Premier League - souhrn 34. kola

20.04.2013, 18:02, aktualizováno 22.04.2013, 22:53
Komentáře a souhrny
Manchester United neměl problémy s Aston Villou a získal svůj další titul. Tottenham zabral v pravý okamžik. Během sedmi minut třemi góly obrátil souboj s ManCity a tlačí tak na Chelsea s Arsenalem. Ten sám vyhrál na půdě Fulhamu, naopak Blues v Liverpoolu ztratili brankou z 96. minuty. QPR a Readingu se dál tenčí naděje na záchranu. Prohrál i Wigan...

Manchester United - Aston Villa 3:0

22.04.2013 21:00

Góly: 2. Robin van Persie, 13. Robin van Persie, 33. Robin van Persie

Hráč číslo 20 rozhodl o titulu s pořadovým číslem 20. Jak symbolické. Robin Van Persie byl ještě nedávno kritizován za značně omezenou dodávku gólů, teď to ale všem fanouškům vrchovatě vynahradil. Hattrickem pro ManUtd sám zařídil předčasné mistrovské oslavy.

Nutno říci, že Van Persie si šel pro titul od samého začátku. Nejprve si u levé tyčky počíhal na Ferdinandovo horizontální sklepnutí; hned záhy využil špatného úsudku Vlaara k tomu, aby z voleje divže netrefil prostor akorát pod víkem; a nakonec předvedl svůj trademark - volej z totálně nepřirozené pozice, když k němu balon (v této chvíli Rooneyho) přilétá zpoza zad.

Co bylo pro Fergusona jistě pozitivním zjištěním, bylo, že nizozemského snajpra veskrze následovali také ostatní; chtěli rozhodnout co nejdříve. Rafael takto ještě před druhým Persieho úderem střílel do tyčky, Giggs předvedl pár pěkných výpadů po levé straně a zapojoval se i Valencia.

Směřování United za jubilejním 20. titulem tedy mělo jen pár háčků; menších i větších. Tím marginálním se nakonec ukázala být šance Bentekeho, jenž neuspokojivě zakončil jinak dobře vyvedený protiútok s Weimannem. Tím háčkem, který mohl, ale nakonecnebude mrzet více, bylo zdravotní tápání Jonnyho Evanse i Michaela Carricka. Oba muži nakonec své neduhy rozchodli a zápas dohráli.

Jinak ale vše klouzalo doopravdy hladce, jako po másle. V 33. minutě si Van Persie připsal na konto svůj pátý hattrick v Premier League, když s ledovým klidem dovršil Giggsem taženou akci po levé straně.

Do druhého poločasu Paul Lambert místo N'Zogbii vyslal defenzivněji laděného El Ahmadiho, což mělo za cíl jediné - zkrotit jubilanta Rooneyho (hrajícího 400. zápas za United), dosud mizerně bráněného, respektive dostávaného pod tlak. A to se povedlo - vždyť právě El Ahmadiho dravý presink "Wazzy" v 53. minutě nachystal menší příležitost Bentekemu.

Konkurenceschopná byla rázem také Villa jako celek, k významnější možnosti se totiž ManUtd dostalo až s 63. minutou. Rooney byl však tehdy neúspěšný hned dvakrát po sobě. Ve zbytku duelu ještě El Ahmadi pokoušel štěstí z uctivé vzdálenosti, zatímco Kagawa ani netrefil branku z dokonale vyložené pozice. To ale domácí příliš rozčilovat nemuselo - v cestě za titulem už jim nic nestálo, poklidná závěrečná čtvrthodinka rozhodně ne.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 2:2

21.04.2013 17:00

Góly: 52. Daniel Sturridge, 90+6. Luis Suárez - 26. Oscar, 57. Eden Hazard (pen.)

Strhující závěr už tak atraktivního utkání nabídla konfrontace Liverpoolu a Chelsea. Blues měli tři důležité body pevně v rukou až do sedmé minuty (z původně šesti nastavených) přes rámec základní hrací doby, kdy jí vítězství sebral Luis Suárez. Teď se tak jejich šance na boj o Ligu mistrů o chlup snížila - stále však má při utkání k dobru bodově nejlepší výchozí pozici z tria londýnských celků.

Velkou křivdu budou po dnešku cítit na Stamford Bridge. Obzvláště po první půli, kterou na poměry duelů s Liverpoolem zvládli svěřenci Rafaela Beníteze bravurně. Přestože se nedá říci, že by soupeře přehrávali, drželi otěže utkání pevně v rukou, hráli rychleji, důrazněji a všude byli o krok dříve. Naopak Reds onen jeden krok chyběl většinou i při ofenzivních kombinacích - počet nepřesností v rozehrávce byl enormní.

Než Chelsea zaslouženě otevřela skóre, dočkali se fanoušci několika zajímavých situací. Sám před Čechem nezvládl situaci Johnson, po fantastické akci Hazarda střílel do Reiny Oscar, stejně si vedl po asistenci stejného hráče Ramires. Síť se vlnila po rohovém kopu, kdy Matův nadýchaný balonek dolétl na hlavu Oscara, jenž i přes svoji (ne)výšku v souboji hbitostí překonal Carraghera a překonal Reinu - 0:1.

Španělský brankář neoplýval jistotou ani nadále, Luizovu ránu si málem srazil do brány, nakonec však nadvakrát neposednou mičudu lapil. Liverpoolu se nedařilo překonat konsolidovanou defenzivu Chelsea, které ze stoperu vládl jistý Ivanović. Až v závěru prvního dějství dvakrát zahrozil Luis Suárez, Čech ke štěstí Blues vždy dobře zasáhl.

Do druhé půle poslal Brendan Rodgers Daniela Sturridge a na hře Reds se to podepsalo, z kabin s podporou někdejšího hráče Chelsea přišel úplně jiný tým. Už minutu po přestávce se sám Sturridge postaral o velký vzruch, když jeho střela těsně minula cíl. O pět minut později však zamířil přesně a srovnal stav: Downing sklepl Suárezovi, Uruguayec pohádkovým obloučkem našel volného Sturridge, jenž do prázdné branky míč bez potíží uklidil - 1:1.

Jenže ani tato naděje Reds na bodový zisk neměla dlouhého trvání a velkou troškou do mlýna k tomu přispěl opět Luis Suárez. Matův roh zasáhl rukou a sudí Kevin Friend musel ukázat na putník. Míče se chopil Eden Hazard, poslal Reinu na druhou stranu a střelou po zemi k tyči vrátil Chelsea zasloužené vedení - 1:2.

Liverpool tato branka v žádném případě nepoložila, naopak. Domácí měli více ze hry a mírně přehrávali Chelsea po celý zbytek zápasu. Defenziva evropských šampionů však držela pevně a až na výjimky, kdy ji z míry vyvedly střely Shelveyho, Suáreze, či kousnutí posledně jmenovaného do paže Ivanoviće, toho Reds příliš nepředvedli.

Ještě pět minut před koncem měl vyrovnání na kopačce střídající Shelvey, ale ve stoprocentní šanci podivuhodně selhal. Až v samotném závěru Luis Suárez společně se sudím Friendem zlomili příznivcům Chelsea srdce. Na konci sedmé z původně šesti nastavených minut odcentroval Sturridge na hlavu svého kolegy a ten z bezprostřední blízkosti překonal Čecha - 2:2.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 3:1

21.04.2013 14:30

Góly: 75. Clint Dempsey, 79. Jermain Defoe, 82. Gareth Bale - 5. Samir Nasri

Gareth Bale je zpět a s ním přišel zákon! Zákon, který neomylně káže, že jakmile má tenhle velšský drak svůj den - tak zkrátka Tottenham nezaváhá. Fungovalo to i po zranění, a dokonce i proti dlouho vedoucímu obhájci titulu. Manchester City se začal hubený náskok sypat se 75. minutou, a to rovnou po vzoru domečku z karet.

Spurs registrovali jedinou výhru za posledních sedm utkání ve všech soutěžích, a to se zřejmě promítlo na jejich rozpačitém vstupu do dnešního šlágru. Carlos Tévez už ve čtvrté minutě nejenže udržel míč proti mírné přesile, on dokonce od rohového praporku perfektně přechytračil kohoutí defenzívu a nechal Milnera odcentrovat na dokonale pohotového Nasri - 0:1.

Tottenham potom v duchu minulých výkonů reagoval pozvolně. Zjevně se čekalo, až ve 22. minutě vykouzlí Dempsey krásnou přihrávku za obranu pro lehce váhajícího Walkera. Ten potom už akorát nastřelil Harta, jenž mezitím umně seřízl střelecký úhel. V tu chvíli šlo o první nebezpečnou akci Kohoutů, ta sama ale žádný bůhvíjaký příslib do budoucna nepřinesla.

Místo vyrovnání spíš mohlo být Kohoutům ještě hůře, kdyby si Nasri také napodruhé rozpomněl na to, jak rád obyčejně proti bývalému severolondýnskému rivalovi hrává. Tentokrát tomu ve 28. minutě po parádním přiklepnutí od Téveze chyběla preciznější koncovka, na níž už Nasrimu úplně nevybyly síly ani prostor.

Zrovna taková přímočarost, ačkoliv třeba nedotažená, kterou neustále Citizens poskytovali Tévez, Nasri i Milner, přitom zoufale scházela na druhé straně. Spurs pravidelně naráželi na dobře rozestavěný blok obhájce titulu a pak si jen podávali míč podél něho, bez většího zájmu o penetraci. Tomu nenapomáhal ani uzdravený Bale, který se zatím po zranění jaksi hledal.

Na opačném konci hřiště byla permanentně přítomna odlišná lehkost. Lloris se proto v závěrečné pětiminutovce musel vytasit s bystrým zákrokem proti Džekovi, kterého nenastartoval nikdo jiný než Tévez, a sám argentinský šikula ještě do přestávky francouzského golmana prověřil na vlastní pěst. To Kohouti se pořádně osmělili až v úplném závěru úvodní části, když zejména Dempsey měl svou hlavičku nasměrovat přinejmenším mezi tři tyče, ne-li rovnou do sítě.

Teprve tohle už šlo mít za příslib, ačkoliv poněkud zjemna aktivovaný. Do druhého dějství sice nastoupili beze sporu sebevědomější domácí, dlouho však tahle proměna nevedla k ničemu jinému než k úporné bitvě o "středozem" a naprostému minimu šancí. Zlom nadešel až se 75. minutou; a jaký!

Takřka veškerou práci na gólové akci zase jednou odvedl Gareth Bale. Jeho nekonvenční přihrávka vnějším nártem levačky odputovala z pravé strany akorát včas na zadní tyč, kde skluzoval pohotový Dempsey. Inu, dlouho se k tomu schylovalo - 1:1. A nemělo to být všechno.

Hned záhy přišla famózní branka Jermaina Defoea a White Hart Lane už propuklo v nespoutaný jásot. Kompany jenom tak naivně stepoval podél střelce Tottenhamu, a ten se tedy příliš nerozpakoval, na rohu vápna si posunul míč doprostřed, na svou silnější pravačku, a trefil se ideálně ke vzdálenější tyči.

Jestli už v tu chvíli nebylo hotovo, Gareth Bale byl připraven kolaps Citizens dokonat. Zaběhl si za Clichyho pro výbornou kolmici Huddlestonea a potom to už byla čirá radost - jemné píchnutí balonu přes Harta a jít slavit už svou 18. trefu v této sezoně.

Více informací k zápasu

Swansea City - Southampton FC 0:0

20.04.2013 16:00

Góly: -

Waleský tým nedokázal před vlastními fanoušky porazit Southampton a po remíze znovu natáhl svoje čekání na vítězství, ovšem ani to nic nezmění na tom, že obě strany jsou před finišem prakticky mimo ohrožení.

Michael Laudrud, ve své snaze dokončit sezónu mezi první desítkou, naplánoval pro tento zápas konečné prolomení neúspěšných výsledků (Labutě už čtyřikrát za sebou nebrali tři body) a první minuty tomu i nasvědčovaly. Rangel ovšem úspěch neslavil a střelu de Guzmána pro změnu zastavil Hooiveld. Postupem času se přece jen hosté z jihu Anglie začali dostávat do hry...

...Vormovu pozornost prověřil Cork, jeho dalekonosný pokus ale větším nebezpečím neskončil. Hned dvakrát se do střelecké pozice natlačil Rodriguez, který nahradil Ramízere, ovšem nejdříve pálil vysoko nad branku a poté na domácího strážce svatyně nevyzrál. Největší možnost prvního dějství měl těsně před odchodem do kabin ze standardky Lambert, jeho snahu ale skvělý Vorm za svá záda nepustil!

Luke Moore uvolnil o pauze místo Wayne Routledgovi a právě čerstvě příchozí křídelník zakrátko našel v ideální střelecké pozici Michua, ten však tentokráte neprokázal svoji připravenost a střelu mezi tři tyče nevměstnal! Další možnost měl španělský ofenzivní tahoun Swansea pro změnu hlavou, ani tohle zakončení mu ale nesedlo a ránu Dyera na brankové čáře zastavil, za minutu dvanáct, Yoshida! Domácí snaha neustávala, ovšem de Guzmán a Dyer na Boruce opakovaně recept nenacházeli. Rozhodnout tak mohl na opačné straně střídající Mayuka, Vorm ale svoji ekipu podržel!

Více informací k zápasu

West Ham United - Wigan Athletic 2:0

20.04.2013 16:00

Góly: 21. Matthew Jarvis, 80. Kevin Nolan

Záchranářské boje vrcholí a Wigan Athletic v jejich rámci překvapivě nehraje úlohu kladného hrdiny. Spíš naopak - působí jako by se dokonale vyčerpal báječnou jízdou do finále FA Cupu. Nyní už potřetí v řadě nedokázal zvítězit, ačkoliv si na Upton Parku užíval solidní převahy. West Ham naopak dosáhl magické hranice 40 bodů.

Na Boleyn Ground se dnes potkaly dvě docela odlišné herní filozofie, o čemž jsme se mohli přesvědčit hned v úvodních minutách. Latics brzy stvořili dvě zajímavé kombinační akce, v ani jednom případě ale Figueroa, respektive Maloney nevystřelili - třebaže se s míčem nacházeli uvnitř pokutového území soupeře. Naproti tomu WHU chtělo sázet na brejky a standardky, což hnedka mohlo nést ovoce spíš než protivníkova taktika: Collins osamocen hlavičkoval mimo a Nolan si alespoň z přímého kopu vynutil na Roblesovi dobrý zákrok.

Patrně nejblíže výplaty bylo wiganské snažení ve chvíli, kdy McCarthy postrčil míč do vápna pro Maloneyho a ten neskóroval jen díky pohotovému vystartování Jaaskelainena. Jinak opravdu úřadovali hlavně Hammers. Nejprve šťastně - když Diamé s Nolanem minuli Jarvisův dovnitř kroucený centr z levé strany a nechali jej proskákat až do sítě - a později deset minut před koncem i z pěkně vypracované šance. Nolan se prosadil z otočky a bez přípravy po Carrollově výzvě.

Jestli se ptáte, co se dělo mezi oběma těmito zásahy, které dělila necelá hodina, příliš toho nebylo. Oba celky mohly při troše štěstí kopat penalty, jinak se na place odvíjely spíše poloviční šance. Taková definice sedí na ty z dílny Vaz Tého, Collinse, Diamého i Beausejoura na druhé straně. McArthur už vypadal lépe - jednou pálil přímo do Jaaskelainena, podruhé ho už významně protáhl. Právě v tu chvíli byli Latics s přehledem nejblíže skórování.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Newcastle United 1:1

20.04.2013 16:00

Góly: 64. Billy Jones - 8. Yoan Gouffran

Slibný začátek dal Newcastlu naději na vymanění se z prekérní situace, která zavání sestupem, přesto však získali Magpies jen bod a rozhodně nemohou být klidní. Po remíze 1:1, o kterou se brankami zapříčinili Gouffran a Jones, jsou sice nad Wiganem o šest bodů, Latics však mají utkání k dobru.

Rozhodně se však nedá říci, že by to se svěřenci Alana Pardewa vypadalo nějak extra zle, jelikož k favoritům na sešup o soutěž níže při pohledu na tabulku nepatří. Na severu Anglie však mohlo být o poznání veseleji, už po osmi minutách převzal Cissé nahrávku do vápna od Cabayeho, centrel našel hlavu Yoana Gouffrana, jenž nachytal Fostera v nedbalkách a prakticky do prázdné brány otevřel skóre - 0:1.

Mozek týmu Yohan Cabaye byl pro Straky klíčovou postavou, i další dvě akce šly přes jeho kopačku. Jednou jeho rána z dálky zamířila těsně nad, poté ji dokázal Foster lapit. Anglický brankář se vyznamenal i při šanci po ose Gouffran - Steven Taylor, když včasným výběhem nedovolil stoperovi Newcastlu kvalitně zakončit.

Po změně stran se nicméně obraz hry změnil a WBA mohli dát utkání nový rozměr - Romelu Lukaku však po Bruntově centru hlavičkoval jen do břevna. Zhruba po hodině hry už to ale Baggies gólově vyšlo. Fortune potáhl míč k vápnu k Morrisonovi, jenž jej posunul do ohně na Lukakua. Robustní forvard odclonil Taylora, přihrál do gólovky Billymu Jonesovi a anglický obránce levou nohou do protipohybu Ellita vyrovnal na konečných 1:1.

Zbytek zápasu již moc vzruchu nenabídl, ani jedna strana se nedostávala do příležitostí, a tak skončilo klání zřejmě zaslouženou remízou. Jedinou vlaštovkou byla hlavička Morrisona, kterou Eliott vyrazil nad.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Everton FC 1:0

20.04.2013 16:00

Góly: 45. Stéphane Sessegnon

Di Caniova škola dělání zázraků pokračuje ve vyučování. Po památné výhře v Tyne-Wear Derby přichází další mimořádně cenný skalp, a opět s čistým kontem jako bonusem, tentokrát to odnáší Everton. Překvapivě marný Everton, chtělo by se jedním dechem dodat.

Když Paolo Di Canio zavítal na Stadium of Light, odmítl titul "manažera" ve prospěch role "hlavního kouče", jakou známe například z hokeje. A nešlo o nějaký symbolický tah - jeho vliv na herní projev mužstva je totiž okamžitě znát, což nemůže být ničím jiným než výsledkem důsledné Italovy práce na tréninkových hřištích. Black Cats pod Di Caniem rázem presují výše, lépe se pohybují, dávají balon rychleji od nohy. A jakmile něco neudělají správně - jako když ve 32. minutě ojediněle nechali proběhnout a vystřelit Mirallase -, v cukuletu jim je energicky vysvětleno, že takhle tedy ne.

Pod Di Caniem zároveň oživl takový Sebastian Larsson, kdysi obávaný exekutor standardních situací, kterého bystrý fanoušek na podzim nepoznával. Dnes jenom během úvodní části švédský záložník jednou svým projektil lízal brankovou konstrukci, podruhé těsně minul a napotřetí i donutil Howarda k poměrně složitému zákroku.

Tyhle situace - spolu se solidní příležitostí Grahama - se posléze staly dobrým základem pro otevření skóre. O to se postaral Stephane Sessegnon v podobném stylu, jako když skóroval v derby s Newcastlem; dostal mraky volného prostoru, a tak nakopl motorku, aby ještě z nějakých 25 metrů překonal Howarda.

David Moyes o přestávce, která přišla hned záhy, zareagoval stažením středopolaře Gibsona na úkor hroťáka Jelaviće; přesto to byl nadále Sunderland, kdo byl spíše hoden obdivu publika. Roseova rána si zaflirtovala s levou tyčkou Howardovy klece a trojlístek McClean-Larsson-N’Diaye pro změnu zaujal pohlednou spoluprací. Everton byl nejblíže korekci skóre, jakmile se Rose ve vlastní šestnáctce střetl s Jelavićem a málem přinutil Dowda k odpískání pozdní penalty.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Stoke City 0:2

20.04.2013 16:00

Góly: 42. Peter Crouch, 77. Jonathan Walters (pen.)

Do včerejška platilo: Rok 2013 - 5 bodů. Bilance Stoke City skutečně "brala dech". Jenže dnešek ukázal, že největším zoufalcem Premier League je přeci jen o nějakou tu metrážní jednotku londýnský Queen’s Park Rangers. Mise Harryho Redknappa se tak dá po domácí prohře 0:2 na 99 procent považovat za neúspěšnou.

Už v pondělí můžou QPR i Reading s definitivou zaměřit svoje cíle na příští sezonu v Championship. Podaří-li se Aston Ville zvítězit na Old Trafford, bude jejich osud zpečetěn. Jestli ne, budeme si zkrátka muset na stoprocentní konec počkat ještě týden. Stoke City naproti tomu o něco uvolnil velký tlak, který na Britannia Stadium panoval po bídné sérii tohoto roku.

Byl to přitom Queen’s Park, kdo hrozil jako první. Adel Taarabt dvakrát pálil vedle, přičemž jednou doslova zazdil dva lépe postavené hráče. Potters se v úvodu trápili, gól jim málem věnoval Green, jenž Waltersovu střelu podivně vyrazil k velké úlevě domácích mimo branku. Lépe už si počínal proti ráně Crouche, která mířila do šibenice.

Potters udeřili krátce před přestávkou, když po rychlém útoku obešel Jerome Sambu, našel ve vápně Petera Crouche, jenž neměl se zakončením do poloprázdné brány potíž - 0:1. Sám Samba nicméně mohl stav srovnat, jehož střela jen těsně minula Begovićovu svatyni.

Po změně stran byl blízko branky i nejpotentnější střelec Rangers posledních týdnů Loic Rémy, ale Begović si s jeho ránou poradil. Definitivní rozhodnutí utkání přinesla penaltová situace. Po Huthově hlavičce do tyče stáhl k zemi dobíhajícího Crouche Hill a Chris Foy ukázal na puntík. Z něj se nemýlil Jonathan Walters a uzavřel na konečných 0:2.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 0:1

20.04.2013 16:00

Góly: 43. Per Mertesacker

Takhle zoufale zužitkovanou přesilovku aby člověk pohledal. Arsenal hrál bezmála 80 minut proti oslabenému Fulhamu, přesto se od něj nechával valnou část utkání přehrávat, nakonec jej ani nepřestřílel a sám v úplném závěru přišel o svého jediného klasického hrotového útočníka. Jinými slovy Gunners na toto vítězství budou chtít spíš okamžitě zapomenout než cokoliv jiného.

Měl to být okamžik, který ze zápasu udělá jasnou záležitost. Po nějakých 12 minutách si další ošklivý zákrok neodpustil Steve Sidwell, inkasoval druhou červenou kartu v jednom měsíci (hned po návratu z trestu) a z pozice odchovance Arsenalu svému mateřskému týmu na papíře notně pomohl. Ovšem...pomohl?!

První tutovku měl přesto Fulham, když domácí v protiútoku hravě vyřešili situaci 2 na 2 a Berbatova musel vychytat až pozorný Szczesny. Arsenal měl naproti tomu pozoruhodně větší tlak, když ještě byli Cottagers kompletní, zejména v úvodní osmiminutovce. Pak se třásl spíše on než oslabený soupeř. Mohlo za to lajdácké vracení se za balon i moře "špeků", především z dílny nedobře vyspalého Cazorly.

Průlom mohl přijít alespoň s 35. minutou, kdy akci uspokojivě rozjel právě Cazorla a Giroud z nepříliš ideální pozice vytěžil takřka maximum - otřásl vzdálenější tyčí Schwarzerovy branky. K té bližší záhy na druhé straně mířil Richardson, to snad aby dal najevo, že se Gunners nikterak neprobouzejí.

A vskutku neprobouzeli. Mezi 35. a 40. minutou měli míč na kopačkách jen 33 % času. Nicméně jedna cesta ke spáse tu stejně byla - standardní situace. Při té ze 43. minutě zaspal u tyčky Ruiz, nechal se přeskočit Koscielnym a Mertesacker doklepával mičudu do sítě z nejvyloženější pozice pod sluncem.

Druhé dějství už bylo z pohledu hostí klidnější; z pohledu nezaujatého diváka ale o to nudnější. Gunners soupeři prakticky nepůjčili balon, pohybovali se kolem 80 procent ve statistice držení míče, do šancí se však dvakrát nehrnuli. Walcotta jednou zradila technika při přebírání balonu a Cazorla zase jindy odmítl střílet ze zajímavé pozice.

Místo vystavení stvrzenky se proto Arsenal docela typicky třásl. Richardsonův přímý kop dorážel do sítě Manolev, to však z odmávaného ofsajdu. A mizerné odpoledne pro Kanonýry "ideálně" dovršila hloupá červená karta pro Girouda z počátku nastavení.

Více informací k zápasu

Norwich City - Reading FC 2:1

20.04.2013 16:00

Góly: 50. Ryan Bennett, 51. Elliott Bennett - 72. Garath McCleary

V Norwichi zase mohou rozdávat úsměvy. Povinnost z největších, skalp Readingu, se nakonec opravdu povedlo naplnit a vzhledem k poměrně příznivým výsledkům kolem nyní Kanárci živí pohodlný sedmibodový náskok na sestupovou zónu (až na ESPN zkonstatovali, že tohle už bude k záchraně stačit). Naopak Royals mohou definitivně sestoupit již za týden.

Reading přitom na Carrow Road začal celkem dobře, blízko gólu se brzy ocitl McCleary a stejný hráč potom také centroval do Bassonga, aby dal vzniknout prekérnímu odrazu. Jenže tenhle nadšený duch hostům příliš dlouho nevydržel, neboť defenzivní tápání zkrátka Royals bude provázet celou nováčkovskou sezonou. A dnes se projevilo zvláště drtivě - daň si vybralo dvakrát během pouhých 90 vteřin a bylo hotovo.

Nejprve po 50 minutách vsítil svou premiérovou branku ve žlutozeleném trikotu stoper Ryan Bennett, jenž stál ve správný čas na správném místě, aby dorazil Holtův pokus. A vzápětí jeho jmenovec Elliott Bennett využil neúspěšného McCarthyho pokusu zachytit centrovaný balon. To byla vůbec ironická situace, jelikož právě sotva uzdravený brankář Readingu minule heroicky vychytal Liverpool - zatímco dnes se podepsal pod další porážku svého týmu, osmou z posledních devíti kol.

Ani Canaries každopádně poslední dobou nejsou žádnými svatoušky, což se dnes rovněž projevilo. Jakmile McCleary gólem završil své překrásné sólo, dal Kanárkům vzpomenout na týden starou nervózní koncovku s Arsenalem. Ta se ale tentokrát neopakovala; Reading si už žádnou tutovku nevypracoval.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United34273478:3584
2.Manchester City33208559:3068
3.Arsenal FC34189765:3563
4.Chelsea FC33188766:3562
5.Tottenham Hotspur33187858:4161
6.Everton FC341414651:3856
7.Liverpool FC341312961:4251
8.West Bromwich Albion331361443:4445
9.Swansea City3310121143:4242
10.West Ham United341191440:4742
11.Fulham FC3410101444:5240
12.Southampton FC349121347:5439
13.Norwich City348141233:5338
14.Sunderland AFC349101538:4537
15.Stoke City348131330:4137
16.Newcastle United341071743:6037
17.Aston Villa348101636:6334
18.Wigan Athletic33871837:6031
19.Queen's Park Rangers344121829:5624
20.Reading FC34592037:6524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1819)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro opětovný postup Boltonu do Premier League.

Reagovat
spider_8

Nvm no, kromě toho že jsme je vždycky v pohodě drtili mi vůbec nechybí.

Reagovat
sejber

Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff,Watford,Crystal Palace !

Reagovat
soukup

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol 'huge step' k Lige Majstrov. Ak sa nič zlé nestane, tak ju podľa mňa dáme, aj s keď prehráme s MU. Dnes MotM Per, bol skvelý. Tesne za ním Koscielny a Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

no, velká škoda, že jsme neporazili Everton, když už jsou stejně pryč ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

A ak by sme ešte skončili pred Chelsea, tak by to bolo euforické. Som zvedavý, či by sa tu krleš a Ferdom ukázali.

Reagovat
Counter

Ale to víš že jo, chvilku by drželi pusu a breptali něco o štěstí a pak během léta znova začnou opakovat svou mantru "v příští sezoně nedá Arsenal ani EL"... Každý rok to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

krleš by pusu nedržel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, jak chytře se tady projevuje, bych se nedivil, kdyby pusa nebyla jediná věc, kterou má problém udržet.

Reagovat
Usty

vždyť po dohrávkách můžete bejt klidně pátí o bod za CFC a Tottenhamem..

Reagovat
kvasha16

asi tka, ani jeden z tych 3 londynskych klubov nema nic iste

Reagovat
Counter

To se nutně nevylučuje. Arsenal to má i díky dnešku skvěle rozehrané, stačí teď ve zbytku sezony pokračovat v souvislém bodování a top4 mu neunikne.

Reagovat
ryzskej

214. Swansea do EL ○○○

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Merte MOTM. Výkon trapný ode všech, snad kromě stoperů a Artety. Snad příště bdue Poldi v základu, když se Giroud vykartoval.

Reagovat
Trand

Jinak MU chci porazit, je mi jedno jak, ale prostě chci, třeba jako v květnu 2011. Dlouhou dobu to byl pro mě největší zápas sezony, teď už je mám těsně pod Spurs, ale pořád je chci zničit.

Reagovat
smazaný uživatel

proti MU nám neverím, niečo ako keď hrá Slovensko s Českom. Ale tak, vieme, ako SVK - CZE naposledy dopadlo.

Reagovat
Trand

Aaron zase rozhodne, bude na chvíli hrdinou a já budu megahappy.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem hovoriť dopredu, ale to vykartovanie Girouda môže byť nakoniec pozitívom. Wenger by ho neposadil a ak si to sadne, tak ako si to sadlo na začiatku sezóny, s Gervinhom na hrote, tak by to mohlo byť lepšie než teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott na hrot..Ox na jeho místo a vyřešeno.

Reagovat
FCSL

Walcott na lavici. Na hrot Lukas, křídlo Ox. Možná z toho udělá Cazorla, Wilshere, Rosicky, ale to by musel bejt Walcott na hrotu, protože toho se sestavy nikdo nedostane.

Reagovat
Le Gunner

Poldi je na hrotu hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny byl stejne vyborny, jako Merte. Sranda, ze v podstate oba stoperi udelali zapas. Jeden prihraval, druhy dal gol + vzadu snad bez chybicky

Reagovat
Trand

Byl, ale u Larenta jsem na něco takového zvyklý z loňska, kdežto Per mě překvapuje poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

já Pera neměl rád, protože kvůli němu seděl Laurent, což je můj nejoblíbenější hráč Arsenalu. Když hrají spolu, tak mi to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu laxnost, bez zajmu zapas rozhodnout, bych je nakopal do prdele. A tolik nepresnosti, ve ktere se dneska vyzival hlavne Aaron, snad nebylo ani v Allianz... Jinak nechapu Girouda, proc tak do toho sel v takove situaci... Blizi se dulezity finish a on se tupe vykartuje na tri zapasy

Reagovat
Counter

První Counterovo sázkařské kolo - 1 na Norwich (1,77), 1 na Sunderland (3,5), 1X na Sunderland (1,75) a under 2,5 na QPR x Stoke (1,75).

Tak snad nebude platit, že první vyhrání z kapsy vyhání

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jenom teda ten Sunderland, kdyby prohrál, máš dvě prohraný, to je takový..

Reagovat
Counter

jj, tam jsem to trochu zpackal, ono totiž na betfairu jde vložit sázku s kurzem, jaký chceš, a počkat si, jestli to někdo dorovná. Já tam to 1X nechal a zapomněl, že už mám vsazeno na jedničku. Ale naštěsto to klaplo :-)

Reagovat
Chazy

Mně se zatím největší fail stal, když jsem vsadil čtyřcifernou částku místo trojciferný

Reagovat
Chazy

Ale dopadlo to jakžtakž dobře. Na konci čtvrtý směny jsem prohrával, na začátku pátý vyhrával a na konci pátý to byla "remíza", takže mi vrátili prachy.

Reagovat
Counter

tak ještěže to dobře dopadlo, tohle by bylo hodně nešťastné.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Proč WestHamský fans pískají na Berbatova ve Fifě když dostane míč?

Vůbec nechápu co má Berbatov společnýho s WHU

Reagovat
smazaný uživatel

možno sú braní ako rival Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

No že bysme se nějak zbožňovali...

Reagovat
afc

Najlepsia away obrana celej ligy opat nesklamala A zajtra Liverpool dufam,ze budu makat jak o zivot a cukotku doma tradicne vyprasia.

Reagovat
Manik...

Dnes nejlepší možné výsledky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Hughton

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Rarášek

Nechápu tu červenou pro Olieho, naprostej nesmysl.

Reagovat
fantomas

Z Giroudovy strany..

Reagovat
smazaný uživatel

ako vravím, chcel spraviť zidanovku, netrafil sa na loptu a bola z toho smrteľný zákrok. Môže si za to sám, ja by som mu redku nedal, ale rozhodca si ju obháji.

Reagovat
Rarášek

"smrtelný" Na červenou to rozhodně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

to malo byť v úvodzovkách, ale môže za to on a jeho ťarbavosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Po te Sidwellove cervene bylo jasne, ze za podobny zakrok by sel nekdo z AFC taky ven

Reagovat
smazaný uživatel

Na MU by som išiel s:

Szcz - Bac, Per, Kos, Gibbs - Arteta, Wilshere, Cazorla - Walcott, Gervinho, Podolski

Nebál by som sa takto ofenzívnej zostavy, ale je mi jasné, že Ramseyho asi Arséne neposadí. Tak hlavne, že bude hrať Gibbs.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych zkusil spíš Wojta - Bac, Per, Kosťa, Gibbs - Ox, Arteta, Jack, Cazorla - Theo, Podolski, je je jasné, že bude hrát Ramsey místo Oxe a Cazorla na levém křídle

Reagovat
madridcan

Ta obrana zo zaciatku vyzera akoby si rozdaval prikazi. Buchni, vyper, pokos!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs - Arteta, Ramsey - Ox, Rosicky, Cazorla - Podolski

Reagovat
Rarášek

Reagovat
FCSL

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete výprask tak či tak

Reagovat
tomasinho

POTTERS!

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, možná by mi chyběli

Reagovat
sejber

Reagovat
tomasinho

Sunderland se asi zachrání, potěšili výhrou nad EFC, takže pokud si mám vybírat z dvojice Wigan-Villa, tak ať jde dolů Villa.

Reagovat
kiwwi

hmm, to by som fakt nepovedal, ze niekto moze priat Wiganu na ukor Villy v boji o zachranu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

a aj ostatných 8 wiganerov.

Reagovat
smazaný uživatel

ich je až 8

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Mně by to jejich zachraňovaní chybělo, letos si mě získali více, hrajou atraktivně, mají dobré vedení. Kdežto Villa je pro mě letos absolutně nezajímavá, ničím by mi snad nechyběli, Bentekeho stejně někdo koupí a na dřeváky typu Bowery nebo Dawkins se v PL dívat nemusím.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ten arsenal se nakonec do ty LM kvalifikuje ale mam takovou obavu ze chelsea se umisti na 5 miste

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Má 2 zápasy k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

ale s Tottenhamem a Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

A? Chelsea má větší problémy s průměrnými týmy než s těmi lepšími.

Reagovat
Miguel19

Právě..

Reagovat
FCSL

Reagovat
Error

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

ale livec to umi na chelsea a myslim ze ji zejtra porazi

Reagovat
afc

Nakonec?To uz od vyhry na Swansea je proste dane.

Reagovat
smazaný uživatel

brzdi zasa, stačí typický zápas s MU, strata koncentrácie s Wiganom alebo Newcastleom, čo už sa nám párkrát stalo a môžme si ísť kopať niekam do Rumunska EL.

Reagovat
afc

Sunderland,Swansea,Wba,Norwich,Fulham vsetko vydrete vyhry.Fakt si myslis,ze to este mozme posrat?A MU,QPR,Wiganu a Newcastle uz nic o nepojde.

Reagovat
Erdovec

Wiganu jde teda o život ale...

Reagovat
afc

V predposlednom kole uz mozno bude jasno a ak nie,tak ich doma proste musime dat.

Reagovat
Erdovec

no, myslím, že jsi trošku moc optimista, zítra s MU to budete mít hoodně těžké, oni můžou hrát hovno a vesele vás porazit, a furt to ještě nemáte ve svých rukách tak bych trošku brzdil s tím, že je to jasné tím neříkám, že vám to nepřeju nebo, že se to nestane

Reagovat
afc

S MU hrame az o tyzen v nedelu.A posledne zapasy aj my hrame hovno a vyhravame,takze s MU to bude zaujimavy suboj.Mozno,ten,kto bude hrat vacsie,tak vyhra.A aspon remizu by sme s nimi mali dat.

Reagovat
Erdovec

přiští týden... no, ale oni jsou v tom trošku větší mistři, uvidíme na konci, zajíci se mají počítat až po honu

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, že môžme, stačí jeden posraný moment a je to v kýbli. A Wiganu, Newcastlu a koniec koncov, aj QPR ešte môže ísť o záchranu. A MU, okrem toho, že u nás môže vyhrať titul, musí byť namotivovaný už len z princípu.

Reagovat
afc

Ved raz este mozme stratit a staci 3krat vyhrat a vidis to moc pesministicky.QPR po dnesku padol,Newcastle hadam budu v poslednom kole uz zachraneny,jedine Wiganu mozno o nieco pojde a Feguson bude chciet z tade vykopnut Chelseu.Na ES pojdu ako na vylet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidím pesimisticky, ja si myslím, že to dáme, dokonca nás tipujem na tretí flek, ale brať to ako samozrejmosť, to je až príliš optimistické.

Reagovat
afc

Ok,v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Spuds prohrají a už s bude bojovat jen o konečné umístění mezi Gunners a Chelsea.

Reagovat
Erdovec

začal bych tím, že prohraje Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo upravoval v malování?

Reagovat
Miguel19

Těžký kalibr

Reagovat
smazaný uživatel

masterpiece, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne se asi zejtra na ten livec kouknu videt Carraghera naposled v kariere proti chelsea a Terrymu a nakonec mozny i Gerrarda s Lampardem to si nenecham asi ujit a Liverpool urcite bude nabuzenej ze everton dneska prohral kdyz vyhrajou bude to o tri body a s evertonem jeste hrajou doma takze muzou skoncit v tabulce jeste nad nima verim ve vyhru Liverpoolu 3:1 2xSuarez z penalty gerrard , v 90 minute snizi Torres a bude to

Reagovat
Wat

Supr, výborně Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea do LM letos nepostoupi takze uz vidim Murinha jak se tam pohrne

Reagovat
smazaný uživatel

ak Aston Villa porazí United (ktorému to už môže byť relatívne jedno keďže má docela luxusný náskok) tak je QPR definitívne dole

Reagovat
kiwwi

jj mame to fakt na salame...sak vyhrame v poslednom kole

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale toto už nepremrháte tak či tak (inak ja proti United nemám nič len chcem aby QPR vypadlo)

Reagovat
Manik...

Reagovat
Erdovec

a když všichni porazí MU, který už má luxusní náskok, tak už nebude mít luxusní náskok

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nestane

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak az teraz by zacala sranda, keby sme prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR

8:05 - laserem naváděné střely zničily základu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích

8:27 - AČR si všimla, že jsme pod útokem

8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159

8:50 - všechna naše letadla byla zničena americkými Raptory ještě za hranicí viditelnosti

9:00 - na Obraně si mnou ruce, neboť se konečně zbavili L-159

10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy - útok na Prahu přesto pokračuje

10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město

10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost

11:00 - testeři v BIS začínají obědvat

12:30 - všechny Pandury mimo, většinou z důvodu poruch nebo utopení v loužích

12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky

12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem

13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích

14:30 - první americké jednotky v Praze

15:40 - velitel 22nd MEU, poručík T. Taxis Taylor byl na Žižkově udeřen cepem

16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě

17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film, "Vlajky našich synů"

18:00 - oficiálně podepsáno příměří

23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl"

Reagovat
Trand

Reagovat
Erdovec

Armstrong nám dělá náčelníka štábu?

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Ligter

Námět na Modern Warfare IV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

see you later aligator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šance vyhrát ceny od oblíbeného klubu Gambrinus ligy http://extra.gambrinusliga.cz/user/login/recommend?by=Jxz6y5NBX6c%3D

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak Giroud bude zpátky až poslední kolo proti Newcastlu. To by byla nádhera, kdyby po neuspokojivých výsledcích týmu vystřílel Arsenalu vytouženou kvalifikaci do Ligy mistrů a zároveň poslal půlku svých kolegů z reprezentace do champu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale až moc velké sci-fi. Tedy ne, že by Arsenal do posledního kola bojoval o kvaldu do LM, ani že by Newcastle hrál o záchranu, ale že by nám Giroud ten zápas vystřílel

Reagovat
smazaný uživatel

Herbe?

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze ti latabari z Emirates nakoniec nepojdu do LM

C'mmon You Spurs and Chelsea

Reagovat
Counter

Proč jim to nepřeješ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nie su mi sympaticki a Wenger tiez.

Reagovat
Counter

Ok no, já jsem jako fanda AFC samozřejmě zaujatý, ale přát LM víc Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mi bol sympaticky pred 10 rokmi ked hral na Highbury. zapasy tam mali vzdy neopakovatelnu atmosferu a caro no a o kvalite timu sa nemusime ani bavit...

neviem preco ale odkedy su na Emirates pridu mi taki nestali, labilni, vytratila sa z toho timu akasi istota a garancia serioznosti vysledkov. jasne ze sa neda byt 20 rokov hore ale klubova politika poslednych rokov sa mi nepaci. mozno by sa zisiel konecne aj nejaky neuspech v podobe nepostupu do LM aby sa cosi pohlo dopredu.

Reagovat
Counter

Nj, oproti tehdejším úspěchům je to poslední roky slabota, o tom žádná. Tu labilitu přisuzuju aspoň zčásti dlouhé době bez trofeje, chybí tomu sebedůvěra. Ale pochybuju, že nepostup do LM by něco změnil, akorát by to byla další výmluva, proč neinvestovat do kádru.

Teď s novými smlouvami (dresy, sponzoři + TV práva) by měl Arsenal posílit natolik, že se zvedne i kvalita týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle Arsenal mi taky chybí..no asi chybí každýmu Goonerovi co tu dobu zažil, ale Arsenal herně bavil i Emirates..to jen tahle a minulá sezona už je fakt herně tragická...

Reagovat
afc

16krat v rade

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi ako Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, tuhle fantu sem posral.

Reagovat
smazaný uživatel

14 bodov, najviac 3 body od Cazorlu.

Shawcross a O'Brien na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Já 27, na lavičce ale šestibodovej Clyne a hlavně páska u Santiho, přitom Luis zejtra rozhodne.

Reagovat
tomasinho

Já mám pásku o Roneie

Reagovat
tomasinho

13 a Shawcross na lavičce

Reagovat
Erdovec

18, Reid (6) a Shawcross (6) na lavičce

Reagovat
Pipo123

Di Canio je vidieť nejaká zmena oproti minulému manažérovi, teda okrem výsledkov ?

Reagovat
smazaný uživatel

V nasazeni a sebevedomi, coz byl i duvod, proc angazovali zrovna jeho.

Reagovat
Pipo123

A myslíš že ak dostane priestor v budúcej sezóne tak môže posunúť Sunderland vyššie ? Respektívne či má naviac :)

Reagovat
smazaný uživatel

ono to Strakovske motivacne bu-bu-bu nikdy dlhsie ako sezonu nevydrzi. potom uz treba aj kvalitu hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa postara o to, aby nevypadli, ale zeby hrali o pohare, to si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim tomu. Mozna jim to jeste par mesicu vydrzi, ale v dlouhodobym horizontu to na PL stacit nemuze a zadnej velkej strateg ani myslitel ten fasista neni.

Reagovat
smazaný uživatel

ked hral v Celticu bol dobry cely cas. a furt nas v derby provokoval

Reagovat
smazaný uživatel

To ti gratuluju, ale netusim, co to s tim ma spolecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

ze ty hovoris ze mu kvalita dlho nevydrzi a ja vravim ze si ju v Celtiku udrzal cely cas.

je mi jasne ze porovnavame hracsku minulost a trenersku sucasnost ale kto ma predpoklady mal by byt uspesny stale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu vykony ve 20 zapasech pred 20 lety v SPL pomuzou v soucasnosti pri trenovani PL klubu? To mi porad nedochazi.

Reagovat
smazaný uživatel

nijako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si nam chtel jen ukazat, ze si dlouhodobe nejvetsi fanousek Gers ve stredni Evrope?

Reagovat
smazaný uživatel

mas chapanie ako Paul Gascoigne po odvykacej kure

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tohle prirovnani miky s vaderem patricne oceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

+ osobnější přístup k hráčum, zapálenější vedení tréninkových jednotek, to uvedl jako jeden z důvodů angažování i sám majitel Short. Di Canio taky odmítl bejt "manager", oficiálně působí v roli "head coache".

Reagovat
vitasrp

Arsenal podle očekávání vyhrál, ale ztráta Girouda pro ně ještě může představovat komplikaci..

Zítra snad Spurs prohrají s Citizens, v takovém případě by mě ani prohra na Anfieldu netrápila, jelikož účast v LM by pak už byla vážně dost blízko..

Reagovat
Miguel19

Komplikaci?

Reagovat
vitasrp

No samozřejmě, protože dalšího čistokrevného hrota nemají.. Budou tak muset ten post lepit - buď Podolskim, nebo Walcottem, přičemž ani jeden z nich není ideální varianta..

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Gervinhom...

to na začiatku sezóny fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no, problém by to byl hlavně v zápasech, kde bude třeba otáčet. Pokud se nám podaří všechny tři zápasy dát vedoucí gól a pak náskok navýšit, tak by to mohlo vyjít, ale to je tak šance 1 %. Takhle jsme schopní prohrát i QPR i Wiganem

Reagovat
vitasrp

Bude záležet, jestli proti vám soupeři budou hrát ofenzivně s agresivní obranou - pak by rychlík na hrotu mohl být platný. Pokud ale budete hrát proti zataženým obráncům, rozhodně to nebude nic, v čem by si kdokoli z těch případných "lepičů" liboval..

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud trenéři soupeřů nebudou úplně hloupí, tak to tak i udělaj. U QPR by nám možná víc pomohlo, kdyby ještě měli šanci a museli hrát na výhru, takhle nás jen potrápí. Snad do toho nedají vše

Reagovat
Miguel19

Arsenalu to prospěje

Reagovat
vitasrp

A důvod?

Reagovat
Miguel19

Poslední zápasy je totalně mimo..

Reagovat
vitasrp

Já ho nechci moc soudit, protože letos PL po nástupu Beniteze mimo CFC sleduju úplně minimálně, ale třeba v zápase s EFC se mi docela líbil - jeho obrovským záporem je proměňování šancí. Jinak ale dělal soupeři potíže, dokázal si najít správný prostor a případně přetlačit stopery..

Reagovat
smazaný uživatel

potrebuje strašne, ale strašne zapracovať na motorike a pohybe s loptou. Neviem, ako často majú hráči tréningy s videom, ale s ním by si mal niekto sadnúť a pustiť mu zostrih jeho akcií, nech na tom zapracuje.

Reagovat
Miguel19

Tak Arsenal má tu výhodu, že má fakt lehký los. Podle mě ho fakt aktuálního Girouda nemůže (nebo neměla) rozhodit..

Reagovat
smazaný uživatel

pochopitelně, když je to náš jediný trochu schopný zakončovatel do vápna, jediný hráč do tlaku, který umí zády k bráně udržet míč a sklepnout ho pro spoluhráče, jediný schopný vyhrát hlavičkový souboj a který je nesmírně platný při útočných i obranných standardkách. Není divu, že jej Wenger nikdy nestřídá, ať je stav jakýkoliv a on hraje jakkoliv špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tobě se to líbí, tohle nakopávání na něj? Sice sklepává a vyhrává hlavy, ale málokdy to k něčemu vede..neustále zády k bráně a narážečky..já bych víc uvítal kdyby se s tim míčem otočil a napálil to levačkou pořádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

QPR a Reading,tak těm se už nic netenčí.Ty už to mají spočítané.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw jsem strasne zvedavej na exodus u QPR, tam nema ke klubu vztah prakticky nikdo, zustane jim tak mozna Derry, Mackie a par dalsich exotu, kterym kvuli klauzulim nespadne plat o hodne procent

Reagovat
fantomas

Mackie neni exot.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
kiwwi

pre vacsie kluby je zaujimavy len Samba, Taarabt a Remy...mozno este Cesar

ale je mi luto Parka

no a potom su tam hraci, ktori by sa mohli uchytit v nejakych priemernejsich PL kluboch ako Granero, Diakite, M'Bia, Hoilett, mozno Onuoha

Reagovat
smazaný uživatel

A to bude taky zajimavy sledovat, protoze vetsina z nich si zvykla u QPR na financni podminky, ktery jim nekdo dalsi jen tak nenabidne

Reagovat
kvasha16

tak ked pri prestupe videli len peniaze a nerozmyslali.. je to len ich chyba

Reagovat
smazaný uživatel

nikto nemohol tusit, ze vypadnu

Reagovat
kvasha16

nj, ale myslel som hlavne tych co prisli v zime

Reagovat
nani92

Taarabta berieme my,Sambu PSG, Remyho Arsenal a Césara Liverpool ..a Parka tipujem v niektorom z nováčikov PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o Taarabtovi som tiez davno niekedy rozmyslal, ale ne, u neho to vsetko konci a zacina technikou, ktora je ale skvela, inak je to maximalne nerozmyslajuci hrac

Reagovat
nani92

potrebuje dobrého mentora

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

klidně

Reagovat
smazaný uživatel

MBia by mohl být hodně žádanej, přeci jen je teď držel hlavně on

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Bosingwa a spol rádi zůstanou Odejdou nejspíš jen Júlio César, Samba, M'Bia, Granero, a Rémy, pak možná Park, Taarabt, Hoilett a další, ale dost hráčů bude chtít zůstat, ty platy jsou více než lákavé

Reagovat
vodka

ono jich má hodně krátké smlouvy, takže tipuju u části na rozvázání. Remy a Samba jsou jasní, ti půjdou za cca stejnou částku jako přišli. Taarabt si myslím zůstane. Zvědavý su na Zamoru, ten kdyby byl letos zdravý celou sezonu, tak to asi vypadá jinak...

Reagovat
cristiano.K.

za Zamoru

Reagovat
cristiano.K.

toho bych rád vídal v PL i dál

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna momentka

Reagovat
kiwwi

cervena karta

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro nový album Daft Punk.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud:

Crucial victory today against Fulham (0-1), in spite of a hard match.

But such a severe decision with the red card, isn't it ?... So disappointed...

mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

isiel tam zbytocne a debilne, ale trafil loptu a sice som to videl len raz, ale ani sa m to nezdalo ako faul

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa za to môže jeho ťarbavosť, stále netuším, čo chcel vlastne spraviť. Ak chcel spraviť zidanovku, tak je to jeden z najkomickejších momentov tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

arsene povedal ze giroud mu povedal ze sa posmykol

Reagovat
smazaný uživatel

akurát čítam, ono to tak aj vyzerá. Drevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, chlapci. 3:0.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

chudak trener nevie ci sa moze vobec smiat

Reagovat
kiwwi

boze ti Cesi su slabi

Reagovat
kiwwi

dnes dostali na drzku v hokeji od nas, v tenise od Talianiek...mohli sme si dat aj nejaky pripravak vo futbale

Reagovat
Erdovec

třeba by to Rosa Hamšíka konečně naučil

Reagovat
kiwwi

alebo by sme sa zasa dockali vyhlasenia, ze keby nebol zraneny, tak by ste vyhrali

Reagovat
Erdovec

ten zápas by byl náhodou teď sranda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham...like i give a fuck

Reagovat
smazaný uživatel

asi také niečo už nafotil.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
ďuriLFC

3 in a row bratia

Reagovat
smazaný uživatel

smial som sa, keď som to videl. Strašne dlhé nohy má. Alebo má gate na pupku.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Prohra 0:3 se Slovákama to už jsme definitivně na dně ale aspoň se o něho můžeme odrazit.

Reagovat
kvasha16

nebud ako fans Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

100 - 0 je ale krásne.

Reagovat
Side

a k čemu nám to bylo když sme stejně nevyhráli

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

El Zhar drží remízu proti Barce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

podržal.

Reagovat
cristiano.K.

je jen otázka času,kdy v 90. minutě vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani nie je otázka času, keď si ho určil.

Reagovat
cristiano.K.

v tom je ten vitp

Reagovat
madridcan

Striedal v 70 minute. Takze v case, ked si to pisal, drzal tak akurat svoju cicinu na lavicke a v 90 minute mohol vyrovnat jedine svoju chrbticu na lavicke.

Reagovat
Erdovec

a takové hráče jsme si my mohli dovolit pustit, prostě velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Djourou

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you. Myslel som, že to bude ťažšie. Určite máš cheaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna ?

Reagovat
Erdovec

Djourou

Reagovat
Erdovec

Reagovat
SunFells

Vermaelen.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak nakoniec by odvolanie voči trestu mohlo byť úspešné. Je možné, že by bol Giroudovi trest zrušený úplne alebo by šlo iba o skrátenie na menej zápasov?

Reagovat
tomasinho

Zítra doufám dvě jedničky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že jsi jediný rozumný fanoušek LFC

Reagovat
Erdovec

kéž bysme Chelski nějak pořádně vypráskali, to by byla krása, snad bude hrát Hendo a Suso ať si taky už konečně kopne, vepředu Coutinho - Sturridge - Suarez

Reagovat
tomasinho

Já bych hrál bez Sturridge, poslední dva zápasy hrál víc ze Suarezovy pozice a on moc vepředu, nějak to neklapalo, celkově je dost z formy. Já bych postavil trojku Downing-Suarez-Coutinho za nimi jde očekávat trojku Lucas-SG-Hendo.

Reagovat
Erdovec

neodjebával bych ho takhle hned a dal mu šanci, proti Chelski určitě bude mít motivaci si vytáhnout a ukázat jim o co přišli

Reagovat
tomasinho

To může jako žolík, potřebujeme na lávce někoho, kdo to rozhýbe, když Assaidi minule vyhořel a Susa má BR evidentně na háku.

Reagovat
Erdovec

na to je tam právě Suso a zítra by mu tu šanci dát mohl, jako žolík i když pravda, že proti obraně chelsea by si to mohl uprostřed suarez dávat, no radši se pokřižuju a uvidím co vymyslí brendan, ale už se těším na Coutinha, jeho se prostě nemůžu dočkat

Reagovat
tomasinho

Já se celkově dost těším, krom dvou derby asi nejvypjatější zápas pro mě, máloco si užívám víc, než výhry nad Chelsea. A že jich hlavně v posledních letech bylo až až. Poslední dvě sezony 2x double + LC. Akorát ten FA Cup mě do teď sere.

Reagovat
Erdovec

grrrrrrrr, ta Andyho hlavička

Reagovat
Erdovec

ale taky si to s Chelsea užívám, hlavně ty zápasy po odchodu Torrese byly krása

Reagovat
tomasinho

Ale i s ním, poslední jeho záchvěv geniality při domácí výhře 2:0 pod Royem. Jeho první gól v LFC, kdy si udělal dobrý den z Ben Haima, nebo pak 2 góly na Anfieldu v závěru, kdy jsme vyhráli 2:0. Ach jo, zase si asi budu muset pustit ty jeho góly.

Reagovat
Erdovec

tak to už si já moc nepamatuju, teda kromě těch posledních dvou proti Chelsea začal jsem fandit až když nás trénoval Roy

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
Erdovec

vím, divné období kdy začít fandit

Reagovat
tomasinho

Tak hlavně, že sis našel cestu.

Reagovat
Erdovec

no, tak ale zatím hodně trnitou řekl bych, že nejvíc rozhodlo ale CSM 2002 a Baroš v Liverpoolu, pak už to byla jen otázka času

Reagovat
cristiano.K.

proti CFC musí do základu

Reagovat
tomasinho

Jedině na hrot ale a Coutinho doprava, minulé 2 zápasy byl na podhrotu/RW úplně mimo.

Reagovat
cristiano.K.

já ho taky jinam necpu

Reagovat
tomasinho

Jenže on by hrál to, co minule zase, protože Coutinho jinam než doleva ani nepůjde.

Reagovat
Manik...

City a Liverpool jedééém

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Totenham prostě nesmí být v první čtyřce,takhle musí přemýšlet každý rozumný fanda LFC

Reagovat
Miguel19

Tak nám to zítra pusťte, díky tomu nebude Tottenham v první čtyřce..

Reagovat
cristiano.K.

kdepak, je to hnus vám přát,ale my musíme skončit před Evertonem,takže zítra rupenzí pro vás

Reagovat
Erdovec

my a City výhra

Reagovat
Erdovec

Manchestery a Arsenal přímo do LM a Chelsea vypadnout v předkole

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

to nie,ak Chelsea ukope to 4.miesto tak bude budúci rok opäť silná podľa mňa..aj ked to záleží,kto si tam sadne a koho si privedie..a ak to bude Mourinho,tak to bude veľmi zaujimavé..takže Chelsea musí byť tento rok piata nech to stojí čokoľvek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

teď jsme ti dobří co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vo co de?

Reagovat
Erdovec

ale nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nijak extra vás nemusím, a už vůbec ne vás jako české internetové fanoušky liverpoolu jako celek, protože jste asi největší fňukny, ale rozhodně jsem vás nikdy neměl pod Chelsea.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

OT: Nevíte kde by se dalo koukat na NBA online na netu???

Reagovat
Zaschrona

ted na vikend je zadarmo league pass na NBA.com

Reagovat
C0br

ten 2. poločas těžká fraška od vás

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bol neuveritelne srackoidny a bezduchy vykon, mame v tej nasej serii obrovsky kus stastia..mourinho by reagoval na cervenu v tej istej minute, arsene to asi didnt see a uplne to ignoroval...na united snad vpredu gerv, theo a lucas vymienajuc si navzajom pozcie, to by mohlo byt zaujimave, fungovat a vytvarat v obrane united chaos, ak bude na kraji santi, tak sa to zabije a ten giroud este bude chybat..

aaron po dlhej dobe slabota, u girouda koncia vsetky akcie, ale aspon ta tycka bola pekna, theo je uz dost dlho nezvestny, nacho aj ked nieco spravi dobre, vzapati to okamzte poserie a zatial v neho nemam ziadnu doveru, snad sa do toho dostane po priprave...a berbu by som v tyme nechcel, oni su tam vsetci pod jeho papucou

Reagovat
smazaný uživatel

zítra více než kdy jindy fandím city a liverpoolu

tipy:liverpool - chelsea 2:1

tottenham - city 1:3

vidím to na emocionální posezení v hospodě

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool - chelsea 3:1 tottenham - city 0:1

Reagovat
kvasha16

zajtra vyhra 4:3 pre Chelsea a 2:1 pre MC

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevite nekdo jak je to vlastne stema posilama pro liverpool pry uz maj skoro podepsanyho eriksona ? clasieho ? a ze se na novou sezonu vrati mozna rafa co je na tom pravdy ?

Reagovat
cristiano.K.

Nic z toho není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ja prave nevim byl sem ted delsi dobu na novym zelandu takze spracovavam vyvoj sezony

Reagovat
nani92

ale príchod Rafu nieje tak výlučený ako by sa mohlo zdať..a tí najodvážnejší si trúfajú povedať,že jeho prvá posila,ktorú si dovedie nebude nikto iný ako El Nino..

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze by se torres s rafou uz predem domlouvali ze by se vratily na anfield jako dvoji darecek ?:

Reagovat
nani92

2 v 1,áno

Reagovat
smazaný uživatel

hele taky bych se tomu nedivyl at uz rafa je jakej on a liverpool to k sobe patri hlavne je to trener co rozumi anglickymu fotbalu

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

proc se vstekas?

Reagovat
nani92

bojím sa,že potom budete pre nás silná konkurencia..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

HD kvalita

Reagovat
cristiano.K.

ty určitě něco koukatelnýho máš?

Reagovat
cristiano.K.

psal si podepsanýho,což není, zájem máme,ale to je tak vše

Reagovat
Erdovec
Reagovat
cristiano.K.

flash not working

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

tak tojo kazdopadne reds by mohli pristi sezonu spatky mezi nejlepsi ctverku hlavne musej udrzet toho magurka

Reagovat
Erdovec

Walters

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně Wigan poslední zápasy smůla jako svině, takže si to zas vynahradí s náma

Reagovat
Counter

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

Sir Alex has revealed that Fabio will return to the club in the summer and be part of next year's squad

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv jinyho by nedavalo smysl

Reagovat
kiwwi

no dalsie hostovanie kym neskonci Evra...

Reagovat
niflheim

Tak hlavně ať prodlouží. Smlouvu má snad jen do 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Už přichází doba, kdy by Wigan měl začít vyhrávat.

Reagovat
Counter

http://is.gd/QdkuGP

Ten Di Canio mě baví Asi to brzo přejde, ale aspoň dělá závěr sezony o něco zajímavější. To info o Löwovi je na pováženou, co všechno si dovolí noviny publikovat v neděli...

Reagovat
Erdovec

Suarez

Reagovat
kubys

Hlavně, že Bath porazili Tigers, i když letošní vývoj sezony mě moc netěší, protože ti dementní Saracens mají celkem náskok.

Reagovat
Trand

Ten nepřímák.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel dostat Mignolet cervenou?

Reagovat
Erdovec

já nevím, hodně by mě zajimalo jak to je

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

záleží, jestli to bereš jako golovku, podle mě odpískané citlivě a správně.

Reagovat
kiwwi

vobec to od toho nezalezi

Reagovat
Counter

Co jsi tak vykulený proboha? Kdybys tak raději místo toho zkusil všem neznalým vysvětlit, jak to je ošetřené v pravidlech...

Reagovat
kiwwi

ale co, ja nechapem o com sa bavite...ved chytil malu domov v sestnastke do ruky = nepriamy volny kop

Reagovat
Erdovec

no tak a právě nevíme, když jde sám hráč na branku a jde o jasnou golovou šanci a příjde faul tak je to taky přímák/penalta a k tomu červená, tady to bylo jasné zabránění golů nedovoleným způsobem, tak by nás zajimalo jak se to řeší

Reagovat
Bayern +

Tak ja skôr vyvalujem oči, že niekto pri malej domov a následnému nepriamemu kopu ešte dokáže špekulovať aj o červenej.

Reagovat
Counter

Není nijak nerozumné spojit si tuhle situaci s "goal scoring opportunity". Vždyť Mignolet se provinil vůči pravidlům, když chytil míč, který by jinak šel do brány.

Reagovat
vodka

tak já nevim, žejo. Ale komentátoři nad tím uvažovali, jestli to prostě nemohla být i červená, kvůli tomu, co píše Counter.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, tenhle komediant fakt Sunderlandu chybel k dokonalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Adkins prohraval o gol a ani jednou nestridal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že mu nešel druhý slon doprotivky, bylo by to už k nerozeznání...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je úplne totožné.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

already seen

Reagovat
niflheim

Ty vole, Wolves ještě nakonec prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si myslel že budou příští rok zpět v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Heh, doufám, že bude pořádné vyhodnocení té hrubasovy předsezónní tipovačky

Reagovat
Bayern +

Mohol by byť aj špeciálny článok, bolo by to zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hod link na tu diskusiu, chcem sa pobavit

Reagovat
niflheim

Wow, to jsem slušně zaspal

Reagovat
kiwwi

ty si tipoval na titul City

nebyt ale toho Kagawu tak mam celkom slusne tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern +11.08.2012 11:39

QPR na zostup? To uz vazne skor Torres ako hrac roka, alebo NUFC priamo v CHL.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu, môj Torres je tiež úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu, môj Torres je tiež úlet.

Reagovat
Bayern +

Ja mám všetko až na Wigan a Cardiff úplne na piču. Ale keď sa tak pozrem na autora tipovačky, tak sa až tak hrozne nehanbím.

Reagovat
kiwwi

hehe, celkovo mas dost vtipne tipy

Reagovat
kiwwi

mam sancu na 10 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

ja som uz vtedy vedel o Persiem v United

Reagovat
smazaný uživatel

veď to vtedy už bolo celkom jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

prestupil az 4 dni po tejto ankete, takze neupieraj mi to

Reagovat
tomasinho

Barnsley a Peterborough mi můžou vyjít, Cardiff a Bolton taky.

Aguero a Valencia, to jsem trošku ujel, manažer sezony McDermott A další lol je ten sestup, Swansea a Norwich

Hughes mi nevyšel o 2 dny, blbý Abra.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám zas manažera na vyhození Boase a manažera roku Di Mattea

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

miky10

11.08.2012 02:26

New York Jets, to sem ani nevěděl, že existuje. Tak se budu smát jim no

Heeh... naprostý začátky NFL komunity

Reagovat
niflheim

Už jen pár dní do draftu

Reagovat
Chazy

Áno.

Reagovat
Trand

Pats budou draftovat někoho do d-liny? Jesse Williams bude podle mě hvězda, škoda, že už ho pravděpodobně bude mít někdo jinej, ten se určitě neztratí.

Reagovat
niflheim

Asi někoho pro pass rush.

Reagovat
Trand

Jinak letošní draft je nic moc, někde jsem četl, že kdyby Tannehill šel letos, že by byl overall pick n.1.

Reagovat
Chazy

Ale tak to jen proto, že tam žádnej kvalitní QB není. A i tak šel osmej na draftu, kde byli Luck s RG3.

Reagovat
niflheim

Tak Geno u plno odborníků vypadnul z round 1 spekulací

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Do tý NFL fanty určitě půjdeš, žejo?

Reagovat
Trand

Jo, to jo. NFL mě baví asi momentálně víc, než soccer, baseball mě moc nechytil.

Reagovat
Chazy

To jsem rád, ono mi to totiž vyšlo na tu první ligu naprosto ideálně na 12 členů. Chazy, Miky, Niflheim, C0br, Trand, mihi, PesNepes, koudak, Tsigi, petirosso, Palike, kily

Nikdo nesmí vypadnout, pak to bude paráda

Reagovat
smazaný uživatel

mihi a fanta

Reagovat
Chazy

O MLB se bude starat.

Reagovat
Chazy

O NFL.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se kdyžtak nabídl, kdyby někdo vypadl

Reagovat
Chazy

I kdyby nevypadl, tak budeš bojovat o postup ze druhý. Abych ji založil, tak chci 5 lidí, to se snad složí kdybyste byli jen 2 nebo 4, tak vás dám do první. Neboj, jestli chceš hrát, tak budeš hrát.

Reagovat
Chazy

A teda beru tě jako prvního zájemce, takže při případný absenci budeš první náhradník

Reagovat
Mada

Já se hlásím taky.

Reagovat
Chazy

Super, máš to stejný, šel bys do druhý ligy, ale kdyby vypadli dva, nebo se neobjevilo dost lidí na druhou, tak vy doplníte 14 člennou první ligu .. zapisuju si vás oba.

Reagovat
Chazy

On ale půjde, však se mluví i o Barkleym, že má šanci na první, přitom normálně by šel ve třetím a byl by rád. Je ale fakt, že když maj Chiefs Smithe, tak kdo ví. Od nich parádní steal, sice to není vyloženě zázračnej QB, ale nedělá chyby, když má dobrej playbook.

Reagovat
Trand

Tak Geno by mohl jít k Bills, ti mají jen trapného Kolba.

Reagovat
niflheim

Tak u nich se snad o místo jedničko poperou právě Kolb s Jacksonem. Draftovat snad nepotřebují.

Reagovat
Trand

Tak 2 ze 3 borců, co dělali na nfl.com mock draft ho tam mají, tak nevím.

Reagovat
niflheim

Tak Kolb je celkem kvalitní...to, že Arizona neměla pořádnou protekci QB, je věc druhá.

Reagovat
niflheim

Tak hodně se hovoří o tom, že nejlepší QB je spíše EJ Emanuel.

Reagovat
niflheim

+ zajímavost - do draftu jde letos i Montanův syn

Reagovat
Trand

To bylo skvělý.

Reagovat
Maresma

Co Seahawks, nějaké posily?

Reagovat
niflheim

Harvin

Reagovat
Trand

Jste spolufavoriti divize s Niners, ale i pokud by jste nepostoupili z divize, tak byste měli jít z wildcard míst. NFC West je teď určitě jedna z nejsilnějších, možná nejsilnější divize. I když NFC East je taky každoročně vyrovnaná a nadupaná.

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

najviac asistencii Nani a najlepší hráč Valencia

Reagovat
SunFells

Tak to je dobrý, jediné, co mi nějak tak vyjde bude Champ, kde se střílí pomalu na slepo. V PL samé faily typu Hughes manager sezóny.

Reagovat
Trand

Taky mi vychází jenom champ.

Reagovat
vodka

nj, já mám samé faily

Reagovat
Erdovec

ha chytím možná všechny tři sestupující z Champu a jednoho postupujícího, horší je to s PL

Reagovat
blade115

Vítěz Chelsea, do LM Newcastle, střelec Agüero, první vyhozený Laudrup, manažer sezóny Pardew a Birmingham do PL ... Ale trefil jsem dva sestupující, Cazorla se jako dobrý asistent taky tváří, City s Utd do LM půjdou, Hazard je aspoň v nominaci a Watford s Brightonem taky nejsou daleko od postupu. Nakonec to není nejhorší.

Reagovat
miky10

Tak já trefim celou první čtyřku, jen ve špatnym pořadí, pak Cardiff a možná dva sestupující z Champu. Bůh.

Reagovat
fantomas

Fajn, čekal sem větší ostudu..

Reagovat
Bayern +

400. pre Kevina Nolana a jeho 100 gólov v kariére

Reagovat
madridcan

Radsej pre postup Bayernu

Reagovat
Bayern +

Tak to samozrejme, ale Kevin si to pod PL zaslúži, stovku dosiahol včera.

Reagovat
madridcan

No dobre. SOm zvedavy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Manik...

Tottenham takoví klikaři

Reagovat
Manik...

S takovejma šaškama prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

nejak to nezvladas kamarat

Reagovat
Manik...

ne

Reagovat
smazaný uživatel

a na Arsenale privitaju krala Persieho s titulom, ach, to je krasa

Reagovat
madridcan

Loading Man Utd's 20th Premier League Title: ██████████████████_] 99% Complete

Reagovat
Trand

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

McEvoy Defoeeeeeeee zmrdečeeeeek

Reagovat
Devil

Zítra se bude chlastat!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

D J O K O V I C ! ! !

papá rafo

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je hovado. Ale 46 zápasů..ty vole

Reagovat
Chazy

Jak jsem psal jinde, jestli ho Djokovic porazí na RG, tak je prostě kvalitativně nejlepší tenista všech dob ... a tohle je první krok k tomu.

Reagovat
tomasinho

Je neuvěřitelný prostě, nejvyrovnanější a nejkomplexnější hráč, jakého jsem viděl prostě. Neskutečné, doufám, že mu to RG vyjde.

Reagovat
Chazy

To máš pravdu prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kvitova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, ze Slovenky postoupily. Oh, wait...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam daj v těch 6 hokej..

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně si ji dává .

Reagovat
smazaný uživatel

za 7 minutek to vypukne nehorazne se na ten zapas tesim snad lfc prekvapi suarez by se mohl konecne trefit

Reagovat
Miguel19

City, vy nuly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LIKE A BOAS

Reagovat
Chazy

Na to, že prohrajete s Wiganem, jeste nějaký veselí

Reagovat
Chazy

jste

Reagovat
smazaný uživatel

bez šance

Reagovat
fenixLFC

hantuchova

Reagovat
wild

obavam sa ze to je nas koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham tak treba ropákom

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ten guard of honour by nas mohol nakopnut, juniori a strata motivacie united pomoct, nemusi to byt az take zle..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Spis to zapusobi negativne na psychiku, kdyz hraci uvidi sveho lonskeho kapitana s titulem. A uz skoro vubec neverim, ze si zajedou United na ES jen tak na vylet s rezervou...

Reagovat
smazaný uživatel

snazim sa najst poztiva

Reagovat
fantomas

Já bych ten efekt nepřeceňoval na jednu i druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky nepocitam s tim, ze to bude mit nejaky sileny efekt, ale jestli to ovlivni, tak spis spatne nez dobre.

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
kubys

Dan Martiiiiiin!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šance vyhrát ceny oblíbeného klubu Gambrinsu ligy http://extra.gambrinusliga.cz/user/login/recommend?by=Jxz6y5NBX6c%3D

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham snad vyboju 4.miesto a chelsea 3. a arsenal papa

Reagovat
Spasitel

A Looserpool už teče

Reagovat
smazaný uživatel

Ješte porazit čelsí a LIGA MISTRŮ JE DOMA!!

Reagovat
66pepo66

Totteham!

Uz to len zajtra potvrdit. 20!

Reagovat
wild

Fanoušci Man City: "You're just shit to Cristiano Ronaldo"

Fanoušci Spurs odpověděli: "You're just Shit to Manchester United".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na Balea?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Swarley

Reagovat
Spasitel

Suarez je akurát najlepší hádzanár v PL a nie futbalista

Reagovat
madridcan

500 pre vitazstvo Realu Madrid v Lige Majstrov

Reagovat
66pepo66

BREAKING: Zombie in Liverpool assumed to be Uruguayan, 5ft 10in, dark hair. If spotted, do not approach. May attempt to bite you

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/24646_636276613053808_2146529026_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt píča ten píčus.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá píča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tady celej víkend řikal, že Spurs prohrají? Tim Spurs vypálili rybník nejspíš Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

JABADABADUUUUUUUU PYČO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez, k.rva, tiket v p.či, do čerta

Reagovat
Talker

Já se z toho poseru... Nastavuje se Fergie time a ten se ještě o minutu pro jistotu přetáhne... Suarez hryzne Braňa, Studge zlomí málem nohu Oscarovi, ta troska Carragher se co 5 minut hádá s rozhodčím...

Každopádně zápas měl skvělej náboj, parádní akce, bohužel neštastný konec.

Reagovat
niflheim

Tak já třeba to nastavení chápu...dvě minuty, než se kopla penalta...potom ošetření Oscara + střídání. Ale to přetáhnutí no...Rodgers time

Reagovat
Talker

Já beru, že se nastaví 5-6 minut... Ale aby se hrálo do doby, než dá soupeř gol

Každopádně jedna věc - Sturridge úžasný - gol, připravil druhý (i když tohle nebyla vyloženě produkovaná tutovka), k tomu tam ještě geniálně sklepl jednou...

Liverpool už má tahouna, až odejde Suarez. Mají nejlepšího hrota světa, který podle mě doplnuje dvojici Messi-Ronaldo jako třetí a Sturridge se mílovými kroky přibližuje tomu, aby byl špička. Pokud se příští sezonu nezraní, tak klidně může mít 20 golů s prstem v nose...

Tenhle zápas bude ještě pěknou chvíli bolet. Každopádně špičkovej zápas.

Reagovat
minoLFC

kto je ten najlepsi hrot sveta????

Reagovat
Maresma

Rodgers timeee, přeju to těm modrým zmetkům.

Reagovat
madridcan

madridcan 21.04.2013 13:26

1100 pre remizu Liverpoolu s Chelsea(kedze nemozu obaja prehrat) a vyhru Tottenhamu

A Rssa ide kecat daco o Sybilach

Reagovat
smazaný uživatel

there is only one Sibyla

Reagovat
Rssa

No dobrá, dneska si mě trumfnul.

Reagovat
niflheim

No...tak Suaréz si užil poslední zápas v dresu Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Real nebo Barca?

Reagovat
niflheim

Kamkoliv mimo PL.

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky budu rád, když už ho v PL neuvidim, ale vezmu-li v potaz to, aby se posunul výš a jeho cenu a finanční požadavky, tak mi vychází jenom Real, Barca a Bayern.

Reagovat
niflheim

Tak možná by se chytnul i v Itálii...nejlépe bych ho poslal do Ruska, lépe ještě Emiráty a podobné

Reagovat
fenixLFC

hovno hovno zlata rybka

Reagovat
Spasitel

V PL by kľudne mohli pískať aj rozhodcovia z Corgon ligy taká ista kvalita rozhodcov

Reagovat
r.mrazik

Děkuji Liverpoolu a odteď do konce soutěže se budu moct snažit, abych si z nich nedělal legraci.

Reagovat
niflheim

Tak schválně jak dlouho to vydržíš

Reagovat
j_mrazik

Omluva, shareovanej počítač. Výše zmíněný vzkaz se týká mě.

Reagovat
smazaný uživatel

suareeeez

dneska neskutocne zapasy, takto ma vyzerat pl

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych neurčoval MOTM ale Píča zápasu a to toho Carraghera nebo jak se ten kripl jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ako nezaujaty fanda musim povedat ze toto bolo nechutne

tiket kaslal pes ale normalne uz nemam chut si v nedelu s pivom v ruke pozriet futbal ked sa tam deju taketo ovplyvnovacky...

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak

dufam ze si do konca sezony nezahra

Reagovat
minoLFC

No strasny zapas, ale fajn ze Chelsea mala v utoku Vilu Amalku...imho ak bude trest pre Suareza, tak cakam, ze zacne platit az na buducu sezonu

Reagovat
minoLFC

to nemala byt reakcia

Reagovat
fantomas

Suárez

Reagovat
Emqick

Doufám, že ironie

Reagovat
fantomas

Proč jako? Nám remíza pochopitelně hraje do karet..palcoval bych, i kdyby ji zařídil největší zmrd pod sluncem (do kterýho teda pizizubka nemá moc daleko no, pravda).

Reagovat
Emqick

Zápas k dobru nám stačí, nebál bych se

Reagovat
fantomas

Že tě huba nepálí, řikat v cílový rovince, že Arsenalu něco "stačí"..

Reagovat
Emqick

Uhm, já fandím CFC

Reagovat
fantomas

Njn, to mi mělo dojít...tak dobře no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že nemá moc daleko, on tim zmrdem je. Dneska to jenom potvrdil (jestli to vůbec bylo potřeba potvrzovat). Neuvěřitelnej čurák.

Reagovat
fantomas

Neviděl sem. Ale jo, je to možný, že bych ho měl na uplně na vrcholku.

Reagovat
C-M@ster

Dostal Ivanovic kartu?

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem měl snad poprvý u jeho gólu upřímnou radost.

Reagovat
papanegra

Suarez Nejlepší střelec PL

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že tuto sezonu uřadují hlavně rozhodčí, nechapu kde vzal nastaveni celkove 6,5 minuty...? co to jako je

Reagovat
smazaný uživatel

no jebe im to na gebule

Reagovat
smazaný uživatel

Je to odporný kanibal Mal by sa liečiť

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je píča a každej kdo ho podporuje je dvojtá píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

A Mrchezzy je trojitá piča.

Reagovat
smazaný uživatel

jůůů je fajn být dvojitá p*ča

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz takovej zombie

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez was just wanted to taste Champions League success.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A teď kanibal dostane trest a Persie vyhraje zlatou kopačku PL

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim až ta píča vypadne a vezme sebou toho posranýho židáka

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co se rozčilujete, v Uruguayi je takové kousání úplně normální.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

presne...je to prejav ucty

Reagovat
vitasrp

Jinak zapas ukazal, proc je Rafa naprosto nekompetentni trener.. Celou druhou pulku jsme pod totalnim tlakem a frajer proste neudela nic, absolutne nic.. A jeho stridani byla vic nez smesna..

Reagovat
smazaný uživatel

Počítal s tím že Torres rozhodne, je to stratég.

Reagovat
blade115

Ten dneska ani neměl hrát... Takhle pojede tři zápasy v tahu a při Benítézově genialitě ještě i další víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť řikám, že je to stratég

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane 7 zápasů jako když kousnul Bakkala.

Reagovat
CHONG

Ten Luis je fakt blázen

Reagovat
niflheim

519 - Liverpool's Luis Suarez ended a run of 519 minutes without a Premier League goal with his injury time equaliser. Crucial.

Reagovat
blade115

... Pičus no. Ať už rozhodčí, nebo ta krysa. To už se těšim na zápas s účkama, jestli bude Frienda někdo (Howard) překonávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg to City za prohru s slepicema musí z té LM. CFC proti nim vyhrát.

Reagovat
mr.Silver

560. pro Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez has announced he's leaving Liverpool at the end of the season.

He's been offered 200 grand a week on The Walking Dead.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Hej onanisti nad Suarézem vysvětletemi proč ten kokot zas někoho kouše? Jak to bude obhajovat ted? snad trest až do konce sezony protože tohle už není normální

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ferguson se určitě přimluví. Ten na to má největší vliv. Nedivil bych se, kdyby dostal 10 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanoviće bych taky kousl

Reagovat
kvasha16

ty by si ale potom od neho neodisiel po vlastnych

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nikoho neobhajuje, zaslúži si trest ale píšete ako keby bol prvý a posledný ktorý niekoho pokúsal. Defoe pokúsal tiež niekoho a nedostal ani trest. Ľudia rýchlo zabúdajú.

Reagovat
kiwwi

nie je to prvy krat...Suarez uz pokusal aj v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
minoLFC

tak uz by sa to mohlo začať brať ako normal

Reagovat
smazaný uživatel

Však Defoe je taky píča.

Reagovat
vitasrp

Jinak k Suarezovi - nevim, jaky je to clovek, ale jako fotbalista je to prroste absolutni mrdka, ktera nema ani kousek hrdosti...

Reagovat
Talker

Spíš jako fotbalista je to absolutní špička. Jako člověk se chová na hřišti jako absolutní mrdka.

Je škoda, že takovej sráč dorůstá kvalit, o kterých si 99,9% fotbalistů může nechat zdát, pro mě doplnuje dvojici Messi-Ronaldo...

Reagovat
Emqick

Souhlas, až na to, že se blíží Ronaldovi a Messimu. Hráč je fakt dobrý, ale je to zmrdeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanović snad má?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

dát někomu loktem do žeber, když se nedívá, to je hrdost panečku

Reagovat
Talker

Terrymu to dával nějakej zmrd z Barcelony neustále a naschvál, protože věděl, že je po operaci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne loket, pěstí dokonce http://www.youtube.com/watch?v=3IzyJqmL6SM

mamrd největší, co běhá v PL (i když na Bartona nemá, no)

Reagovat
icka

a ty si potvrdil ,ze si nejvetsi mamrd tehle diskuze :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale kuš

Reagovat
vitasrp

Ty krááávo, já si připadám jak z úplně jinýho vesmíru, ale co s tím má proboha dělat Ivanovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Totenhem, Swansea, United, Everton, Aston villa. To prostě nejde zvládnout.

Reagovat
kvasha16

myslim ze to rozhodne ide nezvladnut... ale tak snad to dame

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě při nějaké shodě okolností Swansea už nemá o co hrát, Totenham musí CFC porazit, United už budou mít titul snad, Everton v posledním kole nebude mít o co hrát.

Reagovat
madridcan

Nezabudni este Europsku ligu do toho.

Reagovat
niflheim

Gary Lineker @GaryLineker

There is every chance that a week tonight Suarez, with votes already in,will become PFA footballer of the year! Something to chew over?

Piers Morgan @piersmorgan

Suarez just ate the Chelsea defence for dessert.

Gary Lineker @GaryLineker

Suarez in the last second. Would you believe it? Eat your heart out!

Ach jo, už se těším na MOTD

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Mancity tedy zklamalo. Doufám, že Manchester United dneska vyhraje titul a pak budou týden v lihu

Reagovat
Honza Matoušek

Dneska už to nejspíš nestihnou..

Reagovat
Honza Matoušek

Dneska už to nejspíš nestihnou..

Reagovat
kiwwi

teraz som dosiel z futbalu...prisiel som o nieco?

Reagovat
niflheim

O fest ... Suaréz si zakousal, potom dal gól v Rodgers timu...a skvělý obrat Spurs

Reagovat
madridcan

O kusanec Suareza

Reagovat
fenixLFC

jj nastavaju ti vesele casy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
madridcan

a hlavne si to posral s tym tesenim sa zo SR vcera

Reagovat
Rssa

Zrovna ty se asi dneska blahem počůráš, až se dozvíš vše, co se dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na MOTD si beriem chipsy a pivo, to bude podivana

Reagovat
Rssa

Vem si čevapčiči, srbské národní jídlo.

Reagovat
mithro

tiez sa neviem dockat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

kousnutí Suareze a Rodgers time

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

G.Neville @GNev2

One thing to say on Suarez incident. LFC will not make the mistake they did last year on this one. The statement and apology will be quick!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dúfam, že na ďalší zápas neprídeme s tričkami Suareza

Reagovat
tomasinho

S potiskem pořádného hryznutí.

Reagovat
Pigeon

Určitě si myslím, že kousnutí Suareze je svinstvo, ale udivujou mě reakce tady na eurofotbalu. Přizuju to tomu, že kousání není ve fotbale častým jevem. Velká část fotbalistů dokáže lhát, simulovat, šlapat si kolíkama po nohách, apod. ale na to nejsou odezvy oproti tomu kousnutí mizivé

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
kiwwi

tak najvacsia spinavost v tomto je oflusanie supera

Reagovat
66pepo66

Terry by vedel rozpravat.

Reagovat
Ronaldo.com

Mrdka suaréz stejne tak jako cele liverpool! Kazdopadne dnesni vysledky parada a ted hlavne zvladnout zapas zitra! Jinak preju LM arsenalu uplne nejlepsi by to bylo na ukor city ale aspon at vypadne doEL chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://otecfura.cz/ zná někdo tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

LUISITO

Reagovat
kiwwi

jj on je dobry clovek, verny manzel a tak

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
CHONG

Shrek?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

ako to scouseri palcuju

Reagovat
minoLFC

je to pravda...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Jinak Carra je prostě největší frajer, jako na jediném snad šlo vidět, jak moc nechce prohrát, jak chce něco s tím výsledkem udělat. Ten chlap pro klbu dýchá, udělá ze sebe klidně na hřišti největšího blba, aby tým uspěl. Bude fakt chybět, nechci ani myslet na to, že jej čekají už jen 4 zápasy.

Reagovat
Maresma

Měl by odehrát ještě jednu sezonu, má na to.

Reagovat
tomasinho

Měl, na jaře hraje fakt dobře, pozičně je na tom skvěle pořád, je to lídr.

Reagovat
Erdovec

no a jak jsme ho vyháněli...

Reagovat
Rssa

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Já to řikal furt, že bez něj je ta obrana v prdeli a vy jste se mi smáli. Ono když nabere pak ten člověk herní praxi, tak je to hned znát a u Carry dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem maximálně bod Chelsea i Spurs, ale vzhledem k jejich vzájemnému zápasu to má Arsenal ve vlastních rukou (což teda před ManU nezní až tak pozitivně)... A při stejném počtu bodů všech tří týmů bychom byli čtvrtí...

Reagovat
smazaný uživatel

len dufam ze sa popri zombie Suarezovi nezabudne na "pana" rozhodcu ktory proste nadstavoval az kym nepadne gol

Reagovat
C0br

Ale... ale vždyť Luisův dědeček je černej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je opravdu zajímavé..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude taková legrace, jestli bude Chelsea bez LM. To si bude Edenek drbat hlavu, kam že to vlezl

Reagovat
vanGomm

No my tady v naší lize na takové nastavení nejsme zvyklí.Když si ale člověk stopne kolik tam je všelijakých prostojů a těch je v té naší víc než v PL,tak by se mohlo nastavit někdy i více než těch 6.Jak říkám u nás 1.poločas bud nic,nebo max.1min.Druhý většinou 2.Nastavit 3,nebo dokonce víc se odváží u nás málo kdo.Asi si to už něchtějí rozhodčí komplikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost...

nic kvoli comu by sa malo nadstavit 6 minut tam nebolo...lopta vtrede ihriska sialene predlzenie vyprsalo a rozhodca este opat nechal zacat dalsiu akciu Liverpoolu

proste hrubo ovplyvneny zapas...ako povedal kamos toto uz malo blizsie k predlzeniu

Reagovat
Talker

Nemám nic proti nastavení 5-6 minut, když má být - bylo nějakých 5 střídání (každé střídání 30 vteřin navrch dejme tomu), k tomu penalta (2 minuty), potom jedno "zranění"(minuta), to ti dohromady těch 5-6 minut dá.

Spíš se mi nelíbí, že se nastaví 6 minut a ještě 96:30 se hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášt když v 96:10 je balon na půlce Live a příhrávají si ho stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

inak teraz trochu zafilozofujem ale zacina ma dost stvat ta "volnost" vo futbale

kamery a cipy nie nechame to na rozhodcoch

presne dany koniec zapasu nie nechame to na rozhodcoch nech nadstavia kolko len chcu

zakerne fauly spatne pozriet na videu nie nechame to na rozhodcoch

a preco vlastne ? tradicia alebo aby sa pod taketo ludske chyby dal skryt umysel ovplyvnovat urcite zapasy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

To je pravda

Reagovat
Rssa

Tak snad se ve zbytku sezóny kousneme a dohrajeme to důstojně, i když je dneska vidět, jak toho mají hráči plné zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

)))

Reagovat
Pigeon

ty máš ale kousavý humor

Reagovat
fenixLFC

presne ako luis

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GeneralGoat

Holt budete muset zatnout zuby a nějak to zvládnout

Reagovat
fajdax

Máme oproti slípkám a vyhořelcům s Arsenalu strašně těžkej los....tohle se mi přestává líbit

Reagovat
smazaný uživatel

EL je taky liga...

Reagovat
smazaný uživatel

na kterou manu nemělo :(

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas ze strany LFC povedenej. Dost šancí, mělo se vyhrát. Carra byl dneska v ráži jak zamlada. Naštěstí aspoň ten bod ke konci. Kluci dneska makali a bylo vidět, že chtějí něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn jde vidět koho má anglie ráda. Zářezy od MU a LFC jsou prostě neochvějná spodina ligy. Hlavně že Oscarovi málem zlomili nohu, to samé u Bertranda a ještě si kopali vklidu roh.

Reagovat
niflheim

Fans Chelsea si stěžují na zářezy? How cute

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

... Jenom s váma bylo těch zářezů nespočet...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie a FA strašně miluje Liverpool... A proto mu neuznali regulérní branku proti Evertonu a proto dostal Suarez trest za něco, co mu nikdy nebylo prokázáno... Ale strašně nás mají rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hlavně že Terrymu taky dokázali vše, navíc pokud vím Suarez se přiznal. Nějaké goly proti Evertonu nikoho nezajímají stejně hrají střed ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi stejně, jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud tě nezajímá nějaký gol proti Evertonu, proč tak vyvádíš tady? Tehdá nás obrali o 3 body (místo toho máme jen jeden), tedy stejně jako vy dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman přestal platit no...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CHONG

Zatímco starej žvejkačka to tam pořád sype plnými hrstmi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

chelsea je spodina ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

They say there is a fine line between Genius and Insanity.

That line is Luis Suarez.

Reagovat
madridcan

Z gifu to vyzera este smiesnejsie http://i.minus.com/ib1i7EzAKuqvlv.gif

Jak ho toto moze napadnut ja nechapem

Reagovat
Godwinson

Je to sranda. A Ivanović mu vážně potom skoro urval hlavu ... rána jako z děla.

Reagovat
Talker

Já bych mu narval do huby pravděpodobně koleno Ivanovič ho jenom odstrčil...

Hlavně jak se hned hlásil o penaltu zmrdeček...

Reagovat
Godwinson

On je příšernej ... jeho herní genialitu obdivuju a u něj jako u jediného hráče jsem se dokázal oprostit od té nechutnosti, co předváděl v Holandsku. Ale na to, co zkouší v Anglii už mu ta herní kvalita začíná pomalu docházet.

Reagovat
Talker

Pro mě je to absolutní genius Ať už fotbalově, tak i tím, jak ze sebe dokáže udělat absolutního zmrda... Tohle se nedá prostě jen tak vymyslet...

Fakt kdyby mě hryznul, tak bych mu to koleno do ksichtu narval...

Reagovat
minoLFC

takto kusu mimina ked su nasrate

Reagovat
mithro

mna to dokaze stale hrozne rozosmiat

Reagovat
tomasinho

Už se těším na ty vtípky.

Reagovat
Talker

Jinak mě to začíná mrdat - minulý týden měl dostat redku Aguero, tenhle týden za to hryznutí si jí zasloužil Suarez... Oba dohráli zápas do konce...

Reagovat
tomasinho

+ Sturridge taky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Jo, Sturridge jí mohl taky schytat, sejmul tam Oscara hodně ošklivě

Reagovat
smazaný uživatel

*Bertranda

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrandovi dal pěkného šlapáka na lýtko a rozhodčí mu nedal nic.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

nevidel som, ale na twitteri sa ludia divili jak je to mozne, ze Nasri nedostal cervenu...tam sa co dialo?

Reagovat
Emqick

Jojo, jednou tam do někoho zajel celkem dost.

Reagovat
Emqick

.. Nic to ale nemění na tom, že jsme to nezvládli sami.

Reagovat
Mimalu

explární trest

Reagovat
Mimalu

*exemplární

Reagovat
kiwwi

jeden uz dostal a nepomohlo...dozivotny zakaz hrat na ostrovoch

Reagovat
minoLFC

až taký mindrak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

bojíš sa, že vás v ďalšej sezóne znova znásilní?

Reagovat
kvasha16

ty nazyvas 25 ci kolko bodovy naskok znasilenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy že nás to znásilnil poprvé?

Reagovat
minoLFC

hned v prvej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Obrana Wes-Chris.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si hattrick Kuyta, prohru 1:4 doma, ale se Suarezem nic extrémního. Rozhodně nic co by se dalo označit za znásilnění.

Reagovat
niflheim

No on si tam snad před prvním či druhým gólem pohrál s obranou. Ale památné to pro mě spíše je kvůli tomu prasáckému faulu Carraghera na Naniho a potom Suarézovo zatahání Rafaela za vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to majou fanoušci Liverpoolu nízké standardy.

Reagovat
minoLFC

No veď ten hatrick urobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět kdo si vezme Suareze pod křídla. Takové věci se trestat musí, nezlepšuje se to. At odleze do Číny a tam si oxiduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide niekam?

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde, takový hráč nebude hrát o střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nepôjde

Reagovat
niflheim

Sunday night

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že rozhodčí nastavil tak málo.. Chelsea si ani ten bod nezasloužila:)

Reagovat
vladis271
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
M0rb1D4S

Teď to bude pro FA složité.. Proč by trestali za něco, co se stalo v zápase s Chelsea, ale na druhou stranu, jedná se o Suáreze. To je pro ně zapeklitá situace..

Reagovat
smazaný uživatel

Luisinko....

Reagovat
C-M@ster

Nejsem žádný fanoušek LFC, ani Suareze, ale v tomhle s ním soucítím.

Když po vás furt někdo celý zápas hrabe svýma obrovskýma rukama, na faul to není, rozhodčí toto nepískají, tak je to pěkně frustrující.

Kousanec je extrém, ale příště si to ohrabávání snad Ivanovič rozmyslí.

Reagovat
Talker

Spíš se divím, že mu Ivanovič neomlátil palici o tyčku a potom ho nezahrabal pod tribunu, protože tohle je ultimátní hnusárna - a od tohohle zmrdečka to navíc není poprvé, kdy má nějakej problém.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Ta první

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu ještě svázal ruce, nikdy nevíš co zvíře udělá, preventivní ochrana je přece výdy to nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

"We are unable to take any action because the referee has already dealt with the incident."

Reagovat
ďuriLFC

Och bože , strašne blbý pocit mám že toto bol posledný zápas Luisa za LFC. Aspoň že to ukončil tak ako ukončil.

Reagovat
tomasinho

Nesmysl, dostane trest, buď 4 zápasy do konce sezony nebo si odsedí třeba 2 v nové a budepak hrát normálně. Neodejde, příští léto, když nebude LM, tak ho už neudržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Niekedy mam pocit, ze ak by sa niekto zblaznil a dal nejakych 50 - 60, tak by som ho aj pustil.

Reagovat
niflheim

30, max 35...víc podle mě nikdo nedá.

Reagovat
fff

jj viem, preto vravim, ze ak by sa niekto zblaznil . Za taku sumu ako pises by sa to neoplatilo no.

Reagovat
Talker

Kvalitou je jedním z top 10 hráčů světa, je relativně mladý. Pokud RvP rok před koncem smlouvy stál 27, tak za Suareze můžou klidně těch 50 mega chtít.

Mám jen blbej pocit, že to budeme my, kdo je nabídne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já myslel, že si na něj brousí zuby Bayern..

Reagovat
niflheim

Ách jo

Reagovat
niflheim

On to podle mě nikdo šílenou nabídku podávat nebude...jen budou nadhazovat a zkoušet.

Reagovat
Talker

Tak to je otázka - Bayern může mít zájem, protože Pepek může chtít jiného hrota. Stejně tak Real, pokud nevyhraje LM a Barcelona koupí Neymara, tak se budou chtít ukázat a moc lepších hráčů po světě neběhá.

Reagovat
cristiano.K.

jj jak píšeš, přivedeme ho 24mega, on se stane nejlepším střelcem PL, možná i nejlepším hráčem a prodáme ho 30,max 35

Reagovat
niflheim

No jo no, jenom si ale udělal pověst rasisty a posilnil svůj kousací apetit.

Reagovat
cristiano.K.

toho rasistu si každý inteligentní člověk odmyslí no. Je x problémových fotbalistů,ale tady se bavíme o TOP fotbalistovi, který zaostává tak maximálně na Ronalda s Messim a ty by si ho prodával za 30mega, promin

Reagovat
Rssa

Suarez není rasista. Měl problém jen s Evrou z United. Já si myslím, že by černocha ve vlastním týmu v pohodě skousl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

nebavíme se o shrekovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Podobně kvalitního hráče už do LFC bez LM nenalákáš.

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak to je otázka - Real a Barca budou chtít nové tváře. Suarez může klidně jít do Realu místo Higuaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr do barci namiesto Villu...Luisova žena tam má dom tuším...

Reagovat
fff

Tak istymi vecami by tam zapadol . Ale on potrebuje byt stredobodom timu podla mna, v Barce je to cele o Messim a to by Suarezovi podla mna aj herne strasne uskodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ktovie.... podľa mňa by tam šiel rád.....

Reagovat
fff

Mne oosbne sa do Barcy ani nehodi. On sa snazi hrat casto prilis individualne, tlacit sa do zakoncenia, v Barce by mu to podla mna nedovolili tak hrat, navyse podla mna nie je az tak dobry do kombinacie, sak vidime aj u nas, ze niekedy pokazi v zapase snad polovicu relativne jednoduchych prihravok.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

+ má občas tendenci hrát i jednoduchý přihrávky vzduchem. Když už Španělsko, tak bych ho viděl v Realu.

Reagovat
fff

jj ked uz tak Real, ich priamociarejsi futbal by mu vyhovoval ovela viac. Tiez by bol sice v tieni Ronalda, ale herne by mu to sedelo podla mn ovela viac.

Reagovat
tomasinho

Přesně, mohl by běhat všude možně, jeho koncovka by nebyla až tak kritizovaná, kdyby hrál s Ronaldem. Sednul by tam.

Reagovat
Talker

Tak ona je otázka, kam půjde Neymar - já očekávám, že do Barcelony, takže už další místo mít nebudou. I když - Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Neymar-Suarez?

Spíš to vidím na Real (odejde Higuain/Benzema a přijde nová hvězda - Suarez/Falcao?), popřípadě Bayern (místo Gomeze)?

Každopádně je možné, že Bayern se "spokojí" se svojí trojicí útočníků, Barca vezme Neymara, Real Falcaa a nebude mít kam jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Is Multi Talented. I mean

-Racism

-Diving

-Cheating

-Cannibalism

Prostě všechno v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

JJ

Reagovat
fenixLFC

a s tym vsetkym-najlepsi strelec PL

Reagovat
niflheim

Not for long.

Reagovat
The Krupy

Luisito, poď si zahryznúť do súperov v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Players On The Suarez Menu: Andy Carrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Boze tie nase tenistky su prijebane,,,, Cibulkova ide nieco hovorit o psychike hraciek Ruska ked sama s Hantuchovou su asi najviac labilne tenistky na okruhu.

Reagovat
smazaný uživatel

What’s Suarez’s Star Wars name?

Chewcentrebacca

Reagovat
niflheim

Reagovat
CubONE

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

ak toto má byť ten najlepší hráč PL, tak Boh nás všetkých ochraňuj pred kanibalmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Suarez: If you cant beat them,bite them

Reagovat
smazaný uživatel

Ban bude. Ale co fanta? Nějáký tip na nákup místo Krysáka? Ne Robina mít nebudu a nechce se mi do - transferů. Zbytek útoku Wazza - Ricky. Dík.

Reagovat
madridcan

Na ktorom si mieste vo Fante?

Reagovat
smazaný uživatel

98. zrovna teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám trojku Lukaku-Benteke-Berbatov a celkem jim to klukům šlape

Reagovat
smazaný uživatel

suarez used bite... it's super effective

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Paul Sarahs ‏@Wanchope_Dickov

#PlayersOnTheSuarezMenu Marc OverMars Bar

Reagovat
smazaný uživatel

PlayersOnTheSuarezMenu Thomas Mince

Reagovat
pawiel_afc

#PlayersOnTheSuarezMenu

Branislav Ivanosandwic

Bacary Lasagne

John Cherry

MacaRooney

Nachos Monreal

Leighton Beans

Kieran Ribs

Kenny DalQuiche

Oxtail-Chamberlain

Dimitar Burgertov

Pear Mertersacker

Edible Cavani

Sergio Biscuits

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Brendan Rodgers will review the video footage of Luis Suarez appearing to bite Branislav Ivanovic before commenting on the strikers future at Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

no ted sem to videl na youtube ten kousanec.... nevim jak se k tomu postavil Ivanovic nebo koho to kousnul, ale udelat to trebas Pepemu nebo Valdesovi ve Spanelsku to by teda bylo zly

Reagovat
niflheim

Welbz na Anfieldu - pic.twitter.com/spWc0XMDsa

Reagovat
PePiG7

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Všichni se divíte, jak to může někoho napadnout taková kravina v zápase, ale to je blbost, protože Luis se poctivě připravoval už na tréninku.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/21/article-2051743-0E5F8BE400000578-553_468x286.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ani som si neuvedomil, ze mi hra http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ K Suarezovi mozno klip, ale nazov asi nie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Filipow

Jinak já tomu Sundíku přeji nejvíc v PL snad teď. Di Canio je snad bude zvedat, zvedat.. a pak třeba za rok, za dva je nasměruje k Evropě.

Reagovat
C0br
Reagovat
Pigeon

ten metrix to musí parodovat, to není jinak možné myslím ted celé jeho působení

Reagovat
C0br

Legendou se nestaneš, když nebudeš seriózní hele

Reagovat
miguel bain

Ty teplá sv*n*

Reagovat
kvasha16

to je co za snuzka hovien?

Reagovat
Ronaldo.com

Parodie? A nebo to mysli vazne?

Reagovat
niflheim

Co je to za sračku

Reagovat
C0br

Neznáš legendu z Hroznový Lhoty?

Reagovat
madridcan

Pozeram, ze v deviatej sekunde hostoval Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Metrix je už moc komerční, už to není ono.

Reagovat
C0br

Reagovat
Maresma

Reagovat
Erdovec

to je horší než ajvonabírýč

Reagovat
Pigeon

flambovaný banán

Reagovat
smazaný uživatel

ty vogo

Reagovat
fantomas

Achjo, to je fakt strašidelný zlo, tahleta "muzika"..

Reagovat
smazaný uživatel

Oh come on, rap nebo co to má bejt, určitě není můj oblíbenej žánr, ale tohle bude braný asi stejně vážně, jako Niky Tučková, nebo ten buzerant co má ty rozhovory, ne?

Reagovat
C0br

Metrix je retard a myslí to naprosto vážně Vlastní svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Leo si ho snad musel vzít do klipu z prdele snad, ne? I když podle toho co sem slyšel, nevim nevim.

Reagovat
C0br

Jo to každopádně. Ten má aspoň mentální kapacitu na to, aby si svojí demence užíval

Reagovat
fantomas

Co já vim, fakt mám důležitější věci na práci než rozjímat nad tim, jestli nákej buránek ty svý sračky myslí vážně nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

On to myslí vážně, jenže to je to samé, asi jako že Luštěla dělá kvalitní pop.

Reagovat
fantomas

Njn, to mi je fakt hrozně moc ukradený.

Reagovat
A Seleção

Boze ty ses neskutecnej KING.Pral bych si byt takovej charakter jako ty...Je mi te lito...

Reagovat
fantomas

Wtf?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ligter

Rozhodně bych odlišoval kvalitní rap od tohohle anti-umělce, zjevně přesvědčeného o své naprosté výjimečnosti.

Reagovat
fantomas

Já takzvanej kvalitní rap nepoznám no, pro mě je to vesměs ta samá verbež všecko.

Reagovat
Ligter

Ale tak no... takhle zobecňovat. Chápu, že to neposloucháš, já už popravdě taky moc ne, ale až takhle odsuzovat, nazývat to verbeží... ne, to by byla zbytečná (a dlouhá) diskuze.

Reagovat
fantomas

Nedělá mi to fakt žádnej problém. Slyšel sem už tuny "kvalitního rapu" a na základě toho sem usoudil, že je tenhle žánr pro moje uši natolik homogenní (oproti ostatnim), že si ho klidně dokupy označim za jeden velkej odpad. :))

Reagovat
Ligter

Asi bych nedokázal zastávat postoj „nelíbí se mi to, tak je to odpad, a to rovnou všechno“, ale je fakt, že už by to bylo slovíčkaření. Ale rozumím, taky mi nesedí všechna hudba... ten kdo říká, že poslouchá všechno, tak kecá.

Reagovat
fantomas

No tak snad se shodnem na tom, že rap je tak moc specifickej hudební žánr, že jakmile ti nesedne ne jen, ale i víc jeho typických znaků, tak ti holt neřekne nic jako celek. A to se přesně stalo u mě.

Reagovat
fantomas

* ne jen jeden

Reagovat
Ligter

To beru.

Skvělý moment, když dojde debata ke zdárnému konci. Víc takových vláken.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to sem tim chtěl říct, akorát prostě obecně, že se žánry nemůžou hodnotit podle jedný písničky, u rapu by mi to v tomhle případě ani nevadilo. Fantík má zase potřebu vyjádřit, jak jsou mu zbytečný témata ukradený, tak se do toho s nim moc nepouštěj.

Reagovat
fantomas

Cooo? Jediný, co sem tu chtěl vyjádřit, je muj odpor k rapu a všemu, co se k němu váže...hledě i nehledě na Metrixe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější na tom je, že ti borečci majou k té subkultuře kterou tak opěvujou asi stejně daleko, jako kdyby zpívali gregoriánské chorály.

Reagovat
C0br

Ještě pro neznalé Metrixe, tady jeho nejslavnější rozhovor:

http://www.youtube.com/watch?v=CV2ibl91Pso

Reagovat
Ligter

Trapnohumor, ale musel jsem si to pustit několikrát.

Reagovat
C0br

Já se u toho chlámu vždy. Geniálně sestříhaný

Reagovat
smazaný uživatel

City aspoň tá strata Chelsea, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis zobral Ivanovića na hlodáky? Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

players on Suarez's menu:

Branislav Ivanosandwic

Bacary Lasagne

John Cherry

MacaRooney

Nachos Monreal

Leighton Beans

Dimitar Burgertov

Pear Mertersacker

Edible Cavani

Sergio Biscuits

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

MacaRooney

Reagovat
C0br

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší trend na twitteru ever.

Reagovat
A Seleção

PlayersOnTheSuarezMenu

Branislav Ivanosandwic

Bacary Lasagne

John Cherry

MacaRooney

Nachos Monreal

Leighton Beans

Dimitar Burgertov

Pear Mertersacker

Edible Cavani

Sergio Biscuits

Reagovat
kvasha16

ten Beans

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Tyson has just followed Luis Suarez on Twitter. pic.twitter.com/kpZgYxHq4c

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC
Reagovat
madridcan

Nemam rad, ked uz viem z odkazu, ze co tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez used Bite, it's not very effective, enemy Ivanovic defended himself.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je nejelpším hráčem PL.. To zase dokazuje (ne)kvalitu Anglický ligy..

Reagovat
cristiano.K.

aha

Reagovat
cristiano.K.

musíme mu dávat najíst před zápasem

Reagovat
kiwwi

inac myslim, ze Suarez sa tymto vylucil aj o trofej POTY ... takze to bude medzi Baleom a Persanom

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, kdyby to vyhrál ten idiot, tak by to byla hodně špatná reklama pro PL.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lacko_Boh

nemáš začo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám že se objevíjou teorie že za to může Fergie, protože o přestávce pomazal Ivanovičovu ruku dresingem.

Reagovat
madridcan

Vyhral uz dakedy?

Reagovat
kiwwi

kto?

Reagovat
madridcan

Suarez

Reagovat
cristiano.K.

za rok a půl asi těžko

Reagovat
madridcan

Uplne zabudam, ze tam je tak kratko.

Reagovat
cristiano.K.

top hráči jsou vždy hodně na očích a zkreslují

Reagovat
Jerichoo

Bože to je blb, môže byť naj strelec a hráč PL a spraví toto

Reagovat
cristiano.K.

skvělá reakce na madricanův odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to pises ako keby hral v PL uz vecnost

Reagovat
madridcan

Mozno mi to ako vecnost pride

Reagovat
SunFells

Nj, je tam až moc dlouho.

Reagovat
cristiano.K.

jj taky jsem nad tím přemýšlel,hrozně to Baleovi usnadnil

Reagovat
kiwwi

tak dufajme, ze dostane ban do konca sezony a ulahci tym aj vyhrat trofej pre najlepsieho strelca Persiemu

Reagovat
cristiano.K.

na to sem uplně zapomněl o to víc sere,že ted dal gola z ofsajdu

Reagovat
minoLFC

tolko penalt Persie nedostane

Reagovat
kiwwi

kedze to vsetko riadi Fergie, tak dostane

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Nevim teda jak to je, ale tady pise lineker, ze uz je odvolene, takze kousanec uz na to vliv mit nebude

Gary Lineker @GaryLineker

There is every chance that a week tonight Suarez, with votes already in,will become PFA footballer of the year! Something to chew over?

Reagovat
cristiano.K.

jinak se mi líbil pod preview ustyho vtip: někdo má Ivanoviče rád,ale Suarez ho žere

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez twilight

Reagovat
Swarley

oléééééééééééééééé Zlíííííínnnneeeečeeeeek to je kurva zápas jak má být!!!

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíííín

Reagovat
Pigeon

OT: Zlín!

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kiwwi

OT: acestream://4a64083662f92ffcda754eb520ea0c234c6b1fdf

vyborny stream na Juve - AC ... tak snad bude dobry zapas ked uz som zmeskal taketo zapasy v PL

Reagovat
cristiano.K.

já měl taky zápas a ještě jsme prohráli a to jsme hráli 30.minut proti 10lidem

Reagovat
madridcan

5,5+ na Zlin ti jebeeeeeeeeeeeeeeeee?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
cristiano.K.

kdy bývá v neděli MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ve 23:25.

Reagovat
madridcan

900 pre hattrick van Persieho proti Aston Ville ......a ZIADNY GOL Bentekeho

Reagovat
Tomekcz

Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

ŠEVCI PIČOOOO

Reagovat
SunFells

Ať si svačí, co chce, dokáď krade body Čukotce.

Reagovat
Manik...

Suárez

Reagovat
Manik...

Zlííín

Reagovat
cristiano.K.

Jaké to bylo pro fanoušky CFC vidět,jak válí Sturridge?

Reagovat
stiflerovamama

Žiadne DigiSport, od novej sezóny budú anglickú Premier League vysielať stanice Nova Sport, Prima Cool aj Sport 1!

Reagovat
smazaný uživatel

už je to jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

aj Sport1? a je to potvrdene?

Reagovat
smazaný uživatel

aj Sport1? a je to potvrdene?

Reagovat
stiflerovamama

To neviem, napisala to jedna stranka na fb.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Ale tak myslim si, ze to tak nejak bude. Uz skvor sa o tom pisalo. Digi to snad nebude mat urcite

Reagovat
kiwwi

chalan co robi v Digi vravel, ze na 90% to mat nebudu a budu davat namiesto toho Spanielsku ligu

Reagovat
madridcan

To tazko. SportTV ma prava este na dalsie tri sezony. Mozno tak pohar.

Reagovat
kiwwi

hmm, mozno som to poplietol, ale mari sa mi, ze vravel o nahrade za PL nieco z tych top lig...taliansko a francuzsko maju, PL sa vzdavaju, takze ostava len Spanielsko a Nemecko

Reagovat
madridcan

Reagovat
cristiano.K.

odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

3 stanice? dúfam, že budú dávať 3 iné zápasy zároveň. Tak to zbohom skurvené sopcasty, flashe a torrentstreamy, ktoré mi aj tak väčšinou nejdú a viva PL s úbohým komentárom ale v TV!

Reagovat
Ronaldo.com

At uz je to oficialni! Je mi jedno na jake z tech 3 stanic to bude, klidne at na vsech 3 ale hlavne at je to konecne zase normalne v telce

Reagovat
hefy

Co to tady je za zlínskou sebranku?

Plzeň, do toho!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

debilní proamerická Plzeň

Reagovat
fantomas

Jn, zasranej Patton..

Reagovat
hefy

Jj, ještě vytáhni tu o tom, že fanoušci hází lahve na manželky s dětma.

Reagovat
Rssa

Reagovat
C0br

Kdyby mohly prohrát oba týmy, to by bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wow, tolik čecháčků

Reagovat
Filipow

to jsem jedinej kdo to má v piči a nebýt ef tak ani neví, že se nějaký play off hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

stále neviem o čom je reč.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Tak ještě...

JAMES ‏@B3rt1e

Luis Suarez - I think that Ivanovic really made a meal of it.

Reagovat
iamek

Pokud zitra vyhrajeme, tak na Arsenalu bude ulicka, kdy kanonyri budou tleskat mistrum ? Pokud jo tak to bude pro RvP fajn :).

Reagovat
kiwwi

ono to sice nie je povinne, Arsenal to nemusi robit, ale pise a bude sa pisat o tom tolko, ze nebudu chciet urobit zo seba debilov a urobia to

Reagovat
66pepo66

coze?

Reagovat
Ligter

Takové tempo.

Reagovat
fantomas

Vokál

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín 10 sekund před koncem zachránil ještě finále? V tom má prsty Rachna...

Reagovat
Pigeon

taky mě to hned napadlo

Reagovat
C0br

Ten je mrtvej

Reagovat
Mervin

ŠEVCI!

Reagovat
niflheim

Zlín

Reagovat
Zaschrona

Jeste ze jsem ten zapas Liverpoolu dneska nevidel, nemuzu se dockat MOTD.

Reagovat
kiwwi

1000. pre odchod hajzla Suareza z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Hajzli su ini ludia.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mervin

faul

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

jeziiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Ach jo.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
C0br

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez exchanged jerseys with Branislav Ivanovic after the match, and has reportedly apologized to him in the tunnel. Fair play to both

RESPECT!!!!!!!!!!!!

Reagovat
C0br

Cenu fair play pro Luisinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na "#respect" by musel svojmu dieťaťu kúpiť zmenšený Mercedes.

Reagovat
Rssa

Zahlazuje důkazy, na tom dresu byla krev Ivanoviče a jeho sliny.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jééé, nééé, ja som to skazil.

Reagovat
kiwwi

tebe ku stastiu chyba tak malo...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som len hravý.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

keď to nie je tvoja babka, tak je.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlavičkovávala až za čárou, a ještě tak blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma položilo

Reagovat
smazaný uživatel

jak pada na zem

Reagovat
Mervin

Reagovat
fantomas

Stráčoooo..

Reagovat
Zaschrona

1050. pro vzpominku na Duncana Fergusona https://pbs.twimg.com/media/BIZBCd3CEAAK137.jpg

Reagovat
fantomas

Brr, ta Plzeň je špatná...pusťte tam Vlasákovi jeden nájezd, at je hotovo.

Reagovat
Swarley

jestli tohle Zlín nevyhraje...

Reagovat
Ligter

... tak vyhraje Plzeň.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Come on Lakers !!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C0br

Ale mám tušáka, že vyhrajou

Reagovat
Zaschrona

No, uprimne ja celkem taky, jak uz to tak byva, kdyz se zrani nejvetsi hvezda, tak se casto tym semkne a jde to i lip nez pred tim..

Reagovat
smazaný uživatel

paci sa mi, ako tu je veselo ale este to neprehanajme, zajtra musime vyhrat

Reagovat
Ligter

Ale je to až zítra, teprve v den zápasu bych se tvářil vážně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, já bych raději, kdybyste si to nechali až na ES, kde by Robin symbolicky zajistil vítězství a oslavil tu titul.

Reagovat
Ligter

V žádném případě, radši zítra, my jsme schopni si ho definitivně zajistit remízou v posledním kole s West Bromwichem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho bych se fakt nebál, i kdybyste už všechny zápasy prohráli, tak stačí, aby city jednou zremízovali a je to, to už prostě vyjde, i kdyby jste se snažili, aby ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je dobře, že se místo nájezdů hraje do vstřelení gólu, má to hned větší šmrnc, když každá akce, střela může bejt poslední

Reagovat
hefy

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
vodka

vzhledem k tomu, že musím dělat věci do školy, tak ani ne...

Reagovat
madridcan
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu treba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

takže Pizzarro a Dimitar Burgertov mu nechutia?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si smlsne na Sandwichovicovi.

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271

*aj to raz bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz na twitteru: I'm sad for what happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!!

Reagovat
hefy

Hodnej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

A ? Měl skrat, musel to vědět hned. Terry taky šel hned ven v LM. RIP čestnému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, měl zkrat a měl by za to pykat.

Reagovat
wild

strasne to prajem Plzni kvoli Strakovi ale obavam sa ze o titul prisli 10sek pred koncom ..

Reagovat
hefy

Pššš.. hraje se na dvě brány, puk je plavatej, stát se může cokoliv.

Reagovat
Mervin

Reagovat
vodka

poďme ševci, berani, medvědi ... příhradové nosníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Tyson is now following Luis Suarez on Twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
madridcan

https://www.facebook.com/photo.php?v=157532874414326&set=vb.146311595451056&type=2&theater

Dneska sa tie dotyky ustami nejak mnozia A este Ibrahimovic dostane kartu

Reagovat
Pigeon

no důstojnosti to sebralo asi víc

Reagovat
madridcan

Ja by ten hrac s Nice Civelli, tak sa citim ne ta trapne. Podla sa mu riadne budu smiat po zapase.

Reagovat
madridcan

*ne tak

Reagovat
smazaný uživatel

keby som videl Ibru live, tak mozno reagujem podobne

Reagovat
smazaný uživatel

ako to, že Ibra má v LM číslo 18 a v lige 10?

Reagovat
madridcan

Myslim, ze to bude tim, ze supiska zo zaciatku sezony sa v Lige Majstrov menit nemoze. Ibrahimovic zacinal s cislom 18. V januari odisiel Nene, ktory mal cislo 10 a Ibra si uchmatol to cislo. Alebo mozno mu ho dali naschval kvoli marketingu. Ale zas kto iny by mal mat 10. No, ale proste od januara pravdepodobne ma tu desinku, kedze Nene isiel prec.

Reagovat
madridcan

No a v Lige Majstrov menit cisla nemozes. Doego Lopez ma tiez u nas cislo 25, ale v Lige Majstrov hra tusim s 38

Reagovat
vladis271

Andy a Luis v jednej osobe

http://i.imgur.com/jDMTFU7.gif

Reagovat
Mervin

co ta obrana kurva dělala?

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

videli ste teraz, čo spravil Diego Costa?

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/8_7iwcxOW7c

Gordon Taylor - sef PFA o Suarezovi...ked sa ho moderatorka spytala, ako sa bude citit, ked Suarez vyhra POTY, tak v jeho hlase bolo jasne citit ze dopici to bude hanba pre PL

Reagovat
Pigeon

tímhle to nevyhraje. Bale bude jako mladý, tak to taky nevyhraje, Matovi ani Hazardovi to nedají, protože chelsea, a než RVP byl po celou sezonu asi lepší Carrick. Záhada rozluštěná

Reagovat
Dawon

No Lineker psal, ze uz je odhlasovane, tak nevim....nevi nekdo jak to je?

Reagovat
Rssa

Já v jeho hlase cítím, že ho vzbudili ze spánku.

Reagovat
Lacko_Boh

sa toho nejak bojíš že to vyhrá aké su kritéria pre výhru ocenenia?

Reagovat
kvasha16

v prvom clanku pravidiel je, ze vitaz za ziadnych okolnosti nesmie kusat protihracov

Reagovat
minoLFC

Čoo ti nedokážeš vycítiť. ..pošlem ti moje ponožky

Reagovat
kiwwi

*poslem ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať už ten Zlín sakra vyhraje

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Mervin

je to v piči

Reagovat
hefy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Side

Reagovat
Ligter

PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne

Reagovat
stas87

omg ta pojebana plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Strakovi to nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jde

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo proč? 40 letá legenda českýho hokeje vstřelí gól v 90 minutě finále a získá pro svoje město první titul. Nepřát mu to může v mých očích jen člověk, který nemá sportovního ducha.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo který fandí soupeři. A puf, záhada je rozřešena.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to znovu. Tohle je tak hloupá reakce, že nemám chuť na ni nijak jinak reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl sem to znova. Vynucuješ si aby to Strakovi všichni přáli.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis ze jo. Hrozne mi na tom zalezi

Reagovat
stas87

aha,takze do toho hodime vek ze ju mu 40=automaticky sympatak...to je tak blbe klise

Reagovat
Mervin

Reagovat
13

Jakýpak klišé, je to jedna z legend českýho hokeje a ve věku 40 let pořád patří k nejlepším v lize. Zákeřný hráč to není a je to srdcař. Nevím co na něm může být nesympatického.

Reagovat
stas87

reznickovi by si to tiez prial?pravda,ten sice pre repre neurobil nic ale v mojich ociach je nesympaticky,rovnako tak ako ptacek ci straka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z prvních hráčů, o kterých jsem jako dítě slyšel. Jestli je to sympaťák nevim, neznam ho. Ale to, že se vrátil do domácího města a splatil mu něco ze svýho úspěšnýho hokejovýho života, to sympatický je.

Reagovat
stas87

hm,reichel je mi nesympaticky az beda,tiez sa vratil do litvinova,myslis ze by mu to tiez vela ludi prialo?u mna nevzbudzuje ziadne reakcie,obycajny hrac v roky podpriemernom time co sa potacal na hrane prvej osmicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reichla si pamatuju po viteznych najezdech v Naganu kdy zahlasil pamatne - na co myslite, kdyz jedete najezd? "ja nemyslim" ... ja hokej nijak moc nesleduju, fandim Kladnu, Vancouveru a hracum, ktery si pamatuju z dob, kdy jsem to sledoval - okolo roku 2000

Reagovat
13

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Čajánek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rád nesportovní chování. Zachoval se jak Rusáci s tou medailí.

Reagovat
smazaný uživatel

njn..ale on jeste nema titul a musi byt kurevsky zklamany, tak se to da pochopit..jeste prohrat takovym zpusobem zaslouzil by si to jako Straka

Reagovat
Tomekcz

parada simulanti ze zlina projeli , Straka

Reagovat
Godwinson

Tak v simulování těžko Plzeň někdo překoná, v tom byli opravdu prvotřídní

Reagovat
The Krupy

Luis Suarez

I'm sad for what it happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!!

Reagovat
13

Hurá!! Straka je fakt největší borec v české lize.

Reagovat
kvasha16

Ivanovic po zapase: "Bol to tvrdý zápas, útok Liverpoolu určite nie je bezzubý."

Reagovat
Pigeon

Reagovat
kvasha16

co je? ja som sa zasmial

Reagovat
Pigeon

už je tu toho moc

Reagovat
smazaný uživatel

mě třeba mimo suarezovo kousnuti zajima, kde rozhodci vzal nastaveni 6,5 minuty? To neni prece normalni, ano beru ze byla penalta, postuchovani hracu ale 6,5 minuty? To by tedy v kazdym zapase meli takhle nastavovat. V tomhle zapase to bylo tak na max 4 minuty. Chelsea sice prestala hrat ale to nemeni nic na tom ze to bylo zase rozhodnuti skoc na me z boku.

Reagovat
Pigeon

Nějaký zápas ManUTD se taky nastavovalo 6 minut když vedl, v pohodě to přestál a neřešilo se to, přestože taky nebyl objektivní důvod nastavovat. Vždy je to subjektivní rozhodnutí rozhodčího. Chelsea si to sama pos*ala, ale je to těžké přiznat, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jo 6 minut si pamatuju kdyz utd hrali se city a owen dal po uplynuti nastaveni vytezny gol..No jako ja psal ze Chelsea prestala hrat, jde mi o princip. V ostatnich zapasech se nastavuje ikdyz se zdrzuje nejaky max 3 minuty. Tady streli 6 minut, kterych se hraje jeste ke vsemu plynule a stejne to pretahne o dali pul minutu. To pak teda ten sport hrat clovek nemusi, kdyz tady argumentujes ze to je subjektivni nazor rozhodciho. Asi tezko kdyz se ma ridit pomerem toho co odehrajes a co se prostoji a jestlize ti tady streli 6,5 minuty, taky by tento metr meli dodrzet v kazdym zapase a ne jen v tomhle jednom, nebo ne? Tady zase neuznas ty ze to proste byl nesmysl. Vis kolik zapasu by se mohlo takhle zvratit i proti tymu kterymu fandis ty, kdyby v tomhle merili vsem stejne?

Reagovat
Pigeon

Pokud rozhodčí nahradil každou vteřinu, kdy se v zápase nehrálo tak to klidně mohlo 6 minut. Pro příklad Drogba ve finále LM tuším nějakých 5-6 minut proležel. Nevím, proč by se tedy dneska těch 6 minut nasbírat nemohlo....4 střídání, nějaké 2 minuty u penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

no samozřejmě že se ve fotbale nehraje v souhrnu vice než třeba 6 minut. Ja jen poukazoval na to, že v jiných zapasech se to ale proste takhle nenahrazovalo. Celkove je system ve fotbale na hovno. Nevim proc to neni jako v hokeji. Tam kdyz nehrajes, casomira se zastavi a nazdar. Tady se hodina prolezi a nastavi se jen 3 minuty, to ja uznam a jsem pro zmenu. Jen jsem rikal, at to tedy zavedou v kazdym zapase a ne jen jednou za uherak ze najednou nastavi takovyhle porce casu

Reagovat
Pigeon

esi souhlasíš že nastavený čas v liverpoolu odpovídal času kdy se nehrálo tak rozhodčí nepochybil a chceš aby to tak bylo ve všech zápasech. Okej, beru

Reagovat
smazaný uživatel

Aji letos se prodlužovalo dlouho přes limit. Tuším že se nastavovaly asi tři minuty, hrálo se pět a půl. Nervózní výhra o gól, už nevím jaký zápas.

Reagovat
miky10

Suaréz just wanted to taste Champions League success

Reagovat
Maresma

To už tu taky bylo.

Reagovat
tomasinho

Luis Suarez said: "I am deeply sorry for my inexcusable behaviour earlier today during our match against Chelsea.

"I have issued an apology and have tried to contact Branislav Ivanović to speak to him personally. I apologise also to my manager, playing colleagues and everyone at Liverpool Football Club for letting them down."

The club's managing director Ian Ayre commented: "Luis has made an unreserved apology for his actions today.

"His behaviour is not befitting of any player wearing a Liverpool shirt and Luis is aware that he has let himself and everyone associated with the club down. We will deal with the matter internally and await any action from the FA."

Brendan Rodgers added: "Having reviewed the video footage and spoken to Luis, his behaviour is unacceptable and I have made him aware of this."

Reagovat
Tomekcz

20 zapasu ban a bude to dobry

Reagovat
Mervin

dvacet zápasů?

Reagovat
Tomekcz

vsak je to rasista a uz ma nekolik prohresku to chce exemplarni trest

Reagovat
Mervin

že zrovna Ivanovič je takové neniňátko...já Suaréze nemám rád, ale dvacet zápasů je píčovina jak Brno

Reagovat
Tomekcz

tak 30

Reagovat
miky10

A co to jako mění, že Ivanovič není svatej?

Reagovat
Rssa

Že to má brát jako výstrahu to pokousání, aby nebyl taková sketa a nemlátil lidi do břicha

Reagovat
kvasha16

tak Ivanovic este nikoho nekusol pokial viem a nema ani ziaden iny trest, sice hraje tvrdo, ale nie je to svina ktora by pravidelne a umyselne robila na placi picoviny

Reagovat
kvasha16

"iny trest" v zmysle ako dostal Suarez a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hezky že uzná chybu ale mohl by nejdřív přemýšlet a pak něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Horká krev no. Jako nemám ho rád a mohl bych si raději ještě kopnout, ale nejde mu upřít, že by do toho nedával duši. Prostě napůl maniak no, se vším dobrým i zlým co k tomu patří...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi zdá na lidi z LFC až jako příliš rouzmná vyjádření.. no pořád doufám, že se nějaké to tričko na obranu uruguayského neviňátka přeci jen vytiskne

Reagovat
smazaný uživatel

Plznička

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wooow

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri hard

Reagovat
smazaný uživatel

či hadr, či ako to vy Česi píšete.

Reagovat
fantomas

Nasriho mám furt vejš teda.

Reagovat
smazaný uživatel

síce tomu predchádzalo krajšie sólo, ale toto bol mínusový uhol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale měl platit.

Reagovat
fantomas

Neměěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč nebyl celým objemem. Podobně jako nebyl když Heulerho pustil ty housle na čukotce. Ždibec tam podle mě prostě chybí.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
risk je zisk

PLZEEEN!!

Reagovat
CHONG

INDIÁNI

Reagovat
Pipo123

borci sledujete niekto NHL ? mám chuť si podať na matche, aké výsledky dnes očakávate ? St.Louis, Minnesota, LA 1 ?

Reagovat
hefy

Ježišikriste, mně je regulerně do pláče a zároven se směju. Stav totální hrdosti. Jdu se opít, mějte se tu.

Je mi líto Čajánka, Hamrlíka i Lešky, zároveň zmrdovi Balaštíkovi to přeju. Zlín byl soupeř, kterýho jsem si přál nejméně, protože byl jednoduše nejtežší. Chovam k nim totální respekt

Každopádně ted si vypůjčim hlášku hlavního velezmrda tady na EF -

CAMPEONE! CAMPEONE!

Reagovat
fantomas

Ty vole, dyt Balaštík je z nich nejmenší zmrd snad.

Reagovat
stas87

Reagovat
fantomas

Nebo teda...já bych nejradši nerozlišoval, zmrdi to sou pro mě uplně všichni. Ale LITOVAT Čajánka a Hamrlíka - to by mě museli měsíce mučit, abych k něčemu takovýmu dospěl.

Reagovat
stas87

Ve 44. minutě ses dostal do šarvátky s Balaštíkem, který se pak těžko zvedal z ledu. Jak to vzniklo?

"On je provokatér první třídy. Hned v prvním střídání šel loktem do solaru. Ve druhé třetině jsem byl před bránou a zase do mě pošťuchoval. Čistil jsem si prostor před gólmanem a zase do mě šel, tak jsem shodil rukavice a pořádně mu naložil. Pak si ještě vyskakoval, tak jsem mu jednu fláknul."

Na Balaštíka si brousilo zuby už hodně hráčů. Možná teď mezi nimi budeš za hrdinu, protože Balaštík nevypadal dobře.

"Prostě si zasloužil dostat a dostal. Tak to je."

rozhovor so stehlikom,on bol snad prvy ktory mu nalozil,balastik provokoval ale ked videl ze bude bitka tak radsej usiel na striedacku...taky je to charakter

Reagovat
fantomas

Ok no, tak sou všichni stejný zmrdi. Každopádně mě stejně hlavně překvapilo to "je mi líto"..

Reagovat
stas87

ja som prial zlinu,teda prajem vo vacsine morave a sliezsku ked hraju proti ceskym timom moj prvy zapas ktory som ako tak vnimal bol banik-slavia,odvtedy som si oblubil banik a lasku ku morave a sliezsku

suhlasim ze zlin extra sympatakov v time moc nema,ked tam hraval barinka ci murin tak to bolo ine,cajanka mam rad od jeho angazmanu v dyname moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Murín asi ještě větší zm*d než Balaštík.

Reagovat
stas87

viem ze snad posunul branku ci aky skandal to mal ale golman to bol v svojej dobe excelentny a barinka ma rodinu v dedine odkial pochadza tatko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Vždyť Balaštík má toho zmrda snad napsanýho i v papírech. Osobně neznám člověka, který by ho nazval jinak

Reagovat
smazaný uživatel

petře co se vám honí hlavou, když vidíte jak váš kamarád martin hamerlík končí kariéru..... noooo tož štve že nemám taky 40 abych už mohl skončit

Sice nesleduju hokej, ale Leška je super

Reagovat
kvasha16

Jamie Redknapp ohledně Suareze: "Když hrál v Ajaxu, dostal za to samé sedmizápasový distanc. Zřejmě má nějaký vážný problém. Budu překvapen, jestli si ještě letos zahraje."

"Zřejmě má nějaký vážný problém"

Luis Suarez: "Snažil jsem se kontaktovat Branislava Ivanoviče, abych si s ním promluvil osobně."

ty sa radsej Branovi vyhni lebo od neho neodies po vlastnych

Reagovat
Erdovec

dokud k němu bude stát čelem tak odejde, k Ivanovicovi je nebezpečné stát spíš zády

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Erdovec

no co, všichni ví, že Ivanovic je zákeřná svině

Reagovat
kvasha16

coze? dajme tomu ze to nie je pre inych fans sympatak, ok, ale zakerna svina?

Reagovat
Trand

Zákeřnější hráč v PL asi není.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Kvůli těm loktům ho nesnáším, na Suareze asi teda nemá, ale v top3 zákeřňácích je určitě.

Reagovat
kiwwi

je to sice pekna mrdka, ale na Sareza v tomto nema ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Ale prosím ťa...

Reagovat
kvasha16

ale no, troska vtip len

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nie je jeho ozajstný twitter, však?

Reagovat
Rssa

Jen dělá ramena...

Reagovat
Pigeon

dle postavy dělá full body

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...upravovat si po každym PL kole kopačky ve FIFĚ 13 podle obrázků. Diagnóza? Mě to ale baví!

Reagovat
minoLFC

Takže tie pásky boli kvôli Bostonu

Reagovat
cristiano.K.

link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

mně jo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez má štěstí, že Ivanovič má bílou bravu kůže a ne černou,takže tentokrát nedostane trest na 8 zápasů ale třeba jenom na 5

Reagovat
Nikikrew

Suarezovi uz fakt ako jebe?

Reagovat
ďuriLFC

Luis Suarez

I've just spoken to Ivanovic on the phone and I could apologise directly to him. Thanks for accepting.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

mě by jen zajimalo jak ho to napadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tim to fakt napravil

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás je důležitý, že by neměl nastoupit s náma

Reagovat
Erdovec

na vás to bude stačit snad i se Studgem uprostřed a Downingem s Coutinhem na krajích

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, tenhle zápas musíme vyhrát

Reagovat
Erdovec

nene, vy si ty body můžete uhrát ještě jinde, my je furt potřebujem, i když už tomu moc nevěřím, ale v naší sázce už ti nic nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to špatně. Ale třeba naše ostudná prohra v derby a vaše absence Suareze udela zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, neuvědomil jsem si, že je ve hře už jen 12 bodů. Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre. Jedna vyhra = safety, bylo by fajn, kdyby to bylo uz za tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

v MOTD novej song od Daft Punku. Tenhle pořad je prostě boží.

Reagovat
smazaný uživatel

A Vader to zmeskal. Get Lucky predpokladam?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný sice jen tóny kvuli copyrightu, ale potěší to.

Reagovat
vodka

u golu city Dawson pozičně naprosto vyhořel...

Reagovat
Nikikrew

Link na MOTD pls

Reagovat
Erdovec

Defoe, ten kluk to prostě umí

Reagovat
Counter

For most of this season Liverpool's attack was described as "toothless"...

Reagovat
Counter

A ještě jeden - The best angle of the Suarez bite:

http://i.imgur.com/jDMTFU7.gif

Reagovat
bakasa

Reagovat
Hejnak
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

#Anzhi are seriously in for Marouane Fellaini who has a £25m release clause. They could pay #EFC more of course.

Tohle by bylo pro vsechny strany idealni, alespon bych ho nemel v PL na ocich.. I kdyz bych mu radeji pral Zenit, at si zase zahraje s Witselem a LM by tam mel stejne tak.

Reagovat
Godwinson

To by byla katastrofa

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Plzeň. Grizzlies.

Reagovat
Chazy

PROSPAAAAAAL!!

Reagovat
Chazy

kua

Reagovat
Chazy

L E T E S T U... Wigan ve finále FA Cupu, CBJ v PO, to by byl sen

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

GOOOOOOOOOOOOOL... už jen minuta a půl.

Reagovat
Chazy

Jehehe, Chazy se možná dočká

Reagovat
madridcan

unavy? Kazdopadne ja som dal prednost filmom-Die Hard 5 a akurat dorazam Skyfall, takze aj ja by som mal brat unavu za svoju

Reagovat
Chazy

PO... únava strašná, ještě s tím asi jdu do školy a ani odpoledne se nevyspím, navíc v noci zas baseball, takže to vidím zas na nějakou 48 hodinovku

Reagovat
Rssa

Tak pokud si měl předtím Die Hard 5, tak Skyfall musí zářit ještě více než u ostatních lidí.

Reagovat
kvasha16

1300. proti kusaniu

Reagovat
Chazy

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Suarez kusol niekoho z Realu tak by ho Pepe asi zabil

Reagovat
kvasha16
Reagovat
niflheim

Jets trade Revis to Bucs, who sign CB to six-year, $96M deal. 13th round pick v letošním draftu + conditional v dalším.

Reagovat
Chazy

Ale nemá garantovaný nic

Reagovat
Trand

Revis pryč od nich!

Reagovat
Trand

Už jen Cruz k nám a bude to paráda..

Reagovat
niflheim

Máte dva first round picky, že? To bych jeden obětoval

Reagovat
Trand

Jj, 16 a 22. Vypadá to, že přijde Austin, pokud ho už někdo nevezme nebo Patterson, jenže je potřeba posílit hodně pozic. Safety, WR(nejméně dva hráči), ideálně i RB, ale to se asi posilovat nebude a bude se spoléhat na dva loňské rookies. Je toho více než dost.

Reagovat
niflheim

Bradshaw je pořád ještě FA

Reagovat
kiwwi

EPICKA nedela...po zhliadnuti MOTD som sa nemohol prestat smiat

lepsi scenar by som snad nevymyslel ani ja

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Suárez je zralý na vyšetření, zda je psychicky zdraví. Tohle opravdu není normální chování. FA by měla Suáreze poslat na vyšetření a až podle vyšetření potrestat, pokud je psychicky zdráv tak stopku na několik zápasů si zaslouží, pokud je psychicky labilní poslat na léčení.

Reagovat
Miguel19

Hmm, s LM to nevidím ani trochu dobře. Máme suverénně nejtěžší rozlosování. Pokud to dáme, bude to malý zázrak. Rozhodne duel s Baleem.

Reagovat
smazaný uživatel

CHAMP20NS!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

tady ta dvojka aspoň připomene I

Reagovat
Bayern +

Ani nie.

Reagovat
Steve Stifler
Reagovat
db18

šampóns?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace United

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, tenhle titul je obzvláště sladký. A teďka na Arsenal s juniorkou, porazit Chelsea a Peršan zlatou kopačku a sezóna může skončit.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
madridcan

Zlata kopacka sa dava aj za top strelca PL?

Reagovat
fantomas

Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to sa robi v kazdej lige ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, ale pak je ta celková, ze všech lig nejlepší.

Reagovat
fantomas

Jj, ale tady se to holt jmenuje Golden Boot no, tak jak jinak to pojmenovávat.

Reagovat
fantomas

3 - Shinji Kagawa has won the league title in all 3 seasons he has played in Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

talizman.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, v Borussii hezký, ale hlavně ať hraje..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia na Trafford, lepšie než, keby to bolo na Eastlands, aj keď ten minuloročný "last minute winner" od Aguera bol jeden z najkrajších a najsilnejších momentov, aké som zažil. Mohla to byť ale aj krajšia červená, snáď za pár rokov.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Rooney mě při rozhovorech vždycky překvapí. Jednak tím že zvládne aji rozvité věty, a druhak tím svým hláskem.

Reagovat
C0br

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

a dokonca cely rozhovor bol v pohybe

Reagovat
Ligter

Snad má větší inteligenci než přístavní dělník. Ale s tím hlasem souhlas.

Reagovat
mithro

scouser no

Reagovat
smazaný uživatel

A takisto číslo 20 dokázalo to, čo si vytýčilo pred sezónou - vyhralo 20. titul. Pekne, Robin, aspoň tvoj odchod mal nejaký zmysel a aj ti to prajem, aj keď som ti stále neodpustil.

Reagovat
Kenneth

Gratulace. Příští rok si pro titul už snad půjde José. At už v Chelsea nebo City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta příští sezona už bude patřit Liverpoolu a Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

a Tottenham po prestupe do PD vyhrá ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A NUFC pujde do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Naziland

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

aha, uz chapem

Reagovat
TheAdy

tottenham tam klidně muzes pripsat taky nemyslíš

Reagovat
kvasha16

ale nemyslim ze Yidovia stale opakuju ako idu na uspechy na dalsi rok

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat City a Chelsea ! Na nás nemáte i kdyby jste vykoupili celou Evropu !

Reagovat
smazaný uživatel

bez si lehnout

Reagovat
smazaný uživatel

jsme zpět! nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

z toho titulu snad ani nemůžou mít radost. vyhrát s takovým náskokem loni!! to byla euforie!! to byl orgasmus! ne jako letos. o ničem nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna z největších kravin jakou sem tady četl. A to si sám sobě velkou konkurencí.

Reagovat
iamek

To je Typek. Nema smysl ho brat vazne.

Reagovat
ryzskej

Musíš uznat, že získat titul 4 kola před koncem a v 90. minutě posledního zápasu sezóny, to je dost velkej rozdíl.

Reagovat
iamek

Reagovat
ryzskej

Nezastávám se toho pseudoodborníka. Určitě se bude dneska chlastat a bude velká radost. Jen si ale myslím, že ta spontánní euforie byla loni větší

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Titul je zkrátka titul. Nikdo už si nepamatuje jak získal Fergie ten svůj první, akorát to, že ho má. A můžu tě ujistit, že já si vážím každého. A takového dominantního tím tuplem.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Erdovec

tak je pravda, že ten loňský si už budou pamatovat všichni, letošek zapadne mezi ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Pochybuju že si pamatuješ jakým způsobem vyhrál Liverpool ten svůj poslední. Třeba to taky bylo v posledním zápase v poslední minutě. Ale koho to po těch letech zajímá.

Reagovat
kvasha16

tak ten posledny Liverpoolu je dost daleko, ten si snad nepamata ani nikto z tunajsich, to nebol naj priklad

Reagovat
Erdovec

nepamatuju, protože jsem v té době ještě nežil, ale jinak to vím(protože jsem to samozřejmě viděl ze záznamu) a klidně se vsadím, že si ten loňský triumf City, který jsem viděl na živo, budu pamatovat už navždycky, být jejich fanouškem tak brečím štěstím a běhám kolem domu tituly mají stejnou hodnotu, já mluvil jen o tom jak se to vryje do paměti

Reagovat
frankiefcb

Ale nechci nic říkat, ale o legendárnímu obratu Arsenalu na Liverpoolu na konci 80. let se taky furt mluví a mám takové tušení, že na to, co se stalo minulý rok se taky opravdu nezapomene.

Reagovat
ryzskej

V tomhle se neshodnu. Já si asi vždycky budu pamatovat, jak City vybojovalo titul snad i v nastavení v 38. kole. Ale jak vyhrál MU jiné tituly? Ehm, to ne, tohle si fakt nebudu pamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
kvasha16

samozrejme ze to spravi radost, to je jasne, ale cim neskor sa rozhodne, tym vacsie grady a emocie ma ta vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

94. minutě

Reagovat
Mimalu

Spíš si takový konec budeš pamatovat řekněme dokonce života než konec který je 4 kola před koncem, ale to z toho titulu nedělá méně cený

Reagovat
ryzskej

To je asi nejpřesnější a nejlepší vyústění tohoto stromu příspěvků

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

je to rozdíl no. Náhodná branka v 94. minutě co rozhodla o titulu nebo sezona s dominantním postavením? Já volím tu druhou možnost a je to pro mě rozhodně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oboje má hodně do sebe. Já bych to uzavřel tím, že na ten titul Man City nikdo nezapomene proto, protože potrvá další půl století než získajou další.

Reagovat
ryzskej

Řekněme spíše proto, jakým způsobem byl získán. Stejně jako Liverpool získal poslední triumf v LM. To jsou nezapomenutelné okamžiky.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ti nevím. Když vemu tituly v LM. Tak je to otočení v poslední minutě, výhra na penalty, výhra pomocí tří gólů v nastavení. To se dobře pamatuje. Ale kdyby se ve finále porazila taková Barcelona třeba 5:0, to má taky hodně do sebe.

Reagovat
ryzskej

Pro fandu jednoho z těch táborů ano. Pro spíš nezaujatého fanouška, jako jsem já, určitě ta první.

Reagovat
kvasha16

nahodnou

Reagovat
Pigeon

bad trolling

Reagovat
smazaný uživatel

není nadto když se k něčemu vyjádří tupej Týpek

Reagovat
C0br

Gareth Bale ‏@GarethBale22 4 min

Hey mate, meet you at Manchester airport on July 1st yeah? @JackWilshere

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Manchester is RED

Reagovat
smazaný uživatel

England is RED

Reagovat
fajdax

Gratulace MU k titulu, příští rok ale lepší než třetí nebudou, vzpomeňte si na mě

Jo a taková menši "kuriozitka", všechny goly RvP byly ofsajd(sice velmi, velmi hraniční ale i tak jako zajímavost :D) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=416349925127783&set=a.304848509611259.65517.304844062945037&type=1&theater

Reagovat
C0br

Jedinej ofsajd je ten první a i ten je tak dvaceticentimetrovej

Reagovat
Miguel19

2. je taky jasnej..

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

u druhýho to není offside, jen uhel fotky to zkresluje. jsou na stejne urovni.

Reagovat
kiwwi

boli to vsetko hranicne situacie, centimetre, postranny by bol blazon, keby to dvihal a hlavne ani jeden gol z ofsajdu nepadol...vsetko to boli nahravky pocas akcie pred golom

Reagovat
frankiefcb

tak to jsou opravdu velmi, ale velmi malé ofsajdy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
C0br

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
off-olda

Hm...Nesportovní jak prase. Chtělo by to taky nějaký trest....To je úcta tohle k soupeři. Ano, Suárez je dement, hlodavec atd...Ale Evra toho rozumu taky moc nepobral...

Reagovat
smazaný uživatel

trest

Reagovat
off-olda

Přijde ti to jako normální chovaní? Však tohle je vysmívání všemu...Ubohé chovaní.

Reagovat
vodka

hmm, mně to přijde normální....

Reagovat
off-olda

Tak mě to přijde hodně smutný no...

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš? Jaké vysmívání všemu? Suraze to neudělal nebo co? Evra si z něho dělá legraci což si Suarez svým dementním chováním zasloužil

Reagovat
off-olda

Evra se snížil na úplně stejnou úroveň. Ale když to někomu přijde vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

a čím? Tím že si z něj dělá srandu To myslíš vážně

Reagovat
off-olda

Fakt ti přijde vhodné oslavovat titul takový způsobem? Mě to přijde absolutně nevhodný. Ať si to dělá v šatně, kde to neuvidí miliony lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

já tě pořád nechápu, co je na tom špatného vysvětli mi to. Suarez se zachoval tak jak se zachoval a plně si tyhle zesměšnující reakce zaslouží.

Reagovat
off-olda

Tak tohle nemá cenu. Jestli ti to přijde jako normální chování dospělého člověka....Celé je to nevhodné kvůli minulosti --> Suárez vs. Evra...Co se do toho Evra sere? Je to problém mezi Suárezem a Ivanovičem...Evra si má v klidu oslavovat se spoluhráče titul a nestarat se o něco, co se ho netýká. Tohle prostě není VHODNÁ OSLAVA TITULU. Suárez si zaslouží posměch, ale tohle....Je určitá hranice a podle mě byla tímto překročena. Víc k tomu nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

ano kvůli minulosti když, se k Evrovi zachoval jako vypatlaný primitiv bez mozku si právě tohle Evra může vychutnávat, má na to plné morální právo.

Reagovat
off-olda

Oba to jsou primitivové.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě to je prostě mazec

Reagovat
off-olda

Stát se to celé naopak, tak určitě reaguješ stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

ano reaguju, zasměju se tomu jak to dělám teď, není to nic urážlivého vůči Suarezovi jen drobné popíchnutí

Reagovat
off-olda

Takže až si Suárez po vítězném zápase nabarví ksicht na černo a bude ''oslavovat'' jak mentál před Evrou, bude to jen malé popíchnutí, protože tuhle oslavu už jsme od Evry viděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Celé dva dny jsou tady vtipy na Suareze a většina se tomu směje. Ale když to udělá Evra, tak je to hned špatně. Tak už máš oběť.

Reagovat
off-olda

Odsuzuji oba.

Reagovat
stas87

a nie je to skor o tom ze ak by to urobil dajme tomu no-name cleverley ktory nemal so suarezom ziaden problem tak to ludia prejdu a nezamyslia sa nad tym ako ked to spravi evra ktory s nim uz mal problem?evra sa tym zhodil rovnako ako suarez,aspon keby bol nejak originalny..

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by to nemohl udělat Evra? Ty vole tak Suarez se zachová jako primitivní prase. Evra si do něj obyčejně rýpne, neudělá nic zlého a zase je špatný, tohle už je nemoc.

Reagovat
stas87

z moralneho hladiska(na ktore sa vo vacsine nehra)pada na dno ako suarez,cele anglicko si o tom rozprava vtipy a on aby bol originalny tak zdvihne ruku a naznaci ze si kusne...evra ktory sa spraval ako zmrd na ms s pokrivenym charakterom sa smeje primitivovi co kuse do ludi..fakt skvele,tlieskam

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše. Zrovna Evra má plné morální právo dělat si z té parodie na člověka jakou je Suarez, legraci.

Reagovat
stas87

ak by sa tohto evra vyvaroval tak by si ziskal uctu aj respekt,tymto zasa len a len padol k suarezovi,pravo nepravo

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to naopak líbilo, bylo to jen drobné rýpnutí do špíny jménem Evra, jen pár lidí v tom vidí něco víc a rozmazává to

Reagovat
kiwwi

tak to si pojebal

Reagovat
smazaný uživatel

ups

Reagovat
smazaný uživatel

kurva já už na to nevidím Suarez samozřejmě

Reagovat
stas87

fajn,kazdy na to mame iny nazor treba u mna by si evra zachoval tvar ak by toto spomenul v nejakom rozhovore ze je majster ligy co nepotrebuje kusat protihracov a este k tomu cakat na odvetu a pozerat po rozhodcovi,toto sa mi nepaci,vysmievat sa mu moze ale na urovni,toto je picovinka co presne ukazuje co je evra vlastne zac,ak by v tom time bol zidane tak by toho primitiva srovnal

Reagovat
I am Mancunian

tu ruku mu tam hodil niekto z hladiska

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Fanoušci Man United slaví úspěch, fanoušci Liverpoolu obviňují ostatní ze svých chyb. Co taky čekat. Du chlastat mimo EF. CHAMP20NS

Reagovat
stas87

neprajem ani jednemu takze si to strc niekam z angicka sympatizujem len s readingom

Reagovat
off-olda

Já ti seru na Liverpool...

Reagovat
Ligter

Reagovat
stas87

vtipne to moc nie je,evra akurat tak spadol na rovnaku uroven ako suarez a este sa k tomu tvari ako ako picus

Reagovat
off-olda

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

ty vole ten po minulorcnej opicej oslave klesol zo zmrda na uplny odpad

Reagovat
I am Mancunian

always a victims

Reagovat
smazaný uživatel

na tvojí úrovni ještě není klid. Suarez si toto zešměšňování jen a jen zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to skončí tak, že budou fanoušci Liverpoolu tvrdit že Suarez Evru vyprovokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive naopak.

Reagovat
minoLFC

sorry ale to podanie nepodanie ruky, opici tanec a tento trapas iba potvrdzuju ze to obvinenie z rasizmu bolo ucelove a co to je za zmrda Evra

Reagovat
kiwwi

here we go...Suarez ho urazi, Evra je zmrd, Suarez mu nepoda ruku, Evra je zmrd, Suarez ukusi protihraca, Evra je zmrd ... Scousers' logic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

jako sorry, ale ti si skutocny bardejovsky kokot....pride ti normalne to co Evra predvadza...ok Suarez Evru v zapase slovne provokoval(tak ako sa provokuju hraci neustale), Evra si pozaloval a Suarez dostal trest...ta ruka nebola taka jednoznacna, ale to co potom predviedol Evra pri odchode do kabin, ked naschval poskakoval okolo Suareza(a hraci sa don nepustili len tak) bola totalna ubohost(a to uznali aj fans ManU)....a teraz jediny hrac co si robi srandu zo Suareza je znovu len Evra....nie je to cisty zmrd obhajovat si mozes ako chces

Reagovat
kiwwi

tak urcite...som rad, ze si predviedol svoj intelekt

Reagovat
minoLFC

Ty si fakt neskutocne pokryticky hnup...ja uznavam, ze to co robi Suarez ako bolo vcerajsie kusnutie je hnus, ale obhajovat to co robiavasi hraci tam uz fakt chyba charakter

Reagovat
kiwwi

keep goin' buddy

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím Suarez je čistý zmrd a nikdo by ho neměl obhajovat

Reagovat
I am Mancunian

to si prehnal mino

Reagovat
C0br

Reagovat
vladis271

a okamžite máš na sebe troch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Kokot.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hejnak

Skoro legenda Arsenalu vystřílel United titul. Ostuda

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrát titul s pohodlným náskokem a přitom vědět, že tenhle tým má zcela určitě na víc not bad

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace a o víkendu na emirates jenom na výlet prosím

Reagovat
jenage

Mistři!!! <3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, uz to tu je

Reagovat
fantomas

Další bostonská konspirace.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Erdovec

bílá ruka, rasizmus

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

viděl bych to tak na 12 zápasů stop

Reagovat
66pepo66

Je to taaaaaaaaaaaaaaaaam!!! CHAMP20NES!!! MUHAHA!

Reagovat
smazaný uživatel

Patrice Evra enjoying what he loves the most. pic.twitter.com/69IsjsoP8L

Reagovat
vodka

YES, nečekal sem popravdě výhru, ale utrápenou remízu. Giggs super, Persie spolehlivý, Rooney super

Reagovat
stas87

bayern je aj tak dominantnejsi ak by teraz v anglicku koncila liga tak united maju 84 bodov,bayern ma este 4 kola pred sebou a bodov ma 81 aj skore ma lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

no ak by koncila teraz sezona v Nemecku, tak ma Bayern 81 bodov, to United ma este 4 kola pred sebou a ma 84 bodov a to si este dovoli mat aj horsie skore

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jde o to že v Bundeslize je méně zápasů

Reagovat
stas87

on to zobral opacne a aj tak sa to da chapat..

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mate 27-3-4, Bayern ma 26-3-1. Jde o to, ze v Nemecku se hraje celkove o 4 zapasy min, takze zatim je to jakoby o 9 bodu pro Bayern. Nehlede na to, ze vase hra se s hrou Bayernu vubec neda srovnat, a to zcela objektivne. Ja je do nebes ani nahodou nevynasim, jsou porazitelny, ale letos maj neopakovatelnou sezonu v lize. Neco jako Real loni.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacia united, prva polka sezony fantasticka, druha humus, ale lepsi nebol nikto...

bez persieho by to take jednoznacne nebolo, nemate za co

Reagovat
smazaný uživatel

humus je trosku silne slovo

Reagovat
niflheim

Už jenom čekám, kdy přijde miky s tabulkou

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

gratulácia United

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked nerad tak musim pogratulovat manu k titulu, ale jednu vec musim vyzdvihnut a to, ked si zobereme, ze anglicka liga povazovana za najvyrovnajensiu( hlavne pri argumentovani o kvalite ligy so Spanielmi), tak je az neuveritlelne aky naskok united maju. Dost velku zasluhu na tom ma urcite Ferguson, uz by to pomaly mohol prepustit maldsim .

Reagovat
C0br
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
miky10

Evra Jak ho nesnášim, tak todle udělal dobře.

Reagovat
miky10

A gratulace United, zaslouženě... jenom ten bodovej rekord překonat nesměj, tak dominantní jako Chelsea v 05 ste nebyli.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

potom co již byly válečné sekery mezi těma dvouma blbama zakopány,tak ted se zas přitvrdí. Udělat to jiný hráč,tak bych se nad tím zasmál,takhle to jen přiloží pod kotel.

Reagovat
C-M@ster

Přitvrdí

zas bych to nepřeháněl

Reagovat
cristiano.K.

však co jiného jde očekávat

Reagovat
Ronaldo.com

Huraa je to doma!!! V PL letos paradni sezona!!!! Rooney- toho borca proste miluju, a ted uz jen drzet pesti arsenalu jako podekovani za robina

Reagovat
alcantara

Na digi v studiu bol kiwwi, ne? Docela mu to slo.

Gratulacia United a Fergiemu, obdivuhodna era

Reagovat
fantomas

Už je to na tom jejich webu? To sem pak když tak někdo hoďte..

Reagovat
vodka

kiwwi totiž neni blb, akorát akorát se blbě vyjadřuje (respektive konfliktneji, nez zbytek)...

Reagovat
Erdovec

vyjadřuje se jako blb...

Reagovat
alcantara

Ja viem, ze neni. Len ma niekedy blbe nazory a pokrivenu optiku. Ale tak to mame obcas asi kazdy.

Reagovat
I am Mancunian

kiwwi je pasak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

tvoj pasak?

Reagovat
I am Mancunian

pašák

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dick

Reagovat
kiwwi

Without biting anyone, we won it 20 times!!!

mufani, gratulujeme si, sladky titul

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I do takovýhleho příspěvku musíš zakomponovat svůj mindrák. Gratuluj si

Reagovat
smazaný uživatel

i do tohohle vlákna musíš přispět svým mindrákem z kiwwiho gratuluj si

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevim, kdo kiwwi je

Reagovat
kiwwi

gratulujem si

Reagovat
fantomas

Spíš bych se pozastavil nad neustálym znásilňovánim slova "mindrák"...fakt si už díky EF diskuzim pomalu nejsem jistej, co to slovo znamená.

Reagovat
niflheim

Máš z toho mindrák?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

To dost! Zhruba stejně velkej mindrák, jakej kiwwi "zakomponoval do svýho příspěvku".

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
niflheim

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

MUTV a Sky na striedacku, hell yeah

Reagovat
I am Mancunian

ten rozhovor s Giggsom na sky bol super

Reagovat
mithro

a teraz na MUTV Robin a Rio

Reagovat
smazaný uživatel

no daj link

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

welcome in my computer viruses

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro
Reagovat
wild

SKY je neskutocne premakane

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson: "Robin has been unbelievable.The second goal reminded me of myself, but I can't remember when."

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný rok pro sport. Ve všem vyhrávají samí zmrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i zmrdům patří gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak Suarez toho střelce nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

No právě proto ho vyhraje zmrd

Reagovat
CubONE

Praveze BPL je jedina liga, kde vyhralo dobro.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

este si s Nanim uziju titul a v lete to vidim na odchod, bohuzial

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

TAK CO VY PIČE, CO SI VYVĚSÍTE PŘÍŠTÍ ROK :D http://www.coupfranc.fr/images/liverpool-manchester-cantotifo.jpg ...... ANGLIE JE OPĚT NAŠE :D ....... v United se jednoduše plní sny - podívejte se na robina jak je šťastný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ách jo.

Reagovat
cristiano.K.

gratulace, titul je v nesprávných rukou,ale zasloužený

Reagovat
mithro

OT: Gotze do Bayernu vraj

Reagovat
I am Mancunian

to snad nie

Reagovat
kiwwi

tak to je sialene zo strany BVB...k priamej konkurencii predat najlepsieho hraca

Reagovat
Tomanatura

ma vykupku 37 mil. €

Reagovat
kiwwi

tak je to sialene zo strany Gotzeho to by som od neho fakt necakal

Reagovat
Tomanatura

pockam si na zitra, jestli to je vubec pravda. Treba si tam nekdo z nas dela prdel.

Reagovat
niflheim

Podle mě je i možné, že v reakci na tuto zprávu do Dortmundu poputují další nabídky. A bude si vybírat. Jako Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se chystá nějaký výprodej a tak to zabalil

Reagovat
stas87

jediny kto moze odist a asi aj odide je lewa a santana,zvysok ostava...v bayerne je ale sammer..

Reagovat
smazaný uživatel

no když si k tomu započteš i Gotzeho plus neustálé spekulace u Hummelse. Samozřejmě bych jim to nepřál.

Reagovat
stas87

ja si myslim ze mats neodide pred ms ale az po nom,kazdopadne mario este nikde nie je,to ze bild pride so spekulaciou o vykupke 37 milionov a s tym ze bude mat o 2 mega euro viac v mnichove ako v dortmunde nemusi znamenat vobec nic,dneska cakam demenciu tento spravy od bvb a asi aj od maria

Reagovat
mithro

je to BIld, nemecko tak nesledujem ale ak ma vykupku, Bayern tie prachy ma.

Reagovat
Zaschrona

Silene to zas tak moc neni, tak trochu se dalo ocekvat, ze tohle leto pravdepodobne nastane cas na aktivovani jeho vykupky. Co je silene je jen nacasovani tehle zpravy, tomu absolutne nerozumim, kdo se tim o co snazi.. A taky otazka je, jestli nakonec samotny hrac bude mit zajem prestoupit..

Reagovat
FUnk

pro me nejmensi zlo vyhralo titul, vsechno lepsi nez city nebo nedej boze chelsea....congratz...

Reagovat
smazaný uživatel

Götze to Bayern for 37m.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dEst, tak ten uz rozputal par megaprestupov nie len vo futbale

Reagovat
stas87

to mas odkial?na TM ani zmienka

Reagovat
kiwwi

Bild to prehlasil ako za hotovu vec...ale neviem ako moc je to relevantny zdroj...kazdopadne su si dost isti

Reagovat
stas87

bild je bulvar ale dianie okolo prestupov ma zmapovany viac ako dobre,sem tam samozrejme vypusti kacicu ako svina ale su celkom uspesny..

zasa uvazuj-je semifinale LM,bvb este ani nekoplo do lopty a bayern tiez nie,moze to byt len pokus novinarov rozhodit hraca,neprekvapuje ma to ze sa to objavilo zrovna pred semifinale a bayern prestupy neoznamuje pocas sezony,to nie je styl bayernu,osobne si myslim ze je to blbost a len tah novin

Reagovat
kiwwi

preferuje Bild niektory z timov? Nieco ako Marca v Spanielsku alebo tak?

Reagovat
stas87

myslim ze nie,bilde je bulvar a vydava len sportovu prilohu inak je to nieco ako novy cas,nemyslim si ze by pisali vylozene len pre bayern ci bvb

Reagovat
Tomanatura

To neni o oznameni, novinari maji svoje spicli ve vsech klubech, kvuli tomu vime, kdo kolik bere a co se kde deje.

Reagovat
stas87

sedi ti to k bayernu?liga je rozhodnuta,bvb nie je superom bayernu o titul..ja v tom nejaky vacsi zmysel nevidim,odmietam tomu uverit,bvb v lige majstrov nedokazala kopu rokov nic,teraz maju sance na finale a mario ich opusti a ani sa nepokusi pripadne finale ci vyhru obhajit? z mojho pohladu to je vymysel

Reagovat
smazaný uživatel

skor mi pride ako hlupost, zeby uz bol jeho prestup potvrdeny teraz, ale ze odide z Dortmundu v lete, tak to je celkom realne ne?

Reagovat
Zaschrona

Jeho prestup ted urcite potvrzeny nebude, to neni styl FCB. Navic, porad i kdyby se bralo, ze je pravda, ze Bayern aktivoval jeho vykupku, tak stale jeste hrac nesouhlasil s prestupem, coz dost mozna nakonec nemusi. Odchod Gotzeho mozny urcite je, i vzhledem k te vykupce asi bohuzel neplanuje zustat v BVB treba celou svoji karieru.. Pak by ale FCB byla idealni volba, videl bych ho tam moc rad..

Reagovat
Bayern +

Čo máte s tým štýlom? Cez sezónu sme už dohodli x hráčov, Tymo, Shaq, Kirchhoff, ...

Reagovat
stas87

v lete...treba to znamena uplny odchod lewy,lewa dostal cas myslim do konca maja rozhodnut sa o svojej buducnosti,neverim ale ze by götze chcel odist kvoli lewandowskimu,v bayerne je sammer,pride guardiola..zmluvu predlzil pred 13 mesiacmi

Reagovat
Bayern +

Plus teda v sezóne sme oznámili napríklad Tyma alebo Shaqiriho.

Reagovat
smazaný uživatel

oni prisli aj s Lewandowskim k United, snad sa to nepotvrdi ani jedno

Reagovat
slk

ALebo by to mohlo byt naopak

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tym ma Premier League?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvojí mámu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tym ma Premier League?

Reagovat
Makiii

WTF? Odkud to mas... To snad ne

Reagovat
kvasha16

blbost podla mna.. saam Gotze hovoril ze v Dortmunde sa mu zije dobre a nema najmensi dovod odchadzat

Reagovat
miky10

Žiš, ten Gotze je snad vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

Man... kto?

Reagovat
smazaný uživatel

chápu jsme tak vysoko, že to ani z těch pozic ve středu nedokážeš přečíst. A co bude ta příští sezona vaše?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja mama

Reagovat
smazaný uživatel

Tak RVP ma naskok v tabulce strelcu, ale Suarez bude jeste kousat. Doslova.

Reagovat
kiwwi

tak na tribune

Reagovat
frankiefcb

by mu mohli udělat ohrádku.

Reagovat
smazaný uživatel

By se prokousal ven.

Reagovat
Tomanatura

1600. pro 20.

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
madridcan

Mam 20 a nemienim sa vracat ani krok naspat. Chcem sa stracat a najst vlastny pohlad na svet. Co je stred a co je len omacka. Chcem zivot ako pomarance v dzuse vymackat Kez by to bol dobry album, ale prvy singel stoji za hovno.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Jonny Evans on | Robin Van Persie |: “I have him in my back pocket in training."

Reagovat
fantomas

Strašnej sympaťák..

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem pentagramistom k dalsiemu, jubilejnemu titulu.

Reagovat
niflheim

3 dny do draftu

Reagovat
kiwwi

Sir Alex Ferguson: Did you see Phil Jones today? Absolutely immense. He's going to be one the best footballers to have played for United

Fergie trosku prehanka a zrejme je to na povzbudenie hraca, ale taketo vyhlasenia Fergie nerobi casto...velka pocta pre Phila

Reagovat
C0br

Když ho nechá hrát stopera a přestane ho stavět mimo jeho pozici, tak nemusí být zas tak daleko od pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na DM jako hlidaci pes je to idealni typ hrace, ale jako pouhopouhej rozbijec utoku se neuplatni, na CB bude mit paradoxne vetsi volnost

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Jones začíná hrát velmi dobře. Snad mu to vydrží i do příštího roku. Přeci jen, pokud Rio skončí...

Reagovat
I am Mancunian

tiez som sa cudoval, ale dneska hral fakt uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Congratz. S tímhle mistrem nemám nejmenší problém, jen si to mohli nechat na ten Arsenal.

Reagovat
fantomas

Guard of Honour na Arsenalu bude daleko silnější než náký spontánní mistrovský oslavy.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě šlo hlavně o to aby vás obrali o budy než ranili nějakou vaší pýchu. "Ser na pýchu, pýcha jen bolí."

Reagovat
smazaný uživatel

body

Reagovat
fantomas

No tak to se stane tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ideál.

Reagovat
fantomas

Lepší než Jonjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nintendo announce new Pac-Man pic.twitter.com/Esp8iJ1IZ5

Reagovat
madridcan

No...musel som si odbehnut do baru na deci a nejake to pivo. Gratulujem Manchestru United k titulu. Krasne zadostucinenie po minulom roku. Vratili sa este silnejsi. Uzivajte si a oslavujte. Podla mna sa z tejto sezony dalo vytazit viac ako ,,len" titul, ale tak snad to napravite o rok a uz doprajete tomu Rooneymu FA Cup. Dnesok(vcerajsok) dopadol paradne. Uvidime co si poviem po strede, po celom tyzdni a po dalsom tyzdni(a mozno aj dalsom, kedze bude trinasty tyzden semestra, ale na to nasrat teraz ). Takze este raz gratulujem. Vychutnavajte, pite a prijimam pozvania na piva a poldeci(ehm...Palike )

Reagovat
I am Mancunian

alkoholik

Reagovat
madridcan
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Wazza vyhraje FA Cup az zpatky doma s EFC..

Reagovat
kvasha16

Chelsea have only lost 4 of the last 195 Premier League games when leading at half time.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Rssa

Gratulace.

Letos opravdu neměli konkurenci.

Reagovat
Swarley

v suchým triku 20. titul je tam,

Reagovat
Swarley

Swarley

22.04.2013 20:45

tak pojďme pro výhru, ať se to může v klidu oslavit na OT sestava zajímavá, aspoň si to stopeři vyzkouší bez mazáků a můžou se pořádně ukázat...dneska to bude oslava fotbalu, výhra o tři branky

Reagovat
Erdovec

horší otázkou je, koho do fanty místo Suareze

Reagovat
Erdovec

fakt vůl, kousne protihráče, ale na důsledky nepomyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi bude, kdyz se na to zeptas ostatnich a pak udelas stejnej transfer jako oni, abys mel i stejne bodu

Reagovat
Erdovec

to je zdaleka nejlepší, škoda, že mi nikdo neporadil

Reagovat
Mindas

Gratulace, zasloužený titul.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Daenerys Targaryen

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Čůza, s drakama se jí to hraje o trůny.

Reagovat
C0br

nespoiluj mi to, jsem v půlce první knížky a zatím to je jen těhotná čtrnáctka

Reagovat
smazaný uživatel

Seriál je tuším dost jiný než knížka a ne v nepodstatných věcech.

Reagovat
honziss

Ne, seriál je úplně stejný jako knížka. Některé dialogy jsou v seriálu doslovné do posledního písmenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si je povodila, ale tak nějak jsem to už čekal ty dva díly

Reagovat
mithro
Reagovat
kiwwi

nemozem si v praci pustit zvuk...co tam vravi?

Reagovat
Dawon

gary se ho ptal kdyby mel vybrat nejaky rozhodujici moment sezony,co by to bylo...a giggs odpovedel, ze jakmile vyresili praveho beka,kde meli v poslednich 5-10 letech dost problemu, tak uz to pak bylo v pohode

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

co zase?

Reagovat
noustres

Velká gratulace pro MU a hlavně pro Persieho, vlítl k nám jako vítr a rozhodl o 20 titulu

Reagovat
Swarley

"Keď som išiel s Riom (Ferdinandom) v aute, rozprávali sme o pocite vyhrať trofej, pričom mi hovoril, aby som to, čo sa stane, keď titul vyhráme, bral ako štandart."

Reagovat
noustres

Phil Jones ukázal co na stoperovi dokáže, ale on tam následující sezonu stejně hrát nebude jak znám safa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

who's that

Reagovat
Swarley

opět Robin, je toho s ním všude strašně moc

Reagovat
kiwwi

boze, ked si spomeniem ako sme sa mu branili a povazovali to za zbytocnost...sme strasne smiesni spoza klavesnic

Reagovat
smazaný uživatel

Koupili jste si hráče, aby vám vykopal titul. Tak to dělají všechny bohaté kluby. Proto se tolik fandí týmům, kteří hrají s odchovanci a nebo s drobnými nákupy, které si může dovolit kdokoli, kdyby ho to napadlo.

Reagovat
kiwwi

my mame vsetko - aj kupene hviezdy, aj odchovancov aj drobne nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

To nezpochybňuju. Hlavně to neber jako nějaký navážení se do MU. Jen říkám, že koupit Van Persieho si mohlo dovolit tak 6 týmů v Evropě. To je ten rozdíl oproti třeba Socieadu s Kovacevicem a Nihatem, nebo BVB, kde to vyhrali vylozene mladici apod.

Reagovat
kiwwi

tak samozrejme, ale ked si vezmes, kolko malych klubov aj v PL aj inde po svete nie je schopna postavit nejakeho odchovanca (v najhorsom pripade ani len Anglicana) a United uz asi 40 ci 50 ci kolko to je rokov maju kazdy zapas v zostave odchovanca

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obdivuhodný. Mně třeba naše situace vůbec netěší. Newcastlu odcházeli dlouho mladíci do Londýna a dokonce i regionálně - Boro, Mackems... Hodně peněz z prodeje Carrolla prý šlo do akademie, tak se to snad zlepší ve výhledu 10-15 let.

Reagovat
kiwwi

nic v zlom, ale dost ste sa mi zhnusili za posledny rok a pol

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá bohužel docela snadno pochopit. Ale víš jak - klub zůstane, hráči, trenér i vedení se vymění a začít fandit jinýmu týmu - na to už jsem starej.

Reagovat
kissak

a pročpak by si to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je to otresny no

Reagovat
Swarley

superkvalitní střelec se musel vždy dokupovat a když se podívám na Welbecka, tak asi TOP střelce neumíme vychovat

Reagovat
smazaný uživatel

škoda jen, že momentálně je to tenhle holandskej kriploň

Reagovat
Swarley

je to hlavně způsobeno tou obrovskou konkurencí, kdy Chelsea a City si můžou dovolit naprosto kohokoliv...příchází tam spousta kvalitních hráčů a ty nároky i na nás se prostě zvyšují...bylo by nádherné hrát všechno s odchovanci a dřív to šlo mnohem lépe, ale v téhle situaci si musíš pomoct dokupováním hráčů...a navíc pokud se jedná o MU, kdy ten klub na to ty peníze má, využije toho...s odstupem času se Robin prostě neskutečně vyplatil a jestli je to sympaťák nebo není, to už se musí tak nějak přehlídnout...on se snaží, vypadá, že má radost když je u nás...ale jasný no, kdo by taky neměl za ty prachy a hned v první sezóně vyhrát titul

já jsem rád, že je pořád snaha ty odchovance zapracovávat, snaha dávat jim prostor...ta současná situace anglických hráčů a anglických top klubů není růžová, tak jsem rád za to, co aspoň teď je...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jste taky pořád mnohem sympatičtější než City nebo Chelsea, to se vůbec nedá srovnávat. Ale už bych docela rád viděl SAFa zkončit a vidět, jak si poradíte bez něj. Přivolávat to nechci. Ale asi mě nic nezajímá v momentálnim fotbale víc.

Reagovat
noustres

Osobně mám tušení, že to převezme Giggs, i když bych si přál Oleho, ale stopro to bude někdo, kdo je s MU spřažený a zná naše poměry.

Reagovat
Swarley

no to jsme zvědaví asi úplně všichni a hlavně jakou cestou se to ubírat dál...jestli špičkový trenér, který začne rozhazovat a nakupovat si hráče, nebo někdo z klubu jako Ole, který se bude snažit pokračovat v tom, co tam v tu chvíli budeme mít...

po letošní sezóně ale můžu s jistotou říct, že to ještě nějaký pátek potrvá...SAF je neuvěřitelný borec, jak poskakoval po té červené kartě Naniho, to mi pomalu hnalo slzy do očí a měl jsem husinu po celém těle...to je asi okamžik, který byl v téhle sezóně ten nejsilnější...prostě ta touha vítězit, rozběsnit se jak malý kluk kterému vezmeš zmrzlinu, řvát po rozhodčích, po hráčích jak v nejlepších letech, hecovat diváky...v jeho letech? něco famózního, neskutečného, neuvěřitelného a ten chlap je nezničitelnej a fakt ho z OT jednou vynesou nohama napřed

rozepsal bych se zase na hodinu, jak je to stejně všechno jen jeho práce (i když taky sem tam taky umí vykouzlit různé věci ), ale to je všem jasné

Reagovat
noustres

Tak Welbeck sice není super zakončovatel, ale pro tým je nesmírně platný, sám saf říkal, že s Dannym budou pracovat na jeho zakončování a že chcou aby se zlepšil. To se mi právě líbí, dají mu čas a věří mu. On nám ještě ukáže

Reagovat
kiwwi

a kto uz moze byt lepsi mentor pre Welbecka co sa tyka zakoncenia, ako Persie

Reagovat
Swarley

já měl pochyby jak to s ním bude a nebude, ale určitě si zaslouží šanci...proti Realu byl naprosto skvělý a ta finální fáze (a to celkově) se dá určitě zlepšit...jsem zvědavý jak to s tím útokem bude, jestli udržíme tu čtverku RvP, Rooney, Danny a Chicha...já bych byl za to neskutečně rád, ale na druhou stranu je pochopitelné, že budou chtít hrát všichni a někomu to vysedávání stačit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

ja trochu cakam odchod Javiera, pomaly zacina byt z toho frustrovany, ak by este ostal dalsiu sezonu a odohral tolko, co teraz, tak bude chciet odist myslim si

Reagovat
kiwwi

Wazza sa presunie do stredu pola a v predu bude viac miesta...ak teda nedojde Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

odchodom Gotzeho je prestup Lewandowskeho ku nam hotova vec

Reagovat
noustres

Wazza do středu a Kagawa bude furt na křídle, podle mýho Kagawa v následný sezoně může hodně zazářit, je vidět že už si sedl s týmem. Saf má fakt příjemnej bolehlav koho tam dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa nesmie byt na kridle!

Reagovat
Swarley

jenže jak se přesune Wazza do středu, začne hrát Kagawa podhrota a jedinej na špici bude Peršan podle všeho by pak Kagawu jen těžko někdo posadil a zase bude stejnej problém

Reagovat
noustres

ono většina říká že ne ale fakt bych rád viděl Rooneyho po boku Persieho a Kagawa by jim to tam dával. Sám se divím, že Rooney tuhle pozici akceptoval, mě se jeho zabijáckej instinkt moc líbil zpočátku.Na druhou stranu poklona k němu že se takto obětoval pro tým.

Reagovat
kiwwi

a to sa tu vsetci smiali, ze sa Rooney so svojim egom nebude chciet prisposobovat...on je proste neskutocny hrac

Reagovat
Tomanatura

Sice kokot, ale ve stredu hriste to bude posila jako hrom.

Reagovat
kiwwi

give him a break

Reagovat
noustres

přesně, osobně mám z toho přetlaku taky obavy. Welbeck či hrášek budou těžit asi jen v případě Robinovi abstinence, s kterou saf dle mého musí počítat, riziko tu prostě je. I když Robinovi to určitě nepřeju, může se stát velkým střelcem u nás, Holanďanům se u nás vždy celkem dařilo tak snad naváže na Ruuuda

Reagovat
Tomanatura

Nejsem fan toho koupit si hotovou hvezdu misto dat cas mladikovi. S Javim na hrotu bysme meli o par bodu min, to uz ale hraje moc velkou roli asi

Reagovat
Swarley

v té konkurenci je to fakt složitý, každá ztráta se počítá...

Reagovat
kiwwi

CubONE

15.08.2012 20:45

Neeeeeeeeeeeeeeeee

Viac neznasam len Messiho, Busquetsa a Suareza. Stary, IP, jednonohy, s konciacou zmluvou a za tu cenu na poziciu, kde mame 2 az 3 hracov? Som hlboko sklamany a po Ronaldovi to bude druhy hrac, ktoreho budem neznasat vo vlastnom klube

niflheim

15.08.2012 20:46

Nevím, co více dodat.

mithro

15.08.2012 20:50

ja som ho sice nechcel, sympaticky je asi ako ronei ale ta predstava toho utoku, som hrozne zvedavy

ManUntd4ever

15.08.2012 20:59

Snad nejhorší přestup v dějinách Manchesteru United Už vidim, jak se v pátým kole zraní na polovinu sezony

Tomanatura

15.08.2012 22:20

To je konec. Nemam slov, snad se rano probudim a ten kokot bude nekde v City.

atd

kazdopadne, toto su reakcie uz na prestup, ale ked sa o tom este len spekulovalo, tak sme sa zhodli snad vsetci, ze je to zbytocnost

Reagovat
smazaný uživatel

CubONE je nejaky divny

Reagovat
Swarley

jj, já to bral jako takový přestup z rozmaru...kdy víš, že ten chlap se prosadí (pokud se teda nezraní, z toho jsem měl největší strach), ale za takové prachy, 29 let, posila na post, který byl v pohodě vyřešený...prostě takové to, my ty prachy máme, můžeme si dovolit stejně jako ostatní

nakonec se vyplatil tak, jak jsem to ani v tom nejlepším možném případě neočekával

Reagovat
smazaný uživatel

a nejaky podobny prestup cakam aj toto leto, snad uz ale nie do utoku

Reagovat
noustres

já nic moc nečekám, spíš ještě přivedou někoho do zálohy mladýho k Zahovi

Reagovat
Swarley

fakt nevím, ale možná to bude chtít se po někom poohlédnout...obrana a útok je v klidu, záloha už je trošku jiná otázka a bude záležet na tom, co bude chtít SAF příští rok hrát...těch možností je spousta, ale podle většiny zápasů, co se hrálo tuto sezónu, by to možná chtělo jedno křídlo...

ale to záleží co budeme hrát, co Nani, jestli se Valencia zase chytne, jestli Zaha bude naplno člen áčka...

Reagovat
noustres

Zaha dle mého dostane šanci, stejně jako Powell, saf vždy utěchto mladíků preferuje, že je vrazí do áčka při počátečním působení, nechá je namlsat a pak je vrazí do rezervy a tam je nechává doladit na konečný vstup do A týmu. Nani je strašnej individualista, potřebujem ho, jeho ego je sice někdy na škodu, bylo vidět jak ani moc neslavil s týmem (štvalo ho že nehrál) Valencia určitě zůstane, jeho styl je sice okoukanej ale takovýho profíka se saf nevzdá.

Reagovat
Dawon

myslim, ze by mel hlavne prijit nejaky stredak...nejaka nahrada za carricka...nechcu si totiz moc predstavovat jaky pruchodak by bez nej byla nase zaloha, kdyby se treba zranil...navic taky uz nemladne, a letos odehral silenou porci zapasu, takze myslim, ze by se mu taky obcas hodilo trosku oddychnout

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jedinej hrac, o kteryho nechci v NUFC prijit

Reagovat
noustres

to máš pravdu, osobně tipuju, že ho bude zastupovat Jones, Phila saf na stopera nedá, tam by měli bejt Evans a Smalling jako priorita i když Vida by měl taky ještě hrát v základu. Smalling ten už musí bejt hlavně zdravej.

Reagovat
Dawon

No to si prave nejsem moc jisty, jestli by bylo idealni...jones je hodne odlisny typ hrace, nema tu pozicni hru v zaloze tak dobrou, protoze to neni jeho post a hlavne to nedokaze rozdavat tak jako carrick...a stejne myslim, ze jestli odejde anderson, tak bude stredak zapotrebi tak jako tak...ale zase tezko rict, jake ma SAF plany s rooneym v zaloze, kolik sanci bude dostavat powell atd.

Reagovat
noustres

právě, víš jak je to se safem na stoperech už je takhle přetlak a on Jonese bude chtít využít v poli pro jeho skvělý přehled ve hře. Nepochybuju že Rio prodlouží o rok. A ohledně Andersona jsem dost zklamanej, po sezonách kdy se u nás trápil se zraněními, tak konečně přišla sezona, kdy se mu to jakžtakž vyhýbalo a stejně neměl moc šancí ukázat se

Reagovat
Dawon

S tema stoperama je to otazka no...kdovi jak na tom budou rio a vida zdravotne...letos se to sice Riovi vyhybalo, ale clovek nikdy nevi s tema jeho problemama v minulosti...a evans taky neni zrovna ze zeleza...je dost mozne, ze nakonec bude saf jeste rad, ze muze jonese na toho stopera stavet

Reagovat
niflheim

Mi to vadilo fest ... jsem si chtěl nechat Berbu

Reagovat
kiwwi

tak mna velmi stve, ze Berba neputoval opacnym smerom...to by bolo proste uzasne jak pre nas, tak pre Arsenal, tak pre Persieho, tak pre Berbu

Reagovat
Dawon

Taky dodnes nechapu, proc se arsenal nepokusil do toho obchodu berbu zahrnout...kydz se divam na jejich utok, tak to pro ne mohla byt spasa za naprosto smesnou cenu

Reagovat
niflheim

Berba by tam nádherně sednul

Já byl hodně naštvaný na Fergieho, když Berbu v loňské sezóně nestavěl. Některé zápasy byly přímo stvořené pro něj. Takový úžasný útočník a u nás leštil lavičku, někdy až na tribuně. Člověk taky nemohl očekávat vynikající Dannyho nástup, ale to bylo moc. Už předtím tu sezónu ho Javi celkem posadil a nedostal do hry.

A když Fergie řekl, že je jeho cena 5 mega. Tak to byl prostě nehorázný bargain. Fulham získal extratřídu do útoku. V Arsenalu by byl s tou jejich zálohou úžasný. To jeho stáhnutí a kontrola míče...to by byla nehorázná zbraň.

Reagovat
Ligter

Ježiš, a můj komentář o zbytečnosti, to je dobrý ústřel.

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas16.08.2012 08:05

Ja taky ne. Ale stejne je nejpravdepodobnejsi scenar, ze nakonec zase budeme vsichni drzet hubu a Fergiemu zatleskame za dalsi genialni tah

Reagovat
Swarley

1700. pro SAFa a jeho niky nekončící působení na lavičce MU

Reagovat
Swarley

*nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

do 30 potiahne na milion percent...a potom podla zdravicka, ale verim, ze to bude este dlho predlho

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

http://www.guardian.co.uk/football/2013/apr/22/branislav-ivanovic-luis-suarez-biting?CMP=twt_gu

a Suarez napisal, ze Brano prijal ospravedlnenie...takze k tomu vsetkemu aj skurveny klamar, ale tak to bolo jasne uz predtym

Reagovat
vodka

http://p.twimg.com/A7CHlQVCMAAa6bK.jpg:large

To už tu bylo taky? Make sure you'll never walk alone!

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo, aby film s hlavní hvězdou z Liverpoolu nebylo Bčko.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

toto je ešte z minulej sezóny.

Reagovat
kiwwi

Borussia Dortmund confirm Germany midfielder Mario Goetze will join Bayern Munich for £32m transfer fee

chjooo

Reagovat
smazaný uživatel

je to zaujimave, nechapem kazdopadne, ze s tym prisli teraz pred semifinale lm

Reagovat
kiwwi

How mad selling your best players to your rivals. Imagine Arsenal selling us RVP. Hang on......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
noustres

právě teď po konci sezony, by se na to moc soustředili a nadávali mu do zrádců.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard potrebuje este 2 zapasy, aby mal medailu?..tak snad ich dostane

Reagovat
Dawon

Snad jo, bylo by to asi fer, vzhledem k tomu ze tam jen tezko zustane lestit lavicku dalsi sezonu...Ja este premyslel, jestli placku dostane buttner...jak to je, kolik potrebuje odehrat zapasu v lize?

Reagovat
Eric_The_King

10

Reagovat
Dawon

Tak to ma asi smulu no

Reagovat
niflheim

Tým může podat speciální žádost. Tak to vždy dělali u Toma, protože byl u velkého počtu zápasů na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Tyson on Luis Suarez: I just sort of got on the the Twitter thing and I said hey, um, this is an interesting guy, let me follow him, check him out, see what his journey’s all about. You know, he bit somebody, you know s*** happens, you know what I mean? I’m sure he made amends with his guy, I made amends with Evander, and we go on with our lives.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd si to mohol odpustiť, je to zbytočná provokácia. Aby sa mu to nevypomstilo

http://youtu.be/hi77FEIjyLk

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuu, Lolkac dava vyhrazky

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že v příští sezone bude opět proti MU Luis zářit a až dá gol poběží k našemu sektoru,kde mu bude hozena černá ruka a předvede to samé

Reagovat
kiwwi

a to by malo jaky vyznam

mozno keby mu hodili maketu Evru ako hryzie do ruky a Suarez by sa zakusil do tej makety

Reagovat
cristiano.K.

úplně stejně nicotný jako předvedl Evra. Už jsem to psal včera, sekery mezi těma dvouma byly zakopány na oko ,ted se to zase začne hrotit s tím počítej.

Reagovat
kiwwi

bububu

Reagovat
cristiano.K.

no boj se, věřím,že to Luise ještě víc vyhecuje

Reagovat
kiwwi

coho by sme sa uz len zo strany Liverpoolu mohli bat

Reagovat
cristiano.K.

chápu,čeho jiného se taky od nás můžete bát

Reagovat
smazaný uživatel

on Evra někoho kousnul?

Reagovat
cristiano.K.

Ne to musel,aby to vyznělo jako provokace?

Reagovat
kiwwi

Man City have made the record of being the worst ever defending premier league champions by holding on to their title for only 344 days, previously held by Blackburn Rovers who held on for 354 days.

Reagovat
didosh

mohl by mě někdo poradit nějakou stránku o statistikách návštěv ve sportu?děkuju

Reagovat
Chazy

No, takový to podstatný hlavní porovnání nejvýznamnějších lig máš samozřejmě na wiki...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports_attendance_figures

Ale pokud chceš něco ještě podrobnějšího, tak nevím. Každopádně MLB a NFL ftw.

Reagovat
Erdovec

na finále Play-off Champu bylo víc lidí než na Super bowlu

Reagovat
Chazy

Superdome je holt malej. Ale už jednou bylo na Super Bowlu přes 100.000

Reagovat
Erdovec

tak to je mi jasné, že by toho asi vyprodali i víc, i když jak to čtu tak to nebylo úplně plné jen se mi to líbilo a je to zajimavé

Reagovat
Chazy

Každej rok, ať je to jakkoliv velký,tam nějaký 2000 chybí, nevím proč

Reagovat
Erdovec

jestli to není vyhrazené pro nějakou bezpečnost atd... ale dobrá statistika, na tohle čumím: The European Cup match between Celtic and Leeds United in 1970 was attended by 136,505, which is a UEFA competition record

Reagovat
Chazy

Já na tohle.

Although it predates Major League Baseball from a technical standpoint, the lowest paid attendance for a major league game was 12 -- yes, twelve -- for a game in 1881.

Reagovat
Erdovec

ale tak to už je strašně dlouho, vím, že na MS je nejmíň 300 ale tak to už není tak úderné jak těch 12

Reagovat
Chazy

Jo, tak v tý době asi ještě ani neexistoval ligovej fotbal v Anglii ... Ona je MLB starší jak FA Cup.

Reagovat
Erdovec

no, u FA Cupu by se to asi špatně hledalo a na ligu asi vždycky chodilo hodně lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

děkuju

Reagovat
didosh

kurnik největší stadec světa v KLDR...

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen director Rudi Völler—"Hyypiä has all it takes to become a great coach but at some point he will go to Liverpool. It is his dream"

Sami Hyypia - Manager, Steven Gerrard - Assistant manager, Jamie Carragher - First-team coach

Reagovat
cristiano.K.

bylo by to krásný,ale mezi třema legendama by to nejspíš neklapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhovili si na hřišti, nebyl by problém ani na lavičce.

Reagovat
cristiano.K.

tomu nevěř, už vidím Carru, kterej by neměl bejt hlavní

Reagovat
Erdovec

tak bude triumvirát

Reagovat
cristiano.K.

jako Škorpil + Csaplár v mistrovské sezoně v Liberci

Reagovat
Erdovec

no, když může Liberec, můžem i my

Reagovat
niflheim

A sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Arbiter

0.49 - Petr Cech has the best clean sheet ratio of any goalkeeper in Premier League history (140 in 287 apps). Catlike.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne

Reagovat
pajamu

Reagovat
niflheim

126 - Morgan Schneiderlin has made the most interceptions in the Premier League this season. Anticipation.

Šikovný klučina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

38 - David Unsworth is the top-scoring defender in Premier League history with 38 goals. Burly.

K té vaší fotce před víkendovým zápasem

Reagovat
Chazy

A kdo ví, proč ho milují fanoušci Wiganu?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Jo

Reagovat
niflheim

No a ještě ta penalta za Blades proti Rovers

Reagovat
Chazy

Letos by se teoreticky mohlo stát něco podobnýho, kdyby v posledním zápase sezony rozhod o záchraně Villy Nzogbia

Reagovat
niflheim

Ten je každopádně hodně za očekáváními.

Reagovat
Chazy

Njn, ono celkově si dost hráčů odchodem z Wiganu nepomohlo. Maximálně Valencia, Chimbonda, Baines, asi i letos Moses s Diamem.

Reagovat
kvasha16

Terry ho predbehne

Reagovat
Miguel19

na wiki má dokonce 39

Reagovat
Chazy

Každopádně Steve Bruce dal 81 gólů a v jedný sezoně i 13, bohužel to mu vyšlo přesně na tu sezonu před vznikem PL. Celkově 113 v 926 zápasech.

Reagovat
Erdovec

na tom je celkem divné, že si ani jednou nekopl za repre, no anglie...

Reagovat
Chazy

On ani Gary Pallister v ní moc nehrál, a to jsou považování za nejlepší stoperskou dvojci historie MU.

Reagovat
Erdovec

ale prostě ani nějaký blbý přátelák, i když to se tehdy ještě asi tolik nenosilo, ale asi by mě to sralo, být tak úspěšný ale nekopnout si za Albion

Reagovat
kiwwi

*za jednu z najlepsich

u mna Rio - Vidic

Reagovat
Miguel19

Jinak bych chtěl vidět, kdo dělá ty fotky..

Reagovat
Trand

Nemáte někdo odkaz na kiwwiho ve studiu? Každopádně gratulace k titulu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele