36. kolo
30.04.2016 19:00 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

ES Troyes - Girondins Bordeaux 2:4

Po čtrnáctidenní pauze se fotbalisté Bordeaux vrátili na trávníky ve velkém stylu. Beznadějně poslednímu Troyes nasázeli čtyři branky a definitivně si zajistili ligovou záchranu. Hosté vypadali evidentně odpočatě a možná právě proto nechali zapomenout na dva týdny starou porážku s Angers.

Les Girondins se poprvé dočkali ve 14. minutě. Diabaté ve středu pole skvěle využil své robustní postavy, aby odstavil obránce Rincóna, prodloužil míč na Diega Rolána, ten vnikl do šestnáctky a snadno přehodil gólmana Dreyera. Ve 41. minutě ESTAC prohrával již o dvě branky, a to kvůli vlastenci.

Ounas poslal centr z rohového čtvrtkruhu na bližší tyčku, kde si Mavinga srazil balón do vlastní sítě. Troyes se vrátilo do zápasu v 56. minutě. Poundjé ve vápně fauloval Darbiona, sudí Varela ukázal na bílý puntík, exekuce pokutového kopu se ujal jako správný kapitán Nivet a do protipohybu gólmana Priora skóroval.

Jenže radost ze snížení na rozdíl jednoho gólu nevydržela domácím dlouho, protože se po hodině hry objevil Diabaté sám před Dreyerem a v koncovce jednoduše nezaváhal. O devět minut později se utkání zase zdramatizovalo, neboť po spolupráci Camuse s Darbionem z blízkosti pohotově zacílil Jean.

Bordeaux ovšem na tenhle zásah zase brzy odpovědělo a soupeře už k žádnému dalšímu gólu nepustilo. Ounas svým pasem hezky našel Diega Rolána, který měl dostatek času a prostoru, aby vystřelil, a bez problémů zamířil ke vzdálenější tyči. Hostující celek se posunul na dvanáctou příčku, domácí prohráli už podeváté za posledních deset utkání.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele