LaLiga - preview 12. kola

17.11.2017, 08:57, aktualizováno 20.11.2017, 08:56
Previews
Třetí z pondělních dohrávek je na programu ve Španělsku. Eibar, který potřebuje body doslova jako sůl, přivítá Real Betis, jenž se může pro změnu posunout na dosah pohárových příček...
SD Eibar - Real Betis  (pondělí 21:00)
Eibar se na domácím hřišti pokusí utnout nelichotivou sérii sedmi zápasů bez vítězství, ale v žádném případě to nebude mít jednoduchý. Na stadion Municipal de Ipurua zavítá solidně hrající Betis, jemuž patří osmá příčka.

Domácí fotbalisté sice zahájili nový ročník LaLigy těsnou výhrou nad Málagou, ale od té doby pak vyhráli jen jednou. Sedm porážek ve finále znamená, že se baskický celek musí soustředit na boj o záchranu. V tuto chvíli ještě na sestupových příčkách nefiguruje, ale pokud nezačne vítězit, rychle se tam objeví. Eibar naposledy neuspěl v baskickém derby proti San Sebastianu a prodloužil čekání na vítězství už na sedm kol.

Minulé kolo se nevyvedlo podle představ ani Betisu, který doma pouze remizoval 2:2 s Getafe. Na druhou stranu Beticos prohrávali s madridským celkem už o dva zásahy a přesto dokázali ve druhém poločase alespoň vyrovnat.

Betis jinak letos celkem válí. Venku prohrál jen dvakrát, mimochodem dokázal zvítězit i na slavném Santiago Bérnabeu. S Eibarem má ale trochu překvapivě zápornou bilanci. Baskové dokázali před rokem zvítězit na Betisu vysoko 4:0, v loňské sezoně zase zvítězili na domácím hřišti 3:1.

Eibar se musí vypořádat s rozsáhlou marodkou. Scházejí Yoel Rodríguez, Fran Rico, Pedro León, Iván Ramis či Cristian Rivera. Ani Betis nebude kompletní. Zdravotní potíže mají Joel Campbell nebo Zouhair Feddal.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovič - Ángel, Arbilla, Oliveira, Capa - Inui, García, Jordán, Alejo - Enrich, García
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Barragán, Amat, Mandi, Durmisi - Boudebouz, García, Guardado - Joaquín, Sanabria, Tello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.42 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Deportivo La Coruña  (neděle 12:00)
V neděli v poledne nás čeká hodně zajímavý duel dvou týmů, které chtějí udělat maximum pro to, aby se vyhnuly záchranářskému boji. Zatím se to víc daří celku z Galicie, který dlí na 16. místě. Domácí Málaga je stále posledním týmem tabulky a její vyhlídky nejsou zrovna optimistické.

Málaga prožívá hodně smutné období. Sice už poprvé vyhrála a připsala si tři body proti Celtě Vigo, ale kromě nich má na kontě jen jediný další bod. Se čtyřmi body a 23 inkasovanými góly patří na poslední místo a tápe herně i výsledkově. Dosud se jejím střelcům povedlo trefit se jen šestkrát, což je spolu s Eibarem druhá nejhorší produktivita v lize.

Po vyhraném utkání s Málagou si možná fanoušci představovali, že jejich tým konečně zabral a probudil se k lepším výsledkům, ale hned minulé kolo je vyvedlo z omylu. Nicola Sansone se do jejich brány trefil dvakrát, takže hosté z Málagy se domů vraceli opět bez bodů. Tohle utkání se po obranné stránce Málaze vůbec nepovedlo.

Ví to i obránce Paul Baysse, který prohlásil: "Každý kolem nás mluví o negativních věcech a já se tomu moc nedivím. Nepředvádíme dobrý fotbal a především v obraně děláme hloupé chyby. Nemáme moc štěstí a nechytili jsme začátek. Já jsem ale optimista od přírody, neustále se dívám spíše na dobré stránky a vím, že když tvrdě pracujeme, výsledek se dostaví. Věřím, že v dalším kole se už budeme radovat z lepší hry."

Faktem je, že ani La Coruña na tom není zrovna dobře a sestupové pásmo slyší volat víc a víc. Šestnáctý tým tabulky dostal už 20 branek a i když je v útoku jasně lepší než jeho soupeř (13 vstřelených gólů), přesto se mu výsledkově nedaří. Depor nastřádal už šest porážek a tu poslední v minulém kole. Byla hodně smolná, protože ačkoli Depor hrál s Atléticem Madrid, dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu. Ale v 91. minutě si nedalo pozor a Thomas Partey rozhodl.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Rosales, Baysse, Luis Hernandez, Juankar - Adrian, Rolon - Keko, Penaranda, Chory - Rolan
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - G. Valentin, Schär, Sidnei, Luisinho - Borges, Guilherme - Cartabia, Valverde, Bakkali - Lucas Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.39 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (neděle 16:15)
Valencia se vrací na celkem oblíbený stadion Estadi Cornellà-El Prat patřící Espanyolu, kde se jí daří. Teď Netopýři doufají, že jim reprezentační pauza nepocuchala křídla,protože formu měli parádní. V opak doufá domácí Espanyol Barcelona, který doma prohrál naposledy koncem srpna.

V Katalánsku se nehraje úplně snadno, a to ani na půdě Espanyolu. Naposledy zde domácí, kteří se opírají o velmi houževnaté výkony a fanoušky, prohráli koncem srpna v rámci 2. kola. Nad jejich síly byl Leganés, což byl tehdy ještě docela šok. Jinak se daří barcelonskému Espanyolu potvrzovat roli těžkého soupeře, jehož silné stránky se při podpoře domácí půdy ještě zvyšují.

Problémy nastávají především při výjezdech, protože to je slabá stránka Espanyolu. Barcelonský celek si mimo svou půdu moc nevěří, což už dokázal v duelech s Barcelonou, Realem Sociedad, Realem Madrid nebo dokonce s Tenerife v rámci poháru. Minulé kolo rovněž nezvládl, protože prohrál s domácím Deportivem Alavés jedinou brankou, která padla hned v první minutě.

Jedním z jeho nebezpečných hráčů je také veterán Sergio García. Ten sice po návratu z Kataru nenastupuje v základu, ale často je střídajícím hráčem. "Samozřejmě bych chtěl hrát víc, dostávat víc minut, ale jednak si uvědomuji, že mám určitý věk a především vím, že moji spoluhráči hrají opravdu velmi dobře. Nemá smysl měnit násilím něco, co funguje, takže prostě čekám, až dostanu šanci. Jsem tu především proto, abych podporoval svůj tým."

Barcelonský Espanyol má doma velmi solidní formu a doufá v to také proti Valencii. Faktem ale je, že právě proti Los Che se mu to zas tak nedaří. Doma za posledních deset let vyhrál jen šestkrát a právě Valencia si celkem pravidelně odváží z Barcelony alespoň bod. Při posledním střetu těchto dvou týmů k tomu stačila jediná branka, jíž měl na svědomí mladý bek José Luis Gayá.

Valencia je v tomto ročníku trochu jiná než v těch předchozích. Pod vedením trenéra Marcelina působí opět dravě a disciplinovaně, hraje atraktivní fotbal a především sklízí za něj i očekávané výsledky. V současné době sídlí na skvělém druhém místě hned za Barcelonou a dokonce má náskok čtyř bodů na třetí Real Madrid. Po trochu ospalém začátku ligy chytila skvělou formu.

Od poloviny září ještě neztratila ani bod a ty se naopak na jejím kontě kupí každým kolem. V tom minulém se jí povedlo porazit Leganés, třebaže to není snadný soupeř. Brankář Neto ale neinkasoval ani jednou a do sítě hostí se ve Valencii trefili Rodrigo, Parejo a Santi Mina. Dalším zajímavým hráčem a oporou Marcelinova výběru je bezesporu Portugalec Gonçalo Guedes. Hráč, který přišel na hostování z PSG, si připsal už tři branky v devíti ligových duelech.

V rozhovoru pro klubové stránky o něm hovořil Joâo Tralhâo, který jej od osmi let trénoval. "Narazili jsme na sebe několikrát, prakticky v každé věkové kategorii Benfiky. Nejvíce mě zaujal schopností jít do všeho naplno, nebál se výzev a naopak si užíval pozornost. Je rád v centru dění, miluje práci s míčem a je ambiciózní. Perfektně se hodí do současné Valencie a může tady vyrůst v jednoho z nejlepších hráčů na světě. Kvality na to má a v hlavně to má také srovnané," chválí mladíka někdejší trenér.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau Lopez - Javi Lopez, David Lopez, Naldo, Martin- Jurado, Darder, Fuego, Piatti - Leo Baptistao, Moreno
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Garay, Murillo, Gayà - Carlos Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Zaza, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.44 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Levante UD  (neděle 18:30)
Las Palmas se letos hrubě nedaří a už je opravdu načase, aby konečně zabralo. Pouze ve dvou případech z jedenácti dokázalo bodovat, disponuje nejhorší obranou a zároveň druhým nejhorším útokem v rámci LaLigy. Soupeřem mu bude Levante, celek, jenž letos padl jen třikrát, a na nějž se domácím v uplynulých letech vůbec nedařilo.

Od roku 2003 se oba mančafty střetly celkem osmkrát, ani jednou se přitom La UD nepodařilo svého nynějšího protivníka porazit. V rámci nejvyšší soutěže se bude jednat o jejich teprve třetí měření sil. V loňské sezóně na podzim dopadl zápas smírně a bez branek, na jaře pak Levante před vlastními fanoušky těsně zvítězilo.

To, že se Las Palmas venku příliš nedaří, je obecně a dlouhodobě známá záležitost. Jenže ani vlastní prostředí mu tentokráte vůbec nepomáhá, a i proto se nachází až na předposledním místě tabulky. Už v průběhu tohoto ročníku kvůli nevalným výsledkům z vlastní vůle odstoupil Manolo Márquez, ale ani příchod Paka Ayestarána zlepšení nepřinesl.

Hovořilo se tak o tom, zda-li na trenérském postu zase nedojde ke změně, v pořadí už třetí. Nicméně vedení novému muži i nadále věří a zkraje listopadu mu vyslovilo důvěru. Alespoň že marodka domácí nijak netrápí. Co se aktuálních absencí týče, chybět by měli pouze záložník Alen Halilovič a forvard Oussama Tannane kvůli zranění.

Domácí stratég je přesvědčený o tom, že během následujících týdnů se bude blýskat na lepší časy. "Mám dojem, že existují lidé, kteří chtějí slyšet, že klub nemá podporu, že na sobě nepracujeme, že se z toho nemůžeme dostat," uvedl. "Já ale vidím, že celý klub, od prezidenta až po toho posledního zaměstnance, se z toho chce vymanit."

Co se počet vítězství týče, jsou na tom Les Granotes stejně jako Las Palmas. Mají na kontě jen dvě, na druhou stranu také slušných šest remíz. Uhráli například bod v Realu Madrid a porazili například Real Sociedad, nicméně na další tříbodový výsledek čekají již od září. V tomto duelu jim nově bude chybět vykartovaný Jefferson Lerma.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Raúl Lizoáin - Míchel, Lemos, Bigas, Dani Castellano - Jonathan Viera, Sergi Samper, Vicente Gómez - Vitolo, Calleri, Rémy
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Raúl Fernández - Pedro López, Sergio Postigo, Chema, Toňo - Campaňa, Rober - Jason, Bardhi, José Luis Morales - Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.10 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (neděle 20:45)
V neděli večer se na San Mamés představí dva celky hrající Evropskou ligu, totiž domácí Athletic Club a Villarreal. Mnohem lépe si zatím vede Žlutá ponorka, která atakuje pozice zaručující Ligu mistrů pro příští rok. Bilbao je oproti tomu hodně za očekáváním a v tabulce je až na patnáctém místě.

Hrdý baskický klub se v LaLize trápí, svědčí o tom fakt, že za posledních deset kol zvítězil jen třikrát. Za osm dokonce jen jednou a abychom byli ještě přesnější, tři kola v řadě nebodoval. Zkrátka v týmu trenéra Zigandy něco neklape.

Bilbao se před reprezentační přestávkou představilo ve Vigu, kde prohrálo 1:3 a v tabulce španělské soutěže se propadlo už na patnácté místo. Realita je tedy taková, že místo očekávaných bojů o evropské poháry se hraje o záchranu. Osmnáctý Alavés je totiž vzdálen jen pět bodů. Baskové tedy budou muset doma s Villarrealem pořádně zabrat a minimálně zopakovat loňskou sezonu, kdy na San Mamés Žlutou ponorku udolali 1:0 brankou zkušeného Raúla Garcíi.

Villarreal se však rozehrál ke skvělým výkonům a po špatném začátku se vydrápal už na páté místo tabulky. Svěřenci trenéra Javiho Calleja navíc ztrácejí na třetí i čtvrté místo pouze tři body, takže pokud uspějí na San Mamés, s jistotou se posunou právě na jednu z pozic zaručující Ligu mistrů.

Žlutá ponorka v lize neprohrála pět kol v řadě a skvěle rozehranou má i Evropskou ligu, kde je blízko postupu do další fáze. Villarreal i Athletic Bilbao čeká další evropská štace už ve čtvrtek. Baskové přivítají bundesligovou Herthu Berlín, zatímco Villarreal čeká zdlouhavé cestování do daleké Astany.

Baskům bude chybět útočník Muniain, který je společně s Etxebarriou zdravotně indisponován. Další ztrátou domácího celku je i potrestaný Vesga. Oproti Villarrealu jde stále jenom o tři hráče. Žlutou ponorku trápí rozsáhlá zranění prakticky od začátku sezony a i tentokrát můžeme na marodce číst jména jako Andrés Fernández, Sergio Asenjo, Semedo, Bruno Soriano či Castillejo.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Balenziaga, Laporte, Núňez, Marcos - Iturraspe, José - Córdoba, García, Williams - Aduriz
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Gaspar, Bonera, Ruiz, Costa - Trigueros, Rodri, Soriano - Fornals - Bakambu, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.46 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Getafe CF - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
V Alavésu mají z reprezentační pauzy špatnou náladu možná ještě teď, protože právě Alavés dělal velké pokroky a pauza přišla v tu nejméně vhodnou chvíli. V sobotu v poledne se Alavés pokusí překvapit Getafe, pomalu se blížící ke svému obvyklému středu tabulky.

Deportivo Alavés musí tyto okamžiky hodně prožívat. Celkově se mu v této sezoně nedaří a pohybuje se převážně v pásmu sestupu. To samozřejmě není ideální a Alavés to ví. Proto mu muselo udělat radost, že se v posledních týdnech jeho forma zlepšovala. Depor porazil Getafe před pár týdny v rámci Copa del Rey a naposledy v LaLize opět vyhrál.

Poradil si s oslabeným Espanyolem Barcelona díky jedinému gólu a aktuálně tak sídlí na 18. místě. To stále není přívětivé, ale na 17. Eibar ztrácí mužstvo jen dva body. I proto ho následná reprezentační pauza moc nepotěšila. Hráči ale doufají, že jim forma vydržela a že se jim povede dalšího soupeře porazit.

Svědčí o tom vyjádření Carlose Vigaraye, který prohlásil: "Tyhle pauzy jsou samozřejmě potřeba, ale když máte dobrou formu a najednou pár dní nehrajete, je to vždycky dost znát. My samozřejmě tvrdě trénujeme, abychom nevypadly z rytmu. Ale nikdy nevíte, co s vámi reprezentační pauza udělá. Doufám, že budeme pokračovat ve formě z minulého kola a náš bodový počet se rozroste. Getafe bude doma hodně silné," uvědomuje si Vigaray.

Getafe na tom není o mnoho lépe. Tradičně se pohybuje kolem středu tabulky a výrazněji se směrem nahoru nikdy nežene. Občas, když mu sezona nevychází, se naopak bojí o sestup. Teď je na 12. místě a řekli bychom standard. Za posledních deset soutěžních klání vyhrálo Getafe jen třikrát, takže o nějaké formě také nemůže být řeč.

Poučit by se měl z posledního pohárového střetu s Deporem. Tyto dva týmy na sebe nikdy moc často štěstí neměly, ale teď se utkají už podruhé v jednom měsíci. Getafe tahalo za kratší konec a tři minuty před koncem se prosadil Santos. Srovnají si oba kluby nyní účty?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Damian, Djené, Cala, Antunes - Portillo, Bergara, Arambarri, Amath - Angel, Jorge Molina
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Alexis, Ely, Dieguez, Pedraza - Pina, Manu Garcia, Wakaso - Santos, Munir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.45 - 5.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Soudě dle posledních výsledků to vypadá, jako kdyby Leganés ztrácel sílu a chuť. Reprezentační přestávka mu určitě přišla k dobru a hráči měli dost času na to, aby našli svou formu. Ani to by jim ale nemuselo pomoct, protože jejich dalším soupeřem bude katalánská Barcelona.

Barcelona usedla zpět na první místo a zdá se, že v Katalánsku se i díky tomu život vrací do normálu. Barceloně se sice ne tak úplně povedlo utkání Ligy mistrů, protože remíza s Olympiakosem rozhodně byla zklamáním. Celkově se ale skupina vyvíjí velmi dobře a Barcelona zůstává na první příčce s náskokem. Nadále se tak může soustředit na boj na několika frontách s cílem hlavním - vyhráváním.

Po této pohárové vložce se musela Barcelona koncentrovat na velmi důležitý souboj v LaLize, protože ji vyzvala Sevilla. A jak víme, sevillské FC umí být hodně kousavým a nebezpečným rivalem. Barcelona ale nakonec svou misi zvládla a porazila ji góly Paca Alcácera 2:1. Aktuálně má Barcelona na prvním místě pohodlný náskok čtyř bodů na druhou Valencii a další čtyři body má k dobru na Real Madrid.

Menší problémy má Barcelona na lavičce, protože trenér Ernesto Valverde má hodně omezený výběr. Z důvodu nemoci či zranění jsou mimo hru hráči jako Rafinha, Sergi Roberto, André Gómes, Ousmane Dembélé i Javier Mascherano. Jedinou dobrou zprávou je pro něj zlepšující se fyzička útočníka Luise Suáreze, který trénuje s týmem.

Možná se tak dostane i na Gérarda Deulofeua, který v rozhovoru pro klubové stránky přiznal: "Jsem moc rád za to, že můžu být členem tohoto fantastického týmu, který má obrovský potenciál. Jsem ale ambiciózní člověk a chci pořád víc. To mě pohání, abych na sobě pořád pracoval a zlepšoval se. Trenér Valverde je skvělý člověk i trenér, je radost s ním spolupracovat. Máme nastavené určité cíle a jsme na nejlepší cestě, abychom jich dosáhli," míní Deulofeu.

Historie vzájemných duelů není zas tak bohatá, ale jedno z ní plyne: Barcelona s Leganésem ještě nikdy neprohrála. Leganés zase nikdy nezůstal bez vstřelené branky, u čehož bude chtít začít také nyní. V únoru tohoto roku sahal Leganés poprvé po bodu, když se mu povedlo srovnat na 1:1. Barcelonu pak až v 89. minutě zachránil díky penaltě argentinský mág Lionel Messi.

Už tehdy ale Leganés podal hodně dobrý a organizovaný výkon, což chce napodobit také tentokrát. Leganés rozhodně produkuje zajímavý fotbal a má i výsledky. S týmem z Barcelony má dobrou statistiku, protože v začátku sezony se mu povedlo porazit Espanyol. A kromě něj obral o body také Las Palmas, Atlético Madrid nebo Málagu s Bilbaem. V poslední době se mu ale přestalo dařit a před pauzou prohrál dvě utkání v řadě. Od Valencie naposledy dostal tři branky.

Tohle utkání bude zvláštní například pro Gerarda Gumbaua, někdejšího hráče Barcelony. "Samozřejmě je to pro mě hodně emotivní klání, Barcelona je kus mého života. Věřím, že se jednou podívám do jejího kádru na té nejvyšší úrovni, to je sen asi každého odchovance. Teď ale pracuji jen na tom, abych se zlepšoval tady a pomáhal týmu k co nejvyšší příčce. Věřím, že máme dostatek kvality na to uhrát s Barcelonou dobrý výsledek," míní mladík Gumbau.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Mauro Dos Santos, Siovas, Raul Garcia - Pérez, Eraso - Amrabat, Gabriel, Szymanowski - Beauvue
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Paco Alcacer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.69 - 4.97 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Sevilla se snaží zuby nehty držet se poslední příčky, která jí zaručuje postup do Evropské ligy a pokud možno posunout se výš. Obdobné záměry má ale nyní také Celta Vigo, která navíc před reprezentační pauzou dokázala porazit silné Bilbao.

Sevilla prožila skvělý začátek sezonu, chvíli koketovala s prvním místem a zdálo se, že všechno šlape jako po drátkách. Říjen se ale Seville moc nepovedl, trenér Eduardo Berizzo několikrát čelil kritice výkonů mužstva i rozestavení a musel improvizovat. Radost mu nedělala ani zranění a zdálo se, že se vše nahromadilo. Sevilla navíc musí svou pozornost dělit mezi LaLigu,Copa del Rey a ještě Ligu mistrů, což se občas projevuje únavou materiálu.

Za posledních pět duelů v LaLize prohrála Sevilla hned třikrát, z toho těsně před reprezentační přestávkou. S Barcelonou naposled nesehrála vůbec špatné utkání, ale dvacet minut před koncem definitivně rozhodla druhá branka Paca Alcácera o výhře Blaugranas. Sevilla se tak musela obejít opět bez bodů a aktuálně dlí až na šestém místě. Pozitivní je alespoň to, že na třetí Real Madrid jí schází jen čtyři body.

Další body chce Sevilla získat z domácího duelu s Celtou Vigo, což prohlašuje Pablo Sarabia. Madridský rodák zmínil: "Hodně nás mrzela porážka od Spartaku, to jsme nečekali a myslím, že nás na delší dobu zasáhla. Jinak se ale snažíme a pracujeme na tom, abychom eliminovali své chyby. Věřím našemu mužstvu a vím, že máme na víc. Chceme se dostat mezi první čtyři týmy, i když to bude hodně náročné."

Sevilla nemůže počítat se zraněnou dvojicí Daniel Carrico a Nico Pareja. Hosté mají zraněného jen Facunda Roncagliu. Celta Vigo má co napravovat, protože za dlouhých deset let odjížděla ze Sevilly jako vítěz jen dvakrát. Při posledním měření sil vyhráli domácí i díky tomu, že Celta Vigo musela hrát téměř 40 minut bez vyloučeného Pabla Hernándeze a deset minut před koncem brankou Ben Yeddera domácí tuto přesilovku využili.

Celta Vigo sice prohrála s Atléticem Madrid i s Málagou, což už bylo větší překvapení, ale v minulém kole si zase vyšlápla na baskické Bilbao. Uplynulo sotva 27 minut a domácí na stadionu Balaídos už vedli o tři branky! Přesto jim ale současná 11. příčka nemůže rozhodně stačit. Fanoušky o tom ujišťuje také Daniel Wass.

Dánský záložník prohlásil: "V těchto dnech hodně oslavuji, protože jsme dokázali s národním týmem úžasnou věc. Zejména to druhé utkání bylo pastvou pro oči. Doufám, že si odnesu tenhle pocit také na hřiště. Těším se, až se tam uvidím s Krohn-Dehlim nebo Pionem Sistem a především doufám, že se nám povede zvítězit." Was je jen jedním z hned sedmi Skandinávců, kteří by se mohli objevit v tomto duelu na hřišti.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soria - Corchia, Kjaer, Lenglet, Escudero - N’Zonzi, Pizarro - Jesus Navas, Banega, Nolito - Ben Yedder
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Hugo Mallo, Cabral, Sergi Gomez, Jonny - Wass, Pablo Hernandez, Lobotka - Iago Aspas, Maxi Gomez, Pione Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.34 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (sobota 20:45)
Španělsko a zvláště město Madrid čeká velký svátek. Už po dvacáté za poslední čtyři roky dojde na El Derbi madrileño, tedy ostře sledované střetnutí mezi Atlétikem a Realem Madrid. Bílý balet se vůbec poprvé představí na novém stadionu Atletů Wanda Metropolitáno. Oba celky mají v tuto chvíli shodný počet bodů a patří jim třetí, respektive čtvrtá pozice.

A nutno také říci, že oba celky už značně ztrácejí na vedoucí Barcelonu. Katalánci mají již osmibodový náskok! V žádném případě to ale neznamená, že by madridské týmy byly ze hry o titul.

Atlético působí v této sezoně zvláštním dojmem. V LaLize ještě neprohrálo, ale spoustu bodů poztrácelo zbytečnými remízami a něco podobného platí i v Lize mistrů, kde se po dvou remízách s Karabachem výrazně snížily šance na postup. Dokud však bude existovat šance, je třeba brát tým trenéra Diega Simeoneho naprosto vážně. Atlety čeká v domácím prostředí AS Řím a tento zápas potřebují nutně zvládnout. Ještě než se tak stane, čeká Simeoneho tým těžký zápas s Realem Madrid. "Madridské derby je vždy výjimečnou záležitostí. Tyto zápasy mají velký emoční náboj a vysokou úroveň a navzdory tomu, že už se odehrálo spoustu derby, kouzlo to neztrácí," nechal se slyšet Koke v narážce na už dvacáté madridské derby za poslední čtyři roky.

Real Madrid zatím nemůže být se sezonou spokojen. Jak už bylo řečeno, na Barcelonu výrazně ztrácí a ani v Lize mistrů ještě nemá jistý postup ze základní skupiny, kde ho přeskočil Tottenham. "V této sezoně jsme ještě neviděli pravý Real Madrid. Oni ale mají úžasný tým a vždycky vynaloží veškeré úsilí," dodal Koke.

Bílý balet už v LaLize několikrát zcela zbytečně ztratil, na druhou stranu v minulém kole si spravil chuť a Las Palmas bez problému porazil 3:0.

Zatímco Atlétiko by mělo být kompletní, s výimkou Diega Costy, který stále nemůže hrát, Real Madrid bude postrádat Garetha Balea. Média navíc přinesla zprávu, že Bale je na prodej. Něco podobného řeší i v Atlétiku, kde má možnost opustit tým Antoine Griezmann.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Luis, Godín, Savić, Juanfran - Ňiguez, Partey, Gabi, Koke - Correa, Griezmann
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.33 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - Real Sociedad  (pátek 21:00)
Real Sociedad v páteční předehrávce 12. kola zavítá na Estadio Municipal de Montilivi, kde své domácí zápasy hrává Girona. Od ní se ještě nikdy nevracel jako vítěz, ale teď má dobrou formu a cítí proto velkou šanci.

Po reprezentační pauze se naplno roztáčí kolotoč evropských soutěží a již v pátek nám svůj program nabídne také LaLiga. Domácí Girona v něm bude chtít další cenný skalp a bude se při tom opírat o podporu vlastních fanoušků. A to, jak známo, není nic zanedbatelného. Nováček soutěže se zatím prezentuje velmi dobrými výkony a obrat o body už dokázal nejednoho favorita.

Naposledy to byl například samotný Real Madrid, který právě zde překvapivě inkasoval dvě branky a odjel s nepořízenou. Tahle výhra se v Gironě i celém Katalánsku dlouho slavila. Hned poté Girona navázala na šok dalšími třemi body, o které tentokrát obrala domácí Levante. A opět dostala jen jednu branku, na čemž měl výrazný podíl brankář Yassine Bounou.

Zkušený brankář marockého původu v rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Máme za sebou výborné zápasy a zvláště na ten s Realem budeme samozřejmě hodně dlouho vzpomínat. Teď mám pocit, že se mi daří snad úplně všechno, na co sáhnu. Vím, že to nevydrží pořád, ale minimálně v dalších dnech a týdnech se pokusím přenést tento pocit také na hřiště. Doufám, že předvedeme proti zkušenému soupeři dobrý výkon."

To bude Girona potřebovat i proto, že její soupeř rozhodně formu nepostrádá. Nadějí by pro domácí mohlo být to, že z Girony si Real Sociedad ještě nikdy tři body neodvezl, přičemž naposled odsud odjížděl, aniž by vstřelil branku. To už ale bylo před dlouhými sedmi lety a za tu dobu ušel Real Sociedad velký kus cesty. Tehdy oba kluby hrály v Segundě, nyní se Real Sociedad bije v Evropské lize.

Ani v ní nedělá španělskému fotbalu žádnou ostudu. A v první lize se mu také daří, jak dokázal například v minulém kole. Poté, co nadělil tři branky Vardaru v rámci EL, si obdobný výsledek přinesl také do LaLigy a rovněž Eibar odjížděl ze San Sebastiánu s přídělem tří branek. I díky tomu patří La Realu aktuálně sedmé místo.

Stále je ale na čem pracovat, jak dodává útočník Willian José. "Naším cílem je vylepšit minulou sezonu, i když v ní se nám také dařilo. Všichni ale víme, že se musíme pořád zlepšovat a neustále na sobě pracovat, abychom se někam posunuli. Cítím z týmu optimismus a chuť hrát kvalitní fotbal, což chceme demonstrovat už v pátek. Uvidíme, co s námi udělala reprezentační přestávka," míní zkušený fotbalista.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Maffeo, Juanpe, Bernardo, Muniesa, Aday - Portu, Pons, Granell, Borja Garcia - Stuani
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Llorente, Inigo Martinez, Kevin - Xabi Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Januzaj, Willian José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.51 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona11101030:431
2.Valencia CF1183030:1127
3.Real Madrid1172222:923
4.Atlético Madrid1165016:623
5.Villarreal CF1162318:1120
6.Sevilla FC1161412:1119
7.Real Sociedad1152424:2117
8.Real Betis1152421:2017
9.CD Leganés115249:817
10.Girona FC1143413:1615
11.Celta Vigo1142522:1714
12.Getafe CF1134415:1313
13.Espanyol Barcelona113449:1313
14.Levante UD1126312:1512
15.Athletic Bilbao1132611:1511
16.Deportivo La Coruña1132613:2011
17.SD Eibar112276:258
18.Deportivo Alavés112095:166
19.UD Las Palmas112098:286
20.Málaga CF111196:234

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (409)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov
Reagovat
Visca el barca

Včera si mi dal brouka do hlavy a nevadilo by mě to. 3-4 roky by u nás odehrál za hubičku. o kolik let víc by zvládl Couts jako Brazilec? Sem s ním a na jaře dobijeme LM

Reagovat
valloire

Brazilci zvládnou všechno....když budou chtít. Mesut nikam nepude.

Reagovat
Visca el barca

Však on stejně příjde Couts u nás se Brazilcům vždy dařilo

Reagovat
valloire

Reagovat
Miguel19

Za hubičku

Reagovat
Visca el barca

Nadsázka

Reagovat
Visca el barca

Ale obávám se, že ho bude chtít i Mou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mourinho určitě bude mít zájem, o to větší motivace zkusit ho přitáhnout už v zimě, kde by z toho Arsenal mohl mít i nějaký peníze, ačkoliv anglický kluby už takhle ani nepřemýšlí. A za ten rozdíl v ceně oproti Eriksenovi/Coutinhovi v létě přebudovat kádr - CB, CM, ST/LW. A prioritně se samozřejmě zbavit veškerýho odpadu.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mateo16

Prosim snad toho 30 rocneho lenochoda za 200k/w kupite

Reagovat
Gazdo

Ja uz by som sa aj necudoval

Reagovat
technecium

Proč to líný prase chceš k nám? Že se ušetří mi je jedno, my potřebujeme kvalitní dlouhodobou náhradu. Tou je Eriksem nebo Coutinho... Už vidím tu nepresující ofenzivu Ozil, Messi

Nadáváš tu na nákupy třicátníků bez motivace a chtěl bys Ozila, vždyť by sem přišel v podobný situaci jako Arda To byl taky výbornej přestup.

Potřebujeme mladý nažhavený žraloky, co u nás budou chtít vyhrávat. Eriksen ani Coutinho nikdy nic pořádně nevyhráli, kde jinde by to měli protrhnout?

Radši dohrát sezonu s tímhle kádrem, než sem dahat krátkodobý řešení

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vy jste fakt naivní, jestli si myslíte, že si z Tottenhamu vezmeme Eriksena. Už je pozdě, v minulosti tam určitá šance byla, ale teď je to megastar a Tottenham s náma vyrazí dveře, ani se s náma nebudou bavit. U Coutinha existuje určitá šance, jelikož ho už jednou udrželi proti jeho vůli, ale bude to za ranec. A dávat za něj 150+ mega mi přijde naprosto šílený. Pressing mimochodem nehrajeme od sezony 14/15, což už je historie. A s tím složením kádru ještě nějaký čas ani hrát nebudeme.

Nákupy třicátníků obecně nemám rád, ale srovnávat ho s Ardou je naprosto mimo. Özil je naprostá světová špička, tomu se Arda nikdy ani nepřiblížil. Mimochodem jeho přestup mi nikdy nevoněl, už kvůli tomu v jakých podmínkách byl přiveden.

Mladý žraloky určitě potřebujeme, ale příchod Coutinha = konec přestupáku. Už takhle jsou všechny prachy z Neymara reinvestovány a jsme klubem, který si na svoje fungování musí vydělat + určitou měrou zadotovat i další ztrátová odvětví FCB. A v létě budeme muset přivést ideálně stopera, středního záložníka a variabilní hrot/křídlo. A tam bych opravdu šel po mladých hráčích.

Mimochodem zkus se podívat na Özila v německý repre, jeden skvělý výkon za druhým. Za poslední dva zápasy proti Anglii a Francii vytvořil zhruba stejný množství šancí jako naši “kreativní” záložníci (s výjimkou Iniesty a Busquetse) za celý podzim.

Reagovat
Visca el barca

Já vím jak to myslíš,ale vedení půjde po Coutinhovi. Sám to víš. Je to jak bych to řekl, daleko víc v záři reflektorů.A já si upřímně myslim, že Mou má oproti nám dost velkej náskok. Už pod ním hrál a dařilo se mu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si teda myslím, že Özil není hráč pro Mourinha. V Realu se mu sice pod ním dařilo, ale takhle ofenzivně už Mourinho nikdy nehrál ani hrát nebude. A to ještě bylo vynucený tím, že v Realu se ani jinak hrát nedá, pokud nechceš rychlýho padáka.

S Coutinhem nevím, tam jsme se podle všeho zachovali prasácky (jak je nám v posledních letech tak vlastní) a nedivil bych se, pokud by ho Liverpool radši chtěl udat kamkoliv jinam. Nebo nás budou chtít aspoň pořádně natáhnout, což nás omezí na dalších transferech. Jinak se snažím popisovat věci, který bych si přál aby nastaly, nikoliv ty nejpravděpodobnější.

Reagovat
Baronne

Ozil neni hrac pro Mou, to je pravda, ale taky to neni hrac pro Barcelonu, zaprvy se k nam naprosto nehodi a zadruhy je to laxni curak..

Reagovat
teenz

liny prase...

Reagovat
Majk91

Preboha Ozil Dalsi 30tnik a navyse hrac ktory sa na ihrisku nepretrhne. Jedina vyhoda je, ze by prisiel zadara... Inak a Seriho uz nechces? jeden horsi jak druhy...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitičovy dva slušný výkony za celý podzim mě naprosto odzbrojily, nahradit ho nebude nic jednoduchýho.

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase zaslechl jméno Griezmann

Reagovat
Jordi Alba

Mesut, Serri, Aleña. To by byla jiná záloha teda, tak hlavně, že každej nadává na předvedenou hru ..

Reagovat
smazaný uživatel

Alenovi to ide najlepsie na podhrotovej pozicii.

Reagovat
Jordi Alba

Tuto sezónu to stejně u něj vidím na málo šancí v Áčku.

Reagovat
Visca el barca

Jak to myslíš?

Reagovat
Jordi Alba

Tak on tu dříve psal furt o Serrim, ten je s Nice na krásném 15. místě. O Aleñovi, ano je to talent, ale pravděpodobně minimálně tuhle sezónu bude hrát stejně minimálně. Özil je dobrý hráč, ale bude mu 30 a v záloze má jasné místo Bus. Paulinho hraje dobře, Iniesta si taky odehraje, je tam Gomés, kterej v zimě neodejde nejspíše. Arda, kterej si nezahraje ani minutu. Rafinha se vrátí, Roberto může zahrát zálohu + je tam Rakitič, kterej bude stejně většinou v základu, takže nějaký Mesut stejně nepřijde, dokud bude situace takováto. Navíc očekávám, že s Dembélém se zas bude hrát většinu zápasů 4-3-3.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodnotíš hráče podle umístění klubu? Zajímavý. Mimochodem čistě statisticky v Ligue 1 - s ním v sestavě 6 zápasů/9 bodů, bez něj 6 zápasů/4 body. Zajímalo by mě, jestli si ho vůbec někdy viděl hrát, když ho tak soudíš. Aleňu jsem chválil, ale taky jsem tvrdil, že dostane minimum šancí, protože Valverde je navzdory svým letním prohlášením zbabělec, což se týkalo i Sampera, Denise či Marlona. Rafinha nic zajímavýho nepřinese, navíc je IP. To, že záloze chybí kreativita se myslím už ukázalo naprosto dostatečně.

Reagovat
Jordi Alba

Ne. Viděl. Samper se ukazoval dobře, ale hrál by jako koupený Paulinho ? Marlon by odehrál pár zápasů, to se nedivím, že zůstal Vermaelen a Marlon se šel vyhrát jinam. Denis šanci dostane, ale na základ to pravděpodobně prostě nebude. Rafinha i kdyby nic zajímavého nepřinesl, tak je tam furt hodně hráčů do zálohy a díky tomu by byla blbost tam kupovat dalšího, to by někdo musel jako 1. odejít, a ne jeden. Zatím reálně vidím maximálně tak odchod Ardy, nikoho jiného ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samper měl především dát odpočinout přetěžovanýmu Busquetsovi, v přípravě vypadal výborně, místo toho šel na hostovačku, která ho nikam neposune. Tyhle hráče si musíme rozvíjet sami, myslím že minulost už to prokázala dostatečně. Paulinho je jiný post. Vermaelen je hráč úplně k ničemu, místo toho se bude tahat po hostovačkách nebo se nechá v kádru, kde bude hrát desátý housle (když zrovna nebude zraněný). Denis je druhý nejefektivnější hráč v kádru po Messim (góly+asistence/odehrané minuty), šancí dostal naprosto minimálně, ačkoliv na křídlech nemáme kde brát. To, že musíme zejména zálohu pročistit je naprosto zásadní věc a nerozumím tomu, proč se to nestalo už v létě, když s těmi hráči Valverde evidentně nepočítal.

Reagovat
Jordi Alba

Můžem tu o tom diskutovat třeba do noci, ale dokud neodejdou určitý hráči, tak frajeři typu Samper prostě budou mít hostovačku a nebo se prodaj. A očividně prodávat zbytečné hráče Barceloně moc nejde. Já chtěl třeba setrvání Munira. Zbavit se nejlépe Ardy, Vermaelena, Vidala, pokud Gomés nezačne něco dělat, tak jeho a ještě Rakitič mi pije krev kolikrát. Tvůj názor na odchody ?

Reagovat
Jordi Alba

+ Teda Paco je na tom minimálně stejně v té efektivnosti, jako Denis, ne ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bylo to ze 3.11. právě před zápasem se Sevillou.

https://pbs.twimg.com/media/DNvfxliV4AEG4UQ?format=jpg&name=medium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, že to jsou spojený nádoby. Vidal, Vermaelen, Gomés, Arda, Rafinha, Rakitič, Paco i Munir jsou pro mě nepotřební hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič je nepotřebný hráč na úrovni Gomése a Rafického a Vidala, ale hlavně že chceš po hřišti se plazícího Ozila...přiznej si, že Raketu prostě nemáš rád a kdykoliv ho rád zjebeš. Kdyby se někde napsalo, že Barca chce do zálohy Součka, tak budeš říkat, že je lepší než Raketa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani nevím, jestli má smysl odpovídat, co si pamatuju, tak už si mě zkoušel vyprovokovat několikrát. Rakitič je naprostá definice průměrnosti, ačkoliv jsem schopen uznat, že to není pouze jeho vina, protože on nikdy nebude mít na to hrát v Barce CM. Neumí cirkulovat míč, má slabou distribuci, nízkou herní inteligenci a pokud má mít málo ztrát, je nucen hrát do stran a dozadu. Na jeho hru jsem se zaměřoval několikrát, i čísla jasně svědčí o tom, že na hru nemá žádný pozitivní vliv. Díky několika gólům se z něj stal nadhodnocovaný hráč. A když už mi cpeš toho Özila, tak ten na tom pohybově rozhodně není hůř než Rakitič, ačkoliv to tak na první pohled může vypadat, jeho pohyb a celková hra je strašně inteligentní (podobně jako u Messiho). Messi nepotřebuje běhat jak splašený a přesto ho lze přihrávkou využít v jakýkoliv situaci, podobně jako Özila, což je přesný opak Rakitiče.

Reagovat
Footballer

Děláš si prdel, že nevidíš rozdíl mezi Rakitičem a Ozilem?

Reagovat
Ed_Hazard

Úplne som zabudol že aj Messimu končí zmluva. Už sa na dohodol nový kontrakt, či je reálny další megaprestup?

Inak zaujimavý zoznam hráčov s končiacou zmluvou, dala by sa z toho poskladať celkom slušná 11tka https://www.transfermarkt.co.uk/statistik/endendevertraege

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messiho prodloužení smlouvy je skoro jistý, spekulovalo se i o tom, že dostane doživotní kontrakt jako Iniesta. Ale už jenom to, že vedení ho doteď nebylo schopný podepsat (ačkoliv Bartomeu už někdy v létě tvrdil, že nový kontrakt je podepsán) je úplná šílenost a ukázka toho, jak neschopní lidé u nás pracují.

Reagovat
Baronne

Reagovat
One-Real

Ozil k vám, Neymar k nám, ať je to příští rok pikantnější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
teenz

Mesut k nim ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nekteri barcelonsti fans jsou posedly byvaly hraci z Realu.

Treba drive di Maria a tedka Ozil. Nejaka asi jejich letosni uchylka

Reagovat
vilp

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak myšleno?

Reagovat
vilp

Neměl jsem ho rád ani v Madridu, takže co myslíš? Barceloně s takovými nákupy fandím. Je mu skoro třicet a u vás by ani nenastupoval na svém nejlepším postu. Když hrál lepší soupeř proti záloze Xabi, Khedira, tak jim stačilo pokrýt toho prvního, protože druhý uměl akorát posunout balon do šířky na nejbližšího hráče a Mesut jim s rozehrávkou nikdy nepomohl. Při hraní do plných věčně neviditelný... takže krom "pár" skvělých přihrávek proti slabším soupeřům na něm nevidím nic, v čem by vás vytrhl.

Reagovat
madridcan

Zabudas, ze bol dvorny nahravac Ronalda na Camp Nou

Reagovat
remeslnik

vilp ... No právě že by současný Ozil do současné Barcy (bohužel) svou "kosmickou rychlostí" zapadl (bohužel).

Reagovat
madridcan

Wow, dnesnym dnom oficialne 10 rokov na EF Vsetko najlepsie aj Sebykovi a Gattusovi ak si dobre pamatam jednu diskusiu. Urcite niesme sami, kedze prave v tom obdobi nastala povinna registracia, ak si chcel prispievat

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude basnicka?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

zelenáči

Reagovat
madridcan

Vies sam, ze kazdy z nas prispieval bez registracie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty teda často i bez mozku, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vždycky bez mozku.

Reagovat
madridcan

To je pravda, spominam si na prve rocne suhrny od starousadlikov.

Plus na Ehmmmma, doktora, roberta. Vtedy sme boli vsetci atypicky a na take debaty som nebol zvyknuty...

Reagovat
homeles8

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Vidím, že po tom tvém nervovém zhroucení ses vrátil ještě zatrpklejší

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajtra madridské derby, ktoré si netrúfam predpovedať, ako dopadne, keďže oba tímy túto sezónu zatiaľ formou neoslňujú. Verím samozrejme ale hosťom Vie niekto, ako to vyzerá s Filipem L., Kokem a Carrascom ? Barcelona brutálny kalendár do konca roka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

tohle nekde potkat, tak se psychicky zhroutim

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann pěkně provokuje. Na Snap dal fotku jak hrál Fifu za Barcelonu proti Atleticu.

Reagovat
teenz

Jestli je to pravda, tak to je hrozně trapný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hotová věc Doufám, že ji hrál na PS.

Reagovat
Phillipinho

Z Griezmanna se stal strasne namyslenej dement.

Reagovat
Phillipinho

Ale nejak to nikdy u nej nevidim. Ani o tom nikde nepisou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

a to letos ani nic moc nehraje, co?

Reagovat
technecium

já ho snad ani nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Barcelona zvažuje snahu o Özila

Mesut Özil má v Arsenalu smlouvu jenom do konce sezony a není vyloučeno, že z Londýna odejde už v průběhu ledna. Snahu o německého záložníka zvažuje Barcelona, která hledá posilu do středu pole.

ZA kolik by tak mohl být? Za 25 mega, na lavičku by mi možná nevadil.

Reagovat
teenz

Dneska sly zpravy, ze Mesut rekl Wengerovi ze zustane. Alexis zase ze mel konflikt s jednim z treneru.

Reagovat
teenz

... na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Tu by šlo o plat, snáď ho získate

Reagovat
teenz

Josep Pedrerol dodal, že se ve smlouvě s PSG ocitá také klauzule, která umožňuje Neymarovi přestoupit do kteréhokoliv klubu za 222 milionů eur. Ve Francii nejsou povolené výkupní klauzule, ale brazilský reprezentant měl tuto možnost do své smlouvy zahrnout jinou formulací.

Bargain.

Reagovat
Filipow

Tak to bychom po něm mohli v lednu jít.

Reagovat
teenz

Josep Pedrerol v monologu také prozradil, že všechno nasvědčuje tomu, že pětadvacetiletý útočník dříve či později do Realu Madrid přestoupí. "Real Madrid ví o zápisu ve smlouvě a má jasný signál od Neymara a jeho rodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Neymar nepujde v lednu, zustane v PSG a vyladi formu na LM+MS18.

Nejspise sel do PSG kvuli skupinu brazilsky hracu z narodaku.

A urcite i sance uniknout z Messiho stinu a vetsi volnost na hriste.

Po sezone klidne muze do Realu. Uvidime jak veci dopadnou na MS18 i po ni.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je snad všem úplně jasný, že v lednu nikam nepůjde.

Reagovat
patas92

Nepůjde ani v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli jsou ted zase spekulaci/zpravy, ze Ronaldo chce v lete pryc nebo zadal klub odchod v lete.Tak nemuzeme byt jisty s nicim.

Mozna ze to pujde cestou vymenu. CR7 do PSG a Neymar do Real?

Zase kdyz Zidane nechtel Mbappe kvuli hierarchie v kabine a platu, tak ty zpravy take nesedi.

Kazdopadne v lete po MS18 bude urcite veselejsi nez letos.

Reagovat
Visca el barca

Převlíkač kabatů

Reagovat
teenz

Řekl někdy Neymar, že zůstane v Barce navždy a nikdy nepřestoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona prestupni stanice pro Neymara?

Reagovat
Visca el barca

Je člověk co dokáže hrát v BCN a pak jít do Madridu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jen ať tam jde, zrovna Neymar je typ člověka, co by takový tlak nedokázal ustát. A Clásico na Camp Nou s Neymarem v dresu Madridu bych si užíval

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

je fakt, že to už nedává teď. ten kluk neví která bije.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Neymar nevi, ktera bije

Reagovat
technecium

lol, stejně furt přemýšlím, co mu u nás tak strašně vadilo, že to takhle udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Neymar do léta uteče, tak to ublíží celé Ligue 1 a PSG. Teď se tam hvězdy nebudou hrnout, když Neymar ukazuje, že to tam stoji za vyliž prdel a úroveň ligy je jak 3. anglická.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom loni meli Monaco v SF LM.

A na ostrove jedli v te dobe LAYs pred telkou a koukali na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

222mega+ by Neymar chtěl další přestupovej bonus okolo 30mega a s platem taky už pod těch 30mega čistýho nepůjde.

Dle mě jediná možnost že odejde v létě CR už pryč a ještě k tomu by mohl hodně rozladit celou kabinu Realu.

Reagovat
teenz

Jasne, ze tyhle mega prestupy jsou svazany s odchodem GB nebo CR. Neverim, ze by si Flo nechal utect oba v jeden rok. A zaroven nekoho marketingove zajimavyho bude chtit.

Reagovat
vladino10

A keď chalan náhodou zistí, že sa mu nepáči ani u vás?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je teda hodně nereálný, že by tam nějaká taková klauzule byla. Tohle bývá dost častý výmysl novinářů, kteří vůbec netuší. Ale na druhou stranu - jestli je někdo schopný se s tím šejkem domluvit, je to bezpochyby Florentino.

Reagovat
teenz

Souhlas. Každopádně buď to bude muset někdo z PL hrozivě přepálit nebo to Flo vyjedná, ten má se šejkem výborný vztahy.

Reagovat
patas92

A nebo taky Neymar jednoduše nikam nepůjde.

Reagovat
teenz

Já ti snad na ty slzy pošlu kapesníčky.

Reagovat
patas92

Jaké slzy?

Reagovat
teenz

Myslíš si snad, že Neymar z PSG dřív nebo pozdějc nepřestoupí?

Reagovat
patas92

Později jo, dřív určitě ne. A ani moc nevěřím, že by si vybral Real.

Reagovat
patas92

*Později možná jo

Reagovat
teenz

http://www.lasexta.com/noticias/deportes/futbol/josep-pedrerol-neymar-es-el-objetivo-nº1-del-madrid-y-el-brasileno-quiere-fichar_201711165a0d66020cf2018c1971139b.html

Reagovat
Visca el barca

Ty seš z toho neymara celkem vystříkanej

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste uz s Neymarem dostrikali

Reagovat
vilp

Není. Šejk chce být nejlepší na světě a Neymar je k tomu klíč. To raději vyštípou každého Cavaniho a udělají z PSG klub Paris Saint-Brésiliens, dnes se tu píše o Wendelovi a ani bych se tomu nedivil.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

To sice jo, ale v tom jejich projektu je tolik nevyzpytatelných faktorů, že u nich nikdo neví, kde budou v horizontu pár let. Navíc Neymar byl, je a vždy bude přerostlý dítě, který podle mě úplně nedomyslel kvalitu francouzský ligy.

Reagovat
vilp

Verratti chtěl taky pryč, ale má smlouvu a tím to hasne. Neymar možná dítě je, ale teď si našel nejlepší "matku", která mu dá vše, na co si ukáže. A když bude dělat problémy, tak mu dají ještě víc peněz a přikoupí mu další kamarády. Já bych prostě vsadil barák, že odtamtud neodejde dřív než v roce 2022. Jinak jeho největší cíl je teď zcela určitě titul z MS a Ballon d'Or a na to mu PSG bohatě stačí.

Reagovat
remeslnik

Odvážné !! Nejdřív v roce 2022 ?! S tím vsázením baráku bych zrovna v případě Neymara tak nepospíchal, ať neskončíš pod mostem. On je opravdu děcko, ale puberťácky rozmazlené. A jsou situace, kdy ani sebevíc peněz, hraček a kamarádů nemůže určité skutečnosti spravit. Ty peníze za něj ty góly nedají a trpělivost fanoušků a následně vedení klubu mají své hranice (to platí pro kohokoliv) a velká přízeň se může během času změnit na ještě větší nepřízeň. Ne že bych neúspěch Neymarovi přál, ikdyž je fakt, že mi k srdci nepřirostl už pro svou nevypočitatelnou povahu. Je to škoda, talentu má naděleno, ale neváží si toho. BdÓr je pro něj hodně daleko, to by toho musel ve své hlavě hodně změnit, osobně si myslím, že ho nikdy nezíská. To spíš PSG vyhraje LM, ikdyž ani tomu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď aspoň remíza, Real je vonku v rámci ligy silnejší a Atlético je stále vo veľkej kríze, ale aj napriek tomu očakávam niečo na spôsob posledného zápasu s Barcou, prvý polčas budeme lepší my a možno sa niekto ukopne a dá gól, ale od nejakej 35-40 minúty bude lepší Real a výsledok sa bude odvíjať od toho koľko nám nasádžu, snáď to neskončí zase 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

real si na vas veri, s danim jsou vyrazne silnejsi,muj tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Práve že v lige sú proti nám dosť slabí, lenže posledné dve sezóny to vôbec nejde proti lepším tímom v rámci ligy, dokonca aj tímy ako Villareal, Socky alebo Sevilla si z nás robia prču, preto to si ju môže spraviť aj Real a sme v prdeli... v tejto sezóne to bolo vidieť jasne aj v LM, a preto sa vypadlo, Cholovi popravde asi ušiel vlak, lebo proste tím nedokáže takticky pripraviť na lepších súperov a je to čím ďalej tím viditeľnejšie

Reagovat
patas92

Arsenal > Real

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Real > Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: Arsenal> Totteham > Real

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Paco, Suárez Messi.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Rakitič či stopéry?

Reagovat
Majk91

som rad ze Valverde nespekuloval ohladom zltych kariet Piqueho a Umtitiho a posle na ihrisko to najlepsie. Treba ist pekne od zapasu k zapasu bez zbytocnych kalkulacii.

Reagovat
alcantara

A co ine tam ma poslat? Porcelanovu manicku?

Reagovat
Majk91

ked mam pravdu povedat, tak som nejaku taku specialitku cakal, dokonca bol Verma pisany v niekolkych predpokladanych zostavach

Reagovat
alcantara

Denis smer Napoli

Reagovat
ADM

Zrovna po repre pauze sa nečudujem, že tam nie je ...

Reagovat
Teoretik

Posledně to fungovalo, tak jsem zvědav.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Leganés - Barcelona Undiano Mallenco a madridské derby Borbalán To bude zasa komédia.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, zrovna nám neuznali nejspíš legální gól

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi sestava...semedo je na Messiho straně Paco s Albou by taky mohli skvěle spolupracovat já to dneska vidim jednoznačně a pohodově - 3:0 pro Barcelonu

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NzIyNTU0ODgwMDoyekyxXv5e6wNLpsQ%3D&kind=MAIN

Reagovat
ADM

Semedo určite nie je na Messiho strane, ten už býva v strede...

Reagovat
smazaný uživatel

no ten Messi je stejně všude, pravda :)

Reagovat
remeslnik

zemik ... dobrý tiket, škoda že to nevyšlo celé !!!

Reagovat
remeslnik

Čím víc řádků na tiketu, tak 1. tím větší výhra za stejný vklad ... 2. tím větší šance, že se někde něco pos...e .... 3. ty krásné nervy současně se žmoulaným tiketem v ruce, zvlášť pokud přibývá zelených bodů v posledním sloupci a ubývá šancí na červenou .... 4. doprd...kur..a ti debilové !!!! .....

Reagovat
smazaný uživatel

....spíš když to sleduješ a vidíš jak ten tým vede 2:0 (city včera) od 50´ má 75% míče, n střely snad 10:1 ještě čteš live komentář, kde neproměňujou nějaký tutovky...No, už sem tak nějak zvyklej, takže to beru více v klidu...Jenom od začátku sezony a lig mám tohle víc než často.

Reagovat
ADM

Offside nebol

Reagovat
misinho7

Odchovanec Morata si dalej vodi PL a my mame na hrote lenivca Karima ach Zizu Zizu ... tota je chyba ktoru ti neodpustim len tak

Reagovat
ADM

Tvl, prihrajte už loptu Messimu lebo sa na vás nedá pozerať ..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vepředu opět absolutně bez pohybu.

Reagovat
ADM

Zato uprostred ihriska vidíme Premier League.

Reagovat
Murena

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Golaso. A začnime konečne niečo hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

zase prostě...tohle nepochopim...doprdele hraju fotbal nějakej čas a vim že když jen ulpim ruce (na vteřinku obejmu - Pique teď) n soupeři, nebo o něj trochu opřu loket, byť by to nemělo žádnej fyzickej význam (Suarez předtím) tak vim, že to rozhodčí pískne....Proč víc nepřemejšlej, nevim...I v zápalu boje si lze hlídat pohyby rukou omg.

Reagovat
remeslnik

Ale ono to nejde. To kolikrát ta ruka je jen na zkontrolování vzdálenosti od soupeře. To bys mohl pískat úplně každý střet dvou hráčů, to ani nejde jít do souboje s rukama buď připaženýma nebo od soupeře. To je spíš šikovnost toho soupeře sehrát to tak, aby z toho ta karta anebo aspoň písknutý faul byl a ten sudí to žral. Ikdyž je fakt, zrovna Pique je v soubojích dost nemotorný a i dnes ho několikrát vykoupali.

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

co meleš, to byla jasná žlutá, Piq ho obejmul jak debil, pak když si to uvědomil tak raději sám upadnul...prostě mentál když ho takhle obejme, byť na vteřinu...Jak o tom píšu vejš, tohle si má hráč hlídat, kor velezkušnej pique a kor ze vi ze mu zluta da stopku na pristi dulezitej zapas - prostě debil.

Reagovat
smazaný uživatel

na naše hráče (a speciálně Messiho) se takhle hraje pravidelně, a karty z toho nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim nesouhlasim...takovýhle objetí se většinou trestá vždy žlutě, nvíc když se přes Piqeho defacto uvolnil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, připomenu ti to

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi se po tom většinou teatrálně nesloží na zem jako většina těch pičusů, takže tím je to taky trochu zkreslený si myslim. Obecně, metr rozhodování je směšnej - útočnej fauly se posuzujou snáz než naopak, přitom to má bejt faul jako faul...to samý, je-li to v pokutovym území nebo ne...Nemam tenhle dvojí metr rád.

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní - nefandil jsi dřív Realu?

Reagovat
ADM

Ked bude mať konečne s kým Semedo na tej strane hrať, buchnem šampus. Ale to sa dočkam asi až s Dembelem

Reagovat
Murena

No to si děláš prdel

Reagovat
Murena

Reakce na jirku

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem si tě popletl

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Alcácera se taaaaak těžko kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo na tý lajně hraje úplně sám a dostává se do nesmyslných izolací. Vůbec to nevyčítám jemu, protože on hraje svoji hru, ale že si toho nevšiml ještě Valverde, je na pováženou.

Reagovat
Teoretik

Částečně je vidět, že Semedo není sehraný s týmem. Ale i tak má hrozně slabou podporu, to je hlavní kámen úrazu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverde si nevšiml takových věcí. Zato by mohl vyučovat, jak uplést z hovna bič. O ničem jiným to letos není, nepamatuju že bychom někdy měli takovou kliku. A samozřejmě až absurdně skvěle chytajícího MAtSe.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
remeslnik

Hlavně aby to v letošní sezoně Barce celkově k něčemu bylo. PL už by snad mohli dotáhnout, ale co LM ?

Reagovat
ADM

Rakitic musi ist dole, Semedo je uplne hotovy na tej strane a Ivan mu teda moc nepomaha..

Reagovat
Teoretik

Semedo hrozně hoří a nikdo mu nepomůže, Paco se dnes nějak nevrací na pravou zálohu a Rakitič radši dělá, že se jej to netýká

Reagovat
LAM

To je ale strašnej výkon.Venku snad hrajem čím dál hůř.Valverde zatím hře nedal nic.Záloha pořád nulová a Messi kterej hrál na začátku sezony ve středu útoku kde dál hromadu golů,teď hraje opět někde níž a je úplně utopenej protože nedostane pořádnou přihrávky.Výsledek je zatím zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je teda dobrej hnus Chudák Semedo hraje proti dvoum, protože se mu nikdo nenabízí, on se vlastně nenabízí nikdo nikdomu...

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany bezkrevné představení. Dozadu pravá strana hoří, záloha je nijaká na obě strany a vepředu je neviditelný (nebo naprosto strašný) Paco, odříznutý Messi a nejlepší z nich Luisito, ale to není pro něj dneska při tý konkurenci úplně těžké.

Do druhé půlky musíme změnit rozestavení tak, aby na to Semedo nebyl sám. Tam je největší kámen úrazu ... ale zdaleka ne jediný.

Undiana jsem už rozebíral. Tu kartu si určitě obhájí, ale určitě není obvyklé, aby seknul kartu stoperovi za první takovýhle zákrok.

Na Mestalle bude hrát Verma, který nehrál ligový zápas už ... ani nevím jak dlouho. Anebo by tam mohl naskočit po x letech Sergio. Nenechat si Marlona nebo nepřivést normální čtyřku na stopera byla od Valverdeho kardinální píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych snad Umitiho sundal ze hřiště už v půli, protože jestli dostane žlutou i on tak nechci vidět ten kolotoč na Mestalle

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šílený výkon. Nečekal jsem teda žádnej zázrak, evidentně už se vidíme v Turíně a Valencii, ale tohle se jinak nazvat nedá. Semedo, Rakitič, Paco, Suárez a Messi naprosto mimo. Messi nedostal za celý poločas ani jeden slušný míč, navíc vyprodukoval dost nebezpečných ztrát. Rakitič dvakrát vyklusává zakončujícího hráče, dopředu jinak odvedl svůj standardní výkon. Paco na pravým křidle, to je neskutečná Valverdeho genialita. Denis musí na střídačce brečet smíchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt začínám věřit, že Luisita stavět valverde musí.

Reagovat
alcantara

Neviem ci je horsi Sporting, Pireus akebo toto. Ved to je cista pragmaticka sialenost, to, com som vzdy nenavidel. Spanielsky Mourinho.

Reagovat
Gazdo

Akoze vravel som to hned valverde nas nema kam posunut. Akoze pardon ale kolko rokov uz trenuje a co zatial dokazal? Ja som o nom dokedy nezacal trenovat barcu vedel len to ze je trenerom athleticu aj to len okrajovo strasne

Reagovat
Teoretik

Ano nemá nás kam posunout, ale jmenuj v současnosti dostupného trenéra, který by to dokázal. Valverde jede pragmaticky a postupnými kroky se blíží titulu.

Reagovat
Gazdo

Mne vadi to ze za kazdu cenu musi byt nejak spojeny dalsi trener s barcelonou. Inak sa tam nedostane. Ja by som napriklad ovela radsej aj takeho tuchela ako valverdeho. Nagelsman, bielsa, jardim, blanc, a teraz mozno trepnem absolutnu blbost ale stale si pamatam co dokazali hrat niekedy muzstva pod villasom-boasom

Reagovat
Teoretik

Němce ne, nesmysl je tahat do Španělska. Navíc Tuchel by byl do měsíce na nože s vedením a Nagelsmann zamíří do Bayernu. Bielsa je cvok, kterého velkoklub nemůže angažovat, moc velký risk. Blanc je břídil, ten rozhodně své týmy nikdy nikam neposunul (mimochodem ten s Barcou spojen je). Jardim je hype hlavně poslední sezóny. Villas-Boas už ve velkoklubu selhal, ale paradoxně z těch co jsi vypsal možná nej varianta. Každopádně já pořád nevidím nikoho, kdo by přicházel v úvahu a měl potenciál z nás zas udělat neporazitelnou mašinu. Valverde sice předvádí hroznou hru, ale aspoň má zatím výsledky. Než se vytrénuje Xavi, tak asi budeme muset trpět

Reagovat
Gazdo

Ja nechcem zit ako fanusikovia liverpoolu a jardim zase nie je jednosezonny hype on si to monaco pekne staval. A zas neviem preco by bolo zle skusit nemca. Mozno by jeden z nich u nas uspel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě teda napadlo (a vím, že se chytám stébel trávy) - nehrál někdy Semedo stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

no stopera půjde Digne určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál to nějak dlouhodoběji?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ale más s tím alespoň nějaké zkušenosti. Ale mám takové tušení že tam postaví chudáka S. Roberta.

Reagovat
ADM

2x pod Luchom

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

Reagovat
alcantara

Rakitic je naprosto tragicky.

Reagovat
2miguel1

Nedavajte Iniestu na vonkajsie zapasy!!!!!

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne nesympatická mrdka ten Suárez

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Vidal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Luis nám zase začíná dělat radost.

Reagovat
ADM

Bus tá prihrávka cez pol ihriska lavačkou pred golom

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Paulinho

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
alcantara

Stegen je neuveritelny. TOP 3 golman.

Reagovat
ADM

No momentálne ma nenapadá nikto, kto by chytal lepšie. Neuer zranený, Buffon dostal dosť golov v poslednej dobe, jedina konkurencia asi De Gea.

Reagovat
ADM

Oblak samozrejme, ale takisto už dostávaju viac golov.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rozhled o všech ligách, ale nevím, co kdo kde předvádí na jeho úrovni.

Reagovat
alcantara

De Gea, ajked ho nevidim casto, chybu neurobil, co som videl. A Luigi?

Reagovat
vilp

Ederson a DDG jsou TOP.

Reagovat
Phillipinho

Oblak

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hodlá MAtS chytat takhle dlouhodobě, tak uvažuju, jestli jsme v novodobých dějinách měli lepšího brankáře.

Reagovat
ADM

Bravo bol skvelý, kým bol u nás. Mats má nastavbu v rozohrávke, ale na Bravov prínos by som nerád zabudol..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

já na něj nezaomínám. Ani na Vickyho ...

... ale letos to na MAtSovi leží nejspíš nejvíc, co pamatuju.

Reagovat
alcantara

Sialene, ako nevieme podrzat loptu par minut.

Reagovat
Murena

Vidal

Reagovat
alcantara

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Lobotoka opat v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Lobotka

Reagovat
smazaný uživatel

Mallenco si ide svoje Ako môže takéto tupelo pískať najvyššiu ligu.

Reagovat
ADM

Vidal Bus tam jednou klučkou zvladne troch, prihrá Vidalovi a ten to hned nahrá superom do šance.

Reagovat
Murena

Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Čo dnes ten Amrabat pokazil. Nie je náhodou fanúšikom Barcy ?

Reagovat
ADM

Paulinho je král

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho si jede svoje.

Reagovat
Gazdo

Prave pozeram livescore statistiky a stoji tam ze nas leganes prestrielalo. To ako vazne ci je to len nejaky bug a vymenili sa statistiky timov?

Reagovat
ADM

Leganes hrá, my máme Paulinha

Reagovat
loki5

No přestřílelo, ale takové střely nestřely.

Reagovat
ADM

Prečo Luis nešiel na tu operaciu vlastne? je jasne vidieť, že to koleno nemá 100% a napriek tomu sa to neriešilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek vůbec neodpovídá dění na place. Dneska by bylo dost co kritizovat, ale naprosto přízemně napíšu, že zlatý 3 body ...

Reagovat
LAM

Leo to nikdo ani nenahraje.Toho to nemůže bavit dlouho.Hroznej výkon.

Jiank ale je divný že tohle napíšu,ale Paulinho tý hře dal daleko víc než Iniesta To je hodně smutný.AŤ zkusej v zimě toho Coutinha a uzdravý se Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho mi dela radost, sice to neni vitezny gol, ale je to porad gol

Jeste tu lidi napric spektrum klubu se na nej smali pri prestupu

Snad formicka na MS18 bude jeste lepsi.

Mimochodem Paulinho ma letos brutalni odhad a vyskok na hlavicky.

V brazilskem repre to obcas neni tolik znat, pac jedou vicemene kombinacni fotbal.

Ale vsimnul jsem si toho az letos, ma dost casto dobre nabehy i vyskoky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady může někdo tvrdit, že ta žlutá pro Piqueho byla nesmyslná a výmysl od rozhodčího? Ty vole, to nemáte trochou soudnosti. Jirko ubožák jsi byl, loni při vítězstvích a dominanci Realu ses tady rok neukázal, a teď jsi zase vylezl z kanálu (nebo možná od míchačky) a mluvíš stejné hovna jako předtím....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

muck

Reagovat
stas87

Nala Sevilla v prvych 20 minutach nieco? Skoda ze Sistovi lopta spadla na ruku, ta standartka bola inak vyborne zahrata a zasluzila si gol. Lobotka zatial dobry vykon, statistiku prihravok nal 17/20.

Reagovat
One-Real

Letos se mi to daří zatím sledovat míň než kdy dřív, ale fakt že naši nejlepší střelci v lize jsou Isco a Asensio shodně se 4 je celkem síla. Zraněný, líný a otrávený letos nepřítomní. U Ronalda věřím, že to bude v těch nejdůležitějších zápasech (včetně dneška) o nečem jiném, zbytek nevím. Potřebujeme Luku s Tonim v nejlepší formě víc než kdy dřív.

Reagovat
Ed_Hazard

To je Dani na tom až tak dobre, že môže naskočiť do základu? No som zvedavý, hlavne teda na "údernú" dvojku Karim-Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas v základe Minulý zápas prakticky vyhral, tak snáď dačo zahrá aj teraz, ak Feo naskočí tak ho čaká vrelé privítanie a snáď aj poriadne prebrúsenie členkov

Vamos Atleti!!!!

Reagovat
madridcan

Ramos tam ofsajd mava? Co uz mu uplne jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

smatletico

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 a plno prasáren....tady se vyplatilo sázet + karty....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zpracování od Isca bylo nadpozemské ale....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

správně, bijte je

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Correa je pekná piča, Ramos by sa mohol v nastavenom čase ukázať a rozjebať mu členky, hajzlovi škaredému.

Reagovat
roman1978

Typicky madrista. Vyjebano v mozku.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je 1978 rok narození, tak by se o tobě dal napsat velmi smutný příběh

Reagovat
Ed_Hazard

Videl si toho buzeranta? Toto je svinstvo prvého stupňa, ktoré má na starosti vyrovnávať karma. Ak nepríde tá, tak treba tomu pomôcť. Urobil to zámerne a hlava mi nebere prečo nedostal kartu. Ked je niekto kokot, zaslúži si za to zaplatiť.

Reagovat
roman1978

Tak to by už Ramos a Pepe .................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Tak tohle je karma.

Reagovat
smazaný uživatel

Sviňárna to je, ale těch už dneska bylo vidět víc. Třeba to podkopnutí skákajícíhoLucase od Carvajala ... To bylo ke všemu i nebezpečný.

Reagovat
Ed_Hazard

Od Daniho to tiež nebolo fair, ale snad nechceš tie dve veci porovnávať..

Reagovat
patas92

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

neměl si tam tak ochotně lehnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zacal zapas realu a fanousci farcy uz zase nezvladaji

Reagovat
madridcan

Casemiro je zatial najlepsi od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla oranžová od Saviče teda.

Reagovat
smazaný uživatel

hnusný. Nechápu, nad čím přemýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos chtěl penaltu?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo na rudou

Reagovat
smazaný uživatel

rudá a pencle.... není o čem.... sudí od začátku absolutně nestíhá!!!! toto je hroznej kokot co to píská!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Borbalán Čo viac ešte chce ? Najprv lopta do hlavy Benzemu, teraz kopačka do Ramosovej tváre.

Reagovat
Teoretik

nemám tam tu tvářičku cpát

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ale kus katalánského přirození

Reagovat
smazaný uživatel

Toto môže napísať len katalánsky "bezmozek"

Reagovat
Teoretik

vy jste hrozný zženštilý histerky, vidíte trochu krve z nosu a už myslíte, že váš miláček umírá když strkáš hlavu ve fotbale skoro na zem, tak se dá čekat, že tě někdo nakope

Reagovat
janinho

skoro na zem? ty si mal kolko promile ked si to pozeral? sak mu tu hlavu trafil niekde vo vyske hrudnika... keby mu dal kopacku na prsa tak by to nebol faul?

skoro na zem... nevadi mi rivalita medzi realom a barcou, ale ty si asi videl faul aj pri tej groteske j.albu v minulej sezone s tymi svojimi popolnikmi.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm ak ma hrudnik vo vyske vajec tak aj ano. Neviem ako to je teraz ale nas vzdy ucili ze hrac ide hlavou dolu vzdy na vlastnu zodpovednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To je masárna od tých štetiek z Atletika, dlho som nevidel takú rezbu..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hnusný, ale promiň - byl to Ramos - zacukaly mi koutky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

sudí je k atleticu nepochopitelně milosrdný...zatím to píská/nepíská dost pro domácí

Reagovat
drussbarb

Jasná penalta

Reagovat
drussbarb

A i penalta,atleti prasí

Reagovat
smazaný uživatel

tohohle griezze my chceme?

Reagovat
dextroza_m

Pořádně jim naložte

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo zraje jak vino, trochu pripomina dinha

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

tys něco pil?

Reagovat
smazaný uživatel

brazilskej technik, ucelny stahovacky, klicky, dopredu dravej...v cem se pletu?

Reagovat
dextroza_m

Kdo si to tam povodil rychlíka Ronalda ve sprintu? Proplešatělý...

Reagovat
smazaný uživatel

Juamfran

Reagovat
madridcan

Hej no. Tri kroky naskok a stihol to na poslednu chvilu. To je na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

ta tvoje ironie. Dej neco jeste o kompotu a Fritzovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je strašidelný. Nemá nadváhu?

Reagovat
Ed_Hazard

Popravde dnes sa mi asi páči prvý krát v sezóne,pekne drží loptu a aj pomerne presne prihráva. Škoda že je nejak utopená spolupráca útok-záloha. Forma stále nedorazila..

Reagovat
Visca el barca

On celý Real letos, krom Isca.

Reagovat
misinho7

tak tento zapas je praveze konecne celkom schopny na svoje pomery

Reagovat
smazaný uživatel

To bývá fakt ještě horší? Letos se těm elitním hrotům nedaří - u nás Luisito taky často jak na drogách.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnešný výkon by sa fakt dal zatial zaradit do Top 3 tohtoročných výkonov Tradične je úplne mimo, lopta sa od neho odráža, všade je o pol hodinu neskôr..

Reagovat
smazaný uživatel

o půl hodinu ...

Reagovat
madridcan

Isco je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Real herně lepší. Atleti měli zase tu nejlepší šanci. Docela očekávaná okopávaná (hlavně teda ze strany domácích). Marcelo hraje hodně dobře (až na tu minelu před šancí Atletů). Hodně té hře dává i Isco. Ostatní tak nějak nevystupují z průměru. Až teda na Benzemu, který je neuvěřitelně špatný.

Ze strany Atletů se to špatně hodnotí. Dobře na svojí straně hraje Lucas. Dál se mi líbí chytrá až vychcaná hra Gabiho. Toť vše. griz zase neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundať Juanfrana, ten to už má za sebou, namiesto neho sráčik Gimenez a lopata namiesto Griezmanna, aj tá by spravila viac než on... Carrasco po polčase by mohol pomôcť aspoň k remíze, ale hlavne dole Griezmanna, ten to má neskutočne v pi-i, ale hlavne že má nový účes Correa sa snaží, ale tie slalomy cez 3 hráčov sú na facku, toto nie je nejaký pouličný freestyle....

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedna věc - Atleti měli několikrát šanci jít do brejku, ale nemají to vůbec seběhané - ti hráči vůbec nevěděli, co dělat, a řešili to strašně složitě.

Automatismy ... chybejí jim automatismy. To jde asi na Cholovo triko. Ten tým možná je na konci jedné své slavné kapitoly.

Reagovat
misinho7

Ramos OUT no to bude riadne oslabenie Nacho je fajn ale neverim mu tak ako Sergiovi

Reagovat
Ed_Hazard

Ja naopak verím, že by dostal Ramos do 70. min redku Snaď to Nacho uhrá

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo co mu je. Myslim si, ze derby by odehral i pres nejaky maly zraneni, takze to bude neco vetsiho. Tipuju otres mozku z toho nakopnuti od Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu určitě nehrozí

Reagovat
Gazdo

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Podľa mňa zlomený nos. Bez masky praktiky nemožné dohrať zápas na pozícii stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ma zlomenej nos no.

Reagovat
misinho7

ten Karim ale to nie je mozne dnes aky taky vykon ale stale je strasne mimo to co posere...Zizu preber sa kurva uz

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je pro Španělsko poklad... novej Iniesta

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
Miguel19

Wtf oni běží 3 na 2 a totálně se na to vyserou a radši si začnou přihrávat. To je tak nudný tým

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

griz se úplně bojí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

v tom brejku teď to vypadalo, že to úplně bojkotuje

Reagovat
smazaný uživatel

v tom brejku teď to vypadalo, že to úplně bojkotuje

Reagovat
Ed_Hazard

Ten sudí už nemá obdoby, toto nemá význam

Reagovat
misinho7

Dani strasne chybal, neskutocne citit ten rozdiel na tom kraji

Reagovat
smazaný uživatel

3 žluté fauly s úkolem jen přerušit během 5ti vteřin

Reagovat
Ed_Hazard

To je kokotko, Iscovi pískne toto ako ruku a vo vápne nebolo nič? Hajzel

Reagovat
racet

a ted se rozhodnul prerusit i prihravky

Reagovat
Gazdo

Myslim ze griezz sa uz vidi niekde inde a tu sa len takpovediac udrziava v kondicii. A vidno ze mu strasne stuplo ego. Skoda no hadam sa znova unormalni

Reagovat
remeslnik

Jediné, co může zničit takového geniálního hráče, je jeho vlasní hlava.

Reagovat
Gazdo

A ze uz takych bolo a to aj talentovanejsich ako on

Reagovat
remeslnik

Ano, je to jako u spousty jiných kopaček ať už v našem malém rybníčku (ČR) nebo i ve Světě. Jen zrovna u něj bych to nepředpokládal, jevil se vyrovnaně a tak, že má vše pod kontrolou. Nevím, co se u něj děje, snad to bude jen něco velmi chvilkového a to ať bude pokračovat v kariéře kdekoliv. Fotbal v jeho podání se zdál vždy tak krásný, elegantní a jednoduchý, jako kdysi u Messiho.

Reagovat
Gazdo

Tu ta musim poopravit messi totiz este hra

Reagovat
remeslnik

Ta aj na vychodze to znaju, že Messi iščo gra. Zrovna mi nemusíš připomínat, že Leo ještě hraje, vždyť kvůli jeho hře fandím Barceloně. Napsal jsem to schválně tak, protože, ač mně to strašně mrzí, tak je starší a ač je v tom stále nejlepší, už těch kousků nepředvádí tolik, jako kdysi.

Reagovat
Gazdo

Jop uz to nie su sola sprinty atd ale teraz neskutocne ti lopty rozdava a ten dribling v nohe stale ma

Reagovat
remeslnik

No vždyť o tom mluvím !! tak jsem to myslel. Přihrávky, kličky vynikající, ale dřív přece jenom to bývalo takové lehčeji provedené. To jsem kolikrát nevěřícně zíral, jak může projít mezi několika hráči, až to vypadalo na "průnik hmoty hmotou", jinak jsem si to nedokázal vysvětlit s jakou lehkostí a grácií to dělal. Tak zatím se bavme pohledem aspoň na to, co ještě předvádí, s časem toho bude ubývat.

Reagovat
misinho7

jak tam drbne Lucasa tak to bude fail ten chlapec je totalne mimo to bude zas fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

Real ve druh půlce úplně přestal hrát...

... a Atleti neví, co mají dělat s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ta hra není špatná. Problém je to, že hraje jen obrana a záloha....ty dva vepředu jakoby tam nebyli. A to se blbě něco vymýšlí.

V zimě musí někdo přijít, jen mě nenapadá kdo. Z nějakých talentovaných útočníků co jsou schopni dávat branky nikdo moc volný není. Perez bude muset sáhnout do kapsy a vyplatit extratřídu. Třeba Lewu

Reagovat
misinho7

v zime nikto nepride neni sanca ...

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle materiálem to Real nemůže dohrát. Karim je bohužel letos opravdu hrozný a potřeboval by pár zápasů na lavičce.

Reagovat
misinho7

vysvetluj to Zidanovi ten ho tam bude pchat donekonecna lebo mu veri a je to snad jeho nejaky nevlastny syn abo co

Reagovat
Teoretik

Reagovat
misinho7

Marco rozhodne

Reagovat
teenz

Cris s Karimem bez formy (nedejbože s Garethem) je vážně prdel. Člověk je pomalu rád, když je u míče Casemiro a né oni.

Reagovat
JM

Letní přestupák byl prostě totální provar

Reagovat
teenz

Prodali jsme špatný hráče. Nejvíc mě mrzí, že odešel náš lepší útočník. Zůstalo nám jen tlustý prase.

Reagovat
JM

Odešli dva hodně platní hráči, nijak jsme je nenahradili a vyrazili jsme do sezóny s útočným duem Benzema - Mayoral, celkem nepochopitelný fail

Reagovat
teenz

Mohlo se to vyřešit úplně ideálně. Nechat si odchovance, kterej zápas odjezdí po prdeli.

Reagovat
JM

Měli jsme prodat Benze a Balea, nechat si Jamese, Moratiče a Diaze a hotovo, teď se to bude muset látat horkou jehlou v lednu s nejistým výsledkem a desetibodovým mankem na hřbetě.

Reagovat
teenz

Reagovat
remeslnik

Real tuto sezonu v PL už víceméně odpískal (pokud se nepodaří za měsíc porazit na SB Barcu) a soustředí se pouze na LM a na vyhledání a nákupu pár rozdílových hráčů.

Reagovat
technecium

Tlustý prase

Reagovat
smazaný uživatel

Aj u vás? U nás taky.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

este ze mame Isca ten chlapec je neskutocny skoda ze nie su aj ostatni vo forme to by bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
racet

+ Marcelo

Reagovat
misinho7

tak a uz mala byt redka ..borbalan

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle se dává běžně žlutá...juanfran už se mohl sprchovat se savicem

Reagovat
Jackmaker1989

Klasika Atletica. A tá špinavá gestikulácia Simeoneho je na facku. Barcelona a Real sa snažia hrať aspoň futbal, ale táto okopávaná je fakt na grc.

Reagovat
racet

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla penalta

Reagovat
teenz

Koke tam štípne Asensia a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

L. Hernandéz hraje skvěle, bohužel

Reagovat
teenz

Savič znova žlutá, nic.

Reagovat
popltak

Atletico 1 střela na bránu. luuuuuuul zase...

Reagovat
iamek

Atletico cela jedna strela na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dvě tutovky ty kreténe

Reagovat
smazaný uživatel

dlužím vysvětlení proč jsem tak tituloval tebe a ne popltaka nad tebou. Popltak tu jednu střelu k životu potřebuje. Ty máš filmy a přesto si nedáš pokoj.

Reagovat
X-bano-X

Pozrite sa na to z tej lepšej strany. Atletico vám ešte nikdy na Wande nedalo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Krásně

Reagovat
misinho7

Cris ... co to robi pred branou hodi sa rozhoduje strielat prvy dotyk velka bieda..neviem to sebavedomie pred branou mu nejak odislo ... 10 bodov asi uz neralne zvratit ...tak ladid formu na februar asi treba

Reagovat
misinho7

hodinu*

Reagovat
smazaný uživatel

a ladid ti nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodu jsou dve prohry, remiza a prohrane clasico... to rozhodne nei rozhodnute

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracené 2 body. Celý zápas jsme byli výrazně lepší. Vlastně si nevybavuju ani 5ti minutovku, kdy by bylo atletico lepší.

Sudí to taky trochu nevzládl. Savic se měl sprchovat v první půli, Correa za to nakopnutí jasná karta. Juanfran měl dostat celkem jasné 2 žluté. Plus ta ruka Godina? myslím...

Reagovat
vilp

Akorát největší tutovku zápasu měl Correa a nejblíže gólu byl Gameiro.

Reagovat
Jackmaker1989

Rivalita stranou, ak nie Real tak Barcelona musí získať titul (Valenciu nerátam). Toto je grc futbal zo strany Atletov, okopávaná, zákerné dohrávanie a otrasné gestikulácie od Simeoneho. Nikto sa nemôže diviť, že tí hráči tak prasia, keď ich on motivuje zo striedačky.

Reagovat
JM

Kříž asi spravedlivý, sice jsme byli lepší, ale v zakončení jsme nepředli nic...

Reagovat
netopier

Ten Simeone je riadny retardátor. Počas zápasu sa správa ako nejaký psychopat

Reagovat
vilp

Borbalán klasicky komický výkon. Penalta na Ramose úplně jasná, Juanfranova ČK sice sporná, ale Savić si tam zablokuje Asensia, který by se dostal do jasné tutovky, a žlutou nedostane. Lucas měl tak tři zákroky na žlutou, přesto nakonec vyváznul jen s jednou. A nakonec s tím vším prasením a neustálým kouskováním hry nastaví 2 minuty.

Reagovat
-Kopy-

Kondogbia krása

Reagovat
Woyta

Ale až do toho gólu hra k zblití. Dnes měl Espanyol vyhrát, ale na to se historie neptá

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

2,7 kurz na Vale...samo je na tiketu mám, ale Lyon mám 2,5g...když hrajou proti Montpellieru kterej má s přehledem nejlepší obranu v lize (8golu z 12ti zápasů, jen PSG to má podobně, ale i tak 9 inkasovanejch) a navíc hrajou bez nejlepšího útočníka totální blbec sem

Reagovat
smazaný uživatel

místo toho tam měl bejt zápas Juve s 2,5g, navíc ještě s větším kurzem ale já to nestihnul moje smůla pokračuje...leda že Lyon dá za druhej poločas ty tři fíky...a Zenit neprohraje

Reagovat
remeslnik

zemíčku je to na prdeček ... !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Velmi velmi doporučuji k shlédnutí seriál Black Mirror.. Je jedno, jaká epizoda, nijak to nenavazuje. Zanechá to ve vás kopu myšlenek

https://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/prehled/

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to moc nebavilo.

Reagovat
QooBo

V živote som nevidel nič lepšie a originálnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

18:19 Barcelona si vylepšila klubový rekord

Barcelona porazila 3:0 Leganés a v prvních dvanácti zápasech nové sezony inkasovala jenom čtyři góly, tak výbornou defenzívou se v úvodu ligového ročníku ještě nikdy chlubit nemohla. Katalánský klub dokonce atakoval rekord španělské ligy z roku 1995, Atlético tehdy v prvních dvanácti duelech inkasovalo jen třikrát.

OBRANA BOHŮ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele