Premier League - preview 17. kola

17.12.2016, 09:20, aktualizováno 19.12.2016, 08:22
Previews
Liverpoolské derby zakončí sedmnácté kolo anglické Premier League. Výhodu domácího prostředí bude mít Everton, který chce navázat na triumf nad Arsenalem, hostí mají možnost poskočit na druhou příčku tabulky...
Everton FC - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
V říjnu bylo pro pondělí netradičně vyhrazeno nejočekávanější utkání kola, když se v rámci dohrávky utkali dva odvěcí rivalové z anglického severozápadu, Liverpool a Manchester United. Nyní se v nezvyklé tradici bude pokračovat opět za účasti liverpoolských Reds, tentokrát v konfrontaci s městskými rivaly z Goodison Parku...

Právě na stánku Evertonu se také dnešní ostře sledovaná bitva odehraje a modří tam budou svým sousedům mít co vracet. Nejen, že totiž při premiéře Jürgena Kloppa v Merseyside derby na Anfieldu prohráli vysoko 0:4, oni zároveň na skalp svých konkurentů čekají už 12 zápasů v řadě.

Pro Everton toto derby svým způsobem přichází v nejméně vhodný okamžik, neboť kvůli trestu do utkání nezasáhne kapitán Phil Jagielka, z jiného úhlu pohledu je však načasování mnohem příhodnější. Uprostřed minulého týdne totiž Toffees poměrně překvapivě skalpovali Arsenal a konečně tak po pěti kolech opět naplno zabodovali.

Právě domácí tvrz Goodison Park je prozatím jedinou, byť menší jistotou pro Everton. Jeho sezona se sice ubírá zvláštním směrem, ovšem doma dosud Toffees ani jednou nepadli a nic na tom měnit nehodlají ani teď. Ba co víc, poprvé od října 2010 (a prvního zápasu, který naživo sledoval nový vlastník LFC John W. Henry) hodlají své rivaly plně zaskočit.

Po Davidovi Moyesovi přišel Roberto Martínez a na Liverpool ani jednou nevyzrál, teď svou první šanci dostane Ronald Koeman. Velká pozornost ale bude zaměřena také na Jürgena Kloppa, který minule vrátil do branky Simona Mignoleta a hodlá s ním vyrazit také do boje s Evertonem.

I přes Kariusovy minely nicméně Liverpool od druhého kola prohrál jen začátkem prosince na Bournemouthu a udržel čtyři čistá konta ve svých nedávných šesti vystoupeních, takže se o defenzívu jistě bude chtít opírat také na Goodison Parku.

Klíčový v tomhle směru bude stav Joëla Matipa, kterého trápí bolavý kotník. Daniel Sturridge by snad dle Kloppových slov mohl alespoň střídat, zatímco Coutinho může na své další derby zapomenout. Premiéra v takto významném duelu se potom odkládá pro Yannicka Bolasieho z Evertonu.

Pondělní dohrávka je jedním z mála zápasů, kdy se značná pozornost věnuje také postavě rozhodčího. Tím teď bude zkušený Mike Dean, který se narodil na poloostrově Wirralu, v regionu Merseyside asi jen 15 kilometrů od Liverpoolu, a proto po více než dekádu nerozhodoval žádné utkání zahrnující účast Liverpoolu či Evertonu, ačkoliv prý žádný z merseysideských klubů nepodporuje.

Jak se mu významný debut povede, to můžete sami sledovat od 21:00 našeho času.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Gueye, Barry - Valencia, Barkley, Lennon - Lukaku
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Wijnaldum, Henderson, Lallana - Mané, Origi, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.70 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Southampton FC  (neděle 14:30)
Dlouhých 50 let čekali na jižním pobřeží na tohle derby. Mezi roky 1960 a 2010 se Bournemouth se Southamptonem nesetkal v ligovém utkání ani jedinkrát, až teprve nečekaný pád Saints do League One svedl soupeře dohromady. A teď už se potřetí během čtrnácti měsíců setkávají v elitní Premier League. Oba kluby jsou v horní polovině tabulky a oba dva můžou po dnešním utkání poškočit až na sedmé místo.

To by byla senzace obzvlášť pro Bournemouth, který je v širší veřejnosti stále považován spíš za jednoho z outiderů - a před sezonou platil pro mnohé snad i coby kandidát na sestup. Jenže i díky příchodům Jacka Wilshera nebo Nathana Akého na hostování se z Cherries stal tým hodný uznání, a to především velmi pohledným stylem hry.

Svěřencům Eddieho Howea se navíc daří držet toho, co je pro menší týmy v Premier League nejdůležitější. Totiž vyhrávat domácí zápasy. Povedlo se jim to pětkrát z osmi pokusů - v této statistice jsou letos lepší jen Tottenham a suverénní Chelsea. Naposled si poradili s šampiony z Leicesteru (1:0).

Southampton je na tom v tabulce sice ještě o jednu příčku lépe, ale taková spokojenost tam panovat nemůže. Tým Clauda Puela se trápí v ofenzivě, což po zranění Charlieho Austina ještě graduje. V posledních sedmi utkáních vstřelili Saints dohromady ubohé tři branky a jen díky skvělé práci defenzivy (čtyři čistá konta z pěti duelů) neklesají tabulkou.

Nad útočnou silou však vyvstal velký vykřičník především poté, co se Southamptonu nepovedlo dát gól ani 70 minut oslabenému Stoke City. Takový Shane Long, na kterém měla ofenziva stát, nedal ani jednu jedinou branku v 19 soutěžních (!) zápasech. To, že téměř do poloviny z nich nastoupil až coby náhradník, jej omlouvá jen částečně.

Může se tak stát, že na hrotu nastoupí v pozici falešné devítky Nathan Redmond. Kromě Austina postrádá Puel defenzivní stálici Oriola Romeu nebo levého beka Matta Targetta. Bournemouth tradičně nemůže využít zraněného Juniora Stanislase ani Andrewa Surmana, zatímco velký otazník visí i nad dvojicí Ryan Fraser, Callum Wilson.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Cook, Aké, Daniels - Wilshere, Arter - Smith, King, Pugh - Wilson (Afobe)
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Hojbjerg, Clasie, Davis - Tadić, Redmond, Boufal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Nedělní podvečer patří očekávanému střetnutí mezi Manchesterem City a londýnským Arsenalem, které může leccos napovědět, který z předních anglických klubů dokáže spíše prohánět dosavadního lídra z Chelsea. Mírným favoritem jsou domácí Citizens, kteří se však musí vypořádat hned s několika citelnými absencemi...

Manažer Pep Guardiola totiž stále nemůže počítat se suspendovanou dvojicí Fernandinho - Aguero a do toho se navíc v minulém kole s Watfordem vážně zranil Ilkay Gundogan, který se tak s poraněnými kolenními vazy přidal na marodku ke kapitánovi Vincentu Kompanymu či Fabianu Delphovi. Očekávaný bude také souboj chilských spoluhráčů z národního týmu mezi brankářem Claudiem Bravem a Alexisem Sánchezem, jenž v letošní sezoně nastupuje v Arsenalu na hrotu útoku a tato nová pozice mu mimořádně sedí.

Nejlepší střelec Kanonýrů s dvanácti ligovými zásahy na kontě se nedávno nechal slyšet, že je v Arsenalu spokojený, ovšem ani to londýnskému klubu samo o sobě nezaručuje, že s Alexisem snadno prodlouží stávající smlouvu, která vyprší již na konci příští sezony, stejně jako v případě Mesuta Özila. "Na mně tady ani tak nezáleží. Je na klubu, aby ukázal, že mi věří. Jsem zde velmi šťastný, se všemi tady skvěle vycházím a soustředím se spíše na vyhrávání zápasů než cokoli jiného," popisuje Alexis.

"Záleží na Arsenalu," dodal sedmadvacetiletý Chilan na téma vlastních ambicí. "Užívám si zde vztah s našimi fanoušky a chci pro ně dosáhnout na co největší úspěchy. Chci vyhrát Premier league i Ligu mistrů."

Marodka Arsenalu zůstává od posledních zápasů neměnná - mimo hru stále zůstávají němečtí stopeři Mertesacker s Mustafim, záložníci Ramsey s Cazorlou i anglický forvard Danny Welbeck, který by se však měl po vážném zranění kolene vrátit do plnohodnotné tréninkové zátěže již v příštím týdnu.

Na předzápasové tiskové konferenci měl Guardiola pro svého protějška Arsena Wengera jen slova chvály. "Působí zde už ohromně dlouhou dobu. Když něco takového nastane v klubu jako Arsenal, víte, že ten dotyčný musí odvádět dobrou práci. Už mnohokrát jsem řekl, že obdivuji způsob hry, jakým se vždy snaží hrát a obzvláště kvalitu hráčů, které si vyhlédnou a kupují," nechal se slyšet španělský kouč Manchesteru City.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy - Fernando, Touré - Sterling, De Bruyne, Silva - Nolito
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Oxlade-Chamberlain - Alexis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.60 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (neděle 17:00)
Pakliže chtěl Tottenham v týdnu po prohře s Manchesterem United vyslat zřetelný signál, že to s atakem nejvyšších příček nadále myslí vážně, povedlo se mu to na výbornou - Hull s ním padl jasně 0:3. Na dva venkovní nezdary tehdy Spurs reagovali domácí dominancí, v níž teď musí pokračovat proti Burnley...

Tottenham doma a venku je poslední dobou alespoň po výsledkové stránce tak trochu jako den a noc. Zatímco v cizím prostředí se mu už dlouho nevyhrál a ani tam není schopen vstřelit více než jednu branku, doma se mu něco takového povedlo při všech čtyřech výhrách od začátku října.

I proto teď Burnley na severu Londýna bude plnit roli outsidera. Naposledy koneckonců na White Hart Lane triumfovalo v říjnu 1974 a prozatím si v této nováčkovské sezoně na cestách absolutně neví rady. Jeden vstřelený gól, jedna remíza, šest proher a 16 inkasovaných branek. To je zcela žalostná vizitka.

Tottenham vlastně Burnley na podzim 2009 uštědřil také nejvyšší venkovní porážku v klubových dějinách Premier League (0:5) a opakování takového přídělu teď nelze kategoricky vyloučit. Christian Eriksen je v úžasné formě (pět gólů ve čtyřech utkáních) a Harry Kane taky zrovna nespí.

Napříč celým svým snažením v Premier League Burnley dosud v Londýně z 13 pokusů ani jednou netriumfovalo a zlomit toto prokletí se teď Clarets budou pokoušet i bez nadále zraněného Gudmundssona, který má jen minimální šanci na start. Naopak Defour by se mohl vrátit do sestavy.

Mauricio Pochettino na druhé straně doufá v návrat Mousy Dembélého, který posledně scházel kvůli bolavému chodidlu. Na poslední chvíli se bude vážit také stav Vincenta Janssena, zatímco Erik Lamela si prozatím bude muset na takovou naději počkat.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama (Dembélé), Alli, Rose - Eriksen, Son - Kane
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Arfield, Marney, Defour, Boyd - Hendrick - Gray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Chelsea FC  (sobota 13:30)
O jedenáctou výhru v řadě bude v sobotu po obědě usilovat londýnská Chelsea. K tomu, aby vyrovnala klubový rekord v počtu po sobě jdoucích vítězství, však musí porazit trápící se Crystal Palace.

Jaký rozdíl udělá jeden kalendářní rok. Loni se touto dobou Chelsea krčila na bídném 16. místě a právě 17. prosince skončil na lavičce Blues Jose Mourinho. Momentálně je však pod taktovkou Antonia Conteho situace úplně odlišná. Chelsea se na čele tabulky může pochlubit šestibodovým náskokem na druhý Liverpool a společně s Tottenhamem také nejlepšími defenzivními statistikami v soutěži. Od přechodu na rozestavení 3-4-3 inkasoval Courtois jen dvě ligové branky, což je vskutku výborná bilance.

To Alan Pardew, potažmo celý Crystal Palace má na závěr roku 2015 jistě daleko lepší vzpomínky. Eagles se tenkrát nacházeli v první polovině tabulky - konkrétně přesně na 6. příčce - a pozvolna se začalo mluvit o případných pohárových ambicích. V roce 2016 ovšem přišlo kruté vystřízlivění - z 35 ligových zápasů totiž vytěžili pouhých 26 bodů, což by v rámci jedné sezóny takřka určitě znamenalo sestup. Obzvláště děsivá je pak především obranná činnost - Palace totiž v posledních 21 zápasech udrželi jen jediné čisté konto.

Pro domácí není příliš dobrou zprávou, že se jim v londýnských derby tradičně nedaří. Z posledních 8 takových střetnutí totiž ani jednou neodešli vítězně. Chelsea navíc v Selhurst Parku zvítězila čtyřikrát z posledních pěti možností - na půdě sobotního soupeře se jí tak mimořádně daří.

Crystal Palace může znovu počítat se službami Jasona Puncheona, který si proti Manchesteru United odpykal karetní trest. Naopak k dispozici nebude Flamini, Tomkins, Wickham, Sako, Rémy, Souaré a Steve Mandanda. Hostům se po drobném zranění vrací Eden Hazard, ačkoliv není jisté, že do utkání zasáhne hned od první minuty. Mimo hru ještě zůstává John Terry, jinak má ale Antonio Conte připravený kompletní kádr.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Delaney, Dann, Ward - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Fabregas, Kanté, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Leicester City  (sobota 16:00)
Po šlágru s Manchesterem City se leckdo radoval, že je zpátky ten pravý mistrovský Leicester. O tři dny později bylo zase vše zpět ve starých, respektive nových kolejích. Foxes prohráli s Bournemouthem, aniž by skórovali, a aktuálně nezvládli přesnou polovinu ze svých 16 zápasů, zatímco jsou čtrnáctí. Jaký Leicester asi čeká na Stoke?

Lišky vlastně tou poslední prohrou stanovily nechvalný rekord: dosud se nikdy nestalo, že by obhájci Premier League z prvních osmi výjezdů přivezli všehovšudy jeden bod. Už teď Leicester na cestách inkasoval více branek než v průběhu celého mistrovského tažení (19 proti 18).

Loni na podzim Foxes na Britannia Stadium díky tandemu Mahrez-Vardy stáhli dvoubrankové manko a došli si pro remízu, aby následně doma Hughesovu partu smetli poměrem 3:0. Také tentokrát by Leicester možná bod za remízu bral, manažer Stoke City má totiž s porážením úřadujících mistrů na domácí půdě nemalé zkušenosti; takhle si vyšlápl v únoru 2014 na Man Utd a o rok později i na Chelsea.

Podobně jako Leicester, také Potters nemohli být se svým startem do sezony vůbec spokojeni, poslední dobou se jim však podařilo na lecčems zapracovat, a třeba pět čistých kont z minulých devíti kol toho budiž důkazem. Z devíti nejčerstvějších zápasů Stoke vytěžil solidních 17 bodů a nyní si bezesporu bude věřit na ukončení frustrujícího čekání na domácí prvoligový skalp Foxes, trvající od roku 1980.

Sotva Leicester získal zpátky hříšníka Dannyho Drinkwatera, klíčový středopolař si pro změnu poranil koleno a dnešní duel se ho nejspíš nebude týkat. Z trestu se na druhou stranu vrací jeho jmenovec Simpson a poprvé po šesti týdnech by mohl chytat Kasper Schmeichel.

Mark Hughes v týdnu přivítal zpátky Ryana Shawcrosse, který dlouze marodil s lýtkem, teď však není jisté, zdali zkušený stoper zvládne hnedka polknout dvě 90minutovky v rozmezí čtyř dnů. Dlouhý ban načíná naposledy vyloučený Marko Arnautović, ovšem Muniesa s Pietersem by měli být fit.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross (Muniesa), Martins Indi, Pieters - Whelan, Adam (Imbula) - Shaqiri, Allen, Diouf - Walters
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Watford FC  (sobota 16:00)
Statistiky ukazují, že kdokoliv se na Štědrý den plácá na úplném dně tabulky Premier League, téměř jistě ve finále sestoupí. Sunderland nicméně před třemi roky toto nepsané pravidlo senzačně porušil a s pouhou čtyřbodovou ztrátou na sedmnácté Middlesbrough nebude házet flintu do žita ani tentokrát...

Black Cats mají obecně s katastrofickými podzimy bohaté zkušenosti - chvost tabulky, respektive poslední dvojici týmů, utvářeli na Štědrý den rovnou třikrát za poslední čtyři roky a vypracovali se tak ve známé specialisty na takzvané velké útěky. Jenže znáte to, jak dlouho se se džbánem chodí... a těžko říct, jestli to v sobě severovýchodní celek má znovu.

Letos na jaře Sunderland zachránila zvláštní kombinace lednových posil a gólů Jermaina Defoea, a také tentokrát bude nutno v zimě posílit. V 11. kole sice Mackems konečně poprvé vyhráli a následně se jim naplno podařilo zabodovat ještě dvakrát, ale zároveň při pěti z posledních šesti porážek ani jednou neskórovali, a kromě Defoea a Anichebeho se ze zálohy či útoku netrefil vůbec nikdo.

Ofenzíva je dlouhodobě slušným problémem také pro Watford, a otázkou je, nakolik můžeme vyčíst z víkendové trojky, kterou Hornets nelítostně uštědřili Evertonu. Hned v týdnu totiž Watford proti Manchesteru City zase jednou vyšel naprázdno, to však na druhou stranu poprvé v základní sestavě scházel Troy Deeney, jenž i navzdory střeleckému suchu zůstává klíčovým článkem herního projevu.

Utkání s Manchesterem City bude mít na to dnešní výraznou implikaci v tom směru, že se Hornets zranil šikovný špílmachr Roberto Pereyra, jehož do zápasu nepustí zraněné koleno. Cathcarta zase tahají třísla, zatímco Behrami s Kaboulem se vrací do akce.

Na druhé straně barikády na marodku znovu upadl Jan Kirchhoff a až na poslední chvíli se rozhodne o triu Anichebe-Manquillo-Pienaar. S téměř stoprocentní jistotou budeme výjimečně přihlížet duelu dvou systémů se třemi obránci.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Djilobodji, O'Shea, Koné - Jones, Denayer, Ndong, van Aanholt - Januzaj, Defoe, Anichebe
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Janmaat, Capoue, Behrami, Holebas - Amrabat, Deeney, Success
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Hull City  (sobota 16:00)
Na východě Londýna se snad začíná blýskat na lepší časy. Start do ročníku měli Hammers doslova hrůzostrašný, ale po překvapivé remíze na Anfield Road doma dokázali porazit nováčka z Burnley a trochu tak utéct sestupovým příčkám. Další příležitost na vylepšení pozice představuje utkání s Hullem, který se krčí na předposlední příčce.

Přesně před čtrnácti dny to se Slavenem Biličem nevypadalo zrovna růžově - Kladiváři totiž na domácí půdě utržili hrozivý debakl od rivala z Arsenalu a pomalu se tak začalo šuškat o možném odvolání chorvatského kouče. Poslední dva duely však přinesly tolik kýžené zlepšení a v sobotu si West Ham může připsat druhou po sobě jdoucí výhru, což je počin, který se mu v letošním ročníku povedl doposud jen jednou, když v půlce října na výhru proti Crystal Palace navázal úspěchem v domácím zápase se Sunderlandem.

Hull se momentálně nachází v sestupovém pásmu a na nějaké zlepšení výkonnosti to úplně nevypadá. Minulý víkend na vlastním hřišti sahali v bláznivém duelu s Crystal Palace po kýžené výhře, v závěru jim však jejich radost zkazil vyrovnávací brankou Campbell. Hrůzostrašná je především bilance na cizích hřištích - posledních 6 takových střetnutí dopadlo pro svěřence Mikea Phelana vždy porážkou. V celé sezóně si pak z půdy soupeřů přivezli pouhé 4 bodíky.

West Ham mohou pozitivně naladit následující statistiky - proti Tygrům vyhráli šest po sobě jdoucích domácích zápasů, inkasovali při tom pouhé 2 branky a naposledy s ním na vlastním hřišti padli v roce 1990. Mezi další zajímavosti patří například to, že West Ham vsítil nejvyšší procento branek ze všech týmů v Premier League ze standardních situací - vstřelil tak hned 12 z 18 gólů, což vychází na pěkných 67 %.

Domácí i nadále trápí poměrně početná marodka, chybět totiž budou Sam Byram, Reece Oxford, Sakho, Gokhan Töre i Simone Zaza. Naopak v základní sestavě by se měl podruhé za sebou objevit Andy Carroll. Hostům se po disciplinárním trestu vrací Dieumerci Mbokani, ovšem Will Keane, Abel Hernandez či Moses Odubajo zůstávají mimo hru.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Ogbonna - Antonio, Noble, Obiang, Cresswell - Lanzini, Payet - Carroll
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Maguire, Davies, Dawson - Elmohamady, Mason, Livermore, Clucas, Robertson - Snodgrass - Dieumerci Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Utkání Middlesbrough a Swansea se sice nezařadí ke šlágrům sedmnáctého kola Premier league, ovšem pro oba celky půjde o životně důležité střetnutí. Hosté z Walesu na ligového nováčka ztrácejí ze sestupové osmnácté příčky tři body, které tak mohou v případě vítězství umazat a udělat další důležitý krok za záchranou. Prohra by naopak pro Swans zdvojnásobila příkop mezi sestupem a záchranou, čemuž chce manažer Bob Bradley za každou cenu předejít.

Oba kluby za sebou mají nepovedené představení z minulého ligového klání, neboť Swansea sestřelil v zápase s West Bromwichem Albion hattrickem Salomon Rondón a hráči Boro zase skončili na lopatě výtečného Liverpoolu. Manažer Aitor Karanka uznal, že jeho tým byl vůbec poprvé v sezoně soupeřem jednoznačně zastíněn, avšak klíčové je stále nepropadat panice a pohlídat si předně střetnutí s okolními rivaly v boji o záchranu.

"Až na patnáct minut proti Evertonu a první poločas s Tottenhamem jsme se doposud dokázali vyrovnat jakémukoli týmu, a tak to pro nás byl krutý zážitek," vrací se ještě Karanka ke zmíněné prohře s Liverpoolem 0:3. "Ale musíme už na tu druhou půli zapomenout a hledět dopředu."

"Nechci na nás vyvíjet přehnaný tlak, protože je prosinec a hrajeme dobře, konzistentně a vytváříme si dostatek šancí," hledá španělský manažer Boro pozitiva navzdory průběžné sedmnácté příčce. "Přál bych si, abychom hráli tak jako proti Hullu, obzvláště proto, že budeme na domácí půdě."

Do sestavy Boro se sice vrací po pětizápasové absenci George Friend, ovšem start Gastona Ramíreze je vinou poraněného chodidla stále v ohrožení a útočník Cristian Stuani pak do zápasu nezasáhne zcela určitě. Na opačné straně zase trpí na zranění palce Ki Sund-Yeung s Federicem Fernándezem, kteří tak nejspíš sobotní klání oba vynechají.

Kouč Swansea Bob Bradley má před sebou náročný úkol přimět své svěřence, aby konečně dokázali zabrat na hřištích soupeřů. Od úvodní výhry v Burnley totiž velšský klub dokázal mimo vlastní stadion ukořistit z dalších sedmi pokusů pouze jediný bod. "Zápasy s týmy, které jsou od nás blízko v tabulce, mají vždycky o něco větší důležitost," tvrdí Bradley. "Ale myslím, že se shodneme, že momentálně je pro nás klíčový úplně každý zápas."
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Friend - Clayton - Traoré, Forshaw, De Roon, Fischer - Negredo
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Mawson, Amat, Taylor - Britton, Fulton - Routledge, Sigurdsson, Barrow - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Manchester United  (sobota 18:30)
Rudí ďáblové konečně najeli na vítěznou vlnu. Minimálně se tak situace po důležitých výhrách s Tottenhamem a Crystal Palace tváří. Manchester United tak může rozjet stíhací jízdu za první čtyřkou, k čemuž bude nucen v sobotu porazit jedno z největších překvapení letošního ročníku, West Bromwich Albion.

Kdo by to byl totiž čekal, že budou svěřenci Tonyho Pulise v polovině listopadu na solidní 7. příčce tabulky. K tomuto dosavadnímu úspěchu jim výrazně dopomohl Salomón Rondón, který se dostal do parádní formy a uprostřed týdne hattrickem zničil Swansea. Že United nečeká žádný lehký úkol naznačuje i fakt, že Baggies prohráli jen jedno ligové utkání z posledních šesti - a to na půdě vedoucí Chelsea. Jinak si na své konto připsali jednu remízu a hned čtyři vítězství.

Manchesteru United se v týdnu podařilo teprve podruhé v této sezóně zaznamenat dvě po sobě jdoucí ligová vítězství - bylo tomu tak poprvé od srpnové šňůry tří výher v řadě. Výhra na půdě Crystal Palace se však nerodila lehce, až v poslední desetiminutovce ji totiž musel zachraňovat Ibrahimovič. Vůbec koncovka Rudé ďábly letos až nečekaně trápí, ostatně posuďte sami - středeční duel s Eagles byl druhým z posledních deseti ligových, kdy United dokázali vstřelit minimálně dvě branky. Nedá se přitom říct, že by si v těch ostatních nevytvořili dostatečné množství příležitostí, ovšem koncovka se zatím zdá být výraznou Achillovou patou Mourinhova týmu.

Na poslední vzájemný duel těchto celků jistě nemá dobré vzpomínky Juan Mata - španělský reprezentant totiž již po půlhodině hry oslabil své spoluhráče a United pak kvůli brance Rondóna ze hřiště odešli poraženi. Z posledních 6 soubojů jich domácí hned tři vyhráli, což pro ně představuje masivní zlepšení, jelikož před touhle sérií neporazili Manchester United dlouhých 18 utkání. Na The Hawtorns se ale sobotním hostům obvykle daří, zvítězili zde hned v devíti z posledních dvanácti ligových návštěv.

Tony Pulis bude možná muset oželet v základní sestavě Jonnyho Evanse, jehož start je dle zpráv hodně nejistý. Naopak Craig Dawson již bude k dispozici poté, co si v týdnu odpykal karetní trest. Mourinho nemůže počítat se službami Henrika Mchitarjana, který duel vynechá kvůli zranění kotníku. Mimo je také Eric Bailly, zatímco Antonio Valencia a Chris Smalling se do utkání mohou zapojit.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Yacob - Brunt, Chadli, Phillips - Rondón
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Darmian - Carrick - Mata, Herrera, Pogba, Rooney - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC16131234:1140
2.Liverpool FC16104240:2034
3.Arsenal FC16104237:1734
4.Manchester City16103334:1933
5.Tottenham Hotspur1686227:1130
6.Manchester United1676322:1727
7.West Bromwich Albion1665523:1923
8.Everton FC1665521:2023
9.Southampton FC1656514:1521
10.AFC Bournemouth1663722:2521
11.Watford FC1663721:2821
12.Stoke City1655617:2220
13.Burnley FC1652915:2617
14.Leicester City1644821:2716
15.West Ham United1644818:3116
16.Crystal Palace1643928:3115
17.Middlesbrough FC1636713:1915
18.Swansea City16331020:3412
19.Hull City16331014:3512
20.Sunderland AFC16321114:2811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1738)

Přidat komentář
Nikikrew

Tak Chelsea uz by stacilo konecne lupnut nie?

Reagovat
smazaný uživatel

boring boring chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
icka

pekne kluby

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to must-win. Pokud se chceme zas chytnout prví pětky tak nepřichází nic jinýho v úvahu.

Reagovat
iamek

Bude to hodne tezky zapas a nejak moc ve vyhru neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda nepamatuju, kdy jsem skutečně věřil ve výhru. To zpravidla nevěřim ani deset minut před koncem zápasu za stavu 1:0

Každopádně dneska to bude vážně těžký, a o to víc důležitý - jak s ohledem na ostatní zápasy, kde ti před námi někteří jistě a někteří docela pravděpodobně budou ztrácet, tak z hlediska psychickýho stavu týmu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Z vasho pohladu urcite, ale prave WBA u nich je velmi tazky super. Takze samozrejme dufam, ze sa proti vam hecnu .

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

ale mám z toho taky docela obavy, Pulis po tom příšerném začátku sezony má zase plodné období...

Reagovat
niflheim

Já mám hlavně celkem strach ze standartek a Rondona, protože Rojo mi nikdy nepřipadal extra jistý ve vzduchu a loni například často prohrával souboje nebo se jich jen účastnil nebo podklouzl.

Reagovat
nani92

dnes vyhráme o to sa nebojím, takto pred rokom bol Mourinho vyhodený, čiže teraz to bude chceiť osláviť po veľkom štýle..

Reagovat
Busby babes

tak snad Rojo neudela ve druhe minute nejakou silenost zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně doufám, že hrát nebude

Reagovat
icemike

S jeho širokou nabídkou kos je možné, že nebude hrát dlouho

Reagovat
Busby babes

neverim, ze by Mike naskocil rovnou do zakladu.

Reagovat
nani92

ja dúfam, že ju urobí a opäť mu prejde

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

lol, Bruntinator vás zničí

Reagovat
Miguel19

Snad Palace budou chtít hrát fotbal a ne tu mrdku co WBA a Sunderland..

Každopádně bych dnes zkusil ve středu hřiště Fabregase s Matičem..

Reagovat
blade115

Ale dneska to už teda vidím na ztrátu, západy s CP jsou hrozně nevyzpytatelné...

Reagovat
icemike

Kante nesleze ze hřiště, dokud nebude jistota titulu. On pracuje za tři lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Palace maj silovej stred, davat tam Fabreho je podle me spatna volba.

Reagovat
avicii

dnes by mohli vsetko vyhrat domaci

Reagovat
nani92

aj v pondelok

Reagovat
avicii

Reagovat
Cobra

Reagovat
Briggus

CP - Chelsea 3:3 ... Benteke hattrick

Reagovat
Nikikrew

OT

Co hovorite na SW Rogue one? Mna to teda nejako nepresvedcilo, zatial asi najhorsi film od nich ( aj ked to bolo spracovane velmi slusne)

Reagovat
db18

http://www.eurofotbal.cz/clanky/gundogan-ma-zranene-koleno-nevypada-to-dobre-rika-guardiola-349259/#post9030288

Nejhorší je jednoznačně jednička, i přes skvělý závěr s Maulem... a z VII jsem měl taky horší pocit.

Reagovat
minoLFC

Najhoršia je jednoznačne Episoda 2 Jednička je ešte v poho Liam Nesson a perfektný Dark Maul. Najlepší je a bude Imperium vracia úder.

Reagovat
db18

*Darth

...s V souhlasím. (i když se mi dřív nejvíc líbila VI, tak jsem v poslední době taky už došel k jinému názoru)

Mne teď Rogue One dohnalo k zhlédnutí celé staré trilogie a když už jsem v tom, tak jsem si pustil i jedničku a to teda bylo hrozný utrpení, než se konečně film přehoupl v poslední půl hodinu (gungani... Naboo XP... )

Reagovat
minoLFC

Ale aspoň tam bol poriadný záporak, ten Adam Driver v Episode 7 bol väčší nímand než Rick Moranis v Spaceballs

Reagovat
db18

ale čím víckrát to vidím, tím míň mi tam Driver vadí - ale o konečném verdiktu ještě rozhodne jeho vystupování v dalších epizodách...

Ty říkáš na Rogue One zatím co?

Reagovat
minoLFC

nič nevidel som

Reagovat
Al Capone

Tak Kylo Ren aspoň udělal to na co se Vader nikdy nezmohl...takže Rena bych opravdu nezatracoval, právě naopak, skvělý záporák.

Reagovat
db18

Jestli za Anakinovo zrození ze síly může Sidious, tak to zvládl taky.

Reagovat
Al Capone

Přirozeně se bavím o Lukovi

Reagovat
patas92

Kylo byl v pohodě, to spíš Rey byla strašně overpowered

Reagovat
minoLFC

čo?

Reagovat
Al Capone

Zabil svého otce...Vader Luka nezabil (respektive nenechal císaře) a tím způsobil pád Impéria.

Reagovat
db18

A víš, že kvůli tomu se to jmenuje "Return of the jedi"?

Reagovat
Al Capone

Tak Luke už byl Jedi na začátku filmu, ne až na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vader ne.........................geez

Reagovat
Al Capone

Reagovat
db18

Reagovat
TopinB

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

co tu vladisuješ?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Ja celkovo ten SW vidim z pohladu tych najstarsich, to co som videl vcera nemalo teda moc s tym spolocne. Nechcem tu spoilerovat ale tam chybali proste Jedaovia, prislo mi to len ako nejaka vsuvka medzi SW kde som uz vedel od zaciatku ako to asi inak moze skoncit .

Reagovat
db18

Kdyby tam bylo pár jediů, tak by mne to naopak naštvalo...

Já od toho naopak dostal to, co jsem očekával (i když to taky mohli udělat kratší, ale už takhle vystřihli dost věcí, které se našli v trailerech )

Žádný jedi a konec takový, jaký byl. A v podstatě už mělo jít jen o takovou vsuvku, proto to už ani nepojmenovali Star Wars, ale je tam "a star wars story" a chybí titulky na začátku atp. (i když znělka chyběla i mne, to hrobové ticho při logu Lucasfilm a následná "rána" a přechod do filmu mne trochu rozhodili )

Reagovat
Nikikrew

A to co si napisal na koniec mi tam proste chybalo ale zase nie to tak tak zavratna vec ( aj ked prave toto ma vzdy dostalo do takej ocakavanej vnutornej atmosfery ). Filmy s podobnym dejom sa tocia momentalne velmi casto. Nebol to samozrejme ziadny prepadak, spracovanie sa mi velmi pacilo, herecke vykony celkom ok ale mne tam chybalo to jadro SW na ktore som zvyknuty. Asi som mal iba prehnane ocakavania a tym padom ten pocit sklamanie je o cosi vyssie

Reagovat
db18

Mne to vadilo právě kvůli té závorce, takhle mi trvalo několik minut, než jsem se "do toho dostal"

Já měl přehanné očekávání u Force Awakens, jelikož to bylo 1. SW po asi 10 letech a během nich se ani moc nevědělo, jestli další filmy budou, nebo ne. Tady už to takové nebylo a akorát to v SW doplnilo příběh (+ stormtroopeři konečně něco trefili a taky se mi líbilo, že z Impéria neudělali takové lajdáky kvůli slabině Hvězdy smrti)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten film se odehrává mezi díly 3 a 4, kdy Jediové v podstatě neexistovali.

Reagovat
Mimalu

Jak to myslíš nejhorší film od nich, z těch dvou od Disney nebo to považuješ za horší než jedničku či dokonce dvojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dokonce dvojku? Nic nepřekoná jar-jara...

Reagovat
Mimalu

v to doufám

Reagovat
Nikikrew

Z tych dvoch. Ok 2jka bola celkom o nicom ale co sa vam nepacilo an jednotke? uz len ten posledny suboj bola uplna topka plus herecke vykony

Reagovat
db18

Herecký výkon mladého Aniho?

Moc pohádkové, otravný gungani a nejotravnější Jar Jar... trošku nedotažené CGI, když jde o Naboo - http://vignette4.wikia.nocookie.net/starwars/images/0/0b/Trade_Federation_Droid_Army.png/revision/latest?cb=20140622175536

Když si pak z dvojky odmyslím Naboo, tak tam už mne tolik věcí nevadilo.

(ale teď jsem viděl spot s dabingem Rogue One a nic horšího jsem asi neviděl fuj...)

Reagovat
TopinB

Anakin, CGI, Jar Jar, Amidala, kterou nedokázala zachránit (aspoň pro mě) ani Natalie Portman, midichloriany. Jo a i když Samuela Jacksona miluju, tak zrovna jedi on moc není

Ale uznávám, že jsou tam i dobré věci, Neeson, McGregor, Maul, Duel of the Fates a že to začalo linku, která končila vyvražděním jediů

Reagovat
Nikikrew

Mal som na mysli iba Neeson, MxGregor, Samuela Jacksona a ni Natalie Portman to nezahrala zle

Reagovat
TopinB

Jak říkám, Jackson mi nesedí a s Neesonem a McGregorem souhlasím. Co se týče Portman, tak ta to zahrála obstojně, ale prostě ta role, ta postava.... Upletla z hovna bič, ale furt je to hovnový bič

A když jedna z hlavních postav neumí hrát, to je vcelku problém (Anakin)

Reagovat
mr.Silver

Ja necekal nic, a dostal jse, kulervouci akci s krasnym napojenim na IV. Moc se mi to libilo. 8/10

Reagovat
TopinB

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mojmira

Reagovat
Al Capone

Přesně tak, nejhorší SW film. V prvních 2/3 filmu nuda, otřesná soundtrack, dementní pořád dokola opakující se Číňan. Jako nadupaná konec to relativně dohnal, Vader je naprosto krutopřísně úžasný, spousta postav co se vrátila mi udělal fakt radost, ale rozhodně je to zklamání.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Al Capone

Argumenty nebudou?

Reagovat
TopinB

Hudba byla dobrá, skvěle podporovala atmosféru, první dvě třetiny byly na obvyklé poměry scifi/fantasy/superhrdinů, Donnie Yen je skvělý celkově i ve filmu.

Souhlasím, že Vader skvělý a konec celkově dobrý.

A říct, že je to horší než prequely je na facku a Bohnice

Reagovat
TopinB

Mi tam vypadl kus věty První dvě třetiny byly na obvyklé poměry scifi/fantasy/superhrdinů tak plné akce, až mi vytékala ušima

Reagovat
Al Capone

Hudba byla dobrá? To jako fakt? Prostě když začala hrát stará známá hudba tak najednou bum a Giacchino tam zakomponoval nějakou sračku...dokonce i do Imperial March...Donnie Yen pořád kecal ty dvě věty dokola což bylo na dělo. Saw (nebo jak se jmenoval) byla jen další nudná postava. Celé to zachraňovaly staré známé postavy a akce v poslední třetině. Být tam stará známá hudba tak to tolik nekritizuji, ale SW jsou z poloviny tak skvělé právě díky hudbě.

Reagovat
db18

Saw zrovna ale není nová postava a taky tam moc dlouho nevydržel...

...ale docela rád bych si poslechl původní soundtrack s Desplatem (který pak ale už nestíhal reshoot)

Reagovat
Al Capone

Já sleduji jen filmy, takže pro mě je Saw nová postava (a nějaké dětské seriály sledovat nehodlám).

Reagovat
db18

Zase tak dětský nejsou... ale hlavně jsou součástí kánonu, takže to není nově vymyšlená postava. (jako třeba Thrawn atp.)

Reagovat
TopinB

To jako fakt. Jo, Williamse poslouchám jenom tak a tohle asi nebudu, ale filmová hudba je to skvělá - teda podporuje to, co se děje na plátně. A tady to udělala dost dobře. Jo, Williams je kategorie sama o sobě, ale to je jak říct, že Kane/Hazard/Alexis je špatný hráč, protože se nemůže dlouhodobě rovnat Ronaldovi a Messimu.

Ty dvě věty se mi líbily, chápu, proč třeba tobě ne, ale je to modlitba, já si myslím, že to přidalo na té atmosféře, evokovalo mi to třeba křižáky recitující modlitby po cestě do bitvy.

Saw Guerrera nedostal dost prostoru si myslím, ale líbilo se mi, jak tak říkali, že sice bojuje proti Impériu, ale nebojí se zabíjet. Celkově miluju, že to není černobílé, že třeba Cassian neměl problém někoho zabít, že Rebelové sice jsou furt ti "hodní", ale nejsou to svatoušci.

I když se mi staré známé postavy líbily, ty nové to nesly podstatně víc. Felicity Jones je skvělá, Diego Luna taky, Mendelsohn zahrál záporáka taky dost dobře. Alan Tudyk jako K-2SO byl skvěle sarkastický.

A znova, říct, že je to horší než prequely...

Reagovat
Al Capone

Ano je to horší než prequely Samozřejmě jsem ani nečekal, že to bude lepší než Pomsta Sithů, ale aspoň než Skrytá hrozba a Klony útočí to mohlo být. Jinak za mě nejlepší nové postavy byly Galen Erso, Orson Krennic a K-2SO.

Reagovat
db18

Taky, že to je lepší než ep. I a II

Reagovat
Al Capone

Reagovat
TopinB

Tak to sorry, ale s diskuzí končím, "máma vždycky říkala: Nehádej se šílenci a vždy nos čisté spodní prádlo, kdyby tě přejel tank a ty musel do nemocnice'"

Reagovat
TopinB

Už jenom naznačit, že je to horší než prequely je na odebrání svéprávnosti

Reagovat
db18

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pa3ce

Pomsta sithov je jednoznačne lepšia, dvojka na pováženie, jednotka isto horšia. A sedmička jednoznačne lepšia

Reagovat
TopinB

Pomsta Sithů má jednu vážnou chybu a to Haydena Christensena. Ale zas je tam vyvražďování jediů

Dvojka má úplně debilní a zbytečně dlouhou linku o Padmé a Anakinovi, to musím vždycky přetáčet.

Na jedničce se shodneme.

A já si osobně myslím, že Rogue One je lepší než Force Awakens, i když FA miluju. Ale na RO se mi strašně líbí, že tam nejsou jediové, že je to prostě válečný film zasazený v mojem oblíbeném scifi univerzu.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Feind

cekal jsem asi trochu vic, ikdyz bojove sceny byly super

Reagovat
smazaný uživatel

kks tiez to musi byt v kazdom clanku som zvedavy kto to jebne do suhrnu PL

Reagovat
icemike

Kolikrát to tu ještě bude?

Reagovat
EXoRcIsT

Je to super film . Ma to byt natocene ako vojnovy film a to aj splna . A ked vidim jak niekto kritizuje a robi zo seba odbornika a potom tam napise ze preco tam niesu Jediovia

Reagovat
Nikikrew

Ze super film co bolo na tom prosimta tak super?

Reagovat
EXoRcIsT

a co nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc mě to nebavilo, hlavní herec nebyl vůbec sympatický a celkově mě ty postavy neoslovily. akorát K2 a ten slepec. Ale musím uznat, že Vader byl famozní.

Reagovat
TopinB

Jak jsem tam viděl Vadera jak krájel rebely:

http://i.imgur.com/yHDOo.gif

Reagovat
smazaný uživatel

OT: choďte na normální klasický filmy...

Reagovat
C-M@ster

Co je to za výkřik do tmy?

Reagovat
TopinB

Pokud to neni hipstersky arthouse film, ktery hraje ve dvou kinach v republice a nebyl crowdfundovany, je to na hovno film

Reagovat
smazaný uživatel

už mě unavuje tady tohle období komiksovej sraček (ani jedna nemá úroveň, snad jen Iron man I), točení pokračování filmů z let minulých. nechci tady psát jak dřív bylo líp a podobný kecy. nebylo!

Ale to už vymizela veškerá snaha o originalitu, vlastní názor, nějaká odvaha, cokoliv....?

tahle doba je regulérně již dobou seriálů.. ty jediný maj nějakou úroveň. a teda většinou hodně vysokou. když zase odtrhnu zejména ten mainstream.

A to mám mimochodem SW strašně rád. ale odsud podsud. peníze nejsou všechno..

Reagovat
Rarášek

Myslím, že jako spojovací díl naprosto v pořádku, od toho nemohli být žádný obrovský očekávání, jako měla sedmička. Jako výplň to splnilo přesně to, co mělo. Navíc si myslím, že to bylo udělám dost slušně, čekal jsem od Disneyho větší průšvih, když se do toho pustili. Určitě super zážitek za mě.

Jeden dodatek. Byl jsem na origo i dabingu, to opravdu v českém dabingu dabuje Vadera Vašut, nebo se mi to zdálo? Strašný.

Reagovat
db18

Já byl naštěstí jen na origo, dabing riskovat nebudu po tom, co jsem dnes slyšel dabing v reklamě...

Reagovat
Rarášek

Originál ve 2d

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Manik...

OT:

16.12. Odejde do Číny rovněž Fàbregas?

Oscar by nemusel být jediným záložníkem Chelsea, který v lednu odejde do čínské ligy. Podle informací deníku Daily Mail je dalším Cesc Fàbregas, za nějž má Guangzhou Evergrande nabízet 50 milionů eur. (football-espana.net)

50 mega za Fábregase?!

Reagovat
blade115

Neprodávat za žádnou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prodat Fabregase (který nepůjde, protože nechce) a Oscara a za tu cenu koupit Nainggolana a Verrattiho, bych považoval za super nákup. Jen teda nevím, jak by drželo Verrattimu zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

nainggolan je horší než fabregas, stejně starý a bude stát cca stejně

verrati je to samé, je furt zraněný, bude super drahý

Reagovat
smazaný uživatel

Nainggolan je typově úplně jiný hráč než Fabregas...

Reagovat
blade115

Verratti je super, ale je dost zraněný a znamenal by zas o něco menší porci zápasů pro Chalobaha a spol. Navíc by byl nechutně předražený, pokud by vůbec byl ochoten z Paříže odejít.

A Nainggolana bych ani nechtěl, je to uzasnej hráč, ale má před sebou pár roků a pak půjde výkonnostně dolů. A to by taky rozhodně nešel zadarmo.

Navíc si nemyslím, že Conte bude nakupovat za nějaký nehorázný částky. Spíš nákupy jako Alonso - ne třeba úplně špičkový hráč, který mu ale zato perfektně sedne do systému. Proto ani nejde doufat v Griezmanna, Jamese apod.

Reagovat
andrew96

Radši fakt ať přijde 5 Alonsů než jedna předražená hvězda, která bude k ničemu.

Reagovat
Mimalu

no to zas ne, Alonso je dobrá záplata a v rámci nouze slouží skvěle, ale pořád je ten levý wingback spíše jedna z těch pozic, kde by to chtělo dovést do budoucna top hráče, Alonso má svoje limity....

Reagovat
andrew96

Nemyslím přímo hráče typu Alonso, ale hráče, kteří mají kvalitu a jsou dostupní na trhu poměrně zalevno.

Reagovat
Mimalu

jenže já si ani nemyslím že je Alonso nějak zvlášť kvalitní hráč pro tým s vyššími ambicemi. Těží z toho že se celému týmu daří a představa že budeme mít v týmu dalších 5 hráčů jeho kvalit, tak hrajeme o EL max. Já si taky nemyslím že Conte bude kupovat super drahé hvězdy, ale standart příchozích hráčů do základu by měl být o poznání vyšší...

Reagovat
andrew96

Je pravda, že zatím nevíme, jak bude Alonso vypadat, až se nebude dařit no. Za kvalitní hráče je třeba si zaplatit, ale příliš netoužím po přestupech typu Bale, Pogba apod. I když kdyby Oscar i Fabre fakt šli do té Číny, tak to bude víc lákat.

Reagovat
blade115

No to jsem tím rozhodně nechtěl říct, to by byla dost tragédie...

Reagovat
Error

Reagovat
vilp

Na druhou stranu - v létě ještě neměl tolik pěněz za Oscara. Já bych třeba taky nekoupil Jamese jen tak, ale pokud bych mohl protočit dárek z Číny, tak bych o tom taky přemýšlel trochu jinak.

Reagovat
blade115

No nevím sice, jak přesně jsme na tom byli s rozpočtem, ale nemyslím si, že by byl problém vysázet takovou sumu, když by se o to Conte zasadil. Sice jsme letos bez LM, ale každému bylo jasné, že to s nejvyšší pravděpodobností bude jen chvilková záležitost.

Reagovat
vilp

Možná nebyl, ale pro někoho je prostě rozdíl mezi tím, když peníze dostane a když si je "sám" vydělá.

Reagovat
blade115

Chelsea si taky už nějakou dobu na své přestupy sama vydělává, tak nevím, co zkoušíš.

Reagovat
vilp

Ježíš, to jsi tak natvrdlý, nebo to jenom děláš? Já raději jdu.

Reagovat
blade115

Jen upaluj, než stačíš vytáhnout další podobnou hloupost.

Reagovat
vilp

Aha, takže jsi natvrdlý a stále nejsi schopný pochopit pointu. A ještě to otáčíš proti mě, to je na tom nejkouzelnější.

Reagovat
blade115

Tak buď si tím myslel, že Chelsea dotuje Roman, takže si na to klub nevydělal sám, nebo si myslel Conteho, že musí nejdřív prodat nějakého hráče, aby mohl jiného koupit. V každém případě totální hloupost a ještě se ohrazuješ a děláš jako bys sežral všechnu moudrost.

Reagovat
vilp

Myslel jsem Conteho, bingo. A není to, že "musí", ale že to je možné (jako jeho rozhodnutí), protože to tak u některých manažerů chodí, a tak by nebyl první ani poslední, o tom to celé bylo, takže hloupost možná pro tebe, protože jsi dokonalý expert, jak se zdá. Já se přišel bavit přátelsky a zbytek byla jen reakce na tvou nesmyslnou aroganci.

Reagovat
blade115

Když myslíš...

Reagovat
Mimalu

prachy byly, jenom se správně nechtělo přistoupit na nesmyslné částky co si ostatní říkali za Koulibalyho, Lukaka apod. Kdyby byl na trhu někdo, kdo by takovou cenu měl a Conte ho chtěl, tak by se po něm šlo i přes vysokou cenovku

Reagovat
vilp

Tak jste to nakonec vyhodili za Batshuayie.

Reagovat
Mimalu

"vyhodily"... já jsem s investicí zatím spokojený, nemluvě o tom že Michy přišel dřív, než se začalo naplno mluvit o Lukakovi

Reagovat
vilp

Asi by sis měl zopakovat shodu podmětu s přísudkem.

Reagovat
Mimalu

peníze se vyhodily

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

být to na mně, tak se pokusím vrátit do doby z před tří let kdy se kupovali top talenti, byť je jasné že to není úplně jednoduché...

Reagovat
blade115

Mi přijde, že dřív jich bylo vic. Nebo byli aspoň víc v povědomí. Z těch dnešních bych docela rád Tielemanse, když už. Sice to je zas stopka pro Chalobaha, ale když už někoho, tak jeho. A na jiný pozice vůbec nevím. My hlavně stopera máme vyřešeného i z vlastních zdrojů, do útoku ani do brány nikoho nepotřebujeme a ve výsledku to chce posílit jen wingbacky a křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti by byl pro Blues uplně zbytečný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ne. asi jsem napsal blbost. on by musel začít hrát takovou tu "Pirlovu" roli rozehrávače. a já si nejsem jistej, jestli on na to má. on se profituje spíš tím směrem tackler.. dle mého by v důležitých zápasech nedokázal unést hru a měnit tempo hry. narozdíl od Pirla.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych ho začal teprv nenávidět. vola

Reagovat
Busby babes

A Víta zas tipuje 2ku, tak doufam, ze bude mit opet pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace - Chelsea 0:1

-Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsem to tipnul

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icemike

Reagovat
Error

Antonio Conte: "Když jsme začínali hrát fotbal, byli jsme děti, neměli jsme peníze, jen vášeň pro tento sport. Pak přišly peníze. Nejdůležitější ale musí být vášeň a ne peníze. Pokud nemáte vášeň, není to dobré. Premier League je skvělá příležitost pro všechny, pro hráče i trenéry. Anglická liga je v současné době nejlepší na světě a vy musíte být hrdí, že v této lize hrajete. Oscar je opravdu dobrý hráč a já byl hrdý, že jsem ho měl v týmu. Respektuji všechna rozhodnutí, která moji hráči učiní. Mrzí mě, že odchází tak dobrý hráč a člověk. Čínský trh je neuvěřitelný, protože nabízí spoustu peněz. Myslím, že dokážu pochopit, když někteří hráči takovou nabídku neodmítnou."

hm hm

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Škoda škoda, potenciál má obrovský...třeba se na důchod vrátí si zahrát kvalitní fotbal

Reagovat
blade115

Proč škoda, když ten potenciál není schopen ani pátým rokem naplnit?

Reagovat
icemike

Zas mu nekřivdi, každý rok ma jeden nebo jeden a půl zápasu, kdy je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Můžete někdo doporučit nějaký solidní sluchátka, který vám vydržely aspoň rok? Nebo nic taokvýho neexistuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na sluchatka a jdi na D8,dal sem si gulášek a byl epesní

Reagovat
db18

...jenže ta nevydrží aspoň rok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
havrys99

Reagovat
icemike

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

přijde mi, že koncentrace hlášek roku je k blížícímu se deadlinu je čím dál hustší

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Na tohle tema byla dobra diskuze na idnesu. Borec prej - Aby nebyl svah prvni kdo se na D8 sveze

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hlavne na Opraskach.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

No a jako herní s mikrofonem nebo jen do mobilu na hudbu apod? Pokud druhou variantu, tak s Marshallama člověk neudělá krok vedle.

Reagovat
icemike

A herni s mikrofonem bys vedel?

Reagovat
Le Gunner

Ale Marshally doporučuji předem vyzkoušet hlavně kvůli tomu, jak sedí na hlavě, dost lidí si na to stěžuje a se zlomeným srdcem je pak prodává téměř nevyužité.

Reagovat
Error

Naštěstí existuje něco jako záruční doba.

Reagovat
Kang & Kodos

Vzhledem k tomu, že většina mejch reklamací končí dohadováním, nebo dokonce zajímavou scénou pro ostatní nakupující, bych toho byl rád ušetřenej.

Reagovat
Error

Chápu. To pak přicházejí na řadu kecy, že znáš svá práva a že oni jsou tam pro zákazníka, ne ty pro ně.

Ale nedávno jsem dostal po reklamaci sluchátka nové, proto o tom píšu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TopinB

Jestli špunty, tak já mám Sony za 10 liber, solidní zvuk (audiofil teda nejsem, takže tuhle přednost brát s rezervou), a drží mi už dva roky. A cena je taky dobrá, když se mi poserou, tak neřeším, koupím nové a na minimálně rok mám zas pokoj

Reagovat
pepinho2

mám to stejně

Reagovat
niflheim

Reagovat
Le Gunner

Sony špunty nejlepší možnost.

Reagovat
Arbiter

Sony zklame málokdy

Reagovat
blade115

Já mám Sony náhlavní a taky paráda, už asi dva roky bez problémů slouží a hlavně mají parádní basy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sony špunty low-cost klasika, sloužily dobře než jsem je utopil při brodění řeky. Pak jsem koupil něco jiného.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

MDR-EX110?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Feind

k pc nebo mobilu?

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Na hrani? Na hudbu? S mikrofonem? Nebo bez?

Pokud chces levnejsi tak na the verge chvalili one plus bullets a pak trochu drazsi carbo Tenore ZH-DX200-CT

Reagovat
mickey mouse

Pokud máš na mysli pecky do uší tak ty rok nevydrží snad nikdy ať je to jakákoliv značka.

Reagovat
Le Gunner

Mám Sony špunty třetí rok a stále velmi funkční. Ono se k těch sluchátkům stačí chovat normálně a neházet je do kapsy jako nějaký chomáč.

Reagovat
Le Gunner

těm*

Reagovat
ZB 07

Reagovat
bbbauch

Mam spunty Koss, hazu je do kapsy, u zeny v kabelce prezily zaplavu ruznejch kravin, ctvrtym rokem drzej bez problemu

Reagovat
Kang & Kodos

Špunty Koss jsem právě odepsal včera. Konkrétně teda levý sluchátko, jako vždycky.

Reagovat
Le Gunner

Samozřejmě, záleží... Ale prevencí nic nepokazíš.

Reagovat
Arbiter

Kossy jsem koupil přítelkyni i sobě, jí odešly po měsíci, mi po dvou A teda já se chovám ke sluchátkům slušně

Reagovat
mickey mouse

Zrovna Koss mi příjdou jako sluchátka s malou životností i když se k nim chová šetrně. Jasně že záleží kus od kusu, ale třeba Sony mi v tomhle příjde že vydrží o dost dýl.

Reagovat
patas92

Taky mám Koss, se špuntama z takové té paměťové pěny, co před strčením do ucha zmáčkneš a ony se v uchu roztáhnout. Zvuk luxus, ale po pár použitích jsou ty špunty solidní kentus

Reagovat
minoLFC

Kossky boli v reklamacii niekoľkokrát Mám teraz nejaké lacne Phillipsky za 5 eur a fungujú aj po roku aj keď sa k nim moc dobré nesprávam

Reagovat
vodka

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě bych dodal, že na hudbu, aby se nemuseli všichni ptát, ale to tady bude asi zbytečný, protože se stejně bude ptát každej

Reagovat
smazaný uživatel

a na jakou? Metal? House? Hip Hop? Cyrus?

Reagovat
scholes18

Jednoznačne AKG, mám ich cez štyri roky a stále je zvuk excelentný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nedám dopustiť na Audio-Technicy.

Reagovat
Counter

Soundmagic E10.

Reagovat
smazaný uživatel

Beats by Dre. Ale nikoliv špunty, ale normální přes hlavu. Cena sice extrémní, ale drží mi už přes 3 roky a zvuk parádní.

Reagovat
fajdax

Apple EarPods

Reagovat
vodka

shure

Reagovat
Pinturicchio

Obyč špunty od Phillipsů za nějaké 4 kila, mám je cca 8 let.

Reagovat
icemike

V šuplíku, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Občas taky, ale většinou v uších.

Reagovat
smazaný uživatel

mám od nokie už 5 let.. ale to je spíš jen taková raritka.

Iphone origošky, ale ty jsou drazší..

teda klasický pecky k mobilu..

Reagovat
Rarášek

Cokoliv od Urbanears

Reagovat
Coutinho10

ja mam obyc spuntovy Panasonic za 2-3 kila asi 4 roky a porad fachaj

Reagovat
Manik...

Beats

Reagovat
Kaze

KT ATE sezenes za 10 dollaru, mozna ani to ne, a zni lip nez vetsina tech sracek doporucenych tady.

Reagovat
Kang & Kodos

Díky všem, na kompletní výzkum všech doporučení budu potřebovat aspoň 15 let. Až mi u nějaký z navrhovanejch možností přestane cca po roce hrát levý sluchátko, tak v pět před Edenem.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

(a teraz si tam predstav Lukakua )

Reagovat
Maresma

Reagovat
icemike

To by to video melo o 5 minut déle...

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to raz urobil aj bendtner

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevidel ešte

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frank

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 23s23 seconds ago

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Diego Costa, Hazard. #CRYCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 27s28 seconds ago

Chelsea subs: Begovic, Ivanovic, Zouma, Chalobah, Fabregas, Pedro, Batshuayi. #CFC

Reagovat
fajdax

Will

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

Miguel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

23 seconds ago

Reagovat
nani92

Chelsea

Reagovat
Svatej

uz je pomalu nas

Reagovat
nani92
Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

Ono te to zlomi. Je pochopitelny, ze bude ten prechod z temny strany sily pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vítej v klubu

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

cry

Reagovat
blade115

Crystal Palace team: Hennessey, Ward, Dann (c), Delaney, Kelly, McArthur, Cabaye, Ledley, Puncheon, Zaha, Benteke. #CRYCHE

Reagovat
blade115

Crystal Palace subs: Speroni, Fryers, Mutch, Lee, Townsend, Husin, Campbell. #CRYCHE

Reagovat
mikelinos

snad nebude muset Azpi podstupovat hlavičkové souboje s Bentekem, to by vypadalo asi jak s Ibrou

Reagovat
Arbiter

na to bude Luiz...

Reagovat
mikelinos

tak proti Ibrovi asi taky nebyl Azpi určený žejo

Reagovat
Counter

Dvouminutový sestřih Henryho proti Realu:

https://twitter.com/Mozorla19/status/809474973312188421

To byl génius ♥

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trapper

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Lacko_Boh

asi to ani nezapnem lebo zas prelezim cely den v posteli so zmrzlinou a jamesom bluntom v sluchatkach

Reagovat
niflheim

Máš kramy?

Reagovat
Lacko_Boh

Nifi, čo očakávate že Vám na to odpíšem? Lose-lose situation pre mňa nech odpoviem kladne či záporne. Tým príspevkom som sa snažil opísať ako veľmi mi Thierry Henry chýba, samozrejme že sa nič z toho čo som vyššie napísal nestane, ak si pozriem to video. A medzi nami, pozrel som si ho. A zmrzlinu s mojimi zubami..no neviem neviem

Reagovat
niflheim

Upřímně to mám s videi o Scholesym stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Čo fetujes?

Reagovat
Lacko_Boh

nohy

Reagovat
andrew96

Máte Tublatanku, Elán a Mariku Gombitovů. To je vám málo?

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte aj ú máme

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

a nedáme si ho!

Reagovat
andrew96

my máme oboje

Reagovat
Mastný Chobot

aj my sme mali, ale ste nám polovicu zobrali po rozpade

Reagovat
Lacko_Boh

A Havel zbombil Juhošku.

Reagovat
andrew96

Utlačovaný národ, je mně vás líto.

Reagovat
Lacko_Boh

+ metro

Reagovat
andrew96

Charakteristika velmoci

Reagovat
Lacko_Boh

Kamoško, jedno hrošie ako druhé. Elán ešte tak na stužkovů ale Tublatanku kolem a kolem nemůže už počůvať nik normálny. Mimochodom Marika ma hilarious facebook profil.

Reagovat
andrew96

Proč nikdo normální? Vždyť je to dobrá hudba. Nikdy neoceníte dobré věci. Maťo, Tiso, koruna,...

Reagovat
patas92

Tublatanka > Elán

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mastný Chobot

Palike, kde si?

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, kludne. Nejdem porovnavat rakovinu konečniku s rakovinou hrubeho čreva, prepáč.

Reagovat
vodka

Reagovat
patas92

Kromě "Dnes" jsem žádnou písničku od Tublatanky neslyšel asi 10 let, ale na Elán jsem alergický. To je pro mě prostě ekvivalent Michala Davida

Reagovat
patas92

...To sem asi Elánu teď trochu ukřivdil, ale nemůžu je ani vidět, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Ramos horel jak papir.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bol jednak nevyspelý, to vidieť aj na tých vlasoch... a tiež, všimni si, ako pomáhal stred pri bránení, keď majú 3 ubrániť Henryho v pohybe na pol ihriska, to sa nedá.

Reagovat
off-olda

"tak bol jednak nevyspelý, to vidieť aj na tých vlasoch..."

Reagovat
Lacko_Boh

velmi dospelé od Ejzyho, že?

Reagovat
off-olda

Nevím, neznám jeho vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesúď ma, prosím ťa

Reagovat
Steven666

ten chlap je stelesnenie slova Arsenal

Reagovat
nani92

Same old Arsenal, always cheating?

Reagovat
Lacko_Boh

kľudne

Reagovat
nani92

si nechaj na zmrzlinku

Reagovat
Lacko_Boh

na tvoju maminu

Reagovat
nani92

na tvoju

Reagovat
Lacko_Boh

daj jej pokoj jak ked prides v cechach na hotel

Reagovat
nani92

máme rezervovaný pokoj č. 69

Reagovat
Mastný Chobot

Otecko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Ako teraz bez srandy(tvarme sa ze vsetko ostatne sranda bolo, pls) Sila > Krstny otec. Ako jasne ze je to cielene pre pubertakov ale Sila ma naozaj par seriozne dobrych trackov.

Reagovat
Mastný Chobot

však Krstný otec je totálna nuda, ktorú ľudia cenia len zo zotrvačnosti

Reagovat
samson192

Reagovat
nani92

tak Sila má menej songov, tým to lepšie vyznie, ale hej páči sa mi ten album..a Krstný otec je výpovedný album Rytmusa, kde nie su bomby, ale skôr tie jeho výpovede, čo si stačí vypočuť raz - dva a stačí...rok 2017 by mohol byť zaujimavý..Ego + Dame + Strapo

Reagovat
Hachim Mastour

+ Zayo + Samey + Separ + Momo

Reagovat
nani92

hm, nepamätám sa, že by som niekde album sľuboval, ale nič nevylučujem...na Moma som zabudol, to môže byť dobrá pecka, a Separ niečo ohlásil?

Reagovat
Maresma

Vůbec, sila je strašná nuda pro mě. Krstný otec má až moc tracků, takže ne všechny jsou super, no.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně málo se o tom zápase mluví.. přitom jeden z nejlepších výkonů hráče, jakej jsem kdy viděl..

TH14

Jinak podezřívám Ramose, že v tomto zápase a pak v tom proti Ronaldinhově Barce něco přebral od těchto dvou mohykánů, něco fotbalového.. díky těmto zápasům on vděčí za svoji oučasnou velikost..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Reagovat
raduinho

Sergio v pasti. A legendární úprk Ronaldovi, Becksovi a na závěr Sergiovi

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
off-olda

Taky vám nejede žádný stream?

Reagovat
off-olda

Ty vole Proč jsem měl za to, že se hraje od 13:00? Výborný, když se člověk takhle při sobotě nasere zbytečně.

Reagovat
Trapper

Reagovat
icemike

Tak každý máme nějaké ty koníčky...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Coutinho10

asi ses spletl s PD

Reagovat
harfa

nejaky stream? dikes

Reagovat
off-olda

Pomozte mi rozpomenout se. Proč mám Mosse zafixovaného jako kokota?

Reagovat
Counter

Je nějaký rozhodčí, kterého nemáš?

Reagovat
off-olda

Asi jo, ale za těch 5 minut jsem si na jméno nevzpomněl.

Reagovat
nani92

hovoril si, že podľa seba súdiš iných

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Leicester - West Ham na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle měla být jasná žlutá pro Kanteho.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to je debil ten rozhoca

Reagovat
Whitemedia

Jestli jim dal za tohle žlutou, tak ji měl mít samozřejmě i Kante..

Reagovat
lajka30

Reagovat
Usty

Ten ji měl dostat úplně bez ohledu na cokoli jinýho. Naprosto učebnicová karta, snad to nebude mít na zápas nějakej důsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná kombinace, teď Luizito zavěsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky ne.

Reagovat
blade115

Loni Willian střílí přímáky až neskutečně dobře a letos to všechno bere Luiz, co to většinou narve do zdi nebo na tribunu...

Reagovat
Miguel19

Fakt? Já bych řekl, že Luiz ty přímáky kope náhodou hodně dobře od příchodu..

Reagovat
blade115

No zatím podle mě ani jednou vážněji neohrozil branku ... On má techniku dobrou, ale zatím se mu to tam nějak nedaří dostat.

Reagovat
Whitemedia

Jednou ohrozil břevno myslím..

Reagovat
Mimalu

na bránu to chodí docela často, ale zase si občas říkám že kdyby se tam raději poslal centr, tak by to bylo ve finále nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Puncheon, ty kokot dosratý

Reagovat
Whitemedia

Costa si zařídil volno

Reagovat
Whitemedia

Ale dobrý, čekal jsem to o dva měsíce dřív

Reagovat
Mastný Chobot

éj, Costy má po aure

Reagovat
Coutinho10

ouu Puncheon skoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Costa udělá zrovna tohle

Reagovat
blade115

A příště Michy time.

Reagovat
Miguel19

A je to tu A zrovna za naprosto dementní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

jednou to přijít muselo

Reagovat
Whitemedia

No nemuselo, stačilo vydržet tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

bezkaretní sérii jsem myslel

Reagovat
off-olda

Fakt by mě zajímalo, co v té době proběhlo Michymu v hlavě.

Reagovat
Whitemedia

Spongebob

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Mohl by dostat ještě jednu

Reagovat
smazaný uživatel

a proti Bourne doma to stejně bolet nebude

Reagovat
fenixLFC

costa potvrdil webbove slova o tom ze hraci chcu mat volno pocas sviatku a preto si enchavaju dat hlupe karty za podobne fauly, zakopnutia lopty atd

Reagovat
Whitemedia

Však stačí vidět, jak se o to volno snaží Rojo

Reagovat
off-olda

Ty vole On mu šlápnul na ksicht.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální faul a sviňáček Costa se chytne za obličej

Reagovat
off-olda

A ta krev v obličeji se tam objevila sama.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neviděl,ale jestl tam fakt měl krev v obličeji, tak sorry sviňáčkovi Costovi.

Reagovat
off-olda

Jak spadl, tak ho škrábnul kolíkem pod levé oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

jen se pohádejte

Reagovat
off-olda

Proč má Pardew na saku toho panáčka z WC?

Reagovat
fenixLFC

lebo je to srac

Reagovat
Svatej

Zaha nepatri k nejchytrejsim co?

Reagovat
smazaný uživatel

Palace zatiaľ veľmi pekne.

Reagovat
Miguel19

Tvl co to je za nesmysl rozehrát přímák na Kantého..

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon uz som myslel, ze ten to tomu Willianovi prihra

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je hrůza, Alonso je těžkopádný jak prase.

Reagovat
Whitemedia

Hrozný zápas..

Reagovat
off-olda

Chjo, ten Kanté je nějak mimo.

Reagovat
Whitemedia

Se nediv, když hraje každý zápas..

Reagovat
Whitemedia

Ve středu večer hrát, vrátit se domů ve čtvrtek ráno a v sobotu po obědě už hrát další zápas.. zabilo by mě to

Reagovat
smazaný uživatel

pak už je jen level 13.týden na vysoké

Reagovat
Miguel19

Tvl Kanté je dnes na drogách ne.

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodca, ktorý píska každú kokotinu, si nezaslúži pokoj v živote

Reagovat
Trapper

Alonso je dneska špatnýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry od Alonsa stojí za kulové... vždycky trefí prvního obránce a nedokáže kopnou do balonu pravou nohou.. poslední 2 zápasy se mně vůbec nelíbí.

Reagovat
Mimalu

Diegooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAA

Reagovat
liquicitizen

KOSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
blade115

A teda Azpi vynikající centr.

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!!

Neuvěřitelný

Reagovat
Arbiter

první gól hlavou v této sezóně Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný prostě. Tohle bude jeho nejlepší sezóna, snad

Reagovat
stiflerovamama

Dann

Reagovat
Trapper

Kdo jiný

Costa, Azpi

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hrot světa momentálně..

Reagovat
smazaný uživatel

s Aubameyangem

Reagovat
Nikikrew

a to doteraz uplne otrasny futbal z oboch stran. Achjo to je neskutocne uz toto

Reagovat
Pinturicchio

Klasický Conte. Juve taky kolikrát hrálo hovno, ale ta vnitřní síla Conteho týmů je obrovská, urvou to silou prostě.

Reagovat
Nikikrew

njn velka vyhoda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
raduinho

Reagovat
andrew96

Ale velká pomoc od Henneseyho a obránců.

Reagovat
Busby babes

Paradni zakonceni.

Reagovat
Coutinho10

skoda ze sem ho nedal jako kapitana

Reagovat
off-olda

Benteke sebou plácne jak vánoční kapr.

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí odpíská každou prkotinu, tak to zkusil i Benteke..

Reagovat
Mastný Chobot

tomu Mossovi úplne jebe

Reagovat
andrew96

Taková skotská okopávaná včetně toho počasí

Reagovat
off-olda

Luiz

Reagovat
stiflerovamama

ten Moss je tiez dobry komik

Reagovat
frank

Luiz takový dive

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
tweek

Bože, to je takový čůrák ten moss...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

off-olda17.12.2016 13:33#

Pomozte mi rozpomenout se. Proč mám Mosse zafixovaného jako kokota?

Tak už asi vím. Hrozně slabý rozhodčí.

Reagovat
SpecialOne

Ten fotbal je taková nuda, že ho snad začnu prokrastinovat učením My hrajeme špatně, CP to samé krát 2, jde vidět, že bez toho Fabregase ve středu nic nevymyslíme a podle toho to vypadá, hrát na dva defenzivní středopolaře a doufat, že Costa nebo Hazard udělají něco geniálního, to celou sezónu vycházet nemůže.

Reagovat
fajdax

Uz jsme jak Real. Pořad vyhráváme ale pořad picujeme na nás výkon

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

Alonso by se mohl probrat už

Reagovat
Whitemedia

Ashley ve studiu

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Už třetí zápas, kde jsme směrem dopředu totálně marní a čekáme na genialitu Costy a Hazarda. Dneska opět přišla, ale domácí nejsou takoví zoufalci jak WBA a Sunderland, a snaží se hrát i dopředu, takže ještě není hotovo.

Nicméně Kanté je dnes extrémně špatnej, celkové poslední zápasy je slabej. Zdatně mu sekunduje Alonso.

Willian s Hazardem úplně mimo dění..snad se to urve.

Reagovat
off-olda

Dnes se mi snad nejvíc líbí Cahill a to už je fakt co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Kante byl minulý zápas jeden ze 3 nejlepších na hřišti.

Reagovat
Svatej

Nejdriv tu byl problem v nedotknutelnosti cely jedenactky a ted tu mame hned 4 borce, kteri by mohli byt zfleku nahrazeni. Snad si to uvedomi i Conte, takhle to vecne vyhravat nejde.

Reagovat
Whitemedia

Moc možností, jak je nahradit, není..

Reagovat
off-olda

Kanté <-> Fabregas, Alonso <-> Kenedy

Reagovat
Whitemedia

Kenedymu nedával šanci v přípravě a pochybuji, že mu ji dá jen tak z fleku teď..

Reagovat
off-olda

Což je škoda, protože když ho Mourinho sral na beka, tak tam nebyl vůbec špatný a tady by měl jištění v podobě Cahilla.... A jako levá strana v podobě Kenedyho s Edenem mě fakt zajímá.

Reagovat
Arbiter

Nemusíš vyměnit celou čtyřku, abys měl viditelnou změnu ve hře. Ale zatím se vzhledem k tomu, jak vypadá tabulka, moc Contemu vyčítat nejde...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

nemenil bych vsechno, ale s druhou casti prispevku nesouhlasim. Mohlo by to taky dojit k tomu, ze to prvni misto tvrdohlavosti ztratime

Reagovat
Svatej

Aina, Cesc, Michy, kldne i ten Chalobah, furt je z ceho brat a moc neverim, ze by to byl nejakej extra rozdil, pokud by dokazali behat stejne jako ti borci, co jsou tam ted

Reagovat
Whitemedia

Tak viděli jsme, jaký to byl rozdíl v tom poháru, kde nastoupili a tekli s West Hamem

Reagovat
Whitemedia

Jako já bych tam taky klidně rád viděl Chalobaha místo unaveného Matice/Kanteho, ale vždy si pak vzpomenu, že vloni by Chalobah nebyl ani na té lavičce a byl by tam místo něj Mikel a přestanu si stěžovat

Reagovat
Svatej

Hmm aina neni vlastne, i tak by to tam mohl zkusit Willian

Reagovat
blade115

Kteří?

Reagovat
Svatej

Willian se mi absolutne nelibi, Kante je poplasenej a i ta rozehravka neni tak klidna jako pred mesicem. Alonso krom svyho pohybu neni moc prinosnej dopredu ani dozadu a ani ten matic neni uplne presvedcivej, kazdopadne u nej je ten problem nejmensi.

Reagovat
blade115

Tak u většiny hráčů je to jen otázka formy, možná někteří by potřebovali trochu protočit, aby si oddychli, nedělal bych nějaký zásadní změny v sestavě, které se výsledkově tak daří. Kantého občas protočit s Fabregasem, dát víc herního času Chalobahovi, na post williana si stejně myslím, že v lednu někdo přijde, tak ta alternativa taky přibude, a co se Alonsa týče, tak to prostě není špičkový fotbalista, tam bude jednou potřeba nějaká "fotbalovější" alternativa, ale to třeba až za rok, až bude ta porce zápasů větší a přibudou i náročnější zápasy v LM.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Podle komentářů bych řekl, ze tecem tak 2:0. Nedival se, ale to je to vázne až tak šílený?

Reagovat
Arbiter

ani ne, jen se fandové moc namlsali

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Přitom není potřeba (a ani to v takové lize dost dobře nejde) vyhrávat každý zápas stylem jako proti Evertonu.

Reagovat
Miguel19

Mně by stačilo jako proti United.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

tak žiaľ nie všetci si chcú s vami rozdať rovnocenný otvorený zápas..

Reagovat
kvasha16

nejak sa zabuda na to ze sme hrali v stredu

Reagovat
Whitemedia

Jen je to nuda..

Reagovat
Svatej

Ani ne, spis jsme si zvykli na nejakej standart a tedka to nejde tak samo, jako predtim

Reagovat
Whitemedia

Moses wtf

Reagovat
Miguel19

Ty vole Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Moses neumí vůbec vhazovat, wtf. Aspoň v tomhle je Braňo bezkonkurenční

Reagovat
off-olda

Delaney

Reagovat
Whitemedia

Ten rozhodčí je hrozně otravnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nezbrcháme, tak to nedopadne dobře.

Reagovat
off-olda

Ježiš, ale Kanté ztratí každý míč. To je úplně šílený.

Reagovat
Whitemedia

Údržba jak za Mourinha..

Reagovat
B3n

Třeba to lidem aspoň dojde, že je to normální

Reagovat
Whitemedia

No nakonec ta údržba netrvala tak dlouho a začali jsme hrát..

Reagovat
B3n

Jo, já dnešek neviděl ještě, bohužel musím až ze záznamu. To ale na obou věcech nic nemění

Reagovat
Whitemedia

No ale nemění to taky nic na tom, že Mourek tu údržbu využívá dost často a dost často to nedopadá dobře.

Reagovat
B3n

Což z toho automaticky nedělá špatnou věc. Navíc, nemyslím si, že by bylo fér říct jen to, že to "dost často" nedopadá dobře, když s tím slavil i spoustu úspěchů. Nehledě na to, že je to logickej přístup k věci (i když rozumím, že sto lidí je sto chutí ), dost často se přehlíží osobní chyby a příčitaj se tomuhle přístupu. Naopak, když se výsledek ubraní, tak se to zlehčuje, jakože to "ukopali" apod. a bere se to víc jako samozřejmost a nedocení se to ani zdaleka tolik, jako je vyzdvihovaná ta negativní část.

Reagovat
off-olda

Moses jako neví, že při autu nelze být v offsidu nebo proč se hlásil?

Reagovat
Mastný Chobot

za zle hodený, nám v doraste tiež vždy takto krátke auty pískali... dnes už sa na to jebe, ani nohy už nemusíš mať pri sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už auty neřeší nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

občas zapísknu, pamätám sa, že Jiráčkovi zapískli na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

fakt málo. ale zas ono je to dobře.. nějaký dohadu kvůli hozením míče rukou.

ale už ani na okresním přeboru si sudí nedokazují přes autový vhazování svoji velikost.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
andrew96

https://www.youtube.com/watch?v=eLWGRM0PKyU sem tam to ale fakt musíš písknout

Reagovat
Whitemedia

Si to volno zařídil nejdřív Costa a následně i Kante jo?

Reagovat
blade115

Na ten zápas s Cherries se vážně těším, konečně uvidíme, jestli nám to funguje i bez těch stálic v sestavě.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo co to je 10 minut bez míče..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Cesc za účes

Reagovat
mikelinos

lol další zápas bez Kanteho a Costy

Reagovat
Kovi81

Kantemu to dost mozna pomuze. A Bournemouth bychom meli zvladnout i s Cescem. Horsi je absence Costy.

Reagovat
off-olda

Michy hattrick

Reagovat
Kovi81

Reagovat
off-olda

Co to má Fabre za přehazovačku?

Reagovat
Whitemedia

Willian si teda dnes o místo v základu moc neřekl..

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso mě začíná srát, on nemá ani jeden centr dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc už v 60. miuntě

Reagovat
Miguel19

Palace fair play jak lusk

Reagovat
icemike

souhlas, trochu srabáci

Reagovat
Tommy the Gunner

Chelsea zase vyhraje

Reagovat
Lacko_Boh

tak ono ani nie je moc dôvodov pre pokles formy, ani repre pauza, ani pohare ani zranenia ani nabity program. Snad to pride za dva tyzdne.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke schudol nejak, ci sa mi zda?

Reagovat
off-olda

Oproti Liverpoolu si finančně určitě pohoršil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak v tvary pripomina 50 Centa

Reagovat
smazaný uživatel

tvari

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas přišel na hřiště a už byl zapletený ve 3 šancích.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc prostě odejít nesmí.

Reagovat
off-olda

Jááááj, tohle mělo být 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moss je hrozný čurák. Cahill dostane loktem do držky, ale gol by platil.

Reagovat
Miguel19

Kdyby to Benteke trefil, tak by to docela nasralo po takovým faulu.

Reagovat
Miguel19

Kanté už dnes dva projektily

Reagovat
Mastný Chobot

Puncheonovi zosratému jebe ešte viac jak Mossovi, to je hrozný sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon ma tie nahrávky na 5 metrov v malíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že má v PL odkopané aspoň 8 sezón, teda dobrý zmätok, konečne ide dole

Reagovat
off-olda

Fabregas z kroku něco takového...Wow prostě.

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso to zase dojebal...

Reagovat
off-olda

Ty pičo Hazarde

Reagovat
smazaný uživatel

Hazardův dribbling je prostěn něco neskutečného.

Reagovat
Fairplay

Hazard tmavě žlutá karta

Reagovat
Fairplay

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Jestli ses při jeho příchodu k nám díval na jeho YT videa, tak tě tohle překvapit nemůže

Reagovat
Fairplay

Nekoukám pokud to není nezbytné na YT videa tam i Cuadrado vypadal jako pan hráč

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Kurvaaaa Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
Nikikrew

Boa co to hra ten CP

Reagovat
Spasitel

Ten rozhodca má akurát na pískanie vo Fortuna lige

Reagovat
Whitemedia

Ten rozhodčí mě hrozně sere

Reagovat
off-olda

Ježiš je ten Moss je totální čurák.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

teď už si ho aspoň zapamatuješ

Reagovat
off-olda

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Sit down Pardew

Reagovat
Mastný Chobot

Fryers je ešte väčší hovniak ako Puncheon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Michy se jde rozehrát na příští zápas

Reagovat
off-olda

Michyyyyyyyy, pojď si pro góla!

Reagovat
Miguel19

Costa na piváska

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Za co pět minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz je to Travis Scott vs 50 Cent

Reagovat
Dominator

Fabregas

Reagovat
off-olda

Townsend

Reagovat
Miguel19

Těsně.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, čo sa dá čakať, keď prehrávaš 0-1 a tvoji žolíci na otočenie zápasu sú Fryers, Fraizer Campbell a Townsend

Reagovat
vladis271

strašná banda kopáčov. Ka viem, že sú to neni loptoví kúzelníci ale tá ich "snaha" o vyrovnanie.

Reagovat
smazaný uživatel

sú to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ten Townsend co je podla Kiwiho paradny hracik?

Reagovat
Tommy the Gunner

Dřevák Townsend

Reagovat
off-olda

!11!

Reagovat
Miguel19

Suché triko

Reagovat
Kovi81

pohodicka

Reagovat
Fairplay

Sice to byly trochu zbytečně nervy až do konce, okolo té 70.-80. minuty se to dalo rozhodnout, ale zasloužené vítězství

Reagovat
Arbiter

Za dvě střely na bránu si remízu CP rozhodně nezaslouží. My na druhou stranu tu naší produktivitu musíme také zlepšit.

Reagovat
Miguel19

Poslední 2 zápasy bídná koncovka..

Reagovat
Miguel19

OT: Tvl ten Fourcade si je dobře maže na chleba.

Reagovat
Mimalu

strašná dominance

Reagovat
ZB 07

Neskutečnej borec škoda Ondry

Reagovat
andrew96

Ale nevzdal to, je to frajer!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Manik...

je to fakt borec ... Jak si tam plácal s divákama

Reagovat
andrew96

Reagovat
Visca el barca

No to byla sračka.

Reagovat
Coutinho10

Leicester City ‏@LCFC 28 minpřed 28 minutami Zobrazit překlad

Today’s starting XI: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs, Mahrez, King, Amartey, Albrighton, Slimani, Vardy. #StoLei

Kasper je zpatky...snad to Leicester nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, dnes László aka 5-7 prvý krát na lavičke BM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej mač od 4 bude nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

atletico las palmas

Reagovat
smazaný uživatel

ten není od 4

Reagovat
smazaný uživatel

15min hore dole

Reagovat
Coutinho10

koukam Leicester a dobry

Reagovat
Coutinho10

neeee Vardy neee

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy vymyšlená redka

Reagovat
Orlandiiik

máš nějakej link ?

Reagovat
REPLIKATOR

Už to nesleduju, všechno se sekalo a poté co tam předvedl sudí

Reagovat
SunFells

Nemusela být no.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

To je kokos

Ale Rojovi to dvakrát za dva zápasy v pohodě projde...

Reagovat
Busby babes

ale tak vardymu to preju, to je taky prase a konecne to i sam schytal.

Reagovat
REPLIKATOR

Takže Vardy napřed faulovaný, pak hrál míč, ještě sklonil nohu a on mu dá červenou

Reagovat
JIMMY-PO

to ze sklonil nohu je irelevantne, tam sa myslim posudzuje dost to ako sa do toho odrazil ..ale inak ano je to prisne, duplom s ohladom na posledne Rojove kosy

Reagovat
REPLIKATOR

Derby celkem forma. Že by uhráli 8. výhru v řadě?

Reagovat
smazaný uživatel

Derby konečne do PL

Reagovat
REPLIKATOR

Postoupí a prodají Vydru do Championship

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

ŠKoda, kúsok kvality v zakončení chýba Hull na to, aby premenil jednu z mnohých šancí. Mbokani je drevo

Reagovat
pingla

Ten Pawson si dela prdel ne? Albrighton se ho sotva dotkl a dostane kartu? Sudi nezvlada

Reagovat
Nikikrew

Lisky , spadnut!

Reagovat
smazaný uživatel

ach Allen ked ta dam dpc z fantasy, este ze som takticky nechal romela v time

Reagovat
Coutinho10

tak Stoke je rozhodnuty...takze co vybrat ted ? Hull nebo Watford

Reagovat
vodka

jaký máš link na Stoke pls? Mně se všechno buď seká, případně je to nedívatelné...

Reagovat
Coutinho10

ja to po polocase vypl jinak 1. polocas sem koukal sport365...tam sou nej streamy...na tenhle match tam byl bohuzel jenom ruskej, ale HD

Reagovat
Hokaido

Hull si zapni, tam se teď dějí strašný šílenosti.

Reagovat
Coutinho10

o co jsem prisel ?

Reagovat
Coutinho10

tak ted sem videl highlight na NBC (kdyz sem hledal link, tak sem zadnej dobrej nenasel, coz byla skoda)....jinak 2 tyce a plno dalsich golovek Hullu a pak WHU zase vyhra 1:0 z penalty

Reagovat
Hokaido

Z nasimulovaný ještě.

Ale ta pasáž skoro až do golu by fakt skvělá.

Reagovat
Coutinho10

j tak to musi nastvat no....ted zrovna by jim ty body bodly

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

tak aspon sem zaridil Liškám bod

Reagovat
Mimalu

tak Vardy si udělal na svátky volno jak tak koukám, šel do toho strašně blbě, tady asi odvolání nepomůže

Reagovat
pingla

Pawson je jebly

Reagovat
Infernoqt

Přišel vám ten Vardyho zákrok horší než ty poslední dva od Roja?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec .... Rojo jasně horší , hlavně ten první byl na kriminál

Reagovat
vodka

ne, ale vypadalo to dost na prase...

Reagovat
Busby babes

vsechny tri zakroky mely byt za cervenou.

Reagovat
smazaný uživatel

3. tyčka Hullu. obrovská smola

Reagovat
Hokaido

Neuvěřitelný, kolik má WHU štestí.

Bilič out, s takovým týmem hrát tuhle sračku už půl sezony je neomluvitelný.

Reagovat
Whitemedia

Boro válec

Reagovat
Error

Takže pokud vidím dobře, tak Lestru se vykartovali i Fuchs a Huth. To bude mít Everton na Boxing Day dost ulehčené.

Reagovat
pingla

Uloaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nieee posratý, šťastný WHU. Mason im zase fúkol nezmysel. Zrušiť rozhodcov.

Reagovat
Hokaido

Doufám, že Antonio dostane BAN... Ale Snodgrass ho taky nedostal, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Hull na ich pomery vynikajúco bránil a takto ich rozhodca zareže. Na posratého aj záchod spadne, Hull nastrelil 3x tyč a takto to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG-Valncia, Jones, Rojo, Darmian- Carrick, Herrera, Pogba- Lingard, Ibra, Rooney

Mám takovej blbej pocit, že dneska Rojo někomu zlomí nohu nebo dostane konečně redku

Reagovat
Whitemedia

třeba zrakví Yacoba

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

no jsem zvedavej. Pokud se Wazza hecne, tak by to mohlo byt ok. Ale radsi bych tam misto nej videl Martiala, Rashe nebo Matu.. A misto kvetaka na lavce Bastiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Rash nebo Martial by se mi nalevo taky líbil víc, ale uvdíme. A místo Felláka bych na lavičce raději viděl kohokoliv.

Reagovat
Busby babes

presne, treba nejakou pani zpublika a udelat z toho akci pro fanousky.

Reagovat
Busby babes

kadzopadne to bude tezkej zapas, WBA ted hraji dobre, doma... snad budou hrat trochu otevrene, to by nam mohlo vyhovovat, ale teda skoda, ze vepredu neni moc rychlosti na protiutoky... kazdopadne to chce vyhraat, jakkoliv usmudlane, ale vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mám celkem strach, obzvlášť po tom Rondonově hattricku, byla by škoda dneska ztratit. Hlavně něco proměnit, o defenzivu bych zas až tak strach neměl, tam to relativně funguje.

Reagovat
vodka

darmian jako ok, byl sem pro, aby dostal šance, ale po tom, co tam 3 zápasy po sobě hoří jak papír, tak dostane šanci další?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil, dkyby se v zimě připojil k Depayovi a Schneiderlinovi. Ale alternativ na tu pozici moc není. Za mě osobně bych tam radši viděl Blinda.

Reagovat
SunFells

Ulloa s Grayem se dostanou na hřiště a za dvě minuty udělají gól

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľný príbeh

Reagovat
Mastný Chobot

Payet musí byť jeden z najinteligentnejších hráčov, akí kedy hrali PL

Reagovat
Mastný Chobot

ten pas teraz... to by urobili tak dvaja, možno traja hráči na svete (Messi, Mesut a Payet)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, ten prostřední by jen přihlížel a rozhazoval rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vodka

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke ďalšou obeťou Csaplarovej pasci? Dokonca umocnenej červenou kartou.

Reagovat
Busby babes

Csapiho past!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

dobre jim tak, kdyby Allen nebyl blbej a nedaval goly ve 3. minute nastaveni, byl by klid.

Reagovat
REPLIKATOR

Antonio

Reagovat
Gunner14

Tak co dostane Rojo konečně svoje vytoužené volno na Vánoce nebo ho zase pojebe rozhodčí?

Reagovat
Busby babes

moc by me neprekvapilo, kdyby dneska dostal cervenou i za nejakej nic moc zakrok...

Reagovat
Busby babes

a yas na Digi poslouchat, ajk je Gerrard nejvetsim hracem sve generace v anglii. ach jo.

Reagovat
Coutinho10

tak docela me laka Championship a souboj Zola vs Skalak

#BHAFC team v #BCFC: Stockdale, Bruno, Dunk, Duffy, Bong; Knockaert, Stephens, Sidwell, Skalak; Baldock, Murray. #BCFCvBHA

Reagovat
nani92

0:3

Reagovat
Busby babes

docela me bavi, jak se pred kazdym zapasem vytahne statistika,jak se proti tomu danemu souperi Rooneymu dari... vsak dal 250 golu, tak je jasne, ze to nedal jednomu tymu...

Reagovat
vodka

to se pískat dalo, no...

Reagovat
nani92

neskutočné

Reagovat
vodka

IBRAAAAAAA

Reagovat
vodka

a Lingard pecka centr, škoda, že to bude asi jeden z posledních v zápase, co trefí

Reagovat
Busby babes

staci.

Reagovat
smazaný uživatel

nelži ty p*čo, teď krásně na šreka

Reagovat
pingla

Ibra

Reagovat
Ligter

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-HI-MO-VIC!

Reagovat
niflheim

Zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
nani92

BOH

Reagovat
CR7RONALDO

Paráda

Reagovat
bbbauch

ZLATAN

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Busby babes

Tony. Jesse. A Zlatan parada.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale celá tá akcia presne jak som si predstavoval, hlavne ten center

Reagovat
Busby babes

Jinak predtim to asi mohla byt penalta, ne? Asi by byla prisna, ale faul to teda byl. Jen skoda, ze Jesse je lehkej jak papir no.

Reagovat
Miguel19

Zrazu se WBA nesnaží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher to tam mancs zas pusta?

Reagovat
nani92

nežiarli

Reagovat
vodka

to víš, v LFC jsou zvyklí na to, že jim klubové legendy tituly prohrávají...

Reagovat
smazaný uživatel

Obr legenda Fletcher .

Reagovat
Ligter

škoda, těsný

Reagovat
nani92

Rooooooney

Reagovat
Busby babes

hlavne nechapu, proc nesel sam do zakonceni.

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Wazza, co to zkousel?

Reagovat
Miguel19

To mohla být rudá a ani by nepípl..

Reagovat
Busby babes

me tohle teda zas tak strasny neprislo, protoze loktem mu teda nedal. Ramenem no. cervena by imho byla teda sakra prisna.

Reagovat
T44v3tt1

Jenže balon byl už dávno pryč a mohl mu způsobit solidní zranění. Takže si to mohl v klidu odpustit, idiot

Reagovat
Busby babes

davno... tak urcite no.

Reagovat
nani92

pusti si šach

Reagovat
vodka

no, trapné je, že šel do něho pouze s úmyslem ho sejmout...

Reagovat
CubONE

Podla Webba zlta a on je nas

Reagovat
nani92

redka určite nie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

objektivita sama

Reagovat
niflheim

Zlatan

Reagovat
Whitemedia

kkt

Reagovat
nani92

old school

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
T44v3tt1

Jen žlutá, jo? Prase jedno

Reagovat
vodka

wtf, Ibra jaký bodyček

a Hrdlička: "jako z boxerského ringu" v boxerském ringu frčí bodyčeky jeden za druhým...

Reagovat
Busby babes

a jeste neoc o lokti, kterym mu nedal vubec. Ja teda nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nie moc inteligentne, ved skoro zranil najvacsieho trageda vo West Brom

Reagovat
Whitemedia

Phillips

Reagovat
Arbiter

Ten Zlatan snad ještě bude bojovat o krále střelců

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

nebude

Reagovat
Arbiter

no dobře, tak bude mezi nejlepšími ligovými střelci

Reagovat
nani92

to asi nie, ale vedie si skvele..niekedy si pri pohári vínka pustím ownysearch a tie tipovačky na jeho počet golov

Reagovat
smazaný uživatel

ownysearch funguje ? Já myslel že to zabalil

Reagovat
nani92

treba načasovať formu Tottenhamu

Reagovat
Azza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

kam to kopl ten Ibra?

Reagovat
Busby babes

Hlavne ted nedavejte gol...

Reagovat
Tolstobik

Rojo, to je strach, kdyz on nekoho brani tvl

Reagovat
Miguel19

Darmian dobrá střílená přihrávka

Reagovat
Whitemedia

West Brom tragédie..

Reagovat
Grahf

S tým futbalom proste vela golov dávať nebudeme. Po prvom sa už len zdržuje, žiadny tlak na branku.

Reagovat
Busby babes

nevim no, dve stoprocentni sance za polocas, dve dalsi nadejny situace, ktere mel jednou Wazza a jednou myslim Zlatan resit lip... me to teda malo neprijde.

Reagovat
Grahf

však je to samé nakopávanie na ibru, ktorý ak nespracuje, tak nemáme nič. To obliehanie je pomalé. Rooney+darmian ako keby tam ani neboli.

Reagovat
Busby babes

Tak Rooney tam dneska hodne pomaha Darmianovi. takze ta strana trochu trpi. na druhou stranu Tony se dneska taky dopredu tolik nepousti.

Reagovat
vodka

no, Rooney přesto při troše štěstí mohl mít prsty ve dvou gólech...

Reagovat
Grahf

pripomína mi to taktiku kozáka, všetko na Nemca

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

jo a brevno Wazzy. to je pet dobrych pozic.

Reagovat
nani92

nebude to tým, že ten zápas vždy po prvom gole vypneš? lebo tvoje komentáre sa väčšinou nezhodujú s realitou..

Reagovat
Mimalu

jj, ostuda ten fotbal, nedat na WBA aspoň 3 góly za poločas, to je na rezignaci...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to je tím, že nemáme systém a hrajeme na to - hlavně nedostát góla a uhrát to na individuální kvalitu... prostě typický murínský fotbal, někdo nahoře postoval, že už jsme 30x krát uklidili míč do píče

ale asi se díváme na jiný zápas, prý hrajeme krásný ofenzivní fotbal a už jsme měli 5 tutovek

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

Before fouling Salomon Rondon in the 9th minute, Phil Jones had gone 618 minutes without committing a foul in the Premier League.

Reagovat
kiwwi

vedieme, hru uplne kontrolujeme, zvysne sance sme nepremenili, som zvedavy kedy pride vyrovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

WBA sa málo snažia nejako. Úplne ma sklamali. Mali by viac chodiť čítať diskusiu EF, nech držia nastolený trend.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme, hru úplně kontrolujeme, další šance jsme neproměnili, jsem zvědavý, kdy přidáme další góly

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaký má WBA v poslední době výsledky jsou docela odevzdaní.

Reagovat
nani92

tak Fellainiho zadarmo nedostanú

Reagovat
Whitemedia

Pulis zařídil

Reagovat
niflheim

Tony si s Lingaardem vůbec nerozumí, ta pravá strana je zabitá.

Reagovat
Busby babes

Wazza s Ibrou taky ne, leva strana je zabita...

Reagovat
I am Mancunian

tam je hlavne tragicky darmian

Reagovat
niflheim

Michael Carrick's first half by numbers vs. West Brom:

100% aerial duels won

93% pass accuracy

4 interceptions

2 clearances

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

Ibra je fakt král

Reagovat
vodka

ale komické je, že Ibrovi se to dvakrát odrazí od protihráče do protipohybu a do brány a Rooney razítkuje břevna

Reagovat
Busby babes

ale zas ma dalsi acko.

Reagovat
nani92

BOOOOOOOOOOOOOOOOOH

Reagovat
niflheim

No hurá, konečně vedení o dva góly

Reagovat
bbbauch

Jeste jeden

Reagovat
Busby babes

Z toho kluka jednou neco bude... uzasny.

Reagovat
Miguel19

Ty vole, to šlo úplně do prdele...

Reagovat
Coutinho10

tak Skalak zatim nic moc....zaslouzeny vedeni Birminghamu

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne sa dostáva do formy

Reagovat
kiwwi

A teraz si predstavte co by to bolo keby sme tam nemali palica a útočníka co nás brzdí

Reagovat
nani92

tak by bol už Berbatov podpísaný

Reagovat
alcantara

O Ibrovi moze pochybovat len retard, analfabet alebo vladis... Co je niekedy(vzdy?) vlastne synonymum...

Reagovat
nani92

Krstný otec futbalovej scény

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
nani92

ukáž mi momentálne lepšieho 35+ hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

jeden me napada: Michael Carrick.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Busby babes

Kterej hrac nad 35 let je ted lepsi?

Reagovat
Svatej

Pelé

Reagovat
Busby babes

a ze toho Pele letos odehral.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
frank

Reagovat
CR7RONALDO

Lingard

Reagovat
Busby babes

za co ji dostal Rojo?

Reagovat
Arbiter

za účast v potyčce, ale Rondon měl dostat rudnou asi, no...

Reagovat
Busby babes

vsak Rojo mu tam asi neco rekl, ale nestrcil do nej, jen mu odstrcil ruku... imho mel dostat kartu jen Rondon. ale je to asi jedno. Rojo si to vybral jindy no...

Reagovat
Arbiter

kolik mu chybí do stopky?

Reagovat
Ligter

v tomhle zápase už jen jedna žlutá

Reagovat
Busby babes

tohle byla jeho treti v PL. nevim, jestli dostal v poharech...

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být rudá do píče rondon

Reagovat
Miguel19

Rondon Rudá.

Reagovat
vladis271

dobre napiču kolo zatiaľ.

spokojný môže byť len zayo. Oba tímy ktorým fandí zdá sa vyhrajú.

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

+ goly dávajú obľúbenci

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Mourinho, Costa. Podľa mňa by si mal zájsť za psychiatrom.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná rudá ty voe

Reagovat
Ligter

tam to slušně zavánělo rukou ale

Reagovat
Busby babes

rameno.

Reagovat
Ligter

jojo, potřeboval jsem opakovaný záběr

Reagovat
stiflerovamama

dpc United najuplakanejsie muzstvo v sutazi

Reagovat
nani92

Romero

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

opäť

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Rojo má fakt divný účes. jak kdyby nosil na čele hřeben

Reagovat
Busby babes

co to ted placa o tom Rashovi?

Reagovat
nani92

asi hral nedávno Fifu za Huntera..

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

vysvětlete mi, proč je tak nereálné tam poslat toho Schweinsteigera nebo Schneiderlina namísto Fellainiho

Reagovat
Busby babes

to nikdo nechape... kazdopadne ted je asi zajimavej kurz na WBA.

Reagovat
Busby babes

Away end singing: "If Fellaini scores, we're on the pitch."

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

ten Sir Bobby musí mať fakt úžasnú ženu, že ju baví s ním chodiť stále dokonca aj na away zápasy <3

Reagovat
smazaný uživatel

třeba on nechce, ale ona ho nutí, co víš

Reagovat
nani92

potom je ešte úžasnejšia

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

chces aby ti dala?

Reagovat
smazaný uživatel

ha

Reagovat
Lacko_Boh

2014

Reagovat
Coutinho10

Knockaert Gooooaaaaal skvele Brighton

Reagovat
stiflerovamama

Olsson to je najvacsi drevak

Reagovat
Coutinho10

woooow Muuurraaaaaay Gooooooaaaaaaaaaaal 1+1 to je zaver tyhle vydreny zapasy by mohly konecne stacit na postup do PL

Reagovat
smazaný uživatel

toľko klubov v Championship, ktoré by som rád videl v PL. Leeds, Sheffield Wednesday, Brighton, Derby, Nottingham, Aston Villa, Birmingham a Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby, Birmingham, Leeds, Brighton

Reagovat
Coutinho10

Brighton, Leeds, Norwich, Nottingham klidne taky nebo i Birmingham a Vydrovo Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zabojujeme ! 2:1 Sterling, KDB - Özil

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
SunFells

Bude před Bravem Otamendi se Stonesem?

Reagovat
Manik...

Dneska City pořádnej výkon... Ať se Guardiola konečně ukáže...

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To preview MC - Arsenal je slušná agitka. Typický Counter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Tak asi zatial najdolezitejsi zapas sezony. Po trapase s Evertonom je ciel jasny : 3 body. Stracame 9 bodov a musime zareagovat vyhrou. Uz chcem vidiet poriadny vykon proti top tymu, konecne by sa uz mohol zobudit aj Ozil lebo tieto zapasy nezvlada. Mozno by som aj posadil Thea a dal Iwobiho alebo Lucasa. COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nezvládá

Reagovat
Lacko_Boh

bol by som MIlan (milo) prekvapený ak by Theo nehral

Reagovat
Mastný Chobot

lebo si Jebomír (jebnutý)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Dneska ideál kříž

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mr.Silver

Ocekavam easy win. 1:3

Reagovat
Mastný Chobot

jeden z najdôležitejších zápasov sezóny, musíme vyhrať, všetko iné bude veľmi zlé

Reagovat
smazaný uživatel

snad prohrajete 2:1

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

chcem namotivovať chalaňov

Reagovat
nani92

zápasy s Big 4 nikdy nie sú dôležité zápasy, ide o prestíž

Reagovat
SunFells

City nepatřili do Big 4.

Reagovat
nani92

tabuľkovo, nie historicky

Reagovat
SunFells

Top 4, nemáš zač.

Reagovat
nani92

pekne odvádzaš pozornosť od toho, že dnes môžete prehrať

Reagovat
SunFells

Já to beru tak, že můžeme vyhrát Ale proti City je aspoň bod povinnost, ti na nás neuměli ani když měli brankáře a obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli získáte nějaké body proti nim, tak nám dlužíte jedno velké díky za Aguera, který by vás jinak zmastil jak dálniční kurvu

Reagovat
SunFells

Aha, že to už ten slabčák tolikrát dokázal. Dostanete akorát zdrba, že jste pustili do sestavy Iheanacha, šulci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si opravdu mimo

Reagovat
SunFells

Ne, jenom ty jsi Kubajs888.

Reagovat
Lacko_Boh

raz vyhras, raz prehraš

vzdy lepsie jak ked nehras

dolezity je kruh ludi pre ktorych hru nikdy nevzdas !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

city nepatrili do Big 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si moula

Reagovat
SunFells

Doplň si znalosti debile.

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně ty moulo City patří do top 4 ještě jednou pro méně chápavé, (nejde o historii ta je pro historiky ) takže -

15/16 4. místo,

14/15 2. místo,

13/14 1. místo,

12/13 2. místo,

11/12 1. místo,

10/11 3. místo,

09/10 5. místo (ok beru) ale, ...

možná si opravdu doplň znalosti nejdříve ty, protože nevědět, že více jak pět let City patří do top 4 je žalostné navíc Arsenalu dost často dochází "tah na bránu" tak prosím pšt

Reagovat
SunFells

Heh, ty se vyser na doplňování znalostí o Big 4 a vrhni se k Čítance, protože tyhle mezery, co máš, jsou mnohem závažnějšího charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemá smysl to je jak když píši (mluvím) do zdi pa pa

Reagovat
SunFells

Ty hlavně nevíš o čem píšeš chlapče nešťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

pa pa

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ángel di María 22

3:0 City

Reagovat
FCSL

2:2 Kashima

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neprohraje.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Jon_LeGossip/status/810436353322258433

Tohle by byla pecka. Kluivert prej uvazuje o tom, ze do PSG privede LVG. Kam Di Maria utece ted?

Reagovat
nani92

k nám z Mourinhom

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Toure - Sagna vl., Bravo vl.

Reagovat
smazaný uživatel

MC - Arsenal měli dávat ve 3.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neprohrajem..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Grahf

Ten Ozil za oknom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
diastan

Dneska je musíme smést

Reagovat
fajdax

OT: nevíte prosim někdo jak se jmenuje taková vánoční pop písnička, kde typek anglicky zpívá a kolem nej tancujou takové hezké slečny s vánočníma oblečkama?

Reagovat
C-M@ster

Hmmm každá druhá písnička?

https://www.youtube.com/watch?v=5Fmf3D9oNn4

Reagovat
patas92

Letos to nikdo nevysílá...Vánoce na hovno

Reagovat
C-M@ster

To mě taky fascinuje ten fenomén.

Člověk si může stáhnout co chce v super kvalitě, ale stejně se na to radši podívá v televizi s milionem reklam.

Reagovat
elChe

ne každej je zloděj třeba....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt?

Reagovat
patas92

Jj, hnusný podraz

Reagovat
smazaný uživatel

jebe jim

Reagovat
fajdax

Jo to je ona díky

Reagovat
Grahf

Reagovat
fenixLFC

soton zaujimava zostava-bez fonteho longa a tadica...

Reagovat
Hachim Mastour

Tento zápas už to musí hrať Iwobi a Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.obbod.com/cs/snimky/vysehrad-2-dil/

nejlepší jak tam hraje cigásnký sen a sms od Křetinského: už nechoď

Reagovat
smazaný uživatel

kdy má být 3. díl?

Reagovat
smazaný uživatel

teď někdy by měl vyjít tak snad co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Akééééé

Reagovat
smazaný uživatel

On bude miesto Cahilla úžasný

Reagovat
Mimalu

tam bude Zouma....

Reagovat
Coutinho10

Akeeeeeeeee fantaaaasy

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
Gunnersaurus

Wilshere asist

Reagovat
Mastný Chobot

asi jeho prvý kanadský bod tento rok, či? ale všetci si ho pochvaľujú, teraz bol zvolený hráčom mesiaca, Howe ho ospevuje, kde sa dá, fanúšikovia na twitteri ho majú za najlepšieho hráča - zatiaľ to bol skvelý ťah od nás.

Reagovat
Gunnersaurus

aj mne sa zdá teraz ho sledujem prvýkrát a už dvakrát dosť blbo vzadu stratil loptu tak neviem, ale dopredu super

Reagovat
SunFells

Není možné

Reagovat
Whitemedia

Aké, Bertrand.. pěkný dneska

Reagovat
off-olda

Škoda, že Romeu sedí za karty.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Honza Matoušek

OT: Královna ❤️

Reagovat
off-olda

Vždyť jí je 90 let.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

na starom bicykli sa najlepšie jazdí

Reagovat
B3n

Ale musí být furt pojízdnej

Reagovat
lofin9

Na starej piči dobre sa cvičí

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko na bojisku, ľahko na pičisku.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ma diru a zije

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Lara , ale i Gabina dneska pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Laura*

Reagovat
Mimalu

nope, to byla menší narážka na nejlepší zimní sport - Alpské lyžovaní a dnešní vítězství Lary Gut...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nikoho nezajima..

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Je mi krajně nesympatická a v biatlonu jí nepřeju nic dobrého.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Wat

Reagovat
Thorrin

Reagovat
ZB 07

nádherný závody dneska, fantastická atmosféra...všem doporučuju

Reagovat
andrew96

Já to vstřebávám ještě teď. Jak Gábina jela do cíle, tak jsem myslel, že tribuna spadne. Úžasné, i Ondra předtím.

Reagovat
ZB 07

hlavně se mi líbilo, jak ty lidi fandili třeba i Michalovi, kterej sice jel beznadějně poslední, ale stejně sklidil obrovskej aplaus. Příští rok (pokud se tu pojde) si to stoprocentně zopakuju

Reagovat
ZB 07

*pojede

Reagovat
andrew96

Jo to bylo super, i jak tam střílela beznadějně poslední Švédka, tak její čistou střelbu ocenili aplausem. Příští rok asi nebude, leda že by to sebrali Rusům, ale to si myslím IBU neudělá.

Reagovat
ZB 07

Já tomu možná trošku naivně věřím, přeci jen ta hrozba bojkotu nejlepších závodníků v čele s Fourcadem by mohla IBU trošku nahlodat

Reagovat
andrew96

NMNM se parádně ukázalo při MS 2013 a když se ta show zopakovala i při SP ve 2015, tak nechápu, že pořád nemá jisté místo v SP. Vždyť toto není ani v Oberhofu/ Ruhpoldingu/ Antholzi/ Oslu, kde se jezdí pravidelně. No snad se to ještě nějak vyvrbí.

Jen tak pro zajímavost, kde jsi byl? Já byl na Áčku nad cílem, příští rok bych si tam stoupl zase.

Reagovat
ZB 07

E2, skoro na kraji...taky jsem chtěl doprostřed, ale nakonec jsem byl rád, že jsem vůbec nějaký lístky sehnal

Sice jsem neviděl na střelnici, ale jinak byl na trať až překvapivě parádní výhled a celkově jsem byl až na ty nevyhnutelný fronty u stánků překvapenej skvělou organizací

Reagovat
andrew96

Já kupoval lístky už v únoru, taky o ně byla bitka, že spadla celá síť. A organizace fakt super, kdo si stěžoval na fronty u záchodů a občerstvení, tak byl asi hodně naivní, s tím se muselo počítat. A pak ještě byl problém se dostat z NMNM, ale celkově tohoto výletu rozhodně nelituju.

Reagovat
ZB 07

Ta cesta zpátky byla hodně zajímavá no...my jsme měli zaparkovaný na zmrzlým poli a dostat se z tama byl celkem kumšt. Navíc byla polovina cest zavřených, takže nás to hodilo až na D1...a k tomu ta sněhová vánice

Ale taky toho nelituju, když to porovnám třeba s Kometou a Hokejovými Hrami z letošního ledna, tak biatlon byl tak o 2 třídy výš

Reagovat
andrew96

My jsme vyjeli brzo a parkovali jsme na betonovém parkovišti u nádraží a ještě tam v podstatě nikdo nebyl, ale i tak jsme se odtamtud dostávali dlouho. Ale klidně to kvůli biatlonu znovu podstoupím.

Reagovat
ZB 07

Jinak když ještě trošku odbočím, tak tys zůstával na předání medailí po posledním závodu? Ve chvíli, kdy si vzala Gabča mikrofon a říkala, že to je pro ní nejlepší moment v kariéře, tak jsem byl snad poprvý v životě na nějaké sportovní akci upřímně dojatej...skvělý pocit u toho být

Reagovat
andrew96

Zůstal, to bylo krásné, pak jsem si s ní dole i plácl Ale byl jsem tak u vytržení že jsem nestihl být dojatý.

Ale pamatuji si (a to tebe potěší obzvlášť), že opravdu dojatý na sportovní akci jsem byl na Švacniho rozlučce, ač nejsem Zbrojovák, ale když jsem viděl, jak Lužánky ožily a ten šťastný dav hned po přichodu na tribunu, tak se mně normálně hrnuly slzy do oči.

Reagovat
ZB 07

Na Švanciho rozučku jsem taky pomyslel, ale já osobně to popravdě ani moc nepovažuji za sportovní akci, protože víc než na to, co se dělo na hřišti, jsem koukal po tribunách Ale když teď tak nad tím přemýšlím, tak tyto 2 akce byly v ČR v novodobé historii vlastně nejhojněji navštívené, ne?

Reagovat
andrew96

No to asi bude pravda. Teď nevím kolik bylo na hokeji pod širým nebem v Pardubicích a v Brně, ale asi pořád méně.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Gunnersaurus

ten Boufal je kurva riadna

Reagovat
fenixLFC

hojbjerg by sa uz ale mohol spamatat

Reagovat
fenixLFC

mal pisknut penaltu, yoshida si spomenul na kamikadze predkov

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Iwobi- Alexis

Klasika

Reagovat
FCSL

Ospina, Gibbs, Holding, Elneny, Ox, Perez, Giroud

Reagovat
Nikikrew

tal Iwobi namiesto Oxa iba, skor by som posadil The ale ok. Som zvedavy ako sa vysporiada s touto situaciou najma Giroud.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo je spolu s Alexisom jediný hráč, ktorý dokáže pravidelne dávať góly vo veľkých zápasoch.

Reagovat
Nikikrew

Som si toho vedomy, snad sa teda dnes Theo chyti, na Evertone teda zahral peknu biedu, naopak Ox mi pride konecne v ako takej forme.

Reagovat
Taiger

Ox je momentálně nejlepší křídlo hrající na křídle.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi namiesto Oxa, inak konštanta

Reagovat
FCSL

Bravo, Kolarov, Zabaleta (c), Otamendi, Clichy, Fernando, Sterling, De Bruyne, Sané, Silva, Toure

Reagovat
Miguel19

Tohle jestli Arsenal neporazí

Reagovat
diastan

to je bída toto. Naději nám dává jen to, že začíná ,,čas Arsenalu,,.

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana

To musime prejet, nic jineho nez vyhra me nezajima

Reagovat
Tommy the Gunner

Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rod

Reagovat
Mimalu

Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriguez

Reagovat
Usty

JAY! Ten si to zaslouží jako nikdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jay

Reagovat
Taiger

Není Ox, nebudou 3 body. Jediná možnost že zas rozhodne z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Akého bude tá obrana budúci týždeň slušne deravá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Mám z toho dneska nějak špatný pocit Dneska prohrát, může přijít krize a než se nadějeme, hrajeme zase o 4 místo se slépkama, což naštěstí zvládneme, protože bagr

Reagovat
PP

držte už hubu tady s těma poraženeckýma kecama.. Dneska 1:3 pro nás a nahánění Chelsea..

Reagovat
Edgewalker

Máš pravdu! Tvrdě do nich! Navíc poslední výsledky proti City jsou velmi dobré!

Reagovat
čutalista

Past sklapne, natotata. Ale jestli sese dneska Wenger usmeje, tak to mate v kapsy. Nechci vam brat, tuze nadeji.

Reagovat
čutalista

Snad jste si to přeložili, psaní z mobilu no. :))

Reagovat
smazaný uživatel

James Rodriguez:"I can't guarantee that I'll stay at Real Madrid, I have offers & 7 days to think about it. I want to play more"

Reagovat
Miguel19

Byl by blbej kdyby zůstal. Hrát nebude, ani když se zraní někdo z BBC..uvidíma zda bude dělat problémy Real..

Reagovat
Infernoqt

kam s ním teda?

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud se nám ho podaří získat a navíc ho ještě z velké části financovat z prodeje Oscara, tak to bude majstrštyk.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Toto moze dopadnut hocijako ale ak by nam to dnes kliklo, neprekvapila by ma vysoka vyhra nasich

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

zas skvela analyza na Digi. To je tak fanouskovske pojeti vuci Pepkovi.

No kazdopadne jsem zvedavej, na papire je ta sestava City imho strasne slaba.

Reagovat
Amos

Dnes čekám debakl, Touré a Silva nám seknou každej dva fíky, za nás jeden Alexis.

Reagovat
PP

další takový..

Reagovat
diastan

Reagovat
elChe

nějakej stream?

Reagovat
Busby babes

Gundogan umrel nebo proc maj vsichni tricka s jeho jmenem?

Reagovat
Trand

Prý out do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

#prayforGundogan

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

proč mají ty dresy s Gundoganem? Něco osobního se mu stalo nebo to je kvůli tomu jeho zranění?

Reagovat
Busby babes

asi ho utratili, jak u koni no...

Reagovat
Busby babes

kazdopadne jeste chvili a RIP Gundogan bude trendit na twitteru

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jebe, Dele?

Reagovat
PP

Prosím hráče Gabriel, aby se nezatěžoval s nahrávkami a kopal veškeré balony dopotoka, doprdele.. do Podolí..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Walcoooooooooooooootttttttttttt

Reagovat
Mimalu

Walcooooooooooooott

Reagovat
captain18

Fioooooooooooooooooo

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

To je panečku obrana

Reagovat
smazaný uživatel

FEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tommy the Gunner

FIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
nani92

to budú jatky

Reagovat
ADM

Stalo sa niekedy, že by sa Pep nenapil po inkasovanom góle?

Reagovat
Counter

THeOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mr.Silver

GG ez

Reagovat
bartlu

alexiseeeek

Reagovat
Mimalu

obrana City

Reagovat
smazaný uživatel

JATKYYY

Reagovat
aramaki

Je tááááám

Reagovat
PP

Ve třech proti pěti.. paráda!!

Reagovat
Taiger

Bravo pokračuje ve svých statistikách.

Reagovat
nani92

Mourinho = Conte > Wenger > Klopp > Guardiola

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

Walcott!!

Reagovat
havrys99

THEOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Shity

Otamendi je fakt sráč. A Zabaleta skluzuje hlavou napřed

Reagovat
Hachim Mastour

Kvôli EF som nevidel gól.

Reagovat
Busby babes

ta obrana City je skvela.

Reagovat
Trand

TJW

Reagovat
Honza Matoušek

Co to bylo za skluz od Zabalety? To chtěl blokovat hlavou?

Reagovat
Nikikrew

obrana tvl

Reagovat
diastan

Reagovat
Tommy the Gunner

uff

Reagovat
PP

pffff... dokonalý pas ale..

Reagovat
stiflerovamama

Paliiiic

Reagovat
LAM

Největší problém City je,že potřebujou moc šancí na gol.

Reagovat
KingMaster13

a zároveň je nepodrží obrana a golman

Reagovat
smazaný uživatel

kua tie obrany, dnes padne vela golov

Reagovat
fenixLFC

sterling

Reagovat
t0mmy33MCFC

arsenal dostane popici

Reagovat
Whitemedia

Mangala>Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší co se mohlo stát

Reagovat
bartlu

vole jak to tam alexis koucuje

Reagovat
Taiger

On může.

Reagovat
bartlu

sak samozrejme, je to milacek ♥

Reagovat
Arbiter

Podařilo se někdy někomu získat titul s brankářem, který by byl průměrný (resp. průměrný v mistrovské sezóně)?

Reagovat
Mindas

Podle Pepa to bylo asi dvakrát City.

Reagovat
oddy

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lacko_Boh

Podla jedneho chalana ...sak ked napisem ten klub budete vediet ktoreho myslim. Bayern. A asi aj Borussia.

Reagovat
patas92

Podle několika chalanů se to Barceloně povedlo mnohokrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo Walker to slušně zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Musíme úspěšnost přihrávek tak 30%. Zatím hrůza.

Reagovat
Trand

*mít

Reagovat
pingla

2 střely Watfordu, 6 střel Leicesteru a 4 střely Chelsea z toho 7 gólů a dnes zatím 1 střela a 1 gól

Reagovat
Whitemedia

Tolik peněz za Mangalu, Otamendiho a Stonese a ta obrana pořád vypadá tak zoufale

Reagovat
Lacko_Boh

Pre taketo zapasy Alexis hra futbal uplne mu zavidim ten pocit teraz

Reagovat
smazaný uživatel

si empatický človek, to ma teší

Reagovat
fenixLFC

to vazne chce city vyhrat s bravom v brane a sterlingom na hrote?

Reagovat
Greny

možná by byla vetsi sance kdyby byl na hrote Bravo a Sterling v bráně

Reagovat
fenixLFC

tak mensie tazko

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
mr.Silver

Iwobi

Reagovat
bartlu

aneb kdyz mas mysleni jak ozil ale techniku jako jenda koler

Reagovat
Whitemedia

Jenda měl na svou výšku excelentní techniku

Reagovat
Lacko_Boh

to je ťažký kop v šprinte dať nartom falš, Hop alebo trop. Toto bol trop no.

Reagovat
Taiger

Burney

Reagovat
Tommy the Gunner

potěší

Reagovat
Miguel19

Bruyne ta vracečka s Bellerínem

Reagovat
smazaný uživatel

Winks výborně zabojuje a Walker opět maximálně laxně do souboje

Reagovat
smazaný uživatel

On tam furt něco vymýšlí místo toho, aby prostě a jednoduše odmáznul.

Reagovat
smazaný uživatel

Alliii konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Walker napravil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě jednou by to mohl napravit

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Taiger

Chudák Arteta, jak se musí na tý lavičce krotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep a jeho podmaňovanie PL.

Reagovat
Lacko_Boh

1.sezona

Reagovat
Greny

ale zas podívej se jakou mají prvni sezonu Klopp, Conte a s jakým kadrem oproti City

Reagovat
Lacko_Boh

Suhlasim. Aj ked Klopp ma viacej času ako Pep. A Conte je panko. Ale zaroven ma imho lepsi kader nez Pep.

Reagovat
Counter

Pro Kloppa to není první sezona. A Chelsea asi není až tak hráčsky tragická, jak se nás loni Mourinho snažil přimět.

Reagovat
SunFells

Man City taky ne, navíc si námořník povybíral posily sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

Reagovat
bbbauch

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Pedikcie jeho riťolezov boli iné.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Predikcia*

Reagovat
alcantara

Oliver a jeho prognozy

Reagovat
smazaný uživatel

Pohonil si? Už si jak Dušan, LFC vyhrá a vyletí jak čertík z krabičky.

Reagovat
alcantara

Ja nie, ty cez polcas ocividne vo velkom

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa MCFC nedarilo, ani si tu nebol.

Reagovat
alcantara

A to je presne ktore obdobie? Druha vec je ta, ze ja nie som fanda City, takze necitim povinnost tu niekoho pravidelne obhajovat.

Reagovat
mr.Silver

Peta ma dneska tragicke odkopy

Reagovat
smazaný uživatel

kdy neměl?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Arbiter

Třeba tehdy, kdy díky těm výkopům jsme zakládali úspěšné útočné akce?

Reagovat
Lacko_Boh

hm to ani nie tie vykopy ako Drogba

Reagovat
Arbiter

Peťa na Didiho, ten si to zpracoval a už to bylo nebezpečné Platí tam ale to, že Peťa toho Drogbu najít dokázal. Navíc i dneska založil výkopem jednu akci

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
Arbiter

neplsuj, byla to dlouhou dobu jedna z naších silných zbraní. Peťa nemá nejúžasnější kopací techniku, pořád v tom ale není žádný tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
lenckoj

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
B3n

Reagovat
blade115

Tohle je hrozně dementní zvyk...

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nej je velkej rozdil jestli odkopava z ruky a nebo ze zeme...

Reagovat
lenckoj

spíš neschopnost našich hráčů vyhrát hlavičkový souboj

Reagovat
lenckoj

+ neschopnost stoperů (hlavně Gabriela) rozehrát...

Reagovat
Heisenberg

PellegrINi

Reagovat
Lacko_Boh

My ani nehrame tak dobre ako City zle.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Man City zatiaľ dosť zúfalí až bezradní.

Reagovat
Nikikrew

Monreal zase dnes tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá vydarená vec od Saného.

Reagovat
PP

Iwobi je tragický.. místo něj snad klidně i Ox, ale ideálně Giroud na plac a Alexis na kraj..

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis na kraj isto nie, musi ostat tam kde je,teda vsade.

Reagovat
lajka30

Ono není vyprodáno na City?

Reagovat
Busby babes

kdy bylo?

Reagovat
bartlu

leva strana arsenalu dost bida...iwoby do obrany docela nulovy a monreal dostava na zadek

Reagovat
PP

na konci dva důležité zákroky Nacha.. ale jinak souhlas

Reagovat
Miguel19

Zabaleta už je marnej jak Ivanovič.

Reagovat
mr.Silver

Hrajem to, co musime a chceme. Ozil se musi probrat, dneska zase hodne laxni pristup. Chce to po prestavce zabrat, dat gola a v poklidu to dohrat.

Reagovat
Nikikrew

jo ale ovela lepsi vykon ako na Evertone. Treba dat ale rychlo druhy gol

Reagovat
diastan

a znovu 0 střel na branku za poločas, UTD pod LVG hadr, bohužel u nás ještě hoří obrana a brankář chytne 1 střelu z 5

Reagovat
diastan

dobře možná 1 byla

Reagovat
Infernoqt

no tak to všechno mění a výkon převyšuje očekávání

Reagovat
Bastaron

Co to má ten Zabaleta tu červenou skvrnu za uchem?

Reagovat
mr.Silver

Rakovina z tech hovadin, co jim Pepek pred zapasem rika.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Zatial dobry futbal z nasej strany, samozrejme skoda lacno stratenych lopt, City dobre presuju a to nam robi velke problemy. Musime tu loptu podrzat urcite dlhsie a dat ten druhy gol.

Reagovat
Taiger

Ox na plac pojistit a bude to pohodička.

Reagovat
bartlu

a hlavne je problem v zaloze arsenalu...ta vubec nestiha...city kontroluje mic, krasne chodi do plnych, tahnou to 30 metru pres stred hriste a nikde nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnavat Winkse s Carrollem je neucta k Winksovi. Jeden z mala nasich hracu, kteri se v soubojich mohou rovnat hracum Burnley. Prestoze vazi odhadem tak o 15 kilo min. Walker od zacatku nehral naplno a bylo to znat. Tou asistenci to napravil a pak uz to bylo v pohode.

Reagovat
Bastaron

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Bastaron

Máš tam napsané že jsi smazal účet.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem smazal. Ale cookies me drzi pri zivote.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda sa vam ten host v studiu na Digi taky trochu divny ?

Reagovat
Hachim Mastour

Je to borec.

Reagovat
SunFells

Paráda, že ten lofas nenasadil Iheanacha, dokonce ani Nolitovi. Snad tam ještě něco přidáme, bylo by trestuhodné zahazovat body s hlupákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapem to dobre ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko.

Reagovat
Mindas

Mancini je pořád volný?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Free_player

Kdo tedka kope penalty ? Ozil nebo Alexis ?

Reagovat
SunFells

Hráči City měli na sobě Gundoganovo triko?

Reagovat
Nikikrew

boha super

Reagovat
Miguel19

Saneeee

Reagovat
smazaný uživatel

rofl

Reagovat
diastan

OTOOOOOOOOOOOOOOOOCIIIIIIIIIIIIT

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Manik...

Sanéééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

tesny offsajdik

Reagovat
captain18

jasny

Reagovat
TopinB

Sanéeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
SunFells

Ty vole to je obrana. Ale byl to offside.

Reagovat
Mimalu

tak teď to Petr příliš nezvládl

Reagovat
Heisenberg

We were a bit unlucky with the offside...

Reagovat
Free_player

Hohoooo Sané

Reagovat
Tommy the Gunner

Hlavně se z toho neposrat a hrát dál

Reagovat
PP

Nemlich to samé pískli offside Nachovi, ted ne.. co se dá dělat..

Reagovat
Miguel19

Kurva takovej rasizmus na Yayu..

Reagovat
smazaný uživatel

sa cudujem, ze sa este cierny nestzaoval na farbu zltej karty ved to vyzera akoby mu ukazoval banan

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Co si to Hector provádí s vlasama? Vypadá jak nějaký mamlas z Barcelony.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
bartlu

ty kks az se ten gayko ozil rozbehne, tak to bude svatek...

Reagovat
Edgewalker

takže v sobotu?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi musí co nejdřív dolů

Reagovat
Miguel19

Arsenal se posral.

Reagovat
bartlu

arsenal se posral hned po tom, jak dal gola...

Reagovat
Edgewalker

Hrajem jak připosranci

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

A střídání až za 10 minut, snad to vydržíme!

Reagovat
mr.Silver

Ozil, Iwobi dolu, okazmite...

Reagovat
Nikikrew

jezis co zas hrame

Reagovat
smazaný uživatel

urobil dnes nieco ozil? vo vacsine velkych zapasov je uplne slabucky

Reagovat
bartlu

dneska je tam hlavne proto, ze wenger zkousi taktiku pri hre 10v11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16
Reagovat
pingla

Sane ozil

Reagovat
stiflerovamama

Ozil to je baletak

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesute jdi do prdele už s těmihle výkony

Reagovat
SunFells

Ať jde Gabriel do prdele, co couvá jak kokot.

Reagovat
Miguel19

Ozila bych okamžitě vykopal z hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

jedine stastie, ze city nema utocnika na tie centre a musia zbytocne prekombinovavat

Reagovat
FCSL

S takovou shit sestavou si nás tekhle vodí

Reagovat
mr.Silver

Boze, Ozil mi dneska pije krev

Reagovat
diastan

Pojďme na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Perez do hry.

Reagovat
PP

Ta naše hra je strašidelná.. Dát to Čechovi, aby to kopl dopředu na 160cm hráče, asi 10. chyba u vlastní 16ky, otřes..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Arséne střídej

Reagovat
bartlu

60.minute? neblazni :D

Reagovat
Tommy the Gunner

už tam jde Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil se pohybuje jak nejaka urazena vesnicka hvezda..

Reagovat
Miguel19

Švancara

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Dejte tam ten gol, než Arsenal vystřelí

Reagovat
Nikikrew

Nebudes striedat dpc?

Reagovat
Whitemedia

Ozila v týmu prostě nechceš

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

musíš mít koule na to ho posadit, v opačném případě souhlas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Afc hrajou mizerne, kazdopadne City si i s kreativcema jako Bruyne, Silva a Toure nedokazou vytvorit vubec nic zajimavyho, to je fakt neskutecna nuda.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Hrozně jim chybí hrot. Třeba Bruyne zkouší ty svoje super centry ale furt tam nikdo není..

Reagovat
Svatej

Jup, to stopro. Kazdopadne mi ta jejich hra pripomina to povestny braneni spanelu s micem. Jediny sance si zatim vytvorili ve chvili, kdy nechali Afc trochu vystoupit ven. Do plnych si nevytvorili absolutne nic, to je smutny.

Reagovat
ADM

Neskutočná nemohúcnosť zakončiť akciu...

A gol...

Reagovat
Svatej

presne

Reagovat
Svatej

Hmm... stejne si za tim stojim

Reagovat
bartlu

arsenal hraje hru "co nejrychleji ztratit mic"? zatim teda jedou bomby...po 5ti sekundach ztrati vzdycky mic

Reagovat
Heisenberg

Navrhuju koupit zahradního trpaslíka a kopat to na něj, výsledek bude dost podobnej stávajícímu stavu.

Reagovat
Edgewalker

Ten nový psycholog Ceri Evans s náma bude mít kurva hodně práce, snad se z toho chudák nezblázní

Reagovat
aramaki

Reagovat
bartlu

doufam, ze alexisek prestoupi...musi to byt unavujici tahnout na zadech kupu hoven aspon k tomu 4.mistu....to asi prestane bavit, kor kdyz nad tebou stoji stara dementni mrdka, co si hraje na trenera

Reagovat
mr.Silver

Proc nehrajem po zemi?

Reagovat
bartlu

wneger a taktika nejde dohromady

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Heisenberg

Protože nám to City nedovolí.

Reagovat
masly008

budeme,až nastoupí olina tak bude peťa dávat všechno do nohy uvidáš.

Reagovat
Heisenberg

33 nákopů

Reagovat
Tommy the Gunner

Ke zblití to je

Reagovat
diastan

Je to tááááááááááááááááááám

Reagovat
Mimalu

zaslouženě

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě, Arsenal totálně v píči.

Reagovat
diastan

2. poločas rozhodně

Reagovat
J0EL

Hanba kokoti

Reagovat
bartlu

wtf xhaka hraje? sem si ho vsimnul poprve jak ted kopl mic do prdele

Reagovat
masly008

tak nekazí jak francis tak není moc vidět no.

Reagovat
captain18

uplne zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten pass de bruyna

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Zaslouženě, celý zápas jsme slabší.

Reagovat
diastan

to byla přihrávka

Reagovat
Nikikrew

Monreal jezis nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem zase v pohode

Reagovat
Whitemedia

Arteta stylově neslavil

Reagovat
Tommy the Gunner

Dopíči kurva jebat na to

Reagovat
Counter

No jo, tragéd Guardiola

Reagovat
nani92

*Wenger a rozhodca

Reagovat
Counter

Proč rozhodčí?

Reagovat
nani92

lebo nevidel 1 a pol ofsajdu? teda ten prvý mu uznám, také treba púšťať, ale toto mal videiť..teda myslím asistenta, nie hlavného

Reagovat
alcantara

Nic jasne to nebolo, 50/50 situacia. Nebol v drahe strely. Tazke rozhodnutie.

Reagovat
ADM

tvl ale to tempo City v druhom polčase je niečo úžasné

Reagovat
Tomekcz

shitsenal

Reagovat
Azza

shity vs arsenal

Reagovat
Miguel19

Bruyne královský pas

Reagovat
SunFells

Piča to jsou tak jednoduché góly.

Reagovat
masly008

sterling ani neudělal kličku a stejně nacha povodil.

Reagovat
bartlu

wenger je rakovina arsenalu....

Reagovat
mr.Silver

Zas a opet nulova reakce na hru, Ozil mel jit dolu spolecne s Iwobim, ale Wenger proste nema koule na to, aby ho posadil. To uz nevyhrajem

Reagovat
FCSL

Těžší zápas a zase jsme k smíchu Nemít Alexise v téhle formě, tak máme o 10 bodů méně. Ozil at se jde vysrat

Reagovat
Infernoqt

No, aspon se bude házet špína na Wengera po zápase, když už ne na Guardiolu.

Reagovat
Mimalu

offside

Reagovat
J0EL

Monreal tiez uz nech ide do prdele s tymi vykonmi.

Reagovat
Free_player

pělně .. ehm tak tohle mohl Péťa mít

Reagovat
Heisenberg

We were a bit tired today, we lacked passion...

Reagovat
kiciN

Reagovat
Manik...

Raheeeeem

Reagovat
Mindas

Anglický dřevák Sterling.

Reagovat
lucius6

Co řikáš na jeh progres. Podle mě je tohle kompletně jinej hráč, než minulý rok. Hlavně ten jeho dribling a kontrola míče, to je letos tak o 200% lepší.

Reagovat
Mindas

Nevím, já viděl pod Pepem, tak tři zápasy. Ale tak podle reakci a z toho mála, co jsem viděl, je evidentní posun. To byla otázka času, jen fanoušci PD měli jako vždy jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

takze aj druhy gol offside, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

nebyyl

Reagovat
smazaný uživatel

silva tam zavadzal cechovi

Reagovat
kiwwi

Ne no

Reagovat
lucius6

Nebyl vůbec mezi Čechem a Sterlingem, naprosto mu nepřekážel, říkali to i na Sky sports, když ukazovali opakovaný záběr.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, skusil som, nevyslo

Reagovat
masly008

ale byl.

Reagovat
Trand

To nic nemění na tom, že hrajeme hrozně ale.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ale to nic nemeni na tom ze goly nemali platit

Reagovat
Trand

Ten první ne, ten druhej bych nechal.

Reagovat
Heisenberg

Morálně vedem 3:0

Reagovat
Miguel19

Však Čechovi nebránil, nestál v dráze střele..

Reagovat
Mimalu

tak stál v ofsajdovem postavení a zapojil se / pokoušel se míč tečovat, pokud ho musel Čech brát byť jen malilinko v potaz, tak už by to mělo být odmáváno. Hráč v takovém postavení, pokud se nepletu, musí dát jasně najevo, že nemá zájem hrát míč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

They got a quote from the PGMOL that Silva "wasn't in Cech's field of vision and he was too far away from the ball to interfere"

Reagovat
smazaný uživatel

aspon bude mat wenger vyhovorky

Reagovat
pejsek5

de Bruyne

Reagovat
nani92

Ozil svojim prístupom a tempom už nemá jednoducho na PL, respektíve ak obmedzil svoj počet exklúzivných prohrávok na minimum, tak je neskutočná príťaž..Alexia musia jednoznačne zplatiť nech to stojí čo to stojí a poobzerať sa po kvalitatívnej náhrade Ozila..ale zdá sa, že Wenger nemá na to, aby ho posadil či vystriedal..aj Rooney má lepšie čísla asi ako Ozil

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

mimochodem se měl u golu pískat ofside,ale co už.stejně hrajem sračku.

Reagovat
Svatej

Presne o tom mluvim. Celej zapas do plnych nemaji ani polosanci, ale jakmile nechaji Arsenal trochu vystoupit, tak jsou z toho okamzite hned tri sance a dva goly

Kazdopadne by remka byla lepsi, zaberte trochu

Reagovat
Edgewalker

Olino dej góla

Reagovat
bartlu

wenger je borec...75 minutr pripravoval hrace na tenhle moment...konecne ty nakopavane balony budou mit vyznam...wenger top

Reagovat
PP

Celý druhý poločas prakticky čekání na goly.. Kolik jsme měli ve 2. poločase držení míče? 20%? Kundy jedny už..

Reagovat
Cobra

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Cobra

Rychle ještě jeden, ať to můžu přepnout na City s Arsenalem

Reagovat
didosh

To bylje offside,ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Jinak Wenger už druhý prokauč v tejdnu...

Reagovat
havrys99

fakt tohle nebyl ofsajd ten druhej gól

Reagovat
Nikikrew

asi hej

Reagovat
havrys99

podle mě byl Silva úplně mimo zorný pole Čechovi, nijak mu nebránil v zákroku ani ve výhledu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
masly008

ale aktivně se zapojil do akce tím že tam natahoval nohu,dle pravidel top je ofside.

Reagovat
havrys99

já teď už nevím, jak ta situace vypadla, ale podle mě byl Silva tak 5m od míče i když se natahoval, Čechovi určitě nevadil

Reagovat
masly008

byl,ale rozhodčí to nemávl.ten pomezní tam dost hoří a má dost špatných rozhodnutí.

Reagovat
masly008

ta nachova strana hoří celkem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ox zraněnej

Reagovat
SunFells

Nenahrajem si uprostřed hřiště, tak zredukujem počet středopolařů, to je recept

Reagovat
bartlu

ozil ma ale sakra luxusni vyhled...jak se vzdycky zastavi 10-15 metru pred vapnem, aby mel krasny vyhled na to, jak ta akce city skonci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ox zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

tak to dopadá, když Wenger střídá před 70. minutou

Reagovat
smazaný uživatel

Offside neoffside hrají tužku a zasloužene prohrávají. Dědek bude ale zase bulet jak pradlena.

Reagovat
captain18

Ox

Reagovat
Mimalu

ta střídání Wengera

Reagovat
havrys99

néé OX ale proč nešel Peréz ty voe???

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

To je střídání ty vole

Reagovat
SunFells

To předtím bylo střídání, ty vole.

Reagovat
ADM

Wenger decision making

Reagovat
nani92

radšej prežiť v mužstve Moyesa, LVG a Mourinha ako by som mal fandiť senilnému Wengerovi

Reagovat
kiwwi

Otázka za milión, čo by predvádzal counter keby take striedanie urobil Mourinho

Reagovat
Mindas

No rozhodně by neupozorňoval na nějakého kiwwiho jako lofas.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se hrube pletes.

Reagovat
smazaný uživatel

To se plete tvůj zaostalý mozek

Reagovat
icka

Reagovat
bartlu

RESPEKT WENGER, FAKT KKTKO...to jako nikdo nevidi tu jeho senilitu a demenci? vole po 75ti minutach si uvedomi, ze na ty nakopavane mice tam mel dat Girouda? nebo to, ze stred zalohy je uplne ale uple v prdeli a po 80ti minutach tam da elnenyho???? KURVA SVET...SAK MU NASADTE PLENY A BRYNDAK...to uz je jeho konecna..

Reagovat
Trand

Jsme za druhej poločas snad nebyli na půlce City. Všechny nákopy sbírali hráči City, všechny odražený míče měli oni. To je pak těžký no. První poločas to ještě šlo, ale druhej nás City zavřeli strašně, neskutečná dominance.

Reagovat
Fenri

Naprosto otresny

Reagovat
smazaný uživatel

Pep škola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zda se mi to nebo ox nezacinal od zacatku?

Reagovat
J0EL

To co bolo za priposrane striedanie? Wenger bie aky je stav?

Reagovat
SunFells

Víte vy, kdo je na hřišti? Má hrát proti City s jedním záložníkem? Už předtím byla kokotina tam dát Oxe, aby pomohl Xhakovi.

Reagovat
J0EL

Vies, ze prehravame? Normalny trener sa neposere a da tam plnu. Toto je nahovno.

Reagovat
SunFells

Bezúčelně, na to je vás tady hodně borců.

Reagovat
J0EL

Jj videli sme.

Reagovat
SunFells

Naštěstí neviděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh atmosféra a popevky na Etihade.

Reagovat
Fenri

De bruyne

Reagovat
masly008

tvl theo je ještě na hřištil?

Reagovat
smazaný uživatel

walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo vlastne Ramsey sa nedostáva už ani na lavičku? A ignorácia Peréza po dvoch hattrickoch z takej hernej záťaže?

Reagovat
Edgewalker

Ramsey je po zranění, začal teprve trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Proc asi, zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Edgewalker

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád za to, že dementní fans, co ví všechno lépe než trenér, nejsou jen devízou Realu

Reagovat
popltak

Arsenal - hodně směšný klub.

Reagovat
bartlu

mit poradneho trenera, tak by mohli hrat vic, nez o 4.misto

Reagovat
Edgewalker

Počkej až budeme mít nového trenéra, vole

Reagovat
Whitemedia

To se načeká

Reagovat
bartlu

pravda...ta uboha placka wenger bez kousku sebereflexe tam bude strasit i po smrti

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Nikikrew

vravi fanusik United

Reagovat
nani92

trošku sme sa ku vám priblížili, ale už čoskoro sa vrátime na výslnie

Reagovat
nani92

Reagovat
tunkic

A United?!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tommy the Gunner

Elneny není nic jinýho než posouvač balónů

Reagovat
masly008

arteta vol.2

Reagovat
nani92

a kecálek..vyberá si dobrý čas na rozprávanie s rozhdocom

Reagovat
smazaný uživatel

aj takých je treba

Reagovat
PP

To nemá smysl.. Furt ta samá úvodní sestava dokud ti hráči nepadnou, střídání spíš oslabení než posílení či změna, prostě tento čas Wengerovi nesvědčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez

Reagovat
KingMaster13

Další trenér kterého Wenger porazil maximálně tak jednou

Reagovat
Nikikrew

dvakrat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som videl ako Yaya v 84 bezi doazdu branit

som v nemom uzase

Reagovat
bartlu

Kdo by tak mohl koupit Alexiska? Nejake napady?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Navas sa ani nepozrie, ci niekto vobec je vo vapne, on si spli svoju ulohy tym, ze odcentruje

Reagovat
vladino10

Čo ten bayern na jar teda, tu väčšina favorizovala arsenal, už ste to prehodnotili?

Reagovat
Fenri

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon sa mozeme sustredit na boj o stvrte miesto

Reagovat
mr.Silver

Na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nás, ale Burnley slušně zamklo. Jinak Winks opět výborný, za to Kane by mohl z fleku na lavku, ta jeho forma je hrůzostrašná.

Reagovat
smazaný uživatel

Peťo pod do utoku, at je sranda aspon..

Reagovat
mr.Silver

Ale ze nas zraneni Mustafiho takto slozi, to jsem teda necekal

Reagovat
PP

taky jsem si všiml

Reagovat
Liquid

vůbec to nesvádějte na Mustafiho, pro obsanci jednoho stopera nemá omluvu výkon Mesutka a dalších ofenzivních, snad ste něchtěli na Mancehsteru City vyhrát 0:1...

Reagovat
lenckoj

je obrovský rozdíl, jestli stoper rozehraje míč po zemi do zálohy a nebo jestli ho vrátí na golmana, který musí odkopnout na někoho kdo samozřejmě prohraje hlavičku...není to výmluva, je to prostě fakt a velký nedostatek kádru

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
diastan

Paráda druhý poločas byl dobrý z naší strany na tom třeba stavět do dalších zápasů, chce to chytit formu před LM, za 2 týdny nás čeká o parník těžší zápas a tento výsledek mi dodává trochu naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

wenger tleskam...vedeni arsenalu fakt kkti, tolik roku tam dela wenger speha, nici ten tym zevnitr a nikdo to nevidi...a jeste z neho delaji modlu....RESPEKT

Reagovat
Nikikrew

Jezis to je kokot ten rozhodca fakt sorry

Reagovat
Edgewalker

Ubohý výkon

Reagovat
masly008

teď nás rozhodčí dobře potrolil

Reagovat
nani92

aspoň sa bude mať Wenger načo vyhovoriť

Reagovat
bartlu

a wenger ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Nemám slov na tenhle výkon

Reagovat
Free_player

Výborně Arsenal jak ho známe takovejhle nám dělá radost nejvíc jen tak dál ....

Reagovat
Svatej

Dobra rozehravka

Reagovat
alcantara

Pep

Reagovat
t0mmy33MCFC

krasnej vykon, na zacatek sme je pustili at si muze 20 sasku na eurofotbalu napsat trapny komentar gooooooooooooooool a pak uz se Arsenal absolutne nedostal k mici

Reagovat
Svatej

Pusobiva taktika

Reagovat
smazaný uživatel

hmm působivý debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Specialist in failure

Reagovat
Liquid

Reagovat
Teoretik

V druhé půli to byla Pepova škola to tempo napadání a přihrávek bylo neuvěřitelné

Reagovat
PP

ale hovno.. Možná nejhorší výkon ve 2. poločase letos. Hráli jste dobře, ale asi 70% míčů jsme vám darovali..

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to tim, že hraješ to co ti soupeř dovolil

Reagovat
Free_player

Reagovat
vilp

To byla asi náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro manager reklamy na neúspěch Wenger A

Reagovat
tunkic

S touhle snahou at si Ozil sebere svy pozadavky na novou smlouvu a jde se flakat jinam!!

Reagovat
vanGomm

Derby Everton-FC Liverpool hosté mají možnost poskočit na druhou příčku tabulky stojí ve článku.Stejnou možnost by měli i kdyby to bylo jako dříve,tady když se počítalo za výhry místo 3 bodů dva V takových skupinách LM,EL,MS a EURO je to úplně k ničemu ten tříbodový systém.Důvod,proč to zavedli prý byl,aby ubylo remíz.Koukal jsem npř.na naši I.ligu a těch remíz tam je naopak ještě víc.Ono to v těch ostatních ligách bude +- podobné.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Origi > Lukaku

dneska z toho nemám dobrý pocit

Reagovat
kiwwi

dobry pocit z coho, zo zapasu ci z tej picoviny co si napisal?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

ze zápasu, to druhé bude za dva roky pravda, možná dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

z dnesneho MNF predzapasoveho studia ivko

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes snáď Everton znovu na plno zaberie a porazí Liverpool po dlhej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrilo by sa

Reagovat
Free_player

a Lukaku aspoň 2 fíky

Reagovat
Maresma

Dneska opět bez Matipa. Tak snad tam bude Klavan a ne Lucas..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar borci, nevíte kde bych se v okolí Prahy 6 mohl kouknout na derby ?

Reagovat
off-olda

Praha 5

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho má Vranejka ban ? Chybí mi jeho preview.

Reagovat
smazaný uživatel

*vrabejka

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting line-up v @Everton: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Firmino, Origi #EVELIV

Reagovat
smazaný uživatel

bez Matipa hrozně těžkej zápas to bude. Hlavně aby Origi nechtěl oplácet tomu praseti a neskončilo to rudou..

Reagovat
Coutinho10

j minule taky nebyl...musime to zvladnout

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, Klavan... no tady může LFC projet zápas, pokud Lukaku projeví větší snahu.

Reagovat
Coutinho10

Migno nas podrzi a vepredu neco promenime Eve dal vas, tak snad si ten svuj povedenej velkej zapas uz vybral

Reagovat
avicii

co je vlastne s Matipom, nic sa nejak nespominalo ci?

Reagovat
Coutinho10

taky sem na nic nenarazil ani minule...tak snad nic dlouhodobyho

Reagovat
avicii

a aspon na lavicke Studge a Can

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Dle ocekavani stejna sestava jako proti Arsenalu, tak snad to bude i vykon podobne urovne. COYB!

Reagovat
Zaschrona

Jamie Carragher on Monday Night Football: "I'd love to be playing tonight and kick an Everton player up in the air. I'd love to."

Reagovat
smazaný uživatel

The time to "do something" about referees will always be the day a manager criticises an official for making a mistake that helped his team.

Reagovat
nani92

Dedictví nebo fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za otázku

Reagovat
nani92

daj lepšiu

Reagovat
smazaný uživatel

,,Dedictví nebo fotbal?"?

Reagovat
Zaschrona

Zdedit fotbalovy klub

Reagovat
Mastný Chobot

učiteľka

Reagovat
Staenly10

Nějakej dobrej stream bude prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp jaký vážný v předzápasovém interview

Reagovat
nani92

nezvláda

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Toffees!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Free_player

Reagovat
nani92

<3

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostanú

Reagovat
blaugrana

OT: Je nejaký crack na origo fifu 17, aby som tam dostal Nou Camp?

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu ani na lavičke

Reagovat
X-bano-X

Kto vie čo za tým je....

Reagovat
Zaschrona

Nehraje dobre, nedostatecne presuje a dopredu mu to taky nejde. Dokud se nezlepsi, Koeman ho nenecha hrat.

Reagovat
Hokaido

Ale zase si nemyslím, že by na hřišti byl nějak horší než jiní hráči. Koeman ho očividně nemusí.

Reagovat
Zaschrona

Nemusi, protoze prave neplni jeho predstavy o presingu od utocicich hracu. Nekolikrat zminoval, ze utocici hraci neplni defenzivne dostatecne to, co od nich chce. Je to pro ne velka zmena, kdyz Bob po nich nechtel skoro nic.

Reagovat
Tolstobik

Everton pekne nasazeni zatim

Reagovat
blaugrana

Tem vyoraný pičko, čo podával loptu Milnerovi. Bušiť po hlave obuškom.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino zralej na střídání. Origi taky neudržel jedinej balon...

Reagovat
Wat

Origi jedinkrát nepodrží stopera na zádech, aby zabalil balón a rozehrál ho. To je prostě špaténka, musí to zlepšit.

Reagovat
Miguel19

Strašně marnej. Naopak Lukaku v tomhle parádní..

Reagovat
Wat

Jo, tak přeci jen je trochu mohutnější. U něj mi zas přijde, že neumí vyhrávat vzdušný souboje, což s jeho proporcema by nemusel bejt zas takovej problém.

Reagovat
Busby babes

Imagine a team containing Depay & Barkley. Off the scale levels of frustration.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by sme aj zacat hrat.

Reagovat
Miguel19

Liverpool solidně zoufalej.

Reagovat
REPLIKATOR

Wijnaldum je v zakončení naprosto zoufalej

Reagovat
Hai

On je zoufalej ve všem

Reagovat
#33CCCC

Nejaky stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
#33CCCC

frodo nejde uz dlhsie, teda aspon mne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrusit zapasy v pondelok

Reagovat
smazaný uživatel

pekná akcia, Divock zatiaľ slabý

Reagovat
Whitemedia

Taková akce a pak Origi

Reagovat
nani92

tak zlý Liverpool som už dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrá zatiaľ výborne.

Reagovat
Hokaido

Na jakou pozici se vůbec původně kupoval Firmino? Protože jak je Couts zraněnej a Firmino tak nehraje na hrotu, tak je úplně, ale úplně k ničemu. Ta pozice na křídle mu vůbec nesvědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pôvodne ho kupoval Brenton asi na krídlo

Reagovat
fenixLFC

na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Staval ho na krídlo, Milan.

Reagovat
Busby babes

zatim dost nuda...

Reagovat
Free_player

Wow střela branu

Reagovat
Arbiter

Everton herně lepší, Liverpool vůbec neví, co hrát. Ale že by byly oba týmy nějak nebezpečné, to se říct rozhodně nedá...

Reagovat
Staenly10

Kasický derby v GP. Víc bitva než fotbalovej zápas.

Reagovat
Coutinho10

zatim celkem zklamani ...snad 2. pule bude lepsi

Reagovat
fenixLFC

to je bieda. spociatku to vyzeralo skor ako galactik football, vsetko sa hralo vo vzduchu. do 25. minuty o wijnaldumovi ani pocut. henderson sa prekonaval ako co najviac zasit spoluhracov co vytvaralo kopec tlaku....kazdopadne najviac mi pije krv firmino, neskutocne mnozstvo lopt postracal. celkovo bieda z nasej strany, dobre hraju len klavan a lallana, ktory je jediny schopny to nejak rozohrat...

Reagovat
Zaschrona

Takticky to je konecne proti Liverpoolu na urovni, nedoslo k prohre uz v kabine. Uz jen z tohohle pohledu to lze hodnotit celkem pozitivne. Defenzivne celkem fajn vykon, dopredu nam opet chybi kreativita a zakonceni taky nic moc. Barkleyho budoucnost je na osmicce, ne desitce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Origi musí dávat. Ta akce předtím zakončením byla parádní. Bohužel jediná dobrá akceza celej poločas. Snad se proberou. Dneska cítím 1:1

Reagovat
LAM
Reagovat
TopinB

Turci

Reagovat
Mimalu

dneska je to celkově masakr, toto, Curych, teď Berlín

Reagovat
LAM

Co bylo v Curychu?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
wild

co sa stalo v Zurichu?

Reagovat
smazaný uživatel

náboženstvo mieru

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

pls pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

twl Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino klasicky netrefí nic

Reagovat
smazaný uživatel

lool

Reagovat
nani92

Firmino stratil silu svojich vlasov ako Samson..ešte treba nájsť Kloppovu Achillovu pätu a sú nahratí..

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs vlasy, on palil tutovky aj s tou srackou co mal

Reagovat
nani92

to bolo len rečnícke zamyslenie, žiadne fakty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach firmino

Reagovat
johnik

Ten Firmino je matlák

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nenapali bodlem ten Firminho

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
Zaschrona

I kdyz Stek bohuzel ocividne nemuze pokracovat, tak zdrzovani paradni.

Reagovat
Grahf

lukaku cisty fellaini

Reagovat
fenixLFC

omg wijnaldum je tiez len posuvac, nic viac

Reagovat
Mastný Chobot

on odkedy prišiel, tak hrá jak dosratý, nechápem to, v NUFC taký nebol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fff

Barkley totalny kkt, vymleta hlava.

Cervena jak lusk. Chora hlava.

Reagovat
Mastný Chobot

to som zvedavý, aký prívlastok mu Oľo venuje pred ďalším derby

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

A rozhodca tiez. tak bud to vidim a je to jasna cervena alebo to nevidim. Alebo dam zltu, lebo som chuj.

Reagovat
stiflerovamama

zmrd vyjebany

Reagovat
Miguel19

Barkley rudá.

Reagovat
Coutinho10

jasna redka ne ?

Reagovat
REPLIKATOR

Barkley Jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

auuuu ... Barkley

Reagovat
Hokaido

To je fakt výsměch s těma kartama v PL poslední dobou. Za tohle prostě rudá a trest klidně na 5 zápasů...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to bolo na redku

Reagovat
Honza Matoušek

Barkley nechutná, plesnivá špína.

Reagovat
smazaný uživatel

BARKLEY TY KOKOT další, špina

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel, že ho nevyhodil? Zmrd, doufám, že mu někdo zlomí nohu

Reagovat
nani92

mám si urobiť popcorn a sledovať ako bude Zaschrona ospravedlnovať žltú Barkleyho alebo uzná, že je prasa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ale čo potom s tým popcornom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaky novy trend rozhodcov?

Reagovat
Zaschrona

hezky sanky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
Zaschrona

tesi me, ja jsem Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, Jaro...

Reagovat
Whitemedia

Tyhle vtípky frčely na prvním stupni základky

Reagovat
Zaschrona

trochu retro, no

Reagovat
smazaný uživatel

Robte niečo s tými zákrokmi už. Pfuj

Reagovat
smazaný uživatel

Prijebanec Dean

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
Whitemedia

Mane si málem urval hlavu..

Reagovat
Free_player

Everton pěkně přitvrdil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

preco klopp nestrieda?

Reagovat
smazaný uživatel

wow Lallana mal teraz bud stastie, alebo je genius

Reagovat
Mastný Chobot

génius

Reagovat
smazaný uživatel

Everton už od dnes fakt nemôžem mať rád, toľko prasiat a bezcharkterných hlúpych kokotov sa teda ťažko nájde v jednom tíme...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

a ešte mancs, no... Najhnusnejšie tímy...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Sila

Reagovat
TopinB

Ty se směješ ownymu, jak nezvládá z arsenalu, ale ty nezvládáš úplně stejně

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

ty si zas pekne ublížený z dvoch komentárov. Za prvý som sa btw ospravedlnil, keď už mi tu chceš nakladať a to, že Costa, Ramires, Ivanović a Terry sú prasatá, chceš spochybňovať? To snáď ne.

Reagovat
TopinB

Ale rveš Chelsea (nejenom dneska, uź delší dobu) všude do každé konverzace, stejně jak owny, pokrytče

Reagovat
Mastný Chobot

to si vymýšľaš, to, že Chelsea nemám rád (ako každý zdravý človek), nepopieram, ale nijako vyostrene sa tu k nej nevyjadrujem, aspoň nie pravidelne.

Reagovat
TopinB

Právěže poslední dobou pravidelně, rýpeš už fakt víc než owny.

A to si klidně dělej, ale nestěžuj si pak na ownyho

Reagovat
Mastný Chobot

tak to si fakt len robíš ilúzie, lebo v poslednej dobe na to nemám žiadne dôvody, veď hráte parádne, máte sympaťáka trénera a prasáci vám v základe nehrávajú alebo neprasia.

Reagovat
Nikikrew

Chelsea treba vsade rvat negativne do kazdej diskusie ked to je mozne

Reagovat
kvasha16

tomu vravim zvladanie

Reagovat
Nikikrew

ja tomu vravim normalna vec

Reagovat
TopinB

sandro pls

Reagovat
Nikikrew

Njn ja a Sandro, uzivatel od roku 2009

Reagovat
TopinB

owny pls

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Whitemedia

Ale to snad jo.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je snáď smutné

Reagovat
Whitemedia

Není..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja ich mam rad

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hai

Ten klopp uz me Taky začíná srat proč jako ne střídá to snad nevidí co tam hrajou origi Firmino a wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp striedaj

Reagovat
REPLIKATOR

Stekelenburg by to neměl

Reagovat
WienArsch

Can to dá Sturridgeovi a ten rozhodne

Reagovat
Melda

Wijnalguma-nejvíc zbytečný hráč.To tam může hrát nějaký mladík bez sebevědomí.Dnes by tam seděl důrazný a drzý Can.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som jeho velky fanusik, ale on tam robi zo seba chuja. Keby aspon vykryval priestor, ale on ani nepomoze v rozohravke a moce sa okolo kruhu s protihracom na chrbte....

Mozno sa boji hrat tak hlboko, lebo on hral dost vysoko pred tym, nebezpecne, vela dribloval, strielal goly. To mu slo skvele, teraz si neveri.

Reagovat
smazaný uživatel

Však dneska není horší než jeho spoluhráči.

Reagovat
fenixLFC

lallanu da dole a wijnalduma necha?

Reagovat
smazaný uživatel

ved dnes nestratil jedinu loptu

Reagovat
REPLIKATOR

Barkley Podruhý měl být venku!

Reagovat
Mimalu

Everton to "dobře" řeže

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomte někdo Barkleymu hnátu už konečně

Reagovat
fenixLFC

vyluc uz toho barkleyho ty chuj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Can

Reagovat
smazaný uživatel

skurvení kopáči modrí

Reagovat
Grahf

everton je ale strašne špatný, totálna nechsopnosť hrať dopredu.

Reagovat
I am Mancunian

barkley je neskutocne slabucky

Reagovat
Grahf

no nehovorím, že sú to kokoti

Reagovat
Whitemedia

Everton

Reagovat
mickey mouse

GPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mickey mouse

Ty vole JO!

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel <3

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooo bchs

Reagovat
R.Meireles

Jooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Mishko

spravodlivosť sa zobudila včas

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
WienArsch

BOŽÍ MANEJNY MELOU!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Diváci nezvládají

Reagovat
R.Meireles

Zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Everton hraje celou sezónu hovno, proti nám se hecne, zahraje zápas roku a pak zas hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo tím, že jste hráli ještě větší hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Gucci

Reagovat
Miguel19

Barry je fakt hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se radši neraduju, nedivil bych se, kdyby to nakonec skončilo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sturridgeův impakt na hru je fakt neskutečnej. To, co Origi za celej zápas nedokázal on během pár minut předved a zařídil tim vítěznej gól. Škoda, že ho tak brzděj zranění. Dneska moh bejt uplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

v City

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už bol a odišiel.

Reagovat
nani92

však keby nemal tie zranenia tak by tam ešte bol alebo by sa vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Už si otravný

Reagovat
nani92

akože chceš povedať ak by bol Sturridge v top forme bez zranení, tak by mal problém ísť do City pod Pepom a radšej by ostal u vás?

Reagovat
pawelFCB

Měl rozum a odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

V City už byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

SPRAVEDLNOST EXISTUJE!

Reagovat
smazaný uživatel

taky krasny golik co zahrial pri srdiecku proti tym modrym kurvickam

Reagovat
fenixLFC

tam amte kurvy

Reagovat
nani92

Sturridge by mal dostať ban za to, že hral s retiazkou, nie?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
johnik

Super 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výhru věnujeme panu Barkleymu, který přestál prakticky dvě červené

Reagovat
smazaný uživatel

netreba zabudat na mistra Colemana ci McCarthyho, ktory by tiez dobre zaprasil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele