Premier League - preview 14. kola

02.12.2014, 08:33, aktualizováno 03.12.2014, 09:31
Previews
Vedoucí Chelsea přivítá v londýnském derby Tottenham a bude se snažit minimálně udržet šestibodový náskok před Manchesterem City, který zajíždí na nepříliš oblíbenou půdu Sunderlandu. Třetí Southampton se představí na Arsenalu a Everton změří síly s Hullem...
Arsenal FC - Southampton FC  (středa 20:45)
K velmi zajímavému duelu dojde na Emirates Stadium, kde londýnský Arsenal přivítá hosty ze Southamptonu. Zatímco domácí se po nepříliš přesvědčivém startu do sezóny zvedají, tak překvapení z jihu Anglie jde naopak s formou lehce dolů...

Kanonýrům na začátku minulého měsíce výrazně uškodil nepodařená druhá půle zápasu s Anderlechtem, načež pak v lize prohráli ve Swansea a doma poněkud nešťastně s Manchesterem United. Poslední dva zápasy ale fanoušky londýnského celku potěšily - nejprve vítězství nad Dortmundem zajistilo obligátní postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů a víkendový úspěch na půdě West Bromwiche pak Wengerovo mužstvo posunul ze středu tabulky na dostřel pohárovým příčkám.

Kolem Arsenalu se v posledních dnech mluví o možném návratu Thierryho Henryho, co ale mysl francouzského manažera zaměstnává podstatně víc, je tradičně rozsáhlá marodka. Na ní najdeme hráče jako Wojciech Szczesny, Mikel Arteta, Theo Walcott, Mesut Özil, Mathieu Debuchy, David Ospina a Jack Wilshere, před dnešním duelem mají zdravotní problémy také Nacho Monreal, Kieran Gibbs a Alex Oxlade-Chamberlain, jejichž starty jsou nejisté.

Southampton v dosavadním průběhu soutěže překvapoval svými skvělými výsledky a průběžným druhým místem, o to ale o víkendu přišel, protože ho po jasném vítězství ve vzájemném zápase přeskočil mistrovský Manchester City. Předtím Saints remizovali ve Villa Parku a přišli tím o pětizápasovou vítěznou šňůru, současné postavení je pro jihoanglický klub ovšem i nadále skvělým průběžným výsledkem.

I hosté musejí před cestou do metropole řešit personální problémy. O zápas přijde francouzský záložník Morgan Schneiderlin, po zranění už je ale připraven jiný středopolař Jack Cork.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey, Cazorla - Sánchez, Welbeck, Giroud
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Forte, Alderweireld, Bertrand - Davis, Wanyama, Cork - Tadić, Mané, Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (středa 20:45)
O víkendu udusil třaskavou ofenzivu Chelsea, dnes má Sunderland políčeno i na druhý nejsilnější celek současné Premier League. Na Stadium of Light přijede Manchester City, který to na severu Anglie zoufale neumí. Aby však udržel zmíněné Londýňany na dostřel, musí zvítězit...

Mackems jsou pro Manchester City neoblíbeným soupeřem vlastně tak nějak komplexně. Z posledních deseti soutěžních klání vyhráli Citizens jen třikrát, nemusím podotýkat, že vždy doma. Posledně však Sunderland obral favorita i na jeho půdě, když dvě branky Connora Wickhama div neznamenaly pro Black Cats všechny tři body.

I tentokrát jsou ale fanoušci červenobílých jako na trní, co jejich miláčkové proti obhájci titulu zase předvedou. Darren Bent, Dong-Won Ji, Adam Johnson, Phil Bardsley - ti všichni jsou hlavními hrdiny duelů z minulých sezón, kdy Sunderland shodně porazil Manchester City 1:0. Páté opakování téhož výsledku by bylo obrovskou událostí. Dosud jen další vzájemné střetnutí City na půdě Tottenhamu skončila pětkrát za sebou stejně: mezi sezónami 2004/05 a 2008/09 Spurs pokaždé doma vyhráli 2:1.

Rovněž na číslo pět by narostla také série neporazitelnosti Sunderlandu, jenž dokázal udržet na uzdě Crystal Palace, Everton, Leicester a posledně také zmíněnou Chelsea, která poprvé v sezóně vyšla gólově naprázdno. Důležitou postavou je v této otázce gólman Costel Pantilimon - právě jeho umístění do branky na úkor chybujícího Mannoneho byl obratným bodem ve formě celých Mackems.

Taky Manchester City nicméně začíná opět nabírat výtečnou fazónu. Po hattrickovém vystoupení Sergia Agüera v Lize mistrů proti Bayernu si Pellegriniho tým vyšlápl v dalším esenciálním duelu i na Southampton. Tři góly ve druhém poločase znamenaly jasné vítězství hostí a posun na druhou příčku.

Dnes se ovšem budou muset obejít bez stěžejní opory defenzivních řad - kapitána a stopera Vincenta Kompanyho. Suspendace Mangaly tak staví manažera Pellegriniho do nezáviděníhodné pozice. Buď vedle Demichelise postaví mladého a neprověřeného Dedrycka Boyatu nebo pravého beka Bacaryho Sagnu.

Kromě nich je mimo hru také Aleksandar Kolarov a ofenzivní dvojice Edin Džeko, David Silva. Taky Guse Poyeta trápí zranění obránců, na marodce zůstávají Billy Jones a Patrick van Aanholt.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, Brown, O'Shea, Réveillere - Cattermole - Johnson, Larsson, Rodwell, Wickham - Fletcher
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Sagna, Demichelis, Clichy - Milner, Touré, Fernandinho, Nasri - Jovetić (Lampard) - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Hull City  (středa 20:45)
Jak pro Everton, tak pro Hull půjde o nesmírně důležité vložené kolo - leč z docela odlišných důvodů. Zatímco Toffees budou po první porážce od začátku října usilovat o okamžitý návrat na vítěznou vlnu a dosažení tolik potřebné konzistence, Tigers půjde v první řadě o to bodovat - a pokud možno přitom skórovat...

Hull aktuálně zůstává už šest kol bez vítězství, a třebaže šlo zkraje této série hovořit o uspokojivých výsledcích (dvou remízách s Arsenalem a Liverpoolem), od té doby už se k něčemu takovému Bruceova parta ani nepřibližuje. Čtyři po sobě jdoucí porážky a v rámci nich jedna jediná vstřelená branka - to má k ideálu věru daleko, stejně jako výsledné postavení na stejné bodové úrovni se dvěma sestupujícími týmy.

Everton o víkendu přišel o brzy nabyté vedení, aby Tottenham dokonce i nechal nedělní šlágr otočit, přesto si Toffees příliš zoufat nemusejí. Z předcházejících pěti kol vytěžili krásných 11 bodů a nadále se udržují na dostřel šestého Arsenalu (ztrácí tři body). O to větší povinnost pro ně ovšem teďka představuje pokud možno přesvědčivý skalp Hullu, který Evertonu odevzdal obě loňská vzájemná měření sil.

I podruhé v řadě se patrně bude muset Everton obejít bez záložníka Jamese McCarthyho, jenž nedělní duel vynechal vinou nataženého zadního stehenního svalu, a zatím to nevypadá, že by se na jeho stavu do středy mělo něco dramaticky změnit.

Na opačném konci barikády se zase počítá s návratem Toma Huddlestonea do sestavy, zatímco oba uruguayští legionáři budou odstaveni mimo hru. Gastón Ramírez je suspendován, Abel Hernández se zase z rodinných důvodů musel načas uchýlit do vlasti.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Distin, Jagielka, Baines - Barry, Bešić - Barkley, Eto'o, Mirallas - Lukaku
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Davies, Dawson - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Robertson - Diamé, Brady - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
24 let, 27 utkání. Tak dlouho Tottenham nedokázal vyhrát na Stamford Bridge a nyní je jeho pozice jedna z nejsložitějších za poslední téměř čtvrtstoletí. Chelsea působí neporazitelným dojmem, což potvrzuje nejen výsledkově, ale především na hrací ploše.

Čísla hovoří za vše. Dvacet soutěžních zápasů a ani jediná porážka - 15 výher a 5 remíz. Současná sezóna Chelsea pod vedením protřelého stratéga Josého Mourinha vychází na jedničku s hvězdičkou a šestibodový náskok na druhý Manchester City je více než zaslouženým. Ještě impozantnější je pak bilance z domácích zápasů - z posledních 34 jich Blues vyhráli celých 28.

Proto není divu, že Tottenham má ze svého středečního soupeře zdravý respekt. "Chelsea je nyní nejlepším týmem v Premier League, má neuvěřitelně silný kádr. A je úplně jedno, zda hraje Costa, nebo nasadí Rémyho či Drogbu," řekl na tiskové konferenci manažer Spurs Mauricio Pochettino.

Absence druhého nejlepšího střelce ligy by mohla Londýňany poznamenat, ale ti se v posledních zápasech dovedou obejít i bez příspěvků naturalizovaného Španěla - z jednadvaceti přesných zásahů má Costa na svědomí pouhé dva. Takový veterán Drogba jich za toto období "ukousl" dvakrát tolik.

"Nemá to na nás vliv. Věříme Loïcovi Rémymu i Didieru Drogbovi úplně stejně jako Diegu Costovi," ujistil šéf Chelsea José Mourinho, jenž zdůraznil, že jeho tým nestojí na individualitách. "Takhle nepracujeme, takže zapomeňte na Diega. Naši důvěru mají i oba dva další útočníci a s jedním z nich nastoupíme," dodal Portugalec.

Kromě Costy a zraněného mladíka Akého má Mourinho k dispozici kompletní kádr a může tak kromě důrazného forvarda nasadit svoji ideální jedenáctku. Dá se však očekávat, že udělá několik málo změn - čtvrtý duel ve 12 dnech by pro některé jedince mohlo být příliš. Únava se ostatně projevila i o víkendu v Sunderlandu, kde Chelsea jen bezgólově remizovala a neměla daleko k porážce.

Tottenham naopak doma v důležitém utkání udolal 2:1 Everton a podruhé v řadě si připsal tři body. Popáté za sebou mimo jiné skončil výsledek jeho klání stejným výsledkem, ať už v jeho prospěch či neprospěch. Skórovat v lize i podeváté v řadě však bude velmi obtížným úkolem - Chelsea udržela čisté konto v jedenácti z minulých čtrnácti domácích ligových zápasech.

Hlavní taktovku ke střeleckému slovu dostane za hosty Roberto Soldado, který ve zmíněném duelu s Toffees prolomil svoji 627 minut trvající gólovou mlčenlivost. Spolu s ním bude pálit ostrými taky Christian Eriksen, který v roce 2014 nastřílel už 11 ligových branek. Jen Yaya Touré (14) a penaltový král Steven Gerrard (12) jich dali více.

Na rozdíl od Mourinha však Pochettinho nemá k dispozici hned několik fotbalistů. Kromě Kyla Walkera, který teprve v pondělí odehrál část utkání za rezervu, visí otazník i nad Emmanuelem Adebayorem, Étiennem Capouem, Androsem Townsendem a dvojicí obránců Vladem Chirichesem a Dannym Rosem.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian (Ramires), Oscar, Hazard - Rémy (Drogba)
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Chiriches (Naughton), Fazio, Vertonghen, Davies - Lennon, Bentaleb, Mason, Eriksen - Kane - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Newcastle United  (úterý 20:45)
Tyto dva kluby se sobě po dlouhá léta vpravdě úspěšně vyhýbaly. Naposledy, když Newcastle zavítal na Turf Moor, hráčská posádka jeho týmového autobusu čítala mimo jiné jména jako Kevin Keegan či Chris Waddle a jen o pár dní dříve byla odvysílána poslední epizoda legendárního seriálu M*A*S*H. Psal se březen 1983...

... a Burnley tehdy vyhrálo těsně 1:0, aby na konci sezony pro sestup do třetí ligy přesto smutnilo. Jak se později ukázalo, právě tímto ročníkem se začalo psát černé období lancashireského celku. Ten se do elitní soutěže znovu vrátil teprve před pěti lety a slavně to opravdu nedopadlo; což se má opakovat také letos.

Jenže Dycheho svěřenci byli odepisováni již před loňskou sezonou, a nakonec si v League Championship vybojovali přímý postup nahoru. Pokud se tedy teďka má někdo vzepřít osudu, měli by to být právě oni. A tak ačkoliv to s Clarets po 13 kolech vypadá doopravdy prachbídně - vlastní ostatně nejhorší skóre v lize a momentálně by sestupovali - úplné zatracení se zatím nezaslouží. Však se jim také listopad v rámci možnosti velmi vydařil, a v tuhle chvíli čekají už tři kola na přemožitele.

Zrovna Newcastle by pro Burnley v mnoha směrech mohl představovat inspiraci. Alan Pardew se ještě před nedávnem nacházel ve zdánlivě bezútěšné pozici - jeho tým nevykazoval žádné známky organizace v defenzívě a byl totálně bezzubý vpředu. Přesto Straky v posledních kolech pravidelně bodují, a i když v sobotu přišly o famózní pětizápasovou sérii bez ztráty kytičky, stále se drží alespoň v top10.

Jisté povzbuzení se zřejmě chystá na Turf Moor, kde by již měl být připraven od začátku startovat křídelník Scott Arfield. Určité šance na včasné uzdravení jsou pak přičítány rovněž obránci Michaelu Duffovi.

Newcastle naopak poslední dobou kosí samé špatné zprávy. Poraněný kotník čerstvě na šest týdnů vyřadil ze hry gólmanskou jedničku Tima Krula, a v trestu se teď naráz ocitají dva důležití středopolaři Sissoko s Colbackem. Stoprocentně zdrávi potom nejsou ani Coloccini s Janmaatem.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane (Duff), Shackell, Ward - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes, Ings
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Williamson, Dummett (Coloccini), Haïdara - Tioté, Anita - Gouffran, Cabella, Ameobi - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Liverpool FC  (úterý 20:45)
Brendan Rodgers si v sobotu ulevil, to však jenom na malou chviličku, a navíc jedině prostřednictvím pozdní hlavičky Glena Johnsona. Ta konečně utnula třízápasovou liverpoolskou sérii bez bodu, teď je ale okamžitě potřeba navázat další výhrou. A že venku zatím Reds triumfovali všehovšudy dvakrát...

Naštěstí pro Liverpool bude v úterý na druhém konci barikády přešlapovat jiný tápající mančaft. Leicester sice do nováčkovské sezony vtrhl jako hurikán, od památné přestřelky s Manchesterem United (5:3) ovšem z 21 možných bodů posbíral ubohé dva - a momentálně sedí na samém dně tabulky Premier League.

V sobotu Foxes sehráli atraktivní duel s dalším postoupivším celkem a konečně přitom po 503 minutách protrhli vlastní střeleckou mlčenlivost, QPR ovšem nakonec po výhře 3:2 přeci jen bralo všechny tři body.

Samozřejmě, pro Leicester nejde o žádný konec světa, kór když mu ke 14. příčce schází pouhé tři kroky - teď už je ale načase je opravdu začít ucházet, třeba prostřednictvím bezbrankové remízy, která se mezi Foxes a Liverpoolem narodila u poslední příležitosti vzájemného setkání před více než 10 lety (březen 2004).

Brendan Rodgers se prozatím v lize mohl spolehnout na všehovšudy dva zásahy z dílny hrotového útočníka a zrovna autor jednoho z nich (Sturridge) spolu s dalším, od kterého se branky rozhodně čekaly a čekají (Balotellim), budou dnes vinou zdravotních problémů mimo hru. K dispozici pak Liverpoolu nebude ani stoper Sakho, který se už alespoň poprvé od konce září zapojil do plného tréninku.

Leicester se určitě bude muset obejít bez dvojice Hammond-Upson, která se možná blíží uzdravení, prozatím však nic takového "nehrozí". Za příznivé konstelace hvězd by nicméně mohl být v pořádku David Nugent, kterého od víkendu naráz trápí bolavý kotník i lýtko.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Wasilewski, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Ulloa, Vardy
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Touré, Enrique - Henderson, Gerrard, Allen - Coutinho, Lambert, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Stoke City  (úterý 20:45)
Van Gaalův Manchester United se konečně začíná alespoň přibližovat tomu, co si od něho všichni fanoušci velkoklubu z anglického severozápadu slibovali. Herní projev Red Devils možná sice ještě čítá nějaké mouchy, výsledky se již ale dostavují v uspokojivém ražení - čtvrtou po sobě jdoucí výhru teď ManUtd bude chtít urvat doma proti Stoke City...

Podle nizozemského lodivoda United do toho klání kráčí s nejlepším výkonem v sezoně v zádech, který se zasadil o nekompromisní smetení Hullu (3:0) a další domácí výhru. Mimo menšího výbuchu v úvodním kole nyní Manchester na Old Trafford vyhrál pět ze šesti střetnutí, přičemž tu jednu ztrátu má na svědomí nejsilnější tým soutěže - londýnská Chelsea.

Jestliže tedy loni takzvané Divadlo snů vyloupilo hned sedm různých návštěvníků, tentokrát se domácí stánek ManUtd zdá být opět tou bytelnou pevností, za jakou platíval pod dohledem Sira Alexe Fergusona. A konkrétně Stoke se nezdá být tak úplně předurčen k jejímu vyplenění.

Ačkoliv se Potters na cestách pod manažerem Markem Hughes v dlouhodobém horizontu zlepšili, z minulých pěti výjezdů naplno bodovali pouze na jednom (proti Tottenhamu) a konkrétně v sídle United naposledy uspěli pár týdnů předtím, než českoslovenští fotbalisté v čele s Panenkou oslavili triumf na mistrovství Evropy (1976).

Celkově ManUtd představuje pro Potters tradičně těžké sousto, když jejich únorová radost z Britannia Stadium ukončila pětizápasovou sérii výher slovutnějšího soupeře. Ten dnes na druhou stranu bude poprvé od jeho přestupu z Realu Madrid postrádat hvězdného Ángela Di Maríu, a je tak otázkou, jak se s touto nezvyklou situací popasuje. Wayne Rooney by nakonec měl být připraven nastoupit.

Střed pole se zdá být prokletým teritoriem z pohledu Stoke City. O víkendu totiž Potters nejprve přišli o Steva Sidwella, aby pak pro druhý poločas ztratili také jeho záskok v osobě Glenna Whelana. Oba záložníci teď mohou na vložené kolo zapomenout, přičemž prvně jmenovaného čeká zhruba šest týdnů na marodce. Po kratší nemoci je naopak způsobilý k návratu Phil Bardsley.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Young - Mata, Fellaini, Carrick, Januzaj - Rooney, Van Persie
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Cameron - Walters, Bojan, Arnautović - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Queens Park Rangers  (úterý 20:45)
Uplynulý víkend pro oba celky znamenal něco kompletně odlišného: Garry Monk po domácí remíze s Crystal Palace hořekoval nad ztracenými dvěma body, naopak QPR se muselo z výhry ve vyrovnaném klání s Leicesterem naplno radovat...

I když naplno. Pro Hoops šlo sice o první výhru ve čtyřech kolech, a tedy nesmírně vitální tři body, na druhou stranu ale ani toto vítězství nic nezměnilo na faktu, že Queens Park Rangers momentálně patří mezi trojici sestupujících. Londýnský nováček se tak nyní nachází v postavení, kdy slovy brankáře Roberta Greena na Liberty Stadium bude brát i "nudné 0:0".

Swansea je na tom docela jinak. Kdyby uhájilo všechny body, které letos z vedoucích pozic rozházelo, nacházelo by se v tuhle chvíli pouhý bod za Chelsea - jenže tak tomu ani omylem není, a proto se teď labutě potřebují vlastním fanouškům poněkud revanšovat.

Před domácím publikem přitom Swans doposud byli beze zbytku výteční; ze sedmi návštěvníků odtamtud jediný Southampton odvážel všechny body, a to měl po celý druhý poločas výhodu přesilovky.

Červenou kartu tehdy dostal Wilfried Bony, který se v minulém kole znovu trefil a zůstává nejproduktivnějším střelcem Premier League v tomto kalendářním roce.

Dnes jej přitom bude podporovat kompletní ofenzivní vozba v čele s ekvádorským křídelníkem Jeffersonem Monterem, jenž stihl setřást menší zdravotní neduh. Na marodce takto z významných členů kádru zůstává akorát obránce Federico Fernández.

Bobby Zamora zmeškal sobotní pětigólový festival vinou bolesti v zádech, ta jej však údajně opustila a někdejší forvard Fulhamu bude připraven naskočit. To samé platí i pro levého beka Yun Suk-younga, zatímco trest vypršel Richardu Dunneovi.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Bartley, Taylor - Ki Sung-yueng, Britton - Routledge (Dyer), Sigurdsson, Montero - Bony
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Yun Suk-young - Kranjčar, Henry, Barton, Fer - Austin, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (úterý 21:00)
Popěvky nesoucí se v duchu "vždyť ty ani nevíš, co děláš" byly ještě loni doménou Davida Moyese a jeho štace v čele Manchesteru United; a letos se obdobně zachází také s dalším Skotem. Alan Irvine poslední dobou s West Bromwichem tápe a po třech po sobě jdoucích porážkách by si ho řada příznivců Albionu evidentně přála vidět nezaměstnaného...

V tomto případě jde nicméně do značné míry o přehnanou reakci. Irvine za sebou jednak má pouhých 13 utkání ve funkci a jednak to ještě před chvílí ani nevypadalo tak zle. Mezi pátým a desátým kolem ostatně WBA prohrálo jen jednou a díky třem výhrám utrženým v tomto intervalu dokonce dýchalo na záda elitní desítce. Teprve poté se cosi zvrhlo a Baggies v nadcházejících třech duelech ani jednou nebodovali, ba dokonce neskórovali.

Skotský lodivod se nyní bude pokoušet získat fanoušky zpátky na svou stranu v konfrontaci se soupeřem, který bude jistě těžkým oříškem. Kdyby sezona končila již se začátkem prosince, zahrál by si West Ham napříště evropské poháry, přičemž by měl na kontě všehovšudy dvě prohry v posledních 10 kolech.

Na druhou stranu West Brom má konkrétně na Hammers docela hezké vzpomínky. V dubnu proti nim uhrál jedinou domácí výhru pod dohledem Pepeho Mela, a ta se vzápětí ukázala být výhrou rozhodující v jejich tažení za holou záchranou prvoligové příležitosti. Osamocenou branku zápasu tehdy vsítil Saido Berahino, který je ústřední postavou také toho letošního Albionu - jakkoliv je jeho úctyhodná šňůra pěti zářezů ve čtyřech po sobě jdoucích kolech již dávno minulostí.

Jenom ve dvou ligových utkáních se West Ham od startu loňského ročníku musel obejít bez přínosu Marka Noblea, tento anglický středopolař by však nyní mohl absentovat vinou menších trablí s lýtkovým svalem. Jeho zdravotní stav bude ještě předmětem zkoumání těsně před výkopem, což se bude na druhém konci barikády týkat rovnou dvou hráčů - Pocognoliho s Morrisonem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli (Davidson) - Gardner, Mulumbu - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid (Tomkins), Collins, Cresswell - Noble - Kouyaté, Amalfitano - Downing - Valencia, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Aston Villa  (úterý 21:00)
Dva třináctibodové celky se při úterním večeru střetnou na Selhurst Parku, kde si v nedávné době ošklivě vylámal zuby Liverpool. Tentokrát se na hřišti Crystal Palace představí remízový král uplynulých kol, 16. Aston Villa...

Birminghamští letos prozatím razí heslo "když už, tak už" - v prvních čtyřech kolech třikrát vyhráli a vypadali vážně dobře; pak šestkrát v řadě nebodovali ani neskórovali; a nyní zase třikrát po sobě remizovali. Žádné velké přelévání výsledků z jedné strany na druhou tedy od Aston Villy čekat neradno.

Teď se nicméně do útoku střelecky neschopného týmu opět vrací Christian Benteke, a to by mohl být rozhodující faktor v případné další změně směru. Aston Villu nyní čeká relativně snadný los, a pokud nebudeme počítat onu červenou kartu, Paul Lambert jistě bude chtít proti Crystal Palace přihlížet právě takovému Bentekemu, jakého měl možnost vidět v duelu s Tottenhamem, kdy až do své hloupé červené karty dominoval.

Eagles jsou ovšem jedním z více soupeřů, kterým loni v lize Aston Villa nedokázala vstřelit ani branku, a třebaže šlo tehdy o Tonyho Pulise, rovněž pod Neilem Warnockem aktuálně Londýňané nacházejí defenzivní soliditu. V minulých třech kolech CP ani jednou neinkasovalo víckrát než jednou, a i proto se mu podařilo přerušit ošklivou pětizápasovou sérii o jednom jediném získaném korálku.

Crystal Palace v sobotu uhrálo pěknou remízu na horké velšské půdě, ta však byla částečně vykoupena úrazem forvarda Dwighta Gaylea, jehož start je tudíž v ohrožení. Zcela jistě potom na marodce i pro toto vložené kolo setrvá duo Delaney-Mariappa.

Aston Villa o víkendu málem přišla o dalšího stopera, když Ciaran Clark v jednom okamžiku vypadal být nebezpečným způsobem otřesen. Přesto by se nakonec 24letý obránce k nedostupnému trojlístku Baker-Senderos-Vlaar přiřadit neměl.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Hangeland, Ward - Zaha, Jedinak, McArthur, Bolasie - Chamakh - Campbell
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Clark, Cissokho - Sánchez, Westwood, Cleverley - Weimann, Benteke, Cole (Agbonlahor)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC13103030:1133
2.Manchester City1383227:1327
3.Southampton FC1382324:926
4.Manchester United1364322:1522
5.West Ham United1363421:1621
6.Arsenal FC1355321:1520
7.Tottenham Hotspur1362518:1820
8.Swansea City1354417:1419
9.Newcastle United1354414:1619
10.Everton FC1345423:2117
11.Liverpool FC1352616:1817
12.Stoke City1343613:1615
13.Sunderland AFC1328312:1914
14.Crystal Palace1334618:2213
15.West Bromwich Albion1334613:1813
16.Aston Villa133467:1813
17.Hull City1325614:2011
18.Queens Park Rangers1332814:2511
19.Burnley FC132569:2111
20.Leicester City1324713:2110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1930)

Přidat komentář
vrabejka

10.Pro jasnou výhru LFC a návrat do top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

V Leicesteru těžko, když porazili i nás a to sme vedli 3-1 vás sfouknout 3-0

Reagovat
13

i Vás?

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
adalbertus

první prohra Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Doma neprohrajeme podle mě.

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

superi maju relativne tazke zapasy, musime zo stokou bezpodmienecne vyhrat!

DDG - Young, Rojo, Smalling, Valencia - Carrick - Fella, Herrera - Rooney - RVP, Falcao

2:0

Reagovat
kiwwi

*so

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Lacko_Boh

*Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych nechal RVP dnes na lavičce, Mata podhrot a Rooney s RF na hrot, Mata hrál v sobotu dobře a s Herrerou si rozumí dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ando na plac!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal: "Dokážem zlepšiť každého hráča"

s Andyho udělá nejlepší box to box záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

To je vlakno na trenovanie s/z?

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dneska to musí být tři body, tady ani není místo pro diskuzi.

Reagovat
nani92

tak čau

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs doma snad dáme. Místo Costy bych si na hrotu přál Remyho, ale na 80% bude hrát Drogba. Očekávám o 100% lepší výkon než v sobotu, Tottenham nebude hrát beton, což nám taky pomůže. Skóre vidím na 2-0 nebo 3-1.

Reagovat
Nikikrew

podla mna Spuds prekvapi ako aj nas. Remiza 1-1

Reagovat
kiwwi

Spurs budu vyhravat a Chelsea otoci...toto by som si podal len neviem najst taky typ stavky, kedysi to na betfair mali ako Team A win from behind, ale uz to tam neviem najst

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bude hodně záležet, jestli budou zase Fabregas - Matič hořet zezačátku jak proti Liverpoolu. Když si to pohlídají, tak by neměly ve středu vznikat mezery, tudíž bychom nemuseli dostat brzký gól a zbytečně otáčet.

Reagovat
afc

Tak daj sliepky prvy gol za krasnych 3,85.

Reagovat
Cobra

Nemyslím si, že to moc otevřeme. Za mě hrát stejnou taktiku, jako proti Arsenalu a hrát na brejky.

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

vzdy sa mi pacili tie percentualne odhady

Reagovat
FUnk

to se budes divit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nám odpadl zápočtovej test, takže sem zvolil správnou taktiku a vubec se neučil

Reagovat
kiwwi

nie je horsi pocit ako ked sa zbytocne ucis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

preto sa molo kedy ucim

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Milujem, ked sa hra PL v Utorok a Stredu

Reagovat
smazaný uživatel

takze logika: doma si vedem letos dobre, posledni tri zapasy jsme vyhrali, se Stoke mame obecne dobrou bilanci. Stoke venku nic moc, na OT nevyhrali asi 40 let. Nam chybi ADM jim, dva stredaci a tip 0. ok

Reagovat
kiwwi

lol az teraz som precital to prevko...cely text napisany tak, ze clovek by ani nerozmyslal o nicom inom ako o vitazstve domacich a na konci bum, tip 0

Reagovat
smazaný uživatel

presne. Jako ja se docela bojim aby stoke ten bod neukopali, ale kdyz napisu text timhle stylem a pak 0, tak je to docela vtipny.

Reagovat
kiwwi

to bude nejaka ustohalovina

Reagovat
Usty

Spíš ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

no, s naší obranou to tak taky tipuju. Stoke přestože neni v nijak oslnivé formě, tak nebezpečné být dokáže a šance si během zápasů vypracovává. S naším obranným chaosem zvlášť při standartkách to nebude úplně prdel. horší je, že dneska to ani neuvidím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak posledni tri zapasy jsme dostali 1 gol. pravda prvni pule proti Arsenalu spis jen diky stesti a skvelemu DDG, ale druha pule uz byla vzadu dobra.

Reagovat
kiwwi

jak pise simon vyssie, nejde o ten tip, ale o to, jak k tomu tipu to prevko vobec nevedie

Reagovat
Swarley

musíme pokračovat v držení míče jako v zápase s CP a Hullem, to prostě eliminuje šance hostujícího týmu...zbytečná kritika, že to je nuda, naopak nám to strašně pomáhá a odlehčuje to obraně...potřebujeme prostě i dnes být silní na balonu, což se nám v posledních domácích zápasech fakt dařilo...

Reagovat
cristiano.K.

Kdyz jsme ty standartky uhlidali i my se štěstím, tak vy taky

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke ještě letos nedal gól ze standartky btw.

Reagovat
vodka

to nic nemeni na tom, ze to jsou vzdycky nebezpecne situace. A minimalne po jedne pak gol davali, tam byl ještě Shawcross ve vápně...

Reagovat
fantomas

Preview je taky objektivní, tip subjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že když bys neměl rád United, tak dáš 2, protože to prostě Stoke přeješ? Snad i tip by měl vycházet z poměřování nějakých objektivních faktů a následný pravděpodobnosti. Jinak to v jakým duchu je to psáno sice 0 nevylučuje, ale to že to vypadá fakt směšně to taky nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. ja nemam nic proti tomu tipu jako takovemu. ono to slo totiz podat jinak, jako ze obrana se sehrava, Stoke musi zabrat a hned by to taky vyznelo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Jezisimarja, preview neni roman. A nejaka nula fakt neukazuje na nejakou mou nenavist ci co. Ste fakt legracni.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

a kto hovori o nejakej tvojej nenavisti

Reagovat
fantomas

Nevim, Cartman tam neco zkousel naznacovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsem převádět tu tvoji subjektivnost.

Reagovat
fantomas

No.. a uplně nesmyslně si ji vyhnal do extrému.

Reagovat
vitasrp

Mně teda přijde naprosto šokující, že se tu vůbec ten ti řeší, respektive se diskutuje nad tím, jak to vypadá ve vztahu k samotnýmu textu.. Jak kdyby to nebylo úplně fuk..

Nicméně tady se občas řeší kdejaká kravinka..

Reagovat
fantomas

Jono

Reagovat
smazaný uživatel

tak me prekvapilo, ze se to tak rozjelo. byla to spis takova poznamka na okraj, cekal jsem ze tak max jeden clovek da a jeden a tim to zhasne.

Reagovat
smazaný uživatel

pockej, ja to neberu jako nejakej projev nenavisti. Sam nahore pisu, ze z te remizy mam docela strach. Jen jsem rekl, ze mi to nedavalo moc smysl jak to bylo napsane, kdyz v celem preview davas najevo, ze vsechno svedci ve prospech United. Tak me to jen pobavilo.

Reagovat
fenixLFC

tak ako on pisal ze preview je objektivne, tak tam len proste dal fakty ktore su osobne nezaujate. lenze napriek tomu si autor (subjektivne) mysli, ze by to mohlo skoncit remízou. Totot nie je tiperska stranka, kde bude odovodnovat ten tip

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Zaprvý ne všechno (je tam ten Di María); zadruhý sem dával najevo, že ManUtd NEPROHRAJOU, ne že vyhrajou; a zatřetí... už toho prosim nech.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

mohl jsi dát aspon 10

Reagovat
fantomas

To by vypadalo jeste smesnejc.

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že 0 se s tim, co píšu v preview, vlastně ani nijak nevylučuje.

Reagovat
Nikikrew

ved to bolo to iste aj pri nas proti WBA a to bol tip este 10

Reagovat
terry

Jsem zvedavy, jestli Mourinho zase neprotoci sestavu. Je to sice Tottenham, ale nemuzeme prece porad hrad tu stejnou jedenactku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si na 99% jistý, že bude hrát stejná sestava. Možná nastoupí na křídle Ramires, jestli se zase nezranil.

Reagovat
terry

Na 99 procent jisty, nebo na kridle Ramires? To si asi budes muset vybrat, dohromady to moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

posetri costu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ted na to cumim, hrad? redaktor jak prase

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Tak terry sem akorát čas od času přijde napsat o Čechově smutné situaci a jinak se tu tolik neangažuje. Ale chyba komická no

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si ani nevšiml.

Reagovat
FUnk

Reagovat
afc

On this day 2004, Arsenal's 49 game unbeaten run came to an end, after awful refereeing and a cheating

Reagovat
Lacko_Boh

škoda že sme začali s novym runom minuly tyžden,bolo by to epickejšie keby od dnes

Reagovat
Lacko_Boh

ale to by sme dnes museli hrať ty debilll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Hlavne som debil ja.Ten zapas pred desiatimi rokmi sa dnes nehral,minimalne o mesiac skor.Bol ten text pod videom,ktory mi pred chvilou prisiel na fb ako novy prispevok.

Reagovat
Lacko_Boh

hej mesiac dozadu tu tušim bola aj diskusia o tom nevadi

Reagovat
kiwwi

zdalo sa mi ze ten zapas sa hral nejak casto

ale za pripomenutie to stoji

Reagovat
Lacko_Boh

to určite,občas sa prichytim ako vam prajem ale zapasy ako tento ma dostanú do normalu

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

dik za pripomenutie

http://youtu.be/mM747L9Wf8M

najkrajsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To jen svědčí o vaší mentalitě

Reagovat
kiwwi

jj, tej vitaznej

Reagovat
Nikikrew

vitaznej s pomocou rozhodcou? gratulujem...

Reagovat
kiwwi

rozhodcou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to byla neskutečná tlačenka pro united..Fergie efekt no. To vám ted chybí. Nejlepší je hláška: Mike Riley who has given united 7 penalties in a last seven matches :-D

Reagovat
Nikikrew

Nebolo to nahodou niekedy na konci Oktobra predsa?

Reagovat
afc

Tak nejak to bolo.Sa mi zda,ze v 10 kole sa to hralo.

Reagovat
afc

Dobra pamat

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši koho by jste dali do Fantasy do brány? Mám nechat Davida nebo někoho jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

to zalezi spis na tom jestli chces nejak usetrit nebo tak. ale DDG stoji 5.5, Fabianski, Forster, Lloris podobne, takze tam ta zmena asi nema moc smysl. Courtois zas 6 a ma momentalne tech bodu i min...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždycky střídám Forstera a Fabse. Teď mám druhého jmenovaného.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze se minule persan trefil...takhle bude hrat asi i dneska...radeji bych tam videl nekoho jineho (wilsona? )

posadil bych i Matu...minuly zapas opet ukazal,ze je priposranej dat prihravku dopredu a uz jsem s nim ztratil totalne trpelivost...zamrzi,ze se zranil di maria,protoze ten diamant carrick - di ma,herrera-rooney by mohl byt super

Reagovat
smazaný uživatel

tys s nim ztratil trpelivost uz nekdy na zacatku cervence.

Reagovat
r.mrazik

myslel jsem,ze po tom jeho dobrym vykonu,kdy dal rozhodujici gol se trochu zvedne...ale proti hullu,kdy mel prave dost moznosti se ukazat,tak se vratil k minulosti

opravdu se mi vubec nelibi jak hral...je to hrozne priposrany alibista...fakt se mi jeho hra vubec nelibi

Reagovat
kiwwi

no neviem, ale kritizovat Matu po zapase s Hullom uz smrdi najvacsim zaujatim pod slnkom

Reagovat
r.mrazik

hele....uplne v klidu...a muzu to klidne rozepsat proc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo je připosraný, ale Mata určitě ne, třeba ten 2. gol proti Hullu zařídil on přesným pasem na Andera

Reagovat
kiwwi

+ na podnose pripravil Falcaovi tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tam má za u mě respekt, mohli klidně střílet sám

Reagovat
smazaný uživatel

mohl´*

Reagovat
smazaný uživatel

ale trochu sebevedomejsi by mohl byt.

Reagovat
smazaný uživatel

i na toho Falca sla prihravka DOZADU.

Reagovat
r.mrazik

vsiml sis,ze to byla snad jeho jedina prihravka smerem dopredu??

a to myslim naprosto vazne

Reagovat
Arbiter

má podle statistik 5 klíčových přihrávek

Reagovat
r.mrazik

ty statistiky...by me zajimalo,kdo to dela a kdo urcuje klicovy

po pravde jsem zapas videl do nejaky 80 (?) minuty,takze tu sanci Falcaovi,o ktery tu kluci pisou,jsem nevidel...ale do te doby se mi proste nelibil...jaky rozdil oproti nemu je takovy herrera...

Matovo hra nabeh-vraceni mice nazpet,pripade nahravka bekovi do strany a uprk smerem dopredu ke stoperum mne uz totalne omrzela...jeho neochota hrat smerem dopredu,ale zasadne nazpet nebo do strany je desna...

neee,fakt ne...

jestli nastoupi dneska,tak prosim...vitezna se nemeni,ale doufam,ze se konecne probere (coz teda doufam uz pekne dlouho)...jeho alibismus mi ale hrozne pije krev

Reagovat
r.mrazik

a ted si porovnej prinost hry Maty a Herrery,kterej ten mic dava vic smerem dopredu....to je jak nebe a dudy...ja proste na statistiky uz nehraju

Reagovat
j_mrazik

Podle statistik měl Lucas snad nejvíc odebraných balonů z celý PL a jak to přes něj hořelo.

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak...nechci to nejak znevazovat,ale statistika by mela byt pomocna vec a ne primarni a neni urcujici smerem ke kvalite hry danyho hrace....a rozhodne neni pravda ma dobry statistiky = hraje skvele...

proste fuck off cisla...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem chvili myslel, ze si pises sam se sebou...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

a k tem sancim...krasne jde videt,jak se napise...mata mel 5 klicovych prihravek...z toho dve jsou prihravky uprostred hriste a jeden zahrany mic z prave strany z nouze (ac ten kop byl super)...a uz jsme na dvou...

cisla,cisla,cisla...

Reagovat
vodka

tak pokud je to přihrávka do protiútoku, tak nevim, proč by se tam počítat neměla...

Reagovat
r.mrazik

to at se pocita,to mas pravdu...

Reagovat
Talker

Ono i posunutí o 3 metry může být klíčové, když pošle míč skrz linii na útočníka, který jde pak sám na golmana. Nebo ve vápně o 2 metry.

Reagovat
r.mrazik

jj...to mas pravdu,ale to v tom zapase nejak nebylo no...jen jsem tim chtel ukazat,jak jsou sipky a cisla zavadejici

Reagovat
r.mrazik

no a prece z toho jde videt,jak mata hraje spis do sirky,kdezto herrera vice kolmo

jedina delsi kolma prihravka je tam ten centr na herreru...vsak mam pravdu...zadna prihravka za obranu,zadna kolmice do vapna...proste nic...jde to videt i z tech vasich statistik...na to,ze je mata temer podhrotovy hrac,tak i podle tech "sipek" je desny

totalne to jde videt...koukni na ty prihravky do stran...jsem rad,ze mam pravdu

a jen...z zadny obrazku ale nikdy neuvidis,kolik moznosti a utoku treba hrac zbrzdil,kolik hrat mohl dat mic z prvni,kolikrat mohl nekoho vysunout,kolikrat radeji mohl hrat vic kolmeji...a celkove jeho prinos utocne hre...jeho dobre/spatne nabihani...jeho ochota hrat a podobne...

neco cislama nahradis,ale proste cisla nejsou urcujici...

Reagovat
Counter

Amy Lawrence, novinářka Guardianu, autorka knížky o Unbeatenu a fanynka AFC vyhrála včera cenu "Writer of the Year" na FSF Awards a Arseblogger získal cenu "Blogger of the Year".

Arsenalu prostě fandí nejšikovnější lidi

Reagovat
kiwwi

a je v tej knizke o Unbeatenu zmieneny aj ten zapas vyssie?

Reagovat
Counter

Nečetl jsem ji ještě, ale určitě tam bude rozpitvaný i on.

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Stejně je škaredá.

Reagovat
Counter

Protože novinařina je o vzhledu Jsi jak Donald Trump.

Reagovat
smazaný uživatel

strašné kraviny sa riešia, neuveriteľné.

Reagovat
Counter

Však omluva kvalitní, je to prostě jen naivka.

Reagovat
vitasrp

Jako jestli za tohle dostane trest, bude to vážně neuvěřitelný.

Reagovat
r.mrazik

desna doba...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, že tohle vůbec někoho pohorší.

Reagovat
r.mrazik

tahle superkorektni doba v evrope je stejne uz napresdrzku

Reagovat
j_mrazik

V US nesmíš do mailu lidem, které neznáš přímo, třeba kolegové z externí firmy, tak jim nemůžeš poslat Merry Christmas, protože by je to mohlo urazit, protože to nemusí reflektovat jejich náboženství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a kdybys poslal kolegyni Merry s nejakym nadrem,tak jsi uz totalne v prdeli

Reagovat
j_mrazik

Nádorem nebo ňadrem?

Reagovat
r.mrazik

klidne s obojim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas a domingo ti vysvetlia co je pravy rasizmus

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Manchester United are preparing a £25m bid for Tottenham goalkeeper Hugo Lloris, with Real Madrid interested in David de Gea. (Express)

Manchester United are keen on Atletico Madrid central defender Diego Godin and may make a bid in January. (Telegraph)

Arsenal and Liverpool are considering making a £12m move for Manchester United striker Javier Hernandez. (Star)

Anderson is close to leaving the club, with a number of Brazilian clubs interested. (Squawka)

Real Madrid are prepared to sell Karim Benzema with Manchester Utd, Liverpool and Arsenal lying in wait. (Express)

United remain interested in signing Mats Hummels from Borussia Dortmund. (Express)

Reagovat
r.mrazik

prodat Davida by me neskutecne mrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze Real bude chtit prave toho Llorise.

Reagovat
r.mrazik

idealni pripad

Reagovat
Counter

Pro všechny zúčastněné

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

mně by mrzelo i kdyby odešel Andy

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Cobra

25mil?

Reagovat
afc

Isto mame zaujem o Hernandeza

Reagovat
Swarley

De Geu musíme udržet za každou cenu, stoper musí přijít už v zimě...

Reagovat
teenz

To jsou slušný hovna. Karim a brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem. Lloris nedávno podpísal novú zmluvu, aj keď to v podstate v dnešnej dobe málo znamená, je to aspoň istota, že si Levy môže za neho pýtať peknú sumu. A ako bolo jeho zvykom, očakávam, že si bude pýtať minimálne 30 miliónov, a to mu v januári nikto za brankára nedá

Reagovat
smazaný uživatel

já pochybuju o tom, že ho udržíte bez LM

Reagovat
Cobra

30mil. za nejlepšího brankáře na ostrovech? 35 minimum, co Levy užiduje

Reagovat
smazaný uživatel

a ne, ja tu debatu o tom kdo je nejlepsi na ostrovech nezacnu... i kdyz verim, ze by si Tottac tech 35 rekl. a celkem i proc ne.

Reagovat
FUnk

levy urcite nekoho proda do MU a jeste huga za 25

Reagovat
smazaný uživatel

Chuba včera zasa hetrik za rezervu. Wow, za chvíľu bude na úrovni napriemerného liverpoolskeho talentu, ak to takto pôjde ďalej. Som zvedavý, či sa u nás presadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz keď bude mať na nášho Messiho

Eleven-year-old "Irish Messi" set to join Liverpool

http://www.independent.ie/sport/soccer/elevenyearold-irish-messi-set-to-join-liverpool-30790444.html

Reagovat
SunFells

To je husté, jak může mít jeden jen účes jak kokot a někdo z něho "udělá Messiho"

Reagovat
SunFells

Wtf, v úterý?

Reagovat
Arbiter

místo Ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

takže Tottenham má voľno?

Reagovat
Miguel19

Dneska ano.

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mam silny pocit, ze dnes slepice vylupia Stamford Bridge.

Reagovat
Miguel19

Já taky..

Ale zítra zase CFC porazí Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

bych se u tech zidaku ani nedivil, ale zitra aspon dostanou nalozeno na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

antisemita

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Majitel čukotky pochází z židovské rodiny ne? Blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

*zajtra samozrejme

Reagovat
vitasrp

Tím jsem si taky prakticky jistej..

Ale mimochodem - kdy to vlastně Tottenham naposledy na Stamfordu vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak prave - aj stastie sa musi raz unavit

Reagovat
fajdax

To neni stesti.

Reagovat
Talker

Od těch podlých křiváků bych se nedivil ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, Costa nehraje, tak aspoň budete mít na hřišti o jednoho míň.

Reagovat
Talker

Tak vás vypíchá Remy nebo Drogba. Případně Oscar, Hazard nebo Fabregas. Případně Terry, Cahill nebo Braňo. Nebo Azpi a Willian.

Těch možností je hromada.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná arogance...

Reagovat
vladis271

a ked už aj on. A potom sa mi Arbiter diví, keď tú aroganciu spomeniem.

Reagovat
Talker

Počkej, to není o aroganci - vykuchat kuře by měla zvládnout i naše juniorka, natož Ačko.

Reagovat
smazaný uživatel

Až někdy budeme hrát s Vitesse, tak uvidíme.

Reagovat
Talker

Já myslel naší juniorku, ne rezervu...

Reagovat
smazaný uživatel

vaše juniorka = budoucí rezerva

Reagovat
smazaný uživatel

ne, podle arbitera je prodame se ziskem

Reagovat
smazaný uživatel

willianovi jsi fakt evidentne letos odpustil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

To byla spíš masivní urážka slepic, ale tak dobře Letos mi tolik nevadí, snaží se více dopředu, což je hlavní důvod moji lonské kritiky. Ale stále je i za stopery v pravděpodobnosti dát gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Je fajn, že se hraje až zítra a člověk se může po víkendu konečně vyspat

Reagovat
r.mrazik

urcite to tu uz bylo...ale https://vine.co/v/On3vUw6WLp7 ??

Reagovat
Swarley

se měl zranit u těch vývrtek

Reagovat
r.mrazik

ale za styl ma rozhodne plny pocet bodu

Reagovat
SunFells

fm hráč btw

Reagovat
smazaný uživatel

wau..genialny napad

Reagovat
r.mrazik

hah...to je taky slusna vec...uz vidim to reklamni oddeleni....kazdy rok vymyslet neco se svislyma pruhama...tak je proste otocime!!

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než současný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Verim ve výhru,urcite nastoupi Gerrard,ted jde o to kde. Strasne rad hych videl i Cana,ktery od dobreho zapasu s CFC hral nepochopitelně jen 15. Minut. Mohl by se trefit Rickie btw: za posleeni tri zapasy se stal aktuálně nasi nejlepsi posilou v pomeru vykon/cena

Reagovat
j_mrazik

A že má teda ten Rickie pořádný konkurenty na pozici "nejlepší posila" (bez ohledu na cenu).

Reagovat
smazaný uživatel

Co je toto zase za sracku

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvůj komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

ach

Reagovat
j_mrazik

Málokterá vaše posila z letního přestupáku se vyloženě povedla, takže není těžké být nejlepší posilou.

Reagovat
cristiano.K.

to je pravda, spíš je to překvapivé k tomu úvodu,kdy byl fakt hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napisat, ze nema konkurenty, vzhladom k tomu, ze bol v lete posila, od ktorej sa ocakavalo najmenej, je blbost. To, ze tie posily hraju hovno je vec druha.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě mu k tomu nahrálo zranění jeho konkurentů v útoku. V úvodu sezonu vypadal,že by nemohl hrát ani za béčko, z posledních tří zápasů byl tří golů z celkových čtyř.

Reagovat
j_mrazik

Tak on asi hraje tak nějak pořád stejně a pak záleží na záloze, pokud mu tam jsou schopný něco solidního dodat, ne?

Reagovat
cristiano.K.

on je typ útočníka,který je hodně závislý na záloze, ale proti těm dřevorubcům ze Stoke byl schopen vyhrát většinu soubojů

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

A nejsympatičtější posilou by byl i kdyby nedal ani jednoho fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem krásně prospal a zdálo se mě že sme dneska vyhráli 5-0 tak uvidíme

Reagovat
Infernoqt

Co tak koukám, tak Jones by si mohl prodloužit pobyt na marodce o další 3 týdny.

Reagovat
Zaschrona

Az na jednu vyjimku dneska snad same aspon neprohry domacich.

Reagovat
vrabejka

Bryan Swanson ‏@skysports_bryan 20 spřed 20 sekundami

FA contacts Mario Balotelli to seek observations over recent posting on social media. Has until 6pm on Friday to respond. #SSNHQ

Co se stalo? Nevite o tom nekdo neco?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/sport/0/football/30289692 trapna FA, trapny rasismus, nemaji co delat

Reagovat
smazaný uživatel

z toho co pise, je Mario cerny zid. Uz chybi jen aby byl zrzek.

Reagovat
cristiano.K.

proč najednou se zvedl kurs na MU z 1,4 na 1,5?

Reagovat
kiwwi

k bookmakerom sa dostal fantomasov tip v prevku

Reagovat
cristiano.K.

hlavně ta analýza všechno na svědčuje tomu,že to bude jednička, ale můj feeling je 0, nutno říct,že to opravdu není nic proti ničemu. Ten tvůj cítak tu byl taky kdysi slavnej

Reagovat
fantomas

Jisteze neni,delaj, jak kdybych tam tipnul 5:0 pro Stoke, vtipalci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

If Manchester United sign V.Valdes, it'll be to replace A.Lindegaard. [ Sport ] #MUFC

Reagovat
kiwwi

to je sprava spred 2 tyzdnov? sak Valdes uz od nas odisiel pred a obe strany potvrdili ze k nam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

ne neodešel, pořád trénuje v Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Gines Carvajal (agent Valdes): "Victor is still training in Manchester. Very soon he will be playing again."

Reagovat
smazaný uživatel

treba tam trenuje nekde na placku v parku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je šok

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky Chelsea. Takové videa vždycky zahřejou.

https://www.youtube.com/watch?v=2Sxy5MnK5eY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni Slepičáku

Reagovat
vladis271

OT: Fury

Natočiť taký majstrštyk a potom to zabiť poslednou polhodinou.

Reagovat
FUnk

njn nesmrtelni amici, ale aspon ukazali silu Tigeru

Reagovat
Liquid

Leicester dnes vyhraje

Reagovat
vladis271

a ked nie, zas budeš fňukať ako mnule?

Reagovat
Liquid

já nefňukal, jen jsem konstatoval, že jste měli víc štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si fňukal a fňukat budeš i dneska.

Reagovat
fenixLFC

yop, lebo lucasova sanca sa nerata

Reagovat
Liquid

přesně tak, je to to samé jako by měl před sebou půlku prázdné branky Hibbert

Reagovat
Liquid

Burnley - Newcastle 0:2

Leicester - Liverpool 3:0

MANU - Stoke 2:1

Swansea - QPR 1:1

WBA - WHU 2:3

Crystal Palace - Villa 0:0

Chelsea - Tottenham 4:0

Everton - Hull 3:1

Sunderland - Man City 0:0

Arsenal - Soton 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to asi ne !!!! Tobě přeskočilo nebo co?

Reagovat
Cobra

Proč by mu mělo přeskočit? Typický fanoušek Chelsea no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já narážím na to,že by to bylo pro CFC až moc dobré. Jinak ten výsledek s Slepicemi je reálný , to bych mi i opalcoval

Reagovat
smazaný uživatel

.... mu i opalcoval.

Reagovat
Liquid

Až moc dobré ? Soton by zůstal nadostřel....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se furt opakovat - Soton nemá šanci být na konci ani 5. !!!!!! Takže ten mě vůbec nezajímá Myslel sem Leicester,Sunder. a Tragédy. To by bylo až moc krásné.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

že sa ti tento žbletok aj chcelo písať. Prote si mal napísať Chelsea rulez všetci osttatní sucks a ušetril by si si námahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce bude stačiť, keď okolo hovna len prejdeš a nebudeš to ďalej hlúpo komentovať. Inak za námahu reagovať....

Reagovat
Marv

Burnley - Newcastle 1:2

Leicester - Liverpool 2:0

MANU - Stoke 1:1

Swansea - QPR 3:0

WBA - WHU 2:3

Crystal Palace - Villa 0:0

Chelsea - Tottenham 0:2

Everton - Hull 1:0

Sunderland - Man City 1:4

Arsenal - Soton 2:1

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Wat

Leicester si měl uhrát body v minulém kole, teďka nechť je přenechá hostům. A borci ze Swansea už by taky mohli zabrat, dneska by to bylo tuplem záhodno.

Reagovat
smazaný uživatel

mám pro vás zaručený tipy na dnešní meče volové, jsou to naprostý TUTOVKY

dneska ještě zadarmo jo, přístě už si budu účtovat, takže pokud máte trochu tý inteligence tak sázejte tohle, hlavně se nebojte, všechno sem vyřešil, takže baráky, auta, zlatý řetězy.....prodávejte a vyhrávejte volové

Burnley - castle: 2 tým(newcastle) dá gól v prvním poločase,

heaton z burnley slíbil za kufr peněz, že pustí jakoukoliv šmucku

United - stoke: rooney gól,

je už domluvenej, prej za tomá slíbenou novou transplantaci za free

palace -at.villa - v ukání nepadnou více než 2 goly - mluvil sem s chamakhem a campbellem a zaručili se že nedaj gol, pokud první neskoruje villa, s těma bohužel nevyšla domluva, generální o tom nechtěl slyšet, ale ti ho stejně nedaj, sou v útoky jaloví

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám to . Prodám babu,byt,vyberu vše z banky a jdu do Tipu. ..... Joo a díky

Reagovat
madridcan

Kedze ta ojebali v Brazilii a do Europy si doplaval na pltke s Wilsonom, tak neviem zaco chces podavat...

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu díš no.....

Reagovat
FUnk

Reagovat
Liquid

no víceméně souhlasím

Reagovat
Tywin Lannister

letim do banky vytáhnout všechno co mám, vánoce nevánoce, a ještě nějakou rychlou sms půjčku , jo budu bohatej

díky kámo, máš to u mě

Reagovat
dantetomas

Ja su milionar

Reagovat
Swarley

No sign of Wayne Rooney getting off the ‪#‎MUFC‬ bus.

tak snad šel pěšky, protože dneska ho budeme potřebovat

Reagovat
Pigeon

možná na ukrajině dojel

Reagovat
mithro

No Wayne Rooney off the team bus says @CraigJamesWall. Looks like he misses out altogether tonight. #MUFC

este, ze tu bol ten tutovka tip, ze da gol, inac by som sa zacal bat

Reagovat
mithro

tak wilson vraj zacina, zemiak nist

Reagovat
Swarley

tak to nejspíš Wilson a Robin

Reagovat
wild

tak to je jasne.. Falcaa neda do zakladu. Kym dobehne treningovy deficit tak sa znova zrani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

skurvenej pici.. neni mozno ako sa to vsetko jebe stale

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Stoke: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Young, Herrera, Fellaini, Carrick, Mata, van Persie, Wilson.

Reagovat
I am Mancunian

falcao nema sancu

Reagovat
mithro

wilson hattrick, pod synu

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti Wilsonovi, ale to nebude hrát RF ani když nemůže Rooney?

Reagovat
EXoRcIsT

pekna skoda Rooneyho ale radsej nech sa vylieci a nech je ready na Southampton

Reagovat
mithro

ale tiez, zemiak konecne nejaka forma a zrani sa. to po navrate zas bude trvat, kym sa chyti

Reagovat
smazaný uživatel

no zajimava sestava. Tak snad se Wilson predvede a Persan navaze na ten parani gol.

Reagovat
wild

De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Young, Herrera, Fellaini, Carrick, Mata, van Persie, Wilson

Reagovat
wild

Subs: Lindegaard, Blackett, McNair, Fletcher, Januzaj, Falcao, W.Keane

Reagovat
Bennhy

Liverpool's XI: Mignolet, Manquillo, Johnson, Toure, Skrtel, Lucas, Gerrard, Henderson, Lallana, Sterling, Lambert.

Substitutes: Jones, Lovren, Coutinho, Moreno, Allen, Can, Markovic.

Reagovat
SunFells

Panečku jaká defenzíva

Reagovat
I am Mancunian

tak je to 6 bodovy zapas zase

Reagovat
SunFells

Já myslím ty hráče základu.

Reagovat
LGT

nadšenej z toho teda nejsem... ale to sem nebyl aj u minulé sestavy a nakonec byly 3 body, tak uvidíme

Reagovat
Infernoqt

tak aspon, že Herrera má základ

Reagovat
r.mrazik

wilson

Reagovat
Miguel19

Pak že je na Wazzinku spolehnutí

Reagovat
Infernoqt

po minulém zápase sotva chodil, nečekal jsem jeho základ

Reagovat
kiwwi

James Wilson's gonna score 20 million goals tonight and we're gonna win the league YEEEESSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bych radši viděl Radamela

Reagovat
smazaný uživatel

parádny komentár

Reagovat
kiwwi

Aj ten tvoj

Reagovat
LGT

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Mignolet, Johnson, Toure, Skrtel, Manquillo, Gerrard, Henderson, Lucas, Lallana, Sterling, Lambert

Snad se Can dostane na hriště v prubehu zápasu místo Steveho. Glena Brendan musí zviditelnit aby jsme ho prodali za co nejlepší cenu :D

Reagovat
13

Tohle se mi moc nelíbí, uvidíme jak to bude vypadat na hřišti, ale já bych to takhle nestavěl.

Reagovat
afc

Ze neda United 3 goly 1,46.Je to realne mufani?

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím za 1,26

Reagovat
kiwwi

da sa to kludne hrat aj za kurz 2

Reagovat
smazaný uživatel

jo? kde?

Reagovat
kiwwi

betfair

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa určite ne

Reagovat
smazaný uživatel

teda nie, nedá a áno, je to reálne.

Reagovat
afc

Tak nalozene.United neda 3 goly,LFC neda 3 goly,Arsenal 1a dve liveka k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Morena.

Reagovat
LGT

Reagovat
fff

Kupit Morena a hrat na LB Hlena...

Reagovat
vrabejka

ma lepsi formu

Reagovat
fff

Dat golba mat formu su dve odlisne veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Ty sleduješ LFC jen na twitteru a livesportu viď?

Reagovat
vrabejka

ne udelal min chyb v defenzive nez Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LGT

A po výkonu proti Chelsea nestavět Cana

Reagovat
tomasinho

Demence.

Reagovat
smazaný uživatel

By pak nezbylo místo na Gerrarda. To si nemůžeme dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale mal hrať José

Reagovat
smazaný uživatel

Joel Campbell za Arsenal pravidelně nenastupuje, díky čemuž chce londýnský celek opustit. Podle spekulací anglických médií se pokusí nadějného útočníka získat ligový konkurent West Bromwich Albion.

Nevím jestli by od arsenalu bylo rozumný posilovat přímého konkurenta o střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Odkedy je stred 6 flek?Troska nevyslo,ale nevadi.Snad nabuduce das lepsi vtipek.

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou sem izy vyucil kemko

Reagovat
smazaný uživatel

kua je to volaakési dlouhé

Reagovat
smazaný uživatel

to počúvam často

Reagovat
13

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nani92

máš rád Češky hej?

Reagovat
afc

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A i říkáš často, předpokládám.

Reagovat
kiwwi

volaakesi

Reagovat
smazaný uživatel

žirafí krk

Reagovat
kiwwi

@Kai Wayne

"I really hope someone said to James Wilson 2 years ago, "In 2014 Jimmy, you'll be up front with Van Persie, keeping Falcao out the team."

ako je to fakt brutal, ked sa na to tak chlapec pozrie

Reagovat
chicuita

nekdo HD stream na United pls ?

Reagovat
aragorn

HD na Liverpool bude?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík dobra duša

Reagovat
smazaný uživatel

kokot tam je manure

Reagovat
smazaný uživatel

říkal HD..

Reagovat
smazaný uživatel

A komu to cpeš? Poslal jsem to, co mám a kde by měl být Liverpool. Jestli se ti to nelíbí, tak se dívej jinde.. mě je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam United dokonce.

Reagovat
nani92

Reagovat
chicuita

diky

Reagovat
smazaný uživatel

A komu to cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem sám na sebe, tak nebreč prosímtě.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
Bennhy
Reagovat
aragorn

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papos182

Snad bude Gerrard nejvysunutejsi z te stredove trojky.

Reagovat
wild

Carrick kapitan

Reagovat
Sandstorm

Radši bych teda viděl Falcaa. Wilson má ještě čas...

Reagovat
Swarley

tak Falcao podle všeho prostě ještě není po zranění ready, což je dobrej tah...pokud není připravenej, tak nemá cenu ho zase nechat zranit...kdyžtak nastoupí během zápasu...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

pice Liverpool je na streamsp

http://streamsp.com/hd2/index3.html

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na ten stream nahoře.. tam je United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Prekvapuje me, ze se divis. Vzdyt i o vikendu byl preferovan LFC (hlavni stream) pred ManU (sekundarni stream).

Reagovat
vladis271

by som sa len opakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

link na United s anglickým komentářem pls??

Reagovat
jenage
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Coutinho10

co tam troubej to je jak v cirkuse

Reagovat
Swarley

ale dneska dá Fella gól hlavou z rohu, kopne to konečně někdo líp než Angel...

Reagovat
wild

tak RvP to kope uz posledne dva zapasy aj tak

Reagovat
Swarley

hm, jsem chtěl kamuflovat, že jsem z těch posledních zápasů viděl jen poločas...nevyšlo to hodně brzo...

Reagovat
wild

Reagovat
vrabejka

dobry stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB
Reagovat
Infernoqt

Persie už ve svém živlu

Reagovat
Swarley

jo to byl Young, no tomu bych to taky nenahrál, už jsem chtěl nadávat...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla skoda, kdyby mu to dal, treba by dal ten jeden dobrej centr za zapas co ma..

Reagovat
jenage

Říkal jsem si to samé.

Reagovat
Sandstorm

Herrera jak to radši nedal na Younga

Reagovat
smazaný uživatel

de laet vyzera jak odrasteny chlapec zo Znameni

Reagovat
EXoRcIsT

Dobre som pocul ze povedal na digisporte Stoke Shitty

Reagovat
smazaný uživatel

lucas dal strelu svojho zivota a mu zblokuju

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou střely Takový šouláky.

Reagovat
13

Lucas za sebou neustále nechává díru a stopeři jsou tam samotní proti 2 hráčům, tohle nás bude ještě mrzet. Jinak jeho střela byla hezkým založením protiútoku

Reagovat
fff

Ci Lucas si Gerrard, stoperi nie su poriadne zabezpecovani zalohou uz dost dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by měli ti stopeři hrát trošku blíž tomu záložníkovi.

Reagovat
13

A nemyslíš, že se stopeři musí taky trochu přizpůsobit protihráči? Hrát neustálou ofsajdovou past je sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale jsou situace, kdy jsou prostě hrozně daleko. Takovej prostor by nezvládl pak kontrolovat ani Matič. Navíc Lucas je taky průměrák.. nedá se nic dělat, když nikoho lepšího na ten post nemáme.

Reagovat
Infernoqt

Persie 3 přihrávky a 2 k soupeři

Reagovat
chicuita

nekdo dalsi link na united ? tady ten spadl

Reagovat
smazaný uživatel

taky by se hodil.

Reagovat
mithro

ander no fck way

Reagovat
Arbiter

Begović Herrera

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

omg

Reagovat
niflheim

Anderko

Reagovat
nani92

Robin

Reagovat
vrabejka

Raheeme co zas vymyšlaš stačilo to vystřelit

Reagovat
Infernoqt

ho Ramos učil kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Andeer

Reagovat
fff

Skrtel tak sa nechat odstavit jak ziacik

Reagovat
fff

Mignolet

Reagovat
Godwinson

Mignolet

Reagovat
13

Mignolet

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet tragéd

Reagovat
Minister

Mignolet

Reagovat
tomasinho

Mignolet

Reagovat
TopinB

Reagovat
wild

Young

Reagovat
13

A Cambiasso

Reagovat
vrabejka

MIGNOLET Ještě že to tak dopadlo

Reagovat
Infernoqt

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goool, krása

Reagovat
mithro

to bola akcia, mas stastie ander, marvaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Minister

Reagovat
C0br

fellaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

Strašná díra

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Liverpool jsem přepl ve správný okamžik

Reagovat
TopinB

Co to tam kurva prováděli scouseři?

Reagovat
13

To je na vystřídání normálně, zlatej Jones

Reagovat
13

Hlavně ten námaz, gol byl smolnej.

Reagovat
fff

Gol mal podla mna Skrtel bez dalsieho oddrbat prec zo sestnastky alebo na roh.

Reagovat
Infernoqt

a Herrera zase asistence

Reagovat
Swarley

Fella, já to říkal

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mimalu

Reagovat
wild

FELLAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Flamex

pičus simon

Reagovat
niflheim

Fella

Reagovat
vrabejka

Zase hoříme jak papír neskutečně Glen OUT, Škrtěl OUT!

Reagovat
Darren Fletcher

mame stream, ktory nesekne sekundu po gole a potom uz vidim kkt?

Reagovat
fff

Skrtel sak to oddrb tu loptu odtial prec

Reagovat
smazaný uživatel

kedy?

Reagovat
fff

Pred golom.

Reagovat
smazaný uživatel

však to ledva z čiary zachránil...

Reagovat
fff

Olo prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

si to pozri ešte raz

Reagovat
fff

Mal dost casu to odpratat.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nie...

Reagovat
stiflerovamama

Skrtel-Mignolet

Reagovat
Godwinson

Trochu zmatek. Chudák Mignolet

Reagovat
Sandstorm

FELLLLLLLLLAAAAAAAAAINI Parádní akce

Reagovat
mithro

aaa mignolet a mignolet a mignolet

Reagovat
monty25

Mignolet má dneska fazónu...

Reagovat
smazaný uživatel

FELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..kral uplny tuto sezonu, odkedy zacal hrat

Reagovat
Coutinho10

migno

Reagovat
smazaný uživatel

Migno

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo fungujici anglickej stream na United?

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

tak uz zase jde. dik. ale spadlo mi to a hlasili, ze to bylo stazeny, tak jsem hledal jine a nic moc nemohl najit.

Reagovat
wild

spadlo to viackrat, ale hned to vzdy obnovia

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera nejaký poplašený

Reagovat
fff

Lallanaaaaaa

Reagovat
fff

Som sa uz bal, ze Lucas do tej lopty nikdy nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

keby vahal este o sekundu dlhsie tak by som sa fakt necudoval keby sa nechal vystriedat a potom navzdy skoncil s futbalom

Reagovat
Maresma

Však dobře čekal až vylezou z offsidu

Reagovat
fff

Vsak to bol vtip

Reagovat
13

LALALALALALALAALALALALALANAAAAAAAAAAAAAAaa

Reagovat
tomasinho

LALLANAAAAA

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool

Reagovat
ďuriLFC

adaaaaam,začnite hrat kurnik,raheemko skvelo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Adaaaaaam, to je zaloznik ktory konecne dokaze dat gol

Reagovat
REPLIKATOR

A že těch gólů dal

Reagovat
Cobra

Jeho první gól?

Reagovat
tomasinho

2.

Reagovat
Cobra

Pak ten komentář od stiflerovi mámy dává smysl

Reagovat
fff

Uzasna situacia, zaber spoza brany pred rohom supera, Cambiaso sam na patke a nikto si ho nesima, uplne absolutne nikto, stoji pred Simonom a ten na nikoho nenahuci, ze tu ma hraca, Kolo na Cambiasa pozera a necha ho tam aj s dvoma metrami priestoru.

Ja fakt nechapem nase branenie standardiek.

Reagovat
ďuriLFC

maťo celý zlý dnes

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Nerob zo seba prosim Ta blbca s tymto uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Paľo, my prosíme teba

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapomněl, že Moreno s 3 defenzivníma chybama je tragický v defenzivě a Škrtel se 3 defenzivníma chybama je náš nejlepší obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Škrtel je v kontexte všetkých zápasov priemer a Moreno ťažký podpriemer, to musí vidieť aj slepec...

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Ach jo.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

dnes ještě víc než obyvkle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to jsou mi pokusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no podla mna to mal pisknut teda

Reagovat
r.mrazik

normalne ho sejmul

Reagovat
Swarley

Reagovat
chicuita

penalta jasna

Reagovat
13

Hendo

Reagovat
mithro

a teraz zase, nic mu neodpiska ten sudi

Reagovat
I am Mancunian

tie youngove centre

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel

Reagovat
monty25

Taky se vám ten HD stream na Liverpool tak seká?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Flamex

zatím ještě ne.

Reagovat
Swarley

Smalling se ale po té kartě slušně rozehrál

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

no jo no, držím hubu

Reagovat
Cobra

Teď Leicester teda pěkně zařezal...

Reagovat
stiflerovamama

Boha Skrtel ved to otoc nie, Kolecko som na druhej strane a on to stale zasiva Manquila

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana

Reagovat
monty25

Sterling

Reagovat
Flamex

stoke! :)

Reagovat
niflheim

Fuckin hell.

Reagovat
J0EL

NZonziiiiiiiii!

Reagovat
mithro

boze, z hovna

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooool

Reagovat
wild

Nasa obrana v celej krase

Reagovat
Sandstorm

To byla otázka času po tom, co hrajeme posledních pět minut údržbu.

Reagovat
fff

Adaaaam, skor od nohy to davaj.

Reagovat
nani92

ach Smalling

Reagovat
r.mrazik

klasicky z prvni sance...achjo

Reagovat
Sandstorm

z druhé šance, když už...

Reagovat
mithro

a neville este hovori ako si to stoke zasluzilo, to je tiez postavicka

Reagovat
13

to je breku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz hrajeme zas tu divnou hazenou bez pruniku,centru a cehokoli? je to divna hra...sice mame mic,ale takova nijaka hra

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

No celkem jo za ty poslední minuty.

Reagovat
REPLIKATOR

Stoka

Reagovat
smazaný uživatel

Představte si že jdete 1v1 a proti vám stojí už jen Konchesky a vy to totálně zkurvíte....

Reagovat
smazaný uživatel

nemá energiu a iskru, no...

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A co si musí říkat soupeři, když hrají proti naší obraně.

Reagovat
tomasinho

Na druhou stranu jít nemohl, byl by tam stejně překřížený. Vsadil prostě čistě na rychlost a nevyšlo to.

Reagovat
Wat

Reagovat
LGT

Reagovat
stiflerovamama

Skrtel- Manquilo dnes slabucki

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby jenom dneska...

Reagovat
ďuriLFC

Simon je uplne v prdeli

Reagovat
tomasinho

Tak teď to dostal jak dement, nic už s tím vymýšlet nemohl.

Reagovat
iamek

Young dneska dobre pruniky

Reagovat
EXoRcIsT

a naco ked nevie poriadne odcentrovat aj s hranice 11tky skoro prekopol dakde do ....

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Sterling

Reagovat
fff

Inak Javi celkovo dopredu nic moc, okrem tej vybojovanej penalty proti Ludogoretsu v podstate nic, aspon si moc nepamatam.

Reagovat
r.mrazik

a wilson z placu...falcao na hriste

Reagovat
Sandstorm

Těžko říct, jak moc je to jeho chyba. Robin hraje taky prd a že by je záložníci nějak vehementně podporovali se říct taky nedá.

Reagovat
r.mrazik

to je pravda...ale on tam casto jen chodi

Reagovat
kiwwi

coze? sak nonstop napada rozohravku a par lopt uz aj vybojoval

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

to je fakt,ke konci trochu vic zacal...jenze to maji mic oni...kdyz mame mic my,tak nepomuze s rozehravkou a ani nema dobre nabehy...

Reagovat
Sandstorm

Tím mi docela připomíná Januzaje.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska dělá na hřišti Gerrard.. to je mi docela záhadou.

Reagovat
tomasinho

Ještě horší jak na tom DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem přesně jako 11tým tabulky. Ne dobře ale taky ne totální sračku. Takže bych měl být vlastně nadšen.

Reagovat
Staenly10

Hrajem strašně. Vždyť ta nemá žádnej smysl, systém... Míč získáváme 5 minut a za minutu ho zas odevzdáme...

Reagovat
smazaný uživatel

11 tým tabulky no.

Reagovat
Staenly10

Spíš jak tým, co hraje o záchranu.

Reagovat
LGT

Tak Manquilo, Škrtěl a Mignolet zatím tragédie. Stevie se snaží, ale prostě Coutinho nebo Can by podle mě byli mnohem platnější.

Reagovat
kiwwi

uz ked sa Assaidi rozbehol medzi nasich piatich, tak som vedel ze z toho bude gol

kazdopadne kontrolujeme hru, sme jednoznacne lepsi, toto musime vyhrat

ziram co sa stalo s Fellom, hra jak KRAL

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol Bojan ?

Reagovat
wild

bol

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
Sandstorm

Prvních 20-25 minut sme hráli v pohodě. Pak hroznou sračku. Máme co zlepšovat, 1:1 tomu odpovídá.

Reagovat
13

Tak se dohodněte, kiwwi říká, že jste jednoznačně lepší.

Reagovat
Sandstorm

Tak lepší sme a to celkem znatelně, ale v posledních 15 minutach poločasu jako bychom přestali hrát a jenom si chtěli udržovat míč a jít do šatny za stavu 1:0 a Stoke tu naši jakousi pasivitu potrestalo, i když se k míči dostávali minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll silene nuzky..

Reagovat
Infernoqt

Mno, měli bychom něco udělat, Stoke dá druhou střelu a půjde do vedení. Věřím, že Falcao je schopný dát gola a my to pak nějak ubráníme. Chce to jen nehrát tak připosraně a necentrovat.

Reagovat
wild

Dnes to musi spasit Falcao

Reagovat
Swarley

bez Rooneyho je to prostě o hovně, ale i tak nechápu, proč se tu tolik kritizuje to, jak chceme ty zápasy hrát...že těch průniků moc není, to je věc druhá, tam nám prostě chybí kvalita a když na hřišti není Angel ani Wazza, tak v tomhle ohledu fakt musí být vidět snížení kvality...ale jinak ta kontrola míče je dobrá, potřebujeme to, nemůžeme si dovolit něco víc nahoru a dolů, nepotřebuju další Leicester, fakt díky...potřebujeme tohle hrát, nemáme obranu, nedovedu si představit, co by tam obrana vymýšlela, kdyby těch útoků šlo na ně víc...že bohužel zase dostaneme z jedné šance jeden gól, to už je druhá věc no, bohužel...

těch průniků by tam chtělo víc, navíc nepochopím situaci, kdy jsme u vápna a Fella centruje...to jsme se zbláznili ne? útok dost nevýraznej, nedovedeme to vepředu rozhýbat, ani Mata, ani útok...chce to Falcaa...bude to těžké, ale musíme to vyhrát z nějaké šance...

Reagovat
Grahf

kontrola míče ti je dva veci, ak nemáš finalku. My si radšej prihrávame na polke za pochodu, než by sme ich zatlačili a poriadne to rozbehli.

Reagovat
Swarley

není na dvě věci, prostě nedovolíš soupeři se dostat do šance..nechci hrát zápasy na náhodu, kdy se se soupeřem budeme honit po hřišti nahoru dolů a budeme doufat, že nám tam toho napadá víc...ty poslední domácí zápasy se mi líbí, i proti CP, i proti Hullu...dnes je to trošku horší, ale ta pointa je tam jasná, prostě ty zápasy máme pod kontrolou...

že těch šancí vepředu máme málo, tak to už je o těch absencích, to je těžké...ale i tak, Herrera to musí dávat, na Wilsona měla být penalta a dostali jsme gól z jedné šance, co Stoke mělo...

Reagovat
Grahf

nesúhlasím. My máme tímy ako stoke zatlačiť, že budú mať problém sa dostať z vápna. Ak budeš dlho držať loptu, tak z toho samého nemáš nič, ako môžeš vidieť dnes. Ja od united očakávam atraktívny futbal, nie uspávačku.

Reagovat
Swarley

ale já nikde neříkám, že je ta finální fáze optimální...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Coutinho místo Gerrarda a pak co nejdřív Allen nebo Can. Tohle je hrůza zase.

Reagovat
fenixLFC

aj tak pojde coutinho miesto lallanu a allen miesto lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli stáhne Lallanu, kterej je na hřišti po nevím jak dlouhý době, tak to prostě nechápu.

Reagovat
fenixLFC

tak to sa zacni pripravovat

Reagovat
13

Gerrard je prostě na AM moc neviditelnej. Jestli má být na DM Gerrard nebo Lucas je prašť jako uhoď, ale na trojku Sterling Coutinho Lallana bych se rád podíval.

Reagovat
Pasha

Začnime hrať páni prosím, živý futbal by som si poprosil, lebo v noci hrajú Red Wings a nerád by som zaspal už okolo 22:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší Young,Fella , Najhorší Herrera,Mata , Neviditeľný RVP.

POMEEEE

Reagovat
Pasha

Young nech ide za rieku Moravu už konečne, nemôžem ho vystáť. Naše druhé svetové krídlo Valenciu tiež. To je brzdič brzdičov.

Reagovat
smazaný uživatel

Young je jediný, kto dneska robí prieniky.

Reagovat
Pasha

A preto sme najnudnejšie mužstvo sveta seriózne. Younga treba predať aj za balík zimných čiapok a rukavíc.

Reagovat
I am Mancunian

spravi prienik a potom da takyto center ako teraz

Reagovat
smazaný uživatel

takžš ich radšej nemá robiť a nechať to na di mariu alebo rooneyho ... oh wait ...

Reagovat
I am Mancunian

nie, staci ked vylepsi center

Reagovat
13

Škrtelovi bych ten gol asi fakt nepřičítal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,že ne

Reagovat
fff

Gerrard dnes uplne zbytocny, chcem vidiet Cana. A Coutinha.

Reagovat
13

Aspoň Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

mám pro vás zaručený tipy na dnešní meče volové, jsou to naprostý TUTOVKY

dneska ještě zadarmo jo, přístě už si budu účtovat, takže pokud máte trochu tý inteligence tak sázejte tohle, hlavně se nebojte, všechno sem vyřešil, takže baráky, auta, zlatý řetězy.....prodávejte a vyhrávejte volové

Burnley - castle: 2 tým(newcastle) dá gól v prvním poločase,

heaton z burnley slíbil za kufr peněz, že pustí jakoukoliv šmucku

United - stoke: rooney gól,

je už domluvenej, prej za tomá slíbenou novou transplantaci za free

palace -at.villa - v ukání nepadnou více než 2 goly - mluvil sem s chamakhem a campbellem a zaručili se že nedaj gol, pokud první neskoruje villa, s těma bohužel nevyšla domluva, generální o tom nechtěl slyšet, ale ti ho stejně nedaj, sou v útoky jaloví

.

.

.

Kde se stala chyba??

Reagovat
Maresma

Newcastle ok, rooney void, palace může vyjít..

Reagovat
Maresma

jaj, v prvnim poločase, už vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě tutovky! Chlapi prohráli barák

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno, no som zvedavý, ako zabojuje o svoju šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Albertoooo.

Reagovat
FUnk

johnson je kral, takovy spek co nahraje na tri metry lalanovi

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

stream na stoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Loktař v akci

Reagovat
REPLIKATOR

V jakých sračkách jsme dokazuje fakt, že naším nejlepším hráčem je Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard

Reagovat
FUnk

ta zaloha live je uplne mimo dneska....

Reagovat
LAM

kdy letos nebyla.?

Live by měli rychle sehnat náhradu za Gerarda,koupit pořádnýho útočníka a uzdravit Sturidge

Reagovat
LAM

Reagovat
FUnk

kdyz hrali snama

Reagovat
REPLIKATOR

Lamberte, dávej si na ty ofsajdy už pozor

Reagovat
Swarley

vystřel to Wilsonku, kam to chceš tahat

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to zacne mat grady, tak prerusi

Reagovat
Swarley

au ty vole

Reagovat
fenixLFC

steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeve

Reagovat
REPLIKATOR

Gerraaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Stevie G

Reagovat
niflheim

Youngster

Reagovat
REPLIKATOR

Jak jde o nový smlouvy, tak začnou Hlen a Gepard dávat góly.

Reagovat
ďuriLFC

stevieeeeeeee

Reagovat
mickey mouse

Steveeeee

Reagovat
Sandstorm

Vypusťte krakena - Falcaa

Reagovat
Ángel di María 22

G

Reagovat
FUnk

cambiaso, ten ma nasazeni jak dvacetilety

Reagovat
Coutinho10

Steeeeeeveeee

Reagovat
Dray

Tak co teď BR? Dáš tam Lovrena a zatáhnem to na 5 beků?

Reagovat
Swarley

tak se to přesně má kopat, říkám to pořád, pěkněěěě

Reagovat
mithro

MATICKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
niflheim

Rojooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fenixLFC

inak raheem s tym jeho chytanim lopty hned po pade na zem ma zacina vytacat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mataaa

Reagovat
nani92

Rojo ty kurvička :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Bol tam dotyk od Roja ? sa mi nezdalo

Reagovat
r.mrazik

stejne to nevypadalo,ze by se toho Rojo dotkl...ale vynikaji mic od Maty

Reagovat
Sandstorm

Rojo ten míč líznul vlasama ne?

Reagovat
fff

Za posledne dva zapasy vyhral chrbtom k brane viac lopt nez Mario za vsetky zapasy dokopy a hned sme v utoku nebezpecnejsi.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Vypadlo mi tak Rickie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

marvan je drak

Reagovat
fenixLFC

ale kurva uz so sterlingom a lallanom, to nevedia stat alebo co? po kazdom suboji na zemi

Reagovat
fenixLFC

ale kurva uz so sterlingom a lallanom, to nevedia stat alebo co? po kazdom suboji na zemi

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy Nechutná simulace

Reagovat
Bennhy

Vardy

Reagovat
Dray

Píská hrozně ten rozhodčí LEI-LIV

Reagovat
13

Diver zasranej.. Nejen že neumí kopnout do míče, ale navíc i simuluje.

Reagovat
13

Diver zasranej.. Nejen že neumí kopnout do míče, ale navíc i simuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling dole, couts hore, hm

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Can místo Gerrarda k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

aj Allena by som si tam vedel predstaviť na pressingm len namiesto koho?

Reagovat
fenixLFC

sterlinga by mal dat dole

Reagovat
fff

Cervena, mohhli by sme tento zapas uz na vyhru dokopat

Reagovat
tomasinho

Rickie

Reagovat
REPLIKATOR

A je venku!

Reagovat
smazaný uživatel

Magic Young

Reagovat
mickey mouse

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

hrame super proste

Reagovat
mithro

mne sa to tiez paci. na ten material, co tam mame je to parada. hrame co treba.

Reagovat
monty25

Kapitán Morgan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

wiloooooooooo

Reagovat
r.mrazik

Rojo teda trochu kaspar,kdyz se toho nedotkl ne?

Reagovat
Swarley

ouuuu, škodaaa, ale nebojí se toho, tak to má být

Reagovat
r.mrazik

sel tam dobre do zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana bojuje jak lev...

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si tam svýho miláčka Allena místo Cana kterej by byl 100x vhodnější teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Tak to si nemyslím, spíš neměl stahovat Lallanu.

Reagovat
fff

Fakt inak nechapem, preco Lallana nemoze dohrat zapas.

A Sterling by uz fakt mal ist dole.

Reagovat
Maresma

Tyvole

Reagovat
tomasinho

Omg, on stáhne Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

KUA BRENDAN

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna jsem chtel psat, ze Wilson smerem dopredu nic moc zatim a takova akce. skoda zakonceni. a ted hned zas dobrej prunik...

Reagovat
I am Mancunian

wilsooooon, ja ho milujem, aj ked nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

aj kiwwi ho miluje?

Reagovat
I am Mancunian

to je tutovka

Reagovat
Cobra

Ty vážně už nevíš, jak kiwwimu vlézt do prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Možná byl Lallana trochu zraněný, jinak to střídání nedokážu pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

ach to je zápas zas

Reagovat
Maresma

To nebyl offside?

Reagovat
Dray

Aha tak tohle není penalta

Reagovat
vitasrp

Podle opakovanýho záznamu to ale penalta ani být neměla.

Reagovat
Dray

no.. nemyslím si

Reagovat
tomasinho

Však Schmeichel ho jen stínoval a Gerrard do něj naskočil.

Reagovat
fff

Reagovat
vitasrp

Mně jde vyloženě o to, že ten zákrok vzniknul na základě pohybu Gerrarda, který si poskočil a při dopadu v podstatě dopadl na nohy brankáře, přičemž by tam bylo potřeba, aby bránící hráč udělal pohyb vedoucí ke kontaktu (ostatně proto jsem loni zuřil, když byla odpískaná pentle po střetu Azpilicuety s Altidorem)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Omg, tohle neudržíme

Reagovat
Swarley

to je škoda, chce to přidat ten třetí

Reagovat
tomasinho

Pěkně do něj Stevie naskočil

Reagovat
mickey mouse

Gerrarde Gerrarde, mohlo být hotovo.

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy Hned bych ho bral jako obránce.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná...

Reagovat
Swarley

škoda, že tu šanci nedal, ale neměl tam špatné momenty...mladej kluk, šancí ještě bude, dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

sanci jeste bude... no doufam, ze jo. ale chtelo by to aby se uz trosku vic prosadil, kdyz uz nastoupi.

Reagovat
Swarley

tak dneska od toho nebyl daleko, ale když to vezmeš, nebyl o nic horší než Robin...

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl no. Jenze Robin si to muze dovolit (i kdyz me tim sere), uz dokazal, ze na to ma a ma nejake jmeno. Tak snad bude mit priste vic stesti.

Reagovat
mithro

ved dnes hral solidne, mnesa teda viac pacil ako robin.

Reagovat
mithro

Sparkymu tam rupne cievka

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Moreno

Reagovat
LGT

Lucas prostě pořád dělá nějaký zbytečný pičoviny, to je neuvěřitelný

Reagovat
tomasinho

Se necháme tlačit, když soupeř hraje v 10. Trapas

Reagovat
smazaný uživatel

To není takovej problém. Stačí vhodně změnit rozestavení a ten jeden člověk mimo není až tak znát.

Reagovat
Maresma

Ale piču, my máme kontrolovat hru..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
vitasrp

Každopádně Liverpool hraje tu přesilovku vyloženě s přehledem.

Reagovat
13

v suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
smazaný uživatel

takto to podbehnúť môže fakt asi len on

Reagovat
13

Tohle je fakt komickej zápas

Reagovat
fenixLFC

v tom brejku nebola jedina normalna prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Allen... takú by som čakal od Škrtela, ale od stredného záložníka, ktorý je tam presne na to? na presné prihrávky?

Reagovat
fff

Aaale sak bola len o dva metre viac dozadu, nez mala byt

Reagovat
fenixLFC

ale aj ten zvysok potom bol vylozene komicky..styria na jedneho a zadrbu to vlastnou neschopnostou

Reagovat
Maresma

HENDOOOO

Reagovat
fff

Hendooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Tak teď už to snad nepustíme.

Reagovat
fenixLFC

hendoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard a Sterling a to sme ich chceli dať dole

Reagovat
13

Někdo dobrej stream na MU, když je s Leicesterem hotovo?

Reagovat
nani92
Reagovat
Coutinho10

Sterling libove

Reagovat
m.sali

btw Hererra vypadá jako Vanessa Selbst

Reagovat
I am Mancunian

ale fakt, sak ona je aj lezba tusim

Reagovat
Cobra

Tušíš správně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mason je vyloženě vemeno.

Reagovat
fff

Mohol by raz za cas nejaky faul na Sterlinga aj odpiskat.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z tých dvoch teraz by som nepískal

Reagovat
fff

Napr. ten, ako ho pri ciare skopol hrac absolutne bez lopty?

Reagovat
fff

Teda bez toho, aby vobec trafil loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

neskopol ho, len doňho mierne zašiel, keď už si Raheem kopol loptu do autu.

Reagovat
Bennhy

striedať už nebudeme, že?

Reagovat
stiflerovamama

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno prihravka(ZNOVU) Cambiassovi a tu na ef sú z neho všetci spravení

Reagovat
tomasinho

Spravený tady není nikdo. Zas vidíš jeniom to, co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne ho tu poniektorí preceňujú pre jeho POTENCIÁL, ako Sakha a obaja ho nejak ešte neukázali... (Sakho mierne áno, ale ideál to rozhodne nie je)

Reagovat
Coutinho10

gerrard a glen taky umej

Reagovat
fff

Martinovi nezelam nic zle, ale dvojku Sakho - Kolo by som si rozhodne pozrel.

Reagovat
REPLIKATOR

Bude Lovren - Toure

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně se mu rozsvítí.

Reagovat
13

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

co se do toho sere s tou 4kou?

Reagovat
smazaný uživatel

oddnes Martin volí pravicu

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám 20 minút a ešte som nevidel Ullou pri lopte

Reagovat
13

dost se vytratil, ale v prvním poločase z něj byl Martin na prášky.

Reagovat
Swarley

woooow, David zase...

Reagovat
Swarley

co to zase je za zavěr do prdele, ale konečně máme kliku, vše se vrací do normáááálu !

Reagovat
Swarley

kolik tam chybělo ty vole

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

co ti jebeeeee

Reagovat
mithro

david, boze, toho nemozeme predat. nie a nie a nie

Reagovat
EXoRcIsT

To co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

OMG DDG neskutecne...

Reagovat
nani92

Yoooooooooooooooooung

Reagovat
mithro

mega dolezite tri body, parada

Reagovat
Darren Fletcher

v suchom triku

Reagovat
Infernoqt

ale zaslouženě, Stoke nemělo žádné jiné šance, jen my se na konci zápasu posrali

Reagovat
r.mrazik

nerekl bych tomu konci "zadne sance"

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vlastne Stoke vas nepritlacili, vy ste sa len posrali, aj tie 3 golovky ste si vypracovali pred vlastnou branou sami

Reagovat
Infernoqt

však celej zápas nic neudělali, my mohli dát klidně 5 golů, ale toho si nevšimneš, protože tě zajímá jen to, co se stalo na konci... na konci měli 3 střely? z toho jednu chytil DDG a 2 byly zblokované, štěstí přeje připraveným a my si to vyhrát plně zasloužili

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

"štěstí přeje připraveným" takze sa spoliehate aj na stastie?

Reagovat
Infernoqt

a jak si myslíš, že jste vyhráli vy v derby?

Reagovat
TopinB

I navzdory tomu štěstí na vaší straně, kdy vám měl rozhodčí pískat jednu až tři penalty

Reagovat
r.mrazik

LVG ma z prdele kliku fakt...s takovym stestim se musi nekdo narodit...Moyes by tohle v nejlepsim pripade plichtil po takovych sancich soupere

Reagovat
Swarley

já říkám, že s tou současnou obranou prostě musíme půjčovat míč soupeři naprosto minimálně

Reagovat
r.mrazik

jenze kdyz to clovek vidi,tak by souper nesmel snad nakopnout ani jeden mic

Reagovat
Swarley

hlavně se z těch šancí měl přidat třetí a byl klid

Reagovat
r.mrazik

to rozhodne!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavně to chce si udělat dvoubrankovej náskok, když ty šance máme. Místo abychom soupeře dorazili, tak jen neproměnujem a na konci čekáme, kdy to rozhodčí pískne. To je naše největší chyba od začátku sezony.

Reagovat
mithro

O.M.D.D.G.

Reagovat
smazaný uživatel

Infarkt!!! ty vole, 5 cm od golu v 94. minute jako WTF????

Reagovat
Sandstorm

Děláš si prdel Sme byli trochu v lese v tom nastavení.

Reagovat
REPLIKATOR

Zase Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Okej MOTM jasne Young

Reagovat
Willy Wonka

To si zkrátka nemůžeme dovolovat ke konci takhle hořet...

Reagovat
I am Mancunian

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak tady i z vlastních řad šili do Matu, ale statistiky má u nás více než solidní. Nevěřím, že to píšu, ale i Young se mi dnes líbil a trochu se bojím, že Blind bude mít problém se vrátit do základu. Bez Rooneyho a ADM nemůžeme čekat nějakou hitparádu vepředu zvláště s Robinem. Příští zápas Falcao, Rooney do základu a bude to o dost lepší.

Reagovat
papos182

My vedeme o dva goly, souper v deseti. On tam da dalsiho obrance

Reagovat
Sandstorm

Diouf jak nevěří

Reagovat
m.sali

De Gea na HRAD!!!

Reagovat
r.mrazik

druhy polocas krome konce byl super...chtelo to pridat na 3:1 a bylo to...

jinak at potesim mistni...Mata hral dneska hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

DO PICI som sa posral aj psotal dorhyal vsetko pici

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
kiwwi

co ti kokoti zas vymysleli na moje srdce

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool 3 šance = 3 góly

Reagovat
fenixLFC

a? efektivita

Reagovat
tomasinho

V suchém triku, teď doma Sunderland, pak Basilej a nakopne se to

Reagovat
I am Mancunian

a potom vas caka vyyyprask

Reagovat
fenixLFC

zas hrame s realom?

Reagovat
I am Mancunian

nieco podobne, s nami

Reagovat
fenixLFC

ved to je oxymoron

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej

Reagovat
tomasinho

Vyhrajeme.

Reagovat
Tomekcz

z prd.le klika Young je buh, krasne zastavil na care LVG

Reagovat
smazaný uživatel

V suchem triku.

Reagovat
13

budu zvědavej na motd, půlka zdejších mufanů tu dostala málem infarkt

Reagovat
Pigeon

Dejte tu prosím někdo ten zákrok DDG, mi nakonci spadl stream. Ale jak vidím, možná to bylo tak lepší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

ty vole tak ještě Young díky za odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hrajete nekdo nove Ski Challenge?

Reagovat
vrabejka

už je nové? Stojí za to si to stáhnout?

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz je nove. No tak moc co tam nejak obmenit neni, takze proste jako kazdej rok. Nejlepsi lyzovani na kompu. :-) a uz tam mame i ceskou vlajku.

Reagovat
Zaschrona

A sakra, ted u toho zas budu sedet, diky za pripomenuti...

Reagovat
kiwwi

dneska 4 remizy a som spokojny

v pondelok vyhrat na Sotone a sme treti s relativne malou stratou na druhe miesto...LVG

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně neska vyučíme.

Reagovat
numeromis

Mario Balotelli se bude před FA zodpovídat z podezření z rasismu a antisemitismu. Kontroverzní italský reprezentant si tentokrát zavařil příspěvkem na instagramu, kde zveřejnil obrázek komiksové postavičky Super Maria s komentářem. "Buď jako Mario, on je italský opravář vytvořený Japonci, který mluví anglicky a vypadá jako Mexičan. Skáče jako černoch a po penězích jde jako Žid," uvedl Balotelli.

-

Doufám, že se bude muset omluvit všem Italům, že z nich udělal opraváře a hodil je do jednoho pytle. To, že Japonci dělají Italy je taky dost pokrytecké. Uráží mě, že mluví anglicky, pořaduji omluvu celému Commonwealthu. A v neposlední řadě všem Mexičanům za to, že vypadají jako Mexičané. To je dost necitlivé...

Reagovat
Mindas

Na něho dost vtipný komentář. Trošku taková hláška ala Red Dwarf, za což mu dávám body. Opět nesmyslná úzkoprsost.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To není jeho hláška. Jen sdílel obrázek.

Reagovat
smazaný uživatel

A keby to napisal biely, tak by to bol samozrejme rasizmus na ciernych, lebo 100% to je mylene, ze cernosi skacu ako opice(zdravim vas, fanttomas a domingo )....

Reagovat
Miguel19

Dneska musí být výhra, je jedno jak.

Změny neočekávám (samozřejmě kromě vynuceného Costy), ale docela mi ta "nerotace" sere a dojede na to.

Nevim jak je na tom Ramires, ale dneska bych ho rád viděl ve dvojce s Matičem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná naivita. Jeden důvod proč by měla chelsea vyhrát? Jsou první, mají náskok, tudíž bez nějaké větší motivace. Kvalita kádru je jednoznačně na straně Spurs, o tom se nemusíme bavit. Únava jednoznačně na straně Chelsea, která hraje všechny soutěže se stejnou sestavou, Spurs mají na každou soutěž jinou sestavu. Další důvod je publikum, fans Chelsea budou očekávat výhru v tomto derby a tím vytvoří neustojitelný tlak, kterému hráči domácich podlehnou. Našel bych jich ještě hodně, ale myslím, že tyto zatím stačí.

Reagovat
Miguel19

Taky názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

a co treba vykony od zacatku sezony, to se nepocita? kazdopadne dneska verim min. v bod, hrat stejne jak proti arsenalu. A sestava doufam stejna jako proti evertonu COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to je další důvod. My jsme ještě žádnej výkon v této sezoně nepředvedli.

Reagovat
FUnk

zadny?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevzpomínám si. V rámci možností, které má ten tým, jsme ještě neukázali ani 10% jeho potenciálu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Za tento komentář by vám výhru přál

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Kvalita kádru je jednoznačně na straně Spurs...

Reagovat
Mindas

Reagovat
TopinB

Kvalita kadru na strane slepic, COZE?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Hugo o parník lepší než belgičan. Walker si namaže Bronu na chleba. Vertongen lepší jak terry. Kehil je nastejno s Chirichesem. Azpilikueta se nepočítá, protože hraje přes nohu. Bentaleb je lepší jak Matič. Cesc je teda uznávám o chlup lepší než Mason(zatím). Hazard vs. Chadli tak toto je jedinej post kde máte evidentně navrch, to objektivně uznám. Eriksen jakožto jeden ze 3 největších světových talentů nedává oskarovi ani čuchnout. Lennon je 2x tak lepší jak Wilian(jasně to dokazuje poměr jejich repre startů 19vs.10. A na hrotu fenomenální sniper Roberto Soldado dával pravidelně 20 fíků za sezonu v PD eště dyž Remy honil zebry s lukem.

Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Je to jasny, ses troll. A co se tyce objektivity, tak o tu zavadils jedine u Hazarda, jinak zaujatost jak svina.

Anebo ses blb. Ale troll a blb jdou casto ruku v ruce.

Reagovat
vladis271

aspoň približne vieš aké to je čítať faajdyho.

Reagovat
TopinB

Tak ja vim, ze on ma taky k objektivnosti daleko, ale boss of iron tady napise sem tam ptakovinu ale jinak normalni... Ted dojde a napise tohle

Reagovat
fajdax

Srovnávat moje názory s timto hovnem...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávat tvoje hovna s tím názorem?

Reagovat
vodka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Arbiter

to je boží

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

tie zebry sú krásna bodka, skvelý komentár, pravdivý samozrejme.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

Reagovat
Glonden2

Chudák Azpi

Reagovat
Talker

Ani na jedné pozici nemáte srovnatelného hráče s naším. I Drogba/Remy by u vás dělali jedničku a to je bez Costy náš nejslabší post.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuže večer tě čeká nemilé prozření.

Reagovat
TopinB

Vyhrat klidne muzete. Ale lepsi posty fakt nemate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy dejme tomu, ale Drogba fakt ne, to je i Adebayor, momentálně 3. útočník, lepší.

Reagovat
hitZor

Podívej se prosimtě na statistiky Drogby v téhle sezoně..

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak oslnivé vskutku. Za zmínku snad stojí jen gól proti ManUtd.

Reagovat
hitZor

Já myslel v porovnání s Adebayorem má o nějakých 300 minut míň a dal o gól ze hry víc, navíc je o 6 roků starší

Reagovat
Cobra

Lloris>Kurtoá, Walker>Broňa, Eriksen> Oscar, Vertonghen>Terry, Cahil

Reagovat
blade115

Jeden trollek stačil.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Llorise bych byl ochotný uznat, to je tak jediný hráč, který by teoreticky mohl být na stejné či o něco vyšší úrovni, než Courtois.

Reagovat
hitZor

A proto jsou ty nuly první a ti borci až devátí

Reagovat
papos182

Reagovat
13

úplně mi to připomnělo tuhle hlášku:

herbage: Já si asi nechám vyoperovat půlku mozku a začnu tipovat znova. Už podruhé je Hudynho o dobrých pár bodů předemnou a to už není náhoda. Já se svojí systémovou analýzou, kde ve složitých diferenciálních rovnic druhého řádu beru v úvahu výsledky mužstva 50 let dozadu, aktuální formu, zraněné, počasí, či zda jsou domácí či hosté a pak Hudynho, který přijde a řekne si: Chelsea 4ever, Bayern, Barca smrdí, Sevilla - neznam, dáme Realek, fialovoučká, má oblíbená barva, šup tam Fiore, zbytek si hodí kostkou a čáry-máry-fuk, má 5 bodů.

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo řekl nahlas to, co se jiní báli vyslovit

Reagovat
Talker

Myslíš naprosto absurdní a nepravdivou myšlenku?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

dopíči

Reagovat
Cobra

Ty si bůh

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Tak presne takhle nejak to musi vypadat i v te Zaschronove hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

bentaleb lepsi ako matic

Reagovat
smazaný uživatel

Benta lepší než Matič, to nejde napsat snad ani ze srandy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

A pak je tu těch cca 25, který hrajou proti vám... Ale snad to nějak zvládnete. Když už byste měli prohrát, tak je aspoň pořádně pokopejte!

Reagovat
Miguel19

On vypsal nějaký, který není proti nim?

Reagovat
Arbiter

Únava

Reagovat
Miguel19

Tak to hrozí jenom u Oscara a možná Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

ako kedysi zvykli fanúšikovia Spurs písať, na každom mieste zostavy majú lepšieho hráča.

Reagovat
FUnk

nehaz vsechny do jednoho pytle, on se diva ruzovyma brylema a troluje, v kazdem tymu je takovych "fandu" az az....

Reagovat
Talker

Kedysi (v minulém tisíciletí) to byla možná pravda některé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
Arbiter

Nedivil bych se, kdyby se Rami objevil namísto Williana, popř. tam ještě může nastoupit André.

Reagovat
blade115

Fakt ti ta nerotace sere, jo?

Reagovat
Talker

Tak ona sere lidi hlavně v tom, že to může dopadnout jako loni s některými hráči - s Oscarem prostě nemůžeš zacházet jako s Braňem, on není schopný odehrát 70 zápasů za sezonu ve formě. Zatím. A je otázka, jestli toho někdy bude schopný. O Costovi Atletico taky psal, že na to byl prakticky sám loni u nich a v zimě to s ním bylo složité. Takže by to chtělo některé hráče šetřit.

Reagovat
blade115

Narážel jsem na tu módu používání "mi" i v případech, kde to je jak gramaticky, tak významově úplný nesmysl... Ale chápu, že ty, co to děláš pravidelně i přes mych několik buzerujicich upozornění, sis toho nevšiml...

Ale s obsahem víceméně souhlasím, jen je těžký měnit, když není za koho. Schurrle po zranění, Salah skorotraged, Ramires zraněný... A on to není jen Oscar, komu by prospel občasný odpočinek. Nakonec by ten Reus nemusel být špatná volba, jen ne výměnou za Andreho.

Reagovat
Talker

Přijde mi to jako překlep nebo nářečí, nějak si toho nevšímám už...

Já vím, že to není jednoduché, každopádně my máme zraněné 2 hráče. Pořád máme 10 dalších. Co mají říkat United, kteří mají na marodce 10 hráčů nonstop? Prostě bychom měli být schopní některé hráče šetřit.

Reus nevím, no. V tu chvíli by se stal Schurrle čtyřkou a pochybuju, že by chtěl v takovém případě zůstat. Spíš by se zdejchl o půl roku později a byli bychom na tom stejně jako teď jen s tím rozdílem, že Reus je celkem často zraněný.

Reagovat
Miguel19

Schürrle je čtyřka teďka Kdyby přišel Reus, tak bude na pozici Salaha...ale to asi netřeba řešit

Reagovat
Talker

Tohle byl překlep (respektive chyba) - Schurrle by se stal pětkou a chtěl by odejít, takže bychom byli ve stejné situaci, jen s tím, že bychom měli na čtyřce Williana/Reuse s tím, že Reus je dost IP hráč a občas by chyběl.

Reagovat
blade115

Já to jako překlep neberu, já si spíš poslední dobou všímám nějaké nové nepochopitelné tendence všude cpát "mi". Skoro jako by si někteří (ne Miguel, aby tu zas nedošlo k nedorozumění ...) říkali, že když neví jestli "mě", nebo "mně, tak tam prostě fláknou "mi" a myslí si, že to je dobře...

No, on to je extrém a opačný extrém. Teď máme v podstatě 4 schopné hráče + Salaha, kterého bych poslal jedině na COC, maximálně první zápasy v FA Cupu. Což je šílený, pak se jeden zraní a třeba šest zápasů nerotuješ. Těžko říct, jak to chce vedení řešit. Asi nijak, on Mourinho má docela rád, když se sestavou moc nehýbe...

Reagovat
Talker

Nevím, mně Salah přišel hodně dobrý, když přišel - přímočarý, sebevědomý, s tahem na branku, snažil se zakončovat. To je typ hráče, který se mi líbí. Nevím, proč šel tak dolů, protože jednu chvíli se mi fakt líbil. Jen potřebuje prostě nonstop hrát, nemůže sedět na tribuně, protože pak ztratí to, co potřebuje ke své hře.

Reagovat
blade115

Prostě nevydržel ten tlak, on i když to jedno období dostával příležitosti, tak padal do průměru. V přípravě se občas blýskl, ale pak zas zahrál tak tragický zápas, že bych ho nejradši okamžitě vyrazil ... Nevim no, jemu by asi prospělo buď hostování, nebo rovnou přestup o stupeň níž...

Reagovat
Miguel19

Sorry no, to s asi neodnaučím

Reagovat
blade115

Však v tom taky nejses sám...

Reagovat
smazaný uživatel

@mufcczsk

"Matematicky ještě můžeme získat titul, ale bude to velmi obtížné," - Louis van Gaal po zápase se Stoke. #BPL #MUNSTK

Reagovat
FUnk

a dokonce muzete aji sestoupit tezka matematika

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Dnes povinna vyhra. United pomaly utekaju tak im musime dychat na chrbat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viete mi poradiť, kde nájdem štatistiky (ale iba ligové) hráčov PL, už aj neaktívnych? Konkrétne potrebujem Rooneyho, Henryho a Shearera.

Reagovat
kiwwi

wiki

Reagovat
smazaný uživatel

tam nie sú len ligové a potreboval by som to sezónu po sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

uz viem, ako si to myslel. dost pracne ale dik

Reagovat
smazaný uživatel

lol, aj tak to tam nie je, aj ked idem sezónu po sezóne...

Reagovat
kiwwi

nechapem, sak v tabulky su pekne rozdelene na PL, pohare, europu a vsade mas sumar poctu zapasov aj golov

Reagovat
smazaný uživatel

hoho, tie tabuľky som si nevšimol. Tak teda ešte raz dakujem.

Reagovat
Arbiter

zkus to, co je na wiki, korigovat s profily hráčů na espn

Reagovat
Lacko_Boh

hoho

Reagovat
Arbiter

no ani na wiki to není úplně přesné...

Reagovat
kiwwi

maximalne tak, ze to nie je uplne rychlo aktualizovane, ale to co tam uz je, je presne, resp. nestretol som sa s tym, aby to bolo dokazatelne nepresne

Reagovat
kiwwi

ale neviem co presne potrebujes no

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
Talker

Máme na všech postech o třídu lepší hráče, tak snad to bude stačit a dáme slepicím bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň toho Eriksena si mohol spomenúť, keď už

Reagovat
Talker

Eriksena ne, možná Llorise.

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
Darren Fletcher

100 years of beauty in 1 minute, aby ste neklikali zbytočne :D

Reagovat
Swarley

Sergio Agüero se nevzdává myšlenky, že si v Manchesteru City zahraje se svým kolegou z argentinské reprezentace Lionelem Messim, který nedávno nevyloučil svůj odchod z Barcelony. "Pokusím se přimět Lionela Messiho, aby podepsal Manchesteru City. Bude to složité, ale bylo by skvělé, kdyby nejlepší hráči hráli v Premier League," prohlásil Agüero.

Angel musí taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, tak běž do Barcelony, když s ním chceš hrát v klubu, ta šance že Messi přestoupí je asi taková, že se stane českým národním jídlem vařené ponožky

Reagovat
Swarley

což o to, to já bych šel hned do Barcy si čutnout s Messim, ale oni mě nechcou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa to podavalo s knedlikom, tak to vobec nerealne nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Co s knedlíkem, ale hlavně kdyby se k tomu ještě podávaly sandály.. Mňam mňam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kenneth

Šovinisto....

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

nebo halušky

Reagovat
afc

Vie Aguerro o tom,ze City ma problemy s FFP?

Reagovat
Counter

Třeba právě ví víc než my

Reagovat
afc

Reagovat
Swarley

s tím asi nepočítá

Reagovat
Counter

Dneska navážeme na start unbeatenu z minula

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
Counter

Byl by to pokrok oproti CoC

Reagovat
fff

My mame winning streak

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte je nekde v Yahoo fante celkove poradi ? Nebo jde videt jenom Eurofotbal liga ?

Reagovat
Counter

hm, asi jen ta liga.

Reagovat
Talker

1000. pro výhru CFC alespon o 5 golů.

Reagovat
Infernoqt

Di Maria nejspíš nestihne utkání s Liverpoolem Jasně, musíme je dát i bez něj, ale zrovna on by skoroval určitě.

Reagovat
kiwwi

LVG povedal, ze Di Maria asi nebude fit na Soton, ale ze nikdy neviete a moze sa to zlepsit...kde si nabral ten Liverpool?

Reagovat
niflheim

Heskey

Reagovat
Infernoqt

to vydali v roce 2003 ale

Reagovat
SunFells

Může vaše současné mužstvo dosáhnout na titul do roku 2017, kdy vám končí kontrakt? „Samozřejmě,“ reagoval Wenger.

Co si to ten naiva zas dovolil Ty máš hodně nicotný život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to chyták, protože to po jakémkoliv přestupu nebude současné mužstvo, Wenger knows

Reagovat
niflheim

Reagovat
j_mrazik

Dneska je potřeba posbírat body. Aspoň 3 a ideálně je pěkně přehrát s rozumnou sestavou a včas vystřídat, aby se trochu praxe dostali i další hráči. Děkuji předem.

Reagovat
Talker

Vystřídat včas? Nerouhej se...

Reagovat
j_mrazik

Chtěl bych jedno střídání kolem 55, pak 60 a pak 75.

Reagovat
smazaný uživatel

v idealním světě možná...takhle si v podstatě přeješ jen 3 zranění

Reagovat
j_mrazik

Tak tohle mě vcelku rozesmálo i když tak nějak smutně.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, tenhle pocit znám ve spojení s Arsenalem víc než dobře

Reagovat
Side

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ideální remíza, ale nebude vadit ani výhra Arsenalu, hlavně musí Soton ztratit a my u nich v pondělí vyhrát

Reagovat
fff
Reagovat
smazaný uživatel

No ze by mi to zdvihlo naladu sa povedat neda

Reagovat
fff

Ja som najprv nadaval ale potom som sa uz len smial

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtelova chyba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, prosímvás, nemá někdo nějakej zůstatek na PaySafeCard? Žiju docela ve velké prdeli a už se nikam nedostanu, abych koupil. Max tak 15 Kč, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

vidláku

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats dneska 1:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme a rozhodne O'Shea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

wenger nasel nahradu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom videu neni Wenger?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dnes hrát Rémy nebo spíš bude lovit ty zebry?

Reagovat
Miguel19

Já to teda vidím spíš na Drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

ten by tým zebrám nedal šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to jedno...kvalita kádru je stejně na straně Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogooooo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

brendan

Reagovat
smazaný uživatel

1100 pre LFC v TOP4

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mindas

Mackems vs City klasika 1:0. Buď brankou z nějaké haluze/penalty/offsidu v 93. minutě a nebo brankou AJ z neřešitelné pozice. Sázkařsky nejjasnější zápas sezóny je tu.

Reagovat
cristiano.K.

ta jejich obrana složená z tragédů nemůže 3x po sobě udržet čisté konto. Asi ti to i garantuji smáznete je už v první půli

Reagovat
Mindas

Jj, jako každou sezónu. Tady vůbec nejde o to, jakou formu má obrana nebo celý tým SAFC. To je v City. Opakuje se to každý rok, a to navíc vždy v období, kdy je City ve formě. To letos není ani to. Mně už to připadá jako vtip nebo opravdu nevím, jak si to jinak vysvětlit.

Reagovat
cristiano.K.

tak celý tým SAFC tak nějak formu má ještě navíc takže tím spíš to může být letos právě obráceně

Reagovat
vitasrp

Obrana sice podle jmen nic moc, ale systémově jim to fungovalo proti CFC skvěle. Jestli to zopakujou i dneska, moc gólovej zápas to nebude - bude záležet, jestli tam někdo vyrobí individuální kravinu, případně City využijou těch pár šancí, co si jistě vypracují.

Reagovat
cristiano.K.

tak vy jste zrovna podali jeden z nejhorších výkonů sezony né?

Reagovat
vitasrp

To s tím taky velmi úzce souvisí, kdyby tam bránili jak Schalke, v životě slabý výkon nepodáme.

Podle mě Sunderland zahrál přímo ukázkově a ta defenziva byla vynikající, pokavaď by to zopakovali, žádná darda se konat nebude.

Reagovat
cristiano.K.

já ani žádnou dardu nečekám, to záleží na první půli, jestli to bude 0:0, tak to může dopadnout jak píše mindas, Pokud city do půle povede,tak vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bruce na spurs.cz dnešní zápas popsal docela výstižně

"je třeba rozmrdat ten rusácký modrý hnůj a odvést si z toho jejich bordelu 3 body, přes to nejede vlak, a když se to nepodaří, tak se nic neděje, bo zase vyhrají jen špinavé rusácké prachy"

Reagovat
iamek

On jeste zije?

Reagovat
Mindas

A já už myslel, že po minulé sezóně začne opět fandit Liverpoolu.

Reagovat
FUnk

netreba nic dodavat

Reagovat
smazaný uživatel

typické dalšie preview na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to preview přijde vcelku normální...

Reagovat
smazaný uživatel

na brucea asi ešte celkom áno, no.

Reagovat
13

Raději ať vám tam píše tenhle týpek o Remym a zebrách.

Reagovat
smazaný uživatel

to není preview ty kokso

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ja som to nečítal, na také stránky nechodím, to už radšej lemonparty.org

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
hitZor

To je z komentářů, ne z prewiev.. Já čekal že se nad tím prewiev zase zasměju a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

preview tentokrát nepsal, to byl jenom komentář

ale u preview typu

http://www.spurs.cz/www/index.php?option=com_content&view=article&id=968:spurs-chelsea-preview&catid=47:preview-pl&Itemid=63

se člověk aspoň pobavil

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

klasicky fanusik spurs

Reagovat
FUnk

ty a vladis jste elita z liverpoolu

Reagovat
fenixLFC

a k vasej smole sme furt normalnejsi nez cokolvek od vas

Reagovat
FUnk

tak to si fandite

Reagovat
fenixLFC

neda to az tolko prace

Reagovat
smazaný uživatel

po žních pudeš!!

Reagovat
Talker

Co očekávat od retardovaných slípek, které nejsou vhodné ani na vývar, protože jsou slabé jako čaj?

Reagovat
smazaný uživatel

ten šupák bude dnes zase smutný no !!!! Ale je pěkné,že když dneska Slepice padnou tak si to aspoň odůvodní těmi penězi Třeba mít vždycky důvod pojebat nepřítele,tzv za každých okolností.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud dnes nevyhrajeme, můžeme přestat myslet na CHL. Pochettinova židle stojí na třech nohách a jedna z nich je nařízlá. COYS!!

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
J0EL

Vy by ste v prvom rade mali na to prestat mysliet od zaciatku kazdej sezony.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Spuds jsou v první polovině tabulky a nějak jim vyrostla křídla. Tak snad spravedlnost zvítězí a odjedou zpátky do toho svého zavšiveného kurníku s brekem a prohrou o pár fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

když ti vyrostou křídla, znamená to, že se ze slepičky stává pořádná drsná slepica 1:5

Reagovat
fenixLFC

znamena to ze ju moze podrezat a dat do polievky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Info pro fandy AFC - chtěl bych i na jaře uspořádat podobný výjezd, jako jsem dělal teď na podzim na zápas s Hullem.

Mám v podstatě dva návrhy (výlet můžu uspořádat jen na jeden nebo na oba zápasy, bude záležet, jestli o to vůbec někdo bude mít zájem).

První varianta je jet na utkání s Evertonem, který je v plánu zatím v sobotu 28. února. Plán by byl teda takovejhle - v pátek večer odlet z Brna, v sobotu zápas a v neděli odpoledne (17:50 odlet) zpět do Český republiky. Seděli bychom pravděpodobně na tribuně za brankou v horním patře, bydleli v Hostelu 639 v Kensal Green (skutečně jen základní vybavení, ale na ono přespání to prostě stačí).

Celková cena by byla 7600 Kč a zahrnutá by v ní byla vstupenka na utkání, letenka Brno - Londýn a Londýn - Brno, ubytování na 2 noci v hostelu a doprava z letiště do centra a z centra na letiště. Nutný je z vlastních peněz hradit už jenom metro a jídlo+pití.

Druhou možností je jet na utkání s Liverpoolem, který se má hrát 4. dubna (ty termíny se ještě můžou změnit na neděli, jednoduše by se pak přehodil odlet z pátka na sobotu a přílet z neděle na pondělí). Tenhle trip by byl dražší ze dvou důvodů - na začátek dubna jsou dražší letenky + na zápas s Liverpoolem jsou logicky i dražší vstupenky.

Celková cena by na tenhle zápas vycházel na 9600 Kč a zahrnuto by v ní bylo to samý jako na utkání s Evertonem.

Kdyby měl někdo zájem, může mě kontaktovat sem do zpráv, případně na mail vitasrp@centrum.cz. Platí, že maximálně bych s sebou mohl vzít přesně 14 lidí.

Reagovat
cristiano.K.

hele možná, ale to bych ti řekl až tak v únoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nepojedu na bezvýznamný zápas,když už o nic nebudeme hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

no to máš vlastně pravdu! Tak sorry.

Reagovat
cristiano.K.

já věděl,že to pochopíš

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City accounts 2013-14: Club's income hugely up, £271m to £347m; includes new PL TV deal; up by £38m to £102m.

Manchester City reduced their loss to £23m in 2013-14 and say will comply with Uefa financial fair play. Lost £197m 3yrs earlier, 2010-11.

Manchester City accounts state that Sheikh Mansour of Abu Dhabi invested a further £160m in 2013-14; total now £1.152bn, in 6 yrs since 2008

O 2 roky budú v zisku ako Chelsea

Reagovat
Talker

Tak my neměli ten brutální nárůst TV práv tak brzo, to je něco, co dost pomůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste ale nemali FFP keď ste začali takže to zas pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

City snad začínali při FFP? Šejkové tam jsou pokud vím od roku 2008.....

Reagovat
smazaný uživatel

A na FFP sa dohodli v roku 2009 a o od 2010? 2011? to začalo platiť. Určite mali menejš času na vybudovanie všetkeho ako Chelsea

Reagovat
Svatej

Sezona 2011/12 pokud vím. Oni to mají snažší s těma TV příjmama, my měli zas časovej náskok, na každý straně máš něco

Reagovat
Talker

Tak bavíme se o tom, jak se dostat na nulu nebo do zisku. A v tomhle FFP naopak pomůže, protože nastavuje bariery. My kupovali hromadu zbytečných hráčů, které jsme nepotřebovali nebo které jsme neměli proscoutované. To Citizens dělat nemůžou, musí jít prakticky najisto. Kdyby to nebylo, tak by třeba Citizens utráceli ještě více, takhle se snaží to dostat pod kontrolu.

Navíc rozdíl 65 mega v TV právech je obrovský, to je prakticky téměř celý jejich nárůst v příjmech za poslední rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nevím co dneska sledovat jestli Chelsea - Slépky nebo Arsenal - Soton

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 4s5 seconds ago

Chelsea line-up v Spurs: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Drogba. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 29s29 seconds ago

Subs v Spurs: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Schurrle, Salah, Remy. #CFC

Co je dpc s Ramiresem? Dyť mají být všichni ok..

Reagovat
Whitemedia

Subs v Spurs: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Schurrle, Salah, Remy. #CFC

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Rémyho bych dal na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs XI vs Chelsea: Lloris; Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Lennon, Eriksen, Lamela; Kane.

Reagovat
FUnk

bude presov

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v Southampton: Martinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck

subs: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Podolski, Sanogo, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nevadí, aj tak dobrá

Reagovat
cristiano.K.

Montreal

Reagovat
nani92

falošný Martinéz

Reagovat
mr.Silver

Giroud mel hrat

Reagovat
J0EL

Danny na kridle by nam bol naprd. Takze bud jeden alebo druhy. Pretoze oboch ich Arsene na hrot nepostavi.

Reagovat
smazaný uživatel

ako naprd, veď to vyzeralo dosť namakane naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Nehraje gólostroj Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

SaintsFC team vs @Arsenal: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Cork, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.

SaintsFC substitutes vs @Arsenal: K. Davis (GK), Yoshida, Gardos, Mané, Mayuka, Reed, Targett.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb, Mason > Matic, Fabregas

Reagovat
Cobra

Tak tady není o čem

Reagovat
Sandstorm

A Eriksen > Oscar, Lamela, Lennon > Hazard, Willian

Reagovat
Svatej

Eriksen > Lamela, Lennon > Hranolky z mekáče > Oscar > Hazard, Willian

Reagovat
Svatej

první palec měl bejt dolů.

Reagovat
miky10

Hranolky z mekáče sou libový.

Reagovat
smazaný uživatel

tie, Swiss King a chickenburger. Nič iné.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver, poď si upratať brata

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Matić

Reagovat
vrabejka

Liverpool are set to make a bid for Dortmund-star Henrikh Mkhitaryan in January. (Express)

Ted už je pozdě

Reagovat
Miguel19

Dyť je prosinec ne?

Reagovat
Sandstorm

No právě.

Reagovat
vrabejka

a co?

Reagovat
Sandstorm

Nic, budou Vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Magoor Pelle dobre vyjebal s Nastasićom

Reagovat
vrabejka

Sakho-Nastasič to by kurna byla dvojica

Reagovat
Sandstorm

Je to blázen, radši tam bude dávat dřeváky Mangalu s Demichelisem.

Reagovat
Matić

* Boyatu s Demichelisem

Reagovat
Sandstorm

Tak co jsem měl možnost vidět Mangalu, tak 40ti mega jeho hra opravdu neodpovídá.

Reagovat
Mindas

Jj, on i ten David Silva trhal trávníky hned po svém přestupu do PL.

Reagovat
Sandstorm

Co to meleš pomotaný kluku?

Reagovat
Mindas

Asi, že těžko hodnotit hráče ani ne za půl sezóny, šmoulo.

Reagovat
Robochelsea

Mangala je dřevák? Za 40 mega určite nestojí, ale čo som ho videl asi v dvoch-troch zápasoch tak sa mi zdal dosť dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to si musel vychytať asi jediné 2-3 dobré zápasy, čo mal, ak toľko vôbec mal.

Reagovat
Mindas

To sice jo, ale nyní je stejně zraněný.

Reagovat
Sandstorm

No zraněný je od konce listopadu, takže...

Reagovat
Mindas

A v čem se to vylučuje s tím, co jsem napsal?

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň nebude u té dnešní ostudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo budu se dívat na Chelsea se Slépkama

Reagovat
terry

Masakr. Snad to netočení Mourinha nedoběhne. Ještě větší překvapení ale je, že se ani na lavičku nedostal Ramires, zato tam figuruje nějaký Sahal. Zajímalo by mě, co za tím vězí.

To netočení je letos extrémní. Mourinho letos použil v Premier League jen 20 hráčů, z toho si můžeme tři škrtnout, takže 17. Z toho má jen 11 více než 324 minut, tedy více než 3,5 zápasu, a to máme dnes 14 kolo (!!). Ta základní sestava, co dnes nastupuje, když od ní budu počítat i Costu, odehrála prakticky všechno a jedinými dvěma alternacemi jsou Schürrle (oněch 324 minut) a Ramires, který dnes ani není na lavičce.

V lize nás teď nicméně až do konce roku čeká velice snadný los, tak jsem zvědavý, jestli to Mourinho konečně zvolní. Je tam navíc ještě zápas se Sportingem a Derby, tak snad to nebude jen v těhle zápasech.

Dneska jasná jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti City má Chelsea o doost těžší los do konce roku...City mají ted takový los, že bych se nedivil kdyby neztratili sni bod do konce roku. Chelsea jede na Newcastle, na Stoke..což teda nic snadného opravdu není. A ramires má třeba zase nějáké zdravotní trable, zrovna on je Josého kůň a když může tak hraje.

Reagovat
terry

To s Ramiresem rozhodně není pravda, v tuto chvíli místo v sestavě rozhodně zajištěné nemá, byť je pravda, že měl v posledních týdnech dost zdravotní problémy.

Co se týče losu, nebojím se. City sice mají o zápas míň, protože už nehrají pohár, ale zase jedou do Říma, kde musejí vyhrát, a to hned po zápase s Evertonem. Ten los nemá Chelsea podle mě v její pozici nijak zvlášť těžší. Dvakrát za sebou sice Newcastle Chelsea doma porazil, ale teď je to trochu jiná Chelsea, a Stoke porazil loni Chelsea zcela náhodou, jinak snad nikdy v historii.

Reagovat
Talker

A kolik hráčů má více než 500 minut včetně LM? Nevíš?

Reagovat
Miguel19

14

Reagovat
terry

Čtu, že 12 (!!). Drsný. Nepočítám do toho pohár.

Reagovat
Matić

Drogba, Luís a Schurrle + zákl. XI.

Reagovat
Matić

včetně poháru teda

Reagovat
terry

Jenže on se ptal včetně LM, Drogba a Schürrle to mají jen s minutama z poháru.

Reagovat
Matić

však jsem to tam dopsal

Reagovat
Sandstorm

Vyhýbají se Vám zranění a letos prostě chce jet Mourek PL na jistotu, takže dává osvědčenou jedenáctku. Taky mi mrzí, že někteří hráči hrají málo (třeba Filipe Luis), ale Mourkovi se zas tolik nedivim, že to netočí. Problém může nastat, že až se objeví nějaká zranění, tak náhradníci nebudou rozehraní, ale na druhou stranu, Mourek všude řiká, jací to jsou profesionálové, takže i tohle má asi ošéfovaný a ti hráči by to zvládli.

Reagovat
terry

Mně ani nejde o to, že by mi to vadilo, jen nevím, jak moc dlouho je to udržitelný.

Reagovat
Matić

Reagovat
Sandstorm

Třeba celou sezonu. Kdo ví. Minimálně PL by takhle šla, ale pokud se dostanete dál v LM a FA cupu, tak prostě ke konci sezony těm hráčům dojde dech...

Reagovat
Talker

Tak nejen zranění - jde i o to, aby ti hráči nebyli utavení - třeba Oscar byl obě předchozí sezony v zimě utavený a následně pouze stínem toho špičkového hráče, kterým bývá na podzim. Což může být extrémně nebezpečné ve chvíli, kdy se zraní třeba ještě Hazard.

Reagovat
Counter

A stejně nemáte nikoho zraněného, zatímco všichni okolo jsou v hajzlu.

Reagovat
REPLIKATOR

Vidím, že Wenger tu sestavu zase pořádně protočil. To bude zase zraněných.

Reagovat
smazaný uživatel

jupi welbeck posadil girouda a nacho gibbsa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sám neveríš, Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nie..nacho dostal prednost uz minuly zapas, a v nom face to face ukazal danny ze zasluzi zaklad zatial viac

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ viem, Gibbs nebol 100% fit a to je tak jediný dôvod, prečo nehral v základe, inak je to o parník jasná jednotka na LB. A s Giroudom sa takisto dlhodobo ráta ako s jednotkou na hrot, čo práve ukázal posledný zápas, Wenger už Welbeckovi hľadá iné miesto v zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

ja pokial viem tak do minuleho zapasu nevstupoval s nijak zranenim ani jeho naznakom, podla mna wengera na stoperovi nacho ocaril ako sa s tym popasoval + na zaciatku sezony si daval take centre o akych len gibbs sniva takze dostal prednost ale samozrejme spolu budu mat fight len by ma neprekvapilo keby momentalne vnimal nacha ako jednotku...a tiez vobec neni iste kto je dlhodoba jednicka na hrote, preco by to mal mat giroud preboha zarucene? minule sa skusili obaja ako jedna z mnoha moznosti co podla mna az tak uspesne neukazalo ale danny bol o parnik prospesnejsi takze zostal v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Zaručené to je, lebo som predpovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
smazaný uživatel

ja predpovedam ze girouda zachvilu preskoci aj sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

A dosť!

Reagovat
smazaný uživatel

joj ale wengie campbellovi fakt bars nedoveruje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Nj, ešte aj so Giroudom na striedačke pred ním uprednostní Sanoga.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý bol dovčera ešte zranený...

Reagovat
jacobT

A nečudoval by som sa keby bol od zajtra znovu pri tej jeho odolnosti...

Reagovat
Sandstorm

Za to Sanogovi důvěřuje až moc.

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Nechapem preco nemohol ist aspon na lavicku namiesto Sanoga.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci suhlasim s vami

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo, jsem se 15min zpátky díval na livescore sestavy Chelsea a byl tam na hrotu Remy. Ted už tam je Drogba Ne, že bych měl něco proti Drogbovi, ale Remy už by si zasloužil základ někdy..

Reagovat
Rssa

Liverpoooooooooool, jedem jak stroj

Reagovat
Robochelsea

Didier dá dnes gól a samozrejme vyhráme Zostava síce nie je nič moc, ale kuratá sú slabučké.

Reagovat
blade115

Klid, modří učňové, Drogba na slepice umí. A Rémyho nakonec uvidíte taky. No a Mourinho samozřejmě jako jediný dodržuje pravidla PL a posílá každý zápas to nejsilnější co má...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to pravidlo zrušeno?

Reagovat
terry

Tohle zůstává minimálně v pravidlech UEFA, jestli to zrušila PL, to nevím.

Rule 4.01 states that: “On entering the competition, participating clubs agree to play in the competition until their elimination and to field their strongest team throughout the competition.”

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Drogbovi nic nemám, ale Remymu bych ten základ už přál, jako motivaci trochu...

Reagovat
Miguel19

Byl delší dobu mimo.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ty si posadnutý....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
LAM

Alexis dnes 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neměl být už někdy teď uzdravený Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Wenger už pred týždňom povedal, že Walcott zápas proti svojmu bývalému klubu ešte nestihne.

Reagovat
Counter

Já už bych se nebál to označit za posedlost. Tobě se o něm musí i zdát

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli bude něco na streamsp? Zatím je tam tenis a nějaký rozhovor .

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký link na kvalitný flash stream na Soton máme?

Reagovat
jacobT

Vyzerá to, že tu:

http://sportzhd.tv/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB
Reagovat
Matić

nejaký link na kvalitný flash stream na Spurs máme?

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
nani92

nejaký link na kvalitný flash stream na City máme?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Heslo? Nevidim nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Fďaka.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Je to test inteligence trochu

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

DMNT

Reagovat
miky10

Kurva tak kdo moh tušit, že taková mrdka bude heslo.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ty rozhodně ne.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Hoši, sorry, není čas přemýšlet... Heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký link na kvalitný flash stream na Everton máme?

Reagovat
LAM

Link na zápas Chelsea

https://www.linknaChelsea.com

Reagovat
miky10

ďk ciwe

Reagovat
nani92

www.tysipán.com

Reagovat
smazaný uživatel

www.poslihovno.sk

Reagovat
nani92

diamond

Reagovat
vodka

ježiš, eště plastové... tady je to lepší https://www.darujhovno.cz

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Saints až na Rodrigueza v tom najsilnejšom, nie?

Reagovat
Counter

Schneidy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě to už delší dobu, tak se zeptám - neví někdo, proč nebo z jakého důvodu nemá Soton uvedeného výrobce dresu?

Reagovat
FUnk

Lamela dneska redka uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč ho vůbec staví, co je s Chadlim?

Reagovat
jacobT

Marriner Tak preto dal radšej Nacha.

Reagovat
smazaný uživatel

toto by Giroud spracoval

Reagovat
Lynx

Hm hm, sestava dobrá, Welbeck teda snad hraje kvůli tomu, že je Giroud po zránění a hrál v sobotu, radši teda v základu do budoucna uvidím Girouda..Co ale dělá Sanogo na lávce místo Campbella, to je zas Wengerovina...stejně ho tam společně s Giroudem nikdy nepošle, tak na co jsou na lávce 2 hroti

Reagovat
smazaný uživatel

toto by Gibbs nestratil

Reagovat
smazaný uživatel

kybersikana?

Reagovat
Counter

My ti ty blbosti vytlučeme z kyberhlavy

Reagovat
smazaný uživatel

mozte ma aj upalit ale pred pravdou oci nezavriem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs by hlavne nerozchodil zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Kane Jaký kotrmelec.

Reagovat
Counter

Kane je idiot

Reagovat
Talker

To se mu to s tím obřím nosem klove...

Reagovat
smazaný uživatel

toto by Giroud dal

Reagovat
Fenri

Ten by to nedobehl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Giroud by to dal.

Reagovat
FUnk

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
captain18

Hmm danny,toto by kral upratal na zadnu placirkou..

Reagovat
REPLIKATOR

Welbeck Pravačkou bych ho obstřelil i já.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak by nedal ani giroud mame zlych zakoncovatelov..snad sa to danny casom nauci poriadne

Reagovat
fenixLFC

to co bolo za zakoncenie?

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele Hazarde fakt.

Reagovat
terry

To je vtipná statistika, že jsme se Spurs neprohráli už pod pěti manažery v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

dominik pekne si to teraz zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

na tom tam som

Reagovat
Tywin Lannister

pokud nezlepší welbeck zakončení, tak to prostě na základ u nás není

Reagovat
Cobra

Zatím 10 minut, ale Lamela je zatím luxusní

Reagovat
Miguel19

Si dělají prdel?

Reagovat
iamek

Chelsea vubec nevi

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey jak ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

fú, ale to bolo nepríjemné. Campbell by to spravil lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj ale to bolo hnusne, beriem smajlika spat som myslel ze len nabural

Reagovat
smazaný uživatel

ale dostali dobrou vyhodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Gary přííííšerný, šílený..

Reagovat
Side

co to zase hrajem?

Reagovat
FUnk

do pice to chce gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je příšerný omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Trapper

Kane nám dobře zatápí

Reagovat
Mimalu

Cahill je ožralý nebo co?

Reagovat
Miguel19

Má otřes mozku

Reagovat
blade115

Hezky nás melou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, doufám, že to neštěstí Kaneovi zůstane aspoň do konce zápasu...

Reagovat
REPLIKATOR

Marriner

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill zatím solidně mimo, snad je to jenom chvilkový kvůli té šlupce do řepy

Reagovat
miky10

Ježiš, ten Kane je boží.

Reagovat
wild

Pelle

Reagovat
Counter

Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ale zatiaľ je tam toľko pohybu, jak keby hralo 10 Giroudov. Kubova nočná mora.

Reagovat
Side

obrana ty vole na párku se poser fakt

Reagovat
smazaný uživatel

pelle traged ale pekna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé, to je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj so silnejšou nohou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

prebohaaaaaaaaaaa...taka kombinacia a on spravi toto

Reagovat
Squinty

Rémy > Drogba

Reagovat
REPLIKATOR

Pellé

Reagovat
13

Pellé

Reagovat
Mimalu

Jaké že to máme dresy? Bíle?

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako Drogba nepohlídá takový offside?

Reagovat
smazaný uživatel

alexis hrozne soluje

Reagovat
smazaný uživatel

to robil aj doteraz, akurát mu to vychádzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

stále lepšie než, keď sa minulý rok všetci predbiehali v tom, kto bude väčší alibista a bral to na seba akurát Rambo.

Reagovat
Fenri

Tak ale je rozdil mezi "vzit to na sebe" a "nedat to nekomu v lepsi pozici, pac to chci udelat sam"

Reagovat
Talker

Drogba mě opět irituje Ofsajd, pomalé zpracování...

Reagovat
Miguel19

A asistence

Reagovat
Trapper

Reagovat
Talker

Proč myslíš, že jsem to psal Mám slušný podíl na golu.

Sleduj: Willian mě irituje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Mimalu

hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Talker

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdáááááááááááááááááááár!!!! Hazard hezky, ale Drogba luxusně!

Reagovat
REPLIKATOR

City Oni tam zase prohrajou

Reagovat
FUnk

so easy omg

Reagovat
miky10

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Trapper

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

EDENEEEEK

Reagovat
Talker

Jednou si Hazarda neztrojí a dostanou fík

Reagovat
Miguel19

Drogba první pořádný dotyk a hned je to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A Cahill byl u mediků, takže to vidím na střídání.

Reagovat
Manik...

Opět Drogba a opět to netočí... Už mě Mourinho pěkně štve s tímhle

Rémy je asi jenom na zahřívání lávky

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba zrovna nahrál na gol.

Reagovat
Manik...

To bych už dal taky . Teď dal gól, to mu neubírám, ale stejně

Reagovat
Counter

Ten Sunderland x ManCity je jak přes kopírák už popáté v řadě?

Reagovat
Counter

Tak už nic

Reagovat
stiflerovamama

Wickham paradne zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb

Reagovat
stiflerovamama

Kun

Reagovat
Miguel19

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mimalu

drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

KIIIIIING

Reagovat
Whitemedia

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Talker

Dopíči

Reagovat
miky10

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Kalamita Lloris že top

Reagovat
Trapper

Oscar Drogbaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Kun opět famózní gól

Reagovat
Miguel19

Tolik k tomu, že Lloris je na stejné rovni jak Courtois

Reagovat
FUnk

to je v pici toto, tam je to fakt zaklete

Reagovat
I am Mancunian

toto ma byt konkurencia pre ddg ?

Reagovat
Talker

Hm, 2 střely, 2 goly...

Reagovat
vladis271

Peréz všetko sleduje, neboj.

Reagovat
I am Mancunian

ja sa nebojim, my si nepestujeme hada na prsiach

Reagovat
smazaný uživatel

2 osobní chyby, 2 easy góly.

Reagovat
Talker

Pokračovat ve stejném stylu

Reagovat
Counter

A CFC dala góly díky Llorisově tragickému odkopu... Co na to djourou

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon se na to vysere a na to Llorisova rozehrávka

Super, že se na zápas nahecují, jezdí a pak se to zadrbe takovým způsobem.

Reagovat
Talker

Tohle je fakt sebranka v tom bílém - i Drogba si je maže na chleba

Reagovat
Miguel19

Ale pěkná facka ownymu s Drogbou

Reagovat
Counter

owny už je zliskaný zprava doleva za všechny svoje blbosti

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Tak furt jde o slepice, ty by kuchnulo i Vitesse.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Škoda Ox, ale od Aarona pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck je úplne komický zatiaľ. Jeho najlepší moment bol teraz, keď nezavadzal Oxovi.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak...dalsi posrany utok ted

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
Miguel19

Pane bože Williane

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Kos obnovené zranenie, polroka mimo, to je jasné.

Reagovat
Talker

Braňo ho teď slušně ochcal

Reagovat
smazaný uživatel

nasadit proti Chelsea záložní dvojici Bentaleb Mason

Reagovat
smazaný uživatel

a? hrali výborne proti Evertonu, tak prečo nie. skôr namiesto Lamely tam mohol nasadiť niekoho defenzívnejšieho

Reagovat
TopinB

Ale vždyť jsou (dohromady) lepší jak Fabregas a Matic

Reagovat
stiflerovamama

buducu sezonu dvojka Coates-Sakho

Reagovat
REPLIKATOR

Sakha by byla v Sunderlandu škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coates je zaujímavý stopér...

Reagovat
Miguel19

Lloris už radši na jistotu co nejdál do diváků

Reagovat
Miguel19

Zase

Reagovat
Zaschrona

Romelu

Reagovat
Talker

Kanea bychom si mohli pořídit v létě na pozici třetího útočníka, jeví se celkem slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc arogantnějších lidí tady není, snad tě to aspoň hřeje u srdce

Reagovat
vladis271

a zabiť anglický talent? Jemu je dobre tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches prekvapuje na pravej obrane.

Reagovat
Whitemedia

Llorisovy výkopy

Reagovat
10

Arsenal i United mají snad nejvíc nahrávek dozadu na brankáře, to se nikde v lepších týmech nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

lebo lepšie tímy nie sú.

Reagovat
Counter

Kromě Bayernu možná

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool jich má teda víc. Akorát se nedá počítat mezi lepší týmy.

Reagovat
cristiano.K.

málo koukáš na LFC

Reagovat
10

Co má Liverpool společnýho s lepšíma týmama?

Reagovat
Miguel19

To chtěl Drogba moc teďka

Reagovat
Talker

Tak v brance byl Lloris... Jít to na bránu, tak je to gol.

Reagovat
Whitemedia

achjo, Didi prosím, nekopej je..

Reagovat
Counter

Pěkně Wanyama zaprasil.

Reagovat
blade115

Cobra03.12.2014 15:32

Lloris>Kurtoá

Reagovat
Paddy

Nemůžu si pomoct, ale Lloris by měl přestoupit, přál bych mu to PSG nebo jiný velký klub, kde by pravidelně hrál LM, podle mě mu chybí motivace k tomu, aby se mohl stát lepším hráčem, což se může u Slepic stát jen těžko. Slípky se každoročně pachtí od ničeho k ničemu a ani jeho výkony v tom nic nezmění, škoda takového brankáře v takové díře.

Reagovat
Paddy

mimochodem Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

boha čo sú toto za sračky. take chyby aké robí dnes, potom si nezaslúži hrať LM

Reagovat
Talker

Hlavní chyba, proč si nezaslouží hrát LM je přestup do Tottenhamu.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

už jsem to psal několikrát

Reagovat
Matić

Však teďka prodloužil smlouvu, takže je s tím asi spokojenej...

Reagovat
mr.Silver

Ten prechod do utoku je hruzostrasny, Flamini jako by tam nebyl...

Reagovat
Miguel19

Achjo...proč si prostě nedovolí Hazard jít na toho Fazia? To mi tak sere..

Reagovat
smazaný uživatel

útočný dvojka Jove-Kun , Džeko už sa nemusi ani vracať

Reagovat
Mindas

Jj, jako na závěr minulé sezóny, viď?

Reagovat
Miguel19

Thibo stejně měl

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kto je horší. Či Welbeck alebo Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Vekový priemer Tottenhamu na pľaci dnes je niečo malo nad 23 S tým na Chelsea sa uspieť hádam ani nedá

Reagovat
10

Alexis je takhle tragickej celou dobu v Arsenalu?

Reagovat
Trand

Posledních 5 zápasů, předtím byl naprosto boží. Bohužel, teď u nic nevychází.

Reagovat
Trand

*mu

Reagovat
smazaný uživatel

5 je, hádam, moc. 3-4.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, od tý doby co jsem ho vzal do fanty.. divnéé.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Reagovat
Counter

Ne, tak 70 % času je úchvatný.

Reagovat
10

Aspoň něco...dneska je to 12. hráč Saints

Reagovat
Counter

Bohužel zatím takhle střídá období dokonalosti a mizérie. Potíž je hlavně v tom, že když se mu zrovna nedaří, tak ho nikdo další nedokáže zastoupit.

Reagovat
Tywin Lannister

nn jen poslední 2 zápasy nic moc, jinak je to zatim s aguerem nejlepší hráč PL

Reagovat
Infernoqt

stačí mi, když Arsenal dá dneska jeden gol a pak si může vklidu prohrát

Reagovat
Counter

Kun už famózní gól a famózní asistence

Reagovat
Miguel19

Takže klasika Kun > Suaréz?

Reagovat
Counter

Jako by o tom snad někdy bylo pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cristiano.K.

asi 3/4 světa

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tebe už dobre jebe.. chcel by som vidieť Aguera na krídle medzi takými hviezdami ako Messi či Neymar, ako by vynikal... Bohužiaľ sa už aktuálne príliš nedajú porovnávať...

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že v našich loňských debatách se zase ti dva nedali porovnávat z jiných důvodů... Vždycky si něco najdete.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ešte si niečo domysli

Reagovat
Counter

Však to tak bylo - "Kun hraje s lepšími hráči, má to jednodušší, nemůžeš to porovnávat." Nebo "Kun hraje Ligu mistrů, Luis ne, to nemůžeš porovnávat." Nebo "Luis má víc gólů, je jedno, že na to potřeboval víc minut" atd.

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako tvoje- kun je lepsi aj ked suarez dal viac golov ale to len preto lebo to na nom stoji alebo kun ma menej minut na gol a blabla...nemate si co vycitat

Reagovat
Counter

Když je Kun zrovna zraněný, tak asi těžko dá víc gólů no

Reagovat
fenixLFC

a koho to zaujima? suarez tiez trpi svojimi excesmi a co?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

"SVOJIMI" nauč sa čítať s porozumením.

Reagovat
Counter

Poslyš, ty to soudíš na základě jedné loňské sezony. Letos třeba Kun zraněný není a vidíš, jak si to vodí. Jenže to už máte nové argumenty, proč se to nedá porovnávat...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

však je to pravda, city>LFC a vyniknout u Messiho v týmu fakt nejde srovnávat, navíc tu máš další věc, čtyři měsíce nehrál fotbal.

Čistě teorecky by se to dalo porovnat kdyby Luis šel do CFC (hrozná představa),ale ty týmy city a CFC jsou srovnatelné. Jenže zas by se říkala Mourinho>Pelle

Reagovat
cristiano.K.

tím jsem chtěl naznačit,že by se měl porovnávat Costav vs Aguero a netahat do toho největšího génia,který kdy hrál PL

Reagovat
smazaný uživatel

aha , súhlas, len som asi zle vypočítal tvoj palec.. myslel som, že ho dávaš Counterovi 03.12.2014 22:05

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Teda Chiriches je hodně mimo

Reagovat
Whitemedia

Williane ku***, pořádně!

Reagovat
mr.Silver

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey sa zobúdza, je to cítiť.

Reagovat
Trand

Reagovat
Fenri

Snad se to nejak nezvrtne.

Reagovat
j_mrazik

Prosím? Neudrží balon, ale občas párkrát přihrál dopředu... Jinak Wanyama je přesně ten zlej doprostřed, kterýho jsme možná měli koupit. Wenger by do něj dostal trochu víc fotbalovosti a byl by super.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mu tam pár parádičiek vyšlo, nie je to ideálne, ale nie je zlý. Samozrejme, mal tam pár hlúpych strát.

Reagovat
Tywin Lannister

nevim no, furt hraje hodně pod možnosti, letos je směrej dopředu téměř nulovej, kdejakej DM vytvoří víc šancí než on

Reagovat
fantomas

Heh, dneska má na svědomí prakticky jedinou překvapivou přihrávku, na kterou sme se zmohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Willians shot power - 2

Reagovat
Trapper

Tak se do toho opři Willíku!

Reagovat
Infernoqt

tj. říkejte si co chcece, ale podle mě je Kun nejlepší hrot v současném fotbale... ani ne tak Suarez a ani ne tak Messi, ale formou je Aguero v současné době všechny předčí

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Danny

Reagovat
Trand

Chambo dnes odříznutý, Dannyho si všímám, jen když si sbíhá pro balony a Alexis je hroznej.

Reagovat
Counter

Chybí tomu Giroud no

Reagovat
smazaný uživatel

a Gibbs.

Reagovat
Whitemedia

Drogba asi dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, no, hloupě prohráváme, ale není to tím, že bychom byli horším týmem. Jen holt hráči nemají takovou formu, sebejistotu a štěstí. Každopádně to herně není na naše poměry až tak špatné.

Reagovat
Infernoqt

to doženete až budete hrát proti nám zase

Reagovat
FUnk

lamela je uplne zbytecny, to v mezihre je daleko platnejsi soldado, poche vymen je a lamelu prodat tomu juventusu dokud to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Za Lamelu budete muset ještě zaplatit aby si ho někdo vzal...Soldado na hrot a Kane pod něj a co je vůbec s Chadlim?

Reagovat
Counter

Zatím zkušeně držíme stav na unbeaten, už tomu chybí jen nějaký Yoshidův vlastňák v 88. minutě a bude to fajn večer.

Reagovat
PhilipS

Soton ukazuje, že na špici není náhodou. Vypadá to jak kdyby si přijeli pro tři body. Arsenal až na tu standardku nic. Unavenej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím "unaveným" jsi to vystihl

Reagovat
blade115

Co ten Sunderland? To to nemůžou udržet, sakra...

Reagovat
Mindas

Udržet? Hrají hroznou tužku. Tedy spíš City dnes hraje nad svůj letošní standard. Hlavně v napadání a pohybu.

Reagovat
Miguel19

Takový výkon "povolit-přitáhnout". Začátek tragický, tam mohl jít Tottenham do vedení klidně 0:2, ale pak famózní akce a famózní námaz. První gól Lennona, druhý Llorise.

Jenom škoda, že jsme líp nevyřešili ještě jednu akci. Hlavně Willian. Ta jedna přihrávka na Braňa a tedka na konci ta střela. Snad to půjde dál bez problémů.

Reagovat
Miguel19

Tottenham nehraje nijak extra špatně, ale pokud ti předvádí hráči jako Lloris, Chiriches kokotiny jak v divizi, tak nemůžeš myslet na úspěch.

Reagovat
Talker

U obou dost chyboval Verts, ne? U prvního se držel půl metru od Drogby, který byl zády k brance. U druhého ho nepřetlačil a nechal ho zakončit.

Reagovat
Miguel19

Nn. U prvního byl s Drogbou Fazio. Ale to zas jako chybu nevidím. Pokud ti tam takhle stojí Drogba, tak nemůžeš nic dělat, leda faulovat.

Já spíš vidím chybu u Lennona, kde se nechal jednoduše opít rohlíkem a pak se na Hazarda neskutečně vysral..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Lennon, který se musí pohybovat s hráčem, navíc pokud je to Eden a Lloris je obvykle famózní, když ho sleduju, ale dnes si asi vsadill na CFC s handicapem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náskok mají ok.......Lamela dolů, Bobby na plac a otočíme!

Reagovat
Cobra

Po tak slibném začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Soton budíček, hráte ako keby ste boli na rannej šichte...

Reagovat
Counter

Na twitteru je všichni chválí

Reagovat
smazaný uživatel

videl som všetky naše zápasy a vpredu sme čajový ako nikdy...

Reagovat
Counter

Tak já ti to neberu, ale nepřišlo mi to nějak extra tragické.

Reagovat
FUnk

co udelal aguero namazal si je pekne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey. 3 zkažený přihrávky a jeden nezpracovaný aut... další úžasný výkon

Reagovat
Infernoqt

to nevadí, do tří let bude titul

Reagovat
J0EL

stale vacsia pravdepodobnost ako u vas

Reagovat
Infernoqt

a já si už myslel, že si žádný vtip na tento den nepřečtu

Reagovat
Tywin Lannister

škoda že za něj neni koho dát do hry, od začátku sezony nezahrál ani jeden opravdu dobrý zápas, jeho přínos do útoku je nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický?

Reagovat
Lynx

Reagovat
Tywin Lannister

hrajem doma a příšernej výkon, žádnej pohyb, přechod do utoku hrozně pomalej, rozehrávka tragédie, prostě hrajeme jak liverpool,

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrbáváme hrozně ty protiútoky.

Reagovat
Counter

0-0 - The last five Premier League games involving Arsenal have all been 0-0 at half-time. Sleepy.

Cos čekal

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som to chcel napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale po slovensky teda

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim docela klasicky o hovne polocas, skoda te sance na konci.

Sanogo to rozhodne..

Reagovat
Talker

Ten zápas si úplně říkal o to, abychom ho zabili. Těch šancí bylo relativně dost.

Na začátku mě iritoval Drogba, protože mi přišel mdlý, líný a bez pohybu - nechtělo se mu ani do soubojů. Po asistenci a golu se ale rozjel a připomínal ten starý tank v nejlepších letech.

Hazard pár parádních situací, Oscar taky, u Williana je to občas paráda, občas strašný - 2 střely, obě doprostřed branky. K tomu ta pokažená přihrávka na Braňa. Aktivitu a snahu mu neupírám, ale z tohohle musí být goly a asistence - minimálně jeden bod dneska už měl rozhodně mít.

Obraně celkem zatápí Kane, ale Courtois podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane vypadá hodně slušně. Drogba nás skoro vždycky příjemně překvapí svou produktivitou, je to pořád bestie.

Reagovat
Miguel19

Courtois nepodržel, dyť jedno bylo břevno a druhý mimo

Reagovat
Talker

A třetí vlastně ofsajd...

Reagovat
Miguel19

Ale stejně to měl

Reagovat
Talker

Tak měl, ale spíš to odpovídá tvému komentu - 3 zajímavé akce slepic, ani jednou nemusel Courts zasahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyho mám rád, ale dneska prostě ne. Pošli tam Girouda, souseda Ottu odvedle, Lízu Simpsonovou nebo klidně i varana komodského, ale hlavně někoho jiného.

Reagovat
13

Od té doby co jsem si dal Alexise do fanty, tak hraje tužku.

Reagovat
Fenri

Děkujem pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje furt, včetně lítání do Jižní Ameriky, prakticky jako jediný presuje... se dalo čekat, že pomalu odejde. Otázka času kdy vypadne cca na 2-3 měsíce pro zranění

Reagovat
tweek

řekl bych že by taky potřeboval oddych.. nevím kolikátý zápas hraje v řadě, ale napamatuju poslední sestavu, co by byla bez něj.. hlavně, že tam má na lávce Poldiho, Rosu a na tribuně Joela

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a já myslel, že sem v tom sám, vítej v klubu

Reagovat
xjert02

Tragikomedie. Sestava na bliti, rotace zadna, tohle se Wengerovi vymsti v kontextu narocneho vanocniho programu. Tam uz bude muset rotovat, at chce nebo nechce, a nahradnici nerozehrani. Dnesni vykon takovy malatny, matny, unaveny. Nekteri hraci mne zacinaji doslova iritovat.

Reagovat
mr.Silver

Alexis a Welbeck ajk nejrychleji dolu, Poldi a Giroud up

Reagovat
smazaný uživatel

slušný začátek, škoda těch 2 zbytečných, ale klíčových chyb. nicméně za stavu 1:0, resp. 2:0 bych čekal o dost odvážnější hru z naší strany. doufám, že sundá Lamelu - ať má výkyvy formy jakýkoliv, vyvézt balón mu nešlo nikdy a na tohle se fakt nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sere jak lítá všude po hřišti. Bobby musí na plac místo něho. V neděli si konečně možná trošku zvedne sebevědomí a pak hned sedí. I ta hra s Kanem a Soldadem vypadá o mnoho lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, on má na tohle docela smůlu. pokud mě paměť neklame, tak i loni odehrál v zápase před Chelsea dobrý zápas, dal gól Cardiffu a za odměnu nehrál na SB ani minutu.

Reagovat
Talker

Teď jsem se koukal na livesport na statistiky a hned věta na začátku

"Zápas není atraktivní" - ty vole, asi 10 šancí, 2 goly, slušné kombinace... Mě se ten zápas líbí.

Reagovat
Infernoqt

a koukáš na Chelsea?

Reagovat
Talker

3 šance Spuds, my měli 2 goly, 2 střely ze slušné pozice Willian, jedna zkurvená akce od Williana, Oscar tam měl taky jednu akci.

OK, přehnal jsem to s deseti šancemi, ale rozhodně bych to neoznačil za neatraktivní zápas.

Reagovat
Infernoqt

tj, vy na Spurs minimálně doma aspon umíte, narozdíl od nejmenovaného týmu

Reagovat
Talker

Tak mě ted šlo přímo o atraktivitu, kdy prostě to není rozhodně nějaký průměr nebo podprůměr. Rozhodně dost zajímavý zápas, z obou stran.

Reagovat
Counter
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
cristiano.K.

Jestli chce Arsenal vyhrát, tak musí v 60. minutě přijít Rosa a Giroud, místo Ramsey/Flamini a Welbecka. Welbeck ve třech přiležitostí 0 golů, tu první řešil jako lama. Ox v té své šanci mohl upadnout a byla by penalta, jinak je to nuda

Reagovat
kvasha16

je to len moj pocit, alebo po tom "zjebe" od Joseho je na SB lepsia atmosfera?

Reagovat
Counter

To předně záleží na soupeři a jeho venkovních fanoušcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kus vola

Reagovat
Counter

Jen sranduju

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
Talker

Proč střídal? Ta hlava/únava/něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

to první podle mě.

Reagovat
Miguel19

Hah, Zoumič. Snad to zmákne

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zahrál snad každej zápas dobře, ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
papos182

Kazdy asi ne, kdyz prevazne nenastupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je sam na hrote nepouzitelny, potrebuje k sebe este niekoho, aby bol nebezpecny.

Reagovat
Counter

Ramsey zatím zmršil střelu a zavinil roh

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud sa rozcvičuje, Welbeck a Alexis sú zrelí na striedanie a o facku, že dole pôjde Ox.

Reagovat
Counter

Protože Ox je třeba z nich ten nejnáchylnější na zranění poté, co před třemi dny odkulhal závěr zápasu...

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Matič stopka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Long

Reagovat
REPLIKATOR

Long

Reagovat
j_mrazik

Cazorla červená....

Reagovat
havrys99

Santi jednou to dej dřív od nohy a přestaň se divit. Kéž by aspoň jednou zkusil Rosu místo něj

Reagovat
REPLIKATOR

Cazorla

Reagovat
fantomas

Martínez ve vzduchu ♥ jaká změna oproti Szcz, hru čte na uplně jinym levelu.

Reagovat
xjert02

Mne se libi moc. Zatim klidna sila. Dal bych mu sanci i az se Wojta uzdravi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez taká istotka že nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Tyo ale Emiliano docela jistý

Reagovat
REPLIKATOR

Martinez > Szczesny

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi snad ani nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez > Aguero

Reagovat
captain18

Z Martineza ide istota,velmi sa mi paci

Reagovat
Zaschrona

Distin

Reagovat
FUnk

proc nestahne lamelu mg

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jde na ruku Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mcity to prokletí konečně prolomilo

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Santi ešte zajebe 2 a má na dnešok hotovo, potom možno nahrá na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla proste musi mit zakaz jakkoliv se snazit dat gol, on ho neda a kazda strela je v pici, jen at nahrava....

Reagovat
mr.Silver

Welbeck, boze...

Reagovat
smazaný uživatel

zvyknutý na Gibbsa, no

Reagovat
Tywin Lannister

ty santiho střely

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by Gibbs bol

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
REPLIKATOR

Welbeck

Reagovat
nani92

Welbeck

Reagovat
Side

Welbeck

Reagovat
Miguel19

Hazard je teda poslední zápasy úplně v prdeli s driblingem. Kdy on naposledy obešel hráče?

Reagovat
j_mrazik

Ramsey je ale cítit... jak to kazí.

Reagovat
j_mrazik

Piči, ale vyndej ho už...

Reagovat
Trand

Že je na hřišti spousta dalších hráčů, co dopředu něco vymyslí...

Reagovat
fantomas

Hlavně Aaron má dneska trochu jinačí roli (a tak to má bejt).

Flamini & Ramsey have made more interceptions (11) than all the Southampton-players combined (8)

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado je zraněnej? Nebo Pochettino potvrdil svojí tragédii??

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
10

Wellbeck je synonymum pro fotbalovou inteligenci

Reagovat
Counter

I on má jindy lepší dny, hlavně z dneška neusuzuj, že jsou všichni tragédi. Platí to jen z poloviny

Reagovat
10

Welbeck je můj oblíbenec už delší dobu...a nemysli si, že vás letos vidím poprvé, bohužel ne

Reagovat
10

"oblíbenec"

Reagovat
Counter

Ok, tak ze začátku letošní sezony neusuzuj, že jsou to všichni tragédi Prostě se zatím nedaří, ale nemůže to trvat věčně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba hraje jak za mlada

Reagovat
Side

ty vole dej tam toho Rosu za Ramseyho, dyť to je naprostá tragédie co předvádí

Reagovat
Counter

Nedaří se nikomu, ale stejně si všímám skoro jenom Ramseyho

Reagovat
Trand

Tak teď neměl na výběr nic jinýho, než střelu..

Reagovat
Counter

Předtím zazdil kolmici, předtím zazdil jinou střelu, zavinil roh, zazdil další přihrávku... Atd. Čekám od něj víc.

Reagovat
Trand

To všichni, ale třeba v 1. poločase ta přihrávka na Santiho, to byl jeden z mála světlých momentů. Dneska se snaží vymýšlet něco, i když je zataženější. Nedaří se mu vše, ale vidíš jen to špatný.

Reagovat
Counter

Když udělal jednu dobrou přihrávku, tak ho za to přece nebudu chválit. Nikde mu nenadávám, nikde netvrdím, že je to tragéd, nikde netvdím, že bychom ho měli prodat... Jen od něj čekám víc, má nás táhnout, když se ostatním nedaří.

Reagovat
Trand

Jasně, vždyť já tě chápu. Jen, že dneska je podle mě jeden z mála světlých momentů.. A ty jsi zrovna známej tím, že nikdy nekritizuješ a když jo, tak podle mě neprávem.

Reagovat
fantomas

Kritika celkově neni jeho silná stránka.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpenie mladého Hejtera

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Já mám Aarona rád prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

jen sranduju

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Tak ty máš rád automaticky každýho hráče AFC; to ale neznamená, že nemůžeš měřit dvojím metrem.

Reagovat
Counter

Ty měříš dvojím metrem, protože si nemyslíš, že Ramsey hraje špatně. Já měřím stejným metrem, protože uznám, že hrajou špatně všichni, a Ramsey má jen tu smůlu, že si ho dneska obzvláště všímám.

Reagovat
fantomas

Tak teď si právě navrch změřil dvojim metrem mě a tebe, gratulace.

Reagovat
fantomas

Já ti už delší dobu řikám, že by ses nad sebou měl zamyslet no.

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že když to říkáš ty, nelze to brát vážně

Reagovat
fantomas

Jj

Reagovat
mr.Silver

Ox dole, Wenger klasik

Reagovat
havrys99

fakt střídání

Reagovat
Mervin

ty kurvo vyjebaná senilní

Reagovat
Miguel19

waltře? Nový nick?

Reagovat
Mervin

ale hovno, jen mne sere ten kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám střídání, ty vole.

Reagovat
Side

on fakt vyndá Oxa

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud toto proste Welbeck nikdy nespraví

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale hráme neobyčajnú piču teda. Okolo 16-ky sme loptu poriadne ani nemali.

Reagovat
Tywin Lannister

ted mel welbeck spadnout,m to byl faul ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud úžasný

Reagovat
mithro

pekna akcia, este paradnejsi zakrok

Reagovat
Counter

Giroud je úplně někde jinde

Reagovat
Nikikrew

Giroud je pan!

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Olie je bůh

Reagovat
Lynx

krásaa giroud

Reagovat
smazaný uživatel

PIČA

Reagovat
Miguel19

To je zase holomajzna. Nedáme 3 přihrávky za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad čukotský beton.

Reagovat
Talker

Není nad čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

AGUERRRRRRRROOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Pico jak povodil

Reagovat
Mimalu

Remyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Talker

Reeeemyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele to je mazák ten REEEEMMYYYY

Reagovat
Trapper

Remy

Reagovat
Whitemedia

Paráda

Reagovat
miky10

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Miguel19

Ale teda Vertonghen je hrozný tragéd

Reagovat
Talker

To byl zas Verts? Vždyť přes něj šly všechny tři goly

Reagovat
Miguel19

Jenom 2.

Reagovat
vitasrp

Úžasný.

Reagovat
Arbiter

REMY VOLEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli ......ten Vertonghen je totálně out

Reagovat
Miguel19

Kdo dával ten pas?

Reagovat
fajdax

Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Azpi, ale nejsem si jistý.

Reagovat
Trapper

Azpi

Reagovat
fajdax

Krááááááááásaaaaaaaaaaaaa Loic

Reagovat
Infernoqt

dneska Everton špatný, špatný výkon

Reagovat
Error

Vertonghenovi ten zmar regulérně přeju.

Reagovat
spider_8

Teď si tu letošní útočnou trojku porovnejte s tou loňskou

Reagovat
spider_8

A to ještě v Boro řádí Bamford

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že už plně chápu arsenalské:

"My jsme hráli fotbal, ale Chelsea dávala góly"

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Hráli jste prvních 10 minut a od nějaké 50. minuty. Jinak to bylo vyrovnané.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Fanoušci Spurs přebírají výmluvy Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Ale když máte o tolik lepší tým na každém postu, tak by jste měli být schopní tam ty góly dávat

Reagovat
Ritchie

Reagovat
T44v3tt1

Amatére

Reagovat
blade115

Remyyyyyyy

A do piče už s Agüerem, akorát nám to komplikuje...

Reagovat
hitZor

Reagovat
fajdax

Fazio teď

Reagovat
Counter

Kun neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel is back.

Reagovat
Mimalu

Obi

Reagovat
fajdax

Mikel time, to už tu dlouho nebylo

Ale Cecík si potřebuje taky trošku oddychnout..

Reagovat
Miguel19

Tak asi bude muset hrát o víkendu.

Reagovat
fajdax

Ajo vlastně, Matič má stopku. Nevadí.

Reagovat
Miguel19

Tvl to byl fakt Azpi

Reagovat
Talker

Ještě Mikel by si mohl dát gola

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, pakuj na hrot, čo tam skúšaš v tom strede?!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Mou ukázal Thibaultovi, ať to příště nevyhazuje.

Reagovat
Arbiter

Jak José jebe Courtoise, že je načase šetřit čas

Reagovat
smazaný uživatel

Musím pochválit Chelsea, hrajou to co potřebujou, ta obraná hra je dokonalá, zapojujou se prakticky všichni hráči. Pochettino to zase Chelsea usnadnil tím, že tam dal Paulinha na rozhejbání hry hehe to už je vtipný samo o sobě. Lamela je tragickej, ale na hřišti je 75 minut. Bobby tam jde za rozhodnutého stavu.....Nádhera!! Takže zpět do středu tabulky

Reagovat
Cobra

Nechápu, co máte v letošním roce proti Paulinhovi. Vy snad jste na tréninku? Poche snad ví, co dělá ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ví co dělá, ale evidentně mu to moc nevychází

Reagovat
Tywin Lannister

paulinho je dobrej komik, horší brazilec v Pl neni, neuvěřitelně overrated hráč, ještě ted je mi záhadou, že hrál za kanárky základ na MS

Reagovat
Talker

Ještě Lucas, ale ten byl jednu dobu výborný.

Reagovat
Tywin Lannister

Lucas tu často dostával hate jen tak z principu, i když hrál solidně

sice to není žádná extratřída, ale svoje si odehraje, zato paulinho je prostě špatnej zápas co zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ty ses vocas ...

Reagovat
Counter

ticho prosímtě, dal v prvním poločase jednu dobrou příhru!

Reagovat
Trand

Jako sorry, ale tahle reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Někde na úrovni rasistického posměšku nebo tak? Já se jen bavím, nehledej za tím nic víc.

Reagovat
Miguel19

Půjdeš bručet.

Reagovat
Trand

Ne, ale ne na úrovni tvých diskutérských schopností.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

ZOUMA

Reagovat
blade115

Mohl by nastupovat častěji, zatím v soutěžních zápasech skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jak dlouho tam vydrží.

Reagovat
fenixLFC

BTW aspas hattrick

Reagovat
fenixLFC

za 3 minuty...

Reagovat
papos182

Uz snad druhy na jeho soucasnem hostovani.

Reagovat
Side

hrajeme totální sračku, ale proč střídat

Reagovat
Counter

Yaya rozhodne v nastavení po dvou minutách na place

Reagovat
PhilipS

RIP Rosa v Arsenalu

Reagovat
spider_8

RIP Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Staci dostat Poldiho do sance kua..

Reagovat
havrys99

Piče Poldi tank, hned balón zpátky!! Vidíš to Wengere, vidíš?

Reagovat
Miguel19

Edenovi se fakt motají nohy, to je děs.

Reagovat
fajdax

v LM ho necháme na tribuně a snad se potom zase zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Loic Remy has scored as many goals in 160 minutes of Premier League football as Liverpool's entire strikeforce have all season.

Reagovat
-Kopy-

to neni možný, co mu ten Rosa provedl, to je nepochopitelný a nevysvětlitelný

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle se Arsenalu stát nemůže, že by vystřídal 3x a pak se jim zranil hráč

Reagovat
havrys99

boží Forster

Reagovat
smazaný uživatel

je neskutocny

Reagovat
Counter

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
REPLIKATOR

Forster

Reagovat
Nikikrew

Sancehhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeezx

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Trand

Aaron asistence btw.

Reagovat
Counter

díky mojí kritice

Reagovat
Counter

A stejně to tečnul Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

PICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALEXISEK ♥

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
fantomas

Ramsey rozdílová příhra. Díky čau

Reagovat
Lynx

Reagovat
Counter

*Giroud

Reagovat
fantomas

Mluvim o rozdílový příhře, ne o rozdílovym škrtanci.

Reagovat
Counter

Bez toho škrtance by to nešlo Ale jako dobře Aaronek, přesně tohle od něj čekám a nakonec potěšil.

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

haluzáci

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Aleeeex

Reagovat
havrys99

Alexis

Reagovat
Tywin Lannister

ALEXIS

giroud dneska famozni, diky němu vedeme

Reagovat
smazaný uživatel

ale tá akcia Poldiho a Girouda pred gólom <3

Reagovat
Miguel19

Sotonek nějak tápe.

Reagovat
Talker

Tak má taky slušnej los...

Reagovat
Minister

inak ale jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers Olie Podolski Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

On by tu ruku nepiskl ?

Reagovat
Counter

ne a podle mě by dobře udělal.

Reagovat
xjert02

Reagovat
papos182

Reagovat
Talker

Moje fanta body Proč musel dávat Arsenal gola?

Reagovat
blade115

Tragédi...

Reagovat
13

Alexísek, já věděl proč ho do té fanty dávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian se bojí vystřelit razantněji, aby někoho v hledišti nezabil nebo co?

Reagovat
Wat

Reagovat
Usty

Kvůli Counterovu ostudnýmu "v suchým triku" bych ani jako fanoušek Arsenalu tenhle gól nechtěl

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

tak poď, všichni na to čekáme

Reagovat
Counter

Neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud <3

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Mikéééééééééééééél goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Poldiiii tohle mi chybí

Reagovat
Coutinho10

arsenal zase haluz ke konci zapasu

Reagovat
Counter

Saints hrajou v deseti, to se taky projevilo. A jinak byl závěr silný díky Giroudovi.

Reagovat
Coutinho10

ajo sem ani postrehl ze uz nemohli stridat...j asi to rozhodlo

Reagovat
Coutinho10

*nepostrehl

Reagovat
Azza

Reagovat
Coutinho10

a ne snad ? minuly kolo ste taky vyhrali golem ke konci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Poldi a Guroud fakt skveli, nechapu, proc nehraji od zacatku...

Reagovat
Tywin Lannister

to je válec tedka

Reagovat
smazaný uživatel

ste čakali na to zranenie

Reagovat
Counter

Pomohlo to dost. Koeman navíc hrál na konci s třemi útočníky v podstatě, to se muselo projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Marv

Tak z těch posledních 6 týmů by mi v PL nechyběl opravdu nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud něco bere, to není normální

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

to je debilní den

Reagovat
fajdax

V suchým

Reagovat
Counter

Suché triko

Unbeaten continues

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

a za tři roky titul ...........

Reagovat
Counter

Spíš "do tří let", ale to je fuk, jak tuhle blbost napíšem

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Nikikrew

ziadna blbost

Reagovat
Counter

Je to pořád nepravděpodobné. Konkurence je obrovská, Arsenal je možnostmi až čtvrtý v řadě, i když třeba těsně. Hlavní je, aby se o titul v příštích letech bojovalo, a ne aby bylo v listopadu po všem jak letos.

Reagovat
PhilipS

je to píčovina...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Proti deseti to se jim to vyhrává

Reagovat
papos182

Protoze jsou schopni, ne jak vcera LFC proti 10 se nechal slusne zatlacit.

Reagovat
fenixLFC

to bolo setrenie sil

Reagovat
smazaný uživatel

už ani nevím, co k tomu pořádně napsat.

Huga je mi líto, zatím nás na podzim mnohokrát podržel a zrovna v takovém zápase si vybral slabší chvilku. Vlad zase chvílemi obstojný, ale chvílemi neskutečné minely. k Vertovi, jeho namistrovanému výrazu a předvedené hře se už nemá smysl snad ani vyjadřovat, akorát zbytečné nervy. zbytek podprůměr.

jako pozitivum mě napadá více méně jen Kaneova aktivita a snaha. když si představím, jaký výkon by asi v podobném zápasem podal takový Ade, tak to ještě ušlo.

Chelsea to až na prvních pár minut zvládla v suchém triku, nabídnutými šancemi nepohrdla a easy 3 body, bohužel.

Reagovat
FUnk

presne a ten lamela v zakladu stal taky za hovno............co uz o vikendu zase na dva hroty s lamelou na tribune

Reagovat
Trand

Výhra je hlavní, důležitý 3 body! Výkon nic moc, ale s příchodem Girouda se to zlepšilo.

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

MotM je dnes asi jasný - Jaaaan VERTONGHEN

Reagovat
Infernoqt

tak příští kolo se můžeme eventuálně dostat na 3. místo a nebo spadnout až na šesté ale pevně věřím v naší výhru

Reagovat
Tywin Lannister

do příchodu girouda tragéda, potom už byl na hříšti jen jeden tým

alexis si dneska zasloužil gola snad nejméně ze všech hráčů, ztratil každej druhej balon, dneska byl opravdu hrozný

martinez zatim uplně bez chybičky, není důvod tam vracet vojtu, pokud bude pokračovat v takových výkonech, vypadá neskutečně jistě, super i návrat kose, s ním je ta obrana o dost jistější

ramsey se musí probudit z letargie, cazorla bohužel nenavázal na poslední 2 matche, a Giroud musí hrát základ, prostě musí

Reagovat
Counter

Giroudovi ale role "supersub" docela svědčí letos, Everton takhle potopil, ManUtd dal krásný fík, dneska zas po příchodu utavené obránce drtil... Není špatné mít více variant, jak to poskládat, a pak ještě udeřit z lavičky.

Reagovat
Tywin Lannister

jj s tím souhlsím, ale i tak bych ho přístě rád viděl v základu, nabízí více herních variant než welbeck a v systému co hrajem se dokáže lépe uplatnit

Reagovat
Counter

Tak jasně, základ si zalsuží

Reagovat
PhilipS

Wenger tyhle stíhací jízdy na čtvrtý místo prostě umí. To se mu nedá upřít.... Jinak Sanogo dneska výbornej

Reagovat
Nikikrew

Nebyt Fostera tak to je mozno aj o triedu, ale aj takato vyhra potesi. Giroud naozaj fantasticky, Welbz na kridlo a Olivier na hrot. Som velmi raz za tuto vyhru, pretoze Southamptom toho moc neukazal, avsak aj my sme nehrali idealne, hlavne teda prvy polcas. Poldi taktiez celkom fajn, chvalim znova obranu a Martinez sa mi zacina coraz viac pozdavat . Teraz to bude proti Stoke masaker, ak tam dame 3 body, mame pred sebou super run

Reagovat
Counter

*Forstera

Reagovat
xjert02

Je mi líto Saints, protože si nezaslouzili prohrat a jestli nekdo, tak ten pseudotym v cervenych dresech, kde si naprosta vetsina hracu nezaslouzi nosit dres s kanonem ve zanku. Je mi lito i tech fanousku Gunners, kteri si uvedomuji, jaky dres maji moznost hraci nosit a absolutne na to svymi vykony nereflektuji. Od jeho prichodu rikam, Santi promin, za 2 kopacaky drahy, a max. do WBA, Aaron... cela tato sezona velke zklamani a ukazuje se, ze neni tak dobry hrac, jak se loni prezentoval. Kvalitni hrac totiz dokaze nadstandardni vykony opakovat s obcasnymi vypadky, ne obracene. To mi pripomnelo slova Zlatana, a.k.a. Boha:.... because he is a machine....Wenger opousti filosofii, ktera mu u hracu vydobyla jeho soucasnou pozici a zacinam mit obavy, ze zacina byt senilni a fotbalu prestava vice a vice rozumet. Kombinace s Bouldem zatim take nefunguje. Celkove je mi z letosniho Arsenalu smutno a zatimco jsem posledni 2 -3 citil, ze tym jde nahoru a loni opravdu v uspech veril, letos neverim ani ve 4. misto. A pak je mi samozrejme lito #7, protoze v tom soucasnem tymu neni lepsi fotbalove myslenky nez ma on, a nedostane moznost s tim neco udelat.

Reagovat
masly008

co to tady plácáš,jako po 13 kolech už je sezona jo a proč ti je líto saits,že měli jednu střelu a nebýt golmana tak je to tak o 3? nebo že keoman vystřídal 3 hráče a pak se mu 1 zranil? tak měl střídat jako AW 2x a měl klid.

Reagovat
masly008

*saints

Reagovat
Nikikrew

A co si Saints zasluzili vyhrat?

Radsej napis ze vsetko je zle kvoli Rosovi a bude klud.

Reagovat
cristiano.K.

"Je mi líto Saints, protože si nezaslouzili prohrat " ........dál jsem nepokračoval

Reagovat
masly008

škoda,dál jsou tam ještě větší plky.

Reagovat
SunFells

mr.silver

Ox dole, Wenger klasik

[reagovat]

havrys9903.12.2014 22:08

fakt střídání

[reagovat]

Mervin03.12.2014 22:08

ty kurvo vyjebaná senilní

[reagovat]

Miguel1903.12.2014 22:10

waltře? Nový nick?

[reagovat]

Mervin03.12.2014 22:10

ale hovno, jen mne sere ten kretén

[reagovat]

LuckyBastard03.12.2014 22:08

Tomu říkám střídání, ty vole.

Wenger klasik, udělal zápas jedním vystřídáním

Tomu říkám střídání, ty vole

Reagovat
fantomas

Hehe, tohle střídání sem zrovna chválil i já. Ox byl příšernej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele