Premier League - preview 17. kola

20.12.2014, 09:12, aktualizováno 22.12.2014, 08:33
Previews
Pondělní dohrávka sedmnáctého kola anglické ligy nás zavede do Stoke-on-Trent, kde domácí mužstvo hostí londýnskou Chelsea. Zatímco Potters se v tabulce musí dívat spíše za sebe, Blues by se rádi výhrou znovu odpoutali od Manchesteru City a udrželi si na čele tříbodový náskok...
Stoke City - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Týdny a týdny se ohledně Chelsea probírala jediná věc. Budou Blues novými Invincibles? José Mourinho tvrdil, že až přijde porážka, na tým to mít vliv nebude. Měl pravdu. Po porážce v Newcastlu Chelsea porazila Sporting, Hull i Derby a dále je na vrcholu ve všech čtyřech soutěžích. Z čela Premier League ji nyní bude chtít sesadit Stoke City...

Chelsea se letos nachází ve vynikající formě, o čemž svědčí i fakt, že z 25 soutěžních zápasů prohrála skutečně jediný, zatímco procento vítězství drží Londýňané na skvostných 76 procentech. Zvládla i ligový reparát proti Hullu, přestože výkonem nepřesvědčila. Dnes Hazarda a spol. čeká chladný pondělní večer a v něm náročná půda Britannia Stadium.

Že by to byla pořád ta nedobytná pevnost jako za dob raného pobytu v Premier League, to se říci nedá. Když si porovnáme podíl porážek na domácím hřišti, za předchozích šest sezón je to necelých 24 %. Momentálně je to procent 43 %. Vždyť Stoke letos prohrálo i s nováčky Burnley a Leicesterem (!), pro něž to je zatím jediná venkovní výhra v sezóně (pro Foxes dokonce jediné body).

Chelsea každopádně stadion ve Stoke-on-Trent ráda nemá, z posledních čtyřech duelů vyhrála jedinkrát. To na Stamford Bridge je to o poznání jiná káva; osm minulých klání tam zvítězila a posledních sedm dokonce bez inkasované branky. To je však pro dnešní duel méně podstatný údaj.

Svěřenci Marka Hughese prohráli na přelomu listopadu a prosince tři utkání v řadě, na Mikuláše se ovšem vypjali ke skvělému výkonu v první půli s Arsenalem a nakonec jej udolali 3:2. Další body získali Potters i minulý týden na půdě Crystal Palace. V ofenzivě nyní spoléhají na trio Crouch - Krkić - Walters, které zařídil 7 z posledních 8 branek.

Srbský Španěl musel proti Eagles kvůli zranění střídat, dnes by ale měl být plně fit. Podobně jsou na tom i Marc Muniesa a Stephen Ireland, kteří pravděpodobně taktéž budou Hughesovi k ruce. Na marodce tak zůstávají pouze Victor Moses, jenž by tak jako tak vinou klauzule v hostování z Chelsea hrát nemohl, Peter Odemwingie a Steve Sidwell.

Taktéž doktoři v Chelsea odvádějí výtečnou práci. Belgický sportovec roku Thibaut Courtois, zdá se, vyléčil bolavé stehno a měl by se vrátit do branky namísto Petra Čecha. Ani dva ranění z ligového poháru nebudou Mourinhovi chybět. Didier Drogba je navzdory "koňaru" fit a rána do hlavy neznamená pro Kurta Zoumu příliš velký problém.

V tradiční sestavě proto Blues mohou odrazit nápor Manchesteru City, jenž se v sobotu na vedoucí celek Premier League dotáhl na rozdíl jediné branky. Pokud tedy Chelsea prohraje o více než gól, spadne na druhou příčku. Prioritou Mourinhova celku je však strávit Vánoce na samé špičce.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Cameron - Walters, Bojan, Diouf - Crouch
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Sunderland AFC  (neděle 14:30)
Nedělní program předvánočního kola Premier League nabídne dva velké šlágry. Jedním z nich bude Tyne-Wear derby, tedy duel mezi Newcastlem United a Sunderlandem. Magpies svého regionálního rivala nedokázali už pět zápasů porazit a to budou chtít v neděli změnit, vždyť doma letos prohráli pouze s Manchesterem City, naopak Black Cats od 3. listopadu nezvítězily.

Newcastle se po hrůzostrašném vstupu do sezóny, kdy byl velmi blízko i konec trenéra Pardewa, dostal do formy a mohl by se poprat i o kvalifikaci do evropských pohárů. Po skalpu Chelsea však přišli dvě porážky se severolondýnskými kluby - Straky nejprve v lize padli 4:1 na Emirates Stadium a ve středu v Capital One Cupu dokonce Tottenhamu při obdobném přídělu nevstřelili ani gól.

Navzdory nedávným nezdarům se Magpies v případě vítězství dotáhnou na sedmý Arsenal a s tímto umístěním je manažer Alan Pardew spokojený. "Jestliže zítra zvítězíme, budeme moci říct, že jsme měli opravdu dobrou první polovinu sezóny. Všichni se na toto vzrušující utkání velmi těšíme," prohlásil třiapadesátiletý kouč.

Black Cats se nachází v horší pozici. Poyetova ekipa sice pouze čtyřikrát prohrála a nevídaných deset remíz dělá ze Sunderlandu naprostého remízového krále celé Premier League (v úvodních šestnácti kolech tolikrát remizoval v historii Premier League pouze Ipswich v sezóně 1992/93), ovšem body přibývají pomalu, a tak to znovu vypadá na boj o záchranu. Celek ze Stadium of Lights trápí především nízká produktivita - méně branek než oni nastřílela pouze Aston Villa a Burnley.

Nicméně v Tyne-Wear derby se Černým kočkám v poslední době daří. Pětkrát v řadě od svého odvěkého rivala nepoznaly hořkost porážky a oba předcházející duely v St. James's Parku ovládly jednoznačně 0:3. Tato severoanglická derby se vyznačují vždy vysokým nasazením a bojovností, z čehož rezultuje velké množství faulů a karetních trestů. V předchozích pěti střetnutích udělili hlavní rozhodčí dohromady 24 žlutých a tři červené karty.

Alanu Pardewovi dělá vrásky početná marodka - podle portálu physioroom.com jsou na tom v tomto ohledu Magpies se čtrnácti zraněnými hráči nejhůř z celé soutěže a sekundovat jim nemůže ani tradiční lazaret Arsenalu s devíti marody. Naštěstí by už několik hráčů mohlo být připraveno nastoupit, konkrétně Moussa Sissoko, Papiss Cissé, Steven Taylor i Cheick Tioté a disciplinární trest si již odpykal Daryl Janmaat.

Drobné zranění ramene sice trápilo třetího brankáře Jaka Alnwicka, ten však mezi třemi tyčemi opět zastoupí své indisponované kolegy Krula s Elliotem. Jednadvacetiletý gólman si zatím vede velice dobře a nepřítomnost zkušenějších spoluhráčů není vůbec znát. Pro Alnwicka bude zítřejší utkání zajímavé i z toho pohledu, že jeho bratr Ben, chytající momentálně za třetiligový Peterborough, je odchovancem Sunderlandu, v jehož dresu odchytal čtrnáct zápasů.

Lodivod hostů Gustavo Poyet bude postrádat pouze Nizozemce Patricka van Aanholta, neboť záložník Emanuele Giaccherini a obránce Billy Jones se v týdnu zapojili do tréninku a do nedělního klání by měli být naprosto fit.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Alnwick - Janmaat, S. Taylor, Coloccini, Dummet - Tioté, Colback - Gouffran, Sissoko, Ameobi - Pérez
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, O'Shea, Brown, Reveillere - Cattermole, Rodwell, Larsson - Johnson, Fletcher, Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Pohled na historii vzájemných střetnutí Liverpoolu s Arsenalem utváří dojem, že mezi nimi vždy šlo o hodně - tři finále FA Cupu, jedno finále Ligového poháru, dramatické čtvrtfinále Ligy mistrů a rozhodující klání v boji o mistrovský titul za sezonu 1988/89. A také dnes, ačkoliv za sebou nemáme ani Vánoce, půjde o mnoho...

Oba kluby totiž spojuje ono magické slovo "krize"; slovo tolik nadužívané, leč docela výstižné v obou těchto případech. Liverpool je na tom momentálně o něco hůř, když na čtvrtou příčku se zápasem v kapse ztrácí rovných 10 bodů, a co se skóre týče, nachází se dokonce v záporných číslech (-3). Ani Arsene Wenger si však nemůže úplně hvízdat: i jeho tým do tohoto víkendu vstupoval z nepohárových pozic.

Jak v Liverpoolu, tak v Londýně se nicméně mají čím utěšovat. Reds si například v týdnu zajistili povinnou semifinálovou účast v Capital One Cupu, a třebaže před týdnem nebodovali v derby s ManUtd, při zdánlivě drtivé prohře 0:3 soupeře jasně přestříleli a v určitých pasážích i přehráli. Kanonýři naproti tomu na dvě po sobě jdoucí ligové prohry navázali třemi výhrami ve čtyřech následujících kolech, přičemž posledně Newcastle smetli velmi přesvědčivě 4:1.

Vítěze tohoto duelu v tuhle chvíli není lehké předvídat. Wenger má zatím nad Rodgersem statisticky navrch, když s ním v lize ze čtyř pokusů prohrál jen jednou a letos v únoru navíc jeho LFC vyřadil z FA Cupu, jenže nejaktuálnější měření sil na Anfieldu pro změnu přineslo drtivou výhru Liverpoolu. Pod debakl 5:1 se tehdy dvěma brankami podepsal také Raheem Sterling, čerstvě oceněný jako nejlepší fotbalista Evropy do 21 let.

Lehce kuriózní přitom je, že tehdy šlo o skalp vedoucího celku Premier League, a že se zároveň Liverpool takto nastartoval k úctyhodným 11 ligovým vítězstvím v řadě. Povede se některému z tradičních mužstev nabrat podobné momentum i tentokrát?

Reds se o to budou pokoušet bez Maria Balotelliho, kterého Fotbalová asociace potrestala jednozápasovým banem za nevhodné chování na Twitteru. Menší otazník se vznáší nad startem tápajícího Dejana Lovrena a nadále mimo hru zůstává dvojice anglických internacionálů Johnson-Sturridge.

Arsene Wenger by čistě teoreticky mohl do nominace opět začlenit trojlístek Oxlade-Chamberlain, Monreal a Walcott; všechny tři jmenované čekají pozdní fyzické testy. Zpět z karetního trestu je obránce Calum Chambers, zatímco Aaron Ramsey si pravděpodobně zahraje zas až v novém roce.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet (Jones) - Touré, Škrtel, Lovren - Henderson, Gerrard, Lucas, Marković (Moreno) - Coutinho, Sterling, Lallana
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Debuchy, Chambers, Mertesacker, Gibbs - Flamini, Oxlade-Chamberlain - Sánchez, Cazorla, Welbeck - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.60 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 13:45)
Když Manchester City v říjnu prohrál s West Hamem, následně potupně vypadl z FA Cupu a navíc selhal proti CSKA v Lize mistrů, kdekdo nad ním lámal hůl. Z posledních osmi zápasů ale sedm vyhrál a kromě postupu do osmifinále Champions League navíc stáhl náskok na Chelsea. Doma nyní hostí Crystal Palace a do pondělka ji může na čele doplnit...

Na Blues Pellegriniho parta ztrácí už jen tři body a čtyři góly. Už dnes tak v případě velkého debalku mohou eventuálně vyměnit rivala na první příčce Premier League. Po utkání s Eagles navíc následují duely s WBA, Burnley a Sunderlandem - tedy takřka povinných devět bodů a možnost prodloužit výsledkovou pohodu.

V centru Manchesteru však rozhodně není vše jen růžové. Bez přeháňky obrovské problémy má obhájce titulu v útoku; mimo hru je nejlepší střelec ligy Sergio Agüero, dále i Edin Džeko a Stevan Jovetić. Jediným zdravým forvardem je José Pozo a Manuel Pellegrini už se vytasil s myšlenkou nastoupit s falešnou devítkou, kterou by měl hrát jeden z trojice Milner, Silva, Nasri. Pozo případně jednoho ze záložníků nahradí, o slovo se může hlásit i Jesus Navas.

Tím navíc absence Citizens nekončí, mimo hru je taky Vincent Kompany, kapitán a klíčový muž defenzivy. Ani Crystal Palace ale nemá k dispozici celý kádr; zraněný je útočník Marouane Chamakh a stoprocentně zdravý není ani záložník Joe Ledley. Zdraví jsou naopak Adrian Mariappa a Wilfried Zaha, kteří by měli schopni hrát.

Eagles budou potřebovat jakoukoli vzpruhu, aby proti Man City měli naději byť na jediný bod. Povedený vstup do sezóny je minulostí z posledních deseti zápasů vyhráli Londýňané jen jednou. S Liverpoolem...

City navíc ve vzájemných zápasech vyhráli už šestkrát v řadě, naposled Crystal Palace zvítězili před 13 lety. V Manchesteru navíc na triumf čekají už celých 24 roků. Mohou však vzhlížet ke ztrátám druhého týmu tabulky v dosavadní sezóně. Pětkrát Man City nezískalo veškerý počet bodů - a čtyřikrát proti klubu z Londýna.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov - Touré, Fernando, Lampard - Milner (Pozo), Nasri, Silva
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Hangeland, Ward - Zaha, Jedinak, Ledley, Bolasie - McArthur - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Leicester City  (sobota 16:00)
Jsou to už tři měsíce, co naposled Leicester City v Premier League zvítězil. Není proto divu, že jsou Foxes zoufale poslední v tabulce a celých pět bodů ztrácejí na záchranu. Dva body z jedenácti zápasů je skutečně tristní bilance a na hřišti West Hamu se schyluje k další ostudě...

Deset bodů, které Leicester nasbíral za 16 kol, je vskutku bídný počin. Zároveň také vůbec nejhorší vstup klubu do nejvyšší soutěže za posledních 82 let (když přepočítáme tehdejší dvoubodové výhry na současné tříbodové). Pokud chce strávit Vánoce mimo dno, musí West Ham bezpodmínečně porazit.

Nebude to však žádná snadná práce. West Ham naopak zažívá jeden z nejlepších startů v historii. Pro srovnání: Loni tým Sama Allardyce dosáhl hranice aktuálních 28 bodů až po kole číslo šestadvacet. Skvostní jsou Kladiváři hlavně doma, kde z osmnácti možných bodů z posledních šesti zápasů získali šestnáct.

Leicester navíc absolutně nezvládá ani vzájemné zápasy ve východním Londýně. Vyhrál tam jediný duel z posledních 27 utkání! Z minulých sedmnácti navíc hned patnáct dokázal zvítězit West Ham. Jediný triumf Foxes přišel v srpnu 2000, ojedinělý duel skončil 0:1.

Dnes už legenda Premier League Kevin Nolan může zažít speciální utkání. Ve své sedmnácté sezóně v Premier League či Championship (15/4) nastřílel už 99 gólů a dnes s kapitánskou páskou touží po jubileu a zařazení mezi velké kanonýry.

Po boku nebude mít spoluhráče záložníka Marka Nobla, jenž kvůli problému s achillovkou stráví duel na tribuně. Na Boxing Day by ovšem měl být fit. Kromě něj však Allardyce žádná další čerstvá zranění neeviduje, a má tak takřka kompletní mužstvo k dispozici.

Manažer Leicesteru Nigel Pearson naproti tomu může využít služby útočníka Davida Nugenta; pravděpodobně ovšem znovu nastoupí dvojice Vardy - Ulloa. Co se defenzivní stránky týče, na marodce zůstávají pouze brankář Kasper Schmeichel a Matthew Upson. Obránce Ritchie de Laet je naopak fit.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Tomkins, Cresswell - Song - Kouyaté, Nolan - Downing - Sakho, Carroll
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky - Mahrez, Drinkwater, Cambiasso, Schlupp - Vardy - Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Swansea City  (sobota 16:00)
Stalo se to tak nějak mimo hlavní pozornost fotbalové veřejnosti. Dno tabulky podvědomě okupují nováčci. Tragický Leicester, nevýrazné Burnley a pravidelně nevyvážení, částečně hvězdní a nesehraní Queens Park Rangers. Mezi tuto trojici se však vinou otřesného čtvrt roku vklínil Hull City, jenž dnes doma hostí taktéž paběrkující Swansea...

Tehdy v dubnu, za jara, Tygři nahlas řvali,
pýcha jejich převládla, i Swansea body vzali.
Fantasie dokonána? V Anglii šli vzorem,
do finále FA Cupu; dál než podle norem.
Přestože pak Kanonýři smetli jejich sny,
nikdy v duchu nemysleli na temnější dny.
Peníze a taky sláva; všechno v Hullu bylo,
kvantum zvučných hrdinů - mužstvo posílilo.
Poslední však emoce, co u Tigers zbývá,
není žádný pocit štěstí. Je to strach a bída.

Volný překlad úvodu básně Alistaira Manna z BBC perfektně koresponduje s aktuálním rozpoložením Hullu City. Loni Tygři málem dosáhl na historický úspěch; vždyť velkou trofej provinční klub nikdy nezískal - ba nebyl ani ve finále jedné z vážených soutěží.

Posledních devět zápasů ale Hull marně čeká na zisk tří bodů. Dvojice Hernández - Jelavić přestala pravidelně střílet, Ben Arfa se "ztratil" a krize je tady. Tigers navíc přišli o tři klíčové opory.

Tom Huddlestone se nechal hloupě vyloučit v utkání proti Chelsea a bude scházet hned čtyři zápasy. Kapitán Michael Dawson se ve stejném duelu zranil a nenastoupí kvůli trhlince ve stehenním svalu. Mohamed Diamé pak schází již delší dobu.

Naopak Swansea může využít služeb Lukasze Fabianskiho, který se po červené kartě vrací do branky. Fit je stoper Federico Fernández a na zápřah se těší i Tom Carroll. Kmenový hráč Tottenhamu minulé kolo logicky stál.

Labutě doma mohli Spurs porazit. Rozhodně nebyli horším týmem a jen další Eriksenova vítězná trefa ze závěru zápasu jim vzala naději na body. Byť z posledních pěti klání vyhráli jen doma s Queens Park Rangers, na KC Stadium, hřišti Hullu, budou jistě mírným favoritem.

A to i přesto, že v jakékoli ligové soutěži neporazili Tigers už 11 let. Šest utkání napříč všemi možnými patry Football League zvládli vždy lépe hráči Hullu, kteří 4x vyhráli a 2x remizovali. Doma navíc taktéž z šesti klání hned pět opanovali a zbylý skončil rovněž plichtou.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Davies, Bruce - Elmohamady, Meyler, Livermore, Quinn, Robertson - Hernández (Ramírez), Jelavić
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Bartley, Williams, Taylor - Britton, Ki - Routledge, Sigurdsson, Montero - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Manchester United  (sobota 16:00)
Aston Villu zranění provázejí celým ročníkem, zrovna kolem Vánoc - v nejnáročnějším období - ovšem birminghamští stoprocentně zažívají nejhorší časy. Paul Lambert postrádá hned osm hráčů, v podstatě všechny s ambicemi na základní sestavu, a v týdnu se dokonce vyjádřil ve smyslu, že by mohli dostat šanci i dva nováčci...

A teď si vezměte, že do toho všeho na Aston Villu čeká statisticky nejrozjetější tým celé soutěže. Pravda, šest výher v řadě úplně neodpovídá hernímu projevu Manchesteru United, který nedominoval ani v polovině daných zápasů, jenže tak jako tak jde z podobné vizitky hrůza. Kór když by sami Villans nedali tolik výher dohromady, ani kdyby putovali 18 ligových kol do minulosti.

Přesně tolikrát v řadě nyní mimochodem United v rámci Premier League nepodlehli tomuto soupeři na jeho hřišti, když jejich nejčerstvější ligový neúspěch proti birminghamskému celku datujeme do archaické sezony 1995-96. Takhle dlouho se ještě nikomu v první lize na nějakém konkrétním cizím stánku odolávat nepodařilo.

Zatímco Manchester United své derby v rámci minulého kola zvládl (3:0 s Liverpoolem), Aston Villa prohrou s vlastním rivalem z The Hawthorns (0:1 s WBA) přišla o ojedinělou pětizápasovou neporazitelnost. Teď to přitom bez suspendované trojice Hutton-Richardson-Cleverley a zraněného středopolaře Westwooda bude mít o to těžší.

Do základní sestavy Villans by se naopak mohl vrátit klíčový tandem Delph-Vlaar, a významné povzbuzení možná čeká i na ManUtd, když určitou šanci na brzké zotavení registrujeme v případě Ángela Di Maríi. Kvůli nemoci naproti tomu nenastoupí Fellaini a definitivně out je také Rojo.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Clark, Vlaar, Cissokho - N'Zogbia, Delph, Sánchez, Weimann - Agbonlahor, Benteke
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Evans, McNair - Valencia, Rooney, Carrick, Mata, Young - Falcao, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
V každém hracím dni se pravidelně hledá šlágr; ne-li rovnou celého kola. Dnes ale můžeme poměrně snadno určit, které klání má k tomuto přízvisku naopak nejdále. Queens Park Rangers doma hostí West Bromwich Albion. Zápas dvou z nejhorších týmů Premier League se ve stínu dalších pěti odehraje v tradiční herní čas...

Oba týmy se nacházejí v problémech - WBA je od sestupu tři bodíky, QPR se dokonce na padacím mostě nachází, byť na okraji. Jestliže je dnešní vzájemný duel důležitý, dubnová odveta bude doslova klíčová a může klidně rozhodnout o udržení či sestupu jednoho či druhého celku.

Dnešek je podstatný spíše pro Redknappovy Rangers, kteří na domácí utkání spoléhají. Venku Hoops nezískali ani bod, zato doma vyhráli rovnou polovinu ligových mačů - a tři z posledních čtyř. Ani WBA ale venku přímo nestrádá. Odehrálo mimo svůj domov sedm utkání a získalioosm bodů; lepší průměr má v Premier League jen osm mužstev.

Mírným favoritem ale zůstávají Queens Park Rangers, kterým se navíc do plné polní vrací nejlepší střelec týmu a čtvrtý nejlepší kanonýr ligy Charlie Austin, jenž si minulý týden odkroutil karetní trest. Hrát ale nemůže Mauricio Isla, jenž se domů do Chile vrátil z osobních důvodů.

Baggies pod vedením manažera Irvina nemůžou počítat s Jonasem Olssonem a Georgiosem Samarasem - ten se mimochodem WBA příliš nevyplatil; sice jako volný hráč (o to s větším platem), přesto nedal ani gól a odehrál jen 177 minut. Vrací se alespoň duo Chris Brunt, Victor Anichebe.

Mohou tak pomoci svému klubu prodloužit povedenou bilanci ze vzájemných zápasů s QPR. Deset posledních vzešlo v šest výher WBA, tři remízy a jedinou výhru Londýňanů.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Onuoha, Dunne, Caulker, Yun - Vargas, Mutch, Barton, Fer - Austin, Zamora
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Lescott, Pocognoli - Sessegnon, Gardner, Morrison, Brunt - Dorrans - Ideye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Poslední týdny nebyly pro manažera Southamptonu Ronalda Koemanna zrovna ideální. Ne. Byly přímo katastrofické. Bez nadsázky. Kometa Premier League prohrála už čtyřikrát v řadě, v týdnu navíc podlehla i ve čtvrtfinále ligového poháru proti třetiligovému Sheffieldu United. To vše s jediným vstřeleným gólem. A teď hostí nevyzpytatelný Everton...

Dalo se to čekat. S koncem listopadu dostal Southampton vražedný los s oběma Manchestery nebo Arsenalem, ale takovou tragédii nečekal asi nikdo. Vrcholem celé bídy je i ostudné vypadnutí z poháru. Přes to všechno mají Saints spolu s Chelsea nejnižší počet obdržených branek.

Mírným favoritem nicméně může být Everton, který se po vítězství nad QPR konečně usadil v horní polovině tabulky. Problém Toffees tkví především v nefungující zbrani z loňska; obrana už není jako dřív. Horší je jen Leicester a právě Rangers. Svěřenci Roberta Martíneze navíc kupí chybu za chybou - z jejich minel vzešlo nejvíc branek.

Proti Evertonu také hovoří statistika vzájemných zápasů, kterou spolu se Southamptonem vytvořili. Toffees sice vyhráli polovinu z posledních šesti střetnutí, zatímco Soton jediný, jenže všechny na domácí půdě. St. Mary’s pod náporem Karamelek nepadl už dvanáct a půl roku.

Venku se Evertonu nedaří ani v letošní sezóně, obecně. Prohra v Southamptonu by byla už třetí v řadě, šestkrát v řadě navíc Tim Howard nedržel čisté konto. V Evropské lize to nicméně Toffees jde. Prohráli jen jednou a hned třikrát zamezili soupeři ve skórování.

Martínez se patrně bude muset obejít bez záložníků Darrona Gibsona a Jamese McCarthyho, zatímco Gareth Barry se po karetním trestu vrací. Mimo hru je Kevin Mirallas, jehož vyřadil zraněný kotník. Leon Osman je na marodce s podobnou potíží.

Kvůli kartám nebude moci nastoupit hned trojice hráčů Southamptonu. Florin Gardos, Morgan Schneiderlin a Victor Wanyama jsou tedy mimo hru - stejně Dušan Tadić nebo Jake Hesketh. Starty Stevena Davise a Graziana Pellého jsou v ohrožení.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand - Ward-Prowse, Alderweireld, Davis, Mané - Long - Pellé
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Distin, Jagielka, Baines - Besić, Barry - Barkley, Naismith, Pienaar - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (sobota 16:00)
Burnley se pomalu začíná chytat. Jestliže z prvních kol vytěžilo všehovšudy čtyři body a pět vstřelených branek, v následujících šesti zápasech tenhle bodový obnos téměř vynásobilo čtyřmi a s rozjetým střelcem Dannym Ingsem si nyní Clarets věří také na Tottenham...

Čerství semifinalisté Ligového poháru jsou zatím střídavě na koni a pod ním. Tři po sobě jdoucí soutěžní výhry v druhé půlce listopadu vystřídalo následné trojí čekání na jakýkoliv plnohodnotný úspěch, a teprve před týdnem se Spurs opět vrátili na vítěznou vlnu.

Teď přitom Pochettinovi svěřenci mají docela dobré šanci si tuto šňůru prodloužit: v posledních čtyřech vzájemných duelech Tottenhamu s Burnley totiž padlo dohromady 21 gólů, a především každý z nich opanovala domácí strana.

Tato role nyní připadá právě Kohoutům, kteří se zároveň na White Hart Lane mají komu revanšovat. Dosavadních deset bodů a skóre 9:9 z osmi domácích vystoupení určitě není vizitkou, jakou by si na severu Londýna bývali představovali.

Burnley si zatím z pěti měření sil s kluby z hlavního města odneslo všehovšudy jeden jediný bod za bezbrankovou remízu s Crystal Palace a tuto chabou bilanci se teď bude snažit napravit i bez zraněného Michaela Duffa. Jiný obránce Ben Mee naopak již vytřásl z těla menší virus a pomalu se blíží také návrat nejproduktivnějšího hráče Clarets v loňském ročníku, Sama Vokese.

Tottenham se pravděpodobně bude muset ještě jednou obejít bez Emmanuela Adebayora, který dostal výjimečně volno, a ještě pro pohárové klání uprostřed týdne nebyl Pochettinovi vůbec k dispozici. Jinak má ale argentinský kouč k dispozici plný kádr, když se i vyléčený Naughton vrací do akce.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Fazio, Vertonghen, Davies - Bentaleb, Mason - Chadli, Kane, Eriksen - Soldado (Adebayor)
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Jones, Marney - Arfield, Barnes, Boyd - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC16123136:1339
2.Manchester City16113233:1436
3.Manchester United1694329:1731
4.West Ham United1684427:1928
5.Southampton FC1682625:1326
6.Arsenal FC1675428:1926
7.Tottenham Hotspur1673620:2224
8.Newcastle United1665518:2223
9.Swansea City1664621:1922
10.Everton FC1656527:2421
11.Liverpool FC1663719:2221
12.Stoke City1654718:2119
13.Aston Villa1654710:2019
14.West Bromwich Albion1645715:2017
15.Sunderland AFC16210414:2416
16.Crystal Palace1636719:2415
17.Burnley FC1636711:2415
18.Queens Park Rangers16421017:3014
19.Hull City1627715:2313
20.Leicester City16241015:2710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2137)

Přidat komentář
scholes18

1. za vyhru Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 výhra!! Snad nastoupí v základu KONEČNĚ Radamel a když je mimo Fella tak už by měl být Ander v základu!! GGMU!!

Reagovat
Swarley

básnička

Reagovat
smazaný uživatel

United 6 výhier v rade, takže dneska 1X na AV bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těžko pokud bude pokračovat stávající trend....united vystřelí jednou na bránu a vyhrají o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

takto vyhráva aj AV takže sa stretnú 2 babráci :)

Reagovat
Swarley

ještěže letos ten titul někdo chce, co?

Reagovat
smazaný uživatel

a co mi tím chceš říct...jasný že ho chce více týmů a co

Reagovat
nani92

menuj

Reagovat
Swarley

řekni mi víc

Reagovat
smazaný uživatel

a koukám vašeho tábora univerzální větička když nevíte co napsat.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

husta analyza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak typy našeho kocoura:

City - Palace 1

AV - United 2

Hull - Swansea X

QPR - WBA X

Saints - Everton 2

Spurs - Burnley 1

West Ham - Leicester 1

Reagovat
afc

typy

Reagovat
kiwwi

ty nemas doma kocura typu City - Palace 1?

Reagovat
afc

Mam,chces na dnes tipy?

Reagovat
kiwwi

tipujem si sam, ale dik, si typek

Reagovat
afc

Ok,ked budes chciet tipy,daj vediet.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám že to píše kocour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Carrick novy vicekapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by fakt Fletch v létě odešel?

Reagovat
kiwwi

co to ma spolocne s Fletcherom?

"I have three captains," said Van Gaal. "You have a sequence: Wayne Rooney is one, Carrick is two, Fletcher three."

Reagovat
smazaný uživatel

s nim mozno ani neratal do zakladu, keby boli vsetci zdravi, ale zistil, ze bez Carricka to proste nejde

Reagovat
kiwwi

*bez Carricka na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

je to aj najlesi zaloznik, v time

Reagovat
kiwwi

*defenzivny zaloznik, palike

Reagovat
smazaný uživatel

nie, je najlepsi vo vsetkom, staci, ze nastupi, kiwwi

Reagovat
kiwwi

sa stal z teba ciarkovy kral

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je Ander

Reagovat
negrles

z Košic?

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd once won the #BPL using just 20 players - the fewest of any title-winning team.

To byly casy. Letos 20 hracu nastoupilo snad jen za prvni dve kola.

Reagovat
kiwwi

namiesto toho once tam nemohol byt rok?

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem koupil, tak prodavam. Bylo to u videa fanty na FB. :-)) a na druhe shlednuti uz vidim i rok: 1992/1993. Predtim jsem zacatek nevidel.

Schmeichel, Parker, Irwin, Pallister, Bruce, Butt, Blackmore, Robson, McClair, Wallace, Kanchelskis, Giggs, Ferguson, Cantona, Webb, Sharpe, Hughes, Dublin, Phelan, Ince.

Happy?

Reagovat
kiwwi

tak akoze hej, dik, ale ty si to tiez nevedel ale zakoncil si to tym, ze "to boli casy"

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, nejak jsem preskocil zacatek toho videa, kde to bylo. Vzhledem k te sestave jsem si rikal, ze to musel byt zacatek 90. kdyz tam byl jeste Kanchelskis, kterej byl pak obetovanej v ramci prestavby a nastoupil rocnik 92.

Reagovat
niflheim

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Webb jednou stridal. Stejne tak Butt a Wallace dvakrat. Takze defakto cela sezona se 17 hraci. :-D

A celou sezonu s dvojici Bruce - Pallister.

http://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Webb

Reagovat
niflheim

Tak někdy do března/dubna můžeme klidně posbírat všechny body. Navíc budeme hrát pouze FA Cup. V případě, že se vyhnou zranění a hlavně se i vrátí hráči, je možné všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

noo, to ne, to by Vlado fakt nedal toto

Reagovat
kiwwi

v zalohe ma argumenty, ze sme si to kupili, bud kludny

Reagovat
niflheim

S tou naší haluzí ale i dokážu věřit všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Sná´d to bude dávať lepšie ako ty min. sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz to endava

Reagovat
vladis271

ani písať nevieš.

Reagovat
mithro

V případě, že se vyhnou zranění

Reagovat
vodka

já bych hlavně rád FA cup, v posledních letech sme v něm byli trapní...

Reagovat
mithro

po tychto reciach dnes krasne vidim ako vyhorime

Reagovat
niflheim

Asi tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

ja s tim pocitam.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

nějaký šmatlák typu Sancheze se ukopne a dá gól.

Reagovat
Robochelsea

Tak treba uznať, že ste sa z tých sračiek skvele vyhrabali. Tie argumenty, že vyhrávate len kvôli šťastiu sú úplne nezmyselné, proste ste vyhrali už 6 zápasov v rade a ste v boji o titul. Ja som si v auguste myslel, že LVG vydrží tak do konca roka ale dosť som sa mýlil.

Reagovat
r.mrazik

Jak bych rad videl 4312 dneska...sakra...pekne herrera,carrick,di maria..mohl by mi filozofi udelat radost pred vanocema

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria bude podle mě zatím na lavičce

Herrera - Carrick - Mata

Rooney

RVP Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling wins golden boy award

Reagovat
kiwwi

zasluzene

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

dalších +-20k k platu

Reagovat
smazaný uživatel

dalsich +-20mil pri prestupe do iného klubu

Reagovat
Grahf

takže dalších +-20M na nejakeho priemeraka

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Máte v týmu už 2 golden boye.

Reagovat
smazaný uživatel

Od zaciatku sezony hra hovno .Vyhra to iba preto ze hra PL .. Neskutocne ako je uprednostnovana PL . Uz aj anketa Golden boy stoji za hovno .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy je v takych cenach uprednostnovana PL?

Reagovat
smazaný uživatel

inak si nedokazem vysvetlit preco to vyhral ? Sezonu ma zatial katastrofalnu . A to sa nenasiel iny hrac ktory ma lepsiu sezonu ako Sterling ? Takze to vyhral len preto ze hra "najlepsiu ligu sveta" .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to za rok 2014 a nie za 3 mesiace A tuto sezonu na to ako je katastrofalny tak ma 5 golov a 3 asistencie..Má 20 neviem čo od neho čakáte

Reagovat
smazaný uživatel

prestan sam seba klamat prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zlaté ty ankety, kde je Cassilas nejlepší brankář a Ramos s Piquem nejlepší obránci světa.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Měl vyhrát Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

holt Adnan má větší konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Len s tým rozdielom, že by Sterling hral u vás základ... Ak by ste ho hneď na prvom treningu nezranili

Reagovat
Swarley

a kde by přesně hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

to by me taky zajimalo km ho u nas dat. na kridla nehrajem, na AM mame lepsi hrace.

Reagovat
vodka

kdyby u vás hráli naši hráči, tak by se Sterling do základu nepodíval, když se začal prosazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mysliš Valenciu a Younga? Okaayy...

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze Sterling na wing backu? To by byla trosku skoda takoveho hrace na tu pozici cpat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som to pochopil tak, že keby v našom rozostavení hrali hráči MU tak by sa sterling nepresadil

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry, blbe ctu. No tak jasne, ze je lepsi nez Young nebo Valencia. Ale s tim co hrajel letos my, tak tam si myslim, ze by si zas moc nekopl Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni s tím mají problém i vaši hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

se ctenim nebo s tim co hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

s hrou

Reagovat
fenixLFC

uz tam hral

Reagovat
vodka

no, myslel sem to celkově, ne na konkrétní systém. v podstatě kdyby byl Sterling u nás, tak je praděpodobnější, že se změní systém než, že dostane šanci nevím kolikátý v pořadí mladík.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

U nás by hrál Sterling asi jako Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý rozhovor s trenerom našej akademie kde vysvetluje to isté čo ja som vysvetloval minule

http://www.blueprintforfootball.com/2014/12/what-goes-into-developing-coaching.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Reagovat
kiwwi

tak uz to nejdem citat bo si nam to vysvetlil ty

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš zač

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

oni ťa kopírujú, Lolky

Reagovat
smazaný uživatel

Zdielajú moj názor

Reagovat
Sandstorm

S kterým si ty přišel jako první

Reagovat
smazaný uživatel

To som nikde nepovedal, len hovorim, že rovnaký názor nemám len ja...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,potrebovala bych poradit. Chtela bych jit dnes s pritelem na West Ham-Leicester(prekvapeni na posledni chvili), ale nevim jak je to s listkama. Kdyz si je koupim online,musim si je vytisknout,nebo je musim zkompletovat az na stadionu? Diky za kazdou radu,nemuzu to nikde najit.

Reagovat
kiwwi

Man City XI vs. Crystal Palace: Hart; Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov; Fernandinho, Milner, Navas, Yaya Toure, Silva, Nasri. #MCFC

Crystal Palace XI vs. Man City: Speroni; Kelly, Dann, Hangeland, Ward; Jedinak, Ledley, McArthur, Bolasie, Zaha; Campbell. #CPFC

Reagovat
kiwwi

City bez utocnika...som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca ani na lavičke žiaden nie je... Chcel som spraviť vtípek, že "ani na lavičke žiaden nie je", pri čom by tam bol Džeko, ale aj ten chýba.

Reagovat
Sandstorm

Jo je tam sedmnáctiletý Francouz Ambrose. To by měl být útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl teda fór

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To City nema zadneho mladika do utoku nebo na ne proste serou?

Reagovat
Sandstorm

Mají Poza, který už odehrál pár minut. Jednou byl dokonce v základu, ale dnes není ani na lavičce, tak nevím proč...

Reagovat
smazaný uživatel

hm city bez utocnika kto myslite ze bude najvyssie?

Reagovat
smazaný uživatel

silva/yaya

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Palace u nich nebude problém, jinak myslím že nejvýše bude Touré se Silvou, bude to asi více variabilní

Reagovat
Sandstorm

Silva

Reagovat
fantomas

Boring James Milner @BoringMilner

Pellegrini said I need you play up front, James. I said Me? He said Yes. I said Play up front? He said Yes. I said OK. He said Thanks, James

Reagovat
Usty

Reagovat
Side

Reagovat
Sali5

Ty boring profily jsou stejně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

@GNev2 1m1 minute ago

Wouldn't today have been a good time for city to show us what young talent they have by starting a youth CF with all the regulars injured.

Reagovat
Swarley

doma, proti CP, kupa zápasů před něma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

hlavne ze nam sa smiali, ze u nas mladici hraju len preto, ze ostatni su zraneni

Reagovat
Swarley

to jsou ty super akademie, kdy ty hráče nikdy nevyužiješ

Reagovat
kiwwi

zaspali sme proste dobu...dneska sa uz hracom z akademie sance nedavaju a my to stale robime jak v stredoveku

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidime treba za tri ctyri roky jak na tom budeme. City tu akademii otevreli letos. FFP je taky nuti se chovat trosku jinak. Klidne je mozne, ze za pet let na tom budou v tomhle ohledu opravdu lepe.

Reagovat
r.mrazik

Tak otevreli novy hriste a nove budovy...akademii tam maji dobrou stale ne?

Reagovat
vodka

teď akorát hledím, že Sinclair na lavičce nemá eště ani 18, to tam stejně asi radši pošlou Lamparda...

Reagovat
vodka

*Ambrose

Reagovat
smazaný uživatel

Scott nemá ešte 18?

Reagovat
vodka

nj, sem se díval na jméno Ambrose a napsal Sinclair... taky asi už stařecká demence...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že vy mate mužstvo plné odchovancov

Reagovat
kiwwi

v prvom time su na supiske trinasti...to ti trochu nevyslo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

na poměry PL jsme holt dobří

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k financim a umisteni v tabulce to je hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers has identified two targets for Liverpool...

https://pbs.twimg.com/media/B5S88lLCYAEwXG6.jpg:large

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Tyhle dvě posily mě nenechávají chladným

Reagovat
smazaný uživatel

Ciy 1, Tott 1, PSV 1 ... někdy nějaké přpomínky nebo informace proč bych to neměl dávat?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá rošáda by v lednu mohla proběhnout mezi Interem a Tottenhamem. Podle Gazzetty dello Sport chce milánský klub získat Aarona Lennona a do Londýna za něj nabídne Fredyho Guarína.

Tak nějak nevím, co by nám to mělo přinést.

Reagovat
kiwwi

pod Zaha, zostrel ich

Reagovat
Cobra

Někdo stream? Dík

Reagovat
Sali5
Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Jo dík. Mám ho taky, jen na něm před chvílí běžel jiný zápas

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Infernoqt

CP zatím sympatický výkon, ale i tak tam nevyhrajou

Reagovat
Miguel19

Tak remíza by taky nebyla k zahození

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

toto bol faul na Milnera?

Reagovat
Miguel19

byl...ho podkopl

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bates ‏@sbates_people 14 spřed 14 sekundami

Breaking #mufc team: Am hearing (unconfirmed) Radamel Falcao starts in place of James Wilson and Darren Fletcher replaces Fellaini v #avfc

Jestli bude hrát Fletcher na úkor Andera, tak mě jebne!!

Reagovat
Infernoqt

říkal jsem si, že budto bude hrát Carrick na DM a my půjdeme na 4 obránce a nebo Fletcher nahradí Fellainiho a Carrick zůstane CB v pětičlenné obraně... takže je asi rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad, ze James dostal sanci, ale zas tolik toho smerem dopredu nepredvedl. Hodne toho odmakal, to jo, ale to se tak nejak predpoklada. Pokud bychom ted nastupovali vepredu casteji s dvojkou RVP - Radamel a Wilson byl ten treti stridajici, ktery prijde na poslednich 15 - 20 minut, tak mi to vadit nebude. Porad bude mit zapasovou praxi a nabere zkusenosti.

Reagovat
r.mrazik

Hmm...jenze chudak james..s takovym fotbalem k bliti to ma tezky kazdy..

Reagovat
vodka

Fletch by si ale zasloužil taky pořádný zápas

Reagovat
Swarley

a pokud má hrát v tom 3-5-2 pozici, jako minule Fella, tak by tam klidně mohl být i lepší...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Ando zas nic???

Reagovat
Miguel19

Bolasie

Reagovat
Miguel19

Škodaaaa

Reagovat
kiwwi

ty kraaaavo to mal byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaa skoda, to by bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles slusne zatim..

Reagovat
Pinturicchio

CP slušný výkon zatím.

Reagovat
kiwwi

vidno ze ked zacne City kombinovat tak su tak 3 levely nad CP, ale hraju tak vlazne, ze CP ma sancu to ubojovat, hraju zatial dost slusne

Reagovat
Infernoqt

mno, podle mě city mají nejlepší kombinace v PL... čitelný, ale vychází jim to finálně

Reagovat
vodka

Reagovat
Miguel19

Frankie už by měl 2 fíky.

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

Zabaleta

Reagovat
smazaný uživatel

Palace pekný betón teraz

Reagovat
Gremlin

bolasie najšikovnejší hráč ligy minimálne

Reagovat
smazaný uživatel

neverím, že City dá dnes gól, ak sa Palace nejako totálne nezosype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bates ‏@sbates_people 53 spřed 53 sekundami

MORE BREAKING #MUFC team: Am hearing Ander Herrera would have started v #avfc today but felt "unwell" so likely Fletcher starts.

Reagovat
Miguel19

Zabaleta

Reagovat
Miguel19

Ale Yaya luxusní pas..

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Zaba, pekné zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/B5TRM2JCYAMfEpy.jpg

Premyslim, kdo by v tehle sestave branil?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden odchovanec vedla druheho

Reagovat
smazaný uživatel

tak mame spatnou akademii, vsak vis...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom neni debat

Reagovat
smazaný uživatel

jen vysvetluju pricinu proc mame malo odchovancu v zakladu hypoteticke sestavy, ktera takhle asi nenastoupi. Tak treba nastoupi Fletch a hned budeme mit dva odchovance v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale že jich Liverpool má v základu

Reagovat
vodka

o jednoho víc

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale tak Lolki už počítá s tím, že za rok je bude táhnout za titulem Wisdom s Ibem

Reagovat
smazaný uživatel

A Rossiter s Ojom

Reagovat
smazaný uživatel

že titulom

Reagovat
cristiano.K.

Ibe

Reagovat
kiwwi

*jeden odchovanec vedla Carricka

Reagovat
vodka

já, ideálně Fletch místo Herrery a Herrera místo Maty

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao jaký vysolárkovaný

Reagovat
Miguel19

Kdo brání, nevěří golmanovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Deda mi vzdycky rikal: kdyz te utocnik objede, tak se otoc a krikni na golmana: ted mas sanci vyniknout...

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

objede

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ja perlim posledni dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

a hovno, blbnes me. je to gramaticky dobre. To vis ja hral hokej, tam se na bruslich jezdi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My máme potom najväčšiu vieru v brankára v mliečnej dráhe a prilahľých vesmíroch

Reagovat
kiwwi

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

A De Gea.

Reagovat
vodka

Puncheona v poslední době vždycky když vidím, tak udělá nějakou prasárnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta je v tej zostave asi hrot ale asi ako jediný robí nejaké nábehy, bez neho by City ani poriadne nevystrelili

Reagovat
Usty

City má velkou převahu, hlavně v tý kombinační části, to si dělaj z Palace srandu i ve vápně... ale stejně jako ta sestava vypadá na papíře, tedy takový impotentní 4-2-4-0, tak to i je... házená sice úspěšná a líbivá, ale nějaký zakončení? náběhy? Kolarov to tam solí úplně zbytečně.

Střely na branku 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je síce 1:0, ale pomer striel na bránku zostáva To je taký United efekt čo sa týka zkončenia

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool U18 2:0 Canos and Ojo running the show

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo to je trošku divné honiť si toľko na mladých chlapcoch

Reagovat
TopinB

tak nad týmem v PL by to fakt nešlo

Reagovat
kiwwi

Man United U18 2-0 Stoke thanks to a Marcus Rashford brace

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten čo chce prestupiť do City?

Reagovat
kiwwi

ciboha ty si bezodna studnica proste

Reagovat
smazaný uživatel

ani by som sa necudoval ak by ste si ho vyhnali

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Lolky tam má dvojbodku pri stave

Reagovat
smazaný uživatel

som lepší

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Matić

Mile Jedinak's first-half by numbers:

4 interceptions

4 aerial duels won (100%)

4 clearances

1 tackle won

1 block.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nanana Girouuud na Emptyhade

Reagovat
SunFells

Zabaleta

Reagovat
diastan

Reagovat
Matić

hmm, tak to skončí tak 4:0

Reagovat
Matić

Ale aspoň body do fanty

Reagovat
wild

Tak po Fellainim je mimo aj Herrera? To nam uz len chyba aby nas teraz v tom nahustenom programe zasiahla nejaka chripkova viroza

Reagovat
Infernoqt

to mi povídej, já jsem taky něco chytl a nikde jsem nebyl

Reagovat
Pinturicchio

Nějaký Sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

United XI v Villa: De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lindegaard, Blackett, McNair, Rafael, Di Maria, Januzaj, Wilson

Reagovat
wild

vitazna

Len skoda toho Herreru

Reagovat
iamek

Ma prej virozu :-\

Reagovat
wild

Jj cital som..nieco ako Fella zrejme. Snad to nebude na dlho. Teraz potrebujeme kazdeho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

United XI v Villa: De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

United subs vs Villa: Lindegaard, Blackett, McNair, Rafael, Di Maria, Januzaj, Wilson #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC Team: Lloris (c); Walker, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, nemáme ani jednoho zraněného hráče.

Reagovat
Miguel19

A přesto hraje Lamela? To je teda slabá úroveň..

Reagovat
smazaný uživatel

plna rit cm a hraju tam Bentaleb a Mason, kto by to bol povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tí dvaja hrajú spolu veľmi dobre, takže kto iný by tam mal hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

protože hrajou nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

sak to som ani nepoprel, je to zaujimave iba

Reagovat
smazaný uživatel

je, no

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto Lamelu by som tam dal Lennona alebo Townsenda. inak momentálne najsilnejšia možná

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Lamely, jinak by to bylo asi dokonalé (v rámci našich možností samozřejmě).

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan, Lowton, Vlaar, Okore, Clark, Cissokho, Sanchez, Delph, Weimann, Agbonlahor, Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aspoň 5 krát tú zostavu united

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
Mönchengladbach

De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

3.

Reagovat
kiwwi

6 odchovancov v nominacii na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

A v základe?

Reagovat
kiwwi

2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

2, co vy?

Reagovat
smazaný uživatel

oni ich trenuju podla najnovsich trendov, co chces ako viac?

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
13

Není to o kvantitě, ale o kvalitě..

Reagovat
kiwwi

ja tam vidim samu kvalitu

Reagovat
Usty

maximálně tak potenciál.. u McNaira možná ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan; Lowton, Vlaar, Okore, Clark, Cissokho; Sanchez, Delph, Weimann, Agbonlahor; Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

United XI v Villa: De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Jones, Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Mata, Rooney, Young, RvP, Falcao

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

#SaintsFC subs vs @Everton: K. Davis (GK), Mané, McCarthy, Targett, McQueen, Seager, Gape.

0 replies 1 retweet 0 favorites

Reply Retweet1 Favorite

More

In reply to Southampton FC

Southampton FC ‏@SouthamptonFC 38s38 seconds ago

#SaintsFC team vs @Everton: Forster, Alderweireld, Fonte (c), Yoshida, Clyne, Reed, Ward-Prowse, S. Davis, Bertrand, Long, Pellè.

Ty vole ta lavička

Reagovat
SunFells

Se divím, že to hrají radši s Yoshidou než s Targettem

Reagovat
smazaný uživatel

7. odchovancu v nominaci Sotonu.

Reagovat
SunFells

Kvůli zraněním ale.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy jsme s utokem Falcao, Rooney, RVP nastoupili v Leicesteru.

Reagovat
wild

Dali sme 3goly co by za normalnych okolnosti malo stacit na vyhru..MALO

Snad to dnes obrane pojde lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? booze

Reagovat
vodka

Reagovat
Minister

ofsajd? to je slepec

Reagovat
SunFells

No to je kokot ten pomezní, dejte mu hůl a psa.

Reagovat
kiwwi

nieco mi uniklo?

Reagovat
SunFells

Ten hráč City u lajny?

Reagovat
kiwwi

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

o com tocia ti komentatori na NBC ze bol completly onside?

tym amikom nikto nevysvetlil ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to byl onside.

Reagovat
Swarley

onside kick?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Swarley

NFL vtípek, nic zásadního

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
kiwwi

ah ty vole, som si toho Fernandinha vobec nevsimol...ale postranny mal ked stal rovno pred nim

Reagovat
Sandstorm

Byl to inside

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

to nebol ofsajd...

Reagovat
Mihi

Asi si si nevšimol toho hráča pri lajne, čo stál asi meter od postranného

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si to zopákni ty než Amíci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ta to bolo vtipne

Reagovat
Sandstorm

WTF? Co to je za sestavu? Jediné plus za Falcaa. Jinak to bude pěkná holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

bude dost zalezet na tom, jak zahraje Fletch.

Reagovat
Sandstorm

Proti Ville by to měl snad zvládnout.

Reagovat
vodka

já mám docela obavu, no, každopádně horší než Fella proti Sotonu byt snad ani nemože. Akorát se obávám o tu díru v záloze zas...

Reagovat
Sandstorm

Carrick se bude muset vytahovat více dopředu...

Reagovat
Swarley

ta tam na 1000% bude, ale prostě jasná výhoda Fletche je, že ten fakt výjmečně ztrácí míče...na druhou stranu už tam toho tolik neoběhá tolik jak dřív no...kdyby hrál Carrick na DM a u něj na CM Fletch a Mata nebo Wazza, tak bych fakt strach neměl a získali bychom kontrolu nad středem...takhle to zase bude podle všeho slušnej průchoďák no...

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba se tam zase stahne Wazza a Mata na AM.

Reagovat
Swarley

to je celkem jedno, tam pak v tom středu stejně operují dva hráči, Wazza a Fletch...to je prostě málo, Mata tam zase bude zůstávat vepředu s Robinem a Falcaem...v tom 4-3-3 by mi Mata na AM nevadil, ale celkově není dobrý mít Robina, Falcaa, Wazzu i Matu ve stejnou dobu základu...

já právě celkově nechápu, proč pořád tohle rozestavení...LVG mluví o nějakém vybalancování a pak v podstatě hrajeme většinu času 5-2-3, což nevyhovuje to v podstatě nikomu...

Reagovat
vodka

dneska bude velmi důležité, jak se RVP s Falcaem bude dařit držet balon, no...

Reagovat
Swarley

tak ono bylo dost vidět v posledních zápasech, že Robin na tomhle fakt zapracoval...už vyloženě neoperuje jen někde na hranici vápna, ale chodí pro balony víc do hloubky a i při bránění sem tam pomůže směrem dozadu, což je fakt potřeba...ale i tak mi to přijde s takovou trojkou prostě hodně kostrbaté...

naopak rozhýbat by to tam mohl Falcao, ten je v tomhle opravdu výborný...chce pořád balon, chce jít do kombinace, chodí neustále do náběhu...na něj se dneska moc těším...

Reagovat
Sandstorm

Co je zase s Herrerou?

Reagovat
smazaný uživatel

chripka nebo neco takovyho.

Reagovat
Sandstorm

shit

Reagovat
Mihi

MORE BREAKING #MUFC team: Am hearing Ander Herrera would have started v #avfc today but felt "unwell" so likely Fletcher starts.

Reagovat
Sandstorm

ok dík

Reagovat
Greny

Bony na lavce? zrovna ho dám do fantasy

Reagovat
blade115

City už jako nebudou ztrácet, nebo co?...

Reagovat
smazaný uživatel

1 gól a sú prvý...minimálne do pondelka

Reagovat
smazaný uživatel

s tím losem neztratí ani bod do konce roku

Reagovat
Infernoqt

mno ne s temito soupeři co mají tento měsíc ... pak přijde zpět Kompany a Aguero a daj i ty lepší, určitě vás předskočí

Reagovat
Sandstorm

oni ten titul nakonec daj

Reagovat
kiwwi

pico skoro tu branu zvalil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Fíha, pěkně napáleno

Reagovat
diastan

ještě 1

Reagovat
Matić

Lampsi už zmiz do tý Ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

až vyhraje titul

Reagovat
Matić

Reagovat
J0EL

Reagovat
vodka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2 a Fletcher? Aspoň Falcao potešil, snáď mu to tam pár krát padne.

Reagovat
k0udy

Trošku OT:

Smazaly se mi z chromu aplikace a už tak nějak nejdou přidat, reinstal nepomohl, nestalo se to už někomu? http://ctrlv.cz/ZykX

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, on i zpívá

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Error

Reagovat
wild

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Scott Sinclair is coming on to actually play football for Manchester City. It's a Christmas miracle!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

fernando

Reagovat
niflheim

Fletch

Reagovat
mithro

zase 3-5-2

Reagovat
wild

tak pokial budeme vyhravat to rozostavenie nezmeni

Myslim, ze az ked budu fit Rafael a Shaw tak budeme hrat na 4obrancov

Reagovat
Swarley

+ Angel...i když to spíš asi posadí Matu...

Reagovat
Sandstorm

Tak při neúčasti Rafaela a Shawa a navíc když s tim vítězíme...těžko to bude teď měnit

Reagovat
mithro

ved ale hraju hrozne v tom systeme

Reagovat
Swarley

a Valencia s Youngem zvládali i tu obranu ve čtyřech...kvůli tomu systému to bylo daleko bezpečnější, jak ta hra na 5 vzadu...

Reagovat
smazaný uživatel

dulezity sou body

Reagovat
Matić

Kdy začíná ten pohár afrických národů?

Reagovat
Usty
Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

glory glory united

Reagovat
chicuita

HD stream na United ? nekdo ?

Reagovat
Sandstorm

Young desátý zápas v základu v této sezoně. To asi nečekal ani on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haha nejake nova futbalova slovenska stranka o premierleague, vyzera velmi fajn, len ten pomaly engine a prakticky nijaky zaujem.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC Team: Lloris (c); Walker, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane

Eriksen na AM, Chadli, Kane na hrotu. Jestli už dneska doma nevyhrajem, tak nevím kdy....

Reagovat
Miguel19

Chadli na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane na hrotu, chadli v sestavě

Reagovat
Miguel19

Ok...

Dneska to snad bude lehká výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak překvapuje mě, že by fanda Chelsea mohl přát Spurs proti sympatickému outsiderovi, když z toho nemáte žádný profit.

Reagovat
Miguel19

Já chci, aby jste skončili 4.

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdy nie je

Reagovat
r.mrazik

Zas to jeho posledni dobou hrany 3412...achjo...nebude se na to dat koukat a kdyz zachyta david,tak vyhrajeme 0:2

Reagovat
Swarley

rozhodne to kombinace Wazza Falcao

Reagovat
r.mrazik

Tak...mohla by

Reagovat
Miguel19

Dortmund..

Reagovat
smazaný uživatel

ja to pozeram a su neskutocne zufali

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/news/uk-england-hereford-worcester-30542821

... to jsem nečekal, že skončí zrovna takhle

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEED

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Stream?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Kaze

BTW: Taky by mohli trochu vic zlevnit Divinity

Reagovat
niflheim

To já čekám jen na Isaaca nového, protože jsem si na Vánoce už koupil psko

Reagovat
Kaze

Zavidim ti vsechny ty exkluzivni hry.

Reagovat
niflheim

Tak zatím tam mám jen fifu a kvůli práci jsem to ještě ani nerozbalil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, ti tam toho čárového dobře křižujou

Reagovat
Swarley

pěkně Young, dobrá akce, škoda, tohle měl Robin trefit

Reagovat
Swarley

jsem přechválil

Reagovat
wild

Reagovat
Miguel19

Rooney konečně na CM?

Reagovat
wild

aj proti Lpoolu tam hral

Reagovat
Cobra

Nějaký kohout, co má slušný stream na Spurs? Bloodzed, Sopcast nic nefunguje..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

co my vymýšlíme poslední dobou za zbytečný ztráty, to je neskutečný

Reagovat
Swarley

tas kartu

Reagovat
vodka

Delph, úplně zbytečný skluz

Reagovat
SunFells

Pellé

Reagovat
SunFells

Pellé

Reagovat
Miguel19

Za to nedat kartu

Reagovat
Swarley

pěkná Scholesovka od Wazzy

Reagovat
Hokaido

sleduje někdo Watford? Oni fakt hrajou poslední zápasy 4-1-3-2? Nebo co to vůbec je ? Popřípadě, jak zvládá Pudil toho WB ?

Reagovat
Hokaido

teda 3-1-4-2 samozřejmě

Reagovat
Swarley

líbí se mi to držení míče, tak to prostě chci hrát, ale vepředu to děláme moc kostrbaté, tam to chce přímočaře, na Younga nebo Valenciu a centr do vápna...je tam Falcao i Robin, tak co s tím...

Reagovat
vodka

mein gott, Rooney by to mohl zkusit dat aj do vápna, ne pořád jenom dokolečka do stran

Reagovat
r.mrazik

tyvoe..klasika...valencia a evans...tak spatny nahravace jsem dlouho nevidel...pritom tak lehky prihravky

Reagovat
Swarley

Wazza a Robin zkusili klasiku proti AV?

Reagovat
niflheim

Wazza ten pass

Reagovat
wild

fuu, keby Robin nasiel Falcaa to by bola parada

Reagovat
Hokaido

bentekeeeeeeeeee

Reagovat
vodka

pěkně Benteke

Reagovat
iamek

Evans

Reagovat
vodka

hlavičku posral, ale potom už to udělal Benteke moc pěkně.

Reagovat
vladis271

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

BENTEKE PICO

Reagovat
Swarley

no tak se nechat vykoupat...

Reagovat
fantomas

BEN-TE-KE!!

Reagovat
I am Mancunian

bentekeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evans paradne teda.

Reagovat
Mimalu

Evans , Benteke

Reagovat
r.mrazik

ten evans je traged...

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

No jasně, zase wondergoal

Reagovat
Tywin Lannister

to by Vojta měl

Reagovat
Miguel19

Lionel pěkně na párku

Reagovat
wild

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

no přiznejte se, kdo takovej průběh nečekal

Reagovat
stiflerovamama

Bentekeee

Reagovat
niflheim

Villa snad poprvé míč pořádně na kopačce

Reagovat
Swarley

je čas se nechat zatlačit a začít dávat branky

Reagovat
Matić

De Gea tohle se ale chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

"Od: gay klub real madrid jebnutý si?? 20.12.2014 15:38

ty kokot za čo si mi dal ban ????

máš komplexy z detstva???"

Já to nebyl, promiň

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneee. Eriksen

Reagovat
vodka

no, su zvědavý, jak jim to teď půjde, když se zkrátka musí dat gól...

Reagovat
SunFells

Benteke

Reagovat
Tomekcz

kkt Evans, opicka ho cvici jak panaka

Reagovat
blade115

Carroll

Reagovat
blade115

Hm, teď ale bezchybně...

Reagovat
smazaný uživatel

docela easy gól, ale stejně - Nacer, Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Woooow that was clever!

Reagovat
SunFells

De Gea wankfest is finally over.

Podělal to? Nebo to byl jen míč, který by Neuer a možná i Wojta měl?

Reagovat
r.mrazik

to by nemel nikdo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

To by neměl nikdo.

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

jj, kdyby měli 3metrové ruce

Reagovat
SunFells

Wojta má kovové ruce, tak třeba jsou teleskopické

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kane je fajn hráč do fanty za tu cenu

Reagovat
vodka

Falcao Welbz by to dal líp...

Reagovat
Pasha

Fletcher je neuveriteľný alibista. Prihrávka najbližšie stojacemu spoluhráčovi alebo stopérovi. No a ak sa rozhodne niečo "vytvoriť", tak to do*ebe

Reagovat
vodka

a Rooney má asi zákaz hrát do vápna

Reagovat
I am Mancunian

ale dacko

Reagovat
wild

Fletcher uz nato nema

Reagovat
Pasha

To my vieme, ale povedz to lojzovi

Reagovat
smazaný uživatel

omg jedna strela a hneď gól

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě to takhle trefil

Reagovat
Infernoqt

Tak pome hoši, aspoň plichtu dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Prínos Fletchera je presne taký, aký som si myslel, že bude, keď som videl pred zápasom zostavu - absolútne nulový.

Reagovat
Miguel19

Valencia

Reagovat
Pasha

Tie sopcast kanály čo to majú za tendenciu hala-bala skočiť offline ? zlatý bloodzeed spred 2+ rokov.

Reagovat
SunFells

Charlie Austin has had a hand in nine goals in his last nine Premier League appearances (seven goals, two assists).

Reagovat
smazaný uživatel

a pri tom taký drevák

Reagovat
kiwwi

sam si drevak

Reagovat
smazaný uživatel

pf, ale od 17 hrávam pravidelne IV. ligu... ja sa ešte vypracujem, on už nie.

Reagovat
kiwwi

pojdes uz len do horsieho, pamataj...skoncis v 2. triede dakde na dedine a budes rad ze si mozes do lopty kopnut

Reagovat
smazaný uživatel

zničil si mi práve vyhliadky a nádejnú kariéru

Reagovat
kiwwi

ziadne si ani nikdy nemal, neklam sam seba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak dřevák to do konce zápasu zvýšil na 9 gólů a 2 asistence za posledních devět zápasů

Reagovat
Pasha

Andy Carroll on a roll

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
niflheim

Pod LVG jsme ještě nikdy neotočili zápas?

Reagovat
Pasha

a niekto povie, že CM sme v lete vyriešili Snáď je už Strootman na ceste

Reagovat
smazaný uživatel

co víc Harry chtěl? Erik konečně udělá něco kloudnýho a takhle to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Do koňské prdele Harry!

Reagovat
Infernoqt

nemá cenu, AV je mnohem nebezpečnější v utoku jak my

Reagovat
PhilipS

for fck sake...nemáte někdo stream na united, kde je i obraz?

Reagovat
vodka

tak zajebat potenciálně rychlou akci. Ta nulová přímočarost mě fakt začíná srát...

Reagovat
niflheim

Robin to tak zbrzdit

Reagovat
Tomekcz

proc nestrili, proc nestrili, proc nestrili lemplove

Reagovat
r.mrazik

to si ty sraci neumi normalne narazit mic z prvni?!!!

Reagovat
r.mrazik

a taktika hrat to pres evanse je taky uzasna

Reagovat
smazaný uživatel

LAMELAAAAAAAAAAAA JOOOOOO

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi na place Fletcher, ten nepokazi jediny pas

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera. tohle je to jediný, kvůli čemu jsem nad tím ještě nezlomil hůl úplně, střelu má pořád výbornou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamelaaa dneska jeho najlepší zápas zatiaľ

Reagovat
SunFells

Sudí zas Evertonu tahá kárku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Viděls tu penaltu?

Reagovat
Zaschrona

"zas" Zas nas leda tak piska uplnej traged, kterej to vubec nezvlada...

Reagovat
SunFells

Jj, ve váš prospěch to nezvládá

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Tak fakt neni zvykem, ze by rozhodci nejak poskodil naseho soupere, v drtive vetsine pripadu to je naopak, to je fakt... Ale hlavne jde o to, ze nas vzdycky piskaj tragedi, kteri to obecne nezvladaj.

Reagovat
papos182

Reagovat
SunFells

Má zkušenost s Evertonem taková opravdu není no Ale tamto jsem samozřejmě psal hlavně kvůli tobě, protože vím, že se domníváš, jak vás sudí neustále poškozují.

Reagovat
Zaschrona

No to je jednoznacne pravda, statistiky si kvuli tomu nevedu, ale do te doby, co k tomuhle fungoval web tykajici se spravnosti zasadnich rozhodnuti sudich, tak Everton prave byl jasne vpredu v tehle "soutezi". Ten trend je porad dost stejny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí na Sotonu naprosto otřesnej...

Reagovat
smazaný uživatel

What a football at WHL!

Reagovat
SunFells

FONTEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Captain, leader, legend

Reagovat
smazaný uživatel

Fonte Tak aspoň tak..

Reagovat
Side

Lukaku pěkně umístil

Reagovat
vodka

fakt chudák Falcao, že se na to nevysere, on se pořád snaží nabíhat do volného prostoru na hranici vápna než se Villans stihnou zformovat. Proč mu neřekli, že to nemá smysl čekat na balon, který nikdy nepřijde, ať si dá cigárko a v klidu si počká na centr ze strany.

Reagovat
r.mrazik

skoda toho herrery...ten jedinej tam ten mic da...

u fletche to jeste beru...ale mata k nicemu,rooney taky nic moc...evans traga...achjo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
SunFells

Teď Liverpool koupí i Fonteho, aby byl Lovren co k čemu.

Reagovat
mario23

lolnac pls

Reagovat
SunFells

Všude góly

Reagovat
SunFells

Aaa, to tam mělo spadnout

Reagovat
mario23

Někdo odkaz na United ? Ten, co jsem měl, tak to spadlo už.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej stream na MU vs AV?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi od nas dnes Young

Reagovat
smazaný uživatel

no do pike

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

to mi to len potvrdzuje

Reagovat
kiwwi

ty vole sak je to traged tragedov...nedorucil jedinu loptu na adresata, vyrobil jednu hrubku v obrane a vystrelil do 25 rady...co ako bolo na nom dobre? Ten jeden nepodareny center co skoncil jak strela?

Reagovat
smazaný uživatel

sak to je nas jediny hrac, ktory ma snahu hrat dopredu, to, ze to je stale slabota a len vynika pri tej celkovej tragedii, tak to je vec druha, dnes je nas najlepsi hrac

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

je to traged

Reagovat
r.mrazik

drsny,kdyz i za tenhle vykon je z nich nejlepsi co?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Miguel19

Young

Reagovat
Zaschrona

Martinez porad jeste nepochopil, ze hrat na kridlech hrace, kteri patri do stredu hriste, nefunguje... Straslivej vykon.

Reagovat
Usty

vy jste prostě strašní...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Do kurev Ryane

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

jsem znechucenej, žádná snaha, žádný výkon... AVL zaslouženě

Reagovat
r.mrazik

a rooneymu by taky nekdo mel rict,ze sice ty mice rozdeluje dobre,ale ze by tam mel aspon trochu behat...prase liny

Reagovat
kiwwi

sa musim smiat jak pri nasom braneni aj Agbonlagor vyzera ako World class hrac

Reagovat
SunFells

Pelle je dneska strašný tragéd.

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby jenom dneska...

Reagovat
SunFells

Kolikrát je špatný, ale dneska za poločas stihl předvést vážně rozmanitý repertoár chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne. Tragédi jsou jen jedni . ARSENAL

Reagovat
Liquid

Reagovat
iamek

Falcao x krat za polocas krasne v nabehu a nikdo mu neni schopen to dat . Young dneska skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Mať kondičku, tak to čo hrá Fletcher by som zahral aj hneď teraz. Je to o ničom, neviem miesto koho ho vystriedať, ale musí ísť dole, takýmto spôsobom určite nevyhráme.

Reagovat
r.mrazik

ona celkove ta zaloha rooney fletch je na bliti..

Reagovat
Infernoqt

Carrick místo něj, nemusíme hráč přeci na 5 obránců proti AVL

Reagovat
Miguel19

Máte tam 2, z toho jeden se ani nedá považovat za obránce

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Lukaku musí dát za každou cenu gól.

Reagovat
mithro

3-5-2

chudak fletch, ten uz nestiha a evans, meh

Reagovat
smazaný uživatel

Villa zatím . Jak sem psal minule....třeba je poslat z hrušky dolů,Mufany zasrané.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
chicuita

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Fletch je strasidelny...on uz na to asi nema proste

posun tam Carricka namiesto neho a pridaj Di Mariu a musime ich prevalcovat

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Pasha

bez toho asi

Reagovat
vodka

jednak nehrál sviňsky dlouho zápas, tak je dost možné, že je hodně nervózní, jednak na turné hrál královsky před sezonou. Je to zase o sebedůvěře a formě.

Reagovat
r.mrazik

nevim,co by po nem chteli...rooney tam treba stoji a pro mic si nezajde...fletch to ma dost tezky

Reagovat
papos182

Tak ze by mel lolkac prece jen pravdu s vasima odchovancema?

Reagovat
Sandstorm

Klasika no. Hrajeme hroznou holomajznu a Aston Villa byla jednou v našem pokutovým území za celej poločas, jedna střela, jeden wonder gól.

Reagovat
Sandstorm

Klasika no. Hrajeme hroznou holomajznu a Aston Villa byla jednou v našem pokutovým území za celej poločas, jedna střela, jeden wonder gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ville mame nejakou snuru 18 let bez prohry. To uz snad bude posledni z tehle rekordu, ktery je treba prekonat, ne?

Zatim teda bida. Sice mame vetsi drzeni mice, v tomhle je to dobry, ale zas nic z toho. Nejvetsi nebezpeci Younguv centr.

Reagovat
Pasha

radšej nech je držanie lopty 54-46, ale hrajme atraktívny, ofenzívny, rýchly futbal a nie tento hotový hnoj.

Reagovat
Pasha

Dnešný výkon sa nedá ani komentovať. Aspoň Lojzo pochopí, že tento hnoj nám nebude stále prinášať 3 body.

Reagovat
Zaschrona

Howard potrebuje co nejdriv nahradit, ten gol mel jednoznacne mit, golman musi mit v malem vapne poradek... A nechapu, proc zas musi hrat Barry, je na tom hristi uplne k nicemu...

Reagovat
Grahf

Uplne o kokote taká hra. Hrajeme na prihrávky, nie na goly. Fletcher nech odíde do dochodku, Mata a Rooney nech sa naučia dávať kolmice, máme svetových strikerov a nikto im to do uličky nepošle, radšej prihrať na kraj, kde zas a znova priletí zbytočný center na náhodu.

Reagovat
blade115

Foxes úplně úžasná taktika, nakopávaný míče, individuální vyvážení míče přes nabušený střed hřiště a lobované míče za obranu jsou proti WHU to nejlepší. Ještěže Carroll je tak trochu kopyto, klidně to mohlo být už 3:0. Nevim, co se stalo, ale ti hráči vůbec nevědí, co mají dělat. Útočníci jsou úplně odříznutí, takový Vardy měl dotyků s míčem snad míň než prstů jedné ruky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme famózní fotbal, padají dnes spektakulární góly, škoda Ryana, ale aspoň si taky kopne někdo z našich 5467 CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Ryanovi není nic pozitivního, ale zbytek souhlas.

Reagovat
Sandstorm

A k čemu je tam Mata bych taky rád věděl. Míč neudrží, nikoho neobejde, nenabíhá si, nikoho neposílá do náběhů, přitom Falcao si tam tak krásně nabíhá vždycky, když jdeme do přečíslení, jenže to vždycky strašně zbrzdíme a pak jen obléháme šestnáctku Villy a nebo posíláme centry ze strany. Hrůza.

Reagovat
Grahf

oni musia mať nakázané asi, že kým sa pohnú o krok dopredu, tak si musia najprv 10x prihrať.

Reagovat
smazaný uživatel

me teda prislo, ze se Mata nabizel docela hodne, chodil si pro mice...

Reagovat
Grahf

s ktorými sa zase vracal dozadu.

Reagovat
r.mrazik

mata je sracka...ale zas nekomu pritukne mic a bude mit asistenci

Reagovat
EXoRcIsT

Rafael namiesto Valenciu

Reagovat
mithro

Just spoke to Ander Herrera. He said we win 2-1.

Reagovat
13

Co to je za sestavu Swans? Jaktože nehraje Rangel, Bony ani Siggy?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jede na bloodzeedovi?

Reagovat
smazaný uživatel

A hneď po Fletcherovi ma najviac vytáča to, že nikto neprihráva Falcaovi, najprv RVP radšej nezmyselne vystrelí a potom Rooney radšej prihral RVP ktorý to celé zbrzdil.

Reagovat
Sandstorm

To může být taky tim, že na něj nejsou ostatní zvyklí.

Reagovat
Sandstorm

Lamela první gól v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni odehrál nula nula hovno a v lednu se zranil prakticky doknce sezóny a letos se zatím hledal. Doufám, že se našel.

Reagovat
wild

Pisal som to uz davnejsie, ze pokial budeme vyhravat tak LVG tu sracku 3-5-2 s ktorou sa nam podarili stastne vyhry nezmeni ale hra je uplna katastrofa.. Ziadna poriadna prihravka smerom dopredu..vsetko su to len prihravku na istotu alebo centre na nahodu.

Dal by som dole Fletchera, Carricka na jeho miesto a Di Maria do hry aspon na 30min

Reagovat
Miguel19

SIMON

Reagovat
Dawon

Nemate nejaky pouzitelny stream na United?

Reagovat
Pasha

Chceš si pospať či ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher dole

Reagovat
iamek

Dobre vystridal

Reagovat
r.mrazik

ale stejne je to neskutecne impotentni hra co se sanci tyka...drzeni mic bez pruniku,bez hry 1na1...utocnici zbytecny...z toho bych blil...rooney v zaloze je k nicemu a mata na podhrotu uz tuplem...carricka na stoperovi je skoda...

voe pan filozofi

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick na CM, Blacket na DC. a pojdme.

Reagovat
kiwwi

ok, Carrick sa posunul dostredu, ale dalo sa to aj bez toho obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

omg Jones, co tam na ty pulce vymejslel??

Reagovat
wild

naco tam jebol dalsieho stopera? Ved Villa sa aj tak zatiahne dozadu a ten jeden utok co spravia za polcas moze skoncit golom ci tam budeme mat obrancov 4 alebo 7

Reagovat
Infernoqt

DDG

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Miguel19

Jones

Reagovat
kiwwi

De Gea wankfest is back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto by mal aj Wojta SzczCsC, určite.

Reagovat
SunFells

Neviděl jsem to, ale jestliže se skóre u vás nezměnilo, tak určitě

Reagovat
SunFells

Ale CsC to není, zas mu tolik nelichoť.

Reagovat
SunFells

Ikdyž ono je to vlastně CSc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi jo. Sceszny je sice průměrák,ale

Reagovat
r.mrazik

ten evans si s tim branenim dela snad kozy

Reagovat
vodka

a Valencia proč si všechno zpracovává do stoje? Rooney fakt dostal zákaz hrát do vápna, to je fakt v prdeli, jak si tam RVP s Falcaem hledá prostor a on to dá 3x do strany...

Reagovat
SunFells

To Davis teda moc nenamazal

Reagovat
smazaný uživatel

Robin...

Reagovat
iamek

Famozni ted

Reagovat
Zaschrona

Proc sakra hraje Barkley z kridla? Nechapu.

Reagovat
niflheim

Falcaoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vodka

Falcaooooooooo

Reagovat
vodka

a Young fakt jediný, co cpe balony do vápna pravidelně, přestože většinou na hovno.

Reagovat
Dawon

dneska se mi od nas fakt libi asi nejvic...ikdyz centrovat neumi, tak se neboji chodit 1v1 a hrat to primocare

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Falcaooooooooooooooooo

Young

Reagovat
Pigeon

FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

El Tigre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Young!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
wild

FALCAAOOOOOOO

Young

Reagovat
Tolstobik

FALCAO!!! este jeden

Reagovat
Pasha

oooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooo RADAMEL FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dawon

Young je dneska skvely ale 1v1 prejde pres toho beka pokazde uplne v suchym...skoda, ze takhle neumi odcentrovat pokazde

Reagovat
nani92

stream?

Reagovat
nani92

stream?

Reagovat
nani92

dik

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Young si to jinak dává dneska

Reagovat
Sandstorm

FALCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO

Young MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem, že to tam dneska pošle..

Reagovat
Zaschrona

Kurna dej tam McGeadyho...

Reagovat
vodka

okore ruka

Reagovat
SunFells

Austin už musí dostat pozvánku.

Reagovat
Pigeon

Angel na plaaaac

Reagovat
wild

Angel

Mata dole

Reagovat
vodka

snad bude střídaný Mata a ne Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

ale koledujem si

Reagovat
Pasha

Robin van Persie dole

Reagovat
wild

fuha za Robina? no uvidime

Reagovat
vodka

Carrick jaký sprint při dobíhání Delpha teď

Reagovat
wild

Dufam ze sa David nezranil

Reagovat
Miguel19

Benteke je skvělý. Jsem zvědavý, kdo ho získá..

Reagovat
niflheim

Gabby

Reagovat
smazaný uživatel

noo, prisna. byl tam pozde, to jo. ale nesel kolikama napred, defakto se srazili, nakopl ho placirkou...

Reagovat
iamek

A jedém red machine ! Young dneska famozni a zelena mrdka az si chuchne

Reagovat
Pigeon

Agbonlahor tam šel jak dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

šak se směj, kdyby tebe někdo tak zajel, určitě bys byl spokojen. Neříkám, že je to jasná červená, ale pravdou zůstává, že tam šel jak kokot, divit se nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

obaja tam išli ako kokoti...

Reagovat
Pigeon

akorát, že tam byl Young dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

http://gfycat.com/IllWaryBluefintuna prvně se podívej, pak můžeš omluvit svou hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

boli tam naraz

Reagovat
Pigeon

Young odehrál míč, kterého se Agbonlahor ani nedotkl a nakopnul ho do holeně...myslel jsem, že se na to podíváš, ne že ti to musím polopaticky vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

od younga sa tá lopta akurát tak odrazila, pretože išla k nemus a išiel do toho rovnako ako agbonlahor...ako kokot...

Reagovat
Pigeon

lol to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To přece není červená

Reagovat
EXoRcIsT

No dosť čudná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

to čo je za redku

Reagovat
C0br

rozhodčí

Reagovat
Ángel di María 22

Rudá ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale opravdu velkej šašek

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Cože?

Reagovat
vodka

rudá je převelice přísná, ale z toho záběru "z úhlu rozhodčího" to vypadalo jako prasárna na kotník, no...

Reagovat
SunFells

Pelleeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz musíme!

Reagovat
smazaný uživatel

sudí

Reagovat
niflheim

Ti ho budou milovat

Reagovat
r.mrazik

sel tam sice plackou,ale rozhodne vedel,ze tam bude pozdeji...

Reagovat
smazaný uživatel

P E L L E

Reagovat
SunFells

Clyne podruhé přes Bainese hladce vytvořil gólovku

Reagovat
Kokesh

Za co? Kdyz to rozhodci poradne nevidi, nemuze dat cervenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jak se tam jeho spoluhráč dožadoval faulu na něj, tomu bych dal taky červenou

Reagovat
wild

No ja neviem ci to bolo na redku..kazdopadne podme si pre vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

jj ked to nejde futbalovo, tak je tu vždy rozhodca

Reagovat
PhilipS

United klasika...teď ještě nějakou penaltičku nebo gól z ofsajdu a je to pro dnešek komplet...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

di mario ty už bys taky mohl ja přihrát ty střely jsou fakt k smíchu...

Reagovat
kiwwi

co to akoze skusa ten Di Maria?

Reagovat
Pasha

Sir Ešly

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny. Absolutne neuveritelny. Diky Martinezi, tenhle zapas zase prohravas hlavne ty, diky tvoji nesmyslny taktice, kdyz nechavas nejlepsiho stopera a kridla na lavicce a nechavas hrat svyho milacka Barryho, kterej je tam totalne k nicemu...

Reagovat
fantomas

Legračnější rudá snad letos nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liquid

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle červená teda nebyla . Hlavně Young klasika jako zastřelený a jako zázrakem vyskočí a hraje se dál

Reagovat
smazaný uživatel

snad dá young vítěznej gol

Reagovat
vodka

a teď jako Jonesovi pískl co? omg, rozhodčí se nechává ovlivnit...

Reagovat
papos182

To je pravda, zacalo to tim hereckym vystupem "zrakveneho" Younga.

Reagovat
REPLIKATOR

Když Womanchester nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
Usty

Gary Lineker ‏@GaryLineker 57 sek.před 57 sekundami

Agbonlahor may appeal a 3 match ban, but it is Christmas so maybe he won't.

Má někdo video, gif, vine?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Reagovat
Side

to je naprosto neuvěřitelný, jak za tohle může být rudá

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Uroven sudich v PL je fakt smesna...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

isli do toho rovnako...

Reagovat
Usty

...

jako bylo to hodně tvrdý, ale nevěděl bych vlastně ani kdo fauloval... fakt achjo, jestli zase United uhaluzí tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

nevyvrať si panty, troubo

Reagovat
fantomas

Teda že i ty takle ztratíš soudnost.

Reagovat
REPLIKATOR

Prosimtě...ani žádnou neměl

Reagovat
kiwwi

a nesmeje sa skor tomu, jak Usty dookola furt fnuka o tom jak United haluzi?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Smál se i mně nahoře, obecně to vypadá, jako by mu ta rudá přišla v naprostym pořádku - i když tu panuje dost výjimečnej konsensus napříč všema fanouškovskýma táborama, že nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa ti nesmial, mne iba prislo usmevne, ako to prikraslis trosku, lebo sa jedna o Villu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
Minister

za toto redka?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kovi81

Reagovat
REPLIKATOR

směšný

Reagovat
smazaný uživatel

ako, cervena to by nemala, ale hned po tom zakroku, kedze sme live na to pozerali z takeho pohladu, ako aj rozhodca, tak som mal hned pocit, ze je to cervena, z pohladu rozhodcu mu to tak proste prist kludne mohlo, po opakovacke jasne, ze to cervena nebola

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ji dostal?

Reagovat
fantomas

https://vine.co/v/OXAFbu1nlgz

Žlutá maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej kurva!

Reagovat
wild

tak snad teraz pojde Mata dole

Reagovat
papos182

Falu na Younga byl za zlutou. Aston Villa byla jasne poskozena.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ešte Young spraví penaltu

Reagovat
Ángel di María 22

Teď mi řekněte, pokud to teda někdo z fans United ví, dává van Gaal na hřišti Ángelovi víc volnosti? Ve smyslu pokynů, jak vypadá jeho hra.

Reagovat
wild

Di Maria LWB?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson za Valenciu? No odvaha LVG nechybi.

Reagovat
Zaschrona

Ne by ten Hispanec stridal?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Reagovat
papos182

Tak uz je to Hispanec?

Reagovat
Zaschrona

To snad je odjakziva, vtipny to moc neni...

Reagovat
SunFells

Ale je, po těch tvých onaniích na něj

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

no jo

Reagovat
papos182

A uz je i falesny?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
PhilipS

Pošlu DMSku na charitu za každou Matovu přihrávku dopředu....

Reagovat
PhilipS

jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan Čo to skúša

Reagovat
SunFells

Besic vypadá tak na 15

Reagovat
smazaný uživatel

jasná červená

Reagovat
blade115

Nugent je fakt příšernej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

voldemorte zalez do kasy

Reagovat
Miguel19

Proč nevyloučil Blacketta

Reagovat
smazaný uživatel

protože je černej

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ma obranu na urovni Liverpoolu...

Ako hrá Etoo, už dal nejaky gol v tejto sezone?

Reagovat
SunFells

Neviditelný. Jj, o tři víc než Balotelli, tedy tři.

Reagovat
papos182

Staci 3x kliknout zde na EF a dozvis se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha to sú ale chudáci tí fans Aston Villy. Dúfam, že dáme víťazný gól z vymyslenej penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom prečo vás každý nenávidi

Reagovat
smazaný uživatel

Trhá mi to žily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

tak to bude nejspíš váš problém, náš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je náš problem že vy ste špina?

Reagovat
Pigeon

Problém je generalizace. To zaprvé. A za druhé pokud tě trápí nějaký obraz někoho, nebo klubu, tak ano, to je tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš aby k té špíně neměl blíže ten, kdo háže "špínu" typu, že někdo bere 800k měsíčně...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
papos182

Unfair fan.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mozes pisat MY mozno ked hra Velky Krtis ty deges

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašný, co zas dokážeme nedat

Reagovat
SunFells

Forster

Reagovat
Pasha

Wilson

Reagovat
kiwwi

ja z tych hlaviciek do autu porodim

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

trapny futbal ... cim dalej tym viac to nema uroven. dnes neuznany regulerny gol Crystal Palace a teraz toto,uplakany Young si zas vymodlil cervenu, treba video do futbalu, rozhodcovia to nezvladaju absolutne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Everton

Reagovat
SunFells

Mayo Ve vápně Evertonu trochu den otevřených dveří.

Reagovat
SunFells

Takový výsledek borce zas nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Kane smolař zápasu.

Reagovat
Swarley

jako remíza dobrá, ale pojďme zkusit protáhnout tu vítěznou šňůru...

Reagovat
kiwwi

to je kokot ten Young, zastrelte ho niekto

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a za tyhle centry bere přes 100k liber tejdně

Reagovat
fantomas

Zařídil vám vyrovnání.

Reagovat
kiwwi

sa z toho asi poseriem ze dorucil jednu loptu zo sto za zapas na adresata...je to proste zebrak co nema u nas co robit

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Tak to samozřejmě je (a na rozdíl od tebe to tvrdim od samýho začátku), ale zrovna včera to bylo celkem legrační, když byste bez něho prohráli.

Reagovat
kiwwi

jo lebo hrac ktory by tam bol namiestot neho by mal zakazane centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

A jak pak dá Falcao branku?

Reagovat
smazaný uživatel

kwi pls

Reagovat
Miguel19

Už to zkouší ve vápně

Reagovat
diastan

Austin

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayern +

Reagovat
r.mrazik

dopice,co to tam porad haze za mice ten young

Reagovat
r.mrazik

a ten mata je taky k hovnu

Reagovat
blade115

Reagovat
Thelvin

Austin takej obrat

Reagovat
blade115

Austin solidní forma... To si ho musim dát do fanty a ukončit mu ji, takhle by QPR nespadlo.

Reagovat
Cobra

Nespadne

Reagovat
wild

Evans

Reagovat
PhilipS

Delph neskutečně vyrostl tuhle sezónu. S Bentekem bych ho v Arsenalu bral hned

Reagovat
Swarley

škoda Wilsonek, už jsem to tam viděl

Reagovat
blade115

Adrián chytá parádní zápas.

Reagovat
Usty

Chaaarlie Aaaaustin!!!

Reagovat
Grahf

Po vylúčení sme hrali uplne hopvno, hlavne, že tam lvg nechal troch stoperov, neviem na ký kokot

Reagovat
r.mrazik

prokauc od filozofi...prvni polocas k hovnu a druhym to zabil presunutim younga napravo...

Reagovat
Miguel19

Aston Villa parádně. United proti 10 ani jedna šance. Naopak domácí blíž ke 2. gólu Ani sudí nepomohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Fletchera už v živote nechcem vidieť v základnej zostave a v zime treba súrne CB, aby nemusel hrávať tragéd Evans alebo Carrick na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Wison, peknej pokus. byt to centr, tak tam Falcao zas byl. No co se da delat, aspon bod. chtelo to tri.

Reagovat
Sandstorm

Tři body byla povinnost, zvlášť když jsme hráli od 65. minuty v početní převaze. Ostudný výkon.

Reagovat
SunFells

Forster Ale Lukaku to teda moc nezvládl.

Reagovat
vodka

zasloužená remíza, LVG ať jde s 352 do prdele. Potěšil Falcao, DDG, di Maria nepotěšil.

Reagovat
niflheim

To je škody

Reagovat
Dawon

Boze boze, od toho vylouceni sme byli tak neuveritelne neskodni, az je to k placi...nakonec snad jeste muzem byt radi, ze Villa nevyuzila jeden z tech brejku v zaveru...naprosto bezmoc od nas smerem dopredu, fakt uz me to sere

Reagovat
Sandstorm

Příšerný výkon. Hlavně od té 65. minuty, kdy jsme hráli v převaze to byla hrůza. Nevyužít za 35 minut přesilovku proti AV s takovou ofenzivou, to je velká ostuda. Hlavní vinu dávam tomu rozestavení 3-5-2. V poslední době sme měli štěstí, ale dneska nás to stálo další body jako na začátku sezony. Jdi s tim už do piče Van Géniusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Hele, matematiku, zapas se nehraje 100 minut.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

100 minutove zapasy

Reagovat
Sandstorm

Fergie time

Reagovat
Pigeon

Tak přesně takhle vznikají ty báje o tom, jak nás vždy rozhodčí tlačí. Červená karta, která byla tmavě žlutá, z pohledu rozhodčího to červená mohla být, nicméně Agbonlahor si za to může sám. Úplně zbytečně Younga nakopl na holeň.

Reagovat
Mihi

Červená oni omylom.

Reagovat
Sandstorm

Paradoxně sme ale od té doby byli prakticky neškodní. Od toho gólu do té červené sme se začínali rozjíždět. A řekl bych, že se nepovedli střídání. Di María samozřejmě správný krok, ale ne místo Van Persieho. Dolů měl jít Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

aha no, pán byl vždycky hodně objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas super. Druhý chtěl pojistku jako sůl, abysme se uklidnili. Tři body zůstávají ale doma a to je hlavní. Zhoršený výkon ve druhém poločase připisuju nejvíc zranění Masona. Jestli bude chybět dlouho, tak jsme pěkně v prdeli.

Reagovat
FUnk

tak na ty venkovni zapasy bych dal misto neho klidne dembeleho, ale doma to chce zrychlit rozehravku, coz mu jde lepe, jinak dneska utocna lajna Kane- Chadli,Eriksen,Lamela super vykon, hlavne ze se Lamela ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

No buď on nebo Benji, jinou možnost asi nemáme. Leda zkusit zatáhnout na jeho pozici Eriksena, jenže ten je na AM super a na CM málo brání. Benji a Dembelé to budou muset nějak pokrýt přes vánoce.

Reagovat
FUnk

Jinak BVB zase rupli.....uz jim pekne tece do bot

Reagovat
Cobra

Mě by zajímalo, kdyby nedej bože spadli, jestli by to Klopp ustál..

Reagovat
Thelvin

Asi by ho vyhodili ještě před sestupem, protože případný sestup by je mohl finančně celkem zruinovat.

Reagovat
Pony Slaystation

Lfc zabereme, ynwa !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paradox že ty tvoji United to včera nezvládli

Reagovat
smazaný uživatel

Pořad sme na tom v tabulce líp než vy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi
Reagovat
Miguel19

Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
kiwwi

a zrovna v teraz musi taky gol zavesit, ked sme sa vcera vecer bavili o nom a hovorim ze na Datsyuka sa nechyta co sa tyka techniky

Reagovat
kiwwi

bez v

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby s tym pockal rok dlhsie, tak by to bolo 10 rokov po tomto .. https://www.youtube.com/watch?v=f39lhOxy30I

Reagovat
kiwwi

takze to bolo 9 rokov po tomto?

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nema taky smrnc

Reagovat
kiwwi

musis pridat slovko exactly a hned to ma smrnc

Reagovat
Miguel19

Majeský Toto letí..

Reagovat
smazaný uživatel

sak Ovie uz 10 rokov v nhl, starneme kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Bude už zítra chytat Belgičan nebo Čech Čech?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude chytat Santa Claus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Bude chytat Jarda Blažek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, až o piatej?

Vzhľadom na situáciu, v akej sme a v akej je Liverpool, by všetko okrem výhry bolo sklamanie, ale tak nejako si nemyslím, že vyhráme. Zostava asi nebude žiadne prekvapenie:

Szcz - Pupuchy, Per, Chambo, Gibbs - Flamini, Ox - Alexis, Santi, Welbeck - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

podařil se Chambersovi a Mertemu spolu na stoperech nějaký zápas? pamatuju si jen hrůzu na Leicesteru a Stoke, na Evertonu dostali taky 2 góly, já bych obranu neměnil:

bellerin, debuchy, merte, gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to možno vidíš ty, ale dôležité je to, ako to vidí Arséne a veľmi by ma prekvapilo, ak by Chambersa nechal sedieť na úkor Bellerína a toho, že Debuchy bude hrať mimo svojej pozície, to sa mi naňho nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy na stoperovi hrál minulý týden jak král, Chambers tam snad pokaždé hořel. Calum je dobrý jako RB. Nevím, odkud se vzalo, že umí hrát stopera, kolik na té pozici má odehraných soutěžních zápasů? 5? Je to z bláta do louže, ale snad tam bude Debuchy.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle XI vs. Sunderland: Alnwick; Janmaat, Coloccini, S.Taylor, Dummett; Sissoko, Colback, Tiote; Gouffran, Perez, Ameobi. #NUFC

Sunderland XI vs. Newcastle: Pantilimon; Reveillere, O’Shea, Brown, Vergini; Cattermole, Larsson, Gomez, Johnson; Wickham, Fletcher. #SAFC

Reagovat
stiflerovamama

Fernando Torres momentálně z Chelsea hostuje v AC Milán, kde se však nedokázal prosadit a je tak možné, že po pouhém půlroce z Itálie odejde. Vrátit by se pak mohl do Liverpoolu, který má údajně o svoji bývalou oporu zájem. Nejprve se však musí Rosonerri, kde měl Torres dvě sezóny hostovat, dohodnout s Chelsea, jejímž je španělský útočník kmenovým hráčem

Come on !

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden tragéd co přišel z AC v létě vám nestačí?

Nic proti Torresovi, ale on už lepší nebude

Reagovat
REPLIKATOR

No to snad ne Další přehmat.

Reagovat
papos182

Reagovat
Kowe

Reagovat
Whitemedia

prosíííím

Reagovat
TopinB

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dlho nešiel

Reagovat
smazaný uživatel

Coates nastupuje namiesto Reveillere

Reagovat
Coutinho10

sem na nej zvedavej, ale nwm jestli do budoucna je on ten pravej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

samozřejmě že ne

Reagovat
Error

Prasata na místa a chci vidět pořádnou řežbu.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je neuveriteľné hovädo...

Reagovat
mithro

tak tiote proti nam hrat nebude, skoda

Reagovat
Minister

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem se díval do koule a je tam LFC-AFC 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by tá guľa neklamala...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Usty

Ten Colbackův zákrok byl třeba mnohem červenější než včera Agbonlahorův...

Reagovat
smazaný uživatel

Colocini tiež môže byť rád, že dostal iba žltú...

Reagovat
Coutinho10

hezka paticka od Poyeta

Reagovat
smazaný uživatel

Colback už mohl jít

Reagovat
Dawon

Sheasy

Reagovat
smazaný uživatel

No Sunderland nakonec nebezpecnejsi, ale jinak nuda. Snad to Newcastle rozjede klasicky v 2. polocase..

Reagovat
smazaný uživatel

Nudááá, od derby som čakal viac.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

A čo by si ešte viac chcel od priemrných anglických mužstiev, ktoré skrátka túto sezónu veľa gólov nedávajú? Súboje a vášne sú, karty sú, taktické prvky to tiež má, šance sú, akurát, že tomu chýbajú spomenuté góly.

No musíš byť plytkím fanušíkom, keď za nenudný futbal považuješ len ten, v ktorom padajú góly...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

reči o tom, aký som fanúšik, si nechaj pre seba. Je to derby, ktoré mám rád a ktoré je každoročne plné emócií, teraz som sa pri tom prvý polčas nudil, takisto ako billl a asi každý. Takže si svoje kokotské reči strč za klobúk.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, aj tak si plytký fanúšik...

Reagovat
smazaný uživatel

aha... *plytkým, keď už chceš byť silou mocou drsný, aspoň sa nauč gramatiku

Reagovat
smazaný uživatel

moja chyba... nieje to o gramatike, ale o nepozornosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

synu, pls

Reagovat
vladis271

masopust pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Masopust má BAN nebo nový nick, že sem nechodí?

Reagovat
vladis271

nvm, dal si nick srandastorm, keby mal aspoň dostatok kreativity a dal si Srandastrom.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm, au

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude Saylor v pohodě ... hlavně at nehraje Willo

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude Saylor v pohodě ... hlavně at nehraje Willo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

ty vole Jordi

Reagovat
ďuriLFC

omg Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez..

Reagovat
Side

Gomez tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Perez je hrozný

Reagovat
SunFells

Raději tam pošle 17 letého než Cabellu? Zajímavé.

Reagovat
SunFells

Pantilimon

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to vytáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Panmilion..

Reagovat
SunFells

Ameobi je na křídle strašně předvídatelný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Kowe

a ten ladný pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Confirmed #LFC starting line-up v @Arsenal: Jones, Toure, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Markovic, Coutinho, Gerrard, Lallana, Sterling

Reagovat
SunFells

Kde maj beky?

Reagovat
SunFells

Henderson a Markovic?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Side

Arsenal XI vs. Liverpool: Szczesny; Debuchy, Mertesacker, Chambers, Gibbs; Flamini, The Ox, Cazorla; Alexis, Giroud, Welbeck. #AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Slabůčké, musíme vyhrát rozdílem třídy...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl nahrávat do prázdné

Reagovat
SunFells

#Arsenal team v Liverpool: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Gibbs, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Giroud, Welbeck

Bez překvapení.

Reagovat
SunFells

#Arsenal subs: Martinez, Monreal, Coquelin, Maitland-Niles, Campbell, Walcott, Podolski #LFCvAFC

Reagovat
smazaný uživatel

walcoooooooooott jůůů

Reagovat
SunFells

Ironman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mám tušáka, že Sterling zazřídí Chambersovi rudou Asi bych to radši hrál dnes s Bellerínem, rozhodně raději s Debuchym na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi aj ja, ale čakať sa to moc nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci nic říkat... Ale Liverpool na nás opravdu postavil 3-2-3-2?

Reagovat
SunFells

Ano, postavili to i minule proti účkám.

Reagovat
smazaný uživatel

to ťažko... to bolo skôr 3 4 3...

Reagovat
SunFells

Spíše ne no, ale to je celkem jedno. Bude to dnes to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr áno, takže nie, nie je to jedno, no

http://www.whoscored.com/Matches/829660/Live

Reagovat
SunFells

Nazývej si ten jejich chaos jak chceš vole, je to jedno. Jestli wingbacky započítáš k stoperům, k defenzivnějším záložníkům nebo samostatně a podle toho přizpůsobíš zbytek, dnes to prostě bude vypadat stejně. Jinak jsem ten zápas viděl a vepředu se pohyboval obvykle jen Lallana se Sterlingem, Coutinho se držel spíš u záložní řady.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím to ja, tak je to aj na whoscored a ty to nazveš chaosom... ,, "

Reagovat
SunFells

Právě, že to hovoríš ty, už to vnáší pochybnosti. Pokud chceš přesvědčivé statistické servery, nedívej se na whoscored.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty spochbnuješ whoscored, ktoré sa opiera ešte aj o optu? To som teda zvedavý, aký tromf máš v rukách no daj...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nič? Jáj aký si mi len trápny...

Reagovat
SunFells

S čím ti mohu pomoct kluku? Se serióznějšími weby? Squawka a Fourfourtwo například.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže whoscored považuješ na nepresvedčivý server, ale už fourfourtwo a squawka áno... mňa by len zajímalo, chlapče, že podľa akých kritérií si na takúto osvietenskú myšlienku prišiel.

Reagovat
SunFells

Zprostředkované informace jsou asi hlavním faktorem při hodnocení takových webů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a fourfourtwo nejako odporuje tvrdeniu, že LFC hral v rozostavení 3-4-3?

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755459/player-stats#tabs-wrapper-anchor

a squawka ten zápas má už v rozostavení, v ktorom LFC dohrávalo, ale z jednotlivých streidaní je evidentné, že to bolo 3-43...

Reagovat
SunFells

Evidentně neodporuje, aspoň grafikou. Herně to ovšem vypadalo stejně jako včera, Coutinho nad zálohou pod Sterlingem s Lallanou. Říkal jsem ti ať si to nazveš jak chceš, třeba i Coutinha udej samostatně, pořád je to to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné. Všetky tri štatistické servery, okrem iného aj tie tvoje, ktoré ,,uznávaš", sa zhodujú na tom, že to bolo 3-4-3 a ty stále tvrdíš tú svoju rozprávku

Reagovat
smazaný uživatel

tak radšej nič nehovor a ani nepíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

je to 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

3-4-2-1

Reagovat
kiwwi

Johnson

Reagovat
Hai

Gerrard Lucas Jones

Reagovat
PhilipS

Coloccini je hrozně overrated obránce. Image má super, ale chyb dělá hrozně...

Reagovat
Hai

A co ten Can kurva ten přišel proč??

Reagovat
Visca el barca

Kde je Balotelli ? opět zraněn ?

Reagovat
smazaný uživatel

má ban

Reagovat
Visca el barca

On má ban Stupidita, jestli to je kuli tomu twitteru.

Reagovat
SunFells

Přesně kvůli tomu.

Reagovat
pytlerLFC

Psalo se, že po zápase s MU má něco s tříslama, ale i tak má ban, takže je to jedno..

Reagovat
vladis271

je to neschopný zmrd.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Mám návrh na jeden update EF do nového roku. Zrušte " ". Strašne by som chcel vidieť ako by sa s tým Mancunian vysporiadal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce

Reagovat
Minister

Johnsooooon

Reagovat
SunFells

Pardew má zas špatné čakry.

Reagovat
kiwwi

tak to bol fantasticky counterattack Johnson za to ze ustal suboj, pekna odmena prenho

Reagovat
blade115

*dva souboje

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Hohó, nádherný konec.

Reagovat
Coutinho10

ty kks to je finish

Reagovat
vrabejka

Ale jo. Se sestavou celkem spokojenost. Can na to ještě nemá, takže složení středové dvojice chápu. Tak snad to kluci zvládnou.

Reagovat
Miguel19

Can na to ještě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Ukazal to proti Bournemouthu. Byl horší než Lucas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Body za Dummeta v piči

Reagovat
PhilipS

Sissoko za 2,5 miliónu je neskutečnej bargain...to vůbec nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

takých nákupov, čo sa rýchlo vyplatili, tam mal Pardieux viac... Gouffran, Ben Arfa, Santon etc

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

uhráli jsme někdy bod proti tomu podělanýmu Poyetovi? fakt neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

ale Pantilimon motm

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za budúcu legendu na lavičke Arsenalu?? Maitland-Niles

Reagovat
SunFells

Ainsley Maitland-Niles, badass jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

univerzál, 17 rokov, zahrá všade v zálohe, aj na RW.

Reagovat
REPLIKATOR

Černý kůň?

Reagovat
SunFells

Černý chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další univerzál, co umí všude něco, ale nikde nic pořádně jak Danny boy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

dajme tomu

Reagovat
SunFells

A co když jako Wayne Rooney, máš strach?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

senilni Pardew..poslat tam Papisse driv, tak je to jasna 1

Gus

Reagovat
PhilipS

začíná nový kolo Pardew out?

Reagovat
SunFells

Senilní, šak je to ještě mladík

Reagovat
smazaný uživatel

to tě může postihnout kdykoli, viz krleš

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu proč Sissoko nezastavil ten brejk na půlce soupeře i za cenu žluté karty. Však ještě kartu neměl.

Reagovat
Liquid

velice těžké komu dnes více nepřát, jestli Liverpoolu nebo Arsenalu, fandit se tedy bude remíze a na každý straně aspoň 3 červený a 8 zraněných stále je tu reálné šance, že by Arsenal tu LM nemusel dát, ikdyž to 4.místo určitě zase ukope, o něco reálnější je možnost sestupu Liverpoolu což by bylo zajímavé

Reagovat
13

To jako že je reálnější sestup LFC než Arsenal mimo top four?

Reagovat
Liquid

skoro bych řekl že jo, když vezmu že 3 body v zápase s QPR měli mít domácí tak už byste byli hodně namočení a ta hra je stále bídná a Sturridge v nedohlednu

Reagovat
PhilipS

Dneska to nevidím dobře. Sterling s Coutinhem budou dělat Mertesackerovi s Chambersem hrozný problémy...

Reagovat
pytlerLFC

Nějakej dobrej link na LFC?

Reagovat
SunFells

POJĎME JE ROZBÍT

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Sanchez skoruje tka si ho dávam do Fantasy a zabijam jeho formu tak nech si rozmysli ako zahrá..Už tam mám Matu a Di Mariu

Reagovat
SunFells

A Mata je furt produktivní.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/B5Y-ulmIcAA7Zx_.jpg

Sterlingovo Goals to shots ratio Ale těmi defenzivními staty mě překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
13
Reagovat
smazaný uživatel

COME ON GUNNERS! Radši AFC než Loserpool!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard v sestavě, to nemůže dopadnout pro Liverpool dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy na stoperovi? Paráda

Reagovat
mickey mouse

Markovič

Reagovat
blade115

Ať to dopadne jakkoliv, hlavně ať je to podobná zábava jak naposled.

Reagovat
SunFells

Debuchy by měl být na stoperu, super

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi šel internet aspoň abych si mohl pustit stream v té nejhorší kvalitě

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy stopér, wow

Reagovat
Side

co to teď byl oty vole taková dálnice pro Coutinha? neskutečný toto fakt

Reagovat
Side

ve 2. minutě tak hlavně, že se poučili z minula

Reagovat
Minister

neskutočná diera tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky dive

Reagovat
stiflerovamama

Nejako sa šmýka, Lucas bude ako dva kuzele

Reagovat
Side

Flamini je takovej vylízanec

Reagovat
tweek

flamini on uz na to nema

Reagovat
blade115

Golden boy celkem kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini kokot

Reagovat
Minister

Flamini

Reagovat
Trand

Vypadá to, jak kdybychom ani nenastoupili.

Reagovat
PhilipS

S takovou vyhraje Liverpool 3:0...dneska i Markovic vypadá, že to není úplnej nekopa....musí pomoct Skrtel...

Reagovat
Tywin Lannister

tvl flamini

klasik no....

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
Tywin Lannister

passing aq: 53% , 34 přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, Giroud, pakuj na hrot, jak keby nestačilo, že už aj tak hráme piču, ešte sa aj budeš srať na krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

má arsenal i nějaký herní plán nebo hraje jenom na náhodu?

Reagovat
TopinB

Na Alexise

Reagovat
Side

mně je z toho norálmě zle

Reagovat
Side

normálně

Reagovat
havrys99

Zatím dobrý oproti únoru, to už jsme padali 4:0

Reagovat
Trand

Po 20 minutách získáme míč a Alexis ho hned odevzdá. Nevím, co to jako je, ale tohle jsem snad od Arsenalu ještě neviděl.

Reagovat
Miguel19

Držení míče 80:20

Reagovat
SunFells

Co to jako hrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

87% : 13% držení míče

Reagovat
Whitemedia

Tak trochu nuda...

Reagovat
SunFells

Jak kdyby týden hráli bez míče ty vole -.-

Reagovat
havrys99

"Střeláááááá"

Reagovat
Side

to byl roh panejo

Reagovat
Trand

Chambers dneska extra dřevěný a nechápu, co to hrajeme za beton, ale je to naprosto otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

včera byl asi mejdan.. nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole... pucte nam balon

Reagovat
Tywin Lannister

tvl kdybych neveděl že hrajem tak si myslim že proti Live nastopila Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli. Je jen otazka casu, nez da liverpool gola. Arsenal hraji jak mentalove, kdyz uz maji mic, tak okamzite odkop a akce liverpoolu zase odzacatku

Reagovat
smazaný uživatel

kde sú tí záložníci stále? wtf?

Reagovat
Side

to sou šašci ty vole se před zápasem všichni zfetovali nebo co, že si ani nepřihrajou

Reagovat
smazaný uživatel

hodte tam uterák

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je v takovém zápase úplně k ničemu, Walcott in

Reagovat
Spasitel

Už je celkom vyliečený ? Jeho by som si aj pozrel.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zmatek

Reagovat
SunFells

Tam probíhá nějaká interní soutěž mezi hráči Arsenalu, kdo ze sebe udělá největšího kokota.

Reagovat
SunFells

A Welbeck vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers

Reagovat
SunFells

Ten kazí, ale Welbeck hraje, jak kdyby mu někdo vysál mozek brčkem.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Staenly10

Psirény!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva se perou o první místo

Reagovat
fenixLFC

lallana to zbytocne spomaluje, kolkokrat si sterling nabieha a nic z toho..a jeden z dvojky lucas-gerrard je tam navyse

Reagovat
johnik

Lpool pěkný ťukes občas

Reagovat
ElectrickMann

Arsenal

Reagovat
Kokesh

Kvalitni devitka Poolu strasne moc chybi, jinak by byli nekde jinde. Ted se na hru sice dobre diva, ale kde nic, tu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ta chybí i Arsenalu

Reagovat
Rohlíček

Giroud by se mohl probrat

Reagovat
Switchback

Markovic

Reagovat
Side

Szcz a Chambers s Welbeckem

Reagovat
SunFells

V klidu, to Sczcesny má.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers je dnes strašný, dokonca horší než priemer tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je co rict, kdyz mas v tymu Flaminiho

Reagovat
Mimalu

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

to musí být dneska za tři body!!!

Reagovat
SunFells

KOKOTI, všechno individuálně. Jasně, to zabírá.

Reagovat
fenixLFC

skrtel

Reagovat
havrys99

Chambers

Reagovat
celeb

ten prechod cez stred Arsenalu je nevidany. Ale Songa asi fakt nebolo treba. Inak LFC zatial prekvapujuco vyborne. Countihno, Sterling, Markovic, dokonca Lucas to zvlada vyborne. 3 clenna obrana zatial 100%. Paradoxne jeden z najhorsich Steven.

Reagovat
Tywin Lannister

na tom neni zas tak nic moc paradoxního

Reagovat
Miguel19

Lallana je strašně zoufalý.

Reagovat
Side

Mertesacker

Reagovat
Side

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si stejně zaslouží prohrát když není schopen tomuhle týmu dát gól do půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jelito ten Markovič.

Reagovat
havrys99

Cazorla zase zápas na přesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dneska krom golmana vsichni

Reagovat
Tywin Lannister

Debuchy hraje taky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je taky chrumkavucky hrac ♥

Reagovat
Coutinho10

249-95 successful passes

Reagovat
Tywin Lannister

welbeck tam jenom běhá jak splašená píča, jinak je uplně k ničemu

Reagovat
Side

to ale všichni

Reagovat
Side

a někteří dokonce ani neběhají

Reagovat
Infernoqt

takovej Sczesny má naběháno snad nejmín

Reagovat
Tywin Lannister

to je fakt no ale u welbecka je to každej druhej zápas, nakonec to vypadá že United asi udělali vhonej byznys, nemůžu si pomoct ale on prostě na základ nemá

Reagovat
Miguel19

Stejně jako jeho 9 spoluhráčů.

Reagovat
Minister

to čo sú za rohy???

Reagovat
Side

to u nás nikdo nedokopne do vápna?

Reagovat
Side

to u nás nikdo nedokopne do vápna?

Reagovat
havrys99

Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovnější zápas jsem snad neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, to je proste taktika u tech rohu ? Kopnout to na prvniho protihrace ? To jako nikdo nedokopne dal, nez na predni tyc ?

Reagovat
Miguel19

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini dnes nedohrá. A nie pre to, že by ho Wenger stiahol.

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být minimálně druhá žlutá!!!

Reagovat
LGT

Žlutá nic? lol

Reagovat
havrys99

Wenger Out

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SunFells

Giroud úplná brazilka

Reagovat
johnik

JOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Minister

Giroud

Reagovat
Rohlíček

Giroud

Reagovat
Side

na toto se dívat nebudu, čuráci zasraní, Welbeck s giroudem dobře založili protiútok hmmm nervy jak piča akorát

Reagovat
Switchback

Reagovat
nani92

nuda nuda, šero, bled..

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
Switchback

Reagovat
fenixLFC

coutinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

PARADA

Reagovat
smazaný uživatel

COUTINHOOOOOOOOOOO

Reagovat
patas92

pěkný gól

Reagovat
Miguel19

Oli pěkně narazil

Reagovat
mickey mouse

Zaslouženě

Reagovat
Tywin Lannister

bohužel no

Reagovat
Trand

Tragičtější poločas jsem od Arsenalu asi ještě nikdy neviděl. Nevídaná ostuda, hrajeme dneska jak nějací vidláci z divize. A Flamini je retard.

Reagovat
Trand

Tyvole, my dali góla. Neskutečně nezasloužený.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Co zápas na Anfieldu minulou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtrapnejsi vykon stoleti tohleto

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Pěkně do šatny

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

A do šatny srovnáno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck to Giroudovi dá jak psovi, ten to samozrejme zajebe a obrancovia pozerajú. Dokonalé.

Reagovat
havrys99

Debuchy

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Switchback

Reagovat
havrys99

Z hoooooooooooooooooooooooovna bič

Reagovat
johnik

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Rohlíček

Debuchyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
SunFells

Kokoti maj drzost ještě srovnat

Reagovat
Minister

Debuchyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

lol gol jebne ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

liverpool

Reagovat
Gunnersaurus

MATIEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
stiflerovamama

kokot skrtel do pice to neni mozne kolko nam uz skrtel s lovrenom zavinili golov

Reagovat
smazaný uživatel

k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nejlepší stoper PL

Reagovat
smazaný uživatel

Predajme už toho trapenho Skrtela...Hrozný hráč

Reagovat
VasAFC

Reagovat
havrys99

Mignolet by měl

Reagovat
Coutinho10

yeeeeeee Couuuts

Reagovat
Minister

Škrtelov gól

Reagovat
smazaný uživatel

preco Skrtelovi neskricali, ze za sebou ma hraca, vobec o nom nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby o nom vedel, tak ide do suboja inak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

ako bol to jeho gol, ale nevedel o zjavne o Debuchym, inak by tam proste isiel inak, ale co cakat, ked v brane je traged, ktory mu ani neskrici

Reagovat
cokoliv

Škrtel vlastně chybu neudělal, za to může ostatních 10 hráčů a Rodgers že mu nezakřičeli že v jeho vápně při standartce je hráč protivníka.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je jeho gól

Reagovat
smazaný uživatel

sak to nepopieram

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel kvalitka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tywin Lannister

dobrej luck no

Reagovat
Dawon

povolit pritahnout

Reagovat
fantomas

Flamini s asistencí

Reagovat
Counter

#MOTH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to frajer

Reagovat
Liquid

Reagovat
mickey mouse

Škrtelův

Reagovat
VasAFC

Tak tohle jo!

Reagovat
johnik

ty standartky to je naše Achillova pata

Reagovat
Counter

Úžasně zatím suchotrikujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaneš s tím někdy?

Reagovat
Counter

Nooo, časem sem přestanu přispívat úplně, takže tehdy ano. Jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to bylo.

Reagovat
Counter

Ignore list

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blade115

Další účastník chazy trendu.

Reagovat
Counter

Však vidíš, kolik ňoumů tady proti mně brojí. Člověk tady nemůže ani zavtipkovat, aniž by se dočkal odmítavých či posměšných reakcí. Když si lůza dovolí takhle osočovat Elitu, poznáš, že je na čase jít o dům dále.

Reagovat
blade115

Whatever, když jsou pro tebe jejich názory důležitý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Mně už přijde jenom jako obyčejný diskuzní troll, kterého už Arsenal ani nezajímá.

Reagovat
Counter

Moc povrchní, onehdy jsi mou psyché zanalyzoval mnohem lépe

Reagovat
smazaný uživatel

to s tím komunistickým důchodcem? ok

Reagovat
Counter

Já nevím, co jsi psal, už toho bylo až až :-)

Reagovat
stiflerovamama

to neni mozne krista konecne pekna hra vedieme a zase individualna chyba mantaka ,,, v lete predat skrtela aj lovrena krista ,, kkti tolko bodov nam uz odjebali

Reagovat
fenixLFC

chod uz do pice

Reagovat
stiflerovamama

preco

Reagovat
vrabejka

Ach ty naše standartky Ale hráme perfektně přehráváme je. Ak budem pokračovat v takemto vykonu ve 2.poločasu věřím,že vyhráme.

Reagovat
nani92

to má Rodgers za tú egofašistickú oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

strasne me to irituje

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini mal byt davno v sprchach anciáša. Arsenal slabucky.

Reagovat
fff

Cousin

Skrtel

Reagovat
fff

Skrtel

Reagovat
Tywin Lannister

SKRTL

Reagovat
havrys99

Nejlepší na první bylo, že skončila

Reagovat
smazaný uživatel

To bol asi najhorší výkon. čo si pamätám... Odtiaľto to už môže ísť len hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, ani ty slavné debakly za poslední 3 roky nehráli tak děsně jak tenhle poločas

Reagovat
Nikikrew

je to ale mega pruser tento vykon. Podobny ako sme hrali v Dortmunde.

Reagovat
Tywin Lannister

tohle je rozhodně horší, Dotmund se proti nám vytáh a ten zápas odehrál fantasticky, v ten den by přejel i věhlasnější týmy

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám od 20. minúty, zatiaľ zaslúžená remíza, nikto nič nehrá ... vysvetlí mi niekto, prečo nehrá Chambers stopéra a Debuchy krajného beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože maj na hrotu rychlíka Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Counter

Debuchy je zkušenější hráč.

Reagovat
LGT

Škrtěl, pořád dokola ....

Reagovat
Coutinho10

omg skrtel&jones

Reagovat
Pinturicchio

LFC jasně lepší, výborní dozadu, slušní dopředu, celkem mě ten jejich fotbal baví. Arsenal teda slabota a to vyrovnání dost nezasloužené. A ten gól podle mě golman LFC mít mohl, ale přišlo, že se bál skočit, aby se nerozplácl o tyčku.

Reagovat
LGT

Nikdo tady nechápe, co si Rodgers od Jonese slibuje, bylo to chytatelný..

Reagovat
Pinturicchio

Jj, taky bych řekl, z jedné té opakovačky to šlo hezky vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pro to třeba nemohl vyběhnout i Jones a tomu Škrtelovi pomoct?

Reagovat
smazaný uživatel

LEMRY LINE, hlavne Ox to v tom stredu neskutecne odchodil

Reagovat
Minister

Teraz sa Arsenal naštartuje. Proti MU boli jasne lepší, a jak to dopadlo. Tentokrát to zasa bude naopak.

Reagovat
Ferguson6

Fans Liverpoolu ani nestihli dopísať "gól"

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Lucas hraje velmi dobře, takový hráč nám dnes chybí. Ta absence Artety je strašně znát, protože takhle v tom středu není nikdo, kdo by uklidnil situaci, udržel vteřinu míč a rozumně přenesl míč. Oxlade, Santi, jednoho špatné rozhodnutí vedle druhého ...O Flaminim skoro škoda mluvit, ten už je dávno fotbalově mrtvý a dnes jen budeme rádi, pokud ho nevyloučí. Moh by si jít sednout, Coq tam větší průser nebude.

Celý tým to tahá moc na sebe a ani se není co divit, když jejich přihrávky a práce s míčem vypadaj na úrovni divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Coquelin by nebyl marny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

njn nemyslel jsem si že to někdy řeknu ale - zlatej Arteta

každopádně v zimě musí přijít Schneiderlin a bude klid

Reagovat
Miguel19

Horší zápas se letos v PL těžko odehrál. Liverpool nemá kvalitu cokoliv vymyslet a výkon Arsenalu je za hranicemi ostudy a trapasu. Aspoň že padly ty góly..

Reagovat
masly008

Reagovat
Trand

Reagovat
Liquid

říkal jsem si to samé za 40 minut, pak se to ale zlepšilo...

Reagovat
PhilipS

ani omylem....sice nejsou šance, ale nasazení je obrovský...i ofenzivní hráči si defenzivní úkoly plní do puntíku... není to prvoplánově hezkej zápas, ale kvalitní je dost...

Reagovat
Miguel19

To je vtip? Nasazení obrovský? Dyť hráči Arsenalu jsou tam jak na procházce

Reagovat
papos182

Ze standardky, to nikoho nemuze prekvapit.

Reagovat
PhilipS

Jediná klika, že si tam už pár let drží Škrtela. Jinak Liverpool skvělej výkon. Vedení by bylo zasloužený. Arsenal se zápasu zatím skoro nezúčastnil.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem nuda, Arenal megatragický, Liverpool by si měl nafackat už jen za to, že dostali gol

Reagovat
fenixLFC

je to lepsie nez v predchadzajucich zápasoch ale aj tak...coutinho kopec pokazených nahrávok a potom da gol. lallana to brutalne spomaluje, kolkokrat mu sterling/markovic nabiehali a on to posunul dozadu.jeden z dvojky gerrard-lucas je tam totalne zbytocny, hlavne ked kazda akcia musi ist cez lucasa..naco?chyba nam klasicky hrotak a bolo by po zapase. A obrana...sakho tam totalne vypusti suboj lebo si mysli ze lopta je v aute a zase zmatky. skrtel rovnako vypusti suboj a jones to musi odkopavat...a potom gol no....skoda reci, drvime ich cely polcas a nakoniec to bude 1:1..do druhého polcasu naskoci podolski a so sanchezom to rozhodnu....

Reagovat
fenixLFC

a najlepsi od nas asi markovic, konecne dobry vykon, bojuje, nahrava, utoci, vsetko

Reagovat
ďuriLFC

Presne toto som čakal.Akurat ten Coutinhov gol sa do toho priplietol nejak.Jasne Skrtel prehral suboj takže jeho gol,ale zas Kolo tam neviem koho kryl a ani nevedel o Debuchym.Ale jeho no.

Klučove bude ako sa zmeni hra Arsenalu,ked by sme dokazali pokračovat v tomto a nepustili ich teraz už ani raz do našho vapna tak mame šancu.

Reagovat
avicii

kobinacne sme asi tak o 1000 % lepsi ale u nas nema kto dat gol...s takymto laxnym pristupom mal minulu sezonu arsenal po 20 minutach vybavene...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Flaminiho by som poslal kade ľahšie. Ten chlap je fakt kompletne márny. Najviac ma dostáva, ako vždy ostatných hecuje a hrá to na ťahúňa a potom je najlepší futbalista v okruhu 150km od štadióna.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda , Skrtel

Reagovat
Liquid

Reagovat
stiflerovamama

Konecne pekny vykon ako ma byt, to ak uz toto nevyhrame, dneska proti tragickému Arsenalu tak neviem ... Hendo na tej strane oproti Markovicovi nulovy ,,, a to neni mozne tato nasa obrana, jedna ,,sanca,, krista a aj z toho dostaneme gol ,,, v lete prec so Skrtelom aj s Lovrenom nenormalne vela golov zavinili

Reagovat
fenixLFC

az nato, ze skrtel je jediny z obrany ktory aspon co to zahral

Reagovat
Liquid

Liverpool jasně lepší, Flamini měl být už venku, Oliver se zase bojí vylučovat jako v zápase City-United, sotva se LIV dostane do vedení tak se rozhodne Škrtil srovnat, remízou to snad i skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je letos ale megaodporně haluzácký tým.

Reagovat
Counter

ahahahahahah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

že to hovorí práve fanúšik Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Napr. minulý týždeň proti Swans = haluz jak hovado. A ešte by sa niekoľko ďalších zápasov našlo.

Reagovat
masly008

jj,zvlášt proti třeba účkam jsme prohráli jenom 2:1 že.

Reagovat
Tywin Lannister

no to bych neřekl, spíše střídáme výkony jak den a noc, například minule proti Newcastle to bylo výbporný

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale šťastných vyrovnání/výher bylo už taky dost

Reagovat
Counter

Např.? V porovnání s MU nebo Spurs?

Reagovat
Tywin Lannister

říká fanda jehož tým vxhrál poslední tři zápasy v posledních minutách

Reagovat
smazaný uživatel

a když to řekne třeba fanda Bayernu tak je v tom velký rozdíl?

Reagovat
Tywin Lannister

defacto ne, ale takhle to zní o to víc komicky

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten s burnley, kde ve 2. poločase nepadl vůbec gól nebo ten s newcastlem 4:0

Reagovat
Heisenberg

Nakonec ses stal fanouškem Arsenalu, sice negativním, ale pořád o něm diskutuješ víc než o jakémkoliv jiném týmu včetně Spurs. Vítej Předpokládám, že máš nejoblíbenějšího hráče Thea?

Reagovat
j_mrazik

Arsenal všechno špatně kromě toho jednoho rohu. Nemá smysl vypisovat, co je všechno špatně, protože fakt nedokážu vyjmenovat, co je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

*štandardky

Reagovat
j_mrazik

Cazorla je kope do piči.

Reagovat
j_mrazik

Jediný, co se mi na dnešním odpoledním fotbalu líbí, je Bellamyho sako a vesta.

Reagovat
stiflerovamama

stream ?

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
vladis271

Ak bude Arsenal takto pokračovať tak ich musíme zhltnúť.

Reagovat
masly008

tak takhle už hrát nemužou,to byl nejsorší poločas za poslední roky,smůla pro pool že z toho nevytěžil víc.ted už to bude asi o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ed jak ukazovali ten sanchezuv pad

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda od Oxe jsem čekal něco jiného, ten mě na tom mrzí asi nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Heisenberg

Stejný výkon jak loni, akorát to Liverpool neumí potrestat. Na Flametera je spoleh, že udělá nějakou píčovinu. Ten rozdíl s Artetou nebo se schopným hráčem na jeho pozici místo Flaminiho by byl vážně obrovský. Zbytek týmu ale nehraje o moc líp, Sczc jediný snese přísnější měřítko. Z kombinačního týmu se stane v zápase na Anfieldu tohle, to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne ľuďom dochádza že Leiva je lepší jak Gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

aha garant sa tu ukazal

Reagovat
masly008

golden dive

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, sak uz byl pomalu na zemi, nez se ho Debuchy vubec dotknul

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, ty si snad jeste vetsi kokot nez Flaminiho. Ty uz gola za vapnem nedas, tak to ani nezkousej. Vzdyt mas snad 5000 strel uplne do pici, tak uz to nezkousej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
johnik

Giroud OUT!

Reagovat
Tywin Lannister

ježiš dyt se mu jenom prošel po hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveny zakerny metrosexualny dreviak.

Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
VasAFC

Však to byla služba pro vás, zranili největší nulu na hřišti.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokotko

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

TO ZKURVENÉ HOVADO GIROUD BY MĚLO UŽ KONEČNĚ DOSTAT BAN. TO JE TAKOVÁ PÍČA. NESKUTEČNÉ, CO TEN KRETÉN V POSLEDNÍ DOBĚ PROVÁDÍ.

Reagovat
masly008

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si ta piča ještě stojí s rukami v bok. Škrtěl díru v hlavě a ta piča se ještě prochází jak po nějakém mole.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ma vytahnout siti a zasit mu to nebo co?

Reagovat
masly008

Reagovat
TopinB

Vytáhnout ptáka a poplácat Škrtela po zranění

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

dreba mu doporuci dobreho kadernika, aby ta jizva nebyla videt...

Reagovat
smazaný uživatel

*treba

Reagovat
mojmira

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Borečci tady, co? Strašní machýrci. Vtípečky, pičoviny.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Vždyť se mu šel hned omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to je tak dojemné. Promiň, ale hraje jak hovado. A omlouvat ho způsobem, že Fellaini třeba dává lokty, tak to je tak neuvěřitelně ubohé.

Reagovat
Counter

Podle mě přeháníš. Giroud dvakrát nějak nešikovně zasáhne a zraní soupeře ve vzdušném souboji a ty z něj děláš kriminálníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vzdušném souboji? Hráli jste někdy fotbal, kluci nebo vůbec nevíte, která bije? Vždyť toho Švýcara kopnul ve výšce hlavu, kung fu kop. A teď do Škrtěla strčil a pak ho nekoordinovaně poskákal. Takhle vypadá hovado. Se na to podívej.

Reagovat
Counter

A to si myslíš, že je chtěl zranit? Jen byl v těch situacích nešikovný. Ani si nemyslím, že by se nějak vymykal od dalších hráčů s jeho postavou a herním stylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je chtěl zranit, ale snad jsem zodpovědný za svoje pohyby. Nejde omlouvat, že ukopneš někomu oko a strčíš do soupeře a pak ho pošlapeš.

Reagovat
Trand

Reagovat
Minister

a čo má robiť?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jediný, kdo vidí, jak ten ubožák hraje? Už ten Švýcar na MS málem přišel o oko. A teď strčí do Škrtěla a poskáče mu po hlavě. Co to jako je?

Reagovat
Counter

Ani jedno podle mě nebylo úmyslné. Daleko víc mi vadí třeba Fellaini se svými lokty.

Reagovat
johnik

když někomu šlápneš na hlavu tak to je vždycky úmyslné.............

Reagovat
Counter

S tím nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

your logic is undeniable.

Reagovat
Trand

Jsi jediný.

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
Liquid

debilko Giroud, zraní dnešní nejslabší článek Poolu

Reagovat
smazaný uživatel

Už takhle v tý palici nic nemá chudák a ještě tohle.

Reagovat
masly008

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nooooo tak konečně toho trageda stridejte, snad se pak bude muset uzdravovat aspoň měsíc.

Reagovat
fff

Ty si niekedy tak velmi hlupy .

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

naši fans

Reagovat
Miguel19

Vymyšlený přímáček před gólem Arsenalu?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně ?

Reagovat
Miguel19

Se ptám. Tedka dávali opakovačku..

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

par stehu bude v pohode. smula no.

Reagovat
Counter

To musel zranit zrovna Škrtela?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

nějaký link pls.?

Reagovat
Manik...

Díks

Reagovat
Miguel19

At jde za lajnu ne do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se vlastně vzrušuju. Vždyť tady je to samý kretén, tak proč se divit.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, ale Škrtěl má díru v hlavě a vy se tomu tady smějete. Já to nechápu.

Reagovat
Counter

Já se tomu nesměju.

Reagovat
Counter

Ten palec nebyl ironický.

Reagovat
mojmira

A to mu jako máme všichni psát dopis s přáním ať se co nejdříve uzdraví?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ty reakce jsou vždy fantastický. Zahnat to do extrému stylem - a to mu tu hlavu máme pohladit čurákem nebo mu napsat dopis? Vy jste úplně mimo realitu. Ale jasný, zvyknutí na střílečky v kompu a podobné pičoviny. Jasné, rozbitá hlava, jidem sa vytlemiť. Ty kokso vidíš, ta piča má rozbitou hlavu. Hahahaha.

Reagovat
mojmira

Já se tomu někde směju? Ale jako co s tim mam asi dělat? Na světě denně umře tisíce lidí a já se tu mam posrat kvůli tomu, že se někdo zraní u sportu u kterého se to děje pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to převracíš? Já to odsoudím a navrhuji trest pro Girouda a ty tady kvákáš něco o tom, že bys měl kvůli tomu brečet nebo co?

Reagovat
mojmira

Za co? Za to, že na něj nedopatřením šlápl? To se prostě občas stane a stávají se i daleko horší nezaviněné věci. Fajn některý reakce tu jsou přehnaný, ale to včetně tý tvojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedopatřením do něho i žduchnul, co?

Reagovat
mojmira

Ty si nikdy nehrál fotbal co? Strkání v soubojích je naprosto běžné, toho by sis mohl všimnout i sezení u televize a to že někdo na někoho omylem šlápl se taky nestalo poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, strkání v soubojích je běžná věc. Podívej se na to video a bude ti jasné, že tohle nebylo běžné strkání. A už dost. Už to nebudu rozebírat. Očividně to vidím jinak.

Reagovat
mojmira

No očividně to prostě nevidíš, takových soubojů je za zápas 20 a tenhle prostě dopadl blbě, stalo se a stane se to znovu, děje se to pořád a jen pro to, že zrovna v tomto případě to přenášeli kamery neni nutný z toho dělat naprostou tragédii, jak kdyby vytáhnul Giroud meč a přepůlil Škrtěla vejpůl.

Reagovat
Mada

Rozbitou ji nemá, má maximálně roztrhlou kuži tak se uklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně se nic nestalo.

Reagovat
TopinB

No určitě ne dost na to aby ses tady začal vztekat a nadávat jak kdyby tě Giroud znásilnil

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej, já se na fotbal dívám pravidelně a chci si užít technickou a vyspělou hru. Tohle taky od Liverpoolu a Arsenalu očekávám. Giroudovu "kanadskou" zákeřnou hru je třeba odsoudit. A to, co nejhlasitěji.

Reagovat
TopinB

Děláš povyk jak kdyby mu přelomil hnátu nadvakrát a ještě ho kopl do koulí To se stává prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se tohle stane v takovém měřítku pětkrát za rok po celé Evropě, tak i to je moc.

Reagovat
Mada

Urcite se nestalo nic vazneho, u fotbalu celkem casta vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolíkem po hlavě běžná věc? To bych neřekl.

Reagovat
Trand

Já se taky nesmál, ale co udělal Giroud tak hrozného? Omylem ho zranil, okamžitě se šel omluvit. Při fotbale se prostě občas někdo zraní. Chápal bych, kdybys mu třeba vyčítal hru lokty nebo tak něco, ale tohle prostě podle mě je náhoda.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale strčit do soupeře rukama a pak ho zbourat a poskákat mu po hlavě, to není fotbal. To se na mě nezlob. Podívej se na opakovačku, jak hovado.

Reagovat
Trand

To strčení bylo hloupý. Ale to pošlapání, podle mě to naschvál nebylo, to už je jen o úhlu pohledu, ty si asi myslíš, že jo. Brát ti to nebudu, ale stejně to spíš vidím jako smůlu pro Skrtela.

Reagovat
Miguel19

Hrozný je to tady

Reagovat
fenixLFC

navrat harryho

Reagovat
nani92

on ho tam fakt nechá? no nečudoval by som sa, keby další gol šiel opať cez neho..

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

a opäť..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

odneste ho už ku*va sedět může i v šatně

Reagovat
Mimalu

Lucas

Reagovat
Rohlíček

opět skvělej roh

Reagovat
pytlerLFC

Leiva krásně utažená střela vůbec ne v záklonu.

Reagovat
Minister

z každého rohu Arsenalu je šanca LFC

Reagovat
Tywin Lannister

Alexis má hroznou palici oproti zbytku těla,takovej mr.Mackey ze SP

Reagovat
Trand

Wojta

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
johnik

Skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
Minister

Szc

Reagovat
Counter

Žlutou pro Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta Szczczdszcdz

Reagovat
smazaný uživatel

urobil to dobre, len ten zmrd zahral rukou, co mal robit

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je to šupák.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Lynx

Já se z toho kluka v bráně poseru fakt

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuud! Neskutečný zápas.

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Ziruuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

FANTAZIE

Reagovat
Tywin Lannister

krásná akce

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroooooud

Reagovat
Minister

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOUUUU

Reagovat
Dawon

Me toho Liverpoolu snad jeste bude lito, tohle je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdy, vychutnavaj si to

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

pravda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ne, za to jak byli arogantní minulou sezónu jim tohle patří

Reagovat
Liquid

Reagovat
VasAFC

Reagovat
johnik

Ty vole to sou kecy Jaká arogance do píči???? Já se akorát radoval, že po dlouhé době něco hrajem....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten Liverpool je k smíchu.

Reagovat
Euphael

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

1483. pro obranu Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten včerejší gol Aston Villy(píše se to takhle?) by Wojta měl

Reagovat
johnik

jak jednoduché......pěkná akce Arsenalu

Reagovat
stiflerovamama

hlupaci

Reagovat
I am Mancunian

skrtel+jones dalsi golik

Reagovat
smazaný uživatel

to bol jasný Sakho, ak nepočítam tie chyby v strede poľa

Reagovat
M0rb1D4S

Stopeři nechají hroťáka samotného na malém vápně

Reagovat
fenixLFC

ja to jebem, klasika

Reagovat
PhilipS

Škrtel..... jak sem psal na začátku...jedině on to může vyhrát pro Arsenal....

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier - Le God

Reagovat
smazaný uživatel

Vladko kde si ty feťák

Reagovat
I am Mancunian

kamo trocha sa ukludni, nech to ma aj nejaku uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jones je i na trojku špatnej...

Reagovat
Counter

tohle nemohl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je picovina... Giroud boh

Reagovat
Liquid

další gól Škrtěla jestli komentátor nekecal, tak ARS minule 4 střely na branku a 4 goly a dnes 2 střely na branku a 2 góly, respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

komu vůbec fandíš když máš oba týmy ve vedlejších spřátelených klubech

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednému, tomuto futbalu sa nedá fandiť

Reagovat
Tywin Lannister

připomíná mi to nás proti účkám v opačným gardu, liverpool hraje a my dáváme ze všeho goly

Reagovat
Coutinho10

kkti tam sou 4 a ani jrden ho neobsadi

Reagovat
mithro

liverpool, svetove branenie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Euphael

Gerrard jak stříli pičusek pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku debile.

Reagovat
stiflerovamama

stiahnut z hostovanie Coatesa s Ilorim a nebude to horsie

Reagovat
smazaný uživatel

To by to muselo jít nejdřív, že jo.

Reagovat
fff

Traja stoperi a Girouda nikto.

A Jones dnes tiez ziadna slava.

Reagovat
Side

Welbeck dolů prosím

Reagovat
Minister

Welbeck dole, Theo hore hneď

Reagovat
smazaný uživatel

omg co tam ted 2x udělal Welbeck za pičoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Lazar stál? :D

Reagovat
stiflerovamama

Markovic dole mal ist radsej Hendo

Reagovat
fenixLFC

brendanovi jebe....

Reagovat
Tywin Lannister

říkám to už 2 roky že ten welbeck je hroznej tragéd, zahraje dobře jeden zápas z deseti a Wenger ho bude furt stavět na úkor Poldiho

Reagovat
smazaný uživatel

proboha stříííííííííídej

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pěkně to Leiva udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Kolečko

Reagovat
fenixLFC

coutinho raz da gol a potom striela cely zapas tie jeho srackove strely

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame utok proste... buduci zapas Toure-Sakho + Lambert do utoku.. Skrtel lavicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že kdyby Liverpool chtěl, mohl úplně v pohodě vyhrát.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

A já si dokonce troufnu tvrdit, že vyhrát chtěli a pořád chtějí.

Reagovat
stiflerovamama

Iny hrac by mal s tych Coutinhovych sanci uz X golov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Který jiný? To si mohl říct minule i o Sterligovi.

Reagovat
Coutinho10

ouuuu lucas skoda

Reagovat
Tywin Lannister

Sterling vypadá s tím shortcutem líp než předtim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dpc to Sakhove hlavickovanie, co ani nevie kde

Reagovat
Tywin Lannister

tvl proč Wengele nestřídá

Reagovat
smazaný uživatel

protoze mu to vychazi, sice ani nevi jak, ale vychazi....

Reagovat
smazaný uživatel

protože nechce

Reagovat
smazaný uživatel

protože se nikdo nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Protože usnul nudou

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=nRwKJwHyxQA

Neuvěřitelné, jak tohle někdo může omlouvat. Prase v běhu.

Reagovat
Counter

achjo. Nikdo ho neomlouvá, jen se tu hádáme, jestli je to kriminálník, který to udělal schválně, anebo šlo o nešikovný zákrok se smolným koncem pro Škrtela.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, sleduj hlavně ty Giroudovy ruce a jak si pak vůbec nehlídá pohyb a dupne po Škrtělovi. Já bych řekl, že tohle byla velká prasárna. Určitě na několikazápasový ban.

Reagovat
Counter

Tak na tom se vážně neshodnem. Postrkávání je ve vzdušných soubojích provařená věc. Dupnutí bylo nešťastné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi to vidíme každý jinak. Ale proč pořád zmiňuješ neexistující vzdušné souboje. Zranil Švýcara. Byl to vzdušný souboj? Zranil Škrtěla. Takhle vypadá vzdušný souboj? Do souboje chodíš tak, že strčíš soupeře, který je k tobě zády? Kluci vzpamatujte se.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rohlíček

střídej vole

Reagovat
Rohlíček

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec nehraje Bellerin? Minule hrál neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

protože Callum je lepší

Reagovat
Counter

Doma s Newcastlem se to dá, na Anfieldu jsou nároky trochu vyšší. Je dobře, že ho Wenger nehodil do ohně.

Reagovat
iamek

Vetsi naroky na Anfieldu

Reagovat
SunFells

Když hraje Chambers takovou sračku, tak ať ho klidně do ohně hází, hůř si nepovede. Hlavně když jde na kraj Sterling.

Reagovat
Minister

Alexis dneska na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade taky

Reagovat
Visca el barca

Koukám dneska prakticky jen kvůli němu. Je hroznej dneska, ale to i oba celky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S A N T I nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jediný kdo dokáže podržet balon

Reagovat
fff

Lucasovi by som aj ja zobral loptu.

Reagovat
Trand

Oxovi se fakt nechce bránit.

Reagovat
Miguel19

Slippy G

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra bude Brendánek vyhozen

Reagovat
iamek

Jen to ne. Musi tam zustat mniimalne do konce sezony. Takovy cirkus se jen tak nevidi

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Tady ta diskuze jde neskutečně do kopru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pomyšlení, že ten nekopa Sterling vyhrál stejné ocenění jako předtím Isco, Gotze či Pogba je naprosto strašné.

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

Reagovat
fff

Netrep blbosti a sleduj zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo nech to radsej rovno vypne

Reagovat
johnik

Reagovat
mojmira

Reagovat
EXoRcIsT

zas z neho nerob totalneho trapka aj ked na Pogbu Gotzeho alebo Isca nema ale zasa nieje to ziadny amater

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

9 minut

Reagovat
Minister

Rodgers time

Reagovat
mithro

a my sme vcera dostali cele tri minuty

Reagovat
Whitemedia

Borini

Reagovat
johnik

Proc Lambert centruje?

Reagovat
Counter

ahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

BORINI

Reagovat
smazaný uživatel

Borini

Reagovat
Euphael

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Borini . Tenhle CIRKUS neprestane bavit NIKDY

Reagovat
iamek

Borini . Tenhle CIRKUS neprestane bavit NIKDY

Reagovat
Trand

Borini

Reagovat
VasAFC

a a a a

Reagovat
wild

Reagovat
Rohlíček

Borini

Reagovat
Miguel19

Parádní žolík

Reagovat
smazaný uživatel

To na druhou žlutou nebylo

Reagovat
Counter

Bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vemeš v potaz obě dvě žluté, tak je to velice směšné vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

to je smiesne, aky je Borini saso

Reagovat
Miguel19

To je ale Boriniho kravina..

Reagovat
fff

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

trosku viac este a bolo to rovno na cervenu

Reagovat
fff

Borini fantazia prva karta retardovana a obe zaslluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini show

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas

Reagovat
Mishko

Na posratého aj hajzel spadne

Reagovat
Minister

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Borini navždy utiekol zo štadiona Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

to je blb.

Reagovat
johnik

Borini Ten borec už si nezahraje...

Reagovat
stiflerovamama

dokonala bodka za dnesnym zapasom

Reagovat
Trand

Santi ten dres.

Reagovat
Coutinho10

9 min

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlův cecík

Reagovat
smazaný uživatel

Santi pěkný dres

Reagovat
Minister

Santi bradavka ven

Reagovat
Counter

A Borini má volno na Vánoce. Takhle se to dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Volno mal mat hlavne Flamini. A asi tak o hodinu dlhsie este.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto mala ale byť z fleku červená, bez žltej

Reagovat
RKBoy

to snád nie je možné z čoho tí tragédi dokážu vyťažiť 3 body. rovnako aj United

Reagovat
smazaný uživatel

jednou ho pusti na hriste a hned redka. To je frajer.

Reagovat
Coutinho10

cazorla

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

do piče s váma všema

Reagovat
smazaný uživatel

Skrteeeeeeel

Reagovat
mickey mouse

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Mato

Reagovat
Switchback

Zaslouženě.

Reagovat
Mishko

Na vy gena neprajne!!!! Maťoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

debilní nacek

Reagovat
Mishko

IQ nižšie ako počet písmen v prezývke, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Trand

Skrtel Parádní hlavička. Jsme banda amatérů.

Reagovat
johnik

není možné....

Reagovat
smazaný uživatel

ŠKRŤŤŤŤŤŤOOOOOOOOOOOO

Reagovat
I am Mancunian

skrteeeeeeel, dopice sovinisti aj umru

Reagovat
iamek

Liverpool nemuze, tak sudi pomuze. Remiza doma proti tragedum z Arsenalu. Respect

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zaslouženě. Liverpool dneska hrál fakt hodně dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hejteri su v pici

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi zapas si zase nesadne na lavicku, tolko much zabil jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Olo.

Reagovat
Counter

Skorowin.

Reagovat
Infernoqt

Nemůžu si pomoc a ačkoliv Liverpool nemám rád, tak jsem jim to dneska přál

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě pecka, takový zápasy prostě baví

Reagovat
captain18

Fakt kokoti

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Jedni lepší než druhí

Reagovat
RKBoy

že to zrovna píše fan United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
mickey mouse

To mi připomíná tehdy ten zápas na Emirates pod Kennym.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Omg a ještě tohle slovenský vemeno

Reagovat
Firkraag

Tyvole zrovna se mi zkurvil Sopcast

Reagovat
Rohlíček

kokoti zkurvení

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
M0rb1D4S

Zrovna jsem přemýšlel, že si u tipáče hodím, že ještě dá gola Škrtel. Ku*va, nestihl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

proč tak dlouhý nastavení? se hrálo dokud Liverpool nedá gól?

Reagovat
smazaný uživatel

dlho ošetrovali Škrteľa na začiatku polčasu

Reagovat
Miguel19

3 metry kolem nikdo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Škrtel svou obvázanou palicí

Reagovat
cejen13

Blbý a blbejší....

Reagovat
smazaný uživatel

ten arsenal je tak trapny

Reagovat
Azza

liverpool ještě víc

Reagovat
Coutinho10

skrtaaaaa yeees odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni letosni gol Liverpoolu z rohu.

Reagovat
PhilipS

Bránit sice neumí ale ve vápně soupeře je nebezpečnej vždycky..to se mu musí nechat...

Reagovat
johnik

Ten Lucas to je amatér

Reagovat
havrys99

V roztrhaným triku

Reagovat
fff

Lucas je snad najspomalenejsi hrac na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho to se musí vystřelit

Reagovat
LGT

Tohle je jak prohra, bohužel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Trand

Proč Santi nepřihrál?

Reagovat
SunFells

Monrealovi? Myslíš, že by to dopadlo líp?

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená remíza, oba tímy tragické, v 2.polčase už lepší polčas, aj tak bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta píča stáhla Girouda :( Při tom rohu by se hodil... hlavně, že tam pošle Joela na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

ale neskutocne, ze jedna z poslednych sanci, Liverpool dostane roh a obrana Arsenalu necha volneho v sestnastke Skrtela, to si akoze pokryli Sterlinga a tychto vysokych hracov, alebo co, neskutocne

Reagovat
johnik

Aspoň bod . Arsenal si výhru nezasloužil....

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost!!! Wenger veeeeeeeen!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sviniar Wenger nepokryl v 96, minute Skrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger před očekávaným tlakem stáhl našeho nejlepšího hlavičkáře, takže by minimálně pořádný kopanec do prdele zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od stiahnutia Girouda mal Liverpool nejake rohy a tie v pohode Arsenal ubranil, to ze nechali volneho Skrtela na konci, nema nic spolocne s Giroudom, stacilo, aby ho niekto branil...toto mi fakt pride jak zbytocne kopanie do Wengera, ked uz, tak skor by som zas kritizoval vykon a nie, ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi hrajem dementní zónové bránění, takže stáhnutí Girouda byla prostě nelogická hovadina...

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
Tywin Lannister

no škoda že jsme to neudrželi ač jsme si objektivně vyhrát nezasloužili, každopádně remiza je prostě málo

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
Liquid

Reagovat
fff

Pod BR asi nikdy nebudeme vediet branit.

Reagovat
tweek

naprosto zaslouzene.. hrali jsme to jak retardi.. ani bod bych nam nedopral... byt dnes wojckem, tak tam pulku tymu zkopu do kulicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal teda ale nic moc výkon. Na letošní Liverpool by měli vyzrát

Reagovat
SunFells

To byl snad ještě víc ostudný výkon než proti Liverpoolu loni, ale drtivě selhával na individualitách, co si kurva Chamberlain s Alexisem myslí s tím taháním míčem na vlastní půlce v tak zahuštěném prostoru, pokaždé to taky zmrdali.

Jediný, kdo za něco stál byl Cazorla s Debuchym, přičemž Cazorla toho taky hlavně v první půli pokazil.

Reagovat
SunFells

A Wojta samozřejmě, ale ten nikdy nezklame

Reagovat
Liquid

ten výběh teda nedal... Martinez mi přišel jistější a to jak ve hře nohou tak i celkově

Reagovat
SunFells

Ten výběh asi nejlépe neodhadl, když soupeřil s raketovým Sterlingem, ale negr si tam pomohl rukou a nakonec se tenhle krok možná ukázal být efektivnějším, ačkoliv nebyl rozumný.

Martíneze si strč za klobouk, to je zas jen klasická glorifikace šušňů, kteří ani řádně prověření nebyli.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Tywin Lannister

wojta, gibbs,debuchy,giroud ok, zbytek tragédie

Reagovat
masly008

giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
SunFells

Moc nevím, proč šel dolů Giroud a ne tragický Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

(ale nemyslím, že by to něco změnilo)

Reagovat
SunFells

Změnilo by to, že bychom měli ve hře hráče, který dokáže být nějak platným ...a ne kluka, co si jen přišel hrát s kamením. A pak taky tu větší sílu při standardkách.

Reagovat
smazaný uživatel

jak psal nahoře Palike, do té doby jsme to bránili v pohodě i bez něj, tam byla prostě nepochopitelná chyba, že i když nás bylo o hráče víc, tak si NIKDO neobsadil jejich nejlepšího hlavičkáře

Reagovat
SunFells

Se pořád zaměřuješ na jednu situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

a na ktoru situaciu sa zamerat, ked prave ta rozhodla, ze ste nevyhrali

Reagovat
SunFells

Výhledově na všechny po střídání přirozeně. Mluvím přece o smysluplnosti rozhodnutí střídat Girouda a ne Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

a naco to riesit, stacilo ubranit posledny roh, kde neucast Girouda nehrala ziadnu rolu a vsetky by to vyslo

Reagovat
SunFells

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

riesis picoviny no, vsetko

Reagovat
SunFells

Ne lofasu, ty se ta zaměřuješ na jednu krátkou událost, o které vynášíš závěry, aniž bys je moh vědět mimochodem, zatímco já tu uvažuju o impaktu Welbecka / možném impaktu Girouda na hru od okamžiku toho střídání. Opravdu je nutné to až takhle rozebrat kristovanoho? -.-

Reagovat
smazaný uživatel

lofas si nechaj na doma...tak ti uz nebudem rozoberat, prepac, nabuduce len budem sledovat ako uvazujes

Reagovat
SunFells

Asi to bude lepší, když budeš v takovéto formě

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy by neúčasť Girouda hrala nejakú rolu? Keby sme neubránili 4 rohy?

Reagovat
smazaný uživatel

co pises?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nerozumiem tvojmu uvažovaniu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerozumiem, co pises

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak kašlime na to.

Reagovat
PhilipS

kvůli protiútokům ofc...

Reagovat
SunFells

I kvůli protiútokům bys tam chtěl raději kdykoliv Girouda, že je Webeck štíhlý nigga neznamená, že je to breakový hráč (spíš v takových akcích dost zmatkuje a brzdí), alespoň u nás se tak zatím absolutně neprojevil. Giroud rychlou narážečkou je v tomto přínosnější.

Reagovat
PhilipS

unavenej Giroud ti tam prostě nedoběhne....U Welbecka je aspoň teoretická šance, že někomu uteče...a narážečka s kým, když všichni stáli na vlastní půlce?

Reagovat
SunFells

Potíš fakt nesmysly, jak byl Giroud oproti Welbeckovi unavený? Kde je ta teoretická šance, kdy se mu něco takového povedlo, kdo tam dnes zkusil poslat nějaký takový míč, který by za to stál? I z vlastní půlky se zakládají protiútoky, vlastně hlavně z vlastní půlky ...a domněnka že by všichni pak zůstávali na vlastní půlce hodně smrdí.

Reagovat
masly008

no giroud jim založil 2 pěkné a z 1 dali gol.

Reagovat
PhilipS

Takže podle tebe je Giroud breakovější hráč než Welbeck.... To Ti blahopřeju a přesouvám se dál...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Giroud nedokázal být brejkovej hráč? Na MS rozjel ten francouzskej brejk pěkně.

Reagovat
masly008

za štíhlý nigga,fakt chlamka

Reagovat
Liquid

Welbeck dnes asi 3x strčil do protihráče a s míčem se skoro nepotkal přesto dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Freiburg dneska

Reagovat
herbage

už před rohem jsem si říkal, kdo brání Škrtěla, mít obsazený nejlepší hlavičkáře soupeře nebo alespoň určeno, kdo je brání, to by měl být základ. Myslel jsem, že Bould tu defenzívu trochu zvedne, ale žádný posun vpřed. Když už hrajeme hovno, tak alespoň má ten tým mítě nějaký chrakter a ubránit to a ne se na to takhle vysrat. Hra samotná stojí za prd, kde je tak lehkost a kreativita, která kdysi tento tým zdobila? Nechci to všechno házet na Wengera, protože za tyhle ubohé výkony mohou hlavně sami hráči, ale on nese zodpovědnost a sám nepřispívá ke změně k lepšímu. Hra nemá žádný řád, hráči nemyslí a lehkomyslně se zbavujeme míčů. Dneska, kdy u obránců i brankáře by hra na jeden dotyk měla být samozřejmostí, tak rozehrávka jsou většinou nákopy na Girouda či do země nikoho. Pokud soupeř chce, může kombinovat jak dlouho chce, protože naše řady jsou daleko od sebe a na získání míče se neskutečně nadřeme. Když míč získáme, hráči hrají na sebe a buď jej vzápětí ztratí nebo se rozehraje zpátky dozadu a míč se nakopne. Jakákoliv mezihra se změnila jen na posouvání míče z jedné strany na druhé přes stopery a střed zálohy. Hráči se nenabízejí, u nejlepších týmů Evropy má vždy hráč několik variant, co s míčem udělat, komu nahrát, u nás chybí pohyb, není to komu dát. Pořád se točí ti samí hráči bez ohledu na výkony, střídání po 80. minutě, pokud vůbec a pak se někdo diví, že je půlka týmu na marodce. Bohužel, tým postrádá charakter, týmový duch. Hráči hrají na sebe a nepomáhají si. Spíš řeší svoje účesy než výkony (viz dneska Giroud, který potvrdil jaké je hovado). Celkově tomuhle týmu s tímhle přístupem "mám to v piči" nejde přát a nezmění to, ani kdyby přišli C.Ronaldo s Messim dohromady. Nosit dres Arsenalu by měla být čest, za to co někteří na hřišti předvádí bych je po zápase hnal bičem kolem stadionu

Reagovat
SunFells
Reagovat
J0EL

Vsimol som si, ze to robi casto pri takychto situaciach co je s jeho vyskou neueritelna posranost. Nema co v PL robit proste. Snad ho Wenger v januari nahradi. Oh wait...

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

presing můžeš hrát pokud ho budou hrát všichni a pokud bude hřiště co nejkratší,ale to s perem na stoperu nejde,protože ten musí být zalezlý jinak si ho každý povodí.

Reagovat
xjert02

Mluvis mi z duse. Nedavno jsme se na tema soucasny arsenal vyjadril kriticky a zahy jsem zjistil, ze se to nesmi :(

Reagovat
Error

24 hodin do začátku kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Lipina

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vyhru Stoke

Reagovat
Matić

Křeč. Stejne nás nedozenete

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluví o tom že vás doženem, prostě fandím Stoke, tak jako vy ste fandili Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů na 21 zápasů včetně jednoho vzájemného...nic tomu zatím nenasvědčuje, ale už nejste tak neohrozitelní a to vás může dostat pod tlak. Samozřejmě víc věřím, že vás bude prohánět Cityy, ale united se ještě klidně můžou do boje o titul zapojit.

Reagovat
hitZor

City zatím drží Aguero a Lamps, ale uvidíme, jak jim ty další zápasy bez Kuna půjdou

Reagovat
*CZE*

Ten Mertesacker je neskutecna parodie obránce. Jeho rozehra stylem, že to prostě nakopne dopředu na nikoho a ty jeho výskoky..nechápu jak může hrát v Arsenalu.

Reagovat
SunFells

S tou rozehrávkou je to absolutní nesmysl.

Reagovat
masly008

to nechápe ani on,proto pořád vypadá jako by byl v jiříkově vidění.

Reagovat
j_mrazik

Naopak často přihrávkou mezi napadajícími uvolní hráče, který se pak s balonem může otočit. Rozehrávku má dobrou, jenom musí mít nějakou nabídku, která včera chyběla.

Reagovat
masly008

dobrou? vždyt nahrává max na 2-3 metry a proto vždycky k němu musí někdo takhle blízko přiběhnout a chybí potom v útočné fázi a to nemluvím o otm že je totálně neschopný aspoň trochu vyvést míč.

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

hm super odpověď.tak dej nějaký protiargument.

Reagovat
SunFells

Slovo protiargument naznačuješ argumentační stavění se do opozice proti argumentu. Tys mladý pane nedal žádný, jen tvrzení a to takové, které se nezakládá na skutečnosti. Hlavně když něco takového proneseš dá se říct jako reakci po Liverpoolu, což byla hodně nestandardní hra a vícero nákopů tam měl Debuchy. Per nemá s rozehrávkou problému, tohle je zas jen škatulkování vysokého a neohrabaného.

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim, s rozohravkou nie je az taky problem. Skor mi vadi jeho hra v 16 a hlavne vo vzduchu. Mam ho rad ale dufam, ze kupime skveleho obrancu a pojde na lavicku.

Reagovat
kiwwi

neviem co si vy nahovarate o tom Mertem, ale ja ho mat v time, tak z neho porodim...a to som uz pri nasich stoperoch zvyknuty na kadeco...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
*CZE*

Možná když má čas tak to nahraje pořádně spoluhráči, ale jak je pod tlakem nebo nemá den nesmyslně ty balóny kope dopředu na nikoho. Asi furt hledá Girouda nebo nevim..

Reagovat
kiwwi

http://purl.ws/9m0

vsetkych 22 Scholesovych golov spoza sestnastky

Reagovat
Matić

Walking up to a girl in the club like..

https://vine.co/v/OX1O1PQZMhH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/c0lVFitRsmM

promo na zapas proti Newcastlu na Boxing day

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/gJehlRsYgbw

a tu na Arsenal - QPR

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/PT-6ZGqZLIc

City vs. Crystal Palace

Reagovat
Nikikrew

ved ti uz hrali predsa nie?

Reagovat
smazaný uživatel

veď hrajú s WBA, čudné

Reagovat
kiwwi

sak to bolo na 20. decembra promo

Reagovat
Miguel19

Klidně ať 24. nic nedostanu, hlavně ať dneska vyhrajeme...

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

24. nic nedostanes, nadilka bude dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

ohoho

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

když se nemůžete shodnout, tak to bude plichta a obojí se ti splní napůl

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-ace-fellaini-cleared-4851363

-Manchester United ace Fellaini cleared after drink-drive arrest on evening of Liverpool victory

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Stoke: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 25s25 seconds ago

Chelsea subs v Stoke: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ake, Oscar, Schurrle, Drogba. #CFC

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Remy není ani na lavičce.. je snad zraněný? ...

Reagovat
spider_8

Spíš půjde o to, aby měl na lavičce Oscara i Šírla.

Reagovat
Talker

Víťa ti vysvětlí, že je teprve polovina sezony a že si kopne později. A pokud ne, tak po téhle nebo po té další půjde do důchodu Drogba, takže možná pak by se mohl stát dvojkou nebo se alespon případně dostávat na lavičku.

Ale když si odpustím sarkasmus, tak jde o to, že chceme mít typologicky jiného hrota na lavičce, než je v základu. On tam mohl být, ale nebyl by tam zase Aké či Schurrle. Teď je otázka, co je důležitější.

Reagovat
terry

Jako mně nedává smysl mít na lavičce dva hroty. A upřímně řečeno – když máme Costu – je mi jedno, kdo bude sedět. Drogba ukazuje, že na to pořád má, a máme na starosti větší problémy než řešit, jestli Remy hraje málo nebo hodně. Respektive on nikdy nebude No. 1 u nás, tak už to radši ani neřeším. Lepší takhle Remy než Lukaku, to bysme se vztekali jinak.

Reagovat
Talker

Vždyť píšu to samé. Na lavičku můžeme dát max 7 hráčů - golman, krajní bek, stoper, CM/DM, AM, křídlo, útočník. Teoreticky by se dalo obětovat to AM, což ale nejde ve chvíli, kdy je to Oscar.

Reagovat
blade115

Drogba je pro Mourinha určitě po taktické stránce zajímavější, ale po sezóně končí. Je to Rémy, který by tu měl později dělat dvojku. Ale já už úplně vidím, jak bude celej žhavej tu zůstat, když se většinu času nedostane ani na tu podělanou lavičku... Tohle je od Mourinha hrozně krátkozraký. Přitom Rémy pokaždé, když nastoupil, tak podal suprový výkon. Nechápu, čím si takový opomíjení zaslouží...

Reagovat
Talker

Jak už odpovídám terrymu, tak souhlasím - Drogba je typologicky odlišný, může se změnit styl hry, takže se to dá chápat, že na té lavičce je. Každopádně můžeme očekávat odchod Remyho, což je škoda - ukazuje, že na to má a může být užitečný dlouhodobě. Drogba tu bude max rok-dva.

Oproti Etoovi je alespon užitečný.

Reagovat
vitasrp

Tady se strašně rychle zapomíná na ty velký zápasy a branky, který v nich dal..

Reagovat
Talker

Dal gol jednomu špičkovému soupeři, který byl hodně důležitý (Liverpool), porazil sám MU, dal gol Gala, ale tím to pokud dobře počítám končí.

Někteří zas zapomínají, že první polovinu sezony byl k ničemu a byl prakticky přítěží v té době - golů dával minimum a nebyl schopný vyhrát jediný souboj. 180 minut na gol taky není žádný oslnivý průměr - není to daleko od těch Torresových 200 minut na gol v posledních 2 sezonách.

Když to porovnám s letošní sezonou (jak jsi dobře uváděl na příkladu Liverpoolu), tak všichni tři naši útočníci letos střílí pravidelně goly. Etoo je střílel nepravidelně.

Reagovat
vitasrp

Arsenal a Tottenham nic no..

Reagovat
blade115

Eto'o užitečnej byl, si vzpomeň na ty velký zápasy a branky, který v nich dal...

Reagovat
vitasrp

Jsem rád, žes to zvládl za mě.

Reagovat
Error

Zase bych to s Mikelem v sestavě nepřeháněl.

Reagovat
Matić

Ale na druhou stranu Oscar potřebuje taky občas oddych. Spíš mě štve ten Remy, proč není ani na lavičce

Reagovat
Infernoqt

je černej

Reagovat
Matić

vtip

Reagovat
Infernoqt

vtip je to blbej, ale pravda krutá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

víťazná

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Stoke team to play Chelsea: Begovic; Bardsley, Shawcross (c), Muniesa, Pieters; Cameron, Nzonzi; Walters, Bojan, Arnautovic; Crouch. #SSNHQ

Reagovat
blade115

Dostanem.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Matić

Assaidi na lavičce

Reagovat
13

Walters Bojan Arnautovič Crouch - to bude koncert.

Reagovat
vladis271

Hazard, Costa 2x 0:3

Reagovat
spider_8

Už vám Stoke dýchá na záda co?

Reagovat
PhilipS

Courtois takhle rychle zdravej?

Reagovat
Miguel19

Díky bohu.

Reagovat
Miguel19

Snad se v létě pokusíme o Pogbu. To je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Express nebo Sunday psali něco o výměně s Ramiresem. Ale tlachy.

Reagovat
J0EL

To by Juventus urcite bral.

Reagovat
Manik...

To by musela být ještě hodně velká pálka k tomu

Reagovat
Matić

To by musel MIkel nebo Ramires odejít a Cesc se posunout na podhrot a střídat se s Oscarem, protože si nedokážu představit, že by Pogba nebo Matic seděl. Nedávno jsem ale četl, že MU koupí Vidala a Juve bude chtít jako náhradu Ramirese, tak by to chtělo nějak do toho obchodu zakomponovat Pogbu

Reagovat
Infernoqt

mno, Vidal nepřijde, není priorita už

Reagovat
Miguel19

Klidně oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo slušný stream na Chelsea?

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

Ten jedinej mám, hledám alternativy, kdyby padl ale dík

Reagovat
Infernoqt

kvuli tomu italskému poháru nám Digi nejspíš neodvysílá začátek zápasu Chelsea

Reagovat
blade115

Dobře vám tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobrej zápas, ne?

Reagovat
Infernoqt

dá se

Reagovat
smazaný uživatel

typický italský borci dají gol a přestanou hrát

Reagovat
Infernoqt

na druhou stranu, už mě ten zápas ani nezajímá

Reagovat
Trapper

Terry

Reagovat
Miguel19

TERRRRRRRRRRRY

Reagovat
terry

Ty vole. Tak já tady zrovna chtěl kvitovat Digi Sport, respektive si nestěžovat, že uvidíme penalty, a Terry dá v první minutě gól?!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOAULD!

Reagovat
Whitemedia

TErrrryyyyyyy král

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
blade115

Jsem to ani nezapnul a už vedeme... Chm, na to by si člověk zvyknul.

Reagovat
Miguel19

Cesc s Kroosem jsou nejlepší exekutoři rohů...

Reagovat
Miguel19

Willian asi neví, že už je zápas...neskutečně trapnej vstup do zápasu.

Reagovat
mojmira

Nepíčujte furt na toho sudího jak jeden tak druhej tým ... kde jsou ty časy kdy se v anglii hrál pořádný fotbal

Reagovat
masly008

v minulém století kdy tam nebylo tolik prachů a simulantů

Reagovat
Manik...

Costa slušně dostal

Reagovat
Miguel19

Ty penalty

Reagovat
Miguel19

Vyhod ho

Reagovat
Trapper

Dyť ho jasně složil, co eště nadávaj -_-

Reagovat
Miguel19

Jasná ruda do píči.

Reagovat
Infernoqt

už jsem si myslel, že dostane červenou

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle klidně červená

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co to stoke hraje ? snad hrajeme fotbal a ne ragby ?

Reagovat
Manik...

Jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

už keď Bards hrával v Sunderlande, tak som si hovoril "wow, také prasa"... a nakoniec si našiel svojich.

Reagovat
Trapper

Courtois

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci Stoke meli k veceri syrovy maso?

Reagovat
mojmira

Jasná červená? Před 10 lety přísná žlutá ... ten fotbal jde fakt do prdele

Reagovat
TopinB

Ale táhni, kdyby to udělal na hráče Arsenalu tak tady brečíš ještě týden, že to měla být červená

Reagovat
Trapper

Reagovat
mojmira

Proč bych měl brečet když by to udělal hráči Arsenalu? Protože je mám ve vedlejších? To znamená, že by se ten zákrok lišil? Pořád max. žlutá ... ať je to hráč Arsenalu, Chelsea nebo Sotonu ... ještě když se podívá nejdřív na sudího a pak až začne řvát

Reagovat
masly008

Reagovat
Manik...

Protože kdyby se to týkalo jeho oblíbeného klubu, tak rychle změní názor

Reagovat
mojmira

Jak píšu kousek výš ... před 10 lety takových skluzů bylo 10-15 za zápas ... mě třeba to chybí, každej se po sebemenším kontaktu váli 20 minut po hřišti a krásný skluz (jasně tady ho vzal přes koleno, to nepopírám čistý to nebylo) aby člověk pohledal

Reagovat
Manik...

Já proti skluzům o míč nic nemám. Ba naopak jsem je sám hodně často používal a s velkou radostí . Nicméně tohle byla prasárna. Už do něho chtěl jen zajet, míč nemíč

Reagovat
Manik...

Reagovat
Trapper

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

dela si ten rozhodci prdel?

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke je taková Philadelphia Flyers (ta ze sedmdesátých let) Premierleague, hrozní řezníci

Reagovat
Infernoqt

Ron Hextall

Reagovat
masly008

tak ten tam fakt ještě nebyl,to jsi tak o 10-15 let mimo.

Reagovat
Infernoqt

to ne, ale je to jedinej hráč, co si pamatuju jako řezníka z Flyers

Reagovat
masly008

to byl brankář tak nevím no.možná řezal doma robu no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je fakt, že Hextall byl nervák a několikrát se i porval, ale proti té sestavě ze sedmdesátých let to byl čajíček

Reagovat
Infernoqt

je nějaký videozáznam?

Reagovat
smazaný uživatel

na youtube hodně, stačí napsat "philadelphia flyers 1976", nebo "dave schultz philadelphia"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Hrozně nervózní to je, snad se borci nenechaj vyprovokovat.

Reagovat
Miguel19

Costič dpc

Reagovat
Trapper

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ škoda

Reagovat
Whitemedia

Matic

Reagovat
spider_8

Škoda, takhle akce volala po gólu. To byl tackle roku od Matiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
Trapper

Reagovat
Whitemedia

Stoka sama míč nezakopne a my ano..

Reagovat
SpecialOne

Vole tak oni si útočí ale když máme míč tak honem honem zakopnout, normálně měl Eden hrát

Reagovat
Miguel19

Zase jasný faul na Costu a to už by byla druhá žlutá.

Reagovat
Trapper

Ani ne

Reagovat
Miguel19

Držel ho.

Reagovat
hitZor

Ani ne? To zatáhnutí za dres? Kámo, to byla žlutá jak vyšitá

Reagovat
Trapper

Neviděl jsem opakovačku, ale dneska se takovýhle faulů pouští mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

costa je bukva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

2x? To rozhodně ne

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

z williana se stal druhej mikel nebo co ? to je každa přihrávka na beky na stopery

Reagovat
smazaný uživatel

to, že je Willian alibista, je vyhlásený fakt. Mikel to má narozdiel od neho v popise práce.

Reagovat
Talker

On takhle hraje ale celou dobu v CFC. Především na jistotu, neztratit míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou nudnou sračku už jsem dlouho neviděl

Reagovat
Whitemedia

Sunderland - Chelsea

Reagovat
spider_8

Mně se třeba tenhle zápas líbí víc než to klasický bezzubý obléhání, co hrajeme obvykle. Aspoň to má tempo a nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel strašne nedocenený futbalista

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivně a pozičně super. ale jakmile má hrát dopředu, tak se člověk bojí kdy ztratí míč. Jakmile je pod tlakem a má jít do útoku, tak je fakt hrozný. To je jeho mínus

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tam mal 2 parádne kolmice a to pozerám len jedným okom... aj tak to nie je a nemá byť jeho prednosť. V tom, čo má robiť, je výborný.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Hlavně je to hrozně stabilní hráč, přesně víš, co od něj čekat, přičemž to taky v 90 % případů dostaneš. Akorát občas má po delších pauzách problém nasločit, ale to je u spousty hráčů normální záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný v tom co má robit je super jak píšu ale ono to chce taky něco navíc na téhle úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

kupte ho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PhilipS

Mno Chelsea se s tím dneska moc nesere - taktika je všechno na Costu. Jinak teda tempo zápasu mě nijak neohromilo...

Reagovat
Miguel19

Musíme přidat druhý fík. Stoke má neuvěřitelnou kliku a s tou jí tam dnes něco padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ! Hlavně to přežít a doklepat . Stoka hraje zákeřně a rozhodčí nic nevidí.

Reagovat
Miguel19

No zákeřně. Zákeřný tam byl snad jenom ten faul na Hazarda..

Reagovat
hitZor

Chvilku před tím faulem byl u našeho vápna další šlapák na Hazarda, za ten klidně mohla být taky žlutá. To zatáhnutí za dres Costy, Crouch na konci úplně nonsense zatažení Courtoise za rameno.. je tam toho spoustu

Reagovat
Miguel19

Tak tahání za dres neberu jako zákeřnost

Reagovat
Miguel19

A teda nevim co má za pokyny Willian, ale neustále mě mrdá, jak nám na pravé straně chybí vždy hráč.

Reagovat
Talker

Mě přijde, že hrajeme jakési 3-5-2 s tím, že Azpi hraje třetího obránce a Ivanovič s Willianem krajní záložníky.

Reagovat
hitZor

Chce to být trochu víc přímočaří, Cesc nestíhá rychlostně ,Willian je vždycky po zisku míče skoro u vlastní šestnáctky a do brejku se tak ani nedostane Chce to tam Schurrleho

Reagovat
Miguel19

Tak Cesc není nějaký rychlík nebo běžec. Ale je díky svému myšlení je o dost sekund před ostatními..

Williana bych hned střídal.

Reagovat
hitZor

Jo, to jo, ale ty jeho Fabrepassy nemá kdo využívat, Costu zatím perfektně zdvojujou a Willian tam většinou chybí. A Hazard to zas dostane a zbytečně to zabrzdí. Willian <> Schurrle

Reagovat
Miguel19

No Costa to měl využít a bylo by po zápase..

Reagovat
Cobra

Hrozná nuda

Reagovat
vitasrp

Slušná bitva, užívám si hru Fabreho na podhrotu, protože ten chlap má boží vnímání prostoru a kvalitu přihrávek. Jinak to utkání bylo dost roztahaný, na kombinaci a brejky jsme měli celkem dost prostoru, zejména právě Fabreho nebyli schopni bránit. 1:0 po půli není špatný, ale jsem trošičku zklamaný, že Costa tu šanci neproměnil, takhle to bude v druhý půlce slušná válka.

Reagovat
Matić

Willian je dneska fakt strašnej. Už by si mohl taky zahrát Schurrle na nějakej čas místo něho...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

André je kolikrát ještě více tragický. U toho trnu snad nejvíc když má míč. V mezihře je fakt strašný po většinu doby. ale zase umí dát gol což je taky důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Strašně se mi ale líbí ty Tchibovi výběhy, to je jistota sama. (snad to nezakřiknu)

Reagovat
smazaný uživatel

takže Tchibo už nie je len káva a oblečenie?

Reagovat
spider_8

nope

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se ti jeden vtip po dlouhé době povedl, tak si to nekaž

Reagovat
Whitemedia

Kde

Reagovat
smazaný uživatel

článek o Kaneovi

Yung22.12.2014 18:23

Reagovat
TopinB

"Humor"

Reagovat
nani92

streamik?

Reagovat
hitZor

Btw. zdá se mi to, nebo všichni naši hráči vypadají (co se výrazu obličeje týká), jak by zrovna doběhli maraton?

Reagovat
Infernoqt

jinak, nám ten zápas s Chelsea přesunuli z ledna na 18. dubna až? ted na to koukám

Reagovat
Miguel19

Matič je král

Reagovat
hitZor

Reagovat
stiflerovamama

Cameron strasne drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Walters je športový omyl.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Costa kokot

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Willianovi střely

Reagovat
Whitemedia

Mikelovka

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie boli tie tri willianovky pred tým, ktorými ho zajebal.

Reagovat
hitZor

Wow, ta kolmice Škoda, že to byl offside

Reagovat
M0rb1D4S

Willian pryč ku*va. Ten je dneska úplně zbytečný.

Reagovat
Whitemedia

škoda, že se nehraje na zblokované střely

Reagovat
Talker

Willian má stejně kvalitní střely jako rohy - skončí na prvním hráči.

Reagovat
Talker

Jinak dodám, že Willian zatím bodoval jen ve dvou zápasech (ať už asistence nebo gol) - v jednom v PL a v jednom v LM. Celkově má 2+2 To je něco, co se očekává od Mikela (který taky bodoval ve dvou zápasech, sic jen po bodu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Hezký no...

Reagovat
blade115

Díky bohu že je Stoke tak marné, a naše marnost tak není tolik na očích. Ale úplně už vidím, jak Bojan v osmdesátý třetí po bloku od Cahilla dá gól a zas to bude v řiti.

Reagovat
M0rb1D4S

Další řezník na plac

Reagovat
Miguel19

Bojan dobře zafintil.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mu ide.

Reagovat
Whitemedia

Super... Adam. Tak koho tam prošlápneš dnes?

Reagovat
spider_8

Kurňa José střídat. Šírl -> Willian, Oscar -> Fabregas.

Reagovat
Talker

Podle mého by střídal, kdyby měl na lavičce Ramirese, Mikela nebo někoho defenzivního. Má tam ale jen obránce či Akého, který může na CM.

Reagovat
Trapper

Tak poď střídeeeeeeeeeeej

Reagovat
Trapper

Co to sakra hrajem

Reagovat
smazaný uživatel

s Mikelem a Willianem je to jen čekání na to, že to tam Josému fakt spadne

Reagovat
SpecialOne

Hazard už běhat nebude dneska? Střídat okamžitě!!

Reagovat
Trapper

Co to bylo za gól? Fabre

Reagovat
Mimalu

Fabre

Reagovat
Miguel19

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
Whitemedia

CEEEEESC

Reagovat
Talker

A já mám Fabregase na lavičce, zapomněl jsem protočit sestavu

Reagovat
Miguel19

Tomu říkám zpracování do prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

lol jaký gól

Reagovat
Talker

Naprosto parádní Skvělé zpracování (prakticky jediná šance, jak udržet míč) a střela kolem golmana.

Reagovat
PhilipS

si málem utrhl vazy, jak to netrefil...

Reagovat
Talker

Kecy, trefil to přesně jak chtěl - naprosto peckově

Reagovat
PhilipS

ne...bylo to vidět na rychlosti jeho nohy...

Reagovat
hitZor

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Konečně je Willian dole

Reagovat
PhilipS

Fabre je prostě výbornej. Když ta záloha stojí na něm. Wenger tohle prostě posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fàbregas: Has now scored or assisted 14 goals in 16 Premier League appearances for Chelsea this season

Kráááááása

Reagovat
smazaný uživatel

Boh

Reagovat
Miguel19

Snad udělá rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebat rekordy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trapper

Costa

Reagovat
Mimalu

Costa Torresovatí

Reagovat
Talker

Náhodou se mi dneska herně líbil. Chtělo to samozřejmě gol, ale stejně hodně kvalitní výkon.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Dneska hrál výborně

Reagovat
Mimalu

jo tak že by to odflaknul to vůbec, ale ty šance....

Reagovat
Talker

Jo, minimálně jeden fik tam měl být, spíš dva - 2x šel sám na golmana.

Reagovat
hitZor

Tak v tom prvním poločase už byl celkem z úhlu, al mohl to aspoň zkusit narvat silou na bližší

Reagovat
Talker

Tohle musí útočník proměnovat, no. Každopádně byl z úhlu a golman dobře vyběhl. Spíš mě napadlo toho golmana přehodit. Ale ta šance pár minut zpátky tam měla padnout, no.

Reagovat
Miguel19

Costa kurva.

Reagovat
Talker

Schurrle na hřišti 2 minuty a už nebezpečnější než Willian za celý zápas.

Reagovat
Matić

Reagovat
Whitemedia

Adam je fakt čurák

Reagovat
Miguel19

Aspoň si dnes Costič udělal další kámoše

Reagovat
blade115

Kdyby radši místo toho dělal další gólové zářezy, už zas jsem na něm vyplýtval céčko ve fantě...

Reagovat
Whitemedia

chudáčku

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ha, nie, u mňa mal Alexis

Reagovat
blade115

Tak to jseš v suchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Klid, já jí nechal Lukakovi

Reagovat
Miguel19

Ten dával.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Už jen to, že neměl kartu je úspěch

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

já dal céčko Cescovi takže spokojenost

Reagovat
Miguel19

Drogba pls

Reagovat
nani92

v Stoke sa tie chmaty musia učiť asi na tréningu..

Reagovat
Talker

Taková kravata...

Reagovat
PhilipS

Jinak Chelsea disciplinovanej venkovní výkon. Tohle je mašina na body. Škoda, že Mourinho nejde po nějaký nadstavbě nad výsledkem. Tohle byl tak bezpečně bezchybnej výkon, až je to nuda...

Reagovat
Talker

Bezchybný mi nepřišel - soupeř si sice nevypracoval vyložené golovky, ale stále jsem měl celkem nahnáno že by jim to tam mohlo nějak spadnout.

Reagovat
M0rb1D4S

Takže bezchybný nebyl proto, že jsi měl nasráno?

Reagovat
Talker

Spíš pocit, že to mohlo být mnohem složitější. Zápas pod kontrolou a bezchybný výkon si představuju trošku jinak.

Reagovat
kvasha16

najma od cca 60 minuty po gol som sa bal ze vyrovnaju

Reagovat
Miguel19

Vyloučil bych je všechny.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
hitZor

Snad to nebudou vazy, ale už vypadá celkem vpohodě

Reagovat
spider_8

Dneska ta výhra hodně bolí.

Reagovat
hitZor

V tom je to kouzlo PL, ať si fandové PD říkají co chcou, tohle je prostě fotbal jak má být

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Zdržovák Zouma... Ach jo.

Reagovat
Talker

Máš být rád, že dává Mourinho šanci mladým hráčům...

Reagovat
blade115

Však vidíš, jak se ten smajlík samým štěstím culí...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

pro příští zápas soudní zákaz přibližovat se k Hazardovi na tři metry, prostě budou zvedat ruku na znamení že teď by ho zase zprasili a kopal by se přímák

Reagovat
Trapper

Bojan je suprovej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele