Premier League - preview 18. kola

26.12.2014, 08:40, aktualizováno 26.12.2014, 08:40
Previews
Hned dvě londýnská derby orámují Boxing Day. Po obědě se vedoucí Chelsea utká se skvěle hrajícím West Hamem, večer zase Arsenal nastoupí proti QPR. Druhý Manchester City zajíždí na půdu West Bromwiche, Manchester United hostí Newcastle, trápící se Liverpool se představí v Burnley...
Chelsea FC - West Ham United  (pátek 13:45)
Boxing Day je pro anglický fotbal specifický den. Jen šestadvacátého prosince se zraky všech fotbalových fanoušků upřou do Anglie, kde se všech 20 celků v jediný termín utká proti sobě. Na programu jsou i dvě londýnská derby, po obědě se na Stamford Bridge utká v souboji týmů z Top Four Chelsea s West Hamem.

"V tuhle chvíli si Němci užívají na pláži a Španělé nasávají slunce na Maledivách - všichni ostatní dělají podobné věci. V Anglii nejsou Vánoce, jen fotbal. A za to mají hráči můj obrovský respekt," pronesl na adresu nejočekávanějšího dne Premier League manažer Chelsea José Mourinho.

Jeho tým sice neudržel neporazitelnost, ale s první prohrou se vypořádal fantasticky. Vyhrál všechny čtyři soutěžní zápasy, v lize nedostal ani gól a dále je v čele elitní anglické soutěže. V pondělí vyhrál i na půdě Stoke City, kde poměrně uspěl po brankách Johna Terryho a Cesca Fábregase. Stoper a kapitán Blues skóroval už v patnácté sezóně v řadě.

Chelsea je navíc suverénní hlavně na domácí půdě, kde vyhrála všech osm zápasů. "Chelsea vás může na svém trávníku porazit pět, šest nula," potvrdil manažer West Hamu Sam Allardyce, který svůj celek dovedl na čtvrté místo. "My si ale užíváme náš letošní fotbal - o moc víc než na loňské Vánoce. Teď nás čekají dva duely, které mohou být klíčové," podotkl šéf Kladivářů, kteří se už za dva dny střetnou s Arsenalem.

Teď se ale pyšní výtečnou formou, díky které jsou mezi nejlepšími čtyřmi celky Premier League - poprvé od sezóny 1985/86. Září ale především v Upton Parku; na hřištích soupeře vyhráli jediný z posledních čtyřech utkání. Na Stamford Bridge navíc nezvítězili už 12 let, během nichž tam hráli osmkrát.

Poslední souboj jim ale dokonale vyšel. Tedy, v rámci možností dokonale. Mourinho to před rokem nazval fotbalem z devatenáctého století. Klasik by řekl "účel světí prostředky". Utkání každopádně skončilo 0:0 po velké převaze Chelsea a úporné defenzivě West Hamu.

Aktuálně nejlepší hráč Blues Eden Hazard hrál v tomto duelu skvěle a pomoct k vítězství může i nyní. Přestože ho v posledním zápase na Britannia Stadium zranil Bardsley, bude fit - stejně jako všichni ostatní hráči Mourinhova výběru.

West Ham má rovněž marodku vymetenou, jen malý otazník visí nad starty stopera Jamese Tomkinse a záložníka Kevina Nolana, který stále čeká na jubilejní stý gól v anglických soutěžích. Zpátky je po zranění Mark Noble.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Song - Kouyaté, Noble (Nolan) - Downing - Sakho, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Aston Villa  (pátek 16:00)
Swansea v posledním předvánočním utkání konečně zase ukořistilo tři body, své teprve třetí v předešlých 14 kolech, a pěkně se tak naladilo na dnešní setkání s jedním z těch tradičně příjemnějších soupeřů v lize. Na Aston Villu mají na Liberty Stadium opravdu příjemné vzpomínky...

V dubnu již pod vedením Garryho Monka vyzráli Swans na svého soka z Birminghamu vysoko 4:1 a skvělou bilanci s ním mají i celkově, když mu podlehli všehovšudy jednou od svého postupu do Premier League zpřed tří sezon. Mimo jiné proto můžeme deváté Velšany považovat za mírného favorita tohoto klání.

Na druhé straně barikády si Paul Lambert před nedávnem stěžoval na nedostatek dostupných hráčů a jeho situace se příliš nelepší ani po návratech potrestaných Huttona s Cleverleym. Skotskému manažerovi takto alespoň přijde k duhu alespoň úspěšné Agbonlahorovo odvolání proti nesmyslnému vyloučení z minulého duelu s Manchesterem United, kdy se i v oslabení Villans vyhnuli teprve druhé porážce v sedmi kolech. Zrovna Agbonlahor skóroval v obou loňských střetnutích těchto týmů.

Oba týmy do značné míry spoléhají na své hrotové útočníky, a tak je nasnadě se na každého z nich krátce zaměřit také v rámci tohoto preview.

Ačkoliv o víkendu zůstal pouze na lavičce, pro Swansea je rozhodně dál klíčový Bony Wilfried, nejlepší střelec Premier League v tomto kalendářním roce (20); a vínoví zase nedají dopustit na Christiana Bentekeho, jenž zmeškal většinu letošní sezony, a ihned po svém návratu Ville na začátku tohoto měsíce vystřelil první výhru po devíti zápasech.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Bartley, Williams, Taylor - Britton, Ki Sung-yueng - Routledge, Sigurdsson, Montero - Bony
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Okore, Vlaar, Clark - Hutton, Weimann, Delph, Cleverley, Cissokho - Benteke, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (pátek 16:00)
Pokud si na Selhurst Parku kladou nějaká novoroční předsevzetí, na prvním místě takového seznamu se bezpochyby musí nacházet dvakrát podtržená slova "Zlepšit bilanci před vlastním publikem". Mezitímco pod Tonym Pulisem Crystal Palace doma panovalo, Warnockova éra byla dosud velmi odlišná...

Eagles prozatím registrují průměr jednoho bodu na domácí představení, kterých absolvovali již osm, a při odškrtnutí takřka poloviny všech naplánovaných vystoupení před vlastními fanoušky se dosud zmohli na pouhou čtvrtinu celkového loňského výdělku na Selhurst Parku. Taková bilance vážně potřebuje úpravu nebo dvě.

Londýňanům to navíc příliš nejde ani obecně. Warnockův tým momentálně čeká na výhru už pět kol v řadě, a i tomu ojedinělému (leč heroickému) skalpu Liverpoolu předcházela podobná série. Proto Eagles strávili Vánoce jako na trní a od sestupové propasti je ve skutečnosti dělí akorát horší skóre.

Southampton zažil tragický vstup do měsíce prosince, když nedokázal bodovat ve třech úvodních zápasech, těsně před Štědrým dnem si však proti Evertonu přece jen zvedl sebevědomí první výhrou v pěti kolech. Konkrétně s Crystal Palace navíc Soton v lize neztratil, ba ani neinkasoval, už pětkrát v řadě - počínaje druholigovým měřením sil z dubna 2009.

Crystal Palace se na Boxing Day bude muset obejít bez zraněného Marouanea Chamakha, kterého trápí zadní stehenní sval. Na Neila Warnocka tím pádem čeká menší dilema koho postavit na hrot - a zda třeba i tradičního startéra Fraizera Campbella nenahradit Dwightem Gaylem či Kevinem Doylem.

Ronald Koeman vítá zpátky v sestavě hned tři napravené hříšníky, jmenovitě Morgana Schneiderlina, Victora Wanyamu a Florida Gardose. Naopak kapitán Jose Fonte si kvůli karetnímu trestu proti svému bývalému klubu nezahraje. Po vyléčení menšího zdravotního neduhu by potom měl v zahajovací jedenáctce Sotonu znovu figurovat také Dušan Tadić.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Hangeland, Ward - Jedinak, Ledley, McArthur - Zaha, Gayle (Campbell), Bolasie
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Alderweireld, Yoshida, Bertrand - Wanyama, Schneiderlin - Tadić, Davis, Mané - Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Manchester City  (pátek 16:00)
Bez Agüera, Džeka, Jovetiće i Poza? Nevadí. Manchester City pokračuje v obdivuhodné jízdě, díky které stáhl náskok na vedoucí Chelsea na pouhé tři body. Na devátou soutěžní výhru v řadě cílí Pellegriniho parta proti West Bromwich Albionu, který obhájce titulu přivítá na své půdě.

Man City byl ještě nedávno takřka odepsán, jenže pak během měsíce a osmi duelů v lize i Champions League neztratil ani bod a je ve hře o titul v obou soutěžích. Přesto prý nad sebe nevzhlíží. "Nemyslíme na Chelsea, titul nikdy nezískáte v prosinci. Máme před sebou ještě pět měsíců, v nichž si musíme vést stejně dobře jako teď," upozornil Manuel Pellegrini, jehož tým začíná na The Hawthorns.

West Brom minulý duel sahal po všech třech bodech, ale nakonec nezískal ani jediný. Charlie Austin hattrickem sebral Baggies vedení 2:0 a QPR nakonec domácí duel zvládlo. "Pořád jsem z toho výsledku zoufale zklamaný, musím se přes to utkání definitivně přenést," přiznal se smutkem manažer WBA Alan Irvine.

Přesto se na Manchester City nesmírně těší. "Je to pro nás opravdu fantastický zápas, protože jsou samozřejmě špičkovým týmem. Budou muset ukázat, že mají velkou kvalitu. Je normální, že se pídíme po slabinách, byť Man City jich nemá mnoho. Doufejme, že se nám i to málo podaří využít," dodal Irvine a narazil na nedostatek zdravých útočníků.

V útoku proto minulý zápas hrál James Milner a gólově onu výhru s Crystal Palace zaštítil především David Silva. Něco podobného má City v plánu i nyní, jelikož nejlepší střelec ligy Sergio Agüero i jeho kolegové Džeko s Jovetićem stále hrát nemohou. Stejně tak si nekopne ani kapitán Vincent Kompany.

Duel Manchesteru City a West Bromu patří k nejgólovějším v historii anglické kopané. 62 ze 145 zápasů (43 %) osvěžilo čtyři či více branek. To platí i pro poslední dvě vzájemné střetnutí, které shodně vyhráli manchesterští. Ti ostatně opanovali sedm z osmi posledních ligových duelů proti WBA.

Baggies se opět musí obejít bez stopera Olssona, nejisté jsou starty Anichebeho a Dorranse - naopak Samaras se vrátil do tréninku a možná už bude připraven i na utkání.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Lescott, Pocognoli - Sessegnon, Gardner, Morrison, Brunt - Dorrans - Ideye
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov - Fernandinho, Touré - Navas, Silva, Nasri - Milner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Hull City  (pátek 16:00)
Šest zápasů nevyhrál, triumf přišel až v ten nejvhodnější moment. Sunderland minulé kolo porazil Newcastle v Tyne-wear derby, a dokonce na jeho půdě. Postaral se o to (zase) Adam Johnson, který dnes potáhne ofenzivu v utkání proti zoufalému Hullu City...

Tigers mají na Sunderland dobré vzpomínky. Mezi lety 2006 a 2010 sice Mackems všech šest utkání prohráli při hrozivém skóre 2:13. Poslední tři utkání však ovládli hráči Hullu, aniž by dostali branku.

Něco podobného by se jim zatraceně hodilo i na čtvrtý pokus. Hull totiž nevyhrál celých deset zápasů, ze kterých získal jen 4 body. V sedmi z nich navíc ani neskóroval a po zásluze se propadl na předposlední místo tabulky.

Sunderland naproti tomu poskočil do klidnějšího středu s čtyřbodovým náskokem na sestupové příčky. S příchodem Costela Pantilimona mezi tři tyče prohrály Black Cats jediný z osmi zápasů a čtyřikrát udržely čisté konto.

V zápase mu bude dnes chybět Anthony Reveillere, který se zranil při rozcvičce na zmíněné derby. Patrně tak opět nastoupí Sebastien Coates - případně uzdravený Billy Jones. Hrát ale určitě nebude Connor Wickham, jenž dostal proti Newcastlu pátou žlutou kartu a Vánoce může (mohl) strávit s rodinou.

Tigers mají, co se karet týče, ještě větší problémy. Oba někdejší Kohouti Tom Huddlestone a Jake Livermore jsou oba mimo hru - Huddlestone odpykává druhý zápas za červenou proti Chelsea, Livermore stejně jako Wickham za pátou žlutou. Kromě nich jsou navíc zranění Michael Dawson, Mohamed Diamé a Robert Snodgrass.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, Coates, Brown, O'Shea - Cattermole - Johnson, Larsson, Gómez, Buckley - Fletcher
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Davies, Bruce - Elmohamady, Meyler, Quinn, Robertson - Ramírez - Hernández, Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Newcastle United  (pátek 16:00)
Ve fotbale je jen málo jistot; výhra Manchesteru United na Boxing Day se však tomuto přízvisku velice blíží. Desetkrát za sebou Red Devils v tento den vyhráli (i za Moyese!) a od roku 1992 prohráli jednou jedinkrát.

Bylo to před 12 lety. V době, kdy Louis van Gaal ještě vedl Barcelonu, zatímco Alan Pardew poprvé zaimponoval fotbalové Anglii za působení v Readingu. Middlesbrough tehdy výběr Alexe Fergusona porazilo 3:1 a jeden gól vstřelil i Slovák Szilárd Németh.

Do dnešního svátečního odpoledne vchází Ďáblové v trošku pochmurné náladě. Ne snad že by 19 bodů z 21 možných z posledních sedmi zápasů bylo málo; jediná ztráta však přišla ten poslední duel proti Aston Ville, a to i přesto, že po diskutabilním vyloučení Agbonlahora hráli skoro půl hodiny v přesilové hře.

Poté, co Alan Pardew přijal nálepku poraženého z Tyne-wear derby, když Sunderlandu podlehl počtvrté v řadě (a třikrát doma), pokusí se napravit si reputaci proti velkému favoritovi. Man Utd sice za celou sezónu nepřesvědčil o nějaké dominanci, přesto poměrně s přehledem drží pozici v Top Four, a teď je dokonce na třetí pozici.

To Newcastle po úchvatné jízdě ze dna tabulky opět začal ztrácet a z posledních pěti zápasů posbíral pouhé čtyři body. Proto sídlí jen těsně nad středem Premier League s poměrně značnou ztrátou na pohárové příčky.

Dobré vyhlídky navíc nemá ani s ohledem na vzájemné zápasy s Manchesterem United. Jen přítomnost "record-breakera" Davida Moyese dovolila Magpies první výhru na Old Trafford od roku 1972. Kdyby snad skotského trenéra chtěl současný lodivod Louis van Gaal trumfnout, má naději. Dvakrát za sebou totiž United Newcastlu na své půdě nepodlehli už 79 roků.

Karetní trest nepustí od utkání Cheicka Tiotého, Steven Taylor bude naopak fit i přes ošklivé zranění hlavy z derby. Dobrá zpráva z tábora Newcastlu navíc zahltila všechny fanoušky fotbalu - Jonas Gutiérrez dokázal porazit rakovinu a vrátil se do velkého fotbalu. V pondělí hrál za rezervu; dnes ale patrně za A tým ještě hrát nebude.

Manchester United má problémy s marodkou stále. Luke Shaw, Ander Herrera, Daley Blind a Marouane Fellaini, ti všichni jsou mimo. Velmi malou šanci na uzdravení má tříslem sužovaný stoper Chris Smalling.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Carrick, Evans - Valencia, Rooney, Fletcher, Di María, Young - Falcao, Van Persie
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Anwick - Janmaat, S. Taylor, Coloccini, Dummett - Colback, Sissoko - Gouffran, Cabella, Sammy Ameobi - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Tottenham Hotspur  (pátek 16:00)
Pomyslného Černého Petra si letos vytáhl Leicester. Pouze dva celky v historii Premier League si doposud zvládly udržet prvoligovou příslušnost poté, co se o Štědrém dnu nacházely na samém dně tabulky, a právě na Foxes nyní je přidat se po vzoru loňského Sunderlandu přidat s další výjimkou...

Pochopitelně, minimálně jednou bodovat během nabitého svátečního programu je tím pádem pro Leicester absolutní nutností, soupeře si pro to ovšem Foxes "nevybrali" ani zdaleka ideální. Ještě před výjezdy do Kingstonu upon Hull a Liverpoolu se sice Leicester představí doma, to však tváří v tvář relativně dobře naladěnému Tottenhamu.

Ten si chvíli vánoční pohody užil se dvěma slepenými výhrami v řadě a na stejné bodové úrovni s londýnským rivalem z Emirates Stadium, takže do tohoto souboje půjde se zdviženou hlavou. Konkrétně na Boxing Day jsou navíc Spurs neporaženi už devět utkání a nyní tak mají jedinečnou příležitost zakulatit tuto šňůru s tápajícím celkem, který netriumfoval od 21. září.

Tottenham se na King Power Stadium vrací poprvé od sezony 2003/04 a Kanoutého rozhodující trefy při výhře 2:1, a činí tak bez svého kapitána Younese Kaboula. Naopak Emmanuel Adebayor již po kratší pauze nechybí v nominaci a lehké zranění kotníku by nemělo zamezit ve startu Ryanu Masonovi.

Leicester se také dnes bude muset obejít bez své brankářské jedničky, když Kasper Schmeichel pokračuje v rekonvalescenci po prodělání zlomeniny zánártní kůstky. Vzhledem k tomu, že se potom Foxes už dvakrát v řadě střelecky neprosadili, mohl by opět dostat důvěru i na pár utkání posazený Leonardo Ulloa.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky - Mahrez, Drinkwater, Cambiasso, Schlupp - Vardy, Ulloa
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Fazio, Vertonghen, Davies - Mason (Dembélé), Bentaleb - Chadli, Kane, Eriksen - Adebayor (Soldado)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.70 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Stoke City  (pátek 16:00)
Přesně před rokem byl Everton na čtvrté příčce. Před Chelsea a pouhé dva body za lídry z Liverpoolu. V lize tehdy zaznamenal jedinou porážku - jen AS Řím a Bayern Mnichov byly napříč Evropou lepší. A teď? Toffees zatím prohráli šestkrát a zcela zaslouženě se nachází až v dolní polovině Premier League. Dnes se o skok vpřed pokusí proti Stoke City...

Pozoruhodné je i porovnání počtu obdržených branek, v čemž v posledních letech Karamelky skutečně vynikaly. Defenziva vedená brankářem Howardem a kapitánek Jagielkou byla často nepropustná. Letos však inkasovala už sedmadvacetkrát, což je o celých 11 branek více než loni touto dobou. Doma navíc dostala už 14 gólů - nejvíce v celé Premier League.

Velký kontrast mezi dvěma sezónami trápí i Roberta Martíneze, jehož celek z posledních pěti zápasů vyhrál jediný a hned tři prohrál. Naposled v Southamptonu - celku, který do té doby pětkrát v řadě prohrál - včetně utkání s třetiligovým Sheffieldem United.

Ne snad že by Stoke oplývalo o poznání lepší formou, z posledních šesti zápasů prohrálo čtyřikrát. Potters jsou stejně nevypočitatelným mužstvem jako Everton - jsou schopni obrat West Ham, vyhrát na Tottenhamu, aby pak doma podlehli Burnley, které získalo venku jen čtyři body. Doma s Chelsea se od nich nic moc nečekalo; a tak to také dopadlo, prohrou 0:2.

Žádná sláva to není ani v zápasech vzájemných. Pět zápasů už čekají svěřenci Marka Hughese na vítězství proti Evertonu, který naopak zvítězil oba poslední domácí zápasy. Poslední výhra Stoke v Goodison Parku přišla v prosinci roku 2011.

Hosté budou doufat, že se jim stihne uzdravit útočník Peter Crouch, který si s Chelsea poranil krk. Další nejistý hráč je Stephen Ireland. Zato Everton se těší na návrat Kevina Mirallase a Jamese McCarthyho. Mimo hru jsou však stále Leon Osman, Darron Gibson a Tony Hibbert.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Distin, Jagielka, Baines - Besić, Barry - Barkley, Naismith, Mirallas - Lukaku
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Cameron - Walters, Bojan, Diouf - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Burnley FC - Liverpool FC  (pátek 16:00)
Buď teď, anebo nikdy? Liverpool se stále ne a ne dočkat nějakého toho okamžiku, který by pro něho správně nakopl sezonu, a zrovna sváteční program se zdá být jako ten správný odrazový můstek. Tím spíš konkrétně Turf Moor, kde Reds naposledy domácí deklasovali 4:0...

Vánoční čas v Premier League je dobou jako dělanou pro bilancování (skoro) uplynulého kalendářního roku, a v takovém případě by se patrně o něco lépe ohlíželo fotbalistům Burnley. Ti se sice letos dlouho načekali na první výhru, z posledních sedmi kol ovšem triumfovali hned třikrát, a momentálně mají na dosah i vystoupení ze sestupového pásma.

Naopak Liverpool za sebou v tomto ročníku nemá ani jedno vyloženě povedené období a nyní už tři kola v řadě čeká na tříbodový úspěch. Jestliže tedy loni Rodgersova parta o Štědrém dnu seděla na samém vrcholku tabulky Premier League, tentokrát je mu stěží uvěřitelných 20 bodů vzdálena a sedí nejníže v tabulce od roku 1992, kdy byl Liverpool desátý.

O existenci toho pověstného světla na konci tunelu se přitom můžeme akorát dohadovat. Jen stěží za něj můžeme považovat jenom ty dva zlepšené výkony proti Bournemouthu (Capital One Cup) a Arsenalu. Asi jen těžko jím bude například Mario Balotelli, který se sice vrací z krátkého trestu za údajně nekorektní chování na sociální síti, neboť se sám od samého počátku angažmá na Anfieldu ošklivě trápí. A už vůbec tím světlem nebude zraněný Joe Allen, potažmo čerstvě suspendovaný Borini.

Naproti tomu lodivod Clarets Sean Dyche může očekávat pořádnou vzpruhu, když právě dnes bude moci vůbec poprvé od postupu do Premier League využít služeb loni velice produktivního útočníka Sama Vokese. Ten si v březnu vážně poškodil vazy v koleni a nyní by se mohl vrátit zrovna v pravý čas, na nejsložitější období v sezoně - navíc spolu s dalším dlouhodobým marodem Mattem Taylorem.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Jones, Marney - Arfield, Barnes, Boyd - Ings
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Jones - Touré, Škrtel, Sakho - Henderson, Gerrard, Lucas, Marković (Moreno) - Coutinho, Sterling, Lallana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.90 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Queens Park Rangers  (pátek 18:30)
Fotbalisté Arsenalu jsou obvykle po vánočním krocanovi dobře naladěni. To by totiž zřejmě vysvětlovalo jejich vynikající bilanci na Boxing Day, která čítá pouze jednu prohru od založení Premier League a aktuální sérii sedmi domácích výher v řadě...

Ta se začala psát ještě před nástupem Arsena Wengera, jasným debaklem zrovna dnešního soupeře Kanonýrů o Vánocích 1995, a posledního dodatku se jí kuriózně dostalo již koncem roku 2004. Posléze Arsenal o tomto speciálním dni jenom cestoval, popřípadě rovnou vynechával jako v letech těsně před loňským úspěšným snažením na Boleyn Ground (3:1).

Arsenal nyní čeká trojice zápasů v rozmezí pouhých sedmi dnů, a coby šestý tým tabulky má londýnský celek rozhodně co napravovat. "Konzistence je to, co se v tomhle období bude počítat," uvědomuje si například zkušený manažer Arsene Wenger, jehož svěřenci stojí proti mužstvu, kterému naopak vyrovnanost výsledků nic moc neříká.

Queens Park Rangers v posledních šesti kolech úhledně střídá tříbodovou radost s totálním zklamáním, a nikoho přitom nemůže překvapovat, že selhává takřka výhradně na cestách. Zatímco doma byli Hoops nedávno schopni vyhrát třikrát v řadě a předtím obrat o body i úřadujícího mistra, venku zůstávají bez bodu a s ubohými třemi vstřelenými brankami.

(Což mimochodem nebezpečně koresponduje s jejich bilancí na Emirates Stadium, kde v poslední době QPR vystoupilo dvakrát, a pokaždé odjíždělo poraženo se skóre 0:1.)

Arsene Wenger dostal pod stromeček dvě dobré zprávy: problémy se stehenním svalem se již netýkají brankáře Ospiny ani záložníka Rosického. Naopak Koscielny s Ramseym možná budou figurovat v příštích svátečních utkáních, ne však ještě v tomto prvním.

Jestliže Arsene Wenger registruje alespoň nějaké pozitivní novinky, Harry Redknapp působil v nedávných rozhovorech dosti sklesle, a jednou dokonce i podotkl, že konkrétně počet těch hráčů QPR, jejichž start proti Arsenalu bude do poslední chvíle nejistý, je "nevyčíslitelný". U koho je naopak jisté, že se ho vánoční program netýká, to je Yun Suk-young, který kvůli úrazu kotníku přijde i o lednový Asijský pohár.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Debuchy, Mertesacker, Monreal, Gibbs - Flamini, Oxlade-Chamberlain - Sánchez, Cazorla, Welbeck - Giroud
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Onuoha - Henry, Barton - Vargas, Mutch, Fer - Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC17133138:1342
2.Manchester City17123236:1439
3.Manchester United1795330:1832
4.West Ham United1794429:1931
5.Southampton FC1792628:1329
6.Arsenal FC1776430:2127
7.Tottenham Hotspur1783622:2327
8.Swansea City1774622:1925
9.Newcastle United1765618:2323
10.Liverpool FC1764721:2422
11.Everton FC1756627:2721
12.Aston Villa1755711:2120
13.Stoke City1754818:2319
14.Sunderland AFC17310415:2419
15.West Bromwich Albion1745817:2317
16.Queens Park Rangers17521020:3217
17.Crystal Palace1736819:2715
18.Burnley FC1736812:2615
19.Hull City1727815:2413
20.Leicester City17241115:2910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1762)

Přidat komentář
Darren Fletcher

ropaci obaja zakopnu, my vyhrame a šecko budze na porádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

3 body jste od nepostupu do LM a koukáš na 1.místo, které je 10 bodů před váma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekul ty oči.

Reagovat
Darren Fletcher

nie, budem sa bat west hamu, sotonu, arsenalu a podobnych. nemyl si ma so scousermi, my mame trosku ine ciele

Reagovat
smazaný uživatel

jdi vykydat hnúj čobol

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostanete příděl a Soton pude před vás.

Reagovat
Darren Fletcher

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BOXING DAY!!!

Musíme vyhrát! 2-0(Wazza, Radamel) posadil bych Robina aby si odpočinul na Slepice

Reagovat
FCSL

Zdálo se mi, že jsme prohráli 1:3 a Wenger rezignoval To zas bylo zklamání po probuzení.

http://fotbal.idnes.cz/premier-league-anglicka-fotbalova-liga-dh6-/fot_zahranici.aspx?c=A141225_182753_fot_zahranici_ald

Reagovat
Nikikrew

Tak QPR nedosiahli ani BOD vonku a dnes tomu nemoze byt inak. Aj ked necakam pohodovu hru, myslim si ze ich dame s prehladom. Dalsi dolezity zapas pre Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt

Reagovat
Liquid

Burnley 1 bude

Reagovat
Darren Fletcher

to hrali vodne polo ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Bednar headed @WBAFCofficial to a win over @MCFC in Dec 2008 - the last time the Baggies beat City in the #BPL

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

fantomas, myslíš, že Lamela nenastoupí, zrovna když posledně podal dobrý výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

a na United tip 1, to nebol fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě Poche nikoho šetřit nebude, max bude chybět Mason

Reagovat
Orlandiiik

měl by být fit ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

četl si článek?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Chtěl bych upozornit na jedno jubileum. Dnes je to přesně 5 let od jednoho významného data pro celý Eurofotbal - 26.12.2009 se registroval arsin. Navrhuji na jeho počest vsadit over 3,5 na všechny dnešní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli tomu si se registroval před půl rokem?

Reagovat
smazaný uživatel

co to tas meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

...zas

Reagovat
FUnk

Reagovat
soukup

já navrhuji 26. prosinec vyhlásit dnem bez interpunkce

Reagovat
smazaný uživatel

*vihlasit

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
soukup

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

OT: Chelsea od příští sezóny mění sponzora?

Reagovat
Miguel19

Jj - Turkish airlines

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že dnes len 3 zápasy na Digi...ako som sa dozvedel, práva im nedovoľujú o 16:00 vysielať viac než 1 zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná fotka!!!!!

Dnes derby s Kladívkama !!!!

Co více můžu chtít?

Reagovat
smazaný uživatel

aby to bylo opravdové derby

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v jednom městě je to derby. O co se snaží ubohá Slípka?

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Darren Fletcher

tímy, ktoré majú skutočných rivalov, poznajú trochu viac kritérií pre derby. ale to asi ťažko pochopí niekto ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak mestské derby to tak či tak bolo je a bude tak čo tu filozofuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tobě je, že se dokážeš pokaždé shodit novým způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si prejes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro mě třeba není vůbec derby LFC-United !

Jako toto nazývat derby je

Největší derby v PL je Tragédi se Slepicemi , LFC-EFC a City-MU.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude den

Reagovat
Darren Fletcher

pocuvaj tu ty ochechula konecne sa uz pridaj ku mne a madridcanovi, lebo si zacneme mysliet, ze si vymysleny. dnes v sporte o stvrtej

Reagovat
smazaný uživatel

bude žúúrka? :3

Reagovat
smazaný uživatel

fantagyros bude :))

Reagovat
smazaný uživatel

ja som neni v Kosiciach tieto sviatky

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

čoboli by mali byť spolu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

veď on zas odíde, nemôže to vydržať celý deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - United vůbec není derby no

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě rozhodně NE

Reagovat
smazaný uživatel

a ake mas kriteria na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduché - týmy z jednoho města!

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže Liverpool a Manchester sou od sebe co bys kamenem dohodil, prostě jeden region, něco jako revier derby SCH04 - BVB

Reagovat
smazaný uživatel

taková P.ČOVINA !!!!! Vygoogli si to prosímtě. Navíc já tam všude byl

Prostě Vy jste tady dneska 100% po opici...jinak to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fakt jednoduche

Reagovat
13

Barca - Real Madrid teda není derby jo?

Reagovat
smazaný uživatel

NE Je to divadelní šaškárna .

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si starej, tak si tupej.

Reagovat
oddy

pro něj je derba Chelsea-Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že rivalita mezi Manchesterem a Liverpoolem byla dřív než ve fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Na to totálně SERU ! Navíc tady VY "experti" o tom víte absolutní hovno! Fandíte zhruba 10 let max a to jen proto,že Vás do toho zavlekl starší brácha ( příklad) a budete tu vyskakovat s nějakým Derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už o tom vím uplný hovno, tak proč má teda ten zápas MUFC - LFC oficiálně název north-west derby?

Reagovat
r.mrazik

Proc na nej reagujes,kdyz ty kraviny pise schvalne presne kvuli takovm reakcim?...- a sorry krles,ze ti kazim povanocni zabavu

Reagovat
smazaný uživatel

a nedaj si říct a nedaj si říct....

Reagovat
Jardin

I ty lichotníku http://goo.gl/fw0OdZ

Reagovat
Mada

Tvoje demence se předstírat nedá....

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na ně musí

Reagovat
fenixLFC

Takze LFC- MU derby nie je ale chelsea-WHU ano...

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeee to se mi snad zdá

Tady je vygumováno!

Reagovat
soukup

to rozhodně je

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi to myslel tak, že derby je mezi týmy z jednoho města...což zápas united-live nesplňuje....je to zase otázka rivality mezi poolem a united ale klasické derby (v pravém slova smyslu) to není

Reagovat
smazaný uživatel

Derby ale neznamená, že ty týmy musí být ze stejného města.

Reagovat
smazaný uživatel

zpravidla to tak chápáno je http://www.sportrevue.cz/rivalove-z-jednoho-mesta-10-nejvetsich-fotbalovych-derby-na-svete a já to slovo tak i chápu. Ale tak nebudeme se tu přetahovat o takové blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ne není to tak zpravidla chápáno

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ty tu přilívej.....

Se nudíš co,bo ta španělské divadlo je zavřené?

Reagovat
smazaný uživatel

ale Krlešovo divadlo je stejně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

No bodéjť !!!!! To je samozřejmost !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně. Mě absolutně nezajímá nějaká stoletá rivalita mezi LFC a těmi scumy z Manžestru!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-QPR to je derby v pravom slova zmysle, ale United-Liverpool nie

Reagovat
smazaný uživatel

Seru ti na pravý smysl ! Vám debilům z United a scouserům to samozřejmě nevysvětlím,vy si melete svoji.... Pro mě je Derby třeba ACS-SKS,Celtic-Rangers a tak.....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Robochelsea

Chelsea-WHU rozhodne derby je a nejaký článok na wikipédii to nezmení. To čo tu rozbehol krleš sú ale samozrejme kokotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já a rozběhl? Ty vole já nedoběhnu ani na bus. Sem po 6 operacích kolen.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, nechápu jak někdo může říct takové kulo hned po ránu.

Reagovat
oddy

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/derby

kdyby si náhodou nevěděl tak zkratka obv. znamená obvykle

Reagovat
Swarley

vy si můžete udělat derby leda tak s Millwallem, tam jsou na to vymetení dost

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla.... všechno?

Reagovat
Swarley

Abra by je taky mohl pumpnout ať to má nějakou úroveň, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Co mi je po Abrovi? Fandím CFC teď a fandil sem i před rusákem ! Takže

Reagovat
Swarley

to se opravdu cení, ale nic to nemění

Reagovat
mithro

millwall, millwall, you're all really dreadful and your girlfriends are unfulfilled and alienated

Reagovat
Swarley

nezapomenutelná věc

Reagovat
mithro

ich by som bral v PL, len kv tomu aby som si vzdy mohol pustit ten diel BB

Reagovat
smazaný uživatel

místo nějakých Burnley....proč ne?

Reagovat
mithro

by ste mali dalsie derby

Reagovat
Swarley

ooooh, skinheads, perfect

which one of you, bitches, wants to dance?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli jste vzpomínat toho arsina, teď se ho ten žárlivý trotl bude snažit překonat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
feministka

Reagovat
Error

Nevěřím, že by byl Hazard po řezničině na Stoke stoprocentně fit. Jen on sám i Mourinho určitě chtějí, aby nastoupil za každou cenu.

Byl bych rád, kdyby alespoň jeden z následujících dvou zápasů naskočil místo něj Schurrle, který by v druhém zápase mohl nahradit pro změnu Williana, kterého už mám po minulém utrápeném mači z jeho strany zase na chvíli dost. Nezlobil bych se ani, kdyby napravo naskočil Rémy, pro kterého na hrotu očividně není prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hraje André od začátku, tak je to v drtivé většině taky neskutečná trága, kdy ani není kolikrát schopný pořádně nahrát. Ale tak hrát by mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Dal sem litr na Sunderland, Totenham, Liverpool, a ManU, tak doufám že mi to na Boxing day vyjde!

Reagovat
smazaný uživatel

united vs Straky tam to vidím na remízku...ale tak třeba se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjde !!!!!! 100%

Reagovat
Miguel19

Krleš na mrdky hned od rána, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tady to jsou neskutečný komba

Reagovat
smazaný uživatel

PŘESNĚĚĚĚ !!!! Třeba se vyhecovat na kretény !

Pochopils

Reagovat
smazaný uživatel

pošleš mi taky ten matroš? taky bych si ho vzal

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses díval jak jsou od sebe ty dvě derby města? Blbečku hlupý?

Reagovat
smazaný uživatel

54 km!!!

A dáš to zhruba za hoďku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a to je co by kamenem dohodil....aha blbečku!

Takže vlastně je derby Baník-Olmík...to je zhruba podobné.

Končím s tebou hlupáku! Viz níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava - Olomouc 96 km

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč já se vůbec bavím s nějakou špinou od polských hranic

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ty budeš někde z village of Uherské Hradiště,co? Chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco proti?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda mluvit......

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tu máme krásnou přírodu, čistý vzdoušek a ne jak tam někde u polských hranic samý smog

Reagovat
Erdovec

nejkrásnější

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase aspoň vidia vzduch a vedia čo dýchajú

Reagovat
fff

Je Nainggolan to co hladame? Uprimne nemam ho takmer vobec nasledovaneho.

Reagovat
smazaný uživatel

toho by som chcel buď u nás alebo v LFC.

Reagovat
fff

Tak podla toho co pise Pintu nizsie teda neviem, ci by som ho k nam chcel. Uvital by som riadne DM, aj ked zas na druhu stranu BR asi na ciste DM nikdy hrat nebude ...

Reagovat
Pinturicchio

Čisté DM to není, B2B. Ale nemyslím si, že by ho Roma pustila, letos jeden z nejlepších v Calciu, navíc prej si Strootman plácnul s United.

Reagovat
fff

Dik za info

Som tak namatkovo mrkol, ze hrava pravidelne, nie je tam dlho. Asi by to moc zmysel nedavalo, aby siel prec, ked este navyse patri k najlepsim hracom tento rok.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, ten odchod Strootmana dává větší smysl, po zranění je dost špatný a můžou za něj dostat pořádný balík. Na Radjovi a Pjanicovi ta římská záloha letos vlastně stojí, i když ani Keita nehraje vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No co jsem četl, tak Řím má jenom 50 % Nainggolana, ne? Liverpool by právě chtěl tu druhou od Cagliari a tím donutit Řím ho prodat.

Reagovat
Pinturicchio

Tímhle si právě nejsem jistý, ale zdá se mi, že AS právě už vlastní i tu druhou polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi tak o třídu lepší než všichni naši záložníci dohromady, ale jak píše Pintu, tak bych se hodně divil, kdyby ho Řím pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom každej, kdo hrával starší FMka ví jaký je Nainggolan zvíře.

Reagovat
fff

Ja som hraval FMka este asi prilis stare no .

Ono pamatam si ho tusim mozno z dvoch ci troch zapasov a prisiel mi ako pises, ako take zviera v strede zalohy. Niekto taky by zrejme neukodil. Nam niekto taky strach anhanajuci v zalohe vyslovene chyba

Reagovat
fenixLFC

Strach nahanajucich hracov v zalohe mame dost...spomen si ako byvame vydeseni ked nastupia gerrard-lucas

Reagovat
Pinturicchio

Naing je celkově vzato o něco horší Vidal, i když čistě letos tuhle sezonu je Radja mnohem lepší.

Reagovat
fff

Takto ma tu navnadis

Reagovat
Pinturicchio

... Vidal je letos slabý, no, po tom zranění se pořád nedal pořádně dohromady, podobně jako ten Strootman. Arturo je mnohem produktivnější než Radja, ale jinak v té kvalitě zas takový rozdíl není.

Reagovat
fff

No uvidime ako je to s tymi pravami. Kazdopadne moc tomu neverim, ale snad nejaky DM/Cm pride, nejaky hrac, ktory si zjedna respket v tom strede ihriska, lebo to nam fakt chyba.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že jste nezkusilli Mela, když odcházel z Juve, to by byla trefa do černého za pár peněz. Sice je to blázen, který by asi v pár zápasech kvůli kartám chyběl, ale jinak je to geniální DM / CM.

Reagovat
fff

Tak u nas celkovo by sa dalo povedat pri mnohych postoch, ze to a tamto sme mohli vyriesit lepsie a mozno lacnejsie. U nas niekedy prestupy su dost zvlastne.

Reagovat
Pinturicchio

Ale to je problém víc anglických klubů. Jak už tady bylo napsáno - ty týmy mají v Anglii hrozně moc peněz, což je nenutí ten trh pořádně prošmejdit a hledat - pak nakoupí hráče, který nemusí být špatný, ale jsou na trhu tací, které by měli za třetinovou cenu se srovnatelnou kvalitou.

Reagovat
fff

Zrovna u nas zvacsa prve ten pomer cena/vykon byva zly. Dokonaly priklad Lallana. Hrac kvalitny, hodi sa nam, nehra zatial zle a bude platny, ale zaa 25 sialenost no. za 15 mohol urcite byt porovnatelny hrac, mozno aj za menej.

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak.

Reagovat
r.mrazik

Jenom...ktery hrac z calcia po prestupu posledni dobu udelal nejakou vetsi diru v tymu v zahranici?

Aby to nebyl aquilani cislo dve...nebo balo,nebo ten novy hazard...

Reagovat
fff

Tak u Bala to kazdy cakal, toho nemozme brat do uvahy

Reagovat
Pinturicchio

Aquilani - vědělo se, že je skleněný. Balotelli - jak píše fff. A s tím "novým" Hazardem už fakt přestante, to už moc vtipné není.

Reagovat
r.mrazik

To bylo jen rejpnuti,ale opravdu...ktery hrac?

Napada me jen psg a jeho vykoupeni kvality v italii

Ale krome vidala a pogby bych tedy mel velky strach nekoho v calciu kupovat

Reagovat
Pinturicchio

Napsal jsi to sám - "vykoupení kvality". Takový Ibra, Thiago Silva, Cavani, Verratti by v PL patřili k absolutní špičce, jenže kdy šel takový hráč z Itálie do PL?

Reagovat
r.mrazik

Jj,to jo...ale jak se tu ptaly efka na nainggolana,tak mi prijde,ze ta kvalita,ktera by pak mela vetsi vliv na tym uz v calciu moc neni a treba arsenal a destro mi prijde usmevny

Reagovat
Pinturicchio

Kvalita tam je, ale ne tak rozdílová, jako u těch hráčů, které jsem vypsal třeba. Ale třeba ten Nainggolan by tu liverpoolskou zálohu pozdvihl hodně si myslím.

Jinak Destro je strašné kopyto, nebrat.

Reagovat
r.mrazik

Ja ho videl jen minule v LM a prisel mi dobry,takovy dost behavy,chtel mic...

Reagovat
Pinturicchio

To bych si radši připlatil a koupil z Interu Icardiho, to je borec.

Reagovat
r.mrazik

Myslel jsem nainggolana,ze je behavy a chtel mic...destro ehm ehm

Icardiho jsem v zivote nevidel...z italie koukam akorat obcas na juve

Reagovat
Pinturicchio

Jo takhle, Rajdu brát určitě, stejně, jako Icardiho - podobný typ jako Destro, akorát umí hrát fotbal a je tak o 3 levely lepší, hrát třeba v tom Arsenalu, tak se pobije o nejlepšího střelce.

Za Juve

Reagovat
r.mrazik

Tak vis co...hral tam "bratranek"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o dve triedy lepsi Hendo.. bral by som ho vsetkymi desiatmi, ale skor DM

Reagovat
cristiano.K.

je to dělo,ale pro mě teda nereálný

Reagovat
Swarley

uvidíme, jak ta sestava bude dnes vypadat...změny toho systému přišly s tím, když byl ready Angel a krajní obránci...to bude dneska asi tak zčásti, Angelito snad může hrát celej zápas, i když není možná potřeba vyloženě riskovat a dalo by se ho šetřit na Spurs...dva zápasy po zranění za sebou ve dvou dnech asi fakt nedá no...Rafael by mohl být dneska už jasně ready, tak alespoň jeden ten krajní bek bude nachystanej...

osobně to tipuju tak, že dnes bude 4-3-3 a se Spurs nasadíme zase tu sračku

Reagovat
r.mrazik

Tipuju sracku po oba dva dny...bohuzel...na dneska spis chteny 3412,ale po oba dva zapasy se z toho stane klasicka hnída 523

Reagovat
Swarley

tak trošku optimismu mi dodal ten rozhovor v týdnu, kde LVG říkal důvody toho, proč hrajeme na wing backy a proč nehrajeme to 4-3-3 nebo něco na ten styl...takže spoléhám na návrat hráčů, kterým to sedělo nejvíc a doufám, že to pro ně pak zase upraví...i když ten hlavní problém podle něj je v těch krajních obráncích...Rafaela máme nachystaného (uvidíme na jak dlouho), ale ta druhá strana je v koncích...Shaw, Rojo i Blind v řiti, s něma by se podle mě nebál hrát klasicky na 4 obránce, ale s Youngem na to asi nemá koule...a to se není čemu divit...

Reagovat
r.mrazik

Snad jo...jen treba young nehraje na tom beku marne a stejne i jako wingback musi behat zpatky...

Osobne mam pocit,ze na ty tri hraje proto,ze nema smallinga s rojem a boji se tam nechat tragedniho evanse se splasenym jonesem osamote,tak jim tam prdne carricka

Ale koukam,ze je herrera zas zraneny?achjo...jestli zas hodi rooneyho do zalohy a on tam bude chodit a matu da k tem utocnikum,tak to bude dilo

Ale snad se poucil po tom minulym zapase a i hraci doma budou hrat neco lepsiho

Reagovat
Swarley

jako i to je fakt no, nevím, proč se toho tak bojí, když Young tam hoří i na tom wing backu směrem dozadu, tak by to bylo celkem jedno...ale spíš mi přijde zvláštní, proč to právě řeší takhle jmenovitě a neřeší to systémově...paradoxně jsme v obraně odehráli mnohem mnohem lepší zápasy s rozestavením na 4 obránce, protože jsme lépe pak kontrolovali střed, drželi jsme více míč a těch útoků se na naši obranu nevalilo tolik...my v té obraně bráníme tragicky ve čtyřech, v pěti a i kdyby tam bylo všech 11 hráčů, tak to posereme....pravidelně stejně útočí soupeř ve třech nebo čtyřech lidech do našich šesti až sedmi a stejně se do té šance dostanou, protože ta obraná fáze stojí celkově za hovno...není to o počtech...

ale zase na tohle se nemůže vymlouvat, že bude obrana kalamita, to se vědělo už před sezónou...že se většina z nich zraní, to jsme věděli taky...že se k tomu přidá Rojo a bonusové vykloubení ramene, no tak s tím už nic moc nenaděláš, ale tak to už se stává...tuhle situaci prostě vedení s LVG hrubě podcenilo a už nás to stálo dost bodů...

Ander se zranil před tím posledním zápasem no, tak uvidíme, na jak dlouho to bude...pohyb asi zase bude chybět no, ale tak vyřešilo by to posazení Maty a nasazením někoho pohyblivějšího...to se s Angelem snad stane, uvidíme...

Reagovat
r.mrazik

Prave...braneni v peti nemaji hraci pod kuzi,jde to dost videt,kdyz tam vznikaji diry i mezi stoperama

Navic stejne to ma lvg rozdeleny na 6-4....jenze hraci jsou zvykli,ze z ty sestice jsou ctyri v lajne a dva pred ni...no divocina to nase 352....

Navic to rozestaveni je moc defenzivni a spis poharove,kdy gola nechces dostat,pripadne dobre tak leda pro juve,ktery ma kvalitu jak prase a valcuje tim italii,kde jsou jinak ostatni tymy marny..

A to nase drzeni mice bez nejakyho smyslu v utocne hre by se uz taky mohlo zmenit...prijde mi,ze uz takhke impotentne co se sanci tyce hrajeme rok a pul

A tak co...dneska to odnesou straky...ehm ehm

Reagovat
Swarley

tak je to jedno s druhým...pokud máš ty hráče na to, tak není problém ten systém hrát...Juventusu to sedí, mají strašně silný střed pole, mají tam hráče, kteří se na to dokonale hodí...že ten systém má jasně své mouchy, to už se třeba pak projevuje v pohárové Evropě, kde už s tím ten úspěch takový není...

ale my to hrajeme jako jakousi záložní variantu, které se stejně dlouhodobě držet nebudeme, tak proč to hrajeme? že to vychází, tak to ve většině těch těžkých venkovních zápasů je spíš dílo náhody než cokoliv jiného...

ona i ta útočná fáze pak s tímhle souvisí, protože neustále měníme to rozestavení, navíc zranění nás nutí hrát každý zápas s jiným materiálem a to většinou i na více postech, to je strašně složité...líbí se mi, že LVG se nebojí kritizovat v zápasech, kde nejsme dostatečně kreativní, ale naopak mě sere, že to pak v dalším zápase postaví v podstatě stejně...chybí tomu dostatek pohybu a on suší na lávce Andera s Januzajem a podobně...

uvidíme, jak to bude teď...většina hráčů se vrací, tak snad máme v tomhle ohledu to nejhorší za sebou a konečně uvidíme to, čeho se chce LVG pevně držet, koho a jak chce nejvíc využívat a podobně...zatím to z toho prostě vyčíst dost dobře nejde...

Reagovat
FCSL

3 zápasy v 7 dnech, navíc 2 fakt těžký venkovní zápasy, dneska by to chtělo trochu porotovat.

Szczesny - Bellerin, Mertesacker, Chambers, Monreal - Ox, Flamini - Alexis, Rosický, Podolski - Giroud

Reagovat
FUnk

wenger rotace?

Reagovat
FCSL

třeba překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bude rotovať

Reagovat
Miguel19

OT: Nemá tu někdo zkušenosti s tablety Prestigio?

Reagovat
Bayern +

Dnes mi to dal kamarát na vyskúšanie, kokotina jak mraky. Ale frajerka má Samsung a tiež sa mi to nepáči.

Reagovat
kiwwi

tablety su celkovo blbost

Reagovat
Bayern +

Asi tak.

Reagovat
hitZor

Reagovat
r.mrazik

Blbost

Reagovat
fff

Tak ako sa to vezme. Ja na tom mrknem serial, frajerka cestuje tak to vyuzije tiez, citam na tom dlhsie clanky ci dokumenty. A nepriamo mi to setri baterku na mobile, ktory je tabletom odbremeneny a teda ho nabijam tak raz za 4 dni mozno .

Reagovat
hitZor

Na to bohatě stačí mobil, na co zbytečně k tomu a noťasu tahat ještě tablet

Reagovat
r.mrazik

Na mobilu cist knizku,na web,koukat na serialy a tak?

Kdyz mas tablet tak proc tahat notas??

Reagovat
hitZor

Tablet nemám a nechcu. Záleží, co máš za mobil, nějakého obra sice nemám, ale rozlišení má dobré, takže není problém na tom něco číst ani se dívat na filmy/seriály A když jedu někam na delší dobu pryč, tak si prostě noťas vzít musím, ať už kvůli hrám, nebo kvůli práci, která by na tabletu fakt dělat nešla. A navíc je o hodně pohodlnější na ovládání

Reagovat
r.mrazik

Tak ja nerikam ze musis,jen me to zajimalo

Tablet je skvely na to,k cemu je...vyuziti je pak dost individualni no

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Vzdy ide o potreby a vyuzitie konkretneho jedinca. Pre niekoho je zbytocnost tablet, pre niekoho smartfon, pre niekoho telka, pre niekoho bluetooth repraky, pre nikoho velke SUV, pre niekoho combicko atd.

Reagovat
r.mrazik

Jj,asi tak nejak...ale jinak je to fajn vec na obsa

Reagovat
Bayern +

Pri tom SUV si dúfam nespravil preklep zámerne? Lebo z toho, čo si vypísal je veľké SUV a smartfón ideálne s W8 tá najúžasnejšia kombinácia.

Reagovat
fff

Bol to poctivy preklep .

Reagovat
fff

Ehm nestaci. Pozerat serial na 4-5 palcoch alebo citat tam 90 stranove pdfko mi nepride moc prakticke. Ja notas nikam netaham praveze, ten mam doma na pracu, ale cisto na hltanie obsahu je tablet pre ma idealny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie...

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie sa na nich hrá fruit ninja, inak je to blbosť

Reagovat
J0EL

Len si sa chcel pochvalit, ze mas frajerku, co?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
CHONG

Frajerka, to je fakt neskutečně debilní slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frajerka

Reagovat
fff

Je to celkom uzitocna vec, nezatracuj to hned.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Už tě kopla do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Len podporuje Dana, najnovsie su kamarati...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kokotina Prestigio nebo kokotina tablety celkově?

Reagovat
Bayern +

kiwwi to vystihol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ale znám tablety Aspirin,Novalgin a tak....

Reagovat
J0EL

humor

Reagovat
Miguel19

Rohypnol ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten už myslím se nedělá....

Reagovat
Pinturicchio

Tvrdolína.

Reagovat
hitZor

Reagovat
blade115

Jo, spolužák jeden má. A je to asi největší shit, co jsem kdy viděl. Ale nemůžu říct, jestli to je věc jednoho chybného produktu, nebo značky celkově, nikdo jiný z mého okolí si to neporidil (kdo by to taky dělal, když si může klidně pořídit Samsung).

Reagovat
Miguel19

Díky

Reagovat
Robochelsea

Hej, mama ho vyhrala z Alzy Za 8 mesiacov bol zapnutý asi 5 krát, ale nie že by bol taký zlý, ale máme ešte dva Samsungy, ktoré sú lepšie. Prestigio zle chytá wifi a napríklad mi nedokázal poriadne načítať diskusie na ef

Reagovat
Miguel19

Ok díky..

Tak asi zkusím vyhledat nějaký ten Samsung..

Reagovat
fff

Aku velkost displeja zhanas?

Reagovat
Miguel19

http://tablety.heureka.cz/prestigio-pmt5002/ Hledal jsem nějaké iinfo o tomto

Preferuji tuto velikost "10", ale když bude nějaký "super" s menší velikostí, tak mi to vadit nebude..

Reagovat
r.mrazik

Samsung je relativne drahy ne? To uz pak radeji ipad

Reagovat
fff

Zalezi aj od vyuzitia a kolko penazi chce do toho dat.

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně internet. Nějaký ten film, nic převratného..max bych dal asi 6 táců. Pokud se bude dařit i sázkařsky, tak možná i více..

Reagovat
mithro

....Pokud se bude dařit i sázkařsky*

*takze spis mene

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Těch 6 jsem ochoten dát tak i tak..

Poslední dny se daří, tak uvidíme no..

Reagovat
smazaný uživatel

mene

Reagovat
r.mrazik

Pravda

Reagovat
Miguel19

Ty starší se dají sehnat za cca 5-6 tisíc ne?

Reagovat
r.mrazik

http://tablety.heureka.cz/xiaomi-mi-pad-16-gb/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:tablety.heureka.cz&gclid=CPi8z6_S48ICFanMtAodlw8AMg

Mne se tenkrat zalibil tenhle z tech androidich,ale je mensi nez tech 10 palcu no

Jinak zaklad je podle me kvalitni displej,aby clovek na ten text videl

Reagovat
Miguel19

Díky za tip. Musím to po dnešním kole prozkoumat

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kobo Arc 10 HD je co se týče kvality na tom dokonce líp než Samsung Galaxy Tab 4 10.1.Největší blbost je absence slotu pro paměťovku, takže si budto musíš vystačit s 16 Gb nebo trochu neohrabaně používat dual flashku a možná z českýho obchodu pujde hůř sehnat, jinak nic lepšího za ty prachy neni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

Mandži do City, to by bola vec! Síce by sa musel už naisto pakovať sympaťák Džekito (ideálne do BVB, tam by sadol jak prdel na hrniec) ale City by neskutočne posilnilo. Kun, Mandži, Jovetić - variabilita jak sviňa, len keby Pelle...

Reagovat
stas87

novy Mandzukic rastie v Bremach

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea line-up v W Ham: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea line-up v W Ham: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v West Ham: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Ramires, Schurrle, Drogba. #CFC

Reagovat
hitZor

Kde zas je Loic

Reagovat
Nikikrew

toho Remyho je fakt skoda v tom paklube...

Reagovat
raduinho

Tragéd mluví o paklubu

Reagovat
blade115

Willian... Ach jo. No, každopádně bude zajímavý pozorovat, kam jsme se od letoška posunuli, loni jsme doplatili na kreativitu a zakončení. Tak jsem zvědav, jak to bude dnes.

Reagovat
Miguel19

André měl hrát. A jestli není Remy zraněný, tak fakt už nevim.

Reagovat
blade115

Jo a málem bych zapomněl - kde je zas doprdele Rémy??? To bylo úplně jasný, Drogba zahraje dva dobré zápasy a už je z něj samozřejmá dvojka... Už aby byl pryč.

Reagovat
Deywid

ty si strašný.....

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

a už abychom dnes prohráli že..

Reagovat
blade115

Však s tím se počítá.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Neskutečný..

Reagovat
blade115

Já zapomněl, on vlastně není důvod k panice, Demba to vyjebávání taky vydržel, tak co by Rémy ne. Však za čas odejde a zas přijde jinej blbeček, co si na chvíli sedne, než ho to přestane bavit. O co jde...

Reagovat
vitasrp

Já prostě pohrdám těma sračkama o Drogbovi, to je naprosto komický.

Reagovat
blade115

Jak je libo.

Reagovat
Whitemedia

neskutečný je, jak ho v minulé sezoně vytáčel Talker a sám je teď ještě horší a otravnější..

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Willian měl dnes sedět!!!

Reagovat
Pinturicchio

Hazard a Downing hattrick a vítězství WHU 3:4

Reagovat
Matić

On Mourinho na to nerotování dojede Jen fakt nevim co je s Remym, že už druhý zápas po sobě není ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham team to play Chelsea: Adrian, Jenkinson, Cresswell, Collins, Reid, Noble, Kouyate, Nolan (c), Downing, Carroll, Valencia. #SSNHQ

Reagovat
Ted

Za Sakha na lavičce jsem rád, Songa tam však vidím nerad...

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné jak se Chelsea vyhýbá zranění :( Hazard se zranil poslední zápas a další už hraje! Kdyby se nám někdo zranil tak chybí měsíc! Kde je spravedlnost?

Reagovat
Miguel19

Karma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká?

Reagovat
r.mrazik

Ta tancuje v praze v krakenovi..:

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Nakopnutý kotník nebo lýtko není zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás ne, nám by hráč chyběl měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

vy to haluzíte ikdyby jste hráli s 8 hráči v základu. Tak kde je spravedlnost, když jiné týmy po výkonech co předvádíte vy prohrávají?

Reagovat
TopinB

Ehm, o spravedlnosti a výkonech bych nemluvil dokud je 2012 LM v živé paměti

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o současné sezoně v souvislosti se stěžováním si na nespravedlnost fandy úček na tuto sezonu. Jestli sem chcete tahat i jiné sezony, můžeme se tu bavit hodiny.....Nehledě na to, že Chelsea měla vyloženě kliku v cca 3 zápasech v té sezoně ligy mistrů (2 krát Barca a finále Bayern). United to sbírají v dlouhodoběji trvající lize a navíc je rozdíl být horšáí proti Barce a Bayernu než proti Arsenalu, Liverpoolu (v současné formě) či Sotonu

Reagovat
Svatej

Kompenzace za Moskvu a Ovreba.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to čo sú za retardovené otázky a úvahy?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to rotovat ani za boha...Willian mal davno sediet

Reagovat
Matić

Reagovat
madridcan

Ahojte....kedze clanok o Vianociach je neaktualny, tak by som vam chcel popriat prijemne prezitie sviatkov a snad ste si vsetci nasli pod stromcekom co ste chceli. Oliver Kotlebu, Yung gyros, Palike skusky, Kiwwi candy, Lolkac bezove leginy, Counter suche tricko, Hefy novu kerku, Fantomas caj...samozrejme ked vecerali o piatej, Darth Vader sochu malej moskej vily z Kodane, Vladis europsku ligu, Krles peniaze, Darren spolocenske hry, Swarley elixir mladosti, Dest pevne nervy, Pintu sipky, madridisti trofej, Jiri miesacku, Bola pornoherecku drziacu ruletu, Zaschrona rozhodcu, Atletico Madrid twitter, Masopust styri volne mailove adresy, Arbiter Putina, Dolar slovenku, Domingo rasistu, Homeles kretena, Superfrankie fotak, PJ body do tipovacky, Tomasinho photoshop, Nifl pivo, Herbage pivo a snad ste zobrali salat s masom utokom

Reagovat
Pinturicchio

Šipky jsem dostal už k narozeninám, ale Ježich přinesl nové hroty a letky, takže spokojenost. ... a hezké Vánoce i Tobě, Pali.

Reagovat
Swarley

šipky jsou základ, vyhýbal jsem se tomu, abych si koupil šipky na zeď i domů, ale bohužel jsem je našel pod stromkem...to zase bude kvalitně využitej čas...zapnout, přihodit do krbu, k tomu PL, otevřít lahváče a za nějakou tu dobu moje ostatky alespoň vyvezte...

Reagovat
Swarley

a ano, chcel som sa pochvalit, že mam šipky

Reagovat
alcantara

Vader mesacny poznavaci zajazd po Slovensku, knizku o Hamsikovi a dres s venovanim od Skrtela.

Reagovat
smazaný uživatel

na preliecenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj tebe, Palo, čakal som nejakú básničku, ale nesklamal si. Ty si si snáď našiel nejaký vtipný status na facebook.

Reagovat
madridcan

Nemal som cas...vis jak to...Regiokomercnak

Reagovat
Swarley

tobě přát Šťastné a veselé není potřeba, o tebe strach nemám

Reagovat
smazaný uživatel

oni si tam hocičo jebnú do žily na Vianoce a veselí sú až do Veľkej Noci, hold, to sú tie Košice, stačí pozrieť na Roka.

Reagovat
madridcan

Skor sa tu pije ako fetuje...s tym sa obrat na druhu stranu Slovenska

Reagovat
hitZor

Východňári, ti toho vydrží fakt hodně, ale na moraváky nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Zajed si na východ a dej si tam s místníma ty jejich vodky a tatranské čaje. Moraváci jsou proti nim žabaři.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
madridcan

to candy pri Kiwwim si ty ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Stastne Vianoce Palino, pobavil si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se nechce poblít nezapínejte ve 13:00 Novu

Reagovat
CHONG

Reagovat
Whitemedia

Až se budu chtít poblít, tak si na internetu prohlídnu knížete.. naštěstí jen na internetu a ne v televizi

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye sleduje Tottenham

Yoan Cabaye se za rok svého působení v Paris Saint-Germain nedokázal trvale prosadit do základní sestavy, spekuluje se tak o jeho návratu do Anglie. Nyní podle francouzských médií zvažuje Cabayeho angažmá Tottenham.

Tři roky za něj oroduju, ale v tuhle chvíli když se tak ukázal Mason už si tím nejsem tak jistý. Jako Cabaye je na tu pozici CM to nejlepší, co můžeme sehnat, ale Ryan by si nezasloužil, aby s ním bylo takhle vyjebáno.

Reagovat
mul

nemohli by hrat vedla seba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Modrićovi s Parkerem se taky říkalo, že by to byla sebevražda a pak to byl nejlepší střed zálohy v lize, ale nevím. Mason je hodné bojovný a pro tackle nejde daleko, Cabaye pokud vím tak je na tom dost podobně. Pokud bysme hráli proti soupeři, kterého budem v jednom kuse přehrávat, tak asi pohoda. Horší by to bylo proti týmům kde bysme byli pod tlakem, ale těžko říct. Teď když jsi to napsal, tak si to i umím představit.

Reagovat
mul

mne by sa to osbone pacilo, ale to je tazko nieco hovorit, ked to nie je odskusane...ale Cabayeho si pamatam z NUFC, ako velkeho bojovnika, cize po fyzickej stranke by stred zalohy bol silny, otazka by bola, ci by nevznikali velke medzery medzi zalohou a obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako naběhali by toho určitě víc než dost. Spíš by mohl být problém proti některým obludám ve středu záloh protivníků, ale zase-Scotty a Modrić tyhle pochyby vyvraceli.

Reagovat
hitZor

"Cabaye sleduje Tottenham" ... ať si sleduje koho chce, nikoho to nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že většina z vás má dost zvláštní pohled na přestupy. To, že přijde Cabaye, ještě neznamená, že v základu bude zaručeně Cabaye. Prostě hraje ten lepší. Navíc ta naše situace, kdy disponujeme jedním kreativním záložníkem není zrovna optimální, zvlášť, když se Mason zraní, takže já jsem 100% pro jeho příchod...ale oboecně si myslím, že zrovna tihle dva by spolu mohli hrát úplně v pohodě, Bentaleb přece taky není DM.

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba byla odchod dvojice Holtby-Sigurdsson

Reagovat
Cobra

Poď mi!!

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím jak Willian neskúsi ani raz 1na1 proti obrancom WHU a všetko pošle dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem, ako si vždy deň dopredu naplánujem učenie a potom sa v priebehu môjho dňa tie plány menia. Takže dnes PL, super.

Určite dnes budeme rotovať a ako poznám Wengera, tak ten keď rotuje, tak masovo. Ideálne by bolo, keby Ox, Santi, Gibbs a možno Alexis dnes nehrali, ale na to máme asi momentálne úzky tím. Predtým sa ukázalo, že aj keď títo nehrajú, tak našu hru to nejako moc nepoznačí, zvlášť proti nie príliš silným súperom, čo QPR na ES snáď bude. Môj tip na zostavu je:

Szcz - Ektor, Debuchy, Per, Nacho - Flamini, Ox - Alexis, Rosa, Poldi - Welbeck

Alebo je ešte druhá varianta s Welbeckom na RW a Giroudom na hrote, uvidíme, ale podľa mňa budem bližšie k pravde, ako je pravdepodobná zostava v článku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

s televizormi? Jo mame TV doma

Reagovat
smazaný uživatel

proč musíš pořád reagovat jak mentál?

Reagovat
mojmira

v podstatě sis odpověděl sám

Reagovat
smazaný uživatel

slabší kousek

Reagovat
I am Mancunian

mam doma,ale 55palcovy a budem asi reklamovat

Reagovat
r.mrazik

Tady to budes mit asi marny...zkus radeji forum na avmanii nebo spis tvfreak,nebo tak neco

Reagovat
ElectrickMann

Snad si dnes Carl namaže Hazarda na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, dokaze mi nekdo logicky vysvetlit, proc snad jedine v PL se druha pulka sezony hraje odlisne nez prvni cast? Tzn. tymy, ktere proti sobe hraly v 1.kole, by mely hrat v opacnem poradim ve 20. kole, ale neni to tak.

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to ještě je?

Reagovat
hitZor

Aby co nejmíň kolidovaly domácí zápasy klubů ze stejného města (kvůli bezpečnosti a dopravě), aby třeba Spurs a Arsenal nehráli doma ve stejný den apod. Venku můžou klidně hrát stejně, ale ve druhé půlce sezony to musí být nalosové jinak.

Reagovat
Trapper

super, to jsem netušil, dík

Reagovat
hitZor

Celkově na to losování sou nějaké extra složité tabulky různých pravidel, takže to tuším i nějakému počítači trvá několik dnů.

Reagovat
smazaný uživatel

toje divny ne? to kolo je porad stejne nalosovane, jen proste 1. kolo v opacnem gardu se hraje jako treba 22. kolo. Ale tymy se neprohazujou. Max se pak urci, ze Arsenal bude hrat v sobotu, tottenham v nedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ale pak je prece jedno, zda se to kole odehraje jako 20. (tak by to bylo spravne) nebo pak a treba jako 26.

Reagovat
fenixLFC

Ono este sa tam beru do uvahy aj dalsie udalosti ako je napruklad nejaka velka slavnost/ trhy aby to neskolabovalo. Na premierleague.cz bol o tom kedysi dobry clanok

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

králi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

bez Songa

Reagovat
Nikikrew

njn setri sa na nas

Reagovat
Trapper

OSCAREEEEE

Reagovat
mithro

oscar skusene

Reagovat
Miguel19

Oscar kurva

Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson

Reagovat
blade115

Aaaaa ... Drogba by to dal.

Reagovat
Trapper

Ivanovič, jak tam stojí na ofsajdový hranici

Reagovat
smazaný uživatel

Proud to be blue....gazprom@chelsea.ru

Reagovat
smazaný uživatel

so much fun

Reagovat
smazaný uživatel

Humor

Reagovat
smazaný uživatel

DebilRises

Reagovat
smazaný uživatel

Urazky to vam jde nejlepe plastic fans fandici plastic klubu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mladej trouba. Časem vyrosteš a sám si nafackuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, ja jsem mladej, ale urazis tady ty me.... Pubertaku.Vetsinou lidi co tady narazi na neci vek jsou sami cucaci co videly kundu na obrazku....

Reagovat
smazaný uživatel

No musím uznat, že jsi mě neskutečně trefně popsal.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ale skvělej nástup do zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna mrdka je ten Ivanovic

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

mne je proste nesympaticky, kazdy suboj, kde sa ho dotknu, prihrava svojou ultradramatickou grimasou v tvari, akoby mu amputovalipri vedomi nohu

Reagovat
smazaný uživatel

On je takovej ten zmrd, kterýho bys žral, kdyby hrál za tvůj tým ale jinak ho nesnášíš. Měl jsem to stejný u Carraghera. Jeho prasárny mě bavily ale u Ivanoviče mě to sere.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Hm, to spíš Costa než Braňo

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je teda o dost horší, ten sere i mě

Reagovat
hitZor

Já si ty jeho provokace a pak výbuchy hráčů soupeře celkem užívám

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je magor, kterej udělá všechno proto aby to soupeři otrávil ale Ivanovičovi, když přeskočí v hlavě, tak tam hrozí serioznější zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky Plekanecovsky typ

Reagovat
smazaný uživatel

Carra nesimuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Maňa fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bez míče je šílená presují je až k brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa s tim jeho ksichtem by mohl hrat blbý a blbejsi 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo pokračování planety opic.

Reagovat
smazaný uživatel

Cornelius >>> Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš

Reagovat
hitZor

Noble trochu skočil

Reagovat
Trapper

škodaa, Adrián

Reagovat
Miguel19

Ivanovič je hroznej..

Reagovat
Trapper

Azpi

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem neslysel na SB tak skvelou atmosku....

Reagovat
smazaný uživatel

Willian zase skvělá střela

Reagovat
Trapper

Střílejte kurva

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuu

Reagovat
Trapper

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

CAPTAAAAAAAAAAAAAAIN

Reagovat
Whitemedia

TERRRYYYYYYY

Reagovat
Miguel19

T E R R Y!!!

Reagovat
13

Chelsea je letos fakt jinde

Reagovat
smazaný uživatel

přijdou i slabší zápasy...takhle to neudrží. Doma hrajou super ale venku to hapruje někdy

Reagovat
smazaný uživatel

jak Liverpool? tak to urcite...

Reagovat
13

jak zbytek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

POSRANÝ RASISTA!

Reagovat
smazaný uživatel

u mad?

Reagovat
spider_8

Hodně debilně bráněný roh, ti obránci se skoro nepohnuli.

Reagovat
Trapper

Matič

Reagovat
fajdax

Neskutečnej zápas. West Ham neví kam dřív skočit, hrajou jak prasata. Pojďme jím dát aspon pětku

Reagovat
smazaný uživatel

čo neskutočný... grandiózne hyperneuveriteľný zápas to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantik?

Reagovat
smazaný uživatel

prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, hammers mali vyrukovat s osvedcenym futbalom z 19.storocia. Vsak dosli dokonca na Stmaford Bridge na konoch a dostavnikoch.

Reagovat
smazaný uživatel

na koňoch a dostavníkoch? medzi tým je najaký rozdiel???

Reagovat
smazaný uživatel

budes sa cudovat, ale je

Reagovat
smazaný uživatel

veď aj dostavník je kôň, takže aký?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme okrem toho, že dostavníki mali svoje špeciálne určenie a vycvičenia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blade115

Kolik že mu chybí do nejlepšího střelce mezi obránci? Ještě letos to překoná tímhle tempem. Ten tam musí být i v čtyřiceti, bez něj to nebude Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten první se nepočítá, dyť 90% dal z penalt

Reagovat
Arbiter

mezi obránci je snad nejlepším střelcem v PL už dávno, ne?

Reagovat
Arbiter

ajooo, tam je Baines před ním, že?

Reagovat
Arbiter

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo ma 38. ale je to myslim nekdo kdo uz dlouho nehraje, Terry mel 35. Takze ted by mel mit 36, pokud si dobre pamatuju ta cisla.

Reagovat
blade115

Ee, někdo to tu minulé kolo dával, pár mu jich ještě chybí. Ani nevim, kdo to byl. Baines?

Reagovat
fantomas

Ze hry možná bude.

Reagovat
Sali5

S dnešním zápasem teda už 36

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Gallasa by som nečakal

Reagovat
fantomas

Ok, takže určitě bude nejlepší střelec bez penalt - Unsworth jima docela dobře proslul.

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly v lize a nejlepší střele mezi obránci myslím. Ted mu chybí 1 gol na jednoho obrance ale ten dal nějákých 12 golu z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni je, ze ten gol nedal v Moskve 2008..... a jak potom plakal kluk usatej...

Reagovat
TopinB

On ti nějaký fanoušek Chelsea ošukal přítele nebo mámu, že tady ze sebe děláš takového debila dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to užij....zrovna vy a vaše 2 výhry ve finále ligy mistrů reflektují vaše haluzární schopnosti. 2 tyče během zápasu a při rozhodující penaltě trefí 3 tyč. Proti Bayernu 2 goly v nastavení po rozích po náhodných odrazech. . Ale hlavně nezapomente připomínat rok 2012, který tu pořád každý omílá vy experti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Vas sere klucí???? Pravda...gazprom@chelsea.ru....

Reagovat
smazaný uživatel

spíš něco sere tebe když se navážíš. Já sám od sebe nemám potřebu kydat na united, protože mi jsou lhostejní. Reaguji jen když si někdo chce kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co neni pravda?? Dal Terry gol v Moskve? Nedal.Plakal? Plakal.Tak co pisu urazlive nebo nepravdive? Ty me tady uraziz ne ja tebe nebo Chelsea.....

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian

Reagovat
Trapper

Reagovat
Pinturicchio

John , Fanta jásá.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole bacha na nej...Diego madafaka Costa....Jak ma ty ruce....Ty vole....

Reagovat
Trapper

Costa parádní dnes

Reagovat
Miguel19

Omg Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanović dnes tragický

Reagovat
spider_8

Diego Snad mu to tam dneska padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa nejak ztorresovatel

Reagovat
SpecialOne

Hlavně že mu to Braňo dal krásně do nohy co? :-D Ta přihrávka se nepovedlla

Reagovat
Miguel19

Takový bago

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič

Reagovat
Trapper

Ivanovič zas padá lehce

Reagovat
spider_8

West Ham zralej na šestku, absolutně žádnej pohyb. 19th century football...

Reagovat
hitZor

Reagovat
Ted

Kazdopadne v minulosti jsme videli, ze i s takovym fotbalem se da vyhrat Liga Mistru... ;-)

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

Reagovat
Nikikrew

Inanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je král

Reagovat
Mimalu

Branuv suverene nejhoris zapas letos

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

TERRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Ivanovičovi už fakt v životě nikdo nic nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Diegov to uklidňuje, to vidím poprvý

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan Kosťa Diegov

Reagovat
Trapper

Škoda, chtělo to druhej gól, ať je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole hádka medzi tým hovädom a Carrolom a oni aj tak kričia Diego Diego ešte Chelsea Chelsea Chelsea a sme doma

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Super půle, hraje výborně. Škoda že jenom 1:0. WHU úplně trapný..

Kromě Ivanoviče všichni super. Snad to nepustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je Ivanović Cech? Vychcanejsieho hraca, co zaroven prasi a simuluje nepoznam.. mozno Plekanec

Reagovat
smazaný uživatel

zalez do jeskyne slovaku pochcany

Reagovat
Kovi81

s tim plekancem ma pravdu, to je sileny mamrd

Reagovat
smazaný uživatel

staci se podivat na Boston

Reagovat
Kovi81

i tak je plekanec mezi top 3 mrdkama v lize

Reagovat
smazaný uživatel

pricom minimalne dve miesta z top3 obsadi on sam

Reagovat
smazaný uživatel

Ján, preco nepises po slovensky?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kovi81

kamuflaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bruins su najviac

Reagovat
icka

madarek

Reagovat
fantomas

Šovinista

Reagovat
smazaný uživatel

jemu nenapíšeš Bača však?

Reagovat
fantomas

Já šovinista nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

ale predsa nie je ani Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

treba zistiť, s čím nosí sandále a či mu voní májka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

wtf co to zase meleš

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že není hornouherák jako ten terorista Demitra

Reagovat
smazaný uživatel

Plekancovi nesiaha po clenky v zmrdovstve ani Ivanovic

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Idiote Plekyho nám závidíte co?? Ty se starej aby v Nhl hrála něco aji ta vaše slovenská chamraď.. No jen se podívej do TOP 50 Kanadského bodování a řekni mi kolik tam je Slováků.. Takže ty vaše blbé kecy beru jako stále nevyléčenelé komplexy....

Reagovat
smazaný uživatel

Plekyho zavidiet

Reagovat
kiwwi

je neviem, ale drvivu vacsinu debilnych kecov tu maji cesi na slovakov ako naopak

Reagovat
J0EL

Ivanovic fakt kus kokota...

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ slušný futbal, Maňa fantastický, zatiaľ MOTM ... Chelsea celkom kvalitný tím, ale ešte jej tam čosi chýba, hlavne AMF, kde je Oscar (momentálne) brzda, rovnako pravé krídlo, ktoré neexistuje ... fans Chelsea, hrali ste niekedy Hazard-Willian-Schuerrle? ako to väčšinou fungovalo?

Reagovat
Miguel19

Někdy jo. Jakmile je Willian na AM, tak je o parník lepší jak na křídle..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné, on nie je 1on1, šlo mi o to, aby bol lepší ako Oscar

Reagovat
Miguel19

Není pravda, že není 1vs1. Akorát u nás je zatím takový "zabržděný"..a Oscar tam odvádí neskutečně černou práci, které si mnohdy nevšimneš..

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes som si ho veľmi nevšimol, možno ju odvádza, ale to by, podľa mňa AMF, nemal odvádzať, teda presnejšie povedané, nemala by to byť jeho hlavná úloha, mal by byť dominantný okolo súperovej 16ky a vytvárať gólovky pre strelca

Reagovat
Miguel19

Na to je tam Cesc

Reagovat
Matić

Reagovat
hitZor

Willian snad na AM hrál jen se Salahem a Schurrlem, jinak hraje vždycky RW V momentální formě by bylo ideální Schurrle - Oscar - Hazard

Reagovat
alcantara

Netvrdil ten portugalsky sasek, ze jeho hraci nesimuluju?

Reagovat
Miguel19

On ještě někdo bere jeho výroky vážně?

Reagovat
db18

Reagovat
alcantara

Tak mne hlavne nejde do hlavy, ako mu tie jeho blitky doteraz nikdy nikto neobuchal o hlavu Inak nech si hovori, co chce.

Reagovat
hitZor

Neříkej, že simuloval, kontakt tam byl Sice to nebyl faul na penaltu, ale nemůžeš hráče vinit za to, že spadne po kontaktu nohama

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice se ho dotkl ale na penaltu v žádném případě...možná ani na půlce hřiště by to nepískl.

Reagovat
hitZor

A co píšu? Že tam kontakt byl, ale nebylo to na penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam si všímať Costove veľké nedostatky, ktoré som na začiatku sezóny nevidel. Už mi nepríde tak skvelý.

Reagovat
stiflerovamama

doklepavac

Reagovat
fantomas

Jj, se třema key passama za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný že není bez chyb ale konečně tam běhá někdo kdo dokáže podržet míč a dávat goly. Kdo taky nemá nedostatky že

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopieram, ja som od začiatku tvrdil, že bude pre Chelsea skvelý, lebo oni tam potrebovali posledné roky len také to zviera, ktoré to tam dotlačí za každú cenu a nie nejakú elegentnú torresovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Jediný negativa jsou jeho impulsivní reakce a s tím související počet karet, kvuli kterým už měl i stopku...A zranění, ale tak to zase není tak moc jeho vina. Byl prostě odvařený z minulé sezony, kdy hrál i přes zranění viz. finále ligy mistrů, kde odešel po 10 minutách. To je škoda, vždycky pak vypadne na nějáký čas z rytmu. ale i tak je do dobrý player.

Reagovat
Matić

Pověz nám o tom něco víc

Reagovat
smazaný uživatel

Yung26.12.2014 14:42

Nz.

Reagovat
fajdax

Super výkon. Ale mělo to být už aspoň 3:0. Jestli se bude pokračovat v tomhle tempu, tak West Ham v 11 určitě nedohraje.

Reagovat
vitasrp

Fantastickej výkon, víc k tomu nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Chelsea nehrá nijako svetovo, hrá tak, ako sa čakalo, že bude, príde mi tam trocha moc strát v strede, ale ihneď po strate to skoro vždy rýchlym pressingom dokázali zahnať. V podstate okrem gólu a tej Oscarovej tutovky po jenkinsonovine Chelsea nemala žiadnu tutovku. Sklamal ma WHU, dopredu žiadna aktivita, stred je zlý, Kouyatého aj Nolana by som dal hneď dole.

Reagovat
hitZor

Na to, že je boxing day, tak hrajem parádně Nemůžeš čekat, že budem hrát uprostřed svátků jako Bayern před (necelýma) dvěma rokama na Barce

Reagovat
afc

Hraju vyborne.Hrat takto dnes nasi hraci,tak budem spokojny.

Reagovat
Matić

Cesc Fabregas completed a whopping 58 passes in the first half, just 18 fewer than the entire West Ham side combined.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte založil som na FB stránku Perly z futbalových diskusií. Nech je trocha srandy  V prípade, že natrafíte na zaujímavý, vtipný komentár, pošlite ho na stránke do správy. A nezabudnite sa pridať.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ste na dobrom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

dajte do googlu "eurofotbal arsin" a bavte sa

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos stále neprodloužil smlouvu s Realem Madrid, načež zbystřil londýnský Arsenal. Podle informací deníku AS jsou Kanonýři v kontaktu s Reném Ramosem, bratrem a zároveň agentem zkušeného obránce.

Reagovat
Whitemedia

Edeneee

Reagovat
smazaný uživatel

Adriana bude bolet po zápase celej člověk

Reagovat
miky10

Tak sem tu, muže začít gólostroj, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
vladis271

Ozaj teraz ma napadlo. Hláška roku bude? Dúfam, že tie vyhrážky, PJove, že sa na to vysere nemyslel vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na Silvestra

Reagovat
madridcan

ty uz si to vyhral

Reagovat
vladis271

to nebude v nominácii.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll na krídle, to už prekoná len Giroud na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Song za Kouyatého/Nolana a ide sa otočiť

Reagovat
Matić

Proč to kope ten šašek, kterýho jsem v životě neviděl zahrát dobrej přímák, kterej by byl aspoň na bránu?? Jasná pozice pro Oscara nebo Fabreho, klidně by to mohl kopat i Hazard...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Jones, McNair, Evans, Valencia, Carrick, Rooney, Mata, Young, van Persie, Falcao. #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

United’s subs vs Newcastle: Lindegaard, Rafael, Smalling, Blackett, Fletcher, A.Pereira, Wilson. #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

Angel je kde

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten Reid je kopyto tvl

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Jones, McNair, Evans, Valencia, Carrick, Rooney, Mata, Young, van Persie, Falcao.

Reagovat
mithro

zase ta sracka na 5 obrancov, no tak som sa dotesil

Reagovat
Miguel19

Co jste čekali, dyť s tím vyhrává

Reagovat
mithro

nemam pocit, zeby sme posl zapas vyhrali.

Reagovat
Miguel19

Tak měl výbornou sérii. Byl by blb to měnit hned po jednom "neúspěchu"..

Reagovat
mithro

ved sa nato neda pozerat, to musi vidiet aj on. nevedia co maju hrat vzadu, stred neexistuje, utocnici tym padom uplne odpojeni. skoda reci.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

střed Mata Rooney... ou yea..

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick s Rooneym

Reagovat
smazaný uživatel

to sú nejaké nové kopačky, čo má Song, či si len naschvál dal každú inú?

Reagovat
Bennhy

Liverpool XI: Jones, Toure, Skrtel, Sakho, Gerrard, Lucas, Coutinho, Henderson, Markovic, Lallana, Sterling.

Substitutes: Mignolet, Lambert, Moreno, Manquillo, Can, Balotelli, Ojo

Reagovat
smazaný uživatel

lol zas bez útočníka, už teď vidím, jak budete zas hrát hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A Sakho na LB?

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně ne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno? Poslední 3 zápasy hrajeme lepší fotbal než kdykoliv v sezoně (sice furt na piču, ale malý zlepšení) a Sakho je stoper. Hrajem 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si to uvědomil, ale ten útočník by tam být měl, spolíhat se v tom na Sterlinga je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je náš nejlepší útočník. Jeho pohyb je prostě pro ten tým důležitej. Dokud se nevrátí Sturridge, tak je to ta nejlepší možnost, ikdyž možná by to 3-4-3 fungovalo i s Mariem, to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

zas Jones

Reagovat
fantomas

Reagovat
stiflerovamama

Ojo

Ale mohol hrat Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Oj si dufam kopne,..

Reagovat
smazaný uživatel

A Can

Reagovat
Matić

Za chvíli přijde Mikel místo Oscara, cítím to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Costa nazdaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
miky10

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAA

Reagovat
Miguel19

C O S T A!!!!

To je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je to mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

wow Costa

Reagovat
Arbiter

to jsou ty nedostatky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nj, Costa plní přesně to, co se od něho čekalo, krásný gól ale.

Reagovat
db18

jenom ta obrana při tom vypadá neskutečně blbě

Reagovat
Miguel19

3 vycvičil jak nic

Ale zase to začalo u Matiče..

Reagovat
db18

Vycvičil jenom jednoho - ten pak ale rovnou zastavil i ty zbývající 2

Reagovat
jenage

Costa kapitán ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

aj u mňa

Reagovat
smazaný uživatel

hateři, co říkáte na costu??

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOO

Ale nejlepší byl na tom gólu stejně Matič. Dneska MotM, celkem jednoznačně.

Reagovat
hitZor

Zrovna teď se k balonu ani nepřiblížil

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
icka

Reagovat
hitZor

Fajn, tak z opakovačky vidím, že se přiblížil, ale stejně mi přijde, že si to ten hráč WHU zastavil vlastní patou

Reagovat
Arbiter

pokolikáté za sebou?

Reagovat
SunFells

Pokaždé, když ty šuliny zapnu, tak daj gól

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

najistejsie by bolo vyhodit telku, comp, tablet....

Reagovat
smazaný uživatel

to sleduješ Chelsea dost často ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na dobrý výkon asi môžeme zabudnúť, ale 3 body byť musia. Už nech sa vráti Shawík aby sme mohli zase hrať na 4 obrancov...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň zase Falcao v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

BR mohol proti Burnley aj utocnika posţąvit, asi ich chce vykombinovat, ale

Reagovat
Arbiter

Diego

Reagovat
raduinho

Ti 3 šli vyloženě na párek

Reagovat
SunFells

Hezky Costa

Reagovat
Trapper

Adrian si hezky zachytá

Reagovat
mithro

di maria zase zraneny, parada, uz som sa bal, zeby mohol zacat hrat

Reagovat
smazaný uživatel

co mu je?

Reagovat
mithro

uvidime, co povie LVG, zatial len vravia, ze sa zranil pocas treningu cez tyzden. default.

Reagovat
smazaný uživatel

noo, to iba dostal volno na Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jestli je zraněný, v nedělu hrajem na WHL, tak ho zřejmě šetří

Reagovat
I am Mancunian

a co je s anderom ? sak neni ani na lavicke

Reagovat
Miguel19

Viroza

Reagovat
mithro

zraneny, co by bolo, nestresuj

Reagovat
I am Mancunian

to neni ani mozne toto, z letnych posil je v kadri len falcao

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

jako tohle překoná i Arsenal v nejlepších letech, ne? vždyť to už fakt není normální

Reagovat
SunFells

Adrian zasczcesnil

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Tak skoro, nebuď k Adrianovi tak přísný.

Reagovat
icka

Reagovat
Trapper

Zas Adrian

Reagovat
Arbiter

achjoooo, Adrián dneska životní zápas snad

Reagovat
smazaný uživatel

zákrok roku řekl bych

Reagovat
Miguel19

Vůbec neví tvl..

Reagovat
alcantara

OT: Bude niekde diskusia k MS juniorov?

Reagovat
Trapper

Schürlle do hry, jedem

Reagovat
Matić

Vyhoďte už někdo toho Williana, dneska je strašnej...

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom dneska...

Reagovat
Matić

Reagovat
Miguel19

Costa hraje skvěle.

Reagovat
Trapper

A proč my nestřídáme?

Reagovat
Arbiter

protože je to 2:0, takže vlastně už odpočíváme

Reagovat
Trapper

Spíš tam pořád lítaj jak splašený.

Reagovat
Arbiter

psychicky ale odpočívají

Reagovat
hitZor

Protože hráči musí vyběhat to, co přes ty dva dny snědli

Reagovat
LAM

Di maría je opět zraněnej,nebo proč není v nominaci?

Reagovat
fantomas

Daniel Taylor ‏@DTguardian

Confirmation that Angel Di Maria was injured in last #MUFC training session.

Reagovat
LAM

nějaká doba do kdy by měl bejt v poho?

Reagovat
fantomas

Zatim ne.

Reagovat
smazaný uživatel

je zima, Vianoce, on ma trenovat, toto na neho muselo byt vela fakt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Don't know the extent of Di Maria's injury but recurring theme for #MUFC - latest figure was 49 injuries this season, 24 different players

Reagovat
Swarley

neskutečný

Reagovat
SunFells

Jak hraje Jenkinson? Nemá s ním Hazard příliš velké problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

má problémy skôr sám so sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To Eden mívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlýýý

Reagovat
spider_8

Asi ve 4. minutě udělal obří hrubku, ze který šel Oscar sám na bránu. Teda myslím, že to byl on...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To byl někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý jenko

Reagovat
Miguel19

Matič > zbytek záložníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Matić > všetci ostatní na trávniku

Reagovat
hitZor

Matić = Courtois > všichni ostatní na trávníku !

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
hitZor

Ale ano, oba mají 194cm

Reagovat
Arbiter

Matić > všichni ostatní fotbalisté Stejně důležitý článek jako kdysi Makélélé

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
Arbiter

tak zapřeháněl jsem si jen trošičku v té první větě

Reagovat
spider_8

19th century jacket...

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
Miguel19

Drogba, Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

pocem-kamdeš

Reagovat
fajdax

On tam pošle Drogbu a Mikela

Reagovat
blade115

Bez komentáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar "Very important cock in this Chelsea wheel."

Reagovat
TopinB

*cog

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím

Reagovat
Trapper

Ježiš co to má zas na hlavě

Reagovat
Heisenberg

Hráče, kterého Chelsea závidím nejvíc, je Matič. Přesně takový typ hráče potřebujeme vedle Ramseyho, hraje úžasně.

Většinu domácích zápasů, co jsem Chelsea viděl, hráli 1 poločas skvěle a 1 poločas uspávačku. Jsem zvědav, jestli postaví proti City a United doma dvojici Matič-Fabregas, nebo dá Cesca 10.

Reagovat
spider_8

Ty vole už jsem se lekl, že to je Kalou

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Miguel19

Lol, Ramiresovi taky rostou vlasy...

Reagovat
Miguel19

Cahill, Terry

Reagovat
Whitemedia

tak to nasere

Reagovat
Trapper

Jujky..

Reagovat
smazaný uživatel

Amalfitano

Reagovat
smazaný uživatel

Veľký talent slovenského futbalu Ľubomír Šatka sa dnes premiérovo dostal na lavičku Newcastlu United, ktorý čaká od 16:00 zápas na Old Trafford proti Man United. Hráčovi s číslom 37 by sme premiéru každopádne dopriali!

tak to idem pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

to meno počujem prvýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa na ihrisko nepozrie, je to stopér, ale byť na lavičke na OT musí byť super zážitok preňho

Reagovat
smazaný uživatel

hm, stopér, č. 37... ešte mi povedz, že má holú hlavu a je mi to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Si nepočul slovo šatka?

Reagovat
smazaný uživatel

Meno

Reagovat
smazaný uživatel

slovo áno, Kubo

Reagovat
penepi

Kurva, 4 roky dozadu som proti nemu hral a dnes nie som na Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak ho budou vyslovovat. And there is slovak talent Lubo Shite.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by ho tak mali vyslovovať? zase zbytočné rypnutie si

Reagovat
smazaný uživatel

zasraty sovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
nani92

falošník

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

fórik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

sedel už aj v pohári, nie? a číslo si vybral podľa Škrtela určite

Reagovat
nani92

pozerám, že 37 je u Slovákoch obľúbená

Reagovat
smazaný uživatel

ov*

Reagovat
QooBo

Btw už bol na lavičke aj v zápase proti Liverpoolu minulú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednom kole myslím však? A takisto bol na lavičke pred týždňom v Capital One Cupe. Na to že ho u nás takmer nikto nepozná a na ten mladý vek je to paráda, inak v U21 robí kapitána už nejakú dobu, vyzerá to nádejne

Reagovat
QooBo

Áno máš pravdu vo všetkom

Reagovat
smazaný uživatel

Don't know the extent of Di Maria's injury but recurring theme for #MUFC - latest figure was 49 injuries this season, 24 different players

Reagovat
Matić

Drogba tam snad přišel aby podržel míč, a ne že tam bude střílet z otočky z 22 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC Team: Lloris; Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Stambouli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane.

Reagovat
Trapper

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Křovák

Reagovat
Miguel19

Ramires omg...Cesc potřebuje asistence..

Reagovat
blade115

Super zakončení, Rami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čukotské vystoupení bychom měli za sebou, teď je na řadě fotbal.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

slepice co furt place

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu ten chlapec Mistři dohráli tak jsi jde zbytek zakopat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

mistri tezko mohli dohrat kdyz hraji od 16h

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Svatej

Tohle bema cenu, jsi fakt ztracenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TERRY TERRY TERRY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Válec jako prase, West Ham až na tu tyčku v závěru neměl nic, vůbec netušili co se děje. Akorát v našem podání to teda byla obrovská hromada zahozenejch šancí, mohlo (a mělo) to skončit tak 6:0, snad nás to skóre nebude na konci sezony mrzet. Adrián neskutečnej výkon, klobouček. Come on Blues!

Reagovat
blade115

Hlavně ať ztratí City.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu ale nevěřím...

Reagovat
blade115

Wisdom zabojuje. ( už kvůli tomu, že jsem ho zapomněl vyndat z fanty místo Chamberse )

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bych tomu moc nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

City nestratí ešte minimálne ďalšie 2 kolá.

Reagovat
chicuita

ma prosim nekdo link na United ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
chicuita

diky

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá tam být LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, on to asi fakt přepne na Liverpool.

Reagovat
vladis271

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

celkem slusnej flash

Reagovat
niflheim

Další unikátní složení defenzívy, které jsme letos neviděli

Reagovat
R22

stream na LFC někdo?

Reagovat
cristiano.K.

link na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

come on Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle kvalitnejsia lavicka ako my teda

Reagovat
Swarley

s takovou tam za chvilku bude sedět zase Giggs se Scholese

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim
Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

stream na MU pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fuck you pali

Reagovat
Swarley

ale ale, Jones na RB a Tony v záloze vedle Carricka s Wazzou? to beru

Reagovat
Swarley

no pokud to tak alespoň bude, když jsme na míči, tak by to nebyla marná varianta

Reagovat
Swarley

a nic no, jen to hrajou stopeři trošku vytaženěji

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
FUnk

kane

Reagovat
db18

Někdo link na United?

Reagovat
Kepy_FCB

už i ty na týhle pojebaný lize

Reagovat
db18

Jenom na Boxing Day

Reagovat
db18

A co tu btw. děláš ty?

Reagovat
slovaňáák
Reagovat
db18

Reagovat
fff

Preboha Hendo to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson zas naberá tú 3 týždňovú mega formu, kedy jebe góly každý zápas a potom o ňom zas rok nebude počuť, čo?

Reagovat
cristiano.K.

kvalitní link na LFC, LOLKAC PLS

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár komentů nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Youngův key pass

Reagovat
Swarley

*klasický

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Evans nacentroval líp jak Young

Reagovat
Swarley

teď nevím, jestli to je pochvala nebo urážka

Reagovat
Swarley

800. pro výhru United

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konflikt na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem prihravame

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Boyd vyzera, ze sa mu kazdu chvilu zahrckaju nohy.

Reagovat
Swarley

pěkně Falcao a přežil i Taxis

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
mithro

Evans cmon

Reagovat
Swarley

Evans kopni to radši pryž z OT

Reagovat
Infernoqt

Už bychom mohli vyslat ale nějakou střelu na branku.

Reagovat
niflheim

Tak minule by už byla

Reagovat
niflheim

*minela

Reagovat
mithro

i minule

Reagovat
Infernoqt

už dvě ^^

Reagovat
m.sali

evansy di už taky do prdele!!!

Reagovat
cristiano.K.

markovic dpc co to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem, jak sa nas tu v lete snazili presvedcit, ze Falcao je nejaka lemra, to je neskutocny makac

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

no Mata se díval dost posraně, beztak ho škrtl

Reagovat
smazaný uživatel

lol jasná penalta pre Magpies

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

dala se písknout, sudí dostal asi povely od Webba

Reagovat
fff

Mala sa pisknut.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ta fakt nebavi, ze sledujes nas?

Reagovat
fff

Telka MU, notas LFc, vsetko zvladam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pinturicchio

Byla, no.

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta

Reagovat
vodka

tvl, mata fakt at jde do prdele...

Reagovat
mithro

tak stale v tomto systeme nefungujeme, to bude zabava dnes

Reagovat
Coutinho10

jones vubec netusil

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
13

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Janči hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel dpc

Reagovat
Swarley

ten Young se mi fakt zdá, on prostě neumí hrát a dělat normální věci...buď vymete šibenice nebo to kope hůř jak já...buď s tím uteče do autu nebo tam někoho vymotá jak Messi...

Reagovat
fff

1. Ako moze taku jasnu penaltu neodpiskat

2. Simon ide chytat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfík

Reagovat
smazaný uživatel

Robin potrebuje lopty no

Reagovat
smazaný uživatel

ale konečne dobrú dostal

Reagovat
WienArsch

Mignolet dárek k Vánocům!

Reagovat
Coutinho10

Simoooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo s Breom? Sekol stream

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

ted vazne... proc stridal golmana

Reagovat
R22

proč střídá golmana

Reagovat
Ted

To je jak kdyz si ve Fife zapomenes pred zapasem zmenit sestavu z minula...

Reagovat
R22

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young hrá ako pravonohý Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je ale v ľavačke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

je to tak, brání jako on...a to je všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

srandičky, srandičky, ale zatiaľ je váš ďaleko najlepší hráč

Reagovat
Swarley

kdyby ho nebylo, hrajeme na 4 vzadu...pověste ho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
jenage

David

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli musi hrat.. chytne se jeste, verim tomu

Reagovat
fff

Nechyti, jedine co musi, je co najskor vypadnut z LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
fff

Simon dpc vo forme od zaciatku

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Simon hezky

Reagovat
R22

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet se uvedl teda

Reagovat
cristiano.K.

simon opět zavojtoval

Reagovat
smazaný uživatel

Couts zas straca

Reagovat
vladis271

Lucas je snové DM.

Reagovat
13

Lucas krásně propadne na půlce, oni se dostanou k centru, očekávanější ten centr být nemůže a stejně se dostanou k hlavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasova klasika. Prehra klucovy suboj v strede a potom vyklusava naspat, kde sa na obranu vali presila.To nie je mozne snad.

Reagovat
Infernoqt

loolz a zase z první střely na branku to už je trapný ... ale super akce

Reagovat
cokoliv

Čekám kdy přejdeme půlku, marně.

Reagovat
Swarley

to je brejk jak za starých dobrých časů, nááááááááááádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAA FALCAOOOOOO MATAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

inak, tam bol jasny faul na McNaira

Reagovat
Swarley

výhoda...

Reagovat
mithro

kompenzoval tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOONEY

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mithro

krasne get in zemiak

Reagovat
fff

Falcao paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao nádhera, ak to tak chcel

Reagovat
m.sali

fantazie!!!!! Wazza

Reagovat
LAM

Dle mě by pro MU bylo nejlepší hrát na jednoho klasickýho hrota a to Falcaa.Je mladší a dle mě lepší.

Reagovat
fff

Lucasove tienovanie, to je ... wow. Nemam slov na to.

Reagovat
mithro

Falcao im tam zacina robit prievan, uz len aby mu to tam zacalo padat.

Reagovat
Swarley

Falcao má fantastický výběr je místa, říkám to pořád...je jediný na světě, kdo si dokáže naběhnout i na Youngův centr, neskutečné...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu že nepísknul tu penaltu pro Straky

Reagovat
smazaný uživatel

to tu este nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě bude

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam, ze nechapes, aj co robi teraz

Reagovat
smazaný uživatel

tak sám ví že to podělal tím rozhodnutím tak asi kompenzuje ale ještě řekni že jste víc poškozený, když vám nepísknul faul ze hry oproti Strakám, kterým upřeli jasnou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na odpověď budeš čekat asi dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao :-*

Reagovat
smazaný uživatel

tak akože Young dneska boží, ku klasickým slalomom dneska pridal aj skvelé centre

Reagovat
Swarley

tak teď to byla panečku výhoda

Reagovat
Swarley

a ten aut? on je ještě najebanej z Vánoc ne? na Štěpána sice není pána, ale tenhle si koleduje o výprask holí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no to bola vyhoda sudi teda

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard Adam

Reagovat
cokoliv

Gerrard poslední 3 zápasy nulový, celkově se v 3-4-3 očividně ztrácí, to že dá semtam pěkný pass ho z bídy nevytrhne. Can na plac, zaslouží si šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalil som ho za prihravku

Reagovat
Infernoqt

Jones, to je tygr

Reagovat
smazaný uživatel

BENTALEB

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo moc krásné, kdyby to dal

Reagovat
FUnk

ta akce ho tak prekvapila, ze to radeji .......

Reagovat
smazaný uživatel

od toho okamžiku to šlo do sraček

Reagovat
Swarley

kdyby to propadlo za Jonese, tak Evans tam byl zase jak namalovanej...ten zatím hraje po návratu velmi špatně...

Reagovat
vladis271

Lucas sa teraz skoro zahral na Yayu.

Reagovat
m.sali

teď kdyby to jones nevzal, tak ho zase Evans neměl.....fakt píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je kurva? Bych je zmlatil na hromadu za takovej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Pri kazdej odrazenej lopte sme neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nas prehravalo Burnley

Reagovat
niflheim

Mignolet kvůli zraněni či z něho dělá Brendan obětního beránka?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jste střídali golmana?

Reagovat
smazaný uživatel

teda oni

Reagovat
niflheim

Jo on šel dolů Jones, tak aha.

Reagovat
cristiano.K.

obětního beránka

Reagovat
mithro

antonio do riti taky center

Reagovat
Infernoqt

a zase u toho byl Falcao

Reagovat
Swarley

v mezihře naprosto fantastickej a góly u něj přijdou, to bych strach neměl

Reagovat
Swarley

Wazzenkaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle žlutá

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mithro

HO HO HO HO

Reagovat
fff

Gerrard a Lucas v strede zalohy, to je tragedia.

Reagovat
vodka

Rooney

Reagovat
vodka

a Mata opět asistence, to mě poser

Reagovat
mithro

akonahle tam je pohyb tak on vie. a ked mu nikto nehra moc do tela

Reagovat
Swarley

kolem něj to musí fungovat, musí se to kolem něj hýbat a pak je skvělej...on je takovej pidihajzlík, co si vždycky někde najde místo, buď ve vápně a dá gól nebo tam jen něco z jednoho doteku nachystá...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY Proti Newcastlu mu to vždycky šlo.

Reagovat
vladis271

Ešteže nás nedáva žiadna telka.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao neuveriteľný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je humus zase.. Hroznej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FALCAOOOOOOOOOOOOOOO MATAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mithro

Falcao paradne odobratie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zufalost

Reagovat
mithro

takze to nakoniec stabilizovali

Reagovat
niflheim

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

este si poplacu za Moyesym

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Tak oba kluby z Manchestru su uz v suchu. Teraz dufat aspon, ze zavaha Liverpool ...

Reagovat
niflheim

Mataaaaa u obou gólů

Reagovat
monty25

To je zase bída, co Liverpool hraje... Jinak podle těch dresů domácích bych ani nepoznal, jestli hrajeme proti Burnley, Ville nebo WHU.

Reagovat
vodka

Stokaaaaaaaaaaa

Reagovat
fff

A Sakho 1 na 1 je uplne fenomenalny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

chvíli mi to připadá, že hrajeme na 4 obránce v zadu, ale pak se vždy zformují jak útočíme a jsou tam 3

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je genialny

Reagovat
vodka

jeho pohyb a nasazení kdyby měl Mata, tak je nejlepší AM na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohyb no, to je radost sledovat jeho hru

Reagovat
smazaný uživatel

a Tony tiez, on bude stale platny clen v tom time, nevypusti nic

Reagovat
mithro

a zemiak tiez nehra zle/

Reagovat
Swarley

se vší úctou k Robinovi, tady je u nich jasně vidět, kdo se pere o sestavu a kdo ji má jistou...já vím, že Robin se chce pohybovat na hranici ofsajdové linie a tam si někde hledat prostory, co nejblíže bráně...ale u Falcaa je dnes nádherně vidět, jak to i pomůže záloze, když mají dalšího chlapa do kombinace s kým si to můžou jen třeba narazit, trošku rozhýbat soupeřovu obranu...když kontrolujeme balon a připravujeme si nějakou akci, tak útočník by měl trošku pomoct, ať si to s ním můžou narazit a pak si jít hledat místo...Falcao stíhá všechno, je často u balonu a ještě stíhá být ve vápně...je to jen o snaze a pohybu, nejen o dobrý balonech, jak mluvil van Gaal a Robin...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, Robin je tiez casto v kombinacii, on celkovo u nas mam pocit dost zmenil svoju hru, ja som ho nikdy nevidel hrat tak hlboko, jak to robi hlavne tuto sezonu

Reagovat
Swarley

rozhodně se to od něj v posledních zápasech zlepšilo...ty první zápasy, kdy také schytával tu největší kritiku, to nedělal skoro vůbec...

ale celkově mi přijde, že i v té úplně finální fázi měl dříve víc náběhů do vápna, někam do prostoru...nevim, ale tak rozhodně to není nějaká přehnaná kritika, on stejně gól dá, takže si své odvede...

Reagovat
alcantara

Bojan

Reagovat
Hai

Běžte dpc co to je za sracku Liverpool Sakho si to tam dává jako jedinej

Reagovat
fff

Ale cely zapas robime to iste. Sakho Skrtelovi, ten Kolo a ten to nakopne dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je typicka crta toho systemu na troch stoperov milion prihravok medzi nimi a ak je zaloha bez pohybu, tak presne viem si predstavit, ako dnes hrate

Reagovat
fff

Tak v strede zalohy je Gerrard a Lucas, cize tolko k pohybu zalohy

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vybojoval tú loptu? Falcao pre mňa zatiaľ motm.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozohravka nasich stoperov je ukazkova

Reagovat
Infernoqt

Dneska asi neprohraje žádný favorit, tak snad to Arsenal napraví.

Reagovat
iamek

Burnley zatim zklamani z favoritu.

Reagovat
Infernoqt

tj, tyhle týmy musej dávat jak se chtějí udržet

Reagovat
iamek

Falcao bozi

Reagovat
smazaný uživatel

#RodgersOut

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem teda, ze dame gol, protoze stejny vykon jako lfc ted predvedl pred tydnem arsenal a malem vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa Falcaovi budú vyhýbať zranenia určite sa vráti do starej formy. Dobre, že máme opciu na jeho prestup. Radamel Falcaooooo

Reagovat
stiflerovamama

Strasna tragedia, asi najhorsi vykon sezony. Daleko od hracov, ziadna ponuka, nevieme si nahrat, tragedia .... Lucasa toho by obišli aj s fúrikom ... bieda hrozna

Reagovat
SunFells

Bóža

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Waynea Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Olo co je dneska s Tebou .

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
supporter

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si nikdy nemyslel že ta naše sračková sestava na tři obránce může vyprodukovat sledovatelný fotbal. Doufám že se tohohle zápasu LVG nechytne a nepoužije to jako argument že je to naše preferované rozestavení. Mám totiž pocit že kdyby nám to Newcastle tak neusnadňoval, tak se zase trápíme. Falcao je výborný, Young se buď naučil centrovat a nebo je zase ve svojí manické fázi kdy imituje Ronalda. Buď jak buď, snad mu to vydrží.

Reagovat
Miguel19

Tak ono stačilo, aby pískl tu penaltu a bylo by to stejný hovno jako vždy

Reagovat
Pigeon

tak určitěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea by to chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Nikikrew

Je mozne aby Burnley doma remizovali s Liverpoolom? aka je zatial hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude jako v prvním poločase tak Burnley zaslouženě vyhraje. Už ted měli vést. Zachránila nás tyčka.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram aj na statistiky a oni vas fakt normalne prehravaju

Reagovat
fff

Mat trochu vacsiu kvalitu vpredu, tak uz zasluzene vedu, pretoze fakt nas prehravaju suverenne.

Reagovat
Infernoqt

nás taky přehrávali prvním 15 minut... břevno nastřelili , jenže my ještě nezkušeně hráli tu sračku na 5 obránců a beci se neuměli vysouvat, Persie tam zazdil tutovku a my nakonec plichtili.. mám na tiketu dáno 02, takže plichta mi vadit nebude

Reagovat
kiwwi

Wazza v suchom triku 2 goly zo stredu zalohy

Reagovat
Sandstorm

Zatim parádička. Ta útočná čtyřka Mata, Rooney, Falcao, Rvp je famózní.

Reagovat
Swarley

wow, Gylfi pěknej přímák

Reagovat
EXoRcIsT

je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza za chvilu 2. nejlepší střelec PL!!

Reagovat
stiflerovamama

Hendo je na tej strane utopeny, hlavne ze v strede je zase dvojica Stevie- Lucas ,,, nie ze by sme vyuzili jeho prednosti, my ho zabijeme ku ciare

Reagovat
fff

Ved prave, ta nasa zaloha je hrozna no. Ti dvaja v strede ... pomali su, nestihaju, vsetky odrazene lopty ma super, Lucas ked nema 5 sekund casu, co dnes zvacsa nema, ani len loptu od nohy nedostane ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Can

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao Ale keby hral Šatka, tak si s Rooneym ani nepinknu.

Reagovat
Infernoqt

Není divu, že se Falcaovi přezdívá El Tigre, ale fakt se obávám, aby si nepřivodil nějaké zranění, je to takovej masochysta do těch soubojů. A Jones dneska taky super. Jak by byl Rojo v pořádku, určitě bych vyhodil Evanse ze sestavy a i tu obranu máme pořešenou.

Reagovat
Cobra

Já toho Bentaleba prostě nemůžu vystát...

Reagovat
Swarley

se dívám, že na střídačce máme 3 obránce, Fletche a Wilsona s Pereirou...když všechno dobře půjde, tak to by mohli mít kluci dneska dobrou šanci, se dostat na hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson urcite za Robina..Januzaj je tiez zraneny?

Reagovat
Swarley

dal bych ho za Robina, ale tak kdo ví, jak je na tom Falcao s fyzičkou, jestli už všechno dohnal a příští zápas bude určitě potřeba...

a Januzaj netuším, na střídačce není...

Reagovat
mithro

ja by som chcel konecne vidiet rafu napravo

Reagovat
Bennhy

Emre

Reagovat
smazaný uživatel

Caaan

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kola? Co to je za striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Emreee Caaan

Reagovat
fff

Kam toho Cana akoze dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Can ale to jako ted jedeme an dva beky jo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
fff

Akoze Can hra Kolovu poziciu ...

To uz BR fakt drbe? Can mimo poziciu, Markovic mimo poziciu, Hendo mimo poziciu, v strede Lucas a Gerrard ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč střídal Jones <> Mignolet?

Reagovat
fff

Tusim zranenie ale isty si nie som.

Reagovat
SunFells

Bertrand festovní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dneska at his best.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na LFC? Ustream mi spadnul...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Díky!

Reagovat
monty25

Taky bych potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jaké koupit auto do 40k?

Reagovat
SunFells

Vento

Reagovat
EXoRcIsT

Go Go Action Bronco najlepsia znacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Rooney fantastický balon

Reagovat
niflheim

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

A hlavně WAZZA

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
mithro

tak to bola lahodka

Reagovat
mithro

to su presne tie lopty, kt on potrebuje

Reagovat
vodka

tak z takovýchto přihrávek by dával góly asi aj Macheda

Reagovat
vodka

a proč teď nezpracoval RVP ten Falcauv obloucek je mi teda zahadou...

Reagovat
mithro

mohol skusit vystrelit.

Reagovat
smazaný uživatel

RROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN WAZZAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SunFells

Soton válcuje

Reagovat
Swarley

nádhera, krásné góly dneska, ale obrana Newcastlu to fakt usnaďnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic megamegatragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale v tom systeme na 3 zaloznikov by sme fakt mali zacat uvazovat o tom, ze Wazza ostane hrat v zalohe

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand, Toby Mane se mi dneska hodně líbí, z tý centrálnější pozice na hrotu vedle Pelleho je mnohem víc nebezpečnější než ze strany.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

co to tam ten Pardew ukazoval na tom plánku? ... "tak busem to domu vememe touto uličkou, je to rychlejší než po hlavní"

Reagovat
mithro

Fletch, bude drama este

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

no tuto sezonu nestiha bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně mám vždycky zvláštní pocit euforie když vbíhá na hřiště.

Reagovat
SunFells

Speroni

Reagovat
niflheim

ONE DARREN FLETCHER!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

46'

Heskey E. - in

Hall R. - out

59'

Heskey E. - GOAL (Gudjohnsen E.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
rickroll

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

dobra nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

raheeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeeeeem, Couuuuts

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo zapnu to a Liverpool dá gol... To naštve

Reagovat
Coutinho10

konecne

Reagovat
fff

Coutinho genius.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Ale asi z ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole... simone... to kdyby slo trochu vys, tak to nechytnes tema nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazurozoberaju , ze Sterling je top class finisher.

Reagovat
smazaný uživatel

Takového Younga musí snad mět ráda aji kiwwi.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson odhad

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

mignolet

Reagovat
fff

Simooooon Umrem z toho chlapa uz.

Reagovat
vodka

takže Rodgers ho tím posazením namotivoval úspěšně?

Reagovat
fff

Mam pocit, ze tym jak ho posadil, ho poslal psychicky do riti este viac nez bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet..

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet for fuck's sake.

Reagovat
stiflerovamama

Do pice Simon

Reagovat
stiflerovamama

Sakho jediny stoper ktory sa to snazi hrat konstruktivne

Reagovat
Swarley

a Can hraje jednoho ze stoperů nebo se zařadil do zálohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper

Reagovat
smazaný uživatel

RCB

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen Hamer

Reagovat
jk

Eriksen-sen-sen He is tottenhams 23,

Eriksen-sen-sen came to play for AVB,

To the left, to the right,

He's our midfield dynamite,

When he plays in lillywhite,

He makes Ozil look shite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ještě že vedou 3:0 bych se nervoval o tiket zas, už jen Bruggy, Sparta a Petrohrad

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEN

ale jinak nehrajem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/#/v/OHHmJiKm69n

Manuel Neuer in disguise.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

destovi vtipky

Reagovat
Miguel19

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

daj aspon toho Satku

Reagovat
FCSL

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Cazorla, Rosicky, Alexis, Giroud, Welbeck

Rosaaaaa

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vianoceeeee

Reagovat
Greny

To má k Vánocům ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem chtěl mít dneska od fotbalu klid, ale tohle vidět musím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Rosaaaaaa

Reagovat
SunFells

Ale Alexis s Welbeckem

Reagovat
jacobT

Mal tam dnes ísť Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

twl

asi zapas na rozlucku

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

jebat na rosu, ale rio hra

Reagovat
smazaný uživatel

kto iny by mal popravit dnes Arsenal, krasne to je vymyslene

Reagovat
SunFells

Mare?

Reagovat
FCSL

Ox ani na lavici, tak proto hraje subs: Ospina, Chambers, Bellerin, Coquelin, Walcott, Podolski, Campbell

Reagovat
jacobT

To toho nakoniec moc nenarotoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Balo asi odepsaný.. škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho asistence = zaslouží vystřídat. Rodgers logic.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers sa definitivne a uplne zblaznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts dodrbe na co siahne a potom genialny pas

Reagovat
stiflerovamama

boha to je striedanie, ked by sme mohli hrat na rychle kontry tak tam da Lamberta a stihane Coutinha ktory teraz zacal mat na zapas najvacsi vplyv

Reagovat
fenixLFC

Ako keby to teraz hrat nemozu

Reagovat
Taiger

ARSENAL v QPR (18. kolo Premier League, 18:30): Szczesny – Debuchy, Mertesacker (c) , Monreal, Gibbs – Flamini – Cazorla, Rosický, Alexis, Welbeck – Giroud.

Subs: Ospina, Chambers, Bellerin, Coquelin, Walcott, Podolski, Campbell.

Reagovat
Lynx

Rosa!!!

Reagovat
Infernoqt

Fletcher s přehledem kontrola míče

Reagovat
Swarley

tak Rafael půjde na to, škoda...mohl tam zkusit Pereiru, ale tak Rafa se musí rozehrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher

Reagovat
mithro

Rafaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
stiflerovamama

na co ako Lucas cumel ?

Reagovat
smazaný uživatel

RAFAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne kludne, ziadna cervena, alebo nieco

Reagovat
Swarley

cokoliv lepšího než aby se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozname ho, nabudeny, po dlhsom case nastupuje, to moze dopadnut vselijak

Reagovat
Swarley

jo jo, za stavu 3:0, pohoda, jasné vedení, není proč...je fakt, že to by na tu redku od něj sedělo

Reagovat
supporter

David de Gea!

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOSA

Reagovat
Swarley

Jonesy dneska s přehledem

Reagovat
Swarley

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, David mohol mať čisté konto...

Reagovat
Pigeon

DDG chytne s přehledem

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...penalta???

Reagovat
mithro

Jones, naco, naco tam pchas tu nohu

Reagovat
Swarley

ale luxusně koplá

Reagovat
supporter

Reagovat
niflheim

Škoda.

Reagovat
Pigeon

Dokonale kopnutá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

skvele kopnuta

Reagovat
Coutinho10

co tam dela moyes

Reagovat
monty25

Doufám, že to není Rodgersův potenciální nástupce...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Přísloví "z bláta do louže" by dostalo úplně nový rozměr...

Reagovat
Coutinho10

to taky doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes na poolu?

Reagovat
Swarley

vezme to po Rodgersovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

sochu už tam má

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel si pozriet nejakych britov z Burnley, on fakt chce zmenit spanielsky futbal od zakladov

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes na poolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradí BR

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar aktualne strasne prepadava v obrane...

Reagovat
Infernoqt

ta penalta mi upe zkazila chuť ze zápasu

Reagovat
mimi_united

Wazza svetový

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné, yidos asi už dostali všichni dávno infarkt...to bude fakt nejlepší MOTD sestřih dneska

Reagovat
FUnk

neskutecne stesti dneska....

Reagovat
Le Gunner

Kdyby byl zdravý stoper a Flamini byl lepší, tak je to uplně pohodičková sestava.

Reagovat
Pigeon

kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

To je co za striedanie Burnley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Coutinho10

dulezity 3 body

Reagovat
monty25

Tři body dobrý, ale to je asi tak všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley poslední minuta na vyrovnání a oni půl minuty střídají

Reagovat
fff

Tragicky zapas, hroza.

Ale Sakho dnes skala, ten musi hravat vzdy a stale.

Reagovat
Maresma

to rikam porad, ze je to nas nejlepsi stoper.

Reagovat
fff

To tvrdil kazdy vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris MOTM, to co dnes zachránil, na to se nechytá žádný golman na světě.

Reagovat
Pigeon

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ani váš De Hype

Reagovat
Pigeon

šak říkám jo odsedni od toho kompa, už ti to leze na mozek

Reagovat
FUnk

hlavne at je dobry na Ucka, jinak ten druhy polocas to byla holomajzna.... nas malem umlatili cepicema

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Arry zase to 352 jeho snad ale aspon bod ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak ani moc nerotoval. Mal hrať Poldi ale. Snáď proti WHU.

Reagovat
monty25

Tak jsem si myslel, že ten Sterlingův gól padl možná z ofsajdu, ale teď jsem koukal ještě jednou na opakovačku a bylo to v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dnes MOTM a za ním Juan a Radamel

Reagovat
Nikikrew

Som rad, ze hra Rosa, urcite si to zasluzi. Ale kurva preco zase nehra Poldi, preco hra znova Welbz, ktory je posledne zapasy naozaj zalostny!!!! nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on hraje nekecej, že dostal rozum

Reagovat
Nikikrew

hra. Kazdopadne QPR to ide ku nam ubetonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ferdinandem v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

a s Traorem na wingbackovi

Reagovat
Nikikrew

Traoreho som mal rad

Reagovat
smazaný uživatel

On o tebe vie. Si totiž jediný.

Reagovat
Coutinho10

ten destnik BT Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes sem viděl zápas po dloooouhé době na JEDNOM streamu, to je s mým internetem co říct

Reagovat
blade115

OT: Možná úplně debilní otázka, ale líná huba...

Doteď jsem hrál spíše stará Pro Evo, ale předevčírem mi byla udělána radost v podobě Fifa 15 (x360), kvůli chybějícím zkušenostem ale za boha nemůžu přijít na to, jak přepnout ten dementní českej komentář na anglický. V hlavním nastavení jde přepnout akorát na ruský, maďarský a ještě jeden, který si teď nevybavuju. Mám českou verzi hry, pokud je to důležité.

Neví někdo co s tím? Pokud teda vůbec existuje řešení, někde jsem četl, že česká verze hry snad ani anglický komentář neobsahuje...

Reagovat
Pigeon

to netuším, ale fifa 15 je hrozný sranec

Reagovat
blade115

Díky za přínosnou odpověď.

Reagovat
Pigeon

můžu ti to klidně rozepsat, jen ti dávám radu, abys tím neztrácel čas. Ale pravda, tvoje věc

Reagovat
blade115

Nic ve zlým, ale kdybych o to stál, tak otázku formuluju jinak. "Jestli" už není na pořadu dne.

Reagovat
Pigeon

dostal jsi to předevčírem. Hold na to dojdeš sám a později. Pevné nervy

Reagovat
blade115

Jsem zatím naprosto spokojen, až na tuhle jednu drobnost, dík za starost.

Reagovat
ďuriLFC

No pokial viem tak česak verzia sa neda prepnut na anglicky komentár.

Reagovat
blade115

Hmm, mrzuté... Jsem doufal, že tam třeba skrz X-live půjde dodat...

Reagovat
ďuriLFC

No to neviem,možno hej ale fakt netušim.

Reagovat
Nikikrew

Ma niekto link gunners?

Reagovat
Nikikrew

Ma niekto link gunners?

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

dik, nakoniec som si vybojoval telku

Reagovat
mithro

Fellaini and Januzaj both ill. LVG suggests it is because they are Belgian. Think it was a joke..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tí hnusní Česi z Astro tam zas vychvaľujú Rosu len preto, že je Čech Ivana na nich

Reagovat
smazaný uživatel

jak to môže takto spracovať na stehno?

Reagovat
Le Gunner

fapfapfap

Reagovat
I am Mancunian

traore

Reagovat
I am Mancunian

sanchez

Reagovat
Miguel19

Traoré...to je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Traore ty hlupy kokot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs takýto dribbling

Reagovat
captain18

Reagovat
Whitemedia

Greeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie naše drahé posily proste nevedia kopať penalty... Ozil 2.0

Reagovat
Miguel19

Sanchéz kapitán ve fantě...vamos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Omg Proč to nekope Santi?

Reagovat
pa3ce

Santi je istotka, nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

nebo Giroud.

Reagovat
fantomas

Kdybys mi radši jednou v životě dal palec, když už sou ty Vánoce.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vy gooneři jste strašná sebranka.

Reagovat
vodka

Reagovat
jacobT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

Kopls to jak opitý přescent v pralese.

Reagovat
Nikikrew

Paneboze to bola co za penalta???

Reagovat
Lynx

Do píči proč to nekopne Giroud nebo Santi

Reagovat
LAM

Klid to se stane.Alexis tam i tak něco snad dá.

Reagovat
Lynx

Doufám. QPR jsou marní tak bychom měli tak či tak vyhrát .

Reagovat
smazaný uživatel

Greeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Greeeeen

Reagovat
FCSL

Rosa pěkně

Reagovat
Miguel19

Traoré už vyučuje.

Reagovat
LAM

Rosa to tam rozdává jak z partesu.Nechápu proč ho nechával sedět.

Reagovat
r.mrazik

Rosovo kolmice

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický je úžasný na to, že je kompletne nerozohraný.

Reagovat
jacobT

Rosický zatiaľ výborný.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Welbeck je marnej.

Reagovat
Lynx

Rosa prostě nejde o to, že je to zrovna čech, ale o jeho styl..krása

Reagovat
13

Rosa hraje jako pán!

Reagovat
Amos

Rosa je prostě bůh, snad to tomu dementovi dojde a bude hrát.

Reagovat
LAM

Nedojde je to dement

Reagovat
REPLIKATOR

Se zraní zase, nevím co tu řešíte

Reagovat
Whitemedia

Hráči QPR si ani pořádně nepřihrají..

Reagovat
FUnk

rosa ulice jak z partesu a stejne bude priste sedet

Reagovat
Coutinho10

rosa zatim skvele

Reagovat
Nikikrew

paneboze preco to nenahral Giroudovi???

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa

Reagovat
Miguel19

QPR jsou neskutečně marní. Si ani nepřihrají...

Reagovat
REPLIKATOR

Gibbs žlutá Druhý podobný zákrok už.

Reagovat
r.mrazik

ta dvojka Rosa x Alexis je skvela...rosa to ma v noze a hlave a alexis si spravne nabiha...skvele se na to kouka

Reagovat
smazaný uživatel

Take Alexis si tak nabiha porad, akorat mu to tam nikdo nikdy nedaval no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wenger je fakt blazon. Co robi s tym Rosickym? I Jeremy Renner ma mozno odohranych viac minut v exhibicnych zapasoch nez on, nakoniec ho posle nerozohraneho do zapasu na boxing day, v ktorom huste prsi, a v ktorom moze prechladnut a opat vypadnut na niekolko tyzdnov. Pritom hraje dobre.

Reagovat
Side

Welbeck Začni hrát a neválej se

Reagovat
SunFells

byl faulován

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nezamotaly se mu jenom nohy?

Reagovat
SunFells

ne, byl faulován.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
SunFells

Alexis s Rosou to jináč rozjíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je neskutecny proste

Reagovat
vodka

Green dneska slušné zákroky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reza na lavej obrane qpr

Reagovat
Lynx

Hmm trochu jsem se bál že to kopne Giroud, ale překvapil, docela dobrá rána

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lynx

špatná rána?

Reagovat
SunFells

celkem v pohodě. Není se však proč bát, on to umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je fakt dement

Reagovat
mojmira

Ještě jsem snad tuhle sezónu neviděl arsenal kopnout roh jinak, než na prvního hráče

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

co včil?

Reagovat
Swarley

no Olina nejspíš nemířila špatně

Reagovat
vodka

welbze v afc naučili válení se na trávě, nebo co?

Reagovat
LAM

Jinak Arsenal poslední roky se hrozně nadře na výhru s podobnejma soupeřema.Doma by přitom měli dát dva rychlý goly a dohrávat.Pak je jasný že jim chyběj síly na zápasy s Top soupeřemi.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatim Rosa a Alexis( ikdyz nedal penaltu) tak nejlepsi

Reagovat
Swarley

snad poprvé po levé straně a hned gól

Reagovat
Swarley

a skvělé bránění

Reagovat
LAM

Alexis

Reagovat
SunFells

To je král

Reagovat
Nikikrew

Aleeeeeeeeeeeeeeexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssss

Reagovat
Miguel19

Sančíz

Ještě 2 aspoň...

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
13

napravil

Reagovat
I am Mancunian

traore

Reagovat
fantomas

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

QPR ani snaha o nahravku....tragedie

Reagovat
Miguel19

Traoré na mazáka

Reagovat
smazaný uživatel

QPR nemá v Premier league co dělat, nedůstojnej výkon

Reagovat
REPLIKATOR

PL už není, co bývala.

Reagovat
Side

Traore to je na pokutu ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Traore, to je parádny hráčik.

Reagovat
SunFells

jinak průměrák Gibbs taky řádí

Reagovat
smazaný uživatel

taký dribling že neverím občas

Reagovat
smazaný uživatel

takový Rose, který umí i bránit

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

neumi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Spíš takový Rose, který umí bránit i útočit ... a celkově hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

alexiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto okrem Wrighta nedosiahol v histórii Arsenalu 10 gólov v menej zápasoch ako Alexis dneškom.

Reagovat
smazaný uživatel

*ligových

Reagovat
smazaný uživatel

pekne obaja..a teraz nasukat goly poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

chudak traore bol vymlety este pred tym ako ho debuchy cely zapas bombarduje centrami do hlavy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

rosicka skvely zatial, ten jeho drive na to je strasna radost pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Rosa patička

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa <3

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa si už jede i patičky

Reagovat
Swarley

měl čas potrénovat

Reagovat
smazaný uživatel

QPR mi přijde skoro tak špatné jako Galatasaray

Reagovat
Swarley

Wenger jak machruje v dešti, jakej má pršiplášť...

Reagovat
FUnk

spacak i do toho nejhorsiho pocasi

Reagovat
Swarley

se budeš divit, až z toho na lajně udělá o poločase stan

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

tak jako fakt hlavně nevím, proč tam stojí v tom dešti...to ti musí být neskutečná zima, musí být úplně komplet mokrej...stejně tam žádné pokyny nedává, jen to tam s ním škube a hlavičkuje za Debuchyho...

Harry to stejný, ten tam je na té lajně stejně k hovnu, jako celý QPR

Reagovat
FUnk

ale byl by na hristi platnejsi nez traore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

teď jsem to zapnul a najednou slyším Giroud, Rosicky.?!

tak letošní vánoční zázrak je na světě

Reagovat
vladis271

nj, 1:0 pre Arsenal...a Paľo vypína stream. Smola je, že nemá na koho prepnúť bo nikto iný nehrá.

Reagovat
FUnk

watford-wolves

Reagovat
smazaný uživatel

on je strašný hater, už som si to všimol kým je 0-0, tak si tu pohonkáva na Kranjčarovi a čo-ja-viem-jakej zberbe a jak dáme gól, tak ticho.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

a co ty? pouštíš si ze záznamu dnešní velké vítězství a popíjíš u toho hrdě vínko?

Reagovat
vladis271

toto by bolo lacné aj na krleša. Máš na oveeeeeeeeeeeľa viac.

Reagovat
smazaný uživatel

vypol som a jak naskocila Giroudova cervena na livesporte, tak hned som zapinal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa nehral poriadne futbal 2 mesiace a je najlepší hráč na ihrisku. Hráme veľmi pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, je ho hrozná škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Counter ti vysvětlí, že Wenger dává na hřiště vždy to nejlepší, co má k dispozici.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

heh tak on to Santi chcel (mal) kopat ale Alexis ho k tomu nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, na jednu stranu je strašně přemotivovaný, na druhou stranu se mi to hrozně líbí

Reagovat
cristiano.K.

Překvapuje někoho,že Rosa hraje fakt dobře? Nebál bych se říct nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš?

Reagovat
Error

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Alexis hraje asi i líp.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Traoreho ho tam 2x vymazal (jednou možná faul)

Reagovat
SunFells

Traoré 7 krát vymazal sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby nedopadl jak Podolski po supervýkonu proti Gala.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas
Reagovat
fantomas

Eduardo Vargas points to Rob Green which way to dive for Alexis Sanchez's penalty.

Reagovat
SunFells

práskač

Reagovat
Mimalu

beztak jenom hajloval

Reagovat
smazaný uživatel

takto zradiť repre kamka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Welbeck

Reagovat
FCSL

Giroud To je idiot

Reagovat
Mimalu

To je hnup

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUD TY DEMEEEEEEENT VYPADNI UZ PREC NAVZDY

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud ty si kokot

Reagovat
fantomas

To je hovado

Reagovat
Side

panebože to je pičus

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

Idiot debilní

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze si bol nasledne vedomy ze urobil xujovinu

Reagovat
kiwwi

Giroud

Reagovat
FUnk

ziruuud

Reagovat
Kang & Kodos

C´est super

Reagovat
Lynx

Reagovat
Minister

Giroud dement ale Onuoha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

a Onuoha žlutou nedostane?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

simulante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaco

Reagovat
smazaný uživatel

Lol to je debil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Borec má metr za sebou sudího a na klid ho sundá čelíčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Vole hodte toho negra na plantaze, kokos, ze tem hracum to neni trapny po takovem kontaktu padat

Reagovat
smazaný uživatel

to je v piči Giroud kokot, ale Onuoha jak sa tam vyvalil, za to by som dával tresty tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeee ten negr musí taky hned jít k zemi, bože. A Giroud je píča no, to každopádně

Reagovat
Mervin

jako to si dělají prdel ale oba, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Krcmovy frajirek s bronski beat ucesom

Reagovat
fff

Giroud s rozumom .

Reagovat
fff

Giroud s rozumom .

Reagovat
smazaný uživatel

Rio nic za to chycení za krk??

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl rozhodčí za rasistu a už by si nikdy nepískl

Reagovat
smazaný uživatel

Nananana Giroud na štadióne

Reagovat
captain18

totalny debil

Reagovat
pa3ce

Ako spravil kokotinu, ale hento padanie hráča po absolutnom mini dotyku je strašne smiešne, strašní sráči sú tí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

neskutočné... potom je jasné, že sú futbalisti na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Nad tim se nemá cenu pozastavovat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kang & Kodos

Když mu dal Giroud takovou možnost....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A Vargas s Austin Powers otocia

Reagovat
Manik...

Giroud

Reagovat
jacobT

To by nebolo ono keby sme si to neskomplikovali ešte aj doma proti QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, aspoň príde Palike, ked uvidí červenú na livescore

Reagovat
smazaný uživatel

zapal som to po cervenej, samozrejme

Reagovat
Thoomas

Giroud kokot, Onuoha šašek

Reagovat
havrys99

Traorééé Sagna nalevo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Traore

Reagovat
SunFells

Hoilett ale dělá kariéru.

Reagovat
FUnk

Onuoha udelal to co by udelalo 99% hracu....pokud to rozdhodci nezacnou trestat, tak se nic nezmeni

Reagovat
Minister

dúfam, že sa to začne čo najskôr...

Reagovat
havrys99

Hammers, Saints, Potters = Sanogo Time

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudovi oprávněně červenou + pokud možno pokutu od klubu, ale taky kartu pro Ferdinanda a Onuohu, komedianty!

Reagovat
Whitemedia

Onuoha

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vubec Giroud tak reagoval?

Reagovat
fantomas

Protože ho Onuoha strčil do golmana.

Reagovat
FCSL

Alexis kolik toho dneska potrácel a zadrbal

Reagovat
SunFells

Reagovat
VasAFC

a přesto stihl dát gol a na druhej přihrát! pán

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale ferdinand kktko so zltou ho tiez pekne chytil pod krk

Reagovat
kiwwi

mal mu dat pohlavok a nie len tak...ale aj tak si zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Roooossáááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
FCSL

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ROSAAAAAAAAA ZAKLAD NAVZDY

Reagovat
Minister

Rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

ROOOOOSAAAAAAA

Reagovat
vodka

rosaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

ROOSAAAAAA

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSA

Reagovat
smazaný uživatel

ROSICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

TOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ!

Reagovat
Miguel19

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sančíz

Reagovat
REPLIKATOR

ROSICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
vodka

ale green to teda dost posral

Reagovat
j_mrazik

Rána jak z děla.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš hroznej trapák

Reagovat
smazaný uživatel

slovák no

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

ne

Reagovat
j_mrazik

Roso, konečně, do prdele!!!!

Reagovat
SunFells

Alexis tam vyřadil 3 hráče

Reagovat
Minister

Alexis

Reagovat
LAM

Rosaaaaa.Čum Wengere ty starej dědku.

Reagovat
nani92

Pán Futbalista

Reagovat
kiwwi

Green

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tweek

na tohle jsi fakt kokůtek

Reagovat
Azza

teč

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

QPR fakt marný, to otevřeli a dostanou proti 10 bůra

Reagovat
jacobT

Ako sa vždy Rosa teší z gólu. Snáď to nie je zase na nejakú dobu jeho posledný zápas, dnes naozaj vynikajúci.

Reagovat
*CZE*

Onuoha by si zasloužil rozmlátit xicht, aby měl pravej důvod takhle spadnout!!!

Reagovat
SunFells

Moh by Alexise s Welbeckem už sundat.

Reagovat
Coutinho10

Rosaaaa

Reagovat
captain18

Theo a Joel hore,brejkami ich dorazit

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

roooooossssssaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rosomák

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis proste top class

Reagovat
SunFells

ničí je.

Reagovat
smazaný uživatel

Greeeen boze, jeb na to uz

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jak Rosa dokáže naskočit po několika měsících do zápasu v lize a předvádí takový výkony. Fakt nechápu, proč nehraje častěji. Vždycky když hrál, tak patřil k nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však o to ide, keby hral stále,tak by nehral tak dobre ako teraz, ked si zahrá raz za 3 mesiace a bude hrať ako poloboh..bude sa mu lepšie sedieť na striedačke

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Reagovat
SunFells

Letos vždycky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prichadza Candyman

Reagovat
Hokaido

Pěkně Rosa strašně mu to přeju, snad ted pošle Wengera do prdele a v lednu odejde do nějakýho sympatickýho klubu a ještě si tam ty dva roky v pohodě dohraje. Jinak určitě padá odchod do Sparty, dneska ukazuje, že na to má a ve Spartě nemá co dělat

Reagovat
havrys99

Matijééé

Reagovat
Sandstorm

Rosický hraje podle očekávání výborně a ten magor ho celej podzim nestaví.

Reagovat
Mervin

Debuchy

Reagovat
Thoomas

QPR je ale banda tragedu, ani proti tem 10ti nic nezmuzou

Reagovat
SunFells

Ale střídej

Reagovat
fff

Jak AW zazeral na Girouda, ked siel z ihriska

Reagovat
Sandstorm

Škoda, že Hoiletta tenkrát nekoupil Liverpool.

Reagovat
kiwwi

uz ma hned aj expresku

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi pls

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Měl expresku i o tom, že nastoupil. Holt Rosický Čechy zajímá, je to těžký pochopit, blbe?

Reagovat
kiwwi

ukludni sa dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se ty. Pak nebudu mít důvod takhle reagovat.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zmlkni, idiote

Reagovat
smazaný uživatel

Každej Čech co hraje v trochu lepší zahraniční lize má při gólu expresku...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Má ji každej Čech, co dá góla. Klid.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hned jak ten gol da? prislo mi to vtipne v celom tom kontexte

Reagovat
fantomas

Jo. Jakmile si toho služba všimne. Logicky si spíš všimne zápasu PL než zápasu v norský lize no. To je asi tak celej vtip.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sandstorm

eurofotbal.CZ ty Maďare.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.COM ty obmedzenec

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kwi pls

Reagovat
Amos

příště stejně bude zase sedět.

Reagovat
Sandstorm

Takže střídání 85. minuta Coquelin a 90. minuta Campbell.

Reagovat
smazaný uživatel

navrhujem Rosickeho pridat k Neurovi, Messimu a Ronaldovi a tiez by mal mat moznost sutazit o zlatu loptu, dnes je skvely a ten magor ho nepostavi cely po

Reagovat
smazaný uživatel

*podzim

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

ja by som ho pridal k Neuerovi...do kategorie najprecenovanejsich futbalistov ceskymi fanusikmi na EF

Reagovat
SunFells

ty se schov

Reagovat
Sandstorm

Rosický > Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom snad nikdo nepochybuje

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jasný, to ani nemá smysl psát.

Reagovat
fff

Pravda, no vobec to nevylucuje to, ze Rosicky tu byva precenovany.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to, čo tu vždy predvádza Ivan, je nasmiech ešte viac

Reagovat
kiwwi

a co take?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vieš

Reagovat
kiwwi

ja by som to chcel pocut od teba s konkretnym prikladom, ale asi to uhras do autu ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri, čo tu predvádzaš aj dnes a možno to uvidíš... alebo aj nie, ako vždy

Reagovat
kiwwi

here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný jak Krleš - neuvidí.

Reagovat
fff

Tak Ivan je cely taky smiesko no .

Reagovat
kiwwi

nahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná ostuda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

vie to rozohniť. Pritom neviem ktorý z tých dvoch táborov je srandovnejší.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

i zraněnej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
supporter

Reagovat
SunFells

Alexis

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
REPLIKATOR

Navrhuji zakázat vstup pro Čoboly.

Reagovat
smazaný uživatel

Návrh zamietnutý! Slovenskooooooooooooooooooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je proste delo, ho nejde nemilovat

Reagovat
Greny

Rosa dnes je výbornej, takže další zápas na lavičce nebo na tribuně

Reagovat
Sandstorm

spíš další tři měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Na tribunu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson

Reagovat
havrys99

Do teda ta na Merteho byla jasnější

Reagovat
Mervin

ty zkurvená pičo s píšťalkou, a na druhé straně nic?

Reagovat
smazaný uživatel

veď vám už jednu dnes odpískal

Reagovat
Mervin

a to má být argument? když je faul, tak pískám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
Minister

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
FUnk

jj byla

Reagovat
smazaný uživatel

hm, neviem, či som neobjektívny, ale toto nie je penalta

Reagovat
vodka

ale jo, fakt stejně debilní jak ta Jonesova

Reagovat
smazaný uživatel

no, komentátori mali jasno, že nebola v žiadnom prípade

Reagovat
vodka

nebo jinak, v těchto situacích ju vídávám písknutou rozhodně častěji, než aby se nepískala. Zvlášť když Debuchy tam tu nohu vystrčil jak dylina...

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

coze coze? ja som to zas vypal

Reagovat
Nikikrew

to bola lopta omg

Reagovat
fff

Mne sa teda nezdalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Alexis podíval úplně mimo hru, a pak nahrál milimetrově přesně... On je génius

Reagovat
smazaný uživatel

jediný hráč na světě co umí přihrát přesně

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho ten dement stary nestavi cely podzim

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to nebolo o Rosovi, nechal som sa uniest v tej atmosfere tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Rosicky sa precenuje este aj vo vlakne o Alexisovi

Reagovat
smazaný uživatel

o Rosovi bude oslavný příspěvek až po zápase (ten se musí skvěle promyslet), jen si počkej

Reagovat
smazaný uživatel

Bez dívání, když má na sobě tři chlapy a v takové rychlosti. Moc těch hráčů není

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale taky docela často pokazí jednoduchou přihrávku i s díváním

Reagovat
smazaný uživatel

někdy to bere zbytečně moc na sebe, ale jsem ochoten mu to odpustit

Reagovat
Mervin

taky to mohl chytit ten průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

sz by uz tiez niekedy mohol chytit penaltu

Reagovat
pa3ce

Penalta?

Reagovat
Thoomas

Jasny ty vole, jeste penapltickou pomuzem,kokot

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Keď už penalta, tak skôr predtým za to nakopnutie Mertesackera.

Reagovat
smazaný uživatel

striedania dnes tiež zjavne šetríme zas

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase ušetrí a prenesie do ďalšieho.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, on to tak viťúz robí už dlho. Dnes môžeme striedať 289 krát.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
kiwwi

Hoilett to je tiez pacient

Reagovat
Hokaido

líbí se mi tam to tiez

Reagovat
Hokaido

ale musím říct, že máš pravdu

Reagovat
Sandstorm

Zamora vyrovnat pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoillet kvalitka

Reagovat
Miguel19

Chambers

Reagovat
fff

Hoillet

Nechapem, ze profesionalny hrac, ktory cely zivot trenuje a hra futbal, moze hentak dojebat center

Reagovat
smazaný uživatel

hojlet

Reagovat
Mervin

kurva, to mělo jít na Welbecka hned

Reagovat
smazaný uživatel

87.minuta a on tam stejne beha a jak raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne vytiahol svoj Coq

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

no to si musel mat pripravene

Reagovat
fff

Hoillleeeeet

Reagovat
Trapper

Hoilett

Reagovat
kiwwi

Hoilett

Reagovat
smazaný uživatel

Hoilllleeet

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže máme toho Hoiletta

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Hoilet je totalni lemra

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Hoillet

Reagovat
kiwwi

no ked ta prva nemala byt, tak takto bola celkom piskatelna

Reagovat
13

Same old Arsenal, always cheating!

Reagovat
Minister

no to mohla byť penalta

Reagovat
vodka

nebyla to na Zamoru penalta? Gibbs netrefil balon a nohy vypadalo, že jo... ale neviděl sem opakovačku...

Reagovat
fff

Podla mna sa dala pisknut v pohode.

Reagovat
Trapper

byla no

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Ashley who ?

Reagovat
SunFells

Atkinson to s těma penaltama má zajímavé.

Reagovat
pa3ce

Ale inak Gibbs to mohol kľudne písknuť keby chce..

Reagovat
Manik...

Penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

další jasná

Reagovat
smazaný uživatel

ltaaaaaaaaaaaaaaaa omgggggg penelata

Reagovat
Trapper

Proč střílel

Reagovat
smazaný uživatel

ltaaaaaaaaaaaaaaaa omgggggg penelata

Reagovat
smazaný uživatel

outta nowhere

Reagovat
fff

Kranjcar tiez vyborne takto dojebat poslednu sancu timu na gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky a Alexis...dneska MOTM oba

Reagovat
smazaný uživatel

sudí MOTM

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchyho penalta nebyla, Gibbsova jo, tak je to ok

Reagovat
smazaný uživatel

qpr trochu pritlacilo a gibbs hned zacal horiet sanchez je neskutocny borec, rosovi velke dik a giroud nech sa mi neukazuje na oci lebo toto keby sa nevyhralo tak ho pridem ostrihat

Reagovat
kiwwi

tym by si mu len pomohol lebo by konecne vyzeral jak clovek

Reagovat
smazaný uživatel

jedina vec na nom, ze teraz vyzera dobre

Reagovat
r.mrazik

hroznej uces...

Reagovat
fantomas

Jj, jenom a hlavně Gibbs tam totiž hořel. (Ne...)

Největší problém je, proč QPR přitlačilo - protože sme se opětovně posrali a začali tam házet jednoho defenzivního hráče za druhym, jelikož nám to přece strašně svědčí a jde, podobnym způsobem doklepávat zápasy.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

ne len on ale ked dal asistenciu tak hned sa tu striekalo ze dokazal nacentrovat na volneho hraca a ze djourou ty si mimo kukaj aky je skvely a vtedy bol ale hrali sme proti tragedom ktorych sme drtili a to sa hraje dobre ale ked trebalo trochu branit co kritizujem najviac tak hned tam lietal a nepristupoval a kludne mohol penaltou posrat zapas ale djourou uz nic povedat nemoze.........a co sa tyka toho ze to bola wengerova chyba tak neviem ale ja si myslim ze hrat s desiatimi od 50. minuty otvorene a dopredu a na goly je uplna samovrazda a bol by si prvy ktory by kritizoval keby sme dostali gol po nasej akcii dopredu

Reagovat
fantomas

Hrál dobře celej zápas, ta lajna byla jeho, ofenzívu podobně inteligentně nepodporoval už věky. A ne, fakt to nebylo jen o jednom gólu. A djourou, pokud si dobře vzpomínám, mlčel - aby se vyjevil se svou kolovrátkovskou kritikou zas až.

A nikdo tu nemluví o otevřenym fotbalu. Držet míč se nám ale dařilo bez problémů i v nějaký 75./80. minutě, nevim, proč bysme to neměli vydržet dalších deset minut. Je extrém a extrém - Wenger mezi nima má hledat rovnováhu, ne tam prdnout dva jediný defenzivní hráče, co má na lavičce, a jít hrát údržbu, která se nám (málem) vymstila UŽ TOLIKRÁT i v jedenácti.

Reagovat
smazaný uživatel

djourou nemlcal a pochvalil, napisal ze to obaja spravili pekne..a samozrejme ze sa nam drzat mic uz dalej darilo menej jednak kvoli tomu ze tych sil bolo menej ale tiez psychologicky penalta a gol qpr nakopla a nas nahlodala

Reagovat
niflheim

Wazza jak se vrátil... úplně úžasný work rate.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele