Premier League - preview 22. kola

17.01.2015, 08:57, aktualizováno 19.01.2015, 08:48
Previews
Pondělní dohrávka anglické nejvyšší soutěže nás zavede do Liverpoolu, kde Everton přivítá West Bromwich Albion. Obě strany přitom potřebují ve vzájemném duelu bodovat, neboť se nacházejí jen těsně nad sestupovým pásmem...
Everton FC - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka bude poměrně zajímavým duelem dvou manažerů, jež po loňské sezoně právem velebil pomalu každý pozorovatel Premier League, a přece se kariéra obou v létě začala ubírat prapodivným směrem. Tony Pulis s Crystal Palace náhle ukončil spolupráci a Roberto Martínez nyní s Evertonem prožívá "syndrom druhé sezony"...

Stále ještě mladý španělský manažer těžko bude v nejbližší době vyhozen. Tomu nenasvědčuje už jen Keinwrightovo dřívější chování, když se majitel liverpoolského celku zpočátku rozhodl podržet Davida Moyese, a nakonec mu v čele Toffees daroval celou dekádu a kus navíc.

Na druhou stranu současná forma Karamelek je opravdu prachbídná: Everton registruje jednu jedinou výhru v posledních 12 soutěžních duelech, a před pár dny každý jeho fanoušek prodělal další chmurnou zkušenost při krutém vypadnutí z FA Cupu skrze předlouhý penaltový rozstřel s West Hamem.

Jedním z minipříběhů tohoto střetnutí bude souboj dvou střelců Romelua Lukakua a Saida Berahina. Prvně jmenovaná rekordní posila Evertonu se sice prosadila v obou pohárových bitvách s WHU, ovšem v lize čeká na nějaký ten zářez už sedm dlouhých kol.

Naproti tomu rodák z Burundi se s odchodem manažera Alana Irvinea opět nastartoval a při minulých třech startech zavěsil hned šestkrát! O další skalp se pak bude pokoušet právě v pondělí, ačkoliv měl původně právě tento den vyhrazený na soudní líčení - to bylo nakonec předsunuto, a tak Berahino bude Pulisovi normálně k dispozici.

To již neplatí pro stopera Jonase Olssona, jenž zatím trénuje pouze v lehkém režimu. Na druhé straně barikády potom nebudou figurovat jména jako Aiden McGeady (trest), Steven Pienaar, James McCarthy, Darron Gibson a Leon Osman (všichni zranění). Mezi třemi tyčemi bude kvůli zdravotním problémům Tima Howarda pokračovat Joel Robles.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Bešić, Barry - Barkley, Naismith, Mirallas - Lukaku
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Lescott, Baird - Sessegnon, Gardner, Morrison, Brunt - Berahino, Ideye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Hull City  (neděle 14:30)
Pořádně se nadřeli, ale nakonec to zvládli. West Ham v týdnu po vyčerpávajícím prodloužení a předlouhém penaltovém rozstřelu nakonec ve třetím kole FA Cupu přeci jen udolal Everton a poprvé od Vánoc konečně dokázal uhrát nějaké to vítězství. Nyní je na řadě také ligová soutěž...

V rámci Premier League se Hammers nepodařilo naplno bodovat už čtyřikrát v řadě, když v novém kalendářním roce přišli o těsné vedení 1:0 jak doma proti West Bromwichi, tak ve Swansea. Tentokrát už si tedy West Ham žádné klopýtnutí jednoduše nemůže dovolit; kór proti soupeři, který prohrál čtyřikrát z posledních šesti pokusů.

Tigers jsou skutečně po všech možných stránkách právě tím mančaftem, který by tým takových ambic jako WHU zkrátka měl porážet. Co především z Hullu na papíře dělá poněkud neškodného soka, to je jeho tragická gólová potence. Aktuálně sestupující klub vyšel střelecky naprázdno hned v deseti z předešlých 14 soutěžních utkání, což doopravdy není nic, čím by se snad Bruceova parta chtěla chlubit.

Speciálně v tomto směru tedy v Kingstonu upon Hull doufají, že se dají včas do pořádku Gaston Ramírez se Sonem Alukem, aby měl manažer - když nic jiného - alespoň z čeho vybírat. Další forvardi Gastón Hernández a Nikica Jelavić si totiž v týdnu přivodili spíše vážná než nějaká lehčí zranění.

Alex Song zmeškal napínavou pohárovou bitvu s Evertonem vinou menšího onemocnění, to už by mu ale nemělo nijak bránit v zásahu do tohoto víkendového klání. Zpátky v tréninku jsou potom začleněni také obránci Reid s Demelem, a také oni by se mohli na souboji s Hullem nějakým způsobem podílet.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Collins, Tomkins, Cresswell - Song - Nolan, Noble - Downing - Valencia, Carroll
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Davies, Dawson - Elmohammady, Meyler, Livermore, Quinn, Figueroa - Ramírez, Aluko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Tenhle šlágr těžko mohl mít lepší načasování. David Silva a Alexis Sánchez jsou oba zdraví, v dobré formě a stoprocentně odhodláni táhnout své týmy tak, jak je táhli v nedávné době. Už jenom pro tenhle individuální souboj by mělo být na Etihad Stadium na co koukat...

V rovině obou kolektivů je potom relativně těžké rozhodnout, kdo je na tom momentálně lépe. Citizens jsou sice déle neporazitelní, ovšem z posledních šesti kol vyhráli čtyřikrát - což platí i pro jejich dnešní soupeře.

Arsenal tedy mohl na Nový rok vybouchnout se Southamptonem, následná demolice Stoke City jej však spolu s návraty marodů Walcotta, Özila a Ramseyho docela přesvědčivě staví na nohy a do role zcela rovnocenného soka už po 12 ligových utkání neporaženého Manchesteru City.

V září se oba ambiciózní kluby rozešly smírně 2:2 a byla z toho fantastická podívaná, která by se teď skutečně mohla - a možná i měla - opakovat. Alespoň se tedy něco takového dá očekávat spíše než opakování loňského výsledku 3:6 v korespondujícím klání.

Alexis Sánchez si v onom čtvrtém kole připsal svou druhou ligovou branku v novém dresu, a v tuhle chvíli je na tom již o mnoho lépe. Zpříma se stihl podepsat už pod 19 gólů Arsenalu (12 branek + 7 asistencí) a při obnovené spolupráci s Ramseym se od něho nyní očekává jedině navázání.

Zatímco velšský záložník je v pořádku a připraven naskočit do základu, dvojice Debuchy - Arteta si shodně nezahraje po další tři měsíce. Problémy s patou by potom z nedělní ostře sledované partie mohly odstavit Kierana Gibbse.

Samir Nasri se na Etihad Stadium nepředstaví proti svému bývalému zaměstnavateli, když si zhruba tři měsíce pobude na marodce s poraněným lýtkem. Pomyslný otazník se vznáší nad hlavou Edina Džeka, mezitímco Agüero s Kompanym už budou způsobilí brouzdat zelený pažit od samého začátku.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy - Fernandinho, Fernando - Navas, Silva, Milner - Agüero
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Chambers (Bellerín), Mertesacker, Koscielny, Monreal - Ramsey, Coquelin - Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 4.00 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Nejsme favorité na titul, jen kandidáti. Chelsea se opět osamostatnila na čele Premier League, její manažer José Mourinho si však dle svého zvyku nepřipouští žádný tlak. Modrá garda bude v sobotu hájit dvoubodové vedení na čele v mlžných velšských končinách, ve Swansea potřebuje vylepšit bídnou bilanci z venkovních utkání...

Po klopýtnutí se vždy vrátí ještě silnější. Chelsea déle než čtvrt roku držela neporazitelnost, až prohrála v Newcastlu. Následujících pět soutěžních duelů však vyhrála vždy "v handicapu", tedy minimálně o dva góly. Po drtivé porážce 3:5 od Tottenhamu na Nový rok se zvedla znovu a při celkovém skóre 5:0 zvládla vyřídit jak Watford, tak i v odvetě zmíněné Straky.

Minulý týden to sice nebyl žádný oslnivý výkon, avšak štěstí a zvládnutý druhý poločas nakonec přiřkl tři body domácím zaslouženě. Postaral se o ně i Diego Costa, který vsítil druhou branku, celkově už patnáctou v ligové sezóně, čímž se dostal na čelo tabulky střelců Premier League.

Pátý je s devíti góly v téže smetánce Wilfried Bony. Nejdražší posila Swansea se však v uplynulém týdnu stala i nejdražší odcházející oporou, když za 25 milionů liber plus bonusy rozšířil hvězdné řady Manchesteru City. Labutě tak přišly o klíčovou postavu, již se bude pokoušet nahradit Batefimbi Gomis, který v 18 zápasech (ale jen 5 v základní sestavě) vstřelil jednu jedinou branku. V FA Cupu se však trefil dvakrát a Garry Monk do něj vkládá důvěru.

V něj a Gylfiho Sigurdssona, při Bonyho odchodu nejlepšího střelce týmu. Swansea dala za posledních sedm ligových zápasů vždy jen jeden gól a pět z nich obstarala dvojice Wilfried - Sigurdsson. Nahradit polovinu této stěžejní ofenzivní vozby bude pro manažera velkým oříškem.

Chelsea vyhrála všechny čtyři poslední vzájemné duely se Swansea a favoritem bude i popáté. Na půdě tohoto velšského týmu ostatně neprohrála už téměř 34 let. Sedmkrát proti Swans chytal i Petr Čech, který pravděpodobně nastoupí v brance Blues. Thibaut Courtois už je sice připraven, avšak není ve stoprocentním stavu. O chloupek vyšší šance má tak český gólman.

Jednoznačnou absenci má Mourinho v obránci Césaru Azpilicuetovi, který si před týdnem s Newcastlem poranil tříslo. Ještě větší problémy má ale Swansea, která kromě Bonyho přišla i o Korejce Ki Sung-yuenga na Asijském poháru a vykartovaného Jonja Shelveyho.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton, Carroll - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Gomis
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill (Zouma), Terry, Luís - Fábregas, Matić - Willian, Oscar (Mikel), Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.20 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Leicester se zdá být na vzestupu. V posledních dnech se vybičoval ke třem hubeným výhrám 1:0, přemožitele nenašel už ve čtyřech po sobě jdoucích soutěžních kláních, a ještě se mu konečně povedlo zajistit služby talentovaného forvarda Andreje Kramariće. Odlepí se nyní Foxes ze dna tabulky proti Stoke City?

Inu, je to pochopitelně v jejich nejlepším zájmu. Stoke City se zrovna sbírá po patrně nejtěžší, nejjasnější porážce v ročníku (0:3 od Arsenalu), a konkrétně na Leicester ani nemá dobré vzpomínky, když mu v září na obvykle nedobytném Britannia Stadium podlehl 0:1. Na druhou stranu pouze Sunderland s Hullem mají prozatím horší domácí bilanci než Leicester, který na vlastním stánku v průměru získává jen jeden bod na utkání.

Andrej Kramarić zřejmě ještě včas obdržel pracovní povolení a teoreticky by mohl sehrát nějaký menší part už v této bitvě. Naproti tomu Matty James je definitivně mimo hru, zatímco starty Deana Hammonda (lýtko) a Estebana Cambiassa (kyčel) jsou přinejmenším v ohrožení.

Také na straně Stoke City najdeme jeden otazník nad hlavou potenciálně klíčového článku základní sestavy - tím je Erik Pieters, jenž stále zápasí s bolavými třísly. Naopak Steven N’Zonzi s Victorem Mosesem se již zdají být v naprostém pořádku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Na první pohled nikterak záživné odpoledne v severní části Londýna rozdmýchá nová posila Sunderlandu. Jermain Defoe se vrací do Premier League a hned na úvod přijede jako host na stadion, kde téměř deset let zacházel do šatny domácích.

Výměna s Torontem, kterou odchodem do zámoří "odnesl" Altidore, má zajistit jediné - klidnější vody od rozbouřeného sestupového pásma, v němž se Black Cats nachází především právě kvůli impotentnímu útoku, který po tragické Aston Ville produkuje nejméně gólů v lize. Bývalý anglický reprezentant přitom v dresu sobotního soupeře nastřílel solidních 91 zásahů.

Sunderland si tak mimo jiné dozajista slibuje, že přivedl rozdílového hráče, který pomůže přiklonit váhu bodů vyrovnaných zápasů na jeho stranu, s 11 nerozhodnými výsledky je totiž jasným králem remíz, navíc hned šest z nich skončilo bez branek. Již ve svém prvním klání v novém dresu by navíc mohl Defoe zazářit, vždyť ve svých dosavadních pěti debutech pokaždé skóroval. Na začátku riskantní tři a půl roku dlouhé smlouvy 32letého hráče tak všichni fanoušci věří, že pomůže vylepšit bilanci jediného ligového úspěchu z jedenácti předešlých pokusů.

Proti takové oslavě stojí enormní zlepšení Tottenhamu na svém trávníku. Doposud si z White Hart Lane odvezly všechny body čtyři celky, naposledy tomu však bylo začátkem listopadu. Porážku ze hřiště Crystal Palace, která utnula sérii šesti kol bez prohry, pak Spurs odčinili vítězstvím v opakovaném duelu třetího kola FA Cupu, když Burnley pokořili čtyřmi góly a navázali tak na pětibrankovou kanonádu s Chelsea.

Klíčovým strůjcem ofenzivních úspěchů je Harry Kane, o jedenáct let mladší anglický útočník než slavná zimní akvizice Sunderlandu. Kromě parádní formy s šesti zásahy během šesti utkání, je pouze o jediný gól za Agüerem druhým nejlepším střelcem ve všech soutěžích dohromady z hráčů působících v Premier League.

Při postupu do další fáze tradičního poháru odpočíval, v sobotu se ale na hřišti jistě objeví, na rozdíl od Fazia s Kaboulem, jejichž starty výrazně ohrožuje nemoc, a Chirichese, kterého trápí záda. Do sestavy hostů se vrací Fletcher, naopak Liama Bridcutta odsunuje z dění červená karta z duelu s Liverpoolem a nepomůže tak Sunderlandu k prvnímu vykradení White Hart Lane od léta 2008.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Jak rádi v Birminghamu vzpomínají na Liverpool! Právě s Reds totiž Aston Villa v září uhrála šokující výhru a připsala si na konto již 10. bod z doposud 12 možných. Pak se ovšem Lambertův stroj povážlivě zadrhnul a až doteď se v podstatě nerozjel, když na jedno z mála vítězství čeká už šest kol...

Rovněž liverpoolští si už v letošní sezoně leccos prožili, v poslední době ovšem bodují relativně stabilně. Rodgersova parta triumfovala hned třikrát v minulých čtyřech kolech, a na šestý Tottenham v tuhle chvíli ztrácí už jen pouhé dva body. Navíc konkrétně na Villa Parku Reds prohráli všehovšudy jednou z předešlých 16 pokusů, a to přesně v květnu 2011.

Dnešní Aston Villa přitom vážně není týmem, ze kterého by měl mančaft jako Liverpool dostávat husí kůži. Lambertovy ovečky v průběhu nedávných šest kol dokázaly skórovat pouze jednou, zatímco si na konto připsaly hned čtyři vyloučení. A i když by příchod kreativního Španěla Carlese Gila v dlouhodobém měřítku opravdu mohl leccos zahojit, zrovna takhle brzy nová posila z Valencie pravděpodobně ještě čarovat nebude.

Je nicméně docela dobře možné, že si Gil skutečně odbude svou premiéru ve vínovém dresu již takhle brzy - mimo jiné po boku Fabiana Delpha, který se vrací do akce po vypršení karetního trestu. Naopak Ciaran Clark o tomto víkendu stojí a Joe Cole nebude moci v utkání se svým bývalým zaměstnavatelem figurovat z důvodu nataženého zadního stehenního svalu.

Brendan Rodgers znovu využije Raheema Sterlinga, jemuž dal sám týden volna na regeneraci, a k dispozici by mu měli být rovněž lehce zranění Gerrard s Lallanou.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Crystal Palace a Alan Pardew? Symbióza. Zkušený trenér, který strávil roky v Newcastlu, zvolil novou motivaci a první krok zvládl fantasticky. V derby s Tottenhamem zvítězil 2:1 a opustil tak s Eagles sestupové příčky. S nově nabytou energií a čerstvými ambicemi teď Orli vyrážejí na steč na hřiště Burnley...

Clarets ovšem na svém hřišti nebudou snadnějším soustem než Spurs doma. Burnley má za sebou báječné týdny, což v rozhovoru ocenil i manažer Sean Dyche. Čtyřikrát za sebou neprohrálo, v lize porazilo v konkurenčním boji i QPR a stejně jako příští soupeř už není mezi spodní trojicí. Síly by mu však mohl sebrat odvetný duel s Tottenhamem v FA Cupu, který navíc prohrálo 2:4.

Proti papírově slabším soupeřům se však nováčkovi doma daří. Proti klubům z nejhorší osmičky ani jednou neprohrál. A podobné ambice (minimálně) mají Clarets i tentokrát.

Palace však po euforickém duelu se Spurs nepůjdou k zemi nijak lacino. Mají formu a kromě toho je osvěžila i posílení útočníkem Yayou Sanogem, který dal v listopadu gól Dortmundu v Lize mistrů. Do základní sestavy patrně nenastoupí, ale v průběhu hry by mohl být zajímavým zpestřením ofenzivy.

Konkurenci však nemá malou. Kromě Glenna Murrayho a Dwighta Gayla, jenž nastupuje i na křídle, je totiž konečně fit i Marouane Chamakh a Frazier Campbell. Nemůžou hrát jen reprezentanti Mile Jedinak a Yannick Bolasie. James McArthur je i přes bolavou nohu připraven.

Burnley se obává absence Jasona Shackella a Kierana Trippiera, který byl v utkání s Tottenhamem lehce zraněný střídán. Pravděpodobně však oba budou moci hrát a domácí nastoupí poosmé v řadě v lize se stejnou jedenáctkou. Pro zajímavost, když nepočítáme zraněním vynucená střídání, Sean Dyche stáhl za poslední tři zápasy Premier League jediného hráče z trávníku. Jeho důvěra v osvědčenou kostru je tak zřejmá.

Čeká nás s největší pravděpodobností velmi vyrovnané utkání, čemuž nasvědčuje i bilance vzájemných zápasů. Z posledních devatenácti jich celých 11 skončilo remízou. Eagles naposled v Burnley vyhráli před 11 a půl roky.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell (Duff), Mee - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes - Ings
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Kelly - Ledley - Puncheon, McArthur, Bannan, Gayle - Murray (Zaha)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Manchester United  (sobota 16:00)
Kdyby se z tabulky vymazaly všechny venkovní zápasy, byl by Manchester United druhý a Queens Park Rangers osmý (!). Dnes se střetnou dva celky, které to zkrátka na hřištích soupeře neumí. Van Gaalovi svěřenci tam vyhráli za celou sezónu jen dvakrát, QPR dokonce vždycky prohrálo a překonalo rekord ligy. Dnes to však naštěstí řešit nemusí...

Pro zajímavost se však k minulému týdnu vraťme. Rangers se venku vůbec nedaří, a přestože je často poměrně blízko bodovému zisku (Arsenal i Burnley 1:2), nakonec vždy selže. V historii Premier League ještě nikdo neprohrál prvních deset venkovních zápasů. Až teď. Hoops tak vyrovnali zápis Sunderlandu starý půl století.

Kuriózní vsuvka však v nadcházejícím klání Manchester United nemůže těšit. Také Devils se venku významně trápí a tentokrát míří právě na půdu QPR. Loftus Road však už není ta pevnost, z níž od konce října do konce prosince odvezl bod jen Man City, zatímco Villans, Foxes, Clarets i Baggies stoprocentně selhali. Poslední dvě domácí klání Rangers jen zremizovali - v FA Cupu dokonce dostali od třetiligového Sheffieldu United symbolickou "trojku".

Přesto je však domácí půda tou jedinou veličinou, na které Redknapp může ještě stavět. To a ještě Charlie Austin. Nejlepší hráč měsíce prosinec a třetí nejlepší střelec Premier Leauge vstřelil v pěti předešlých ligových zápasech QPR pět gólů - a to z celkových šesti.

Manchester United naopak svého dvorního střelce marně hledá. Má sice obrovskou ofenzivní kvalitu ve Falcaovi, Van Persiem, Rooneym, Di Maríovi či Matovi, ale nějaký kanonýr pair excellence z nich ještě nevykrystalizoval. Wazza a Robin (jenž navíc možná nebude moci vinou zranění nastoupit) sice dali každý po osmi ligových brankách, ale co je to proti Costovi, Agüerovi... ba i Austinovi?

Problém týmu však tkví v defenzivě, kde je jedinou spolehlivou postavou David De Gea, ale to už je ohraná písnička, navíc španělský kouzelník mezi třemi tyčemi často dokazuje svou výjimečnost i za zkřehlou obranou a potvrzuje, že je letos nejlepším gólmanem Premier League.

Navíc ji konečně může posílit Rafael i Marcos Rojo, kteří shodně vyléčili staré šrámy. Otazníkem také zůstává, zda Van Gaal zůstane u neosvědčeného a nepochopitelně omílaného systému 3-5-2, nebo zda nabyde zdravého rozumu a zvolí systém se čtyřmi beky.

Rangers, kteří doma neporazili United už 15 a půl roku, budou postrádat Armanda Traorého, Sandra i Yun Suk-Younga, zatímco Niko Krajnćar už by nastoupit mohl. Stejně jako Adel Taarabt, jenž překvapivě odehrál celých 90 minut ve zmíněném duelu proti dalšímu nováčkovi z Burnley.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Hill - Vargas, Henry, Barton, Fer - Zamora, Austin
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Smalling, Blind - Valencia, Carrick, Rooney, Shaw - Mata - Van Persie (Falcao), Di María
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (sobota 18:30)
John Carver pokračuje dětskými krůčky k upevnění manažerské pozice v Newcastlu. Možná dokonce opačným směrem. Po odchodu Alana Pardewa si totiž Magpies připsaly tři neúspěšné výsledky, včetně vypadnutí z FA Cupu. Nyní přijede přes celou Anglii až z jihu Southampton...

Situace pro Newcastle nevypadá úplně růžově. Poté, co vítězná série dostala tým až na pohárové příčky, začal se domeček z karet opět sypat. Z posledních osmi soutěžních zápasů hned šestkrát prohrál a kromě pádu na desáté místo Premier League navíc vypadl z obou anglických pohárů.

Ještě větší nepříjemností je absence nejlepšího střelce Papisse Cissého, který reprezentuje Senegal na Africkém poháru národů. S ním je v Rovníkové Guinei i Pobřežan Cheick Tioté, který tak doplnil seznam nepoužitelných, v němž se vyjímají i jména obou Taylorů nebo Siema De Jonga. Ten se ovšem konečně vrátil do tréninku a neměl by již chybět dlouho.

Saints naopak po kritickém přelomu listopadu a prosince už sedmkrát v řadě neprohráli, dokázali se dostat zpět až na třetí pozici za suverénní duo Chelsea - Manchester City. Vyšoupli odsud Manchester United, který porazili dokonce na jeho půdě. To zopakovali v FA Cupu v Ipswichi a Ronald Koeman tak nemůže být šťastnější.

Inu, mohl by, protože Southamptonu se kompletně rozpadl střed zálohy. Morgan Schneiderlin ani Victor Waynama do utkání v Newcastlu nenastoupí vinou zranění, totéž platí o Tobym Alderweireldovi. Šanci tak nejspíš dostanou 19letý středopolař Harrison Reed, uzdravený Jack Cork, potažmo rumunský stoper Florin Gardos.

Svatí s Newcastlem dvakrát hráli v roce 2014 a pokaždé ten zápas skončil drtivě 4:0. Jenže obě klání se odehrála v Southamptonu, zatímco dnes soupeři změří síly v newcastleském St. James‘ Parku. No a tam se hostům úplně nedaří. Z posledních 11 zápasů na této půdě dokázali jen dvakrát remizovat, jinak pokaždé odešli poraženi. Minulá výhra Southamptonu bude v březnu plnoletá, tehdy rozhodl legendární Matt Le Tissier.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Dummett, Haïdara - Colback, Anita - Cabella, Sissoko, Gouffran - Ayoze Pérez
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Gardos, Bertrand - Ward-Prowse, Reed, Cork, Tadić - Davis - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC21154246:1949
2.Manchester City21145245:2047
3.Southampton FC21123635:1539
4.Manchester United21107434:2137
5.Arsenal FC21106537:2536
6.Tottenham Hotspur21104730:2934
7.West Ham United2196632:2533
8.Liverpool FC2195729:2732
9.Swansea City2186726:2530
10.Newcastle United2176825:3327
11.Stoke City2175922:2726
12.Everton FC2157930:3422
13.Aston Villa2157911:2322
14.West Bromwich Albion21561020:2921
15.Crystal Palace2148922:3120
16.Sunderland AFC21311718:3120
17.Burnley FC2148919:3320
18.Hull City21471020:2719
19.Queens Park Rangers21541223:3719
20.Leicester City21451220:3317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2794)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenááááál WIN

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
raduinho

Reagovat
Counter

najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejsi blbý proč to chcu,ne?

Reagovat
Counter

Jasně že vím :-) A když pprohrajem, tak zas přejdeš k tragédům...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City občas umí solidně klopýtnout,takže kdyby při Vás stáli všichni svatí a Alexis zase řádil tak proč by jste nemohli překvapit,že?

Reagovat
Counter

V minulosti jsme na City uměli, ale kdoví, moc nadějí si nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

jak nedělám. Jako fanda prostě MUSÍÍÍÍŠ !

Reagovat
Jardin

A jako Tragéd?

Reagovat
smazaný uživatel

tam prejde aj ked vyhrajete, ale az po kocovine z pondelka

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi trapáček

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti stary?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si,že si vtipný? Ba ne jsi trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

teba zaujima co si ja myslim? sam tu napises traposinu,ktora chyti par smajlikov a mna budes oznacovat za trapneho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečku ser na mě

Reagovat
smazaný uživatel

si na mna reagoval ty, tak o co sa tu snazis?

Reagovat
smazaný uživatel

očividně o upadnutí ještě hlouběji, než je teď...

Reagovat
smazaný uživatel

To co napsal není vtipný, je to směšný - proto schytal ty smajlíky to je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako,že chci vítězství Tragédů? Co je na tom směšný?

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný je celkově tvoje chování a vystupování na EF. Pokud si to nedokážeš přiznat, tak prosím nereaguj....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha o.k. Prosím abys nereagoval i ty na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Víš,že Arsenal Myluju ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers znovu využije Raheema Sterlinga, jemuž dal sám týden volna na regeneraci, a k dispozici by mu měli být rovněž lehce zranění Gerrard s Lallanou.

pán Daníček Lallana si nezahrá ešte dobré 3 týždne

Reagovat
fantomas

"Liverpool forward Raheem Sterling is back in the squad after being given a week off, while Steven Gerrard and Adam Lallana have a chance of being fit."

Stěžuj si na BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: “If Lallana’s not available for the weekend certainly against Chelsea he will be.” #LFC

Nebo rovnou na Rodgerse.

Reagovat
13

Případně na Lallanu, že se uzdravuje tak rychle a podkopává ti tím autoritu, když už sem jednou za čas hodíš komentář.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

odvrávať Dušovi

Reagovat
tomasinho

Je na lávce

Reagovat
fantomas

Reagovat
k0udy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V TV Liverpool Takový plebs zápas

Reagovat
Jimbo.

United nastoupí v desíti?

Reagovat
Coutinho10

OT: nevim jestli to tu uz bylo, ale ted sem v tv na sport 5 videl penalty se Scottem Sterlingem...kdo nezna, tak se podivejte (nema chybu...nejlepsi ta posledni penalta)

https://www.youtube.com/watch?v=8F9jXYOH2c0

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně to přijde celkem trapný.

Reagovat
Coutinho10

ok, tvuj nazor...neberu ti ho

Reagovat
Switchback

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj parádní, už dlouho jsem se u nějakýho videa tak nezasmál jako u tohoto

Reagovat
Pigeon

Je to asi tak nápadité a vtipné jak film The Ass ve filmu Idiocracy

https://www.youtube.com/watch?v=gGlJgU9x8tM

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

QPR by mohli vyhrať, dosť im verím

Reagovat
Wat

Snad ne.

Reagovat
tomasinho

Liverpool FC can confirm that midfielder Suso has today completed a permanent transfer to Italian side AC Milan.

Reagovat
Miguel19

Sušička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
tomasinho

Zahraje si vůbec u vás? Protože podle mě je to hráč na stejné pozice jak Honda, nejlepší je na AM.

Reagovat
GEGE

Honda hraje Asijsky pohár takže do jeho příchodu si určitě zahraje...Ze začátku tipuju,že bude rotovat na křídlech spíš tipuju v levo místo faraona,který je s formy.V pravo Cerci,kterému se povedla premiéra proti Sasuolu.A možná se časem přejde na 4-2-3-1 uvidíme...

Reagovat
tomasinho

Aspoň tak, i když vlevo je podle mě v té ofenzivě nejslabší, většinou hrává vpravo nebo uprostřed.

Reagovat
Kowe

Konečně je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Transfer Centre ‏@CentreTransfer · 2m2 minutes ago

Wilfried Bony: "I've dreamed of playing for Manchester City for 15 years."

15 years ago, Manchester City were playing in the 3rd division.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
JarousFCB

Holt kdyby kazdy miril ke hvezdam, tak nikdo nezustane na zemi.

Reagovat
Murtago

Reagovat
C-M@ster

Pokud správně počítám a toto je správně, tak ne:

http://jenprofotbal.cz/grafika-epl-04012015

Reagovat
Le Gunner

Zamiloval jsem si klub, když sestoupil a od té doby chci za něho hrát.

Reagovat
frankiefcb

no jo no, ne každý je gloryhunter.

Reagovat
Maresma

Ahh, that magical relegation season under Joe Royle.. Yeah, ok then Wilfried...

Reagovat
smazaný uživatel

Co chcete po tupém sparťanovi?

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
frankiefcb

no hráli PL, takže nic i ty jeden vtipálku.

Reagovat
cepinzcegamy

1999 postup ze 3. ligy, 2000 postup z druhé ligy, 2001 sestup do druhé ligy, 2002 postup z druhé ligy. Takže skutečně v té době top class tým, za který chce každý hrát, jakožto vrchol své kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska AV-LFC by mohlo byť 5 a viac gólov ne? oba kluby strašné, posledné zápasy AV 1-0 1-0 0-0 0-0 1-0 :D

Reagovat
Murtago

Zkus to. Vždycky se to musí někdy zlomit, proč né dnes?

Reagovat
matZz

AV se proti Liverpoolu celkem daří, možná bych i vsadil na neprohru domácích

Reagovat
EXoRcIsT

Digi Sport nech idu do prdele stale len Liverpool a komentatory tiez zaujaty ako ked sme hrali s poolom prehravaju 3-0 a nas kritizuje a liverpool vychvaluje

Reagovat
afc

Komentatory

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlavně ten Fekete, to je kokot na entou, když jsme hráli na Arsenalu to se nedalo poslouchat!

Reagovat
Nikikrew

Ved on je proti Arsenalu tiez nie? Nefandi Chelsea, resp. to tak vypada.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proti Arsenalu se to nedalo poslouchat, jinak já nevidím každé kolo na Digi, jen některé zápasy a zrovna proti Arsenalu to byl děs

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ferguson6

Zase Arsenal v nedelu

Reagovat
tweek

teď hraje Arsenal 3x po sobě v nedělu...

Reagovat
Nikikrew

Tak dnes by United a Chelsea mohli rupnut. U QPR sa len tazko vyhrava, u Swans to iste. Drzme palce

Reagovat
smazaný uživatel

člověk se nezavděčí.....

Reagovat
Nikikrew

Co ti poviem. Zajtra viem ze budes drzat palce nam ale je jasne ze v inych zapasoch sa drzi timom ktory hraju proti vasim konkurentom. Predsa to tak bude vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jestli dá zas to pitomé 3 5 2 tak se nebudu divat

Reagovat
C-M@ster

Běž už s prominutím do zadele spolu se všema kritikama rozestavení.

Nedá se to číst jak tady furt brečíte.

Reagovat
Mimalu

furt tu brečí jenom Mufani, zvláštní že ostatní jsou s rozestavením spokojeni

Reagovat
C-M@ster

Ale to není o rozestavení.

Pokud by to hráči hráli tak, jak mají, tak ať se brečí, prosím. Ale oni to nemají zažité ještě a dělají tam chyby. Ze začátku sezóny obránci nezvyklí na rozestavení ve třech, hrali furt jak kdyby byli 4 a proto tam vznikaly ty díry. Když jsou na něco zvyklí XY let a najednou se to změní, jasně, že to chce čas na přizpůsobení.

Ti "fans" jsou tu na pěst.

Reagovat
Mimalu

No ale to rozestavení ničemu nepomáhá, místo toho aby jste hráli v něčem co aspoň trochu funguje a hráči aspoň trochu věděli co hrát, tak hrajete v tom 3-5-2 kde jsou všichni ztraceni, nedá se na to koukat a body jste spíš udělali individuální kvalitou než čímkoliv jiným

Reagovat
C-M@ster

To je asi jako když pracovníci přecházeli z psacích strojů na počítače a používali ty samé argumenty jako ty.

Reagovat
Mimalu

Ne to je fakt něco jiného, tady se vám po zpackané sezoně snaží vnutit styl, který má velké porodní bolesti, prakticky žádný jiný top manažer ho nepraktikuje a za dva roky (možná dřív) až LVG skončí se půjde opět od znova protože těžko najdete někoho dalšího kdo bude chtít 3-5-2 používal. Samozřejmě je na debatu jestli bude 3-5-2 budoucnost fotbalu ale já tomu nevěřím a vidím to spíše na cestu z počítačů na psací stroje, které přece jinde fungovali a tak budou fungovat i u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je hezké, jak řekl Scholes že je to dobré na držení míče, ale co z toho když je nepřečíslíme nebo nevystřelíme na bránu

Reagovat
iamek

Presne tak. Pokud uvidim to rozestaveni, tak na to kakam a radsi si pustim film.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív jste tu všichni tekli z toho že k vám jde Van Gaal, teď zase všude čtu, jak je to hrozný...Vy prostě pořád musíte být vidět

Reagovat
smazaný uživatel

musíme, ne ja byl od začátku proti 352, nevím proč nemůže hrát klasicky 4 3 3 co hrál třeba v Bayernu, u nás musí dělat hokusy pokudy

Reagovat
iamek

OT: Impola loooooooool :-D . To jsem jeste nevidel :-D

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
iamek

Zavod Ski Classics. 45km. Borec suverene vedl. V uniku od 15 km a udrzoval si to do cile. Coz je neuveritelne. A pak misto, aby otocil na cilovou rovinku, tak si spletl cestu a jel jinam. 30 km makal sam zbytecne. A navic prisel o vsechny sprinterske premie. Jak bodove,tak financne. Je miho lito chudaka :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl a já to vypnul

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

neskutečný provar...jako beru, že nějakej pořadatel by tě tam případně měl navést a docela by se to slušelo, ale sám musíš mít tu trať nastudovanou a zapamatovat si, že jedeš 2 kolečka a pak finiš, to mi moc složitý zrovna nepřijde

Reagovat
CubONE

Dnes je nieco vo vzduchu, Fourcade odstrielal nulu a isiel na trestny okruh aj tak

Reagovat
dextroza_m

Labutě!!! a Chelsea dlabu Tě!

Reagovat
smazaný uživatel

Básník

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nehra na obed? tak to mi ho vyhul...

Reagovat
nani92

Cítite tú vôňu víťazstva?

Reagovat
vladis271

to ti smrdia nohy.

Reagovat
nani92

dnes beriem aj smradľavé ubolené nezaslúžene víťazstvo

Reagovat
Nikikrew

presne ako ked hral Live na Lofus road

Reagovat
13

To berete vždycky ne?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Jako po celou letošní sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

No něco citím, tak doufám, že to bude vůně vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti vařej prdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že aj dnes budeme hrať 3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
herbage

"Otazníkem také zůstává, zda Van Gaal zůstane u neosvědčeného a nepochopitelně omílaného systému 3-5-2, nebo zda nabyde zdravého rozumu a zvolí systém se čtyřmi beky.

Manchester United - pravděpodobná sestava:

De Gea - Jones, Smalling, Blind - Valencia, Carrick, Rooney, Shaw - Van Persie (Falcao), Di María"

takže Usty nedoufá, že by van Gaal nabyl zdravého rozumu a pro jistotu mu doporučil své inovativní rozestavení 3-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

to je 3-4-3, Usty len dopredu ráta s tým, že Falcao bude neviditeľný a na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jdu si po obědě lehnout, ve 3 sem tu! Zdarec

Reagovat
13

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre výhru Arsenalu zajtra nejakým wondergólom.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, Alexis naposledy... nejaký padne.

Reagovat
j_mrazik

Rosa odstrčí v souboji ramenem Yayu, přejde přes Kompanyho, položí si Harta a skóruje.

Reagovat
Miguel19

Hlavně toho Yayu teda..

Reagovat
Wat

Namísto Tourého nějaký jiný zvíře a bude to ideál, nejlíp to ještě zakončí patičkou.

Reagovat
j_mrazik

Ne, vystřelí levou.

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa kurva nehraje nieco uz teraz

Reagovat
Side

čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

skurvení vyjebanci

Reagovat
Counter

Bude snooker - Robertson s O'Sullivanem

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neil

Reagovat
SunFells

Čekaj až se začnu učit.

Reagovat
13

Dneska konečně volnej den od učení a zrovna nikde nic až ve 4..

Reagovat
smazaný uživatel

pololetka?

Reagovat
smazaný uživatel

test z prvouky

Reagovat
SunFells

Co to je?

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

nasa akademia akurat naklada city

Reagovat
mithro

snad sa ten Mensah poriadne vyhra u nas, vyzera paradne zatial.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

united budou hrat v deseti, proto asi ten tip na remizu

Reagovat
C-M@ster

QPR doma 5-4-2, United venku 2-6-2. QPR zvládli doma plichtit i s City.

Poslední 3 venkovní zápasy United plichta.

Poslední 2 domácí zápasy QPR plichta.

Přesto věřím ve výhru United o gól, možná o dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no musime zlepsit ty venkovni zapasy, 12 bodu ze 30 je malo.

Reagovat
mithro

OT: http://www.fanslounge.tv/live/mutv.php -- United vs City U18, uzasna akademia city prehrava s trapakmi zo zastaralej akademie United

Reagovat
smazaný uživatel

hezky, docela pekny goly. Teda obrana City obcas uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

a Southampton je lepší klub ako Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
puji

Kolik to je ?

Reagovat
mithro

5-2 koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

zastarana akademia vyhraje rozdielom triedy nad supermodernou akademiou, fakt uz na tomto svete je mozne vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa aj horším

Reagovat
mithro

Reagovat
Mada

Vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jakou sestavuje tipujete na zítřek? Podle mě

Szcz- Chambers-Merte-Kosc-Monreal Coq-Ramsey-Santi- Alexis-Giroud-AOC

Hlavně,ať nedává Alexise na hrot a Ozila na kraj

Reagovat
Counter

Spíš Ospina, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že dá Wojtu,ale taky bych dal Ospinu

Reagovat
smazaný uživatel

tá by bola fajn, alebo Mesut namiesto Oxa a Santi na kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Né,Santi na středu teď hraje perfetně

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze bude hrat Bellerin

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli bude Chambers fit,tak postaví určitě jeho

Reagovat
smazaný uživatel

United XI v QPR: De Gea, Rafael, Evans, Rojo, Blackett, Blind, Herrera, Mata, Di Maria, Rooney, van Persie. #MUFClive

Reagovat
smazaný uživatel

neda se to smazat? :-D jsem si nevsiml data. byl to nejakej retweet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn. stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by hrál Ander!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nás Lojzík překvapí!!

Reagovat
13

Co dát diskuzi k zápasu LFC pod článek o Susovi?

Reagovat
Miguel19

Je jedno, kde budete na Rogerse nadávat...

Reagovat
smazaný uživatel

na www.liverpoolfc.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude Januzaj v základe

Reagovat
mithro

a Falcao na lavicke

Reagovat
nani92

Falcao si nepredlži hosťovanie a môžme ísť po Ibrovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Louisi!

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip: DDG - Jones, Rojo, Blind, Shaw - Carrick, ADM, Herrera, Mata - Rooney, Falcao. Diamond.

Reagovat
mithro

dvaja lavonohy obrancovia? no neviem.

Reagovat
wild

nasi obrancovia su vsetci lavi..

Reagovat
SunFells

Zas bude hrát Nacho zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Však je letos dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

ved práve... aby si to nepokazil.

Reagovat
SunFells

Byl ucházející, hlavně hrál ale na stoperu. Ale defenzivně na tom beku nedosahuje Gibbsovi úrovni a je už taková jeho klasika, že přes sebe pouští jeden centr za druhým ...on nechá i Navase vyniknout.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

to říkám pořád, ty jeho pasy nám chybí, už dlouho nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC line-up v @AVFCOfficial: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Markovic, Moreno, Lucas, Henderson, Sterling, Coutinho, Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs v @AVFCOfficial: Ward, Enrique, Lambert, Manquillo, Lallana, Ibe, Williams

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe...Damn Williams. To sme tam mohli radšej dať Brewitta

Reagovat
smazaný uživatel

Williams lepší volba, když dokáže zahrát v obraně i záloze. Navíc je aspoň trošku ozkoušenej.

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby bola nejaka sanca ze nastupi. Ak by sa niekto zranil tak tam posleme Enriqueho a pojdeme na 4och obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nevíš, co se stane. To nemusíme mít ani brankáře na lavičce a může tam jít Enrique jako tehdy proti Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

FM style

Reagovat
nani92

Balotelli teda dopadol

Reagovat
smazaný uživatel

tjn ako moze nehrať ked je zraneny

Reagovat
nani92

však dopadol zle, ked sa zranil

Reagovat
Bennhy

tá lavička to je teda bieda

Reagovat
tomasinho

#AVFC (v @LFC): Guzan, Hutton, Okore, Baker, Cissokho, Sanchez, Westwood, Delph, Cleverley, Agbonlahor, Benteke.

Jestli toto neporazíme..

Reagovat
ďuriLFC

Klasika Gabby a Benteke a už musime dat tri...

Reagovat
Whitemedia

Team to play Swansea City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Subs v Swansea: Courtois, Zouma, Mikel, Ramires, Schurrle, Salah, Remy. #CFC

Reagovat
Wat

Petr dostal přednost nebo ještě není Tybo úplně fit?

Reagovat
Whitemedia

řekl bych, že ještě není fit..

Reagovat
Miguel19

Není fit.

Reagovat
blade115

Není fit, ale je to i tak divný, protože Mourinho to podal tak, že "málokdy jsou všichni 100% fit"... Jsem z toho měl dojem, že nastoupí už Thibaut. Tak snad to nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jestli od Williana dnes uvidíme i nahrávku dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Team to play Swansea City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Jones, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Mata, Blind, Rooney, Di Maria, Falcao. #mufclive

Reagovat
tomasinho

3-5-2 s AdM v útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

takze Rojo vlevo a na 4 beky? carrick blind - Mata Rooney ADM - Falcao? to by mohlo byt dobry.

Reagovat
iamek

Pokud jo, tal to bude dobre. Pokud ta klasicka sracka, tak to si radeji oustim American sniper

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no. klidne muze byt blind vlevo a tri stoperi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

personálně super, ale zase to rozestavení.. achjo

Reagovat
smazaný uživatel

chce to víc piva

Reagovat
mithro

Reagovat
Pigeon

bude pivo stačit?

Reagovat
smazaný uživatel

nastesti byla dneska akce na budvarskou dvanactku.

Reagovat
Infernoqt

to si počkáme jak toto bude ještě vypadat, pokud Blind má dle tréninku hrát LCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Januzaj asi nič no

Reagovat
wild

United XI: De Gea, Jones, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Mata, Blind, Rooney, Di Maria, Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Mata, Blind, Rooney, Di Maria, Falcao.

Reagovat
mithro

meh

Reagovat
mithro

seriozne, je paradne ked najhlepsi zaloznik, presne co tej nasej pomalej sra*cke chyba, sedi na lavicke. well done louis

Reagovat
Grahf

nepochopíš no. Zas tam bude kopa obrancov, počítam, že carrick a blind polku neprekročia. O rýchlosti ani nehovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi kde bude Di Maria. jinak bych tam taky radeji misto jednoho z dvojice Carrick - Blind videl Herreru. kdyz je na hristi, tak i MAtuv vykon roste, ma si to s kym narazit.

Reagovat
smazaný uživatel

LvG loves 3-5-2 and hates Herrera. United fans love Herrera and hate 3-5-2. to je presny.

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 32s33 seconds ago

Team to play Swansea City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 18s19 seconds ago

Subs v Swansea: Courtois, Zouma, Mikel, Ramires, Schurrle, Salah, Remy. #CFC

Zoumič za dobrý výkony lávka

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to bolo jasne :)

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Pořád se nic neděje, pokud Zouma z následujících tří pohárových zápasů odehraje 3.

Reagovat
Miguel19

Však jasně, ale je to škoda.

Reagovat
Miguel19

Ale snad si Gary uvědomí, že není nedotknutelný a bude hrát bez chyb

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC XI to play #SAFC: Lloris (c); Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Dembele, Stambouli; Chadli, Kane, Eriksen; Soldado.

Reagovat
Wat

Kane podhrot/AM?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

z Diera mám trochu strach, ale jsem rád aspoň za ten útok. konečně něco smysluplnějšího než tam mermomocí rvát Townsenda nebo Lamelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet 5 obrancov

Reagovat
Infernoqt

to všichni odkoukali od Holandského taktika

Reagovat
smazaný uživatel

ANDERE, začni si hledat nový klub, pod tímto šaškem si v základu nezahraješ! Vůbec to nechápu kurva! Takový skvělý plejer a furt sedí! LVGOUT! Senilní tvrdohlavý dědek a to nemluvím o tom, že dělá s Angela Robbena!

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Miguel19

A to je špatný si v týmu dělat Robbena?

Reagovat
nani92

ak nemáš Robbena,tak áno

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Wat

Nebo aspoň někoho s podobnym zakončenim.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Tak já už docela chápu, že Ander sedí, když jsou skoro všichni záložníci zdraví.

Místo koho by si ho tam chtěl dát? Carrick je výbornej, místo Blinda hrát nemůže a místo Di Maríi nebo Maty, to taky moc nejde. Mě spíš štve, že sme za něho dali takový prachy a nepočítá se s nim přímo do základu.

Reagovat
wild

a preco by akoze nemohol hrat miesto jedneho z dvojice Carrick - Blind? Kto je zvedavy na ten stred bez pohybu a myslienky?

Reagovat
Sandstorm

Úlohu Blinda by asi těžko zvládal, když je to úplně jiný typ záložníka a má jinou roli. Jedině by se musel Blind posadit a jeho úlohu by převzal Carrick, zatímco Herrera by byl ten playmaker, což by asi bylo ideální, ale jak řikam, celkem chápu, že Carricka ani Blinda neposadí.

Reagovat
wild

Ved ale Blind a Carrick su podobne typy hracov a je uplne zbytocne aby sme mali dvoch takychto defenzivnych zaloznikov v zaklade a nikoho kto vytvori nieco smerom dopredu a rozpohybuje nasu hru. Carrick/ Blind - Herrera by mal byt zaklad.

Najsmutnejsie vsak je, ze Herrera nehral ani ked bol Blind zraneny a to uz neobhajis nijak..

Reagovat
Sandstorm

Jo Carrick/ Blind - Herrera by byl ideál. No právě, chápu to z toho důvodu, že Ander nebyl v základu ani když jsme měli více zraněných. Čili teď už mě to fakt nepřekvapuje, že nehraje, když jsou všichni zdraví. Nicméně štve mě to, protože to je hráč, který by té hře vnesl myšlenku. Takhle to zase bude spoléhání se na individualitu těch ofenzivních hvězd a hra bude nejspíš bez nápadu. A nebo si LVG myslí, že s Herrerou by to bylo na venkovní zápas moc ofenzivní a dal tam radši defenzivnější CMka...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

#Swans XI to play #CFC: Fabianski, Tiendalli, Fernandez, Williams (C), Taylor, Carroll, Sigurdsson, Dyer, Oliveira, Routledge, Gomis.

Reagovat
wild

Dnes radsej uprednostnim ucenie pred futbalom..bude to mensie trapenie a zmysluplnejsie prejebane dve hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám chuť se dívat, ale co dělat, když už do školy nechodím

Reagovat
Miguel19

Jdi hajat.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se mě bude zdát o tom, jak jsme ještě před pár rokama hráli skvělý fotbal

Reagovat
Miguel19

No nevim. To si asi nebyl ještě ani na světě..

Reagovat
Sandstorm

A ty jsi byl na světě, když Chelsea nebyla umělý klub?

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

LVG

Reagovat
Grahf

a pozerám, že shaw a rafael ani na lávke. Kvalita prosteže

Reagovat
smazaný uživatel

budu optimista: bude to 4-2-3-1, vyhrajem 1:4, Austin - Falcao, Falcao, Falcao, Di Maria.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
wild

Shaw je akoze zase zraneny? Rafael?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí říct - LVG!

Reagovat
nani92

ale však 4.miesto..

Reagovat
Infernoqt

tak jednoznačně, pokud chceme hrát na 4 beky, tak nemůžeme hrát na Rafaela se Shawem, přes to jsme tekli a to byl důvod, proč jsme přešli zpět na 5 obránců

Reagovat
Pigeon

Rojo levý bek, Blind v záloze, to by šlo, ale asi se nedočkáme

Reagovat
Infernoqt

Blind bude LCB :D

Reagovat
Pigeon

a LWB?

Reagovat
wild

co je to za blbost? preco by sme akoze nemohli? kedy sme tekli? ved tuto sracku na 5obrancov hrame skoro celu sezonu a je to uplna picovina a nijak nam to v obrane nepomaha..moze ich tam byt aj 7 a aj tak je ta obrana uplne nahovno

Reagovat
fff

Snad dnes Markovic potvrdi formu a pozrel by som si aj Ibeho.

Reagovat
avicii

Reagovat
CubONE

Drbly Holandan s 352...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec Evans misto Smallinga.

Reagovat
Sandstorm

Takže teoreticky by to nemuselo být 3-5-2 a obrana by mohla být Valencia - Jones, Evans - Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Radamel Falcao starts for the Reds at Loftus Road, alongside Marcos Rojo who plays for the first time since December.

tak je to jasné, Falcao je dneska v obraně

Reagovat
Sandstorm

Dnes se mi ta sestava docela líbí, i když to bude nejspíš zase 3-5-2...

Reagovat
Infernoqt

United team sheet alteration: Jonny Evans starts, while Chris Smalling is now on the bench.

Reagovat
Counter

Robertson

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Sean Dyche has named the same starting XI for the eighth @premierleague game in a row. Stable.

Reagovat
Marosh16

neviete co sa stalo s RiverHD???

Reagovat
smazaný uživatel

stale mu to banovali tak sa na to zrejme vykaslal

Reagovat
smazaný uživatel

Přesunul se sem. Ale zatím tam teda žádnej stream není.

http://www.riderhd.org/

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa dajú pozerať nejaké streamy?

Reagovat
Wat

Hm, Ulloa i Kramarič na lávce, tak to jsem zvědavej, co Pearson vymejšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani Januzaj a zase 3-5-2? To nemôže myslieť vážne

Reagovat
Sandstorm

Co by tam dělal Januzaj?

Reagovat
nani92

dostal konečne šancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, mal som len také tušenie, že dnes bude v základe, tak preto píšem, že ani to mi nevyšlo a ešte k tomu pravdepodobne 3-5-2... Už fakt odtiaľ-potiaľ.

Reagovat
Coutinho10

Sunderland AFC ‏@SunderlandAFC 23 min.před 23 minutami

#SAFC: Pantilimon, Jones, van Aanholt, Brown, O'Shea (c), Vergini, Larsson, Rodwell, Johnson, Fletcher, Defoe. #TOTSUN

Defoe

Reagovat
mithro

Jonny Evans starts, while Chris Smalling is now on the bench

Reagovat
mithro

to bude jizda dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Darmo máme v tíme hráčov ako Ángel, Wazza, Falcao, keď v obrane hrá Jonny Evans ty vole

Reagovat
Sandstorm

A to LVG pořád mluvil o balancu. Ten tým je právě přímo nevyrovnaný.

Reagovat
vodka

dneska už bude dobrý

Reagovat
CubONE

Teda, radsej by som Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Evans in for Smalling (late change)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, myslíte že dnes LVG aspoň jedenkrát vstane z lavičky během zápasu a půjde k lajně nebo bude zas luštit osmisměrku?

Reagovat
Sandstorm

dneska prý bude luštit sudoku...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce!

Reagovat
r.mrazik

konecne sobota a moznost si poradne zanadavat

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze ti Mata zkazi vikend... hattrickem.

Reagovat
smazaný uživatel

posledně nedal 3 šance, tak dnes si to vynahradí

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

rikal jsem si, ze bude problem sehnat stream ale vypada to, ze pobezime tady: http://blabseal.de/bilbo/

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to v pohode, vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, na Liverpool jsem fakt koukat nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by jsme tam jít, Díval sem se na program NBC Sports a dávají nás, takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oni tiež prepli na LFC...Sucks to be MU

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

prepli na lfc ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Teda vraj prepne na lfc...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Bože to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

už predtym prepol ale ešte nezačali vysielať. Ale tak možno vas necha

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam dal rozpravku. Ale akcna, dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju http://prosoccertalk.nbcsports.com/2015/01/17/watch-premier-league-live-online-via-nbc-sports-live-extra-week-22/

10 a.m. ET: QPR vs. Manchester United – NBCSN

10 a.m. ET: Aston Villa vs. Liverpool – Premier League Extratime

Reagovat
smazaný uživatel

hu? a? Extratime je cez net ak ma NBCSN tak ma aj extratime ...

Reagovat
smazaný uživatel

akurat teraz o tom hovoria

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Ty vole, však tam je nějaká animovaná pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mna celkom zaujala.

Reagovat
smazaný uživatel

Niee on to prepol

Reagovat
smazaný uživatel

prepl to.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sandstorm

Hmmm tak to vypadá, že Blind s Tonym budou wingbeci, vzadu tři stopeři a Carrick na DM. Nevim, proč sme kupovali za těžký prachy Herreru, když v tomhle rozestavení pro něho neni místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Blind na wingbackovi tak to už je rozhodnuté, čo si pozriem

Reagovat
iamek

Tvrdohlavej idiot proste. Neuveritelne tohle.

Reagovat
kvasha16

dve kola po sebe nie sme v TV, co to ma byt kurva ... co im to jebe v tom Digisporte? preco uz nedavaju po dva zapasy z PL?

Reagovat
kvasha16

*po dve zapasy o 16:00

Reagovat
smazaný uživatel

dva

Reagovat
Kovi81

*dva

Reagovat
blade115

Pff, já už neviděl PL v TV ani nepamatuju...

Reagovat
afc

Po dva zapasy o 16 nikdy ani nedavali.

Reagovat
smazaný uživatel

SESTAVA UNITED:

de gea - jones, smalling, rojo - carrick - valencia, di maria, mata, blind - rooney, falcao

Reagovat
Dray
Reagovat
Gunner14

Sanogo v zakladu CP , uz vim na co se budu divat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

hohó hod link potom

Reagovat
Gunner14

http://wiz1.net/channel16 Budu koukat tady , něco mi řiká , že jen tak nenajdu HD na tendle zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ale Burnley - CP? fúú, na to asi nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha taky

Reagovat
SunFells

Snad nebude Yayovi moc zavazet.

Reagovat
SunFells

Defoe se uvede hattrickem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zatím mám jen tohle, mělo by to tam být, ale taky čekám, jestli sem něco někdo nehodí

http://live.drakulastream.eu/static/popups/2661691649377150.html

Reagovat
Swarley

že bude LVG tvrdohlavej, to se dalo čekat, ale že až takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

stream

Reagovat
nani92
Reagovat
Swarley

dal jsem ti to o kousek výš, protože to dává smysl a je to tak lepší a tak všechno vůbec dokola...máš tam uklidňující písničky ještě...

Reagovat
smazaný uživatel

mate niekto kvalitku stream na Tottenham? ďakujem

Reagovat
Cobra

Budu děkovat taky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Orlandiiik

díky ♥

Reagovat
Whitemedia

nějaký slušný stream na Chelsea pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Nejzajimavejsi je tam dneska rozhodne ten Cechino. Snad zase podrzi. Zatim se ta brankarska situace vyviji podle me mnohem lip, nez jsem predpokladal. Zbytek sestavy ocekavany, nicmene se trochu zacinam bat te dvojice Matic-Cesc. Snad dnes daji zapomenout na nektere posledni vykony.

A taky muzeme vsichni doufat, ze az dnes naskoci Schurrle, poda alespon prumerny vykon. Pokud ne, asi Mourinho rychle prehodnoti ty sve reci o tom, ze by rad zakoncil sezonu se stejnym kadrem.

Reagovat
čutalista

má někdo link na chelsea?

Reagovat
Jazdec

380. za výhry Live, Chelsea, MU a 40eur vo vrecku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
CubONE

Nejaky sopcast alebo stream na United? Doteraz boli vzdy v TV

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

kreslena rozpravka

Reagovat
nani92

lepšie ako futbal

Reagovat
Minister

tam býva vždy to isté čo je aj na tom bilbo

Reagovat
CubONE

tam ide Liverpool zasa

Reagovat
smazaný uživatel

streamsp..

Reagovat
Error

sop://178.175.143.195:3912/255744

4000 kbps na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo na ľavo, di maria s Blindom na krajoch diamantu a sme za vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Boha tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to 3-5-2

Reagovat
blade115
Reagovat
smazaný uživatel

Error 502

Reagovat
blade115

Zvláštní, mi to normálně funguje... Tak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Davaju LFC ako som povedal

http://blabseal.de/bilbo/

Reagovat
Minister

nakoniec vybral tú najhoršiu možnosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam hlasování. Liverpool měl nejvíc hlasů.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
R22

díky

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Tak kde je teda LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

hned nad tebou

Reagovat
R22

stream na LFC pls? na stream sp bezi CFC

Reagovat
Swarley

minule to vůbec nevyšlo, tak proč....proč to nezkusit znova...

Reagovat
Miguel19

O S C A R!!!!!!

Reagovat
iamek

Aha. Takze AdM opet v utoku a Roo stred ? Dela si ten senilni holandsky dedek prdel ? Idiot

Reagovat
Pigeon

nechápu, že se pořád plive na Rooneyho v záloze. Má všechny atributy skvělého střeďáka

Reagovat
r.mrazik

protoze je tam k nicemu

Reagovat
Pigeon

nemyslím si. Spíše kolem něj je to špatně poskládáno

Reagovat
TopinB

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rohlíček

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

OSCAAAAREEEK

Reagovat
Error

Reagovat
Whitemedia

Oscaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Oscáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrr

Reagovat
monty25

Myslel jsem, že dneska budu přát i Tottenhamu (kvůli tiketu), ale protože už mi to podělalo Derby County, tak se můžu soustředit jenom na Liverpool...

Reagovat
monty25

No a Tottenham už vede. To bude zase jedna chyba...

Reagovat
SunFells

Ty zrůdy už daly gól?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Verto se s tim nesral.

Reagovat
smazaný uživatel

deflection, ale za střelu pravou nohou

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Oscár, úžasný start

Reagovat
Trapper

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

takový nahoďák od Verta.

Reagovat
Miguel19

Si dělá prdel?

Reagovat
vodka

boha, zase ta sračka

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
Svatej

tyvole ne

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Teda celkom slusne preriedene to hladisko na Ville.

Reagovat
vodka

Jones, Mata

Reagovat
Swarley

Mata luxusně

Reagovat
Swarley

tzv. mrazíkovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ti rozhodčí jsou ve vztahu k Edenovi fakt příšerní.

Reagovat
nani92

to je tragédia

Reagovat
CubONE

Asponze cierne trenky mame

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Dawon

oni sou zase na drogach ty vole, to je proste neuveritelne co predvadime v poslednich zapasech

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz by som vystriedal Matu za Herreru.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mam chut vypnut uz teraz

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Seká se vám ten stream na Chelsea taky jak mně? ....

Reagovat
TopinB

Jo

Reagovat
blade115

sop://108.61.180.134:47893/173

Zkus.

Reagovat
Tomekcz

sestava LVG znovu odevzda body QPR

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

My to s těma wingbackama vůbec neumíme hrát, Tony dostane míč na křídlo a nemá si s kým přihrát či jít do narážečky

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

di maria fakt, co chce kua, uplne idealni situace, jenom zpracovat...

Reagovat
Swarley

stejně jak minule, já to nechápu

Reagovat
vodka

s jeho momentální formou ať hraje fakt radši v útoku Wilson.

Reagovat
iamek

Reagovat
Ángel di María 22

Neni lehký ho postavit do latě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jim to LVG zase naordinoval? "Budeme hrát to samé co nefunguje poslední dva měsíce, ale tentokrát budete běhat jak vzteklí"

Reagovat
iamek

Reagovat
ACSMan

Lidé, nemáte někdo sopcast na MU QPR? Nebo alespoň stránku na které sopcast seženu Moc prosím

Reagovat
iamek

Nechtej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to přihrávání Mignoletovi bych je dojebal na hromadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné, ale radšej to budem pozerať, než sa učiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Strela na branu !!!!!!!! Joooooooooooo !!!! LVG

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

vsetko funguje uplne tak isto ako minuly tyzden. krasa.

Reagovat
iamek

Mame strelu, tak nebrec

Reagovat
vodka

Mata je dneska lost, proč se zatahuje až za Carricka skoro

Reagovat
vodka

ale ok, ted pekne prihraval

Reagovat
mithro

ja to uz ani nechcem komentovat, cele to nefunguje vobec ale vobec

Reagovat
wild

Staci mi precitat komenty po par minutach zapasu a uz viem, ze som dobre spravil ked som to nezapal

Reagovat
Pigeon

to jsi skvělý fanoušek

Reagovat
wild

ano..fandim im len ked hraju futbal, nie takuto sracku

Reagovat
Pigeon

a super argumentace kdybychom dostávali sadu od WBA, tak se na to dívat budu, protože hraje milovaný Manchester United. A ten tým má svoje vnitřní kouzlo. To každý správný fanda ví

Reagovat
wild

Reagovat
TopinB

Ale on ManUtd fandí, jenom se mu nechce dívat na tu sračku, kterou podle mnoha tady hrajete

Reagovat
Pigeon

jako ať si dělá samozřejmě co chce, jen mi příjde zvláštní fandit týmů jen v situaci, kdy hraje dobře, v podstatě když se daří

Reagovat
wild

to fakt neni o tom ci sa dari alebo nie.. ale kazdy fanusik ma nejaky pohar trpezlivosti ktory ked pretecie tak nie som uz ochotny niektore veci tolerovat. Da sa prehravat aj po dobrom vykone..to co vsak my predvadzame tuto sezonu je na zaplakanie s takym kadrom aky mame k dispozicii. Hrame system ktory tim hracom absolutne nevyhovuje a zabijame ich prednosti. Ked je fanusik nespokojny tak po zapase moze mustvo vypiskat resp. na najblizsi zapas neprist, v mojom pripade nepozerat. Ono je to vsak skor mierene proti LVG a jeho 352 ako proti samotnym hracom, pretoze ti hraju "system" ktory im ten stary chuj nakaze

Reagovat
Pigeon

myslím si, že LVG je mnohem víc erudovaný na to, aby poskládal sestavu a vybral do ní hráče, které považuje za vhodné. Má za sebou výborné výsledky, takže věřím, že to co dělá má smysl. S hráči je v kontaktu každý den. zkouší něco nového a všechno nové bolí. Uvidíme po sezóně. Neříkám, že já bych to neposkládal jinak, ale jak říkám, LVG je k tomu tak milionkrát povolanější

Reagovat
wild

V poriadku, ja mu jeho uspechy neberiem, ale tie uspechy mu nerobia alibi v pripadny neuspech s MU. Su to jeho rozhodnutia, on je vsak potom zodpovedny za vysledky a nasledky medzi ktore patri ja nespokojnost fanusikov. Hra nieco co nam absolutne nejde a v PL s tymto nikdy neuspeje. Po pol roku by uz mal byt nejaky progres ale je to stale sracka. Setri sa nanho kritikou len kvoli uspechom pri tom je to take iste zle ako za Moyesa..a to Moyes neminul 150milionov na posily a nemal mena ako Herrera AdM ci Falcao. Ak LVG nespravi TOP4 tak by si zasluzil padaka rovnako ako Moyes, ale nato nikto nebude mat gule kvoli jeho uspechom..

Reagovat
Pigeon

úspěchy jsou podle mého směrodatné, ale samozřejmě ho neomlouvají před neúspěchem.

Reagovat
Pigeon

resp. chápu tu potřebu kritiky, i když si myslím, že plivat pořád to samé dokola někde na cz foru je úplně k hovnu a taky si nemyslím, že rezignace v podobě nekoukání se na svůj oblíbený tým ho pozvedne, proto mi to přijde zvláštní

Reagovat
wild

Ja viem ze si tym nepomoze, ale co ine mozem spravit? Necitam anglicke fora ale celkom by ma zaujimalo co si o tejto hre myslia fanusikovia z Manchestru a taki ktori pravidelne chodia na zapasy.

Reagovat
Pigeon

můžeš poslat LVG dopis, třeba to pomůže mi třeba příjde 352 fajn systém, ale asi bychom potřebovali vyměnit nějaké hráče. A to, jak to může být úspěšné v anglii, tak teoreticky jsem nepřemýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, vidím v tom pozitivní změny. Dneska už jde poznat na jakou stranu hrajeme.

Reagovat
r.mrazik

vyhodte toho kaspara...zas hraje tu sracku

Reagovat
r.mrazik

mata konecne balon dopredu...pekne pekne

Reagovat
Ángel di María 22

Swansea hraje pěknej fotbal.

Reagovat
fff

Tvl Simon aspon ihrisko traf

Reagovat
SunFells

Speroni úchvatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze ma Mignoet lepsiu pracu s nohami ako Kuča. A to by som si tipol, ze nema ani prefukany balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez ma suepr afro

Reagovat
Miguel19

Williane dpc.

Reagovat
blade115

Hrozně mě sere... Zatím neudělal jedinou věc dobře, dokonce nedal ani přesnou přihrávku...

Reagovat
vladis271

link na MU?

Reagovat
nani92

Reagovat
CubONE

Lolkac dal hore

Reagovat
niflheim

Green

Reagovat
smazaný uživatel

ten Blindov prehlad a pokoj v hre zabijat niekde na kraji je strasna skoda...Radameeeel co chces viac

Reagovat
Tomekcz

falcao kkt, primo do toho drevaka to napere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mata nadherne. Sakra Radamel, tohle musi byt gol.

Reagovat
Swarley

ale tohle bylo moc pěkný, škodaaaaa...nádherně Mata..

Reagovat
smazaný uživatel

Borini je na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
terry

Lampard's age 23 season: 7 PL goals + assists (5G 2A).

Oscar's age 23 season: 12 PL goals + assists so far (5G 7A)

#8 is in good hands.

Jsem fakt zvědavý, kam až to může Oscar ve srovnání s Lampardem dotáhnout. Mám na mysli především styl hry, zakončení, čuch na góly. O čísla teď tolik nejde. On je Oscar dost nenápadný, ale jestli si z něj dokážeme skutečně nakonec vychovat nového Lamparda, bude to největší úspěch, co se týče výchovy hráčů, nákupů atd., novodobé Chelsea.

Reagovat
Kowe

To porovnani je trochu mimo.

Reagovat
Whitemedia

zatím boží zápas

Reagovat
Whitemedia

a protože se hraje super zápas, tak se mi musí všechny streamy sekat

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju anglický sopcast, ten se mi už neseká.

http://www.livefootballol.com/channel/astro-supersport-3-sopcast.html

Reagovat
blade115

No vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Willian Nic jiného bych nečekal ani.

Reagovat
13

Teď měl dávat Sterlingovi Moreno, ta ulice tam koukala...

Reagovat
Svatej

Krásnej fotbal. Willian udělal Talkerovi radost, vše je jak má být

Reagovat
CubONE

Jones zahrava roh?

Reagovat
Nikikrew

Mata

Reagovat
tomasinho

Emre s míčem zase parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea hodně tlačí ale když dostanem míč, tak jsme prostě vždy nebezpeční

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

Reagovat
Svatej

Willian odvážnej

Reagovat
EXoRcIsT

Link na MU prosim

Reagovat
Gunnersaurus

tvl palace je dobre v piči

Reagovat
SunFells

Ale tuším to tam pomezní dosral, to vypadalo, že míč už byl v autu.

Reagovat
Gunnersaurus

jj teraz to ukazali

Reagovat
smazaný uživatel

Ma niekto normalny link na CFC?

Reagovat
fff

Aj kebyze mame 10 stoperov na ihrisku, tak Benteke vzdy tu hlavicku v sestnastke vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na MU?

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

pěkná kvalitka :)

Reagovat
vladis271

Rodgers by mal dostať padáka už len za to, že priviedol do klubu Boriniho.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já už řvu gól a on je to ofsajd...

Reagovat
Coutinho10

skoda ze to nepustil...mohl nechat

Reagovat
iamek

Idiot Valencia nezklamal

Reagovat
Swarley

auty

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je za vtip tie vhadzovania Preboha

Reagovat
fff

Inak dalsia vec, co mi na Simonovi vadi ... on ked uz tu loptu napr. po rohu chyti, tak vsetkym ukazuje, aby sli dopredu a nakoniec aj tak rozohra strasne neskoro ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Swansea se toho nebojí

Reagovat
mithro

konecne mu to niekto odpiskal, ja som ho este asi nevidel hodit regulerny aut

Reagovat
iamek

Evans klasika

Reagovat
r.mrazik

ten evans je taaaaak spatnej

Reagovat
Dawon

fantasticky odbraneny aut

Reagovat
fff

Moreno

Reagovat
Tomekcz

evans komik

Reagovat
Side

Evans

Reagovat
I am Mancunian

evans

Reagovat
Miguel19

C O S T A!!!!!

Neskutečný fotbal jedeme tedka

Reagovat
TopinB

Kurva, já su asi 2 minuty za tebou, nespoileruj

Reagovat
vodka

LAV byl už 2x pomalejší než Fer

Reagovat
tomasinho

Aaa, ten Emre je boží prostě

Reagovat
Miguel19

C E S C je král

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAA !!! 16 !!!

Reagovat
CubONE

Az teraz vidim, ze zemiak hra

Reagovat
smazaný uživatel

Costáááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Costáááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁÁÁÁÁÁÁÁSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mimalu

Diegooooooooooooooooooo, Fabre asistence

Reagovat
spider_8

Zatím hrajeme fakt výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale hrajem fakt skvěle, snad jim dáme aspoň bůra

Reagovat
Tomekcz

proc neda toho ADM do zalohy jako v prvnich zapasech, ho musi sr.t do utoku kam se mic nikdy nedostane pres ty pomaly kopyta v zaloze

Reagovat
Trapper

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Parodie na fotbalistu ten Borini.

Reagovat
fff

Boriniiii Na toho Sturridgea sa uz fakt tesim teda.

Reagovat
Dawon

To je proste hruzostrasne, jak nejsme schopni prehrat absolutne nikoho...ja nedokazu pochopit jak po tom minulem tydnu proste neudela zadne zasadni zmeny v te sestave, tohle me fakt strasi Jestli on bude tenhle styl hrat pres mrtvoly, jen aby dokazal, ze mel ze zacatku pravdu

Reagovat
LGT

Ach jo, u Boriniho zas všechno koncí, ať už je zpátky Danny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Ježiš, ten Borini ty vole, než on zkrotí míč, tak by stihl Mignolet přeběhnout na druhý konec hřiště

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

To je moc...on mu nemává offside a on ho pískne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutne sa pozerať na Boriniho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

ten di maria je fakt příšerný

Reagovat
iamek

Divis se mu ? Hraje uplne mimo. Na tehle pozici snad nikde nehral. Zacatek sezony krasne v zaloze a byl snad nejlepsi hrac v lize. LVG nevim co si dokazuje. Strasny kaspar.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

to je jako kdyz se nadavalo na Smallinga, ze je na RB strasny...postavit sveho nejlepsiho hrace uplne mimo pozici, to je proste genialita

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

to je jedna věc, ale že dvakrát v posledních dvou zápasech nezpracuje balon v jasné šanci, to už je problém u něj

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

je to zasrana arogantni zelva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Reagovat
r.mrazik

za uzasnou vyuzitelnost nejdrazsiho hrace PL

Reagovat
Whitemedia

že ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre si jde hodně tučně pro rekordík.

Reagovat
Swarley

lampardovsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi trapný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Boriniiiiii

Reagovat
fenixLFC

boriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL BORINI KING

Reagovat
LGT

Ale kdepaaak, Boriniiiiiii král

Reagovat
tomasinho

A hned dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší hráč na hřišti gol. Fotbal nemá logiku Hendo ale i Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Náš nejhorší hráč na hřišti dá góla no ale díky bohu za to, obrana Villy je špatná.

Reagovat
Swarley

překopávaná s QPR, paráda

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaal Fabbioo Borini

Reagovat
fff

Hendo jaka nahravka

A Borini, ze aspon to zakoncil dobre

Reagovat
tomasinho

Lazar taky pěkně na Henda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
TopinB

My hrajeme doma, nebo co? Tam jde slyšet jenom naše fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

praveze vonku, ked ich je pocut..vsetko sedi :)

Reagovat
blade115

To právě znamená, že doma nehrajeme.

Reagovat
vladis271

Hra má myšlienku, ale ťažko hrať bez útočníka.

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Borini

Reagovat
REPLIKATOR

Dřeváááák gooool

Reagovat
CubONE

Kolko mal di Maria dotykov s loptou za 25min? Dva mozno tri?

Reagovat
vladis271

Čo by stál ten Laccazete?

Reagovat
nani92

Di MAria by už mohol byť viac zabitý len vtedy, ak by ho postavil do brány..

Reagovat
Dawon

nerozumim tomu...tady tim rozestavenim proste zabije i ty minimalni silne stranky, ktere mame

Reagovat
smazaný uživatel

Cahillovi ta pauza nestačila?

Reagovat
monty25

Pojďte na Boriniho zase nadávat, třeba pak dá ještě jednoho...

Reagovat
fff

Nadavat nanho fakt nebude problem, pride situacia, kedy bude musiet spracovat loptu a uz to tu mame zas

Reagovat
monty25

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LGT

Reagovat
Side

KOKOTI co pořád banujou streamy

Reagovat
vodka

vypracovat si proti nejhůř bránícímu týmu v lize za 30 minut jednu šanci, to je fakt umění

Reagovat
Sandstorm

A Van Gaal si sedí v klidu na lavičce, jako by nic...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne opat raz a zase toto mam over, rychly gol totteham a cely polcas NIC ci boha ale to vkuse rychly gol a potom NIC

Reagovat
smazaný uživatel

uz toto mi misel neberie zakazdym ked je gol v prvych minutach namiesto toho aby sa to otvorilo ci boha 44 minut sa nic neudeje ano mam totenham over a ano mam to za vela mozete sa tesit dovidenia koncim

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen nádherná střela, škoda, že mu to tam nepadlo

Reagovat
Miguel19

Škoda Willian

Reagovat
r.mrazik

libi se mi,jak jsou ti wingbeci uplne na picu...valencia jeste jakztakz neco udela rychlosti,ale blind...

Reagovat
r.mrazik

a evans zas daleko od hrace....kaspar ven!!!

Reagovat
Maresma

Hrajete zas 352?

Reagovat
r.mrazik

jojo...nejakou takovou odvozenou sracku co hrala želva na MS

Reagovat
iamek

Dokonala taktika . S Roo v zaloze a AdM v utoku . Jak jsme nadavali, ze nemame kvalitniho hrace do stredu hriste, tak bych tam Roo dal. Ted tam muze dat Blinda, Herreru nebo AdM, ale tvrdohlavec si proste rekl ne.

Reagovat
Tomekcz

ze strelecky pozice se vykombinovat az k praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Sakhove pohyby musel kreslit Mijazaki, to snad nie je mozne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Hazard to teď dobře zadrbal

Reagovat
Miguel19

Měl jít do střely..

Reagovat
iamek

Davidku utikej do Realu. LVG si te nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
Swarley

vystřel to Angele, kam to cpe někam do hajzlu na Wazzu

Reagovat
mithro

my nemame jedneho solidneho obrancu ale nie, hrajme na troch vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic je uzasny

Reagovat
Coutinho10

skoda..dobrej nabeh

Reagovat
spider_8

Ježíš on tam má posledního hráče, ale zpomalí to. Kdyby jich měl okolo sebe 5, tak jde do kliček

Reagovat
Sandstorm

Ani bych se Davidovi nedivil kdyby chtěl odejít. Vytahovat wonder zákroky i proti takovým sračkam,

Reagovat
monty25

Tottenham 1:1 Tak možná nebude jedna chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea veľmi pekne v ofenzíve, ale vzadu to nemaju doladené...ale pre Monka za sympatickú hru

Reagovat
tomasinho

Vzadu zmatky, ale vepředu se mi to fakt líbí zatím, dobré kombinace, Coutinho zase výborný, Hendo taky. Can takový klid na míči

Reagovat
fff

Hendo ked hra bez Gerrarda, tak mu to svedci. Nahravka na gol perfektna a aj tie standardky nekope vobec zle.

Reagovat
monty25

Vzadu si to tam házejí jak horkej brambor...

Reagovat
Frantszek

Larsson Free kick.........Tottenham- Sunderland 1-1. What a finish

Reagovat
Sandstorm

Kdo z fans United se ještě zastává Van Gaala? Už jenom kiwwi a palike?

Reagovat
Tomekcz

zlatej moyes ten by za takovy prachy mel o 20 bodu vic LVG

Reagovat
smazaný uživatel

prečo má Valdes menovku na každom mieste na striedačke?

Reagovat
wild

lebo nevedeli kde bude sedet

Reagovat
iamek

Pro AdM a Valdese to musi byt strasny sok. Prijdou z tymu co hraji nadherny fotbal a pak musi koukat/hrat tohle

Reagovat
smazaný uživatel

No Larsson to trefil nádherně, škoda že to tam předtím nespadlo Eriksenovi.

Reagovat
Frantszek

Larsson :)... A´t to tam Eriksenovi padne v jiném zápase

Reagovat
Miguel19

C O S T A!!!!

Swansea

Reagovat
Miguel19

Oni musí mít regulérně vsazeno...

Reagovat
tomasinho

Borini

Reagovat
TopinB

COSTA

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
fff

Tvl Borini

On moze dakovat bohu ze pri tom gole to mohol zakoncovat z prvej, fakt

Reagovat
LGT

Jinak nepoznávám Lucase, v téhle sestavě se fakt našel Samozřejmě pořád může být líp, ale sem rád, že se mu daří.

Reagovat
Whitemedia

Swansea mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAA !! JEŠTĚ JEDEN !! JEŠTĚ JEDEN !!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Swansea se dneska vsadili na Chelsea? :D

Reagovat
Svatej

Doprdele

Reagovat
Mimalu

Swansea je dneska solidně v pi*i

Reagovat
Trapper

Costaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Costička

Reagovat
Miguel19

O S C A R!!!!

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
numeromis

To je koncert.

Reagovat
Nikikrew

Achjo Swans

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec doprdele.

Reagovat
Whitemedia

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR jaký gool

Reagovat
smazaný uživatel

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
TopinB

KURVA TO JE NÁDHERA

Reagovat
Fairplay

Costa

Reagovat
Miguel19

Ten Fabianski je taky solidní díra

Reagovat
blade115

DIEGOOOO

Reagovat
Mimalu

Oscaaaaaaaaar

Reagovat
Counter

Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
Counter

Nakonec mnohem víc, než jsem čekal Ronniemu to krutě nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale Neil má teď neskutečnou formu, to jak začal zápas s Carterem ... Každopádně myslím, že finále musí vyhrát, ta druhá strana pavouku mi přijde výrazně lehčí. Zvlášť po vypadnutí Selbyho(tam mě mrzí, že jsem vůbec neviděl ten zápas)

Reagovat
LAM

To už je LVG tak v hajzlu že dává ADM do útoku?Ten hráč přece musí hrát jinde.

Reagovat
Sandstorm

Podle mě ani sám Angel neví, co po něm ten ňouma chce...

Reagovat
smazaný uživatel

nedostatek útočníků asi Rooney hraje v záloze a Di María v útoku, normálně bych nevěřil, že nějakej kouč v PL tohle udělá

Reagovat
CubONE

Dajte Chelsea titul a ukoncite uz sezonu, to sa neda pozerat

Reagovat
Trapper

Wtf Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
monty25

Odejde Bony a Swansea je v pr*eli...

Reagovat
Riviera Kid

Hodte tam ručník

Reagovat
TopinB

Rovnou celou prádelnu

Reagovat
Sandstorm

Takhle zabíjet Di Maríovi schopnosti, LVG

Reagovat
LGT

Borini To je konec

Reagovat
tomasinho

A zas Ten chlap je fakt mimo.

Reagovat
Fairplay

No Bony No party

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vle ten Borini

Reagovat
niflheim

To je hnus toto

Reagovat
spider_8

Dneska to je hodně darovaný vítězství. Zajímalo by mě, jestli Swans mají dvojku nebo over. Asi obojí

Reagovat
C-M@ster

Obdrženej gól v 1. minutě proti favoritovi, to je pak psychika v prdeli.

Reagovat
spider_8

Jo, ale po tom gólu se dost zvedli a chvíli nás mačkali. A pak nám darovali 3 góly

Reagovat
r.mrazik

nodopici...je jasny,ze rooneyho a di mariu by mel minimalne prohodit...to je desna hra...želva ven!!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Side

želva je kdo? mata?

Reagovat
r.mrazik

a ten taky

Reagovat
monty25

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

STERLING OMG

Reagovat
fff

Sterliing to co bolo

Dpc pol sezony bez utocnika, to je na porazenie.

Reagovat
Coutinho10

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Sunderland

Reagovat
nani92

Mouinrho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Seb jako správný kanonýr vyrovnal na WHL

Reagovat
Fenri

Sterling, to je král

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

me teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spadol stream na CFC, prosim niekto link

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Trapper
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrajem? celej polocas akorat hledam streamy ktery jsou koukatelny a nesekaj se.

Reagovat
m.sali

na píču

Reagovat
smazaný uživatel

Nesekajou se, my tak hrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

cire zoufalstvi...ja mam pocit, ze kazdy tyden hrajem o kousicek hur

Reagovat
smazaný uživatel

strem aky mas

Reagovat
Dawon
Reagovat
Dawon

hmm, a je po tym

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by z toho bol gol tak by som do druheho polcasu rozmyslal dat Warda do brany

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to ztečovaný/ztočilo se to dobře zkrotil balón před sebe a hned ho chytil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to nebola lahka situacia.

Reagovat
Riviera Kid

Doufám ze to bude ale vzadu s nulou

Reagovat
Grahf

Egoista ench si zablí svoje sudoku a vypadne. Zabitý rooney a di maria na blbých postoch, dementná taktika, jones kope rohy...katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Jones kope rohy? fakt? to som prespal asi

Reagovat
Swarley

jo jo, kope

Reagovat
Grahf

jasne, ani nedostrelí, všetko na prvého obrancu. Len dement mohol toto nastaviť.

Reagovat
Dawon

Ten Jones tomu nasazuje korunu no ikdyz s tim jak kope rohy di maria a rooney posledni dobou to je asi celkem fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem prečo nemá Sanchez žltú kartu...Už asi 6ty faul

Reagovat
smazaný uživatel

Na chvíli odejdu do kuchyně, vrátím se a najednou vidím dva Gomise na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je dneska dobrej ale musí reagovat na to, když Emre i Sakho vystoupí.. ted jsme z toho málem dostali gola.

Reagovat
Svatej

DOHAJZLU !!!

Reagovat
iamek

Chelsea . A my musime koukat na ten nas saso fotbal

Reagovat
Whitemedia

Willian si dělá prdel

Reagovat
Miguel19

Willian To není možný tvl...

Reagovat
Fairplay

Willian je neskutečně tragický v zakončení

Reagovat
Tomekcz

jones kope rohy, to je konecna

Reagovat
k0udy

Reagovat
Trapper

Williane ty vole!!!

Reagovat
Mervin

Costa by měl raději příště zkusit sám než to dávat tomu dřevákovi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mervin

tak Willian je na to, že hraje křídlo, strašlivý nekopa

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a nekopa to mě poser, co já se tady nedozvím

Reagovat
mithro

jones roh?:D

Reagovat
nani92

Jones kope rohy...no prečo nie..že

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Costa si oddela hattrick aby sa pozrel na toto? Willian

Reagovat
Svatej

Nepaatuju si, kdy jsme si z nějakýho týmu dělali takovouhle prdel

Fabre je král

Reagovat
Miguel19

No ona si dělá Swansea prdel sama ze sebe

Reagovat
Svatej

Víceméně, ale takhle to zní líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle ne .

Reagovat
fajdax

Willian

Reagovat
numeromis

Prostě jsme Torrese natřeli na černo a posunuli na pravý křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

akorát jsme ho trochu zrychlili

Reagovat
Ritchie

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mimalu

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Mají štěstí, že vyhráváme o 4 góly, jinak bych byl hodně nasranej

Reagovat
Pigeon

Já myslím, že LVG dal Jonese kopat rohy, kvůli ochrany vlastních hráčů

Reagovat
Miguel19

Swansea si teda koleduje o solidní nášup...

Reagovat
m.sali

proč dopíče kope rohy jones???

Reagovat
Sandstorm

taktik génius

Reagovat
blade115

Hlavně ať jde ten kudrnatej vocas o poločase dolů... Na to se vážně nejde koukat...

Reagovat
nani92

to si chcem aj ja niekedy povedať pri skore 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tak celkově je to samozřejmě nádhera, ale ten nekopa tam dvakrát zahodil 100% šanci. A kdyby jen to... Ať mi nikdo neříká, že by Schürrle byl fakt o tolik horší.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vitasrp

To je totální komedie tohleto..

Reagovat
blade115

Tak ještěže tady jste vy tři, abyste chudáka Williana ochránili. Ono je úplně jedno, že první čtvrthodinu dal stěží jednu úspěšnou přihrávku, je úplně jedno, že zahodil dvě stoprocentní tutovky, prostě se nachomýtne u jednoho gólu a je to hvězda.

Reagovat
TopinB

Tak zrovna ty bys mu nadával i kdyby ho Roy Keane sejmul kosou ve vápně soupeře

Reagovat
blade115

Haha.

Jako nemusím ho, ale na rozdíl od jiných mu prostě nechci donekonečna omlouvat ty žalostný výkony a produktivitu. Dřív aspoň bylo čím, když jinak hrál dobře...

Reagovat
TopinB

Na rozdíl od jiných mu neomluvíš ani uprdnutí mimo rytmus.

Reagovat
blade115

Jo jo jo, hroznej jsem.

Reagovat
TopinB

Áno, prostě slepě kritický

Reagovat
blade115

Jo, a proto jsem ho ostatně loni celou dobu bránil co? Hlavně nebuďte směšní.

Reagovat
vitasrp

Opět na mě reaguješ jak tele, opět ti musím říct, že naše diskuze jsou zbytečně konstruktivní, a tak nejspíše nemá smysl, abychom je nějak sáhodlouze rozvíjeli.

Skončím u toho, že co ve vztahu k hodnocení jeho výkonu předvádíš, je komedie, to je celý..

Reagovat
blade115

Holt ne každý se rozhodl být až slepě nekritický ...

Reagovat
spider_8

Jo Willíku ještě si stěžuj, že ti nepřihrál...

Reagovat
niflheim

Jonesy ty rohy, to je fakt neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělají prdel s tím zakončením

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je tragikomický

Reagovat
nani92

ked hra v strede tak hej..

Reagovat
Pigeon

jako to, že hraje ve středu může za to, že má mizerné přihrávky a ztrácí míče? Vy jste z toho už vygumovaní

Reagovat
nani92

nie,mne sa v strede nepáči takmer vždy ked hral z neho mal byť TOP striker a nie ho posúvať čoraz dalej od brány..ale to samozrejme neospravedlnuje jeho dnešný výkon

Reagovat
Pigeon

se tím začalo argumentovat jako nesmyslem, ale z Rooneyho by při správném poskládání byl skvělý střeďák. Nebo aspoň podhrot ADM v útoku taky chápu, potřebujeme rychlost, ale je pravdou, že mu to tam zatím nejde

Reagovat
vodka

to neni ten problém. předtím hrál líp. dneska mu to opravdu nejde.

jinak doufám, že dáme eště jednoho obránce do hry místo Falcaa co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Smallinga, aj tak mal hrať

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Za to může ta želva na lavičce, co si říká manažer...

Reagovat
vodka

i za to, že di maria neni schopný zpracovat balon... hovno. 352 je sice sračkoidní, ale individuální výkony těch dvou jsou dneska hrozné.

Reagovat
Sandstorm

A ty myslíš, že to, že hrají na úplně debilních postech nemá na jejich individuální výkon vliv?

Reagovat
smazaný uživatel

s Rooneyho vykonom urcite nie

Reagovat
Pigeon

Reagovat
vodka

na rooneyho určitě ne. a na zpracování dlouhého balonu di maria na křídle neni zvyklý, nebo co chceš říct? Takové balony musí zpracovat i Sanogo křížený s Evansem

Reagovat
fff

Preco Jones kope rohy ?

Reagovat
smazaný uživatel

legendarne, borini dal gol

Reagovat
Sandstorm

já na to jebu, streamy na piču, fotbal na piču...

Reagovat
smazaný uživatel

streamsp se laguje jak prase

Reagovat
Sandstorm

No právě a nic jinýho nějak nemůžu najít

Reagovat
monty25

Ale jo, v rámci možností by to zatím šlo...

Reagovat
SunFells

Yaya moh být slavný.

Reagovat
REPLIKATOR

United zatím nečekaně drží remízu

Reagovat
Sandstorm

De Gea drží remízu no.

Reagovat
SunFells

Co to zas ta Swansea vyvádí

Reagovat
R22

Stopeři a Coutinho (již několikátej match, chytil supr formu) skvělý

Sterlo špatný, musí přidat, no a i navzdory golu Borini hrozný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Man United fans chanting 4-4-2 as 1st half ends

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
niflheim

Úplně to vidím, jak to uhaluzíme na 0:1 a LVG bude říkat, že jsme to měli pod kontrolou a zůstaneme u této formace

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, on si snad mysli, ze dostanem nejake bonusove body za ball possession nebo co.

Reagovat
wild

ono je to uplne jedno..ved minule sme prehrali 0-1 a hovoril to iste a zostal u tej formacii

Reagovat
Dawon

ja uz po minulem tydnu ztratil nadeji, ze od toho upusti...pokud mu ani prohra doma bez strely na branku neotevre oci, tak uz nic...je to proste marne

Reagovat
Tomekcz

1:0 prohrajem, gola nikdy nedame

Reagovat
CubONE

Ani posledna Parma v Serie A nehra taky tragicky futbal ako United di Maria zabity, Rooney zabity, Blind zabity, Mata mimo, Evans mimo, Jones kope rohy. Grcam.

Reagovat
smazaný uživatel

lol batman a robin

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Mignolet, stáhnul bys ho teda?

Reagovat
smazaný uživatel

A mačacia žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa kápo vo fante

Reagovat
Mervin

má snad někdo někoho jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz som mal Alexisa

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Hazarda, protože jsem to nestihl změnit...

Reagovat
Mervin

já si myslím, že tohle byla nejčastější změna před tímhle kolem

Reagovat
13

Já Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ho vymenil za kuna

Reagovat
Fairplay

Snad nejdominantnější zápas od domácí výhry titulu nad Wiganem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak vám, ale mně se první poločas líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nebylo to špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Nasralo mě když zrušili wiziwig ale drakulastream.eu mě prozatím nezklamal poďme l'pool sunderland a večer newcastle

Reagovat
Miguel19

Neskutečný poločas. Po tom prvním góle nás sice na pár minut Swansea zatlačila, ale nic z toho. Naopak nám vítězství darovala..

Ti vepředu hrají neskutečně. Cesc je král, Costa zabiják.

Jediný co mě sere, že se tu opět jede do Williana za ten konec, ale to že se výrazně podílel na 3 gólech (hlavně ten 4. je ze 70% jeho), tak to tu nikoho nezajímá. Ale klasika..

Skvělý výkon. Snad ještě něco přidáme a vzadu nula.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale zakončiť to horšie než Kalou...a to v 2 tutovkách

Reagovat
vitasrp

Takže to první zakončení, kdy trefil bombou tyčku, bylo špatný zakončení, chápu to dobře?

Reagovat
blade115

Nechápeš.

Reagovat
Svatej

No, zas na hráče jeho úrovně člověk musí být přísnej, byl dost blízko brány

Reagovat
Miguel19

Podle mě myslí to, jak byl odražený míč od Fabianskiho a on přestřelil...to byla dobrá pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Pozice supr, ale stejně těžký zakončení, však to střílel po odrazu od země..

Stejnou věc předvedl Costa proti WHU po zpětný Ivanoviče, to je fakt těžký trefit a nezaznamenal jsem, že by z toho byl nějakej výsměch.

Reagovat
blade115

Costa to na rozdíl od něj dokáže odčinit, v tom je často kouzlo toho výsměchu/prominutí. Ale je to komedie no.

Reagovat
vitasrp

A i když to Willian dneska kvalitním výkonem odčinil, je to vlastně úplně fuk.

Reagovat
blade115

Aha, dnešní kvalitní výkon... Tak to bude to místo, kde se rozcházíme.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Ano. Ale že se podílí na 3 gólech, to tu nikoho nezajímá.

Reagovat
numeromis

Já souhlasím, protože on fakt hraje hezky a když si představím, že by jsme měli na pravým křídle jenom Schurrleho v současný formě nebo skomírajícího Ramirese, tak by si tam s tou skvělou ofenzivou nikdo z nich tak hezky neťukal a byla by to jasně největší díra v sestavě.

On hraje skvěle, ta jeho fyzička a bojovnost je daleko víc potřeba než zakončení, což je bohužel většinou to jediný, co na něm lidi vidí. Costa s Hazardem nám to vystřílí a Willian se bude jenom zlepšovat...

Reagovat
Miguel19

Tak já mluvím jenom o dnešku. Poslední zápasy měl slabý.

Ale dneska prostě hraje výborně. Selže v koncovce, tak hned střídat, je to dřevák atd. Je lepší jak Hazard, ale prostě je to Willian.

Reagovat
Miguel19

Pardon, jenom na 2 gólech... Takže střídat no..

Reagovat
fff

Ale Sterling dnes dost zly zatial, v druhom polcase Ibe do otvorenej obrany asi idealny.

Reagovat
slavex

Dalo se čekat, že dneska bude Diego řádit, když jsem mu vzal pásku ve fantě Zápas zatím v klidu, ale golový rozdíl mohl být i větší, kdyby Willian netrefoval jen brankovou konstrukci. Jinak ten pas Fabreho z voleje na Diega byl nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

Catwoman

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
vitasrp

Když si všechno sedne a soupeř zahraje trochu naivně, respektive to v obraně nezavře, je tenhle tým schopnej hrát naprosto fantastickej fotbal a vytvořit si obrovský množství šancí. Dneska to fakt nemá chybu.

Jinak Sigurdsson mi na té zatažené pozici přípomíná výkon Fabregase z první půle domácího zápasu proti Swansea - ačkoliv pak v druhý části po změně rozestavení svýma asistencema společně s Costou to utkání prakticky vyhrál, byl tenkrát v první půli celkem výraznou příčinou, proč nás Swansea uprostřed hřiště dělala a vytvořila si celkem dost nadějných možností. Hrál tehdy hrozně vysoko, neustále napadal hráče s míčem a nechával tak za sebou před stoperama díry, do kterých nabíhali další ofenzivní hráči a následně tam nebezpečně kombinovali. V podstatě to samý se dneska stalo Swansea a je z toho pro ně velkej problém.

Reagovat
off-olda

Chelsea entertainment presents: Labutí jezero.

Reagovat
smazaný uživatel

balet je pro teplouše...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by se ti to mohlo líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju pool

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné ... ten LvG neskutočne veľký egoista, že ten systém nezmení ... absolútne to nefunguje, veľa hráčov mimo pozície, vzadu o hráča naviac, pritom by to stačilo postaviť na silnej zálohe a QPR by si ani neťuklo ... samostatná kapitola je ADM na hrote, ktorého to tam nebaví a ani sa nečudujem, nepodarené spracovanie a niektoré dotyky potom už len vyplývajú z frustrácie ... no ak bude chcieť LvG hrať aj v budúcosezónnej LM (?), tak dostane rovnakú facku ako Rodgers ...

Reagovat
Sandstorm

O té LM bych pomlčel. Jestli budem hrát furt tohle, tak se do ní ani nedostaneme.

Reagovat
vrabejka

Rodgers aspon už ten systém změnil

Reagovat
smazaný uživatel

ja som odporcom 5-3-2 či 3-5-2, takže tým si určite u mňa nepolepšil

Reagovat
fenixLFC

tak my 3-5-2 nehrame

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, Oscar i Costa ve fantě a já nechal pásku Sterlingovi

Reagovat
Error

Obrovská příležitost pošetřit síly na Liverpool nejen tím, že hráči vypnout a dalších 45 minut bude nekoukatelných, ale hlavně posláním našich křídel bez formy Salaha a Schurrleho na hřiště - a to by bylo, aby se proti dnešní Swansea nerozehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Probably best we didn't get that penalty. Knowing Louis Van Gaal, he probably would've got Jonny Evans to take it.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jeden z nejlepsich strelcu anglicke historie hraje stred zalohy. Chapal jsem to v sezone, kdy jsme nemeli kvalitu do stredu hriste.

AdM, ktery ve stredu hriste predvadel vykony, ktere od dob Ronalda jsem v MU nevidel, tak ten hraje v utoku, kde snad nikdy nehral.

Do stredu hriste muze dat Blinda, Herreru nebo AdM. Neda tam ani jednoho. Da tam proste zabijaka do vapna.

3-5-2 krome pripravy nefungovalo ani jednou snad. Nevadi. Budeme to hrat dal.

Ma snad jednoho trosku slusneho stopera. Hrajeme na tri.

Reagovat
iamek

A jako perlicka stoper a slusny hlavickar Jones kope rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

půl roku zpátky jste se tady se mnou všichni hádali, jakej bude Rooney úžasnej střeďák a má na CM všechny předpoklady..

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by sa mi hodili tie kiwwiho komentáre, keď sme kritizovali Wengeleho taktiku o tom, akí sme trápni, keď si myslíme, že to vieme lepšie ako Wengele.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, rozcvicuje se Fella, takze Falcao dohral... a LVG po zapase rekne, ze se neprosadil a cus.

Reagovat
iamek

Utok Fella a AdM

Reagovat
Infernoqt

LVG Out. Tohle předčilo všecko. Sis z nás dělá šašky, o kterých si myslí, že mají nekvalitní tým a sází jim tam fantasmagorickou formaci, kde nikdo neví, co má za úlohu.

Reagovat
LAM

United hrajou opravdu bez systému nebo ho už po třetí během sezony mění.

Měli by zkusit hrát 4-2-3-1 Ronney,Mata,Di maria-Falcao na hrotu.Ve středu Carrick(Blind)Herrera.Takhle by to dle mě mohlo fungovat nebo Ronney na pozici pod hrota.Nebo ještě zkusit 4-3-3 ale to co hrajou teď hrát dál nemůžou.

Zaprvý je to strašnej fotbal a navíc je to hrozně neefektivní(Di maría v útoku )

Valdes asi musí čumět jakej je rozdíl mezi fotbalem v Barceloně a v United

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že Valdésovi je to totálne jedno veď sa aj na lavičke bavil ... titulov má mraky, on sa už v podstate nemusí starať, či im to ide alebo nie (samozrejme, že každý chce vyhrávať, ale on už "nemusí")

Reagovat
Sandstorm

Asi i Di María musí čumět. Loni válel v Realu a dneska se tady chudák trápí v debilní formaci a na pozici, která není pro něho.

Reagovat
LAM

LVG je fakt totálně mimo.To i ten Moyes hrát s United koukatelnější fotbal a to neměl takový hráče.Problém je že on se toho nesystému jen tak nevzdá.

Reagovat
vrabejka

Po dobrém výkonu vedeme 1-0. AV nám zatím hrozí jen z centrů. Škoda Rahemové spálene tutovky ale věřím, že se nakonec golů dočká.

Reagovat
m.sali

OT: neboxuje dneska Stivern s Wilderem o heavyweith title? bude ňákej stream???

popřípadě kde hledáte po konci wiziwigu?????

Reagovat
smazaný uživatel

bud tam da Herreru a urobi z toho normalne rozostavenie, alebo im na to dnes seriem, ma cas do 60.minuty

Reagovat
m.sali

Reagovat
fff

Reagovat
Infernoqt

kdyby jen dnes, s touto formací můžeme hrát kopanou někde v soutěži, pozor kuřátka, a ne v PL... prostě hnus, každej hráč jinde než má hrát, pan filozof se domnívá, jak tím vykouzlí nějakou produktivitu a kouzlí zatím jen De Gea

Reagovat
EXoRcIsT

hej da tam herreru ale stiahne Falcaa , ADM necha na hrote a to len preto lebo je to kokot namysleny ktori si nepripusti chybu

Reagovat
Swarley

Fella půjde hned od začátku na plac, to jsem teda zvědavej za koho

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
LAM

Za Falcaa půjde na hrot

Reagovat
Sandstorm

Na hrot místo Di Maríí.

Reagovat
Infernoqt

do brány místo Davida a David vystřídá někoho v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini pôjde hrať

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozné. Sunderland z 1 strely zatiaľ jeden gól aspoň je to stále lepšie, ako v jeseni na Stadium of light, kedy z 1 strely dali dokonca 2 góly. snáď sa to nebude opakovať. absolutne zbytočne fauly v nebezbečnom území

Reagovat
mithro

Fellaini warming up. Yay.

Reagovat
smazaný uživatel

streaaaaaaaaaaaam prosim ta

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

diky Vam

Reagovat
iamek

doufam, ze pujde do utoku. Tam je jeho misto. A Falcaa bych dal do stredu zalohy. LVG rekl, ze muze klidne hrat Box2box zaloznika. Vyzkousel bych to

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhého polčasu Schurrle/Salah...ideálna šanca chytiť sa

Reagovat
smazaný uživatel

Salah už se nikdy nechytí, ale Schurrle určitě musí jít na plac.

Reagovat
Sandstorm

A máte tedy nějaký ten stream na United?

Reagovat
m.sali

http://streamsp.com

ale občas to laguju

Reagovat
Sandstorm

To právě laguje hodně. Něco místo toho hledam.

Reagovat
m.sali

všechno zabanovaný

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by si to robil?

Reagovat
Riviera Kid

Nechtěl bych byt fanouskem United

Reagovat
nani92

náhodou to je fajn..len tieto roky sú nanič

Reagovat
Riviera Kid

Tak pod SAF musela byt radost fandit, to se musí nechat. To jsem s vámi tenkrat sympatizoval

Reagovat
nani92

Fellaini je presne to čo práve teraz potrebujeme..nie kreativitu od Herreru

Reagovat
smazaný uživatel

na ihrisku je kreativity dost od nas, akurat je zabijana

Reagovat
nani92

no v strede nieje žiadna

Reagovat
smazaný uživatel

akoze nie, keby sa preslo na 433, Carrick, Di MAria, Mata..co viac ako

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mata nie no uz

Reagovat
nani92

no teraz by to bolo Carrick - Fella

Reagovat
nani92

však ale najskor sa musí prejsť

Reagovat
smazaný uživatel

Kreativita je pro sraby.

Reagovat
iamek

Sameer Sanghi - Di Maria playing as a striker.. Phil Jones taking corners.. Is LVG drunk?

Reagovat
Svatej

Williams, blbounek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sanchez z AV je docela šikovnej.

Reagovat
smazaný uživatel

na můj vkus je na CM málo pohyblivej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, skoro nepohne prdelí, ale s míčem umí hodně

Reagovat
smazaný uživatel

i když on je spíš DM no

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé až vtipné. Bez Younga neexistuje finálny produkt. Nikto nehrá ani len svoj štandart, Di Mariove vtipné straty, Rooney vtipné obranné zákroky na vzduch, Evansove pokusy o odtlačenie súpera. LOL .

Reagovat
cristiano.K.

líbí se mi ta stoperská trojka. Gaby i Benteke v podstatě vymazáni,nemají čas se otočit s míčem,zkrátka nic, jediná šance šla přes Markovice.,Emre má neskutečný přehled,Sakho výborně vypichuje ty míče,Škrtel standart. Borini víceméně zle,ale být na hřišti Balotelli tak z té situace není gol. Sterling v té šanci na facku, klidně bych tam dal Ibeho místo Sterlinga.

Reagovat
off-olda

Costa sbírá ''kamarády'' jak pokémony.

Reagovat
fff

Ale Simon sa dneska snazi chodit po tie lopty a to je fajn, zatial sa mu dari.

Reagovat
LGT

Teď jsem to chtěl napsat, až na hru nohama je zatím dneska super

Reagovat
fff

Coutinho je genius

Reagovat
vodka

ono je to jenom post za post aspoň toho di mariu stáhni níž, ať si může udělat aspoň kličku...

Reagovat
monty25

Už jsem myslel, že tam Borini veze druhýho...

Reagovat
Sandstorm

Fellaini

Reagovat
fff

Uf dneska uz druhy dobry singal, Hendo to kope super.

Ale dpc Borini to musis trafit s patky a dat gol.

Reagovat
fff

z patky

Reagovat
monty25

Tyč

Reagovat
EXoRcIsT

konecne tomu holandskemu chujovi doslo ze ADM patri do zalohy to mu to trvalo na to aky je samozvany genius

Reagovat
vodka

šak je furt v utoku

Reagovat
tuny

cokoliv v HD na spurs? ;)

Reagovat
Miguel19

Luis dneska taky parádní

Reagovat
fff

Sterling dnes prvy dole snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlingovi vyloženě Jamajka prospěla. Měl hrát radši Ibe místo něj.

Reagovat
Swarley

oh boy, to je bída

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dovolenka teda Sterlingovi nepomohla ani trosicku.

Reagovat
fff

Tvl Rojo to tetovanie diamantu za uchom

Reagovat
smazaný uživatel

vrchol nevkusu, co?

Reagovat
fff

Pre mna osobne uplny otras . Som s inikdy nemyslel, ze je horsie tetovanie nez ta hviezda co mavaju niekedy ludia na lakti.

Reagovat
smazaný uživatel

on je přesně ten typ člověka, co by si dal i tu hvězdu na loket prostě kýčovitý sračky, to je snad unikát mezi fotbalistama

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé, Fletch je jako syn kterého jsem nikdy neměl, ale dneska fakt ne.

Reagovat
wild

Fletch? sak ten neni na lavicke..to bol Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

Super (y) Ten stream co mám stojí za hovno.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

ty krávo, di maria je uplne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw hore a dole Evans napr podme

Reagovat
smazaný uživatel

ci to je Fletch pici?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson do matky

Reagovat
Kovi81

Reagovat
wild

ved ani jeden z nich neni na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

netusim, kto je na lavicke

Reagovat
Svatej

Luis je v soubojích v šílený zvíře, všímmám si toho už dlouho

Reagovat
Swarley

Klopp, Hummels, Reus...na to musí přece těch 100 mega stačit, ne?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mithro

Wislon, drzim mu palce, ked mu loptu nikto nenahra vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini

Reagovat
Minister

Green

Reagovat
cubazi

Borini je k ničomu

Reagovat
Swarley

do prdele práce už

Reagovat
tomasinho

Coutinhovi už musí Borini lézt na nervy, podruhé se vztekal na něho

Reagovat
13

Borini ty jsi fakt neumětel

Reagovat
Sandstorm

To je katastrofa pánové. Takový ofenzivní hvězdy a nedokážou nic vymyslet proti nejhorší obraně v lize. Moc to nechápu.

Reagovat
iamek

Di Maria chvilku ze zalohy a hned nadherny centr

Reagovat
smazaný uživatel

ADM

Reagovat
Pigeon

Výborné střídání

Reagovat
R22

Borini ať už táhne fakt

Reagovat
Tomekcz

a zas jenom trefi toho drevaka

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, skooooda. Uz to melo byt 2:0.

Reagovat
wild

omg Falcao..ten ma tiez psychiku v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Green.

Reagovat
vodka

pici Falcaoooo

Reagovat
Infernoqt

tak že by ted diamant konečně?

Reagovat
Swarley

ale konečně změna a jsme na 4 vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mám Boriniho rád, tak tohle je naprostá tragédie.

Reagovat
Sandstorm

Ty pííííííííííí....El tigre druhá tutovka. Po třetí už to tam spadne

Reagovat
CubONE

Diamant Uz len vymenit AdM a Wazzu

Reagovat
vodka

jupí, konečně di maria hlouběji

Reagovat
Pigeon

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

a hned to jde, to je do píči zázrak co? já se z něj normálně ojebu

Reagovat
vodka

goooooooooooooooool

Reagovat
Infernoqt

Fella pičoo

Reagovat
CubONE

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
wild

FELLAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
fff

Dpc ten Borini nas dneska normalne sabotuje, to sa neda inak nazvat kolko toho dodrbal dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Mikrofóóóón

Reagovat
mithro

konecne akcia a hned gol, jo

4-4-2

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 sa hrá 2 minúty a už je 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

442 one 352 nil.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty vole, hrajem 2 minuty 4-4-2 a hned gol.

Reagovat
r.mrazik

konecne zmenil taktiku a dame gol...kreten...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to chce zase 5-3-2

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sandstorm

A příští zápas zase 3-5-2....

Reagovat
I am Mancunian

lvg

Reagovat
iamek

Co ty holandsky kaspare. Zmeni se system a za minutku gol

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Pigeon

někdo nějaký dobrý stream na nás, když vše popadalo?

Reagovat
cubazi

Sanchez či ako sa vola by sa nam hodil...

Reagovat
Sandstorm

Switchneme to na 4 obránce a je z toho během minutky gól

Povedený střídání ten Fella

Reagovat
smazaný uživatel

FELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Fella! stačilo nám hrát solidně 3 minuty

Reagovat
nani92

takže Januzaj je oficiálne Fellainiho kurvička..

Reagovat
hribco

Prosim vas niekto stream na Spurs ?

Reagovat
vodka

konečněš ten diamant

Reagovat
13

Mignolet

Reagovat
tomasinho

SIMOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

a Migno

Reagovat
fff

SImooooon

Reagovat
Sandstorm

Snad už to teď Louis pochopí, stlačí ego a bude hrát 4-4-2 permanentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
monty25

Mignolet Snad už nezačínáme bránit vedení 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Než ten náš blb vystřídá tak Villa vyrovná.

Reagovat
CubONE

Na com teraz pozerate Utd? Ten fantastyfootballtricks skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

on se periodicky zase obnovuje

Reagovat
CubONE

Ale on tam uz vypisal, ze prestava bojova tym, ze to pada a konci

Reagovat
CubONE

A fakt ide, nevadi

Reagovat
I am Mancunian

ataci refreshnut

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Do 2 min je stale online. Prip. prepinam na http://streamfifamatches.tv/ch2ustream.php a ked padne to, tak zase spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus drakulastream.eu

Reagovat
nani92
Reagovat
Dawon

Ja se tesim, az po zapase rekne to same co po Yeovilu, ze to s peti obrancema nefungovalo, ze se to pak po vystridani rozhybalo a zacli sme hrat lip a dalsi zapas zase zacne s 5 obrancema

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio dobrý projektily

Reagovat
stiflerovamama

Borini strasne kopyto och, byt tam Daniel uz to je 4:0

Reagovat
Whitemedia

a kdy konečně bude Daniel? už alespoň trénuje?

Reagovat
13

zapojil se do treningu už.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Střídáme José

Reagovat
spider_8

Už se nemůžeš dočkat Mikela, viď?

Reagovat
Whitemedia

doufám, že bez Johna se dnes obejdeme.. Poprosil bych o Schurrleho, Remyho a Ramirese

Reagovat
Matić

Reagovat
hitZor

Reagovat
fff

Boriniiiiiiiiiiiiiiiii

Ak vyhrame tak titulky by mali zniet

Liverpool napriek sabotazi utocnika Boriniho dokazal vyhrat .

Reagovat
monty25

Bojan gól

Reagovat
vodka

Bojan

btw. nemá někdo stabilnjěší stream? točit neustále ty 3 podle toho, kdy koho zabanují je nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna kebyze je tam miesto Boriniho napriklad Lafata, tak je 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako zrovna tohle šlo dost za něho..

Reagovat
Swarley

Blind je na toho levýho beka pomalej, Smalling in a Roja tam dát

Reagovat
vodka

Falcao má super workrate, ale nedaří se mu strašně. Pořád ale užitečnější než RVP minule.

Reagovat
Swarley

je to strašná škoda, v té finálce mu to nejde a přitom v mezihře je fakt skvělej...čekal jsem to tak nějak při jeho nákupu docela naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

presne. hlavne doufam, ze kvuli te finalce ho LVG nezazdi. snad se jeste trefi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď on mal stále skvelú medzihru, dominantný na lopte

Reagovat
Swarley

já ho tolik nasledovaného neměl, spíš mě překvapilo, že i vypomáhá dost dozadu, chodí si pro míče všude na hřišti...že to není vyloženě stojící hroťák jsem tušil, ale tohle mě prostě překvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Atléti v dobe jeho najväčšej slávy veľmi nehrali na držanie lopty (tak ako teraz), ale tú kontrolu lopty, bojovnosť v sebe má

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

de facto máme drahého Welbecka

Reagovat
r.mrazik

blind...a to se nadava na shawa

Reagovat
I am Mancunian

zelva

Reagovat
mithro

sudi

Reagovat
fff

Co to stvarame

Reagovat
smazaný uživatel

LFC dobre tečie

Reagovat
tomasinho

Co dělají ty vole?

Reagovat
monty25

To je zase koleda o vyrovnávací gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme jedniný štěstí, že v Aston Ville hrajou samí jelita.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci by se mohli trochu vzpamatovat, pěkně si koledujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Baker

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální čas na brejky a dát tam hráče jako je Ibe a on tam dá Lamberta. To je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

vole já vsadím, že dá AV 2. gól zápasu a oni nedají tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Skrtel teraz skveloo.

Reagovat
CubONE

Taarabt pre Palikeho

Reagovat
vodka

Taarabt

Reagovat
Svatej

už vystřídej

Reagovat
Swarley

i tu zeď stavíme hodiny, do hajzlu to jsou takové zmatky při všem, to ani není normální

Reagovat
SunFells

Natahujete čas, vyhrát na QPR bude velké.

Reagovat
I am Mancunian

taarabt hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame tak na 30% co sa dalo cakat a je to skoda...ale prvy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuu Taarabtik

Reagovat
fff

Dufam, ze tam Iba da miesto Sterlinga a nezavolal ho z Derby len preto, aby si to u nas odsedel na lavicke. Dnes sa to uplne pyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhli ho z Derby proto aby si zahrál za LFC. Šance dostane.. jestli hned v tomhle zápase.. to se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak střídání na kundu no.. ale co se dá dělat.

Reagovat
Infernoqt

obrana Jones, Carrick, Rojo, Blind? záloha, Valencia, Fella, Wazza, ADM, útok Wilson a Falcao... a já si chvíli myslel, že to je diamant

Reagovat
smazaný uživatel

někdy je Mourinho fakt divnej

Reagovat
Whitemedia

momentálně mě štve, toho výsledku měl využít a okolo 60 minuty už měl využít minimálně dvě střídání..

Reagovat
smazaný uživatel

ať se pak nediví, jak mu hrajou ale střídající hráči jako Schurrle nebo Salah, když nemají šanci se rozehrát a on je po 2 měsících najednou dá na celej zápas

Reagovat
vodka

3 naši napadající hráči neoberou o balon vytříbeného technika Onuohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

vystřel to na bránu Wazzo dpčíi..a co to tam teď jako bylo? si tam dáváme přednost, pohodička

Reagovat
Dawon

do pice hosi neberte uz ty drogy

Reagovat
Infernoqt

looolz, tak to byla klika

Reagovat
Svatej

nah, tak takhle jsem střřídat ale nechtěl

Reagovat
fff

Lazar

Reagovat
Sandstorm

Proč je necháváme hrát? Timhle způsobem fakt vyrovnají....

Reagovat
Minister

vole Vargas

Reagovat
SunFells

Kurva ten Ings měl jít k Saints, kdeže nějaký Long

Reagovat
smazaný uživatel

však ještě neprodloužil Ings ne? podle mě ho možná ještě dotáhnem

Reagovat
SunFells

Neprodloužil, ale takhle ho zadáčo podepíše šeredný Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

On je i prý velký fanda Saints, takže jestli bude ze strany klubu aspoň minimální zájem, tak věřím, že přijde.

Reagovat
SunFells

Tož on je skoro rodák, jako děcko za Soton i hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako možnost vybrat si do útoku z trojce Pellé, Ings, Long je něco neuvěřitelnýho

Reagovat
smazaný uživatel

no priorita ale bude podepsat Bertranda s Tobym, jestli chceme vydržet nějak dlouhodoběji bojovat na vrchu tabulky, tak by se určitě hodil ještě jeden obránce a záložník

Reagovat
C0br

Reagovat
Miguel19

Costa dobře nasranej

Reagovat
cubazi

Našich utočnikov zapaliť na hranici... kokot znich

Reagovat
smazaný uživatel

Boriniho nahradit Lambertem byl masterpiece vyloženě.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

Reagovat
niflheim

Vargas

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

to snad není pravda, Falcaoooooo

Reagovat
Tomekcz

neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
fff

Falcao

Reagovat
Infernoqt

Falcao, chjo :D víc odkrytou branku mít nemohl už

Reagovat
smazaný uživatel

dopici.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není normální! To snad není normální!

Reagovat
I am Mancunian

falcao dpce to je kanonier

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Falcao teraz ...

Reagovat
Staenly10

Naše útočná fáze se mi začíná líbit, konečně to má hlavu a patu.

Reagovat
Dawon

ja uz to vzdavam, to je nenormalni...to by dal o borini

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo zase pozor.

Reagovat
Infernoqt

i Torres ^^

Reagovat
vodka

Falcao

Reagovat
vodka

zlatý Welbeck nakonec

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

Falcao

Reagovat
Swarley

jak to mohl minout, ale tohle už udělal minule, to snad není pravda

Reagovat
Sandstorm

psychika v prdeli no. Ani se nedivim a asi nebude jedinej...

Reagovat
Swarley

tak by si ten gól přitom zasloužil a kvůli tomuhle bude beztak zase příště sedět

Reagovat
smazaný uživatel

pritom maka paradne, daleko platnejsi nez RVP.

Reagovat
Miguel19

Wow Oscar...škoda.

Reagovat
Godwinson

Tottenham už by toho góla taky mohl dát

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Torresao?

Reagovat
cubazi

Couts hra zase ako vždy svojich 50 minut potom jebe nato, neviditelny muž

Reagovat
m.sali

omfg FALCAO

Reagovat
Whitemedia

Falcao si zahrál na Torrese?

Reagovat
Sandstorm

To je dobrej provar ten Falcao...

Reagovat
Pigeon

Kuva Falcao má smůlu. Přitom jde vidět jak strašně dře a maká

Reagovat
fajdax

Co jen mi tohle připomíná...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Sandstorm

Tohle fakt nebylo o štěstí a o smůle

Reagovat
Pigeon

vždyť mu to první ukopl před nohou. To jako nedal schválně nebo jak?

Reagovat
Sandstorm

Co mu ukopl? pořid si brýle, protože toho míče se ani nedotkl...

Reagovat
Pigeon

bavíme se o té akci, kdy Falcao promáchl nohou 2 metry před čárou?

Reagovat
Sandstorm

jj

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Oscar je bůh

Reagovat
fff

Lucas

Reagovat
tomasinho

RICKIEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
fenixLFC

rickieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
stiflerovamama

Rickieeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

LAMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT

Reagovat
smazaný uživatel

Rickieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
fff

Lambeeeeert

Reagovat
REPLIKATOR

Lambeeeeeert

Reagovat
smazaný uživatel

RICKIIIIIIIIIIIIIIIE

Reagovat
Coutinho10

Rickieeeee krasneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak mlčím příště. Rickie

Reagovat
Tomekcz

zlatej welbeck, LVG

Reagovat
Swarley

on ho ještě dá

Reagovat
Sandstorm

Spíš zlatej Chicharito.

Reagovat
LGT

Lambeeert uuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Rickieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
SunFells

Reagovat
monty25

Kurňa, zrovna mi spadl stream. Ale paráda, tohle snad už nepustíme.

Reagovat
Whitemedia

Schurrle

Reagovat
Miguel19

S CH Ü R R L E!!!!!

Neskutečná akcička...

Reagovat
fenixLFC

ale ten rickieho prvy dotky bol skvely

Reagovat
Trapper

Schurrleeee

Reagovat
Svatej

Patičky na vlastním vápně, ok

Reagovat
smazaný uživatel

ŠÍÍÍÍÍÍÍÍRLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

kto pisal ze rickie je na urovni bala?

Reagovat
dantetomas

Za chvilu hraci nebudu oslavovat gol vobec. Nech idu do picci s takymito zltymi kartami

Reagovat
fenixLFC

wtf? co preboha porusil?

Reagovat
dantetomas

Ja netusim. Fakt chore kam ten futbal smeruje

Reagovat
kvasha16

Eden zas bez asistencie ale opat velky podiel na gole

Reagovat
Swarley

wow, Fella a jeho fintičky, to žeru

Reagovat
fff

Emre za 10m? Vyborny obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Frantszek

:D Tottenham trochu štěstíčka. Lloris vás podržel. Jinak nechápu, proč Adebayor nehraje od začátku.

Reagovat
FUnk

pantolimon nepodrzel?

Reagovat
Frantszek

Podržel :) To se od něj předpokládá. Ale co ten Adebayor? To je uplně jiný kafe jak Soldado..

Reagovat
FUnk

proti tymu ktery betonuje urcite....nerikam ze ne

Reagovat
Cobra

Lloris=štěstíčko, Pantilimon=podržel

Reagovat
blade115

Andrééé ... Snad se konečně dostane zpátky do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

za týden proti Bradfordu určitě

Reagovat
vodka

druhý nepadne prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Fella ooooo

Reagovat
fff

Ide Ibe, ideeeee

Reagovat
tomasinho

Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe

Reagovat
cubazi

Lazár

Reagovat
smazaný uživatel

Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Pardieux

Reagovat
Gunnersaurus

Cepečkari neskutočne

Reagovat
Mimalu

Pardew

Reagovat
nani92

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardew

Reagovat
vodka

kopyto Gayle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

není kopyto,jen to zněj nepochopitelně tady dělají "elitáři"

Reagovat
vodka

já vim, mně je smypatický herně dost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Willy Wonka

Ten Falcao je doslova náhrada za Welbecka. Oba dřou a hodně toho vybojují, ale v zakončení je to velká bída. Jediným rozdílem je, že Falcao má plat jak 4 Welbeckové...

Reagovat
Pigeon

srovnávat welbecka a falcaa to už je silná káva

Reagovat
smazaný uživatel

keby som súdil len podľa pôsobenia tak poviem, že Falcao je pomalý Welbeck s lepším výberom miesta, fakt neviem čo nám oproti Welbeckovi doposiaľ priniesol

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEEEEEEEN

Reagovat
vodka

kolik vítězných gólů už za ty 2 roky dal? to je fakt neskutečné, jak tahá Spurs trn z paty...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl jednoznačně jeden z nejlepších na place

Reagovat
Sandstorm

Radamelovi asi fakt není souzeno dát dneska gól. Přitom by si ho tak zasloužil.

Reagovat
Swarley

za mě i tak MOTM

Reagovat
Sandstorm

Za mě spíš De Gea.

Reagovat
Godwinson

Tottenham

Reagovat
SunFells

Eriksen uklidil

Reagovat
monty25

Tottenham 2:1 Jestli vyhraje Charleroi, tak budu mít jednu chybu...

Reagovat
Miguel19

Ramires jedovka

Reagovat
FUnk

erikseeeeeen

Reagovat
tomasinho

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

úplne zaslužené vedenie

Reagovat
Tomekcz

wilson je strasne slabej na Pl jako utocnik

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Reagovat
Minister

inak bol tam teč toho obrancu QPR... ale aj tak to mal dať no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mithro

njn, ked mu to odkopl obranca tesne pred nosom, zlatej borini

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

zlaty Torres

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Pěkně debilní pohled. Ta teč Caulkera nebyla nijak nevýznamná.

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
jk

Eriksen-sen-sen He is tottenhams 23,

Eriksen-sen-sen came to play for AVB,

To the left, to the right,

He's our midfield dynamite,

When he plays in lillywhite,

He makes Ozil look shite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

cute

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Tottenham

Reagovat
niflheim

Ty vole on se snad někdo živí tím reportováním streamů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vis, takovy prachy to Sky, BT a Fox stalo, tak se snazi... me teda stve to, ze neni moc moznost si treba Sky v CR koupit.

Reagovat
fenixLFC

coutinho nasraty na ibeho

Reagovat
tomasinho

Tak dal mu to jak prase

Reagovat
Coutinho10

mel dat Ibe presnejs

Reagovat
Swarley

Wilsonek zasobčil, hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsoooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pseudo Fletch

Reagovat
monty25

Tottenham 3:1

Reagovat
jk

2

Reagovat
monty25

Tak ne, na livesportu měli chybu.

Reagovat
nani92

Wilsoniiik

Reagovat
fff

Kolko uz Eriksen takto v zavere zachranil Spurs bodov ?

Reagovat
niflheim

Wilsoooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
vodka

nj, Wilssonův gol sem ani neviděl, protože mi zase popadali streamy...

Reagovat
mithro

Willoooo

Reagovat
Pigeon

Wilson > Kane

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WILSOOOOOOOOOON

Reagovat
SunFells

Tottenham jde ve dvou na jednoho s tím, že brána je prázdná (golman šel na roh) a přihrají si do offsidu

Reagovat
frankiefcb

až na to, že to byl dvoumetrový neofsajd. Jenom rozhodčí by se měl naučit pravidla.

Reagovat
FUnk

nebyl ani picu

Reagovat
Frantszek

offside to nebyl, páč mu nahrával ještě když byl na vlastní půli. Ne že by mi to vadilo :)

Reagovat
SunFells

Aha, to je rozhodčí kokot.

Reagovat
Orlandiiik

ty ještě větší

Reagovat
tuny

Reagovat
smazaný uživatel

hlupáku, zjisti si fakta.

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Už jsem si je zjistil, chytráku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Ty bys mohl z fleku mávat na nádraží...

Reagovat
SunFells

Já to nemával

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

prv sa pozri aspoň na replay, kým vypustíš vysmevný komentár

Reagovat
REPLIKATOR

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

ty si blbý, že ti není rovno

Reagovat
SunFells

Nn, to jen ty jsi uražený jak malá holka.

Reagovat
smazaný uživatel

proč bych měl být uražený? Já jsem spokojený - získali jsme tři body a jsme dva body od LM.

Reagovat
SunFells

To je super a velice nesouvisející zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi odpověz na otázku, když se tak strašně nechytám

Reagovat
SunFells

Asi na Kanea, nevím už, jsem napsal něco provokativního a od té doby jsi tak přecitlivělý, že se uchyluješ k ostrovtipu, kterému se může zasmát akorát tak fantomas a i to je hodně s podivením, či k něčemu takovémuto. owny s tím svým menzesem vůči Arsenalu dokáže aspoň sem tam být i vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš prosím tě? Vždyť já z Arsenalu kritizju jen Szczesnyho, protože je to lempl a občas si rýpnu jako s tím Eriksenem. Ty máš pořád potřebu vysmívat se čemukoli, co se Tottenhamu nepovede a kolikrát je to totálně mimo mísu - jako v příspěvku výše. Příště si aspoň počkej na opakovačku.

Ale oceňuju, že tě Tottenham tak strašně zajímá, že sleduješ každý jeho zápas.

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Aston Villa za posledních 7 zápasů v lize 2 vstřelené góly

Reagovat
FUnk

on mu piskne ofsajd kdyz je pet metru pred pulkou,...umiram smichy, co to bylo za kopyto na lajne

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia neuznali regulérny gól. aký offside??

Reagovat
monty25

Vždyť říkám, že i na livesportu už bylo 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko (ufff )

Reagovat
CubONE

Ako dal WIlson gol? stream bol vtedy dole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Po změně rozestavení, aji když to byla pořád taková rozháraná sestava, se mi to už aji líbilo. Takže čekám, že další víkend zase naskočíme s pěti obráncama.

Reagovat
niflheim

Tak snad toto znamená konec 3-5-2

Reagovat
Swarley

to už jsem psal tuhle sezónu snad desetkrát

Reagovat
smazaný uživatel

neznamená

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

neblazni.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusni zapas, Spurs dominantni po celou dobu, Kane, Eriksen a Rose parada, na druhe strane Pantilimon dobry zakroky..ale pomezni je chuj, ten gol mel jasne platit

Reagovat
FUnk

tri chyby mel za cely zapas...

Reagovat
frankiefcb

tak tak výkon si mi docela líbil, na druhou stranu, nebýt opět skvělé Lorrise, tak mohl být průser.

Reagovat
Frantszek

Oba ólmani senzace. Eriksen nedal šanci :(

Reagovat
Frantszek

*gólmani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Řekl bych, že vzhledem k některým pasážím zápasů je ten dnešní výsledek pro Liverpool parádní.

Reagovat
SunFells

Wolves ‏@OfficialWolves 5m5 minutes ago

BENIK AFOBE WITH A DEBUT GOAL!

Reagovat
smazaný uživatel

3 body super, ale neoslavuju, protože 352 pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

He has a massive cock he does; the Jan, the Jan.

He tucks it in his football sock; the Jan, the Jan.

He shagged his bird and now she’s dead,

He waves his cock around his head.

Jan Vertonghen, Tottenham’s Superman

Reagovat
smazaný uživatel

to je pokrik

Reagovat
jk

Reagovat
vodka

V LFC používají první řádek i na Lovrena - He is massive cock; Dejan, Dejan...

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Benik

Reagovat
niflheim

WOLVES!

Reagovat
REPLIKATOR

Borini za celý zápas udělal jenom jednu věc správně. Naštěstí z toho byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

TAK A TEĎ COME ON NEWCASTLE!!!!!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Willy Wonka

Wilson to je jiná liga než Falcao, pěkně. Levá pravá, bum bum, gól a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel bojuje, snaží, bohužel má smůlu, snad to LVG vidí a podepíše ho

Reagovat
Miguel19

70 mega Aspoň v tom Nando nebude sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, 30 mega

Reagovat
Svatej

4,5

Reagovat
J0EL

Reagovat
Sandstorm

Přirovnávat Falcaa k Torresovi, to už chce opravdu bujnou fantasii

Reagovat
Sandstorm

Jen to ne....

Reagovat
Willy Wonka

To nepopírám, ale zatím má naši hru vliv asi tak jako Welbeck. A to od hroťáka jeho kalibru je prostě málo. Kupoval se hlavně kvůli gólům. To jsme si radši měli nechat Welbze se 4x menším platem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Spurs no, o co že nás zase dají doma?

Jinak dneska jsem to tomu Falcaovi fakt přál, a i Angelovi, ať sbírá asisty aspoň, což neví někdo, jestli u toho golu Wilsona má ADM assist nebo ne?

Reagovat
vodka

tak pardon, Caulker to fakt tečoval před Falcaem...

Reagovat
Sandstorm

Též se omlouvám, hlavně uživateli Pigeon.

Reagovat
Pigeon

v pořádku

Reagovat
Godwinson

Ty komentáře k Falcaovi mně strašně připomínají názory na Torrese rok zpátky

Reagovat
vodka

my už je máme natrénované u Welbecka

Reagovat
r.mrazik

to se neda herne srovnavat...torres mel akorat bojovnost...falcao je na tom herne stale o level vys nez tenkrat traged u vas

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle vyhraje 2-0! COME ON!

Reagovat
Cobra

Tomu sudímu, co mávl Vertsův offside okamžitě sebrat licenci. Těžký amatérismus

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

o tom někdo pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nájdu sa tu rôzni ľudia

Reagovat
Minister

ja

Reagovat
Mada

většina

Reagovat
smazaný uživatel

fandů Arsenalu. Fandové ostatních klubů už mají jasno.

Reagovat
Mada

jj

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, takže za 1 sezónu sa z jedného z najlepších hráčov sveta stal totálny vandrák niekde pod Eriksenovou úrovňou? lol, to je krása.

Reagovat
jk

*za 6 zápasů, které stihl za woolwich odehrát

Reagovat
smazaný uživatel

bruce pls

Reagovat
jk

Máš recht ůj slovenský příteli, Ozil je vandrák od té doby co woolwichy podepsal smlouvu

Jinak byvh řekl, že bruce sleduje fotbal někde v hospodě, ale nechám tě v té paranoi s ostatníma

Reagovat
Azza

bruce pls

Reagovat
FUnk

jj je

Reagovat
smazaný uživatel

Být pod Eriksenovu úroveň není žádná urážka a od doby, co je na Ostrovech, tam patří. A krása to je, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

a odkedy sa hráč komplexne hodnotí na základe jedného roka? Nehovoriac o tom, koľko z tej doby bol Mesut zranený. Ste strašne komickí, ale ok, veď aspoň v niečom si môžete nahovárať

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado je ostrostřelec podle tvé logiky. Jeden (ve skutečnosti 1,5 roku, stejně jako u Ozila) přece nic nemění Fakt mě zaráží číst tohle od fanouška Woolwiche, když se ukazuje, že toho hráče přeplatili a slepě ho obhajuje na základě výkonů mimo PL.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho neobhajujem, ja si len s hodnotením počkám aspoň kým si zvykne na ligu a nebude mať zdravotné problémy, ty trkvas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

rok a pul top class, ty mudrc

Reagovat
Fenri

Ostatní kluby = Tottenham? Přišel jsem o nějakou výživnou diskuzi, kde proti fandům Arsenalu šel v tomhle tématu celej Eurofotbal, nebo soudíš na základě tohohle vlákna, kde se zapojil mimo fandy Arsenalu a Spurs jeden fanda Liverpoolu a jeden Manchesteru?

Reagovat
smazaný uživatel

ja

Reagovat
FUnk

nikdo s afc neni objektivni, takze neni co resit.....

Reagovat
smazaný uživatel

s kým?

Reagovat
FUnk

viz nahore

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

V gólové produktivitě, tím to končí.

Reagovat
jk

Můžeš vypíchnout nějakou fotbalovou vlastnost ve kter je Ozil v dresu woolwiche lepší než Eriksen nebo kolem sebe zas jen kopeš ty jezevčíku náš

Reagovat
SunFells

Cool frázičky, hej?

Podle toho, co jsem napsal, je na to těžké přijít?

Reagovat
jk

Já si původně myslel, že konverzujeme ale ty tu ze sebe akorát děláš dementa.

Tak to palec

Reagovat
Mada

Bruce a konverzace....

Reagovat
jk

ta paranoia že se v každém nicku objeví bruce mě dycky dostane

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

*mě dycky dostane...............................

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Asi je to pro tebe těžké. Ale líbí se mi, jak ty chceš s takovým přístupem hovořit o snaze konverzovat.

Reagovat
jk

Tak když bych ti řekl ať jdeš do píče tak svým způsobem je to taky konverzace

Reagovat
SunFells

Tak běž do píče

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

aha. jasne a v čom inom je teda Ozil lepší porovnateľne?

Reagovat
smazaný uživatel

Účes. Eriksen už ztrácí vlasy. V Arsenalu na to hodně dbají.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

tím to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

zatial v pl urcite

Reagovat
Error

Link?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Forster to zas rozdává ty vole.

Reagovat
SunFells

Forster to zas rozdává ty vole.

Reagovat
Godwinson

Haïdara

Reagovat
smazaný uživatel

Eliaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

PIČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

KURVA OTOČIT STRAKY!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Elija. sympatické gesto to objatie Koemana

Reagovat
fenixLFC

elia

Reagovat
SunFells

Ještě se objímá s Koemanem, aby toho lůzra nakonec nekoupil Tam si Krul moh i líp, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, zrovna on..

Reagovat
fenixLFC

comu tlieskaju?

Reagovat
smazaný uživatel

Tem 2 fandum, co se zabili v letadle..

Reagovat
fenixLFC

ehm, co?

Reagovat
TopinB

Malaysia Airlines, co sestřelili na Ukrajině, byli tam dva fandové Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

išli fandiť Newcastlu, ktorý bol v tom čase na Novom Zélande

Reagovat
fenixLFC

tak preto to bolo 17:07

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

soton

Reagovat
fenixLFC

omg

Reagovat
Dawon

Reagovat
SunFells

Gardos u toho skoro přemýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre menej zatrpknutých fanúšikov Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jsou to ostudy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

a pro vice placici fanousky afc

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

eliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, on im zachraňuje prdel

Reagovat
Infernoqt

Saints mají lepší tým jak my nebo vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

mno, na tvém místě bych se nesmál, vy jste vykoupili špatnou půlku toho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší tým nemají ani náhodou a nic na tom nemění koho Liverpool ze Southamptonu koupil a koho ne.

Reagovat
J0EL

Maju akurat lepsieho trenera.

Reagovat
Infernoqt

jsou mrtě sehraní, mají týmového ducha, defenzivní činnost parádní, tohle ti nepředvede tým, kde máš nejdražší hráče z celého světa a chybí jim formace, týmovost apod.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ŠAŠCI TEN SOTON, ZPÁTKY DO 3 LIGY!

Reagovat
J0EL

Zmizni si citat leporelo radsej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa staraj o 3-5-2 taktiku, tu bubon

Reagovat
kiwwi

tu kabel ked uz tak

Reagovat
smazaný uživatel

toto je nové

Reagovat
smazaný uživatel

He makes looks Ozil shite!

Reagovat
smazaný uživatel

well inglish bro

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tady tohle mi přijde strašně trapné pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi je hrozne ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

Pche...euforie

Reagovat
kiwwi

Newcastle vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to hra ten mantak tak dobre alebo sa len ukopol a dal dva goly?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Při těch gólech měl dost štěstí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako i bez nich hraje celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho nekoupíme na stálo.. nemám rád hráče co promrhali talent

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, že pod Koemanem bude jak politý živou vodou. Je na něm fakt vidět, že chce tu kariéru zas nastartovat a je ohromně vděčný, že mu Koeman dal šanci. Teď jde o to, jak dlouho mu takový postoj vydrží, pokud bude podávat takový výkony jako dneska, tak si fakt neumím představit, že ho nekoupí.. Ale zas bůhví kolik šancí bude dostávat šancí s J-Rodem a Maném zpátky, ty dva by měli určitě dostávat před ním přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, teď je jak politej živou vodou, ale jakmile začne podávat takovýhle výkony 4 zápasy za sebou a bude cítit jistotu základu (nebo naopak bude sedět na lavce) tak to začne flákat. Ono to bylo asi dobrej tah, vzít ho na hostovačku, teď zamaká a bude přínosem, ale snad to Koemana neobměkčí, no. Lidi s timhle přístupem se prostě nezmění.

Rozhodně než dát peníze za Eliu tak musíme na pevno koupit Bertranda s Tobym, ta obrana by bez nich byla poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálně oba se vyjádřili něco na způsob, že by chtěli v Sotonu pokračovat. Klub je bude chtít taky, o to se nebojím. U Bertranda jsem si jistý, že se koupí, on úplně na špičku nemá, ale pro ty béčkový klub je to supr hráč. U Tobyho se dost bojím, aby kolem něj nezačali kroužit nějaký větší kluby. Ta štace v Atléticu byla sice fail, ale tam to bylo spíš tím, že na něj Simeone sral.. v nějakým jiným lepším klubu by se chytil jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se nedivil, kdyby po Tobym sáhnul někdo typu Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kolik břeven/tyčí už Pelle nastřelil. To je snad v každým zápase minimálně jedna..

Reagovat
Infernoqt

Man Utd's next 6 PL fixtures:

Leicester (H)

West Ham (A)

Burnley (H)

Swansea (A)

Sunderland (H)

Newcastle (A)

urveme z toho 14 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

bych to tipoval tak na 11

Reagovat
kiwwi

18

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

..?

Reagovat
Le Gunner

14 maximum, bude tam nějaké překvápko.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta.

Reagovat
Dawon

Neuveritelny rozdil jak je newcastle dokaze zatlacit a my nebyli schopni pred tydnem ani naznaku neceho takoveho

Reagovat
kiwwi

a stejne sme si vytvorili viac sanci na skorovanie ako oni...ale chapem jak to myslis, aj mna to serie

Reagovat
smazaný uživatel

proti vám byl na středu Wanyama se Schneidym, zas se tak neshazujte

Reagovat
Minister

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

dala sa písknuť, ale bol to reflex (bomba na bránu a nechaj si ruky pri tele)

Reagovat
kiwwi

no ja si ich dam pred tvar alebo pred hrud a nie mimo

taky reflex fakt nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohyb nemusel byť dokončený, keď ho trafila. Fonte mal šťastie, no aj to treba...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes má Henry premiéru na Sky!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnes je to jasné komu se fandí v duelu City-AFC , že?

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

nech je nasa cesta za titulom napinavejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

neco jinyho nez cloudyvideos nemas?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Stačí využít na chromu tohle - http://codepen.io/decho/full/GhHBa

A šlape dobře i cloudyvideos.

Reagovat
Maresma

Diky obema.

Reagovat
LAM

Bude dneska hrát Yaya?

Bez něho by záloha City mohla mít velký problémy když je ještě zraněnej Nasri a Aguero je po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je na tom opičím poháru.

Reagovat
LAM

jo aha.No to je velkám šance pro Arsenal.

Reagovat
Miguel19

Byla by, kdyby to neřídil Wenger..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no

Reagovat
smazaný uživatel

opičí pohár

Reagovat
Wat

Inteligentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí si asi vsadil na Soton http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=814215719672

Reagovat
Ligter

Wilson nám nějak zestárnul: http://screenshot.cz/PEN0J/wilson.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Celkom nestastne kolo pre nas, zatial. Vsetci konkurenti vyhrali a my hrame na City, s panom bohom. Tazko ocakavat nejaku vyhru, remizu by som bral vsetkymi desiatimi ale uvidime ako sa bude vyvijat zapas. COYG!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti slabšímu City už jen těžko budete v blízký budoucnosti hrát Pokud ne teď, tak nevím kdy...

Reagovat
Nikikrew

Je pravda ze bez Toureho budu slabsi ale je to jediny miss z ich strany. Cuntovi Nasrimu sa obecne proti nam nedarilo a teda MIlner bude pre nas este tvrdsi oriesok. Sancu rozhodne mame, mame skvely kader ale nechapem preco nevieme hrat dobre proti silnejsim. Uvidime

Reagovat
TopinB

Jednoduchý důvod: Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

1600. Výhra Londýňanů dnes !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tých dnešných krajov obrany sa trocha dosť bojím, ale zasa ten stred si Coquelin a Ramsey vychutnajú. Ak budú hrať.

Reagovat
FCSL

Na beku bych si přál Bellerina, ale určitě bude Chambers. Ramsey nahradí Rosu, toho nedá na CM v takovým zápase. Já bych to klidně nechal, když to funguje, pak z toho zas bude stejná sestava jako vždy proti těmhle týmům a stejně furt prohráváme. Navíc měl Ramsey dlouhou pauzu a tohle bude první zápas. V bráně snad Ospina. Už 16 zápasů v řadě jsme s City/Chelsea/United nevyhráli! Neskutečný.

Ospina - Chambers, Merte, Kos, Monreal - Ramsey, Coq - Ox, Santi, Alexis - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

snad bellerin s gibbsom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Amos

Jojo, podle mě je klíčové, jestli bude hrát Rosa na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Krystian Bielik not eligible to play for Arsenal vs Man City asponze city chyba yaya takze to je 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
pepinho2

OT. nemáte někdo nějakej link nebo něco na to, jak jsou na tom německé kluby s dluhy? díky

Reagovat
fff

Minulu sezonu som strasne fandil v tomto zapase Arsenalu, dnes zase MC, som prelietavy zmrd

Reagovat
tomasinho

Tak to já vždycky City

Reagovat
fff

Ved ked hrali spolu na jar my sme mali sancu na titul, tak sme potrebovali aby MC stratili body

Reagovat
tomasinho

Jo, tak v takových situacích jo, už si to nevybavuju, hci na minulou sezonu zapomenout Jinak přeju prostě City no.

Reagovat
smazaný uživatel

nieco ako Vlado

Reagovat
fff

A Ty, ci sa nam to paci alebo nie sme jedna ucelovo zmyslajuca banda .

Reagovat
ďuriLFC

minuly rok sa predviedol,šašo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

http://blabseal.de/bilbo/ --> NO MAN CITY-ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí to jistí bar.

Reagovat
hitZor

Včera se hrálo několik zápasů a on místo toho dával nějaké zasrané anime Kvalitu má dobrou, ale jako člověk to je naprostý idiot, co ti to klidně v půlce poločasu přepne na úplně jiný zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne trochu šťastia na UT. V mega balíčku som mal Suáreza

Reagovat
kiwwi

to ma byt ironia s tym stastim?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, pretože jeho hodnota je asi okolo 400k

Reagovat
kiwwi

nasrac

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

co je UT?

Reagovat
smazaný uživatel

ultimate team

Reagovat
smazaný uživatel

Ultimate team

Reagovat
smazaný uživatel

Ultimate Team na fife 15

Reagovat
smazaný uživatel

je zvýšená šance na IF, legend i TOTY, to si moc štěstí neměl teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som chcel nejakú kartu TOTY, ale nesťažujem sa

Reagovat
Marosh16

zacal som to hral len vcera..viete mi poradit? ako najlepsie ziskavat hracov?? v tych balickoch??? alebo na markete? lebo tam som si kupil dakych a odidu mi po 3 zapasoch a ako najlepsi ziskavat penaze??? v single matchoch ci tournamentoch? online ci offline??? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku si kupuj spíš na amrketě... porovnávej kvalitu/likes/cenu na futhead.com třeba... Jak odidu po 3 zápasech? musíš je rotovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči ti odišli, lebo si ich mal len na hosťovaní. Balíčky sú risk, môžeš tam mať hráča v hodnote 15 miliónov, ale aj 600 mincí. Peniaze sa najľahšie získavajú hraním zápasov on-line sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 14. se dalo krásně obchodovat s kondičkou, takže nebyl problem za tejden nahrabat 60 tisíc mincí..

Reagovat
kiwwi

Man United next match

http://tinyurl.com/pltthb2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Se jim nechtělo kreslit van Gaala, tak jen Ancelottimu změnili barvu vlasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná vlsatně spíš

Reagovat
smazaný uživatel

decko kim jong una?

Reagovat
cristiano.K.

to je jeho syn né?

Reagovat
kiwwi

Cesc Fabregas posts a lovely family picture with his mom and dad.

http://tinyurl.com/oyjwuq2

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

superfrankie, is that you?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

vtip lvl Yung

Reagovat
kiwwi

on mi to sem kazal dat

Reagovat
kvasha16

hmm, ja som sa zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, že se sem dávaj i horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je Gibbo ok, bo dneska proste na LB nemuze hrat proti Navasovi Monreal...

Reagovat
SunFells

Neměl by být

Reagovat
jacobT

Reagovat
Whitemedia

Vítková

Reagovat
Mimalu

škoda té střelby, ale jinak super

Reagovat
iamek

V suchem triku si to holky davaji

Reagovat
iamek

A ted uz jen se tesit na Nove mesto

Reagovat
Mimalu

akorát škoda že nebude ženská štafeta

Reagovat
Miguel19

Darya

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henry dneska prvykrat na sky sports

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pozvedne úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

Bude dnes len v štúdiu či aj spolukomentovať?

Reagovat
smazaný uživatel

len v študiu

Reagovat
jacobT

díky, tak ma aspoň nemusí mrzieť ak nebude žiadny sky sports HD stream

Reagovat
smazaný uživatel

Neville bude spolukomentator Ars vs City

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Is Arsenal going backwards?

Henry: I must say, yes

Reagovat
smazaný uživatel

Henry už sa opiera o Wengera, o to, že nemáme dosť kvalitné DM, o defenzívnu časť hry

Reagovat
jacobT

Tak snáď aspoň jeho bude Wenger poslúchať. Ale zatiaľ dobre hovorí.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne je dobrý

Reagovat
SunFells

Poslouchat? Šak to vypadá, jak kdyby mu Wenger dal scénář, co může říct.

Reagovat
jacobT

No neviem, so scenárom od Wengera by tá debata o DM vyzerala trochu ináč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

"Grupa milých chlalíků, na který se dobře kouká jak hrajou fotbal, ale nemají na velké trofeje." Tak nějak to vidím i já. Není tam žádný Viera nebo Keane, kdo by je zjebal, aby šlapali na 150 %.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham XI v Hull: Adrian, Jenkinson, Collins, Tomkins, Cresswell, Song, Noble, Nolan (c), Downing, Carroll, Valencia.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Side

ještě mu mohl prošlápnout hrudník

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

PJ a odkazy

Reagovat
Side

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Maresma

konecne to na mobilu nebudu otvirat dve minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

no hurá

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

juuu

Reagovat
TopinB

Reagovat
C0br

se PJ vytáhnul

Reagovat
PJ

jj a zas od vás mam na rok pokoj

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá to pěknej bordel s tím ownyho addonem, kterej dělal to samý. Mi trvalo asi 10 minut, než jsem na to přišel.

Reagovat
Miguel19

Bordel?

U toho ownyho se mi to vždy otevřelo místo EF, teďka se to krásně otevírá v novém okně..

Reagovat
Miguel19

Jo počkej, já neměl od ownyho, ale od Chromu..

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to v chrome otevírá oboje v novém okně, tak asi nějaká chyba

Reagovat
Miguel19

Já zapomněl že nemám to tvoje, ale nějaký doplněk Chromu. To se mi otevíralo právě přes EF..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

jj, addon už asi není potřeba, tohle je lepší, funguje to rovnou i na mobilech atd.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hraje tu někdo CS 1.6? Na W7 mám problém se připojit na server vždycky jak se připojím tak se mi to sekne a objeví se tabulka program přestal pracovat...nevíte někdo co s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

začni hrať CS:GO. Nielenže je to rovnako dobré, ale je to kompatibilnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

To ne te svoji mašině nerozjedu.

Reagovat
smazaný uživatel

já to rozedu na noťasu, stačí všechno hodit na low

Reagovat
smazaný uživatel

ja to hrám len na notebooku a som v tom pán.

Reagovat
vodka

http://www.sporcle.com/games/Freddie/international-football-xis-france

já mám 175, ale za pár vynechaných jmen bych si vyliskal...

Reagovat
SunFells

180, vynechal jsem Vieiru a Blanca

Reagovat
SunFells

A postaral jsem se o to, aby další je nevynechali

Reagovat
vodka

já zase makeleleho

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira aj ja

Reagovat
SunFells

A ještě mého oblíbeného gunnera jsem zapomněl

Reagovat
kiwwi

130 - viacmenej vsetko naco som si spomenul z PL + ti najznamejsi z inych lig...ale par velkych mien mi fakt uniklo resp. som ich nevedel napisat

Reagovat
smazaný uživatel

aj vám sa stalo, že ste písali Barthez a zrazu ste tam mali rthez a nejakého Baho v tabuľke, že?

Reagovat
kiwwi

jasne

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

192

Reagovat
SunFells

181 Zas mě tam ale mrzí jedno jméno ...kdo by čekal, že udělal tolik sestav.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten Green ma nenapadol

Reagovat
kiwwi

172 ale uz som bol taky zufaly, ze som vyskusal aj Flanagana

Reagovat
smazaný uživatel

Glen? ani mňa nenapadol

Reagovat
kiwwi

Glena som dal nakoniec

Reagovat
Swarley

ty vole vynechat Jackieho a zkouším tam jak debil všechny , jinak teda 185

Reagovat
Carrick

211

Reagovat
smazaný uživatel

136, nafackoval bych si za Petita a Gallase

Reagovat
Fenri

176, málem jsem nedal Zidana

Reagovat
jacobT

178 a podarilo sa mi vynechať Riberyho

Reagovat
vodka

a ještě teda: http://www.sporcle.com/games/SHED/premier-league-winning-teams-managers-etc

tady nemám akorát toho kapitána z roku 95

Reagovat
Swarley

hm, jako nevzpomenout si na kapitána i manažera Blackburnu to je ok, ale na našeho kapitána 92-94

ale 95 jsem trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Jel jsem po sloupcich a kapitana Blackburnu jsem daval jako prvniho

Reagovat
vladis271

nevieš kto trénoval Blackburn?

Reagovat
vodka

mistr v podávání rukou

Reagovat
smazaný uživatel

my došlo, že i Shearer má titul PL

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to jak lavičky někde z Okresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson na Snickers super

Reagovat
smazaný uživatel

PSG už zase prohrává 7 bodů za lyonem, to chce kuráž s tím týmem něco takového udělat

Reagovat
smazaný uživatel

PSG už zase prohrává 7 bodů za lyonem, to chce kuráž s tím týmem něco takového udělat

Reagovat
smazaný uživatel

to sa uvolni Blanc pre Newcastle coskoro

Reagovat
Sandstorm

Skor pro MU

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

Lyon, who have spent €19.8m on new players in last four years, go 1st and seven points clear of PSG, who've spent €453m

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

hmm ale prave vyrovnal clen najlepsej jedenastky roka

Reagovat
Miguel19

Ti budou v létě zas bláznit Už ten Hazard podepsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý včera večer po zápase s Swansea odletěl podepsat smlouvu

Reagovat
Sandstorm

Do Madridu nebo do Paříže?

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc poletí

Reagovat
Sandstorm

Po sezoně si myslim, že by to mohlo být dost reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem po sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

http://blabseal.de/bilbo/ aspoň West Ham dává

Reagovat
Usty

Hull

Reagovat
kiwwi

minutu a pol sa hra a Tomkins uz 2x nestihal

Reagovat
SunFells

Vypadá děsně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aluko je tam dobre vetra..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale konecnou fazi ma priserou...

Reagovat
SunFells

Cristiano za 17 ligových zápasů 28 branek. Ten pokud vydrží zdravý, tak Messiho 50 branek překoná.

Reagovat
Jazdec

OT: Ako dlho si nemusím ísť po výhru do Fortuny? Resp. kedy tiket prepadáva?

Reagovat
smazaný uživatel

většinou to bývá do 14 dní

Reagovat
Jazdec

Dik. To potom ešte mám čas. Asi tak 13 dní

Reagovat
FUnk

hh to jsou jatka

Reagovat
kiwwi

We're West Ham United, we play on the floor

Reagovat
Greny

OT : Bank s číslem 42 devátej ve Wengenu se ztrátou +1,65

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Zajel to famozne, jeste v pulce trati byl jen o desetinu za viteznym Reicheltem, pak holt trochu asi rozhodla fyzicka i skluznejsi druha cast trati, kde holt Rakousko ma lepsi pripravu lyzi, nez sam Ondra. Ale super vysledek, snad uz se mu brzo podari dostat k mnohem lepsim cislum, startovat s timhle, to je peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

wow. tos mi pripomnel, ze musim dat Ski Challenge.

Reagovat
vrabejka

Hull udržet!

Reagovat
vodka

Carroll je kanon

Reagovat
kiwwi

cisty McGregorov gol...Carroll k tomu prisiel jak slepa kura k zrnu

Reagovat
vodka

jj, ale ma tedka formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrooooooll

Reagovat
smazaný uživatel

ANDY KASTRÓL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se najít nějakej kvalitní stream na Sky sport přes Sopcast? Můžete někdo doporučit? Díky

Reagovat
tweek

těžko. tam to mají většinou Rusáci.. Škoda, že bloodzeed se Sopcastem skončil..

Reagovat
Coutinho10

leda pres StreamTorrent, ale musis mit 32 bitovku...na 64ce to nefacha

Reagovat
smazaný uživatel

nemate niekto ten link na tie cele zapasy? idem totiz hrat do haly a po prichode domov by som si rad stiahol city s gunners. Dik

Reagovat
kiwwi

Jenkinson jak sa frajersky nadvihol loptu

Reagovat
smazaný uživatel

je to boh

Reagovat
vodka

Amalfitano zakončuje jak král

Reagovat
FCSL

Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Giroud

Očekávaná

Reagovat
jacobT

Bellerin Ramsey Škoda akurát, že v základe nie je Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

rosa ale ospina a bellerin

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Neproherní

Reagovat
vrabejka

Bez Rosy je Arsenal bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerina som fakt nečakal teda. Ostatok asi očakávaný. Možno ešte Szcz som čakal.

Reagovat
j_mrazik

Snad nebude hrát Ramsey tak jako před zraněním.

Reagovat
jacobT

Veď tie posledné zápasy hral už dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

moc bych od něj dnes neočekával.. bude nerozehraný nejspíš. hlavně ať se vyvaruje hloupých ztrát... já bych tam dal spíš rozehraného Rosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Szczesny, Gibbs, Chambers, Flamini, Rosicky, Ozil, Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

asi prvý raz v sezóne máme vyváženú lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně dost silnou lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Chesney ocakavane sedi?

Reagovat
REPLIKATOR

Bez Rosy O to míň mě aspoň bude mrzet, že zápas nemůžu vidět.

Reagovat
FCSL

1,75 na West Ham dobrej dárek

Reagovat
ACSeRw!n

jj presne

Reagovat
Usty

obligátně za pade

Reagovat
ACSeRw!n

nekdo nakej peknej link na stream City?

Reagovat
Matić

bude dýl

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

dýl

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernandinho, Fernando, Navas, Silva, Milner, Sergio Aguero

Reagovat
vrabejka

MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany ©, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Fernando, Navas, Silva, Milner, Aguero ‪

Vítězná

Reagovat
ACSeRw!n

snad ano

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernandinho, Fernando, Navas, Silva, Milner, Aguero #cityvarsenal #mcfc

konecne posadil Mangalu

Reagovat
smazaný uživatel

fú, to bude boj

Reagovat
Lacko_Boh

lopta je gulata

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba do toho dať srdiečko a ono sa to dostaví

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Coutinho10

SUBS NEWS @MCFC: Caballero, Mangala, Sagna, Kolarov, Lampard, Jovetic, Dzeko #cityvarsenal #mcfc

Frank to jisti

Reagovat
Miguel19

Šlesinger

Reagovat
Whitemedia

Šlesingr

Reagovat
FUnk

westham druhy polocas v suchem triku....

Reagovat
iamek

Slesingrrrrr ! Tento vikend pro ceske zimni sporty uzasne vysledky !

Reagovat
Whitemedia

ušlo mi něco kromě biatlonu?

Reagovat
iamek

Bank 9. misto, Koudelka 8. misto, Samkova 6. misto, Rezac se myslim taky pohyboval kolem 10. misto. Ja uspech beru TOP 10 :).

Reagovat
vrabejka

Koudelka 8. Bank 9.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Downing MotM, tak dúfam, že do fanty 3 body bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fandím CITY!!!

Reagovat
vrabejka

Já taky!!!

Reagovat
iamek

Reagovat
j_mrazik

Tys byl vždycky vemeno.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

nehraje Rosa tak taky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Erdovec

Šlesingr

Reagovat
Amos

Nemáte někdo link na sky sports ? Chci vidět Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amos

dík, kéž by to bylo někde i v HD.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pome Arsenal!

Reagovat
terry

Dneska tuším Lamparda.

Reagovat
vladis271

Inak po Sotone máme momentálne 2. najlepšiu formu v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se musím učit Kanta a Hegela, do hajzlu

Reagovat
fenixLFC

kant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kant je cunt a cunt je passy. A víte, pane redaktore, co je to passy?

Reagovat
REPLIKATOR

Sabrish. ‏@sabbytical 33m33 minutes ago

The only man who could stop Rosicky when he's at his utmost best --- Arsene Wenger. #afc

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nejaký neobjektívny Čech, čo?

Reagovat
SunFells

Když byl Rosa v utmost best, tak ho opravdu nikdo nezastavoval.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Amos

Je to kokot, prostě roztrhnout fungující trojku Rosa-Santi-Alexis může jenom Wenger.

Reagovat
SunFells

Sám jsi kokot.

Reagovat
Amos

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

heh, City je doma slabšie než vonku

Reagovat
terry

Vy jste zase proti nim slabí kdekoliv.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

not true story bro. Z veľkých tímov máme s nimi najlepšiu bilanciu, lebo občas aj remizujeme. a Community Shield nazdar

Reagovat
terry

Pokud je pro vás bod maximum a tři body vlastně z rovnice vyškrtáváte, potom ok.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, jasné, že bod je maximum, veď sme Arsenal a hráme proti veľkému tímu.

Reagovat
terry

Jak řikám, pak je všechno v pořádku.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Tak to vůbec.

Reagovat
13

Venku se nemusí spoléhat na podporu fanoušků no..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Hostia v štúdiu Digi Sport ( dvaja fanúšikovia Arsenalu ) vraveli že sú jediný klub čo dal na pôde City 3 góly a minulý rok boli dlho na prvom mieste PL. Komentátor Digi Sportu na to vraví že čo s toho keď ste prehrali 6:3 a nakoniec skončili 4 v PL

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Wow neskutečnej stěr , něco mi říká , že to ti fanoušci bez něj nevěděli

Reagovat
SunFells

Tož taky je dobrý nerozum se dovolávat na to, že jsme tam dokázali třikrát skórovat, když to byl takový zápas. Kdyby City nedalo 6 branek, tak 3 nedostane.

Ale moderátor je amatér no.

Reagovat
Matić

Link na zápas - Sky Sports 1

http://www.fantasyfootballtricks.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Ten expwrt na digi je dobry kkt

Reagovat
kiwwi

neviem ci som Wengerovi dobre rozumel, ale povedal nieco v zmysle ze Rosicky hral vyborne, ale dnes potrebuje viac defenzivnu zalohu tak ho vymenil za Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad nebude lietat v utoku

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Úplně přirozené.

Reagovat
Amos

Ale i tak je to debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Saw some Gibbs vs Monreal stats BTW, very much one sided towards Monreal.

ale dnes ho asi navas zozerie

Reagovat
Ángel di María 22

City do toho!

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

To bezte doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zkouseni nove funkce.

chelsea-fc.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dava aktivni link?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by s protokolem na zacatku?

Reagovat
kiwwi

tak to je dost naprd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

www

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
smazaný uživatel

www.chelsea-fc.cz

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím nevíte někdo nějaký link na HD Flash stream?

Reagovat
Janča4
Reagovat
Matić

stačí se podívat výše... http://www.fantasyfootballtricks.com/

Reagovat
smazaný uživatel

z naseho pohledu asi remiza idealni. stahli bychom 2 body na city a nabrali 2 body na Arsenal. a pokud to bude 5:5 a veschny goly da Kun a Alexis, moje fanta se zlobit nebude.

Reagovat
fantomas

URL

Reagovat
kiwwi

polofunkcne

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
ďuriLFC

Ty vole Arsenal aká lavička,to bude zázrak ked sa budeme držat v boji o top 4

Reagovat
vodka

Koscielny

Reagovat
SunFells

Chytře Kosc

Reagovat
Miguel19

Koscielny hned karta...tak to je jasný

Reagovat
Counter

Kua stačilo nacentrovat

Reagovat
Thoomas

Jezis on to piska Dean, to budou tak dve cerveny a penalta

Reagovat
Nikikrew

Pome chlapci urobte mi krajsiu Nedelu!!!

Reagovat
SunFells

Nacho je zkáza.

Reagovat
Side

Reagovat
tweek

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

*Bellerín

Reagovat
SunFells

Ten též, ale pořád bych vsadil peníze na Nacha.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Jasně že ne :-) Ale byl zatím nervózní, ztratil několik míčů, nechal se jednou oklamat Milnerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Žlutá karta za zakopnutí míče

Reagovat
jacobT

Teraz očakávam, že takto odkopne loptu Koscielny a pôjde s druhou žltou dole...

Reagovat
Side

aspoň jednou bysme si mohli přihrát

Reagovat
FCSL

Alexis dobrá tragédie zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba

Reagovat
Miguel19

Přes Demichelise by mohla vést cesta..

Reagovat
smazaný uživatel

No to urcite, hraje momentalne lepsie nez vas Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Uvidíme, už má 2 kvalitní námazy...

Reagovat
SunFells

Škoda, že tam nebyl Ox naletěný, moc pěkný míč.

Reagovat
jacobT

Mohol prehodiť Alexisa s Oxom nech hrá Alexis na Clichyho

Reagovat
Counter

Alexis má levačku na opírání, nebezpečnější je zleva.

Reagovat
Fenri

Jo, kdyby ho Zaba s kompanym pustili se otocit s micem... zprava by mohl aspon centrovat

Reagovat
Infernoqt

Alexis by měl dneska máknout a předvést se před svými budoucími spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

17:09 Falcao by údajně mohl zakotvit v Liverpoolu

Radamel Falcao hostuje z Monaka v Manchesteru United, kde se mu ale příliš nedaří a podle všeho Rudí ďáblové nevyužijí na konci sezóny opci. Kolumbijský kanonýr by ale poté mohl zůstat na severozápadě Anglie, zajímat se o něj prý začal Liverpool. (clubcall.com)

Reagovat
mithro

preco vlastne arsenal nehra v normalnych dresoch?

Reagovat
SunFells

Parádně Oxík, Demichelis trochu ponížen.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ej škodááá

Reagovat
Kokesh

Horsi vykon od stopera jsem dlouho nevidel...priserny.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis..

Reagovat
smazaný uživatel

coq zatial v defenzive skvely

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nachooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

a girouuuuud nie?

Reagovat
smazaný uživatel

NAchoooooo

Reagovat
Miguel19

PROMĚŇ!!!!

Reagovat
Counter

NACHO

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
SunFells

Nacho nám dá naději vyhranou penaltou a pak nám ji vezme dvěma hrubkama vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

super ze aj toto vies obratit na to ze je traged

Reagovat
Miguel19

Těžko, chytá Ospina...

Reagovat
SunFells

Ten mu pomůže.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tenhle smajl by byl lepsi, ty vtipalku. Po tech srackach, cos tady psal po derby, je to od tebe fakt hodne vtipny..

Reagovat
kiwwi

pod este

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto penalta ?

Reagovat
smazaný uživatel

no celkem jasna

Reagovat
Switchback

Reagovat
Counter

Si piš

Reagovat
SunFells

Za fauly běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

však byla jasná...

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Palo, Palo

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa ho prakticky vobec nedotkol, Monreal padol ako kabela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

nedotkl se ho vůbec, akorát tam nechal koleno a pánev a Monrealovi znemožnil další postup... Ale jinak se ho vůbec nedotkl...

Reagovat
smazaný uživatel

taketo penalty sa na Etihade proti nam nepiskaju, to je porusenie kodexu.... a este vraj panev

Reagovat
smazaný uživatel

úplne jednoznačne mu zabránil v prieniku svojou nohou, toto je penalta v každom prípade

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobre,nehadam sa, vlastne neprotestoval ani Pelle ani Kompany, ale aj tak s nou nesuhlasim

Reagovat
Arbiter

mi přijde, že bys s ni nesouhlasil, ani kdyby úplně celý svět tvrdil, že to penalta byla

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie to cely svet netvrdi

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

nachooo

Reagovat
Heisenberg

Wow, jedem. Zatím nádhera.

Reagovat
fantomas

Zkáza Nacho.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Saaaantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
tweek

JOOOOOOOOOOOOO!!! NACHOOOO!!!!

Reagovat
Miguel19

G O A L!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Switchback

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho Santiiiiii

Reagovat
Trand

Santiiiiiiii!

Reagovat
Whitemedia

Santa

Reagovat
Counter

S A N T I

Reagovat
FCSL

Vamoooooooos Santi

Reagovat
blade115

Alexis je hrozně bombový hráč...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

A Silva taky

Reagovat
Whitemedia

Silva hraje?

Reagovat
SunFells

Ty vole, jak jsem tam viděl Harta skákat ... SANTI

Reagovat
smazaný uživatel

GOL!

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Santi - jistota

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený simulant

Reagovat
Switchback

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Rohlíček

Santiiiiiiiiiiii

Reagovat
Arbiter

Kompany je hňup

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
Miguel19

Dpc tak vystřel..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Ramsey 5 minút je v offside a prihráš mu to

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramsey je vocas, Giroud mu tam pul roku ukazuje, ukazuje pak vybehne, je 10 metru v offsidu a pak mu to tam Ramsey da

Reagovat
SunFells

Všichni jdou doprava, tak i Ramsey jde s míčem doprava

Reagovat
Side

Ramsey to jako neviděl, že je giroud v offsidu?

Reagovat
VasAFC

Střídej ho! Rosa by tam udělal jinej vítr

Reagovat
kiwwi

Reagovat
VasAFC

Co se směješ .. rosa je aspoň trochu rozehranej a horší by určitě nebyl. Naopak si myslím že by to tam rozhýbal protože Ramsey je fakt tragickej

Reagovat
kiwwi

je to kokot ten Wenger

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Per to bude gif

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekné vidieť, že si verí

Reagovat
SunFells

Per Pocem kamdeš

Reagovat
Fenri

Per technik

Reagovat
Thoomas

Ty Merteho finticky, z toho mam vetsi radost jak z golu

Reagovat
SunFells

Jj, největší katastrofa fotbalu, teda hned po triumfu Chelsea v LM, byl ten moment, jak jednou zblokovali jeho volej ...dovedeš si představit Mertesackera dát gól z voleje?

Reagovat
Thoomas

Nedovedu, ale ten gol bych si urcite pamatoval celej zivot

Reagovat
SunFells

No právě

Reagovat
Heisenberg

Merte with the skills to pay the bills.

Reagovat
Trand

Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

60 mega za Mangalu a Bonyho, alebo kolko a cela zaloha je do ofenzivy nepouzitelna, ak nieco nevymysli Silva, Pelle to nejak prespekuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Ox dneska celkem spatny, uz ztratil dost micu

Reagovat
SunFells

Nejvíc zarážející je, že chodí do 1v1, když má možnost si pomoct se spoluhráčem.

Reagovat
blaugrana

To je teda pekné holomajzna.

Reagovat
Counter

Arsenal se výjimečně rozhodl nepřijít hrát otevřený fotbal no.

Reagovat
smazaný uživatel

46 vyprodukovanych golovych sanci pre Navasa tuto sezonu ?

Reagovat
SunFells

Pro Navase? A kolik jich dal?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeho produkcia vytvorenych sanci, kolko ich dali, si staci pozriet v asistenciach

Reagovat
kiwwi

a nehodila by sa tam viac predlozka "od" ?

Reagovat
smazaný uživatel

hodila, ale "pre" tiez nezavadza

Reagovat
kiwwi

nezavadza ale zavádza

Reagovat
smazaný uživatel

to vyprodukovane cislo je pre Navasa, nie na Navasa....ok, je to kostrbate, ale snad pochopitelne nie ?

Reagovat
FUnk

city zatim slaboucci, yaya v tom tredu chybi strasne hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nuda, protože Wenger konečně použil nějakou taktiku proti silnému soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

aha...jaka je ta jeho taktika ?

Reagovat
SunFells

Jaká je tvá taktika s tou pičovinou, cos napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

jakou picovinu jsem napsal ?

Reagovat
SunFells

Tu, na kterou jsem reagoval?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen se ptam, jaka je taktika na dnesni zapas ? Zatim mi to neprijde jako zadna takticka bitva, spis je to takovy nic moc fotbal, ktery zatim rozhodla penalta, jinak je to sama ztrata a nepresnost. Zadnou taktiku nevidim, jen obrana arsenalu hraje velice dobre a city skoro k nicemu nepustila

Reagovat
smazaný uživatel

fakt to tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

dejú sa zvláštne veci

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Musim vsak pochvalit Arsenal za vybornu a doslednu pracu v obrane, prakticky nas nepustili do prilezitosti. Ocakavam vietor v druhom polcase z nasej strany.

Reagovat
Side

do piče ale, tolik nepřesností a špatnýho zpracování, to je tořes

Reagovat
smazaný uživatel

hm, kouknu na statistiky, za 40min jedna střela na branku, z toho penalta....Ne, nezapnu to, nebudu si kazit chuť nudnym fotbalem.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

mate nekdo gif na pera

Reagovat
smazaný uživatel

refreshuj arsenalist.com, tam to bude najskôr

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

To, co se děje, že odkazy mají hypetextový odkaz?

Reagovat
SunFells

Byl tu takový návrh před dvěma lety. Už to PJ stihl.

Reagovat
smazaný uživatel

vírus, neklikaj

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dik

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud zajebal Coqa prihrávkou a ten to pokazil... teraz neviem, komu to mám dať za vinu, keďže som neobjektívny mamlas a protežujem obidvoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá někdo funkční odkaz na sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím špíl City- Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya strasne chyba

Reagovat
Fenri

Rozehravka City je uplne priserna...

Reagovat
j_mrazik

Rozehrávku mají dobrou, střední záloha u nich je super, ale křídelníci nic nevymyslí a u nich to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis klasika, do prveho to napali

Reagovat
alcantara

Nacho uz je jednotka na LB?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, len bol Gibbs zranený

Reagovat
SunFells

Těžko říct, snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tazko povedat, striedaju sa aj dost podla zraneni, ale v poslednej dobe mam pocit ze je lahko preferovany

Reagovat
smazaný uživatel

spíš naopak, Gibbs je lehce preferovaný

Reagovat
Counter

+ Několikrát hrál i na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
PhilipS

Teď sem to zapnul....kde je kurva Rósa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

na kolejich

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

sigur rósa?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Whitemedia

Kompany se na dnešek asi špatně vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

vyhoď ho!

Reagovat
Arbiter

Co se stalo Kompanymu, že se chová jako hňup a koleduje si o červenou?

Reagovat
blade115

Toureho absence je znát asi tisíckrát víc než Agüerova... Jen dobře že s nimi hrajeme v době APN.

Reagovat
Sali5

Jsem si říkal měsíc zpátky, že nám to pěkně vyšlo i s tou Swansea, no Bony by tam stejně už nebyl

Reagovat
Miguel19

Bony by jim stejně nepomohl

Reagovat
SunFells

Proč to kurva nepískne? A Ramsey si zas kličkuje doprostřed vápna ty vole.

Reagovat
Whitemedia

Navas neodcentroval po zemi na přední tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Milnera a on nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

Dean zkusene dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo do druheho polcasu miesto Navasa

Reagovat
Counter

Hezky teď Héctor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas again

Reagovat
smazaný uživatel

Coq už si to šéfuje

Reagovat
Miguel19

Arsenal už se začíná posírat omg...rychle přidejte druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel

coq jak burcuje uz len zapracovat na ukazovani prstom

Reagovat
Side

Coquelin

Reagovat
Fenri

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Musel sem se přestat divat, furt se mě to sekalo, jak to vypadá?

Reagovat
Heisenberg

Skvělý poločas. Hrajeme daleko kompaktněji, výborně presujeme a dostupujeme hráče, záloha dokáže podržet míč, zhušťujeme střed, všichni se vrací dozadu. City nehrají dobře, ale my jim nic nedovolíme, to je rozdíl oproti minulým zápasům, velká pochvala týmu. A Coq zase suverénní, je to borec.

Reagovat
SunFells

Paráda, čekal jsem, že dostanem gól do šatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta vobec nemala byt ale Arsenal hra skvelo zatial

Reagovat
Usty

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vobec

Reagovat
Minister

keby si napísal, že nemusel ju odpískať, tak ok... ale vôbec nemala byť?

Reagovat
Counter

http://arsenalist.com/f/2014-15/man-city-vs-arsenal/foul-that-led-to-penalty-for-arsenal.html

Proč ne? Kompany se to snažil skrýt, ale stejně to na mě působí, že šel Monrealovi do cesty a nechal mu tam nohy.

Reagovat
kiwwi

ty vole to pises ako keby to tak na niekoho nemuselo posobit sak jasne mu zblokoval cestu...jasny faul

Reagovat
Counter

Snažil jsem se být slušný no

Reagovat
smazaný uživatel

skočil mu do cesty. jasná

Reagovat
smazaný uživatel

meh odpiskal to len preto lebo ma rozhodca s Kompanym beef

Reagovat
kiwwi

mmmmm beef

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo... ruce sice měl zvednuté jakože nic.. ale pravé koleno mu tam nacpal

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Futbal nic moc ale hrame velmi organizovane. To som teda fakt prekvapeny

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin effect

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin umí zařvat

Reagovat
Counter

Wengerova taktika "braňte Silvu" funguje brilantně, jen tak dál

Reagovat
Matić

Počítá se stopka za 5 ŽK i v FA cupu nebo ne?

Reagovat
kiwwi

od 1.1. je to uz 10 kariet

Reagovat
Matić

tak to jsem nevěděl díky

Reagovat
smazaný uživatel

nema žiadnu stopku

Reagovat
Infernoqt

City si ani jednou nevystřelili, to museli odkoukat od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va City otočit!!!!

Reagovat
J0EL

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

ty pořád po někom chceš, aby něco otáčel, co ty máš za úchylku?

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada az moc nadejne, jsem zvedavy jak se to posere..

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Dá se na to koukat, ale škoda, že je to bez gólových šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nudnější zápas jsem dlouho neviděl, ten střed City je totálně tragický a Milner s Navasem neschopní nacentrovat. Líp než Navas centruje snad i Danny Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm zatiaľ pre mňa až neuveriteľne dokonale zvládnutý prvý polčas po taktickej stránke od AW, stred poľa výborne bránený, skvelé dopĺňanie, absolútne famózni Santi + Alexis ... penalta bola jasná, Kompany tam nechal koleno, zaslúžené vedenie ... som zvedavy na reakciu Pelleho

Reagovat
j_mrazik

Rosa místo Cazorly.... tohle přání asi neklapne, co?

Reagovat
Fenri

Cazorla je dneska strasne dulezitej...

Reagovat
Counter

Vole Cazorla je supr

Reagovat
smazaný uživatel

za to Ramsey...

Reagovat
Counter

I ten si dozadu odvádí svoje. Akorát už má kartu a navíc se vrací po pauze, takže by měl jít po nějaké hodince dolů.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

Zajímavý, že bez Tourého je najednou Silva úplně odstřiženej. Není tam nikdo, kdo by mu pomohl při tvorbě hry a je docela zapíchlej na podhrotu. City by určitě pomohlo střídání - nějakej Fernandwhatever dolů, Džeko/Jove nahoru a Silva níž. Tahat všechno přes Navase je docela vtipný.

Arsenal pěknej výkon hlavně dozadu, nepustí City vůbec k ničemu. Hlavně Bellerin mě příjemně překvapil Jenom je škoda, že prakticky nehrajou po stranách, kde je často prostor a centry na Girouda by mohly fungovat. I když je tam spousta hráčů, kteří i u vápen City lehce překombinujou, příliš šancí si takhle nevytvoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Silva na CM? To by bylo fakt genialni.

Reagovat
Usty

nebo na křídlo a Milner dolů, to je fuk. ale s tímhle gól podle mě nedáte.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ten stred je navrat do doby, kdy tam hral De Jong s Barrym. Dal bych tam Lamparda za Fernanda a Joveho za Navase.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Wat

Paráda, udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

http://sport.aktuality.sk/c/181469/online-manchester-city-arsenal-fc/

výstižný komentár k žltej karte Kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne celý ten live komentár je super

Reagovat
smazaný uživatel

34' Kks, ten Čembrlejn je rýchly ako gepard.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Usty

co to píše za vtipálka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade-Chamberlain potiahol loptu po krídle, v stokilometrovej rýchlosti ju odcentroval

Reagovat
Wat

Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Nikikrew

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Boa jeo, hrajte pomalšie, nestíham pozerať aj písať

Reagovat
smazaný uživatel

fantasticky odohrane zatial, ked toto vydrzi tak to bude najlepsie zvladnuty velky zapas za posledne roky rokuce...ale snivalo sa mi asi pred 2 dnami ze sme vyhrali 1-0 a potom otocili v nadstavenom case tak pozor na to

Reagovat
vitasrp

Na to, jak je Kompany kvalitní stoper, tak má těch zbytečnejch chyb v důležitých utkáních na můj vkus až moc. Není náhoda, že tu kravinu dneska udělal on.

Jinak se mi to od Arsenalu hodně líbí, takhle vyspělej, defenzivní výkon bych nečekal, ale mám obavy, zda stejně disciplinovaně vydrží hrát celých 90 minut. Bylo by úžasný, kdyby současný stav udrželi, ale jsem přesvědčen, že to v druhý půli bude ještě pořádný peklo, tak uvidíme, zda se to podaří.

Reagovat
j_mrazik

Kdyby byl potrestanej špatnej první dotyk Demichelise, tak by zase nikoho nepřekvapilo, že minelu udělal on.

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal, Bellerín a Coq zatím paráda, celkově organizace hry na jedničku. Druhej poločas bude peklo, snad výjde nějakej brejk.. Bojím se, aby rozhodčí nechtěl vyrovnat tu penaltu červenou pro Kosťu

Reagovat
smazaný uživatel

Maradonov exzať v drese domácich sa snaží, ale zatiaľ sa ešte do sľubnej koncovky nedostal. Ale bacha naňho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze City nejlepší asi Clichy, jinak je to jedna velká slabota. Za Arsenal Cazorla a Coq, naopak Alexis, Ox a Ramsey nehrají moc přesvědčivě.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Arsenal, dneska to bude konečně suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

coq to zatial zvlada s prehladom, najlepsi od nas..akurat obcas vymysli kravinu s loptou ale to sa snad casom lepsi..uplne kludne z neho moze byt velky hrac lebo toto su velke vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

No jo, konečně máme vlastního pundita, takže si i Arsene musel najít slovo taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

City na mě nejen dnes působí jako taková banda hvězdiček, kterejm nikdo neumí vštípit pořádnou disciplínou, kvalitní herní systém.. Ten tým absolutně nemá na to postoupit přes Barcelonu a nemá ani na to, aby zopakoval výhru v PL, dokud bude Mou živej a srát Anglii.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

To je presny. Stejna banda jak Real pred prichodem Mourinha. A uz je fakt na case, aby konecne takovej Mourinho prisel a dal je do late. Ti nejlepsi hraci starnou a lepsi uz to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Selé zle – povedal by na adresu domácich Reza. Viete. Ten z farmy. Nie z hokejovej, ale tej, čo tam naberú všakovakých típkov a všakovaké típky.

Ale poďme k futbalu. Domáci nevystrelili na bránu. Mám pokračovať? Nemusím, obraz si urobíte sami. Áno, jazdia, drú, hrajú bojovne a obetavo, ale evidentne chýba mozog mužstva Yaya Touré, ktorý by vniesol nejaké momenty prekvapenia.

Arsenal perfektne bráni, až mi je to divnuo. Defenzívou predsa nikdy nevynikal, skôr hrou smerom dopredu. Rozoberme si rozhodujúci moment. Penalta. Bola – nebola?

Bola, lebo rozhodca ju odpískal. Ale keď sa na zábery pozerám opakovane, Monreal si do Kompanyho vyložene nabehol a pokutový kop si vyfilmoval. Nuž tak veru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola, lebo rozhodca ju odpískal. Ale keď sa na zábery pozerám opakovane, Monreal si do Kompanyho vyložene nabehol a pokutový kop si vyfilmoval. Nuž tak veru.

Reagovat
kiwwi

dost nepodareny trelling

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co říkáte na Henryho postřehy v TV, mě teda nepříjde jako nějaký taktický stratég, spíš má takové obecné připomínky. Tohle na budoucího manažera Arsenalu nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz muze delat manazera wenger, proc ne henry ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Trand

Na manažera Arsenalu ho nevidí asi nikdo.

Reagovat
Side

nějakej stream na sky sports prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

dík

Reagovat
smazaný uživatel

@Squawka 18s19 seconds ago

Francis Coquelin's first-half by numbers:

5 headed duels won

2 tackles won

4 interceptions

3 clearances

1 block.

to by maticovi stacilo na 2 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

(takze uz to vieme - je presne 4krat lepsi)

Reagovat
smazaný uživatel

úplný súhlas, to tak nejak sedí akurát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

vysmievaš sa Coquelinovi? nevieš, čo robíš, kamarát.

Reagovat
Arbiter

spíš se vysmívám té vaší teorii o tom, jak je nějaký Coq lepší než nejlepší záložník PL

Reagovat
Lacko_Boh

chalani to mysleli vážne

Reagovat
smazaný uživatel

...

ty si fakt stratený prípad, kámo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Spíš ne no.

Reagovat
Lacko_Boh

Ja si vobec neviem predstaviť že pod Ospinom dostaneme gol

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Právě ses o nějaký postaral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už tečeme

Reagovat
Side

Alexis tragédie dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Navaaaas, ale kdeze..

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis lepší jak Cahill. Určitě.

Reagovat
Miguel19

Ramsey se solidně trápí

Reagovat
jacobT

Hlavne sa zbytočne tlačí moc vysoko, mal by hrať hlbšie

Reagovat
jacobT

lietame tam ako splašení

Reagovat
Side

to fakt ještě prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

City na to teda vleteli, wow

Reagovat
niflheim

Joud

Reagovat
smazaný uživatel

Čembrlejn.

Reagovat
SunFells

Ramsey s Alexisem ztrácí

Reagovat
Trand

Sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

pekná Alexis

Reagovat
Miguel19

Ten střed + křídla City To je zoufalost na entou...

Reagovat
smazaný uživatel

vediet, ze mi odide Yaya, bez ktoreho je tim o polovicu slabsi, tak to asi tiez vyriesim Bonym za 25 mega, ktory nemoze hrat navyse mesiac...

Reagovat
Sandstorm

To budou řešit v létě, si myslim

Reagovat
Sandstorm

Fernando a Navas jsou hodně slabí. To nejsou hráči do základu TOP týmu.

Reagovat
Sandstorm

Celkem se mi líbí, jak Wenger vyřešil DM a RB z vlastních zdrojů. Coquelin i Bellerín hrají dobře a hlavně od Coquelina se to už asi moc nečekalo...

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

B O H A

Reagovat
Miguel19

On ho nevyhodí?

Reagovat
Miguel19

Evidentní 2. žlutá pro Kampanyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

tak evidentní, jak dvě žluté a jedna červená, které Cahill nedostal v zápase proti Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

To má akú súvisloť hluáčik?

Reagovat
Miguel19

Co to je za výblitek tvl?

Reagovat
Pigeon

chtěl jsem jen mít srovnání

Reagovat
Miguel19

Ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Ramsey to čo bolo za prebratie

Reagovat
PhilipS

Kompany měl bejt venku....

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
Nikikrew

Ty vole to je tempo a fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

teda, pomýliť si Kompanyho s Bellerinom...

Reagovat
jacobT

Ja že ide dať žltú za ten zákrok na Alexisa a to len Bellerinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Alexis je super hráč, ale ty kličky před vlastním vápnem jsou trochu nesmyslné

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to vidi i Wenger a brzo vystrida Ramseyho, ten dneska nic mo. Posadil bych i Alexise, jenze Theo, to by byla jeste vetsi bida no...

Reagovat
Fenri

Rambo se tlaci hrozne dopredu, hrozne nezodpovednej tedka.

Reagovat
SunFells

V druhém poločase ho to postupem času chytá víc a víc.

Reagovat
pa3ce

Bellerin je úplne mega

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to doprdele ten Arsenal tak otevírá? Vždyť s takovou ten gol dostanou určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tá wengerova taktika

Reagovat
Fenri

klasicky, potrebujeme udrzet golovy naskok a tak zacnem bezhlave utocit a nechavat otevrenej stred.

Reagovat
Side

probuďte se

Reagovat
Usty

Koscielny

Reagovat
jacobT

Bol som za Ramseyho ansadenie miesto Rosu ale s týmto pístupom tam mohol byť kľudne Rosa. Aaron hrá ako keby sme prehrávali.

Reagovat
PhilipS

Ten Ospina mi přijde na golmana malej...moc k němu důvěru nemám....

Reagovat
tweek

wengera dnes nepoznavam

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v pytli, ten zase City zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa a skôr než v 75'

Reagovat
PhilipS

taky čumím....

Reagovat
SunFells

Rosa jde snad za Ramseyho ne za Oxe.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Wenger Aarona nikdy nestřídá mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

vladze behat, takeho hraca skoda striedat..navyse je to takto defenzivne stabilnejsie

Reagovat
SunFells

S těmi jeho výlety ani ne hele. Taky tam poztrácel nějaké jednoduché míče.

Reagovat
Trand

Tojo, jen to byl takový můj postřeh, že ho snad nikdy nestřídá.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Matić

Ten Giroud tam je na co? Mnohem víc by se tam hodil někdo běhavější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme za druhý gól.

Reagovat
Matić

Ja to vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

a zas... má hrať CM a hrá hroťáka proste

Reagovat
smazaný uživatel

kto siel od nas dole?

Reagovat
smazaný uživatel

aha nic mi nesedelo

Reagovat
Usty

schopnost Arsenalu kombinovat pod tak velkým tlakem je fascinující

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Santi je v tom až neľudsky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

co máte všichni s tím Yayou? však je od minulé sezóny míň jak poloviční, hra City víc záleží na tom, jestli mají den Silva a Kun

Reagovat
smazaný uživatel

co máte všichni s tím Yayou? však je od minulé sezóny míň jak poloviční, hra City víc záleží na tom, jestli mají den Silva a Kun

Reagovat
SunFells

Per si naráží do uličky Ospina to tam zas od autu pálí do středu hřiště, velice opatrná hra

Reagovat
jacobT

A Aarona tam nechá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey furt hraje, ten musi byt dobre ritoliz...

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne... ako by mohol dobre hrať, keď má hlavu neustále zastrčenú vo wengerovej riti...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Usty

žirůůůůůůů

Reagovat
Minister

Giroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooooooooooooooooooooooooood !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Miguel19

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZÍK

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Žirííí

Reagovat
jacobT

OLIEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Wat

GIROUD!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OLIVIER DE GIROUD

Reagovat
SunFells

Na co je tam ten Giroud?

Reagovat
Trand

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Godwinson

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

JE TAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

OĽĽĽĽĽĽĽOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

SANTIIIIIIIIIIIIIIIIIII 1+1 klenot

Reagovat
smazaný uživatel

keby sme aspoň tú EL vyhrali

Reagovat
VasAFC

Co to je za výkřik do tmy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rohlíček

OLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
SunFells

Obrana city vědělo, že se hraje?

Reagovat
PhilipS

Že by Arsenal porazil někoho z top 3? Nová doba...

Reagovat
t0mmy33MCFC

Prvni polocas jsem nevidel , ale to co vidim ted, jestli nas takhle porazi doma uz ani Arsenal tak to je letos hroza bida

Reagovat
diastan

konec

Reagovat
smazaný uživatel

No ty pičo, to si děláš prdel? Co se děje se CITY? (nedivám se)

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dal gól. (taky se nedívám)

Reagovat
Wat

Ale teda bránění přímáku od City -

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, kde byla obrana City??? Kompany a spol. šli při tý standardce na pivo ne?

Reagovat
PhilipS

A Rosa instant impact...

Reagovat
smazaný uživatel

loool, ta obrana City, nie sme na toma z tak zle

Reagovat
Arbiter

Jak to brání?

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENÁÁÁL PODRUHÉÉÉÉÉ

Reagovat
SunFells

Na co tam šel ten Rosický? Šak ten Alexisovi na třetí gól nepřihraje ...

Reagovat
VasAFC

ty to tady systematicky zakřikuješ?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Teoretik

prej wengerova taktika, vyklusávající, resp. stojící hráče city by ubránily i kužely

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je dnes zlýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel az moc ://

Reagovat
Infernoqt

začínám silně pochybovat, že tu LM letos vybojujem

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam Ozila namiesto Ramseyho a Rosického na CM

Reagovat
PhilipS

Rozhodčí mě sere....

Reagovat
Side

Navas tvl to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

lol, co to tam zkouší ten z toho bilba??

Reagovat
Nikikrew

Santi jednoznacne najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Santi To je blázen

Reagovat
Mada

uprostřed hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Santi. To je blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Cazorla každopádně hraje božsky.

Reagovat
smazaný uživatel

jako obvykle...

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Navas je nejtrapnější křídlo v PL. Zlatý Willian...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbo je zmrd!

Reagovat
pa3ce

Oooooooooo Santi Cazorla, naší away fans sú mega Aj keď prekričať fanúšikov City nie je tak ťažké

Reagovat
Counter

Nacho

Reagovat
Whitemedia

Monreal

Reagovat
Side

Monreal

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Co se formy týče (nehledě na statistiky), tak je to opět ten Santi ze sezony 12/13.. Snad si to udrží celé jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Azza

Reagovat
Whitemedia

a rohy pořád kope Navas..

Reagovat
SunFells

Nacho je v rámci možností v druhé půli velmi dobrý.

Reagovat
Corosian

Cazorla je famozni...hraje si tam s nima jak s zackama

Reagovat
pa3ce

Santiiiii, on je Boh.

Reagovat
Miguel19

Santi Neskutečný výkon....

Reagovat
jacobT

Santi

Reagovat
Rohlíček

Santi je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Santi neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla

Reagovat
Nikikrew

Santi neskutocny <3

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis musi začať hrať trošku jednoduchšie

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Santi, to je kouzelnik

Reagovat
SunFells

Iniesta může zavřít krám.

Reagovat
Side

Santiiii

Reagovat
Counter

C A Z O R L A

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIII

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlu nepoznávám

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Jinak byl zvolený nejlepším hráčem ligy za prosinec.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vždycky když jsem ho viděl, tak to byl těžkej průměr

Reagovat
PhilipS

Na Santiho tři fauly a nic zas...

Reagovat
PhilipS

nevím jestli kompenzuje za tu penaltu, ale druhou půli nechutně připískává City...

Reagovat
SunFells

Dean si kompenzuje úplně něco jiného, to je jeho standardní výkon při zápase Arsenalu.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ji nakonci dostal

Reagovat
Miguel19

Ospina panuje

Reagovat
smazaný uživatel

Začni nám fandiť, nielen dnes. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
supervizor

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty proste pozeráš a pri tom stíhaš ešte aj twitter a ef?

Reagovat
Counter

jo

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

mal ísť sám Hector

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey to zase zazdil..dneska fakt hruza

Reagovat
smazaný uživatel

a ted zase cumi na balon misto odkopu...

Reagovat
tweek

Tvl nechápu Wengera s tím Ramseyem.. vždyť je vidět že už 15 min šlape vodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je průměrák, nechápu, že hraje základ v takovém klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jsem rád za takového průměráka.

Reagovat
bednik

víc takových průměráků

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

tvl tak ho vystřídej ne

Reagovat
Miguel19

Clichy už to dotáhl taky na rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy: 14-1

Reagovat
Side

Flamini, šance pro city

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini a gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Arsenalu evidentně místama nevěděli, kde mají stát, tak tam poslal Flaminiho, aby jim to ukazoval... pro Wengera, taktika!

Reagovat
Fenri

Stihne flamini zlutou?

Reagovat
SunFells

Stihne

Reagovat
smazaný uživatel

Patrilo by sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero nezvláda

Reagovat
Side

proč to jako nepodrželi v rohu, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Santi proste neuveriteľný

Reagovat
raduinho

Žádný Szcz, žádný Arteta a už to nejsou takoví tragédi jak normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu zadny Ramsey a hned to pude

Reagovat
Mada

Reagovat
Azza

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kompanyho si berie Rosický klasika

Reagovat
FUnk

rosa

Reagovat
Trand

Flamini.

Reagovat
Counter

ŠMARJÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
SunFells

ROSAA Tam to byla pro Flamstera povinnost

Reagovat
smazaný uživatel

To bola ulička!

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud teď několikrát krásně sbírá ty pasy ze vzduchu.

Reagovat
SunFells

Fantastický.

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
Amos

Lepidýlko

Reagovat
Kokesh

Rosa vyborny, pokazde nejfotbalovejsi, ale to v Arsenalu neni problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Mada

Reagovat
Amos

Je strašně v tý hře cejtit, za jakéhokoliv stavu.

Reagovat
SunFells

Takto nedohráváme kolikrát zápasy ani doma proti týmům ze spodu tabulky.

Reagovat
pa3ce

Inak to tu nejako nevidím spomenuté, ale Kos hrá dnes tiež úžasne, veľká istota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme ze je to zasluha aj Henryho

Reagovat
Counter

A Giroud teď na konci měl asi tři perfektní dotyky ze vzduchu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Krásně to tam zalepoval

Reagovat
Whitemedia

za tenhle výkon by hráči City zasloužili pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

No Yaya no party.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

až moc, dnesks jsem si byl od začátku jistý, že vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace.

Reagovat
Counter

dík, po ČTYŘECH letech venkovní výhra proti někomu z top4

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
Matić

Karáááása

Reagovat
SunFells

Splněná povinnost

Reagovat
Wat

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne gunners...velmi som neveril ze to budu 3 body

a Bosspina vyzera v brane ovela lepsie a istejsie ako Szczesny

Reagovat
Nikikrew

Co k tomu dodat. Takto poctivo odmakany zapas som uz dlho nevidel. Jednoducho fantazia, Santi to je najvacsi dnesny makac a kral, obrana brutalne dobra. Jedoducho lepsie ako orgazmus . Proud to be a gooner

Reagovat
jacobT

Santi fantastický. A veľmi zodpovedne odzadu, v tomto to tam hasil aj za tie Ramseyho výlety.

Reagovat
jacobT

*dozadu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
slavex

Tak organizovanou hru jsem od Arsenalu proti silnějšímu týmu dlouho neviděl. Pravda, City dneska hrálo fakt tužku, střed Fernando-Fernandinho je směrem dopředu úplně k ničemu,ale to nic nemění na dobrém výkonu Arsenalu. Nejvíc se mi líbil Cazorla, ten si tam dnes hráče City vodil jak mladší žáky

Reagovat
Nikikrew

Najlepsie je na tom, ze som trafil presny tip na ifortune na ich fb stranke. Dufam, ze ma vylosuju

Reagovat
VasAFC

Tata dal dneska 5ku na nas!

Reagovat
smazaný uživatel

to je na tom to nejlepší

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Vylosujú? To ťa snáď rovno kontaktujú ako jediného, čo sa trafil.

Reagovat
Nikikrew

tak z cca 1000 komentov urcite niekto dal tiez 0:2

Reagovat
jacobT

No neviem, či bude veľa takých, ale tak teda držím palce nech ti to vyjde.

Reagovat
Kovi81

cau trnky

Reagovat
jacobT

čauko, no čo aspoň dnes si fandil Arsenalu?

Reagovat
Kovi81

ani nie, mal som podane na city

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. 3 body si odnést z Etihad Stadium a ke všemu ještě ČK je neskutečné, teď jen nepolevit a pokračovat v téhle formě Jinak Ospina jen tak Wojtu do branky nepustí, teď to bude mít hooodně těžke Szcz.

Reagovat
kiwwi

ty vole ja hned pozeram kto dostal cervenu kartu, co mi uniklo

Reagovat
Counter

čisté konto no, taky mě to zaskočilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

season.One wildcard can be played at any time. The January Wildcard can only be used after Gameweek 20 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 23 ends (7 Feb 11:30).

Tomuhle nerozumím, já myslel že GW 23 končí posledním zápasem 23. kola, ale podle pravidel fanty to vypadá jako by končil prvním zápasem GW 24. Může mi to někdo vysvětlit?

Reagovat
13

season.One wildcard can be played at any time. The January Wildcard can only be used after Gameweek 20 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 23 ends (7 Feb 11:30).

Tomuhle nerozumím, já myslel že GW 23 končí posledním zápasem 23. kola, ale podle pravidel fanty to vypadá jako by končil prvním zápasem GW 24. Může mi to někdo vysvětlit?

Reagovat
Counter

GW 23 trvá tak dlouho, dokud nezačne GW 24. To je snad jasné, ne?

Reagovat
13

Jen se ujišťuju abych neprokaučoval lednovou wildcard.. Takže si jí pěkně můžu použít těsně před GW 24?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš ji použít do 7. února 12:30.

Reagovat
Counter

Tak můžeš, ale lepší je ji aktivovat buď teď, anebo hned se začátkem toho GW 23 a začít si s tím hrát, než něco lovit na poslední chvíli.

Reagovat
13

No já těch x změn prostě potřebuju udělat až na GW 24. Takže pro to jí tam nechci mačkat už ted, ale až po začátku GW 23, o to mi šlo.

Reagovat
Counter

Já si ji hodil už teď, protože díky FA Cupu nebude liga hned za týden.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

a platil?

Reagovat
nani92

kedže sa brankár lopty dotkol,tak by mal..

Reagovat
kiwwi

A goal cannot be scored directly from a throw-in – if a player throws the ball directly into their goal without any other player touching it, the result is a corner kick to the opposing side.[3] Likewise an offensive goal cannot be scored directly from a throw in - the result is a goal kick to the opposition team.

akurat ze ten brankar sa toho dotkol, tak neviem...keby to pustil tak urcite neplati

Reagovat
smazaný uživatel

to viem, preto sa pýtam

Reagovat
smazaný uživatel

vraj ano

Reagovat
smazaný uživatel

nemal by

Reagovat
smazaný uživatel

mal teda, pardon

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

holt je to agresivnější typ stopera, tak je logicke, ze v techto statistikach bude vypadat dobre. ale jeho chyby ke golu vedly, to tam maji blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

tak hlavně že hrál půlku zápasů co terry no

Reagovat
Ritchie

a samozřejmě i merte, abych neurazil fandy arsenalu

Reagovat
SunFells

Super povybírané statistiky (některé pro stopera fakt vhodné ) a srovnání krajního stopera z tříčlenné obrany s klasickými stopery.

Reagovat
Counter

"key passes" a "chances created" jsou u hodnocení stoperů fakt klíčové vlastnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom XI vs. Everton: Foster; Wisdom, McAuley, Lescott, Baird; Gardner, Brunt, Yacob, Morrison; Anichebe, Berahino. #WBA

Everton: https://pbs.twimg.com/media/B7vBBlGIQAArY6G.jpg

Reagovat
Zaschrona

Zase Barkley na kridle? Aspon, ze tam je Besic i Mirallas.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som vás dlho ... nehráte to Miro-Bark-Nais?

Reagovat
Zaschrona

Praveze ne. Naismith by nemel hrat vubec, hraje dost hrozne, nejaky kreativni hrac by tam misto nej byl mnohem platnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavý, hlavne na tú povestnú obranu štatistiky, čo ukazovali na MNF, sú tragické

Reagovat
Zaschrona

Ja uz na ne radsi ani nekoukam, je mi z toho smutno.

Reagovat
smazaný uživatel

dá sa rátať s tým, že Joel si post udrží?

Reagovat
Zaschrona

No, jestlize bude obvykle, ze bude chytat podobne jako s WHU, tak bych se tomu ani nedivil. Howard letosni sezonu chytal fakt strasne. Nicmene Joel urcite v dlouhodobem meritku neni golman, ktereho bych tady chtel videt chytat, jeho kopaci technika neni dobra pro tym, ktery chce hrat odzadu na prihravky po zemi, stejne tak je jeho vybihani porad hrozne, penalty taky nevypadalo, ze moc zvladne chytat. Alespon je fajn zjisteni, ze neco teda umi, neco chytil, nejakym zazrakem. Aktualne to staci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozohrávka je vec, na ktorej popracuje 3 mesiace a bude to, to nie je žiadne veľké negatívum a penalty sú o šťastí. Ja ho mám z Wiganu zafixovaného ako dosť šikovného a bol by som rád, keby chytal.

Reagovat
Zaschrona

Ale pokud je Martinezuv oblibenec Howard stejne, jako je jeho oblibenec Barry, tak pak pujde Howard okamzite zpatky do zakladu, Joel si muze chytat jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis skvelá zostava dnes proti Evertonu. krásne 4-4-2 v základe s deviatimi Britmi

Reagovat
smazaný uživatel

Pulec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5-2 (Lukaku 3x, Barry, Barkley - Berahino, Lescott)

Reagovat
smazaný uživatel

Drevak Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Capacity limit reached. Please try again later.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti miesto asi neuvoľním heslo je pls, ak bude treba

Reagovat
smazaný uživatel

ano, takže to plní účel

Reagovat
smazaný uživatel

na rojadirecta mas plno kvalitnych sopcast linkov, samozrejme rusky

Reagovat
smazaný uživatel

Piska Ol!ver, to je na figu

Reagovat
Counter

Lukaku si neškrtne.

Reagovat
smazaný uživatel

bojim sa o Martineza

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner pre mňa žltá minimálne, možno aj červená

Reagovat
smazaný uživatel

žltá

Reagovat
Zaschrona

Klasika - WBA zase staci cekat pred vapnem v bloku 2x 4 hraci a zase vyhrajou diky uplne jednoduchym protiutokum. Fakt na nas funguje neskutecne lehka taktika, az je to smutny...

Reagovat
smazaný uživatel

no evidentne tam chýba nejaký tempár, niekto, kto by rozdával prihrávky na nabiehajúcich hráčov (McCarthy?) ... mohol by to hrať Barkley (pozícia a rola Luku u nás alebo Santi včera) na CM (dvojica Barry-Besić mi príde, že je až príliš defenzívna) a dopredu niekto ofenzívnejší

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim. Jediny zapas, kde to v posledni dobe vypadalo docela dobre, bylo proti QPR. Barkley tam hral vedle Besice. Jenze to je ten zakladni problem - Martinez ze zakladu Barryho neodstrani v absolutne zadnem pripade. McCarthy tomu taky chybi, ale spis z toho duvodu, ze porad beha, pohlida to smerem dozadu a smerem vpred dobre rozda prihravku. Kdybych to ridil ja, tak bych v kazdem pripade ze sestavy odstranil Naismitha a Barryho, podle me tam jsou oba uplne zbytecni.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som rozmýšľal možno aj nad stredom Barry, Barkley (McC) a pred nimi behavý Bešić ... videl som ho párkrát a zdal sa mi, že by si tam dokázal nabehnúť, rozhýbať obranu, narobiť vietor ... neviem, možno je to totálna blbosť

Reagovat
Zaschrona

No, to si moc predstavit nedokazu, Besic neumi vystrelit, nema kreativitu. Jeste vloni touhle dobou hral stopera v madarske lize.

Reagovat
smazaný uživatel

a este k tomu to aj strasne brzdi, jeho otocky okolo nicoho ma strasne vytacaju

Reagovat
Zaschrona

Musi se naucit tu hru zrychlovat, ale porad je novacek v PL, nechce to kazit, jako se mu to povedlo hned v premiere s Chelsea. Ale porad to brzdi min nez Barry...

Reagovat
smazaný uživatel

čerpám len z toho, že som už za posledné roky videl na hrote aj takého hráča ako je Khedira

Reagovat
Zaschrona

A jak to fungovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

občas tam bol vzruch ale tak, ja som nehovoril, aby dával góly, ale aby to tam rozbehal, nejaká narážačka, to musí podľa mňa zvládnuť

Reagovat
Zaschrona

No, mozna lepsi, nez koukat dalsi zapas zas na to stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith je zatiaľ vážne márny

Reagovat
Lovec

Kde na to hledíte?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lovec

Díky. Ale už jsem našel SopCast. Ten poslední nabízený tady http://www.rojadirecta.me/ by měl fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ten Lukaku tak dreveny ?

Reagovat
Zaschrona

Kdyz nedostane balon a neustale u nej jsou 2 hraci? Co s tim ma delat...

Reagovat
smazaný uživatel

to mal zase ale aj Anichebe, ale ten podržal loptu, získal čas, ukľudnil hru ... dnes zatiaľ Ani>Rom

Reagovat
Zaschrona

Jenze Vic hraje do otevrene obrany a ma dostatecnou podporu od spoluhracu pri protiutocich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ mi príde, že mu to dosť uľahčujete, keď Ani dostane loptu, tak takmer žiaden tlak naňho, neskoré dostupovanie, zato pri Romeluovi sú hneď 2-3

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

on je dnes celko spatny, nedokaze dat ani prihravku do postupnej akcie, lahke lopty sa od neho odrazaju...

Reagovat
smazaný uživatel

skor by som skusil si vymenit poziciu s Naismithom, ktory by sa presunul na hrot

Reagovat
Zaschrona

Ja bych Naismitha vystridal, Barkleyho poslal na AM a na kridlo poslal McAlenyho. Naismith bude kdekoliv hrat strasne, holt jen ostatni tymy objevily, jak ho staci branit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku na krídlo? tam sa mi nikdy nepáčil

Reagovat
smazaný uživatel

aký systém hrá Everton, keď sa Stones ako stopér stále hýbe na pravom krídle?

Reagovat
Zaschrona

To nema cenu zkoumat, ja to nepochopil za celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

akože raz-dva krát za zápas, keď sa tam dostane, tak nič nepoviem, ale ako sa RCB za 25 minút hry dostane 3 k centru až pomaly od rohovej zástavky, to mi je fakt záhadou.

Reagovat
Zaschrona

Mne taky, ale moc me to ani netrapi, Stones umi zautocit, porad lepsi nejaka snaha net si prihravat kolem toho bloku az do faze, kdy to skonci odkopem Roblese.

Reagovat
smazaný uživatel

veď hej, kým to netrestá niekto, tak to nevadí, len ma to udivilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na football365.sk je naozaj mrtvo , som zvedavy dokedy im to tam vydrzi

Reagovat
fff

Lescott

Reagovat
Whitemedia

lescott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Wow, neuveritelny. Nekdo proti nam taky udelal chybu v obrane. Takze to ted nedame, ne?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jacobT

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

bože...

Reagovat
Error

Ale ne...

Reagovat
mithro

krasne trafena

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu treba, mal to nechať Bainesovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny. Proc to kopal Mirallas a ne Baines? A ten vysledek taky vypovida o vsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je to nesympatický sebec

Reagovat
fff

Blizi sa prehra, Martinezov a moja historicky prva vyhrata stavka

Ale dnes to fakt vyzera presne na ten zapas keby WBA da nejaky gol z protiutoku v 54. minute a sknci to 0-1 ....

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze Pulis je sarlatan a diabol, a WBA pojde od vas s troma bodmi.

Reagovat
Zaschrona

S tim pocitam.

Reagovat
smazaný uživatel

Sly to nejak poresi...

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavoval Lescott tu nepremenenu penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč šel kopat Mirallas a ještě tak lajdácky to kopne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Kazdopadne, za tohle by Mirallas zaslouzil pokutu, nejde za to pokutovat Bainesyho. Ale teda co me napada v hlave jeste hlasiteji - mozna neni Jagielka ten nejlepsi kapitan. Dost pochybuju, ze je v kabine schopnej v tehle situaci zarvat...

Reagovat
Zaschrona

Wow, Mirallas ho stahl. Aspon, ze tak.

Reagovat
Willy Wonka

Přesně to jsem si také už párkrát říkal. Jagielka je takový hodný strejda. Neříkám, že vůdce nemůže být tichý a kliďas, ale k Jagielkovi mi to velení prostě moc nesedí. Osmana bych jako vice-captaina ignoroval a dal pásku Bainesovi. Hraje furt, je to největší hvězda týmu, zkušeností má taky mraky, s respektem také nebude problém a hlavně vypadá, že se umí nasrat, když je to potřeba.

Reagovat
Zaschrona

No, souhlasim, az na to, ze se Bainesy umi nasrat, podle me to v Evertonu neumi prakticky nikdo. Ja bych tu pasku dal Barkleymu, kterymu by to aspon mohlo prinest to, ze by si vic uvedomil svoji zodpovednost za vykony. Jinak zadny krikloun u nas neni, vsichni jsou hrozne hodni nebo to fakt nejsou dobre volby pro kapitana (Mirallas ani Besic).

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna Baines je introvert, takže pokud chceš, aby kapitán uměl zařvat, tak to asi nebude nejlepší volba

Reagovat
Willy Wonka

Já na Everton úplně často nekoukám, ale na hřišti si tedy občas zařve (minimálně na rozhodčího). Ovšem jestli Zaschrona tvrdí, že ne, tak má určitě pravdu. I tak bych mu tu pásku dal. Barkley je na kapitána ještě bažant, ale zase na druhou stranu by ho to mohlo v Goodison parku udržet o něco déle, než se obecně předpokládá.

Reagovat
kiwwi

Hispanec vystriedal Mirallasa?

Reagovat
Zaschrona

Tak pokud tohle Mirallas dela proto, ze si chce vybrecet svymi vykony prestup, tak to je uplne spravne... Nebo jinak nechapu, proc tu penaltu Bainesovi vzal.

Reagovat
10

hrozný tempo, co to je? všichni z Evertonu stojí, s míčem chodí...WBA zase stačí odkopnout na půlku

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, hrozny zapas, 2 trapiace sa muzstva mimo formy proti sebe

Reagovat
Zaschrona

Phil McNulty ‏@phiImcnulty

Hearing Mirallas and Naismith had to be kept apart in dressing room. More as I get it.

Super, posadit je oba.

Reagovat
Usty

proč? Steve asi zjebal Mirallase ne? to je v pořádku

Reagovat
Zaschrona

No, kdyby to bylo naopak, tak bych se hodne divil. Jeste me tak napada, ze by mohl byt dobra volba na kapitana Naismith, ze se snazi, to se mu neda uprit, aspon by byl ostatnim v tomhle prikladem...

Reagovat
Usty

otázka teda, jestli to dobře chápem... chybí mi tam "of themself".. jestli ten tweet neznamená, že byli oba držení od ostatních ale asi je to ta první varianta, jen gramaticky nedokonale..

Reagovat
Usty

Mám vtíravej pocit, že to skončí 0:1...

Reagovat
Zaschrona

Mam ten pocit celej zapas.

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Existuje na svete horsi tym v zahravani rohovych kopu nez Everton?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste v autoch

Reagovat
Zaschrona

Vy fakt ne.

Reagovat
mithro

si nas asi dlho nevidel

Reagovat
Zaschrona

To spis ty nas, naposledy jsme z rohu meli sanci snad predloni, kdyz v derby dal zazrakem Lukaku gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham z dlhodobého hľadiska je minimálne vyrovnaným súperom

Reagovat
Zaschrona

Meli jste tuhle sezonu z rohu nejakou sanci? Jestli ano, jste mnohem lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Zaschrona

Tak aspon hrajete signaly, porad lepsi nez to tam se zavrenejma ocima uplne marne nacutnout a modlit se v zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasch, ako si písal, že Bešić hral nedávno maďarskú ligu, tak druhý polčas to potvrdzuje

Reagovat
fff

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

... Porad je ale dneska nas nejlepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

nepríde mi ... Baines, Coleman lepší

Reagovat
fff

Everton dnes vobec nevyzera ako tim, strasne vela nepresnosti, nepochopeych umyslov, Besic ten furt na dakoho zazera, Lukaku nervozny, Mirallas je Mirallas, Naismith posledne zapasy stale s niekym diskutuje ... cele zle.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja sa bojím celý druhý polčas, že Pulis trochu vysunie obranu a skončí to 0-3

Reagovat
Zaschrona

Muzes prosim stridat Bobe, dik.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak uz jednou vystridal...

Reagovat
Zaschrona

No prave to slovo "uz" mi tady moc nesedi.

Reagovat
Error

To bučení teď bylo směřováno na koho?

Reagovat
Zaschrona

Martinez. Zase nesmyslne strida Besice, kdyz byl dost mozna nas nejlepsi hrac a Barryho tam necha.

Reagovat
Error

Tak to jo. Už jsem se lekl, že právě na Bešiče.

Reagovat
Ed_Hazard

ten koné je tam iba do partie alebo aj dostáva plat? také kopyto nebehá ani u nás v dedinskej lige, nevie ani utekať ty vole...

Reagovat
eliskafan

Naše hra je problém.

Reagovat
Zaschrona

Jestli neprijde vyrazne zlepseni, s timhle spadnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Evertonu jsou hrozní.

Reagovat
Zaschrona

A kteri fanousci by v tehle situaci byli lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

ti, kteří by své hráče namísto bučení podpořili

Reagovat
Zaschrona

Podpory bylo v letosni sezone uz hodne, ten tym potrebuje nutne zprdnout, aby se probral. Jestli to neudela Martinez, musi to alespon nejak udelat fanousci...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že mají čas vytvářet vlajky na Gerrarda a songy proti LFC a nedokážou pořádně podpořit tým, kterej je na cestě do druhý ligy.

Reagovat
Zaschrona

Jake vlajky, jake songy? V zadnem fanoskovskem tabore neni 100% fanousku rozumnych. Vetsina, myslim, stoji porad za tymem i za Bobem.

Reagovat
smazaný uživatel

v boji o zachranu to budu stratene body, ktore Evertonu mozu chybat

Reagovat
Infernoqt

právě naopak, vybojovali remízu a takto se bojuje o udržení

Reagovat
dantetomas

Tak pocas tejto sezony ziska Moyes stratenu reputaciu spat

Reagovat
13

Everton To je tak nekreativní až to bolí. Být tam jeden Coutinho, tak už mají tak deset šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ľavá noha Santiho

Reagovat
dantetomas

A komu by tu sancu pripravil?

Reagovat
13

Sám sobě klidně.

Reagovat
fff

Zas Couts do zatiahnutej obrany az taky dobry nie je, on potrebuje pred sebou volnejsi priestor.

Reagovat
13

Lukaku neviditelnej a Jagielka nedává žádný bomby z dálky pod břevno.

Reagovat
Zaschrona

Meli bychom hrat o vsedni dny casteji, aspon jsou ty vikendy pak celkem pohodove.

Reagovat
smazaný uživatel

Evertone, zavolej do San Sebastianu, tam je váš spasitel!

Reagovat
Nikikrew

Everton znova

Reagovat
smazaný uživatel

dnes stratili oba tímy ... domáci za penaltu a hostia za, podľa mňa, prílišnú zalezenosť, pričom Everton príliš nehrozil ... inak, ten problém s kreativitou by sa dal vyriešiť Barkleym na CM a na podhrot niekto ako podpora Lukakua, lebo teraz tam nikto taký nie je ... P.S.: dúfam, že zostúpia WBA, QPR a Hull

Reagovat
smazaný uživatel

keby zostúpili všetci traja nováčikovia, tak mi to absolútne nebude vadiť. Možno Leicester by som vymenil za WBA

Reagovat
Usty

Hull Pryč s nima...

Pak je mi to asi fuk, nechyběl by mi žádnej z nováčků.

Reagovat
niflheim

Zip watch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele