LaLiga - preview 2. kola

24.08.2018, 08:29, aktualizováno 27.08.2018, 08:17
Previews
Levante v prvním kole překvapivě vysoko vyhrálo na půdě Betisu a zuby na další body si brousí před utkáním proti Celtě Vigo. Úspěšný byl na úvod i Athletic, na jehož půdě se nyní představí Huesca...
Levante UD - Celta Vigo  (pondělí 20:15)
O jednu z pondělních dohrávek druhého kola La Ligy se postarají Levante s Celtou Vigo. První jmenovaní za sebou mají snový vstup do sezony a v premiérovém zápase nového ročníku před vlastními fanoušky budou chtít na drtivé vítězství z hřiště Realu Betis plynně navázat. To Celta na úvod zaváhala doma s Espanyolem, ovšem soudě dle nedělního triumfu barcelonských nad favorizovanou Valencií, remíza 1:1 není nutně pro galicijský klub špatným vstupem do soutěže.

Jestliže ale chtějí svěřenci Antonia Mohameda atakovat pohárové příčky, nyní by již bylo záhodno zvítězit. Na stadion Ciutat de Valencia mají hráči Celty navýsost příjemné vzpomínky, neboť zde v posledních letech pravidelně vítězí - v součtu s domácími zápasy se tak dokonce stalo již sedmkrát v řadě za sebou.

Jestli ale mají domácí tuto černou šňůru někdy protrhnout, právě nyní k tomu mají tu nejlepší možnou příležitost. Povedená letní příprava se odrazila v úspěšném prvním kole, když Levante v Seville proti Betisu zvítězilo drtivě 3:0, přestože se favorizovaný soupeř těšil až 75% držení míče a svého protivníka přestřílel 22:6. Z drtivé většiny však šlo o pokusy z uctivé vzdálenosti anebo ostrých úhlů, zatímco šancí Levanty bylo pomálu, avšak o to byly nebezpečnější.

Celta má za sebou naopak neklidné léto. Kromě odchodů stálic Gómeze s Wassem byly její největší ofenzivní hvězdy Sisto, Aspas i Gómez součástí národních týmů na mistrovství světa, a tak se během přípravy museli do hry zapojovat hráči širšího kádru, což se podepsalo na výsledcích - z pěti přátelských utkání Vigo ani jednou nevyhrálo. To samo o sobě nemusí příznivce galicijského klubu mrzet, jenže jak naznačilo úvodní střetnutí s Espanyolem, Celta na první kola ještě není ideálně připravená.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Chema, Postiho, Toňo - Doukoure, Campaňa - Jason, Bardhi, Morales - Roger
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Araujo, Cabral, Alonso - Mallo, Lobotka, Beltrán, Roncaglia - Aspas, Gómez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.41 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - SD Huesca  (pondělí 22:00)
Podobně jako minulé pondělí se v dohrávce LaLigy představí Athletic Club a znovu doma na San Mamés. Baskové v prvním kole vydřeli výhru nad Leganésem a tři body chtějí i proti nováčkovi, který po postupu mezi španělskou elitu zažil vítězný začátek.

Těsnou výhru zařídil před týdnem až ve třetí minutě nastavení Iker Muniain. Už se přitom zdálo, že Leganés na bod ze San Mamés dosáhne, ale Baskové ukázali velké odhodlání. Už před sezonou se Athletic Club nechal slyšet, že podobnou sezonu jako byla ta minulá nechce opakovat a těsná výhra z prvního kola by k naplnění cílů mohla pomoci.

Athletic bude v dohrávce proti Huesce znovu v roli favorita, ovšem svěřence Eduarda Berizza nečeká vůbec nic lehkého. Huesca svou historickou premiéru ve španělské nejvyšší soutěži oslavila venkovní výhrou na půdě nevyzpytatelného Eibaru (2:1), takže i ona bude v psychické pohodě.

V novodobé historii se tyto celky na nejvyšší úrovni nikdy nepotkaly, takže půjde o premiéru. Zkušenosti jsou jednoznačně na straně baskického celku, který patří ke stálicím LaLigy.

Na straně Basků bude chybět střelec Aduriz i další dva členové základní jedenáctky Herrerín s Martínezem. Huesca bude na San Mamés v takřka kompletním stavu až na suspendovaného Akapa.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Nolaskoain, Álvarez, Marcos - López, García, Muniain - Córdoba, Williams, Susaeta
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Werner - Miramón, Pulido, Etxeita, Luisinho - Gallar, Musto, Melero, Gómez - Longo, Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.77 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (neděle 18:15)
Druhé kolo španělské nejvyšší soutěže proti sobě svádí dva celky, jež si na úvod sezony připsaly shodný výsledek, který lze považovat za solidní vstup do úspěšného ročníku, ovšem na vítězství stále čekají. Jak Valencie, tak barcelonský Espanyol totiž mají v zádech remízu 1:1, a přestože se v nadcházejících měsících jejich cesty v tabulce pravděpodobně rozejdou dvěma opačnými směry, před vzájemným zápasem jsou na tom navlas stejně.

Espanyol má za sebou nepříliš pozitivní léto, během nějž přišel o nejlepšího střelce Gérarda Morena. Španělský forvard se vrátil za 11 milionů eur do Villarrealu a barcelonský klub nyní čeká hledání způsobů, jak pokrýt celých 44 % svých branek z loňského ročníku, jež měl na svědomí právě Moreno. Největší porci by si měl uzmout Borja Iglesias, posila z Celty Vigo, jež má za sebou loňské hostování v druholigové Zaragoze a slibných 22 zásahů. Nový kouč Rubi se v prvním kole uvedl solidně, když právě na půdě Celty uhrál cennou remízu 1:1, a to hosté nebyli daleko ani od všech tří bodů.

Nyní však Espanyol čeká ještě těžší soupeř. Valencie se pod vedením kouče Marcelina vyšplhala zpět na přední příčky a vyklízet vydobyté pozice nemíní ani letos. Zahajovací remíza s Atléticem Madrid jen potvrzuje, že Los Che nebudou jen tak k poražení.

Jedinou momentální obavou Valencijských je možná ztráta Rodriga Morena, jenž je v závěru přestupního období spojován se zájmem madridského Realu. Bez ohledu na spekulace okolo španělského reprezentanta je však o ofenzivu Netopýrů postaráno díky příchozím Kevinu Gameirovi a také Michym Batshuayim, jenž by si právě v neděli mohl odbýt plnohodnotný debut v novém klubu, kde bude letos působit na hostování z londýnské Chelsea.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Javi López, David López, Duarte, Didac - Roca, Darder, V. Sánchez - Baptistao, Borja, Piatti
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Gabriel, Diakhaby, Gayá - Soler, Perejo, Kondogbia, Wass - Gameiro, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.32 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Villarreal CF  (neděle 22:15)
Poslední přemožitel Sigmy Olomouc má před sebou další náročné utkání. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán dorazí v neděli večer Villarreal, který se zoufale snaží napravit první kolo. To ale nebude mít snadné, neboť Sevilla minule excelovala.

Sevilla se v minulém ročníku trochu trápila a nakonec se vedení rozhodlo pro změnu kurzu. Novým trenérem byl jmenován slibný a talentovaný taktik Pablo Machin, který má za úkol pozvednout Sevillu herně i výsledkově. Hlavním cílem pro celek z Andalusie je získat místo v příštím ročníku Ligy mistrů, což bude hodně náročné. V prvních utkáních ale Sevilla již ukazuje, že má velký potenciál.

Naposledy jej předvedla v Olomouci. Proti Sigmě se jí sice nedařilo tak jednoznačně jak by mohlo, ale i jediná branka ze závěru jí v kombinaci s parádní obranou stačila. Díky jediné brance Pabla Sarabii má nyní mnohem blíže k základním skupinám Evropské ligy než Sigma. Pravou kanonádu předvedli sevillští hráči v prvním kole LaLigy, které jim nad míru vyšlo. Třemi góly se blýskl André Silva a po výhře 4:1 je Sevilla v tuto chvíli na prvním místě tabulky.

Teď ji však čeká náročnější soupeř a záložník Éver Banega to dobře ví. "Máme za sebou hodně těžké utkání, které nás spolu s cestováním obralo o hodně sil. Sigma hrála výborně a jsme rádi, že jsme nakonec dokázali vyhrát. Teď je ale čas otočit list a soustředit se jen na Villarreal. Chceme navázat na minulé kolo a opět fanouškům ukázat, že se na náš fotbal mohou těšit," míní zkušený záložník.

Sevilla spoléhá mimo jiné na to, že Villarrealu se v Seville nedaří. Za dlouhých 16 let zde Žlutá ponorka vyhrála jen dvakrát a jinak se většinou daří domácí Seville. Ta doma neprohrála už 29 zápasů z posledních 32. V osmi minulých kláních proti Villarrealu se navíc svěřenci trenéra Machina prosadili vždy alespoň dvakrát.

Další dobrou zprávou pro mladého stratéga jsou plné počty. Pouze lehce zraněný Nico Pareja zřejmě nebude moci nastoupit, ale jinak jsou k dispozici všichni. Villarreal je na tom s tvorbou základní sestavy mnohem hůř. Zraněni jsou Bruno Soriano, Daniele Bonera a Javi Fuego. Do hry navíc nenastoupí Nahuel Leiva, který má na kontě nedovolující počet karet.

Žlutá ponorka musí zapracovat na své obraně, která nepatří k největším zbraním Villarrealu. Ve čtyřech posledních duelech dostal Villarreal vždy alespoň dva góly. V jeho zápasech tradičně padá dost branek a diváci jsou spokojení, což dokazuje minimálně osm utkání z posledních devíti, ve kterých vždycky padly alespoň dvě branky.

Další do sítě Sevilly by rád přidal záložník Pablo Fornals. "Minulé utkání se nám moc nepovedlo a rádi bychom to odčinili. Bude to hodně náročné, Sevilla hraje doma fantasticky a její poslední zápasy ukazují, v jaké pohodě celý tým je. Mají velmi silný střed pole a vepředu technicky dobře vybavené hráče, takže si budeme muset dávat velký pozor. Chceme využít každou nabízenou šanci a třeba se střelecky prosadím i já."

Naposledy se Villarrealu jeho výprava za třemi body moc nepovedla. Ani první vstřelená branka utkání či domácí prostředí stadionu de la Cerámica mu nepomohlo, protože tři body si po výhře 2:1 odvezl Real Sociedad San Sebastian. Teď chce Villarreal využít možné únavy Sevilly a získat první body.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Mercado, Kjaer, Gómez - Navas, Banega, Mesa, Escudero - Sarabia, Silva, Vázquez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, González, Ruiz, Costa - Fornals, Cáceres, Trigueros - Cazorla - Ekambi, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.86 - 4.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Real Madrid  (neděle 22:15)
Real Madrid vstoupí do svého druhého utkání na půdě Girony, kde minulou sezonu překvapivě prohrál. A i když pak v domácí odvetě zvítězil, katalánský celek mu nedal nic zadarmo. To bude platit i tentokrát, Girona navíc před týdnem získala bod ve Valladolidu.

Psal se dvacátý devátý říjen loňského roku a Real Madrid nastoupil k utkání proti nováčkovi LaLigy Gironě. Na první pohled to měla být snadná záležitost, ale Real soupeře hrubě podcenil a z Girony nakonec odjel s nepořízenou. Něco takového nehodlá Bílý balet opakovat. "Tento zápas je pro nás velmi důležitý. Každý ligový zápas je o dobývání a je velmi důležitý. Příprava je na každého soupeře trochu jiná. Jednak záleží na soupeři, ale také na tom, jestli hrajete doma nebo venku. Každý zápas je jiný a tady to bude také platit. Chceme se připravit, abychom si vedli jak nejlépe můžeme a chceme v Gironě vyhrát, což je cíl," rozhovořil se trenér Realu Julen Lopetegui. Real první ligový zápas pod jeho vedením zvládl. Celkem bez problémů si poradil s městským konkurentem Getafe 2:0.

Teď ho čeká Girona, se kterou se madridský velkoklub utkal jen dvakrát, z toho jak už bylo řečeno, jednou prohrál. Navzdory této bilanci je Girona stále velkým outsiderem a jakýkoliv jiný výsledek, než výhra Realu, by byl velkou senzací.

Katalánci před týdnem navštívili Valladolid a po nezáživné hře vybojovali bod za remízu 0:0. Girona v minulé sezoně coby nováček hodně překvapila a sezonu nakonec zakončila na skvělém desátém místě. Totéž by ráda zopakovala. "Očekávám živou, hodně živou hru a jsem přesvědčen, že od fanoušků budeme mít velkou podporu," prohlásil kouč Eusébio. Girona se Realu nebojí, koneckonců nemá proč.

Domácím bude chybět trojice fotbalistů, jmenovitě Mojica, Ramalho a Plaňas, zatímco Real bude v nejsilnějším složení. S týmem neodcestoval pouze Vallejo, který ale není členem základní jedenáctky.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Muniesa, Juanpe, Espinosa, Porro - García, Pons, Granell - García, Stuani, Portu
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrić - Bale, Isco, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.39 - 5.69 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Real Betis  (sobota 18:15)
Real Betis v minulém kole naprosto propadl a katastrofální utkání s Levante se na delší dobu stane jeho noční můrou. Béticos ale nemají mnoho času na zlepšení, protože je už v sobotu v podvečer očekává domácí Deportivo Alavés.

Na stadionu Mendizorrotza se po šesté hodině večerní ukáže Real Betis a bude zde bojovat o body i vlastní spásu. První duel nového ročníku totiž čerstvému účastníkovi pohárů vůbec nevyšel. Ačkoli byl Real Betis proti Levante velkým favoritem a neměl mít žádní potíže, souboj pomyslného Davida z Goliášem vyhrál opět David.

A to rozdílem třídy, protože Levante uštědřilo soupeři debakl a třemi zásahy potopilo jeho naděje na úspěch. Především dvě branky Josého Luise Moralese z druhé půle zavdaly objektivní příčiny k pískotu z tribun sevillského stadionu a domácí Real Betis nenašel žádnou odpověď. Herně sice hosty převyšoval, zasypal brankáře Olazábala střelami a výborně kombinoval, ale nic mu nevycházelo.

Další šanci cítí nyní, o čemž svědčí slova Sergia Canalese. "Tohle utkání bylo hrůzostrašné. Naprosto nic nám nevycházelo a soupeř naopak dal všechno. Jsou to hrozné pocity, když víte, jak dobře hrajete a že soupeře přehráváte, ale on vám stejně dá tři branky. Musíme se z toho poučit, zatnout zuby a příště se vyvarovat chyb. Věřím, že to bylo jen špatné utkání a že se v příštím kole budeme radovat z bodů," přeje si někdejší talent španělského fotbalu.

Deportivo Alavés minule favoritem rozhodně nebylo, protože ho čekal ostrý křest v nové sezoně. Alavés jel na Camp Nou, kde jej čekala nažhavená Barcelona. Nakonec byla ke svému soupeři ještě poměrně mírná a vstřelila mu jen tři branky. Tohle překvapení nebylo, ale přesto na svůj výkon Alavés nemůže být hrdý.

Ví to například vysoký stoper Guillermo Maripán. "Zápas s Barcelonou je nesmírně náročný po psychické i fyzické stránce pokaždé, ale jako start do nového ročníku to bylo opravdu speciální. Nedokázali jsme příliš držet míč a panikařili pod tlakem. To se nám stávat nemůže, pokud chceme získávat body."
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Maripán, Laguardia, Duarte - Manu Garcia, Wakaso, Rodriguez, I. Gomez - Sobrino, Bastón
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Feddal, Bartra, Mandi - Junior Firpo, Guardado, William Carvalho, Barragán - Inui, Canales - Loren Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.35 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Rayo Vallecano  (sobota 20:15)
Atlético Madrid čeká již v sobotu večer vyhlížená ligová premiéra na stadionu Wanda Metropolitano a fanoušci se nemohou dočkat. Zárukou dobrého fotbalu s vysokým počtem branek by měl být soupeř, neboť Rayo dostalo v minulém kole čtyři góly.

Atlético Madrid se jako vždy pyšní hvězdným kádrem a nejvyššími ambicemi. Trenér Diego Simeone má k dispozici velmi kvalitní a vyvážený tým, pečlivě poskládaný přesně pro jeho styl fotbalu. První větší výsledky tvrdé práce argentinského trenéra i vedení madridské klubu se již dostavily. Atlético se totiž v prvním ostrém startu sezony postavilo v rámci Superpoháru Realu Madrid a dokázalo si s ním hladce poradit!

V táboře Colchoneros zavládlo nadšení a optimismus, které se ale trochu zaseklo hned v premiéře LaLigy. Ačkoli Atlético sehrálo s Valencií dobrý zápas a vedlo, muselo se po srovnávací brance Rodriga loučit se třemi body. Něco takového teď nepřipadá v úvahu a proti dalšímu soupeři chtějí Atleti jednoznačně tři body. I proto, že je za nimi požene nacpaný stadion.

Útočník Thomas Lemar, který do Atlética zamířil teprve v létě z Monaka, k tomu řekl: "Domácí zápasy jsou vždycky mnohem vyhecovanější a ostřejší, užívám si je mnohem víc. Nemůžu se dočkat, až vyběhnu před vlastními fanoušky na trávník právě tady, na tomto nádherném stadionu. Ta atmosféra, kdy vás dopředu žene takový zástup, se nedá žádnými slovy popsat," těší se rychlé křídlo.

V utkání s Valencií Atlético ztratilo nejen dva body, ale rovněž důležitého hráče základní sestavy. Zranil se totiž zkušený záložník Vitolo, který bude mimo hru nakonec až dva měsíce. Dobrou zprávou je návrat dříve vykartovaného obránce Lucase Hernándeze. Historické střety také jasně hovoří pro Atlético, které proti Rayu vyhrálo už sedm posledních vzájemných střetů. Madridský celek na novém stadionu utrpěl všehovšudy jen jedinou porážku.

Nejen s tím se musí Rayo Vallecano vypořádat. Má dostatek vlastních problémů a většina z nich vyplula na povrch v prvním kole LaLigy. Pro nováčka ze Segundy to nebylo vůbec nic příjemného a fanoušci museli být hodně skleslí z formy, jakou jejich miláčci mají. Na Estadio Teresa Rivero se v neděli večer představila hodně pozměněná Sevilla. A pokud Rayo čekalo nesehraného soupeře, musel to být šok.

Jen za první poločas stihla Sevilla nasázet svému soku tři branky! Hattrick nakonec zaznamenal nová posila z AC Milán, André Silva, jehož jméno bude Rayo strašit asi ještě hodně dlouho. S Atléticem to není o moc lepší. Z jeho půdy si Rayo ještě nikdy neodvezlo tři body a celkově s ním má potíže. Za dlouhých patnáct let soubojů se Rayo Vallecano radovalo z výhry jen jednou, a to před pěti lety. Tentokrát se bude muset navíc obejít bez zraněného Emiliana Velázqueze.

Odpovědnost zastavovat hbité a promyšlené útoky soupeře bude mít také brankář Alberto García, který v rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Utkání s Atléticem bude pro každého z nás velký zážitek. Je to tým plný skvělých hráčů, kteří o sobě dokonale vědí a umí si pohrát prakticky s každým. Je pravda, že po minulém kole není naše sebevědomí právě nejvýš. Ale vše začíná bez branek a my se musíme pokusit o co nejlepší výsledek. Věřím, že si poradíme lépe než minule."
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godin, Lucas Hernandez - Saul Niguez, Koke, Correa, Lemar - Griezmann, Diego Costa
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Garcia - Luis Advíncula, Ba, Dorado, Álex Moreno - Jordi Amat, Pozo, Alvaro Medrán - Kakuta, Trejo, Embarba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 7.91 - 21.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - FC Barcelona  (sobota 22:15)
Do hlavního města Kastílie a Leónu zavítá slovutná Barcelona. Valladolid čeká velký svátek, Katalánci se tam naposledy představili před čtyřmi roky a světe div se, prohráli. Barcelona je ale superfavorit a další takový výsledek by byl považován za malý zázrak.

Valladolid se vrátil do nejvyšší španělské soutěže znovu po čtyřech letech a sezonu začal bezbrankovou remízou v Gironě. Bod na půdě soupeře se vždycky počítá a pro nováčka soutěže dvojnásob. Královský celek z Kastílie a Leónu teprve ve druhém kole čeká pořádná zkouška, protože na místní Estadio José Zorrilla zavítá FC Barcelona.

"Budeme hrát na vítězství a pokud by se nám podařilo získat bod, i ten by byl pro nás dobrý. Barcelona má povinnost vyhrát na všech hřištích. Chceme zkusit narušit jejich kombinaci," nechal se slyšet Jordi Masip, brankář Valladolidu, který v Barceloně dlouho působil a jenž v minulém roce přestoupil právě do Valladolidu.

Barcelona začala obhajobu mistrovského titulu doma s Alavésem a i když utkání nebylo jednoduché, skončilo jednoznačným výsledkem. Katalánci zvítězili na Camp Nou jasně 3:0, dvě branky vstřelil sám kapitán Lionel Messi. Výhra se od nich očekává i v zápase na Valladolidu, kde ale před čtyřmi lety prohráli.

"Mimo Camp Nou je to vždycky obtížnější, kvůli nadšení soupeře. Je možné, že oba týmy si budou rovny, protože oni jsou stále plní entuziasmu a nadšení z posledního vystoupení. Valladolid byl proti Gironě skvělý a zaslouženě získal remízu. Jejich hra byla spořádaná, jejich řady byly těsně u sebe," rozhovořil se před utkáním kouč Barcelony Ernerto Valverde.

Blanquivioletas nemohou počítat s Mayoralem, Luisimim i Ivem a v podstatě totožně je na tom i Barca. Ernesto Valverde musí oželet služby Sampera, Denise Suáreze i Jaspera Cillesena. Na druhou stranu ani jeden ze zmíněné trojice nepatří do základní jedenáctky, takže to nejsilnější má Valverde připraveno do hry.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho, Calero, Olivas, Moyano - Mohamed, Fernández, Alcaraz - Suárez, Plaňo, Keko
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Coutinho, Busquets, Rakitič - Dembélé, Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 20.30 - 8.29 - 1.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - SD Eibar  (pátek 20:15)
V pátek večer LaLiga nabídne dva zajímavé duely, z nichž první se odehraje v Getafe. Domácí FC se postaví proti Eibaru v souboji dvou týmů, které vyšly v prvním kole naprázdno. Eibaru se v Getafe vůbec nedaří a domácí tuší šanci.

Oba soupeři se spolu setkávají střídavě v Segundě, občas v Primera Division. Scénář je ale podobný - Eibar ještě ani jednou nejel domů se třemi body v kapse. Ani jednou se mu nepovedlo zvítězit a pokořit domácí celek. V drtivé většině případů je domácí prostředí natolik silným faktorem, že domácí celek vítězí. Další šanci má Eibar teď a doufá, že se mu to konečně povede.

Eibar by se moc rád revanšoval svým fanouškům, před kterými se minule moc neukázal. Proti Huesce byl doma velkým favoritem a měl si s ní podle předpokladů poradit bez potíží. Už po poločase ale prohrával o dvě branky a hostující nováček si s Eibarem dělal prakticky cokoli, co chtěl. Stadion Municipal de Ipurua zamlkle sledoval po změně stran velkou převahu domácích a snahu, která však rezultovala jen ve snížení Escalanteho.

Eibar má co napravovat a právě střelec jediné branky to dobře ví. "Ten výsledek nás hrozně mrzí, nezasloužili jsme si to. Především ve druhé půli jsme opravdu zabrali a dostali soupeře pod tlak. Teď chceme otočit list a na Getafe se připravit co nejlépe. Ani Getafe doma není snadným soupeřem, ale věříme, že si můžeme poradit. Klíčem bude, abychom se vyvarovali tak velkých chyb jako minule."

U Getafe je to často o pevné obraně a jediné brance. Za posledních deset ligových utkání dokázal celek z předměstí Madridu vstřelit více než jednu branku jen jednou. Úvodní duel sezony mu moc radosti nepřinesl, ačkoli podívaná to byla znamenitá. Na stadionu Santiago Bernabéu se Getafe muselo poklonit před domácí ekipou a neskórovalo ani jednou.

Veterán Jorge Molina by to rád změnil. "Proti Realu je to vždycky velký zážitek a jsme na tato utkání hodně nabuzení. Bohužel jsme to nyní nedokázali proměnit do lepšího výsledku. Trápila nás nepřesnost a na ní musíme pracovat, pokud chceme proti Eibaru uspět."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damian, Djené, Bruno, Antunes - Portillo, Arambarri, Maksimović, Amath - Angel, Mata
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Yoel - Pena, Oliveira, Arbilla, José Angel - Hervias, Sergio Alvarez, Jordan, Orellana - Garcia, Sergi Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.15 - 3.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Real Sociedad  (pátek 22:15)
Druhý z pátečních utkání se odehraje lehce po desáté na stadionu Municipal de Butarque v Leganésu. Tamní skvadra se v domácí ligové premiéře pokusí odčinit první neúspěšný duel v ročníku. Soupeřem bude Real Sociedad, který naposledy naopak svou roli zvládl a má první tři body.

Leganés toho s Realem Sociedad San Sebastian příliš nesehrál, vinou své časté účasti v druhé nejvyšší lize. A porazit baskický celek se mu povedlo poprvé teprve před půl rokem, právě při poslední návštěvě Realu Sociedad v Leganésu. Z něj se naopak stává pravidelný účastník LaLigy a v tomto roce má maličký celek obdobné cíle.

Moc dobře za vytyčenou záchranou ale Leganés nevykročil. V prvním kole jel do Bilbaa, kde si dal dostaveníčko s Athleticem. Ačkoli se jednalo o poměrně vyrovnaný souboj, Leganésu z něj zbude v ústech jen pachuť. O body i radost z prvního utkání jej totiž připravil Iker Muniain, který se prosadil až ve třetí nastavené minutě. Teď na Leganés čeká další protivník z baskického regionu.

To Real Sociedad San Sebastian zvládl svou premiéru v ročníku mnohem lépe, i když měl silnějšího a zkušenějšího soupeře. Utkal se totiž s Villarrealem, který hodlá útočit na evropské poháry. Sice brzy inkasoval, ale dokázal využít mnoha chyb obrany Villarrealu. Do konce první půle srovnal Willian José a dvacet minut před závěrečným hvizdem poslal hosty do vedení Juanmi! Tři body si odvezl Real Sociedad a rád by v tom pokračoval.

Mladý záložník Mikel Oyarzabal v rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Máme za sebou hodně povedené utkání, i když po herní stránce by to mohlo být lepší. Ještě nejsme úplně sehraní, ale to se s každým dalším utkáním zlepší. Důležité je, že jsme se naučili proměňovat šance, což nám v minulé sezoně dělalo velké potíže a ztráceli jsme kvůli tomu až moc bodů. Věřím, že v příštím utkání na to navážeme a odvezeme si další tři cenné body," přeje si talentovaný mladík.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Juanfran, Munoz, Siovas, Raul Garcia - El Zhar, Perez, Gumbau, Silva - Eraso, Carrillo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moya - Hernandez, Moreno, Llorente, Zaldua - Zubelda, Illaramendi - Merino, Oyarzabal, Pardo - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.27 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC11004:13
2.Levante UD11003:03
 FC Barcelona11003:03
4.Real Madrid11002:03
5.Athletic Bilbao11002:13
 Real Sociedad11002:13
 SD Huesca11002:13
8.Atlético Madrid10101:11
 Valencia CF10101:11
 Espanyol Barcelona10101:11
 Celta Vigo10101:11
12.Real Valladolid10100:01
 Girona FC10100:01
14.Villarreal CF10011:20
 SD Eibar10011:20
 CD Leganés10011:20
17.Getafe CF10010:20
18.Rayo Vallecano10011:40
19.Deportivo Alavés10010:30
 Real Betis10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (754)

Přidat komentář
Visca el barca

Snad toto kolo upevníme první pozici, kterou do konce už nepustíme!!!!!!

Reagovat
dextroza_m

No my se na první pozici musíme nejdříve dostat, aby jsme ji mohli upevňovat

Reagovat
Visca el barca

Tak jsem to samozřejmě myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Celou dobu fandí Seville.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Zase o čtvrt na jedenáct.

Reagovat
Visca el barca

ideální, zajdu do města na drink a přijdu přímo na zápas dom. Sakra je to sobota!!!!

Reagovat
ADM

Hráme zajtra

Reagovat
Visca el barca

No však to tam píšu ne?

Reagovat
ADM

Je to sobota ma zmiatlo, no ..

Reagovat
ADM

Lol ja som bol v tom, že je štvrtok až teraz mi to došlo. Pomooc

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
valloire

nepij tolik

Reagovat
dextroza_m

Máme sud, to už budu jalový

Reagovat
valloire

to si dycky

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

To ti to vadí i v sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

I v sobotu. Minule jsme taky hráli v sobotu. Okolo půlnoci už je to peklo.

Reagovat
valloire

máš večerku v 10?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
patas92

Když už v sobotu, tak aspoň takhle pozdě.

Reagovat
Majk91

ten cas je strasny a hlavne v sobotu, ked clovek je malokedy doma

Reagovat
Visca el barca

Real Madrid shání nového útočníka a hledání je podle španělských médií u konce. Bílý balet by měl posílit Iago Aspas z Celty Vigo, fotbalista si s Realem dokonce už měl plácnout. Galicijský celek dostane odstupné čtyřicet milionů eur, což je výše výstupní klauzule.

Reagovat
ADM

Super posila, síce drahá a už troška stará ale dokáže hrať neuveriteľne.

Reagovat
CHONG

Ve světě, kde chtějí 120 za Rodriga je 40 za Aspase sranda, já bych ho celkem bral, stejně už není z čeho vybírat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

31 let ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to sympatak, dric, svoje si odehraje, cena dobra a pro nej posun v kariere..win win situace

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tím sympaťákem bych brzdil, například jeho opakovaný rasistický urážky o tom moc nesvědčí.

Reagovat
dextroza_m

Cigán jak černoch, lidi sů lidi, to je jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

to me minulo

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo nemá rád černochy, je automaticky nesympatak?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Někoho nemít rád přece automaticky neznamená, že ho musí rasisticky urážet. Ale tahle debata se tu řešila už několikrát a nehodlám to opakovat, takže tohle ber jako mou poslední reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ee, je to obycajny kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Usmevny.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne

Reagovat
Kokesh

Takze kdyz nekdo z zivotnich zkusenosti nema rad treba cigany, je automaticky kokot?

Reagovat
valloire

máš mít přece rád všechny a usmívat se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Alebo belochov, cernochov, aziatov, vlastne vsetky rasy nemam rad, pretoze s kazdou mam nejaku negativnu skusenost.. Co potom ale na takej planete robit?

Reagovat
Kokesh

Takze mi chces vlastne urcovat, co mam mit rad a co nemam?

Reagovat
Jordi Alba

Nn, jen to, co psal, že si obyčejný kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ti tak zalezi na tom co si o tobe alcantara mysli, tak asi jo. Vsak jde snad o nejakej subjektivni pohled toho cloveka ne? Koho za kokota oznacuje a koho ne.

Reagovat
Kokesh

Kde pisu, ze mi zalezi co si o me alcantara mysli?

No v prve rade kdyby nastala takova situace, tak by slo o subjektivni citeni i u toho prvniho cloveka, ktery je vyhraneny vuci nejake rase. Ten ale nikoho neurazi. Kdezto alcantara ano.

Reagovat
ADM

Chlapci, že vás to tu ešte baví každé kolo rozoberať rasistické otázky.

Reagovat
Kokesh

No, s tema co umi normalne komunikovat se da preci resit kazde tema. Nicmene nekoho nazvat kokotem jen pro svuj nazor mi zrovna od alcantary neprislo normalni, alespon co ho znam. A imp uz se to snazi zachranit jen pres svou prehnane hummanni pozu.

S tema, co maji IQ zmrzle makrely viz. Jordi Alba 24.08.2018 20:41# uz ne, nastesti staci nereagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde. A jasne, ze ti na nem nezalezi. Aby ti cizi clovek pres internet urcoval co mit rad a co ne, je nesmysl. Prave proto jsem to v nadsazce otocil jakoze ti na alcantarovi asi zalezi, kdyz te vubec napadlo zminit, ze by ti mohl neco urcovat.

Hele ja si fakt nemyslim, ze je na tom dnesni spolecnost tak spatne, abych tady musel obhajovat nazor, ze clovek ktery je vyhraneny vuci nekomu ciste kvuli takovy picovince jako barva pleti, je proste kokot. A ted nemyslim lidi, ktery nemaj radi cernochy, protoze s nima maj spatny zivotni zkusenosti (byt mi prijde usmevny na zaklade tak miniaturniho vzorku soudit a delat si negativni nazor celou rasu). Ale lidi, ktery nemaj radi cernochy, protoze jsou cerny. A takovejm lidem smeroval ten muj palec pod alcantarovym komentarem.

Reagovat
Kokesh

Pockej a z jakyho duvodu si vsichni mysli, ze v prve rade rozhoduje barva pleti? Mozna u jedincu co umeji napocitat do tri a jejich bible je mein kampf ano. U ciganu bych si v prve rade vybral jejich kulturu, chovani, neprizpusobivost, cistotnost, parazitovani na systemu atd. To posledni co me bude zajimat je, ze jsou trosku opalenejsi nez ja.

Reagovat
alcantara

Tak to aj bolo myslene odo mna

Reagovat
alcantara

Kde som Ti nieco urcoval? Len som vysvetlil, co si myslim o ludoch, ktori dokazu uvazovat podobnym sposobom. Nebyvam medzi cetmochmi ani ciganmi, ale uz som precestoval par krajin a nic negativne sa mi nestalo. Negativnu skusenost som mal s belochom doma, ktory ma napadol palicou len tak bez priciny, posahany magor. To mam odsudit vsetkych belochov? Strasne vtipne uvazovanie

Reagovat
valloire

No ti amíci na tom kole taky projeli pár zemí a nic se jim nestalo. Až muslimové v Tádžikistánu jim to vysvětlili. Což se samozřejmě může stát i u nás....Ne, kecam, u nás by se jim to nestalo. Ta pravděpodobnost je zrovna tak malá jako že se ti nic nestane při dovolený v zahraničí, kde jsi pár dnů v roce a doma, kde jsi většinu roku, že tě někdo napadne..

Reagovat
alcantara

Netvrdim, ze je to najlepsi priklad a s tou pravdepodobnostou mas pravdu. Ale to na tom vobec nic nemeni

Reagovat
valloire

dobrá

Reagovat
valloire

no nic, migranti do Evropy na to už přišli

Reagovat
Atlético de Madrid

Nemit rad ze zivotnich zkusenosti cigany je super, hlavne kdyz pak nekdo bude vykladat, jak vubec v Cesku zadny rasovy predsudky nemame a romove si maj pomoct z ghetta sami. Nemit rad cernochy je jeste o level vys, protoze zatimco romove jsou etnikum, ktere ma plno socialnich problemu a u lidi, kteri ziji v okoli ghett nejakym zpusobem ty predsudky lze pochopit, tak cernochu jsou miliardy ve stovkach zemi a ty lidi nespojuje dohromady nic jinyho nez barva kuze. Cili kokot je spravnej termin.

Reagovat
valloire

Cikáni se do těch ghett dostali sami svou leností a nechutí něco dělat. A to je hodně podobný těm černochům. Jakmile si vydupali nezávislost, nejsou schopný se sami starat o sebe a chodí k těm zlejm kolonizátorům a všude řvou cosi o diskriminace. Podobnost fakt čistě náhodná.

Reagovat
Atlético de Madrid

To myslis vazne nebo si delas jen prdel?

Reagovat
valloire

ty tu otázku taky myslíš vážně nebo si děláš prdel?

Reagovat
Atlético de Madrid

...

Reagovat
valloire

to přijde časem, věř mi

Reagovat
ADM

Odpoved ako ked som sa hadal s frajerkou

Reagovat
valloire

která měla pravdu?

Reagovat
ADM

No taketo odpovede vyjadruju skor “nemam slov”

ale vasu konverzaciu hore som moc pozorne necital.. a do rasovych a politickych debat sa ja nepustam

Reagovat
valloire

no on ani slov mít nemůže neb je to čistá pravda

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Reagovat
Eichel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Phillipinho

Aspas sympatak Napriklad jeho okazaly oslavy v kazdym derby proti Deporu u jejich kotle

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono ani ten rasismus a simulování tomu moc nepomáhají.

Reagovat
Jordi Alba

Sympaťák

Reagovat
Visca el barca

No ale v Celtě.

Reagovat
technecium

Taková celkem neReálná náhrada za Ronalda

Reagovat
dextroza_m

Ale pořád to pro ně bude mít výhodu mnohem týmovějšího pojetí, navíc se bude i vracet.

Reagovat
technecium

To nepochybně, ale od klubu jako Real prostě čekáš, že když ti odejde hvězda, tak bez ohledu na cokoliv přijde další - Hazard, Neymar, Salah, Dybala, kdokoliv. Ale to se nestalo. Nemyslím si, že s Aspasem to bude tragický herní propad, hráč to kvalitní je, ale Real to poškodí marketingově, neskutečně.

Reagovat
valloire

za Krále není náhrady

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za mě by to teda byla vzhledem k okolnostem velmi slušná volba. Výborný hráč, který by jim nabídnul i variabilitu, ideální do rotace. Problém může být, aby ho fanoušci nebrali jako náhradu za Cristiana, to je nesmysl.

Reagovat
Mateo16

Urcite niekto bude brat Aspasa ako nahradu za Cristiana a ked mame v muzstve tragickeho Mayorala

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kenneth

To je proste jedna velka nocni mura.

Reagovat
teenz

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
santini

tomu neverim ani nahodou... ak Iago odide z Celty, zjem topanku

Reagovat
alcantara

Zas v sobotu? Uvidim nas tuto sezonu aspon raz?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Nedela je ideal.

Reagovat
patas92

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč?

Reagovat
alcantara

Pre mna vacsinou oddychovy den. V sobotu, obzvlast v lete, je to toho strasne vela, teraz napr 2 oslavy 2 tyzdne po sebe a nic neuvidim.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě by třeba vadilo se v noci dívat s vědomím, že jdu zítra do práce

Reagovat
smazaný uživatel

Ako čítam Vidalove vyjadrenia, do koncepcie Barcelony perfektne zapadol. S aklimatizáciu nebude mať žiadny problém

Reagovat
dextroza_m

Že chce vyhrát všechno?

Reagovat
ADM

Nezvláda úspechy Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Rváč, co nenávidí Madrid?Takovej je taky třeba

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
SIRBRANIKE

Však má pravdu.

Reagovat
ADM

I dont care, mlieko uz je rozliate, naco to dookola omielat. Nemam rad take vyjadrenia

Reagovat
smazaný uživatel

3x za sebou

Reagovat
valloire

ubrečenej, perfektně k vám sedí

Reagovat
Generalní Gladiator

Vyhrát titul,clasica,srazit ho zas na kolena, bude se hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Boa, zasa nedeľa. A zasa 22:15

Reagovat
Mateo16

Floretino dnes ocakava sankcie voci PSG jedna z nich ma byt vylucenie z LM. Flore im chce ochotne podat zachranu ruku.

Reagovat
Ed_Hazard

Nepisal misinho ze to ma byt 27.8.?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ti jsou z FFP tak vystrašení, že si do konce přestupáku ještě přikoupí Rakitiće za 90

Reagovat
misinho7

tiež nechápem ze ak je pravda o tých sankciách prečo by šli po Rakiticovi... Čiže asi to je vymyslel

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

Reagovat
el Principito

myslíš, že je jeho odchod reálnej? a byl bys pro? já bych ho za 90 mega poslal i s mašličkou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Moc reálně to nevidím, dal bych tomu tak 10-15%, ale letos už se stalo dost daleko nepravděpodobnějších transferů. Za tu cenu by to samozřejmě byl sen, ačkoliv to načasování by nebylo úplně šťastný.

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Valverde ho chce udržat, Ivan chce zostat, ale ponúkajú mu v Paríži 2x plat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Eichel

Reagovat
misinho7

Ináč vôbec si neviem predstaviť ze aj keby k tomu došlo že Psg ho predá.. To radšej predáš Neymara a polku kádra ale Mbappe..jediny hráč po dlhej dobe ktorý má na to byť raz na úrovni Ronalda a Messiho a vládnuť futbalu, stále 19 rokov a na úrovni ostatných svetových špiciek a ešte k tomu Francúz.. To je hráč ktorý sa podľa mňa nepredáva ako jediný na svete.. Neverím ze by sme ho nejak dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe stale nieje hrac PSG

Reagovat
-Carles-

A koho hráč je?

Reagovat
smazaný uživatel

Monaka. To je sranda ze?

Reagovat
Visca el barca

No není no.

Reagovat
Kluivert9

Je, když jsi mimo

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi hlupak co se smeje vlastni hlouposti a neznalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplny chytak v tom ako sa niektori snazia robit mudri a pritom su futbalovo duti ako tito dvaja cules

Reagovat
patas92

V sobotu za ně nastoupil omylem

Reagovat
Mateo16

Dobrovolnik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil za ne jako hrac na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne kolik pitomcu se ti smeje pritom mas pravdu protoze to hostovani konci az 27.srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to neni pravda. Hostovani a vubec obecne smlouvy ve fotbale se podepisujou do 30.6 a ne presne na jeden kalendarni rok. To co pises je uplna picovina. Vzdyt by pak vznikaly uplne nesmyslny situace, kdy by hraci na hostovani museli absolvovat pripravu s tymem, kde nadchazejici rok vubec nebudou..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Napiš na všechny fotbalový weby a servery, že to mají blbě a Mbappé zatím nikam nepřestoupil

Reagovat
vladino10

Reagovat
teenz

Hrozná pohádka tohle.

Reagovat
misinho7

ked je to take tragicke leto chytame sa kazdej slamky ..

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Anacron

Dobrák Perez

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je na tom pravdy, ale dnes jsem četl, že prakticky s jistotou by PSG podalo odvolání a přestup Neymara nebo Mbappeho by se tak nestihl, ale zakročit by mohla FIFA a pozastavit platbu PSG za Mbappeho a ten by se tak vrátil do Monaka. Tak jako tak radši bych prodal Neymara za 300 a mít Mbappeho, který je mladší a bude daleko lepší.

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo sa vôbec nehovorí o Wernerovi? Nezabudlo sa naňho trocha? Nejak som nezachytil, že by bol s nami vôbec niekedy cez leto spájaný.

Reagovat
ADM

O Nemcoch sa moc po tomto lete nehovorí (kým nemáš tureckých predkov)

Reagovat
Mateo16

Lope si vypytal Rodriga ale JLSanchez pisal o Wernerovi par dni do zadu

Reagovat
Kluivert9

V hledišti by na něj někdo pískl a musel by střídat

Reagovat
vladino10

Po tých ms vraj Perez stratil záujem aj o Lewandowskeho ktorý na ms nedal ani gól a to hral za o dosť slabší narodak ako Werner..nemci upadli po ms do zabudnutia- a hlavne takí ako Werner, tj ešte nie úplne preverení top zápasmi..

Reagovat
CHONG

OT: Chtěl jsem se zeptat fanoušků (kromě madridistů a culěs), zda jezdíte na domácí zápasy vašeho oblíbeného klubu (Atlético, Rayo, Valencia, Athletic, Celta... žádný jiný klub, který by tu měl aktivního fanouška mě asi nenapadá)?

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Jordi Alba

La Coruňa, Socky.

Reagovat
smazaný uživatel

Anoeta je v pohode? mňa tam vždy iritovala tá bežecká dráha, je dobrý výhľad?

Reagovat
el Principito

Však se přestavuje a ta dráha zmizela

Reagovat
Jordi Alba

Já na ní ještě nebyl, myslel sem to tak, že tu má aktivní fanoušky. Ty jsi byl na Rayu někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dokonca aj na Segunde B

čiže 1-3. ligy španielskeho futbalu som navštívil, tá Segunda B to je hrozná súťaž

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, najlepší support v španielsku

snažím sa chodiť všade kde som a je v blízkosti futbal, tento rok ideme Costa da Morte čiže chcem Celtu, Depor alebo Gijón, Oviedo

Reagovat
misinho7

No kde je ten Mbappe?

Reagovat
misinho7

btw pisalo AS o niecom skor nez Marca co bolo aj pravdive? pretoze akoze Marca tiez casto vydava fejkove spravy ale stale mam pocit ze toho trafi ovela viac jak AS ..tam bud od nej kopiruju alebo vydaju vec co vobec sa nestane/nie je pravda

Reagovat
Mateo16

Rozhodnutie sa odklada na pondelok snad Florentino pritlaci

Reagovat
misinho7

kde si to cital? ale to je uz jedno.. oni sa rozhodnu PSG sa moze odovolat aj keby to bola pravda ( co podla mna vobec nie je ) tak nie je sanca to stihnut za 3 dni ci kolko

Reagovat
misinho7

ale nadrbala ma MArca/AS ...zbytocne mi dali nadeje ..uz som bol spokojny ze Vinicius urobi hned velky krok dopredu v tejto sezone a ze Karim sa prebudi a bude vsetko ok ..a teraz uz v Reale vidim Mbappeho a pritom sanca ziadna

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mateo16

Oficialne RDT v Rayu

Reagovat
misinho7

Snad Mayoral do Levante radsej bez utocnika ako s nim ale nie snad dakto dorazi ..pls

Reagovat
Ed_Hazard

No ak by odišiel aj Mayoral, tak by sme aspoň vedeli, že niekto príde...a nezostane nám ani jedno z tých dvoch jalít Ja som pred sezónou RDT velmi veril

Reagovat
misinho7

no to dava logiku ale preto ma desi ten Mayoral, ze je stale u nas ...dakde som cital ze vraj zostane... a RDT ta ked mu neveri Lope..ale neverim ze je vacsie drevo ako Mayoral

Reagovat
Visca el barca

Ty musíš bejt tohle léto na lexaurinu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to neznamená, že sa vykadia na Negregolaza

Reagovat
valloire

V lednu přijde kouzelník.

Reagovat
ADM

Kúzelník odišiel do Juve.

Reagovat
valloire

přijde nový

Reagovat
ADM

Ten už prišiel v zime do Barcelony.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

přijde lepší

Reagovat
ADM

Možno ďalšie leto. Ale Coutinho by bol pre vás teraz zásah do čierneho. Si myslím, že ešte viac ako Hazard, potrebujete dohnať Ronaldove góly a Coutinho z krídla by bol veľmi nebezpečný.

Reagovat
valloire

My potřebujeme Edena a Killera. Zatím to vypadá na španělskou repre za každou cenu.

Reagovat
Visca el barca

Tak to je v osmi LM konec ne?

Reagovat
valloire

No já nejsem nenažranej, mně Zlatej hattrick stačí. To nikdo nezopakuje.

Reagovat
technecium

Barca letos, za rok a za přesrok

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vypadne a problémom bude pre vás aj Getafe.

Reagovat
valloire

Sni dál, na to nemáte. Jediná šance byla 2010 a proti byl José.

Reagovat
ADM

Proti bol rozhodca, co neuznal Bojanovi gol

Reagovat
valloire

Asi srovnával to vyloučení po legendární simulaci Buse. Rozhodujou maličkosti a právě proto je to těžký vyhrát 3x za sebou v týhle době a 5x za Dona.

Reagovat
technecium

disgrace of football

Reagovat
valloire

to je Chelsea

Reagovat
technecium

Tak jestli je Chelsea disgrace, tak co jsou vaše zápasy dva roky po sobě s Bayernem? Genocide of football?

Reagovat
valloire

ty zápasy byly v pořádku, to jen cules v tom něco vidí

Reagovat
technecium

Tak určitě, Cakirovi budete posílat mega do smrti, tak můžete na nějakýho NEymara nebo Hazarda zapomenout

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Ja to beriem ako take “doplatenie” na tu Chelsea, kde bol cely dvojzapas velmi kontroverzny, viac asi na nasi stranu, takze za tych 6 titulov vtedy to stalo... Ked sme nedokazali Interu v 10 za cely zapas strelit gol, nasa smola. To iste s Chelsea 2012. Kludne tie tituly mohli byt aj 4 za 4 roky

Reagovat
technecium

Doufám, že to taky takhle někdo vykompenzuje Realu

Reagovat
valloire

nás řežou v zápasech s vámi furt

Reagovat
technecium

Never

Reagovat
ADM

Ale ak by ste kupovali len jedného hráča (lebo to vyzerá, jak keby ste nemali peniaze ani na jedného, nie to ešte na dvoch ) tak by som asi vsadil na Coutsa, aj keď Hazard je komplexnejší hráč, ale Coutinho má pre mňa tú nadstavbu ako James, že dokáže sám rozhodovať zápasy z ničoho, zatiaľ čo Hazard v 90% prihrá patičkou a Willian to napáli 20 metrov nad škoda toho Jamesa, ten by tam naválal 15+15 a ešte by som mal aj dôvod občas zapnúť Madrid

Reagovat
valloire

Zapnout Madrid jsi měl za Zidana. Teď je pozdě. Hazard přihraje a nevim kdo (Icardi) zavěsí. Prachy máme, kdo jinej by je měl mít....ale jsou v prasátku. Perez dělá chybu.

Reagovat
ADM

Nemaj strach. Občas som prepol. S Hazardom a Jamesom by som ho musel doslova zapnúť. A to by nebolo dobre

Reagovat
valloire

Viděl bys všechno co oni učinili a bylo by to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Leganes hraje normálně nakopávanou.To jsem v PD ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějaká informace, co je špatně s Ben Yedderem, kašle na tréninky? Já jinak vůbec nerozumím, proč je přehliženy furt..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle všeho by měl být na odchodu ze Sevilly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální posila pro BVB nebo Marseille. Nebo do Schalke, kdyby o něm Heidel věděl.

Reagovat
Anacron

V Mbappeho teda vůbec nevěřím, že by se to fakt uskutečnilo. Bylo by to sice krásný, ale pochybuju. Nicméně alespoň ten Aspas za 40 by měl přijít.

Reagovat
LAM

Zase Aspas v 31 do Realu za miliardu?

Reagovat
misinho7

Lepšie jak Mayoral ... Ale ja stále verím ze Floro ma nejaky tromf.. On by určite nešiel do sezóny iba s mayoralom.. Keď ho ešte aj všetci fanusici hejtuju teraz... Schytava to riadne.. Neverím ze to tak nechá

Reagovat
Anacron

No za normální situace by to samozřejmě byl totální nesmysl, ale teď když máme v útoku smrtící duo Benzema - Mayoral, tak je všechno lepší než tohle. Vsadím se, že už dost lidí umřelo z pohledu na ty dva.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zlatej Aspas oproti tomu, co tam máme. Sice je to pi*us, ale je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

na Wande budeme zas za blbcov... ak nedostaneme 3 a viac, tak to bude úspech

RdT na hrot, Trejo späť do zálohy

niekto z Realu čo je zač José León? asi nič moc, keď ste ho k nám predali...

Reagovat
X-bano-X

To nie je ten kapitán Castilly?

Reagovat
valloire

je

Reagovat
Kokesh

Bano si neco vygoogli a pak se jeste zepta, aby bylo videt jaky ma prehled

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Ak by si nebol retard, tak by si si isto všimol že tu k tomu bola pred pár dňami expreska. A keďže som si nepamätal meno, len že do Raya mal ísť kapitán Castili, tak som sa na to spýtal. Nepotrebujem si nič googliť, nie som fanúšik na baterky ako ty a tebe podobní

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšeš, nic moc. Nulová šance, že se prosadí do A-týmu Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

RdT

Snáď potvrdí minulú sezónu, Kakuta, Trejo aj Adri by mu mohli naservírovať aspoň na 12 gólov. Ideálny scenár by bol keby sme ho vykúpili v polke sezóny, kým tam je JLo...

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Rakitič, Busquets, Arthur - Dembele, Messi, Coutinho

Messi hattrick

Reagovat
valloire

hattrick měl dát na MS....

Reagovat
technecium

Stejně je vtipný, jak se to otočilo. Tři roky nazpátek si celej svět dělal srandu z Ronalda, že střílí jenom proti Malmo a proti Espanyolu, Messi drtil Realy a LM a pak se jeden rok Ronaldo trefil dvakrát z offsidu proti Bayernu a všichni se z toho od tý doby můžou podělat

Reagovat
valloire

Mýlíš se hochu. Jeden výjimečný rok, kdy ale ani ten rok Messi nikoho nedrtil 2015, viz pouhé 3 goly v playoff, se ani ve snu nemůže vyrovnat každoroční kanonádě Krále v závěrečných bojích LM.

Reagovat
valloire

....no a teď si jíž dlouho dělá celej svět srandu z Messiho, kterej dá ten hattrick jenom Leganes, kdežto Král Bayernu nebo Španělsku a vyhraje ME.

Reagovat
Mercury

jeden starej zemanofil - děděk valloire - rozhodně se nerovná celému světu

Reagovat
valloire

je nás víc

Reagovat
valloire

no a proč ses taky neozval na toho nahoře?

Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

Takze Suarez nebude hrat?

Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Bus, Couts - Messi, Suarez, Dembs za barak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid, takže Leošov obľúbený typ klubu, akým dáva hattricky

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbený typ klubu na hattricky má celé dresy bílé

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné 4 roky: Haiti, La Coruňa, Leganés, Eibar, City, Celtic, Panama, Vallecano, Granada, Vallecano, Levante, Espanyol, Apoel, Sevilla, Osasuna a Real (dve pencle). Kráľ

Reagovat
technecium

Jmenuj aspoň dva hráče, co mají víc hattricků za tu dobu. Mně to jako tak bídná statistika nepřijde, když vezmu v úvahu, že ty hattricky vedly ke třem ligovým titulům.

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha, robím si prču. Za mňa je hattrick proti každému tímu, hoci Hornej Dolnej a Dolnej Dolnej, úspech peace

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Stačí jeden. Pravý král Ronaldo.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

AS, Atletico, Bayern, Juve....kdyby v těchto zápasech někdo uměl dát hattrick, tak byste třeba nebyli v LM pro smích a nekončili ve čtvrtfinále

Reagovat
technecium

Čtvrtfinále ligy mistrů je menší ostuda než nedat gól Levante

Reagovat
valloire

demagogie

Reagovat
technecium

fakt

Reagovat
valloire

nebo Getafe...fakt

Reagovat
Majk91

Reagovat
valloire

to říkám pořád....samý Vejprnice. Zajímavej by byl výčet hattricků Krále za tu dobu.

Reagovat
technecium

Tak ho udělej

Reagovat
valloire

Proč? Každej ví, že by tam byly týmy jako Španělsko, Bayern, Atletico... tedy špička fotbalu a ne celej seznam týmů, který maj rozpočet měsíčního platu Messiho.

Reagovat
Visca el barca

Neměl bys začít obhajovat spíš Balea? toto už není tvůj hráč.

Reagovat
Anacron

Na něm není co obhajovat.

Reagovat
X-bano-X

Zaujímavé, síce je to 5 sezón a chýba tam Valencia ale tak čo iné čakať.

Reagovat
valloire

no a? jsou tam samý vesnice, ale tak čo iné čakať

Reagovat
X-bano-X

nj veď práve z dôvodu aby tam boli len "vesnice" tam nechal Real a nedal Valenciu

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium
Reagovat
Jordi Alba

Hlavně speciálně Valladolidu jich nasázel hodně, no.

Reagovat
valloire

tak když je takovej lempl, že ho nedá ani Valladolidu

Reagovat
Jordi Alba

Takhle útočnej seš a to hrajeme až večer.

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

Roberto na RB, inak v poho

Reagovat
misinho7

Hazardov otec povedal ze Eden za nás chce hrať a kebyže zostane Zizu tak aj hraje... Kurva nechápem prečo sme ho nechali... Taky hráč s akú nám pýta a my na to serieme..

Reagovat
misinho7

Btw Vinicius zajtra za Castillu ja sa bojím ze to s nim dojebeme.. Záujem o hosťovanie malo 6 španielskych klubov taky espanyol abo Rayo by bolo fajn ale mi ho nadrbeme do Castillu ktorá je tragická.. Ja som zvedavy kedy bude hrať za áčko.. Chápem ze sa musí prispôsobiť atď ma len 18 ale neviem ci Castilla je cesta..

Reagovat
Jordi Alba

Ale zas pokud je tak dobrej, tak by mohl hodně vyčnívat - říct si o více šancí.

Reagovat
misinho7

ale nedava to zmysel..chalan bol jeden z klucovych hracov vo Flamengu ktore bolo prve v lige a teraz ide hrat tretiu spanieslku ligu ..prepad jak .. to mu nepomoze ... brazislke media kritizuju real ze jaky to ma zmysel ..ja verim ze tam odohra tak 2-3 zapasy ide spat ... lebo podal vsetkeho nakoniec nikto nepride cize na lavke len Lucas a Mayoral cize myslim si ze tam by si miesto najst mal

Reagovat
Jordi Alba

Za 1. ho to chtělo dát minimálně do Segundy, no. Spíš Primery.

Za 2. už minule sem psal, že to psaní 2x není vtipné.

Reagovat
misinho7

ale nedava to zmysel..chalan bol jeden z klucovych hracov vo Flamengu ktore bolo prve v lige a teraz ide hrat tretiu spanieslku ligu ..prepad jak .. to mu nepomoze ... brazislke media kritizuju real ze jaky to ma zmysel ..ja verim ze tam odohra tak 2-3 zapasy ide spat ... lebo podal vsetkeho nakoniec nikto nepride cize na lavke len Lucas a Mayoral cize myslim si ze tam by si miesto najst mal

Reagovat
misinho7

ok zas som to dojebal

Reagovat
Anacron

Reagovat
vladino10

Reagovat
Visca el barca

Mě tak napadlo, proč nezkusit Ibru na rok?

Reagovat
misinho7

chceme to hrat timovo a privedieme najvacsieho egoistu na svete? nikdy ..to by bola somarina..skor ma teraz serie Auba ... kazdy prestupak vyplakaval jak je real jeho sen a jak to slubil dedkovi ..mohli sme ho skusit na tie 2-3 roky by bol fajn ... Ale perez vraj povedal ze jedine koho kupi je Neymar alebo Mbappe ..on chce uplne ze najvacsie hviezdy nastupcu Crisa ale tento rok to asi nebude

Reagovat
misinho7

chceme to hrat timovo a privedieme najvacsieho egoistu na svete? nikdy ..to by bola somarina..skor ma teraz serie Auba ... kazdy prestupak vyplakaval jak je real jeho sen a jak to slubil dedkovi ..mohli sme ho skusit na tie 2-3 roky by bol fajn ... Ale perez vraj povedal ze jedine koho kupi je Neymar alebo Mbappe ..on chce uplne ze najvacsie hviezdy nastupcu Crisa ale tento rok to asi nebude

Reagovat
technecium

Ty jsi z toho hodně v prdeli, co?

Reagovat
misinho7

ked mas na lavke do utoku Lucasa a Mayorala neni ti do spevu

Reagovat
Visca el barca

Takhle jsme se cítili 3 roky

Reagovat
vilp

Takhle asi ne, když jste měli v základu Messiho.

Reagovat
ADM

No ale Leo predsa hrá len proti Vejprcnicím, takže žiadna sláva.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

To je pravda no. Ta vaše situace je až nedůstojná Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

hráč za 50 mega v Segunde B

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

snad nie nadlho

Reagovat
smazaný uživatel

V priprave sa ukazoval celkom fajn kludne moze alternovat aj na hrote. Ten kto patri do Castilly je Borja. Za mna je toto nepochopitelny omyl desatrocia.

Reagovat
smazaný uživatel

NFL FANTASY - NÁBOR HRÁČŮ

Jestli tu jsou fanoušci NFL, nebo am. fotbalu obecně, uvolnilo se pár míst v eurofotbalový fantasy. Ta už má nějakou sedmiletou tradici a tři úrovně se setupama a postupama. Místa jsou v nejnižší lize, ve který jsou nejmíň zkušení hráči, takže je to vhodný pro nováčky, vlastně i pro lidi, co znaj 10 NFL hráčů a vidí jen Super Bowl.

Celkově je fantasy ideální k tomu, aby člověk znalosti nabíral a rozšiřoval si je. Upozorňuju, že s fotbalovou fantasy to nemá moc společného, systém hraní je jiný (např. nemají všichni stejné hráče, každý je unikátní).

Přihlašování zde:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-nfl-pokutovan-za-kravatu-42774/?nocount=1

Každý zájemce bude vítán. Ostatním se omlouvám za spam, jiným způsobem se to prostě bohužel provozovat nedá, nebo já ho aspoň zatím neobjevil

Reagovat
X-bano-X

Pekne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atleti solidní hrůza

Reagovat
ADM

naschvál som si ich zapol ale teda po Juve a Live celkom nuda.

Reagovat
Kluivert9

Sestava přesně dle očekávání

Reagovat
el Principito

Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Rakitič, Sergio, Coutinho - Messi, Suarez, Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych rád viděl Malcoma a potom Dembose až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsilnější sestava

Reagovat
LAM

Semedo je lepší RB.

Pokuď by se Suarez neprobral,tak bych chtěl vidět na pravo Malcoma a Messiho na F9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel letos ne.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Luis uz v prvom zápase po Gamperi vyzeral lepšie a Rakitič má za sebou najlepšiu sezonu v kariére...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mě dnes Luis mile překvapí.

Reagovat
technecium

Rakitič hrál loni famózně, Suaréz se zvedá. Ještě vám vytřou zrak

Reagovat
ADM

Vám? Ved môj príspevok je práve pozitívne smerovaný k tým dvom

Reagovat
technecium

Myslel jsem to na kokosáka

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych se mýlil. Jestli jsou nestridatelni, tak ať se jim daří.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by byli nestřídatelní? ale do prvního venkovního zápasu Valverde logicky a správně nebude nasazovat neprověřené hráče

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je lepší tam nechat hráče, který pokazí vše, na co sáhne.

Reagovat
valloire

když se kácí les, lítají třísky

Reagovat
ADM

ADM25.08.2018 15:23#

Takze Suarez nebude hrat?

Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Bus, Couts - Messi, Suarez, Dembs za barak

IM REAL GOD!!!

Reagovat
blaugrana

Chybal ti tam Ter Stegen.

Reagovat
ADM

Na toto som čakal ✓

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

THE

Reagovat
technecium

Nejsilnější 4-2-3-1 sestava na světě

Reagovat
Gazdo

Takze to vyzera opat na sezonu s neotrasitelnou poziciou pre raketu a suareza. Super

Reagovat
LAM

Bude to 4-3-3 na hřišti

Reagovat
technecium

To těžko. 4-2-3-1 jsme dohrávali se Sevillou i s Alavesem v totožné sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to hraji tak pozdě, achjo

Reagovat
ADM

Tvl Rayo ovela lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hraje doma to Atletico vwd to je hrozne Zasluzili by si stratit body.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska komentuje Roy

Reagovat
technecium

Patrick Roy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ray?

Reagovat
celeb

usama

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně si Dembelé dovolil

Reagovat
ADM

Keby Luis trošku nezaspal a vbehol hlbšie tak mohol byť aj golik.

Reagovat
PP

Bus s Rakiticem jsou výborní..

Reagovat
smazaný uživatel

To hristatko je nadhera.

Reagovat
celeb

Jordi Alba

Najviac nedoceneny hrac LaLigy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspas

Reagovat
technecium

Messi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten dostává ceny za nejlepší hráče pravidelně, více doceněný než Aspas

Reagovat
technecium

Kdyby hráč s Messiho číslama hrál v PL, tak nečteš o nikom jiným

Reagovat
Kixi Syhimour

za a) měl by o něco horší čísla (jen z čistě pohledu toho, že by hrál v horším týmu, no offence)

za b) Četlo by se o němá asi více, nicméně už teďka je o něm psáno hojně

za c) nic to nemění na faktu, že je Aspas ví e nedoceněný

Reagovat
valloire

na to nemusí hrát PL

Reagovat
celeb

Aspas je ako jeden z top stikerov LaLigy a reprezentant urcite nedoceneny. Alba je taka siva myska (ked uz vyrastol zo svojho simulantskeho obdobia).

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvůj nâzor?

Reagovat
Rattlesnake

co to je za oraniště?

Reagovat
smazaný uživatel

to som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

heh, Masip se chytil ve Valladolidu? to sem ani nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Takový krtčinec

Reagovat
technecium

Messi ztratí míč, soupeř se řítí do kontru a Messi se nevrací

Reagovat
ADM

Súper má kontru a kapitán šprintuje brániť

Reagovat
technecium

Si to Valverde přečetl zakřičel na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Zakořenil

Reagovat
valloire

normálka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trávník, to bych blil.

Reagovat
smazaný uživatel

ta šestnáctka jak už je rozkopaná po 20 minutách

Reagovat
X-bano-X

Ten trávnik vyzerá ako skvelá reklama audiovizuálnych pravidiel La Ligy

Reagovat
Xavi

Dostanou černý puntík za 1000 eur.

Reagovat
ADM

Ale realne akože to tam včera sadili krumple a dnes na to natlačili travu??

Reagovat
technecium

Cestou je střelba z dálky, ono se jim to vymstí

Reagovat
Raylan

Libový hřiště

Reagovat
celeb

skontumovat zapas, ak sa to stane este raz, tak -3 body domacim ako bonus. Tato oracina nema co hladat v LaLige.

Reagovat
technecium

Jak za Mourinha

Reagovat
Mercury

Xavi chybí, aby to ohlídal...

Reagovat
celeb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jordi Alba

lol ..

Reagovat
ADM

Komická obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaa, toto měl Dembelé zakončovat

Reagovat
smazaný uživatel

messi ta prihravak na ousmana

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný tlak, pokračovat

Reagovat
Miguel19

Solidní pažit.

Reagovat
ADM

Dembelemu tá lavá strana sedí neskutočne, oproti minulej sezone brutálny progres. Síce ešte nie je tak efektívny, ako som dufal a čakal, ale je ovela nebezpečnejší

Reagovat
Jordi Alba

Naučit se nahrávat nebo střílet, tak je z něj zabiják.

Reagovat
ADM

Tak on vie oboje, ale nemozes chciet zo zaciatku sezony všetko

Reagovat
X-bano-X

To pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

To aký zlý bol v minulej sezóne ?

Reagovat
technecium

Reagovat
Miguel19

Bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jen chtel chytit mic, aby nemuseli behat podavaci

Reagovat
ADM

Jasná věc

Reagovat
Jordi Alba

To je komedie dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ten travnik je neuveritelny

Reagovat
ADM

Leo ide bomby

Reagovat
technecium

Tohle udělat Suaréz, tak tu blijeme ještě za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl když to udělá Messi v jednom zápase, než když Suarez takhle hraje 10 zápasů.

Reagovat
Miguel19

Suaréz méně kontaktů s míčem jak Stegen.

Reagovat
ADM

Povedal by som, že Suarez sa dnes pohybuje presne tam kde má, nadstavbu neponúka Messi a Coutinho a Dembele je vo finálke zatiaľ nepresný. Niekto tu písal, že Bus a Rakitič skvelí, ale tí zatiaľ tiež nevyčarovali nejakú kľúčovú loptu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát má podle mě opět nadváhu a rychlostně vůbec nestíhá.

Reagovat
ADM

Rýchlostne nestíhal celú minulu sezónu, takže nič nové

Reagovat
smazaný uživatel

Levá strana pochvala, pravá celkem bída.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zadarmo tu výhru nedostaneme, chce to zabrat o hodně víc, až na ten desetiminutový tlak jsme toho moc neměli a to nás ještě zachránil Stegen skvělým zákrokem proti té bombě z úhlu pod břevno. Messi je dnes mimo, jak sem ho už dlouho neviděl. Trávník je sice na hovno, ale na to se nedá vymlouvat, Valladolid musíme porazit i kdyby tam byly závěje sněhu.

Reagovat
LAM

Jako jak chceš hrá když při driblingu ti míč pořád skáče a když nahraješ po zemi,tak spracováváš kolenem.Zrovna pro naší hru je tohle hodně špatný.Navíc se to postupem času bude ještě zhoršovat.Něco jako loni na Espanyolu při tom dešti.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budeme hrát na te neokopane straně

Reagovat
LAM

Po slabym začátku tam bylo šancí dost,tak snad ve druhym poločasu tam něco spadně,ale ten trávník je na hranici regulérnosti.

Tavou hnus nemaj ani ve třetí lize.Ty drny jsou snad 10cm vysoký a kombinační fotbal je naprosto nemožnej.Jak s timhle chtěj hrát LL

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ten trávník tam přivezli myslím ve čtvrtek, sice je to šílený, ale co od toho čekat jinýho...

Reagovat
LAM

Tak tam jsou úplná banda debilů.

Reagovat
ADM

No tak to je ešte dobre, čakal som že to tam dali len dnes

Reagovat
PP

Bramboračka na oraništi.. zmoklém.

Reagovat
patas92

To není zmoklé. Spíš to vypadá, že ten trávník pokládali dopolene.

Reagovat
technecium

Tam dopoledne pořádali koňský dostihy

Reagovat
technecium

Zatím se ukazuje, že Messi prostě nemůže hrát z křídla

Reagovat
LAM

Ty jsi hlava

Staší až se nebude hrát na tankodromu,ale na něčem normálním.Vždy když se hrálo na něčem podobnym,tak to vypadalo podobně a to i za Pepka.Ten trávník je fakt mimo.

Chce to zjednodušit a zkusit střely z dálky.

Reagovat
technecium

Je skvělý nápad našeho nejnebezpečnějšího hráče plácnout na křídlo, aby se z něj musel po tom trávníku co nejdál procpávat doprostřed

Reagovat
ADM

Valverde to opäť čítal

Reagovat
technecium

Já fotbalu rozumím, Barcu bych zmáknul

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
celeb

Inak domnievam sa, ze ta zelena katastrofa, rozpadajuca sa viac kazdou sekundou je dosledkom nedostatocnej zalievky. Korene su tym padom plytke, travnik spotrebuje vsetku vodu a 3 cm pod travnikom je uz len suchy piesok. Budem im drzat palce, aby si na buduci rok v Segunde nasetrili na objemnejsi zasobnik H2O.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Beru jakoukoliv výhru bez zranění, stav hřiště je vážně otřesný. Ani se tomu nedá moc co vyčítat, bylo tam sice několik zbytečných ztrát, ale vzhledem k okolnostem se nic jinýho ani čekat nedá. Pokud se probudí Messi, bude to v pohodě. Suárez by byl příjemný bonus.

Reagovat
Gazdo

Alebo striedanie suareza za jedneho z dvojky munir/malcom

Reagovat
smazaný uživatel

vyčítať sa dá :) suaréz. On je seriozne mimo .bez formy a namiesto nôh hokejky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zacinam fandit. rozhodne roh a v nem busq

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
ADM

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Měli raději už na tu hlinu nakreslit lajny a hrát.

Reagovat
Jordi Alba

Munir, Malcom na plac.

Reagovat
technecium

Co by tam dělali?

Reagovat
Jordi Alba

To už je celkem jedno, ale horší by to asi nebylo.

Reagovat
ADM

Malcom má skvelú strelu z dialky, čo viac?

Munir, ten nech sedi...

Reagovat
technecium

Mně se dneska nelíbí Dembele, protože celkem ztrácí balony. Sice dal gól, ale poslal bych tam Malcoma místo něj, když už.

Jinak za mě Suarez ---> Arthur

Reagovat
ADM

2. polčas má veru Dembele zlý napriek golu, v prvom bol ale jediný hráč, ktorý bol konzistentne schopný tvoriť nebezpečie pre súpera

Reagovat
technecium

I Messi by mohl střídat

Reagovat
ADM

Ten hrá asi najnevýraznejší zápas od sezóny 2014

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžu spolu takto hrať. ani jeden z nich nepobehne a teda toto sa dá tolerovať messimu ale nie krivej hokejke.

Reagovat
ADM

Golasooooooo

Reagovat
patas92

wtf, jak můžeš být rychlejší, než Livesport

Reagovat
ADM

Už poobede som tu písal zostavu, toto sú len maličkosti

Reagovat
technecium

DEMBAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec.

Reagovat
ADM

Chvalabohu nezasekával

Reagovat
smazaný uživatel

Sua-Roberto-Dembelelelééé!!! krásně, důležitý gól

Reagovat
smazaný uživatel

jooo konečně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

golgol

Reagovat
smazaný uživatel

geniální Suárezův centr PŘESNĚ na čáru

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ukopl se, štěstí že to Roberto doběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

správny útočník hrá len to čo treba na víťazstvo

Reagovat
technecium

Demebele ven, potřebujeme místo něj záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy uvidíme Vidala, Malcoma, Arthura? Jako proti komu mají nastupovat, když ne proti Getafe a Valladolidu? na Classico?

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

aha

Reagovat
smazaný uživatel

*Deportivo stává se.

To nic na tom nemění.

Reagovat
Switchback

Teď jsem přišel a koukám že hřiště jinej level, Xavi by zuřil ...

Reagovat
technecium

Xavi by o přestávce vzal lopatku a šel zarovnávat

Reagovat
ADM

To by bol skvelý materiál pre Amazon

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal místo Dembele. Aha ok.

Reagovat
smazaný uživatel

treba brániť, hrajú proti realu.

Reagovat
technecium

Hoříme v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Hoříme v obraně

Reagovat
Kluivert9

Chtěl jsi ho, máš ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne misto Dembeleho do pici, vsichni chytry jak Valloirove ty vole.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Dembele hrál strašně v 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale byl to jeden ze dvou hracu co mohl zalozit a zakoncit kontr, Luis takhle hraje furt s je tam porad.

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 1:0 jde Valverde bránit. Pak dostanou gól a poserou setím z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

A kdyby se šlo útočit a padl gól na 1:1, z protiútoku Pucely, tak by to bylo ok a nenadával by si na Valverdeho hádám ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nejde bránit, jen jde vyvážit hru. Ztratili jsme nad ní kontrolu, Valladolid nás poslední minuty trhá celkem solidně. Dembele naprosto katastrofálně ztrácel míče. Teď je třeba to uklidnit a počkat na chybu soupeře. Na tomhle hřišti je kravina se někam hnát

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid je díky téhle taktice nebezpečnější. Mít jejich útočníci lepší mušku, je vyrovnáno.

Reagovat
technecium

Jo, byl nebezpečný, protože jsme kvůli Dembasovi nedokázali podržet balón

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to ihrisko spravilo svoje. aj ked to neospravedlňuje nasadenie niektorých hráčov

Reagovat
blaugrana

Roberto hori jak papier.

Reagovat
X-bano-X

Veď mu ten trávnik odletel spod nohy.

Reagovat
ADM

Coutinho dnes neprešiel 1 na 1. Dokonca ani nevystrelil. To je otrasný polčas toto

Reagovat
technecium

Vystřelil

Reagovat
ADM

Jo tak to mění situaci.

Reagovat
Switchback

Suárez si ani počkat nedokáže

Reagovat
technecium

Vidal skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si teprve všiml, že hraje Rakitic

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím

Reagovat
technecium

Prý nestřídatelný

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
PP

Reagovat
ADM

Tvl rovnaký Suarezov gol neplatil. Ešteže tak!

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

Akorát ten obrázek ofsajd lajny VAR vypadal dost divně a moc mi neseděl, to postavení mimo hru muselo být větší. Dokud všude nebudou 360° kamery, tak to asi pořád nebude tip top.

Reagovat
smazaný uživatel

I bez te lajny to slo videt.

Reagovat
vilp

Však jo.

Reagovat
ADM

Tak mne sa to nezdalo už live, dá sa povedať že som ten offside hneď videl a tiež myslím že tomu tá čiara ešte ubrala. Z jedného replay z tribúny od postranného to bolo vidieť najlepšie. Vďakabohu za VAR, keď postranný zavrel oči..

Reagovat
vilp

Tak postranní zas sporné situace pouští, ne?

Reagovat
ADM

Ale tak oni skôr nechajú dohrať situáciu, a potom "vyjadria" svoj názor nie? A tu zostala zastávka dole.

Reagovat
smazaný uživatel

U Suareze mával hned.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle byl jeste tesnejsi ale i tak

Reagovat
vilp

Zasraný VAR.

Reagovat
technecium

Preferuji férovou hru

Reagovat
smazaný uživatel

I

Reagovat
ADM

Vall

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

fuuu

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost, díky bohu za VAR

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

easy

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole hodně zatrnulo, ale je to doma

Reagovat
technecium

Udřený vítězství ceny zlata Tohle vyhrává tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo drsne pro fans na stadionu

Reagovat
Jordi Alba

Měl mu dát ještě žlutou za ten dres.

Reagovat
Baronne

Reagovat
ADM

3 body a nikto sa nám prekvapilo nezranil asi tak na polroka. Zajtra dávam na omšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vubec mozny ze prvoligovy tym uklada travnik teprve 2 dny pred zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

to ihrisko bolo bolo vôbec regulérne ?

Reagovat
ADM

Regulérne by som tam po strate bodov podával sťažnosť. Takto nevyzerajú ihriská v Anglicku v decembri uprostred snehovo daždovej búrky Kto im vôbec schválil výmenu trávniku 2 dni pred zápasom?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

skandál

Reagovat
Jordi Alba

O to větší ty náskoky v lize teď budou, no.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

hovno...šlapete vodu

Reagovat
Jordi Alba

Zatím šlapeme jen na zbytek tabulky, ale dobrá.

Reagovat
valloire

ale není to v suchým triku, to uznáš

Reagovat
Jordi Alba

Proti Seville přeju Villarrealu.

Reagovat
valloire

já proti Gironě přeju Realu

Reagovat
Jordi Alba

Gironka prohraje?

Reagovat
valloire

Jistě. Bude nemilosrdně rozdrcena, ale to jistě víš.

Reagovat
Jordi Alba

Spíš sem doufal v 2:1 jako před rokem.

Reagovat
valloire

čo bolo, to bolo, terazky je iná sezona

Reagovat
Jordi Alba

Dohodnem se na remízce?

Reagovat
valloire

dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
technecium
Reagovat
loki5

To jo kam ten svět spěje góly se neuznávají kvůli offsidu. To neznáš co.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
Majk91

Reagovat
valloire

a zrovinka cules to povídaj

Reagovat
drussbarb

Zrovínka teď to píšeš ty

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

TY KRAVO TO BYLO TESNY

Reagovat
loki5

Dneska bojovaly spíš s hřištěm

Reagovat
celeb

Od 60. minuty na pol oka v polospanku, akurat ten zruseny gol ma zobudil. Nabuduce snad v rozumnejsiom case.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy jako svině.

Dembouz, Matip a VAR nejlepší na place.

Nejhorší stoprocentně travnikari. Tady se řeší imaginarni problémy se zapasama v Americe, ale takhle ostudným trávník je pro ligu ta největší ostuda a ponížení. Tohle by se ve světové soutěži stávat nemělo. Ostuda.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Matip dnes nič moc za Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Vychytal luisita 1 na 1. Vychytal Coutse.

Je teda fakt, že MAtS tam měl taky parádní zákroky.

Reagovat
ADM

je to Masip. Inak súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

mobil a automatické opravy. Někdy mi to do těch příspěvků píše divný věci (nahrávka na smeč).

Reagovat
Mercury

Automaticke opravy Masipa za Matipa? Sure

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

FAkt hele

Reagovat
valloire

on netuší, koupil by i Milinkoviče se Savičem.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

Reagovat
Majk91

VAR je proste super vec

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá. Já věděl, že nám to bude pomáhat.

Reagovat
technecium

Je fajn, že Dembele dal gól, ale pokud ještě někdy zopakuje to, co ve druhý půli, tak ho Valverde posadí. Suaréz sice taky ztrácí míče, ale ne okolo vlastního vápna ani při přechodu do útoku, takže z toho nevznikají nebezpečný protiakce. Jestli na něco, tak na tyhle ztráty je Valverde alergický.

Reagovat
ADM

Celkovo to bol na viacerých pozíciach individuálne otrasný výkon. Ako tá tráva zlým výkonom prospievala ale Messi tomu teda dával korunku a nepáčil sa mi ani Couts. Dembele v druhom polčase ako vymenený, lopta sa mu motala jak Theovi na prezentácií.

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě je na místě kritizovat Dembélého, nejlepšího hráče zápasu, zatímco Suárez s Messim celý zápas odchodili a nepředvedli nic? Naopak hodně zlepšil pohyb bez míče, bránění i orientaci ve stísněných prostorech.

Reagovat
technecium

Vlastně i je, protože ať se nám to líbí nebo ne, tak Suaréz s Messim mají své místo jasné. On ne.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si teda dovolil za dnešek napsat, že je na Luisitovi vidět malinkaté zlepšení. Oproti prvnímu kolu neposral tolik balonů a ocenil bych i to, jak proměnil tu šanci. Ano, po offsajdu,ale to v tu chvíli nikdo nevěděl.

Ovšem je na čem makat. Ve většině soubojů je ne o krok, ale spíš o dva později. Dvakrát se tam úplně vysral na docela kvalitní přihrávku dopředu. Nelíbí se mi ani to, jak vehementně ukazuje praporkovi, že to nebyl ofsajd. V době VAR by to měl řešit v klidu a s úsměvem. Pravda se tak jako tak ukáže a nemusí se nic uhádávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně bychom měli resit, jakým způsobem trhali poslední čtvrthodinu Sergio Roberta na kusy. Málem nás to stalo 2 body. Ernesto zareagoval Vidalem, ale ten prostě ještě není ve stavu, aby tam brzdil takhle rozjetou lokomotivu.

Reagovat
technecium

Reagovat
loki5

On i Pique tancoval jak na ledě většinu zápasu. Moc bych zrovna z tohohle zápasu nevyvozoval

Reagovat
smazaný uživatel

pique hrozne mimo uz minule

Reagovat
Visca el barca

Má Semeda. Měl by konečně oblíbence Roberta posadit.

Reagovat
patas92

No že by Semedo byl nějak lepší...

Reagovat
Visca el barca

Semedo je určitě lepší.

Reagovat
ADM

Doma

Reagovat
patas92

Není. A taky si myslím, že pokud se tuhle sezónu výrazněji nezvedne, a zároveň Wagué bude v béčku vypadat obstojně, tak Semedo po sezóně poletí.

Reagovat
Majk91

urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tam na tý straně nabrali sílu a sebevědomí, tak by byl Semedo ještě horší. A ještě by ani nebyl rozehraný. Tam měl Ernesto možná reagovat dřív.

Reagovat
Visca el barca

On kdyby Semedo hrál týden co týden takby bylo vidět, že je lepší. Rozhodně brání daleko líp.

Reagovat
smazaný uživatel

celá obrana hořela, jenom za poslední půlhodinu tam ve vápně asi třikrát hlavičkoval uplně volný hráč a stopeři nikde

Reagovat
smazaný uživatel

stopeři seděli u VARu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl zareagovat včasným střídáním Suáreze, jelikož veškerý problémy pramenily z odchozenýho zápasu Messiho se Suárezem.

Reagovat
Visca el barca

Hoď jsem stats kdo kolik naběhal, dá se to někde sehnat?

Reagovat
smazaný uživatel

když střídal, tak měl nějakých 8,4 myslím.

Reagovat
Visca el barca

Leo měl tak 6 ne?

Reagovat
Visca el barca

Leo si dneska odbyl jeden z těch tří zápasů v sezoně co má špatných

Reagovat
valloire

další dva budou na jaře ve vyřazovačce LM jako dycky

Reagovat
smazaný uživatel

ta leva stran trpi nejen robertem, ale i linym raketou, zmatenym vidalem a casto i piquem a vlastne i utokem co se nevraci

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla od 12 hod. Vini v zakladu, kdyby nekdo chtel koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Pozeral dakto?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pulku nebyl moc videt. Castilla vede, ale ze by na tom mel nejaky podil se rict neda. Ten druhy tym si ho fakt hlida, casto ho zdvojujou, takze nema na nic moc prostor.

Reagovat
misinho7

Ja neviem dakto hovoril ze vyzerá otravene..z Flamenga do Castilli..mali ho poslať hosťovať keď chce mať Lope na lavke toľko priemerných spanielov radšej.. Ale dik za súhrn

Reagovat
valloire

když tam pošle každej zápas hattrick...je to na něm

Reagovat
Ed_Hazard

? zhrn co tam je

Reagovat
Mateo16

Real Madrid je sklamany z Odegaarda ktoremu managuje karieru jeho otec ktory uprednostnuje rodinne zazemie pred jeho karierou. Do Holanska ho dohnal preto lebo to ma blizsko domov. Zatial co vedenie chcelo aby hostoval v Spanielsku

Reagovat
valloire

debil a sobec

Reagovat
X-bano-X

Proste jasný charakterový profil hráča RM

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Woyta

Na co ten VAR sakra je? Sudi bez diskuze odmitne zkoumat jasnou ruku Espanyolu ve vapne...

Reagovat
valloire

tak musela by hrát jiná Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ono myšlienka, že VAR všetky sporné situácie vyrieši, je naivná. Použitoe videa je len čisto na rozhodcovi. Ak je o svojom verdikte presvedčený, ignoruje ho. Ako v zápase Bayernu. Ribéry skočil ako delfín a rozhodca si nič neoveri. Ihneď nesprávne nariadil penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni primak granera, zatim peknej zapas

Reagovat
DreamTeam

Valencia teda slušná tragédie. Ti jakoby ani nevěděli co hrát.

Reagovat
Mateo16

Keylor Navas; Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Isco; Asensio, Bale y Benzema.

Reagovat
Mercury

Proc zase bez Modrice?

Reagovat
Mateo16

MS nehra ani Varane

Reagovat
Kenneth

A Cortouis taky ze.

Reagovat
Kenneth

Trapna protekce tragickeho Isca. Hlavne ze Varaneho posadi.

Reagovat
Mateo16

Tak uz je to protekcia

Reagovat
Magic player

Za Keylora, probehly v tydnu nejake spekulace, ze bude sedet.

Reagovat
Mateo16

Velmi vela clankov sa napisalo ze odide tak snad zostane

Reagovat
Anacron

Ještě si měl napsat tu lavičku. Hlavně ten útok. To je síla.

Reagovat
Mateo16

Courtois, Varane, Llorente, Modric, Ceballos, Lucas, Borja Mayoral.

Ak sa nam zrania 2 hraci tak to mozme rovno zabalit

Reagovat
Anacron

No už vidím ten útok Lucas - Benzema - Mayoral . A taky, že je tam jediný obránce na tý lavičce. Nevím proč tam není Odriozola.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ta girona dneska hratelna v kurzu 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
ADM

Wau, Isco

Reagovat
ADM

Ale aspon vystrelil narozdiel od Hazarda

Reagovat
vilp

Jsem na to koukal ještě jednou a měl to spíš nahrát Pedrovi než střílet podle mě.

Reagovat
ADM

Hazard by už hlavne mal prestať nahrávať. Ja ho teda sledujem tak každý 4-5 zápas, ale on mal niekedy nejaké obdobie kedy bol super egoistický a neprospievalo to tímu, keď teraz vždy hľadá to najlepšie riešenie a nakoniec si nevie vybrať?

Reagovat
vilp

Neměl, akorát loni na začátku sezony zkoušel střílet trochu víc.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaaaadhera, skvele to vyresil

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně s klidem

Reagovat
vilp

WTF pomezní.

Reagovat
Kluivert9

Lozano je motá, jak malý kluky

Reagovat
Magic player

Ta technicka uroven hracu Granady je neco o cem si muze pulka tymu z PL nechat zdat.

Reagovat
ADM

Pšššt.

Reagovat
Kluivert9

*Girony

Reagovat
Magic player

Reagovat
alcantara

A co je potom Girona...

Reagovat
smazaný uživatel

Sracka

Reagovat
X-bano-X

Ktorá si minulú sezónu s vami vytrela......

Reagovat
smazaný uživatel

A vytře si znovu...

Reagovat
X-bano-X

Tak Lope chce hrať systém, ktorý okrem Isca a možno Marcela nikomu zo základu nesedí. Ten káder bol postavený na iný futbal.

Reagovat
technecium

Isco je největší brzda toho systrmu6

Reagovat
X-bano-X

To si nemyslím, proti zatiahnutej obrane je jediný čo si dokáže naraziť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodne

Reagovat
Visca el barca

Realek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uspesnejsi ako vy

Reagovat
Visca el barca

Průměrák Vazquez na lavici prdelky

Reagovat
vilp

A klasika. Ramos neskutečný pas na Daniho, ten zpracuje a nemá komu, protože Karimek místo sprintu do vápna vyklusává za vápnem.

Reagovat
Masi

A všechny nebezpečné akce středem přes něj, nikdo jiný s tím nic nevymyslí.

Reagovat
ADM

To malo byť 2-0

Reagovat
Magic player

Ti nas motaji jak spinu v kyblu...

Reagovat
X-bano-X

Heh Portu cez Marcela jak nôž maslom

Reagovat
Anacron

To je něco tak tragického, že by se na to mělo vymyslet nové slovo. Co vlastně chtějí hrát? Nechápu.

Reagovat
Magic player

Tak zamer je evidentni, hrat oblehanou a cekat jestli Isco udela neco rozdiloveho, cemuz osobne moc neverim.

Druha vec je, proc to stoji za hovno i v obrane.

Reagovat
Anacron

No vždyť dneska mají problém i s tím obléháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolajte toho priemeraka spanielskeho. Ta organizacia defenzivy je na nulovej urovni. Nevedia pokryvat, offside linia ako u ziakov. Boze co ich tam ucia?

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší z nejlepších chlapce..

Reagovat
Anacron

Náš nejlepší útočník je Ramos, to vypovídá o všem

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio dobrý letec tvl

Reagovat
salm0n

Pěkná akrobacie ve vzduchu

Reagovat
ADM

Ten ho vytrolil

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pokud bude ty penalty kopat Ramos, tak za tu sezonu zestarnu tak o 50 let.

Reagovat
vilp

Nechápu, že ten Sergiův rozběh tolerují.

Reagovat
X-bano-X

Tiež sa mi zdalo že po 2 krokoch zastal

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to neni proti pravidlum. Ja vim, ze se obecne mysli, ze hrac se nemuze pri rozbehu zastavit, ale on muze. Jediny co se nemuze je fejkovani samotny strely.

Reagovat
Magic player

Tak to beru zpet ten palec, ale stejne by se na to mohl vysrat, jsem z toho na prasky.

Reagovat
X-bano-X

" Hráč, ktorý vykonáva pokutový kop, neporušuje pravidlo,ak bez prerušenia rozbehu na loptu,

zmení tempo behu alebo rytmus krokov, prípadne ak urobí klamavý pohyb telom. Nesmie však

zahrať loptu pätou alebo v rozbehu sa pri lopte zastaviť, naznačiť kop....." ak sa niečo nemenilo tak zastaviť stále nesmie, keďźe toto je priamo zo stránky SFZ.

Reagovat
X-bano-X

Tak asi to zle chápem, nesmie zastaviť pri lopte nie priamo v behu, moja chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.asktheref.com/Soccer%20Rules/Question/23689/

Odpoved rovnou 3 rozhodcich. Vsichni rikaj vicemene to samy - v prubehu rozbehu je dovoleny cokoliv. Dulezitej je az samotnej kop, kterej hraci nesmej fejkovat, tzn. kopnout do prazdna, naprahnout se ke kopu a zastavit atd. Ramos se zastavil dobry 2 metry od mice, takze evidentne jeste ve fazi rozbehu a ne samotnyho kopu.

Reagovat
vilp

Reagovat
salm0n

Sice se zastavil, ale druhá noha nikde nešla dozadu, takže ok

Reagovat
Miguel19

Se Ramos dvakrát zastavil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta aani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nevím, proč si nejdu raději lehnout a píšu tento komentář, ale... prostě mi to nedá. řekni mi pls proč to přesně neměla být penalta? nebyl to snad faul?

vy už tady ty svoje bullshity píšete fakt už jen z povinnosti, nebo nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu ukazkove vypichnul míč a ten sebou hodil jak Ronaldo. Až moc okatě ty nohy šoupnul za sebe.

Reagovat
Magic player

Vypichnul mic Ty ses slepy jak patrona.

Reagovat
smazaný uživatel

nezpochybnoval jsem, ze s sebou hodil jak by ho trefili sniperkou, ale jako faul mi to teda z opakovacky prislo jasny... no koukal jsem na to tedka radsi znovu, a musim se priznat, ze uz mi to tak jasny neprislo

Reagovat
Dayman

Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

panenka na pána, ale málem to přestrelil kks

Reagovat
smazaný uživatel

drsny jak Tondu ale vzdy pri tomhle provedeni penalty komentatori vzpomenou

Reagovat
smazaný uživatel

v jakém jazyce koukáš? já to zapnul nachvilku v polštině (ta se mi na sport365 snad jediná neseká poslední dobou ) ale nepostřehl jsem, že by to říkali

Reagovat
smazaný uživatel

nejaka americka stanice, ale jasne ho zminovali, o to to vetsi haluz, ze i Amici znaji Panenku

Reagovat
roman1978

A už mají dalšího delfína.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a zaroven zluta pro Asensia. Uz jsem jen cekal, ze se ozve rana snipera, jak sebou Asensio afektovane skubnul

Reagovat
X-bano-X

No práve pri tom spomalenom bolo vidieť že Asensio o neho ani nezakopol, tak si chcel skočiť že zabudol zakopnúť

Reagovat
smazaný uživatel

on ho ten obrance jeste vzal pres nohy, ikdyz uz byl mic pryc, se mi zdalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se ho nedotkl

Reagovat
X-bano-X

Neviem na Digi to len raz opakovali a ten záber bol taký že Asensio sa odpichol do tej piruety a letel ale nohy mal stále tak že sa ho nedotýkal, možno z iného uhlu by to bolo vidieť lepšie.

Reagovat
X-bano-X

https://www.youtube.com/watch?v=5GACUV9fPao no podľa mňa teda žiaden dotyk

Reagovat
Generalní Gladiator

šokantní,vlastně ne real

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se dvakrát zastavil při tom rozběhu ne

Reagovat
Majk91

druhy zapas, prve problemy a uz mame penaltu na svete

Reagovat
ADM

Trolenie za kazdu cenu? Asensio je na smiech, ale zákrok tam bol.

Reagovat
roman1978

Ale picu. Ani se ho nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si bryle blbe

Reagovat
2miguel1

uz to piskajte hentie zastavenia Ramosa

Reagovat
Anacron

Ještě aby jsme neměli děravou obranu, když obránci musí útočit za naše útočníky.

Reagovat
technecium

Hlavně ať Real neztratí. Ještě by ten kádr začali na poslední chvíli řešit

Reagovat
2miguel1

jj

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonske placky nezvladaji a to je teprve druhe kolo

Reagovat
roman1978

Ty vole ten rozhodčí. Penalta ani náhodou. Proste klasika bílé zlo. Potom zastaví velice Dobre vypadající protiútok - výhoda nevýhoda. Jebat toto. Tohle nikdy neskončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec cubko

Reagovat
roman1978

Tví rodiče tu výchovu moc nezvládli. Chování na úrovni, opravdu.

Galibier, krot si to.

Reagovat
Mateo16

Ta hra vo vysokom tempe je zatial skvela , velky pohyb hracov , pressing , priamociarost. To ze budeme mat problemy s protiutokom domacich sa dalo cakat. Zatial clekom smola v koncovke Asensia a Isca. Naopak Carvajal a Marcelo hodne nestihaju sa vracat.

Jediny nas problem bude uz to hovorim 2350 x ze nebude mat kto davat goly.

Reagovat
Anacron

Přímočarost tam moc nevidím teda. Carvajal mi přijde zatím nejlepší na hřišti od nás. A to je teda hodně velkej problém

Reagovat
Mateo16

Asi sledujeme iny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle klub nejde mít rád...Když tam zkazej i takovýho sympaťáka, jako je Asensio fuj !!! BLEJU !!!! Zkurvenej Real...a největší zmrd všech zmrdů - jejich král defacto, to jde kopat a ještě navíc proti pravidlům se uplně zastavil...Bože já mu fakt přeju zranění, dlouhý, při němž ztloustne a v casinu prohraje veškerý svoje úspory, potom ho nebude chtít ani ta zoufalá Sparta... Zkurvenej REAL ! Doufám, že Girona ještě jeden přidá. Uff to mi zase zvedlo tlak.

Reagovat
Anacron

Co ty si za dementa

Reagovat
smazaný uživatel

jdi spát ty trotle...Fandit tomuhle zlu, fuj !!! Nechápu...pro mě je to stejně nepochopitelný, jako by někdo fandil tomu, aby dostal rakovinu mozku. Příjde mi, že většina fanoušků Realu jsou stejně debilní, po nějaký lobotomii nebo trpící demencí

Reagovat
Anacron

A ty představuješ elitu z řad Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

teď stranou žabomyší spory Barca vs Real, neříkám že v Barce nejsou zkurvený simulanti, ale to co u vás působí za špíny, to svět neviděl...A teď tam předvede tohle Asensio, kterej mi byl, ač člen Realu, sympaťák...do týhle chvíle !!! že máte největší špínu jako kapitána je už všem známo. Mě by fakt setsakramentsky zajímalo, jak by jste psali o Ramosovi, kdyby tohle všechno dělal v barvách Barcelony (hodnotim jeho chování celkově, v horizontu 10ti let, ne z dneška)...Pokrytectví level nekonečno. Fakt doufám, že mu někdo jednou zláme hnáty.

Reagovat
smazaný uživatel

dej si prášek

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, tak kolik si dneska prohral?

Reagovat
smazaný uživatel

nesázel jsem...skutečně..A už i na MS vsadim nejvíc 200 na tiket a už to ani moc nesleduju, jen vždy večer to projedu na livesportu. Dokonce už ani nesleduju zápasy Barcelony, jen se vždy mrknu na góly a potom na sestřih. Nějak mě to netěší jako dřív. Zejtra si ale snad vsadim za 500 - Tottenham výhra.

Reagovat
roman1978

Kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 vyhraje Girona

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkaz zněl jasně: Real nesmí ztratit!

Reagovat
smazaný uživatel

njn simulanten bande

Reagovat
ADM

Bale sa pozrel na trávu jak keby hral proti Valladolidu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Girona zatím velmi slušný výkon, podobně jako první zápas, snad nebudou hrát o záchranu, ačkoliv ten kádr mají viditelně slabší než loni.

Reagovat
lajka30

Na co maj to video když pak pískaj takové penalty?

Reagovat
ADM

2 penaltičky. Ronaldovi doma tečie pena z úst

Reagovat
smazaný uživatel

A minule jsme kopali taky.

Reagovat
smazaný uživatel

what

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penal Madrid tohle bude skvělá sezona

Reagovat
X-bano-X

Táto jasná,celkom ho tam podťal no.

Reagovat
Magic player

Taky nebyla?

Reagovat
roman1978

Byla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Carvajal je taky tak na lavičku ale

Reagovat
gonzalesl_is_back

Majesterial from Real Madrid! Wonderful from Gareth. Na to, jak to začalo.

Reagovat
Raul=Real

Isco prihravka

Reagovat
gonzalesl_is_back

Přihrávka super, jinak do té doby absolutně neviditelný.

Reagovat
Mateo16

Zase ta skurvena Iscova protekcia

Reagovat
X-bano-X

Heh tento bol teda o muší biceps.

Reagovat
Magic player

Karim si jde pro Pichichi

Reagovat
okorec

Nie som fanda ani R ani B, dokonca spalnielsko ani poriadne nesledujem (príde mi to pomalé a nudné), čiže sa považujem za objektívneho pozorovateľa. Ale fakt ma dnes zaujala tá prvá nafilmovaná penalta. To fakt potrebuje Real Madrid v Girone nafilmovať penaltu? Mi to príde strašná hanba. Potom ich dajú 4:1 a keby som fanúšik Realu tak sa ani neviem tešiť z toho.

Reagovat
Mateo16

Pre Courtoisa dnes den kedy si uvedomil ze bude na lavicke Od Keylora neuveritelny vykon

Reagovat
okorec

Vykonnostny rozdiel medzi Navasom a Curtoisom je mensi ako ich marketingovy rozdiel, cize aj ked je Navas lepsi, tak v Reale dostane prednost Curtois (ale davam mu v Reale tak 2-3 sezony).

Reagovat
Whitemedia

zaslouží si

Reagovat
jiriczeQ

Vaclík příjemný výkon

Reagovat
Mercury

velmi příjemný, pohonil jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
matteo17

Ty časy zápasůjsou fakt hrozný

Může mi někdo z realistů říct jak to včera vypadalo?

Reagovat
oli9

Fanoušci Realu nejsou realisté tak možná proto nikdo nic

Reagovat
oli9

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele