Premier League - preview 11. kola

09.11.2013, 08:32, aktualizováno 10.11.2013, 08:31
Previews
O největším nedělním taháku programu anglické Premier League nemůže být pochyb, musí jim být první bitva mezi Manchesterem United a Arsenalem, při níž se Wengerovi nepostaví Sir Alex Ferguson. Bez zájmu diváků se ale neobejdou ani ostatní klání jako střetnutí mezi Tottenhamem a Newcastlem či výlet ManCity do Sunderlandu...
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (neděle 13:00)
Je to opravdu k nevíře. Tottenham sice udivuje svou solidní defenzívou, jež se jenom v lize stihla blýsknout již sedmi čistými konty, nicméně pouhých 14 branek, které dohromady vidělo oněch 10 uplynulých ligových střetnutí Spurs, neomylně ukazuje také na žalostnou ofenzivní produkci ambiciózních Londýňanů. Jejich talentovaná vozba se nyní pokusí zapomenout na trápení proti Newcastlu...

Ten by přitom dost dobře mohl představovat ideálního soupeře pro mančaft s takovými problémy. Sázkařského "overu" (nad 2,5 vstřelených gólů) se letos vyvaroval všehovšudy třikrát, přičemž sám vlastní nejpropustnější defenzivní val uvnitř první čtrnáctky účastníků Premier League. Svým způsobem za to v nedávné minulosti mohly také zdravotní trable většiny stoperů. Teď už sice Straky vyhlížejí alespoň návrat kapitána Colocciniho, pořád nicméně platí, že jsou bez Haïdary, Stevena Taylora a mladíka Dummetta.

Tottenham se zase může odvolávat na zlepšujícího se Lamelu a v Evropě nadále řádícímu Defoeovi. Ten dokonce gólem proti Sheriffu stanovil klubový rekord v počtu branek na mezinárodním poli (23) a hlasitě si říká také o pořádnou ligovou šanci před tápajícím Soldadem. Právě to by mohlo být pro Kohouty, kteří doposud v domácí soutěži vsítili všehovšudy devětkrát, kýženým vysvobozením.

Newcastle jde do duelu s Tottenhamem notně povzbuzen skalpem jiného slavného celku z hlavního města, když před týdnem senzačně přemohl Chelsea 2:0. Takový kousek se teď ale Magpies bude jen těžko opakovat, však na White Hart Lane neuspěli už více než pět a půl let.

André Villas-Boas musel v týdnu hájit své kontroverzní rozhodnutí ponechat na hrací ploše značně otřesného brankáře Llorise - teď mu ale každopádně v jeho znovu nasazení nikdo bránit nebude. Francouz si odpočal během klání v Evropě, a bude připraven. Stejně tak celá řádka obvyklých členů zahajovacích jedenáctek pro ligová střetnutí; ne však zranění Sandro s Rosem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Chiriches, Vertonghen - Paulinho, Dembélé - Townsend, Holtby, Lennon - Soldado (Defoe)
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, Williamson, Santon - Sissoko, Tioté, Cabaye - Rémy, Shola Ameobi, Gouffran
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (neděle 15:05)
Příchod Guse Poyeta přece přinesl Sunderlandu prospěch. Po úvodní jasné prohře se Swansea se hra Mackems viditelně zlepšila. Odměnou byla výhra v derby s Newcastlem a bod málem získali i v Hullu, přestože dohrávali v devíti. V týdnu nakonec vyřadili z ligového poháru letos skvělý Southampton.

Manchester City naproti tomu válí už poměrně dlouho. V Premier League, Lize mistrů a Capital One Cupu vyhráli šest z posledních sedmi zápasů, podlehli jen na hřišti Chelsea. Hlavním hrdinou Citizens v posledních týdnech je Sergio Agüero, který si za své výkony vysloužil titul nejlepšího hráče Premier League za měsíc říjen.

Argentinský útočník terorizuje jednu obranu za druhou. V posledních sedmi zápasech, kdy nastoupil, se vždy gólově prosadil, celkově v těchto sedmi zápasech nasázel excelentních jedenáct branek. U dalších šesti navíc asistoval.

Sunderlandu se v domácích zápasech s Manchesterem City nebývale daří. Mackems vyhráli tři poslední zápasy na Stadium of Light a ani jednou (!) nedovolili mistru Anglie 2012 vstřelit branku. Spoléhat možná budou v Sunderlandu i na závěr zápasů, ve dvou ze zmíněných klání totiž domácí rozhodli až v posledních minutách.

K nedělnímu utkání nesmí nastoupit dvojice hříšníků z utkání s Hullem - Lee Cattermole a André Dossena. Otazník visí nad startem brankářem Keirenem Westwoodem, šanci tak možná znovu dostane Vito Mannone. Čeká na ni i obránce Wes Brown, který nastoupil v ligovém poháru a nyní doufá v první ligovou nominaci do základní sestavy po roce a deseti měsících.

Manuel Pellegrini se bude muset obejít bez ofenzivní hvězdy Davida Silvy, který se zranil v týdnu proti CSKA Moskva a s bolavým lýtkem bude mimo hru asi měsíc. Připojil se tak ke kapitánovi Vincentu Kompanymu - nejistý start má i jeho stoperský kolega Matija Nastasić.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Westwood - Čelůstka, O'Shea, Cuéllar, Bardsley - Larsson, Gardner, Colback, Johnson (Borini) - Altidore, Fletcher
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Zabaleta (Richards), Nastasić, Demichelis, Clichy - Navas, Touré, Fernandinho, Nasri - Negredo, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Stoke City  (neděle 17:10)
Nevyrovnané výkony provázejí v letošní sezoně fotbalisty Swansea, lépe na tom v žádném případě není ani Stoke City, které dosud nasbíralo jen devět bodů. Jejich vzájemný souboj na Liberty Stadium bude dost možná klíčový co se týče případných záchranářských prací.

Zatímco Stoke se může plně koncentrovat na anglické soutěže, tedy zejména na Premier League, Swansea nese na svých bedrech ještě zápasy Evropské ligy. Labutím sice ve skupině A patří prozatímní druhé postupové místo, ale jistotu dalších bojů po remíze v Krasnodaru stále nemají. Svěřenci manažera Michaela Laudrupa pociťují větší várku zápasů a v těžké lize se to musí zákonitě projevit. Velkým paradoxem je, že Swansea se nedaří zejména na domácí půdě. Z pěti zápasů vyhráli Laudrupovi borci jen jediný, ještě k tomu proti nebohému Sunderlandu.

Swansea v minulém kole nezvládla ostrý test v Cardiffu. Historicky první velšské derby v Premier League rozhodl jedinou trefou Steven Caulker a pro domácí to znamenalo pád na čtrnácté místo, když se před ně dostal právě konkurenční Cardiff.

Výhra nebo jinými slovy tříbodový import by se náramně hodil i fotbalistům Stoke City. Vždyť Potters naposledy vyhráli koncem srpna. Od té doby pouze třikrát remizovali a zbytek zápasů prohráli. Přitom ani proti Manchesteru United, ani proti Southamptonu nehráli špatně. Nad United dlouho vedli a vedení po famózní Begovičově brance neudrželi ani proti Southamptonu.

Vzájemná bilance je naprosto vyrovnaná. Je to jednoduché, vždy, když se oba soupeři potkali, vyhrál ten domácí o dvě branky.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Taylor - De Guzmán, Britton - Dyer, Shelvey, Routledge - Michu (Bony)
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Pieters - Walters, N'Zonzi, Ireland, Whelan, Etherington (Arnautović) - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (neděle 17:10)
Robin van Persie versus Arsenal díl třetí aneb do třetice všeho dobrého? Nebo spíš Moyesův rozpačitý rozjezd angažmá snů? Či snad fazóna Gunners a zdání, že jsou konečně po letech ochotni a schopni vést s ostatními regulérní bitvu o titul? Jubilejní 50. Wengerovo kočkování s ManUtd, a poprvé nikoliv se Sirem Alexem Fergusonem, vskutku nemá o žhavá doprovodná témata nouzi...

Vezměme to pěkně popořádku a od konce - skrz definitivu zániku jedné konstanty, bez níž si řada fanoušků anglické kopané Premier League snad ani nedovede představit. Stejně jako svého času ctili hutnou rivalitu Patrick Vieira s Royem Keanem (případně krátce Martin Keown s Ruudem van Nistelrooyem), pravidelnou náplní zápasů mezi Arsenalem a Manchesterem United bývaly také - a zřejmě především - strategické souboje, respektive často i mediální přestřelky, dvou navýsost respektovaných manažerů.

Proto není divu, že se v týdnu Arsene Wenger k odchodu svého bývalého kolegy už poněkolikáté s jistou nostalgií vrátil. "V neděli to bude bez Sira Alexe Fergusona trochu zvláštní," připustila francouzská stálice na lavičce londýnského celku, "můj vztah se Sirem Alexem teď bude o něco pokojnější a klidnější."

Vedle tohoto pozitiva se pak Wenger teoreticky může těšit také na plusovější bilanci s United. Fergusona totiž přechytračil všehovšudy 15krát (pokud nepočítáme penaltové rozstřely), takže si teď horší čísla může představit jen stěží. Stejně tak by se mu měly relativně hladce překonávat rovněž statistiky konkrétně a jedině z Old Trafford. Od těsné výhry 1:0 ze září 2006 tu Kanonýři zvládli akorát jednou remizovat; vedle toho pak schytali rovnou pět porážek včetně té extrémně potupné zpřed dvou let (2:8; kdyby snad šlo u někoho o zapomenutelnou událost).

Byl to ostatně sám Arsene Wenger, kdo v čerstvém rozhovoru pro Guardian připustil, že dříve jeho svěřenci do Divadla snů jezdili spíše se strachem než sebevědomím; to by se ale teď mohlo zhruba ze dvou důvodů změnit. Zaprvé je to tedy přirozeně forma v lize devětkrát po sobě neporažených Gunners, kteří navíc zvláště excelují na hřištích soupeřů. Na cestách letos se skóre 11:4 ztratili pouze jednou, přičemž svou venkovní neporazitelnost v Premier League natáhli již na kulatých deset výjezdů.

Zadruhé je to faktor Moyes, na kterého Wenger vyzrál ve více případech než na kohokoliv jiného, a jeho doposud nepřesvědčivé navazování na práci legendárního Fergusona. Ve všech soutěžích teď sice Red Devils hledají přemožitele již osm utkání, nicméně na vedoucí Arsenal tak jako tak ztrácejí nehezkých osm bodů a pořád budí daleko spíše dojem spícího obra, jenž se akorát čas od času probírá z letargie, aby dal vzpomenout na nedávné zlaté časy. Poslední dobou se to každopádně opravdu děje častěji, a to zejména za přispění fenomenální dvojky Rooney-Van Persie.

Tím se plynule dostávám k poslednímu nastíněnému, avšak nikoliv nejméně podstatnému koření nadcházející konfrontace. Pokud totiž v řadách Arsenalu (logicky) jen marně hledáme nějakého specialistu na United, Moyes si, dá se říci, hýčká hned dva takové exempláře. Tím ostřílenějším je bezesporu Wayne Rooney se svými 12 soutěžními vklady do sítě Gunners; tím pikantnějším ovšem Robin Van Persie, jenž se prosadil v obou vzájemných duelech po svém odchodu z Emirates Stadium a stíhá tedy specifický hattrick. Oba zmínění borci mají přitom letos formu srovnatelnou snad akorát s tandemem Sturridge-Suárez; dohromady už stihli skórovat 16krát!

To Arsenal má střelecký potenciál rozložený napříč de facto celým kádrem, od záložníka Ramseyho po útočníka Girouda. A to jim ještě pár tradičně produktivních tváří bude opět scházet i dnes: řeč je pochopitelně o Walcottovi s Podolskim, kterým na marodce dělají společnost ještě Sanogo, Oxlade-Chamberlain a Diaby. Mimoto už ale v Londýně doufají, že fyzickými testy projde jak Flamini, tak Wilshere.

Manchester United se možná dnes bude muset obejít bez služeb pravého beka Rafaela, jehož trápí bolavý kotník. A "otazníkoví" jsou rovněž Evans s Carrickem. Trpkou jistotu neúčasti v tomto ostře sledovaném klání má kvůli přetrvávajícím potížím s kolenem Danny Welbeck.

Arsene Wenger v rámci předzápasového škádlení upozornil na údajnou "tlačenku" United ze strany sudích, a tak pod drobnohled konkrétně pro tuto chvíli dostal nepříliš zkušeného rozhodčího Michaela Olivera. Ten už přitom letos jednou Arsenalu v bitvě s odvěkým rivalem přinesl štěstí; to když si Gunners v severolondýnském derby poradili s Tottenhamem. Jak si za dozoru teprve 28letého arbitra povede Arsenal tentokrát, můžete sledovat přesně od 17:10 našeho času...
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael (Jones), Evans, Vidić, Evra - Carrick, Fellaini - Valencia, Rooney, Januzaj - Van Persie
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs - Arteta, Flamini - Ramsey, Özil, Cazorla - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Cardiff City  (sobota 16:00)
Na tohle přesně Cardiff čekal jako na smilování - výhra v ostře sledovaném velšském derby nad nenáviděným Swansea mu jistě zachutnala. Teď ovšem na Bluebirds čeká o nic lehčí úkol, a sice začít na tomto úspěchu stavět. Aston Villa se zdá být jako ideální první krok...

Nevídané problémy s produktivitou totiž momentálně mají fotbalisté z Birminghamu. Ti už 375 minut čekají na gól a vysvobození se jim akorát vzdaluje s čerstvým upadnutím Andrease Weimanna na marodku - po bok Gabbyho Agbonlahora. Christian Benteke, jenž si letos rovněž prošel kratší anabází v péči lékařů, tak přišel o své dva obvyklé podporovatele z křídelních prostor a zřejmě se na hrotu bude muset spárovat s českou věží Liborem Kozákem.

Ani Cardiff letos směrem dopředu nijak neuchvacuje, nicméně i jen jedna trefa Stevena Caulkera ze standardní situace mu posledně stačila k euforii, s níž se může srovnávat jen máloco. Bluebirds teď navíc poprvé od měsíce dubna dvakrát v řadě neinkasovali, a tak se proti Ville mají o co opírat. Navíc se dá očekávat, že birminghamští budou válčit především sami se sebou - nejen kvůli výše nastíněným trablím, ale i pro mizernou domácí bilanci, která je v tomhle kalendářním roce vlastně hluboko pod tou venkovní (13 bodů versus 21).

Kromě nakřáplé ofenzivní vozby, kde manažer Paul Lambert stále trvá na tom, že Agbonlahor s Weimannem mají přinejmenším minimální šanci naskočit, se Aston Ville nebezpečně krátí stavy také na levém beku, kde opět scházejí Luna i Bennett. Bývalý manažer Norwiche a také krátce spoluhráč Malkyho Mackaye z Celtiku tak s největší pravděpodobností znovu vsadí na tři stopery a rozestavení 3-5-2.

Mackay naproti tomu nemá přílišné starosti s lazaretem. Nikdo se mu nově nezranil, nikdo nepostradatelný mu neschází - a vrchem se po dlouhé době do tréninkového cyklu zase zapojil Andreas Cornelius, jenž pomalu setřásává problémy s kotníkem. Návratu by se mohl dočkat hned po reprezentační pauze.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Clark, Vlaar, Baker - Lowton, Westwood, El Ahmadi, Delph, Bacuna - Benteke, Kozák
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Turner, Taylor - Whittingham, Medel, Mutch - Cowie, Odemwingie, Bellamy
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Hull City  (sobota 16:00)
V Premier League se začíná pomalu ale jistě formovat silná osmička, která své soupeře pravidelně přehrává a vidět to je i v ligové tabulce. Patři do ní dle očekávání oba týmy z Manchesteru, Liverpoolu, silné Londýnské trio... a největší dosavadní překvapení sezony - Southampton.

Od čtyř hodin našeho času se na jih Anglie přijede porvat o body Hull City. Oba celky mají odlišné zkušenosti z minulého týdne; zatímco Hull po třech porážkách konečně zvítězil, Soton po více než dvou měsících poznal hořkost porážky.

Bylo to sice jen v ligovém poháru se Sunderlandem, ale přesto. I v lize navíc vyhrál jen jeden z posledních tří klání, byť je nutno připomenout, že zápasy na Old Trafford a Britannia Stadium nepatří k těm, ze kterých by si soupeři pravidelně odváželi body.

Hull naproti tomu po prohrách na půdě Evertonu a Tottenhamu konečně začal přidávat i dobré výsledky. V Capital One Cupu, opět s Tottenhamem, sice shodně vypadl, ale až na pokutové kopy. Minulý týden pak již bral tři body proti Sunderlandu. I v tomto zápase se však o výhru strachovali - a to přesto, že hráli poločas proti devíti mužům.

Celky mají bohatou sbírku vzájemných zápasů z působení v League Championship. Lépe z nich vychází hráči Southamptonu, kteří zvládli vyhrát čtyři z posledních pěti zápasů.

Mauricio Pochettino, který dostal za říjen cenu pro nejlepšího manažera, se nicméně bude muset obejít bez útočníka Daniho Osvalda. Jeho protějšek Steve Bruce pak nemůže plně využít služeb Robbieho Bradyho, který není stoprocentně fit. Mimo hru jsou i Aluko, Chester a brankář McGregor.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Ward-Prowse, Schneiderlin, Wanyama, Lallana - Rodriguez - Lambert
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Rosenior, McShane, Davies, Figueroa - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Koren - Sagbo - Graham
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Crystal Palace se každým zápasem blíží k bezvýchodné situaci. Po desíti kolech má na svém kontě zoufalé tři body a nevypadá to, že by se jejich situace měla zlepšit. Posledních sedm zápasů nováček soutěže prohrál a vždy minimálně o dvě branky. Skóre 2:17 z těchto klání hovoří za vše.

Naposledy nestačili na West Bromwich Albion. V nepříliš atraktivním utkání na Hawthorns podlehli po gólech Berahina a McAuleyho 0:2 a znovu prohloubili nekončící krizi. Eagles se stali druhým nejhorším týmem po deseti kolech historie Premier League. V této fázi měl méně bodů (dva) jen Manchester City v sezoně 1995/96.

To Everton se pohybuje na zcela opačných příčkách. Díky konzistentní formě a výsledkům jsou Toffees pouhý bod od druhé Chelsea, byť sídlí na sedmé pozici. S jedinou porážkou na kontě patří k největším černým koňům letošní sezony Premier League.

Svěřenci Roberta Martineze udrželi ve dvou zápasech v řadě čisté konto, naposledy doma s Tottenhamem, s nímž uhráli bezgólovou remízu. Utkáním otřásla kolize Romelua Lukaku s brankářem Llorisem, která však naštěstí skončila bez zranění.

To naopak vyřadí ze hry Arounu Koného, který s poraněným kolenem musí na operaci a do konce sezony bude mimo hru. Dnes si nezahraje ani Guedioura na druhé straně, jenž má zlomená dvě žebra a proraženou plíci.

Na vzájemná utkání má lepší vzpomínky Everton, který vyhrál čtyři z posledních pěti klání a nastřílel v nich čtrnáct branek. Vypovídající hodnotu tato data ovšem nemají, jelikož poslední duel se odehrál v dubnu roku 2005. Toffees ho vyhráli 4:0 - v tomto utkání se mimochodem James Vaughan stal nejmladším střelec v historii Premier League.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Gabbidon, Delaney, Moxey - Dikgacoi, Bannan, Jedinak - Puncheon, Chamakh, Thomas
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman (Barkley), Barry, McCarthy - Mirallas, Lukaku, Pienaar
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Minulý domácí zápas Chelsea skončil kontroverzí, když si Manuel Pellegrini odmítl podat ruku s José Mourinhem kvůli Portugalcově emotivní oslavě po vítězném gólu Fernanda Torrese. Něco podobného dnes nehrozí, na Stamford Bridge totiž přijede West Bromwich Albion, jehož manažerem je Steve Clarke.

Právě Mourinho si Clarka vytáhl coby svého asistenta, když nastupoval v roce 2004 do pozice manažera v Chelsea. Dobrý vztah mezi oběma stratégy je cítit i z vyjádření toho slavnějšího z dvojice. Special One se nechal slyšet, že pro něj zápas bude velkou změnou, jelikož nebude moci přát Clarkovi vítězství.

Blues potřebují vítězství, aby napravili selhání z posledního ligového utkání v Newcastlu. Na hřišti Magpies po nejhorším výkonu v sezoně prohráli 2:0 a očekávala se bouře. Mourinho nakonec pro zápas Ligy mistrů s Schalke učinil hned šest změn v základní sestavě a výsledek? Pohodové vítězství 3:0.

West Brom měl v týdnu volno a mohl konsolidovat své síly na přetěžký duel na Stamford Bridge, kde nevyhráli už pětatřicet let. V novodobé Premier League Chelsea vyhrála všech sedm domácích klání se skóre 16:1. Blues jsou navíc jedním ze dvou týmu současné anglické smetánky, které zatím doma drží stoprocentní bilanci. K tomu navíc Mourinhova 65 zápasů dlouhá série bez domácí ligové porážky... karty jsou rozdány poměrně jasně.

West Brom se tomuto "spiknutí" pokusí vzepřít se vzpomínkou na minulý týden, kdy si doma připsali důležité tři body v zápase s Crystal Palace. Aby však neměli málo vrásek na čelech, nutno podotknout, že paběrkují rovněž i v Londýně paběrkují i souhrnně - z posledních patnácti klání zde zvítězili jen jednou; a to ještě na hřišti loni sestoupivšího QPR.

Mourinho se ve středu rozhodl nevyužít služeb Edena Hazarda, který byl potrestán za nedovolené odcestování ze země a neúčast na tréninku. Nyní však již bude k dispozici. Ne tak Fernando Torres a Marko van Ginkel, jediní dva marodi v kádru Chelsea.

Baggies pak nemohou počítat se startem Scotta Sinclaira a Nicolase Anelky, nad jejímiž starty se vznáší velký otazník. Mimo hru bude i Billy Jones, který se minulý týden zranil. Fit je naopak forvard Anichebe.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Hazard, Oscar, Schürrle (Willian) - Eto'o
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell - Amalfitano, Mulumbu, Yacob, Brunt - Sessegnon - Anichebe
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Martin Jol se dle svých slov vyhazovu z Fulhamu neobává. Faktem se nicméně zdá být, že mu Liverpool patrně nemohl přijít pod ruce v nevhodnější dobu. Jeho Cottagers čelí třetí porážce v řadě, přičemž vyráží na Anfield, který bude po nezvládnutém šlágru s Arsenalem bažit po úspěchu jako nikdy předtím...

Gunners byli po Southamptonu jediným sokem, kterému se letos povedlo načas umlčet fenomenální duo Suárez-Sturridge (či jeho polovičku). Přitom právě selhání se Saints (0:1) Liverpool nakoplo k parádní bilanci 12 vstřelených branek v průběhu pouhých čtyř kol; a podobný boom nelze vylučovat ani tentokrát. Kór když má Fulham nejhorší skóre ze všech týmů mimo sestupovou zónu (s druhou nejhorší obranou) a doteď mužstvům z horní poloviny tabulky vůbec nezvládl vzdorovat. Má s nimi koneckonců nejtragičtější bilanci v lize - pět proher ze stejného počtu pokusů.

Liverpool i přes týden starou, zvláště bolestivou ránu zůstává na nohou a solidní třetí příčce. Na Anfield Road tak lze jen těžko očekávat kompletně zlomený mančaft. Ten by se už mohl opírat o své elitní beky - Johnsona opustily problémy s čelistí, Enrique by mohl startovat prvně po měsíci marodění s kolenem -, a samozřejmě také excelentní domácí bilanci se samotným Fulhamem.

Ten byl na svých 32 výletech do červené části Liverpoolu úspěšný všehovšudy jednou, když mu zrovna vlastním gólem před třemi lety pomohl Škrtel. Sami Cottagers na Anfieldu nerozvlnili síť již sedmkrát po sobě! Pomoci by nyní mohl snad akorát z marodky se vracející Ruiz (u kterého ale zdravotní způsobilost nelze zcela potvrdit, stejně jako u Hangelanda), jinak zatím bílí pod ofenzivně laděným manažerem nezvykle trpí.

Riether byl zpětně potrestán třízápasovým distancem za výpad na Januzaje a vedle stopera Hughese je jediným potvrzeným a zároveň relevantním absentérem v řadách hostí.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Touré, Škrtel, Sakho - Johnson, Lucas, Gerrard, Cissokho (Enrique) - Coutinho (Henderson) - Suárez, Sturridge
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Zverotić, Senderos, Amorebieta, Richardson - Parker, Sidwell - Dejagah, Ruiz, Kasami - Berbatov
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - West Ham United  (sobota 18:30)
Norwich si může i nemůže oddychnout. Po čtyřech kolech, během nichž čelil třem klubům v nejvyššími ambicemi, se může těšit na relativně pohodový listopad - na druhou "pohodový", jen co se losu týče. Nedávný debakl s ManCity (0:7) totiž dostal manažera Hughtona pod takový tlak, že se v kuloárech šušká, že teď nutně musí uspět; jinak přijde o práci...

Zároveň se také West Ham může teoreticky ukázat coby hrubě nevyhovující protivník. Do utkání totiž vstupuje na pozadí dvou bezbrankových remíz, přičemž má v kapse i další čtyři čistá konta. A ofenzíva Norwiche, jak známo, patří k tomu nejhoršímu v soutěži. Bez Van Wolfswinkela a možná i Redmonda bude muset opět spoléhat na stále nerozkoukaného Hoopera (čekajícího na první ligovou trefu v novém působišti), což v kombinaci s mizernou defenzivní složkou opravdu v řadách příznivců Canaries mnoho optimismu neprobouzí.

Když nic jiného, může se tedy fanoušek Norwiche obracet alespoň na soupeře, kterému krom obranné práce (čerstvě ochuzené o zraněný pilíř v osobě Reida) také nic moc nefunguje. Body Hammers sbírají jen nahodile a dohromady jich mají jen o chlup více než Kanárci, kteří je vlastně mohou vcukuletu přeskočit.

A ofenzíva? Sam Allardyce už poněkolikáté v řadě nemůže počítat s byť jen jediným rozehraným a aspoň trochu gólovým hráčem. Na dlouhou dobu je bez Carrolla a Vaz Tého, k dispozici nemá ani Petriće - a tak mu mimo zástup ofenzivních záložníků zbývá akorát navrátilec Carlton Cole s nevalnou kondičkou.

Vzhledem k minulému vzájemnému souboji na Carrow Road, jenž za celých 90 minut neviděl ani branku, se tedy odvážným sázkařům jeden tip vysloveně nabízí. Zkompletují Kladiváři neobvyklý hattrick?
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Johnson, Fer, Howson, Pilkington - Hooper
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - Demel, Tomkins, Collins, Rat - Morrison, Collison, Noble - Downing, Nolan, Jarvis
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC1081122:925
2.Chelsea FC1062216:820
3.Liverpool FC1062217:1020
4.Tottenham Hotspur106229:520
5.Manchester City1061328:1119
6.Southampton FC1054111:419
7.Everton FC1054114:1019
8.Manchester United1052317:1317
9.Newcastle United1042414:1614
10.Hull City104248:1014
11.West Bromwich Albion1034310:1013
12.Cardiff City103349:1312
13.Swansea City1032512:1211
14.Aston Villa103259:1211
15.West Ham United102448:810
16.Fulham FC1031610:1510
17.Stoke City102357:119
18.Norwich City102266:208
19.Sunderland AFC101187:224
20.Crystal Palace101096:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1511)

Přidat komentář
Aldeano

Tomáš Rosický

Reagovat
Kenneth

Ty mi teda pomohli.

Reagovat
kiwwi

je to viacmenej pre solo tipy

Reagovat
Kovi81

Za ten tip na Skrtela

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

s Fulhamem prostě povinná výhra, jsem zvědavý na sestavu, CP a WBA by se mohli hecnout alespoň na plichtu, ale moc tomu nevěřím každopádně snad to bude od nás lepší než minulý týden

Reagovat
Euphael

WBA by mohli

Reagovat
fff

Dnes uz skratka musi nasadit Allena a Aggera.

Reagovat
tomasinho

Rumour has it that today's #LFC line-up is: Mignolet, Johnson Skrtel Agger Cissokho, Lucas Gerrard Henderson, Coutinho Sturridge Suarez

Bože, já chci Allena. Cissokho ať mi neleze na oči, Danny na LB raději.

Reagovat
fff

Su fakt chvile, kedy mi BR leze uz riadne krkom ... On fakt nevidi ako tragicky a staticky ten stred hral? Fakt neda sancu Allenovi, ktory nam moze v tomto ohromne pomoct, aby sa rozohral? Ani proti Fulhamu doma? Nevidi, ze Cissokho je skratk a jednoducho tragicky?

Reagovat
fff

A este ten Kelly. Tiez nechapem, kedy ho uz da od zaciatku? Ved preboha nech mu da vacsina zapasu proti slabsiemu superovi, pripadne nech tam potom da Glenna neskor, ale takto .... ?

Reagovat
tomasinho

Jojo, nechápu. Minule místo něj Flanno, ted zas Glen týden po infekci.

Reagovat
Erdovec

14.12 Spurs-LFC?

Reagovat
tomasinho

V Havru ve sportbaru nějakém jo?

Reagovat
Erdovec

nvm, jak jste to tehdy domlouvali, ale to by bylo asi ideální, navíc je ještě času dost a takhle před vánocema by nikdo nemusel nic mít

Reagovat
tomasinho

Jo, pohoda docela. Kdo by ještě šel, asi Sonny a ještě někdo?

Reagovat
Erdovec

jojo, Sonny určitě a myslím, že je tady víc lidí z okolí a je ještě dost času dát vědět zrovna teď si nevybavuju přesně, ale on se určitě někdo najde

Reagovat
tomasinho

Jo, napsal bych Lemurovi, bavili jsme se jednou, že bychom šli společně na zápas se Spurs.

Reagovat
fff

Havr je ake mesto ?

Reagovat
tomasinho

Havířov

Reagovat
fff

Hm no nic, to ste odomna 250 km .

Reagovat
Erdovec

bys měl výjezd, hrajem přece venku

Reagovat
Erdovec

perla Slezska Havířov

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Hned ako sa Glenn uzdravi, tak ho tam musiem trtnut. Nechapem. Neviem ci to je tym, ze je este fakt mlady manazer, ale skratka musi rotovat ten tim, nie nevyhnutne kazdy tyzden a kazdy post, ale ked je koho a ked je na to vhodny super ... nemame sice tuto sezonu moc zapasov, teda nehrame v Europe, tak to mozno nie je tak vidiet, ale ak chceme do buducna hrat aj tam a BR bude furt tvrdohlavo skladat ten tim takto, tak si fakt nepomozeme.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Asi ne, nechce opakovat zápas se Saints, kdy dal Sakha na LB asi. Přitom Dagger tam několikrát zahrál a dobře. Aspoň by se nemuseli posadit dva stopeři. Josého pošetříme na období po pauze asi.

A střed škoda mluvit prostě, to už je fakt na hlavu stavět furt dvojku Gerrard-Lucas. Allen by měl dostat šanci.

Reagovat
fff

Tu dvojku treba rozbit, idealne natrvalo poslanim Lucasa do Neapole.

Reagovat
tomasinho

A koupí Matiče. Zas dneska píšou Portugalci, že je to top target pro BR. Benfica ale chce 28 mega prej.

Reagovat
fff

Tak vyrazne menej nez tych povodnych 40 co som cital Matuidi by vysiel okolo 20 cca, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Však Matuidimu končí za půl roku smlouva. Tolik by snad nestál..

Reagovat
fff

na to som uplne zabudol. Tak ten by bol pre nas mozno aj lepsia volba, ak by nemal BR k dispozicii vacsiu sumu na prestupy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Snad dnes pohodova vyhra, idealne by som to videl asi takto

Mignolet - Enrique, Agger, Skrtel (Kolo, Sakho), Kelly (uz by mohol konecne byt pripraveny na zapas, alebo aspon 70 minut) - Allen, Hendo, Gerrard (Lucas) - Coutinho - Sturridge, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Kelly a ne Johnson? Ale sám asi víš, že taková sestava nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Tigers doma to proste musi byt tri body, zvlast pred narocnym losem, ktery pak Saints ceka. Poche mi v tydnu udelal radost tim, ze se nebal dat v poharu sanci uplne neznamym a dosud nevyzkousenym mladikum. Na nejtrapnejsi klub PL to sice tesne nestacilo, ale aspon se neunavili klicovi hraci. Tak doufam, ze dnes z toho bude dalsi cisty konto a tri body, je potreba zustat v kontaktu s temi nejlepsimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
Zaschrona

No nic, jen se mi proste hrozne libi, jakou tady maji Saints v posledni dobe podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja je podporoval, uz kdyz tam hral Kevin Phillips Ale taky jsem rad, ze jim tady ted fandi inteligentni elita

Reagovat
Zaschrona

Tehdy jsem fotbal jeste pomalu ani nesledoval. Mne si zacali ziskavat svoji jizdou smerem zpatky do PL a pak kdyz prisli prvni jejich prestupove kroky i zapasy v PL, mel jsem uplne jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

To byly ty prvni roky PL na Galaxii Sport no Ale to jsem tomu jeste moc nerozumel, jen mi byli sympaticti. Pak jsem je zacal vic sledovat, kdyz spadli do L. One, byli ve srackach a prisel je zachranovat Pardew.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ja se ke Galaxii dostal mnohem, mnohem pozdejs. A Pardewa pak nastesti vykopli driv, nez jsem je zacal sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze bych je videl mockrat, ale treba ve finale Football League Trophy hrali moc pekne, i ohlasy mel dobry. A za ten vyhazov by si s nim soucitil i ty - mel prislib od Corteseho, ze dostane duveru, v prvni sezone pres financni problemy a odpocet 10 (?) bodu do poslednich kol bojoval o play-off, vyhral FL Trophy, a stejne ho na zacatku dalsi sezony vyhodil, pry kvuli osobnim neshodam.

Reagovat
Bayern +

Mňa na nich štve, že už nepoužívajú pásikavé dresy a nepripomína mi to Saints zo začiatku Galaxii.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Saints bude "my"?

Reagovat
Usty

copak to někde píše?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, len podpichujem a ty mi to kazíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

on dneska neni futbal 13:45?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fff

palcujem Tvoje sklamanie

Reagovat
cristiano.K.

je zítra,což je pro mě o ničem,když mám vlastní zápas

Reagovat
Miguel19

Aspoň budu vědět, jestli bude hrát Hazard a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie mi v tom case dali CL

Reagovat
fff

A snad dnes Coutinho odohra uzasny zapas, da nejaky ten gol, na nejaky nahra a nech to komentuje ten curak Moravcik a pekne si toho podla neho podpriemerneho mladeho brazilcana pozrie

Reagovat
cristiano.K.

nestraš mě,že ho zas budu poslouchat

Reagovat
fff

Priprav sa na najhorsie a na podprahove uctievanie Mosesa.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

to musí být stejně hrozný,když ten druhej komentátor to musí taky poslouchat a nechce ho shazovat jak uchcával na Mosesem,tak to komentoval jen se slovy "no někdy trenérům do hlavy nevidíme"

Reagovat
fff

Stacilo mi ked som ho pol roka ci rok dozadu stretol v Trnave, tusim bolo nejake odovzdavanie cien alebo daco. Ten clovek je vyjadrovanim a vystupovanim cisty sedlak, ked k tomu pridam tie hlody co dava v telke, tak mam voci nemu fakt averziu.

Reagovat
The Krupy

On si ho možno pamätá ešte zo Serie A

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vrabejka

Gerard je naštěstí zraněný takže na jeho místě bude allen v zakladu coutinho cekám vyhru 3-0. Prohru Arsenalu už by jim mohl konečně to jejich sebevědomí skapnut

Reagovat
fff

Odkial mas info, ze je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

lpool nevyhrá

Reagovat
vrabejka

Z weu liverpoolsky od Admina,bude chybět bohužel jen týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vy neznabozi!

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Ricky van Wolfswinkel has failed to register a shot on target in any of his last six Premier League appearances. Sheepish.

Reagovat
mr.Silver

A to mel byt cerny kun fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

The former Real Madrid defender Aitor Karanka is in pole position to succeed Ian Holloway as manager of Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

... a v PL by tak zustali posledni tri anglicti manazeri, pricemz ani u jednoho neni jisty, ze prezije celou sezonu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Error

Proboha.

Reagovat
cristiano.K.

měl by si být po té výhře nad CFC trochu optimističtější

Reagovat
The Krupy

Ten Jovetič je zase zranený? Vie mi niekto povedať, koľko zápasov odohral v základe túto sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

V PL jeden.

Reagovat
cristiano.K.

71. minut v PL

Reagovat
smazaný uživatel

V Stoke jeden(ale neodohral cely) a v pohari jeden A netreba byt hovado lenive po piatku, ale preluskat statistiky na EF, ktore su dost dobre

Reagovat
The Krupy

Nepijem už od stredy, pečienka mi odchádza....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
The Krupy

Díky všetkým, to je v prdeli ale dalo sa to čakať, injury prone ako on v tak tvrdej súťaži ako je PL....

Reagovat
Erdovec

nj a to mu všichni tak věřili narozdíl od Negreda

Reagovat
The Krupy

Tak on je fakt talent od boha, len tie zranenia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mu neveril. Ani Negredovi. Veril som len Fernandinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neveril Negredovi a Navasovi, ostatných som nepoznal. Negredo ma prekvapil, Navas tiež, ale opačným spôsobom.

Reagovat
Erdovec

i když o Navasovi jsem to slýchal, že je to furt to samé dokola, ale Negredo fakt dost překvapil Jovetic se snad ještě ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

ale Negredo ukazoval kvalitu aj v PD a dalo sa predpokladat, ze s jeho stylom mu sadne aj PL, neviem preco ste mu tak neverili..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

no rapper z něho asi nebude. Jinak je němčina výborná na rap, nebo tvrdou muziku jako je rammstein. Pro cokoliv jiného je ta řeč na hovno

http://www.youtube.com/watch?v=aezCBUZu2jA

Reagovat
smazaný uživatel

To si ešte nepočul Goebbelsove prejavy o totálnej vojne a antisemitické výlevy Hitlera.

Reagovat
Pigeon

slyšel ale chybí k tomu nějaký pořádný beat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

jo ten projev jsem už slyšel v nespočet verzí. Když jsem pak viděl originál tak docela zklamání

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

je to na , ale prekvapujúco celkom chytľavé a rytmické.

Reagovat
Pigeon

Pro pořádné pobavení a znalce mimibazaru doporučuju toto rozšíření do chromu

https://chrome.google.com/webstore/detail/mimi-tourette/oeojkclnefndmejkaohbkaggjoeaecpb

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.futbalsfz.sk/zahranicie/uefa/novinka/holandska-21-ka-proti-slovensku-s-jednym-novacikom.html

Brankár Ajaxu - Mickey van der Hart

S takým menom som strašne zvedavý, čo z neho bude.

Reagovat
mithro
Reagovat
kiwwi

mne tie videa na skysports nejdu prehrat, nevies cim to moze byt?

Reagovat
mithro

potrebujes UK IP

Reagovat
kiwwi

co pouzivas, nejaku VPNku?

Reagovat
mithro

jj, TunnelBear. ale toto by mozno islo aj s nejakym rozsirenim ako Hola.

Reagovat
mithro

Zaha vs Stoke zo vcera.

http://youtu.be/fMIBmYOim1E

Reagovat
Miguel19

Přání:

Čech - Azpi, Cahill, Terry, Cole - Luiz, Ramires - Willian, Mata, Hazard - Eto´o

Tip:

Čech - Ivanovič, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Willian, Mata, Schürrle - Eto´o

Hlavně ať se vyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorú dvojicu z trojky Lallana (HUL), Ramsey (MUN), Barkley (CRY) by ste postavili do fanty do základu?

Reagovat
Miguel19

Lallana + Barkley..ale B minule nehrál od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve preto. Lallana je asi istý, ale u týchto dvoch neviem. Ramsey je Boh, ale má o chlp ťažšieho súpera než Barkley, ktorý navyše nehral nič moc naposledy, keď bol v základe a ani minulý týždeň to vraj nebola žiadna sláva. Ale zasa Crystal Palace má v obrane všelijaké chamakhoidné typy. To je dilema.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kenneth

Do pice ja zapomnel ze mate United a nechal sem tam Ramseyho i Ozila. To zase bude kolo....

Reagovat
kiwwi

Ramseyho isto nie...0+0 a navyse 5 inkasovanych golov + zlta karta...Barkleyho by som skusil

Reagovat
tomasinho

Lallana + Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

dal som to tak.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Ramsey a tamty dva vynechat

Reagovat
Swarley

jen Lallanu

Reagovat
SunFells

http://www.youtube.com/watch?v=PE3zeB-h3NA

Můžem se o fantíka přestat bát, prý je to úplně přirozené

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fenri

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

boží

Reagovat
Zaschrona

Crystal Palace co-chairman Steve Parish will confirm Iain Moody as their sporting director on Saturday.

Tak to teda velmi pravdepodobne fakt zacina vypadat na nekoho typu Karanka. Skoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Moody?... obávám se, že jim nepomohou žádná kouzla

ba dum tss

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem hrozne chtel, aby dali sanci Curbsovi, ale bohuzel, ten opet asi ani neni v seznamu uvazovanych...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem hlavne rad, ze to nebude Coleman, jinak je mi celkem jedno, kdo je dovede k sestupu

Reagovat
Zaschrona

Ja bych si hlavne pral, aby nekde zase pracoval Curbs - a kde jinde by snad jeste mohla byt sance, nez nekde v Londyne... jinak bych byl radsi, aby to tam dostal nejakej Brit aspon...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem cekal spis toho Pulise. U Curbse fakt nevim, nekolik jednani mu nevyslo, spoustu spekulaci hned dementoval... Uz je bez fotbalu strasne dlouho, PL i fotbal se dost zmenily, uz bych mu tolik neveril.

Reagovat
Zaschrona

Pulise bych si u nich celkem i pral videt, i kdyz tam na to zrovna moc nejsou hraci, on snad jedine by je mohl nejakym zazrakem zachranit. A u Curbse mas naprostou pravdu, bohuzel se bojim toho, ze az se nekdy zase neceho jednou ujme (pokud vubec), tak uz bude fotbal nekde trochu jinde. Doufam, ze by ho mohl chtit treba Fulham, pokud vykopnou Jola. To by asi on vzit chtel, ted jen jestli o nej budou mit zajem, o cemz pochybuju...

Reagovat
vladis271

Ak dnes nasadí Cissokha a Lucasa vytiahnem vodoo bábiku, akože vážne, BR asi nekuká AHS.

Reagovat
tomasinho

Ještěže u toho budu mít zaplý tenis, který budu vnímat asi více.

Reagovat
niflheim

Hmm dneska jsem vsadil na Liverpool, takže Fulham bude bodovat

Reagovat
vladis271

ak nás prehrajú v zálohe možno to tovorí Brendankovi oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem riskl Hazarda v základu fanty, že buď půjde do začátku, nebo kdyžtak vůbec... Ale on si ho Jozko bude chtít určitě povodit a potupně ho tam dá v nastavení.

Reagovat
Usty

Reagovat
aragorn

Dneska by jsme mohli nastoupi takto:

Mignolet - Johnson, Škrtěl, Agger, Sakho - Gerrard, Allen - Henderson, Suarez, Coutinho - Stutrridge

Reagovat
smazaný uživatel

už to neni moc vtipné s tim povoděním. Poprvé to bylo i k pousmání ale ted už je to trapný, jak to každý používá

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

mne to príde vtipné stále rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

tak tobě Bebé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fenixLFC

Moody bude pracovat pro Crystal Palace

tak to aby angazovali aj McGonagallovu lebo bude menit hracov na lasice

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda hned vybavil Hank, a to sem HP viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji s tou zástěrou vypadal víc jak chlap, než s těmahle kopačkama

Reagovat
miky10

Uuu, po delší době zase konečně uvidim svoje lásky! Come on Saints!

Reagovat
tomasinho

Se nebudeš dívat na CFC?

Reagovat
miky10

Né.

Reagovat
miky10

Teda, snad bude pořádnej stream no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Fulham: Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Cissokho, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Suarez, Sturridge

Reagovat
tomasinho

Bože, podle očekávání tahle tragédie.

Reagovat
tomasinho

#LFC subs: Jones, Enrique, Alberto, Moses, Sakho, Allen, Sterling

Aspoň Allen a José na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je Kolečko zraněný nebo co?

Reagovat
Swarley

Kolečko se polámalo

Reagovat
cristiano.K.

proti AFC dohrával s nakým zranění,ale nevím.

Reagovat
tomasinho

Z5ejmě jo nějak lehce.

Reagovat
smazaný uživatel

nad fulhamom musíme vyhrať aj s touto zostavou...

Reagovat
Kenneth

A jaký je to rozdíl oproti jiným sestavám?

Reagovat
cristiano.K.

minimálně dnes v systému

Reagovat
Kenneth

Protože vy děláte jako by tam narval 7 Flanaganů.

Reagovat
cristiano.K.

to čumím,že posadil Sakha a dal tam Aggera,ale jsem za to rád.

Návrát k 4-2-2-2,proč né,když to fungovalo vcelku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomuhle by Fulham mohl dát góla

Reagovat
Hai

good bye Kelly

Reagovat
Whitemedia

@chelseafc team to play West Brom: Cech; Ivanovic, Cahill, JT, Azpi; Ramires, Lampard; Hazard, Oscar, Willian; Eto'o. #CFC

Reagovat
Whitemedia

palce dolů za Lampard-Ramires.. a teď koukám, že hraje Azpik, tak to zase ale

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zas dělá Oscar?

Reagovat
vladis271

Rodgers ty piča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

bud rád,že nehraje Moses

Reagovat
aragorn

jenže v tomto rozestavení platnější hráč nez Leiva

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC team to play West Brom: Cech; Ivanovic, Cahill, JT, Azpi; Ramires, Lampard; Hazard, Oscar, Willian; Eto'o.

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI: Cech; Ivanovic, Cahill, JT, Azpi; Ramires, Lampard; Hazard, Oscar, Willian; Eto'o #CFC

Reagovat
Miguel19

Njn, Lamps už dlouho nehrál..

Kdyby místo Oscara hrál Mata, bylo by to veselejší..

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
spider_8

Jsem rád, že se José nebojí posadit Colea, ale radši bych tam místo něj viděl Bertranda. Klidně posunout Ivanoviče na stopera a Azpiho napravo, aby krajní beci co nejvíc podporovali ofenzivu. V domácích zápasech by to tak mohlo fungovat.

Reagovat
Miguel19

Tak Bertrand je asi zraněný..

Reagovat
Error

Ivanovič by se nemusel nikam přesouvat, ale taky by ho mohl občas posadit. Nemusí hrát všecko, zvlášť, když extra skvělou formou neoplývá.

Reagovat
spider_8

Tak on je směrem dozadu velká jistota, ale právě v těhle domácích zápasech bych napravo radši viděl někoho, kdo dokáže proniknout klidně až do vápna. Zvlášť když je naše ofenziva často strnulá a bez pohybu.

Reagovat
vitasrp

Ivanovič je zatím letos skvělej, jednoznačně..

Reagovat
fantomas

Bez Mikela zas.

Reagovat
Whitemedia

Subs: Schwarzer, Cole, Luiz, Mikel, Mata, De Bruyne, Ba #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Wanyama, Schneiderlin, Ward-Prowse, Lallana (c), Rodriguez, Lambert.

Zase ta moje oblibena

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich nejlepší

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Not something you see every Saturday!! #efccpfc pic.twitter.com/wWsiZXBPtQ

Reagovat
Zaschrona

#CPFC XI to face #EFC: Speroni - Ward, Gabbidon, Delaney, Moxey - Jedinak, Dikgacoi - Bannan, Thomas, Bolasie - Chamakh

Palace subs: Price, Mariappa, O'Keefe, Puncheon, Kebe, Gayle, Jerome

Proc proboha sedi Kebe, Puncheon i Mariappa?

Reagovat
Zaschrona

Everton XI v Palace: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Mirallas, Osman, Pienaar - Lukaku

Subs: Joel, Heitinga, Stones, Deulofeu, Naismith, Barkley, Jelavic

S tim Osmanem teda prekvapeni, ze zustal v zakladu. A Deulofeu zrovna dneska taky myslim mohl dostat misto Mirallase sanci. No nevadi, snad z toho budou tri body. COYB!

Reagovat
Kenneth

Hlavně at už tam Lukaku něco najebe. A Baines by taky mohl z přímáku.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku dnes dvě branky

Reagovat
Fairplay

Mourinhovi oblíbenci opět v základu hlavně že máme kádr asi o 60 hráčích, stejně by jich stačilo tak 15

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt kromě Rampardu celkem tou sestavou rotuje

Reagovat
fajdax

Reagovat
Fairplay

Oscar je tam dneska vyloženě na facku, to samé ta průměrná záloha Lampard - Ramires. To bohatě stačí, když na jejich pozice tam vyčkává několik jiných borců, kteří by velmi pravděpodobně zahráli minimálně stejně.

Reagovat
vitasrp

Sorry, ale na střed zálohy existuje jen varianta v podobě Mikela, jinak tam v podstatě nemáš koho postavit..

Reagovat
Fairplay

Minimálně KdB by tam určitě zahrát mohl a myslím si, že přehled na to má i Willian (ten by samozřejmě musel být doplněn pořádným defenzivním štítem).

Reagovat
Usty

Reagovat
Kenneth

200. pro Southampton, Everton a Cristiana Ronalda!

Reagovat
Whitemedia

a proti reprezentačním pauzám ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Chtelo by to nejak predelat, ten soucasny system je hroznej.

Reagovat
Whitemedia

Jako abych kvůli zbytečným přátelákům čekal dva týdny na PL, to prostě nezvládnu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fulham by stačilo i tohle: obrana - Hendo, Gerrard - Coutinho, Suárez, Moses - Sturridge

Kelly ani na lavičce, začínám se bát.

Reagovat
aragorn

tohle by bylo super, nebo ještě Allen místo Mosesa

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg; Zverotic, Richardson, Senderos, Amorebieta ;Dejagah, Sidwell, Parker; Kacalniklic, Kasami, Berbatov.

Zveroco?

Očekkávám góly Kasamiho a Kacaniklice a wonder výkon Stekelenburga remíza 2:2.. liverpool classic.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík za připomenutí díry Reiny.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

José Mourinho: "Tohle je můj 100. zápas na Stamford Bridge - chci dalších 100."

Statistika: 75 výher, 22 remíz a 2 prohry

Reagovat
Honza Matoušek

S kym má ty dvě prohry?

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej

Reagovat
vitasrp

Barcelona a Basilej v LM..

Reagovat
smazaný uživatel

100 zápasů za 10 let není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

2 prehry? Tomu velmi neverím

Reagovat
Chazy

Já taky myslel, že tam nemá žádnou

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

V PL není

Reagovat
smazaný uživatel

Never, ale je to tak.

Reagovat
Whitemedia

měl bys tomu věřit, když je to pravda

Reagovat
Arbiter

Reagovat
aragorn

bude dneska Liverpool na sopcastu ?

Reagovat
mithro

Class of `92 Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=z3KSaxgppXg

na youtube, bez uk ip.

Reagovat
Swarley

neopakovatelné, zvlášť v dnešním světě fotbalu...stejně jsem rád, že jsem z téhle generace mohl tolik zažít...

Reagovat
fantomas

Arsenal vitez fotbalovyho turnaje na srazu pl.cz. Zacinam verit, ze tohle fakt bude dobrej rocnik.

Reagovat
cristiano.K.

očekávám demolici a vyhození Jola

Reagovat
aragorn

Demolici jen v případě, že se nám podaří dát brzo gol. Můj tip, šedivej výkon, špatná obrana a celkově hra dozadu, budeme prohrávat a SaS otočí na 2-1 .

Reagovat
cristiano.K.

však já počítám s golem do dvacaté minuty

Reagovat
aragorn

nevím, bojím se Cissokha. Navíc Agger po pauze. Mám obavy, že to bude v obraně hodně skřípat a Lucasovi po Arsenalu se vůbec nevěřím. Suaréz nás dnes zachraní

Reagovat
aragorn

poradí mi někdo proč mě nejedou Ace streamy ? Mám nainstalovaný TS Player , nakopíruju odkaz, naskočí loading a nic se neděle.

Reagovat
aragorn

*neděje

Reagovat
blade115

Je tu prosim někdo, kdo zdatně ovládá ty pitomý AceStreamy?

Stáhnul jsem ten AceStream, najedu na wiziwig, najdu příslušný přenos a dám "play now". Spustí se mi ale TSPlayer (přepokládám akorát jiné pojmenování pro acestream) a nic. Dám play a pořád nic. Pak zkusím přímo zadat zkopírovanou url do přehrávače a pak mi to háže, že program neodpovídá ... Funguje jen Bloodzeed skrze ten program, co jsem si stáhnul přes kiwwiho návod ...

Reagovat
aragorn

mám podobnej problém

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal sem to úplně stejně, akorát mi to funguje. Musíš zapnout stream před začátkem zápasu, jinak už se málokdy načte.

Reagovat
blade115

No vždyť zápas začíná v 16:00 a já to zkoušel už ve tři čtvrtě ... Zkoušel jsem SS, tak ještě vyzkouším nějaký Rusáky.

Ach jo. Tohle je taková pakárna ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rusáci, Ukrajinci, Švédi a Nizozemci se mi načetli často, z anglicky mluvených snad jenom Bloodzeed.

Reagovat
blade115

Já právě nejdřív zkoušel ten Delvey, co tam je. Teď tam mám už deset minut Rusáky a zůstal jsem na prebuffering 13% a připojeno 14 streamů ... Hrůůůza.

Reagovat
Arbiter

musíš počkat, než se ti načtou streamy. Ale je to nahovno program, snad čtyřminutové zpoždění. Zlaté sopcasty

Reagovat
blade115

Jo, jenže u toho Bloodzeeda se mi aspoň ukázalo to "Prebufering 0% (connected to 0 streams)", ale tady jakože vůbec nic ...

Reagovat
Kenneth

Jsou to sračky.

Reagovat
blade115

Nehledě na to, že když už třeba i toho Bloodzeeda nastartuju, tak z první čtvrthodinovky mám kulový, protože se každou chvíli zastaví obraz a začne se to od nuly načítat ... Blbý pak je, že ten obraz se spustí tam, kde se zastavil, a nezaktualizuje se. Takže nakonec jedu 34. minutu i když už je dávno poločas ... Prostě zlatý Digi.

Reagovat
Whitemedia

Jinak teda F1 2013 pecka!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na CFCE?

Reagovat
Arbiter

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=226916&part=sports zatím je tam sopcast, spusť si to co nejdřív...

Reagovat
smazaný uživatel

I když by to teda nemuselo být rusky.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo dobrý flash na chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
aragorn

něco na reds?

Reagovat
Zaschrona

Vykop odlozenej o 15 minut z duvodu dopravni zacpy. Famozni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, ty kurvy nedavaj LFC na SS2?

Reagovat
blade115

Nádherný, oba máme jeden jejich kanál a oběma nám je na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
tomasinho

15 minut a už mě Glen sere

Reagovat
smazaný uživatel

Čím zas?

Reagovat
tomasinho

Tím jeho předsavením v ofenzivě zas, se vždycky rozběhne, pak as zasekne, pak zas, vymýšlí 3 dny. Drží míč dlouho a pak ud zesere přihrávku nebo centr. Nehledě na to, že po té jedné ztrátě měl Fulham nebezpečný brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, pravda, že se tam snaží hodněkrát vymejšlet blbosti, ale zrovna dneska se mi zatím líbí hodně, když vemu v potaz i to, že je po nějakým tom zranění.

Reagovat
tomasinho

Jo, není tak hrozný dneska, ale jedna akce a zase mi připomene to, proč ho nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa by sral už pred výkopom.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard jako Kucka.

Reagovat
smazaný uživatel

SCHNEIDYYY! ♥

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa na Crystal Palace začalo hrať až teraz?

Reagovat
fenixLFC

Zaschrona

09.11.2013 16:07

Vykop odlozenej o 15 minut z duvodu dopravni zacpy. Famozni.

Reagovat
smazaný uživatel

akože hráči zostali visieť v zápche? Haha.

Reagovat
Zaschrona

fanousci

Reagovat
fajdax

Neskutečnej humus co hrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SUÁÁREEEEZ

Reagovat
fff

Ani nahodou

Reagovat
Tomekcz

fulham

Reagovat
ďuriLFC

ale prd own,dajte to luisinkovi..fanta kapitan...a steven

Reagovat
Kowe

Luissssssssss zapl jsem to zrovna když se Steve rozbíhal na centr, jak se doteď hrálo?

Reagovat
mithro

fulham

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteeeeeeeel

Reagovat
fajdax

Lampard

Reagovat
ďuriLFC

maťkoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fff

Snad rozhodnute Po polcase tam dat Allena.

Reagovat
Tomekcz

Fulham at uz vypadnou z ligy i to plesaty pr.ase jim da gol

Reagovat
fenixLFC

skrteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
tomasinho

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba góly po perfektní centrech Gerrarda. Tohle snad nikdy nezapomene.

Reagovat
aragorn

ten roh na Škrtěla se mu povedl tak po 2 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Fulham

Reagovat
Zaschrona

tohle se musi davat Ossie

Reagovat
ďuriLFC

A steven už dva Ačka,može hrat hovno ale furt má tomu čo dať.

Reagovat
smazaný uživatel

No on tomu bude mít pořád, co dát, ale potřebuje vedle sebe nějakýho pořádnýho hráče, co to za něj odbrání atd. Ale tak o tom asi víme všichni..

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nech dáva góly, ostatných mám piči.

Reagovat
nani92

http://brosportblog.wordpress.com/2013/11/09/premier-league-20132014-11-kolo-sobota/ Liverpool zvíťazí pri kurze 1.27, strelci sú pri tutovke všetci na S. Pri megačísle 46 spokojne skúste euro i na Skrtela …

Reagovat
Euphael

Máte někdo kvalitní link na West Brom...ten L'pool je hnusný mač

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Hendo.. ale hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedik Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd seš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tu remízu 2-2 beru zpět. Zničíme je.

Reagovat
ďuriLFC

Ale hráme famozne,to sa musí Brendanovi nechať.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham v jejich neformě není měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

To se říká vždycky, když hrajeme dobře a vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
aragorn

Reagovat
fff

Aj proti WBA sme hrali akoze famozne, ale zrkadlo ukazuju zapasy s Arsenalom a pod.

Reagovat
Kowe

mně to připadá až moc profesorský

Reagovat
nani92

no famozne ani nie..ale hráte dobre

Reagovat
Bayern +

Rickieeeeeeee!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Ale Couts nam chybal, ta jeho snaha neustale nieco tvorit, vymyslat, pyta si loptu, neboji sa hrat aj ked nieco nevyjde ...

Reagovat
fff

Hendo jaka nahravocka

Reagovat
Honza Matoušek

Henderson exkluzivně

Reagovat
ďuriLFC

wau

Reagovat
fenixLFC

luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuis

Reagovat
tomasinho

Hendo

Reagovat
Miguel19

Hazard měl zůstat radši na tribuně a vzít tam sebou dalších 8 "hvězd"..

Reagovat
nani92

takže ktorí 2 hrajú dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiiiss.. ženiálně Hendo

Reagovat
mickey mouse

Luxus

Reagovat
Zaschrona

Jol ven

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

LALLANA Uzasnej gol!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

fantaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
nani92

zabil by som tých kreténov čo písali v strede týždna že Suarez nebude hrať

Reagovat
Tomekcz

wba se nechavaj obirat jak kaspari

Reagovat
Tomekcz

lambert 1+2

Reagovat
Usty

Azpilicueta hraje naprosto úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je to ale bohužel hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ale neuvěřitelně namotivovaný . Ale samozřejmě je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel > Giroux

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

môžeš kľudne dať Giroux + Kopecký

Reagovat
tomasinho

Dokonce i Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nechapem, o co ide? na razka k comu to je?

Reagovat
smazaný uživatel

ze Giroux este nedal gol

Reagovat
Bayern +

Ako tak pozerám na ten Fulham, tak by mi v PL až na dvoch-troch hráčov absolútne nechýbali.

Reagovat
tomasinho

Jol to tam dosral no.

Reagovat
Bayern +

Kedysi obľúbený tím, teraz jedine Parker, možno ešte Richardson, Riether a Stockdale, inak nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Co muze byt zajimavyho na tech trech? Tam je zajimavej maximalne Kacaniklic.

Reagovat
smazaný uživatel

... a Ruiz

Reagovat
Bayern +

Ruiza som uvažoval napísať, ale myslené to bolo z hľadiska sympatii a zrovna ho nemusím. Jasné, že podľa kvality by sa dali vypísať úplne iní hráči. Saschu mám rád z BL, Kierana z Bruceových Mackems, Stockdalea som chcel k WHU už v Champe a Scotty je jasný.

Reagovat
Kowe

Kačaniklič

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický Willian

Reagovat
Trapper

Teď jsem přišel, jak hraje Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a Azpi skvěle, jinak nic moc.

Reagovat
tomasinho

Už se těším, až budeme mít na LB fotbalistu a ne atleta.

Reagovat
tomasinho

Hendo ale výborný dneska, moc se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Snad Mata odide co najskor, aby sa mu zase dalo fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska měl hrát od začátku Ba.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Fulham je teda tragicky, ufff

Reagovat
tomasinho

Jol musí už ven, jinak dopadnou zle.

Reagovat
Kowe

Reagovat
rickroll

Reagovat
Nikikrew

Sotton

Reagovat
Miguel19

Eto´o

Reagovat
nani92

Coutinho dnes tu loptu poriadne asi netrafí

Reagovat
Miguel19

To je fakt neskutečný, jak nám ty góly letos darují soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty "mind games"

Reagovat
Arbiter

whooooooooohoohhohoho Hazard Eto'o

Reagovat
Euphael

Neboj se....Vydra přijde

Reagovat
rickroll

Jol,andate a la puta!

Nasázejte nám tam třeba 9-0(ne jak minulý týden ManUtd) at už se nemá Jol na co vymlouvat a konečně vypadne.

Reagovat
Tomekcz

wba to sou cura.ci co jako ten obrace dela se tam otaci pul hodiny aby to odkopnul zm.rd, hlavne ze u nas hrali jak o zivot a neudali jedinou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooooo :) Hazard parádně!

Reagovat
Kowe

Hedno

Reagovat
smazaný uživatel

Eťákovi góly jsou vždycky haluzní.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Usty

Jasně, proč by mi nespadl stream minutu před gólem... kurva do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se zleva uvolnil, vystřelil, Myhill vyrazil, balón se dostal ke stoperovi a tomu ho vykopl Eťák přímo do branky,

Reagovat
Usty

to jsou mylný informace, Ridgewell je levej bek

ne, díky už jsem viděl záznam na francouzským streamu

Reagovat
blade115

Zrovna tak ... Posraný to je úplně, SopCasty už nefungujou, Ace na hovno a v televizi pro jistotu dávaj podělanej Liverpool ...

Reagovat
Arbiter

já na sopce jezdím snad vždy, výjimečně se stane, že nechytnu...

Reagovat
aragorn

a kde je hledáš ? já dneska na Liverpool nenašel nic.

Reagovat
fenixLFC

ktory je z tych zapasov zatial asi najzaujimavejsi

Reagovat
nemamvasrad

Ještě aby dávali tu vaši bramboračku...

Reagovat
fenixLFC

mne to u nas spravilo trikrat tak ticho

Reagovat
Usty

upřímnou soustrast

Reagovat
smazaný uživatel

Eto je borec

Reagovat
SunFells

Suché triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a to se teprve nejgeniálnější útočník zahřívá

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt uz ma 1+2.

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Rickiemu to přeji akorát můj under a neprohra Hullu mě trochu mrzí

Reagovat
Arbiter

Jinak občas mi přijde, že se Eto'o stane neviditelným a pak dává takové góly

Reagovat
Miguel19

To mi nějak nevadí no..radši ať máme útočníka co je neviditelný a dává góly..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to pak vypadá že schválně

Reagovat
Arbiter

jinak proč Everton začal v tak nestandardní dobu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zpoždění 15 minut kvůli zácpě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eto ty chyby soupeřů teda neskutečně přitahuje, zjaímalo by mě co by proti němu dělala obrana Barcy a ti jejich tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak posledni roky, ale jeho hra vzdycky byla o tom si vynutit chybu a vyuzit toho.

Reagovat
Coutinho10

nejlepší fotbal jedině na Anfield.....nádhera to sledovat

Reagovat
Arbiter

proč Everton začal v tak nestandardní dobu?

Reagovat
kvasha16

no... vyhravame a to je hlavne ... ale ta nasa neschopnost individualneho prieniku je az smutna

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je hrozně utopený.

Reagovat
smazaný uživatel

Utopený? Oproti Hazardovi je to stále ještě super.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to už snad v pohodě vyhrajeme doufám že se dočkam Alberta a Allena aspoň na půl hoďky

Reagovat
smazaný uživatel

Co Willian? Uz se v te Chelsea konecne rozjel?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy patří k nejlepším hráčům, bude to dobré.

Reagovat
Miguel19

Zápas od zápasu lepší a lepší..sice to není furt ono, ale jde nahoru.

Dneska však zase bída (jako celý tým)..

Reagovat
smazaný uživatel

SS Gus Poyet - trener Palace

Reagovat
cristiano.K.

to jsou fakt dementi

Reagovat
vladis271

Dnes by sme mali ísť o skóre pred čukotku.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Euphael

přijdete i o skóre před ně

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas jim nasadíme dalších 5

Reagovat
Miguel19

Budeme rádi, že vyhrajeme

Reagovat
vladis271

budete happy ak nevyrovnajú.

Reagovat
kvasha16

tak aztial tomu nic nasvedcuje, WBA vobec nevie, neviem ci sa dostali k strele aspon

Reagovat
Steven666

nejak začínam prichádzať na chuť Eto ovi :)

Reagovat
Miguel19

Jinak, dal už letos Ivanovič přesný centr? Nebo aspoň přihrávku dopředu delší jak na 5 metrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný je v tom

Reagovat
fajdax

Reagovat
vitasrp

Ty centry jsou takový akt zoufalství, poněvadž je v naší hře prakticky vůbec nevyužijeme.

Reagovat
cristiano.K.

očekávána demolice, Jole čau. Gerrard nejlepší na hřišti,stačí mu k tomu jen kopat rohy a standartky. Škrtěl u toho rohu nemusel ani vyskočit,skvěle koplé.

Třetí gol:ztrapnění Berbatova Gerrardem (jesličky),kolmice Henda a Suarez neomylný, to chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel sa praveze pekne uvolnil od Amorebietu a idealne skocil...

Reagovat
aragorn

ideálně se uvolnil a nemusel ani nadskočit, Danny nebo kdo tam perfetkně odtáhli stopery.

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Zápas dle očekávání, WBA dokáže perfektně minimalizovat prostor mezi liniemi, tudíž se od nás žádný koncert očekávat nedal. Ne nadarmo jsou jedni z nejorganizovanějších celků v celé lize.

Každopádně klíčem k otevření té jejich hradby se staly diagonální míče do druhého křídla - protože hrají poměrně hluboko a jejich blok je úzký, bývá na krajích hřiště čas na převzetí míče, z čehož pak mohou naši hráči těžit a zkusit v rychlosti atakovat jejich defenzivní linii..

V první půlhodině byly tyhle pasy asi 4, přičemž lítaly od Oscara nebo Lamparda vždycky na Ivanoviče, kterému prostor na kraji udělal Willian nebo Hazard (dle toho, kdo se zrovna vpravo pohyboval - zatím je jasně dané, že levé křídlo se snaží držet lajnu, zatímco to pravé má volnost). Nicméně Branislav pak příliš nebezpečný nebyl, přece jenom nějaký individuální průnik se od něj nedá příliš očekávat a centry v téhle Chelsea zkrátka nemají na koho směřovat. Jakmile jsme ale těsně před pauzou provedli tuto akci v obráceném gardu, tedy přijímajícím byl na levé straně Hazard, hned z toho byla nebezpečná šance a gól Etoa.

Soupeř v podstatě neškodný, do útoku přechází pomocí dlouhých míčů, které se Long snaží přidržet a rozdělit na dobíhající útočící hráče. Tímhle způsobem se za naší záložní řadu dostali jen jednou, když se Lampard s Ramiresem vydali oba presovat, přišel dlouhý míč a Long perfektně sklepnul snad na Brunta, nicméně obranná čtyřka toto nebezpečí uhasila.

Jednotlivci - vynikající je Azpilicueta, přesvědčivý je i celkem Willian a slušný Eto'o. Hazard udělal branku, ale celkově nic moc. Hrozný je dneska Lampard, ten má dost ztrát a celkově bych řekl, že v tom středu stíhá čím dál tím méně.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lampard musí střídat, když má tu kartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Rogeer

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fulhamu je zoufale vidět jak jim chybí hráč typu Danny Murphy. Sidwell a Parker jsou typově podobný hráči a někdo kdo by to uklidnil podržel a v klidu rozehrál tam prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez A Stekelenburg

Reagovat
Zaschrona

hruza, drzime balon, prihravame, ale to je tak vsechno.. k cemu drzeni balonu 70%, kdyz 3 nej sance zapasu mel po nasich chybach Palace, chvala bohu, ze je nedali... zoufale to chce zlepseni ve finalni fazi, Osman tomu nic nenabizi... snad brzo prijde Barkley i Deulofeu.. COYB!

Reagovat
fenixLFC

suarez

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
nani92

SAS

Reagovat
tomasinho

Už to pálí ti naši dva paliči

Reagovat
fff

presne to ma napadlo ale vsetko pred tym zakoncenim genialne no

Reagovat
smazaný uživatel

to se vsadili kdo zahodí větší šanci nebo co?

Reagovat
Trapper

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar what a pass

Reagovat
mickey mouse

Luisss

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fff

Stevie 3 asistencie ... ten chlap mat vedla seba defenzivne ladeneho, behaveho DM ... tak ho stale strasliv potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to vybojoval hlavne Hendo

Reagovat
ďuriLFC

Steve 3 A

Reagovat
tomasinho

Gerrard + Luis Allena na plac.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

odkaz na luisov druhy gol?

Reagovat
SunFells

Wanyama s Borucem obdivuhodně

Reagovat
smazaný uživatel

This is too easy.

Reagovat
rickroll

Sherlock has come...

Reagovat
smazaný uživatel

Studge sa nesiel k Luisovi ani tesit

Reagovat
ďuriLFC

bože saints

Reagovat
Usty

to je 8 bodů v prdeli

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne nas zajima tvoje fanta.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dobrá taktika nechat se doma přehrávat od WBA. Snad vyjde.

Reagovat
ďuriLFC

Joseee

Reagovat
Trapper

BOŽE MUJ...

Reagovat
Miguel19

Super

Reagovat
mithro

WBA

Reagovat
Euphael

West BRoM

Reagovat
iamek

Co se stalo v Crystal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dopravni marmelada.

Reagovat
smazaný uživatel

Long

Reagovat
Trapper

Na tu dorážející hlavičku vyskočí 3 hráči WBA a 3 naši hráči stojí pod nima a čumí..

Reagovat
kvasha16

boha to co tam pri tom rohu robili

Reagovat
Arbiter

co to tam Terry předváděl?

Reagovat
Zaschrona

WBA

Reagovat
tomasinho

José ♥

Reagovat
tomasinho

Alleeeeeen

Reagovat
celeb

Znovu je radost divat sa na hru The Reds!

V tomto zlozeni je to zatial asi najlepsie.

Reagovat
celeb

Mozno este 3-ka nalavo by to vylepsila.

Reagovat
celeb

Reagovat
fenixLFC

neviem ci sa mi to zda ale ine ticho na anfielde

Reagovat
Kowe

je to tak jednostranný, že i pro fanoušky LFC je to nuda

Reagovat
fff

Konecne Allen

Reagovat
Usty

Jestli to bude do 75. 1:1, přijde na závěr Anichebe a mrdne nám druhýho

Reagovat
Zaschrona

idealne

Reagovat
smazaný uživatel

nač čekat do 75..

Reagovat
Swarley

* třetího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Joe.

Reagovat
Zaschrona

co Thomas nedal

Reagovat
smazaný uživatel

SESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Swarley

golasoooo

Reagovat
smazaný uživatel

to je v piči...

Reagovat
Euphael

SESSEGNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je komedie zas

Reagovat
Zaschrona

nadhera

Reagovat
Miguel19

Ty krávoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trapper

že já to zapínal..

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak ubohej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se směj, když si označil za vrchol minulé sezóny remízu doma 2:2 s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak bavíme se tady o Liverpoolu, víc fakt čekat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to zo urobil? uboziak

Reagovat
smazaný uživatel

*ze

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi najdi kde jsem něco takovýho napsal. To by mě fakt zajímalo. Loňskou sezónu jsem se vůbec neodvážil hodnotit nijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si to po zápase na souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži.

dEst

21.04.2013 19:25

Druhej poločas ze strany LFC povedenej. Dost šancí, mělo se vyhrát. Carra byl dneska v ráži jak zamlada. Naštěstí aspoň ten bod ke konci. Kluci dneska makali a bylo vidět, že chtějí něco uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to tam psal, ještě sem se s tom s Arbiterem smál. Pokud si to nebyl ty, tak někdo jiný z fandů LFC, ale dám na to jed.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-34-kola-216961/?forum=1#forum

prosím, můžeš hledat. Já tam nic takovýho nenapsal, tak bych prosil příště abys nejmenoval když si nejsi jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

A nic to nemění na tom, že tohle tvoje popichování je trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tým s WBA letos neprohrál a popichování k tomu patří, tak se z toho neposer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tvůj taky ne, ale stejně se neposer.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

WBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa krasa krasa krasa skurvena chelsea !!!

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Čech to slušně posral..

Reagovat
fff

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

To se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

To byl faul na Ivanoviče.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič s Cahillem jděte se fakt vysrat. To není možný tuto předvádět...

Reagovat
Nikikrew

WBA udrzat

Reagovat
nani92

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mějte na každej post třeba 4 lidi, stejně je to k hovnu

Reagovat
kvasha16

boha oni mi snad chcu dojebat sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Braňo

Reagovat
Godwinson

Sessegnon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Sess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom

Reagovat
smazaný uživatel

Midfield class from Benin

Reagovat
smazaný uživatel

To si posral Petře. Ale Albion se taky dostane dvakrát za půlku a dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa hovori lekcia z efektivity

Reagovat
Spasitel

Nech dá WBA aj 5ku len nech Chelsea dá gól ked mám over 1.5 u nich

Reagovat
smazaný uživatel

José udělal 11 chyb

Reagovat
Miguel19

Teďka začne zase show na 3 obránce..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea chelsea!! chelsea !!!!!

Reagovat
iamek

Hazard jasna redka

Reagovat
fff

Danny sa fakt tvari nejako podrazdene.

Reagovat
Miguel19

A Hazard v prdeli, takže v 10

Reagovat
Euphael

Hazard, Willian a Jožko Muríň...k tomu fanoušci Superfrankie, Miguel19 a LP4ever....Té Chelsea prostě nejde přát

Reagovat
ďuriLFC

Studge dneska nejaký smutný

Reagovat
tomasinho

Se nediv, když ho Suárez jasně zastínil.

Reagovat
Kowe

Suaréz se mi ale dneska vůbec nelíbí, až moc sóluje, je otrávenej..

Reagovat
smazaný uživatel

ale Studge este horsie, mali by si viac prihravat a Studge asi nema moc rad, ak nie je hl. hviezda timu...

Reagovat
Kowe

to nemá rád ani jeden z nich , měli by nějak udělat to, aby se bralo, že hlavní hvězdou týmu je jejich dvojice jako celek

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.. SaS..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Usty

fucking movember

Reagovat
smazaný uživatel

Bacuna aspon že tak !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A rok se s rokem sešel a je to opět stará dobrá Chelsea, dominující v lize, co neztrácí body s "trpaslíky". Díky Mou, už sem si myslel, že budu mít jednou šťastnou sezonu bez komplikací, ale spíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Villans dali gol po 7 a pul hodinach

Reagovat
smazaný uživatel

aj to padol zo štandartky v hre nevedia skorovať a šance pritom su

Reagovat
iamek

To je golman !

Reagovat
smazaný uživatel

Myhill luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dani je pěkně nasranej nedivim se mu..

Reagovat
aragorn

dneska sem mu to přál, škoda, že ho Rodgers stáhl a Luis šel za hattrickem

Reagovat
2miguel1

.

.

ten vyjebaný WBA ma už spolu so zapasom na Old trafford stál 400e

Reagovat
kiwwi

Myhil

Reagovat
Counter

Willian

Reagovat
kiwwi

za to moze Yaya

Reagovat
iamek

c mon chelsea . To je kotel

Reagovat
ďuriLFC

No už len ten tam chýbal

Reagovat
mickey mouse

On Berbatov dneska hrál?

Reagovat
mickey mouse

Kozák góla

Reagovat
smazaný uživatel

wtf kozak

Reagovat
Euphael

Kozák gól

Reagovat
feministka

Liboooooooor !

Reagovat
smazaný uživatel

To bol faul na Henda

Reagovat
Euphael

Ba

Reagovat
Swarley

kupte mu sukni

Reagovat
Euphael

já nejsem fan Chelshit

Reagovat
Swarley

ale sukni mu koupit můžeš, tak se hned nečerti

Reagovat
smazaný uživatel

pravdupovediac nemyslim ze kozak vedel ako dal ten gol proste len hlavicka a padlo to presne k žrdi :D

Reagovat
feministka

Pleteš se

Reagovat
SunFells

Líbí se mi, jak Baggies ještě čukotkáře napínaj

Reagovat
Swarley

proč to WBA tak nesmyslně odkopává? jako chápu, že to bylo párkrát zapotřebí, ale teď to dvakrát kopl do řepy úplně zbytečně...

Reagovat
iamek

Na ty modre nekopy to staci.

Reagovat
Euphael

Reagovat
mithro

Lingard dve asistencie dnes, pekny navrat po zraneni

Reagovat
mithro

'Best player on the park' say SSN.

Reagovat
SunFells

Former Gunner Kyle Bartley scored twice for Birmingham today, & was then sent off for a 2nd booking for taking his shirt off celebrating.

Reagovat
Kowe

Reagovat
masly008

jak vidím tak si jose zasew vodí co?

Reagovat
Kenneth

Lukaku a Benteke másla dvě....

Reagovat
mithro

Brunt, to si vyriesil uzasne

Reagovat
sensei25

chelsea znova ide....mourinho je smiešny....treba min 100mil e,aby niečo vyhral....

Reagovat
masly008

asi tak

Reagovat
SunFells

To je vůůůl

Reagovat
Trapper

Willian tam toho naběhá neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

jose si zas vsetkych povodil, aj sameho seba

Reagovat
aragorn

Moses akorát bere minuty Raheemovi, dneska je neviditelnej

Reagovat
Kowe

bohužel nejenom dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Handicap na Chelsea ještě že sem to nestih včas

Reagovat
Euphael

Tak to je fraška

Reagovat
smazaný uživatel

no to su kurvy skurvena chelsea

Reagovat
Counter

To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Když Chelsea nemůže........................

Reagovat
smazaný uživatel

neverim skurvena chelsea komedia :D ramirez je najväcsi zmrd

Reagovat
mithro

no to si robi <> mariner

Reagovat
SunFells

Wtf

Reagovat
iamek

Kdyz Chelsea nemuze sudi rad pomuze

Reagovat
Usty

tak tohle WBA nepřeju....

Reagovat
smazaný uživatel

komedie

Reagovat
Trapper

no.. docela dive..

Reagovat
sensei25

čo sa tam deje...dobre,že sa nenastavuje pol hodinu

Reagovat
Zaschrona

Rozhodci v PL

Reagovat
tomasinho

Co udělali na SB?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires se po kontaktu rameno na rameno rozplacl jak sacek s vodou a Mariner mu to sezral

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirez naběhl do hráče, spadl u toho a rozhodčí nařídil penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem prisel a nestacim cumet, nechci procitat vsechny komentare, ale vysvetli mi to nekdo?

Reagovat
Euphael

Chelshit kopala v 95. minutě penaltu, která jednoznačně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

tak se vyblejte

Reagovat
iamek

Dobra fraska

Reagovat
smazaný uživatel

piči

Reagovat
Counter

Ach boha to není možné

Reagovat
stas87

a to ten rozhodca piskal poslednych 15 minut velmi dobre,takto sa sam zhodit a brunt je kokot,to precislenie mal vyriesit tretim golom

Reagovat
miky10

FA A SOTONEEEEEEEEEEEEK!!! ♥

Reagovat
sensei25

joj boha chelsea grcááámm......nesympatické mužstvo s dementom mourinhom na čele...tomuto mužstvu sa nedá priať...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
iamek

Proc piska kokot? Jeste nastav ty voe. Roman poslal na jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pentle.... ale dnes Chelsea

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

hovno jasna, traged.

Reagovat
Mervin

ty jsi takový ubožák, že to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

nebul a jdi za děckama. Penalta bez debaty!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

za děckama na písek*

Reagovat
iamek

Nekdo kdo ma na kozach vytetovanou ovci mluvi o nekom, ze je decko ?

Reagovat
Kenneth

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty rozhodně jsi!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
stas87

ty uz si prisiel definitvne o tu trosku rozumu ktora ti ostala?krleži krleži,obhajovat takyto nezmysel

Reagovat
C0br

No čekám na gif panstvo

Reagovat
smazaný uživatel

no ok ok aspon rekord se udržel

Reagovat
mithro

FA

Reagovat
Thoomas

Neskutecna fraska

Reagovat
Kenneth

Jak to Mourinho oslavil? Proběhl se po celé lajně a udělal 2 salta?

Reagovat
iamek

Trojte a dva vruty. A ukazoval na sebe prstem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co tam ten srac tak nastavuje?

Reagovat
Nikikrew

Pojebana Chelsea len s takouto penaltou maju bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

FA

Reagovat
Mervin

pak se divte modráci, že na vás všichni pičují....

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ti něco psal ne? Utři slzy a padej.....

Reagovat
Cobra

Tak kolik Abramovič dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle tak rovnou dvě penalty, ne?

Reagovat
Godwinson

Marriner Tak je to správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta! José je Bůh!

Reagovat
Whitemedia

Chelsea zase všechno uplatila......

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se nedivim že má Mou jenom dvě prohry když to chodí takhle

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

1.RANGERS...12...0...0...47:6...36 pts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Hmm na to, ze ma Chelsea nejlepsiho managera vsech dob, nejlepsiho golmana sveta, nejlepsiho stopera vsech dob, nejlepsiho stredniho zaloznika galaxie a nejvetsiho talenta v historii galaxie, tak nic moc :/

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

to si mylis s united

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pici.Ramirez padne na zem a je to penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

protihrac sa ho ani nedotkol.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej záběr, je vidět že to měl rozhodčí jak na talíři..

Reagovat
Whitemedia

Vždyť je to úplně jasné, Roman to všechno podplatil

Reagovat
Ángel di María 22

Tak tohle je srandovní penalta.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

to je nepochopitelny skrat od Marinera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zebrak ten rozhodca...

Reagovat
Usty

(nechcu tu penaltu obhajovat, jen se snažím přijít na to, proč to pískl)

1) rameno na rameno to nebylo, protože Ramires byl předkloněnej

2) Reid do souboje šel tvrdějc než Rami, byl tam lehkej pohyb do těla hráče

nicméně kdyby mi tohle pískl sudí v poslední minutě na hřišti favorita, dal bych mu pěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten pohyb do tela hrace udelal Ramires

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

tak jinak, Reid do souboje šel vyloženě s tím, aby Ramirese rozhodil, teď jsem koukal na záznam...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Tak se to ale proste brani. Tlacis do hrace, abys ho rozhodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten bod číslo 2) vzhledem k tomu gifu Countera.. to nemyslíš vážně ne?

Reagovat
Usty

hmm, tohle je zřetelnější no... tak já nevím, co na to říct

dobrej bod...

Reagovat
kiwwi

Ramires siel prave smerom k Reidovi a padal uz pred kontaktom

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

och to je hnus fakt

Reagovat
Cobra

Reid šel tvrdějc? Díval ses na stejný gif?

Reagovat
Usty

díval jsem se na přímej přenos, ježiši...

Reagovat
stas87

ked niekto bezi do vapna predkloneny s loptou na nohe tak sa nechysta vystrelit...ten skurvenec len cakal ci do neho ten obranca pojde,dufam ze toho zmetka potrestaju

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, jak muzou na penaltu Chelsea nadavat fanousi MU

Reagovat
fenixLFC

nadavaju na nu vsetci

Reagovat
smazaný uživatel

přesně united se mužou pyšnit super simulantem Ashley Young

Reagovat
blade115

No, aspoň jsou nasraný i hateři.

Reagovat
kiwwi

fraska

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tu citam tak ten penlatovy zakrok radsej ani nechcem videt

Reagovat
Kenneth

Moyes může být zítra bod za Mourkem. To je docela potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

co je potupa?

Reagovat
cristiano.K.

ježiš klid, to se nestane

Reagovat
Ángel di María 22

Slaví José vydřenou remízu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, výborně rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Seeedí Mucha na stene

Reagovat
smazaný uživatel

teda mucha

Reagovat
iamek

Slabsi :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Přístí týden dostanou kladiváky na West Hamu mrdky

Reagovat
Whitemedia

hráč utkání - Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze se vecer Hansen se Shearerem shodnou na tom, ze to byla penalta all day long

Reagovat
kiwwi

v tomto su fakt sasci

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim ako Mou po zapase zahlasi:

Minule som urobil ja 11 chyb, dnes rozhodca ani jednu.

Reagovat
vitasrp

Díky rozhodčí. Nicméně mám dojem, že si Anglie může jednoho kandidáta na titul škrtnout.

Respektive je možný uhaluzit pár domácích zápasů, ale nějakých 14 proti soupeřům s hlubokou obranou prostě nepůjde.

Problém je úplně jasný - je uprostřed zálohy, kde nemáme jediného kvalitního hráče. Já tu nechci kydat hnůj, ale Lampard odehrál jeden z nejhorších zápasů kariéry, Ramires je v těhle typech zápasů úplně k ničemu a Mikel to samé.

Nehledě na to, že jsme po poločase naprosto nesmyslně vypadli z koncentrace ve chvíli, kdy se to utkání mělo přetočit do fáze, kdy by nám to mělo vyhovovat.

Každopádně jsem očekával velmi těžký utkání a to se potvrdilo - měli jsme prohrát, ale fantastický rozhodčí byl proti.

Na West Hamu za 14 dní ale bude ten výkon úplně o ničem jiném, protože nehrají hlubokou obranu, naopak jsou daleko aktivnější a zápasy s nimi tradičně mají tempo. Horší je, že stále nevím, co budeme předvádět v těch špílech, kdy to proti nám soupeř zavře - prostě nemáme jediného rozehrávače, který by tu hru ze zadních řad dokázal smysluplně řídit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Spasitel

Jak som videl padať Ramiresa tak som to vypol, že dostane žltú za simulovanie a koniec zápasu a ono penalta díky rozhodca tiket netrhám

Reagovat
smazaný uživatel

to bola jasna penalta kto to nevidi je zaslepeny kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nejsi ty jeden z těch nagelovaných fešáků, co když foukne vítr spadnou na zem?

Reagovat
smazaný uživatel

niesi ty ten co nevidel tu penaltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

niesi ty ten co nevidel tu penaltu ?

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

no bodejť.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea!!! Chelsea Chelsea Chelsea!!!

Reagovat
smazaný uživatel

UBOŽÁKU!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ty ses, protoze ti tam jednou "Chelsea" chybelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Paráda.

Reagovat
Whitemedia

dnes nádhera

Reagovat
Counter

Pořád to jsou dva ztracené body Ale pachuť pořádná

Reagovat
EL Gringo

a ako sa to spieva dalej?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea!!! Chelsea Chelsea Chelsea!!!

Reagovat
kvasha16

wow

Reagovat
mithro

Mou pre-match: "If, because of diving, a football result directly is affected, I think the player should be punished"

Reagovat
smazaný uživatel

po zapase povie ze tym myslel len hraca supera

Reagovat
vitasrp

Jako penalta to neměla být, ale nechcete tu z Ramirese udělat simulanta, že ne?

Reagovat
Whitemedia

Ramires je největší diver a ten bláznivý rusák zase všechny podplatil! ...

Reagovat
kiwwi

co to tu skusate?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty největší debil to souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak on je v prvom rade strasne prasa, divera by som z neho nerobil aj ked pre toto si siel celkom jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna on mi přijde jako největší simulant v Chelsea, i když je samozřejmě hodně tenkej a shodit ho dokáže i dítě

Reagovat
Counter

Akorát svou snahu spadnout umí lépe zakrýt.

Reagovat
fajdax

Humus, prostě potřebujeme pořádnýho záložníka jinak nemůžeme pomýšlet ani na top 4 protože proti nám stačí hrát na brejky popř. na standartky a máme obrovskej problém. Na West Ham snad nějak takhle : Čech-Ivanovič,Terry,Cahill,Azpilicueta-Ramires,Mikel-Willian,Mata,Hazard-Torres

Reagovat
Miguel19

Ivanovič ať si jde sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

A , že Young je simulant

Reagovat
Swarley

no je, tohle nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Nemení len zajtra musí kompenzovať

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
nemamvasrad

Nějaký Ramiresův pád z něj přece nedělá o nic menší špínu.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ho ten spinavec reid skopol

Reagovat
smazaný uživatel

ved ho ten spinavec reid skopol

Reagovat
fenixLFC

ciarka sa nedava pred kazde ze

Reagovat
smazaný uživatel

On je ich kral

Reagovat
smazaný uživatel

‏@BenFoster 15m

Load of shit.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu teda nechci Chelsea obhajovat, ale na nějaký ta penalta vážně není... pískají se mnohem horší... Od Ramirese to dive nebyl, prostě neustál férovej souboj, chybu udělal rozhodčí...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

ja tu teda vidim z 99% nadavanie na Marinera a nie na Ramiresa

Reagovat
smazaný uživatel

hej lebo ramires to piskol a spravil chybu ze nevybral rozhodcovi zltu z vrecka a neukazal si ju

Reagovat
kvasha16

tak to by si mal zajst k ocnemu lekarovi

Reagovat
Swarley

nevim, ale přišlo mi to, že tam šel do toho zcela cíleně...ten obránce se mu postavil, to ano, ale Ramires tam v poslední chvilku jasně vlítne do obránce a odplácne se na zem...

v tu chvilku to bylo tělo na tělo, ten pohyb do hráče udělal Ramires, penalta určitě ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím, že to penalta nebyla... Ale stát se tohle na půlce tak nikdo neřekne ani půl slova... A tady se z toho pomalu dělá zločin století... Prostě chyba rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nebýt to pro Chelsea a ještě v 95 minutě tak je to každému u ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný dive. Jak viděl blokujícího obránce, šel do předklonu, balon nechal pod nohama a už dávno před kontaktem rameno na rameno letěl k zemi. Fraška

Reagovat
vitasrp

Je to tak, dodatečně bych ho potrestal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný dive tak co potom je ten vul z united a barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

A když koukám na ten gif znova, tak jediný, co chtěl udělat Ramires bylo, že chtěl prostě pokrýt míč, proto šel tělem proti obránci, aby se dostal mezi něj a míč. On má občas prasácký zákroky, ale jako jeden z mála těhle brazilců fakt nesimuluje...

Reagovat
Counter

Ramires si šel jasně pro penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
j_mrazik

Asi jo a tak hloupe a okate, ze mu ji asi foukl z litosti, jinak si to nedokazu vysvetlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Fenri

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co řešíte. Albion byl 80% zápasu zaparkovaný v jedenácti ve vlastním vápně. Nezasloužili si ani bod!

Reagovat
kiwwi

tak to je ine

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když tým hraje beton tak by se měla automaticky kopat penalta v nastavení?

Reagovat
kiwwi

to by proti Barca kopala proti Chelsea 10 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to z jeho příspěvku tak vyplývá no V piči, Ramires si tam proto běžel a spadnul a protože WBA hrálo beton, tak se teda nic neděje.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tím zpětným potrestáním? Platí to i pro simulace?

Reagovat
Miguel19

Kdo simuloval?

Reagovat
Whitemedia

Marriner

Reagovat
j_mrazik

Ty vole, videl jsi tu picovinu s tou 8? Ty vole, ja kdyz videl tu 8, tak jsem si rikal, ty vole, proc se do toho serou?!

Reagovat
Talker

Jediný důvod, proč mám z té penalty radost je ten, že jsou všichni nasraní...

Reagovat
Chazy
Reagovat
Miguel19

Paráda. S obrázkem je to konečně vtipný.

Reagovat
tomasinho

Zítra ideálně remíza MU s AFC, neprohra Newcastlu a budu spokojen.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
j_mrazik

Tam byl jasnej tricetnik na kriz a pade, kdyby nahodou vyhrali. Rozhodci celou dobu na to kouka z vybornyho uhlu. Cekal na nejakou prilezitost.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle okatě si jít pro penaltu a dostat jí

Reagovat
smazaný uživatel

penalta nemala byt, ale rozhodcu v tomto z casti chapem. z toho zaberu co on videl to vyzeralo tak ze Ramires bol skor pri lopte a obranca ho zrazil ramenom na zem (bol o maly kusok za ramiresom).

da sa pochopit ze to odpiskal, aj ked chybu spravil to je jasne....

Reagovat
Zaschrona

Hroznej vykon. Chce to nutne druheho utocnika k Lukakovi, nekoho, kdo by mohl pomoct rozhodonut zapas. Drzeni mice je k nicemu, kdyz finalni faze je naprosto tragicka. Potrebujem kridla, zadne poradne v kadru momentalne nemame, Mirallas je utocnik, Pienaar je mnohem spis proste AM a pro tu hru Martineze jsou kridla nutnost. A Deulofeu skoda mluvit, kolik zbytecnych klicek ten kluk umi.... A priste musi byt Barkley v zakladu, dneska chybel moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný dive. Jak viděl blokujícího obránce, šel do předklonu, balon nechal pod nohama a už dávno před kontaktem rameno na rameno letěl k zemi. Fraška

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný dive tak co potom je ten vul z united a barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze si to priznal http://replygif.net/1165

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich su fakt tragedi , vobec by mi v PL nechybali

Reagovat
mithro

3 - Ravel Morrison has scored with all three of his shots on target in the Premier League. Deadly.

Reagovat
smazaný uživatel

FEDEX

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lol Pilkington pri gole Ravela

Reagovat
kiwwi

Jaaski

Reagovat
aragorn

OT: Nějakej zdatnej angličtinář, co by přeložil pro přítelkyni název bakalářky ?

Herni aktivity s využitím vizualizace a piktogramů u dětí s poruchami autistického spektra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulka z toho uz je prelozena ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Gaming (Fun) activities using visualization and pictographs with autistically disordered children.

Alebo Gaming (Fun) activities with usage of visualization and pictographs among autistically disordered children.

Reagovat
nemamvasrad

nope nope nope

Reagovat
kiwwi

akoze toto si Snodgrass mohol odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Last Englishman to score for Newcastle in the league was James Perch, against Manchester United on Boxing Day last year.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

75b a ještě tři hráči dneska snad Arsenal, Newcastle a Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dnes očakávam scenár penalta gól soldado , aguero , gol RVP , Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

To ses ty ten Zaha, jo? Slusny no, jeste tech 16 bodu za dva hrace na lavicce...

Reagovat
Erdovec

jojo no jo, já debil chtěl střídat Snordgrasse za Barkleyho ale pak jsem se na to vysral to už bych atakoval stovku

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne bys atakoval celo ligy Zatim je to krasne vyrovnany, to vetsinou moc nebyva. Ale taky je jeste brzo, fanta se lame behem Vanoc

Reagovat
Erdovec

no tolik bodů jsem nikdy neměl, letos mi to nějak sedí snad to bude vyrovnané, ale musím být na čele ať všichni vidí mé poselství v názvu na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Budes to mit tezky, mas kolem sebe vsechny predchozi viteze, jen kiwwi je nekde v propadlisti dejin Vlastne ani nevim, jestli uz Chazy League nekdo vyhral dvakrat, to bude vedet Counter

Reagovat
Erdovec

tak kiwwi, to není žádný soupeř

Reagovat
kiwwi

tento vyrok ta este na konci sezony strapni...ukladam si

Reagovat
Counter

nevím, kolik sezon se ještě hrálo beze mě, ale poslední roky to byl vždycky někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

A dali bychom to dohromady aspon za poslednich pet let?

Reagovat
Nikikrew

Aj ked sme v ohromnej forme, tak za remizku budem vdacny

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentáře

Reagovat
Nikikrew

Ano to bude rozhodne lepsie

Reagovat
fantomas

James McCarthy 43 backwards passes. This can't be far off an EPL record? http://www.fourfourtwo.com/statszone/share?i=0KXJd

A Joe Allen only misplaced 1 pass vs Fulham, & was 100% accurate with forward passes (19)

Reagovat
tomasinho

Snad dostane pořádnou šanci. Nejlépe hned v derby, tam se Lucas proejví zase. Tyhle odmácí zápasy, kdy soupeř sotva zazlobí mu občas jdou dobře, ale proti silnějším hrůza.

Reagovat
vladis271

Evertonu sa bojím viac ako Arsenalu. Síce nemajú takú zálohu, ale dvojka Barkley Barry si Gerrarda s Lucasom namaže na chleba. A narozdiel od Arsenalu majú útočníka a nie módnu katastrofu.

Reagovat
tomasinho

Ale prd si namaže, Barkley možná ani nebude hrát.

Reagovat
vladis271

naša záloha tento rok neprehrala nič čo aspoň trochu pripomínalo futbalistov.

Reagovat
Zaschrona

Jestli po tom vcerejsim opetovenem slabem vykonu Osmana bude Osman znova hrat misto Barkleyho, tak to si fakt nic mazat nebudem. A stejne tak, i kdyz bych neveril, ze to nekdy budu psat, snad bude hrat Naismith, Mirallas je v poslednich tydnech uplne strasnej...

Reagovat
Rssa

Giroud je lepší než Lukaku

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

No s tím nic nezrobíš

Reagovat
vladis271

Giroud má za sebou najlepšiu zálohu ligy a má 5 gólov, rovnako ako Lukaku v Evertone. Lukaku je mladší, talentovanejší a komplexnejší. Záloha Arsenalu by spravila kanoniera aj z Aspasa. Len zato, že má Giroud zmluvu s fabrikou na vlasový kondicionér je lepší?

V čom konkrétne je Giroud lepší ako Lukaku? Akosi mi to uniká. A hlavne, Lukaku podáva kvalitné a konzistentné výkone už druhú sezónu.

Reagovat
Rssa

Netvrdím, že Lukaku nebude nikdy lepší. Jen letos se mi zdá Giroud lepší, ve vzduchu nemá konkurenci, má brilantní první dotek, přihrávky z první, technika fajn, zakončení fajn. Jediná jeho nevýhoda je pohyblivost a rychlost. Ale v systému Arsenalu funguje parádně a možná i pro tento systém nemá tolik branek, jako kdyby se hrálo jen na něj.

To, že má za sebou zálohu Arsenalu není jeho mínus v tomto porovnání, ale plus. Ne každý dokáže využít sílu zálohy. A hlavně právě Giroud a jeho hra pozdvihává kvalitu jejich zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Brilantny prvy dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíš srandu ale teraz, že?

Reagovat
Rssa

Nevím jak ty, ale mě jako fandovi technického fotbalu vždy potěší, když Giroud dokáže hned přihrávku přetavit v jasnou šanci pro své spoluhráče. Letos už několikrát.

Reagovat
Fenri

Že zrovna tohle někdo nevidí, je mi fakt záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si pod slovom brilantny predstavujem nieco, ako ma Ibra a nielen nadpriemerny od Girouda

Reagovat
fantomas

Ty vole...nikdy bych si nemyslel, že Giroudovi bude někdo zapírat i tenhle jeden jedinej atribut. O tom prostě rozumnej člověk snad ani nemůže pochybovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Whatever

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Že ty máš furt tendenci o Arsenalu diskutovat, když tak často vyjde najevo tvá neinformovanost.

Reagovat
fantomas

Ještě bych se třeba rád dozvěděl, že ho má na stejný úrovni jako takovej Adam Morgan..

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze radi prehanate

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ale fakt. 90% gólov dáva z prvého dotyku, jeho finálky a asistencie z prvej sú reklama na futbal (Poldi v Montpellier, Gibbs v Swansea, naposledy Wilshere v Norwich) a spracovanie má takmer dokonalé každou časťou tela okrem pravej nohy. Veď to je jedna z mála vecí, v ktorých je snáď jeden z najlepších na svete.

Reagovat
fantomas

Spíš jediná.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hej. Aj keď aj zakončenie ľavou, vzdušné súboje a hlavičkovanie má na veľmi vysokej úrovni tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, budem ho viac sledovať, ale v prvej sezóne to nebola žiadna hitparáda.. uvidíme, či to bude potbrdzovať dlhodobo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ako v čom. Lukaku je komplexnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jsme McCarthyho kritizovali uz ve Wiganu, ale Bob to po nem urcite chce. Nerikam, ze nutne v takove mire, ale i ve Wiganu proste posouval balony do stran, stoperum nebo bekum, zvysuje se tim drzeni mice a vychazi z toho Bobova taktika zakladani (proti)utoku. Kdyz byl McCarthy jeste teenager a prisel z Hamiltonu, myslel jsem si, ze z nej bude vybornej box-to-box, protoze hral slusne i smerem dopredu a pred vapnem. V tom ale neudelal zadnej progres, naopak v braneni obrovskej. Bob si ho holt prevychoval

Reagovat
Zaschrona

Ty vcerejsi statistiky McCarthyho krasne dokresluji nas vcerejsi zapas - Palace krasne betonoval a my jsme nezvladli nic jineho, nez kolem nich jen prihravat a utapet se porad v tech stejnych akcich a klickach. Dopredu to bylo totalne ucpane, proste nebylo kam prihravat a pak z toho i kvuli nasim chybam v rozehravce vzniklo hned nekolik nebezpecnych protiutoku a kdyby to bylo krute, tak jsme prohrali treba i 0-3. A to presne je zakladni problem te Martinezove taktiky - proti slabym souperum uz to je nekolikaty zapas, kdy prilis nezvladame prekonavat tu hraz, proti silnym souperum se k tehle hre vlastne ani nedostanem, takze to je mozna trochu paradoxne nejucinejsi na tymy stredu tabulky. V kazdem pripade Bob z McCarthyho i u nas udelal hned klicoveho hrace, jde pres nej kazda nase akce. Jestlize mame byt uspesni, musi se z nej v tom posouvani balonu stat fakt ten druhej Carrick.

A pak taky vedle nej musi krome Barryho/Gibsona hrat nekdo skutecne kreativni, fakt to nemuze byt Ossie. K Ossiemu vsechna cest, ale hrozne tomu pak chybi kreativita. Nevim presne jak tohle vypadalo za celou jeho dobu pusobeni ve Wiganu, ale pokud mame hrat tenhle system dlouhodobe, musime na AM mit hrace typu Jordi Gomez. Otazka je, jestli to u nas muze byt Barkley.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je totady!! MATCHDAY! Musíme je porazit!!! Srazit jim sebevědomí, že se po 10ti kolech vidí jako mistři!! Tipuju 2-0 (Wazza, Robin) GGMU jdeme na ně!

Reagovat
J0EL

Už sa spamätaj konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si magor.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre Liverpool a Suareza

Reagovat
minoLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Pigeon

Tak dneska důležitý zápas. Arsenal hraje dost dobře, my nejsme zrovna v nejlepší formě, ale věřím, že budou kluci bojovat a urvem to. Glory glory Man United.

Reagovat
tomasinho

Liverpool have lined up England new boy Jay Rodriguez. But Arsenal are also tracking the stunning progress of Southampton forward Rodriguez, who last week received his first England call-up.

Tak to bych si nechal líbit v budoucnu, ale nepřijde mi, že by už byl na další posun připraven, zvlášť, když by to znamenalo zřejmě lavičku. Raději, ať se pořádně rozehraje u Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych bral Lallanu

Reagovat
tomasinho

To já taky.

Reagovat
SunFells

Byl by hlupák

Reagovat
tomasinho

To jo, píšu, že momentálně určitě. Pro něj by to byla škoda.

Reagovat
Rssa

Nevím, v současné době máme lepší útočníky a jako náhrada za Luise musí přijít někdo TOP, rozdílový hráč, co ti utrhne zápas sám. A taky bych radši věnoval peníze tam, kde je to více potřeba - záloha.

Reagovat
vladis271

hlavne ho udržať v zime. Zavrieť niekde do klietky a hodiť do pivnice.

Reagovat
Rssa

Nejlepší způsob, jak ho udržet, je hrát tak dobře, abychom byli v první čtyřce.

Reagovat
vladis271

tak o tom nepochybujem. A ja v LM jednoducho verím. Schválne si kukni formu a bodový prísun od januára v lige. Prvé dve miesta v tabuľke tomu zodpovedajú. Bojím sa len, že Peréz sa v zime zblázni.

Reagovat
Rssa

Na jednu stranu tam není kam Luise dávat, na stranu druhou Peréz je všehoschopný...Pokud už něco upečou, tak snad v předstihu domluví náhradu (která v podstatě neexistuje )

Reagovat
fff

Teba ani ten Arenal nepresvedcil, ze mas byt opatrnejsi v ocakavaniach ?

Reagovat
vladis271

prehrali sme na Emiratse, kde prehrávame aj so slabšími Arsenalmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale zas sezónu nám rozhodne december a ten slashertrip. Berem 4 body s nádychom mierneho sklamania. 5 bodov by bolo viac ako uspokojujúcich. 6 fantastických. 7 a viac a naháňame Arsenal.

Reagovat
Zaschrona

Liverpool ho chtit muze, ale Cortese ho prodavat nebude...

Reagovat
vladis271

Dnes samé dvojky, to by bolo snové kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 4-4 by bola idealna

Reagovat
Spasitel

Dnes to hádam ManU ukope 4:1 tip

Reagovat
feministka

Our team today: Friedel; Walker, Vertonghen, Dawson, Chiriches; Paulinho, Dembele, Eriksen, Sigurdsson, Townsend, Soldado

Reagovat
feministka

Subs: Gomes, Kaboul, Lennon, Lamela, Holtby, Defoe, Sandro

Reagovat
vladis271

TOčo je, vy hráte o 13:00? to je jaký bullshit, rýchlo utekám do fitka a potom futbalový deň.

Reagovat
fantomas

Aspoň ten Eriksen.

Reagovat
feministka

ten tam zrovna nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dobře no.

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
fantomas

Pořád velká zábava, řikáš?

Reagovat
smazaný uživatel

No ne?

Reagovat
fantomas

Tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

*Tak jo no.

To bude tvoja obdoba Poldiho "aha".

Reagovat
kiwwi

*whatever no

Reagovat
fantomas

Hm hm, whatever.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si taký nevrlý? Veď to je sranda.

Reagovat
fantomas

Tohle byl zrovna jen nevinnej odkaz na další moje "aha".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam jebni aspoň smajlíka, nech si nemyslím, že ťa to uráža alebo že si žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nasraty, ze sa mu smejeme

Reagovat
fantomas

Nepředstavitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředstavitelně no!!!!

Reagovat
fantomas

Už to ale fakt přeháníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dneska má poslední šanci ve fantě.

Reagovat
Error

Ukazuje se, že znovuposlání Llorise do zápasu byla kravina a v pořádku není.

Reagovat
Error

Spurs - Friedel; Walker, Vertonghen, Dawson, Chiriches; Paulinho, Dembele, Eriksen, Sigurdsson, Townsend, Soldado

Subs: Gomes, Kaboul, Lennon, Lamela, Holtby, Defoe, Sandro

Magpies - Krul; Debuchy, Williamson, Yanga-Mbiwa, Santon; Sissoko, Tiote (c), Cabaye, Gouffran; Shola Ameobi, Remy

Subs: Elliot, Coloccini, Anita, Obertan, Sammy Ameobi, Ben Arfa, Cisse

Reagovat
Miguel19

Dpc, dyť Holtby v týdnu nehrál..

Reagovat
The Krupy

Lamela je tak v prdeli že nehrá základ? No, nie že by som mu to neprial

Reagovat
smazaný uživatel

strašne slabučký je. Ešte slabší ako Willian alebo Navas.

Reagovat
The Krupy

No, lebo mu bolo treba sa trepať v tak mladom veku do úplne odlišnej ligy. Ale som rád že zmizol z Calcia, tak nesympatický zmrd na trávniku sa len tak nevidí, neviem ako je to po prestupe.

Reagovat
smazaný uživatel

hej? Ja som myslel, že vy južania ste ho tam mali radi. Asi si ho pletiem s Jovem.

Reagovat
The Krupy

Maximálne fandovia AS ho mali radi....neskutočný zmetek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tyden zahral prvni solidni zapas...

Reagovat
Error

Lepší než Townsend není.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je kurva za zostavu? Eriksen by si mal posediet aspon 10 zapasov po tom fiasku zo Sherifom. Navyse aj predtym uz odohral par zalostnych zapasov.

A Sandro na lavicke... tak to clean sheet nebude. Stacilo mi ako nas zacal tocit Everton ked Beast odisiel.

AVB

Reagovat
smazaný uživatel

na ako dlho je mimo Capoue?

Reagovat
smazaný uživatel

ve čtvrtek hrál

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes ani na lavičke? Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně hráčů no

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to nie je ako mať na lavičke Gnabryho, Haydena a Akpoma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sandro je na lavicke, a ty sa pytas preco tam nie je Capoue?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodilo by sa mať tam aj nejakých poriadnych futbalistov a nie len prešklených boxerov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*preškolených

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to bola len narážka na jeho chránič. Je to úžasný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Llorisem? Ten Gomes na lávce mě znepokojuje.

Reagovat
fantomas

Asi furt otřesenej, zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že nebyl na soupisce ani ve čtvrtek, měl jsem za to, že jo.

Reagovat
fantomas

Tam to bylo dost jasný, by AVB ukamenovali.

Reagovat
mithro

po otrase mozgu je tam 5 days rule. ale to uz by dnes platit nemalo. zvlastne.

Reagovat
kiciN

od rána už se klepu na zápas na OT, věřím tomu že je můžeme přejet, COYG

Reagovat
smazaný uživatel

hodte nejaky pekny stream anglicky ak mate

Reagovat
kiwwi

acestream://11f2eb93cfe49106b5336b9d36ce05de493c5692

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

7. jako 7 branek do sítě MU a ....

1000. pro výhru Arsenalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

tolerancia je +- jeden prispevok...nie 10

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches je dneska všude

Reagovat
kiwwi

1000. pre dnesnu vyhru Manchestru United a Adnana Januzaja

Reagovat
smazaný uživatel

Neprava, ale drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenál united to proserou

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Remy, tá prihrávka sa sama prosila.

Reagovat
SunFells

100. pro to ať vyhraje ten lepší a nebo účka.

Reagovat
kiwwi

na 100. si budes musiet pockat

Reagovat
SunFells

*10

Reagovat
FCSL

Goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Sandro nehraje a hoříme.

Reagovat
vladis271

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY vždy som ti veril.

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

njn, dalo sa cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm určitě ale neumí proměňovat penalty tak jako SOLDADO!

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC udržet!

Reagovat
nemamvasrad

Přidat.

Reagovat
Euphael

Krásně Novýzámek

Reagovat
smazaný uživatel

Remy mi strasne svojim stylom hry pripomina Henryho...samozrejme ze kvalitou je Henry niekde inde.

Reagovat
smazaný uživatel

*býval

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snáď jasné, že v 36 rokoch nebude lepší než o 10 rokov mladší hráč, ale aj tú MLS si celkom dáva, čo tak pozerám zostrihy.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či zrovna jeho, ale je výborný a má skvelý štýl.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, minule som to písal.. ešte aj tá 14ka

Reagovat
smazaný uživatel

Káder jak lusk a hrajú absolútne nič. Sranda, že Spurs tak pripomínajú minuloročný Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň zatím atakujeme opačnou část tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

az na tie vysledky teda

ale herne sme priserni. a sranda je ta, ze rovnako otrasne sme hrali aj minulu sezonu. akurat sme mali garetha. Boas sice dokazal zlepsit defenzivu, ale s ofenzivnou fazou hry nedokazal za ten cas absolutne nic spravit

Reagovat
ElectrickMann

ten Paulinho je takovy typicky cigos, od ktereho ocekavate, ze kdyz jde za vami, tak vam bodne nuz do zad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

prvá vec, čo ma napadla, keď som ho prvýkrát videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

podoba sa na Valenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia vyzerá ako taký distingvovaný černoch, Paulinho je proste úplný Dežo Lakatoš z Letanoviec.

Reagovat
kiwwi

mne tak pripada aj Tony

Reagovat
smazaný uživatel

od vás skôr Nani.

Reagovat
smazaný uživatel

Foku me mom fe!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho je dneska uplne v pecku...

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, komu dnes Hughton fandi

Reagovat
Kenneth

Doufam ze Spurs ani EL.

Reagovat
tweek

Tuto sezonu jim to vyfoukne chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

a united bez evropských poháru

Reagovat
smazaný uživatel

cez Walkera by prešiel aj Giroud s dvoma pravými nohami.

Reagovat
vicinda07

ved neprehral ani jeden suboj ty šašo

Reagovat
justcall

Ty dresy Newcastlu vypadaj z dálky skoro jak Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Změny už musí přijít o poločase. Jinak se zas budeme modlit za penaltu v 90 minutě

Reagovat
smazaný uživatel

no nic... chce to aspon 2 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmh, bohvie, kde Levy zohnal tú parádnu bloncku.

Reagovat
Cobra

Taky by mě to zajímalo

Reagovat
Bayern +

Neviem kde, ale z predaja Balea určite...

Reagovat
smazaný uživatel

až na Jonesa tá podoba hráčov nič moc.

Reagovat
Coutinho10

dobrej je taky Fellaini

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem klidný, stačí nám fouknout dvakrát Soldado time a je to v suchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to ako fakt hra Dembele laveho obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, hra DM. ale casto tam zaskakuje za Vertsa ktoremu sa moc nechce vracat dozadu.

Reagovat
kiwwi

mne prislo ze som ho tam videl skoro furt

Reagovat
smazaný uživatel

len preto, že Vlad Dracula bol ošetrovaný, nie?

Reagovat
kiwwi

hmm je to mozne,,,ale aj tak mi to hlava neberie...preco Dembele, ked ten ma byt pomaly ten najvysunutejsi z tych zaloznikov

Reagovat
smazaný uživatel

od novej sezony hra vylucne DM a vysuva sa iba obcas. ta uloha je Paulinhova a hra ju lepsie ako to hral Dembac minulu sezonu. on je sice dobry 1v1, ale co z toho ked nevie nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Po delsi dobe verim tomu, ze jsme schopni to udrzet. Tottenham hraje jen po vapno, dovnitr posila minimum hracu, a ani nejsou schopni nas zavrit a prehravat, spolehaji spis na individuality.

NUFC naopak nepoznavam, zacalo to uz ve druhe pulce proti CFC, ale najednou si prihravame, kombinujeme, hrajeme tymove, dostupujeme jejich rozehravace a zdvojujeme je. Snad zustaneme takhle aktivni celej zapas, protoze z protiutoku je stoperska dvojice Spurs hodne zranitelna.

Krul zatim fantastickej, Remyho miluju, ale klobouk dolu i pred Williamsonem, z uplnyho podprumeru se stal spolehlivej stoper, fakt mi dela radost. Pomohlo mu, ze dostal vic sanci jako home-grown a ted uz mi ani nevstavaji vlasy hruzou, kdyz nastupuje. Dokonce bych rekl, ze letos je to nas nejlepsi stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do druheho polcasu Holtby a Defoe/Lennon in.

Paulinho a Sigy out.

Bohuzial zrely na striedanie su aj Walker a Towsend, ale snad sa spamataju. Eriksen sa mi celkom paci ale chce to tam vpredu este jedneho kreativneho hraca nech si to ma s kym dat.

A mozno by si zasluzil sancu aj Lamela. Boas ma moznosti dost tak snad urobi spravne zmeny. Takto hrat dalej nemozeme

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nehrá nič moc, ale stačí to. Spurs hrajú absolútne hovno, okrem tej peknej hlavičky Soldada a strely Paulinha nič. A asi prvý polčas Tottenhamu, v ktorom Townsend nevystrelil a hral.

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Otázka na slovak sportu :

Které mužstvo není z Birgminghamu

A) Crystal Palce

B) LFC

C) Aston Villa

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Prosil bych zavolat přítele na telefonu

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer tam zavolal a povídá : ''B, Liverpool FC. Omlouváme se, ale to není správná odpověď.''

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto by ich mohli uz konecne pravne napadnut..

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že ten frajer by věděl, že Eagles jsou z Londýna, ale ty přestávky jsou prdel. Chvilku předtím tam volal frajer a říkal, že Arsenal minulý týden vyhrál 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mnecsa vidi, ze vsetci, co tam volaju su uplni blbci, ale jeden normalny by sa mohol najst...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No, já teda dost nevím. 09/10 byla moje první sezona, a tu jsem vyhrál. Pak vyhrál kdo, kiwwi? Pak tomasinho? Naposledy kdo, Honza Matoušek? Fakt si vůbec nejsem jistý, mám to nějaké mlhavé

Reagovat
Counter

pro hrubase

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem vyhral tu sezonu po tobe, tj. 10/11, po mne 11/12 vyhral tusim kiwwi, loni ani nevim

Reagovat
Counter

Aha Tak to musel být akorát loni nějaký scouser.

Reagovat
kiwwi

ja som vyhral pred tebou, hned v mojej prvej sezone a vtedy mal counter nick defending champions alebo tak nejak...a myslim ze v tej sezone potom ked si vyhral ty, tak som bol druhy resp. sme si vymenili miesta s predchadzajucej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny

Reagovat
tomasinho

V sezoně, kdy vyhrál hrubas, jsem byl druhý já.

Reagovat
tomasinho

Tehdy jsi vedl, pak jsem se před tebe dostal na druhé místo a naháněl hrubase, což nevyšlo.

Reagovat
kiwwi

aha...viem ze som bol dlho na druhom mieste ale bola tam riadna tlacenka, tak je to mozne

skoda ze sa tam neda pozriet historia

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Jde akorát vidět tvůj počet získaných bodů a celkové pořadí no.

Reagovat
Honza Matoušek

Já byl loni vysoko, chvíli jsem vedl, ale konec jsem posral a vyhrál to myslim ten Liverpoolna - 13, co má nick na EF 13 Letos jsem se na to nějak vykašlal už

Reagovat
smazaný uživatel

A 08/09 uz si nevzpomenu, tipnul bych si Aarona.

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Já jsem nevyhrál, hraju taky od sezony 09/10, akorát jsem byl asi třikrát v první pětce nebo šestce, jednou druhý, jednou třetí tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz by som dal Adeho, horsi ako Soldado by nebol, keby sa mu chcelo

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz si nekopne. Kane na plac

Reagovat
Bayern +

Vám by bol už aj súčasný Nwankwo Kanu užitočnejší asi.

Reagovat
Fenri

Hehe, "keby sa mu chcelo"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ospalá, nedynamická hra, přitom by to tak vůbec nemuselo být. To není fotbal, který by yida mohl bavit, právě naopak...na WHL ticho jako v knihovně. Vypusťte Kanea na hřiště.

Reagovat
Bayern +

Dresy Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pane boze

Reagovat
Maresma

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
justcall

Since the start of last season, French players have scored more goals for Newcastle United (31) than they have for PSG (26).

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasové fotbalové branky na fotbal mají rozměry 7,32m x 2,44m........

Reagovat
smazaný uživatel

KRUL

Reagovat
Swarley

čaroděj

Reagovat
fantomas

WTFFFF, KRUUUUUUUUUUL

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Tomekcz

Spurs co nedaj

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

woooooooooooooooooooooooow

Reagovat
smazaný uživatel

to uz fakt neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čožééééé

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
kiwwi

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

takto dobre sme snad este nehrali. a kkt z toho

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mbiwov zákrok bude jeden z najlepších v sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

toulouská škola, no.

Reagovat
smazaný uživatel

to malo byť na Palicu, ale to je jedno vlastne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak im asi zacnem fanit, milujem takych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja, presne tieto typy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je skvely fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nadarmo se tvrdilo před pár lety, že Toulouse má nejlepší zálohu v Evropě.

Reagovat
Kenneth

Kdo to tvrdil?

Reagovat
smazaný uživatel

daj prec uz toho Soldada to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

chce to Adeho hmhmhmhm

Reagovat
vodka

kdo je ten týpek na lavičce NU s tím čírem? Sammy?

Reagovat
vodka

Wes Brown v základu SAFC

Reagovat
kiwwi

sak ked sa im vykartovali dvaja defenzivni hraci...

Reagovat
vodka

to vim, ale stopeři ne, snad to zvládne, po tolika zraněních mu ale už moc nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

wooooow, snad to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

a co by to nezvladol, je to mufan kurva, namaze si ich na chlebik

Reagovat
Kenneth

Ma nekdo Krula ve fante?

Reagovat
smazaný uživatel

MY CHCEME HARRYHO KANEA !!!

Reagovat
mr.Silver

Kdo to hlavickoval

Reagovat
vodka

sold

Reagovat
mr.Silver

Neskutecny traged

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

ten soldado je taky pěkně líné prase... byt spoluhráčama, tak ho seřvu...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksenove rohy sú v Ajaxe legendou, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se na rohy zjevně sere.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

ty vole co tam Soldado dneska nacvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial nie iba dneska... on je tak neskutocne slaby ze mi je do placu

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas ako kópia stredajšieho Borussia - Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo vcerajsieho Kosice - Senica..

Reagovat
Mindas

CITY XI: Pantilimon, Richards, Demichelis, Lescott, Kolarov, Milner, Toure (C), Garcia, Nasri, Aguero, Negredo

Člověk se na to podívá, raduje se, že tam nikde nevisí Clichy, Navas, aby se na to důkladně zadíval a uviděl Garcíu. No neva Pelle, snad příště už to bude bez námitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze sme tak pasivni, protoze Spurs jsou v rozehravce uplne marni.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Valencia asi naklonovala Chamakha, hodila ho do vápna, kúpila mu tupé a poslala ho 30 melónov do Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt tak hrozný ?

Reagovat
smazaný uživatel

má dobré záblesky, ale inak je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakha? ten je docela silny vo vzduchu. Soldado nevyhral ani jednu hlavicku za cely ten cas co tu je a ked ma free header tak dava malu domov brankarovi

Reagovat
smazaný uživatel

chce to Obertana hm

Reagovat
smazaný uživatel

Cabayea a Sissoka by som mohol sledovať celý deň.

Reagovat
smazaný uživatel

no čo sliepky? sudí pomôže?

Reagovat
feministka

mohl by

Reagovat
smazaný uživatel

tie standardky

Reagovat
mr.Silver

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

To sem jeste nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

Krul se konecne vraci do formy

Reagovat
Sosi

Hm, Čelůstka v základu

Reagovat
tweek

krul dnes neuveritelne caruje. vytecne...

Reagovat
Maresma

Pantilimon, Richards, Demichelis, Lescott, Kolarov, Milner, Touré, Javi García, Nasri, Agüero, Negredo.

Zaba, Nasta a Fernandinho jsou všichni zranění?

Reagovat
Tomekcz

proc to vsechno strili do Krula to je jak RVP s Rooneym

Reagovat
kiwwi

and Krul is there again!

Reagovat
smazaný uživatel

Saves: 12 dnes nas najlepsi zapas v sezone. malo by byt tak 3-4:1 a my to prehrame.

good old tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

kokos Krul

Reagovat
mr.Silver

Ja bych jim dal takovou pokutu. To je neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na co tam davat Hatema, Gabby si je povodi.

Reagovat
kiwwi

and AGAIN!!!

Reagovat
kiwwi

alebo to bolo brvno?

Reagovat
Maresma

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan je inde, to je fantazia

Reagovat
smazaný uživatel

inde z MU?

Reagovat
celeb

ked to nejde, tak to nejde

Reagovat
10

Lamela nehraje proč? s devíti gólama v 11 zápasech se asi v případe Spurs nedá mluvit o nějaký super ofenzivě, proto nechápu, že hrajou furt stejný hráči

Reagovat
smazaný uživatel

lebo s ním by neboli ani 4 z 11 zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela predviedol prvy dobry zapas az teraz vo stvrtok. A aj to proti Sherifu Tiraspol. Dovtedy sa nevedel presadit ani v carling cupe ani v EL proti podstatne slabsim tymom ako su v PL.

Towsend je zatial inde. Preto nehra.

Ale ja mu verim, vo stvrtok ukazal ze ma velmi sikovne nohy. Musi si trochu zvyknut na vyssie tempo a silovu hru a bude dobry

Reagovat
10

ok, dík...já jsem ho viděl jen proti Cardiffu a tam udělal 3 body, proto se divím, že od tý doby pořádně nehrál

Reagovat
vodka

hrál naprosto tragicky, Chadli vypadal o dost líp než on..

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy je showman

Reagovat
smazaný uživatel

Až se naučíme zakončovat, tak možná budeme konkurenceschopný tým.

Reagovat
OVi.77

Není penalta, není gol Tottenhamu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Erdovec

HBA nehrál takže 85

Reagovat
vodka

ale obertan celkem slušně

Reagovat
vodka

*brání, to bych od něho nikdy nečekal.

Reagovat
Counter

Spurs ♥

Reagovat
smazaný uživatel

CHachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nase rozlosovani je az do Vanoc docela v pohode, sem zvedavej, kde vsude ztratime

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej lehkej zapas mame na Old Traffordu, jinak vsechno potencialni prohry

Reagovat
smazaný uživatel

A Krul defeat

Reagovat
smazaný uživatel

13 střel na bránu a hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

podme Sunderlaaaaand

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád samé technické m*dky, místo aby to tam narvali i s gólmanem.......

Reagovat
smazaný uživatel

No ale za seba poviem, ze ak budeme hrat tak ako dnes v druhom polcase a budeme prehravat tak ma to bude bavit viac ako ta odporna pomala penaltova holomajzna co predvadzame kazdy zapas. Good old spurs

Reagovat
smazaný uživatel

City Sunderland roztrhá, to ani nejdem pozerať. čo je pravdy na tom, že Robin je zranený?

Reagovat
mithro

asi tolko, ako ta chripka, kt skolila Mertesackera s Rosou.

Reagovat
Tomekcz

tohle kolo jsou zase vsechny vysledky presne pro Arsenal, takze jejich vyhra je uplne jasna to se ani nemusi hrat aby nemel Moyes ostudu

Reagovat
Counter

A Pardew se z kouče na odpis dostává znova do varu. Zbývá jen otázka, co na to kiwwi?

Reagovat
fantomas

Věděl bych o vhodnějšim adresátovi.

Reagovat
vodka

Zaschrona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Aha, nj, ten taky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Zapas, ani highlighty jsem zatim nevidel, nicmene na nejblizsi jeho vyjadreni se opravdu tesim. Je opet na case, aby svetu ukazal, jakej je sebestrednej a arogantni egoista. Ted to bude opet jeho velka jizda, ktera ho brzo zase stahne dolu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro ho už vyhadzoval...

Reagovat
smazaný uživatel

tak este strata City a vyhra MU a ta prehra potom nebude nejaka strasna

Reagovat
Counter

Jo a tak si říkám, jestli Santon není ideální prototyp obránce na bránění Townsenda

Reagovat
smazaný uživatel

Well that was a Krul game.

hehe heh he

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

linky na Sunderland -City ? vdaka

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

non-flash ?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 144378

Reagovat
Fabregas@ole

Time, děkujeme! Fanoušci Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Krul made 14 saves today in total, the most a premiership keeper has done this season! prostě krása

Reagovat
fantomas

Nejenom this season, eight seasons.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mel naposledy vic a kolik?

Reagovat
fantomas

Nikde nepíšou.

Reagovat
Swarley

zase takovej skluz, to jsou dobrý hovádka

Reagovat
Kenneth

Za tohle není rudá.. Zkurvenej Larrson.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce ani žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená

Reagovat
vladis271

No a Sunderland mal byť už v desiatich. Jasnejšia redka v sezóne ešte nebola a on nedá ani žltú.

Reagovat
kiwwi

jasnejsich ich bolo uz aspon tucet

Reagovat
smazaný uživatel

ANI KARTA?

Reagovat
smazaný uživatel

pfuu, to bola cervena jak oci

Reagovat
LAM

Jasná červená.Opravdu většina hráčů v Anglii jsou totální dementi.Nechápu rozhodčí že todle netrestaj.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi

Reagovat
LAM

A né snad?Vždyť tam tydle zákroky jsou pořád a vždycky ti hráči čuměj jak vymatlaný že to rozhodčí vůbec pískne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Kenneth

Dobře tak začínáme. Trhej Kune.

Reagovat
vladis271

a talianska cunami za...

Reagovat
I am Mancunian

goooooooooooooooooool

Reagovat
Pigeon

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

proč ne, zajímavé kolo

Reagovat
Kenneth

Už by vás jenom mohl jebnout po hlavě Arsenal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

to by právě nedávalo moc smysl

Reagovat
Bayern +

Micho, na toto nikdy nezabudneme...

Reagovat
smazaný uživatel

BARDSLEEEEEEEEEEEEEEEEEY....WES si to dava s prstom v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool odchovanec manchestru united

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland have won each of their last three Barclays Premier League home games against Manchester City by one goal to nil.

Reagovat
mithro

WES -> PHIL

Reagovat
kiwwi

mame rozhodene siete vsade

Reagovat
mithro

a potom pride Lolkac a povie ti, ze nasa akademia nikdy nic nevyprodukovala

Reagovat
smazaný uživatel

vyprodukovala, ale uz je to slabsie, ich je lepsia a ak aj ked prehraju proti nasej akademii, tak v mladeznickom futbale predsa nezalezi na vysledokoch a ich je lepsia i tak

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa nejak vzacne vzdy zhodneme Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

to je proste nepriestrelne

Reagovat
smazaný uživatel

ani by som nepovedal, že je to nepriestrelné Ale pobavilo, to jo.

Reagovat
kiwwi

Bardsley, once o red, always a red!!!

Reagovat
smazaný uživatel

asi som Sunderland podcenil.

Reagovat
vladis271

hlavne nepodcente MU. Viem, že sa to samo ponúka, ale treba byť ostražitý.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ako si si mohol mysliet ze ich City roznesie. vonku hraju tazku biedu od zaciatku sezony a dnes je ta ich zostava slabsia ako obvykle

Reagovat
Tolstobik

Sunderland dobrej zacatek, ale obavam se ze to nemuzou udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Wes to udrzi aj sam

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcherove kopačky s dresom Sunderlandu dokopy vyzerajú krásne.

Reagovat
smazaný uživatel

Karta jasná..ale Dean je komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zatiaľ samé prekvapenia. Už sa začínam báť, že ďalšie bude aj na Trafforde a nevyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak ja som doma, jaky problem, co vam treba, tu treba kluc...dopredu platim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Kdysi měli trollové styl, dneska jsou to samé trapné výkřiky do prázdna. Musíš se víc snažit

Reagovat
I am Mancunian

WES

Reagovat
fajdax

No, tak jestli teď puknou i City a potom United porazí Arsenal tak to zas až tak špatnej víkend nebude...

Reagovat
Miguel19

bude to furt stejně na hovno víkend..

Reagovat
Counter

O to víc by vás mělo mrzet, že tu ztrátu/náskok nedoženete/nenavýšíte vlastní neschopností

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

to by sa cely vikend pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

1300

Reagovat
smazaný uživatel

To je len otázka času, kedy City vyrovnajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Kune škoda

Reagovat
Erdovec

už jen Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

jé, chytá Vito? Tak to fandím Sunderlandu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to si ako predtym fandil City?

Reagovat
smazaný uživatel

predtým som to mal u riti a fandil som hlavne kanadským bodom Yayu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako možu ludia ako Garcia a Demichelis hrat profesionalne futbal...to mi hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vazne, Wes suverenny vykon

Reagovat
fantomas

První start od ledna 2012 a nikdo si proti němu neškrtne. Fenomenální Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

som rad, ze uz mame Sunderland za sebou

Reagovat
kiwwi

Joaquin Phoenix v brane celkom dobry vykon zatial

Reagovat
mithro

2,059 - Wes Brown has assisted a league goal for the first time since March 23rd 2008; 2,059 days ago (v Liverpool for Man Utd). Timely.

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Carra ma peknú kravatu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to hezky rozebrali na Sky, ten zmrd Larsson měl letět a dostat 10 zápasů stop a gól Sunlandu padl taky po faulu, fakt mě baví ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

to bol faul od Bardsleyho pri gole?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

no teraz som to videl a podla mna to spravne pustil

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

nič ine som ani nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

a kde tam bol faul?

Reagovat
smazaný uživatel

rukami ho v behu stiahol za rameno, a Milner stratil nasledne balans...klasicky utočny faul

Reagovat
kiwwi

preber sa, toto nie je Primera Division

Reagovat
smazaný uživatel

aka nahoda, zas dalsi mufan

Reagovat
Mindas

Jseš vemeno, pokud si myslíš, že tohle nebyl faul.

Reagovat
Tomekcz

tak kdyz dneska Arsenal vyhraje tak jim muzou rovnou predat titul, to uz nikdo nestahne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ber to pozitivně, Giggs aspoň bude moct bezproblémů hrát a udělá výrazný krok k té tisícovce

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze dnes si konecne pozitvne naladeny

Reagovat
Counter

Ty budeš první, koho si z ignore listu asi vrátím zpátky do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ta potesi aj zostava

Reagovat
Tomekcz

jestli zas bude smalling na kraji tak nejni sance ani na bod, ale kdyby se Moyes odvazal a dal tam Naniho , Rafaela a Kagawu tak verim v 1:0 ale RVP to bude zase sabotovat ten neda ani do prazdny

Reagovat
mithro

Well done to Citys travelling fans for staying quiet for 45 minutes in honour of our fallen soldiers.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Citys travelling fans style

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Navas.

Reagovat
smazaný uživatel

furt lepšie ako Garcia

Reagovat
Tomekcz

tohle city otoci za par minut, beton v 11 hracich neumi prejit jenom nase zaloha a mozna tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

A jedem, teďka ruka. Na to se nedá dívat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Brown je skvely

Reagovat
Zaschrona

Uuuuuuu, to tam melo jit

Reagovat
A Seleção

Super-Rosa a Per dnes nehrajou...

Reagovat
Side

arseblog @arseblog 1m

Arsenal team news delayed as we look to traveling fans to fill the bench

Reagovat
Side

Arsenal bench: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Bendtner, Bould, Primorac, Akers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

+ Wenger, ne?

Reagovat
Swarley

co to je za lidi?

Reagovat
Side

To je vtip

Reagovat
Counter

Trenérský personál Je to vtip, kdyby někdo nepochopil

Reagovat
Swarley

tak já vždycky když se podívám na vaši střídačku, tak je tam někdo novej...

Reagovat
kiwwi

jn, ten Bould mi bol nejaky povedomy

Reagovat
Trand

Asistenti.

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska poprvé v životě budu přát výhru United, tak snad mě nezklamou.

Reagovat
Counter

... Tobě není pomoci

Reagovat
Ángel di María 22

Ten váš klub mě žene do čím dál tím víc absurdních pozic, ale to se nedá nic dělat

Reagovat
Counter

jestli tě uvidím v budoucím vzájemném zápase přát i Chelsea...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa odtiaľ dostal von?

Reagovat
vodka

spíš, proč se tam idiot vůbec sral... a to eště prej jedním podobným místem projel

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

richards

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

pelle

Reagovat
A Seleção

Arsenal XI: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Cazorla, Ozil, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

No taak, City, vyrovnejte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Chci, aby ztratili oba

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

Sunderland stratí ešte veľa krát..teraz musí City čo najviac

Reagovat
vodka

hlavní je, že City ztratí všechny body. SAFC může spadnout i se 3 bodama navíc...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Nasrimu písknul?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím kde na netu sledovat Man.Utd.vs Arsenal.????

Přdem dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně tlačíme ale ne a ne vystřelit

Reagovat
Robochelsea

1400. pre Didiera Drogbu

Reagovat
fantomas

Njn, to řikám, za Swansea může nastoupit kdejaká [Lama]...

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší...

Reagovat
tomasinho

Jonjo nehraje, tak se snad dostane ve fantě Ravel do sestavy

Reagovat
fantomas

Bude střídat beztak. Mně takle sere, že naskočil Zabaleta, kór pokud O'Shea udrží nulu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

ciboha ale ich melu...Wes to tam ale zatial cisti co mu sily stacia

Reagovat
vodka

Teď se dívat 45 minut na centry Navase a následuje 90 minut centrů LAV...

Reagovat
kiwwi

ale dava to tam nahodou dobre...toto mi na LAVovi zacalo chybat, ta jednoduchost a dobre centre

Reagovat
fantomas

Boha, takle dominantně pamatuju zahrát snad jen Jagielku..

Reagovat
vodka

WES

Reagovat
smazaný uživatel

WEEEEEEEEEEES, tak ten je dominantny

Reagovat
Manik...

City jedou

Já prostě nechápu jak může pořád hrát Garíca

Reagovat
mithro

Wes Brown for Manchester United Player of the Month.

Reagovat
I am Mancunian

WES MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

city

Reagovat
vodka

Brown předvedl TOP výkon, všechna čest, snad mu to vydrží, moc mu to přeju

Reagovat
vodka

a hrál poprvé od začátku po 22 měsících

Reagovat
tomasinho

Pamatuju na 1. kolo 2011, kdy jsme hráli doma se Sunderlandem a zahrál nějak podobně, taky takhle dominantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl ve své top formě lepší jak Rio s Vidičem dohromady

Reagovat
Zaschrona

Pekne Sunderland, moc pekne. Gratulace Poyetovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky Dneska nám ty výsledky úplně hrajou do karet. Škoda že si Chelsea včera vyskákala bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland hrál výborně skoro k ničemu nás nepustil, škoda, že pan rozhodčí nedal podle pravidel tu červenou kartu..to by bylo o ničem jiném. Každopádně jsme si to prohráli sami.

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
smazaný uživatel

krásný výsledky zatím.. teď ideálně plichta mezi MU - AFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo vlastne, po prohre Citizens jsou Saints bliz LM, takze pekne Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt myslíš, že by se to mohlo stát jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim tomu ani trochu, ale kdyz vidim, jak vsichni favoriti kolem ztraci a v jake pohode Saints hraji...

Reagovat
cristiano.K.

to je obrana Sotonu tak dobrá?

Reagovat
smazaný uživatel

vymenime Ria za Browna

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

vymenime Moyesa za AVB

Reagovat
smazaný uživatel

poyet

Reagovat
mithro

Wes Brown has been excellent today. Worth remembering that Di Canio offered to terminate his contract in the summer

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mindas

García s Navasem jsou opravdu parodie na fotbalisty. Navasova statistika bude cca tři "vybojované" rohy a kopa ztrát. Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

+ Demichelis

Reagovat
Mindas

Demichelis nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim tento zapas, celkovo na mna posobi ako neohrabany pomaly hrač, ktory ma velke problemy sa zorientovat kde ma vlastne stát ... proste Boyata a Rekik by na tom neboli horšie...plus by mohli časom napredovat a postupne sa zapracovat do tímu....

Reagovat
Mindas

Tak to vůbec. Sice jeho fanouškem nejsem, ale rozhodně nepůsobí neohrabaně. Naopak. Na něj se dívá celkem dobře. Je technicky vybavený, je to vůdčí typ a dokáže výborně vyvážet balóny. Jenže to způsobuje někdy to, že za sebou nechává dost mezeru. Rychlostně stíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa asi jednoducho nezhodneme.... techniku a rychlost uz vobec, som u neho nezbadal

Reagovat
Bayern +

Techniku má výbornú, však je to prerobené DM. Technika, rozohrávka, vyvezenie lopty, hlavičky, rýchlosť, toto on má. Horšie je to pozične a celkom často podkĺzava lopty a vyvádza "Luizoviny".

Reagovat
Tomekcz

doufam ze aspon Wazza bude zase hrat osobku na Artetu naposled ho vymazal

Reagovat
REPLIKATOR

Čelůstka

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo, že hraje Kagawa základ v tak důležitém zápase?

Reagovat
norton

kde pozerate ?

Reagovat
teenz

Reagovat
m.sali

wtf? jde vám bloodzeed??? po 3 minutách mi to vypadlo a ne a ne se načíst...

Reagovat
Side

jede, ale pořád buffering. Mě z toho fakt mrdne, na posranej Sunderland to jelo v pohodě a teď se to musí srat

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed nejde dobre uz dobré 2 roky.... pozeram nejaky Delvey kanal cez torrenst stream a fiči

Reagovat
A Seleção

Na Delvey jsem to sledoval pres sopcast a ted mi to vypadlo a channel offline

Reagovat
smazaný uživatel

Apparently, James McClean was sent home by Wigan for refusing to wear a poppy in their game against Yeovil today.

Reagovat
Zaschrona

to uz myslim udelal i vloni

Reagovat
REPLIKATOR

Rooney

Reagovat
Thoomas

Wenger zas nemuze zapnout bundu

Reagovat
Tomekcz

RVP uz by se mohl prestat schovavat a zacit neco delat, zlatej hrach

Reagovat
vodka

Stoka

Reagovat
Ángel di María 22

Krysaaaa, joooooo

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Reagovat
Tomekcz

RVP

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DieFohlenBMG

rosicky je zraněn?

Reagovat
smazaný uživatel

Robineeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

super. len im daj Robin

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

OT: ACESTREAM

Lidi prosím Vás, nevíte proč mi zmizela, taková ta horní lišta, kde je křížek, minimalizace atd.???

Máte někdo stejný problém? Vůbec nevím jestli jsem to nějak nevypnul, ale v programu jsem tu volbu nenašel . Poraďte prosím

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey

Reagovat
REPLIKATOR

Čistý

Reagovat
smazaný uživatel

piskatelna... Arsenal mal stastie

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal marný

Reagovat
Ángel di María 22

Kromě gólu je to hrozná nuda. Samá nepřesnost. Seru na druhej poločas, snad to nějak dotáhnou.

Reagovat
teenz

Hrozný s tebou, komu tady fandíš.

Reagovat
REPLIKATOR

Au

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poločasový soutěže na Slovak Sportu je taková prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

*jsou

Reagovat
Maresma

Mě to spíš pekně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

preco MU prestal hrat? Arsenal je dnes uplne marny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy pustil jsem si záver první půle a teď druhou půli tohoto šlágru, ale tolik odevzdaných míčů pouhou nepřesností jako udělal Arsenal, jsem na takové úrovni snad ještě neviděl.

Reagovat
Mervin

vy kreténi, šlapal jsem kvůli vám deset kiláků po dvanáctihodinové šichtě v čase, kterým bych posral i Tonyho Martina, tak se kurva snažte a otočte to!!!!!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mervin

Rosický je zraněný???

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
Robochelsea

1500. pre Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Super, další kolo je zase luxusní los. Tottenham s City, Merseyside derby, a Arsenal hraje se Saints. Ideálně všichni remizujte.

Reagovat
vladis271

ejha. Budúce kolo ak sa Saints posnažia môžme ísť do čela.

Reagovat
mithro

PHIL JONES.

viac netreba ani pisat

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhej polocas byla uz trochu bida. Skoda toho zraneni Vidice, snad to nebude nic vazneho. To hodne ovlivnilo nasi hru, protoze Cleverley nema zrovna nejlepsi formu a Arsenal nas po jeho prichodu zacal docela prehravat. ale zlaty 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie shoř v pekle ty šmejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele