Premier League - preview 23. kola

31.01.2015, 09:06, aktualizováno 01.02.2015, 08:42
Previews
V sobotu vyhrály Manchester United, Tottenham i Liverpool a toto trio nyní čeká na odpovědi dalších dvou celků bojujících o třetí pozici. Arsenal je favoritem domácího duelu s Aston Villou a plný bodový zisk se očekává rovněž od Southamptonu, který hostí Swansea...
Arsenal FC - Aston Villa  (neděle 14:30)
Lambertova Aston Villa byla na podzim lecčím jen ne zajímavým týmem, avšak na tom se pomalu začíná kdeco měnit. Bývalý manažer Norwiche se totiž v lednu pěkně čil a v Carlesi Gilovi, potažmo Scottu Sinclairovi čerstvě našel potenciální rozdílové hráče pro tápající ofenzívu...

Zlepšení v oblasti ligových výsledků se zatím dostavit nestihlo, když birminghamští nadále (už sedm kol, od 7. prosince) čekají na další vítězství, na druhou stranu by bylo fér podotknout, že si obě zmíněné akvizice doposud plnohodnotný debut v novém dresu neodbyly. Respektive Carles Gil ano, před týdnem v FA Cupu - a hned z toho byla parádní branka pro španělského šikulu i relativně přesvědčivá výhra 2:1.

Villans takhle tedy můžou být před reparátem s Arsenalem docela optimističtí. Na podzim mu vinou prospalé šestiminutovky podlehli 0:3, konkrétně na Emirates Stadium se však vínovým v nedávné době pozoruhodně daří.

Nejčerstvější vzpomínka na sever Londýna (srpen 2013) se týká senzační výhry 3:1, přičemž žádný z prvoligových mančaftů na svých posledních pěti výletech na hřiště Gunners neskóroval tolikrát jako právě Aston Villa (osmkrát).

Na druhou stranu Arsenal je v tuhle chvíli pochopitelně stále kvalitnějším celkem, který také v uplynulých dnech, ba týdnech nabírá formu. Minule v Premier League překvapivě suverénním způsobem skalpoval ManCity, zatímco pod taktovkou Rosického s navrátilci Özilem a Walcottem před týdnem přešel do dalšího kola FA Cupu přes Brighton.

Jestliže Özil s Walcottem jsou již zpátky, Oxlade-Chamberlain s Welbeckem si ještě na své comebacky počkají. Čerstvě potom na marodku upadl hvězdný Alexis Sánchez, kterého zřejmě dnes nepustí na trávník natažený zadní stehenní sval. Paul Lambert naproti tomu očekává zvláště vitální návraty Delpha s Agbonlahorem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Swansea City  (neděle 17:00)
Podle mnohých predikcí už Southampton v tuhle chvíli dávno neměl sídlit na příčkách zajišťujících účast v Lize mistrů, a hle - ono se na věci nic moc nezměnilo, když Saints i po víkendu zůstanou čtvrtí, bez ohledu na jejich dnešní výstup proti Swansea...

Jaksi nevyhnutelná podzimní krize, která přinesla Saints nevídané čtyři porážky v řadě, je definitivně zapomenuta. Jihoanglický klub nyní neprohrál už šestkrát v řadě a dohromady v tomto intervalu inkasoval pouze třikrát, zatímco ztratil dokonce jen jednou (doma proti vedoucí Chelsea).

Pravda, Soton si před týdnem odbyl menší vystřízlivění alespoň v rámci FA Cupu, když doma senzačně ztroskotal na Crystal Palace, pořád jsou to ovšem svatí, kdo do tohoto duelu kráčí v mnohem lepší náladě. Velšský klub koneckonců netriumfoval už ve čtyřech po sobě jdoucích ligových kláních a posledně dokonce epicky vybouchl doma s Chelsea (0:5).

Také pro labutě nebyla týden stará pohárová vložka nijak slastným zážitkem, ba ještě hůř - Swansea bez Bonyho s Ki Sung-yuengem vůbec nedokázalo vzdorovat druholigovému Blackburnu. Bez obou zmíněných obor si přitom Swans budou muset vystačit i nyní.

Prvně jmenovaný je již pochopitelně hráčem ManCity a korejský záložník se prozatím nestihl vrátit z Austrálie, pročež spolu se suspendovanými Sigurdssonem a Bartleym představuje významnou absenci.

Naopak Southampton byl v uplynulých dnech povzbuzen návratem Mayi Yoshidy a Sadia Maného z kontinentálních mistrovství, takže si Ronald Koeman může při četných zraněních (Long, Alderweireld, Wanyama a Schneiderlin) aspoň trochu ulevit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Newcastle United  (sobota 13:45)
Když se v rámci loňské sezony Hull s Newcastlem střetly na KC Stadium, Alan Pardew vlastním výpadem vůči Davidu Meylerovi zbytečně zastínil parádní výhru Strak 4:1. Tentokrát už ale k podobnému incidentu jen těžko dojde: horká Pardewova hlava je již zpátky v Londýně, zatímco Magpies pokračují pod starým známým asistentem Johnem Carverem...

Dlouholetý služebník Newcastlu je bezesporu oblíbenou tváří fanoušků, kteří o něm těžko budou hovořit jinak než pozitivně, ovšem tak jako tak se nelze ubránit dojmu, že jde v podání Mikea Ashleyho v první řadě o sázku na jistotu. John Carver s týmem uhrál jediný bod ve třech kolech, přesto nyní dostal trvalý mandát až do konce sezony - patrně s prozaickým cílem NUFC zkrátka udržet v elitní soutěži.

Což by vpravdě neměl být žádný těžký oříšek, vezmeme-li v úvahu, že Straky stále mají blíže do top10 než do vnitřku sestupového pásma, a již teď se nachází pouhých šest bodů od magické 33bodové hranice.

Naproti tomu v Kingstonu upon Hull by se záchranou mohli mít regulérní potíže, když na novoroční skalp Evertonu navázali dvěma prohrami bez vstřeleného gólu, a zdají se být opět zpátky, kde byli - poblíž pomyslného dna.

Steve Bruce se během lednového okna ze všech sil snaží posílit ofenzívu a nejspíš by se mohl ocitat blízko zisku Aarona Lennona, pro tuhle chvíli si však ještě bude muset vystačit s dostupným duem zaběhlých forvardů Jelaviće s Abelem Hernándezem. V pořádku by pak měli být také Robertson a Ramírez.

V Newcastlu se v uplynulých dnech těšili z předčasného senegalského vypadnutí z Afrického poháru národů - takhle se jim vrací pod ruku jejich elitní střelec Papiss Cissé, který si navíc v Rovníkové Guineji jen sotva kopl, takže by měl být svěží a připraven potopit již Hull. Zdravotní trable dále setřásl trojlístek Obertan-Abeid-Santon.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Když Alan Pardew hostil Everton ještě na lavičce Newcastlu, byl Crystal Palace v sestupovém pásmu, šest pozic a pět bodů za Toffees. Jenže potom Eagles převzal a dělá zázraky. Čtyři soutěžní výhry v řadě a pátá je na spadnutí. Sezobnou Orli sladké Karamelky a prohloubí soupeři jeho krizi?

Než Pardew v Palace odkoučoval první zápas, potácel se tým z Londýna ve skutečné krizi. Měl nejméně bodů z celé ligy a byl předposlední. Jenže pod vedením šedovlasého kouzelníka porazili Eagles jak Tottenham, tak Burnley a najednou jsou třináctí - o skóre za Evertonem.

Navíc pomohl svému novému zaměstnavateli už do osmifinále FA Cupu, když nejprve smetl Dover z páté ligy, aby pak šokoval na hřišti třetího týmu Premier League Southamptonu, který přestřílel 3:2. Mimochodem, právě ofenziva Crystal Palace byla hlavním problémem před Pardewovým příchodem. Na tři branky z poháru se pod Warnockem namáhali Orli osm ligových zápasů...

V táboru Evertonu je naopak nálada taková, že by se fanouškům snad nějaký ten "Pardew" taky hodil. Roberto Martínez je svými neobratnými metodami pomalu ale jistě uvrhován v nemilost fanoušků, čemuž jen napomáhá fakt, že Toffees už šest zápasů nepoznali radost z vítězství. Prohráli dokonce i s tragickým Hullem, který kromě nich za poslední téměř 4 měsíce porazil jen Sunderland - a to za okaté a odpudivé podpory rozhodčího.

Blues se prostě trápí a kupříkladu v porovnání s minulou sezónou mají o 18 bodů bodů méně. Zoufale by potřebovali nějakou vzpruhu, přeci jen kádr mají na to, aby bojovali i o pohárovou Evropu. Místo toho ale z 11 venkovních zápasů drželi jediné čisté konto a bodový zisk ze Selhurts Parku by byl darem z nebes.

Na Crystal Palace mají ostatně v Liverpool hodně špatné vzpomínky. Loni na konci sezóny měl na stříbrném podnose skvostnou výchozí pozici pro kvalifikaci o Ligu mistrů. Doma však s Eagles prohráli 2:3 a přenechali místo Arsenalu. Stejně skončil i zápas loni v září - a to za situace, kdy hosté neměli ani jednu výhru na kontě a byli poslední.

Zápas, který pro svou tajemnou nepředvídatelnost bude jistě patřit k nejzajímavějším v kole, může ozvláštnit debut Jordana Mutche, který se stal spolu s Sholou Ameobim další zimní posilou Pardewova týmu. Robustní útočník naopak ještě není fit.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Kelly - Puncheon, Ledley, McArthur, Zaha - Gayle, Sanogo
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Besić, Barry - Naismith, Barkley, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Sam Allardyce a s ním celý West Ham touží přepisovat dějiny na Anfield Road a potvrdit tak svůj útok na pohárové příčky. Proti bude v solidní formě hrající Liverpool s kapitánem Steven Gerrardem, který v dresu Reds vyběhne už k 700. soutěžnímu zápasu.

Současný manažer londýnského celku pomalu odpočítával dny do svých devátých narozenin, když Hammers vykradli liverpoolský stadion. Od té doby zde odehráli dalších 41 prvoligových klání, úspěch už ovšem nikdy nezopakovali. A sám "Big Sam" je na tom přinejmenším obdobně, ten se na Anfield Road vydal jedenáctkrát, tři body si ale nikdy neodvezl.

Co by alespoň psychicky pomoci mělo, je rekordní sezóna West Hamu. Šestatřicet bodů po dvaadvaceti kolech mu navíc zajišťuje fakt, že je v této pokročilejší části před Liverpoolem vůbec prvně za dob Premier League. V zádech ho podporuje i zářijové vítězství při domácím střetnutí, přičemž předtím stihl na Upton Parku prohrát dva ligové a jeden pohárový zápas. Na druhou stranu už téměř rok nedokázal na hřišti soupeře udržet čisté konto a na posledních čtyřech výletech víckrát jak jednou branku neslavil.

Liverpool mezitím nabírá dech, za posledních deset kol ztratil všechny body jen v Manchesteru, naopak poslední dva výjezdy ovládl s čistým kontem a premiérově v probíhající sezóně tak může zapsat sérii tří výher bez inkasovaného gólu. Toho bude chtít docílit dalším zásahem i Borini, jenž se ve Villa Parku na letošní patnáctý pokus konečně střelecky prosadil.

Reds se budou chtít oklepat ze smolného vyřazení z Capital One Cupu a po pěti měsících absence by k tomu mohli využít i služeb uzdraveného Sturridge. Dvojnásob zle bude na duel s Chelsea vzpomínat Mahmadou Sakho, který kvůli poranění zad z úterního zápasu pravděpodobně do hry nezasáhne. Menší otazníky pak na hostující straně visí nad trojicí Carl Jenkinson, Alex Song a James Tomkins. Po návratu z APN by se mohl ukázat senegalský Cheikhou Kouyate, Darren Fletcher pak sobotní zápas ještě nestihne.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 6.50
více informací
Manchester United - Leicester City  (sobota 16:00)
O udržení i Ligu mistrů je velký zájem. Manchester United a Leicester jsou na každé ze dvou stran barikád jedni z hlavních uchazečů, a přestože se nacházejí na opačných pólech tabulky, jejich plán na sobotní odpoledne je jasný. Pokusit se na Old Trafford nejlépe o všechny tři body...

Leicester, přestože se po 13 ligových zápasech bez výhry (a se ziskem pouhých 2 bodů) zvedl a z posledních šesti soutěžních se radoval hned čtyřikrát, "trůní" na poslední příčce se ztrátou tří bodů na nesestupové pozice.

I tak ale Foxes mají na čem stavět. Od konce minulého roku se jim daří náramně - porazili Hull i Aston Villu, remízu pak uhráli na Anfield Road. Navíc postoupili do osmifinále FA Cupu, když vyřadili jak Newcastle, tak i Tottenham, a to dokonce na jeho půdě.

To Manchester United si zcela optimální formu nevybral. Venku se Red Devils dlouhodobě nedaří - vyhráli tam jediný z posledních čtyř zápasů - ale celek okolo brankáře Davida De Gey selhal naposled i na Old Trafford, kde podlehl 0:1 Southamptonu v přímém souboji o třetí příčku tabulky.

Jako mastný flek se na nich pak drží i ostudná remíza 0:0 z FA Cupu proti čtvrtoligovému Cambridge United. Přesto jsou v utkání jasnými favority - a to i proto, že před senzační porážkou 3:5 na King Power Stadium porazili Leicester hned devětkrát v řadě.

United každopádně hledají sami sebe. Louis van Gaal se nechal slyšet, že v systému 4-4-2 se necítí pohodlně, což dokázal i v utkání proti Cambridge, kde s touto formací nastoupil. Dá se tak očekávat, že nyní bude chtít všem škarohlídům vytřít zrak se sestavou se třemi stopery.

Velkou nepříjemností je však ztráta Michaela Carricka, který v posledních zápasech nabral solidní formu a patřil k největším oporám. Hrát nemůže ani Ashley Young, zatímco Jonny Evnas i Chris Smalling už by měli být v pořádku. Herrera i Falcao však zůstávají u holandského trenéra v nemilosti a jejich nasazení od první minuty by bylo překvapivé.

Velký debut nicméně očekává nejdražší posila historie klubu Andrej Kramarić. Rovněž tak bývalý reprezentační stoper Matthew Upson, který konečně vyléčil zranění z předsezónní přípravy, a je tak manažeru Pearsonovi k dispozici. Záložník James je však vykartovaný, Mahrez reprezentuje Alžírsko na APN a Schmeichel s Woodem zkrášlují marodku.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Smalling, Rojo - Valencia, Rooney, Blind, Shaw - Mata - Van Persie, Di María
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky - Albrighton, Cambiasso, King, Schlupp - Kramarić, Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Queens Park Rangers  (sobota 16:00)
Stoke City patrně šlo do nového kalendářního roku s předsevzetím vylepšit svou domácí bilanci a jeho první krůček - remíza s Manchesterem United - vpravdě nebyl z nejhorších. Teď už je nicméně potřeba natvrdo zvítězit, když na Britannia Stadium zajíždí předposlední Queens Park Rangers...

Potters aktuálně uzavírají elitní desítku ligového tabulky a vděčí za to mimo jiné své nedávné formě, když opanovali tři z posledních pěti duelů, zatímco podlehli akorát favorizovanému Arsenalu na severu Londýna.

To QPR by už coby další zástupce hlavního města měl představovat poněkud jinačí písničku; ostatně Hoops mají nejvíc starostí sami se sebou, neboť se jim od 20. prosince nedaří zvrátit na svou stranu vůbec žádný ligový zápas.

Největší starostí Harryho Redknappa se v tuhle chvíli zdá být zajištění lepší podpory pro velice produktivního Charlieho Austina, pročež bývalý kormidelník Tottenhamu očividně plánuje ještě nějaké ty posily. Prozatím se nicméně stihl akorát zbavit Jordona Mutche, zatímco nákupy pravděpodobně odkládá až na deadline day.

Ve Stoke-on-Trent pro změnu v nedávné době přijímali smíšené zprávy. Nejprve se mohli radova z brzkého vypadnutí Senegalu z Afrického poháru národů, které jim vrací zpátky Mameho Dioufa; posléze však polykali hořkou pilulku v podobě vážného zranění Bojana Krkiće, jehož zpřetrhané kolenní vazy vyřadí z celého zbytku sezony.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sunderland AFC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Letos je to zatím samé "jednou jsi nahoře, jednou zase dole" od Sunderlandu. Poyetovo mužstvo již v této sezoně zvládlo uhrát skvělé tři body v derby s Newcastlem i hezkou remízu proti Chelsea, vedle toho ale zároveň ošklivě vybouchlo se Southamptonem (0:8) a konkrétně v tuhle chvíli zažívá velice suché období tak nějak obecně...

Mackems zaznamenali všehovšudy jedinou výhru v minulých 12 kolech, a proto se zase jednou dají hladce pasovat mezi prominentní sestupové kandidáty. Od 18. Hullu aktuálně Sunderland odděluje pouhý bod a o čtyři góly lepší skóre, což zní těžko přesvědčivě zvláště v kombinaci s neustále se prodlužujícím čekáním na první bod v roce 2015.

Sunderland na druhou stranu může jedině povzbuzovat skutečnost, že Burnley na tom samo není o moc lépe. Ačkoliv Clarets na výjezdu do Sunderlandu naposledy nebodovali v dávném roce 1972, do tohoto souboje jdou stále jako ten o něco hůře postavený celek. Co se momentálně formy týče, jsou na tom ovšem fotbalisté Burnley mnohem lépe; vždyť před dvěma týdny zaregistrovali vůbec první prohru ve čtyřech ligových kláních.

Sunderland o minulém víkendu uhrál v rámci FA Cupu alespoň bezbrankovou remízu s Fulhamem, když si musel poradit bez důležité dvojice Adam Johnson - Wes Brown. Oba borci už by ale nyní měli být Poyetovi k dispozici, zatímco Rodwell je suspendován a Cattermole stále ještě honí potřebnou fyzičku.

Sean Dyche na druhé straně barikády nemusí řešit v podstatě žádné starosti a všeobecně se od něho očekává, že už podeváté v řadě vsadí na tu samou zahajovací jedenáctku. Na svůj první plnohodnotný start si tak zřejmě ještě bude muset počkat loňský nejlepší střelec týmu Sam Vokes, přičemž Long se Stephenem setrvávají na marodce v pozicích dlouhodobých lazarů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Leden patří Alanu Pardewovi a jeho znovuzrozeným Orlům. Ve stínu jejich křídel se však pomalu zvedá i West Bromwich Albion, které dostal na povel bývalý šéf Crystal Palace Tony Pulis. Ze čtyř zápasů na nové lavičce tři vyhrál, což je porce, kterou jeho předchůdce sbíral čtvrt roku. Teď se WBA postaví Tottenhamu...

Tony Pulis byl do čela West Bromwiche jmenován krátce po Novém roce, tým převzal na šestnácté příčce po Alanu Irvinovi, jenž byl pár dní předtím odejit. Okamžitě po nástupu se začal projevovat jeho přínos.

Dlouholetý manažer Stoke City už má za sebou u Baggies čtyři utkání - tři vyhrál a jedno zremizoval. V FA Cupu smetl 7:0 Gateshead z páté ligy, před dvěma dny pak postoupil do osmifinále soutěže přes Birmingham. V Premier League WBA pod jeho vedením ještě nedostal gól, doma porazil 1:0 Hull, na hřišti Evertonu skončil duel bezbrankovou remízou.

Klub z Hawthorns se zkrátka zvedá, pod Pulisovým vedením opustil pozice namáčející se do sestupových vod a drží poměrně klidnou čtrnáctou příčku. Na začátku sezóny navíc West Brom i bez nového kouče ukončil devítizápasovou šňůru proti Tottenhamu bez výhry, když vyplenili "kurník" White Hart Lane.

Tottenham prohrál i poslední zápas na hřišti soupeře, když nestačil na Crystal Palace. Neporazil ani třetiligový Sheffield United, byť remíza 2:2 nakonec k postupu do finále Capital One Cupu stačila. Ke všemu navíc vypadli doma s Leicesterem ve čtvrtém kole FA Cupu. Mají tak co napravovat a proti Pulisovu WBA to budou mít zatraceně obtížné.

Manažer Spurs Mauricio Pochettino má alespoň zcela prázdnou marodku. Jediný absentér je Alžířan Nabil Bentaleb, který svoji zemi reprezentuje na Africkém poháru národů.

Tony Pulis se těší, že alespoň na pár minut využije novou akvizici z Wiganu Calluma McManamana, zatímco trojice Boaz Myhill, Jonas Olsson a Youssuf Mulumbu jsou mimo hru. Otazník se vznáší i nad startem Stéphana Sessegnona.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, McAuley, Baird - Berahino, Gardner, Morrison, Yacob, Brunt - Anichebe
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Fazio, Vertonghen, Rose - Mason, Stambouli - Eriksen, Kane, Chadli - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Chelsea definitivně bez Costy. Možná bez Fábregase. Man City definitivně bez Tourého a Bonyho. Lampard si zahraje na Stamford Bridge, poprvé po 14 letech a 5 měsících ovšem v dresu soupeře. To je zhruba výčet nejdůležitějších informací před největším zápasem Premier League v sezóně 2014/15, v němž vedoucí Chelsea bude hájit pětibodový náskok na druhý Manchester City...

Jak moc museli fanoušci Citizens podporovat Kamerun ve středečním zápase s Pobřežím slonoviny. "Sloni" nakonec povinnou misi zvládli a po postupu do osmifinále bude duo Yaya Touré - Wilfried Bony chybět o něco déle. Díky tomu má naopak větší šanci k účasti v emočně vypjatém utkání Frank Lampard, který se poprvé v novém dresu vrací na Stamford Bridge.

Avšak Manchester City bez Yayi Tourého? Bída. V Premier League a FA Cupu chyběl klíčový středopolař v pěti utkáních, ani jedno jediné nedokázali Citizens dovést do vítězného konce (0-3-2), přičemž v posledních dvou soutěžních kláních shodně prohráli doma (!), o více než jednu branku (!!) a dokonce bez jediného vstřeleného gólu (!!!). Něco takového se bohatému klubu nestalo sedm let.

Kromě ztráty nejlepšího hráče Afriky je to rovněž vinou špatné formy Sergia Agüera, který se sice vrátil po měsíční absenci, ale je pouze stínem obávaného kanonýra, který před zraněním ve třech soutěžních zápasech nasázel pět gólů. V následujících třech po návratu zatím střelecky mlčí.

Špatnou formu si Man City nenaplánovalo příliš vhodně, v případě třetí soutěžní porážky v řadě totiž vedoucí Chelsea odskočí na celých osm bodů, což už by se dalo brát jako "utržení" nebo v cyklistické terminologii "nasazení k trháku". A přesně to má parta Josého Mourinha v plánu...

Ani Blues nemají zrovna skvostnou fazónu. Když před dvěma týdny smetli Swansea 5:0, superlativy létaly ze strany na stranu, jenže remíza na Anfield Road po špatném výkonu a následná ostuda s Bradfordem na Stamford Bridge shodila Chelsea na psychické dno. Alespoň po oné mentální stránce se však Londýňané dostali zpět na požadovanou normu, jelikož odvetný duel s Reds znamenal postup do finále ligového poháru, což je vzpruha, kterou potřebovali jako sůl.

Ani Chelsea ale nemůže počítat s minimálně jednou oporou. Právě liverpoolští hráči byli "býkovi" Diegu Costovi jako červený hadr před očima a poté, co některé z nich pošlapal, odkroutí si třízápasový distanc.

V základní sestavě tak pravděpodobně nastoupí legendární Didier Drogba, který však i v 36 letech zvládá nejvyšší úroveň se ctí. V lize nastoupil od úvodní minuty jen dvakrát - a v obou případech skóroval (proti Man Utd a Tottenhamu). Celkem má na kontě už 6 gólů a i přes roli náhradníka je po Costovi, Hazardovi a Oscarovi čtvrtým nejlepším střelcem týmu.

Mírným favoritem je Chelsea nejen kvůli domácímu prostředí, ale zcela jistě také kvůli Josému Mourinhovi, který tradičně klíčové zápasy se silnými soupeři zvládá na výbornou. V minulé sezóně porazil anglického mistra v obou zápasech a loni v září uhrál na Etihad Stadium cennou remízu, kterou zhatil až pozdním vyrovnáním Lampard.

Mimochodem, první gól toho zápasu dal André Schürrle, který je podobně jako Mohamed Salah na odchodu z klubu. Na Stamford Bridge naopak míří Juan Cuadrado.

José Mourinho bude kromě Diega Costy a dvou zmíněných křídelníků možná postrádat i několik dalších opor. Rozseknutý nárt by neměl vyřadit Ivanoviće, vážnější je situace u Fábregase a Filipeho Luíse, kteří proti Liverpoolu museli střídat. Jelikož Portugalec, který v 11 zápasech proti Manuelu Pellegrinimu sedmkrát vyhrál (7-2-2), odvolal tiskovou konferenci v reakci na obvinění Costy, můžeme jen hádat, kdo z hráčů je na tom lépe a kdo hůře.

Man City pak vedle Afričanů nemůže stoprocentně počítat se Samirem Nasrim, který se teprve před pár dny vrátil k tréninku. Otazník visí i nad stoperem Eliaquimem Mangalou. Mladý stoper však po letním příchodu beztak nepřesvědčil; ba ani natolik, aby ze sestavy vytlačil Martína Demichelise.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas (Ramires), Matić - Willian, Oscar, Hazard - Drogba
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy - Fernando, Fernandinho - Navas, Silva, Milner - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC22164251:1952
2.Manchester City22145345:2247
3.Southampton FC22133637:1642
4.Manchester United22117436:2140
5.Arsenal FC22116539:2539
6.Tottenham Hotspur22114732:3037
7.West Ham United22106635:2536
8.Liverpool FC22105731:2735
9.Swansea City2286826:3030
10.Stoke City2285923:2729
11.Newcastle United2276926:3527
12.Everton FC2258930:3423
13.Crystal Palace2258925:3323
14.West Bromwich Albion22571020:2922
15.Aston Villa22571011:2522
16.Sunderland AFC22311819:3320
17.Burnley FC22481021:3620
18.Hull City22471120:3019
19.Queens Park Rangers22541323:3919
20.Leicester City22451320:3417

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2175)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dúfam, že si WHU svoju pozíciu vylepšia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to dnes dáme i bez Costy a Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

cesc by měl hrát ale paradoxně jeho střídaní nám proti liverpoolu pomohlp pač rychlsotě vygumovla coutinha se sterlingem

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho právě hodil nejradši na AM a středovou dvojku dal Matič-Ramires. Ale Oscar poslední dobou taky není nejhorší, tak to snad půjde i bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Yungu a spol, jak to vypadá s tím Alexisem? Pro fantu.

Reagovat
afc

Zajtra hrat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hoho, už som predseda goonerského osadenstva?

Reagovat
smazaný uživatel

Známá firma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, si jediný Gooner, vďaka ktorému je na EF špeciálna kategória cien.

Reagovat
smazaný uživatel

No na CM Ramires.. to si za okoušu všechny nechty....

Reagovat
Miguel19

Však by to bylo parádní, kdyby nastoupil střed Matič-Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti silným soupeřům jsme tak hráli celou minulou sezónu a výsledky to přinášelo, takže se toho vůbec nebojím, ba si to i přeju.

Reagovat
Mindas

"Proti silným soupeřům..."

No jo, jenže to je právě ten problém současného City.

Reagovat
kvasha16

minulu sezonu proti silnym hral najma Matic-Luiz nie?

Reagovat
kvasha16

az taky optimista by som nebol mozno mu vyjde zapas, ale dobre vieme ze on toho aj dost dokaze posrat, tak snad sa mu dneska bude darit no

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Markovic, Henderson, Lucas, Moreno - Lallana, Coutinho - Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce - Rodgers is aware of the team being leaked and it’s very frustrating for him. It doesn’t happen at any other top club. #LFC

Vtipný.

Reagovat
Arbiter

Ja tohle nechapu, jak se to muze stat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu, inych moznosti ako to poskladat vela nie je...takto by to poskladalo asi 90% ludi nie?

Reagovat
smazaný uživatel

To není, ale sestava Liverpoolu je známá snad před každým zápasem a děje se to až od doby, co tu je Rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

a vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka fandí Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No mohol byt tam byt o dost inak s Gerrardom. Plus Sakho nebol 100% fit. A celkovo, neda sa povedat, ze by sa ta zostava obcasne neobmienala. Raz je tam Manquillo, raz Enrique. Plus obcas niekoho posleme na dovolenku a hrame s Borinimi alebo Lambertom. Nepekvapilo by ma, keby zacal zaspas s Balotellim.

Reagovat
smazaný uživatel

No když se nad tím zamyslíš, tak to jinak být nemohlo. Možná ten Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš. Naposledy jsme s Manquillem a Enriquem nastoupili v poháru. V lize si nezahrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

4 kola dozadu pri vyhre nad Swans hral Manquillo, Markovic sedel. Ale islo mi hlavne o to, ze ten utok kludne moze nastupit v inej podobe.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší možná nejspíše.

Reagovat
cristiano.K.

je to 50 na 50,jestli Gerrard nebo Lalllana

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není to 50 na 50. Hraje Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes aspoň 4-0!!!

De Gea

Rafa - Jones - Rojo - Shaw

Blind

Angel - Herrera

Mata

Rooney - Falcao(bohužel asi RVP)

Reagovat
smazaný uživatel

JONÁŠ OLSSON a NABIL BENGÁLEM

Reagovat
Usty

word...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celkově je ten článek dost pochybný, nějaké kurníky by si měl autor nechat do čukotského fóra, kde to lidé jistě ocení

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

na kurniky ste specialisti vy takze neviem o com tocis teraz

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si tím chtěli ověřit, jestli to někdo vůbec čte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, ono to tam pořád je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešok bude patriť Hazardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak.

Reagovat
fajdax

::thumbsup: taky si myslím

Reagovat
Kenneth

Nejdrazsi stoper historie a hraje misto nej Demichelis

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Demichelis podáva lepšie výkony.

Reagovat
Mindas

No vidíš a jednu dobu druhý nejdražší hráč historie leštil lavičku zase v Realu. Nevybereš si...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že dnešní výkon bude alespoň za něco stát

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/EmotionalEarnestBoilweevil

Za kolik ho teda koupíme zpátky?

Reagovat
kiwwi

ten Dante

Reagovat
smazaný uživatel

Takové bránění ala Cahill.

Reagovat
kiwwi

toto je vysada nasich stoperov...cuvat az do vlastnej brany aby nakoniec z teba mohol utocnik urobit debila

Reagovat
DieFohlenBMG

ten pass

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melisko

mah nigga

Reagovat
kiwwi

ak nepride Mohamed k hore, pride hora k Mohamedovi

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

jak si hrál na přísného

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom stačilo, aby mu dal Zlatan žlutou.

Reagovat
nani92

LVG kup ho

Reagovat
13

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
DieFohlenBMG

žlutasek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Swarley

já bych ho poslal do sprch raz dva

Reagovat
TopinB

Rozhodčího nebo Zlatana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

když nejde mohamed k hoře.......

Reagovat
Mindas

Kam jde Salah?

Reagovat
cristiano.K.

na fialky nebo spíš k fialkám

Reagovat
Mindas

Takže raději fialky než hora? V pořádku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Andre Schürrle má z Chelsea přestoupil za třicet milionů eur do Wolfsburgu, tento transfer však možná nebude zrealizován. "Jsem ohledně toho optimistický jen v omezené míře. Máme před sebou hospodářské problémy, které se sami sebou nevyřeší," uvedl manažer Klaus Allofs, který ale potvrdil, že všechny tři strany jsou domluvené: "Rád by k nám šel a i Chelsea ho chce uvolnit."

Reagovat
Melisko

Chelsea uz ma nahradu, takze mozu pekne stlacit cenu dole

Reagovat
blade115

Necháme si ho a pryč půjde Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Svatej

Nebo si proste jen nevezmeme to kopyto ..

Reagovat
blade115

To už je bohužel nevyhnutelný, tak musíme volit druhé nejlepší řešení.

Reagovat
Svatej

Ja to proste nedokazu pochopit, nejspis se s tim ani nehodlam smirit. Udelame spoustu fajn obchodu a potom si to rozeserem timhle nudnym nezajimavym behacem.

To se opravdu chceme vyrovnat tem dvema gigantum ve Španělsku Cuadradem? Kam nas takovej hrac posune?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

http://instagram.com/p/ygZuTHnrMi/

Cuadrado potvrdil svůj odchod na instagramu.

Reagovat
DieFohlenBMG

to je pekne kokotsky vyměnit sirleho za kvardáda

Reagovat
smazaný uživatel

To ukáže čas.

Reagovat
DieFohlenBMG

jako ve fifě jsem si ho oblíbil, ale je jenom rychlej andré zahraje dobře na obou křídlech i na středu, a je o 2 roky mladší nepochopitelný tah od chelsea, ale na to jsme zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš říct, že za poslední roky se Chelsea chová na přestupovém trhu nepochopitelně? ohohooo

Reagovat
DieFohlenBMG

Ano, to jsem chtěl říct

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se vysmál v tom prvním příspěvku, takže není vlastně co říct víc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Nechutnost... 30 mega za takovyho supaka. To uz bych radsi nechal hrat i toho Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi jako lepší Moses, ale snad se pletu.

Reagovat
Svatej

Me jak pomalejsi walcott, jsem z toho fakt nestastnej

Reagovat
Robochelsea

A čo je zlé na Mosesovi? Však u nás hral celkom dobre a mal lepšie štatistiky ako Willian alebo Schürrle.

Reagovat
blade115

Jaké statistiky měl lepší?

Reagovat
Robochelsea

Mám na mysli góly.

Schurrle 3000 minút-14 gólov

Moses 2400 minút-9 gólov

Tak nie zrovna lepšie, ale ani nie oveľa horšie. A lepšie ako Willian mal určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš nesrovnatelné.

Reagovat
DieFohlenBMG

no Schurrlemu stačí očividně míň minut na gól

Reagovat
blade115

Moses má těch gólů deset, i tak má ale Schürrle méně minut na gól. Nicméně to není zrovna vhodný srovnání, navíc bych čekal, že to budeš brát trochu komplexněji než jen v rámci vstřelených branek. Ve věcech jako jsou asistence, vytvořené šance, úspěšné přihrávky, střelecké pokusy, přesnost střel atd, je totiž i Willian lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Willianove strelecké pokusy za nič nestoja, tak neviem, prečo by to malo byť plus. A vytvorených šancí podľa mňa tiež nemá viac, ale to je jedno, mne sa nechce pátrať na internete kvôli takýmto veciam.

Reagovat
blade115

Naštěstí statistiky nemluví podle tebe, ale podle skutečnosti. A možná by nebylo na škodu občas trochu pátrat, než vypustíš další takovou kravinu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Ja jsem s Cuadradem zkratka silne nespokojenej. At si tahne padat na hubu treba k slepicim, ale ja toho prumeraka v tymu nechci.

Reagovat
cristiano.K.

zastávám názoru,že vám tuhle sezonu dost pravděpodobně nepomůže víc než Schurrle,ale fotbalista je to kvalitnější, bude si zvykat na ligu,víc bych to chápal v létě,protože jste ztratila dva hráče tímto transferem. Nevím,proč by měl být průměrák, nevím,kolikrát si ho viděl......

Reagovat
Svatej

Nebudu si tu vymyslet. Nevidel jsem velkej pocet jeho zapasu, ale clovek by tak nejak cekal, ze za 30 mega se aspon v tom, co jsem videl, parkrat predvede a realita byla takova, ze v soubojich 1v1 vypadal zle, kombinacnima schopnostma taky nijak neoslnil a na nohou se casto neudržel.

Jasne, bude mit nekolik vhodnych prednosti, ktery nasi hre treba prospeji, ale ja chci po nasem klubu zkratka vic.

Reagovat
cristiano.K.

Podle me Mourinho vyměnil golové křídlo za výborně bránící křídlo. Hlavně,když Mou nakupuje,tak ví co dělá, nevidím důvod tomu nevěřit ani ted. Technicky je velmi zdatný, horší je to s řešením finální fáze. Já fakt nevidím důvod tomu nevěřit ba dokonce ten přestup (výměnu) hejtovat.

Reagovat
Svatej

Jinak samozrejme me muze vytrit zrak a je se za svoje slova omluvim, ale zatim to citim takhle.

Reagovat
DieFohlenBMG

dobrý kurz na west ham, trestat

Reagovat
smazaný uživatel

tam hram over

Reagovat
smazaný uživatel

no, když se koukneš na historii zápasů těchto týmů, tak zjistíš, že Liverpool s West Hamem, když hrál doma nikdy neprohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budeme v pekle , Costa bude chybět ale i pro něj se hecnem .

Reagovat
kiwwi

OT: su tu nejaki autickari? Potrebujem poradit s autobateriou

Reagovat
smazaný uživatel

automobil je buržoazní výmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

kryptofašistickej buržoázní škvár

Reagovat
r.mrazik

To se radeji mrkni na jiny weby...

Reagovat
cristiano.K.

vodičkář

Reagovat
smazaný uživatel

MU - 1 s hdcp

CP - 1x

Stoke - 1

a chelsea klasicky beton proti silnym timom, este bez costy

Reagovat
r.mrazik

Pokud dneska chelsea vyhraje,tak je titul uz jasny...

Jsem zvedav co dneska želva vymysli,ale hlavne at se na to da koukat a at nezamota tou taktikou misto soupere spis vlastni hrace

Skoda carricka,ale zas by mohl konecne hrat herrera,i kdyz se bojim ze tam hodi fellu s blindem...kazdopadne tri body jsou nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet – Emre Can, Škrtel, Sakho – Marković, Henderson, Lucas, Moreno – Lallana, Coutinho – Sterling.

Reagovat
nani92

Skoda, ze hrame o 16..pozrel by som si ako Moyes dnes vymaze Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

který Real?

Reagovat
M11

Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/DuckerTheTimes

Doporučuju přečíst jeho nedávnou sérii tweetů o Herrerovi.

Reagovat
r.mrazik

Je to s nim dost divny

Reagovat
mithro

njn nic nove bohuzial. na zaciatku tam boli klebety o tom, ze nedodrziaval uplne liecbu, chodil neskoro na rehabku, etc, plus zahrnutie do tej kauzy v spanielsku. je to cele zvlastne.

Reagovat
kiwwi

Ander Herrera on his involvement in the Manchester United squad this season:

“The manager has to decide who is playing but I feel okay, I feel ready and think I am in good form. I am always ready to help my team-mates – I am a professional.

“I feel okay. I played in all the games in January. Of course all the players want to play every minute of every game but I understand where I am playing – I am at Manchester United and it is not easy to play every game because we have some of the best players in the world here. I want to be ready for when the manager says I can play.”

Reagovat
Arbiter

však co jiného očekávat jako odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ale i tak je dobry videt, ze se chova jako profik. Podobne jako treba u vas Cech.

Reagovat
Counter

If Chelsea win this weekend the gap at the top of the Premier League will be the same as the gap at the top of the 1 team Bundesliga.

Reagovat
Arbiter

až na to, že tam se odehrálo o pět kol méně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můj PC pomalu ale jistě umírá, ale tak 9 let je 9 let

Reagovat
13

děkujeme za zprávu.

Reagovat
ElectrickMann

máš ho od narození, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě od dob, kdy tu byli Komunisti

Reagovat
ElectrickMann

tvou absolutní neznalosti jsi teď akorát potvrdil, že ho máš opravdu od narození

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se omlouvám no, měl to být pokus o vtip, bohužel špatný

Reagovat
smazaný uživatel

že pokus o vtip to až tento nechcený ti vyšiel tupelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou tu stále a nezaslouží si být psáni velkým písmenem.

Reagovat
iamek

Komunisti

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli by se psát vůbec. Něco jako Voldemort, nevyslovovat to

Reagovat
smazaný uživatel

komunisti se vrátí do 10-20 let k moci, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, jejich hlavní voličská základna naštěstí vychcípává, to by se muselo stát něco revolučního

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť komunistov a toho čo tu v tej dobe vybudovali, tak dnešné vlády, ktoré tu len kradnú a nič nebudujú... no každý nech si urobí názor sám...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

dost omezený názor

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ako ten tvoj potom

Reagovat
Whitemedia

zlaté časy, fronty na bananý

Reagovat
Whitemedia

bananý

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsou fronty na práci, aby vůbec na ty banány byly peníze.

Reagovat
Mimalu

jj, za 40 let jsme se dostlai z top desítky nejvyspělejších států kamsi do

Reagovat
smazaný uživatel

nevešimol som si, žeby bolo Česko nejaká svetová veľmoc v akomkoľvek smere od čias pádu komunizmu

Reagovat
Mimalu

asi už nikdy nebude, to co tu stihli zničit jen tak nedoženeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ako komunsti, hej?

Reagovat
Mimalu

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

no byli jsme jedna z nejvyspelejsich zemi pred nastupem komunismu. 40 letej bolsevickej experiment rozvratil ekonomiku, predelal ji na tezke strojirenstvi, hutnictvi a tak, na coz tahle zeme absolutne nema podminky... za poslednich 25 let se jak na Slovensku, tak v CR zvedla zivotni uroven nekolikanasobne... a to ze si porad nekdo stezuje jak se mel za komancu lip na tom nic nezmeni.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo komunisti tu 40 rokov budovali štát, aby to mohli dnešní demokrati a kapitalisti za 20 rokov rozkradnúť a nabaliť sa.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ty tomu hovoríš lepšia životná úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

budovali 40 let stat? budovali velky h. .... akorat nas dostali do strasnych sracek...nebyt jich tak sme v te dobe top 10 velmoc..... to co tu pises, to je peklo chlape , doporucuji si o tom neco precist, jenze ..to ty neudelas, tak adios

Reagovat
smazaný uživatel

co presne tobe nekdo ukradl? Jasne, nebylo to tu idealni. hlavne 90. leta byla divoka, ale je toho i hodne co se povedlo. Fungujicich firem tu mas tisice, moznosti prakticky neomezene. Je jen na tobe, jak s tim nalozis...

btw. co presne tu komunisti vybudovali tak uzasneho? vetsina podniku byla mimo komunistickej okruh zemi naprosto nekonkurenceschopna... ceske strojirenstvi, hlavne to lehci, jako automobilovej prumysl a tak byl pred valkou spicka. uz nekdy v 60 letech byl nas automobilovej prumysl naprosto zastaralej oproti demokratickemu svetu...

vsechno jsme tu meli tak super, ze spicky rezimu vetsinu veci kupovali v tom prohnelem zapade... od potravin po elektroniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne? Hádam nám, nie? Našemu národu, ktorý tu budoval napr. inštitúcie ako nemocnice, školy atď. Nebyť toho, že to tu nepostavia komunisti v tom ,,40 rokov trvajúcom bolševickom experimente", tak dnes to tu ako vyzerá? Kde sa učia naše deti a kam chodia do nemocnice? Cesty, železnice, ktoré sa od pádu komunizmu len udržiavajú v používateľnom stave.

25 rokov po páde komunizmu, sme už 10 rokov členmi EÚ a ako sa k nám správajú? Ako k odpadu. A nie nieje to preto, že sme z východu, to sú protikomunistické sračky. Odpad nám sem dovážajú (tie banány, ktoré mesiac dozrievajú v kontajneroch MAERSK) a odpadu tu udržiavajú v spokonosti (cigáni). Každý má práva, nikto nemá povonnosti. Toto ste si štrnganím kľúčov na námestiach SNP vyštrngali. Otvorené hranice a radový občan si nemôže dovoliť raz za rok dovolenku ani len v tom pojebanom Bulharsku, nieto ešte niekde inde. Všetci žijú na dlh v tomto neudržateľnom materialstickom systéme, kde má každý možnosť mať všetko, každý chce mať všetko a každý si všetko aj kupuje.

Môžeš si hovoriť čo chceš a zastávať si názor aký chceš. Žiješ predsa v demokracii a máš na to právo ako inak. Ja ti tvoj názor brať nebudem ani ti vnucovať ten môj. Už prosím ťa na mnňa nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti nic nevnucuju. ok mas svuj nazor, ja ti ho neberu. Jen ti rikam, ze tvuj nazor je v prikrem rozporu s fakty.

Reagovat
Pigeon

Upřímně řečeno z tvého vystupování tady jsem si nikdy nedělal naděje, ale po těchto SRAČKÁCH, které tu píšeš o komančích, už tě nemohu brát vážně nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to napíšeš Ty bez akéhokoľvek arčgumentu, tak to má obrovský prínos... ostatne od Teba ako vždy žiadny

Reagovat
Pigeon

V současnosti se máme nejlépe za posledních 100 a více let. Nepřeberné možnosti, které využíváme do té míry, do jaké jsme omezení sami sebou. Tady pokřikuješ, že se dnes vše rozkrádá, což bylo za komunistů naprosto běžné u každého druhého člověka. Dnes kradou možná ti nahoře více než obyčejní lidé, a to je to, co jednoduché lidi, jako tebe, jako ty, kteří to neustále zmiňují, sere. Běž a dostaň se na jejich místo a nakraď si taky, nebo se s tím vypořádej v sobě. Politici nebudou nikdy nic jiného, než odraz národa, kterému vládnou. Pokud tady budou stále takoví jako ty, křičící po "popravě" těch nahoře, a kteří jsou v podstatě úplně stejní, půjde to s námi do sraček. Křičíš, že kradou, přitom jsem na jisto přesvědčen, že kdyby ti někdo nabídl milion za to, ať ve volbách zvolíš tu a tu stranu, tak po tom skočíš. A pak si úplně stejný, jde jen o míru. Přestaň se dívat na politiky a starej se o sebe. Kdyby tohle udělalo 10 milionů lidí v naší republice, tak se má stát nádherně. Nebo si zajdi zítra do nákupního centra, jako znak naší vyspělosti, zapni si Moravce, otevři si lahváče, zanadávej si na politiky a jak je všechno na hovno...je to pohodlnější Ke komunistům ani nemám co říct, protože mi připadá tragické, že bych musel odsuzovat proč je špatný. U nacismu ani fašismu to dělat nikdo nemusí, tak proč u komunistů, když je to stejná verbeš a odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

ten klucina, na keterýho reaguješ vubec neví

Reagovat
smazaný uživatel

jen bych dodal, ze komunisti byli imho herosi verbez. ta ideologie ma na svedomi nekolikanasobne vice zivotu nez nacisti.

Reagovat
Pigeon

Tak ona taky "fungovala" dýl a pro více lidí. Ale to je jedno. Jako bychom porovnávali, jestli je horší shnilé jablko, nebo plesnivé. Nevzal bych si ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky řečeno

Reagovat
Mimalu

Od 48 jsme byli soustavně rozkrádáni v rámci RVHP. Rozhodnutí vybudovat těžký průmysl na rozdíl například od chemického či lehkého strojního znamenalo ekonomickou brzdu a je to krásně vidět ve srovnání se státy Západní Evropy. Zničení soukromníků mělo ten samý vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu Blesk, nadávám na Kalouska a stojím frontu na banány v Lidlu, diskutuju na Novinkách alias Český soudruh.

Reagovat
Arbiter

co máš proti Lidlu, kde se dají sehnat nejkvalitnější potraviny ze všech velkých řetězců?

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče ovoce zeleniny tak makro/lidl top......protoze jim tam tu zeleninu posílám já

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz jefakt ze to posilame aji do Penisu, a to je humpl

Reagovat
Arbiter

jo?

Reagovat
Arbiter

je pravda, že po pádu režimu byla drtivá většina státních podniků rozprodána za pakatel, dalo by se na nich vydělat víc, jenže problém je v tom, že během toho režimu se žilo v umělé bublině, veškeré stroje, pracovní postupy, haly, to vše bylo v absolutně dezolátním stavu, to vám režim po čtyřicetiletém vládnutí zanechal jako dědictví

Reagovat
smazaný uživatel

prave. do spousty podniku se pak taky muselo hodne investovat. imho problemem byla ceska cesta, nebo uprednostnovani ceskych majitelu na ukor zahranicnich jako treba v Poldi Kladno a dalsich... ale je to takove hodnoceni po bitve no.

Reagovat
Mindas

Hlavní problémem je to, že Češi si v počátku kapitalismus vyložili po svém. Zase tradičně po čecháčkovsku. A spousta firem bohužel podle toho stále jede.

Reagovat
Mindas

Ten výraz "rozkradený stát" už časem zlidověl. Přitom naše transformace dopadla ještě relativně dobře a celkem rychle. Jak říkáš/píšeš, mohlo se vydělat víc, ale zase buďme rádi, že se vůbec těch starých strojů a polorozpadlých budov vůbec zbavilo. Stačí, že se musí sypat dost státních peněz do oprav památek, kostelů apod, kde na to režim celou dobu sral.

Reagovat
smazaný uživatel

To jakože to Klausovo zhasnutí světel a pomoc bývalým komunistům a vekslákům k moci a penězům bylo "relativně dobrý", jo?

Reagovat
Mindas

Záleží, co si představíš po pojmem "relativně".

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, tak ty vubec nevis

Reagovat
Mada

Reagovat
Kowe

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Můj taky! Několikrát za den se mi rozsype (jakoby rozkostičkuje) obrazovka a vyskočí modrá obrazovka smrti. Pak se to asi desetkrát za sebou samo restartuje než se to zase rozjede. Nevíte co s tím?

Reagovat
LAM

Vyhodit a pokuď možno koupit novej.

Reagovat
ElectrickMann

teď jsem se podíval na to, jak Costa šlapal liverpoolským na kotníky.... udělat to mi nebo v mém týmu 2x za zápas, zlomím mu hnáty. nechápu, jak ho někteří zaslepení fans modré ropy můžou obhajovat a říkat, že to nebylo úmyslné

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že bys ho rozkousal v zubech přímo na ploše, neandrtálče.

Reagovat
Svatej

Se mi libi, jaky prostredky tu nekteri pouzivaji, aby mazane vyprovokovali dalsi nesmyslnou hadku. Je to vylozene smesny uz

Reagovat
smazaný uživatel

United trained y'day like this: DDG- Valencia Jones Rojo Shaw - Januzaj Rooney Blind Di Maria - Falcao RVP

zajimave, nevypada to spatne, ale zas tam chybi Herrera.

Reagovat
mithro

no to bude porod

Reagovat
smazaný uživatel

proc, ten diamant Blind dole, Januzaj ADM po stranach, Rooney podhrot... to by mohlo fungovat. Asi bych radsi Herreru misto Januzaje, ale pokud to takhle fakt bude, tak aspon Adnan odehraje dalsi zapas. Leicester musime porazit i tak.

A zajimalo by me co je s Rafaelem, zase zranenej?

Reagovat
kiwwi

cely cas kricite vsetci po diamante a ked ho da tak to ma byt porod? Ja nechapem co uz viac chcete

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

chceme Andera a sme ochotni to aj nepozerat, kym nenastupu, snad to zaberie

Reagovat
smazaný uživatel

Poslat odkaz Lojzovi!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si po obede nedam virzinko. Nebrecte, sami jste si to zavinili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Cimrmani

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

valencia. v zalohe mi chyba ander, bez neho to bude zase pomale tempo a to je jedno aku formaciu hrame.

Reagovat
kiwwi

a to akoze mame niekoho kto by mohol hrat namiesto Valenciu ci co? Aj ja chcem Andera ale cely cas tu vsetci placu aj ze nehrava Adnan

Reagovat
mithro

Rafael?

Reagovat
kiwwi

a on je ako 100% fit?

Reagovat
mithro

na videu z treningu normalne trenoval. teda s tou maskou ale on by mal byt normalne v treningu uz dlhsie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Adnan taky umi zrychlit hru, takze bych se uplne nebal ze to bude staticke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HERREEERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vladis271

Jones Rojo Shaw. Tá obrana je smiešna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořad lepší Rojo jak Lovren

Reagovat
Infernoqt

Rojo je nejlepší obránce náš

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime kdo se bude smat nakonec. a zrovna fans liverpoolu vysmivajici se smesne obrane... no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obrana je od zápasu s United nejlepší v lize.

Reagovat
Kowe

to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

poslednich 5 zpaasu 3 goly. to je dobry. to mate stejne jak my. docela koukam, myslel jsem, ze jste dostavali vic golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj nema co robit v zaklade

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

mal miesto neho hrat Ander, bola by to super zostava

Reagovat
Dawon

bohuzel je to tak no...obzvlast kdyz v tomhle rozestaveni...uz me s tim herrerou fakt sere kurva

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Arbiter

No nemá, oproti loňské sezóně se neposunul ani o půl kroku kupředu, spíš udělal jeden krok zpět. Má stále 19, všechno před sebou, jenže to mu přece základ nezaručuje, ne?

Reagovat
kiwwi

tazko mohol urobit krok dopredu ked nehrava

Reagovat
Arbiter

a když hraje, předvádí výkony na loňské úrovni?

Reagovat
cristiano.K.

něco jako Schurrle

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

víš jak to bylo myšleno, Schurrle je letos špatný a januzaj taky. větší hloubku ten příspěvek nemá.

Reagovat
Arbiter

aha Já právě hledal nějaké složitější souvislosti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

nie lebo nehra pravidelne...v zaklade nastupil min. pocet krat a tie desatminutovky su na nabratie nejakej formy malo

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se chodíš dívat na tréninky, že víš jak to s nim v poslední době vypadá, nebo co? Protože vzhledem k tomu že nehraje tak jinak se to moc zjistit nedá. A oproti Herrerovi může hrát fakt ze strany, což nám dost chybí

Reagovat
mithro

minuly zapas hral z tych utocnych hracov najlepsie. tazko sa dostane do formy, ked nehra alebo hra ako LWB

Reagovat
smazaný uživatel

nehral najlepsie, hral rovnaku sracku jak vsetci okolo neho

Reagovat
mithro

nejake normalne sance isliu stale cez neho, snazil sa ale hraj s takym drevom ako je di maria alebo falcao

Reagovat
Arbiter

minule myslíš proti Cambridge?

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy inokedy Januzaj hra v zaklade posledny cas?

Reagovat
smazaný uživatel

hele ten zapas mohl v klidu skoncit 3:1 pro nas. bohuzel neskoncil, vysledek je ostuda, hra taky byla docela strasna, ale sance jsme nejake meli. A zrovna Januzaj ten zapas odehral fakt dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je to jeden z mála našich hráčů co můžou tu hru roztáhnout do šířky

Reagovat
smazaný uživatel

hele zas hrajem proti Leicesteru, posledni tym tabulky. ok, minule nas porazili, ale porad to je presne ten zapas, kdy by Adnan mel hrat. Skoda ze posledni dobou nemame moc formu, pokud bychom poslednich par zapasu yhrali, tipnul bych si, ze by sedel jeden z dvojice Rooney - ADM a hral prave herrera.

Reagovat
Arbiter

Vy nutně potřebujete sbírat body, proto zápas co zápas musíte nasazovat to nejlepší, protože kromě ligy (a FA Cupu, který stejně LVG odpíská) nemáte žádné zápasové vytížení. Leicester netřeba podceňovat, kór po blamáži s Cambridge...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze potrebujeme. Nebylo to mysleno jako nejake podceneni Leicesteru, ale proste ty hraci s taky musi obcas trosku prootocit. a ta teoreticka sestava co jsem dal je prakticky to nejlepsi co mame, jen je tam Januzaj. Herrera se zatim jevil lip, to je fakt. na drhou stranu Adnan odehral dobrej zapas v poharu, loni podaval dobre vykony, tak proc mu nedat sanci v zapase proti poslednimu tymu tabulky.. a nemysli, ze by to nejak znamenalo nejake podceneni soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on taky ale nikdo nemá páru co to naše nejlepší vlastně je, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
Infernoqt

Herrera je na odchodu podle zpráv :D a tohle, ačkoliv se to předtím zdálo jako vtip, nás v tom začíná utvrzovat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mindas

To se vám to machruje, když na DM hrajete už jen vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si to tak skúsil vysvetliť? Pretože som to nejako nepobral...

Reagovat
Mindas

Jednoduché popíchnutí, víc za tím nehledej.

Reagovat
Arbiter

i kdyby na DM hrál každičký klub PL, Matić by jím všem vytřel zrak Nehledě na to, že on čisté DM ani nehraje

Reagovat
Mindas

Jéé, tady zase budeme argumentovat pivotem. Tak nejlepší v PL je, o tom se bavit nemusíme. Však ta konkurence je tristní. U City by konkuroval třeba takový Fernando, a to je zkrátka trochu jiný kalibr.

Reagovat
smazaný uživatel

Sto let uplyne 1. února od narození prvního fotbalového rytíře Sira Stanleyho Matthewse. Slavný anglický útočník hrál na nejvyšší úrovni neuvěřitelných 33 let a do ligového zápasu nastoupil ještě v padesáti letech. Za celou kariéru hrál Matthews pouze za dva kluby - Stoke City a Blackpool. Hráč, podle něhož se následující generace učily, jak si počínat na křídle útoku, převzal v roce 1956 jako první trofej Zlatý míč určenou pro nejlepšího hráče Evropy. Královna jej rovněž jako prvního fotbalistu povýšila do rytířského stavu. Matthews zemřel v únoru 2000 a pohřebního průvodu v jeho rodném městě Stoke-on-Trent se zúčastnilo přes 100.000 lidí.

Legenda anglického futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

working class hero

Reagovat
Dray

Pro ty co máte satelit a nemáte Digi, na Astře 23,5°, což má asi každý, kdo má v ČR satelit, jede volně PL Hull - Newcastle.

Astra 23,5

BT TES 47

11520 V 7120 2/3 8PSK

FTA

Reagovat
smazaný uživatel

jde to naladit na skylinku ?

Reagovat
Dray

Ručně zadej do satelitu ta čísla a pojede ti to...

Reagovat
Phillipinho

jenom tenhle zapas jo?

Reagovat
Dray

Těžko říct, je to TEST kanál, takže je možné vše. Zkus.

Reagovat
Phillipinho

ok dik

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nerád som ten týpek, čo chce lajky, ale nie je to pre mňa, ale pre kamoša, tak ak dáte na link na fb lajk, budem len rád :) ten čo má najviac fandí Spurs a ten nemôže vyhrať

https://www.facebook.com/geronimogrillbar/photos/a.480563368748694.1073741841.313197012151998/495058137299217/?type=1

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

ban pls

Reagovat
cristiano.K.

o to je to smutnější,když to není pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krach Digi Sportu. Za čo ja platím, keď aj tak budem musieť pozerať United na nete, lebo oni zase dávajú žebrákov z Liverpoolu. Majú 4 stanice a nevedia zapnúť aspoň 2 zápasy naraz, chudáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nemůžou vysílat víc zápasů ve 4, ale proč tam jde Liverpool 2x po sobě ve 4 to mě hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nemôžu vysielať viac zápasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na to nemají práva nebo nevím

Reagovat
smazaný uživatel

sa boja, že fans zo slovenska nepôjdu na štadiony v Anglicku keď budú dávať ich mužstvo v telke?

Reagovat
smazaný uživatel

je otakza odkud maji prava. imho jsou zavisli na tom, co vysilaji anglicke stanice. a Sky a ni BT dneska United nedavaji.

Reagovat
cristiano.K.

klasika,LFC>MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

pokud porovnáváš nekvalitu a nesympatiku, pak je toto měření správné

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - West Ham je nejzajímavější zápas hranej od 16h... Formou z posledních zápasů i postavením týmů v tabulce

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

píšu si

Reagovat
kiwwi

ja som myslel ze sa ta este da zachranit, ale z teba uz nicc

Reagovat
nani92

ako nezaujatý majiteľ TV stanice by som tiež zaradil do vysielania Liverpool ako United..náš zápas bude nuda,zmier sa s tým

Reagovat
Infernoqt

co je nudného na tom, jak poslední tým tabulky přehrává United? :D

Reagovat
nani92

už to je stereotypné

Reagovat
kiwwi

hovorim, beznadejny pripad

Reagovat
nani92

aspoň v tom nebudeš sám

Reagovat
smazaný uživatel

J, ak sa snazi nazerat objektivne a s nadlhadom.., ty si len dalsi "pravoverny" a fanaticky blbecek v tom pripade...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

dá, my rozumné fanoušky bereme do našeho tábora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajo<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

sak kazdy druhy tyzden tam davaju Liverpool aj keby hrali proti poslednemu tak to budu vysielat a ti ich komentatori tiez zaujaty a neobjektivni

Reagovat
LGT

Digi Sport

Reagovat
kvasha16

nechapem, este donedavna davali furt dva zapasy o 16:00

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor pozor...sam som tam pisal na Boxing Day ked som bol nasraty ze nedavaju viac zapasov, ale zmluva im nedovoluje vysielat v hlavny cas (16:00) viac nez 1 zapas

Reagovat
REPLIKATOR

U tohohle zápasu určitě neměl chybět Ben Arfa. Pokud si chtěl na jaře zahrát

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul a Colo..

Reagovat
C-M@ster

Proč nemá souboj Chelsea - City speciální článek? Hraje se celkem o dost.

Reagovat
papos182

Kazdy zapas ma specialni clanek.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Má, jen tam nikdo nepůjde.

Reagovat
C-M@ster

Já myslel na úvodní stránce... a tys to dobře věděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme už údajně poslali nabídku za Vilhenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čudujem sa, že po ňom nešiel niekto skôr.

Reagovat
cristiano.K.

ta sestava Hullu je druholigová a NUFC tak na 12.místo

Reagovat
smazaný uživatel

coze? zostava Hullu bez problemov by sa mala zachranit v lige, repektive o zachranu vobec nehrat

Reagovat
cristiano.K.

podle čeho soudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

no podla tej zostavy hm ma tam kvalitne mena, toto proste nie je druholigove muzstvo, problem vidim v tom, ze ich trenuje Bruce

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

to jsou dvě věci k sobě souvisejí, pro mě ta sestava má na to maximálně se zachránit + neschopný manažer. Zajímavý je tam jen Hernandez, Hudla mám rád,ale Hull je pro něj tak akorát. Jelavič už by neměl být v základu týmu PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně tady lidé nahoře obhajují komunismus? Kam jsme se to dostali.

Reagovat
Arbiter

tady stejně nebyl žádný komunismus...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k tomu fakt nemám co říct.

Reagovat
vladis271

komunizmus nebol nikdy nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle argument absolutne nesnasim. Vzdycky mi to prijde jako snaha rict: ale zas tak hrozne to nebylo... vetsinou se vychazi z toho, ze to Marx kdysi popsal jinak a to co tu bylo nefungovalo dle principu, ktere Marx popsal...

byl tu prakticky komunismus, vlada jedne strany, udrzujici si moc pomoci tajne policie a brutalni likvidaci protivniku...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, byl tady socialismus, kterej je předfáze komunismu

Reagovat
Mindas

Reálný socialismus.

Reagovat
vladis271

bol to socializmus. Komunizmus je niečo, čím mal byť socializmus zavŕšený. Lenže odpočiatku to bola sprostosť pretože komunistická spoločnosť by odporovala individuálnej prirodzenosti jednotlivca a jeho túžbe maximalizovať svoje šťastie pre seba aj na úkor ostatných.

Reagovat
Arbiter

Ale houby. Víš, co je přirozenost jednotlivce? Žádné maximalizování svého štěstí. Je to udržení své genetické informace v populaci. Byť na úkor ostatních....

Reagovat
vladis271

keby si vedel ako sa teraz hihňám. Ja sa s tebou arbitrovať nebudem. Končím debatu.

Reagovat
Arbiter

Tak příště nepiš nějaké nesmysly o přirozenosti jednotlivce a jeho touze po štěstí. Pokud by člověk měl sebe obětovat na úkor toho, že jeho geny přežijí, v drtivé většině to udělá. Co je pak za štěstí, že kvůli tomu chcípneš?

Reagovat
vladis271

wut? ja o voze, ty o koze.

Reagovat
vladis271

Ale dobre poviem ti o čo mi ide. Vždy ked niekto spomenie komunizmus predstavím si obchod do ktorého vojde človek. S tým, že potrebuje trebárs kilo múky. A túto múku dostane zadarmo. Lenže si zoberie len kilo a nie dve, lebo dve nepotrebuje. Človek v rámci svojej prirodzenosti by vybrakoval celý obchod s tým, že ho nutne potrebuje. Čiže utópia.

Nvm prečo do toho pleteš rozmnožovanie.

Reagovat
Arbiter

Co je přirozeného na vybrakování celého obchodu?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mindas

"Človek v rámci svojej prirodzenosti by vybrakoval celý obchod s tým, že ho nutne potřebuje"

Si pleteš přirozenost s morálkou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl leninismus. Lenin ideu komunismu zčásti zničil, zčásti překroutil, zčásti ju použil jako lákadlo pro lidi. S Marxem to společného moc nemělo.

Reagovat
Arbiter

žádný praktický komunismus to nebyl, nebyla to žádná beztřídní společnost, kde by všichni dostávali podle zásluh a všichni si brali podle potřeb.

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky nebylo spravne slovo. Realny komunismus je spravne oznaceni. Komunismus jako takovy je utopicka myslenka, kterou nelze dosahnout bez pomoci brutalnich praktik...

Komunistický režim je totalitní politický režim států ovládaných komunistickými stranami, které se snaží stát vybudovat na ideologických základech komunismu. Reálně však nejde těchto ideí zcela dosáhnout a tyto ideje se promítnou do státní filosofie jen částečně.

kazdopadne jak jsem psal, tyhle reci o tom, ze tu zadny komunismus nebyl na me vzdycky pusobi jako zlehcovani stavu a zbytecne slovickareni... co prijde dal? ze tu zadni komuniste nebyli? je to proste trend zlehcovani toho rezimu, ktery nema moc daleko k recem: a ne vsechno tu bylo spatne... ale to je muj osobni pocit, je to subjektivni.

Reagovat
Arbiter

To není zlehčování, to je jen ujasnění pojmu, aby nedocházelo k matení a aby bylo všem jasné. Protože pak se předejde zbytečné debatě založené na pejorativních výkladech pojmů. Ono i lidé, kteří věří komunistické idei, mohou být lidé, kteří mají mnohem vyšší sociální cítění než lidé, kteří se té idei vysmívají...

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem napsal jak to vnimam. Mozna je to proto, ze se tenhle argument casto objevuje v debatach o tom, jak to tu bylo za komunismu bajecne...

Jinak jasne, komunismus, tak jak je popsany v teorii nikde nikdy nefungoval, to uznavam. Presto jsme tu meli komunisticky rezim.

Reagovat
Arbiter

Budu teď trochu arbitrovat, je to moje parketa. Komunistický režim jste tu měli, protože to byl režim, který zavedla komunistická strana. Komunistický režim se ale nerovná komunismu

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zlehčování. Je to pojmenování věcí pravými jmény. Komunismus jak ho myslel Marx tady nebyl. Ale to neznamená že by se měly zavírat oči nad tím co tady bylo. Diktatura a totalita je pro Evropu špatná ať už se schovává za jakoukoliv myšlenku, komunismus, nacismus, náboženství, vládu pevné ruky, nebo cokoliv dalšího. Ale komunismus tu fakt nebyl. Je to ekonomický systém, podobně jako kapitalismus a do praxe ho nikdo na státní úrovni neuvedl. Ono to koneckonců, podle Marxe, násilím ani nejde.

Reagovat
Arbiter

myšlenky komunismu nejlépe naplňovali Táborité, ale tam to stejně nakonec ztroskotalo... Takže budiž, souhlasím...

Reagovat
vodka

byl, izraelské kibucy

Reagovat
Mada

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Po hlavě do zadku. Uznávat nejhorší politický systém a obhajovat ho.

Reagovat
smazaný uživatel

komunizmus nie je najhorsi politicky system..to co bolo tu bolo hrozne, ale to ani nebol komunizmus

Reagovat
REPLIKATOR

Buďme rádi za to aspoň...

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Socializmus je ako nudapláž. Znie to ako skvelý nápad, kým sa tam skutočne neocitnete.

Reagovat
kvasha16

ty si asi z mesta ze? kolko ludi u nas na dedine, aj mladych, obhajuje komancov by si neveril

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

CABELLAAAA konecne se trefil

Reagovat
Zaschrona

Jorge Mendes also blasted UEFA's Financial Fair Play (FFP) rules, saying they only helped strengthen the grip of the elite: "What do they want, to have a competition between only Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich and Manchester United?"

Reagovat
kiwwi

presne...takto si mozu vytvorit nejaku svoju milionarsku superligu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

se div, když kvůli tomu přichází o kšefty

Reagovat
Zaschrona

Ja to chapu, proc to rika, nicmene i to dost vypovida o tom, jak je FFP absurdni a nesmyslne.

Reagovat
Arbiter

Jak jeho účelové vyjádření vypovídá o nesmyslnosti a absurdnosti FFP? Vždyť on trpí na tom, že přichází o kšefty a tak vymýšlí nějaká demagogická prohlášení o tom, jak je FFP nefér...

Reagovat
Zaschrona

No vzdyt FFP je absolutne nefer. Zakonzervovava to aktualni rozlozeni sil ve fotbale, sance, ze se da zvenci klub vytahnout az na vrchol, padaji skoro k nule. Aktualne nejbohatsi kluby maji jasnou vyhodu a museli by udelat temer az nerealne velikou serii chyb, aby se to nejak aspon trochu zmenilo. Pak tak trochu uplne odpada smysl hrani nejaky narodnich soutezi, je to absolutni nuda, kde rozlozeni v tabulce je dlouhodobe uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

na tom neco je. FFP je svym zpusobem socialni system ve fotbale. Proste se neveri, ze kluby dokazi dobre hospodarit, tak se jim da nejake omezeni. Bohuzel proto, ze nektere kluby v minulosti dokazali, ze hospodarit opravdu neumi. Je otakza, co pak je lepsi... ok, vytridi se takove kluby, krachnou, spadnou o par soutezi dolu... jen je to asi obraz fotbalu, ktery nikdo nechce...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
oddy

Reagovat
Miguel19

Já jsem za to rád. Už nevyhazujeme jak idioti

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

tak smysl ma byt v tom, ze fotbalove kluby nebudou vydavat vic nez vydelaji ve snaze dosahnout spicky ligy a pak nezkrachuji (viz Leeds a jini). to chapu. jenze prave ty zminene kluby jsou dneska tak jinde, ze se k nim touhle cestou nikdo nepriblizi. jedina sance je prichod bohateho majitele, kterej nasype penize (PSG, Chelsea, City). FFP by melo pomoci tomu, ze kluby nekrachnou i po te, co pripadny majitel odejde z klubu..

a ted babo rad, co je lepsi...

Reagovat
Zaschrona

Prave. Jenze FFP zaroven nechutne omezuje i ten prichod bohateho majitele, ktery tam chce sypat penize. Provest dalsi vytvoreni velkoklubu po vzoru Chelsea, City nebo PSG uz dneska je skoro nemozne. Nemyslim si, ze to je dobre, bylo to aspon nejake oziveni pro fotbal, ktery jinak driv ci pozdeji zacne trpet na stereotypnost vysledku soutezi, minimalne v tom smyslu, ze bude porad vyhravat hrozne mala skupinka klubu porad dokola, ono to uz vlastne je uz ted. Samozrejme, nekomu se to muze libit, ale podle me to moc velka zabava v dlouhodobem meritku neni...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to mi tam nejak vypadlo, ze dneska uz tam ten boahtej majitel nemuze nasypa prachy... ale tak jsou cesty ze jo. naleje to tam pres svoje firmy a sponzoring no.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale proti tomu taky UEFA bojuje, viz ty tresty pro PSG a City. A to ty tresty budou jen a jen prisnejsi...

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí Elmohamady

Reagovat
smazaný uživatel

Piča už to vidím, zas se mě budou všecky streamy sekat

Reagovat
Orlandiiik

BAN

Reagovat
Infernoqt

pravda, a nebo budou zabanované -.-

Reagovat
mithro

hand of god

Reagovat
mithro

hand of god

Reagovat
mithro

Reagovat
Orlandiiik

Dobrej volejbal od Elmohamadyho

Reagovat
kiwwi

Elmohamady a jak sa este tesil a potom cudoval

Reagovat
Pigeon

žlutá za ruku + žlutá za nesportovní chování

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to lepsi nez tohle? https://www.youtube.com/watch?v=vB2h1ynKLII

btw. skvelej je tam O'Shea.

Reagovat
Cobra

On dá tak do oka bijící gól rukou a šel se radovat s úmyslem, že mu to uznají?

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslel že mu ten volejbal projde?

Reagovat
smazaný uživatel

According to Steve Bates , Juan Mata would be replaced by Adnan Januzaj in the starting line up today.

Reagovat
Arbiter

Mata LVG letos docela často zachraňuje prdel a takto se mu odvděčí

Reagovat
Miguel19

Nash

Reagovat
Swarley

strašná škoda

Reagovat
slavex

Nevíte náhodou jak to funguje ve fantě, když mi nenastoupí kapitán, ani zástupce kapitána? Jestli se to nějak automaticky ještě na někoho převede, nebo prostě budu toto kolo bez kapitána? Úplně jsem totiž na fantu po FA cupu zapomněl a Costa s Alexisem toto kolo nenastoupí

Reagovat
Miguel19

Máš pech

Reagovat
smazaný uživatel

McGregor..

Reagovat
Error

Další sváteční střelec...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce odstup, ty saso

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Coloccini Sammy

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Januzaj, Di Maria, Rooney, van Persie, Falcao. #mufclive

Reagovat
mithro

ja toho Andera nechapem a nepochopim

Reagovat
wild

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Januzaj, Di Maria, Rooney, van Persie, Falcao

Reagovat
wild

United subs: Valdes, McNair, Smalling, Fellaini, Herrera, Mata, Wilson. #mufclive

Reagovat
wild

Rafael este tak dva mesiace treningu a mozno sa dostane aspon na lavicku,, a Herrera? skoda nieco vobec pisat..

Reagovat
smazaný uživatel

no, konecne dobra, na ktoru sa tesim

Reagovat
EXoRcIsT

najlepsie na tom je ze nakoniec tam aj tak bude musiet dat Andera ako vzdy a potom sa hra zlepsi o 100%

Reagovat
Miguel19

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

ja se teda tesim. Jasne, vsichni chceme Herreru, ale tohle taky vypada dobre...

I kdyz s utokem ADM, Roooney, RVP a falcao jsme myslim naposled nastoupili prave proti leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Prehodit Roomeyho a ADM

Reagovat
wild

ja by som teda cakal ze Rooney a AdM si vymenia miesta

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo Rooney na CM a klasicky 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, je to divoká fantazie

Reagovat
stiflerovamama

Daniel na lavicke

A co je so Steviem ?

Reagovat
stiflerovamama

Mario ani na lavicke

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spasitel

Ide do Arsenalu

Reagovat
kiwwi

Yung by bol stastim cely bez seba...

Reagovat
13

A Divik by to oplakal.

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie ako Welbeck

Reagovat
kiwwi

#yungovinka na dnes splnena

Reagovat
smazaný uživatel

venuj sa radšej svojej autobatérii, Ivoš

Reagovat
kiwwi

uz sa nabija, Dominik

Reagovat
cristiano.K.

ted jsem se chtěl zeptat na Steva

Reagovat
13

Drobný hamstring problem.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Dembele, Mason; Eriksen, Paulinho, Lamela; Kane #COYS

#THFC subs: Vorm, Davies, Dier, Chadli, Stambouli, Townsend, Soldado #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Albion v @SpursOfficial: Foster, Wisdom, McAuley, Dawson, Lescott, Yacob, Brunt, Morrison, McManaman, Anichebe, Berahino.

Albion subs v @SpursOfficial: Rose, Pocognoli, Baird, Gardner, Dorrans, Sessegnon, Ideye.

Reagovat
smazaný uživatel

docela bída, mnohem radši bych viděl třeba tu sestavu, která je v preview.

Reagovat
smazaný uživatel

su zvedavej na paulinha, ale oni budou betonovat a paulinho tam umi dobre nabihat takze tomu verim....

Reagovat
Cobra

To je zase patlanina

Reagovat
Infernoqt

co máme za formaci

Reagovat
smazaný uživatel

diamant bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal Aloysus, že vždycky staví max 4 ofenzivní hráče?

Reagovat
Zaschrona

15:54 Koeman chce přivést Vilhenu a Đuričiće

O dva hráče má v závěru přestupního období zájem Ronald Koeman. Nizozemský manažer by si do Southamptonu rád přivedl Tonnyho Vilhenu z Feyenoordu a také Filipa Đuričiće, kterého loni v létě Benfica zapůjčila do Mainzu. (dailymail.co.uk)

Hmm, sice Daily Mail, ale pokud by se to potvrdilo, nicmene pokud by to mela byt pravda - Koeman miri po peknych jmenech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vilhena je z holandských médií. A tak úplně si nejsem jistej, jak k nám zapadne. Đuričiće vůbec neznám.

Reagovat
Zaschrona

Ja oba dva nasledovane v realu nemam, ale v obou pripadech jde o mlade hrace, na ktere chodili slusne zpravy, ze jsou talentovani, minimalne tenhle pristup se mi libi.

Reagovat
stas87

ak by si zobral Duricica tak to FSV ani nepozna

Reagovat
Zaschrona

Muzes mi o nem napsat trochu vic?

Reagovat
stas87

pockaj si do 18:15,teraz idem varit,potom pozrem druhy polcas BL a od 17:10 mam futbal v hale,potom odpisem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stas87

futbal zruseny degesi,cely tyzden slubuju ze nas bude minimalne osem a v 17:05 telefon ze ci nemozem zavolat niekoho lebo sme styria a ja som piaty

no on prisiel aby zvysil kvalitu ofenzivy,trener mu moc neveril a casto sedel na lavicke,ked uz prisiel do hry tak ozivenim az na jednu ci dve vynimky vobec nebol,ja si ho pamätam z Heerenvenu a tam bol vyborny,v Benfice som ho uz nesledoval lebo portugalska ma nezaujima,dost mozno dopadne ako Kostic..v Holansku skvely ale v inej sutazi spatny,prislo mi ze Duricic hral ustrachane,v jeho prejave ani stipka sebavedomia..no neviem,Koeman by ho mohol nastartovat

Reagovat
Zaschrona

To potesi.

No nevim, z toho jak pises, tak mi pripada, ze teda asi nedostal poradnou sanci, ze by dostal nekolik zapasu za sebou sanci v zakladu, aby si mohl nabrat to potrebne sebevedomi. Pokud dobre vim, tak je to takovy technicky hracicka, spis hrac do stredu hriste, nekdo takovy by se hodil, jako backup za Tadice. Ten by mu taky mohl pomoct.

Reagovat
stas87

no nakoniec som to nenapisal prilis dobre jj,vie dat hre myslienku,rad si zakombinuje,narazi si..a vsetko vo velkej rychlosti,pripomina mi v niecom Tadica,v niecom zasa treba Modrica,Mainz ma opciu ale je vo velkej vyske a to zrejme nebudu schopny zaplatit(10-13 mega?)

Reagovat
Zaschrona

No, Southampton na to takove penize urcite ma, otazka je, jestli spis k tomu bude ta ochota, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o oba potvrdil včera na tiskovce, takže ten Daily Mail tam ani nevadí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS!

Lloris, Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Dembele, Mason; Eriksen, Paulinho, Lamela; Kane.

Subs: Vorm, Davies, Dier, Chadli, Stambouli, Townsend, Soldado 1:5

Reagovat
Zaschrona

Everton XI vs Crystal Palace: Joel - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Besic, Barry - McGeady, Naismith, Mirallas - Lukaku

Everton subs: Griffiths, Distin, Alcaraz, Oviedo, Gibson, Barkley, Kone

Crystal Palace XI: Speroni - Kelly, Dann, Delaney, Ward - McArthur, Ledley - Puncheon, Sanogo, Chamakh, Gayle

Palace subs: Hennessey, Hangeland, Mariappa, Mutch, Campbell, Zaha, Murray

No, to jsem na to zvedavy, smrdi to dalsim prusvihem.

Reagovat
13

Vaše defenziva je letos chaotická a teď si představ co s ní provede ofenziva Crystal Palace. Škoda, že hrajete ve stejnou dobu jako LFC, docela bych se na to podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Chaotická obrana by mala ustrážiť chaotický útok ľavou zadnou, nie? :)

Reagovat
Zaschrona

Ja se spis bojim toho, ze nas zase sundaj z protiutoku, no.

Reagovat
13

Jinak proč je na lavičce Barkley a kdo je Joel?

Reagovat
Zaschrona

Barkley hraje letos hrozne. A Joel je nahradni golman, Howard je zraneny a stejne tak chytal docela houby. Navzdory ocekavanim chyta Joel celkem slusne.

Reagovat
nani92

wow, Hull prehráva o 2 goly a Newcastle si to tam môže ťukať bez akéhokoľvek napádania..

Reagovat
nani92

parááááááda

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC @LFC ·

Confirmed #LFC starting XI v @whufc_official: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Lucas, Moreno, Markovic, Lallana, Coutinho, Sterling

Liverpool FC @LFC

Confirmed #LFC subs v @whufc_official: Ward, Johnson, Lambert, Sturridge, Allen, Borini, Ibe

konečně Danny aspoň na lávce

Reagovat
13

Snad ho dnes nebude třeba Ideálně ho poslat za rozhodnutého stavu, aby se do toho dostával jen zlehka.

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Borini tam je uplne na nič

Reagovat
Coutinho10

to ale Lambert taky no.....brzo uz pro 1 z nich nebude na lavce misto

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert se dá využít na posledních 5 minut na nějaký sklepávání míčů třeba, ale Borini je tam fakt k ničemu.

Reagovat
13

Reagovat
Coutinho10

tak to moc velkej rozdíl neni

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc aspon umí kopat přímáky nebo případnou penaltu. Je to hloupost, ale furt je tam víc důvodů než u Boriniho.

Reagovat
Coutinho10

ok dobře

Reagovat
avicii

Lambert je platnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi nekdo,proc nebyl Kalas za M'Borough ani na lavce?

Reagovat
Miguel19

zranění

Reagovat
smazaný uživatel

ma neco s kotnikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera Ale 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Link na nás? Nemusí byt ani uplně HD, hlavně aby jel, díky

Reagovat
smazaný uživatel

link na CP - Everton?

Reagovat
pytlerLFC

Link na LFC?

Reagovat
aragorn

nebo sopcast?

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pytlerLFC

Díky

Reagovat
Staenly10

Nějakej záložní? Kdyby náhodou spadnul...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tam potrebuješ heslo ktoré som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

heslo je "pls" a když nejde tak "pls911" bez uvozovek

Reagovat
smazaný uživatel

cool ale už to seká takže predpokladám že zas sa na neho niekto napojil

Reagovat
nani92

Lolkáč pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heslo neni pls

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný stream na United?

Reagovat
REPLIKATOR

Sterling zase na hrotu

Reagovat
13

Myslíš, že by měl větší šanci proti stoperum West Hamu Lambert jo?

Reagovat
REPLIKATOR

Klidně ať se tam pere na hrotu dřevák Borini, než takhle zabíjet naše nejlepší křídlo.

Reagovat
cubazi

To je naše väčné preklatie v tejto sezone, škoda že nemame uňkvalitného utočníka, preto BR musi hrať takto

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Orlandiiik

Link na Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Nevite někdo heslo na bilbo?

Reagovat
Swarley

zaheslovaný dildo?

Reagovat
nani92

vrabejka pls

Reagovat
vrabejka

nejde

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

pěkná sestava

Reagovat
Coutinho10

blabseal.de je top na LFC

Reagovat
vrabejka

jake je tam heslo?

Reagovat
Coutinho10

pls911

Reagovat
smazaný uživatel

to vám neseká?

Reagovat
13

Reagovat
Coutinho10

na starym notesu se mi to sekalo..na novym zatim vpoho

Reagovat
#33CCCC

seka

Reagovat
smazaný uživatel

To akože nie je aspoň jeden normálny stream na United?

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
stiflerovamama

Mame nejaky na pi... travnik

Reagovat
smazaný uživatel

To už delší dobu. V létě bude nový.

Reagovat
fajdax

Je nějaká náhrada za wiziwig? Nechci se dívat na nějakej prašivej flash dneska večer. Děkuju

Reagovat
Coutinho10

jedine pokud mas 32 bitovou verzi...abys mohl pouzit TorrentStream, jinak max. ten flash co mame na LFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
Coutinho10

jn..ja nastesti na starym notesu mam este Visty, takze mam 32 bit...jinak bych byl ztracenej...jenom od 16:00 musim koukat na flashe, protoze SkySport a BT od 16h nevysilaj ale jinak top

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson kapitán?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

no nič je to smiešne

Reagovat
tomasinho

Co je na tom směšné jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Však je píčus, ser na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taký Škrtel by si to zaslúžil viac. Ale áno máš pravdu Hwenderson je legenda...

Reagovat
smazaný uživatel

Martin, kt. tak neznášaš? zrazu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo to s tým má spoločné chlape? Zaslúži si byť viac kapitánom než Henderson. ten má iba šťastie, že je Angličan...

Reagovat
smazaný uživatel

nie je typický vodcovský typ, to ani Hendo, ale o trochu viac ako Škrtel, no..

Reagovat
smazaný uživatel

A angličan. To je ten pravý dôvod

Reagovat
oddy

protože páska se dává za zásluhy ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

ROOOOOOOOOOOOOMELUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
REPLIKATOR

Atmosféra na Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Moysey vedl minutu na Bernabeu.

Reagovat
nani92

Reagovat
stiflerovamama

Marriner ved to piskaj

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll redka

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že z lavičky nastúpi Ibe a Lambert, Cmon!

Reagovat
smazaný uživatel

a Daniel samozrejme

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelnej chaos v nasi obrane... Ale Jags neuveritelnej odkop z cary.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič je fakt jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, len mu to zle sadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Neumí zakončovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemá top strelu, no.. ale naučí sa dúfam postupne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad. Hlavně je zbrklej.

Reagovat
smazaný uživatel

musí sa vyhrať...

Reagovat
Coutinho10

Markovic skodaa..ale konecne Raheem prihral

Reagovat
REPLIKATOR

Markovič

Reagovat
smazaný uživatel

už s ateším na kombinácie, keď nájdeme útočníka / Studge bude zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, to bola akcia ako z 2.indickej

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen again

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen did it again.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzite si ho este pol roka, buducu sezonu pojde do Realu mozno i do City

Reagovat
Elbow

Eriksen

Reagovat
Taiger

Zaschrona a nebo někdo jiný link na Cry - Eve?

Reagovat
Zaschrona

Nic poradnyho nemam, protoze skoro jiste ani nic poradneho s anglickym komentarem neni, koukam na firstrow, klasicky.

Reagovat
Taiger

Škoda, dík za snahu.

Reagovat
13

Ten přechod do útoku je jak z minulé sezony. Super podpora.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts

Reagovat
vladis271

To sú zas strely dneska.

Reagovat
Swarley

Angel je neskutečná raketa

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně silný v zakončení, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEOOOOHHHH

A dembele vie zrazu nahravat. Parada

Reagovat
smazaný uživatel

Kane taky do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

ten urcite

Reagovat
smazaný uživatel

když dá gól Paulinho, půjde tam taky?

Reagovat
smazaný uživatel

cílený trolling, netřeba reagovat na podobné výlevy

Reagovat
Miguel19

Pěkně Totttenham...udržíme

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Januzaj poprvé u míče

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasove oblubene klucove fauly pred vlastnou sestnastkou

Reagovat
fenixLFC

lucas je hrozny

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas zase zbytečný faul před vápnem

Reagovat
vladis271

pica brazilská zas.

Reagovat
Heisenberg

Pěkná posloupnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind v tej zalohe, je super sledovat jeho hru, jak to ma vsetko pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Spearing vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

*Sterling

Reagovat
Coutinho10

Sterling zatim paradne...konecne taky prihrava a nebere to vsechno na sebe

Reagovat
13

Bože umět tak Hendo líp střílet.

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby jenom střílet...

Reagovat
smazaný uživatel

aj Couts a Raheem

Reagovat
wild

uz by sme mohli aj vystrelit na branu

Reagovat
iamek

Tragedie

Reagovat
mithro

zemiak niekto prefackujte prosim

Reagovat
Coutinho10

skoda nadherna akce

Reagovat
fajdax

United jsou naprosto příšerní....Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic je fakt hlupy

Reagovat
tomasinho

Markovič je neskutečně hloupý hráč ale, nevymyslí nikdy nic jiného, než vzít míč a běžet.

Reagovat
13

Pokud někdo kritizuje Morena, že nemá fotbalové myšlení, tak Markovič je na tom stejně, možná hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

to určite nie, len je zbrklý, bojí sa, nevyhratý, proste mladý hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Na wingbackovi toho jde vymýšlet hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No rozhodně víc než stokrát za zápas vzít míč, potáhnout ho do středu a ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Má víc vytvořených šancí i klíčových přihrávek než Lallana (ale to má i ten Moreno snad), který tu je označován jako nějaký tvůrce hry či co. Na to, že hraje wingbacka bych řekl slušný. Nevím, co z té pozice má vymýšlet.

Reagovat
tomasinho

No rozhodně by měl trošku přemýšlet, když se rozběhne. Mi přijde, že běží a absolutně neví, co udělat.

Reagovat
Mindas

Neser se pořád do Navase.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nádherně Blind, fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Peršááááááááááááááááááán

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEEEEEEEEEE...BLIND DOKONALY

Reagovat
nani92

Roooooooobinek

Reagovat
wild

tak to bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

RVP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Blind krasnej pas.

Reagovat
iamek

Nejlevnejsi posila suverene nejlepsi posila. Blind

Reagovat
Miguel19

A nejdražší jasně nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je skvělý. Konečně jsme koupili hráče kterého Fergie potřeboval a nikdy nepřivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je uplne uzasny na tej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

há, jsem hnedka v létě říkal, že Blind bude i přes svou slabou rychlost vaše největší posila i když to teda zatím 100% pravda není

Reagovat
kiwwi

lina lemra

Reagovat
Heisenberg

Blind skvěle, Persie výborné zakončení slabší nohou. Byl to ofsajd nebo ne?

Reagovat
Arbiter

byl, ale takové by se měly pouštět, no...

Reagovat
Mindas

Mě spíš zaujmulo to plácnutí rukou RVP do obličeje jedno z hráčů Foxes, když si to kolem něho dával. Viděl jsem to asi jen třikrát, ale dost mi to připomínalo tu Markovičovou redku v zápase s Basilejí.

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
smazaný uživatel

tady balón už trošku letí, je to sice jen setina, ale i ta s postavením těla udělá hodně jako podle striktních pravidel to určitě offside byl, ale já bych to nechal, je to ku prospěchu hry

Reagovat
Heisenberg

Taky, jen mne to zajímalo. Můj stream mi to neukázal, proto jsem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale kurva bráníme, nemusíme si dokazovat, že Lloris je TOP.

Reagovat
Swarley

Falcaooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
kiwwi

a ze to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaooooooooooooooo

Reagovat
mithro

valec

Reagovat
iamek

Valec, masina, fenomen

Reagovat
smazaný uživatel

El Tigre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jen tak dal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

andyy lakte

Reagovat
jenage

Falcaooooooooo, konečně!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Ten koňskej hnůj Carroll je hrozný kripl zákeřný

Reagovat
LGT

Marriner si dneska dělá už prdel ne?

Reagovat
cubazi

V lete výmena Lucas Song

Reagovat
smazaný uživatel

Mariner je hrozny

Reagovat
Swarley

Wazza je ožralej ne?

Reagovat
Swarley

Rojo je na balonu výtečnej a i Jones se dneska nebojí to potáhnout a rozehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
smazaný uživatel

zatim se mi to libi. na zacatku trocha nepresnosti, ale zlepsuje se to. obranci se neboji rozehrat, je to rychlejsi, sviznejsi.

Reagovat
Swarley

chtělo by to vepředu ještě víc rozpohybovat, pořád je tam těch náběhů na můj vkus málo...zatím bylo i dost málo centrů z krajů, který bych teda čekal, když máme na hrotu Robina i Falcaa...na druhou stranu Leicester zatím výborně napadá, tak je to těžší, možná s postupem zápasu tam těch volných prostorů bude víc..

ale i tak celkově to není špatné, Leicester jsme do ničeho nepustili, takže paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja hlavne porovnaval s tou bidou co jsme predvadeli posledni ca mesic a pul.

Reagovat
smazaný uživatel

Song faul před vápnem. Pěkná Songovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí ísť hrať Ibe a Studge a stieľať, strieľať a strieľať Ibe má lepšiu strelu ako Raheem

Reagovat
tomasinho

To má snad i Hlen

Reagovat
Maresma

Glen nema na obrance spatnou strelu

Reagovat
tomasinho

Jo, chtěl jsem napsat Škrtel, ale nejsem přece šovinista. Tak jsem vybral špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to neni na nas nič čo neseka jak prijebané?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
#33CCCC

mne sa to nespusti

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby niekto naučil našich záložníkov strieľať

Reagovat
tomasinho

Lallana Pokolikáté už takhle dodrval finálku? Je v tom hrozný.

Reagovat
stiflerovamama

To je zakoncenie kriste. Daniel na plac

Reagovat
Staenly10

Tvl kurva umí tam ěnkdo vystřelit? Vždyť to neni možný už.

Reagovat
Swarley

to už měl Angel zakončovat, krásně ho položil na zem

Reagovat
wild

Angel dopici..sak aspon raz nieco sprav poriadne

Reagovat
LGT

Tak to by už bylo tak 5 šancí, z toho tak 3 vyložený, klasika

Reagovat
vladis271

To sú posily

Reagovat
Swarley

nemůžu si pomoct, ale ta Falcaova práce v mezihře je jakožto od útočníka naprosto skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja fakt ziram co je to za drica, bojovnika a jak dokaze podrzat loptu a aj napadat, pretoze predtym nez k nam prestupil som sa tu dozvedel ze je to len uzasny zakoncovatel ale v medzihre si s nim velmi nepomozeme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako Soldado

Reagovat
FUnk

Reagovat
mithro

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Tohle jsem četl naposledy u Torrese a Balloteliho, takže se ptám kdy a kam půjde ? Zpátky do Monaka ?

Reagovat
Swarley

....

Reagovat
Zaschrona

A to se porad teprve rozehrava po zraneni...

Reagovat
Swarley

chce to ještě trošku pravidelně dávat branky, ale to bych u něj fakt strach neměl

Reagovat
Zaschrona

Jojo, pristi sezonu bude famozni, az se vrati do nejlepsi formy.

Reagovat
mithro

gol z rohu. the fuck is this???

Reagovat
Swarley

a to je ještě ani nekope Jonesy, suchý triko

Reagovat
Swarley

Blinďák, já říkal, že bude skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna jsem si rikal, ze uz bychom taky mohli dat nejakej gol z rohu.

Reagovat
Miguel19

Morgan

Reagovat
kiwwi

Blind ako DMko 2Acka

Reagovat
tomasinho

Lallana co nejdříve dolů a Sturridge nebo Ibe na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

ted je ta chvile kdy mame dostat 5 golu, ze jo?

Reagovat
stiflerovamama

chodte do p... stym zakoncenim

Reagovat
Coutinho10

twl jasnaa a markovic

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, hlavne ako ho tam Sterling ťahal za dres

Reagovat
Coutinho10

rozhodne vic byl drzenej Raheem a hlavne behem toho, co se ve vapne chtel otocit...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže rozhodca má ešte aj vedieť, že kto koho viac držal?

Reagovat
Heisenberg

Markovič

Reagovat
monty25

Lazar

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

LAZAR, TOTO JE GOL

Reagovat
cubazi

Markovič je nepoužitelný, nevie prihrať vytvoriť šancu čitať hru a uť vobec nie zakončiť či len vystreliť, Odid satan!

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho minitlaku od Leicestru na konci polcasu, pri analyzovani prveho polcasu Gaal zisti, ze tam nie je balanc a uz tu zostavu neuvidime dalsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac Blind, ale to nie je nic nove, on ked hraje v zalohe tak je stale skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Já nevim tvl. Vždyť to co naši záložníci spálej by dala polovina lidí tady z eurofotbalu...

Reagovat
vladis271

Do druhého polčasu Sturridge, inak bookujem letenku a dám mu po pysku.

Ešte si môže aj vybrať alebo hodiť mincou medzi Markovičom , či Lallanom .

Reagovat
fenixLFC

v 60. minute

Reagovat
vladis271

to ne. Hned. Nevyjednávam o podmienkach.

Reagovat
fenixLFC

tiez nehodlam odstupit...asi sa nedohodneme....danny nepride

Reagovat
cristiano.K.

rozhodně Markovic

Reagovat
#33CCCC

ked nezacnu Moreno s Markovicom poriadne hrat dopredu tak si myslim ze tato formacia nema buducnost ...Moreno dostane loptu len to automaticky posune naspat, alebo sem tam da nepresny center... Markovic je ako tak aktivny ale straca hrozne moc lopt

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
iamek

Od 20 minuty naprosta parada. Snad se ta utocna formace zacne pomalu sehravat. Akorat Januzaj trosku plave, ale pomalu ten vykon jde nahoru

Reagovat
nani92

vravel som,že náš zápas bude nuda..too easy

Reagovat
kiwwi

nezaujaty odbornik

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo co nedali Lallana s Markovicem.. hráči za 50 mega dohromady skoro a oni nepromění tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lallana na to na jakým postu hraje, tak je hrozně neviditelný. Vůbec nic prostě. Přitom Raheem s Filipem si celkem rozumí.

Reagovat
tomasinho

A když má míč, posere to. Dneska je úplně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Filip

Reagovat
nani92

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Frosberg. Ten, co ho Caps vyměnili za Erata

Reagovat
tomasinho

*Forsberg

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý poločas, ani nepamatuju kdy sem po 1. poločase nenadával

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to Gaal přehodi na 3-5-2 a budem držet balon až do konce

Dneska se na to krásně dívá

Reagovat
smazaný uživatel

no super pule na nase pomery. Je to daleko rychlejsi, primocarejsi... porad je co zlepsovat, ale jsem rad, ze konecne u vetsiny hracu neni prvni myslenka po prijeti mice: kouknu dozadu, abych nahodou neztratil mic... rychleji kombinujem, 4 sance, 3 goly, to je taky super. Leicester jsme do niceho nepustili, obrana hraje dobre, Blind paradne. Trochu se ztraci Adnan..

Reagovat
vladis271

Už sa rozcvičuje Sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase spadol ten najlepší stream na United Niekto niečo ďalšie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten práve HD bol a ani to nesekalo Prečo musí to dobré v živote vždy trvať tak krátko.

Reagovat
mithro

zemiak dole a ander hore, pod LVG

Reagovat
smazaný uživatel

stream hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hm veru, tiez by mi mohol nabehnut

Reagovat
smazaný uživatel

ked nieco budes mat, tak davaj sem ja som bez wiziwigu uplne neouzitelny v tomto

Reagovat
nani92

sknazivo.com ..je tam aj ten holandský,čo si spomínal

Reagovat
iamek

Zemiak je Roo ?

Reagovat
13

Nechápu jak může být West Ham v tabulce před námi.

Líbí se mi od nich snad jen ta útočná dvojka. Nolan už jim asi spíš škodí, protože Downing je na AM lepší. Jinak od nás pěkný výkon. Z obrany nejméně jistý Emre, Moreno i Markovič nic moc, přičemž Markovič mě vyloženě štve. Coutinho i Sterling super. Lucase bych za tenhle poločas nekritizoval, měl tam lepší i horší momenty. Věřím dnes ve výhru, na lavičce je kvalita.

Reagovat
vladis271

Markovic a Lallana spôsobili, že Lukáš sa javí ako priemerňák.

Reagovat
13

Ale to zas ne, jako Lukáš má špatnou střelu a fauluje zbytečně před pokutovým územím, jinak ale až na jednu zlou přihrávku dnes celkem jistej a maká.

Reagovat
fenixLFC

dve z toho jeden brejk kde to zachranoval can a potom vylozene hlupa prihravka pred vapnom

Reagovat
13

Já si pamatuju teda jen tu po které měl West ham asi roh nebo co a Lukáš si to tam pak sám odhlavičkoval a založil brejk.

Reagovat
LGT

Song hraje parádně taky.

Reagovat
13

Já ti nevím, ze začátku poločasu se mi líbil víc, pak už mi přišel slabší. Jedna jeho přihrávka na Valenciu byla luxusní.

Reagovat
Miguel19

Tvl to je ten lajnovej slepej? Lepší výhled na ten offside Persieho mít nemohl...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to sa pusta

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Ok. Sice to nijak těsný nebylo, ale dobře.

Reagovat
Dawon

nekolikametrovy offside

Reagovat
Miguel19

Ach jo

Reagovat
Swarley

z toho jednoho záběru mi to přišlo tak, že bych to písknul, ale tak zase až tak výrazné to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

jak se vám to zrovna hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nevidel dvaceticentimetrovej offside. to je idiot.

Reagovat
Miguel19

Idiot nevim, ale slepej asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nema sanci v realu videt. piskaj to podle svych zkusenosti. na lidkse oko je to moc rychle.

Reagovat
Miguel19

Dobře. United by vyhráli tak jako tak, hosté jsou strašní.

Jenom mně to přijde jako jasný offside a chyba sudího. To je vše

Reagovat
smazaný uživatel

to nerozporuju. offside to byl, rozhodciho za to nepochvali. jen rikam, ze tohle je tezke na posouzeni.

Reagovat
k0udy

Prosím, nevíte někdo password na bilba?

Reagovat
smazaný uživatel

pls911

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás na kolenách, nejaký ustream na United?

Reagovat
nani92

Reagovat
jenage
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Raheem

Reagovat
Staenly10

Sterling naprosto fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

http://riderhd.org/ united stream. zatial

Reagovat
tomasinho

Škrtel RCB

Reagovat
13

oni ale po naší pravé straně dost hrozili.

Reagovat
tomasinho

Rychlostně, což Škrtel fakt nezlepší.

Reagovat
tomasinho

Proč je omg prohodil s Canem? Však tak to klapalo a Škrtel absolutně nemůže hrát RCB, na míru mu sedí CB.

Reagovat
Coutinho10

joooooo konecne Rahhheeeeeeem

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Couuuts-Raheem paráda

Reagovat
fenixLFC

raheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
tomasinho

Couts a Raheem

Reagovat
13

Naši 2 šikulové

Reagovat
fenixLFC

a coutinho famozne

Reagovat
ďuriLFC

raheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem couuuuuuuuuuuts

Reagovat
LGT

Coutinho

Reagovat
Swarley

Peršane to bylo jako co?

Reagovat
ďuriLFC

emre s matom sa od polčasu vymenili hm

Reagovat
Swarley

kromě toho rohu snad ani jeden dobrej centr

Reagovat
smazaný uživatel

can lucas

Reagovat
iamek

Pussy kreten

Reagovat
Swarley

od té doby co hraje Wazza na CM, tak má snad zakázaný střílet

Reagovat
Swarley

Januzaj ale v druhé půlce mnohem lepší

Reagovat
ďuriLFC

andy už mal byt 2krat von

Reagovat
13

No nevím.

Reagovat
REPLIKATOR

Carrol karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

když někdo jde do souboje jak prase, kdy mu musí být jasný, že může soupeře klidně zranit a zraní při tom sebe.. dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je zákeřná píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je fakt hrozná mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrat jim penltu nastesti nepiskl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole když hrajem tužku tak se mě stream neseká a když hrajem dobře tak jak na sviňu se seká!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zpracovat míč už si ten Moreno neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mohl střídat. Další zápas hrajem za dva dny.

Reagovat
monty25

Půjde Sturridge na plac?

Reagovat
monty25

Ano!

Reagovat
Swarley

Tony, vystřel tou levou když tu tak máš nachystaný

Reagovat
smazaný uživatel

DANNY BOY!

Reagovat
Coutinho10

Danny a je to tu

Reagovat
Miguel19

Jones

Reagovat
monty25

Sturridge Welcome back!

Reagovat
iamek

Si dela picu ne ten cip ? 5-3-2 ?

Reagovat
iamek

Ma stesti. Paddy RB

Reagovat
Swarley

no ok, v tuhle chvíli to chápu, s tím problém nemám

Reagovat
tomasinho

Kde jede LFC? všecko spadlo

Reagovat
monty25
Reagovat
Bennhy

seká...

Reagovat
monty25

Mně ne, a to je co říct.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

me se nesekal vubec...z ted mensi zadrhely

Reagovat
Coutinho10

blabseal.de

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea To by mělo jít do sestřihu sezóny

Reagovat
Dawon

Co to je zase za stridani? ja se fakt poseru

Reagovat
r.mrazik

zas tam hodi obrance...to je takovej kokot !!!

Reagovat
nani92

ježíš mária

Reagovat
Coutinho10

je to hned znat

Reagovat
jenage

Reagovat
tomasinho

Měl jít dolů Lallana teda

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 20 !!! Pěkný progres oproti minulé sezoně

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

no to je striedanie, uzasne

Reagovat
iamek

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry jsou příšerné. Falcao dostává přihrávky pravidelně přetažené a nebo by musel mít tři a půl metru na výšku.

Reagovat
Swarley

je to neuvěřitelná škoda, že tam neumíme dát pořádný centr na takového hráče...doteď tam byl i Peršan, oba mají super výběr místa, umí to zakončit a my jsme tam za celej zápas nedali ani jeden přesnej...

Reagovat
Whitemedia

Team to face Man City (4-2-3-1): Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Remy. #CFCvMCFC

Reagovat
Whitemedia

Zoumaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 8s8 seconds ago View translation

Team to face Man City (4-2-3-1): Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Remy. #CFCvMCFC

Remy

Reagovat
smazaný uživatel

REMMMYYYY

Reagovat
Miguel19

A Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumaaaaa

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 4s5 seconds ago

Today's subs: Cech, Cahill, Christensen, Ake, Loftus-Cheek, Brown and Drogba. #CFCvMCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak to je boží lávka

Reagovat
Miguel19

Ale je to velký den pro akademii

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
fajdax

wtf?

Reagovat
fajdax

Ale když tak přemýšlím...Kdo je zdravej, nepřestupuje a není tam? Napadá mě jen Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je taky zraněný.

Reagovat
fajdax

aha

Reagovat
Whitemedia

Střídání Drogba, Cahill a Čech do zálohy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba si bude pripadat ako vychovavatel v druzine

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Matić

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
13

Reagovat
samson192

Reagovat
kvasha16

hmm, na ktoreho z tych 4 mladych vyjde cierny peter a dneska si nezahra

Reagovat
Error

Toto je můj sen v kterékoliv jiném zápase kromě toho "titulového". Jen Mourinho se dnes bude bát střídání jako čert kříže.

Reagovat
fajdax

Dokonaláá

Reagovat
smazaný uživatel

Remyho jsem čekal, toho Zoumu ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani jednoho teda.

Reagovat
kvasha16

vitazna

Reagovat
Deywid

Team to face Man City (4–2–3–1): Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry ©, Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Remy.

Reagovat
Swarley

popravdě ale tohle je spíš 4-2-3-1 ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vypada to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS @MCFC: Hart, Sagna, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Navas, Fernando, Fernandinho, Milner, Silva, Aguero

Reagovat
fajdax

Tohle musíme rozmetat, strašně slaboučká sestava.

Reagovat
Mindas

On někdo čeká něco jiného?

Reagovat
Miguel19

Já čekám naprosto vyrovnaný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Faktor Mou a jeho zápasy s topkou. Naopak Pelle a jeho faktor zápasů s Mou. Slabý střed City, slabá pravá strana. Kun po zranění, zcela z formy. Celý tým bez sebevědomí, formy a Yayi, který tyto veliké zápasy uměl rozhodovat. Nefungující obrana s nejistým kapitánem. Mám pokračovat?

Reagovat
Arbiter

V našem táboře je zvykem jít do zápasu s pokorou, teda většinou to není pokora, spíš strašné podceňování, ale ani já si nemyslím, že to bude nějaká výrazná přesila z naší strany. Budem hrát na brejky, takže to možná bude vypadat, že hrajeme beton a jsme strašně slabí

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední větu. Třeba se mýlíš ale.

Reagovat
Mindas

Tak já v hloubi duše pořád doufám, ne že ne. Ale zkrátka se dá vysledovat, na co ten tým má nebo nemá. City fakt mají špatnou sezónu a drží jí jen nadstandardní Kun, který ale po zranění je zatím poloviční. Džeko, který s trochou nadsázky udělal loňský titul je také po zranění. JoJo je super, ale zatím nedokáže táhnout sám tým za body. Yaya začíná být nebezpečně nekonzistentní. Nasri, Silva věčně zranění... Je to na chlup stejná sezóna jako po prvním titulu City. Dnešek může rozhodnout o titulu. Pokud přímo nerozhodne, tak max. nechá City v tom kokainovém opojení, že se ten titul dá ještě urvat, ale stejně není schopné pravidelně sbírat body jako vy.

Reagovat
Arbiter

já se bojím, že zase rozhodne Lamps

Reagovat
Mindas

To by snad Uwe Boll i zfilmoval.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

to nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Migno sa viditeľne zlepšil, no super

Reagovat
smazaný uživatel

ted rikali, ze od rijna 1987 v kazdem nasem zapase nastoupil nekdo, kdo prosel nasi akademii. bohuzel jsem nezachytil to cislo presne, bylo to neco okolo 3 tisic zapasu. (snad jsem to zachytil dobre.

Reagovat
wild

jj, tiez to cislo som nezachytil ale bolo to cez tritisic

Reagovat
smazaný uživatel

to je od roku 1937 ak sa nemylim..

Reagovat
smazaný uživatel

asi budes mit pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

IBE NAMIESTO LALLANU? BRENTON PLS

Reagovat
Mindas

Ta dnešní pravá strana City je neskutečné kombo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna, prečo?

Reagovat
Mindas

V City je strašný. Podpora ofenzívy nulová, v obraně nejistý. Pravá varianta Clichyho.

Reagovat
Nikikrew

U nas bol defenzivne na tom velmi dobre. Je pravda ze ofenzivny az tak nebol ale praca dozadu bola od neho vzdy takmer viac ako solidna a odmakal si to co mal.

Reagovat
Mindas

Nj, věk nezastavíš.

Reagovat
Nikikrew

to nie ale zase nerobme z neho starca

Reagovat
Mindas

Tak to nedělám, ale sám víš, že jeho pokles formy/výkonosti byl razantní už u vás. Já ho mám rád, nechci být k němu zase až tak kritický, stejně jako u Clichyho, ale prostě ta kvalita už chybí. V porovnání se Zabou je to o to víc viditelné.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík...

Reagovat
smazaný uživatel

kua ten Lacazette by sa strašne hodil

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
13

To je páááááááááááááááááááááááááááááááááááááááán.

Reagovat
Coutinho10

a je tu povestny dance Gooooaaaal Danny

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Sturridge Kanonýr je zpátky!

Reagovat
Zaschrona

Huddersfield defender Tommy Smith has been airlifted to hospital with a severe head injury. Smith was treated for nine minutes before being given oxygen and leaving the field on a stretcher.

Reagovat
jenage

Ještě 4?

Reagovat
smazaný uživatel

DANIEEEEEEEEEEEL ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

omg. ani nemusel vyskocit. to bylo zas skvele braneni.

Reagovat
CubONE

To ticho na OT je hrozne, poloprazdne San Siro pocas pohara malo lepsou atmosferu

Reagovat
Dray

Sturidgeeeee, bůh, ten první dotek.

Reagovat
Coutinho10

dneska 2 asistence

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

stuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudge yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
oli9

Reagovat
johnik

He is back!

Reagovat
smazaný uživatel

Máme útočníka. Hlavně at už vydrží zdravej kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Hrajem skvěle.

Reagovat
r.mrazik

klasika...od 65minuty nemame stred hriste...

Reagovat
smazaný uživatel

s kludom tam mohol ist Herrera miesto Rooneyho.

Reagovat
r.mrazik

uplne klidne...Blindovi se klasicky nechce uz moc behat a chodit pro mice...

Reagovat
smazaný uživatel

a urcite pride zapas bez Rooneyho a to som zvedavy, ako sa ma Herrera zohrat, ak ho nikdy nepostavi.

Reagovat
kiwwi

ty si neuveritelny

Blind dneska ODMAKAL 90 minut na 100%

Reagovat
r.mrazik

toviszejo...minimalne na 110...

Reagovat
kiwwi

ty si blazen...MOTM o parnik dnes...este v 90. minute sa zapajal do utoku vpredu a hned nato branil vzadu

Reagovat
r.mrazik

tak pockej...najedu na notu,aby se ti to libilo...Blind LVG

ono to nema smysl nejak moc rozebirat...kazdej v tom vidi co chce

Reagovat
smazaný uživatel

IBE

Reagovat
oli9

Ibe

Reagovat
wild

strely na branu 3-1..dnes sa mohlo hrat aj bez brankarov

Reagovat
monty25

Ten Ibe taky nevypadá špatně...

Reagovat
ďuriLFC

Ibe super

Reagovat
Coutinho10

We are Liverpool salalala....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tu vidíte, že žiadneho Shaqiriho LFC nepotrebuje, Ibe, Raheem, Lazar, Lallana

Reagovat
CubONE

Ojo

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sa tam postupne bude tlačiť

Reagovat
smazaný uživatel

A Wilson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Mária

Reagovat
Miguel19

Ale zpracování úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel si rekl o dalsi gif...

Reagovat
wild

Angel dopice zase..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Fakt kouzelne, jak neuveritelne dokaze naze obrana zmatkovat a vymyslet picoviny i s relativne pohodlnym vedenim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ale docela

Reagovat
Zaschrona

Besic zase skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

znovu prasí?

Reagovat
Zaschrona

Vubec, nas nejlepsi hrac. Vsechno, co by sis pral od defenzivniho zaloznika.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Dawon

A di maria me se svym sobcenim taky docela sere

Reagovat
smazaný uživatel

neviem prečo, možno sa mýlim, ale Ibe mi príde ako sympatickejší človek v porovnaní s Raheemkom...

Reagovat
Zaschrona

Tak nez Sterling, to je drtiva vetsina PL hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas nerob z neho demóna, Jaro

Reagovat
Zaschrona

Nevypada to, ze by to byl zakernej hrac, to je pravda. Meli jste tam i horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad Mirallas

Reagovat
Zaschrona

Tyhle prime protiutoky jsou stejne nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je taková malá buznička, ale nesympatický není.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

On tam nedal Herreru? To si fakt museli něco udělat tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/B8sS7hQCUAAIVUW.png

v Huddersfieldu to asi nebylo pekny. pry nejake zraneni hlavy.

Reagovat
Arbiter

Snad Studgiemu vydrží zdraví, moc bych mu to přál Anglický útočný klenot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak nějak se musím smát, když mufani říkali, že Welbeck je stejně kvalitní jako Daniel

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys radši půl sezóny Sturridge nebo celou Welbecka?

Reagovat
13

Bez rozmyslu půl sezony Sturridge. Jednoznačně.

Reagovat
avicii

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mindas

Studgie je za ten půlrok pořád produktivnější než Welbz za sezónu.

Reagovat
kiwwi

radsej Welbecka na pol sezony, ako Sturridga na celu

Reagovat
Arbiter

tohle je póza z tvé strany...

Reagovat
fajdax

klidně i čtvrt sezony Studge

Reagovat
smazaný uživatel

No oni su to schopni povedat aj o Januzajovi pri porovnani so Sterlingom.

Reagovat
Swarley

je to úplně jedno, když stejně dělají všichni svorně podržtašku Wazzovi

Reagovat
Arbiter

nevím, no, ale jako hroťáka bych si asi možná raději vybral právě Studgieho než Wazzu

Reagovat
Swarley

klidně, ale stejně pak ty zápasy v Albionu rozhoduje Wazza, takže je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa za posledne roky nieco zasadne rozhodlo v prospech Albionu?

Reagovat
Swarley

zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj tak. Na chvilu som aj zavahal, ze nieco ine sa mysli.

Reagovat
avicii

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

kua Harry Kane, šup šup na Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

I k nám může klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Spurs nejsou váš rival?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to na tom mění? Stejně je z akademie Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
*CZE*

Bylo mu 7, když hrál za Arsenal na nějakym turnaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za tých pár týždňov u nás sa z neho stal futbalista, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem to stejně myslel jako vtip.

Reagovat
fenixLFC

preco by mali?

Reagovat
Elbow

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
vodka

Walters hattrick

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro dal i v zápase s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
monty25

Dneska spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

stránky Chelsea (konkrétně komenty) na FB jsou někdy fakt sranda

"Chelsea nema mladež :(( f*ck haters! zostava top!

To bola irónia. Máme jednu z najlepších ak nie najlepšiu akadémiu na ostrovoch."

Reagovat
Arbiter

však také máme jednu z nejlepších akademií na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

ak nie najlepšiu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi ne nejlepší no.

Reagovat
kiwwi

tak to je jasne, pretoze tu ma Liverpool

Reagovat
Arbiter

Dlouhodobě? Akademii s nejkonstantnějšími výkony, ti kluci pravidelně vyhrávají, co se dá. Takže ani toho bych se tolik nebal. Rozhodně to není nic, kvůli čemu by se někdo jiný měl tomuto názoru vysmívat...

Reagovat
smazaný uživatel

akademie se neposuzují podle toho, kolik toho ti kluci vyhrávají (zvlášť při zmršeném formátu juinorské LM) ale podle toho, jak se uplatní mezi seniory

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho jí na dobré úrovni zase nemáme :D

Reagovat
smazaný uživatel

až budou výsledky, tak se můžeme bavit o tom, jak je ta akademie dobrá... momentálně určitě patří k nadprůměru v Anglii, ale že by byla jedna z nejlepších? ts

Reagovat
Arbiter

Tak jaké kritérium máš pro hodnocení akademie? Něco měřitelného, prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hráčů se prosadí v PL nebo v jiné z nejvyšších soutěží?

Reagovat
Arbiter

tak těch nám pobíhá po ligách docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Dej nám čas. Ti mladíci co tam jsou vypadají hodně nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke, Abraham a Brown, který si už kopl i v PL ve West Bromu. Koho tam máte dál? (nerýpu, fakt nemám zas takový přehled)

Reagovat
samson192

Aké, Christensen je ich viac

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Aké se ale jaksi vytratil. Christensen bude dobrej.

Reagovat
samson192

tak je vacsinou aspon na lavicke...

a na Bertranda som zabudol

Reagovat
samson192

ale ten uz je vyhraty

Reagovat
kvasha16

zaclenvanie mladych hracov do A-timu toho-ktoreho klubu je jedna vec, ale samotna kvalita akademie je vec ina, ze sa nam nedari zaclenovat mladych borcov do Acka neznamena ze nasa akademia neni dobra

Reagovat
kiwwi

on nepise o vasom Acku, ale o senioroch...kde posobia vasi odchovanci?

Reagovat
samson192

v Liverpoole je jeden kvalitny

Reagovat
Arbiter

to si pleteš dvě různé věci - práci se začleňováním hráčů do Áčka a práci akademie. My máme problém s tím začleňováním, resp. děláme to odlišným způsobem. Když ale vezmeš přímou konfrontaci akademií, tak tam v průměru o rok mladší kluci válcují jiné hochy z jiných akademií...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, co chceš srovnávat. S tím tu má problémy právě i lolkac.

Když srovnáš kvalitu těch hráčů v akademiích a jak hrají tam, tak jsou Chelsea a Liverpool fakt jedni z nejlepších. Ale jak píše Apple, tak by se to mělo posuzovat hlavně podle toho kolik hráčů se dostane do áčka a v tom už Chelsea nebo Liverpool (ikdyž v poslední době to jde) nejlepší nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak čertík z krabičky

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi na fb jsou někdy opravdu vtipní, což pravda.

Reagovat
kiwwi

iamek31.01.2015 17:24

Si dela picu ne ten cip ? 5-3-2 ?

Dawon31.01.2015 17:25

Co to je zase za stridani? ja se fakt poseru

r.mrazik31.01.2015 17:25

zas tam hodi obrance...to je takovej kokot !!!

nani9231.01.2015 17:25

ježíš mária

mithro31.01.2015 17:27

no to je striedanie, uzasne

vsetko mam napisane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Kdyby si lidi měli zapisovat každou věc ve který se pleteš ty, tak nedělaj nic jinýho.

Reagovat
kiwwi

to neni o pleteni...naco sa tu vobec do toho zapajas ked nevies o co ide

Reagovat
13

O co ti ide tentokrát teda?

Reagovat
kiwwi

o ten picung mufanov uz na vsetko, kazdu prkotinu, len aby zvozili LVG

Reagovat
Mindas

Ty zase vypíchneš každou prkotinu ohledně United, jen aby si mohl nad tím poonanovat. V čem je to jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

treba aj nejake priklady, nie len placat

Reagovat
Mindas

Píšu si...

Reagovat
kiwwi

takze si len placal

Reagovat
Mindas

Tak určitě... Raduj se z vítězství nad posledním a nepruď, Ivan.

Reagovat
kiwwi

Ok, ale nabuduce si nevymyslaj, Miro.

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

ked striedal zle SAF,tak tiež sa tu netlieskalo..

Reagovat
kiwwi

co na tom bolo zle

Reagovat
nani92

načo tam dávať McNaira,ked môžme vyskúšať rôzne formy utoku s Herrerom,Matom,Wilsonom proti POSLEDNEMU timu tabulky..nebolo to zlé striedanie,len zbytočné

Reagovat
r.mrazik

drz hubu a palcuj želvu a blinda...dneska nic jinyho povoleny nemas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Želva je úplne geniálna prezývka.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jak tady machruje po měsíci zapisování při domácím zápase s posledním týmem...

Reagovat
kiwwi

sak to je z tohto prevka v priebehu minuty

Reagovat
blade115

Jo, ale zapisuješ si už delší dobu a poprvé, kdy ti to k něčemu bylo, je po zápase s posledním týmem tabulky... Kouzelný.

Reagovat
kiwwi

ty si cely kuzelny...

Reagovat
r.mrazik

je to kokot...hodil tam zas obrance misto toho,aby ti hraci v obrane spolu hrali co nejvic minut

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

čo jako

Reagovat
nani92

obrana sa nestrieda

Reagovat
Dawon

bylo to nesmyslne stridani a ze to neznamenalo zmenu na 352 na tom nic nemeni...ze vystrida praveho obrance za stavu 3:0 a herrera se na hriste ani nedostane, to si vazne zaslouzi potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe sataci strasne malo.

Reagovat
Kenneth

Tvoje problémy bych chtěl mít Čul(r)áku.

Reagovat
Swarley

čulráku?

Reagovat
smazaný uživatel

Simon viac čistých štítov ako De gea

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou je ale skvělej. Na to jak chytal ještě pár týdnů zpět, tak je k nepoznání.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

můžeš být v klidu, toho vám Real nebude chtít vzít

Reagovat
13

Na co taky pořizovat De Geovi tak kvalitní dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

prej dvojku...

Reagovat
13

tak čtyřku?

Reagovat
13

Reagovat
Zaschrona

Jedna vyhra v prosinci, jedna v lednu. Aspon se nezhorsujem. Suchy triko.

Reagovat
Coutinho10

mel Gayle nakou slusnou sanci ?..... kdyby dal vysel by tiket

Reagovat
Zaschrona

No, mel tam dve, jedna byla dobra sance, ale byla zblokovana, druhou chytil v pohode Robles. A pak jeste mel jednu strelu na nahodu z 25 metru a ta sla uplne mimo.

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně je mě líto Rooneyho!! Chudák opravdu! Máme skvělého Andera na lavičce, Wazza by mohl hrát v pohodě v útoku nebo na podhrotu, ale Lojza ho neustále bude cpát do zálohy!!!

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
FUnk

to sil na kolene nejaky turek z okurek ne?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
Arbiter

fake, ani toho sponzora mít nebudem

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

to je jak z 90tych

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Minister

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Sopcasty na Chelsea? pome pome

Reagovat
Coutinho10

Tak jestli se Aguero dneska nak nepredvede, tak misto nej koupim Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Streamy na CFC ?

Reagovat
samson192

nieco anglicke by bolo lepsie

Reagovat
Dray
Reagovat
Dray

Tak buďte všichni v modrém no

Reagovat
Dray

Tak buďte všichni v modrém no

Reagovat
Manik...

to mě se*e

Reagovat
Nikikrew

Chelsea bez Cesca cigana dnes daju max bod

Reagovat
samson192

a vas cigan hrat bude?

Reagovat
Miguel19

Ivanovič tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se toho tak rychle zbavujou omfg?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně opatrné. Chce to kus.

Reagovat
samson192

si sa stratil?

Reagovat
Counter

Na ten nedojde.

Reagovat
Swarley

City dneska výhra

Reagovat
Counter

Nejlépe z penalty, Mou by asi implodoval.

Reagovat
mojmira

a tu by proměnil Lampard

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

ok, to zní jako plán

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle beru

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím moc nemají z čeho. Chelsea hraje výborně organizovaně.

Reagovat
Swarley

mají Kuna

Reagovat
Counter

To měli i proti Arsenalu nebo Boro.

Reagovat
Swarley

ok, mají doufejme dobře vyspaného Kuna?

Reagovat
Counter

Zatím se zdá, že ne.

Reagovat
Swarley

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že je dneska asi jedinej hráč, ke kterýmu když dojde balon, tak dokáže udělat něco logickýho.

Reagovat
SunFells

Právě. Od něj nemůžeš očekávat tolik co od Suáreze.

Reagovat
Counter

Myslíš ty dva ligové góly?

Reagovat
SunFells

Myslím těch třicet a v asistencích ten sólista vůbec nestíhá.

Reagovat
Counter

Jasné, žij si v minulosti

Reagovat
SunFells

Že Kun nedosahuje Kanibalových kvalit není minulost. Ale žij si v iluzích

Reagovat
Counter

Tak to nebyla minulost nikdy, že ano. A tím tuplem to není ani přítomnost, ani budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak SunFells jenom troluje.

Reagovat
SunFells

tovíšžejo

Reagovat
SunFells

"Ale žij si v iluzích"

Reagovat
Counter

Za mé iluze hovoří fakta

Reagovat
Counter
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Edene budíček, prosím.

Reagovat
Miguel19

Hazard už by se měl probrat.

Reagovat
Miguel19

Tak nějak.

Reagovat
Manik...

Vidím to na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumič

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

Kvalitna nuda

Reagovat
smazaný uživatel

I nasazení je nějaké malé. Celkově unylé ...

Reagovat
stas87

prepni na Bayer-BVB,tam su sance a niekto aspon dokaze vystrelit

Reagovat
smazaný uživatel

to mám puštěné v bedně

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy má Oscar 8?

Reagovat
Manik...

Od začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

já raději chodím na fotbal než jej sledovat u počítače, takže tomu sledování zahraničních lig už moc nedám, no

Reagovat
Whitemedia

Ivane Ivane..

Reagovat
Miguel19

Se tady smějete Sagnovi a Clichymu, přitom je nejhorší Ivanovič

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt, zadne tykadla tragedov

Reagovat
13

Reagovat
blade115

Ivanovič je příšernej dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj ma Aguero vyborne zrychlenie Vsak ma najlepsie

Reagovat
Manik...

To je tempo . To i El Classico se hraje ve větším tempu

Reagovat
Whitemedia

UUUF ty vole Johne..

Reagovat
smazaný uživatel

ONI PŘESTANOU HRÁT KURVA A ZAČNOU SE HLÁSIT O RUKU, TO MĚ POSER.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych ty hráče někdy nakopal. To samí se signalizováním ofsajdů.

Reagovat
Miguel19

Aspoň kdyby ta ruka za to hlášení stála

Reagovat
Minister

Kun

Reagovat
SunFells

Ty vole, argentinský Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi?

Reagovat
SunFells

od vězzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě strašný hrubky od dvou nejlepších (???) stoperů na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy genius

Reagovat
Tywin Lannister

to je nuda, ta hra nemá vůbec spád, hlavně hra chelsea stojí za vyližprdel

Reagovat
13

kune tyvole.

Sturridge>Aguero

Reagovat
Counter

Jako že kdo je víc IP?

Reagovat
13

To taky.

Reagovat
smazaný uživatel

průměrnej až podprůměrnej zápas zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Mou už zase startuje. Z tohohle bude další pěkný gif

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires To už je moc.

Reagovat
Nikikrew

Hra hodna majtra fakt

Reagovat
Whitemedia

Ramires nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejlepší modrák Willian a nejhorší až zbytečný Ramirez. Toho mi je skoro až líto, jak je ztracený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A záloha City pro změnu ztracená úplně celá.

Reagovat
Tywin Lannister

fernandinho hraje dobře

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro Hazarda typický zápas dneska. Dostanu balón, potáhnu ho o 15 metrů zpátky a přihraju.

Reagovat
smazaný uživatel

A JEDNA ASISTENCE NA TOM NIC NEZMĚNÍ

Reagovat
samson192

a 2?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

REMYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně!

Reagovat
Miguel19

R E M Y!!!!!

Reagovat
samson192

REEEEEEEEEEEEEEEEEmy

Reagovat
13

Omg, to je obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

proč to Kompany pustil tvl? :D

Reagovat
icka

videl modry dres za sebou

Reagovat
Mervin

Clichy a Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Vinco

Reagovat
Miguel19

Neskutečně Eden.

Reagovat
Miguel19

A Braňo.

Reagovat
Minister

Kompany wtf

Reagovat
Arbiter

Ivanović hraje hovno a pak vymysli takovou krásu Hazard REMYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych s tou krásou brzdil. Není takovej problém přihrát spoluhráči, kolem kterýho x metrů nikdo není, protože obrana udělá neskutečný kopanec.

To spíš bych ocenil náběh Hazarda.

Reagovat
Arbiter

jde o přesnost...

Reagovat
smazaný uživatel

obrana City? Kdo měl bránit celou tu stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Baccardi

Reagovat
Switchback

Kompany zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

4 body straty na City, pekne LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

trošku uspěchal

Reagovat
kiwwi

tak napise ze sme stiahli dva body na Chelsea aj na City, alebo mozno sme stiahli 3 body na titul

Reagovat
smazaný uživatel

hned vyrovnali no

Reagovat
vladis271

Prišlo to len mne alebo Kompany išiel do toho sklzu príliš skoro?

Reagovat
Whitemedia

tak tohle aut nebyl

Reagovat
SunFells

Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
samson192

az nato ze to nedal on

Reagovat
Switchback

Šašek belgickej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle je Tyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní

Reagovat
Arbiter

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A jsme tam, kde před chvílí.

Reagovat
Rohlíček

Silvaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

Agueeeeeeeeroooolol

Reagovat
diastan

kunnnnnnnnn

Reagovat
Minister

Kuuuuuuun

Reagovat
wild

Courtouis

Reagovat
Miguel19

Thibo tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Court hodně hezky.

Reagovat
13

Silva Aguero by zas mířil vedle.

Reagovat
Mervin

sagna

Reagovat
smazaný uživatel

jn písknutej aut kterej nebyl tak o 15 cenťáků a co z toho je nakonec :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Silva krásně, Courtois taky

Reagovat
13

Reagovat
diskoschlampe

Čech by to chytil.

Reagovat
10

pěknýho supermana do bazénu si tam Courtois skočil

Reagovat
10

"nejlepší" brankáři mají povedenej víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris skvělý jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Switchback

Neuer chyboval u kterého gólu?

Reagovat
Miguel19

Ten chytal v pracovní den.

Reagovat
Switchback

hehe, tak ale to by mě potom zajímalo, na který brankáře narážel

Reagovat
10

dostal 4 góly, to snad značí povedenej zápas?

Reagovat
Nikikrew

Btw Sagna je fakt tragicky cry

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Courtois daroval

Reagovat
Riviera Kid

Tak za tohle by se i Péťa cervenal

Reagovat
mojmira

ale kdepak ... u něj by to byl zásah shůry za který on v žádném případě nemohl

Reagovat
kiwwi

tak to su fantasticke goly...neviem ktory bol krajsi timovy

ale asi ten Chelsea, pretoze krasu golu City zraza to, ze tomu dopomohol Courtois hrubkou

Reagovat
Whitemedia

Thibo musí udělat chybu zrovna proti City..

Reagovat
vladis271

Dajte Mignoletovi zlatú rukavicu v predstihu. Táto súťaž už nemá zmysel.

Reagovat
SunFells

Reagovat
samson192

tvoj zivot nema zmysel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Netecoval to Milner hlavou pred Courtoisem?

Reagovat
Arbiter

nevypadalo to...

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Miguel19

Škoda. Ten míč před gólem mimo nebyl ani náhodou, nicméně to tam posral Matič a pak Thibo. To jsme měli do půle udržet.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič S Ramiresem jsou dnes ale slušně v lese. Oscar taky neudělal za celý poločas nic.

Reagovat
Miguel19

Co se vám nelíbí na Ramiresovi? Je tam, aby jsme nepropadávali, to plní dle mého dobře.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Místo jednoduché nahrávky jde do kličky a ztratí balón a když už nahraje, tak většinou špatně. Ale pozičně je to v pořádku no.

Reagovat
Miguel19

Mně přišli s Matičem naopak super (až na Matičovu chybu u gólu).

Reagovat
Riviera Kid

Jsou to gólově, když každý nehraje jak Messi s Ronaldem dohromady, tak hraje hovno

Reagovat
Riviera Kid

Volove-stupidni autooprava

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba rozhodne

Reagovat
Riviera Kid

To spíš Lampard

Reagovat
mojmira

Peťa si asi vzal Couroise na tréninku do parády a ukázal mu jak si chodit pro vysoký míče

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

aspon ten zaver polocasu za neco stal

Reagovat
Counter

Je to jak dělané na Lampardův winner

Reagovat
Liquid

do vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Z penalty po faulu Terryho.

Reagovat
Error

U Salaha a Schurrleho se fakt čeká až do posledního dne? To už mohli být aspoň na té lávce, ne sedět o řadu dál.

Reagovat
Liquid

první chyba Kartise v sezóně, byl to zákrok jak z dílny Petra Čecha, zřejmě došlo na Thibaultova slova, že ho Čech bude inspirovat

Reagovat
smazaný uživatel

Milner opat fantasticky

Reagovat
Mindas

Další důvod, proč mu neprodloužit smlouvu.

Reagovat
spider_8

Škoda, že jsme to do půle neudrželi, ale remíza zatím spravedlivá. Každopádně nejnebezpečnější jsme si sami vlastní rozehrávkou, hlavně Eden v tom na začátku vynikal. Jinak se hraje v dost malým tempu, což nám po Liverpoolu vyhovuje. Nelíbí se mi Braňo, už pár zápasů po sobě. Dal bych napravo konečně šanci Azpimu, až se uzdraví Luis. Od nás nejlepší Willian, Ramires a Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pred tim golem Chelsea.. Jak Clichy muze takhle prohrat souboj s Willianem? Tam sel jak panenka do toho..

Reagovat
13

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/ScaryTenseGlobefish

viete si predstavit, ze by to zobral takto z nohy Ronaldovi a takto to zakoncil? boha toho by rozdrapilo

Reagovat
samson192

ten by sa k vam hodil ku di Mariovi

Reagovat
smazaný uživatel

to je klasik

Reagovat
kvasha16

ten pohlad na neho po tom gole

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

z tohodle videa to neni vidět, ale do brány to šlo, kdyby to ten bek netečoval zádelí mimo...z kamery zpoza brány to bylo jasně vidět...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

což teda nemění nic na tom, že to Jamesovi zajebal, ale i tak měl prostě trochu smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

91>80, chudák James má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny traged

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Takze dnes o tom rozhodne Lamps

Reagovat
raduinho

Miluju ty americké experty na NBC

Reagovat
blade115

Zajímavá půle. Občas mi to připomínalo tak osm let starou taktiku "když nevíš, co s tím, napal to dopředu na Drogbu." Samozřejmě většina takových pokusů skončila u soupeře... Jinak ale hrajeme organizovaně a spolehlivě, do ničeho se neženeme, Mourinhova klasika. Hoří nám dneska Ivanovič, ten je úplně mimo, a u gólu zaspal Ramires. Ten mimo to taky sem tam zkazí přihrávku, ale beru to, přece jen není rozehraný (i když mi je jasný, že by to tak vypadalo i při zápasové praxi, ale to je fuk...). Naopak výborný je Hazard, Rémy, Zouma a - pro překvapení některých tady - i Willian. Tohle je ten jeho zápas, kdy je vážně užitečný.

Z druhé strany mi přijde dost špatný Agüero, jako by se po zranění nedostal úplně do formy. Ta zahozená šance je u něj skoro nepochopitelná, ta střela u gólu šla taky mimo. A jinak byl v podstatě neškodný. Nefunguje jim ani středová dvojka, pinďové prostě Yayu nenahradí. A kraje obrany taky nic moc, ale to je taková klasika, když nehraje Kolarov se Zabaletou.

Do druhé půle bych nic neměnil, Ivanoviče bohužel nemáme kým vystřídat. Snad tam padne ještě jeden, hlavně neinkasovat. Co je potřeba zmínit, je výkon Clattenburga, zvládá to úplně s přehledem. Nikdy jsem nechápal tu hysterii od našich fans při jeho nominaci k našim zápasů jen kvůli tomu, že nám jednou před X lety posral zápas s účkama... Náhodou patří mezi to lepší, co současný tým sudích v PL nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je dnes jednoznačně nejlepší.

Reagovat
Melisko

slovensky preklad?

Reagovat
vladis271

nvm čo sa tu pepíci tak rozťahujú. Buď nech píšu po slevensky alebo nech si nájdú iný web.

Reagovat
Melisko

nech si najdu vlastny internet

Reagovat
vladis271

Amen

Reagovat
spider_8

My moc nemáme nikoho kým vystřídat

Reagovat
Mindas

Clichy prohrál snad jediný souboj, bohužel před vaší brankou, ale i tak nebyla chyba primárně u něho. Jinak je dnes nejlepší ze City.

Reagovat
Miguel19

Hazard by měl být ještě lepší. Párkrát to vypadalo, jakoby hrál s hopíkem...ale souhlas

Reagovat
spider_8

Až na tu ruku píská dobře, ale to byl zase obrovskej kiks a ještě jsme mohli z protiútoku dostat gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys tu ruku pískal?

Reagovat
Counter

Ta ruka se neměla pískat ani omylem, Clattenburg udělal obyčejné správné rozhodnutí.

Reagovat
spider_8

Co na ní bylo nepískatelný?

Reagovat
Counter

Všechno. Nešla proti míči, nebyla v nepřirozené pozici, míč ji trefil zblízka, nešlo ani v nejmenším o úmysl.

Reagovat
spider_8

Neznám přesně pravidla, ale o úmysl jít nemusí, to by se nepískalo 99% ruk. Blízkost taky nikdy nerozhodovala a jestli tohle křidýlko byla přirozená pozice, tak už nevím

Reagovat
Counter

Já ta pravidla naopak znám, a musí jít o úmysl :-)

Reagovat
spider_8

Tak v tom případě dobrých 80 % všech ruk bylo odpískaných nesprávně, protože já jsem viděl obrovský mraky odpískaných rukou, kde ani náhodou nešlo o úmysl

Reagovat
Counter

Záleží kdy. Jestli to bylo všechno v letošní nebo loňské sezoně, tak ano. Jestli předtím, tak to ještě mohlo být dle tehdejších pravidel.

Reagovat
spider_8

Tak celkově, ale s tímhle bys nikdy nemohl odpískat žádnou ruku ve vápně, protože tam úmyslně nikdo nehraje.

Reagovat
Mindas

Vždyť to nebyl ruka ani náhodou. A věř, že já bych neměl problém uznat, kdyby to bylo jinak.

Reagovat
spider_8

To já věřím. Mně taky nejde o to, že by to ovlivnilo zápas, pač Aguero to nedal a případný přímák by stejně kopal Willian Ale opravdu nerozumím, proč by to tady ruka být neměla. Pro mě byla i ze záznamu jasná, tohle se normálně píská.

Reagovat
blade115

To jsem si taky nejdřív říkal, ale po zhlédnutí záznamu už bych to nepískal.

Reagovat
Miguel19

Dyť tu ruku ml přilepenou na těle..

Reagovat
Mindas

Z Kompase se stal až nebezpečně průměrný bek. Stačilo pár zranění a zbylo mu už je to vůdcovství. Docela smutný, když za poslední rok je nejlepším stoperem v City Demi. Sagna evidentně na to nemá a ten starý cunt ho dá takového zápasu. Pelle! Fernando absolutně zbytečný hráč. Navasova přímočarost je dnes docela ok a na místě. Kun klasicky pořád na sebe, první kontakt s balon už na úrovni Džeka. Silva i s tou brankou dnes absolutně na přesdržku. Každou nahrávku úplně do lesa. Jediný kdo snese přísnější měřítko je Clichy s Ferdou, který to oběhává za to jeho nepovedené dvojče a Milner, který svým napadáním udělal dvě slušné příležitosti. Každopádně ta síla týmu, co mělo City je dávno pryč.

Reagovat
Miguel19

Fernandinho hraje dobře

Kompany ty kiksy sbírá nějak hodně. Hrozně šel dolu.

Reagovat
Mindas

Neskutečně. Jsem si tak říkal, že je škoda, že ho tehdy City nestřelilo Barce, když o něho byl zájem a byl na vrcholu. Z toho špičkového stopera zbyla pouhá karikatura, což je smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Kompany se do toho časem dostane, to bych obavy neměl.

Reagovat
čutalista

přišel jsem až ted, pls stream na CFC a jinak mě zajímá ten Remyho gól, může mi ho někdo popsat pls :) . Díky

Reagovat
Melisko

nahravka-center-nahravka-strela-gol

Reagovat
smazaný uživatel

City fans: "Champions of England. We know what we are"

Chelsea fans: "Champions of Europe. You'll never sing that"

Reagovat
10

aneb když si dva plastikový týmy přeměřujou č°°áky

Reagovat
Mervin

Reagovat
mojmira

Reagovat
vladis271

ale toto im náhodou vyšlo.

Reagovat
icka

od korupcnika to sedi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné, dvě špíny se předhánějí, která je lepší

Reagovat
kvasha16

a obe lepsie ako vy

Reagovat
Kovi81

Reagovat
samson192

problem je v tom ze oni nemozu spievat ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tak my hlavně nejsme špína, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Co to tu chlapci čukotští zkoušíte?

Reagovat
icka

Reagovat
Azza

Reagovat
Matić

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
samson192

a tretia to tu komentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Odhlaš se a nezapomeň zahnat ovce. A o fotbalu už se radši nevyjadřuj ani v hospodě.

Reagovat
samson192

keby teba aspon do tej hospody pustili od tych oviec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo pořád nějaký stream? Mně všechno spadlo už...

Reagovat
10

Sopcast Channel - 256049

Reagovat
smazaný uživatel

Z nej komentů na FB z oficiálního CFC účtu pod příspěvkem co si myslíte o 1 poločase je 3x čech>Courtois :)

Reagovat
Liquid

Čech je sráč co už na to nemá, je dobře že je dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej funkční stream bez reklam prosím? to na co jsem se díval nejede

Reagovat
Miguel19

Zouma si Terryho maže na chleba. Zatím.

Reagovat
Minister

ale pripiskavaju tej chelsea...

Reagovat
10

tady se furt nadává na Navase, přitom City hrajou všechno přes něj, Azpilicueta ho vůbec nestíhá...

Reagovat
smazaný uživatel

On je ako den a noc. Dnes je den, velmi dobry.

Reagovat
13

Asi mám na něj štěstí, ale mně se vždy líbí jak hraje.

Reagovat
10

já to mám právě stejně, taky jsem tady už jednou narazil, když jsem se ho dovolil zastat

Reagovat
10

třeba na Hazarda s Oscarem mám opačný štěstí, jako dneska

Reagovat
13

Hazard hrává skvěle

Reagovat
kiwwi

nadava sa tu na neho vacsinou nezmyselne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by mohla Chelsea začít hrát...

Reagovat
Miguel19

Azpi nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires se fakt posral, jak tohle může udělat?

Reagovat
Whitemedia

Chelsea zapomněla, že se dá hrát na obou půlkách..

Reagovat
10

Matić bez karty za zákroky, který u City automaticky znamenají žlutou

Reagovat
Miguel19

Reagovat
13

Reagovat
Mervin

a Mourek se ještě vzteká, že mu to pískají

Reagovat
10

on ví moc dobře co dělá...a bohužel mu to prochází

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodpisanie Milnera bude jedna z najvacsich chyb vedenia. Ten hrac v nicom genialny nie je, ale takmer vo vsetkom je nadpriemerny a hlavne bojovnik. Uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se nám hodit.

Reagovat
Riviera Kid

Lampard jde rozhodnout

Reagovat
Whitemedia

a Frank jde rozhodnout

Reagovat
kiwwi

Oscar jasne to zakopne za ciaru a hada sa tam a cuduje sa jak pri pripeceny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

fanusikovia povytahovali transparenty s Frankiem, chceli mu nieco zaspievat ale vyslo z nich zasa len Chelsea, Chelsea, Chelsea...

Reagovat
samson192

za to z teba vychadzaju sracky ako vzdy

Reagovat
icka

Reagovat
mojmira

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

zalez, šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Robochelsea

Hm, kiwwiho podplatený gang opäť v akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

Willian out, to je v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se zraní Willian... krása

Reagovat
Miguel19

Hmm skvěle. Willian mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian odchází s boulí pod pasem

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda. Přesnost nahrávek tak 40%

Reagovat
Miguel19

V 90. přijde Čech.

Reagovat
samson192

a budu dvaja chytat

Reagovat
mojmira

je to vůbec v pravidlech zakázaný?

Reagovat
Whitemedia

určitě není

Reagovat
samson192

jeden v brane a druhy na 11

Reagovat
Mimalu

nechápu že ještě nikoho nenapadlo nastoupit s jedenácti brankáři

Reagovat
samson192

to by hrali aj treneri a ziaci

Reagovat
Manik...

Aby hráli 2 asi ne, ale chytat určitě moct nebudou

Reagovat
Mervin

proč by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že má lotusovník Oscara docela v p*či

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

to bylo teda roh

Reagovat
Miguel19

UF.

Všemi 20 tu remízu musíme brát. Na víc jsme tím výkonem neměli.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

to je take striedanie Kalas' style...mozno este pojde o rok raz na dve minuty a stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

kwi pls

Reagovat
Ritchie

Reagovat
samson192

prosim ta uz radsej nic nekomentuj

Reagovat
Whitemedia

Hazard toho měl plné kecky v 50 minutě, ostatní taky.. takže jsem za remízu hoodně vděčný.

Reagovat
Fabregas@ole

Bože, ten Navas je fakt nechopnej. Ani jeden pořádnej balón nebyl schopnej hvízdnout do té šestnáctky

Reagovat
kiwwi

uz nebiroval

Reagovat
fajdax

bože to byl hrůzostrašnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

veď podľa zostáv ste ich mali zničiť.

Reagovat
kvasha16

cich predstav?

Reagovat
smazaný uživatel

Fajdaxových.

Reagovat
smazaný uživatel

zase se na Chelsea půl roku nepodívám

Reagovat
blade115

Druhá půle od nás úplně trapná, můžeme být rádi za remízu. Já už jsem před zápasem říkal, že bod beru, náskok máme pořád dostatečný a pozici máme dobrou. MOTM nakonec Milner, hlavně v druhé půli naprosto senzační. Nechápu, jak ho City můžou neprodloužit.

Reagovat
vladis271

oni by asi aj chceli, ale keď Anfield zavolá.

Reagovat
Mindas

Tak pokud mu nabídnete pozici, co má nyní SG a dost tomu nasvědčuje, tak bych se ani nedivil, že by to upřednostnil před nejistotou, co má v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Milnera musíme udržet. Jestli ho Liverpool získá zadarmo, tak si bude moct pískat, navíc jako wing-back by byl pro ně senzační.

Reagovat
pa3ce

Navas a jeho centre, to je neskutočne tragický príbeh. Keď som ho na konci videl, tak som nechápal akým zázrakom dal ten pred gólom.

Reagovat
Mindas

Clichy MOTM, neskutečný výkon. Milner je prostě král a ať si každý říká, co chce. Jestli jeho vedení nepodepíše, tak je to fakt na kulku do jejich řití. Každopádně Navas celý zápas výborný, ale když City potřebuje do vápna jediný kloudný centr, když na plac příjide Džeko s Lampsem, tak z kvanta pokusů nedá jediný. Pak ať se nikdo nedivý, že je na něho pořád takový hate.

Reagovat
Mervin

Clichy

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mervin

se podívej, co předcházelo prvnímu gólu zápasu jako hadrová panenka šel do souboje

Reagovat
Mindas

"Mindas

31.01.2015 19:31

Clichy prohrál snad jediný souboj, bohužel před vaší brankou, ale i tak nebyla chyba primárně u něho. Jinak je dnes nejlepší ze City."

Reagovat
13

Jaktože to nebyla chyba primárně u něho?

Reagovat
kiwwi

nedivý

Reagovat
Mindas

No vidíš, chybka.

Reagovat
smazaný uživatel

pred zapasom by som bol vdačny za bod pre MC, ale po zapase mi je malo... vyborny vykon

Reagovat
Mindas

Jinak Zouma byl super, ohromně vyspělý hráč.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre Liverpool mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melisko

Reagovat
smazaný uživatel

Krc.

Reagovat
smazaný uživatel

co Olo?

Reagovat
kiwwi

Fakt.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

bojite sa nas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní výhru Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrat Rosa zaklad, bo me fakt bavi sledovat, jak mu to spolecne s Cazorlou a Alexisem ide

Reagovat
smazaný uživatel

ale Alexis hrať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Je jiste?

Reagovat
13

Countere díky za Van Aanholta, toho jsem myslím opráskl z tvého týmu.

Reagovat
13

Tak ne. Musel jsem ho vidět jinde.

Reagovat
Garbicz

Prosím o radu :D Kde stahujete zápasy nhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš přístup na warforum? V sekci Movie - sport tam jeden uživatel uploaduje všechny zápasy NHL v HD kvalitě zhruba dva dny po jejich odehrání. Mě NHL nezajímá, ale stahuju od něj takhle zápasy NFL a občas NBA.

Reagovat
Garbicz

Díky zkusím :)

Reagovat
xjert02

torrenty, napr. kickass

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by super, kdyby si Zouma udržel takovouto výkonnost a třeba za půl roku by začali hrávat v repre společně s Varanem na dalších 15let

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zitra končí přestupní období a Lindegaard stále neodešel, doufám, že během zítřka změní dres, protože je ho na trojku škoda

Reagovat
smazaný uživatel

šak je lepší jak valdés

Reagovat
Taiger

OT: Někdo stream na Djokoviče a Murrayho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Něco kvalitnějšího není? Každopádně dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Daley včera zahrál opět skvěle! Opravdu skvělý hráč https://www.youtube.com/watch?v=DRR2t4RXKMk

Reagovat
vrabejka

Liverpool intend to bid for Asier Illarramendi in the summer. Real Madrid are seeking €24m for the midfielder. [El Confidencial] #LFC

To radši Pjaniče.

LFC are mulling over an offer for Saido Berahino before the transfer window shuts. Talks are planned with WBA officials tomorrow.

Když bude stát do 10 mega proč ne.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

1 důvod proč by Pjanič měl jít do Liverpoolu

Reagovat
vrabejka

pokud o něho budeme mít opravdu zájem a nebudou mít zájem kluby jako Bayern, Real, Chelsea tak s trochou štěstí by mohl jít k nám. Ikdyž vidíme jak je naše vedení neschopné při přestupech.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bez LM nepůjde

Reagovat
vrabejka

Nechápu proč by neměl jít do týmu, který vyhrál v roce 2015 EL a skončil 3. v lize

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
Robochelsea

Potvrdené, na iných planétach je život.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Jn, Pjanič je stejný post jak Illara

Reagovat
vrabejka

Koho to sere

Reagovat
smazaný uživatel

Illara by byl super misto Lucase

Reagovat
SunFells

Ses ještě moc neprobudil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kolem 10 by to šlo a rovnou může prodat Maria. Hráč, který není ani na lávce nám je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, ako to Wengele dnes poskladá, lebo Mesut už je 100% fit a Cazorla má životnú formu v strede. Možnosť je, že Mesut bude sedieť, že bude na krídle alebo že bude v strede a Santi na krídle.

Hlavne ale, nech hrá Theo.

Reagovat
Higi

Tipuju že na středu zůstane Cazorla a na kraji bude Ozil... Walcott snad bude na křídle... na zápas s Villou jediné zdravé křídlo totiž... jinak pod něma asi Coquelin-Ramsey... ale Rosa by si taky zasloužil základ, ale nevím teda místo koho....

Reagovat
Rssa

Musí hrát Rosa, kvalitou všechny přerůstá...

Reagovat
Nikikrew

vsetkych?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

musí rozhodovat výkonnost a ne věk či cena

Reagovat
SunFells

Píše ti, že Cazorla má životní formu a ty vykvedláš tohle

Reagovat
Rssa

Však spolu, jde jim to.

Reagovat
SunFells

"kvalitou všechny přerůstá..."

Reagovat
Rssa

Za tím si stojím.

Reagovat
SunFells

Toho se obávám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#OnThisDay in 2005, @ManUtd ended @Arsenal's 21-month unbeaten home run.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

No jo vtedy Almunia caroval

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jak jinak než vymyšlenou penaltou na zmrdečka

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Van Basten: “Arsenal are the most beautiful club in England. Manchester City & Chelsea, they will never have that class and style."

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Zato budou mít trofeje.

Reagovat
Maresma

A vy zas ani jedno z toho, no.

Reagovat
smazaný uživatel

vy tiez, tak co si ho doberas

Reagovat
Miguel19

Však se vrátil Danny. Vyhrají EL a FA Cup.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Bolton nepřejdou, tam jsme poslali Amose, ten je vychytá!

Reagovat
vladis271

ty by si mal byť tiež ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sa mi dnes snivalo, ze sme prehrali doma s Cambridgom 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vy tiez, tak co si ho doberas

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A vy?

Reagovat
Maresma

My jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a my Walcotta, čo je v podstate to isté

Reagovat
smazaný uživatel

takové laciné provokace.................

Reagovat
SunFells

To snad není třeba říkat, každý si to uvědomuje.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Rssa

Možná to tu už bylo, ale transfer deadline už byl nebo je dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Hm Dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Letos je to hrozně klidné, tak mi ani nepříjde, že by to mělo teď nějak vrcholit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PhilipS

Wengere nepíčuj a Rósu do základu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo odkaz na motd včerejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
blade115

A stejně je Matič v PL na své pozici suverénně nejlepší.

Reagovat
Infernoqt

po Blindovi

Reagovat
Miguel19

S tím bych počkal, až bude mít stejný počet zápasů. Ne 8. Navíc jenom 2 proti top týmům.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kowe

některý ty statistiky

Reagovat
Trand

Statistiky jako délka přihrávek jsou nepochybně hrozně důležité. A taky je trochu rozdíl hrát DM v Barceloně nebo v MU/Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

když člověk chce, tak si tam nakliká cokoliv ve prospěch kohokoliv

Reagovat
Trand

Dokonce i Walcott tam vypadá jako dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase prr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

nejvic nesmyslne tyhle statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jak si vytvoril odkaz? mne to nikdy nechce vygenerovat, stale mi to hodi odkaz len na vseobecnu stranku

Reagovat
Rssa

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mi pripomina nedavnu demagogiu o výkonoch Lucasa...

Reagovat
smazaný uživatel

pripominat moze, rozdiel je v tom, ze Blind je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je taky skvělý.

Reagovat
Rssa

Nevím, kdy naposledy Liverpool vyprodukoval takové dělo, jako je Sterling. Naprosta špička a možná lepší než Owen.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga koupili z QPR

Reagovat
Rssa

I tak produkt

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nole ve 4. setu s přehledem Prostě velký pán!

Reagovat
smazaný uživatel

slabucke finale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že Murray dostal kanára

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

#Arsenal team to play Aston Villa: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Cazorla, Ozil, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa zas není v základu, prostě Wenger debil, po minulém zápase ho chválí a příští zápas zas lavička, ale tak není se čemu divit, zitra končí přestupové období, tak už si nekopne, chtěl mu dát jen falešné naděje a Rosa mu to sežral i s navijákem

Reagovat
smazaný uživatel

tak Cazorla ma formu, Ozil se vratil, tak se dalo cekat, ze bude hrat on. Walcott to same.

Reagovat
FCSL

Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Cazorla, Ozil, Giroud

Posadit Rosu po takovým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, dalo se to čekat...mesut se nám někdy musí rozehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hmm, Ospina. Villa bez šance.

Reagovat
afc

Setri ho na sliepky.

Reagovat
SunFells

Těm zas dá nějakého fenomenálního banána.

Reagovat
afc

A Walcott da poistku z brejku.

Reagovat
smazaný uživatel

po 2 Ozilových asistenciách... a owny sa zmení na kurvičku.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se zraní na rok

Reagovat
SunFells

A vrátí se zas akorát včas na pohřbení Tottenhamu.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

dá nám gól, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

takže pre Wengeleho momentálne Bellerin > Chambers zjavne. Akože, nevadí mi to, ale pre dobro mojej fanty mal hrať Chambers. A toho Gibbsa tiež moc nechápem, to robí len preto, aby Kubo mal pravdu.

Reagovat
SunFells

Nacho je sice v defenzívě vocas, ale poslední dobou se mi líbí, jak energeticky působí ...doma proti Ville, proč ne. Gibba ať tam dá proti drůbeži.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, že Wengele by nejako dnes rotoval so zostavou. Proste postavil to najsilnejšie, čo momentálne podľa svojej mienky má k dispozícii.

Reagovat
Euphael

Gibbs není po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

už je zdravý tretím týždňom, pokiaľ viem.

Reagovat
Nikikrew

Monreal hra teraz velmi dobre. Tak isto som spokojny aj s Belerinom

Reagovat
kiwwi

hehe co som hovoril... Wenger ho neskutocne vychvalil a sup s nim na lavicku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Euphael

#Arsenal subs: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Chambers, Flamini, Rosicky, Akpom #AFCvAVFC

Reagovat
norton

co je s Oxom ?

Reagovat
SunFells

Něco lehkého, možná ale bude chybět i proti Spurs.

Reagovat
-Kopy-

hm, tak zase zvítězila cenovka nad výkonností

Reagovat
Coutinho10

tak to kouknu asi az 2. polocas

Reagovat
SunFells

Nechť hate započne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Kurváááá Wengere

Reagovat
vrabejka

No Rosa and Sanchez. No win.

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Arsenal :(

Reagovat
smazaný uživatel

a Sanchez hrať bude.

Reagovat
vrabejka

Když vás potopí ten Sanchez z AV vadit mi to nebude

Reagovat
afc

S momentalnou formou a slabuckou Villou budes musiet silno tlacit,aby to Villa nejak ukopala.

Reagovat
smazaný uživatel

budeme tlacit viaceri, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan, Hutton, Okore, Clark, Richardson, Sanchez, Delph, Cleverley, Weimann, Gil, Benteke...aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Delph, Weimann, Gil, Benteke... wow, veď to je celkom sila. S takou ofenzívou by aspoň 2 góly za mesiac nemali byť problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to pekna zaloha celkovo, aj ta ofenziva ma svoju silu no, ked este Sinclair sa nejak chyti

Reagovat
kiwwi

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

o pol tretej inak Celitc vs Rangers

Reagovat
PhilipS

Záloha Cazorla, Ramsey, Ozil, Walcott fungovat nebude....všichni maj tendenci přidržovat míč...do týhle zkázonosný zálohy už chybí jenom Wilshere, kterej má ten samej problém... myslel sem, že se Wenger poučil ze začátku sezóny....a ono hovno.... Přitom stačí dát místo kohokoliv z nich Rósu, kterej tu zálohu spojí..... for fuck sake

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott má tendenciu predržovať míč?

Reagovat
SunFells

Vždyť je to celé sračka

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to dalej nečítal

Reagovat
smazaný uživatel

*biggrina som zabudol

Reagovat
PhilipS

jestli jsi neviděl zápasy ze začátku sezóny nevadí...

Reagovat
SunFells

A návazals taky slušně

Reagovat
PhilipS

místo, abys řekl proč je to sračka nebo třeba uvedl zápas, kdy tahle parta odehrála dobrej zápas, tak reaguješ jako mentálek...

Reagovat
*CZE*

neříkám, že máš pravdu s tim názorem výš..ale s timhle mentálem se vůbec nepři ten si myslí, že ví všechno nejlíp

Reagovat
SunFells

Tady se buduje jedno velké přátelství

Reagovat
*CZE*

promin, že nemam rád arogantní lidi jako seš ty

Reagovat
PhilipS

Což o to...to já si myslím taky, že vím všechno nejlíp....zejména, co se týče Arsenalu...nicméně, když někomu na něco napíšu, že je to sračka, řeknu proč...a nereaguju jak 13 letej fakan...

Reagovat
SunFells

"jestli jsi neviděl zápasy ze začátku sezóny nevadí... "

Reagovat
PhilipS

hlavně ta nefunkčnost prvních třech ještě s Wilsherem....pust si libovolnej zápas z prvních 15 zápasů...Walcott nebude mít za úkol hru tvořit, takže jeho se to úplně netýká no...

Reagovat
Corosian

Takze v zaloze bez formy Ramsey, Walcott, Ozil...a bez Alexise...to bude porod jak prase

Reagovat
afc

Hlavne na lavicke by tu formu isto nasli

Reagovat
SunFells

Easy win.

Reagovat
norton

FIFA OT: Prosim vas da sa niekde vo FIFE 15 nastavit postavenie hracov ked kopem rohovy kop? Lebo ked hram za United tak napriklad Young je v sestnastke a caka na hlavicku a Fellaini caka pred sestnastkou na odrazenu loptu

Reagovat
smazaný uživatel

a Jones to, dúfam, kope.

Reagovat
norton

exekutora si nastastie viem nastavit

Reagovat
smazaný uživatel

takze rohy kope Jones, chapu te spravne?

Reagovat
norton

To je jedno kto ich kope ale miesto tychto kokotin by ste mi mohli radsej odpovedat na moju otazku

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

1700. pro odchod Thea Walcotta z Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ak niekam, tak k Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Rssa

S takovou sestavou nebude mít Arsenal žádnou energii, ale stejně zvítězí. Jen to nebude pohledné

Reagovat
smazaný uživatel

máme piči energiu... čo sme? Temelín?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Pičí energie?

Čo zrazu taky útočný?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PhilipS

No Villa je naštěstí neškodná...posledních pět zápasů 0 gólů...ale jak říkáš, bude to porod...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil na kridle, ten to bude mit zase v pi*i, se rozbehne maximalne tak ke konci prvni polocasu do satny

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, kde stiahnem Fm2015. Pirati nefunguju. Pls link

Reagovat
smazaný uživatel

Steam

Reagovat
smazaný uživatel

:.thumbsdown:: tam za to chcú peniaze, kurvy jedny

Reagovat
smazaný uživatel

lol, palec dolu je na mňa moc

Reagovat
PhilipS

jdi na brigádu a kup si to smrade

Reagovat
kiwwi

preco by nefungovali

http://thepiratebay.cr

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

lol, Villa celej leden nedala gol, takze asi bude muset podruhe v sezone zrusit anketu o gol mesice.

Reagovat
Nikikrew

ved dala v FA cupu

Reagovat
smazaný uživatel

sakra. ale stejne dobra bilance.

Reagovat
jacobT

Máme nejaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej stream, čumím na něj, uplné HD

Reagovat
smazaný uživatel

to je takový problém si uložit těch pár stránek, které se tu dokola každý týden objevují a vzhledem k tomu, že se zrovna jiný zápas nehraje, tak je dost pravděpodobné, že to tam bude?

Reagovat
smazaný uživatel

áno.

Reagovat
jacobT

Mám ich uložené, ale akurát som došiel na net, tak som si to chcel zjednodušiť, odpustíš mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako jednodušší otevřít EF, proklikat se do preview a naspsat otázku než otevřít pár stránek a mrknout co tam je? ale ok

Reagovat
jacobT

Keďže EF som mal otvorený, tak áno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pre tvoj pokoj v duši, mám uloženého ridera aj bilbo, ale ani jedno v tom čase, ked som to ja písal, ešte nevysielalo. A streamsp som myslel, že už ani neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

máme nejaký streamik?

Reagovat
jacobT

Tie dve písmena navyše ťa stáli cenné sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ešte si tam aj veľké písmeno dal... si víťaz

Reagovat
jacobT

Reagovat
kiwwi

http://streamsp.com

malo by to tu ist

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Nikikrew

to piska ten curak co piskal posledny domaci zapas s Villou kde odpiskal proti nam 2 11tky?

Reagovat
jacobT

jj, FA má zmysel pre humor

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to byl dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy Arsenalu

Reagovat
Trand

Kdo přihrával? Úžasná nahrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

acestream://e6aaeb0c93c291a4cfe2c04d05c6b1e906f54955

kto by chcel slusny ace stream s anglickym komentarom

Reagovat
*CZE*

nedávej to sem.. akorát se to začne sekat, jak se na to ty nuly odsud začnou napojovat

Reagovat
smazaný uživatel

zips

Reagovat
niflheim

Zip watch

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Guzan vyzerá ako štíhly Charlie Runkle.

Reagovat
tweek

Charie v poslednich seriich už byl taky dobré vyžle..

Reagovat
JarousFCB

dr.Evil

Reagovat
Fabregas@ole

Taky mě to hned napadlo

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Euphael

piče Ezil na křídle

Reagovat
havrys99

Jak nechal ten míč za sebou

Reagovat
Fenri

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

to poleno to skoro nedalo... Ozil génius

Reagovat
tweek

mesut skvělel!

Reagovat
smazaný uživatel

já už jsem myslel, že se mu to zamotá mezi nohama

Reagovat
smazaný uživatel

hehe pekne

Reagovat
kiwwi

Ozil

kazdopadne Giroud sa na tej lopte skoro zabil

Reagovat
smazaný uživatel

pomalější nájezd jsem snad nikdy neviděl

Reagovat
Nikikrew

tak to si teda este asi nevidel Lorda

Reagovat
VasAFC

Proto chceš mít ozila v teamu!!!

Reagovat
Heisenberg

Oliiieeeeeeeee Mesut neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že owny sa nepozeral. Nech jeho teória o Ozilovi nedostane diery.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut ale ten dribling Girouda

Reagovat
Miguel19

No, nazývat to driblingem.

Reagovat
Counter

Mesutek jednoduše božsky

Reagovat
smazaný uživatel

Oziiiiiiiiil ♥ To byl touch jak prase

Reagovat
havrys99

Giroud

Reagovat
Miguel19

Wow Ozil

Giroud sice skoro zakopl, ale nakonec krásně

Reagovat
jacobT

To by proste nebolo ono, keby takú asistenciu Giroud nepremenil, i keď teda nevyzeral dvakrát isto.

Reagovat
Nikikrew

LOl? Giroud sam na branku a akurat mi vola frajerka

Kazdopadne Olivier skusene

Reagovat
tweek

Theo.. strašný zatím

Reagovat
Side

kdyby to giroud vystřelil pravačkou....

Reagovat
Counter

Proč si to raději nedat na levačku, když je levák?

Reagovat
smazaný uživatel

koľký to je zápas Walcotta po zranení? zatiaľ to slušne kazí

Reagovat
Side

čtvrtej myslím

Reagovat
Counter

Druhý v základu. Po roce.

Reagovat
Side

Villa to je neskutečný co zatím předvádí

Reagovat
PhilipS

Villa je mnohem horší než jsem čekal...taková neorganizovanost se v PL jentak nevidí....zatím to vypadá, že si přijeli pro pětku...

Reagovat
smazaný uživatel

Villa tam má brutální díry...už sme mohli dát tak 3-4 góly kdybysme všechny brejky nedomrdali

Reagovat
Miguel19

Ten Sachnéz je naprosto otřesný hráč. Pomalý, nahrát neumí. Děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oooooospina v bráně, gól nedostaneme

Reagovat
13

Protože hrajete proti Aston Ville.

Reagovat
smazaný uživatel

Old firm nesleduje niekto a náhodou nemá super link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
FUnk
Reagovat
jacobT

Atmosféra ako v kostole

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

Giroud dnes znova uzasny

Reagovat
Counter

Měl tam pár špatných rozhodnutí, ale míče sbírá suprově.

Reagovat
smazaný uživatel

komentátori masturbujú nad Coquelinom

Reagovat
PhilipS

Kurva ale Coq je exkluzivní....

Reagovat
smazaný uživatel

Walcot je spatnyy, vzdyt jen stoji, mic je od nej metr a on se pro to ani nepohne a ceka, az mu to da nekdo primo do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
Nikikrew

Francis - legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ho sejmul Francis

Reagovat
Trand

Proč nepřihrál?

Reagovat
13

Cazorla chytá formu

Reagovat
Studni

myslíš jo?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to nedal Santi Mesutovi do tutovky? to smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Santi docela sobec, na levo mel neskutecne volneho a nabihajiciho Nacha

Reagovat
Counter

Z takové pozice bylo správné zakončit sám.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to si nemyslim, ale zkusil to, vzdyt se nic nedeje, ale rozhodne mohl prihravat do lepsi pozice

Reagovat
Counter

Škoda, dobře to řešil.

Reagovat
Trand

Nejde mu to vyčítat, ale kdyby přihrál, tak je to gól.

Reagovat
Counter

No to pochybuju

Reagovat
13

Reagovat
Heisenberg

Nádherně Santi

Reagovat
PhilipS

AVL Sanchez je špatňoučkej, až to bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Coqa není možné přejít

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin dobře dává, ale Villa mu hodně pomáhá, jsou jak druholigový tým...

Reagovat
jacobT

škooda

Reagovat
Counter

Reagovat
Side

žádnej offside ty slepá sačko

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Walcot neviditelny, Ozil nadherna asistence, ale od te doby docela kazi.

Reagovat
Counter

Teď dal nejspíš regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

byl offside, docela jasny, kor ted ten druhy offside, proste to si mel pohlidat

Reagovat
Side

to rozhodně nebyl jasnej offside, protože to offside ani nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ja bych rekl, ze to offside byl

Reagovat
Counter

Richardson podle mě byl v jeho rovině.

Reagovat
Miguel19

Těsný offside. Dobře posouzeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

tak určitě

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Counter

Být to proti jinému týmu, tak jde o konspiraci

Reagovat
Miguel19

Tak chce to tam hodit lajnu no, ale podle mě to offside je..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jasný offside bože, šlo to vidět hned na první pohled.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máte špatné oči.

Reagovat
Trand

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

mesut by si to zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Jestli mají rovně ty pruhy na trávě, tak mi připadá, že levačka Cazorly je k té laně nejblíž.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem rekl, podle me offside

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl žádný offside poprvé, Cazorla stál dobře a přihrávku vracel, takže Ozil regulérní gól.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
13

Hehe Cleverley další průměrák, kterého se MU povedlo udat.

Reagovat
Counter

Zas Mesutek luxusně, škoda

Reagovat
Heisenberg

Cazorla i Ozil skvělí, Aaron se dobře nabízí, jen Theo mi přijde zatím dost odstřižený.

Reagovat
Trand

Říkejte si o Aaronovi co chcete, ale když chybí on, tak vždy chybí ty náběhy do šestnáctky. Nikdo jinej od nás si takhle nenabíhá a pak vzniká ten pocit, že v pokutovém území je jenom Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott ven

Reagovat
Side

Theo tvl

Reagovat
SunFells

vole Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je tragéd, zranění nezranění.

Reagovat
*CZE*

Reagovat
havrys99

Snad 6-8 dojebanejch brejků, Theo špatnej

Reagovat
Counter

Už se mělo v klídečku vést o dva tři fíky a byl by klid

Reagovat
jk

Eriksen > Ozil

Reagovat
*CZE*

To je jediná věc, kterou se můžete utěšovat

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Hezky Ospina

Reagovat
Wat

Villa je marná, tohle chce v klidu dohrát. A ti, co to kazí, se do toho určitě druhej poločas dostanou, Theo beztak ještě zaskóruje.

Reagovat
Wat

Villa je marná, tohle chce v klidu dohrát. A ti, co to kazí, se do toho určitě druhej poločas dostanou, Theo beztak ještě zaskóruje.

Reagovat
Nikikrew

1:0 je proste malo po taktomto polcase. Villa celkom bezradna az na standatky. Coq dnes jednoznacne zatial MOTM, neskutocny vykon. Ozil, Santi tiez super, Aaron velmi solidny. Naopak Wallcot to je des, Monreal by mohol tiez zabrat. Takto sa este budeme ako vzdy bat o vysledok, ach

Reagovat
smazaný uživatel

monreal je vyborny, oba beci

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM je Santi jako vždy

Reagovat
Miguel19

Až tam bude Alexis místo Walcotta a Cavani místo Girouda, tak ta šance na titul bude hodně velká.

Reagovat
Trand

Cavani tam snad nikdy nebude.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani traged, posledne ho i vlastni fanousci vypiskali za to, jak vse sral

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud měl taky takové zápasy, sice nevím, jestli se pískalo, ale nadávalo určitě.

Reagovat
j_mrazik

Cavaniho nechci. Giroud je dobrej, pro naší hru hodně platnej.

Reagovat
Miguel19

Giroud je dobrej, ale ne výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

zatimco cavani je letos strasidelnej

Reagovat
smazaný uživatel

cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, jakého Thea jste si vysnili.

Reagovat
justcall

jako ideálního mluvčího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, zalez niekam, fakt už.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq, Nacho, Giroud a Mesut najlepší od nás. Zbytok tiež vcelku fajn, v podstate nikto nehrá zle, možno Theo je trochu málo vidieť, ale to on moc ani neovplyvní, ked nedostane lopty. Hráme úsporne, žiadne vysoké tempo, tak snád to ani nebude treba. Čo najrýchlejšie tam dať druhý a možno tretí a potom chcem vidieť Akpoma aspoň na 20 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut az na tu prihravku takovy nic moc vykon, sice je u mice, ale dost kazi, tot muj nazor, jinak se zbytkem souhlasim.

Reagovat
SunFells

klídeček léharko, podle očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Didier Drogba v rozhovoru pro francouzskou stanici Téléfoot: "Příští sezonu budu nadále hráčem Chelsea. Samozřejmě, chci hrát více, ale nejsem nešťastný."

On chce hrát i další sezónu?

Reagovat
j_mrazik

Ospina se mi hodně líbí, obrana výborná, záloha skřípe. Vepředu se to nějak divně točí. Asi 10 minut hrál Giroud pravou zálohu a na hrotu smrděl buď línej Theo nebo línější Özil. Vím, že ty dva se rozehrávají, ale já bych je stáhnul a hodil tam Rosu a Oxe, ať ta hra má spád a vidím nějakou snahu. Coq, Santi hrajou dobře, Ramsey se tam občas kope za uši a řeší věci zvláštně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut hrá dobre. Asistencia Giroudovi, poloregulérny gól, tutovka pre Ramseyho a to za 1 polčas, ked hrá mimo svojej pozície. Neviem, čo viac od neho ľudia chcú.

Reagovat
Trand

Tutovka pre Ramseyho?

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka je zlé slovo, neviem, ako sa tam dostalo tá šanca, čo mu pripravil z pravého krídla.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ale jako to zrovna nic extra nebylo. Ale jako jinak souhlasím, hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bola to jeho myšlienka, čo z toho spravila šancu, väčšina hráčov by to centrovala niekam pred brankára na Girouda, aspoň ja si to myslím. A šancí celkovo bolo dosť málo.

Reagovat
Miguel19

poloregulérny gól

Reagovat
SunFells

Tutovka pre Ramseyho?

Reagovat
VasAFC

ox je zraněnej

Reagovat
SunFells

Oxe tam asi nehodí.

Reagovat
Miguel19

Tak nakonec jasný offside... Jsem myslel, že to bylo těsnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, já to viděl hned napoprvé, že je jasný offside.

Reagovat
Nikikrew

ktory offside?

Reagovat
Miguel19

Před gólem Ozila.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to byl offside

Reagovat
SunFells

Byla to těsnotka.

Reagovat
Miguel19

Podle studia, kde dávali lajnu to vypadalo tak na metr.

Reagovat
SunFells

Ani ne půl a to ti udělá desetina sekundy při tom pohybu hráčů.

Reagovat
justcall

Ox je na tom fotbalově, myšlením lépe než Walcott, a to myslím obecně, ne jen teď když je Theo po zranění

Reagovat
*CZE*

To říkám furt, že Ox je mnohem fotbalovější, ale vždycky jsem za to vypískanej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Theo je oveľa, oveľa produktívnejší...

Reagovat
*CZE*

Co jsem viděl tak má Ox celkem smůlu v zakončení. To zlepší a bude jasně před Walcottem.

Reagovat
j_mrazik

A vůbec, první poločas nic moc, šancí málo. Nejvíc potěšil záběr na moje oblíbence na tribuně - Pirese a Henryho.

Reagovat
SunFells

Šancí málo ...co vy jste za lidi

Reagovat
j_mrazik

Ok, tak šancí málo zase tak úplně nebylo, ale nebylo to dobře řešený. A je fakt, že mi to na pár minut vypadlo... A už pššššt, hrajou.

Reagovat
Heisenberg

Po těch výkonech ze začátku sezony je to o 100% lepší a i na naše poměry jich bylo docela hodně.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

máte stream? spadol mi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PhilipS

Proč nevystřídá toho šílenýho Sancheze...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimli ste si, kolik tech cetru pojebal Sanchez ? Vzdyt on to pali snad 50metru za posledniho spoluhrace

Reagovat
Miguel19

Sanchéz To je fakt zoufalec.

Reagovat
*CZE*

Toho Bellerina bych bral do Říma nebo Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

do barcy !

Reagovat
vodka

villa je fakt marná, Sanchez asi jako jediný snese trošku přísnější měřítko.

Reagovat
vodka

*v prvním poločase

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
vodka

tak v prvních 25 minutách tam vyhrál fakt spoustu soubojů a docela slušně rozehrával, teď to kazí...

Reagovat
PhilipS

no to si děláš prdel ne....já takovejhle flop v PL dlouho neviděl...snad nepříhrál přesně...v první půli tam kolem něj chodili jak na kolonádě....měl jít dolů o půli

Reagovat
vodka

tak celkově je to dost zoufalý hráč, sem ho kromě dnešních prvních 25 minut neviděl hrát dobře/slušně

Reagovat
Miguel19

Od začátku hraje s Arsenalem teda. Přihrávky do prdele, motá se tam jak špína v kýblu, pomalej. Vůbec neví.

Reagovat
Trand

Santi.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin piči, to je klenot

Reagovat
PhilipS

Coq teď úžasně přečetl..dneska rozdílovej hráč se Santim...

Reagovat
Counter

K R Á S N Ě

Reagovat
Nikikrew

|Messssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuutttttttttt

Reagovat
Trand

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!

Reagovat
Trand

Theo, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně dobře zakončenej brejk

Reagovat
havrys99

protože u toho byl prvně Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hraje docela dobře vzhledem k tomu že hraje na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce

Reagovat
Heisenberg

Mamuuuutt

Reagovat
SunFells

Bůůůůůůůůůůůh

Reagovat
havrys99

Mess

Reagovat
smazaný uživatel

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

úúúúžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuuut

Reagovat
vodka

krasne Ozil

ale richardson

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuut

Reagovat
Counter

Giroud skvělá asistence

Reagovat
pa3ce

Aj Theo to fajne celé založil.

Reagovat
pa3ce

Krásny protiútok, Mesúúút

Reagovat
jacobT

Z Mesuta aký kanonier

Reagovat
Miguel19

Richardson

To je fakt tým na úrovni 2. ligy. Lamberta by měli kopnout do řiti, jestli se chtějí zachránit.

Reagovat
Miguel19

Ale Arsenal skvěle

Reagovat
Trand

To je ten pomalý Ozil.

Reagovat
SunFells

Prasárna ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když na tom křídle Ozil běhá, tak je to úplně jiný výkon.

Reagovat
Nikikrew

Btw ja som si az teraz vsimol Cleverleyho na ihrisku. Uplne neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Aston Villa je na sestup

Reagovat
JarousFCB

Rosa na plac za Thea...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Özil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

ještě má tuto sezonu co dohánět

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

V jakém vesmíru?

Reagovat
SunFells

lol, bandasko.

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Není Sanchez jako Sanchez.

Reagovat
smazaný uživatel

sancheeeez

Reagovat
havrys99

Do pičéééééééééééééééééé, my umíme brejky

Reagovat
Counter

T H E O

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooooooooo!

Reagovat
Nikikrew

Theooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOO paradni goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sanchez někomu přihrává, nebo to jen kope pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooooooooo

Reagovat
Heisenberg

No hurá

Reagovat
smazaný uživatel

OWNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Theoooooooooooooooooooooooooooo, to je on

Reagovat
Counter

Ownymu jistě zaplesalo srdíčko

Reagovat
pa3ce

THEOOO. Skvelé máme tie protiútoky

Reagovat
Side

Villa

Reagovat
ďuriLFC

Wau,Theo

Reagovat
fantomas

Theo Walcott, the Terrible Finisher! (© owny)

Reagovat
Miguel19

kurvička

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale zatím názor nezměním

Reagovat
SunFells

Ospina to dobře rozhazuje.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pa3ce

Inak Alexis chýba v PL iba druhý zápas a obidva proti Ville. Škoda, mohol mať ešte lepšie štatistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina výhoz

Reagovat
Nikikrew

No jo one man team

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Aston Ville, která nedala 10 hodin v kuse gól, to se hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
PhilipS

Lambert je mamlas...Villa sestoupí.... to že je Sanchez furt na hřišti je na vrácení trenérský licence...

Reagovat
havrys99

Aspoň ani dneska nechybí zábavný Sanchez

Reagovat
havrys99

Chuba

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Akpom, Rosa

Reagovat
Heisenberg

Taková paráda, když hráči hrajou ve formě Villa ale otřesná, snad se do přístího zápasu vzchopí.

Reagovat
Trand

Je Sanchez vždycky tak špatný? Já ho mám zafixovaného ještě z Copy 2011 za dobrého hráče.

Reagovat
Nikikrew

Apkom dnes da fika

Reagovat
Infernoqt

Ať si VIlla klidně sestoupí, hlavně ať nám nevracej Cleverleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Villa slušný bránění

Reagovat
jacobT

Bellerin

Reagovat
havrys99

Chuba

Reagovat
Nikikrew

Santi ti snad nie

Reagovat
Heisenberg

Santi zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Counter

dobré no

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

néé Sanchez MotM pryč

Reagovat
Counter

Ještě tři aspoň

Reagovat
Thoomas

Akpom>Sanogo

Reagovat
Side

tak to je jasný snad každýmu

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Chaos factor:

Yaya > Akpom

Reagovat
smazaný uživatel

ale football factor naopak

Reagovat
j_mrazik

Chamakh (Gervinho) > Obertan > kdokoli

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super zápas

Reagovat
Counter

Ani ne, Villa je prostě marná

Reagovat
smazaný uživatel

OT:REWAY <3<3<3

Reagovat
Counter

Aston Villa have now gone 10 hours without scoring a league goal.

Reagovat
Counter

Prosím ať sestoupí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

a v sezoně 11 golu za 23 zápasů. Šílené! Horší prý kdysi bylo jenom Derby

Reagovat
JarousFCB

Jsem zvědavý jestli budou mít na konci sezóny horší průměr gólů na zápas než HSV.

Reagovat
kiwwi

som zvedavy dokedy bude Villa drzat toho neschopneho Lamberta?

Reagovat
Nikikrew

ved predsa poslal na ihrisku vitaznu zostavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zostava vitazna bola, ale on ich na to nedokazal pripravit

Reagovat
fantomas

Lol.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton XI vs Swansea: Forster; Clyne, Yoshida, Fonte, Bertrand; Reed, Davis, Ward-Prowse; Elia, Tadic, Pelle.

Swansea XI vs Southampton: Fabianski; Naughton, Fernandez, Williams, Taylor; Fulton, Carroll, Shelvey, Dyer; Emnes, Gomis.

COME ON SWANSEA!

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Swans

Reagovat
Heisenberg

Merte centr roku.

Reagovat
Nikikrew

Mertesacker lepsi center ako mal Sagna

Reagovat
j_mrazik

Mertesacker centruje líp jak Clichy se Sagnou dohromady.

Reagovat
SunFells

špatně rozehrávající Per?

Reagovat
j_mrazik

Teď nevím, o kom mluvíš.

Reagovat
SunFells

O nějakých pár buzících, co tu píšou o tom, že Per nemá rozehrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase prr, Clichy je tuto sezonu super.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte, to bola ale fakt úžasný center

Reagovat
Counter

LOL Mesut

Reagovat
SunFells

Nj, tam to chtělo narvat bodlem. Na to je Mesut moc elegantní.

Reagovat
PhilipS

Tohle by byla moje vysněná startovní sestava s Giroudem místo Akpoma...

Reagovat
PhilipS

a s Ramseym místo Flamstera ofc...

Reagovat
Heisenberg

Alexis?

Reagovat
PhilipS

Ze dostupnejch hráčů...

Reagovat
Counter

BELLERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN

Reagovat
havrys99

Hectoooooooooooooooooooooooor

Reagovat
Nikikrew

Beleeeeeeeeeeerinnnnnn

Reagovat
Trand

Belle.

Reagovat
Thoomas

Reagovat
havrys99

Ooooooooooooooospináááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
Heisenberg

Ospinaaa

Reagovat
Rssa

Bellerin

Kdy nám ho vrátíte?

Reagovat
Counter

Až budete moci nakupovat

Reagovat
Rssa

To je příští leden, to už bude mít zkušenosti a výkonnost. Ok.

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Nikdy

Reagovat
SunFells

To už spíš Hector se trefí než Chuba

Reagovat
smazaný uživatel

HECTOOOOOOOOOOOOOOOR

to bola najlepšia strela od nejakého nášho beka za posledných aspoň 10 rokov.

Reagovat
Counter

Vůbec, Sagna měl krásných několik gólů. A Gibbs proti Swans taky překrásně z voleje zavěsil.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

volej je o šťastí, Bacove góly boli vždy síce strely, že by roztrhli sieť, ale toto bola dokonalá, precízna, na milimeter presná strela.

Reagovat
Nikikrew

tak ty mas teda slabsiu pamat

Reagovat
smazaný uživatel

tak možno aj za 20, to už si nepamätám, to máš pravdu

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

veď to je len proste volej, pri ktorom zavrel oči a napálil to skoro do stredu brány, to nie je lepšia strela ani omylom.

Reagovat
Nikikrew

ani nahodou. Nech teda spravi toto Bellerin, ovela tazsia strela ako strela na istotu v podani Bellerina, ved placirkou davas najpresnesie prihravky (strely) takze urcite by som tomu neprikladal velku vahu. Krasny gol to bol, ale Gibbsov z voleja bol pre mna ovela krajsi

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to sú tvoje pocity. Placírka je najpresnejšia, ale dať ňou gól spoza 16-tky, to je proste umenie. Takisto milujem Theov gól v LM na Ukrajine.

Reagovat
Nikikrew

Tak goly placirkou milujem, nakolko nas kral tak najviac golov

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna na Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne

Reagovat
Counter

Nejlepší ze všech střel je přízemní umístěná placírka zpoza vápna?

Reagovat
smazaný uživatel

samoška, lebo to tak chcel a urobil to na milimeter presne tak, ako chcel... Sagnova bomba, to len zavrie oči a napáli to, to je nuda.

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to nehodí ani psát.

Reagovat
Counter

jj, taky jsem z toho dneska neměl dobrý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

oooooooospina

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj že Arsenal je len o Alexisovy hmmmmmmmmmmm

Reagovat
SunFells

Co ti panikáři?

Reagovat
smazaný uživatel

to bol teda pôrod

Reagovat
justcall

já jen doufám, že ten Akpom neuteče, v létě mu končí smlouva

Reagovat
Rssa

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

nebola to pohľadná výhra, čo?

Reagovat
SunFells

Tam se mezi všema těma Ojama, Jojama a Ibeama neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

takže sa to stalo, a ty si nám z budúcnosti prišiel o tom povedať

Reagovat
SunFells

A teď vás budu muset zabít

Reagovat
Rssa

Rádi ho přijmou mezi sebe.

Reagovat
Error

A teď další debal v podání Sotonku. Vážně na sestavě Swans nevidím nic, co by mělo naznačovat opak.

Reagovat
Counter

takových komentářů se vždycky raději vyvaruju

Reagovat
Error

Jsem ponaučen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Falcao ‏@FALCAO 14 Mar 2011 View translation

Ozil tiene los ojos como Los Simpsons.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je kráľ... ale asi trocha jednoduchší.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem dojel domů, jak to zatím vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky se hraje na jednu branu. Swansea marna.

Reagovat
smazaný uživatel

0-0, Saints podle očekávání tlačí, měli dobré šance ale nedali

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Prowsey

Reagovat
kiwwi

ty vole to je nuda...Swansea gol a piskaj koniec, neda sa na to kukat

Reagovat
smazaný uživatel

Forster

Reagovat
smazaný uživatel

a Mané na plac, okamžitě

Reagovat
kiwwi

štangaaaa...to je skody

Reagovat
jacobT

Swansea

Reagovat
ďuriLFC

jonjooooo

Reagovat
kiwwi

Voldemort krasa

Reagovat
kiwwi

Williams

Reagovat
blaugrana

Pojebaný Soton.

Reagovat
kiwwi

ajaj, dneska bude roztrhanych tiketov kazdy pise ze mal 1

Reagovat
blaugrana

No aspoň už som na mizine a nemusím sa rozčuľovať.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Dat cervenou za cisty zakrok, to je umeni.

Reagovat
kiwwi

ako islo to cez loptu, ale bol dost vysoko a este na konci strihol...cisty zakrok to bol len ked to beries stylom dotkol sa lopty = cisty zakrok

ale bolo to tako na zltu no, myslim ze s odvolanim by mohol uspiet

Reagovat
smazaný uživatel

Targett to odehraje, v tom nevidim problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Voldemorte!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele