LaLiga - preview 7. kola

30.09.2016, 08:43, aktualizováno 02.10.2016, 09:05
Previews
Tradiční nedělní zápasová porce je na programu ve Španělsku. Valencia s hranicí oběda přivítá madridské Atlético, Real Madrid si to rozdá s Eibarem, Espanyol přivítá Villarreal. Athletic Bilbao zajíždí na půdu Málagy a Barcelona posléze čeká na duel s Celtou Vigo...
Valencia CF - Atlético Madrid  (neděle 12:00)
Valencia se po odchodu trenéra Ayestarána zvedá a její forma nabírá na obrátkách. Teď ale přichází nejtěžší dosavadní soupeř, protože na Mestallu cestuje madridské Atlético. To sice má v nohách náročné utkání v Lize mistrů, které však jen potvrdilo kapacitu ambiciózního týmu.

Atlético Madrid změřilo v týdnu síly s velmi prestižním celkem. Soupeřem colchoneros totiž byl mnichovský Bayern, který je zároveň jedním z hlavních aspirantů na vítězství populární trofeje. Bayern Mnichov byl mírným favoritem také v duelu s Atléticem, ale to nakonec zachránil obvyklý popravčí v Lize mistrů, křídelník Yannick Ferreira-Carrasco. Jeho branka z konce první půle poslala Atlético do vedení, v němž se Simeoneho tým udržel až do konce utkání.

Není divu, že byl trenér Diego Simeone velmi spokojen s výkonem celého mužstva. Po zápase nadšeně sdělil: "Cítím se hrdý na to, že jsem trenérem těchto výjimečných fotbalistů. Hrají s obrovskou vášní a pocitem odpovědnosti, což se jen tak nenaučíte. Dnes se nám proti Bayernu podařilo vlastně všechno. Velmi dobře jsme napadali, hráli vlastní hru a udrželi čisté konto. Vyhráli jsme nad jedním z nejlepších týmů světa. Přesto máme ještě plno práce, stále se dá něco zlepšovat. Potřebujeme být nyní čerství na Valencii, která také nebude snadným soupeřem."

Rovněž v La Lize se Atléticu daří. Zatím ještě nenašlo svého přemožitele, i když tři remízy trenéra Simeoneho jistě trápí. Naposledy se jeho tým navíc trápil proti Deportivu La Coruňa, které navíc hrálo v početní nevýhodě. Vše ale smyla výhra nad Bayernem. Atlético rovněž bojuje s výraznou marodkou, která se nezmenšuje. Jsou na ní jména jako Moyá, Cerci, Fernández, Giménez nebo Godín, úplně v pořádku pak není ani Tiago.

Když se naposledy oba týmy utkaly ve Valencii, utkání ovládli hosté z Madridu. Do sítě Valencie se trefili Carrasco, Torres a Griezmann. Atlético se pyšní velmi dobrou defenzívu, což ukazuje také fakt, že už pětkrát za posledních sedm duelů udrželo čisté konto. Posledních sedm utkání v Primera Division navíc neprohrálo. Teď se potká se starým známým, protože dres Netopýrů obléká defenzivně laděný záložník Mario Suárez, který dříve působil právě v Atléticu Madrid.

Valencia nemá tak velké potíže se zraněnými hráči, mimo hru jsou ostatně jen Álvaro Medrán s Ezequilem Garayem. Jinak jsou ale potíže Netopýrů mnohem větší než u jeho soka. Valencia ještě nedávno patřila ke špičce La Ligy, ale nyní bojuje nad sestupovými vodami o samotnou přízeň fanoušků. Aktuálně jí patří až 15 příčka a ještě nedávno se topila těsně nad propastí. Pak ale odešel trenér Pako Ayestarán a situace se začala zlepšovat.

U týmu začal opět pracovat krátkodobý spasitel Salvador González Marco, také známý jako "Voro". A jeho výsledky jsou zatím skvělé, protože po výhře nad Deportivem Alavés si v minulém kole vedl neméně dobře a vyhrál opět. Další tři body mu v duelu s Leganés zaručily branky Naniho a Maria Suáreze, díky nimž se Netopýři dostali zase o něco výš.

A teď v tom chtějí pokračovat, jak je zřejmé ze slov brankáře Diega Alvese. "Máme za sebou hrozné zážitky, byli jsme na dně, ale teď už je vše lepší. V týmu vládne opět optimismus a pomalu si začínáme věřit. Atlético bude silný soupeř, ale doufáme, že s tvrdou prací a kouskem štěstí můžeme uspět," přál by si populární chytač penaltových rozstřelů Alves.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Santos, Mangala, Gayá - Pérez, Suárez, Parejo - Cancelo, Haddadi, Nani
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Hernández, Luis - Koke, Ñíguez, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - SD Eibar  (neděle 16:15)
Hráči Realu Madrid se na Santiago Bernabéu představí proti Eibaru. Hosté zatím inkasovali jen šestkrát a v sezoně si vedou velmi dobře. Proti horkému favoritovi se však hostům vůbec nedaří, prohráli s ním všechny dosavadní zápasy.

Real Madrid věřte nebo ne, už tři soutěžní zápasy v řadě nevyhrál. Remizoval jak s Villarrealem, tak i s Las Palmas a Dortmundem. Tři remízy v řadě není nic, na co by byla družina Zinedina Zidana zvyklá, první příčku ve španělské La Lize však stále drží, byť se Sevilla mocně dotahuje a příliš pozadu nezůstává ani největší rival Barcelona. Tak jako tak Real potřebuje doma vyhrát a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Případná další ztráta by ho totiž první příčku takřka jistě stála.

Real naposledy doma prohrál letos v únoru, kdy nestačil na městského rivala Atlético. Od té doby však už nikdo na Santiago Bernabeu nevyhrál a až teprve nedávno si odtud odvezl bod Villarreal.

Eibar pochopitelně cestuje na Santiago Bernabeu v roli velkého outsidera. S Realem nejenže nikdy nevyhrál, dokonce proti němu nikdy nezískal ani bod. Každá série ale jednou končí a hosté doufají, že to bude právě nyní. V lize se jim zatim daří dobře, vyhráli tři utkání a obrat o body dokázali i Sevillu. Naposledy si Los Armeros poradili se San Sebastianem 2:0 a vtabulce jim patří více než solidní osmé místo.

Zinedine Zidane se musí obejít bez klíčových mužů defenzívy. Mimo jsou jak krajní beci Marcelo s Coentraem, tak i stoper Sergio Ramos a dva středový záložníci Casemiro s Lukou Modričem. Real má samozřejmě dostatečně široký kádr, aby zminěné nahradil.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Pepe, Varane, Nacho - James, Kroos, Isco - Bale, Benzema, C.Ronaldo
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Wiland - Konaté, Brorsson, Arnason, Tinnerholm - Berget, Adu, Lewicki, Rodič - Djurdjič, Rosenberg
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 11.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Villarreal už sedm soutěžních zápasů neprohrál a o prodloužení série se pokusí i v zápase na půdě Espanyolu. Kataláncům se zatím příliš nedaří, doposud získali jen pět bodů, což znamená, že se krčejí na osmnáctém, tedy sestupovém místě.

Espanyolu se zatim nedaří a nedaří. Tradiční celek Primera Division zatím získal jen pět bodů za vítězství nad Osasunou a dvěma remízy s Málagou a San Sebastianem. Trenér Quique Sánchez Flores se ocitá pod čím dál větším tlakem a je jasné, že pokud bude domácí tým ve špatných výsledcích pokračovat, dlouho se na pozici prvního trenéra neudrží. Espanyol zkrátka potřebuje zabrat ale jeho soupeřem bude pro toto kolo silný Villarreal, který v La Lize ještě nenašel přemožitele a v tabulce mu patří páté místo.

Posledním kdo přemohl Villarreal zůstává AS Monako v předkole Ligy mistrů. Po vyřazení z milionářské soutěže a pochopitelně velkého zklamání se Žlutá ponorka dala rychle do pucu a od té doby nenašla přemožitele. A to nehrála s kdejakými soupeři, bod uhrála na Santiago Bernabeu proti Realu Madrid.

Vzájemná bilance hovoří jasně pro Villarreal. Sice to není tak dávno, co Espanyol na půdě Žluté ponorky vyhrál, ale spíše odchází ze vzájemných soubojů poražen. V loňské sezoně se na půdě Espanyolu zrodila remíza 2:2 a na El Madrigalu zvítězil Villarreal 3:1.

Postupně zpátky do kondice se dostává Cédric Bakambu, jediný kdo tak bude scházet je jiný útočník Roberto Soldado. Na straně domácích zase bude chybět Baptistao.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, Duarte, D.López, López - Roca, Fuego, Diop - Reyes, Moreno, Pérez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Ruiz, Musacchio, Costa - Soriano, Trigueros, Bruno, Castillejo - Pato, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Nedělní program sedmého kola La Ligy mimo jiné nabídne střetnutí Malagy s Athleticem, kde budou za favority jednoznačně považováni druzí jmenovaní. Zatímco andaluský klub má zatím na kontě jen jednu ligovou výhru, Athletic se od dvou proher na úvod sezony rychle otřepal a nyní již jen vítězí.

Trenér Malagy Juande Ramos zaznamenal první triumf od svého návratu do klubu, kde si před lety udělal jméno ve velkém fotbale, v pátém kole proti Eibaru, jenže hned vzápětí znovu prohrál na půdě Realu Betis. Jeho tým se tak i nadále krčí na samé hranici sestupu.

To svěřenci Ernesta Valverdeho prožívají příjemnější chvilky, neboť v lize od domácí prohry s Barcelonou zvítězili již čtyřikrát za sebou, když postupně přehráli Deportivo La Coruňa, Valencii, Granadu a obzvláště poražení ambiciózní Sevilly z minulého týdne dalo jasnou zprávu, že s Athleticem se letos musí počítat. Naposledy ve čtvrtek hráči klubu z Bilbaa triumfovali také v Evropské lize proti vídeňskému Rapidu.

Co se stavu kádru týče, Malaze stále schází trio Recio, Juan Carlos a Welligton. Hosté se na stadionu Rosaleda budou muset obejít pouze bez dua Bóveda - Aketxe, a tak je spíš otázkou, nakolik se trenér Valverde rozhodne protočit základní sestavu oproti zmíněné výhře nad Rapidem. Vzhledem k tomu, že po tomto kole dojde na reprezentační přestávku, bude mít ti hráči baskického týmu, kteří nereprezentují svou zemi, dostatek času na regeneraci právě po zápase s Malagou.

Sebevědomí hostům na Rosaledě rozhodně scházet nemusí, neboť svému nedělnímu protivníkovi naposledy podlehli v roce 2014. Na Andalusany má dlouhá léta pifku obzvláště záložník Markel Susaeta, který asistoval hned u čtyř ze sedmi gólů, které v posledních letech se svým týmem Malaze nasázeli.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Llorente, Koné, Ricca - Juanpi, Camacho, Duda, Jony - Charles, Sandro
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - De Marcos, Yeray, Laporte, Balenziaga - San José, Beňat - Williams, Raúl García, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Po náročném duelu Ligy mistrů v Mönchengladbachu čeká na Barcelonu, třetí tým La Ligy, další nepříjemný protivník, který jako by už zažehnal nevalné výsledky ze začátku sezóny a pomalu a jistě se začíná dostávat do tempa. Celta Vigo neprohrála už pět zápasů v řadě, přičemž ve čtvrtek v rámci Evropské ligy porazila Panathinaikos.

Třeba v loňském ročníku Barca utrpěla na půdě Celty Vigo jeden ze svých největších debaklů. Zářijová porážka 1:4, kterou alespoň jedním gólem mírnil Neymar, byla tehdy hodně nečekaným výsledkem. Teď něco podobného hosté pochopitelně nechtějí opakovat. Potřebují stíhat vedoucí Real Madrid, na nějž ztrácejí jeden jediný bod.

Útočník Paco Alcácer zatím nedostává tolik prostoru, kolik by si asi představoval. Nicméně věří, že právě v nynějším zápase by se mu mohlo podařit prolomit svůj bezbrankový účet. "Cítím se velmi dobře. Je těžké, když podepíšete s takovým klubem, ve kterém je tolik skvělých hráčům" uvedla nová posila z Valencie za třicet miliónů euro.

Barcelona se v minulém ligovém kole pořádně rozstřílela a Gijónu venku nasázela búra. Až na prohru s Deportivem Alavésem nemá zatím na ligové scéně výraznější problém. Pokud se v sestavě objeví Andrés Iniesta, prožije svůj jubilejní 600. zápas v dresu FCB. K dispozici nebude mít kouč Luis Enrique obránce Samuela Umtitiho a také svou největší hvězdu Lionela Messiho.

Os Célticos se mohou pyšnit poměrně slušnou formu, třikrát v řadě zvítězili, přičemž v La Lize si poradili v Espanyolu i s Gijónem. Proti řeckému klubu v evropských pohárech ovšem na hřišti v žádném případě nedominovali. Na marodce domácích se nic nezměnilo, pořád na ní je trojice Claudio Beauvue, Carles Planas a Fabian Orellana.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.33 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - CD Leganés  (sobota 13:00)
Granada se musí rychle vzpamatovat z odchodu trenéra Paca Jémeze, který byl propuštěn. Možného chaosu v řadách svého soka bude chtít využít ligový nováček z Leganés, který v sobotu odpoledne přijede do Granady.

Estadio Nuevo Los Cármenes se ocitá v pochmurné náladě, protože první tým tamní Granady ztratil trenéra. Paco Jémez byl ve středu odvolán z funkce kvůli neuspokojivým výsledkům a hráči si nyní musí krátkou chvíli poradit bez něj. Ono se nelze divit vedení, že sáhlo k takovému kroku, protože situace Granady opravdu byla kritická. Za šest dosavadních kol nasbírala jen dva body a sídlí až na předposlední příčce. Pokud se chce zachránit v Primera Division, musí razantně změnit svůj herní projev.

Vidět to bylo i v přímé konfrontaci s nováčkem z Alavésu. Domácí Deportivo nemělo se zkušenější Granadou žádné slitování a jasně ji přehrálo. Po brankách Méndeze, Camarasy a Deyversona navíc jasně vyhrálo 3:1. Hlavním problémem Granady pak je především obrana, která zatím inkasovala největší počet branek ze všech účastníků první ligy. Granadě navíc budou scházet zranění Foulquier a Tabanou.

Hosté se naopak nemusí zase tak moc trápit, protože jejich marodka zeje prázdnotou. Přesto se její fanoušci trochu obávají, aby se tým po skvělém úvodu do nového ročníku nevysílil. Zatím to tak vypadá, protože z posledních čtyř ligových duelů Leganés třikrát prohrálo. Bez bodů se loučilo také v minulém kole, když si na něm smlsla Valencia. Domácí Leganés sice vůbec nezačalo špatně a vedlo po brance Szymanowskiho, ale ve prospěch Netopýrů nakonec utkání otočili Nani a Mario Suárez.

Trenér Asier Garitano ale věří, že jeho tým dokáže znovu najít klid v zakončení a získá brzy další body. "Dobrý přístup jsme zvolili proti Deportivu La Coruňa a i když jsme prohrávali, dokázali jsme se zvednout. Teď se nám to sice nepovedlo, ale nehráli jsme špatně. Naším cílem je sbírat body hlavně doma. Vím, že máme dost kvalitní kádr, ale je třeba pamatovat na to, že jsme nováček a musíme se učit. A to hodně rychle, protože i ligový kalendář je hodně rychlý. Svým hráčům naprosto důvěřuji," dodal Garitano.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Tito, Vezo, Lombán, Silva - Samper, Márquez - Carcela-González, Bueno, Pereiro - Kravec
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Serantes - Díaz, Medjani, Mantovani, Rico - Timor, Pérez - Ramos, Gabriel, Szymanowski - Neves
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Rozjetá Sevilla přivítá v sobotu odpoledne zatím výborně hrající Deportivo Alavés, které má jednu nespornou výhodu navíc. V týdnu nemuselo hrát vysilující utkání Ligy mistrů, takže bude čerstvé a hráči připravení.

Seville se příliš nepovedlo poslední kolo La Ligy, ve kterém podlehla baskickému Bilbau. Vše si ale napravila v Lize mistrů, kde se její účinkování stává stále úspěšnějším. Nejprve remizovala se silným Juventusem Turín a v posledním utkání naplno bodovala. Ačkoli byl jejím sokem nebezpečný Olympique Lyon, Sevilla dokázala vyhrát díky brance útočníka Wissama Ben Yeddera. Hubené skóre ale vůbec nemuselo být tím konečným, protože Sevilla měla jednu šanci za druhou a jen díky finální fázi se nedočkala většího množství branek.

Herní projev jí ale musel udělat radost, stejně jako trenéru Jorgemu Sampaolimu. Ten po utkání nadšeně prohlásil: "Jsem moc rád, že se nám povedlo vyhrát nad tak dobrým soupeřem a že jsme si připsali důležité body. Náš výkon nebyl ideální a především v koncovce jsme mohli rozhodnout mnohem dřív, ale to je něco, na čem se dá vždycky pracovat. Teď je naším cílem co nejrychleji nabrat síly a vyhrát další ligový duel. Ani s Alavésem to totiž nebude vůbec jednoduché," uvědomuje si chilský stratég.

A má pravdu, protože jednak Sevilla rozhodně není stoprocentní a výpadky formy se jí nevyhýbají ani v letošním ročníku, ale kromě toho se musí potýkat s mnoha důležitými absencemi. Mimo hru jsou z důvodu zranění Adil Rami, Benoit Trémoulinas, David Soria, Michael Krohn-Dehli a Daniel Carrico, zatímco kvůli kartám nemůže hrát brankář Salvatore Sirigu. Alavés naproti tomu nemá žádné zraněné hráče a může postavit co nejlepší možnou sestavu.

Sevillu může těšit alespoň fakt, že se jí daří na vlastní půdě. Stadion Ramona Sáncheze Pizjuána se jí stal útočištěm, ze kterého se body nevozí. Už osmnáctkrát z dvaceti zápasů totiž Sevilla doma neprohrála. Deportivo Alavés ale také není žádné ořezávátko, od něhož by si větší kluby snadno braly body. Hned v prvním kole Alavés remizoval s Atléticem Madrid, pak suverénně porazil Barcelonu. Prohrál pouze s Valencií, ale v minulém kole dokázal opět zvítězit.

Jeho obětí se stala Granada, která dostala tři branky. A trenér Gaizka Garitano byl velmi rád. Po zápase zdůraznil: "Podali jsme velmi dobrý výkon, na který můžeme být hrdí. I díky tomuto výsledku je v týmu skvělá atmosféra a my se nebojíme ani těch větších týmů. Důležité ale je, abychom na to dokázali navazovat pravidelně. Nesmíme se nechat uchlácholit tím, že se nám daří. K vítězství je potřeba nikdy se nespokojit s málem," dodal Garitano.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Mercado, Escudero - Vázquez, N'Zonzi, Nasri - Vitolo, Vietto, Correa
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Alexis, Laguardía, Hernández - Torres, Llorente, Camarasa - Méndez, Deyverson, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - UD Las Palmas  (sobota 18:30)
Las Palmas čeká další duel, ze kterého bude chtít tým z Kanárských ostrovů vytěžit tři body. A podle současné formy obou soupeřů by to neměl být zase takový problém, neboť Osasuna sídlí až na samém dně La Ligy.

Las Palmas už dávno není jen neokoukaným nováčkem, kterému rychle dojde dech. Že umí Las Palmas leckoho překvapit, dokázal maličký celek od začátku nového ročníku už několikrát. Naposledy se mu do cesty připletl Real Madrid a i když byla jasným favoritem tohoto utkání, kanonáda na jednu branku z toho nebyla. Stadion Gran Canaria opouštěl Real Madrid jen s bodem, který mu vynesla remíza 2:2. Ještě pár minut před koncem sice Bílý balet vedl, ale nakonec se prosadil Sergio Araujo.

Mladý Argentinec měl opletačky s policií, protože nejprve zaparkoval na vyhrazeném místě a následně se odmítl podrobit dechové zkoušce. I kdyby byl ale uznán vinným, klub jej nepropustí. To před duelem s Osasunou potvrdil i trenér Quique Sétien, který novinářům řekl: "Sergio je příkladným hráčem na sportovním poli a při trénincích do toho dává vše. Jeho problémy jsou mimosportovní. Pro nás je důležitým hráčem a chceme mu pomoci, proto do něj vkládáme důvěru," pokračoval Sétien.

Araujo zřejmě do zápasu nenastoupí až do vyřešení tohoto problému. To se týká i jiných hráčů, kteří však mají omluvenky od doktora. Mezi nimi má své místo Pedro Bigas, Hernán, Javi Castellano a José Artiles. Domácí se budou muset obejít bez hráčů jako Didier Digard, Miguel Flaňo a Mario Fernández. Zkušeností se vzájemnými duely oba týmy nemají mnoho, vlastně spolu odehrály jen 6 zápasů. Dva z nich vyhrálo Las Palmas, stejný počet pak Osasuna.

Osasuně se ale v poslední době vůbec nedaří a její forma klesá. Spolu s Granadou je to jediný tým La Ligy, který v letošním ročníku nevyhrál ještě ani jeden zápas. Nepodařilo se jí to ani minule, když dostala tři branky od Villarrealu. Hlavně prvních 40 minut prakticky hráli jen domácí, kteří se trefili díky Patovi, Sorianovi a Sansonemu. Podaří se Osasuně získat první výhru?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Nauzet - Buňuel, Flaňo, D. García, U. García, Clerc - Romero, Oier, Mérida, Torres - León
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Lemos, García, Castellano - Tana, Mesa, Gómez - Zhar, Livaja, Viera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Sporting Gijón  (sobota 20:45)
Sporting Gijón zažívá hodně špatné období a jedna porážka střídá druhou. Teď se to tým trenéra Abelarda pokusí napravit na půdě Deportiva La Coruña, které má obdobnou formu. Pokud je totiž někdo oblíbeným soupeřem Sportingu, je to právě Deportivo.

Stačí se podívat do historie vzájemných duelů obou celků, aby člověk pochopil, proč je Deportivo tak oblíbeným sokem Sportingu. Od roku 2008 totiž Deportivo La Coruña nevyhrálo ani jedno utkání proti Sportingu. A je jedno, jestli se jednalo o první nebo druhou nejvyšší španělskou ligu. Deportivo prostě Sporting nikdy nedokázalo v rámci oficiálních duelů porazit. A není zrovna ve formě, aby se premiérově radovalo.

Deportivo nevyhrálo už dlouhých 25 zápasů La Ligy z posledních osmadvaceti! To sice chtělo zvrátit letos, ale výhra se mu povedla zatím jen v prvním kole. Minule to také nebylo nic slavného, i když asi kdekdo čekal, že si Atlético Madrid na galicijském soupeři smlsne s větší chutí. Nakonec sice favorit vyhrál, ale Deportivo La Coruña rozhodně nepodalo špatný nebo bázlivý výkon. Vše rozhodla jediná branka a na svědomí ji měl Antoine Griezmann. Atletům ale docela pomohlo i vyloučení Faycala Fajra ve 45. minutě utkání.

Stejný hráč tedy kvůli červené kartě nebude moci proti Sportingu nastoupit. Nebude ale jediným, kdo o tomto víkendu neokusí atmosféru stadionu Riazor coby hráč. Zraněni jsou také Carles Gil nebo Joselu a ani zdravotní stav Sidneie není úplně ideální. Hosté z Gijónu přijedou bez Alberta Lory, který rovněž pyká za karty. A úplně fit není ani Moi Gómez, který by ale nakonec měl do utkání zasáhnout.

Sporting trápí především obrana, což je vidět z posledních výsledků. Tým z Gijónu dostal pět branek od Atlética Madrid a stejný příděl nafasoval také v minulém kole, kdy na svém stadionu El Molinón neslavně uvítal mistrovskou Barcelonu. Ta mu ukázala, že to jde i bez zraněného Lionela Messiho, kterého jeho spoluhráči bezvadně zastoupili. Poslední vzájemný střet mezi Sportingem a Deporem přinesl remízu 1:1, kterou rozhodl konec první půle.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Albentosa, Arribas, Navarro - Borges, Mosquera - Gama, Colak, Moreno - Andone
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lillo, Amorebieta, Meré, López - Álvarez, Torres - Gómez, Rodríguez, Burgui - Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (pátek 20:45)
Domácí Real Sociedad se snaží postavit na vlastní nohy a po minulém kole chce tři body. Se stejnými plány jej ale v páteční předehrávce 7. kola španělské La Ligy přijede navštívit Real Betis.

Real Sociedad San Sebastian v posledním kole neměl mnoho štěstí a prohrál s Eibarem. Po skvělém výkonu z utkání proti Las Palmas nedokázal najít stejnou formu a kvůli vlastní brance Asiera Illarramendiho spolu s gólem Bebého kapituloval. Moc mu nepomohlo ani vyloučení Aritze Elustonda, který musel opustit hřiště už po 24 minutách a nechal své spoluhráče na holičkách. Real Sociedad tak přišel o důležité body a je nyní na 11. místě. Výsledek trenéra Eusebia Sacristána hodně mrzel.

V rozhovoru pro deník Marca později zmínil: "Je mi moc líto, jak to dopadlo. Vůbec jsme nehráli zle a nezasloužili jsme si prohrát. Porážka nás hodně bolí, protože to vyloučení z první půle vůbec nebylo fér. Aritz neměl dostat červenou kartu, bylo to zbytečné a neopodstatněné. Nezbývá nám ale nic jiného, než se s prohrou smířit a pracovat na své formě, abychom si proti Betisu dokázali poradit lépe," dodal trenér Sacristán.

Trenér Eusebio Sacristán zřejmě bude mít trochu problémy se složením základní jedenáctky, protože nemá úplný kádr. Chybí mu zranění Imanol Agirretxe, Carlos Martínez nebo Yuri, kromě nich má zmíněný Elustondo stopku kvůli kartě. Hosté z Betisu jsou na tom mnohem lépe, protože jim schází jen střelec Antonio Sanabria. Real Sociedad ale může vzpomínat na poslední vzájemné střetnutí, které se zase povedlo více jemu. Na domácí půdě stadionu Anoeta nakonec zdolal hosty poměrem 2:1, rozhodnutí přinesla branka obránce Martíneze.

Betisu se zase povedlo minulé kolo lépe, po prohře v městském derby se sevillským FC dokázalo obrat o body hosty z Málagy. O jedinou branku utkání se postaral veterán Joaquín, díky němuž Béticos slavili tři body. V týmu Betisu kromě něj nastupuje také mladý útočník Alex Alegría, který zatím ve čtyřech utkáních vstřelil dvě branky. A svou budoucnost by mladý Španěl rád spojil i nadále s Realem Betis. A to za jakoukoli cenu.

V rozhovoru pro oficiální klubové stránky Alegría poznamenal: "Můžete brát mé setrvání a prodloužení smlouvy s Betisem jako samozřejmé, prodloužím za jakoukoli cenu. Jsem vellmi spokojený s týmem, spoluhráči, městem, fanoušky... prostě se vším. Věci se možná ubírají rychlejším tempem, než na jaké jsem byl zvyklý, ale to mi vůbec nevadí. Miluji to tady, vycházím s trenérem velmi dobře a přeji si tady zůstat co možná nejdéle. Doufám, že i dál budu pomáhat týmu k dobrým výsledkům," přeje si hbitý útočník. Rozšíří své góly už ve čtvrtek?
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Héctor - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi - Musonda, Petros, Brašanać, Joaquín - Alegría, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid642015:614
2.FC Barcelona641119:613
3.Atlético Madrid633012:212
4.Villarreal CF63309:412
5.Athletic Bilbao64029:612
6.Sevilla FC632111:911
7.UD Las Palmas631214:1110
8.SD Eibar63128:610
9.Deportivo Alavés62317:59
10.Real Betis62228:118
11.Real Sociedad62138:97
12.Celta Vigo62135:87
13.CD Leganés62136:107
14.Sporting Gijón62135:147
15.Valencia CF62049:126
16.Deportivo La Coruña61233:55
17.Málaga CF61235:85
18.Espanyol Barcelona61239:145
19.Granada CF60247:152
20.CA Osasuna60245:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (768)

Přidat komentář
roman1978

1 pro výhru Barcelony

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu nám dopomáhej Bůh.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

bych to moc neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Lopetegui : Isco ha jugado 57 minutos en Liga y es poco, pero ya he dicho que creo en él, que me gusta y que, a pesar de no estar en el mejor estado, nos puede ayudar. No es lo mismo no jugar en el Madrid que en otros equipos, porque la exigencia es máxima".

Zatlac poriadne na neho Rodina ide proti nemu , Agent , Lopetegui . A pokial mu ZZ neda uz zapas proti Eibaru tak to je pekna mrdka . Na druhej strane ten mytus o tej rotacii ZZ je fakt vtip

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

koke letos nic moc, bus detto

Reagovat
X-bano-X

Bus hra v pohode. Akurat mu nevysla teraz Lm.

Reagovat
smazaný uživatel

eibar v suchym triku vyloupi SB, tipuju 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byla krása, ale myslím, že tomu sám moc nevěříš.

Důležitější jsou naše tři body !!!

Reagovat
CHONG

Vidím, že tom, co jsi tady minule dostal za uši z vlastních řad, tak měníš rétoriku

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré , ukaž mi , kde jsem předtím mluvil o tom, že Real jasně prohraje nějaké utkání. A můžeš klidně přehlédnout ty komenty, kde píšu, že je Real jasným favoritem. Z vlastních řad jsem pokud vím dostal za to, že nefandím Realu a ne že je ponižuji jako to děláte vy, tak nechápu, že zase píšeš takové bludy.

Reagovat
CHONG

Spíš mi jde o tu rétoriku osobní důležitosti ztráty Realu a zisku Barcelony, jak jsi tady minule byl z vlastních řad označen za nemocného

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem , že hlavně , že jsme vyhráli my,i když jsem si samozřejmě přál, aby Real prohrál.

Na to konto se zde rozepsal třeba teens a valoir, že také fandí Barce(prostě vaše typické pokrytectví). Teď to teda ještě očekávám od tebe , když už jsi se do toho vložil.

Moje stanovisko a postoj znáš.

Reagovat
CHONG

Šlo o body z německo-španělského trojboje, zašátrej v paměti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já samozřejmě vím,o co šlo,ale znovu ti se snažím vysvětlit, že nefandím madridským klubům. Já opravdu žasnu, že vy jste všichni merengues fanoušci Barcelony. Ty jsi v Gladbachu fandil Barceloně? Ty, který se tu vyjadřuješ o katalanských ku..ách a m...ách?

Reagovat
CHONG

Já fandím vždycky proti Barceloně, akorát to křečovitě neseru pod každý zápas Realu, jako ty v opačném gardu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha , tažte ty jsi se svými výrazy omluven a dokonce jsi pobral mandát mě pokárat, kdežto já jsem ten nepřítel PD a valoár se svými komenty je váš bůh.

Reagovat
CHONG

Ty jsi hlavně katalánská mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky proto vám nefandím, protože máte takové fanoušky.

Reagovat
CHONG

Ten moment, kdy se z vulgárního štulce stává záslužná činnost

Reagovat
smazaný uživatel

..ten moment, kdy vsem uz pripadnes jak vylizanej debil co neumi diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

To je fascinující jak ten tvůj mozeček není schopný akceptovat, že někdo to má jinak než ty a prostě v Evropě se dokáže povznést nad klubovou příslušnost a dokáže přát španělskýmu fotbalu obecně.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Impe, to je v pořádku a chápu, že to tak někdo může mít. Já ne, já Realu fandit nebudu a věřím, že to není v povinnostech diskutéra v sekci PD ani LM.

A zrovna tobě bych to věřil, ale nechápu ty tři , kteří tady na Barcu plivou, že si ve své zvrácenosti přihřejí polívčičku nad tím, že se někdo z Barcy proti druhémi ozve , protože to nefandí Madridu.

Tak proč se nezeptáš valoára, když napíše , že fandí Barce a přitom na ni plive pod každým komentem nebo Čonga, který mě tu teď umravňuje , přičemž je taky jednostranně zaměřený jako já ,jen s tím rozdílem , že tu občas vypisuje vulgarity? Tady jsem tě nikdy neviděl dělat hrdinu.

A teď mi neříkej, že ti do toho nic není, když jsi se do toho sám vložil. Tak se na to podívej objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jednu věc.. všechno bereš moc vážně. Tohle je internetová diskuze, takže to co tady lidí píšou ber z nadsázkou. Když valloire napíše, že fandí Barceloně, tak si z tebe evidentně dělá prdel. Když tě tady CHONG umravňuje, tak tě chce jen nasrat. Nic víc, nic míň. Trochu nadhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou to vlastně fajn kluci , ať nadále píší takhle co chtějí,jakékoliv nesmysly a jakým slovníkem uznají za vhodné, pak tu bude pohoda a smysluplnost debat.

Vlastně jsem si ani pořádně nevšiml , jak jsou tady všichni happy a já se tady jediný rozčiluji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ale kus pravdy máš. Teď ale asi musím napsat, že se nejedná o nadsázku ani trolling, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale impe smutny, timhle si tady muzou lidi obhajovat kdejakou chujovinu co kdy tady napsal...zase rozlisuj

Reagovat
teenz

Nechápu, že jsem se ti snažil vůbec něco vysvětlit. Ty si naprostá guma. Naprostá ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako samozřejmě nápodobně. Ty a valoár jako fanoušci Realu a Barcelony jsi v poho a já jako fanoušek jen jednoho týmů jsem guma

Reagovat
teenz

Ne, jen nechápeš, co jsem se snažil napsat. Tim to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu , že jsem se s tebou snažil diskutovat, když to v minulosti končilo jen tvýma sprosťárnama.

Reagovat
teenz

Sprosťárny úúú, snad se vás to nedotklo, ženy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ubožáček.

Reagovat
teenz

S tim se nějak smířim.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta chyba , mohl bys s tím bojovat.

Reagovat
teenz

Mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně štěstí!

Reagovat
smazaný uživatel

cestovni tyden pokracuje, tentokrat nas ceka spanila jizda do kraje galicijskeho, golove to bude bohaty vecer, tipuji 2:4

Reagovat
CHONG

Po třech plichtičkách by to chtělo bodovat naplno, tak snad si proti Eibaru spravíme chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by se mohl rozstřílet, mam chuť dát na dvougólový handicap

Reagovat
homeles8

Budete někdo koukat na dnešní zápas?

Reagovat
X-bano-X

Ja si to pozriem.

Reagovat
Xavi

Jo, mohl by to být dobrý zápas.

Reagovat
valloire

„Messi by nebyl takovým hráčem, pokud by hrál v Realu Madrid. Debutoval vedle Iniesty, Xaviho, Ronaldinha, který ho chtěl po svém boku. Podobný druh formování Cristiano Ronaldo neměl." Menotti

Reagovat
Jordi Alba

" "

Valloire

Reagovat
Sergi Samper

Správně, v realu by se nikdy nestal nejlepším

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stal, Messi bude pořád nejlepší, i kdyby nehrál v Barce.

Reagovat
Sergi Samper

Jasný, na debilní příspěvek ještě celkem vytržený z kontextu debilní reakce

Reagovat
valloire

Trenér mistrů světa nemá debilní řeči.

Reagovat
Spalovač šancí

Iniesta, Xavi by nikdy nebyli tak dobří fotbalisti, kdyby je neinspiroval Messi

Reagovat
Majk91

To je ako keby povedal, ze v Slovane Bratislava by sa nestal najlepsim, pretoze Halenar a Zofcak, nie su ako Ronaldinho a Iniesta shit

Reagovat
smazaný uživatel

potom by měl pan Menotti uznat fakt, že všichni tři tihle hráči sami řadí Messiho jako nejlepšího hráče vůbec

Reagovat
valloire

barca factor

Reagovat
loki5

No ale stalo se a Messi je hráčem jakým je.

Reagovat
Kokesh

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/416170-fifa-17-kulaty-nesmysl-se-kutali-opet-o-neco-lepe-nez-loni.html

Obycejna recenze z novinek, ze stranek zamerenych primo na hry, to sem ani postovat nebudu, jeste jsem nevidel recenzi ve krere by chvalili Fifu na ukor PES.

Ja to vidim podobne, omacka kolem Fify mi pripomina podobny pribeh a srovnani jako pred par lety FIFA Manager a Football Manager. Ten kdo chtel ruzne mody, krasnou grafiku v menu a srdcervouci pribehy, bral Fifa Manager. Ale kdo chtel opradovou podstavu fotbaloveho manazeru (jednoduchost, databaze, atp) bral Football Manager.

At si samozrejme kazdy hraje co chce, ale kdyz jsem si tu minule precetl, ze ma Fifa realictejsi pohyb hracu, tak jsem malem padl do kolen. Realisticteji, nez to prave dela PES, to snad ani nejde delat...

Reagovat
teenz

Ty nejsi naprosto mimo jenom v komentování trenérů a hráčů v Realu Madrid, dokonce si mimo i v hrách na konzolích.

Reagovat
Kokesh

OK, od tebe, co nejsi za celou dobu sve existence napsat jediny smysluplny komentar misto urazek a nesmyslu, to si velmi cenim.

Reagovat
teenz

Slzy.

Reagovat
Kokesh

To je to, o cem mluvim. Nekdo kdo reaguje jako prostacek a neni schopne normalni diskuze bude poucovat ostatni. Ale hlavne, ze se citis nad veci jako kdyby jsi precetl celou knihovnu.

Reagovat
teenz

Nad věcí se cejtit musim, co jinýho na internetový diskuzi ? Mám bulet ?

Reagovat
smazaný uživatel

dyt ty bulis porad na Beniteze, ze hraje Casemiro, na hovno hru, na ostatni uzivatele jak sou oproti tobe pomalejsi Ty si placka nejvetsi a jeste k tomu si myslis, ze mas patent na rozum...

Reagovat
teenz

Au..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Reagovat
Kily

dřív byl v pohodě, až posledních cca šest měsíců do toho zahučel

Reagovat
smazaný uživatel

bez radeji neco sypat, svalovce

Reagovat
teenz

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, fakt se ti tahle FIFA líbí víc než nový PES? Přihrávky pořád naprosto nereálný, kdy tam hráči ohýbaj kotníky o 180 stupňů, bugů tři prdele, centry pořád nesmyslný, gólmani a jejich zákroky na místě.. Třeba zakládání útoků já v té hře ani nevidím, což bych ve fotbalový hře tak nějak očekával. Dávat 17kil za nový soupisky, o něco hezčí grafiku a lepší animace? Hm, nevím, no..

Reagovat
teenz

Ok, asi kazdej mame malinko jinej pohled. Me se nova FIFA libi, prihravky jsem uz psal drive, ze ma Pes daleko lepsi, ale ve vsech dalsich aspektech u me vede FIFA. PES jsem mel drive radsi, takze zaujatej vuci jednomu nejsem (snad).

Demo PESka jsem si stahl a vyzkousel, bohuzel me se pohyby hracu, grafika, celkove zpracovani a menu nelibily. Mam plnou hru FIFY a zatim ve FUT jsem nemel ani jeden bug (v demu byly). Hraju na PS4, na pc to muze byt jinak nebo na starsich konzolich. To chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na úhlu pohledu, no. Já do fifky půjdu tak za měsíc, až ty hry trošku spadnout. Zrovna dva týdny nazpátek jsem kupoval nový pes za pětikilo Sice to byla nějaká čorka, ale to už jde mimo mě.

Reagovat
Jordi Alba

Za mě rozhodně:

FIFA

PES

Reagovat
smazaný uživatel

Need For Speed Most Wanted

Reagovat
misinho7

fifa tento rok presla velkou zmenou demo sa mi pacilo ale ako hrajem teraz celu hru nejako ma to serie ja osobne som mal rad rychlu hru kde som okamzite napadal supera a ten bol bez sance a takto som vyhraval v diviziach ci FUT, teraz ako nahle zmenili rychlos hry to napadanie nie je efektivne a nejde mi to az tak asi to bude o zvyku no...preto radsej hrajem teraz Journey, fajn mod paci sa mi aj ked moj tim a super hraju dakedy casto nelogicky a pripomina mi to became a legend z peska..ked proste moji spoluhraci su totalne nemotorni a nahravaju si skoro ze nie na brankovej ciare potom to zajebu dakde alebo sa pustaju stredom ihriska do 5 hracov a stracaju lopty...

Reagovat
teenz

Ta rychlost je katastrofální no, to snad dělaj u každý série. Vždy demo naprosto ideální a pak ve full úplně změní. Ale i tak lepší než předchozí.

Reagovat
misinho7

to je pravda vzdy demo parada a potom prisla fullka a isli jak stihacky ale zas zvykol som si na to a bol som v tom super ale teraz to spomalili az prilis na moj vkus a je to dost take pomale no ale znova to je asi o zvyku hrajes Journey ? co na to hovoris? mne sa to dost paci som zvedavy ako sa to cele vyvinie lebo zatial idem s alexom ako tornado tak som zvedavy aky to bude mat dopad

Reagovat
teenz

Zatim hraju jen FUT, vadi mi, ze musim hrat za negra jmenem Alex Hunter. ale asi to zkusim, prej to je pecka.

Reagovat
misinho7

ja som akurat dohral fut a stracam nervy keby spomalili len hru ale ani spomalili aj reakcie prsote tukam jak blazon strelu neviem kolko krat a ono to nic..prihravky des atd...zatial okrem journey som sklamany

Reagovat
teenz

Zachvilku vyjde aktualizace a bude to lepsi, stejne jako v kazdym dilu.

Reagovat
Jordi Alba

Jak dlouho se Vám stahovala ?

Reagovat
teenz

Hra/Aktualizace ?

Reagovat
Jordi Alba

Hra

Reagovat
teenz

Ja kupoval dvd. Ale z PSN se pres den stahuje dlouho, pres noc to vali.

Reagovat
Visca el barca

Na jakým stadionu tam hraje Barca?

Reagovat
valloire
Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa Od včera mám zásek jak hovado. Hrál jsem oboje na ps4 a Fifa jasně lepší. Na PES mě nejvíc dostávají ty jejich rány z místa to je fakt reálný no.

Reagovat
kubys

Tak to kurva nevím, cos hrál, protože bombu z místa v PES dáš hodně těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Demo PES 17 na ps4

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem ako to je v najnovsom PES ale tie predosle boli v urcitych aspektoch velmu komicke. Napriklad rozbeh do sprintu Mi to pripadalo ako keby sa hracom prilepovali spicky a mali kazdu chvilu padnut nosom na travu

Reagovat
Xavi

Já jsem hrál vždycky PES, ale ten poslední (2016) mě celkem zklamal.

Reagovat
Kokesh

V cem? Mne pripadaly rocniky 13, 14, 15 prave strasne stejny s minimalnim progressem, ale se 16 se vysvihli. Prave letos jsem hral prakticky jenom PES. Samozrejme mody ma definitivne lepsi FIFA, hlavne co se tyce online hrani a to je asi nejvetsi lakadlo pro samotnyho hrace. Kdyz k tomu pripoctu nemoznost pro PES dostat licenci na nejpopularnejsi soutez sveta PL, jsou to velke minusy. Ale ja kdyz si chci zahrat realny fotbal, co nejvice podobny tomu co vidim v TV, vyberu si vzdy PES. Btw. letos se mi libi cesta sponzorovani samotnych klubu, Barca, Liverpool a Dortmund. V Barce od stadionu, log, verohodnym pohybum hrace a samozrejme grafiky je to naprosta dokonalost. Dost se tesim na plnou verzi.

Reagovat
Xavi

Hraji hlavně Master league a celkem se mně to líbí, ta mezihra atd. Ale když chce, tak si dá gól z akce, které se ani nedá zabránit. Předtím jsem hrál 2013 a když jsem si vybudoval postupem času dobrý tým, tak jsem to měl pod kontrolou, taky jsem prohrál, ale tak nějak zaslouženě a po mých chybách, ale ta 2016... hraješ celej zápas dobře, ale pak z nějakyho hoviša, kterému nešlo zabránit prohraješ. Kdyby párkrát...

Ale proti " živému" je to lepší.

Reagovat
Kokesh

Haha, jjo proti PC to je chvilema o nervy, nekdy mam sto chuti rozmlatit gamepad nebo TV pri akcich o kterych pises. Proto hraju vetsinou jen online a proti znamym, kdyz se sejdeme u piva atp.

Reagovat
kubys

16 byla na hovno, ale letošní je o míle jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to úplně jiná hra. Návrat krále po deseti letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi letos jevi zajimaveji pes nez fifa...

Reagovat
misinho7

http://www.bilybalet.cz/muzstvo/2016090078-chci-ho-videt-na-bernabeu-rika-gento-marcos-llorente-v-dresu-alavese-zari.html

asi si vazne ide v tom Alavesi bomby ak takto bude pokracovat snad buducu sezonu zostane inac som celkovo rad ze konecne v time aj v repre mame vela spanielov dokonca viac jak barca ..

Reagovat
X-bano-X

nj ide mu to slušne.

Reagovat
valloire

Prastrejda nejlepší španělský hráč všech dob? Skvělý geny !!! O toho se nebojím.

Reagovat
Mateo16

chyba Medran je este lepsi

Reagovat
patas92

Konečně hrajem v neděli

Reagovat
smazaný uživatel

s Cádizom to bude párty, chápem prečo to zväz hodil na nedeľu o 8

aj keď je pravá ponorka megasympatická, potrebujeme zbierať už body

https://www.youtube.com/watch?v=9dYufY4qUnQ

Reagovat
Kokesh

Prijemny souper na hrani bez Luky a Ramose. Isco musi do zakladu. Po repre pauze zahojime bolistky. 6 hracu do repre Spanelska dalsi 4 do 21. Slusny.

Reagovat
misinho7

Modric na mesiac out..... som zvedavy na tu nasu hru bez neho lebo to je des...Isco ma sancu sa chytit tak snad sa predvedie

Reagovat
teenz

Jestli ani ted nebude nastupovat, tak rip in piece Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

rest in peace *

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

a poďme to rozobrat odznova

Reagovat
Euphael

ty jsi nový co

Reagovat
misinho7

tak ja som nanho zvedavy teraz pri absencii Isca prakticky dostava sancu ukazat sa naplno zajtra by to mohlo byt Kroos Isco na Lukovej pozicii a James trosku pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to zranění tahal už dýl a společně s klubem se rozhodl, že teď je nejlepší čas podstoupit nějaký zákrok, protože nás do konce listopadu (přesně do 20. listopadu) nečeká žádný fakt těžký zápas. V lize Eibar doma, Betis venku, Alavés venku, Leganés doma a Athletic doma, což se dá jako jediný kvalifikovat jako těžší zápas. V LM 2x Legia. Takže jako jo, Modrič out není zrovna dobrý, ale teď je fakt pro to nejlepší možný čas.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

minuly rok Betis vonku 1-1

Reagovat
Ángel di María 22

Prej "pro nás těžký" Tomu bych se nesmál dřív, letos budeme rádi za každou ušmudlanou výhru, už 3 zápasy v řadě jsme nevyhráli.

Reagovat
misinho7

zajtra ocakavam ze na eibar vletime ako sme zvykli pod Zidanom na jar...dame trojku do polcasu a potom pridame dalsie dva ak by zajtra zas hrali katastrofu tak to by uz bolo velmi zle

Reagovat
roman1978

Reagovat
misinho7

to je pravda ale ja mam pocit ze je jedno ci je tazky alebo slby super Luka chyba stale ta jeho tvorivost a moznost potiahnut loptu a nieco spravit je klucova..nikto take nedokaze

Reagovat
blaugrana

Tretí zápas vonku v rade, čo sa LaLigy týka. Hmm. Dnes snad uz s Umtitim, i ked Masche sa začína celkom rozohrávať chvalabohu. Dnes to opäť vidím na 3-4-3. Celta je zatiaľ biedna túto sezónu, ale je jasné, že proti Barce sa vybicuje k super výkonu. Bude to tesne, ale snáď za 3 body.

Reagovat
LAM

Bídná teda určitě není.Možná ze začátku soutěže,ale teď mají tři výhry v řadě,takže čekám hodně těžkej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tři výhry v řadě, ale taky proti komu... Dnes tam bude dvojka

Reagovat
patas92

Umtiti není v nominaci

Reagovat
blaugrana

Njn. Som videl článok, že už je späť v tréningu, tak ma to zmiatlo. Nevadí. Tak teda Stegen-Masch-Pique-Mathieu-Robero-Rakitic-Bus-Iniesta-Arda-Luis-Ney. To 3-4-3 ma zabíja, ale je mi jasné, že dnes to Luis opäť pošle do boja v tejto formácii.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, dneska naobed to vypukne. Už sa neviem dočkať. Atletico zaplače.

Reagovat
blaugrana

Tak Vidal sa bude na 100% v januári pakovať. Som zvedavý, kto príde na jeho miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný ...

Reagovat
-Carles-

Nemá na to proste.

Reagovat
el Principito

Reagovat
blaugrana

Nemá. A zrejem to ma stále na saláme a nie je to dostatočný profesionál. Lucho by ho len tak pre nič za nič neopomínal. Len dúfam, že nebude chcieť dohrať sezónu len so Sergim na RB. Nejaký back up je treba.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už musíme naplno bodovat, Eibar by měl odjet s výpraskem a my bychom už konečně měli udržet čisté konto. Dnes očekávám výraznější rotaci, myslim že určitě nastoupí Morata, Nacho, Kovačič, možná Lucas na místo Garetha. Na 100% bude v základu Isco, potvrdil to i Zizou. Naopak chybí zranění Casemiro, Marcelo a Luka, nejlépe se necítí ani Fábio, a Sergio dostal volno. Takže sestava by měla vypadat následovně -

Navas, Danilo, Pepe,Varane, Nacho, Isco, Kroos, Kovacic, Bale, Morata, Ronaldo

Tip: 5:0 (2xCR, Morata, Bale, Isco)

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Correa v zakladu . Verim ve vitezstvi. Mario je velkou slabinou zalohy Vale, tam bychom je meli prejet a mit kontrolu nad zapasem.

Reagovat
Phillipinho

Navic to trio vepredu Correa-Gameiro-Griezmann by melo pohybem a rychlosti Santose sezrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Santosa by som nepodcenoval, jak hraje stale sa zlepsuje. Nie nadarmo vytlacil Abdenoura.

Vidim, ze Atletico nasadilo zase ofenzivnu zostavu. Snad padne vela golov

Reagovat
smazaný uživatel

A navyse hraci Valencie sa budu chcet ukazat pred Prandellim

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán hledá posily, jednu si pak údajně Rossoneri vyhlédli na Pyrenejském poloostrově. Do hledáčku italského velkoklubu podle posledních zpráv uvízl Diego Godín z Atlética Madrid. (football-italia.net)

???? To by si pomohl teda

Reagovat
blaugrana

By mu muselo dobre prepnúť, aby sa šiel zakopať do AC. Ešte by sa to dalo chápať, keby tam noví majitelia napumpovali prachy a prišli by ďalší kvalitní hráči.

Reagovat
blaugrana

Keď vidím zloženie obrán vale a am, tak to bude dnes sranda.

Reagovat
blaugrana

ACE na vale?

Reagovat
Ed_Hazard

Ten moment, ked zistíš že nehráš fifu, ale pozeráš skutočný zápas

https://www.youtube.com/watch?v=604bq0Jvs1s

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Otázka času, kedy am skóruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame az moc priposrato a hraci vyzeraju nervozne na lopte

Reagovat
santini

mnoo, ja by som dnes Celtu neodpisoval... myslím, že sa posily pomaly začínajú dostávať do konceptu hry, ktorý Eduardo presadzuje a pokiaľ obrana podá nadštandardný výkon, mohlo by to byť zaujímavé. Káder mám oproti minulej sezóne o niečo slabší ale Celta je známa tým, že predovšetkým doma vie zahrať proti silným súperom ( skôr ako proti kopáčom z Leganésu )... Dosť bude závisieť od toho, kedy padne prvý gól... dnes by som ale vsadil, že Barca neudrží čisté konto... moc sa na ten zápas teším, minulú sezónu to bol highlight a rád si to video pozerám znova a znova https://www.youtube.com/watch?v=H5H_uSYv0UQ

Reagovat
santini

kurva to bol mač!!!... Aspas životný výkon a celý tím nasadenie jak nikdy predtým a zatiaľ ani potom

Reagovat
Jordi Alba

Ani na to nebudu klikat, je mi jasný, co tam je za výsledek.

Reagovat
santini

Reagovat
blaugrana

Griezmann je madridský Messi. Skoro každá lopta hľadá jeho, aby niečo vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann

Reagovat
X-bano-X

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je velky pan. Nieco neuveritelne. To bol famozny zakrok

Reagovat
QooBo

Diego je boh

Reagovat
Phillipinho

Fakt jsem nevidel vetsiho penaltovyho maga nez je Alves

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Alves potvrdil povesť penaltového mága.

Reagovat
-Kopy-

král

Reagovat
Kluivert9

Nedokážu si představit, že by Alves dostal ještě někdy z penalty gól.

Reagovat
Ed_Hazard

Počkaj si na druhý polčas

Reagovat
Kluivert9

Bude další penalta?

Reagovat
Ed_Hazard

Ano

Reagovat
Kluivert9

Jdu si vsadit

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Tu už by nepomohol ani Brumbál

Reagovat
blaugrana

Každopádne toto nie je vale, ktorá by nahnala strach. Keď to porovnám s minulosťou, keď tam hrali hráči ako Silva, Villa, Mata, Baraja, Albelda, Ayala a pod., tak to je nebe a dudy. Z Vale sa stáva španielske AC Miláno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked tam hral Mata a Silva z vale isiel strach? O tom dost pochybujem..

Reagovat
santini

ja nie

Reagovat
blaugrana

Určite väčší, ako keď je tam Rodrigo, Nani a Munir.

Reagovat
smazaný uživatel

stará dobrá Valencia

Reagovat
.13

A v brane Cañizares, kridla Joaquin, Vicente, Rufete... Ako to uteka

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je jednoznacne najlepsi brankar La ligy. Nema momentalne konkurenciu. Griezmanovi po tomto padlo sebavedomie na bod 0 a to je dobre. Dneska nebudu telefoniky. Rodrigo nasledne mohol skorovat je to neskutocne drevo, inac atletico v poli aj kombinacne jasne lepsie

Reagovat
blaugrana

No ak Griez v druhom polčase chytí "signál", tak si zatelefonuje.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo dobre

Reagovat
aimar21

nadhera diego. ale taku sancu ako mal rodrigo musi premienat...,

Reagovat
Phillipinho

Tak on ma pravacku jenom na opirani...

Reagovat
aimar21

za 30 mln mal davat goly aj rukami

Reagovat
blaugrana

To čo nedaaaaaaaaal.

Reagovat
Ed_Hazard

Hm, tak to bolo od Grizziho čisté. A on mu dá ešte aj kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

griezmannazoo

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann je blázen

Reagovat
santini

neuveriteľný alves

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa ty vole to je moooc, a gameiro co nedal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

alves

Reagovat
valloire

Alves si z nich dělá prdel

Reagovat
santini

ďalšiu už bude musieť kopať Oblak

Reagovat
blaugrana

Teraz už to chce len zavŕšiť vlastným gólom v 93. a výsledkom 1:1.

Reagovat
Kily

ať už jde Alves taky do prdele, kvůli němu přepisovat expresky...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Inak na Digi komentátor hovoril že chytal už 40 penalt a chytil 19

Reagovat
Phillipinho

FACT: Valencia goalie Diego Alves has saved 19 of 37 penalty-kicks in La Liga.

Vic nez 50 procent uspesnost

Reagovat
Kily

Marca zase minulý týden uváděla 37, takže dnes by to bylo 39

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

200. Pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala gol na hlave. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro paradicka na zaver. Basketbalista Aderlan zase preukazal svoje kvality

Reagovat
teenz

To nejlepsi, co muzem vymyslet.

Reagovat
misinho7

kraasa paradna zostavicka tesim sa na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem Moratu!!

Reagovat
misinho7

Karim sa potrebuje dostat do formy a Morata bude mat toho preistoru este vela tipujem ze aj dnes naisto nastupi neskor

Reagovat
Ed_Hazard

Veď hej, ale Karim mal už koľko, 3 zápasy v základe? Morata si ten priestor zaslúži rovnako, kludne mohol nastúpiť Morata a Benz by nastúpil v 60 min z lavičky

I keď tu sa asi kalkuluje aj s tým, že Morata bude hrať cez týždeň za repre, pričom Karim bude mať týždeň pauzu od futbalu.

Reagovat
misinho7

ja havne ratam aj s tym ze proste Karim dostal sancu aby sa dsotal do formy..dnes je naozaj super ktory mozeme rozobrat a zastrielat si a dostat sa do starych koleji...gol by Karimovi urcite pomohol

Reagovat
Ed_Hazard

Až na Moratu na hrote dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

ZÁKLADNÍ SESTAVA: Navas - Carvajal, Pepe, Varane, Danilo - James, Kroos, Isco - Bale, Benzema, C. Ronaldo

Lavička: Casilla, Nacho, Kovačič, Vázquez, Mariano, Asensio, Morata

Reagovat
misinho7

co tam robi Kova? nemal byt na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

za Jamesa

Reagovat
X-bano-X

komentátor na Digi. "je nepravdepodobné aby hostia získali aspoň bod, goooool"

Reagovat
misinho7

to je zas pristup..az na Garetha vsetci v pici ....

Reagovat
Ángel di María 22

Trapárna v podání Zizoua letos pokračuje

No nic..

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

nepochopim ten pristup ...prsote presco na nich nevletime na 100 % ale nahravame si to na polke a posobime profesorsky..

Reagovat
misinho7

Ronaldo krasna assist a Gareth pekne

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Eibar..druhej gól by v síti Reálu tak slušel

Reagovat
misinho7

totalne odlfaknutych 30 minut...

Reagovat
alcantara

Madrid velka bieda.

Reagovat
misinho7

oni poobia neskutocen lezerne a vobec sa im ako keby nechce ...to je hrozne ...nevie mci ich Zidane nevie motivovat abo co ale takto to dalej nejde

Reagovat
alcantara

Za Mourinha ci Carla tie domace zapasy vyzerali uplne inak, to bolo nasadenie a tempo od zaciatku, teraz je to jak priatelak.

Reagovat
misinho7

aj za Zidana ked prisiel este na jar tak sme doma nabehli a vyhravali 3:0 ...ale teraz je to hroza

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Rado se to vzpomina, ale ne vzdy to byla pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na body to stačit bude.

Reagovat
patas92

Nechci rýpat, ale toto je jak za Beniteze

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

ještě horší

Reagovat
teenz

Ted se muzem alespon utesovat, ze je dobra nalada v tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pri tych vysledkoch aj ta nalada odide

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu jsem nečekal že bych se mohl dožít toho momentu, že uvidím Eibar přehrávat Real Madrid, a to ještě na San Bernábeu Je to velká tragédie, hlavně v obraně, která je absolutne nekoncentrovaná v čele s Danilem, na toho čůraka sem si během toho roku a něco co je v Realu vypěstoval alergickou nenávist, on neumí nic, ani bránit, ani přihrát, občas se snaží bežet tupě do protihráče a vyprosit si faul Záloha není, útok neexistuje, nepamatuju si moment, kdy bych videl Karima u míče, nebo v nějaké nebezpečné situaci, bude se opakovat ale Kovačič je hráč, který nemá na Real, max. Spurs, Live ale Real určitě ne.. Je mi z toho na blití...

Reagovat
misinho7

neviem co mas proti Kovacicovi ale on je snad jediny v zalohe ktory dokaze potiahnut loptu..neskutocne nam chyba hrac ktory spoji zalohu s BBC lebo inac nam zostava to posielat iba do krajov a z tamat centrovat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to potáhne, ale neumí přihrát na dva metry, to je smutný..

Reagovat
Mateo16

Ved to je najsilenejsia ZZ stranka aj keby hrala ta najsilensjia zostava , Centrovat cez kraj

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen ZZ, takový zápasy jsme měli i za Carla. Ono je těžký otvírat obrany, když vepředu kolikrát od BBC neexistuje žádný pohyb.

Reagovat
misinho7

ale to BBC nema kto spojit..Karimovi snad nikto este nenahral ak neratam center do 16nastky

Reagovat
smazaný uživatel

To taky no. Ty problémy jsou spojený.

Reagovat
Kokesh

Pro me je zklamani hlavne Karim, neni ve forme a mel by misto nej hrat Alvaro. Behat, bojovat, nevymyslet kraviny,, to ted potrebujeme vice nez vytribenou techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemu s Kovačičem prodat a Danila jako dárek k tomu.

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

i keby sa to stalo co je nerealne kto by ho nahradil? nikto tam neni...inac neviem co je pravda s tej knihy o Mourinhovi ale vraj sme prve chceli jeho a potom ze za kazdu cenu Kloppa ale ze ten do spanielska nechcel ist jurgen bol sen

Reagovat
valloire

si dělam prdel je vole začátek sezony

Reagovat
misinho7

ja len hovorim jasne zeby ho nemenili ani by to nemalo vyznam, par zlych vysledkov este nerobi celu sezonu no

Reagovat
valloire

radši budu koukat na trápení týmu na podzim, než na jaře

Reagovat
popltak

Já se budu klidně koukat na trápení Realu na podzim i na jaře.

Reagovat
misinho7

a Ronaldo musi byt totalne frustrovany... nema mu kto nahravat vytvarat sancu musi to robit on ...pri tej nasej hre bude mat za jesen menej golov ako pod Benitezom a real menej bodov totalne chyba nejaky tvorivy hrac pri vsetkej ucte k Iscovi ten je len posuvac dopredu toho vela nevymysli..skoda ze sa James zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý střídání.

Reagovat
misinho7

konecne Zizu spravil nieco poriadne..Karim dole a hore Alvaro

Reagovat
misinho7

ten ISco je strasne mimo ..on si mysli ze hraje dajaky street football abo co..kluckovat v strede do dvoch ci troch a stratit

Reagovat
Kokesh

Jediny Gareth umi vymyslet nejakou prekvapivou akci, prihravku. To uz hovori samo o sobe...

Reagovat
patas92

Dobré bago

Reagovat
Ed_Hazard

Iscovi už doslova jebe, to neni možné

Reagovat
valloire

Potřebujem to zahrát jako Barca na jaře, když byli v riti na cestě za titulem. Takový 3-4 penaltičky by bodly.

Reagovat
valloire

nám je ale nezapíská

Reagovat
blaugrana

Toto sa nedá nazvať už ani nezvládaním.

Reagovat
valloire

popíráš 4 penaltičky v jednom zápase?

Reagovat
patas92

Penaltičky si musíš zasloužit, to se nepíská jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

pravda, málo to lepíme

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt je to troll naprosto neškodný

Reagovat
patas92

Co to udělal Isco

Reagovat
misinho7

co robil teraz isco on moze ist sam na branu a on sa otoci spat..to je keket ...on nato proste nema..James je o 3 svetelne levely inde

Reagovat
vilp

To je nějaká rozhodující situace, podle které se rozhoduje, jestli na to někdo má nebo ne? Zajímavé.

Reagovat
misinho7

cely zapas je totalne mimo a tymto to korunoval..sak je tam najhorsi

Reagovat
vilp

Takže to napíšeš po jeho de facto prvním zápase v lize, kdy hraje celý tým hovno už od superpoháru?

Reagovat
Mateo16

Klasik

Reagovat
valloire

No takhle pane sudí teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Morata už DRUHÁ žlutá letos za tyhle píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

A co dělal Isco teda mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bazen od Moraty, ted zase Ronaldo hodil peknou sipku. Kluci to zkousi no.

Reagovat
valloire

jako bys to neznal

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ale prece jen vam to jde lepe nez Lafatovi. Ale stesticku se musi jit naproti.

Reagovat
valloire

tak tak

Reagovat
misinho7

aspon hrajeme lepsie a su sance..jedno pozitivum

Reagovat
Mateo16

Holt akeho si Isca urobis takeho mas ze ho tam jebe 5 zapasov na lavicke bez minut tu je vysledok .

Reagovat
misinho7

tie hlavicky Garetha

Reagovat
Ed_Hazard

Isco zase 2 m v offsajde. On je hlavou uplne inde

Reagovat
patas92

V Barceloně, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Však to je aj culé.

Reagovat
patas92

Vyměníme za Denise

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

asi jako Iniesta

Reagovat
blaugrana

Iniesta sa dal na správnu cestu.

Reagovat
valloire

nemyslím si

Reagovat
blaugrana

To alke nikomu žilami netrhá.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

aj to je jeho chyba ze to Gareth nahraval neskoro .

Reagovat
smazaný uživatel

hned mi to zlepšuje den, když se Realu nedaří....jééj kéž by bylo El Clasico dřív :))

Reagovat
misinho7

lebo barcelona hraje uzasne ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

bez Messiho je to bída vždycky ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ale já mam vsazeno +3,5g vlastně pojďme Eibar dva fíky !!!!

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Zkušený tým vstřelí pouze tolik golů, kolik potřebuje na vítězství. Takže to bude 2-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak v nastaveni.

Reagovat
smazaný uživatel

umřel bych smíchy, kdyby to bylo 2-1, ale pro Eibar a po ruce Ronalda a následný červený potom strčí do rozhodčího a dostane trest tak na pět zápasů...Tohle se stát, mam na tejden dobrou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou měj koule a vystřídej Ronalda, už na to nemá...Věřim, že by Lucas byl mnohem platnější dneska...Noa taky chci vidět jeho xicht a reakce, kdyby byl střídanej, udělej to pro nás, prosím !

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo patří mezi nejlepší hráče na hřišti ty blbe.

Reagovat
misinho7

bez Ronalda by sme nemali ani gol ...

Reagovat
Gazza.8

nebude to zase nějakej rekord?...4 plichty nepamatuju

Reagovat
Mateo16

Kova hra ale skvele este ho naucit branit a bude celkom dobry . Prvy polcas cez neho vsetko islo

Reagovat
misinho7

Kova dnes super hlavne v druhom polcase

Reagovat
valloire

Eibar nestíhá a prasí.

Reagovat
Mateo16

Naco dat Jamesa ked sa prehrava treba dat Asensia . Ja to jebem to je proste boh

Reagovat
misinho7

sak James je zraneny inac by hral od zaciatku

Reagovat
Mateo16

Tak to sa ZZ ospravedlnujem

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

93. Ronaldo z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

no penalda no party

Reagovat
Kokesh

Otresna prace s prostorem, to je fakt hruza. To uz nezalezi na forme hrace, vsak my neumime vyvinout tlak na tym ani jednoduchym postavenim na hristi. Dnes je to jeden velky vtip.

Reagovat
Gazza.8

co útok, to dlouhej křižnej pas...wtf

Reagovat
valloire

Red nic?

Reagovat
smazaný uživatel

hnujajityd hadr

Reagovat
Mateo16

Toni Kroos 76 % presnost prihravky . . Mal niekedy este menej ???

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

hm, špatný

Reagovat
blaugrana

Skúsený tím nepotrebuje vyhrať. Skúsený tím dá presne toľko gólov, aby remizoval. A už vidím, ako večer Barca vyfasuje 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Často se stalo, že po LM a po zaváhání Realu jsme nepotvrdili a když je to navíc na půdě Celty, tak mám strach dvojnásobný.

Reagovat
blaugrana

Ja počítam, že dnes rachneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme věřit,i Celta má tentokrát match v nohách.

Reagovat
blaugrana

Luis to dnes bude hrať podľa mňa opäť na 3-4-3 a bojím sa, že celta to patrične vytrestá.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, nepřivolávej katastrofu. Venku nám to zatím v lize jde.

Reagovat
blaugrana

Veď práve. Aby nám to zase Celta neprerušila.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že ta negativa prostě dokážeš najít a tvoje přivolávání prohry tak nemá žádnou trhlinu.

Reagovat
blaugrana

Po dnešných výsledkoch sa pozitívne myslieť nedá. Ale tak Ney s Luisom to snáď upečú.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně!!! Věřím i Ardovi a Rafovi. A vzadu snad zavře brány Piqué a Mats.

Reagovat
blaugrana

Keby dnes rozhodol Arda, tak by to bola krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je mi to úplně jedno,kdo rozhodne, třeba Masch , ale chci ty body!!!

Reagovat
blaugrana

Masch prvým gólom za Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo!

Reagovat
Afrokrecek

chci je! chci! nic jinyho neberu!!

Reagovat
valloire

Ty body jsou ale Celty.

Reagovat
Afrokrecek

vsechny body patří do katalánska, dědku

Reagovat
valloire

Do Katalánska patří leda hovno. Všechny body jsou naše a smrt každýmu, kdo by nám je chtěl vzít.

Reagovat
Afrokrecek

to hovno který máte v Madridu si nechte, do krásného přímořského města Barcelony nic takového nepatří... k nám patří jen body a trofeje který poslední roky do madridu moc často neputujou!

Reagovat
valloire

Trofeje, které jsou zapotřebí a které Bílý balet chce, do Madridu ale putují. Smradlavá stoka jménem Barcelona už žádný hovno nepotřebuje, to je fakt. Smrad by se už těžko zvýšil.

Reagovat
Afrokrecek

naše vykopané trofeje mají mnohem větší váhu než ty vaše štastně ukopané a ještě k tomu jich víc máme za poslední roky aj více, takže si v tom madridu shnijte a my se radši rozvalíme pěkně na plaži zaslouženě s našima trofejema a nejlepším hráčem na světě

Reagovat
valloire

Na pláži je smrad ze Středozemního moře. Něco takového není v hlavním městě Španělska a fotbalu možné, neboť tam proudí zdravý horský vzduch z nedalekých Cordiller. Kdo se válí na pláži, je buzna. Kdo chodí po horách, je chlap. Všechny trofeje co máte jsou podvod.

Reagovat
Afrokrecek

jo tak podvod

Reagovat
smazaný uživatel

Ty body nejsou ničí a teprve se o ně hraje.

Reagovat
valloire

Zrovna tyhle body jsou Celty. Že se o ně hraje je jenom benevolence vedení ligy. Normálně by měly ty body být přiděleny Celtě Vigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
santini

som za

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

sny se nějak začínají plnit

Reagovat
valloire

výborná předpověď Příště si se zkušeným týmem nehraj.

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
Ángel di María 22

Už ani Eibar doma neporazíme, takhle tragédie zřejmě nezná mezí.

Co k tomu víc psát, to je už jedno...

Reagovat
misinho7

na dno klesneme ked v LM neporazime legiu

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, kdy přijde valloire s tím, že zkušený tým nepotřebuje vyhrát a stačí mu remízy?

Reagovat
valloire

To mrdam. Vypadá to, že začínáme být nezkušený tým. Takhle teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela vam to ale slusi.

Reagovat
valloire

Kecam. Je to jenom zkušená kamufláž vedoucí k podceňování zkušeného týmu. Takový tým následně soupeře překvapí a rozstřílí ho na sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a pak ze Zizu nedokaze tym dostatecne takticky pripravit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes sa to patrične potvrdilo.

Reagovat
Mateo16

4 remiza za sebou a este doma z Eibarom

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
eliskafan

Škoda, že Betis je ve sra.kách, 15.10 hrajeme s těmi ulízanci doma. Castro hattrick prosím

Reagovat
Afrokrecek

Kde byl král?

Reagovat
valloire

Zkušený hráč přesně ví, kdy jsou jeho goly zapotřebí. Na podzim proti Eibaru to zrovna není.

Reagovat
Afrokrecek

zkušený hráč má svůj tým táhnout zápas co zápas bez ohledu na soupeře, protože musí vědět, že každý bod je důležitý a na jáře můžete těchto ztrát litovat

Reagovat
valloire

Zkušený hráč zase není žádnej superman.

Reagovat
Afrokrecek

tak to potom není král

Reagovat
valloire

Je to Král. Přesně ví, kdy má zabrat a proto je to Král.

Reagovat
Afrokrecek

že nezabral dnes když už tým po těch sračkách a remízách tu výhru potřeboval, aby mužstvo uklidnil

Reagovat
valloire

Zkušená kamufláž zkušeného hráče ze zkušeného týmu.

Reagovat
Afrokrecek

koukám, že už ani to trollení ti dneska nejde

Reagovat
CHONG

My už jsme hráli? Myslel jsem, že až v osm, no ale jak se tak dívám na výsledek, tak jsem asi o nic nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivim se, ze si to prehledl, v podstate jste ani moc nehrali.

Reagovat
CHONG

Takže letošní standard.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona - Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Mathieu, Jordi Alba - Rafinha, Sergio, André Gomes - Neymar, Suárez, Arda.

Reagovat
blaugrana

Panaboha. Čo to zas Luis namyslel za zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

měl tam být Ivan, ale snad to dáme.

Reagovat
blaugrana

Chápal by som absenciu jedného z dvojice Ivan, Don, ale toto je moc. Aby to nedopadlo ako proti Alvesu.

Reagovat
blaugrana

Alavesu*

Reagovat
patas92

To bude zajímavé

Reagovat
-Carles-

Celkom risk nenasadiť Andresa keď je Leo out.

Reagovat
ADM

Co je toto zase to Iniesta a Rakitic budu hrat priemerne tak 120minut za 3 tyzdne?

Reagovat
LAM

Nepochopitelný.Raketa i Iniesta štřil na Gijonu a teď opět?To nedává žádnej smysl.Ty experimenty mě na Luchovi pěkně sejřej.

Reagovat
Visca el barca

Klid. Tyhle rotace nám udělali triple. Na jaře tolik rotovat nebude. Jsme Barcelona musíme vyhrát a jít do čela kam patříme

Reagovat
blaugrana

Po výsledku madridu by som čakal plnú poľnú a Lucho tam vyšle toto.

Reagovat
alcantara

Ako to bolo minulu jesen citatelne, ked sme mali tak 14 pouzitelnych hracov, tak teraz trafit zostavu je cista loteria. To som zvedavy, ako to bude vyzerat.

Reagovat
blaugrana

Kua. Už nech je 22:35.

Reagovat
X-bano-X

uffff Malaga

Reagovat
blaugrana

Sandro úraduje.

Reagovat
smazaný uživatel

athletic to nakonec pekne zazdil, zapas ponorky ve 2.pol. pekne gradoval, skoda ze nepadl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarádi, mohl bych poprosit o kvalitní, nesekající se stream na Barcu?

Reagovat
blaugrana

acestream://09b7bbf2f4e4ddf0af64a483fc8d0505e842ac33

Reagovat
valloire

Já bych tě dal odkaz, ale jsem pouhý troll.

Reagovat
Jordi Alba

A nejsi kamarád !!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bez karty?!!!

Reagovat
blaugrana

Mohol to nechať kopať Luisa.

Reagovat
blaugrana

Jere,y technická parádička a potom taký strela.

Reagovat
smazaný uživatel

klaun no

Reagovat
blaugrana

Zatiaľ je to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta akce Luisito - Arda byla parádní.

Reagovat
blaugrana

Dnes je to asi 4-4-2..len ma serie, že Luis je furt mimo vápno.

Reagovat
X-bano-X

heh robia kraviny a hľa

Reagovat
blaugrana

No joo...

Reagovat
smazaný uživatel

Busquetsovi jeblo?

Reagovat
blaugrana

Už je dlhodobejšie na facku.

Reagovat
valloire

Gol gol Celta dala gol. Barcelona je drtivě drcena.

Reagovat
blaugrana

Akože Marc, čo zas toto mal byť?

Reagovat
stas87

Preco ter Stegen nevybehol skorej a nezmensil strelecky uhol? To sa priam ponukalo, aby tak spravil.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, v chůzi to asi nepůjde voe!

Reagovat
smazaný uživatel

na jakej mač koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Sergio se při přebírání přihrávky ani nerozešel, stál

Reagovat
smazaný uživatel

už sis naladil správný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Albovi ta strana hoří.

Reagovat
valloire

Polácí nestíhají útočné akce Viga.

Reagovat
smazaný uživatel

setrit pred repre pauzou=blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes je uplně mimo

Reagovat
alcantara

Zase stvorka?

Reagovat
stas87

To su komici, ti obranci. Aspas ale paradne, to sa neda poriadne chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Lucho je dobrej tak do sparty na sezonu, co to zase vypotil za rotaci pred repre pauzou...

Reagovat
patas92

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

no to je komedie...jděte už s tou Celtou doprdele

Reagovat
stas87

Balaidos spadne.

Reagovat
valloire

Gol gol Celta dala zase gol. Barcelona je pod drtivým tlakem.

Reagovat
aither

Co je

Reagovat
alcantara

Kvalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláš prdel. Oni jsou tam na něj dva a stejně ho nechají v pohodě vystřelit?

Reagovat
patas92

Takhle to trefí jednou za život. A zrovna proti Barceloně

Reagovat
Phillipinho

Aspas zrovna neni zadnej nazdarek

Reagovat
patas92

To jo, ale i tak to strašně těžké takhle trefit

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu, že som to vypol po prvom góle.

Reagovat
alcantara

Lol ty si klasik.

Reagovat
blaugrana

Ako na toto fakt nemám nervy. Teším sa celý deň a oni mi naservírujú toto? Lucho je snáď s tými nezmyselnými rotáciami nepoučiteľný. To čo dnes vykúzlil je proste ďalší prevar.

Reagovat
smazaný uživatel

deset deset

Reagovat
patas92

Reagovat
Switchback

Dobrou

Reagovat
jiriczeQ
Reagovat
Jordi Alba

Dejte tam i ten 4. rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

ten první byl tvůj

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, to je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase Sergio ...

Reagovat
stas87

Hlavne co robil Pique u druheho golu...Aspas jasne naznaci ze pojde do strely a on je od nej strasne daleko...to je na vystriedanie, hned. Potom tam hodi taky alibisticky sklz aby sa nepovedalo, ze neurobil vobec nic.

Reagovat
patas92

Ono to bylo furt relativně daleko na střelu, podle mě se ho snažil vykrokovat správně. Takhle to ten útočník trefí jednou za 5 let

Reagovat
stas87

Tak ono ale Aspasovi nic ine neostavalo, Radoja bol pokryty a zasekavat vo vapne ta akurat spomali a hrozi, ze ti do toho obranca siahne a zblokuje. Za mna jasna chyba Piqueho, mal ho daleko skratka.

Reagovat
patas92

Tak kdyby proti němu vystoupil, tak mu mohl udělat kličku....Ale asi k němu měl být blíž, no

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

jako wtf?

Reagovat
Hokaido

Nejlepší DMko světa je docle ve formě.

Reagovat
frank

Reagovat
vladis271

Amen :)

Reagovat
santini

dámy a páni, bolo mi cťou

Reagovat
smazaný uživatel

wow ...

Reagovat
smazaný uživatel

(tvůj oblíbený komentář)

Reagovat
smazaný uživatel

matihieu hattrik dneska

Reagovat
smazaný uživatel

faktor mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

faktor trapná záloha

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, 6 lidí na jednoho a stejně ho pustí

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal. Dneska je v tý obraně fakt chaoos.

Reagovat
drussbarb

V suchém triku

Reagovat
santini

tvl dobré dejavu a Iago si rok po roku zase maže Barcu na chleba

Reagovat
valloire

Golasooooooooo golasoooooooooooo golasoooooooooo......Barcelona je nejen pod drtivým tlakem, je přímo zesměšňována.

Reagovat
santini

syndróm Balaidos

Reagovat
smazaný uživatel

to je dno

Reagovat
misinho7

my tu placeme po remizach a barca si ide po druhu prehru a po vyprask

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo je plně spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl celta co dala zatim 5 golu se rozjela

Reagovat
ADM

Lucho ty si vazne nepoucitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to je preboha tento víkend s výsledkami? To si museli snad ilumináti natipovať

Reagovat
valloire

Karta nic jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic jdu si radeji stahnout nejaky filmek, uvazoval jsem nad nejakou komedii ale na tu koukam 40 min a nejak extra se nebavim.

Reagovat
valloire

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je na fotbale to krásný no, můžete se jmenovat Barcelona a stát jako letadlo ale i tak dostat dardu od fc horní dolní

Reagovat
smazaný uživatel

mathieu, bus, arda, rafinha nafacku

Reagovat
smazaný uživatel

Arda? Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna akce jaro nedela, je pomaly a alibista

Reagovat
smazaný uživatel

bez messiho tam neusolichaj ani jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

blby je ze je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle Luisito proměnil, tak jsme mohli ještě doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tady nemluvte o sestavě a rotacích...pokud nestačí hráč s cenou 50 mega a údajně zázračný odchovanec Rafinha, kterého tady celé roky vzýváte na Celtu, tak fakt nevím, kdo by za nás měl hrát základ

Reagovat
valloire

Horvi by to ještě dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn preplaceny primadony

Reagovat
patas92

Jak toto může být bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě to bylo už podruhý. Obě situaci žlutý.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic je to jen fotbal, zivot jde dal, chleba levnejsi nebude

Reagovat
Jordi Alba

Tak co ty víš, co bude za slevy.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se cenzorům, ale to je v piči toto. Nejsou schopni nic vykouzlit a Neymar zase na facku, jen si tam hraje a lítá do 3 a více hráčů naráz, místo toho aby byl on tvůrce hry, oporou a rozesílal tam pasy před bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

místo toho hrajou pěknou passy

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan a Iniesta musí okamžitě na plac. Ani tak to bez Leoša nedáme

Reagovat
blaugrana

To už by neotočili ani s Ježišom Kristom.

Reagovat
smazaný uživatel

no když Leo začne čarovat a Luisito má formu v zakončení, tak sme schopni dát i bůra za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

A já přišel domů až teď, heč, takže jsem neviděl první poločas, heč

No a ten druhý si asi odpustím

Reagovat
valloire

Děláš chybu. Je to zábavný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ty si zle

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na příští zápas Realu, to bude bomba hele navíc po repre pauze..Těšim se, těšim Barce se vrátí Messi, a sám moc dobře víš (byť to neumíš veřejně přiznat) jak je on rozdílovej..navíc bude i odpočatej a hladovej po gólech - to je pak nezastavitelnej...Vy jste měli top sestavu (ok, Modric, ale podle me je to precenovanej hrac...tim netvrdim ze neni dobrej, to pozor ! ), u vás už to možná od teď bude jen a jen horší a to mě těší....Ronaldo stárne, nebude už tolik gólovej a hraje čím dál tím hůř, kopyto Bale to za něj fakt nepřevezme a Morata nebo Benzema nikdy nebudou tak góloví......No povíme si to po příští zápase těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem přišel před chvílí a vidim 3:0 - řekl jsem si super, po poločase bez Messiho 3:0, už hotovo, 3. body, po chvilce mi ale došel ten hrozivej fakt, že Barca neni doma

Reagovat
smazaný uživatel

von ten titul letos da sevilla

Reagovat
misinho7

niekto tu z radov cule po reale spominal zeby si dal teraz El clasico teraz...asi by mal zmenit nazor...aj ked pri tej katastrofe co hraje aj real by to skoncilo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

1:1 oba góly Mathieu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Afrokrecek

jenže Celta momentalně hraje asi tak 100x líp jak nějaký Real

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Vůbec. Rozstříleli bychom je jako sympaťácí z Celty.

Reagovat
alcantara

Achjo, vyhrame nejaky suboj v strede pola?

Reagovat
santini

Busquets vyhral, za žltú

Reagovat
smazaný uživatel

kdy jsme naposledy po poločase tekli o tři? Bayern? minule s Celtou ty góly byly i ve druhém poločase ne?

Reagovat
santini

jo

Reagovat
el Principito

Barcelona have conceded 3 goals in a first half of a LaLiga game for the first time since 2007 (vs. Villarreal)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak každej tady píčuje, ale nijak špatně opravdu nehrajeme. Luis už měl dvě gólovky. Oni naopak dali naprosto všechno, protože dva z naší obrany a Sergio jsou úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti sere bilej tesak...

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi jsme nehráli špatně, hráli jsme přímo na ho*no. U vás to je skoro to samé - nic neprojde, nenahrajete si...

Reagovat
smazaný uživatel

* spatne opravdu hrajeme, a golovky to tak uplne nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Hrajeme ultratragicky stejně jako loni.Lucho prostě na Celtu neumí.Už je bohužel po zápase a bohudík tam už letos nemusíme.

Reagovat
Phillipinho

Pritom se spoustou hracu Celty pracoval...

Reagovat
valloire

vždyť jo...až na ty goly dobrej výkon

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

To možná do prvního gólu, ale od tý doby je to festival laxnosti a alibismu. A Sergio tomu vládne, to co předvádí ve svým prostoru je naprostá šílenost.

Reagovat
Afrokrecek

velice zajimavé

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

co ti je k smíchu dědku Celta není Eibar

Reagovat
valloire

To není. Taky to není 1-1... A nejsem dědek kurva

Reagovat
drussbarb

Řekni mu na oplátku cucaku

Reagovat
Afrokrecek

většinou říká mlíčnáku

Reagovat
smazaný uživatel

Real, MU, Bayrn, City a teď Barca.... to je zase víkend pro sázkovky, nějak domluvený toto

Reagovat
patas92

Achjo, nebylo nám líp s dvěma náhradníkama?

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Naprosto tragickej výkon stejně jako loni.Lucho prostě na Celtu neumí.

Jediný dvě pozitivní věci jsou že už budem mít zápas na Celtě za sebou a že na Real neztratíme tolik kvůli jeho ztrátě.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že jim Lucho v kabině rozhodí sandál

Reagovat
LAM

K čemu to bude?Už je pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

klidně i snížit na 3:2, toto je ostuda

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju jak pomocni, co si budeme klamat, bez Lea chýba kreativita, obrana neexistuje. Dnes sme po strate Realu mali na nich vybehnut aj s Raketou a Andresom a vyhrat ...a namiesto toho toto

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial pekny vysledok pre Celtu. Barcelona bude chcet dat rychly kontaktny gol, ale podla mna to uz Celta udrzi. Ligy sa zase trocha vyrovna.

Reagovat
celeb

uff. Pritom prvych 15-20 minut to vsetko vyzeralo velmi dobre, sviezo ...

Potom na nas spadlo hovno aj so zachodom. Coho sa Celta dotka, z toho bol gol.

Mohol zahrat lepsie MAtS, Busq, Pique?, Mathieu, ale vsetko to bola skorej zhoda okolnosti, ze to takto skoncilo.

1 vec je zda sa systematicka - Busq v strede je pod obrovskym tlakom, operuje na velkom priestore a pokial nie je v TOP forme, tak zacina byt problem.

Zeby cas pre Mascherana na DM???

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že se Sergio dostane do takovýhle formy zrovna letos, když jsme poslali pryč Sampera. Víceméně místo něj nemáme alternaci. Mohl by to zalepit André, ale to není DM nebo Mash, který u nás DM nehraje. Nicméně ... než nechat hrát TOHOHLE Sergia, tak radši hrát bez DM. Ono to asi vyjde stejně. Minule zavinil kus, dneska hned dva (ten třetí padl tak rychle, že jsem tu akci - a případnou roli Sergia v ní) ani neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

blby je ze bus je na to sam v tom strede + musi davat bacha na mathieuho + utok mu moc nepomaha, takze to ze udela chybu je nasnade, cimz ho nechci omlouvat, formu ma horsi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už dneska bych tam místo něj poslal Rakitiče, který by to zvládnul. Plus teda Denise a Iniestu do hry.

Reagovat
celeb

ja mam pocit, ze ta rozohravka od stoperov (Masch v LM) ci brankara na Busqetsa je uz taka znama, ze vsetci na to striehnu a je vidiet, ako sa na neho zlieta 3jica hracov. Pri tom 1. gole bolo vidiet, ako sa najskor rychlo pozrel dozadu a uz nestihol spracovat loptu, 2. hlavicka - keby to nechal, tak to spadnie na Iaga, ale mozno ho kryl Pique a Busq mohol zbehnut za neho ... tazko sa to hodnoti. 3. gol bolo zlyhanie uplne celej obrany, lebo 1hrac nahraval prave na Aspasa (ktory bol pri vsetkych goloch) a nasich 5 hracov bolo uplne mimo. Jediny tam bol Jeremy, ale v takej pozicii, ze musel ist do absolutneho risku. Mozno to mohol lepsie vyhodnotit MAtS.. kazdopadne nam to cele hrubo nevyslo a zmena by mala prist na DM.

Reagovat
valloire

Plzeň 4-0, Vigo 3-0....holt zkušený týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým vyhrává 1-0 ne? Oh wait

Reagovat
valloire

Jak kdy. Někdy má zkušený tým chuť soupeře rozstřílet. Přesně jako dneska Celta Vigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tomu začínám rozumět.

Reagovat
valloire

No to je dost. Jeden by řekl, žes trochu zpomalenej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty to taky strilis jak ti to sedi, ale ta plzen dneska potesila

Reagovat
smazaný uživatel

nech mě

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Najviac do plaču mi je každopádne z Busa. Ten chlana je aktuálne na inej planéte a s Gomesom a Ardom po boku je v inej galaxii. Snáď sa spamätá, lebo toto nie sú výkony hodné futbalistu, ktorý berie 15 v čistom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jakých 15 zas proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

to asi neřeš

Reagovat
blaugrana

Čítal som niekde, že má mať 15 v čistom. Možno je to pičovina, každopádne nie je pičovinou, že je totálne mimo svoju úroveň.

Reagovat
santini

pamätáš na svoj koment spred 2 hodín, že by si už chcel, aby bolo 22:35? aj ja by som to chcel

Reagovat
valloire

Vůbec. Ještě dáte 2.

Reagovat
smazaný uživatel

hazi se na to vsechny, ale nejvic za to muze MATHIEU, ten kluk jak tam je, tak ostatni jsou nervozni, hrajou opatrne, a celou hru to ovlivnuje, nikfo mu neveri, on si neveri, proste situace..

Reagovat
Kluivert9

Jednoznačně. Zápasy kde hraje Mathieu odmítám sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

hlavne že dva roky dozadu na Balaidos rozhodol práve Matthieu

Reagovat
Kluivert9

A před 15 rokama Kluivert...

Reagovat
santini

.to si ešte nebol na svete

Reagovat
Kluivert9

Možná ty. Já už v ty době obdivoval Kluiverta s Rivaldem na NC

Reagovat
santini

ja si Patricka tiež pamätám... aj ostatných.. za celtu ešte hrávali Mostovoi, Baiano, Cannobio... Pinto v bráne.. to boli časy kua

Reagovat
smazaný uživatel

to nic, po repre dame proti la coruni a pred city dalsiu divoku rotaciu nech je sranda ...v kazdom zapase rotovat, to mame na lavicke sabotera?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mal hrat Iniesta a Raketa, namiesto toho rotuje

Reagovat
Visca el barca

Je to jako loni. Nevim nehrajeme nějak hrozně, tři šance tři góly. A přijde mi, že Aspas dává góly jenom nám

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinhu jsem snad ani neviděl u míče, taky výkon jak víno

Reagovat
Kluivert9

Já viděl u míče Sergia a Jeremyho... to bohatě stačí.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Zavolajte Dybalu, možno stihne doplávať na posledných 15min

Reagovat
valloire

My chceme búra !!!

Reagovat
X-bano-X

Neboj dostanete

Reagovat
Kluivert9

Zas v El Clasicu?

Reagovat
smazaný uživatel

v prosinci

Reagovat
smazaný uživatel

tady je krásně vidět, jak je Messi nejrozdílovější hráč ze všech nikdy mi to nikdo nevymluvil a nevymluví...Sorry, ale když si vezmu tituly a klíčový zápasy 5 let zpátky, tak jich víc jak 70% udělal právě Messi a jeho genialita, to je prostě fakt... Jenže je to hodně, hodně smutný když nedovedou i bez něj porážet průměrný týmy v La Lize...Ještě že je teď ta repre pauza a po ní snad už bude Leoš fit...stejně mě fotbal bez něj baví o 100% míň než s nim.

Reagovat
blaugrana

Tragickú hru obrany a zálohy Leo neovplyvní. Aj s ním na ihrisku Barca od celty vyfasovala.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, ale co si pamatuju tak ho bránili mnohdy i ve třech ( což já bejt trenér soupeřů barci, tak je to moje primární taktika - k ničemu nepustit Messiho) ...Sice neovlivní, ale Barca by mohla 3 góly dostat, ale 5 by dala jasně..přehánim, ale nikdo mi nevymluví, že s nim je to prostě uplně jiný a neni rozdílovějšího hráče v mnoha utkáních ( ne všech, samozřejmě, někde ani Messi nepomůže a možná to je i případ dnes, možná...)

Reagovat
valloire

Ve 3 jenom? V deseti ho bránili.

Reagovat
valloire

karta

Reagovat
X-bano-X

Podme, kua podmeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
patas92

To bude epický obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme, aspoň jak Sparta

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Jedem !

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme ještě

Reagovat
smazaný uživatel

hurá

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

to čumíš co, dědku

Reagovat
valloire

ani ne, za 11 minut můýe dostat 3 goly pouze velmi nezkuseny tym

Reagovat
Afrokrecek

fotbal je takový prostě.. někdy vyhráváš, někdy prohráváš ... a někdy nevíš jak a co hrát i s "králem"

Reagovat
alcantara

Gerard na hrote, kral

Reagovat
alcantara

Poooooood

Reagovat
X-bano-X

penaltaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Arda to rozdává famozně.

Reagovat
alcantara

Hmm, bola?

Reagovat
smazaný uživatel

bola

Reagovat
stas87

Nechal mu tam nohu, osobne by som ju nepiskol teda, to siel az prilis ochotne na zem. Komentator vravel nieco o drzani dresu, to mi ale pride ako chujovina, len kratko ho tahal.

Reagovat
Kluivert9

Dneska jsem ho tady neviděl...

Reagovat
X-bano-X

kua goooooooooooooooooooool podme podme pooooooooooooooodmmmmeeeeeeeee

Reagovat
alcantara

Neeeeeeeeeey

Reagovat
valloire

No to si dělá prdel

Reagovat
Afrokrecek

joooooooooo a máš to dědku

Reagovat
X-bano-X

welcome to jungleeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

přestává tě to bavit?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Už se vezou

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

pojď

Reagovat
alcantara

Andres ale nadherne pred golom.

Reagovat
X-bano-X

pressujemeee, bojujemeeeeee, makameeeeee

Reagovat
valloire

A polákům tu pentli dycky písknou. To je spiknutí.

Reagovat
Afrokrecek

nebreč dědku

Reagovat
X-bano-X

kľudne mohol písknuť druhú

Reagovat
misinho7

rovno dalsie tri ne zeby ste si to poistili

Reagovat
Kluivert9

Zalez.

Reagovat
X-bano-X

nepiskuj a počítaj krowky

Reagovat
valloire

Chvilku mu to trvalo, ale potom viděl celej tým Barcelony, jak zuřivě mává rukama, tak usoudil, že to byl asi faul.

Reagovat
X-bano-X

Cez slzy to blbo vidíš

Reagovat
valloire

Já to nechápu. Oni je můžou rozstřílet, ale poleví a nechaj ty poláky hrát. Místo toho, aby jim dali 5 kusů...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já to teda zapnu...

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
patas92

Nech to vypnuté

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Dík vole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Afrokrecek

Tak to zase mužeš vypnout

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

redka.... hovado jedno

Reagovat
valloire

Red ne? A ještě se ten kokot diví

Reagovat
aither

Reagovat
X-bano-X

neeee

Reagovat
alcantara

Vybavene

Reagovat
valloire

Proč Buse? To je opora.

Reagovat
smazaný uživatel

boha to je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak já to zase vypnu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Switchback

HAHAHAHAHAHA

Reagovat
alcantara

Ale akoze

Reagovat
smazaný uživatel

no ne ne!!!!!!!! toto neeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být epický obrat. A místo toho taková komedie.

Reagovat
DreamTeam

Jako v pro evolution

Reagovat
REPLIKATOR

ter Stegen

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

que golazoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty vole, tohle ne ...

Reagovat
valloire

Goooooooooooooooooooooooooool. Nic nebude, vody patří Celtě Vigo. Říkám to už od začátku. I ten golman to ví. Valdes style.

Reagovat
valloire

body

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, to je hanba

Reagovat
X-bano-X

Poďme, poďme poooooooďmeeeeeeee bojovaaaať

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen je bůh, nejlepší brankář pod sluncem, protože je mladý a nadějný

Reagovat
Ed_Hazard

Ako hovoria Culés, "Marc, to bola výborná práca nohami"

Reagovat
patas92

Výborná práce hlavou Pabla

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Bravo dnes chytil penaltu, bol 3x viac napadany hracmi Tottenhamu, k tomu 2 super zakroky.

Reagovat
aramaki

Barca bez Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Veď útok v pohode. dali vonku 2 góly. Ale tá obrana je hrozivá. Hlavne brankár.

Reagovat
aramaki

jj, s Messim by dali možno tych golov ale 5. Barca je bez Messiho polovičná. Jeden hráč dokáže pozdvihnúť aj ostatných, ktorí hrajú 120%, bez neho idú dole aj ostatní..

Reagovat
drussbarb

Ter trochu piča, ne? Už druhý gól z jeho dílny, asi slušný oddíl

Reagovat
nani92

blaugrana02.10.2016 15:56#

Keď vidím, čo Claudio vyvádza, tak bol jeho odchod a zotrvanie Marca, ktorého hra nohami je najlepšia na svete + do budúcna bude top skvelým rozhodnutím.

Reagovat
alcantara

A? Zmenilo sa nieco touto chybou?

Reagovat
blaugrana

Dnes to patrične potvrdil.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ten už to tady nečte, chodí hodnotně přispívat do PL sekce

Reagovat
nani92

ved prave

Reagovat
vladis271

(Y)

Reagovat
nani92

som rád, že v boji proti vyššiemu zlu sa vieme spojiť

Reagovat
valloire

Te Stegen aneb jak pohřbít naději na bod.

Reagovat
Afrokrecek

víš jak.. my aspoň dokážem zabojovat, ale chyby se stávají

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona je sice taky komická, ale co z toho?

Reagovat
patas92

Vy máte z komičnosti aspoň bod

Reagovat
alcantara

Atletico titul

Reagovat
blaugrana

Možno titul pre Atlétov.

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
alcantara

Gerard hetrik opovaz to zapnut, Bola.

Reagovat
Switchback

Já už to taky radši nezapnu

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej mač.

Reagovat
blaugrana

Prehrať o gól bude ešte horšie, než o 4...

Reagovat
Jordi Alba

Ještě jeden !! Pique na hattrick !!

Reagovat
smazaný uživatel

a Piq tam hodí hattrick ne to by se pak mohl pěkně těšit domů na anální odměnu od shakirky :))

Reagovat
valloire

Ty vole ten Pique mi sere

Reagovat
smazaný uživatel

Co teď? Co mám dělat?!

Reagovat
valloire

zapni to sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Paco na 4:4 za 3...2...

Reagovat
Afrokrecek

ne hlavne to nezapínej!!

Reagovat
Jordi Alba

Ani to nezkoušej.

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut! alcácere, dej ten gól, který slibovals vole!

Reagovat
smazaný uživatel

já mu věřim...Ney mu to tam dá krásně.

Reagovat
valloire

5 minut Za co?

Reagovat
X-bano-X

Jedno slovo - KROWKY -

Reagovat
patas92

Pique za 30 minut na hrotu nebezpečnější jak Paco za 3 zápasy

Reagovat
santini

akurát som rozmýšľal, či by nebol prakticky platnejší vpredu ako v obrane

Reagovat
X-bano-X

Krásny druhý polčas, krásny. Odmakané, bohužiaľ nestačilo. Čo už aspoň sme si to užili

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej mač

Reagovat
ADM

Ked sa pozerám na tu tabulku, nič také sa nedeje len toľko, že Luchovi to stále viac jebe na tie vonkajšie zápasy. Najbližšie poprosím nejakú zostavičku 3-0-6 s Ter Stegenom na krídle

Reagovat
valloire

Dobře Pěkný zápas.

Reagovat
santini

ale teda ti poviem, že som zostarol tak o 15 rokov

Reagovat
valloire

taky jsem měl nervy, často se to nestává.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec hoši mákli...no nebýt vola a komedianta Stegena, tak je to 3:3, což je z 3:0 slušný počin...aspoň bude budíček, když nestačila domácí prohra

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak dali 3 goly bez messiho, to uz se do konce sezony nepovede

Reagovat
aramaki

Reagovat
valloire

Jinak teda musím pochválit Piqueho. Skvělej výkon. To jsem od něj asi ještě neviděl.

Reagovat
ADM

Posledné 2 roky ako sa prebral z letargie ked párkrát posedel na lavičke je skvelý.

Reagovat
Visca el barca

Je mi líto celýho týmu. Odjezdili to slušně Stegen mě nasral jako dlouho žádnej náš hráč. Super match

Reagovat
celeb

ukazali sme srdce, co moze byt dolezitejsie, ako bod. Skoda, ze to Piquemu nepadlo do tretice.

Vo Vigu sa bude este dlho oslavovat. MOTM asi Aspas.

Reagovat
celeb

Celte to proti nam jednoducho ide. Coho sa dotknu, premenia na zlato.

Z nasho pohladu je coraz vyraznejsie pretazovanie Busqa, ktory svojim totalnym stylom hry je velmi citlivy na vypadky formy a ten pruser s Bravom. Ten moze podavat TOP vykony aj v case, ked uz u nas MAtS nebude jednickou. Nechapem, preco sme sa zbavili lepsieho brankara, ktory IMHO lepsie zapadol do tymu a bol velky sympatak (na rozdiel od arogantneho prejavu mladeho nemca).

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
celeb

Van der Saar prisiel do MU ako 35 rocny a ostal tam 6 rokov a odohral 186 zapasov.

Nam prijde 33 rocny zabehany brankar v TOP forme ako neperspektivny

Reagovat
smazaný uživatel

ale Denis to udělal moc pěkně, připomnělo mi to legendární moment toho Holanďana co u nás nějakou dobu byl, když přihrával na rozhodující gól myslím v semi LM nebo tak nějak

Reagovat
dextroza_m

Je docela zábavné číst ty příspěvky zpětně... Jak byli naši fans nahoře při ztrátě Realu, pak se zase Realisti vysmáli nám a nakonec se smějí Atleti

Ať mi někdo říká, že tahle liga není vyrovnaná... Když tady podprůměrné týmy můžou remizovat nebo vyhrát s top týmy světa.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se zdá, že toho výsměchu právě není tolik. Přijde mi, že mají máslo na hlavě už tak nějak dlouhodobě všichni, tak radši všichni drží hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Radsej stratit s Celtou vonku a Atleticom ako Eibarom a Villarrealom doma a Palmami .

Takze ste na tom o podstatne lepsie

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
drussbarb

Stegen je vlastně podle koho top brankář? Teď neporypuju, jen přemýšlím nahlas. Loni v lize prostě nechytil nic navíc. Letos se mi taky nezdá jako velká opora, která by podržela tým, když se nedaří. A k tomu ty hrubky ... Nesnažím se lobovat pro Brava, jen si nedokážu uvědomit, že bych měl ze Stegena pocit, že je to jistota vzadu. Aspoň v lize ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli si to v prvním poločase,ale každopádně za druhou pulku mají obdiv že to nevzdali a Pique hodně dobrej dopředu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele