LaLiga - preview 1. kola

17.08.2018, 08:40, aktualizováno 20.08.2018, 08:38
Previews
Španělská liga má dnes na programu dvě dohrávky a ta první bude hodně atraktivní, Valencia v ní bude měřit síly s Atléticem Madrid. Co napravovat má letos Athletic, jeho prvním soupeřem bude Leganés...
Valencia CF - Atlético Madrid  (pondělí 20:00)
Přestože už první kolo španělské La Ligy nabídlo duely obletované Barcelony či Realu Madrid, jednu lahůdku v podobě pondělního utkání Valencie s Atléticem Madrid máme stále před sebou. Právě tyto dva týmy proháněly zmíněné giganty v předešlé sezoně nejvíce a na jejich ambicích se nic nemění ani letos.

Když pomineme lehce kontroverzní prodloužení smlouvy s Antoinem Griezmannem, jež lze snadno označit za ústřední přestupní úspěch madridského klubu, největší novou posilou týmu Diega Simeoneho je Thomas Lemar. Francouzský reprezentant a někdejší tahoun Monaka dorazil do hlavního města Španělska za strhující částku sahající k 70 milionům eur, což z něj snadno učinilo nejdražší posilu Atlética v klubové historii. Na rozdíl od leckterých svých rovněž drahých předchůdců se navíc Lemar těší Simeoneho okamžité podpoře, což se ukázalo již v nedávném evropském superpohárovém duelu s Realem Madrid a nyní by bylo velkým překvapením, kdyby se neobjevil v základní sestavě.

Také Valencie v létě posilovala, byť ani zdaleka ne za takto vysoké cifry. Projekt kouče Marcelina, jenž zbídačené Los Che vytáhl zpět do Ligy mistrů, pokračuje druhou kapitolou s novými tvářemi v podobě Daniela Wasse či Michyho Batshuayie, jenž dorazil na hostování z londýnské Chelsea. Jedinou ztrátou pro pondělní střetnutí je absence portugalského míčového kouzelníka Guedese, zatímco Simeone pro změnu postrádá Lucase Hernándeze vinou karetního trestu.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Gabriel, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Wass - Mina, Rodrigo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Koke, Rodrigo, Saúl, Lemar - Griezmann, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.32 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - CD Leganés  (pondělí 22:00)
Poslední pondělní dohrávku španělské nejvyšší soutěže obstarají Athletic a Leganés. V minulé sezoně nasbíraly oba celky shodný počet bodů a skončily na šestnáctém respektive sedmnáctém místě. Zejména pro baskický klub se jednalo o katastrofální sezonu, kterou už nechce opakovat.

Athletic Club chce rychle zapomenout na loňské trápení a v letošní sezoně by rád opět bojoval o evropské poháry. Kádr oproti minulé sezoně doznal jen pár změn, tou nejvýraznější je určitě odchod brankáře Kepy do londýnské Chelsea. Třiadvacetiletého brankáře mezi tyčemi nahradí Remiro.

Rojiblancos povede do nové sezony Eduardo Berizzo, který koncem května nahradil neúspěšného Josého Ángela Zigandu. Berizzo bude mít u kormidla týmu jediný cíl, neopakovat záchranářské práce z minulé sezony. Baskové si moc dobře uvědomují, že důležitý bude začátek soutěže. Hned v prvním kole se na San Mamés představí Leganés.

Ten mohl být s minulou sezonou spokojen. Sedmnácté místo nezní příliš atraktivně, znamená ovšem záchranu a v případě madridského celku splnění hlavního cíle, k tomu všemu Leganés přidal účast v semifinále poháru. Rovněž na jeho lavičce došlo ke změně, úspěšného Asiera Garitana nahradil Mauricio Pellegrino. Společně s ním pak zamířilo do Madridu velké množství nových tváří.

Oba celky už se dobře znají z minulých sezon. Za dva roky působení Leganésu v nejvyšší soutěži se utkaly čtyřikrát a trochu překvapivě mají spolu naprosto vyrovnanou bilanci, tedy každý tým po jedné domácí výhře, zbytek dělba bodů.

Baskové se musejí obejít bez Herrerína a k dispozici nebude ani Íňigo Martínez. Dva hráče postrádá i Leganés. Útočník Szymanowski má zdravotní potíže a Vesgův start je s otazníkem. Přitom právě pro Mikela Vesgu je utkání hodně pikantní, neboť do Leganésu zamířil z Bilbaa.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Remiro - Yuri, Núňes, Álvarez, Marcos - López, García, Muniain - Williams, Aduriz, Susaeta
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Serantes - Juanfran, Muňoz, Siovas, García - Eraso, Pérez, Zhar, Gumbau, Rolan - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.65 - 5.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - SD Huesca  (neděle 18:15)
Před čtyřmi lety byl stadion Ipurua dějištěm historického momentu, když na prvoligové úrovni zaznamenal debut domácí Eibar, a nyní se tak na témže stadionu děje znovu, ovšem s tím rozdílem, že premiérovým účastníkem La Ligy je hostující Huesca.

Letošní nováček se má od svého nedělního soka rozhodně co učit a může jen doufat, že baskického fotbalového trpaslíka dovede co nejlépe napodobit. Tým Josého Luise Mendilibara má za sebou letní přípravu jako na houpačce, ovšem výsledkům z přátelských utkání nelze přikládat větší důležitost, byť v tomto případě došlo i na přímý duel těchto dvou mužstev s vítězným koncem pro Huescu v poměru 2:1.

Eibar ovšem v ostrém zápase bude přesto favoritem, přestože se bude muset obejít bez zraněných stálic Pedra Leóna s Ivánem Ramisem. Kostra týmu z minulých let zůstala takřka neporušena, snad jen s výjimkou japonského forvarda Inuiho, jenž odešel do Realu Betis. Nahradit by jej měl mladičký talent Barcelony Marc Cardona a zálohu přišel posílit gijónský Sergio Álvarez.

Od hostů lze očekávat opatrný herní přístup se zataženou obranou a spoléháním na protiútoky, o které by se měli starat rychlonozí Gallar, Longo a Cucho Romero, jenž se v letní přípravě uvedl obzvláště nadějně. Obvyklý držitel postu pravého křídla Akapo si na úvod sezony musí odpykat ještě zbytkový dvouzápasový distanc z loňské sezony, v níž Huesca zvládla postoupit do La Ligy přímo z druhého místa.

Vzhledem k tomu, o jak mimořádnou událost se pro Huescu jedná, lze očekávat početná fanouškovská návštěva do sektoru hostí, který by na drobném stadionu Ipurua měl praskat ve švech. "Je to jejich první rok v první lize, takže sem přijde spousta lidí, protože jde o historický moment. A budou plní nadšení," prohlásil José Luis Mendilibar. "Sice jsme v přípravě na jejich půdě prohráli, ale tohle bude zcela odlišný zápas. Na druhou stranu, pokud si budeme myslet, že nás čeká lehký zápas, tak prohrajeme znovu."
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Peňa, Oliveira, Arbilla, Cote - Herbías, Álvarez, Escalante, Orellana - Enrich, Kike
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Werner - Miramón, Pulido, Etxeita, Luisinho - Gallar, Musto, Melero, Gómez - Cucho, Longo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.59 - 5.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Sevilla FC  (neděle 20:15)
V neděli večer vstoupí na kolbiště nového ročníku také další pohárový adept, Sevilla. Ambiciózní celek, který byl přes léto hodně aktivní, začne svou pouť na půdě Raya Vallecana v Madridu. A zatímco hosté jsou adeptem na poháry, domácí bývají řazeni na hlavní účastníky boje o záchranu.

Sevilla už netrpělivě vyhlíží první duel, na který se všichni její fanoušci hodně těší. Sevillské FC totiž přes léto potkala celá řada změn a nejeden fanoušek si klade otázku, jak silná nyní Sevilla bude. Tou nejzásadnější změnou je zcela jistě příchod nového trenéra, který se ujal vlády nad lavičkou i taktickými schématy. Jmenuje se Pablo Machín a přes své mládí i poměrně neznámé jméno si už dokázal vydobýt respekt.

V minulé sezoně totiž koučoval Gironu a chvílemi se s ní dokázal pohybovat dokonce na pohárových příčkách! Provinční celek jednoznačně zvedl a mnohokrát se stal těžkým oříškem pro větší jména, takže se zájem o jeho služby velmi rychle zvedl. Boj s několika dalšími soupeři vyhrála Sevilla, která hodlá uspořádat pro talentovaného trenéra ideální prostředí k růstu.

Dojem mladý trenér udělal i na zkušeného hráče Évera Banegu. "Je hodně zajímavé sledovat jeho práci. Umí hráče skvěle motivovat, je opravdu dobrý v tom, co dělá. Cítíte se jako v jedné rodině. Přesně víte, co po vás chce, věnuje pozornost veškerým detailům. Věřím, že pod jeho taktickým vedením budeme hrát opravdu dobrý fotbal," zmiňuje zkušený hráč.

Machín má k dispozici většinu nových posil, a to včetně českého brankáře Tomáše Vaclíka. Jistou výhodou nově se formujícího mužstva by mohl být fakt, že Sevilla spolu už několik ostrých zápasů odehrála. Kromě španělské Supercopy, v níž těsně nestačila na Barcelonu, to byla také předkola Evropské ligy. Nad Úpjestem i později nad Žalgirisem ale Sevilla dokázala v pohodě vyhrát.

Evropské poháry jsou cílem také pro nadcházející sezonu. Sevilla má na své straně také historické statistiky, které jí při výletu do Madridu notně pomáhají. Když Rayo na své půdě porazilo Sevillu naposledy, psal se rok 2012 a od té doby se daří mnohem více právě sevillskému soupeři. Ten je velkým favoritem také nyní.

Rayo se vrací do první španělské ligy poté, co si jako vedoucí tým připsal velmi dobrou sezonu. Rayo získalo 76 bodů a stalo se druhým nejlepším střelcem Segundy. Hlavním střelcem letošního Raya by měl být opět Javi Guerra, který se už na nadcházející střet velmi těší.

"Sevilla je vynikajícím týmem, který hraje parádní fotbal. Hodně mě baví ji sledovat a jsem velmi zvědav, jak se bude prezentovat s novým trenérem. Věřím, že nás naši fanoušci budou doma hnát za tím nejlepším výsledkem," přeje si Guerra.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Garcia - Advincula, Velazquez, Dorado, Alex Moreno - Pozo, Elustondo, Trejo - Kakuta, Javi Guerra, Embarba
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Mercado, Kjaer, Sergi Gomez - Escudero, Banega, Mesa, Navas - Sarabia, Ben Yedder, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.96 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Getafe CF  (neděle 22:15)
Real Madrid už bez hvězdného Cristiana Ronalda začne sezonu v madridském derby proti Getafe a zároveň si ligovou premiéru na lavičce Bílého baletu odbude Julen Lopetegui. Real patří i po odchodech Ronalda nebo Zidana k hlavním favoritům na španělský titul. Madridský velkoklub by rád z trůnu sesadil Barcelonu a titul získal znovu po dvou letech.

O odchodu Cristiana Ronalda či trenéra Zinedina Zidana se toho napsalo už dost. Real začíná novou éru pod Julenem Lopeteguim a pochopitelně hodlá navázat na četné úspěchy z dob nedávných. Jako klíčové se zatím jeví udržení Luky Modriče, kolem kterého kroužil Inter Milán. Sám nejlepší hráč uplynulého mistrovství světa by si dovedl představit nosit černomodrý dres, prezident Florentino Pérez však o něčem takovém nechtěl slyšet.

Osa Realu je i bez Ronalda víceméně stejná a jelikož za Portugalce nepřišla adekvátní náhrada, více času by měl dostávat talentovaný Španěl Marco Asensio. Posila přišla na brankářský post, kde to sice Real akutně nepotřeboval, protože Keylor Navas chytal spolehlivě, ovšem bude mít co dělat, protože z Chelsea dorazil dělat jedničku Thibault Courtois.

Realu loni liga nevyšla, chuť si ale spravil v Lize mistrů, kde získal už třetí trofej v řadě. Florentino Pérez by se krom evropského trůnu vrátil rád na ten španělský a překazil obhajobu nenáviděné Barceloně. "Začíná náročná výzva, chceme celou soutěž vyhrát, ale aktuálně se soustředíme jen na zítřejší zápas. Budeme čelit týmu, který loni skončil na osmém místě a který má stále stejného trenéra a týmové pojetí. Kromě toho si dobře vedli v přípravě a dobře posílili, takže mají více kvality, než minulý rok," rozpovídal se k zápasu s Getafe Julen Lopetegui.

Obhájit osmé místo bude pro Getafe jistě obtížným úkolem a těžko si představit náročnější začátek, než na Santiago Bernabéu, kde deset let už nevyhrálo. Na druhou stranu Getafe nebude mít na půdě městského rivala vůbec co ztratit. Loni sice oba zápasy prohrálo, ale Real poměrně potrápilo a rozhodně neudělalo ostudu.

Na soupisce Realu bude chybět Jesús Vallejo i posila Álvaro Odriozola. Luka Modrič sice bude připraven, ale protože měl kvůli mistrovství světa delší dovolenou, začne nejspíše na lavičce náhradníků.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Isco, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Bale
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Rodríguez, Molína
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.71 - 16.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Espanyol Barcelona  (sobota 18:15)
Celta Vigo se v minulé sezoně nakonec nedostala na příčky, po kterých pokukovala, a musela se spokojit s obvyklou druhou polovinou tabulky. Letošní ročník začne před vlastními fanoušky a postaví se proti ní barcelonský Espanyol.

Celta Vigo má před sebou novu výzvu, neboť na její lavičce už stojí a udává taktické pokyny nový muž. Trenér Antonio Mohamed se může těšit na první duel LaLigy, kterou okusí v utkání s Espanyolem Barcelona již v sobotu v podvečer. Uvolněné místo po Juanu Carlosovi Unzuém přebírá i proto, že ambiciózní celek skončil loni až na 13. místě, což vedení ani fanouškům zkrátka nestačí. Celta by opět ráda bojovala o Evropu a k tomu jí má Mohamed pomoci.

Spoléhat může mimo jiné na stálici v týmu, kanonýra Iaga Aspase. Zkušený veterán před duelem s Espanyolem prohlásil: "I když jsem to už zažil tolikrát, tak ty chvíle před novou sezonou jsou pořád nepopsatelné. Pořád se neuvěřitelně těším, fotbal mi schází a nemůžu se dočkat výkopu. Věřím, že jsme od minulé sezony silnější, vyspělejší a že se nám bude dařit," přeje si zkušený hráč.

Problémem pro domácího trenéra by mohl být fakt, že je tým jednak poměrně nesehraný, ale především má mnoho absencí. Z důvodu zranění mu schází Mathias Jensen, David Junca, Okay Yukuslu nebo Facundo Roncaglia. Hosté mají obavy jen o stav Sergia Sáncheze.

Celta se jako již tradičně spoléhá především na domácí prostředí. V jedenácti posledních zápasech na Estadio Balaídos už neprohrála a chce tento stav zachovat také na začátku nové sezony. Espanyolu se zase obtížně dávají branky a ve třech posledních utkání na půdě soupeře se to nepovedlo nikomu z nich.

Zkušený záložník Víctor Sánchez doufá, že se to nepovede ani Celtě. "Těšíme se na duel s Celtou, protože je to velmi dobrý soupeř a chceme vidět, v jaké fázi připravenosti se nacházíme. Bude to hodně náročný zápas, ale nebojíme se. Máme dostatečně kvalitní tým a věřím, že si odvezeme nějaké body," přeje si Sánchez.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Araujo, Mazan - Brais, Lobotka, Fran Beltran - Aspas, Maxi Gomez, Sisto
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - J. Lopez, David Lopez, Duarte, Didac - V. Sanchez, Roca, Darder - Baptistao, Borja Iglesias, Piatti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.36 - 3.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Sociedad  (sobota 20:15)
V sobotu večer se nově otevřou také brány Estadio de la Cerámica, aby se domácí příznivci mohli po delší době usadit k prvoligovému zápasu. Žlutá ponorka chce zahájit sezonu úspěšně, jenže v cestě jí stojí nevypočitatelný Real Sociedad San Sebastian.

Krátce po osmé hodině večerní budeme svědky souboje dvou týmů, které se hodlají opět probojovat do pohárové Evropy. Tradiční účastník Evropské ligy v podobě domácí ekipy chce využít domácího prostředí k tomu, aby co nejlépe začal novou sezonu. V té minulé skončil na poměrně dobrém pátém místě a to mu zaručilo start v Evropské lize. Delší dobu navíc Villarreal bojoval o šanci zahrát si dokonce Ligu mistrů.

K dosažení tohoto snu mu může pomoci několik posil, které do Villarrealu zamířily. Žlutá ponorka sice ztratila mladého křídelníka Samu Castilleja, ale výměnou za něj přivedla kanonýra Carlose Baccu. Ten působil ve Villarrealu už v minulé sezoně formou hostování a byl to pro něj hodně úspěšný rok. Zaznamenal v něm 18 branek a sedmkrát svou asistencí pomáhal při vstřelení dalších gólů. I letos by měl být velkou oporou.

Trenér Javi Calleja má k dispozici velmi kvalitní a vyvážený mix hráčů, ze kterých chce vyždímat maximum. "Jsem velmi spokojen s tím, jak se vedení celého klubu snažilo získat potřebné hráče. Spolupracovali jsme na našich cílech a věřím, že jsme přivedli ty správné hráče na správná místa. Bylo to trochu hektické léto, ale máme za sebou povedenou přípravu a můžeme být před startem nového ročníku optimisty."

Přesto se Villarreal musí vypořádat s několika nepříjemnými absencemi, které hodně komplikují výběr trenéru Callejovi. Mimo hru jsou zranění Daniele Bonera, Bruno Soriano, Javi Fuego nebo Nahuel Leiva. Hosté postrádají Juanmiho a také Adnan Januzaj. I na toho zkušený trenér Asier Garritano hodně spoléhá a věří, že jeho tým bude schopen produkovat kvalitní a líbivý fotbal.

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu poznamenal: "Je jasné, že v prvních ostrých zápasech chvíli trvá, než si mužstvo sedne a sehraje se do té podoby, aby se jeho projev ustálil. Ale pracujeme na tom na každém tréninku a vidím neustálé zlepšení. Villarreal pro nás bude hodně těžkou prověrkou, protože je to zkušený a velmi dobrý tým, ale pokud chceme hrát o poháry, nesmíme se bát těžkých soupeřů."

Domácí Villarreal dokázal v sedmi svých ligových střetech z posledních osmi duelů vstřelit alespoň dvě branky a na jeho útočnou vozbu si Real Sociedad San Sebastian bude muset dávat velký pozor. Jejich letní příprava k tomu moc optimismu nedává, neboť baskický celek z devíti zápasů jen třikrát vyhrál a čtyřikrát si připsal potupnou porážku.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, González, Ruiz, Jaume Costa - Soriano, Caseres, Fornals - Cazorla - Ekambi, Moreno
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, D. Llorente, Moreno, Theo Hernandez - Merino, Illaramendi - Juanmi, Zurutuza, Oyarzabal - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.30 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Deportivo Alavés  (sobota 22:15)
Barcelona vykročí za obhajobou mistrovského titulu ve večerním zápase s Deportivem Alavés a kterýkoliv jiný výsledek, než výhra Katalánců by byl považován za senzaci. Depor se loni udržel mezi španělskou elitou a také letos se chce záchranářským bojům vyhnout obloukem.

Camp Nou v létě opustili opory jako Iniesta nebo Paulinho, ale největší hvězda i nadále zůstává. Lionel Messi povede Barcelonu do sezony 2018/2019 jako kapitán a po odchodu Cristiana Ronaldo do Juventusu zůstává největší superstar celé soutěže.

Nemá cenu se příliž ohlížet za předsezonní přípravou Barcelony. Obecně vzato nebyla výsledkově povedená, na druhou stranu trenér Ernesto Valverde hodně zkoušel a zapojoval mládí a koneckonců největší hvězdy mu i díky mistrovství světa v Rusku a následné dovolené chyběly. Na přestupovém trhu byla Barca poměrně aktivní. Římu přetáhla Malcoma a z Bayernu Mnichov získala čilského záložníka Artura Vidala, který přichází jako jasná náhrada za odchozího Paulinha.

Barcelona už do sezony vstoupila ziskem Superpoháru, když otočila vývoj utkání se Sevillou a výhra se od ní čeká i v souboji s Alavésem. Loni čtrnáctý celek soutěže v prvním kole těsně podlehl Seville, ale nepředvedl vůbec špatný výkon.

Ernesto Valverde má k dispozici takřka všechny hvězdy, až na jedinou výjimku. Zdravotní potíže brání startu Denise Suáreze. Na druhé straně barikády schází Rodrigo Ely a také potrestaný Adrián Diéguez. Deportivo mělo v loňské sezoně velice povedený závěr, díky kterému se nakonec v nejvyšší soutěži zachránilo.

Vzájemné zápasy dle očekávání vyznívají lépe pro Barcelonu, ale především příznivci Alavésu mají v živé paměti senzační výhru jejich celku z před dvěma lety. Depor tehda drze vyloupil Camp Nou, kde zvítězil 2:1. Barcelona se pak dokonale pomstila a v následném zápase v Alavésu vyhrála drtivě 6:0. V loňské sezoně už oba duely ovládla favorizovaná Barca.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Roberto - Coutinho, Busquets, Rakitič - Dembélé, Suárez, Messi
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Navarro, Laguardia, Duarte - Jony, García, Wakaso, Gómez - Sobrino, Guidetti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 12.60 - 31.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Real Valladolid  (pátek 20:15)
Real Valladolid se vrací mezi španělskou elitu a úvodní duel po delší odmlce jej čeká už v pátek večer. Zavítá na Estadio Municipal de Montilivi do Girony, kde ho přivítá překvapení loňské sezony.

Real Valladolid je zpět v první lize! Trvalo to pět let od doby, kdy v sezoně 2013/2014 v posledním hracím dni musel smutně odejít z prostředí španělské elity a sestoupil do Segundy. Díky solidní sezoně v ní a především skvěle odehraném play-off je ale zpátky a hodlá se vrhnout do boje se vší parádou. Pod vedením trenéra Sérgia Gonzáleze by si rád připsal první skalp hned v úvodním kole.

Valladolid v souboji o své místo na slunci zdolal nejprve Sporting Gijón a náramně se mu povedlo zejména následující utkání s Numancií, které na její půdě nadělil tři branky. S Gironou se Real Valladolid už několikrát v historii střetl, většinou samozřejmě ve druhé nejvyšší soutěži. Na jejím hřišti už ale svého hostitele hodně dlouho neporazil.

Teď by moc rád využil toho, že v Gironě se hodně věcí změnilo. Největší změnou je bezesporu odchod talentovaného a uznávaného trenéra Pabla Machína, který se vydal pracovat do Sevilly. Tato odměna ho nemohla minout, protože v minulé sezoně s Gironou dokazoval velké věci. Provinční tým považovaný za outsidera vytáhl i bez většího kapitálu na pohárové příčky a jen výrazné propady výkonnosti nakonec Gironu seslaly "až" na desáté místo.

Úkol zaujmout jeho místo a napodobit výkony z loňského roku má před sebou Eusebio Sacristán, muž mnohem zkušenější. Ten se nebude v prvním kole moci spolehnout na služby zraněného Mojici nebo diskvalifikovaného Adaye Beníteze.

Přesto svému novému týmu věří. "Čeká nás hodně náročný zápas, protože mužstvo není na začátku ročníku ještě tak sehrané. Navíc proti nám stojí Valladolid a u nováčků nikdy nevíte, co přesně očekávat. Nicméně hrajeme v domácím prostředí a uděláme maximum pro to, aby naši fanoušci odcházeli spokojení. Jsem si jistý, že máme vše potřebné pro výhru."
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Porro, Espinosa, Juanpe, Muniesa - Granell, Pons, A. García - Portu, Stuani, B. García
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Fernández, Mohamed - Keko, Plano, Suárez - Ramos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.67 - 5.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Levante UD  (pátek 22:15)
Posílený Real Betis se již v pátek večer naplno zapojí do nového ročníku LaLigy. Do Sevilly totiž zavítá Levante, které se v minulé sezoně v pohodě zachránilo a tentokrát chce své postavení ještě vylepšit.

Hned na úvod jej ale nečeká nic snadného. Levante je zvyklé bojovat o záchranu - většinou až do posledních chvil. Na tom hodlá vedení stavět a ani přes letní přestupové okno se kádr příliš neměnil. Většina opor zůstala věrná klubovým barvám a fanoušci se tak musí obejít pouze bez Jeffersona Lermy, který zamířil do anglické Premier League. Místo něj se pokusí v záložní řadě bojovat Černohorec Vukčević, který se stal nejdražším přestupem Levante.

Úkol začlenit jej do sestavy má před sebou trenér Paco López. "Je pravda, že jsme prodali skvělého hráče, ale takovou ekonomicky výhodnou nabídku jsme nemohli odmítnout. Jsem přesvědčen, že jsme po všech stránkách posílili. Naše vedení dělá maximum pro to, abychom měli brzy kompletní kádr, který bude připraven se prát o vyšší místa. Tu touhu se prosadit jsem dobře viděl už v přípravě."

Levante už s Realem Betis sehrálo několik velmi povedených duelů. V poslední době je ale i z nich vidět, že Real Betis nabírá na síle a dlouhodobě se mu daří zlepšovat se. Za posledních pět soutěžních konfrontací Levante nezískalo ani bod a Real Betis se vždy radoval z plného počtu. Levante se daří alespoň střílet branky, které v posledních pěti utkáních padly vždy alespoň dvě.

Trenér López se nyní musí obejít bez Armanda Sadika, Emmanuela Boatenga a Ericka Cabaca. Domácí Béticos postrádají veterána Joaquína a zřejmě také mladšího útočníka Cristiana Tella. Do hry by se naopak mělo zapojit duo letních posil Sergio Canales s Williamem Carvalhem. Právě tímto přestupem na sebe Béticos výrazně upozornili.

Po velmi vydařené loňské sezoně se jim totiž povedlo probojovat se do Evropské ligy. Tým trenéra Quiquého Sétiena produkuje zajímavý fotbal, který by mohl Levante dělat hned na úvod velké potíže. Ani Betis navíc nezahálel a vhodně doplnil kádr na postech, kde jej nejvíce tlačila bota. Jednou z nových posil je zkušený obránce Sidnei.

Na tiskové konferenci někdejší hráč Deportiva zmínil: "Jsem moc rád za možnost, kterou mi Betis dal. Přišel jsem do Realu, protože je tady skvělý tým s velkými ambicemi. Téměř okamžitě mě přesvědčili, že tohle bude to správné místo pro mou další kariéru. Věřím, že se nám bude dařit a dokážeme ještě vylepšit loňské postavení. K tomu je důležité, abychom se co nejdříve sehráli jako tým. Už se nemůžu dočkat, až v novém dresu vyběhnu na trávník," popisoval obránce.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Feddal - Barragán, Carvalho, Guardado, Firpo - Canales, Morón, Boudebouz
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Coke, Postigo, Pier, Toňo - Campaňa, Doukouré - Morales, Bardhí, Jason - Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.47 - 5.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad00000:00
 Valencia CF00000:00
 Girona FC00000:00
 Levante UD00000:00
 Real Valladolid00000:00
 Getafe CF00000:00
 Real Betis00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Athletic Bilbao00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Deportivo Alavés00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Real Madrid00000:00
 Rayo Vallecano00000:00
 SD Huesca00000:00
 SD Eibar00000:00
 Celta Vigo00000:00
 CD Leganés00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (884)

Přidat komentář
Generalní Gladiator

taliansko-nuda juve

germani-nuda bayern

PL,PD to je jiná

anglani-city,liv, možná kohouti s účkama

spanele- barca nebo atleti,kteri ji budou chtit sesadit z trunu nejlepsiho spanelskeho tymu, určitě se jim bude chtít vyrovnat nebo alespon přiblížit třeba real, tezka obhajoba!

Reagovat
Largo

Největší nuda je pro mě teda Francie, Německo. Pak Španělsko.

Anglie, Španělsko jiná jo? City, Liverpool. Barca, Real...Fakt změna

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Largo

...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry no Liverpool ten se bije o tiutl furt no to je hrůza fakt. Už ať je změna konečně a někdo sesadí tu mašinu.

Reagovat
CHONG

Atlético máš kde?

Reagovat
Jordi Alba

Jako promiň, ale jestli někdo nedá Atlético za poslední roky do kandidátů na titul, tak to je prostě blbost. Nemluvím o tom, že jejich přestupák byl parádní. Třeba takovej Rodri je podle mě skrytý poklad.

Reagovat
Generalní Gladiator

francie nevím, občas pustím bundesligu a ten fotbal mě skoro vždycky chytne narozdíl od serie a, kde jsem to snad nikdy nedokoukal, anglie je super a španělsko -giganti plus spousta skvělejch týmů

Reagovat
ADM

Lol, v Anglicku a Španielsku to bude práve najväčší boj do konca, resp sa dá minimálne vyberať z favoritov, za to PSG, Bayern a Juve je one man show.

Reagovat
Xavi

A je tady každoroční pohádka o tom, jak Liverpool s Tottenhamem jedou na titul.

Reagovat
dextroza_m

A co Arsenal?

Reagovat
Xavi

Jj. ten taky.

Reagovat
CHONG

Konečně zase začíná ta nejlepší liga

Reagovat
Largo

Zítra...

Reagovat
ADM

tento rok to vidim na strasne vyrovnany boj. Silna trojka plus Betis ci Valencia, nebude lahke ziskavat body.

Reagovat
Jordi Alba

Jen se trochu bojím, jak Betis bude zvládat o soutěž navíc a jak moc se to projeví v LL, kádr ale mají dobrej a taky skvěle posilněnej.

Reagovat
CHONG

Osobně si myslím, že La liga bude jediná z TOP5, kde bude souboj a titul napínavý.

Reagovat
CHONG

*o titul

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc letos má polovina ligy hodně zajímavý kádry i herní styly, hodně se na to těším.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Strašně se těšim!!!! jdeme si pro titul. Ale letos bych ho klidně oželel, pokud by jsme vyhráli LM. Takže za mě takto. Atleti titul, my LM. Valencia Copu. Samozřejmě chci LM i Ligu. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

To píšeš už třetí rok.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych to teda neoželel.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
technecium

Já bych teda ligu rozhodně neoželel. Pro mě je jedno jestli LM nebo Liga. Když už něco oželet, tak Copu na jaře, kde se vždycky zbytečně před LM vyšťavíme

Reagovat
ADM

Copu by som zveril cisto lavickarom, ziadne zasahy do uzkeho zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
CHONG

Na Marce je zajímavá teorie o tom, proč Pérez nikoho nekupuje, v současné době probíhá vyšetřování PSG ohledně finanční fair play, přičemž výsledky vyšetřování by měly být zveřejněny do konce srpna, takže to vypadá, že Pérez čeká, aby mohl případně "štípnout" Neymara

Reagovat
patas92

Nevím, no. Kdyby PSG tušilo, že můžou mít problém, tak nekupujou nějakého průměráka z BL za 37 miliónu eur.

Reagovat
CHONG

Spíš bych řekl, že na to serou a spoléhají se, že to když vyřeší za pomoci Arab money, každopádně jestli je to pravda, tak je to od Péreze neobyčejně debilní tah.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem byl silně proti příchodu Neymara a stále jsem, ale to jsem netušil, že budeme na přestupovym poli mlčet..

Reagovat
alcantara

Akurat by bol Neymar tak 22. hrac v poradi na predaj, no.

Reagovat
CHONG

To samozřejmě není tak úplně pravda, on a Mbappé jsou jediní hráči, za které by PSG mohlo vyinkasovat opravdovou raketu (samozřejmě záleží na tom, jak velký průser to vyšetřování případně odhalí).

Reagovat
alcantara

Cavani, Rabiot, Di Maria do Ciny, Meunier,...

Reagovat
CHONG

Potom se nabízí otázka, co je podle tebe raketa, pro mě je to při dnešních cenách minimálně 120+ a nevím, kdo soudný byl dal něco takového za Rabiota, Meuniera, nebo téměř dvaatřicetiletého Cavaniho (a ani ti Číňani by za ADM tolik nedali).

Reagovat
valloire

ADM je levná položka

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Verratti, Marquinhos... další dva hráči 80+

Reagovat
misinho7

no tak to je risk jak svina..300 ecka na ucte nam treba utocnika obrancu ale skusime cakat do konca augusta ci sa daco nestane...a nakoniec nekupime nikoho co to bude o rok? Neymar,Mbappe, Skriniar a vsetkych ktory sa daju

Reagovat
smazaný uživatel

obrancu?

Reagovat
misinho7

Vallejo zraneny viac jak Bale.. Varane ma tiez casto problemy odpise sa aj on a nemame Stopera tretieho .. cize obrana sa vraj dost riesi, podla mna to je urgetnejsie ako zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nemůžeš věřit přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Finančné fair play Socialistické pravidlo ktoré nikomu neprospeje

Reagovat
Jordi Alba

O Gironu mám docela strach, nijak neposílenej kádr, ten Roberts stejně asi moc hrát nebude, Douglas pokud bude hrát zase v Gironě, tak snad víc, jak předešlej rok. Hlavně dát šanci Pedro Porrovi, v něm něco je.

Reagovat
Jordi Alba

+ Teda Choco Lozano se jeví super.

Reagovat
smazaný uživatel

Šoupnem tam nějaké juniory

Reagovat
Jordi Alba

Však povětšině si ani zase nezahrajou. Max tak García.

Reagovat
CHONG

Malé OT: Jak takhle s dvouměsíčním odstupem vnímáte (madridisti i ostatní) minulou sezónu Realu, dá se podle vás kategoricky říct, že to byl úspěch nebo naopak neúspěch, nebo je to prostě někde mezi tím?

Reagovat
Jordi Alba

Úspěch. Samozřejmě pro představitele klubu někde mezi tím, ty budou chtít, aby tým jako Barcelona, Real vyhrával pokaždé minimálně LL i LM, ale v té konkurenci vyhrát jednu z těch soutěží je podle mě prostě úspěch. Já to vidím na docela úspěch pro všechny 3 nejlepší kluby ve Španělsku. Barcelona - LL, CdR - úspěch. Real - LM - úspěch. Atlético - EL, 2. místo - úspěch. Řadím jako největší úspěch tu sezónu Barcelony, ale to ať si každej přebere, jaká soutěž je pro koho primární.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

až na poslední větu

Reagovat
Xavi

Vyhráli jste LM, takže určitě úspěch. V lize sice třetí místo, ale to zase taková katastrofa není.

Reagovat
smazaný uživatel

Neúspěch částečně zachráněn výhrou LM. Ale smrdělo to průserem. Zbytečný prohry a remízy. Tu ligu a pohár Real prostě odfláknul.

Reagovat
CHONG

Za mě je to prostě někde mezi tím, na jedné straně je výhra v LM (kterou jsme dosáhli něčeho, co se možná už nikomu nepovede) plus tři malé trofeje, ale na druhé straně je ostuda v La lize i CdR a navíc je třeba říct, že v té LM jsme měli fakt dost štěstí, hlavně asi v SF, kde byl Bayern v obou zápasech lepším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako reálne hodnotíš ZZ ako trénera ?

Reagovat
CHONG

Má ohromný potenciál, je to neobyčejný motivátor, má nepopiratelnou autoritu a charisma, dokáže hráče strhnout a udělat z nich tým, a psychicky mi přijde hrozně silný a odolný. Takticky pokulhává, ale s přibývajícími zkušenostmi půjde určitě nahoru i takticky, každopádně se mučí naučit, že není možné, aby nasazoval jenom svoje koně, kteří jsou kolikrát i bez formy, musí ten tým víc točit podle aktuální formy a dávat šanci i jiným (viz u nás James nebo Dani, kterého vloni totálně ignoroval a já osobně jsem přesvědčený, že ten kluk bude letos dělo).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Já teda Ceballose nemám nasledovaného, ale z toho, co jsem viděl proti Atleticu mi rozhodně jako dělo nepřišel.

Ještě bych dodal, že se mi na Zidanovi líbila jeho práce s mladými hráči a to, že jim věřil jako žolíkům do velkých zápasů. To se třeba o Ancelottim nebo Mourinhovi před ním rozhodně říci nedalo.

Reagovat
misinho7

cize nemas ho nasledovaneho tam to konci zapas proti atletom nevysiel vela hracom a ani jemu .. ale je to delo a talent a verim ze v tej zalohe nam doda smrnc

Reagovat
patas92

Odkuď by ho asi tak mohl mít nasledovaného, když loňskou sezónu proseděl na lavičce/tribuně...

Reagovat
Anacron

Jasnej úspěch. Prostě vyhrát po třetí za sebou LM zastíní tu ligu o hodně.

Reagovat
misinho7

Úspech.. 3 LM po sebe je úspech aj ked sme dojebali ligu..

Reagovat
ADM

Kto si o 10 rokov spomenie, že v sezóne, kde ste zavŕšili zlatý hattrick ste v lige hrali hovno?

Reagovat
teenz

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vacin

Přesně tak. Pro mě prostě historicky je LM top. Protože když jsem začal sledovat fotbal, tak jediná možnost sledovat ten top fotbal, byla fotbalová středa a ve čtvrtek se ve škole vždycky probíral středeční zápas a když vyhrál tým, kterýmu člověk fandil LM, tak byl za kinga , protože každej věděl, kdo komu fandí a výsledky v nějaké lize nám byly ukradený. Realu fandím od 97 a řeknu ti, kdo dal góly ve finále 98, 2000 a 2002 i 90% sestavy, ale jak Real dopadl v těch letech v lize bez googlu nevím.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

jasná věc hombre, vidíš to správně

Reagovat
Jordi Alba

Povolený jsou jen palce, nikoliv připomínky.

Reagovat
Jordi Alba

To mělo bejt na tu reakci nahoře.

Reagovat
valloire

Se vynasnažím a pro příště si to budu pamatovat, uctivá poklona pane Alba, služebníček.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

LM je v klubovom meradle nieco ako MS pre reprezentaciu. V starobe si nespomenies, ze konkurencia vyhrala ligu par sezon s prestavkou ale dat najvacsiu klubovu trofej 4x za 5 rokov je prave ten unikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěch, liga provar, na druhou stranu to byla za mě sezóna ve znamení zlatýho hattricku

Reagovat
smazaný uživatel

za mna jednoznacne uspech, LM som vzdy radil na najvyssie miesto, nie je nic viac, tam sa ukazuje majstrovstvo tych najlepsich hracov a timov

zaroven pred touto sezonou mam jediny ciel, uzit si tu sezonu (hlavne futbalovostou ako takou), po tych 3 vyhrach v LM potrebujem oddych od nervov

Reagovat
Kixi Syhimour

Úspěch

Reagovat
drussbarb

Jednoznačně úspěch.

Je sranda, jak úzká je hranice mezi úspěchem a neúspěchem, kdyby Real ve finále LM nevyhrál, byla by sezóna fiasko

Reagovat
valloire

úplně ne...finále je finále

Reagovat
Xavi

Jj. tak jak Messi finále MS 2014. Tam se ho taky vždycky zastáváš.

Reagovat
valloire

Finále je na MS dost dobrý, ale je fakt že takovej hráč ho musí vyhrát. Klub jako Real má tu šanci každej rok 70 let a víc. Každopádně je to samozřejmě úspěch, nikde jsem nepsal že ne. Propadák je 2010 a 2018.

Reagovat
valloire

Zlatej hattrick je největší úspěch v historii Realu spolu s pátým triumfem AdS týmu v Glasgowě v roce 1960. Ví tu někdo, jak tenkrát hrál Real v lize? Třeba Bano by to mohl vědět....pro něj je liga to hlavní.

Reagovat
X-bano-X

Preco by ma mali zaujimat vysledky ligy 20 rokov pred mojim narodenim? Na to su tu ini archeologovia. A ano liga je pre mna najviac. Pisal som to ked sme vyhravali LM a pisem to aj teraz. Vynimkou bol pripad kedy sme mohli ako prvy tim obhajit LM, tam by som tu ligu v prospech LM obatoval.

Reagovat
valloire

Chci tím říct, že Glasgow si pamatujou lidi, ligu ne.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm nie. Na ziaden Glasgow si nespominam

Reagovat
valloire

Protože jde o Real. 7-3 a ten zápas se vysílal každej rok potom dlouho dlouho na BBC.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm nie, nic mi to nehovori.

Reagovat
valloire

Protože tvoje vidění světa je pokřivené tím větrem vod moře. Slavnější klubový zápas není ty ironiku.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm, nie fakt nic.

Reagovat
valloire

to je mi jasný

Reagovat
roman1978

Reagovat
r3

Jednoznacne uspech.

Reagovat
opretis

Tak EL je úspěch, to je jasný, ale nemůže to smazat tu hořkost po tom finále s vámi...s jídlem roste chuť, když jsme v 2010 vyhráli EL tak jsem myslel, že lepší zážitek jako fanda nezažiju, no a teď budu prostě smutný, jestli si u nás doma to finále nevyhrajeme, nebo aspoň nedáme ligu.

Letos máme fakt asi největší šanci.

Tajně doufám v double, ale pssst

Reagovat
Phillipinho

Betis mel vcera na treninku 12 000 lidi . Na ne se tesim strasne moc, ta zaloha Boudebouz-Guardado-Carvalho-Canales vypada na papire hodne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si odpočine, přestane mít z Lea mindraky a Messimu je nějaký cizí hráč u prdele, ten se stará jen o tým a týmové úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Sečteno a podtrženo, vyvolal som shitstorm

Reagovat
Jordi Alba

Ty si tomu dal.

Reagovat
Murena

Reagovat
Majk91

Reagovat
Anacron

Ten se stará tak akorát o to, aby se nezhroutil z tý odpovědnosti prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Culés blbové jak se před sezónou rozjeli

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty týmové úspěchy tak přicházejí, co MS = nic, LM = nic, v LL si to střílí proti palmám a pak je ve velkých zápasech nulový. Ronaldo je naopak ve velkých zápasech nepřekonatelný a ŠESTÝ (pro připomenutí dodám, že Messi jich má JEN pět) zlatý míč to jen potvrdí. Ronaldo > Messi

Reagovat
technecium

ŘÍci o týpkovi, co má 33 trofejí, že je bez týmových úspěchů, je teda odvážné tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Hold někdo si ty úspěchy vybojuje v důležitých momentech, někdo se v důležitých momentech jen veze

Reagovat
technecium

Holt na někoho se nadře celý tým, aby si mohl zaskákat po gólech do prázdné a někdo se musí nadřít pro ten tým, aby vůbec něco vyhrál no.

Reagovat
Majk91

ty si neskutočný mimoň s kratkodobou pamäťou.

Reagovat
Majk91

tímove uspechy neprichdzaju, hlavna vec, ze ma 33 trofeji, co nema vacsina klubov za celu svoju historiu. Vo velkych zapasoch je nulovy? Za celu karieru odohral 33 finalovych zapasoch v ktorych nastrielal 28 golov (viac ako tebou spominany Ronaldo... naozaj nulovy. Ze v LL striela goly palmam... jeho najoblubenejsi superi co sa tyka strelenych golov su Sevilla, Real, Atletico a Valencia. A ze na MS nic. Ma z nich striebro + ocenenie za najlepsieho hraca sampionatu ty nic.

Reagovat
dextroza_m

Podívej se na nejoblíbenější soupeře Ronalda a Messiho a pak mluv ty trootl

Reagovat
smazaný uživatel

1. nevím co je trootl (zřejmě to je mix slov trotl a troll)

2. mě to nezajímá

Reagovat
dextroza_m

1) trotl

2) tak raději mlč

Reagovat
Reggie

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Jasná věc

Reagovat
valloire

Mít s 6 míčema a Zlatym hattrickem z někoho mindrák

Reagovat
vacin

Mám dotaz, dá se nějak na Slovensku přes ANDROID TV sledovat la liga? Nemyslím přes stream, ale třeba něco na způsob DIGI2Go, kdyby tam byla možnost přenesení obrazu do TV.

Reagovat
misinho7

Na marce spravili list potencionalnych posil a medzi obrancami Skriniar ktoreho dlhodobo sledujeme ... hmm jeho prichod by bol sen ale myslim si ze Skrino este nebude chciet ist aj keby mal moznost ako sa vyjadril chce dat sezonu v LM s Interom a hlavne kebyze pride taky top stoper bol by to problem Ramos,Varane,Skriniar to neviem ako by sa riesilo...je tam moznost aj Manolasa to by som bral ten by tu lavicku zvladol

Reagovat
Jordi Alba

Jako všechna úcta ke Škriniarovi, Lobotkovi a podobným, ale toto extrémní vyzdvihování slováků mi přijde už trochu za hranou.

Reagovat
misinho7

Ale Skriniara nevyzdvihuju slovaci..to ze onho maju zaujem TOP 5 velkoklubov potvrdil aj agent a celkovo sa napr v goal.com objavil v najlepsej zostave sezony atd, myslim ze to nie je nas hype iba... a potencial ma urcite obrovsky uz teraz je spicka ak by siel do realu/barci v pohode moze ziskat status najlepsieho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ale nepopieram ze samozrejme preferujeme Skrina a snazime sa hladat len pozitiva a vynasat ho do nebies..plus dalej k tomu pridava ze je to nenormalny sympatak, nasa repre je plna tragedov ako stoch a weiss bez rozumu ale Skrino je stale taky normalny v pohode chalan asi sajfu nepoznate ale bol tam v level lama a pohodka rozhovor je to borec

Reagovat
Majk91

Skriniar je pravom takto vyzdvihovany. Momentane patri medzi najlepsich mladych stoperov na svete ci sa ti to paci alebo nie. S kludom by mal na to hrat za tim ako Real...

Reagovat
Jordi Alba

Jako 3. nebo 4. stoper ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

mal by na to hrat zaklad.

Reagovat
Jordi Alba

J, takže kdyby teď přišel, tak by posadil Ramose, kterej i kdyby zapomněl hrát fotbal, tak tam hrát základ bude, nebo Varaneho, kterej je tam už nějakej pátek + to jeho MS ? Nebo teda by se hrálo na tři stopery na úkor záložníků Realu nebo takovýho Marcela ?

Reagovat
Majk91

myslel som to tak, ze mal by na to hrat zaklad za velkoklub ako je Real

Reagovat
Jordi Alba

Tak takovejch klubů moc není, ne ? Nějak mě nenapadá klub podobný Realu, kterej by ho hned bral do základu. Jestli tam teda nechceš dát i United.

Reagovat
Majk91

United urcite patri k takym klubom a tam by ho brali do zakladu hned. Ale celkovo ked beriem do uvahy anglicke velkokluby tak vo vacsine by bol na hrane zakladu.

Reagovat
Jordi Alba

Tak jestli je řadíš na úroveň Realu.

Reagovat
Majk91

tak na urovni... ako sa to vezme... patria medzi velkluby dvoch najlepsich sutazi na svete.

Reagovat
misinho7

je jasne ze by zaklad nehral cez kapitana Ramosa a Varaneho cesta nevedie ale v pohode ma na to hrat zaklad v klube ako real ..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám u něj jediný otazník a tím je jeho kreativita, která ještě není dostatečně ozkoušená, což je z velký míry dáno i způsobem hry Interu.

Jinak dvojice Varane-Ramos je na papíře bezkonkurenční, ale v reálu dělá až neskutečný množství individuálních chyb, což je při jejich kvalitě zarážející. Nedokážu si to nijak logicky zdůvodnit, ale třeba v loňský lize to bylo kolikrát na ručník. Jak mohli inkasovat tolik gólů? Přičemž Zidanův systém nebyl nijak zvlášť ofenzivní.

Reagovat
misinho7

mozno im ta suhra nesedi kto vie pritom su to jedny z najlepsich stoperov na svete hlavne Varane aj po tom MS aj celkovo pre mna v pohode aspirujuci na uplne najlepsieho , napr ked bol v dvojke s Umtitim slo im to..snad to da ale Lope do poraidku lebo ten zmatok je tam strasny nekedy

A skriniar no ta kreativita neviem podal vstkeho nie je na tom az tak zle ale napr Ramosove schopnosti v tomto urcite nedosahuje

Reagovat
El Cid z City

Před půl rokem byl milan zminovanej jako posila do city(nakonec laporte) a slováci právě jeho kreativitu vyzvihovali, že je to stoper,co umí s míčem,skvělá rozehrávka a nevadí mu hrát vysoko s míčem bez jištění(pepkův fotbal) tak jak je to? Je to fakt sympoš, kouknu na inter kvůli němu a lautarovi,ale z videí se mi moc nelíbí jeho pohyb( i postava teda,ale to není podstatný))ten způsob sprintu,kdy jakoby nedokáže rychle přejít do dlouhých kroků,což je úžasné na varanovi...

Reagovat
misinho7

No ten jeho pohyb je srandovny beha a hybe sa velmi cudne ( ze vraj v ziline na zaciatku jeho kariery mu kricali fanusici ze je drevo atd lebo tak posobil ) ja ho nemam nasledovaneho az tak brutalne, inter velmi nepozeram skor repre a tam mi pride ze tu rozohravku ma dobru ale prirovnal som ho k Ramosovi ktory ju ma mozno najlepsiu alebo jednu z najlepsich cize to som prirovnaval zle

Reagovat
El Cid z City

To sem vůbec netušil,ale okamžitě mě ten pohyb praštil do očí, z youtube vidím jenom vyhrané souboje,takže těžko soudit, jestli by mu vyhovovala hra vysoko, spíš na mě působí,jako idealní typ do atletica..no kouknu na něj, naštěstí inter hraje LM,takže se vyhnu SA

Reagovat
misinho7

tak on hraje aj DM cize myslim ze nema problem hrat vyssie, podla mna by to v pohode dal, to ze cudne beha nic nemeni na jeho kvalitach

Reagovat
El Cid z City

jasně,pokud je to jen estetická vada,tak pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

do Atletica mi sedi po City najviac

Reagovat
El Cid z City

vždyť hrajem naprosto odlišně

Reagovat
smazaný uživatel

na tom asi nieco bude, genius

Reagovat
vilp

"Těžko soudit, jestli by mu vyhovovala hra vysoko, spíš na mě působí,jako idealní typ do atletica"

Toto opalčuješ a pak tu střelíš City, kteří mají stopery skoro každý zápas na půlce, geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

pisal som ze mi sedi aj do Atletica

Reagovat
El Cid z City

V tom případě sedí uplně všude

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škriniar je ale fakt špička a pokud letos potvrdí loňskou výbornou sezónu, může se klidně stát nejdražším obráncem historie. Kvalitu rozhodně má a bude mít z čeho vybírat.

Reagovat
Jordi Alba

To nepopírám, ale pochybuju, že by hrál třeba v Realu základ.

Reagovat
-Carles-

Preto tam ani neprestúpi tento rok, chlapec vyzerá že to má v hlave v poriadku, pre neho je momentálny Inter úplne ideálny na rozvoj. Na veľký prestup ešte má čas, však má len 23.

Reagovat
misinho7

sam to povedal no, tu LM si chce skusit s Interom a potom uvidi..aj naznacil ze raz chce ist do Realu abo Barci tak snad (ta prva moznost)

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se dohodneme, vezměte Škriniara a na nás zbyde de Ligt

Reagovat
misinho7

suhlas

Reagovat
-Carles-

Reagovat
vilp

Zapomeň.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r3

No to si nemyslim. Ked sa pozres na Skriniara tak - hra zaklad v mladom veku na tazkom poste pre mladych hracov, nemal nejake velke vykonnostne vykyvy, je nadmieru technicky na svoj post, je predajny (cize nehra v Reale, Barce, City..) a je realne fakt vyborny uz teraz.

Lobotka nie je az tak daleko, aj ked uprimne sa mi mozno paci viac On je typ hraca, ktoreho sme napriklad u nas nemali na takejto urovni (vie fantasticky potiahnut loptu, vyborna prihravka, pohyb v priestore) asi nikdy. A teda robi aj chyby samozrejme ale typologicky a stylom sa nanho super pozera. Ale je pravda, ze takych hracov a na takej pozicii najdes urcite viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar by se přes Ramose, Varaneho ani Nacha neprosadil...chápu, že to je váš nejtalentovanější hráč, ale přijde mi, že kolem něj děláte zbytečný hype

Reagovat
misinho7

pri vstkej ucte k Nachovi..mam ho rad ako backup ale Skriniar je inde

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, myslím, že Škriniar je zatím maximálně na úrovni Nacha, ale tahle debata by nebyla objektivní

Reagovat
misinho7

veruze nebola povedat ze Skriniar je zatial na urovni Nacha je velmi ale velmi mimo preto sa onho biju vsetky velkokluby ..skoro jak o Nacha

Reagovat
Jordi Alba

Protože věk + to není dlouhodobej hráč Realu, ale hraje v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je třeba Nacho starší než Škriniar? Protože třeba Nacho nemá vůbec žádný důvod odcházet? Hraje defakto základ v nejlepším týmu na světě

Reagovat
misinho7

zaklad? nepostrehol som ze hraje zaklad..ok hraje casto ako taky backup ze kde je treba tam ide..ale vazne Skrino je inde a to ma 23 .. ako pise vysie Hristo ak sa rozhodne odist z Interu napr o rok v klude moze byt najdrahsi obranca v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Jo základ...ať se zraní Varane, Ramos, Marcelo nebo Carvajal, tak hraje v základu Nacho To, že třeba bude nejdražší obránce v historii z něj ještě neudělá nejlepšího obránce To je skoro jako kdybych psal, že bysme mohli koupit Schicka a mohl bych operovat tím, že je lepší než Benzema

Reagovat
misinho7

ale porovnavat Shicka ktory este nic poraidne neukazal s Skriniarom ktory bol najlepsi stoper v Talansku a a celkovo jeden z najlepsich na svete za sezonu... a snad to tuto sezonu dokaze znova

Reagovat
smazaný uživatel

tak Schick by asi isto nesiel za 80

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Nacho je poklad.

Reagovat
DreamTeam

Přes Ramose by se neprosadil jen z principu, že je to Ramos. Jinak je určitě lepší. Těžko říct jak by mu ale seděla La Liga.

Reagovat
smazaný uživatel

zakazat slovo "potencional/-ny" ... vrazdil by som

co sa tyka Skrina, do Realu by som ho chcel, ale samozrejme na zaklad nema, to by musel prist niekto ako Mou a posadit kapitana (mozno opravnene); kazdopadne mu prajem minimalne rovnako perfektnu sezonu ako mal tu minulu a potom prestup do Anglicka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slušný hate na Piquého ohledně tý reformy Davis Cupu. Každopádně je hodně zajímavý, jaký byznys dokáže budovat během fotbalový kariéry, klobouček

Reagovat
valloire

Za mě je to degradace Davis Cupu. A když by se to mělo udělat jako finálovej turnaj, tak úplně jinak.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nedokážu posoudit, obecně na to panují různý názory, ale problém byl v tom, že nejlepší hráči DC nehráli. Zbytek ukáže budoucnost, každopádně tenis je hodně konzervativní sport, kde každá podobná změna vyvolá bouři nevole.

Reagovat
valloire

Problém s nejlepšími byl co pamatuju. Ale narvat do to pár dnů s tolika týmy se mi moc nezdá. Stačilo by to pořádně obodovat a navýšit prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě schopný úspěšný člověk, který se nebojí výzev.

Reagovat
valloire

něco jako ty....postavit tolik baráků každej rok není jen tak

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Napíše někdo, kdo se vždycky od ledna do května musí schovávat na Šumavě, roztomilé

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

http://spanelskyfotbal.cz/fantasy-liga/4/pravidla

Kdyby se chtel nekdo zapojit do fantasy la ligy

Reagovat
misinho7

City s tym dokumentom zas co s atyka marketingu a celkovo toho nahladnutia do vnutra klubu inde je sice pekne ze Real teraz zacal vydavat viac videii na youtube ale stale tomu chyba nieco viac, take do zakulisia a tak ... najviac co sa mi paci ze asi ten dokument po LM, tie ukazky z finale z kabiny ako sa hraci pripravuju atd, som zvedavy kedy vydaju z tohto roku co sme vyhrali

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už si to viděl? Já jsem koukal jenom na nějaký ukázky a těším se na to fakt hodně, zvlášť na Pepa, který měl právě na většině těch ukázek fantastický motivační proslovy

Reagovat
misinho7

nevidel cakam dokym pridem z roboty a idem na to ale hej vyzera to super som na to velmi zvedavy hlavne na tie proslovy cez polcas pred zapasom a taketo veci to ma zaujima

Reagovat
Visca el barca

Bude to někde na youtube? Hoď sem prosím odkaz.

Reagovat
ADM

Amazon Prime - 30 day trial

Reagovat
teenz

Hmmm, první zápas klepe na dveře a my nemáme stále hrota.

Reagovat
LAM

Karim

Reagovat
teenz

Kdo?

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Ten by vyčníval možná v domově důchodců a né v Realu Madrid a La Lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nemáme už 3 sezony..

Reagovat
valloire

nemáme ani trenéra

Reagovat
CHONG

To doufám nemyslíš vážně

Reagovat
valloire

když to srovnam s tím výletem na Kokořín....

Reagovat
TOM HORAK

OT: můžete mi poradit? Chci pravidelně sledovat La Ligu, ale doma máme již O2 a otec to nechce měnit. Takže jedině streamy nebo přes sázkovky. Která sázkovka je nejlepší na přenosy z La Ligy, Premier League a Serie A (hlavně mě zajímá výběr zápasů a počet utkání, nejde mi např. o povinnou částku na měsíc, kterou musím vsadit). Fakt díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna

Reagovat
valloire

Ve Fortuně to nejde roztahnout na celo obrazovku.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to jde?

Reagovat
valloire

Nevim, myslel jsem že na Tipsportu.

Reagovat
drussbarb

Udělej to jako já - vyměň si s někým jeden O2 účet za DIGI účet a budete mít oboje.

Digi účet doporučuju používat s Digi setopboxem nastridacku s O2

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli se to tu uz objevilo, ale od Jose Luis Sancheze vcera prislo, ze mame v hledacku stopera, zaloznika a hrota (jmenovite Wernera). Tak mozna se neco bude do konce prestupaku dit.

Reagovat
valloire

Wernera nebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se jako třetí dresy líbily celé černé se žlutým písmem.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Levante si raz koplo do lopty a vedu Betis snad otocka

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
teenz

300m za Neymara a Rodrigo s Thiagem pry zazadali o odchod.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
CHONG

Esmeralda hadr

Reagovat
ADM

Grcám z toho Thiaga

Reagovat
CHONG

Co máš z toho, já zase z Neymara

Reagovat
Phillipinho

Rodrigo chce zustat. Pochybuju ze by zazadal o odchod.

Reagovat
Mateo16

Odchovanec RM posledna sanca v kariere si zahrat v RM. Preco by nepoziadal ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože vy tyto praktiky neprovozujete a vždy se nejdřív dohodnete s konkrétními kluby?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Mateo16

Nepraktikujeme info o prestupe sa dozvedel z Mudna

Reagovat
Mateo16

Munda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

snad toho nekopu nevezmeme

Reagovat
LAM

To jsou zas informance

Reagovat
smazaný uživatel

omg ani jedneho z nich

Reagovat
CHONG

Tak ono už ale není moc kde brát a pokud by byl ten Rodrigo aspoň trochu za rozumnou cenu, tak je to pořád lepší než trnout hrůzou při představě, že se musíme na hrotu spolehnout na dvojici Benzema, Mayoral

Reagovat
smazaný uživatel

za mna Rodrigo za 50+ < Mayoral

Reagovat
CHONG

Bavím se oba o tom hráči, co si nekopl ani ve Wolfsburgu?

Reagovat
-Carles-

Na Neymara uz je neskoro, a tym 300 mega sa sejk vysmeje

Reagovat
CHONG

Tak tady může být rozhodující to vyšetřování ohledně finanční fair play, ale nezlobil bych se, kdybys měl pravdu

Reagovat
-Carles-

Takéto veci sa môžu ťahať ešte naozaj dlho cez rôzne súdne ťahanice, navyše si nemyslím že to budú musieť plátať predajom najväčšej hviezdy.

Reagovat
CHONG

Možná, že Pérez ví víc než my, každopádně budu jenom rád, když Neymar nepřijde.

Reagovat
valloire

Neymara nebrat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Jenom kvůli tobě doufám, že ten Thiago přijde

Reagovat
Visca el barca

Já si myslím, že by vám byl k ničemu. Ale mrzelo by mě to. To je jasná věc

Reagovat
CHONG

Podle mě ho taky nepotřebujeme, ale jestli přijde a bude mu držet zdraví, tak bude hrát pod Lopem asi celkem hodně.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Flore za Skriniara 80 mega nikdy neda takze zbytocne spekulovat

Reagovat
Mateo16

CADENA SER: There is still a possibility for a surprise departure from Real Madrid for Keylor Navas. He has many offers on the table.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Doufám že od prvního ligovýho zápasu do toho půjdem na 100%.Na Ligu jsem se už hodně těšil

Ter Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Raketa,Coutinho-Dembele,Suarez,Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Bál jsem se, že půjdem jen čistě po LM, ale Valverde dal jasně najevo, že LM chce, ale číslo jedna je liga.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak LM v podstatě pro opravdový velkokluby začíná na jaře, minimálně do tý doby musí být liga prioritou pro každýho. Možná s výjimkou PSG, kteří mají v lize náskok zhlediska kvality o několik tříd.

Reagovat
LAM

A Itálie.Juventus tam vyhrál snad 7krát v řadě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, ale celkově se Serie A posouvá nahoru a Juve tam roste několik potenciálních soupeřů, tudíž je ta situace oproti PSG odlišná.

Reagovat
LAM

Možná,ale pokuď se podíváš na tým Juve a zbytku ligy,tak je tam velká propast.

Reagovat
CHONG

Obecně si myslím, že ve Francii, Itálii a Německu je hotovo dřív, než se začalo, City podle mě půjdou do trháku taky celkem brzo a jediné, kde to bude napínavé a vyrovnané až do konce bude La liga.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Juve podle mě nebude totálně suverénní (náskok 10+ bodů), se City by měl do jara Liverpool držet krok (aspoň být na dostřel), PSG a Bayern tutovky.

Reagovat
CHONG

Já naopak čekám hodně suverénní Juve, nevidím tam nikoho, kdo by s nimi byl schopný držet krok a od Liverpoolu čekám klasiku, super zápasy s top týmy a zbytečné ztráty s outsidery, ale uvidíme, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bude letos kousat..

Reagovat
X-bano-X

Tiez si myslim ze Inter bude tento rok neprijemny.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má reálnou šanci City letos provetrat

Reagovat
ADM

Podla mna im to zas skor pojde v LM a v lige budu mat problem pripravit sa na kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda cakam ze PL vyhra Liverpool, Pepek parkrat kloppitne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Suarez lávka. Na tréninku už za trest jenom nosí balóny Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A Raketa tes lávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip:Barcelona-4-0-Alaves

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se.. dneska večer tam budu poprvé, tak snad Leo něco předvede

Reagovat
ADM

snad si budes mat co uzit

Reagovat
valloire

o to bych se nebál, proti soupeřům typu Alaves ožije a dá hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

snad máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Telemadrid: Thiago a Rodrigo požádali o odchod do Realu Madrid

Reagovat
Anacron

To je vážně smutný, že nakonec budeme rádi za takový posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to opravdu dopadne, tak bych byl za oba rád.. Hlavně útočníka potřebujeme

Reagovat
Anacron

No právě, že já už bych z toho měl taky radost . Všechno je lepší než Benzín.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný no.. Dřív k nám chtěl každý hráč a v dnes to vypadá, jak když k nám nikdo nechce.

Reagovat
Anacron

No všechno řešej peníze. A zdá se, že je prostě Real nemá, nebo šetří na tu rekonstrukci. Taky jsme mohli zkusit Maxiho Gómeze z Celty. Ten se mi docela líbil loni.

Reagovat
valloire

Real má vždyclky peníze. Otázka je, jestli je chce pustit do oběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Len potom bude ekonomika fungovat a zarucia si tym dalsich kvalitnych futbalistov

Reagovat
valloire

Vím. Osobně bych do oběhu pustil kolem 350 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze i s prichodem Rodriga bude Benzema furt utocnik cislo jedna.

Reagovat
Anacron

To sice asi jo, ale alespoň nepůjde zachraňovat zápas z lavičky Mayoral

Reagovat
el Principito

kéž by, Rodrigo k vám a za Paca by nám mohla Valencie poslat 25-30 mega

Reagovat
stas87

Co je Telemadrid? Nejaka madridska telenovela?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
CHONG

Že by to Tele mělo něco společného s televizí, nevím, jenom tipuji.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
anonym

Jestli to není tele z Madridu, bů.

Reagovat
Phillipinho

Marcelino: “Estoy convencido de que Rodrigo se queda. Él está convencido y ya lo han dicho el director general y el presidente, tiene una cláusula”.

Tomu bych veril vic nez zdroji Telemadrid o kterym jsem v zivote neslysel

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme přeci hodit něco do diskuze ne?

Reagovat
Mateo16

Vyhlasenia trenerov milujem ako ked Lope hovoril ze Kova urcite zostane

Reagovat
X-bano-X

Alebo ako ked Michel povedal ze je vacsi madridista ako Valdano

Reagovat
smazaný uživatel

Telemadrid

Reagovat
Kluivert9

Sport tam uvádí Carda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Začíná liga. Hazard je kde?

Reagovat
Jordi Alba

Hazard je jít do sezóny s útokem Bale, Benzema, Mayoral, to ti nestačí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec s tym ukopu ligu majtrov

Reagovat
Jordi Alba

Když Barcelona LL a CdR, tak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie,tento rok sa asi Valverde hlavne sustredi na LM,tento rok proste Treble priorita aj pre fanusikov aj pre vedenie

Reagovat
Jordi Alba

Treble priorita je asi každej rok hele.

Reagovat
valloire

To začíná a nohy na stole nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první řadě musí chtít on..

Reagovat
Kluivert9

Skoč si do Casina.

Reagovat
Mateo16

Ten stoper ma byt De Ligt poznate ho niekto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hristo tady nad nim casto slinta a chce ho do Barcy, tak asi dobry.

Reagovat
misinho7

Veľký talent

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snít můžete, letos rozhodně neodejde.

Reagovat
misinho7

Kebyže pri tom našom panickom prestupaku nakoniec kúpime De Lighta, Thiaga a aj Rodriga tak to by bol ale ze dobrý prestupak to by bolo kurva dobre posilnenie už len tme hrot kus pochybnosti keďže Rodrigo nie je zabijak

Reagovat
CHONG

Ve skutečnosti by to bylo posilnění celkem na hovno, na stopera bych si představoval spíš nějakého starého zkušeného mazáka, na kterého bude spoleh a zároveň bude v cajku s pozicí čtvrtého stopera, ne mladého nadějného kluka, aby proseděl sezónu na zadku, Thiago je výborný hráč, ale je ze skla a navíc ho vlastně ani moc nepotřebujeme a Rodrigo jako zachránce útoku v týmu jako je Real je taky celkem smutný příběh

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-

De Ligt tento rok celkom isto nikam nepôjde. A potom do Barcy takže smola

Reagovat
Generalní Gladiator

de jong se tak vyjádřil,ale de ligt ne, pro de ligta je nejlepší to vzít přes tottenham nebo dortmund apod., jenže pak půjde za brutální raketu, k čemu je barce nebo realu 19r stoper? A ještě kvalita niz.ligy? Výsledek petržalky, jsem zvědavej jak dopadne kyjev s ajaxem..já jim věřím hodně,hlavně de ligtovi, ale to načasování kdy ho koupit je skoro věda

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne pride sejk ktory mu zaplati takze snivaj

Reagovat
patas92

Overmars se k odchodu de Jonga a de Ligta vyjádřil celkem jasně, a nejednou.

Reagovat
Mateo16

Zrovna Ajax neni muzstvo ktore si moze dovolit povedat nie na silnu ponuku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale telemadrid říkal ...

Reagovat
CHONG

Stejně jako vaše vedení vloni k Neymarovi nebo třeba Lope letos ke Kovačičovi?

Reagovat
patas92

Jenže Neymarů přestup nebyl tak úplně v rukou Barcelony, narozdíl od de Ligta a co říká Lope o Kovačičovi nevím...Ale klidně se ten přestup upéct může, každý má nějakou cenu, jen tomu moc nevěřím.

Reagovat
CHONG

Já taky ne, jen jsem chtěl poukázat na to, že když něco řekne trenér nebo vedení, tak to ještě nejde brát jako bernou minci.

Reagovat
patas92

To je jasné. Ale zrovna v tomhle Ajaxu docela věřím. Však oni ty peníze za ně dřív nebo později stejně dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

A do útoku někdo z dvojice Werner/Rodrigo..

Reagovat
vilp

Nejlepší možná náhrada Ramose do budoucna.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vraj v USA sa uskutoční buď zápas Girona - Barcelona, alebo Betis - Barcelona Ak tak ale trvám na tom, že je to totálny nezmysel

Reagovat
Anacron

No jo ti šašci se rádi zaprodají.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hljednu stranu placeme, jak pozadu je La liga za PL v marketingu a na stranu druhou budeme hrdinně odmítat takovéhle akce ...

Jako jsem si jistý, že takovéhle zápasy lize hodně prospějí. Jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, ako to prospeje hráčom. V nabitom kalendári sa trepať do Ameriky Preto to hráči a tréneri odmietajú.

Reagovat
Jordi Alba

Do pár let by se tam odehrávalo EC.

Reagovat
Jordi Alba

+ Dokud budou peníze za práva dělená tak, jak sou, tak se v marketingu stejně LL k PL nepřiblíží, když existuje u 3 klubů.

Reagovat
ADM

Mne dost vadi casovy posun, dlhy let a veci spojene s tymto. Zvysuje to riziko zranenia, zlej regeneracie, proste vacsie riziko pre sezonu.

Reagovat
Kluivert9

Už ten nedělní zápas ve 12:00 je hrozný řiťolezectví

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale finanční situace je, jaká je. Ritolezectvi dělat musíme.

Reagovat
ADM

Na to sa vysrat, ale El Clasico o 12? To je ako hrat LM o 14 poobede. To k takemu zapasu nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Clásico by mohlo obchádzať tieto prdele a zbierať peniaze a zápasy realony v nedeľu o 12... aj tak z nich dostanú najviac...

ostatné slušné mužstvá nech hrajú klasicky v sobotu/nedeľu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bych tam klidně finále poháru než zápasy ligy v průběhu sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

začína sezóna a nemáme útočníka... boha, máme starosti ako real

Cobeňo by sa mohol hecnúť a dotiahnuť už konečne Negregolaza, Ben Arfu a keď už bude v laufe, tak nech ukecá aj Navasa

Reagovat
JM

Třeba vám nakonec zase pošleme RdT

Reagovat
misinho7

To vazen Perez ma problem dat tolko money za Hazarda? sak on si ten Arsenal toci sam neskutocny hrac, kebyze mame takeho hraca na kridle ktory dokaze 1vs1 a davat rozhodujuce nahravky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dávať za Hazarda 200+ pri jeho zmluve a veku by nebolo rozumné, takže v tomto konkrétnom prípade Perezovi rozumiem.

Reagovat
2miguel1

Hazard,Ronaldo su marketingove tvare, kde kupa tychto hracov kludne aj za 200+ nemoze byt stratova. O sportovej hodnote ani nehovorim. Ronaldo sa Juventusu vratil uz tak minimalne trikrat, Hazard by bol rovnaky pripad. Neymar je vyhodnejsia kupa za 222mil ako Icardi za 100mil. Real Marid by tie peniaze podla mna velmi rad dal, Chelsea ale nechcela o takeho hraca prist a Hazarda prehovorila, nech ostate. To je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard bohužel není tak skvělá marketingová tvář jako Ronaldo nebo Neymar. On není tak moc vidět v televizi nebo v reklamách jako ti dva.

Reagovat
2miguel1

Neymar, Ronaldo, Messi su samozrejme prvotriedne hviezdy. No aj taky Hazard,Mbappe,Lewa,Pogba dokazu otocit nejake tie peniaze v prospech svojich timov.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ano, ale jeden z těch tří si uprdne a jsou toho plné noviny. To u Hazarda neplatí.

Reagovat
el Principito

OFFICIAL BARCELONA XI:

Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Dembélé, Coutinho; Messi, Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na pytel. Nakoupíme přes léto plno posil a postavime to tam tak, jak v loni. Záloha bude slaba s Raketou a útok trpět s Luisem.

Reagovat
smazaný uživatel

už se na to vyser, si neuvěřitelně trapný ubrečenec. Nikdo netouží po tom, aby tady celou sezonu četl tvoje sračky o hráčích, které nemáš zcela subjektivně rád.

Reagovat
LAM

Rakitič u nás,ale poslední dvě sezony opravdu často hraje pod možnosti,ale základ má jistej.Coutinho na lávce je ještě větší blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Smiř se s tím, že do základní sestavy se vejde jenom 11 hráčů. Celý tým vidí trenér i asistenti každý den na tréninku a počítají s určitými hráči na určitou taktiku do zápasu, který se bude hrát. Na základě toho se určuje základní sestava. Fakta.

Reagovat
LAM

Přesně podle toho byla loňská hra dost často nekoukatelná.Letos se nemá Valverde na co vymlouvat.Tým má hodně dobrej a podle toho čekám i hru.

Reagovat
smazaný uživatel

proto je nesmysl něco hodnotit už před zápasem a ani se nesnažit pochopit, proč je sestava taková, jaká je

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Valverdeho pragmatismus je pryč a staví tam hlavně své oblíbence. Jsem zvědavý, jestli někdy vystřídá Luise, přes jeho mizerné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

1 mizerný výkon. V Gamperu už hrál dobře, jak sis určitě všiml.

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu není jeden mizerný výkon, ale mizerný výkon trvající od Lucha.

Reagovat
el Principito

Tak změna: Official Barça starting XI: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Roberto, Messi, Suárez and Dembelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň má Demboš základ.

Reagovat
patas92

omg

Reagovat
LAM

Je Valverde Deme.t?

Nechá sedět našeho nejlepšího záložníka kterej asi jedinej umí dát gol z větší vzdálenosti?

Zase záloha dvou pracantů bez kreativity,kterou bude zachraňovat Messi.Jestli on jednou postaví zálohu Arthur,Coutinho,tak mu snad postavim pomník.

Reagovat
2miguel1

Rakitic Busquets su snad neodmislitelne zaklad. Tie posily hlavne preto, aby ked budeme dufam hrat na jar o vsetky trofeje, aby nam neodpalilo zakladnu jedenastku. Zaklad bude ale taky isty ako minuly rok.

Reagovat
LAM

Arthurova hra je dle mě daleko zajímavější pro náš styl než ten Rakitičův.Roberto s nim v záloze moc smysl nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Ked chce Arthur vytlacit Rakitica zo zakladnej 11 musi najprv presvecit. Tie priatelaky nepocitam ako plnohodnotny zapas. Sancu urcite dostane, no nateraz je Rakitic jasna volba do zakladu. To je uplne normalne. Taktiez neviem, ci Couts,Dembele,Messi,Suarez by nebolo az moc ofenzivne.

Reagovat
LAM

Jasný.Proti Alavesu doma se musíme bát dávat hodně ofenzivní sestavu.Proti komu jinýmu,než proti těmhle týmům doma.

Reagovat
2miguel1

tak minuly rok nas zachranoval az na konci Messi na 2:1. Toto nieje Fifa, podla mna Coutinho v 2 polcase pride.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Rakitic mal po dlhom lete oddychovat co najviac, vobec nemusel prve dva tri zapasy hrat pri sirke kadra.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani by mi nevadilo, že není v základu Couts, který ještě není v optimálním stavu, ale zaplácnout to Sergim, který sice v přípravě byl skvělý, ale na DM... Navíc s Rakitićem to zase bude festival nekreativity. Mnohem radši bych tam viděl Rafinhu.

Reagovat
Majk91

ja mam niekedy taky pocit, ze Suarez a Rakitic maju v Barce dozivotny zaklad

Reagovat
ADM

A uz to zacina. A vraj Arthur posadi Raketu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Někdo tvrdil, že to bude už v prvním kole?

Reagovat
ADM

Ale ved to bola ironia Hristo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ok, čekám v tomto směru těžkou sezónu, takže už jsem vyladěn od startu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

Nějaký dobrý stream na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde - mistr nesmyslných sestav a střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Třešničkou na dortu by byl André.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl na hostování, tak si jsem jistej že by minimálně střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

VALVERADE VEN

Reagovat
LAM

Je pravda že loňská hra mě hrozně s.ala,ale dalo se to brát po odchodu Neymara a tim,že hrál Valverde dost na jistotu.Až do zápasu na AS kde nebyl schopnej připravit tým na vysoký na padání soupeře a ani nebyl schopnej reagovat v průběhu hry.

Pokuď by měla vypadat takhle i letos,tak ať jde i přes to,kdyby udělal Ligu.

Reagovat
ADM

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jordi Alba

Panikařit máte až v 60. minutě za stavu 0:0, tak klid prosím.

Reagovat
LAM

Já myslim že se tady řeší víc styl hry,než výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

styl hry v sezoně, která ještě ani nezačala...že sem se taky nenarodil s tak geniálním mozkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Tak jak to tady tak čtu, tak by měl základ hrát Coutinho, Dembélé, Arthur a ještě místo Luise buď Munir nebo Malcom v 1. zápase v lize, to je fakt roztomilý.

Reagovat
sylarko

Poprosil by som link na stream na mobil..vopred dakujem

Reagovat
Switchback

Suárez by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Poloprázdný stadion

Reagovat
Kluivert9

Při zjištění sestavy raději všichni zůstali rovnou doma.

Reagovat
Switchback

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka iba miesto Rafinhu by to chcelo aspon Lewu

Reagovat
Kluivert9

Suarez. A Griezmann na place

Reagovat
smazaný uživatel

to uz tak malo byt dnes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Dembelé nové super duo

Reagovat
smazaný uživatel

Takové nijaké, trochu lepší soupeř, tak nás nepustí ani ke střele. Pošli tam ty brazilce.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa a suarez again

Reagovat
ADM

Stoper sa prekonal

Reagovat
Coutinho10

Dembele neda finalovku

Reagovat
roman1978

To jako ten pablb hodlá pokracovat ve výkonech z loňska? Další nekoukatelnou sezónu už nechci.

Rakitic dolu a nejlíp i prodat

Suarez v bledě modrém

Roberto dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor nebo tě začnou za tyhle slova lynčovat.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

neboj su tu aj podporovatelia

Reagovat
ADM

Dembele dnes mohol mat uz tak 4 acka. Aktivny vykon, chyba mu kusok stastia vo finalnej faze

Reagovat
blaugrana

Ty pičo, to čo je za tempo?

Reagovat
ADM

Nie je to zle, chyba tomu Coutinhova strela z dialky

Reagovat
roman1978

Aspoň jednou bych chtěl brazilskou zálohu a v útoku leo, dembz a malcom.

Ale to tam ten picus asi nikdy nedá.

Reagovat
Jordi Alba

Tvl, držte už huby. 1. Ligovej zápas a tu se to píše, jako kdyby se vše podělalo, jako kdyby se celou sezónu muselo hrát takto a stejných 11 hráčů základ a já nevím co.

Reagovat
roman1978

To není první zapas. Je to pokračování te tragédie z loňské sezóny. Takže hubu si drz sám.

Reagovat
valloire

se nehádejte klucí, dyť máte stejnej zájem

Reagovat
Jordi Alba

Už na to přestávám asi reagovat. Neskutečný, co tu někteří vymýšlí, ale očividně sezóna v háji, tak si to rozdejte s Atléticem o titul.

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

No dobrá, tak teda jo. Ale slib mi, že se do toho nebudete srát.

Reagovat
roman1978

Nemáme stejný zájem. Já chci krásný fotbal. On chce vyhrávat.

Reagovat
valloire

Těžko říct romčo co si představujeme pod pojmem krásný fotbal. Ten můj nikdy k ničemu nevedl. A tiki taka se mi nelíbí, nevím jak tobě.

Reagovat
roman1978

Mi je jedno, jaký styl. Proste se to musí líbit.

Reagovat
valloire

co když dáte LM?

Reagovat
roman1978

Nezájem. Fandí kvůli hře, ne kvůli výsledkům.

Ale když se to spoji, tak Juchu.

Reagovat
valloire

No....chápu tě a zároveň ne.

Reagovat
torcida

čo na tom nechápeš? máme sa pozerať ako nás prehráva as rím v držaní lopty a vo všetkom? a takých zápasov bolo xy len si ich už nepamätám chvalabohu

Reagovat
valloire

Chápu, že chce hezkej fotbal, ale ten právě moc nevede k postupu přes ten Řím....

Reagovat
roman1978

kdybychom hráli hezký fotbal a ne tu zalezlou něco, tak bychom bez problémů postoupili. může za to jen a pouze ten debil na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blb proste

Reagovat
ADM

Ako som pisal po pohari, Leovi ide 99% lopt od konstrukcie von

Reagovat
roman1978

Dik

Reagovat
Coutinho10

ale brankar by to asi mel...podle opakovacky, kazdopadne skoda

Reagovat
ADM

Az za ciarou

Reagovat
Coutinho10

to se nevylucuje , ale vystihnul to pomerne dobre a byl i vysoko podle ty kamery

Reagovat
valloire

Zkušený hráč při střelbě do brankové konstrukce dá gol....

Reagovat
Switchback

...

Reagovat
Coutinho10

Dembele sam a zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

od piqueho bych cekal lip umistenou hlavu, zvlast kdyz nikdo kolem nebyl a golman byl pryc

Reagovat
smazaný uživatel

suarez a jeho reseni, proc to delat jednoduse, ze..

Reagovat
ADM

To bola akcia dajte nam supera

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro zajímavost: Barcelona má na kontě 5999 gólu v Lalize, takže se dneska první skórujicí zapíše do historie Barcy jako 6000. Ten 5000 dal Messi v 2009.

Reagovat
Coutinho10

Coutinho ve 2.polocase...to by mohlo klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čekám až tam vlétneš

Reagovat
Majk91

zaujimave, ze za cca 100 rokov dala Barca 5000 golov, no za poslednych 9 rokov 1000... Messi faktor

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

Semedo ma neskutocne serie. Obrovsky potencial, technika, rychlost, ale nezabehne za tu obranu ani za toho boha. Nechapem

Reagovat
torcida

kde vidíte tú techniku nechápem. veď lopta mu robí problémy. nech si kope doma o stenu radšej

Reagovat
blaugrana

Slušná sračka ako.

Reagovat
LAM

Valverde zvykej si.Ten vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

padnout tam par fiku, tak to vidis jinak..

hra ma dobre momenty, rychle nabehy, dembouz + messi super, jen zapracovat na zakonceni

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Ale jo, celkem to jde.. ale proměňovat kurde.

Reagovat
2miguel1

toto vychadzkove tempo by sa za Pepa,Kloppa,Chola,ZZ nestalo. Chalani, uz sa nemusite setrit. Uz na lavicke nemame Andreho

Reagovat
smazaný uživatel

Slusna panika od cules tu Pozeram zapas a take zle mi to nepride, staci ze tam pride nejaky Brazilcan za Semeno / Roberta a bude po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela ospalé, ale to se na začátku dá čekat a rozhodně za to nemůže Raketa ani Suárez. Ten dnes třikrát zcela přesně narážel dalšímu hráči do šance. Dembelé měl hromadu pěkných náznaků, ale všecko - přihrávky i šance - spálil, škoda. Roberto v záloze je chyba, protože jeho nejsilnější pozice je na beku, Až na jeden náhodný průnik absolutně neviditelný a bez vlivu na hru. Na konci poločasu se tlak zvyšoval, tak snad to bude pokračovat.

Reagovat
LAM

Všichni to takhle čekali,teda asi až na tebe

Reagovat
ADM

Uz sa to neda citat dookola. Za to ze sa volaju Alaves si hned cakal 8-0? Hraju skvele, dostupuju, su organizovany...

Reagovat
dextroza_m

Roberto <-> Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to slušně diktuje, jen to proměňovat. Dembouz a Luis zatím střílí slepejma.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alavés velmi dobře organizovaný, i ty brejky mají krásně najetý podle několika šablon, žádný řešení na náhodu. Barca podle očekávání nekreativní a s minimem pohybu, což s touto sestavu asi ani nelze jinak. Líbí se mi Dembélé, který je daleko lepší v kombinaci a chápání hry, produktivita bude následovat. Suárez šílený, Couts co nejdřív na plac.

Reagovat
LAM

Valverdeho Barcelona je nejnudnější minimálně tak za posledních 15 let Co je tam učí na tréningu?

Reagovat
LAM

Nevěřim že některej hráč má takovou smůlu jak Leo.Loni v lize 16 tyček.Letos za dva zápasy zatím dvě.

Jinak hra klasická Valverdeho sra.ka.Rakitič,Roberto to jsou dva posouvači bez kreativity,i když to Klokanomet nikdy asi nepochopí.

Coutinho hned do hry místo Roberta,kterej je tam úplně k ničemu a začít pořádně makat,jinak se první ztráta rychle přiblíží.

Jinak k Valverdemu.Ten do naší ofenzívy nepřinesl naprosto nic.Ta hra je úplně jalová a jedinej kdo tam něco vymyslí tak musí bejt klasicky Leo.Bez něj by to bylo nekoukatelný.

Takovej Pep přišel do City a změna byla okamžitá a i když v první sezoně dělali ještě dost chyb,mělo se to kam vyvíjet.Tady to je čím dál stejný

Reagovat
2miguel1

Tie Messiho tycky uz niesu nahodne. Oni sa tam na treningu predbiehaju, kto streli viac tyciek a toto je vysledok. Aj ja som si na zaciatku myslel, ze to je len smola.

Pep je len jeden. Kto iny dostupny by dokazal tu hru o tolko pozdvihnut? Jasne, ze by som chcel aj ja Pepa, no on uz do Barcy nepride a nikto iny, kto by mohol trenovat Barcu nieje

Reagovat
LAM

Já mám pocit,že tu ofenzívu by zvedl snad každej až na Valverdeho.Tam prostě není vidět nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijde Xavi, to bude jinej fotbal pánové. Ten zastíní i Pepa.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

Pokud ti trefí tyčku, takto klidně zavěsí kamkoliv, takže se mi tvá teorie moc nezdá..

Reagovat
ADM

Messi trafi naschval brvno. Trafit do brany je moc easy.

Messi > Ronaldo

Reagovat
Gazdo

Tak nejaky jasny styl mimo hadzanej zatial nemame to je fakt. Tahaju nas hlavne individuality

Reagovat
celeb

smola/nedoslednost pri zakoncenit drzi skore stale na 0:0. Suarez vyzera lepsie nez proti Seville, ale az na 1-2 narazacky nic za co by ho bolo treba chvalit. Roberto prvych 10 minut zlych, potom lepsie, potom sa trochu vytratil. Semedo - dozadu ok, ale strasne sa boli vymysliet nieco v predu. Neporovnatelny s Albom, ktory si 5x nabehol za obranu, 3x dobre centroval od ciary na Dembeleho/Suareze a 2x skusal zakoncit. Pritom Semedo mal par slubnych pozicii, kedy to mohol skusit ... ale neodvazil sa. Dembele vyzera dobre,kopec smoly pri zakonceni + ta zachytena nahravka na Messiho, ale stale vyzera velmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle složení ta záloha klidně hrát muže ale v zápase kdy půjde o udržení výsledku, ne když potřebujeme něco vymyslet, Rakitic/Roberto dolu, Coutinho do hry a půjde to

Reagovat
ADM

Btw Roberto do zalohy uz fakt nepatri. Jeho najsilnejsou zbranou je potiahnutie lopty po ciare / nábeh, a to sa mu na tejto pozicii neujde. Absolutne zbytocny

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Resp. na CM určitě ne, z DM umí zajímavě přečíslovat a nemusí být tak kreativní, tam problém nemá.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SIRBRANIKE

Lol ved potiahnut loptu može aj stredom. To s tým nemá nič spoločné. Bud má špatné inštrukcie, alebo si neverí.

Reagovat
ADM

Kde tam ma tolko miesta rozbehnut sa? Do toho zhusteneho stredu? Neefektivne vybieha “mimo hry” na kraj a tukne Messimu

Reagovat
dextroza_m

11:1 na střely, je to jen smůla, myslím,nze hra bude letos dobrá.

Reagovat
Visca el barca

Roberto dolů. Couts nahoru. Vyhrajeme klid.

Reagovat
celeb

Zbytocne vysoka kritika tu. Priebeh na 3:0, ziadne sance Deportiva. Rakitic hra na opacnej strane nez je zvyknuty, Roberto sa testuje v zalohe.

Tak Semedo dole ... no to jeho psychike moc nepomoze. Asi bol Valverde nespokojny s jeho podporou ofenzivy. Mal dat radsej dole Roberta.

Reagovat
dextroza_m

Ne e, on sundá Semeda

Reagovat
ADM

Bohuzial opravnene, vobec neotvaral ten kraj, posraty zabehnut

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam toho Roberta daval do zálohy, já to nechápu prostě, kdyby tam dal hned Coutse,tak by jsme furt měli v zálozen 3 střídání. Absolutně zbytečný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle asistenta Aspiazy kvůli brejkům Alavésu.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď brejky nehrozí? Prostě při některých jeho krocích se chytám za hlavu.

Reagovat
ADM

Z Ter Stegena bola teraz priam citit ta nadradena rasa

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
Rssa

Chudak Ozil s nim v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil hraje za Turecko v Nemecku mimochodem

Reagovat
Adyss

Co sa stalo?

Reagovat
ADM

To by si musel vidiet video zo zapasu. Mozno bude niekde, potom pozrem.

Reagovat
Adyss

Okej kedtak hod link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jordi Alba

Stegen

Reagovat
Gazdo

Ako matsa by som vazne ze nemenil za ziadneho oblaka ani de geu ani podobne patoky. Ten je proste uzasny. Uz teraz je imo lepsi ako kedy bol valdes a bude este lepsi

Reagovat
blaugrana

Ako vidim, tak zakaz strelby spoza 16 plati aj tuto sezonu.

Reagovat
dextroza_m

Co je dnes možné v těch přenosech udělat,to je nářez. U opakovačky břevna vám hodí in eye pohled brankáře, ve kterém spatřil směr střely... A my v Česku máme Karocha, Němce a tohon ušatého imbecila co mluví jak neandrtálec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta technologie stojí jako 30 rozpočtů gambáč ligy

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

To je změna, už to vypadá o hodně líp.

Reagovat
Ed_Hazard

MAtS je pre mňa ďaleko najlepší brankár na svete už zopár rokov. Uňho nadobúda označenie world class pravý zmysel slova. Potichu závidím.

A preto mi tak lezie na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Váš brankář má zase delší nos

Reagovat
Gazdo

vy mate isca sme si kvit

Reagovat
patas92

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co už můžem panikařit? 60 minuta a 0:0

Reagovat
Jordi Alba

Povoleno.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

A za tento vykon alavesu by som im strasne prial nech dostanu gol iba jeden a najlepsie v nastaveni a kludne aj z penalty nech su uplne nasrani. A na dovazok nech im ju da stegen

Reagovat
Ed_Hazard

A čo majú hrať? Však sú to strašní fuutbalisti, sami nevedia perčo stále svieti 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

žádný ofsajd...a skvělá kreativní Raketova přihrávka

Reagovat
Murena

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Meeesssiiii 6000

Reagovat
ADM

Bol som na 100% presvedceny, ze pojde popod mur

Reagovat
Switchback

lhář

Reagovat
smazaný uživatel

suarezova drevenost je oproti ostatnim fakt desna

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito je slepá ulička. U něj konci každá kazdicka kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhém poločase spíš u Dembelého

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuh

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Coutinho10

Messi...takhle vochcat zed

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiii uf

Reagovat
Majk91

Messi boh

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Jordi Alba

Teď bych poprosil Malcoma místo Demblbého.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej, priste poprosim spoilery chvilku pockat

Reagovat
Kluivert9

Pěkná akce, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že tam nepošle Malcoma místo Dembose, ale bude mít koule na střídání někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Zubatýho.

Reagovat
ADM

Akoze Luisa? Akoze Suareza? LUISA SUAREZA? Toho pribrateho Suareza? Tak toho nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Nebude

Reagovat
smazaný uživatel

tvl zase tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je fakt smolař s těma tyčkama

Reagovat
valloire

Vejprnice na Camp Nou a Leo ve svym živlu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje vejprnice byly ve finále KRÁLOVSKÉHO poháru za poslední čtyři roky stejněkrát, jako slavný Real Madrid

Reagovat
valloire

Vejprnice nic nevyhrály.

Reagovat
dextroza_m

Nejvíc gólů dál Realu?

Reagovat
Kluivert9

Zalez

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale takový Real je na tom v zápasech oproti Barce a Messimu podobně jako Vejprnice

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně teď Dembelé

Reagovat
dextroza_m

Dembele jak Tomba

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi jdi domů..

Reagovat
Kluivert9

Suarez

Reagovat
roman1978

Je to fakt picus. Musíme si pohlídat výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v některých zápasech mi přijde že Barcelonu trénuje Mourinho

Reagovat
roman1978

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

pohlídali jsme ho dvěma góly navíc chytráku

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho jdi domů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, za spálené šance se jebe jenom pán na S

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml sis té změny hry po nástupu Coutse? Nejde jen o jednu spalenouz šanci.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

tak už nechoď

Reagovat
Coutinho10

bych rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Se z tebe stal advokát Valverdeho a Luise?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Nádhera

Reagovat
ADM

Coutinho. Takto po masle to Neymar nepredviedol poslednu sezonu ani raz

Reagovat
Coutinho10

jeee to je skody ale suprova od Messiho

Reagovat
Kluivert9

Trošku pomalejší stream, ne?

Reagovat
Coutinho10

jojo koukam pres Sport365, tam to mam nejradsi...super kvalita, HD dam pres HDMI a je to jako v tv mozna lepsi ale jedina nevyhoda jsou ty 2-3 minuty pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nepoužíváš acestream?

Reagovat
Coutinho10

stim mam negativni zkusenosti...porad samej buffering,po par prenosech, kdyz se to rozjizdelo tahle moznost, tak jsem hledal jiny moznosti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý Filip

Reagovat
Switchback

kutýŇo

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaaaaql to je odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaar

Reagovat
Rssa

Couts

Na to, ze v zacatcich u LFC nedokopl z penalty do kasy...obrovsky pokrok

Reagovat
Jordi Alba

Parádní

Reagovat
dextroza_m

Nádhera po

Reagovat
Majk91

Couts

Reagovat
smazaný uživatel

skvělé Vslverdeho střídání

Reagovat
vilp

Cut inside jak z učebnice.

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi, zahod to i s rukama ...

Reagovat
Rssa

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Bu

Reagovat
smazaný uživatel

H

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě malém zrakvi Messiho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez no

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl snad první hráč co zraní spoluhráče špatnou nahrávkou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejradši bych to zakousl.

Reagovat
Rssa

Jako dat i toto za vinu Suarezovi uz je trochu nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jmenuje se to alergie, a docela to chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hezka tecka ...nakonec ten vysledek vypada lip nez to vypadalo

Reagovat
Rssa

Cely zapas pod kontrolou. Vysledek odpovida

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, ale jeste v 60. minute 0:0, takze to vypadalo, ze to nebude takhle vysoko

Reagovat
Rssa

Bylo to jen otazkou casu, sice hra misty staticka, ale presto to bylo postupne odrezavani Alavesu viditelne. Sance byly, i kdyz stejne jako vzdy na zacatku rocniku to promenovani zlobi.

Reagovat
smazaný uživatel

a Suárez asistence na konec! HA!

výhra proti dobře bránícímu soupeři v suchém triku, Hejty na hru, střídání, Valverdeho, Suáreze a Rakitiče za 3, 2, 1....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť teď přihrál Messimu tak nahovno, že si málem vykloubyl koleno to jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

vykloubil *

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oplatil mu to darovaným druhým gólem...já myslím, že mu to Leo odpustí. Ale je mě Luise líto, je prvním hráčem v historii fotbalu, kterému se podařilo přihrát na paty. Chudák, ale někdo být první musel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto netrefil sestavu.

Na Luisita už mám slušnou averzi.

Messi je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl super výkon Pikety a jistotu MAtSe. To jsou poklady.

Reagovat
smazaný uživatel

sanci jak brno, skveli golmani na obou stranach, messi fenomen, nove posily, za me spokojenost (tu 9 jsem jako nevidel)

Reagovat
dextroza_m

Mně se to prostě líbilo, nebylo pochyb ani minutu, kdo dominuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra byla pod kontrolou. Ještě to chce zlepšit koncovku. Asi 5x nepromenit 1 na 1 na gólmana by se nemuselo vyplatit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Po príchode Coutse to bola paráda.

Reagovat
Visca el barca

Tak to bylo zas paniky. Zasloužená výhra, Každopádně proč nešel dolů Rakitic?Arthur bude klasa

Reagovat
smazaný uživatel

On a Luis nestridatelni.

Reagovat
Visca el barca

Tohle mně hrozně vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přiběhne jejich advokát a vysvětlí ti proč tomu tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

Brvno, tycka, 2 goly. Tomu dnes chybala uz len zahodena penalta

Reagovat
smazaný uživatel

+ asistence

Reagovat
loki5

2 tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

tak messi doufam ze das i ten 7000ty

Reagovat
smazaný uživatel

V nejakom zapase legiend ked uz budete v strede tabulky

Reagovat
Kluivert9

Za 10 let vás tam vystřídáme?

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3 mieste tabulky? Tam ste casto v minulosti patrili. Ale Messiho zenit dostihne skor ako za 10 rokov.

Reagovat
ADM

O 10 rokov uz len nebude hrat na tom svojom leveli ale len world class.

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt myslis ze u vas tak dlho vydrzi? Myslim vykonnostne. Ja by som ako optimista povedal ze tak 4 sezony. Vykonnostne to pocitite tak o 2-3 sezony.

Reagovat
ADM

Jasne, že to bola hyperbola. Najneskôr o 5 rokov budem pri rozlúčke revať ako malé decko

Reagovat
dextroza_m

Být tebou, tak se moc neraduju, dřív šel do km jen mistr... Kolik by jste měli z těch posledních titulu? Machrovat ti jde, trilobit neumíš a veškerá argumentace když nestíháš je napsat, že proti diskutér je dement. Takže zpátky pod mamcinu sukni a číst komiksy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ale dřív to byli oni kdo tu ligu vyhrával, narozdíl od vás. Kdyby se do LM kvalifikovali jen vítězové lig, tak se Real v lize snaží víc

Reagovat
smazaný uživatel

Opět ohraná pohádka.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ale to vaše, že bys se tam Real nedostal je jen vaše chábá náplast na madridské úspěchy, to je taky vaše ohraná pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se kvalifikoval jen mistr, tak by se Real tam nedostal, protože je v lize válcován Barcou, co je na tomhle pohádkovýho? A nechoď sem s Real za Di Stefana.

Reagovat
Kixi Syhimour

HEJ, kdyby. Jak říkám, je to jen vaše chabá náplast.

Reagovat
smazaný uživatel

Náplast čeho o čem to mluvíš. naplást potřebuje tvůj Liverpool, spíš celou sadu náplastí a ne Barcelona.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co sem pleteš LFC, já říkám, že v posledních 3 sezónáchmjste v LM naprosto nuloví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a takovy je fotbal. Na tohle žádnou náplast nepotřebujeme.

A za druhý reagoval jsem nejprve na tuhle tvojí sračku: “Kdyby se do LM kvalifikovali jen vítězové lig, tak se Real v lize snaží víc”. Tak sem nepleť tvůj Liverpoolsky syndrom náplastí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty jsem nepleť ten LIverpool no a Real by se jako víc nesnažil? Samozřejmě, že ano, to je snad logické

Reagovat
Kixi Syhimour

*sem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ti řekl, že se nesnaží? Můžeš mi tohle říct? Nebo teď hraje ligu na 50%, jak si to představuješ? Nebo pro PL ligový titul nic neznamená?

Reagovat
Kixi Syhimour

Real se jasně soustředí na LM, po prvních ztrátách v minulé sezóně, to radši zabalili a šli na LM. LM je pro Real samozřejmě výše jak liga, což platí i pro Barcu. Takže mezitím co vy si spokojeně vyhráváte ligu a ten sranda pohár, Real si dominuje v Evropě. Ale to je přeci jedno, kdyby se to hrálo jako dřív, tak se nikam nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Real začal šetřit Ronalda atd až když bylo jasné, že Barcelonu ani Atletico už nedoženou, takže ještě jednou o čem to do prdele zase mluvíš. Je logický, že se nesoustředí na ligu, kde už nemaj šanci vyhrát titul, to platí i o týmech co paralelně hrají o titul v EL.

Když Real naposled vyhrál ten sranda pohár, tak udělali průjezd městem v otevřeným autobuse.

Takže se můžeš snažit dál znehodnocovat ligový tituly Barcy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale celou dobu se to točí okolo toho vašeho brečení. Tohle byl pro Real v lize katastrofální ročník, ale hej májí LM, takže dobrá sezóna. Já vaše tituly nechci znehodnocovat, ale hej vy nejste chopni unést dominanci Realu v LM.

Nejde vyhrát LM 3x jen tím, že budeš mít štěstí, vymlouváte se na los a když pak Real smete skoro všechny mistr nejlepších lig, tak jste radši zticha. Sami vypadnete s Římem (nic proti, ale není to Bayern nebo Juventus). Bijete se hrdě do prsou jak Real drtíte, ale v LM hrajete nic. Pak jsou tu argumenty, že byste se stejnak nekvalifikovali, páč jste nevyhráli ligu, to jsou dost chabé výmluvy pro klub jako FCB.

Celou tuhle situaci prostě nezvládáte, což se ani nedivím. Messi není s to vyhrát s repre (zatím) nic, další frustrace pro vás. Ronaldo se prostřílel k dalšímu GB, další frustrace pro vás. Real dokázal neuvěřitelný historický počin, další frustrace pro vás. Hrdě si říkáte, jak už tu LM uděláte (přičemž osobně si myslím, že až tento rok jste opravdu shcopni to udělat, máte dobrej kádr), ale bum skončíte na Italech 2x. Hrajete se na klub, ketrý má smést ten protekční Real z trůnu, ale když vám pomůže rozhodčí, tak byla ta pencle písknutelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu o čem to mluvíš kde brečíme, kde jsme z ticha, proč?

Myslíš tu naší nekonečnou válku s merengues? Kdy se oni smějí nám, že hrajem v LM sračku a my se smějeme jim, že hrají sračku ve Španělsku a nedokáží nás porážet? Takový slovní přestřelky mezi náma budou vždy. A nechápu proč zrovna tebe to tolik sere.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože vy jste ještě k tomu neksutečně arogantní, to mě na vás štve a fakt, že jsi harjete na frajírkovej klub, který má zničit protekční Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, přidej si do oblíbených Real a hotovo. Ano my budem drtit, ničit , lámat, topit, bombardovat Real.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč bych to jako dělal? Real je taky nesympatický klub, ale nehrajou si na něco co nejsou, anrozdíl od vás. Rozdrtíte každého a bum za posledních 6 let máte evropský titul 1, to je stejně jako Chelsea. A pak jsou tady ty vaše nekonečné hádky, kdy nemůžete uznat, že Ronaldo je v něčem lepší (stejně je jako Messi lepší v jiných věcech).

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou to nemá cenu chlapče, to je jak hádka se ženskou co všechnu vinu háže na tebe. Ty hádky jsou obou straný, už to dokážeš pochopit? A o jaký namyšlenosti to mluvíš? To že je Barca v LM vždycky pasovaná mezi největší favority? To že očekáváme vítězství nad každým? To je snad něco špatnýho? A Messi vs Ronaldo to jako vážně?

Reagovat
Kixi Syhimour

To se vysměj spíš sám sobě, ohledně těch hádek, to je dno, ale že vy nedokážete uznta kvalitu takového hráče je smutné . Hádky jsou oboustraný, ale fandové RM nejsou takový extrém jako ty FCB. Nazývat mě ženskou, bum, hej s tebou se hádá taky jako s ženskou. Že očekáváte víte¨ězství nad každým je pochopitelné, ale způsobem jakým to vyjadřujete je otřesný, nedokážete ocenit kvalitu jiných týmů. Však bylo úplně "mimo realitu" dostat 3 góly od Říma.

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, že je to skoro vždycky mimo realitu smazat 3-4 golovy manko. O co ti jde ?

Ja jsem tu několikrat psal o Ronaldových kvalitách a uznávam ho. Takže o čem to mluvíš? Máš nastudovaný všechny dikuze? Ty vole, máme se ti omluvit, že jsme nečekali že AS otočí ten zápas? Máme se ti omluvit, že jsme byli nasraní? Jsi mongol, že nechápeš takový věci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mongol nejsem. Jde o to, že jste nebyli s to připustit vůbec tu možnost. Třeba ty ty kvality uznáváš, ale drtivá většina ne. Omlouvat se mi fakt nemusíte, jen se na věci dívat trochu objektivněji

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme si nepřipoušteli, že nepostoupíme po výhře 4:1? Kdo by si tohle připouštěl?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fanoušci s pokorou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

ta vám přesně chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dostává to, že si někdo myslí, že nám trhá žíly, že Real vyhrává LM. Pokud sis nevšiml, tak mezi fanoušky Barcelony a Realu se jedou tyhle bomby pořád ať už se jedná o jakoukoliv trofej. Když se dařilo nám v LM tak to bylo nezasloužený atd. teď je to naopak, prostě je to troling a rejpání z obou stran. Z tebe úplně čiší ta zaujatost proti nám. Mě je třeba jedno, že vyhrávají LM, když Barcelona vyhraje třeba ligu nebo ten pohár. Jo kdyby jsme nevyhráli nic a hra stála za nic, tak budu nasrán, ale hrajeme ve většině případu dobře. Ve všech soutěžích jsme favorit a pořád platíme mezi špičku. S Realem jsme jeden z mála týmu co se s nima můžou měřit (většina zápasů vyrovnaná, někdy dostanou klepec oni, někdy my). Ale pokud nefandíš ani Barceloně ani Realu tak to asi nepochopíš. Zvláště když z tebe jde vidět zaujatost proti fanouškům Barcelony. Pokoru k Realu máme, ale bez toho rejpání a někdy nesmyslných narážek by to nebylo prostě ono.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nevím, mě někteří tím chováním prostě tu Barcu znechutili, ale tak to je věc názoru. Asi máš pravdu, že to nepochopím

Reagovat
Rssa

Promiň, ale tady ti to nevyšlo. Pustil ses do něčeho, co neni pro pravda a teď se placas

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, každý má jiný názor

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně, sorry, asi jsem moc vyjel

Reagovat
technecium

Ty vole, v té sezóně jsme do Říma prohráli jeden jediný zápas Ale nejsme pokorní, když jsme nepředpokládali, že v dospělém fotbale dokáže takový špičkový klub jako Barcelona tohle prohospodařit tříbrankvý náskok...

Nechápu, proč tě pobuřují Barca x Real hádky, když to stejně většina z nás myslí z legrace. Jednou je nahoře jeden, podruhé druhej. Bylo období, kdy my jsme vyhrávali všechno a oni se strachovali uřž v osmifinále LM, aby prošli. Nic zvláštního.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, jakože já to nemyslím zle, jen mě to hrozně štvalo, tak jsem se chtěl vyjádřit

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jestli to je z legrace, tak ok

Reagovat
dextroza_m

Snažil víc?

Reagovat
Kluivert9

Ne, v tom středě tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

ok tááákže...1. zápas - Messi MOTM, nezesporu... (zkusim to takhle praktikovat celou sezonu a uvidíme ke konci, kolik debilů se ještě najde, co jeho schopnosti budou negovat)

Reagovat
Majk91

vzdy sa najdu, aj keby bol MOTM kazdy zapas.

Reagovat
valloire

až bude MOTM na MS, nenajde se nikdo

Reagovat
Majk91

bol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Ideální čas předělat Malcoma na hroťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Falešnou devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes prvý zápas. Očakávam zostavu podobnú tej zo Superpohára, ale privítal by som v bráne Tibora. Štart býva vždy náročný, takže budem rád za 3 body akýmkoľvek spôsobom. Hoci po prehratom boji o trofej sú hráči dlžní predviesť dobrý výkon s 3 bodmi na konci a bonusom - čisté konto. Hala Madrid !

Reagovat
Rssa

Jinak opět Alba vytecny vykon. Pro me v soucasnosti neni lepsiho leveho obrance nez je on.

Reagovat
ADM

Tak tak. Od minulej sezony kedy vymenil na trone Marcela. Dozadu uhasi vacsinu protiutokov sprintami, zabieha za obranu v podstate rovnako casto ako Neymar a konecne sa zmenil aj povahou

Reagovat
Kokesh

Zrovna po lonske LM rict, ze Alba vymenil na trune Marcela je teda hodne velky ulet.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Po prvé mi prišiel Marcelo v LM ovela dominantnejší 16/17 a po druhé bol v lige dosť mimo. Ale toť len môj názor, ty máš svoj.

Reagovat
X-bano-X

polovica golov vo vyradovacke sla cez Marcelovu stranu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 80% golu co dal RM v playoff RM zase slo pres jeho strane. To si nevyberes no u nej Hlavne jeho braneni zavisi na tom, jak zahraje DMko nebo jeden z CB tj. Case nebo Ramos. A Ramos loni toho velmi zkazil nez aby byl jisty vzadu.

Jinak co ma lepsi J.Alba jsou nabehy. Ale to se beha samo, kdyz Messi je schopny nahrat naslepo komukoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Záleží, co je současnost, no. Není to tak dávno, co Marcelo dokázal dominovat v zápasech play-off LM, jako jsem to u krajního beka nikdy neviděl. Ani u Daniho...Ale pro Barcu je Alba samozřejmě to nejlepší, co může být.

Reagovat
Rssa

Tak to opravdu nevím které zápasy myslíš, na tom se asi neshodneme. Já osobně stavím Daniho nad Marcela dost.

Reagovat
misinho7

Bude dnes Vinicius na lavičke? Lebo neviem ci vyjde miesto.. Pochybujem ze Lope pošle na tribúnu svojich Španielov typu Lucas a Mayoral.... Ale snáď sa preberie a keď dnes bude striedať krídlo pošle Viniciusa miesto Lucasa (strašný priemerak podľa mňa, ale pri tejto situácii v kádri je to vlastne prvá voľba striedania do útoku )

Reagovat
Mateo16

Marcos ani v nominacii v case ked ma problemy Casemiro a Modric malo odtrenovane. Thiago za dverami

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago jen ve vašem mokrým snu, stejně jsko Hazard.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
misinho7

Hazard není sen to by bola realita ak by Floro netúžil po Neymarovi ako blázon... A Thiaga je reálny kto vie co všetko je pravda ale asi tie informácie nie si len taky vymysel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hodíš unoboss mašľu, keď uvidíš na nete Thiago official

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš hodím něci na Thiaga

Reagovat
misinho7

Ale zas po príchode Thiaga by som chcel vidieť tu nomináciu a kto by šiel na tribúnu... Sak tam nemá koho poslať miesto neho preč

Reagovat
smazaný uživatel

Modrice do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak ve snu Najmä po tom, ako nasrali Florentina.

Reagovat
Visca el barca

Včera zase hrál celý zápas. Opravdu je za dveřmi?

Reagovat
misinho7

Ja to nehovorím mne ani nechýba zálohu mame bombasticku.. Bolo by to plus ale bez neho prežijeme... Hrot je nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je kousek od realu..

Reagovat
Visca el barca
Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
CHONG

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mateo16

Keylor; Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo; Ceballos, Kroos, Isco; Bale, Asensio y Benzema.

Reagovat
Mateo16

Lavicka do ofenzivy Borja , Lucas a Vinicius sialenost ked clovek zisti ze tam nikto neni zraneny

Reagovat
misinho7

no hlavne snad dopraje debut Viniciusovi..snad tam nezajebe znova Lucasa

Reagovat
Anacron

To je jasný, že tam půjde Lucas a za ním hned Mayoral.

Reagovat
misinho7

no hlavne snad dopraje debut Viniciusovi..snad tam nezajebe znova Lucasa

Reagovat
misinho7

ale ta zaloha skoda ze este Luka nie je uplne ok

Reagovat
misinho7

ale ta zaloha skoda ze este Luka nie je uplne ok

Reagovat
Jordi Alba

Už s tím psaním 2x nejsi vtipný.

Reagovat
misinho7

wtf ..co to je dnes

Reagovat
misinho7

wtf ..co to je dnes

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

To tie experimenty s IP

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

diki moc ze si mi to pripomenul zabudol som ze som si nevypol plugin Hola aby som mohol pozerat serialy

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Whitemedia

Navas snad top výkon..

může si ve Španělsku Thibo posadit děcka na lavičku?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
technecium

Real snad rupne

Reagovat
SIRBRANIKE

S Getafe...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Machín je výborný, systém Sevilly velmi zajímavý, i André Silva tam vypadá jako parádní hráč. Ta jejich skladba kádru se mi moc nezdála, ale evidentně jsem je dost podcenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo bude i letos otloukankem, tipuju nejhorsi defenziva v cely lize

Reagovat
Messiáš

Chce to podle me pořád někoho za Nzonziho. Gonalonse na hostovacku bez opce fakt neberu. Tyhle kroky Caparrose me fakt vytacej. Jsem rád za Gnagnona, byť se musí aklimatizovat a André by měl být dělo. U něj se snad časem aktivuje ta opce, byť to z něj udělá nejdražšího hráče, tak věřím, že tahle cenovka u něj nebude nejvyšší. Zvlášť, když mu dělá agenta Mendes

Reagovat
Anacron

Člověk si říká, že zanechá tu negativitu a brečení a zkusí se těšit na zápas. No a pak se podíváš na sestavu a lavičku a negativita je rychle zpátky. A pláč bude následovat.

Reagovat
misinho7

Co je na tej zostave zle? Lúka sedí lebo ešte nemá toľko natrenovane a Varane asi za minulý výkon.. Ináč pohoda.. Skôr človek pozrie na lavičku a zaplače

Reagovat
Anacron

Za minulý výkon by ale měl sedět většina týmu. To už bych to zkusil na hrotu s Viniciusem, horší by to asi nebylo. Ale hlavně mi ti hráči vůbec nesedí k sobě. Zajímalo by mě, kdo co má v tý záloze dělat. Jinak je ta sestava ok, z toho pohledu, že líp to sestavit momentálně asi moc nejde. A hlavně to je fakt k pláči.

Reagovat
SIRBRANIKE

tá lavička je brutál, ked to porovnáš 2 roky do zadu...

Reagovat
r3

No zaklad myslim celkom zaujimavy, uvidi sa na ihrisku. Lavicka je na tom horsie.. Aj ked zas kto si moze povedat, ze do obrany ma na lavicke trojicu Courtois - Varane - Casemiro?

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Netusim co je zle na zostave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Dobre zareagoval na minuly zapas, Rapha si lavicku zaslouzil. Luka jeste porad neda cely zapas a zbytek uz moc jinak postavit nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak se ocenit, že Lope staví Ceballose.. minule mu to nevyšlo, tak je potřeba, aby se zvednul a podával dobré výkony.. přesně tyhle zápasy jsou pro mladý kluky nejdůležitější, aby nakoukli do základní sestavy a získavali zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

André Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Hodně pěkný

Reagovat
Messiáš

Reagovat
misinho7

Všetci sú pesimisticki ale ja očakávam brutálnu jazdu a verím Lopemu že budeme hrať výborný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

kde je varan madridsky?

Reagovat
smazaný uživatel

toto bud bude 4-0 alebo 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofsajd Balea fakt musel zistit VAR?

Reagovat
Mateo16

Kroos s Carvajalom

Reagovat
smazaný uživatel

Je Vinicius na lavičce? Jsem na něk strašně zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

*něj

Reagovat
smazaný uživatel

Prý tam je

Reagovat
misinho7

je

Reagovat
smazaný uživatel

Real trochu slabší, to skončí 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 1:1

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Lol prepnem a hned gol. Uz viac neprepinam

Reagovat
smazaný uživatel

jaký spoiler :D mám stream pozadu :D

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
nani92

trápiaci sa Real strelil úvodný gol skôr ako úžasná Barcelona

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pekne Dani

Reagovat
CHONG

Nějaký rozumný stream?

Reagovat
Magic player

http://livetv.sx/enx/eventinfo/688313_real_madrid_getafe/

Doporucuju nainstalovat Ace Stream a pustit si ten Spanelsky.

Reagovat
ADM
Reagovat
ADM

Okopírujte niekto Kroosa a načítajte mi ho do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Kroosbargain

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten svým stylem k nám absolutně nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Vy ste tu niektorí mali ťažké leto.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Psali na nově?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má nova?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho jako pokaždý, když dostane šanci, výborný. Pro ten depth obrany a její celkovou kvalitu fakt neocenitelný hráč.

Reagovat
r3

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jdu spát. Výsledek tipuji 5:0 pro Real. Getafe 2x červená.

Reagovat
misinho7

celkom v pohode polcas, Getafe sme nepustili k nicomu ale chcelo by to viac golov

Najleps hrac suverejne Nacho cez neho neprejde nikto uplne dominatny vykon

Najhorsi hrac bohuzial Isco..vela strat zle nahravky, zdrziavanie a spomalovanie..neviem ale ked na nom chce Lope stavat novy real tak neviem..strasne nekoznistny hrac a zatial priprava aj super cup ci liga veeelka slabota

Reagovat
smazaný uživatel

je tu prvy ligovy zapas a na Iscovi sa neda stavat novy Real, lebo je nekonzistentny ... aha

Reagovat
misinho7

aha cize myslis ze to som hodnotil po jednom zapase? posledne roky si ho nevidel v reale ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, lebo co si pamatam, tak ked sme ho potrebovali, tak v 90% pripadov nesklamal

Reagovat
misinho7

neviem mna nepresvedcil..ale snad sa mylim a tento rok ukaze

Reagovat
Hristo Stoichkov

Isco, Ceballos, Asensio. Týmově celkem slušný pohodový výkon, ale tihle tři úplně hoří ve schopnosti jakkoliv přehrát ten hluboký blok Getafe, v podstatě ani šance moc nemáte vzhledem k držení míče a velmi dobrý poziční hře. Asensio je úplně ztracen, podle mě absolutně netuší, co na tom hřišti má dělat...nebo tak aspoň působí.

Reagovat
misinho7

chyba tam niekto kto vie obist hraca a sprait priestor...Isco na to aky je skiller tak obist hraca prenho nie je sranda hlavne tym ze je strasne pomaly ako nahle ma presitor tak zastane.. Asensio tam posobi no zatial dost ze hmm co tu robim ale snad sa len zohravaju inac je to pohoda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jinak od Lopeteguiho za minimum času kvalitní práce

Reagovat
technecium

A Isco prý nový Iniesta

Reagovat
maxton

Bale je momentalne jediny co tam vie obist hraca no, a to tiez len tak ze ho proste predbehne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem spokojenej. Getafe si ani neskrtlo.

Reagovat
misinho7

sme suverejny ale ta hra by mohla dostat nejaky smrnc trosku zatial je to tak spanielsky totalna kotrola hry nahravkamy(neviem ci Ramos nema aj najviac nahravok) ale chyba tomu daco viac ale na prvy zapas spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

najviac prihravok: Kroos (63), Marcelo (61), Ramos (49) - inak prekvapenie, Toni pokazil z tych 63 prihravok jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial v pohode prvy ligovy zapas, Getafe klasicky betonuje, pri nich aj Bale vyzera ako futbalista ... z nasich vyzdvihujem Ceballosa a Nacha, rovnako dokonaly drziak Kroos, Keylor bez prace

Reagovat
ADM

Vidieť Madrid bez svojej 7mičky ... snáď Messi vydrží ešte aspon 3-4 roky

Reagovat
misinho7

je to cudne

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsou o něco sympatičtější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

VAR zatím velmi pěkně, čekal jsem klasický porodní bolesti, ale zatím paráda. Celkem zajímavý je, že to rozhodují videorozhodčí namísto hlavního.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem tu kritiku VARu, aj na MS, vsetko inch-perfect

Reagovat
ADM

Hlavne finále

Reagovat
smazaný uživatel

co tam bolo zle?

Reagovat
ADM

Že pri prvom góle nikto neriešil ani simuláciu ani offside Pogbu, ktorý sa zapojil do súboja s Mandžukičom? Celkovo v Play-off sa VAR dosť vypustil oproti skupine.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No to rozved, pretože nechápem z akého dôvodu s tým nesúhlasíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten faul na Asensia v šestnátce

Reagovat
misinho7

Krasa kurva ale Lope neser ma ak tam posles Vasqueza miesto Viniciusa tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

cakam Luku, Caseho a Lucasa

Reagovat
Magic player

Snad ne, chtel bych videt Viniciuse misto herne nevyrazneho Asensia.

Reagovat
misinho7

no aj oni traja sa rozcvicovali cize asi to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neodhaluj moje tajne metody

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam pustí toho Viniciuse, kvuli nemu na tu jednostranou nudu koukam

Reagovat
smazaný uživatel

necakam ho tam, je strasne vyhypovany, ale dnes mu prva lavicka musi stacit

Reagovat
Hristo Stoichkov

To jako culé koukáš na zápas Realu kvůli tomu, aby si viděl Viniciuse párkrát přeskočit balón a přihrát dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je to nový Ronaldinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Ceballos dobry vykon

Reagovat
Magic player

Nedivil bych se kdyby tedka sedel Rapha na vice zapasu, Nacho je neprostupny a byla by skoda nechat ho sedet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nachobauer

Reagovat
smazaný uživatel

striedania

Reagovat
Raylan

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale toto bola penalta

Reagovat
One-Real

Tak jako bych rád viděl Viniciuse, tak Lopemu s Vazquézem naprosto rozumím. Vazquéz je tu roky, je prověřený, má v mužstvu už určitou vydobytou pozici. Kdyby ho hned v prvním ligovém zápase "přeskočil" 18 letej kluk, kterýho nikdo pořádně neviděl hrát, nemuselo by to dělat dobrou krev. Vinicius svoje šance dostane, toho se nebojím.

Reagovat
misinho7

tak uz hral minule v Super Cupe ako streidanie..nemyslim ze Vinicius dostane sancu o tyzden vonku..dnes bola idealna moznost do pohodoveho zapasu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc to chce i zklidnit ty nesmyslná očekávání, která jsou na něj kladena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
misinho7

kurva rozhodca slepy ? a striedania Lucas boha s nim

Reagovat
vladino10

za podporu hráčovi ktorý sedí na lavičke, nesťažuje sa a potom keď vybehne tak ubráni hráčov bayernu z pozície krajného obrancu, lebo sa vám zranil Carvajal..ale jebat, nech nehrá, síce nám zachránil prdel, ale my sme zvedaví na 18 ročného mladíka ktorý ešte možno ani nie je aklimatizovany, ten tlak by ho mohol zožrať, ale my ho proste musíme vidieť..boha s lucasom

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Getafe muze dohrat bez redky mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu hovorim efektivna defenziva nikto neprejde

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

48k lidi.. wow, tak to je slusna bida.

Reagovat
Visca el barca

Včera bylo na Camp Nou tuším 54k

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to chapu no.. podivej se kolik je.

Reagovat
Visca el barca

To jo, ale pak ať mi nikdo netvrdí, že Španělé milují noční život a tento čas pro ně není překážkou

Reagovat
Kokesh

Spis co je za mesic.

Reagovat
technecium

Tak od letoska hraje házenou Real, nebo jak to je?

Reagovat
Messiáš

Sevilla super výsledek. Jsem rád, že se André hned tahhle v prvním zápase chytil a velice doufám, že Sevilla aktivuje tu opci na 30 mega, kterou má. Je jasný, že je to hodně, ale v tom klukovi to je..

Reagovat
Phillipinho

Dneska se hodne tesim. Mestalla prej vyprodana, mohla by byt hned na uvod La ligy pekna podivana

Reagovat
el Principito

Reagovat
Xavi

Reagovat
A Seleção

Reagovat
aurelio

Je ten Piccini fakt taky strasny alebo sa mi to len zda? Lopta mu totalne prekaza, vsade je neskoro. Nezvladol by praveho obrancu Wass? V Eviane tam tusim hraval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska je fakt strašný.

Reagovat
netopier

2. polčas celkom v pohode zahral

Reagovat
Raylan

Godín, Griez

Reagovat
Raylan

Saul mi přijde nějak z formy..

Reagovat
A Seleção

Nejak mi nedochází proč nehraje Cheryshev...Jeden z nejlepších hráčů MS.U Batse chápu ,ze mu chce dat ještě čas na aklimatizaci,ale Cheryshev mohl klidně hrát.

Reagovat
aurelio

Tiez myslim, ze mohol hrat hned, ale na rozdiel od Wassa je to hrac momentu, aj v repre casto striedal a vedel to vtedy dobre rozhybat.

Reagovat
A Seleção

V tom mas pravdu.Verim,ze nějaký minuty dnes dostane.

Reagovat
Raylan

Myslíš, že bude v průběhu sezóny hrát spis Arias místo Juanfrana?

Reagovat
Phillipinho

Ja myslim ze urcite. Navic Juanfran se za chvilku urcite zrani, on vic zapasu po sobe nevydrzi.

Reagovat
alcantara

Je nieco nove o Guedesovi?

Reagovat
A Seleção

Poslední zprava je,ze se jedna o dalším hostování ve Valencii pokud se nepletu ...

Reagovat
Phillipinho

Jsme nebezpecnejsi, ve druhy puli z nejakyho brejku rozhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

dost spatny vykon...2. polocas muze byt jenom lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera. Rodrigove udrzanie klucova vec.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosfera perfektna.

Reagovat
Switchback

Godin to slušně posral

Reagovat
misinho7

nech im Rodrigo prida este jeden a po zapase Floro zlozi vykupku ale nie ako vlastne hraje dnes ? videl som gol a ten bol pekny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele