36. kolo
30.04.2016 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - SC Bastia 0:0

V nic neřešícím utkání se Caen rozešlo s Bastií smírně bez branek. Domácí byli lepším týmem, jasně ovládali držení míče (což je poměrně překvapivé vzhledem k tomu, že průměrně jsou v téhle statistice z celé ligy vůbec nejslabší), výhru se jim ale nakonec urvat nepodařilo. Naopak hosté v samém závěru trefili tyč..

Bastia konečně po třech prohrách v řadě získala alespoň bod, může ale mluvit o štěstí. Caen totiž hrálo mnohem lépe a do vedení mohlo jít už po několika vteřinách, kdy nebezpečnou přízemní ránu Juliena Féreta likvidoval gólman Jean-Louis Léca. Byl to jeho první z řady skvělých zákroků - další předvedl například v osmnácté minutě, kdy vychytal Jeffa Louise, nebo o dvacet minut později proti Andymu Delortovi. Louis ještě mezitím v dobré pozici hlavičkoval mimo.

Také po změně stran se hrálo prakticky pouze na jednu bránu, kombinace smůly v zakončení a Lékova životního výkonu však držely Bastii ve hře. Féretův pas na Rodelina skončil zahozenou stoprocentní tutovkou (61'), sám Féret poté opět ztroskotal na neprůstřelném gólmanovi Korsičanů (68'). Ironicky to nakonec byla právě Bastia, kdo si připsal poslední velkou šanci - Seko Fofana však napálil pouze tyč.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele