LaLiga - preview 16. kola

15.12.2017, 09:00, aktualizováno 18.12.2017, 08:54
Previews
Málaga vytěžila z posledních dvou zápasů čtyři body a zlepšenou formu chce potvrdit v dohrávce proti Betisu. Ten se naopak zmítá v krizi, na ligovou výhru čeká již dva měsíce...
Málaga CF - Real Betis  (pondělí 21:00)
Souboj mezi Málagou a Betisem slibuje zajímavou podívanou, jelikož oba týmy mají potřebu vyhrát. Domácí chtějí konečně opustit sestupové písmo a hosté ukončit nelichotivou sérii šesti zápasů bez výhry. Real Betis v jedné fázi sezóny vypadal, jako by se přestěhoval místo záchranářských bojů na místa zaručující evropské poháry.

Pět porážek z osmi zápasů rozhodně není forma, která by tento tým vedla na nejvyšší příčky. Navíc před dvěma týdny zaváhal i s posledním Las Palmas. Málaga by ráda navázala na poslední čtyři zápasy, ze kterých vytěžila dvě výhry. Minulý týden překvapivě zvítězila na hřišti Realu Sociedad a odlepila se od dna LaLigy.

Předtím však prohrál devět z prvních jedenácti zápasů ligové soutěže, ale jak se zdá, tak vše hodila za hlavu. Nyní se musí připravit na tým ze Sevilly, který je rovněž pod enormním tlakem. Nicméně se domácím budou muset připravovat na utkání bez těchto zraněných obránců: Juankar, Federico Ricca a Miguel Torres. Stejně tak je na marodce Zdravko Kuzmanovič a brankář Cenk Gonen.

"Utkání proti Betisu bude stejně důležité jako minulý týden. Máme před sebou složitý program, ale půjdeme do zápasu s velkými očekáváními. Chceme praktikovat to samé jako proti Realu Sociedad. Maximálně využít svých šancí a vyhrát. V kritických okamžicích se tým zachoval velice dobře a já doufám, že na to navážeme," řekl na předzápasové tiskové konferenci kouč Míchel.

Real Betis taktéž bojuje se zraněními, svalové problémy trápí Andrese Guardada, jenž si problém přivodil minulý týden při porážce od Atlética Madrid (0:1). Navíc si musí odpykat karetní trest. Připojí se tak k těmto zraněným hráčům: Joel Campbell, Jordi Amat a Javi Garcia. Největší ztrátou je však nedávno zraněný Antonio Sanabria, který se léčí ze zranění kolene. 21letý Paraguayec je nejlepším střelcem svého týmu.

Prosadil se sedmi brankami v 12 zápasech této sezóny. Již nyní má o tři více než v loňském roce a o 10 odehraných utkání méně. Betis potřebuje zkrátka vítězství jako sůl, aby zabránil propadu tabulkou. Případná výhra by dala Málaze klid a opuštění předposlední pozice. Naopak Betis by se s třemi body mohl opět výše ze 14. až na dělené 8. místo.

"Vytváříme si dostatek příležitostí. Řadu šancí, důkazem toho je Sanabria, který vstřelil sedm gólů. Je jasné, že nám právě jeho zásahy chybí. Minulý týden hrála Málaga velmi dobře. I když se jim nedařilo, tak neschází ze své cesty... Vědí, jak na tom jsou, ale bojují. My se budeme snažit hrát náš fotbal, vytvářet si šance a proměňovat je," řekl kouč hostů Quique Setién.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Rosales, L. Hernández, Bayesse, D. González - Recio, Adrián - Keko, Peňaranda, Chory - Bastón
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi - Camarasa, García, Fabián - Joaquín, León, Tello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.49 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - Getafe CF  (neděle 12:00)
Getafe si z Girony ještě nikdy nevezlo tři body a o další pokus se postará v neděli. Přesně ve dvanáct hodin totiž začne jeho bitva s domácím mužstvem, které si zatím na nováčka vede více než dobře a okupuje místo ve středu tabulky.

Getafe je rovněž nováčkem, oba týmy se do první španělské soutěže dostaly z minulého ročníku druhé Segundy. A oba si vedou nad očekávání dobře. Maličká Girona se i za nemalé pomoci nadšeného Pepa Guardioly a několika mladých hráčů z Manchesteru City dokázala dostat do první poloviny tabulky a prezentuje se velmi sympatickým stylem hry. I přes hodně nezkušený kádr se jí daří bojovat s kvalitnějšími soupeři a nezřídka kdy je obrat o body.

Za deset posledních kol LaLigy prohrála Girona jen třikrát a body si dokázala připsat například proti Realu Madrid, Levante, Realu Sociedad nebo naposledy proti Espanyolu Barcelona. Duel dvou katalánských mužstev rozhodla jediná branka, o kterou se postaral hostující záložník David Timor a Girona odjížděla z Barcelony jako vítěz.

Před duelem s Getafe mluvil o současném kádru a jeho vyhlídkách zkušený střelec Cristhian Stuani, autor osmi branek. "Jsme ve velmi dobré formě a v kabině vládne pohoda. Nečekali jsme, že bychom se na konci roku mohli nacházet tak vysoko v tabulce, takže nás to samozřejmě těší. Bez podpory našich fanoušků bychom to ale nezvládli. A v neděli budou mít další možnost ukázat svou náklonnost, když přijdou na stadion Montilivi. My je zase budeme chtít bavit fotbalem."

Getafe nečeká nic snadného a ani současná forma není úplně ideální. Getafe sice dokázalo překvapit Valencii a vyhrát nad ní, ale byl to spíše světlý okamžik v jinak nevýrazné době. Getafe za posledních deset zápasů vyhrálo jen tři duely, v Copa del Rey také již kvůli Deportivu Alavés nefiguruje a nedaří se mu ani proti týmům, které se v tabulce nacházejí daleko za ním.

Pro ilustraci, Getafe prohrálo s Deportivem La Coruña nebo Espanyolem Barcelona, body si rozdělilo s Levante nebo naposledy v minulém kole s Eibarem. S ním mělo Getafe také plno smůly a ačkoli bylo aktivnějším týmem, naráželo na skvělé výkony brankáře Dmitroviće. Nakonec si připsalo jen bod. Getafe si navíc dobře pamatuje minulý zápas v Gironě, kde prohrálo vysoko 5:1.

Obránce Juan Cala je ale rozhodnut něco podobného neopakovat. "Samozřejmě si na minulý duel dobře pamatujeme, mnozí z nás byli přímo na hřišti. Pochybuji ale, že se něco takového bude opakovat. Tehdy jsme měli hodně špatný den a teď jsme mnohem zkušenějším týmem. Prostředí LaLigy je nám bližší a věřím, že díky dobrým výkonům můžeme zaznamenat pozitivní sezonu. Proti Gironě chceme tři body."
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Juanpe, Timor - Maffeo, Aleix Garcia, Granell, Aday - Portu, Borja Garcia - Stuani
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Damian, Djené, Cala, Antunes - Portillo, Markel, Sergio Mora, Amath - Angel, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.31 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (neděle 16:15)
Villarreal se stále drží příček, které by mu v příští sezoně zajistily další anabázi v Evropské lize, ale na jeho místo se tlačí neustále noví a noví nápadníci. Mezi ně se snaží vplížit také Celta Vigo, která ví, jaké to je hrát poháry. A ačkoli se v tabulce pohybuje kolem středu, bodově zase tak vzdálena není.

Celta Vigo se pokouší znovu se dostat na místa, která by jí zajistila poháry. Ačkoli by se mohlo zdát, že ze současného 11. místa to má daleko, ve skutečnosti ji od šestého místa dělí jen tři body. A nyní Celta cítí velkou šanci, protože se na jejím stadionu Balaídos představí právě šestý tým tabulky, Villarreal. Domácí si tak jsou vědomi faktu, že by v případě výhry nad Žlutou ponorkou mohly své šance opět oživit.

Problém spočívá v tom, že se Celtě nyní zrovna nedaří. Poslední dva duely k ní los nebyl zrovna štědrý a nadělil jí dva velké favority, Barcelonu s Valencií. Ačkoli s Barcelonou dokázala sehrát perfektní utkání a nakonec si odvezla bod za remízu 2:2, Netopýři už v minulém kole byli nad její síly. Rozhodla o tom především penalta proměněná Danim Parejou, který poslal domácí do těsného vedení pouhých devět minut před koncem utkání.

Své první momenty v Celtě letos prožívá mladý dánský záložník Andrew Hjulsager, který přišel před necelým rokem a v této sezoně si zatím připsal čtyři zápasy. "Jsem tu velmi šťastný, a to jak po stránce sportovní, tak osobní. Vigo je skvělé místo, už jsem se tu perfektně zabydlel a mužstvo mi sedí. Doufám, že co nejvíc přispěji k dobrému umístění týmu a splatím klubu důvěru, kterou mi projevuje," dodal dánský talent.

Villarreal bude pro Celtu hodně náročným soupeřem, což dokazují také jejich vzájemné duely. Za pět posledních klání Celta vyhrála jen jednou, přičemž poslední výlet Žluté ponorky do Viga skončil rovněž výhrou hostí. O jejich vítězství rozhodla jediná trefa, kterou měl na starosti zkušený útočník Roberto Soldado. Ten už sice v klubu nepůsobí, ale jeho místo vydatně zaplnil Cédric Bakambu.

I díky němu se Villarreal drží v boji o Evropu a na kontě má 21 bodů. Pokud chce nadále odrážet útoky dalších hladových klubů, musí ale porážet týmy pod sebou. A zrovna teď se mu moc nedaří. Už tři ligové duely v řadě Villarreal prohrál, naposledy nestačil na Barcelonu. Ve třech minulých soutěžních zápasech navíc vstřelil jen jednu branku a hned šest jich dostal.

Trenér Javi Calleja dobře ví, že má před sebou ještě plno práce. "Nedaří se nám úplně podle našich představ, v poslední době jsme přestali proměňovat své šance. Vytváříme si jich sice hodně, ale nedokážeme je proměnit. Zatím ale plníme naše plány výborně a věřím, že tento tým je dostatečně kvalitní na to, aby v sezoně došel daleko."
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Ruben - Roncaglia, Cabral, Fontas, Jonny - Wass, Lobotka, Pablo Hernandez, Sisto - Guidetti, Maxi Gomez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Alvaro, Victor Ruiz, Costa - Rodri, Fornals, Trigueros, Soriano - Bacca, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.48 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Las Palmas - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Možná je příliš brzy na tom mluvit, že se jedná o bitvu o přežití v LaLize, ale na konci sezóny by se tento zápas mohl ukázat jako velmi důležitý z hlediska toho, kdo zůstane či sestoupí z nejvyšší španělské fotbalové soutěže. Las Palmas vstupuje do tohoto utkání s porážkou od Deportiva Alavés (2:0), stejně tak jako Espanyol, který v pondělním střetu podlehl Gironě (0:1).

Domácí se krčí na vůbec poslední 20. příčce v tabulce s pouhými 10 body, zatímco hosté by se přiblížili případnou porážkou sestupovému pásmu, jelikož s 16 body na kontě, je dělí od těchto vod pouze body čtyři. Espanyol je navíc na hřištích soupeřů slabší než obvykle, jelikož z osmi venkovních zápasů přivezli pouze tři body za tři remízy. Stejnou cifru počet branek nastříleli.

Pokud se však zaměříme na předchozí zápasy mezi těmito dvěma soupeři, tak Kanárci mají výrazně návrh. Na Estadio Gran Canaria totiž svého katalánského soka porazili 12krát z posledních 17 zápasů. Nicméně pokud fanoušci budou očekávat v tomto souboji gólovou přestřelku, tak mají smůlu, jelikož oba týmy nastřílely v této sezóně nejméně branek ze všech týmů LaLigy.

Las Palmas se bude muset obejít bez těchto zraněných hráčů: Alen Halilović a Vitolo. Rovněž hosté nemají prázdnou marodku, na které je stále Adrian Lopez. Do nominace se po zranění navíc vrací Javi López a Sergio García, kteří mohou do tohoto klání naskočit. Kluby budou v neděli spoléhat především na své nejlepší střelce. Za Espanyol mluvíme o Gerardovi Morenovi, který prozatím nastřílel branek pět.

Na druhou stranu za domácí je nejúspěšnějším střelcem Loic Rémy, který má na kontě čtyři góly. Pokud by Espanyol neuspěl a odjel z Kanárských ostrovů s prázdnou, tak by se jednalo o nejhorší start do sezóny od ročníku 2012/13, kdy měli v tabulce pouhých 11 bodů. "V tomto špatném období musíme zůstat silní a ukázat vysokou morálku."

"Přimět hráče, aby se necítili slabí. Je třeba se vyrovnat s touto situací a bojovat s ní. Už jsme si prošli mnoha těžkými a nepříjemnými situacemi, při kterých je třeba být trpělivý," řekl Quique Flores, trenér Espanyolu, před veledůležitým zápasem.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Macedo, Navarro, Lemos, D. Castellano - J. Castellano, Gómez, Viera - Tana, Rémy, Calleri
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
P. López - Sánchez, D. López, Hermoso, Caricol - Piatti, Fuego, Darder, Jurado - Baptistão, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.36 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Barcelona - Deportivo La Coruña  (neděle 20:45)
FC Barcelona se bude snažit udržet svou formu před příchodem El Clásica, které nás čeká příští víkend a navýšit tak svůj náskok v čele na 11 bodů před Bílým baletem. Nyní se však představí proti Deportivu La Coruña na Camp Nou.

Katalánci zůstávají stále neporažení a před sebou mají ještě další dva zápasy, které mohou rozhodovat výrazně o vývoji v LaLize, včetně návštěvy šampionů z Madridu, před zaslouženým odpočinkem v zimní přestávce. Předsezónní diskuze o krizi jsou dávno pryč, jelikož po úvodní polovině soutěže vede Barcelona pohodlně ligu poté, co vyhrála 12 z 15 možných ligových utkání.

Barçu nyní čeká souboj s Deportivem, které nepatří rozhodně mezi nejnebezpečnější týmy ve Španělsku. Katalánci se vrátili na vítěznou vlnu minulý týden ve Villarrealu, který zdolali 0:2 po brankách Luise Suáreze a Lionela Messiho. Obě branky však přišly až v poslední čtvrtě utkání. Tři remízy ze čtyř duelů mohly vyvolat určité obavy.

Nicméně pravdou je, že svěřenci Ernesta Valverdeho neměli zrovna nejlehčí soupeře. Stoper Samuel Umtiti zůstává ještě na nějaký čas mimo a místo něj nejpravděpodobněji naskočí Thomas Vermaelen. Andrés Iniesta vynechal poslední zápas, ale nyní již by měl být fit. Na marodce stále zůstává rovněž Rafinha, Javier Mascherano nebo Ousmane Dembélé.

Shodou okolností všichni tři již trénovali společně v týdnu s týmem, ale zůstává otázkou, jestli budou nominováni. "Máme čas vyhodnotit případné posily. Teoreticky jsme spokojeni se středními beky, které máme, ale uvidíme."

"Mohli bychom zvážit příchod středního obránce, pokud bude některý ze současných zraněný. Víme, že zranění Samuela Umtitiho je zdlouhavé, ale doufám, že se zotaví podle očekávání. Od Sergia Busquetse až po Lucase Digneho máme další řešení, se kterými můžeme řešit situaci ve středu obrany," řekl kouč Ernesto Valverde.

Deportivo potřebuje po vedením Cristobala Parrala nutně tři body, aby se vzdálilo sestupovému pásmu. Minulý týden si pomohli vítězstvím 1:0 nad nevyzpytatelným Leganés. Jedinou branku zápasu vstřelil Adrián López a přerušil nelechtivou sérii čtyř ligových zápasů bez tří bodů.

Hosté se v této sezóně již utkali se silnými týmy jako je Sevilla, Real Madrid a Atlético Madrid. Mluvíme o pátém, čtvrtém a třetím týmu LaLigy. Deportivo nedokázalo v těchto utkáních vstřelit ani jedinou branku a hned šest jich dostali. Deportivo La Coruna je 17. místě v LaLize, jen tři body od sestupových příček.

Pokud jde o hosty, tak ti se budou muset obejít bez Federica Cartabii, který je mimo na příštích pár měsíců. Společně s ním se stále léčí se svých zranění Luisinho a Bicho. Deportivo navíc nedokázalo Barcelonu porazit ani jednou z 11 posledních návštěv.

"Na hřišti bude jedenáct proti jedenácti hráčů. Musíme dělat to, co každý víkend. Víme, že čelíme jasnému favoritovi, ale každý zápas má své specifika. Barcelona má své silné stránky ale také některé slabé, kterých se musíme snažit využít," prozradil záložník hostů Carles Gil.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Vermaelen, Alba - Paulinho, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Martinez - Juanfran, Schar, Sidnei, Navarro - Guilherme, Borges - Gil, Colak, López; Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.40 - 25.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (sobota 16:15)
Bilbao má za sebou hodně povedenou základní skupinu Evropské ligy a může se těšit na jarní boje ve vyřazovací fázi, ale na domácí scéně LaLigy se mu už tolik nedaří. S podobnými starostmi vstupuje do baskického derby také Real Sociedad.

V sobotu odpoledne se na řadu dostane další baskické derby, které opět slibuje hodně emotivní a zajímavou podívanou. Oba kluby od sebe fyzicky dělí asi 95 kilometrů, v tabulce se jedná o rozdíl jen dvou bodů. A hůře postavení jsou domácí. Bilbao prožívá hodně turbulentní sezonu, protože na poli Evropské ligy se mu daří velmi a v minulém kole si dokonce zajistilo postup do vyřazovací fáze. V LaLize je jeho situace ale mnohem horší.

Současná 14. příčka není ničím pozitivním a náskok pouhých dvou bodů na 17. Deportivo La Coruña také ne. Bilbau trochu pomohlo štěstí a v minulém kole se chytilo, protože jeho obětí se stalo Levante. To si dalo vlastní branku a moc mu nepomohla ani penalta Aritze Adurize, takže kýžené tři body brali Baskové. A trenér Ziganda byl hodně rád.

Po zápase s Levante mimo jiné řekl: "Je skvělé, že jsme dokázali na výhru v pohárech navázat také výhrou v domácí soutěži, protože to nám v letošní sezoně dělalo problémy. Mnozí hráči sice byli unavení, ale přesto jsem viděl optimismus a obrovskou chuť vyhrát. Věřím, že jsme na dobré cestě a že se dokážeme posouvat tabulkou vzhůru. Teď nás čeká derby a to je pro všechny fanoušky hodně očekávaný zápas."

Oficiálně se první derby dvou baskických celků hrálo v roce 1909. Zajímavý je fakt, že tábory obou soupeřů se i přes velkou rivalitu respektují a častokrát můžete vidět už dlouho před zápasem skupiny nadšeně hovořících protivníků. Zároveň oba kluby dokáží bojovat za stejnou věc, jako například samostatnou reprezentaci Baskicka a podobně. Poslední době hrané na stadionu San Mamés skončilo v minulé sezoně těsnou výhrou 3:2 pro domácí Lvy.

Real Sociedad má za sebou rovněž účast v pohárech a také celek ze San Sebastiánu si dokázal díky druhému místu za suverénním Zenitem Petrohrad zajistit postup. V LaLize je sice na aktuálním desátém místě, ale jeho forma je žalostná. Už čtyři soutěžní duely v řadě Real Sociedad prohrál, naposledy v domácí soutěži nestačil na Málagu.

Přesto je talentovaný útočník Mikel Oyarzabal klidný. "Je to hodně těžké období, kterým právě procházíme, ale nehodláme panikařit. Naopak se chceme v klidu zaměřit na naše problémy, sklopit hlavu a vydat ze sebe maximum. Naši situaci s chladnou hlavou analyzujeme a připravujeme se. Derby je chvíle, kdy nerozhoduje aktuální forma a stát se může všechno," připomíná Mikel Oyarzabal.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Lekue, Nunez, Laporte, Balenziaga - Mikel Rico, Vesga - De Marcos, Raul Garcia, Susaeta - Aduriz
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Diego Llorente, I. Martinez, De La Bella - Xabi Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Juanmi, W. José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.44 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Valencia CF  (sobota 18:30)
V sobotu v podvečer se domácí Eibar postaví proti velkému favoritovi, protože na Estadio Municipal de Ipurua cestuje Valencia. Hostující Netopýři jsou na druhém místě LaLigy a vydatně jim k tomu pomáhá především druhý nejlepší útok soutěže.

Eibar nehraje vůbec špatně a mnohokrát se skrze jeho blok nedokáží soupeři snadno prokousat. Rozptyl mezi ním a šestým Villarrealem, který bojuje už o udržení na pohárových příčkách, je pouhé tři body. Nebýt chyb v obraně, Eibar bychom dost možná vídali mnohem výš. V poslední době se navíc zdá, že trenér José Luis Mendilibar dosahuje jistého zlepšení a že se jeho celku daří mnohem víc.

Za poslední dva duely Eibar získal čtyři body, po domácí výhře nad Espanyolem se mu povedlo remizovat s domácím Getafe. V tomto utkání bylo hodně vidět, jak se hráči snaží za každou cenu neinkasovat a nasazení proti týmu z předměstí Madridu bylo znát. Trenér Mendilibar mohl být na své hráče opravdu pyšní, což dokumentoval po zápase v rozhovoru s médii.

"Proti Getafe jsme rozhodně nehráli špatně a myslím, že jsme si zasloužili víc než bod. Líbilo se mi, jak jsme bojovali, hráli jsme jako jeden muž. Škoda, že jsme nedokázali proměňovat naše šance, ale jinak týmu nemám co vytknout. Poslední dobou se naše výkony v lize zlepšují a doufám, že se nám podaří v příštím kole proti Valencii uhrát dobrý výsledek. Pokud budeme pozorní, můžeme to zvládnout se ctí," přeje si zkušený trenér.

Dobrý výsledek proti Valencii je možná reálnější, než by se mohlo zdát. Právě proti Valencii totiž Eibar hrát umí. Za poslední tři roky spolu tyto týmy sehrály šest duelů a Eibar byl v polovině z nich Valencii vyrovnaným soupeřem, prohrál jen třikrát. Současná Valencia je ale zcela jiným týmem a zatím se jí daří prohánět první Barcelonu.

Díky skvělým výkonům a usilovné práci trenéra Marcelina se Los Che dokázali vklínit mezi obvyklé favority na titul a jsou druzí. Na první Barcelonu ztrácí Netopýři celkem pět bodů a musí si hlídat především svá záda, protože třetí Atlético Madrid má manko pouhého bodu. V tomto smyslu musí Valencii hodně mrzet nepovedené utkání s Getafe, ve kterém Valencia coby velký favorit nestačila na svého soka a prohrála o jeden gól.

Domácímu Getafe možná branku nevstřelila, ale v minulém kole se už vrátila na vítěznou vlnu. Nebylo to zrovna snadné utkání, ale proti Celtě Vigo už se útok Valencie opět přihlásil o slovo. Rozhodly trefy Simoneho Zazy a především závěrečná penalta Daniho Pareja, takže tři body brali Netopýři. Ti se pyšní druhým nejlepším útokem v LaLize, mají na kontě už 35 branek. A deset z nich má na svědomí druhý nejlepší střelec soutěže, Ital Simone Zaza.

Tomu se ve Valencii daří skvěle a sám říká: "Zatím si vedeme výborně, celý kádr šlape na jedničku a je tu skvělá parta. Jsem moc rád, že sem patřím a že mi to střílí. Jako útočník jsem hodnocený především podle gólů, takže je fajn, že svou roli plním. Především je ale důležité, že mé góly pomáhají celému týmu. Jsme druzí a i když jsou řeči o možném titulu hodně předčasné, tak snít přece není zakázáno," dodává mladý střelec.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Capa, P. Oliveira, Arbilla, Josè Angel - Alejo, Dani Garcia, Jordan, Inui - Kike Garcia, Enrich
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Vezo, Gabriel, Gayà - Carlos Soler, Parejo, Kondogbia, Pereira - Santi Mina, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.42 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Deportivo Alavés  (sobota 20:45)
Deportivo Alavés má v poslední době stále lepší formu, i když jeho postavení v tabulce je stále ještě hodně smutné. A právě ve chvíli, kdy se jeho forma zlepšuje, nafasovalo Deportivo hodně složitého soupeře. Jede totiž do Madridu, kde jej čeká domácí Atlético.

Sotva se Alavésu začalo dařit, čeká jej hodně náročná překážka, která by mohla vrátit hráče o několik kroků zpátky a fanouškům opět nastavit nepříjemný odraz v zrcadle reality. Alavés totiž setrvává i přes zlepšenou formu až na 18. místě a na jeho kontě je jen 12 bodů, což je příčka, která by na konci sezony na záchranu absolutně nestačila. Alavés ale věří, že se mu záchrana povede a že třeba favorita překvapí.

Formu by na to měl dobrou, protože už tři zápasy v řadě vyhrál a optimismus je na hráčích vidět stejně jako naděje. Po překvapivě hladkém vítězství v Copa del Rey nad Getafe se Alavés utkal s Gironou a v těsném a hodně napínavém souboji uzmul tři body. Ty se mu podařilo získat také v minulém kole, když na vlastní půdě přivítal Las Palmas. Góly Ibaie Gómeze a Munira El Haddadiho nakonec stačily a ještě k tomu domácí neinkasovali ani jednou.

Nezbývá, než doufat v zázrak, protože proti Atléticu je Alavés jasným outsiderem. A to přesto, že právě s Atléticem vždy poměrně dobře hrál. Za posledních 15 let se oba kluby utkaly v první španělské lize jen šestkrát a překvapivě se Atlético radovalo z výhry jen jednou! Doma naopak buď body ztratilo všechny, nebo si je rozdělilo s Alavésem. Což teď příliš nehrozí, protože právě remízy Alavés v letošní sezoně vůbec neumí.

O duelu s Atléticem hovoří mladý záložník Jorge Franco Alviz, také známý jako Burgui. "Je jasné, kdo je tady favoritem. Atlético je skvělý tým plný hvězd, mají výborného trenéra a mnoho zkušeností. Velké problémy mají s jeho důraznou hrou i mnohem větší týmy. Tohle je utkání, které bude hodně fyzicky náročné, nedostaneme moc šancí a jakoukoli malou šanci budeme muset proměnit, pokud chceme získat nějaké body," uvědomuje si záložník.

Atlético Madrid má za sebou nepříliš povedenou kampaň v Lize mistrů, se kterou se oproti předpokladům muselo rozloučit už po konci základních skupin. Na třetím místě se může sice těšit na jarní boje v pohárech, ale Evropská liga je pro klub jeho formátu ztrátou. Zatím se s ní Simeoneho Colchoneros vypořádávají statečně, protože mají radost alespoň ze své formy v domácí LaLize.

Patří jim průběžná třetí příčka, na druhou Valencii ztrácejí i přes pomalejší začátek jen jediný bod. Navíc za sebou nechávají i Real Madrid. Po pohárové remíze s Chelsea, která zpečetila konec Atlética v Lize mistrů, Atléticu povedlo připsat si maximum bodů v utkání proti Realu Betis, třebaže to nebylo příliš gólové střetnutí. Colchoneros stačila ke třem bodům jediná přesná trefa, kterou obstaral Saúl Ñíguez.

A o jeho přínosu pro tým hovořil spoluhráč Koke následovně. "Nebyl to jen gól, který nám pomohl. Celý zápas byl vidět, pokoušel se o tvoření hry a dostával se do šancí. Saúl je pro nás důležitou součástkou celého fungujícího týmu. Věřím, že z něj vyroste důležitá postava našeho klubu. Teď se musíme soustředit na další zápasy, které nás ještě před zimní přestávkou čekají," uvědomuje si Koke.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Thomas, Savić, Godin, Filipe Luis - Ferreira-Carrasco, Gabi, Saul, Koke - Correa, Gameiro
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Maripan, Alexis, R. Duarte - Medran, Manu Garcia - Ibai, Burgui, Pedraza - Munir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 5.97 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Levante UD  (pátek 21:00)
Pátá Sevilla nevzdává boj o Ligu mistrů a hodlá doma omluvit vlastním fanouškům za poslední hodně nevydařené kolo. Tragicky sehraný duel s Realem Madrid bude chtít napravit proti Levante, kterému se vůbec nedaří.

Sevilla po velmi dobrém začátku sezony trochu ztrácí dech a pokulhává v boji o přední příčky. Aktuálně se nalézá až na pátém místě a její konkurence v původně plánovaném závodu o titul se hodně vzdaluje. Sevilla si vše zkomplikovala také v minulém kole, které se jí vůbec nepovedlo. Proti Realu Madrid sice nebyla favoritem, ale pět branek bylo i na ni moc. A to tím spíš, že se domácímu mužstvu povedlo dát všechny už v první půli, takže v kabině Sevilly nejspíš o poločase moc veselo nebylo.

Po remíze s Mariborem v rámci Ligy mistrů to tak byl další nepříjemný výsledek, který navíc Sevillu odsunul na vzdálenost tří bodů od čtvrtého Realu Madrid. Teď má Sevilla velkou šanci vybojovat si ztracenou radost ze hry i čest zpátky, protože hostí Levante. A to je pro ni soupeř více než oblíbený. Levante v Seville vyhrálo jen jednou za posledních 13 let a hráči domácí ekipy doufají, že se tato číslovka jen zvýší.

Záložník Pablo Sarabia o tom mluvil v rozhovoru pro klubovou televizi. "Poslední dvě utkání se nám příliš nepovedla a především kolo proti Realu Madrid jsme mohli zvládnout mnohem lépe. Celý tým cítil, že jsme podali velmi špatný výkon a nic nám nevycházelo. Teď si musíme získat zpátky naše fanoušky a nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je znovu začít vyhrávat. Levante nebude snadný soupeř, ale my se musíme ukázat."

Slova madridského rodáka by mohla padnout na úrodnou půdu, Levante zde naposledy dostalo tři branky a pro Sevillu nebylo příliš velkým soupeřem. V letošní sezoně zažívá Levante obdobné pocity velmi často, protože sídlí až na 15. místě v tabulce a jeho forma soupeřům rozhodně strach nenahání. V posledních deseti kolech LaLigy získalo Levante výhru a tři body jen jednou, jinak se trápí.

Remíza s Gironou v rámci Copa del Rey sice ještě znamenala konečný postup, ale poté Levante nevstřelilo ani jeden gól Málaze a naposledy to dopadlo ještě hůř. Patnácté kolo proti Bilbau rozhodly dvě vlastní trefy, z nichž jednu si dalo Levante a navíc mohli Baskové zahrávat jednu penaltu, takže o tři body Levante přišlo.

Mladý Američan Shaquell Moore ale věří, že jeho tým dokáže překvapit. Obránce, který nedávno prodloužil smlouvu, zmínil: "Sice se nám nepovedlo minulé utkání, ale nesmíme věšet hlavu. Měli jsme hodně smůly a věříme, že pomocí tvrdé práce se můžeme posunout výš. Naším cílem je záchrana a já vím, že to můžeme zvládnout," dodal mladík.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soria - Mercado, Lenglet, Kjaer, Escudero - Pizarro, Vazquez, Banega - Joaquin Correa, Sarabia - Ben Yedder
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Pedro Lopez, Postigo, Chema Rodriguez, T. Garcia - Lerma, Rober Pier - Campana, Jason, Morales - Enes Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.09 - 11.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona15123038:739
2.Valencia CF15104135:1434
3.Atlético Madrid1596024:733
4.Real Madrid1594230:1131
5.Sevilla FC1591519:1928
6.Villarreal CF1563622:2021
7.Getafe CF1555520:1520
8.CD Leganés1562712:1420
9.Girona FC1555519:2220
10.Real Sociedad1554628:2819
11.Celta Vigo1553727:2318
12.Real Betis1553723:2918
13.SD Eibar1553716:2718
14.Athletic Bilbao1545616:1917
15.Levante UD1537515:2216
16.Espanyol Barcelona1544711:1916
17.Deportivo La Coruña1543818:2715
18.Deportivo Alavés15401112:2412
19.Málaga CF15321013:2811
20.UD Las Palmas15311111:3410
Zbývající zápasy
17.12. 16:00CD Leganés - Real Madrid (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (564)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barça vs Atlético na Camp Nou. Poslední volná místa :-)

https://www.fcbarcelona.cz/fc-barcelona/clanky/bar-a-vs-atletico-madrid-na-camp-nou-3988020

Reagovat
smazaný uživatel

Daley Blind má s Manchesterem United kontrakt jenom do konce letošní sezóny, čehož si začínají všímat i konkurenční kluby. Podle posledních zpráv se na holandského reprezentanta vyptávala Barcelona. (transfermarketweb.com)

Bral by som ho bez vahania.

Reagovat
ADM

kill me first

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe sa ten hrac nepaci ?

Reagovat
ADM

Nieco ako Rakitic v obrane

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
hornito

Reagovat
Visca el barca

Je šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Silene dobry ?

Dokaze hrat stopera i defenzivne ladeneho krajneho obrancu do velkych zapasov... Abidal, Mathieu.

Reagovat
patas92

Až na to, že na obou pozicích je strašně průměrný. Jako stoper je nedůrazný a malý, jako bek pomalý.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre.

Reagovat
patas92

Neee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak Arthur hotov příští týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa najnovšieho info do boja oňho vstúpil aj Real http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/12/15/5a32dd8b468aeb597e8b45b3.html

Reagovat
smazaný uživatel

Madridske zlo vzdy vstupuje do boja o hraca, ktoreho chce Barcelona, aby jej navysil cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomés, Theo, Ceballos, Vinícius Jr., Odegaard ...

Reagovat
Visca el barca

To víme, navyšují cenu.

Reagovat
Majk91

ako mozu navysit cenu, ked tak ci tak bude treba vyplatit vykupnu klauzulu?

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA si myslí, že Ronaldo je nejlepší.

Uefa si myslí, že Ronaldo je nejlepší.

Kapitáni fotbalových týmů si myslí, že Ronaldo je nejlepší.

Fotbaloví trenéři si myslí, že Ronaldo je nejlepší.

Ale fanoušci z Barcelony si myslí, že Messi je nejlepší...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa tu chceme zaspamované fórum o nikdy nekončiacej téme ???

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

Most goals: Messi

Most assists: Messi

Most chances created: Messi

Most successful dribbles: Messi

Most through balls: Messi

Most Key Passes: Messi

Most MOTM awards: Messi

Ballon d'or? Cristiano Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

o tom zo není

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja mater ma v hlave len cerne pinisy

Reagovat
smazaný uživatel

? Co tu zkoušíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ako madridista ta pekne prosim... vyser sa na to. nemas nic ine co by ta rozveselilo, len tu odjebavat diskusiu do nic neriesiacich hadok kinderfanusikov???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Objektivně je nejlepší Messi.

Jen vy, kreténci, co fandí Realu, tady musí pořád kopat kolem sebe. Messi je jinde, Ronaldo je letos slabučký. Real a Bracelona mají prakticky podobně silné týmy - ale Barcelona má Messiho, proto jsou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

"Objektivně je nejlepší Messi."

Ok, dokaž to. Napsals "objektivně", takže to něčím dolož.

Reagovat
popltak

Jsem nestranný - Messi je lepší.

A stačí se podívat, jak je pro hru platný Messi a jak Ronaldo. Nemusím snad ani říkat, kolik Ronaldo potřebuje na gól šancí.. a Ronaldo je tam jen na branky... Messi tvoří hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok 2017: Messi 62 zápasov so 14 asistenciami, Ronaldo 58 zápasov s 13 asistenciami ... niečo mi tu nesedí

Reagovat
popltak

Říkám, kreténi z Madridu zase melou ty svoje hovna.

Vy si budete mlet dokola ty sračky, stačí se podívat na zápasy Realu a Barcelony a je jasné, kdo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas o tolik lepsi nejsme

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl dát průnikovou přihrávku přes půlku hřiště nebo jednoduchou do strany do vzdálenosti max 3 metry.

Reagovat
JM

A navic ma Messi lepsi osobnost a Ronaldo ma spatnou oslavu golu.

Reagovat
technecium

A kromě tý oslavy je to taky namyšlenej buzík

Reagovat
Jordi Alba

Ten konec věty má bejt už o tom JM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně mi chceš tvrdit, že je krátká přihrávka lepší!?

Reagovat
smazaný uživatel

On nedělá jen krátké přihrávky, takže lžeš.

Reagovat
valloire

většina přihrávek Messiho jde do strany na nabíhajícího Albu, ó geniální

Reagovat
patas92

Reagovat
Majk91

taku nahravku ako dava Messi na toho nabiehajuceho Albu nedal a ani neda Ronaldo za celu svoju karieru. Nema na to schopnosti.

Reagovat
valloire

na to má schopnosti nejenom Ronaldo, ale kdokoliv. Je to nacvičený a naučí se to i šimpanz.

Reagovat
Majk91

Neklam, Ronaldo ma niekedy problemy dat prihravku aj na par metrov. O takych prihravkach ake dava Messi moze len s placom snivat.

Reagovat
valloire

To je hezký....ale počet asistencí loni mluví jinak. Messi a jeho bídný hlavičky, to má bejt nejlepší hráč? Nedej se vysmát.

Reagovat
Majk91

Tak hovorime o prihravkach, nie asistenciach. Aj Alba ma kopec asistencii, ale take nahravky ako dava Messi on neda.

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
Billy McClane

Potom to mal vyhrat Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Polovina z jeho asistencí jsou buď nepovedé střely, nebo odraz jeho střely od brankáře, dále tam máme jednoduchý přihrávky po kterých asistovaný hráč uběhne dalších 20 metrů s zakončuje.

Reagovat
valloire

to sedí docela i na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že to nesedí vůbec.

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
ADM

A nesedi

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A nesedí (vydržím to donekonečna )

Reagovat
valloire

sedí ( já taky, zeptej se Baronneho)

Reagovat
smazaný uživatel

nesedí.

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
technecium

nesedí

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
Matesuj

Nesedí

Reagovat
valloire

sedí

Reagovat
Baronne

Jojo, museli nám to smazat, jinak bysme jeli donekonečna

Reagovat
valloire

jak to naboural ten blb, tak jsme přestali ne?

Reagovat
Baronne

Už si to přesně nepamatuju, ale někdo se do toho vesral, a pak to myslim Kily smazal . No prostě žádná demokracie, dva lidi si nemůžou vyměnit názor

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

hamba Kilymu

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho bídný hlavičky vs Ronaldovy bídný přihrávky, bídný dribling, bídný přímáky, bídná přesnost střelby, bídná týmová hra a IQ šimpanze.

Reagovat
valloire

Všechno bídný a samej týmovej úspěch, individuální rekordy a Zlatý míče. Ten věčně druhej všechno skvělý, jadernej skromnej fyzik a....nic. Někde máš chybu. Voprav si to.

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi snad nemá týmový a individuální úspěchy!? Za celou kariéru jich má mnohem víc. Ronaldo je strašně přeceňovanej. Poslední 2 roky Ronaldo není ani v TOP 10.

Reagovat
valloire

Má. Ale poslední dobou jde dolů a teď zásluhou Ronalda vládne Real. Nebo vládne Barcelona? Nějak jsem si nevšiml poslední roky ve finále čehokoliv Barcelonu. Hodně sporadicky. Real je tam furt a furt vyhrává. A Král pálí. Jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo jde strašně dolu, Messi je na vrcholu. Ronaldo jenom parazituje na lepších spoluhráčích jako je Modric. Jestli to vážně nevidíš, tak ti není pomoci.

Reagovat
valloire

Messiho vrchol je druhý místo ve Zlatým míči

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na to je o několik tříd lepší.

Reagovat
valloire

to těžko, to se vylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Real měl lepší jednu sezonu, navíc koupenou.

Reagovat
valloire

LM si nekoupíš. Někdy se ale stane, že UEFA má ve svých řadách spoustu lidí spjatých s konkrétním klubem. A pak nastávají podivná rozhodnutí ve prospěch toho klubu. Ten díky tomu vyhraje LM. Ano, řeč je o Barceloně, které ve snaze vyrovnat se historicky úspěšnějšímu Realu, neváhá utrácet horentní sumy za hráče a i za sudí. Hamba.

Reagovat
smazaný uživatel

S tak senilním dědkem to fakt nemá cenu...

Reagovat
valloire

já si všechno pamatuju

Reagovat
technecium

nepamatuješ

Reagovat
valloire

pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hodně mimo... bídný přihrávky a střely? Podivej se taky jednou na jinej zápas než na šašky z barcelomy a nebudeš tu psát takový kokotiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Bídný hlavičky Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel blbosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Furt tam nikde nevidím ty objektivní měřítka podle kterých je Messi nejlepší.

Reagovat
ADM

Ma viac golov lavou nohou. Messi > Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší dopad na hru, lepší přesnost střelby, lepší dribling, lepší přihrávky, lepší přímáky, lepší technika, lepší osobnost, ... tohle by ti mělo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cim se meri dopad na hru a osobnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očima a ušima, tzv. co vidíš a slyšíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To pak ale neni objektivni zejo. Oci a usi te muzou klamat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v tomhle případě je tak obrovský rozdíl, že si to průměrně inteligentní jedinec nemůže splést. Ronaldo je egoista a Messi je týmový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr a kdo urcil, ze egoista je objektivne horsi clovek nez ten co hraje pro tym?

Reagovat
smazaný uživatel

V některých chvílích je lepší přihrát a Ronaldo skoro vždy radši vystřelí. Kolikrát to už Real stálo body. Messimu nedělá problém, když dá gól někdo jiný. Ronaldo to pak těžko rozdýchává.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale myslíš ty. Je to tvůj subjektivní názor na CR7. A ještě k tomu úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to můj názor podpořený fakty.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dopad na hru tím že když ten hráč nehraje tak je tým bez něj mnohem horší. A ten rozdíl v osobnosti. Bavil by ses raději s někým totálně namyšleným, který chce být ve všem nejlepší a v hodně věcech myslí jen jen na sebe nebo s někým kdo je skromný, uznává ostatní a necpe ti všude jak je úžasný.

Jinak beru to podle toho jak se ti hráči vyjadřují na hřišti a do médií. Samozřejmě nevím jací jsou doma atd.

Reagovat
valloire

skromný a hodný, vždycky pozdraví....kde já tohle už četl...

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Existuje vůbec nějaké objektivní měřítko v hodnocení sportovce kolektivního sportu?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tvůj výrok zneguje, tak má opravdu smysl.

Reagovat
valloire

sám se zneguj

Reagovat
Majk91

tak si niekedy zapni zapas Barci a uvidis tie objektivne meritka

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš 11 frajeru hrát házenou a malýho šaška chodit. Koukatelnej fotbal katalnci nehrajou.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Majk91

Nerob zo seba blbca, staci ak mas aspon stipku nezaujateho rozumu, tak ten rodiel proste vidiet musis.

Reagovat
valloire

Jestli máš rozum, musíš pochopit, že je Ronaldo na stejný úrovni a v posledních letech Messiho válcuje.

Reagovat
Majk91

Ronaldo valcuje Messiho jedine v pocte plastickych operacii. Co sa tyka futbalovej stranky, tak je od Ronalda lepsi nie len Messi, ale v sucasnosti asi tak dalsich 20 hracov.

Reagovat
valloire

A proto má GB 4x za 5 posledních let. Je záhadou, jak si pořád melete to svoje a přitom je realita jiná. Nestudoval si politologii nebo sociologii?

Reagovat
Majk91

Aspon vidno ako ide uroven GB cim dalej tym viac dole. Posledna zlata lopta jasny dokaz.

Reagovat
valloire

no jasně, nevyhrál můj kandidát, celá anketa nemá smysl....i ty jeden demokrate podšitej....v Americe bys raboval a zapaloval auta co?

Reagovat
Dayman

Tak tohle je ale hodne dementni, valle .

Reagovat
valloire

souhlasím, zapalovat auta kvůli tomu, že nevyhrála Killary, je dementní

Reagovat
Dayman

Vsak je, ale cpat nekomu na fotbal. foru co by delal v Americe, wtf. Se da stejne dementne otocit na tebe, ze bys prejizdel lidi autem, mel na sobe bily habit a v ruce vidle a pochoden .

Reagovat
valloire

na tomhle foru se řeší všechno

Reagovat
Billy McClane

Ale zlata lopta uz nikoho nezaujima, je to len marketing, vsetci okrem hlasujucich by hlasovali za Messiho, kto to nevidi nerozumie futbalu a bla bla bla, fnuk fnuk, fnuk

Reagovat
valloire

Rudý Právo hadr.

Reagovat
loki5

A Ronaldo si taky myslí, že je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hotentoot - všichni si to myslet můžou tak jak píšeš, ale ten kdo trochu rozumí fotbalu “VÍ”, že Messi je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně trenéři a kapitáni rozumí fotbalu víc než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna ti trenéři a kapitáni se tak maximálně kouknou kdo vyhrál jakou trofej a kolik dal gólů. Tam je problém, že se kouknou tak na maximálně 4 zápasy za celý rok a to třeba jen u 3 hráčů z celkové nominace 30...

Fanoušek klubu kde ten hráč hraje nebo aspoň někdo kdo vidí všechny zápasy ti o tom hráči dokáže říct kolikrát víc než nějaký kapitán repre nebo trenér.

Jen se koukni co většinou řeknou když se jich na ty hráče někdo zeptá. Většinou papouškujou to co někdo říkal už před 3lety, protože to jak ten hráč zrovna hraje ví tak maximálně z toho co se dočtou v médiích nebo zamelou totální hovadinu. Čímž neříkám že někteří určitě ty hráče sledují pravidelně a ví co zrovna dokážou, ale většina netuší a dá to podle trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale jen tvé domněnky.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozřejmě je to moje domněnka. Ale opravdu si myslím že to tak je.

Reagovat
satan_666

Real vyhrál LM a La Ligu, to je celý, podle toho se vždy zlatý míč rozhoduje...bohužel, dává se to podle týmových úspěchů, ne jestli je opravdu nejlepší. skoro vždy to vyhrál vítěz LM...

Reagovat
valloire

spiknutí

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to - a když jsem se Realistů otevřeně a jasně ptal, zda je podle nich Cristiano lepší, tak nedokázali dát jasnou odpověď. Ani jeden jediný ...

Reagovat
valloire

já jo

Reagovat
Reggie

Kdyz jsem te nekolikrat ptal jak vysvetlis, ze i fanousci Realu (nekteri a nezaslepeni) rikaji, ze je Messi lepsi, tak pokazdy uteces, ty hrdino

Reagovat
valloire

kdo to říká?

Reagovat
Reggie

Samozrejme jich neni moc, ale najdou se. I treba muj kamos, kterej fandi Realu to nema problem priznat. A i tady jsem to cetl, takze asi tak

Reagovat
valloire

Jo tak...taky mám kámoše a ti uznali, že je Ronaldo lepší, protože dává víc golů v LM.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
Reggie

Ty ses hroznej sasek I tady to psali kluci od vas, ale to se ti nehodi, ty vosle

Reagovat
valloire

Pochopíš ty emile, že je mi fuk, co kdo píše nebo nepíše?

Reagovat
Reggie

Tak jinak... O Messim se mluvi jako mozna nejelpsim hraci v historii, o Ronaldovi tak mluvi on , takze asi lepsi nebude ani v tehle dobe + to dokazou uznat i nekteri nezaslepeni fanousci Realu, ale pravdu mas ty, je to tak?

Reagovat
valloire

O každym podobnym hráči se mluvilo jako o nej v historii v tý době. Zico, Maradona, Cruyff, Ronaldo, Zidane...ale hráči přicházejí, odcházejí a nejlepší je vždycky jenom Pelé. Messi těží z PR Barcelony, to jim jde tahle propagace a ufňukanost viz víc než klub. Madrid nemluví, za něj mluví trofeje. Nezaslepenej = Messi Pochop konečně, že někdo má jinej názor a necpi ten svůj někomu, kdo o něj nestojí. Co vás v tý škole učí to je děs.

Reagovat
Reggie

Jasne, takze nejelpsi je Pele a tim to hasne, protoze to rikas ty... Messi tezi z PR a Madrid nemluvi . Barca ma dokonce tak dobry PR, ze fanousci Realu vidi, ze je lepsi nez Ronaldo.. To uz je jinej kumst A ano, ten kdo fandi Realu a uzna, ze hrac nejvetsiho rivala je lepsi, nez jejich nejlepsi hrac je pro me nezaslepenej - mluvim o fandech Realu! Ale tobe tohle vysvetlovat nema vyznam. Ty tu taky porad cpes svoje nazory, ktery mas radoby podlozeny historii, ale pritom se oficialne 3. nejvesstsi klaun na Eurofotbale. Chapu, ze to je do jisty miry dany tim, co tady schvalne predvadis, ale i tak to sedi..

Reagovat
valloire

Tvým jazykem.... to neříkám jenom já, ale valná většina celýho nekatalánskýho světa. Já jsem stejně jako Santiago Bernabeu zatleskal Ronaldinhovi, když nás sám zničil 3-0. Tleskalo se i Maradonovi, takže Madrid umí ocenit protihráče, ne že ne. Ale Messimu se netleská. Proč asi? Co ta vaše stodola? Dokáže to? No nedokáže, protože jste tam v zajetí katalánskejch bludů a to vám zaslepuje oči a úsudek. Promítá se to i do fandů po světě. Tohle je diagnoza.

Co se týče mejch názorů, ano, já je mám podložený historií a ta není rádoby. Já jsem sledoval fotbal už od 70. let a to je má jistá výhoda oproti vám, co si myslíte, že fotbal začal od tý doby, co do něj naskočil Messi, kterej je sice skvělej, ale nedokáže mimo Barcelonu udělat ani to, co třeba jeho krajan Kempes. Víš kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nezajímá komu tleská Santigao Bernabeu, natož ty.

Reagovat
roman1978

Já vím, kdo to je. Nesahá Messimu ani po kotníky

Reagovat
valloire

Nemožný. Má něco, co Leoš ne.

Reagovat
roman1978

Ligu mistrů?

Reagovat
valloire

něco lepšího

Reagovat
roman1978

A třeba Čeryšev měl potlesk ve stoje na Camp Nou

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
X-bano-X

to su bludy

Reagovat
valloire

a kdepak je tam čteš bano?

Reagovat
X-bano-X

Je to blud jednotlivo ale aj ako celok

Reagovat
valloire

konkrétně...

Reagovat
Reggie

Vim kdo to je, jestli se nepletu, tak vyhral MS s Argentinou. ale sorry porovnavat ho s Messim... Proc se o nem do dnes nemluvi? Pro tebe je proste dulezitejsi jedno MS, coz je JEDEN turnaj. Nejvesti legendy to valcujou x let.. Ten pomer, jestli nekdo na uplnym vrcholu 10 let nebo vic a nebo uhral jeden turnaj, je trosku mimo misu, ale je to porad dokola..

Reagovat
valloire

Největší legendy zahrajou takovej turnaj, kterej přinese jejich zemi titul. Zvlášt když je první a ještě k tomu doma. To, že jsi o něm neslyšel mluvit neznamená, že se o něm nemluví v Argentině. Tam je populárnější než Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš srovnávat pele vs messi apod. Je to hloupost... Nejlepší hráč historie se nedá určit. Každý v něčem vyniká. Seru na to kdo z nich je lepší ja řeším který klub na světě je největší nejlepší a to je real madrid. HALA MADRID Y NADA MÁS. !!!!!

Reagovat
valloire

Trochu se to srovnat dá. Pelé vyhrál 3x MS, Messi nedal ani gol v playoff.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale většina by řekla, že to byl pomalej fotbal a dnes je ten fotbal na jiný úrovni takže je to těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkej času, jako husa klasu. Všechno bude. Na konci sezony 2018 bude malý genius držet pohár vítězů MS. A Ronaldo si bude zkoušet svojí novou kolekci trenek u televize hned po skupině.

Reagovat
valloire

Tak na TV s brambůrkama poslední dobou kouká Ten druhej. Výborný marketingový tah firmy !!!

Reagovat
loki5

Koukám Dembele už tránuje tak ho snad uvidím i hrát za Barcelonu. Třetí slušný útočník tam teď vyloženě chybí.

Reagovat
ADM

Ak by v zime “prisli” Dembele a Ozil, tak by som este trooosicku veril timu aj v LM

Reagovat
Gazdo

Ozil nieee prosim

Reagovat
remeslnik

loki5 .... a koho myslíš tím druhým slušným útočníkem mimo Messiho ?!

Reagovat
loki5

No loni to ještě byl Suaréz Ale je fakt letos je to vážně bída.Ale snad je to jen dočasná krize.

Reagovat
Switchback

Jak moc je Ozil nebo Griezmann realnej? Jsem měl za to, že Griezmann už je domluvenej s účkama ...

Reagovat
Hokaido

Griezz podle mě potřebuje jít do ofenzivního tymu, kde golově exploduje. Tak snad nepůjde za Mourkem, to by byla škoda. A domluvený zatím určitě není.

Reagovat
Visca el barca

Grizi má teď nejblíž k Barce.

Reagovat
remeslnik

To by bylo suprrrr !!!! ....(za mně ) Ale Technikovi, ani Footballerovi se třeba nelíbí.

Reagovat
Footballer

Neříkám, že se mi nelíbí. Jeho styl hry mám naopak moc rád, jen říkám, že se k nám v současnosti nehodí. A to, že by jeden ze čtveřice Griez, Messi, Dembele, Suarez seděl, mi připadá jako nenažranost. Kdyby povětšinou seděl Suarez - ok, ale víme, že tomu tak nebude a navíc nechat sedět hráče s takovým platem je hloupost a plýtvání prachama.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na lavku

Reagovat
remeslnik

Footballer.. Hle, Barca, tak jako vícero lepších klubů v různých ligách, má na soupisce špičkové útočníky, pokud si je může dovolit, kteří sedí na lavce a jsou k dispozici. Do tříčleném útoku jsou čtyři tak akorát. Třeba Barca (ale platí to i pro Real, Atlety, ev. Vale), hraje PD, LM a CdR, to máš kolem 50ti, 60ti zápasů. Všude chce uspět. Nemůžeš počítat, že celým ročníkem projdeš bez jediného zranění, bez vykartování nebo vyloučení a když k tomu přidáš únavu, ty čtyři jsou dobré číslo. Když to zvládnou finančně, proč ne. A že by se do Barcy Griez nehodil? Podle mně právě že zrovna sem ano, je kreativní, výborný technik, má skvělé nápady i realizaci. Jestli fakt přijde, pak se uvidí, pak to proberem. Já věřím, že zrovna on by byl dobrý nákup. Tedy, pokud nebude lajdák, tos psal ty ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Philipp Lahm: “Its time to change the Ballon d’Or, it’s just a competition of pupularity for the attackers”

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
andycek1

Cawte bol z vás niekto v Seville??? Prípadne čo je tam zaujímavé okrem tých známych pamiatok ako Plaza de Espana, Alcazar alebo katedrála,

Ako je to zo vstupenkami na FC Sevillu?? Viem že na Betis mi to ide ale napr na Sevillu ked som si chcel objednat iba tak teraz na Leganes tak mi to aj na dostupných vstupenkých ukazovalo že miesta už nie sú.

Reagovat
andycek1

Teda Levante nie Leganes

Reagovat
fefo

Okrem toho, co si spominal, tam nic nie je Nie som moc na pamiatky, ale Plaza je naozaj pekna a katedrala uchvati akousi majestnatnostou, hlavne vnutri. Aj ked zase, my sme vacsinu casu travili chlastanim piva a zranim tapas, to je na spanielsku vseobecne super. Z celej Andaluzie ale najlepsie bolo toto https://3c1703fe8d.site.internapcdn.net/newman/csz/news/800/2012/panelsreflec.jpg Keby ste mali auto a cas, mozno by sa oplatilo ist pozriet.

Z listkami ti bohuzial neporadim.

Reagovat
fefo

Boze... *S listkami*

A pridavam mapu - https://goo.gl/maps/gkSgFCYhrYr

Reagovat
andycek1

Akože plánujem pozrieť aj štadióny ale teraz pozerám že na stránke FC Sevilla že práve budujú múzeum a všetko okolo toho pretože ja som fanúšik prehliadok štadiónov Na Betise vraj funguje, no teraz štadióny dosť opravili a vypadajú pekne a chcel by som tam ísť na zápas

Reagovat
Filipow

Severní Korea se prý zbaví kouče

Severní Korea prozatím prohrála obě utkání Východoasijského mistrovství, a byť se jednalo o těsné porážky, vyhazovem je má odnést trenér Jørn Andersen.

Bože, já se bál, že se ho skutečně zbaví prvně.

Reagovat
smazaný uživatel

Obyvatelé KLDR stejně žijí v domnění, že vyhráli. Rakeťák by takovou potupu nedopustil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rakeťák Kim, tak mu začal říkat Trump.

Reagovat
Xavi

Jsem myslel, že to bude nějakej vtípek od toho borce, co paroduje Kima na Twitteru @norcoreano.

Reagovat
Xavi

Dnes Baskické derby. Oba sice z formy, ale tímhle zápasem by se mohli chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts prý oznamil znamým a spoluhráčům, že se v lednu stěhuje do Barcelony. Skysport.com

Tak to jsem zvědavej.

Reagovat
patas92

€10M ročně pro Sergio Roberta

Reagovat
patas92

*Sergiho

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím je to teda z dost neseriózního zdroje, plus se šermuje s hrubým/čistým platem. Čistýho (což se ve Španělsku uvádí u 90% hráčů) je to cca 5,5.

Reagovat
LAM

10mega hrubýho,takže něco přes 5mega čistýho.Naprosto normální plat.V čem je problém.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Vasa platova politika nesklamala

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

FourFourTwo ? What is it ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je velmi prestizny seriozny casopis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ze je Leo daleko najlepsi uz dobrých par rokov o tom snad nemusi byt ani rec ;)

Reagovat
valloire

GB Ronaldo 13,14, 16,17...náhoda? Nemyslím si

Reagovat
patas92

Ankety jsou neobjektivní měřítka

Reagovat
valloire

Reagovat
Dayman

fakty jsou fakty

Reagovat
Kaze

Fanousci Atletica - jaktoze nehraje Gimenez casteji? To je Savic o tolik lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus, jak ten kašpar sebou hodil o zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Campeoooones, Campeooooones, olé, olé, olé! Nejlepší hráč historie Cristiano Ronaldo rozhodl další finálový zápas, právem si snad také převezme cenu pro nejlepšího hráče turnaje! A Real Madrid je první tým v historii, který obhájil Ligu mistrů, Evropský Superpohár a MS klubů.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Reggie

Nejlepsi hrac historie ? Vzdyt neni nejlepsi ani ve svy dobe.

Reagovat
valloire

je

Reagovat
Reggie

Kdyz jsem te nekolikrat ptal jak vysvetlis, ze i fanousci Realu (nekteri a nezaslepeni) rikaji, ze je Messi lepsi, tak pokazdy uteces, ty hrdino

Reagovat
valloire

kdo to říká

Reagovat
technecium

není, senilo

Reagovat
valloire

je cucáku

Reagovat
technecium

Pocem a zopakuj!

Reagovat
valloire

to bys nemusel přežít

Reagovat
Majk91

neni najlepsi ani v Madride

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo, k čemu je ve fotbale videorozhodčí? Ronaldo dal regulérní 2. branku, ale hlavní rozhodčí mu ji neuznal. A vůbec to nekonzultovat s videorozhodčím. A ten musel vědět, že to je regulérní gol a ani neupozornil hlavního? ... K čemu tam to video teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa zdalo, že tam bol milimetrový ofsajd Benzemu. Podľa nepísaného pravidla ale pri takomto tesnom ofsajde malo byť zvýhodnené útočiace mužstvo, teda Real Madrid a gól mal platiť. Videorozhodca mohol dať hlavnému rozhodcovi echo. Dôležitý je ale zisk trofeje

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

čemu se kurva gebíš?

Reagovat
patas92

Žádné takové nepsané pravidlo neexistuje, pokud byl Benzema v milimetrovém ofsajdu, tak se jednalo o ofsajd a měl se odmávat

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

a ty to nějak změříš?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
valloire

tak vidíš

Reagovat
patas92

To ale neznamená, že pokud se to odmává, tak je to odmávané špatně

Reagovat
valloire

no ale ani dobře

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když už operuješ tím videorozhodčím, tak by mě spíš zajímalo, proč se neřešila situace po jasným penaltovým faulu Ramose těsně před gólem?

Reagovat
X-bano-X

Odpoveď je vcelku jednoduchá. Zacitujem "Dôležitý je ale zisk trofeje"

Reagovat
valloire

Formuluj přesně. Důležitý je zisk páté trofeje letos.

Reagovat
X-bano-X

5 je menej ako 6 a to aj vždy bude, môžete sa nadrapovať koľko chcete ale s polmiliardovým tímom je 5 trofejí dobrých tak akurát pre Real

Reagovat
valloire

Chápu, je to bída....Kolik jich máte letos vy? Sere to co? Na tobě je to hezky vidět.

Reagovat
X-bano-X

Prečo by ma to malo štvať? Vedieme ligu s pohodlným náskokom, LM sme skončili prvý v skupine, proti Juve oba zápasy postrážené a to máme zranenú posilu za 120 mega prakticky celú jeseň a Suaréza z formy.

A tie reči o tej biede len podtrhujú to ako to štve teba že Real sa nedokázal dostať do elitnej spoločnosti tímov ktoré získali buď treble alebo komplet všetko čo sa získať dá v jednom roku.

Reagovat
valloire

Co? Ty jsi nádhernej příklad demagoga. Já nejsem hamižnej jako vy, nepotřebuju nějakou Copu ke štěstí a myslím, že ani nikdo v Realu. 5 trofejí za rok je skvělejch (na 5 trofejích jste si udělali legendu v minulosti ) a vaše jediná útěcha je, že momentálně vedete ligu a vyhráli jste skupinu v LM... Hustý Cinc Copes

Reagovat
smazaný uživatel

Dokuď to nebude 6 trofejí, tak to nikoho nezajímá.

Reagovat
X-bano-X

Čo by ste dali vy za takú "útechu" To čo ste dali za "nejakú" Copu sme videli v 2011 - vyzerá to že kľudne aj svedomie a česť. A btw po zápasoch našej legendy neboli titulky o tom že sme sa pretrápili do finále. Proste sme to zvalcovali a šli ďalej, tak sa totiž tvoria legendy. Ste 4 v lige, v LM vás do zeme zadupal provinčný Tottenham ale logika káže že sa utešujú tí čo tú ligu vedú a v LM si idú svoje a nie tí čo vyťahujú minulosezónne víťazstvá

Reagovat
valloire

Když se porazí v Copě Barcelona, tak to význam má, jinak....no je to historicky váš pohár útěchy. Vy jste zválcovali leda sudí...legendárně. A já tu vytahuju čerstvej triumf v LETOŠNÍM roce. Zbytek se uvidí na jaře.

Reagovat
X-bano-X

Preto každoročne pred začiatkom sezóny vyhlasujete že idete vyhrať všetko a tak nejak obligátne sa to neplní

Reagovat
valloire

To nevim kdo, ale hlavní je Náš Pohár.

Reagovat
Billy McClane

Jasna penalta

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://youtu.be/rNK9AyxxMuI

Tohle jako není faul?

Reagovat
valloire

Neni. Říkal to i komentátor.

Reagovat
Billy McClane

No nie je

To katalanske myslenie je inak fakt uzasne. Otvorim sport a o vyhre Realu ani slovo, riesia len zakrok Ramosa. Cules na forach samozrejme nie su vynimkou. Co na tom, ze Real ich cely zapas nepustil k lopte. Pritom je to totalna prkotina a to dohratie sa stalo az potom ako Ramiro vystrelil loptu.

A ty sa na eurofotbale zacinas v poslednom case krasne vyfarbovat. Na zaciatku rozumne nazory, spory cules s madridistami ta nezaujimali. No stacil jeden mega uspesny rok Realu, s ktorym sme takto pred rokom pravdepodobne nikto neratali a ty si odvtedy nenachas jedinu moznost kopnut si. Tvoje posobenie mi tu pripomina jedneho nemenovaneho Atleta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas jsem neviděl, protože jsem koukal na City. Katalánský noviny jsou čistá špína plná absurdních drbů, nemám problém to přiznat a proto už na ně ani nijak nekoukám, víceméně tedy od doby, kdy začali rozjíždět Rosellovu propagandu. Marca a AS teda nejsou o moc lepší...

Nevynechám jedinou možnost kopnout si? To by mě teda zajímalo, co tím přesně myslíš, protože debatám o rozhodčích, Messim, Cristianovi se myslím dost úspěšně vyhýbám z důvodů časové náročnosti a nechuti probírat tisíckrát přebrané věci.

Reagovat
patas92

Že byl Ramos u toho hráče klasicky pozdě, takže ho sundal až potom, co ten hráč odehrál míč, jako má být polehčující okolnost?

Reagovat
valloire

Jak sundal? Čistý tělo.

Reagovat
valloire

no do nejmenovaného má sice ještě daleko....

Reagovat
vilp

Je, ale podle mě ne na penaltu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle bude s VAR obrovský problém, už teď je to vidět v Itálii. Rozhodčí mají strašně nejednotný metr a co se dá odpustit normálnímu rozhodčímu (že to třeba neviděl ideálně), u videa bude nulová tolerance. Trochu se toho posuzování faulů ve vápně videem bojím.

Reagovat
vilp

Tak to je jasné, ale platí to u všeho. Co říkáš na zákroky Kanea a Alliho? Podle mě měli jít oba jasně ven, rozhodčí ten faul Kanea na Sterlinga přitom viděl úplně čistě asi z metru. A ten dnešní ofsajd u gólu Cristiana taky velký průser, VAR nemůže uznat gól z "ofsajdu", který pomezní odmává. A v Itálii ty sporné situace taky někteří odmávají a jiní pouští.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kane je pro mě ještě omluvitelný, ale na červenou to klidně být mohlo. Alli je možná největší dobytek v TOP ligách, šíleně zákeřný hráč, další z řady jeho nechutností, jasný úmysl a zákrok na kriminál. V Itálii je každý zápas úplně jiný, to je to co mě zaráží, není tam zatím vidět žádný pokrok. A to si ještě musíme přiznat, že tam mají mnohem kvalitnější rozhodčí.

Reagovat
vilp

Bude to chtít čas. Jinak co říkáš na City?

Reagovat
Hristo Stoichkov

City samozřejmě fantastický, k tomu není moc co dodávat, jejich pojetí fotbalu je pro mě slast. Neskutečně se mi líbí jejich přechod do útoku, kde naprosto vynikne geniálnost Silvy a KdB. Přemýšlel jsem i nad tím, jakým hráčem mohl David Silva být, kdyby ho Pep měl v nejlepších časech? Štve mě to, źe defacto “monopolizují” fotbal, teď jsem koukal na analýzu, kde bylo to propojení celýho toho jejich projektu - vlastní klub na každým kontinentu, všelijak propojené financování atd., takový přístup se mi nelíbí. Jinak čekám, źe během pár let budou mít nejlepší tým na světě, už nyní k tomu mají slušně našlápnuto. Jinak se směju tomu, že nemají žádný plán “B”, protože dávají spoustu gólů z postupnýho útoku, mají vynikající brejkové hráče a i ze standardek už dali několik gólů. Ten tým má fantastickou perspektivu a pokud ho dokážou kvalitně doplnit (což by nakonec nemělo být tak těžký), budou v Anglii dominovat.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/_ZR0QVL3BHc

Teď to vidím znovu. Šílené. Škoda, že jsem nikde nenašel ten zákrok Alliho na Gündoğana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená karta. Záleží ale od rozhodcu. Za podobný zákrok na Busquetsa bol pred týždňom vylúčený hráč Villarrealu, rovnaký zákrok bol na Kroosa v madridskom derby, kde to bola od "experta" Borbalána pre Saviča nezmyselne len žltá karta. Za mňa všetky 3 zákroky = červená karta.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten první zákrok byla jasná žlutá, ale nebylo to tak zákeřný jako na KdB. Největší šílenost předvedl tenkrát v EL. Alli je prostě úplný vymaštěnec, kterýmu sláva stoupla do hlavy. A s Llorisem a Dierem taky dost přeceňovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.

Nutno říct, že Ramos v hlavě fakt úplně duto. Co tím zákrokem chtěl získat?

Reagovat
Kokesh

Tvou pozornost.

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba - Paulinho, Rakitić, Iniesta - Messi - Alcácer, Suárez

Reagovat
alcantara

Semedo

Reagovat
ADM

Ten si uz tak skoro nezahra

Reagovat
patas92

Ani na lávce

Reagovat
alcantara

Jo.

Reagovat
technecium

Co je s Busquetsem?

Ze všeho nejradši bych viděl Semeda na pravým beku a zálohu Roberto - Busquets - Iniesta (Denis)

Reagovat
alcantara

Karta mu hrozi a nasledne stopka.

Reagovat
technecium

V tom případě je dobře že nehraje

Reagovat
patas92

Albovi taky hrozí, a hraje,

Reagovat
Dr. Admess

Fakt mu hrozí? Pak nechápu proč hraje, fuck. Alba je letos nenahraditelnej, v El Clásicu by kurevsky chyběl...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alba má jenom 3, takže je v pohodě.

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Uff..

Reagovat
ADM

Zrovna Alba neni v pohode, ale snad nic nevyvedie

Reagovat
Hristo Stoichkov

O Sergiovi se psalo celý týden, že bude na 90% pošetřen, logický řešení, jelikož je to náš naprosto klíčový hráč. Ale s tím Semedem je to úplná nehoráznost, s přehledem náš nejlepší pravý bek a on ho pošle na tribunu, navíc na úkor Vidala.

Reagovat
Dr. Admess

Jj, toho Semeda pěkně Valverde dojebal. Konečně bek, u kterého jsem měl pocit, že by mohl naši pravou lajnu brousit několik sezón, byl spolehlivý, na míči šikovný a vyvinulo se to tímhle směrem. Hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že ho trestá za špatné výkony. Třeba to pomůže.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso, Pirlo, Seedorf - Kaka

Paulinho, Rakitic, Iniesta - Messi

Reagovat
Teoretik

To bude asi hrozná bramboračka bez Busquetse

Reagovat
ADM

Prisaham bohu, nikdy v zivote sa nedockam Roberta v zaklade na ukor Rakitica. To skor jeden z nich odide

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitič mi dneska na DM ani nevadí, tam bude mít na rozehrávku mnohem víc času, jelikož nebude tak pressován. Ale nechápu, co to s tím Sergim Robertem Valverde vymýšlí, to že to není obránce už je tisíckrát ověřená věc. Místo aby hrál v záloze (ideální spouštěč pressinku) a Semedo na beku, tak se opět zkouší tahle blbost. Za Paca jsem rád, po výborných výkonech z lavičky si zasloužil šanci v základu.

Reagovat
ADM

Jj, s Pacom nemam ani ja ziadny problem. Naopak Paulinho mal ist z lavicky a Sergi mal byt v zalohe. V obrane samozrejme Semedo.. no po serii horsich vykonov ho Valverde takmer isto odstreli ani sa nenazdame, uz zo zaciatku sezony to nebol jeho kon a tam mal vykony podstatne lepsie. Namiesto toho tam bude niekde medzi obranou zalohou a utokom, po oboch stranach ihriska pobehovat Vidal

Reagovat
LAM

Po vánocích až se vrátí Dembele(a snad koupí Coutinho)tak teprve uvidíme.U Semeda se psalo že se bude stavět méně kvůli tý klauzuli ve smlouvě.Tak snad Valverde dostane rozum a začne stvět víc Semeda na RB a Roberta v záloze.

Jinak na EC bych byl rád asi na tohle:

Stegen-Alba,Mascherano,Pique,Semedo-Iniesta,Sergio,Raketa,Roberto-Suarez,Messi.

Bohužel Dembele po zranění je blbost a Umtiti mimo,ale takhle by to nemuselo bejt špatný.

Reagovat
Visca el barca

Jestli nám jde o pár drobných za bonus a vyhazujeme nesmyslnosti na platech a přestupech tak jsme šílení....Semedo je super a bude super pouze a tehdy, když bude hrát a ne koukat jako divák na úkor dokonce i Vidala....

Reagovat
celeb

MASCHERANO

hrac, ktory nehral roka, bol zraneny, odchadza na vlastnu ziadost z Barcy a navyse posledny rok hral hovno. Uzasne napady. To uz radsej Sakhira, aspon sa bude na to dobre pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na barcu? dakujem

Reagovat
ADM

Iniesta na opačnej strane ihriska?

Reagovat
Teoretik

Taky koukám co to je za systém

Reagovat
smazaný uživatel

Chystá půdu Coutinhovi.

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

No Paco na té jeho pozici dost luxusně dnes kombinuje

Reagovat
Teoretik

Proč to Loui nebombil z první?

Reagovat
Teoretik

Lahoz to je takový břídil sakra

Reagovat
Switchback

Začínám být na Suáreze alergický ... zzz

Reagovat
Teoretik

Sype se nám to jak domeček z karet

Reagovat
Jordi Alba

Ach, zrovna začal podávat solidní výkony ..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dopadli, depr s lepsi prechodovou fazi nez my doma

Reagovat
ADM

Tvl Suarez to už nie je možné. Najhorší útočník na svete v tejto forme...

Reagovat
ADM

Sice hneď v Madride má silného konkurenta. Sme dopadli ...

Reagovat
Jordi Alba

Takže 23. souboj Luis x Karim. Messi a Ronaldo v jejich stínech.

Reagovat
smazaný uživatel

za posledních 5 zápasů dal 5 gólů, už se vzpamatujte tvl, tyhle neustále opakované sezonní klišé, které už navíc nejsou pravda, už nikoho nezajímají

Reagovat
vilp

Když vidím Suáreze a jeho schopnost udělat tři banální ztráty během minuty, tak je pro mě Icardiho deset kontaktů s míčem za zápas výhra v loterii.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem Icardiho poslední dobou párkrát viděl a mezihře je mnohem horší než Suarez...bohužel teď má každý klapky přes oči, protože je v módě ho hejtit

Reagovat
vilp

Horší rozhodně není, akorát se do ní tolik zapojuje. Suárez by si měl možná vzít příklad.

Reagovat
blaugrana

20 minút v piči a oni si nevytvorili jedinú šancu proti 17. Deporu.

Reagovat
patas92

To jsou vemena

Reagovat
Switchback

really? fucking noobs

Reagovat
smazaný uživatel

Vidale!!

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Iniesta zase s gumidžúsom dnes

Reagovat
alcantara

Iniesta je boh, neuceritelne.

Reagovat
Switchback

Suárez to trefil

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

A nebol v offside...

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Petřík-FCB

Tak na Clásico je asi jasné 4-4-2 co? Deloufeu i Paco nejspíš out a Ousmane nejspíš ještě nebude připraven

Reagovat
smazaný uživatel

Suaaaaaaa!!!! 5.gól v 5 posledních ligových zápasech bestie se pomalu vrací

Reagovat
PP

Messi je prostě geniální..

Reagovat
smazaný uživatel

vidal krasnej oblouk

Reagovat
ADM

Tak ten má dosť jaslí na celú sezónu

Reagovat
roman1978

Alba - tak jak má hrozny charakter - tak letos super výkony. Snad ho přestanu i nenávidět.

Reagovat
ADM

Vidal - neviem aký má charakter - tak hrozné výkony

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Benzema furt vede.

Reagovat
Murena

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Messi dnes ide na tzv žrďový hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

parááááda a je klid

Reagovat
alcantara

Paulinho>Cristiano, vesmir zase v rovnovahe

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho>Dele Alli

Reagovat
roman1978

13ta tyčka v sezóně pro Lea

Reagovat
Majk91

riadne cislo

Reagovat
LAM

dlouhodobě má v tomhle velkou smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Dalsi gol?

Reagovat
Teoretik

Tak to byl mega fail

Reagovat
patas92

Nemůže to kopnout normálně

Reagovat
ADM

To lebo je vo forme

Reagovat
patas92

Asi ne dost ale

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Teoretik

Opět jasně gól

Reagovat
patas92

Já to jasně teda neviděl s žádného záběru

Reagovat
patas92

*z

Reagovat
PP

v La lize ale mají goal line technology ne? I ukazoval na hodinky že nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj

Reagovat
LAM

Reagovat
PP

mě to tak přišlo, že si na ně klepal no..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi jo, ale tohle je pro rozhodčího 50/50.

Reagovat
LAM

samozřejmě a proto to neuznaj,šašci

Reagovat
loki5

Tohle gól nebyl.

Reagovat
vilp

Reagovat
LAM

Ano byl.Tou rukou co zasahoval měl dost za čarou.

Reagovat
PP

Reagovat
PP

Reagovat
Jordi Alba

To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa, krásně Luis mohl si tady ty hejtry povodit

Reagovat
dextroza_m

Ty vole byl to gol? Už si dělají kozy?

Reagovat
Dr. Admess

Další neuznaný gól?

Ne, jestli má někdo snímek z toho momentu, jestli míč byl za čárou či ne, budu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

ale možná to byl gól, podle mě těsné...

Reagovat
Teoretik

Celkem dobrý výkon byly tam i pěkné kombinace, ale tohle je povinnost proti Deportivu doma.

Reagovat
smazaný uživatel

od 20.minuty je to dobré, svižné

Reagovat
Dr. Admess

Od 20. minuty je to pohoda, paráda. Snad ještě teda Leo si dá taky góla.

Reagovat
LAM

Hra slušná,ale poslední měsíc Messi v tom zakončení hrozná smůla.Snad se vrátí zas trochu štěstí,protože jeho goly budou třeba.

Reagovat
Majk91

podam na Messiho, ze da 2+ goly a on da do polcasu dve tycky a asi dalsie dve golove sance nepremeni

Reagovat
LAM

Psolední měsíc mu to vůbec nelepí.Vždy o centimetry vedle.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto geniální Iniesta. Když je fit a nemá zdravotní problémy, je stále úžasný. Messi taky super, velmi dobrý Rakitič (na DM mu to svědčí mnohem víc), Suárez se zvedá (ačkoliv u toho stále vypadá komicky), Depor slaboučký. Paulinho strašný, ale opět se přimotal ke gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhybal to vidal, do te doby nicmoc, messi utopeny, suarez liny, mic se k nemu nedostaval, rakitic lepsi to je fakt, vymejslet nic nemusi, vzadu sice nebrani, ale posouvat mic umi..

Reagovat
ADM

Otázka je, ktorým smerom to Vidal rozhýbal, kedže stratí každú druhú loptu...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Čo vravíš na ten pokus so zmenením pozície?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto v pořádku, už jsem tady nějaký čas poukazoval na to, že to může v pohodě hrát. Když je zdravý, tak bude zářit všude.

Reagovat
ADM

Skor som narážal na to, čo sa tým zamýšlalo. Či naozaj niečo s Coutinhom alebo fyzická podpora ľavej strany vo forme Paulinha, aby na to nebol Alba celkom sám..

Reagovat
Visca el barca

+vynechání Denise.Že by fakt přišel ten Couts?

Reagovat
ADM

Kráááááááása!

Reagovat
Murena

Náhera

Reagovat
alcantara

Sergi

Reagovat
ADM

Ako v tomto je Sergi naozaj lepší ako Semedo, ten bol od jedného momentu posratý vybehnúť za polovicu.

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad dá hattrick

Reagovat
PP

Jediný chlap mezi 4 obránci a projde to k němu přes celou 16ku.. Depor je žalostný.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
X-bano-X

Tak gol to predsa len bol.......

Reagovat
loki5

Já si myslel že nebyl a on byl jasný.

Reagovat
vilp

Tak zase gól.

Reagovat
alcantara

Takze dalsi neuznany gol, fajn

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů v posledních 5 ligových zápasech

Reagovat
ADM

Tvl však to dáva všetko takmer do prázdnej, potom k nemu príde v poli lopta a je hotový. Už to trošku prehaňaš..

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Na začátku sezony podobné věci občas nedával,přestože nikdy nebyl tak špatný, jak ho fanoušci Barcy prezentují. Co chceš od hrotového útočníka? Přeháníte to vy, místo toho, abyste byli rádi, že konečně dává pravidelně důležité góly, tak mu pořád nesmyslně nadáváte. 6 (7) gólů v pěti zápasech opravdu není špatná statistika pro žádného útočníka na světě, spíš je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, že má letos mnohem méně asistencí (letos 3, loni 20 ve všech soutěžích, 15 v lize, což je fantastické...a to už loni jste mu nadávali)...ale často je to taky dílem smůly, protože je typ hráče, který v přihrávkách hodně riskuje a proto má hodně ztrát...ale to je naprosto přirozené

Reagovat
ADM

Ja ho ale vyslovene nekritizujem, som rád za jeho góly a aj mu ich prajem, no stále je hrozný na svoje pomery. Kazí moc prihrávok, púšťa sa do súbojov, v ktorých je nepoužiteľný a pridáva k tomu nadstavbu v podobe správania...

Reagovat
PP

tak někomu to vystačí být nejlepším hráčem historie a sbírat trofeje..

Reagovat
celeb

lol, takze gol. A este treba dat kludne aj centimeter ako sa splostuje lopta pri naraze na ruku/nohu.

Reagovat
Dr. Admess

https://ctrlv.cz/shots/2017/12/17/Bkxf.png

Takže neuznaný gól. Opět.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Luisův a navíc takový krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten portugalskej sráč u nás ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl gomes, proc neda sanci mladejm NADEJNEJM

Reagovat
patas92

Kterejm?

Reagovat
smazaný uživatel

alena?denis?nekdo z Becka?

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice jen o rok starší než Denis, ale souhlas. Doufám, že se ukopne a něco mu tam spadne, ať za něj dostanem aspoň půlku toho co jsme za něj dali...

Reagovat
roman1978

Jedenáct bodu na bílé zlo před clasicem, taky není k zahozeni

Reagovat
alcantara

Jasna penalta.

Reagovat
Murena

Reagovat
celeb

Ak neprijde v priebehu poslednej pol-hodiny na plac Semedo, tak si myslim, ze Valverde zlozi tim na EC takto:

MATS

Alba, Verma, Pique, SR

Iniesta, Busq, Raketa

Paulinho, Suarez, Messi.

Na "Neymarove" miesto niet moc koho dat, Denisovi sa tam nedari, este by tam mohol byt SR a Gomez, ale tipujem tuto zostavu (pripadne Semeda teda ak dojde).

Reagovat
alcantara

Semedo je na tribune.

Reagovat
celeb

vie sa dovod? Choroba, zranenie, oddych... ?

Samozrejme este moze hrat v predu aj Vidal no. Ale tipujem, ze Valverdeho bude lakat postavit Paulinha uz len koli vyske.

Reagovat
blaugrana

Nech Boh dá a príde ten Coutinho do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá, dnes stanovil Liverpool cenu 145mil, anebo se k ní cena alespoň blížící.

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole Zakaria Bakkali, hroznej wonderkid ve Fifě před pár lety

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Gazdo

2014

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

A máme tu Messiho hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Leo

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
celeb

Messi sa zameriava na EC. No doubts!

Reagovat
blaugrana

Lionel El Palo Messi.

Reagovat
Teoretik

Podle mě to Messi dělá schválně, přeci jen trefovat tu velkou bránu je moc jednoduché, ale trefovat ty úzké tyčky, to je teprv umění

Reagovat
smazaný uživatel

Leo další tyč

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody

Reagovat
Murena

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

suarez liny prase, kdyz mu to nedaj do prazdny, tak neda

Reagovat
drussbarb

Čtvrtá?

Reagovat
dextroza_m

Zase jak kdyby do něj strelili, s tím mě tak seré..

Reagovat
smazaný uživatel

penalta naprosto jasná, tohle ani přihrávat nemusel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Dr. Admess

Leo

Reagovat
REPLIKATOR

Pessi

Reagovat
dextroza_m

Nevadí, musí dávat důležitější!!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes nedá gól ani do rána asi, už mohl mět pět gólů klidně

Reagovat
Teoretik

Ten gólman si příště může při penaltě stoupnout třeba metr před míč

Reagovat
smazaný uživatel

chytil to pekne o tom zadna

Reagovat
Teoretik

no dobře, ale měla se opakovat, vystoupit metr před čáru než se vystřelí, je trochu moc

Reagovat
alcantara

Gomes na lopte je hodne vtipna vec.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale chytil to haluzácky, zas tak špatně koplé to nebylo

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Bylo to hrozně kopnuté

Reagovat
X-bano-X

Brankár to chytil moc pred čiarou bol veľmi ale veľmi vpredu, ostať na čiare tak to nemôže chytiť.

Reagovat
patas92

To je možné, ale i tak to kopl jak vandrák. Čitelný rozběh, málo razance a ani umístěné to nebylo úplně přesně.

Reagovat
ADM

možno keby brankár nestal meter pred čiarou, nebolo by ani pre neho tak lahke to chytiť

Reagovat
MadMrJacky

Čekal jsem teda tyčku

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Paulinho GB. pomoooc

Reagovat
alcantara

Paulinho

Reagovat
patas92

To jsou góly

Reagovat
dextroza_m

Ty vole tyckogolostroj

Reagovat
blaugrana

Paulinho a výber miesta.

Reagovat
remeslnik

No a je to tím, co se učí anebo mělo učit od žáčků, že útočník po střele nezůstává stát a nečumí, jak to dopadne, ale běží k bráně. A to udělal Pau dnes dvakrát a dvakrát to vyšlo. Jako jediný nezůstal stát.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
dextroza_m

My mít Lafatu, tak Real ani nemusí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

hodně zábavný zápas, dnes si nikdo nemůže stěžovat na nudu

Reagovat
loki5

Paulinho 2 góly a obě po přihrávce tyče

Reagovat
Teoretik

Paulinhovi ty góly dnes padaj do klína

Reagovat
smazaný uživatel

LORD PAULINHO :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

rubena je mi lito, chytal vyborne

Reagovat
blaugrana

6ty gól. Pffff. Najlepší záložník v LL.

Reagovat
alcantara

O triedu. Goly su to, co sa rata.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Reagovat
Messiáš

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Nesouhlasím. Přihrávka je to co dělá fotbalistu.

Reagovat
PP

v tom případě je Ronaldo průměrný fotbalista.

Reagovat
technecium

Reagovat
drussbarb

Zápasy ve FIFĚ,jaké jsou tady,nemám rád,těch tyčí tam dali vývojáři prostě moc

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho - barcelonský Barák

Reagovat
REPLIKATOR

Messi střídej ho

Reagovat
Murena

Vidal

Reagovat
PP

mě už je ho dneska aj líto..

Reagovat
smazaný uživatel

to už ale Leoš přehání, ne? to, co dnes nedal, by se vešlo do 5 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

podeziram ze ho suarez kousnul a nakazil

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš dneska srovnává mířidla na příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom si zkouší jaký je to být Ronaldem, co se týká přesnosti.

Reagovat
celeb

kolko je rekord v pocte nastreleni konstrukcie brany superovho timu v 1 zapase?

Reagovat
drussbarb

Zase

Reagovat
smazaný uživatel

suarez retard

Reagovat
Visca el barca

neznamená nepostavení Denise příchod Coutse?

Reagovat
ADM

to počítal cetto?

Reagovat
celeb

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

další tyč, dobře Luis

Reagovat
smazaný uživatel

toto musí být rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dá dneska ještě gol od tyčky.. mark my words

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole jak může dávat přednost Vidalovi před Denisem nepochopim nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

vidal ma pohyb aspon, i kdyz je vetsi smatlak

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho fotbalový myšlení je na úrovni Deulofeua, má akorát rychlost, my zas tak na brejky nehrajeme aby bylo potřeba tam dávat sprintery.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla další tyčka?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Teoretik

Už tam zas mířil

Reagovat
2miguel1

Kolko sme dnes dali ticiek?

Reagovat
ADM

Prestal som počítať po tretej

Reagovat
smazaný uživatel

6 asi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi proti Realu hattrick, za barak

Reagovat
smazaný uživatel

tyč i z rohu TENTO ZÁPAS VEJDE DOHISTORIE

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je zapas, suarez mohl mit hattrick (thx rozhodci). paulinho taky a messi moh mit hatricky 2

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý zápas, už jsme potřebovali někoho doma trochu rozbít a Messi se aspoň pořádně nasral před El Clásicem

Reagovat
smazaný uživatel

Varane si ho vezme do parády a na hřišti ani neuvidíš..

Reagovat
technecium

Jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro vždy

Reagovat
technecium

No jistě, obránci Realu Madrid Messiho vždy tak vygumovali, že nikdy nic nepředvedl. Takový Ramos by o úspěšném bránění Messiho mohl napsat knihu

Reagovat
smazaný uživatel

O ramosovi jsem nic nepsal. Psal jsem o varanovi.

Reagovat
technecium

Ale já nepíšu o Varanovi, ale o vaší obraně celkově, troubo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho vymažeme jak nic..

Reagovat
technecium

Však to říkám, jako dycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Zizu nasadí Kovačiče tak ten si s Messim poradí a vygumuje ho jako v superpoháru.

Reagovat
technecium

Jo Kovačič toho hodně letos nahrál, je v super kondici a formě a s Messim si bez problému poradí, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že souhlasíš.

Reagovat
Xavi

S těma tyčkama to bylo jak v Bernu, nebyly hranaté?

Reagovat
valloire

Svádět porážku na tyč dokáže jen Barcelona. Uměla to i dřív.

Reagovat
blaugrana

Malaga Betis rozcupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi byl dnes vyhlášen nejlepším hráčem LaLigy Santander za minulou sezónu 16/17

Reagovat
smazaný uživatel

Kral

Reagovat
smazaný uživatel

Král je jenom jeden. Messi je bůh.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli jste si toho jak se v mediích řeší to že Barcelona neudělá Realu ten špalír k uctění titulu na MS klubů. Podle většiny se dělá jen pokud tým předem vyhraje soutěž v které hrají oba kluby. tzn ligu. Nevím proč by jí měla Barcelona dělat kvůli MS klubů...

Četl jsem dobrý komentář, že pokud by hrál další zápas Real s třeba Leganés tak by po nějakým špalíru neštěkl ani pes.

Reagovat
technecium

Oni jsou a vždycky byli ti ublížení kteří si musí všechno dokazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvyk. V minulých letech se to dělalo i po výhře na MS klubů.

Reagovat
Majk91

Velmi dobre vedeli, ze tu ulicku im Barca neurobi. Oni si len robia alibi dopredu, ked budu musiet robit ulicku pre majstra ligy na konci sezony pred el Clasicom na Nou Campe. Budu mat vyhovorku, "ked oni nam neurobili ulicku, tak ani my im ju robit nebudeme"

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tradice. Smutný, že jí nedokážete dodržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone toto gesto v roku 2010 spravil Villarreal a v 2015 Betis Sevilla. Rovnako po MS klubov, takže pre mňa je to len výhovorka zo strany Barcelony, ktorá by to brala ako istú formu potupy. Rovnako by sa ale zrejme zachoval aj Real, keby bol v rovnakej situácii. Škoda, "pasillo" je pre mňa symbol úcty a rešpektu, nehľadiac na trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravidelně se to dělalo pouze vítězi ligy. Proč by to teď měla Barca dělat? Symbol úcty a respektu? Myslíš tomu klubu, který při finále Copy (po kterým každoročně tak touží) kvůli nám opravuje záchody, pořádá koncerty... Nebo tomu týmu, který po prohraný Supercopě zdrhne ze hřiště? Ale no tak, to snad ani nemůžete myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

A rovnako v roku 2006 Barcelona spravila "pasillo" pre Sevillu po ich triumfe v Európskej lige. Spoločná súťaž ? Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že by spalir udělali, ale sami od sebe a ne že to po nich bude Real vyžadovat. To ať jdou někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelci světa roku 2017

Hráč Góly Zápasy Průměr Zbývající zápasy

1.-3. Cristiano Ronaldo 53 59 0,90 1

1.-3. R. Lewandowski 53 54 0.98 1

1.-3. Leo Messi 53 63 0,84 1

4. Edinson Cavani 52 61 0.85 1

5. Harry Kane 50 50 1,00 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele