Ligue 1 - souhrn 36. kola

29.04.2016, 22:23, aktualizováno 01.05.2016, 18:53
Komentáře a souhrny
Marseille konečně zabrala a veze body z Angers. Nantes si nejtěsnějším možným poměrem poradilo s Nice. Paris Saint-Germain je sice už dávno francouzským mistrem, ligu však nadále s přehledem válcuje. Včera dominanci PSG zpříma ochutilo Rennes, které v hlavním městě Francie prohrálo vysoko 0:4. V souboji o druhé místo na dálku uspěly Monako i Lyon...

Angers SCO - Olympique Marseille 0:1

01.05.2016 17:00

Góly: 24. Michy Batshuayi

Fanouškům Marseille se ulevilo. Po těsné výhře 1:0 v Angers si totiž tradiční klub konečně matematicky zajistil záchranu, což je také maximum, v co mohl po zpackané ligové sezoně ještě doufat. Domácí Les Scoïstes tak sice přišli o šanci probít se do pohárové Evropy, s tímto scénářem ale stejně nejspíš nikdo nepočítal. Hrdinou zápasu se stal Michy Batshuayi, který svou šestnáctou brankou sezony rozhodl..

Stalo se tak ve 24. minutě; ještě předtím ale museli hosté přežít úvodní tlak Moulinova týmu. Už ve druhé minutě hlavičkoval Mohamed Yattara jen pár centimetrů vedle Mandandovy tyče. Batshuayi na sebe poprvé upozornil nepřesnou ránou z dobré pozice po pasu Abdelazize Barrady (10'). V další šanci však už mladý Belgičan uspěl: po zpracování přihrávky od Stevena Fletchera propasíroval míč za Letellierova záda.

Nejlepší střelec Olympique byl v první půli hodně aktivní a mohl i zvyšovat na 2:0; po chytré individuální akci však pálil ve 42. minutě těsně mimo. Neschopnost Marseille přidat pojišťující trefu se málem nevyplatila - v 69. minutě se domácí dostali hodně blízko k vyrovnání, Pierrick Capelle však po zpracovaní dlouhého Manganiho pasu napálil pouze tyč.

Nováček se v závěru nechtěl spokojit s první prohrou po pěti kolech a přitlačil vedoucí tým do defenzivy; jindy chybující zadní řada Marseille však tentokrát bránila pozorně a povolila Angers už jen jednu velkou šanci. V té selhal Billy Ketkéophomphone, jemuž do vápna chytrým pasem nabil Capelle. Ve zbývajících minutách už si hosté těsný náskok pohlídali.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - GFCO Ajaccio 2:1

30.04.2016 21:00

Góly: 10. Rachid Ghezzal, 40. Maxwel Cornet - 49. Grégory Pujol

Lyon zvládl roli papírového favorita a po výhře 2:1 nad nováčkem z Ajaccia se vrací na druhé místo v tabulce, odkud odsouvá konkurenční Monaco. Naopak Gazélec sice zůstává mimo sestupové příčky, rozhodně však ještě nemá vyhráno..

Fanoušci, kteří se těšili na velkou lyonskou exhibici, zůstali nakonec zklamáni - i když z velké části za to můžou nefotbalové podmínky. Před výkopem v Lyonu hustě pršelo, nad stadionem se přehnala bouřka a všech dvaadvacet borců tak nastupovalo na oraniště. Hráči Olympique sice mají skvělou formu (neprohráli teď už devětkrát v řadě, z toho sedmkrát triumfovali), 'bojové' podmínky ale vyhovovaly spíš Laureyho korsickým válečníkům.

Přesto se domácí dostali v jedenácté minutě do vedení, nutno říct, že s velkou dávkou štěstí. Ghezzal se postavil k zahrávání rohu z pravé strany a levačkou poslal do vápna centr, který dokonale zaskočil gólmana Clémenta Mauryho; ten si na něj sice sáhl, dokázal jej však pouze srazit do vlastní sítě. Dobrou práci odvedl Mapou Yanga-Mbiwa, jehož náběh na bližší tyč do poslední chvíle maskoval Mauryho výhled.

Ani tato situace však s předzápasovým plánem Korsičanů nic neudělala. Laureyho tým přijel do Lyonu především bránit a spoléhat na protiútoky, a tak se také dělo. John Tshibumbu dokonce po půlhodině hry málem srovnal skóre, jeho dalekonosná rána však letěla příliš vysoko.

Stav hřiště a nepřízeň počasí zabraňovaly Lyonu vypracovávat si šance kombinačně a po zemi; první takovou viděli diváci až čtyři minuty před pauzou - a hned z toho byl druhý gól. Rafael si narazil s Lacazettem a vyslal geniální pas přesně do prostoru mezi Mauryho a hostující obránce; tam už číhal Maxwell Cornet, jehož pohotová rána levačkou zapadla do sítě.

Gazélec dokázal snížit pouhé čtyři minuty po změně stran - šestatřicetiletý forvard Grégory Pujol, který přišel na hřiště do druhého poločasu, si elegantně vyměnil míč s Jacquesem Zouou, předvedl skvělé zpracování a ještě lepší technické zakončení. Do žádného závěrečného tlaku se ale hosté nedostali a hra byla nadále spíše urputnou bitvou o každý metr. Lacazetteho pološance letěla mimo, přičemž na druhé straně musel Anthony Lopes ještě v samém závěru zasahovat proti střídajícímu Kévinu Mayimu.

Lyon tak stále drží 'pole position' v boji o přímý postup do Ligy mistrů; naopak s Gazélecem to začíná vypadat bledě. Jistě, Korsičané jsou stále sedmnáctí, jejich náskok na Remeš a Toulouse však zůstává minimální - a v příštím kole je čeká už jistý mistr z Paříže..

Více informací k zápasu

AS Monaco - EA Guingamp 3:2

30.04.2016 19:00

Góly: 17. Lacina Traoré, 40. Nabil Dirar, 76. Bernardo Silva - 75. Mevlüt Erdinç, 81. Benjamin Angoua

Nebylo to vůbec snadné vítězství pro knížecí klub. Monako jednoznačně potřebovalo urvat všechny body, aby i nadále reálně mohlo bojovat o druhou příčku, a nakonec proti Guingampu urvalo vítězství 3:2. Hosté ovšem i tak nemuseli tolik smutnit, porážka Remeše s Montpellierem jim totiž zajistila definitivní záchranu.

Domácí vstoupili do utkání dobře. Raggi v 17. minutě po rohovém kopu ještě trefil břevno, nicméně balón se odrazil k nohám Traorého, který svižnou střelu usměrnil přesně k Lösslově tyčce. Vedení se podařilo ASM navýšit pět minut před obrátkou, to když Dirar z pravé strany i díky teči jednoho ze soupeřů zamířil ke vzdálenější tyči.

Guingamp na jih Francie odjížděl s celkem slušnou formou, v posledních šesti kolech padl jen jednou, a nehodlal se v žádném případě vzdát. A poté, co brankář Lössl vychytal například šance Fabinha a Héldera Costy, se najednou podařilo mužstvu Jocelyna Gourvenneca čtvrthodiny před koncem utkání zdramatizovat.

Monako si v šestnáctce nepočínalo dostatečně důrazně, balón se najednou odrazil k Erdincovi, který z vyložené pozice z hranice malého vápna nezaváhal. Velký klid však nakonec dodal domácím Bernardo Silva, který ani ne za 60 sekund od Erdincova zásahu navrátil svému týmu dvoubrankové vedení.

Protáhl se na hranici pokutového území kolem několika protihráčů a svůj pokus poslal na bližší tyč, kde se Lössl opět marně snažil po míči natahovat. Ačkoli v 81. minutě dokázal po rohovém kopu hlavou ještě snížit Brou Angoua, více toho už EAG nestihl. Soupeř už si povinné tři body proklouznout mezi prsty nenechal.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Girondins Bordeaux 2:4

30.04.2016 19:00

Góly: 56. Benjamin Nivet (pen.), 69. Corentin Jean - 14. Diego Rolán, 41. Chris Mavinga (vl.), 60. Cheick Diabaté, 72. Diego Rolán

Po čtrnáctidenní pauze se fotbalisté Bordeaux vrátili na trávníky ve velkém stylu. Beznadějně poslednímu Troyes nasázeli čtyři branky a definitivně si zajistili ligovou záchranu. Hosté vypadali evidentně odpočatě a možná právě proto nechali zapomenout na dva týdny starou porážku s Angers.

Les Girondins se poprvé dočkali ve 14. minutě. Diabaté ve středu pole skvěle využil své robustní postavy, aby odstavil obránce Rincóna, prodloužil míč na Diega Rolána, ten vnikl do šestnáctky a snadno přehodil gólmana Dreyera. Ve 41. minutě ESTAC prohrával již o dvě branky, a to kvůli vlastenci.

Ounas poslal centr z rohového čtvrtkruhu na bližší tyčku, kde si Mavinga srazil balón do vlastní sítě. Troyes se vrátilo do zápasu v 56. minutě. Poundjé ve vápně fauloval Darbiona, sudí Varela ukázal na bílý puntík, exekuce pokutového kopu se ujal jako správný kapitán Nivet a do protipohybu gólmana Priora skóroval.

Jenže radost ze snížení na rozdíl jednoho gólu nevydržela domácím dlouho, protože se po hodině hry objevil Diabaté sám před Dreyerem a v koncovce jednoduše nezaváhal. O devět minut později se utkání zase zdramatizovalo, neboť po spolupráci Camuse s Darbionem z blízkosti pohotově zacílil Jean.

Bordeaux ovšem na tenhle zásah zase brzy odpovědělo a soupeře už k žádnému dalšímu gólu nepustilo. Ounas svým pasem hezky našel Diega Rolána, který měl dostatek času a prostoru, aby vystřelil, a bez problémů zamířil ke vzdálenější tyči. Hostující celek se posunul na dvanáctou příčku, domácí prohráli už podeváté za posledních deset utkání.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Lille OSC 0:1

30.04.2016 19:00

Góly: 56. Rony Lopes

Fotbalisté Lille se na půdě Lorientu oklepali z neúspěchu ve finále Coupe de la Ligue i z nepovedené dohrávky proti Angers, na Bretani zvládli úlohu favorita a díky jediné trefě Marcose Lopese se radovali z velmi cenného vítězství. Domácí nakonec mohli být též spokojení, protože porážka Remeše s Montpellierem jim určila záchranu.

I když hostům poslední dva zápasy nevyšly úplně podle představ, na hřiště Lorientu přijížděli ve velmi dobré formě. Od začátku března do půlky dubna vyhráli hned šestkrát v řadě a notně si řekli o pozice zaručující evropské poháry. Svěřenci Frédérica Antonettiho jsou nyní šestí jen bod za pátým Nice a dva za čtvrtým St. Étienne.

Les Merlus svého protivníka drželi v první půli v šachu. Dá se říci, že za zmínku snad stojí jakási pološance těsně před přestávkou, v níž se po sklepnutí od Corchiy objevil Éder, nicméně jeho střelu hravě polapil připravený brankář Lecomte. LOSC věděl, že potřebuje opravdu zabrat, aby uspěl, a do druhého dějství vstoupil hodně zostra.

Ve 47. minutě se do míče opřel Éder a Lecomte měl tentokráte velké potíže, aby míč zkrotil. O pět minut později zahrozil nůžkami Amalfitano, ani on však na skvělého Lecomteho nevyzrál. Až v 56. minutě se prosadil Marcos Lopes, který si naběhl na parádní kolmici Édera, obešel Lecomteho a pohodlně zacílil.

Více informací k zápasu

SM Caen - SC Bastia 0:0

30.04.2016 19:00

Góly: -

V nic neřešícím utkání se Caen rozešlo s Bastií smírně bez branek. Domácí byli lepším týmem, jasně ovládali držení míče (což je poměrně překvapivé vzhledem k tomu, že průměrně jsou v téhle statistice z celé ligy vůbec nejslabší), výhru se jim ale nakonec urvat nepodařilo. Naopak hosté v samém závěru trefili tyč..

Bastia konečně po třech prohrách v řadě získala alespoň bod, může ale mluvit o štěstí. Caen totiž hrálo mnohem lépe a do vedení mohlo jít už po několika vteřinách, kdy nebezpečnou přízemní ránu Juliena Féreta likvidoval gólman Jean-Louis Léca. Byl to jeho první z řady skvělých zákroků - další předvedl například v osmnácté minutě, kdy vychytal Jeffa Louise, nebo o dvacet minut později proti Andymu Delortovi. Louis ještě mezitím v dobré pozici hlavičkoval mimo.

Také po změně stran se hrálo prakticky pouze na jednu bránu, kombinace smůly v zakončení a Lékova životního výkonu však držely Bastii ve hře. Féretův pas na Rodelina skončil zahozenou stoprocentní tutovkou (61'), sám Féret poté opět ztroskotal na neprůstřelném gólmanovi Korsičanů (68'). Ironicky to nakonec byla právě Bastia, kdo si připsal poslední velkou šanci - Seko Fofana však napálil pouze tyč.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Montpellier HSC 2:3

30.04.2016 19:00

Góly: 83. Prince Oniangué, 90. Thievy Bifouma - 38. Souleymane Camara, 84. Daniel Congré, 86. Morgan Sanson

Montpellier porazil Remeš a už nemůže sestoupit, ani kdyby chtěl. Kdežto svěřenci Davida Guiona musí zaprvé doufat, že Lyon porazí Ajaccio, a zadruhé musí uhrát dobré výsledky proti Marseille a právě Lyonu.

Montpellierský Ryad Boudebouz se prostě asi před zápasem s Remeší rozhodnul, že dneska bude pouze nahrávat. Poprvé se však k této činnosti dostal až ve 24. minutě, když rozehrával přímý kop. Mathieu Deplagne však na míč nedosáhl. Ve 38. minutě už ale jeho centr využil ke skórování Souleymane Camara - 0:1.

Remeš vyměnila trenéra Guégana za nejvyšší úrovní dosud neprověřeného Davida Guiona, nicméně jeho svěřenci vůbec nehráli tak, že by jim šlo o udržení prvoligové příslušnosti. Geoffrey Jourdren si v první půli v podstatě nesáhnul na balon. V té druhé se všechno podstatné událo až během závěrečné desetiminutovky.

V 83. minutě rozehrával Nicolas De Préville rohový kop, který se ve vápně potkal s Princem Onianguém a ten vyrovnal - 1:1. Jenže už za minutu centroval na druhé straně od rohového praporku Boudebouz a Daniel Congré hlavičkoval za záda Johanna Carrassa - 1:2. Za další dvě minuty zakončil Boudebouz rychlý protiútok přihrávkou na Morgana Sansona a už to bylo 1:3. Alžírský fotbalista má tedy na kontě celkem osm asistencí.

Stade Auguste-Delaune nevěřil svým očím. Snížení, které po střele Grejohna Kyeieho obstaral Thievy Bifouma, přišlo až v poslední minutě řádné hrací doby. Na vyrovnání už tedy nezbyl čas. Remeš tedy bude mít ještě hodně co dělat, aby uhájilo Ligue 1. Není to ovšem úplně neřešitelný úkol. Oproti tomu MHSC může proti Rennes a Monaku dohrávat naprosto v klidu.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Toulouse FC 0:0

30.04.2016 17:00

Góly: -

Toulouse remizovalo s ASSE a musí doufat, že Gazélec Ajaccio prohraje s Lyonem. Pak by mu totiž nadále zbývaly na první nesestupovou pozici pouhé tři body. A Troyes a Angers, se kterými se téfécé utká v posledních dvou zápasech sezony, jsou určitě hratelní soupeři.

ASSE se zase posunulo o bodík před Nice, což však před vzájemným zápasem, který je na programu v rámci 33. kola, nemusí vůbec nic znamenat. Stéphane Ruffier se stal hrdinou utkání. Poprvé se musel činit ještě v úvodní třicetivteřinovce, když zneškodnil hlavičku Martina Braithwaitea. Dánský forvard hrál své sté utkání v Ligue 1 a Ruffiera znovu zaměstnal o chvíli později, nicméně jeho střela znovu za soupeřovými zády neskončila.

Následně byl Braithwaite ve vápně faulován Jérémym Clémentem a kopala se penalta, kterou chtěl proměnit Wissam Ben Yedder. Jenže neproměnil, protože jednička Sainté jeho úmysl přečetla. Tuniský útočník přitom ze značky pokutového kopu selhal už popáté z posledních jedenácti pokusů. Toulouse to však nezlomilo a nadále útočilo.

I další souboj Ben Yedder vs. Ruffier vyšel vítězně pro domácího brankáře. Ten zneškodnil i hlavičku Issy Diopa. I dotřetice Ruffier Ben Yeddera vychytal. Následná Tisserandova dorážka byla sice okamžitá, žel nemohla platit pro ofsajd. Devětadvacetiletý gólman vychytal i Somáliův zatočený pokus. Pak rozhrával Adrien Regattin přímý kop a míč skončil v síti. Jenže protože Diop "zacláněl" před Ruffierem, pískal se další ofsajd.

Po změně stran se zase neprosadil Ben Yedder a volej Valentina Eysserika skončil mimo. V 77. minutě ošklivě fauloval Somáliu domácí kapitán Loïc Perrin a musel s červenou kartou do šatny. TFC si však další zaznamenáníhodnou příležitost vytvořit nedokázalo. A ještě bude mít co dělat, aby po čtrnácti letech mezi elitou nesestoupilo.

Více informací k zápasu

FC Nantes - OGC Nice 1:0

30.04.2016 14:00

Góly: 68. Adrien Thomasson

Nantes stačila jedna jediná trefa k tomu, aby porazilo Nice. Les Aiglons však nemusejí příliš smutnit, protože konkurent ze Saint-Étienne v tomto kole pouze remizoval, což znamená, že před vzájemným zápasem příští víkend je všechno otevřené.

Svěřenci Clauda Puela naposledy vyšli gólově naprázdno v únoru, konkrétně před osmi zápasy. Tehdy chyběl Hatem Ben Arfa. Proti Nantes hráč nominovaný na cenu pro nejlepšího hráče Ligue 1 sice nastoupil, ale porážku svého celku stejně neodvrátil. Stane se. Stejně jako se může stát, že Leo Dubois nepromění v úvodu zápasu svou dobrou příležitost.

V polovině první poloviny utkání rozehrával Adryan přímý kop. Balon se snesl až na hlavu Emiliana Saly a ten trefil břevno. V závěru poločasu to zkoušel z přímého kopu Ben Arfa, jenže to těsně nevyšlo. V 53. minutě se zase ozvala branková konstrukce za Yoannem Cardinalem. Adrien Thomasson přihrával na Alejandra Bedoyu, který sice hostující jedničku překonal, nicméně Cardinale se dočkal pomoci od pravé tyčky.

Za pět minut to zase zkoušel americký reprezentant ... a zase se netrefil mezi tři tyče, ale pro změnu do břevna. V 68. minutě šli domácí do zaslouženého vedení. Obrana Nice poněkud zaspala, čehož mohl využít Adrien Thomasson. Jeho halfvolej skončil přímo v horním rohu brány - 1:0. "Co teď s tím?" jakoby se zaskočeně ptali hráči hostujícího mužstva.

Ve zbytku zápasu si totiž vytvořili už jenom jednu šanci. Ben Arfa tentokrát přihrával, ale Alassane Plea na Rémyho Rioua nevyzrál. Nice tedy musí zvládnout střet s ASSE, a pokud možno porazit i Guingamp v závěrečném utkání sezony. Les Canaris se už do pohárové Evropy jistojistě nedostanou, takže ve zbývajích dvou duelech, které na lavičce mistra z roku 2001 stráví Michel Der Zakarian, půjde v podstatě jen o udržení horní poloviny tabulky. V ní se totiž Kanárci ocitli naposledy před dlouhými dvanácti lety.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Stade Rennes 4:0

29.04.2016 20:30

Góly: 50. Maxwell, 54. Zlatan Ibrahimović, 78. Zlatan Ibrahimović, 90+1. Edinson Cavani

PSG nedalo soupeři z Rennes pražádnou šanci na bodový zisk, díky čemuž vyrovnalo svůj vlastní rekord v počtu získaných bodů za sezonu. Teď jich má na kontě devětaosmdesát, stejně jako po závěrečném kole ročníku 2013/2014. V tom současném má však ještě tři zápasy k dobru. Stade Rennes přes prohru také nemusí zoufat. Do pohárové Evropy totiž s největší pravděpodobností povede cesta i z šestého místa, které je stále na dosah.

Devětaosmdesát - přesně tolik branek vstítili hráči pařížského klubu v předchozích čtyřiatřiceti duelech Ligue 1, přičemž hned v sedmašedesáti měli prsty Ángel Di María a Zlatan Ibrahimović. Další mohli přidat ve 23. minutě. Ibra svou zpětnou patičkou našel argentinského spoluhráče, s jehož zakroucenou střelou si poradil Benoit Costil.

V minutě šestatřicáté to zkoušel sám švédský forvard. Jeho přímý kop se ale nakonec pod břevno nesnesl. Nedlouho poté nastartoval své rychlé nohy čtyřiatřicetiletý brazilský obránce Maxwell. V pokutovém území však nenašel Zlatana, se kterým se sešel už na štacích v Ajaxu, Interu Milán, Barceloně a teď v PSG, nýbrž Ángela Di Maríu, jehož střele chyběly centimetry.

Park princů se gólů dočkal až po změně stran. Hned v 50. minutě započal centrem šajtlí Ibrahimović akci, na jejímž konci stál ve vápně Maxwell. Obešel dva hráče Rennes a parádní ranou o břevno zavěsil - 1:0. Za čtyři minuty to bylo z pohledu domácího celku ještě veselejší. A asi netřeba zmiňovat, kdo zvýšil na 2:0.

Ángel Di María centroval za obranu, kde stál Edinson Cavani v ofsajdu. Naštěstí pro něj ale balon doletěl až ke Zlatanovi a ten zblízka - i když trochu se štěstím - zaznamenal svůj třiatřicátý gól v sezoně. Už za dvě minuty se do šance dostal Cavani a za Costilem zvonilo břevno. Pak se teprve osmělili hosté. Jmenovitě to byl Yoann Gourcuff, ale Kevin Trapp neměl s jeho třicetimetrovým pozdravem potíže.

Pak šel Zlatan sám na brankáře, ale zakončil poněkud bohorovně. Následně se zblízka díky Costilovi neprosadil Pastore. Takže další zásah si Blankovi svěřenci schovali až na 78. minutu. Argentinec Pastore tentokráte centroval, Ibra si udělal prostor a ukázkově spolupracoval s břevnem - 3:0. A to ještě nebylo všechno.

V první minutě nastaveného času dal výsledku po šikovné zakroucené střele na zadní tyč finální podobu Edinson Cavani. Šlo o jeho šestnáctý gól v sezoně. To Ibra jich má na kontě 34, což znamená, že mu chybějí čtyři trefy k vyrovnání rekordu Carlose Bianchiho. Na PSG v následujících týdnech čekají už jenom Gazélec Ajaccio, Girondins Bordeaux a FC Nantes.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain35285293:1889
2.Olympique Lyon361881060:3862
3.AS Monaco361614654:4462
4.AS Saint-Étienne361771242:3458
5.OGC Nice361691153:3957
6.Lille OSC361414838:2756
7.Stade Rennes3613131051:5052
8.Angers SCO3613111238:3450
9.FC Nantes3612121232:3848
10.SM Caen361461636:5148
11.Montpellier HSC361371647:4546
12.Girondins Bordeaux3511131146:5546
13.Olympique Marseille369171046:4144
14.SC Bastia361281633:4144
15.EA Guingamp3611101545:5343
16.FC Lorient3610131346:5543
17.GFCO Ajaccio368131537:5337
18.Stade Reims36991840:5536
19.Toulouse FC367131641:5334
20.ES Troyes36382527:8117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
Lopiger

Maxwell

Reagovat
domingo

Super. ASSE na ctvrty misto

Reagovat
domingo

Pro Kristovy rany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

To jsou taky tragédi to Toulouse. Za první poločas snad 5 jasných šancí plus penalta a nedají nic. Hlavně Braithwate je fakt famózní palič.

Reagovat
Israha

Hm, to vypadá nadějně, proti Angers stačí bod a záchrana bude skoro jistá. Větší ambice už letos jako fanoušek fakt nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvykej si

Reagovat
lampard8

Zbytečně přestat hrát, nechat snížit z brejku a strachovat se o výsledek.. strašnej druhej poločas bez střely na bránu. Lopes zase zachraňoval prdel. Gonalons dneska skvělý, škoda menších chyb v rozehrávce, ale v odebírání balonů fantazie. Alex bohužel neviditelný, tento zápas mu nesedl. Tolisso opět zraněný, snad hamstring bude v pořádku. Rafael opět třída teď vyhrát nad Monakem a LM je naše

Reagovat
Langi

Vsechno jde podle planu rozhodne se s Monacem a pro oba tymy to ani nemuze byt ferovejsi...bohuzel vcera se nejake 4-0 cekat asi nedalo...tohle byl zas klasickej lyonskej udrenej zapas se sestupujicima kopacema, kterej moh v suchym triku skoncit 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

po dobu 60 minut jeden z nejlepších výkonů této sezony. Šup OM na posledni 3 vítězství v sezoně, Remeš, Troyes a PSG v suchu.

Reagovat
Israha

Záchrana . Cíl splněn, výborně.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Langi

https://www.youtube.com/watch?v=9xEO-lS0W1k

ten Yanga to má slušně v prdeli...už to na něm pozoruju pár zápasů...buďme rádi za to podklouznutí gólmana, který tím defakto daroval Cornetovi vítězný gól...my bysme to jinak fakt zremizovali

Reagovat
smazaný uživatel

v posledných 5-10 zápasoch má Yanga konštantne lepšiu výkonnosť ako Umtiti

Reagovat
Langi

tak to je další...Umtitimu se pozičně taky nějak extra nedaří...ostatně při tom gólu taky nevěděl pořádně kde mu hlava stojí...celkově je to hrůza, kolik gólů dostaneme po individuálních propadech stoperů...to fakt vidíme skoro v každym druhym zápase...v lize to na nějaké Ajaccio třeba stačí, ale v LM tohle bude každý tým tvrdě trestat...je to rozhodně věc k zamyšlení na léto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele