Premier League - preview 13. kola

29.11.2014, 08:48, aktualizováno 30.11.2014, 08:44
Previews
Nedělní program anglické nejvyšší soutěže nám nejdříve bude servírovat šlágr ze Southamptonu, kam zavítá Manchester City, jenž na "Svaté" ztrácí ze třetí příčky dva body. Vylepšit pozici si bude chtít rovněž Tottenham, který poměří síly s Evertonem...
Southampton FC - Manchester City  (neděle 14:30)
Takhle na konci listopadu by to mohlo znít jako přehánění, nicméně tohle bude po mnoha směrech skutečně ta pravá hodina H jak pro Southampton, tak pro Manchester City. Zatímco domácí ovšem musejí potvrzovat, že mají na to, co se od nich neočekávalo; jejich soupeř spíš potřebuje konečně začít naplňovat to, co se od něj očekávalo...

Skoro to až vypadá na nějaký soukromý syndrom "té druhé" sezony. Jestliže Manciniho tým, který měl v plánu obhájit titul, vypadal na hřišti a snad i na papíře o něco slaběji - totéž (doslova) v bleděmodrém platí i pro Pellegriniho. Citizens se teď opravdu trápí, a to zejména venku, kde už dvakrát po sobě naplno nebodovali. Obě poslední domácí výhry potom zase byly z kategorie těch ušmudlaných.

Naopak Soton po jednom škobrnutí s Pochettinovým bývalým zaměstnavatelem znovu najel na sérii neporazitelnosti, a i když minule poprvé v pěti kolech nedokázal zvítězit, euforie v jeho kabině musí trvat i nadále. Tím spíš, když se nyní svatí vrací domů, kde zatím ztratili všehovšudy jedinkrát, a kde také sám Manchester City netriumfoval od dávného roku 2003.

Konkrétně z návratu na vlastní hřiště potom musí mít speciální radost také Graziano Pellè. Elitní střelec Southamptonu ze šesti svých letošních gólů hned pět vsítil doma. Zatímco tedy především na třech nejčerstvějších výjezdech nebyl skoro vidět, na St. Mary’s zpravidla řádí - a bude to chtít potvrdit i teď, možná již s podporou uzdraveného Stevena Davise.

Manuel Pellegrini se opět bude muset obejít bez služeb Edina Džeka a Aleksandara Kolarova; oba balkánské vyslance sužují problémy s lýtkovým svalem. Ještě citelnější ztrátu by pak měl představovat rovněž zraněný David Silva (koleno); naopak jistou vzpruhou zřejmě budou Touré s Fernandinhem, kteří v sestavě ManCity chyběli v týdnu vinou karetních trestů.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Cork, Wanyama, Schneiderlin - Tadić, Pellè, Mané
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demíchelis, Clichy - Fernandinho, Fernando - Milner, Touré, Nasri - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (neděle 17:00)
Pozlátko vypadá dobře, ale konkrétně obrněné fanoušky Tottenhamu obalamutí jen těžko. Spurs tedy možná vyhráli pět z posledních šesti duelů, žádný z jejich příznivců však radostí do stropu neskáče. To případný skalp konkurenčního Evertonu by již leckoho mohl přesvědčit...

Oba celky jsou momentálně v na chlup stejné pozici. Jejich cílem jsou stoprocentně poháry a nejlépe Liga mistrů, oba si však hýčkají nepříliš lichotivý počet 17 bodů. Sobotní výsledky navíc ani Evertonu ani Tottenhamu neodlehčily, spíš naopak: dotáhl se na ně Liverpool, zatímco aktuálně čtvrté ManUtd odskočilo již na vzdálenost pěti bodů.

Na White Hart Lane si před výkopem jistě rádi budou připomínat měření sil z února letošního roku, kdy domácí díky brance Adebayora strhli podobně důležité klání na svou stranu. Jinak se ale zdají být v lepší formě spíše Toffees. Ti ve všech soutěžích nenašli přemožitele už osmkrát po sobě, a hlavně viditelně zpevnili donedávna nadmíru propustný obranný val, který v tomto intervalu kapituloval pouze třikrát.

Už 11krát po sobě venkovní strana v zápasech Tottenhamu s Evertonem nenašla recept na tu domácí, a Martínezova parta se tohle prokletí bude snažit zlomit i bez trojlístku Stones-Gibson-Oviedo. A tím zdravotní trable Karamelek ani zdaleka nekončí: nevítané otazníky se potom vznáší nad hlavami McCarthyho, Naismithe, Barryho, Pienaara i Bainese.

Na opačném konci barikády kvůli karetnímu trestu zas a znovu postrádají Kylea Naughtona, pročež na pravém beku opět bude muset zaskakovat Eric Dier. Nejisté jsou potom starty Kaboula, Adebayora, Capoueho, Chadliho, Townsenda a Rose - i Spurs tedy zažívají poměrně krušné dny.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Kaboul, Vertonghen, Davies (Rose) - Eriksen, Dembélé, Mason, Chadli - Kane, Soldado
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Disin, Baines - Bešić, Osman - Mirallas, Eto'o, Barkley - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.60 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Fanoušci Arsenalu si v týdnu po delší době připomněli, jaké to je, když to jde - přesvědčivým vítězstvím nad Borussií Dortmund si Londýňané s předstihem zajistili postup do osmifinále Ligy mistrů a nadějné vyhlídky na pole position. Teď je ale načase vrátit se do reality chladných vod domácí Premier League, kde prozatím Arsenalu patří mizerné osmé místo...

To pro Wengerovy Kanonýry znamená vůbec nejhorší vstup do sezony (klub si potom vedl hůře nejdříve před 32 lety, kdy finišoval 10.) a nyní se docela klidně může stát, že Arsenal poprvé od ledna 2012 v lize prohraje hned třikrát v řadě. West Bromwich se totiž těsně nevejde do poslední sedmičky - a právě jedině takové celky prozatím londýnský velkoklub v tomto ročníku dokázal přemoci.

Rovněž Baggies nicméně mají své mouchy a mezi ty nejhlavnější přirozeně patří jedna jediná výhra z posledních šesti střetnutí. Dále se WBA nemůže spolehnout ani na žádné své střelce, když v nejvyšší soutěži nezaznamenalo gól již 270 minut - pokud nebudeme počítat vlastenec z dílny Leicesteru, který by však onu šňůru stejně o moc nezkrátil.

Speciálně v tomhle směru mohlo být Throstles kupodivu ještě hůře, kdyby Saïdo Berahino - u něhož vyšlo nedávno najevo, že řídil v opilosti - zůstal ve vazbě. Takhle West Brom může počítat se svým posledním úspěšným i obecně zdaleka nejlepším střelcem; ne už však se suspendovaným Yacobem, zraněným Olssonem a možná ani otazníkovým tandemem Morrison-Pocognoli.

Arsenal to na Baggies tradičně umí, když na The Hawthorns padl všehovšudy jednou na minulých osmi výjezdech (z toho pouze dvakrát šlo o remízy). Teď se nicméně bude muset vypořádávat s tradičně početnou marodkou, kam na tři měsíce čerstvě přibyl Jack Wilshere, a přinejmenším na dva týdny také další středopolař Mikel Arteta.

Velkým povzbuzením by pro Gunners mohl být návrat Laurenta Koscielného, který už alespoň nechybí v zápasové nominaci. Brankář Szczesny se patrně pro menší zdravotní trable do brány nepostaví ani tentokrát - jeho záskok Martínez se ostatně svým výkonem proti Dortmundu protlačil až do nejlepší jedenáctky uplynulého týdne v Champions League.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli (Davidson) - Gardner, Morrison - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Chambers, Mertesacker, Koscielny (Monreal), Gibbs - Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey, Cazorla - Sánchez, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Swansea City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Stylový vzestup ze sestupových příček se ještě stále drží v myslích fanoušků Crystal Palace, již za pár hodin je však čeká v posledních letech velmi neoblíbený soupeř. Hráči Swansea budou chtít potvrdit pověst nepříjemného hostitele a zaútočit tak zhruba ve třetině soutěže na pohárová místa.

Od března 2009, kdy Eagles vykradli Liberty Stadium, se spolu střetli již šestkrát a byly z toho čtyři velšské výhry a dvě remízy. Špatné bilanci londýnského celku přitom dominuje jedna jediná trefa, kterou při poslední sešlosti oslavil Glenn Murray po proměněné penaltě.

Svůj optimismus tak musí stavět na něčem jiném, a to na zopakování zářijové historie. V 5. kole tehdy překvapil Everton, když na rychle inkasovanou branku reagoval třemi zásahy, aby hned za týden potvrdil úspěch a připsal si druhé ligové vítězství. Na to třetí pak čekal až do minulého zápasu, když se i proti druhému liverpoolskému celku zdařil nečekaný obrat. Teď už jen stačí v sobotu sebrat další tři body a fanoušci se mohou cítit, jakoby cestovali časem.

Swansea nepřináší žádné ohromující čísla ve svých výsledcích, těží však z vyrovnané tabulky čtvrtým Manchesterem počínaje a desátým Tottenhamem konče, ten přitom na předloňského mistra ztrácí pouhé dva body. Důvodem, proč se mezi nimi pohybuje i velšský klub, je především skvělá domácí forma, když jen Chelsea a Southamtpon získaly před svými diváky více bodů.

Swans se letos navíc mohou spoléhat i na obrannou složku, která je společně s Manchesterem City třetí nejlepší v lize, a kdybychom se pak podívali na úvodní půlhodinku zápasů, je Monkova stráž dokonce první. Před sobotním duelem pak budou domácí chtít ochránit Stoke, jakožto jediný celek, který je letos porazil a zároveň byl v tabulce až za nimi.

Po návratu Wayna Routledge z marodky je obránce Federico Fernandez jediným absentujícím v dresu Swansea. Na druhé straně zůstávají mimo hru také obránci - Damien Delaney a Adrian Mariappa, zatímco trio Wilfried Zaha, James McArthur a Frazier Campbell by mohlo opět zasáhnout.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Zhruba před dvěma měsíci a půl se Aston Villa po senzačním skalpu Liverpoolu vyšplhala až na druhou příčku tabulky, kde seděla s parádními deseti body vytěženými z úvodních čtyř duelů. Momentálně mají birminghamští u vstupu do kruciálního měsíce prosince pouze o dva body víc a před sebou patrně rozhodující zápasovou sekvenci sezony...

Příští čtyři kola - včetně tohoto - budou pro Villans beze zbytku klíčové. Lambertovi svěřenci mají za sebou již teď měření sil s kompletní top10 uplynulého ročníků, vyjma Manchesteru United; což jim - když nic jiného - zaručuje alespoň solidní vyhlídky. Ačkoliv zrovna Burnley tomuto soupeři doma v lize nepodlehlo v celé poválečné historii, porážet se v tuto chvíli musí jednoduše kdekoliv a za všech okolností.

Pro Aston Villu ty "okolnosti" znamenají hlavně absence. A to ne ani tak tří stoperů Senderose, Vlaara a Bakera; protože bez nich to na Southamptonu šlo a jak Okore, tak kritizovaný Ciaran Clark předvedli nadmíru uspokojivé výkony. Na mysli mám spíše právě končící trest pro Christiana Bentekeho, jenž se před časem proti Tottenhamu zdánlivě vrátil do své nejlepší formy, aby se obratem nechal zbytečně vyloučit.

I bez něho potom sice birminghamští začali opět bodovat, na výhru však stále čekají právě od onoho čtvrtého kola a slavné bitvy s Liverpoolem. To Burnley naopak v posledních dvou kolech zažilo plnohodnotnou erupci, když první domácí vítězství v sezoně okamžitě následoval také nesmírně cenný triumf na Britannia Stadium. Clarets se tím pádem nyní budou pokoušet o svůj první čistý hattrick prvoligových výher za posledních bezmála 40 let.

Usilovat o něj budou moci již i za pomoci Scotta Arfielda, který podle všeho vyléčil menší zdravotní neduh, který jej nepustil do Stoke-on-Trent. V pořádku už je také stoper Chalobah a otazník se vznáší nad Michaelem Duffem, jenž před týdnem předčasně střídal.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Ward - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes - Ings
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Clark, Cissokho - Cleverley, Sánchez, Westwood - Weimann, Agbonlahor, N'Zogbia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 16:00)
Těžko říct, u kterého z týmů vyvolává listopadové postavení v tabulce větší úžas a nevěřícné kroucení hlavou. West Ham se bude chtít vrátit na neporazitelnou vlnu přerušením dlouhé černé série s hostem z Newcastlu, který je od začátku října prostě k nezastavení.

Straky doletěly extrémně vydařeným letem z osmnáctého místa až na pátou příčku, a přitom ještě stihli z poháru vyřadit domácí Manchester City. Během série šesti soutěžních vítězství třikrát na vlastním trávníku neinkasovaly, zatímco na hřišti soupeře vždy skórovaly dvakrát. Pokud by se jim podařilo uspět i tentokrát, bylo by to vůbec poprvé od roku 2001, kdy se třikrát v řadě vracely domů se třemi body v rámci Premier Leauge.

A vzpomenete si ještě na loňský listopad? Chelsea, Tottenham, Norwich a West Brom - to byla čtyřka soupeřů toho měsíce, a jak se později ukázalo, také čtyřka poražených. Podaří se nevysvětlitelnému jevu zvaným Newcastle opět stejný kousek? Už jen pro nešťastníka Ryana Taylora, jenž by se protentokrát mohl vrátit na trávník vcelku brzy.

Do cesty se však staví Kladiváři, kteří na svého sobotního soka ztrácí jediný bod a co se týče překvapujících statistik možná o kousek vedou. Prozatím jsou na pátém místě v počtu gólů a mohlo být i lépe, kdyby se v posledních dvou kolech neprosadili pouze jednou. Po triumfech nad Liverpoolem, QPR a Manchesterem City totiž místo čtvrtého vítězství na svém stadionu v řadě přišla překvapivá bezbranková remíza s Aston Villou a následná porážka na hřišti Evertonu.

Nicméně stále je bilance 3-1-0 z posledních domácích představení vynikající základ pro ukončení šestiletého půstu při hoštění Newcastlu. Ten má z posledních tří výjezdů do Upton Parku sedm bodů a skóre 5:2. Znepříjemnit jim sobotní výlet bude bez pochyb chtít Carlton Cole, který na rozdíl od zbytku svého týmu má na Magpies vcelku dobré vzpomínky, když se ve třech z posledních čtyř soubojů dokázal gólově prosadit.

Pomoci by mu mohli navrátivší se Downing s Kouyatem, mimo hru naopak zůstanou zranění Alex Song, Diafra Sakho, Enner Valencia, Mark Noble a suspendovaný Winston Reid. Optimističtější zprávy pak přichází od hostů, kde na marodce zůstává jen mladičký Aarons a nad Krulem visí zlověstné otazníky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Leicester City  (sobota 16:00)
Kdybychom všechny čtyři anglické ligové soutěže seřadily pěkně pod sebe, Leicester s Queens Park Rangers by se nám v podstatě nehnuly z místa - před 12 měsíci společně kralovaly League Championship, nyní společně tápou mezi smetánkou, a bok po boku s dalším nováčkem utváří aktuální sestupovou trojici...

Už v tomto momentě se sluší připomenout, že pouze čtyři z posledních 15 nováčků obratem putovali zpět o patro níž; a taky že všechny tři postoupivší celky naposledy naráz sestupovaly v dávném ročníku 1997/98. Házet flinty do žita by tedy neměl nikdo z námi jmenovaných; o tom, že o ani s Foxes ani s Hoops nevypadá nejlépe, se však zřejmě přít nebudeme.

Obě strany se zatím mohou pochlubit všehovšudy dvěma skalpy a příznivec Leicesteru by si na ten poslední skoro ani nepamatoval - narodil se totiž 21. září, proti Manchesteru United. Tehdy šlo o vpravdě památné vítězství, to však bylo záhy vykoupeno velmi ošklivou sérií, která čítá ubohé dvě remízy a hned šest utkání, v nichž Foxes vyšli střelecky naprázdno (včetně těch posledních pěti!).

QPR je na tom jen o něco lépe, na rozdíl od svého soupeře se nicméně může uspokojovat vlastní domácí bilancí - ta sama by ho řadila na solidní deváté místo, když domácí na Loftus Road z posledních pěti vystoupení nezvládli jen jedno jediné.

V minulých třech vzájemných střetnutích obou těchto celků se narodily nemastné neslané výhry 1:0; a obě ty letošní mluvily ve prospěch Leicesteru. Ten je nyní patrně v horší pozici, jakkoliv se v tabulce nachází nad QPR a jeho marodka čítá pouze dvě jména - Hammond a Upson.

V Londýně doufají, že se Riu Ferdinandovi podaří včas setřást potíže s třísly, jinak si Harry Redknapp bude muset poradit bez obou svých nejzkušenějších stoperů - Richard Dunne totiž stojí pro karty. Zpátky do sestavy se naopak může vrátit Eduardo Vargas, jenž posledně meškal kvůli partnerčině porodu.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Ferdinand, Caulker, Yun Suk-young - Vargas, Henry, Barton, Fer - Zamora, Austin
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - de Laet, Morgan, Wasilewski, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Vardy, Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Hull City  (sobota 16:00)
Manchester United pomalu, ale jistě stoupá tabulkou a i přes značnou marodku zejména v zadních řadách mají jeho výkony vzestupnou tendenci. Na Old Trafford tentokráte přijede Hull City, který třikrát v řadě prohrál a drží se těsně nad sestupovou hranicí. Nicméně venku podává poměrně slušné výkony a v Divadle snů se pokusí o senzaci.

Pouze jedenkrát z posledních sedmi utkáních stáli svěřenci Louise van Gaala na poli poražených a i kvůli tomu, že ostatní soupeři také poměrně často ztrácejí body, nacházejí se Red Devils již v TOP 4. Naposledy ve šlágru proti Arsenalu rozhodně nebyli lepším týmem, ovšem když si Valenciovu střelu srazil do vlastní brány Gibbs a v závěru z rychlého protiútoku navýšil skóre Rooney, mohl si nizozemský kouč na lavičce hostů mnout ruce, dosáhl zde totiž svého prvního velkého vítězství.

Manchester spoléhá především na svého kapitána Wayna Rooneyho. Ten se momentálně nachází ve vynikající formě - v jeho posledních osmi zápasech, ve kterých nastoupil (za klub i reprezentaci), nastřílel sedm branek. O výjimečnosti Rooneyho hovořil na tiskové konferenci také manažer Hullu Steven Bruce. "Wayne je vždycky hrozba, ne? Je to skvělý hráč. Má obrovskou kvalitu, je schopen vstřelil v daném okamžiku skvělý gól," ví Bruce.

"Ukázal to například v minulé sezóně na KC Stadium. Trochu magickým způsobem vypálil z 23 metrů a prakticky z ničeho vrátil United do hry," připomenul zkušený lodivod rok starý souboj v Hullu, kde sice domácí po třinácti minutách vedli již o dva góly, ale hosté nakonec dokázali výsledek otočit. Vyrovnávací branku vstřelil právě Rooney, když ze střední vzdálenosti uklidil skákající míč nekompromisně za McGregorova záda.

V posledních týdnech se prezentuje velmi dobrými výkony také Marouane Fellaini, do něhož byly na Old Trafford po přestupu z Evertonu vkládány velké naděje, ovšem za uplynulý ročník byl velmi kritizován. Nyní se však dostává zpět do formy, jakou měl před odchodem z Goodison Parku. "Myslím, že Fellaini hraje v poslední době opravdu dobře a patří k nejlepším hráčům United," dodal Bruce.

Třiapadesátiletý rodák z Corbridge bude kromě dlouhodobě zraněného Roberta Snodgrasse postrádat také uruguayského útočníka Abela Hernándeze, jenž odletěl do své rodné vlasti, aby nechyběl u narození potomka. Scházet bude také Gáston Ramírez, jelikož si musí odpykat trest za červenou kartu z duelu s Tottenhamem.

Louisi van Gaalovi se postupně uzdravují někteří hráči. Za rezervu už nastoupil Španěl Ander Herrera a Johnny Evans, ani jeden z nich však ještě není připravený na start v Premier League. Alespoň na lavičce by se mohl objevit Radamel Falcao a Marcos Rojo. Na seznamu zraněných stále figuruje defenzivní kvarteto Rafael, Phil Jones, Daley Blind a také Luke Shaw, takže post levého obránce patrně zaujme Ashley Young.

Zápas mezi Manchesterem United a Hullem zahájí hlavní rozhodčí Anthony Taylor v obvyklý čas pro nejvyšší anglickou soutěž - v sobotu v 16 hodin středoevropského času. Připíší si Tigers první vítězství nad Red Devils od listopadu 1974?
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, McNair, Young - Carrick - Januzaj, Fellaini, Rooney, Di María - van Persie
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Ahmed, Dawson, Davies, Robertson - Huddlestone, Diamé, Livermore - Ben Arfa, Brady - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Kdo by to byl čekal, že když se ve 13. kole utkají Liverpool se Stoke City, bude se jednat o souboj dvou tabulkových sousedů, ba co víc, že Stoke bude v tabulce ještě o bod před svým sokem. Liverpool zažívá vskutku hrůzostrašné období - po čtyřech soutěžních porážkách v řadě přišla naposledy remíza s velice průměrným Razgradem. Zlepší si Reds chuť v Premier League?

Velkou krizi zažívají fotbalisté Liverpoolu. Na rozdíl od minulé sezóny, kdy Rodgersova skvadra až do závěrečného kola bojovala o titul, to letos nevypadá ani na pohárové příčky. Naposled Reds v důležitém souboji pouze remizovali na půdě bulharského Ludogorce a k postupu do osmifinále nejprestižnější evropské soutěže budou muset porazit ambiciózní Basilej.

V Premier League na výhru čekají od 19. října, kdy udolali QPR. V předcházejícím kole přišla nečekaná porážka na hřišti Crystal Palace a v médiích i mezi fanoušky se začalo velice hlasitě diskutovat o Rodgersově odvolání. Sám severoirský kouč přiznal, že jeho pozice není tak pevná. "Nejsem tak arogantní, abych si myslel, že přežiju všechno. Musíme začít vyhrávat. Jsme v těžké situaci a jako trenér za ni nesu odpovědnost já," prohlásil Rodgers.

Příliš času na trénink však kvůli hromadě zápasů způsobené evropskými poháry není, a tak se na Anfield Road musí těšit i z malých radostí. Dobrou zprávou je zlepšená forma Rickieho Lamberta, jenž se gólově prosadil v obou posledních duelech. "Jsem rád za Rickieho, za to, co předvedl v předchozích dvou zápasech. Byl nesmírně trpělivý a čekal na svou příležitost. Ukázal tolik úsilí, tolik touhy vybojovat pro celý tým dobrý výsledek - to je přesně to, co jsem hledal," těší se kormidelník Reds.

Zkušený útočník přišel do města Beatles v létě ze Southamptonu a v sobotu odpoledne zřejmě opět nebude chybět v základní sestavě na úkor Maria Balotelliho, kterého limituje zranění zadního stehenního svalu. Dlouhodobě mimo hru se nachází také další forward Daniel Sturridge. Do sestavy by se naopak možná mohl vrátit uzdravený stoper Mamadou Sakho.

Během týdne protrpělo několik fotbalistů Stoke blíže nespecifikované virové onemocnění, jednalo se konkrétně o Asmira Begoviće, Phila Bardsleyho a Geoffa Camerona. Všichni by už ale měli být fit a připraveni zasáhnout do hry. To se nedá říct o Victoru Mosesovi, jenž mimochodem v minulosti také působil na Anfield Road. Proti svému bývalému zaměstnavateli ho do utkání nepustí natažený přední stehenní sval.

Předchozí vzájemné měření sil skončilo velkou přestřelkou - Reds zvítězili na Britannia Stadium 5:3. Od návratu do nejvyšší soutěže v roce 2008 ještě Stoke v Liverpoolu nikdy nevyhrálo, dokonce nevstřelilo ani gól. Vůbec poslední triumf na Anfieldu si klub ze středu Velké Británie připsal před více než půl stoletím - v březnu 1959. Připíší si v sobotu odpoledne konečně další skalp?
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno - Can, Henderson - Lallana, Coutinho, Sterling - Lambert
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Muniesa, Pieters - N'Zonzi, Sidwell - Walters, Bojan, Ireland - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Sobotní program 13. kola anglické Premier League uzavře duel Sunderlandu s Chelsea. Zatímco domácí se v letošním ročníku pouze dvakrát radovali z vítězství a zřejmě je znovu čeká boj o záchranu, Blues dosud ještě nepoznali hořkost porážky a nachází se ve fantastické formě.

Svěřenci Josého Mourinha se momentálně prezentují možná nejlepším fotbalem od doby, co portugalský stratég poprvé překročil práh Stamford Bridge. V posledním ligovém utkání v domácím prostředí West Bromwich od daleko většího přídělu uchránil fantastický Ben Foster, střeleckou chuť si však Londýňané spravili v úterý v Lize mistrů, kdy v Gelsenkirchenu uštědřili Schalke potupného bůra.

Velkou pohodu na Stamford Bridge dokumentují také slova Josého Mourinha. Po zápase s West Bromwichem na tiskové konferenci použil pro výkon svého mužstva slova "bylo to úžasné", po představení ve Veltins Aréně, kdy si Chelsea zajistila postup do osmifinále nejprestižnější evropské soutěže, zase vyřkl "perfektní, dokonalý výkon".

To na Stadium of Light si rozhodně podobně vyskakovat nemohou. Sunderland je absolutním remízovým králem celé Premier League, za dvanáct kol se hned sedmkrát se soupeřem rozešel smírně. Porazit dokázala Poyetova parta pouze Stoke a Crystal Palace a z dosavadních výsledků nesmíme opomenout nevídaný zkrat v Southamptonu, kde Black Cats prohráli 0:8.

Defenziva ale až na tuto výjimku není hlavním problémem klubu ze severovýchodu Anglie. Mnohem větší potíží se jeví střílení branek, vždyť v předcházejících pěti utkání skórovali domácí pouze dvakrát a celkový počet dvanácti zásahů v tomto ročníku je pouze o jeden gól vyšší, než v sezóně dosud nastřádal kanonýr Chelsea Diego Costa.

S nevalnou produktivitou by mohl Sunderlandu pomoci navrátilec Ricky Álvarez. Letní akvizice z milánského Interu odehrála v červenobílém dresu zatím pouhých 104 minut a již dva měsíce se zotavuje ze zranění. "Ricky už v úterý trénoval, což je pro nás skvělé. Zoufale chce hrát, je typem hráčem, jenž prostě sebe nemůže vidět mimo hru. Velmi trpí, když nemůže trénovat a musí své spoluhráče sledovat pouze z tribuny," řekl manažer Gus Poyet, který kromě Álvareze už bude moci využít také služeb Sebastiána Coatese, naopak stále mimo hru jsou Emanuele Giaccherini, Billy Jones a Patrick van Aanholt.

Uruguayský kouč přiznal, že si vždy vychutnává elektrizující atmosféru zápasů v zimě pod umělým osvětlení. "Zimní večerní duely jsou vždy zvláštní. Je to vždy něco extra, je prostě skvělé hrát večer na Stadium of Light, navíc proti týmům z horní poloviny tabulky," těší se.

José Mourinho na tiskové konferenci potvrdil stoprocentní zdravotní stav všech hráčů s výjimkou mladíka Nathana Akého, jenž by se však stejně pravděpodobně ocitl maximálně na lavičce náhradníků. Jednapadesátiletý trenér rovněž uvedl, že nehodlá se sestavou nikterak rotovat. "Každá soutěž je pro nás důležitá, proto nenechávám hráče odpočívat a snažím se vždy postavit ten nejlepší tým," prohlásil.

Charismatický Portugalec na poslední vzájemné měření sil se sobotním sokem rozhodně nevzpomíná v dobrém. V dubnu tohoto roku na Stamford Bridge sice Chelsea díky brance Samuela Eto'a brzy vedla, ovšem zanedlouho vyrovnal Wickham a konečný hřebík do rakve zatloukl z penalty Fabio Borini. Blues touto porážkou prakticky přišli o šanci na titul.

Nutno dodat, že i předchozí klání z prosince 2013 dopadlo lépe pro Sunderland. Předvánoční utkání Ligového poháru mělo podobný scénář jako výše zmiňované a vítězný gól zaznamenal dvě minuty před koncem prodloužení Ki Sung-Yueng. Z celkového hlediska má nicméně navrch londýnský klub, který ze 117 dosavadních soubojů ovládl 57, Černé kočky se radovaly pouze 37-krát.

Zápas mezi Sunderlandem a Chelsea odstartuje v sobotu v 18:30 hodin středoevropského času, na dodržování pravidel bude dohlížet třiačtyřicetiletý Kevin Friend z Bristolu.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, Brown, O'Shea, Réveillere - Cattermole - Johnson, Larsson, Gómez, Wickham - Fletcher
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.50 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC12102030:1132
2.Southampton FC1282224:626
3.Manchester City1273224:1324
4.Manchester United1254319:1519
5.Newcastle United1254314:1519
6.West Ham United1253420:1618
7.Swansea City1253416:1318
8.Arsenal FC1245320:1517
9.Everton FC1245322:1917
10.Tottenham Hotspur1252516:1717
11.Stoke City1243513:1515
12.Liverpool FC1242615:1814
13.West Bromwich Albion1234513:1713
14.Sunderland AFC1227312:1913
15.Crystal Palace1233617:2112
16.Aston Villa123366:1712
17.Hull City1225514:1711
18.Leicester City1224611:1810
19.Burnley FC122468:2010
20.Queens Park Rangers1222811:238

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1607)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zku*vený Digi sport, proč Liverpool? Snad najdu nějaký sopcast od rusáků

Reagovat
vladis271

lebo nikoho nezaujímate.

Reagovat
kiwwi

keby som mal pouzit vasu retoriku, tak vas davaju len preto, aby sme sa mohli pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

Za to na vás je každý nadržený

Reagovat
Whitemedia

Náhodou.. já jejich zápasy v téhle sezoně sleduji pomalu častěji, než Chelsea

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

No tak častěji ne, protože jsem zatím nevynechal ani jeden zápas Chelsea, ale i tak

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako kdo by se nechtěl zasmát, ja se třeba těším na COOL Liverpool - Basilej, to bude komedie

Reagovat
Sandstorm

Váš boj u udržení jistě zajímá spousty lidí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
andrew96

Přímý souboj o 11. místo je hold atraktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza 3-3

Reagovat
vrabejka

musi prece dat zapasy o sestup!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska porušíme další pravidlo, že se nám proti Sunderlandu v poslední době nedaří. Jsme teď v obrovským laufu, takže 3 body jsou povinnost. Zítra remíza Sotonu se City a ideální stav

Reagovat
vitasrp

Naopak, víš, kdy Chelsea na stadiónu Sunderlandu naposledy nevyhrála?

Reagovat
kiwwi

lol, pozeram ze Chelsea naposedy nevyhrala ligovy zapas v Sunderlande v sezone 2001-2002 kde to skoncilo remizou 0-0

tak dufam ze to pravidlo porusite

Reagovat
vitasrp

Myšleno v PL teda samozřejmě.

Reagovat
afc

Pozeram,ze 9 vyhier v rade na Stadium of Light.Slusny vykon.

Reagovat
Wat

Tak Leicester by se dneska už zase mohl prosadit po takovém půstu a nejlíp, aby to vedlo ke třem bodům a mohli utéct ze sestupového pásma.

Reagovat
smazaný uživatel

BL > PL

Reagovat
smazaný uživatel

WBA - Arsenal 2

Swansea - CP 1

Burnley - AVL X

WHU - NEwcastle X

QPR - Leicester 1

MU - Hull X

Liverpool - Stoke 2

Sunderland - CHelsea 2

Soton - MC X

Spurs - Everton X

Reagovat
smazaný uživatel

United remíza, kde žiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Profesionálne tipy

Reagovat
TopinB

Zalez, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zalez šašo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to vtipne nahodou

Reagovat
tomasinho

Humor

Reagovat
Swarley

na druhou stranu, když tebe nepobaví ani funny fact o Kutilovi Timovi, tak už nevím...

Reagovat
tomasinho

Nečet jsem

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vtipný, měls tomu jenom dát čas a smajly by přišli. Trpělivost Pali, trpělivost.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEE Timotej dnes musí chytať!!!! S Eliottom v bráne to bude boj

Reagovat
madridcan

Timotej Zuzula?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem hodně zvědav, jestli MU bude aspoň s Balem a Realem jednat. Kdyby jsou chyby, ale možná by u Kohoutů i zůstal, kdyby k němu přivedli hráče, co by je dotáhli do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes: Emiliano - Chambers, Per, Kos (ako moc mi chýbalo toto meno v základe...), Gibbs - Flamini, Ramsey - Ox, Santi, Alexis - Giroud (aj toto...)

Verím, že konečne bude pohodová výhra a s návratom Kosa aj čisté konto.

Reagovat
afc

Pekna,ale cakam,ze Koscielenho este posetri a bude hrat v stredu.

Reagovat
Wat

Koscielnyho už se nemůžu dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Emiliano

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

si si po Walcottovi našiel nový spôsob, ktorým tu zo seba budeš robiť blbečka?

Reagovat
Sandstorm

Tak on je to hlavně Damian. Emiliano je jeho druhý jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Damían Emiliano Martínez, known professionally as Emiliano Martínez...

Reagovat
smazaný uživatel

ale damian je lepsie..emiliano je pupusina, damian je kua tvrdacke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Damián nie, tak sa volal jeden škúľavý cigán zo Senca, s ktorým som sa raz na zápase pobil. Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Obě to sou jména jak z telenovely, nedokázal bych si vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám teda, že aj Ronaldinhovi hovoríš Ronaldo, keďže sa tak reálne volá, že, Srandastorm?

Reagovat
Sandstorm

Yung pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel se někdo dívat na zápas přes flash na telefonu/tabletu s IOS? Napište prosím jak na to. Dík

Reagovat
vitoAFC

Já používám appku Photon - žádná sláva, ale jde to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím dík

Reagovat
I am Mancunian

flash na ios nerozchodis, takze sa to neda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozchodíš třeba s aplikací puffin. Takže otázka zůstává, zda jde sledovat přes něco online zápasy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

puffin je stream webových stránok

Reagovat
I am Mancunian

podla sovinistu vadera je to flash prehravac

Reagovat
smazaný uživatel

expert, radši se fakt věnuj jinejm věcem

Reagovat
I am Mancunian

ty tu budes mudrovat este

Reagovat
kiwwi

http://thepeoplesperson.com/2014/11/29/ben-pearson-deserves-man-utd-opportunity-sooner-rather-than-later-62398/

uz by som ho fakt chcel vidiet za Acko v nejakom zapase...skoda ze sme vyleteli v tom pohari

Reagovat
Nikikrew

Nechcem si ani predstavit, kebyze prehrame aj 3 zapas po sebe, to by bolo asi aj peklo pre Wengera. Dufam, ze uz bude hrat aj Kosta a dnes to dame v pohodicke aj ked WBA su doma neprijemny super

BTW ten tip EF je tiez zaujimavy....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Newcatle. Záporné skóre a vyhrievajú sa na 5. fleku. Pardew

Reagovat
I am Mancunian

najvacsia legenda PL ma dneska 41 rokov, vsetko najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už môže mať 41 rokov hocikto...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spasitel

Lampard bude mať iba 37

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Pigeon

Lampard twnt bude někde hodně vzadu

Reagovat
Pigeon

*ten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
madridcan

a dnes by mal 40 rokov Demitra

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zas až takhle Gerrard nestárne

Reagovat
Sandstorm

Dnes povinné tři body a postupný útok na 2.-3. místo.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Miguel19

A do 2 let to bude říkat o Zlatanovi

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Sandstorm

Jen aby to neříkal Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan v United

Reagovat
madridcan

Super fotka Navrat upira 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Definitivně ztratil veškerou soudnost.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou to lenochodi no...

Reagovat
minoLFC

nech si dá najprv dole tie naušnice, keď sa mu chce pchať do zadku, Rooney je na to citlivý....

Reagovat
j_mrazik

Ten tip na 10 proti Arsenalu je v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
FCSL

Martinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Welbeck, Alexis, Cazorla, Giroud Ale Oxe mohl nechat teda

Reagovat
Nikikrew

Takze Welbeck na kridel, to som teda zvedavy.

Reagovat
FCSL

Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Macey je zas kto? Huddart sa zranil?

Reagovat
afc

Welbeck na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

určite, v nejaké 4-4-2 neverím, ešte k tomu, ked je tam Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Welbeck na krídle. to som nečakal

Reagovat
REPLIKATOR

Ne? U Wengera normální věc. Že na křídlo cpe střední záložníky a útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

monreal take ostre kridla sme nemali ani nepamatam ale welbz sa asi nepotesi

Reagovat
afc

Toho som sa bal.Vrati sa Giroud a drbne Welbecka na kridlo.Ak sa vratia Walcott,Ozil,tak len vtedy bude sranda,ako to Wenger posklada.

Reagovat
smazaný uživatel

RW Welbeck, LW Ozil, AM Alexis, pohoda

Reagovat
afc

Thea mas kde?

Reagovat
smazaný uživatel

vieš, že som to nemyslel vážne, že?

Reagovat
afc

Ja neviem,ako si to myslel.Iba prehodit Ozila so Sanchezom a ta zostava vypada fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho drbnul spíš na lavičku, dopadl ještě dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moznosti je milion, len nech hra ozil v strede

Reagovat
smazaný uživatel

---------------------------Macey

-

----------Chambers-Mertesacker-Koscielny

-

-Welbeck--------------Ramsey------------Ox-Chamberlain

-

--------------------------Ozil

-

----------Walcott-----------Giroud-------Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobra silenost

Reagovat
Le Gunner

To je vražda

Reagovat
Miguel19

Proč mění unbeatenovou

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne, Giroud dnes prvý hetrik v drese Arsenalu

Reagovat
REPLIKATOR

V 79. minutě trojí střídání, na hřiště půjdou Ox, Campbell a Podolski. Rosa si zase nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na jak dlouho je zraněný Walcott?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

na včerejších fotkách z tréninku byl a normálně trénoval, takže bych neřekl, že to je něco moc vážnýho...

Reagovat
Amos

To je takovej kokot, fakt toho Welbecka mrdne na křídlo, když tam je Joel a Poldi

Reagovat
Miguel19

Pěkně drtíme Slováky v malé kopané

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby jenom v malé kopané

Reagovat
masly008

Reagovat
Spasitel

Nj aj v počte drogovo závislých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

A jak chceš jinak sousedění se Slovákama asi přežít?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

co je mala kopana futsal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Malá kopaná je prostě Hanspaulka, malý hřiště umělka, 5+1, futsal je hala, specifický pravidla, 4+1

Reagovat
vladis271

OT Interstellar, tak už mám ten zázrak za sebou. SPOILER

Následok nemôže prísť skôr ako príčina. A to ani v relativistickej fyzike. S časom sa pohrali pekne, ale to je tak všetko. Logiku to ani nevidelo.

Reagovat
Le Gunner

Měli jsme do angličtiny nachystat nějaké povídání o oblíbeném filmu. Já jsem se v pátek před prezentací chystal na Interstellar, tak jsem si řekl, že uvedu právě toto od mého milovaného Nolana. Když jsem vyšel z kina, tak jsem přemýšlel, jak bych to popsal česky. 4/5*

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak čtu že je to všechno reálné a podobné kraviny, když pointa je nereálná

Reagovat
Lacko_Boh

hm neviem ak aj mas pravdu tak filmu to neuškodilo

Reagovat
Lacko_Boh

inak čo študuješ?

Reagovat
vladis271

nič s fyzikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Film není dokument, abych se hrabal v tom, zda je to reálné a zda ne, zábava to byla skvělá a kvůli tomu se na filmy chodí.

Reagovat
Le Gunner

Trochu mě zklamala role Damona.

Reagovat
Lacko_Boh

že bola SPOILER relativne negatívna?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Damon hrál konečně něco jiného, než Bourny a jiné, mně se líbil

Reagovat
vodka

Ripley?

Reagovat
blade115

On se náhodou na takovýhle zmetky hodí úplně náramně. Já ho teda odjakživa nemusim, ale parchanta jako tady nebo v Departed umí zahrát skvěle.

Reagovat
kvasha16

mne sa nepacila cela ta cast s nim

Reagovat
F.Torres

tady nejde až tak o reálnost, ale prostě to nedávalo smysl..

Reagovat
vladis271

Ono, Nolan sa mohol tomu vyhnúť, tomu vysvetľovaniu kde sa tá červia diera vzala. Ale ked do toho šiel, a ešte pridal tú knižnicu a hodinku, tak by to malo okolo logiky aspoň prejsť. Odporúčam Predestination. Síce to zreejme tiež logicky evysvetlíš, ak by si išiel až ku koreňom, ale ten film sa o to ani nepokúša, necháva veci plynúť vlastnou cestou a funguje to perfektne. A to, čo film konfrontuje s logikou, to na 90 percent aj sedí.

Reagovat
vladis271

*a hodinky, "ducha"...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PhilipS

to bys pak nemohl koukat skoro na žádný scifi...v Imaxu to pro mě byl dechberoucí audiovizuální zážitek...film roku

Reagovat
F.Torres

Neskutečná kravina, ten závěr vůbec nedával smysl. Jasný, je to sci-fi, ale i tam by měla být nějaká logika zachována a mělo by to dávat nějaký smysl, a ne že to bude jedno velký WTF.... Navíc tam je spousta klišé... Pro mě největší zklamání za posledních pár let a to jsem sci-fi fanda a že jsem jich viděl pořádnou spoustu...

Reagovat
patas92

Reagovat
F.Torres

věřím, že když člověk o tom filmu nepřemýšlí, tak se mu to líbí a hltá každou tu sračku, kterou mu prezentují jako něco extra...

Celkově ten film nic extra nebyl, jediný pozitiva bych viděl zimmera, roboty, hraní na city....zbytek byl naprostej průměr a co se týče logiky tak silnej podprůměr.. lae jak řikám, především zimmer ten film hodně vytáhnul..

Reagovat
cisarr

A nebo si ten film nepochopil

Reagovat
F.Torres

první nepřemýšlející ovce dorazila...

Reagovat
kvasha16

dalsi

Reagovat
vladis271

Teraz ma napadla dalšia vec. Ak celý čas so svojou dcérou komunikoval cez tú knižnicu jej fotrík, pričom keď už tam bol, tak vedel, že nehce aby jeho minulé ja odchádzalo....prečo jej dával cez ten prach súradnice NASA.

Reagovat
Infernoqt

Tak nic. Udělal jsem si na dnešek volno, připravil byt a klídeček a teď koukám, že my v televizi ani hrát nebudeme. Takže digi sport zkap a já budu sopat po nějakým nekvalitním streamu.

Reagovat
smazaný uživatel

cool story

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že 5. zápas IPTL Manila Maverick vs Indian, vysílaná na druhém kanálu stanice Digi sport bude mít mnohem větší sledovanost. Tudíž to musela být jasná volba.

Reagovat
Infernoqt

Je to moje chyba. Dřív jsem konal než myslel. Vůbec mi nedošlo, že Digi tam radši dá dva průměrné týmy ze spodní půlky tabulky než náš zápas. S tou sledovaností souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bol United na spodku tabuľky, tak ti nevadilo, že ich dávajú v TV?

Reagovat
Infernoqt

je 13. kolo a jak jsme byli po 3 kole pod 10. příčkou, tak tam v tv běžela Chelsea místo nás, zbytek netřeba řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všetko pod 10. priečkou je spodok tabuľky?

Reagovat
smazaný uživatel

* beriem späť...

Reagovat
Sandstorm

Dneska to jistí sopcasty. Pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako je to s tym sopcastom. vacsinou som pozeral cez flash a digi. pamatam si, ze sopcast mi nikdy nefungoval v poriadku. staci to len nainstalovat a najst channel, alebo tam treba aj nieco nastavit?

Reagovat
Sandstorm

No mě právě sopcasty jedou v pohodě. Například přes acestream se mi to seká. Myslim, že to stačí jenom nainstalovat, na wiziwig.tv si najít channel a jede to. Jediná nevýhoda je, že většina sopcastů je ruských. Takže jestli ti nevadí ruština, tak je to v pohodě a samozřejmostí je HD kvalita.

Reagovat
vitoAFC

Zajímavá sestava - pokud bychom to hráli 4-3-3 :)

Reagovat
Sandstorm

Tak ta útočná trojka Welbeck - Giroud - Alexis je přímo ideální do 4-3-3...

Reagovat
vitoAFC

Zatím se to tak tváří...

Reagovat
Le Gunner

Někdo nějaký hezký stream?

Reagovat
Le Gunner

Na Arsenal samozřejmě.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo velky pan ze udelal stranku, aby mohli fans sledovat zapasy online to by Messi neudělal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

*kvalitný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hm, teraz mi ešte nešiel... dík

Reagovat
Le Gunner

jaké je heslo pls?

Reagovat
Trand

podolkismissingpants

Reagovat
Le Gunner

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Z akého dôvodu dávajú tí dementi na Digi Sport žebrácky, tragicky hrajúci Liverpool? Prečo si nespravia ešte aspoň jeden kanál, na ktorom by chodila PL, aby si každý mohol vybrať svoj zápas? Kto je preboha zvedavý na Liverpool?

Reagovat
cristiano.K.

tak trhej Alexisku

Reagovat
PhilipS

bloodzeed už nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel

skúsil by som Welbecka napravo, on dokáže robiť "walcotta" tými nábehmi a Alexis mi príde nebezpečnejší zľava... snáď sa cez zápas vymenia.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ten komentátor meno Giroud vyslovuje ako "djourou"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi už je na mieste zmena nicku

Reagovat
Infernoqt

a má rád psy?

Reagovat
smazaný uživatel

A co passy?

Reagovat
Infernoqt

passy riot?

Reagovat
smazaný uživatel

To je k*nda, pane redaktore.

Reagovat
Infernoqt

kunda sem, kunda tam

Reagovat
Miguel19

To je nepřesností tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud teraz to sklepnutie to nám strašne chýbalo

Reagovat
Side

tvl ten Santi je fakt zakletej

Reagovat
Le Gunner

To byla prostě bezhlavá bomba.

Reagovat
Miguel19

Další zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho sa zranil, ale hanbí sa to povedať.

Reagovat
nani92

bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

práveže nie, len sa hanbí to povedať, a ani poriadne nevie, ako sa vyslovuje slovo injured.

Reagovat
nani92

pochybujem, myslím že u vás sa hráči namiesto "hello", zdravia výrazom "not injured"

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom technik

Reagovat
Miguel19

Sanchéz jalovej, takže Hazard dneska 2+2.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 minut zatim fajn. Mel tam jeden prunik, sice s bidnym zakoncenim a tedka krasnej pas na Welbecka

Reagovat
Miguel19

To mi body ve fantě nepřidá

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle v tom pripade da gola a jeste jeden pripravi

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey dal dnes asi toľko dobrých prihrávok, koľko mal Flamini dobrých prvých dotykov.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers=Arbeloa

Reagovat
Pigeon

Zas ty "nápadité" útočné akce kolem 16

Reagovat
Lacko_Boh

milujem arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Santi výborná štandardka

Reagovat
smazaný uživatel

síce nebolo nebezpečie, ale kopnutá bola skvelo, takto sa to má kopať.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních zápasech to kope dobře

I rohy - tvrdé centry na penaltu. Akorát škoda, že to tak kope i z prava, točí se to od brány.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

tak Nacho nakoniec fakt inchúred

Reagovat
smazaný uživatel

aa chudak nacho vyborne hral

Reagovat
Fenri

Koscielny zpět, Monreal na marodku

Reagovat
Side

poser mě fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si dal takovou Challange. Do konca sezony zranit uplně všechny hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA! toto Olliemu nemôžeš robiť, ty hovado!

Reagovat
Side

giroud

Reagovat
kiwwi

mal prvy loptu a stupil mu na nohu...bol to faul na neho, ale jak sa tam hodil, to bolo vtipne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Pigeon

Skokan Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Kopačka sa mu zamotala do šnúrky okay komentátor

Reagovat
Trand

Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase likvidační dohrání a rozhodčí nic. A pak tu banda buzerantů co fandí Chelsea nadává na Wengera, že on může za naše zranění...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Welbzzz

Reagovat
Side

Welbz by mohl taky někdy něco proměnit

Reagovat
kiwwi

strasne tazka pozicia, v podstate nemal inu moznost ako to zakoncit, len tak ako to zakoncil a brankar vyborne zmensil strelecky uhol

Reagovat
Lacko_Boh

to čo Danny nedal? Wenger

Reagovat
PhilipS

Ramsey už se snad zbavil tý tragičnosti ze začátku sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz tam ale výborné nábehy robí, teraz zasa, to je niečo, čo zas on vie a Giroud nie. Zatiaľ sa obidvaja dobre dopĺňajú, viem si predstaviť mať oboch na ihrisku naraz aj dlhodobejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Gioud ty nemehlo

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Whitemedia

Foster

Reagovat
kiwwi

klasicky Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem čekal, že Foster napodobí Boruce

Reagovat
smazaný uživatel

to teda vyřešil žiru ty vole

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze to jak chcel dat odtial tymto falsom? ale pekne vybojoval

Reagovat
smazaný uživatel

prihrával

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam nikto nebol

Reagovat
kiwwi

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey wtf...ten uz formu snad ani nechytne

Reagovat
smazaný uživatel

Foster Takovou show má předvádět ten na druhé straně a ne ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Giroud je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla uz dneska 3 strely z krasnych pozic a stejne houno. On by mel proste jen prihravat, prihravat, prihravat, pac on toho gola neda...

Reagovat
Rohlíček

Santi dneska paráda zatím

Reagovat
Rohlíček

Santi dneska paráda zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Santino!!

Reagovat
smazaný uživatel

jáááj Santi 3x taký pľuvanec... veď to potiahni ešte kúsok alebo prihrávaj

Reagovat
Nikikrew

WBA fakt slabucky.

Reagovat
Whitemedia

Takovou pozici měl a taková šmudla

Reagovat
PhilipS

Reagovat
PhilipS

Santi tuhle sezonu kloudně nevystřelí....z týhle pozice takovou šmudlu zas

Reagovat
smazaný uživatel

WBA vůbec netuší kam skočit dřív, takže to tipuju na remízu 0:0 nebo 1:1

Reagovat
Ángel di María 22

Za jak dlouho se podle vás zraní Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

ticho ! nikdy !!!

Reagovat
Fenri

Do konce zimního přestupáku vydrží, ať stihneme prodat Poldiho, Joela A Rosu,

Reagovat
Side

Ale tak už bysme mohli nějakej gól dát ne? Jinak nám tam zas fouknou ze dva ze standartky nebo protiútoku a můžem se klouzat

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je strasnyy

Reagovat
smazaný uživatel

krasne se to od nej odrazi no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O poločasu Welbeck dolů a místo něj kdokoli. Na křídle je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ramsey taky.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dolu, Welbz na hrot a do hry Ox

Reagovat
Miguel19

Není o nic horší jak Sanchéz.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, jenže místo Welbecka, jehož to není primární pozice může přijít někdo, kdo bude mít lepší přínos, ale to se stejně nestane

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Le Gunner

Ne, Rosa místo Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aarone dej už konečně gol

Reagovat
Ferguson6

Ramsey by sa mal zase zrani5 aby sa zase vrátil vo forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Emi aj ked offside, ale pekný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

damian vyzera super

Reagovat
Le Gunner

Pěkně Martinez.

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom je zatiaľ fajn. Len mu dlho trva kým niečo vymysli s loptou...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis. Kokotek se rozčiluje, že je poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukľudni sa s tými urážkami

Reagovat
smazaný uživatel

klid, urážím chování, ne hráče

Reagovat
Pigeon

jak si neurazil hráče?

Reagovat
Miguel19

No když napíšeš Kokotek, tak je to urážka hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už hej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

my samusime rozculovat nad takym kokoktom aky si ty.

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom poukazuji na dění na hřišti

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
J0EL

Ty si fak uboziak...

Reagovat
PhilipS

Pozitivní je, že obrana vypadá jistě...ale tou útočnou dvojkou si nejsem úplně jistej....Giroud není ve hře vůbec..Bojím se, že se druhou půli projeví únava. Sanchez dneska dost odpočívá, ale on stejně něco ukáže...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráme to, čo vždy, miestami hráme nejaký hybrid s 2 hrotovými útočníkmi a Alexisom ako nejakým tretím falošným free role útočníkom. Prekvapivo sa mi to páči, do takej 30. minúty sme hrali pekne, jediné, čo chýba, sú góly, no. Ale druhý polčas prídu a ak ustrážime Sessa a Berahina, tak žiaden nedostaneme, bez nich sú WBA totálne bezzubí. Od nás najlepší asi zasa Santi.

Reagovat
Le Gunner

Není možné někoho pochválit, ale vyloženě hrůza to není, až na zálohu. Kdyby to bylo 1:0 pro Arsenal, odpovídalo by to průběhu hry - nudný fotbal se slabým oponentem.

Reagovat
Nikikrew

WBA ani strela, chvala nasej obrane pretoze hraju velmi dobre. Skoda nasich sanci, hlavne Santi a Welbz. Inac Santi dneska fantasticky, pokazil asi iba jednu prihravku, konecne sa ako tak dostava do formy. Trosku sklamany z Aarona a Welbza, Giroud po dlhej dobe solidny. Dnes tu vyhrat musime, aj ked sa zrovna bojim nejakej standartky.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát Aaron se mi dneska celkem libí, má super náběhy, vrací se a celkově se zvedá z těch sraček co hrál poslední zápasy

Reagovat
Nikikrew

nie je to najhorsie ale ma este dost restov. Bohuzial ma vysoko polozenu latku z minulej sezony.

Reagovat
Lovec

Ty náběhy by měly byt samozřejmost vzhledem k tomu, na jakém postu hraje. Kvůli té dece, co na něm leží, ale strašlivě kazí a dopředu skoro nic nevymyslí.

Reagovat
Trand

Dozadu nehoříme, ale v útoku skoro žádný šance nemáme. Aaron je špatnej. Blbě se mi to říká, ale směrem do útoku je tohle jen stín loňskýho hráče. Nevím, co se s ním stalo, jestli mu moc stouplo sebevědomí nebo co, ale vůbec se mi to nelíbí. Alexis taky nic moc, z útočných pozic patří pochvala asi jen Santimu.

Reagovat
Lovec

Jak už napsal Yung, do 30. minuty to celkem šlo, ale pak jsme trochu zpasivněli. Jinak opravdu nevím, kolikrát ještě bude muset Ramsey zahrát špatně, aby seděl. Místo něho a Dannyho by tam dneska mohl byt fakt úplně kdokoli. Takže za Ramseyho okamžitě Rosa a Dannymu dat tak 10 minut a pak ho vyměnit za Oxíka, pokud se nevzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

vieš, že sa to nestane

inak, som jediný, komu sa Danny a Giroud naraz na ihrisku pozdáva ako dobrý nápad? mne sa to páči, jeden nabieha a druhý sklepáva, ideálny tandem.

Reagovat
vitoAFC

Naprosto souhlasim

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa to tiež celkom pozdáva Dominik

Reagovat
smazaný uživatel

dík, Laco, ale chcel som palec

Reagovat
smazaný uživatel

mne nie

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

šak ale ty si nechuťák

Reagovat
smazaný uživatel

si skaredy

Reagovat
Lovec

Jojo. Já bych neřekl, že mět 3 útočníky na hřišti je špatný nápad. To vůbec ne. Tomu klasickému rozestavení s jedním hrotem/stožárem a dvěma ostrýma křídlama už stejně odzvonilo. Ale pokud chceme praktikovat tento moderní "free-flowing" fotbal, tak je to určitě lepší s třema útočníkama, jak se 4 středníma záložníkama, jako to míval Wenger ve zvyku. Dannyho jsem kritizoval proto, že se mu dneska fakt nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

hm to nebyl offside

Reagovat
smazaný uživatel

fuu podla mna nebol offside

Reagovat
smazaný uživatel

WBA teraz bude kúsať. Treba ustáť a vyhráme.

Reagovat
fajdax

analýza

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
fajdax

to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No nevím. Vzhledem k Mertemu ne ale Kos?

Reagovat
smazaný uživatel

giroud skvela nahravka

Reagovat
pytlerLFC

To nebyl offside..

Reagovat
Miguel19

Lol, tak on to offside nebyl A o dobrý metr..

Reagovat
Nikikrew

Uf tak to bol teda WBA ukrateny o prvu strelu na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohaaaa, ten Ramsey je fakt totalne v prdeli....

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne vymyslený ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ty vole ,tahni do pickyyyy, vpravo volny Alexis, ale radsi to narvi do 80ti hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

prečo, kurva, nevystrelíš, Danny?!

Reagovat
10

Protože vždycky zvolí to nejhorší řešení, to je odjakživa jeho největší skill.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey sa zaúča,ako vidím.

Reagovat
fantomas

Nesmysl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

odbornik

Reagovat
smazaný uživatel

Boha uz ho dejte..

Reagovat
Side

proč se to muselo odrazit zrovna k Mertemu?

Reagovat
smazaný uživatel

sú traja hráči na ihrisku, čo by to z tej pozície nedali - Per, Gibbs a Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Cazorla

Reagovat
Heisenberg

Pěkná akce, škoda.

Reagovat
Side

mě vodvezou

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je totalne neviditelny

Reagovat
Fenri

kecas

Reagovat
smazaný uživatel

aa, nebyť to teraz 160cm Santi ale hocikto iný okrem neho a Alexisa, tak je gól

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey je lepsi a lepsi

Reagovat
Maresma

Gerrard sedi

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Hull: De Gea, Smalling, Carrick, Rojo, Valencia, Fellaini, Mata, Di Maria, Young, Rooney, van Persie

Reagovat
kiwwi

3-5-2, Falcao zasa nikde

Reagovat
niflheim

Reálně je i celkem 4-4-2

Reagovat
I am Mancunian

smutne je ze nehra opat ander

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to nechápu, zřejmě je jasné že se rozhoduje mezi Felllainm a Anderem a vyhrává Fella

Reagovat
iamek

LVG rikal, ze nema natrenovano a nezvladne cely zapas.

Reagovat
mithro

meh

Reagovat
kiwwi

hmm a Ander zasa sedi, parada

Reagovat
smazaný uživatel

sak bol zraneny

Reagovat
I am Mancunian

a sedi uz 3 tyzdne na lavicke hm

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Ale alespoň už to.

Reagovat
Miguel19

Už sedí jakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

krasna

Reagovat
kiwwi

Van Persie starts for #mufc v @HullCity

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze falcao sa chyti a vytlaci ho zo zostavy. ale dnes je persie este vstale najlogickejsia volba do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

gooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
niflheim

Carrick na stoperu či Smalling-Rojo s beky Valencia-Young?

Reagovat
pytlerLFC

Zase Johnson, ten chlap mě jednou zabije..

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbbbbbbbbbbxz

Reagovat
Heisenberg

Cazorla úžasně

DANNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
niflheim

Nechutné

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYBOOOOOOOY

Reagovat
smazaný uživatel

WEEEEEEEEEEEEEEEELBZ

Reagovat
Trand

Santiiiiii. A Danny se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

WEEEEEEEEEEEELBZ

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyyyy

Reagovat
Le Gunner

Teď Santi fakt , Welbz má štěstí. Neusnout a zkusit ještě dva nasolit.

Reagovat
fantomas

Welbeck slabota na tom křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ten gol padl z křídla

Reagovat
fantomas

Jj, kdy on hlavičkoval z křídla vtipálku.

Reagovat
Miguel19

Že, jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbbbbbbbbbbxz

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbbbbbbbbbbxz

Reagovat
Minister

Weeeeeeeelbz

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

DANNY BOOOOOY

Reagovat
smazaný uživatel

Welbecku ty pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

santicka genius

Reagovat
vrabejka

nechapu proc ho tu vseci hejtujete ted skvely centr v lm dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
vitoAFC

Nádhera!

Reagovat
Side

DAT GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUY

Reagovat
Bennhy

Liverpool's XI: Mignolet, Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Lucas, Allen, Henderson, Coutinho, Sterling, Lambert.

Reagovat
vrabejka

neverim! Gerrard a Lovren na lavicce! Konečně nejaka zmena. Samosrejme skoda ze hraje Lucas na ukor Cana a nehraji Manquillo a Moreno,ale konecne je videt ze i Brendan chce zmenit neco k lepsimu!

Reagovat
Maresma

Confirmed #LFC subs v Stoke: Jones, Lovren, Moreno, Lallana, Gerrard, Markovic, Can

Posily jak vínko

Reagovat
fff

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

Balo je na tribuně?

Reagovat
fff

Zraneny este.

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

mhm.. bez Lovrena to nebude ono..

Reagovat
fff

Hm keby Gerrard fakt sedel, tak fajn. Ono Lucas otho posledneho v zalohe odohral posledne zapasy, v ktoryh nastupil lepsie nez Gerrard.

Ak by sedel aj Lovren tiez super.

Jedine skoda, ze nehra Can a ze opat raz nastupi Hlen

Reagovat
fff

Akurat som chcel Wisdoma pochvalit

Reagovat
kiwwi

haha dvaja najkritizovanejsi hraci Cazorla a Welbz

Reagovat
fantomas

Welbeck je nejkritizovanější uplnou záhadou ovšem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovaný byl jenom Welbeck, Cazorla hraje dobře. Asi na něj budu muset nadávat častěji, bo mi přijde čím víc, tak tím je větší pravděpodobnost, že dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla bol kritizovaný právom, lebo hral zle - dnes a v LM bol úžasný a náš najlepší hráč... A Welbeck nebol nejako veľmi kritizovaný vôbec.

Reagovat
Trand

Já myslím, že Aaron je kritizovanější, Flamini s ním.

Reagovat
fenixLFC

wow, on posadil gerrarda aj lovrena este hlena a je to dokonale

Reagovat
fenixLFC

teda este lucas ale to uz by som chcel vela

Reagovat
fff

Ale zas Lucas neodohral tie posledne zapasy nejako hrozne podla mna. Ale je pravda, ze radsej by som videl Cana na ihrisku.

Reagovat
fenixLFC

tak ho chapem preco ho stavia, s canom by to bolo take vselijake, u lucasa sa bojim ale ze si zas bude vyklusavat alebo robit stupidne fauly pred 16...ale o moc lepsie to postavit neslo, maximalne dole este hlen a to je tak vsetko. Konecne nieco s tou zostavou robi a konecne mal gule posadit gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně měl koule posadit Gerrarda? Proboha, to jste tak naivní nebo jak? Však sedí jenom kvůli tomu, že by hrál 3 zápas v řadě během týdne. To nejsou žádný koule.

Reagovat
fenixLFC

doteraz mu to nikdy nevadilo ked hral hocikto vsetko. Ale je to aspon sanca ukazat ci je ta obranna hra na hovno kvôli nemu alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to není jenom kvůli Gerrardovi. Když máš v bráně Mignoleta a v obraně trojici Škrtel, Enrique, Johnson a na lavičce Rodgerse, jehož týmy snad nikdy neuměli bránit, tak se to nezlepší jenom posazením Gerrarda.

Možná se povede jeden, dva zápasy, ale Lucas je taky průměrák. Akorát u nás v týmu bude na DM vypadat jak král, protože oproti Gerrardovi by tam tak vypadal každý

Reagovat
cristiano.K.

to je rotace

Reagovat
papos182

Lepsi delat fauly pred sestnactkou nez tam nebyt vubec.

Reagovat
niflheim

Bench: Lindegaard, Blakcett, McNair, Fletcher, Herrera, Januzaj, Falcao. #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, tieto tvoje pluvance...

Reagovat
Le Gunner

Wenger je fakt kus vola s prominutím, Rosa to nezahraje hůř než Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, ani ja to nezahraju hur nez Ramsey...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ty kundo, chcipniiii

Reagovat
smazaný uživatel

Jedová od Ramseyho

Reagovat
Side

jakýho tigra hodil teď

Reagovat
Le Gunner

Martinez nejpřesnější výkop, co jsem kdy viděl.

Reagovat
Masi

Ramsey už nehraje na svý pozici nebo co se stalo? Před rokem byl úžasné. Nevím co za tím je.

Reagovat
Miguel19

Marty říkal, že je to průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

dolar, že nekopa

Reagovat
icka

Reagovat
Trand

Úžasný průměrák.

Reagovat
Masi

No koukám že tu se řešej spíš žabomyší války než něco věcnýho

Reagovat
fantomas

Gibbsy ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PhilipS

Reagovat
Fenri

Reagovat
Side
Reagovat
Side

ale tak mohl by střídat ne

Reagovat
Miguel19

Dyť už střídal.

Reagovat
Side

pravda

Reagovat
kiwwi

ide vam streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

jj dik, uz skoncil aj ten

Reagovat
smazaný uživatel

striedaj aj ty, Arzén, nehanbi sa.

Reagovat
smazaný uživatel

idealne nekoho misto ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou střely hodný profíků v PL

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Samaras za Sessa... To je ako vymeniť VW Touran za Tatru 613.

Reagovat
Fenri

Uvidíš, že dá gól

Reagovat
Zaschrona

Anichebe brzo vyrovna

Reagovat
papos182

Wisdom

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nepáči sa mi, kam toto smeruje...

Reagovat
smazaný uživatel

zachvíľu dostaneme gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Dáte druhej a Wenger bude zase za génia, WBA je tragické.

Reagovat
Miguel19

Škodaaaaa

Reagovat
Nikikrew

zobudte sa!!!

Reagovat
Nikikrew

zobudte sa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Jak může někdo vůbec vyřknout jméno Sanchez se spojitostí s Hazardem...Eden je úplně, ale úplně někde jinde.

Reagovat
oddy

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

jasně..

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Achjo...

Reagovat
I am Mancunian

ano, eden je slabsi

Reagovat
oddy

vlastně máš pravdu ... ale co víme, třeba se mu Eden někdy přiblíží

Reagovat
Side

slabší trolling

Reagovat
Zaschrona

jj ve Vrsovicich

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

To si urobil sám, Domino?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajdy?

Reagovat
fajdax

před třemi lety

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadáš pořád podobně, protože jsem tě myslím viděl tak dva týdny zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

To leccos vysvětluje

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Tolstobik

Dle vyrazu v obliceji bych tipoval iq na hranici mentalni retardace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tym sa to vsetko vysvetluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Reagovat
Miguel19

Neztrapňuj se furt.

Reagovat
fff

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Díky pali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Eden je úplně někde jinde a proto dal za 12 zápasů o polovinu míň gólů (ještě k tomu 2 ze 4 z penalt) i asistencí s tím že se nemusel adaptovat na PL.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

hlavne co sa tyka obrannej cinnosti

Reagovat
Trand

V 89. tam půjde Poldi a trefí břevno.

Reagovat
iamek

Takze hrajeme 3-4-1-2 ... Smalling - Carrick - Rojo - Valencia - Afro - Mata - Young - Di Maria ( Podhrot ) - Roo - RvP

Reagovat
Side

jo super, ještě se zraní Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Ox nééé

Reagovat
kiwwi

ou s Oxom to nevyzera dobre podla jeho vyrazu

Reagovat
fajdax

Ox out?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ty jsi fakt idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

z martineza cisi strasna istota

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pf, je to díra (© owny)

Reagovat
kiwwi

vyzera to tak, ze nas dava druhy kanal streamsp

http://streamsp.com/hd2/index3.html

Reagovat
mario23

díky za stream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramsey je fakt parodie na fotbalistu

Reagovat
havrys99

proč to proboha nedal Ramsey Oxovi??

Reagovat
havrys99

a zase...hroznej alibista je z něj

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to proste kokoooooooot

Reagovat
havrys99

Divnej zápas, ještě divnější výhra...ale takhle je potřeba naučit se vyhrávat

Reagovat
Trand

Uff!

Reagovat
Pedro10

Kedy začne hrávať Rosa ?

Reagovat
havrys99

zřejmě až odejde

Reagovat
PhilipS

nezačne....půlka týmu zraněná a on se tam nepodívá ani z lavičky...to je konečná pro něj v Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu

Reagovat
r.mrazik

Koukám na tu naši sestavu a carrick na stoperu nebo diamant s youngem na beku?

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem, Carrick na stoperovi skor asi

Reagovat
iamek

3 stoperi - klasicka 4 clena zaloha - podhrot - dva utocnici. Aspon podle FB United.

Reagovat
r.mrazik

Jj taky ti na FB tak vidím

Ale střed zálohy Mata a Fella?

No jsem zvědav

Reagovat
iamek

3-4-1-2 ... Smalling - Carrick - Rojo - Valencia - Afro - Mata - Young - Di Maria ( Podhrot ) - Roo - RvP

Reagovat
vitoAFC

Alexis dnes nejslabší...

Reagovat
smazaný uživatel

Santi to od neho preberá posledné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu to bol zaver, strasne dolezite ze sa tu vyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

Dislike na Van Persieho, nezaradenie Herreru a rozostavenie

Reagovat
vrabejka

OXlade- Chamberlain is out on 4 weeks (Telegraph)

Reagovat
smazaný uživatel

asi somsa pošťal práve

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a welbz sa mi teda pacil ovela viac ako giroud, ten mi tam dneska prisiel navyse..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co, dal gol, Giroud tak vidět nebyl, jelikož zřejmě neměl svůj den, je po zranění, tudíž nakonec Welbeck prospěšnější než on. Nicméně si stále myslím, že z křídla prostě hrát nemůže, bo tam je třetinový.

Reagovat
fantomas

Dyt tam nestrávil ani polovinu času.

Reagovat
fantomas

A podle komentátora byl Giroud "efektivnější". Fakt sem nechápal

Reagovat
Whitemedia

MU nebo Liverpool.. dilema

Reagovat
fff

Nemas nic lepsie na programe dnes ?

Reagovat
Whitemedia

sobotní odpoledne je vždy vyhrazeno Premier League

Reagovat
fff

Ved to zvacsa aj ja, len vravim, ze ci uz sledovat nas alebo MU aktualne moc zaruka futbaloveho zazitku nie je .

Reagovat
Whitemedia

Já rád koukám na to, jak se Liverpool nebo Manchester trápí

Reagovat
Whitemedia

proto si vaše letošní zápasy užívám jenže dnes nehraje Lovren, takže právě proto to dilema jestli vás nebo Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Já se budu dívat na United teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Martínez nová jednička

Reagovat
papos182

Reagovat
Counter

Suché triko

Najíždíme na nový unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

tímhle se bavíš asi jen ty, vtipálku

Reagovat
Counter

Asi jo Ale občas někdo podobně zoufalý hodí palec hore, takže to stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Emi v bráně a hned dvě čistá konta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vidno, že mu hostovačky v nižších ligách prospěly, už není vůbec vyjukaný, nesnaží se o nějaké efektní zákroky...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ho neprověřil pořádný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Hodte prosim niekto dobry stream na lfc

Reagovat
aragorn

Něco kvalitnější na Liverpool ?

Reagovat
Counter

Jaký výkon, takový stream.

Reagovat
fff

Nieee, toto bolo tak lacne

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
papos182

Spravedlive

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sandstorm

Ander

Reagovat
Sandstorm

Krásnej sop na MU sop://broker.sopcast.com:3912/147459

Reagovat
fff

Dnes da Coutinho gol, jednoznacne.

Reagovat
papos182

Garantujes?

Reagovat
fff

Inak ale Moreno teda mohol hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si posedi a pocka na sancu, flakac....

Reagovat
iamek

Konecne RvP kope rohy

Reagovat
smazaný uživatel

už minule kopal

Reagovat
smazaný uživatel

Preklínam kokotov z Digi Sportu, ktorí dávajú úbohý Liverpool a ja teraz neviem nájsť žiadny schopný stream na United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
Miguel19

Persie

Reagovat
niflheim

Persie

Reagovat
mithro

robin

Reagovat
mithro

nieeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie fakt nemá v základe čo robiť, Falcao zdravý ale aj tak...

Reagovat
iamek

Di Maria out ? A to jsem si dnes rikal jak se nam vyprazdnuje marodka

Reagovat
Dawon

A di maria out s hamstringem...yay!!! radujme se!

Reagovat
iamek

Bude na dlouho beztak

Reagovat
wild

Tak zranenie v uvodnej desatminutovke by sme mali

Reagovat
I am Mancunian

di maria zraneny

Reagovat
Dawon

A ted ho tam hlavne nech at se mu to uplne posere a je zraneny na 3 mesice

Reagovat
LGT

Panebože on zase hraje Johnson a nehraje Moreno s Canem? ....

Reagovat
Sandstorm

Di María zadní stehenní sval. To už si děláte prdel

Reagovat
iamek

Tady mas toho tvehp Herreru

Reagovat
Sandstorm

No místo Angela z toho nadšením opravdu neplesam.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaa Angel

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad to nebude nic vazne, len preventivne

Reagovat
Sandstorm

Vážně to nevypadá. Maximálně to má trochu natažené...

Reagovat
Whitemedia

tak se kiwwi dočkal Herrery

Reagovat
Masi

Dobrý můžu vypnout

Reagovat
Sandstorm

Herreru vidim rád, ale místo Angela fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už je fakt joke, 3-5-2, RvP v základe a teraz zranený Anjel... WOW.

Reagovat
wild

41.zranenie v tejto sezone.. to snad musi byt rekord

Reagovat
mithro

to nie je uz ani mozne s tymi zraneniami, co robia na tych treningich a rozcvickach?

Reagovat
iamek

Technologie

Reagovat
mithro

eeeeeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling a vy by ste ho predávali

Reagovat
niflheim

SMAJLING!

Reagovat
smazaný uživatel

SMALLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku uhaluzený gól

Reagovat
iamek

Young hraje

Reagovat
Sandstorm

GOOOOOOOL. Smalling A jo tímto gólem si trochu odčinil to vyloučení.

Reagovat
Sandstorm

Je tady někde diskuze k novýmu FMku?

Reagovat
iamek

Taky jsem se ptal a nikdo neodepsal :(

Reagovat
Sandstorm

Díky

Reagovat
kubys

Neeee

Reagovat
I am Mancunian

ander je uzasny, vsetko chce hrat na jeden dotyk

Reagovat
Sandstorm

Rojo je prostě výbornej. Parádní nákup

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky kvalitny flash na United ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Peršan je tam úplně k ničemu.

Reagovat
pytlerLFC

Rickie odříznutej uplně, nakopáváme jak idioti. To bude průser zase..

Reagovat
mithro

ander je paradny, nechapem ako nema jasne miesto v zaklade.

Reagovat
iamek

Persie zbytecny hrac naprosto. Wilson by zahral lip. Ander paradne dava snad kazdy mic od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by tam přijít Januzaj, ten se nebojí něco vymyslet jeden na jednoho.

Reagovat
Infernoqt

Mno ted nás čekají souepři jako Stoke, Southampton a Liverpool a ty bychom měli dát i bez Di Marii.

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

no ale bez Rooneyho už nevím, nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Od koho jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

je pěkné, že fans Live i po nepříznivých výsledcích stále nepřestává smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco jsem se od vás dokázal naučit.

Reagovat
REPLIKATOR

Lambertův přímák

Reagovat
wild

Reagovat
Dawon

Nam se zrani proste cely tym krome skleneneho RVP, u ktereho by mi to jako jedineho snad nevadilo vubec

Reagovat
Miguel19

Další

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste slyšeli nějaké rány, tak se nelekejte...to jenom fans Liverpoolu padají z hrušky dolů

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdysi říkávala moje máma: chcípni zmrde

Reagovat
Miguel19

Proč si teda nechcípl?

Reagovat
smazaný uživatel

vášeň k Barceloně mě drží při životě

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa nemas s cim chvalit debil

Reagovat
smazaný uživatel

a já se tím snad chválím? oh wait...slovakia

Reagovat
smazaný uživatel

nenapadá ma žiaden vtip, tak aspoň: miky

Reagovat
niflheim

Fella centruje na Matu

Reagovat
Sandstorm

Herrera hraje parádně. Fakt nechápu, proč nehraje základ.

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho, Henderson Dřevácíííí, ani nahrát to neumí...

Reagovat
Sandstorm

A Falcao už musí kurva začít hrát místo Peršana.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool - Stoke je festival naivních ztrát

Reagovat
LGT

Johnson pane bože

Reagovat
pytlerLFC

Tak Johnson už to nemá na párku, ale na pořádný klobáse.

Reagovat
smazaný uživatel

ved je čierny, logické.

Reagovat
mithro

smajling najnebezpecnejsi utocnik

Reagovat
r.mrazik

kurna proc se nikdo nesnazi dat prihravku k brane,ale porad to hazou do strany...hrozne priposrana zaloha...od tohodle by tam mel byt Mata,ale je desnej v tomhle...

Reagovat
r.mrazik

jeste ze tam hodil herreru...jinak by to byla desna hazena

Reagovat
Miguel19

Herrera jak pas na Pussyho

Reagovat
iamek

Az mi LvG nevyklada, ze Falcao, ktery nema natranovano nezahraje lip nez RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool bez střely na branku proti Stoke, chčiju

Reagovat
smazaný uživatel

Robin pýtaj sa dole do piče, už sa na teba nemôžem pozerať. Po polčase snáď už bude hrať Falcao.

Reagovat
fff

Smerom dopredu sme tak strasne zufali ... uplne bez napadu, nic, nula bodov, hroza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR -Leicester zatím výborný zápas Nevěřím, že tohle QPR spadne

Reagovat
REPLIKATOR

Radost sledovat Lamberta v porovnání s Blbotellim.

Reagovat
Dawon

posad uz robina...prosim, jen ho posad

Reagovat
Infernoqt

Persie hraje dneska za nás?

Reagovat
mithro

robinek

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Z Persieho se fakt stal kašpar herně.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck. tohle driv Robin daval... skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda když si odečtu Chelsea, která je v podstatě ruský klub, tak ta Premier league je slušně zoufalá

Reagovat
Sandstorm

To už je i Lafata lepší zakončovatel, než Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsie x?

Reagovat
fff

Ako moze rozhodca nedat kartu, ked hrac ide rukou proti lopte a zastavi prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin je úplná nula, zmizni dole prosím ťa.

Reagovat
mithro

krasne zemiacik

Reagovat
niflheim

Wazzoun!

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzzzzza!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOOOOOONEY

Reagovat
wild

WAZZAAA

Reagovat
Sandstorm

ROOOOOOOOOOOOOOOOONEY

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Rooney, Rooney

Reagovat
Infernoqt

vidíte to, vidíte? kdyby Persie střídal, tak nemá asistenci.... čirou náhodou se postavil do prostoru z něhož se mu od nohy odrazil míč přímo k Rooneymu a ten skoroval

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...Robin asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

genialne zakoncenie ale

Reagovat
r.mrazik

tohle jsem desny asistence...

Reagovat
pytlerLFC

Cameron

Reagovat
smazaný uživatel

lol, najprv Sterlinga ťahá za dres, potom ho skopne jak špinu a faul rozohráva Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jeee, to som nepocul dlho je cas si to prejst znova

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo aj na zltu

Reagovat
Miguel19

Ten stoper

Reagovat
iamek

Jak padl ten gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dal dlhú loptu na Herreru, on hlavou na Robina a Robin sklepol pre Wazzu.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

vysoky mic od maty na herreru do souboje,odrazem k persiemu a ten to pritukl rooneymu pred vapno ktery to trefil z jeho pohledu k levy tyci...nemas zac

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho, proč to nezkusíš levačkou

Reagovat
iamek

Herrera je boziiii

Reagovat
r.mrazik

herrera je skvely...jediny hrac obcas s carrickem,ktery da kolmou prihravku dopredu...zbytek hracu jsou zoufali v tomhle...

Reagovat
iamek

. Je uplne bozi. Musi hrat kazdy zapas. Takovy zaloznik tam od dob Scholese nebyl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Utrpenie na nas pozerat, smerom dopredu kazdopadne.

Reagovat
fff

A som zvedavy ako dalej. Uz neviem, ci je to problem formy, rozostavenia, kvalit hracov, chybajuceho Sturridgea ... zrejme z kazdeho daco a som zvedavy ako sa z toho dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

nijak, 12 misto je odpovidajici

Reagovat
fff

Vyborna myslienka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool - Stoke zásahy brankářů 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

letos největší propad sezony, solidní zoufalost, včetně přestupního trhu

Reagovat
Sandstorm

Zatim paráda, Hullu sme nedali ani čuchnout. Snad už to dotáhneme do vítězného konce a dočkáme se i Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel jsem az na konci, jak to vypadalo prvni pul hodku? Co ten Angel? Proc stridal?

Reagovat
iamek

Zadni steheni sval. :/

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to nebude nic hrozneho...

Reagovat
stiflerovamama

Coutinho je strasne tragicky, pripomina mi Soumaha

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem tým dementom z Digi Sport, že vybrali najlepší možný zápas. Tých tragédov som mal v pozadí zapnutých, ale radšej to vypnem, aby som im zbytočne nezvyšoval sledovanosť. Kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/OnXvlteK0eL

110k za týden v akci.

Reagovat
fff

Ale ta cast, jak po tej strate ani len nesiel za nim dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

to bylo poprvé, co jsem ho viděl u míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

strasnej traged a rodgers jeste vetsi kdyz ho tam furt cpe

Reagovat
Miguel19

Cole ještě hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A LVG ty ma tiež neser a daj do druhého polčasu Falcaa miesto Persieho

Reagovat
stiflerovamama

Lallana namiesto Coutinha a Can namiesto Allena

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

Allen naprosto neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídat Coutinha.

Reagovat
stiflerovamama

Ved je uplne neefektivny, Lallana je lepsi.

Reagovat
stiflerovamama

* dokaze aj vystrelit a dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Tak dnes ma z tych svojich horsich dni, on skusa vzdy ale dnes mu nic nevychadza.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Hull hrozne sklamanie, cakal som viac teda.

Reagovat
smazaný uživatel

vedia co nam tam stoji v obrane a oni ani nemaju snahu utocit, nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

S Di Mariou to snad nebude nic vážnýho, ale fakt už budem muset někde udělat změnu u fyzioterapetutů nebo někde, to není možný už. Ander se vrátil a je pořád ve formě. A k Persiemu už nemám co dodat. Jeden faul na něj, asistence, ke které přišel jak slepej k houslím a milion zbytečných doteků a ztrát. Falcao snad místo něj, protože s tímhle mě už vážně začíná LVG srát.

Reagovat
vladis271

DiMaria zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado takto odputavas pozornost?

Reagovat
vladis271

Paľo, choď palcovať fajdaxa.

Reagovat
smazaný uživatel

zavidis mu, ze palcujem jeho a nie teba?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si aký úbožiak, radšej sa smej na vašom trapnom výkone, že neviete ani len doma vystreliť na bránu. Oh a aby som nezabudol, choď vyfajčiť nejakého cigáňa

Reagovat
vladis271

daj ešte niečo.

Reagovat
kiwwi

streamsp skapal, nejaka nahrada?

Reagovat
smazaný uživatel

cože? sem se tam díval na 1. poločas, kurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

už jede zase

Reagovat
smazaný uživatel

me to porad nejede. posles link?

Reagovat
smazaný uživatel

http://goatd.net/96103/watch-west-ham-vs-newcastle-united

Jestli ti teda nejde nějak o extra kvalitu.

Reagovat
REPLIKATOR

A sakra Adam. Bývalej hráč proti nám, zase se bude chtít vytáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko je proti vam

Reagovat
fff

Kde bol dpc zas Hlen ?

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet zaspal...

Reagovat
pytlerLFC

Co jim Brendan dal v tý kabině? Konečně to nějak vypadá a snažíme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo mrdám výplata v prdeli, pochcípejte hráči celého světa mrdky zkurvysyni piče

Reagovat
mithro

robin krasne, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ale vidiet, ze mu dost chybal carrick, on ho vie najst ako nikto iny u nas.

Reagovat
r.mrazik

on to ma tezky...dneska tam mel nekolik moc dobrych nabehu,jenze od kvetaka,maty a jinych tam ten mic proste nedostane...jediny tam byl carrick a ten byl moc vzadu....ted s herrerou se trochu zvedl...ale tamti dva proste poradny mic dopredu nedaji...hlavne u maty to je desny alibismus,hlavne aby neco nezkazil a tim padem si nic nedovoli...achjo

Reagovat
norton

robinee :(

Reagovat
REPLIKATOR

Bojan Naše bránění

Reagovat
niflheim

Zákrok

Reagovat
pytlerLFC

Raheemeee

Reagovat
I am Mancunian

mata je slabyyy

Reagovat
LGT

Sterling zase chytá tu starou formu, aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

dopíči s duklou vymrdanou

Reagovat
REPLIKATOR

Lucaaaas

Reagovat
pytlerLFC

Lucaaas ty píčooo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LGT

Lucaaas tak alee

Reagovat
Miguel19

Dawson

Reagovat
smazaný uživatel

It took 64 minutes for Liverpool to register a shot on target. #LFC

Reagovat
mithro

JOOOOOOOOOOOOOO ROBIN NADHERNE

Reagovat
smazaný uživatel

oh Robin....

Reagovat
smazaný uživatel

PAN ZBYTEČNÝ !!!!!!!

Reagovat
Swarley

Robineeeeeek, tak snad to je změna k lepšímu, luxusní fík

Reagovat
iamek

Neuveritelny gooooooooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN HAHAHAH

Reagovat
fff

Teraz ale Glen . 1 z 10 co sa mu podaria.

Reagovat
pytlerLFC

Rickiee

Reagovat
smazaný uživatel

pičo PERŠAN!

Reagovat
fff

Kurva Alleeeeeeen, prazdna brana.

Reagovat
Whitemedia

United válec

Reagovat
niflheim

Není možný, Robinek

Reagovat
Swarley

jsem si říkal, jestli už vůbec Carricka budeme do téhle sezóny potřebovat, ale ten chlap do toho středu dodává velký přehled...je supr, že budeme mít tuhle pozici s Blindem zdvojenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Robin

Reagovat
I am Mancunian

ooooo robin van persieeeee

Reagovat
REPLIKATOR

Alleeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ale to je futbaal Pomee aspon jeden

Reagovat
Miguel19

Robin Pojištění základu

Reagovat
LGT

To není možný

Reagovat
Tomekcz

klasickej pussy da gol jen kdyz vedem o 2 goly ale proti cukotce nebo city se takhle trefit neumi lempl

Reagovat
I am Mancunian

sak dal gol cukotke

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

No takoveho RVP si dam libit a ted sup tam s Falcaem

Reagovat
r.mrazik

persie skvele...a herrera taky !! konecne hral nekdo dopredu...mata nebo kvetak by to davali klasicky do boku

Reagovat
Swarley

a jsme schopni v těchto pasážích držet balon, to už se mi líbilo i proti CP...nehrozí pak kktina alá Leicester...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby už dopadnul na Zemi asteroid ať mám klid

Reagovat
smazaný uživatel

snad mu to zvedne sebevedomi. A ted jeste dva od Falcaa!!!

Reagovat
Infernoqt

Herrera rozdává smrtící kolmice. Vždy jak hraje, dáváme více golů. Bez něj sice saháme po tzv. balanci týmu nebo jak tomu říká LVG, ale s ním má naše hra speciální náboj. Měl by hrát častějc. Ani tam není znát absence Angela.

Reagovat
iamek

Reagovat
pytlerLFC

Pískej to!

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaoooooooooo

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 17s18 seconds ago

Team to play Sunderland: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 23s23 seconds ago

Subs v Sunderland: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Schurrle, Remy, Drogba. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Co je zase s Ramiresem.. letos mně zrovna přestal štvát a on je pořád zraněný

Reagovat
Whitemedia

*mě

Reagovat
Miguel19

Já věděl, že mi tam někdo chybí..

Reagovat
blade115

Nám by nakonec stačila osmnáctičlenná soupiska...

Reagovat
Miguel19

OptaJoe ‏@OptaJoe 11s12 seconds ago

6 - Robin van Persie has had a hand in six goals (two goals, four assists) in four Premier League games against Hull City. Thorn.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo dneska jak pán

Reagovat
Swarley

stejně pořád jaksi nemizí ten skvělej pocit, kdykoliv nastupuje Fletch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

No Premier League player has scored more goals (72) over the last four seasons than Robin van Persie. #MUFC

Reagovat
LGT

Tohle je od Tottenhamu poprvé, co si fakt zasloužíme vyhrát, tak come on

Reagovat
fff

Druhy polcas ovela lepsi nez prvy kazdopadne.

Reagovat
LGT

Nic vzdáleně podobnýho jsme 2 měsíce neviděli, tak snad to tam spadne...

Reagovat
LGT

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně proč by měla piča z belenenses proměnit penaltu když mám jedničku, běž se spláchnout do hajzlu kryple

Reagovat
pytlerLFC

Glensoooooon"!"""""!GR'RGRG

Reagovat
fff

Reagovat
ďuriLFC

ihzoihoppppppppppppppppppppklllllllllllllllllllll

Reagovat
fff

HLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Naser si

Reagovat
vladis271

sa neposer.

Reagovat
stiflerovamama

Gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Young poslednich deset minut kdykoliv dostane mic, tak to zasekne zpatky.

Reagovat
REPLIKATOR

Hleeeeeeeeeen

Reagovat
stiflerovamama

To je obetavost ten si na neho nadavajte do pice

Reagovat
fff

Zas pomaly

Reagovat
fff

Predtym tam klasicky vzadu vyklusval, takze vsekto po starom akurta je pravda, ze teraz prikladne zabojoval.

Keby takto obetavo hraval dozadu, kedze je primarne obranca, nikto by nanho nenadaval.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Glen tam vletěl po hlavě!

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve, když dá Glen Johnson gól poznáš v jakejch sračkách vlastně seš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

ideál dal gol a je KO, takže to ted v obraně nezkurví.

Reagovat
pytlerLFC

Lovren..

Reagovat
Whitemedia

Bůůůůh, hned prodloužit smlouvu !

Reagovat
REPLIKATOR

Za cenu sebezničení Novou smlouvu! Novou smlouvu!

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert, Gleeeeeen

Reagovat
LGT

Gleeeeeeeeeeen Bravo!

Reagovat
johnik

Říkejte si co chete, ale Glen je srdcař

Reagovat
blade115

Glen bojuje o novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Toto ho nakopne kurva

Reagovat
stiflerovamama

pice Lovren

Reagovat
fff

Ked to Lovren teraz posere ma drbne

Reagovat
Whitemedia

Tak Lovrene, máš ještě nějakých 6 minut na to, aby si to pokurvil.. do toho

Reagovat
Whitemedia

dokonce o dost víc času

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreen, jeziis niee

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren? Děláš si z nás prdel?

Reagovat
mithro

to si robis srandu ako toto nedali

Reagovat
monty25

Bojan

Reagovat
Dawon

falcao krasna akce, ale paneboze

Reagovat
Whitemedia

Bojaan taká škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Liverpoolu k zvládnutí velkého zápasu o 11. místo

Reagovat
niflheim

Reagovat
johnik

ty vole ty rohy

Reagovat
Swarley

zase zkurvenej Taxis

Reagovat
Swarley

já fakt nevim ty vole, vyhrajeme 3:0, ale zraní se Angel i Wazza...to je prostě vymr-anost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Uuuuf. Mignolet si zase neodpustil kiks...

Reagovat
I am Mancunian

wazza

Reagovat
Infernoqt

Rooney a Januzaj jsou poslední dva hráči, co letos ještě nebyli zraněni. Tak Rooneyho si můžeme škrtnout a jen si přát, aby nechyběl dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel nevadi, krasa, tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Simon

Reagovat
vrabejka

Pískej konec!!

Reagovat
mithro

ander musi byt v zaklade zapas co zapas

Reagovat
monty25

Zlaté 3 body

Reagovat
REPLIKATOR

Budou se hodit v boji o záchranu

Reagovat
monty25

Takovou reakci bych čekal od někoho jiného než od fanouška Liverpoolu...

Reagovat
REPLIKATOR

Tvrdá realita dnešních dnů.

Reagovat
vrabejka

Jedině kdyby vyhrala BVB

Reagovat
fff

Sranda, prvy polcas jedne z najhosich vykonov v poslednej dobe, druhy polcas v tej istej zostave a nas mozno najepsi vykon za posledne dlhe obdobie.

Inak RIckie na hrote vs Balo na hrote, neporovnatelne. Absolutne neporovnatelne.

Reagovat
monty25

Tak to můžu být rád, že jsem se díval až od 60. minuty.

Reagovat
fff

Prvy polcas bol hrozny, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta je docela překvapující teda.

Reagovat
fff

Prekvapujuce je skor to, ze Mario sa musel zranit, aby tam Rickie dostal poriadnu sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle by jsme mohli pokračovat do nekonečna.

Reagovat
fff

A o co konkretne Ti ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to není překvapující, že je Lambert osamocenej na hrotu daleko lepší. V takovým Liverpoolu jako hrál druhej poločas by byl lepší i Balotelli.

Reagovat
fff

Nie nebol, kedze Rickie tam vyhral xy hlaviciek, ktore by Mario nevyhral a to velmi prispelo k nasemu druhemu polcasu.

A to, ze je RIckie na hrote sam lepsi vieme vsetci, preto je absurdne, ze tam nechaval BR hravat samotneho Maria stale.

Reagovat
smazaný uživatel

S Mariovym hernym stylom(pomaly, slaby v súbojoch, zly do kombinacie, zahadzujuci sance) si dovolim tvrdit, ze Studge-Lambert>Studge-Ballo....

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď budú Ángel a Wazza v poriadku už na ďalší zápas... Škoda, že Falcao to nezvýšil na 4-0, tam bolo asi ťažšie trafiť toho hráča ako bránu

Reagovat
Infernoqt

ADM hamstring a Rooney vypadá na koleno. To nebude dobrý. Minimálně 2-3 zápasy budou chybět tipuju. Na Live by se mohl vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney sa zranil pri tom páde alebo ho kopol ten hráč? To sa fakt môže stať len nám...

Reagovat
Infernoqt

v prvním poločase to byl obyčejný kick, zranění day to day, se kterým se dá hrát... v uvozovkách, ale pak na tu samou nohu asi při pádu na konci si poranil koleno a nemohl ani chodit, což se neví co je...

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza si dá v uterý přestavku a příští víkend bude fit

Reagovat
vladis271

snáď nie.

Reagovat
vladis271

on sa zranil aj Rooney?

Reagovat
Infernoqt

nešplouchaj ti v hlavě sračky?

Reagovat
vladis271

preložíš mi to do slovenčiny? To kde sme aby som musel používať translator na teba. Nájdi si svoje miesto!!

Reagovat
Infernoqt

aha, tak ty už máš v plno

Reagovat
vrabejka

Ano vyhrali jsme! nevěřím! Druhy poločas konečně jsme viděli starý Liverpool. Pojdme ještě o tu Top 4 zabojovat!

Reagovat
Murtago

Reagovat
Infernoqt

ti tam ujela klávesnice a zapomněl jsi dopsat jedničku před tu čtyřku

Reagovat
vrabejka

on fanouška LFC,ještě kdyz jsme vyhrali bych fakt takovou reakci nečekal

Reagovat
Infernoqt

jakého fan LFC?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Hmmm ne.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Stream na náš zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

streamsp jsou oba dole...

Reagovat
Whitemedia

no právě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
smazaný uživatel

prečo chytá Pantilimon, vie niekto? Mannone je zranený, či ho vytlačil?

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych ze po tom obdobi, kdy delal dost chyb, ho vytlacil..

Reagovat
Infernoqt

vytlačil ho, byl to silnej průjem

Reagovat
smazaný uživatel

to znie, ako lekársky popis črevnej chrípky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland dobre bráni

Reagovat
Miguel19

No ono stačí jenom stát bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Na to, jak je Costa strašně dobrej all-round striker je strašně slabej ve střelbě z dálky... teda on to spíš ani nezkouší.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Pravda.. nevybavím si nějakou střelu, kterou vypálil mimo šestnáctku

Reagovat
Atlético de Madrid

to bylo i v Atléticu. pár gólů po zemi si vybavim i z poza vápna, ale víc než 20 metrů od brány to nebylo

třeba tady, tam je mimochodem i jedna z minima asistencí Falcaa a asi jeho nejreativnější akce v Atléticu vůbec

http://www.youtube.com/watch?v=QK8oO3egwb4

Reagovat
Svatej

Matič zatím nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Costa vždycky tu kombinaci dodrbe, ať stojí na vápně a nesere se do toho pořád.

Reagovat
Svatej

Docela nám jde na ruku

Reagovat
Miguel19

Dyť to nejsou fauly. Padají sami.

Reagovat
Miguel19

Omg ta jim dej karty do prdele.

Reagovat
spider_8

Tomu říkám signál

Reagovat
spider_8

Tomu říkám signál

Reagovat
Whitemedia

Poyet mi vždycky přijde, jako by byl na drogách

Reagovat
Whitemedia

Ouuu, UFFFFF

Reagovat
Minister

škodaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Vergini ty drevo

Reagovat
Whitemedia

Cescovi to dnes taky moc nejde..

Reagovat
miky10

Strašně málo pohybu, katastrofa.

Reagovat
Miguel19

Jj proč s hýbat, vyskočíme si penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu červenou špíně zasrané

Reagovat
smazaný uživatel

heh, vymletý Costa

Reagovat
smazaný uživatel

No hrůza... Sunderland nehraje a my si s tím nevíme rady. Snad tam něco druhý poločas padne, protože jestli to bude pokračovat takhle, tak to zrovna růžově nevidím.

Reagovat
Whitemedia

Sunderland nehraje a přesto měli jít do vedení

Reagovat
Miguel19

Tak to je hodně trapnej výkon. Zoufalost.

Jediný spocený dres tam může mít Matič, jinak absolutně nikdo. Vepředu je to neskutečně statický, nikdo se nepohne. Trojka Hazard-Oscar-Willian se pohybuje neustále na cca 5 metrech ve středu hřiště, k tomu se tam motá samozřejmě Cesc a je z toho takové hovno. Na křídlech nikdo.

Hazarda bych klidně stáhl. Takhle odchozený poločas snad ještě nepředvedl. U míče byl tak pětkrát a nakonec je stejně odevzdal. Navrch ho tam Vergini vycvičí jak žáčka. Ještě bych ho za to jeho nevracení se, když mě obejde hráč nakopal do řitě. Willian je taky hrozný, ale aspoň byl zapojený do našich jediných 2 šancí.

Jestli Josému stačí bod, tak ok. Domácí se v obraně nemusí ani hýbat a stačí to. Do hry klidně Schürrle a Luis.

Reagovat
vitasrp

Moc se přehání, i když to dvakrát dobrý není, to je samozřejmý..

Reagovat
vitasrp

Slušný zákopový války. Od Sunderlandu jsem defenzivní výkon čekal, ale ne až takovej. A už vůbec jsem nečekal, že tu defenzivu budou hrát takhle dobře, že se jim kompletně podaří rozbít náš rytmus, takže ani nebudou mít mnoho problémů. Zatím od nich dost slušný výkon.

Nějakejch 30 minut to od nás nebylo špatný, měli jsme kontrolu, šancí málo, nicméně to se v takovémhle profilu dá chápat. Alespoň kombinace měli nějaký spád, hra měla intenzitu a byli jsme trpěliví. To poté zmizelo, Willian tam začal střílet z 30 metrů, začali jsme kazat postupný útok, takže poločas jsme v nějaké převaze vůbec nezakončili.

Sunderland je kvalitní v tom, že i přes tuhle hlubokou defenzivní organizaci zůstávají nebezpeční - Johnson i Wickham jsou dobří brejkoví hráči, přičemž především Wickham nám na naší pravé straně nadělal docela slušnou paseku. Pro nás je to nepříjemné v tom ohledu, že si nemůžeme dovolit zapojit oba krajní obránce do ofenzivy (což tradičně stejně neděláme, protože Azpilicueta většinou plní defenzivnější roli a zůstává blíže stoperům), nicméně tady by se to hodilo, poněvadž nemáme prakticky žádnou šířku na hřišti.

Potřebujeme víc přečíslit strany, kombinací, kterou jsme dostali do šance Ivanoviče, musíme předvést více. Tlačíme to až moc prostředkem, kam se stahuje Willian i Hazard. Chtělo by to si spíš vytipovat stranu, Hazarda nechat hrát trochu víc od lajny a tu stranu přečíslit, což by snad k nějakým nadějným situacím vedlo.

Snad se to v druhý půli zvedne, tragédie to není, ale po 30 minutě se mi to už vůbec nelíbilo, přičemž pokud utkání chceme vyhrát, musíme tu intenzitu zvýšit.

Reagovat
Atlético de Madrid

ale no tak, vždyť se jen trošku ohnal a kopnul ho do ruky..

Reagovat
kiwwi

pri tychto veciach nejde o to jak silno kopnes, uz som videl cervenu aj zato, ze len naznacil oplacanie

Reagovat
blade115

No jo, tohle by ti hledat šlo, ale něco, čím bys podpořil svoje bláboly, už moc ne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

vypatlanec, no

Reagovat
Svatej

zafňukej si

Reagovat
smazaný uživatel

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<Error>

<Code>AccessDenied</Code>

<Message>Access Denied</Message>

<RequestId>D9CAD44CDAB0B066</RequestId>

<HostId>

ynDWvbjr+YciPWxOB9h6kBy1evas0WzHMnco+H9d10HADLcy3U2Vplz2DFaYdZIF

</HostId>

</Error>

ty jsi píča kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by jsi měl zase dostat červenou sem do diskuzí no

Reagovat
kiwwi

to je fakt smutne ze namiesto toho aby ste priznali Costovu cervenu, tak radsej utocite na mna

Reagovat
blade115

A když ji přiznám, tak už mi konečně něco najdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Klasika předchozích sezón, soupeř to totálně zavře a my prostě nevíme. Letos od toho měl být Cesc, ten ale dneska hraje dost nevýrazně. Pokud se něco radikálně nezmění, tak ten gól padne snad jedině po nějaké individuální šanci, náhodně tečované střele či něčem podobném. Ale vzhledem k tomu, že druhé poločasy máme vždy o dost horší, bych se ani nedivil, kdybychom to ještě projeli. Sunderland ukázal, že umí pozlobit, ač je Courtois neuvěřitelně suverénní a sebejistý. Čeká nás každopádně náročná půle, tak snad se trochu zabojuje, byla by škoda tu vítěznou sérii ukončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to kope Will...

Reagovat
Miguel19

Protože je z toho šance

Reagovat
Whitemedia

Willian jediný, co střílí.. něco je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi to, alebo Hazard nejako "willianovatie"? Na druhú stranu, práve Willian sa mi dosť pozdáva.

Reagovat
cristiano.K.

celou sezonu na CFC nevsadím, počkám si na sestavy, obrana Sunderlandu z tragédu, tak to bouchnu na první poločas to jen abyste věděli důvod proč CFC ještě nevede

Reagovat
smazaný uživatel

jebni tam X2 teraz.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

to se vyplatí

Reagovat
Whitemedia

Super... Costa proti Tottenhamu OUT...

Reagovat
Whitemedia

tak snad si zahraje Rémy

Reagovat
Trapper

Stejně to jednou muselo přijít, tak co

Reagovat
Miguel19

Drogba má formu.

Reagovat
J0EL

Mal byt out na ovela dlhsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Costo, ty jsi fakt pošuk.

Reagovat
J0EL

Costa najvacsi zmrd v PL momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna toto by som mu nevyčítal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře věděl, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Atlético de Madrid

Costu budou mít rádi fanoušci dalšího týmu

Reagovat
10

Costa měl jít ven, obecně dneska rozhodčí Chelsea nechutně tlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v tom zmysle, že ich zas tak netlačí... ale Costa mal byť vonku.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

ale prosím tě..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Minister

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvý incident mal byť redka, to bola proste nechutnosť vypatlaného človeka, to sa inak nedá nazvať.

Reagovat
Miguel19

Johnson chtěl penaltu?

Reagovat
Switchback

Costa strašnej zmrd, a to v podstatě každej zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore to zbúra

Reagovat
Miguel19

Sakra Altidore, budou problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

lol Poyet ide útočiť?

Reagovat
Whitemedia

Pořád to všechno tlačíme středem...

Reagovat
Miguel19

Tak bod asi fakt stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než drátem do oka

Reagovat
Svatej

Hazard poprvý v sezoně na vystřídání, strašně připosranej výkon

Reagovat
fajdax

Reagovat
J0EL

Alexiss>>>Hazard

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to pořád tlačí středem? Rozběhněte se po lajně pane bože. To jim to Mourinho neřekl?

Reagovat
Trapper

Fabregas takovej pas

Reagovat
blade115

No jo, a už jde na věc náš lék na všechno.Doufám, že půjde místo Costy, to by byl vůbec geniální tah.

Reagovat
Whitemedia

Dneska to stojí pěkně za hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham..

Reagovat
Atlético de Madrid

Skvělej zápas, výborně Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego

Reagovat
Miguel19

Loiček rozhodne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Uplně vidim, jak ten jeden chybějící střeďák bude stát Chelsea body

Reagovat
blade115

Žádnej střeďák nechybí, místo Oscara šel do středu Willian a Rémy napravo.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, už koukám.. nicméně teď je zas vtipný, jak si nikdo nenabíhá do vápna, kromě těch dvou hrotů

Reagovat
Miguel19

Kdo tam nabíhal před tím?

Reagovat
Atlético de Madrid

občas Hazard, ale ten na to teď taky sere

Reagovat
Miguel19

Hazarda sem dneska běžet teda neviděl..

Reagovat
blade115

Ono je to celý vtipný. Nemůžu si pomot, ale dnes, jak ho jen nemusim, tak chybí Ramires. Dát ho tam teď místo Hazarda a zkusit 4-3-3 by bylo asi to nejlepší, co by bylo možné udělat... Škoda.

Reagovat
Atlético de Madrid

Přesně. Chybí někdo, kdo by se nebál 1 na 1, dokázal vystřelit a rozbejbal to. V tomhle pravidelně selhává Hazard, kterej má super kličky, ale tah na branku zaostává a zakončovat neumí.. k tomu je ta záloha v tomhle ohledu celkem statická, kombinačně super, ale jakmile někdo neotevře prostory, tak ten pas nemaj kam dát a pak Oscar ani Cesc moc neumí obejít hráče a nějakej prostor si vytvořit. A to je přesně potřeba proti Sunderlandu, kterej toho musel naběhat tak o 20% víc a vzadu měli dvojnásobnou přesilu skoro pořád.

Reagovat
spider_8

Teda teď jsem čekal, že ho Costa zabije Ale ten roh předtím vůbec neměl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by řekl, že po poločase změníme taktiku aspoň trochu... Ale nééé, prožijme si úplně stejný poločas..

Reagovat
Svatej

drogba za pár minut nebezpečnější než Costa během celýho zápasu

Reagovat
Miguel19

To je trapas.

Reagovat
Miguel19

Bejček Altidore

Reagovat
DieFohlenBMG

1:0

Reagovat
Whitemedia

trpím...

Reagovat
DieFohlenBMG

jako svině

Reagovat
DieFohlenBMG

naštěstí nechytá čech, to by bylo ještě horší

Reagovat
spider_8

Konečně Andrés, ale měl tam být už před 20 minutama.

Reagovat
DieFohlenBMG

před 85

Reagovat
miky10

Willian

Reagovat
masly008

jako vidím jenom od 70,ale sunderland je lepší mi přijde

Reagovat
Minister

kurva Adam... to mal byť gól

Reagovat
Whitemedia

Nakonec budeme rádi za tu remízu

Reagovat
Miguel19

Co to tam teďka předvádí tvl?

Reagovat
Svatej

Sunderland držení míče pod % a jsou ofenzivnějším týmem, mazec..

Reagovat
J0EL

Cats hraju neskutocne

Reagovat
Miguel19

Hazard neobejde jedinýho hráče Sunderlandu.

Reagovat
Miguel19

Konečně konec.

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
13

Bod je jistej

Reagovat
miky10

No aspoň se neprohrálo, ale to sem si zas jednou vybral zápas, kopaná

Reagovat
Whitemedia

Díky bohu, že je konec..

Reagovat
blade115

Zbytečná ztráta, absolutně. A obrovský wake up pro ty, co měli po posledních zápasech hlavu v oblacích. Ale aspoň se neprohrálo, dřív bychom v tuhle chvíli litovali tří bodů.

Reagovat
vrabejka

Fantazie Sunderland!!!!!!!!! Snad bude vic takovych soupeřu, co vezmou Chelsea body. A ne jenom jeden ale 3.

Reagovat
DieFohlenBMG

VZALI JIM 2 BODY NE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl ty počty co

Reagovat
vrabejka

tak se mse o bod sek

Reagovat
niflheim

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
vitasrp

Sunderland ztratil dva body, Chelsea jeden získala, nečekal jsem, že po zápase budu tohle psát.

S bodem jsem po zápase spokojenej, protože to bylo jednoduše maximum, co jsme mohli vzhledem k výkonu získat. Před zápasem by to samozřejmě bylo zklamání, ale pocity se holt v průběhu střetnutí mění.

Sunderland každopádně fantastickej. Prvních 30 minut pro nás bylo pohodlný, pak to bylo obrovská bitva, kterou jsme si vůbec, ale fakt vůbec neužívali. Udělali v podstatě všechno dobře, defenzivní organizace suprová, disciplína skvělá, brejky nebezpečný, důraz a agresivita uprostřed hřiště ukázková. Za takovej výkon člověk může smeknout klobouk - jejich herní plán z velký části zapříčinil, že jsme nehráli dobře. Kdyby nás porazili, nemohl bych říct ani půl slova.

Náš ofenzivní plán mi přišel debilní, pokavaď teda nějakej byl. Podle mě jsme potřebovali daleko víc chodit okolo toho bloku, nikoliv se furt vracet na střed a snažit se to protlačit skrz, poněvadž to prostě nešlo. Sunderland bránil hluboko, defenzivní čtyřka operovala na hodně úzkém bloku a ty postranní prostory vyplňovali krajní záložníci, takže směrem doprostřed to prostě nešlo - okamžitě tam byl další hráč, který zajišťoval.

Tohle jsme v podstatě za celej zápas nepochopili - Oscar si to házel furt na pravou, Hazard to samý, ovšem ten byl dost neviditelnej. Oproti tomu Willian aspoň pár takovejch náznaků předvedl, ale bylo toho málo.

Líbil se mi částečně Willian a z mýho pohledu výbornej byl Matič, kterej byl uprostřed hřiště dost dominantní. Naopak Fabregas hrál pod psa - dokud to utkání ještě bylo svázaný, tak byl v defenzivě OK, vracel se, celkem slušně vyplňoval prostory vedle Matiče. Posledních 20 minut ale od něj bylo v tomhle ohledu příšerných, tam byl Nemanja tradičně na dva hráče, Fabre ho nechával izolovanýho a Matič tak musel pokrýt obrovský prostor, což samozřejmě nebylo snadný. Vznikala nám tak uprostřed hřiště slušná díra, nebylo vůbec těžký najít borce volnýho mezi liniema, takže ve výsledku můžeme hovořit o velkém štěstí, že jsme neinkasovali.

Každopádně - zápas jsem si užil. Nikoliv kvůli našemu výkonu, ale bylo dobrý vidět fantasticky připravenýho soupeře, který věděl, co má dělat, přičemž to také do puntíku splnil. Jo a po dlouhý době jsem se vážně hooodně bál, že prohrajeme.

Reagovat
vrabejka

Zvykej si takovych zapasu bude pribyvat

Reagovat
Pepe1911

Johnson a ta jeho bojovnost.Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints - City X!

Reagovat
Azza

Wolves poslední tři zápasy v lize skóre 0:12

Reagovat
smazaný uživatel

Ti taky dopadli, co teď hrají 2. nebo 3. ligu?

Reagovat
niflheim

Champ, postoupili minulou sezónu. Jen ty poslední výsledky jsou hrozný, ze startu to vypadalo na PO.

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Tak to je velký

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

dneska chceme dve remizy?

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Výhru City a remízu v druhém zápase

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Vyhra Saints!

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra City a výhra Tottenhamu.

Reagovat
kiwwi

preco vyhra Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze sme kings of kingos

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Tottenhamu tolik nevěřím jako Evertonu. Podle mě budou ztrácet častěji a nakonec k nám bude blíže Everton.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 3 body

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/5y57f14.jpg

tomu sa povie vyuzit celu sirku ihriska

Reagovat
vrabejka

Henderson has been offered a new five-year deal worth £80,000-per-week. (Daily Mail)

Reagovat
Nikikrew

Mam taky pocit, ze dnes City vyhra 1:0...

Reagovat
niflheim
Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vrabejka

Gerrard's Liverpool future looking increasingly uncertain with club unwilling to extend his current £140,000-a-week wages.

[Daily Mail]

Reagovat
kiwwi

http://instagram.com/p/wBMVXQCzMd/

Carice van Houten of Game of Thrones fame, miming Louis Van Gaal's post match quotes.

Reagovat
kiwwi

http://instagram.com/p/wBIO2ZCzLT/

http://instagram.com/p/wAN6A8CzG_/

neviem co je to za uchylku, ale vyzera to dobre

Reagovat
niflheim

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Práve som na ceste na St. Mary's. Come on City!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nám v tak těžkých zápasech, co nás čekají, absolutně nevěřím, ale prostě musíme bodovat, dnes naplno a ve středu aspoň trochu. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Mangala, Clichy, Fernandinho, Toure, Navas, Jovetic, Nasri, Aguero #saintsvcity #mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

SUBS NEWS @MCFC: Caballero, Pozo, Milner, Lampard, Fernando, Sagna, Demichelis #saintsvcity #mcfc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Southampton XI vs. Man City: Forster; Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand; Schneiderlin, Wanyama; S.Davis, Tadic, Mane; Pelle. #SaintsFC

Reagovat
Zaschrona

tak aspon Steven Davis hraje, supr - bez nej i Corkyho to byla hruza

Reagovat
smazaný uživatel

REMÍZKU prosím!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Evertooon Vyhrát !!!!!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vodka

fajdy opět zpomalený, ale tentokrát už jenom o 3 dny

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej pěknej ang. flash stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

díky chlapci

Reagovat
kiwwi

streamsp nemaju nejaky novy link?

Reagovat
wild

neviem, ale tu mas krasny Sky sports

http://www.rider-skyhd.org

Reagovat
Side
Reagovat
kiwwi

keby este niekto chcel alternativu k tomu rider streamu, tak tu

https://www.connectcast.tv/DJANGO7314

Reagovat
wild

Jasna penalta

Reagovat
TopinB

Rozhodčí Ale nevadí mi to

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta a on mu dá žlutou za simulaci

Reagovat
vodka

nemá roztahovat ruce ještě před kontaktem...

Reagovat
TopinB

Lidi si stěžujou, že se za divy nedávají žluté, tak si to rozhodčí vzal osobně Co na tom, źe to posral

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí naprostej tragéd, to byla přece jasná penalta..

Reagovat
Whitemedia

Prý dive

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHA ZE DIVE

Reagovat
smazaný uživatel

sudí

Reagovat
t0mmy33MCFC

co se na to da rict

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak tam isiel obranca do toho, boze

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Šel do toho s jemností tanku Sherman

Reagovat
smazaný uživatel

to važne dostal žltu ????

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny.

Reagovat
Whitemedia

To je prostě směšný

Reagovat
kiwwi

Aguero sa sam dostal do Suarez modu, uz mu nepisknu faul aj ked je jasny...tak mu treba

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ten vysmech boli, co?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mircu5

Píšeš tu sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vitasrp

Jojo, nesimuluje, ale je potřeba mu nepískat fauly, skvělý..

Reagovat
kiwwi

simuluje, tak sa nemoze cudovat, ked mu niekto neodpiska faul...takto som to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš v té hlavě opravdu nasráno :)

Reagovat
kiwwi

:) :) :)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

To je fakt paráda moct si pustit ty streamy na TV Ať žijí nové technologie..

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom přesně nového?

Reagovat
Miguel19

Pro mě je Smart TV nová

Reagovat
TopinB

Někteří z nás televize ani nemají

Reagovat
smazaný uživatel

To přechroustá flash videa?

Reagovat
Miguel19

My právě koupili kde je zabudovaný Flash a jede to parádně...fakt jsem to nečekal..

Reagovat
smazaný uživatel

o Smart TV mi ani nemluv, chci koupit TV bez těchto nových fičur, protože stejně k tomu chci mít připojený PC, ale jaksi už žádné nic moc nejsou

Reagovat
vodka

já už sem si na TV tak odvykl, že se vlastně dívám jenom na fotbal.

Reagovat
Miguel19

Já to chtěl hlavně kvůli těm streamům, takže velká spokojenost

Reagovat
kiwwi

no tieto flash HD streamy su celkom novinka

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca čo robí? Najprv da vyhodu a potom ked sa sou dostanu do utoku tak odpiska faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď mě musí jít net pomalu

Reagovat
TopinB

Co to kurva bylo

Reagovat
vodka

Pelle

Reagovat
Miguel19

Pellé ty šupák.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne zas Hart neco vytahl..

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle takový lajdácký zakončení..

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, Hart knirek

Reagovat
Side

vypadá strašně

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

noshavember

Reagovat
smazaný uživatel

Tobyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Toby..

Reagovat
Side

ten sudí asi City moc rád nemá

Reagovat
Whitemedia

Aguera určitě

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

off air

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to jede.

Reagovat
Counter

Jede to jen rozumným lidem asi

Reagovat
Side

MAD: Ex-Liverpool winger Albert Riera sacked by Udinese after skipping a Serie A game to play in a poker tournament.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan zranený?

Reagovat
Counter

Jones a kiwwi jsou příbuzní?

Reagovat
Miguel19

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Navas to néééé

Reagovat
smazaný uživatel

oooch

Reagovat
Whitemedia

pěkný pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Kto iný nás vytrhne z biedy keď nie Lady Yaya

Reagovat
kiwwi

neskutocny Yaya

Reagovat
diastan

YAYA

Reagovat
blade115

úžasný ...

Reagovat
Miguel19

Hmm, černý Matič.

Reagovat
Whitemedia

Matič by se mohl naučit podobně střílet

Reagovat
blade115

On má dobrou střelu, jen se k ní málokdy odhodlá. Si doteď úplně jasně pamatuju ten jeho růžek právě proti City z loňska.

Reagovat
Whitemedia

Jo, tu střelu si pamatuji též, jeden z jeho prvních zápasů u nás

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Tywin Lannister

to spíš Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

Toure je černý Fernandinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš že Fernandinho je černý Matič...

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya už střílí skoro jako Emre.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé je ničím nezaujímavý, vyhypeovaný náhoďák.

Reagovat
13

Takovej horší Džeko.

Reagovat
Tywin Lannister

Džeko a Muller jsou pro mě 2 nejzáhadnější útočníci s hvězdným statusem

vypadaj že ani neuměj kopnout do balonu a přitom jsou za hvězky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Muller je úžasnej hráč

Reagovat
Tywin Lannister

no u něj mi tu kvalitu podvědomě snižuje, že mě z nějakýho důvodu přijde hrozně nesympatickej - možná je to tím, že se na tom hřišti chová a tváří jak nějakej pošahanej psychotik se sadistickými sklony, co utek z nějakýho ústavu pro chorobomyslné.

Vždycky když otevře tu svou obří držku, kam by si moh nacpat 4 medicinbaly tak se mi svírá ruka v pěst.

Reagovat
kiwwi

presne taky isty pocit mam z neho

Reagovat
Maresma

To mi nemusíš říkat, pro mě moc nesympatičtějších fotbalistů na trávnících neběhá. Ale kvalitu mu prostě upřít nějde.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě rád mučí zvířátka doma ve sklepě s protihlukovou izolací

Reagovat
Whitemedia

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Müller. Ty asi nemáš oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas te za tohle znici a pak ze zlosti vypoti dalsi multi-kulti clanek..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhypeovaný

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ja viem, ty si ako najhipsterskejší fanúšik holandskej ligy ho sledoval ešte, keď o ňom ešte ani Zaschronovi twitterskí bloggeri nevedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo spíš na ten tvar hypeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lamps

Reagovat
Whitemedia

Frankieee

Reagovat
Whitemedia

škoda, že nezůstane až do konce sezony

Reagovat
Kenneth

Frankie ♥

Reagovat
Whitemedia

tohle srdíčko jsem potřeboval, díky !

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama úplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Toure je naprosto katastrofalni.. I presto, ze dal gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

čau Mango

Reagovat
Miguel19

Yaya

Reagovat
blade115

Tohle je vážně jeden z nejblbějších hráčů v PL ...

Reagovat
t0mmy33MCFC

kolikata uz je tohla Mangalova hrubka z nezkusenosti....

Reagovat
smazaný uživatel

a skuseny Toure urobil čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

A co mel delat? Nechat jit Longa samotnyho??

Reagovat
smazaný uživatel

A co Mangalovi zbývalo?

Reagovat
Miguel19

Skluz

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale stejně to je Yayovo chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangalova? No nevim, jen hasil za Yayu..

Reagovat
mithro

mangala, to bol nakup

Reagovat
smazaný uživatel

akože je srandovný, ale tento zákrok sa mu nedá vyčítať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to nie ale celkovo zatial tie jeho vykony nic moc, nato, aky stal balik penazi.

Reagovat
Tywin Lannister

to mohli těch 40 mega radši poslat do Afriky, každopádně respekt jeho agentovi a lille, vytáhnout za tohohle lychokopitníka takovej balík

Reagovat
smazaný uživatel

Lille?

Reagovat
Tywin Lannister

no tak z jinudy z fracie, jejich ligu nesleduju, tak nemám v tom moc přehled, jen jsem to měl nějak zafixovaný v hlavně, že je z Lille

Reagovat
smazaný uživatel

hm az na to, ze prisel z Porta, ktere je v Portugalsku..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dneska jedes

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Long, podte ešte!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak nějak jsem tu červenou, s tímhle sudím, čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne

Reagovat
smazaný uživatel

Frankieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!

Reagovat
t0mmy33MCFC

uz kdyz se naprahoval bylo jasny ze je tam

Reagovat
Whitemedia

Lampaaaard!

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

To je hráč

Reagovat
Trapper

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard s loptou pred šestnástkou... to je jasné, ani nemusím pozerať.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

goly skoro jak pres kopirak...

Reagovat
blade115

LEGENDAAAAAAAAA

Reagovat
diastan

Uffff Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne..

Reagovat
Miguel19

A je po Sotonku

Reagovat
Counter

Příští kolo na Arsenalu. Neřekl bych

Reagovat
Miguel19

Dyť máte slušný unbeaten teďka..

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Mame prece rozjety unbeaten..

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt strelec jak prase.

Reagovat
Counter

Titul ManCity by stál zato už jen kvůli Lampardovi.

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris; Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Lennon, Bentaleb, Mason, Eriksen; Kane, Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt hraje Chiriches pravyho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

#‎THFC‬ team: Lloris; Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Lennon, Bentaleb, Mason, Eriksen; Kane, Soldado - spurs.to/EvertonMC

Subs: Vorm, Dier, Kaboul, Chadli, Dembele, Lamela, Paulinho. ‪#‎COYS‬ 8:0 ....

Reagovat
smazaný uživatel

soton pojde rychlo dole..neverim ze skoncia pred west hamom

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejdriv Forster - LOOOOOL a nasledne -

Reagovat
nani92

Manchester City fans when they remember Mangala cost over £40m

https://www.facebook.com/video.php?v=1230357087004505

Reagovat
Kenneth

Fraaaaaaaaaaaaank ♥ > Scholes > Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

aguero to je trapak

Reagovat
smazaný uživatel

a ze lepsi ako suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Forster

Reagovat
wild

Reagovat
blade115

Reagovat
Rohlíček

Forster

Reagovat
kiwwi

tak toto Aguero spravil tak okato ze viac uz ani neslo

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to by Luis dal...

Suárez > Aguero len pre pripomenutie

Reagovat
Counter

Suárez zadrbal šílenou spoustu tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Lampard > Agüero

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo lobnout..

Reagovat
smazaný uživatel

a zase

Reagovat
Rohlíček

Aguero

Reagovat
stiflerovamama

Pelle dnes zataveny

Reagovat
Cobra

Lloris; Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Lennon, Bentaleb, Mason, Eriksen; Kane, Soldado.

Lavička

// Subs: Vorm, Dier, Kaboul, Chadli, Dembele, Lamela, Paulinho.

No jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 s Eriksenom na kraji?

Reagovat
smazaný uživatel

na papíře asi jo, ale tipuju, že se tam stejně vepředu budou všelijak motat

Reagovat
smazaný uživatel

takže klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvedavej jak Soton da tenhle tyden. v tydnu Arsenal a o vikendu nas. Tezkej los.

Reagovat
vrabejka

odkdy je mit prumeraky za soupeře brano jako tezky los?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Clichy

Reagovat
wild

Paradny

Reagovat
smazaný uživatel

clichy krasne

Reagovat
t0mmy33MCFC

kanonyr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Clichyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Whitemedia

City si je pěkně rozebralo

Reagovat
niflheim

To je kruťárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Střed Bentaleb-Mason, z toho jde strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

O Masona bych se nebál. Spíš jsem zvědavý na Bentaleba

Reagovat
smazaný uživatel

lol... Koeman out, veď mu dal gól Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

Clichyho najlepší zápas od kedy je v City! už pred gólom bol pre mňa muž zápasu

Reagovat
Trand

2. gól v PL.

Reagovat
Counter

Dokonce i Clichy jim dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kun.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

1. gol za City, jeste pravackou.

Reagovat
Nikikrew

tak to uz ked da Clichy gol tak nebude nieco v poriadku

Reagovat
kiwwi

Clichy > Aguero

Reagovat
Counter

Kun nesobecká krásná přihrávka

Reagovat
kiwwi

jj v prihravkach Aguero > Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A francouzsky Roberto Carlos.

Reagovat
Counter

Mangala vykartovaný, Kompany zraněný, Arsenal style.

Reagovat
Tywin Lannister

jenže narozdíl od nás, když se jim zraní nebo vykartujou oba stoperi, tak tam maj Nastu a Demichelise, my to záplatujem Monrealem nebo vyhádnem Haydena či jinýho vitamína

Reagovat
Whitemedia

City ztráta už jenom 6 bodů

Reagovat
blade115

Ale náš náskok na druhého se nemění.

Reagovat
Whitemedia

Jenže mít náskok 6 bodů na Southampton a na City je rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

A City bez stoperu. maj kliku, ze uz je skoro konec.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Hart s tou žuvačkou a fúzikmi... taký vyblednutý Brad Pitt z Inglorious Basterds

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya stopér

Reagovat
fantomas

Ježiši, tak já se raduju z čistýho konta a ten pitomec se nechal vyloučit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale ani ta prehra Saints nie je az taka zla...cim skor sa pevne usadime na 3. mieste, tym lepsie

Reagovat
Gunner14

To fakt ma Southampton 1 den mezi timto zapasem a mezi zapasem s ARS?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, hrajú až v stredu

Reagovat
Gunner14

Jj , koukal jsem ted . Akorat me zmatlo , ze na EF je 2.12

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni to aktualizujú, až keď prejde kolo, nie je tam ani konkrétny čas

Reagovat
cristiano.K.

ty vole včera vsadím Alexisee, že dá gol, dneska Kuna.......já vsadit,že dá gol dneska Messi,tak se Ronaldo může začít radovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda skúsim ja... Mirallas gól

Reagovat
cristiano.K.

to je lepší vsadit 2 ale kašlu na to

Reagovat
vrabejka

Everton vyhra 2-1 goly- Lukaku 2, Eriksen 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

borbelyexpert ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale musíš si to povedať len v duchu, ked to napíšeš, tak to neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a ja dal Lukakua ...ale jinak dneska povedenej sazkarskej den

Reagovat
vrabejka

pěkný tip

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jk

Reagovat
papos182

Reagovat
kiwwi

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nechceš mi dělat poradce (yungovo sázení)

Reagovat
vrabejka

Barkley solo alá Messi Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
vrabejka

Kevin!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No ty voe

Reagovat
fantomas

Reagovat
DieFohlenBMG

Evertoooon

Reagovat
Zaschrona

KEEEEEEEEEEEEEEV ♥

Reagovat
I am Mancunian

zmrdecek ani nemal dneska hrat

Reagovat
Zaschrona

Jak se vzdycky ozve.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Mirallas

Reagovat
papos182

Pfff, takovy gol od hrace, ktery nemel hrat, kdyby po pravu dostal cervenou minule kolo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Ale pravdu ma. Mal dostat minule kolo cervenu.

Reagovat
Zaschrona

Zadne "mel" urcite nepripada do uvahy, dostal zaslouzene zlutou, cervenou leda v pripade, ze by mu za to strceni dal druhou. A kdyz nedal zadnej trest ani provokaterovi Tomkinsovi, tak spravne za to nedostal kartu zadnou...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
papos182

Ano, mel dostat za tu potycku s Tomkinsem druhou zlutou.

Reagovat
Zaschrona

No proste nesmysl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná rána, ale nevadí......zatím to není tak špatný. Everton je tým ze špičky, tady se může jen překvapit : )

Reagovat
I am Mancunian

zasluzene vyrovnanie

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

CHRISTIAAAAN

Reagovat
jk
Reagovat
Hector17

Proč hrají ti dva tragédi Bentaleb, Mason a nehrají Dembelé s Paulinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

lo, Mason tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ale Howard nemôže mať čisté svedomie

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 uz to nebude takze to pozmenim na 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Besić je hráč, ktorého by som v tíme nikdy nechcel.

Reagovat
Zaschrona

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

priemerný, v ničom nijako zaujímavý alebo zásadne dobrý, s tendenciou každú chvíľu urobiť nejakú kravinu alebo strašne nezodpovednú vec. A ešte je aj agresívny.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt je v PL uplne novy, je to mlady hrac, potrebuje se vyhrat, sklidnit. Smerem dozadu je skvely, ma velky potencial.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
I am Mancunian

teraz to potvrdil

Reagovat
Zaschrona

Jo, z useku jednoho zapasu budem delat jednoznacne zavery, uplne idealni.

Reagovat
kiwwi

sranda je, ze Yung ten zaver urobil este pred tym usekom

Reagovat
smazaný uživatel

kedže to bola jeho už tretia riskantná kravina alebo zle vyhodnotená situácia za ani nie 40 minút a keďže mám v pamäti napr. jeho úžasnú pätičku niekde z prvých kôl 30 sekúnd po príchode na ihrisko, tak áno, budem z toho robiť jednoznačné zábery. Toto proste dobrí hráči nerobia, ani vo svojich 22 rokoch nerobili.

Reagovat
Zaschrona

A ja ti tvrdim, ze to vubec nehraje roli. Kazdemu se nepovede kazdy zapas, i tomu nejlepsimu hraci, i treba hracum o nekolik kategorii niz, jako Besic. Proti Wolfsburgu odehral Besic perfektni utkani. Kdybych delal zavery jen z jeho, je to megatalent. Kdyz delam zavery komplexne, je potreba tomu hraci dat cas, protoze si to zaslouzi, potencial v nem rozhodne je. Dneska hraje suverene nejhorsi zapas, ktery jsem od nej videl, kdyz bych z tohohle mel delat zaver, tak uz by si asi nikdy nesmel zahrat fotbal ani v tom Madarsku, odkud prisel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ja ti vravím, že je to hráč, ktorého by som v tíme nechcel, to je všetko.

Reagovat
Zaschrona

Chapu, holt si Arsenal muze dovolit vic, nez tyhle projekty.

Reagovat
smazaný uživatel

O to vôbec nejde, ale ok, kašlime na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa cudujes ked prisiel z ferencvarozsa

Reagovat
smazaný uživatel

expertborbely mu to asi nejasne vysvetlil

Reagovat
Hector17

Mason a jeho centry

Reagovat
jk

Někde nad úrovní tvých komentů.

Reagovat
Hector17

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Kane to hrá na Messiho dnes... až na to zakončenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně není lepší angl. útočník než Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Pele,Costa, Bony,Sugrdsson mám ještě pokračovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pokračuj prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a který z nich je angličan prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

určite pokračuj, hlavne rozviň toho Sugrdssona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
cristiano.K.

Sugrdsson

Reagovat
kiwwi

je vyborny, ale toto je proste velka prehanka

Welbz a Wazza su dost pred nim a zraneny je Sturridge...navyse Berahino, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz Berahino

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je ten z Everybody hates Chris, nie?

Reagovat
kiwwi

nebol si ty ten z tych normalnejsich fans Spurs ci sa mi to len zdalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
papos182

Urcite se porad zlepsuje

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kane je nejakje rozhycovanej dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Kane hodně zajimavý útočník....a ještě na travník, skoro tak pěkný jak na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

soldado s kanom dobre ucesiky este ade by si mohol taky spravit

Reagovat
smazaný uživatel

btw etoo hraje v evertonu playmakera nebo co? rozjíždí tam skoro všechny akce středem

Reagovat
Zaschrona

Jo, hodne se stahuje pro balon, takova ta Naismithova role. Presne ta pozice, kde by mel hrat Barkley a bohuzel nehraje...

Reagovat
stiflerovamama

Martinez

Reagovat
Hector17

Soldado se vzbudil

Reagovat
smazaný uživatel

najprv Clichy, teraz Soldado... wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

snajpr

Reagovat
kiwwi

1500. pre LVG, Welbza a Wazzu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Supr, individualni chyba za chybou - kazdej gol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

A mas k tomu co dodat nebo ze sebe zas delas jen blbce?

Reagovat
I am Mancunian

co mam dodat k tomu, ze tu zas len fnukas

Reagovat
Zaschrona

Ty mas asi nejakej problem v hlave, kdyz tohle povazujes za fnukani.

Reagovat
I am Mancunian

ja ta poznam zasch

Reagovat
Zaschrona

To si me pletes s nekym.

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
Zaschrona

Ani priznat si to nechces.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby, vždy jsem ti věřil!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neeee, první poločas remíza, já se poseru

Reagovat
kiwwi

Barry sa s tou loptou na nohe posral

Reagovat
smazaný uživatel

Goaldado najviac ma teší, ako mu diváci prajú a spievajú

Reagovat
QooBo

Kurva ánóóó konečne Robertooo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to v celku fajn, hráči makaj, Harry tolik práce na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo taková euforie od Bobbyho a Mauricia

Reagovat
Cobra

V takovém tempu nemůžeme prohrát!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Lampard má 174 a Henry 175 gólov v PL... tak to už Lampsovi neprajem ani jeden.

Reagovat
papos182

Prej mu to. Konecne hrac, ktere si od vas nepreplatili, ale temer odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, odchovanec, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř odchovanec City, no to je gól.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to konečně prolomil. je pěkný vidět, že i spoluhráči jsou z toho opravdu nadšený. zvlášť když se Robbymu zápas za zápasem nedaří a on s nimi stejně oslavuje každý gól Spurs, jako by ho dal on sám. snad to zvládnou na 3 body i dohrát, před zápasem bych bral i bod jako obstojný zisk.

Reagovat
cristiano.K.

Soldado by u nás hvězdil

Reagovat
Ángel di María 22

Soldado si maze PL na chleba

Reagovat
papos182

Distin a Wisdom jsou uplne vzhledove identicti.

Reagovat
cristiano.K.

Distin je ale o dostě větší a Wisdom o něco silnější

Reagovat
papos182

A Wisdom mozna trosilinku tmavsi

Reagovat
Hector17

Kane

Reagovat
Zaschrona

Absolutne nerozumim tomu, co to jako v tuhle chvili hrajeme. Zapas po EL zase tragedie. Jesteze uz s tim bude ted do unora klid.

Reagovat
kiwwi

ceske mesiace mi nikdy nesli, ale som si celkom isty, ze december nie je unor

Reagovat
smazaný uživatel

ved už sú prví tak či tak

Reagovat
Zaschrona

Proti Krasnodaru nastoupi mladici a nahradnici, jinak ten system streda-nedele asi 4 tejdny po sobe neprezijem.

Reagovat
Kenneth

Budes koukat na dnesni vyklep Celtics?

Reagovat
Zaschrona

Asi ano, ale treba vyhrajem.

Reagovat
kiwwi

na to si pockam

Reagovat
papos182

Asi pocita s tim, ze do posledniho kola nasadi U18.

Reagovat
stiflerovamama

No to su striedania

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela ten mi vždycky zlepší deň

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

lol, penalta

Reagovat
Zaschrona

Sudi jako tradicne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s přehledem odpískanej zápas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jj, měli jsme kopat penaltu

Reagovat
Zaschrona

Jo, za dive.

Reagovat
kiwwi

a tebe sa co zase nezdalo?

Reagovat
smazaný uživatel

tá ruka v 90' bola penalta

Reagovat
Zaschrona

Jasna ruka Fazia tesne pred tou situaci Kane vs. Besic na druhe strane.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
kiwwi

no tak to je naprosta tragedia zo strany rozhodcov...zobrat im licencie

Reagovat
smazaný uživatel

Dala se. Bez zpomalených záběrů těžko viditelná, prakticky se jen otřela.Ale určitě písknutelná, o tom žádná.

Reagovat
vladis271

pískatelná.

Reagovat
cristiano.K.

naprosto jasná,pokud by to viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

besic si vytetoval svoje prijmeni na krk zezadu?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo je Lukaku vždy niekde inde, ako má byť? stále na krídle, alebo pred šestnástkou...

Reagovat
kiwwi

to mu kaze Martinez

Reagovat
Zaschrona

Mimo tragedii se Swans v ligovym poharu pravdepodobe nejhorsi vykon sezony, zadny bod jsme si nezaslouzili, s podprumernym Tottenhamem... Zase rozhodli tragicke individualni chyby, Martinez to zase podporil jeho letosnima nesmyslnyma stridanima nebo rovnou Barkleym na kridle. Fakt supr...

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty Moyes

Reagovat
Zaschrona

Jojo, porad lepsi nez LVG vloni touhle dobou, nedivim se, ze se ti po nem styska.

Reagovat
kiwwi

rovnako bodov, horsie skore a o 4 miesta nizsie v tabulke...lepsi no

Reagovat
Zaschrona

A k tomu to Moyes zvladl s postupem v LM.

Reagovat
kiwwi

bez miliardy zraneni, si nevyberies

Reagovat
smazaný uživatel

A bez miliardy za posily.

Reagovat
jk

Tottenham v suchým triku

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se nahecovat na Chelsea a s trochou štěstí můžem bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele