?

Reagovat
Tommy the Gunner

centroval na Thea

Reagovat
Taiger

Snad nikdo nečekal, že mu to vrátí, tam se krásně nabízel Theo.

Reagovat
Whitemedia

To jo, toho jsem si všiml až z opakovačky, ale dřív už jsem se tu stihl vysmát Ozilovi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
Trand

Markovic

Reagovat
Coutinho10

Lazar hraje s chuti

Reagovat
Taiger

Iwobi zatím strašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic kvalitne

Reagovat
REPLIKATOR

Markovič

Reagovat
mr.Silver

Co je zase za braneni?

Reagovat
REPLIKATOR

Hull nasadil do základ 5 hráčů z hostování, víc ani podle pravidel nemůže

Reagovat
I am Mancunian

Sounds like Anthony Martial is going to get another chance to impress Jose Mourinho today. Can't afford to pass it up.

Reagovat
Mastný Chobot

oni tam majú Hundredstona, čo je náchylný spraviť 5 hrubiek za zápas a my vôbec nepresujeme

Reagovat
mr.Silver

Niasse

Reagovat
Miguel19

Uuuu černý Messi skoro..

Reagovat
Taiger

Škodaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín dopiči

Reagovat
Maresma

Grosicki je skvělá posila pro Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej hrac

Reagovat
SunFells

Belleeeeeee

Reagovat
mr.Silver

Hectore

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin Neskutečná koncovka.

Reagovat
Busby babes

zas tuhle mi tu nekdo vysvetloval, ze z podobne pozice to ani neni moc sance...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd, Janmaat proti Spurs v posledním zápase sezony loni si s tim poradil snadno.

Reagovat
Busby babes

me to nevysvetluj, byla to golovka..

Reagovat
Mimalu

Bellerin... co víc chce

Reagovat
Minister

kurvaaaa uz

Reagovat
Whitemedia

Zatím docela zábavný zápas, když oba týmy nebrání

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle se řiká krize.

Reagovat
Taiger

Si ze mě dělají prdel zas ne?

Reagovat
lofin9

Nedokazem si predstavit, ze by sme niekedy dali gol

Reagovat
Coutinho10

Alexis kapitan u me, takze jasny

Reagovat
C-M@ster

Jen tak dál

Reagovat
Coutinho10

tak uz je tam

Reagovat
C-M@ster

Kéž by mu to za tu ruku zpětně sebrali...

Teď bude chudák Giroud muset dát dva.

Reagovat
Coutinho10

oboji by nemelo hrozit

Reagovat
Tommy the Gunner

To je skody

Reagovat
Hokaido

Ozil mi začíná strašně lézt na nervy. Čím dál tím víc zastávám názor, že takovýho hráče bych ve svým týmu prostě nechtěl.

Reagovat
Miguel19

Mě baví.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Teoretik

A to se dneska i celkem snaží Já jej teda neměl nikdy rád a Real moc dobře věděl, proč se ho zbavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole oni netrefí bránu

Reagovat
Taiger

Šetříme si góly na Bayern, celkem pochopitelný.

Reagovat
Whitemedia

Není ten Niasse dnes nějak moc dobrý?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Lexi Belle

My útočíme a Mesut tam popochází jak na nedělní procházce Stromovkou.

Reagovat
Trand

Jak můžeme nechávat Hullu tolik prostoru, to nechápu.

Reagovat
Pipo123

Rannochia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

No nekrút očami, hraje dosť dobre, videl som ho aj v minulom zápase a až sa mi nechce veriť že to je on

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč se mu vysmíváš?

Reagovat
Whitemedia

To ho naučili v italské sekci..

Reagovat
Pipo123

Ako píše Pintu dolu, taký progres je smiešny, nečakal som žeby takto dobre hral

Reagovat
Pinturicchio

To by ho v té italské museli vidět, pak by jim ten progress přišel směšný taky.

Reagovat
Hokaido

Ale my máme víceméně to samý s Niassem a Markovicem. Hullu se nějakým zázrakem povedlo tyhle hráče vzkřísit. Otázka je, zda to bude dlouhodobý.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, však v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je hroznej....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosféra... To je smutné

Reagovat
EXoRcIsT

tie akcie Arsenalu su vsetky rovnake : prihravka Sanchezovi ten loptu podrzi tak dlho pokial sa Hull nesformuje a tak stratia loptu

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil nezvládá

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil je jak keď pustíte video 0.75x rýchlo

Reagovat
Taiger

Výsledek je ale furt stejnej při jakýkoliv rychlosti ne?

Reagovat
Mimalu

ano, 0:0

Reagovat
Mastný Chobot

ne-e

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesutovi uz ani ty prihravky nejdou...

Reagovat
Taiger

Ox je v tom středu skvělej, vrací se, rozdává super pasy, zatím náš nejlepší hráč.

Reagovat
PP

Reagovat
Tommy the Gunner

uz treti zapas po sobe

Reagovat
pingla

Kdo je posledni dobou horsi, Pogba nebo Ozil?

Reagovat
EXoRcIsT

Ozil

Reagovat
aither

Reagovat
Coutinho10

Maguire na pohodu

Reagovat
mr.Silver

Oxik je super

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Maguirebauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis jak Santi

Reagovat
Minister

KONEČNE!

Reagovat
Taiger

Alexiiiiiiiiiiiiiiis FANTAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Trand

Konečně!

Reagovat
Trand

Hm, ruka. Nevím, jaký jsou v tomhle pravidla, ale asi by platit neměl.

Reagovat
Trand

*Určitě neměl.

Reagovat
Counter

No nevím

Reagovat
Trand

Taky ne, ale rozhodně bych ho spíš neuznal než uznal z těch záběrů. Ale pravidla teda neznám no.

Reagovat
Counter

Jaký je rozdíl mezi tou jeho rukou a tou od Clucase? Obojí nastřelené z bezprostřední blízkosti, míč proti ruce, ne ruka proti míči. Dalo by se akorát diskutovat o tom, zda ta Alexisova byla v přirozené poloze.

Reagovat
Trand

No to bych právě řekl, že vůbec nebyla. Ta od Clucase byla relativně u těla, Alexisova ne.

Reagovat
Counter

Já souhlasím s tím, že vůbec nebyla. Ale že ji nemáš u těla, ještě neznamená, že je to proti pravidlům, když tě do ní míč napálí.

Reagovat
Busby babes

tenhle argument se jednou taky bude hodit. kazdopadne zajimava situace.

Reagovat
Counter

Já jsem dlouhodobě proti pískání nastřelených rukou, kdybys měl čas, určitě bys v ownysearchi našel spoustu příkladů.

Reagovat
Busby babes

jsem linej, budu ti verit.

Reagovat
Edgewalker

Sláva

Reagovat
aither

Alexiiiiis konečně

Reagovat
mr.Silver

Alexis

Reagovat
Mastný Chobot

Wengerball, to bol gól

Reagovat
smazaný uživatel

*handball

Reagovat
SunFells

Jinak ten gól nedají

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Minister

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně

Reagovat
EXoRcIsT

sak dal gol rukou

Reagovat
pingla

Lol, taková ruka

Reagovat
Coutinho10

bozi ruka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Rukou

Reagovat
Taiger

Dobrá ruka

Reagovat
Hachim Mastour

goool

Reagovat
Mimalu

ruka?

Reagovat
Nikikrew

Ruka. Tlacia nas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ernyyyy

Slušná smeč

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mi chcete říct, že to jako ten čárový neviděl?

Reagovat
Mastný Chobot

všetky takéto piča góly tento rok dal Alexis

Reagovat
bbbauch

Koscielny

Reagovat
Mastný Chobot

však ten dal tento rok jeden a to nožničkami, nie?

Reagovat
Counter

Ten Burnley přece.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

nebol to Oxov gól nakoniec?

Reagovat
PP

Ta útočná fáze je tak strašně na náhodu.. teď volejbalová vložka k tomu..

Reagovat
Gunner14

Však jsme měli vést minimálně 2:0 strašný co jsme zahodili zatím

Reagovat
PP

mě se to nelíbí.. Prakticky to stojí na Alexisovi, pár zápasů na Iwobim.. Kombinace je otřesná a trochu to zachranuje Ox na středu, kde hraje výborně.

Ozil at si odpočine na pár zápasů, je k ničemu.

Reagovat
Gunner14

Alexisss rukou

Reagovat
Edgewalker

Ach jo, zase budou slepičáci bulet

Reagovat
Busby babes

Ty vole, to neni volejbal aby tam smecoval!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiiiiis

Reagovat
Miguel19

Wtf, však na to měl pomezní krásný výhled

Reagovat
REPLIKATOR

Ruka! FArsenal

Reagovat
Teoretik

Jak toto můžou přehlédnout?

Reagovat
smazaný uživatel

gol rukou a plati? uroven rozhodcov v PL je riadne v riti...

Reagovat
pingla

tak jo, u nás jsou to ofsajdy, tady zase ruce

Reagovat
mithro

dobry volejbal

Reagovat
Lynx

zruště ty rozhodčí

Reagovat
Godwinson

To je vlastně podle mě docela dobrej nápad, stejně jsou tam na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Další gól rukou

Reagovat
Taiger

Ale je fajn, že nám teď vykompenzovali tu redku v zápase proti Chelsea, ale furt to nestačí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

jako můžu Vám říct, že my toho taky spoustu nedáme, ale Arsenal ?...to je fakt masakr.

Reagovat
Teoretik

Nedávno jsem psal, že Tuchel tak nějak wengerovaťí. Tuhle sezónu jsem viděl Dortmund párkrát, ale ten způsob hry mi přijde dost podobnej, oba týmy mají převahu, ale stoprocentní šance si nějak nevytváří, spíše jen takové polovičaté.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

Krásně Alexis, Maradona style

Reagovat
Busby babes

podvodnici.

Reagovat
Counter

V tomhle žádný podvod nebyl ale

Reagovat
Busby babes

no asi ten gol platit spis nemel ne? nevim teda jak presne je v tomhle vyklad pravidel...

Reagovat
Counter

Tak když to nevíš, měl bys zaujmout presumpci neviny

Reagovat
Busby babes

promyslel jsem to a podle me jasne neregulerni gol. Pokud by to stejne trefilo obrance do ruky, tak se piska penalta. Tudiz se podle me melo piskat i ted. Nerikam, ze to bylo umyslne, proste mel smulu, ale to ti obranci mivaj casto taky. Ruka nad hlavou asi nebude splnovat definici prirozene polohy.

Reagovat
Counter

Kdyby to takhle trefilo obránce, tak to Clattenburg pustí.

Reagovat
Busby babes

ale dost pochybuju, ze byste to v klidu presli jako nastrelenou ruku.

Reagovat
Counter

Já jo.

Reagovat
Hokaido

https://u.nya.is/jmvbho.mp4

Tohle budeš obhajovat?

Reagovat
Counter

Teď to udělali za mě ve studiu na NBC

Reagovat
Hokaido

A když ve studiech po celým světě obhajovali minulý týden Alonsa, tak jsi tomu žádnou váhu nepřipisoval.

Reagovat
Counter

I ve studiích mohou udělat chybu. Klíčové je, že se z toho poučili a teď už to zase hodnotí správně

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ruka

Reagovat
lofin9

Thierry approves

Reagovat
Hokaido

No jsem zvědav, jestli tady zase po týdnu budou fanoušci Arsenalu brečet, jak jim rozhodčí dlouhodobě škodí.

Reagovat
Miguel19

Huddlestone měl zajistě dostat rudou za loket.

Reagovat
Taiger

Je hezký, že nám teď pomohli v zápase, kde nejde o tolik jako v předchozím, kde nám solidně uškodili.

Reagovat
Busby babes

nam rikali, ze se to takhle neda brat...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

kto z nás tu kedy plakal, jeblinovič?

Reagovat
M0rb1D4S

Když nepočítáš ty inteligentní fanoušky, tak někteří jako Taiger brečí dodnes.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Hokaido

Chceš mi jako říct, že minulý týden tu od vás nikdo nebrečel? Nemyslím samozřejmě všechny, tak sa uklidni, ty tupelo.

Reagovat
Mastný Chobot

tak mi sem hoď aspoň dvoch teda

Reagovat
TopinB

Aimar, Gunner14?

To jenom z těch co tu přispívají jakžtakž pravidelně. Teda, Gunner je v kanálu, ale přispívával pravidelně.

Reagovat
Mastný Chobot

však a ako plakali? ako keď napíšem, že to podľa mňa bol faul, tak plačem? to si tam napíš aj mňa teda, dík

Reagovat
TopinB

Ty vole Si zajdi pod ten preview, Gunner tam nezvládal víc než owny po zápase s Newcastlem minulou sezonu. To je prostě krásný příklad brečení

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

tak nikikrew ci jak sa volal to solidne nezvladal

Reagovat
Nikikrew

Ale prosimta . Iba som nechapal ako to nemohol byt faul. Kebyze placem tak sa vyhovaram na tu situaciu ze sme nevyhrali. Po zapase som napisal ze Chelsea vyhrala zasluzene, len rozhodcovia tento rok su za svojimi ocakavaniami ( aj ked to maju niekedy naozaj tazke)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

what?

Reagovat
Gunner14

To že sem nechodím každej den přispívat a píšu tu většinou jen o zápasech( a ani to většinou ne) = zalezení do kanálu?

Reagovat
TopinB

Pardon, omlouvám se, do kanálu nezalezls, ale brečels statečně

Reagovat
Gunner14

Však jsem se tam akorát oháněl tím, jak jste si mysleli že to faul není protože to řekli na NBC, to to bylo fakt tak hrozný? Ale tak když mi tam házeli biggriny Liquid a ty, tak to tak hrozný asi bylo

Reagovat
TopinB

Tys tam brečel už předtím a potom, a nejenom o NBC

Reagovat
Gunner14
Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Však piš, co napsali, jména umí napsat každej.

Reagovat
Hokaido

Házel jsem sem nějaký video, kdy byl podle mě faulovanej golman CP a hned mi někdo od vás napsal, že když se nepískají lokty v obličeji, tak tohle taky ne. Minulý týden jsem moc diskuzi nesledoval, takže mi tohle možná utkvělo v paměti, protože jsem teď letmo projel souhrn a máš pravdu, že tam nic hroznýho není. Tak #sorryjako.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtej aby gunneri vladli PL sekci

Reagovat
Counter

Jakože když někdo dá gól tím, že soupeři způsobí otřes mozku vlastním loktem, tak na to pak nejde upozornit bez toho, aniž bys to označoval za brečení?

Reagovat
Taiger

Reagovat
TopinB

Ne, ale tohle:

"Ale je fajn, že nám teď vykompenzovali tu redku v zápase proti Chelsea, ale furt to nestačí."

brečení je

Reagovat
Taiger

Nadsázka, ale pokus fajnej. Navíc se tu bavilo o minulým tejdnu, ještě něco?

Reagovat
TopinB

První koment, na který se pak reagovalo mluvil o tomto týdnu, proto ten příklad, měl jsem to po ruce.

Reagovat
Counter

nj, ale když to Hokaido psal, tak ani nevěděl, že tu takový komentář je.

+ jaksi jeden komentář se nerovná pojmu "fanoušci Arsenalu".

Reagovat
TopinB

A proto jenom stačí tě poslat do diskuze pod minulým kolem a ctrl+f "rozhodčí" bez úvozovek

Reagovat
Counter

Tak když rozhodčí udělal chybu, zmínit se o něm je docela namístě. Akorát to ještě neznamená, že jsme kvůli tomu incidentu prohráli celý zápas.

Reagovat
TopinB

Jo, ale je rozdíl mezi tím ho zmínit a brečením

Reagovat
Counter

No však - já nevím, kdo tam teda brečel, kritiku rozhodčího za incident s Bellerínem pro mě brečení není.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, faul to byl, kritika je určitě na místě. Myslím, že TopinB tím brečením myslí přesně to stejné, na co jsi narážel ty sám a tedy to, že někteří Gunneři si s tou chybou spojovali to, že jim prohrála zápas.

Reagovat
Counter

Kteří?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak podrobně jsem tu diskuzi tady před týdnem nesledoval, spíš skoro vůbec, tak nechci nikoho jmenovat, ale u některých jedinců proběhl slušný meltdown přímo v diskuzi. Možná jsem měl specifikovat, že jsem myslel Gunnery obecně a pár takových názorů jsem četl třeba na Twitteru a na Fb.

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

A dodám, že i když ne všichni, spousta fanoušků minulé kolo právě brečela, nejenom zmínila rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

K tomu +

Vzdyt ty tady vecne hazes "mufany" do jednoho pytle, tak co ti vadi?

Reagovat
Counter

Nehážu.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Counter

Jako že jsem slovo mufani naposledy použil před půl rokem?

Reagovat
bbbauch

Jestli pred pul rokem prislo uvedomeni, ze je to spatne, tak je vse v poradku

Jinak to chapu, je to nejrychlejsi a nejjednodussi. Ja si kolikrat po diskusi s nekym rikam, ze se musim zapamatovat, kdo mi to psal (abych mu to mohl omlatit o hlavu) ale druhej den vim hovno

Reagovat
Counter

Mám rád tebe, mithra, Swarlose, obzvláště vodku a beztak jsem na někoho zapomněl. S Busbym se poslední dobou nějak moc hádáme, ale taky s ním nemám problém.

Reagovat
bbbauch

Ty hadky jsou prave to koreni, proto tu vsichni jsme

Jinak to mam podobne, kdyz je clovek soudnej, neurazi a neni jeho jedina napln provokovat, je tu dost lidi se kteryma rad diskutuju i kdyz veci vidime jinak

Reagovat
Busby babes

my se hadame, protoze me bavi s tebou argumentovat. a ted to nemyslim spatne, ale proste casto s tebou nesouhlasim, ale aspon me donutis premyslet nad tim, co pises. debatovat s nekym, kdo bude mit porad stejny nazory jako ja je nuda...

Reagovat
Counter

Eh, přestaň, dokud můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš taky zařizovat bany jako fantomas?

Reagovat
Counter

Ne, já si jen hraju na moralistu přece

Reagovat
SunFells

Aha, tak ty nerozumíš slovu dlouhodobě.

Reagovat
janinho

na tej ciare musi dnes piskat minimalne ucetni Filini!

http://www.postavy.cz/foto/ucetni-filini-foto.jpg

ako sa dalo nevidiet tuto ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykompenzoval tu nepísknutou penaltu za ruku před chvílí

Reagovat
10

Arsenal potřebuje aspoň trošku schopnýho a hlavně sobeckýho útočníka, ta jejich impotence 20 metrů před bránou je šílená, čím blíž jsou bráně, tím víc to zajebávaj a vymýšlí píčoviny.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis je sebecký dosť, ale nie je to zrovna úplný zabijak, no

Reagovat
Trand

Alexis je občas sobeckej až moc. Akorát je hrozně čitelný no.

Reagovat
10

Alexise neberu jako útočníka, to je váš hlavní zajebávač, spolu s Ozilem. Myslel jsem typyickýho hrota typu Icardi nebo Higuain, který zajímá jenom gól a jdou za ním tou nejsnazší cestou.

Reagovat
Trand

Tak na tom se asi shodnem skoro všichni no. Bohužel máme akorát Girouda, na kterýho se fakt dlouhodobě spoléhat nedá, tak musíme hrát takhle.

Reagovat
Mastný Chobot

inak súhlasím, to je náš problém asi odjakživa

Reagovat
Trand

Chtělo by to Niasseho.

Reagovat
10

Mě aktuálně od Arsenalu chybí i kombinační hra, kterou se chlubil snad odjakživa. Teď to je prostě jen o sólování Alexise nebo Iwobiho, který ten míč pridržujou ve většině případů dost přes čáru...nějakou dominantní kombinační hru jako dřív jsem od Arsenalu neviděl hodně dlouho

Reagovat
Counter

V LM jsme takové ty slabší týmy jako Ludogorec nebo Basilej jsme v domácích zápasech přejeli neuvěřitelným způsobem. I v lize s Alexisem na hrotu jsme měli pár kvalitních výkonů, byla by škoda zapomenout třeba na 3:0 s Chelsea.

Tím rozhodně neříkám, že to stačí, ale prostě nějaké dobré chvilky byly i letos :-)

Reagovat
oddy

Reagovat
Pinturicchio

Můžou litovat, že neudělali Pipitu, i za těch 90 milionů.

Reagovat
10

Nebo toho Icardiho před Číňanama v Interu

Reagovat
Pinturicchio

Ten by je díky Wandě možná vyšel i levněj.

Reagovat
SunFells

Když už

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pinturicchio

No klidně se směj, ale je to tak. Kór s vašimi příjmy (respektive týmů z PL) a taky už nesplácíte stadion, jestli se nepletu.

Reagovat
SunFells

Pleteš, ale je to jen další věc, v které se pleteš.

Reagovat
Pinturicchio

Aha, byl jsem v tom, že už to máte splacené (zdálo se mi, že jsem to tady četl). Jinak mám pravdu, no.

Reagovat
SunFells

Nemáš no, jen ukazuješ, že o kádru Arsenalu a jeho potřebách v létě, natož financích, nemáš žádný přehled. Snadno to můžeš napravit.

Reagovat
Pinturicchio

O financích a potřebách v létě nevím, to máš pravdu, ale klidně mě pouč, jestli se ti chce. Koho jste potřebovali a kolik za ně dali?

Ta Higuaínova klauzule byla postavená tak, že tým, který ji zaplatí, dá jedno léto 45 a další tu druhou půlku.

Reagovat
Counter

Zrovna letos jsme měli úspěšnost proměňování šancí dost vysokou, tohle je spíš výjimka.

Reagovat
Mastný Chobot

vo veľkých zápasoch a vonku, doma je to stále rovnaké, aspoň v poslednej dobe

Reagovat
Gunner14

Reagovat
10

Když už vysřelíte... většina akcí je ale zajebaná dávno před tím, jako třeba dneska

Reagovat
Counter

Momentálně nejlepší útok PL co se vstřelených gólů týče (před zápasem dělené první místo s LFC, 52 gólů za 24 kol).

Reagovat
Mastný Chobot

Ox je v tej zálohe úplne boží, jak keď v zaprdenej izbe otvoríte okno v decembri

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje jako na 1:0

Reagovat
Busby babes

So is it Wenger in or out now?

Reagovat
REPLIKATOR

Grosicki je takový polský Skalák

Reagovat
smazaný uživatel

O třídu lepší a v obličeji ještě hnusnější.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Hull City jsou ale paradni, snad ve druhem polocase srovnaji

Reagovat
masly008

no,takže to pomezní viděl,ale uznal že je to správně uznat gol.

Reagovat
nani92

Tlačenka Arsenalu v tejto sezóne je najväčšou hanbou tejto ligy..

Reagovat
frank

Ten Hull je herně fakt k nepoznání. Všichni jezdí, nedostatek kvality nahrazují zápalem, dokonce i Niassé už nepůsobí jako v nějaký parodii. Klidně bych jim přál opakování předloňskýho Leicesteru.

Reagovat
Gunner14

Však dnes nám tak 4-5 namazali neskutečně na chleba, akorát jsme to zahodili

Reagovat
frank

Ale Grosicki s Robertsonem se mi na straně hodně líbí, ve druhý půli bude mít Bellerín ještě problémy. A pokud se naučí Markovič kopat do balónu, bude taky přínos.

Reagovat
Gunner14

Grosicki hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Same old FArsenal, always cheating.

Reagovat
Tommy the Gunner

✓ Nezvládání

Reagovat
Gunner14

Same old Tottenham, it will happen again

Reagovat
Nikikrew

Ano Arsenal moze presne zato, za to rozhodca nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

kabela byla pred zapasem,pote i ty oslepnes

Reagovat
nani92

mohol sa priznať

Reagovat
Člen_zlořádu

hlavně že spurs to zvládli šašku

Reagovat
Maresma

Náhodou Niasse dneska nehraje tak špatně

Reagovat
Whitemedia

Hraje dost dobře

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Whitemedia

Alexis jaký falešník

Reagovat
smazaný uživatel

niasse hodne dobrej mel dve dobry sance a markovic taky hodne dobry vykon doufam ze pride karma a hull bude kopat pecku jinak tohle uz neni mozny jak rozhodci tlaci arsenal letos

Reagovat
lofin9

A preto sa proti nam kopalo po Hulle najviac penalt

Reagovat
Trand

Ve studiu na TSN říkali, že gól platit měl. Ale nevím no, moc se mi to nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v pravidlech je "pohyb ruky proti míči", takže z tohoto pohledu regulérní.

Reagovat
Mimalu

ale taky ta ruka musí být v přirozené pozici, nemůžeš s ní mávat nad hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Přirozeným pohybem se ti ruka často dostane nad hlavu...

Reagovat
Mimalu

tak to už je na posouzení, nicméně ruka nad hlavou / v úrovni hlavy je obvykle posuzováno jako prohřešek, tady díky ni jasně získal výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

To máš taky pravdu, já pravidla ohledně tohohle detailně neznám a pochybuju, že to tam vůbec bude dopodroba popsaný.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

stejne tak jako kdyz obranci nastrelis ruku, kterou ma od tela, tak je tam casto taky prirozene protoze se ten hrac hybe... a je jim to prd platny.

Reagovat
Counter

Viděl jsem v posledních letech spoustu případů, kdy se to nepískalo, i když měl hráč ruku od těla.

Reagovat
Busby babes

o tom zadna. ja jen daval k dobru argument proti tomu: je to prirozenej pohyb... tohle je proste problem toho, ze to kazdej piska jak chce. pak ja muzu rict: hele tohle piskl a stejne tak ty muzes dat opacnej priklad, kdy to rozhodci nepiskl....

Reagovat
Miguel19

Minulý týden taky ve studiích říkali, že Alonso nefauloval.

Reagovat
Trand

Ano, to vím, taky píšu, že ani s jedním výrokem moc nesouhlasím. Jen se tomu divím.

Reagovat
Miguel19

Člověk by řekl, že tam na to mají experty. Ale kdo ví, třeba mají ve všem pravdu

Reagovat
frank

Možná experty typu Robert Hen.

Reagovat
Trand

Už fakt nevím komu a čemu mám věřit.

Reagovat
10

Na Sky o tom teď mluvil Henry...

Reagovat
Whitemedia

a co říkal?

Reagovat
10

Že to mělo platit protože to nebyla úmyslná ruka...

Reagovat
Whitemedia

Tak to by měli změnit pravidla, protože mi přijde šílené, že takový gól má platit..

Reagovat
10

Jasně, to pravidlo je kompletně píčovina. Na jedný straně máš neúmyslnou ruku nastřelenou při kopu, což je v pravidlech přesně specifikované. A na druhý straně pravidla o dosažení gólu rukou nic napíšou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nebyla úmyslná? Vždyť ji neměl u těla nebo tak, ale byla vytrčená dopředu.

Reagovat
10

To je jedno, splnilo to víc podmínek neúmyslný ruky -

the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)

the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)

the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement

tím neříkám, že to je nesmyslný pravidlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám říkáš, že to pravidlo platí pro nastřelenou ruku při kopu, takže je otázkou, jestli to zle aplikovat i v případě, že díky tomu dáš gól. Podle mě to nejde, protože jde o dvě rozdílné situace.

Reagovat
10

když si nastřelíš vlastní ruku, tak to za úmysl požadováno není...pokud tím dosáhneš gólu, tak by to nijak rozdílná situace podle výkladu být neměla, ale na druhý straně se nikde v pravidlech nepíše o možnosti dosažení gólu rukou, v tom právě vidím ten nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem psal níže, že kdyby si Alexis ten balón nohou kopnul do vlastní ruky a pak vsítil branku, tak je to samozřejmě naprosto regulérní, ale takhle fakt nevím. Já si prostě stojím za tím, že ta ruka nebyla u těla, ale vytrčena dopředu, tím pádem to gól být neměl, i když na druhou stranu to bylo z blízkosti, takže se možná uplatňuje pravidlo the distance between the opponent and the ball (unexpected ball), jak už jsi napsal ty. Jsem zvědavej, co na to řekne někdo z FA, protože je možná v pravidlech fakt díra a je třeba ji zalepit.

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

tak to je expert, ze jo...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Alexis taková ruka, slušná ostuda, že to platí.

Reagovat
masly008

jako že to podle pravidel uznali je ostuda?zajímavý postřeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak podle pravidel? Protože to řekl Henry, který takovým gólem potopil Irsko? To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Je fakt kouzelný, jak se vždy objevíš, vyjádříš se k nějaké situaci o které nic nevíš, ideálně se někomu vysměješ a zase zmizíš.

Reagovat
Mastný Chobot

legenda ef už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, takže protože se k průběhu zápasu nevyjadřuju od začátku, tak se vlastně nemůžu vyjádřit vůbec? To je fakt kouzelná logika. A jestli se snažíš zbytkem toho svého příspěvku implikovat, že jsem ani neviděl záznam toho gólu, nebo neznám pravidlo o nastřelené ruce, které se nejspíš k situaci, kdy díky tomu je vstřelen gól vůbec nevztahuje, tak to je fakt směšný a ničím nepodložený. Ta ruka nebyla u těla, ale Alexis ji měl vytrčenou dopředu a tím, že se od ní míč odrazil přímo do branky docílel dle mého neregulérního gólu. Kdyby si to třeba do té ruky nakopl sám, tak to platí. Ale myslím, že tobě je vlastně vcelku jedno, co napíšu.

Reagovat
Trand

Na zápas jsi nekoukal, pravděpodobně jsi někde zahlédl video nebo ti někdo řekl, jaký dal Arsenal gól a šel jsi se vysmát do diskuze/postěžovat si na rozhodčí, jako to děláš běžně. Experti z několika studií se shodli, že to gól být měl, ale ty sem přijdeš a hrozně kroutíš očima nad tím, jak to mohl někdo uznat. Je to přinejmenším kontroverzní situace a nejde z ní vyvodit závěr tak rychle, jak jsi to udělal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Řeším přece jednu konkrétní situaci, jejíž záznam, když už tě to tolik zajímá, jsem zhlédnul několikrát. To, že nekoukám na celej zápas mě jako diskvalifikuje z diskuze o jedné konkrétní situaci? To ale snad nemůžeš myslet vážně. V mém příspěvku, ale i v odpovědích na něj navazující jsem nenapsal slovo rozhodčí ani jednou a fakt si vyprošuju, aby jsi mě osočoval z toho, že sem chodím pravidelně brečet na rozhodčí. To dělám nanejvýš v české lize, ale u Premier League nikdy. Viz třeba to, že o několik příspěvků výše jsem bez mučení Counterovi přitakal, že Alonsův gól do sítě Chelsea platit neměl, i když se na tom určitě taky hromada expertů z několika studií shodla. Nemluvě o tom, že není úplně zdravé se řídit jen názory expert z televizních studií, vlastně nevidím nějaký evidentní problém v tom, že si za svým názorem budu stát, dokud se k tomu nevyjádří někdo z FA, nebo vlastně kdokoliv kompetentnější než je třeba právě Henry.

Reagovat
Trand

SuperFrankie11.02.2017 14:23#

Lol Alexis taková ruka, slušná ostuda, že to platí.

Takže když nemluvíš o rozhodčích, čí je to ostuda? Alexise? Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ligy obecně, že takové góly ovlivňují zápasy.

Reagovat
Trand

A abych se vyjádřil i k tomu zbytku, sem jsi přišel s názorem, že je to hrozná ostuda a nechápeš jak ten gól mohl platit, ale výše diskutuješ s 10 a sám přiznáváš, že to není tak jednoznačný. Prostě chci jen říct, že někdy je lepší nechat si věci víc projít hlavou, že bezmyšlenkovitě reagovat. Samozřejmě respektuju, že si stojíš za svým názorem, já sám nevím, jestli platit měl nebo ne. Podle pravidel teda možná asi jo, i když by se o tom dalo spekulovat, já bych ho původně neuznal. A i pokud by měl správně platit, tak je podle mě na místě ty pravidla změnit. To, že jsi viděl jednu situaci tě samozřejmě nediskvalifikuje z diskuze, jen nevím, proč se teda jdeš do diskuze vysmát, když to není tak jednoznačné. A Henry je expert Sky a nevidím důvod, proč by se k tomu nemohl vyjádřit. V Arsenalu už nepůsobí a jeho názory, co jsem tak zaznamenal jsou povětšinou objektivní, respektive vyjadřují, co si on myslí (viz Alonso minulé kolo). A to, že zahrál rukou proti Irsku si myslím v jeho dnešním úsudku nehraje žádnou roli, je to jenom možná trochu úsměvný, že ta analýza připadla právě na něj..

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc nad tím uvažuju, tak docházím k názoru, že u takových situacích by jednoznačně pomohlo video. Jak tenhle týden, tak minulý v případě s Alonsem. Stačila by malinká prodleva, která by se dala na konci poločasu nastavit a ovlivnění zápasu by to bylo nesporně menší, než hned ten gól uznat/neuznat. A já jsem se nepřišel do diskuze vysmát Alexisovi, Arsenalu, nebo rozhodčím. Jednoduše mě už tuhle sezóu ta plejáda hrubek, které ovlivňují zápas ve prospěch různých týmů unavuje. Jednoznačně to snižuje kvalitu Premier League a mělo by se s tím něco dělat. Neříkám, že v minulých letech k pochybením nedocházelo, ale letos mi to připadá jako naprostý extrém.

Reagovat
Cipinho

Jo to je uplně stejná situace

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to je přece stejná situace, ale že zrovna Herny je úplně tím posledním, kdo by se měl k regulérnosti podobných gólů vyjadřovat.

Reagovat
Cipinho

To je zase logika... Protože dal jednou gol rukou, tak se k dalším nemůže vyjadřovat

Reagovat
Gunner14

Škoda, těch zahozených šancí... Bellerin tam docela hoří na pravo tam maj vždycky místa... ale ani se mu nedivím, když musí sprintovat dopředu aby jsme měli aspon někoho ve vápně..

Reagovat
Mastný Chobot

Ox je super, keď sa ešte trochu lepšie naučí kontrolovať hru a riadiť build-up, tak môže v tom strede ostať na furt. Ale zatiaľ úplná spokojnosť s ním v strede, dnes im to s Coqom ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Povolanějšího člověka než Henryho, aby to obhájil, by do studia nesehnali

Reagovat
Ondiis

Když byl v situaci Alonso vs Bellerin PROTI Arsenalu, tak jeho slovo bylo směrodatné. Pokud je PRO Arsenal, tak je neobjektivní. EF logic

Reagovat
Ondiis

Ajo Francie

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

Henry sa vyjadruje proti Arsenalu v podstate nonstop, to by len tuto vymastený kokot musel o tom niečo vedieť.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Ondiis11.02.2017 14:29#

Ale vymaštěnej kokot si bohužel jako obvykle nedokáže dát 1+1 dohromady.

Reagovat
Mastný Chobot

no vidíš, tak na tom popracuj, nie je to tak zložité

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že bych tě začal učit myslet? I kdyby to bylo možné, z vysoka bych se na tebe vysral.

Reagovat
Mastný Chobot

dobre teda, ty nešťastník

Reagovat
Taiger

Ty si jouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Pohoda, dat takovej gol Chelsea - gol urcite musi platit, protoze s tou rukou prece nic jinyho delat nemohl

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC dává pouze regulérní a fér góly.

Reagovat
Tolstobik

jj, ja jsem si vsiml

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil je mimo celú sezónu.Iba sa túla po ihrisku, netvorí.Má nejakú free role, hrá ako druhý útočník.A pred ním falošná deviatka Alexis čo robí všetko.Malo by to byť presne naopak.

Reagovat
Nikikrew

Neviem preco mu Wenger taku rolu. Nie je to ono

Reagovat
Taiger

A zas Iwobi pustil Hull do protiútoku.

Reagovat
Whitemedia

Co je s tím Niassem tvle

Reagovat
Miguel19

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

rychlik

Reagovat
Whitemedia

dej mu rudou

Reagovat
havrys99

Walcott má krámy

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mastný Chobot

Theo konečne nejaké emócie

Reagovat
Free_player

Theo co si myslí podvraťák jeden mrňavej ....

Reagovat
mr.Silver

Theo wtf

Reagovat
Rohlíček

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

walcot co skusa?

Reagovat
Counter

Proč N'Diyae nedostal žlutou?

Reagovat
Whitemedia

Proč Walcott nedostal červenou?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

za to, že zahodil loptu? vám to drboce dobre už

Reagovat
Whitemedia

Cesc si taky tenkrát jen trochu kopl do míče a dostal červenou

Reagovat
Mimalu

zahodil míč směrem k asistentovi...

Reagovat
Mastný Chobot

zlynčujte ho!

Reagovat
Whitemedia

Cesca taky tenkrát lynčovali

Reagovat
Mimalu

tak já bych mu ji nedával, nicméně jenom jsem poznamenal že náznak agrese vůči rozhodčím je trestán poměrně přísně....

Reagovat
Counter

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ji mít, ale ne nutně. Spíš Maguire ji měl vidět za tu reakci po.

Reagovat
Counter

Mi ty reakce nepřijdou většinou tak strašně, aby se za ně hned dávaly karty. Prostě se trochu pošťouchnou a jede se dál, tvrdý anglický fotbal plný emocí bla bla bla. Zato tahat soupeře za dres beze snahy hrát míč je prostě žlutá all day long.

Reagovat
smazaný uživatel

No myšleno podle pravidel, osobně bych dával za každý tahání dresu žlutou, aby se to vymýtilo. Strkanice ať klidně zůstanou.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Wtf? Však ho strkal rukama, ale ten balon teda Theo nemusel házet

Reagovat
pingla

Redka hned

Reagovat
Minister

Reagovat
pingla

Smejes se te kokotine, co udelal Gibbs co? Mohl jit okamzite ven

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal uz nezvlada

Reagovat
Tomekcz

vsichni zas hull vyklepnou, jenom mourinho s nima musi doma ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

no neskutocne arsenal ich valcuje

Reagovat
Gunner14

Mustafi a Kos proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jim ted nedal zlute, jsem myslel, ze obestupovani rozhodcich je v PL zakazane

Reagovat
mr.Silver

Jasna redka pro Thea, to si nemuze dovolit...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
frank

Faul posledního hráče za žlutou? Arsenal approves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

redka, arsenal to dnes zbiera

Reagovat
masly008

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Za chvilku doženeme Roja

Reagovat
lajka30

at ten Clutenberk táhne do Číny píská strašlivě

Reagovat
Gunner14

Bellé proboha

Reagovat
Edgewalker

No jde vidět že ten tým není v pořádku....

Reagovat
Counter

Proč Gibbs nedostal červenou?

Reagovat
Mastný Chobot

to skôr

Reagovat
C-M@ster

FArsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dnes nefunguje zadny stream?

Reagovat
Trand
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ten se mi seka lae dik..

Reagovat
Whitemedia

tak to nebude streamem..

Reagovat
smazaný uživatel

je to streamem (casto se mi stane, ze kdyz na navix prijdu v prubehu zapasu, tak se to seka a az treba po nejake dobe se to ustali, cekat se mi nechce)

Reagovat
Whitemedia

To se mi na navim nikdy nestává i když přijdu v průběhu zápasu.. a když už se náhodou seká, tak to navi hned přepíná jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas stesti

Reagovat
smazaný uživatel

ale podarilo se mi najit jeden, kde zaroven hraje 44 hracu a ten jede super

Reagovat
Whitemedia

Mně celý zápas funguje bez seknutí

Reagovat
Nikikrew

Kokos kolko uz dnes Alexis dodrbal akcii

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je naprosto naprosto naprosto tragický

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

uz tak 2 mesice

Reagovat
Azza

už rok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ox je skvělej ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jo

Reagovat
mr.Silver

no a Gibbs zase hezky na lavicku, dobra tragedie od nej dneska

Reagovat
masly008

asistence na gol.

Reagovat
Miguel19

asistence

Reagovat
masly008

no vystřeli,hráč to odkopl z lajny k alexisovi,dá se říct že je to malá asistence

Reagovat
Miguel19

Od hráče do brankáře a do Alexise snad nebudete považovat za asistenci

Reagovat
masly008

tak byl to náš polsední hráč co se dotkl před alexise,jinak to byla samozřejmě sranda s tou asist.

Reagovat
Hachim Mastour

Iba keby šlo o Ozila.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter Strike

Reagovat
Mastný Chobot

doma s Hullom a sme dosratí jak keby sme hrali na Nou Campe

Reagovat
aramaki

Thea dole, Perez hore

Reagovat
mithro

tesne.

Reagovat
Trand

Niasse ale presuje neuvěřitelně. Dneska od něj dobrý výkon.

Reagovat
Coutinho10

twl zluta pro Alexise

Reagovat
Mastný Chobot

omg Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Man United starting XI vs. Watford: De Gea, Valencia, Smalling, Bailly, Blind, Pogba, Herrera, Martial, Mata, Mkhitaryan, Zlatan.

Reagovat
Whitemedia

Remízová

Reagovat
niflheim

Martial

Reagovat
havrys99

Kdyby byl Alexis aspoň soudnej, ty reakce jsou komický

Reagovat
C-M@ster

Alexisovi redku, ať ma Coutinho10 radost

Reagovat
Coutinho10

uz ta zluta je pres caru jinak tvuj Giroud se na hriste nedostane, takze ted bys mel 2 defendery WBA oproti mimu Nyomovi, takze tam se pripadnej clean sheat nevyplati

Reagovat
C-M@ster

Už má dva.

Reagovat
Coutinho10

24 bodů zatim spokojenost k tomu jeste naky bonus points a bude to jeste hezci

Reagovat
C-M@ster

Teď aby dal Hazard hattrick.

Reagovat
Coutinho10

tam se to bude asi lamat no..snad ne

Reagovat
C-M@ster

Uvidíme.

Reagovat
Gunner14

Clattenburg

Reagovat
mr.Silver

To je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo style

Reagovat
M0rb1D4S

Musí to být strašně frustrující. Özil poprvé v životě sprintuje a oni mu písknou ofsajd.

Reagovat
SunFells

Poprvé v životě budeš mít možná tak ty šanci v příštím komentáři nenapsat kokotinu.

Reagovat
M0rb1D4S

Někdo je tady až přehnaně agresivní

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha, prej že nesimuluje

Reagovat
Trand

Tohle byla no, sice jí předcházel faul, ale ten skok a pád byl zbytečný. Nicméně pořád je to výjimka.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Však to byl faul.

Reagovat
Whitemedia

Ale k tomu i hezký skok jako do bazénu.

Reagovat
Counter

Asi koukal na Sterlinga proti Tottenhamu

Reagovat
Whitemedia

A nebo se koukal na staré dobré časy Ashleyho Younga

Reagovat
Counter

Ale ten takhle skáče bez faulu, v tom je ten rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajdy 84:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál ten Grosicki?

Reagovat
Trand

Dobře, rozdával hodně slušné přihrávky a měl pár nebezpečných centrů.

Reagovat
SunFells

Nic moc.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ozil by si mel posedet na par zapasu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Ale s Bayernem to bude porod...

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal má štěstí, že Hullu se dnes nepovedl skoro žádný centr.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut už dosť, prosím

Reagovat
PP

Úplně se rozpadla hra po prvním vystřídání a přesunutí Oxe ze středu.. Nepochopitelně tam zůstává jak marný Theo, tak ultramarný Ozil.

Reagovat
masly008

a koho jako střídal elneny?

Reagovat
PP

eeech.. proč jsem napsal toho Thea..

Reagovat
smazaný uživatel

theo, ktery tam uz asi 20 minut neni

Reagovat
Edgewalker

Ono to jde těžko poznat, protože tam pořádně nebyl ani předtím

Reagovat
mr.Silver

Ozil

Reagovat
Whitemedia

Hull by si dnes bod zasloužil.

Reagovat
tunkic

Mesut je zralej na tribunu Tohle na ten plat, co bys chtel, rozhodne neni, kamarade

Reagovat
havrys99

Ozil fakt na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

hull si zasluzi zachranu

Reagovat
Mastný Chobot

na ihrisku Welbeck aj Perez a kopeme to aj tak na 160cm Alexisa. ✔

na ihrisku Welbeck aj Perez, ale na hrote stále len Alexis ✔

Welbeck pravák hrá naľavo a Perez ľavák napravo ✔

taktický výkvet fakt

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

a samozrejme Ozil po najhoršom výkone v galaxii plných 90

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Nakonec to vyšlo dobře

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ale preto, že Alexis si zbehol na ľavé krídlo a Lucas na hrot predtým tam boli 2 situácie, kedy Lucas dostal dobrú loptu do behu, kde, keby bol pravák, tak z toho môže byť dobrý protiútok, ale bol z toho prd, lebo musel zasekávať

Reagovat
Counter

Tak o tom to je, že se mají točit a dohromady vytvářet neubránitelnou trojku, která se prolíná.

Reagovat
mr.Silver

At nekdo udela highlighty z dnesniho vykonu Ozila, to bude pokoukanicko

Reagovat
Tommy the Gunner

HULL

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
havrys99

Jakupovic

Reagovat
SunFells

No konečně ty ruky ve vápně vidí

Reagovat
Coutinho10

penalticka

Reagovat
Teoretik

LOL a toto je penalta

Reagovat
Nikikrew

takze to nebola ano?

Reagovat
Teoretik

asi ano, ale neříkej, že toto byla větší ruka než u gólu Alexise

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Cipinho

Říká ti něco pojem "úmyslná ruka"?

Reagovat
Gunner14

asi ano

Reagovat
Nikikrew

si blazon? ved by to bol gol kebyze tam tu ruku nenecha

Reagovat
Teoretik

Nezdála se mi až tak od těla, ale trochu proti balónu šla, tak jak říkám, v tom momentě bych ji asi písknul taky. Každopádně pravidlo o ruce je teď takový rozmělněný paskvil pravidel, že dává každému šanci pískat si co chce.

Reagovat
Counter

Ani ne. Podle stávajícího pravidla by se prostě mělo pískat jen opravdu očividné a cílené hraní rukou, což mi přijde lepší než pískat každou z metru nastřelenou...

Reagovat
Teoretik

Ač to zní divně, tak to cílené hraní rukou podle pravidel zahrnuje i další aspekty než jen úmysl hráče. Mně to přišlo jasnější dříve i když možná méně spravedlivé, ale aspoň to bylo objektivní.

Reagovat
aither

Reagovat
SunFells

Si tu teorii moc nenačetl.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Teoretik

sesypali jste se tady jak děti ze základky

Reagovat
Cipinho

O to ti určitě šlo, protože pokud nejsi ty dítě ze základky, tak bys takovou blbost nemohl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz videl ruku???

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

jen se směj arsenalisto, bayern už jde na jisto

Reagovat
Edgewalker

To nepopírám. Že dostaneme nálož je v současnosti dost reálné

Reagovat
icemike

Reagovat
havrys99

Hullu je mi líto, hráli velmi dobře, snad se zachrání

Reagovat
EXoRcIsT

ked uz zapiskal penaltu tak mu mal dat zltu a nie cervenu a tiez toto si vsimne ale ze Sanchez da gol s rokou nad hlavou je v pohode

Reagovat
havrys99

proč žlutou? to je jasná redka

Reagovat
Counter

Za tohle se dává dle pravidel červená.

Reagovat
smazaný uživatel

FArsenal

Reagovat
mr.Silver

Dal bych ji kopnout Ozilovi

Reagovat
SunFells

za odměnu

Reagovat
mithro

a zrazu je za to cervena, prekvapko

Reagovat
Counter

Protože to tak je uvedeno v pravidlech.

Reagovat
Maresma

A jak je to s tim trojím trestem?

Reagovat
Counter

Zjednodušeně musí jít o snahu hrát míč, abys dostal žlutou.

Výtah z pravidel:

Pokud hráč úmyslným hraním míče rukou zabrání soupeřovu družstvu dosažení branky nebo zmaří jeho zjevnou brankovou možnost, bude vyloučen bez ohledu na to, kde došlo k provedení přestupku.

Pokud se hráč ve vlastním pokutovém území vůči soupeři dopustí přestupku, kterým dojde ke zmaření jeho zjevné brankové možnosti a rozhodčí nařídí pokutový kop, bude provinivší se hráč napomenut, vyjma případů, kdy:

✅ se jedná držení (tahání) nebo strčení nebo

✅ se provinivší hráč nepokusí hrát míčem nebo nemá možnost míčem hrát, nebo

✅ se jedná o přestupky v kterékoliv části hrací plochy (surová hra, hrubé nesportovní chování atd.) trestané vyloučením

Ve všech třech výše uvedených případech musí být hráč vyloučen.

Přitom je třeba vzít v úvahu

✅vzdálenost místa přestupku od branky

✅ směr útočné akce

✅ pravděpodobnost udržení či získání kontroly nad míčem

✅ postavení a počet bránících hráčů

Reagovat
Maresma

Super, díky

Reagovat
mithro

Presne, da gol rukou, výklad to dovoľuje, zabráni rukou gólu, trest. Meh.

Reagovat
Tomekcz

s takovejma kasparama muze ztratit jen mourinho

Reagovat
masly008

a klopp

Reagovat
EXoRcIsT

a Klopp

Reagovat
Miguel19

Jakupovič Super odhad..

Reagovat
niflheim

Člověku je až Hullu líto dneska.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
havrys99

Reagovat
frank

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

CPT VE FANTĚ

Reagovat
Tommy the Gunner

Alexis

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaal fantaaa Captain a yellow card vymazana

Reagovat
Whitemedia

Podvodníci z Arsenalu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Cipinho

Reagovat
aramaki

Suché triko

Reagovat
Pipo123

Balde Diao Keita má s Laziem kontrakt jen do konce nadcházející sezóny, čehož se snaží využít konkurenční evropské celky. Podle posledních zpráv se o 21letého útočníka zajímají londýnské kluby Chelsea a Arsenal.

POD!!

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Jebuško teba som hľadal, čo dnes hráme ?

Reagovat
SunFells

Juninha sice nemáme, ale to je co za kokot výhodu.

Reagovat
nani92

Trapas..Ešte že Arsenal nehrá regulérne o titul, lebo ti šašovia by ho k nemu fakt dotlačili

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis s Oxom nie sú žiadni šašovia

Reagovat
nani92

Kým neobjavia svojich malých chlapcov v sebe, tak sú

Reagovat
aramaki

Reagovat
PP

ted nám pár zápasů poměrně uškodili, takže narozdíl od vás to máme alespoň fifty - fifty.. Na vaše goly z ofsajdu a odpuštěné červené se stále nechytáme..

Reagovat
mithro

Reagovat
aramaki

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Kýč.

Reagovat
Nikikrew

a ze Arsenal fans su najvacsi plackovia

Reagovat
REPLIKATOR

FArsenal

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Former Shakhtar, Bayern Munich and Zenit midfielder Anatoliy Tymoshchuk has announced his retirement from football.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

budu ti říkat blesku

Reagovat
Mimalu

už zase

Reagovat
smazaný uživatel

Už je jak Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

easy win..

Reagovat
PP

25 minut doma držíme vedení 1:0 proti Hullu a strachujeme se o výhru. Prvním střídáním úplně rozjebe do té doby slušnou hru a místo zadupání Hullu do země se jde betonovat..

Jsem nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal byli posrani druhou puli twl skoda hull meli na to tam bodovat bavori uz se tesi wenger

Reagovat
Gunner14

A vy se zase těšíte na čtvrtky co?

Reagovat
aramaki

Reagovat
aramaki

My sa tešíme na LM a Bayern, vy vo štvrtok na St. Etienne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se těšíš? Tak to seš dobrej masochista.

Reagovat
aramaki

prečo by som sa netešil na vyraďovačku LM, či niečo uhráme alebo nie, to je vo hviezdach. Ty sa teš na zápas s Gentom

Reagovat
aramaki

oprava: Gent

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur have reached more Champions League quarter finals than Arsenal in last 6 years.

Reagovat
Gunner14

Janko_Nezvladajko13.05.2016 20:32

ale houby, příští rok konečně do Ligy mistrů vstupuje trochu nové krve, která si toho bude vážit

Asi si vážíte EL víc

Reagovat
Hokaido

To už jsem dlouho nečetl...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Historický úspěch, skoro na DVD

Reagovat
aramaki

Tak hráči už boli v mysli na Bayerne, takže ten výkon v 2. polčase treba brať s rezervou. V týždni, keď sa hrá LM sa počítajú hlavne body..

Reagovat
madridcan

Haha Crew?

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci z arsenalu...už se těšim na středu, jakou nálož dostanou...kanonýři...

Reagovat
smazaný uživatel

LM vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky

Reagovat
Nikikrew

sam si

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal letos vymysleny penaty goly v 8+min nastaveni atd kdyby nemelo podplaceny rozhodci tak hrajou se stoke city o 10 flek

Reagovat
Gunner14

Takže by jste skončili 11 nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle dohráváme v jedenácti, no. Taky BYSTE chtěli, co?

Reagovat
Gunner14

Nám stačí dohrávat ve dvanácti

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil ses, to je hezké.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný byl dnešní výkon Ozila.

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se nesmeju tomu, cemu se smejes ty, tak ho nema

Reagovat
smazaný uživatel

to si přesně myslim, prokoukl jsi mě

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protoze ses vubec nesnazil naznacit, ze ho nemam, protoze mi neprislo vtipne to, co tobe ano

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina.

Reagovat
janinho

je zvlastne ake zvlastne veci dokazu potesit fanusika, ked uz vykony vlastneho timu stoja za picu...

hento je dobra ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

mně to přijde teda mnohem lepší vyjádření rivality, než se po zápase servat pro "dobro" svého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ty tu sice dnes predvadzas svoju jebnutost v plnej parade, ale kvalita tohto prirovnania/porovnania je stale tvoj nadpriemer. zaujimalo by ma uz len to, ci si jebnuty po uraze alebo od narodenia.

za odpoved na moju otazku vopred dakujem.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

s těma vtípkama kola v Kostce PL bych si myslel, že zrovna tebe to pobaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úroveň

Reagovat
cristiano.K.

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohé. Stejně jak celý tento klub v čele s tím francouzským ubulencem.

Reagovat
Ondiis

Co říkáte na výkon Gibbse? Nemůžu si pomoct ale na Nacha se nechytá.

Reagovat
masly008

dva slepí co si půjčují jedno oko.oba by byli super back up,ale na základ by to chtělo něco lepšího.

Reagovat
Taiger

Hrál fajně, jeden z těch lepších hráčů dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku sezony se nacho hral docela blbe a gibbs byl lepsi, ted uz je to zase stary dobry nacho a gibbs se nechyta

Reagovat
Counter

Jestli to dneska měla být šance, jak Nacha vystrnadit ze základu, tak jí rozhodně nevyužil no.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kris_kros

Link na MU pls?

Reagovat
wild
Reagovat
kris_kros

padlo to

Reagovat
EXoRcIsT

polka bud nejde alebo seka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to Zlatan trefil, tak toho brankáře zabije

Reagovat
Miguel19

Gomes Na co se srát s výkopem...

Reagovat
EXoRcIsT

nniekto normalny stream na United co pojde aspon 5 min vkuse

Reagovat
Coutinho10

Ibra a jeho snaha o zakonceni po ofsajdu

Reagovat
EXoRcIsT

Jebem cele Digisport od zaciatku roka davali nejaky zapas o 16tej ? A na stream sa mozes vysrat vsetky sekaju alebo clovek musi 100 reklam najprv vypnut

Reagovat
Coutinho10

jestli chces, tak tady ten se ti nebude sekat, jestli mas v poho net

http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, dávali.

Reagovat
Tomekcz

dalsi ztrata s doma, tentokrat s watfordem totalne bez zajmu hrajou, tim chozenim urcite neco daj

Reagovat
smazaný uživatel

neda roh po bloku? ti rozhodcovia su uz uplne mimo

Reagovat
Cobra

Jsou, Valencia měl dostat jasně žlutou.

Reagovat
Grahf

bez hrota sa ťažko hraje, tými propagačnými strelami len ťažko niekoho ohrozíme

Reagovat
smazaný uživatel

co za debila to zas piska?

Reagovat
Tomekcz

zlatej berbatov, tahle svedska lemra ani neumi behat pred branou pak porad nikdo nejni

Reagovat
Grahf

on hlavne pokazí strašne vela prihrávok

Reagovat
wild

no to zas uplne jasne kam ten zapas smeruje..to su zase sance

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
Grahf

takže naša klasika, ideme zahadzovať čo sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrajem hezky

Reagovat
wild

kam si to jebol

Reagovat
smazaný uživatel

to snad prekopol tribunu miky

Reagovat
smazaný uživatel

Miky

Reagovat
Grahf

ale toto už nie je normálne, ich trenuje bebe v strelbe, alebo čo?

Reagovat
Tomekcz

to sou strely jak od reta.rdu z pralesa

Reagovat
liquicitizen

mkhitaryan

Reagovat
Grahf

rofl

Reagovat
smazaný uživatel

Co zahodí United snad není ani možný

Reagovat
smazaný uživatel

no dpc to je zahadzovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Silva has revealed that the referee apologised at half-time for allowing Alexis Sanchez's first goal.

Reagovat
Counter

Gabbiadini zatím dva zápasy, dva góly

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nelži furt!

Reagovat
Counter

Už tři

Reagovat
wild

ved ale to neni mozne co nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Lukaku

Reagovat
Grahf

hurá, som neveril už :)

Reagovat
iamek

Top vykon, ale 1:0 malo,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už přestaňte brečet, šašci

Reagovat
Tomekcz

jeste ze to ten svedskej cu.ak netrefil

Reagovat
bbbauch

Mataaa

Reagovat
bbbauch

Ale zahazujeme pekne kazdopadne zatim peknej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dnes hraje jak bůh

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Abraham just can't stop scoring.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Izzy Brown v Huddersfielde tiež na nezastavenie.

Reagovat
niflheim

Ander je fakt skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

teď to Martial pěkně pošle do vápna a proč tam nikdo není?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože květák je jen na střídačce

Reagovat
Tomekcz

protoze lemratovic

Reagovat
wild

dneska hra dobre. Dufam, ze ho Mourinho zase neposadi

Reagovat
smazaný uživatel

ander

Reagovat
Zaschrona

Gabbiadini zas, wow

Reagovat
Hokaido

Hele co je s Mirallasem?

Reagovat
Zaschrona

Zraneny, stejne jako McCarthy. Ale nic vazneho.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole, Gabi.. klobouček

Reagovat
Grahf

martialovi by som velmi prialo gol, ale furt nejaký kus chýba

Reagovat
Tomekcz

1:1 ez pro watford, mourinho je cu.ak ze tam neda poradnyho utocnika misto toho svedskyho hnupa

Reagovat
EXoRcIsT

Dnes to je krasny zapas a vsetci hraju paradne len skoda ze sa stale premeni 1 z 10 sanci . Dal by som dole Ibru a na hrot Rashforda

Reagovat
Grahf

ibra aj mne vadí, jeho hra je hrozne ležérna a pokazí kopu jednoduchých vecí.

Reagovat
bbbauch

Vzdyt hraje dobre, az na to ze uz mel mit alespon gol. Je aktini, sbiha pro mic aby mohli nabihat ti ofensivni hraci, holt nekombinuje nejak alibisticky, tak obcas neco nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Grahfa si nevšímej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

a Herrera dnes neskutocny

Reagovat
Miguel19

United výborný fotbal.

Ale nechápu jednu věc. Ibrahimovič má pod sebou hráče jako Mata, Mchitarjan, Pogba a Herrera a neustále se stahuje na pozici 10 a snaží se to tam rozehrávat. Většinou tak nemají hrota ve vápně a akorát si tam překážejí

Bailly je už teď top stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly je super naprosto, ma vse co si predstavuju u top stopera a k tomu to obrovske nasazeni, snad jedinej hrac u kteryho si sem jisty ze by tam zral travu

Reagovat
vodka

Jones nic jako? jeho vrhnutí se hlavou proti giroudově noze, to by bailly asi nedal

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Taky toho zlatana nechápu. Pak to křídla nemají komu dávat. A Bailly je jak skála a zároveň balón v klidu rozehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je tak prostě zvyklej hrat, když má něco zažitýho a naučenýho, tak je asi jedno, kdo pod nim hraje, ne?

Reagovat
Miguel19

Ok.

Reagovat
Hachim Mastour

Takýto problém máme aj my s Alexisom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Sunderland

Reagovat
iamek

Až na zlatana dobrý vykon. Nervovat se nad koncovkou nemá smysl. Pokud tohle už nedotahneme ... Jo a Bailly je naprostoooooo boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Good move by Steve McLaren resting his team at Leicester. Out of the FA Cup and 3 down at home to Bristol City. Tiredness, a football myth.

Reagovat
Counter

Pf, únava hraje svou roli. Akorát je namístě brát v potaz i momentum.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle souhlasím s tím, že po výhře se tělo regeneruje rychleji. Jasně, že se nesmí hráč utavit, ale přijde mi, že se to přehání.

Reagovat
Counter

Vždycky je to o nějaké rovnováze, najít správný balanc. Dneska už má kdekdo široký kádr, je sympatické dát šanci i mladým apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen radost, že McClaren konečně zase prohrává Mimochodem jméno mu zkomolil Lineker, amatér.

Reagovat
Counter

Já to sem napsal jednou stejně, tak jsem to ani neopravoval

Reagovat
Coutinho10

takze 1. gol Gabbiadiniho byl po ruce (vystrcenym loktu proti mici)

Reagovat
scheeza

Eric Bailly je naprostý zvíře,neskutečnej kauf z Villarealu,TOP TOP TOP stoper

Reagovat
PropanbutanovaBomba

TOP TOP TOP TOP TOP

Reagovat
Zaschrona

Skoda tutovky Romela a dvou sanci Lookmana. Lookman se potrebuje naucit zrychlit zakonceni, ale zpracovani i driblink fakt paradni. Jednou z nej muze byt fakt skvely hrac. Nejlepsi Morgan a Barkley. Vzadu to trochu skripe, levy stoper je v lete nutnost.

Reagovat
Tomekcz

a zas i kdyby Martial prihral do vapna, tak tam nejni nikdo

Reagovat
Zaschrona

Traoreho tutove budou v lete chtit i nejake velkokluby, velky talent.

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Tomekcz

vyrovnani se blizi, protoze mourinho nevystrida toho svedskyho shita

Reagovat
niflheim

Už s tím přestaň.

Reagovat
Neutron

ty musis byt riadne zakomplexovany blb

Reagovat
smazaný uživatel

OT: existuje nejaky addon co mi zablokuje komenty nekterych uzivatelu?

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze ano

Reagovat
Infernoqt

tvl to je offsidů

Reagovat
Swarley

Fella už se chystá

Reagovat
Infernoqt

Blind je taky všude, jenom ne tam, kde má být.

Reagovat
Swarley

Martiaaaaaaaalek

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Infernoqt

Martial

Reagovat
EXoRcIsT

tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

predat martiala by bola katastrofa, jedine schopne kridlo co mame co vie cely zapas sprintovat

Reagovat
Tomekcz

to vypadfa ze Martial se zachranil a odejde jen Shaw

Reagovat
wild

Martiaaaaaaaaal

Reagovat
Tolstobik

Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

A zase to začalo u Anderka

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
iamek

Herrera jak zase vybojoval

Reagovat
Zaschrona

Jasna zluta, jenze protoze by byla druha, tak mu ji neda...

Reagovat
Swarley

ale Mourinho velmi chytře...dřív měl Martial základ, dával góly a měl v p-či...

teď ze základu vypadl, dal gól a už se dokonce i směje...

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley výborne, rovnako ako Valdes.

Reagovat
Zaschrona

Lookman

Reagovat
Zaschrona

ale super nabeh, instinkty v nem jsou famozni

Reagovat
Swarley

no Blinďák slušná nestíhačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

to je stridani ze bych blil

Reagovat
Tomekcz

to je stridani ze bych blil

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @SpursOfficial: Mignolet, Clyne, Matip, Lucas, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Coutinho, Firmino #LIVTOT

#LFC bench against @SpursOfficial: Karius, Moreno, Klavan, Can, Alexander-Arnold, Origi, Sturridge #LIVTOT

Reagovat
tomasinho

Omg, doufám, že jen proto, že Klavan není fit po té infekci ještě. A čekal jsem už změnu v bráně, hodně se o tom psalo, že je to možné. Rozhodně bych to zkusil, Mignolet teď ěnak nezářil a Karius v poháru chytal výborně.

Reagovat
Coutinho10

j klidne bych je taky changnul a u toho Klavana si myslim, ze urcite jeste neni ready na 90 minut, takze proto na lavicce

Reagovat
Swarley

dneska dá Alli z druhé vlny gól hlavou

Reagovat
tomasinho

Nevadí, s gólem Spurs počítáme, důležité je, že my dáme 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase počítám, že budete kopat nějakou nesmyslnou penaltu.

Reagovat
tomasinho

Brečíš už předem? Janko, Janko....

Reagovat
Coutinho10

klidne muze, ale my jich dame vic

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice uz aj s Lucasom, hlavne ze Gomez je whole package, kurva

Reagovat
Coutinho10

musime si ho uzit jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas se tímto zápasem dostane na 51. místo v historii Poolu v odehraných zápasech, top50 na dohled, legenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha by paradoxně mohla s Lucasem fungovat líp než s Canem. Poslední zápas si neskutečně překáželi s Hendersonem.

Reagovat
smazaný uživatel

není Lucas v obraně?

Reagovat
tomasinho

Lucas je na stoperu, místo Cana hraje správně Wijnalndum.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas hrál Lallana v tý útočný trojce? Mané vlastně nehrál od začátku. To mě asi zmátlo. Každopádně pointa je stejná, Can s Hendersonem dohromady vypadalo hrozně.

Reagovat
tomasinho

Posledně hráli stejně, akorát Can místo Wijnalduma, jinak je stejná sestava.

Proti Chelsea hrál Lallana v té trojce útočné. Pointa každopádně zůstává, Can s Hendersonem jedině naopak, než je Klopp staví, to jsme rozebírali už v minulých článcích. Pro tentokrát ale dobré řešení, že ho posadil.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Dier, Davies, Dembele, Wanyama, Dele, Eriksen, Son, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Davies bude dnes hořet

Reagovat
Swarley

kam by Martial chodil

Reagovat
Mastný Chobot

do lepšieho

Reagovat
Swarley

není kam, i Griezmann pochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to pochopí stejně jako Rooney pochopil tvoje rady, že má dávat góly.

Reagovat
Swarley

to není o radách, tady jde o všeobecný přehled

Reagovat
Člen_zlořádu

tak k vám nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Po vzoru KDB a Lukaku kamkoliv, pac je "nepotřebný" a Jose mu to přátelský vysvětlí. U nás se bude mít dobre

Reagovat
wild

Ibru by mohol obcas aj vystriedat

Reagovat
Miguel19

Proč tam nestrčí palici do prdele

Reagovat
iamek

. Chce dát co nejhezčí gól. V tomhle mě nehorázně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Tomekcz

lulbrahi movic

Reagovat
Swarley

už začíná i Ibra?

Reagovat
niflheim

Chudák Miky, dneska už podruhé dostal po hubě

Reagovat
Zaschrona

Joel dneska zase perfektni

Reagovat
Hokaido

Lanzini

Reagovat
Mastný Chobot

LANZIIINII

Reagovat
Mastný Chobot

úplný fifa gól, keď omylom vystrelíš slabšou nohou

Reagovat
alcantara

Gabbiadini mal zostat namiesto Pavolettiho

Reagovat
Pinturicchio

Zajímavé, že tady mu to na čisté 9 jde, v Neapoli se tam trápil.

Reagovat
Miguel19

Asi lepší spoluhráči.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pinturicchio

Spíš lehčí liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
SunFells

To bude ono.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Emmett Brown

Tak preto sa Salah u nas presadil a u vás nie

Reagovat
Miguel19

Jak neprosadil? Podílel se na ponížení Arsenalu. To stačí

Reagovat
smazaný uživatel

ušlechtilý cíl

Reagovat
Emmett Brown

Stále si ale myslím že si zaslúžil viac šancí...aj keď mi to v konečnom dôsledku nevadí

Reagovat
Miguel19

Jn, Mourinho. Ten už odjebal i lepší hráče.

Reagovat
SunFells

2 zápasy.

Reagovat
Pinturicchio

Gabbi > Giroud.

Reagovat
SunFells

Ty celkově dneska dáváš, jak kdyby tě někdo majzl po hlavě ...nebo po tom voláš.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zaschrona

v PL neni horsi rozhodci nez Dean, absolutni megatraged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Bilič pěkně. Přiznám se, že jsem mu vůbec nevěřil letos a počítal jsem s jeho vyhazovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
PP

Jinak teda Mchitarjan naprosto fantastický.. přímočarý, balon u nohy, přehled.. trochu závist..

Reagovat
Mastný Chobot

jeho a Martiala závidím

Reagovat
PP

Martial ještě ne.. Je mladý, náladový a řeší pořád hodně věcí špatně. Ale Mchita je jiný level a hlavně hotový hráč. Však jsem byl nasraný že šel z BVB.. a ještě k tomu debilovi..

Reagovat
Infernoqt

slyšel jsem, že ho Wenger málem podepsal

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas Mignolet, Milner, Henderson, Firmino

Klopp

Reagovat
minoLFC

mimo Lucasa tam ani nemá koho dať

Reagovat
vladis271

konec srandy, už musíme vyhrávať.

Reagovat
Greny

No nic dnes by mi vubec nevadila vyhra Liverpoolu tak doufam ze slepice porazite

Reagovat
tuny

máte někdo zkušenosti s ace streamem (playerem) na android? nebo nějaký tip na odkaz kde se dá sledovat PL v mobilu?

Reagovat
buzna

zkus Ace stream engine..

Reagovat
vladis271

piče, NBC tieto zaručené workout machines to ešte niekde fičí?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
SunFells

Lucas na stoperu? Ajajajaj, tak to je nutné je přestřlet.

Poďme Live

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ výborne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas zatim

Reagovat
minoLFC

Eriksen si dal nastreliť vlasy ako Rooney a Conte?

Reagovat
Coutinho10

skodaaa..kdyby tam nenechal tu nohu, tak vedem

Reagovat
Mimalu

Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Maneeeeeeeeeeeee

Reagovat
Rohlíček

Manééééééééééé

Reagovat
SunFells

SAAAAAADIOOOOOOOO už naděluje

Reagovat
Svatej

Exkluzivni nahravka

Reagovat
Greny

ale jo pro nas jen dobre pokud zitra vyhrajem

Reagovat
minoLFC

Mané kto iný?

Reagovat
smazaný uživatel

Rose by ho dohnal, ale především by ho vystavil offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose by ho dohnal, ale především by ho vystavil offsidu.

Reagovat
SunFells

Proč ho Davies nefauloval? Šak slípkám se to nepíská.

Reagovat
Miguel19

Wanyama zatím naprostá zoufalost. Teďka to korunoval.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší hráč LFC túto sezónu, Mané .

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum je skvělej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Maneeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Jooooo Goooaaaaaaaaaaaaal Maaaaaaneeeeeeee

Reagovat
Cobra

Co to tam kurva předvádějí?

Reagovat
Greny

kdo to nahraval? VyndalRum?

Reagovat
minoLFC

Mané musel to za tích šmatlakoch dať

Reagovat
SunFells

Muehehehe

Reagovat
Rohlíček

Goooooool

Reagovat
Svatej

spurs

Reagovat
Miguel19

Spurs

Reagovat
Greny

pro nas jenom dobre

Reagovat
Greny

jééés

Reagovat
Error

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Pool

Reagovat
SunFells

Co to bylo za šmatláka? Dier?

Reagovat
Cobra

Jojo

Reagovat
Miguel19

Dierko

Reagovat
PP

I přes Llorisovo čarování..

Reagovat
Teoretik

Reagovat
SunFells

Nějaký trik s kartama při tom dělal?

Reagovat
Kokesh

Klopp by o par prvcich z fotbalu mohl vyucovat snad vsechny...ten chvilkovy natlak, rychle kolme prihravky a schopnost jit dopredu, to je nadhera. I z prumernych hracu to na pohled dela naprostou topku.

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooo agaaain Sadiooooooooo

Reagovat
Svatej

Proc tu strelu Lloris vyrazel pres sebe

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Byla to strela primo do nej. Bud chytit nebo pri takovy sile odrazit kamkoliv jinam nez doprostred.

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

Při tak tvrdé střele se snažíš aby to neskončilo v bráně. Rozhodně to není jeho chyba.

Reagovat
Svatej

Pri jejim umisteni by ses musel uhnout aby do brany dosla. Nemusis ho obhajovat jen pro to,ze je to vas golman a prisel by tak u ten vas hajp. Tenhle gol jde na triko Dierovi a jemu.

Reagovat
jk

Tyvole dyť dy s těma rozumama vylezeš akorát když čumíš na zápasy spurs

Reagovat
Svatej

S cim?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Len žerte sliepky hnusné

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham se zase porazí sám

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší hráč LFC túto sezónu, Mané .

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris diera. Prečo to ten cock nechytil.?

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

To je ironie nebo demence?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cehlárik debut za Boston.

Reagovat
Greny

on je o rok starsi nez Pasta? mimochodem chytl Krejciho a Pastu do druhe lajny to bude mit slusnej ice time cca kolem 13minut

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nejaký bodík urobí s takými šikovnými hráčmi ...

Reagovat
minoLFC

škoda ten hatricik mu prajem

Reagovat
SunFells

Mané se slitoval

Reagovat
Miguel19

Dier a Davies, slušní zoufalci

Reagovat
minoLFC

Mané to je zviera

Reagovat
Coutinho10

ouuuu to je skoda....mohl bejt jeden z nejrychlejsich hattricku

Reagovat
vladis271

ked máte spomalený stream a chcete sa ísť pozrieť aké zápasy v PL budú v dalšom kole a zbadáte že už je to 2:0

Reagovat
Taiger

Já bych tomu Manému dal už Zlatej míč.

Reagovat
tulen

Boha, ale ich bijú

Reagovat
Taiger

Hlavně, že nedá rozhodující penaltu.

Reagovat
PP

Lucas hrdina... co toto je za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Son je vážně zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor kua

Reagovat
Miguel19

Lucas momentálně nejlepší stoper Live

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Migno fantasticky

Reagovat
Whitemedia

Vsázet na to, že víc branek padne ve druhém poločase, byla asi chyba ale Mané pěkně

Reagovat
Miguel19

Live by zase mělo odpadnout, třeba Spurs 3 dají

Reagovat
Whitemedia

S tím jsem právě počítal no, ale s takovou slípkám do konce poločasu dají ještě další dvě branky a bude to v háji.. ale za to momentální ponižování slepic to stojí

Reagovat
Mimalu

Davies dneska dobře hoří....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Son nehraje prakticky vůbec dozadu

Reagovat
Mimalu

tak nepomáhá mu, to nepopírám, ale i tak si za spoustu momentů může sám, zatím to fakt není jeho den

Reagovat
Miguel19

Davies hraje první zápas v kariéře..

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum hrá o 2 triedy lepšie ako Can.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to taky kvalitní hráč. Jen v NUFC hrál pořád mimo post a u vás se taky hledá/hledal.

Reagovat
smazaný uživatel

u vás hral krídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Levýho záložníka ve 4-4-2. Pár zápasů nastoupil na 10 a hrál parádně. Bohužel většinu času hrál zleva a on opravdu není žádný brusič lajny. Ve 4-3-3 už je to jiná písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si...

Reagovat
Orlandiiik

Davies

Reagovat
Nikikrew

Spurs to su zufalci teda

Reagovat
Mastný Chobot

LIVERPOOOOL GET IIN

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Zaschrona

Neskutecne hloupa taktika od Spurs. Misto zaparkovani autobusu a protiutoku hraji presne to, co Liverpoolu sedi nejlepe. Timhle stylem by fakt nemeli hrat od prvni minuty.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Jestli Poch čekal, že to nějak přežijou a LFC odpadne fyzicky (což odpadne) aby je pak dorazili tak to bude muset být teda sakra velký kolotoč

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Orlandiiik

přesně

Reagovat
Infernoqt

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

chceli hrať futbal a vysunutý pressing ako LFC, ale nestihli sa ani k tomu dostať.

Reagovat
Zaschrona

Proti vam je to fakt nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že je Kloppo prece totálně fyzicky odrovnal..

Reagovat
PP

Jak já se netěším jak bude Pool točit ty naše.. Mají naprosto skvělou útočnou fázi proti týmům, které chtějí hrát fotbal a ne betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama jednoznačně nejhorší na hřišti.

Reagovat
jk

Pod tlakem hraje otřesně.

Reagovat
Svatej

Pool uz mohl v 30. vest aspon o 4, to je silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je náš posledný zápas, kedy sme podľa mňa outsiderom. Hráme hrozne, nedá sa na to pozerať. A tak nejak som to aj očakával.

Reagovat
smazaný uživatel

Gini, to je krása, Seedorsfský výkon

Reagovat
I am Mancunian

Lloris snad sa uz nikto neopovazi porovnavat tohto smatlaka Davidkom

Reagovat
Svatej

nejlepsi zapasy tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já zápasy Liverpoolu nesleduji pravidelně, ale jak můžou prohrat třeba s Hullem? Dneska se jejich hrou neskutečně bavím, fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

lebo chcu obrat bohatych aby rozdali chudobnym

Reagovat
Whitemedia

Musíš proti nim zalézt, nechat je pořádně vyběhat a pak udeřit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme na ně hráli my a taky až tak nevycházelo..

Reagovat
Whitemedia

tak jako byli na nás víc vyhecovaní, než třeba na ten Hull.. ale mohlo to vyjít dobře, kdyby Kostík proměnil penaltu no..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale my nejsme Hull.. Asi je to fakt v podcenění soupere

Reagovat
smazaný uživatel

beton

Reagovat
smazaný uživatel

To je horor.

Reagovat
tomasinho

Wijnaldum boží dneska, momentálně musí hrát prostě základ, dneska je fakt úžasnej, jaký rozdíl proti Emremu.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Coutinho za zdí

Reagovat
Coutinho10

sem se sel vysrat

Reagovat
Taiger

Chtělo by to Janssena.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Dalsie kolo sa nepohnu zo siesteho miesta?

Reagovat
I am Mancunian

pozri sa na tabulku

Reagovat
M0rb1D4S

Dívám se na live tabulku a United jsou na 6. Takže?

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj 3 kolá

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

O 3 kola budeme nielenže pred arsenalom ale na 2.mieste

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

A o 6 kol budete nielenze na 2.miste ale i na 1.miste.

Reagovat
smazaný uživatel

trap

Reagovat
SunFells

Po 3 kolech zbojnického čaje, ne?

Reagovat
J0EL

ze ta to este bavi takto donekonecna zo seba robit idiota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
jk

Vidím jistou pararelu se zápasem se City. Po poločase sme tekli 2:0 a smáli se tu slípkám ti samí dementi. Vzhledem k pozici LFC to můžem ještě vyhrát

Reagovat
Cobra

Tak nejvíc se smějí fanoušci Čukotky. Nic nečekané.

Reagovat
Taiger

Ti se smějí všem, komedianti.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Nevím, kde si přišel na to, že nejvíc, ale tak proč ne..

Reagovat
Svatej

oni pravidelně vlastní medicínu nezvládaj víc než prohru

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší, jak se tomu smějí zoufalci z Arsenalu, kteří s nima vytekli doma.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Ty otevres lednicku a najdes tam Arsenal. Jednou se tvoje deti budou divat na tvoji historii internetu a uvidi tam vsude Arsenal Once a Gunner, Always a Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to bylo hluboké.

Reagovat
Nikikrew

Jojo so stopermi Chambers a Holding, to sa dalo cakat

Reagovat
SunFells

Tak snad vám sudí potáhnou kárku i dneska.

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Teoretik

Ten pressing na Dembélého

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool hrá úžasne, to vyzerá, že im Klopp dal surové mäso pred zápasom

Reagovat
jk

tataráček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Wow, jediná kaňka je to, že nevedeme alespoň o 3, takhle je to pořád v ohrožení, jinak každopádně parádní výkon. Mané, Wijnaldum, Lucas

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájomné zápasy Liverpoolu a Tottenhamu (Klopp vs Pochetino) patria medzi to najlepšie v lige

Reagovat
fenixLFC

skoda ze sme ich nezabili tretim golom, takto to bude este drama. smerom dorpedu hrame perfektne, davies ani nnexistuje kedze mu son absolutne nepomaha. nech uz chcel poche hrat cokolvek tak to hra presne naopak nez by mal. problem je, ze na prekonanie nasej obrany staci jedna kolma nahravka. snad to nezakriknem, ale az na jednu pokazenu prihravku hra lucas vyborne. kazdopadne kto je skvely, je wijnaldum, skoro prvýkrát co nie je totalne k nicomu, ba priam naopak.

v druhom polcase si dat bacha na nastup, idealne dat treti gol. teraz to bude uplne odlisny polcas nez ten prvy, klasicky proti spurs. ked dame dalsi gol tak sa prejavi to co sa zacalo uz v prvom polcase, ich klasicky nezvladanie

a coutniho by mohol este trochu zabrat, najma osobne suboje smerom dozadu solidne vypusta

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to není skoro poprvé, co není Wijnaldum totálně k ničemu.

Reagovat
tomasinho

Postupně se rozehrával a v poslední době v té bídě patřil k tomu lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že keď tam je to "skoro", tak niet tomu čo vyčítať.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě právě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan proti nemu od začiatku brojí a nedáva mu vôbec šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ved uplne zasluzene, drtivu vacsinu hral totalne hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon otočit. Janssen hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick z penált?

Reagovat
smazaný uživatel

live hraje paradne vsechna cest , mane je zvire a nase obrana je parodie pritom letos podle me nejlepsi v lize ale dnes tecou neskutecne jasne chyby verts + rose ale davies by nemel takhle horet,pripadama mi jako by hral prvni zapas + spatna taktika melo se hrat na stopery a vyckavat a ne hrat to co liverpoolu sedi nejvic,mohlo to bejt klidne 4:0 a nikdo nemohl nic rict jeste ze tam je Lloris, doufam ze dnes zaklapne csaplarova past

Reagovat
smazaný uživatel

*na 3 stopery

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Parádní tempo

Reagovat
Miguel19

Pička Alli neunáší. Ten ještě někomu přejede kotníky.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zas se chová jak ta největší píča, hrozně nesympatický blbeček.

Reagovat
Miguel19

Už se přidávají další.

Reagovat
Svatej

o ranu si rikajici zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Máte mnoho společného

Reagovat
smazaný uživatel

typické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No dopiči Si odskočim na sálovku, tam prohrajem, platíme halu, cestou zpátky nechám ve škarpě nárazník, zapnu Tottenham a bum

Reagovat
Mimalu

Kane na prasáka

Reagovat
Spasitel

Klasika slepice nezvládajú

Reagovat
Svatej

Furt stejni zmrdi

Reagovat
Taiger

Prasata

Reagovat
smazaný uživatel

S prehledem nejvetsi nezvladaci ten Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechutný tím fakt...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen dolů

Reagovat
Nikikrew

Kane kane

Reagovat
captain18

Xhaka by bol vonku zato

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do píči co ten rozhodčí a ty nezvladači

Reagovat
bbbauch

Milner

Reagovat
REPLIKATOR

Milner simulant

Reagovat
smazaný uživatel

A mal si radšej nechať prežehliť nohy? Dobre spravil, že vyskočil...

Reagovat
bbbauch

A ze si pak lehnul jak mimino

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
smazaný uživatel

super tempo ale

Reagovat
smazaný uživatel

Can

Reagovat
tomasinho

Lucas, standing ovation dneska

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo. . Can môže odísť, ak chce.

Reagovat
tomasinho

Nemůže, to by museli přijít 2 záložníci a to je moc na jedno léto. Ať pěkně zůstane, bude se hodit ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, píšem, že keď chce... Ale radšej by som si ho nechal a podpísal s ním zmluvu... Môže byť z neho kvalitný hráč, ak bude makať...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp zas tie striedania... Origiho tam mohol dať .

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zas nezvládaj, ale na zápas s Chelsea to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas v ten zapas prisli o viac nez o body

Reagovat
Whitemedia

To byl vrchol nezvládání, se bude těžko překonávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zasloužená výhra. Dneska se nepovedlo vůbec nic bohužel. Třeba se rychle oklepat a jít dál. A hlavně zapracovat na psychice, tam je nejvíc vidět jak je ten tým mladej.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Druhý poločas o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Na Turf Moor to bude dnes extra náročné. Ale práve v takýchto ťažkých zápasoch sa rodia budúci majstri. Hendrick bude podľa mňa ale citeľná strata pre Burnley a to si myslím, že bude taký čiastočne rozhodujúci faktor. A Diegov hlad po góle.

Vydreté víťazstvo 0:1 pre Chelsea a gól dá Diego.

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Burnley je 4. nejlepší tým v lize ohledně domácích zápasů. Jen o 5 bodů méně jak my. Bude to těžké, vidím to stejně

Reagovat
aramaki

Burnley budú lepší, ale Chelsea z ničoho po faule strelí prvý gól, potom betón a z brejkov ešte dva..0:3. Bude to nuda ako info o vašej zostave, ktorá je známa už teraz aká bude o týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ako boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne napadá, má vůbec Lester šanci uhaluzit LM třeba do semifinále nebo finále? Když tak koukám, přes Sevillu postoupit může, z těch dalších favoritů vypadne PSG nebo Barca, nicméně další týmy jako Barca, Bayern, Real, BVB, Juve, Atletico, MC to moc reálné nepřipadá. Možná chytit MC, nebo čekat na zaváhání a potkat Porto nebo Benficu, by mohlo být přijatelnější. Ale giganti si zřejmě přechod přes Lester pohlídají.

Reagovat
mikelinos

MC nepostoupí

Reagovat
Spasitel

To skôr Monaco z tých outsiderov môže dačo uhaliziť Leicester je marný

Reagovat
Spasitel

uhaluziť

Reagovat
Hokaido

Nemá absolutně žádnou šanci. Stejně ji neměl ani loni s titulem.

Ale vážně, v současným rozpoložení by byl zázrak, kdyby vůbec postoupili přes Sevillu. A ono je to tak možná dobře, protože vidět Morgana s Huthem třeba proti MSN, to by asi pro fandy anglickýho fotbalu a Leicesteru samotnýho nebylo nic příjemnýho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Usty

Já to viděl v přípravě a bylo to jako když se ti před pouťákem ožerou stopeři, ale vás je 11 a musí hrát

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na LM budou nahecovani a bude to neco jineho jak PL, tak 15-20% na postup by mit mohli. No a pokud by to dali, tak by je to treba nakoplo a kdyby meli stesti jak tehdy CHelsea, tak muzou dojit daleko.

Reagovat
samson192

Team to face Burnley: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
samson192

Today's subs: Begovic, Zouma, Ake, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

Reagovat
Whitemedia

ta lavička je parádní no

Reagovat
samson192

Kurta by som radšej videl v základe ale keď to funguje takto tak nie je miesto

Reagovat
Godwinson

Tenhle přístup ho v létě zanese zpět do Francie

Reagovat
samson192

na hosťovačku

Reagovat
Godwinson

Tomu moc nevěřím

Reagovat
Snatus

Azpi mohl dostat volno a mohl si zahrát Zouma, nechápu tuhle pitomost od Conteho.

Reagovat
mikelinos

a proč by to dělal?

Reagovat
Snatus

Nastolit harmonii v týmu? Náhradníci už musí být frustrováni z toho nedostatku příležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

tá obranná trojica je neposaditeľná, Zouma bude musieť čakať, nič sa nedá robiť

Reagovat
Snatus

Dneska byla ukázka na Luize a Hazarda, že kulhají, a dnešní výkon dle toho vypadá, na Burnley se jim prostě měl dát oddech a prostor jiným hráčům.

Reagovat
liquicitizen

Fabregas zase iba na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

In other news: the sky is blue and water is wet.

Reagovat
samson192

Congratulations to @GaryJCahill who today will make his 150th Premier League appearance for the Blues! #BURCHE

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mimalu

a taky

Congratulations to @hazardeden10 on his 200th #CFC start in all comps

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard taky.

Reagovat
Snatus

Po tom hrozném výkyvu formy se dokázal zas trošku vrátit do pohody, snad jeho výkony půjdou dál nahorů.

Reagovat
Svatej

Uuasna nahravka.od.costy

Reagovat
Mimalu

Pedrooooooo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

PEDROOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Pedroooooooooo

Reagovat
alcantara

Dobra obrana Pedro je kral, uz sa mu tu asi nikto nesmeje

Reagovat
Pinturicchio

Za něj mohl Mourinho a ta jeho úchvatná sezona.

Reagovat
samson192

sedí mu Conteho futbal

Reagovat
alcantara

Nielen.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
blade115

Pedrooooo

Reagovat
liquicitizen

Parádna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Moses krááásně

Reagovat
samson192

Pedro

tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Luiz už bude střílet i ze 40 metrů?

Reagovat
Mimalu

Luiz zas kulhá? Mohl by ho Conte aspoň jeden víkend pošetřit...

Reagovat
Whitemedia

pořád no.. má to koleno v pejči od začátku prosince a nevynechal ani minutu..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz kulhá?

Reagovat
Swarley

už druhý zápas, ne?

Reagovat
blade115

Vlastně už od toho setkání se sympaťákem Agüerem...

Reagovat
smazaný uživatel

krasa Brady

Reagovat
Whitemedia

pěkný no..

Reagovat
smazaný uživatel

what. the. fuck

Reagovat
blade115

Wow, Brady

Reagovat
alcantara

Ako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

I jako fanoušek Chelsea musim uznat, že nádhernej gól :)

Reagovat
Coutinho10

wow Braaaaadyyyyy what a gooaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
off-olda

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hodne spatny, aj na tom gole Burnley ma najvacsi podiel zo zdi ked sa radsej skrcil a nonstop straca lopty

Reagovat
Spasitel

Costa tam ani nemusel stáť v tom múre ale pekný gól inak

Reagovat
smazaný uživatel

Brady na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je příšerný.

Reagovat
Whitemedia

už tři zápasy je úplně mimo..

Reagovat
blade115

Už od začátku roku.

Reagovat
icemike

Ale ale ale

Reagovat
Whitemedia

No vždyť je..

Reagovat
smazaný uživatel

Už je myšlenkama v Číně

Reagovat
Whitemedia

COURTOIS

Reagovat
smazaný uživatel

Whoaa Curtoa je opravdu nejlepší golman na světě, snad po něm v létě sáhneme

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se moc nesmál. Co jsem slyšel, golman je pro nás toto léto priorita číslo 1.

Reagovat
Whitemedia

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme riskovat, že s námi United znova vyjebou. Navíc Courtois typologicky víc sedí do Realu.

Reagovat
vilp

To je tedy pěkná blbost. Čím jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší ve vzduchu, jistější na míči. S dobrou obranou před ním to hodně znamená a u nás vynikne. De Gea je agilnější, ale po té kauze předešlé léto o něm nikdo už ani nechce slyšet. Co se mě týče, Courtois je lepší a vzhledem k spekulacím i věřím, že příjde.

Reagovat
vilp

Ve vzduchu díky centimetrům navíc možná, ale na míči je DDG minimálně o třídu lepší, to si trochu pleteš.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo myšleno na míči při zákrocích, ne na noze. On je ten typ, který by nám momentálně nejvíc seděl.

Reagovat
vilp

Aha. Ale i tak mám jiný názor.

Reagovat
off-olda

80 a je váš.

Reagovat
Whitemedia

100

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kovi81

Tybo

Reagovat
Coutinho10

Lowton twl

Reagovat
Whitemedia

jsme marní..

Reagovat
Usty

Gify na góly prosím?

Reagovat
Usty

Díky

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

"Already better than Claudio Bravo."

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Kéž by tam dal Cesca, takhle to je hrozně o ničem, Burnley ten gól dost nakopl. A nejlíp teda taky dolů Costu, jenže to je asi nemyslitelný.

Reagovat
vilp

U toho gólu Pedra je docela pěkně vidět, proč Hazard nedává víc branek. S Pedrem stejná startovní pozice, ale zatímco jeden šel naplno do náběhu, druhý se na to vykašlal.

Reagovat
spider_8

Pedro dokáže ty náběhy využívat, to Hazard začíná téměř vždy s míčem u nohy proti zformované obraně.

Reagovat
vilp

Využívat ano, ale i Hazard si umí takhle naběhnout, jen dostane v takovém náběhu málokdy dobrý míč. Většinou to ze začátku zápasu (dnes ne) vždy zkouší a když z toho nic není, tak na to potom kašle. Velká škoda, Messi dává takto z druhé vlny nejvíc gólů.

Reagovat
spider_8

No, těžký mač. Asi nejtěžší od Tottenhamu před měsícem. Burnley hraje s hodně vysunutou obranou, dobře napadají a my se s tím moc nedokážeme vyrovnat a podržet míč v útoku. Nevím, jestli by teď Fabre pomohl, je to hodně soubojový fotbal. Možná namísto Pedra, abychom nepropadali ve středu zálohy.

Reagovat
Whitemedia

Pedra určitě nestřídat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně nedoceněný hráč..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Aký rozdiel medzi Pedrovým a Hazardovým zakončením v takmer totožnej situácii. Hazard by bol gólovo oveľa produktívnejší, keby mal zakončenie ako Pedro.

Burnley hrá veľmi organizovane a my sa cez to nevieme vôbec dostať. A postupom času to bude o to náročnejšie pri našom štýle futbalu (hranie okolo vápna po zemi). Mali sme to slušne rozohraté, no smolný Matičov faul a parádny priamy kop nás zasekli. Bude to ťažké. Za bod budeme spokojný. Burnley už nejaké príležitosti zahodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

*spokojní

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hokaido

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

co tam bylo?

Reagovat
Ritchie

Cahill Luiz co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bylo?

Reagovat
Whitemedia

Matic wtf a Luize střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Ti stopeři si dělají piču?

Reagovat
off-olda

Co to bylo Cahill Luiz Kurtoá

Reagovat
Whitemedia

Conte Zoumovi a Akému těžce nevěří, když raději na hřišti nechává procházejícího se Luize..

Reagovat
smazaný uživatel

On nakonec mezi Contem a Mourinhem nebude moc velký rozdíl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Snatus

Má pravdu.

Reagovat
blade115

Pouhých devět míst v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně předstírejme, že rok předtím neudělal v pohodě titul

Reagovat
blade115

Klidně předstírejte.

Reagovat
nani92

Reagovat
Snatus

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pinturicchio

Není. Toncek akorát není takový paranoidní ubulenec (ale pobrečí si taky), ale společného toho mají dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Toncek

Reagovat
Pinturicchio

Familiární přezdívka.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole není to 10letý klučina

Reagovat
Pinturicchio

Ale je to Juventino, proto Toncek.

Reagovat
pingla

Nekdo HD Sky Sport?

Reagovat
off-olda

Dobráá

Reagovat
spider_8

Dneska jsou Alonsovy centry na pěst

Reagovat
off-olda

Conte

Reagovat
Hokaido

Willian za Mosese? Dvě střídání v 72. minutě?

Tomu říkám pořádná ANARCHIE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Willian krásně soupeři

Reagovat
off-olda

Friend

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že bychom dnes dali ještě nějaký gól.

Reagovat
Whitemedia

jsem zklamaný

Reagovat
andrew96

Costa

Reagovat
Hokaido

Od střídání hrajeme na 4 obránce s Azpim na pravý obraně, že?

Zajímavá reakce od Conteho.

Reagovat
Kovi81

jop, 424/442

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že pánové před zápasem popili..

Reagovat
off-olda

To už by měl Hazard hattrick...

Reagovat
vilp

Tak počasí a celkové podmínky hodně podprůměrné, nedivím se.

Reagovat
off-olda

Kéž by Michy rozhodl.

Reagovat
Coutinho10

Barton to je jeho

Reagovat
andrew96

Gary

Reagovat
pingla

ten mejc

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, proč hrajou takovou sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza hrůza, snad to zůstane u 10 bodovýho náskoku

Reagovat
t0mmy33MCFC

no to bys chtel hodne

Reagovat
Snatus

Rozhodčí půlku nastavení ukazuje na hodinky a pak to ukončí přesně fakt komedie

Reagovat
frank

Reagovat
Snatus

To není výmluva našeho neúspěchu, ale povzdech nad kvalitou rozhodčích.

Reagovat
icemike

Reagovat
Hachim Mastour

Özil's league record:

LaLiga: 105 games, 19 goals, 47 assists, 324 chances created

PL: 105 games, 20 goals, 37 assists, 352 chances created

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

tak v Reale nahraval Ronaldovi a Benzemovi

v Arsenali Giroud a Walcott ktori su neskutocni palici . Prave preto sa divam na statistiku chances created ako na asistencie nakolko on si tu ,,robotu'' spravil

Reagovat
Lacko_Boh

ako hovori Werich: "chance created > assists > goals > celkový výkon"

Reagovat
Coutinho10

Mawson na pohodu

Reagovat
Coutinho10

hezkej golik

Reagovat
smazaný uživatel

A Leicester se na Swans nechytá.

Reagovat
Coutinho10

pritom zacatek nemeli spatnej....bez novyho impulzu to nepujde no

Reagovat
hefy

Leicester.

Reagovat
Rybinho85

Snad spadnou

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Gylfi

Reagovat
Hokaido

To je fakt tragédie.

Reagovat
Hokaido

I když počkat, past sklapne.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea prial som im zostup, ale posilnili fakt dobre a Carrollovi so Sigurdssonom snáď ani nejde nepriať.

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
C-M@ster

Kurz 37 na obrat... přece tam ty prachy nenecháte ležet...

Reagovat
C-M@ster

Okazaki na plac! Islam v Leicesteru nechceme!

Reagovat
smazaný uživatel

Veľké trápenie od Leicestru...

Reagovat
C-M@ster

Lol... mladí v Brně do 17 let otočili zápas góly v časech: 57:34 a 57:59 a vyhráli 2:1 nad Rusama

Reagovat
Coutinho10

Morgan si to vychutnal

Reagovat
JessePinkman

Swansea má skvělou zálohu. Sigurdsson, Fer a Carroll hráli proti Leicesteru suprově. To je teď můj největší kandidát na sestup, všichni hráči naprosto bez formy. Aspoň by pak mohl bejt dostupnější Gray.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

omg, ze gray jasne, na FB z toho chytili vsetci erekciu takze mi ej jasne odkial si prisiel

Reagovat
Azazelo RD

Většina lidí přišla z erekce, Kolumbusi.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

za nick

Reagovat
Hokaido

Yeah science, bitch!

Reagovat
Hokaido

Nemyslím si, že by Gray nebo Chilwell byli o moc dostupější, kdyby Foxes spadli. Oni nepotřebují prodávat, mají s nimi smlouvu na 3 a 4 roky a jsou to v podstatě jediní hráči, na kterých lze v budoucnu stavět. Dokud to půjde, tak je budou střežit jako oko v hlavě.

Reagovat
niflheim

Bylo by snové, kdyby Cherries dnes bodovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

snové asi hej, ale forma oboch hovorí o jednoznačnom zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jen tak OT:

Góly Torrese a Carrasca

https://streamable.com/ugfbq

https://streamable.com/u99kw

Reagovat
frank

Reagovat
fantomas

Jenom něco k tomu nemehlu Okazakiho, jehož přínos se loni tak podceňoval

https://twitter.com/stighefootball/status/831074511655145472

Reagovat
fantomas

Tohle je docela zajímavý, Lloris z toho vychází dost mizerně... a Heaton třída

https://pbs.twimg.com/media/C4isn6MXUAAr_Io.jpg

Reagovat
vodka

Hennessey wtf Jako ok, možná nedělá přímé chyby, ale děravý je teda zvlášť letos fest...

Reagovat
fantomas

Když on ty chyby vážně moc nedělá no. Spíš podrývá sebejistotu týmu takovýma dílčíma kravinama, mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co všechno jsou errors?

Reagovat
fantomas

Nevim přesně, ale vzhledem k tomu, že jich mají někteří tak málo, budou to asi jen chyby zpříma vedoucí k šanci/gólu soupeře.

Reagovat
Busby babes

DDG>>> Lloris.

Reagovat
fantomas

Tak o tom doted pochybovat snad akorat owny. A Iacob.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale o kvalitě to nic nevypovídá

Reagovat
fantomas

Jn, spis o nekvalite.

Reagovat
smazaný uživatel

nikoliv

Reagovat
bbbauch

Mate skoro tak dobryho golmana, jako je mignolet. Podle me to sedi

Reagovat
SunFells
Reagovat
niflheim

King, Wilshere, Ibe...

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
smazaný uživatel

MU, Arsenal, Liverpool

Reagovat
Mastný Chobot

zlý, dobrý a bystrozraký

Reagovat
diastan

Tak dnes snad v suchým triku, chce to minimálně udržet formu do LM

Reagovat
Mato178178

Preco tak experimentuje so zostavou? .. preco tam neda normalne sagnu na pravo kolarova dolava ? teda aspon zatial to je tak na evysledkyale predpokladam ze to tak aj ostane? a co ten aguero nemoze hrat aj jesus aj aguero naraz?

Reagovat
Teoretik

Fernandinho bude na beku (otázka na jaké straně, možná to změní oproti minule a šoupne ho nalevo), Kolarov na stoperu.

Reagovat
Teoretik

Dnes snad ještě Bournemouth prohraje, ale pak to bude válec do konce sezóny.

Reagovat
Mato178178

dalsia vec trener bornemouthu hovoril o gradelovi uz po africkom pohary narodov ze nevie ci bude pripraveny ale naco to vobec hovoril ked ten hrac nehral celu sezonu a ani teraz nie je vobec na lavicke? ked s nim vobec nepocita a prehlasuje o nom ze uz mozno bude pripraveny na dalsi zapas alebo nieco take povedal

Reagovat
Mato178178

pohari*

Reagovat
SunFells

Podle mě tě chtěl zmást.

Reagovat
nani92

City Billions

Reagovat
Maresma

Už začla druhá sérka?

Reagovat
nani92

jop

Reagovat
Maresma

Fakt že jo, a to mi myepisodes ukazuje až 20. února

Reagovat
nani92

tak možno to je nejaká leaknutá, aj Homeland bola prvá časť o nejaký týždeň skôr na nete..

Reagovat
Maresma

Pravda

Reagovat
vladis271

stojí to za pozretie?

Reagovat
nani92

kedže mi to určite nevyspoileruješ, tak ti to s čistým svedomím odporúčam

Reagovat
Whitemedia

samozřejmě

Reagovat
Maresma

Určitě.

Reagovat
Maresma

Jesus Snad nic vážnýho..

Reagovat
alcantara

Nieco s prstom zrejme.

Reagovat
Hokaido

Bournemouth zatím super výkon. Ten jejich energickej fotbal je prostě super, snad z toho dneska alespoň bod bude.

Reagovat
Hokaido

Ach jo, jebu na to.

Reagovat
pingla

Sterling

Reagovat
nani92

ale žeby to niekedy nám takto obrancovia nahrávali, to nie..

Reagovat
pingla

právě proti Bournemouthu

Reagovat
Hokaido

Co to bylo?

Reagovat
niflheim

WTf, to bylo za ten faul?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mihi

co piskal?

Reagovat
vilp

Faul.

Reagovat
alcantara

Faul

Reagovat
Minister

bol tam faul

Reagovat
Mihi

ok chalani, najprv som sa bal ze odmaval ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

wat

Reagovat
smazaný uživatel

Bol tam faul, z druhej kamery tam bolo jasne vidieť, že potiahol Stonesa a tak sa dostal pred neho, palec na horu pre rozhodcu

Reagovat
Minister

Mám pocit, že Wilshere sa tam len prechádza.

Reagovat
Minister

on sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

kotnicek no..

Reagovat
smazaný uživatel

no procházel se tam i předtím. Kdyby se nezranil, tak ani nevím, že tam je..

Reagovat
Usty

Silva hraje skvěle. Chválí ho i na Sky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadlo... Bournemouth v téhle sezóně vydělá na TV právech, pokud se udrží nad týmy bojujícími o záchranu, kolem 110 mega. To je cca 9160 GBP/ sedačku na stadionu. Permice tam stojí 550-760 GBP. Takže na TV 14x víc, pokud budu počítat průměrnou cenu permice jako střed mezi nejdražší a nejlevnější.

Reagovat
Mastný Chobot

pekná myšlienka

Reagovat
smazaný uživatel

Domáci celkom fajn v defenzíve, ale dopredu tým pádom predviedli menej akcií.

Reagovat
nani92

Aguero so svojou sebeckosťou u Pepa čoskoro skončí

Reagovat
Mastný Chobot

u mňa už kvôli nej skončil. nenávratne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nám líto

Reagovat
Mastný Chobot

to mi len tak napadlo

Reagovat
Hokaido

pekná myšlienka

Reagovat
Lacko_Boh

Dominik by sem mal castejsie prispievat

Reagovat
nani92

u mňa skončil už 13.5.2012, ale ak k nám príde, tak dokážem urobiť hrubú čiaru

Reagovat
Mastný Chobot

"ak k nám príde, tak dokážem urobiť hrubú čiaru" je vaše motto vo fanklube, že?

Reagovat
nani92

v Slovane áno

Reagovat
smazaný uživatel

udělal jsem ji za tebe

http://imgur.com/a/GebOw

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

ked uz je o nom rec, tu je celkom zaujimave porovnanie zapasov s nim/bez neho

https://pbs.twimg.com/media/C3794jmWAAIF-Vg.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth zostupová formička

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to potvrděj jako vlastňák, tak Mings letos 2 vlastňáky ve 4 zápasech PL

Reagovat
SunFells

chudák kluk

Reagovat
Coutinho10

tak kdybych si Aguera bejval nechal, tak by teoreticky z trojice adeptu (Jesus, Lukaku a Kane) vysel nejlip, ikdyz nemel hrat

Reagovat
Coutinho10

tak preci jenom to bude own goal, takze se nic nemeni

Reagovat
Hokaido

Bude mít áčko, takže by nejlíp přeci jen vyšel.

Reagovat
Coutinho10

jo a jo uz to vidim

Reagovat
Teoretik

Škoda, ale Sané je stejně jako proti Swansea v druhé půli poloviční

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele