Premier League - preview 15. kola

10.12.2016, 09:38, aktualizováno 11.12.2016, 08:33
Previews
Chelsea hostí doma West Bromwich Albion a v případě bodového zisku se vrátí na první místo před Arsenal. Manchester United bude měřit síly s Tottenhamem, Southampton přivítá Middlesbrough a Liverpool se o další body popere s West Hamem United...
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (neděle 13:00)
Poslední týdny se to řeší před každým zápasem - a pokud se Chelsea bude dařit i nadále, asi tomu tak bude i v období vánočních svátků. Momentálně jsme na čísle 8, totiž v počtu vítězných zápasů v řadě. Tolik zelených políček vedle sebe naposled nasbíral v dubnu 2015 Arsenal. Pokud Blues přejedou v neděli West Bromwich, budou směřovat svou šňůru ještě o rok dál.

Tehdy se fantastickému Liverpoolu okolo Gerrarda, Sterlinga, Sturridge a především Suáreze povedlo vyhrát jedenáctkrát za sebou. Zpět ale k Chelsea, jejíž vítězná jízda možná lehce zastiňuje skutečnost, že svěřenci Antonia Conteho vládnou ligové tabulce s náskokem už tří bodů.

Dokonale modrý víkend zažili zrovna před týdnem, kdy nejenže Liverpool podlehl Bournemouthu, ale především Chelsea vyhrála na hřišti Manchesteru City. Vítězství 3:1 bylo o to sladší, že Londýňané vytěžili z minima maximum a soupeře udeřili hlavně z brejků. Ten pak porážku neunesl a dvě jeho opory dostaly za nesportovní chování disciplinární trest.

Teď už se ale lídr Premier League musí soustředit na další duel, po třech náročných kláních by si mohli fanoušci Chelsea zdánlivě vydechnout, domácí duel s West Bromwichem se na papíře rovná povinným třem bodům. Už jen proto, že Baggies na Stamford Bridge nevyhráli dlouhých 38 let. Opravdu ale pouze na papíře. Třeba dva z posledních tří výletů totiž skončily remízou 2:2 a všichni asi víme, jak nevyzpytatelným soupeřem Albion je.

Forma Pulisova WBA je navíc fantastická. Alespoň tedy na poměry klubu sídlícího ve West Midlands. 20 bodů po 14 zápasech, to je vskutku solidní počin - vždyť v historii Premier League dokázal v této fázi nasbírat víc bodů jen v sezóně 2012/13, na jejímž konci bral fantastické osmé místo.

West Bromwich má za sebou úžasné období okolo poslední reprezentační pauzy. Ze čtyř zápasů ztratil pouhé dva body a soupeřům nastříleli takřka neuvěřitelných 10 branek. Pro zajímavost, v minulé sezóně by takový příděl dělal skoro 30 % všech gólů. Tahounem současného kádru je momentálně levý křídelník Matt Phillips, jenž se ve zmíněných kláních trefil třikrát.

Z optimální jedenáctky WBA by mohli vypadnout hned dva tahouni. James Morrison ani sedmatřicetiletý stoper Gareth McAuley totiž v týdnu netrénovali a nad jejich starty visí otazník. To Saido Berahino ještě pořád maká na své fyzičce a k dispozici nebude.

Chelsea se naopak po svalovém problému vrací Nemanja Matić, který tak svede souboj o střed pole s Cescem Fábregasem. Tentýž duel čeká Pedra, který čelí znovu ve formě hrajícímu Willianovi. Terry a Mikel jsou zranění, zatímco Oscar bojuje s nemocí.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro (Willian), Diego Costa, Hazard
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Yacob, Fletcher - Brunt, Morrison, Philipps - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.25 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (neděle 15:15)
Šlágr kola bude v neděli odpoledne k vidění na Old Trafford, kde si to Manchester United rozdá s Tottenhamem. Bývávaly časy, kdy byla dominance Rudých ďáblů ve vzájemných zápasech tak vysoká, že o jejich výhře téměř nikdo nepochyboval. V posledních letech je však situace docela jiná a momentálně to jsou právě United, kteří jsou v lize pod tlakem - na čtvrté místo ztrácí 9 bodů a nutně tak potřebují v neděli vyhrát.

Jose Mourinho si v poslední době často naříká na nedostatek štěstí, případně na nedostatek kvality v zakončení, což jeho celek stojí cenné body. Jinak prý svým svěřencům téměř nemá, co vytknout - a ačkoliv je pravdou, že ve většině utkání za poslední měsíc United podali celkem dobré výkony, všechno se na pouhou smůlu při střelbě na branku svést nedá. Například to, že poslední tři ligové duely Manchester shodně zremizoval 1:1, případně také fakt, že remízovým výsledkem skončily hned čtyři po sobě jdoucí ligové zápasy na Old Trafford.

Hosté si minulý týden notně zlepšili náladu, když na vlastním stánku rozstříleli Swansea 5:0. Tenhle výsledek tak představoval jistou náplast na první prohru v ročníku, kterou Spurs utrpěli o týden dříve na Stamford Bridge, případně i na nečekaně brzké vyřazení z Champions League. Ačkoliv by se na první pohled mohlo zdát, že Tottenham prožívá nevýrazný start do soutěže (zvlášť pokud ještě máte v paměti jarní jízdu Spurs), vězte, že svěřenci Mauricia Pochettina po 14 kolech mají o dva body více, než tomu bylo v loňském ligovém ročníku.

Už na začátku byla řeč o historické dominanci Manchesteru United. Co se ale posledních 8 zápasů v rámci nejvyšší soutěže týká, lépe jsou na tom hosté - ti třikrát zvítězili, třikrát uhráli nerozhodný výsledek a jen dvakrát odešli ze hřiště s prázdnou. Pravdou ovšem je, že na Old Trafford tradičně nemají dobré vzpomínky - na tomhle stánku prohráli vůbec nejvíc zápasů, momentálně se počet takových porážek zastavil na čísle 19. A na venkovní vítězství Spurs nyní čekají již čtyři utkání, naposledy se radovali 24. září na půdě Middlesbrough.

V základní sestavě Manchesteru by se měl objevit Eric Bailly, který již vyléčil své zranění a nastoupil již ve čtvrtečním duelu Evropské ligy. Chris Smalling a Luke Shaw ovšem stále zůstávají na listině zraněných. Tottenhamu se vrací Toby Alderweireld, který by tak neměl chybět v základní sestavě, nicméně Erik Lamela a Vincent Janssen svému trenérovi stále nebudou k dispozici
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Bailly, Darmian - Carrick - Mkhitaryan, Herrera, Pogba, Martial - Ibrahimovič
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Wanyama, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Middlesbrough FC  (neděle 15:15)
Pro Southampton to nebyl podařený týden. Nejprve celek Clauda Puela utrpěl jednoznačnou porážku na půdě Crystal Palace, načež ve čtvrtek senzačně vypadli z Evropské ligy po domácí remíze s Hapoelem Beer - Shevou. To v táboře Middlesbrough bylo přece jenom veseleji - díky pondělní výhře se tým ze severu Anglie trochu vzdálil sestupovým vodám.

Možná to není na první pohled patrné, ale Southampton momentálně prožívá rozhodně slabší ligové období - z posledních 5 utkání v Premier League totiž zaznamenal jen jednu ligovou výhru, naopak hned tři porážky a jednu remízu. V posledním střetnutí pak vyhořela i chlouba Svatých - a totiž pevná defenziva, která svým soupeřům dovolila nejméně přesných střel na branku v celé soutěži. Na Crystal Palace ale prožila bídných 90 minut a v kombinaci s hororovou chybou Frasera Forstera tak hned třikrát inkasovala.

To hosté měli sice docela těžký los - v posledních 5 utkáních totiž čelili Chelsea, Manchesteru City a Leicesteru City - ale nevedli si vůbec špatně. S Leicesterem i celkem z Manchesteru uhráli cennou remízu, zbylá dvě utkání proti Bournemouthu a Hullu zvládli vítězně, přičemž nejtěsnějším možným rozdílem podlehli pouze londýnské Chelsea.

V neděli odpoledne půjde o první vzájemné měření sil těchto týmu v Premier League od března 2005, kdy Southampton tehdy na půdě Middlesbrough zvítězil 3:1. Na St. Mary’s se navíc Southamptonu dlouhodobě daří, ostatně zde z posledních 17 ligových zápasů prohráli jen dva (a pokaždé shodou okolností s Chelsea). Ofenzivní produktivita však nepatří mezi nejsilnější stránky domácího týmu, však doposud zaznamenal jen 13 branek - méně jich nastřílel jen Burnley a Hull City.

Z Aitora Karanky se pomalu stává specialista na venkovní duely - z posledních 7 prohrál jen jediné, přičemž čelil i gigantům v podobě Arsenalu či Manchesteru City.

Domácím rozhodně nepomůže nejlepší střelec Charlie Austin, který si ve čtvrtek přivodil zranění ramene. Naopak k dispozici by již měla být trojice Dušan Tadič, Jay Rodriguez a Sofiane Boufal. V táboře Middlesbrough visí otazníky nad startem Gastona Ramíreze, Alvara Nagreda a Jordana Rhodese
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.80 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - West Ham United  (neděle 17:30)
Že nic netrvá věčně, ukázal v minulém ročníku West Ham na hřišti Liverpoolu. 52 let předtím trvala nadvláda Reds na Anfield Road - alespoň tedy v tomto vzájemném měření sil. A pak si na favorita vyšlápli nevídaným způsobem, když ho z vlastní půdy vymetli výsledkem 3:0. Vyhráli navíc pak i domácí odvetu a postoupili přes Liverpool do pátého kola FA Cupu.

V letošní sezóně je ovšem situace o fous jiná. Liverpool se pod Jürgenem Kloppem konečně začíná podobat staré Borussii Dortmund, která svým ofenzivním stylem založeném na reaktivním presinku chvíli válcovala Německo a málem i Evropu. Nebýt obranného výbuchu v Bournemouthu (4:3), byli by Reds pouhý bod od čela tabulky.

Naproti tomu West Ham prožívá absolutní depresi - jak výsledkovou, tak dokonce i herní. Sebevědomí hráčů je takřka na dně, manažer Slaven Bilić prohlásil, že dokonce ani v tréninku nepředvádí jeho tým dobré výkony, a takový Dimitri Payet projevuje svou nezpochybnitelnou genialitu jen pramálo.

Ne nadarmo nad Bilićem visí hrozba předčasného ukončení smlouvy. Vždyť po loňské jízdě, která div nevynesla Kladiváře až do Ligy mistrů, se West Ham absolutně sesypal a vedení klubu už zvažuje, zda by týmu nepomohla změna šéfa. Šest soutěžních duelů Londýňané nevědí, co je to výhra a devět inkasovaných branek ze zápasů s Man Utd a Arsenalem? Ostuda.

Obrana je vůbec kritickým postem pro West Ham - 29 obdržených gólů ze 14 zápasů je nejhorší bilance od roku 1988. Teď z ní navíc vypadl Cheikhou Kouyaté, a tak se na pozici jednoho stoperů bude muset při absenci Jamese Collinse nejspíš postavit Álvaro Arbeloa.

Liverpool naproti tomu vítá do srdce defenzivy Joela Matipa, jenž Rudým zatraceně chyběl při zmíněné porážce v Bournemouthu. Tento výpadek mimo jiné ukončil jedenáctizápasovou sérii bez porážky, během níž Klopp poztrácel pouze šest bodů za remízy s Tottenhamem, Manchesterem United a Southamptonem. K návratu na vítěznou vlnu nebude moct využít tahouna Coutinha ani forvarda Sturridge.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Lallana, Henderson, Can - Mané, Origi, Firmino
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Arbeloa, Reid, Ogbonna - Antonio, Obiang, Noble, Cresswell - Lanzini, Fletcher, Payet
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Everton FC  (sobota 13:30)
Co se stalo s Evertonem? Na takovou otázku se už delší dobu snaží odpovídat mnozí nezaujatí příznivci Premier League a další příležitost k bádání budou mít v sobotu ihned po obědě. Toffees se mohou pochlubit jedinou výhrou z devíti kol, přičemž k bodu proti Manchesteru United jim musel dopomoci přeběhlík Fellaini. Změní se něco na Vicarage Road?

Obě měření sil těchto celků v minulé sezoně ústily v remízy a takový typ výsledku bude tentokrát pro obě strany zcela nepřijatelný. Watford prohrál tři z posledních čtyř zápasů a má svých starostí ažaž. Není schopen udržet čisté konto, dostává nejvíc gólů po centrech z celé ligy (11) a útočníci Ighalo s Deeneym čekají na gól od začátku září, respektive října.

Jako by snad situace obou mužstev nebyla dostatečně frustrující, oba trenéři v nedávných dnech přijímali informace o ztrátách svých klíčových hráčů. Roberto Pereyra má sice trest jenom na jedno utkání, ovšem zato Yannick Bolasie by s poraněným kolenem mohl zmeškat celý zbytek sezony.

Everton pod Ronaldem Koemanem potřebuje najít nit právě zejména v cizím prostředí, kde sice zvládl svá první dvě vystoupení sezony, avšak z minulých pěti výjezdů přivezl všehovšudy jeden bod. Teď by Toffees ke zvrácení krize měl pomáhat i naposledy posazený Ross Barkley nebo Seamus Coleman, jehož poranění hlavy se neukázalo být vážné.

Hornets se pro změnu vrací do akce pravý bek Daryl Janmaat, který minulý víkend proseděl na tribuně rovněž kvůli srážce hlav. Z trestu jsou potom zpátky Britos a Behrami, Cathcart si ještě bude muset počkat.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Janmaat, Capoue, Behrami, Holebas - Amrabat, Deeney, Okaka
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Cooleman, Williams, Funes Mori, Baines - Cleverley, Barry, Gueye - Barkley, Lukaku, Mirallas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Nemastný neslaný listopad je zapomenut, Arsenal má za sebou vynikající první týden měsíce prosince. Nejprve závěrečná smršť proti West Hamu, potom hladká výhra nad Basilejí a celkem devět vstřelených gólů v rozmezí pár dnů. Utne Stoke City opětovný nástup Gunners?

Arsenal má s listopadem historicky špatné zkušenosti, což letos opět potvrdil třemi soutěžními remízami v řadě a vypadnutím ve čtvrtfinále Ligového poháru. V prosinci to už ale opět jde a výsledkem je první finiš Kanonýrů na čele skupiny Ligy mistrů od roku 2011.

V Premier League aktuálně Arsenal o tři body zaostává za vedoucí Chelsea a domácí střetnutí se Stoke City se bezesporu řadí k těm, které Arsene Wenger bude chtít za každou cenu vyhrát. Arsenal na svém hřišti Potters porazil ve všech soutěžích už čtrnáctkrát v řadě, přičemž z posledních osmi soubojů má Stoke kombinované skóre 3:19.

Tenhle zápas by se však z nastaveného vzorce mohl řádně vymykat - nasvědčuje tomu nedávná forma zlepšeného Hughesova mančaftu. Ten se posunul do první desítky díky jediné prohře z posledních devíti kol. V daném intervalu navíc midlandský celek nikdy neinkasoval víckrát než jednou, takže by měl představovat pořádnou prověrku pro nastartovaného Alexise Sáncheze a kolektiv.

Mark Hughes nedávno přepnul do netradičního rozestavení 3-4-3, které zatím velice svědčí duu Shaqiri-Arnautović, a v novém rytmu by mohl pokračovat také na Emirates Stadium i přesto, že Ryan Shawcross dál absentuje s poraněným lýtkem, doplněný jiným defenzivním hráčem Geoffem Cameronem (koleno). Další variantou je návrat ke 4-2-3-1 s vyztuženým středem pole.

Arsene Wenger se v posledních dnech musel obejít bez svých pravých beků v Bellerínovi a Debuchym, takže na straně zaskakoval kovaný stoper Gabriel, španělský obránce se už nicméně v tomto týdnu vrátil do tréninkového režimu a mohl by si odbýt comeback. Na marodce naopak dozajista zůstávají Mertesacker, Welbeck i Cazorla.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel (Bellerín), Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Coquelin - Walcott, Özil, Sánchez - Giroud
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Muniesa, Martins Indi, Pieters - Adam, Imbula - Shaqiri, Allen, Arnautović - Walters
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Čtyři roky a dva měsíce k tomu je starý moment, který definoval současnou podobu Bournemouthu i Burnley. Zároveň taky pomohl utvořit nejslavnější část historie (v případě Burnley novodobé) obou klubů. Eddie Howe tehdy dobrovolně opustil Championship, aby pomohl svému současnému celku k postupu právě do druhé ligy. Tím otevřel cestu Seanu Dycheovi. A v sobotu se s Clarets poprvé utká v Premier League.

Příběh Bournemouthu a Eddieho Howea je vskutku kouzelný. K prvnímu týmu přišel coby šéf na konci roku 2008 a zachránil ho v League Two i přes sedmnáctibodovou ztrátu na udržení. Hned další rok s Cherries - i přes zákaz nakupování - postoupil o soutěž výš. Mezitím odmítl nabídku druholigového Peterbourough. V průběhu další sezóny už ale Burnley kývl.

Příběh s návratem, okamžitým postupem do Championship a s roční zastávkou i do Premier League už většina zasvěcených fanoušků zná. Ne nadarmo se o tohoto progresivního manažera alespoň koutkem oka zajímá Arsenal i samotná anglická reprezentace. V letošní sezóně nejvíc zaujal zrovna minulý týden, kdy Bournemouth otočil zápas s Liverpoolem z 0:2 na 4:3.

Doma je celek od jižního pobřeží fantastický - ze sedmi utkání vyhrál na Dean Court čtyřikrát - pouze Chelsea, Tottenham a Liverpool nasbíraly před vlastními fanoušky víc vítězství. Jenže jakmile se vzdálí na sever, je zle. Jediná výhra a hned čtyři prohry staví Cherries až na čtrnácté místo v tabulce zohledňující pouze zápasy mimo svůj stadion.

No a Burnley toho touží využít. Dychův výběr je venku vůbec nejslabší v lize, naopak na Turf Moor ovládl rovnou polovinu z osmi klání a jen a pouze díky tomu má teď tříbodový náskok na sestupové pozice. Po domácí prohře s Man City mají navíc Clarets fanouškům co vracet. Třeba skrze útočníky, kteří už tři utkání v řadě gólově mlčeli a s Bournemouthem by mohli po delší době nastoupit oba - totiž Vokes i Gray.

Burnley navíc na Bournemouth dlouhodobě umí. V sezóně 2013/14 sice skončila obě střetnutí v Championship remízou 1:1, ale předtím třikrát vyhráli. Poslední porážka ve vzájemném duelu ostatně letos v listopadu oslavila plnoletost.

Zápas už se konečně bude týkat gólmana a hlavní hvězdy Burnley Toma Heatona, jenž po dvouzápasovém marodění s lýtkem nahradí legendárního Paula Robinsona. Mimo hru je ještě Gudmundsson, zatímco Defour se zmíněným Vokesem doufají v nominaci.

Bournemouthu se vrací levý bek Charlie Daniels, ale jen těžko se do defenzivy posílenou o výtečně hrajícího Nathana Akého vtěsná. Stejně tak nemusí až tak mrzet absence klíčové postavy Juniora Stanislase, protože jeho záskok Ryan Fraser proti Reds až neskutečně zazářil. Zraněný zůstává i další záložník Andrew Surman.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Flanagan, Keane, Mee, Ward - Boyd, Marney, Hendrick, Arfield - Gray, Vokes
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Aké - Gosling, Arter - Fraser, Wilshere, King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hull City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Další zápas z kategorie těch šestibodových bude k vidění na KCOM Stadium, kde Hull přivítá londýnský Crystal Palace. Domácí, kteří z posledních 10 utkání vyhráli jen jedno jediné, tak mají ideální příležitost na vylepšení své stávajíce pozice.

Alan Pardew si minulý týden jistě pořádně odfoukl - jeho celek totiž porazil Southampton jednoznačně o tři branky a po sedmizápasové odmlce konečně zaznamenal výhru. Spekulace, dle nichž měl být manažer Orlů v nejbližší době odvolán, tak v tomto týdnu alespoň trochu utichly.

To Hull se po povedeném úvodu pořádně trápí. Nicméně to není velké překvapení, před sezónou se přece jenom s něčím takovým počítalo - jednak samotná kvalita kádru Micka Phealena není nijak závratná, zároveň se na výkonech jednoduše musí podepisovat i příšerná příprava, pro kterou měl Hull po dlouhou dobu k dispozici jen nějakých 13 zdravých hráčů. Minulý týden Tigers prohráli na Middlesbrough těsně 1:0, a ačkoliv výsledek napovídá, že se jednalo o vyrovnaný duel, nebylo tomu tak - domácí totiž byli jednoznačně lepší a svého soka přehráli prakticky ve všech ohledech.

Co se vzájemných statistik týče, minulou sezónu z nich lépe vzešel Hull, který vyhrál obě střetnutí shodně 2:0. Navíc Crystal Palace na stadiónu sobotního soupeře tradičně nestřílí mnoho branek - v posledních 7 takových výjezdech totiž nikdy nezaznamenali více než jednu vstřelenou branku.

Hull každopádně prochází těžkým obdobím - z posledních 12 utkání získali pouhých 5 bodů, disponují nejhorším útokem v soutěži (11 branek ve 14 zápasech) a čisté konto neudrželi již dlouhých 12 duelů, což je nejdelší taková série v rámci celé Premier League.

To Crystal Palace minulý týden konečně ukončilo sérii 6 proher za sebou, nicméně na cestách se jim také dvakrát nedaří - již v 17 po sobě jdoucích venkovních zápasech neudrželi čisté konto, přičemž v rámci této série inkasovali 37 branek. Veřejné tajemství pak představují obrovské potíže Orlů s bráněním standardních situací - z nich totiž letos inkasovali již 13 branek. Jubileum každopádně oslaví Alan Pardew, který v Premier League odkoučuje svůj zápas číslo 300. Doposud se může pyšnit bilancí 108 výher, 62 remíz a 129 proher.

Domácím budou s jistotou chybět zranění Abel Hernandez, Will Keane a Moses Odubajo, zatímco Dieumerci Mbokani do utkání nezasáhne z důvodu karetního trestu. Crystal Palace se po disciplinárním trestu vrací Yohan Cabaye, nicméně Steve Mandanda, Pape Souare, Loic Rémy, Connor Wickham a Jonathan Benteke stále zůstávají mimo hru.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Davies, Dawson, Robertson - Snodgrass, Livermore, Mason, Clucas - Henriksen - Diomande
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Tomkins, Delaney, Dann, Ward - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.25 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Záchranářský duel bude v sobotu odpoledne k vidění na Liberty Stadium. A pokud se Labutě chtějí odpoutat od posledního místa a konečně svou sezónu nějakým způsobem nastartovat, nezbývá jim nic jiného, než celek Davida Moyese porazit.

Že by se ovšem Swansea nacházela v dobrém rozpoložení, to se říct opravdu nedá. Před čtrnácti dny sice zaznamenala první ligovou výhru od úvodního kola, když v bláznivém závěru otočila duel s Crystal Palace, jenže minulý týden naprosto vyhořela na půdě Tottenhamu, kde se za celých 90 minut dostala jen k jediné střele na soupeřovu branku, zatímco sama inkasovala hrozivých 5 branek.

To Sunderland se po příšerném úvodu sezóny skutečně probral. Vylepšenou formu svěřenci Davida Moyese potvrdili minulý týden v zápase s úřadujícími šampióny, které na domácí půdě porazili 2:1. A zatímco v úvodních 10 zápasech nasbírali nicotné 2 body, z posledních 4 střetnutí vytěžili bodů rovnou 9, což poukazuje na skutečně markantní zlepšení.

Swansea se proti svému sobotnímu soupeři každopádně dlouhodobě daří - prohráli jen jedno z posledních 8 a dvě z posledních 16 vzájemných střetnutí. Poslední zápas na Liberty Stadium však vyzněl ve prospěch hostů, kteří zvítězili 4:2 poté, co Jermain Defoe zaznamenal hattrick. Tomu se vůbec proti celku z Walesu střelecky daří, když mu v posledních 3 utkáních nasázel hned 5 branek.

Čím se Labutě chlubit určitě nemohou, to je jejich defenziva. Ta od nástupu Boba Bradleyho inkasovala hrozivých 19 branek, což je v daném časovém období jednoznačně nejhorší statistika v celé Premier League. Nelichotivě vyznívá i bilanci na domácím hřišti - 5 bodů ze 7 utkání - která je taktéž nejhorší v celé soutěži.

Sunderland na tom v defenzivní fázi pravda není o moc lépe - udržel totiž jen jedno jediné čisté konto, což je společně s Hullem a Crystal Palace nejméně v celé soutěži. Nicméně lodivod hostí má se sobotním sokem bilanci výtečnou - David Moyes totiž v lize se Swansea nikdy neprohrál, naopak ze 6 vzájemných duelů jich hned 5 vyhrál.

Domácí budou postrádat Ki Sung - Yuenga a Frederica Fernandeze, jelikož oba laborují se zlomeným nosem. Fernando Llorente by se naopak měl vrátit do základní sestavy.

Hosté v tomto týdnu přišli o Duncana Watmora, kterého zranění kolenních vazů vyřadí po celý zbytek letošní sezóny. Naopak Borini, Denayer a Pienaar by již měli být svému kouči k dispozici.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Van Der Hoorn, Amat, Taylor - Cork, Fer - Routledge Sigurdsson, Montero - Llorente
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Djilobodji, Koné, Van Aanholt - Pienaar, Ndong, Denayer - Januzaj, Defoe, Anichebe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.70 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 18:30)
Vzpomínáte si na zápas, kdy se Leicester s Manchesterem City utkal naposled? Mahrezův vítězný gól asi zůstane v pamětích fandů Premier League ještě nějaký čas, o něco zaprášenější už je skutečnost, že Foxes vyhráli senzačně 3:1 a o zbylé branky se postaral Robert Huth.

Leicester tehdy odstartoval období, kdy se stal regulérním favoritem na zisk titulu - a skutečně nakonec zvedl pohár nad hlavu. Jak paradoxní je, že o nějakých 10 měsíců později může tým Claudia Ranieriho stejným vzájemným kláním naopak zapadnout do sestupových vod.

Lišky mohou svoji katastrofickou ligovou formu obhajovat alespoň úspěchem v Lize mistrů, kde se přes Porto, Kodaň a Bruggy postoupil Leicester z prvního místa. Dobrou evropskou náladu ale regulérně pokazil v týdnu, kdy inkasoval potupný debakl 0:5 v Portugalsku.

Samozřejmě chybí Kanté a nepomáhá ani otřesná forma Drinkwatera nebo deprese stoperské dvojice. Nejvíc je ale vidět absence geniální spolupráce Riyada Mahreze a Jamieho Vardyho. Alžírský záložník v Premier League vytvořil pro svého kolegu jednu jedinou šanci - a to spolu na hřišti strávili 939 minut...

Po 14 zápasech druhý nejhorší obhájce v historii nejvyšší soutěže - to je současný Leicester - a nyní se utkává na domácí půdě s nejlepším venkovním celkem Premier League. Manchester City sice doma nevyhrál ani půlku svých duelů, ale mimo svůj stadion je úžasný. Ztratil jen tři body a drží se díky tomu v kontaktu s čelem tabulky.

Velkou čáru přes rozpočet však Pepu Guardiolovi učinil zápas s Chelsea, který nejenže prohráli 1:3, ale taky přišli na čtyři zápasy o nejlepšího střelce Sergia Agüera. Osudným se mu stal hrubý zákrok na Davida Luize, zatímco Fernandinho propásne tři duely za to, že držel pod krkem Cesca Fábregase. K tomu je navíc suspendovaný i Nicolas Otamendi.

Leicesteru, který v Premier League nikdy doma Man City neporazil, nejspíš bude pořád chybět gólman Kasper Schmeichel. Dánský brankář se sice vrátil k tréninku, ale ve stoprocentním stavu stále není. Totéž platí o záložníkovi Nampalysovi Mendym. Danny Drinkwater je mimo hru kvůli červené kartě.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Zieler - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, King, Amartey, Albrighton - Slimani, Vardy
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Stones, Kolarov, Clichy - Fernando - Sterling, De Bruyne, Touré, Silva - Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC14111232:1134
2.Arsenal FC1494133:1431
3.Liverpool FC1493235:1830
4.Manchester City1493230:1530
5.Tottenham Hotspur1476124:1027
6.Manchester United1456319:1621
7.West Bromwich Albion1455420:1720
8.Everton FC1455417:1620
9.Stoke City1454516:1919
10.AFC Bournemouth1453619:2218
11.Watford FC1453618:2418
12.Southampton FC1445513:1517
13.Middlesbrough FC1436513:1515
14.Crystal Palace1442824:2614
15.Burnley FC1442812:2314
16.Leicester City1434717:2413
17.West Ham United1433815:2912
18.Sunderland AFC1432914:2411
19.Hull City1432911:2911
20.Swansea City1423916:319

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1572)

Přidat komentář
NickyZabaleta

Ať už se konečně trefí Vardy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NickyZabaleta

Přání vyslyšeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

Reagovat
raduinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je neděle, bude se podávat slepičí vývar k pozdnímu obědu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To už má fousy.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, každopádně zápas kola

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a tohle je ještě starší, ale o to hezčí https://www.youtube.com/watch?v=i_S3DvL7h84

Reagovat
Zark

Reagovat
elChe

Coleman prošel upgradem? Je víc cool koukám...

Reagovat
Euphael

Leicester po dnešku na sestupové Tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes este nie

Reagovat
C-M@ster

Tím pádem ale zřejmě Arsenal zítra na 4. *Druhou větu si doplň*

Reagovat
smazaný uživatel

Patrí na 16. miesto.

Reagovat
Euphael

ne po 15. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
blade115

Snad si Stoke udrží formu. I když ta bilance na ES je děsivá...

Reagovat
smazaný uživatel

Znova Arsenal v TV o 16, pri tom dnes šláger kola vo Swansea. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A znova se budes pozerat

Reagovat
Fenri

Šlágr kola pro fotbalové hisptery.

Reagovat
Nihilister

Tohle je úchylka , né hipster ... Málo kdo ví kdy slovo hipster dobře použít .

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
afc

Nechces vidiet ten ofenzivny festival?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z důvodů, proč je sledovat fotbal v TV tak na hovno. Tam se do vysílacího času prostě vždycky promrdá ten nejsilnější pes, přestože existují zajímavější zápasy.

Reagovat
Mada

Reagovat
aramaki

Lucas zaklad

Reagovat
Nikikrew

Gareth Barry si za necelé tři hodiny může proti Watfordu odbýt svůj 609. start v Premier League, čímž by se v historické tabulce rekordmanů posunul na druhé místo, které aktuálně zaujímá Frank Lampard. První je Ryan Giggs se 632 zápasy.

v 35 rokoch dosiahnut taky milnik, navyse buducu sezonu asi prekona Ryana, fantazia

Reagovat
Miguel19

Škoda že už na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Súdiš podľa posledných pár zápasov?

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne soudi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nechapu, proc se z tech statistik vzdycky vylouci First division era. To je stejne jak kdyz se pocitaj goly Shearerovi jenz PL a tech 23 golu za Soton jakoby neexistovalo.

Jinak docela koukam, ze je tomu Ryanovi tak blizko, kdyz ten taky prakticky nikdy nemel vazne zraneni, ale holt ma par sezon okolo 25 zapasu, zatimco Barry porad nad 30.

Reagovat
fantomas

Však Barry taky nebejvá zraněnej.

Reagovat
Busby babes

vsak to pisu, ze ma porad sezony pres 30 zapasu.

Reagovat
Nikikrew

tak to je podla dane aj tym ze on Europu teda moc nehral az na City, tym padom odohral vacsinu iba v Anglicku.

Reagovat
fantomas

Jakože se nemoh zranit nebo...? Co těch 50 startů za repre oproti Giggsově soustavnýmu odmítání účastnit se přáteláků? Plus tam měl teda ještě dvě náročný evropský sezony s Villou a Evertonem.

Reagovat
kiwwi

proste mohol v lige odohrať viac lebo nehral Európu

Reagovat
Usty

Tak protože je to historie PL a ne anglický top flight. To bys tam pak samozřejmě měl spoustu hráčů, kteří zářili po válce atd.

Reagovat
Busby babes

https://en.wikipedia.org/wiki/Football_records_in_England#Appearances

Dle tohodle nejvic Shilton. U tech golu uz mas pravdu, i kdyz nejvic golu ma Greaves, kterej hral v 60. Jako ok, to ja jen tak...

Reagovat
blade115

Shilton to má ale i z nižších soutěží, ne? Jsem myslel, že se bavíte o prvních ligách.

Reagovat
Busby babes

dyt se podivej na ten link

Most career league appearances: 1,005 (849 in First Division), Peter Shilton (1966 to 1997)[26]

Reagovat
blade115

A jo, sorry, nekoukal sem dál na ty závorky. Už jsem si říkal, že bys Giggsovi upřel prvenství...

Reagovat
Taiger

Tak kolik z vás přivedlo ve fantě do týmu Kelechiho?

Reagovat
mikelinos

super nápad

Reagovat
Taiger

Od tebe si toho obzvlášť cením, víš co.

Reagovat
Coutinho10

ja docela se mi nabidnul zajimavej change a to Aguero a Walcott pryc a prave Iheanacho a Alexis za ne

Reagovat
Taiger

A já zrovna uvažoval o výměně Oxe za Thea, snad tam ale dneska něco šoupně, když už jsem si ho nechal.

Reagovat
Coutinho10

jj no uvidime jinak nejdriv sem ho nemel v planu prodavat, ale rikal sem si, ze uz potrebuju zabrat a preci jenom Alexis je golovejsi a nechci uz mit v jedny rade 2 hrace ze stejnyho tymu, takze se to takhle naskytlo...tak sem sel do toho tak snad se teda Alexis minule nevystrilel

Reagovat
Taiger

Jakože už toho trocha lituju, žejsem mu dal pásku, dneska to podle mě tak zázračný jak minulý kolo nebude. Spíš čekám kanonádu od Hazarda/Costy, snad mě to nepošle tam, kde jsem byl před minulým kolem. To Alexisovo 3+1 a bonusy mě v Overallu posunulo o víc jak 700k pozic.

Reagovat
Coutinho10

j ja mu ji dal nakonec taky a zrovna tohle kolo sem fakt mel nekolik hodne horkejch adeptu vcetne tech z Chelsea...minule sem naopak do posledni minuty nevedl koho vybrat a tam se mi podaril risk na Costu a nastesti jsem nedal Aguera dnes sem dal Alexise i proto, ze souper v H2H sem ocekalaval, ze ho necha a i tam se potrebuju posunout vejs...minule sem mel celkem dobry kolo, ape samozrejme, ze souper trefil kapitana este lip (mel Eriksena)

Reagovat
Taiger

Jako tahle sezóna je slušná bída, nebýt toho Alexise minulý kolo, tak se potácím někde na chvostu. Ten Alexis je must have no, toho nejde prodat, i kdyby se mu pár zápasů nedařilo.

Chce se to ještě dostat do TOP50 ve EF lize, ať nemusím furt listovat na další stránky. Chybí mi už jen předběhnout dva týpky.

Reagovat
Coutinho10

jojo to je dobry to ja sem na tom podstatne hur az 146. misto vzdycky mi nak ujede ten zacatek a pak se to tezko dohani....asi pred 2, 3 kolama sem se konecne odhodlal k wild card a byla to spravna volba obrana mi predtim poradne nehrala...porad sem si rikal, ze pristi kolo to bude top a ono nic tak snad se budu splhat uz jenom nahoru

Reagovat
Taiger

Tak to máš co dělat. Když něco nefunguje u mě, tak hnedka WC a nebo jdu do mínusu s transferama, už jsem celkem dost kvůli nim no, uvidíme, jak to dopadne na konci sezóny.

Reagovat
Hokaido

Já ne, protože mu stoupla cena a klesnul mi Austin.

Ale asi koupím po víkendu Carrolla, protože s Payetem, Lanzinim a Ayewem prostě musí mít průměr gol na zápas a stojí jen 6,1M.

Btw. a co ten Brunt? Už ho všichni máte? Obránce WBA za 4,9M, kterej hraje pravý křídlo. Minulej zápas gol, áčko a 3 bonus points. Naprostej bargain a must have.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec ten brunt sa vyplati aj ked som chcel kupit phillipsa

Reagovat
Coutinho10

priklanim se spis k Phillpsovi...toho uz mam 2-3 kola vyhlidnutyho a pristi kolo ho urcite uz vemu...ted hrajou tezkej zapas u vas...takze sem zmeny udelal jinde....jinak v obrane mam Nyoma za £4.3, takze ten mi staci

Reagovat
Hokaido

Phillips je ale ve fantě záložník. Brunt je tam jako obránce, tudíž má gol za 6 a čistý konto za 4 a hraje levý křídlo.

Reagovat
Hokaido

*pravý

Reagovat
Coutinho10

a nebo ho teda changenout za Nyoma...je fakt, ze ted mi neco po tech 2 prestupech zbylo v banku, takze mozna si me prekecal

Reagovat
Taiger

Austina prodej hned, však Iheanacho stojí jen o 0,1M levnější než Austina přece ne?

O Carrollovi jsem dost přemýšlel, ale tam prostě nevíš, je to prostě WHU a to fakt nejde jít do rizika.

Já mám McAuleyho, cenově myslím, že levnější a mít tam dva z WBA, to nechceš.

Reagovat
Taiger

pryč levnější a místo toho míň

Reagovat
Hokaido

Já Austina kupoval za 6,2, tudíž moje selling price je 6,5M, ne 6,8. Na Iheanacha tak nemám prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho si Koeman predstavuje, že bude tvoriť hru?

Reagovat
Mastný Chobot

Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mastnopustovinka pro dnes

Reagovat
Mastný Chobot

už si si našiel frajerku?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty?

Reagovat
Taiger

Co Tinder?

Reagovat
smazaný uživatel

Tinder to istí. Odkedy som ho skúsil, už mi to v byte nesmrdí grckami a vždy mám navarenú večeru.

Reagovat
Taiger

Na Tinderu se ale kuchtičky hledají horko těžko.

Reagovat
Mastný Chobot

práve preto si panco radšej upratuje a varí

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vyzeráš ako Dany Devito, nájdeš ženu do kuchyne, aj do pivnice.

Reagovat
Taiger

Reagovat
andrew96

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tinder je na nic, když odfiltruješ všechny hnusné holky, všechny duckface selfie holky, všechny pejskofilní holky, všechny se super originálními zálibami typu "I like traveling and parties", všechny s namalovaným obočím, ty, se kterými nemáš žádné společné záliby atd., tak ten výběr už není moc velký.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom už zostanú iba ryšavky s fugou medzi zubami a tie sú už vladisove.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný vlákno tu

Reagovat
fantomas

Dovedu si představit, že sdílet s holkou zálibu v brečení nad údajnym utiskovánim Tottenhamu musí bejt celkem kumšt, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, tobě se to povídá. Ty luskneš prsty a máš před barákem autobus roštěnek z Afriky.

Reagovat
fantomas

Jn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Co je špatnýho na duckface a pejskofilních holkách?

A na co společný záliby, když se v podstatě chcete shodnout jen na jedný věci?

Reagovat
nani92

Eriksen > Ozil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen se to nesmí přehánět, jako třeba dávat na každou fotku.

Reagovat
kvasha16

"Co je špatnýho na duckface " ved to je strasna zloba dnesnej doby, vyzera to nevkusne a navyse vacsina takych cubiek vela v hlave nema

Reagovat
Nihilister

Co je špatného ? My by jsme si asi nerozuměli , buď Ti musí bejt tak 15 nebo gay

Reagovat
Mastný Chobot

chápem ťa

- čo robíš zajtra? skočila by som niekam

- je štvrtok

- no a?

- Európska liga...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

byl by to dobrý vtípek, kdyby měl nějakou pointu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

A jináč, já myslel, že vám stačí, co má na sobě a barva vlasů.

https://metrouk2.files.wordpress.com/2015/02/arsenal-shirt-swap-e1423596361221.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

ja som sa pýtal prvý

Reagovat
oddy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza za barák na odstrel?

Reagovat
Mastný Chobot

barák s balkónom?

Reagovat
Mastný Chobot

nice

Reagovat
Hokaido

Ne, Deulofeu rozhodne.

Reagovat
Vrana17
Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard - Stoppable - 2015-2016

Reagovat
nani92

vaše nádeje na titul dokázal stopnúť

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Ty v té době už prakticky nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

jako každou sezónu

Reagovat
Whitemedia

Tak dnes to o 16 vidím na Burnley s Bournemouthem

Reagovat
Hokaido

Konečně Deulofeu

Celkem jsem se bál, že absenci Bolasieho bude Koeman řešit druhým hrotem. Btw. Barkley je opět na lavičce. Z něj taky bude věčnej talent a nikdy se neprosadí tak, jak se čekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Barkleyho nevyskúša do 433 ako klasické CM?

Reagovat
Hokaido

Asi proto, že je tragickej a neplní Koemanova očekávání.

Ale taky si ho ve 433 dokážu v pohodě představit, místo McCartyho určitě.

Reagovat
Whitemedia

Je jedno, kdo jim tam dnes bude hrát, stejně z toho bude tragicky nudná hra..

Reagovat
smazaný uživatel

minulu sezonu mal super

Reagovat
Zaschrona

Vubec nepracuje v defenzive a to se Koemanovi nelibi, protoze to ani nedokaze vynahradit ciste jako ofenzivni volba. Na CM nechodi do souboju, na AM nepresuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme Barkleyho za Sissoka.

Reagovat
raduinho

Arsenal se Stokou to je jasná remíza a červená pro Girouda. Podávejte za baráky.

Reagovat
Taiger

Spíš gól Oxe za barák.

Reagovat
raduinho

Může být. A vyrovnání Shaqiriho v 92.minutě.

Reagovat
Hokaido

Barry jaký áčko

Reagovat
Zaschrona

ROMELUUUUUUUUUUUUUU

to byl balonek

Reagovat
Taiger

Poďme Watford, snad to nebude hned první zápas, co mi nevyjde na tiketu.

Reagovat
Hokaido

Kanté dneska hraje zase suprově

Reagovat
Mastný Chobot

ten tam dlho nevydrží

Reagovat
andrew96

Barryy neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

111. pro florbal

Reagovat
andrew96

Švýcaři pěkně ve 2. třetině, pak jedna chybka ve třetí a už si to Švédi pohlídali. Snad taky co nejvíc potrápíme

Reagovat
smazaný uživatel

ale hodne dobry zapas jeste i za stavu 4:2 tam meli nekolik sanci, ktere mohli/meli promenit, ten 5. gol to rozhodl. no kazdopadne skoda, po te druhe tretine jsem si uz i rikal, ze by letos mohlo vyjit finale Svycarsko - CR

Reagovat
smazaný uživatel

jinak proti finum to vidim nadejne, chyta soucek

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

soucek to pokazil

Reagovat
patas92

Nepokazil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nemyslel vazne, byla to spis takova reakce na ten tvuj vysmech, ktery byl neopravneny, jak ukazal i zapas

Reagovat
andrew96

Asi to mohl mít, ale vymést takový vinkl 7 vteřin před koncem, to je těžko pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrance, pres kteryho ten Fin strilel, rikal v rozhovoru ze to tecoval jeste botou...To nemohl mit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel to mit, ta tec byla v pocatecni fazi a hlavne na predni tyc to takto ze strany nesmi projit nikdy, to neni o reakci atd, ale o tom, ze tam musis byt pozicne tak aby to tam neproslo... Ale jinak samozrejme chytal vytecne, kafka by imo dostal v prubehu zapasu tak o 3 goly vic

Reagovat
andrew96

Chjo, to je smůla na druhou ještě.

Reagovat
andrew96

Začali jsme nadějně, ale pak jsme začali hrát ustrašeně, jak říkají komentátoři. Od té doby nás Finové přehrávají. Nevím, jestli je Dóža ideální hráč do 3. lajny, která to má hlavně držet. Navíc jsme začali být nervozní, Finové jsou mnohem klidnější.

Reagovat
patas92

Vždyť je to hrozně připosrané celou třetinu, a zajímalo by mě, kdo vymyslel strčit pomalého a neohrabaného Jendrišáka na oslabení

Reagovat
smazaný uživatel

Doza do prvni, matejcik do treti, a curney nekam doprdele, fyzicky na tuto uroven proste nema...(i kdyz doza ma taky blbou formu, hlavne at tan da matejcika)

Reagovat
andrew96

Ale Curney je zase schopný dát z hovna gol, toho bych nechal

Reagovat
Zaschrona

Lukaku se timhle golem dostal do historickeho vedeni poradi mimoostrovnich strelcu za Everton. Lukaku 69, Cahill 68, Mirallas 35, Saha 35, Arteta 34, Fellaini 33, Yakubu 33, Radzinski 26, Anichebe 25, Pienaar 24.

Reagovat
Taiger

A zrovna 69.

Reagovat
Mastný Chobot

Okaka boli časy, keď by som sa smial

Reagovat
Taiger

Si to přivolal. Díky.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

možno som z budúcnosti

Reagovat
Taiger

Takže nemám vybírat jo?

Reagovat
Zaschrona

To je hrozny fotbal, fakt oproti lonsku totalni drevaci.

Reagovat
Whitemedia

Koho by to po té loňské tragédii napadlo

Reagovat
Zaschrona

To byl celkem fajn fotbal, ale hrozne vysledky. Te je to hrozny fotbal a celkem jeste uchazejici vysledky. Asi lepsi to druhe.

Reagovat
Whitemedia

No normálně je lepší to druhé, ale ten váš fotbal je letos opravdu nekoukatelný, to už je jako podle mě moc velký extrém

Reagovat
Zaschrona

Chybi nam kreativni hraci, pak to takhle vypada. Koeman na to nejde uplne spatne, pokud se snazi rozbijet a hrat na brejky.

Reagovat
fenixLFC

ono to bude tym koemanom, aj v sotone to velmi casto vyzeralo hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

proti nám to byl skvělej fotbal

Reagovat
Busby babes

zlatej Bob?

Reagovat
Zaschrona

To zas ne, ale jak je videt, bylo to o hracich z podstatne vetsi casti, nez se zdalo.

Reagovat
kiwwi

Pffff Koeman > Martinez > Moyes > Mourinho

O rok tam bude niekto iný pred koemanom

Reagovat
Mastný Chobot

podobne ako pri Mourinho > LVG > Moyes u vás?

Reagovat
I am Mancunian

Mourinho = LVG = Moyes

Reagovat
Busby babes

zatim tahle nerovnice plati.

Reagovat
fenixLFC

co sa tyka minutych prachov urcite, na body nie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pingla

Okakáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Cestovatel hentaky gol

Reagovat
Zaschrona

Braneni level okres.

Reagovat
Zaschrona

A Lukaku se taky muze podepsat. Lenoch se vykaslal na presink, co ztratil balon, zase...

Reagovat
andrew96

Okaka Gueye to dobře odflákl

Reagovat
smazaný uživatel

Takto by mali hrať obrany aj proti United, aby to bolo spravodlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Atmosféra ale hrozná. Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Okaka fakt dobrý výkon. Už za Anderlecht proti nám zahral slušne. Páči sa mi jeho pohyb po ihrisku..

Reagovat
Zaschrona

McCarthy musi dolu. Nevim, co musi Barkley nebo Davies predvadet v treninku, ze hraje...

Reagovat
Zaschrona

1 strela za polocas.

Reagovat
Hokaido

Koeman out?

Reagovat
Zaschrona

Pokud budem vyhravat, tak mi to je jedno. Jen nevim, jak toho chce takovouhle hrou dokazat.

Reagovat
Coutinho10

co ten Behrami chlastal ?

Reagovat
smazaný uživatel

no do prödele

Reagovat
Mastný Chobot

Masownyovinka pro dnes

Reagovat
Hokaido

*Jankovinka

Reagovat
Coutinho10

Prödl

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg je diera.

Reagovat
Busby babes

a my je neporazime...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak děsný bránění už jsem dlouho neviděl.

Reagovat
eliskafan

to je strašidelné , dvě standartky a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

mohol tie 2 asistencie dat aspon Capoue

Reagovat
Nikikrew

Everton fakt nevie kupit poraidneho brankara? kolkaty lahky gol zo strany Sketelenburga?

Reagovat
fenixLFC

to vies, harta oni nepotrebuju...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Janmaat hrá LW, hej? A takýto tím si maže Everton na chleba

Reagovat
bbbauch

Jestli Watford porazi Everton, tak po 15. Kole minulou sezonu mel Everton o 2 body vice, nez letos.. to ja jentak, kdyz ma Zaschrona tyhle srovnani tak rad

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu "je to hrozný fotbal ale ucházející výsledky"

Reagovat
Zaschrona

doma jeste neprohral...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Takze rovnaka zostava ako proti WHU

Dnes ocakvam velmi tazky zapas, Stoke ma vybornych futbalistov, celkom sa na ten zapas tesim. Dnes musi obrana byt naozaj dokladna a hlavne nedostat prvy gol.

Reagovat
Whitemedia

Tým Evertonu od základu přestavět..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

MCcarthy

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey ani lavička?

Reagovat
Counter

lehké zranění. Takže tak měsíc out

Reagovat
Trand

Ten je taky zraněnej pořád.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dúfam, že si to ten Depay rýchlo rozmyslí a pôjde k nám. Ten "projekt" Evertonu na samozrejme obrovsky veľké prekvapenie moc nefunguje, alebo ho teda nevidieť.

Reagovat
Mastný Chobot

Okaka v tom o 2 čísla väčšom drese a s tými fúzmi vyzerá jak 40-ročný predavač zo Möbelixu

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 02

hmm

Reagovat
Busby babes

Reagovat
patas92

Reagovat
afc

Nejaky stream na Arsenal?

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Coutinho10

frodo je top, jako driv

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

No hadam ma Alexis pobavi dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi si to moc neuzijem, ked mi to tak laguje

Reagovat
smazaný uživatel

netrieskate si po ntb, lebo sa vam zacne prehrievat ako ten moj

Reagovat
Whitemedia

Hendrick

Reagovat
Whitemedia

Co ti jebe, jaká střela

Reagovat
smazaný uživatel

Grant sa snazi aj proti Arsenalu? ja ze sa snazil len proti ManU

Reagovat
Fenri

Je to hnusak, nekdo mu mel vysvetlit, ze Alexis s Ozilem jeste neprestoupili do United

Reagovat
Heisenberg

Signály

Reagovat
smazaný uživatel

a Sústavy

Reagovat
lofin9

Odkedy chyta Kobe Bryant za Stoke?

Reagovat
Ligter

ty jo, tak snad vyjde u Bournemouthu Csaplárova past

Reagovat
Trand

Ozil

Reagovat
Edgewalker

Být tam místo Gabriela Bellerín ...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel smerom do predu bude katastrofa

Reagovat
Nikikrew

mas ho mat

Reagovat
lofin9

Uz ho tam mas

Reagovat
Edgewalker

Ale já chtěl místo Gabriela

Reagovat
mr.Silver

Mustafi

Reagovat
Edgewalker

Snad to nebude na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

pppenalta

Reagovat
vodka

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Granit

Reagovat
Nikikrew

boha

Reagovat
Edgewalker

Granáte ty si péro

Reagovat
lofin9

Granit uplne nezmyselne

Reagovat
smazaný uživatel

inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco take som Xhakal

Reagovat
Edgewalker

Ale Čechíňo by mohl konečně chytit penaltu...

Reagovat
Edgewalker

tak zase nic no

Reagovat
Trand

Xhaka

Reagovat
mr.Silver

Muze byt rad, ze neni venku, dementni zakrok...

Reagovat
Tommy the Gunner

Chyi nekdy cech nejakou penaltu?

Reagovat
mikelinos

až odejde z Arsenalu

Reagovat
Whitemedia

Si to zase schovává na finále LM

Reagovat
andrew96
Reagovat
oddy

Ano

Reagovat
Steven666

a gól muselo dať to tlsté škóstke prasa

Reagovat
Gunner14

Kolik už dostal Čech penalt u nás? Ty jeho skoky to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Veď dobre sa uhýba lobde, aby ho náhodou netrafila.

Reagovat
blade115

Stokaaaaa

A teď z nostalgie pěkně po Pulisovsku ubetonovat!

Reagovat
aramaki

To bol zakrok na penaltu? Kryl si loptu, ktoru uz Allen nemohol nijako mat a ten mu nabehol na laket..

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti tiez nastavim laket do protipohybu a ty si nan len nabehnes, ale nebudes mi to mat za zle, vsak?

Reagovat
aramaki

Ak vyrobim penaltu v takomto zapase, tak urcite nie. Takych subojov je x za zapas, keby tu ruku vystrie, tak nema co piskat.

Reagovat
Fenri

Neni jich zas tak moc a vetsinou se piskaj jako fauly. Hrac je zodpovednej za svy telo a kdyz trefi protihrace loktem do ksichtu, tak je jedno, jestli mel mic pod kontrolou.

Reagovat
aramaki

Ok, uz som to videl viackrat, moze byt.

Reagovat
Fenri

Byla uplne jasna

Reagovat
kiciN

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhako Xhako, co to hrajes

Reagovat
Edgewalker

Čech

Reagovat
Busby babes

Petr Cech has faced 12 penalties in the Premier League since 2011/12, he's not saved a single one of them.

K tem penaltam.

Reagovat
Fenri

To uz je radna smula

Reagovat
Miguel19

Ty nejdůležitější 3 chytil v LM no..má odpracováno

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no...tam to bylo o trosku dulezitejsi urcite by nemenil

Reagovat
Miguel19

Já taky ne Fans Arsenalu určitě taky ne, když to vykoplo Spurs..

Reagovat
Coutinho10

j to je vlastne fakt no s tema slepicema

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiciN

Reagovat
Trand

Čech

Reagovat
Busby babes

jinak Snodgrass prej nejakej dive, docela dostava na twitteru cocku.

Reagovat
Nikikrew

Walcoooooooooooooooooooooot

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Heisenberg

Jak proti Chelsea

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Counter

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mr.Silver

THEOOOO

Reagovat
niflheim

Levandule

Reagovat
Trand

Theoooooooooooo A Hector

Reagovat
Coutinho10

hmm Walcott gol...jako bych ho zrovna neprodal

Reagovat
R.Meireles

Burnley takticky

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Reagovat
havrys99

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke hezky pěkne...

Reagovat
Nikikrew

Chvalabohu za ten gol, snad nam to pomoze.

Dalsia priserna penalta z nasej strany, fakt darovane goly. Bellerin vynikajuci, on je momentalne nenahraditelny ten pohyb a vsetky akcie z jeho strany, parada. Dnes Coq a Xhaka to tam teda pekne cistia. Bude to tazke no, budu hrat na protiutoky ktore maju silne.

Reagovat
Fenri

Letos mi tech penalt prijde ale fakt hodne, nezda se vam?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nějaká kampaň proti nám Fakt děs co proti nám všechno písknou

Reagovat
smazaný uživatel

prestan

Reagovat
Fenri

Ok, uz na to koukam, lehce vic nez loni zatim, ale ne nijak drasticky

Reagovat
Hachim Mastour

To je za tie penalty čo sme dostali v prvých zápasoch.

Reagovat
Nikikrew

ktore sme ,,dostali"?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se už těším až se to začne vracet Spurs

Reagovat
Counter

Tenhle dojem mám taky, ale statistici na twitteru přišli s tím, že zatím ten nárůst není nijak drastický.

Reagovat
Counter

V případě AFC je to ale vážně obrovský vzestup, jak v počtu odpískaných pro nás, tak i proti.

Reagovat
Fenri

Mas po ruce cisla? Jsem linej to hledat

Reagovat
Counter

Arsenal have conceded five penalties now this season, more than in the previous two campaigns put together

Reagovat
Counter

+ tohle je z konce listopadu: There have been eight penalties in Arsenal PL games this season - more than any other team.

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

u nas mi pripada ze je to este menej nez minule roky mysim ze sme kopali 1 a proti nam 2(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí teda Swansea solidně nadržuje.

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll <33333333333333

Reagovat
Heisenberg

Nádhera

Reagovat
mr.Silver

Mesutek

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
kiciN

wohoo

Reagovat
havrys99

Nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

to by slo

Reagovat
pa3ce

Oxlade krásna loptička

Reagovat
Trand

Oziiiiiiil

Reagovat
Counter

Mesutek luxusně, Ox krásný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Offtopic:

Tak jsem si užil své 2 minuty radosti:

http://www.livesport.cz/zapas/Iuodks6g/#prehled-zapasu

https://s30.postimg.org/yt103pv75/Bez_n_zvu.png

Stálo to za těch 82 minut modliteb.

Reagovat
Nikikrew

no ty vole tak to nasere

Reagovat
Taiger

Nemůžu sledovat, ale hádám, že OX zatím MOTM.

Reagovat
Nikikrew

nie

Reagovat
kiciN

Alexis obv

Reagovat
mr.Silver

*ovb

Reagovat
Nikikrew

Coq dnes fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to kua zastavil???

Reagovat
mr.Silver

Ale Adam je otresny, jak tam muze hrat zaklad

Reagovat
C-M@ster

Juhů, Arsenal už vede. Tak se můžem začít trefovat do fantomase, že je alibista, co dal do preview plichtu.

(Něco jako když Counter dal jedničku na Basilej - Arsenal (1:4))

Reagovat
pa3ce

Fanúšikovská zákľadňa je bašta alibistov, darmo.

Reagovat
Taiger

Ba dum tss

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Nj, člověk si troufne vsadit na překvápko, je alibista. Tipne výhru jasného favorita, je taky alibista.

Reagovat
C-M@ster

Souhlas, všichni jste alibisti...

Reagovat
Counter

Spíš pro ty tipy máme svoje důvody a když se trefíme, tak to tady těžko někdo vypichuje.

Reagovat
C-M@ster

To není taková sranda totiž jako třeba minule Ustyho neprohra Swansea.

Reagovat
Taiger

šalino

Reagovat
C-M@ster

Oktoberfeste.

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak Fantomas no, jeho tipy su exclusivne a vzdy presne

Reagovat
mr.Silver

Diouf

Reagovat
nani92

aj my hráme lepší futbal ako Arsenal

Reagovat
Miguel19

A to se ty týmy proti vám i snaží.

Reagovat
Nikikrew

a preto ste uz 3 roky za nami.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

a co je nam to platny.

Reagovat
Miguel19

Florbal

Reagovat
Edgewalker

tvl to je pech

Reagovat
Taiger

Nuda sport.

Reagovat
smazaný uživatel

umri

Reagovat
Taiger

se chovej, kidde

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi>ox

Reagovat
Taiger

Tomu nevěříš snad ani ty.

Reagovat
smazaný uživatel

alex ma lepsi dovednosti, fotbalove mysleni, potencial a ma i lepsi postaveni v tymu(i presto ze je o 3 roky mladsi), ale jo vsichni si mysli, ze je horsi nez ox

Reagovat
Mada

Reagovat
Taiger

Alex je fakt lepší, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol to jsem si az ted uvedomil, ze maji stejne jmeno

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Edgewalker

Není tak špatný, jen je problém že na celém mistrovství se odehrají tak 4 vyrovnané zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani neni mozne proste....

Reagovat
andrew96

Jak loni ženy, velká smůla, hráli dobře.

Reagovat
Heisenberg

Crouch proti Gabrielovi s Koscielnym, aspoň bude posledních 20 minut zábava

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Fenri

Arsenal vs Crouch Nektery veci zustanou naporad stejny

Reagovat
Nikikrew

Iwooooooooooooobiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
aither

Gooooooooool

Reagovat
Counter

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mr.Silver

Iwobi

Reagovat
havrys99

Super výhoda pan Mason

Reagovat
Coutinho10

tak aspon ta asistence

Reagovat
Taiger

Jâ mám ještě Thea k tomu, takže spokojenost.

Reagovat
Coutinho10

ten me docela stve, ze sem ho dal pryc jinak aspon 9 bodů Snodgrass za pencli a prihravku

Reagovat
Trand

Iwobiiiiiiiiiiii

Reagovat
kiciN

Alexis Iwobi

Reagovat
Edgewalker

Alexis opět střídání s úsměvem na tváři

Reagovat
Taiger

Proč ho střídáš? Mohl stihnout zas hattrick.

Reagovat
Nikikrew

Krasne Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Hull keď je schopné dať Palace 3 góly, tak tam už asi bude niečo v neporiadku...

Reagovat
Taiger

C. Adam zatím na 3 bonusech, to fakt?

Reagovat
mikelinos

Sanchez už na 0

Reagovat
smazaný uživatel

Palace

Reagovat
nani92

Palace keď je schopné dať Hullu 3 góly, tak tam už asi bude niečo v neporiadku...

Reagovat
kiciN

to jsou teda dneska vysledky

big 3 blue rubber dicks for everyone

Reagovat
smazaný uživatel

23 gólov za 5 zápasov zatiaľ

Reagovat
Fenri

Nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vím, že to sem nepatří, ale když jsem se teď podíval na transfermakt.de, na rubriku hráčů, kdy jejich tržní cena byla na úplném vrcholu (tedy v době, kdy se začala uvádět cena na tomto serveru), tak mně udivila tržní hodnota Tomáše Marka, kdy hrál v Baníku Ostrava, tedy v sezóně 2008/2009, kdy jeho cena dosahovala 16 mil. euro

Tak se chci zeptat jestli to byl v té době, tak mimořádný hráč nebo jestli to musí být nějaká chyba?

http://www.transfermarkt.de/spieler-statistik/rekordmarktwerte/marktwertetop/plus/0/galerie/0?position=alle&land_id=172&yt0=Anzeigen

Reagovat
smazaný uživatel

chyba a to nejsu historik jenom je to jasný

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
PP

Tak.. povinnost splněna, ačkoliv nám to dost často dělá problémy. Zítra překvapivá remiza Chelsea s WBA, jasná remiza MU se Spurs a překvapivá výhra WHU..

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny domaci tymy 3 goly, tak snad se Leicester prida

Reagovat
Ligter

iluminátské kolo zatím, ještě Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 0

hmm

Reagovat
pingla

Vardyyyyyyy yeeeeees

Reagovat
nani92

King is baaaaaaaaaaaack

Reagovat
nani92

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jamieee

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAAMIEEEE

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaal Vaaaaaaaaardyyyy is baaaaaack

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Bravo pokračuje koukám. Co střela, to gól.

Reagovat
Miguel19

A pokračujeme.

Reagovat
pingla

King

Reagovat
NickyZabaleta

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek liga

Reagovat
Ritchie

nice

Reagovat
EXoRcIsT

To iba mne na Digi tak čudne ide zvuk či to je u vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

Aj u mňa.

Reagovat
Error

Ty krávo

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
aither

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Bravo si asi nezachytá

Reagovat
Busby babes

vsak tam neni od chytani.

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
NickyZabaleta

Andy je prostě King

Reagovat
Coutinho10

woooww fantazie Kiiiing

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia

Reagovat
fajdax

Reagovat
CR7RONALDO

Vedel som, že dnes Leicester vyhrá, škoda, že som to nepodal

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
havrys99

Oláááááááááá

Reagovat
miezto

ještě jeden a můžou to ukončit...

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte Mahrez dá 1 do polčasu

Reagovat
eder

Co to mají Citizens za gólmana? Ten může fakt chytat tak akorát v La Sranda Lize...

Reagovat
Busby babes

Aby se pomalu zaclo sazet kdo poleti driv? Mourinho, Pepek nebo Koeman.

Reagovat
eder

Conte

Reagovat
Counter

Ranieri si dneškem asi trochu polepší

Reagovat
Busby babes

Csapiho past uz prekonali, tak snad jo no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
havrys99

podle mě ani Csaplár by teď nedal na hosty

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičke sedia Sane, Sterling a Nolito, a on aj tak dá na krídlo Silvu

Reagovat
Busby babes

taky mohl hrat pravyho beka...

Reagovat
Whitemedia

A nebo brankáře.. rozehrávku by měl dobrou a chytil by víc než Bravo

Reagovat
Greny

tak víc než Bravo by toho chytila i žluta popelnica, ale tam by byl problém s tou rozehrávkou

Reagovat
masly008

jako že by popelnice nenamazala soupeři a pak hned nedostala redku? to je fakt.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Miguel19

City

Reagovat
smazaný uživatel

TPC demolice

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten KLAUN v brance fakt zatim nic nechytil....

Reagovat
smazaný uživatel

ted no..

Reagovat
Ritchie

tady začíná jít do tuhého

Reagovat
pingla

Cojeeeeee 3:0 Že by byl Leicester zpátky?

Reagovat
Whitemedia

City

Reagovat
10

Pep si to maže na chleba

Reagovat
Coutinho10

naaaaaaaadheera Vardyyyyyyy

Reagovat
off-olda

Pošlete toho šaška zase do PD udivovat svět. V PL se nechytá.

Reagovat
Miguel19

Wtf Kolarov jak se na něj vysral

Reagovat
masly008

nevysral,prostě nestíhal.

Reagovat
Orlandiiik

MAN CITY

Reagovat
Cobra

Lester se zkušeně vyvaroval Csaplárovi pasti

Reagovat
J0EL

Buuuura

Reagovat
R22

Guardiola si tu PL dává s prstem v nose

Reagovat
Whitemedia

Bravo něco chytil

Reagovat
Busby babes

hele mozna by nebylo od veci i zacit obcas branit, ne?

Reagovat
Greny

lepší 80% držení míče a zahrát si házenou v chuzi

Reagovat
J0EL

Bravo chytil strelu

Reagovat
Coutinho10

Mahrez skodaaaa....ale to je konecne ten Leicester

Reagovat
madridcan

Bravo bude po dnesku silny ako Terminator

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiciN

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vysledky City jsou vzhledem ke kvalitě kádru ještě ostudnější než United...

Reagovat
smazaný uživatel

picovina

Reagovat
spider_8

Už od posledního titulu.

Reagovat
kiciN

tyvole ten Pepek to solidne nezvlada....

Reagovat
db18

Už Pep nezvládá?

Reagovat
Busby babes

jo a Stones to tam dobre vyklusal u toho golu. 50 milionovej stoper...

Reagovat
Counter

Beztak tu kritizuješ lidi, co se smějou "100 milionovému Pogbovi", že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a tak ja bych se mu smal i kdyby byl zadarmo. Tohle bylo fakt tak laxni, ze to bylo na facku.

Reagovat
Counter

Však jasné, kritiku a posměch si za ty výkony zaslouží, ale necpal bych do toho tu částku. Jestli se smát někomu za ni, tak klubu, ne samotnému Stonesovi.

Reagovat
Busby babes

no ale ja to tak myslel, ze City zatim dost provar v tomhle. Hrac za to nemuze, ze je za nej nekdo ochotnej zaplatit takovy prachy. ale kdyz uz zaplati, tak bych cekal aspon trochu snahu od nej.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Nikikrew

City?

Reagovat
Whitemedia

Stones s Kolarovem a za nimi Bravo.. neuvěřitelná komedie

Reagovat
Busby babes

Last 6 shots on target Claudio Bravo has faced in the Premier League:

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Saved ❌

Goal ⚽

Goal ⚽

5 goals, 1 save.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uplnej Planicka

Reagovat
iamek

Kouka nekdo? Nejaky popis kratky?

Reagovat
Busby babes

den otevrenych dveri...

Reagovat
Whitemedia

City hraje bez obránců a brankáře.

Reagovat
J0EL

Leicester sa snazi a to nie je fer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tým zaseknutým zvukom by už mohli niečo spraviť...

Reagovat
REPLIKATOR

Co se tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se vám taky, že Bravo je hrozně slabej při samostatnejch nájezdech? Hrozně blbbě vykrývá prostor.

Reagovat
Whitemedia

Zdá se mi, že je slabej úplně ve všem..

Reagovat
Whitemedia

až na tu úžasnou hru nohama, které jsem si ale zatím moc nevšiml..

Reagovat
pingla

Proti United se ukazal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
masly008

on ale není brankářtak co jako má dělat

Reagovat
blade115

Ten otazník mohl klidně přijít už po tom "při".

Reagovat
blade115

Nebo radši před tím.

Reagovat
Whitemedia

To by asi bylo lepší

Reagovat
blade115

Leicester mě rozhodil, buďme shovívaví!

Reagovat
smazaný uživatel

navic mi prijde, ze spatne odhaduje, kdy ma vybehnout a kdy ne, pak vybehne jen tak napul a je v prdeli(jak ted pri vardyho golu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šašiola, nechal si Yayu čuchnuť k futbalu a zase si ho dal na lavičku potom ako sám jednočlenným výkonom porazil Crystal Palace, nič ine si ani nezaslužiš ty tupá pleška

Reagovat
Whitemedia

Škoda, že Lestr přestal střílet, už to mohlo být alespoň 5-0..

Reagovat
Free_player

někdo stream na City ?

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
Free_player

díky

Reagovat
Miguel19

Kevina to břevno z minula dobře položilo. Otřesný výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla být ale penalta..

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že Pepek tancuje kolem čáry jen, když jeho tým vede.. a jakmile se prohrává, tak sedí tiše v koutě akorát teda minule proti nám tam šaškoval..

Reagovat
Greny

teď zavře hráče do kabiny už o přestávce a prohraji kontumacne... jo ono je to tím, že on v podstatě celou svoji karieru hraje jednim stylem, nic jinýho neumí

Reagovat
db18

Reagovat
mickey mouse

Však to je taková jeho klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya, Sterling/Nolito do hry. Skúšať to centrami proti dvojici Huth-Morgan, to je zaujímavý taktický prvok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je další penalta...

Reagovat
mikelinos

bylo to v pokutovém uzemí? sem to pořádně neviděl, ale přišlo mi, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo. Minimalne to byl faul na nej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ihenacho pekne nestiha tempo...todle neni prijit do rozehranyho zapasu a parat unaveny obrany...

Reagovat
REPLIKATOR

Slimani

Reagovat
smazaný uživatel

Gól na 3-0, to bola futbalová dokonalosť...

Reagovat
Counter
Reagovat
Ritchie

Mahrez dokonale

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Sorry

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andrew96

Lol, až takový údiv? Pěkně z jedničky, ale že bych nad tím nějak válel oči.

Reagovat
Counter

To je takový ten případ, kdy to v podání hráče vypadá o dost jednodušeji, než ve skutečnosti je. Aspoň tak to vnímám já

Reagovat
andrew96

To bude asi ono, Mahrez u toho vypadá tak "elegantně" řekněme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Hokaido

Tvl, to je strašný porno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Dokonalý gól

Reagovat
Counter

Foxes si návrat mistrovské formy načasovali na dobrý zápas

Reagovat
blade115

Oni prostě vždycky musí dělat to, co se od nich vůbec nečeká...

Reagovat
C-M@ster

Kéž by to takhle vytáhli v odvetě LM na venkovním hřišti, když by domácí nějak uhaluzili na 1:0.

Ideálně s nějakým Realem nebo tak...

Reagovat
JIMMY-PO

McAuley > Stones, Otamendi

Reagovat
spider_8

Pep si tu PL docela dává

Reagovat
C-M@ster

Není ostuda prohrávat s úřadujícím mistrem.

Reagovat
Counter

Masivně mu zatím hoří obrana, ale tak pořád si vede líp než ostřílený mazák Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu... ještě že tam ten Mourinho je

Reagovat
Counter

Jako byl bych raději, kdyby nebyl, ale když už ano, tak takovýmhle způsobem se dá snést nejlépe :-)

Reagovat
spider_8

Tak José má spíš smůlu, než že by to nezvládal, správně by od sebe bodově neměli být tak daleko. Nehledě na to, že José přebral tým, který se poslední 3 roky příšerně trápil a hlavně psychicky je to pořád strašně znát.

Reagovat
Counter

Ten tým, který přebral Pep, se trápil v minulé sezoně na bod přesně a měl akorát lepší skóre. Oba v létě masivně investovali, oba se nemají na co vymlouvat. Od Pepa jsem teda čekal víc, zatím to směrem dozadu vůbec nezvládá.

Reagovat
spider_8

City byli dlouhou dobu ve hře o titul, v loňské i předešlých sezonách. To se nedá s United vůbec srovnávat, ti byli rádi pokud se vůbec kvalifikovali do LM (a obvykle nekvalifikovali ). To samý, co se týče kádru. City měli dlouho nejlepší kádr v lize a Pep ho přes léto navzdory utraceným milionům téměř nevylepšil. Podle mě José v létě posiloval mnohem, mnohem líp a dostal kádr United na úroveň City. Já myslím, že se to brzy začne i ukazovat.

Reagovat
Counter

Vždyť loni z boje o titul odpadli snad ještě dřív než my! Co se posílení týče, tak mi taky přijde, že MU posílili líp, každopádně oba jsem letos čekal ve vzájemném boji o titul, a ne na čtvrtém a šestém místě...

Reagovat
spider_8

Ale aspoň se o nich reálně uvažovalo, na rozdíl od úček...

Reagovat
Busby babes

asi tak. ani jeden se nemuzou moc vymlouvat. dostali hrace, ktere chteli.

Reagovat
vladis271

ale ale. Pep dokonalosť, revolucionár, mesiáš.

Druhý príchod Ježiša.

http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/011/307/Screen_Shot_2012-09-13_at_9.39.39_AM.png

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Vlado, těší mě, že z toho máš předčasné Vánoce, ale tahleta vzletná slůvka sem nikdo nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo u třetího gólu to je fakt neskutečná díra

Reagovat
smazaný uživatel

Bez striedania u City. No toto...

Reagovat
Greny

on nestřída?

Reagovat
eder

Na co? Vždyť se to vyvíjí přesně podle jeho představ - jeho tým vede 75% ku 25% v držení míče.

Reagovat
Greny

tak mohl sundat brava a dát tam třeba Nolita, ten hráč navíc by byl znát aspoň v držení míče a vzadu by se ni neměnilo

Reagovat
eder

To je fakt, divím se, že ho to ještě nenapadlo.

Reagovat
Whitemedia

Iheanacho je tam zatím úplně k ničemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ho sundal

Reagovat
smazaný uživatel

Pepik, pod to otocis!

Reagovat
smazaný uživatel

,*

Reagovat
Whitemedia

Dej Navasovi už tu žlutou, furt brečí..

Reagovat
icemike

Uz od minuleho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky zpátky v boji o titul, kam patří

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Skoro z nich mám největší strach

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

King's Cross

Reagovat
Greny

Yaya na hrot? najednou mu je dobrej, když mu teče do bot

Reagovat
Cobra

Yaya na hrotu. No toto.

Reagovat
Whitemedia

Bravo je lepší a lepší

Reagovat
cejen13

Stereling má neuvěřitelně směšnej styl běhu

Reagovat
cejen13

*Sterling

Reagovat
diastan

střílejte na tu bránu

A Pepek by měl stáhnout ocas vyhodit Brava o odprosit Harta, aby se vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze beha na hrote Yaya. Tomu sa povie zufalstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To už tam Pep mohl rovnou hodit ručník.

Reagovat
nani92

prečo nevytiahne nejakého mladého z akadémie?

Reagovat
Manik...

City , Bravo , Guardiola

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Ritchie

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

hodinky v akci?

Reagovat
Whitemedia

Neuvěřitelné

Reagovat
Coutinho10

Goal line technology

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Když si vzpomenu, že jsem se smál Účkám, když měli za zápas 1 střelu na branku

Snad se ji dnes dočkám

Reagovat
t0mmy33MCFC

takova ostuda by se s zadnym normalnim trenerem nestala, podle me trenuji porad jen prihravky a nic jinyho, a stejne neumi ani prihravat , braneni a strelbu na to beztak kasle, pro pepa je dulezity ze sme dnes vyhrali naprosto suverenne na drzeni mice

Reagovat
t0mmy33MCFC

po zapase rekne ze to byl kvalitni vykon a hracum gratuluje, ze jen chybelo zakonceni a ze potrebuje cas aby to vyladil

Reagovat
Whitemedia

To byl zase Stones?

Reagovat
smazaný uživatel

city wtf the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

VARDY VARDY VARDY

Reagovat
Ángel di María 22

Pep

Reagovat
smazaný uživatel

Peeep

Reagovat
diastan

Otočka

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas

Reagovat
Whitemedia

Ještě že tam Stones přidal ten čtvrtý gól

Reagovat
TopinB

Jedna skvělá věc na tom, že Man City prohrávají je, že tu přestala lozit ta laligovská svoloč

Reagovat
kvasha16

bohuzial casom pridu tie vyhry a zas budu spat

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Xhaka opět potvrdil svou demenci. Zbytečný hráč.

Reagovat
Counter

Až na tu penaltu podal (zase!) výborný výkon, jen on dokáže nahradit Santiho.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Fenri

V rozehravce asi jo, o to vic je frustrujici, jak dokaze byt strasne hloupej v tech soubojich.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

The Chosen One

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradit Santiho?

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec, tady se pletes..nejhorsi prichod v lete co pamatuju...

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hachim Mastour

Chelsea, Barcelona, Juventus. Ako, pre Arsenal zbytočný nie je, možno pre teba.

Reagovat
raduinho

Arsenal, Real, Inter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mindas

Uz Josefa vyhodili a Harta odprosili? Docela rad bych se zase podival nekdy na City.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladino10

Nechcem nikoho sklamať, ale toto je pep- 71% držanie lopty, ale leicester viac striel na bránu

Príde takticky lepší super a prídu problémy- keď na bayern prišiel real madrid, tak si to pepove prehrávanie v pohode ustrážili a z brejkov bayern zničili, držanie lopty realu madrid okolo 20% ale ronaldo s benzemom šli dvaja proti jednemu snáď 5x za zápas..

V zápasoch bayern barcelona ten rozdiel v držaní lopty nebol až tak markantný, lenže tiež brutálne deravá obrana a už cez polčas mohlo byť 4:0 keby suarez nie je palic..

S kvalitnejšími klubmi ako schalke a leverkusen pep zbieral väčšinou remizy, porážať ich nedokazal, tituly sa vyhrali proti tímom zo stredu a spodku tabuľky ktoré porazil vždy..

Nikdy nezabudnem ako bayern vyhraval proti juve 2:0 a z protiutokov do otvorenej obrany dostal na 2:2, iný tréner by za stavu 2:0 nehral do útoku s 10 hráčmi..

Na zápasy proti watfordu atď najlepší tréner na svete, ale proti ako tak defenzívne zdatným klubom mu ten futbal proste nefunguje a obrancovia su v jeho systéme iba kuzelky, boateng aj alaba robili toľko chýb koľko som u nich nikdy predtým nevidel..

Hrať systémom "načo obrana" mohol v barcelone, tam záloha nepozicala loptu a protiútokov ktoré mu lámali vazy v bayerne bolo minimum..

Lenže ten systém v ťažkých zápasoch bayernu takmer vždy zlyhal, lebo stačila jedna chybička a super šiel sám na bránu..A tak isto ten systém zlyhá aj v ťažkých zápasoch city, pokiaľ nezískajú nového xaviho, iniestu a messiho..Nechcem tým povedať, že to čo predviedol v barcelone nie je jeho zásluha, vymyslel geniálny a takmer neporaziteľný systém, lenže, teraz ho vnucuje tímom a hráčom, ktoré na to proste nemajú a tak skoro ani nebude existovať nejaký tím, ktorý by na to mal tak ako vtedy barcelona, ktors mala geniálnych hráčov a ktorí, hlavne, spolu hrali takmer celý život- od akadémie až po A tím..

Reagovat
krcmic

Reagovat
Ranoth

hezky napsano

Reagovat
Kovi81

Reagovat
t0mmy33MCFC

78% :D a on s tim bude spokojenej

Reagovat
vladino10

Dokonca.. No ja som si teda dosť užil s ním keď som pozeral zápasy bayernu, hráči súpera pred bránkou bayernu, bayern získava loptu, dopredu si nabieha široko ďaleko najrýchlejší douglas costa, stačí mu nahrať a bayern ide do protiútoku štyria na dvoch..A v tom momente to alonso nahrá stopérovi dozadu a ten neuerovi, ten počká kým sa obrana súpera sformuje- všetkých 10 hráčov do vapna a ideme postupným útokom vpred

Pepova chyba je to, že sa vôbec neprisposobuje hráčom ktorych trénuje, on tých hráčov prispôsobuje sebe..

Pritom verím tomu, že keby chce, tak by možno vedel vymyslieť niečo ucinne..Ale to by sa musel vzdat držania lopty :D

Zas ale v bayerne mu nechceli kúpiť všetkých pokemonov čo chcel (neymar), v city to možno bude inak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v City práveže poľavil z tej possesion obsesie... sám som neveril tomu keď som videl že hrajú rýchlo a dopredu aj s rizikom že stratia loptu...Guardiola sa prispôsobil, ale proste anglická liga je najťažšia. Jeho génius sa naplno ukázal keď porazil Barcelonu 3-1 a ten prvý zápas mohol byť

Reagovat
smazaný uživatel

(odoslal som to skorej ako som chcel) ... prvý zápas mohol byť v klude v Guardiolovej réžií keby strelia prvý gol čo v kľude mohli. akurát Barcelona má futbalového poloboha Messiho. Pep sa zmenil, aj jeho štýl je zábavnejší, City je vyspelejšie, majú gule, nezoserú sa to je ten rozdiel. Ale faktom ostáva, že nie je najlepší z najlepších, ako z neho fans barcelony chcú robiť, nie je to pán neporaziteľný a v anglicku ..aj on krváca.

Reagovat
Busby babes

zas i v tom druhem zapase mohlo klidne byl v polocase 3:0 pro Barcu a bylo po zapase.

Reagovat
Busby babes

tak jako kazdej trener ma nejakou filosofii, se kterou k tomu fotbalu pristupuje a formuje si ten tym tak aby hral dle jeho predstav. Bud tim, jake hrace si privede, coz ma Pepek teda snadny, protoze zatim byl pokazde v tymu, kterej mel prakticky neomezene moznosti v tomhle smeru, a pak v tom, ze i ty stavajici hrace uci tomu stylu. Dela to Mou u nas, dela to Conte v Chelsea nebo Klopp v Liverpoolu. Jen hlavne ti druzi dva, kterym to funguje letos dobre, asi dokazou udleat nejakej kompromis mezi tim, co by bylo pro ne idealni a tim, na co ten tym/hraci maji. U Pepka to zatim vypada, ze tohle nedokaze... ale tak uvidime jak na tom budou v kvetnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidí sa, každopádne je skvelé pozorovať všetkých tých stratégov v kolbišti kde sa skutočne preveria ich schopnosti... klopp to má najťažšie z hľadiska financií, Conte s Guardiolom sú nováčikovia a Mourinho musí nájsť samého seba čo ale na theatre of dreams nie je vôbec sranda. Najlepšie sa dá zatiaľ pozerať na talianov agresívny no vyvážený futbal.

Reagovat
Busby babes

jj, Contes Kloppem to zatim jedou nejlip. Mou u nas taky udelal kus prace a ten fotbal je dobrej, jen ty vysledky chybi. A Pepek je na tom v zasade podobne. Na zacatku hrali skvele, ted maj trochu krizi...

Reagovat
Miguel19

Já ještě vidím rozdíl mezi Contem/Kloppem a Mourinhem/Guardilou, že ti první dva dokáží pracovat i s "horšími" hráči, nebo ne tak drahými..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo nemáme šťastie a chýbajú nám kvalitní krídelníci... snáď to dneska so Spurs už zlomíme.

Pravda, najmä čo sa týka Kloppa... s tým teamom čo má k dispozícií by mal pep asi veľký problém niečo uhrať.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zaschrona

Kdyz vidim Pepovo City... tak si tak nejak rikam, ze to zatim neni az zas tak jiny od toho, co bylo u nas pod Martinezem. Taktickou naivitu by mohli vyucovat oba uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

na tom neco bude. a ti rozdilovi hraci, kteryma meli bzt Kun (ten jo, porad sazi paradne, jenze kdyz uz ma letos stopku dohromady na 7 zapasu, tak je to taky tezky) a hlavne teda KDB, zatim nepodava takove vykony, jak by potreboval aby tohle mohli hrat.

Reagovat
vladino10

To nie je o kunovi a KDB.. Veď do značnej miery podľa mňa ten systém nezvládal úplne ani bayern keď prišlo na lámanie chleba.. Ja v tom vidím skôr to, že proste messi si tam urobil dve tri narazacky naslepo po sebe s niekým a bol gól do hocijakej obrany, ti hráči v barcelone naslepo vedeli kam poslať prihrávku, lebo spolu fakt boli cely futbalový život.. To v bayerne sú geniálni hráči, ale proste toto nedokázali(veď chcieť od mullera od ktorého sa to občas odráža ako od steny niečo podobné, jeho prednosti sú úplne inde).. Čo teraz v hlave zalovim, tak atleticu dal bayern gól z centra a zo štandardky, barcelone po rohu a po strele spoza 16, ale vykombinovat nejak tu obranu, to proste nešlo a podľa mňa dokázať vykombinovat obranu alebo poslať prihrávku v momente keď už sa súper po tom držaní lopty až tak nekoncentruje je v tom čo hra základ..

kdb a aguero vo forme určite pomôžu, ale neverím tomu, že hlavne tá záloha dokáže súpera prehrať až tak, že neurobí jednu jedinú chybu.. Lebo v tomto systéme táto jedna chyba znamená protiutok do totálne rozhodenej obrany.. ono sa proti bayernu do tých protiútokov dostávali aj slabšie tímy, ale tým tam vždy chýbali dva kroky na dobehnutie lopty alebo presnejšia dlhá prihrávka.. Teda to, čo kvalitnejšie tímy dokázali..

City si moc nedovolím zatiaľ hodnotiť, predsalen prešla iba polsezona, ja iba hovorím to, že ak nebude ochotný ten svoj systém upraviť, tak možno sa mu podarí vyhrať ligu, ale v lm mať úspech nebude..

Reagovat
Busby babes

ja to myslel tak, ze kdyz ten system proti nekomu nefungoval, tak tam porad byl Messi, Xaxi, v Bayernu Lewa, Robben nebo Muller, kteri neco vyjimecneho vymysleli. To City letso prakticky nema, nebo ma jen v Kunovi a to je malo. KDB nehraje spatne, ale v tomhle je pak treba predvest neco vyjimecneho.

Reagovat
Kaze

Tak ale jeho fotbal je pozicne zalozeny na tom, ze kdyz prijdou o mic, tak hraci jou v pozicich na ziskani mice zpet. Bohuzel to tak skvele nefunguje zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkně napsáno

Reagovat
blaugrana

Ten kurz na Boro.

Reagovat
Miguel19

Dneska ideál pohodová výhra a potom výhra United. Tím bychom měli náskok na LM slušných 10 bodů..

Snad nebude chybět Luiz. Dneska se bude sakra hodit..

Reagovat
smazaný uživatel

len aby to nebola remíza

Reagovat
Busby babes

Tip EuroFotbal.cz: 10

No to jste me nepotesili. S tim jak vam to posledni dobou jde, dostanem bura.

Reagovat
vitasrp

Náhodou já jsem ve formě Teď jsem při psaní preview trefil tři výsledky v řadě... Jakou bilanci jsem ale měl dřív, to už zmiňovat radši nebudu.

Reagovat
Busby babes

tak budu doufat... i kdyz ono to 1:1 visi ve vzduchu a to tam mas...

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje dneska nejaka sance, ze nastoupi Michy misto Diega?

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
Svatej

On se Tony už vyjádřil k těm zraněním?

Reagovat
blade115

Jop, zranění jsou jen Terry a Oscar.

Reagovat
Svatej

uff

Reagovat
Kovi81

Max pokud budem vyhravat brzo, tak si myslím, ze ho Conte statne driv kvuli vloženému kolu

Reagovat
mikelinos

Mě spíš trápí, aby hrál Willy od začátku

Reagovat
blade115

[BULVÁR] Chelsea by se mohla stát prvním prvoligovým klubem od roku 1990, kterému budou odečteny body za nedostatečnou disciplínu. Chelsea byla předvolána před disciplinární komisi za porušení pravidel chování hráčů pětkrát za posledních 19 měsíců. Chelsea si je vědoma této hrozby a požádala FA o osobní slyšení. (Mirror)

Wtf

Reagovat
raduinho

Co to je za bullshit proboha..

Reagovat
Azazelo RD

Pokuty se zaplatí na prodaných dresech, ale odečtené body si ani s mastercard nekoupíš.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Pokud nehraješ v itálii

Reagovat
lenckoj

FA chelsea varovala už po zápase s Tottenhamem, že další takový bordel na hřišti může znamenat odpočet bodů...holt když se někdo na hřišti chová jako mamlas, tak by za to měl být potrestaný (tím tuplem, když je to pravidelně)

Reagovat
Arbiter

Rozdíl mezí incidentem s Tottenhamem a tímto je půl roků, ty incidenty se stály v minulé sezóně, to by bylo vážně na hlavu, kdyby se něco takového stálo Nehledě na to, že se jednalo o vyprovokované jednání (byť je to na způsob "my si nezačali")...

Reagovat
smazaný uživatel

Strkanici s MC zacal Chalobah.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Arbiter

Ta reakce byla jasně na jeho zdraví ohrožující zákrok ve chvíli, kdy bylo už rozhodnuto, že to vůbec nic nevyřeší.

Reagovat
Arbiter

Kunuv zdraví ohrožující*

Reagovat
smazaný uživatel

A? Aguero ve hre udelal prasarnu a rozhodci tahal z kapsy redku. Ale nabehne tam modrak a zacne do Kuna strkat po odpiskani. Kdyz nejsou na hristi modraci, karty se daji udelovat i bez tech sarvatek.

Reagovat
blade115

Jj, vztahni to prosím zas jen na Chelsea, nikdo jiný tohle samozřejmě nedělá...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Z clanku: "But this is FIFTH time in 19 months that Chelsea have been hauled in front of disciplinary chiefs for breaching FA Rule E20 covering the behaviour of players."

Ostatni tymy toho, hadam, tolik nemaj.

Reagovat
blade115

V článku od Arbitera jsou ty incidenty vypsány a nejsou to jen reakce tohoto typu, ale i proti rozhodčímu. A těch má spousta týmů dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne to spada pod stejne pravidlo a evidentne toho ma Chesea nejvic v posledni dobe.

Reagovat
blade115

To ani nepopírám, že toho je nejvíc. Ono to loni s Mourinhem, Costou a frustrací z výsledků není ani tak velké překvapení. Jen je směšný říkat, že to dělá jen Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Chelsea je v tom nejhorší, překonali určitou míru, tudíž zaslouží trest. Nemáte najímat agresivní hráče a trenéry, když pak nechcete nést následky.

Reagovat
Svatej

neuvěřitelný

Reagovat
blade115

Klub všechny následky doposud nesl a pokuty zaplatil.

Reagovat
Svatej

Neskutečný, hlavně že ty jejich prasata strkaj trenéry ze schodů. Oni fakt nemaj ani špetku soudnosti.

Reagovat
Arbiter

Beru, Chalobah byl ale za svůj zákrok také potrestán rozhodčím, takže by se to dál řešit nemělo, ne? A každopádně pochybuju, že kdyby takový zákrok byl na Kanea, že by vaší hráči zůstali chladní...

Reagovat
blade115

To víš že jo, zůstali by v minimální vzdálenosti 5 metrů od místa zákroku a tiše by vyčkali příchodu rozhodčího, krátíc si čas čtením knížek, které pro takové příležitosti nosí v trenýrkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepičí polévka pro duši?

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, ze se u vas porad opakuje nesportovni chovani. A argumentace s nami a coby kdyby - a co jako? Byt ja v cele NSDAP v roce 1939, mozna bych rozpoutal druhou svetovou. Ale nebyl jsem, takze jediny moje oficialni provineni je pokuta za parkovani.

Reagovat
kvasha16

sudi tahal z kapsy redku asi tak uprostred tej strkanice nie hned

Reagovat
smazaný uživatel

a vůbec to nebylo vyprovokované, že ...

Reagovat
Svatej

beznadějnej případ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

"... much of the "context" around Chelsea Football Club has changed from the past couple years, so maybe they'll take that into account (i.e. the Mourinho Circus has moved north)..."

A teda uvidíme, věřím, že to dokáží nějak urovnat. Bylo by to extrémně nespravedlivé.

Reagovat
Arbiter

tak hlavně to vypadá tak, že to FA neřeší, jen se naše vedení chce ujistit...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, tahle hrozba tady byla furt... nás takto v 1990 obrali o bod, Arsenal o dva

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně je potrestat, prasata s andělskou tváří

Reagovat
smazaný uživatel

Costa má teda anjelskú tvár .

Reagovat
blade115

http://tinyurl.com/hnusnyslepice

Do jednoho. Ale bohužel jde teď o Chelsea.

Reagovat
Mastný Chobot

len do toho

Reagovat
Svatej

Na jednu stranu nápad dobrej, protože ty finanční tresty jsou úplně směšný a klub si má hráče hlídat, na druhou stranu trestat klub za zkrat jednotlivců je strašná hloupost.

Spíš bych ty finanční tresty razantě navýšil, nebo ty hráče trestal častějc banem a bylo by vystaráno.

Reagovat
blade115

Jo, souhlas, finanční tresty jsou v těchto částkách směšný. Ale tohle je dost drastický, to by se mělo udělovat vážně jen ve výjimečných případech. Navíc mi nepřijde úplně v pohodě, jak je pro ně irelevantní, kdo konflikt vyvolal...

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že relevantní to pro ně je. Proto jsme dostali třeba proti Tottenhamu jen finanční trest...

Reagovat
blade115

Dostali jsme vyšší finanční trest. A ty jejich bany byly za zákroky jako takové, ne za vyprovokování strkanic.

Reagovat
kvasha16

financne testy su zbytocne, to ano, preto by mali dostavat disciplinarne tresty samotni hraci v podobe stopky a nie cely klub

Reagovat
Vrana17

Tady se ukazuje, že je vyhodně tyhle situace zpusobovat a pak ještě proti strana bude potrestana odečtením bodu. Chalobah jen bráníl Luize. Co je na tom, že zahodil Aguera udělal to správně a já sem rád za to že to udělal. Stejná situace byla proti Tottenhamu, když na SB stratily defekato titul. Slipky to začaly a celé vyprovokovali. Možná by těm lidem z FA měl někdo napadnou rodiného přislušníka a oni se pak můžou dívat se založeníma ruka a nic nedělat.

Reagovat
blade115

Hrozně blbý srovnání.

Ale v podstatě jo. Taky bych rád viděl někoho, kdo v takové chvíli jen bude stát a čumět.

Reagovat
masly008

tak se podívej jak Taylor zlomil kotník Eduardovi,jestli tam někdo z Arsenalu hnetka začal žduchat a fackovat protihráče.

Reagovat
Hachim Mastour

Teraz by určite začal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pako Xhaka urcite...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho rad...uz v borussii sem z nej obcas rostl...Divnej typek...takovej ja pred 15 rokama...strasne impulzivni, kdyz se na nej zameris, da se na tom postavit taktika v tech velkejch zapasech...

Reagovat
Arbiter

defekato

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

hnus, zaslúžene body sa odpočítavať nemajú, chalani si ich tvrdo odpracovali..ak sa konkrétni hráči chovajú ako prasatá, tak treba trestať konkrétnych hráčov a nie celé mužstvo, nemôžu zničiť tímového ducha Chelsea

Reagovat
andrew96

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Co jsme vlastně provedli s Židy? Však tam prasili jenom oni, my hráli fotbal

Reagovat
blade115

Je to za ty strkanice po těch jejich řezničinách.

Reagovat
Miguel19

Ti už neví jak na nás.

Reagovat
Svatej

Hiddink tam dost nechutně zaútočil na schody potom, co jeho záda obtěžovaly ruce slepičáků.

Reagovat
blade115

Jo, to s tím Hiddinkem byla asi nejubožejší věc, co jsem ve fotbale viděl. To je ještě víc opovrženíhodné než všechny ty prasarny zbytku té slepičí crew.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

za to mohl primárně někdo z Chelsea....

Reagovat
Mimalu

vždyť tam někdo (myslím že nějaký asistent z Chelsea) zatlačil na Rose a ten dominovým efektem na Hiddinka...

Reagovat
Cobra

Kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde.

Reagovat
Svatej

Ve vašem případě ta hůl pokaždý padá sama z nebe přímo do ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

hajzel jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

FA

Reagovat
kvasha16

FA

Reagovat
vitasrp

Chelsea: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.

Tradiční sestava, ale pro mě trošičku překvápko, zrovna dneska bych tam Fabreho po dobrém výkonu nechal.

Reagovat
Ritchie

taky bych čekal fabreho, navíc proti pulisovi bude asi třeba odemykat, ale tak matic má tuto sezonu tež klíčky skoro ke každé obraně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre pujde zpet do Arsenalu, domu, citim to v kostech :)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Today's subs: Begovic, Aina, Ivanovic, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

Reagovat
Mimalu

Zouma zase ani lavka, trochu už jsem aspoň v ni doufal

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň by to měla být jistá výhra, no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouzite si Fabregase...

Reagovat
blade115

Team to face WBA: Courtois; Azplicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

Today's subs: Begovic, Aina, Ivanovic, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi

Reagovat
Miguel19

Sem to se sestavou nestihl sakra. Snad díky tomu nepadneme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
haracky

Reagovat
Free_player

Tak Čelzí by dneska mohla remízovat, ale už jen kvůli fantě doufám, že Costa a Pedro něco zahrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývejme věci pravými jmény čili - CHELSKI

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

ziadne take, treba nadrabat body kebyze nam nejake odjebu

Reagovat
blaugrana

http://www.evysledky.com/zapas/CCZdukp7/#prehlad-zapasu

Lord by mohol vystreliť výhru, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa X

Reagovat
smazaný uživatel

Lord uz gol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné že o tomto šlágru kola , zápase který ve Francii nebyl 3 roky , mega taháku a NENÍ TADY ČLÁNEK ????? O každé chujovině tady článek je , ale o tomthle ne EUROFOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Danko zastreľte ho niekto, rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zas?

Reagovat
Mastný Chobot

si zapni jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

To som nemohol. Skús zhrnúť, prosím :).

Reagovat
Mastný Chobot

nepozeral som od začiatku, ale stačilo mi. Najprv rozprával o tom, ako je politika o kompromisoch a dohodách a že každý občas musí ustúpiť, následne o tom, ako by nikdy nešiel do vlády s Matovičom a Sulíkom a že sú to odporní klamári, ktorí vedia len provokovať, potom začal vyťahovať súkromné rozhovory a začal zo seba robiť populárnu stredoškoláčku, ktorej všetci volávajú, potom chcel zahrať na notu každému správneho národniarovi, potom vybuchol a koktal niečo nezmyselné na Sulíka a nakoniec urobil krásny emotívny prejav o svornosti, láske, pozitivizme a nádeji. Celé to bolo poprepletané zle vyskloňovanými slovami, vetami, ktoré nedávali zmysel a odporným populizmom, samozrejme. Youtuboví autisti majú určite dosť materiálu, snáď z toho vznikne niečo pekné.

Reagovat
smazaný uživatel

typický Danko. Ďakujem za súhrn.

Reagovat
kvasha16

obdiv ze si to dopozeral, ja toho cloveka nemozem pocuvat viac ako 3 minuty, nie to este ho sledovat

Reagovat
vladino10

Smejeme sa smejeme, ale ficovi voliči sú už z fica unavení, tak to dajú novej, čistej tvári a nádeji ktorá sa snaží zachranit slovensko, konečne ukaznil aj tých hnusnych neslušných poslancov v parlamente a zachránil naše IC vlaky, nedovolí hnusnemu kapitalizmu zničiť to čo patrí slovensku..najviac ma dostalo keď povedal, ze v 21. Storočí je na čase aby sa dalo dostať z ba do ke vlakom za 4 hodiny..jasné, ze to je možné, keď ten vlak skoro nikde nestojí, takto zvýšiť rýchlosť na železniciach by som dokazal aj ja

Verte tomu, že babky ho zvolia..

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej Danko? Nějaká Vaše politická postavička? Koukám, že taky jeden z těch, co jsou fakt na přesdržku.

Reagovat
Mastný Chobot

fuj, to je tak odporný odpad

Reagovat
Deywid

Strasny kok*t....

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

si mal dať zubnú pastu na ten herpes.

Reagovat
Mastný Chobot

najvýkladnejšia skriňa národa

Reagovat
nani92

ten herpes je to najkrajšie čo vychádza z jeho úst

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

snád sa nedá nikdy na rap, lebo Suvereno so Spiritom prídu o svojich motivačných fanúšikov

Reagovat
bbbauch

Fellaini je k mání za 23 milionů eur

Prosim at je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je pravda, že je neprodejnej, protože tolik za takovej shit nikdo nedá?

Reagovat
bbbauch

OOhhhh what a joke

Reagovat
smazaný uživatel

A dá?

Reagovat
smazaný uživatel

boli uz aj horsie nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže z United se do Liverpoolu moc nepřestupuje

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, ze by west am mal problem za neho tolko dat... a to ze hra picu v United neznamena, ze ju bude hrat vsade

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, myslím, že je to přepálené. Každopádně to spíš vypadá, že si ho Mourek nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

no teraz uz je vacsina cien prepalena, ale neprekvapilo by ma ak by dostali pod 20 s ich predajmi... pokial teda tam fakt neostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

A co tohle - muze snad jeden z nas kurva vedet, jestli to nekdo zaplati? Ne, ani ja ani ty to nevime, tak nevim, co tady zkousis. Navic muk prispevek byl hlavne o tom, at je pravda, ze jsme ochotny ho pustit. Ted si vem ten svuj slepici mozecek a jdi prudit jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys víc ovládat svoje emoce.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
EXoRcIsT

trochu vela ne

Reagovat
smazaný uživatel

? Neprodejnej...

Reagovat
off-olda

Proč nehrajeme?

Reagovat
smazaný uživatel

To smrdí gólom WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

no podme Phillips nejake goliky

Reagovat
Hokaido

"I believe we are in the top three teams in the Premier League in terms of the quality of our performances," Mourinho tells #mufc programme.

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bral bych kvalitu kádru, ale tohle je šílenost, no. Klasika

Reagovat
kiwwi

je to pravda

Reagovat
Infernoqt

Tady má pravdu ale zase. Nejsme konzistentní, hlavně v závěru zápasu to platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté by mohl být první, kdo by vyhrál PL ve dvou různých týmech?

Reagovat
smazaný uživatel

no nebyl, minimálně i Tevéz, takže komentátor kecal

Reagovat
Hokaido

Tevéz určitě vyhrál v obou Manchesterech...

Reagovat
andrew96
Reagovat
Hokaido

Wow, Balotelli je jedinej Ital v historii, kterej vyhrál PL.

Reagovat
Error

Takový Macheda taky, ale evidentně nesplnil podmínky pro obdržení medaile, no.

Reagovat
Error

Cudicini!!

Reagovat
dT27

a nemyslel to třeba jakože hned ve dvou po sobě jdoucích sezónách?

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný

Reagovat
pingla

To určitě ne. Ale mohl by být první, kdo by vyhrál 2x za sebou ve dvou různých týmech

Reagovat
smazaný uživatel

Super Frank a Andrea Pirlo na tribúne. To by sa mohli diváci vytiahnúť a dať do konca polčasu aspoň 1 chant .

Reagovat
Whitemedia

Určitě tam někde bude i Ashley a Joe Cole..

Reagovat
blade115

PIRLO PIRLO PIRLO?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aj Chelsea, Chelsea, Chelsea. Alebo Super Frank. Alebo come on Chelsea. Aspoň 1 súvislý chant.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak predsa. Chelsea (clapclap) Chelsea (clapclap). 3x posebe

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu?

Reagovat
Miguel19

Zařadil bych první rychlostní stupeň.

Reagovat
Whitemedia

Dnes měl stejně hrát Cesc místo Matice..

Reagovat
blade115

A Willian místo Pedra.

Reagovat
Whitemedia

Pedro má na SB formu jak cyp, takže chápu, že ho dal do základu..

Reagovat
blade115

To jo, ale postavit Fabregase s Willianem by dávalo větší smysl, celý zápas budeme otevírat zataženou obranu, tohle jsou na to vhodnější hráči.

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
Mastný Chobot

hm, najlepší stopér ligy škoda, Rondón

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon je drak

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam Conte nedal Fabregase fakt nechápu, vždyť to bylo jasné, jak WB budou hrát.

Reagovat
Whitemedia

Hrají dobře no

Reagovat
Mimalu

Luiz kvalitní bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu Salomon. Zatiaľ sa mi všetci futbalisti menom Salomon páčili, ako hrali.

Reagovat
lofin9

Najlepsi stoper PL uz uraduje

Reagovat
smazaný uživatel

Kante ta by isla dobre vedla

Reagovat
Miguel19

Tvl, Pedro mohl mít další gól měsíce.

Reagovat
andrew96

Beztak to Kanté střílel úmyslně na teč

Reagovat
Mimalu

dřeváci

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata

Reagovat
off-olda

Prase

Reagovat
andrew96

Kopací techniku Luize při přímáku fakt nepobírám.

Reagovat
Miguel19

Hlavně nespěchat s těmi výkopy.

Reagovat
off-olda

Je to náma, Pulisem nebo proč je ten zápas taková nekoukatelná sračka?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti zalezlým soupeřům to bude s tímhle středem hřiště vždycky tak. Je strašně nekreativní.

Reagovat
smazaný uživatel

LORD další gol

Reagovat
Cobra

Reagovat
andrew96

THW Kiel

Reagovat
I am Mancunian

"I believe we are in the top three teams in the Premier League in terms of the quality of our performances," Mourinho tells #mufc programme.

Reagovat
raduinho

Nechtěl by to ten kokot vykopávat ještě pomaleji?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian, Fabregas, Basthuayi do hry. Alonso, Matic, Pedro dole. 352.

Takto by som to vyriešil ja ako tréner.

Reagovat
off-olda

Mě by hrozně zajímalo, jak by Willian zvládl hrát na pozici Alonsa nebo Mosese. Myslím si, že by tam byl skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

V bránení je minimálne veľmi slušný a smerom dopredu by toho mohol vymyslieť dosť..

Reagovat
pingla

Luis na to tak mrda, nebo on je takovy porad?

Reagovat
off-olda

To se musíš zeptat v PD.

Reagovat
Whitemedia

jen dnes, asi není 100% fit po tom zákroku od Aguera..

Reagovat
smazaný uživatel

má koleno obvázaný no

Reagovat
raduinho

Barca hrála včera.

Reagovat
Whitemedia

Luiz nevypadá v prvním poločase moc dobře, beztak ho limituje to koleno..

Reagovat
Spalovač šancí

MU nabízí 23 mega € tomu, kdo si odveze Fellainiho

Reagovat
Mastný Chobot

konečne urobia dobrý obchod po rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

To by ho nejdřív někdo musel koupit

Reagovat
smazaný uživatel

west brom ma snad najhorsie autove vhadzovania co som kedy videl :D

Reagovat
spider_8

Tenhle zápas je čirá hrůza.

Reagovat
bbbauch

Tipuju, ze po polocase se chelsea sebere a jeste west brom vyprovodi s trojkou

Reagovat
smazaný uživatel

no stačí hlavně ten jeden gól, pak to WBA víc otevře a už to tam půjde samo.

Reagovat
vladis271

V tomto sú tento rok strašne silní. Obraty po polčasoch. Ale zas toto je Pulis, on je samostatná kategória.

Reagovat
bbbauch

Jo, hlavne uz kdyz jsem to psal tak mi doslo, ze to West Brom zkazil Mourinhovi tu jeho bilanci doma s Chelsea ne? Tak treba na to zavzpominaj.. jestli to nebyl west brom, tak sorry a west brom byl ten tym, kterej tu snuru mel prekazit rok predtim, akorat tam byla nejaka ta nesmyslna penalta nakonci ne?

Reagovat
vitasrp

Jojo, v listopadu 2013 vedli na Stamfordu 2:1, ale v nastaveném čase byl špatně nařízenej pokutový kop, který proměnil Hazard a vyrovnal.

První prohra Mourinha na Stamfordu přišla až v dubnu 2014 se Sunderlandem.

Reagovat
bbbauch

diky za opravu, ja si to nejak nemohl vybavit

Reagovat
bbbauch

Tak koukam ze moznost 2 je spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

1 minuta?!!! měli být tak 4.

Reagovat
fajdax

Hruzostrasnej Zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Kante alebo Matič dolu a niekto kreatívnejší na ihrisko, lebo takto Chelsea nič nevymyslí.

Reagovat
vitasrp

West Brom to hodně slušně zavřel, v podstatě jsme si za 45 minut hry nevypracovali žádnou vážně velkou šanci, naopak oni měli pár lehce nadějných příležitostí, takže můžou být spokojeni.

Proti nim se hraje vážně špatně, krom momentů, kdy rozehráváme od branky, víceméně nepresují, hrají v hlubokém bloku a střední záložníci se hodně soustředí na to, aby zavírali možnosti pro přihrávku na ten ofenzivní trojlístek, tohle stínování případný trasy míče jim jde velmi dobře. Celkově vzato nám hodně zmenšují území, na kterém se dá hrát, prostor mezi liniemi je hodně malý, díky čemu si tak složitě vytváříme jakékoliv ofenzivní kombinace.

Snad se to v druhé půli zlepší, zatím je to jednoznačně nejhorší výkon v tom 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

ty uličníku

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by jako měli být spokojeni s nějakými lehce nadějnými příležitostmi?

Reagovat
Busby babes

mohou byt spokojeni s tim, ze Chelsea nepustili do vaznejsi sance a sami mirne zahrozili. Dobrej vykon pro ne, ne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Nevím, teď jsem si uvědomil, že vlastně není důvod, aby byl Pulis spokojen s výkonem svýho týmu v první půli.

Reagovat
Miguel19

Bída bída.

WBA asi nejvíce defenzivní tým co přijel na SB a krásně se tak projevuje ta nekreativní záloha. Přesně proto v týmu potřebujeme Cesca a neprodávat ho. Takových zápasů bude víc a víc..

Moses a Alonso se zase nedostávají ke své hře a je to hrozně pomalý. WBA sice marný, ale mělo ke gólu o dost blíž jak my.

Rozhodně to chce změna Cesca do středu. Willian zatím asi moc nepomůže..

Reagovat
Miguel19

Tak aspoň šanci si vypracovat ne?

Reagovat
fajdax

On tam toho Cecka s Willianem snad nedá

Reagovat
Busby babes

Man United's XI vs. Spurs: De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Darmian; Carrick, Herrera; Mkhitaryan, Pogba, Martial; Ibrahimovic.

Bailly jen na lavce. Radsi bych videl Blinda misto Darmiana, ale dalo se cekat, ze bude hrat Mateo, kdyz nehral ve ctvrtek. A Fella zas na lavce, ach jo.

Jinak ale sestava dobra, tak snad konecne vitezna.

Reagovat
Busby babes

Lavicka: Romero, Blind, Bailly, Fella, Mata, Rash, Wazza

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze Mourinha nenapadne poslat Fellainiho do zapasu ako striedajuceho hraca

Reagovat
Miguel19

Však to byl roh omg

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C); Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Wanyama, Dembele; Eriksen, Dele, Son; Kane. #COYS

Reagovat
Mihi

Prečo to stále kope Luiz? Nie sú to najhoršie kopy ale toto mal kopat ponad mur

Reagovat
off-olda

Kdo je ponad mur? Někdo z akademie?

Reagovat
Mihi

Reagovat
spider_8

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

mě překvapil ten Kopy, vždyť ten je fanda Valencie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že bychom dnes dali gól

Reagovat
spider_8

Já bych řekl, že jsou 2 možnosti. Buď penalta anebo se Luiz ustřelí z přímáku, Ale to bychom jich potřebovali ještě tak 5.

Reagovat
Hokaido

A Evans je parádní hráč.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Fakt to funguje no.. čekal jsem sice rychlejší reakci, ale to je detail, to doladíme

Reagovat
Coutinho10

jeste ze jsem vas stihl nalozit na livku za 2,25

Reagovat
kvasha16

dik

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Mourinho prohraje a konecne ho vykopnou jako z Chelsea magora !!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je , je to az k smichu fakt

Reagovat
Miguel19

Změna rozestavení..

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Ty voleeeeee

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blade115

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAA KURVAAAAAAAAAAAa

Reagovat
EXoRcIsT

Costa

Reagovat
Busby babes

to je fakt blazen.

Reagovat
Mihi

Goooooool

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hráč PL prostě. Neuvěřitelný.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvelej

Reagovat
Kovi81

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Ritchie

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kokot bek to prodal

Reagovat
off-olda

Naprosto libovej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho miluju

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútna špička medzi útočníkmi...to je momentálne Diego

Reagovat
Nikikrew

takto darovany gol

Reagovat
lofin9

Zase ten špatný Goga

Reagovat
spider_8

Fabre jaká asistence

Reagovat
Whitemedia

A já pořád čekám, že si dnes nechá dát žlutou, aby měl v týdnu volno.. a on furt nic

Reagovat
Error

2 a půl měsíce bez karty, ten už to překulí i přes Nový rok a žádná stopka se konat nebude.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

nn, si to šetří a po Novém roce si nechá dát 5 sobě a pak pojede bez žluté do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mi lezl na nervy tak teď už ho prostě nejde nemilovat. Nedržkuje, neprasí a skóruje. Dokonalost

Reagovat
Busby babes

ale co tam delal McAuley

Reagovat
Fenri

Ten to tam dobre zajebal

Reagovat
Miguel19

Šmarjá Willian

Reagovat
nani92

Fellaini na lavičke, ok, tento rok titul nevyhráme, Ibra nech sa podakuje Mourinhovi

Reagovat
Amos

Costa a Alexis - dva nejlepší hráči sezony.

Reagovat
Miguel19

Thibo

Reagovat
Tommy the Gunner

Chelsea by taky mohla ty body projednou ztratit

Reagovat
Miguel19

Však jsme ztratili s vámi.

Reagovat
Whitemedia

S vámi jsme je ztratili stylově, co víc bys chtěl

Reagovat
Tommy the Gunner

To je už moc dávno

Reagovat
blade115

No vy se taky do těch ztrát až podezřele nehrnete...

Reagovat
kvasha16

vy prvy

Reagovat
Miguel19

Costa pohledem zabil podavače..

Reagovat
J0EL

Hazard by ho rovno nakopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
spider_8

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andrew96

Biatlonové OT: Neskutečná Eva!

Reagovat
Mimalu

tak ještě aby ne, teprve teď to začne být zajímavé

Reagovat
Mimalu

Reagovat
andrew96

doprdele

Reagovat
Kily

podle očekávání

Reagovat
andrew96

čtvrtý stabilní článek nám zatím chybí

Reagovat
Kily

snad se rychle chytí ta mladá žába, co nedávno vyhrála sprint v IBU Cupu

Reagovat
Miguel19

Ach Costa.

Reagovat
Whitemedia

West Brom žádný záložní plán..

Reagovat
Miguel19

V suchým triku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Chelsea <3

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Kdy si nás přidáš do oblíbených?

Reagovat
nani92

ja vám len sympatizujem v boji o titul, ked nás sa to už netýka

Reagovat
Whitemedia

To je první krok, ale nakonec si nás stejně oblíbíš úplně

Reagovat
Kovi81

otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

Nas se to tyka, ale nemuzu si pomoct, Cukotka kupuje moje oblibence

Reagovat
icemike

Reagovat
Kovi81

paradicka

Reagovat
mr.Silver

16 bodu na Ucka, to je teda hodne solidni

Kazdopadne Chelsea a Arsenal si to rozdaji o titul, Liverpoolu ani City vubec neverim...

Reagovat
spider_8

Spíš 7 na City, to už je celkem příjemný polštář.

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbalove bitvy o titul v prosinci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro vás je jedno, jestli je to v prosinci nebo měsíc před koncem.

Reagovat
vilp

Pulis je hrozný šašek, takový hnus jsem od nějakého týmu dlouho neviděl. Absolutní nezájem hrát, jen odkopávat a prasit, třeba Nyom neumí čistě vyhrát jediný souboj, to bylo až šílené.

Reagovat
blade115

Proč šašek? Vždyť kvalitou kádru, formou ani ničím jiným aktuálně na Chelsea nemají, přijet uhrát 0:0 na SB mi přijde naprosto rozumné za těchto podmínek. Dopadli líp než všechny týmy, co zkoušely hrát otevřeně, a málem jim ten bod vyšel.

Reagovat
Kovi81

prave, Pulis to nachystal hodne dobre teda

Reagovat
vilp

Protože takový přístup nesnáším. Bránění v jedenácti lidech, fauly, odkopy, zdržování od prvních minut. Hnus.

Reagovat
blade115

Tak tam měl radši přijet hrát hurá fotbal a dostat 0:5?

Reagovat
vilp

Tím chceš říct, že neexistuje nic mezi tím? Ok.

Reagovat
blade115

A tak co si teda představuješ, že tým kvality WBA v takovém zápase zahraje?

Reagovat
vilp

Něco víc než to, co jsem vypsal.

Reagovat
blade115

Ale tak to nemusíš být až tak konkrétní.

Reagovat
pingla

Reagovat
Svatej

Ja souhlasim s obema. Mit tolik prachu a predvadet tohle neni zrovna fajn cesta. Zas na druhou stranu pocitaj se body a on svym pristupem mel k bodum takhle nejbliz

Reagovat
blade115

Fuu, hrozně důležitá výhra. Tyhle zápasy jako dnes s WBA nebo s Boro jsme dřív pravidelně dosrávali, letos je to příjemná změna. Každopádně proti Sunderlandu snad trochu zajímavější zápas, dnes strašná nuda.

Reagovat
Robertson

...tak dnes bola tá hrana fakt tenká,stačilo aby McAuley jednoducho odkopol loptu do autu...

Reagovat
wild

Mourinho povedal, ze pre neho su Spurs najlepsi tym v PL

Reagovat
smazaný uživatel

mind games

Reagovat
smazaný uživatel

J o musi si zajistit dopredu nejakou vymluvu kdyby mu zapas nevysel. Je to Chnup.

Reagovat
Mastný Chobot

tomu už niet pomoci, bohužiaľ

Reagovat
Hokaido

Tak zrovna tohle vyjádření mi nepřijde tolik zcestný. Spurs prostě už rok a půl nedostávají on veřejnosti ten kredit, který si zaslouží.

Reagovat
masly008

hlavně v LM se jim nedostává co?

Reagovat
Busby babes

hraje se ted LM?

Reagovat
samson192

fan arsenalu

Reagovat
Busby babes

zdvorilostni kecy pred zapasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Pokaždé, když je vidím, tak se mi ta hra líbí. Navíc kádr natřískaný anglánama, celkově mladý tým. Nebýt to slepice, tak bych jim i přál. Rozhodně do TOP4 patří, co se týče hry a práce s kádrem.

Jinak Mourek nemá moc koho pochválit - MC má Guardiolu, Arsenal má Wengera, tam si neumím představit chválu. K nám se chová jak odkopnutá milenka, to je taky jasný. S Liverpoolem od střetů s Benitezem nemá taky nejlepší vztahy.

Zůstává Tottenham... A navíc mu to poslouží jako výmluva, když ztratí nebo jako ukázka toho, jak je neskutečně super, že vyhrál proti "nejlepšímu týmu" PL

Reagovat
smazaný uživatel

To povedal, aby sa potom mohol vytahovat, ze porazil najlepsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Mourinho prohraje a konecne ho vykopnou jako z Chelsea magora !!

Reagovat
nani92

ten hosť v Digi je pekne mimo, vidno že agent..

Reagovat
Busby babes

oni tam pokazdy melou takove kraviny. Zas Mourinho za zenitem, mlady a progresivni Klopp a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/a/Ia6hx

Tvl, tyhle provokace už i na facebooku.

Reagovat
Mastný Chobot

napíš jej, ako to myslela, Janík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Žádnej duckface ani pes na profilovce, lepší jak TInder, jdi do ní.

Reagovat
Mastný Chobot

spoločné záľuby: hydina

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo yungovinky..

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý stream na United ?

Díky moc

Reagovat
Miguel19

Pogbič takovej šouráček kurva

Reagovat
Busby babes

Pici Pogbic davej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba , to musi byt gool !!

Reagovat
Busby babes

DDG si jeste rovna zed a on mu to piskne...

Reagovat
smazaný uživatel

to by si nesměl rovnat věčně

Reagovat
Busby babes

tak jako nebylo to nic hrozneho.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě nebylo, ref má jenom krámy no . Já to napsal jen proto, že to první zmiňoval Gary Neville.

Reagovat
smazaný uživatel

Kus kokota ten ref so far. Ze tří situací, jestli výhoda vs přerušení hry, to 2x podělá

Reagovat
smazaný uživatel

co tam Walker brečí?

Reagovat
Busby babes

tak bylo to neprijemny, kolikama na nart, to nepotesi...

Reagovat
smazaný uživatel

co tu brečíš?

Reagovat
Whitemedia

Pěkný

Reagovat
Miguel19

Kane

Reagovat
Ligter

MIÍKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
pingla

Mikyyyyyy

Reagovat
Busby babes

Miky Taryan!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*Targaryen

Reagovat
smazaný uživatel

Henrikhova největší přednost - rychlost

Reagovat
Mimalu

Kane kvalitně... ale krasně Mchi....

Reagovat
Tuard.MUTD

Yeeees, gooool!!

Reagovat
Hokaido

Miky Moc pěknej gol, Kane to teda slušně zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff Harry to bola veľká chyba. Spurs tam hrali na extrémne malom ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Miky super forma

Reagovat
Ángel di María 22

Konečně ho začal využívat, no.

Reagovat
Busby babes

konecne se dostal do spravne kondice. V tomhle je treba videt rozdilnej pristup mezi nim a ADM. Obema se nedarilo, ale ADM zacal brecet, Henrikh zacal makat.

Reagovat
Talker

Připomíná to příběh se Schurrlem, kdy po půl roce začal nastupovat a Mourinho byl chválený za to, že ten jeho příchod neuspěchal a nechal ho aklimatizovat.

Reagovat
Busby babes

tak Henrikh zacal nastupovat uz na zacatku, ale pak se zranil a navic zahral v derby dost spatne, tak pak to chvili trvalo no. Ale prej o to vic zacal makat na treninku.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ignoroval už více hráčů, až nakonec postavil i Bastiho

Reagovat
fenixLFC

kane dobre vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Ty můj malej arménskej maradono

Reagovat
C-M@ster

Nerad to říkám, ale DDG tohle chytá do zubů

Reagovat
nani92

Kane sa k nám pýta

Reagovat
Taiger

Dobře Kane, aka nekomplexnější forvard v Anglii.

Reagovat
Taiger

*nejhorší

Reagovat
hntlyl

MikyJePan

Reagovat
REPLIKATOR

Jelito Kane

Reagovat
I am Mancunian

anderko buduci kapitan united

Reagovat
vladis271

by to bola dobrá séria. Evra, Rooney Herrera.

Reagovat
kiwwi

hovori fanusik timu ktoremu kapitanuje Henderson a supluje ho Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Teď tam přidat ještě jeden a nepouštět na hřiště Fellainiho.

Reagovat
Tomekcz

proc to vubec hrajou, zas nedaj 3 jasny sance a v 80 minute dostanou na 1:1 lemplove

Reagovat
kiciN

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Herrera je strašná píča Jak ženská když má krámy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

se tam vztekaj uplne vsichni.

Reagovat
Whitemedia

ale on v tomhle vždy vyniká

Reagovat
Busby babes

tak je to spanel. Ja jsem za nej rad, aspon nekdo tam jezdi a je na nem poradne videt, ze mu to neni fuk .

Reagovat
Miguel19

Takhle jak čubka fakt ne. A u Herrery je to v každém zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

takhle rozhodne ne, navic on jeste vzdycky jeci, kdyz se ho nekdo trochu dotkne..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

ty zase viktoriánská...píča

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Ten Herrera se furt vzteká jak malý děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera mu malem zlomi kotnik , a jeste se certi jak posuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Toby na pravém křídle

Reagovat
blaugrana

Boha. Však united si nevedia prihrať tri krát po sebe.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Cobra

Co je na tom brečení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

another foul - no card, přijde mi to jako takový postesknutí, ale asi teda ne, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude spis tim, ze ty ses kokot i mimo EF.

Reagovat
Hokaido

To asi ne, mimo EF prakticky neexistuju.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses vazne Masopust, to je des jak si ziskal to presvedceni tak rychle, ze si respektovanej snad...hrozny hovna tady valis posledni dobou...

Reagovat
Hokaido

Jop, já tady valím hovna a jsem Masopust, kdežto ty s tím tvým neustálým moralizováním a škatulkováním vůbec nikoho nesereš.

Reagovat
Mastný Chobot

je to trtko

Reagovat
smazaný uživatel

Trtko

Od tebe

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kitas
Reagovat
smazaný uživatel

To uz tady bylo vickrat nez vypadnuti Arsenalu v osmifinale.

Reagovat
J0EL

Kane je (dnes) riadne dreveny...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno mu trvá, pohyb k míči taky hrozný

Reagovat
bbbauch

On nam jeste nedal gola, asi ani nechce, prijemna zmena

Reagovat
pingla

Dneska mi to spis pripada jak v PD, vsichni breci po kazdem zakroku a rvou po sudich

Reagovat
C-M@ster

Zatím se z toho rýsuje náš klasický 1:1 zápas

Gól dáme, nějaký šance máme a zhruba kolem 75. minuty se spustí apokalypsa před naší bránou...

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Mastný Chobot

snáď

Reagovat
Talker

Klasický příchod Fellainiho po 60-70 minutách a betonování, které bude naprosto k ničemu, protože necháte Tottenhamu prostor a oni ho využijí?

To by bylo fajn

Reagovat
Busby babes

klasicke?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapes for?

Reagovat
Busby babes

ta ironie v tom psanem projevu se hur poznava.

Reagovat
smazaný uživatel

hráme veľmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme kopat penaltu.

Reagovat
Busby babes

za co?

Reagovat
Mastný Chobot

za fakt, že sú FAttenham

Reagovat
smazaný uživatel

Za Rojovo tahání za dres.

Reagovat
Busby babes

ok, v tom pripade by se kopala penalta po kazdem rohu. ten vas ho taky drzel za ruku.

Reagovat
EXoRcIsT

navzajom sa drzali keby si Wanyama nabiehal sam a Rojo ho zozadu stiahne tak ok ale takato urcite nie to by ich muselo byt kazdy zapas 8

Reagovat
Cobra

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste neskrblili a poslali nejake penize, tak bys tady ted nemusel brecet

Reagovat
vodka

tak už na neodpískané pseudopenalty je to po pádu Herrery taky 1:1

Reagovat
Busby babes

No nebyla to spatna pule, ale zas jsme tam meli asi dve dalsi sance, ktere meli a musi skoncit v brane. Mohlo byt rozhodnuto, takhle to zas ceka na Fellu... Jinak je to takove dost vyhecovane, vsichni se tam vztekaj kdykoliv se neco piskne. Henrikh zas dobrej, vzadu Rojo a Jones v pohode, Darmian hodne slusnej, prekvapive i smerem dopredu docela podporoval... Martial se zatim trochu trapi, ale apson to zkousi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Darmian akože na jeho pomery nebol nebol až taký zlý, ale celkovo veľmi zaostáva za ostatnými v technike, ale hlavne riešením situácií, keď je na lopte. Nemá na to proste.

Reagovat
Busby babes

tak ja uz si u nej zvykl, ze se spis soustredi na tu defenzivu a radsi zustane vzadu nez aby propadl. tim pak samo trpi ta podpora do predu. ale dneska na jeho pomery i v tomhle zatim dobry. a neprijde mi, ze by dneska neco vylozene spatne vyresil .

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, ako obranca je super, ale keď sa pozrieš na ostatné top top tímy, tak to proste nestačí. V dnešnom poňatí futbalu je proste samozrejmosť, že krajný obranca tímu, ktorý chce vyhrávať zápasy, je talentovaný aj smerom dopredu.

Reagovat
Busby babes

tak casto to byva namichane, ze jeden krajni bek je utocnejsi, druhej defenzivnejsi.. ja s nim zatim problem nemam. Je jasne,ze jednickou na ten post je nebo mel by byt Shaw, ale Mateo jako hrac schopnej zaskocit na oba kraje je imho velmi dobra alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

On tie situácie nerieši vyložene zle, ale "nefutbalovo".

Reagovat
smazaný uživatel

slepice marné, tohle musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis mu??

Reagovat
Busby babes

neni to poznat, co?

Reagovat
smazaný uživatel

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ucka slusny press a zaslouzeny vedeni. Poche to posral s Wanyamou, ktery se pri rozehravce schovava nekde pred Dembelem. Mel hrat Dier. Kazdopadne jestli nedostanem druhej gol, Ucka casem odpadnou a v poslednich 20 minutach jeste sance s tim neco udelat bude.

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/ThePLZone/status/807964382261088256

No konečně. Naprosto vážně jsem uvažoval, že už ho kvůli tomu vyndám ze svojí fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

takze klasicky 1:1 nekdy pred koncem?

Reagovat
Taiger

wtf Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele Wanyama

Reagovat
Busby babes

Tony.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Busby babes

to nemela byt reakce. jakoze se na to Valncia dobre vykaslal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Mě se zdálo, že Wanyamu měl spíš mít Pogba.

Reagovat
Taiger

Pěkně Wanyama

Reagovat
Coutinho10

twl Wanyama

Reagovat
mr.Silver

Wanyama

Reagovat
Cobra

Jak tohle nemůže trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavičkář roku

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko na plac a jsme v prdeli Proč na radši Harry Winks ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Nechápu, proč tam jde.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Hm, Emre ani na lávce.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak Valencia, ten měl to bránění úplně u prdele.

Reagovat
Miguel19

Sissoko už si to vodí

Reagovat
Cobra

Jeho nejlepších 5min v dresu Spurs.

Reagovat
Miguel19

To je možný

Reagovat
Busby babes

Jsem Darmiana prechvalil.

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting line-up against @WestHamUtd: Karius, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Origi, Firmino #LIVWHU

Reagovat
Coutinho10

#LFC substitutes v @WestHamUtd: Mignolet, Moreno, Klavan, Lucas, Alexander-Arnold, Ejaria, Woodburn #LIVWHU

Reagovat
13

Ta lavička je dopředu hrozně slabá. Co je s Canem?

Reagovat
Coutinho10

neco s kolenem , ale neni to vazny

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

ta píča Alli už tam skáče šipky a nedostane ani kartu? a Moussa to tam dsot motá

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian je neskutecnej kus hadru. Toho by sikanovali i v 6. tride na zakladce. Nechapu, co dela v PL nebo dokonce v MU.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Coutinho10

Pogba

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

sry, ale musel sem ma smulu no

Reagovat
Ligter

ty pičo, tak krásný gól to mohl být

Reagovat
ADM

Pogbaaa 2x

Reagovat
vodka

Pogba už nikdy nedá gól...

Reagovat
Tomekcz

co to zas piska za zmr.da takova jasna penalta

Reagovat
wild

Kedy tipujete ze Spurs vyrovnaju?

Reagovat
Ligter

80+

Reagovat
Busby babes

Here we go again. Ted uz jen at prijde Fella a mame to komplet...

Reagovat
Busby babes

Zlatan s Martialem si dneska absolutne nevyhovi...

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal bych tam za Pogbu Fellainiho, když mu to tam nepadá. Maruán by nějakej ten fíkus určitě zařídil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cobra

Proč Dembelého?

Reagovat
M0rb1D4S

On to ten Tottenham ještě fakt dokáže vyrovnat. United nejsou schopni dorazit soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neposílí tu levou stranu nebo vystřídá Darmiana? Vůbec tam nestíhá na té levé straně a Martial mu moc nepomůže

Reagovat
C-M@ster

Byl jsem koupit pizzu a koukám, že furt 1:0... to smrdí tím, co jsem psal o poločase

Reagovat
Miguel19

Chudák Sissoko je tam na to sám. Eriksen, Alli a Kane jsou strašně slabí dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je pořád sám. On má takový ego, že nic jinýho než sebe nevidí.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

lenze dnes hra celkom dobre teda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ligter

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak tak, hrozně to tahá.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Ty a Sissoko, to je jak Zaschrona a každý manažer Evertonu po dvou sezónách.

Reagovat
Cobra

Dier->Wanyama. Hned prosím!

Reagovat
vodka

Martial letos je fakt docela v prdeli, nemá takové zrychlení, první 3 kroky výrazně pomalejší, než předtím, zároveň si moc nevěří a nedaří se mu pořádně skoro nic...

Reagovat
Busby babes

pritom po tech dvou golech jsem si rikal, ze by se konecne mohl chytit.

Reagovat
vodka

nejzajímavější pro mě je to zrychlení, protože to předtím byla jeho největší zbraň a teď je to docela slabota...

Reagovat
PP

a když se slibně rozběhl, tak ho obehrál Ibra..

Reagovat
Svatej

Prijde to jenom me nebo od minuly sezony dost nabral? Hodne hracu se s tim potom těžko vyrovnava, to by mohl bejt ten pripad

Reagovat
Mastný Chobot

Sissoko pozoruhodný dribling

Reagovat
jenage

Jaký je kurz na 1:1?

Reagovat
vodka

v případě příchodu Felly to sázkovky stáhnou zrovna z nabídky...

Reagovat
Whitemedia

Hlavně, že rozhazuje rukama

Reagovat
mr.Silver

U Kanea dneska konci kazdy balon

Reagovat
mr.Silver

*akce

Reagovat
smazaný uživatel

*Wanyamy

Reagovat
smazaný uživatel

koncovy hrac, co by si chcel

Reagovat
Ligter

tyvole, to si děláš prdel, on ho tam fakt pošle

Reagovat
aramaki

Fella na plac

Reagovat
C-M@ster

Kurva... proč každej týden skončím na streamu s tím zkurveným Nevillem...

Reagovat
Mastný Chobot

daj tam toho Fellainiho už kurva

Reagovat
ADM

Teda nesledujem ManU pravidelne, ale Mchitarjan je zver

Reagovat
Mastný Chobot

ak im nejakého hráča závidím, tak jeho. Rýchly, inteligentný, produktívny, šikovný s loptou...

Reagovat
Ligter

Miky má tak boží zrychlení

Reagovat
PP

A Fella už se rozcvičuje.. nachystán a připraven jako vždy..

Reagovat
Busby babes

Henrikh out?

Reagovat
Busby babes

super no, to muze byt i hodne spatny, vazy v kotniky, lytko... a zrovna kdyz se zacal rozehravat.

Reagovat
vodka

Bailly? zase jdeme betonovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva vyli toho Mourinha a napocitejte mu i ty tresty za Chelski...

Reagovat
smazaný uživatel

Rose ty prase hnusné

Reagovat
smazaný uživatel

Vyron kotniku v nejlepsim pripade.

Reagovat
Gareth Bale 11

Od nás ale jasně nejlepší Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hraje super a téměř nemá slabší zápasy. Na druhou stranu Rose se mi zdá poslední dobou trošku horší..

Reagovat
Whitemedia

Chudák Henrikh.. tohle mívám pravidelně 2x do roka

Reagovat
nani92

potlesk na OT?

Reagovat
Whitemedia

Dosraný kotník

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Ale jinak zábavného fanouška u nás potřebujeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Spurs uz zase prasi

Reagovat
Nikikrew

All, Rose, Walker su najvacsie spiny od nich, to snad nie je ani mozne co oni niekedy robia

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jmenovat Walkera jako spinu

Reagovat
Nikikrew

Walker je najvacsia ked nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

alli je spina

Reagovat
Harakan

Reagovat
Busby babes

Alli. a rozhodci mu neda kartu.

Reagovat
nani92

Bailly tam hned vletel

Reagovat
Ligter

Rashford kope přímák

Reagovat
smazaný uživatel

dle Scholese je kope nejlíp

Reagovat
Whitemedia

V Game of Thrones si zahraje Conor McGregor.

Reagovat
EXoRcIsT

bude clen Euronovej posadky a nebude mat jazyk

Reagovat
mr.Silver

Rashford

Reagovat
Mato178178

ten rashford je slaby jak caj

Reagovat
kiciN

Hezky housle dostal Pogbic

Reagovat
smazaný uživatel

Tu golovku prihraval Carrick?

Reagovat
wild

Herrera

Reagovat
Busby babes

Co se do toho sere s tou 6kou?

Reagovat
smazaný uživatel

Harry dnes na střídání

Reagovat
Cobra

Harry je dnes hodně špatný

Reagovat
Whitemedia

Neříkejte mi, že United ten náskok udrží

Reagovat
Busby babes

v suchem triku.

Reagovat
Miguel19

Spurs žalostní. Oni se kombinačně nedostanou ani k vápnu..

Reagovat
kiciN

slabi jak caj, vsichni totalni podprumer az na Rose

Reagovat
Gareth Bale 11

Walker je od nás nejlepší.

Reagovat
kiciN

pravda, verejne se Walkerovi omlouvam, kraje dneska ok, zbytek

Reagovat
Gareth Bale 11

Souhlas, dneska to bylo fakt špatný.

Reagovat
Cobra

A i Sissoko se mi líbil za tu chvilku, co tam byl. Pěkně to oživil.

Reagovat
PP

Reagovat
aramaki

ubohost

Reagovat
Swarley

pěkně Jonesy

Reagovat
pingla

Jones je dnes skvělý

Reagovat
vodka

nejenom dnes, celkově od toho návratu hrává dost dobře. proti EFC taky super výkon.

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

Reagovat
vodka

jako momentálně repre forma, když to srovnám s Cahillem a Stonesem...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Cahill, který byl dnes nejlepší na hřišti společně s Costou.

Reagovat
vodka

dnes, no... jindy tam ty kiksy vyrábí...

Reagovat
nani92

ale aj Rojo

Reagovat
vodka

Rojo dneska super, ale proti EFC měl dostat jasnou redku...

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem cekal penaltu

Reagovat
Coutinho10

proc to hned Rose nevystrelil

Reagovat
masly008

to je výzva pro felu.udělat za 30 sekund pantli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si zbaběle schoval Fellainiho na 96/96 min . Pussy

Reagovat
Whitemedia

Tohle už ani Fella neposere

Reagovat
M0rb1D4S

Pro jistotu až na úplný závěr

Reagovat
Ligter

Jones skvělý

Reagovat
Swarley

konečně počet bodů, který odpovídá zápasu

Reagovat
mr.Silver

Na druhou stranu, Spurs se dneska ani moc nesnazili

Reagovat
Swarley

jen houšť takových soupeřů

Reagovat
Busby babes

to je tak vzdycky, kdyz vyhrajem, tak se souper nesnazi....

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo super... každopádně jsmse se zase stáhli a nebýt marných slepic, tak jsme mohli zase remizovat

Reagovat
Neutron

Fellaini doviedol United k 3 bodom, kto ma takeho lidra?

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný stream na LFC?

Reagovat
Coutinho10

Frodo jako vzdy

Reagovat
kiciN

link pls?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Darmian vůbec nevěděl, nechápu co u nás dělá, v lednu prodat ten nemá ani Burnley.

Reagovat
REPLIKATOR

Lavička Liverpoolu

Reagovat
mickey mouse

super

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaal Adaaaaameeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanka, lídrik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to jsou kombinace...radost koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
blaugrana

Firmino si konečne odstrihol ten tragický cop.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to naňho nebude mať vplyv ako na bajného Samsona...

Reagovat
smazaný uživatel

bájneho*

Reagovat
Coutinho10

hmm...

Reagovat
J0EL

Payet boh proste!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mickey mouse

Klavan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mignolet by to měl.

Reagovat
cristiano.K.

18 z 20 golmanů PL by to mělo.

Reagovat
SunFells

I Mignolet.

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet by chytil oba goly.

Reagovat
SunFells

Je to možné. U Mignoleta je ale otázka, kolik jiných by jich daroval.

Reagovat
cristiano.K.

v tomhle zápase nebylo co darovat.

Reagovat
Busby babes

kdo je ten druhej?

Reagovat
blaugrana

To kde stál ten Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Karius bravurně

Reagovat
kiwwi

Kariusov gol

uz pred priamakom som kukal kde ten blb stoji, ze ked to do tej strany Payet trafi tak nema sancu sa tam presunut

Reagovat
REPLIKATOR

Karius díra

Reagovat
stiflerovamama

Karius

Reagovat
LGT

Karius fakt nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je skvelý, ale toto by lepší brankár mal...

Reagovat
bartlu

loserpol zase prodrbe vedeni? to je tak typicke, loserpolske

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko

Reagovat
mickey mouse

Karius v ničem lepší jak Mignolet

Reagovat
Kowe

Tak Karius stál tak aby balon viděl. Kdyby viděl balon až za zdí, tak je taky pozdě. Tohle problém týmu, že to nedokáží pokrýt, i když je očividný, co tam ten hráč dělá.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
johnik

A guláš umí uvařit?

Reagovat
blaugrana

S takou vzhľadom nemusí vedieť ani hovoriť.

Reagovat
blaugrana

takým*

Reagovat
J0EL

neskutocna je

Reagovat
andrew96

Čokl, duckface. Ne, díky, radši pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si predstavit, co by som si s takou babou povedal

Reagovat
smazaný uživatel

konkubína pre pracháča, nič viac

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp

Reagovat
WienArsch

Mignolet v půlce na plac

Reagovat
EXoRcIsT

pockat Antonio nedal gol hlavou ?

Reagovat
Coutinho10

omg proc nevybehne...fakt traged

Reagovat
blaugrana

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

Karius opět bravurně

Reagovat
REPLIKATOR

Kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

tak Matipa sme asi prechválili... Školácka chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

A Karius samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si tak jistej, však to bylo tečované a Matip hold nestihl reagovat...Kariuse bych vůbec ted nevinil.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, tečované, tak to je smolný gól, riadne...

Reagovat
bartlu

loserpul zase uraduje...ti borci sou fakt mimo :D

Reagovat
M0rb1D4S

Bohužel, bojím se že ofenzíva Liverpoolu je moc silná na to, aby WHU tenhle výsledek udrželo.

Reagovat
bartlu

nech ti nejebe...loserpol dal prvni gol, vedl, takze je jasny, ze to lostnou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš 13 rokov?

Reagovat
bartlu

roku ne, 13 mam jen cm penis

Reagovat
SunFells

Ve dvanácti dobrý

Reagovat
bartlu

to souhlasim, ale kdyz je ti 23 tak je to uz dost bida :(

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem ci by som sa tym chvalil

Reagovat
bartlu

do me male rucky je to idealni

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
aramaki

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Je bezne znat, kolik cm ma moje pero?

Reagovat
Hai

Vždyť nic nehrajeme slabota Firmino tam ani není

Reagovat
M0rb1D4S

Taky je ale před vámi druhý poločas, kde může být zase všechno úplně jiné.

Reagovat
SunFells

Loris Karius couldn't save a word document

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino taky z formy

Reagovat
SunFells

Dobře dementní od Payeta.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol písať kokotburg

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
WienArsch

Matip mohl napravit... škoda.. seřvat je v kabině a snad se Kladiváři neposerou a nezačnou betonovat..

Reagovat
REPLIKATOR

První gól Lallany a druhý gól Matipa. A samozřejmě trochu lepší golman by oba chytil.

Reagovat
ondrasch77

Ten gólman je fakt šílenej, co akce, to chyba...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Aspoň v tom Klopp nenechal Pepka samotného a přivedl si taky díru.

Reagovat
avicii

toto smrdi solidnou krizov a to uplne zbytocne, kedze sa to dalo vsetko chytat, druhy gol nahodkarsky ale co je naprd neni nikto do ofenzivy co by to mohol strhnut..

Reagovat
stiflerovamama

bohuzial, vedenie u nas zase nic neznamena,,, oba lacne goly,,, Karius je zatial fakt hrozny, a ak to ma byt spravodlive, a ma zmysel mat dvoch (kvalitnych ) brankarov tak by mal Mignolet dostat sancu,lebo Karius nas momentalne stoji body ,,, a Coutinho chyba, velmi, cakal som, ze Firmino to teraz pri jeho absencii zoberie na svoje plecia, ale bohuzial sa mi zda, ze mu to dost uskodilo a vracia sa k tym nevyraznym vykonom ktorych bolo v minulosti dost

Reagovat
13

ha, jak kdyby někdo přepsal moje myšlenky do slovenštiny a zveřejnil je přede mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino nepatrí na krídlo / na ľavý kraj sťahujúc sa do stredu (Coutsova pozícia), na hrote a podhrote je najlepší.. Origi nie je tiež vo forme, nevie podržať loptu.. chýba kvalita na lavičke.. To jedno krídlo minimálne ešte malo prísť, keď nedostal šancu Marković...

Fakt to smrdí krízou... no

Reagovat
13

Ale v Hoffe hrával ze strany ne? Mně spíš přijde, že jeho výkon závisí až moc na spoluhráčích, není tím kdo by to lámal na naší stranu když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

V Hoffe som ho nesledoval... Ale na krídle v LFC podával vždy najhoršie výkony...

Reagovat
mr.Silver

Tak kdo je horsi golman - Karius nebo Bravo?

Reagovat
13

hmm Boby je bez Coutinha úplně ani ne poloviční. Karius by si zasloužil posadit, Mignolet sem tam sice kiksoval, ale taky k tomu toho dost pochytal. Celkově je šílený, že West hamu na nás stačil jeden přímák a taktika, že to kopají přes celé hřiště na borce, který je tam sám proti 2 stoperům. Ta obrana je šíleně labilní a jestli to Klopp nezlepší, tak z toho titul nikdy nebude.

V druhém poločase bychom to měli s trochou štěstí otočit, bohužel ne každý tým zahazuje vedení tak snadno jako LFC, tak uvidíme. Možná bych zkusil dát Origiho na křídlo a Firmina na hrot. Střídat do útoku není moc za koho (těžko od debutujícíh mladíků čekat, že otočí zápas v PL.)

Reagovat
smazaný uživatel

jasna pencla, ale asi nemal dobry vyhlad sudí...kazdopadne na to sa nevyhovarat..nás brankári s obranou budú stačit dalsich 20 rokov titul takymto sposobom.

Reagovat
ondrasch77

Payet, jasná pencle...

Reagovat
13

I Carra tam Kariusovi nakládá.

Reagovat
smazaný uživatel

and rightly so...klopp neklopp, priviedol si ho, ale teraz nie za kazde cenu ho cpat do brany aj ked na to ocividne este nema (netvrdim ze mat nemusi v buducnosti). Mignolet nebol v nicom horsi, aby si nezasluzil sancu. Pri tych jeho vsetkych kiksoch vedel aj pochytat sance. Kazdopadne to je len cast utrpenia mojich oci..Po zraneni Coutinha tam nemame jedineho silneho hraca na lopte. Nema si ist kto po loptu do hlbky a tvorit ako Couts. Tie narazacky a rozhybanie linii tam chyba. Tym ze Couts chyba to viac hrame cez kraje, co nie je az tak zle ale je vidiet ze to nie je nasa najsilnejsia stranka. Neviem ci vyrovname, nie to ešte vyhrame..Postradame kvalitu, bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

Matip az na to jedno zavahanie (kedy ho ale pomylil teč/odrazenie lopty v poslednej chvili) velmi solidny..

Reagovat
vladis271

Tak no. Zranil sa Couts. Zraniť sa Chelsea Costa alebo Arsenalu Alexis sú v podobných sračkách. bad luck.

Reagovat
Kowe

Neshodli se na tom, že ten druhej byl pro něj nesmírně těžkej a blbost byl jen ten první?

Reagovat
vladis271

Neposadil sa Mignolet v časoch kedy kixoval rovnako neposadí sa ani táto je mi ľúto, že to musím povedať Nemecká pohroma.

A pritom by bolo dnes treba kritizovať celý tím. Po góle sme sa na to zase vysrali (čo nepochopím, ak je v tíme tím, čo nedokáže vyhrať na 1:0 tak sme to my). Matip sa teda nevyznamenal pred druhým gólom. Prechválili sme ho. V predu to viazne. Ale nad všetkým čnie Karius.

MU kúpili brankára za ťažké prachy, Spurs, Chelsea, Arsenal išiel po istote len my sme z prvej šestky už pár rokov zaseknutí na ťažkých priemerákoch.

Reagovat
smazaný uživatel

nemecká je s malým "n"...

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

a v tomhle případně naopak pohroma s velkým P.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravidlo? Neviem, úprimne...

Reagovat
smazaný uživatel

inak súhlas... tí brankári.. Achjaj...

Reagovat
nani92

Liverpool konečne na tradičnej nôte

Reagovat
smazaný uživatel

nad manchesterom united

Reagovat
nani92

ešte si to uži

Reagovat
nani92

Liverpool konečne na tradičnej nôte

Reagovat
smazaný uživatel

ešte raz to odošli...

Reagovat
nani92

nevybíjaj si svoju frustráciu nado mnou, ďakujem

Reagovat
nani92

*na mne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Womanchester poprvé porazil tým v tabulce nad sebou a gloryhunteři už vylízají z kanálů...

Reagovat
nani92

my do kanálov nechodíme, my žiarime aj ked sa nedarí

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren dole

Reagovat
vladis271

to mi pripomenulo, musíme kúpiť v januári toho stopéra. Musíme kurva musíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nekúpime

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren už si nekopne

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooo aspon ten jejich Randolph taky udelal chybu

Reagovat
REPLIKATOR

Karius > Randolph

Reagovat
Whitemedia

Souboj gólmanů..

Reagovat
Kowe

Lallana zase dneska všechno řeší složitě. teda až na ten parádní gól

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že zajebal i cizí golman

Reagovat
blaugrana

Galapredstavenie gólmanov.

Reagovat
nani92

to je neskutočné, všetkym brankári pomáhajú, len proti nám aj chytajú

Reagovat
smazaný uživatel

je to spiknutí proti MU, trvá od konce SAFa otřesné

Reagovat
kiciN

Reagovat
Maresma

možná kdybyste proti nám vystřelili, tak by Karius taky pomohl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

De Gea pomáhá nebo chytá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj nám darovali

Reagovat
Coutinho10

Wijnaldum skooooda to se dalo trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldumovi tam nespadne nikdy snad když o něco jde

Reagovat
REPLIKATOR

Klavan

Reagovat
smazaný uživatel

skúsil by som mu dať viac zápasov...

Reagovat
Maresma

lepší stoper než Lovren, no..

Reagovat
smazaný uživatel

teraz máme slinu, využiť!

Reagovat
Coutinho10

twl ten Wijnaldum to proste ani ted netrefi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll, uf, bojím sa

Reagovat
blaugrana

Andy, rozhodni! Ukáž Poolu, aká bola chyba ťa predať.

Reagovat
REPLIKATOR

Chyba byla když se dal na fotbal.

Reagovat
blaugrana

ZA čo by pil, keby nehral?

Reagovat
Coutinho10

joj Wijnalduum nadherne ala Zidane..skoda, ze to neproslo

Reagovat
Coutinho10

ouuuuu Hendooooo to je skodaaaaa....

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
nani92

KONECNE !!

Reagovat
blaugrana

Henderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo krásna strela...

Reagovat
Whitemedia

Randolph nejdřív daruje gól a následně předvede zákrok kola

Reagovat
blaugrana

Ten postranný vyzeral jak tesne pred infarktom.

Reagovat
kiciN

zakrok kola obv

Reagovat
smazaný uživatel

Reid ešte afektuj jak kokot

Reagovat
nani92

*Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, prosím

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

nepros, ja ten gol za vas nedám

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je na tom krídle radšej Lallana, Wijnaldum na jeho miesto a najvyššie v zálohe nech je Bob a nie Gini

Reagovat
Coutinho10

my ho fakt nedame......

Reagovat
smazaný uživatel

mané je výborný..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ani raz nestriedal... Sila (na lavičke)...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze nemal gule na mladikov

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol skúsiť aspoň na 10 min... No..

Reagovat
13

To by ale bylo takový střídání pro to aby se neřeklo, že nestřídal. West Ham jsme tlačili v závěru dost a střídání by to zbytečně zdržovalo. Jinak střídal stopery v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

KOKOTburg

2 penalty nám odoprel

Reagovat
J0EL

Reagovat
LGT

prosím mlč

Reagovat
smazaný uživatel

penalta?

Reagovat
Coutinho10

to sou centry k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebaný kokot, nikdy proti nám nepíska objektívne

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Henderson

Reagovat
Coutinho10

ach jo...holt nejsme Real Madrid, aby jsme dokazali v zaveru otacet zapasy

Reagovat
REPLIKATOR

V závěru? Měli jsme 40 minut na vstřelení třetího gólu...

Reagovat
Coutinho10

o to je to smutnejsi no....Real to zvladne za 10 min. ani ne a my sme nejvetsi sance meli taky az po golu na 2:2 a pak uz to bylo takovy co kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

Otočiť zvládnu aj iné tímy ako Madrid. Napríklad Tottenham proti West Hamu otočil za 4 minúty zápas.

Reagovat
Coutinho10

jo to sem docela cumel

Reagovat
SunFells

To je v háji tohle ....Severus umře

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

So. To by sme mali. Zo špičky sme odpadli ako prvý. Ešte pred Vianocami.

Dalo sa to po zranení Coutsa čakať. Ale aj tak by tých bodov bolo viac ale v bráne je diera no.

Reagovat
Coutinho10

a zrovna tuhle sezonu jsem celkem veril, ze by to mohlo jit, kdyz nehrajeme EL/LM 1 zraneni a uz to jde z kopce

Reagovat
vladis271

Na titul, alebo súboj o neho potrebuješ rozdielového hráča a injury free squad. To druhé je často otázkou šťastia. Ale na to sa na konci ligy nik nepýta. Ale čo ti určite nepom§že je brankár ktorý ťa nie že nepodrží, ale stojí ťa body. easy peasy.

Reagovat
Coutinho10

j ten Karius me fakt zacina stvat....tyhle 2 zapasy meli bejt za 6 bodů a místo toho máme 1

Reagovat
avicii

pre nas je podstatne udrzat za nami Totac a United

Reagovat
Mimalu

jaj, to zkoušíš mind-games nebo co to je za předčasné závěry

Reagovat
blade115

Vždyť ta nejklíčovější období ligy jsou ještě pořád před náma, co to je za závěry tohle...?

Reagovat
Busby babes

tady fakt vsichni jedou ode zdi ke zdi. Jste treti, ztracite 6 bodu a 23 kol do konce a uz mluvis o odpadnuti ze spicky.

Bud se tu rozdava titul v patem kole nebo nastava panika v 15...

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz neveri ani vrabejka tak je zle, on udava smer

Reagovat
kvasha16

diera vacsia jak medzi zubami?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty mrdky z Liverpoolu je skoda penez na sazeni, fandit takovym drevakum musi byt na lituji jejich fans

Reagovat
13

Na Liverpool se nedá sázet. To se našel někdo kdo tohle pravidlo ještě nezná?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele