LaLiga - preview 25. kola

23.02.2018, 08:15, aktualizováno 26.02.2018, 09:12
Previews
Pětadvacáté kolo španělské La Ligy zkompletují v pondělí fotbalisté Levante a Betisu. Domácí si mohou vytvořit příjemný polštář v boji o záchranu, nicméně má to háček. Musí přetrhnout dlouhou šňůru bez výhry.
Levante UD - Real Betis  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku 25. kola hostí Levante, které na Estadi Ciutat de València přivítá náročného soupeře. Bude jím Betis Sevilla, který by se rád podíval blíže k pohárům. Jeho forma je ale značně nestálá a skvělé výsledky se střídají s hodně špatnými.

Ještě než se ve Španělsku naplno rozeběhne vložené 26. kolo, bude pondělní večer patřit dohrávce kola 25. Ve tři body budou doufat Levante i Real Betis a oba mají velkou potřebu bodovat. Real Betis by se rád posunul blíže k pohárové Evropě, ve kterou stále ještě věří. A Levante se zase touží maximálně vzdálit od příček, které znamenají sestup do druhé ligy, a k nimž nemá daleko.

Real Betis naposledy pomohl zprostředkovat fanouškům dobrého fotbalu parádní zábavu. Ve velmi dramatickém a gólově bohatém utkání sehrál zápas s Realem Madrid a dokonce mu dokázal vstřelit tři branky! S tím sice Real Madrid nepočítal, ale protože soupeři dal ještě o dvě branky víc, připsal si tři body on. Real Betis sice prohrál, ale ze hřiště mohl odejít ze vztyčenou hlavou. A toho si je trenér Quique Sétien dobře vědom.

V rozhovoru pro Marcu později prozradil: "Je velká škoda, že jsme utkání nedotáhli do lepšího výsledku, ale myslím, že se nemusíme vůbec stydět. Prohráli jsme se skvělým soupeřem a dali jsme tři branky Realu Madrid. To se nevidí často. Myslím, že hráči odevzdali maximum a mohu na ně být hrdý. Důležité je, abychom už neopakovali chyby, kterých jsme se dopustili, ale abychom se neustále zlepšovali," přeje si Sétien.

Teď se Béticos vydají na půdu Levante, které má úplně jiné starosti. Domácí vyhráli za deset posledních soutěžních zápasů jen jednou a jejich forma je vyloženě marná. Od Valencie dostali tři branky a stejný počet gólů jim nastřílela také Real Sociedad, který zvítězil v minulém kole. Levante se sice drží na 17. místě LaLigy, ale jeho náskok na sestupovou propast činí jen dva body. Dokáže se zvednout proti ofenzivně laděnému Betisu?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.60 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Getafe CF  (neděle 12:00)
Na měsíc únor budou chtít ve Villarrealu hodně rychle zapomenout. Žlutá ponorka v posledních týdnech sbírá jednu porážku za druhou, což má za následek jak propad v ligové tabulce, tak předčasné opuštění pohárové Evropy. Poslední šancí, jak si alespoň trochu zlepšit stávající bilanci, bude nedělní střetnutí proti Getafe.

Zatímco v La Lize si svěřenci kouče Callejy připsali během února dvě prohry a jednu remízu, Evropská liga skončila obdobným fiaskem v podobě dvou porážek s Lyonem a konci tažení po prvním vyřazovacím dvojzápase. Jestliže Villarreal po zimní pauze cílil na kvalifikaci do Ligy mistrů, nyní se musí nervózně poohlížet, aby vůbec uhájil alespoň opakovanou účast v druhé evropské soutěži, neboť s pouhým tříbodovým odstupem čekají na svou šanci Celta Vigo či Eibar. O další dva body pak zaostává právě Getafe.

Hosté se mohou pyšnit třetí nejlepší defenzivou v lize hned za Atléticem Madrid s Barcelonou, o čemž vypovídá aktuální šňůra tří čistých kont za sebou. Nedávno se o neprostupnosti valu madridského klubu přesvědčila i sama Barcelona, která se na Camp Nou musela spokojit jen s bezbrankovou remízou. Villarreal naopak od lednového odchodu Cédrica Bakambúa gólově strádá a stále čeká, až se nové útočné duo Bacca-Ünal rozjede naplno. Novou alternativou do ofenzivy je pak Chilan Roger Martínez, který se čerstvě vrací na soupisku.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Bonera, Ruiz, Costa - Castillejo, Rodri, Fuego, Čeryšev - Ünal, Bacca
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Djené, Bruno, Cabrera, Antunes - Portillo, Arambarri, Fajr, Amath - Rémy, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.60 - 4.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Málaga CF  (neděle 16:15)
Bilbao pokračuje v tažení za lepším postavením v LaLize i přesto, že má za sebou hodně vyčerpávající utkání Evropské ligy. To ale zvládlo podle svých představ a postup by pro něj mohl být zvýšeným sebevědomím v utkání proti trápící se Málaze.

Málaga je až posledním týmem tabulky a stíhá ji jedna prohra za druhou. Na kontě má populární klub jen 13 bodů a největší starosti si musí dělat ohledně střeleckých úspěchů. Zatím totiž Málaga nasázela pouhých patnáct branek, což je příliš málo. Celek známý sázkou na obranu je v tomto ohledu dokonce nejhorší ze všech účastníků první ligy.

Málaga v minulém kole nepodala moc dobrý výkon a opět prohrála. Tentokrát ji o tři body obrala Valencia, přestože musela dotahovat po úvodní brance Ideyeho. V samém závěru se však trefil Francis Coquelin. A když byl po faulu vyloučen domácí Ignasi Miquel a proměněnou penaltu si připsal Dani Parejo, Valencia díky tomu otočila utkání se soupeřem a Málaze opět zbyly jen oči pro pláč.

Jednalo se už o třetí porážku Málagy v řadě, což je další problém pro ztrápené fanoušky i hráče, kteří jsou bez formy. V posledních deseti zápasech Málaga dokázala vyhrát jen jednou a je právem poslední. Teď ji navíc prověří silné Bilbao, které ve čtvrtek večer sice prohrálo se Spartakem Moskva, ale díky prvnímu utkání celkově postoupilo a těší se na další fázi prestižní Evropské ligy.

V LaLize samé se mu ale nedaří. Baskický celek se trápí, ačkoli v pohárech hraje mnohem lépe. Bilbao, ačkoli se v poslední době trochu zvedlo, stále patří na současnou 14. příčku, což je prostě málo. A dobře to ví i mladý obránce Yeray Álvarez.

V rozhovoru pro Marcu sdělil: "Máme před sebou ještě plno práce. Samozřejmě si moc vážíme postupu a je skvělé, že jsme dokázali postoupit v pohárech. Ale musíme napnout veškeré síly na LaLigu, protože naše postavení není vůbec nic příjemného. Herně i výsledkově se v první lize trápíme a musíme přijít na to, jak z toho ven."
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Martínez, San José, Saborit, Lekue - Nunez, Vesga, Beňat - Williams, Susaeta, Merino
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, González, Ricca - Keko, A. González, Iturra, Castro - Ideye, En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.69 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (neděle 18:30)
Dějištěm atraktivního duelu mezi Valencií a Realem Sociedad bude známá Mestalla, odkud v minulých letech hráči baskického celku odjížděli se značným úspěchem. Hned v pěti z posledních šesti vzájemných střetnutí těchto dvou klubů na valencijské půdě se totiž radoval právě ten ze San Sebastiánu. Časy se však mění - zatímco v předešlých sezonách se Los Che potáceli skoro až na hraně sestupu, letos útočí na kvalifikaci do Ligy mistrů a v dolní polovině tabulky naopak tápe Sociedad.

Sebevědomí hostů nepřidá ani čerstvé vyřazení z letošního ročníku Evropské ligy, kde La Real po velkém boji podlehl Salcburku. Trenér Eusebio Sacristán se musí rovněž vypořádat s náročným programem, neboť klub čeká další cestování po čtvrtečním vystoupení v Rakousku. Na soupisce se navíc vinou zranění neobjeví celá řada obvyklých hráčů základní sestavy jako brankář Rulli či Xabi Prieto, William José a Navas s Agirretxem.

Domácí tým letos pod vedením kouče Marcelina stoupá zpět na přední příčky, jak je z dřívějších let zvyklý, a jako základ k tomu slouží právě domácí formě na Mestalle - doposud zde Netopýry o body obrala jen Barcelona, Villarreal a Real Madrid. Také Valencii se nevyhnulo několik absencí, neboť mimo hru o tomto víkendu zůstává čtveřice Kondogbia, Pereira, Garay a Javi Jiménez.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Gabriel, Murillo, Gayá - Soler, Parejo, Coquelin, Guedes - Rodrigo - Zaza
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Toňo - Odriozola, Llorente, Moreno, De la Bella - Illarramendi, Zubeldia, Zurutuza - Canales, Bautista, Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 4.08 - 4.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 20:45)
Momentální forma Atlética Madrd čítá šest vyhraných zápasů napříč všemi soutěžemi za sebou, a tak se zdálo, že svěřenci Diega Simeoneho půjdou do šlágru nedělního programu La Ligy proti Seville v ideálním rozpoložení. To však narušily spekulace o odchodu Yannicka Carrasca do čínské ligy a po Simeoneho nečekaně upřímném vyjádření na adresu budoucnosti Fernanda Torrese v pruhovaném dresu je s tou samou destinací spojován i oblíbený El Niňo.

Když kouč Atlética dostal na tiskové konferenci před zápasem Evropské ligy s Kodaní dotaz, zda se ještě pokusí přimět Torrese, aby prodloužil stávající kontrakt, odpověď Simeoneho byla nanejvýš stručná: "Ne." Třiatřicetiletý forvard, jemuž smlouva vyprší na konci této sezony, byl rázem spojován s přestupem do Dalianu Yifang společně s Carrascem. Konec Torresova působení v klubu jeho dětství není žádným překvapením, Simeone jej ostatně v letošní sezoně nasadil v La Lize do základní sestavy pouze třikrát, ovšem otevřenost jeho výroku odstartovala spekulace o možném rozbroji v kabině, který odchod Torrese ještě urychlí.

Sevilla může jít do nedělního střetnutí s adekvátní dávkou sebevědomí, neboť po vedením Vincenza Montelly mají výkony andaluského klubu vzestupnou tendenci. V úvodním osmifinále Ligy mistrů byli sevillští výrazně lepším týmem než favorizovaný Manchester United a nedávno si vyšlápli i na samotné Atlético, konkrétně v semifinále ligového poháru, kde Sevilla ovládla jak zápas na domácí půdě, tak i v Madridu a postoupila zaslouženě do závěrečného boje o trofej proti Barceloně.

Zatímco Atlético drží v ligové tabulce druhé místo před dotírajícím Realem Madrid a nadále živí naději na ukořistění ligového titulu, kdyby vedoucí Barcelona v závěru sezony zkolabovala, Sevilla se nachází o tři příčky níže a potřebuje nutně bodovat, aby stáhla šestibodové manko na čtvrtou Valencii a zajistila si znovu kvalifikaci do Ligy mistrů.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Sarabia, Vázquez, Correa - Muriel
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Giménez, Godín, Luis - Saúl, Gabi, Thomas, Koke - Griezmann, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.27 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - SD Eibar  (sobota 13:00)
V sobotu krátce po poledni se na Estadio Balaídos představí domácí Celta Vigo a Eibar. Ten do Viga jezdí poměrně rád, neboť domácím se proti němu moc nedaří. Navíc chce reagovat na poslední nepříliš povedené kolo a znovu bojovat o poháry.

K pohárovým příčkám nemá Eibar zase tak daleko, protože zažívá až překvapivě dobrou sezonu. Aktuálně sídlí na skvělém sedmém místě, což je jen jeden krok od Evropské ligy. Na šestý Villarreal mu zbývají jen tři body. A Villarreal navíc není úplně ve formě, čehož by Eibar moc rád využil. Nejprve ale musí porazit Celtu.

Ta má s evropským fotbalem zkušenosti, ale její současné priority nejsou v pohárech. Z Copa del Rey ji poslala pryč Barcelona a ani ligové postavení nevypadá úplně ideálně. Celta je nyní až na jedenáctém místě a sní alespoň o první desítce. Ani vzdálenost k pohárům však není nic mimořádného, neboť mezi Celtou Vigo a Eibarem jsou pouze tři body, což dodává celému souboji ještě více dramatičnosti.

Celta Vigo sice měla lepší druhou polovinu ledna, ale v posledních třech duelech se jí hodně nedařilo. V minulém kole sice nehrála vyloženě špatně, ale udělala několik chyb, které soupeř zkrátka netoleroval. Domácí Getafe vyhrálo jasným rozdílem tří branek a Celta opět zpytovala svědomí především v obranné fázi. Doma se Celtě zase tak moc nedaří a tím spíše to platí, pokud přijede Eibar.

Od roku 2005, kdy se oba soupeři potkávali ještě v rámci druhé nejvyšší soutěže, Celta doma nad Eibarem vyhrála jen dvakrát! Jinak se daří Eibaru, který do Viga jezdí velmi rád. Eibar má velmi dobrou fazonu, kterou mu však rázně narušila Barcelona. V minulém kole se Eibar postavil proti katalánskému mužstvu, ale nakonec se netrefil přesně ani jednou a naopak dvakrát sám inkasoval. Ve druhé půli byl navíc vyloučen Fabián Orellana, kterého se tak duel proti někdejšímu zaměstnavateli nebude týkat.

Eibar bude chtít pracovat zejména na střelbě, která mu není příliš vlastní. Zatím má na svém kontě jen 32 vstřelených branek, což je přinejlepším průměrné číslo v rámci ligy. Více než dvě branky v utkání dal Eibar za posledních deset utkání jen dvakrát. I o tom mluví zkušený trenér José Luis Mendilibar, který ví přesně, co chce zlepšit.

"V minulém kole jsme prohráli, což byla škoda, ale osobně jsem spokojen s tím, jak byl tým připraven. Na soupeře jako Barcelona nejde vymyslet žádná taktika. Teď nás čeká výlet do Viga a my musíme být naprosto koncentrovaní. Chceme pracovat na naší střelbě, protože před bránou soupeře jsme až příliš často bojácní a chybí nám důraz," dodává trenér.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mallo, Roncaglia, S. Gomez, Jonny - Wass, Pablo Hernandez, Lobotka - Aspas, M. Gomez, Sisto
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rubén Pena, Lombán, Arbilla, Angel - Jordan, Diop, Dani Garcia, Inui - Charles, Kike Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.52 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Real Madrid si po úspěchu v Lize mistrů připsal další dvě výhry a zdá se, že je na nejlepší cestě potrápit první Barcelonu. Především jeho ofenziva nabírá opět hrozivou sílu, což se hráči pokusí demonstrovat také v sobotu odpoledne proti Alavésu. Deportivo ale svůj boj o záchranu ještě nevzdává.

Domácí Real Madrid byl ještě před pár měsíci podle některých na odpis a pod slavným trenérem Zinedinem Zidanem se pořádně houpala jeho židle. Jeho celek nehrál příliš poutavý fotbal, ozývaly se nespokojené hlasy a především neměl výsledky. Propast mezi ním a první Barcelonou se neustále zvětšovala a náznak zlepšení nikde. Odepsat Real Madrid by ale byla obrovská chyba.

Dokazuje to jeho historie i současnost. V ní dostal Real pořádnou facku od Leganés, který jej koncem ledna vyřadil z Copa del Rey. Od té doby se ale zvedá a roli lídra potvrdil také v Lize mistrů. Tato soutěž k Realu neodmyslitelně patří a svou dominanci na domácí půdě předvedl Zidanův tým v závěru duelu s Paris Saint-Germain. Francouzský celek nakonec putoval zpět domů bez bodů a se třemi inkasovanými brankami.

Od té doby měl Real napilno, protože kromě regulérního kola s Realem Betis, v němž si s chutí zastřílel, dohrával ještě kolo 16. Ve středu si ale rovněž poradil a ačkoli nad Leganés vedl, branky Vázqueze, Casemira a Sergia Ramose slavily úspěch. Real si připsal další cenné body a přiblížil se druhému Atléticu na rozdíl sedmi bodů. A teď chce další body, jak popisuje trenér Zinedine Zidane.

Francouzský elegán v rozhovoru pro média vyjádřil: "Momentálně jsme ve velmi dobré formě, daří se nám prakticky všechno a díky tvrdé práci jsou opět vidět výsledky. V takových chvílích musíte jen dělat maximum, abyste tu sérii udrželi co možná nejdéle. Když se tým po několika horších výsledcích opět vzchopí, může to nastartovat dlouhou šňůru výher, která může být rozhodující," uvědomuje si trenér Zidane.

Jeho celek už s Deportivem Alavés sehrál mnoho utkání a ještě nikdy nad ním Alavés nedokázal zvítězit. V osmi posledních duelech v řadě se radoval Bílý balet, který doufá, že se mu to povede i nyní. Na první pohled je mezi oběma týmy obrovský rozdíl, ať už v kvalitě, zkušenostech nebo tabulce. Deportivo sice okupuje příčky hodně blízko sestupové zóně, ale na sestup rozhodně nepomýšlí.

Naopak Depor ukazuje obrovskou touhu bojovat, která by mohla zaskočit i slavný Real Madrid. V pěti posledních soutěžních duelech prohrál Depor jen jednou, když nestačil na Barcelonu. Už tři minulá klání ale vyhrál a poradil si například s pohárovým účastníkem, Villarrealem. V minulém kole mu branka Munira El Haddadiho zajistila tři body proti Deportivu La Coruña a stadion Mendizorrotza mohl slavit další hodně cenné body.

Rubén Duarte věří, že by jeho tým mohl překvapit i Real. "Samozřejmě není pochyb o tom, kdo je favoritem tohoto duelu. Real je mužstvo s mnoha hvězdami a zkušenostmi, které hraje skvělý fotbal a baví diváky. Nikdy ale nesmíme jít na hřiště s myšlenkou, že se mu nemůžeme vyrovnat, protože to bychom ten zápas prohráli už v šatně. Respektujeme svého soupeře, ale nebojíme se využít našich schopností. Budeme bojovat o každý míč," prohlásil Duarte.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Theo - Kovačić, Casemiro, Asensio - Bale, Benzema, Ronaldo
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Laguardia, Ely, Rubén Duarte - Ibai, Manu Garcia, Pina, Pedraza - Guidetti, Sobrino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.43 - 17.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - UD Las Palmas  (sobota 18:30)
V Leganésu panuje poslední dobou hodně špatná nálada a ambicióznímu týmu se přestává dařit. Nyní se mu naskýtá dobrá šance na zlepšení, protože na jeho stadion zavítá v sobotu večer trápící se Las Palmas.

Leganés má za sebou náročnou dohrávku 16. kola proti Realu Madrid, která jej obrala o mnoho sil a také o body. Zápas pro Leganés sice skvěle začal, když se trefil Unai Bustinza, ale od té doby kraloval Real Madrid. Svému soupeři nakonec nadělili tři branky a Leganés opět prohrál. Byla to jeho již čtvrtá porážka v řadě, což logicky na optimismu týmu nepřidá.

Čtyři prohraná kola se projevila také na tabulce, kde se Leganés nachází až na 13. místě. Má sice odstup jedenácti bodů na pásmo sestupu, ale na konci tabulky se mohou věci měnit velmi rychle. Navíc na jeho půdu zavítá právě osmnáctý celek, který prahne po bodech. S Las Palmas toho Leganés zase tak moc neodehrálo, ale za posledních patnáct let jej doma porazilo jen dvakrát, což také není příliš povzbudivá bilance.

Leganés má oproti svému soupeři výhodu v obraně, která je mnohem pevnější a kvalitnější. Zatímco Leganés dostal jen 28 gólů a jeho obranný val se těžko překonává, Las Palmas je přesným opakem. Velice průchodnou obranu značí už 52 inkasovaných branek a horší v tomto ohledu je v rámci celé ligy jen Deportivo La Coruña. Vylepšení obrany je jedním z cílů nedávno jmenovaného trenéra Paca Jémeze.

Ten vnímá duel s Leganésem jasně. "Často slýchám, že outsider nemá co ztratit. Jenže když bojujete o záchranu, máte vždycky hodně co ztratit. Musíme naše postavení vnímat jako neustálou bitvu o všechno, do níž musíme vložit maximum úsilí. Mrzí mne poslední porážka se Sevillou, tam jsme měli na víc. Ale jinak mám poslední dobou pocit, že věci směřují správným směrem a že se zlepšujeme. Jen to musíme potvrdit také proti Leganésu," ví Jémez.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Mantovani, Ezequiel, Raul Garcia - R. Pérez, Gabriel - El Zhar, Eraso, Naranjo - Guerrero
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Galvez, Ximo, Matias - Aquilani, Etebo - Tana, Halilović, Nacho Gil - Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.72 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Girona FC  (sobota 20:45)
FC Barcelona bude v sobotu večer v rámci 25. kola LaLigy hostit Gironu a cílem bude vyhrát a udržet si náskok na druhé Atlético Madrid. Před novým rokem se zdálo, že je o titulu rozhodnuto, ale nyní se se stal hon na Blaugranas mnohem zajímavější. V posledních týdnech se totiž jejich náskok na čele snížil na pouhých sedm bodů, tudíž by se do konce sezóny mohly ve Španělsku ještě dít věci.

Očekává se, že Ernesto Valverde po utkání Ligy mistrů proti Chelsea protočí sestavu. V tomto kalendářním roce navíc jeho svěřenci odehráli již 14 zápasů, což rozhodně není málo. Nicméně jejich současná forma není zrovna optimální, z posledních pěti zápasů hned třikrát remizovali a dali jen 6 gólů. Na marodce Barcelonští nemají ani jednoho hráče.

"Dembélé je připraven, proto jsem ho nominoval," řekl trenér Ernesto Valverde k návratu mladého křídla, následně však na své předzápasové tiskové konferenci pokračoval. "Nevěřím, že Girona bude bránit Messiho stejným způsobem jako na podzim. Navíc nemají vůbec co ztratit. Mají hráče předurčené k protiútokům. Hrají s úsměvem na rtech a není divu, že jsou v tabulce tak vysoko."

"Doufám, že přijedou i fanoušci z Girony, aby vytvořili na stadionu skvělou atmosféru. Kromě toho se jedná o derby a tři body budou velice důležité."
Girona je zatím v letošním ročníku obrovským překvapením, v současné chvíli totiž je na obdivuhodném osmém místě.

Nutno podotknout, že se jedná o premiérovou sezónu v nejvyšší španělské fotbalové soutěži. Tyto dva týmy se utkaly už na podzim. To si v katalánském derby domácí vstřelili dvě vlastní branky a skóre završil brankou Luis Suárez. To na druhé straně bude hostům chybět pouze Pedro Alcará. K tomuto zápasu se rovněž vyjádřil kouč hostů, Pablo Machín.

"Rozhodně můžeme na Camp Nou vyhrát. Ať se stane cokoliv, ze hřiště musíme odejít se zdviženou hlavou. Skutečnost, že Valverde porovnával naši hru k Chelsea znamená, že se s námi počítá. Barcelona má některé z nejlepších hráčů na světě a jejich efektivita bude velmi vysoká. Bude hodně záviset na tom, kdo dá první branku. Na základě toho se bude odvíjet celý děj zápasu."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Digne - Dembélé, Rakitić, Busquets, Coutinho - Messi, Suárez
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Espinosa, Juanpe, Ramalho - Benítez, Pons, Granell, Mojica - Portu, Stuani, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.04 - 20.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona  (pátek 21:00)
Po týdnu nabitém pohárovou akcí se znovu naplno rozjíždí kolotoč domácích soutěží. Už v pátek je na programu předehra k 25. kolu španělské nejvyšší soutěže a obstará ji domácí Deportivo La Coruña, které na domácí půdě hostí Espanyol.

Celek z Galicie za sebou nemá povedené chvíle a zatím to vypadá, že jej z krize nedokáže vytáhnout ani věhlasné jméno Clarence Seedorfa. Jeho trenérské angažmá bylo mnohými zpochybňováno, ale je pravda, že Deportivo trápí mnohem víc, než nezkušený trenér. Navíc pod jeho vedením neinkasuje tak často, jako tomu bylo v předchozích týdnech. Na body to ale stále nestačí.

V minulém kole se Depor opět musel sklonit před svým sokem, tentokrát jej doma porazil Alavés. Ten vyhrál jediným gólem Minura El Haddadiho a udržel si náskok na sestupové pásmo, v němž se naopak poražený celek utápí. A s další negativní zprávou přichází Espanyol Barcelona. Ačkoli ani pro něj není sezona vůbec příznivá, je v mnohem lepší pozici, a to jak herně, tak především výsledkově.

Barcelonský celek rovněž nehraje podle svých představ, ale má na svého pátečního soupeře náskok celých deseti bodů! Stále to není nic příznivého a hodného oslav, protože se Espanyol nachází na 16. místě a sestupové pásmo není zase tak daleko. Na stadionu Riazor se mu navíc nehraje úplně příjemně. Espanyol umí zabrat a za poslední tři duely ještě neprohrál ani jednou. I proto jsou hráči před duelem s Deporem velmi odhodlaní.

Obránce s brazilskými kořeny Naldo v rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Všichni jsme optimisticky naladění a věříme si. Víme, že máme dostatek kvality i podpory fanoušků k tomu, abychom zvládli boj o záchranu a nemuseli se až do konce obávat. Naše kabina je stmelená, táhneme za jeden provaz a každý z nás dělá maximum pro to, abychom splnili cíl. Důležité bude právě utkání s Deporem, protože to je přímý rival v boji o záchranu," ví Naldo.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Boveda, Sidnei, Luisinho - Cartabia, Krohn-Dehli, Guilherme, Carles Gil - Lucas, Andone
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Sanchez, D. Lopez, Naldo, Aaron - Leo Baptistao, Darder, C. Sanchez, Granero - Gerard, Sergio Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.25 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona24195062:1162
2.Atlético Madrid24167136:955
3.Real Madrid24146458:2748
4.Valencia CF24144647:2846
5.Sevilla FC24123931:3539
6.Villarreal CF24115835:2938
7.SD Eibar24105932:3635
8.Girona FC2497834:3034
9.Getafe CF2489729:2133
10.Real Betis241031141:5033
11.Celta Vigo24951041:3732
12.Real Sociedad24851146:4529
13.CD Leganés24851121:2829
14.Athletic Bilbao24610824:2728
15.Deportivo Alavés24911422:3328
16.Espanyol Barcelona2469922:3227
17.Levante UD243111021:3820
18.UD Las Palmas24531618:5218
19.Deportivo La Coruña24451524:5317
20.Málaga CF24341715:3813

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (596)

Přidat komentář
blaugrana

Tragickou předehru mělo čtvrteční utkání Evropské ligy mezi Athleticem a Spartakem Moskva. Ruští fanoušci napadli domácí příznivce a následně došlo i na konflikty s policií, jeden z policistů musel do nemocnice, kde zemřel na zástavu srdce. Kurvy skurvene. Toho skurvyzmrda, co ho napadol by som dal zadtrelit na namesti.

Reagovat
CHONG

Ty ruské zmrdy by vůbec neměli pouštět do civilizovaného světa

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mu ale nic neudělali, on zemřel na infarkt. Zase tady je vidět jak se zpráva přednese.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

52 let, stěžoval si na únavu, zkolaboval po výbuchu dělobuchu v jeho blízkosti, v nemocnici zemřel na infarkt.

Jinak dementi ze Spartaku jsou známý tím, že to jsou vygumovaný hlavy. Proč tam rovnou neposlali zásahovku aby je od sebe rozdělila. A místo toho tam hlídkuje 52 letý pán se slabým srdcem.

Reagovat
CHONG

Všichni rusáci jsou vygumovaný hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že vzdělaný člověk jako ty bude mít aspoň v něčem nadhled, ale to jsem si o tobě mylel opravdu moc. Furt jsi stejný blbeček.

Reagovat
CHONG

Je to samozřejmě nadsázka, ale neexistuje snad země, kde by byla taková koncentrace bezmozků jako právě v Rusku a tituluj mě, jak je ti libo, já to zvládnu

Reagovat
smazaný uživatel

USA by je v počtu bezmozku překonala.

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

V Rusku jsem byl přes měsíc a nikdy jsem se nesetkal s dementem. Ti obyčejní lidi jsou všude na světě hodní a ochotní. Horší je to už s těma, co si můžou dovolit vyjet do zahraničí.

Reagovat
ADM

Takže vlastne aj s tebou

Reagovat
technecium

Myslel jsem konkrétně u Rusů, ale jako... Jo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Všichni určitě ne

Reagovat
Al Capone

Jo za to urcite muze narodnost...

Reagovat
Jordi Alba

Co tím vyřešíš? Rusáků furt zbyde dost.

Reagovat
blaugrana

Vystraha.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Španělská policie zastavila privátní Pepovo letadlo s podezřením, že na palubě je i Puigdemont

Reagovat
Kluivert9

Těm už dobře šibe

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak se Pep chtěl pochlubit, že má soukromé letadlo ...

Reagovat
roman1978

​​Tottenham Hotspur and West Ham United have been given a major transfer boost this week as La Liga front runners, Barcelona, are prepared to sell midfield outcast Andre Gomes at the end of the season, according to ​AS.

Reagovat
roman1978

The London based duo have been linked with a move for the 24-year-old midfielder, who has failed to make a desired impact since completing a €35m move to the Nou Camp from Valencia in 2016.

Reagovat
blaugrana

Uz aby to bolo skutocnostou.

Reagovat
blaugrana

Dnes by som si prial koncert, ale na 99 % to zas bude porod a vyhra max o gol. Stegen, Semedo, Umtiti, Verma, Alba, Dembele, Ivan, Bus, Coutinho, Messi, Luis.

Reagovat
Visca el barca

Vermalen není v nominaci

Reagovat
blaugrana

Lista zawodników powołanych na mecz z Gironą:

Bramkarze: ter Stegen, Cillessen.

Obrońcy: Semedo, Piqué, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Vermaelen.

Pomocnicy: Rakitić, Busquets, Iniesta, Coutinho, Paulinho.

Napastnicy: Luis Suárez, Messi, Dembélé.

Nieobecni decyzją trenera: Denis Suárez, André Gomes, Paco Alcácer, Yerry Mina.

Reagovat
Visca el barca

chybka.

Reagovat
blaugrana

choď sa zbičovať pod plagát Lionela ty Judáš !

Reagovat
technecium

je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

ako keď mamka nekúpi synkovi dobošku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nikdy neomrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesmrtelný. Podobně jako "souboj" Ozil vs Busquets

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

DiMaria - Puyol...to je nesmrtelný

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze coze? ty ses asi priznivce humoru, kde herec uklouzne na bananovy slupce a vsichni se smejou

Reagovat
valloire

ho znemožnil Angel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Mne toto nikdy nebolo smiešne, ukazuje to ten charakter, že CR hrával vždy o všetko. Toto je čisto hanba spoluhráčov, ktorí ho nepodporili

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto případě mi ho bylo i líto.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to ukazuje, že CR hrál vždycky na sebe. To není chyba spoluhráčů nepresovat, ale taktické pokyny trenéra zalézt proti Barce co nejhlouběji.

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz ty pokyny byly naopak v urcitejch fazich presovat a Ronaldo je jedinej kdo to plni?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ten zápas? Více k tomu není co říci. Nesnaž se tu hájit CR za každou cenu.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=kBW08DuOOhU

Berieme. Hodne typologicky podobný Luisovi. Tým, že hral v minulosti AM má aj obrovské kreatívne schopnosti a vie hrať chrbtom k bráne. Rezultát = berieme.

Reagovat
Reggie

Ja ho miluju, toho bych bral hned. Jak rikas, zdaleka to neni jenom klasicka 9. A s Coutinhem by se mohli zase sejit

Reagovat
blaugrana

Jo, jo. Cou by mohol zavážiť.

Reagovat
celeb

rovno zoberme aj Maneho so Sallahom a v Southamptone nas budu nenavidiet.

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Vermaelen, Umtiti, Digne - Dembele, Paulinho, Rakitič, Coutinho - Messi, Suaréz

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

42. pre zakopnutie Barci aj Atletov a napinavy zaver ligy

Reagovat
roman1978

Díky

Reagovat
blaugrana

daj si tabletku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

na moje meninky chcem 5:0, i keď to bude upotených 2:1

Reagovat
Ed_Hazard

Ako asi si to zle interpretoval, ja chcem zdramatizovanie ligy, nie titul pre Real Ten si nezaslúžime.

Všetko dobré teda Matejko, bod ti musí stačiť. Nebuď nenažraný

Reagovat
blaugrana

ja mam nervy v pici, takze ziadnu dramu nechcem, nejake to stastie musi zazit aj ja xD......ja som nenazrany, uz som jedol dnes 5x a stale som hladny

Reagovat
Ed_Hazard

Objemovka musí byť

Reagovat
blaugrana

ja mam len objemovku, zelezo nech si dvihaju oblacikovia

Reagovat
culé

Všetko najlepšie, menovče!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

to je v predpokladam v madride, lebo nikde inde by nebol oviac vajglov pri cristaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Neobjektívne s ľuďmi, ktorí futbalu nerozumejú, keďže vyhráva CR7

Reagovat
Ed_Hazard

Haha, dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná anketa, kterou letos vyhraje

Reagovat
Ed_Hazard

že vám to toľké roky už piluje nervy že vám to ženy/ frajerky ešte nevyklepali z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak lze vyklepat z hlavy otázka života a smrti?

Reagovat
Murena

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Došli mi argumenty.

Máš pravdu, takže CR > Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ty pravdu nemáš..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

to je určitě na Madeiře

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo v Manchestri tesne po tom ako odisiel Ronaldo takze pochopit sa to da, inak nikto s realným zmýslanim si nemoze mysliet, ze Ronaldo je lepsi..jedine tak hatery Messiho, co je vela kedze ich támy kazdorocne potapa, zaujatý fanusikovia real a fusikovia ronalda...na stranke messivsronaldo je uz 420 000 hlasov o tom kto je lepsi, 62% pre Lea (259 000) a 38% pre Ronalda (161 000) , to je vzorka na ktorej mozno stavat...a takto to nejak asi aj je :) tých 38% tvoria neobjektivný fanusikovia realu, homosexualy, hatery messiho a ronaldofili :D no hateeeee

Reagovat
valloire

Nemáš pravdu. Úplně každý, co přemýšlí mozkem a ne prdelí, ví, že je Ronaldo lepší. Kdyby nebyl Addýnku, nezískal by přece 4 Zlaté míče během posledních 5 let. Takže to, že je Messi lepší, si myslí jenom hateři Ronalda, trpaslíci z domu u Sněhurky a pasáci z pampy v Argentině. Jo a ještě tihleti podivní messifilové. No Hateeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska alaves prehra 4:1...aby som len real nehejtoval :D

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo Hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne na titul to uz aj tak nebude, skor ma desia tie výhry Atletica 1:0 , to uz ide na nevy

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=0GqwJfceB9g

ako je to zmrd, ale s loptou to vie

Reagovat
Al Capone

najednou zmrd

Reagovat
blaugrana

zatiaľ, po letnom prestupe do madridu to bude piča prvého kalibru

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Kenneth

Podle me ho to v ty lize ani nebavi.

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Ale nie je v tieni. O to mu predsa slo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak to bylo jasný už po přestupu, že to je krok zpět ne?

Reagovat
ADM

Pf, to si Ronaldinho pravidelne dovolil v tých najväčších zápasoch LM a La Ligy, nie proti nejakým Francúzskym obranám

Reagovat
Ed_Hazard

Brankáři: Navas, Casilla, Luca.

Obránci: Carvajal, Achraf, Nacho, Varane, Theo, Tejero.

Záložníci: Casemiro, Llorente, Kovačič, Ceballos, Isco.

Útočníci: Bale, Lucas, Benzema, Mayoral, Ronaldo.

Dnes tam Ceballosa musí dať. Minimálne za to, že ho postavil proti Leganés asi na 30 sekúnd Len ospravedlnenie nestačí.

Reagovat
blaugrana

dojde s Iscom do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Snívajte s nami

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ty srando.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=6yAmhBamecg

tie jeho kombinácie s Leo, to bola pastva

Reagovat
Switchback

ty akce od 2:40 jsou boží no

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že Semedo a Dembele si to budú v budúcnosti dávať podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Základom je, aby sa tí dvaja vôbec dostávali na ihrisko

Reagovat
valloire

jo, dobrý ba až skvělý....ale všiml jsem si, že tam Alves dost často střílel z dálky, takže hodně náhoda a žádná 100% šance

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší RB tohohle tisíciletí

Reagovat
blaugrana

Semedo ho prekona.

Reagovat
smazaný uživatel

..je Lahm

Reagovat
blaugrana

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopím, když je na tuhle otázku vice názorů (i když reálně me fakt napadají jen ti 2) ale reakce Lol se tady fakt nehodí.

Reagovat
blaugrana

Maicon, ale ten bol uplny top len v interi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako nemám ho nakoukanýho, ale Dani dokázal válcovat lajnu neopakovatelným způsobem.

Trochu si zaspekuluju - kdyby byl Lahm na lajně tak úžasný, tak by ho kouči nestavěli na jiná místa v sestavě. Nedává to smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak.. Protože je tak dobrý, tak zaskakoval tam, kde to horelo.

Do zálohy ho cpal jenom Guardiola a to protože Guardiola.

Reagovat
blaugrana

Ved on bol skor LB nez RB.

Reagovat
valloire

tak tak a ano, nedává to smysl. Takže ne kouči, ale jeden kouč. Zapomnělo se to konkretizovat. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas cetl variantu, ze si to vydupal sam Lahm to hrani na CM/DM

Reagovat
Teoretik

Alvés je možná hráč s nejlepším zpracováním na světě. Výborný do kombinace a dokázal tu lajnu skvěle provětrávat. Ale vzpomeň si na těch pár sezón, kdy už byl odepisován. Vzadu jej také dokázali dobře vymíchat.

Tohle se Lahmovi prostě nestávalo a vzadu byl daleko jistější. No možná neměl tu brazilskou techniku a nevypadal tak fotbalově jako Lahm, ale zas ty Lahmovy nadýchané centry do vápna to byla nádhera. Ale jeho hlavní výhoda byla inteligence, jak jej popsal i Pep. Díky tomu dokázal zahrát na vícero pozicích. I díky tomu byl ideálním kapitánem. Poslední sezóna/y už bylo vidět, že přestává stíhat a skončil v pravý čas.

Pokud to budeš hodnotit takto více komplexně, tak Lahm je prostě na vyšší úrovni než Alves.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Přesto budu mít vždy radši Sergi Roberta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélému najal klub vlastného šoféra, kuchára či ochranku Už viac rozmaznávať ho asi nejde, "profesionál" na pohľadanie Kondómy mu tiež navlieka niekto najatý z klubu ? Ako som čítal, pred 50 rokmi by bol rád, keby mohol zbierať bavlnu na plantáži

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě čteš kvalitní články. Odpovídají tvému vyjadřování zde

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroje: Sport, Mundo Deportivo

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kenneth

Posledni veta.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pritiahnuté za vlasy, ale chlapec bude podľa mňa veľký "provar".

Reagovat
Ed_Hazard

Pravdepodobne bude. Obdivujem ten optimizmus Culés, vychádzajúci z ničoho. Dúfam, že dnes nastúpi (ak je v nominácii).

Reagovat
blaugrana

Co obdivujes? Je prirodzene, ze fanusikovia klubu, v ktorom ten hrac hra veria, ze sa presadia. Ty vychadzas z tvrdeni Terika a navyse fandis madridu, takze je jasne, ze to nevidis ruzovo.

Reagovat
-Carles-

Pravdepodobne bude? z toho čo odohral sa nedá nič predpovedať.

Reagovat
Hristo Stoichkov

My zas můžeme obdivovat, jak jste byli schopni vyhypovat Asensia až na úroveň mladýho Messiho.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kluivert9

A co teprve Dr. Jekyll a Mr. Hype Ødegaard...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten je pořád hodně mladý, rozhodně bych ho neodepisoval.

Reagovat
Kluivert9

To já ho s klidným srdcem odepíšu...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Ed_Hazard

to ti potom pripomeniem

Reagovat
Kenneth

A nebo vy Krkice...

Reagovat
valloire

Z Krkice tu jistí elementi dělali lepšího hráče než je Neymar.

Reagovat
Ed_Hazard

Krkic, Montoya,...takych boloo

Reagovat
Ed_Hazard

O tom teda neviem, ze by ho niekto porovnaval s Lajosom

Reagovat
smazaný uživatel

latentní Culé

Reagovat
valloire

v tom případě ty budeš latentní madridista

Reagovat
X-bano-X

Neviem či je trápnejšie že sem kopíruješ veci zo SF a komentáre pár primitívov prezentuješ ako vlastné alebo myšlienka, ktorú sem cpeš že to máš zo Sportu a Munda

Reagovat
blaugrana

Perfektny hokej. Ale Poulin je najhorsi branar v kanadskej historii.

Reagovat
blaugrana

Rozhodcovia Kanadu teda pekne jebu. Najskor Royovi pomaly rozreze papulu a teraz 2x sa dotknu puku a on neprerusi.

Reagovat
Setwo

ale ten neuznany cesky gol je grc... ten mal rozhodne platit a ten zapas stratil naboj.......

Reagovat
blaugrana

dokurvenie sa vyrovnalo na obe strany

Reagovat
smazaný uživatel

tu papulu si zavinil sam

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

sak mu zahak brusli a ten uz jen vyrovnaval balanc

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to bruslí a pokud tam není jasný úmysl, faul to být nemůže.

Hra se přeruší, až má tým puk pod kontrolou a i kdyby do toho stokrát píchli jako do hovna, nestačí to.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Marca aj AS tipujú rovnaku zostavu ako ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo zasa Casemiro ?

Reagovat
misinho7

Navas

Carvajal - Varane - Nacho - Theo

Kovačić - Casemiro - Lucas

Bale - Benzema - Ronaldo

..nech sa zizu nehneva ale toto ...Ceballos? Casermiro mohol v pohode sediet

Reagovat
smazaný uživatel

Už som ochotný prekusnuť, že Casemiro bude hrať v každom dôležitom zápase, ale je už pre mňa absolútne nepochopiteľné, že musí hrať v akomkoľvek zápase. Na jeho úkor nehrávajú neporovnateľne futbalovejší hráči s neporovnateľne väčším potenciálom. Kovacic by bol hráčom základnej zostavy v akomkoľvek top tíme. Ceballos by nepotreboval k spokojnosti toľko minút ako trebárs James, ale aj tak mu ich ZZ není schopný dopriať.

Reagovat
misinho7

po tom minulom fiasku co s nim spravil som dnes cakal zaklad...ale toto strasne ma sere ze Zizu je schopny odjebat takych hracov len tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokáže zvládať ten káder, ktorý má k dispozícii. Hlavne v strede poľa sa s tým dá neskutočne vyhrať a prerotovať, čo ZZ nedokáže. Jeho koučing môže mať z dlhodobého hľadiska vážne, keďže títo mladí talentovaní hráči majú svoju trpezlivosť.

Reagovat
smazaný uživatel

ma svy kone.. tenhle pristup a po nas potopa ho jednou bude mrzet

Reagovat
valloire

Barcelona - Real 74:101

Reagovat
Jerichoo

Karim

Reagovat
misinho7

Karim je strašný tragee

Reagovat
smazaný uživatel

svuj k svemu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bylo na hodně dlouhou nohu.

Reagovat
valloire

čo to?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ta tyčka. Moc rychlá na dlouhou. Zas ho není třeba černit u každý věci.

Reagovat
valloire

Ten brejk neskutečně zadrbal. To musí skončit gólem a v LM se nám to může vymstít.

Reagovat
Visca el barca

PSG-Real 7-1

Reagovat
valloire

ses pomát ne?

Reagovat
Visca el barca

to by bylo co?

Reagovat
valloire

jedno 7-1 jsem už zažil, takže dík, další bych nedal

Reagovat
valloire

jestli to udělá v LM

Reagovat
blaugrana

Karius ma tiez zmluvu s head and shoulders?

Reagovat
smazaný uživatel

ten theo na to nemá to je hrozné...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dneska náhodou na svoje poměry dobrý.

Reagovat
blaugrana

Munir, suchni im tam jedneho.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Na toho Cristiana se dnes (a často nejen dnes) fakt nedá dívat.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Klasika, z ničeho to tam zas dá

Reagovat
smazaný uživatel

hraje docela dobře ...

Reagovat
valloire

Pa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Já jsem fanoušek Realu ale.

Reagovat
valloire

ale nevypadá to

Reagovat
gonzalesl_is_back

Mně se prostě jeho sobecká hra už dlouhodobě nelíbí. Dává góly, super. Ale to pro mě není všechno. Nevrací se, zadrbává věci a zpomaluje. Ještě zkousnu, že už dva roky jeden na jednoho nikoho nepřejde, ale sám zadrbe skoro každou šanci a když mu jednou někdo nepřihraje, rozhazuje rukama a vzteká se.

Prostě takováhle povaha není moje gusto.

Reagovat
valloire

Král se vracet nemusí. Kdes to viděl? Až to zase rozstřílí v Evropě všechno sám, budeš volat sláva.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Král má jít příkladem. Alespoň podle mě. Slavit budu určitě, ale svá kacířská slova zpět nevezmu.

Reagovat
valloire

Goleador se musí soustředit na svůj úkol. Ten úkol je rozstřílet fšechno napdrť. Fšechno !!!

Reagovat
valloire

Budeš předvolán před ideologickou komisi. Kritika předsedy je nepřípustná a ideologický velmi pomýlená.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bude stejně objektivní jako v Kostnici s Janem Husem?

Reagovat
valloire

Samozřejmě. Kacíře je třeba potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim "Lionel Messi" Benzema

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

fuj

Reagovat
blaugrana

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

golasooooo Král

Reagovat
blaugrana

boha tak zrovna dnes stoji Munit za karty

Reagovat
valloire

takže nám ho nešoupne?

Reagovat
Kenneth

To je vlastne taky ten uzasny talent z La Masii co?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Karim

Reagovat
Jerichoo

Cris zase mával offside ako dal Bale gol

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si vsiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Golasoooooo. Trénujem ty brejky....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodne ofsajd nebyl.

Reagovat
valloire

Karim dá fíka a oni mu mávaj ofsajd. To je sabotáž.

Reagovat
Dayman

Král

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto je Lucas veľmi dobrý, v týchto situáciách to vždy vyrieši perfektne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi to zda nejaky uvolneny, jakoze se tim fotbalem bavej, zadnej stres, pohodicka.

Reagovat
valloire

Fšichni ví, kde bude, fšichni ví, že bude střílet a stejně je jim to hovno platný... Král.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo uz stejne golu jako Messi a o 700 minut min. Not bad na nejhorsiho sezonu kariery

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A o 9 asistencii menej.

Reagovat
teenz

No to už by byla úplná potupa, mít stejnej počet gólů i asistencí v jeho nejhorší sezoně.

Reagovat
Visca el barca

I ty drsňáku.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

o 700 minut míň hlavo...říká ti něco průměr?

Reagovat
Kenneth

Aaaaa na radu prichazi zase asistence a potom to budou penalty.

Reagovat
Visca el barca

Však Leo na něj jen čeká a teď mu frnkne

Reagovat
valloire

Přichází jaro a Leovi dochází dech.

Reagovat
LAM

CR se začíná chytat když už jste venku ze dvouch soutěží

Reagovat
Kenneth

Pokud vystrili zlaty hattrick tak to bude uplne jedno.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Opravdu?

Reagovat
valloire

Opravdu. Tomu se nic nevyrovná. Nebo jo?

Reagovat
LAM

S takovym kádrem se soustředit jenom na LM?Liga je základ jako soutěž kde se nejvíc ukáže dlouhodobá výkonost.V LM to dost často může bejt hop nebo trop.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se nesoustredi JENOM na LM, v klubu jako Real je urcite priorita kazdy rok vyhrat co nejvic soutezi (byt letos uz nam zbyva uz jen LM), ale LM je proste specialni. Vyhrat LM 3x po sobe je pro Pereze rozhodne vic nez vyhrat 3x po sobe ligu. A na tom neni nic spatnyho. Ja to cejtim uplne stejne.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Kenneth

Vzdyt je priorita vyhrat vsechno co jde, ale kdybysme z tyhle posrany sezony vytriskali zlaty hattrick tak by byla spokojenost urcite na miste.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ne, pak následují vytvořené šance přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický koloběh

Reagovat
LAM

Pokuď chceš v týhle sezoně srovnávat tyhle dva,tak to jen ukazuje jak hodně fotbalu nerozumíš.

Dokonce je CR tuhle sezonu dvakrát lepší než De Bruyne,dal totiž dvakrát víc golů

Reagovat
Kenneth

Paulinho > Ronaldo.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Keby ich bol strielal ked o nieco slo mozno by ste este hrali o ligu a pohar. Neskuseny hrac skuseny hrac presne vie kedy ma davat goly

Reagovat
valloire

tak tak CR se rozjíždí

Reagovat
valloire

Theo To měl bejt supergól.

Reagovat
Kenneth

Jak to vypada ohledne Marcela, Modrice a Kroose Madridisti??

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek a to sem si myslel, jaký to bude talent

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jsem vedel, ze ho to necha kopnout..

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako vazne. Uz pri tom prvnim golu si Ronaldo fakt dal zalezet na tom, aby ukazoval na Benzemu, minule se ho zastal kdyz fanousci piskali. Ta penalta mi prisla jako logicky vyusteni ty podpory.

Reagovat
Jerichoo

keby sa jednalo o bežnú penaltu tak tomu verím ale pri hattricku nie. O to väčší

Reagovat
Dayman

tyvole Cristiano

Reagovat
gonzalesl_is_back

Stále nevěřím, že ho to nechal kopnout. Karim to potřeboval jako sůl.

Reagovat
valloire

Je to Král, příště se nerouhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema Ronaldo

Reagovat
valloire

Karim golasooooooooo.

Reagovat
valloire

Král mohl mít hattrick, ale Král ho nepotřebuje, aby byl Král. Přenechá penaltu spoluhráči. Je to Král.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Pravej Král tohle děla pořád, ten váš samozvanec se mu chce podobat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Když někdo dá tolik gólů v playoff LM a má z posledních 5 let 4 Zlatý míče, je to Král. Fšichni ostatní se mu jenom klaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nie je cim sa chvalit, tak sa chcel zviditelnit aspon takto.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Překvapil mě

Reagovat
SIRBRANIKE

pekné od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Tady dneska je videt, jak Ronaldo mysli dopredu(nenutne tymove nebo nesobecky).

Prvni goly = ukazuje dav, ze ten gol byl Benzemovi zasluhu. I druhy s Vasquezem.

Neymar si urval penaltu pro sebe v PSG a rozhadal se s Cavanim.

Ronaldo necha penaltu Benzemovi, aby se psychicky zvedl.

Treba se Karim chytne a bude Ronaldovi pomahat/nahravat na goly treba zrovna proti PSG atd...

Nekdo psal,ze to je nejaky 50ty hattrick a jeho 300.goly pokud by Ronaldo sel na penaltu.

Tohle me stve obcas, ze Neymar i vetsiny brazilsky "10" nemaji v krvi...

Nicmene goly proti Alaves se skoro nepocita, ze jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Sergi Roberto, Busquets, Coutuinho, dembélé, Messi y Suárez

Reagovat
LAM

Na tohle jsem hodně zvědavej.Konečně by to mohl bejt ofenzivní zápas od nás jak se patří

Reagovat
smazaný uživatel

Je ta Rakitic bohužel ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vyzerá, že Valverde chce Piquého a spol. fyzicky úplne zničiť.

Reagovat
ADM

Tak zrovna stoperi vo Valverdeho systeme musia byt fyzicky zniceni no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pri ňom som narážal skôr na jeho zranenie.

Reagovat
ADM

Jaj to je pravda, na to som aj zabudol. Kazdopadne aj Suarez hral mesiace so zranenim, verim ze ti doktori vedia co robia, obzvlast nasi su v tomto celkom dobri, klop klop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec asi:

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitić, Sergio, Coutinho - Dembélé, Messi, Suárez

Reagovat
patas92

Škoda Sergiho, ale i tak topová

Reagovat
ADM

Dnes verim na zazraky a snad pojde za Rakitica okolo 60minuty

Reagovat
Teoretik

Působí dost ofenzivně a ty kraje by měly být dost aktivní.

Reagovat
ADM

ZOSTAVA

Reagovat
blaugrana

Fantasticka zostava, len ci aj vykon bude.

Reagovat
Majk91

Nechapem preco Mina nie je aj v nominacii, pritom taky Pique by si potreboval oddychnut uz len kvoli tym zraneniam. Na Gironu by podla mna Mina v pohode stacil, v tomto Valverdeho vobec nechapem. Inak som zevedavy ako bude fungovat ta ofenzovna stvorica Couts, Dembele, Messi, Suarez. Ak sa nemylim, tak este spolu nehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál za nás jeden zápas a už soudíš, že by stačil na Gironu? Chtěl bych vidět ty reakce, kdyby něco hodně posral a stálo nás to výsledek.

Reagovat
Majk91

typek ktory by nemal na to hrat ani proti Girone nema v Barcelone co robit

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Majk91

Reagovat
blaugrana

Nechapes, ze Valverde teraz nemoze spekulovat? Proste treba 3 body. Ked bude priaznivy vysledok, tak vystrieda a posetri klucovych hracov.

Reagovat
Majk91

Ake spekulovanie? Vymenil by akurat jedneho hraca, vdaka comu by si dalsi, jeden z najklucovejsich mohol oddychnut. Gironu musime porazit na Nou Campe aj keby na pravej obrane nastupil Douglas. Ked sa bude pozerat len na to, ze sa nesmie spekulovat kvoli povinnym 3 bodom, tak by hrali vzdy dookola tí isty hraci a taky Mina by si nezahral celu sezonu, mozno par zapasov na konci ak by bolo o vsetkom rozhodnute.

Reagovat
blaugrana

Pana Boha. Mina odohral zapas a nieco. Teraz sa lame chleba, tak je snad kurva jsne, ze ho nebude davat casto. Ked bude s timom dlhsie, tak to bude o inom.

Reagovat
Majk91

to nema vyznam, ty budes vzdy dookla tu svoju sracku

Reagovat
blaugrana

Sracky su Mina v zaklade.

Reagovat
X-bano-X

Girona porazila Real, 2 krát remizovala s Atleticom, s Celtou či Errealou, porazila Espanyol či Atjletic. Trochu pokory by nezaškodilo.

Reagovat
Majk91

neznizujem ich kvality, ale ci by hral Pique alebo nie, nemalo by to v tomto pripade velky vplyv na vysledok

Reagovat
X-bano-X

To si zas nemyslím. Girona má brutálny útok. To že nenastúpilo pár hráčov základu asi tiež o niečom svedčí. Nehrať Piqué, tak tam na 100% je Mojica so Stuanim a tí dvaja by to vetrali teda trochu ináč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechape. Atleti hraji zitra proti Sevillu a je treba vytvorit i neprime tlak a mit treba i zatim +10bodu naskoku pred zapase Athletico vs Sevilla.Muze se to obcas nevyplatit, ze pokud Atleti vyhraji, tak rozdil bude stejne ale hrace Barca budou unavene. Vzdycky je to risk, ale tady Valverde dela dobre a Girona posledni dobu nehraje zle proti TOP tymy z PD

Reagovat
blaugrana

Teraz nie je cas na experimenty.

Reagovat
Teoretik

Stará škola. Očividně nerad mění stoperskou dvojici. Ale než Minu už spíš Vermu bych tam dnes viděl.

Reagovat
Visca el barca

Dneska se strašně těšim

Reagovat
Switchback

Reagovat
blaugrana

Tiez som sa a vzdy to bolo trpke sklamanie.

Reagovat
Visca el barca

To je věc druhá

Reagovat
drussbarb

Taky tak

Reagovat
LAM

Tak snad konečně z toho bude dobrej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně budeš kritizovat.

Reagovat
Visca el barca

Bude no i za stavu 3-0

Reagovat
LAM

Pokuď bude hra dobrá a nebudem se o výhru strachovat až do konce tak ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

slušné bomvy od uvodu a potom toto

Reagovat
blaugrana

No, musim sa smiat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo

Reagovat
ADM

No tak to bude 6:1 nie 6:0, boože

Reagovat
ADM

Je to jasné...

Reagovat
el Principito

Reagovat
ADM

ADM08.03.2017 22:10#

No tak im dáme 6, bože

S PSG po Cavaniho gole. Tieto 6ky mi celkom idú

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Teoretik

Zrovna se mi zasekl Ace

Reagovat
Switchback

LUISITOOOOOO

Reagovat
blaugrana

Umtitimu ale dobre ujebalo dekel. To je na facku, ze to nechaval Stegenovi.

Reagovat
Majk91

Hm tak to ide nejak rychlo

Reagovat
Coutinho10

koukam jak blazen..clovek zapne stream o par minut pozdejc a uz to je 1:1

Reagovat
ADM

La Liga

Reagovat
blaugrana

A nebolo by odveci trochu menej kropit. Vsak sa tam zas klzaju jak na lade.

Reagovat
ADM

už asi 4 zapasy to tu spominam, že hráme hokej doma

Reagovat
blaugrana

Ale sranda, ze sa klzu oen nasi.

Reagovat
ADM

Vítr vane od stredozeme

Reagovat
smazaný uživatel

Dembasi snaž se

Reagovat
ADM

Ja som rád aj za ten nábeh, Aleix by práve bežal niekde mimo Nou Camp

Reagovat
blaugrana

Hodte pls nejaky stream. Ten pojebany ACE zas ide titalnd na kokit.

Reagovat
Switchback
Reagovat
blaugrana

Dik, lepsi jak ACE a s Rayom.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ty messiho pasy dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Choco Lozano? Nie je to kus rasistické?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Teoretik

Tohle působí jako jednoznačné 4231 co zkusit Iniestu na pozici Rakitiče? Dříve tam hrával, kdyby měl teď roli tvořit více ze zatažený pozice, tak by ani nemusel tolik běhat.

Reagovat
Coutinho10

Luis + Leo hezky vymysleny ...moc nechybelo

Reagovat
ADM

Dembele sa zastreluje

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Kto vyššie vykopne, bude kapitán

Reagovat
blaugrana

Co si to dovoluje Kralovi kralov vykopavat z ciary.

Reagovat
blaugrana

Omg Ousman.

Reagovat
smazaný uživatel

what a shot!

Reagovat
Switchback

škoda Dembele, málem

Reagovat
Teoretik

Reagovat
ADM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

O par metrov vyssie a ide po nu do vody.

Reagovat
Gazdo

OOO ta nostalgia co ma popadla

Reagovat
blaugrana

Jo, jo. Ked sme sa cez zihlavu a hore kopcom, co mal skoro 90 stupnov stverali len preto, aby sme mali ako tak rovne zrdky a brvno na branu.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
ADM

Kazdopádne ta aktivita Dembeleho okamžite cítiť v hre, za mňa jednoznačne prínos, ešte to vyladiť

Reagovat
blaugrana

Uz len aby strielal ako futbalista.

Reagovat
Teoretik

musí hrát víc sobecky, prostě ať veme balón a běží, v tom je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrává se. Mám pocit, jak by se bál naplno vysprintovat.

Reagovat
Teoretik

spíš si zatím stále moc nevěří, hlavně teda s balónem jsou ty dotyky zatím nejisté

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje dneska dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě paráda a super oživení, je cítit, ze nebezpečným pro soupeře může být i někdo jiný než Messi s Luisem. Mě to baví.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Prihrajte uz niekto Coutinhovi do nábehu panebože

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ADM

GOOOOL

Reagovat
blaugrana

Boha..co je finale superbowlu?

Reagovat
patas92

Král

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOO

Reagovat
Coutinho10

to vypadalo, ze to Messi uz zesral , ale dobre to dohral

Reagovat
Kluivert9

God

Reagovat
ADM

Odbehol si od brány dalej aby to nebolo moc easy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Tak teď ještě nahrát černouškovi na gól

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáááááš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Skoro nevystrelil. Ale chvalabohu, ze Girona hra takto otvorene, inac by to bol zas des.

Reagovat
Teoretik

Ale proč si to ten Messi zas dělá tak složité? Občas fakt prováhá správný moment ke střele, teď mu to vyšlo naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to nechat zahrat Coutse

Reagovat
Coutinho10

tak snad za stavu 3:1 bude ta sance vetsi

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

GOAT

Reagovat
patas92

Král

Reagovat
Kluivert9

God

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba slov

Reagovat
REPLIKATOR

Bůh

Reagovat
Coutinho10

jak jednoduchy ...skoda, ze k tomu nikoho jinyho nepusti

Reagovat
Kluivert9

Tady vidíš proč, no...

Reagovat
Coutinho10

j Couts podobny goly v LFC taky daval, ale kdyz neco v tymu funguje, tak mas bohuzel pravdu, ze neni duvod to menit a asi i proto odesel Neymar...

Reagovat
Kluivert9

Taky si občas říkám, proč to někomu nenechá (zvlášt při pozici pro praváka), ale 90% přímáků od něj smrdí gólem...

Reagovat
smazaný uživatel

messi ala R10

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH

Reagovat
Xaviercreus

Chtěl jsem aby to nechal coutinhovi, ale tak nevadí..

Reagovat
smazaný uživatel

messi dneska tak trochu uplne dokonaly ♥

Reagovat
Teoretik

Messi na de Bruyne největší géniové fotbalu

Reagovat
Majk91

Messi opat zapnuty God mod.

Reagovat
blaugrana

To je futbalovy prozaik. Ako moze niekto stavat hedneho nemenovaneho na jeho, ci vyssie jeho uroven, to fakt neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jim stačí vidět ve výsledcích, že dal gól.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
kiwwi

ja zase nechápem ako to môže niekto dookola riešiť... jak malé deti

Reagovat
CHONG

To se bez tohohle fakt nemůže obejít žádný článek o PD, Realu nebo Barceloně?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne - přijdeš vždycky ...

Reagovat
CHONG

To víš, no, nejsem ten typ, který by na rok zmizel, když se týmu nedaří

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Ty se jenom přeloguješ

Reagovat
valloire

Ale páťo....jirka přece neměl ban, viděl kam spěje sezona a přestal. To je něco jinýho.

Reagovat
CHONG

Abych parafrázoval tvého mistra: "Tobě z Jiřího prdele čouhají už jenom palce u nohou".

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Co to má co dělat s Jiřím, by mě fakt zajímalo

Reagovat
CHONG

Mě ani ne, to je vaše soukromá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil se čong a okamžitě se množství příspěvku JM zmenšilo z 1000 denně na 2 za měsíc. A teď tu bude vyprávět jak ho s bráchou úplně všichni viděli na legendárním srazu baleťáků.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Krááása Krááása krááása .. Semedo je dnes boží

Reagovat
patas92

Orgáč

Reagovat
Coutinho10

Goooaaal nadherne rozebrany a pro Luise do prazdny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude double hattrick. Couts paráda.

Reagovat
roman1978

Cooltinho

Reagovat
smazaný uživatel

a nelsinho pekne rozehral

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Girona je jeden z mála týmů co nezaparkují autobus, no a podle toho to taky vypadá

Reagovat
Teoretik

Zároveň maj ale smůlu, že nemusíme dnes hrát s Gomésem a Vidalem, se kterýma by ta otevřená partie vypadala úplně jinak.

Reagovat
ADM

A naša kontorla hry je s Dembelem a Semedom tiež (konečne) o niečo nižšia, čo len prospieva takémuto zo sedačky dvíhajúcemu futbalu. Ja sa bavím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zimomriavky, to nemoze byt clovek, taký ešte nebol...polka zalohy utoku, cele ihrisko, tie jeho nahravky ..waaau..a tie goly...kks radost radost sa pozerat na neho uz 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Škoda, že se nedívají betonáři z Chelsea a další úterní "odborníci", co si stěžovali na "házenou"...

Reagovat
roman1978

Jen doufám, ze ernesto prostrida. Pique dolu, alba dolu a asi i bus

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Sua jsou dnes fantastičtí a nekompromisně to drtí docela pěkné výkony i Raketa a Dembelé Coutinho až na přihrávku neviditelný

Reagovat
Teoretik

Luiho hlad je dnes velký

Reagovat
ADM

Neviditeľný teda celkom nie je, niekoľkokrát mal skvelý nábeh do priestoru ale Messi sa vždy rozhodne ísť na seba.. Keď už Couts dostane loptu, tak niekde do špehu smerom von z ihriska, fakt škoda

Reagovat
LAM

Top výkon ofenzívy.Messi dneska fenomenální,to jeho vedení míče nahrávka goly

Tohle by jinak mohla bejt základní sestava příští sezonu a hrozně se mě líbí náš pohyb.

Dembeleho kritizovat nebudu,má hodně ztrát,ale on potřebuje hlavně hrát po těch zraněních ale jinak má skvělej pohyb a spoustu dobrejch náběhů.Ta strana se Semedem může bejt horznej fičák

Reagovat
Visca el barca

Konečně chvála

Reagovat
LAM

Není třeba nic kritizovat až na ten první gol.Máme skvělej pohyb a nádherný akce.Messi,Suarez,Coutinho,Dmebele může bejt opravdu skvělá 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Místo Rakety Sergi Roberto a základ je příští sezónu božský

Reagovat
ADM

Raketa je zrovna v tom, čo práve teraz na ihrisku robí dobrý a je otázne ako by to zvládal Roberto. Každopádne je na čase odskúšať to

Reagovat
Visca el barca

Ernesto budeš prosím Semeda stavět častěji?

Reagovat
Teoretik

Největší plus je dnes asi ten pohyb, tolik náběhů za obranu jsme letos ještě neměli.

Reagovat
celeb

Pekne. Uplne inak to vyzera, pokial super neparkuje autobus. Zialbohu, takych ako Girona moc v lige nebude.

Zatial az na tu chybku Umtitiho dobry vykon.

Reagovat
blaugrana

Dnes sa to hra prevazne cez Dembeleho a Semeda a Cou je zas odrezany nalavo. Chcelo by to viac cyuzuvat lavu stranu.

Reagovat
ADM

Ono to až vyzerá ako zámer, rozohrať ich

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na Chelsea.

Reagovat
ADM

To asi nie, Valverde Semedovi neverí na velke zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

spis me prijde ze couts se mice zbavuje prilis rychle a ackoliv demb je dnes trochu nemotora tak si i pro mic vice chodi

Reagovat
celeb

Couts mal tak 3x castejsie loptu ako Dembele. Vsetky rozohravky z lava idu cez neho, stahuje sa poctivo na vlasnu polovicu pomahat Busqovi, Umtitimu a Albovi s rozohravkou, okrem toho ma velky pocet odobranych lopt.

K tomu vyborne zapojenie sa do kombinacie s Messim a ponuknutie golu Suarezovi na zlatom podnose.

Dembele raz prestrelil stadion, raz sa zasekol ... ale uz sa par krat vratil vypomahat v obrane. Rozhodne je to pokrok, ale Couts zatial uplne niekde inde.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Footballer

Nějakou stream funkční? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem si vysvetliť ako môže tím ako Girona vyrukovať na Nou Camp s takto vysunutou obranou. Proti Messimu, proti Messimu zakto nemôže uspieť. Ako náhle má priestor k rozbehu do otvorenej obrany, tak ho nieje možné zastaviť. Má toľko možností. Proste hrať blok nieje priposranosť ale nutnosť. Toto vie snáď každý jeden tréner a neprispôsobiť sa tomu je sebevražda. Každopádne bojím sa obdobia keď Messi v Barcelone nebude. To budú nepochybne horšie časy. Celkovo zaujímavý polčas a dobre sa na to kukalo. Po taktickej stránke už toľko nie. Obrana mi príde po dlhšom čase nesúrodá a nekonsolidovaná. Záloha až na Rakitiča toho moc neponúkla a celé to zachránil útok ako je v tejto sezóne zvykom. No čo najviac bije do očí je nezohranosť posíl. Semedo a Coutinho dobrí s loptou na nohe ale bez nej úplne stratení a nedokážu si nájsť spôsob akým majú hrať aby boli pre hru prospešní. Semedo nevyužíva svoju atletičnosť smerom dopredu a nábehy nemá skoro žiadne, nehovorím o priamočiarosti. Zatiaľ s ním niesom spokojný. Coutinho mi pripadá, že nemá roľu. Nikto nechce aby sa prezentoval ako posúvač ale bohužiaľ nič iné mu neostáva. Neni dosť agilný a rýchly aby robil prieniky po čiare a tým bol nebezpečný. Roľu playmakera vykonáva Messi. Bez lopty zase neni schopný chodiť do tých správnych priestorov. Celkvo jeho pohyb je veľmi neúčelový. On proste musí čo najviac zjednodušiť hru a vytvárať automatizmy so spoluhráčmi. Je dobre, že došiel už v januári. Aby bol tak platný ako očakávame musí dostať čas a čo najviac priestoru na ihrisku. Dembelé je totálne zbrklý a nesústredený.U neho mám pocit, že to je v hlave. Nieje myslou naplno v hre. Bez lopty má však super pohyb a dokáže sa dostávať do dobrých situácií. Bohužiaľ u neho mám takisto pocit, že bude prínosom až v budúcej sezóne. Po všetkých stránkach sa musí adaptovať. Takto na mňa pôsobí ako dorastenec, ktorý hrá na najvyššej úrovni pár dní. Každopádne si myslím, že každá z posíl na Barcu má ale bude mi s musieť počkať kým uvidíme od nich to najlepšie. Visca el Barca

Reagovat
Teoretik

Prostě Girona má svůj způsob hry. Velmi sympatický tým, který se připravuje na velké věci. Pokud chceš něčeho dostáhnout, tak už od začátku se musíš chovat jako vítěz a ne jako poražený. Posily hrajou dobře.

Reagovat
dextroza_m

AMEN

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre je na 3ku a to by sa dalo súhlasiť.

Reagovat
PP

Heheh... To bylo až směšné..

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu, Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

to jde za trenerem

Reagovat
blaugrana

Tak podla toho, ako sa Gerard zvija to bude do konca sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ho proboha nevystrida?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

Bo mu jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

protože se Verma musí pořádně rozcvičit, aby se taky nezranil, to je snad jasné

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

10 min? nemluvě o tom, že už se měl od poločasu rozcvičovat, protože bylo jasné, že tam v průběhu druhé půle půjde

Reagovat
ADM

ano, 10 - 15 min je bežný čas na normálne rozcvičenie, nie v okrese kde má potom každý zničené triesla

Reagovat
blaugrana

Roberto nemoze ist miesto Ivana. To vy Busa jeblo.

Reagovat
Teoretik

důvod?

Reagovat
blaugrana

Lebo by mu nik nepomohol dozadu.

Reagovat
Teoretik

zrovna běhavý dříč Roberto, že by nehrál dozadu?

Reagovat
PP

chudák Couts.. už to měl dostat podruhé do prázdné..

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelelele už je tam vodí jak psíky

Reagovat
Visca el barca

Dembouz roste každou minutou

Reagovat
ADM

Krááása Couts!

Reagovat
X-bano-X

ufff

Reagovat
Coutinho10

woooooowwwww whaat a goooaaaaaaaal

Reagovat
Kluivert9

Je to tam

Reagovat
patas92

kokos

Reagovat
smazaný uživatel

COOOOOUUUUTSSSS

Reagovat
REPLIKATOR

Kůtýňo!

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Coutinho, konečně mu ta střela vyšla

Reagovat
roman1978

Cooooooltinhooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Madafaka Couts ♥

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ti protihráči se musí cítit fakt blbě když si je tam motá Couts s Messim a teď už i Dembelé.

Reagovat
celeb

no zial zatial sa tam Debmele fakt len mota. Uz by bolo na case, aby sa aj zacal zapajat do golovych akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím teď před tím gólem

Reagovat
PP

tzv. na Neye.. Byt ten je stále jinde.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Takto? :-D

Reagovat
PP

jo, to by šlo..

Reagovat
celeb

napr.

Reagovat
Majk91

Coutinho vela hracov s lepsou kopacou technikou asi nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si zase Dembele něco udělal...

Reagovat
Murena

Reagovat
blaugrana

Otvoreny futbal s golmi a bez Gomesa. Diki Ernesto a Girona.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ADM

ADM24.02.2018 20:53#

No tak to bude 6:1 nie 6:0, boože

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec

Reagovat
ADM

ADM24.02.2018 19:54#

Dnes verim na zazraky a snad pojde za Rakitica okolo 60minuty

Reagovat
ADM

Ssmozrejme Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

A predsa hrá v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

a predsa siel v 77.minute

Reagovat
celeb

DPC aj s Dembelem. Ze mu na 2x nieco nevyjde beriem, stane sa vsetkym, aj Messimu, ale ze sa potom vsetci rychlo vratia, ale vyse 100megovy panko bude znechutene vykracovat a Paulinho mu tak nemoze po rychlom ziskani lopty nahrat, lebo je v ofsajde ... zdaleka nevidim 1. krat. Je to 20rocny fagan, tak nech sa v prvom rade sprava tak - snazivo, poctivo. Na panske maniere ma este kurwa cas.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Coutinho10

tak dnes to tam hezky pada

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Dembeléééé a Sua!!

Reagovat
blaugrana

Si robi kozy ten Semedo.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo nevyzerá dobre..kašlať na to, že dohráme 10, ale tá strana funguje so Semedom a C3PO.

Reagovat
REPLIKATOR

Alba neměl dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Karta dobrá..má stopku, ale na Las Palmas ho netreba až tak ako na ATM.

Reagovat
Murena

Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si šel vyloženě pro kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Lius by mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil se

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom aktívne, to je fakt

Reagovat
celeb

Roberto sa tak tesil, ze si zahra v zalohe ...

Reagovat
blaugrana

Mark Andre ter Wall.

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez sa o ňu tak snaží a nedoatane ju ani za nič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

uz tomu chybal len gol dembeleho a zlta pre suareza

Reagovat
smazaný uživatel

+ tyčka od Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Majk91

fakt Suarez na konci ukazoval rozhodcovi ze chce kartu?

Reagovat
REPLIKATOR

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ani za nic, ani za kusanec

Reagovat
smazaný uživatel

Sa dostal do vákua pravidel..mohol spraviť hocičo, žltú by proste nedostal za nič

Reagovat
smazaný uživatel

To je chuj

Reagovat
LAM

Reagovat
ADM

Ono to moc velká sranda nie je, posledne niekto dostal stop na dva zapasy lebo si nechal dať naschval žltu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal za zdržování, ale u faulu to není tak lehké dokázat.

Reagovat
X-bano-X

To bolo ale tuším v LM, tam sa to rieši v lige toho je poskromne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Tak je treba zacat riesit leto. Za mna by to chcelo strelit Dignea a kuput napr. Gayu + Masia. Dalej definitivne sa zbavit Denisa a Andreho. Arthur + Alena IN. A v utoku Paco out, Griezmann IN. Aleixa a Vermu by som nechal. Vermu by som pustil, ak by klapol Toby Alder... zadarmo, kedze mu konci zmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebál bych se dát Paco, Luis out a Griez, Munir in.

Reagovat
blaugrana

Nn, Luis určite ešte nie a Munir určite späť nie. Dopadol by ako Denis a Deulofeu.

Reagovat
ADM

Luis out?

Reagovat
smazaný uživatel

Griez by byl platnejsi pro naší hru.

Reagovat
ADM

Griez u nas neodohral este ani zapas zatial co Luis ma za 3 a pol roka +100golov a spustu asistencii, co je jeden z najlepsich vysledkov v Barce vobec, tak preco si si taky isty ze bude platnejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Luis je jako Ronaldo, maka na něho celý tým a spoustu toho pokazí a je navíc prd platný do kombinace.

Reagovat
10FKK

Luisito dře každej zápas, proto byl v prdeli, když měl v pičce to koleno...

Reagovat
remeslnik

To nerozporuje výše psané.

Reagovat
10FKK

Protože Luis je jako Ronaldo... Tohle to rozporuje, kolikrát si viděl plačku presovat?

Reagovat
remeslnik

Ta první část souvětí, tak doslova samozřejmě ne, ale s jistým nadhledem, nikdo není doslova stejný. Oni jsou většinou na konci akcí. Tak nebo tak. K tomu Luis víc otravuje obránce, to je fakt. Čili ty dva příspěvky si neodporují, ale doplňují, to jsem měl na mysli.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto má asi miliardu asistencí, fakt dřevák kombinace. Vzpamatuj se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

pokial Digne nebude sam ziadat odchod, rozhodne by som sa ho nezbavoval. Uz v 1. svojej sezone ukazal, ze dokaze Albu 99% zastupit - vykony, ktore vtedy hned od zaciatku (na rozdiel od Gomesa, Denisa, Vidala, Paca, Dembeleho, Semeda ... a vlastne aj Suareza) predvadzal boli bezchybne. Momentalne ma problem, ze Alba je bez vypadkov formy, bez zraneni a tak sa nevie dostat na plac a ked uz sa dostane, tak uz vidiet, ze trpi nedostatkom minut v sutaznych zapasoch. Ale ak by sa nebodaj Albovi nieco stalo, tak verim, ze po 2-3 zapasoch by podaval Ablovske vykony. Je az luxus, mat takyto backup. Co by sme dali za niekoho takeho na 2. strane

Reagovat
blaugrana

Albovske vykony? Nehrozi. V Psg aj as hral pravidelne a ziadna slava to nebola.

Reagovat
Biozdenda

A kolik mu tehdy bylo? 19? 20?

Reagovat
celeb

ty si pred 2 rokmi este nefandil Barce, alebo si uz nepamatas, ako hral? Co sem tahas PSG, ked istu dobu pravidelne hraval u nas a ukazal, ako mu to ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Sevilla do toho za 3 body !

Reagovat
Phillipinho

Nene. Dneska Godinazo ze standartky. 0:1

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Držím dneska všetky palce Atleticu. Dúfam, že to na Pizjuane neposere ako naposledny v tom daždi.

Reagovat
blaugrana

Sevillka dnes za tri!

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe v Ponorke dve nepremenené penalty

Reagovat
smazaný uživatel

tak im treba. Bublina pomaly splasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci , dneska nemozme so slabym Sociedadom zavahat. To by bola hanba.

Mina, dobre, minule som ho podcenil, ked budu goly, mozes sa aj dalej na lopte podkynat

Reagovat
smazaný uživatel

To co tam ten Banega stvaral..

Reagovat
Phillipinho

Pekne jim davame

Reagovat
Phillipinho

Pekne jim davame

Reagovat
Hristo Stoichkov

Góly jste daly, ale dívat se na vás fakt nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite lepsie sa na to pozera, ako na zapas Barcelony na Stanford Bridge. Co ti poviem.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
remeslnik

Kdoví jak byste hráli vy a kolik těch branek byste dali, kdybyste museli hrát proti tak zatažené obraně jako hrála Chelsea ve středu a ne proti útočícímu a tím otevřenějšímu soupeři, jako včera Sevilla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak druhý poločas už to teda vypadá mnohem líp

Reagovat
Phillipinho

Jsme lepsi, umime zakombinovat, rychle prejit do utoku. Ja jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Sevilly

Reagovat
Visca el barca

Griezmann se nám rozehrává pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna ked Montella neuhra na Old trafford postup musi byt odvolany. To je neuveritelne, ako su demoralizovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Montella půjde. Tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam v Seville děje

Reagovat
smazaný uživatel

Tohtosezónna Sevilla je "zvláštna". Dvakrát porazí Atlético (aj keď len v CdR), aby následne dostala od nich doma päťku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele