Premier League - preview 19. kola

28.12.2014, 08:26, aktualizováno 29.12.2014, 09:38
Previews
Posledním zápasem bude dnes dohrána první polovina letošního ročníku anglické Premier League. S výkony a výsledky zatím rozhodně nemohou být spokojeni v Liverpoolu, Reds se pohybují ve středu tabulky a na pohárové pozice ztrácejí osm bodů. Tři z nich mohou umazat v případě výhry nad Swansea...
Liverpool FC - Swansea City  (pondělí 21:00)
Ještě když roku 2011 Brendan Rodgers vyváděl Swansea z League Championship poprvé do elitní soutěže, kapitánoval jeho mužstvu jistý Garry Monk. Ten samý Garry Monk, který nyní o tři a půl let později válí v čele toho samého Swansea; respektive ten samý Monk, jenž si s provinční Swansea vede lépe než Rodgers za kormidlem tradičního velkoklubu z města Beatles...

I labutě - přestože jsou tři body před Liverpoolem - by si každopádně dovedly představit o něco příznivější průběh sezony. Na těch několik poztrácených bodů z vedoucích pozic ovšem zatím Velšané dávají úspěšně zapomenout alespoň teď o Vánocích, když proti Hullu a Aston Ville uhráli ojedinělé slepené výhry.

Taky Reds si na Boxing Day zchladili žáhu, i když to v jejich podání bylo ještě méně přesvědčivé. Burnley mělo překvapivě více ze hry a těsnou domácí prohru 0:1 může považovat za relativně krutou a nezaslouženou. Pro Liverpool však bude důležitější fakt, že venku poprvé od měsíce srpna zase uhájil čisté konto, a taky že se dobře naladil na nadcházející los.

Především trojice Leicester-Sunderland-Aston Villa musí z pohledu Reds vypadat více než hratelně, a ačkoliv Swansea jistě lze považovat za nejkvalitnějšího soupeře z celého tohoto kvarteta, liverpoolští si na něj zkrátka musí věřit. I bez zraněných obránců Lovrena, Johnsona a Flanagana.

Zpátky mezi tři tyče loni druhého celku tabulky pospíchá Belgičan Simon Mignolet a dost možná bude jedinou změnou v základní sestavě domácího celku.

Naopak od Garryho Monka se očekává určitá rotace - speciálně Jazz Richards, Bafetimbi Gomis a Wayne Routledge si brousí zuby na místa v zahajovací jedenáctce. A posledně jmenovaný by to pak i měl mít při čerstvých zdravotních trablích konkurenta Montera docela jednoduché.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Touré, Škrtel, Sakho - Henderson, Gerrard, Lucas, Marković (Montero) - Coutinho, Sterling, Lallana
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Richards, Fernández, Williams, Taylor - Ki Sung-yueng, Shelvey - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Gomis (Bony)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.90 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (neděle 13:00)
Louis van Gaal vyhlásil útok na první příčku. S aktuální desetibodovou ztrátou na první Chelsea je to poněkud fantasmagorická myšlenka, nicméně dobrá forma Manchesteru United je holý fakt. Potvrdil to i v posledním zápase s Newcastlem, který díky báječnému Rooneymu vyhrál 3:1. Teď má před sebou ještě těžší oříšek, výlet na půdu Tottenhamu...

Jestli Red Devils chtějí změnit cíl "Top Four" na "titul", musí v první řadě začít sbírat více bodů na hřištích soupeřů, kde vyhráli od začátku sezóny jen dvakrát (z osmi zápasů). V tomto ohledu tak může být výjezd na White Hart Lane takovým lakmusovým papírkem toho, jak to s ambicemi mistra Anglie 2013 doopravdy je.

Tottenham totiž konečně našel formu i pod manažerem Mauriciem Pochettinem, což se mu dlouho nedařilo. Poslední čtyři soutěžní zápasy ale Kohouti vyhráli, a kromě toho, že postoupili do semifinále ligového poháru, dotáhli se na pouhé dva body k aktuálně čtvrtému Southamptonu. Liga mistrů tak není vůbec daleko.

Boxing Day Tottenhamu vyšel, byť může děkovat rozhodčímu Neilu Swarbrickovi, který mu v utkání na hřišti Leicesteru odpustil pokutový kop. Gól klasického mesiáše Christiana Eriksena tak opět nabyl pojmu "vítězný" (už potřetí ve čtyřech venkovních kláních).

Na White Hart Lane už to taková pohádka není, Spurs z devíti zápasů čtyři prohráli a v tabulce domácích zápasů jsou až desátí. O domácí nekvalitě Tottenhamu může vyprávět i Manchester United, který tam neprohrál už třináctkrát v řadě (8-5-0). Na druhou stranu z posledních čtyřech vzájemných zápasů na jakémkoli trávníku naopak neodešel poražený londýnský celek (2-2-0).

Klíčovým mužem zápasu se může stát Wayne Rooney, třetí nejlepší střelec historie Premier League, kterému schází už jen 6 branek na druhého Andyho Cola. Dva zásahy a jednu asistenci zaznamenal v posledním utkání s Newcastlem, přestože se v sestavě 3-4-1-2 zasunul do středu zálohy.

Zůstane tam i v tomto klání, především vinou zranění Daleye Blinda, Marouana Fellainiho i Andera Herrery. Michael Carrick se navíc uvelebil ve středu obrany. Louis van Gaal dále nemůže využít služeb nejdražšího muže anglické elitní soutěže Ángela Di Maríu, který stále trpí na marodce. Je tam také spolu s Adnanem Januzajem a Marcosem Rojem; Luke Shaw však bolavý kotník již vyléčil.

Gólman a kapitán Tottenhamu Hugo Lloris sice odnesl výhru v Leicesteru šrámem na ústech, ale na Vánoční šlágr proti United by měl být připraven. Do hry se vrací záložník Ryan Mason, který už na Boxing Day odkopal poločas.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Fazio, Vertonghen, Davies - Mason, Bentaleb - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Carrick, Evans - Valencia, Fletcher, Rooney, Young - Mata - Falcao, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.50 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Vstali z mrtvých v nejlepší možný čas. Vánoce jsou tradičně obdobím Premier League, kdy se láme chleba a kdy se definují šance mužstev na konečné umístění. Southampton na Boxing Day po sérii pěti soutěžních porážek podruhé za sebou zvítězil a v domácím zápase s Chelsea cílí na hattrick...

V půlce prosince, kdy Saints vypadli ve čtvrtfinále League Cupu proti třetiligovému Sheffieldu United, se nahlas mluvilo o krizi, zlí jazykové dokonce o "po právu uskutečněném pádu" do středu tabulky. Koemanova parta však všem vyrazila trumfy z rukou, střeleckou krizi (5 zápasů, 1 gól) ukončila stylem "co zápas, to tři kusy" a vrátila se do Top Four.

Tohle Chelsea zjišťuje nerada, jelikož v době své velké formy byl Southampton těžkým oříškem pro jakýkoli tým v Anglii. Tým okolo Matiće, Fábregase, Hazarda a spol. se však nemusí bát vůbec nikoho.

Mourinhovi svěřenci sice nezvládli udržet neporazitelnost, ale jejich dominanci to nijak nepoznamenalo. Vždyť z posledních deseti zápasů vyhrála osm a všechny o více než jednu branku! Ve formě je navíc i defenziva - Thibaut Courtois vychytal z pěti z minulých šesti zápasů čisté konto.

Pro Blues hovoří i bilance vzájemných zápasů. V minulé sezóně získali proti Southamptonu tzv. Double, tedy výhru doma i venku (a vždy nastříleli tři branky). Z posledních sedmi utkání na St. Mary’s Stadium navíc hned pětkrát zvítězili (5-1-1).

Kde by však Chelsea mohla tlačit bota, je fyzická kondice a připravenost hráčů. Londýňané se jako jediný tým v Anglii pohybuje na třech frontách zároveň, a pokud Mourinho v Southamptonu postaví očekávanou jedenáctku, hned pro šest hráčů z pole to bude už desátý soutěžní zápas v základní sestavě během 37 dní (Cahill, Terry, Azpilicueta, Fábregas, Matić, Hazard). Další tři (Ivanović, Willian, Costa) by pak nastoupili podeváté.

Naproti tomu Ronald Koeman - kromě toho, že nemusí svádět boje v Lize mistrů - s hráči rotuje o poznání více než Mourinho (i vinou zranění), a tak za stejný výše zmíněný časový úsek odehráli pouze Clyne s Bertrandem osm zápasů a Pellé s Fontem sedm. Ryan Bertrand navíc v Southamptonu hostuje právě z Chelsea, a tak do zápasu nesmí zasáhnout.

Pro Saints je to velká ztráta, protože oba krajní obránci patří mezi důležité opory a nejlepší hráče týmu. Kromě něj a zraněného Corka však mohou Svatí využít veškeré hráče z kádru; včetně uzdraveného Morgana Schneiderlina, který už hrál i na Boxing Day, a Tadiće s Fontem, kteří o svátku naopak chyběli.

Chelsea se těší velkému štěstí, co se zdraví týče, a nejinak je tomu i před dalším utkáním ve Vánočním období. Marodka vyprázdněná a Mourinho může tahat libovolné fotbalisty do své ideální jedenáctky. Ta je však dlouhodobě neměnná; jedinou změnou oproti Boxing Day může být nasazení Mikela a vysunutí Fábregase na pozici číslo 10, což je v poslední době pro venkovní zápasy Blues typické.

Naopak Filipe Luís, jenž čas od času začíná od první minuty, se z taktických a defenzivnějších důvodů opět pravděpodobně posadí jen na lavičku.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Targett - Ward-Prowse, Davis, Schneiderlin, Mané - Tadić - Pellé
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Mikel, Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Burnley FC  (neděle 16:00)
Pokud se někdy má přihodit opravdu zvláštní věc, pak zřejmě právě o Vánocích - a něčím velice zvláštním by bylo zrovna třeba vítězství Burnley nad Manchesterem City. Clarets venku tohoto soupeře naposledy převezlo před více než 40 lety, ještě na starém Maine Road v rámci starého Charity Shieldu, a repete něčeho takového si nyní těžko představit...

Burnley už sice dávno není poslední, relativně dávno taky ukořistilo svou první výhru od postupu do Premier League (na kterou tak dlouho čekalo), a schází mu jeden jediný krok mimo sestupové pásmo - přesto ale vínoví nejsou k senzačnímu skalpu Citizens zrovna předurčeni.

Bleděmodří zaprvé neztratili ani kytičku od listopadové reprezentační přestávky, tedy už sedmkrát v řadě; a zadruhé ani samotné Burnley nemá momentálně nejlepší formu. Poté, co mezi 8. listopadem a 2. prosincem posbíralo krásných osm bodů, následně utrpělo hned tři porážky ve čtyřech kolech a znovu jaksi dopadlo na tvrdou zem.

Burnley zatím při necelých dvou štacích v Premier League na cestách vytěžilo ubohých devět bodů z celkového počtu 81 možných a konkrétně na Etihad Stadium se mu tahle bilance jistě nebude vylepšovat lehko. Tím spíš, když Clarets budou opět bez obránců Duffa s Wardem.

V Manchesteru by se naopak znovu mohli těšit z přítomnosti Vincenta Kompanyho. Belgický kapitán Citizens kvůli problémům s lýtkem, respektive zadním stehenním svalem, vynechal dva předešlé duely. Zvážen bude mimoto také zdravotní stav Stevana Jovetiće.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Clichy - Fernandinho, Touré - Navas, Silva, Nasri - Milner
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Jones, Marney - Arfield, Barnes, Boyd - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Leicester City  (neděle 16:00)
Dlouhých deset zápasů Hull nevyhrál, až mu k prvnímu vítězství po téměř čtvrt roce významným způsobem pomohli rozhodčí. Tak jako tako, Tigers na Boxing Day stoprocentně uspěli, poskočili na nesestupovou 17. příčku a dva dny po kontroverzní výhře mohou opět bodovat. Hrají totiž doma s nejhorším týmem Premier League - Leicesterem...

Hull v Sunderlandu pokračoval v otřesných výkonech z posledních měsíců. Už v první minutě po úsměvné minele Daviese skóroval Adam Johnson a po dvou jednoznačných rukou hráčů Tigers ve vápně už to naprosto zaslouženě mělo být nějakých dva, tři k nule. Sudí Marriner však nepochopitelně nepískal ani jednou, a Hull záhy vyrovnal. Ve druhém dějství skóre dokonce otočil a mohl se radovat.

To Leicester stojí na úplně opačné straně barikády - jemu naopak rozhodčí děsivým přehmatem body sebral, když neodpískal jasný faul na penaltu od Vertonghena na Vardyho a krátce nato Eriksen z přímého kopu rozhodl o výsledku 1:2. Foxes nevyhráli už potřinácté v řadě, přičemž za tu dobu posbírali ubohé dva body při skóre 7:25.

Manažer Lišek Nigel Pearson poprvé přiznal, že se jeho tým nachází v opravdu špatné pozici a začíná se pod ním výrazně naklánět trenérská židle. Vždyť na záchranu, kterou nejblíže třímá právě Hull, ztrácí už šest bodů. Další porážka (sedmá v řadě) by mu dost možná srazila vaz.

Leicester přitom na Hull docela umí, z posledních šesti vzájemných zápasů prohrál jediný (3-2-1) a i z minulého měření sil na KC Stadium bral po remíze 0:0 bod. Trápí jej však zranění brankářské jedničky Kaspera Schmeichela, jehož náhradník Ben Hamer se podepsal pod zmíněný vítězný gól Eriksena.

Po páté žluté kartě si rovněž nezahraje ani Jamie Vardy, zraněný je dále Matthew Upson. Hull má trable ještě větší, poslední zápas z trestu za červenou si odkroutí Tom Huddlestone, pět žlutých nasbíral James Chester. Zdravotní problémy pak trápí Michaela Dawsona, Mohameda Diamého a Roberta Snodgrasse.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Elmohamady, Davies, Bruce, Rosenior - Ramírez, Livermore, Meyler, Quinn - Aluko, Jelavić
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky - Mahrez, Cambiasso, Drinkwater, Schlupp - Vardy - Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Sunderland AFC  (neděle 16:00)
Od konce loňské sezony jako by se vůbec nic nezměnilo. Pokud v květnu Aston Villa se Sunderlandem finišovaly bok po boku přesně pět bodů nad sestupovou propastí, i nyní se pohybují v prakticky totožných relacích - ačkoliv na tom jsou Black Cats protentokrát o chloupek hůř...

Přesto by se u obou týmů zřejmě dalo mluvit o pozitivech, ne-li přímo progresu. Například Aston Villa na Boxing Day zkompletovala ze všech týmů nejvíce přihrávek a sám manažer Paul Lambert si pochvaloval, nakolik se mu v posledních dnech podařilo změnit styl hry mužstva.

Pravda, birminghamští už tři kola čekají na výhru a ani s míčem u kopaček se jim nedaří prolomit střelecké trápení (11 gólů z 18 zápasů), ale aspoň nějakým způsobem se hýbou dopředu.

Také v případě Sunderlandu najde své uplatnění jak optimista, tak pesimista. Na jeho nedávné výsledky totiž buď můžete pohlížet optikou škarohlída, který si na prvním místě všimne jediné výhry v osmi kolech, anebo optikou někoho pozitivnějšího, kdo raději vypíchne jediné dvě prohry v devíti posledních střetnutích.

Aston Villa v Sunderlandu nenašla přemožitele už šestkrát po sobě a nyní půjde tuto soukromou sérii prodlužovat i bez Gabbyho Agbonlahora, který se sice před pár dny úspěšně odvolával proti červené kartě z utkání s ManUtd, hned záhy ovšem inkasoval už pátou žlutou kartu v sezoně, a čeká ho tudíž automatická stopka.

Suspendován je rovněž Richardson, zatímco Westwood, Senderos, Baker, Kozák a Joe Cole jsou dál zranění. To marodka Mackems je výrazně štíhlejší - speciálně poté, co z ní na Boxing Day konečně byli vysvobozeni Giaccherini s Jonesem. Jednozápasový trest vypršel Connoru Wickhamovi.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Okore, Vlaar, Clark - Hutton, Sánchez, Delph, Cleverley, Cissokho - Benteke, Weimann
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, O'Shea, Brown, Jones - Johnson, Larsson, Cattermole, Gómez, Wickham - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
Letošní Boxing Day byl jako vždy svátkem fotbalu. Přesto se nad ním vznáší velký otazník v podobě osudových přehmatů rozhodčích, kteří takto výrazně ovlivnili minimálně tři zápasy. Jeden z nich hrálo i Stoke City, které však muselo být sudímu vděčné. Po vítězství na hřišti Evertonu hostí Potters West Bromwich Albion...

Stoke má letošní sezónu jako pobyt na houpačce. Pro svěřence Marka Hughese platí nejlépe ze všech tradiční krédo Premier League, každý může porazit každého. Skutečně, Potters dokážou prohrát i s nejhorším týmem ligy (viz domácí porážky s Leicesterem a Burnley), ale porazit i velkoklub (Arsenal, Tottenham venku, Everton venku).

Poslední vítězství v Goodison Parku nicméně nepřišlo po úplně fér průběhu. Vyloučení se nepochopitelně vyhnul Jon Walters, jenž stáhl Bainese při postupu na osamoceného brankáře, načež Bojan proměnil penaltu, na kterou si sám upadl po nepatrném kontaktu s McCarthym. Nic to ovšem nemění na nemoucnosti Toffees, ale to už je jiná pohádka...

Nyní se Hrnčíři musí vypořádat s vlastní nevyrovnaností na vlastní půdě proti WBA. Britannia Stadium totiž už dávno není ta nedobytná tvrz. Z šesti výher v letošní sezóně tu získali domácí jen půlku. Pro srovnání s minulostí - v sezónách 2013/14 a 2012/13 to dohromady dělá více než 77 %.

Vzájemné zápasy s Baggies navíc předběhly dobu. Zatímco na Hawthorns vyhráli fotbalisté Stoke City všech pět posledních klání (!), doma na vítězství čekají čtyři zápasy a šest let.

West Brom se nicméně v příliš dobrém rozpoložení nenachází. Prohrál šest z minulých osmi zápasů Premier League a trenér/manažer Alan Irvine se podle vedení může obávat o svoji pozici. Naposledy klub z West Midlands podlehl doma na zasněženém trávníku Manchesteru City 1:3, především vinou individuálních chyb.

Možná se ovšem budou moci těšit z návratu Grahama Dorranse, který poslední zápas nestihl kvůli nemoci a poraněnému lýtku. Stoke možná ztratilo Bojana kvůli bolavým zádům, nejistý je taktéž start Phila Bardsleyho.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Muniesa, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Walters, Bojan, Arnautović - Diouf
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Lescott, Pocognoli - Sessegnon, Gardner, Morrison, Brunt - Dorrans - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (neděle 16:00)
Arsenal s West Hamem se o Vánocích v žádném případě nepotkávají nijak často, dnes si však společně střihnou takovou menší reprízu loňského měření sil na Boxing Day. To se tehdy konalo rovněž na Boleyn Ground a přineslo jasnou výhru hostujícím Kanonýrům; to však doopravdy v kompletně odlišné situaci...

Nestává se často, aby Hammers o Štědrém dnu i po Boxing Day seděli výše než Arsenal, jako tomu je nyní. A zrovna loňská situace výjimečnost té letošní dokumentuje víc než ideálně - oba celky tehdy dělilo víc než 20 bodů, a zatímco Gunners okupovali skvělou druhou příčku (jen díky horšímu skóre), West Ham registroval všehovšudy bodový náskok na předposlední místo.

Arsenal to na Kladiváře bezesporu umí - v lize je porazil už sedmkrát v řadě, a jen jednou tak činil nižším než dvoubrankovým rozdílem. Tentokrát však na Upton Parku vážně dělají vše proto, aby se tato černá série dál nenatahovala. V britských kuloárech se dokonce rádo spekuluje o tom, že Sam Allardyce "obětoval" složité utkání na Stamford Bridge, které WHU přineslo první porážku v šesti kolech, za účelem oškubání Arsenalu na vlastní půdě.

Proto prý údajně na Boxing Day zůstaly pouze na lavičce jinak klíčové články sestavy Hammers, záložník Alex Song a útočník Diafra Sakho. Oba by se nyní měli vrátit do zahajovací jedenáctky, což naopak nelze říci o stoperu Jamesi Tomkinsovi. Za něho bude i nadále zaskakovat zkušený James Collins.

Olivier Giroud po svém zkratu v utkání s QPR načíná svůj třízápasový ban, pročež se patrně více do středu pole posune ofenzivní univerzál Danny Welbeck. Návratu na hřiště se potom blíží obránce Laurent Koscielny, avšak vzhledem k tomu, že včera chyběl i jen na lavičce, nedá se očekávat jeho okamžité proniknutí do základu.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - O'Brien, Collins, Reid, Cresswell - Song - Kouyaté, Noble - Downing - Sakho, Carroll (Valencia)
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Debuchy, Mertesacker, Monreal, Gibbs - Flamini, Oxlade-Chamberlain - Sánchez, Cazorla, Podolski - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.75 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Crystal Palace  (neděle 16:00)
Tohle mini Londýnské derby bude jubilejním stým zápasem Harryho Redknappa na lavičce Rangers. Legendární manažer je u kormidla QPR od listopadu 2012, což z něj dělá nejdéle sloužícího šéfa týmu od pětileté anabáze Iana Hollowaya z let 2001 až 2006.

Možná ještě zajímavější je fakt, že v onom mezidobý vystřídali majitelé Queens Park Rangers celých 14 trenérů. Mezi nimi se nachází i Neil Warnock, který byl po necelých dvou letech na lavičce odvolán v lednu 2012. No a den před zápasem s bývalým zaměstnavatelem skončil také v Crystal Palace...

Můžeme jen hádat, zda tento tah pomůže Eagles podobně jako odchod Tonyho Pulise, kdy z prvních šesti zápasů získali osm bodů. Z následujících 12 ale vyhráli jen jedno utkání (1-4-7), a tak se Warnockův odchod tak nějak očekával.

Harryho Redknappa v QPR drží spíše jeho aura a fakt, že je skutečným pojmem mezi manažery; i Tony Fernandes asi pochopil, že problém nebude v trenérovi, ale v kádru, a jen ‘Arry se situací dokáže něco udělat. Zatím se mu to zas až tak nedaří, z šestnáctého místa má na sestup náskok jen dvou bodů - právě na Crystal Palace.

Je tak pro Rangers více než klíčové, aby navázali na úžasnou domácí formu, díky níž získali 13 bodů z 15 možných z posledních pěti zápasů na Loftus Road. Charlie Austin, autor deseti gólů v minulých deseti ligových zápasech - a zároveň alespoň jedné branky ve zmíněných domácích kláních - bude u toho.

Stejně tak i Leroy Fer a Joey Barton, kteří jsou po neúčasti v Boxing Day derby s Arsenalem opět k dispozici a mohou pomoci prodloužit příznivou sérii vzájemných zápasů s Eagles. Všechny tři nejčerstvější zápasy Rangers vyhráli, šestkrát v řadě pak neprohráli.

Keith Millen, dočasný manažer Crystal Palace, se možná hned na úvod bude muset obejít bez největší hvězdy Yannicka Bolasieho, jehož partnerka v těchto dnech rodí. Problémy bude mít i v útoku, Chamakh je stále zraněný, Frazier Campbell pak vinou zranění nedohrál proti Southamptonu ani 50 minut.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Onuoha - Vargas, Barton, Mutch, Fer - Zamora, Austin
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Hangeland, Ward - Puncheon, Jedinak, Ledley, Bolasie - McArthur - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Everton FC  (neděle 17:15)
Když si Newcastle volil klubové barvy, asi ani netušil, jak dokonale budou pasovat na sezónu 2014/15. Sedm zápasů bez výhry, pět výher v řadě, a nakonec i tři porážky v řadě, to všechno příznivci Magpies skousávají v průběhu několika měsíců. Teď se jejich oblíbenci střetnou s dalším celkem v osobnostní krizi - Evertonem...

Jaký kontrast oproti loňské sezóně. Everton i Newcastle se dlouho pohybovaly v blízkosti čtvrté příčky zaručující účast v Lize mistrů. Toffees o ni bojovali až do posledních kol. Jenže teď se nacházejí ve středu tabulky, se záporným skóre; a Blues jsou dokonce až dvanáctí.

Oba týmy mají podobný problém - střílení gólů. Newcastle má sice ve svém středu Papisse Cissého, pátého nejlepšího střelce Premier League s osmi brankami. Ten však nezvládne odehrát celých devadesát minut, často je na hřiště posílán až z lavičky a ostatní útočníci nejsou schopno zvládat jeho úlohu alespoň důstojně. I proto dostal minulý zápas šanci mladík Armstrong.

Everton má potíže komplexnější - v celé ofenzivě nedokáže jeho manažer Roberto MArtínez najít rovnováhu, staví hráče na nevhodné posty; nebo ještě hůře - nevhodné hráče. Vrcholek toho všeho je pak Romelu Lukaku, který jako by nebyl sto nést na bedrech celý útok a ještě k tomu cenovku 28 milionů liber. Loni v této době měl ve 14 zápasech nastřílených 8 branek. Teď má zápasů 18, ale gólů jen 6.

Everton naposledy prohrál doma se Stoke, byť jim hodně poškodil rozhodčí, který už v úvodu zápasu měl vyloučit Jona Walterse. Přesto je něco podobného nepřijatelné; a to se navíc zranily dvě největší opory defenzivy - kapitán Phil Jagielka a brankář Tim Howard. Suspednovaný je navíc ofenzivní univerzál Steven Naismith.

Že by se však všechno zlé dohromady spojilo v dobrý výsledek? Toffees to navíc na Straky umí, vyhrály všechny tři poslední zápasy, přičemž dva byly právě na St. James Parku.

Newcastle po porážce v Manchesteru touží po bodech - obzvláště, když další nezdar by byl již pátým soutěžním v řadě. Dnes jim oproti Boxing Day pomůže Cheick Tioté, který si proti Red Devils odpykal trest za žluté karty.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Alnwick - Janmaat, Coloccini, S. Taylor, Dummett - Colback, Tioté - Gouffran, Sissoko, Ameobi - Pérez
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Stones, Alcaraz, Baines - McCarthy, Barry - Barkley, Eto'o, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC18143140:1345
2.Manchester City18133239:1542
3.Manchester United18105333:1935
4.Southampton FC18102631:1432
5.West Ham United1894529:2131
6.Arsenal FC1886432:2230
7.Tottenham Hotspur1893624:2430
8.Swansea City1884623:1928
9.Liverpool FC1874722:2425
10.Newcastle United1865719:2623
11.Stoke City1864819:2322
12.Everton FC1856727:2821
13.Aston Villa1855811:2220
14.Sunderland AFC18310516:2719
15.West Bromwich Albion1845918:2617
16.Queens Park Rangers18521121:3417
17.Hull City1837818:2516
18.Crystal Palace1836920:3015
19.Burnley FC1836912:2715
20.Leicester City18241216:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2216)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro vítězství Spurs

Reagovat
Cobra

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Reagovat
Fonzi9

+2,5 g a zlobit se nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se nezlobil mít 2 a půl gramu v kapse

Reagovat
Fonzi9

co v kapse, rovnou přiravený k užití

Reagovat
smazaný uživatel

Inak prosím vás čo znamená to 2,5 golu za zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

že padne viac ako 2.5 gólu teda 3 a viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže 3,5 znamená, že 4 a viac golov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sikulka

ale aby sme boli presny tak je to over 2.5 (0.5, 1.5, 3.5 atd.) alebo under 2.5...on tam napisal +2.5 ciez myslel over 2.5

Reagovat
Darren Fletcher

presni

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

a co 4,5?

Reagovat
Hokaido

a když už jsme u toho, co znamenají ty overy/undery 2.25, 2.75 atd ? Většinou jsem se s tím setkal na zahraničních sázkovkách. Na 2.25 over je třeba 2.1 a na 2.5 over je 2.4, prostě ty kurzy jsou jiný. Vysvětlí mi to někdo ?

Reagovat
Kowe

u 2.25 dostaneš při výsledcích se dvě góly (2:0, 0:2, 1:1) půlku zpátky.. to stejný u 2.75 (3:0,0:3, 2:1, 1:2)

Reagovat
Hokaido

dík

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Steven666

Mou by mohol trošku vystriedať hráčov veď by ma neprekvapilo ak by uz niektorí hráči nevládali po 50 minútach.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, ale snad s dobrým koncem pro nás! Tip 1-2 (Kane - Rooney, Falcao) GGMU!!

Reagovat
KarlVonBanhof

Jasna vyhra pro united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunnersaurus

vie niekto či môže hrať Jenko ?

Reagovat
hitZor

Ještě teď hledá svoji hlavu, někde ji nechal při bránění Hazarda

Reagovat
Fonzi9

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, že nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže. Stejně jako Bertrand proti Chelsea.

Reagovat
Wat

Kéžby už dneska nastoupil Podolski, Adrian by potřeboval provětrat těma jeho dělovkama rukavice.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, s Welbeckom na hrote proti tým horám z WHU u nich doma, dnes to vidím na pekný pôrod. Snáď bude aspoň Poldi v základe a šupne im tam zas nejaký screamer. Alebo Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se Walcott ještě nedostal na hřiště, i když jste minulý zápas měli nevyužité střídání? To už je odepsány?

Reagovat
afc

Theo bol na súpiske v piatok, ale bolo zložité ho poslať na ihrisko, keďže sme potrebovali brániť

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by bránil hůř než další unavení ofenzivní hráči? Střídání taky zabije nějaký čas...

Reagovat
aramaki

Pravdepodobne svoju rolu zohral aj terén. Dažďom premočený trávnik nie je asi to pravé orechové pre návrat pre rýchlika typu Walcott po dlhodobom zranení, ešte k tomu do rozbehnutého zápasu, ktorý sme dohrávali v 10tich. Priznám sa, tiež ma napadlo počas zápasu, nech ho tam dá, ale napokon, dobre že nedal. Zbytočný risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale aspoň nějaké 3. střídání by, hádám, neuškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je do defenzívy použitelnejší len o trochu viac ako Arshavin a Wenger je známy svojou priposranosťou pri udržiavaní výsledku, keď sťahuje ofenzívnych hráčov a nasadzuje defenzívnych, viď Chambers a Coq za Rosického a Welbecka. Robí to aj naopak. Ja s tým teda nesúhlasím a je to podľa mňa strašná kravina v 90 % prípadov, ale nič s tým nespravím. Wenger to tak proste robí.

Reagovat
vodka

uvědomuješ si, že ste hráli v 10? ty střídání byly docela logické...

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers nebol, bol tam akurát tak chaos, ktorý takmer vyústil vo vyrovnanie. Koniec koncov, tak to vyzerá vždy, keď Wenger na ihrisko pošle nejakého obrancu za záložníka/útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

je už ti fakt nebudem odpovedať, veď ty si čím ďalej, tým trápnejší.

Reagovat
kiwwi

opytal sa normalnu otazku

Reagovat
smazaný uživatel

nie, neopýtal.

Reagovat
afc

Ze ci je odpisany je normalna otazka?Walcott je Wengerov milacik,takze ako moze byt odpisany?

Reagovat
kiwwi

a preco by to nebola normalna otazka...kazdy musi vediet ze Walcott je Wengerov milacik? Proste uz mal davno ohlaseny navrat do zostavy, mali ste nevyuzite striedanie, mohol ho postavit ale nepostavil ho tak to moze byt niekomu cudne, co je na tom? Ja viem ze sa to pyta ten vrchny hater vsetkeho owny ale neopytal sa nic nenormalne

Reagovat
afc

Tak clovek by cakal,ze ked tak casto riesi Walcotta,ze bude vediet,ze je to Wengerov milacik.A davno navrat nemal ohlaseny ani nahodou,ved len minuly tyzden sa vratil po zraneni do zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že sa to opýtal len preto, aby si zarýpal (teda, aspoň tak to on vo svojom svete vidí) a rozhodne to nie je normálna otázka. Prečo by ako mal byť odpísaný? Vrátil sa minulý týždeň a keďže máme okrem neho ešte stále absolútne nevyužívané krídla Poldiho a Joela, tak načo by sa jeho návrat mal urýchlovať? Hlavne teda v takom zápase, ako bol ten s QPR, to nedáva zmysel.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Normální otázka by to byla, kdyby se neptal pod každým článkem. Owny evidentně řeší Arsenal víc než svůj Tottenham a myslím, že bez Arsenalu by se mu zhroutil život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro Stokaře: Jak se jeví po skoropůlce sezóny Božan? A co Muniesa? Pořád bída?

Reagovat
vodka

božan je poslední zápasy nejlepší a nejnebezpečnější hráč. jakmile začal běhat, přestal se bát chození do soubojů, tak je super. Vnese do hry strašně moc energie, zároveň podrží balon, je schopný i pěkně přihrát. Občas debilně ztratí balon. Ale líbí se mi víc než Arnautovič ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, snad mu to půjde pořád. Byla by ho škoda, kór když si ho člověk pamatuje jal v 17ti ničil v Barce protivníky...

Reagovat
smazaný uživatel

“I scored two goals in the CL, then I got benched again. I don’t know what more to do to show the coach”, Podolski told Polish news outlet Gwizdek24.

“I don’t want to wait for my chance. I’m 29. I want to play, play, play! What more can I do than what I am doing?”

“He [Wenger] is not blind, he sees that I’m not getting the minutes I’d like. He’s accountable for the results, I understand that.

“But in the next few days I’m going to talk [with him]. I want to know the club’s intentions for me.

[Inter Milan?] Nothing is a foregone conclusion. First I need to know what Arsenal’s opinion is.”

Reagovat
smazaný uživatel

pojď k sousedům, Lukáši

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to preto, že na tom obrázku nie je žiaden charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski in, Wenger out!

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger stay, Podolski out

Reagovat
Miguel19

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mimalu

Budou letos vůbec hlášky z diskuzí?

Reagovat
Feind

byvaji tak 31.

Reagovat
Mimalu

zase tak si to nepamatuju,ale nějaká nominace už probíhala ne? potom byla volba a 31. bylo až vyhlášení

Reagovat
Feind

myslim, ze se to dela interne a az z vybranych kadidatu muzou hlasovat bezni uzivatele

Reagovat
Mimalu

já mám takový pocit že první byly návrhy uživatelů, potom byl onen interní výběr 50 nej(?) a potom bylo finální uživatelské hlasování a následně vyhlášení

Reagovat
M0rb1D4S

Stačí se podívat, jak to probíhalo v předchozích letech. 31.12. - hlasování, 1/2. 1. - výsledky.

Reagovat
Mimalu

a uživatelská nominace už 27.12.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě docela začíná iritovat jak je v každém článku několikrát zmíněno Boxing day. V tomhle článku to je 14×!

Reagovat
fantomas

Krabicový den by ti vyhovoval spíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš chytrý kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Fonzi9

je to v jednom období za rok, tak si to užívej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi o ten název, jde mi o neustálé opakování jednoho slovního spojení pořád dokola. Mluvím o slohové stránce. Jak to vypadá napsat pomalu v každém odstavci Boxing day?

Reagovat
fantomas

V každym odstavci je to prostě jako Štědrej den, to na Vánoce taky slýcháš každou chvíli.

Reagovat
Fonzi9

neboj zítra si to to přečteš už jen ve shrnutí.. a pak maximálně pti nějakej tej vzpomínce na ,,boxing day,, během sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může slabá slovní zásoba a nedostatek slovních obratů, které by zabránily používání Boxin Day.

Reagovat
smazaný uživatel

*Boxing

Reagovat
smazaný uživatel

*Boxin'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Day of boxing by bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo 26. prosince

Reagovat
13

případně tomu říct hezky česky na Štěpána ne?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jaká to neotřelá slovní zásoba!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy rád pomohu, nemáš zač.

Reagovat
Usty

Den po Božím hodu.

Dva dny po Štědrém dni.

Pět dní před Silvestrem!

..redaktoři

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

Den po Božím hodu...WTF?

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

to sa ako u vas 25. december vola Bozi hod?

Reagovat
alcantara

Nepoznas Pelisky? Ked som to pocul prvykrat, tak som neveril, ze pocujem dobre, ale je to tak....Cesi proste.

Reagovat
kiwwi

Pelisky som videl x krat ale toto som musel asi vzdy prepocut alebo co...sialene slovne spojenie

Reagovat
smazaný uživatel

jestli by aspon na Bozi hod nemohl byt klid?

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

naposledy som to pozeral v krcme kde som musel napinat usi aby som nieco pocul...fakt som si to nikdy neuvedomil resp. mozno som to aj pocul ale mozno som si myslel ze to je nieco vymyslene

Reagovat
fantomas

Na Pelíšky do krčmy... wow.

Reagovat
kiwwi

ne...si v krcme a idu Pelisky

Reagovat
alcantara

Ta scena, ked tam Kodet ide svoje solo tesne po nokoch, najlepsia cast filmu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

si nevidel Pelíšky?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je i boží hod velikonoční

Reagovat
kiwwi

Reagovat
alcantara

Podla wiki mate dokonca tri, nejaky svatodusni este

Reagovat
fantomas

Jj, a nevidim na tom nic k WTF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

na slovensku se tak tomu říkalo taky

Reagovat
fantomas

Jestli je to pravda, tak...

Reagovat
kiwwi

kedy v 15. storoci?

Reagovat
vodka

tipnul bych tak do poloviny 20. aspoň.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Slovensko 2 : Finsko 1 , na strely 12:38. To co chytil nas brankar, to som uz dlho na takejto urovni teda nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Máte golmana, my bohužel díru a obranu na pytel

Reagovat
scholes18

rozhodcovia hnusne tlacili finov ku golu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ako tak drzi iba ten zapas, co otocili s nami, inak by boli beznaadejne posledni, skoda, ze sme to tam posrali

Reagovat
Wat

Hm, už by na ten zápas mohli navázat, ten náskok se jim furt zvětšuje.

Reagovat
SunFells

Poldi in, Wenger out.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to nezvyk že hrajem už v 1, přijde mi to strašně brzo

Reagovat
SunFells

V tomto maj slepice výhodu no.

Reagovat
FUnk

vzhledem k prubehu posledniho zapasu bude unava na nasi strane....

Reagovat
smazaný uživatel

Chris Cowley: Once played on Portland - Dorset, took goalkick into the wind and the ball went over my own crossbar for a corner. #breezy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

To si tam asi ešte nevidel Källstroma.

Reagovat
SunFells

To není o tom pasu.

Reagovat
nani92

paráda, opäť o 13

Reagovat
Hokaido

proč není jeden zápas v 18:30 ?

Reagovat
smazaný uživatel

je o 17.15

Reagovat
Hokaido

to je stejně na hovno...

Reagovat
fantomas

Taky nechápu, co to letos vymysleli za nesmysl. Loni to bylo jako klasicky v sobotu, letos může člověk vidět celý max. dva zápasy.

Reagovat
kiwwi

3

Reagovat
kiwwi

a zajtra stvrty...to zase nie je tak malo na jedno kolo nato ze sa hra skoro cele v jeden den

Reagovat
fantomas

Jj, a loni moh UPLNĚ každej vidět pět zápasů. Letos může UPLNĚ každej vidět jen dva.

Podle mě to je docela slušnej sešup.

Reagovat
kiwwi

ok, ja si nepamatam ako to bolo minuly rok, ale proti tomuto proste nic nemozem namietat, uplne luxusne si pozriem 3 futbaly v takom case jak mi to presne vyhovuje

Reagovat
Error

Můžeš vidět 3 a ještě si ušetříš hejty na Wengera.

Reagovat
fantomas

Ok, tak...

* fanoušek většiny PL týmů může vidět jen dva.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaký taký fanúšik, čo fandí väčšina PL tímov?

Reagovat
smazaný uživatel

väčšine*

Reagovat
fantomas

Achjo. *fanoušek jednoho z 12 týmů PL

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

hmm, neviem ale pre mna to vybrali idealne, tieto 3 zapasy by som si vybral aj tak

Reagovat
fantomas

Tak to mě utěšilo

Reagovat
kiwwi

pretoze o 19:00 mam uz iny program a nevidel by som to

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Louis van Gaal vyhlásil útok na první příčku. S aktuální desetibodovou ztrátou na první Chelsea je to poněkud fantasmagorická myšlenka

Tak slibnej začátek preview a pak je autor začne vychvalovat... Pffff

Reagovat
vrabejka

100. Pro prohru Arsenalu a Spurs.

Reagovat
SunFells

Tedy pro výhru manu?

Reagovat
tomasinho

Remízu Spurs ideálně.

Reagovat
nani92

ale nie dnes

Reagovat
kiwwi

o co ide scouserom...pad United alebo boj o 6. miesto so Spurs?

Reagovat
tomasinho

Prostě ztráta obou, stáhnout Spurs i United o 2 body.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, plichta Arsenalu a výhra Spurs. Vy si zítra dělejte co chcete, ale beztak zas rupnete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
13

Ryan Bertrand navíc v Southamptonu hostuje právě s Chelsea, a tak do zápasu nesmí zasáhnout.

Já myslel, že tam je na přestup. To je docela k zamyšlení, když si člověk veme jaké hráče si Chelsea může dovolit poslat na hostování.

Reagovat
SunFells

Je tam na hostování, protože Chelsea chtěla částku, kterou nikdo nechtěl zaplatit. Ale je tam opce na tu částku, kterou v létě Saints asi určitě využijí.

Reagovat
Miguel19

Kolik je to, 10?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC XI: De Gea | Jones McNair Evans | Young Carrick Rooney Valencia | Mata | Van Persie Falcao #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
kiwwi

bolo jasne ze vela zmien robit nebude ale uplne ziadna? to sa len tak nevidi

Reagovat
wild

ocakavana

Reagovat
smazaný uživatel

Útok budí respekt, obrana důvěru.

Reagovat
kiwwi

tie obrany sa nam uz pretocili milionkrat vselijake a boli uz asi aj horsie a stale mame 4. najlepsiu obranu v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tu poslední část může hlavně De Gea ne?

Reagovat
kiwwi

no popravde dost ale stale...

Reagovat
vodka

to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už oficiálně potvrzené, stejná jako na Boxing

United XI: De Gea, Jones, McNair, Evans, Valencia, Carrick, Rooney, Mata, Young, van Persie, Falcao. #mufclive

United’s subs vs Spurs: Lindegaard, Rafael, Smalling, Shaw, Fletcher, A.Pereira, Wilson. #mufclive

Reagovat
nani92

to bude válec ked namiesto Younga s Valenciom tam nabehne Rafael so Shawom

Reagovat
Miguel19

Young > Shaw

Reagovat
kiwwi

ten bol dobry

Reagovat
Usty

? není to snad v posledních zápasech jeden z nejlepších hráčů?

Reagovat
kiwwi

to je len klam, ja sa uz nim nenecham ojebat...prehodis futbalistu z lavej strany na pravu a zacne hrat jak pomocnej skoly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako uznávám, že Ashleymu to teď jde dobře, ale Shaw je přece jen lepší a bude nejlepší za pár let

Reagovat
smazaný uživatel

Len ho pekne vychovajte pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Mason, Stambouli; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC subs: Vorm, Dier, Walker, Lamela, Dembele, Paulinho, Soldado.

Reagovat
fantomas

Něco příšernýho. Ale kiwwi aspon zase uvidí toho svýho zázraka v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale hnus

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

za posazení Lamely a za Walkera. jinak jsem koukal a Bentaleb je nemocnej, tak aspoň, že Ryan už je ok a Stambouli není tak zlý.

Reagovat
kiwwi

ty vole, Spurs si setrili Androsa na nas...no snad sa predvedie (aj tak ich prestrielame) a v Januari ho hned berieme

Reagovat
SunFells

Kéž by

Reagovat
fantomas

Přestřílet Townsenda? No chance!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Je váš.

Reagovat
Miguel19

Chiriches, Townsend To ani nemusí nastupovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses u Vlada nedivil. Letos hrál na rb třikrát a pokaždé byl dobrý.

Reagovat
Miguel19

Proti nám byl tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Miguel19

Že asi teda pokaždé dobrý nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se tím vyvrací to, co jsem napsal. Že mají jednu z nejlepších obran díky němu? Llorisovi se zápas proti vám taky nepovedl, ale přesto je to zatím náš hráč sezóny.

Reagovat
Miguel19

No vyvrací tu tvojí větu "pokaždé byl dobrý"..

Reagovat
smazaný uživatel

Jáaaj, já jsem se utnul ve vlákně. Já myslel, že řeč je o De Geovi

Proti vám šel "přes něj" jeden gól, ale tam ho nechal ve štychu hlavně Azza. Ale zápas proti vám se celkově nevyvedl, takže to je takové tvrzení...Na Hazarda by hořel jak Naughton, tak Dier. Pokud nemůže hrát Walker, protože toho má plný krk, tak prostě nemáme žádnou dokonalou volbu na RB.

Reagovat
Miguel19

No taky mi to moc nedávalo smysl...

No uvidíme, snad to uhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ani hovno, jako byl dobrej jen v tom zapase jak sel na druhou pulku a celou jsme ji hrali proti 10ti (villa nebo hull) protoze na nej nikdo netlacil, jinak to byla tragedie, hrubky delal snad casteji nez Kaboul. Podle me by mel radsi hrat Dier, horsi neni a je to mladej anglican, mnohem sympatictejsi volba nez tenhle rumunskej zmatkar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to že je to Rumun je mi fakt u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo uz jen tak na okraj, ale jako hraje fakt hrozne, pusobi priserne nejiste

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to i teď na spurs, víc mě straší ten Andros, ten zajebe každou akci. Vlad Younga snad ohlídá.

Reagovat
SunFells

Dneska si Young vytře prdel s Townsendem a zboří kiwwimu iluze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved len trolluje s tym Townsendom.

Reagovat
SunFells

Netrolluje, on se spíš jen urputně snaží držet toho, co tu tvrdil dřív ...aby aspoň v něčem neotočil a nesral si do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče proč Townsend? A Azza ani na lávce. Co to zas vymýšlíš Mauricio. No tak snad se Andros pro jednou ukopne.

Reagovat
Maresma

Tak to bude asi dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Walkera a Bentaleba, jsem zvědav.

Reagovat
wild

Ale co ma tesi, ze uz je spat Rafael aj Shaw, takze ocakavam ze na FA cup ich nasadi do zakladu a uz zase budeme hravat na 4obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

To je co říct, hrajem druhý zápas po sobě se stejnou sestavou!!

Reagovat
smazaný uživatel

To ani za safa nebolo

Reagovat
Greny

Dneska United nevyhraje

Reagovat
Pinturicchio

Spurs mám rád, ale zase bych si přál vidět "obličeje" všech, kdyby United dokázali ten titul udělat. Těžká volba.

Reagovat
Tolstobik

Ja doufam, ze United tuto sezonu udelaji aspon top 4, nejak ultimatne uhaluzenej titul by mohl znamenat usnuti na vavrinech + Chelsea je letos valec jako prase

Reagovat
Pinturicchio

Nebo by to United zocelilo - nikdo vám nevěří, výkony taky ještě nejsou ideální, všechna ta zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas je by som nechcel vidieť tie už aj tak nafúknuté egá fans united... taký kiwwi, sandstrom alebo Swarley by to od erekcie určite nevydržali.... Swarley by možno konečne našiel pokoj na druhom svete

Reagovat
Pinturicchio

Na Swarleyho jsem úplně zapomněl, jeho srdíčko by to tolik radosti nemuselo unést, to je pravda.

Reagovat
Swarley

věřím, že oproti tobě jsem úplně v jiným světě a jsem za to rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež rád, že v tom svojom nestretávam Teba

Reagovat
smazaný uživatel

asi prvý človek, čo je dlhodobo v spore so Swarleym, wow, držím ti palce, snáď ho vyprovokuješ, nech je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

čože?

Reagovat
smazaný uživatel

ostal som tu jediny normalny nekonfliktny mufan

Reagovat
Swarley

neskutečný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co si ma doberas uz dalsi krat

Reagovat
Swarley

na to teď není čas, teď čaruje Young

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
vodka

ja pochettinovi docela fandím, ale ať začne vyhrávat až od zitřka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
jenage

Proč upřednostňuje McNaira před Blackettem? Přišlo mi, že proti Newcastlu dost nestíhal.

Reagovat
kiwwi

kde ako nestihal?

Reagovat
jenage

Tak viděl jsem jen první půli, ale třikrát mu na té jeho straně někdo utekl nebo ho vykoupal.

Reagovat
kiwwi

na te jeho strane = v strede? na stranach hral Jones a Evans

McNairovi raz "utiekol" hrac ktory ho fauloval a sudi to neodpiskal a z protiutoku sme dali gol

Reagovat
jenage

Ale párkrát se objevil na straně a ve sprintech nestíhal, tím jsem si jistý.

Reagovat
nani92

ked sme sa tešili z golov, tak tam prišiel vždy dosť neskoro..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

to je forma, Zajo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
13

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

proti NU byl z těch 3 stoperů asi nejjistější.

Reagovat
jenage

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United dnes nastupuje v rovnakej základnej zostave ako v poslednom domácom víťaznom zápase proti Newcastlu United. Červení diabli nastúpoli v tej istej zostave 2 zápase po sebe naposledy v novembri/listopadu 2012!

Reagovat
smazaný uživatel

"We have a fatigue recovery specialist," Louis van Gaal tells MUTV ahead of United's second game in less than 48 hours. "He was also with the squad today for the first time because recovery now is very important."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chci vidět, kolik hráčů se zraní.

Reagovat
SunFells

Lukas-Podolski.com ‏@Podolski10 2m2 minutes ago

We are playing a north London Derby today, aiming those 3 points to celebrate the end of the year closer to the top!

Proto mu to proti WHU tak jde, on se hecuje na špatný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa sa dozvedel, že je v základe, čo ho tak prekvapilo, že napísal toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas Podolski has 4 and Theo Walcott has 5 goals in their last 4 appearances against West Ham respectively.

Tak snáď aspoň jeden v základe.

Reagovat
PhilipS

Podolskej místo Girouda je tutovka...

Reagovat
SunFells

Podolskej

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa teda skôr Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox na krídlo/do zálohy a Welbeck na krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck na hrot

Reagovat
SunFells

Ox nemůže. Poldi proti WHU je jasný

Reagovat
PhilipS

Koscielny has a chance, he will have a test tomorrow," said Wenger. "He has a little chance. [Alex] Chamberlain has an even smaller chance.

Reagovat
smazaný uživatel

lol som si myslel, že Wenger ho naposledy prezieravo pošetril, keďže hrá stále a dal mu voľno a on to spravil len preto, že sa zranil. Klasik, no.

Reagovat
PhilipS
Reagovat
PhilipS

Westham bude dneska hodně nepříjemnej....navíc si pošetřili Songa se Sakhem...nefér....

Reagovat
Side

dostanem na piču, remíza bude úspěch

Reagovat
Miguel19

Courtois - Azpi, Cahill, Terry, Luís - Matič, Cesc - Schürrle, Oscar, Hazard - Costa

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Takhle by to bylo nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych Ivanoviče určitě, jinak je to v klidu. Podle mě tam ale nasere Mikela.

Reagovat
Mimalu

Šanci pro Schürrleho bych viděl s dvojkou Matič - Mikel, takto si nedovedu moc dobře představit že by to nechal Mourinho až tak otevřené zvláště venku, takže to vidím na klasiku s Willianem a nebo posazení Oscara, vysunutím Cesca a tam by to možná už s Andrem šlo

Reagovat
LAM

Pro fans United.Už se zná délka zranění Di maríi?Nikde jsem to neviděl.

Reagovat
kiwwi

ani nevieme co mu je a preco nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Hobbit už je hotový...Možno nový film z Lord of the Rings universe?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal: ”It's the 1st time this season I can continue with the same line-up - it's unbelievable - so I don't want to miss this chance”

Reagovat
tomasinho

Máte něco, co se seká méně jak streamsp?

Reagovat
wild
Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://achterdijnsports.org/stream2.php ...ja pozeram stale toto holandske, lebo sa mi paci ich studio

Reagovat
kiwwi

a druha vyhoda je, ze tam nie je pocut Owena

Reagovat
Side

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/OhYm9OeFl6i

machrovina, kdeže nějaký Beckham

Reagovat
Miguel19

Valenciovi by měli říct, jak se podávají ruce

Reagovat
PhilipS

Dneska jsou slípky menší zlo, ale pochybuju, že něco uhrajou.......doufám, že si všechnu kliku nevyčerpali na Leicester..

Reagovat
Miguel19

Oni už tam mají normální kameru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bramborový salát a jedem. Chce to dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

waw BT sports nekameruje zo strechy

Reagovat
Whitemedia

Young

Reagovat
mithro

Young

Reagovat
jk

Cywe Poch to s tou sestavou zas nějak dojebe a přijde na to až v půlce zápasu...

Reagovat
Swarley

Wazzenooo, co to je za zpracování, to je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

McNair

Reagovat
smazaný uživatel

lol McNair je mimo zo života

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

McNair začal hodně vtipně.

Reagovat
Miguel19

Chadli tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo nechtej Falcaovi přihravát ?

Reagovat
smazaný uživatel

zda

Reagovat
smazaný uživatel

no od Persieho bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris > Koblihar

Reagovat
SunFells

Když bude lehké balóny vyrážet, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší vyrazit než to posrat jak Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší posrat než podběhnout jako Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je výstřel hodně mimo

Reagovat
Swarley

jasnej faul na Robina

Reagovat
wild

Reagovat
wild

jasny faul na Robina

Reagovat
mithro

jasny faul sudi

Reagovat
mithro

a toto piskne

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul na Robina

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul Robina

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksenov účes mi pripomína fotky môjho otca, ked mal 35, začal plešatieť a snažil sa to zakryť.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon vies co ta caka.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, vtedy už bol 8 rokov šedivý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je tvůj otec taky lepší než Ozil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to piska pre tych zidakov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
mithro

hrozne zatia piska.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to dopadne tak že budem kopat penaltu a nebo hrát proti deseti. Tottenham si bude troufat a pak udělají něco co rozhodčí bude muset odpískat a pak se budou divit. Tenhle divný metr je pro hráče nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
Infernoqt

Spurs kdyby nám tam zrakvili někoho tak ten kokot ani nemrkne. sudí

Reagovat
13

Že ho teda málem zabil ale!!

Reagovat
13

Šašek Falcao

Reagovat
Greny

Sudí má zatím celkem jasnej metr

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao Bože jižanský simulanti v PL

Reagovat
I am Mancunian

tomu rozhodcovi jebe uz ? nas nemoze dneska zastavit nic

Reagovat
Matić

Chodí LVG někdy vůbec u lajny? Vždy ho vidim jenom na sedačce s tím jeho zápisníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
vodka

Moss je strašný tragéd jako rozhodčí, to tam fakt neni v champu někdo lepší?

Reagovat
vodka

omg, to měl byt gól

Reagovat
Greny

Falcao

Reagovat
mithro

Falcao

Reagovat
vodka

zakončil to jak sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling by dal branku

Reagovat
vodka

rugbyovou

Reagovat
smazaný uživatel

Matička

Reagovat
13

Falcaoo Mata

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaay lmao

Reagovat
wild

Falcao

Mata to ale krasne rozdava

Reagovat
Swarley

tak dneska konečně jsme schopní dávat super nahrávky za obranu (dvakrát Mata), ale nejsme toho schopní využít, to je škoda

Reagovat
13

škodaaaa

Reagovat
Whitemedia

Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

omg, už jsme mohli dát 2 goly a jet v klidu domů

Reagovat
Miguel19

Teďka i Townsend vypadal fotbalově...škoda.

Reagovat
kiwwi

no dneska ma Falcao slusne vytaca

Reagovat
Matić

Ten Chiriches je mega špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mata už je zase to zviera z prvých 2 rokov v Chelsea, to sa naňho krásne pozerá

Reagovat
13

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Mata sa nejak rozohrava.

Reagovat
niflheim

Wazza jak se vrátil... úplně úžasný work rate.

Reagovat
Swarley

a to je po těžkým, má nějaký kruhy pod očima

Reagovat
niflheim

Asi jako já

Reagovat
Swarley

kdo ne

Reagovat
Greny

teď to tref někdo

Reagovat
smazaný uživatel

McNair je ako srnka na lade

Reagovat
PhilipS

Mata už se rozehrál...už nehraje tak připosraně....

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
Swarley

omg

Reagovat
Greny

říkám United dnes nevyhrají, vsadil jsem na ně, to je jasnej polibek smrti

Reagovat
Swarley

já jsem zatím spokojenej s tím, jak hrajeme...to přijde...

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Do pyči

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou luckeři.

Reagovat
mithro

to dnes bude den zase

Reagovat
mithro

a zase. jasna prehra dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Reagovat
13

muhehehe somehow

Reagovat
vodka

boha, to úplně vidím, 10 tutovek a pak dostaneme jeden gól z hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
kiwwi

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

z prdele klika.

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
nani92

mali by sme kupiť toho doklepávača Ronalda...

Reagovat
Greny

Lafatu

Reagovat
niflheim

Luckeři zasraní

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOL, jaké šance :-DDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris skusene vytlacil ocami

Reagovat
smazaný uživatel

sak to mal byt jasne gol kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Technologie hovoří jasnou řečí.

Reagovat
Side

ti vůbec neví tvl

Reagovat
Miguel19

Vertonghen je příšernej stoper.

Reagovat
wild

kurvapica uz mohlo byt po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Mossi, tebe musela vysrat slepice

Reagovat
smazaný uživatel

ten persie je strašně líný hráč

Reagovat
vodka

Stambouli

Reagovat
vodka

kokot, jasná červená

Reagovat
13

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

To bol gól Takú napiču techniku si nechajte, vyjebané sliepky majú obrovské šťastie v každom jednom zápase, žebráci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a nemával tam náhodou offside?

Reagovat
smazaný uživatel

mával, ved tá napiču technologia ukázala jasne, že gól bol

Reagovat
vodka

teď by mě jenom zajímalo, čí to měl byt ofsajd, protože sem tam nic neviděl.

Reagovat
wild

mal

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

to už je druhá vec, ja som sa smial na tej napiču technológii

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao aj Jones boli obidvaja v ofsajde...Falcao branil v hre a Jones hlavičkoval..si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao...Jonesa v ofsajde si fakt mohol vidiet len ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak si otvor oči Ty neegoistický fanúšik united...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si zavri hubu Ty hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

keď nie sú argumenty, príde na rad bezhlavé urážanie ako ja vás fans united milujem

Reagovat
smazaný uživatel

ty za argumenty nestojis, lebo kazda reakcia na teba sposobi, ze odreagujes a citat tie tvoje sracky nechce nikto

Reagovat
smazaný uživatel

lebo žiadne nemáš, nie že za ne nestojím už sa spamätaj a začni sa správať ako dospelý človek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mozes ist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Jones 100% ne, na toho sem se totiž díval a Falcao dost pochybuju, ale je to možné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jones 100% áno, keďže si nabiehal na ten center snáď spoza bránkovej čiary.

Reagovat
vodka

jo sorry, opačně Jones byt mohl, ale Falcao nebyl

Reagovat
wild

Jones bol v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Sak Jones stal uplne na čiare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nepoznáš pravidlá, tak technológia je zbytočná

Reagovat
mithro

strambouli prasa

Reagovat
smazaný uživatel

cervena pre toho kokota

Reagovat
Miguel19

Townsend

Reagovat
Swarley

jako sudí by se mohl už probrat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že spí?

Reagovat
Swarley

ještě chvilku bude takhle pískat a možná ho někdo uspí, i to je možné

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím krom nepotrestání Stromboliho nic nepokazil...

Reagovat
Swarley

Robin u vápna

Reagovat
vodka

on dal Stamboulimu žlutou, ale kolíkama na koleno musí byt červená

Reagovat
smazaný uživatel

To asi špatně posoudil. Možná myslel, že výhodou to vyrušil, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hra za sracku Tottenham doma ?

Reagovat
Hokaido

to, co venku, akorát Eriksen nedává overtimewonderwinnery

Reagovat
smazaný uživatel

To byl fakt gol :-DDDDD proč to neuznal? :-DDDD

Reagovat
nani92

ofsajd tvl :DD

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
jk

offside?

Reagovat
smazaný uživatel

ManUtd vůbec neví...můžou být rádi, že to je furt 0:0.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaale toto je fakt lacne i na nase podjebavanie hm

Reagovat
Nikikrew

a to akoze tento tim Spudsu ma ist do LM?

Reagovat
smazaný uživatel

čo by tma robili? resp. čo by robili vo štvrtky?

Reagovat
Nikikrew

Tak zasa sme pred nimi iba o skore. Ja viem ze je este do konca 20 kol ale vacsina expertov tu na EF tvrdia ako maju nato sa tam dostat. Neviem, nesledujem ich hru ale takto doma United neprehravali nikoho uz davno (silnejsie timy).

Reagovat
Hokaido

Gol to byl, ale on tam pískal ofsajd nebo něco, né ?

Reagovat
Greny

Ten Persie pokud nemusí tak se nepohne to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

a když už se pohne, tak to je směrem k trávníku

Reagovat
mithro

boze, mat tak poriadneho hraca na tej pravej strane

Reagovat
smazaný uživatel

prehanas joj

Reagovat
mithro

dnes smerom dopredu nula bodov zabrzdi a dozadu alebo center niekam do prazdna.

Reagovat
kiwwi

Androsa

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě dneska United v pohodě 2:0 win

Reagovat
fajdax

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrajem tužku, dáme ze 2 šancí 2 góly. Když hrajeme dobře, nedáme nic ani z největších tutovek.

Reagovat
13

Jak se může Evans ještě hádat a zvedat ruku jako že mají?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ovláda o jednu kľučku viac než Andros - dve.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je jeden z najlepších zakončovateľov sveta? zatiaľ sa hrá na Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

to si vymysleli mufani, ze je jeden z najlepsich, nikdy to totiz nedokazoval

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

To vymyslel kdo tu chujovinu se Sterlingem?

Reagovat
I am Mancunian

sterling

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
kiwwi

Facao

Reagovat
kiwwi

Falcao

Reagovat
mithro

mne pride, ze druhy zapas za dva dni je na neho vela esta

Reagovat
vodka

mně se líbí, až na to zakončení a pár chybiček hraje dobře. jeho pohyb je strašně potřeba.

Reagovat
vodka

ok, teď to naschvál asi 3x posral

Reagovat
kiwwi

lol ze faul

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že Tipsport má na Chelsea 1,93, to je trošku úlet, když Synot 1,74. Trestejte kluci

Reagovat
Infernoqt

no tohle už je smůla tvl

Reagovat
Swarley

Robine

Reagovat
Mimalu

Pussy

Reagovat
niflheim

What

Reagovat
vodka

WTF

Reagovat
Miguel19

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
Greny

Persie vole to bych dal já

Reagovat
kiwwi

hej, keby ti to niekto spracoval

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

no ja sa z toho poseriem...to su zakoncovatelia

Reagovat
jenage

Neeeeeeee.

Reagovat
mithro

to si uz seriozne robia <>

Reagovat
13

Jinak RVP hraje jako takovej horší Lafata.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen to je f piči... jak sa pozeral z diaľky

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Frťonchen se posral ne? Co to je za bránění?

Reagovat
wild

Dnes nevyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kurva nie je možné, toto je fakt sen. Už to vidím ako tí sráči zase niečo uhaluzia z priameho kopu, alebo sa nejak od hláv poodráža lopta k Eriksenovi a ten dá gól... Úplní úbožiaci.

Reagovat
smazaný uživatel

z ofsajdu dufam

Reagovat
smazaný uživatel

kdežto ty si frajer

Reagovat
13

Jak si někdo může dovolit mít víc štěstí než United viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

slzicky?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by jsi poznal jak se cítili týmy proti vám v posledních několika kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom kvůli tobě doufám že slepice ten jeden gól, pokud možno z ofsajdu, uhaluzí, abys poznal vaší meducínku.

Reagovat
Swarley

vytáhnout Lionela na hrot, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že Tipsport má na Chelsea 1,93, to je trošku úlet, když Synot 1,74. Trestejte kluci

Reagovat
smazaný uživatel

obecně sázet u Synotu je úlet.

Reagovat
Hokaido

tak za tohle by se ani Torres nemusel stydět

Reagovat
Miguel19

Já bych ho chtěl vidět u toho zpracování...to by byl zase sranda gif

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol v žiadnom priapde faul

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně toho góla dáme a zase budem haluzáci.

Reagovat
I am Mancunian

teraz este slepice golik a je to

Reagovat
kiwwi

dajte toho Falcaa dole, to je nieco priserne jak dnes hra

Reagovat
vodka

eště rozhodne

Reagovat
Swarley

trpělivost

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Lloris > DDG

dnešní souboj dou nejlepších brankářů BPL konečně rozhodne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

chelshit fanda no

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, De Gea se docela nudí, Lloris vás drží nad vodou.

Reagovat
fajdax

Persie, Falcao

Reagovat
fajdax

Ještěže United nemají útočníka, protože to už by bylo po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam si Lloris natiera De Geu na chleba

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne ked na De Geu isla asi iba 1 streka

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked DDG sa nemal ani prilezitost ukazat.

Reagovat
Greny

Taky co měl de Gea na práci? ten mohl být půlku poločasu klidně v hospodě na pivu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
niflheim

Tak už jen čekám kdy dostaneme gól

Reagovat
mithro

napodobne, to je presne za tie zapasy, kde sme hrali hovno a vyhrali.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

booze, to sme tak neprehravali nikoho poslednu dobu ako tychto zufalcov, to musime vyhrat

Reagovat
SunFells

Zatím to vypadá na typickou letošní výhru Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

To Spurs je strašně marné. Proč nehraje Lamela, nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože není v bránění tak dobrý jako townsend

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to znie ako oxymoron

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Townsend není žádný zázrak, ale na rozdíl od Lamely se poctivě vrací a zdvojuje Younga

Reagovat
Side

už sem ho tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Hugooo to je nieco nenormalne !!!

Reagovat
Swarley

Young je dneska famózní

Reagovat
vodka

Lloris, Young

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Young hraje jako pán náhodou, tohle Shaw neumí.

Reagovat
C0br

Lloris

Reagovat
FUnk

hugo se rozchytava

Reagovat
smazaný uživatel

Llorsi neskutečně!

Reagovat
Wat

Hugo znova předvádí, jak úžasným brankářem je.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je výbornej, se vší úctou k Tottenhamu je ho tam škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Lloris je hrozně špatnej při rohu

Reagovat
fantomas

I bez úcty.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio nechce nechať Vertonghena, nech sa v tom topí sám

Reagovat
FUnk

zase jak kdyby hrali poprve spolu....

Reagovat
smazaný uživatel

LLORIS KRAL

Reagovat
Miguel19

Young Shaw už si nekopne...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie. Obrana má dnes den otevřených dveří, Lloris už bude mít zákroku jak hokejovej gólman. Útok absolutní nic. Prostě pár náhodných Pochettinových výher nic nemění na tragický hře. Jedině že by zas Eriksen něco vymyslel. United jasně lepší, ale zas dnes strašně brečej a strašně mě serou. Jo a sudí zatím výborní ( )

Reagovat
smazaný uživatel

gareth16 - nejde mi reagovat, nevím proč, ale díky za odpověď skrz toho Lamelu

Reagovat
J0EL

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Darren Fletcher

úžasný polčas, skvelý výkon, na toto je radosť sa pozerať. top zatiaľ young a mata pre mňa, fajne aj evans

Reagovat
mithro

co to tam nacvicovali a konci s tym autom

Reagovat
kiwwi

neslo nastartovat

Reagovat
fajdax

taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je normálne mdlo.

Reagovat
Wat

Oni zabijou celou minutu na jejich polovině tím, že neumí hodit rychlej aut, to jsou vocasi.

Reagovat
Swarley

ale tohle už je klasika, zápas co zápas máme problém si normálně naběhnout na aut, nechápu to

Reagovat
Wat

On hlavně Young jakoby neměl chuť to hodit, strašně línej se ohnout, když milostpánovi někdo nedá balón až pod nos.

Reagovat
Swarley

tak to už je zase Young no, on střídá ty momenty neskutečně...ale schválně si zkus všimnout v druhé půlce, jakej máme někdy problém rozehrát normálně aut...

Reagovat
Wat

Rád bych, ale šipkařsko-fotbalová neděle mi nedá možnost dokoukat to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

loris a pussy zas nic neda

Reagovat
iamek

Young opet a zase famozni . Mata taky nadhera. Prvni polocas celkove skvelej akorat dva kousky jsme dat meli. Toho budeme litovat.

Reagovat
smazaný uživatel

no, treba v tom pokracovat, ten gol pride, dnes vyhrame

Reagovat
Swarley

těžko tomu až na zakončení něco vyčítat, konečně jsme ve středu jasně lepší (což je hlavně kvůli Carrickovi), fungují konečně skvěle i kraje, hlavně Young...útok se dostává do šancí, dokážeme je parádně vytvořit, ta finální fáze funguje, jsme v dobrým pohybu...

prostě obrovská škoda, že nevedeme o dva góly, to by odpovídalo...chce to trpělivě pokračovat dál, tohle nemůžou Spurs udržet...

Reagovat
13

Stačí aby spurs trochu srovnali svojí hru v obraně a udrží to raz dva.

Reagovat
Swarley

pšššt, ticho, snad se to Pochettino nedozví

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma zaujimala taktika Tottenhamu to je nieco neuveritelne slabe na to ze hraju doma . Klopni do lopty a bez Ta obrana je fakt komicka

Reagovat
smazaný uživatel

obrana by hrála docela dobře, ale ta záloha je naprosto trapná. Stambouli neudělal nic a Mason jen kazí..to to pak má Rooney lehké..

Reagovat
smazaný uživatel

docela dobre tolko nabehov za obranu co pustili stoperi, to je docela dobre no

Reagovat
wild

Neuveritelne co vsetko nam tam dnes nepadlo. Takto dobre vonku sme naposledy hrali snad za SAFa. Sanci sme si vypracovali viac ako za vsetky ostatne zapasy vonku dohromady a je neskutocne ze taki fantasticki utocnici ich nedokazu premenit.. Z nasej strany fakt skvele, chyba tomu len gol. Zaciname si zvykat na tento system? Mata dnes opat fantasticke prihravocky, Young opat slusne, obcas da aj dobry center. Snad nam to tam padne v druhom polcase.

Reagovat
Swarley

musíme dostat do pořádné šance Wazzu, ten letos málokdy zklame

Reagovat
smazaný uživatel

zatím obrovské zklamání. naše hra totální bída + na tiketu mám over 2,5 a win ManU, takže to skončí nějak 0:1, 0:2 a budu naštvaný tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám , že oba tími dajú gól, no keď vidím Huga a náš útok...

Reagovat
FUnk

jako spravny fanda nalozi proti svojemu tymu

Reagovat
smazaný uživatel

když překvapíme a neprohrajeme, tak mi to udělá radost a těch pár korun na tiket oželím, ale teď upřímně. vyhráli jsem 4 zápasy za sebou, to už je tak nějak myslitelné maximum, navíc třeba i proti Leicesteru jsme měli v závěru dost štěstí. to při nás stojí i dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio mi pije krv By som tam radšej videl Erica.

Reagovat
jk

Fazio stejně jako celá obrana Spurs dost dobrý.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Když nepočítám spálené šance, tak naprosto skvělý poločas v druhém přidat gól(y)

Reagovat
Greny

Souhlas fotbal skvělej , doufám že vyhrajete nerad bych mačkal tiket tak brzo

Reagovat
PhilipS

Neskutečná Matova proměna. Jeho první myšlenka už není "neztratit balón" ale "rozjet akci". Obecně United lepší ve všech směrech. Líbí se mi jak agresivně se snaží získat balón. Jedinej Flopcao bída. To na opci zatím vůbec nevypadá. Slípky vůbec netuší, která bije jako proti Leicesteru....

Reagovat
Swarley

jeho výkony jdou nahoru s týmem, pokud to kolem něj funguje, pokud jsme na balonu, hráči kolem něj jsou v náběhu, tak je Mata vždy fantastický...kdykoliv jsme měli problém s pohybem vepředu, byl nulový i Mata...dnes má dostatek možností okolo, Young je věčně volný, útočníci hlavně díky Falcaovi mají také dostatek prostoru i náběhů, skvěle to tam doplňuje i Wazza nebo Tony na druhé straně...pak má Mata kupu možností a on tu nahrávku a myšlenku tomu umí jednoznačně dát...

Reagovat
PhilipS

úplně nesouhlasím..Na začátku sezóny se často bál hrát, schovával se...a i když měl možnost rozehrát dopředu, tak to zasekával nebo sklepával dozadu..To že United hraje líp samozřejmě pomůže, ale on je teď vyloženě jinej hráč...

Reagovat
PhilipS

Dokonce bych řekl, že je to hlavně jeho zásluha, že United hrajou líp a ne naopak...předtím prostě úplně chyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to neprehanal pretoze dneskam ta obrana Tottenhamu je na urovni Almerie

Reagovat
vodka

a Kane hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje za Tottenham sám?

Reagovat
vodka

to ne, ale on snad ani nehraje na hrotu, se motá všude a nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraje vždycky

Reagovat
SunFells

McNair vypadal nebezpečněji.

Reagovat
kiwwi

jeho bolo dnes vidiet este menej ako De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda viděl dost, narozdíl od jiných hráčů Spurs. (Townsend a Chadli například)

Reagovat
kiwwi

sak Townsend bol pri lopte snad najcastejsie

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuufffff, ale zatím se to vyvíjí pro nás nejlíp jak může. Hrajem hovno, takže to bysme mohli nějak zase uhaluzit...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nejaké video k tej gólovej situácii?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale byl správně neuznaný.

Reagovat
smazaný uživatel

To viem ale video na ukončenia dohadov by sa hodilo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vlad i Andros hrajou zatím jakš takš. Vlad sice pozičně mimo a Youngovi tam nechává hektary prostoru, ale dvěma super zákrokama, nám spolu z Hugem zatím zachránil naději. Andros vyslal dva jediné kloudné centry a jedinou střelu na branku. Ale jinak je to teda Horror neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

co se to zas děje

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to výborné. Valencia se mi moc nelíbí, Evans zabíjí protiútoky neschopností rozehrát kamkoliv a Falcao je slabý. Ale on využije jednu šanci a připraví a nebo dá gól, takže bych mu čas dal. Co si pamatuju tak máme proti Tottenhamu tradičně výrazně lepší druhé poločasy, tak snad to tam padne.

Reagovat
PhilipS

Jak se furt diví, že správně odpískal ten ofsajd...u United se tohle normálně pouští...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona to hlavně byla tak nepřehledná situace, že to tady sotva někdo při živém přenosu poznal. Proto ten údiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jestli mi chtěji admini pořád dávat bany, tak můžete mi ho laskavě dát i tak, abych se vůbec na tuto stránku nedostal? nevím co furt proti mně máte

Reagovat
Cobra

Ničeho se nebojím. To uhaluzíme v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Strange strike from Funcalo lol Heargreaves

Reagovat
smazaný uživatel

Linesman ale perfektně. Teď ukazovali ten gól United. Bezchybně odmávaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ak z tohto zápasu sliepky získajú viac ako 0 bodov, bude to obrovské sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rafa se rozcvičoval přes pauzu

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Darren Fletcher

inak Adnan je tak mimo, ze uz nepatri ani na lavicku? ci je tiez zraneny?

Reagovat
wild

chory

Reagovat
FUnk

snad jim pochetino promluvi do duse, 90% balonu za stopery kteri jenom prihlizeji....des, jinak bych misto stambouliho dal dembeleho, ten stred je hrozny

Reagovat
Swarley

Rafa je tam

Reagovat
smazaný uživatel

dobre striedanie, Luj

Reagovat
mithro

Valencia injured

Reagovat
Swarley

aha

Reagovat
nani92

Falafeel

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Rafo!

Reagovat
smazaný uživatel

a pod Rafaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kluci, dostal jsem k vánocům bezdrátovou myš, fakt supr věc

Reagovat
Swarley

nemotá se nikde drát, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael dobry začiatok Takým tempom si do 70tej minuty off

Reagovat
smazaný uživatel

Útočná dvojica Falcao Persie, počet nahrávok medzi sebou túto sezónu = 0

Reagovat
smazaný uživatel

swarley - nemůžu reagovat pod příspěvek, ale nemotá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Hehe, Swarlos, třeba teď.

Reagovat
Swarley

já už si toho prostě všiml v minulých zápasech, to je naprosto směšný, jak všichni stojí a čumí

Reagovat
Whitemedia

Team v Southampton: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Mikel; Schurrle, Fabregas, Hazard; Diego Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel...

Reagovat
Whitemedia

Substitutes v Southampton: Cech, Zouma, Azpilicueta, Ramires, Willian, Remy, Drogba. #CFC

Reagovat
Matić

Oscas ani na lávce poslední zápas to tam pěkně rozpohyboval a díky němu jsme 3:0 vyhráli

Reagovat
Matić

neskutecny, Mourek to protocil dobra sestava, jen se bojim celkem Luise, je celkem ofenzivni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za Luise a Schurrleho

Reagovat
Usty

Měl hrát Azpi

Reagovat
fantomas

Jako aby si Filipe fakt celou sezonu nekopl? Ideální příležitost k rotaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hlavně Luis když nastoupí, tak patří k nejlepším..

Azpi měl hrát, ale místo Ivanoviče, který je hrozný poslední dobou..

Reagovat
Usty

Ivan je hrozný? Vždyť je to zatím nejlepší pravej bek ligy - jedinej špatnej výkon podal za ten poločas proti Derby v League Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ano, poslední zápasy je slabý. Například minule nejhorší z nás.

Reagovat
Usty

Je pravda, že poslední dva zápasy jsem pořádně neviděl, ale do tý doby jednoznačně nejlepší pravý bek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič má ke slovu hrozný HODNĚ daleko.

Reagovat
Usty

Ideální příležitost by byla na Boxing Day, těžký zápasy venku má hrát Azpi.

Reagovat
vitasrp

Proti WHU čekáš víc fyzickej zápas, se Sotonem to bude víc technický - lepší pro Luise.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Usty

Teď hrává skvěle, já si jen vybavuju tu šílenost, co předvedl proti Sportingu (?), jak nevyběhl na vápně proti hráči a ten pohodově zakončil gólem. Dozadu se mi prostě moc nelíbí - tak snad nebude mít moc práce.

Reagovat
vitasrp

Maribor venku, tam to celkově bylo dost ospalý od všech, ale nutnotaky říct, že o když to podcenil, ten frajer to tenkrát trefil naprosto brilantně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trapper

Paráda

Reagovat
Mimalu

dobrá

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

haha mohli by s tými reakciami už niečo spraviť, Samotar

Reagovat
nani92

najskôr máš napísať na koho reaguješ a potom reaguj..

Reagovat
13

Nezaváděj tu nový pořádky sotva si Swarley zvykl na změny v systému reakcí..

Reagovat
smazaný uživatel

matička je supr hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Filipe Luis, Matic, Mikel, Schurrle, Fabregas, Hazard, Costa

Reagovat
Trapper

Paráda

Reagovat
SunFells

#SaintsFC team vs @chelseafc: Forster, Yoshida, Fonte (c), Alderweireld, Targett, Wanyama, Schneiderlin, S. Davis, Tadić, Mané, Pellè.

Reagovat
smazaný uživatel

to je 2 jak lusk

Reagovat
SunFells

Xherdan Shaqiri is set to join Juventus on loan with an option to buy from Bayern Munich. Source - Sky Italia

Reagovat
mimi_united

Začína sa mi to ozaj páčiť, LVG bude budúcu sezónu útočiť na titul

Túto sezónu horší ako tretí nebudeme, pomaličky sa všetko dostáva tam kde to SAF zanechal

Reagovat
smazaný uživatel

Forster, Yoshida, Schneiderlin, Fonte, SDavis, Mane, Tadic, Wanyama, Alderweireld, Pelle, Targett

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to v je v prdeli, aj bez Clynea.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ten lloris nechytá v nějakém velkloklubu vždyť je to naprosto komplexní golman. nechybuje, perfektní reflexy i hra nohou, snad jen pokulhává vybíhání, ale jinak ostatní vše supr. v realu by pasoval

Reagovat
PhilipS

pro mě to už tehdy bylo velký překvapení, že si vybral Tottenham....špičkovej byl už v Lyonu...

Reagovat
Swarley

Evans měl flashback, tak to radši zakopl...poučen

Reagovat
Miguel19

Cesta k vítězství je přes krajní beky Sotonu...tak snad. Sestava dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta Mcnair

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta sa tu nesmej....

Reagovat
vladis271

hasná penalta

Reagovat
Greny

United už dejte gola !! konec srandy

Reagovat
vodka

omg, fakt co víc už van persie chce

Reagovat
Tomekcz

pussy omg to je kok.ot

Reagovat
I am Mancunian

rvp

Reagovat
Greny

Young

Reagovat
Swarley

ty auty prostě

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Youngy

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie už fakt

Reagovat
Swarley

Lionel

Reagovat
smazaný uživatel

hurricane dneska nemá evidentně den. naštěstí pro spurs na druhé straně persie taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

"hurricane"

Reagovat
SunFells

Parádní přezdívka.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vzpomenu vždycky na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=9I-iVHUOXKE

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

RVP

Reagovat
Swarley

už mu musel někdo naložit

Reagovat
smazaný uživatel

RVP si zaslouží každý zápas. Je to hrozný zákeřák.

Reagovat
Swarley

no většinu času ho není vidět...u nás spíš používáme spojení, že číhá nebo je schovaný za bukem, lidově bukař, ale proč ne zákeřák...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, pán je slovomil

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Cervenááá

Reagovat
Miguel19

Bez karty

Reagovat
Hokaido

za tohle to prase šedivý bez karty ???

Reagovat
smazaný uživatel

lol mal dostať žlú...Rozhodca je trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Persie

Reagovat
C0br

dobře mu naložil

Reagovat
fajdax

Pussy

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mega těším na MOTD. Konečně v neděli bude delší než hodinka

Reagovat
vladis271

pussy zmrd.

Reagovat
vodka

a je z toho dobrá sračka v druhém poločase...

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

rvp<>

Reagovat
Pigeon

Persie je menší než větší?

Reagovat
Tomekcz

carrick by taky mohl behat a ne se jen prochazet

Reagovat
Swarley

už i Leo Jones

Reagovat
Greny

United ten první poločas asi bude mrzet

Reagovat
mithro

druhy polcas teda zatial hrozny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
fajdax

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, moc rád bych na vás někdy reagoval, ale vždy, když kliknu na tlačítko reagovat, tak se mi někam celá stránka ztratí a zahlásí mi to chybu. Omlouvám se tedy, že na některé nereaguji

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Mataaaaaaaaaa

Reagovat
Tomekcz

mata ty hnupe co to je za strelu

Reagovat
mithro

Mata

Reagovat
niflheim

Do piče ale už

Reagovat
smazaný uživatel

Mata Ja už fakt nemôžem...

Reagovat
wild

ako to moze takto prejebat?

Reagovat
I am Mancunian

kurva toto co je

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
FUnk

kua MP stridej

Reagovat
Greny

Tak už dejte gol někdo z United, jinak si fakt bude muset dat Tottenham vlastňáka

Reagovat
Lynx

Cazorla style

Reagovat
13

yung toho Matu přechválil

Reagovat
smazaný uživatel

tak zakončenie pravačkou, to som nič iné nečakal. Ale pred chvíľou tá cazorlaesque sťahovačka a kolmica na Younga, to bola nádhera a každého fanúšika pri tom zahrialo pri srdci.

Reagovat
13

však jo, hraje skoro z půlky tak dobře jako Rosa proti QPR

Reagovat
smazaný uživatel

to chodte do pixe uz, take sance

Reagovat
kiwwi

dneska nedame gol ani z penalty

Reagovat
Atlético de Madrid

Moc nechápu, proč ten Gaal nezkusí hrát s Falcaaem na jednoho hrota... jednu dobu byl v tý roli nejlepší na světě, tak by mu aspoň nějakejch 30 minut šanci dát mohl...

Reagovat
Greny

protože by nebylo místo pro RvP

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslel jsem to tak, že by si RvP mohl třeba někdy i sednout

Reagovat
Swarley

nachystejte to Wazzovi, to není možný už

Reagovat
Infernoqt

v té Matově pozici je větší umění branku netrefit než ji trefit, takže prokázal svoji genialitu

Reagovat
Swarley

jako bonus to muselo vylétnout ze stadionu

Reagovat
wild

Evans

Reagovat
SunFells

Evans to taky dobře rozdává.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí v druhom polčase zatiaľ dobrý výkon

Reagovat
FUnk

young redka

Reagovat
wild

daj tam Shawa miesto Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Young už mal byť off

Reagovat
Swarley

Smalling? kdo se zase zranil do prdele?

Reagovat
Swarley

že se vůbec ptám...

Reagovat
Greny

OT : Viděli jste ten gol Nyquista z Detroitu ?

Reagovat
smazaný uživatel

v noci live, parádička

Reagovat
Greny

jojo ja až teď na ČT v Deníku NHL

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
vodka

Falcao down, už nemůže...

Reagovat
vodka

fuck, proč píšu down, když sem chtěl napsat dole?

Reagovat
mithro

kdo je zase zraneny? evans? parada

Reagovat
SunFells

Pěkný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

McNair ostane cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Mcnair je naprosto příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

sem tušil, že vy dva si budete rozumět. tak v létě v růžových plavkách na šlapadle snad zapaříte

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezavid nam...

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sakra

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tomekcz

uz nemuzou budem radi kdyz to ubetonujem na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že gaal se nebojí nasadit smallinga za evanse. mě by tahle výměna budila ze spaní.

Reagovat
13

Nemá někdo gif toho pádu Townsenda jak se kolem něj motal Young? Jestli mu fakt podrazil nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor je zranený?

Reagovat
m.sali

jinak DDG je letos skvělej - neni míč kterej by mu vypad

Reagovat
C0br

sweeper keeper

Reagovat
iamek

De Gea vybehl a vykopl. Nominace na zlaty mic musi byt. Dalsi rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Opičák no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Shawík, budeme dohrávať so 4 obrancami

Reagovat
smazaný uživatel

3 striedania, 3 obrancovia

Reagovat
mithro

Shaw? to chudak falcao bude tyzden mimo po tomto zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw tak mesiac

Reagovat
Swarley

otočka na diamant, hezky pěkně

Reagovat
FUnk

co to je za wengerovinu strideeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Oh McNair...škoda,

Reagovat
Greny

United dejte už ten gol!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta mladá brankářská škola jako de gea, neuer a curtois je supr. na nich jde přesně vidět, jak se za pár let změnily nároky na brankáře. nedovedu si vůbec představit, že by takový barthez, kahn nebo seaman hráli každý zápas tak vysoko a zachytávali nebezpečné balony.

Reagovat
Greny

Reagovat
vitasrp

Courtois třeba vůbec vysoko nehraje, akorát neobyčejným způsobem dominuje ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Páč si neviděl Kahna a nebo Schmeichela v jejich nejlepších letech.

Reagovat
Swarley

neřekl bych, že zrovna třeba De Gea hraje vysoko nějak často, spíš výjimečně...

Reagovat
Miguel19

Courtois má hroznou hru nohama...když to bere oproti Neuerovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Neuerovi má každý hroznou hru nohama.

Reagovat
Tomekcz

ma lepsi techniku nez nase cela obrana

Reagovat
Infernoqt

ten Moss, furt má tu píšťalku u huby a furt jede, furt

Reagovat
Swarley

nic no, budou se trénovat auty jak v žácích

Reagovat
smazaný uživatel

Mason je úžasný... kúpme ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Mason Kane

Reagovat
jk

GarweL

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
FUnk

huricane

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Mason lol

Reagovat
smazaný uživatel

fuck

Reagovat
Swarley

jeden do čtyř, strašnej průser jak tyhle situace řešíme

Reagovat
13

nééééé, haluzáci.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo ťažšie netrafiť ako trafiť a nie Mata

Reagovat
Tomekcz

pussy v 2. polocase neviditelnej, akorat nedal do prazdny, mata, carrick a falcao naopak poslednich 10 minut nemuzou ani behat obrana zmatkuje jako vzdy spurs jasny 3 body

Reagovat
Side

Reagovat
Miguel19

United došly solidně síly..

Reagovat
Greny

bohužel potřebuoval bych nutně dvojku no

Reagovat
Swarley

tak to ještě rychle osol na Wazzu

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

S trochou snahy to mohl rozhodčí písknout jako penaltu. Držel ho teda fest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

když si zahraju na ownyho, tak Kane šel k zemi moc lehce...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ta sracka Lamela nech ide do Talianska spät

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zvierata v tej 16

Reagovat
C0br

no hochům už evidentně došlo, teď ubránit aspoň bod

Reagovat
Swarley

Wazza byl faulovanej jako první

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě

Reagovat
Swarley

jasně mu tam bránil ve hře, nemohl pokračovat v běhu s Kanem a tak ho rukama stáhl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio by sa mohol naucit hlavickovat . Nastavi hlavu zavre oci a verim v boha .

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ho potiahol Smalling ci kto

Reagovat
smazaný uživatel

ten kane je supr

Reagovat
smazaný uživatel

ale na to, že ta obrana united je dost poslepovaná a nesehraná tak hrají pár minut před koncem dost vysoko. docela risk.

Reagovat
niflheim

Ty vole, jak toto může být 0:0

Reagovat
Infernoqt

Spurs jsou antisoupeř na nás, budu rád, jak je dáme aspon o gol doma.

Reagovat
vodka

Škoda, že sme v druhém poločase fyzicky odpadli...

Reagovat
Tomekcz

young

Reagovat
jenage

Youngu!

Reagovat
Whitemedia

Young...

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
Side

Young

Reagovat
mithro

druhy polcas tragedia teda z nasej strany.

Reagovat
mithro

ta nasa forma vonku, to je nadherne citanie teda.

Reagovat
smazaný uživatel

boooze, strata bodov s takymi zufalcami, hroza

Reagovat
Nikikrew

strata samozrejme pre Spuds.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

nervák

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
vladis271

nezvláda to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nezvládáš?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

to chce klud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

tak to bola ultimatna sracka druhy polcas

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

kaspari kdyz neumi promenit takovy jasny sance, at tahnou

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená remíza

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas Tottenham jasně lepší, tak co tady žvatláš pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
J0EL

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Reagovat
niflheim

Dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, židáci, fotbal i firma, obě na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

nervový výtok detected

Reagovat
smazaný uživatel

Zjavne vieš o čo ide

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
negrles

Hooligans

Reagovat
smazaný uživatel

boooze, strata bodov s takymi zufalcami, hroza

Reagovat
SunFells

Poche je o půli pozvedl

Reagovat
kiwwi

ani nie...my sme odisli fyzicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jj, na celý poločas.

Reagovat
kiwwi

Jj, a uz sklapni.

Reagovat
SunFells

Nervičky pracují, čajíčku?

Reagovat
kiwwi

ani nie, len si otravny

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne

Reagovat
SunFells

Taky se vydýchej.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som, prepac, mne to vzdy par minut trva..musis uznat sam, remiza s tragedmi, vzdy sa to znasa tazsie

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

od toho zápasu jsem čekal leccos, ale 0:0 teda určitě ne. před zápasem bych se s bodem i docela spokojil a po první půli to platí obzvlášť. ManU poté došel dech a mohli jsme toho ještě využít, ale na tu bídu je ještě remíza dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

2. polčas absolutná zúfalosť

Reagovat
PhilipS

remíza super....

Reagovat
Swarley

před zápasem bych tu remízu bral, ale takhle je to hlavně kvůli první půlce obrovská škoda...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracené dva body. Druhý poločas sme hráli sterilně a to rozhodlo o remíze.

Reagovat
wild

Po prvom polcase malo byt hotovo..v druhom polcase sme uz evidentne odpadli. Uplne sme zahodily dva body, ktore sme v pohode mohli mat. SKlamanie..

Reagovat
FUnk

prvni polocas tragedie, druhy byl lepsi, no melo jsme stesti v tom ze mel hugo den, ale young a rafaek meli jit ven + penalta na kane, kdyz ho růny drzel

Reagovat
vladis271

Spurs stratili 2 body. Tá šanca Masona ich môže srať.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
vladis271

0:0

Reagovat
wild

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

šašek

Reagovat
kiwwi

jak ste sa mu nato mohli chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Tento pikér nám tu chýbal Choď si radšej fúknuť do rypáka ty feťák vygumovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč ten skvělý výkon nepřenesli do druhé, za první poločas ztracené 2 body A rozhodčí mě taky sral, pískal každý pád hráče Slepic

Reagovat
Infernoqt

stejný jako loni v londýně, psal jsem to, že Spurs padají na každej dotek, Rafael tam tehdy vyownil nebezpečným větrem od kopaček Soldada a faul a letos žádná změna,... jak nás dají zase doma, tak už mě to fakt bude srát, letos to musíme napravit, jinač už nevím kdy

Reagovat
FUnk

kazdy kdyby piskl ty dva fauly na masona a townsenda tak jde ven young a rafael....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená bezgólová remíza, ani jeden tím sa nenadrel na výhru ... teraz COME ON SAINTS!

Reagovat
smazaný uživatel

to su neskutocne veci, co ty pises

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Na zoufalce Vlada jeste nema. To je uplne jina trol liga

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Mají jednu soutěž a ani na ní nemají fyzičku

Reagovat
iamek

Mas nejaky dukaz, ze ji nemeli ? Nebo podle ceho soudis ?

Reagovat
vladis271

úplne trápní sú.

Reagovat
iamek

Kolik, ze to uz na ty trapaky ztracite ?

Reagovat
smazaný uživatel

říká ten pravý

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

3 týdny zpátky ještě "Falcao nebyl fyzicky připravený odehrát celý zápas" a najednou si může dat 2 během 3 dní LVG na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že v pátek hrál zhruba 60 minut

Reagovat
cokoliv

8.12. Radamel FAlcao se po zranění lýtka stále nedostal do dobré fyzické kondice, a proto ho manažer Manchesteru United Louis van Gaal v posledních dvou zápasech poslal do hry jen coby střídajícího hráče. "Vybral jsem ho kvůli skutečnosti, že je schopen odehrát jen dvacet minut," řekl nizozemský kouč. (bbc.co.uk)

A o tři týdny později je schopný si dát 150 minut za 3 dny jo? :D Vy tam máte asi goauldský sarkofág.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
vodka

a jako tři týdny na nabrání kondice z 20 minut na 90 nestačí, nebo co?

Reagovat
FUnk

Hugo Lloris £8M ....k nezaplaceni, jestli ho udrzime aji po sezone to bude zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě sere, že když hrajem uplnou sračku, tak dokážeme vyhrát a když hrajem dobře(1.poločas) tak nedokáže proměnit šance

Reagovat
Nikikrew

Remizka je pre nas ideal. Neviem preco ale moc tomu neverim ze vyhrame nad WHU bez Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

http://blabseal.de/bilbo/ Tady by měla být Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke Chelsea jasná výuka, dneska bude tipuju další.

Reagovat
FCSL

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Coq Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

to je vtip ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Coq hrál výborně proti LFC

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Rosa? zahraje tak skvěle a teď sedí a neříkejte, že je unavený, když hral po pul roce

Reagovat
PhilipS

wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je fakt vtipné.

Reagovat
FCSL

subs: Ospina, Gibbs, Chambers, Campbell, Walcott, Podolski, Akpom

Rosa volno, toho nikdy nedá 2 zápasy v týdnu, ještě když byl jen den volna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

čekal sem, že Rósa hrát nebude...dva zápasy během tří dnů v jeho věku, po zranění a bez zápasovýho rytmu, je nesmysl....ale že nehraje Podolski, musí znamenat, že přestupuje...

Reagovat
SunFells

"čekal sem, že Rósa hrát nebude...dva zápasy během tří dnů v jeho věku, po zranění a bez zápasovýho rytmu, je nesmysl"

Reagovat
SunFells

Coq Ale místo Flaminiho tam měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Asi nějak mlžil s tím Oxem a Koscem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

já tomu pořád nemůžu uvěřit ty vole, Flamini a Coquelin spolu v záloze mě mrdne už v prvních 20 minutách

Reagovat
havrys99

absence zraněných CM a pak ta sestava vypadá jak vypadá..zlatej Cesc

Reagovat
FUnk

wenger je king

Reagovat
Lynx

Nevim jestli se smát nebo brečet..

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na CFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na CFC ?

Reagovat
Nikikrew

Arsenal team v West Ham: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Poldi utec kade lahsie fakt

Reagovat
smazaný uživatel

rosa zraněný?

Reagovat
Janča4

určitě ho nechá hrát 2 zápasy během 3 dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně není ani na lavici.

Reagovat
Janča4

dostal volno ve čtvrtek bude zase v základu

Reagovat
Lynx

Asi jo, jinak si myslím, že by na lávce byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska kvalitní výkon, na to že to byl těžkej zápas. Linesmani absolutorium, tam snad nebyla jediná chybička, klobou dolů Moss tam pár chybiček měl, ale celkově tu laťku nastavil dobře. Věděl kdy povolit, kdy přitáhnout. Při tom zákroku Stambouliho nastavil metr žlutých karet, tam se při přísnějším posouzení klidně mohlo červenat, pak to ale držel v duchu s tím zákrokem. Co si pamatuju, tak jen neodpískal ten zákrok na Van Persieho u vápna a to držení Rooneyho se taky dalo, nicméně dobrý.

Reagovat
Infernoqt

Měli jsme na víc jak remízu, ale bohužel, je to karma venkovních zápasů. Spurs si na nás věří, měli bychom tu šňůru utnout dříve než později.

Reagovat
smazaný uživatel

poldi btw asi poslednych 5 zapasov ked boli obaja k dispozicii na lb tak dostal prednost nacho

Reagovat
SunFells

Což nic neznamená no

Reagovat
smazaný uživatel

preco by to nic nemalo znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je senilný dement fakt

Reagovat
Janča4

líbí se mi jak nějaký gaučák nazve Arsena senilním dědkem nechceš za to nějakou cenu ?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale tebe kúpim okuliare, nech lepšie vidíš na slová

Reagovat
SunFells

Dostals ho

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Neskutečně!

Reagovat
Janča4

tak se třeba poser takže oprava *senilním dementem

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ako yung vazne si myslis ze keby ste si dali nejaku diskusiu o futbale tak by si ho proste zotrel a on z toho zostal ako senilny dement?

Reagovat
smazaný uživatel

kompletne by som ho zotrel

Reagovat
SunFells

Nejsi vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, to je Wenger a toto tvoje bránenie Wengera.

Reagovat
SunFells

Pokračuj v té nevyzrálosti. Já tady Wengera nijak zvlášť nebráním, jen ty kecy o senilitě jsou strašně jednoduché, stejně tak obviňování ho za všechno negativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
fantomas

Ale to víš, že bráníš.

Reagovat
SunFells

Nn, prostě jen slepě nepičuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,jsi pokrytecký arogantní idiot jako býval Yung

Reagovat
TopinB

Býval?

Reagovat
SunFells

Ty vole synku, o tom pokrytectví jsi teď někde čerstvě slyšel a třásl ses na to takový termín použít, jedno kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Předstírání, že je s ním všechno v pořádku, je horší.

Reagovat
SunFells

Nebo spíš jen stejně debilní. Ale tohle tu nikdo nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ale on příznaky senility vykazuje, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako sorry, ale nedať v 2 zápasoch za 2 dni ani raz Poldiho do základu, pričom vždy, keď hral, tak bol dobrý a gólový a uprednostniť Oxa, ktorý ani nemal hrať, to je proste demencia. Zbytok je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

... ešte k tomu po tom, čo sa ti vykartuje Giroud, to je vrchol.

Reagovat
masly008

já si pamatuji zápasy kdy byl poldi špatný a nebylo jich málo,ale to bylo minulou sezonu,letos moc šancí nedostal aby se ukázal to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

je to divne a nepaci sa to ani mne, ale nevieme co je za tym a z wengera to senilneho dementa nerobi..kazdopadne poldi je kanonier ale mimoto az tak vela toho neponuka, ten jeho pohyb je napr katastrofalny

Reagovat
masly008

proč jako že nehraje poldi? tak jo mohl sedět alexis a poldi by to odjezdil jako on že.ne fakt ne.za mě at si poldi jde.

Reagovat
Lynx

Poldi mohl hrát na místo Oxe, který je po zranění, nebo mohl být Ox ve středu místo Coqa..

Reagovat
masly008

možná chtěl AW ten střed defenzívnější a ox je prostě lepší křídlo jak poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho Ma Gaal tak cerveny nos? Pokracuje v tradicii pitia whisky a vina?

Reagovat
smazaný uživatel

*ma

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvažoval si niekedy nad tým byť profesionálny komik? Máš na to predpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza zasloužená, první půli lepší MU, druhá půle jasně pro Spurs. Chybičky na obě strany (RvP x penalta na Kanea).

Oba týmy na více než 1 bod prostě nemají. Více to překvapuje u MU, protože odešli fyzicky a Spurs s poměrně slabým kádrem je dokázali potočit.

Reagovat
Swarley

jasně pro Spurs? však tam zdaleka neměli tolik šancí, jako my v první půli

Reagovat
Infernoqt

neměli, ale hráli víc přímočaře, my kombinovali složitě, resp. neměli jsme už výhodu odražených balonů, ale to bylo způsobeno tou únavou, že jsme je nedobíhali

Reagovat
Swarley

to souhlasím, druhá půle už byla z naší strany daleko horší a Spurs ji odehráli lépe než my, ale určitě se nedostávali do takových velkých šancí jako my v té první...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca sme este i my mali jasne sance Persieho a Matu v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Byli ve druhé půlce lepší než vy, reálně měli více šancí. Druhá půle pro Spurs.

Reagovat
Swarley

to ano, ale pokud bys měl brát komplexně celej zápas, tak jsme určitě měli těch vyložených šancí více my...

jako ono je to úplně jedno, je to stejně jen o tom, co proměníš, jak už se i v našich zápasech letos dost častokrát potvrdilo ale pokud by se hrálo na to hypotetické co by, kdyby, a co kdo měl proměnit, tak dnes máme 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby co by kdyby se hrálo, tak LFC je na 4.místě s 4. největším počtem vypracovaných šancí .

Jenže jak se říká: "kdyby byli v řiti ryby, nejedl bych kapra..."

Reagovat
vodka

ani ne, musíš tam totiž započítat i to, že polovinu těch šancí tvoří Lovren a spol. pro soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jiná statistika. A i kdyby, tak musíš započítat faktor "kdyby Mignolet" uměl chytat.

Reagovat
Trapper

Matič už druhá ztráta dnes, sakrič

Reagovat
PhilipS

Jsou prej nějaký rumours, že má jít Rósa do Olympiacosu...

Reagovat
Infernoqt

Manééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jebe?! Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde ten Mikel do řiti už omg

Reagovat
vodka

HOHOHOHOOOOOOO

Reagovat
mithro

krasne

Reagovat
SunFells

MANÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
kiwwi

Maneeeeeeeeee

Reagovat
vodka

McNair>Terry

Reagovat
vodka

a de Gea > Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Tak poslední 3 měsíce de Geav > všichni

Reagovat
Infernoqt

souhlasím s obojím

Reagovat
mithro

Reagovat
raduinho

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

Skvěle Soton

Reagovat
jk

Lloris by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

jk = just kidding? Zrejme.

Reagovat
jk

ne jebat kurtoáze

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

Terry jaka offside lajna

Reagovat
SunFells

Terry důchodce trochu pomalý na krok.

Reagovat
smazaný uživatel

to si predstav v jeho veku jeta

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

krásný zakončení, takový klid jsme potřebovali i my dneska

Reagovat
SunFells

Mané je klidem v zakončení pověstný

Reagovat
Swarley

no to my jsme do dnešního zápasu byli, ale dneska se to asi teda nějak prohodilo

Reagovat
PhilipS

Stream na Chelsea pls

Reagovat
smazaný uživatel

terry se zbláznil, taková taktická chyba

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k těm krajům obrany jsme ještě nevyhráli ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

je zatial strasny, toho chvalenia bolo az prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Matic teda

Reagovat
mithro

Van Gaal said #mufc tired in 2nd half because of Xmas schedule. “It wasn’t football any more in the 2nd half. It was a struggle for life’

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to je jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

tam spíš velkou roli hrajou všechny ty zdravotní problémy

Reagovat
mithro

njn lebo mal hrozne na vyber, koho tam postavit, ta lavicka bola nadupana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Anderson

Reagovat
mithro

to som prave rano niekde cital, vraj dostane sancu cez sviatky. len som sa nedozvedel uplne, ze sancu naco..

Reagovat
smazaný uživatel

boli tam šiesti hráči, dala sa prestriedať väčšina tímu, poprípade tú rotáciu skombinovať so zápasom doma so Zámkami

Reagovat
Swarley

jj a třeba oba ty zápasy prohrát, řešení

Reagovat
smazaný uživatel

alebo vyhrať, riešenie

Reagovat
mithro

njn van gaal moze zato, ze nasi utocnici dnes spalili co sa dalo. vymyslene to bolo dobre, prvy polcas ich zvalcovat a druhy dohrat. bohuzial, nie vzdy sa to podari.

Reagovat
smazaný uživatel

"njn van gaal moze zato, ze nasi utocnici dnes spalili co sa dalo." odkiaľ si toto nabral? ja som len napísal, že to, že vaši hráči v druhom polčase nevládali, je chyba trénera

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trapper

Hazard super zatim

Reagovat
Ángel di María 22

Manee

Reagovat
smazaný uživatel

Soton pomeee

Reagovat
Miguel19

Už můžeme stáhnout Mikela. Do teď tam byl k hovnu, taďka tam bude k hovnu dvojnásob...

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Wanyama

Reagovat
Miguel19

Kam běžel tvl..

Reagovat
vodka

to byl fail jak ve fifě

Reagovat
Matić

Ten Mikel nám tam je na velkou p*ču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Je tu ještě někdo, koho totálně sere Luis tím jeho odevzdáváním balonu soupeři při každé druhé přihrávce?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz jak komentator zmienil kosice u matica, uplne zimomriavky

Reagovat
Swarley

neskutečně silný pocit

Reagovat
smazaný uživatel

příběh

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mal pritom taký rozochvený hlas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

slzy v ocich

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Cítil jsem tu hrdost v jeho hlase.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som konecne pochopil homelesa, vsetci ste kreteni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby sme boli ešte senilní, tak môžeme trénovať veľkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, kreténi, tak to nič.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty reakce

Reagovat
smazaný uživatel

svatí nejsou špatní. kor přes svátky to asi ani nijak jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

svatí nejsou špatní. kor přes svátky to asi ani nijak jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

svatí nejsou špatní. kor přes svátky to asi ani nijak jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden?

Reagovat
curci

ma niekto dobry nesekajuci stream na soton?

Reagovat
SunFells

Jj.

Reagovat
VasAFC

A podělíš se o něj s nama?

Reagovat
SunFells
Reagovat
PhilipS

zmrde...

Reagovat
vodka

Ivanovič zase plačka

Reagovat
hitZor

Zamindrákovaný idiot

Reagovat
Swarley

teď ale řešíme to válení

Reagovat
hitZor

Tyvole, vy ste fakt moc Po takovém faulu by vás odnášeli na nosítkách

Reagovat
vodka

nn, ivanovič je zákeřné prase, i když bůh ví, třeba má i ten mindrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní, co se snaží něco hrát, jsou Hazard a Fabregas...

Reagovat
Swarley

pěkné motání kolem 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

svatí nejsou špatní. kor přes svátky to asi ani nijak jinak nejde

Reagovat
Miguel19

Schürrle ještě nezavadil o míč.

Reagovat
Matić

Ach jaj, to bude betonek teď

Reagovat
aramaki

???? veď vás prehrávajú, neviete nič. Prvá strela na bránu a gól...Chelsea=Hazard+Fabre..len sa modli, aby sa vám nikto z nich nezranil, lebo o titule mozte potom akurat tak snivat.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry lidi, seká se mi net, sorry za ty duplikáty. blbne mi to tu :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Co tohle bylo za faul jako? Vždyť se ho nedotkl skoro ani.

Reagovat
hitZor

Tyvole, Mané, jaký dive Vždyť Hazard se od něho musel odrazit

Reagovat
smazaný uživatel

sa mu snazil nastavit zrkadlo

Reagovat
Mervin

to byl centr

Reagovat
fajdax

Co to je za mrdku škaredou ten Mané?

Reagovat
hitZor

Reagovat
kiwwi

to bol panecku center od Tadica...po Youngovsky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je tam zbytečnější pro naši hru jak rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt se prý nabízel Neapoli ...ako to mozte takto napisat samozrejme, ze Taarabtika chcu oni a nie, ze on sa ponuka

Reagovat
smazaný uživatel

José bude mít v kabině velký pohovor

Reagovat
VasAFC

Mohl by sem někdo hodit nějakej hd stream na Arsenal prosím?

Reagovat
tomasinho

Link na Arsenal?

Reagovat
Mimalu

hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
Trapper

To je bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh!

Hazaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HAZAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Miguel19

H A Z A R D!!!!

Génius.

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Hazáááááááááááááááááááááááááárddddddddddd

Reagovat
smazaný uživatel

lol, u Hazarda tieto veci vyzerajú tak ľahko, ked ich robí a vždycky rozmýšľam, prečo to nerobí aj 5x za zápas.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak dělá to často. Ale většinou pak vypustí šmudlu neb trefí hráče

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

jj, alebo namiesto takéhoto jednoduchého zakončenia skúša ešte nejakú prienikovku na Ivanovića na druhú stranu ihriska.

Reagovat
Miguel19

No spíš to zasekne doleva, zase doprava, doleva...pak k němu přiběhnou další 2 a musí nahrát.

Reagovat
fajdax

Reagovat
curci

presne toto mi napadlo pri tom gole že ten hrač musi dať gol kedy si zmysli ale zatiaľ je opak pravdou

Reagovat
M0rb1D4S

Takhle se dokáže uvolnit často, ale často záleží jenom na tom, jak mu sedne ta střela. V pátek proti WHU udělal to samé, ale vystřelil přímo na brankáře.

Reagovat
spider_8

On většinou tyhle sóla dělá, když má okolo sebe 5 obránců Když tam má jednoho, tak dává přihrávku dozadu...

Reagovat
Trapper

Reagovat
Miguel19

Cesc áčko

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Side

omg co to bylo? horší obrana než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by se s Clynem nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Super defenzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to jestě jedno světové křídlo ... Hazard tro prostě nemůže táhnout pořád sám ... ten Reus se vyloženě nabizí !!! jinak hazard a Fabre

Reagovat
PhilipS

nebo rovnou dvě....

Reagovat
Mervin

raději tři, Vitesse taky potřebuje jedno

Reagovat
hitZor

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

K čemu nám bude hráč, co odehraje 2 zápasy a pak bude půl roku mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

To se o Torresovi nebo Dembovi říkalo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ale nestáhne Mikela.

Reagovat
Trapper

To jo no

Reagovat
fajdax

Hazard je jinde a cecík další áčko

Reagovat
Miguel19

Neskutečně důležitý gól. Jinak jsme docela zoufalý. Útočíme jenom s Hazardem a Cescem, takže nikdo jiný ani ten gól zařídit nemohl..

Soton hraje dobře, ale snad urveme 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Nemůžeme čekat nic jiného, když celou sezonu hrají ti stejní hráči a teď mají během 15 dní odehrát 5 zápasů.

Reagovat
spider_8

Tohle jsme přesně potřebovali, protože zatím jsme jasně horší. 1:1 po poločase je pro nás zlatý výsledek. Každopádně změna musí přijít, možná Ramires by tomu pomohl.

Reagovat
hitZor

Letos zatím hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má niekto link na nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dala gol, to som vypol, tak idem vas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

lepší ako ten môj, takže bud požehnaný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hah ide to na digi 2 tak si ho uzi

Reagovat
kiwwi

dzizs...to je streamovane cez hriankovac?

Reagovat
smazaný uživatel

počujem tam také šušťanie hrianky, fakt že hej

Reagovat
Janča4
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ale Ivanovič, Matič, Mikel, Schurrle obrovské zklamání... Naopak Cesc a Hazard perfektní a jediní, co se fakt snaží. Costa bojuje, ale moc to nejde. Luis se taky snaží, ale i tak nic moc. Terry může za gól, ale zase měl několik důležitých zákroků.

Celý poločas jsem byl zamračený a negativní, Hazard mě rozzářil. S remízou budu spokojený, ale třeba se Edenek zase zablízká.

Reagovat
Matić

zablízká

Reagovat
blade115

Mikel se ani nedá považovat za zklamání, vždyť hraje X let pořád to samý. Akorát jednou je ta jeho průměrnost vidět víc, někdy míň.

Reagovat
havrys99

Song kápo

Reagovat
Error

Jedna střela za poločas, lol.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
fajdax

Jak může někdo vůbec vypustit z huby jméno Sanchez nebo Di Mária společně s Hazardem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty teraz

Reagovat
smazaný uživatel

a sme doma

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Krídlo čo má na konte viac gólov ako krídlo čo dalo gólov menej sa nemôže porovnávať, to dá logiku.

Reagovat
fajdax

Individuální kvalitou je Hazard lepší než ti dva.

Reagovat
Janča4

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Pravda, ti uz nieco narozdiel od Hazarda dokazali, najma Angel

Reagovat
Thoomas

Zas Hazarda nepodcenuj, jednou mozna dosahne i na uroven Sancheze :-)

Reagovat
fajdax

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtěl občas mít šestý smysl rozeznávání trollingu od dementů

Reagovat
smazaný uživatel

ze mu na to furt reagujete

Reagovat
fajdax

Vždycky když tohle napíšu, tak prostě vím, co nastane

Reagovat
Mada

všichni se ti budou smát

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
alcantara

Lenze to slapadlo to mysli vazne, takze je potrebne pokusat sa o napravu a vyhovorit mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Taky se divim minamalně Alexis je o parník před hazardem

Reagovat
fajdax

o pět

Reagovat
VasAFC

Když myslíš !

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemohl? Všichni tři jsou velmi dobří dribléři, rychlíci, mají kvalitní technickou střelu i nahrávku. Sanchez a DiMa mají navíc hodně dobrou prudkou střelu. Hazard vyniká v určitých atributech, ale zase trochu ztrácí v jiných.

Reagovat
Heisenberg

Když je Hazard o tolik lepší, proč nemá lepší statistiky než Alexis? Angel má zas na rozdíl od něj v United jinou pozici a ještě k tomu byl zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt si dělá srandu..snad . Všichni 3 jsou super hráči na srovnatelné úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho by byl teda Austin jeden z nejlepších útočníků na světě, protože má tolik golů.

Reagovat
Heisenberg

Nemyslím jen asistence a goly, ale taky vyhrané souboje, Alexis je lepší i v interceptions. A když už má být teda Hazard o tolik lepší, tak by to měl dokázat i bodově ne? Zvlášť když je to křídlo, neporovnáváme obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Link na Arsenal?

Reagovat
jacobT

díky

Reagovat
smazaný uživatel

lol a vzdy ked hral nacho v zaklade nalavo tak ho zranili do 5 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne neverim ze dnes vyhrame ak hej sme dzivi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na chelsea prosím? Ten dosavadní ten dick přepl na Arsenal.

Reagovat
djwenca

Co je zase s Rosickým, že není ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Senilní dědek Wenger ho ignoruje, stejně tak Podolskiho. Wenger out!!

Reagovat
Liquid

no co Wengele mu dal čuchnout a teď ho v několika dalších zápasech nedá ani na lávku, pak ho dá na lávku a za 10 kol ho tam začne z lávky zase sem tam posílat

Reagovat
čutalista

KDE JE SAKRA ROSICKY? To si už ten Wenger dělá jen prdel nebo proč ho nenechá hrát druhej match po sobě. Dneska přeju Arsenalu nejlíp prohru po příšerným výkonu!

Reagovat
Coutinho10

top flash na arsenal

http://blabseal.de/bilbo/

Reagovat
Coutinho10

tak uz tam je soton

Reagovat
havrys99

Nééééééééééééééé Alex

Reagovat
havrys99

what???

Reagovat
vodka

SOOOOOOOONG

Reagovat
vodka

krásně to sedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

wow SONG

Reagovat
SunFells

Songinho

Reagovat
Mervin

to je kokot ten Song

Reagovat
smazaný uživatel

odvolali gol aby nebol song taky smutny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Song to bolo jasné, ale kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Správně rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

ale sz super zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

to by ani Nacho nechytil

Reagovat
SunFells

Víš proč neuznali gól?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Szcz nechytal a to sa nemôže

Reagovat
SunFells

Zničíš mi bránici.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda prečo?

Reagovat
SunFells

V ofsajdové pozici ovlivnili brankáře.

Reagovat
hitZor

Ale jinak to fakt offside nebyl a ikdyby, nepřišlo mi, že by ten hráč bránil ve výhledu nebo tak něco

Reagovat
Mada

Reagovat
hitZor

Viděl sem jen jendu opakovačku, ale fakt mi nepřišlo, že byli na stejné úrovni Teda pokud to zastavili přesně v okamžik střely, což často nedělají

Reagovat
smazaný uživatel

lebo bol song smutny uz to tu niekto daval

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
vitasrp

Za poslední měsíc a půl pomalu nemám Hazardovi co vytýkat. Neproměněný šance jsou klasika, ale mužstvo táhne, produkuje klíčový momenty, asistence a branky.

Jinak od Terryho hrubka, za který bych stopery zastřelil, tyhle pokusy o vystavení někoho do ofsajdu nemám rád.

A Schürrle je od října opravdu dosti mimo.

Reagovat
spider_8

Ono to i může vyjít, ale rozhodčí to klidně nemusí odmávat.

Reagovat
havrys99

lajnař

Reagovat
Miguel19

Schürrle Fakt bych se nedivil, kdyby šel..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
VasAFC

konečně pořádnej stream, dík

Reagovat
Mervin

nějaký no-minecraft stream na Arsenal? díky

Reagovat
smazaný uživatel

o riadok vyššie

Reagovat
Mervin

jsem to zrovna psal, když jsi to sem dal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

strašne tečieme, to je otras

Reagovat
smazaný uživatel

My to dneska budeme válet jak West Ham na Chelsea, neprostupný vápno

Reagovat
Mervin

ti nás melou jak žito

Reagovat
Taiger

@AFCPressWatch: Rosicky finished extremely tired last game and will not be starting today. Chambo reclaim his place. Bellerin and Koscielny in squad too."

A už ticho o Rosovi, šetří se.

Reagovat
SunFells

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Ox to najhoršie, čo si mohol spraviť

Reagovat
Whitemedia

Mám vždy radost ze Schurrleho v základu a vždy mě zklame... od MS hraje tragicky.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič není schopný ani přihrát...to je fakt otřes.

Reagovat
havrys99

Ty vole, za 10 minut jedinkrát na půli soupeře díky Alexisovi. Střed totálně zazděnej, bez aktivity. Tohle smrdí výkonem jako na Anfieldu. Gól správně neuznanej, ale s tímhle dostaneme na hubu..

Reagovat
smazaný uživatel

lol, prečo neplatil? veď tí dvaja v offside sa nedotkli lopty, ani nijako neprekážali Szcz vo výhľade

Reagovat
fantomas

Překáželi.

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec nie, veď stáli úplne mimo neho

Reagovat
hitZor

Reagovat
fantomas

Aha, tak proč to jednomu procházelo mezi nohama?

Reagovat
smazaný uživatel

a to automaticky znamená, že mu to znemožňuje výhľad alebo čo?

Reagovat
Mada

ty chlastáš poslední dobou nonstop ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zničíš mi bránici.

Reagovat
Mada

A co na tom mělo být vtipný? Ty jsi fakt úplně mimo.

Reagovat
13

Nepřekáželi.

Reagovat
Miguel19

Museli, jinak by chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Překáželi a podle mě i tečovali...

Reagovat
havrys99

nejde o to ve výhledu, ale byli v dráze střely, což je pro gólmana mnohdy horší

Reagovat
SunFells

Celkem sranda, kolik lidí tu má v ofsajdech chaos.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

takže aj ked sa hráč lopty nedotkne, ani pri jej trajektórii nijako neznemožňuje brankárovi výhľad, tak sa má aj tak pískať offside?

Reagovat
smazaný uživatel

to je snáď logické, nie?

Reagovat
Mada

samozřejmě

Reagovat
havrys99

Při dnešním trendu rozhodně, je to výhoda pro gólmany. Vždycky si představím, jestli by tu střelu měl, kdyby tam nebyli ti hráči v ofsajdový pozici. Upřímně si myslím, že tu Alexovo by neměl Wojta ani tak

Reagovat
SunFells

A proto je dobře, že neskočil. Kdyby skočil, tak ho pravděpodobně uzná.

Reagovat
havrys99

rozhodčí to mají hrozně těžký, ale tohle je asi hlavní aspekt podle čeho rozhodli

takže Wojta

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

este stastie ze je lemravy

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nebudem sa hádať, ale ak niekto bránil vo výhľade Wojtovi, tak to boli vlastní stopéri a nie hráči WHU, okolo ktorých lopta prešla, tí boli úplne mimo zorného poľa Wojtu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/OHL5pldw2Et/embed

nemám lepší vine, ale ukazovali aj lepší záber, kde je jasné, že Wojtovi hráči WHU určite nijako nekazili výhľad, skôr Per.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné to řešit, prostě hrajete hovno a máte štěstí, deal with it

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam stáli v trajektorii střely a hráč West Hamu tam ještě uhýbal nohou

Reagovat
SunFells

OMG, o to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ide? ako "ovlivnili brankáŕe"?

Reagovat
SunFells

Tím, že stáli v trajektorii střely a hrozila jejich teč. Brankář se pak mohl rozhodnout vyčkat a neskákat, což Wojta taky udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to znie logicky, nenapadlo ma to.

Reagovat
smazaný uživatel

a ani som nevedel, že niečo také je v pravidlách, myslel som, že v takých prípadoch sa píska len bránenie vo výhľade a teč, samozrejme.

Reagovat
havrys99

v pravidlech se to dá zařadit na jednu hromadu, že hráč v ofsajdový pozici ovlivňuje gólmana tím, že se snaží aktivně napojit do hry - dneska čert vem, jestli chtěli uhýbat nebo ne, ale jde o tu pozici v trajektorii, čímž jsme zpátky u toho ovlivňování

Reagovat
fantomas

Mě fakt fascinuje, jak seš z gauče schopnej posoudit, jakej přesně měl Szcz výhled. Tam stačí, aby se mu vinou těch 2-3 soupeřů v ofsajdu balon schoval třeba i jen na zlomek sekundy, a už ho to prostě poznamenalo. A k něčemu takovýmu došlo docela určitě; nebo je aspoň zcela legitimní to předpokládat.

Reagovat
havrys99

Já už vůbec ne, ale tohle je zrovna těžkej případ, kdy by půlka rozhodčích to uznala, druhá ne. Další věc, že nikdo z Gunners do neuznání gólu neprotestoval a rozhodčí mají vteřinu na to se rozhodnout (my 4 opakovaný záběry). Suma sumárum, kdyby ho uznali, tak nikdo po fotbalový stránce neřekne nic, ale v dnešním trendu pravidel byl neuznán správně.

Reagovat
fantomas

A když už sme u toho, tak podle mě je teda tohle mnohem šťastnější způsob ochrany golmanů než pískání útočnýho faulu v každym zasranym vzdušnym souboji, kde se útočící hráč jen trochu přiblíží k brankáři.

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Vlaar s Delphem

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta a on dá kartu Cescovi

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE ČURÁK TEN ROZHODČÍ

Reagovat
smazaný uživatel

penalta teraz

Reagovat
Mimalu

tak to dive nebyl ani omylem

Reagovat
Whitemedia

že dive

Reagovat
hitZor

Bravo rozhodčí Jasné přidržení na Hazarda před chvílí nepískne a teď dá žlutou za to, že se Fabregas nechal sundat Už čtvrtá takováhle karta tuhle sezonu

Reagovat
spider_8

Jasná pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Dement plešatý.

Reagovat
Miguel19

Dávej už těm bublinám karty omg...

Reagovat
vitasrp

Absolutní vtípek, ale překvapení to není, není to první žlutá za simulování pro hráče Chelsea letos, která bejt absolutně neměla.

Reagovat
hitZor

4. 2x Costa, Willian v tom zápase, kdy divoval Cahill a teď Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

To jako naznačuješ nějaké vyšší spiknutí vůči Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

jdou jim po krku

Reagovat
vitasrp

To není vůbec žádný spiknutí, naznačuju, že rozhodčí zatím tyhle chyby dělaj. Možná kvůli pověsti některých hráčů (v případě Costy určitě), případně kvůli jednoduchýmu chybnýmu rozhodnutí jako dneska.

Reagovat
Side

Tak ase aspoň jednou bysme si mohli přihrát

Reagovat
Nikikrew

jaaj cele zle ale cakal som to

Reagovat
smazaný uživatel

smutne je ze west ham tam dnes nema ovela horsi tim ani na papieri

Reagovat
Trapper

Hazaard

Reagovat
VasAFC

Dělá si ten sudí prdel?!

Reagovat
Miguel19

Ten pomezní je fakt šašek...krásně to vidí a ještě poradí žlutou. Snad už se mu nepostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

O5 Silvička

Reagovat
smazaný uživatel

Plešatí rozhodčí = nejhorší rozhodčí.

Reagovat
13

Reagovat
alcantara

Žltá pre Cesca úplný vtip, ale za toto snáď penaltu nechcete, či hej?

Reagovat
hitZor

Penalta ne, ale prostě ta žlutá, to je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl jasný faul.

Reagovat
blade115

Taky tomu povyku moc nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

veď bola úplne jasná

Reagovat
TopinB

Mu tam strčí hnátu pod koleno a není to penalta? Co?

Reagovat
alcantara

Veď skôr Cesc nabehol do neho a potkol sa o nohu, obranca nešiel vôbec proti nohe.

Reagovat
TopinB

Mu strčil hnátu do cesty, ty vole Kdyby tohle rozhodčí nepískl proti Barce tak o tom brečíš za půl roku

Reagovat
alcantara

Pozri si to znovu a nepis ako retard. Na breceni ste specialisti vy, tak si to nechaj pre seba.

Reagovat
TopinB

Tak na idiota reaguju jak retard, co už Znovu jsem se díval, penalta to byla jasná, hnáta v cestě, píská se i za podstatně míň

Reagovat
alcantara

Dalsi scum, nema cenu.

Reagovat
vitasrp

Vždyť je to úplně jasnej faul, tak co je za problém?

Rozumím tomu, že obránce uklouzl, to ale na faktu, že to byl faul, nic nemění. A ta žlutá za simulování je naprosto úžasnej vtip.

Reagovat
alcantara

U mna je to na faul malo, proste Cesc nabehol na protihraca a zakopol.

Reagovat
TopinB

A zakopl o nohu, kterou mu tam strčil protihráč

Reagovat
Side

z těch našich rohů je mně taky do breku

Reagovat
Trand

Na jak dlouho je ještě out Aaron? Na tuhle zálohu se absolutně nedá dívat. Nikdo tam ani pořádně neumí rozehrát.

Reagovat
blade115

Schürrle se zas na čas do zápasu zřejmě nedostane. Ach jo. Willian neprodutkviní, Schürrle bez formy, Salah k hovnu...

Reagovat
Miguel19

Manému nedá kartu?

Reagovat
fenixLFC

nech ho vyhodi kto sa ma nanho pozerat

Reagovat
Miguel19

VYSTŘEL

Reagovat
Side

Mertesacker nevyhrál ještě ani jednu hlavu ani už se nesnaží skákat páč ví, že ej stejně v hajzlu

Reagovat
Trand

A taky to chce přivést pořádný DM a Flaminiho vyhodit.

Reagovat
SunFells

Fakt se Wengerovi divím, že doposud nemá nikoho podepsaného. Zas to bude řešit na konci ledna a hovno z toho vzejde

Reagovat
Trand

Podle mě ani nehledá.

Reagovat
SunFells

Aspoň toho stopera snad začne hledat, ale po tom průseru v létě je na hlavu, že už nějakého nemá podepsaného k 1.1.

Reagovat
fantomas

Se vsadim, že zatim volal jen do Southamptonu, kde už asi stokrát veřejně vyhlásili, že Schneidyho nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin will be like a new signing

Reagovat
Trand

Klasika. A to ještě podepíšeme Mesuta, Thea a Aarona. Na co si vlastně stěžuju.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se ještě vrátí Diaby

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Trand

A doufejme, že s novým kontraktem.

Reagovat
smazaný uživatel

If he is fit, he will get a new contract

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě žije? Co mu zase je, že odehrál jen 66 minut? A to čtu, že mu možná dají novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes padneme kvoli zalohe, neda sa hrat s flaminim a este coqom, flamini tak limituje zalohu ze treba uz len kreativnych hracov

Reagovat
Heisenberg

Co jsem viděl první půlku, tak Schneiderlin zase hrál skvěle, ale toho nám asi nepustí. Přitom ten problém není žádná novinka, nás a Liverpool na tom postě tlačí bota už dlouho. Bohužel ale nepředpokládám příchod nového DM, Flamster je oblíbenec a nejvíc problémů bylo s obranou, což AW vyřeší stoperem.

Reagovat
Greny

OT : Podle isportu má Malaga zájem o Droppu

Reagovat
PhilipS

čekal sem druhou žlutou za simulování pro Cesca....by byla stejně kvalitní jako ta první...

Reagovat
hitZor

Jako jak tam podklouzl? Nedivil bych se tomu

Reagovat
PhilipS

yop

Reagovat
fenixLFC

everton bez howarda

Reagovat
Whitemedia

to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

veď ani minule nedohral

Reagovat
Zaschrona

Vsak to je dobre, chyta strasne. Dobre jen neni, ze misto nej hraje Robles.

Reagovat
blade115

Boha, Mikela ať už uklidí někam do kšá... Rémy napravo, Cesc vedle Matiče, Willian do středu a jedem.

Reagovat
hitZor

Místo Mikela tam půjde Drogba, klidně bych si na to vsadil

Reagovat
hitZor

Super, dopsal sem to a za ani ne půl minuty to komentátor řekne

Reagovat
Whitemedia

takže tam půjde Drogba

Reagovat
blade115

Tak to jsme zachráněni.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq zas

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin je super čistič

Reagovat
Miguel19

Oscar na plac.

Reagovat
FUnk

Riyiad Mahrez (Leicester)

Reagovat
j_mrazik

Co za čůráka ten Arsenal komentuje?

Reagovat
Mervin

hrozný kokot celý zápas

Reagovat
fantomas

Tony Gale podle všeho. Nějakej vyhořelej ex-pro.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to hrůza, WH jasně lepší...ale zase co sme mohli čekat. Bylo jasné, že AW to stejně nijak neprotočí (Poldi), hráči jsou unavení jako prase a navíc zranění Ramsey, Wilshere, Mesut, Arteta, k tomu Giroud červená a Theo pořád nehraje, Rosa pro jistotu ani na lávce (mimochodem na lávce žádný střeďák, zajímalo by mě, jak bychom hráli, kdyby se třeba Flamini zranil a Coq dostal červenou..). Nemáme DM, Coq nehraje dnes nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď zase Coq pěkně. I tak si ale myslím, že potřebujeme někoho na DM, Coq nám nevytrhne trn z paty.

Reagovat
fantomas

Víc proti-AFC komentátora aby člověk pohledal. Absolutely no yellow... jjj.

Reagovat
Mervin

i jak kritizoval to rozhodnutí sudích u neuznaného gólu kvůli tomu, že podle něj to nemohli správně posoudit, přestože to bylo správně písknuté

Reagovat
fantomas

Jj, celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins sa chcel zahrať na Sáncheza

Reagovat
havrys99

"Náš" asistent nezvedne správně ofsajd a první kdo mává je prkenej Merte

Reagovat
Trapper

Zkurvenej trávník už

Reagovat
smazaný uživatel

ON PODKLOUZNE DOPIČE.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Side

Welbeck by už taky mohl nějakej ten souboj vyhrát

Reagovat
blade115

A fakt že jo... Doufám, že prodlouží, nerad bych, abych nám tak klíčovej hráč utekl.

Reagovat
havrys99

Peckáááááááááááá

Reagovat
havrys99

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
havrys99

Santiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mervin

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne. Santiago ...senilní Wenger ho stále nepochopitelně staví do základu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Pojďme, pojďme...druhou půli je znásilňujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Side

SANTII

Reagovat
Trand

Santi a jeho parádní účes.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

link na ChelseA?

Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rohlíček

Snati

Reagovat
smazaný uživatel

mal nechať Alexisa na opravák ale

Reagovat
smazaný uživatel

treba fanta body

Reagovat
smazaný uživatel

aby bylo na co pičovat

Reagovat
Side

teď to hlavně udržet do poločasu....prosím

Reagovat
Nikikrew

jasna penalticka , SAnti si paaaan

Reagovat
havrys99

4 pecky za posledních 5 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

DANNYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Mervin

danyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeelbzzzzzzzzz

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeelbzzzzzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

DAT GUY WELBZZ

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYBOOOOOY DIKY GIROUD ZE NEHRAS

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia!

Reagovat
havrys99

Z jednoho hovna dva biče

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník od dob Henryho..krása

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

to už je zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nevymyslel

Reagovat
Rohlíček

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Miguel19

Trošku toho štěstíčka by to chtělo..

Reagovat
Side

ok dat guy

Reagovat
smazaný uživatel

paráááááda

Reagovat
Jardin

Z hovna bič vlastně 2 biče. A to jsem chtěl napsat, že to Welbzovi moc nestřílí poslední dobou (což je stejně pravda).

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Super super

Reagovat
havrys99

MOTH Swarbrick a AR2, jinak jsme banda štěstěny

Reagovat
Zaschrona

Everton XI (to face Newcastle): Joel - Coleman, Alcaraz, Distin, Garbutt - McGeady, Barry (C), McCarthy, Baines - Eto'o, Kone

Everton substitutes: Griffiths, Browning, Oviedo, Besic, Barkley, Mirallas, Lukaku

Ten Barry fakt bude hrat furt. Alespon, ze hraje Garbutt, naprosto zaslouzene, Kone podobne. A na Bainesyho v zaloze jsem teda zvedav, snad by to mohl byt krok spravnym smerem...

Reagovat
havrys99

stopeři 69 let

Reagovat
Zaschrona

Jagielka a Stones zraneni, musel by tam jit hrat neozkouseny Browning...

Reagovat
SunFells

Dobrý, bod si odvezem

Welbeck > Falcao

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím má Arsenal na plichtu slušně zaděláno.

Reagovat
havrys99

přepnu na Sanits a shots on target 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je efektivita, paráda Oxa nie je 40 minút vidieť a potom takéto áčko a následne mohlo byť aj druhé po tom, jak ojebal Cresswella. Welbeck nevyhral jediný súboj a stratil skoro každú loptu ale gól dal a to je dôležité. Celkovo hráme dosť pod svoje možnosti a vyhrávame 0-2 v Upton Parku a keďže je v obrane Kos, tak moc neverím, že to neudržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Coquelin, ten je výborný, tie defenzívne zákroky by mohol Flaminiho niekedy doučiť. Ale na takýto zápas sa mi tá dvojica páči, síce trpí rozohrávka, ale sme pevní dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč :D nebo ve 47 příjde červená s penaltou jak je u nás zvykem při vedení 2:0 do poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

pokoooj, je tam Kos

Reagovat
Trand

West Ham má větší držení míče než my. To má poslední dobou ale každý druhý.

Reagovat
Miguel19

To je pozdě pane sudí

Reagovat
tomasinho

Paráda, celý polčoas WHU lepší a během 3 minut 2 góly. Jebat dneska fakt

Reagovat
FUnk

costu bralo srani ze utekl ?

Reagovat
Miguel19

Proč mu to nedá proti noze...

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Luis je fakt neskutečně tragický..

Reagovat
Infernoqt

zápas Saints - Chelsea, stav utkání 1-1... komentátor " hosté jdou za vyrovnáním dravým způsobem" :D

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný. Ani jeden obránce neumí dát centr.

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO JE ZA CENTRY DOPRDELE.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Luis

Reagovat
Matić

blbeček Mané

Reagovat
masly008

kolik na sotonu jako nastavují,pískej konec

Reagovat
spider_8

Naši beci ať dneska radši necentrujou

Reagovat
fenixLFC

mane je totalne kopyto...

Reagovat
Trapper

Terry poď!

Reagovat
Side

Na Sotonu se nastavuje Until we score?

Reagovat
smazaný uživatel

že tyhle řeči mají vždycky ti kteří na zápas snad ani nekoukají....

Reagovat
hitZor

Reagovat
diastan

Super Saints, tak už to bude jen o bodík, příští kolo snad slépky uhaluzí zas remízu a jde se do čela

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale slepky v derby sou vetsinou totalne marni takze tomu bych moc neveril

Reagovat
FUnk

vsak jeste neni konec zapasu

Reagovat
Nikikrew

Soton

Reagovat
Miguel19

Skvělý. Tuto nevyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza pre nás asi ideálna

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáci... A ty centry. Prostě to dejte Hazardovi omg...

Reagovat
miky10

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

číst si komentáře Garwela během zápasu je taky dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Dneska zatím super. Ani jedna špína nevyhrála

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí naprosto komickej, ale víc se tomu věnovat nebudu. Třetí žlutá za simulování v sezóně, která neměla být, ok no.

Za druhej poločas nemůžu na tým říct jediný špatný slovo, odevzdali tam všechno, vytvořili si velkej tlak, vytvořili si spoustu momentů, kdy chyběl jenom kousek k tomu, aby přišla branka, ale holt to nevyšlo.

Obracet zápasy o vánoční svátky je neuvěřitelně náročný, přesto se s tím poměrně dobře popasovali. Další výkon na půdě silnýho celku, který byl dost kvalitní - z tohohle úhlu pohledu jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

hazard mal dostat za simulovanie aspon tri karty len z tych par zapasov co som videl

Reagovat
mojmira

Reagovat
vitasrp

To jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

taky dojem..mozno zly

Reagovat
vitasrp

Já si právě simulování s Hazardem rozhodně nespojím, nehodlám říkat, že nikdy neupadl bez kontaktu, ale daleko spíš bych jako plavce označil Costu, Oscara..

S Edenem mám spíš opačnej problém, jak má nízký těžiště, tak bývá často hodně okopávanej právě.

Reagovat
vodka

velmi často spadne po úplně minimálním kontaktu, když se mu to hodí, případně si vysloveně na tu nohu jde a lehoulince přes ni přepadá.

Reagovat
vitasrp

Nic z toho není simulování - s tím, že by Hazard nějak výrazně simuloval, budu vždycky absolutně nesouhlasit.

Reagovat
vodka

jak to, že neni? je to prostě přihrávání a přehánění kontaktu. simulace neni jenom skok úplně bez doteku...

Reagovat
vitasrp

Tak v tom případě Eden simuluje, v mým chápání u něj každopádně simulace nevidím, nemohu si pomoct.

Reagovat
masly008

já jsem viděl 1 poločas a tam jste byli slaboučcí.a rozhodčí vám upřel nějaký gol nebo tak? jinak každý ví že jsou největší slabinou PL spolu s FA

Reagovat
fenixLFC

v druhom polcase zas soton nepredviedol totalne nic...

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl vyrovnaný, druhý Saints stáli akorát na vápně. A místo jasné penalty dostal Cesc žlutou za dive...

Reagovat
Greny

Proč ten Mourinho tam vždycky musí toho Mikela nacpat to je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Morgan out proti nám, to by se mohlo zadařit.

Reagovat
blade115

Bez komentáře no, takových zápasů ještě bude... Ale hlavně že hrál Drogba.

City jsou už jen bod za námi. A nutno říct, že oprávněně - i bez Kuna to válcujou a zbytečně neztrácí. Naději máme v tom, že všechny těžký zápasy na jaře hrajeme doma, krom Arsenalu teda... Bude to hodně těžký, žádný jednoznační vítězové, jak tu někteří rádi psali, vážně nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar ani na lavce, ale hlavně, že si Obi zahraje v základu.

Reagovat
blade115

Tak tomu asi něco bylo, ne? Se mi nezdá že by ho nedal ani na lavičku, kdyby byl zdravej. Když tam dal i Rémyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví...

Reagovat
vitasrp

Vy máte neustále v každém zápase problém s Mikelem - věc, kterou nikdy nepochopím.

Na Stoke to byl taky průser, když byl Obi v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to byl jediný zápas ze 4, ve kterém k něčemu byl a jeho nasazení jsem chápal, protože je Stoke banda kopáčů.

Reagovat
vitasrp

V Newcastlu hrál OK, dneska hrál OK, ale nikdo nemluví o slabém výkonu Matiče v první půli, akorát si každej kopne do Mikela, protože vidí jeho jméno v základu. JAk říkám - z mýho pohledu komický.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Matič je pořád přínosem, jde vidět, snaží se hrát dopředu, ikdyž třeba kazil. A já jsem o poločase psal, že mě zklamal stejně jako Mikel. Ale pořád je i míly užitečnější.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, je to lepší fotbalista, ale Mikel je taky velmi dobrej funkční hráč, na kterým by hra velkoklubu nikdy neměla stát, zároveň by taky neměl většinu zápasů hrát v základní sestavě, nicméně jsou momenty, kdy je užitečný - Southampton třeba dneska hodně využíval pohybu útočníků proti míči, proto jsme měli ve středu zálohy dva poziční hráče - pokud by tam byla větší díra (dá se v případě Cesca očekávat), museli by stopeři útočníka následovat poměrně vysoko, takhle jsme tam měli hráče, kteří jej mohli převzít, což celkově mohlo tu práci stoperům ulehčit.

Je sice pravda, že jsme po jednom takhle základním útoku branku inkasovali, jenže tam to byla spíš hloupá individuální chyba Terryho.

Reagovat
blade115

Z tvýho pohledu je očividně vůbec všechno komický...

Na Matiče mám nadávat, když se mu nepovede jeden špatný poločas, kdy se nedaří většině týmu, přestože nás celou sezónu táhne jak skoro nikdo? Teprve tohle je komický.

Mikel je už XX let stejný fotbalista, je neuvěřitelný, jak někdo dokáže nevyvinout absolutně žádný progres ve své hře. On si své uplatnění najde, ale to je asi v kolika případech za sezónu? Pěti? Šesti? Wow. A samozřejmě na posledních deset minut zápasu, kdy potřebujeme udržet jednogólový náskok... Do první Mourinhovy éry parádní hráč, dnes téměř k ničemu. Jeho místo už měl dávno obsadit někdo mladší - perspektivnější. On to není průser, když nastoupí, protože má vedle sebe minimálně dva světový hráče, kteří ty jeho nedostatky vyplní. Ale jak to pane bylo vidět dříve, když ještě žádný Matič, Fabregas nebo Oscar nebyli... Jenže na to se jaksi zapomnělo, hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych Josému ani nevyčítal, že střídal relativně pozdě (mimo Williana) a nevymlouval bych se ani na tu pecku (i když měla být). Prostě jsme dneska odflákli první půlku, kde jsme nic nepředvedli a hlavně – kdybysme vystřelili z poloviny těch pozic kdy jsme mohli, tak mně neříkejte, že by to neskončilo minimálně 3:1, možná i víc. Dneska to byl přesně ten styl fotbalu, kvůli kterýmu nesnáším Barcelonu. A City válí. Nic, musíme se sebrat. Snad ten titul i přes takovýhle zápasy vyjde. Slepice musíme voškubat z peří!

Reagovat
vitasrp

Však je to pohoda, po 1. lednu budeme mít za sebou výlety na City, United, Liverpool, Tottenham, Everton, Stoke, Southampton. V polovině ledna se k tomu přidá Swansea, v březnu WHU a v dubnu Arsenal, což jsou vlastně poslední TOP těžký venkovní střety, který nás v sezóně čekaj.

City oproti tomu musí na Chelsea, United, Liverpool, Tottenham, Everton, Stoke, Swansea, což je celkem slušný soubor venkovních utkáních.

Reagovat
SunFells

Jak si sudí Coqa odstavil

Reagovat
kiwwi

C'mon Burnley, otocit!!!

Reagovat
hitZor

Reagovat
Jardin

http://blabseal.de/bilbo/ Přepnuli zase na Arsenal, asi nejkvalitnější stream

Reagovat
Side

Co tam teď Kosťovi písknul?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Gibbs nehraje proč? Rotace, nebo s ním něco je?

Reagovat
smazaný uživatel

trpi chronickou priemeritidou

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si, ale divné, že Welbeck s ní stále hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Wojta co to teď nacvičoval, kde jako byl vyběhlej

Reagovat
Side

hm a je tam, super

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se nedalo nic dělat, navíc to bylo tečované.

Reagovat
smazaný uživatel

to predtým myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
SunFells

tam působil zmateně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Hmmm, už je to tu.......

Reagovat
smazaný uživatel

oops

Reagovat
smazaný uživatel

to by cez Gibbsa neprešlo

Reagovat
Nikikrew

no tak sa mozme pripravit na stres zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sme pripravení odzačiatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tak ked je 0:2 cakal som ze dostanu gol ovela neskor, nie tak skoro

Reagovat
Nikikrew

Santi omg

Reagovat
smazaný uživatel

No, on uz gola ze strely neda, to je zase 50000 pokusu. Mel by davat jen penalticky, na druhou stranu uz trefuje branu, predtim ty jeho strely litaly do prdele.

Reagovat
SunFells

omg

Reagovat
Dzanka

doufám že Rosa v lednu už konečně zdrhne, protože ten kretén starý si takového hráče v týmu nezaslouží, napřed mu dá po půl roce pořádnou šanci, Rosa mu vyhraje zápas a to nejenom tím golem ale i super výkonem a on ho za odměnu další zápas posadí na tribunu, to je opravdu už výsměch , na takovy vymetání tam má dost mládežníků, Rosa je pořád hráč do základu nadprůměrného evropského klubu, doufám že nakonec půjde za něčem lepším než jsou ti řekové...

Reagovat
SunFells

Reagovat
jenage

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia to bude vietor

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker!

Reagovat
smazaný uživatel

per ako za starych kralovskych cias

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Ty vole tohle nemůžeme přežít. Zkusil bych Thea

Reagovat
Side

Per je tam dneska jak namalovanej

Reagovat
smazaný uživatel

lol, teraz mal úžasný doublesave

Reagovat
Side

tak při tom centru Carrola tam byl jak namalovanej no

Reagovat
Zaschrona

KONEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Zaschrona

Krasny vyber oblibenych klubu.

Reagovat
eliskafan

Nápodobně

Reagovat
Zaschrona

Uplne vsechno, co tomu chybelo v minulych zapasech, ted provedeme v jednom utoku...

Reagovat
Trand

To, co hrajeme je absolutně hroznej fotbal. Přehrávaj nás všechny týmy a nedá se na to absolutně koukat. To se jako proti WHU v 60. minutě zatáhneme a jdeme bránit vedení 2:1?

Reagovat
smazaný uživatel

liiink na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

ved ten tvoj holandský, ja ho pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

ide ti? mne sekol

Reagovat
smazaný uživatel

bez problému

Reagovat
FUnk

kvalita nic extra ale neseka se http://games-host.info/Channel3.php

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

dannyboooooy skoda genius toto nech robi castejsie!!!!

Reagovat
Side

Takhle to nemůže pokračovat jinak to ještě proserem....proberte se

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
vodka

Diouf

Reagovat
vodka

určitě to tak chtěl

Reagovat
Zaschrona

Neuvertelny, dalsi propad obou nasich stoperu, golman zase predvede, ze totalne neumi vybihat... Ze to nebyl gol je zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisovi nejde dnes. Vymeniť za Thea.

Reagovat
havrys99

Alexisovi dneska chybí ta geniálnost, snad si to schovává.

Reagovat
SunFells

Zas nestřídá.

Reagovat
Trand

Debuchy taky dnes dobrá komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

všimli jste si že přes nacha projde úplně každý centr?

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

To zase bude střídání 85. - Chambo, 92. - Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mrzet ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Oxi, z malyho vapna

Reagovat
Side

kurvaaa adrian

Reagovat
havrys99

čtvrtou už snad nečpane

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Adrian jim to tam zachranuje

Reagovat
SunFells

Adrian

Reagovat
Side

do piče to už si děláte kozy

Reagovat
Nikikrew

boze moj co my fakt dnes nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova Bože, začněte to dávat

Reagovat
smazaný uživatel

zas si zober, že v prvom sme dali 2 z 2, treba to vykompenzovať

Reagovat
smazaný uživatel

Moje nervy se ale vyměnit nemůžou.

Reagovat
Corosian

Ty vole co jeste chcete....

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
Trand

Ani netrefí bránu.

Reagovat
havrys99

Bully v TV

Reagovat
smazaný uživatel

OMG takové šance..

Reagovat
SunFells

Theo na plac

Reagovat
Zaschrona

Barry je fakt horsi zapas od zapasu, naprosto neuveritelne sel s formou dolu, v porovnani s minulou sezonou...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Wojto riadne kraľuje vo vzduchu.

Reagovat
Side

panebože Welbz

Reagovat
havrys99

Kurňa dejte ho, nebo ns to bude mrzet

Reagovat
SunFells

Wojta to tam za Monreala dobře žehlí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, z našej ľavej strany už priletelo toho viac jak za celú sezónu doteraz

Reagovat
Side

mě vodvezou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alexis so santim uplne bozski dneska, danny s oxom velmi slusni tiez

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem detinsky hejtovať, ale striedať by sme mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses dočkal

Reagovat
havrys99

Gibbo na plac

Reagovat
diastan

Burnley

Reagovat
Miguel19

BURNLEY A BETON!!!!

Reagovat
Trand

Nolan ještě určite gól z nějakýho odraženýho míče nebo dorážky dá.

Reagovat
Side

Reports circulating that Jurgen Klopp has resigned as manager of Borussia Dortmund.

Reagovat
kiwwi

Burnley

Reagovat
Mimalu

Burneleeeeeeeeeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

Doprčic, co je to za střídání? Arséne knows viď

Reagovat
smazaný uživatel

Logické, z levé strany toho lítá hodně a je třeba ji vyztužit defenzivnějším hráčem.

Reagovat
havrys99

WelbZzzz - Gibbs tleskám

Reagovat
SunFells

Do piče s takovým střídáním.

Reagovat
fantomas

Už zase tam de plácat každýho obránce na lavičce

Reagovat
Side

Ještě Chambers za Alexise a Ospina za Wojtu a ej to kopletní

Reagovat
Zaschrona

Wow, snad nikdy jsem nevidel vetsi ukazku fair play. Etoo ze souperova vapna, kdyz mohl z otocky strilet, poslal balon do zamezi, protoze se tam hrac NU v bolestech valel na zemi...

Reagovat
Zaschrona

Ale pak se taky neda divit tomu, ze nam sudi nic nepisknou, kdyz jsme takhle hodni...

Reagovat
havrys99

Kurvááááá, dej to Alexisovi

Reagovat
smazaný uživatel

85' čas na první střídání

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi manazeri nestridaj treba i vubec, vedej co delaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox do piče už

Reagovat
smazaný uživatel

Oxíku, co to tam proboha vyvádíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vole, 2x po sobe muzes nahrat, ale lepsi je padnout jak kokot a vztekat se, well done

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vole, 2x po sobe muzes nahrat, ale lepsi je padnout jak kokot a vztekat se, well done

Reagovat
smazaný uživatel

a do tretice to tak poseres, Oxi vole ty si dement

Reagovat
smazaný uživatel

tebe už kompletne jebe, Ox?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade okamžitě dolů

Reagovat
SunFells

faul kurva

Reagovat
havrys99

Ty volééé - snad desátej brejk 3 na 3, 4 na 4 a ze všeho absolutní nic

Reagovat
Rohlíček

Ox

Reagovat
pa3ce

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to zakončení je ale strašný!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain zoufalec

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny, Cisse mel dostat rudou, sudi samozrejme zase dela slepeho.

Reagovat
Zaschrona

That's 6 red cards not given for us in the last 10 games!!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
havrys99

a druhej Chambo za Oxe, Arsene ty si fakt blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Ox joo, ten správně, ale vždyť to zase spěje k nějakýmu haluzu v 95.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by dost možná spělo i s Podolskim nebo Walcottem

Reagovat
captain18

Poldi by uz mal hatrick z tych sanci

Reagovat
fantomas

Chambers

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

nech Wenger ani nekupuje viac obrancov, akurát si na nich každý zápas vyčerpáme všetky striedania, radšej nech máme len štyroch.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

My sme snad jedinej tým, kterej když vede o gól, tak střídá do hry vždy jen obránce

Reagovat
Side

5 minut? jj jasný

Reagovat
smazaný uživatel

5 minút? ja by som dal tak 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Allardyce time.

Reagovat
SunFells

West Ham nám nejvíce může hrozit ze vzduchu a my je pozvem do vlastního vápna, nádhera.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Burnleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Heisenberg

Nene Podolskiho tohle musí bavit.

Reagovat
masly008

proti poolu ležel škrtěl 5 min. a nastavovalose 6.ted plynulý poločas a nastavuje se 5.to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Na Live to bylo 9 minut

Reagovat
Side

Szcz si chtěl skočit pro kafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Scott Sinclair hraje? On ještě žije?

Reagovat
Trapper

Tak už to pískeeeej

Reagovat
havrys99

Místo 5 minut jsme měli dát 5 gólů radši

Reagovat
Heisenberg

Burnley ještě nestřídalo, hoď je tam všechny, aby těch 5 minut rychleji uteklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad nečumim na fotbal, ale Laurela s Hardym, vole...

Reagovat
Zaschrona

Jasny, kdo by to byl byval cekal, ze gola nam da zrovna ten, kterej uz tam davno nemel bejt, protoze mel jit za uplnou volovinu ven... Dalsi paradni braneni mimochodem, fakt nechapu, jak Martinez v lete vymyslel, ze obrana nepotrebovala posilit...

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč pořád

Reagovat
Zaschrona

A mam to snad oslavovat nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Takhle to je vždycky no..

Reagovat
smazaný uživatel

komédia sami ich pozveme k sebe do vápna, lebo stiahneme celú ofenzívu dole... Wenger the tactician

Reagovat
Heisenberg

Nacho

Reagovat
havrys99

Carroll rychlejší jak Alexis = koupit

Reagovat
smazaný uživatel

35 mega by malo stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Caroll v tom utoku jen pochoduje, Alexis hraje vsude

Reagovat
smazaný uživatel

a vyzerá že zahrá aj stopéra... berieme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nee tvl na to nemám nervy, vždycky dohráváme zápas se 6 obránci a je jasný, že z toho akorát bude mega závěrečný tlak v naší šestnáctce,k čemu to jako pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Posrali jsme to sami.

První jejich gol jasnej ofsajd. Díky rozhodčí

Reagovat
Trand

Ten rozhodčí je taky dobře tragickej.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Poriadne teda.

Reagovat
havrys99

Ten nahoře ns drží

Reagovat
Rohlíček

infarkt

Reagovat
havrys99

Suchý triko

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho už tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si to zase povodil

Reagovat
Trapper

BURNLEY

Reagovat
smazaný uživatel

BURNLEY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza doma s Burnley, nechtěl bych

Reagovat
masly008

ale rozhodčí ten konec moc nezvládal,všechno ve prospěch WHU,ale neva my jsme zvyklí.body jsou doma.AW si zase všechny povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Podolski už podal žiadosť o odchod, lebo toto si skutočne nezaslúži.

Reagovat
diastan

Neskutečný

Reagovat
vitasrp

Nádhera..

Reagovat
havrys99

Dneska všechny výsledky pro nás, ještě Burnley teda mohlo otočit

Reagovat
Heisenberg

3. zápas v řadě co v posledních 10 minutách zalezeme a čekáme na soupeře(který z toho měl aspoň 1 golovku), z toho bychom mohli udělat taky nějaký run.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě výsledku všechno pro vás špatně.

Reagovat
Nikikrew

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

otřesný fotbal, první střídání v 85', jen 2 využitá střídání, ani minuta pro Rosu, Poldiho, Walcotta...

přijde ti to v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
alcantara

Znova sa spytam...Ty to myslis vazne alebo to len hrajes?

Reagovat
smazaný uživatel

totto myslím vážně

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, jen mu dej!

Reagovat
J0EL

Ty si pekne trapna postavicka

Reagovat
Jardin

Posílám ti "Pozdrav Krlyho"

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase smíchu, sice vím, že je to jenom kvůli mě, ne obsahu komentáře, ale tu se už vážně nedá vést žádná konstruktivní diskuze...

Reagovat
J0EL

dobre nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, dvě střídání ok, prostě Wenger chtěl zabetonovat a zamezit centrům. Rosa nehrál ok, ale jako co? Na jeho post tam je plno lepších hráčů. Walcott a Podolski se do toho zápasu asi podle Wengera nehodili, i když někdo může mít jiný názor, já s tím i souhlasím, i když ty brejky byly nebezpečné a být míst Oxlada jeden z těch dvou, tak to beztak skončí 1:3. Otřesný fotbal to podle mě nebyl, spíš vyrovnaný. Ale je fakt, že to děláš jenom proto, abys trollil, což ti jde dobře, za to máš u mě plus

Reagovat
smazaný uživatel

kompetentní manažer by prostě střídal dřív jiné hráče, kterým to nešlo, nebo když už, tak by na konci využil všechna střídání, aby zdržel hru a předešel šancím soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, to je věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale tý tvý kritice Arsenalu už jenom chybělo to, že Arsene měl hnusnou bundu a hráči se málo usmívali.... ale určitě ten smích je jenom kvůli tobě a ne kvůli obsahu komentáře!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Konstatně se tu osíráš o Arsenal a očekáváš konstruktivní diskuzi.

Otřesný fotbal - na to, že jsme hráli se středem Flamini-Coq, tak to celkem šlo, typický letošní výkon venku, v posledních 20 minutách jsme se nechali zatlačit, ale to je klasika posledních utkání...

Střídání - souhlas, málem nám prohrála zápas, Alexis a Welbeck tímhle tempem za chvíli odpadnou, Poldi asi v lednu odejde, Rosu snad šetřil, Thea moc nechápu, měl by hrát

Já si myslím, že se tahle situace nikomu neblíbí, ale nemůžem píčovat pod každým zápasem a 3 body z Upton parku jsou skvělý.

Reagovat
SunFells

To je konec toto.

Reagovat
smazaný uživatel

je, asi i můj konec, protože mě už nebaví se tu hádat, když zjevně oba sledujeme jiné zápasy

Reagovat
SunFells

Zjevně, ty sleduješ úplně jiný sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Ani u vás nedostal Rosa, Poldi a Walcott ani minútu.

Reagovat
smazaný uživatel

go home you're drunk

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, strašné.

Reagovat
havrys99

Defenziva přežila, až na nějaký chyby celkem stabilní. Nacho potvrdil, že je dobrej akorát na back-up, nadprůměr hlavně Coq, naskočil dobře z fleku. Ofenziva v první půli maximáně efektivní, v druhý půli na přesdržku. Celá ta čtveřice zadrbala co mohla, být z toho aspoň jeden gól, tak nemusel být závěr, jaký byl. Ale výhra šťastná, bereme.

Na Saints by mohli být šance, vykartoval se Schneiderlin.

Reagovat
Zaschrona

Zase je to silene pomaly, fakt nerozumim tomu, proc misto riskantni prihravky smerem vpred volime cestu, ze prihrajem zpatky az golmanovi nebo stoperum, kteri nakonec hrajou podobne riskantni nakop vpred... Jedine pozitivum vykony Garbutta a Koneho.

Reagovat
Zaschrona

Vazne neuveritelne nutne potrebujem posilit na stoperu. Robles

Reagovat
Zaschrona

McGeady

Reagovat
vitasrp

Netýká se to teda jenom dnešního zápasu, ale jak jsem letos koukal na Everton, fakt jim naprosto šíleně odešla ta kostra loňský úspěšný sezóny - Howard nepodrží, Jagielka a Distain najednou dělaj hloupý chyby a rozhodně neoplývaj jistotou, přičemž Barry taky podává tak o třídu horší výkony - najednou tu hru neřídí dostatečně kvalitně a rychle, přihrávky jdou všechny do šířky a ty, který by měly být kolmý, prostě kaží.

Osobně mám pocit, že tuhle sezónu už budou muset nějak dopatlat, přičemž v létě bude potřeba menší přestavba těhle postů, protože vzhledem k věku těch borců se nedá moc očekávat, že by se najednou zázračně vrátili do vrcholový formy.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze ten chalan proste vie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Wow, aspon tentokrate reaguje na tu uplnou tragedii stridanima.

Reagovat
Zaschrona

Everton ze me takhle brzo asi udela alkoholika...

Reagovat
smazaný uživatel

alkohol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jen tak dal

Reagovat
Whitemedia

se na tu tragédii nedá dívat..

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, ale predstava, ze jeste budu muset koukat 2,5 roku na stale horsiciho se Barryho, ta me fakt privadi k myslenkam na to, ze s tou jeho hrou bude schopny brzo trumfnout Nevilleovo galapredstaveni vsech dob proti Wiganu 0-3. kterym tu karieru zabalil... I dneska uz to je srovnatelny...

Reagovat
smazaný uživatel

Před 3 tejdnama si tady nad Barrym onanoval.

Reagovat
Zaschrona

Tak to bude o par tydnu vic a od te doby taky jde opravdu nechutne dolu...

Reagovat
Zaschrona

A taky super zjisteni, ze vlastne ani nechapu, co dneska hrajem za rozestaveni... A to je 80. minuta utkani. Ale nejhorsi je, ze na to temer kazdej uplne dlabe, zadna snaha s tim neco delat...

Reagovat
Zaschrona

Temer kazdej, no. Ted se krasne ukazalo, koho jsem tim, ze ne, myslel.

Reagovat
jenage

Teda pro koho to tady vypisuješ, to mi hlava nebere, nic ve zlém.

Reagovat
Zaschrona

Tak dle tehle logiky tady nikdo nemusi psat nic...

Reagovat
jenage

Ani ne, ale přijde mi tragikomické jak tu svyými názory v podstatě nadhazuješ témata k diskuzi, ale nikdo nereaguje.

Reagovat
Zaschrona

Takovy uz je svet.

Reagovat
Trand

Já to čtu.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl teda, ale rád si to tu pak přečtu.

Reagovat
SunFells

Ne všechno teda

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

(Ale už zdálky poznám, co číst radši nemám )

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, já si v diskuzu čtu jenom příspěvky od gooners a pár vybraných jedinců od jiných týmu a zrovna jeho vždycky...

Reagovat
13

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Emre Can, Škrtel, Sakho - Manquillo, Henderson, Lucas, Moreno - Lallana, Coutinho - Sterling

Reagovat
tomasinho

Přání nebo nějaká rumour?

Reagovat
cristiano.K.

určitě přání, protože šance,že by nastoupil Moreno s Javim je tak 10%

Reagovat
tomasinho

Moreno by měl, Markovič minule nehrál dobře ne? A LWB by Morenovi mělo svědčit, měl by tam dostat šanci Navíc by se to mohlo vyrotovat trošku, totéž posadit Gerrarda a dát Henda do středu.

Reagovat
cristiano.K.

myšleno oba naráz 10%. To je něco absolutně nepochopitelnýho,že tam Morena ještě nevyzkoušel. Jo Markovic byl otřesný, prostě si myslím,že postaví maximálně jednoho z dvojice Javi/Alberto.

Reagovat
ďuriLFC

Mohlo by to tak byť,aj ked tá útočná trojka bude tak hrať asi až dokým sa neuvaria va vlastnej šťave.

Reagovat
smazaný uživatel

No chtělo by to tam dát Balotelliho místo Sterlinga, aby si odpočinul a Markovič si zaslouží hrát.

Reagovat
cristiano.K.

Markovic byl proti Burnley hrůzostrašný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že je mlady a potřebuje vytíženost aby se rozehrál a rozkoukal pořádně, na lavičce to udělá těžko.

Reagovat
cristiano.K.

a my potřebujeme výsledky okamžitě, né čekat až se rozehraje

Reagovat
smazaný uživatel

To zvládneme i s Markovičem který svoji současnou nevyrovnanou formu v budoucnu promění v ještě více bodů, jen ho stavět....

Reagovat
cristiano.K.

Markovic se potřebuje naučit zpracovat míč a následně obejít protihráče

sorry,ale on odehrál dvě utkání zatím dobře za celou dobu, to není nevyrovnaná forma, jako střídající hráč ok,ale aby hrál pravidelně základ, na to zatím fakt nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ježíž, když to nevidíš ze široka, tak je to s tebou těžké........ani měl dva dobré zápasy, shodou okolností to byly zrovna dva v posledních třech zápasech......

Reagovat
cristiano.K.

ne, jeden proti city, druhý v poháru

Reagovat
13

Já bych to postavil takhle Mignolet- Manquillo Škrtel Sakho Moreno- Can Hendo- Lallana Couts Markovič - Balotelli

Reagovat
cristiano.K.

Sterling musí hrát,nejlépe místo Markovice,jinak dobrá sestava

Reagovat
13

Já se prostě bojím, že se tím přetěžováním zraní a bude místo jednoho mače chybět pět..

Reagovat
Maresma

Co takhle Maria na hrot a Sterlinga na wing backa?

Reagovat
smazaný uživatel

To pochybuju. Možná je tohle i 4-3-3 normální, ale asi ne.

Reagovat
Hokaido

ty pičo dobrej tip

Reagovat
vrabejka

Acc to Sky Sport Italia, #LFC have recently contacted agent Moreno Roggi to ask about Perin’s availability.

Reagovat
smazaný uživatel

Verthonghen je příšerný, ale Fazio se docela povedl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Neaspiruji na cenu Thomase Hitzlespergera. Hodnotím výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Krychowiak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Vsadím se, že nevíš, čemu se směješ

Reagovat
SunFells

Překvapils

Reagovat
stiflerovamama

Mignolet- Manquilo-Skrtel-Sakho-Moreno-Can-Hendo-Coutinho-Lallana- Raheem- SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Litrpůl dnes Win Jsem si na 100% jistý !

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 02

Reagovat
vrabejka

no fandí Chelsea Je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tím to není! LFC mi vadí s Top týmů nejméně!!! Prostě si myslím,že to je dnes tutovka !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

? co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ti lfc vadi najmenej

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem ti říkal? LFC win

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupí dneska Balogoal? jestli má cenu se dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ano..

Reagovat
k0udy

Confirmed #LFC team v Swansea: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Manquillo, Moreno, Lucas, Henderson, Lallana, Coutinho, Sterling

Reagovat
k0udy

Confirmed #LFC subs v Swansea: Ward, Toure, Gerrard, Markovic, Balotelli, Lambert, Borini

Reagovat
k0udy

#Swans team v @LFC: Fabianski, Richards, Fernandez, Williams (C), Taylor, Britton, Shelvey, Dyer, Sigurdsson, Routledge, Bony.

Reagovat
REPLIKATOR

Confirmed #LFC team v Swansea: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Manquillo, Moreno, Lucas, Henderson, Lallana, Coutinho, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně překvapivá.

Reagovat
Kowe

vždyť celej den vycházely rumours o přesně téhle a ten pokus s Canem na CB se mi teda moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím, to byla ironie. A mě se to s Canem celkem líbí, proti Burnley tam byl dobrej a furt lepší aby nastupoval aspon na stoperovi když ne na svým ideálním místě v záloze.

Reagovat
Kowe

a pak něco posere, protože tam neni zvyklej hrát a Rodgers ho zase měsíc nenasadí Lucase vyměnit za Kola a pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, že by si třeba měsíc nezahrál. Kolo odjede na to africký mistrovství a příležitostí bude dost snad. Navíc mám takový tušení, že by Lucas mohl v lednu někam zmizet, tak uvidíme.

Reagovat
Kowe

tohle tušení jsem měl na začátku sezony, teď, kdy ho Rodgers hraje často a kdy ukazuje, že je na DMku lepší než Gerrard, tak trochu vyprchalo.

O Canovi si taky nikdo nemyslel, že nebude hrát po Chelsea. A ono ejhle.

Reagovat
SunFells

Lucas je neprodejný ...nikdo ho nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini jo.

Reagovat
SunFells

Mancini má práci

Reagovat
stiflerovamama

skoda, Cana by som prehodil s Lucasom a namiesto Lucasa dal Maria a hral na 4 obrancov

Reagovat
k0udy

Nějaký kvalitní link kde to poběží? díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
k0udy

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Coutinho10

klasicky pres StreamTorrent od Anguse...link i program najdes na wiziwigu

Reagovat
smazaný uživatel

Pastrnak

Reagovat
vrabejka

Češi jedou na zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas ste lepsi.. nepremenene sance

Reagovat
smazaný uživatel

Mám neprohru Swensea v krásným kurzu. Kdy naposledy Liverpool porazil tým kvalit Swensea? To už je pár měsíců.

Reagovat
vrabejka

Stream?

Reagovat
fantomas

Máš ho přesně šest příspěvků nad sebou.

Reagovat
vrabejka

chci lepší

Reagovat
Side

tak to seš potom kokot no

Reagovat
Coutinho10

stahni ST...na pohodu kvalita, bez sekani

http://www.imgup.cz/image/QmW

Reagovat
PhilipS

rip

Reagovat
mickey mouse

Can hraje obránce?

Reagovat
PhilipS

V základu chybí nejlepší italský útočník tmavé pleti...

Reagovat
PhilipS

Sakho při tom vedení míče vždycky vypadá, že si ublíží... vždycky to ale nakonec vyřeší dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl s tou čelenkou

Reagovat
#33CCCC

neni nejaky hd stream ? mne ten horny nefunguje

Reagovat
PhilipS

horny?

Reagovat
SunFells

Tu máš jeden unhorny

http://blabseal.de/bilbo/

Reagovat
#33CCCC

horný( smerom hore) ....chlapci zas tam vidite neco co tam chcete videt ....radsej keby ste dali stream

Reagovat
SunFells

Nedal jsem ti?

Reagovat
#33CCCC

aha dik na prvy pohlad mi ten link pripadal nejak divne

Reagovat
PhilipS

co máš proti Bilbovi Pytlíkovi?

Reagovat
fff

Adaaam to musi ist do brany.

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Lallama

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ale nehrame zle zatial...

Reagovat
Cobra

Kubalíííííííííííík

Reagovat
Matić

Wooooooooow jaka atmosfera na Anfieldu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ja neverim.. ty si snad tam? tak to ti teda zavidim bracho

Reagovat
REPLIKATOR

Moreno je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

takže se nic nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

kua

Reagovat
cubazi

Prečo vpredu vždy zakaždým musime vymyšlať pičoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sranda match, Swansea ožralá a atmosféra na stadionu je jak někde u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočná fáze Liverpoolu je jedna velká náhoda. Ti hráči si nejsou schopni vyměnit pár kloudných přihrávek před vápnem Swansea a dostat tak soupeře pod tlak. Celkově ten pohyb hráčů a jejich rozestavení působí jako naprostý chaos. Atmosféra na stadionu je kapitola sama pro sebe.

Reagovat
Matić

Reagovat
I am Mancunian

gosh, ten liverpool je slabuckyyy, s tymto na top10 mozu zabudnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Když může být tak vysoko United, tak můžem být klidně v TOP 5.

Reagovat
SunFells

Vážně, The Kop drží nějakého protestního bobříka mlčení?

Reagovat
smazaný uživatel

Nudaaaa

Reagovat
fantomas

Dnešní atmosféra na Anfieldu je fakt ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

fans jsou ještě zalezlí v kanálech, je to vidět i tu

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool

Reagovat
fenixLFC

morenooooooooooooo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Akorát jsem dokoukal ten hokejový thriller...

Reagovat
fff

Morenoooo.

Inak Hendo na to, jak hrame tento rok nijako, tak 2 + 5 nie je na jeho pomery az tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne sa ukuzuju nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Uka

Reagovat
smazaný uživatel

Pre vývoj zápasu je dobré, že sa outsider ujal vedenia.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

ba dum tss

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne ty skurvyn

Reagovat
ďuriLFC

MORENOOOOOOOOOOO krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak tam tragickýho Lallanu nechá hnít zase a vystřídá Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, ze ma lepsiu kondicku a nie je tragicky...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od Coutinha se tam na hřišti teda plouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to možná vysvětluje, proč vydrží celej zápas

Reagovat
SunFells

Poche ho vždycky stahoval v 65, minutě

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si z nich udělal kužely.

Reagovat
fff

Shelvey jaky laket

Na cervenu rovno.

Reagovat
fff

A rozhodca to mal cele pred sebou.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená...

Reagovat
ďuriLFC

Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic za toto letel

Reagovat
SunFells

Jonjo a Jonjo

Reagovat
cubazi

Atmoška ako u nás na Cermeli :(

Reagovat
fff

Inak vsimnit na Sakhovi jednu vec, hoci ma svoj styl a nevyzera mozno vzdy uzasne futbalovo, tak uplne minimalne nakopava, takmer vzdy sa snazi hrat loptu po zemi a tym tiez pomaha ukludnovat tu hru.

A inak Can tiez nevyzera zle.

Celkovo okrem jedneho dvoch centrov na konci, z ktorych v konecnom dosledku ani nie nebolo, tak a obrana v pohode a aj Bony neviditelny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Can je super, jedinou věc bych mu vytýkal u té poslední standardky, kdy nepohlídal (společně s Manquillem) Fernandeze.

Reagovat
cristiano.K.

v úvodu měl jednu špatnou rozehrávku,ale jinak vypadá opravdu jistě.

Reagovat
REPLIKATOR

Jinak mít tam důrazný DM, tak by si skutečně Bony vůbec neškrtl. Takhle si ho tam třikrát povodil.

Reagovat
13

obrana v pohodě, ale je to dané tím, že není pod takovým tlakem jako obvykle, když konečně hráči před ní pracujou..

Reagovat
avicii

presne toto som si vsimal na Sakhovi, je vyborny...

Reagovat
tomasinho

Máte někdo nový stream?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PhilipS

refrešni a mlč...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Stačí chvilku počkat a dát F5 no.

Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
SunFells

Funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ani ten starý

Reagovat
13

škoda, Jonjo už mohl být venku a bylo by po zápase. V kvalitě presingu navazujeme na utkání proti Arsenalu, prvních patnáct minut Swans vůbec nevěděli. Sterling tam neustále lítá mezi obránci. Docela dobrý výkon řekl bych, Raheem svým pohybem když nemáme míč dává vzpomenout na Suareze, když míč máme, tak už se mi líbí trochu míň. Škoda že Balotelli takhle nikdy běhat nebude no. Jinak SG moc nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic místo Lallany.

Reagovat
k0udy

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

v 75. minutě klidně

Reagovat
cristiano.K.

Sterling má dobrý pohyb bez míče,ale zase dneska když dostane míč,tak se většinou nestačí ani otočit,hodně dobře ho brání. Coutinho je úžasnej, kdyby tyhle výkony předváděl pořád,tak ho musíme milovat.

Reagovat
13

Fernandez viditelně ví jak na Sterlinga.

Reagovat
cristiano.K.

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

To utkání je dnes úplně zbytečné. Tomu utkání chybí kvalita, emoce, vášeň a zaujetí pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

První půli jsem neviděl, ale kluci proti Dánům zahráli dobře

Reagovat
fff

Fu tak tento sklz od Skrtela, keby to dodrbal tak nic moc ale takto super

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
fff

Najprv dodrbe nahravku po rohu, nasledne sa necha este obehnut pri ciare ...

Reagovat
stiflerovamama

Lucas, Skrtel

Reagovat
fff

Co Skrtel? Ze hasil to,co dodrbal hned dva krat Lucas?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Lalalalalalalalalalanaaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

Fabi

Reagovat
fff

Lallanaaaaa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné

Reagovat
fenixLFC

lallanaaaaa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, výborný tah brát Škrtela na příští kolo do fanty, když teď nabral 5. žlutou..

Reagovat
SunFells

Ale Lallana kanonýr

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Myslím, že na Silvestra to můžou ukazovat znova...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska nejhorší hráč Swansea dal gól

Reagovat
fff

Ja som vedel, ze som tu obranu prechvalil

Ono uz Emre to mal predlzit von zo sestnastky, Sakho prehra Suboj a nikto nema Gylfiho ...

Reagovat
cristiano.K.

omyl, Sakho ho právě vyhrál

Reagovat
Coutinho10

fabiabski

Reagovat
monty25

Ježíšmarjá. To by nebyl Liverpool, aby odehrál zápas v klidu...

Reagovat
Error

Neskutečná pasáž

Reagovat
Il Architetto

Proč nikdo nezachytává ty náběhy? Všichni jen čumí na souboj a v klidu si to vyklusávaj.

Reagovat
fenixLFC

sterliiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
ďuriLFC

to čo sa tam deje..nuda no

Reagovat
fff

A ta sanca po tom gole ... pochvalim Sakha jak dodava klud obrane a potom nahra jak retard, koniec, nikoho uz nechvalim

Reagovat
monty25

Pane jo, že by jedna z mých oblíbených fotbalistek taky fandila Liverpoolu?

https://twitter.com/sydneyleroux/status/549673253158260736

https://twitter.com/sydneyleroux/status/549673661163372544

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásně vidět, že Sterling na absolutní špičku mít nikdy nebude.

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

Když ho bude stavět na hrot, kde jsou na něj dva až tři obránci, tak je jasný, že tam nic nezahraje.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Shelvey je strašně špatný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fff

Lallana luxusne Pekna akcia.

Reagovat
fff

A Coutinhooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool famozní

Reagovat
13

Adáááááááááám + Couts

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal

Reagovat
fenixLFC

lallanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

Vystřídejte už toho Lallanu, je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

NÁÁÁÁHERAAAAAA LALLAAAAANAAAAA

Reagovat
stiflerovamama

Adaaaam, Coutinhoooo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Lallana Teď už to nebyl náhoďák...

Reagovat
Honza Matoušek

Tragický Lallana

Reagovat
ďuriLFC

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

až se mi nechce věřit, že to sleduju live. spíš mi to přijde jako highlights

Reagovat
Coutinho10

tak tohle bylo top libove lallana a este lip patickou Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana paráda, ale stejně mi přijde s tím míčem nějak hrozně pomalej, ale dokud dává goly, tak at hraje.

Reagovat
13

Bože muj Markovič je možná o něco málo rychlejší, ale Lallana je s míčem asi dvacetkrát obratnější a elegantnější, není to jen o střílení golů, Lallana je momentálně prostě mnohem lepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Není no, ale nebudu se hádat.

Reagovat
fff

Lallana nie je momentalne leps hrac nez Markovic? To myslis vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Filipe. Je rozdíl mezi prostě mnohem lepší a lepší. Lallana dal dva goly, takže ho budu chválit, ale prostě mnohem lepší než Markovic (kterej by nastupoval na svý pozici a ne na wingbackovi) není.

Reagovat
fff

Tu nejde iba o tie dva goly, Lallana je skratka momentalne o dost lepsi hrac nez Markovic, ked budeme hodnotit zapasy, kore odohrali za nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to souhlasím. Lallana měl zatím víc povedenejch zápasů, jasně. Ale narozdíl od Markovice nehrál krajního obránce. Ale radši si užívejme toho fotbalu. Příští kolo to zas bude sračka.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

shelvey to mal ale totalne v pici, skoro ako lucas

Reagovat
fenixLFC

hendooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Shelvey nám zůstal věrný

Reagovat
stiflerovamama

Daj tam Maria, dnes to tam padne aj jemu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Jonjoooo to je král!

Reagovat
smazaný uživatel

jonjoooo, raz scouser, navzdy scouser.

Reagovat
Bennhy

dúfam, že Rodgers využije striedania

Reagovat
Il Architetto

VOLDEMOOORT

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Já mám Shelveyho v CSM, takže mě nepřekvapuje, že dává góly za Liverpool...

Reagovat
monty25

BTW: Je tam fakt dobrej - pilíř mojí zálohy.

Reagovat
ďuriLFC

jonjo milačik...ale dobre tak,spravodliv za redku

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta

Reagovat
Jazdec

Hendove standartky . Z každej dnes bolo nebezpečie pred bránou.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant.

Reagovat
PhilipS

Válecpool koukám...a to sem to vypnul..

Reagovat
Coutinho10

jonjo

Reagovat
ďuriLFC

ved pošetri raheema aspon trocha

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicky Lallana ide dole

Reagovat
SunFells

Konečně tragéda sundal.

Reagovat
REPLIKATOR

Shelvey to má vyloženě u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

ten zaber na shelveyho pred tim vlastnakem jste ted videli? :D jak kecal s llanou? :D

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
SunFells

Own-goal and Raheem Sterling are now Liverpool's top goalscorers this season.

Reagovat
fff

Sterling nejaky nervozny. Uz mal byt davno dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Čůráček malej.

Reagovat
REPLIKATOR

Sterling si chtěl odpočinout a on mu nedá ani žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět, co dělá s člověkem psychika. To jak si to zpracoval te´d hráč Liverpoolu na prsa ve vápně, to je krásná ukázka.

Reagovat
ďuriLFC

šak striedaj ho ešte spravi hlupost nejaku

Reagovat
Miguel19

Sterling rudá.

Reagovat
fenixLFC

raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ma potesili chalani, aj 20ka hadam spravi dobry výsledok, ak nie, nic sa nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval jsem Reds. Jak vypadal první třetina?

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaný hokej, 1-1 na tutovky, amíci nič špeci

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre sme branili, ale USA lepsi o trochu, za to my sme mali cistejsiu sancu,,, videl som od 10min

Reagovat
Coutinho10

twl co to sterling delal vypadalo na pesti

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli presne sedí do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Necitis sa trosku utrapene?

Reagovat
REPLIKATOR

Trošku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne ty skurvyn

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to znamená "skurvyn"?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Shelvey ten dnešní zápas měl nějak v paži

Reagovat
fff

Dat teraz este Leciester a top4 nemusibyt nerealne, kde sa da dokopy Danny a daco slusne nakupime v zime.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

cez koho ? arsenal alebo nebodaj chelsea ?

Reagovat
fff

MU alebo Arsenal

Reagovat
I am Mancunian

ja neviem co by sa muselo stat, aby ste sli cez nas a arsenal tiez pojde s formou hore

Reagovat
fff

Ktovie.

Bude to velmi tazke, ale mozne to je. Pozri rozpis dalsieho kola. Soton s Arsenalom, Spurs prehraju s Chelse,a vy mate tazky zapas na Stoke a razom mozme byt kusok od top 4. A to bez Sturridgea, ktory ako je dobre vidiet, je pre nas strasne dolezity.

Skratka ak by sme sa do jeho navratu drzali takto blizko, vsetko je mozne. Arsenal napr nehra nijako uzasne tuto sezonu a velakrat ich zachranil Sanchez, kludne mozme mat hluche obdobie a AFC by mali problem ako my bez Dannyho.

Reagovat
stiflerovamama

Tak dnes konecne vykon ako sa patri. Po Tottenhame asi nas najlepsi vykon. Boli tam sice nejake hluche pasaze ale hlavne to pasaz po gole Swansea stale za to. Je vidiet, ze tam chyba ten utocnik, ale uz je to ovela lepsie. Coutinho dnes fantasticky, Lallana do golu celkom nevyrazny ale potom bol skvely, konecne zaloznik ktory dokaze pravidelne skorovat

S Dannym to bude valec

Reagovat
stiflerovamama

A Sakhova rozohravka

Reagovat
fff

Az na tu jednu chybu, dost velku prave v rozohravke, po gole Swans, tak bol perfektny celkovo. Uzasny hrac.

Reagovat
Jazdec

Markovič vpredu výborný vzadu však pravá strana po jeho príchode horela.

Inak, Hendov prvý celý zápas s páskou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabší článek obrany Argentiny z MS si po celý mazal na chleba Sterlinga jako malého kluka.

Reagovat
13

Přesto měl v prvním poločase Sterling super střelu, v druhém trefil tyčku a jeden brejk mu zarazili jen tak tak. Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase během 20 minut dokázal zazdít jasnou tutovku a dalších 5 slibných akcí zazdil zbytečnou ztrátou.

Reagovat
13

kterou tutovku myslíš? To myslíš to jak si to hodil okolo brankáře do strany a balon mu utekl k čáře?

Reagovat
cokoliv

Ono by to možná mohlo být tím, že Sterling je ještě malý kluk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele